PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران اسپانیا

Siyavoush
09-10-2009, 06:16 PM
کلوپ هواداران اسپانیا

Siyavoush
09-10-2009, 06:18 PM
فینال رویایی من
اسپانیا و انگلیس در جام جهانی
با پیروزی فابیو بزرگ :4:

پرسپوليس
10-05-2009, 10:35 PM
دل بوسكه: تيم ملي اسپانيا همان تيم منتخب جهان است
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا ستارگان خود را اعضاي تيم فوتبال منتخب جهان توصيف كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618825.jpg

ويسنته دل بوسكه گفت: اگر قرار باشد در انتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، تيم منتخب ستارگان جهان را انتخاب كنند، كافي است به جاي اتلاف وقت، تيم ملي اسپانيا را معرفي كرده و با تيم هاي ديگر كاري نداشته باشند.
وي افزود: اسپانيا قدرت اول فوتبال جهان است. در جام جهاني به تمام مدعيان ثابت مي كنيم كه دوران موفقيت هاي آنها در سايه ناكامي هاي اسپانيا به پايان رسيده و ديگر به هيچ قدرتي در فوتبال دنيا اجازه خودنمايي نمي دهيم.
انتهاي پيام/

Siyavoush
10-11-2009, 06:32 AM
یک پیروزی 2 بر 1 مقابل ارمنستان
تیم اول اسپانیا نبود اما نمیشه گفت تیم دوم هم بود
به هر حال 9 بازی و 9 برد در مسابقات مقدماتی و این یعنی دل بوسکه در 19 بازی که سرمربی تیم ملی بوده در 18 بازیش پیروز شده
امیدوارم چهارشنبه بشه 10 بازی و 10 برد یعنی یک اما عالی!

Siyavoush
10-15-2009, 04:44 AM
10 بازی و 10 پیروزی
امشب در زمین بوسنی اسپانیا تونست بازیشو 5-2 ببره و با 30 امتیاز یعنی تمامی امتیازات به جام جهانی بره
امیدوارم انگلیس و اسپانیا حداقل تا فینال جام جهانی به هم نخورن
واقعا فینال عالی میتونه باشه

PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 04:24 PM
کاسیاس: برای فتح جام جهانی باید سخت بکوشیم

سایت گل – ایکر کاسیاس دروازه‌بان رئال مادرید گفته فکر کردن به موفقیت یورو 2008 هنوز برای او لذت‌بخش است و تیم او تلاش بسیاری خواهد داشت تا این موفقیت را در جام جهانی هم تکرار کند.
کاسیاس همچنین گفت که افتخار بازی در تیم ملی اسپانیا برای او ارزش بسیاری دارد چرا که او کاپیتان این تیم است و می‌گوید تیمش با روحیه‌ای عالی به آفریقای جنوبی خواهد رفت، جایی که بسیاری آنها را مدعی اول فتح جام می‌دانند. کاسیاس می‌گوید: «افتخار و مسئولیت بزرگی است که در دروازه اسپانیا حضور داشته باشم و کاپیتانی این تیم هم بر ارزش آن می‌افزاید. اسپانیا در لحظه‌ای تاریخی به سر می‌برد. یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های من به عنوان فوتبالیست دیدن جشن مردم از قهرمانی یورو بود. این که میلیون‌ها اسپانیایی در سرتاسر کشور به خیابان‌ها بیایند و جشن بگیرند هنوز برای من لذت‌بخش است.»
او ادامه می‌دهد: «تماشای اثر یورو روی تیم فوق‌العاده بود. ما گروهی هستیم که باور، امید و هیجان دارد اما باید آرام باشیم چون جام جهانی را به آسانی به ما نمی‌دهند. جام اروپا را در شرایطی بسیار دشوار به دست آوردیم و در مرحله مقدماتی آن شکست‌های تلخی داشتیم و به پلی‌آف رسیدیم. ما با تلاش بسیار بردیم و باید به همین روش ادامه دهیم.»

PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 04:27 PM
كاسياس: برابر يك قهرمان پيروز شديم
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا آرژانتين را مدعي جدي قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي توصيف كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0769/A0769263.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس كه بازي شماره 100 خود را با پيراهن تيم ملي اسپانيا تجربه مي‌كرد گفت: برابر يك قهرمان به پيروزي رسيديم و بازي بسيار سختي بود.
وي افزود: دوست نداشتم در بازي شماره 100 خود گل بخورم اما فوتبال قوانين خواص خودش را دارد و معطل يك اسم نمي‌شود.
كاسياس ادامه داد: آرژانتين واقعا قوي بود و انجام چنين بازي‌هاي بزرگي براي ما لازم است تا بيشتر خود را بشناسيم و نقاط ضعف تيم را ببينيم.
اسپانيا با نتيجه 2 بر يك برابر آرژانتين به پيروزي رسيد.

PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:40 PM
ناواس، خوشحال از پوشیدن پیراهن اسپانیا

سایت گل – خسوس ناواس بال سویا گفته بازی برای تیم ملی اسپانیا کار آسانی نیست و او هنوز کار زیادی دارد تا بتواند در تیم ویسنته دل‌بوسکه برای جام جهانی حضور داشته باشد. این بازیکن 24 ساله اولین بازی ملی خود را در پیروزی دو بر یک مقابل آرژانتین انجام داد و در دقیقه 81 وارد میدان شد.
او می‌گوید: «حضور در زمین لذتی بی‌کران داشت. حالا باید حداکثر امتیازات را با سویا و تیم ملی بگیریم. امیدارم که این طور شود، اما به هر حال همه چیز بستگی به دل‌بوسکه دارد که آیا من را به جام جهانی ببرد یا نه. همین حالا بسیار به خود می‌بالم که اولین بازی ملی‌ام را انجام دادم و بقیه چیزها به تدریج سرمی‌رسند. بالاترین رویای هر فوتبالیستی حضور در جام جهانی است.»
ناواس ادامه می‌دهد: «بازی در تیم ملی کار آسانی نیست. سطح بازیکنان بالاتر است و آنها بهترین هستند. توپ بسیار سریع حرکت می‌کند و من از این موضوع خوشحالم. من آمده‌ام که کمک کنم و هر جا که لازم باشد به تیم یاری برسانم. من باید به پیشرفت ادامه دهم و منتظر فرصت باشم.»

PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:44 PM
اینیستا: بازی مقابل آرژانتین دوستانه نبود

سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک تیم ملی اسپانیا گفت بازی مقابل آرژانتین به هیچ وجه دوستانه نبود و در آن تکل‌های خشن فراوانی زده شد، به ویژه از سوی حریف.
دو گل ژابی آلونسو که یکی از آنها از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید باعث شد گل لیونل مسی که آن هم از روی نقطه پنالتی زده شد کافی نباشد.
ستاره بارسلونا گفته شکست دادن یکی از قهرمانان سابق دنیا لذت‌بخش بود: «این بازی هر چه بود دوستانه نبود و در آن چالش‌های زشت فراوانی دیده شد. داور باید عدالت را برقرار می‌کرد اما من بسیار سعی کردم آسیب نبینم. چند بار مجبور شدم بپرم، به ویژه روی یک تکل فابریسیو کولوچینی که اگر به موقع اقدام نکرده بودم معلوم نبود چه می‌شد.»
او ادامه می‌دهد: «نشان دادیم که به روند خوب بازگشته‌ایم. ما آرژانتین را بردیم و این حس خوبی به ما می‌دهد. ما درس خوبی برای جام جهانی آموختیم. حس خوبی داریم و پیروزی مقابل قهرمان سابق دنیا برایمان بسیار مهم بود.»

PeRsPoLiSi_2atishe
11-17-2009, 04:57 PM
فوتبال انگليس كجا است؟
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در واكنش به اظهارات همتاي ايتاليايي خود گفت: ما قهرمان اروپا هستيم ولي فوتبال انگليس كجا است؟
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0494/A0494105.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ويسنته دل بوسكه در نشست خبري خود در فدراسيون فوتبال اسپانيا گفت: كاپلو معتقد است برزيل بسيار بهتر از اسپانيا است و مدعي جدي قهرماني در جام جهاني 2010 خواهد بود اما اين درست نيست كه هرگاه از تيمي شكست خورديم آنها را بهترين در جهان بدانيم.
وي افزود: فيلم بازي انگليس و برزيل را به خاطر علاقه‌اي كه به سبك فوتبال دو كشور دارم تماشا كردم و بسيا واضح بود كه برزيل برابر يك تيم دست و پا بسته و بي‌برنامه بازي مي‌كند. دونگا با يكسري تغييرات تاكتيكي مي‌توانست بسيار زودتر از آنچه ديديم به گل برسد.
دل بوسكه تاكيد كرد: فوتبال انگليس كجا است؟ ما قهرمان اروپا هستيم و يادم نمي‌آيد چنين تيمي را در جمع بزرگان فوتبال اروپا ديده باشم.

redboy2atishe
11-17-2009, 09:41 PM
واقعا جای این تایپیک خالی بود ................

هورا اسپانیااااااااا

rahim
11-18-2009, 10:21 PM
کارلس پویول " اعلام کرد شاید بعد از رقابت‏های جام جهانی 2010 از تیم ملی اسپانیا خداحافظی کند.

" پویول " در مرحله مقدماتی یورو 2000 برای اولین بار پیراهن تیم ملی اسپانیا را بر تن و تاکنون 80 بازی برای تیم ملی کشورش انجام داده است. او معتقد است دیگر توانایی بازی همزمان در تیم باشگاهی و تیم ملی را ندارد اما برای تصمیم‏گیری باید با " ویسنته دل‏بوسکه " سرمربی اسپانیا و " فرناندو هیرو " مدیر ورزشی این تیم صحبت کند.

" پویول " به Radio Marca گفت: « ممکن است جام جهانی آفریقای جنوبی آخرین حضورم در تیم ملی اسپانیا باشد زیرا پیرتر شده‏ام و جانشینان باکیفیتی آماده‏اند تا جای مرا پر کنند. برنامه من بازی در جام جهانی است و بعد از آن به منظور تصمیم‏گیری با سرمربی تیم و فرناندو هیرو صحبت خواهم کرد. »

در حالی این مدافع 31 ساله در اندیشه خداحافظی از تیم ملی اسپانیا است، که چندی پیش قراردادش را با بارسلونا تا سال 2013 تمدید کرده است. او می‏گوید: « از نظر جسمانی در شرایط خوبی بسر می‏برم و برای حفظ این سطح آمادگی هر روز سخت تمرین می‏کنم. »

منبع:اسکای اسپورت

PeRsPoLiSi_2atishe
11-19-2009, 04:47 PM
واکنش کاسیاس به پیروزی در مقابل اتریش

سایت گل- اسپانیا به روند پیروزی هایش ادامه داد و با پنج گل اتریش را در هم کوبید. کاپیتان تیم ملی اسپانیا اعتقاد دارد که آینده تیمش درخشان است.
کاسیاس که در پایان بازی با مارکا مصاحبه کرد، گفت:" در 20 دقیقه اول بازی، همه بازیکنان اتریش می خواستند به ما لگد بزنند. این یک بازی دوستانه نبود. آنها فوتبال کثیفی ارائه دادند و کارت قرمز بازیکن حریف عادلانه بود."
کاسیاس سپس به اظهار نظر در مورد عملکرد بازیکنان تیمش پرداخت و گفت:" ما دائما در حال پیشرفت هستیم و امیدواریم که این مسئله تا سال آینده ادامه داشته باشد. ما از کنار هم بودن لذت می بریم و همین باعث می شود که بهتر بازی کنیم."

PeRsPoLiSi_2atishe
11-20-2009, 03:20 PM
ويا: هر روز به رائول نزديك‌تر مي‌شوم
خبرگزاري فارس: مهاجم كليدي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: با توجه به غيبت كاپيتان مادريد، هر روز به ركورد تاريخي رائول نزديك‌تر مي‌شوم.
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0766/A0766993.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، داويد ويا برابر اتريش گل شماره 35 ملي خود را نيز به ثمر رساند.
او براي رسيدن به ركورد 54 گل زده رائول با لباس تيم ملي اسپانيا كار سختي در پيش ندارد چرا كه جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي نيز در راه است و تا آن روز بازي هاي دوستانه و البته رسمي زيادي براي اسپانيا در نظر گرفته خواهد شد.
ويا به خوبي مي داند كه درخشش در روزهاي اوج فوتبال اسپانيا با درخشش كاپيتان رائول در روزهاي تلخ فوتبال اين كشور بسيار متفاوت است اما آمار و ارقام در تاريخ ثبت شده و نسل بعدي فوتبال اسپانيا شماره 7 والنسيايي را به جاي شماره 7 مادريدي انتخاب خواهد كرد.
ويا تصريح كرد: رائول كاپيتان هميشگي فوتبال اسپانيا است و همه ما براي او احترام ويژه‌اي قايل هستيم با اين حال با توجه به غيبت كاپيتان مادريد، هر روز به ركورد تاريخي رائول نزديك‌تر مي‌شوم.

PeRsPoLiSi_2atishe
11-20-2009, 03:31 PM
آراگونس: اسپانيا با دل‌بوسكه قهرمان جهان مي‌شود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال اسپانيا از جانشين خود حمايت كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0458/A0458561.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، لوئيس آراگونس گفت: دل بوسكه با اسپانيا قهرمان جهان مي‌شود و اطمينان دارم در تمام جهان هيچ‌كس مثل دل بوسكه شايستگي مربيگري در تيم ملي اسپانيا را ندارد.
وي افزود: من با اسپانيا قهرمان اروپا شدم اما اين پايان كار من بود و هرگز در خود توانايي هدايت تيم تا قله جام جهاني را نمي ديدم. بنابراين تصميم تاريخي فدراسيون فوتبال اساپنيا كاملا به جا بود و بايد دل بوسكه جاي مرا مي گرفت.

rahim
11-23-2009, 09:46 PM
قرارداد دل‏بوسکه با تیم ملی اسپانیا تمدید می‏شود
-----------------------------------------------------

" ویسنته دل‏بوسکه " به‏طور شفاهی توافق کرده به مدت دو سال قراردادش را با تیم ملی اسپانیا تمدید کند.

سرمربی سابق رئال مادرید پس از قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 جانشین " لوئیز آراگونس " شد و با شکست همه رقبای خود به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی صعود کرد. قرارداد او تا پایان جام جهانی اعتبار دارد اما فدراسیون فوتبال اسپانیا می‏خواهد " دل‏بوسکه " را تا پایان یورو 2012 حفظ کند.

" آنخل ماریا ویلار " رئیس فدراسیون اسپانیا گفت: « من با دل‏بوسکه در مورد تمدید قرارداد به مدت دو سال دیگر صحبت کردم و او هم موافقت کرده است. هنوز قراردادی روی کاغذ امضا نشده اما حرف او سند است. ما به سرمربی خود کاملاً اعتقاد دارم و مطمئنم می‏تواند در جام جهانی موفق باشد. »

" دل‏بوسکه " اخیراً اعلام کرده بود مربیگری در تیم ملی اسپانیا آخرین پست مربیگری او در فوتبال خواهد بود.

منبع:اسکای اسپورت

PeRsPoLiSi_2atishe
11-25-2009, 01:01 PM
دل‌بوسكه: سال 2014 بازنشسته مي‌شوم
سايت ارتش سرخ: سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: پس از رساندن تيم به جام جهاني 2014 بازنشسته مي‌شوم.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0503/A0503649.jpg

به نقل از ماركا، ويسنته دل بوسكه تصريح كرد: اكنون فوتبال اسپانيا در اوج است و من كار خاصي براي اين تيم نكرده‌ام. اگر با اين تيم قهرمان جهان شويم مي‌توانم ادعا كنم كه براي فوتبال كشورم قدمي برداشته‌ام.
وي افزود: در سال 2014 بازنشسته مي‌شوم و دوست دارم تيمي را كه به جام جهاني برده‌ام به مربي بعدي تحويل بدهم.
دل بوسكه در سال 2014 به سن 65 سالگي مي‌رسد.
چندي پيش در روزنامه هاي اسپانيا اين شايعه منتشر شد كه قرار است به جاي دل بوسكه مربي ديگري اسپانيا را در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هدايت كند.

ثامن
12-07-2009, 10:29 AM
خدا بخواد شک نکنید اسپانیا و برزیل فینال میرسن و اسپانیا قهرمان میشه البته اگه بهم نخورند مراحل قبلش

PeRsPoLiSi_2atishe
12-23-2009, 09:23 PM
دل‌بوسكه قراردادش را با اسپانيا تمديد كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در آستانه جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي قرارداد خود را براي دو سال ديگر تمديد كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618825.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، فدراسيون فوتبال اسپانيا قبل از يورو 2008 قرارداد لوئيس آراگونس را براي دو سال آينده تمديد كرد و اين مسئله باعث دلگرمي و افزايش اعتماد به نفس او و بازيكنانش شد.
امسال نيز قرارداد ويسنته دل‌بوسكه براي دو سال ديگر يعني تا پايان سال 2012 تمديد شد.
دل‌بوسكه به مردم كشورش قول قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را داده و حتي اگر در كار خود موفق عمل نكند كارش را از دست نخواهد داد.

Amir-redboy
07-05-2010, 12:20 AM
به امید قهرمانی اسپانیا

rahim
07-05-2010, 12:43 AM
البته اگر بتونه از پس المان ووبعدش هلند بر بياد احتمال قهرمانيش هست .:4:

redboy2atishe
07-05-2010, 01:08 AM
اسپانیا رو دوست دارم یعنی همیشه دوست داشتم ...اونم زیاد البته یکی از دلایلش تورسه...
اما دلیل دیگش نظم تیمیه البته الان نظم تیمی المان بیشتره ...
با این حال المان تیم خوبیه اما امیدوارم برنده اسپانی باشه ...

rahim
07-05-2010, 01:51 AM
به دو دليل موافقم بات اول به خاطر تورس جيگر ليورپول.
دوم دلم ميخواد يك حال اساسي به اون جنايتكاران تاريخ بديد.
اما فينال به هلند ببازيد تا زياد رو نگيريد .

RED-STAR
07-09-2010, 01:37 AM
اسپانیا رو خیلی دوس دارم
به خاطر انسجام و بازیکنای توپش(کاسیاس.فابرگاس.ویا.رام وس.تورس)

RED-STAR
07-09-2010, 01:46 AM
ب نظر من یکی از دلایلی که اسپانیا هوادار زیاد داره اینه که
باشگاهایی فوق العاده که دارای ستاره های بی نظیر هستند رو داره

tataloo
07-09-2010, 01:48 AM
دم اسپانیا گرم چون انتقام ارژانتین رو گرفت.من از یه جهت دیگه هم طرفدار اسپانیا هستم چون 7تا از بازیکن های اصلیش بارسلونی هستند.به المان نباید بگیم المان باید بگیم منتخب کشورهای جهان چون بازیکن هایی مثل اوزیل-خدیرا تروخوفسکی-کلوزه و پودولسکی -بواتنگ ملیت های متفاوتی دارند.

AM1NR3Z4
07-16-2010, 12:26 PM
فدراسيون جهاني فوتبال تيم برگزيده جام جهاني 2010 را معرفي كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا روز پنج شنبه تيم منتخب خود را از ميان بازيكنان حاضر در رقابت هاي جام جهاني 2010 به ميزباني آفريقاي جنوبي اعلام كرد. در فهرست منتشرشده فيفا نام بازيكنان اسپانيايي بيش از هر تيم ديگري ديده مي شود.

** تيم برگزيده فيفا:

دروازه بان: ايكر كاسياس
مدافعان: فيليپ لام، كارلس پويول، مايكون، سرخيو راموس
هافبك ها: وزلي اسنايدر، باستين شواين اشتايگر، آندرس اينيستا، ژاوي
مهاجمان: داويد ويا، ديگو فورلان
مربي: ويسنته دل بوسكه

فيفا در پايان جام جهاني نوزدهم، ديگو فورلان، مهاجم تيم ميل اروگوئه را به عنوان بازيكن برتر برگزيد و توپ طلا را به او داد. توماس مولر، بهترين گلزن و بهترين بازيكن جوان جام جهاني 2010 لقب گرفت و كفش طلاي آديداس به او رسيد. دستكش طلاي جام هم از آن ايكر كاسياس شد.
توماس مولر جوان در تيم منتخب جام جهاني جايي نداشت!

AM1NR3Z4
07-16-2010, 01:30 PM
روزنامه اسپانيايي ماركا از پايان دوران حضور كارلس پويول در تيم ملي فوتبال اين كشور نوشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع 32 ساله بارسلونا و تيم ملي اسپانيا پس از قهرماني با اين تيم در جام جهاني 2010 از بازيهاي ملي خداحافظي كرد.
به نوشته ماركا، پويول نوامبر گذشته از كناره‌گيري‌اش از تيم ملي فوتبال اسپانيا در پايان جام جهاني خبر داده بود.
كاپيتان آبي- اناري‌ها سال‌هاي فراواني در قلب دفاع تيم ملي فوتبال اسپانيا به عنوان يكي از ستون‌هاي اصلي به شمار مي‌آمد و با گلي كه در نيمه نهايي جام جهاني 2010 در بازي برابر آلمان به ثمر رساند، سهم فراواني در قهرماني ماتادورها در جام جهاني داشت.
پويول در سال 2000 نخستين بار پيراهن تيم ملي فوتبال اسپانيا را به تن كرد و 90 بار با اين تيم به ميدان رفت.
او اعلام كرده است، از اين پس قصد دارد تنها به فوتبال در باشگاهش بارسلونا تمركز كند.

AM1NR3Z4
07-17-2010, 06:38 PM
خبرگزاري فارس: نشريه تخصصي فوتبال آلمان در پايان جام‌جهاني اقدام به انتخاب تيم برتر جام‌جهاني كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0868/A0868011.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس نشريه كيكر در آخرين شماره خود تيم ستارگان برتر را از نظر خبرنگاران خود انتخاب كرد كه به اين تيم 4 بازيكن از تيم اسپانيا، قهرمان جهان و نيز3 بازيكن از جمع ژرمن‌هاي خوش درخشيده راه يافتند.

فهرست اين تيم به شرح زير است:
دروازه‌بان: كاسياس - اسپانيا
دفاع راست: مايكون - برزيل
دفاع‌ مياني: پويول - اسپانيا
دفاع مياني: فريدريش - آلمان
دفاع چپ: فابيو كونتراو - پرتغال
هافبك راست: ژاوي - اسپانيا
هافبك مياني: اسنايدر - هلند
هافبك راست: شواين اشتايگر- آلمان
مهاجم راست: مولر - آلمان
مهاجم نوك‌حمله:فورلان - اروگوئه

AM1NR3Z4
07-17-2010, 10:55 PM
طلايي‌ترين نسل فوتبال اسپانيا
«داويد ويا»ي 29 ساله كه در ديدارهاي دوم تا پنجم اسپانيا در جام جهاني نوزدهم مجموعا 5 گل زده، پس از ثبت اولين قهرماني اين كشور در تاريخ 80 ساله برپايي جام‌هاي جهاني مي‌گويد: «بسيار خوشحالم كه در اين پيروزي‌ها و قهرماني در جام جهاني 2010 شريك بوده‌ام. همين‌طور از اين نكته كه عضوي از اين نسل طلايي به شمار آمده‌ام، به خود مي‌بالم. ما روزهاي خوش و خاصي را در زمان برپايي اين مسابقات سپري كرديم. زماني كه وجد و شادي ما غيرقابل وصف بود.»
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1389/4/26/63094_888.jpgاسپانيا حالا صاحب هر دو عنوان بزرگ و كلاسيك جهان فوتبال است. تيم ملي اين كشور يكشنبه شب 20 تير در ژوهانسبورگ ـ پايتخت آفريقاي جنوبي ـ هلند را در وقت اضافي 0 ـ 1 برد تا براي اولين بار در تاريخ حيات خود فاتح جام جهاني شود. 2 سال پيش تيم ملي سرزمين گاوبازان با پيروزي بر آلمان با نتيجه‌اي مشابه (0 ـ 1)‌ اما در وقت عادي، عنوان اولي جام ملت‌‌هاي اروپا را نيز به دست آورده بود.

به نوشته جام جم و به نقل از دیلی میل؛ فقط 3 تيم داشته‌ايم كه توانسته‌اند هر دو عنوان فوق را در آن واحد در اختيار داشته باشند و تيم قبلي انجام‌دهنده اين مهم فرانسه بود كه در سال 98 فاتح جام جهاني و در سال 2000 قهرمان اروپا شد. براي اسپانيايي‌ها تعريف و تفسير و فهم اين پيروزي‌‌هاي بزرگ واقعا سخت مي‌‌نمايد. آنها از هر جهت شايسته اين فتوحات بوده‌اند، اما مساله اينجاست كه تا قبل از قهرماني‌شان در يورو 2008 به مدت 44 سال در سطح ملي به هيچ جامي دست نيافته بودند. قهرماني امسال اسپانيا در جام جهاني نيز شرايطي حاصل آمد كه اين كشور پيشتر حتي يكبار فيناليست هم نشده بود.

آمار و ريزنتايج و فتوحات حاصله مي‌گويند كه شايد استعدادهاي وسيع نسل فعلي ملي‌پوشان اسپانيا به حدي باشد كه فاكتور هدايت اين تيم و نام و اوصاف مربيان آنقدرها هم در قهرماني‌‌هاي فوق سهيم نبوده باشد. لوئيس آراگونس كه يورو 2008 را برد، همان‌قدر مديون غناي ذاتي شاگردانش شد كه ويسنته دل‌بوسكه در جام جهاني 2010 از مهارت‌هاي غريب آنان بهره‌مند گشت. هر دو مربياني نظم‌گرا و منطقي هستند، اما به نظر مي‌رسد كه در مديريت ژاوي، بازي‌سازي ايني‌يستا و گلزني‌‌هاي «ويا» چنان شور و نيرويي نهفته است كه مربيان نمي‌توانند تاثيري عميق بر آن بگذارند و اين بازيكنان تحت هر شرايطي و به هر شكل، كار خود را مي‌كنند.

نسل فعلي ملي‌پوشان اسپانيا با در بر داشتن پويول، پيكه، كاپ دويا، ايني يستا، ژابي آلونسو، ناواس، ويا، راموس، مارچنا،‌ تورس، يورنته، فابرگاس و البته «كاپيتان كاسياس» از چنان تبلوري برخوردار است كه حتي اصول تاكتيكي احتمالا غلط مربيان خودي نمي‌تواند مهاري بر آن بزند.

حسن آراگونس و سپس دل‌بوسكه اين بوده كه توانسته‌اند آهنگ بازي ذاتي اسپانيا را كه به لطف تكنيك سطح بالاي ايني يستا، ژاوي، فابرگاس، پدرو و ويا جاري مي‌شود، به بهانه طرح‌هاي تاكتيكي ضروري مهار نكنند و آزادي اجرا و اشاعه را به آن بدهند. اين از خوش‌اقبالي مربيان اسپانياست كه اين ستاره‌ها اينك در اوج تبلور خود قرار دارند يا در آستانه رسيدن به آن هستند و به لحاظ ذاتي و شعور فردي و گروهي در سطحي قرار دارند كه مي‌‌توانند هر حريفي را ساقط كنند و كافي است سرمربي آنها را در قيد و بندهاي تاكتيكي اسير نكند. دل بوسكه در جام جهاني اخير در آفريقا اين كار را نكرد و آراگونس در يورو 2008 دست به اين كار نزده بود و پيش‌تر نوشتيم كه حاصل آن چه بوده است.

كليدي‌ترين عناصر
بدون اين كه نقش مهم دل‌بوسكه براساس توضيحات فوق كوچك جلوه كند يا بر اين نكته تاكيد نشود كه آراگونس توانست اولين قهرماني اسپانيا را در سطح ملي‌ پس از فتح يورو 1964 و نايب قهرماني در همين مسابقات به سال 1984 پايه‌ريزي كند، بايد متذكر شد كه كليدي‌ترين عناصر در تيم ملي اسپانيا نه بر روي نيمكت مربيان، بلكه در داخل ميدان و بين بازيكنان مشاهده مي‌شوند.

همان‌طور كه وقايع جام جهاني 2010 نشان داد، ايكر كاسياس يك دروازه‌بان برجسته و كاپيتاني قابل اتكا براي اسپانيول‌هاست. او در 28 سالگي و به لطف ملي‌پوش شدنش از 18 سالگي و راهيابي به تركيب ثابت تيم‌هاي ملي و رئال مادريد از همان سن و همچنين آشنايي كامل با فرهنگ و نوع بازي در كشورش به خوبي توانسته است سايرين را در تيم ملي به حركت و گردش درآورد و به سوي مقصد به پيش راند.

در مركز خط دفاعي اسپانيا هم‌باشگاهي و آشنا بودن پويول و پيكه يك نعمت است و اين امر براي زوج ژاوي و ايني يستا در مركز خط مياني و پدرو رودريگز كه او هم گاهي به اين جمع مي‌پيوندند، نيز صدق مي‌كند. در خط حمله هم ويا يك مهره طراز اول است و كافي است به ياد آوريم كه به لطف بارسلونيايي شدن او در اواخر بهار امسال، شمار مردان اين باشگاه در تركيب ثابت تيم ملي اسپانيا در ديدارهاي اخير جام جهاني گاهي از مرز 6 نفر هم عبور مي‌كرد. حسن اين قضيه اين است كه بازيكنان حتي با چشم‌هاي بسته نيز يكديگر را در زمين پيدا مي‌كنند و سرعت كارگروهي و هماهنگي‌شان به حدي خيره‌كننده مي‌رسد.

غيرقابل وصف
«داويد ويا»ي 29 ساله كه در ديدارهاي دوم تا پنجم اسپانيا در جام جهاني نوزدهم مجموعا 5 گل زده، پس از ثبت اولين قهرماني اين كشور در تاريخ 80 ساله برپايي جام‌هاي جهاني مي‌گويد: «بسيار خوشحالم كه در اين پيروزي‌ها و قهرماني در جام جهاني 2010 شريك بوده‌ام. همين‌طور از اين نكته كه عضوي از اين نسل طلايي به شمار آمده‌ام، به خود مي‌بالم. ما روزهاي خوش و خاصي را در زمان برپايي اين مسابقات سپري كرديم. زماني كه وجد و شادي ما غيرقابل وصف بود.»

شايد سخت‌‌ترين قسمت كار فوتبال اسپانيا از اين پس شروع بشود، زيرا همه انتظار دارند كه قهرمان فوتبال اروپا و جهان به سوي مقام‌هاي بعدي نيز خيز بردارد و نلغزد. اين يك حقيقت عجيب است كه اسپانيا در 4 سال اخير فقط در 3 مسابقه رسمي شكست خورده است و در 64 بازي واپسين دوستانه و رسمي‌اش 55 مسابقه را فتح كرده و اين ركوردي است كه برزيل هم در دوران اوجش نداشته است.

اما برزيلي‌ها فاتح 5 دوره جام جهاني و نايب قهرمان دو دوره آن بوده‌اند و تا زماني كه اسپانيا نتواند به اين‌گونه ركوردها نزديك شود، نمي‌تواند خودش را يكي از بزرگان كلاسيك اين ورزش بشمرد. با وجود اين، سرخيو راموس مدافع راست ماجراجوي تيم ملي اسپانيا مي‌گويد: «ما سزاوار اين بردها بوده‌ايم، زيرا واقعا تلاش كرده‌ايم. اينها مايه افتخار و غرور ماست.»

يك دلگرمي
كمتر كسي مي‌‌تواند مهارت‌هاي ژاوي و ايني‌يستا و همچنين فابرگاس را در بازي‌سازي و حركات محكم الونسو، پويول و پيكه در كار دفاعي و سرعت عمل و شم گلزني ويا را منكر شود؛ تعدد پيروزي‌هاي حاصل آمده از مهارت‌هاي مردان فوق، وضعيت اسپانيايي‌ها را به لحاظ مسائل روحي نيز به حد ايده‌آل رسانده و آنها را صاحب اعتماد به نفس كامل كرده است.

همين ويژگي‌ها بود كه سبب شد اسپانيا از شكست در همان مرحله نخست جام جهاني 2010 در برابر سوئيس جا نخورد و هر 6 بازي بعدي‌اش را ببرد و قهرمان شود. مصدوميت و فرم بد فرناندو تورس سبب شد اسپانيا امسال كمتر از گذشته گل بزند و 4 بازي را فقط با نتيجه يك بر صفر و يكي را با حساب دو بر يك ببرد و با اين كه اسپانيا شرايط و امكان كسب بردهايي پرگل‌تر را هم داشت اما از فرصت‌هاي خود به حد كفايت بهره نگرفته و كسي نبود تا گل‌هاي اضافي براي اين كشور بزند.

ولي اسپانيا هميشه اين دلگرمي را داشت كه اگر هم در خط حمله پشتوانه و نفرات لازم را ندارد (و دل بوسكه نيز شهامت ميدان دادن به يورنته را نداشت)‌ هافبك‌هايي دارد كه مي‌توانند يك تنه سرنوشت‌ساز باشند. ثروت و موهبت فوتبال اسپانيا را از اين نكته دريابيد كه يكي از هافبك‌هاي ذخيره‌اش سسك فابرگاس معروف است كه وقتي در ديدار نهايي از دقيقه 87 به ميدان آمد، با طراوت و شادابي‌اش تك‌گل منجر به قهرماني اسپانيا را براي ايني يستا در وقت اضافي پايه‌گذاري كرد.

به طور همزمان
روزنامه «AS» اسپانيا بدرستي نوشته است: «خوشبختي فوتبال اسپانياست كه اين همه بازيكن ممتاز در زماني تقريبا برابر و مشابه به نقطه بهره‌دهي خود رسيده‌اند و تا زماني كه اين وضع برقرار است، موفقيت‌هاي اين كشور ادامه خواهد يافت. اين طلايي‌ترين نسلي است كه فوتبال اسپانيا از اواسط دهه 1960 به بعد داشته است.»

AM1NR3Z4
07-19-2010, 09:51 PM
سنگربان تيم ملي اسپانيا از كارلس پويول درخواست كرد در تصميم بازنشستگي‌اش از بازي هاي ملي تجديد نظر كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلس پويول جام جهاني موفقيت‌آميزي را به همراه ماتادورها پشت سر گذاشت. با اين حال او پس از پايان اين رقابت‌ها اعلام كرد، ديگر قصد ندارد، پيراهن تيم ملي اسپانيا را به تن كند.
ايكر كاسياس، كاپيتان ماتادورها كه يكي از اركان موفقيت اسپانيا در جام جهاني بود، درباره‌ي خداحافظي پويول گفت: با او درباره‌ي آينده‌اش صحبت كرده‌ام. او تفكرات خودش را دارد. كارلس به من گفت، منتهاي آرزوي او در عرصه ملي بالا بردن جام جهاني بوده و حالا كه به اين هدف رسيده است، مي‌خواهد در اوج خداحافظي كند. اما من فكر مي‌كنم اكنون همه خسته هستيم و نبايد در اين مورد تصميم بگيريم.
كاسياس در گفت‌وگو با روزنامه as گفت: رقابت‌هاي يورو 2012 در پيش است و تيم ما به بازيكني مانند پويول نياز دارد. به نظرم او مي‌تواند حداقل تا پايان اين رقابت‌ها اسپانيا را همراهي كند.
كاسياس درباره‌ي حضور بازيكنان بارسلونا و رئال مادريد در تركيب تيم ملي اسپانيا گفت: حضور بازيكنان از اين دو باشگاه، به هيچ وجه رقابت بين اين دو غول فوتبال اسپانيا را كم نخواهد كرد. پس از پايان جام جهاني ما به باشگاه‌ها بازگشته‌ايم و بار ديگر رقيب هم هستيم. اگرچه نبايد فراموش كنيم كه زماني در كنار يكديگر بازي كرده‌ايم.