PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقل و انتقالات باشگاه

صفحه ها : 1 [2] 3

paradise
05-10-2009, 05:00 PM
باید پتروویچ-کریمی-باقری-نیکبخت-نوری-مازیار-رضایی-سپهر-محمد- توره- خلیلی-باشند

رحمتی-سیدجلال-عقیلی+ آرفی هم بیاند خوبه

رامین اکبری
05-10-2009, 05:03 PM
از کی میخوان نقل و انتقالات رو شروع کنن!!!!!

Hamid_Red
05-11-2009, 12:10 AM
پرسپوليسى ها تماس گرفته اند اما هنوز مذاكره نكرده ايم

مهرزاد معدنچى كه فصل قبل با الشعب بازى هاى بسيار خوبى را از خود به نمايش گذاشت و عنوان بهترين بازيكن خارجى ليگ امارات را به دست آورد، در فصل جارى با پيراهن النصر فروغ گذشته را نداشته است و نتوانسته مثل فصل قبل بازيكن تأثيرگذارى باشد.
در روزهاى گذشته شايعاتى مبنى بر حضور معدنچى در پرسپوليس براى فصل آينده به گوش رسيد اما خودش در اين رابطه حرف هاى جالبى مى زند. معدنچى در رابطه با شايعه انتقالش به پرسپوليس مى گويد: اين موضوع فعلاً در حد حرف است و هنوز مذاكره اى انجام نشده است مدتى پيش يكى از مسئولان باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفت اما هيچ مذاكره اى صورت نگرفت. ليگ امارات ۳ هفته ديگر به پايان مى رسد و اگر پرسپوليسى ها خواهان مذاكره باشند با آنها صحبت خواهم كرد اما در حال حاضر هيچ صحبتى انجام نشده است.
او در پاسخ به اين سؤال كه آيا احتمال دارد فصل آينده در ايران بازى كند، گفت: فعلاً هيچ چيز مشخص نيست و فكر كنم تا يك هفته ديگر در اين مورد تصميم قطعى را خواهم گرفت. البته پيشنهادهاى مالى اماراتى ها با تيم هاى ايرانى قابل مقايسه نيست و من حق دارم به فكر خانواده ام باشم. به همين دليل ماندن در امارات اولويت اولم است.وى در مورد حضورش در اردوى تيم ملى گفت: پس از اتمام ليگ امارات به ايران برمى گردم و در اردوى تيم ملى شركت مى كنم. با تمام توانم در تمرينات شركت مى كنم تا در تاكتيك هاى سرمربى تيم ملى جاى ثابتى داشته باشم. انگيزه خيلى زيادى براى حضور در اردوى تيم ملى دارم و مى خواهم مهره موثرى براى تيم ملى باشم.
وى افزود: تيم ملى شرايط حساسى دارد و همه بايد كمك كنند و از تيم ملى حمايت كنند تا تيم ملى به جام جهانى صعود كند. در حال حاضر تيم ملى نياز به حمايت و آرامش دارد و مطمئن هستم كه مردم دوباره در كنار تيم ملى خواهند بود تا به جام جهانى برويم. معدنچى در مورد بازى با كره شمالى هم گفت: بازى خيلى سختى است. ما در گذشته هم كره شمالى را در خانه اش برده ايم و الان هم توان اين كار را داريم. اگر خودمان باشيم و بخواهيم، مى توانيم اين تيم را در خانه اش شكست دهيم.

منبع:hurrasport

Hamid_Red
05-11-2009, 12:13 AM
ما در زمينه جذب آرفي اشتباه نكرده ايم

عباس انصاري فرد که گفته مي شود با جذب اشپيتيم آرفي مهاجم آلبانيايي الاصل هزينه سنگيني روي دست باشگاه پرسپوليس گذاشته است اعلام كرد:اين مسئله کذب است و ما در زمينه جذب آرفي از دايره منطق خارج نشديم.آرفي همين الان دو سه مشتري داخلي و يک مشتري از کشورهاي حوزه خليج فارس دارد که حاضرند 300 هزار دلار به باشگاه پرسپوليس بدهند تا قرارداد او با ما لغو شود. "در رابطه با علي كريمي بايد بگويم مشکلي با اين بازيکن نداريم و اگر به خارج از کشور نرود فصل بعد هم با پرسپوليس خواهد بود.

افشیر
05-11-2009, 12:28 AM
آشوبی رو باید بیارن

ابراهیم قاسمی
05-11-2009, 01:15 AM
سید مهدی رحمتی هرجوری که هست جذب کنند

NiMeN
05-11-2009, 11:26 AM
perspolis be chapaye sorati mesle madanchi va ashjari niyaz dare , be ye goolere khob meclele rahmati , ye defaye vasate ghodrati va ba tajroobe mesle jalal hoseyni , defa chape khob mesle ale neme , hafbakam mobali,along

پسر پرسپوليسي
05-11-2009, 11:33 AM
با بازيه مسخره اي كه ديروز واعظي تو دروازه كرد....مهم تر از هر چيزه ديگه يه دروازه بانه كه فقط ميتونه مهدي رحمتي باشه !!!!!!!!!!

ali110
05-11-2009, 11:58 AM
اگر مربی خوب بگیرند با همین بازیکنان سال بعد قهرمان میشویم.
یک سئوال دارم حمید استیلی چطور بود که ازکادرمربی گری کنارگذاشته شدو افشین پیروانی که به نظر من سواد حمید را نداشت سرمربی گذاشتند؟

imported_غروب پوش
05-11-2009, 12:18 PM
آخرین کسایی که مد نظر بودن کیا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

hossein_batigoal
05-11-2009, 12:45 PM
Hala ke jame hazfi ro ham az dast dadim bayad baraye fasle bad ye teame khoob bebandin.ma dige taghat nadarim perspolis ro injory bebinim.

Hamid_Red
05-11-2009, 04:52 PM
صادقي:مس جواب ندهد با پرسپوليس مذاكره مي كنم

خبرگزاري فوتبال ايران- اميرحسين صادقي مدافع مس كرمان در مورد وضعيتش براي فصل آينده مي*گويد: «فعلا منتظر جواب مسئولان مس هستم ولي زياد نمي*توانم صبر كنم.»

صادقي در گفت*وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب ادامه مي*دهد: «مدتي پيش با مسئولان مس حرف زدم ولي اتفاق خاصي نيفتاده است و آنها هم تماسي نگرفتند تا براي تمديد قرارداد مذاكره كنيم. اگر تا دو سه روز آينده جواب ندهند با تيم*هاي ديگر از جمله پرسپوليس مذاكره خواهم كرد.»

صادقي تاكيد مي*كند: «از استقلال و پرسپوليس پيشنهاد دارم ولي بايد بگويم كه استقلال بدون امير قلعه*نويي استقلال نيست و به همين دليل ترجيح مي*دهم كه به پيشنهاد پرسپوليس بيشتر فكر كنم.»

reza zarei
05-11-2009, 07:14 PM
آقايان ما دروازه بان و دفاع چپ و هافبكي كه جاي باقري را پر كنه نداريم اونوقت حرف از مير باقري و صبري ميزنن .
منكه چشمم آب نمي خوره اين آقايان بتونند اين بازيكنان فعلي را هم حفظ كنند

m2stech
05-11-2009, 11:52 PM
این صادقی داره بازارگرمی میکنه آخرشم میره اس تقتق لال

mamad tayson
05-12-2009, 02:35 PM
آرفی و بائو خوبن
حداقل اگه کریمی خدایی نکرده محروم یا مصدوم بشه بائو بیاد بهتر از حمید علی عسگر
جواد کاظمیان بیاد خیلی خوب میشه
رحمتی
خلعتبری
مبعلی
سید جلال
و مهمتر از همه اینکه کریمی قراردادشو تمدید کنه همین و بس

5225055
05-12-2009, 03:25 PM
به نظر من جهانگیر عسگری عرفان اولروم و اشبیتیم خوبه

imported_shayan love red
05-12-2009, 04:37 PM
اول باید با ستاره های تیم تمدید کنیم
بعدش حسینی و کعبی و خلعتبری گزینه های خوبی هستن

a79201
05-12-2009, 05:18 PM
به نظربنده بایدکسی روبرای تیم بخرندکه اولاعین چندبازیکن فعلی مسن وپرمدعانباشه که توزمین راه بره و هروقت هزارتومن ازپولش روندادن آسمان وزمینوبه هم بدوزه .دوما:عاشق پرسپولیس باشه وقدرپیراهنشو بدونه.
مسئولین تیم هم بایدبجای مصاحبه های بیشترکاربیشترانجام بدن وموقع خریدبازیکن قراردادوطوری تنظیم
کنن که مثل تیم های اروپایی نسبت به عملکردبازیکن حقوق وپاداش بدن مثل قراردادعلی کریمی بابایرمونیخ که قرارشده بوداگردرتعدادی ازبازیهابازی کردقرارداداوتمدیدبشه !

کریم(پژمان)
05-12-2009, 06:25 PM
اگه بازیکنان خوبمون بمونن ما فقط یه دروازبان و 2 تا مدافع لازم داریم و نهایتا" یه مهاجم

Alireza Rouhandeh
05-12-2009, 08:31 PM
رحمتى....... حسينى..........ارفى هم كه اومده........ مير باقري و صبري و باىو رو نميخوايم.

Masoud
05-12-2009, 09:03 PM
برای نهمین فصل لیگ برتر ؛
لیست فروش پرسپولیس اعلام شد / توره و پترویچ در لیست مازاد

ابراهیم توره،ایوان پترویچ و مهدی واعظی برای فصل آینده درلیست فروش پرسپولیس قرار گرفتند.

ابراهیم توره،ایوان پترویچ و مهدی واعظی برای فصل آینده درلیست فروش پرسپولیس قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، منابع نزدیک درباشگاه پرسپولیس خبراز لیست 10 نفره فروش این باشگاه برای فصل بعد می دهد که دربین آنها نام بازیکنان بزرگی به چشم می خورند. ابراهیم توره، فرانک آتسو، مهدی واعظی، ایوان پترویچ، مسعود زارعی، هادی نوروزی، فرهاد خیرخواه، باقری ها، علیرضا حقیقی وبهادر عبدی لیست 10 و محرمانه فروش باشگاه پرسپولیس است که فصل آینده دراین تیم حضورنخواهد داشت.

Hamid_Red
05-12-2009, 10:16 PM
پیروز قربانی در پرسپولیس؟!

یروز قربانی در یک جمع دوستانه از پیشنهاد پرسپولیسی*ها برای فصل آینده خبر داده است. او مدعی شده از طرف حسین هدایتی با او تماس گرفته شده تا برای پیوستن به پرسپولیس وارد مذاکره شود. پرسپولیس برای تقویت خط دفاع خود روی چند مدافع لیگ برتری نظر دارد که کاپیتان دوم استقلال یکی از آنهاست. البته در طول این فصل چند بازیکن دیگر از جمله مهدی رحمتی و امیرحسین صادقی هم چنین ادعایی را مطرح کردند که بعدا توسط هدایتی تکذیب شد. اما این بار موضوع زمانی جدی*تر می*شود که می*بینیم نام قربانی همزمان در لیست فروش استقلال هم قرار گرفته است. هر چند که این لیست فروش رسمی نیست و هنوز تایید نشده. برخی*ها حمایت از قلعه*نویی و به اصطلاح قرارداشتن او در باند سرمربی سابق استقلال و اختلاف با فرهاد مجیدی که این روزها رابطه بسیار خوبی با واعظ پیدا کرده را از جمله دلایل کنار گذاشته شدن احتمالی قربانی می*دانند. از بعد فنی هم گفته می*شود مشاوران فنی و نزدیکان واعظ او را برای بازی در دفاع خطی مساعد و مناسب نمی*دانند. بدون تردید اگر استقلال پیروز را نخواهد او با وجود سابقه 9 ساله در این تیم و بستن بازوبند آن بر بازو راهی تیم رقیب یعنی پرسپولیس خواهد شد، اما خود قربانی می*گوید پس از بازی با الجزیره برای فصل بعد تصمیم خواهد گرفت:«پس از بازی با الجزیره در خصوص تمدید قرارداد صحبت می کنم. پیروز قربانی هنوز آنقدر بدبخت نشده است که قرار باشد دیگران تکلیفش را روشن کنند. من همیشه خودم تکلیفم را مشخص می*کنم.» بدون شک طی روزهای آتی موضع رسمی باشگاه استقلال در قبال پیروز مشخص خواهد شد. تاکنون که برای تمدید قرارداد به او پیشنهادی نشده است.

رامین اکبری
05-13-2009, 10:17 AM
این ها کی شروع می کنن و دست به کار میشن

ramin1988
05-13-2009, 10:28 AM
با فروش ایوان پتروویچ خیلی اشتباه بزرگی میکنن ....

imported_غروب پوش
05-13-2009, 10:54 AM
آخرین لیستی که خریدن کیا هستن کسی میدونه؟؟؟؟///

imported_shayan love red
05-13-2009, 02:28 PM
پتروویچ بهترین بازیکن خارجی این فصل پرسپولیس بود

kami nikbakht
05-13-2009, 03:12 PM
پترويچ نبايد بره واقعا حيفه

نازنين
05-13-2009, 03:25 PM
خيلي احمق هستن كه مي خوان پترويچ رو بفروشن ولي عسكر و عبدي و خير خواه رو نگه دارن!!!!!
يعني شعورشون نميرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behzad1527
05-13-2009, 03:43 PM
خيلي احمق هستن كه مي خوان پترويچ رو بفروشن ولي عسكر و عبدي و خير خواه رو نگه دارن!!!!!
يعني شعورشون نميرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
چرا شعورشون هم خیلی خوب میرسه.ولی اونها درامد زایی و پولو میشناسن دیگه کاری ندارن که تیم ضعیف میشه یا نه.

mohsen_red_black
05-13-2009, 05:34 PM
بهزاد به این نمیگن شعور که به این میگن پولکی نه شعور

Masoud
05-13-2009, 05:51 PM
خدا كنه يه دوتا بازيكن بدربخور بيارند

proti
05-13-2009, 05:58 PM
نمیدونم شنیدین یا نه
مهدی شیری رفت...
خب فکر کنم باید قید این تیم رو بزنیم برای فصل بعد
در مورد دروازه بان ما مشکلی نداریم دروازه بانهامون خوبن مشکل بزرگ پرسپولیس خط دفاع و مهاجم گلزنه

Masoud
05-13-2009, 06:30 PM
سوي مدير برنامه*هايش اعلام شد:
اولتيماتوم آرفي به باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مدير برنامه*هاي اشپيتيم آرفي به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد.

عباس نبوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: با توجه به توافقات انجام شده و اتفاقات چند مدت اخير وظيفه خود دانستم تا مواردي جدي را به باشگاه پرسپوليس هشدار دهيم.
وي افزود: با توجه به قول مسئولان باشگاه پرسپوليس 27 ارديبهشت بايد 40 درصد از پيش*قرارداد آرفي پرداخت شود تا او به قول خود و قرارداد داخلي پايبند باشد.
نبوي ادامه داد: متأسفانه در روزهاي اخير خبرهاي خوبي از باشگاه پرسپوليس نمي شنويم. روز اول كه هدايتي رئيس هيات*مديره پرسپوليس با من گفت*وگو كرد و آرفي را پرسپوليسي دانست حالا از بين افرادي كه بايد جوابگوي پرداخت پيش قرارداد آرفي باشد خارج شده و اين براي ما ناخوشايند است.
وي يادآور شد: البته به جزء هدايتي با عباس انصاري*فرد صحبت*هاي نيز داشته*ايم اما از امروز اعلام مي*كنم در صورتي كه در زمان مقرر پيش قرارداد آرفي پرداخت نشود او مذاكرات خود را با باشگاه سپاهان كه 20 درصد بيشتر از پرسپوليسي*ها پول مي*دهد آغاز خواهد كرد و يا جواب پيشنهاد 700 هزار يورويي براي 7 ماه را به يك تيم اماراتي خواهد داد.
وي خاطرنشان كرد: اشپيتيم براي پول به پرسپوليس نيامده اما نمي پذيرد كه پيش پرداخت يك هفته به تعويق بيفتد. او همچنين اعلام كرده در صورتي كه اين مبلغ پرداخت شود با دستور مسئولان باشگاه پرسپوليس به تهران خواهد آمد در غير اينصورت شرمنده هدايتي، انصاري*فرد و هواداران اين باشگاه خواهد بود.
انتهاي پيام/

Hamid_Red
05-13-2009, 07:59 PM
پتروويچ : پرسپولیسی ها نمی خواهند رضایت نامه ام را بدهند تا بروم

ايوان پتروويچ گفت : واقعا نمي دانم چرا در فوتبال ايران به اين شكل رفتار مي كنند، يك روز علي كريمي را مقابل افشين پيرواني قرار مي دهند، فردا پيرواني برابر انصاري فرد موضع مي گيرد، بعد از آن انصاري فرد عليه عابدزاده صحبت مي كند و مسائل عجیب و غریبی که من را کلافه کرده است .
هافبك صربستاني تيم پرسپوليس افزود: من به اتفاقات حاشيه ای چند روز اخير پيرامون باشگاه پرسپوليس كاري ندارم اما مي گويم جالب نيست در بزرگ ترين باشگاه يك كشور چنين مسائلي اتفاق بيفتد. در فوتبال يك روز خوب ظاهر مي شويد و يك روز هم ايده آل نيستيد. اما اين دليل نمي شود ما بخواهيم مسائل نامربوط را مطرح كنيم.
وي تاكيد كرد: بدون اينكه اتفاق خاصي رخ داده باشد با مطرح كردن يكسري مسائل حاشيه اي بي دليل فشار سنگين را به مجموعه تيم از مديرعامل تا مربي و بازيكن وارد مي شود.
فقط در فوتبال ايران به اين شكل است ، من خودم منتظرم در دو هفته آينده وضعيت تيم پرسپولیس در ليگ قهرمانان آسيا مشخص شود تا درخصوص آينده ام تصميم گيري كنم.
هافبك تيم پرسپوليس اضافه كرد: من امروز در يكي از روزنامه هاي ورزشي ايران را ديدم كه مصاحبه ای را به دروغ از من چاپ كرده بود و در اين مصاحبه از قول نوشته بود از پرسپوليس مي روم که از سه تيم پيشنهاد دارم در حالي که من هيچگونه مصاحبه اي را انجام نداده ام . .
پتروويچ گفت: از شرايط پيش آمده در پرسپوليس ناراحت هستم. در حالي كه يكسال ديگر با اين تيم قرارداد دارم خيلي ها نام من را در ليست فروش قرار مي دهند. مگر مي شود چنين اتفاقي رخ داده باشد. یک مثال برای شما بزنم ، مثل اینکه من تا جلوي پمپ بنزين رفته ام و بعد از آن به صاحب پمپ بنزين مي گويم همراه خود پول نیاورده ام و در نهايت صاحب پمپ بنزين به من خواهد گفت از جايگاه استخراج بنزين بروم . حالا اگر مسئولين پرسپوليس هم اگر مرا نمي خواهند رضايتنامه ام را مي دادند تا از اين تيم جدا شوم. اگر مديران پرسپوليس دوست ندارند من در اين تيم بمانم مشكلي نيست رضايتنامه ام را بدهند تا از اين تيم بروم.
وي ادامه داد: در چند بازي گذشته تيم پرسپوليس بنا به صلاحديد كادر فني در پست غيرتخصصي ام در دفاع بازي كردم و به همين دليل نتوانستم تمام توانايي هایم را به نمايش بگذارم. من در حدود 15 سال قبل در آكادمي فوتبال كشورم فقط يك بار در دفاع چپ بازي كردم. مطمئنا پس از 15 سال نمي توان تغيير پست داد.
هافبك تيم پرسپوليس اضافه كرد: من هم با خوشحالي هواداران خوشحال مي شوم و دوست دارم تيم با پیروزی بر حريفان به تماشاگران هديه بدهد. دوست ندارم گريه آنها را ببينم به همين دليل هرگاه در زمين بازي مي كنم تلاش خود را انجام مي دهم تا انتظارات آنها را برآورده كنم، در حال حاضر هم دوست دارم به پرسپوليس در رقابت هاي آسيايي و مسابقه حساس مقابل الشباب كمك كنم و بعد از آن اگر در ليست پرسپوليس نبودم مي روم.
به طور يقين پرسپوليس تنها تيم جهان نيست من هم به تيمي می روم كه در آن بازي كنم.
پتروويچ گفت: از وقتي كه در روزنامه ها اعلام شده من در ليست فروش پرسپوليس هستم باشگاه هاي بسياري با من تماس گرفته اند اما بايد مشخص شود وضعيت پرسپوليس در فصل آينده چطور خواهد بود.
وي افزود: نيلو وينگادا مربي خوبي به نظر مي رسد. اما يك مقدار مشكلات داخلي تيم باعث شده نتايج خوبي نگيريم. بايد مسائل حاشيه ای را كنار بگذاريم و به فكر بازي حساس مقابل الشباب باشيم. من خودم هيچگاه درخصوص مديريت باشگاه صحبت نمي كنم و تمام تمركزم را در داخل زمين مي گذارم.

Hamid_Red
05-13-2009, 08:37 PM
حسيني: پيشنهاد مستقيمي از پرسپوليس دريافت نكرده ام

سيدجلال حسيني بازيكن فصل گذشته تيم سايپا و عضو تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: هنوز از پرسپوليس به طور مستقيم پيشنهادي دريافت نكرده ام. وي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در كمپ تيم ملي در خصوص شايعه مذاكراتش با تيم پرسپوليس گفت: تا اين لحظه مذاكره اي با مسوولان اين تيم نداشته ام و اگر پيشنهادي هم بوده به صورت مستقيم نبوده است.
وي افزود : در پايان ليگ هشتم ، قراردادم با تيم سايپا به پايان رسيده است و هم اكنون مي توانم به عنوان بازيكن آزاد براي خود تصميم گيري كنم.
حسيني افزود: از چند تيم مختلف پيشنهاد داشته ام اما هنوز تصميم جدي نگرفته ام ولي بزودي تيم خود را مشخص خواهم كرد.
وي در خصوص وضعيت تيم ملي نيز گفت: تمرينات شادابي را در تيم ملي پشت سر گذاشته ايم و فكر مي كنم در طول چند روز آينده به مرز آمادگي برسيم.
حسيني افزود: امكانات مطلوبي در كمپ تيم ملي وجود دارد و همه چيز براي صعود تيم ملي به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي فراهم شده است.
وي با اشاره به شانس بالاي ايران براي صعود به جام جهاني، افزود: ايران تيم بزرگي است و مطمئنا با حمايت مردم و مسوولان ورزش به جام جهاني صعود خواهيم كرد.

:messikarimi&kh
05-13-2009, 09:13 PM
too fasl naghl & enteghalat karimi& khalili ra negah darid

:messikarimi&kh
05-13-2009, 09:16 PM
too fasl naghl & enteghalat karimi& khalili ra negah darid
messi2 rasti ivan ham bemoone

نازنين
05-13-2009, 09:24 PM
اميدوارم مسال يار گيري الكي نكنن!

Masoud
05-13-2009, 09:27 PM
خليلى و كريمى شايد نمونند

نازنين
05-13-2009, 09:31 PM
تورو خداااااااااا اين رو نگوووووووووووووو :((

Masoud
05-13-2009, 09:48 PM
حسيني: پيشنهاد مستقيمي از پرسپوليس دريافت نكرده ام
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۳/۰۲/۸۸‬
ورزش. حسيني. فوتبال. تيم ملي
سيدجلال حسيني بازيكن فصل گذشته تيم سايپا و عضو تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: هنوز از پرسپوليس به طور مستقيم پيشنهادي دريافت نكرده ام.

وي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در كمپ تيم ملي در خصوص شايعه مذاكراتش با تيم پرسپوليس گفت: تا اين لحظه مذاكره*اي با مسوولان اين تيم نداشته ام و اگر پيشنهادي هم بوده به صورت مستقيم نبوده است.

وي افزود : در پايان ليگ هشتم ، قراردادم با تيم سايپا به پايان رسيده است و هم اكنون مي*توانم به عنوان بازيكن آزاد براي خود تصميم*گيري كنم.

حسيني افزود: از چند تيم مختلف پيشنهاد داشته ام اما هنوز تصميم جدي نگرفته ام ولي بزودي تيم خود را مشخص خواهم كرد.

وي در خصوص وضعيت تيم ملي نيز گفت: تمرينات شادابي را در تيم ملي پشت سر گذاشته*ايم و فكر مي*كنم در طول چند روز آينده به مرز آمادگي برسيم.

حسيني افزود: امكانات مطلوبي در كمپ تيم ملي وجود دارد و همه چيز براي صعود تيم ملي به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي فراهم شده است.

وي با اشاره به شانس بالاي ايران براي صعود به جام جهاني، افزود: ايران تيم بزرگي است و مطمئنا با حمايت مردم و مسوولان ورزش به جام جهاني صعود خواهيم كرد

Masoud
05-13-2009, 09:50 PM
فرزاد آشوبي:
پرسپوليس را دوست دارم اما هنوز صحبتي نشده است
تلاش مي*كنم در ليست قطبي بمانم سرويس: ورزشي - فوتبال
1388/02/23
05-13-2009
19:19:53
8802-16036: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: پرسپوليس را دوست دارم اما مسئولان اين باشگاه هنوز هيچ صحبتي درباره بازگشتم به اين تيم نكرده*اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرزاد آشوبي پيرامون تمرينات تيم ملي فوتبال ايران گفت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيكنان به خوبي درك مي*كنند كه چه شرايط سختي بر تيم ايران در اين مقطع حاكم شده است. معتقدم بهترين*هاي فوتبال ايران توسط افشين قطبي به تيم ملي دعوت شدند و به سهم خودم همه تلاشم را خواهم كرد تا در ليست نهايي سرمربي تيم ملي حضور داشته باشم.

وي پيرامون امكان حضورش در پرسپوليس نيز گفت: پرسپوليس را دوست دارم و واقعا اميدوارم به اين تيم برگردم. البته هنوز مسئولان اين تيم در اين زمينه با من صحبتي انجام ندادند و در صورت وجود هر پيشنهادي مي*توانيم پس از مذاكره و بررسي به نتيجه*ي خوبي در اين زمينه برسيم

Masoud
05-13-2009, 09:55 PM
تورو خداااااااااا اين رو نگوووووووووووووو :((

جديه قرار نيست بمونند

Hamid_Red
05-13-2009, 10:16 PM
باشگاه پرسپولیس اشپیتم آرفی را بدون بازی در این تیم می فروشد !

اشپیتم آرفى بلافاصله پس از پایان فصل هشتم به فروشگاه حصارى رفت و با پیراهن شماره 5 پرسپولیس در کنار عباس انصارى فرد عکس انداخت و گفت : من در پیام مشهد خودم را ثابت کردم و چند باشگاه بزرگ خواهانم شدند اما قلبم گفت به پرسپولیس بیایم . آرفى حتى قراردادى نیز با پرسپولیسى ها منعقد و اعلام کرد به غیر از
پرسپولیس به هیچ تیم دیگرى فکر نمى کنم و ...اما دیروز خبر عجیبى به دستمان رسید. با توجه به رسمى شدن قراردادهاى داخلى، آرفى از حالا بازیکن پرسپولیس ا ست اما شنیدیم عد ه اى از نزدیکان باشگاه به
دنبال ترانسفر این بازیکن آلبانیایى هستند و حتى چند مشترى پولدا ر هم براى انتقال وى پیدا کرده اند .البته اکثر باشگاه هایى که با دیدن فیلم بازى هاى آرفى به دنبال جذب وى هستند باشگا ههاى حوزه
خلیج فارس بوده و حاضرند براى عقد قرارداد با آرفى مبلغ هنگفتى را
هزینه کنند .
نکته عجیب ترا ینجاست که عباس ا نصار ى فرد نیز با توجه به پیشنهاداتى که براى ا نتقال آرفى پیشروى خود مى بیند ا برا ز تمایل کرده وى را ترانسفر کند .ا ز قرار معلوم یکى از این پیشنهادات سه برابر مبلغى است که پرسپولیس مى خواهد به آرفى دهد یعنى با فروش این مهاجم، پرسپولیسى ها میتوانند سه بازیکن دیگر را به تیم خود بیاورند .
با این حساب باید گفت آرفى نیامده از پرسپولیس مى رود که این هم از اتفاقات عجیبى است که تنها درفوتبال ا یران رخ مى دهد .

NiMeN
05-13-2009, 11:04 PM
be nazare man mehdi rahmati , jalal hoseyni , ashoobi , ashjari , mobali , kazemiyan , ale neme bayad to liste arteshe sorkh bahan

Masoud
05-14-2009, 12:50 AM

اشپیتم آرفى بلافاصله پس از پایان فصل هشتم به فروشگاه حصارى رفت و با پیراهن شماره 5 پرسپولیس در کنار عباس انصارى فرد عکس انداخت و گفت : من در پیام مشهد خودم را ثابت کردم و چند باشگاه بزرگ خواهانم شدند اما قلبم گفت به پرسپولیس بیایم . آرفى حتى قراردادى نیز با پرسپولیسى ها منعقد و اعلام کرد به غیر از
پرسپولیس به هیچ تیم دیگرى فکر نمى کنم و ...اما دیروز خبر عجیبى به دستمان رسید. با توجه به رسمى شدن قراردادهاى داخلى، آرفى از حالا بازیکن پرسپولیس ا ست اما شنیدیم عد ه اى از نزدیکان باشگاه به
دنبال ترانسفر این بازیکن آلبانیایى هستند و حتى چند مشترى پولدا ر هم براى انتقال وى پیدا کرده اند .البته اکثر باشگاه هایى که با دیدن فیلم بازى هاى آرفى به دنبال جذب وى هستند باشگا ههاى حوزه
هزینه کنند .
نکته عجیب ترا ینجاست که عباس ا نصار ى فرد نیز با توجه به پیشنهاداتى که براى ا نتقال آرفى پیشروى خود مى بیند ا برا ز تمایل کرده وى را ترانسفر کند .ا ز قرار معلوم یکى از این پیشنهادات سه برابر مبلغى است که پرسپولیس مى خواهد به آرفى دهد یعنى با فروش این مهاجم، پرسپولیسى ها میتوانند سه بازیکن دیگر را به تیم خود بیاورند .
با این حساب باید گفت آرفى نیامده از پرسپولیس مى رود که این هم از اتفاقات عجیبى است که تنها درفوتبال ا یران رخ مى دهد .

اكه راست باشه از عجايب روزكاره

اميرحسين
05-14-2009, 12:57 AM

هزینه کنند .

بعد من ميگيم اين انصاريفرد آدم نيست شما بگين خودتو كنترل كن ، اين آقا رسما داره تيم رو به گند ميكشه !
آرفي وقتي بازيكن خوبي باشه اگه 10 برابر هم پيشنهاد بدن نبايد از دستش بديم ، مگه رونالدو با اون پيشنهادهاي كذايي رئال و ... از منچستر رفت يا ...
بايد انصاريفرد رو اگه اين كارو بكنه گذاشت لاي جرز ديوار !!!

mari
05-14-2009, 01:53 PM
aghaye FEREMERZ shoma lotfan aval akseto avaz kon ke adamo nakhaste yade esteghlaliya mindaze bad tondo tondo nazarato befrest

Hamid_Red
05-14-2009, 03:30 PM
مهدى كريميان به جاى استقلال به پرسپوليس نزديك شد

مهدى كريميان با پرسپوليس به توافقات نسبى رسيد تا احتمال قرمزپوش شدن اين بازيكن بالا برود. در حالى كه زمزمه هاى پيوستن هافبك برق به استقلال شنيده مى شد، به دليل عدم توافقات مالى اين بازيكن با آبى ها به توافق نرسيد تا اين بار پرسپوليس را مقصد خود قرار دهد.

پيشنهادى كه قرمزهاى پايتخت به كريميان داده اند به نسبت رقم پيشنهادى استقلالى ها خيلى بيشتر است تا به احتمال زياد اين بازيكن پرسپوليس را به عنوان تيم جديد خود انتخاب كند. با اين حال تكليف نهايى كريميان ظرف چند روز آينده مشخص مى شود.

منبع:Hurrasport

نازنين
05-14-2009, 05:08 PM
تا قرار داد نبندن معلوم نيست! واسه بازار گرمي ميدونن چيكار كنن!

Masoud
05-14-2009, 05:50 PM
وبالاخره امير حسين صادقى به برسبوليس بيوست

ESI@STEP
05-14-2009, 06:05 PM
امیر حسین صادقی قطعی شد یا نه؟
\m/

Masoud
05-14-2009, 06:13 PM
امیر حسین صادقی قطعی شد یا نه؟
\m/

اره عزيز دوساله داخلى بست

vania12273
05-14-2009, 06:25 PM
چه بد شد!!!!!!!د لم نیخواد:((
پرسپولیس امسال فس فسیای سابقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تفاله های فس فس دارن میان پرسپولیس%-(:-ss:((:((

Masoud
05-14-2009, 06:26 PM
چه بد شد!!!!!!!د لم نیخواد:((
پرسپولیس امسال فس فسیای سابقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تفاله های فس فس دارن میان پرسپولیس%-(:-ss:((:((

بازيكن خوبيه

Masoud
05-14-2009, 07:59 PM
اميرحسين صادقي هم پرسپوليسي شد

اميرحسين صادقي با پرسپوليسي*ها تمديد كرد. درست در شرايطي كه اختلافات مديريتي در باشگاه پرسپوليس بالا گرفته بود، دفاع وسط استقلالي مس كرمان دور از تمام اين جنجال*ها در خارج از باشگاه آخرين حرف*هايش را زد و شرايط پرسپوليسي*ها را هم شنيد. نتيجه مذاكرات دو روزه هم مثبت بود. صادقي ديروز پاي قرارداد داخلي را براي دو سال با پرسپوليسي*ها امضا كرد. نام اين بازيكن در همان ليستي ثبت شده بود كه عباس انصاري*فرد به عنوان ليست نفرات مورد نياز باشگاه از آن اسم برده بود. چندي پيش پرسپوليسي*ها پيشنهادشان را با اين بازيكن در ميان گذاشتند، همان موقع مذاكره با اميرحسين صادقي از طرف باشگاه تاييد شد اما انتقادات از مديرعامل به خاطر مذاكره با نفراتي كه در حد و اندازه*هاي پرسپوليس نيستند، صحبت با مدافع مس را نيمه*تمام گذاشت ولي حالا خبر مي*رسد كه صادقي براي دو سال با پرسپوليسي*ها توافق كرده.
اين بار هم مدير توليدي حصاري به عنوان مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس وارد عمل شده است. مديرعامل با همان تدابيري كه براي جذب اشپيتيم آرفي، مهاجم آلبانيايي داشت، اين بار هم همه چيز را به حصاري سپرد. انصاري*فرد بعد از عقد قرارداد داخلي با آرفي رسما اعلام كرد كه حصاري به عنوان يك مدير ورزشي و دوست قديمي كه سال*ها با باشگاه پرسپوليس همكاري كرده، مسووليت نقل و انتقالات را برعهده دارد. مذاكره حصاري با اميرحسين صادقي از روز سه*شنبه شروع شد. همه چيز خوب پيش رفت و شرط و شروطي هم در كار نبود ديروز با حضور مديرعامل، دفاع وسط مس كرمان پاي قرارداد داخلي را امضا كرد تا مثل اشپيتيم آرفي بي سر و صدا نامش در ليست بازيكنان جديد ثبت شود. البته به شرطي كه مثل ميثم بائو و صابر ميرقرباني پرسپوليسي شدن اين بازيكن تكذيب نشود.
گفته مي*شد پرسپوليسي*ها با اين دو نفر هم قرارداد داخلي امضا كردند، باشگاه هم تاييد كرد اما انتقادات اعضاي هيات مديره نسبت به اين موضوع و مطرح شدن اين مسائل كه اين نفرات در حد و اندازه*هاي پرسپوليس نيستند كار را تا آنجا پيش برد كه مديرعامل هم توافق و امضاي قرارداد با بائو و ميرقرباني را تكذيب كند و فقط از آرفي به عنوان تنها يار جديد سرخپوشان اسم ببرد.
بعد از آن اتفاقات در جلسه هيات مديره مقرر شد كه جذب نفرات با تاييد كميته سه نفره*اي باشد كه انصاري*فرد، فرخزادي و آخوندي اعضاي آن بودند. در واقع چون بائو و ميرقرباني مورد تاييد دو عضو ديگر نبودند نامشان از ليست خارج شد حتي پرسپوليسي*ها مدعي شدند كه قراردادي در كار نبوده است. همان موقع نوشتيم برخلاف هميشه كه بازيكنان به قراردادهاي داخلي پايبند نمي*مانند و با تيم*هاي ديگر وارد مذاكره مي*شوند، پرسپوليسي*ها به خريدهاي خود پشت پا زدند و سنت شكني كردند اما حالا حصاري مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس ميثم بائو را مثل آرفي بازيكن پرسپوليس مي*داند. با اين حساب در ليست نفرات جديد نام سه بازيكن ثبت مي*شود؛ آرفي، بائو و اميرحسين صادقي كه هر كدام پاي قرارداد دو ساله*شان را امضا زدند. بايد ديد با مطرح شدن اين موضوع در شرايطي كه اختلافات مديريتي بالا گرفته و شرايط با قبل زمين تا آسمان فرق دارد، اعضاي هيات مديره باشگاه موضع*گيري*شان چگونه خواهد بود. آيا اين بار هم خريد جديد سرخپوشان رد مي*شود يا بازگشت صادقي به پايتخت اين بار محقق مي*شود

hussein.bahrami
05-14-2009, 08:00 PM
به نظر من اینقدر ناز ارفی رو نباید کشید،میخواهد نیاد جای دیگه بهتر یول میدند بره همون جا .بهتر از ارفی رو داریم محسن رفت و برگشت>:d<<:-p

احسان خانی
05-14-2009, 09:58 PM
رحمتی وحسینی وکاظمیان دومبعلی

Hamid_Red
05-14-2009, 11:01 PM
صادقی هفدهمین آبی‏پوش پرسپولیسی

http://i44.tinypic.com/1z193d5.jpg

تا به حال 16 بازیکن بلافاصله از استقلال یا با یک وقفه به تیم پرسپولیس پیوسته‏اند. نام امیرحسین صادقی به عنوان هفدهمین مرد این عرصه ثبت خواهد شد. داریوش مصطفوی، اکبر افتخاری،جواد ا...وردی، غلامرضا فتح‏آبادی، شاهرخ بیانی، سعید عزیزیان، محمود کلهر، امیر موسوی‏نیا، مهدی صالح‏پور، محمدرضا مهدوی، احمدرضا عابدزاده، مجید نامجومطلق، رضا احدی، علیرضا نیکبخت واحدی، فرشاد فلاحت‏زاده و علی اکبریان نفرات مورد اشاره هستند.

منبع:روزنامه گل

m2stech
05-14-2009, 11:19 PM
قبلا تو یه مجله ورزشی خونده بودم که زن صادقی یه پرسپولیسیه دو آتیشس!

nokiana
05-15-2009, 12:47 AM
[QUOTE=max2009;72]با سلام

در اين قسمت نقل و انتقالات باشكاه رو با هم ميذاريم

3 خبر اول :

1-اشتيبن ارفى از بيام مشهد 2 ساله داخلى بسته

2-مصطفى صبرى از فجر سباسى 2 ساله داخلى بسته

3-ميثم بائو از ابومسلم مشهد 2 ساله داخلى بسته

و منتظر خريدهاى جديد و بهتر هستیم

شاید بهتر باشه دنبال مبعلی و حنیف عمران زاده وحسن اشجاری باشم بهتره باشه کسایی که عشق قرمز هستند:-B

Masoud
05-15-2009, 12:51 AM
[QUOTE=max2009;72]با سلام

در اين قسمت نقل و انتقالات باشكاه رو با هم ميذاريم

3 خبر اول :

1-اشتيبن ارفى از بيام مشهد 2 ساله داخلى بسته

2-مصطفى صبرى از فجر سباسى 2 ساله داخلى بسته

3-ميثم بائو از ابومسلم مشهد 2 ساله داخلى بسته

و منتظر خريدهاى جديد و بهتر هستیم

شاید بهتر باشه دنبال مبعلی و حنیف عمران زاده وحسن اشجاری باشم بهتره باشه کسایی که عشق قرمز هستند:-B

مصطفى صبرى معلوم نيست هنوز

فقط ارفى بائو و صادقى امير حسين قرارداد داخلى بستند

خلیلی
05-15-2009, 04:28 AM
یارگیری باید جوری باشه که حتی اگه توی ذخیره هم موند کمک حال تیم باشه ، تیمی برنده هست که ذخیره های خوب و مطمئنی داشته باشه و به نظر آرفی،صادقی و مبعلی خیلی میتونن به تیم کمک کنن و اگه بتونن کاظمیان و اشجاری رو هم بگیرن عالی میشه.

نازنين
05-15-2009, 01:21 PM
من كه تا روز آخر هيچ كدوم از اين نقل و انتقالات رو قبول ندارم...

Masoud
05-15-2009, 01:25 PM
دلیل رد پیشنهاد استقلال مشخص شد
زارع به دنبال مبلغ بالاتر

ستار زارع يكي از بازيكنان مد*نظر باشگاه استقلال بود كه به دليل مبلغي كه به او پيشنهاد شد از حضور در استقلال صرف نظر كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ستار زارع در راه پيوستن به استقلال بود كه مسئولان باشگاه پرسپوليس با وي وارد مذاكره شدند و مبلغي كه پرسپوليس به پيشنهاد كرده بود بيش از استقلال به نظر مي*رسيد و به همين دليل زارع استقلال را رها كرد.

البته زارع اعلام كرده براي او پيوستن به استقلال يا پرسپوليس تفاوتي ندارد و بدنبال بهترين پيشنهاد مالي است

emili
05-15-2009, 01:31 PM
پرسپولیس نیاز به این بازیکنها داره: 1مهدی رحمتی2جلال حسینی3جواد شیرزاد4خلعتبری5 اشپیتیم ارفی6مهدی کریمیان(نه کسانی مثل میثم بائو آخه یکی نیست بگه این به چه دردی میخوره؟ یا کسانی مثل امیر حسین صادقی که کارش فقط پنالتی دادنه)

Masoud
05-15-2009, 01:45 PM
توافق واعظي با ذوب آهن
مهدي واعظي با مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان به توافقات اوليه دست يافت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از منابع آگاه، واعظي كه فصل خوبي در پيروزي نداشت،قصد دارد با جدايي از پيروزي شرايط بهتري را براي خود رقم بزند.اگر اتفاق خاصي نيفتد واعظي با شروع بازيهاي ليگ نهم درون دروازه ذوب آهن خواهد ايستاد.

Masoud
05-15-2009, 01:45 PM
مذاكره ملوان با پژمان نوري
مسئولان باشگاه ملوان با پژمان نوري هافبك تيم فوتبال پيروزي وارد مذاكره شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از منابع آگاه، نوري كه سابقه بازي در ملوان را دارد با توجه به شرايط بحراني پرسپوليس بي تمايل نيست تا باشگاه ملوان مذاكرات نهايي را انجام دهد.

نوري دراين فصل قبل از تمديد قرار داد با پرسپوليس چند جلسه با ملوان تمرين كرد./ب

Karimi
05-15-2009, 01:58 PM
مهدی رحمتی که از واجباته
سیدجلال کنارش عقیلی
دفاع راستو چپ فشنگچی و محمد
هافبک دفاعی فقط مازیار
کریمی و کریم باید حفظ بشن
خط حمله آرفی و خلیلی
نیاز به مبعلی در وهله اول اگه نشد مجتبی جباری

Masoud
05-15-2009, 01:59 PM
مهدی رحمتی که از واجباته
سیدجلال کنارش عقیلی
دفاع راستو چپ فشنگچی و محمد
هافبک دفاعی فقط مازیار
کریمی و کریم باید حفظ بشن
خط حمله آرفی و خلیلی
نیاز به مبعلی در وهله اول اگه نشود مجتبی جباری

خدا از زبونت بشنوه

iman.red9
05-15-2009, 01:59 PM
نبایدبزاریم بره

Karimi
05-15-2009, 02:05 PM
بازیکن باید با غیرت باشه نه اینکه مثل توره از غیرت بی خبر باشه

abolfazl1365
05-15-2009, 03:55 PM
الان مهمترین مسئله اینه که با اونایی که قرارداد داخلی بستن قرارداد رسمی ببندن. مثلاً اگه با آرفی قرارداد رسمی نبندن هر آن ممکنه بره سپاهان یا استق لال.

Karimi
05-15-2009, 04:20 PM
در ضمن احمد رضا عابدزاده هم از کادر فنی نباید جدا بشه

نازنين
05-15-2009, 04:28 PM
نميدونم چرا علاوه بر نتايج بد با كارا و تصميماتون هم بايد اعصابمون رو خورد كنن!

Karimi
05-15-2009, 04:38 PM
نازنین این رسم روزگاره که همیشه هوادار باید بسوزه

Masoud
05-15-2009, 05:03 PM
ميكند كريم كريمى خليلى سال بعد نميمونند

كريمى
05-15-2009, 07:24 PM
به نظرمن با يك هزينه كم مى توانند حنيف عمران زاده رو براى دفاع بكيرند و البته سيدجلال حسينى هم خيلى بدرد نمى خوره اكه ميشه على كريمى رو نكه دارن جاى اين حرفا بيان جندتا مثل بادامكى ,خيرخواه,عبدى ,منصورى ,نوروزى رو بزارن تو ليست فروش و بازكنانى مثل مبعلى,عمران زاده , رحمتى ,كاظميان , عمادرضا اينا رو بكيرند.

vania12273
05-15-2009, 10:11 PM
ببخشید میشه یکی واسم بگه تا الان داخلی کی بسته؟از بس شایعات زیاده سردرد گرفتم؟واقعا صادقی با پرسپولیس داخلی بسته؟اه

در ضمن کی میره از پرسپولیس؟غیر از کریم و جادوگر و محسن همه باید شوت شن از پرسپولیس

Masoud
05-15-2009, 10:12 PM
ببخشید میشه یکی واسم بگه تا الان داخلی کی بسته؟از بس شایعات زیاده سردرد گرفتم؟واقعا صادقی با پرسپولیس داخلی بسته؟اه

دوست عزيز

ارفى

صادقى

بائو

نازنين
05-15-2009, 10:19 PM
با اين رفتارهايي كه با محسن مي كنن بايد بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! حق نداره بزاره بره؟؟
عبدي و خير خواه و عسكر بازي كنن اون وقت آقاي گلمون تماشاچي باشه!!!!!!!!!!!!!!

Masoud
05-15-2009, 10:23 PM
احتمال موندن محسن با كريمى باقرى خيلى كمه

Karimi
05-15-2009, 10:28 PM
من قرارداد داخلی رو قبول ندارم تا رسمی نشه مکن فکرشم نمی کنم

نازنين
05-15-2009, 10:33 PM
منم همين طور تا لحظه آخر هيچ كدوم از اين حرفارو قبول ندارم.......

Karimi
05-15-2009, 10:40 PM
منم همين طور تا لحظه آخر هيچ كدوم از اين حرفارو قبول ندارم.......

عجب یک بار منو تایید کردی امروز

شاهرخ
05-16-2009, 04:13 AM
قراردادهای داخلی رسمی شده و معتبره ...
در صورتی که بازکنی با باشگاهی قرارداد داخلی امضاء کنه , حق مزاکره و امضای قرارداد با هیچ باشگاهی نداره.

Masoud
05-16-2009, 01:34 PM
از سوي سازمان ليگ ؛
تاريخ فصل نقل و انتقالات ليگ برتر اعلام شد

تاريخ شروع و پايان فصل نقل و انتقالات بازيكنان ليگ برتر فوتبال ازسوي سازمان ليگ اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ براساس اعلام سازمان ليگ فوتبال، باشگاه*هاي ورزشي مي*توانند از 2 خرداد تا 5 مرداد براي خريد و فروش بازيكنان تيم*هاي فوتبال خود اقدام كنند.

با توجه به اينكه دوره نهم ليگ برتر فوتبال از 15 مردادماه سال جاري آغاز مي*شود لذا تيم هاي فوتبال فقط در فاصله زماني 2 خرداد تا 5 مرداد مي*توانند قراردادهاي خود را با بازيكنان مورد نظر در هيات فوتبال استان به ثبت برسانند.

imported_غروب پوش
05-16-2009, 01:53 PM
لیست جدید خبری نیست؟؟؟؟؟؟/

Masoud
05-16-2009, 04:05 PM
عقيلي:بعد از بازي با الاتفاق مذاكره مي*كنم
پرسپوليسي*ها مرا براي فصل آينده مي*خواهند

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران- مدافع تيم سپاهان با ارائه چند پيشنهاد جديد از سوي چند تيم ليگ برتري مواجه شده است.

هادي عقيلي در گفت*وگويي با خبرگزاري فوتبال ايران در خصوص حضور در يك تيم جديد اظهار داشت: «از طرف باشگاه پرسپوليس و يك تيم ديگر با من صحبت*هايي انجام شده است اما فعلا پاسخي به آنها ندادم.»

وي در ادامه افزود: «به دليل درگيري با ديدار با الاتفاق فعلا مذاكره*اي با پرسپوليس نداشتم. قرارداد من با سپاهان پايان يافته و احتمال اينكه از سپاهان جدا شوم زياد است.»

عقيلي در پايان خاطرنشان ساخت: «سال قبل هم پرسپوليسي*ها خواهان حضورم بودند اما مذاكره* را دير با من انجام دادند به هرحال اگر قرار باشد به اين تيم بروم نياز به انجام مذاكره مستقيم و قبول شدن شرايط دو طرف است.»

Masoud
05-16-2009, 04:07 PM
احتمال جدايي آشوبي و رحمتي از مس كرمان

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - سيدمهدي رحمتي و فرزاد آشوبي دو بازيكن تاثيرگذار مس كرمان شايد براي فصل آينده قرارداد خود را با اين تيم تمديد نكنند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، اگر پرويز مظلومي در مس مي*ماند اين دو بازيكن قراردادشان را تمديدي مي*كردند ولي دايي اين سرمربي باعث شده كه رحمتي و آشوبي هم تصميم به ترك مس بگيرند. البته مسئولان اين باشگاه در تلاش هستند تا هر طور كه شده اين دو بازيكن را براي ماندن در كرمان راضي كنند

کریم(پژمان)
05-16-2009, 05:10 PM
جفتشون رو باید بیارن پرسپولیس

Masoud
05-16-2009, 05:23 PM
واعظی در گفت وگو با ایپنا:
بازیکن آزاد هستم /شاید در پرسپولیس نمانم

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خبری از لیست فروش ندارم اما قراردادم با پرسپولیس تمام شده و بازیکن آزاد هستم.

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خبری از لیست فروش ندارم اما قراردادم با پرسپولیس تمام شده و بازیکن آزاد هستم.

مهدی واعظی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: از این که در لیست فروش پرسپولیس قرار گرفته ام کاملا بی اطلاع هستم و نمی دانم این موضوع چه قدر صحت دارد اما به طور کلی قراردادم با پرسپولیس تمام شده و بازیکن آزاد محسوب می شوم. شاید اگر اوضاع به همین ترتیب باشد از پرسپولیس جدا شوم و به تیم دیگری بروم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فقط به دیدار مقابل الشباب فکر می کنم و دوست دارم با پیروزی دراین دیدار به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم تا در مرحله بعدی کار راحت تری داشته باشیم.

واعظی خاطرنشان کرد: در پایان قراردادم با مسولان پرسپولیس مذاکره می کنم و اگر شرایط تیم و باشگاه مساعد شده بود آن زمان شاید قراردادم را تمدید کنم.

S.AZADVARI
05-16-2009, 05:49 PM
خبر جديد درباره ي نقل و انتقالات پرسپوليس بديد؟
واقعا صادقي با پرسپوليس بسته؟؟؟؟
يكي به من جواب بده فوري

Masoud
05-16-2009, 06:36 PM
با پرسپوليس مذاكره كردم
صادقي: استقلال را محترمانه كنار گذاشتم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مس كرمان گفت: در استقلال هيچكس دلش به حال هواداران نمي*سوزد و من اين تيم را محترمانه كنار گذاشتم.

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره شايعه عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: قراردادي با باشگاه پرسپوليس امضا نكردم. اگر قرارداد مي*بستم همه متوجه مي شدند؛ البته با اين باشگاه صحبت*ها و مذاكراتي انجام دادم. روز آينده هم به كرمان مي*روم تا آخرين مذاكره را با باشگاه مس انجام دهم.
وي ادامه داد: يكي از دلايلي كه با پرسپوليس وارد مذاكره شدم اين است كه در يك و سال و نيم گذشته كه از استقلال جدا شدم هيچ تماسي از طرف مسئولان باشگاه نداشتم. فقط هواداران استقلال با من در اين مورد صحبت كردند. كدام يك از مسئولان باشگاه با من تماس گرفتند تا به استقلال برگردم؟ حتي آنهايي كه دم از استقلالي بودن مي*زدند، در اين چند روز با من تماس گرفتند تا مرا به تيمي ديگر ببرند.
مدافع سابق استقلال در مورد اينكه آيا قلعه نويي خواهان رفتن او به تيم ديگري است گفت: اصلا اينطور نيست. بحث آقاي قلعه نويي جدا است. ايشان استاد من بوده و بحثي در مورد ايشان ندارم. منظور آدم*هاي ديگري هستند كه دلشان به حال استقلال و هوادارش نمي*سوزد و فقط به دنبال شهرت هستند نه چيز ديگري. چرا در استقلال مربي و مديرعامل پس از قهرماني اينچنين با هم حرف مي*زنند.
صادقي تاكيد كرد: پيش بيني مي*كنم فصل آينده روزگار سختي براي استقلال در پيش خواهد بود و همان اتفاقاتي كه فصل گذشته و در زمان سرمربيگري ناصر حجازي رخ داد بار ديگر در استقلال تكرار شود. تازه آن زمان ما بازيكنان خوبي داشتيم. فصل آينده كه مشخص نيست چه بازيكناني در استقلال حضور خواهند داشت.
وي با اشاره به جناح بندي*ها در باشگاه استقلال عنوان كرد: هر كس طرفدار شخصي است. آنها طرفدار باشگاه نيستند. نبايد براي آدم*ها مربي و بازيكن مهم باشد؛ بايد خود باشگاه اهميت داشته باشد.
مدافع فصل گذشته مس در مورد اينكه چه نفراتي در باشگاه اين گونه رفتار مي*كنند، اظهار داشت: اگر *بخواهم صحبت كنم آن موقع سنگ روي سنگ بند نمي*شود.
صادقي در مورد تيم آينده*اش گفت: تا پايان فصل نقل و انتقالات زمان زيادي باقي مانده است اما همانگونه كه استقلال من را محترمانه كنار گذاشته من هم اين تيم را محترمانه كنار مي*گذارم. برخي فقط هواداران را مقابل بازيكن قرار مي*دهند روز آينده تكليف من با باشگاه مس مشخص مي*شود اما براي انتخاب نهايي عجله نمي*كنم زيرا از چند باشگاه پيشنهاد دارم.

ali reza 13
05-16-2009, 07:57 PM
من اخر نفهميدم برهاني نزاد مي گه ما با صادقي به توافق رسيديم بعر روزنامه پيروزي مي نويسه صادقي با پرسپوليس به توافق رسيده (يكي مارو از اين گيجي نجات بده):confused:

fati perspolise
05-16-2009, 08:06 PM
هرکیو میگیرن خدا کنه این دلالا یه بازیکن به درد نخور ندازت تو تور شون

AVA
05-16-2009, 08:09 PM
منم با نازنین موافقم تا اخرین روز نقل و انتقالات باید صبر کرد .
قرداد داخلی کشکه!!!نمونه اش آرش برهانی یا بیک زاده که بعد از اینکه با پرسپولیسمون قرداد داخلی بستن رفتن اس تق لال!!!

Masoud
05-16-2009, 08:11 PM
منم با نازنین موافقم تا اخرین روز نقل و انتقالات باید صبر کرد .
قرداد داخلی کشکه!!!نمونه اش آرش برهانی یا بیک زاده که بعد از اینکه با پرسپولیسمون قرداد داخلی بستن رفتن اس تق لال!!!

ولى عزيز امسال قراردادهاى داخلى قانونى شده بازيكنى كه قرارداد ببنده حق نداره بره تيم ديكه

نازنين
05-16-2009, 08:43 PM
درسته ! اما اين بازيكن هاي پولكي ما بازار گرم كردن واسه بالا بردن قيمت خودشون عادتشونه!

Masoud
05-16-2009, 08:54 PM
خدا كنه يه دوتا بازيكن خوب بيارند همين

alikarimi
05-16-2009, 09:49 PM
البته طبق گفته فتح الله زاده که در فدراسیون هست بازیکنانی که قرارداد داخلی می بندند دیگر نمی توانند باشگاه دیگری مذاکره کنند

Masoud
05-16-2009, 10:04 PM
البته طبق گفته فتح الله زاده که در فدراسیون هست بازیکنانی که قرارداد داخلی می بندند دیگر نمی توانند باشگاه دیگری مذاکره کنند

درسته قانونى شده

arian_red
05-16-2009, 10:58 PM
آقا منم می گم کاظمیان

Hamid_Red
05-16-2009, 11:13 PM
توافق اوليه پرسپوليس با چهار بازیکن

مسوول نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس كه به نمايندگي از عباس انصاري فرد و با حكم رسمي به عنوان مسوول نقل و انتقالات فعاليت هاي خود را 20 روز پيش آغاز كرده طي دو روز گذشته جلساتي را با فرزاد آشوبي و ميثم بائو داشته و توافق اوليه حاصل شده است.

جواد شيرزاد مدافع چپ پاي همدان و اميرحسين صادقي بازيكن اسبق استقلال نيز از جمله بازيكناني هستند كه مذاكراتي تلفني با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته اند. دو بازيكن برزيلي نيز با عباس انصاري فرد به توافقاتي دست يافته و قرار است اين دو يار يكي كه در پست فوروارد و هافبك بازي مي كند خرداد ماه وارد تهران شوند.

باشگاه پرسپوليس قصد دارد چند بازيكن ليگ برتري را بعد از بازي در تيم هاي دسته دومي تهران به خدمت بگيرد تا به واسطه قانون جذب 5 سهميه ليگ برتري محدوديتي نداشته باشد.

Masoud
05-16-2009, 11:43 PM
توافق اوليه پرسپوليس با چهار بازیکن

مسوول نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس كه به نمايندگي از عباس انصاري فرد و با حكم رسمي به عنوان مسوول نقل و انتقالات فعاليت هاي خود را 20 روز پيش آغاز كرده طي دو روز گذشته جلساتي را با فرزاد آشوبي و ميثم بائو داشته و توافق اوليه حاصل شده است.

جواد شيرزاد مدافع چپ پاي همدان و اميرحسين صادقي بازيكن اسبق استقلال نيز از جمله بازيكناني هستند كه مذاكراتي تلفني با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته اند. دو بازيكن برزيلي نيز با عباس انصاري فرد به توافقاتي دست يافته و قرار است اين دو يار يكي كه در پست فوروارد و هافبك بازي مي كند خرداد ماه وارد تهران شوند.

باشگاه پرسپوليس قصد دارد چند بازيكن ليگ برتري را بعد از بازي در تيم هاي دسته دومي تهران به خدمت بگيرد تا به واسطه قانون جذب 5 سهميه ليگ برتري محدوديتي نداشته باشد.

مرسى از خبر خوبتون

mostafa
05-17-2009, 02:58 AM
جواد شيرزاد مدافع چپ پاي همدان و اميرحسين صادقي بازيكن اسبق استقلال با این دو تا موافقم بازیکنا ی بدی نیستن مخصوصا شیرزاد که خیلی بهش نیاز داریم

دو بازيكن برزيلي نيز با عباس انصاري فرد به توافقاتي دست يافته و قرار است اين دو يار يكي كه در پست فوروارد و هافبك بازي مي كند خرداد ماه وارد تهران شوند.

میگم از این خارجی های در پیت نباشن که یه بازی هم به زور میکنن بعد فصل بعدی میرن

skh300
05-17-2009, 09:29 AM
معلوم نيست تو بعضي بازيا كه پژمان رو مياره

imported_hossein
05-17-2009, 01:18 PM
بعد از پیوستن به پرسپولیس؛
میثم بائو در گفت وگو: می خواهم دوران جدیدی را شروع کنم
هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از پیوستن به پرسپولیس احساس خوبی دارم و می خواهم دوران جدیدی را شروع را شروع کنم.

میثم بائو در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: روز گذشته مذاکرات بسیار خوبی را با مدیران پرسپولیس انجام دادم و حضورم درپرسپولیس کاملا قطعی شده است. از این که سرانجام کارم با پرسپولیس تمام شد احساس بسیار خوبی دارم و می خواهم دوران جدیدی را در این تیم شروع کنم و به خواسته هایم برسم.

وی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و هر بازیکنی می تواند در این تیم به خواسته هایش برسد. باید تمام ناکامی ای که این تیم در فصل گذشته داشته را جبران کنیم و این تمام هدف من است.

بائو خاطرنشان کرد: امیدوارم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق شود و برای فوتبال ایران افتخاری بزرگ بیافریند.

imported_غروب پوش
05-17-2009, 01:51 PM
مهرداد اولادی رو باید برگردونن
اون در حال حاضر بهترین فروارد ایرانه

Hamid_Red
05-17-2009, 03:12 PM
به علت درگیری با انصاری فرد
قرارداد داخلی میرقربانی با پرسپولیس فسخ شد

خبرگزاری پانا: مهاجم سایپا به علت درگیری با مدیرعامل پرسپولیس قرارداد، داخلی خود را با این باشگاه فسخ کرد.
http://pana.ir/CT/1388/02/27/Pana_Content_0000472433_1.jpg

به گزارش خبرگزاری پانا، صابر میرقربانی که حدود 15 روز قبل با باشگاه پرسپولیس قرارداد یک ساله داخلی را امضاء کرده بود، صبح امروز با حضور در این باشگاه به علت درگیری با عباس انصاری فرد قرارداد خود را فسخ کرد.

Hamid_Red
05-17-2009, 04:18 PM
صابرمیرقربانی در گفت و گو با پانا:
به خاطر رفتار انصاری فرد قراردادم را فسخ کردم

خبرگزاری پانا: مهاجم تیم سایپا علت فسخ قرارداد داخلی خود را با پرسپولیس تنها رفتار متناقض مدیرعامل این باشگاه دانست.
http://pana.ir/CT/1388/02/27/Pana_Content_0000472461_1.jpg

صابر میرقربانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا در مورد چگونگی بستن و فسخ قرارداد با پرسپولیس این چنین پاسخ داد:
چطور شد با پرسپولیس قرارداد بستی؟
انصاری فرد به من زنگ زد و از من خواست تا در تولیدی حصاری با هم قرارداد ببندیم و از آن جایی که پول خوبی می داد، پذیرفتم.

بعنی در محل باشگاه قرارداد نبستی؟
واقعا جای تعجب دارد. باشگاه به این بزرگی چرا نباید قرارداد یک بازیکن را در دفتر باشگاه ببندد!

مگر کجا قرارداد بستی؟
من در تولیدی حصاری قرارداد بستم. مگر می شود بازیکن در یک مغازه قرارداد ببندد؟ من از بالای لباس ها رد شدم تا قرارداد ببندم ضمن این که آن آقا را نمی شناختم.

چطور شد که با وجود پول خوبی که می داد، قرارداد خود را فسخ کردی؟
واقعیت این است که وقتی با من قرارداد داخلی بسته بود، انصاری فرد در مصاحبه های خود می گفت که تنها با آرفی قرارداد بسته اند. احساس کردم در مصاحبه های خود زیاده روی می کند و در حالی که به ما می گفت شما مصاحبه ای نکن.

چرا از تو می خواست تا مصاحبه نکنی؟
به من گفت اگر بازیکنان پرسپولیس بفهمند که تو را گرفتیم، برای تیم حاشیه سازی می کنند و تیم نابود می شود البته اسم بازیکنان را هم گفت که اگر لازم باشد می گویم. به ما می گفت تو مصاحبه نکن بعد خود مصاحبه می کرد و می گفت با آرفی فقط قرارداد بستیم.

این ها نمی تواند دلیل خوبی برای فسخ قرارداد باشد؟
مهم ترین عامل در فسخ قراردادم، رفتار متناقض انصاری فرد بود. وقتی ابتدای فصل این گونه رفتار می کند، آخر فصل مشخص است.

حالا که فسخ کردی پرسپولیس از تو شکایت نمی کند؟
من هیچ چیز از پرسپولیس نمی خواهم. همین که فسخ قرارداد را به راحتی به من دادند، خوب است. چرا باید آن ها از من شکایت کنند؟ حالا به نظرم لطف بزرگی در حق باشگاه بزرگ پرسپولیس کردم و چیزی از آن ها نمی گیرم.

بالاخره به کدام تیم می روی؟
5 پیشنهاد عالی دارم که در چند روز آینده با یکی از آن ها تمام می کنم.

Hamid_Red
05-17-2009, 04:19 PM
عقيلي: پرسپوليس بيشتر از گذشته مرا مي خواهد

هادي عقيلي گفت: مذاكرات پرسپوليس نسبت به دوره هاي قبل جدي تر است اما قصد دارم روي پيشنهاداتم بيشتر فكر كنم.

مدافع تيم فوتبال سپاهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در حال حاضر مشغول تمرين با سپاهان براي بازي آخر در ليگ قهرمانان هستم و خوشبختانه بازيكنان ما با توجه به اينكه اين بازي آخر تشريفاتي است اما انگيزه زيادي براي پيروزي در اين مسابقه دارند.

وي تأكيد كرد: به هر حال طاهري فعلاً تمرينات را برعهده گرفته و توانسته تيم ما را جمع جور كند و از لحاظ روحي بازيكنان ما تا حدود زيادي بهبود پيدا كرده اند.

عقيلي عنوان كرد: پرسپوليسي ها خواهان جذب من هستند اما براي بررسي شرايط بعد از آخرين بازي در ليگ قهرمانان سرميز مذاكره مي نشينم.

وي اظهار داشت: به هر حال دوست دارم بهترين تصميم را بگيرم و تيم آينده ام را با فكر و منطق انتخاب كنم.
عقيلي خاطرنشان كرد: بعد از انجام بازي برابر الاتفاق به اردوي تيم ملي باز هم خواهم رفت خوشبختانه بازيكنان با انگيزه خاصي به انجام تمرينات قطبي مي پردازند و همه ما به صعود به جام جهاني خوشبين هستيم.

Masoud
05-17-2009, 04:38 PM

هادي عقيلي گفت: مذاكرات پرسپوليس نسبت به دوره هاي قبل جدي تر است اما قصد دارم روي پيشنهاداتم بيشتر فكر كنم.

مدافع تيم فوتبال سپاهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در حال حاضر مشغول تمرين با سپاهان براي بازي آخر در ليگ قهرمانان هستم و خوشبختانه بازيكنان ما با توجه به اينكه اين بازي آخر تشريفاتي است اما انگيزه زيادي براي پيروزي در اين مسابقه دارند.

وي تأكيد كرد: به هر حال طاهري فعلاً تمرينات را برعهده گرفته و توانسته تيم ما را جمع جور كند و از لحاظ روحي بازيكنان ما تا حدود زيادي بهبود پيدا كرده اند.

عقيلي عنوان كرد: پرسپوليسي ها خواهان جذب من هستند اما براي بررسي شرايط بعد از آخرين بازي در ليگ قهرمانان سرميز مذاكره مي نشينم.

وي اظهار داشت: به هر حال دوست دارم بهترين تصميم را بگيرم و تيم آينده ام را با فكر و منطق انتخاب كنم.
عقيلي خاطرنشان كرد: بعد از انجام بازي برابر الاتفاق به اردوي تيم ملي باز هم خواهم رفت خوشبختانه بازيكنان با انگيزه خاصي به انجام تمرينات قطبي مي پردازند و همه ما به صعود به جام جهاني خوشبين هستيم.

مرسى كه خبره رو ميذاريد

piroozi
05-17-2009, 04:49 PM
این همه مهاجم میخوان چیکار

hasan68
05-17-2009, 05:06 PM
تیم پرسپولیس باید بازیکن جوان وسرعتی بخره اگر بتونن کاظمیان و معدنچی و بگیرن کاری کردن

نازنين
05-17-2009, 06:12 PM
اي لعنت به نصاري فرد........ كه هرچي ميكشيم از اونه...........!

rezaya
05-17-2009, 06:48 PM
به نظر من میثم بائو هم هافبک خوبیه
از لحاظ سهمیه هم اگه یادتون باشه مازیار زارع برای 1 تیم دسته اولی بازی کرد بعد قراردادش رو با پرسپولیس رسمی کرد امسال هم می تونیم از این روش استفاده کنیم
ولی بعضی از دوستان راست میگن ما از نظر دفاعی مشکل داریم که به نظر من هادی عقیلی و جلال حسینی و اشجاری و شیرزاد می تونه گزینه های خوبی باشه

piroozi
05-17-2009, 08:03 PM
مبعلی اگه جذب بشه عالیه

nazari
05-17-2009, 08:21 PM
قبل از هر چیزی باید قرارداد علی کریمی تمدید بشه ...

Alireza Rouhandeh
05-17-2009, 08:28 PM
اول بايد كريمى موندنى بشه
بعدش رحمتى را بخرن
چند دفاع خوب مثل(حسينى .عقيلى...
هافبكهامون خوبن
خط حمله(ارفى خليلى هم كه هست..

Masoud
05-17-2009, 08:42 PM
اول بايد كريمى موندنى بشه
بعدش رحمتى را بخرن
چند دفاع خوب مثل(حسينى .عقيلى...
هافبكهامون خوبن
خط حمله(ارفى خليلى هم كه هست..

كاملا موافقم باهاتون

Hamid_Red
05-17-2009, 10:34 PM
بائو: حضورم در پرسپولیس قطعی شد

هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از پیوستن به پرسپولیس احساس خوبی دارم و می خواهم دوران جدیدی را شروع را شروع کنم.

میثم بائو در گفت وگو با خبرنگاران عنوان کرد: روز گذشته مذاکرات بسیار خوبی را با مدیران پرسپولیس انجام دادم و حضورم درپرسپولیس کاملا قطعی شده است. از این که سرانجام کارم با پرسپولیس تمام شد احساس بسیار خوبی دارم و می خواهم دوران جدیدی را در این تیم شروع کنم و به خواسته هایم برسم.

وی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و هر بازیکنی می تواند در این تیم به خواسته هایش برسد. باید تمام ناکامی ای که این تیم در فصل گذشته داشته را جبران کنیم و این تمام هدف من است.

بائو خاطرنشان کرد: امیدوارم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق شود و برای فوتبال ایران افتخاری بزرگ بیافریند.

منبع:ایپنا

Masoud
05-17-2009, 10:34 PM
بائو: حضورم در پرسپولیس قطعی شد

میثم بائو در گفت وگو با خبرنگاران عنوان کرد: روز گذشته مذاکرات بسیار خوبی را با مدیران پرسپولیس انجام دادم و حضورم درپرسپولیس کاملا قطعی شده است. از این که سرانجام کارم با پرسپولیس تمام شد احساس بسیار خوبی دارم و می خواهم دوران جدیدی را در این تیم شروع کنم و به خواسته هایم برسم.

منبع:ایپنا

مرسى از خبر دوست عزيز من

imported_غروب پوش
05-18-2009, 10:00 AM
باید بیشتر دقت کنن تو خریداشون
بازم هنوز مربی فصل آینده معلوم نشده دارن خرید میکنن
فصل بعد اگه خدایی نکرده باز مشکلی پیش اومد مربی یه بهونه داره که بگه تیم رو من نبستم

آدمكـــــ قرمز
05-18-2009, 10:45 AM
خريد آرفي خريد خوبييه اما ميثم بائو زياد به نظرم لازم نبود بائو يه هافبك معمولييه بهتر از اونم داريم تو ليگ ما همه ش 5 تا سهميه ليگ برتري داريم نبايد اين قدر عجله كنيم
رحمتي بايد به پرسپوليس بياد هادي عقيلي ، آرفي ، ايمان مبعلي ، مهرزاد معدنچي ، و يه دفاع چپ مطمئن و در كنار اينا مهره اصلي مث نيكبخت كريمي خليلي توره عليرضا محمد بايد حفظ بشن
من امسال بهادر عبدي نوروزي و خير خواه رو اصن در حد پرسپوليس نديدم و نميدونم با وجود پتروي چرا از عبدي استفاده ميكردن بايد اين اشتباهات ديگه تكرار نشه و همه بازيكنان پرسپوليس در حد نام و اعتبار پرسپوليس باشن در ضمن هادي علي عسكر بازيكن خيلي خوبي ميشه بايد اونم حفظ كرد
نگراني بزرگي كه هست .... آقاي انصاريفرد با بازيكناي جديد مذاكره و با اونا قرار داد داخلي امضا ميكنه اما من هيچ تضميني براي ادامه كارش در پرسپوليس نميبينم و اگه بعد از بازي ششم خرداد ايشون استعفا يا اخراج شدن تكليف چييه ؟
همه اين قرارداد ها فسخ ميشه و بازيكنا سر از تيم هاي ديگه در ميارن مخصوصا ارفي كه استقلالي ها هم دنبالشن و احتمالش هست قضيه هاشم بيك زاده امسال بازم براي ارفي تكرار بشه

سلام

imported_غروب پوش
05-18-2009, 11:01 AM
مدافع تيم فوتبال سپاهان در گفتگویی افزود: در حال حاضر مشغول تمرين با سپاهان براي بازي آخر در ليگ قهرمانان هستم و خوشبختانه بازيكنان ما با توجه به اينكه اين بازي آخر تشريفاتي است اما انگيزه زيادي براي پيروزي در اين مسابقه دارند.

imported_غروب پوش
05-18-2009, 11:04 AM
آشوبي: توافق من با پرسپوليس شايعه است
فرزاد آشوبي هافبك مس كرمان در مورد خبر پيوستنش به پرسپوليس مي*گويد: «بعضي از روزنامه*ها نوشته*اند كه با اين تيم به توافق رسيده*ام ولي اين خبر فقط در حد شايعه است.»
آشوبي در گفت*وگویی، با بيان اين مطلب ادامه مي*دهد: «تا اين لحظه با هيچ يك از مسئولان پرسپوليس مذاكره نكرده*ام و پيشنهاد اين باشگاه هم فقط در حد پيغام بوده است. البته خودم رامديون پرسپوليس مي*دانم و اگر آنها پيشنهاد بدهند به طور حتم بررسي خواهم كرد...»
وي در پاسخ به اين سئوال كه از بين مس و پرسپوليس كدام تيم را انتخاب مي*كني مي*گويد:* «بايد شرايط هر دو تيم را بررسي كنم ولي من هنوز با هيچ تيمي حرف نزدم و دوست هم ندارم كه زود تصميم بگيرم.»

المیرا
05-18-2009, 11:51 AM
سلام max2009

perspolis7
05-18-2009, 11:54 AM
تیم پرسپولیس باید بازیکن جوان وسرعتی بخره اگر بتونن کاظمیان و معدنچی و بگیرن کاری کردن

بله درسته ولی بدبختی سیاسته باشگاه خریدنه بازیکنانه سن بالا:-s:-s#-o

بیتا
05-18-2009, 02:20 PM
اول باید مربی مشخص بشه.تیم رو کس دیگه میبنده بعد مربی میاد و با روش اون یه تعداد از بازیکنها جور نمیان بعد میگن در حد تیم نبود .اینطور هم تیم هم اون بازیکنا ضرر میکنن

امپراتورسرخ
05-18-2009, 02:39 PM
اگر قراره آرفی و خلیلی باشند باید 2-4-4 بازی کنیم.پس یک مربی بیارن که سیستمش2-4-4 باشه مثل دنیزلی که البته عمرا بیاد.یه مدافع وسط سرعتی میخوایم چون میانگین سرعت دفاع پرسپولیس پایینه. دوتا دفاع چپ میخوایم چون اصلا دفاع چپ نداریم!آخه تیمی که تو یه پست اصلا بازیکن نداره چطوری میخواد آسیا رو ببره.یه هافبک دفاعی بهتر از مازیار میخوایم چون امسال اصلا خط هافبک توپ گیری نداشتیم و تمام بازی توپ دست حریف بود.یه چیزی میخوایم مثل الونگ یا آشوبی.اگر کریمی بمونه عالی میشه.بائو میشه جانشینش.اگر نیکبخت بازی کنی باید هافبک چپ باشه و حسابی بدوه.رحمتی اگه بیاد دیگه عالی میشه.ترکیب مورد علاقه من تو2-4-4 دروازه=رحمتی دفاع=محمد-رضایی-سیدجلال حسینی-فشنگچی هافبک=آشوبی-نوری-کریمی-نیکبخت مهاجم=خلیلی-آرفی:">

پری پلنگ
05-18-2009, 02:55 PM
راسته که امیر حسین صادقی تشریف سگشو آوورده پرسپولیس؟

محمدابراهیمی
05-18-2009, 03:07 PM
بسم الله الرحمن الرحیم به نظر من 1_ باید دایی یا استیل سرمربی شه 2_رحمتی عقیلی جلال حسینی کاضمیان معدنچی غلام رضایی شیث ارفی حاج صفی ال نعمه رو بگبرن 3_ علی پروین هم باید یه جایی بزارن صدق الله العلی العظیم

محمدابراهیمی
05-18-2009, 03:10 PM
اینام باید برن واعظی عبدی نوروزی علی عسکر نیکبخت

Masoud
05-18-2009, 05:30 PM
احتمال لغو قرارداد میرقربانی با پرسپولیس

به دلیل مشکلات به*وجود آمده، قرارداد داخلی صابر میرقربانی با تیم فوتبال پرسپولیس تهران لغو خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در حالی که صابرمیرقربانی هافبک سابق تیم سایپا با تیم پرسپولیس قرارداخلی امضا کرده بود، به دلیل مشکلاتی که هنوز از سوی این بازیکن و البته باشگاه اعلام نشده، احتمال لغو قرارداد این بازیکن با باشگاه پرسپولیس قوت گرفته و شنیده می*شود میرقربانی و باشگاه دیگر تمایلی به عقد قرارداد با یکدیگر ندارند

Masoud
05-18-2009, 05:38 PM
درپي شايعه پيوستن بادامکی به ابومسلم،
بادامكي: هنوز چيزي قطعي نيست
بازيكن تيم فوتبال پيروزي تهران پيوستنش به باشگاه ابومسلم خراسان را تأييد نكرد.

حسين بادامكي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: طبق نظر وينگادا آمادگي لازم براي حضور در تركيب تيم را ندارم و به نظرم من بازيكن مورد نظر او نيستم و به هيچ وجه دوست ندارم كه يك بايكن نيمكت نشين باشم و اگر در اين فصل صحبتي نكردم به دليل اين بود كه تنها موفقیت تيم پيروزي را مي خواستم.

وي افزود: جدا شدنم از پيروزي قطعي است ولي در مورد پيوستن به ابومسلم هنوز چيزي مشخص نيست و صحبتي نيز با مسئولان باشگاه ابومسلم در اين خصوص نداشته ام و از يكي دو تيم ليگ برتري پيشنهاد داشته ام كه در حال بررسي هستم كه تا اواخر هفته همه چيز مشخص مي شود.

بادامكي گفت: فصل پيش هم من و هم تیم شرايط بهتري داشتیم ولي متأسفانه با تغيير و تحولاتي كه انجام شد شرايط نيز تغيير كرد و من نيز فوتبالم يك فصل كامل از بين رفت البته دوست نداشتم با اين شرايط از پيروزي جدا شوم ولي زماني كه نمي توانم براي تيم مثمرثمر باشم بهترين تصميم جدايي است و اميدوارم پيروزي در رقابت در جام باشگاه هاي آسيا به عنوان تنها نماينده ايران عملكرد خوبي داشته باشد./ق

Masoud
05-18-2009, 05:39 PM
1388/02/28 13:03
در پي خبر جدايي واعظی از تيم پيروزي؛
مهدي واعظي: بعد از جام باشگاه هاي آسيا تصميم مي گيرم
دروازه بان تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: در مورد جدايي از تيم پيروزي تصميمي نگرفتم و همه چيز از بعد از جام باشگاه هاي آسيا مشخص مي شود.

مهدي واعظي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: دوست ندارم با گفتگو كردن در مورد رفتن يا ماندن باعث اختلاف و ايجاد مشكل در تيمم شوم، درست است كه در اين فصل براي پرسپولیس زياد بازي نكردم ولي اين راهم بدانيد كه در نيم فصل اول با مصدوميت شديدي مواجه شدم و این موضوع باعث شد كه از شرايط بازي دور بمانم كه خوشبختانه در پايان ليگ جام باشگاه ها توانستم شرايط بازي كردن را پيدا كنم.

وي در خصوص پيوستن به ابومسلم خراسان گفت: صحبت هايي شده ولي نه به صورت جدي و همه چيز بعد از پايان رقابت هاي ليگ برتر مشخص مي شود و تا آن زمان چيزي قطعي نيست ولي دوست دارم در پيروزي باشم و فصل بعد نيز براي اين تيم بازي كنم البته بايد يكسري شرايط باشد زيرا اين فصل شرايط خيلي بد را پشت سر گذاشتم كه ديگر دوست ندارم اين قضايا تكرار شود و با صحبت هايي كه به صورت خصوصي با انصاري فرد كردم كمي دلگرم تر به گذشته شدم.

واعظي گفت: متاسفانه با بدشانسي از رقابت هاي جام حذفي كنار رفتيم و در حال حاضر تمام فكرم حضور پر قدرت در رقابت هاي جام باشگاته هاي آسياست و به اميد خدا برد مقابل الشباب وی صعود به عنوان تيم اول است./ق

S.AZADVARI
05-18-2009, 06:00 PM
ميگن ميرقرباني قراردادشو پاره كرده؟؟؟؟؟؟

Masoud
05-18-2009, 06:02 PM
صادقي:من اهل بازارگرمي نيستم
در تهران فقط براي پرسپوليس بازي مي*كنم

خبرگزاري فوتبال ايران- اميرحسين صادقي به دليل اظهارات ضد و نقيض در مورد ماندن يا جدايي از مس كرمان، توسط رسانه*ها متهم به بازارگرمي شده ولي خودش چنين عقيده*اي ندارد.

صادقي در گفت*وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع مي*گويد: «اگر مصاحبه نكنم يك جور در موردم حرف مي*زنند و اگر هم مصاحبه كنم متهم به بازارگرمي مي*شوم. من فقط از پرسپوليس و مس حرف زدم و سئوالم اين است كه مگر اسم 10 تيم را آورده*ام كه مرا متهم به بازارگرمي مي*كنند؟»

وي تاكيد مي*كند: «سال گذشته مشكلات زيادي در كرمان داشتم و خانواده*ام اذيت شد، اگر اين مشكلات حل شود در مس مي*مانم در غير اين صورت پرسپوليسي خواهم شد و در تهران هم فقط براي اين تيم بازي مي*كنم.»

malek
05-18-2009, 07:19 PM
بازیکن جدید خریدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

malek
05-18-2009, 07:21 PM
ازیکن جدید امروز خریدیم یا نه؟

imported_shayan love red
05-18-2009, 08:01 PM
اخریش قرار داد داخلی با شیث رضایی

Masoud
05-18-2009, 08:06 PM
چهارمين قرارداد داخلي پرسپوليس؛ شيث رضايي!

از قرار معلوم عباس انصاري*فرد همچنان به عنوان مديرعامل در باشگاه پرسپوليس فعاليت خواهد كرد و جاي او در طبقه چهارم باشگاه در اتاق مديريت قرص قرص است. نشانه*هايي كه به دست مي*رسد اين خبر ويژه را رسميت مي*بخشد، بنابراين نه شكست در جام حذفي، نه عنوان پنجمي ليگ برتر و نه بروز حاشيه*هاي مختلف زير پاي آقاي مدير را خالي نمي*كند.عباس انصاري*فرد از دو هفته پيش تحرك جدي خود در بازارمكاره نقل و انتقالات را آغاز كرده و خيلي سريع در جهت بستن تيم دلخواه خود حركت مي*كند. ابتدا قرار بود كميته*اي سه نفره شامل آخوندي و فرخزادي دو عضو هيات مديره به علاوه انصاري*فرد تمام امور مربوط به سياستگذاري، مذاكره و عقد قرارداد با بازيكنان را انجام دهند اما خيلي زود اوضاع تغيير كرد تا مديرعامل پرسپوليس با يكي از بستگان خود كه صاحب توليدي پوشاك بود در جذب بازيكن استارت بزند. اولين اقدام هم جذب اشپيتيم آرفي از پيام مشهد با مبلغي قابل توجه بود و از آنجا كه اين اتفاق در تقابل با باشگاه رقيب رخ داد، انصاري*فرد را در نخستين گام پيروز نشان داد تا حداقل از اين بابت وجهه خوبي نزد هواداران پيدا كند.
حصاري: من از مديرعامل حكم دارم
تمام قراردادهاي داخلي بازيكنان جديد پرسپوليس در يكي از توليدي*هاي لباس ورزشي با نام حصاري و در حوالي ميدان هفت تير تهران منعقد مي*شود. حصاري كه خويشاوندي نزديكي با عباس انصاري*فرد دارد يك پاي تمام مذاكرات و سر و كله زدن با ستاره*هاي داخل ليست آقاي مدير است. وي توضيح مي*دهد: «ما بازيكنان زيادي را در ليست داريم و مشغول مذاكره با آنها هستيم اما خب فقط با شش بازيكن مي*توانيم به توافق برسيم.» به اين روش عباس انصاري*فرد كه كار را از طريق اعضاي هيات مديره پيش نمي*برد ايرادات زيادي وارد شد اما حصاري مي*گويد: «بعضي از روزنامه*ها نوشتند كه من سر خود دارم كار مي*كنم اما من مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس هستم و از مديرعامل باشگاه حكم دارم!»
4 عقد داخلي، 2 لغو داخلي!
پرسپوليسي*ها به شدت به دنبال عقد قرارداد داخلي با بازيكنان مورد علاقه خود هستند و اصلا دوست ندارند ستاره*هاي مورد نظرشان پس از توافق با آنها از باشگاه*هاي رقيب سر در بياورند. در همين راستا بلافاصله پس از جدي شدن مذاكرات، توافق انجام و قرارداد داخلي به صورت كاملا رسمي امضا مي*شود. عباس انصاري*فرد يكي از حاميان پر و پا قرص سنديت قراردادهاي داخلي بوده و تا حالا با چهار بازيكن دلخواهش در دفتر حصاري قرارداد داخلي بسته. اين را مسوول نقل و انتقالات باشگاه تاييد مي*كند: «ما تاكنون با چهار بازيكن يعني ميثم بائو، اشپيتيم آرفي، اميرحسين صادقي و شيث رضايي قرارداد داخلي بسته*ايم.» جالب اينكه صادقي خود در مصاحبه*هايش عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس را تكذيب مي*كند اما از قرار معلوم اين سياست ويژه مدافع مسي*ها به دليل دريافت نكردن تسويه حساب او از باشگاه كرماني است. جذب بي سر و صداي شيث هم از آن كارهايي است كه فقط از عهده انصاري*فرد و همراهانش برمي*آيد! البته در همين راستا گفتني است كه قرارداد داخلي صابر ميرقرباني و مصطفي صبري با پرسپوليس به درخواست اين دو بازيكن لغو شده است.
سقف 250 تا، جباري هم در ليست نيست
پرسپوليسي*ها مي*گويند براي قراردادهاي فصل آينده خود سقف تعيين كرده*اند، امري كه به گفته علي كفاشيان و عزيز محمدي نمي*تواند تحقق يابد. مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس مي*گويد: «سقف قراردادهاي ما 250 ميليون تومان است.» درصورتي كه بعيد است اشپيتيم آرفي كمتر از 350 ميليون تومان براي يك فصل گرفته باشد، هرچند شايعاتي در مورد قرارداد 600 يا 800 ميليوني او نيز به گوش مي*رسيد. مساله ديگر بحث جذب بازيكن از استقلال است و اينكه مجتبي جباري بمب پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است. با اين حال آقاي مسوول نقل و انتقالات اين شايعه را هم تكذيب مي*كند: «جباري در ليست ما نيست، ضمنا دو مديرعامل توافق كرده*اند از همديگر بازيكن نگيرند. حتي توافق شده هر باشگاه، به بازيكني كه در ليست باشگاه ديگر است كاري نداشته باشد.»
با رحمتي، عقيلي و آشوبي هم مذاكره شده
ليست بازيكنان مورد نظر مديران پرسپوليس عريض و طويل است به*طوري كه نام*هاي درشت و دهان پركني را در آن مي*توان پيدا كرد. فرزاد آشوبي گزينه جدي پرسپوليسي*هاست و مذاكرات با او به*خوبي پيش مي*رود. سيد مهدي رحمتي هم مد نظر قرمزها قرار دارد و اگر او به بوندس*ليگا راه پيدا نكند، گير بر سر مبلغ قرارداد خواهد بود. نام سيد جلال حسيني بر خلاف تصورات در ليست ديده نمي*شود اما مذاكره با هادي عقيلي از سوي مدافع سپاهان و مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس تاييد مي*شود. عباس انصاري*فرد براي پست مدافع چپ نام سه بازيكن را در ليست جاي داده: حسن اشجاري، مرتضي اسدي و جواد شيرزاد كه اولي با ذوب*آهن قرارداد 2 ساله دارد اما مذاكرات با دو نفر بعدي در حال انجام است. در همين خصوص گفته مي*شود دو بازيكن برزيلي در پست هافبك و فوروارد نيز از طريق واسطه*ها با عباس انصاري*فرد مذاكره كرده*اند و توافقاتي هم حاصل شده. قرار است اين دو برزيلي براي مذاكره به زودي وارد تهران شوند. همچنين شنيده شده مثل فصل گذشته با يك سياست عجيب و غريب چند بازيكن ليگ برتري مد نظر پرسپوليس پس از حضوري كوتاه مدت در تيم*هاي دسته دوم تهران به اين تيم ملحق مي*شوند تا قرمزها براي فصل آينده بيش از 6 بازيكن ليگ برتري داشته باشند.

h_008h
05-18-2009, 10:04 PM
جریان فرزاد آشوبی چی شد ؟ میاد یا نه ؟

Masoud
05-18-2009, 11:00 PM
عقيلي:قرار مذاكره*اي با پرسپوليس ندارم
براي اعاده حيثيت مقابل الاتفاق بازي مي كنيم

خبرگزاري فوتبال ايران- مدافع ملي*پوش سپاهان با سه پيشنهاد جديد از سوي تيم*هاي ليگ برتري براي فصل آينده مواجه شده است.

هادي عقيلي با تاييد موضوع فوق به خبرگزاري فوتبال ايران مي*گويد: «سايپا، پرسپوليس و تيم فعلي*ام سپاهان خواهان حضور من هستند اما هنوز چيزي مشخص نيست چون تا مذاكره*اي رودررو صورت نگيرد يك بازيكن نمي*تواند با قاطعيت از پيوستن به تيم خاصي حرف بزند.»

وي در ادامه در رابطه با حضور در پرسپوليس افزود: «صحبت خاصي با پرسپوليسي*ها نداشتم و برخلاف برخي گفته*ها و شنيده*ها من قرار مذاكره در تاريخ خاصي با پرسپوليسي*ها نگذاشتم.»

عقيلي در پايان در رابطه با ديدار با الاتفاق خاطرنشان ساخت: «براي اين ديدار فقط يك انگيزه داريم آن موضوع نيز چيزي جز برد نيست. در بازي*هاي قبلي عملكرد خوبي نداشتيم و در اين بازي تنها براي اعاده حيثيت به مصاف حريف مي*رويم.»

سجاد@واعظی
05-18-2009, 11:49 PM
به نظر من اگه بتونن رحمتی رو جذب کنن شاهکار کردن در ضمن سیدجلال حسینی هم برای دفاع بگیرن خوبه

تو رو به خدا یه کم انصاف داشته باش . واعظی به خاطر پرسپولیس مصدوم شده . یه کم باید بهش فرصت بدیم تا اون مهدی واعظی روز های اوج رو ببینیم.

dani@perspolis
05-19-2009, 12:15 AM
بابا ببین ما تو دفاع و دروازبان مشکل داریم درست اگر رحمتی رو بخرن ما دیگه حقیقی و معمارزاده رو نمیخوایم

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 02:20 AM
واعظی باید بره

imported_redboy
05-19-2009, 02:37 AM
ma bayad farzad ashubi o sheis o amir hossein sadeghi o rahmati ro begirim niazi ham be bazikonaye sepahan messe aghili nadarim

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 02:41 AM
عقیلی خیلی کنده

mohsen_red_black
05-19-2009, 01:14 PM
=d>=d>=d>=d> شیث سالار برگشت به تیمش ایول به این مدیر عامل گل و خوب

miladgh
05-19-2009, 04:20 PM
salam, midonam ke bayad farsi benevisam, vali khob vase ma ke kharej zendegi mikonim sakhte, ama be nazare man bayad berim soraghe Iman Mobali, in bazikon hamishe gofte ke asheghe Perspolice hast, allan ham ke zaheran gofte mikhad dige footballe UAE ra tark kone, ssiha ham oftadan dobalesh, bayad berim ta nazarim bere SS, shoma ke iran hastid age mitonid ba ansarifard sohbat konid va begid bere dobale in.

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 04:23 PM
مبعلیو اس اس میخواد ولی خودش پرسپولیسیه

imported_amasis
05-19-2009, 04:42 PM
اگه این سه تا رو از مس بگیرن فوق العاده میشه!
رحمتی
آشوبی
صادقی
دفاع چپ فولاد هم فوق العادس

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 04:45 PM
چپ فقط شیرزاد یا ال نعمه

Masoud
05-19-2009, 06:03 PM
قطبي:برد پرسپوليس به نفع تيم ملي است

خبرگزاري فوتبال ايران- افشين قطبي درتمرين تيم ملي ابرازاميدواري كرد كه پرسپوليس بتواند در گروه خودش به عنوان صدرنشين صعود كند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال، سرمربي تيم ملي در توضيح صحبت*هايش گفته است: «اگر پرسپوليس مقابل الشباب به پيروزي برسد، بازي بعدي خود را ششم خردادماه در تهران برگزار خواهد كرد. دراين صورت يك روز بعد ملي*پوشان پرسپوليس مي*توانند در اردوي تيم ملي شركت كنند و اين مسئله به نفع ما خواهد بود.»

سرپرست تيم ملي ضمن تاييد اين خبر گفت: «همه ما اميدواريم پرسپوليس مقابل الشباب برنده از زمين بيرون بيايد. پرسپوليس هم نماينده ملي ما به حساب مي*آيد و هم مي*تواند با صدرنشيني خود به تيم ملي كمك كند و بازيكنان ملي*پوش خود را زودتر در اختيار كادرفني تيم ملي قرار دهد.»

Masoud
05-19-2009, 06:35 PM
در گفت و گو با فارس
ميرقرباني: بازي در پرسپوليس براي من افتخار است
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: ارزش پيراهن پرسپوليس را مي دانم و بازي در اين تيم براي من افتخار است.

صابر ميرقرباني در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اتفاقات اخير بين او و مسئولان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: در حال خواب و بيداري بودم كه با من تماس گرفته شد و گفتند جزو بازيكنان محرومي هستم كه به دليل ظاهرم در ليگ گذشته محروم هستم و نمي توانم با هيچ تيمي قرارداد ببندم. زماني هم كه نزد مسئولان تيم رفتم عصباني و ناراحت بودم.
وي افزود: دچار سوء تفاهم شده بودم و مورد خاصي نبود كه باعث ايجاد چنين ناراحتي هايي شود. اكنون هم مي گويم آقايان حصاري و انصاري فرد بزرگتر من هستند و احترام آنها در هر شرايطي به من واجب است.
ميرقرباني ادامه داد: هر بازيكني مي داند كه پوشيدن پيراهن پرسپوليس افتخار است و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. من مشكلي با هيچكس ندارم.
ميرقرباني تصريح كرد: همان موقع هم كه با اين تيم به توافق رسيدم گفتم اين تيم را انتخاب كردم تا بدون حاشيه هاي فصل گذشته همان بازيكني شوم كه به تيم ملي دعوت مي شد. هنوز هم همين هدف را دارم و از اتفاقاتي كه ناخواسته رخ داد؛ ناراحتم.

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 06:42 PM
خدا کنه بیاد خوبه خیلی

miladgh
05-19-2009, 06:48 PM
مبعلیو اس اس میخواد ولی خودش پرسپولیسیه

are midonam ke Mobali perspolici hast, vase hamin az in mitarsam ke bere SS va daghesho be dele ma bezare.

imported_baran
05-19-2009, 06:58 PM
علي كريمي بايد حفظ بشه.=d>

سرور استقلال
05-19-2009, 07:05 PM
مرتضی اسدی - احسان حاج صفی - مبعلی - کریمی هم باید بمونه - رحمتی- سید جلال حسینی - آشوبی

imported_Black Rose
05-19-2009, 07:47 PM
مبعلی اعلام کرده بود از هیچ کدوم از تیم های لیگ برتر تماسی نداشته و با هیچ کدوم مذاکره ای نکرده

mohsen_red_black
05-19-2009, 07:48 PM
دنیا فقط شیث من زیاد هوادار بازیکنی نیستم ولی واقعا نماد تعصب هست شیث در تیم پرسپولیس

جگرگوشه ایران
05-19-2009, 08:20 PM
کاش یه مربی کاربلد باشه نترسن بااونم قرارداد 2ساله ببندند

سمیه
05-19-2009, 09:38 PM
باباجون مربی,مربی رو عوض کنین
معمارزاده ازرحمتی بهتره
تازه اونایی روکه داریم حفظ کنیدبعدبریددنبال بقیه
کاظمیان ,معدنچی ومبعلی به دردپرسپولیس می خورن

سمیه
05-19-2009, 09:46 PM
رحمان,زارعی,عبدی,خیرخواه,نو روزی,حقیقی به دردپرسپولیس ن می خو رن
اینو همه میدونن بابا شماروبه خدا اینارو بندازید بیرون چندتابازیکن درست وحسابی بیارید
عاشق همه پرسپولیسیام هستیم

جگرگوشه ایران
05-19-2009, 10:10 PM
رحمان,زارعی,عبدی,خیرخواه,نو روزی,حقیقی به دردپرسپولیس ن می خو رن
اینو همه میدونن بابا شماروبه خدا اینارو بندازید بیرون چندتابازیکن درست وحسابی بیارید
عاشق همه پرسپولیسیام هستیم
سلام
مربی خوب عوض بشه 8-|! لیست بازیکنائی جوونی رو گفتید که هر کدوم حالا باتجربه شدن.از دست دادن بازیکن در این وحله اشتباه محضه.یقینا

perspolis7
05-20-2009, 12:43 AM
این میر قربانی که می گفت با پرسپولیس کاری ندارم همش تبلیغ بود آمدنم به پرسپولیس؟؟؟

HA SS AN
05-20-2009, 12:49 AM
موندن کریمی
خرید رحمتی
خرید عقیلی
خرید حسینی
خرید ارفی
تمدید قرارداد باقری.نوری
بستن قرارداد با یک مربی اصیل پرسپولیس غیر از دایی

imported_غروب پوش
05-20-2009, 09:29 AM
هر کی رو بیارن فایده نداره چون جادوگر رو دارن از دست میدن

Masoud
05-20-2009, 10:22 AM
كريمى رفت تموم شد

کریم(پژمان)
05-20-2009, 11:21 AM
ایشالا که کریمی میمونه

Hamid_Red
05-20-2009, 03:03 PM
پس از میرقربانی
صبری قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را پاره کرد

خبرگزاری پانا : مدافع تیم مقاومت سپاسی قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را پاره کرد.

به گزارش خبرگزاری پانا، مصطفی صبری که در تولیدی حصاری با باشگاه پرسپولیس ! قرارداد داخلی بسته بود، بعد از این که متوجه شد در بلاتکلیفی قرار گرفته، با حضور در این تولیدی پوشاک قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را فسخ و پاره کرد.
بعد از میرقربانی این دومین بازیکنی است که طی یک هفته دست به چنین کاری زده است.

به نظر می رسد باشگاه پرسپولیس با این روندی که در جذب بازیکنان جدید پیش گرفته، به جایی نخواهد رسید.

iman.red9
05-20-2009, 03:28 PM
علي كريمي بايد حفظ بشه.=d>
آره موافقم بایدحفظش کنیم به هرقیمتی

Hamid_Red
05-20-2009, 04:50 PM
انصاري فرد نمي داند چه كار مي كند
صبري: مديران پرسپوليس خودشان را هم قبول ندارند

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: مديران پرسپوليس خودشان را هم قبول ندارند.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632028.jpg

مصطفي صبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد امضا قرارداد با باشگاه سايپا اظهار داشت: قراردادي 2 ساله با اين باشگاه امضا كرده ام و اوايل هفته آينده براي ثبت رسمي به هيات فوتبال تهران خواهيم رفت.
مدافع فصل گذشته مقاومت در مورد اينكه چرا با باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد گفت: من قرار دادي با باشگاه پرسپوليس امضا نكردم. متاسفانه مديران اين باشگاه خودشان را هم قبول ندارند. آنها گفتند به من نياز دارند و خودشان بريدند و دوختند اما در نهايت وضعيت به شكل ديگري پيش رفت.
وي ادامه داد: انصاري فرد نمي داند چه مي كند. ابتدا با بازيكنان مذاكره مي كند و بعد مي گويد بايد مربي فصل آينده بازيكن را انتخاب كند.
صبري در مورد حضورش در سايپا عنوان كرد: از حضور در اين باشگاه پشيمان نيستم زيرا در يكي از بهترين تيم هاي تهراني توپ خواهم زد. محمد مايلي كهن اخلاقش شبيه غلامحسين پيرواني است و حق بازيكنان را مي دهد.

آدمكـــــ قرمز
05-20-2009, 04:57 PM
بهادر عبدي ، نوروزي ، خير خواه بايد برن
احتمال داره كريمي.. بادامكي.. منصوري .. آتسو .. هم خودشون برن
ولي ما بايد حتما قبل از جذب هر بازيكني گزينه هاي اصلي و ستون اصلي تيم رو حفظ كنيم چون شرايط امسال با هر سال ديگه ايي فرق ميكنه و نميتونيم تيم رو زياد متحول كنيم
به خاطر اينكه بازي بعدي پرسپوليس تو آسيا احتمالا اونجور كه من شنيدم تير ماه برگزار ميشه يني زماني كه اكثر تيم ها مشغول بدنسازي و تمرينات اوليه هستن
پس پرسپوليس بايد خيلي زود تر از بقيه استارت بزنه
و براي همين حتما بايد امثال پترويچ ، نوري ، توره ، خليلي ، زارع ، عليرضا محمد ، باقري ، نيكبخت ، سپهر حيدري ، رضايي ، واعظي ، حقيقي ، علي كريمي ، مجتبي شيري ، و علي عسكر در درجه اول حفظ بشن بعد مهره هايي چون رحمتي ، ارفي ، مير قرباني ، عقيلي ، رو جذب كنن

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:03 PM
خالقي*فر و صبري با سايپا قرارداد داخلي امضا كردند
خبرگزاري فارس: مدافع و مهاجم تيم فوتبال مقاومت سپاسي با باشگاه سايپا قرارداد داخلي امضا كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0608/A0608403.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا خالقي فر و مصطفي صبري با باشگاه سايپا قرارداد داخلي امضا كرده اند. اين دو بازيكن هفته آينده قراردادشان را به طور رسمي در هيات فوتبال تهران ثبت خواهند كرد.
صبري پيش از اين مذاكراتي با باشگاه پرسپوليس انجام داد و اعلام شد اين بازيكن با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرده است.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:06 PM
مدير برنامه هاي علي كريمي؛ كريمي به امارات مي رود اما مذاكره با الاهلي صحت ندارد ابوالفضل جلالي نه تنها ديگر دلش نمي خواهد مدير برنامه هاي علي كريمي باشد بلكه حتي حاضر نيست تداركات برنامه هاي كريمي را فراهم كند، وي خودش را كنار كشيده و ترجيح مي دهد تا بدون هيچ حاشيه و دردسري فقط به برنامه هاي خودش رسيدگي كند.

جلالي كه هنوز براي علي كريمي نگران است در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: كريمي با خبرنگاران در جريان تمرين پرسپوليس درگير شد كه متاسفانه اتفاق جالي نبود البته پس از اين موضوع با آن خبرنگار تماس گرفتم و در مورد اين موضوع با وي صحبت كردم حتي عذر خواهي و از او دلجويي كردم تا ناراحت نباشد، خبرنگاران از اقشار زحمتكش و محترم جامعه محسوب مي شوند و خوشحال هستم كه روزگاري خبرنگار بوده ام.
وي تصريح كرد: حدود هشت ماه است كه هيچ دخالتي در امور علي كريمي ندارم و به قول معروف مدير برنامه هاي او نيستم.
وي ادامه داد: در طول مدتي كه همراه علي كريمي بودم تلاش كردم تا مشكلي براي او پيش نيايد حتي بارها و بارها در همين اواخر تلاش كردم تا ارتباط بين او و علي دايي و مشكلات به وجود آمده حل و فصل شود.
وي در مورد اختلافاتش با كريمي گفت: چندي پيش يك سري سوء تفاهمات به وجود آمد تا بعضي ها گمان كنند كه من هدف ديگري دارم اگر من و علي كريمي دوست هستيم و ارتباط كاري داريم پس من تمام تلاشم را مي كنم كه او به تيم ملي برسد و پيشنهادات بهتري دريافت كند نه اينكه او خانه نشين باشد و از فوتبال دور شود به هر حال فكر كنم كه بعضي از افراد دلشان نمي خواهد كه من كارم را انجام دهم و به همين دليل تلاش مي كنند تا مرا طوري ديگر نشان دهند و اين سوء تفاهمات را به وجود آورند من كوچكترين صحبت و اعتراضي ندارم و با توجه به اين مسائل فعلاً ترجيح مي دهم تا هيچ ارتباط خاصي با علي كريمي نداشته باشم.
وي در مورد مذاكرات كريمي با باشگاه الاهلي گفت: ترجيح مي دهم كه در اين مورد صحبتي نكنم اما يكي از روزنامه ها نوشته بود كه قرار است پنج شنبه من و علي كريمي با مسئولان باشگاه الاهل امارات ديدار كنند.
وي ادامه داد: خودم در يكي از روزنامه هاي اين خبر را خواندم و جالب اين كه بگويم چنين خبري صحت ندارد من تهران هستم و علي كريمي براي انجام كارهايش براي بازي در تيم منتخب جهان راهي امارات مي شود و هيچ مذاكره اي با باشگاه الاهلي انجام نمي شود.
وي در مورد احتمال حضور كريمي در اين فصل با باشگاه پرسپوليس گفت: كريمي پيش از اين مي گفت كه عاشق پرسپوليس است و دوست دارد در اين تيم بماند وي تمايل دارد به خاطر هواداران بي شمار اين تيم در پرسپوليس باشد البته فعلاً بازي هاي جام باشگاه هاي آُسيا در حال انجام است و كريمي تمام تمركزش بر روي اين رقابت ها است وي اكنون كه به تيم ملي دعوت شده تنها براي سربلندي و از سر دلسوزي براي تيم ملي خدمت مي كند.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:46 PM
يادم مياد آخرين بازي پرسپوليس بود تو ليگ قهرمانان با جوبيلو ايواتا.اين تيم دوبار پشت سر هم قهرمان شد.وقتي به ترکيب تيمش فکر ميکنم يک دفاع يک هافبک و يک مهاجم خارجي داشت،اما واقعا سبک بازيشون بسيار بالاتر از خودشون بود.بهترين دروازيان رو هم داشتن.دو کرنري که اونا زدن و تبديل به گل شد هنوز تو ذهنمه.واقعا برام دردناکه اون دو کرنر.ماهم ميتونيم تو فصل نقل و انتقلات بيشترين پول و به بهترين بازيکنائي بديم که واقعا بخوائيم برامون بازي کننن و از کمبودهاي پرسپوليس باشه.تو فصلي که گذشت اگه بخواييم تجربه هم بکنيم (که شد)نه دورانديشي بايد درس عبرت بگيريم.با اين پولا خيلي کارا ميشه کرد.آرزو دارم مثل تيم هاي حرفه اي از رده هاي پائين هم به ترکيب تيم اضافه بشه وچنان مثمر ثمر باشه که همه بگن اي بازيکن از پايه پرسپوليس بوده حالا داره براي خودش بازي ميکنه ...

Masoud
05-20-2009, 08:24 PM
بهادر عبدي ، نوروزي ، خير خواه بايد برن
احتمال داره كريمي.. بادامكي.. منصوري .. آتسو .. هم خودشون برن
ولي ما بايد حتما قبل از جذب هر بازيكني گزينه هاي اصلي و ستون اصلي تيم رو حفظ كنيم چون شرايط امسال با هر سال ديگه ايي فرق ميكنه و نميتونيم تيم رو زياد متحول كنيم
به خاطر اينكه بازي بعدي پرسپوليس تو آسيا احتمالا اونجور كه من شنيدم تير ماه برگزار ميشه يني زماني كه اكثر تيم ها مشغول بدنسازي و تمرينات اوليه هستن
پس پرسپوليس بايد خيلي زود تر از بقيه استارت بزنه
و براي همين حتما بايد امثال پترويچ ، نوري ، توره ، خليلي ، زارع ، عليرضا محمد ، باقري ، نيكبخت ، سپهر حيدري ، رضايي ، واعظي ، حقيقي ، علي كريمي ، مجتبي شيري ، و علي عسكر در درجه اول حفظ بشن بعد مهره هايي چون رحمتي ، ارفي ، مير قرباني ، عقيلي ، رو جذب كنن

كريمي بايد بمونه به هر نحويه

نازنين
05-20-2009, 08:32 PM
اگر امروز كريمي توي تيم نبود 100% مي باختيم ..... اگه اون نباشه ..............:((

Masoud
05-20-2009, 09:18 PM
قراردادهاي خيالي باشگاه پرسپوليس/ بي اطلاعي بازيكنان از قراردادها
:
اين روزها درحالي كه كمتر خبر نقل و انتقالات باشگاه*هاي بزرگ ليگ به گوش مي*رسد باشگاه پرسپوليس در اين كار غيرحرفه*اي گوي سبقت را از ساير رقيبان ربوده و هر روز نام*هاي جديدي را در اختيار اصحاب رسانه براي عمومي كردن قرار مي*دهد. با توجه به شرايط و قراردادهاي قبلي بازيكنان، اين قراردادها با تكذيب آنها يا مدير برنامه*هاي*شان روبرو مي*شود.

درحالي كه باشگاه پرسپوليس از عقد قرارداد داخلي با بازيكناني مثل آرفي، بائو، میرقربانی و ... خبر داده است و اصرار دارد كه اين بازيكنان اين قرارداد را امضا كرده*اند اما همه نام*هايي كه از سوي باشگاه مطرح شده*اندبه جز یکی دو نفر اين مساله را قبول ندارند.

شيث رضايي هم که یکی از بازیکنانی است مه به تازگی نامش بین بازیکنان جدید پرسپولیس برای فصل بعد به گوش می رسد با شنيدن خبر قرارداد جديدش با پرسپوليس مي*گويد: قرارداد داخلي؟ كدام قرارداد؟ از چه حرف مي*زنيد؟ شما كه مي*دانيد من پرسپوليس را دوست دارم و هميشه از خدا مي*خواستم در اين تيم بازي كنم اما من در حال حاضر قرارداد دارم. الان موقع نقل و انتقالات نيست كه من بخواهم با تيمي قرارداد ببندم. حتي قرارداد داخلي هم با هيچ تيمي ننوشته*ام. بعضي باشگاه*ها هستند كه من را مي*خواهند اما من به خودم اجازه نداده*ام با وجود قراردادم با صباباتري با آنها مذاكره كنم. پرسپوليس هم جزو همين تيم*ها است.

شيث گفت: از طرف آقاي انصاري*فرد هيچ تماسي با من گرفته نشده اما مطمئن باشيد در زمان نقل و انتقالات اگر پيشنهادي از پرسپوليس داشته باشم به اين تيم مي*آيم.

Masoud
05-20-2009, 09:42 PM
مذاكره علي كريمي با الاهلي صحت ندارد
علي كريمي خبر مذاكره با باشگاه الاهلي امارات را تكذيب كرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در حاليكه خبر مذاكره علي كريمي با باشگاه الاهلي امارات باعث نگراني هواداران پرسپوليس شده بود شماره هشت سرخ ها اين خبر را تكذيب كرد.

علي كريمي روز پنجشنبه براي انجام كارهاي شخصي تهران را به مقصد دوبي ترك مي كند تا اقدامات اوليه را براي حضور در ديدار منتخبان جهان انجام دهد./ق

Masoud
05-20-2009, 09:42 PM
وعده انصاري فرد به پژمان نوري؛
دهم خرداد برای تمدید قرارداد بیا
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از پژمان نوری خواست تا دهم خرداد برای تمدید قراردادش راهی این باشگاه شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، با توجه به اينكه پرسپوليس پس از ديدار با الشباب، هفتم خرداد در ادامه بازي هاي آسيايي باید به ميدان برود، منابع مطلع براين عقيده اند كه تغيير و تحولات باشگاه پرسپوليس پس از اين بازي به وقوع خواهد پيوست.

با نظر به اينكه انصاري فرد نيز از این موضوع مطلع است، هنوز مشخص نيست كه چرا او قرارداد پژمان نوري را تمديد نكرده است

Masoud
05-20-2009, 10:12 PM
نیکبخت واحدی:
واکنش هواداران طبیعی بود / فصل آینده هم در پرسپولیس می مانم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد فصل آینده هم در این تیم خواهد ماند.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت پس از برتری یک بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل الشباب عربستان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: بازی خوبی بود بویژه در نیمه دوم که صاحب موقعیت های خوبی برای گلزنی شدیم. درمجموع پرسولیس مستحق پیروزی در این بازی بود.

وی در مورد واکنش هواداران پرسپولیس گفت: ما در فصل جاری دو جام را از دست دادیم و توقع تماشاگران از تیم ما بالاست. من به نظر آنها احترام می گذارم آنها انتظار و حق دارند. امیدوارم بتوانیم با قهرمانی در آسیا که دور از دسترس نیست محبت هواداران را جبران کنیم.

نیکبخت هدف نهایی پرسپولیس را دستیابی به عنوان قهرمانی آسیا خواند و گفت: حاشیه در تمام تیم های دنیا وجود دارد و تیم ما هم نمی تواند از حواشی بدور باشد. اما زمانی که خوب نتیجه بگیریم هیچ حاشیه ای نمی تواند به تیم لطمه وارد کند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پایان تاکید کرد: حتما فصل آینده در پرسپولیس می مانم و به هیچ تیمی نخواهم رفت

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 10:14 PM
مگه پرسپوليس اول نشد پس چرا با توجه به برد پرسپوليس سايت اي اف سي باز الشباب را اول نوشته،مگه تفاضل ملاکه يا بازي رو در رو؟
http://www.the-afc.com/fas/competiti...-2009-627.html (http://www.the-afc.com/fas/competitions/fixtures/index.jsp_367AFC-2009-627.html)

Alireza Rouhandeh
05-21-2009, 03:17 AM
بعد این همه سال که كريمى برگشته دیگه پرسپولیسو بدون جادوگر نميشه تصورش كرد خدا كنه بمونه...ارفى هم بازیکن خیلی خوبیه زوج خلیلی - آرفی چه شوووووووود !!!

Masoud
05-21-2009, 09:13 AM
خدا كنه نكه دارند كريمى رو اكه اون نباشه تيم حال نميده

s1eed
05-21-2009, 02:27 PM
eyne amare in gharar dada ye shahi nemiarze ta sabt nashe

s1eed
05-21-2009, 02:28 PM
inaro hamaro vel konid faghat ye kari konid karimi bemone

مسعود ریگی
05-21-2009, 02:37 PM
سلام بر دوستان

Karimi
05-21-2009, 02:53 PM
پرسپولیس باید بیشتر قراردادهاشو رسمی کنه تا برای یک چهارم آسیا از بهترین نفرات استفاده کنه

Hamid_Red
05-21-2009, 04:39 PM
چه بازیکنانی از پرسپولیس می‏روند؟

آنچه احتمال وقوعش از هر اتفاق ديگري قوي*تر به نظر مي*رسد كنار رفتن مديرعامل و تمامي اعضاي هيات مديره است. ناكامي*هاي پرسپوليس در چند ماه اخير را نمي*شود ناديده گرفت و به واسطه همين ناكامي*ها بود كه شايعه بركناري دسته*جمعي مديران باشگاه بر سر زبان*ها افتاد و حتي دكتر سعيدلو يك بار بعد از شكست برابر پاس اشاره*اي به اين مساله داشت. آنچه مشخص است اينكه در وقوع تغييرات مديريتي نمي*توان شك كرد و به ظاهر اين تغيير شامل حال همه مديران خواهد شد نه فقط يك نفر. البته هيچ مسوولي از پرسپوليس حاضر به تاييد اين بركناري نيست و جالب*تر اينكه خود عباس انصاري*فرد بيش از همه به ماندنش اميدوار است. او با اطمينان از ابقاي خودش، جذب بازيكن را آغاز كرده و حالا به دنبال مربي است اما نزديكانش مي*گويند كه مثل رييس هيات مديره، او هم رفتني است. درباره او همچنين مي*شنويم كه رييس سازمان تربيت بدني خواهان بركناري*اش نيست و شايد فصل آينده هم مديريت پرسپوليس در اختيار او باشد كه صحبت*هاي اميدواركننده مهندس علي*آبادي با انصاري*فرد قبل از ديدار با پاس هم اين احتمال را تقويت مي*كند.

اگر انصاري فرد بماند
در ميان همه شنيده*هايي كه از قطعيت بركناري مديرعامل و تمام اعضاي هيات مديره حكايت دارد، شايعه ابقاي انصاري*فرد هنوز به گوش مي*رسد. حكم بركناري عباس انصاري*فرد هنوز به تاييد رييس مجمع باشگاه نرسيده و اين احتمال وجود دارد كه در صورت پيروزي در ديدار تك حذفي هفته آينده ليگ قهرمانان، امضاي علي*آبادي حكم مديريت انصاري*فرد را تمديد كند كه در آن صورت حسين هدايتي بايد از چارت مديريتي باشگاه كنار برود و جاي خود را به رييس جديد- شايد دكتر علي سعيدلو- بدهد. آن*وقت آقاي مديرعامل خيلي راحت مي*تواند مقابل حاميان امروز هيات مديره بايستد و براي ماندن*شان شرط بگذارد. چند وقتي است از باشگاه خبر مي*رسد كه عباس انصاري*فرد تمايلي به حفظ ستاره*هاي محبوب هدايتي ندارد و در صحبت*هاي خصوصي*اش گفته كه اگر در پرسپوليس ماندني شود، قرارداد علي كريمي، عليرضا نيكبخت، رحمان رضايي و مازيار زارع را تمديد نخواهد كرد. گرچه از همين حالا مي شود پيش بيني كرد كه اگر فصل آينده حسين هدايتي نباشد و در عوض انصاري فرد ابقا شود، اين چهار بازيكن پيش از تصميم گيري باشگاه، همراه با چند سرخپوش ديگر پرسپوليس را ترك خواهند كرد. بازيكنان جديد را هم كه خود انصاري فرد جذب كرده و ماندنش مشكلي را به وجود نمي آورد. فقط مي*ماند بحث استخدام سرمربي كه البته آقاي مدير بيكار ننشسته و همراه با معتمدانش در باشگاه، مشغول بررسي رزومه چند مربي تركيه اي و آلماني است تا مذاكرات را شروع كند. البته با اين توضيح كه او كوچكترين تمايلي به استفاده از مربيان ايراني ندارد و اگر بماند، بدون شك تا چند هفته ديگر يك خارجي تازه*وارد جايگزين نلو وينگاداي پرتغالي خواهد شد.

اگر هدايتي بماند
ماندن حسين هدايتي هر چقدر دورنماي خوبي داشته باشد اما شكي نيست كه مشكلات امروز پرسپوليس را صد چندان خواهد كرد. هر چه باشد او به اندازه پولي كه خرج مي*كند يا حداقل ادعايش را دارد مي*خواهد تصميم*گيرنده باشد و اين چيزي نيست كه انصاري فرد يا هر مدير ديگري آن را بپذيرد اما خب در عوض با تكيه به جيب*هاي پر از پولش مي*تواند تمديد قرارداد ستاره*هاي پرسپوليس را تضمين كند. با ماندن او علي كريمي، عليرضا نيكبخت، رحمان رضايي، محسن خليلي و خيلي ديگر از سرخپوشاني كه ستاره هم نيستند بي دغدغه پاي قراردادهاي جديدشان را امضا خواهند كرد و بي شك چند ستاره نامدار ديگر هم سرخپوش مي شوند. آن وقت ديگر دغدغه اصلي رييس هيات مديره چيزي نخواهد بود جز آوردن يك مربي بزرگ با اسمي دهان پر كن. هدايتي بدش نمي آيد كه با جذب يك مربي نامدار اروپايي خودي نشان بدهد اما برخلاف مديرعامل، به نام*هاي ايراني پشت نكرده و اتفاقا چند گزينه را هم مد نظر دارد. اولين مربي ايراني كه نامش از جانب هدايتي مطرح شد علي دايي بود كه اگرچه به بهانه اينكه سرمربيگري پرسپوليس برايش زود است، با مخالفت مديرعامل روبه رو شد اما آقاي رييس هنوز به اين نام فكر مي كند. در اين ميان از حميد استيلي هم صحبت به ميان آمد و هنوز تلاش هايي براي نزديك تر كردن او به هدايتي انجام مي شود اما همه چيز پنهاني است و مسكوت.
با ماندن حسين هدايتي از نام علي پروين هم به سادگي نمي شود گذشت. رييس هيات مديره از مدت ها قبل تلاش براي بازگرداندن پروين را آغاز كرده و اگر در پرسپوليس ماندني شود، شكي نيست كه يك سمت تازه به علي پروين هديه خواهد كرد.

منبع:ایران ورزشی

Hamid_Red
05-21-2009, 04:42 PM
پرسپوليس به دنبال جايگزين نيكبخت؟

پيش از اين اخبار گوناگونى به گوش مى رسيد مبنى بر اينكه نيكبخت موقعيت متزلزلى در پرسپوليس دارد و او بايد بسيار مراقب باشد. نكته عجيب درباره او اين بود كه اتفاق نظر عجيبى در سطح مديران باشگاه و حتى فراتر از باشگاه عليه اين بازيكن وجود داشت و هنوز هم وجود دارد. چنانكه حتى در بعضى مقاطع مسئولان ليگ باشگاه براى كنار گذاشتن اين بازيكن تحت فشار بوده اند. بازيكنى كه حتى وقتى كمتر از 50 درصد خودش باشد هم دل كندن از او به سادگى ممكن نيست. نيكبخت در چنين شرايطى به حاشيه هاى تازه اى روى آورده است كه نمى تواند چندان براى او مطلوب باشد. او البته در تصميم گيرى مختار است اما باعث افسوس است كه او خود را وارد درگيرى هايى كند كه ديگران در آن به دنبال سود خود هستند. صحبت هاى اخير نيكبخت هم تصميم باشگاه را جدى تر كرده است، چنانكه عباس انصارى فرد اصرار دارد كه حداقل 2 چپ پا را جذب كند. نيكبخت اگر بخواهد پرسپوليس را ترك كند كه هيچ اما اگر بخواهد ماندگار شود، بايد رويه ديگرى را در پيش بگيرد.

منبع:ابرار ورزشی

فرهاد فرهادی
05-21-2009, 08:40 PM
با سلام به نظر من مهمترین حرکت اول روشن شدن تکلیف مربی فصل آینده است
چون انتخاب بازیکن برای یک مربی که هنوز وجود خارجی ندار کفش خریدن واسه کسیه که خودشو نمی شناسیم وسایز پاش وهم نمی دونیم

جگرگوشه ایران
05-22-2009, 12:48 AM
لطفا از @};-طنز و کاريکاتور ورزشي=)) ديدن کنيد ونظرتونم بديد.ممنون

Hamid_Red
05-22-2009, 02:07 PM
عليرضا حقيقي در گفت و گو با پانا:
تيم اول و آخرم پرسپوليس است

خبرگزاري پانا: دروازه بان تيم پرسپوليس گفت: من بازيکن آزاد هستم اما تيم اول و آخرم پرسپوليس است.
http://pana.ir/CT/1388/03/01/Pana_Content_0000473230_1.jpg

عليرضا حقيقي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: متاسفانه در تمرين آخر قبل از بازي با الشباب به شدت از ناحيه مچ پاي چپ به طوري مصدوم شدم و احساس درد مي کنم. وي افزود: نمي دانم چه زماني بهبودي خود را بدست مي آورم اما اميدوارم زير نظر دکتر زرينه هرچه زودتر شرايط بازي و تمرين را پيدا کرده و بتوانم مجدد در خدمت پرسپوليس باشم.

گلر پرسپوليس تصريح کرد: ما خوشبختانه به رغم اين که در نيمه اول مقابل الشباب بازي خوبي انجام نداديم اما به موقع به گل رسيديم و توانستيم در نيمه دوم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.

حقيقي گفت: اميدوارم بتوانيم با يک بازي بسيار خوب و حساب شده تيم بنيادکار را با شکست بدرقه کرده و به دور بعد برسيم. قطعا تيمي که تا به اين مرحله صعود کرده استحقاق آن را داشته و ما بايد مراقب باشيم تا اسير تيم حريف نشويم.

وي در خصوص شايعه جدايي از پرسپوليس خاطرنشان کرد: 10 سال است براي پرسپوليس بازي مي کنم. من 4، 5 پيشنهاد خوب دارم اما با اين که بازيکن آزاد هستم اما تيم اول و آخرم پرسپوليس است.

گلر پرسپوليس افزود: هنوز هيچ مذاکره اي با من نشده است. تمام فکر و ذکرم را براي بدست آوردن سلامتي و بازي بنيادکار معطوف کرده ام تا بتوانم به ميدان رفته و در صعود پرسپوليس سهيم باشم.

حقيقي گفت: ما بازيکنان بزرگ و باتجربه اي داريم. اميدوارم در مقابل بنيادکار بتوانيم با يک نمايش خوب فوتبالي ، حريف را شکست دهيم. از هواداران که سرمايه تيم هستند هم مي خواهم که در اين بازي ما را تنها نگذارند.

Masoud
05-22-2009, 02:10 PM
مصطفي صبري بعد از فسخ قرارداد:
انصاري فرد سيستم پرسپوليس را زير سوال برده است
خبرگزاري پانا: مدافع مقاومت سپاسي بعد از پاره کردن قرارداد داخلي با پرسپوليس، گفت: متاسفانه انصاري فرد سيستم پرسپوليس را زير سوال برده است.

مصطفي صبري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي پانا ضمن بيان مطلب فوق گفت: من با پرسپوليس و استقلال مذاکره کردم و با پرسپوليس در توليدي حصاري قرارداد داخلي بستم.

وي افزود: محل عقد قرارداد جاي عجيب و غريبي بود. واقعا با اين حرکات و قرارداد بستن در آن توليدي، انصاري فرد سيستم و مديريت باشگاه را زير سوال برده است.

مدافع مقاومت تصريح کرد: من سر شام بودم که گفتند " با پرسپوليس قرارداد بسته ام " آن ها خود بريدند و دوختند. کشته و مرده پرسپوليس نبودم که بگويم پرسپوليسي ام. آن ها خود گفتند که من اين تيم را دوست دارم و مي خواهم در آن بازي کنم.

صبري گفت: مگر ما مضحکه آقايان هستيم که با ما مذاکره مي کنند ولي در مصاحبه هاي خود مي گويند که با هيچ کس قرارداد نبسته ايم. پرسپوليسي شدن زماني دارد. هنوز وقت پرسپوليسي شدنم نيست.

وي خاطرنشان کرد: در ظاهر اسم قرارداد با پرسپوليس بود اما همزمان با چند تيم ديگر در حال مذاکره بودم. من توجهي به آن قرارداد داخلي نکردم. اصلا دوست نداشتم پرسپوليسي شوم. طرفدار تيمي هستم که در آن پيشرفت کنم.

مدافع مقاومت افزود: انصاري فرد با ما مذاکره کرد و قرارداد بست، در حالي که خود با هم درگير بودند و اختلاف داشتند. آن ها تکليف خود را نمي دانند و با بازيکنان وارد مذاکره مي شوند. بهتر است انصاري فرد با شفافيت و صداقت بيشتري رفتار کند.

صبري گفت: من با سايپا قرارداد دوساله بستم و شنبه ثبت مي کنم. حاجي به من نظر داشت. در سايپا جاي پيشرفت ديدم و فکر مي کنم انتخاب بسيار خوبي داشتم. دوست دارم با سايپا ملي پوش شوم البته قرارگرفتن در ترکيب اصلي تيم و ملي پوش شدن به تلاش خودم بستگي دارد.

Masoud
05-22-2009, 02:11 PM
پس از میرقربانی
صبری قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را پاره کرد
خبرگزاری پانا : مدافع تیم مقاومت سپاسی قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را پاره کرد.

به گزارش خبرگزاری پانا، مصطفی صبری که در تولیدی حصاری با باشگاه پرسپولیس ! قرارداد داخلی بسته بود، بعد از این که متوجه شد در بلاتکلیفی قرار گرفته، با حضور در این تولیدی پوشاک قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را فسخ و پاره کرد.

بعد از میرقربانی این دومین بازیکنی است که طی یک هفته دست به چنین کاری زده است.

به نظر می رسد باشگاه پرسپولیس با این روندی که در جذب بازیکنان جدید پیش گرفته، به جایی نخواهد رسید.

imported_کامبیز
05-23-2009, 12:54 AM
به نظر شما زندی بیاد پرسپولیس خوبه

آدمكـــــ قرمز
05-23-2009, 01:55 AM
خوبه اما نمياد
همين الان برنامه ورزش از نگاه دو رو ميديدم باش مصاحبه كردن گفت احتمالش كمه امسال بياد ايران بازي كنه

miladgh
05-23-2009, 02:05 AM
به نظرِ من بايد هر جور شده بريم ايمان Mobali را بياريم، داستان استقلالى ها درِ جدى ميشه، افتادن دنبالِ mobali، حيفِ بخدا

اميرحسين
05-23-2009, 02:56 AM
نه بابا
مگه بازيش چجوريه ؟
حتي توي يه تيم دسته اولي بازي نميكنه
البته بايد ببينيم توي تيم ملي هم چه كار ميكنه ...

Masoud
05-23-2009, 07:31 AM
احتمال بيوستن مهدى رحمتى به سباهان اصفهان قوت كرفت

perspolis7
05-23-2009, 09:13 AM
خیلی خوبه میتونه جای نیکبخت باشه

Masoud
05-23-2009, 09:17 AM
اين رو ميتونستيد بذاريد تو قسمت نقل و انتقالات

ادغام شد با نقل و انتقالات

perspolis7
05-23-2009, 09:28 AM
تو رو به مولا به حرفای ما گوش کنید این انصاری فرد داره پرسپولیس بدبخت میکنه استفاده شخصی از باشگاه میکنه x-(x-(x-(

perspolis7
05-23-2009, 09:32 AM
حالا نگاه کنید فصل نقل و انتقالات هم تمام میشه و پرسپولیس هیچ بازیکنه خوب نداره.در نقل و انتقال هم ضعیف کار می کنند بابا ایول

perspolis7
05-23-2009, 09:34 AM
خدا ازت نگذره انصاری فرد که با اعصاب هزاران هوادار بازی میکنی

imported_غروب پوش
05-23-2009, 09:42 AM
با این مدیرای باشگاه ما به جایی نمیرسیم

فريد
05-23-2009, 02:14 PM
يك دفاع چپ و يك دفاع محكم راست ميخواهيم. به نظرم شيث بهترين گزينه براي سمت راست خوبه . راستي ميثم استقلالي چه بدردي ميخوره؟

Masoud
05-23-2009, 02:38 PM
به دليل احتمال پیوستن به تيم پرسپوليس؛
زندي قرار داد خود با آلكي را امضا نكرد

فريدون زندي ملي*پوش كشوران و بازيكن تيم آلگي قبرس براي فصل آينده چند پيشنهاد ليگ برتري خود را بررسي مي*كند.

فريدون زندي ملي*پوش كشوران و بازيكن تيم آلگي قبرس براي فصل آينده چند پيشنهاد ليگ برتري خود را بررسي مي*كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، فريدون زندي كه قراردادش با آلكي قبرس به پايان رسيده هنوز قراردادي با اين تيم منعقد نكرده و در حال بررسي پيشنهادات جديد خود است. فريدون زندي از چند تيم ليگ برتري و اروپايي پيشنهاد دارد كه در اين بين وي شخصا ابراز تمايل به حضور در ايران كرده است. زندي پيش از اين گفته بود كه در صورت حضور در ليگ ايران علاقه دارد در تيم فوتبال پرسپوليس بازي كند.

نازنين
05-23-2009, 03:38 PM
فريدون بازيكن خوب و بي شيله پيله اي هستش كاشكي بياد.......

Hamid_Red
05-23-2009, 04:00 PM
40 درصد از قرارداد آرفی امروز پرداخت شد؛
اشپیتم آرفی فردا با پرسپولیس رسما ثبت می کند

اشپیتم آرفی که امروز 40 درصد از رقم قرارداد خود را دریافت کرد، فردا به طور رسمی در دفتر هیات فوتبال با پرسپولیس ثبت می کند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی فصل گذشته تیم پیام مشهد صبح پنجشنبه چک 40 درصد از رقم قرارداد خود را دریافت کرد و این چک صبح امروز(شنبه) نقد شد. آرفی امشب وارد تهران می شود و صبح فردا به همراه نماینده باشگاه پرسپولیس در هیات فوتبال استان تهران حاضر می شود تا به طور رسمی قرارداد خود را با این تیم ثبت کرده و اجازه بازی برای سرخپوشان در لیگ قهرمانان آسیا را به دست بیاورد.

Hamid_Red
05-23-2009, 04:02 PM
پس از اخذ تابعيت ايرانى ! پرسپوليس به دنبال جذب عيسى اندوى؟

کانون هواداران پرسپولیس : عيسى اندوى از گزينه هايى است كه پرسپوليسى هاى پايتخت به دنبال جذب وى هستند. سنگربان موفق ذوب آهن كه در قهرمانى تيمش بى تاثير نبوده با عملكرد مطلوب خود در بازى هاى تيم اصفهانى نگاه قرمزهاى پايتخت را به سوى خود جذب كرده است. اگر چه آيين جديد سازمان ليگ بر عدم جذب دروازه بان هاى خارجى دلالت دارد اما با اين حال پرسپوليسى ها به دنبال اين هستند اندوى با پذيرفتن مليت ايران بتواند فصل آينده براى اين تيم به ميدان برود. در صورتيكه اين بازيكن سنگالى تابع ايرانى شود براى پرسپوليسى شدن مشكل ندارد. حال بايد ديد اندوى فصل آينده به عنوان دروازه بان قرمزها به ميدان مى رود يا...

نازنين
05-23-2009, 04:14 PM
اميدوارم بتونن موثر باشن...........

محمودیان
05-23-2009, 04:15 PM
فریدون زندی به نظرم خرید خوبی نیست................کسائی که باید از تیم بی معطلی برن اینها هستند>> اول بهادر عبدی..........2.هادی نوروزی.......3.فرهاد خیر خواه.......4.علی عسگر..........5.سپهر حیدری........6.مجتبی شیری...........اینها مخصوصا 4تای اول در حد لیگ برتر نیستند...................................... .................................................. .................................................. ..........اما خرید ها به نظر من.................................1.جلال حسینی..............2.جواد شیرزاد(دفاع چپ)..............3.خلعتبری............... .4.رحمتی.................5.حنیف عمران زاده(دفاع)................................ ..........6.عماد رضا.............................7.بائو

fatemeh1368
05-23-2009, 05:38 PM
میثاق وحقیقی که خوبن
اما اگه بخریم رحمتی بهتره نه اندوی

imported_shayan love red
05-23-2009, 05:52 PM
خرید یه دفاع میانی خوب لازم
مثل : عقیلی و حسینی و ....
امسال پرسپولیس از دفاع میانی خیلی ضربه خورد ........

Alireza Rouhandeh
05-23-2009, 05:54 PM
علی عسگر واسه چی* باید بره بازیکن جونیه كه لیست رو هم پر نکرده ماله لیست امیده میتونه خیلی پیشرفت کنه اول بهتر بازیکن های پولکی رو که به خاطره پول بازی می کن رو از تیم بندازن بیرونم

miladgh
05-23-2009, 07:28 PM
علی عسگر واسه چی* باید بره بازیکن جونیه كه لیست رو هم پر نکرده ماله لیست امیده میتونه خیلی پیشرفت کنه اول بهتر بازیکن های پولکی رو که به خاطره پول بازی می کن رو از تیم بندازن بیرونم

من هم كاملا موافق هستم با شما، اين بازيكنِ جوونى هست و آينده داره، نبايد از دست بديم اينو

Hamid_Red
05-24-2009, 12:12 AM
شيرزاد و ارزاني به پرسپوليس نزديك شدند

جواد شيرزاد و محسن ارزاني به نزديكي هاي پرسپوليس رسيدند. دفاع چپ پاس همدان و هافبك پيام مشهد نفرات تازه وارد ليست مورد نظر پرسپوليسي ها هستند. شيرزاد البته يكي دو سالي است كه پرسپوليسي ها براي جذب او وارد عمل مي شوند اما اتفاقاتي مي افتد كه او پيراهن قرمز را به تن نمي كند. سال قبل در زمان حبيب كاشاني مذاكره براي پرسپوليسي شدن مدافع چپ پاي پاس شروع شد و اتفاقا او در باشگاه هم حرف هايش را با مديرعامل زد اما حضور او در تيم سرخ پايتخت منتفي شد. حالا يك بار ديگر نام او براي آمدن به تهران به ميان آمده. همين قدر بدانيد كه مذاكرات با شيرزاد به خوبي و خوشي پيش رفته و نتيجه خوبي دربر داشته است. حصاري كه با انتخاب انصاري فرد به عنوان مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس انتخاب شده، با اميدواري از اين موضوع صحبت مي كند حتي بحث آمدن محسن ارزاني هافبك پيام كه سهميه ليگ يكي به حساب مي آيد هم جدي است. هر دو بازيكن در جلسه با پرسپوليسي ها به توافقات اوليه رسيده اند و همه چيز اميدواركننده بوده. قطعا امروز و فردا تكليف آنها نهايي مي شود.

nazari
05-24-2009, 12:24 AM
فردا آرفی انشالله با پرسپولیس ثبت میکنه ...

miladgh
05-24-2009, 02:38 AM
اميدوارم فردا كه از خواب بيدار شدم و آمدم توى اينترنت اولين خبرى كه ميخونم اين باشه كه arfi ثبت كرده

sami86
05-24-2009, 10:00 AM
اشپیتیم آرفی بعد از دریافت 40% از پیش پرداخت خود امروز با حضور در هیأت فوتبال استان تهران رسماً پرسپولیسی میشود

Masoud
05-24-2009, 10:33 AM
سامى جان مرسى از خبر

ولى اين رو بايد تو نقل و انتقالات ميذاشتيد منتقل شد به نقل و انتقالات

piroozi
05-24-2009, 10:41 AM
محسن خلیلی در گزارشی در روزنامه خراسان اعلام کرد فصل بعد در پرسپولیس خواهد ماند

piroozi
05-24-2009, 10:46 AM
فریدن زندی که قراردادش با تیم قبرسی پایان یافته از تیم های ایرانی پیشنهاد دارد ضمن اینکه خودش برای پیوستن به پرسپولیس ابراز علاقه کرده منبع روزنامه قدس

piroozi
05-24-2009, 10:56 AM
مهدوی کیا شکار پرسپولیس88منبع خبر ورزشی

sami86
05-24-2009, 11:03 AM
سامى جان مرسى از خبر

ولى اين رو بايد تو نقل و انتقالات ميذاشتيد منتقل شد به نقل و انتقالات

ممنون از تذکرتون چشم ازاین به بعد رعایت میشه :) :)

kaka.sh
05-24-2009, 11:16 AM
ارفی خوب بوده البته اگه قراداداش قطعی بشه

imported_غروب پوش
05-24-2009, 11:29 AM
ایشالله مثل این فصل توره نشه که تو پیکان خوب بود و اومد اینجا نتونست خوب کار کنه

Hamid_Red
05-24-2009, 01:14 PM
پس از حضور در ايران
آرفي صبح امروز به باشگاه پرسپوليس رفت

خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته پيام مشهد صبح امروز به باشگاه پرسپوليس رفت.

http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568426.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اشپيتم آرفي كه چندي پيش با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته بود، بامداد امروز وارد ايران شد و صبح امروز براي ديدار با انصاري*فرد به باشگاه پرسپوليس رفت.
آرفي طبق توافقات انجام شده به احتمال فراوان و با اعلام مسئولان باشگاه فردا قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت مي*كند و پس از بازي با بنيادكار در تمرينات اين تيم شركت خواهد كرد.
اين مهاجم آلماني قرار است براي تسويه حساب با مسئولان پيام سفري به مشهد داشته باشد.

Hamid_Red
05-24-2009, 01:15 PM
توره: به استقلال نمي*روم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قصد رفتن به استقلال را ندارم.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632019.jpg

ابراهيم توره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: اگر بگويم پيشنهادات زيادي دارم همه فكر مي*كنند دنبال بازار*گرمي هستم. با اين حال مي*خواهم باز هم در پرسپوليس بمانم. برخلاف آنچه كه شايعه مي كنند من به استقلال نمي روم.
وي افزود: بازي در اروپا را دوست دارم اما صحبت*هايي كه با مسئولان باشگاه كرده*ام من را به آينده در اين تيم اميدوار كرد. مي*خواهم اگر امكان* داشته باشد اين تيم را در مراحل نهايي ليگ قهرمانان آسيا تنها نگذارم.
توره در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنياد*كار عنوان كرد: اين تيم مدافعان حرفه*اي و بسيار آماده*اي دارد. اميدوارم اگر در تركيب اصلي باشم بتوانم براي پرسپوليس گلزني كنم.

b.ghiasy67
05-24-2009, 01:23 PM
اگه شیث رضایی بافرزاد اشوبی روبرگردونن بامربی گری استیلی چی میشه خداعباس اقایی هم همینطور

رضا محمودی
05-24-2009, 02:26 PM
بهتره به جای باهو وگرفتن هافبک ها به فکر گرفتن دفاع باشند خط دفاعی در فصل اینده بهتر بشه

imported_غروب پوش
05-24-2009, 02:28 PM
خوش اومدی آقای محمودی

sami86
05-24-2009, 02:29 PM
اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپولیس با انصاری فرد دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که شب گذشته(شنبه) وارد ایران شد، صبح امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس با عباس انصاری فرد مدیرعامل این باشگاه دیدار و گفت وگو کرد. آرفی حتی 40 درصداز توافق پرداخت اولیه خود را هم دریافت کرد و طی امروز یا فردا برای ثبت رسمی قرارداد خود به هیات فوتبال استان تهران خواهد رفت.

گفتنی است آرفی بعد از دیدار پرسپولیس مقابل بنیاد کار ازبکستان در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران شرکت خواهد و در صورت صعود پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا نیز می تواند برای پرسپولیس به میدان برود.

Hamid_Red
05-24-2009, 03:33 PM
مهدوی‏کیا شکار بزرگ پرسپولیس 88

مهدی مهدوی‏کیا جزو آن دسته از لژیونرهای پرسپولیس بود که وعده داد روزی در این تیم فوتبالش را به پایان خواهد رساند. بعد از اینکه پرسپولیسی‏ها فصل قبل با کشاندن علی کریمی به ایران و این باشگاه بمب خبری لیگ را ترکاندند، بی‏میل نیستند تا برای فصل جدید هم مهدوی‏کیا را قرمزپوش کنند.

مهدوی‏کیا پس از 10 سال حضور در لیگ آلمان، در فصل اخیر بوندسلیگا شرایط چندان خوبی در اینتراخت فرانکفورت نداشت و دراکثر بازی‏های این تیم ذخیره بود. هرچند مهدوی‏کبا زندگی راحتی در آلمان دارد و حتی در این کشور به تجارت مشغول است با این حال قصد ندارد به فوتبال باشگاهی‏اش خاتمه دهد و چنانچه از باشگاه‏های آلمان پیشنهاد نداشته باشد بی‏میل نیست به پرسپولیس برگردد.

دراین‏باره عباس انصاری‏فرد مدیرعامل پرسپولیس به تکاپو افتاده هرطور شده پای این بازیکن محبوب را به پرسپولیس باز کند. وی چندی پیش با مهدوی‏کیا تماس گرفته و خواستار حضور او در پرسپولیس شده است. گویا مهدوی‏کیا در این مورد ابراز تمایل کرده و همه چیز را منوط به پایان بوندسلیگا کرده است. او به انصاری‏فرد گفته چنانچه پیشنهاد چشمگیری از آلمان نداشته باشد بی‏میل نیست سال‏های آخر حضورش در فوتبال را با پیراهن پرسپولیس سپری کند.

منبع:خبر ورزشی

bardino
05-24-2009, 03:42 PM
سلام به همه دوستان
به نظر من خريدهاي بدي نكرديم بايد با حوصله تر عمل كنيم اگه رحمتي .معدنچي.اشجاري و يك دفاع مركزي مطمعن ديگه بخريم و علي كريمي.مازيار.توره رو حفظ كنيم خيلي عالي ميشه

erFi_Sniper
05-24-2009, 04:23 PM
واي اگه مهدي هم بياد چي ميشـــــــــــه!!! \:d/

يه دروازه بان ميخوايم ( رحمتي)

يه دفاع چپ ( اشجاري)

يه پيستون سرعتي چپ (معدنچي)

يه توپ پخش كن ( مبعلي)

عالي ميشيم عالييييييييي !!!!!

Hamid_Red
05-24-2009, 05:25 PM
نگاهی به نقل و انتقالات پرسپولیس در لیگ نهم

ورود زودهنگام به بازار نقل و انتقالات، نشان از اهميت جذب بازيكنان كارآمد براي پرسپوليسي*ها داشت اما مديران باشگاه طوري رفتار مي*كنند كه انگار وضعيت بازيكنان فعلي اهميتي برايشان ندارد. حال آنكه از ميان اين بازيكنان تنها 8 سرخپوش هستند كه براي فصل آينده با باشگاه قرارداد دارند. اين 8 بازيكن همان كريم باقري، ميثاق معمارزاده، عليرضا محمد، مجتبي شيري، محمد منصوري، نبي*الله باقري*ها، حميد علي عسگر و هادي نوروزي هستند كه مي*توان با اطمينان از ماندن*شان صحبت كرد. البته وضعيت كريم باقري كمي متفاوت است و او شرط كرده كه تنها در صورت جدايي نلو وينگادا به همكاري*اش با پرسپوليس ادامه خواهد داد كه البته بعيد است شرط او توسط باشگاه اجرا نشود.
1) در جمع گلرها، جدايي مهدي واعظي را از همين حالا مي*توان قطعي دانست. او اگر مي*دانست كه در ليگ هشتم اين همه نيمكت*نشيني را تحمل خواهد كرد بي شك همان يك سال پيش مي*رفت اما خب اين اتفاق يك سال به تاخير افتاد. البته پرسپوليسي*ها دغدغه زيادي از اين بابت ندارند چرا كه مذاكراتشان با سيد مهدي رحمتي توافقاتي را به دنبال داشته و اين دروازه*بان ملي*پوش را قرار است فصل آينده در پرسپوليس ببينيم. در اين ميان فقط عليرضا حقيقي وضعيتي مبهم دارد. البته خبر رسيده كه باشگاه تمايلي به حفظ او ندارد اما بعيد است كه حقيقي بتواند از پرسپوليس دل بكند. حتي اگر دوباره مرد شماره 3 دروازه لقب بگيرد.
2) همين كه بازي با بنيادكار تمام شود، فرانك آتسوي اولين جدا شده خط دفاعي خواهد بود. او بعد از سپري كردن يك فصل ناكامي تصميم به ترك فوتبال ايران گرفته و فقط چند روز ديگر ميهمان پرسپوليس است. رحمان رضايي هم اگرچه مخالفاني دارد و حتي هم*تيمي*هايش موافق ماندنش نيستند اما باشگاه بدش نمي*آيد قرارداد او را براي يك فصل ديگر تمديد كند. در مورد سپهر حيدري اما هنوز ترديدهايي وجود دارد و البته نزديكان مديرعامل خبر مي*دهند كه براي تمديد قرارداد سپهر، هيچ برنامه*اي در دستور كار انصاري*فرد نيست.
3) غير از كريم باقري، تمام هافبك*هاي موثر پرسپوليس تا يكي دو هفته ديگر قراردادشان تمام مي*شود. بزرگ*ترين نام در ميان آنها علي كريمي است. جادوگري كه اماراتي*ها براي جذب او باز هم دندان تيز كرده*اند و البته با توجه به تغييرات مديريتي پيش رو، مي*شود به ماندنش هنوز اميدوار بود. نوري و پتروويچ هم از جمله بازيكناني هستند كه باشگاه تصميم گرفته هر طور شده قراردادشان را تمديد كند ولي درباره مازيار زارع هنوز تصميمي گرفته نشده. منصوري و علي عسگر هم كه مثل باقري قرارداد دارند و البته جدايي بادامكي، زارعي و عبدي را بايد قطعي دانست.
4) وضعيت مهاجمان از همه نگران*كننده*تر است. به جز هادي نوروزي كه دو فصل ديگر تا پايان قراردادش مانده، محسن خليلي، ابراهيم توره، عليرضا نيكبخت و فرهاد خيرخواه به روزهاي پاياني قراردادشان نزديك شده*اند. البته جدايي خيرخواه حتمي است و نيكبخت هم اگر حتي يك نفر از مديران فعلي بمانند، ماندني خواهد شد. محسن خليلي هنوز با باشگاه وارد مذاكره نشده اما او هم مثل كاپيتان، ماندنش را بر مبناي قطع همكاري با وينگاداي پرتغالي گذاشته. توره هم هر چند سرمربي اعتقاد چنداني به او ندارد اما مديرعامل براي ماندن، از اين مهاجم سنگالي قول گرفته و خود توره هم گفته كه بدش نمي*آيد يك فصل ديگر با پرسپوليس باشد.
5) تا امروز پرسپوليس پيشتاز نقل و انتقالات بوده و با 4 بازيكن جديد قرارداد بسته. آرفي كه اولين قرارداد فصل اين باشگاه را امضا كرد صبح امروز قرارداد تازه*اش را در هيات فوتبال ثبت مي*كند و قراردادهاي داخلي شيث، صادقي و بائو هم همين روزهاست كه رسمي شود. از طرف ديگر سيد مهدي رحمتي، جلال اكبري و ابراهيم شكوري براي سرخپوش شدن با مديران باشگاه به توافق رسيده*اند و ظرف همين هفته تكليف قراردادهايشان مشخص خواهد شد. جز اين 7 بازيكن، مذاكره با جواد شيرزاد، هادي عقيلي و حسن اشجاري هم همچنان ادامه دارد كه البته شيرزاد شانس بيشتري براي حضور در پرسپوليس دارد.

نازنين
05-24-2009, 05:31 PM
خدا يا اگه بياد چي ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masoud
05-24-2009, 05:36 PM
ميرقرباني: انصاري فر علاقه ام به پرسپوليس را كشت
صابر قرباني گفت: من به پرسپوليس علاقه داشتم و دوست داشتم در خدمت اين تيم باشم اما متاسفانه انصاري فر با رفتارش نگاهم را به اين تيم عوض كرد.

بازيكن اسبق سايپا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: من با جان و دل دوست داشتم در كنار پرسپوليس براي اين فصل باشم اما مدير عامل اين باشگاه رفتاري كرد كه نظرم عوض شد.

وي عنوان كرد: انصاري فر دوست دارد بدون اينكه بقيه متوجه شوند با بازيكن قرارداد ببندد و من هيچ گاه خودم را به كسي تحميل نكرده ام.

وي عنوان كرد: من با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته بودم اما انصاري فر اين موضوع را در مطبوعات كتمان مي كرد.

مير قرباني گفت: من قراردادم با سايپا تمام شده است و چند پيشنهاد از تيمهاي بهتري دارم و فعلا در حال مذاكره كردن هستم.

وي عنوان كرد: رفتار مدير عامل پرسپوليس اصلا حرفه اي نبود و دوست نداشتم قراردادم را فسخ كنم، اما وقتي چند روز بيشتر به پرسپوليس نيامده بودم آنقدر حاشيه براي من درست شد نمي دانم اگر مي ماندم در طول فصل چه اتفاقي برايم رخ مي داد

mhn1358
05-25-2009, 01:09 AM
دوستان بهترین خرید های پرسپولیس

1- آرفی

2- حسن اشجاری

3- هادی عقیلی

4- ایمان مبعلی

5- جواد کاظمیان

6- فرزاد آشوبی

7- میثم بائو

وب ورزشي
05-25-2009, 02:36 AM
www.webvarzeshi.tkهفته نامه ورزشي اينترنتي ((وب ورزشي))آخرين اخبار از پشت پرده فوتبالآخرين اخبار ورزشي به صورت لحظه به لحظه از تمامي خبرگزاري هاي فارسي زبانجدول رده بندي تمامي ليگ هاي معتبر اروپا وايرانآخرين اخبار انتخابات دهمبحث و تبادل گفتگو در قسمت نظراتپاسخ مديريت هفته نامه به نظرات خوانندگانتالار هاي گفتگوي ورزشي و غير ورزشيليست سايتهاي ورزشي معتبر جهانليست سايتهاي تمامي روزنامه هاي ورزشي كشورعضويت سريع و رايگان………….. و ده ها خدمت ديگر براي شما دوستداران ورزش بخصوص فوتبال در :اولين هفته نامه ورزشي اينترنتي ((وب ورزشي))www.webvarzeshi.tk

imported_غروب پوش
05-25-2009, 09:16 AM
بازم دارن شل میجنبن تا زمانی که وقت نقل و انتقالات به آخرش برسه که فقط بازیکنای درجه 3 مونده باشن

mehranc
05-25-2009, 09:29 AM
نگاهی به نقل و انتقالات پرسپولیس در لیگ نهم

ورود زودهنگام به بازار نقل و انتقالات، نشان از اهميت جذب بازيكنان كارآمد براي پرسپوليسي*ها داشت اما مديران باشگاه طوري رفتار مي*كنند كه انگار وضعيت بازيكنان فعلي اهميتي برايشان ندارد. حال آنكه از ميان اين بازيكنان تنها 8 سرخپوش هستند كه براي فصل آينده با باشگاه قرارداد دارند. اين 8 بازيكن همان كريم باقري، ميثاق معمارزاده، عليرضا محمد، مجتبي شيري، محمد منصوري، نبي*الله باقري*ها، حميد علي عسگر و هادي نوروزي هستند كه مي*توان با اطمينان از ماندن*شان صحبت كرد. البته وضعيت كريم باقري كمي متفاوت است و او شرط كرده كه تنها در صورت جدايي نلو وينگادا به همكاري*اش با پرسپوليس ادامه خواهد داد كه البته بعيد است شرط او توسط باشگاه اجرا نشود.
1) در جمع گلرها، جدايي مهدي واعظي را از همين حالا مي*توان قطعي دانست. او اگر مي*دانست كه در ليگ هشتم اين همه نيمكت*نشيني را تحمل خواهد كرد بي شك همان يك سال پيش مي*رفت اما خب اين اتفاق يك سال به تاخير افتاد. البته پرسپوليسي*ها دغدغه زيادي از اين بابت ندارند چرا كه مذاكراتشان با سيد مهدي رحمتي توافقاتي را به دنبال داشته و اين دروازه*بان ملي*پوش را قرار است فصل آينده در پرسپوليس ببينيم. در اين ميان فقط عليرضا حقيقي وضعيتي مبهم دارد. البته خبر رسيده كه باشگاه تمايلي به حفظ او ندارد اما بعيد است كه حقيقي بتواند از پرسپوليس دل بكند. حتي اگر دوباره مرد شماره 3 دروازه لقب بگيرد.
2) همين كه بازي با بنيادكار تمام شود، فرانك آتسوي اولين جدا شده خط دفاعي خواهد بود. او بعد از سپري كردن يك فصل ناكامي تصميم به ترك فوتبال ايران گرفته و فقط چند روز ديگر ميهمان پرسپوليس است. رحمان رضايي هم اگرچه مخالفاني دارد و حتي هم*تيمي*هايش موافق ماندنش نيستند اما باشگاه بدش نمي*آيد قرارداد او را براي يك فصل ديگر تمديد كند. در مورد سپهر حيدري اما هنوز ترديدهايي وجود دارد و البته نزديكان مديرعامل خبر مي*دهند كه براي تمديد قرارداد سپهر، هيچ برنامه*اي در دستور كار انصاري*فرد نيست.
3) غير از كريم باقري، تمام هافبك*هاي موثر پرسپوليس تا يكي دو هفته ديگر قراردادشان تمام مي*شود. بزرگ*ترين نام در ميان آنها علي كريمي است. جادوگري كه اماراتي*ها براي جذب او باز هم دندان تيز كرده*اند و البته با توجه به تغييرات مديريتي پيش رو، مي*شود به ماندنش هنوز اميدوار بود. نوري و پتروويچ هم از جمله بازيكناني هستند كه باشگاه تصميم گرفته هر طور شده قراردادشان را تمديد كند ولي درباره مازيار زارع هنوز تصميمي گرفته نشده. منصوري و علي عسگر هم كه مثل باقري قرارداد دارند و البته جدايي بادامكي، زارعي و عبدي را بايد قطعي دانست.
4) وضعيت مهاجمان از همه نگران*كننده*تر است. به جز هادي نوروزي كه دو فصل ديگر تا پايان قراردادش مانده، محسن خليلي، ابراهيم توره، عليرضا نيكبخت و فرهاد خيرخواه به روزهاي پاياني قراردادشان نزديك شده*اند. البته جدايي خيرخواه حتمي است و نيكبخت هم اگر حتي يك نفر از مديران فعلي بمانند، ماندني خواهد شد. محسن خليلي هنوز با باشگاه وارد مذاكره نشده اما او هم مثل كاپيتان، ماندنش را بر مبناي قطع همكاري با وينگاداي پرتغالي گذاشته. توره هم هر چند سرمربي اعتقاد چنداني به او ندارد اما مديرعامل براي ماندن، از اين مهاجم سنگالي قول گرفته و خود توره هم گفته كه بدش نمي*آيد يك فصل ديگر با پرسپوليس باشد.
5) تا امروز پرسپوليس پيشتاز نقل و انتقالات بوده و با 4 بازيكن جديد قرارداد بسته. آرفي كه اولين قرارداد فصل اين باشگاه را امضا كرد صبح امروز قرارداد تازه*اش را در هيات فوتبال ثبت مي*كند و قراردادهاي داخلي شيث، صادقي و بائو هم همين روزهاست كه رسمي شود. از طرف ديگر سيد مهدي رحمتي، جلال اكبري و ابراهيم شكوري براي سرخپوش شدن با مديران باشگاه به توافق رسيده*اند و ظرف همين هفته تكليف قراردادهايشان مشخص خواهد شد. جز اين 7 بازيكن، مذاكره با جواد شيرزاد، هادي عقيلي و حسن اشجاري هم همچنان ادامه دارد كه البته شيرزاد شانس بيشتري براي حضور در پرسپوليس دارد.

نیکبخت پارسال با پرسپولیس دو ساله بست و هنوز یک فصل دیگه قرارداد داره

kaka.sh
05-25-2009, 10:14 AM
قرارداد داخلی فایده نداره ولی اگر قرارداد این بازیکن ها قطعی بشه خریدهای خوبی هستن

red_lord
05-25-2009, 11:06 AM
جریان مهدوی کیا و زندی راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیرحسین صادقی چی؟وای نه من ازش متنفرم.
بابا استقلالی شدیم رفت:نیکبخت.بائو.صادقیی.حمتی
چه خبره بابا دیگه بسهههههههههههههههههه