PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار سرخ

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

zamara
12-14-2008, 11:28 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544427.jpg

جلسه هيئت مديره پرسپوليس به تعويق افتاد

جلسه هيئت مديره پرسپوليس با درخواست اعضا به تعويق افتاد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس خبر از برگزاري جلسه هيئت مديره در محل باشگاه را داده بود .اما جلسه امروز با درخواست اعضا به تعويق افتاد. قرار است اين جلسه روز آينده برگزار شود.
گفتني است اين جلسه با حضور افشين پيرواني برگزار خواهد شد.

zamara
12-14-2008, 11:30 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544441.jpg

مصطفوي: هيچ خطري پرسپوليس را تهديد نمي كند

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ خطري پرسپوليس را درباره مسائل مربوط به الونگ تهديد نمي كند.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: باشگاه ما در جريان نامه هايي كه گفته مي شود از قول ما نوشته شده،نيست. در صورتي كه مراجع بين المللي اين موارد را اعلام كنند ما جواب آن را سريع خواهيم داد تا مشكلي در اين شرايط حساس براي ما به وجود نيايد. اينكه گفته مي شود شكايت الونگ ازپرسپوليس براي ما دردسرساز مي شود،پذيرفتني نيست.
وي درباره ديدار منتخب ليگ برتر و منتخب سرخابي گفت: روز چهارشنبه يك كار بسيار زيبا در فوتبال ايران ثبت خواهد شد.خوشحال هستم كه دو تيم استقلال و پرسپوليس در قالب يك تيم به ميدان مي روند. اين دو تيم سرمايه هاي فوتبال ايران هستند

zamara
12-15-2008, 08:45 AM
قلعه نويى و پيروانى مقابل ياورى

نشست هماهنگى ديدار بين تيم هاى فوتبال منتخب ليگ برتر و منتخب استقلال و پيروزى برگزار شد.

در اين نشست كه مهدى محمد نبى، عزيز محمدى، كاظمى، عليپور، محسن على آبادى (فرزند محمد على آبادى)، نظرى جويبارى و افشين پيروانى حضور داشتند، على آبادى گفت:
مى خواهيم به نام حضرت على(ع) و به ياد او هر ساله اين گونه مسابقات را به نام «وحدت در سايه ولايت» برگزار كنيم.
قبل از اين قرار بر اين بود كه تيم استقلال و پيروزى با هم بازى كنند اما، چون نام اين مسابقه وحدت بود لازم دانستيم اين ۲ تيم مشتركا با تيم منتخب ليگ بازى كنند.
در اين جلسه مقرر شد قبل از بازى از ساعت ۱۴ الى ۱۵ برنامه هاى شادى از جمله موسيقى اجرا شود و قرعه كشى ميان تماشاگران و اهداى جوايزى از قبيل ۴۰ سفر زيارتى به عتبات عاليات و يك دستگاه خودرو از ديگر برنامه هاى جانبى اين مسابقه است.
همچنين احمدرضا عابدزاده نيز دقايقى در درون دروازه قرار خواهد گرفت.
قيمت بليت هاى اين ديدار نيز ؛۱۰۰۰۰ ريالى، ۲۰۰۰۰ ريالى و ۴۰۰۰۰ ريالى است و مردم مى توانند به صورت همت عالى هر مقدار كه مى خواهند بليت خريدارى كنند و عوايد حاصل از فروش بليت اين بازى نيز قرار است به ايتام و امور خيريه اختصاص يابد.

اسامى بازيكنان تيم منتخب استقلال و پرسپوليس

استقلال:
اشكان نامدارى، بيژن كوشكى هادى شكورى، ابراهيم تقى پور، خسرو حيدرى مهدى اميرآبادى، حسين كاظمى، فرهاد مجيدى سياوش اكبرپور، على عليزاده، ميثم منيعى و هاشم بيك زاده

پرسپوليس:
عليرضا حقيقى، عليرضا محمد نبى اله باقرى ها، سپهر حيدرى، مجتبى شيرى، فرانك آتسو، حسين بادامكى، ابراهيم توره، محمد منصورى على كريمى، احمدرضا عابدزاده و عليرضا نيكبخت

امير قلعه نويى و افشين پيروانى هدايت تيم منتخب استقلال و پرسپوليس را برعهده خواهند داشت.

تيم منتخب ليگ برتر
حسين آشنا، حميدرضا بابايى، مسعود غلامعلى زاد سيدمحمد حسينى، مرتضى اسدى، اميد خورج مرتضى كاشى، هادى تامينى، مرتضى ابراهيمى رضا نورمحمدى، رضا جلالى ثابت، محسن نيسانى جلال اكبرى، ابوذر رحيمى، اميرحسين فشنگچى سعيد خانى، مهدى كريميان، محمد صلصالى مهدى شيرى، محمدرضا طهماسبى، احمد جمشيديان، داود حقى، محمد سهيمى، اميد شريفى نسب محمدرضا مهدوى، حميدرضا رجبى، جواد آشتيانى فريد عابدى، هادى اصغرى، محمدقاضى، اسماعيل فرهادى، محمد غلامين و مهرزاد رضايى محمود ياورى سرمربى تيم منتخب ليگ برتر خواهد بود.
ديدار بين اين ۲ تيم روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه ساعت ۱۵ در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.

zamara
12-15-2008, 06:16 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562425.jpg

پيرواني برنامه‌هايش را ارائه كرد

افشين پيرواني با حضور در جلسه هيئت مديره پرسپوليس برنامه‌هايش را ارائه كرد.

به گزارش خبرنگار فارس، جلسه هيئت مديره پرسپوليس از ساعت 15 امروز در محل باشگاه برگزار شد. در اين جلسه افشين پيرواني به مدت 40 دقيقه حضور پيدا كرد و در خصوص عملكردخود در چند بازي گذشته به اعضاي هيات مديره توضيحاتي داد.
وي برنامه‌هاي خود را براي بازي‌هاي آينده پرسپوليس ارائه كرد و مقرر شد در جلسات ديگر با حضور كليه اعضا برنامه‌هاي خود را براي ليگ قهرمانان اسيا به صورت كامل ارائه دهد.
اعضاي هيئت مديره پرسپوليس از عملكرد افشين پيرواني تقدير و تشكر كردند و از او خواستند تا هر چه سريع‌تر دستياران خود را براي همكاري در بازي‌هاي آينده به باشگاه معرفي كنند.
قرار است اين دستياران تا انتهاي هفته مشخص و به باشگاه معرفي شوند.
جلسه هيات مديره پرسپوليس همچنان ادامه دارد.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي شود.

zamara
12-15-2008, 06:19 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0567/A0567660.jpg

پيرواني: خوشحالم كه كنار قلعه نويي مي نشينم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحال هستم كه پس از مدت ها مجددا كنار قلعه نويي مي نشينم.

افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز چهارشنبه بازي جالبي بين تيم‌هاي منتخب ليگ برتر و بازيكنان سرخابي خواهيم ديد.در اين بازي به جز مسائل فني موارد ديگري مانند امور خيريه در نظر گرفته شده است.
وي افزود: از صميم قلب دوست دارم هواداران پرسپوليس و استقلال ما را در اين بازي تنها نگذارند.البته آرزو مي كنم شمار تماشاگران پرسپوليس بيشتر باشد تا ثابت شود ما پر طرفدارترين تيم آسيا هستيم.
پيرواني ادامه داد: پس از جام ملت هاي آسيا ديگر كنار قلعه نويي حضور نداشتم.خوشحال هستم كه باز هم در كنار او در تيم منتخب سرخابي قرار مي گيرم. قلعه نويي مربي با دانش و فهيمي است. تجارب خوبي كنار او در تيم ملي كسب كردم.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان كرد: يازده بازيكن پرسپوليس به همراه احمد رضا عابدزاده براي ديداري كه در يكي از بهترين اعياد مسلمانان انجام مي شود آماده اند.

zamara
12-15-2008, 06:20 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0548/A0548915.jpg

جلسه كميته فني پرسپوليس فردا برگزار مي‌شود

جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس بعدازظهر فردا با حضور كادر فني هدايتي و مصطفوي برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از يك هفته وقفه جلسه كميته فني پرسپوليس بعدازظهر فردا با حضور كادر فني، هدايتي، مصطفوي و فرخزادي برگزار مي‌شود.
در اين جلسه اعضاي كميته فني شامل حميد جاسميان، حميد درخشان، فريدون معيني و چند تن ديگر از پيشكسوتان پرسپوليس حضور دارند.
در اين جلسه پيرامون عملكرد كادر فني نتايج چند ديدار گذشته بحث و تبادل نظر مي‌شود.اين جلسه فردا ساعت 15 در محل باشگاه پرسپوليس برگزار خواهد شد.

zamara
12-15-2008, 06:22 PM

تيم فوتبال پرسپوليس با سه اسپانسر وارد مذاكره شد

مسوولان باشگاه پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا با 3 اسپانسر وارد مذاكره شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس،پس از اينكه شركت ماري براون اعلام كرد فقط در ليگ برتر و جام حذفي اسپانسر پرسپوليس خواهد بود مسوولان باشگاه پرسپوليس مذاكرات خود را با چند شركت جديد آغاز كردند.
باشگاه پرسپوليس در دو روز گذشته با 3 اسپانسر در خصوص حمايت مالي در ليگ قهرمانان آسيا وارد مذاكره شد و قرار است تا انتهاي هفته با يكي از آن‌ها كه بهترين قيمت را بدهد به توافق برسد.

zamara
12-15-2008, 07:12 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0459/A0459096.jpg

خوردبين به مصطفوي گزارش داد

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از ژاپن گزارش خود را به مصطفوي ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود خوردبين سرپرست كه براي شركت در سمينار تيم هاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا راهي ژاپن شده بود پس از بازگشت به ايران گزارش خود را بصورت مكتوب به داريوش مصطفوي ارائه كرد.

zamara
12-15-2008, 07:14 PM

پيرواني: دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان آسيا نيستيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ به دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان آسيا نيستيم.

افشين پيرواني پس از جلسه هيئت مديره پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس،اظهار داشت: از صميم قلب خوشحال هستم كه هيئت‌مديره پرسپوليس از عملكرد من در 6 بازي گذشته راضي است. اين مسئوليت من را چند برابر مي‌كند.
وي افزود: در خصوص عملكرد 6 بازي گذشته‌ام به اعضاي هيئت مديره گزارشي دادم.همچنين برنامه‌اي دراز مدت و كوتاه مدت در خصوص حضور در نيم فصل دوم و ليگ قهرمانان آسيا ارائه كردم. بسيار اميدوار هستم با اين پشتيباني كه در هيئت مديره وجود دارد نتايج درخشاني بگيريم.
پيرواني ادامه داد: ورزشگاه آزادي را براي تيم هاي آسيايي‌ جهنم مي كنيم.
به هيچ عنوان به دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان نيستيم چون تمام بازي‌ها براي ما حكم فينال را دارد.
پيرواني خاطرنشان كرد: طبق دستور هيئت مديره تا انتهاي هفته دستيارانم را به باشگاه معرفي مي‌كنم.

zamara
12-16-2008, 10:52 PM
مى خواهند براى من و دايى حاشيه درست كنند

كريم باقرى هافبك ميانى و كاپيتان پرسپوليس بنا به دلايلى از دايى خواست او را در تورنمنت عمان به تيم ملى دعوت نكند اما اين موضوع حاشيه هاى زيادى ايجاد كرده است.

وى هرگونه اختلاف با على دايى را رد كرد و گفت:به دليل برخى از مسائل شخصى نمى توانستم براى تورنمنت عمان در خدمت تيم ملى باشم به همين دليل مستقيماً با خود شخص على دايى صحبت كردم و از ايشان اجازه گرفتم.
بر سر اين موضوع هم هيچ مشكلى به وجود نيامد هرچند كه برخى ها دوست دارند دائماً براى من و دايى حاشيه درست كنند اما من به اين حاشيه ها توجه نمى كنم.
وى در ادامه در رابطه با بازى با پاس همدان گفت: تيم ما در نيمه اول خيلى خوب نبود اما در نيمه دوم بازيكنان ما عالى كار كردند و جدا از ۳ گلى كه زدند چند فرصت گل مسلم را نيز از دست دادند وگرنه با اختلافى بيشتر از ۳ گل حريف را شكست مى داديم.
باقرى در خاتمه در خصوص شانس قهرمانى پرسپوليس خاطرنشان ساخت: فكر مى كنم هنوز زود است كه بخواهيم از قهرمانى تيم خاصى حرف بزنيم ضمن آنكه اختلاف ۴ امتيازى ما با استقلال اختلاف زيادى نيست كه ما را نسبت به قهرمانى نا اميد كرده باشد.ما از قهرمانى ليگ نا اميد نيستيم.

zamara
12-16-2008, 10:54 PM
دو دستيار به كادر فني اضافه مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از هيات مديره اين باشگاه خواست تا مقدمات حضور يك مربي خارجي و يك مربي داخلي را در كادر فني فراهم سازد.

افشين پيرواني گفت: از همان اولين روزي كه به عنوان سرمربي فعاليت خود را دنبال كردم، قصد داشتم تا در تعطيلات نيم فصل دستياران خودم را انتخاب كنم تا آنها فرصت كافي، براي آشنايي با محيط و بازيكنان داشته باشند.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به جلسه‌اي كه با اعضاي هيات مديره داشت، ادامه داد: در اين جلسه از مسوولان خواستم تا به دليل شرايط حساس تيم و بازي هاي مهم داخلي و بين‌المللي كه پيش رو داريم با اضافه شدن دو مربي ديگر به جمع كادر فني موافقت كنند كه اين خواسته مورد موافقت قرار گرفت و در حال حاضر رايزني‌هاي لازم براي جذب يك مربي خارجي و يكي از پرسپوليسي‌هاي قديمي هستيم تا در شروع دوباره ليگ برتر با قدرت بيشتر و برنامه‌هاي بهتري پرسپوليس را به رويارويي با حريفان بفرستيم.
پيرواني در پايان حرف هايش همچنين مطرح شدن اسم تني چند از مربيان براي حضور در جمع مربيان پرسپوليس را تكذيب كرد.
افشين پيرواني از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال، هدايت پرسپوليس را به عنوان بر سرمربي به عهده گرفته است.

zamara
12-16-2008, 11:13 PM
http://www.aryanews.com/Adm/Picture/sport3/00_Azizollah_Mohammadi.jpg

پرسپوليس و استقلال بايد هرچه سريع‌تر به بخش خصوصي واگذار شوند

طبق درخواست afc ما مجبور هستيم كه تا آخر امسال تمام تيم‌ها را در ليگ برتر به بخش خصوصي واگذار كنيم كه البته رياست سازمان تربيت‌بدني نيز در اين خصوص تاكيد داشته‌اند.

عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ فوتبال، در گفتگو با آريا ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: طبق قوانين تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال نيز بايد هرچه سريع‌تر به بخش خصوصي واگذار شوند و ما مجبوريم كه زودتر اين اقدامات را انجام دهيم و باشگاه‌هايي كه خصوصي نشوند بايد از ليگ برتر كناره‌گيري كنند.
وي اظهار داشت: در مورد ورزشگاه‌هاي صبا و سپاهان تاكنون صحبت هاي فراواني صورت گرفته و مسوولين اين باشگاه‌ها بايد هرچه سريع‌تر زمين مسابقه خود را منطبق با استانداردهاي بين‌المللي كنند و در غين اين صورت مجبوريم كه زمين‌هاي تختي و دستگردي را به عنوان ميزبان معرفي كنيم.
محمدي به خبرنگار آريا گفت: كنفدراسيون فوتبال آسيا بشدت در مورد خصوصي‌سازي تيم‌ها پافشاري مي‌كند و در اين خصوص كوچك‌ترين كم‌كاري باعث ضربه خوردن فوتبال مي‌شود براي همين ما نيز بسرعت اين اقدامات را انجام مي‌دهيم.
وي در پايان افزود: اين‌كه تيم‌هاي ليگ برتر ما دچار مشكلات مالي هستند اصلا وضعيت مناسبي نيست و در اين خصوص حتما بايد اقدامات لازم صورت بگيرد تا تيم‌ها قبل از ورود به ليگ وديعه بيشتري را پرداخت كنند.
--------------------------------
منبع : خبرگزاري آريا

zamara
12-17-2008, 12:52 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0548/A0548915.jpg

تمرينات پرسپوليس از فردا آغاز مي شود

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از فردا صبح در آكادمي ملي المپيك آغاز مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از چهار روز وقفه از ساعت 10 صبح فردا در آكادمي ملي المپيك برگزار مي‌شود.كادر فني پرسپوليس برنامه اي براي برپايي اردوي تداركاتي ندارد.
قرار است پس از 3 جلسه،تمرينات به روزي دو نوبت تغيير پيدا كند.

zamara
12-17-2008, 12:54 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0461/A0461768.jpg

مياچ: حضورم در پرسپوليس امكان پذير نيست

ژلكو مياچ گفت: به دليل تعهدي كه به باشگاه ديناموزاگراب دارم، حضورم در پرسپوليس امكان پذير نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از برگزاري جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، اعلام شد ژلكو مياچ، دستيار سابق ايويچ در تيم ملي ايران،يكي از گزينه هاي افشين پيرواني براي حضور در كادر فني اين تيم است.
مياچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا كنون هيچ تماسي از ايران و باشگاه پرسپوليس با من گرفته نشده و اطلاعي در اين زمينه ندارم.
اين مربي كرووات تاكيد كرد: با باشگاه ديناموزاگراب قرارداد دارم. از قرارداد 2 ساله ام ،پنج ماه به صورت قطعي و يك وسال نيم به صورت مشروط باقي مانده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه چنانچه پيشنهادي مالي خوبي از پرسپوليس دريافت كند،‌آيا راهي ايران مي شود يا خير؛ عنوان كرد: اين نقل و انتقال امكان پذير نيست. من به تعهدم با باشگاه ديناموزاگراب پايبندم.
وي درباره شناختش از فوتبال ايران گفت: اطلاعاتم از فوتبال ايران به سال 1998 و همكاري ام با ايويچ در تيم ملي ايران قبل از شروع مسابقات جام جهاني فرانسه مربوط مي شود. در شرايط فعلي از فوتبال ايران به طور كامل بي خبر هستم.

zamara
12-17-2008, 05:41 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529261.jpg

اجازه جدايي هدايتي از پرسپوليس را نمي‌دهيم

عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: اجازه نمي‌دهيم هدايتي استعفا كند و از باشگاه پرسپوليس جدا شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد فرخزادي در حاشيه ديدار منتخب سرخابي‌ها و منتخب ليگ برتر در جمع خبرنگاران گفت: در هيئت مديره پرسپوليس هيچ اختلافي وجود ندارد. اينكه برخي رسانه‌ها مي‌گويند سروصداي اعضاي هيئت مديره حتي به خيابان هم رسيده بود كذب محض است. شما حتي اگر پشت جلسه هيئت مديران هم مي‌ايستاديد هيچ صحبتي را نمي‌توانستيد بشنويد.
فرخزادي در خصوص شايعه استعفاي حسين هدايتي رئيس هيئت مديره اظهار داشت: استعفا بايد بصورت كتبي باشد و به هيئت مديره ارائه شود تا مورد موافقت قرار بگيرد.

ما به هيچ وجه اجازه نمي‌دهيم هدايتي از پرسپوليس جدا شود و يا به صورت كتبي استعفا دهد. من اين شايعه را از زبان فردوسي پور شنيدم.

فرخزادي در خصوص خريد باشگاه پرسپوليس توسط هدايتي عنوان كرد: اين مسئله امري جدا است كه سازمان تربيت بدني بايد در مورد آن تصميم بگيرد.
سخنگوي باشگاه پرسپوليس در مورد دستياران افشين پيرواني در كادر فني گفت:‌ پيرواني دستش باز است و مي‌تواند هر گزينه‌اي را كه دوست داشته باشد انتخاب كند. تمام اختياراتي را كه براي قطبي قائل بوديم براي پيرواني نيز قائل هستيم و او مي‌تواند با هر كس كه كار كند كار بكند.
فرخزادي درباره عدم تمايل مياچ در پرسپوليس تصريح كرد: زماني كه نامي از مربيان خارجي مطرح مي‌شود آنها نيز بازارگرمي مي‌كنند.
عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس درمورد پرداخت نشدن قسط دوم بازيكنان پرسپوليس گفت: تا شروع نيم فصل زمان داريم و تا آن زمان پول بازيكنان پرداخت خواهد مي‌شود.
فرخزادي در مورد شايعه بركناري مصطفوي و اختلاف او با مديرعامل باشگاه عنوان كرد: تا زماني كه مصطفوي مديرعامل است از او حمايت مي‌كنيم. اختلاف من هم با آقاي مصطفوي يك اختلاف نظر كاملا كاري و شغلي است و اختلاف نظر شخصي با ايشان ندارم.
وي در مورد بازپرداخت 180 هزار دلار از سوي قطبي به باشگاه گفت: در اين مورد نيز مشكلي وجود ندارد و اين پول از طرف او پرداخت خواهد شد.

zamara
12-17-2008, 05:48 PM
پرسپوليس هميشه براي ديدارهاي خيرخواهانه آماده است

سرمربي تيم پرسپوليس تهران گفت: تيم ما همواره براي حضور در ديدارهاي خيرخواهانه آمادگي دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افشين پيرواني در پايان ديدار تيم‌هاي منتخب پرسپوليس و استقلال با منتخب ليگ برتر، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بايد از اين حركت زيبا و انسان‌دوستانه قدرداني كرد، به‌خصوص از موسسه‌ي بين‌المللي غدير، سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال كه باني اين مسابقه بودند و بي‌ترديد باشگاه پرسپوليس تهران در تمامي اين حركت‌هاي انسان‌دوستانه شركت خواهد كرد.

وي درباره‌ي ناهنجاري‌هاي صورت گرفته از سوي تماشاگران نيز گفت: اميدوارم براي بازي‌هاي آينده هماهنگي لازم ميان ليدرهاي دو تيم انجام گيرد تا چنين مشكلاتي پيش نيايد اما در هر صورت تصور مي‌كنم وحدت دو تيم پرسپوليس و استقلال در اين روز بزرگ و عيد بزرگ شيعيان بسيار خوب بود.

* در فاصله‌ي كوتاهي مانده به پايان بازي، تماشاگران استقلال اقدام به فحاشي عليه افشين پيرواني كردند كه با واكنش امير قلعه‌نويي فحاشي آنان قطع شد.

* بازيكناني كه در نيمه‌ي نخست براي منتخب استقلال و پرسپوليس بازي كردند در پايان نيمه‌ي نخست راهي خانه‌هاي خود شدند و از نشستن روي نيمكت ذخيره‌ي تيم خود خودداري كردند.

zamara
12-19-2008, 05:07 PM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435706.jpg

خليلي دوشنبه آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد

مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس دوشنبه آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس روز دوشنبه با دستور پزشك معالج، آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد تا مشخص شود ميزان آمادگي‌اش چقدر است.
در صورتي كه جواب اين آزمون مثبت باشد او تمرينات جديدي را انجام خواهد داد.با اين تمرينات فشار بيشتري روي عضله پاهاي خليلي وارد خواهد آمد.
اين مرحله آخرين مرحله تمرينات خليلي در آلمان است.
با دستور پزشك خليلي برنامه‌هاي پاياني اين بازيكن كه اختصاص به كار با توپ دارد پس از 5 ماه و نيم به او داده مي‌شود.

zamara
12-19-2008, 05:09 PM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435703.jpg

خليلي: مسئولان فدراسيون فوتبال شرايط مرا درك كنند

مهاجم مصدوم پرسپوليس گفت: درحالي كه در آلمان دچار مشكل مالي شده ام؛مسئولان فدراسيون فوتبال از من مدرك مي خواهند تا هزينه هايم را پرداخت كنند.

محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روزانه سه نوبت تمرين مي كنم كه يك جلسه آن فيزيوتراپي است.
وي افزود:فشار تمرينات بسيار بالا است. اميدوارم با اين تمرينات بتوانم شرايط خوبي براي بازگشت پر قدرت داشته باشم.
وي ادامه داد: با گذشت پنج ماه پزشكم از وضعيتم كاملا راضي است .اگر اتفاقي رخ ندهد بهمن ماه به ميادين فوتبال برمي گردم. دلم واقعا براي فوتبال تنگ شده است.
خليلي درباره مشكلاتش با مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: نمي دانم بايد در قبال اين بي توجهي چه حرفي بزنم . در حالي كه در آلمان به دليل مخارج زياد دچار مشكل مالي شده ام،مسئولان فدراسيون براي پرداخت هزينه هايم مدرك مي خواهند. نمي دانم آيا به اين خواسته خود فكر كرده اند يا خير.
وي عنوان كرد: انتظارم از مسئولان فدراسيون اين است كه خليلي را تمام شده ندانند. مثل تمام دنيا كه هزينه درمان بازيكنان مصدوم را مي پردازند رفتار كنند. خواهش مي كنم مرا در غربت تنها نگذارند.
خليلي در باره اينكه آيا با دايي در اين باره صحبت كرده يا نه؛ تصريح كرد: نيازي نيست با سرمربي تيم ملي حرف بزنم.فقط دوست دارم ارزش من با اين كارها زير سوال نرود.

zamara
12-19-2008, 05:10 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0458/A0458289.jpg

مصطفوي: هدايتي مشكلات را بازگو كند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: خيلي دوست دارم حسين هدايتي مشكلات باشگاه را بازگو كند.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره استعفاي هدايتي از هئيت مديره پرسپوليس اظهار داشت: دوست ندارم در اين شرايط حساس، پرسپوليس وارد حاشيه شود.به همين خاطر ترجيح مي دهم فعلا سكوت كنم.
وي تاكيد كرد: نمي دانم منظور هدايتي از مشكلاتي كه عنوان كرده؛ چيست.دوست دارم از زبان وي اين مشكلات را بشنوم.
مصطفوي افزود: بنا بر قانون مجمع باشگاه، به عنوان مدير عامل پرسپوليس منتظر نظر هيئت مديره و رئيس مجمع مهندس علي آبادي هستم .
وي ادامه داد: به هيچ عنوان راضي نيستم هدايتي از پرسپوليس برود.او زحمات زيادي براي باشگاه كشيده است.
مصطفوي يادآور شد: سعي مي كنيم در نشستي فوري اين مسئله را پيگيري كنيم. در اين باره به هيچ عنوان نبايد پرسپوليس وارد حاشيه شود .

zamara
12-19-2008, 05:13 PM
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2008/09/390184_orig.jpg (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=802574)

حسین هدایتی از پرسپولیس کناره گیری کرد

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به دنبال ادامه اختلاف نظرهایش با مدیریت این باشگاه از سمت خود کناره گیری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هدایتی که از ابتدای فصل به عنوان حامی مالی اصلی باشگاه پرسپولیس به هیئت مدیره این باشگاه ملحق شد و گفته می شود در نیم فصل اول بیش از 3 میلیارد تومان به پرسپولیس کمک کرده است، به دنبال ادامه اختلاف نظرهایش با برخی اعضای هیئت مدیره از سمت خود کناره گیری کرد.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خبر کناره گیری خود را به اطلاع اعضای هیئت مدیره رسانده و در آخرین نشستی که با حضور آنها برگزار شد گلایه های خود از وضعیت فعلی باشگاه را نیز خطاب به اعضای هیئت مدیره مطرح کرده است.
حسین هدایتی خطاب به اعضای هیئت مدیره اعلام کرده است تا زمانی که مدیریت فعلی در راس امور باشد حاضر به ارائه کمک های مالی به باشگاه نیست و مسئولان باید خود به فکر تامین هزینه های نیم فصل دوم باشند.
به نظر می رسد با کناره گیری حسین هدایتی از ریاست هیئت مدیره پرسپولیس و در پیش بودن نیم فصل دوم و فرا رسیدن زمان پرداخت پیش قرارداد بازیکنان، تیم فوتبال پرسپولیس با مشکلات مالی فراوانی روبرو شود مگر اینکه سازمان تربیت بدنی به کمک آنها بشتابد.

zamara
12-19-2008, 06:53 PM
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1387/2/Photo/wh120-3146.jpg (http://www.isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1255555-1&Lang=P)

دعا مي‌كنم پرسپوليس هر 3 جام را بگيرد
نمي‌توانم در مورد قرارداد قطبي حرف بزنم

هيچ صحبتي با من براي بازگشت به پرسپوليس نشده است

حبيب كاشاني گفت: هيچ صحبتي با من براي بازگشت به پرسپوليس نشده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس تهران پنج شنبه در حاشيه ديدار تيم‌هاي فوتسال علم و ادب مشهد و شركت ملي حفاري خوزستان افزود: تمام شايعات مربوط به بازگشتم به پرسپوليس را تكذيب مي‌كنم و تاكنون هيچ صحبتي با من در اين رابطه نشده است، ضمن اين كه تيم مديريتي پرسپوليس تا اين لحظه خوب عمل كرده است.

وي ادامه داد : دوستان در پرسپوليس براي رسيدن به 3 جام تلاش مي كنند و تا الان هم موفق بوده‌اند.

كاشاني درخصوص مقايسه نتايج فصل گذشته و فصل جاري تيم پرسپوليس گفت: درست است كه پرسپوليس در فصل پيش از لحاظ امتيازي و جايگاه در جدول وضعيت بهتري داشت ولي 4 امتياز اختلاف با صدر جدول زياد نيست و اين فاصله قابل جبران است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد پرسپوليس بتواند در فصل جاري هر 3 جام را كسب كند، گفت: من دعا مي‌كنم كه اين اتفاق بيفتد، ضمن اين كه مجموعه مديريتي و كادر فني پرسپوليس هم در اين زمينه قول‌هاي خوبي به هواداران خود داده است.

كاشاني تصريح كرد: البته هواداران هم بايد فرصت لازم را به تيم و مجموعه باشگاه بدهند.

مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس در مورد مسائل پيش آمده در رابطه با قرارداد فصل جاري افشين قطبي با باشگاه پرسپوليس نيز گفت: از آن جايي كه از ريز اين قرارداد خبر ندارم، نمي‌توانم در رابطه با آن صحبت كنم.

وي در رابطه با حضورش در مشهد نيز گفت: هر سال عيد غدير به مشهد مي‌آيم و از طريق محمدرضا حيدريان كه از هم محله‌هاي من است و در علم و ادب بازي مي‌كند متوجه شدم كه اين تيم امروز بازي دارد و با توجه به صحبت‌هايي كه در مورد علم و ادب شنيده بودم، در ورزشگاه حاضر شدم.

كاشاني خاطرنشان كرد: شنيده بودم كه باشگاه علم و ادب مشهد در ورزش كارهاي فرهنگي خوبي انجام مي‌دهد كه اين موضوع را امروز با چشم خود ديدم.

zamara
12-19-2008, 09:01 PM
http://www.ipna.ir/thumbpic.aspx?src=_MG_92580.6718212.jpg&h=150&w=200&c=p

جلسه مجمع باشگاه پرسپوليس تشكيل مي شود

براي بررسي وضعيت استعفاي حسين هدايتي از هيات مديره باشگاه پرسپوليس فردا مجمع اين باشگاه تشكيل جلسه مي دهد.

در شرايطي كه حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران ناگهان از سمت خود استعفا كرده و به صراحت نيز اعلام كرده است كه ديگر تحت هيچ شرايطي با اين باشگاه همكاري نخواهد كرد، هيات ميدره باشگاه پرسپوليس وارد شرايط بسيار جديدي شده است. به همين منظور مجمع اين باشگاه قرار است شنبه يا يكشنبه تشكيل جلسه دهد و در خصوص استعفاي حسين هدايتي تصميم گيري كند.

zamara
12-19-2008, 09:03 PM
http://www.ipna.ir/thumbpic.aspx?src=files0.873695.jpg&h=150&w=200&c=p

هیات مدیره پرسپولیس تشکیل جلسه می دهد

هیات مدیره باشگاه پرسولیس روز یکشنبه هفته جاری برای انتخاب دستیار ایرانی و خارجی افشین پیروانی تشکیل جلسه می دهد

در شرایطی که هر روز یک اسم به عنوان دستیار افشین پیروانی روی نیمکت پرسپولیس مطرح می شود و تا این لحظه گزینه های بسیار زیادی همچون یورگن گده، رضا عابدیان و نادر محمد خانی نیز شنیده می شود، هیات میدره باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت که روز یکشنبه هفته جاری تکلیف دستیاران این مربی را مشخص کند

گفته می شود دو دستیار به کادر فنی پرسپولیس اضافه می شود که بر اساس شنیده یک نفر ایرانی و یک نفر خارجی خواهند بود ولی تا این لحظه اسم هیچ کدام از گزینه ها به طور قطعی اعلام نشده است و قرار است در جلسه روز یکشنبه همه چیز مشخص شود

zamara
12-20-2008, 05:25 PM

هواداران پرسپوليس علي آبادي و سعيدلو را تشويق كردند

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز علي آبادي و سعيدلو را تشويق كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11:20 در زمين شماره 2 و 3 ورزشگاه راه آهن پيگيري شد.
در اين تمرين به دليل يخ زدگي زمين چمن ابتدا بازيكنان پرسپوليس به زمين شماره 3 ورزشگاه راه آهن رفتند و در چمن مصنوعي به گرم كردن و حركات استقامتي و بدنسازي پرداختند. بازيكنان بعد از 40 دقيقه به زمين شماره 2 آمدند و در قالب دو گروه به حركت با توپ پرداختند.
* حدود 100 هوادار حضور داشتند و به شدت مهندس علي آبادي، رئيس سازمان تربيت بدني و علي سعيد لو، معاون اجرايي رئيس جمهور را تشويق كردند و از آنها خواستند حواشي به وجود آمده را از پرسپوليس دور كنند.
* مهدي واعظي با رفع مصدوميت همراه حقيقي زير نظر عابدزاده تمرين كرد.
* علي كريمي با لباس تيم بايرن مونيخ آلمان در تمرين حضور پيدا كرد و به شدت مورد تشويق هواداران قرار گرفت.
*افشين پيرواني از بازيكنان خواست فقط با سه ضرب توپ را حركت دهند و از انجام حركات اضافه خودداري كنند.
* عليرضا حقيقي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.
*كريم باقري و بازيكنان ملي پوش امروز غايب بودند.
* در ابتداي تمرين، افشين پيرواني به مدت 20 دقيقه با بازيكنان و كادر فني جلسه اي جداگانه برگزار كرد.
* در فوتبال دستگرمي با دستور پيرواني بازيكنان مدافع و مهاجم پرسپوليس جاهاي خود را در زمين تغيير دادند.در اين تمرين آتسو و كريمي چهار گل زدند.
* فرزند احمد رضا عابدزاده در تمرين حضور پيدا كرد و مورد تشويق هواداران قرار گرفت.
* بازيكنان پرسپوليس در انتهاي تمرين زير نظر كماسي به سرد كردن پرداختند.
* تمرين پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد و فردا صبح پيگيري مي شود.

zamara
12-20-2008, 05:26 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0461/A0461350.jpg

منصوري: تا پايان فصل در پرسپوليس مي مانم

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به جلسه اي كه با پيرواني داشتم در پرسپوليس خواهم ماند.

محمد منصوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از روز اول به پرسپوليس عشق داشتم. حالا هم از آمدن به پرسپوليس پشيمان نيستم.
وي افزود: در جلسه اي با افشين پيرواني با او درباره موارد مختلف صحبت كردم .در پايان به اين نتيجه رسيدم كه تا انتهاي فصل از پرسپوليس جدا نشوم.
منصوري ادامه داد: مصاحبه اي از قول من منتشر شده بود كه دور از واقعيت بود. همين عامل باعث شد پيرواني از من دلخوري داشته باشد. ولي با برگزاري جلسه همه چيز حل شد.

zamara
12-20-2008, 05:29 PM
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0342/A0342390.jpg

ديدار پرسپوليس و استقلال 25 بهمن برگزار مي شود

در نشستي كه امروز با حضور رئيس و دبير فدراسيون فوتبال برگزار شد برنامه ليگ برتر تا پايان مسابقات مشخص شد و دربي پايتخت 25 بهمن برگزار مي‌شود.

عزيز محمدي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در جلسه امروز علي كفاشيان و مهدي محمدنبي حضور داشتند و برنامه مسابقات تا پايان فصل مشخص شد. روز آينده برنامه زمانبندي شده 4 هفته ليگ را اعلام خواهيم كرد.
وي افزود: دربي پايتخت بين دو تيم استقلال و پرسپوليس روز 25 بهمن ماه در هفته بيست و ششم ليگ برگزار خواهد شد. ما تمام برنامه‌هاي تيم ملي و اردوها و ديدارهاي تداركاتي اين تيم را در زمانبندي و اعلام برنامه ليگ لحاظ كرده‌ايم.
محمدي ادامه داد: در فاصله 14 دي تا 27 دي كه ديدارهاي تيم‌هاي ملي بين چين و سنگاپور برگزار مي شود وقفه‌اي در ليگ خواهيم داشت كه بخشي از آن مربوط به برگزاري مراسم سالار شهيدان است. در 22 دي ماه ديدارهاي معوقه ليگ و جام‌هاي حذفي را برگزار خواهيم كرد . در برنامه ليگ حتي مسابقات 4 باشگاه حاضر در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ديده شده است. ليگ برتر در دهه اول ارديبهشت سال 88 به پايان خواهد رسيد.

zamara
12-20-2008, 06:56 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0555/A0555589.jpg

پرسپوليس يك ديدار تداركاتي انجام مي دهد

تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه يك ديدار تداركاتي برگزار مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با تصميم افشين پيرواني پرسپوليس روز چهارشنبه در ديداري تداركاتي در برابر يك تيم از دسته يك تهران قرار مي گيرد.
پيرواني تا كنون 3 تيم را مشخص كرده و قرار است يكي از آنها را انتخاب كند.
همچنين با نظر سرمربي پرسپوليس ديدار تداركاتي كه باشگاه كوثر لرستان در خواست كرده بود با پرسپوليس انجام دهد لغو شد. كادر فني پرسپوليس معتقد است در حال حاضر اين ديدار لازم نيست .

zamara
12-21-2008, 05:16 PM
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0499/A0499611.jpg

باشگاه پرسپوليس از معاون فرهنگي سازمان ليگ برتر شكايت كرد .

به گزارش خبرگزاري فارس، عليپور؛ معاون فرهنگي سازمان ليگ اقدام به مصاحبه عليه باشگاه پرسپوليس در چند روز اخير كرده است. اين موضوع موجب ناراحتي‌ مسئولان باشگاه پرسپوليس شده و آنها صبح امروز با تهيه نامه‌اي شكايت رسمي خود را از عليپور به مراجع قضايي اعلام كردند.
باشگاه پرسپوليس در اين نامه آورده است؛ مصاحبه‌هاي اخير عليپور عليه باشگاه باعث شده تا هواداران اين تيم ناراحت شوند.
گفتني است عليپور در آخرين اظهار نظر خود اعلام كرده در صورت عدم رعايت مسائل فرهنگي در باشگاه پرسپوليس احتمال كسر امتياز از اين تيم وجود دارد.

zamara
12-21-2008, 05:19 PM
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0527/A0527792.jpg

سعيدلو: پرسپوليس جاي اختلاف نيست

معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: مسئولان باشگاه پرسپوليس بايد بدانند اين باشگاه جاي اختلاف نيست.

علي سعيدلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:
نمي دانم با اين شرايط ايده آل يعني داشتن امكانات مناسب و بازيكنان خوب چرا بايد مسائل حاشيه اي در هيئت مديره پرسپوليس وجود داشته باشد.
وي درباره اختلاف در هيئت مديره پرسپوليس گفت:
مسئولان باشگاه بايد بدانند پرسپوليس جاي اختلافات نيست. اين تيم مردمي است و هرگز فردي نبايد عليه ديگري جبهه گيري كند.آنها بايد همانند گذشته با قدرت به كارشان ادامه دهند.
رئيس سابق هيئت مديره باشگاه پرسپوليس افزود:
با مهندس علي آبادي حرف زدم .قرار است جلسه اي روز دوشنبه يا سه شنبه هفته جاري در سازمان تربيت بدني برگزار شود تا مسائل پيش آمده حل شود.
سعيدلو عنوان كرد:
پس از اين جلسه در دفترم با اعضاء هيئت مديره پرسپوليس جلسه خواهم داشت تا به اختلافات پايان داده شود.
وي درباره حضور در باشگاه پرسپوليس به عنوان رئيس مجمع خاطرنشان كرد:
من نيازي به حكم ندارم.هر جا كه باشم پيگير اخبار پرسپوليس هستم. در سفرهاي استاني دولت ميزان عشق و علاقه مردم به پرسپوليس را ديده ام.
سعيدلو افزود:
در آخرين سفر استاني رئيس جمهوري، جوانان خوزستاني مي خواستند پرسپوليس در آرامش باشد. من هم به آنها قول دادم تمام تلاشم را براي انجام اين كار انجام دهم. مطمئن باشيد براي تحقق خواسته مردم از هيچ تلاشي دريغ نمي كنم.
معاون اجرايي رئيس جمهوري درباره تشويق خود از سوي هواداران پرسپوليس گفت:
اين تشويق ها يعني اينكه انتظار دارند اجازه ندهيم مسائل حاشيه اي به تيم ضربه بزند. به هواداران قول مي دهم هر چه سريعتر موارد پيش آمده رفع شود تا سرمايه هاي اصلي پرسپوليس خيالشان راحت شود.
وي افزود:
تيم فوتبال پرسپوليس در حال حاضر فقط 4 امتياز از صدر جدول عقب است و هنوز هيچ چيز را از دست نداده است.

zamara
12-21-2008, 05:22 PM
http://media.farsnews.com/Media/8611/Images/jpg/A0382/A0382762.jpg

تمرين پرسپوليس با حضور كاظميان برگزار شد

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور جواد كاظميان در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.

به گزارش خبركزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10 و 30 دقيقه صبح امروز در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.

*در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات استقامتي و قدرتي در محوطه چمن مصنوعي آكادمي ملي المپيك پرداختند و سپس در سالن وزنه به زدن وزنه‌هاي سبك،‌حركات سرعتي كوتاه و بلند، پرش بر روي موانع پرداختند.
*كريم باقري و مازيار زارع غايب بودند و پژمان نوري پس از برگشت با تيم ملي از عمان و گلزني در مسابقه برابر چين مورد توجه بازيكنان و كادر فني قرار گرفت.
* حميد علي عسگر به دليل مصدوميت تمرين نكرد.
* هنگام تمرينات بازيكنان پرسپوليس درمحوطه باز آكادمي ملي المپيك مشكلات شديد صوتي از سوي مسئولان آكادمي ملي المپيك براي بازيكنان مانند تمرينات قبل به وجود آمد .حتي با درخواست افشين پيرواني اين مشكل حل نشد تا باز هم بازيكنان پرسپوليس با ناراحتي در آكادمي ملي المپيك تمرين كنند. مسولان آكادمي المپيك خطاب به پرسپوليسي‌ها اعلام كردند اجازه خاموش كردن بلندگو را ندارد.
بازيكنان پرسپوليس براي نقل مكان بين محوطه باز و سالن بدنسازي آكادمي نيز دچار مشكل شدند.
* احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژه‌اي را براي ايپكچي،‌حقيقي ،بهادر عبدي و مهدي واعظي كه به وزنه زدن مشغول بودند در نظر گرفت.
* افشين پيرواني در ابتداي تمرين با بازيكنان پرسپوليس دقايقي به گفت وگو پرداخت و از آنها خواست جديت لازم را داشته باشند.
* جواد كاظميان، مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس در اين تمرين حضور داشت و دقايقي با پيرواني و بازيكنان به گفت وگو پرداخت. وي به صورت انفرادي تمرين كرد.
* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز ساعت 12 و 20 دقيقه به پايان رسيد.

zamara
12-21-2008, 07:44 PM
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1387/6/Sport/wh120-236.jpg (http://www.isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1257211-1&Lang=P)

مجمع باشگاه پرسپوليس برگزار مي‌شود

نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس عصر امروز (يكشنبه) با حضور تمامي اعضا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جلسه‌ي هيات مديره باشگاه پرسپوليس عصر امروز با حضور هر پنج عضو اين هيات از جمله حسين هدايتي برگزار شد.
در اين جلسه اعضاي هيات مديره در خصوص مسائل فني و مالي باشگاه بحث و تبادل نظر كردند.

همچنين در اين جلسه گزارش‌هايي پيرامون مباحث مختلف باشگاه براي ارائه در جلسه‌ي مجمع باشگاه پرسپوليس كه قرار است طي اين هفته با حضور محمد علي‌آبادي برگزار شود نيز آماده شد.

در اين جلسه همچنين اعضاي هيات مديره اعتراضات خود را نسبت به موضع‌گيري "عليپور" يكي از اعضاي فدراسيون فوتبال پيرامون مسائل فرهنگي باشگاه پرسپوليس نشان دادند و قرار شد به صورت رسمي و قانوني اين موضوع را از طريق فدراسيون فوتبال پيگيري كنند.

zamara
12-22-2008, 09:49 AM
پرسپوليس از عليپور شكايت كرد

در پى اظهارات يكى از اعضاى حاضر در فدراسيون فوتبال كه با عنوان جعلى معاون فرهنگى سازمان ليگ اقدام به مصاحبه عليه باشگاه فرهنگى - ورزشى پيروزى (پرسپوليس) و هواداران ميليونى آن كرده، اين باشگاه عليه وى به مراجع قضايى شكايت كرد.

به گزارش سايت رسمى باشگاه پرسپوليس، عليپور در مصاحبه با يكى از خبرگزارى ها نسبت به مسائل فرهنگى باشگاه صحبت هاى نادرست و سخيفى داشته كه با اعتراض شديد از سوى هواداران اين باشگاه مواجه شد كه در پى آن، باشگاه فرهنگى ورزشى پيروزى (پرسپوليس) عليه عليپور به مراجع قضايى شكايت كرد.

zamara
12-22-2008, 09:51 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871002/html/202302.jpg

تهديد عليپور در پاسخ به اعتراض پرسپوليسى ها:

پرسپوليس براى ضربه خوردن، به اندازه كافى از درون مشكل و حاشيه دارد اما ظاهرا به اجبار بايد با مسائل بيرونى هم بجنگد.

مثلا همين اظهارنظر معاون فرهنگى سازمان ليگ كه اعتراض پرسپوليسى ها را به دنبال داشته اما حجت الاسلام عليپور از مواضع خود كوتاه نيامده و با اشاره مجدد به وضعيت فرهنگى پرسپوليس مى گويد: بدون توجه به نظر باشگاه ها در چارچوب شرح وظايف عمل مى كنيم . اگر پرسپوليسى ها ناراحت هستند مى توانند در حوزه هاى ديگر خود را پيدا كنند. عليپور همچنين در پاسخ به اظهارات مسؤول امور فرهنگى باشگاه پرسپوليس درباره وضعيت فرهنگى اين باشگاه، توضيح مى دهد: تمام موارد مطرح شده درباره ضعف در امور فرهنگى باشگاه پرسپوليس بر اساس آيين نامه سازمان ليگ است و به همين دليل براى بيان آنها درباره مسؤولان باشگاه ها ملاحظه نمى كنم. احترام به فرهنگ عمومى وظيفه همه است و كسانى كه فكر مى كنند اين موضوع آنها را ناراحت مى كند مى توانند از حوزه ورزش و باشگاه هاى ليگ برتر كناره گيرى كنند و در حوزه هاى ديگر به فعاليت بپردازند. در هر حال سازمان ليگ از مسؤولان باشگاه پرسپوليس و كانون هواداران آنها دعوت به عمل آورده تا درباره مسائل هواداران به بررسى بپردازند.
در كجاى فوتبال اين موضوع مرسوم است كه به دليل اعلام ضعف يك باشگاه، بايد از آنها عذرخواهى كنيم اگر آنها معتقدند اشخاصى كه در ورزشگاه ها موجب ناهنجارى مى شوند طرفدار نيستند، اشتباه مى گويند.اگر هم طرفدار هستند بايد باشگاه درباره ساماندهى شرايط آنها اقدام كند در اين صورت ما نيز به باشگاه پرسپوليس كمك مى كنيم و در خدمت آن ها هستيم. اگر مسؤولان باشگاه پرسپوليس نخواهند با ما همكارى كنند مجبوريم براساس آيين نامه با باشگاه برخورد كنيم چرا كه فقط سازمان ليگ نظر به ساماندهى هواداران ندارد بلكه سمت ديگر اين ماجرا را سازمان تربيت بدنى و مسؤولان ارشد فدراسيون فوتبال تشكيل مى دهند. مجمع سازمان ورزش و فدراسيون فوتبال به شدت بر اصلاح وضعيت موجود اصرار دارند به همين دليل مسؤولان باشگاه ها به جاى اين اظهارنظرها بايد با يك هم انديشى مقابل ناهنجارى هاى موجود بايستند.
پيش از اين نيز كميته انضباطى به باشگاه پرسپوليس تذكر داده بود. بر اساس آيين نامه كميته انضباطى نيز هر باشگاهى از حضور تماشاگر محروم نشود راهكارهاى ديگرى برايش در نظر گرفته مى شود حال كسر امتياز مى تواند يكى از گزينه هاى احتمالى مورد نظر كميته انضباطى باشد.»
-----------------------
منبع : ايران ورزشي

zamara
12-22-2008, 09:53 AM
عليپور مشاور فرهنگى من است

رييس سازمان ليگ برتر پس از شايعه شكايت باشگاه پرسپوليس از عليپور گفت: ايشان مشاور فرهنگى من در فدراسيون فوتبال است.

آقاى عليپور يكى از افراد مستعد در حوزه مسائل فرهنگى است و به خوبى توانسته تا امروز به تيم هاى مختلف كمك كند. متوجه شكايت باشگاه پرسپوليس از ايشان شده ام اما عليپور مشاور فرهنگى من در سازمان ليگ برتر است و بعيد مى دانم فردى باشد كه با حكم جعلى كار كند. با عليپور صحبت كردم . ايشان اعلام كردند كه عليه پرسپوليس مصاحبه نكرده اند. اين قضيه را پيگيرى خواهيم كرد تا هر چه سريع تر مشكل را حل كنيم.
----------------------------
منبع :ايران ورزشى

zamara
12-22-2008, 07:04 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0458/A0458265.jpg

جلسه هيئت مديره پرسپوليس با حضور علي‌آبادي برگزار شد

جلسه هيئت مديره پرسپوليس شب گذشته با حضور رئيس سازمان تربيت بدني برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيئت مديره پرسپوليس به منظور رفع مشكلات پيش آمده چند روز اخير، مبني بر استعفاي هدايتي از رياست هيئت مديره باشگاه روز گذشته از ساعت 17 و 45 دقيقه تا 19و 45 دقيقه در محل سازمان تربيت‌بدني برگزار شد.
در اين نشست پيرامون مسائل مختلف به ويژه سوءتفاهم بين هدايتي و مصطفوي بحث و تبادل نظر شد.
هنگامي كه اعضاي هيئت مديره قصد ترك سازمان تربيت‌بدني را داشتند به دليل برخورد با علي‌آبادي نشست دو ساعته ديگري را با حضور رئيس سازمان تربيت بدني تشكيل دادند.
در اين جلسه تصميمات مختلفي گرفته شد كه از جمله آن معرفي سخنگوي جديد هيئت مديره پرسپوليس است.

zamara
12-22-2008, 07:06 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0569/A0569028.jpg

پرسپوليس به مصاف راه‌سازان قم مي‌رود

تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه و در ديداري تداركاتي مقابل راه‌سازان قم قرار مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باتوجه به اينكه افشين پيرواني قصد داشت براي سنجيدن ميزان آمادگي بازيكنان خود چند ديدار تداركاتي قبل از شروع نيم فصل دوم برگزار كند، روز گذشته با مسئولان تيم فوتبال راه‌سازان قم براي برگزاري يك ديدار تداركاتي در روز چهارشنبه به توافق رسيد.
اين مسابقه صبح روز چهارشنبه و در ورزشگاه راه‌آهن برگزار مي‌شود.
سه تيم خواهان بازي دوستانه با پرسپوليس در روزهاي گذشته شده بودند كه تيم فوتبال راه‌سازان قم از تيم‌هاي حضور يافته در ليگ دسته دو انتخاب شد.

zamara
12-22-2008, 07:10 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564785.jpg

شعار عليه قلعه‌نويي و پا در مياني پيرواني

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز عليه امير قلعه‌نويي شعار سردادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس امروز صبح از ساعت 11 و 30 دقيقه در زمين شماره يك راه‌آهن پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان به دويدن، آقا وسط، حفظ توپ، پرسينگ و فوتبال دست گرمي پرداختند.
* خبرنگاراني كه قصد پوشش خبري تمرين را داشتند به دليل درب بسته جايگاه خبرنگاران در 30 ‌دقيقه ابتداي تمرين دچار مشكلاتي شدند.
* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس كه حدود 100 نفر بودند عليه داريوش مصطفوي شعارهايي سردادند كه پا درمياني احمد‌رضا عابدزاده، افشين پيرواني و ليدرهاي باشگاه پس از دقايقي از اين كار خودداري كردند.پيرواني خطاب به هواداران گفت: فقط به فكر تشويق تيم خود باشيد.
* هواداران پرسپوليس همچنين عليه امير قلعه‌نويي و تيم استقلال شعار سردادند و رضا شاهرودي پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس را شديدا تشويق كردند.
* مجتبي تقوي سرمربي سابق تيم نفت آبادان از نزديك دقايقي نظاره‌گر تمرين بود.
* جواد كاظميان مانند روز گذشته با پيراهن محمد علوي با پرسپوليسي‌ها تمرين كرد.
* بازيكنان ملي‌پوش و كريم باقري غايب بودند.
* احمد‌رضا عابدزاده مانند روزهاي گذشته تمرين‌هاي ويژه‌اي را براي دروازه‌بانان در نظر گرفت. عكس‌العمل هاي حقيقي باعث شد تا او تشويق شود.
* برخي هواداران كه بيرون از ورزشگاه بودند با سر دادن شعارهايي به عليرضا نيكبخت واحدي بي‌احترامي كردند.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس پس از دو ساعت به پايان رسيد.

zamara
12-22-2008, 07:11 PM

پيرواني: اعتراض نمي كنيم چون از استقلال نمي ترسيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چون از استقلال نمي‌ترسيم به تاريخ برگزاري دربي اعتراضي نداريم.

افشين پيرواني در گفت وگو با خبرگزاري فارس،اظهار داشت:‌ با توجه به برنامه‌ريزي كادر فني و پتانسيل بالاي بازيكنان پرسپوليس،از رويارويي با استقلال در تاريخ 25 بهمن هيچ ترسي نداريم. ما براي دربي لحظه‌شماري مي‌كنيم.
وي افزود: از استقلال نمي‌ترسيم و به همين دليل تاريخ دربي هيچ اعتراضي نداريم .البته مي‌دانم در صورتي كه اعتراض داشته باشيم تاريخ اين بازي به تعويق نمي‌افتد.
پيرواني تاكيد كرد: مطمئنم تيم ملي ايران با علي دايي و بازيكنان خوب پرسپوليس، كره جنوبي را شكست خواهد داد.دو روز بعد از آن پرسپوليس،استقلال را از پيش رو خواهد برداشت.

zamara
12-22-2008, 07:13 PM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0437/A0437452.jpg

خليلي چهارشنبه به تهران بازمي‌گردد

مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه به ايران بازمي‌گردد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي فردا در تست آمادگي بدني شركت و برنامه جديد براي ادامه تمرينات خود از پزشك معالجش دريافت مي كند. قرار است وي به دليل تعطيلات سال نو ميلادي و نبودن پزشكان در كلينيك آلمان روز چهارشنبه 4 دي ماه به تهران باز گردد.
خليلي پس از ديدار باخانواده‌ و رفع مشكلات شخصي با دستور پزشكان معالج روز دوشنبه نهم دي به آلمان بازمي‌گردد تا تمرينات خود را در مراحل پاياني پيگيري كند.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس قرار است در بدو ورودش به ايران به فدراسيون فوتبال برود و مدارك پزشكي‌اش را به مسئولان ارائه كند.
با دستور پزشك معالج، او در ايران بايد دويدن، فيزوتراپي و وزنه زدن را طبق برنامه‌اي كه به او ارائه شده پيگيري كند.

zamara
12-22-2008, 07:15 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0557/A0557213.jpg

انصاريان باز هم از پرسپوليس شكايت كرد

مدافع اسبق تيم پرسپوليس براي دريافت طلب خود بار ديگر از اين باشگاه شكايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاريان با حضور در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال از پرسپوليس شكايت كرد.
اين بازيكن طلب 22 ميليون توماني از پرسپوليس دارد. انصاريان در زمان شاه حسيني براي دريافت اين پول از باشگاه مذكور شكايت و راي محكوميت پرسپوليس را هم دريافت كرد اما به دليل تغيير و تحول در كميته انضباطي و عدم پيگيري اين بازيكن اين راي اجرايي نشد.
جلسه مجدد رسيدگي به شكايت انصاريان روز 14 دي ماه برگزار مي شود.

zamara
12-22-2008, 07:17 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562436.jpg

عابدزاده: خوشحالم كه يك پرسپوليسي در كنارم قرار مي‌گيرد

مربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور نعيم سعداوي در كادر فني اين تيم ابراز خوشحالي كرد.

احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم كه يك پرسپوليسي به كادر فني اضافه شده است. سعداوي با توجه به تجارب و پتانسيلي كه دارد مي‌تواند به ما كمك كند.
وي افزود: پيرواني مربي است كه دوست دارد دستياران قوي داشته باشد تا از لحاظ فني دچار مشكل نشود.
عابدزاده ادامه داد: احتمال ناراحتي هر فردي وجود دارد اما نبايد فراموش كرد پيرواني فقط مي‌توانست يك نفر را معرفي كند.كادر فني پرسپوليس از كمك تمام بزرگان استقبال مي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم بتوانيم پرسپوليس را به جايگاه مطلوبش برسانيم.

zamara
12-22-2008, 07:18 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0557/A0557191.jpg

نيكبخت تا پايان هفته بايد به كميته انضباطي مراجعه كند

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس بايد تا پايان هفته براي باز پس دادن پاداش هاي تيم ملي به كميته انضباطي مراجعه كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي با راي كميته انضباطي يكسال از حضور در تيم ملي محروم شده و بايد پاداش هاي گرفته شده را به فدراسيون برگرداند.وي حداكثر تا آخر هفته براي اين كار فرصت دارد.
مسوولان كميته انضباطي تاكنون نتوانسته اند با اين بازيكن ارتباط برقرار كنند.
شريفي رئيس كميته انضباطي اعلام كرده مبلغي كه نيكبخت بايد بپردازد حدود 4ميليون و پانصد هزار تومان است.

zamara
12-22-2008, 07:21 PM
http://media.farsnews.com/Media/8608/Images/jpg/A0348/A0348714.jpg

سعداوي مربي تيم فوتبال پرسپوليس شد

نعيم سعداوي به عنوان مربي تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با نظر افشين پيرواني و موافقت مدير عامل باشگاه پرسپوليس، نعيم سعداوي به عنوان مربي جديد اين باشگاه انتخاب شد.
افشين پيرواني با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: سعداوي از تجربه و علم روز برخوردار است و مي‌تواند به پرسپوليس كمك كند.
پيرواني در باره انتخاب دستيار خارجي گفت: در حال بررسي هستيم. هر زماني كه به گزينه مورد نظر برسيم از وجود دستيار خارجي در تيم استفاده خواهيم كرد.
سعداوي در جام جهاني 1998 فرانسه همبازي پيرواني در تيم ملي بود. اين مربي از روز چهارشنبه هفته جاري در تمرينات پرسپوليس حضور خواهد يافت.

zamara
12-22-2008, 07:23 PM
http://media.farsnews.com/Media/8608/Images/jpg/A0348/A0348714.jpg

سعداوي: اميدوارم با پرسپوليس قهرمان ايران و آسيا شويم

مربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم همراه اين تيم به عنوان قهرماني ايران و آسيا دست يابيم.

نعيم سعداوي در گفت وگوي اختصاصي با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: همه مي‌دانند پرسپوليس تيم بزرگي است و در فصل گذشته و اين فصل شرايط بسيار خوبي را داشته است.
وي افزود: پرسپوليس يك تيم بزرگ در آسيا و ايران است. امسال با توجه به شرايط ويژه بايد در سه جبهه به ميدان برويم كه مهمترين آن ليگ قهرمانان آسيا است. بايد شرايطي آماده شود كه اين تيم بعد از سال ها به خواسته خود برسد و در ليگ برتر براي دومين بار پياپي قهرمان شود. اميدوارم اين اتفاق رخ دهد.
سعداوي ادامه داد: از اعتماد پيرواني و مسئولان باشگاه پرسپوليس تشكر مي‌كنم. با رخصت از بزرگاني كه روي نيمكت اين تيم نشسته اند اميدوارم بتوانم به افشين پيرواني كه يكي از جوان‌ترين و با تفكر‌ترين مربيان ايران است كمك كنم.
وي يادآور شد: همه بايد دست به دست هم دهيم تا موجب شادي ميليون‌ها هوادار شويم. سعي مي‌كنم تجاربي كه دارم در خدمت باشگاه پرسپوليس و بازيكنان بزرگش قرار دهم .
سعداوي تاكيد كرد: روزي در تيم شاهين اهواز بازي مي كردم. هيچ وقت تصور نمي‌كردم روزي در تيم ملي ايران و پرسپوليس به ميدان بروم ولي با تلاش زياد اين اتفاق رخ داد. حالا با اعتماد افشين پيرواني و مسئولان پرسپوليس افتخاري بزرگ نصيبم شده كه به پرسپوليس خدمت كنم.
سعداوي خاطر نشان كرد: در روزهاي آينده برنامه هايم را تكميل مي كنم تا هر چه سريعتر بتوانم در خدمت تيم فوتبال پرسپوليس باشم .تفكرات زيادي دارم و اميدوارم بتوانم به پرسپوليس و هوادارانش خدمت كنم.

zamara
12-23-2008, 09:51 AM
كمى ريزتر از جلسه شبانه هيأت مديره پرسپوليس در سازمان

جلسه يكشنبه شب هيأت مديره پرسپوليس قرار بود يك جلسه آشتى كنان ميان حسين هدايتى و داريوش مصطفوى رئيس هيأت مديره و مديرعامل پرسپوليس باشد.

البته طراحى دستور اين جلسه روز شنبه و توسط على سعيدلو معاون اجرايى رئيس جمهور صورت گرفت.ماجرا از اين قرار بود كه سعيدلو به همراه خانواده به يك سفر شخصى رفت و در روزهاى پرالتهاب هيأت مديره پرسپوليس به طور كامل از دسترس خارج شده بود. حسين هدايتى بعد از جلسه هفته گذشته كه با استعفاى زبانى او خاتمه يافته بود، خيلى سعى كرد تا سعيدلو را پيدا كرده و او را در جريان وقايع جلسه قرار دهد اما اين اتفاق ميسر نشد تا هدايتى همچنان از عدم حضورش در پرسپوليس بگويد و از طريق دوستانش اين خبر را داغ نگه دارد اما وقتى سعيدلو به تهران برگشت و تلفن همراهش را روشن كرد با تماس هاى پرشمار خبرنگاران روبه رو شد و آنجا بود كه فهميد اوضاع در تيم اصلاً خوب نيست. سعيدلو عصر شنبه با مجيد فرخزادى و محمدحسين نژادفلاح تماس تلفنى برقرار مى كند و اصل ماجرا را از آنها جويا مى شود. وقتى متوجه اتفاقات مى شود مصاحبه اى انجام داده و اعلام مى كند اگر وضعيت به همين منوال باشد نيازى به حكم ندارد و مستقيماً در جريانات باشگاه پرسپوليس دخالت مى كند. اين پيغام، سازمان را مجبور مى سازد تا شرايطى را فراهم آورد تا بار ديگر ملاقاتى ميان على آبادى، هدايتى و مصطفوى برقرار شود. براى آرام شدن اوضاع اين بهترين برنامه اى بود كه بايد اتفاق مى افتاد اما صبح روز يكشنبه هدايتى با سعيدلو ارتباط برقرار كرده و مفصلاً در مورد مسائل رخ داده در جلسه با او صحبت مى كند. از خستگى هايش و خواسته هايش حرف مى زند. سعيدلو هم به او اطمينان خاطر مى دهد كه باشگاه به وجودش نياز دارد و در جلسه اى رودررو با اعضاى هيأ ت مديره اين موضوع را براى اعضا روشن خواهد ساخت. جلسه بعدازظهر، همان جلسه آشتى كنان بود كه برقرار شد. اين جلسه ابتدا در باشگاه پرسپوليس برگزار شد اما ادامه جلسه به سازمان منتقل شد تا در يك جلسه غيررسمى و پيش از برگزارى جلسه مجمع كه وعده اش را براى همين هفته داده اند ديدارى ميان على آبادى، هدايتى و مصطفوى برقرار شود. ديدارى كه اصطلاحاً آن را يك ملاقات سرپايى ناميده اند!در اين جلسه على آبادى از هدايتى و مصطفوى مى خواهد كه نسبت به مسائل كمى خوددارتر باشند و اجازه دهند مسائل باشگاه بدون تنش به جلو برود اما ظاهراً در اين جلسه حرف هاى ديگرى هم رد و بدل شده است كه البته تأييد شده نيست. حرف هايى در مورد فشارى كه اعضا به على آبادى و سعيدلو مى آورند كه اهداف خود را به پيش ببرند و... اما در نهايت همه چيز به حالت عادى اش باز مى گردد. گفته مى شود هدايتى بسيار اميدوار است كه سعيدلو به عنوان رئيس مجمع باشگاه به اين مجمع ورود كند و اوضاع را تحت كنترل خود در آورد. موضوعى كه گفته مى شود چندان به مذاق نزديكان على آبادى خوش نمى آيد!
----------------------------
منبع : ابرار

Abadan
12-23-2008, 12:09 PM
این تاپیک به دلیل 100 صفجه شدن قفل میشود. اخبار جدید رو در تاپیک جدیدی که ایجاد میکنم قرار دهید.
با تشکر