توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران انگلیس
Siyavoush
09-06-2009, 06:47 PM
کلوپ هواداران انگلیس
Siyavoush
09-06-2009, 06:51 PM
خودم بخاطر کاپلو فقط طرفدارش هستم :4:
بازی دیروز بازی خوبی بود برای بازی با کرواسی
داوری اما خیلی بد بودش.با وجود اینکه از سوئد بود.حتی تماشاگرها هم دیدن که دروازبان انگلیس هند کرد و بیرون محوطه توپ رو گرفت یا افسایدی که برای انگلیس باید گرفته میشد و نشد
حتی همه متوجه شدن صحنه پنالتی خطا رونی بود و نه بر عکس.
نکته جالب ناراحتی شدید کاپلو از گلی بود که خوردن.قطعا انگلیس متفاوتی رو روز چهارشنبه خواهیم دید.دیروز نیمه دوم خیلی بی خیال بازی کردن.
rahim
09-06-2009, 07:38 PM
انگليس با اينكه جذابترين ليگ را داره وبهترين ستارها ولي در بازيهاي ملي هميشه ناكام بوده در تمام خطوط ستاره داره ولي جمع شدن اين همه ستاره به تيم مليشون زياد كمك نكرده .من جام جهاني نود انگلستان را كمي طرفدارش بودم به خاطر پل گاسگوين .لينكر و جان بارز ليورپولي و دروازبان معروفشون پيتر شيلتون .الان هم به خاطر جرارد بازيهايش را نگاه مي كنم .
اونها هميشه تو مقدماتي مشكل دارند هم تو اروپا هم تو جام جهاني .
Siyavoush
09-10-2009, 06:06 AM
کاپلو به بهترین شکل ممکن انتقام کرواسی رو برای انگلیسیها گرفت!
انگلیس در حال رفت به جام جهانی که برای اولین بار 2 بازی تشریفاتی داره و قطعا این میتونه به اماده سازی این تیم برای جام جهانی کمک کنه
Siyavoush
10-12-2009, 04:48 AM
متاسفانه انگلیس در اکراین 10 نفره شد و 1-0 باخت به این تیم
امیدوارم بودم مثل اسپانیا رکورد 100 درصد رو نگه داره انگلیس
به هر حال تا حالاشم عالی بوده انگلیس تو این رقابت ها!چهارشنبه انگلیس میره برای نهمین بردش از 10مین بازیش
Siyavoush
10-14-2009, 05:02 AM
خب فردا میریم ورزشگاه برای برد نهم در دهمین بازی
انگلیس مصدوم های زیادی داره اما برای تمرین بازی خیلی خوبی میتونه باشه.به خصوص استفاده از مهره های جدید در دروازه و دفاع
PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 02:50 AM
رونی کاپیتان انگلیس مقابل برزیل
سایت گل – غیبت احتمالی جان تری، کاپیتان اول تیم فابیو کاپلو و ریو فردیناند، کاپیتان دوم انگلیس میتواند باعث شود وین رونی بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را مقابل برزیل به بازو ببندد. تیم سه شیر استیون جرارد، کاپیتان دوم زمان استیو مککلارن و دیوید بکام، کاپیتان سابق خود را نیز به همراه ندارد و دیوید جیمز، امیل هسکی و اشلی کول هم که میتوانستند بازوبند را بگیرند همه مصدوم هستند.کاپلو از هنگامی که مربی تیم انگلیس شد گفت که رونی میتواند در آینده کاپیتان اصلی انگلیس باشد: «وین رونی جوان است اما اعتقاد دارم روزی کاپیتان تیم خواهد شد. او یک لیدر است و الگوی خوبی در زمین است. باید به او کمی فرصت بیشتری بدهیم تا تجربه بیشتری کسب کرده و به بلوغ برسد. مهم این است که او فرصت بسیاری برای پیشرفت دارد
PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 02:36 PM
روني: انگليس قبل از جامجهاني به هماهنگي ميرسد
مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس گفت: تا قبل از حضور در جام جهاني 2010 به طور كامل پيشرفت خواهيم كرد و به اوج هماهنگي ميرسيم.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576154.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي استار "وين روني " اظهار داشت: به باور من پيشرفت تيم انگليس در دو سال گذشته اعجابانگيز است. تحت نظر فابيو كاپلو، از صفر شروع كرديم و اينك در نقطه 100 هستيم.
اين مهاجم 24 ساله كه از سال 2003 درخدمت تيم كشورش است و سابقه 55 بازي ملي را دارد و بازي در جام جهاني 2006 را نيز تجربه كرده است، افزود: شايد تنها تيمي هستيم كه الان از همه جلوتر هستيم و بيشترين شانس قهرماني را داريم.
روني كه تاكنون در پيراهن ملي زننده 25 گل بوده است، ادامه داد: با فابيو كاپلو ما قبل از حضور در جام جهاني 2010 كاملا هماهنگ خواهيم شد و در جام جهاني، تيمي كاملا هماهنگ و بيعيب نشان خواهيم داد، به طوري كه همه ما را تحسين كنند.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 04:29 PM
كاپلو: از بازي با برزيل نتايج مثبتي گرفتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: با وجود شكست برابر برزيل نتايج مثبتي از اين ديدار گرفتم.
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0767/A0767512.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين "فابيو كاپلو " خاطرنشان كرد: در شرايطي در ديدار با برزيل يعني بهترين تيم جهان، يك بر صفر بازنده شديم كه چند بازيكن اصلي خود را در اختيار نداشتيم و تنها با يك گل بازنده شديم. با اين حال چنين ديداري برايمان سودمند بود.
اين مربي كه تيمش شنبه شب در ورزشگاه خليفه دوحه قطر، يك بر صفر از برزيل در ديداري تداركاتي شكست خورد، افزود: در اين جدال چند بازيكن ذخيره را در چنين ديدار مهمي محك زدم. اين مسئله، جهت برنامهريزيهاي آينده من، اثربخش بود.
كاپلو عنوان كرد: من از اين بازي به نكات بسيار مهمي رسيدم. با اين حال اگر نفرات اصلي خود را در اختيار مي داشتم، حتما بهتر ظاهر مي شديم و شايد هم نتيجه متفاوت با الان مي شد.
در اين ديدار بازيكناني همچون جان تري، ريو فرديناند، اشلي كول، فرانك لمپارد و استيوون جرارد در تركيب مردان اين مربي ايتاليايي غايب بودند.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 04:34 PM
کاپلو راضی از کاپیتانی رونی
سایت گل – فابیو کاپلو می خواهد تا اطمینان خود را به وین رونی هدیه کند. مربی بزرگ ایتالیایی با سپردن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلستان در بازی با برزیل به رونی مهجم جوان خود را به آرزوی همیشگی اش خواهد رساند. پس از مصدومیت جان تری از ناحیه قوزک پا، نبود ریوفردیناند، غیبت فرانک لمپارد و استیون جرارد و عدم حضور دیوید بکهام و اشلی کول، همای سعادت بر دوش وین رونی خواهد نشست. واتزا (لقب رونی) در منچستریونایتد کاپیتانی را فقط دو بار تجربه کرده که یکی از آنها در لیگ قهرمانان 2007 و دربرابر رم بوده است. کاپلو معتقد است وین رونی می تواند فشار رهبری بازی های بین المللی را تحمل کند و بخوبی از پس وظیفه کاپیتانی تیم ملی بربیاید. کاپلو به خبرنگار نشریه اسپورتینگ لایف می گوید: "چرا نه؟ خیلی از بزرگان فوتبال هم کاپیتان بوده اند و هم گل زده اند، مثل کرویف، پلاتینی، مارادونا و پله. رونی علی رغم سن نه چندان زیادش ممکن است در رختکن رهبر خوبی نباشد اما در زمین چمن بخوبی از عهده رهبری تیم برخواهد آمد".
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 07:27 PM
جان تری: وین رونی می تواند کاپیتان انگلیس باشد
سایت گل- جان تری، کاپیتان اول تیم ملی انگلیس اعتقاد دارد که وین رونی توانایی بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس در دراز مدت را دارد. رونی شب گذشته در دوحه قطر و در بازی مقابل برزیل، برای اولین بار به عنوان کاپیتان سه شیرها پای به میدان گذاشت.
برزیلی ها این دیدار را که در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار شد، با تک گل نیلمار به سود خود پایان دادند.
تری که به دلیل مصدومیت این دیدار را از دست داد به رسانه ها گفت:" وین از کلاس متفاوتی برخوردار است. او به بازیکن باتجربه و پخته ای تبدیل شده و در بازی دیشب، شایستگی بستن بازوبند کاپیتانی را داشت. من فکر می کنم که در دراز مدت، او می تواند کاندیدای مناسبی برای این عنوان باشد."
PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:35 PM
هشدار کاپلو به دیوید جیمز
سایت گل-چند هفته قبل کاپلو اعلام کرد دروازه بان اصلی انگلیس در جام جهانی را انتخاب کرده و او دیوید جیمز است.
گلر 38 ساله اما در چند هفته اخیر امده نبوده و در بازی با برزیل هم بن فاستر در چارچوب دروازه انگلیس ایستاد.
حالا کاپلو خبر از اعلام هشدار به دیوید جیمز داده است.
«من یه دیوید گفتم فقط در صورتی که اماده باشد،به تیم ملید عوت خواهد شد.»
«هر بازیکنی که مصدوم شود،مدتی از فرم خوب فاصله میگیرد و جیمز هم باید ثابت کند که هنوز اماده است.»
جیمز از ناحیه زانوی مصدومیت مزمن دارد و این موضوع کاپلو را نگران کرده است.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:42 PM
رونی: دوست دارم باز هم کاپیتان انگلیس باشم
سایت گل – وین رونی گفته دوست دارد باز هم کاپیتان انگلیس باشد. او در شکست شنبه انگلیس مقابل برزیل، کاپیتان انگلیسیها بود.
در آن دیدار بسیاری از بازیکنان انگلیس به دلیل مصدومیت غایب بودند. روز قبل از مسابقه مشخص شد که جان تری، کاپیتان اصلی انگلیس قادر به بازی نیست.
به جز او، هشت بازیکن دیگر هم غایب بودند. رونی میگوید: «بسیار به خود میبالم که کاپیتان تیم بودم. خوشحالم که این وظیفه را انجام دادم. هدایت انگلیس برای من عالی بود، هر چند که میخواستیم پیروز شویم و نشد. وقتی کودک هستید چنین رویایی دارید و فکر نمیکنید هرگز چنین اتفاقی بیفتد، اما گاهی میافتد. حالا خانوادهام به من افتخار میکنند. فابیو کاپلو روز جمعه در تمرینات به من گفت که اگر jt (جان تری) آماده نباشد من کاپیتان خواهم بود. دوست داشتم jt آماده شود اما از این که مربی من را میستاید خوشحالم. کاپلو مربی سطح اولی است که قهرمانیهای بسیاری کسب کرده و شنیدن ستایش او لذتبخش است.»
با این حال رونی میگوید بیش از همه به فکر موفقیت تیم است: «دوست دارم باز هم کاپیتان شوم، اما بیش از آن میخواهم پیروز شویم.» رونی تاکنون دو بار هم کاپیتان منچستر یونایتد بوده است.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:47 PM
انگلستان کامل برزیل را شکست می داد!
سایت گل – جان تری کاپیتان سه شیرها اعتقاد دارد می توانستند فاتح بازی با برزیل در دوحه قطر شوند و از نبود خود در این بازی نگران نیست. باری تیم های ملی برزیل و انگلستان با پیروزی یک بر صفر زردپوشان و تک گل نیلمار به پایان رسید، درحالیکه چند نام بزرگ انگلیس غایب بودند. جان تری در گفتگویی با ساندی میرور می گوید: "ما از اعتبار خود خرج کردیم اما بازی های دوستانه اتفاقات خاص خود را دارد. حرف از باخت سخت است اما فکر نمی کنم کسی نگران این شکست باشد. برزیل تیم خیلی خوبی دارد ولی ما نیز بسیار قوی هستیم و آمیخته ای از بهترین تیم های دنیا هستیم. درصورتیکه تیم کامل خود را دراختیار داشته باشیم می توانیم آنها (برزیل) را شکست دهیم".
PeRsPoLiSi_2atishe
11-18-2009, 06:24 PM
وین رونی: کاپلو خیلی ترسناک است
سایت گل- وین رونی، ستاره منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان، اعتراف کرد که فابیو کاپلو مربی تیم ملی انگلیس بسیار ترسناک است.
ستاره سابق اورتون گفت که مربی ایتالیایی یک حرفه ای تمام عیار است و تنها به نتیجه گرفتن فکر می کند. او در مصاحبه با Sun گفت:" به چیزهایی ظریفی باید اشاره کرد. مثلا وقتی پشت سر شما در راهرو قدم می زند. شیوه راه رفتنش و جوری که به شما نگاه می کند. متوجه می شوید که چه مرد با ابهتی است.
وقتی به کمپ تیم ملی می رویم، باید فقط به فوتبال فکر کنیم نه بحث درمورد زندگی شخصی او یا مسائل هنری. ما سوالی در مورد زندگی خصوصی او نمی پرسیم و او نیز توضیحی در این مورد از ما نمی خواهد.ما برای کار به آنجا می رویم و بعد به خانه هایمان برمی گردیم. فکر می کنم که مهمترین نکته این است که بدانید اگر در هر بازی با مربیگری او خوب بازی نکنید، جایگاهتان را از دست می دهید. نکته بسیار ساده ای است."
Siyavoush
02-11-2010, 02:10 PM
اولین بازی انگلیس با کاپیتانی فردینالد دقیقا 3 هفته دیگه یعنی 21 روز دیگه در لندن و استادیوم ومبلی در مقابل مصر هستش
این اولین بازی انگلیس بعد از حدود 5 ماه هستش
Tifusi
03-27-2010, 11:26 PM
کاش وین رونی واسه همیشه کاپیتان تیم انگلیس بشه کاپلو هم تری رو واسه همیشه از تیم ملی خط بزنه
Tifusi
03-27-2010, 11:27 PM
انگلیس برای فتح قهرمانی جام جهانی هیچی کم نداره جز یه دروازه بان شیش دنگ و قدرتمند مثل شیلتون بزرگ و دیوید سیمن
Rainyboy
05-30-2010, 03:32 PM
5 مشكل كاپلو
http://img.skysports.com/08/02/218x298/Fabio_Capello_England_632394.jpg
حدود دو هفته ديگر انگليس بايد اولين بازياش در جام جهاني را برابر آمريكا برگزار كند و فابيو كاپلو، مربي تيم هنوز چند سوال بيپاسخ دارد كه بايد حلشان كند. البته مسأله بزرگي نيست، در اين مقطع همه مشكلات خودشان را دارند ولي پيدا كردن پاسخ درست براي آنها ميتواند تعيين كند انگليس تا كجا ميتواند پيش برود. اينها 5 معماي كاپلو هستند:
پيكان حمله؟
اينكه وين روني اين فصل نوك حمله منچستريونايتد بازي كرد و كلي گل زد را فراموش كنيد. كاپلو او را مهاجم نوك نميداند. ايده او اين است كه روني در كنار استيون جرارد و يك هافبك كناري عقبتر بازي كند. اشكالي ندارد ولي يك نفر بايد در خط حمله بازي كند كه بتواند خوب با اينها هماهنگ شود، در خدمت كار گروهي باشد و آن قدر سريع باشد كه به بازي آنها بخورد. اميل هسكي، قوي، فداكار و زحمتكش است ولي نصف سال را در استونويلا نيمكتنشين بود و دوشنبه پيش هم به چشم نخورد. نه دارن بنت و نه جرمين دفو به خاطر بازي گروهيشان مشهور نيستند اگرچه دست كم سريعاند. پيتر كراوچ هم گزينه غير عادي ديگري است. بله، با آن قامت بلند و لاغر كمي عجيب و غريب به نظر ميرسد و سريع هم نيست ولي آمار گلهايش در تيم ملي درخشان است. با اين حال بيشتر از آن بازيكناني است كه از نيمكت به زمين ميآيند وتاثيرگذار ميشوند.
يك پيشنهاد: هسكي خيلي پرتلاش است انگار بنت و يا دفو براي خودشان بازي ميكنند. كراوچ ميتواند مدافعان حريف را به وحشت بيندازد، ولي اين تيم به يك مهاجم نوك كلاسيكتر نياز دارد.
علامت سوال برابر دروازه
به نظر ميرسيد كاپلو مايل به ديويد جيمز است كه در آستانه 40 سالگي قرار دارد ولي بعد، از تركيب اصلي تيم براي بازي دوشنبه با مكزيك بيرون ماند؛ ظاهرا دليلش «استراحت كردن» او بوده، 9 روز بعد از بازي در فينال جام حذفي. البته اينكه يك دروازهبان چقدر به استراحت نياز دارد، خودش بحث ديگري است. جيمز در مجموع بهتر از جوهارت (خيلي جوان و بيتجربه) و رابرت گرين (كه فصل بدي داشت اگرچه برابر مكزيك خوب بود) است ولي سن بالا و آمادگي جسمانياش ميتواند مربي تيم را دو دل كند.
يك پيشنهاد: ديويد جيمز، به هر حال تجربه دارد.
اگر گرت بري آماده نشود؟
اغلب وقتي كم و كسري پيش ميآمد از او به عنوان هافبك دفاعي استفاده ميشد. سواي اينها او برخي از بهترين بازيهايش را در استون ويلا و كنار استيليان پتروف انجام داده كه بازيكن دفاعي تري است؛ فرانك لمپارد هم كه مثل پتروف بازي نميكند. با اين حال بري قوي و درخشان است و بازيخواني خوبي دارد اگر او نرسد و مچ پايش مانع حضور بري در جام جهاني شود، از بين اسكات پاركر، تام هادلستون و مايكل كريك يكي به تركيب اصلي ميرسد. البته ممكن است جيمز ميلنر هم جاي او را پر كند ولي در اين صورت واقعا در پست غير تخصصياش بازي خواهد كرد. از آن سه نفر اول، پاركر مناسبتر به نظر ميرسد اگرچه از نظر قدرت پاسوري، از دو تاي ديگر پايين تر است. هادلستون سرعت و جنب و جوش زيادي ندارد و كريك هم فصل چندان خوبي نداشته است. در نهايت، حل و فصل مشكل اين منطقه براي ايجاد تعادل در تيم ملي انگليس كليدي است.
يك پيشنهاد: از پاركر استفاده شود. آدم نميخواهد با بازيكني كه تخصصاش بازي در اين منطقه نيست، به دردسر بخورد.
يك نفر براي مربع حمله
جرارد، روني و مهاجم نوك، 3 راس آن هستند. ميشود از جوكول در چپ يا آرون لنون و تئو ولكات در راست استفاده كرد. ميشود به شان رايت فيليپس يا جيمز ميلنر فرصت داد كه قادر به بازي در هر دو سمت هستند. ديگر كم كم به نظر ميرسد هر جا كم و كسري پيش ميآيد، ميلنر را ميگذارند آنجا. شايد بهتر باشد او را براي همين منظور همراه برد. علاوه بر اين ليگ به بازيكني سرعتي هم احتياج دارد و نه ميلنر و نه ديگر هافبكها و مهاجمان تيم، دونده سرعت نيستند. خلاقيت و دريبل زني كول كاربرد دارد ولي او هم سريع نيست. بله، ولكات جلوي كرواسي آن هتتريك معروف را انجام داد و يكي از خوش آتيهترين بازيكنان جوان اروپا تلقي ميشود ولي مصدوميت و بازيهاي ضعيف، كندش كرده، شان رايت فيليپس هم همين طور كه ممكن است تكنيكي باشد ولي ريزه است. شايد لنون از همه آنها تندتر باشد. احتمالا بازيخواني بهتري دارد و او هم، تازه از بند مصدوميت رها شده.
يك پيشنهاد: لنون به اين درد ميخورد. به نظر ميرسد كاپلو خيلي از ولكات خوشش ميآيد ولي بيشتر و بيشتر به نظر ميرسد كه كاپلو فقط حرفش را ميزند، از اين ايده خوشش ميآيد ولي فقط در حد تئوري. احتمال دارد ميلنر خلاهاي ديگر را پر كند و رايت فيليپس هم زيادي ريزاندام است. كول هم ميتواند ذخيره مناسبي باشد.
مدافعان نامطمئن
برابر مكزيك، ريو فرديناند و لدلي كينگ زوج اصلي دفاع مياني انگليس بودند. اين دو نفر فصل قبل روي هم فقط در 31 بازي ليگ به طور ثابت به ميدان رفتهاند. فرديناند كه حالا كاپيتان شده بايد خيلي خودش را نشان دهد، اگرچه كمرش مصدوم است. كينگ هم فصل را در اوج به پايان رساند ولي بارها به دليل مصدوميت نتوانسته بازي كند، تعدادشان از حساب خارج است.
علاوه بر اين هيچ كدام دوشنبه واقعا آماده نبودند. اگر هر دو تاي آنها را به جام جهاني ببرند، آن وقت اين خطر هست كه هر دو مصدوم شوند و كاپلو بماند و فقط سه مدافع مياني (البته به اين شرط كه جيمي كاراگر را به عنوان دفاع راست ذخيره ببرند).
يك پيشنهاد: كينگ را كنار بگذاريد. مايكل داوسون و متيو آپسون، دستكم از نظر بدني مشكل ندارند.
Tifusi
06-07-2010, 04:45 PM
کاپلو بیشتر از اون چیزی که بقیه فکر مینکنن باهوشه
اون که نمیاد بگه من وین رونی رو دقیقه میذارم نوک تااز قبل از جام جهانی تمام رقیبا برنامشونو چیده باشنو بدبخت کنن تیم مل یانگلیس رو!!!
به نظر من تمام گمانه زنی های قبل از جام جهانی فاقد هر گونه اعتباری هستش چون فک هر مربی متعلق به خودش و غیر قابل حدس زدن هستش
اگرم کسی خیلی سعیشو بکنه محاله بتونه صد درصد افکار یه مربی رو بفهمه
چون اگه اینطور بود اصلا فوتبال معنی نداشت...
هیچ کس نمیتونه مطمئن باشه که چه تیمی در جام جهانی برای انگلیس بازی خواهد کرد
از دروازه بان تا به قول دوستان نوک پیکان!
ما حدس های خودمون و نظراتمون رو میگیم( همونطور که تمام ژورنالیستهای ورزشی این کارو میکنن)
اما در نهایت تصمیم گیرنده کس دیگری است.
Tifusi
06-07-2010, 04:48 PM
من حدس میزنم ستاره امسال تیم ملی انگلستان وین روین هستش
البته اگه در وازه بانی که کاپلو انتخاب میکنه خوب کار کنه بدون شک اون هم ستاره خواهد بود و شاید تا اسطوره شدن و مقایسه شدن با بزرگترین دروازه بان های تاریخ انگلیس مثل دیوید سیمن پیش بره
هر چند این گزینه در این برهوت دروازه بانی انگلستان چندان گزینه مطمئنی نیست اما بعید به نظر نمیرسه
Siyavoush
06-07-2010, 10:42 PM
رونی در تیم ملی انگلیس واقعا نقش خاصی نداشته تو این مدت
من بیشتر روی درخشش زیاد لنون و میلنر حساب میکنم
Tifusi
06-12-2010, 03:05 PM
وین رونی میتونه امشب قدرتشو به رخ بکشه
هر چند احتمالش کمه که تو نوک حمله ازش استفاده بشه(البته بعید نیست)
ولی به هر حال رونی امسال سال درخشانی داشته و تونسته بهترین بازیکن امسال لیگ برتر انگلستان بشه
پس بهترین بازیکن جام جهانی شدن هم براش چندان دور از دسترس نیست
مخصوصا که الان دیگه اخلاقش به کل برگشته و دیگه زود از کوره در نمره و کلمات رکیک رو کلا از دایره لغاتش حذف کرده
شبا هم که رو بالش خودش میخوابه :4:
وازا برو جلو
همه چشما خیره به ساقهای توئه
Tifusi
06-12-2010, 03:10 PM
تاریخچه انگلیس نشون داده که همیشه از دروازه بان های 40 ساله ضربه خورده
زمانی که پیتر شیلتون در دروازه انگلیس بود در جام جهانی گلی از فاصله 20 متری از آلمان خور که منجر به حذف انگلیس شد
در جام جهانی 2002 همچنین،دیوید سیمن کهنه کار و البته طبق معمول 40 ساله از فاصله 30 متری اون گل معروف رو از برزیل و رونالدینیو جوان خورد
امسال هم تو لیست دروازه بان های انگلستان شانس بیشتر رو همه برای دیوید جیمز 40 ساله قائل هستند!
آیا طلسم 40 ساله ها باز هم برای انگلیس تکرار میشه؟
آیا جیمز میتونه این طلسم رو بشکنه؟
آیا اصلا شانسی برای دروازه بانی در جام جهانی 2010 داره؟
همه این سوالها با تصمیم دون فابیو بزرگ جواب داده میشن
rahim
06-12-2010, 03:27 PM
بازي امشب انگليس وامريكا بازي پدر وپسر هست .مطمئنا پدر برنده هست:kasra:
اما اينكه ستاره جام روني باشه نه ممكن نيست حريفان قدري را پيش رو داره از مسي ورونالدو بگير تا ..........
ولي پديد هاي تازه اي رو ميشه ودرخشش پيدا مي كنند معمولا اكثر ستارها در جام جهاني اون باز دهي باشگاهي را ندارند اگر بوده يك تنه تا فينال بردند امثال مارادونا وزيدان نمونه اي بارز هستند .
به نظر من ستاره انگليس تو اين تورنمت كسي ديگه هست .
اما در مورد گلر اميدوارم اين اتفاق طلسم 40 ساله روبرو ارژانتين باشه :4:
پرسپولیسی.جنوبی
06-12-2010, 03:32 PM
پدر کیه؟
من اگه تیم ملی رفته بود تیم ملی حالا که نرفته اسپانیا:گل:
Tifusi
06-12-2010, 03:36 PM
بالاخره رقیب هست نمیشه منکرش شد
هر چند بارسلون رو شصت پای مسی میچرخه ولی رونی هم ستاره ی منچستره
در ضمن هر چند رونی صد درصد مثل باشگاه نیست ولی مسی به خاطر اینکه افتضاح ترین بازیهاش رو برای تیم آرژانتین انجام میده منفوره آرژانتینیاس
برعکس آگوئرو
در مورد دروازه بانم که مشکل همیشگی انگلیس بوده امیدوارم دفاع بتونه جور هر کی که وایمیسه رو بکشه
rahim
06-12-2010, 03:47 PM
ممل منظور از پدر اينه كه امريكا ار نسل انگليسها هستند و.............. بي خيال
امادر مورد انگليس من به شخصه حدس ميزنم كه تا يك چهارم مياد اما فينال نه اگر بتونه از پس المانها بر بياد فيناله ولي بعيد مي دونم المانها كوتاه بيان .لامصب با بازيكن يا بدون بازيكن هميشه تو جامها يكه تاز هستند .
دفاعي هم كه قرار بود جورگلر بكشه الا ن تو خونه نشسته داره از تي وي بازيها را مي بينه حالا يكي بايد جور دفاع را هم بكشه :4:
در مورد روني هم بايد نشست وديد .
Tifusi
06-12-2010, 03:50 PM
اون ریو فردیناند کلنگ همیشه همینه
بیسکوییت خور
آلمانم که فوتبال نفرت انگیز ماشینیش کشته ما رو
ولی امسال فقط فوتبال جذاب هوادار داره
:moong:
پرسپولیسی.جنوبی
06-12-2010, 04:05 PM
به نظر من انگلیس تیم خوبیه سرعتی دارن تکنیکی دارن فقط فکر کنم تو انگلیس دروازه بان نیست همه دارن فوتبالیست میدن .ولی اسپانیا دوتا دروازبان خوب بازیکنهای عالی خط دفاع توپ خیلی خوبه:گل:
Masoud
06-13-2010, 10:45 AM
واقعا انگلیس ابروی ریزی کرد !
به قول فردوسی پور تو یه گروهی هستن که اگه میگفتن خودتون گروهتون رو بچینید دیگه روشون نمیشد انقدر اسوون بزارن ...
امریکا تیمی که واقعا تیم نیست تونست یه امتیاز حساس از انگلیس بگیره.
به نظرتون این انگلیس میتونه کاری کنه ؟
ولی به نظرم بازم تا بازی سوم گروهی هیچ چیز مشخص نیست و تیمها شکل نگرفتن.
Tifusi
06-13-2010, 02:17 PM
دیشب همه چی خوب بود
دفاع مرتب
کمربند وسط محکم وعالی
اما ... اما من از بیگانگان هرگز ننالم...که آنچه بر سر ما اومده آن آشنا کرده
چیزی که ازش میترسیدم و کابوسشو میدیدم سرمون اومد
((((((((((((دروازه بان)))))))))))))
ای لعنت به این شانس که وقتی همه چی خوبه و همه دارن کارشونو خوب انجام میدن باید چشممون به اون عقب باشه نکنه با پاس به عقبی یا یه شوت کم جون توپ بپسبه به تور دروازه مون!!!
تا آخرین لحظ بازی و حتی تا همین الان باورم نشده اون شوت به اون آرومی ور گل خوردیم
اول بازی با خوشحالی گفتم به به
گرین تو دروازس و جیمز چهل ساله نیست
اما آخر بازی...
هر چند هنوز دو بازی وقت داریم ولی بازم دودلی اومده سراغمون
چجوریه تیمی مثل آمریکا که مهاجماش یه استپ ساده رو بلد نبودن تونستن یه گل تو دروازه انگلیس بکارن
اگه مهاجمای الجزایر و اسلوونی کاربلد باشن چی؟
یعنی بازیای بعدی کی تو دروازه اس؟
یعنی بازم قراره به خاطر دروازه بان حذف بشیم؟؟؟
دیشب وین رونی از دقیقه 80 تازه از جو بازی خارج شد و شروع کرد به دویدن و شوت زدن
و چقد دیر به فکر افتاد
کاپلو چه تصمیمی برای دروازه تیمش خواهد گرفت؟
RED STORM
06-13-2010, 02:17 PM
اون ریو فردیناند کلنگ همیشه همینه
بیسکوییت خور
آلمانم که فوتبال نفرت انگیز ماشینیش کشته ما رو
ولی امسال فقط فوتبال جذاب هوادار داره
:moong:
خوب شد این گزارشگرای زبون نفهم ایرانی از یه اصطلاح استفاده کردن وگرنه مردم ایران معلوم نبود میخواستن از چه لقبی واسه آلمان استفاده کنن!
دیشب هم فوتبال دلچسب و روووووون انگلیسی رو دیدیم!!!!
از دم دروازه خودشون هر چی توپ میومد دستشون سانتر میکردن!
Tifusi
06-13-2010, 02:36 PM
ما خودمون عقل و فکر و چشم داریم
لازم نیست چشم به دهن این گزارشگرای کند ذهن دشاته باشیم
باز فوتبال انگلیس یه گل قشنگ و چار تا پاس تودر و عمقی و شوت داشت
ببینیم آلمان چی داره
تا امشب صب میکنیم
امیدوارم ماشینشونو روغن کاری کرده باشن :khalal:
RED STORM
06-13-2010, 02:45 PM
والا به نظر من انگلیس به خاطر کاپلو نتونست دیشب برنده باشه.این همه اشتباه از یه مربی بزرگ جای تعجب داشت
البته خیلی زود هم به اشتباهش رسید و میلنر و کینگ رو تعویض کرد.کلا بازی کردن میلنر کینگ و گرین جزء اشتباهاتش بود !
کینگ هم که از شانس بدش مصدوم شد و کاراگر نمایش خیلی خوبی نداشت دیشب
تیم آمریکا هم یه جورایی بازی انگلیس رو خراب کرد
به هر حال چیزی که مشخص بود دیروز نبود خلاقیت در وسط زمین بود.لمپارد و جرارد هافبکهای خوبی هستن ولی خلاقیت آنچنانی ندارن که باعث میشه حملات انگلیس از کناره ها و با رایت فیلیپس گلن جانسون و لنون انجام بشه
دروازه بان هم که انده سوتی بود
به نظر من روی صحنه ی گل سه تا اشتباه انجام داد نه یکی
اولیش که یه ضرب نگرفتن توپ بود دومیش طرز قرارگیری دستاش برای گرفتن توپ بود که زاویش طوری بود که اگر توپ میخورد به سمت دروازه هدایت میشد که دیدم شد.دروازه بان های حرفه ای زاویه گرفتن دستاشون برای جمع کردن توپ جوری هست که اگر هم توپ دربره به سمت دروازه هدایت نشه.آخریش هم تلاش ناکامش برای گرفتن توپ رها شده بود.به نظر من یکم سریع عکس العمل نشون میداد میتونست با یه شیرجه توپ رها شده رو بکشه بیرون
Tifusi
06-13-2010, 02:50 PM
بابا تحلیل دروازه بانی!!!
آره خوب
ولی میشه گفت همه بد بودن
چهارمین اشتباه اون صحنه هم این بود که چرا دفاع زاویه شوت رو نبست!!!
آمریکام چشمش به ضد حمله بود
انگلیس فقط مالکیت و گردش توپ الکی داشت
در واقع فقط خودشون رو خسته کردن اونم بی دلیل و بی هدف!
آقای کاپلو ادعا کرده بود رو روحیه کار کرده و اعتماد به نفسو میبره در حد بنز
ما که چیزی ندیدیم
شما دیدید سلام ما رم بهش برسونید!:aasab:
Tifusi
06-13-2010, 02:53 PM
کارت زردم که دیشب غوغا میکرد
!من نمیدونم اینا جلسه توجیحی داوری واسه بازیکنا نمیذارن؟
کاراگر و جرارد مسخره کارت زرد گرفتن!
ولی بازم به بدترین نحو خشونت داشتن تو بازیشون که تا پای اخراجم رفتن
بچه بازی تا کی آخه؟آخه سنشون از سی رد شده بازم همونن که بودن!پس کاپلو چی یادشون داده؟چی بهشون اضافه کرده؟؟؟!!!
Masoud
06-13-2010, 02:57 PM
ولی به نظرم انگلیس براش این بازی شک بود و میتونه بهتر بشه.
احتمالا تا اخر جام جیمز تو دروازه هست چون یه جوون وقتی اشتباه کنه دیگه تا اخر جام نمیتونه به خودش بیاد و هی بازی به بازی بدتر میشه(این نظر منه)
در کل ولی حاضرم پول بدم و بشینم بازی جرارد رو نگاه کنم.فوق العادست.
Tifusi
06-13-2010, 03:01 PM
من تعجب اینه که این جوون کلنگ یه اخم سادم نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!
اعتماد به نفس تیمو نابود کرد اما خودش تا آخر بازی انگار نه انگار
حداقل صورتش اینو نشون نمیداد
جاگیریشم اصلا خوب نبود
3/4 صحنه اصلا قشنگ واینساده بود
مخصوصا ضربات آزاد
خدا خیلی رحم کرد نباختیم به این دروازه بان
جراردم که نفس بید:6:
RED STORM
06-13-2010, 05:56 PM
ولی به نظرم انگلیس براش این بازی شک بود و میتونه بهتر بشه.
احتمالا تا اخر جام جیمز تو دروازه هست چون یه جوون وقتی اشتباه کنه دیگه تا اخر جام نمیتونه به خودش بیاد و هی بازی به بازی بدتر میشه(این نظر منه)
در کل ولی حاضرم پول بدم و بشینم بازی جرارد رو نگاه کنم.فوق العادست.
منظورت از جوون همین دروازه بان انگلیسه؟؟؟
بازیکن 30 ساله جوون محسوب میشه؟:kesh:
پس کریم باقری حق داره که قصد خداحافظی نداره!:24:
Tifusi
06-13-2010, 06:52 PM
همین کم بود
اسلوونی با یه گل الجزیره رو برد
البته الجزیره اخراجی داشت
صدرنشین گروه شد اسلوونی!!!
خدایا شکرت!
Peter Mokaba Stadium, Polokwane
15:21
Algeria 0 - 1 Slovenia
referee : spectators :
Carlos Batres (Guatemala) 30,000
match details :
35' A. Radosavljevic
59' A. Ghezzal
73' A. Ghezzal
79' [0 - 1] R. Koren
90' A. Komac
Rainyboy
06-16-2010, 02:37 PM
پنج «گاف» بزرگ دروازه بانان انگلستان در جام جهانى
http://image.tin247.com/bongdaso/090717005048-546-182.jpg
گرين هم در كنار ديويد سيمن قرار گرفت
پس از آغاز جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى همه كارشناسان و فوتبالدوستان چشم انتظار اين بازى بودند تا ببينند كه تيمهاى مورد علاقه و محبوبشان در اين رقابت ها چگونه عمل خواهند كرد. برخى از كارشناسان با زير ذره بين قرار دادن عملكرد تك تك بازيكنان يك تيم و همچنين كار گروهى و تاكتيكى آنها دست به اظهارنظر مى زنند. آنها بازيهاى مختلفى را زير نظر گرفته و سطح توانايى، قوت و ضعف هاى تيم را با يكديگر مى سنجند. در اين دوره از رقابت ها حرف و حديث ها پيرامون تيم انگلستان يا همان شيرهاى جزيره بسيار زياد بود. ابتدا مشكلات اخلاقى جان ترى و درگيرى هاى وى با وين بريج حواشى را براى اين تيم به وجود آورد. سپس ديويد بكهام مصدوم شد و از حضور در بازيهاى جام جهانى باز ماند. پس از همه اينها ريو فرديناند بازيكنى كه فابيوكاپلوى ايتاليايى وى را به عنوان كاپيتان و جايگزين جان ترى قرار داده بود مصدوم شد و نتوانست شيرهاى جزيره را در اين رقابت ها همراهى كند. بالاخره همه اين مسائل به پايان رسيد و بازى اول اين تيم مقابل تيم ملى آمريكا فرا رسيد. تا قبل از اين ديدار همه فكر مى كردند كه اين تيم با حضور يك مربى پرافتخار در عرصه مربيگرى اروپا توانسته يك تيم قدرتمند را جمع وجور كند و هيچ حريفى قادر نخواهد بود جلوى آنها قد علم كند اما شب اين ديدار فرا رسيد و همه رشته ها پنبه شد. اين تيم نشان داد آنقدرها هم كه مى گفتند قدرتمند نيست و هنوز جاى كار بيشترى دارد. البته نكته
قابل توجه و پراهميت اين مسابقه در اين بود كه رابرت گرين دروازه بان شيرهاى جزيره با يك اشتباه بچه گانه تمام تلاشهاى چندين ماهه و حتى چند ساله شان را برباد داد. وى در حالى كه تيمش با نتيجه يك برصفر از حريف پيش بود يك توپ بسيار ساده را نتوانست با دست بردارد و توپ از زير دستش وارد دروازه شد تا نتيجه تغيير كند. در آغاز بازى همه فكر مى كردند كه جيمز از سوى دن فابيو راهى ميدان شده و حراست دروازه شيرهاى جزيره را به عهده بگيرد اما وى تشخيص داد تا جيمز كه دچار يك مصدوميت كوچك شده بود را روى نيمكت نشانده و گرين جوان را به بازى بفرستد. حالا اين اشتباه گرين گريبانگير اين مربى و اين دروازه بان جوان شده و همه لب به انتقاد از ايشان گشوده اند. حالا مى خواهيم براى شما خوانندگان عزيز چند نمونه ديگر از اين اشتباهات بچه گانه و يا بهتر بگوييم «گاف»هاى سنگربانان اين كشور در رقابت هاى مهم اروپايى و جهانى را بگوييم.
۵- ديويد جيمز، ديدار اتريش مقابل انگلستان (مرحله مقدماتى جام جهانى، ۴ سپتامبر ۲۰۰۴)
«اندرس ايوان شيتز» به سوى دروازه انگلستان شوتى زد و به نظر مى رسيد كه جيمز را به راحتى كنترل مى كند اما اين توپ به بدنش برخورد كرد تا به گل تبديل شود و موجب ناراحتى هواداران اين تيم را فراهم نمايد. آنها آن قدر از وى ناراحت بودند كه رسانه ها و روزنامه ها همه صحبت شان درباره كار اشتباه و مضحك جيمز بود. انگليسى ها در روزنامه هايشان جيمز را يك «الاغ نادان» خواندند و شديد از وى اظهار ناراحتى و عصبانيت مى كردند. هر جا كه صحبت فوتبال بود از اشتباه وى پرده بردارى مى نمودند و او را تحت فشار قرار مى دادند. «اسون گوران اريكسون» آنقدر روى اعتقادش نسبت به اين دروازه بان راسخ بود كه در بازيهاى بعدى نيز از وى در چهارچوب دروازه شيرهاى جزيره استفاده كرد. حالا چگونه برخى مى گويند كه وى بايد جانشين گرين مى شد و در درون دروازه انگلستان حضور پيدا مى كرد.
۴- پل رابينسون، ديدار كرواسى مقابل انگلستان (مرحله مقدماتى يورو ۲۰۰۸ ۱۱ اكتبر ۲۰۰۶)
انگلستان به زاگرب رفت چون نياز به يك برد داشت. آنها به كشور كرواسى سفر كردند تا با يك برد شيرين آنجا را ترك نمايند آنها در طول يك ساعت از بازى نيز به خواسته خود نرسيده بودند و با نتيجه يك برصفر از حريف خود عقب بودند. شيرهاى جزيره خود را براى صعود آماده مى كردند كه پاس رو به عقب گرى نويل همه چيز را خراب كرد. اين پاس اشتباه به رابينسون رسيد. دروازه بان اين تيم توپ را دريافت كرد و نتوانست با پا بازى خوبى را از خود به نمايش بگذارد و توپ راهى دروازه شد و موجب شد تا شيرهاى جزيره 2 برصفر از حريف خود عقب بيفتند. اين
يك موضوع بسيار ناراحت كننده براى انگليسى ها بود كه با تمام تلاش خود سعى داشتند گل اول را جبران نموده و به صعود اميدوار باشند كه اين اشتباه حسابى دست وپايشان را بست. آنها از اين اشتباه رابينسون حسابى شاكى بودند و وى را عامل باختشان در اين بازى مى دانستند و هرگز او را به خاطر گلى كه روى يك اشتباه كودكانه دريافت كرد نبخشيدند.
۳- اسكات كارسون، ديدار انگلستان مقابل كرواسى(مقدماتى يورو ۲۰۰۸
۲۱ نوامبر ۲۰۰۷ )
استيو مك لارن مربى آن زمان تيم ملى انگلستان تصميم گرفت كه يك شوك درون دروازه اين تيم به وجود آورده و تغييراتى را در آنجا ايجاد كند. وى تصميم گرفت رابينسون را كه زياد مطمئن به نظر نمى رسيد را از دروازه اين تيم خارج كرده و اسكات كارسون را به جاى وى در اين مكان مورد استفاده قرار دهد. اين يك مسابقه حياتى و بسيار حساس براى شيرهاى جزيره بود و آنجا زير فشار فراوانى مبنى بر كسب نتيجه از اين بازى قرار داشتند. آنها با تساوى كه در اين بازى كسب مى كردند مى توانستند به دور بعدى يورو ۲۰۰۸ صعود كنند اما فقط ۸ دقيقه پايانى اين بازى مانع اين كار گرديد. نيكو كرانچار با اشتباه كارسون همراه شد و وى در شروعى كه براى انگليسى ها داشت نتوانست سربلند بيرون بياد و با يك اشتباه و ناهماهنگى نتوانستند صعود كنند. مك لارن در روزهاى پس از اين مسابقه شاهد حوادث بسيارى بود و كارسون نيز به نظر مى رسد كه ديگر نتوانست از آن پس به تيم ملى راه يابد.
۲- رابرت گرين، ديدار انگلستان مقابل آمريكا(جام جهانى ۲۰۱۰ ۲، ژوئن)
در اولين بازى انگلستان در جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى بود كه شيرهاى جزيره با يك شروع خوب مقابل آمريكايى ها نظرات را به سوى خود جلب كردند. آنها توانستند يك گل زيبا به آمريكايى ها بزنند. استيون جرارد مرد موفق اين ميدان بود كه به اين مهم دست يافت و توانست پس از تنها ۴ دقيقه از شروع بازى يك گل زيبا به ثمر برساند. به هرصورت نيمه اول با كسب موفقيت نزديك به پايان يافتن بود و نمايش نسبتاً خوبى را از شيرهاى جزيره شاهد بوديم كه در دقيقه ۴۰ بازى «كلينت دمپسى» بازيكن تيم فولهام توپى را از نيمه هاى ميانى زمين به سمت دروازه انگلستان شليك كرد كه رابرت گرين دروازه بان اين تيم درصدد جمع كردن آن برآمد اما ناگهان توپ از دستان وى رها شد و با اينكه شدت زيادى هم نداشت به داخل دروازه شيرهاى جزيره غلطيد تا به نوعى تمام زحمات بازيكنان و مربى اين تيم را براى كسب ۳ امتياز اين بازى برباد دهد. اين توپ در حالى به گل تبديل شد كه همه از فابيو كاپلو لب به انتقاد گشودند و از اينكه چرا وى از ديويد جيمز درون قفس تورى بهره نبرده است. دن فابيو در حالى از رابرت گرين درون دروازه انگلستان استفاده كرد كه جوهارت و ديويد جيمز را روى نيمكت اين تيم نشانده بود.
۱- ديويد سيمن، ديدار انگلستان مقابل برزيل(يك چهارم نهايى فينال جام جهانى ۲۰۰۲ ، ۲۱ ژوئن )
رونالدينيو كسى بود كه توانست دروازه بان مغرور و البته شايسته و باتجربه انگليسى ها را مغلوب و مقهور ضربه زيباى خود نمايد. فكر مى كنم همه به خوبى به ياد داشته باشند كه در بازى برزيل مقابل انگلستان، ضربه ايستگاهى كه رونالدينيوى جوان پشت آن قرار داشت چگونه به گل تبديل شد. هيچ كس حتى فكرش را هم نمى كرد كه ديويد سيمن با تجربه با يك خروج نابجا توپ ارسالى رونالدينيو از بالاى دستانش به داخل دروازه راه يابد اما واقعيت اين بود كه اين مهاجم جوان توانست به اين مهم نائل آيد و با اين كار نام اين دروازه بان نسبتاً پرآوازه را در ليست گاف دهند گان در مجامع ورزشى ثبت نمايد. شايد دروازه بان شماره يك تيم ملى انگلستان گمان مى كرد كه بتواند توپ را كنترل نموده و راهى كرنر نمايد اما در عمل نتوانست چنين كارى را انجام دهد. او توانايى هاى بالايى داشت و با اين توپ هرگز اين توانايى ها زير سؤال نمى رود اما بالاخره يك نقطه تاريك در پرونده ورزشى اش ثبت شد تا شيرهاى جزيره نتوانند بازى را با يك برد شيرين به پايان رسانده و به مرحله بعدى برسند. آنها در نهايت بازى را با يك تساوى ۲ بر۲ به پايان رساندند. نكته جالب پس از اين رقابت ها اين بود كه ديگر هيچ گاه سيمن براى حراست از سنگر شيرهاى جزيره برگزيده نشد و ديگر رنگ دروازه تيم ملى انگلستان را به خود نديد.
Rainyboy
06-17-2010, 03:19 PM
گفت و گو با ستاره جوان شيرها
رونى: صداى هواداران انگلستان از «ووزلا» بيشتر است
http://www.fifa.com/mm//Photo/Tournament/Competition/01/24/67/57/1246757_FULL-LND.jpg
وين رونى هم مثل ليونل مسى نتوانست در اولين بازى خود در جام نوزدهم انتظارات را برآورده كند. در بازى مقابل آمريكا، نه بازى تيم ملى انگلستان چنگى به دل زد و نه بازى وين رونى.
ستاره جوان و محبوب شيرها مطمئن است كه در ادامه رقابتها اين شرايط به سود تيم ملى انگلستان تغيير خواهد كرد. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه رونى با مجله اكيپ دعوت مى كنيم:
• همگان منتظر شروع قدرتمند و مقتدرانه تيم ملى انگلستان در جام نوزدهم بودند اما اين اتفاق رخ نداد.
- به هر حال بازى اول ما بود و بازى اول براى تيم هاى بزرگ هميشه سخت است. تيم هاى مدعى مجبورند بر خلاف ديگر تيم ها جام جهانى را زير فشار شديد مطبوعات و هواداران آغاز كنند. اين مساله باعث مى شود، بازيكنان نتوانند بازى خودشان را به نمايش بگذارند. فراموش نكنيد كه طى دوره هاى اخير، اكثر تيم هايى كه به فينال رسيده اند، شروع بسيار ضعيفى در جام داشته اند.
• به مانند تيم هاى مدعى، ستارگان هم شروع چندان خوبى نداشته اند. از بازيكنانى مثل مسى، هيگوآين، اسنايدر، ياكوئينتا و خود شما انتظار بيشترى مى رفت.
- بازى اول به هيچ عنوان معيار مناسبى براى قضاوت نيست. مطمئن باشيد، اين شرايط تا پايان رقابت ها ادامه نخواهد داشت.
•پس از بازى مقابل آمريكا انتقادات زيادى از تيم ملى انگلستان شد. با چند درصد از اين انتقادات موافق هستيد؟
- ما فقط در نتيجه گيرى نتوانستيم موفق باشيم. به نظر من انگلستان نسبت به بازى اول، نمايش چندان بدى هم نداشت.
• كمى هم درباره حواشى رقابت ها صحبت كنيم. اين روزها همه جا صداى ووزلا به گوش مى رسد. ووزلا به يكى از حواشى رقابت ها تبديل شده. نظر شما درباره اين شيپورهاى خاص چيست؟
- به نظر من نبايد اينقدر از ووزلا انتقاد شود. اين وسيله مى تواند به جذاب تر شدن جام جهانى كمك كند. البته هيچ كدام از ما در تيم ملى انگلستان نگران صداى اين شيپورها نيستيم. من مطمئنم كه صداى طرفداران انگلستان از ووزلا بيشتر است!آمار رزرو هتل ها در آفريقاى جنوبى اين ادعا را ثابت مى كند.
• بله، درست است،
چرا كه انگلستان به طور ميانگين نسبت به ديگر تيم ها ۰۰۰/۶۰ بيشتر طرفدار در آفريقاى جنوبى دارد. اين مسأله تا چه حد به شما كمك مى كند؟
- هواداران انگليسى هميشه در رقابت هاى مختلف از ما حمايت كرده اند. هميشه حمايت آنها به ما كمك كرده تا مقابل رقبا نتيجه بگيريم. اين بار هم همينطور خواهد بود.
• عده اى معتقدند شرايط آب و هوايى آفريقاى جنوبى و سرماى هوا مى تواند به تيم هايى همچون آلمان و انگلستان كمك كند. با اين نظر تا چه حد موافق هستيد؟
- فكر مى كنم، همينطور باشد. به هر حال آب و هوا بخشى از جزئيات فوتبال است كه مى تواند در نحوه عملكرد يك تيم تاثير بگذارد.
•يورو ۲۰۰۴ را به دليل مصدوميت از دست داديد. در جام جهانى ۲۰۰۶ هم توفيق چندانى نداشتيد .در يورو ۲۰۰۸ هم در خلال رقابت ها مصدوم شديد و ادامه جام را از دست داديد. حالا براى درخشش در جام نوزدهم چقدر انگيزه داريد؟
- من گذشته را فراموش كردم و فقط به اين جام فكر مى كنم. اميدوارم در ادامه رقابت ها بتوانم بهترين بازى هاى خودم را به نمايش بگذارم.
• در مرحله انتخابى جام جهانى ۹ گل را براى انگلستان به ثمر رسانديد. در جام جهانى هم به گلزنى فكر مى كنيد؟
- وظيفه ام ايجاب مى كند كه دائما به فكر گلزنى باشم. اميدوارم بتوانم گل هاى زيادى را براى انگلستان در اين جام به ثمر برسانم.
• به آقاى گلى هم فكر مى كنيد؟
- قهرمانى انگلستان براى من از همه چيز مهم تر است. اميدوارم با گل هايى كه به ثمر مى رسانم، بتوانم انگلستان را به قهرمانى برسانم. اگر انگلستان قهرمان شود، ديگر هيچ چيز برايم مهم نخواهد بود. در اين روزها به چيزى جز قهرمانى تيم ملى كشورم در جام جهانى فكر نمى كنم.
• چندى پيش از آغاز رقابت هاى جام جهانى پدر شديد. به عنوان يك پدر دور بودن از خانه برايتان سخت است؟
- وقتى دور از فرزند
چند ماهه ات باشى، قطعا احساس دلتنگى خواهى كرد اما به هر حال بايد با اين شرايط كنار آمد.
• خيلى از بازيكنان حاضر در جام جهانى به اين فكر مى كنند كه پس از گلزنى چه عكس العملى نشان دهند. به عنوان مثال كرواچى عنوان كرده كه پس از گلزنى مثل يك روبات حركت مى كند. عكس العمل شما چه خواهد بود؟
- هنوز به اين موضوع فكر نكرده ام اما به احتمال زياد مثل هميشه با ديگر همتيمى هايم خوشحالى خودم را تقسيم خواهم كرد.
• و به عنوان سوال آخر. اگر قرار باشد ۵ مدعى قهرمانى جام جهانى ۲۰۱۰ را به ترتيب نام ببريد، اين 5 تيم به ترتيب شانس كدام تيم ها خواهند بود؟
- انگلستان، اسپانيا، برزيل، آلمان و آرژانتين. من فكر مى كنم اين ترتيب منطقى باشد. اميدوارم انگلستان بتواند از شانسى كه دارد نهايت بهره را ببرد و در نهايت پس از سال ها قهرمان جهان شود.
پرسپولیسی.جنوبی
06-26-2010, 05:44 PM
انگلیس با پیراهن شانس در مقابل آلمان، سه شیرها قرمز می پوشند
انگلیسی ها در بازی حساس شان در مقابل آلمان لباس یک دست قرمز به تن خواهند کرد
فیفا اعلام کرد که تیم ملی انگلیس در دیدار مقابل آلمان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی لباس های یک دست قرمزش را به تن خواهد کرد.
با توجه به قرعه کشی انجام شده، انگلیسی ها به عنوان تیم "مهمان" شناخته شدند و به همین علت نمی توانند از لباس های سفید همیشگی شان استفاده کنند.
البته با توجه به اینکه انگلیسی ها معمولا با لباس های قرمزشان در مقابل حریفان به پیروزی می رسند، خودشان هم ترجیح می دهند که این لباس ها را در بازی مقابل آلمان به تن کنند.
آنها در آخرین بازی مرحله گروهی شان مقابل اسلواکی نیز با لباس های قرمز شان وارد زمین شده بودند.
بازی دو تیم آلمان و انگلیس در ورزشگاه بلوم فونتین برگزار می شود و با توجه به وضعیت نه چندان مطلوب چمن این ورزشگاه، دو تیم نمی توانند آخرین جلسه تمرینی شان را در این ورزشگاه برگزار کنند.
RED STORM
06-29-2010, 07:18 PM
من فکر می کنم عدم نتیجه گیری انگلیس تو دهه ی اخیر که لااقل دارم می بینم بیشتر همون کاهش شدید استفاده از بازیکنای بومی تو لیگ بوده.آخرین دروازه بان نسبتا خوبی که به شخصه تو دروازه ی انگلیس دیدم دیوید سیمن بود که اونم جام جهانی 2002 آخرین روزای بازیش بود.یعنی حدود یه دهه اس که انگلیس نتونسته دروازه بان خوب برای خودش پیدا کنه.
دروازه بان فقط مثالی بر این امر بود.
عوامل مختلفی داره تیشه به ریشه ی تیم ملی انگلستان می زنه و اگه همینطوری ادامه پیدا کنه با وجود اینکه انگلستان بهترین لیگ دنیاست ولی تیم ملیش 4 سال دیگه بدتر از این خواهد بود.مسلما باید برای جلوگیری از این مسئله از حالا همه چیز رو شروع کنند.
4 سال دیگه به احتمال زیاد دیگه استیون جراردی در کار نیست ولی این در حالیه من لااقل هنوز هیچ بازیکن جدیدی رو برای جانشینی اون تو 4 سال آینده نمی بینم که به لحاظ سنی هم مناسب باشه.
احساس می کنم تا قبل از ورود سرمایه دارای بزرگ این ضعف فنی و حاشیه های زیاد بود که مایه ی عدم موفقیت انگلیس می شد ولی در آینده این تغییر جو فوتبال انگلستانه که ممکنه ضربه ی شدیدی به این تیم بزنه.
از نظر من تو این جام حتی بازم مشکل از بازیکنای غیر بومی لیگ نبوده چون 23 نفری که به تیم ملی دعوت شدند همگی واقعا بازیکنای قابلی اند و افرادی مثل تری یا جرارد و رونی هم در بهترین فرم خودشون قرار دارند منتهی با این رویه ی غلط لیگ واقعا 4 سال دیگه هم جرارد جدید و البته با تجربه ای تو انگلستان بوجود میاد...؟
اگه همینطور ادامه پیدا کنه واقعا امکانش سخته چون به مرور تیم هایی که جزو Top Four انگلستان هم نیستند دارند شدیدا رو به بازیکنای خارجی میارند.اومدن شیخ نمی دونم چی فقط به پویایی و بهتر بودن هر چه بیشتر لیگ کمک می کنه ولی شیخ اصلا براش مهم نیست که داره تیم ملی رو به فنا میده.حالا بازم به شیخ که رفته آدام جانسون رو از میدلزبوروی فلک زده برداشته آورده تو تیمش تا بلکه جرقه ی امیدی برای آینده باشه.
واقعا نمی دونم قضیه ی پیچیده ای شده چون پارامتری وجود نداره که باشگاه ها این رویه رو نداشته باشند و البته باشگاه ها هم حق دارند چون باید به فکر نتیجه ی تیم خودشون باشند.همین باعث شده یه کم فرآیند موفقیت یا عدم موفقیت تیم ملی انگلیس به یه امر زمانی تبدیل بشه که فعلا با این وضعیت خوب یا بد لیگ (دو دید متفاوت) تیم ملی انگلیس داره ضربه می خوره.
شاید برای جلوگیری از این افراط دست به کارای احمقانه مثل همین کارای همین سازمان لیگ خودمون هم باید بزنند چون وقتی کشورت یه دهه اس دروازه بان نداره پس بهتره استفاده از دروازه بان خارجی تو لیگ رو ممنوع کنی تا شاید سال بعدش چهار تا مثل شهاب گردان و این بابا دروازه بان استیل آذین از داخل این طرح بزنن بیرون.
کلا چنین تصمیمی تو لیگ های برتر هر کشور احمقانه اس و باید در لیگ های پایین تر لحاظ بشه ولی وقتی عمق فاجعه در این حده پس کارای احمقانه هم می تونه جواب خوبی داشته باشه.در کل به واسطه ی اون دوره ای که من یونایتد رو تو اواخر دهه ی نود و اوایل 2000 دوست داشتم واقعا برای انگلیس ناراحتم ولی اون سال ها که منچستر بکام و اندی کول رو در اوج داشت و رو کرد و لیورپول اوون تحویل تیم ملی می داد و آرسنال دیوید سیمن رو الان من تو هیچ کدوم از این سه تیم به علاوه ی چلسی بازیکنی آینده ساز برای تیم ملی نمی بینم.افسانه ی نیوکاسل و شیرر ساختنا هم فعلا تموم شده.
شاید فقط گلن جانسون یا شاید رونی برای 4 سال دیگه.
بقیه از تیم های بعدی لیگ مثل من سیتی یا تاتنهام یا حتی نیوکاسل که امسال رو در دسته ی پایین تر به سر می برد ولی یه اندرو کرول با استعداد داره.
به هر صورت امیدوارم وضع بهتر بشه...
Rainyboy
07-01-2010, 09:56 PM
دعواي ليورپولي ها و ستارگان چلسي در اردوي انگليس
http://u.goal.com/102000/102097_news.jpg
هر روز جزئیات بیشتری از جام جهانی مصیبتبار انگلیس فاش میشود. به تازگی مشخص شده که استیون جرارد و جان تری تهدید کرده بودند پیش از بازی مقابل آلمان اردوی تیم ملی را ترک کنند و دیوید بکام مداخله کرده و مانع شده است.
جرارد و تری در اردوی انگلیس دچار مشکل شده بودند. تری پس از بازی مقابل اسلوونی از بازیکنان خواسته بود گرد هم جمع شوند و حرفهایشان را بزنند، در حالی که جرارد به عنوان کاپیتان تیم باید در این باره نظر میداد.
این موضوع باعث دعوای جرارد و جیمی کاراگر، همتیمی جرارد در لیورپول با جان تری شد و در نهایت دیوید بکام صلح را بین این دو دسته برقرار کرد. البته پس از خروج انگلیس از جام، شاید به این بحران دامن زده شود.
Rainyboy
07-01-2010, 10:03 PM
رونی و رزرو بلیط تعطیلات، دو روز قبل از شکست مقابل آلمان
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41835000/jpg/_41835960_rooney4162.jpg
وین رونی از روز پنجشنبه همراه با خانواده اش برای سپری کرن تعطیلات تابستانی به باربادوس رفت و نکته جالب توجه اینجاست که او دو روز قبل از شکست انگلیس مقابل آلمان و حذف از گردونه رقابتهای جام جهانی بلیط این سفر را رزرو کرده بود
طبق گزارش منتشره در روزنامه سان، مهاجم باشگاه منچستر یونایتد و کولین همسرش، بلیط سفرشان به جزایر کارائیب را روز جمعه هفته گذشته و دوروز قبل از دیدار سه شیرها مقابل آلمان رزرو کرده بودند.
انتشار این خبر موجبات عصبانیت هزاران هوادار انگلیسی را فراهم آورده است. آنها به شدت از عملکرد بازیکنان تیمشان عصبانی هستند و آنها را به عدم تعهد متهم می کنند.
یکی از هواداران انگلیس که 25 سال سن دارد در این رابطه نوشت:« بازیکنان درآمد بیش از حدی دارند. باید بخشی از این درآمد را به خاطر عملکرد بد آنها کاست. ما شایسته برخورد دیگری هستیم. حتی به نظرم عجیب نیست اگر بشنوم که شکست انگلیس هماهنگ شده بوده است.»
حاتم ایرانی
07-02-2010, 03:02 AM
از طرفداران پروپاقرص انگلیس بودم
حتی دوست داشتم قهرمان جام بشه
ولی اصلا در حد انتظار ظاهر نشد
حتی ستاره های باشگاهیشون خیلی بد بودن
مثال بارزشون رونی هست تو منچستر از یه توپ عادی گل میسازه ولی تو تیم انگلیس جوری بازی میکردکه انگار توپ به پاش نخورده
همچنین جرارد و لمپاردو تری و خیلی های دیگه
tataloo
07-13-2010, 01:00 AM
فردوسی پور گفت انگلیسیه یه مثل خوب دارند که اون اینه که 22نفر دنبال توپ میدوند اخر سر المان ها تو پنالتی بازی رو میبرن
RED STORM
08-01-2010, 08:24 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/33/England_20182022_biddinglogo.jpg/220px-England_20182022_biddinglogo.jpg
انگلیس از کشورهایی است که درخواست میزبانی جام جهانی 2018 و 2022 را به فیفا ارائه داده است.
31 اکتبر 2007 اتحادیه فوتبال انگلیس به طور رسمی اعلام کرد برای جام جهانی 2018 درخواست میزبانی ارائه می دهد. 24 آپریل 2008 انگلیس مدارک و اسناد امکانات و تسهیلاتی که انگلیس برای میزبانی در نظر خواهد گرفت که شامل 63 صفحه بود آماده کرد. 27 ژانویه 2009 انگلیس رسماً پیشنهاد خود را به فیفا ارائه کرد و ریچارد کابورن به عنوان مدیر هیأت پیشنهاد دهنده ی انگلیسی انتخاب شد. آن ها از سال 2008 کمیته ی خود را برای بررسی شرایط جهت برگزاری هر چه بهتر جام جهانی تشکیل دادند و هیأتی نیز به آفریقای جنوبی امسال فرستادند تا تجارب آن ها را بررسی کنند.
دولت انگلیس نیز از ابتدا به پشتیبانی از این پیشنهاد برخاست و در واقع آن ها از زمان جام جهانی 2006 آلمان در حال بررسی این پیشنهاد بودند. آن ها همچنین تصریح کردند پیشنهاد خود را فقط معطوف به کشور انگلیس کرده اند (کشورهای اسکاتلند و ولز در این پیشنهاد دخیل نیستند)
16 دسامبر 2009 انگلیس شهرهای پیشنهادی خود را بدین شرح اعلام کرد. لندن (3 استادیوم)، منچستر (دو استادیوم)، بیرمنگام، بریستول، لیدز، لیورپول، میلتون کینز، نیوکاسل، بیرمنگام، پلایموث، شفیلد و ساندرلند.
مقامات فیفا هم جسته گریخته از پیشنهاد انگلیس حمایت کرده اند وسپ بلاتر از این که جام جهانی در "خانه ی فوتبال" برگزار شود اظهار خرسندی کرد. انگلیس پیش از این جام جهانی 1966 و یورو 96 را در کشور خود برگذار کرده است و پیشنهاد میزبانی جام جهانی 2006 را نیز به فیفا ارائه داده بود.
اگر انگلیس بتواند میزبانی جام جهانی را بگیرد ششمین کشوری است که برای دومین بار میزبان جام جهانی می گردد.
Rainyboy
08-11-2010, 12:54 PM
كاپلو: ما را «هو» كنيد
http://www.footballiran.ir/Images/News/Smal_Pic/28-2-1389/IMAGE634098134883750000.jpg
با پايان رقابتهاي جامجهاني، تيمهاي ملي فوتبال در سطح جهان پس از استراحتي حدود يكماهه دوباره مسابقات خود را از سر گرفته و از اين هفته ديدارهاي تداركاتي خود را براي شركت در تورنمنتهاي پيش رو آغاز كردهاند. تيمهاي اروپايي كه خود را براي رقابتهاي مقدماتي يورو 2012 آماده ميكنند طي اين روزها در ديدارهاي دوستانه به مصاف رقبا ميروند تا براي حضوري قدرتمندانه در اين تورنمنت آماده شوند. در مهمترين ديدارهاي امشب انگليس پس از ناكامي و مشكلاتي كه در آفريقاي جنوبي داشت و كسب نتايج نااميد كننده در ويمبلي رودرروي مجارستان قرار ميگيرد و انتظار ميرود با استقبال سرد هواداران در لندن روبهرو شود. برزيليها نيز با مانو منهزس، سرمربي تازه خود رودرروي آمريكا قرار خواهند گرفت.
دردسرهاي کاپلو بعد از خداحافظي براون و رابينسون
براي اين ديدار دوستانه نيز مشكلات كاپلو همچنان ادامه دارد.خداحافظي وس براون، مدافع و پل رابينسون، دروازهبان تيم ملي انگليس، برنامه هاي سرمربي اين تيم را براي بازي امشب مقابل مجارستان به هم ريخته است. اين دو بازيکن به رغم دعوت به تيم انگليس، از فوتبال ملي خداحافظي کرده اند. فابيو کاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس پس از حذف اين تيم در جام جهاني 2010، با حذف نام 13 نفر از 23 بازيکن خود در اين جام قصد دارد دوران جديدي را آغاز کند اما ماجراي خداحافظي رابينسون بهعنوان دروازه بان شماره يک انگليس در جام جهاني 2006 از زماني آغاز شد که اعلام کرد ، نميخواهد بعد از جو هارت و بن فاستر دروازه بان سوم اين تيم باشد.
وي گفت: فکر ميکنم اين بهترين تصميم است چون نميخواهم دروازه بان سوم يا چهارم تيم باشم و از سوي ديگر بهتر است تمام حواسم را روي باشگاه متمرکز کنم.
اشتباهات رابينسون در مسابقات مقدماتي يورو 2008 به قيمت از دست دادن جايگاهش در تيم ملي انگليس تمام شد. کاپلو در حالي از او دعوت کرد که نام ديويد جيمز 40ساله و رابرت گرين را به خاطر اشتباهي که در جام جهاني داشتند، از فهرست خود خط زده است. بعد از رابينسون، براون هم که در ديدار يکشنبه شب منچستريونايتد مقابل چلسي به ميدان نرفت، به کاپلو گفت ديگر نميخواهد در تيم ملي بازي کند. براون اولين بار در سال 1999 در بازي برابر حريف امشب انگليس يعني مجارستان، پيراهن تيم ملي را بر تن کرد و در مجموع 23 بازي ملي در کارنامه دارد. وي آخرين بار در ماه مارس مقابل مصر به ميدان رفت. اين بازيکن گفته است که بعد از مدت ها فکر کردن، تصميم گرفته از تيم ملي انگليس خداحافظي کند و همانند رابينسون به فوتبال باشگاهي اش برسد.
فهرست عجيب
هواداران انگليسي هنوز اتفاقات جامجهاني و شكست ناباورانه برابر آلمان را فراموش نكردهاند و گفته ميشود برنامههاي زيادي براي امشب خواهند داشت. با اين حال فابيو كاپلو ميگويد: مايل هستم در بازي با مجارستان از طرف هواداران هو شويم. اگر اين اتفاق بيفتد، مطمئن باشيد، ميپذيرم چون ميدانم چقدر حاميان تيم ملي از نتايج ما در جام جهاني دلخور و ناراحت هستند و از اين راه تخليه رواني ميشوند. مربي ايتاليايي انگليسيها افزود: از اين جهت بازي با مجارها بسيار سخت و دشوار است. در شرايطي كه هواداران با حمايتهاي بيشائبه خود، با ما بهخوبي همكاري كردند، ما با نتايج ضعيف، پاسخي مناسب براي حمايتشان نداشتيم. پس حتي اگر از طرف آنها، هو شويم، به بازيكنانم ميگويم بپذيرند و احترام بگذارند.
اين مربي 64 ساله ادامه داد: حتي اگر اين اتفاق از طرف هواداران روي دهد، اعتقاد دارم باعث خواهد شد تا بازيكنان قويتر و پختهتر شوند.
انگليس در رقابتهاي جامجهاني 2010 يكي از مدعيان اصلي قهرماني بود اما با شروع مسابقات، بازيهاي ضعيفي ارائه كرد و حتي در ديدار مرحله يك هشتمنهايي برابر آلمان متحمل شكست تحقيرآميز 4 بر يك شد. با اين حال اگر چه ونگر از فهرست جديد تيم ملي ابراز خوشحالي كرده اما هری ردنپ، مربی تاتنهام گفته بازیکنانی که کاپلو برای اين دیدار دوستانه دعوت کرده او را شگفتزده کرده است.وي درباره حضور بازیکنان جوانی مانند جک ویلشر، گیبس و آدام جانسون در اردوي تيم ملي گفت:«ناگهان آنهایی که برای جام جهانی به اندازه کافی خوب نبودند به تیم دعوت شدند. عجیب است که بازیکنانی که در تیمهای باشگاهیشان بازی نمیکنند به تیم ملی فراخوانده شدهاند. ویلشر آینده خوبی دارد اما به نظرم انگلیس قرار بود بهتر از تیمهای باشگاهی باشد. شاید هم آرسنال از انگلیس بهتر است.»
Rainyboy
08-11-2010, 01:27 PM
كابوسهاي فابيو كاپلو با تيم ملي انگليس پايان ندارد
عروسكهاي پوشالي ملكه
http://pic-ups.com/images/1sfs.png
فابیو کاپلو، «آلف رمزی» را در خواب با هالهای از نور میبیند که با لبخندی طعنهآمیز «دن» ایتالیایی را به تمسخر میگیرد.
آیا کسی فکرش را میکرد که گرانترین مربی جامجهانی با آن همه دک و پزش حالا مورد بیاعتنایی پسرانش قرار بگیرد؟ هیچ چیز برای یک مربی با دیسیپلین در سطح او بدتر از این نمیشود که از سوی رسانهها، هواداران و از همه مهمتر شاگردانش مطرود شود. شاید فابیو کاپلو بهتر بود در همان سرزمین مادریاش بماند تا اینگونه در جزیره آنگلوساکسونها به حقارت کشیده نشود. واقعا فکر میکنید چه شرایطی در اردوی «سهشیرها» حاکم شده که آنها را به شیرهای «بییال و دم» تبدیل کرده است؟ برای روشن شدن موضوع میخواهیم به بعدازظهر فینال جام خیریه نقب بزنیم، زمانی که بازیکنان پس از پایان فینال به جایگاه دریافت جوایز میروند، درست همین جاست که بیاعتنایی اشلی کول به فابیو کاپلو در هنگام عبور از جایگاه به سوژه اصلی عکاسان تبدیل میشود. فابیو کاپلو حتی فکرش را هم نمیکرد که مدافع ملیپوشش اینگونه در میان جمع او را تحقیر کند. موضوع از اینجا شروع میشود که مرد ایتالیایی دستش را دراز میکند تا با اشلیکول خوش و بش کند ولی مدافع چلسی با بیاعتنایی هر چه تمامتر در میان چشمهایی که به او خیره شده کاپلو را نادیده میگیرد. نکته جالب توجه اینجاست که بعد از این ماجرا، کول خیلی راحت میگوید: «به دنبال وسایلم میگشتم به خاطر همین کاپلو را ندیدم!» برای اینکه کمی درباره اتفاقات رخ داده دقیق شوید، باید تاریخ مربیانی را که هدایت انگلیس را برعهده داشتند مرور کنید. فکر میکنید کدام مربی با چنین واکنشهایی مواجه شده؟ چرا باید مایکل کریک به دلیل مصدومیت ساختگی از بازی کردن در تیم ملی امتناع کند، آیا واقعا کریک مصدوم بود؟ اگر مصدوم بود چرا برای «منیو» در جام خیریه بازی کرد؟ حتی زمانی که کاپلو کریک را در جایگاه میبیند از او درباره اینکه «آیا تو واقعا مصدوم بودی که برای منچستر بازی کردی؟» سوال میکند و بعد از مدافع «منیو» میخواهد تا با او تماس تلفنی بگیرد.
اینها تماما هشدارهایی است که برای مرد ایتالیایی به صدا درآمده، زنگ خطری که نشان میدهد کنترل تیم از دستان مربی خارج شده! برای روشن شدن موضوع بد نیست حرفهای جیمی کرگر را مرور کنیم؛ «اگر میخواهید بفهمید کاپلو تا چه اندازه روی مجموعهاش تسلط دارد به 12 هفته پیش فلاشبک بزنید، اوضاع و احوال اردوی تیم ملی در جامجهانی گویای همه چیز است». فابیو کاپلو از همان بدو ورودش که با مشکل اصلی تسلط به زبان انگلیسی روبهرو بود تا امروز که قرار است بعد از آن افتضاح جام جهانی در دیداری تدارکاتی با مجارستان روبهرو شود در مسیر سینوسی قدم برداشته است. کاپلو با شیرهای «بییال و کوپال» میخواهد کاری کند تا در میان ازدحام سوتهای هواداران و در میان فریادها و هو کردن طرفداران انگلیس از روی لبه تیغ عبور کند. بدون شک شبکه مافیایی بازیکنان عامل اصلی این ناآرامیها در اردوی انگلیس به شمار میرود.
جانسون: گذشته را فراموش کنید
گلن جانسون، ستاره باشگاه لیورپول و تیم ملی انگلیس نگران آن است که تیمش در دیدار دوستانه مقابل مجارستان که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، بار دیگر از سوی هواداران هو شود. جانسون یکی از 10 بازیکن تیم ملی انگلیس در رقابتهای جامجهانی است که در دیدار دوستانه مقابل مجارستان نیز به کار گرفته خواهد شد و معتقد است که هر رفتار اهانتآمیز و تندی خطاب به بازیکنان ممکن است در آینده مشکلساز شود. جانسون در صحبتهایی در این رابطه میگوید: اگر ما را برای 90 دقیقه هو کنند، چه کاری از دست ما برمیآید و چطور میتوانیم از این هو شدنها بگریزیم. این هو کردنها چه چیزی را درست میکند؟ باید در نظر داشت که پس از ناکامی در رقابتهای جامجهانی، بازیکنان به مراتب بیشتر از هواداران ناامید بودند. به نظر من، هواداران باید جامجهانی را فراموش کنند؛ دقیقا همان کاری که ما انجام دادیم. همه ما بشدت سرخورده و ناراحت هستیم ولی کاری است که شده.این اتفاق رخ داده و اکنون باید رو به جلو حرکت کرد. سخت است که بخواهیم این موضوع را به دست فراموشی بسپریم چون آرزوی طولانیمدت هر بازیکنی بازی در جامجهانی، درخشش در این رقابتها و تلاش برای رسیدن به فینال است ولی ما در این مسیر ناکام ماندیم.
فراموش کردن این رقابتها اصلا کار آسانی نیست ولی فکر میکنم که هر چه زودتر این موضوع را فراموش کنیم، کار برای همه ما آسانتر میشود. ما نهایت تلاشمان را به کار میگیریم تا از فکر جامجهانی بیرون آمده، هواداران را راضی کرده و به پیروزی برسیم، مثل آنچه در اکثر دیدارهایمان انجام داده بودیم.
Rainyboy
08-11-2010, 01:31 PM
مصائب مرد ايتاليايي پايان ندارد
رويارویی کاپلو با لشكری از رسواییهای اخلاقی
http://pic-ups.com/images/1xix.png
معمولا بیشتر مربیان با معضلی به نام مصدومیت بازیکنانشان روبهرو هستند تا معضلی به نام رسوایی بازیکنان! اگر مربی در سطح ملی تعدادی از مهرههای اصلی تیمش را در اختیار نداشته باشد، میگویند مربی با «لشکری از مصدومان» روبهرو شده ولی حالا فکرش را بکنید که فابیو کاپلو باید با لشکری از «مردان بیاخلاق» و البته کلیدی تیمش روبهرو شود؛ ستارههایی که به دلیل مشکلات اخلاقی آرامش تیم را برهم میزنند. این معضل که در حال حاضر به سوژه اصلی رسانههای انگلیسی بدل شده سریالی است که از قبل از شروع جام جهانی اردوی «سهشیرها» را تحتتاثیر خودش قرار داده بود. کلید خوردن این پروسه با افتضاح جان تری شروع شد و بعد از آن نوبت به اشلی کول رسید؛ مردی که هم در اردوی تیم ملی انگلیس در آمریکا و هم در کمپ اختصاصیشان در آفریقایجنوبی کارنامه کاری خودش را لکهدار کرد. اما موضوع به اینجا ختم نشد تا پیتر کراوچ ضلع سوم را کامل کند و از همه مهمتر این وین رونی بود که حلقه مفقوده این جریان را کامل کرد تا دیگر حرف و حدیثی درباره آنها باقی نماند. انگلیسیها به رهبری مرد ایتالیایی ترکیبی از بازیکنانی را در اختیار دارند که به دلیل عدم رعایت اخلاقگرایی زشتترین چهره تاریخ فوتبالشان را به نمایش میگذارند. حالا در این باره فابیو کاپلو باز هم باید به روش خودش این شرایط توفانی را به گونهای آرام کند. فابیو در همین باره قصد دارد با وین رونی جلسه برگزار کرده و با او درباره اهمیت درست رفتار کردن صحبت کند. سهشیرها جامجهانی بسیار ناامیدکنندهای را پشت سر گذاشتند اما رونی بیش از دیگران مورد انتقاد قرار گرفت زیرا او امید اول انگلیسیها در این جام بود اما نتوانست حتی یک بار دروازه حریفان را باز کند. پیش از جامجهانی گفته میشد در صورتی که او در اوج باشد، میتواند موفقیت انگلیسیها را تضمین کند. هفته گذشته عکسهایی از رونی منتشر شد که در حالتی غیرعادی و در حال سیگار کشیدن بود. کاپلو پس از بازگشت از تعطیلات صحبتهای رونی را شنید اما قصد دارد با او جلسه برگزار کرده و با او درباره اهمیت درست رفتار کردن صحبت کند.
کاپلو درباره گفتوگو با مهاجم تیمش میگوید: «درباره رونی من چیزهایی در مطبوعات اسپانیایی خواندم و متوجه شدم که فرگوسن نیز از این قضیه راضی نیست. با رونی صحبت خواهم کرد. من همیشه با بازیکنان صحبت میکنم. آنها باید همواره به یاد داشته باشند که برای تماشاگران بسیار مهم هستند و مراقب رفتارشان باشند. وقتی رونی را ببینم با او صحبت خواهم کرد. به او یادآوری خواهم کرد که این رفتارش
درست نیست».
sbn94
09-07-2010, 05:07 PM
خداکنه حداقل تو یورو 2012 یه کاری بکنه هین کاپلو
Tifusi
09-07-2010, 06:18 PM
با تمام رسواییا بالاخره ببینیم چه حرفی در زمین برای گفتن دارند
RED STORM
01-18-2012, 01:30 PM
5 ستاره احتمالي آينده تيم ملي انگليس
1- فيل جونز
فيليپ آنتوني جونز بازيكن 20 ساله حال حاضر منچستريونايتد است. او بازيكن سابق و محصول آكادمي باشگاه بلكبرن است. او اولين بازي خود را براي بلكبرن راورز در ديدار جام اتحاديه مقابل ناتينگهام فارست و نخستين بازي خود در ليگ جزيره را مقابل چلسي در بازي اي كه 1-1 شد، انجام داد. خيلي زود خود را در 18 سالگي بازيكني آينده دار نشان داد و مورد توجه تيم هاي بزرگ جزيره چون ليورپول، آرسنال و از جمله منچستريونايتد قرار گرفت. سر الكس فرگوسن او را با هزينه اي بالغ بر 18 ميليون پوند به منچستريونايتد منتقل كرد.
2- جك ويلشر
جك اندرو گري ويلشر متولد 1 ژانويه 1992 است. او محصول آكادمي آرسنال است. اولين بازي هاي خود را براي آرسنال در جام امارت انجام داد و خوش درخشيد. او مدتي به صورت قرضي در بولتون به رغم سن كم بازي هاي درخشاني انجام داد و آرسن ونگر او را به جمع توپچي ها بازگرداند. در فصل 11-2010 بازي هاي چشم نوازي براي آرسنال انجام داد. بازي هاي درخشان و استعداد وافر او نويد داشتن يك بازيساز خلاق در ميانه ميدان براي تيم ملي انگليس را مي دهد.
3- مارتين كلي
مارتين رونالد كلي متولد 27 آوريل 1990 و محصول آكادمي باشگاه فوتبال ليورپول است. او در فصل 09-2008 به تيم اصلي ليورپول راه يافت و اولين بازي خود را به عنوان يار جايگزين جيمي كاراگر در بازي ليگ قهرمانان اروپا مقابل پي اس وي آيندهوون هلند انجام داد. مدتي به صورت قرضي در هادرسفيلد بازي كرد و مجددا به تيم تحت رهبري بنيتس بازگشت. دوران ابتدايي هنرنمايي او مصادف با اواخر دوره حضور رافائل بنيتس اسپانيايي در اين تيم شد. او در تيم تحت مربي گري كني داگليش و پس از مصدوميت گلن جانسون بازيكن اين تيم بازي هاي درخشاني را به نمايش گذاشت. به نظر مي رسد او قابليت بازي در تمام پست هاي خط دفاعي را دارد.
4- دانيل استوريج
دانيل آندره استوريج متولد يكم سپتامبر 1989 در بيرمنگام انگليس است. كار خود را از تيم هاي پايه آستون ويلا آغاز كرد و سپس در كاونتري سيتي، منچسترسيتي و بولتون توپ زد. بازي هاي خوب او در بولتون باعث شد مورد توجه مسئولان چلسي واقع شده و به اين تيم منتقل شود. او اولين بازي خود را براي چلسي به عنوان يار جايگزين در بازي ليگ مقابل ساندرلند انجام داد. او از حمايت مربي جوان چلسي آندره ويلاس بواس برخوردار است و در حال پيشرفت است. او در 42 بازي براي چلسي كه البته تعداد زيادي از آن ها به عنوان يار جايگزين بوده است، موفق به زدن 12 گل شده است.
5- كايل واكر
كايل آندره واكر متولد 28 مي 1990 در شفيلد انگلستان است. او كار خود را از شفيلد يونايتد آغاز و سپس به تاتنهام پيوست. او دو فصل را به صورت قرضي در كوئينز پارك رنجرز و آستون ويلا گذراند و پس از اينكه بازي هاي درخشاني انجام داد، مورد توجه هري ردنپ قرار گرفت و اكنون به عنوان مدافع راست بازي هاي قابل قبولي را براي تاتنهام انجام مي دهد.
Lord RedKing
01-18-2012, 02:20 PM
تیم خوبیه اما ایتالیا بهتره و قهرمان یورو 2012
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.