توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیث رضایی
babak red
10-30-2011, 07:52 PM
حداکثر مجازات نصرتي و شيث طبق آئيننامه
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ميتواند طبق آئيننامه بازيکنان متخلف پرسپوليس را تا دوسال محروم کند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000661.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، رفتار غیر اخلاقی و دور از شأن محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکن پرسپولیس در شادی پس از گل به داماش مصداق رفتارهای مغایر با شآن و جایگاه حرفهای فوتبال است و با بازیکنان متخلف طبق ماده ۴۲ آئیننامه باید برخورد شود.
در این ماده از آئیننامه که اصل آن را در زیر آمده است حداکثر جریمه برای متخلفان دوسال محرومیت ازحضور در فوتبال است. این حداکثر تنبیه در نظر گرفته شده در این ماده است و کمیته انضباطی میتواند تلفیقی از تنبیههای ذکر شده در این ماده را برای بازیکنان در نظر بگیرد.
ماده 42 رفتارهای مغایر با شأن و جایگاه حرفه ای فوتبال
بازیکنان و مربیان یا دست اندرکاران فوتبال چنانچه در زندگی اجتماعی و فعالیتهای غیرفوتبالی خود، مرتکب اعمال غیرقانونی یا غیراخلاقی مغایر با شأن ورزشکاری شوند، به طوری که سبب وهن و یا بدبینی به جامعه فوتبال و نهادهای مرتبط با فوتبال شود، با توجه به حکم مراجع قضایی و شدت یا ضعف اعمال ارتکابی و تأثیر آن در جریحه دار نمودن اخلاق حسنه و نظم عمومی، تنبیهات ذیل، در مورد آنها به تنهایی یا با هم ، اجراء میشود:
الف: تذکر کتبی به متخلف با ارسال رونوشت به باشگاه
ب: توبیخ کتبی با درج در پرونده
ج: جریمه نقدی از ده میلیون تا سیصد میلیون ریال
د: محرومیت جلسه ای از دو تا هشت مسابقه رسمی یا محرومیت از فعالیت های رسمی از شش ماه تا دو سال
raha_01
10-30-2011, 08:03 PM
دارم از فضولی میترکم:4:
من بازی رو ندیدم یکی به من بگه مگه چکار کردن این دوتا. یه بار هم که بازی رو بردیم اینقدر حاشیه:4:
یه سرچ توی گوگل بزن.هم عکسش هست هم فیلم.
babak red
10-30-2011, 08:10 PM
وایییییییی این چه کاری بود اینا کردن.خیلی زشت بود دیگه.
من گیلاسم:4:
sky girl
10-30-2011, 08:10 PM
بابا اینجا رو قفل کنید مگه شیث کثیف الان هوا دارم داره
خواهشا کش ندید فردا فردوسی پور به اندازه کافی میترکونه شما جمع کنید دیگه با این کار دشمن رو شاد میکنید
RED STORM
10-30-2011, 08:12 PM
1 نکته بچه ها
این شیث خودش مورد ظلم واقع شده بابا :4: تقصیری نداشته که :4: نمیتونه موقع خوشحالی مواظب دسته بقیه باشه که :4:
sky girl
10-30-2011, 08:17 PM
1 نکته بچه ها
این شیث خودش مورد ظلم واقع شده بابا :4: تقصیری نداشته که :4: نمیتونه موقع خوشحالی مواظب دسته بقیه باشه که :4:
انقد این غلط ها رو کردن که حالیشون نبود پخش زنده است من از اون اول از این مردیکه کثیف بدم میومد ایمیل این غلط کاری رو یه استقلالی واسم فرستاد اتیشم زد
جمع کنید دیگه اینجا رو قفل کنید
AYLAR
10-30-2011, 08:19 PM
321469852
خیلی سعی کردم چیزی نگم
اما ... همه همه کار میکنن ... کثیف و عوضی خونده نمیشن ...
میدونم قابل دفاع نیست ...
و میدونم هم که الان باز یه کاربر میاد میگه معلومه طفدار چه بازیکنی کیا هستن ... متاسفم برا این حرفت ...
اما ...
کار اشتباه اول رو نصرتی انجام داد ...
حیف از بازی شیث ... که همیشه گیر حاشیه شده ...
الانم موج اعتراضات رو پشت سر خودم خریدم ...
ولی یادم میوفته نیکبخت و امثالهم رو توی انواع مهمونیا گرفتن .. منفور و کثیف خونده نشدن ....
چرا نمیرین توی تاپیک نصرتی .. یه تاپیک بزنین نصرتی کثافت ...
اینجوری دوست دارین ؟
نوشته هواداران شیث ... هر کی هواداره بیاد ...
بقیه میتونین ... فحشا و توهیناتونو توی فروم آبی .. توی تاپیک بزنین ویژه ی لیچار به بازیکن کثافت ...
اونجوری هم خالی میشین ...
هم به قول مهری دشمن شاد کن نیست ...
بس کنید دیگه ...
در ضمن ... کریمی میدونه از کی دفاع کنه ... از کی نکنه .. بازیکن حرفه ایه و از مربیش دفاع میکنه ..
نه از شوخی یا به قول شما کثافت کاری رفیقاش همبازیاش ....
خواهشا ادامه ندید ...
raha_01
10-30-2011, 08:28 PM
1 نکته بچه ها
پویا سره اون یکی گل که میتونست جلوی دست خودشو بگیره تا کتف.....................:10::24:
sky girl
10-30-2011, 08:31 PM
پویا سره اون یکی گل که میتونست جلوی دست خودشو بگیره تا کتف.....................:10::24:
رها جونم عزیزم پویا یه چی گفت خواهش میکنم دیگه هیچی نگید اینطوری روی دختر پسرای ارتش به هم بد باز میشه
AYLAR
10-30-2011, 08:33 PM
انقد این غلط ها رو کردن که حالیشون نبود پخش زنده است من از اون اول از این مردیکه کثیف بدم میومد ایمیل این غلط کاری رو یه استقلالی واسم فرستاد اتیشم زد
جمع کنید دیگه اینجا رو قفل کنید
321469852
مهری گلم ... چرا اینو میگی ؟ 321469852
این تهمت میشه مهری جونم ها ....
نه چرا باید قفل کنن ... البته قفل کردن باب شده ...
اگه اینجا قفل شه ... بااااید یه تاپیک زده شه با این عنوان :
"محمد نصرتی منفور و کثیف "
نیکبخت همیشه محروم آ.ش.غ.ا.ل
نوری پنالت خراب کن
نوروزی همیشه سوتی
این که نمیشه از پیش خودمون به هر کسی برچسب بزنیم که ....
321469852
هم اخلاقی خوب نیست .. هم ...
raha_01
10-30-2011, 08:33 PM
رها جونم عزیزم پویا یه چی گفت خواهش میکنم دیگه هیچی نگید اینطوری روی دختر پسرای ارتش به هم بد باز میشه
پوزشششششششششششششششششش.:sweet: :sweet::sweet:
البته پویا باجنبساااااا کسه دیگه بود جوابشو نمیداد.
sky girl
10-30-2011, 08:37 PM
321469852
نوری پنالت خراب کن
نوروزی همیشه سوتی
321469852
چشم فاطمه جونم ولی من از این شیث از اول متنفر بودم باشه دیگه نمیگم
GANDOM
10-30-2011, 08:37 PM
321469852
خیلی سعی کردم چیزی نگم
اما ... همه همه کار میکنن ... کثیف و عوضی خونده نمیشن ...
میدونم قابل دفاع نیست ...
و میدونم هم که الان باز یه کاربر میاد میگه معلومه طفدار چه بازیکنی کیا هستن ... متاسفم برا این حرفت ...
اما ...
کار اشتباه اول رو نصرتی انجام داد ...
حیف از بازی شیث ... که همیشه گیر حاشیه شده ...
الانم موج اعتراضات رو پشت سر خودم خریدم ...
ولی یادم میوفته نیکبخت و امثالهم رو توی انواع مهمونیا گرفتن .. منفور و کثیف خونده نشدن ....
چرا نمیرین توی تاپیک نصرتی .. یه تاپیک بزنین نصرتی کثافت ...
اینجوری دوست دارین ؟
نوشته هواداران شیث ... هر کی هواداره بیاد ...
بقیه میتونین ... فحشا و توهیناتونو توی فروم آبی .. توی تاپیک بزنین ویژه ی لیچار به بازیکن کثافت ...
اونجوری هم خالی میشین ...
هم به قول مهری دشمن شاد کن نیست ...
بس کنید دیگه ...
در ضمن ... کریمی میدونه از کی دفاع کنه ... از کی نکنه .. بازیکن حرفه ایه و از مربیش دفاع میکنه ..
نه از شوخی یا به قول شما کثافت کاری رفیقاش همبازیاش ....
خواهشا ادامه ندید ...
فاطی ایول هی خواسم منم هیچی نگم دیدم نمیشه....
شورشو دراوردن...از این شوخیا همه تون تو هر جمعی میکنین
کارش اشتباس ولی نه اینقد گنده که شما کردین
نترسین شما جریمشم میشه
برین دنبال دفاع باشین وقتی شیثم نیس
اینقدم سنگ علی کریمیو به سینه نزنین
خودش کارشو بلده...........
sky girl
10-30-2011, 08:39 PM
پوزشششششششششششششششششش.:sweet: :sweet::sweet:
البته پویا باجنبساااااا کسه دیگه بود جوابشو نمیداد.
میدونم عزیزم پویا جنبه داره اما حس کردم شاید روی دختر پسرا به هم باز شه همین
وگرنه شما بزرگ مایی ما به شما هیچی نمیتونیم بگیم
AYLAR
10-30-2011, 08:40 PM
ینی اگه شیث هم نباشه .. ممد سوتی هم نباشه ...
حفره ای که توی دفاعه .. تبدیل به چاه میشه :4:
خدا کنه محروم نشه ...
اگه بدتون اومده ... به فکر تیم باشین .. این وقت سال آذوقه هم پیدا نمیشه چه برسه به بازیکن :4:
اونوقت بی بازیکنی چه کنیم ؟
دلم میخوا بازیهای بعد شه بینم هوادارا چیزی علیه شون میگن یا نه ...
sky girl
10-30-2011, 08:46 PM
هر چی میخوام دهنم بسته باشه مثل اینکه نمیشه الان 20:30 گفت یه نفری گفته که اینا همش شایع است از بازیکنان ایرانی بعیده اینکارا طرفدارای پرسپولیسم اهمیت ندن بعد یکی دیگه گفت که با بازیکنان حتما برخورد میشه چون به اندازه کافی سند مدرک وجود داره
Masoud
10-30-2011, 09:30 PM
یه چند تا پست رو خوندم واقعا تعجب کردم !!!
یعنی عشق به یه بازیکن اینطوری چشم ادم رو کور میکنه که بگی این شوخی ها تو هر جمعی هست !!!
اینجا جمع دوستانه نیست و جمع 40 ملیون نفره هست.
اون پیراهن که تن این ادمهای بی غیرت هست از مکتب شاهین و دکتر اکرامی هست که اخلاق اول و سرلوحه اش بود.
نمیدونم والا چی بگم یارو یه کار اشتباه کرده اون به کنار اینکه ازش دفاع هم کنیم خودمون بگیم چیزی نبوده که بدتر از خوده اون گناهه.
کمیته انضباطی باشگاه گفته چیزی نیست ولی بعید میدونم علیپور کوتاه بیاد.
redlove
10-30-2011, 09:41 PM
حالم هم از شیث بهم می خوره هم از ممد سوتی ولی ممد سوتی باره اولش بود اشتباه کرد ولی شیث جوووووووووووون تکرار مکررات
نیک بخت بیچاره تو مهمونی رفته شیطونی کرده وسط زمی جلو دوربین نبوده تو استادیوم نبوده که
گلزار هم مهمونی زیاد میره چه ربطی داره جلو دوربین جلو 70 میلیون جمعت حرکت نمیکنه
شیث 2 سال محروووووووووم میشه از شرش راحت میشیم با اون سسول بازیهاش
حالا همه متوجه شدن وقتی دایی می گفت شیث به درد پرسپولیس نمی خوره یعنی این که می دونست بچه شعور داشت می دونست شیث چه عتیقه ای هست
آه قطبی دامنشو گرررررررفت ای
چرا وقتی همه دارن انتقاد می کنن ما باید بگیم نه اینطور نبوده
حالا شانس آوردید دوربین عنکبوتی از تمام زوایا نگرفت :24::24::24:
redlove
10-30-2011, 09:47 PM
تلویزیون اعلام کرد شیث 4 جلسه محروم شد
نصرتی تا آخر فصل حق بازی نداره و 15% از قرار دادش کم میشه
یعنی شیث چون اول مورد تجاوز قرار گرفته مظلوم واقع شده
بعدش شیث لابی داشته وقتی خودش تجاوز کرده حساب نمیشه خوب واسه اینه که ایشون باید باشه
GANDOM
10-30-2011, 10:29 PM
کسی از شیث دفاع کرده؟؟
شما چرا کاسه داغ تر از اش شدین من نمیدونم؟؟؟
شوخی ها تو هرجمعی هس هنوزم میگم....
ولی قبول دارم که نباید جلوی تیوی توی یه تیم به این بزرگی از این حرکتا رفت
بی غیرت تر اینا تنشون کردن پیرهن تیمو....شیث ممد نصرتی هم روش....
جریمشونم میکشن....محرومم بشن حقشونه......کمیته انضباطی کوره... مردم... من... تو...
کور که نیسیم......
حال هرکی از شیث بهم میخوره پس امثال شیثم فراوونه...ما هم گفتیم باید محروم بشه
اصن از تیم اخراج بشه....ولی قرار نیس هر حرفی از دهنمون دراد بگیم که....
شخصیته خودمونو نشون میدیم......ادب و نزاکت خودمونو نشون میدیم........
شما که 3تا پست قبلیو خوندی پستای قبلتر هم میخوندی نظرمونو میفهمیدین...
قرار نیس خودمون تیمو بکشیم تو حاشیه که....
که هرکس از راه برسه بیاد هرچی از دهن مبارکش دراد بگه....
قرار نیس خودمون خودمونو سوژه ملت قرار بدیم .......
که 20وسی بیاد چرتو پرت بگه...90هس برنامه فوتبالی هم فراوونه....
کم مونده رئیس جمهورم بیاد نظر بده....
AYT@K
10-30-2011, 11:18 PM
شاخ در اوردم وقتی شیث 4 جلسه محروم بشه اونوقت نصرتی تا اخر فصل! ینی چی؟ شیث به قول غزاله تکرار مکررات کرده، باید اصن کلا محروم بشه... البته اصل کمیته انظباطی فدراسیونه ... ما نفهمیدیم تقصیر خوردبین چی بوده این وسط که برکنار شده؟ کارگردان نمایش بوده؟:4:
AYLAR
10-30-2011, 11:26 PM
شاخ در اوردم وقتی شیث 4 جلسه محروم بشه اونوقت نصرتی تا اخر فصل! ینی چی؟ شیث به قول غزاله تکرار مکررات کرده، باید اصن کلا محروم بشه... البته اصل کمیته انظباطی فدراسیونه ... ما نفهمیدیم تقصیر خوردبین چی بوده این وسط که برکنار شده؟ کارگردان نمایش بوده؟:4:
منیره میزنمتا :4::4:
خو به قول پویا اون مفعول بوده :9: :4::4:
دهاااا :4::4:
خوردبین چی چی شده ؟ :10:
برکنار ؟
کسی خبر داره بیاد بگه ؟
GANDOM
10-30-2011, 11:49 PM
منم شاخ دراوردم منیر باید کلا محروم بشه از فصل...به خوردبین چه ربطی داشته..
مردمو خر گیر اوردن انگار...گور بابای این رویانیان بیشعورررر......
2تا ادم 2تا....پرسپولیسو یه تیمو کشوندن تو حاشیه....
تازه داشتیم جون میگرفتیم مثلانااااااا....
کمیته انظباطی تیم هوادارا رو گیر اورده انگار......خودشون شعور ندارن ما داریم...
الان به خوردبین چه ربطی داشت اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nima 007
10-31-2011, 12:02 AM
321469852
نوری پنالت خراب کن
نوروزی همیشه سوتی
321469852
کاملا موافقم ...واقعا اینو میگم نباید تا این حد احساسی بود ...همه میدونن کار غلط و غیر قابل دفاعی صورت گرفته ولی حتی کارهای بدتر از اینو نباید توی بوق و کرنا کرد ...و با جملاتی بدتر اب و تاب داد..
مثلا هوادار پرسپولیسم ...همه سایت ها خبری و اجتماعی عروسی گرفتن با این اخبار ...و خدا میدونه استقلالی ها با صدرنشینی از یه طرف خوشحالن و از طرف دیگه این ابروریزی ...و بقیه که بماند ..
این عمل زشت بود وهمه پذیرفتن ...اما باید یه فرق بین افراد مختلف باشه ...مثلا همه بنوعی عضو خانواده بزرگ پرسپولیس هستیم ...هر کسی ممکنه کار اشتباهی بکنه و از همه بدتر اینکه این کار رو بشه ...
فکر میکنید همه ماها که تا این حد این عمل تقبیح میکنیم خودمون زندگی شخصی کاملا شسته و رفته ای داریم که اگه تصادفا یه سکانس طبیعی و کم خطرش پخش بشه باعث شرمندگیمون نشه ؟
بنظرم درست کردن القاب و کوبیدن افراد اونم در شرایطی که در وضعیت نا مناسبی هستن کار جوانمردانه ای نباشه ....
بقیه افراد شاید بخودشون این حق بدن هر طور میخوان با متلک و هزاران حرف و حدیث درباره این ماجرا سخن پردازی کنن ...صر فنظر از اینکه این ماجرا خوشحالشون کرده یا ناراحت ...اما ما نباید تا این حد خودزنی کنیم ....
من کامنتی در یک سایت خوندم که اگه اینجا بذارم میفهمید که چقدر تاسف باره وقتی بخاطر دو تا بازیکن کل سابقه و حیثیت یک باشگاه به سخره گرفته میشه ...در واقع شخصیت پرسپولیس و هوادارانش بنوعی به زیر سوال رفته ...
همینقدر که یک بازیکن از چشم همه و هوادارانش بیفته برای اون بازیکن که الان کلی هم باید تحت فشار رسانه ها و جریمه ها قرار بگیره کفایت میکنه ...که ما هم بعنوان هوادار جملاتی بسیار تند و ...درباره اونا بگیم ...و حسابی قتل و عام کنیم اونارو ...
کاری که این بازیکنان اینطور مورد هجوم قرار میده براحتی توسط خیلی افراد ممکنه انجام بشه و هر گز کوچکترین واکنشی نداشته باشه فقط بخاطر اینکه علنی نشده ...پس سزاوار نیست بیش از این ...
در ضمن شبیه همین کلیپ دقیقا در لیگ ...اتفاق افتاده و من دیدم ...و نظایر اون ..اما اما ..اما
redlove
10-31-2011, 12:22 AM
ما نفهمیدیم تقصیر خوردبین چی بوده این وسط که برکنار شده؟ کارگردان نمایش بوده؟:4:
:24::24::24: یعنی با این تیکه آخرت داشتم میمردم خیلی خوشگل و تمیز بود:24::24::24:
چرا ما باید هوادار باوفا باشیم ما که از جیب هزینه می کنیم شماها که پسر هستید پول میدید بلیط استادیوم می گیرید حالا با وسیله شخصی یا اتوبوس میرید استادیوم اونجا غذاهای بی کیفیت می خورید آب تصفیه نشده استفاده میکنید حالا آب معدنی خریدین یه لیوان چای خریدید خوب این همه هزینه میشه شما وقتی میری استادیوم کمه کم 3 ساعت باید از کارت بزنی تو این 3ساعت که کار نمی کنی چقدر باید ضرر بدی شاید تو این 3ساعت که در مغازه باشی 50 تومن کار کنی ولی میری استادیوم به عشق پرسپولیس باشگاه
بازیکنها رفتن به صدر جدول
ولی وقتی بازیکن تیم محبوبتو سنگ رو یخ می کنه هیچ رقمه از ته جدول تکون نمی خوره چه حسی داری
چرا همیشه هوادار باید جو واسه بازیکنهایی که پول میلیونی می گیره آروم نگه داره میلیونی پول می گیرن روزانه 2ساعت ورزش می کنن
تفریح می کنن مثل پدرها و مادرها کارگری نمی کنن محتاج پول یارانه هاشون هم نیستن
سفرهای زیارتی سیحتی تفریحی میرن
تو هر مغازه برن کلی تخفیف میگیرن که فلان بازیکن تیم پرسپولیس هستن اردو میرن ترکیه دوبی آلمان. کمترین جا که میرن اردو مشهد و کیش
چرا باید اینکاره زشت و انجام بدن
شما یادت رفته بعد بازی بعد هر گل استقلال بازیکنهاشون میرفتن سمته هوادارها خودشونو به زمین میزدن
چقدر منو تو سوختیم که چرا استقلالیها اینکارو کردن
چرا بعد گل دستشون هرز رفت
چرا خوشحالیشونو با هوادار قسمت نکردن
چرا نرفتن سمته هوادار تا همه خوشحال بشیم آخ جوووووووووووون این پرسپولیس منه
آره مسخرشون میکنم چون من که دخترم میگن بابا اینها چقدر کثیفن به خودشون رحم نمی کنن
من خودم میگم شاید هتل هم که میرن اتاقهاشون یکی هست وای وای کار بد می کنن
چرا الان که 2تا پیروزی داشتیم تیم و غرق تو حاشیه کردن
پس اینها نیومدن از تیم دفاع کنن اینها اومدن تیم و نابود کنن اینها پول گرفتن بازی نکنن
به جهنم که شیث محروم شد به جهنم که نصرتی بی آبرو شد
مهم پرسپولیس که از شره این جور بازیکنها راحت بشه
به قول یاس یه بار هم دنیا رو از نگاه ما ببینید
بازیکنها یه بار همه چیز و از نگاه ما ببینند
g.hoseyn
10-31-2011, 08:49 AM
کميتهانضباطيپرسپوليس/محروميتنصرتي و شيث
کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس دو بازيکن خاطي اين تيم را با محروميت مواجه کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00004013.jpg
محمودسالارکیا در این رابطه به سایت باشگاه گفت: جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس به صورت فوق العاده راس ساعت 18بعدازظهر امروز (یکشنبه) به مدت بیش از دو ساعت در محل باشگاه و به منظور رسیدگی به رفتار ناشایست و غیر اخلاقی دو تن از بازیکنان این تیم در دیدار با داماش گیلان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه اعضای کمیته ضمن ابراز تاسف شدید از وقوع چنین حرکات ناشایست و اشاعه رسانه ای آن، پس از استماع اظهارات و دفاعیات، آقایان محمد نصرتی و شیث رضایی و بازبینی کامل فیلم آراء خود را صادر کردند.
سالارکیا جزئیات آراء صادره را اینگونه اعلام کرد:
باعنایت به شرایط موجود تیم و پیشینه درخشان و جایگاه دهها میلیونی آن نزد هواداران با وفای تیم و لزوم رعایت شئونات اخلاقی و صیانت از جایگاه والای باشگاه، کمیته انضباطی آراء خود را بشرح ذیل اعلام کرد:
1- آقای محمد نصرتی به استناد بند 1 ماده 8 آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از بازی تا اطلاع ثانوی و نیز به استناد بند 2 ماده 8 محکوم به کسر 15درصد از مبلغ قرارداد گردید.
2- در مورد اقدام آقای شیث رضایی در شادی پس از گل دوم، مشار الیه به لحاظ حرکات غیراخلاقی و به استناد بند 1 ماده 8 آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از 2 بازی و نیز به استناد بند 2 ماده 8 محکوم به کسر 15 درصد مبلغ قرارداد گردید.
babak red
10-31-2011, 08:50 AM
بچه ها خواهشا یکم رعایت کنین واگرهم میخواین بحث کنید وارد مباحث دیگه نشین:4:
نمیدونم طرفدارای شیث ونصرتی کیا هستن ولی امیدوارم ناراحت نشن چون من اینو از رو غرض نمیگم از رو عشقم به پرسپولیس میگم
دیروز استقلالیا تو ورزشگاه داد میزدن پرسپولیس بی شخصیت.به جهنم بزار بگن فحشای بدتر از اینم شنیدیم.
نصرتی وشیث قبلتر از اینها ثابت کردن که اصلا پرسپولیس براشون مهم نیست وبرای پول و شهرتش اومدن.خودتونم میدونید که قبلا چه کارهای دیگه ای کردن که ما لقب متعصب رو حداقل به این دونفر ندیم. این دوتا قبلا ثابت کردن که هوادار براشون مهم نیست.خواهشا اسم متعصب رو دیگه رو این دوتا نزارین.
متعصب کریمیه که وقتی تعویض هم میشه استرس و نگرانیش برای تیم از استیلی بیشتره.
بله ماها تو جمع های خصوصیمون شوخی های بدتر از اینام داشتیم ولی نه جلو میلیونها نفر اونم پخش زنده.حالا اگه پخش زنده نبود سانسور میشد .حرکت زشت بود ولی امیدوارم محرومیتشون کمتر بشه.نه بخاطر خودشون بلکه بخاطر تیم که دیگه دفاعی برامون نمونده.این دوتا که بازی نمیکنن باید از نورمحمدی وشیری وشکوری استفاده کنیم حداقل تا نیم فصل .پس خیلی به مشکل میخوریم بچه ها.
گل بود به سبزه نیز اراسته شد.الان دیگه استیلی واقعا حق داره که باخت ها رو توجیه کنه
sky girl
10-31-2011, 09:41 AM
خاک بر سر بازیکنان بی غیرت تیم اول صبحی تو تاکسی نزدیک بود دعوام بشه مردیکه استقلالی هر چی تونست بار تیم کرد منم فقط ګفتم به خاطر ۲ تا عوضی همه رو با هم یکی نکنید ګفت متاسفم که با این کارشون هنوز طرفدار این تیمید چقد تیکه بشنویم خدا لعنتشون کنه
redlove
10-31-2011, 11:45 AM
بابک جان عزیزم مثلا اینها بودن ما کم گل می خوردیم اتوبان ممدنصرتی شمال به جنوب
اتوبان شیث جنوب به شمال باز است و محدودیت ترافیکی ندارد شما می تونید همیشه تو این اتوبانها حرکت کنید
سردار رویانیان خودش این اتوبان افتتحاح کرد
redlove
10-31-2011, 02:41 PM
فکر کنم شیث وکیل بگیره از نصرتی شکایت کنه
بعدش از دوربینها شکایت کنه
بعدش از روزنامه ها شکایت کنه
بعدش هوادار شکایت کنه
و چون دلش شکسته قرار دادش 2 میلیارد میشه
Sorkh/rag
10-31-2011, 03:48 PM
خدا وكيلي هيچوقت نميبخشم اون دوتا انسان نفهمو بي لياقتو....
امروز كه دوستم بهم گفت چي شده از عصبانيت نزديك بود اشكم دراد.
چقدر اون موقع احمق بوديم و ازشيث چه بازيكني ساخته بوديم..
علي دايي يه چيز ميدونست اون موقع كه ميگفت شيث به درد پرسپوليس نميخوره!اون فهميده بود. اونوقت ما همش ميگفتيم چراعلي دايي اين طوري ميكنه..
خدا لعنتشون كنه كه اينطوري شخصيت پرسپوليسمونو بردن زير سوال...
redlove
10-31-2011, 05:12 PM
ویرایش شد
دوست داشتی زیره بارون خودتو معرفی کنی خوشم میاد مهمون نوازی
کی می خواهی آدم بشی کی می خواهی شرتو از سره پرسپولیس کم کنی
AYLAR
10-31-2011, 05:36 PM
دوست داشتی زیره بارون خودتو معرفی کنی خوشم میاد مهمون نوازی [/color]
:10::10::10::10::10::10:
ویرایش شد
وااااقعا هر کسی بیاد بخونه ....
تو دختری غ.ز.ا.ل.ه دو زار خجالت بکش
Nima 007
10-31-2011, 05:49 PM
:24::24::24: یعنی با این تیکه آخرت داشتم میمردم خیلی خوشگل و تمیز بود:24::24::24:
چرا ما باید هوادار باوفا باشیم ما که از جیب هزینه می کنیم شماها که پسر هستید پول میدید بلیط استادیوم می گیرید حالا با وسیله شخصی یا اتوبوس میرید استادیوم اونجا غذاهای بی کیفیت می خورید آب تصفیه نشده استفاده میکنید حالا آب معدنی خریدین یه لیوان چای خریدید خوب این همه هزینه میشه شما وقتی میری استادیوم کمه کم 3 ساعت باید از کارت بزنی تو این 3ساعت که کار نمی کنی چقدر باید ضرر بدی شاید تو این 3ساعت که در مغازه باشی 50 تومن کار کنی ولی میری استادیوم به عشق پرسپولیس باشگاه
بازیکنها رفتن به صدر جدول
ولی وقتی بازیکن تیم محبوبتو سنگ رو یخ می کنه هیچ رقمه از ته جدول تکون نمی خوره چه حسی داری
چرا همیشه هوادار باید جو واسه بازیکنهایی که پول میلیونی می گیره آروم نگه داره میلیونی پول می گیرن روزانه 2ساعت ورزش می کنن
تفریح می کنن مثل پدرها و مادرها کارگری نمی کنن محتاج پول یارانه هاشون هم نیستن
سفرهای زیارتی سیحتی تفریحی میرن
تو هر مغازه برن کلی تخفیف میگیرن که فلان بازیکن تیم پرسپولیس هستن اردو میرن ترکیه دوبی آلمان. کمترین جا که میرن اردو مشهد و کیش
چرا باید اینکاره زشت و انجام بدن
شما یادت رفته بعد بازی بعد هر گل استقلال بازیکنهاشون میرفتن سمته هوادارها خودشونو به زمین میزدن
چقدر منو تو سوختیم که چرا استقلالیها اینکارو کردن
چرا بعد گل دستشون هرز رفت
چرا خوشحالیشونو با هوادار قسمت نکردن
چرا نرفتن سمته هوادار تا همه خوشحال بشیم آخ جوووووووووووون این پرسپولیس منه
آره مسخرشون میکنم چون من که دخترم میگن بابا اینها چقدر کثیفن به خودشون رحم نمی کنن
من خودم میگم شاید هتل هم که میرن اتاقهاشون یکی هست وای وای کار بد می کنن
چرا الان که 2تا پیروزی داشتیم تیم و غرق تو حاشیه کردن
پس اینها نیومدن از تیم دفاع کنن اینها اومدن تیم و نابود کنن اینها پول گرفتن بازی نکنن
به جهنم که شیث محروم شد به جهنم که نصرتی بی آبرو شد
مهم پرسپولیس که از شره این جور بازیکنها راحت بشه
به قول یاس یه بار هم دنیا رو از نگاه ما ببینید
بازیکنها یه بار همه چیز و از نگاه ما ببینند
مرسی خانوم عزیز ...ظاهرا شما بیشتر از ما در جریان کسب و کار و مسایل دیگه هستید 258147963 در ضمن شما به همه پسرها و کلا اقایون بدبین نشید ...گو اینکه نوع خوبشون کم یاب شده یکم !!
نمیدونم والا چی بگم ...حرف شما درسته اما ما هواداران تیم باید یکم مراعات کنیم ...بعضیا خیال میکردن این مسئله جای متلک داره و ...این ضرر به باشگاه میخوره و هوادارانش ...اگر جملات رکیک بعضی ها رو بشنوید شاید حتی ناچار به دفاع بشید !!! البته قابل دفاع نیست ... ولی حرف های زشتی درباره باشگاه زده میشه
اصلا جذب نصرتی اشتباه بود حداقل به دلایل فنی و اونایی که جذب کردن الان متهم شماره یک هستن ...کاشانی خیر نبینی بازم
بچه ها خواهشا یکم رعایت کنین واگرهم میخواین بحث کنید وارد مباحث دیگه نشین:4:
نمیدونم طرفدارای شیث ونصرتی کیا هستن ولی امیدوارم ناراحت نشن چون من اینو از رو غرض نمیگم از رو عشقم به پرسپولیس میگم
دیروز استقلالیا تو ورزشگاه داد میزدن پرسپولیس بی شخصیت.به جهنم بزار بگن فحشای بدتر از اینم شنیدیم.
نباید تند بریم انصافا شیث قبلا یجورایی علاقه و تعصبشو ثابت کرده ...گرچه متاسفانه از نظر انظباطی کم ابرو ریزی نکرده ...یکم با انصاف باشیم
خیلی ببخشید البته :sweet:
خاک بر سر بازیکنان بی غیرت تیم اول صبحی تو تاکسی نزدیک بود دعوام بشه مردیکه استقلالی هر چی تونست بار تیم کرد منم فقط ګفتم به خاطر ۲ تا عوضی همه رو با هم یکی نکنید ګفت متاسفم که با این کارشون هنوز طرفدار این تیمید چقد تیکه بشنویم خدا لعنتشون کنه
خب عرض کردم که این ابروریزی یجورایی واسه همه هست ...همه باید ناراحت باشن ...جای شوخی و متلک بیشتر نداره ...
متاسفانه من امروز مطالبی در سایتی دیدم که اگه بذارم همه باید برویم عضو بشیم و دمار از روزگار گذارنده مطلب در بیاریم ...هر کی دوست داره بگه ادرسشو بذارم تا ببنید تا چه حد بعضی افراد پست و بی اخلاق هستن
Nima 007
10-31-2011, 06:05 PM
ویرایش شد
دوست داشتی زیره بارون خودتو معرفی کنی خوشم میاد مهمون نوازی
غزاله خانم میدونم شما و دختر خانومای دیگه این سایت با کلاس هستین ...و ادب و اخلاق و شیوه رفتار بازیکنان براتون مهمه ...حقم دارید...ولی چرا این جملات بیان میکنید ؟
میدونم ناراحت هستید ...واقعا کارشون بد بوده ...ولی خواهشا اینطور مطالب اینطور بیان نکنید ...الان یکی مهمون سایت باشه چی میگه ؟
اینجا ناسلامتی سایت پرسپولیسیه ...
خیلی ببخشید ولی الان شیث بیچاره حتی نتونسته یک مصاحبه بکنه ...در حالیکه بشکل ظاهری هم نگاه کنیم نصرتی گند زد وگرنه ...
خلاصه ...
AYLAR
10-31-2011, 06:09 PM
غزاله خانم میدونم شما و دختر خانومای دیگه این سایت با کلاس هستین ...و ادب و اخلاق و شیوه رفتار بازیکنان براتون مهمه ...حقم دارید...ولی چرا این جملات بیان میکنید ؟
میدونم ناراحت هستید ...واقعا کارشون بد بوده ...ولی خواهشا اینطور مطالب اینطور بیان نکنید ...الان یکی مهمون سایت باشه چی میگه ؟
اینجا ناسلامتی سایت پرسپولیسیه ...
خیلی ببخشید ولی الان شیث بیچاره حتی نتونسته یک مصاحبه بکنه ...در حالیکه بشکل ظاهری هم نگاه کنیم نصرتی گند زد وگرنه ...
خلاصه ...
ویرایش شد....
babak red
10-31-2011, 06:23 PM
بچه ها خواهشا یکم مراعات کنید و دیگه کشش ندین. دفعه بعدی خواهش نمیکنم دیگه
babak red
10-31-2011, 06:32 PM
شما خودتو ناراحت نکن آقای نیما ...
مهم اینه براش که هرچی دلش میخوا میتونه بگه ... بدون تذکر و اخطاری ...
فاطمه مثل اینکه از دعوا خوشت میاد.دوست داری تنش ایجاد بشه.خوب عمق فاجعه زیاده دیگه.کل خبرگزاریها و سایتها و رادیو وتلویزیون دارن میگن وچیزای بدتر از اینی که غزاله گفت رو هم شنیدیم. من با غزاله صحبت کردم و دیدی که تذکر هم دادم تو تاپیک.من یه مدیر جزیی هستم وفقط میتونم تذکر بدم که این کارو کردم. خواهشا شما هم یکم مراعات کنید وبخاطر دو تا بازیکن بی ادب دعوا راه نیندازین
Nima 007
10-31-2011, 06:36 PM
شما خودتو ناراحت نکن آقای نیما ...
ویرایش شد..
مهم اینه براش که هرچی دلش میخوا میتونه بگه ... بدون تذکر و اخطاری ...
ایلار عزیز ...خواهش میکنم ادامه ندید لطفا ...اینجا محفل دوستانه هست ...نباید دلخوری پیش بیاد ...شما و غزاله خانم قبل از هر چیز دوست هستید اینجا این حرفا چیه ...
.من از همه عذر میخوام از طرف جامعه اقایون خوبه ؟...سر این چیز ها نباید حاشیه درست شه ...بنظرم غزاله خانم خیلی از این واقعه ناراحت شدن ...بقیه هم همینطور ...مو به تن هم سیخ شد ...ابرو ریزی بدی بوده ...حالا شاید بعضی ها تند رفته باشن ...
میدونید من زیاد اینجا نمیام و با مدیران بخش افتخار اشنایی زیادی ندارم ولی مدیر بخش هم نظر خودشو داره و نمیتونه بیان نکنه ...
بهر حال خواهشا روی هم ماچ کنید @};-@};- مثل دو تا دخمل خانوم با کلاس و دلخوری بزارید کنار
غزاله خانم شما همینطور یکم مراعات کنید ...حیف نیست که دوست خوب تون سر این مسئله دچار ناراحتی کنید ...همین جا اشتی کنید ...حیفه بخدا :rose:
بچه ها خواهشا یکم مراعات کنید و دیگه کشش ندین. دفعه بعدی خواهش نمیکنم دیگه
اقا بابک یک بگو مگو هست بین دو تا دخمل خانم با سابقه سایت ...خواشها سعی کنید دوستانه مسئله حل شه ...حیفه بخدا سر این مسئله کسی از کسی دلخور شه مخصوصا دوستای قدیمی و با سابقه
مرسی @};-
AYLAR
10-31-2011, 06:44 PM
میشه بفرمایید من مراعات چه چیزی باید بکنم ؟
من از دعوا خوشم میاد ؟
من متنفرم ازینکه توی یه دنیای بسته و مجازی سر چهار تا نوشته دور آدما یه خط میکشی و قضاوت میکنی ..
از اختیارات مدیریتی و ... هه ...که متاسفم ...
قصد کوتا اومدن رو نداشتم ...
ولی...
به خاطر گل روی آقای نیما ... که کاملا محترمانه و باشخصیت و صبورانه ...(چقدر یه لحظه جای عمو اسماعیل رو خالی دیدم ...)حرفاشونو زدن و درخواست اینکه ادامه ندیم رو ازمون دارن ...
دیگه چیزی در این باره نخواهم گفت ...
اما ...
تا دید کسی حرف حق داره میزنه و به نفع خودتون تموم نمیشه ...
از اختیاراتتون سوء استفاده نکنین ... همه مون دور همیم اینجا ... به خاطر یه هدف مشترک (پرسپولیس)
پس دلیلی نمیبینم که به خاطر اینکه رنگ شما با رنگ اسم من (فقطط) فرق میکنه ...
حق رو نا حق کنید ...
babak red
10-31-2011, 06:47 PM
مرسی نیما جان
متاسفانه این مسائل همیشه هست واین اتفاق اخیری که افتاد در پرسپولیس خیلی بد بود و بچه ها که پرسپولیس رو دوست دارن این حرکات رو نمی پسندن چون نمیگن شیث ونصرتی این کارو کردن میگن بازیکنای پرسپولیس این کارو کردن و فاطمه خانوم هم حتما شیث رو دوست دارن ونمیخواد این حرفا باشه. ولی اگه ما نگیم 100 تا سایت دیگه این کارو میکنن. من فقط میتونم پستای اینجا رو ویرایش کنم بقیه رو چی؟
منم خواهش میکنم دیگه کشش ندین این مسئله رو.
میترسم باز پویا بیادبه من بگه مردک تایپیک قفل کن وگرنه قفلش میکردم:4:
AYLAR
10-31-2011, 06:52 PM
مرسی نیما جان
متاسفانه این مسائل همیشه هست واین اتفاق اخیری که افتاد در پرسپولیس خیلی بد بود و بچه ها که پرسپولیس رو دوست دارن این حرکات رو نمی پسندن چون نمیگن شیث ونصرتی این کارو کردن میگن بازیکنای پرسپولیس این کارو کردن و فاطمه خانوم هم حتما شیث رو دوست دارن ونمیخواد این حرفا باشه. ولی اگه ما نگیم 100 تا سایت دیگه این کارو میکنن. من فقط میتونم پستای اینجا رو ویرایش کنم بقیه رو چی؟
منم خواهش میکنم دیگه کشش ندین این مسئله رو.
میترسم باز پویا بیادبه من بگه مردک تایپیک قفل کن وگرنه قفلش میکردم:4:
آقای مدیر بخش ... میتونی بری پستای قبلی منو بخونی ... راجع به این موضوع ...
لازم نمیدیدم بگم دوباره ولی میگم ..
تاکید کردم که قابل دفاع نیست ...
همه دور هم بحث راجع به این موضوع رو ادامه دادیم ... بدون حاشیه ...
کسی هم از کسی خرده نگرفت .. ولی پستهایی که خداروشکر ویرایش شد رو اگه باقی دوستان میدیدن ...
حق رو به من میدادن ...
منتظر بودم قفل بشه ...
ولی خوشبختانه یه مرحله پیشرفت بود ... (تذکر و ویرایش )
@};-
babak red
10-31-2011, 06:52 PM
میشه بفرمایید من مراعات چه چیزی باید بکنم ؟
من از دعوا خوشم میاد ؟
من متنفرم ازینکه توی یه دنیای بسته و مجازی سر چهار تا نوشته دور آدما یه خط میکشی و قضاوت میکنی ..
از اختیارات مدیریتی و ... هه ...که متاسفم ...
قصد کوتا اومدن رو نداشتم ...
ولی...
به خاطر گل روی آقای نیما ... که کاملا محترمانه و باشخصیت و صبورانه ...(چقدر یه لحظه جای عمو اسماعیل رو خالی دیدم ...)حرفاشونو زدن و درخواست اینکه ادامه ندیم رو ازمون دارن ...
دیگه چیزی در این باره نخواهم گفت ...
اما ...
تا دید کسی حرف حق داره میزنه و به نفع خودتون تموم نمیشه ...
از اختیاراتتون سوء استفاده نکنین ... همه مون دور همیم اینجا ... به خاطر یه هدف مشترک (پرسپولیس)
پس دلیلی نمیبینم که به خاطر اینکه رنگ شما با رنگ اسم من (فقطط) فرق میکنه ...
حق رو نا حق کنید ...
خدا بگم این مسعود رو چکار کنه که من وگذاشت مدیر.
فاطمه من کی سوء استفاده کردم؟ اصلا تا حالا به کسی تذکر دادم؟ تا حالا بی انصافی در حق کسی کردم؟ من اصلا اختیارات مدیریتی دارم که استفاده کنم؟ من فقط میتونم پست رو ویرایش کنم وتاپیک رو قفل کنم.میشه بفرمایید من کی از اختیارات سوء استفاده کردم؟ دوست نداری ریخت من و ببینی ولی بی انصاف هم نباش دیگه.
حالا دیدی طرفدارای دایی چی میکشیدن؟ فحشای خیلی بدتر از اینا به دایی میدادن و ما هم نمیتونستیم کاری بکنیم حالا اومدن یه چند نفری در مورد شیث اینجوری میگن ناراحت شدی. مرگ خوبه فقط واسه همسایه؟
babak red
10-31-2011, 06:56 PM
آقای مدیر بخش ... میتونی بری پستای قبلی منو بخونی ... راجع به این موضوع ...
لازم نمیدیدم بگم دوباره ولی میگم ..
تاکید کردم که قابل دفاع نیست ...
همه دور هم بحث راجع به این موضوع رو ادامه دادیم ... بدون حاشیه ...
کسی هم از کسی خرده نگرفت .. ولی پستهایی که خداروشکر ویرایش شد رو اگه باقی دوستان میدیدن ...
حق رو به من میدادن ...
منتظر بودم قفل بشه ...
ولی خوشبختانه یه مرحله پیشرفت بود ... (تذکر و ویرایش )
@};-
اصلا حق با تو فاطمه. خوبه؟
کاش ماها یکم گذشت داشتیم. خواهشا بس کن فاطمه خانوم.تقصیر من بود همش.
AYLAR
10-31-2011, 06:57 PM
خدا بگم این مسعود رو چکار کنه که من وگذاشت مدیر.
فاطمه من کی سوء استفاده کردم؟ اصلا تا حالا به کسی تذکر دادم؟ تا حالا بی انصافی در حق کسی کردم؟ من اصلا اختیارات مدیریتی دارم که استفاده کنم؟ من فقط میتونم پست رو ویرایش کنم وتاپیک رو قفل کنم.میشه بفرمایید من کی از اختیارات سوء استفاده کردم؟ دوست نداری ریخت من و ببینی ولی بی انصاف هم نباش دیگه.
حالا دیدی طرفدارای دایی چی میکشیدن؟ فحشای خیلی بدتر از اینا به دایی میدادن و ما هم نمیتونستیم کاری بکنیم حالا اومدن یه چند نفری در مورد شیث اینجوری میگن ناراحت شدی. مرگ خوبه فقط واسه همسایه؟
این که نظر شخصیه خودته ... شما میتونی فقط از جانب خودت فکر کنی و حرف بزنی ... warning
برای باقی حرفها هم ... هرچی بگم بر علیه م توی دادگاه استفاده میشه :4: اصن تا وکیل برام نگیرین من حرف نمیزنم ...:24:
babak red
10-31-2011, 07:02 PM
این که نظر شخصیه خودته ... شما میتونی فقط از جانب خودت فکر کنی و حرف بزنی ... Warning
برای باقی حرفها هم ... هرچی بگم بر علیه م توی دادگاه استفاده میشه :4: اصن تا وکیل برام نگیرین من حرف نمیزنم ...:24:
یعنی دوست داری ریخت من وببینی؟:4:
اگه میخوای ببینی از منشیم سمیرا وقت قبلی بگیر.:4:
از اختیاراتم سواستفاده کردم و یه اسپم دادم. اخ جونننننن:4:
GANDOM
10-31-2011, 07:41 PM
من؟ :4:
منشی تو؟:4:
بابک بیشین بینیم باو:4:
تو خودت کارم داشتی وقت بگیر از...........
من کارم به منشیگری هم برسه منشی تو یکی نمیشم:4:
ایشششششششششش:4:
اما هیف که نبودم وگرنه گیس کشی را مینداختم:24:
هرچند مهمون خوندم ویرایشیارو....هیف که این مدیره تسلیم شد وگرنه حرف داشتم منم:4:
هیف که نیاز داریم به شیث وگرنه خودم محرومش میکردم تا اخر فصل:4:
اما خب جووونه دیگه....خاطر خواشم اییییییییییییین هواااااااااا:4:پسره ی بیشعور ادم نمیشه:4:
اخر خودم باید دس به کار شم 4تا در گوشش بخوابونم:4:
سمیرا اونروشو نشون بده دیگه دیگه:4:ابرو نذاشته برامون یه فسقلی:4:
الهی شیث نمیری که چه دردسری درس کردی برامون.....
ایشالا که کمیته انظباطی محرومت کنه پسر ه ی بی عقل ......
اصن هیچی حالیش نمیشه......به عاقبت کاراش فکر نمیکنه..
هر چی همون لحظه به فکرش میرسه انجام میده.......لقمه رو تو دهنش مزه مزه نمیکنه......
4جلسه کمش بود......در به در.....هیف که اینجا نمیشه فحشای فیلتری دادو دوراز ادب و نزاکته258147963
هیف که با شخصیت تر از این حرفام258147963
اینم بخاطر اینکه نگن پشت شیثیم بخاطر این حرکتش..... بابا ما از حرکت زشت شیث ناراحتیم....
بخاطر مدیریت دادما...مدیر تاپیک قفل کن:4:
شیث اصن دیگه لیاقت پوشیدن پیرهن تیمو نداره...
اینم واسه اینکه نگن هواداریی کورش میکنه و نمیبینه بدی کسیو258147963
پسره ی نفهم.....با شیث بودمااااا
این ممد نصرتی رو هیچکی نمیخواد فحش بده؟
چرا فقط شیثو گیر اوردیم؟
کار اصلیو نصرتیه......کرد که....
مدیر محترم یه تاپیک بزن واسه ممد نصرتی...فحش بدیم....
چون ما طرفدار نصرتی نیسیم به نصرتی گیر نمیدین؟:4:258147963
بابا اول نصرتیه ترک:4: بود که:4:اینقد ازش بدم میاد......
بذا یکم از نصرتی طرفداری کنم شاید اونم فحش شنید258147963
اسپمی دادما:4:
raha_01
10-31-2011, 07:47 PM
بابک جان نمیدونی توی این سایت تو یا هر کسی که رنگش با بقیه فرق داره حرفی خلاف نظر دوستان بزنه متهم میشه؟نمیدونی شماها نباید هیچ حرفی بزنین و نظر شخصیتون رو بگین؟نمیدونی اگه طبق وظایف عمل کنی از موقعیتت سوء استفاده کردی؟
توی این سایت فقط حق داری به دایی فحش بدی نه به نصرتی و شیث که بازی که بلد نیستن هیچ این حرکاتم انجام میدن.
حالا خوبه خودشون گل نزدن وگرنه معلوم نیست چیکار میکردن و اون وقت بازم باید سکوت میکردی.
میگن آدما بزرگتر میشن عاقلتر میشن.کاش اینکارشم مثل شوخیه توی هواپیماش بود.
یه سرچ توی گوگل بزرنی میفهمی چه خبره نیاز به حرف زدن نیست.میگم بریم توی تاپیک نصرتی حرف بزنیم شاید اونجا کسی ایراد نگیره.
sky girl
10-31-2011, 08:52 PM
بابک جان فاطمه جون از شما بعیده دعوا نکنید به خاطر شیث اخه ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بحث ها رو تموم کنید
AYLAR
10-31-2011, 08:58 PM
بابک جان فاطمه جون از شما بعیده دعوا نکنید به خاطر شیث اخه ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بحث ها رو تموم کنید
قربونت برم الهی :6::6:
دیر رسیدی دعوا تموم شد :4:
نه مهری جان ... سر شیث نبوده ...من خودمم اعصاب درستی ندارم این روزا مسخره ی همه شدیم ...حتی توی نفرین کردنم :4: اول نصرتی رو میگم ایشالله سقط شه .. چون عوضی بازی رو اول اون انجام داد ...
تموم خبرها ... فرومها ... همه جا ... حرف ازین موضوعه ... تیم رو تا حلقوم به حاشیه کشیوندن .. فکر میکنین منی که همیشه طرفدارش بودم الان ازین مسئله خوشحالم ؟
نه عزیزم ... فقط یه تهمت یه حرف بدی بود که ... از اسی ها و خیلی آدمای معلومالحال این روزا شنیدم ...دوس نداشتم خانوم پرسپولیسی قصه بیاد اونجور بگه ...
من با کسی مشکل ندارم مهری جان ...
ایشالله توی این مدت تطیلی لیگ ... جنجال میخوابه و بازیهای بعد رو با اقتدار شروع میکنن و میبرن ...
نیست دیگه دشمن پرسپولیس عامل باختها شیث321469852 نیست ...
لعنت به تو نصرتی ...
sky girl
10-31-2011, 09:01 PM
قربونت برم الهی :6::6:
دیر رسیدی دعوا تموم شد :4:
نه مهری جان ... سر شیث نبوده ...من خودمم اعصاب درستی ندارم این روزا مسخره ی همه شدیم ...حتی توی نفرین کردنم :4: اول نصرتی رو میگم ایشالله سقط شه .. چون عوضی بازی رو اول اون انجام داد ...
تموم خبرها ... فرومها ... همه جا ... حرف ازین موضوعه ... تیم رو تا حلقوم به حاشیه کشیوندن .. فکر میکنین منی که همیشه طرفدارش بودم الان ازین مسئله خوشحالم ؟
نه عزیزم ... فقط یه تهمت یه حرف بدی بود که ... از اسی ها و خیلی آدمای معلومالحال این روزا شنیدم ...دوس نداشتم خانوم پرسپولیسی قصه بیاد اونجور بگه ...
من با کسی مشکل ندارم مهری جان ...
ایشالله توی این مدت تطیلی لیگ ... جنجال میخوابه و بازیهای بعد رو با اقتدار شروع میکنن و میبرن ...
نیست دیگه دشمن پرسپولیس عامل باختها شیث321469852 نیست ...
لعنت به تو نصرتی ...
اره میدونم دیر اومدم بالاخره جفتشون مقصر هستن اول نصرتی بعد شیث تو گل دوم بس بهتره بحث نکنیم چون اصلا ارزش ندارن گلم
redlove
11-01-2011, 01:11 AM
ای جان چقدر جام خالی بود اگر میدونستم کل کل شده زودتر می اومدم بخدا راست میگم
نیما عزیز از حرفهایی که زدم هیچ رقمه ناراحت نیستم بیشتر از اینها لیاقتشون بود چون تو این وا نفسایه بی دفاعی با این خط دفاع همین 2تا نبودشون کلی به ضرر تیمه باز هیچی بلد نبودن این 2تا اسمشون دهن پر کن بود
نود دیدی اولش فردوسی پور گفت از این به بعد کسی حق نداره گل بزنه و شادی پس از زدن گل داشته باشه
چرا تو پرسپولیس باید این اتفاقها بیفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آهان نیما جان احیانا شما واسه خاطر تیم داری میگی یا از عشقی که به شیث داری این حرف و میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من شک دارم که همه تلاشت واسه تیم باشه من فکر می کنم بیشتر ناراحتید واسه شیث
چون شما با این دختره همش میگید اول نصرتی این کارو کرد
نیما جان نصرتی اینکارو کرد درست چرا شیث تکرار کرد آدم یه اشتباه 2بار تکرار نمی کنه که شما همش میگی بریم به نصرتی فحش بدیم
بابا جان چه حسن کچل
چه کچل حسن
من ادبیاتم تا عمر دارم واسه کسی که تیم و خراب کرد همینه
کسایی که می دیدند کریمی خودشو کنار زمین می کشه حرص می خوره کسایی که میدونن علی کریمی از آبروش اعتبارش استفاده می کنه تا از بازیکنها دفاع کنه
پس شما خواهش می کنم گیر نده به من که چرا میگم چون بازم میگم
میدونی دارم سکته میکنم واسه تیمم که 2تا پیروزی داشت با همه بد بازی کردن هاشو حالا تیم باید می رفت اردو 20 روز آماده میشد الان همه دغدغشون شده منشوریها کمیته انضباتی
حالا کی و بزارن دفاع جناح راست و چیکار کنه دروازه بان چی میشه
اگر می خواهی کشش ندم از شیث دفاع نکن
babak red
11-01-2011, 08:49 AM
بچه ها خواهشا تمومش کنید. عوض این که بیان اینجا بحث کنید برید تو تاپیک مازیار بحث کنید که چرا از اول تا اخر بازی فحش خواهرو مادر بهش دادن بعد بعضی از این رشتی ها میگن نه تو قایقران نیستی.زور داره ها. 90 دقیقه فحش بهت بدن بعد انتظار داشته باشن مازیار هیچی نگه. یا برین تو تاپیک نوری بحث کنین که چرا به تیم ملی دعوت نمیشه. بابا ازاین بهتر بازی کنه دیگه.اگرم بحث می کنین خواهشا به همدیگه احترام بزارین. بعدشم بیاین دست من وببوسین:4:
babak red
11-01-2011, 09:05 AM
فیروز کریمی: به نصرتی و شیث رحم کنید/ درباره عشایر، پلیس، حافظ و بابا طاهر عریان هم حرف میزنم!
درست است که حرکت این دو بازیکن باید تقبیح شود اما بزرگنمایی نکنید. حالا همه مشکلات فوتبال ما حل شده و کاری که این دو نفر کردهاند حیثیت این فوتبال را لکهدار کرده است؟!
http://u.goal.com/56900/56943hp2.jpg
فیروز کریمی از محمد نصرتی و شیث رضایی دفاع کرد و از رسانهها خواست تا درباره حرکت غیر اخلاقی این دو بازیکن پرسپولیس دست به بزرگنمایی نزنند!
کریمی ساعتی پیش در نمایشگاه مطبوعات در گفتوگو با یکی از برنامههای تلویزیونی نسبت به شادی غیر اخلاقی نصرتی و رضایی در بازی تیمشان برابر داماش واکنش نشان داد و قانون از قول آقافیروز نوشت:« متاسفانه این اتفاق رخ داده و قابل توجیه نیست.
اما این بازیکنان شاگردان من بودهاند. واقعا تعجب میکنم که دست به چنین کاری زدهاند. گمان من این است که شوخی بیرون زمین را به داخل زمین آوردهاند و مرتکب خطا شدهاند اما از رسانهها میخواهم به این بازیکنان رحم کنند. به اینها باید رحم کنیم و نباید همه بدبختیهای فوتبال را با حذف اینها تلافی کنیم.»
کریمی ادامه داد:« از رسانهها و کمیته انضباطی میخواهم که به این بازیکنان بیچاره رحم کنید. درست است که حرکت این دو بازیکن باید تقبیح شود اما بزرگنمایی نکنید. حالا همه مشکلات فوتبال ما حل شده و کاری که این دو نفر کردهاند حیثیت این فوتبال را لکهدار کرده است؟! به نظر من حاشیههای بزرگتری هم هست که رسانهها به آن بپردازند.»
سرمربی شاهین بوشهر که خود چهرهای خبرساز محسوب میشود، خاطر نشان کرد:«نباید با نصرتی و رضایی مثل قاتلها برخورد شود. آنها اشتباه کردهاند و باید مجازات شوند اما به اندازهای که خطا کردهاند باید مجازات شوند، نه کم و نه بیش!»
کریمی همچنین در واکنش به اظهار نظر فرکی که گفته است "فیروز فقط با حافظ شیرازی شوخی نکرده" گفت: من درباره هر چیزی که از من سئوال کنید حرف میزنم. چون اطلاعات خوبی دارم. درباره ایلات و عشایر، پلیس، حافظ و بابا طاهر عریان هم اگر دوست داشته باشید از صبح تا شب برایتان حرف میزنم. فرکی از دوستان خوب من است. خوشحالم که تیمش با کمترین بضاعت بهترین نتایج فوتبال را کسب کرده است و من برایش آرزوی موفقیت میکنم.»
mona_casillas
11-01-2011, 09:32 AM
با این حرف که نباید اینگونه مسائل رو بزرگنمایی کرد و حریم ها را با افشاگری بیش از پیش شکست موافقم به لحاظ شرعی و عرفی هم درست نیست این مسائل باز و مطرح بشه اما واقعا برای شیث و نصرتی متاسفم و جز تاسف عمیق حرفی برای گفتن ندارم .
Nima 007
11-01-2011, 12:55 PM
ای جان چقدر جام خالی بود اگر میدونستم کل کل شده زودتر می اومدم بخدا راست میگم
نیما عزیز از حرفهایی که زدم هیچ رقمه ناراحت نیستم بیشتر از اینها لیاقتشون بود چون تو این وا نفسایه بی دفاعی با این خط دفاع همین 2تا نبودشون کلی به ضرر تیمه باز هیچی بلد نبودن این 2تا اسمشون دهن پر کن بود
نود دیدی اولش فردوسی پور گفت از این به بعد کسی حق نداره گل بزنه و شادی پس از زدن گل داشته باشه
چرا تو پرسپولیس باید این اتفاقها بیفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آهان نیما جان احیانا شما واسه خاطر تیم داری میگی یا از عشقی که به شیث داری این حرف و میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من شک دارم که همه تلاشت واسه تیم باشه من فکر می کنم بیشتر ناراحتید واسه شیث
چون شما با این دختره همش میگید اول نصرتی این کارو کرد
نیما جان نصرتی اینکارو کرد درست چرا شیث تکرار کرد آدم یه اشتباه 2بار تکرار نمی کنه که شما همش میگی بریم به نصرتی فحش بدیم
بابا جان چه حسن کچل
چه کچل حسن
من ادبیاتم تا عمر دارم واسه کسی که تیم و خراب کرد همینه
کسایی که می دیدند کریمی خودشو کنار زمین می کشه حرص می خوره کسایی که میدونن علی کریمی از آبروش اعتبارش استفاده می کنه تا از بازیکنها دفاع کنه
پس شما خواهش می کنم گیر نده به من که چرا میگم چون بازم میگم
میدونی دارم سکته میکنم واسه تیمم که 2تا پیروزی داشت با همه بد بازی کردن هاشو حالا تیم باید می رفت اردو 20 روز آماده میشد الان همه دغدغشون شده منشوریها کمیته انضباتی
حالا کی و بزارن دفاع جناح راست و چیکار کنه دروازه بان چی میشه
اگر می خواهی کشش ندم از شیث دفاع نکن
وای شما بعنوان یه خانوم محترم (دخمل خانوم ) چرا انقدر تند میروید ؟ انقدر این واقعه زشت و زننده هست که باور کنید هنوز باورم نمیشه یه همچین چیزی اتفاق افتاده باشه ...
من کی ابراز علاقه به شخصی کردم که شما میگید از شیث حمایت کردم ...بعدشم خواهشا از لفظ اون دختره!!!....استفاده نکنید ...شما با هم دوستید ...این بنوعی بی احترامی هست به ایشون ...هر کس نظر خودشو داره ...نباید به عقاید هم توهین کنید ...در ضمن باور کنید من اصلا نمیدونم اینجا کی طرفدار کی هست و کی نیست ...
شما و فاطمه خانم باید برای تازه واردها الگو باشید و اجازه ندید جو بهم بخوره ...این تاپیک شیث هست و درست نیست بازیکنی که روزگاری واسه این تیم زحمت کشیده حالا بی رحمانه دربارش حرف زده شه ...اصلا قصد دفاع ندارم ...کارشون قابل دفاع نیست ...ولی شما جملاتی گفتین که واقعا خیلی عجیب بود ... اگه یکی وارد شه بشکل غریبه بسیار بد هست واسه این انجمن ...
البته انقدر کارشون زشت هست که فکر کنم کلا از نظر تمام بانوان ایرانی افتادن ...واقعا متاسفم ...خیلی بد شد ولی شما میدونید چه تیکه های این اس اسی ها میندازن که خیلی بد توهین امیزه ؟ ...کمترینش این بود که شنیدم شما خجالت نمیکشید هوادار ......
خواهشا شما متلک و تیکه ها رو دوباره اینجا تکرار نکنید ...میدونیم خیلی بد هست ...حال هم دختر خانوما و اقا پسر ها رو هم خراب کرده حتی ...ولی خواهشم این بود
حیف نیست سر این قضیه روابط تون بهم بخوره ؟
شما و دوستانی که اینجا هستن یکم از خارجی ها یاد بگیرید ...رسوایی های زیادی اتفاق میفته ولی معمولا هواداران سعی میکنن بزرگوارنه عبور کنن ...نهایتا اگه خیلی ناراحت بشن با حذف عکس و پیراهن بازیکن محبوبشون در نهایتش قضیه رو تمام میکنن ... شما و من هم افرادی ممکنه دوست داشته باشیم ولی با یک حرکت و جمله نباید هر چیزی نثارشون کنیم
باور کنید هیچ رسوایی به پای ابروی رفته نمیرسه ...این اتفاق میتونه برای خیلی ها که غافل از اطرافشون هستن بیفته ...اگه زاویه دوربین عکس بود هر گز چنین نمایی داده نمیشد ...چنانچه خیلی از اتفاقات به همین شکل تا حال عیان نشده ...
من میتونم برای محبوب ترین افراد این جامعه ارشیوی از جملات و عکس و فیلم پیدا کنم که چندان خوشایند نباشه ... هر کس که فکرشو بکیند ...انوقت باید بساط جمع کنیم و ...
بخاطر پرسپولیس که شده نباید این قضیه رو انقدر اب و تاب بدهیم ...فقط یکم خودمون بذاریم جای این بخت برگشته های بی فکر و نادان و ...
الان بر ضدشون حتی اخبار دروغ هم تولید شده که متاسفم رفته روی صفحه روزنامه ها
در ضمن منو منتسب به کسی و ... نکنید اگه اینطور باشه من واسه مدتی طولانی دیگه به اینجا سر نمیزنم تا شاهد این مسایل نباشم ...
خیلی جدی میگم دوست ندارم سر این مسئله کدورتی باشه ...
واقعا بده ...سر چی اخه دعوا ؟...حیف که نمیشه اینجا یه چیزایی گفت ...ولی کلا سر این مسایل واقعا حیفه ...
روی هم ببوسید توی همین تاپیک تمومش کنید بره @};-@};-@};-
AYLAR
11-01-2011, 01:03 PM
آقای نیما ... من رسما اعلام کردم با کسی مشکل ندارم ...
بدنبال حرفاتون باید بگم ... حرفای دیشب پیروانی رو شنیدید ؟
همونطور که مونا جان گفتن ... تاسف بار بود ... اما ... سرشونو دیگه نبرین ...
اینطور باز کردن این قضیه ...
اصن بی خیال ...
دیشب تو نود میگف قراره پای دادگستری و اینجو چیزا وا شه ... وااای نه .... خیلی بد میشه ..اول از همه واس تیم ...
خدا کنه نشه اونجور ... خیلی ناجور میشه ....
Nima 007
11-01-2011, 01:24 PM
شاید این مطلب جاش اینجا نباشه ولی نکته مهمی مثل خانواده در این خبر مطرح شده که ...
پورحيدري: آندو و حنيف جريمه ميشوند/ خانواده نصرتي و رضايي چه گناهي كردهاند
سايت گل ـ درگيري لفظي آندارنيك تيموريان و حنيف عمرانزاده يكي از اتفاقاتي بود كه سروصداي زيادي به پا كرد هر چند كه اين موضوع تحت تأثير حركات محمدنصرتي و شيث رضايي در بازي پرسپوليس و داماش قرار گرفت. منصور پورحيدري در مورد اتفاقات پرسروصداي فوتبال ايران به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ ميدهد.
از دست ندهید
بهتاش فریبا: کار زشت آندو و حنیف قابل توجیه نیست یادی از یک خاطره:ازدرگیری رحمان و ناجی تا فحاشی حنیف و آندو
در مورد اتفاقاتي كه بين عمرانزاده و تيموريان افتاد چه صحبتي داريد؟
آنها اشتباه كردند و دليلي ندارد دنبال حرف زدن در اين مورد باشيم يا بخو اهيم آن را توجيه كنيم. البته اين دو بازيكن بعد از بازي مصاحبه نكردند تا اين موضوع خيلي زود جمعوجور شود ولي من بايد از مردم عذرخواهي كنم. اين اتفاق براي تيم بزرگي مثل استقلال آزاردهنده است و مسلما كميته انضباطي باشگاه استقلال جرائمي را براي اين دو بازيكن در نظر خواهد گرفت. به هر حال از چنين بازيكناني كه در تيم ملي يا استقلال بازي ميكنند انتظار ميرود تا خودشان را كنترل كنند چرا كه الگوي جوانان ما هستند.
مثل اينكه در رختكن تلاش كرديد تا آنها را آشتي دهيد؟
ما در اين ديدار خوب بازي نكرديم و شرايط طوري بود كه سعي كردم حرفي نزنم. ما به كميته انضباطي باشگاه نامه داديم و حالا بايد جلسه كميته انضباطي تشكيل شود.
نميدانيد كه حنيف مقصر بود يا آندو؟
خير ولي براي من اصل قضيه مهم است. من معتقدم اگر هر كدام از آنها اشتباهي كرده باشند نفر دوم نبايد اشتباه ميكرد. اين بازيها را ميليونها بيننده تماشا ميكنند و بازيكنان نبايد از كوره در بروند.
در مورد ماجراي محمد نصرتي و شيث رضايي چه صحبتي داريد؟
به هر حال اشتباه بزرگي رخ داده ولي اين سوال ايجاد ميشود كه خانواده آنها چه گناهي مرتكب شدهاند. اين اتفاق را خيليها ديدهاند و حالا ديگر دليلي ندارد كه همه بخواهند در موردش حرف بزنند. اين اتفاق افتاده و كميته انضباطي هم ميتواند خيلي زود حكم خود را بدهد. اين درست نيست كه افراد مختلف هر روز در مورد اين اتفاق حرف بزنند. در اينكه بايد با اين بازيكنان برخورد شود شكي وجود ندارد ولي بايد شخصيت آنها و خانواده آنها را هم مورد نظر قرارداد.
راستي مثل اينكه استقلال قصد جذب دو بازيكن را در خط حمله و دفاع دارد؟
به هر حال تيم ما بازيهاي سنگيني در پيش دارد و در اين دو پست و يك پست ديگر احتياج به جذب بازيكن داريم. من فكر ميكنم 3بازيكن جديد ميخواهيم كه دوتاي آن مهاجم سرزن و دفاع مياني است.
الماس سرخ
11-01-2011, 03:37 PM
با این حرف که نباید اینگونه مسائل رو بزرگنمایی کرد و حریم ها را با افشاگری بیش از پیش شکست موافقم به لحاظ شرعی و عرفی هم درست نیست این مسائل باز و مطرح بشه اما واقعا برای شیث و نصرتی متاسفم و جز تاسف عمیق حرفی برای گفتن ندارم .
منم با این حرف موافقم ولی اگه خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم حداقل تا 10 سال وجهه فوتبال ایران رو خراب کردند با این کارشون ، آخه آدم اینقدر کم عقل که مقابل دوربین از این کارا بکنه ؟ اونم ورزشکار که باید الگوی سایر جوونا باشه حالا اگه تو پارتیی یا جای دیگه بود قابل چشم پوشی بود ولی جلوی دوربین !!!!!!!!!!!!
حیف پرسپولیس که از این بازیکنا داشته باشه
کاری کردند که از فوتبال ایران بدم اومد
babak red
11-01-2011, 04:42 PM
دیگه اتفاقیه که افتاده بچه ها. ما هوادارای پرسپولیس اگه ازشون دفاع نکنیم کی دفاع کنه.اونام برای پرسپولیس کم زحمت نکشیدند.خود فردوسی پور گفت من از این صحنه ها زیاد تو فوتبال دیدم ولی پخش زنده نبوده.
دیگه این دوتا فوتبالشون تموم شد واگر یک جلسه هم محروم بشن هیچ تیمی اینا رو نمیخواد پس حداقل ما سعی نکنیم بیشتر خرابشون کنیم.اونا بازیکنای تیم ما هستن ها.درسته ابروی تیم ما رو بردن ولی اینم بگم که انسان جایزالخطاست
redlove
11-01-2011, 05:07 PM
نورمحمدی هم اسمش تو لیسته یعنی دفاع پرسپولیس منهدم شد
غزاله جان این حرفا رو نزن چشم وگوش من باز میشه ویرایش شد
ای کاش تیم می باخت اینها ذوق مرگ نمیشدن
ولی دوستم گفت تلفن زده ممدنصرتی گریه می کرده میگفت بنده خدا همش داره گریه می کنه
ولی خوب اگر ما هم که هواداریم فراموش کنیم هوادارهای استقلال فراموش نمی کنن شد یه داغ ننگ
من که از موضوع نفرت دارم خیلی زیاد
ولی خدا بزرگ و بخشنده باید بخشیده بشن دیگه بسه پرسپولیس داره نابود میشه
بابا نصرتی و رضایی خواستن حرفه ای بازی در بیارن و ادای کریستین رونالدو و راموس رو دربیارن!!!!! تقصیری ندارن، انقد اذیتشون نکنید
:24:
http://up6.iranblog.com/images/kggyu0r7lny5g3uvqsv6.jpg
redlove
11-02-2011, 10:23 AM
نصرتی و شیث عصر دیروز با مراجعه به سازمان لیگ در نشستی با عزیز محمدی و علیپور درباره شوخی دردسرسازشان در زمین بازی با داماش حاضر شدند و توضیحاتی ارائه کردند. این نشست که بیش از یک ساعت طول کشید در ادامه تلاش ها برای برخوردی قاطع با دو بازیکن خلافکار است. این دو به احتمال فراوان برای رفتارشان با محرومیتی 18 ماهه روبرو می شوند که قابل بخشش است. جریمه ای که البته اگرچه ممکن است فوتبال این دو بازیکن را به پایان برساند اما بعید است باعث تغییری در سطح فرهنگی فوتبال کشورمان باشد.
ebi***redboy
11-02-2011, 12:49 PM
بابا ولشون کنین این همه جرم و جنایت تو دنیا داره اتفاق میوفته کلید کردین رو شوخی اینا چیزی نشده که...
AYT@K
11-02-2011, 12:53 PM
چرا اسم تایپک عوض شد؟؟؟؟؟؟؟؟987654321987654321987654321987 654321
AYLAR
11-02-2011, 02:34 PM
بله منم همین رو اومدم بگم ..
چرا اسم تاپیک عوض شد ؟
من هنوزم هوادار کاپیتان سابق تیمم ... تنها من هم نیستم .. شاید یکی مهمون میا بازدید میکنه و هوادار باشه ...
بابا له کردین سابقه ی شیث رو سر هیچی ...
بسه به خدا :cry:
persha
11-02-2011, 04:26 PM
اه اه اه کشتین این دوتا رو حالا یه کاری کردن به جای این که جمش کنن دارن بیشتر بهش می پردازن اینقدر کشش دادین که همه دنیا ازش با خبر شدن و سو استفاده کردن آبرومون رفت خودمون کردیم که لعنت به خودمون باد 321469852
خواهشنا بس کنید.:cry:
ebi***redboy
11-02-2011, 04:56 PM
اومدم ببینم هنوز دارن به این دونفر می کوبن .....خوشبختانه کم کم همه دارن با این حادثه کنار میان......من فکر میکنم همش زیر سر این یارو فردوئسی پورست . برا جذابیت برنامش داره پررنگش میکنه....اخه کسی نیس بگه نون بریدن ادما به چه قیمتی.....
Sorkh/rag
11-02-2011, 05:18 PM
بله منم همین رو اومدم بگم ..
چرا اسم تاپیک عوض شد ؟
من هنوزم هوادار کاپیتان سابق تیمم ... تنها من هم نیستم .. شاید یکی مهمون میا بازدید میکنه و هوادار باشه ...
بابا له کردین سابقه ی شیث رو سر هیچی ...
بسه به خدا :cry:
واقعا سر هيچي؟
شيث پرسپوليسو له كرده!كارش خيلي فجيع تر وشرماور تر از اين حرفاست.
الان هركي مارو ميبينه ميگه برات متاسفم كه بااين همه گند كاري هنوز طرفدار اين تيمي...؟
گرچه من ادمي نيستم كه به خاطر يه بازيكن مفخور به تيمم پشت كنم اما اين بازيكن با اونهمه هوادار با اين كارش به يه ملت مديون شد.
حقه اين كارو نداشت.
خدااز كارش نگذره.
redlove
11-02-2011, 05:26 PM
واقعا الان کسی هم هوادار این شیث هست
Sorkh/rag
11-02-2011, 05:31 PM
بخخخخخخدا ...
هواداراي پرسپوليس اينقدر فهميده هستن كه بااين رسوايي بازم هواداريشو ميكنن وميگن عيبي نداره.
افسوس ميخورم اونموقه كه علي دائي بيرونش كرده بود واسش ناراحت شدم.
هوادار اينطوري ...
اونوقت اونا هم اونطوري...
hashem
11-02-2011, 05:32 PM
بچه ها شرمنده میدونم جاش نیست ولی یه سوال دارم
hashem
11-02-2011, 05:34 PM
مر30 حل شد:8:
Sorkh/rag
11-02-2011, 05:36 PM
پوف...زررررشك...
برای داغ شدن بحث شیث بفرمائید اینم کلیپ هاش :4:
1- دانلود کلیپ نصرتی (http://www.farsimode.com/files/uploads/video_Clips/Sports_Clips/Gole_Aval_Ghere-Akhlaghi_Nosrati[Www.FarsiMode.Com].zip)
2- دانلود کلیپ شیث رضایی (http://www.farsimode.com/files/uploads/video_Clips/Sports_Clips/Gole_Dovom_Ghere-Akhlaghi_Sheyse-Rezaee[Www.FarsiMode.Com].zip)
پسوورد فایلها: www.farsimode.com
sky girl
11-02-2011, 08:05 PM
برای داغ شدن بحث شیث بفرمائید اینم کلیپ هاش :4:
1- دانلود کلیپ نصرتی (http://www.farsimode.com/files/uploads/video_clips/sports_clips/gole_aval_ghere-akhlaghi_nosrati[www.farsimode.com].zip)
2- دانلود کلیپ شیث رضایی (http://www.farsimode.com/files/uploads/video_clips/sports_clips/gole_dovom_ghere-akhlaghi_sheyse-rezaee[www.farsimode.com].zip)
فرید اخه این چه کاری تو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز واسه اولین بار دلم واسه شیث و نصرتی سوخت وقتی دیدم تیتر بزرگ روزنامه عکسشون رو گذاشتن و گفتن اعدامشان کنید راحت شوید
خب میخواستم کسایی که توی باغ نیستن بیان توی باغ :4: دم در زشته آخه
Sorkh/rag
11-02-2011, 08:10 PM
واسه سنمون خوب نيس.
همون دم دربمونيم بهتره.
مامانمون اجازه نميده بيايم توباغ...!
sky girl
11-02-2011, 08:11 PM
همه تو باغ بودن و دارن از باغ خارج میشن اما تو مثل اینکه این باغ رو خیلی دوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟
بذار تموم شه پسر
AYLAR
11-02-2011, 08:11 PM
واقعا مملکته ما داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه چی شده که هنو هوادارش نباشم ؟
حالا اون ممد سوتی که هیچ ... از اولم خوشم ازش نمیومد ...
یه اشتباه .. اصن ده اشتباه انجام داد همیشه هم فوتبالش چوب ندونم کاریاشو خورد ...
ولی اینکه خودمون همگی به دست خودمون یه ملت آبرو خودمونو بردیم ...
فرهنگه که ما داریم ؟
آها راس میگی برو هروقت 18 سالت تموم شد اونوقت بیا دانلودش کن :4:
sky girl
11-02-2011, 08:14 PM
آها راس میگی برو هروقت 18 سالت تموم شد اونوقت بیا دانلودش کن :4:
خوبه ازت 2 سال بزرگترم بچه برو با بزرگترت بیا
Sorkh/rag
11-02-2011, 08:14 PM
تومحل زندگي ما +18ها هم نميتونن اين فيلمارو ببينن!:4:
خوبه ازت 2 سال بزرگترم بچه برو با بزرگترت بیا
بابا با تو نبودم که با ریحانه بودم!
تومحل زندگي ما +18ها هم نميتونن اين فيلمارو ببينن!:4:
ااا نمیشه؟ اشکال نداره بابا حلاله توی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نشون داده :24:
sky girl
11-02-2011, 08:33 PM
بابا با تو نبودم که با ریحانه بودم!
ااا نمیشه؟ اشکال نداره بابا حلاله توی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نشون داده :24:
فرید شهر اینا مذهبی نمیشه خوب
babak red
11-03-2011, 08:37 AM
بچه ها خواهشا اسپم ندید.این صفحه وصفحه قبلی پر اسپم شده. ایندفعه اگه اسپم بدین میشه دوبار:4:
ثنا بانو
11-03-2011, 10:37 AM
حکم شلاق برای شیث و نصرتی؟
http://www.taknaz.ir/upload/59/0.649177001320222858_taknaz_ir.jpg
آفتاب: رسول مجیدی در روزنامه اعتماد نوشت: زندگی برای ورزشینویسان ایرانی گویی دوباره آغاز شده است، اینبار «حاشیهیی» تازه برای فوتبالی که در قالب شعار باقی مانده است.
ماجرا در نگاه اول بینندههای تلویزیونی چندان اهمیت نداشت اما وقتی برنامه 20:30 به این موضوع پرداخت، ناگهان خبر ترکید و واکنشها آغاز شد. فوتبال ایران البته در این سالها اتفاقات بدتری را هم شاهد بوده است که تا این میزان واکنش جامعه را در پی نداشته است؛ جامعهیی که البته نمیخواهد واژه «فاحشه» برای سینماگران را به روی خود بیاورد و از بسیاری از مطالب مهمتر به آسانی میگذرد.
اصلاً همین چند روز پیش درگیری لفظی وحشتناکی میان حنیف عمرانزاده و آندرانیک تیموریان شکل گرفت که توهینی «نژادپرستانه» از دل آن بیرون آمد ولی شاید این موضوعات برای هیچکس مهم نبود.
فوتبال ایران چند روزی است درگیر «انگشتنما»ها شده است و از قاضیها تا نمایندهها، از کارشناسان تا مردم عادی برای آن حرف میزنند و حکم صادر میکنند غافل از اینکه اتفاقات امروز فوتبال محصول فرهنگی است که سالهاست در میان ایرانیان رخنه کرده است و چنین روزهایی را به وجود آورده است.
فضای فوتبال امروز چگونه است؟ بهتر است سری به مدارس فوتبالی بزنید که قرار است آینده فوتبال را بسازد. فوتبالی که موی بازیکن را در رختکن با ماشین اصلاح، کوتاه میکنند. فوتبالی که هیاترییسهیی دارد اما نمیتوانند علیه هم لابی نکنند. فوتبالی که «عدالت» گمشده آن است و همهچیز با لابیهای پشت پرده افشا میشود. فوتبالی که میزان «اختلاس» در آن بالا گرفته و مدیران یکی یکی از باشگاههای کنار گذاشته میشوند. شیث رضایی و محمد نصرتی در این پرونده تنها «معلول» هستند و «علت» را باید در جایی دیگر جستوجو کرد. با این حال عمل غیر اخلاقی شیث رضایی و محمد نصرتی پیش از آنچه که خود آنها فکر میکردند برایشان دردسرساز شده است. البته در این بین فقط آنها نیستند که در سیبل انتقادات قرار گرفتهاند و حتی محمد عباسی وزیر ورزش هم باید جواب حرکت آنها را به مجلس پس بدهد!
دیروز یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبهیی با خبرگزاریها اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی، وزیر ورزش را خواسته است تا درباره حرکت ناشایست دو بازیکن پرسپولیس توضیح دهد. اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود چرا که دیروز یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران در مصاحبه با خبرگزاری فارس اعلام کرد که احتمال دارد شیث رضایی و محمد نصرتی به زندان بروند و حتی با 74 ضربه شلاق مجازات شوند.
این قاضی گفته است: «قاعدتاً باید علیه بازیکنان متخلف پرسپولیس کیفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامی حبس تا دو ماه و 74 ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومی آنهاست.» او با بیان اینکه ماده 638 قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع میپردازد، افزود: در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.
او صحبتهای خود را اینگونه به پایان برده است: «در ادامه این ماده قانونی آمده است اگر عمل این فرد دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحهدار کند حبس از 10 روز تا 2 ماه یا مجازات 74 ضربه شلاق برای او در نظر گرفته خواهد شد.»
به نظر میرسد این واکنش سریع و صریح مسوولان کشور کمی هم در جواب به انتشار گسترده خبر حرکت غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در رسانههای خارجی باشد که حسابی این خبر را پوشش دادهاند. جالب است بدانید که اغلب خبرگزاریهای معتبر دنیا در چند روز گذشته این خبر را جزو چند خبر مهم خود قرار داده و فیلم و عکسهای صحنههای زننده بازی را برای تماشا در اختیار کاربران خود قرار دادهاند.
روزنامههایی نظیر مارکا و آس از اسپانیا، سایت فاکسنیوز و روزنامه شیکاگو تریبون امریکا، خبرگزاری فرانسه، آسوشیتدپرس و روزنامه زوددویچه سایتونگ آلمان به این موضوع پرداختند و روزنامه پرخواننده مارکا چاپ پایتخت اسپانیا با انعکاس تصاویر مربوط به خوشحالی ناپسند بازیکنان پرسپولیس تهران مقابل داماش و انتشار فیلم این لحظات تاسفبرانگیز که بازتاب آن در رسانههای اروپایی اتفاق تلخی برای فوتبال ایران محسوب میشود، نوشت: «دو بازیکن پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شدند.»
روزنامه مارکا برخلاف آس اسپانیا به تحلیل شخصی نپرداخته و به نقل از گوینده صدا و سیما شبکه بینالمللی جام جم و گزارش منتشر شده در خبرگزاری افه اسپانیا آورده است: «دو بازیکن ایرانی تیم پرسپولیس به خاطر حرکتی که گوینده صدا و سیمای ایران آن را نامناسب و بیادبانه و غیراخلاقی توصیف کرده، تا اطلاع ثانوی محروم هستند.»
AYT@K
11-03-2011, 12:12 PM
اهم:4:
300 هزار میلیارد و تازگیا. 1000 میلیارد دیگه خورده شد...20:30 انقد بهش پرداخت واقعا؟
رییس جمهور مملکت ما بر میگرده به وزیر امور خارجه امریکا میگه یه کلام از مادر عروس:4: 20:30 زوم کرد؟
اصلا به 20:30 چه؟
دوس داشتن:4:
حقش اینه که تماشاگرا تو اولین بازیه پرسپولیس با تشویق 2 تاشون بزنن تو دهن همه حاشیه سازا
redlove
11-03-2011, 12:23 PM
اهم:4:
300 هزار میلیارد و تازگیا. 1000 میلیارد دیگه خورده شد...20:30 انقد بهش پرداخت واقعا؟
رییس جمهور مملکت ما بر میگرده به وزیر امور خارجه امریکا میگه یه کلام از مادر عروس:4: 20:30 زوم کرد؟
اصلا به 20:30 چه؟
دوس داشتن:4:
حقش اینه که تماشاگرا تو اولین بازیه پرسپولیس با تشویق 2 تاشون بزنن تو دهن همه حاشیه سازا
چرا تشویقشون کرد بعد میان همه هوادارهارو شلاق میزنن:24:
چه باید گفت در عصری که عشق را با الف می نویسند
من فکر می کنم نباید به هیچی محکوم بشن همین که آبروشون رفت بسه
همین که نمی تونن از خونه بیان بیرون واسشون زندانه نگاه های مردم واسشون شلاقه
اینکه شاید تیمه دیگه ای باهاشون قرار داد نبنده خودش جریمه نقدی
باید خودشون قرار دادشونو فسخ کنن و از تیم خداحافظی کنن
AYLAR
11-03-2011, 02:56 PM
از اول ماجرا تا حالا دلم میخوا تموم حرفامو نقل کنم بذارم ... هی داد زدم و گفتم و گفتم .. بابا به خدا هم برا تیم بده .. هم خودشون .. هم مملکت .خ.ر.ا.ب . شد.ه
ولی متهم شدم به هوادار یه آدم کثیف
گفتم نگیم .. گتید مگه فقط همینجاس
گفتم کارشون غیر قابل دفاع اما قتل که نکردن ... گفتید کثیفن و دیگه زین پس بی هوادار
گفتم من هوادارم ... اسم تاپیک تغییر دادی
گفتم کاپیتان بودن جفتشون ... مگه چه کردن .. خریت ... گفتید ....
الان نابود شدن ... فوتبالشون تموم شد ... پرسپولیس جهانی شد اما اینجوری ...
کیه که جوابگو باشه ...
وقتی یه گندی بالا میزنه همه مقصرن ... همه ...
الانم سمت هیچکس موضع نگرفتم و روی حرفم با کسی نیست. ...
درد دل یه هواداره ...شاید ...
دو تا آدمی که وقتی میگم سر هیچی نابود شدن ..
وقتی بهمون میگن جهان سومی ... بهشون حق بدیم و بهمون بر نخوره ...
خودمون عاشق زوم کردن روی مسائل پوچیم و آبرو بردن ...
هممون اون اوایل جو گیر شدیم
حالا که همه دنیا رو فهموندیم
رام شدیم و داریم میگیم نابود نکنیم بدبختارو ...
هی .....
ای بابا شما چقد گنده میکنید قضیه رو، کاری نکردن که هنرستان که بودیم انقد از این کارا میکردن بچه ها با همدیگه!:4:
اصلا دمشون گرم خیلی باحال بود کارشون من خودم وقتی این کارو کردن کلی ازشون خوشم اومد:24:
raha_01
11-03-2011, 06:06 PM
دوشنبه شب که نود رو دیدم با خودم گفتم حیف پیراهن شماره 6 که تنه نصرتیه.یا حیف پرسپولیس که شیث پیراهنشو پوشیده.
نه بخاطر اشتباهشون نه.بخاطر آبرویی که از پرسپولیس رفته.
بخاطر حاشیه ای که باز سراغ تیم اومده.
میدونی من خودم از کسایی بودم که از مخالفان سرسخت اومدن شیث و نصرتی به تیم بودم.
چون بازی رو ندیده بودم وقتی نود رو دیدم و باز دیدم گلهامون از سوتی شیث و نصرتی و کلا خط دفاع بوده بیشتر ازشون شاکی شدم.
اما دیروز یه دوستی چیزایی نوشت که توی فکر رفتم و گفتم راست میگن.
یه چیزاییشو منیره گفت حالا منم بهش اضافه میکنم.
فردای اون اتفاق توی فوتبال خودمون توی بازی استقلال عمران زاده به تیموریان توهین کرد.توهینی که بر میگشت به اعتقاد مذهبی تیموریان.توی دین ما این یه خطای بزرگ به حساب میاد.
چطور زمانی که به زیدان توهین شد همه شاکی شدن چون زیدان مسلمون بود اما چون تیموریان مسیحیه توهین بهش عیبی نداره.سرو صدای این موضوع خیلی زود خوابید اما اشتباه شیث و نصرتی هنوز ادامه داره و زندگی این دونفر رو نابود کرد.
چرا بازیکن شاهین بوشهر که اون حرکت وحشتناک رو انجام داد هیچ صدایی در نیومد و فقط 4جلسه محروم شد و اینا باید شلاق بخرن؟مگه .............کردن؟حرکت بازیکن شاهیم گه خیلی خیلی بدتر بود.اگه بحث پخش زندست که این به اون در میشه.تازه آبرویی که از این 2نفر رفته خیلی بیشتر بوده چون آینده فوتبالشون به کل نابود شده.اگه قرار اینا شدیدا جریمه بشن بازیکن شاهین هم باید بشه.
من نمیخوام کار این 2نفر رو توجیح کنم.از هردوتاشونم بدم میاد.اما حتی اگه مترسکم باشن بودنشون توی زمین بهتر از نبودنشونه.من تنها نگرانیم تیمه که هم حاشیه داره بیچارش میکنه هم کمبود بازیکن.
تیمی که یه دلسوز ادارش نکن بهتر از این نمیشه.
ebi***redboy
11-03-2011, 07:41 PM
من میگم بیایم یه فرصت دیگه بهشون بدیم یا حداقل به نصرتی که تا حالا هیچ مورد انضباطی نداشته فرصت بدیم...............8745961اه ه ه اگه دست من بود
sky girl
11-03-2011, 09:08 PM
بابا جمع کنید بسه به خدا شیث ادم نیست قبول دارم نصرتی ادم نیست اینم قبول
اما مثلا ما انجمن هواداران پرسپولیسیم 2 تا استقلالی بیان بخونن چی میگن هان بابا اینا ادمم مگه ما اشتباه نکردیم یعنی همتون پاک وبی گناه اید فقط مال اینا تو پخش زنده بوده مال ما پیش خدا
ما باید کمک کنیم تا اونا دوباره به زندگی برگردن نه اینکه اتیش معرکه رو زیاد کنیم اونا هم باید زندگی کنن نامزد نصرتی چه گناهی کرده بچه شیث چه گناهی کرده که بعدا تو مدرسه سرکوفت بخوره
خواهش میکنم تموم کنید
جانم فدای پرسپولیس
11-03-2011, 10:55 PM
سال 86 که قهرمان لیگ شدیم
آخراش شیث رو اخراج کردنو واسه جشن قهرمانی هم دعوتش نکردن
خیلی ناراحت شدم و دلم براش خیلی سوخت
میگفتم حقش این نیست برا تیم متعصب بازی کرده شیث رو برگردونید
کلی طرفدارش بودم چون به عشقی که به پرسپولیس داشت ایمان داشتم
ولی حالا با تمام وجودم میگم ازش متنفررررم
حالا میگم جای تو پرسپولیس مقدس ما نیست
پیراهن پرسپولیس خیلی به تنت گشاده لطفاً دیگه برنگرد.
redlove
11-04-2011, 02:15 AM
بابا جمع کنید بسه به خدا شیث ادم نیست قبول دارم نصرتی ادم نیست اینم قبول
اما مثلا ما انجمن هواداران پرسپولیسیم 2 تا استقلالی بیان بخونن چی میگن هان بابا اینا ادمم مگه ما اشتباه نکردیم یعنی همتون پاک وبی گناه اید فقط مال اینا تو پخش زنده بوده مال ما پیش خدا
ما باید کمک کنیم تا اونا دوباره به زندگی برگردن نه اینکه اتیش معرکه رو زیاد کنیم اونا هم باید زندگی کنن نامزد نصرتی چه گناهی کرده بچه شیث چه گناهی کرده که بعدا تو مدرسه سرکوفت بخوره
خواهش میکنم تموم کنید
باشه ما جمعش می کنیم بقیه که پهنش می کنن چی میشه
ما هی به روی خودمون نمیاریم با این جوکها که ساختن چیکار کنیم
با این همه اس ام اس که میاد چیکار کنیم
فردا که بازیها شروع بشه با شعارهای تو استادیوم چه خاکی تو سرمون کنیم
آتیش معرکه ما روشن نکردیم و حالا حالاها هم خاموش نمیشه
هرچی ما به استقلالیها میگیم آقا مجاهد خضیراوی یادتون هست
حنیف عمران زاده یادتون هست
میگن اونها با خودشون اینکارو نکردن
شما بگو چه جوری باید این مصیبت بزرگ و فراموش کرد
sky girl
11-04-2011, 11:47 AM
[QUOTE=redlove;275663]باشه ما جمعش می کنیم بقیه که پهنش می کنن چی میشه
ما هی به روی خودمون نمیاریم با این جوکها که ساختن چیکار کنیم
با این همه اس ام اس که میاد چیکار کنیم
فردا که بازیها شروع بشه با شعارهای تو استادیوم چه خاکی تو سرمون کنیم
آتیش معرکه ما روشن نکردیم و حالا حالاها هم خاموش نمیشه
هرچی ما به استقلالیها میگیم آقا مجاهد خضیراوی یادتون هست
حنیف عمران زاده یادتون هست
میگن اونها با خودشون اینکارو نکردن
شما بگو چه جوری باید این مصیبت بزرگ و فراموش کرد
اخه بالاخره چی تا کی میخوایم بازی هفته 12 رو کش بدیم اونا یه غلطی کردن
اره میدونم واسه منم کلی اسمس میاد یکسره تو خونمون که همه استقلالی اند سرکوفت میزنن اما اخرش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sky girl
11-04-2011, 12:18 PM
شیث: می خواهم تلویزیون آن صحنه را پخش کند / نورمحمدی را قلقلک دادم / جای نصرتی بودم اعدامم می کردند / دایی و فردوسی پور را به خدا واگذار می کنم
به نقل از اوج نیوز، شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش گفت: «هر کس در خیابان مرا میبیند میگوید مگر تو چکار کردی؟ هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند.»
وی افزود: «سالهاست در سطح اول فوتبال بازی میکنم. میفهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذرهبین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم.»
او ادامه داد: «دلم میخواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید میکنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک میدادم اما بعضیها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند.»
شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران - شیراز یادآور شد: «من آن اشتباه را مرتکب و به خاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاهها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شدهام تا آخر عمر محرومم کنند.»
بازیکن پرسپولیس تاکید کرد: «شکل آن صحنه به گونهای است که بعضیها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم. حاج آقا عرشیانفر حدیثی از امام جعفر صادق نقل میکنند که "اگر 70 نفر کاری را تایید کنند اما خود فرد آن را رد کند باید به حرف آن شخص استناد کرد" من هم قسم میخورم فقط رضا نورمحمدی را قلقلک دادم.»
رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: «محمد سابقه هیچگونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم میکردند.»
شیث با اشاره به برنامه 90 و فردوسیپور گفت: «بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسیپور را به خدا واگذار میکنم.»
وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: «ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم میسپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است. باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیانفر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد.»
sky girl
11-04-2011, 12:29 PM
شیث رضایی و مادرش که از پایین شهر رفتن بالا شهرhttp://www.seratnews.ir/files/fa/news/1389/4/29/3195_133.jpg
raha_01
11-04-2011, 04:44 PM
بد نیست کمی به خودمون بیایم
میلیاردها دلار اختلاس میشه ، ممکنه زیر لبی یک غری بزنیم ولی از ترس کسی صداشو بالا نمیاره ، کسی علنی اعتراض نمیکنه.
دانشجوی مملکت ، شلاق میخوره ، همه متاسف میشیم ولی باز هم از ترس صدامون در نمیاد
نداها و سهرابها کشته میشن ، پروفایل فیس بوک ما میشه عکس اونا ، ولی از ترس ، در همون حد میمونه
بعد یکدفعه یک شوخی دو تا جوون (گرچه عمل غیر اخلاقی ) رو پیرهن عثمان میکنیم و آنچنان بزرگش میکنیم که خبر گذاریهای خارجی هم اون رو بارها و بارها نشونش بدن.یعنی دستی دستی خودمون رو مسخره خاص و عام کنیم. ( انگار که همین جوریش هم کم مسخره میشیم)
چطوره که خیلی از کارهای دیگهای که در این مملکت آبروی ما رو میبره مهم نیست ولی این یکی انقدر خلافِ اخلاقه که آبرروی ملت ما رفته ؟ یعنی آبروی یک ملت به این شوخی بسته بود؟ تجاوز به زنها و دختران مردم آبرو نمیبره . زدن یک بچه هشت ساله که منجر به مرگ میشه آبرو نمیبره ، اعدام یک جوون هفده ساله آبرو نمیبره، اسید پاشی روی صورت دخترهای نازنین ما آبرو ریزی نیست ولی شوخی بچه گانه دو جوون آبروی ما رو میبره؟
در اینکه اینکار اشتباه بوده و خلاف اخلاق ورزشکاری هیچ حرفی نیست .در اینکه باید مجازاتی ( نه شلاق البته )هم در نظر گرفته بشه حرفی نیست.ولی بیائید و بیش از این با آبروی دو جوان و خانوادههاشون بازی نکنیم.
کمی درنگ کنیم و از خودمون بپرسیم که آیا ما هرگز دچار هیچ اشتباهی نشده ایم ؟ از خودمون سوال کنیم اگر ما این عمل رو انجام میدادیم انتظار داشتیم چه برخوردی با ما بشه.
Masoud
11-04-2011, 06:53 PM
تو می توانستی اما ؛ خداحافظ آقاي شيث رضايي ...
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/sheys-19754.jpg
در بازي پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و سپاهان بود كه براي اولين بار تكنيك فوق العاده و شجاعت كم نظيرش را به چشم ديديم. او يك مدافع راست كلاسيك بود كه خوب دريبل مي زد، خوب سانتر مي كرد و كناره ها را عليه نفوذ حريف مي بست. او يك اسم سه حرفي داشت نامي كه خيلي زود تبديل به يكي از مشهورترين بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شد. يك جوان مازندارني با تنه بلند و پاي كوتاه تر كه توسط وينكو بگوويچ به فوتبال ايران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) معرفي شد. او قبل تر شاگرد حميد درخشان بود و از راه سايپا به پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) آمده بود، بازيكني با سابقه زمين هاي چمني و گلي شمالي و با همان سبك بازي. چهره اي كه جماعت مطبوعاتي خيلي سريع به او پروبال دادند.
شيث در عين حال يك شانس ويژه هم آورد او بازيكني بود كه به دليل دگرگوني هاي سريع در باشگاه پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ناگهان تبديل به باسابقه ترين بازيكن تيم شد و بازوبند كاپيتاني پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را به بازو بست. او سپس به عضويت تيم ملي ب هم درآمد و يكي از بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ي بود كه در صورت ادامه كار قلعه نویی در فوتبال ايران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بدون ترديد دوران ملي اش را آغاز مي كرد.
اين روند صعودي اما با جدايي مصطفي دنيزلي از پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شكل تازه اي پيدا كرد. شيث رضايي مدافع تيمي بود كه افشين قطبي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) سرمربي آن شد. مربي اي كه دورارن تازه شيث با حضور وي رقم خورده است. هنوز 4هفته از مسابقات ليگ نگذشته بود كه حرف هاي درگوشي و زمزمه ها آغاز شده بود.
پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در تهران ميزبان پگاه بود و شب مسابقه شيث رضايي پاپي چند بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مثل محسن خليلي، نيكبخت واحدي، عباس آقايي و چندتاي ديگر شد تا در جلسه اي با حضور كاشاني از دشواري هاي كار با افشين قطبي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بگويند. او اعتقاد داشت قطبي مربي خوبي نيست و بايد اخراجش كرد.شيث 2هفته بعد در بازي فجرسپاسي وقتي سرمربي او را بيرون كشيد در مصاحبه تلويزيوني مشكلاتش با افشين قطبي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را رسانه اي كرد. با اين جرقه او به مرور به حاشيه رفت و تبديل به سمبل مخالفت بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) عليه مربي شد.
بعد از اين نوبت به سياست كج دار و مريز كادرفني در مقابل شيث رسيد كه از حمايت مديرعامل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) برخوردار بود اما نهايتا او در 4بازي مانده به آخر فصل از تيم اخراج شد و اتفاقا پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بعد از جدايي او و محمدرضا ماماني چهره متفاوتي از خود نشان داد و در نهايت هم به قهرمانی ليگ رسید.
رضايي با ابقاي افشين قطبي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) از پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) رفت اما بعد از حضور جديد تيم مديريتي پس از فصل فاجعه بار پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اولين بازيكني بود كه با گروه جديد پای میز قرارداد رفت و بازوبند را هم به بازو بست. شيث با شروع فصل در دوره كرانچار هم مشكلاتي با او داشت اما اين مسائل در مقايسه با اتفاقات زمان علي دايي هيچ بودند.
رضايي بعد از اين فصل در سال دوم با دايي با او به مشكل شدید خورد و دايي اين بازيكن را در اختيار باشگاه گذاشت. چهره ای كه حالا ديگر پايگاه مردمي خود را از دست داده و به عنوان پرحاشیه ترین بازیکن ایران شناخته می شد .
رضايي اما با جدايي دايي دوباره به پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بازگشت و با وجود همه مخالفت ها با حميد استيلي دوره تازه اي را آغاز كرد. او در ابتداي فصل در تركيب ثابت بود اما به مرور نيمكت نشين شد و در نهايت با تمرين و سكوت به تركيب اصلي رسید اما درست در شرايطي كه به نظر مي رسيد همه چيز درباره او تغيير كرده اين بازيكن در بطن ماجرايي قرار گرفت كه حالا مهمترين خبر فوتبال ايران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) است.
شيث حالا براي بار سوم از پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اخراج شده است البته اين بار برخلاف گذشته امضاي مديرعامل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پاي برگه اخراج اوست و اين در شرايطي است كه به نظر وي در اين اتفاق تقصير كمتري از محمد نصرتي داشت. اما نصرتي حالا حمايت بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تيم ملي و جمعي از چهره هاي ورزش را پشت خود مي بيند و شيث بنا بر سوابق قبلی تنهاي تنها در موقعيت گير كرده كه حتي گربه اي به نفعش عطسه نمي كند.
آيا اين پايان كار شيث است؟ مشخص نيست اما اين تله ایست كه سال ها پيش ستاره اي مثل مجتبي محرمي در آن گير كرد و ديگر نتوانست خود را از آن خلاص كند. حكمي مثل يك داغ كه براي پاك كردن آثار آن بايد بيش از اين حرف ها حوصله داشت و زمان صرف كرد.
متأسفيم براي بازيكني كه مي توانست با تكنيك خوبش ستاره بزرگي باشد... اما آن جوان ساده شهرستاني راه ديگري را براي جلب توجه برگزيد؛ راهي که به ویرانی رسید .
تو می توانستی اما ؛ خداحافظ آقاي شيث رضايي ...
redlove
11-05-2011, 01:05 AM
شیث منفور ترین بازیکن پرسپولیس در همه سالهاس
آره خداحافظ حالا برو با کودک درونت خوش باش شیطونی کن
واقعا شیث از خودش سوال می کنه که گناه نصرتی کمتر از شیث نبود ولی چرا همه در تکاپو هستن که نصرتی ببخشن
واسه نصرتی امضا جمع می کنن قلعه نوعی استقلالی یا هادی ساعی و علیرضا دبیر و بازیکنهای تیم ملی و .و.و.و.و همه دارن سعی می کنن نصرتی و به فوتبال برگردونن
ولی هیچ کس واسه شیث یه قدم بر نمیداره
اون وقتها می گفتن احمدی بای بای
حالا میگن رضایی بای بای
babak red
11-05-2011, 08:44 AM
شیث منفور ترین بازیکن پرسپولیس در همه سالهاس
آره خداحافظ حالا برو با کودک درونت خوش باش شیطونی کن
واقعا شیث از خودش سوال می کنه که گناه نصرتی کمتر از شیث نبود ولی چرا همه در تکاپو هستن که نصرتی ببخشن
واسه نصرتی امضا جمع می کنن قلعه نوعی استقلالی یا هادی ساعی و علیرضا دبیر و بازیکنهای تیم ملی و .و.و.و.و همه دارن سعی می کنن نصرتی و به فوتبال برگردونن
ولی هیچ کس واسه شیث یه قدم بر نمیداره
اون وقتها می گفتن احمدی بای بای
حالا میگن رضایی بای بای
ولی غزاله منفورترین که یکی دیگست. منفورترین بازیکن قبل پرسپولیس هاشمی نسبه که وقتی تو استقلال بود به پرسپولیس گل زد غش کرد از خوشحالی
sky girl
11-05-2011, 01:18 PM
ولی غزاله منفورترین که یکی دیگست. منفورترین بازیکن قبل پرسپولیس هاشمی نسبه که وقتی تو استقلال بود به پرسپولیس گل زد غش کرد از خوشحالی
بابک جان اون مال خیلی وقته پیشه حتی کسی الان نمیګه ای وای همین استقلالی ها پارتی ګرفتن از فرهاد مجیدی ګرفته تا ..... بودن اما این کار شیث یه ننګ بزرګ ګذاشت رو تیم
رفت به درک اما اسم تیم رو خراب کرد و رفت دیګه هم اسمشو نیارید تا قضیه جمع شه
Nima 007
11-05-2011, 01:48 PM
قصد ندارم خانم غزاله عصبانی بشن ولی این مطلب میزارم اینجا ...لطفا غزاله خانم شما هم یکم کوتاه بیایید همه متاسف شدن ...پوستشون کندن ...ولی شما هنوزم دلخورید ؟
تموم شد کاملا منهدم گردیدن ...چیزی که با شیطنت تلوزیون و بیشتر عناصر استقلالی بزرگ شد ...پدر تیم در اورده و ...بیچاره خانوادهاشون !
حالا یکم مهربونتر باشیم بد نمیشه خیلی :rose::rose::rose:
شماره 13 بالا می پرد-نگاهی از زاویه دیگر به شوخی ناجور!
شادی پس از گل پرسپولیس، شماره 13 بالا می پرد، آنجا گویی اتفاقی افتاده و البته سر صحنه یک گل دیگر هم خبری شده. ویدیو به سرعت برق روی اینترنت پخش می شود.
بعد- خیلی ها معلم اخلاق شده اند. یکی از نابودی ارزشهای اجتماعی و خدشه دار شدن اخلاق می گوید و دیگری تجویز شلاق و زندان می کند! یکی از وجوه شخصیتی ایرانیان در حال رخ نمایی است، اندرزگوهایی که سر تکان می دهند و تاسف می خورند. تماشگرانی که بعضی اوقات در ورزشگاهها فحاشی می کنند، مربیان که گاهی کمی بددهانی می کنند و مدیرانی که شاید زیاد هم از فوتبال سر در نیاورند بخشی از منتقدان هستند.
دیگر- اگر بعد جنسی را مهمترین جنبه شوخی دردسر ساز بدانیم می توان این سوال را مطرح کرد که چرا افکار عمومی فوتبال ایران به عنوان برشی از جامعه ایرانی چنین در برابر موضوعات جنسی عکس العمل نشان می دهد؟ آیا این بخشی از یک فشار روحی انباشته شده نیست که از مجرای فوتبال رها می شود؟
همچنین- شماره سیزده می گوید "داشتم هم تیمی ام را قلقلک می دادم" و شماره شش از اتفاقی بودن این موضوع می گوید. حتی اگر اینگونه اظهار نظرها را ناشی از فشار خردکننده بر روی این دو بازیکن بدانیم، نمی توان بابت عدم داشتن شجاعت در بیان حقیقت و معذرت خواهی متعاقب آنها را سرزنش نکرد. اگر قبح دروغگویی و نادیده گرفتن شعور افکار عمومی بیشتر از شوخی دردسازشان باشد کمتر هم نیست.
سپس- در روزهای اخیر و پس از پخش ویدیوهای مربوط به این موضوع در چندین پایگاه خبری و شبکه فراگیر جهانی، بسیاری فریاد وامصیبتای آبروی ایران در دنیا رفت را سر داده اند. این افراد احتمالا نمی دانند که رفتار مشابه بار معنایی و فرهنگی خاصی در جوامع غربی ندارد و البته آبروی یک کشور و پرستیژ یک ملت تنها در زمین فوتبال رقم نمی خورد. سی ان ان در گزارش کوتاهی که به این موضوع اختصاص داد از جریمه چند هزار دلاری برای خاطیان با تعجب یاد کرد.
سرانجام- نحوه برخورد افکار عمومی با این اتفاق موضوعی است که البته ارزش پرداخته شدن دارد،اتفاقی که شاید ارزش رسانه ای و جاذبه کمتری داشته باشد ولی اندیشه کردن در مورد آن تقریبی نه چندان به هنجار ازشرایط فوتبال و جامعه ایرانی به دست می دهد.
منبع سایت گل
redlove
11-05-2011, 02:38 PM
مرسی از همکاره محترم و عرض خسته نباشی خدمت شما نیما 007
شما که خودت جیمز باندی شما چرا شما که همیشه شیشلول بستی شما چرا
من که با کل جامعه کاری ندارم من فقط میگم چرا تیم باید واسه یه نفر خراب بشه تیم انگار وسطش بمب اتمی خورده همه پراکنده شدن
حالا نیما 007 واسه من رمانتیک شده شما بیشتر جنبه جنایی این موضوع در نظر داشته باش باز میکروفون افتاد دستت
ببین نیما همه پسرها و باباها بیشترشون همه نه بیشترشون از این شوخی دستی ها زیاد انجام میدن مردها عادتشونه
ولی این که چرا این احمق بازی تو تیم ما شد خیلی بده کاش تو استقلال بود اونها سوژه ما میشدن
نه اینکه ما سوژه بشیم
من هر جا استقلالی میبینم میزنم تو سرش همش میگم مجاهد خضیراوی یادمون نرفته حنیف عمران زاده یادمون می مونه ولی اونها میگن نه شیث و نصرتی یه چیز دیگه هستن
خوب این حال و روز ماس.
کلا شیث سرکشه . الان بهش گفتن نیا تمرین بچه پرو پا میشه میاد تمرین
از در بیرونش می کنن از دیوار میاد تو
شیث سی ریش
AYLAR
11-05-2011, 04:03 PM
حالا نصرتی شده پسر پیغمبر .... شیث شده ....
ای داد از سیاست .....
ebi***redboy
11-05-2011, 07:31 PM
ولش کنین بیچاره رو حالا که اخراجش کردن این همه جریمه هم شد ..... اگه مخاین تا سنگسارشم کنیم
Nima 007
11-05-2011, 07:36 PM
شما که خودت جیمز باندی شما چرا شما که همیشه شیشلول بستی شما چرا
من کجا شیش لول بستم ؟ نه بابا ...از این چیزها خوشم نمیاد ...یعنی حرفام تا این حد ناخوشاینده ؟
حالا نیما 007 واسه من رمانتیک شده شما بیشتر جنبه جنایی این موضوع در نظر داشته باش بازمیکروفون افتاد دستت
از اونور میگید شیش لول بند از این ور رمانتیک ؟ چه میکروفونی ...نه بابا من کلی متن و مقاله دیدم و خوندم ...بعضیاشو میذارم فقط ...در ضمن امیدوارم بود شما ناراحت نشید ...قصد بی حرمتی ندارم مخصوصا به دخمل خانوم ها محترم ...من فقط حرفم اینه یکم دموکرات باشیم ...اون بیچاره ها بیش از حد تصور مورد عنایت قرار گرفتن ...من دو تا مقاله از قول جفتشون میذارم ...شما بخونید (اگرم نخواستید نخونید )
ببین نیما همه پسرها و باباها بیشترشون همه نه بیشترشون از این شوخی دستی ها زیاد انجام میدن مردها عادتشونه
واااااااااااای این چه حرفیه خدایا ...لازم نیست این حرف ها رو بزنید ...اخه این چه حرفیه ...شما کی دیدید اخه ...بحث داره دیگه خیلی به بیراهه میره ...نه دیگه شما دیگه خیلی بدبین شدید ...زشته بخدا ...هست ولی دیگه نه تا این حد که شما میگید ...مردم از خجالت ...میخواهید منم از خجالت برم و پشت سرمو نبینم ؟
من هر جا استقلالی میبینم میزنم تو سرش همش میگم مجاهد خضیراوی یادمون نرفته حنیف عمران زاده یادمون می مونه ولی اونها میگن نه شیث و نصرتی یه چیز دیگه هستن
درود بر شما و تعصبتون ...افرین ...خیلی خوبه ...این درست هست ...باید جلوشون دراومد ... بیچاره نصرتی نامزد داره ...فکرشو بکنید که چه حالی داره ... شما خودتون خانوم هستید میدونید که هیچی نشده اوضاع چه ریختیه وای بحال این وضع ...بیچاره اون چه گناهی داره ...مادرنصرتی بقول نصرتی کلی گریه کرده ...شیث بیچاره که دیگه هر چی بگه با فحش جوابشو میدن ...بس نیست ؟
__________________________________________________ __
اینم از خبر جدید که یکم ناراحت کننده هست چون هر کس حتی یک جانی باید از خودش بتونه دفاع کنه در جاییکه ... :
20 بار به نود زنگ زدم، اما نگذاشتند از خودم دفاع كنم /نصرتي: خدا شاهد است آن حركت غيرارادي بود
سایت گل - وقتي با او همكلام شديم صدايش ميلرزيد و آنقدر مضطرب و آشفته بود كه فقط به حرفهايش گوش داديم. انگار نه انگار همان نصرتي بود كه با آن ضربه سر تيمملي را به جامجهاني برد و يا با آن بازي زيبايش برابر كرهجنوبي تحسين همه را برانگيخت. يك اشتباه بچگانه حالا يكي از بهترين مدافعان فوتبال ايران در آستانه محروميت مادامالعمر از فوتبال قرار داده و او در انتظار كمك بزرگان فوتبال است تا اين جو را جمعوجور كنند. نصرتي را درحاليكه جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود، پيدا كرديم و با او همصحبت شديم.
سالهاست كه تو را ميشناسيم و فقط ميتوانيم بگوييم چرا اين اتفاق بايد از تو سر بزند.
به خدا نميدانم چرا اين ماجرا را اينقدر بزرگ كردند و تو بوق و كرنا ميكنند. به خدا دو شب است خواب ندارم.
به نظر ميرسد بدون دادگاهي ميخواهند اعدامت كنند...
دقيقاً. به خدا نميخواهم مصاحبه كنم. با برنامه نود بيش از 20بار تماس گرفتم تا حداقل بگذارند از خودم دفاع كنم، اما نگذاشتند من حرف بزنم. سالهاست در اين فوتبال حضور دارم و به خدا آزارم به كسي نرسيده. هر كس نداند شما بهتر مرا ميشناسيد.
به نظر ميرسد از تو انجام چنين حركتي را انتظار نداشتند.
قبول دارم، اما من هم براي اين مملكت زحمت كشيدهام. همانطور كه مملكت براي رسيدن من به اينجا زحمت كشيده. باور كنيد دو روز است كه از خانه بيرون نيامدم. چند روز پيش كه باران ميآمد وقتي مادرم را ديدم زير باران گريه ميكند دلم شكست. من فقط از آنهايي كه مرا ميشناسند ميخواهم بيايند و بگويند نصرتي در اين سالها چگونه بوده و از مطبوعات هم ميخواهم واقعيتها را بنويسند.
برنامههاي تلويزيوني بيشتر از مطبوعات روي اين ماجرا مانور دادند.
متاسفم براي صدا و سيما كه هجمه خبري عليه ما به راه انداخت. آنها اگر مسلمان هستند بايد بدانند كه اشاعه گناه از گناه بدتر است، با آنكه گناهي در كار نبوده است. واقعيت را بنويسند. در عمر ورزشيام و زندگي شخصيام هرگز حاشيه نداشتهام. شما كه مرا ميشناسيد بگوييد از 10سال پيش تا الان مدل مو يا تيپ لباس پوشيدنم عوض شده است؟
Nima 007
11-05-2011, 07:42 PM
دایی مقصر بود نه من / شيث رضايي: فردوسی پور 4 سال است با من مشکل دارد/نميدانم چرا نگاهها به من منفي است!
سایت گل -هفته نامه تماشاگر در شماره امروز خود در مصاحبه ای با شیث رضایی و محمد نصرتی دفاعیات این دو را تبدیل به تبتر اول خود کرده است. شیث در این مصاحبه که قبل از اعلام محرئمیت وی انجام شده مفصل به دفاع از خود پرداخته است و این جایی است که مشکل اوست. او که قبول ندارد اندکی از مشکلات هم متوجه خود اوست.
به نظر ميرسيد تازه درتركيب تيم جا افتاده بودي كه اين اتفاق رخ داد؟
فشار روي بچهها زياد بود و بهخاطر نتايج و شعار تماشاگران بازي سنگيني داشتيم. جدا از اين مسائل، از اول بازي هم تماشاگران رشتي به بازيكن ما ركيكترين حرفها را ميزدند. من روي گل اول مقصر بودم، چون آمدم جاي نورمحمدي را پر كنم گل خورديم. به دليل همين حساسيت، بعد از گل مساوي بيش از حد خوشحالي كردم و همبازيام را قلقلك دادم.
به نظر ميرسد بهخاطر پروندههاي قبلي، همين قلقك طور ديگري برداشت شد.
شما به من بگوييد پروندههاي قبلي چه بود كه ميگوييد؟ اگر منظورتان ماجراي هواپيماست كه پروندهاي نيست. من در آن ماجرا اشتباه كردم و دادگاه هم تشكيل شد. وقتي هم قاضي صحبتهاي مرا شنيد، جريمه نقدي شدم و پرونده بسته شد. اگر آن پرونده بحرانآميز بود كه دوميليون جريمه نميشدم و بيشتر از اينها به مشكل ميخوردم. حالا نميدانم بعد از 4سال چرا دوباره اين ماجرا را مطرح ميكنند.
قبول داري كلا حاشيه داري؟
نميدانم چرا نگاهها به من منفي است! دوازدهسال است در اين فوتبال بازي ميكنم و از 14سالگي در تيم ملي بودم. با 15، 16مربي كار كردهام و مشكلي نداشتم. ميتوانيد از آنها بپرسيد. در پرونده دايي هم همه متوجه شدند كه او مقصر بود و هنوز هم پروندهاش باز است.
ميخواهي در مورد اتفاقات بازي با داماش صحبت كني؟
در آن صحنه شادي بعد از گل هيچ اتفاقي نيفتاد و به نظرم برداشت اشتباه مسئولان بود. من نورمحمدي را قلقلك دادم و وقتي شادي ميكنيم هميشه 7،8 نفري روي هم ميپريم و اين امري طبيعي است. در مورد نصرتي هم بهتر است خودش حرف بزند.
ظاهرا در برنامه90 پرونده شما دونفر را براي هميشه در فوتبال ايران بستند.
موضوعهاي مطرحشده در برنامه90 برميگردد به خصومت شخصي فردوسيپور كه مربوط به 4سال پيش ميشود و هنوز ادامه دارد. 4سال پيش اعلام كرد كه شيث رضايي صغرسن است، در صورتي كه هيچ مدرك پزشكي نداشت و من هم آزمايشهايafc را انجام داده بودم. اعتراضات من باعث شد تا در برنامه90 عذرخواهي كند و از آن زمان كينه به دل دارد و مسائل كوچك را هم بزرگ ميكند.
با اين واكنشي كه جامعه به آن رفتار نشان دادند به نظر ميرسد ديگر در صحنه فوتبال ديده نشوي؟
متاسفانه الان موجي ايجاد شده كه همه به ما دونفر حمله ميكنند و بايد يك بزرگتر اين موج را بشكند. نميدانم چرا ميخواهند زندگي ما دونفر را نابود كنند. نصرتي 9سال است در تيمملي بازي ميكند و حاشيه ندارد و اين موج بيش از حد بلند است و دارد ما را نابود ميكند. از خدا ميخواهم يك بزرگتر موجشكن شود.
و با حكمي كه كميته انضباطي در محروميت مادامالعمر شما داد به نظر ميرسد وجود يك موجشكن هم جوابگو نباشد.
اين حرفها هنوز قطعيت ندارد. كميته انضباطي حكم اوليه را داده و ما هنوز حق اعتراض داريم.
فكر ميكني اعتراض جواب بدهد؟
بله، من اعتراض دارم. اعتراض ميكنم كه من 12سال است در اين فوتبال حضور دارم و بدون حاشيه بودم و با هيچكس جز دايي و قطبي مشكل نداشتم. من اگر مشكل داشتم كه نميتوانستم 12سال در اين فوتبال حضور داشته باشم. براي اينكه بشوم شيث رضايي به خدايي خدا رياضت كشيدم.
به اينكه بدون فوتبال چه كار خواهي كرد فكر كردهاي؟
فكر نميكنم مرا مادامالعمر محروم كنند، چون هيچ كاري نكردم كه مستحق آن باشم. من از كميته انضباطي ميخواهم ثابت كنند كه من چه كار بدي كردم. من هيچ كار زشتي نكردم، جز قلقلك دادن!
يعني قبول نداري حركت زشتي انجام دادي؟
در اين جور مواقع بايد بزرگترهاي فوتبال مقابل اين جو ايستادگي كنند و براي ما كه جوانتر هستيم نقش پدر را بازي كنند. من و نصرتي ضرر نميكنيم، بلكه اين تيم پرسپوليس است كه ضرر ميكند. معتقدم مسئولان و بزرگترهاي فوتبال بايد يك جوري اين ماجرا را جمعوجور كنند.
سوال آخر اينكه از اين اتفاقات پشيمان نيستي؟
من هميشه در شاديهاي بعد از گل شركت نميكردم. باور كنيد اخيراً آنقدر روي تيم فشار بود كه خوشحالي كردم تا نگويند چرا شيث در شاديهاي بعد از گل شركت نميكند. من كار اشتباهي نكردم كه پشيمان باشم. تنها شادي زيادي از خود نشان دادم، اما اگر مردم و مسئولان فكر ميكنند اشتباه كردم، از همه عذرخواهي ميكنم.
__________________________________________________ ________________
نامه عذرخواهی شیث رضایی: ملت ایران! پشیمانم، مرا ببخشید
سایت گل- شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.
متن نامه رضایی به شرح زیر است:
"میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.
هرگز نمیخواستیم که افکار عمومی را جریحهدار کنیم. ممکن است شوخیهای ما به دلیل بیمبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بیاحترامی به هنجارهای جامعه و بیاحترامی به مردم نبوده است. میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند میپذیرم. اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."
منبع سایت گل
ثنا بانو
11-06-2011, 09:30 AM
عكسا خيلي بد بود حذفشون كردم
(http://up.clip2ni.com/i/images/ewepejxa77wg9hnct25w.jpg)
شيث رضايي: نورمحمدي را قلقلک دادم!!
شکل آن صحنه به گونهاي است که بعضيها قصد دارند منظور بدي از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدي هستم.
اوج نیوز: شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش گفت"هر کس در خیابان مرا میبیند میگوید مگر تو چکار کردی؟" وی افزود: "هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند. سالهاست در سطح اول فوتبال بازی میکنم. میفهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذرهبین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم."
او ادامه داد: "دلم میخواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید میکنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک میدادم اما بعضیها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند."
شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران-شیراز یادآور شد: "من آن اشتباه را مرتکب و بخاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاهها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شدهام تا آخر عمر محرومم کنند."
بازیکن با سابقه پرسپولیس تاکید کرد: "شکل آن صحنه به گونهای است که بعضیها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم.
رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: "محمد سابقه هیچگونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم میکردند."
او با اشاره به برنامه ۹۰ و فردوسیپور گفت: "بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسیپور را به خدا واگذار میکنم."
وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: "ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم میسپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است. باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیانفر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد
persha
11-06-2011, 01:48 PM
هنوز ول کن نیستن آبروشونم رفت و اخراجم که شیث شد دیگه چی می خواین. بس کنید این چیزارو.
دختر خاله
11-06-2011, 02:38 PM
بچه ها علي كريمي توتمرين تيم ملي براي بخشيده شدن شيث بيانيه جمع ميكرد كه اين وسط رحمتي از دماغ فيل افتاده مخالفت كرد كه دم مازيار زارع گرم باهاش درگير شد
sky girl
11-06-2011, 03:02 PM
نشد من یه بار بیام ارتش این تایپک رو صفحه نباشه شیث مرد بسه
بچسبید به استقلال که رشوه دادن و ګرفتن ګندش داره در میاد
misagh27
11-06-2011, 05:07 PM
واقعا دیدن ترکیب بدون شیث برای من خیلی سخته....
اینها به کنار..
وقتی میبینم ک توی تمرینات نیستش قلبم میگیره.
قبول باید مجازات میشد ولی اخراج یه خورده......
اب از سر شیث ک گذشت امیدوارم نصرتی کارش درست شه وگرنه دفاعمون منهدم شده.......
NAKHODA_707
11-06-2011, 05:44 PM
اعلام جرم دادستاني رشت عليه شيث و نصرتي
مدير روابط عمومي دادگستري استان گيلان از اعلام جرم دادستان رشت عليه شيث رضايي و محمد نصرتي خبر داد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023899.jpg علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.
وی ادامه داد: پرونده هم اکنون در شعبه 14 بازپرسی دادسرای رشت در حال رسیدگی است و حکم متخلفان به زودی اعلام میشود.
دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هفته گذشته در دیدار با داماش گیلان هنگام شادی پس از گل مرتکب اعمال خلاف منافی عفت عمومی شدند که با واکنش های متفاوتی مواجه شد.
misagh27
11-06-2011, 05:56 PM
مدير روابط عمومي دادگستري استان گيلان از اعلام جرم دادستان رشت عليه شيث رضايي و محمد نصرتي خبر داد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/picture/00023899.jpg علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.
وی ادامه داد: پرونده هم اکنون در شعبه 14 بازپرسی دادسرای رشت در حال رسیدگی است و حکم متخلفان به زودی اعلام میشود.
دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هفته گذشته در دیدار با داماش گیلان هنگام شادی پس از گل مرتکب اعمال خلاف منافی عفت عمومی شدند که با واکنش های متفاوتی مواجه شد.
من یه جا خوندم که اصلا حق دخالت ندارن!
یادم نیست ولی یه جا خوندم....
redlove
11-06-2011, 09:45 PM
علی کریمی بیانیه نوشته داره امضا جمع می کنه خوب مهدی رحمتی باید نشون بده چه انگلی هست
شیث رضایی مهم نیست براشون برای هیچ کس احتمالا مهم نیست
ولی نصرتی تا حالا کمیته انضباطی هم نرفته
هیچ کس از شیث دفاع معمولی هم نمی کنه . الان هر کس می خواد معروف بشه میاد برای شیث و نصرتی اظهار نظر قانونی می کنه
چرا این شیث و نصرتی می خوان خودشونو توجیه کنن گناهشونو میندازن گردنه عادل
در صورتی که 20.30 اول اعلام کرد
Nima 007
11-07-2011, 10:27 AM
http://www.varzesh3.com/admin/asp/picture/00023899.jpg علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.
متاسفم که برای موج سواری همه اماده هستن ...این همه جرم در کشور اشکاره کسی کاری نمیکنه ...حالا به پرسپولیس که رسیده ...
شیث و نصرتی و به تبع اون پرسپولیس کوبیدن ...ولی یک روزه جواب این فرصت طلبی ها داده خواهد شد ...
بول دوستمون گند کاری های باشگاه استقلال خوب ماستمالی میکنن ...البته روحیه فتح الله زاده همینه ...همیشه با دشمن و مخالفش دوستی برقرار میکنه !!!!1
mahakm
11-07-2011, 03:36 PM
warning[QUOTE=NAKHODA_707;275953]اعلام جرم دادستاني رشت عليه شيث و نصرتي
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023899.jpg علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.
[/QUOTE سلام من می گم اگه قرار کسی بازداشت بشه چطور بیان و همه مردای ایرانی را بازداشت کنند. انکار آقایون واقعا فراموش کردن که خودشان چه جور آدمی هستند. متاسفه ام برای جامعه ای که بجای اصل موضوع میرن سراغ فرع و داغون کردن بازیکنان فوتبال. اصلا جناب آقای علی اکبری منظور شما از عفت عمومی چیه؟ کدوم عفت عمومی؟ بهتر یه سر به خیابان های شهرتون برید بعد اعلام جرم کنید.warning
mahakm
11-07-2011, 03:38 PM
سلام من می گم اگه قرار کسی بازداشت بشه چطور بیان و همه مردای ایرانی را بازداشت کنند. انکار آقایون واقعا فراموش کردن که خودشان چه جور آدمی هستند. متاسفه ام برای جامعه ای که بجای اصل موضوع میرن سراغ فرع و داغون کردن بازیکنان فوتبال. اصلا جناب آقای علی اکبری منظور شما از عفت عمومی چیه؟ کدوم عفت عمومی؟ بهتر یه سر به خیابان های شهرتون برید بعد اعلام جرم کنید.warning
ثنا بانو
11-08-2011, 08:51 AM
دوستاي عزيزم چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني
برايه لحظه خوشحالي چه تاوان سختي بايد بدن
اخراج از تيم ومحروم بودن ( اينا شايسته يه مرد ايراني نيست مرد ايراني از همون قديما غيرت داشته واين از غيرت وشرف به دوره) براشون خيلي متاسفم كه كم عقلي كردن وبه چه روزي افتادند
ثنا بانو
11-08-2011, 08:54 AM
هنوز ول کن نیستن آبروشونم رفت و اخراجم که شیث شد دیگه چی می خواین. بس کنید این چیزارو.
دوست گلم عزيزم ازشون نخواه كه تكرار نكنند وتمومش كنند
با اين كارشون آبروي ايران وتيمهاي ايراني رو بردند خيلي سخته كه طرفدار تيمي باشه كه مرتب از كار بازيكناش انتقاد بشه وبراشو.ن حكم ببرند خيلي سخته وبگن اين تيمي نيست اين برا پيروزي هاي قديمي خيلي سخته :20::20::20::20:
redlove
11-08-2011, 11:04 AM
ما که تمومش کردیم با حرف مردم چیکار کنیم دیروز شعار میدادن و شنیدید
لنگی جام ندیده
.... ..... جام خریده
Nima 007
11-08-2011, 12:33 PM
ما که تمومش کردیم با حرف مردم چیکار کنیم دیروز شعار میدادن و شنیدید
لنگی جام ندیده
.... ..... جام خریده
مرسی@};-
اما عذر میخوام ببخشید :sweet::sweet:
غزاله خانم کم کم دارم شک میکنم که شما انقدر به اتفاقات استادیوم و حاشیه های واقفید ...خودتون تشریف میبرید و یا کسی هست که تمام جزئیات مطرح میکنه واسه شما !!987654321
لطفا این شعارها رو دوباره مطرح ننمایید :9: حالا خراب کنه باور کنید ...:17:
شما نباید به این مسایل توجه کنید ...فقر فرهنگی زیاده ...واسه همینه میگن خانوم ها باید بیان استادیوم تا اوضاع عوض شه ...من به شما حق میدم ...ولی حالا ..
من خودم چندشم میشه ...چطور ممکنه در برابر بانوان این مرز وبوم کسی جرات کنه اینگونه رفتار کند :9:
redlove
11-08-2011, 01:18 PM
مرسی@};-
اما عذر میخوام ببخشید :sweet::sweet:
غزاله خانم کم کم دارم شک میکنم که شما انقدر به اتفاقات استادیوم و حاشیه های واقفید ...خودتون تشریف میبرید و یا کسی هست که تمام جزئیات مطرح میکنه واسه شما !!987654321
لطفا این شعارها رو دوباره مطرح ننمایید :9: حالا خراب کنه باور کنید ...:17:
شما نباید به این مسایل توجه کنید ...فقر فرهنگی زیاده ...واسه همینه میگن خانوم ها باید بیان استادیوم تا اوضاع عوض شه ...من به شما حق میدم ...ولی حالا ..
من خودم چندشم میشه ...چطور ممکنه در برابر بانوان این مرز وبوم کسی جرات کنه اینگونه رفتار کند :9:
هه هه نیما جونم عزیزم می خواهی بگی من پسرم
عزیزم من با بابک و چند نفر دیگه تماس تلفنی دارم همشون منو می شناسن
از استادیوم خبر دارم واسه اینه که تو تمام خانواده پدری و مادری من فقط خاله عزیزم و یه پسرش استقلالی هستن همه و همه و همه جد آبادم پرسپولیسی هستن
در ضمن دایی و پسر داییهام همه استادیوم میرن و پس شما نمی خواد طرفدار شیث بودنتونو
اینجوری لوث کنید
شما همین کاره آشغال شیث با این حمایتت داری تایید می کنی
چرا کسی به نصرتی گیر 3 پیچ نمیده
چون شیث عزیزه شما خیلی خودشو بالاتر از این میدونه که 100 دفعه عذر خواهی کنه چون آشغاله
عزیزم 33 ساله شماها رفتید استادیوم جو استادیوم همین طور گنده
ولی از اول اگر گذاشته بودن خانمها برن استادیوم وضع این نبود که الان شما دوست دارید
اینقدر خوشم میاد این :9::9: میزنی چون خودت داری اعتراف می کنی به این.................
Nima 007
11-08-2011, 08:31 PM
هه هه نیما جونم عزیزم می خواهی بگی من پسرم
عزیزم من با بابک و چند نفر دیگه تماس تلفنی دارم همشون منو می شناسن
از استادیوم خبر دارم واسه اینه که تو تمام خانواده پدری و مادری من فقط خاله عزیزم و یه پسرش استقلالی هستن همه و همه و همه جد آبادم پرسپولیسی هستن
در ضمن دایی و پسر داییهام همه استادیوم میرن و پس شما نمی خواد طرفدار شیث بودنتونو
اینجوری لوث کنید
شما همین کاره آشغال شیث با این حمایتت داری تایید می کنی
چرا کسی به نصرتی گیر 3 پیچ نمیده
چون شیث عزیزه شما خیلی خودشو بالاتر از این میدونه که 100 دفعه عذر خواهی کنه چون آشغاله
عزیزم 33 ساله شماها رفتید استادیوم جو استادیوم همین طور گنده
ولی از اول اگر گذاشته بودن خانمها برن استادیوم وضع این نبود که الان شما دوست دارید
اینقدر خوشم میاد این :9::9: میزنی چون خودت داری اعتراف می کنی به این.................
غزاله جان محترم کی من چنین قصدی داشتم ؟ این چه حرفی شما میزنید ؟ منظورم این بود خیلی اطلاعات دارید و حرفه ای هستید :9: ...اون شعارها خفیف بود و فقط افراد درون استادیوم میتونستن بشنوند ...بهر حال قصد بی احترامی نداشتم به هیچ وجه 321469852... عذر میخوام اگه ناراحتتون کردم :17:
من طرفدار شیثم ؟ اصلا ببنید کجا ازش حمایت کردم یا در پروفایلم گذاشتم؟؟ ...
اتفاقا اینجا من حتی از نصرتی هم حمایت کردم و کلی مطلب گذاشتم دربارش ...کلا ابروی پرسپولیس مهمه نه افراد خاص ...
بهر حال کم میومدم ...بخاطر این اتفاق و حرف های شما شاید کلا تجدید نظر کردم ...چون واقعا دوست ندارم کسی از رفتارم برداشتی بکنه که اصلا نظرم نبوده ...
یکی منو بگیره حالم بد شد 321469852321469852321469852
redlove
11-12-2011, 06:27 PM
خبر تأیید نشده محرومیت خفیف شیث و نصرتی از راهروهای فدراسیون به گوش رسیده اما تأیید شده نیست.
این در حالی است که رئیس کمیته انضباطی در مصاحبه های خود گفته که حکم شیث رضایی سنگین و حکم نصرتی سبک تر است.
هم اکنون این دو بازیکن به خاطر تخلف غیراخلاقی در جریان بازی پرسپولیس مقابل داماش از سوی کمیته انضباطی موقتا از حضور در تمامی میادین ورزشی محروم هستند. هر دو بازیکن در نامه هایی جداگانه از مردم ایران پوزش خواسته اند.
حکم این دو بازیکن احتمالا طی هفته آینده و پس از بازی تیم ملی مقابل حریفان اعلام می شود.
در برنامه دیروز ورزش و مردم، حسن زاده رئیس کمیته انضباطی گفت که آیین نامه انضباطی حداکثر جریمه محرومیت را چهار سال اعلام کرده است.
Nima 007
11-12-2011, 08:58 PM
کنفرانس مطبوعاتي شيث فردا برگزارميشود
مدافع محروم تيم فوتبال پرسپوليس فردا ظهر کنفرانس مطبوعاتي برگزار ميکند.
به دلیل اتفاقات بازی داماش و پرسپولیس شیث رضایی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم است. از همین رو این بازیکن پس از چند روز سکوت و نشان ندادن هیچ گونه عکسالعملی درباره محرومیتش توسط باشگاه پرسپولیس قرار است فردا ساعت 13 به همراه غلامرضا رفیعی وکیل حقوقی دادگاه جهانی cas نشست مطبوعاتی برگزار کند.
در این نشست شیث رضایی قرار است از اتهاماتی که به وی وارد شده دفاع کند.
منبع خبر
__________________________________________________ ________
شيث رضايي از عادل و مدیر شبکه سه شکایت میکند
مدير برنامههاي شيث رضايي از شكايت احتمالي اين بازيكن به فيفا خبر داد.
مجد با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: ما منتظر اعلام راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره شيث رضايي هستيم و اگر اين راي مغاير قوانين انضباطي فيفا باشد، به فيفا شكايت خواهيم كرد.
وي گفت: براي اين كار دكتر مددي نماينده دادگاه بينالمللي ورزش (cas ) در ايران و نيز دكتر رفيعي از وكلاي زير مجموعه يوفا اعلام آمادگي كردهاند. همچنين نشست رسانهاي با حضور اين وكلا و شيث رضايي فردا برگزار خواهد شد.
وي گفت: به هر حال آنچه انتظار داريم اين است كه حكم صادره درباره اين بازيكن بايد مطابق با قوانين انضباطي فيفا باشد و هر حكمي كه مغاير ضوابط باشد قابل پيگيري است، در آن صورت ما ابتدا به شوراي استيناف و اگر نتيجه نگيريم به فيفا شكايت خواهيم كرد.
مدير برنامههاي شيث رضايي همچنين از طرح شكايتي عليه علياصغر پورمحمدي، مدير عامل شبكه سوم سيما و عادل فردوسيپور خبر داد و گفت: متاسفانه فردوسيپور در برنامه تلويزيوني اخير «۹۰» درباره شيث رضايي، گفت "شيث رضايي كاري نمانده كه نكرده باشد!" اين صحبت فردوسيپور بار معنايي سنگيني داشته و قابل پيگيري است. همان طور كه گفتم ما در اين باره هم شكايتي خواهيم داشت.
redlove
11-13-2011, 01:03 AM
یعنی کافی یه خبر بد واسه شیث بزارم نیما 007 مثل فشنگ میاد
حالا این پست چند روز خوابیده بود داشت خوروپف میکرد نیما شیث رضایی اوووووووووووووومد
(( نیما شیث رضایی )) چه اسمی به به
در کل امیدوارم کنفرانس خبری خوبی باشه و مردم و رسانه ها قانع بشن
هر چند که من خودم به شخصه فکر می کنم موضوع تموم شده و این 2نفر به اندازه کافی تنبیه شدن
C D E M
11-13-2011, 12:03 PM
درسته همه مقصرند فردوسی پور صداسیما و حتی پرسپولیس اما شیث رضایی محترم کیه که از شما شکایت کنه به خاطر این سرکشی هات پرسپولیسی ها همیشه سرشون بالا بوده قبلا که اگر هم می بازن لااقل مثل استقلالی ها پارتی شبونه نمی گیرن اما این کارایی که شما می کنی از فحشا هم بدتره اون از هواپیما و ماجراش که همه رو به سکته دادی این هم از این که هم نصرتی رو بدبخت کردی هم پرسپولیس رو. من اصلا فکر می کنم تو پیش فعال هستی چون واقعا آدم اگر یک ذره عقل هم داشته باشه می فهمه این کاراش دیگران رو اذیت می کنه.
Nima 007
11-13-2011, 01:38 PM
یعنی کافی یه خبر بد واسه شیث بزارم نیما 007 مثل فشنگ میاد
حالا این پست چند روز خوابیده بود داشت خوروپف میکرد نیما شیث رضایی اوووووووووووووومد
(( نیما شیث رضایی )) چه اسمی به به
در کل امیدوارم کنفرانس خبری خوبی باشه و مردم و رسانه ها قانع بشن
هر چند که من خودم به شخصه فکر می کنم موضوع تموم شده و این 2نفر به اندازه کافی تنبیه شدن
خبر بد نزاشتین شما ...اخبار موجود قرار دادید ...همینطور که من گذاشتم چون خبر مربوطیست ...تاریخ پست هارو نگاه چند روز نبوده :4:
از لفظ تیر بجای فشنگ استفاده میکردید جذاب تر بود :9::9:(ممنون میشدم بیشتر)
شما به شخصه هنوز دلتان ارام نگرفته ...این برداشت من هست و گرنه رهاش میکردید ...ولی گناه داره ...واسه پرسپولیس کلی زحمت کشیده ...
میدونی شیث در یکی دو مقطع در وضعیتی قرار گرفت که میتونست مثل انصاریان و هاشمی نسب بره استقلال ...من دقیقا یادمه ...همه چیز جور بود اما ...
میدونی وقتی شایعه نزدیک واقعیت شد چی گفت ؟
هواداران نگران نباشن هر جا برم به استقلال نمیرم ...اگه رفتم هر چی خواستید بهم بگید :9::9::9:
قبول دارم یکم شیطونه(شایدم زیادتر از یکم ) اما خدائیش در یکی دو مقطع واقعا میتونست حسابی ضد پرسپولیس عمل کنه ...مصاحبه کنه اما نکرد ...
حتی در صبای قم هم باز میگفت پرسپولیسیم و بر میگردم ...یک گل زیبا به اس اس زد که نهایتا اس اس بازی باخت و امیر در استانه اخراج از استقلال قرار گرفت ...
بهر صورت کارش درست نبوده ...من توقع ندارم شما ببخشیدش ...ولی منصف باشید ...
redlove
11-14-2011, 11:35 AM
شیث طلبکار شد؛ باید از من عذرخواهی کنند!
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/117737.jpg
شیث رضایی ضمن تکذیب هرگونه عمل غیر اخلاقی در شادی بعد از گل در بازی پرسپولیس و داماش گفت: «بارها صحنه بازی با داماش را دیدهام و فکر نمیکنم کار خاصی در این بازی انجام داده باشم.»
گل: شیث رضایی یکی از بازیکنان خاطی بازی پرسپولیس ـ داماش بود، او که در کمیته انضباطی سابقه چندان خوبی ندارد و همه نگاهها را معطوف خود کرده است تا ببیند که تنبیهی که برای او در نظر گرفته میشود چه خواهد بود. در کنفرانسی که امروز برگزار شده به همراه دکتر غلامرضا رفیعی وکیل بینالمللی فیفا در این کنفرانس حضور پیدا کرده بود و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
* آیا تا به حال کمیته انضباطی احضار شدید؟
- من در طول 12 سال تنها 6بار به کمیته انضباطی احضار شدم. دو بار آن شاکی بودم، یک بار هم به دلیل تقدیر از دربی سال 85، یکبار در بازی راه آهن تکل خطرناک زدم و محروم شدم، بار دیگر مقابل تیم دایی در بازی سایپا ـ پرسپولیس و بار آخر نیز در دربی سال 89 که با علیرضا حقیقی درگیر شدم ولی من پرونده غیراخلاقی در مراجع قضایی ندارم. طبق گفته استیلی و علی پروین هم در این 5 ماه اخیر هیچ مشکل و مصاحبه حاشیهای نداشتم و خیلی از پیشکسوتان پرسپولیس مثل پروین مدیرعامل باشگاه و مسئولان اجرایی باشگاه و پیشکسوتان باشگاه مثل مایلیکهن و دادکان با من تماس گرفتند و به من دلداری دادند و از من حمایت کردند که از همهشان ممنونم و از این بابت خیلی خوشحالم.
* آیا اتفاقی که در بازی با داماش افتاد به شیطنت شما در هواپیما ربط دارد؟
- آن قضیه تمام شده و نباید دنبال بهانه باشند، شما ورزشینویسان خوب میدانید که دنبال بهانه هستند و افکار عمومی را نسبت به ما خدشهدار کردند و هنوز حکم و ابلاغیهای به دست ما نرسیده است تا ما از خودمان به خوبی دفاع کنیم. نباید اتفاقاتی که در بازی داماش به وجود آمده را به من و نصرتی بچسبانند، قضیه ما جداست.
* این اتفاق چقدر به زندگی شخصیتان آسیب رسانده است؟
- فشار مطبوعات در این مدت زیاد بود و شاید باور نکنید که من یک شب راحت خوابیده باشم. آنها باعث شدن که نتوانم از منزلم خارج شوم، حتی اگر اتفاقی هم رخ داده باشد نباید از زندگی ساقطم کنند. این قضیه به من لطمه زیادی زده است. از من میپرسند که چرا وکیل گرفتهای، آیا حق من نبود که وکیل بگیرم و از خودم دفاع کنم. بارها صحنه بازی با داماش را دیدهام و فکر نمیکنم کار خاصی در این بازی انجام داده باشم. خواهش میکنم در مسائل حقوقی دقت بیشتری داشته باشید و اذهان عمومی را نسبت به من خراب نکنید چون هنوز هیچ حکم یا ابلاغیه و احضاریه از سوی کمیته انضباطی برای من ارسال نشده است و در مورد حکم کمیته انضباطی باشگاه قصد دارم این حکم را به کمیته استیناف بدهم.
* شما در رسانهها نامه عذرخواهی برای کمیته انضباطی نوشته بودید. در این مورد توضیح میدهید؟
- نامه نوشتم تا سوءتفاهمات حل بشود و با استناد به فیلم بازی و صحبتهایی که رضا نورمحمدی انجام داده است مشخص شد که من مشکلی ندارم. به قول امام صادق که میگوید: اگر 70 نفر شخصی را محکوم کنند خود شخص بگوید من این را قبول ندارم باید قبول کنند.
* چقدر امیدوارید که محکوم نشوید؟
- هنوز جلسهای برگزار نشده است، اما با فضای تنشزایی که به وجود آوردهاند اگر محکوم نشوم باید از من عذرخواهی کنند.
* نظر شما در مورد بازتاب این خبر در رسانههای خارج از کشور چیست؟
- وکیل حقوقی من بررسیهای لازم را انجام داده است و مشخص شده که این بازتابها در خارج از کشور ضد و نقیض بوده است و در رسانههایشان درج شده است که این اتفاق یک اتفاق معمولی است و جریمه چندانی ندارد.
* آیا قرار است برای شما یک دادگاه کسر(caf) در فیفا صورت بگیرد؟
- من منتظر اعلام نتیجه کمیته انضباطی هستم اگر حکمی که کمیته برای من در نظر گرفت حکم قابل قبولی بود و با استناد بر اینکه از من در این بازی خطایی صورت گرفته میپذیرم وگرنه به فیفا شکایت می کنم تا بتوانم در دادگاه کسر از خودم دفاع کنم.
babak red
11-14-2011, 12:36 PM
بابا یه معذرت خواهی میکردی تموم میشد دیگه.شاید اینطوری تخفیف میدادن بهت. با اینکه بازیکن پرسپولیسی ولی خیلی رو داری دیگه.من معذرت میخوام ازت شیث
mahshid-m
11-14-2011, 01:17 PM
وای رو روبرم خجالتم خوب چیزیه حیف که بازیکن پرسپولیسی وگرنه...
redlove
11-14-2011, 06:23 PM
هشدار به شیث رضایی:کنفرانس و مصاحبه را تعطیل کن!
سایت گل- شیث رضایی بعد از بازی با داماش مواضع متناقضی گرفت. ابتدا منکر همه چیز شد وسپس حرف از قلقلک به میان آورد. او در ادامه نامه ای نوشت واز همه عذر خواهی کرد.
در آن نامه نوشته بود«میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم... میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست ... اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید
مدافع پرسپولیس حالا اما از حرفش برگشته وادعا دارد نه تنها تخلفی مرتکب نشده که باید از او عذر خواهی هم شود.
شب گذشته یک منبع موثق در فدراسیون به سایت گل گفت« وکیل شیث سعی دارد با کلمات بازی کند اما واقعیت را نمی شود منکر شد.فیفا هم هیچگاه به این مسائل داخلی کشورها ورود نمی کند واستقلال آنها را مورد تاکید قرار داده است.بهتر است دوستان شلوغ نکنند چون همه چیز اظهر من الشمس است.اگر بنا بر تصمیم گیری باشد منشور اخلاقی می تواند رای مخفی خود را به باشگاهها ابلاغ کند تا هیچ باشگاهی این بازیکن را جذب نکند. ما قصد نابود کردن کسی را نداریم اما بهتر است شیث هم کنفرانس ومصاحبه را تعطیل کند.»
babak red
11-28-2011, 06:20 PM
شيث از فردا در تمرين توئنته هلند
سايت رسمي باشگاه توئنته حضور شيث رضايي در تمرينات اين هفته اين تيم را تاييد کرده است
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017378.jpg
شیث رضایی مدافع محروم پرسپولیس بامداد امروز راهی هلند شد. بر خلاف تصور او هفته گذشته در تهران بود و طبق اعلام سایت رسمی باشگاه توئنته ، او از این هفته در تمرین این تیم هلندی شرکت می کند. اولین جلسه تمرین شیث با تیم توئنته فردا خواهد بود. سایت رسمی این باشگاه هلندی خبر حضور این مدافع ایرانی در تمرینات این هفته را تایید کرده است و حتی باشگاه توئنته برای او درخواست ویزا نیز داده بود.
ثنا بانو
12-01-2011, 09:21 AM
شيث رضايي در هيچ كجاي جهان نمي تواند بازي كند
دبير کميته رسيدگي به تخلفات حرفه اي فوتبال گفت :شيث رضايي دوره محروميت خود نمي تواند در ليگ ايران يا هر ليگ ديگر در هر كجاي جهان بازي كند.
حجت الاسلام عليپور در واكنش به شايعه احتمال حضور شيث رضايي در يكي از باشگاههاي هلندي اظهار داشت:طبق مقررات محروميت هاي وضع شده توسط فدراسيون فوتبال بين المللي است و بنابراين مدافع تيم پرسپوليس در دوره محروميت خود نمي تواند در تيمي چه در ايران و چه در جايي جز كشورمان بازي كند و قرارداد ببندد.
وي ادامه داد:هر بازيكني كه بخواهد از تيم كشورش به تيم هاي خارجي برود ،بايد itcبگيرد.در اين ميان فدراسيون فوتبال به بازيكني كه دوره محروميت خود را سپري مي كند رضايتنامه بين المللي نمي دهد و شيث رضايي هم مشمول همين قائده است.
babak red
12-01-2011, 10:41 AM
شيث رضايي در تمرين تيم توئنته هلند(عکس)
شيث رضايي مدافع محروم پرسپوليس از روز سه شنبه تمرينات خود با تيم توئنته هلند را آغاز کرد.شيث اميدوار است تا دوران محروميت دو ساله خود را در اين تيم هلندي سپري کند.
http://www.jehanevarzesh.com/statics/iran/news/29202.jpg
http://www.fctwente.nl/wp-content/uploads/2011/11/900x-hoa-CL3H0066.jpg
http://www.jehanevarzesh.com/statics/iran/news/29203.jpg
AYLAR
12-01-2011, 10:47 AM
:8::8:
اشک تو چشام جمع شد ...
چه خوب که جایی مشغوله ...
حییییییییف .....
کاچی بهتر از هیچی براش:cry:
وقتی توی مملکت خودش باهاش اینجو کردن ...
امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشه و بی حاشیه به زندگیش ادامه بده ...
هه ... بازیکن انگا تبعید شده به جرم سنگین ....
DipDish
12-01-2011, 03:30 PM
یه موقعی از یاغی بودنش خوشم میومد .
Nima 007
12-15-2011, 12:10 PM
امیدوارم این مصاحبه یا مقاله کسیو ناراحت نکنه و امیدوارم بدون جهت گیری مورد مطالعه قرار بگیره:9:
برای آگاهی از گذشته شیث به زادگاه او، روستای حمیدآباد رفتیم و دیدیم چقدر با شیثی که حمیدآبادی ها می شناسند بیگانه ایم. خانواده روستایی ساده و گرم رضایی از پسری می گویند که محبوب همه حمیدآبادی هاست. محبوبیت شیث در حمیدآباد نه به خاطر جنجال ها و خبرسازی هایش که بابت کارهایی است که واقعا قابل ستایش اند.
از همان کوچیکی علاقه داشت و همیشه در زمین فوتبال بود. از مدرسه می اومد می رفت زمین فوتبال با بچه ها بازی می کرد. از کوچیکی عادت داشت داخل بچه های بزرگ بازی کنه و همش به بزرگترها می گفت منو بازی بگیرید!
*و ماجرای حضورش در تیم ملی نوجوانان؟
شیث در یک باشگاه در ساری بازی می کرد. یک روز در 13 سالگی نامه آورد که من می خوام برم تهران برای تست تیم ملی نوجوانان. ما ناراحت شدیم و گفتیم پسر جان تو رو کجا می خوان ببرن؟ گفت ما رو می خوان ببرن تهران از ما تست فوتبال بگیرند.
ما نگران بودیم و گفتیم شیث کوچیکه، چی کار کنیم؟ به دامادمان پول دادیم و اون رو برد تهران. آقای درخشان سرمربی تیم ملی بود و از شیث امتحان گرفت و شکر خدا قبول شد. داماد ما تنها برگشت. ما نگران شدیم و گفتیم بابا این سن و سال نداره. این تهران نمی دونه کجاست. خدا رو گواه می گیرم شیث از همان 13 سالگی نماز می خوند و اهل نماز بود. نسبت به ائمه اطهار اعتقادش خیلی زیاده و هر اتفاقی که می افته اول به من می گه باباجون اگه خواست خدا نباشه برگی از درخت هم پایین نمی آد. چند روز بعد من زنگ زدم برای آقای درخشان که گفت نگرانش نباش شیث تو کمپه و جاش امنه. الان شیث حدود 16-15 ساله که از خونه رفته و تهرانه.
http://1.iped.comze.com/images/001ef257407d.jpg
الان چقدر به شما سر می زند؟
خیلی کم می آد ولی هر وقت باشگاه بهش پول می ده سه میلیون رو می رفسته برای مادرش و می گه مامان این پول رو بین هرکسی که یتیمه تقسیم کن. بعضی موقع ها خانوادهت های یتیم می آن منزل ما در می زند و می گن شیث برای ما پول نفرستاد که مادرش می گه من خودم می رم تهران ازش پول می گیرم. حتی به بهزیستی تهران هم خبر داریم هر ماه یک میلیون تومان می دهد.
شیث دوبار ما رو به کربلا بفرست. بار اول به ماردش گفت که و شش نفر از کسانی که اهل نماز و روزه هستند و توان خرج کربلا ندارند رو بفرست کربلا. دو سال پیش هم 5 نفر رو ثبت نام کرد. امسال هم هشت نفر رو برای مکه مکرمه ثبت نام کرد. پارسال هم برای ما خونه درست کرد و برای من یک ماشین خرید. من مریض هستم و توان کارکردن ندارم و شیث تمام هزینه های منزل ما رو می ده.
*شغل خودتان چه بوده؟
کشاورز. هنوز هم توی زمین های مردم شریکی کار می کنم و محصول رو نصف نصف با صاحب زمین تقسیم می کنیم. مادرش هم پا به پای من تو زمین های مردم کار می کنه.
*شیث از کودکی همین قدر شیطنت داشته؟
زیاد شوخ بود و آروم نبود ولی بی ادب نبود. بابت اتفاقی که اخیرا افتاده از همه خواهش می کنم که بچه من قربانی نشه ما بعد از خدا کسی رو به جز شیث نداریم. او نه تنها ما رو تحت پوشش داره، خیلی از اهالی روستا رو هم تحت پوشش داره. شیث شوخی باز هست ولی بی ادب نیست. در فیلم هم نمی بینیم شیث کاری کرده باشه. ولی اون متهم ردیف اول شده! آقای نصرتی هم بچه خوبیه و فقط ا مح مد نوری یک شوخی قلقلکی کرد.
__________________________________________________ _
مادر شیث
بعد از اون ماجرا من و پدرش مریض شدیم
*از شیث بگویید: از کودکی اش و علاقه اش به فوتبال.
من خیلی از شیث راضی هستم، خدا الهی از اون راضی با شه. بچه من از کوچیکی با توپ پلاستیکی بازی می کرد. من که سروصدا می کردم، توپ رو می برد قایم می کرد. خیلی از کوچیکی علاقه به فوتبال داشت. همه می اومدند به من می گفتند خانم رضایی این رو بفرست فوتبال که من می گفتم این رو کجا بفرستم من زن هستم و از پس کارها تنها برنمی آم. پدرش هم مریضه. به هر حال اومدن این رو بردن و رفت تست داد و قبول شد. خیلی اخلاق خوبی داشت و بچه خوبی بود. خیلی پدر و مادر دوسته. الانم به ما می گه مامان، بابا من اگه دارم بازی می کنم به خاطر شماست تا شما راحت باشید.
http://1.iped.comze.com/images/d86d83f925f2.jpg
بچه من پسر باخدا و بانمازیه. هر دفعه که پول می گیره به من زنگ می زنه و مگه مامان پول می فرستم ببر بین اونایی که نیاز دارند تقسیم کن. دو سه نفر رو فقط بردیم تهران شیث هزینه درمانشون رو داد. یکی عمل چشم و یکی عمل اعصاب داشت که شیث درمان کرد. یک بچه کوچیک رو هم شیث برد تهران عمل قلب کرد و پسره خوب شد. به زن های بی سرپرست روستا هم کمک می کنه. هر دفعه می گه مامان سه چهار تا گوسفند بخر ببر در خونه یتیم ها تقسیم کن بده بخورن. خدای من شاهد ما هم همین کار رو می کنیم.
*و این اتفاقی که اخیرا برای شیث افتاده؛ نظرتان در این مورد چیست؟
من از رسانه ها می خوام، خواهش می کنم، تمنا می کنم بچه من رو قربانی نکنید. این نون آور خونه منه. خواهش می کنم بگذارند بچه من بازی کنه. اون کمک خیلی هاست. اگه هم خطایی کرده به بزرگی خودشون ببخشند. خدا گواهه هم من و هم پدرش بعد از این ماجرا مریض شدیم. من رو توی یک روز سه بار بردند دکتر. کل اهالی محل از پسرم راضی هستند. به خاطر اینکه به همه کمک می کنه. هردفعه کفش و لباس می خره می بره تو زمین فوتبال حمیدآباد بین بچه ها تقسیم می کنه. برای خواهرش خونه درست کرد، باری ما خونه درست کرد. برای ما ماشین خرید. برای یکی از محلی ها که نمی تونست خونه بخره، خونه خرید. تو راه می تونید برید سوال کنید. برای یکی ماشین خرید که الان داره آژانس کار می کنه و نونه زن و بچه اش رو می ده. شیث خیلی بچه رئوفیه، خیلی آقاست. از رسانه ها خواهش می کنم اگر بچه من تقصیری کرده اون رو ببخشند. پسرم شوخ هست اما بی ادب نیست.
__________________________________________________ _______
شعیب رضایی، برادر شیث
شیث الان از لحاظ روحی اصلا شرایط مناسبی نداره
*در جریان اتفاقی که برای شیث افتاده هستید؟
من نمی گم در کل مسائلی وجود نداشته. اتفاقی افتاده که هم شیث جریمه اش رو داده و هم از مردم عذرخواهی کرده. متاسفانه این حرکت خیلی بازتاب داشته و خواهش من از رسانه ها اینه که خیلی روی این قضیه پردازش نکنند؛ چون تو کشورهای دیگه هم بازتاب داشته. شیث یه پسر پرانرژی و شوخ طبعه. ولی فکر نکنم این مسائل باعث بشه کسی رو خدایی ناکرده برنجونه. شیث جدا از شوخ طبع بودنش واقعا می گم نمازش اصلا قضا نمی شه. اگر سفره ای، خرجی عاشورایی و مسائل خیری باشه همیشه پیش قدمه. تو خونه جدیدمان 8 ماهی است که مستقر شدیم و 6 سفره حضرت رقیه و فاطمه زهرا داشتیم. من خواهش می کنم از مسئولان یشتر تامل کنند، بیشتر بررسی کنند و زود قضاوت نکنند. من خواهشم از مسئولان اینه.
شیث الان از لحاظ روحی اصلا شرایط مناسبی نداره. اینجا از هواداران پرسپولیس واقعا تشکر می کنم که هنوز هم دارن از شیث حمایت می کنند.
*طی این مدت سابقه داشت شیث همبازیانش را به حمیدآباد بیاورد؟
یک بار با محسن خلیلی و یک بار هم با حجت زادمحمود به خونه اومد.
*شیث را بیشتر در کجا می بینید؟
بیشتر ما می رویم تهران. تو تهران یک منزل اجاره ای داره.
*ازدواج هم کرده؟
یک ازدواج ناموفق داشته که توافقی از خانم خودشون جدا شده.
*خانمش هم بچه حمیدآباد بوده؟
تقریبا.
__________________________________________________ ____________
مجید دهقانی، داماد خانواده شیث
من شیث را به تهران آوردم
شیث 13 ساله بود که یک روز دیدم مادرش به من زنگ زد و گفت بیا شیث رو فردا ببر تهران واسه تیم ملی تست بده. من شیث رو گرفتم و با اتوبوس بردم تهران. شیث تو اتوبوس خیلی راحت رفت تو بوفه و تا صبح خوابید. درحالی که من اصلا نتونستم بخوابم. به ما گفته بودند تست گیری در زمین شهید شیرودی برگزار می شه. رفتیم دیدیم در شیرودی اصلا باز نیست. سوال کردیم گفتند ورزشگاه شهید کشوری.
من و شیث پیاده حرکت کردیم به سمت ورزشگاه کشوری. به کشوری رسیدیم به ما گفتند آقا اینجا هم نیست و اصلا دنبال آدرس نگرد. مستقیم برو مجتمع ورزشی آزادی شماره دو. ما هم دربست گرفتیم و رفتیم ونمک، پیش آقای درخشان. رسیدیم دیدیم آقای درخشان ایستاده و داره تست می گیره حدود 300-200 نفر بودند.
گفتیم آقای درخشان ما از شهرستان آمدیم و نامه داریم و اومدیم باری تست. آقای درخشان نامه رو خوندند و گفتند ما اینطوری قبول نمی کنیم و حالا که هاز شهرستان امدی صبر کن ببینم چی می شه. یک ساعتی ایستادیم و دوباره رفتیم پیش آقای درخشان گفتم آقا ما چی کار کنیم؟ گفت بگو لباسش رو عوض کنه.
شیث اولین توپی که گرفت از استرسی که داشت دو متر دورتر انداخت. دومی توپ رو رفت استپ کنه از زیر پاش در رفت. خدارو شاهد می گیرم سومین توپ رو یک مهاجم داشت می آورد. این بچه 4 متر چنان تکل صحیحی رفت که چشم همه رو این تلکش گرفت. تمرین تعطیل شد و آقای درخشان گفت بذار شیث تو کمپ بمونه. شاید فردا این رو فرستادم، شایدم هفته بعد. خداروشکر شیث جزو 40 نفر دعوت شد. خدارو شاهد می گیرم نه پارتی داشتیم و نه آشنا. فقط بازی شیث باعث شد آقای درخشان جذبش کنه.
منبع: روزنامه تماشا
babak red
02-15-2012, 12:02 PM
نصيرزاده:
شيث ميتواند در آسيا براي پرسپوليس بازي کند
کارشناس مسائل مديريتي فوتبال گفت: شيث رضايي ميتواند در ليگ قهرمانان آسيا براي پرسپوليس بازي کند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026086.jpg هوشنگ نصیرزاده گفت: اگر چه شیث رضایی با یک اطلاعیه از باشگاه پرسپولیس اخراج شد اما تشریفات اداری اخراج او انجام نشد و او همچنان با پرسپولیس قرارداد دارد.
وی ادامه داد: رضایی از حضور در لیگ برتر ایران محروم شده اما میتواند در مسابقات دیگر که خارج از کشور است برای پرسپولیس بازی کند.
نصیرزاده تاکید کرد: در آئین نامه انضباطی فیفا که دقیقا با آئین نامه AFC برابری دارد در بخش تمدید مجازاتها برای تاثیرگذاری در سطح جهانی در ماده 36 آمده در صورتی که تخلف جدی و مربوط به دوپینگ یا نفوذ غیر قانونی در نتایج مسابقه یا رفتار شدید با مقامات رسمی باشد و یا اینکه فرد محدودیت سنی را در مورد تیمها پایه رد کرده باشد در سطح بین المللی مجازات تشدید میشود.
این کارشناس مدیریتی فوتبال گفت: رفتار شیث هیچ کدام از موارد گفته شده در ماده 136 را ندارد بنابراین او میتواند در لیگ قهرمانان آسیا به همراه محمد نصرتی برای پرسپولیس به میدان برود. محرومیت نصرتی روز 9 اسفند به پایان میرسد.
babak red
02-27-2012, 06:45 PM
نصيرزاده:
منع حضور شيث درآسياخلاف ماده 136فيفا است
کارشناس قوانين فوتبال گفت: منع کردن شيث رضايي از حضور در مسابقات آسيايي خلاف آيين نامه فيفا است.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026086.jpg هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اظهارنظر حسن زاده رئیس کمیته انضباطی مبنی بر اینکه شیث رضایی نمی تواند در لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس را همراهی کند، اظهار داشت: اصلا انتظار نداشتم که آقای دکتر حسن زاده که آئین نامه انضباطی فیفا را مطالعه کرده چنین مصاحبه ای انجام دهد.
وی افزود: ارکان قضایی فدراسیون ایران فقط می تواند در رابطه با مسابقاتی حکم صادر کند که زیر مجموعه همین فدراسیون است. بنابراین کمیته انضباطی و استیناف ایران هیچ اختیاری برای تحت تاثیر قرار دادن مسابقات آسیایی که کمیته انضباطی آن مجزا و زیر نظر کنفدراسیون فوتبال آسیاست ندارد.
نصیرزاده عنوان کرد: یک محرومیت فقط زمانی در ابعاد بین المللی معنا دارد که طبق ماده ۱۳۶ انضباطی فیفا و AFC در دوپینگ، نفوذ غیر قانونی در مسابقات، ارائه مدارک جعلی با صغر سنی بوده، ضمنا وقتی یک محرومیت بین المللی می شود که فدراسیون جهانی فوتبال حکم صادره و روال طبیعی تنبیهات را تایید کرده باشد.
کارشناس قوانین فوتبال تصریح کرد: صفحه ۸ آئین نامه انضباطی ایران مسابقه رسمی را از مسابقه بین المللی تفکیک کرده است. رضایی بازیکن پرسپولیس در چارچوب مسابقات رسمی فدراسیون ایران در محدوده جغرافیایی کشور خودمان محروم بوده و کمیته انضباطی دارای این ویژگی نیست که محرومیت را بین المللی کرده و به سایر کنفدراسیون ها توسعه دهد. به نظر می رسد حکم صادره در مورد این بازیکن نمی تواند هرگز به مسابقات بین المللی تسری پیدا کند.
farzan74
02-27-2012, 07:33 PM
امیدوارم این مصاحبه یا مقاله کسیو ناراحت نکنه و امیدوارم بدون جهت گیری مورد مطالعه قرار بگیره:9:
برای آگاهی از گذشته شیث به زادگاه او، روستای حمیدآباد رفتیم و دیدیم چقدر با شیثی که حمیدآبادی ها می شناسند بیگانه ایم. خانواده روستایی ساده و گرم رضایی از پسری می گویند که محبوب همه حمیدآبادی هاست. محبوبیت شیث در حمیدآباد نه به خاطر جنجال ها و خبرسازی هایش که بابت کارهایی است که واقعا قابل ستایش اند.
از همان کوچیکی علاقه داشت و همیشه در زمین فوتبال بود. از مدرسه می اومد می رفت زمین فوتبال با بچه ها بازی می کرد. از کوچیکی عادت داشت داخل بچه های بزرگ بازی کنه و همش به بزرگترها می گفت منو بازی بگیرید!
*و ماجرای حضورش در تیم ملی نوجوانان؟
شیث در یک باشگاه در ساری بازی می کرد. یک روز در 13 سالگی نامه آورد که من می خوام برم تهران برای تست تیم ملی نوجوانان. ما ناراحت شدیم و گفتیم پسر جان تو رو کجا می خوان ببرن؟ گفت ما رو می خوان ببرن تهران از ما تست فوتبال بگیرند.
ما نگران بودیم و گفتیم شیث کوچیکه، چی کار کنیم؟ به دامادمان پول دادیم و اون رو برد تهران. آقای درخشان سرمربی تیم ملی بود و از شیث امتحان گرفت و شکر خدا قبول شد. داماد ما تنها برگشت. ما نگران شدیم و گفتیم بابا این سن و سال نداره. این تهران نمی دونه کجاست. خدا رو گواه می گیرم شیث از همان 13 سالگی نماز می خوند و اهل نماز بود. نسبت به ائمه اطهار اعتقادش خیلی زیاده و هر اتفاقی که می افته اول به من می گه باباجون اگه خواست خدا نباشه برگی از درخت هم پایین نمی آد. چند روز بعد من زنگ زدم برای آقای درخشان که گفت نگرانش نباش شیث تو کمپه و جاش امنه. الان شیث حدود 16-15 ساله که از خونه رفته و تهرانه.
http://1.iped.comze.com/images/001ef257407d.jpg
الان چقدر به شما سر می زند؟
خیلی کم می آد ولی هر وقت باشگاه بهش پول می ده سه میلیون رو می رفسته برای مادرش و می گه مامان این پول رو بین هرکسی که یتیمه تقسیم کن. بعضی موقع ها خانوادهت های یتیم می آن منزل ما در می زند و می گن شیث برای ما پول نفرستاد که مادرش می گه من خودم می رم تهران ازش پول می گیرم. حتی به بهزیستی تهران هم خبر داریم هر ماه یک میلیون تومان می دهد.
شیث دوبار ما رو به کربلا بفرست. بار اول به ماردش گفت که و شش نفر از کسانی که اهل نماز و روزه هستند و توان خرج کربلا ندارند رو بفرست کربلا. دو سال پیش هم 5 نفر رو ثبت نام کرد. امسال هم هشت نفر رو برای مکه مکرمه ثبت نام کرد. پارسال هم برای ما خونه درست کرد و برای من یک ماشین خرید. من مریض هستم و توان کارکردن ندارم و شیث تمام هزینه های منزل ما رو می ده.
*شغل خودتان چه بوده؟
کشاورز. هنوز هم توی زمین های مردم شریکی کار می کنم و محصول رو نصف نصف با صاحب زمین تقسیم می کنیم. مادرش هم پا به پای من تو زمین های مردم کار می کنه.
*شیث از کودکی همین قدر شیطنت داشته؟
زیاد شوخ بود و آروم نبود ولی بی ادب نبود. بابت اتفاقی که اخیرا افتاده از همه خواهش می کنم که بچه من قربانی نشه ما بعد از خدا کسی رو به جز شیث نداریم. او نه تنها ما رو تحت پوشش داره، خیلی از اهالی روستا رو هم تحت پوشش داره. شیث شوخی باز هست ولی بی ادب نیست. در فیلم هم نمی بینیم شیث کاری کرده باشه. ولی اون متهم ردیف اول شده! آقای نصرتی هم بچه خوبیه و فقط ا مح مد نوری یک شوخی قلقلکی کرد.
__________________________________________________ _
مادر شیث
بعد از اون ماجرا من و پدرش مریض شدیم
*از شیث بگویید: از کودکی اش و علاقه اش به فوتبال.
من خیلی از شیث راضی هستم، خدا الهی از اون راضی با شه. بچه من از کوچیکی با توپ پلاستیکی بازی می کرد. من که سروصدا می کردم، توپ رو می برد قایم می کرد. خیلی از کوچیکی علاقه به فوتبال داشت. همه می اومدند به من می گفتند خانم رضایی این رو بفرست فوتبال که من می گفتم این رو کجا بفرستم من زن هستم و از پس کارها تنها برنمی آم. پدرش هم مریضه. به هر حال اومدن این رو بردن و رفت تست داد و قبول شد. خیلی اخلاق خوبی داشت و بچه خوبی بود. خیلی پدر و مادر دوسته. الانم به ما می گه مامان، بابا من اگه دارم بازی می کنم به خاطر شماست تا شما راحت باشید.
http://1.iped.comze.com/images/d86d83f925f2.jpg
بچه من پسر باخدا و بانمازیه. هر دفعه که پول می گیره به من زنگ می زنه و مگه مامان پول می فرستم ببر بین اونایی که نیاز دارند تقسیم کن. دو سه نفر رو فقط بردیم تهران شیث هزینه درمانشون رو داد. یکی عمل چشم و یکی عمل اعصاب داشت که شیث درمان کرد. یک بچه کوچیک رو هم شیث برد تهران عمل قلب کرد و پسره خوب شد. به زن های بی سرپرست روستا هم کمک می کنه. هر دفعه می گه مامان سه چهار تا گوسفند بخر ببر در خونه یتیم ها تقسیم کن بده بخورن. خدای من شاهد ما هم همین کار رو می کنیم.
*و این اتفاقی که اخیرا برای شیث افتاده؛ نظرتان در این مورد چیست؟
من از رسانه ها می خوام، خواهش می کنم، تمنا می کنم بچه من رو قربانی نکنید. این نون آور خونه منه. خواهش می کنم بگذارند بچه من بازی کنه. اون کمک خیلی هاست. اگه هم خطایی کرده به بزرگی خودشون ببخشند. خدا گواهه هم من و هم پدرش بعد از این ماجرا مریض شدیم. من رو توی یک روز سه بار بردند دکتر. کل اهالی محل از پسرم راضی هستند. به خاطر اینکه به همه کمک می کنه. هردفعه کفش و لباس می خره می بره تو زمین فوتبال حمیدآباد بین بچه ها تقسیم می کنه. برای خواهرش خونه درست کرد، باری ما خونه درست کرد. برای ما ماشین خرید. برای یکی از محلی ها که نمی تونست خونه بخره، خونه خرید. تو راه می تونید برید سوال کنید. برای یکی ماشین خرید که الان داره آژانس کار می کنه و نونه زن و بچه اش رو می ده. شیث خیلی بچه رئوفیه، خیلی آقاست. از رسانه ها خواهش می کنم اگر بچه من تقصیری کرده اون رو ببخشند. پسرم شوخ هست اما بی ادب نیست.
__________________________________________________ _______
شعیب رضایی، برادر شیث
شیث الان از لحاظ روحی اصلا شرایط مناسبی نداره
*در جریان اتفاقی که برای شیث افتاده هستید؟
من نمی گم در کل مسائلی وجود نداشته. اتفاقی افتاده که هم شیث جریمه اش رو داده و هم از مردم عذرخواهی کرده. متاسفانه این حرکت خیلی بازتاب داشته و خواهش من از رسانه ها اینه که خیلی روی این قضیه پردازش نکنند؛ چون تو کشورهای دیگه هم بازتاب داشته. شیث یه پسر پرانرژی و شوخ طبعه. ولی فکر نکنم این مسائل باعث بشه کسی رو خدایی ناکرده برنجونه. شیث جدا از شوخ طبع بودنش واقعا می گم نمازش اصلا قضا نمی شه. اگر سفره ای، خرجی عاشورایی و مسائل خیری باشه همیشه پیش قدمه. تو خونه جدیدمان 8 ماهی است که مستقر شدیم و 6 سفره حضرت رقیه و فاطمه زهرا داشتیم. من خواهش می کنم از مسئولان یشتر تامل کنند، بیشتر بررسی کنند و زود قضاوت نکنند. من خواهشم از مسئولان اینه.
شیث الان از لحاظ روحی اصلا شرایط مناسبی نداره. اینجا از هواداران پرسپولیس واقعا تشکر می کنم که هنوز هم دارن از شیث حمایت می کنند.
*طی این مدت سابقه داشت شیث همبازیانش را به حمیدآباد بیاورد؟
یک بار با محسن خلیلی و یک بار هم با حجت زادمحمود به خونه اومد.
*شیث را بیشتر در کجا می بینید؟
بیشتر ما می رویم تهران. تو تهران یک منزل اجاره ای داره.
*ازدواج هم کرده؟
یک ازدواج ناموفق داشته که توافقی از خانم خودشون جدا شده.
*خانمش هم بچه حمیدآباد بوده؟
تقریبا.
__________________________________________________ ____________
مجید دهقانی، داماد خانواده شیث
من شیث را به تهران آوردم
شیث 13 ساله بود که یک روز دیدم مادرش به من زنگ زد و گفت بیا شیث رو فردا ببر تهران واسه تیم ملی تست بده. من شیث رو گرفتم و با اتوبوس بردم تهران. شیث تو اتوبوس خیلی راحت رفت تو بوفه و تا صبح خوابید. درحالی که من اصلا نتونستم بخوابم. به ما گفته بودند تست گیری در زمین شهید شیرودی برگزار می شه. رفتیم دیدیم در شیرودی اصلا باز نیست. سوال کردیم گفتند ورزشگاه شهید کشوری.
من و شیث پیاده حرکت کردیم به سمت ورزشگاه کشوری. به کشوری رسیدیم به ما گفتند آقا اینجا هم نیست و اصلا دنبال آدرس نگرد. مستقیم برو مجتمع ورزشی آزادی شماره دو. ما هم دربست گرفتیم و رفتیم ونمک، پیش آقای درخشان. رسیدیم دیدیم آقای درخشان ایستاده و داره تست می گیره حدود 300-200 نفر بودند.
گفتیم آقای درخشان ما از شهرستان آمدیم و نامه داریم و اومدیم باری تست. آقای درخشان نامه رو خوندند و گفتند ما اینطوری قبول نمی کنیم و حالا که هاز شهرستان امدی صبر کن ببینم چی می شه. یک ساعتی ایستادیم و دوباره رفتیم پیش آقای درخشان گفتم آقا ما چی کار کنیم؟ گفت بگو لباسش رو عوض کنه.
شیث اولین توپی که گرفت از استرسی که داشت دو متر دورتر انداخت. دومی توپ رو رفت استپ کنه از زیر پاش در رفت. خدارو شاهد می گیرم سومین توپ رو یک مهاجم داشت می آورد. این بچه 4 متر چنان تکل صحیحی رفت که چشم همه رو این تلکش گرفت. تمرین تعطیل شد و آقای درخشان گفت بذار شیث تو کمپ بمونه. شاید فردا این رو فرستادم، شایدم هفته بعد. خداروشکر شیث جزو 40 نفر دعوت شد. خدارو شاهد می گیرم نه پارتی داشتیم و نه آشنا. فقط بازی شیث باعث شد آقای درخشان جذبش کنه.
منبع: روزنامه تماشا
نتونستم جلوی خودمو بگیرم و فقط یه تشکر ساده کنم.واقعا دستت درد نکنه که از پایمال شدن حق شیث جلوگیری کردی.شیث و نصرتی بیچاره هردوشون قربانی یه سناریوی کثیف شدن........
Masoud
03-23-2012, 11:43 AM
به نظرتون چطوری بوده تو این دو تا بازی لیگ اسیا ؟
خیلی ها دوباره بهش امیدوار شدن و حتی میگن ای کاش ای کاش تو لیگ هم بود !
نمیدونم شیث بالا پایین خیلی داره.
تو این دو تا بازی نمیتونم بگم اسطوره بوده برامون و فلان توپها رو گرفته ولی انگیزه اش مطمئا روی هزاره.
بهتر از شیث قبل از محرومیت هم هست ولی هنوز اونی نیست که بخوایم چشممون رو ببندیم و خیالمون رو از دفاع راحت کنیم.
نظر شما چیه ؟
بابک کرمانشاهی
03-23-2012, 12:14 PM
بنظر من شیث یکی از با تعصب ترینهای پرسپولیسه اتفاقی هم که افتاد اینقدر بزرگ نبود که همه بخوان شایستگی هاش رو فراموش کنن.من که دوستش دارم دمش گرم با بازیش به همه ثابت کرد چقدر میتونه تاثیر گذار باشه:8::8::8:
ramin_ra
03-23-2012, 12:44 PM
به نظرتون چطوری بوده تو این دو تا بازی لیگ اسیا ؟
خیلی ها دوباره بهش امیدوار شدن و حتی میگن ای کاش ای کاش تو لیگ هم بود !
نمیدونم شیث بالا پایین خیلی داره.
تو این دو تا بازی نمیتونم بگم اسطوره بوده برامون و فلان توپها رو گرفته ولی انگیزه اش مطمئا روی هزاره.
بهتر از شیث قبل از محرومیت هم هست ولی هنوز اونی نیست که بخوایم چشممون رو ببندیم و خیالمون رو از دفاع راحت کنیم.
نظر شما چیه ؟
بازم خوب شد تو بازی های آسیایی با تیم بود ، وتونست به تیم کمک کنه ، در این شرایط بهتر از این بازیکن ها نیست
DipDish
03-23-2012, 02:36 PM
به نظر من اگه شیث و نصرتی تو این دو تا بازی نبودن مطمئناً نتایج تیم به این خوبی نبود....شما بازیای قبلی رو قبل از اومدن این 2نفر به یاد بیارید....
ebi***redboy
03-23-2012, 10:25 PM
من کاری به اون حادثه شیث و نصرتی ندارم ولی در کل شیث یه بازیکنیه که خیلی زود تو حاشیه میره حالا چه خواسته یا چه ناخواسته
به نظر من اگه شیث به حاشیه کاری نداشته باشه از نظر فنی یکی از بهترین مدافعان ایرانه و اگه اماده باشه هیچ بازیکنی نمیتونه ازش عبور کنه ... حتی اگه اون بازیکن مجیدی باشه اگه پدر مجیدی هم باشه از شیثی که دور از حاشیه هست نمیتونه رد بشه
babak red
03-24-2012, 11:03 AM
خیلی ادم میخواد که اسیر حاشیه ها نشه. شیث هم تلاش میکنه ولی بعضی وقتا نمیتونه
دفاعش واقعا عالی شده. یعنی اگه شیث و نصرتی تو اسیا نبودن ما اینطوری نتیجه نمیگرفتیم.
من که بهش خیلی امیدوارم
Masoud
03-24-2012, 12:12 PM
همه بچه ها راجب شیث و نصرتی حرف زدن.
ولی من صحبتم سره شیث هست.
نصرتی توی جفت بازیها خیلی خوب بود.
ولی شیث نه خیلی خیلی خوب بود نه بد.
در کل شیث میتونست خیلی خوب باشه و به نظرم اندازه خودش خوب بود.
یادمون نره شیث و مقداد قباخلو با هم اومدن پرسپولیس ولی اون کجاست و این کجا ؟ اون به چه شهرتی رسید و این به چه شهرتی.
elnaz98
03-24-2012, 07:18 PM
قابل توجه اونايي كه فكر ميكنن نيكبخت بازي نميكنه: نيكي جونم داره دسته يك تو پيكان بازي ميكنه و انشاالله امسال مياد ليگ برتر:4:
babak red
04-04-2012, 09:36 AM
شیث رضایی: اول به صعود فکر میکنیم و بعد به استقلال
خبرگزاری پارس فوتبال
شیث رضایی درباره بازی چهارشنبه شب با الغرافه قطر گفت: همانطور که بازی مقابل الشباب و الهلال و کسب ۳ امتیاز آن برای ما مهم بود، بازی در قطر هم برای ما مهم است.
وی افزود: برای ۳ امتیاز به قطر میرویم چون میخواهیم صعودمان به مرحله بعدی را از همین حالا جشن بگیریم. البته الغرافه تیمی حرفهای و بسیار خوب است و باید با تمرکز لازم مقابل این تیم حاضر شویم و حق اشتباه نداریم.
رضایی درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر گفت: تیمی که برای موفقیت در آسیا میرود و هدفش کسب مقام در شأن ایران است هیچ دلیلی وجود ندارد که بتوان آن را مانع موفقیت اعلام کرد. هدف ما بسیار مشخص و برنامهریزی شده است. میخواهیم در آسیا موفق شویم پس دلیلی هم نداریم که با فردی کُری بخوانیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درباره اظهارات دنیزلی مبنی بر این که مدافعان پرسپولیس درحال حاضر شایستگی کمک به تیم ملی را دارند، نیز گفت: من این صحبتهای دنیزلی را که یکی از بهترین مربیان اروپا است را در کتاب خاطراتم مینویسم. حتما در کتاب خاطراتم خواهم نوشت که یکی از بهترین مربیان اروپا مصطفی دنیزلی است. دنیزلی را تمام مربیان ایران و هوداران به او علاقه دارند و این باعث افتخار من است که سرمربی تیم تا این حد به من لطف دارد. من هم این مسائل را پشت گوش نمیاندازم و مطمئن باشید مثل همیشه و شاید بهتر از گذشته با انگیزهتر به پرسپولیس کمک میکنم.
وی افزود: من همیشه برای موفقیت تیم ملی کشورم دعا کردم. اگر به تیم ملی دعوت شوم و خدا این عزت را به من بدهد بهترین بازیهایم را به نمایش میگذارم در غیر این صورت باز هم در خانه برای تیم ملی کشورم دعا میکنم. کیروش مربی خوبی است و مطمئن باشید هر بازیکنی که به تیم ملی دعوت میشود با نگاه تیزبینانه کیروش مستحق پوشیدن پیراهن تیم ملی است. من باز هم میگویم اگر کیروش من را به تیم ملی دعوت کرد تمام تلاشم را انجام خواهم داد که نظر او برنگردد در غیر این صورت آرزو میکنم که کیروش با تیم ملی را در جام جهانی ببینم.
رضایی در پایان در پاسخ سؤالی که چند درصد شانس صعود پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا را میبینید، گفت: ما صددرصد به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود میکنیم و باید به فکر مرحله دوم باشیم. برخیها میگویند شاید به استقلال بخوریم اما من نظرم این است که اول باید ببینیم در گروه خودمان به چه عنوانی دست خواهیم یافت و بعد در مورد رویارویی با استقلال و مسائل دیگر حرف بزنیم. من دوست دارم تمام نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت به مراحل بالاتر مسابقات راه پیدا کنند و حتی یکی از سکوهای لیگ قهرمانان آسیا را در این فصل برای خود به ارمغان بیاورند.
hamid3
04-06-2012, 04:25 PM
او كه بهترين دوران فوتبالش را زيرنظر دنيزلي گذرانده است دوباره با او نشانههايي از بازگشت محكم به فوتبال را نشان ميدهد
شعار معروف طرفداران استقلال بعد از دربي 69شيث رضايي را آزار ميداد اين بازيكن در تمام دو سال گذشته با يادآوري تصوير استارت مجيدي و گلزني او در آن داربي مشهور تحقير شده است اما شيث كه حالا به قلب دفاع قرمزها بازگشته در بازي مقابل الغرافه نمايش بينقصي ارائه داد و تا حد زيادي انتقام آن را بازي را گرفت .
او كه بهترين دوران فوتبالش را زيرنظر دنيزلي گذرانده است دوباره با او نشانههايي از بازگشت محكم به فوتبال را نشان ميدهد و در بازي پرسپوليس مقابل الغرافه اين اتفاق مهمتر بيشتر از هميشه به چشم آمد.
پرسپوليس كه محمد نصرتي را هم در بهترين شكل در اختيار دارد اميدوار است با همين استحكام به سرعت صعود خود را به دور بعدي قطعي كند.
به هر حال اين شكلي كه ما ديديم متفاوت با بازيكني بود كه به هرحال به دليل كارهاي عجيب و غريبش خود را از چشم جامعه فوتبال انداخته بود، بازيكني كه هميشه غصه ميخورديم چرا بهتر از اين كار نميكند اما شيث برگشته و شايد اهداف بزرگي هم در سر داشته باشد.
سایت گل
احمد علم دوست
04-09-2012, 10:08 PM
من خیلی از شیث خوشم میاد چون غیرتی بازی می کنه اگه همه غیرت شیث و علی کریمی رو داشتن تیم قهرمان بود. شیث شعارش اینه یا توپ رو می زنم یا خودشو
toni9
04-09-2012, 11:05 PM
اگه یه مرد تو تیمه اینم شیسه
T.Amirhosain
04-10-2012, 06:32 PM
از شیث رضاییییی بدیم میاد چون تو هر بازی یا کار بد می کنه یا همممممم همش محرومه از بازی !!!
احمد علم دوست
04-22-2012, 09:58 PM
آقای امیر حسین شیث از تمام بازی کنای اس تق لال سرتره
REZAOJ
04-23-2012, 09:13 AM
توی بازی با الغرافه که نمرش بیست بود
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.