صفحه اصلی » مقاله » پرویز سوخته پوخته / زانو زدن مظلومی در برابر تفکرات افندی
Rss | Atom
صفحه اصلیانجمنهای گفتگوتاریخچه باشگاهافتخارات باشگاهسرداران سرخگالری تصاویرگالری کاغذ دیواریفروشگاهاعضای سایتتماس با مدیریت







پرویز سوخته پوخته / زانو زدن مظلومی در برابر تفکرات افندی

ارتش سرخ دات كام:
هفتاد و چهارمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در شرایطی به پایان رسید که استقلال تا 10 دقیقه پایانی با نتیجه 2 بر صفر برنده بازی بود اما پرسپولیس که 10 نفره به بازی ادامه می داد در دقایق پایانی سه بار توسط مهاجم خارجی خود به گل رسید و طلسم باخت هایش را شکست.

دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر از ساعت 18 امروز پنجشنبه به قضاوت علیرضا فغانی در ورزشگاه آزادی آغاز شد که در پایان تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه 3 بر 2 حریف خود را شکست داد.

در این دیدار که در حضور بیش از 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار شد پرسپولیس با ترکیب حسین هوشیار ، رضا نورمحمدی، حمید علی عسگر، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، مازیار زارع، محمد نوری ، هادی نوروزی ، غلامرضا رضایی، مهرداد اولادی و علی کریمی به میدان رفت و استقلال نیز با ترکیب سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، الونگ الونگ، فریدون زندی ، اسماعیل شریفات ، میلاد میداودی و آرش برهانی به میدان رفت.

در شروع بازی دو تیم احتیاط را در دستور کار خود قرار داده بودند اما با گذشت دقایقی از بازی این پرسپولیس بود که عملکرد بهتری نسبت به استقلال داشت و صاحب چند موقعیت خوب گلزنی شد. در دقیقه 15 این دیدار محمد نوری درون محوطه جریمه توپ را به زاویه مخالف فرستاد که رحمتی با شیرجه ای عالی مانع از گل شدن این توپ شد.

در ادامه بازی بازهم این پرسپولیس بود که صاحب موقعیت شد و در دقیقه 21 توسط هادی نوروزی می توانست دروازه رحمتی را باز کند اما ضربه این بازیکن از کنار دروازه به خارج رفت. در این صحنه مدافعان استقلال تعلل کردند و توپ در موقعیتی عالی مقابل پای مهاجم پرسپولیس افتاد اما ضربه او به بیرون رفت.

در حالی که پرسپولیس تیم برتر میدان بود در دقیقه 31 اشتباه علی کریمی باعث شد استقلال به گل برسد. در این دقیقه کاپیتان پرسپولیس توپی که در حال رفتن به بیرون زمین بود را به داخل برگرداند و در اختیار فریدون زندی قرار داد که پاس زیبای زندی درون محوطه جریمه به میلاد میداودی رسید و این بازیکن نیز با ضربه ای زیبا از روی دستان حسین هوشیار دروازه پرسپولیس را باز کرد.

در دقایق باقیمانده نیمه اول استقلال شرایط بهتری پیدا کرد و با روحیه ای مناسب تر بازی را دنبال کرد. با این حال نیمه اول بازی سردی را از سوی هر دو تیم شاهد بودیم که بیشتر خشونت چاشنی کار بازیکنان استقلال و پرسپولیس بود.

در نیمه دوم مظلومی محسن یوسفی را به جای الونگ به میدان فرستاد و مصطفی دنیزلی هم مهدی مهدوی کیا و زاید را به میدان فرستاد اما هنوز دقایقی از شروع بازی نگذشته بود که در دقیقه 50 فریدون زندی روی یک توپ برگشتی گل دوم را وارد دروازه پرسپولیس کرد.

در ادامه و در شرایطی که پرسپولیس برای جبران دو گل خورده تلاش می کرد مهرداد اولادی با حرکتی غیراخلاقی اسماعیل شریفات را سرنگون کرد که علیرضا فغانی با کارت قرمز مستقیم این بازیکن را در دقیقه 68 اخراج کرد تا وضعیت پرسپولیس بدتر از قبل شود.

با حضور مهدوی کیا در زمین پرسپولیس جان تازه ای گرفت اما درخشش مهدی رحمتی مانع از باز شدن دروازه آبی ها شد. در دو صحنه شوت های زیبای مهدی مهدوی کیا را دروازه بان ملی پوش استقلال به زیبایی دفع کرد.

در 10 دقیقه پایانی پرسپولیس حملات بیشتری را روی دروازه استقلال پی ریزی کرد و در دقیقه 82 پاس زیبای محمد نوری در عمق دفاع استقلال به ایمون زاید تازه وارد رسید تا او با ضربه ای دقیقه گل اول را وارد دروازه رحمتی کند. زاید یک دقیقه بعد با ضربه سر گل دوم را وارد دروازه استقلال کرد تا تیم 10 نفره پرسپولیس بازی باخته را با تساوی عوض کند.

در دقایق پایانی این پرسپولیس بود که میل بیشتری برای رسیدن به پیروزی داشت و حملاتی را روی دروازه استقلال انجام داد  و در حالی که هواداران این تیم از تساوی راضی بودند در دقیقه 91 ایمون زاید روی پاس حسین بادامکی گل سوم خودش و پرسپولیس را به ثمر رساند تا سرخپوشان به یک پیروزی با ارزش و شیرین دست پیدا کنند.

نويسنده : کانون هواداران پرسپولیس - پنج شنبه 13 بهمن 1390 و ساعت 08:34:24 بعد از ظهر

پرسپولیس , دقیقه پایانی , دقایق پایانی , علیرضا فغانی , ورزشگاه آزادی , حسین هوشیار , محمد نوری , هادی نوروزی , مهدی رحمتی , فریدون زندی , اسماعیل شریفات , درون محوطه , محوطه جریمه , دروازه رحمتی , دروازه پرسپولیس , میدان فرستاد , مهدی مهدوی , ایمون زاید , درون محوطه جریمه

نظرات کاربران

لطفا تمامی فیلد های مربوطه را پر نمایید

شهریار در تاريخ شنبه 15 بهمن 1390 ساعت 11:30:11 قبل از ظهر نوشته است:

با سلام به تمام هواداران عزیز پرسپولیس
اگه یادتون باشه قبلا هم گفتم که:
پرسپولیس دنیزلی یعنی عشق
پرسپولیس دنیزلی یعنی فوتبال زیبا تا دقیقه 90
پرسپولیس دنیزلی یعنی پیروزی
پرسپولیس دنیزلی یعنی عزت
پرسپولیس دنیزلی یعنی سربلندی
پرسپولیس دنیزلی یعنی ....
اما در این بازی اگه استفراغ رحمتی و نداشت می تونست دوباره 6 تایی بشه.
وقتی در جریان بازی دو بر صفر عقب بودیم هواداران استفراغ ناله میکردند که صدای عرعر نمی یاد قرمز صداش درنمیاد.و پرویز مظلومی بجای دیدن بازی بالا و پایین میپرید و هواداران استفراغ و به تشویق بیشتر تحریک میکرد غافل از اینکه الان پرسپولیس سرمربی بادانشی چون دنیزلی و داره و تیم دنیزلی تا دقیقه نود میجنگه و تیم دنیزلی هرلحظه بوی گل میده و تیم دنیزلی چه ببره و چه ببازه اینقدر قشنگ بازی میکنند که هر نتیجه ای هم که بگیره هوادار راضی خواهد بود.
من به عنوان یک هوادار پرسپولیس آرزو دارم که دنیزلی سرمربی مادام العمر پرسپولیس باشه.
در پایان این پیروزی شیرین و غرورآفرین را به همه هواداران واقعی پرسپولیس ومنجمله تورج عزیز تبریک میگم.

نوید پرسپولیسی در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 04:24:09 بعد از ظهر نوشته است:

بچه ها سیبیل فرامرزی سوخت دیدید گوینده تلوزیون چطور تو 10 دقیقه تیم کچل خانشون رو برد اون هم 10 نفره

majid در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 02:10:27 بعد از ظهر نوشته است:

دنیزلی دوست داریم یه دونه ای حرف نداری افندی جون دمت گرم که نوار بردهای استفراغی ها رو پاره کرد پرویز سوخته پوخته پرسپولیس سرور اس اس سوراخه 6تایی ها قرمزتهههههههههه

امیر در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 01:57:39 بعد از ظهر نوشته است:

ضمن عرض تبریک خدمت همه ی پرسپولیسیهای با حال و باشخصیت باید بگم که جدا از هتریک 7 دقیقه ای و برد با ده یار وحماسه ی سرخ وتمام اینها،این لقب جدید وبرازنده ی پرویزخان(سوخته پوخته)هم خیلی باعث خنده شد.هههههه

محمد تهرانی در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 01:35:46 بعد از ظهر نوشته است:

آقا خداییش من یه پیشنهاد خوب دارم.این سوالی که نظرسنجی گذاشتین جوابش معلومه.به جاش خواهش میکنم اینو به نظرسنجی بذارین..."""با توجه به اینکه 10 نفره استقلالو بردیم و 9 نفره بهشون نباختیم که هیچ,یکی دو تا هم تیرک بهشون زدیم...به نظر شما اگه 2 نفره با استقلال بازی کنیم میتونیم ببریمشون...؟!""" دوستان خوبی که موافقن لطفا اعلام کنن.

fredrek در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 11:43:07 قبل از ظهر نوشته است:


پاسخ مدیر سایت : به دلیل توهین حذف شد

fredrek در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 11:34:39 قبل از ظهر نوشته است:


پاسخ مدیر سایت : به دلیل توهین حذف شد

محمدحمزه پور در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 10:18:04 قبل از ظهر نوشته است:

پرویز چوبله ، پوچ بله . یعنی هیچی تو مخش نداره

djtanha در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 10:16:38 قبل از ظهر نوشته است:

واقعازایدبازیکن حرفه ای بودودینزلی هم به تیم روحییه داد

محمد ورسئی در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 10:04:32 قبل از ظهر نوشته است:

آفرین بچه ها.آقا مصطفی دمت گرم .آقای فرامرزی کیف کردی گوینده تلویزیون چیکارکرد.

سعيد عاشق جادوگر 8 در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 09:37:45 قبل از ظهر نوشته است:

عاشقتم افندي ! پيشونيتو ميبوسم پدر بزرگ ! كاش ميمونديو واسه 10 سال استفراغو نابود ميكرديو ميشدي افسانه اي !

مجتبا در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 01:28:34 قبل از ظهر نوشته است:

واقعن اقای دنیزلی مربی شجاع و باهوشیه.حتی 10 نفره به استقلال حمله میکرد تا گل برتری رو بزنند! به شما قول میدم هر مربی دیگه ای غیر از دنیزلی بود دقایق اخر بازی فقط وقت کشی و بحرینی بازی میکرد ولی دنیزلی تیمش 10 نفره به صورت انتحاری باز هم به استقلال هجوم اورد و دیدیم که چطور گل سوم هم زدند. دمت گرم دنیزلی شجاع

جادوگر در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 12:51:43 قبل از ظهر نوشته است:

درود
اين يه فايل كه خودم به افتخار شيش تاييااا درستش كردم.
حجمشم كمه .
اميدوارم با گوش دادن به 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6....لذت ببرين
اينم لينك دانلود:

http://s1.picofile.com/file/7278676555/6Tayiya.rar.html

محمد در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 12:46:37 قبل از ظهر نوشته است:

اين پيروزي نتيجه ارزشهاي يك مهاجم كلاسيك است كه كاملا ميدانددرزمين چه وظيفه اي داردنه اينكه مثل اولادي ورضايي بابي تفاوتي وبي مسؤليتي يك به يك توپ هاراخراب كنداماضعف پرسپوليس هنوزدرخط دفاعي آشكاراست.به هرحال من فكرمي كنم كه دوپينگ روحي فوق العاده خوبي خواهدبودامادراين بازي ارزش بازيكنان خوب وبدبراي هواداران پرسپوليس كاملامشخص شد

یاسر در تاريخ جمعه 14 بهمن 1390 ساعت 12:41:28 قبل از ظهر نوشته است:

مصطفی خان خیلی خیلی متشکرم.خوب حالشونو گرفتی.مرسی

Yar در تاريخ پنج شنبه 13 بهمن 1390 ساعت 10:59:17 بعد از ظهر نوشته است:

من بعنوان یک هوادار قدیمیِ پرسپولیس معتقدم که ای کاش داور مهرداد اولادی را زودتر از بازی اخراج می کرد تا ایمون زاید یا هر بازیکنِ دیگری بجای اولادی در نوکِ حملهارتش سرخ قرار می گرفت. شک ندارم کهبدون تردید بود و نبودِ اولادی از آغز تا زمانی که اخراج شد جز این که خودش را زمین بزند و یا بداور اعتراض کند و یا پاس های اشتباه بدهد، کارِ دیگری انجام نداد. اصولن این بازیکن از روز برگشتنش به پرسپولیس یک عنصر بیفاعده بوده و تنها هزینه های تیم را بالا برده است. با هم دیدیم که هیچگونه خطر یا فشاری از سوی اولادی بر روی مدافعان و دروازهِ استقلال وارد نشد.
بهر حال این پیروزی بزرگ به خودم و همهِ خانوادهِ سرخ ها تبریک می گویم و مطمئنم که این پیروزی سرآغازِ بازگشت به اوجِ پرسپولیس خواهد بود.

وبسایت و سرگرمی حسین اسماعیلی در تاريخ پنج شنبه 13 بهمن 1390 ساعت 10:10:35 بعد از ظهر نوشته است:

چاکر همه یپرسپولیسی ها هستم

ali777moin در تاريخ پنج شنبه 13 بهمن 1390 ساعت 10:06:35 بعد از ظهر نوشته است:

مصطفی پاشا خدایی دمت گرم امیدوارم هرچی از خدا بخوای بهت بده برد این دربی فقط کار خودت بود ازت بینهایت ممنونیم

a در تاريخ پنج شنبه 13 بهمن 1390 ساعت 09:16:01 بعد از ظهر نوشته است:

درمقابل دایی هم زانوزد ولی داورا نزدن


جدیدترین ها

وفاداري خارجي، آشوبگري وطني!جدید
ویژه های هفته ششم لیگ اسیا
شکست پر گل الشباب در دوبی / امان از بازی الهلال !
شرطه هاي عربي، تسليم جادوگر ايراني
یا داد بزن، یا بیداد بکش!
پرسپوليس امسال ، نمادباشگاه داري هر سال ايراني
ویژه های اخرین هفته لیگ برتر
كهكشاني
سوت پایان با اغاز جادوگر / پایان روزهای دردناک لیگ یازدهم
پرسپوليس؛ سرگردان در ايستگاه اتوبوس چيني!
حكايت علي آقا ها!!
ققنوس سوخت و...
اينجا سرزمين «پپ » هاي گمشده است!
کریمی و زائد ۳ راه آهن۴/ سیاه ترین پرسپولیس تاریخ
درد قفس توري

عضویت در خبرنامه

نام شما :
ايميل شما :
کد امنيتي :

نشانه ها

cloobgoogleyahoodeliciousbalatarinfacebookadd bookmarkfriendfeed

چاپ خبر

تغيير سايز محتوي خبر

خيلي کوچيک - کوچيک - متوسط - بزرگ - خيلي بزرگ

ارسال براي دوستان

نام شما :
ايميل دوست شما :
کد امنيتي :



کليه حقوق اين سايت متعلق به کانون هواداران باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس مي باشد.
پرتال وبسايت پرسپوليس - سيستم مديريت محتواي ايران وب - گروه طراحي و برنامه نويسي ايران وب ( iranveb.net )