PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقل و انتقالات باشگاه

صفحه ها : 1 2 [3]

Hamid_Red
05-25-2009, 03:03 PM
هفته آينده ثبت قرارداد با پرسپوليس
آرفي چهارشنبه راهي آلمان مي شود

خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پيام مشهد براي انجام كارهاي شخصي*اش چهارشنبه هفته جاري راهي آلمان مي*شود.

http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568426.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اشپيتيم آرفي براي رفع امور شخصي چهارشنبه هفته جاري به آلمان مي*رود.
طبق اعلام مدير برنامه هاي اين مهاجم آلماني، وي دوشنبه هفته آينده براي امضا قرارداد به تهران خواهد آمد و سپس به آلمان باز خواهد گشت. آرفي سپس 14 جون مصادف با 24 خرداد به ايران بازخواهد گشت تا در تمرينات پرسپوليس شركت كند.

Hamid_Red
05-25-2009, 03:21 PM
رحمتي : هرجا بهتر پول بدهند!!

سيدمهدي رحمتي از آماده ترين‏هاي اردوي تيم ملي است كه براي كري و تمرين لحظه‏اي پا پس نمي‏گذارد.رحمتي كه در آخرين تمرين تيم ملي با پيراهن جيغ تمام نگاه‏ها را متوجه خودش مي‏كرد، از بازيكناني است كه شايعه حضورش در تيم‏هايي مثل سپاهان و پرسپوليس شنيده مي‏شود.

رحمتي در اين باره مي گويد:«هنوز با هيچ كس صحبت نكردم..»
جالب اينكه اولويت او به مسائل مالي است. گلر شماره يك تيم ملي بدون خجالت و با صراحت در اين باره مي‏گويد :«از مس راضي‏ام ولي براي جدايي اولويتم با مسائل مالي است.هرجا بهتر پول بدهند من به آنجا مي روم.»
طبيعتا سپاهان حاضر است براي رحمتي پول خوبي بدهد، گرچه سيد يك دوره ناموفق در آنجا گذرانده ...اما خب، امير قلعه نويي به اين گلر علاقه خاصي دارد.

منبع:سایت گل

Hamid_Red
05-25-2009, 03:22 PM
فريدون زندي: به پرسپوليس نمي روم

ملي پوش فوتبال ايران، گفت: قصد ندارم فصل آينده در فوتبال ايران بازي كنم و شايعات اخير مبني بر حضور من در پرسپوليس صحت ندارد. فريدون زندي در گفت و گو با ايرنا، درخصوص شايعات اخير مبني بر حضورش در فوتبال باشگاهي ايران،خاطرنشان ساخت: فعلا قصد بازگشت به فوتبال باشگاهي در ايران را ندارم زيرا پيشنهادهاي خوبي در اروپا دارم.
زندي با رد اخبار مربوط به مذاكراتش با پرسپوليس، افزود: هيچ صحبتي با پرسپوليس و هيچ تيم ايراني ديگري نداشته ام و همانطور كه گفتم قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارم.
بازيكن تيم ملي فوتبال ايران،گفت: روزي به فوتبال ايران بازمي گردم و در ليگ برتر كشورم بازي خواهم كرد اما درحال حاضر مي خواهم در اروپا بازي كنم.
زندي درخصوص پيشنهادهاي خود ازليگ هاي اروپايي،تصريح كرد: از كشورهاي بلژيك، يونان، قبرس و ليگ دو آلمان پيشنهاد دارم و درحال بررسي آنها هستم وي اظهار داشت: به هيچ عنوان به پيشنهادهايي كه از تيم هاي بوندسليگاي ‪۲‬ دارم فكر نمي كنم زيرا فقط مي خواهم در ليگ برتر آلمان بازي كنم.
زندي درپاسخ به شايعات مطرح شده مبني بر درخواست از اشكان دژاگه براي حضور نيافتن در تيم ملي فوتبال ايران،خاطر نشان ساخت: اين خبر كذب محض است زيرا من دژاگه را اصلا نمي شناسم و حتي يك بار هم با او صحبت نكرده ام كه بخواهم اين پيشنهاد را به او بدهم و مطمئن باشيد اگر او از من نظر مي خواست حتما از او درخواست مي*كردم در تيم ملي ايران حضور پيدا كند.
ملي پوش تيم ملي فوتبال با اشاره به شرايط مناسب تمرين تيم ملي، گفت:
خوشبختانه تمرينات بسيار منظمي را برگزار مي كنيم و جو اردو نيز بسيار مناسب است.
زندي اظهار داشت: با وضعيت خوبي كه در اردوي تيم ملي وجود دارد به صعود تيم به جام جهاني بسيار اميدوار هستم.
زندي همچنين افشين قطبي را يك مربي با دانش دانست و گفت: در اين چند روزي كه در تمرينات تيم ملي شركت كرده ام قطبي را مربي با دانش و با انگيزه اي ديدم كه مي*تواند تيم ما را به جام جهاني ببرد.

Borazjan perspolis
05-25-2009, 03:55 PM
بابا جون بائو رو مي خوان چي كار به زارن تو دكر بايد فكر بازيكن خوب باشيم كاظميان بايد بياد (((( خدا آريهانو لعنت كنه كه كاظميان رو از تيم بيرون كرد))) ولي اون مي ياد

Hamid_Red
05-25-2009, 04:41 PM
مهدوي كيا: پرسپوليسي شدنم دروغ است

بعد از خبر بازگشت وحيد هاشميان به ليگ ايران، حالا شايعه پرسپوليسي شدن مهدي مهدوي كيا در شهر پيچيده! آيا واقعا بايد قبول كرد پرسپوليس بدون مربي و مديرعامل و هيات مديره به سراغ مهدوي كيا رفته؟ اين خبر هافبك ايراني اينتراخت فرانكفورت را شگفت زده مي كند و پس از آن به خنده مي اندازد. مهدوي كيا كه برخلاف 4 بازي گذشته، در ديدار پاياني اينتراخت مقابل هامبورگ نيمكت نشين بود در اين مورد توضيح مي دهد.

در بازي با هامبورگ نيمكت*نشين بودي، علت اين نيمكت نشيني مصدوميت بود يا اينكه دليل ديگري داشت؟
■ مربي تيم تا قبل از بازي، چيزي در مورد نبودن من در تركيب تيم نگفت اما وقتي تركيب را اعلام كرد ديدم در تركيب نيستم. به هر حال بازي خوبي بود اما در 10 دقيقه آخر خوب بازي نكرديم و باختيم.
وضعيت كتف تان چطور است؟
■ بهترم اما هنوز يك مقدار درد دارد.
اين درد كه به تيم ملي ضرر نمي زند... يعني مي توانيد بازي كنيد؟
نه، نه، من الان هم تمرين مي كنم و تاثيري در بازی هاي تيم ملي ندارد.
شنيديم مي خواهيد به پرسپوليس برگرديد؟
■ بله؟!
چنين شايعه اي درست شده!
■ **(با خنده) نه،اصلا صحت ندارد. من فعلا يك سال ديگر با اينتراخت فرانكفورت قرارداد دارم.
چقدر احتمال دارد در اينتراخت بمانيد؟
■ هنوز چيزي مشخص نيست و بايد ببينيم تكليف كادر فني تيم مان چه مي شود.
فونكل هم كه خداحافظي كرد و رفت، به نظرت چه كسي به جاي او مي آيد؟
■ **نمي دانم اما قرار است به زودي مربي جديد معرفي شود.
پس ماندن يا رفتن شما از فرانكفورت به مربي جديد بستگي دارد؟
■ ***بله، همين طور است. پس بايد صبر كنيم و ببينيم چه اتفاقي مي*افتد.
راستي، شما هم مثل وحيد هاشميان در چين به اردوي تيم ملي ملحق مي*شويد؟
■ ***بله، ان شاءالله.
بازي با كره شمالي را چطور مي*بينيد؟
■ ***به نظر بازي سختي است اما با توجه به اينكه گفته مي*شود تيم از روحيه بالايي برخوردار است و البته افشين قطبي هم از اين تيم شناخت كافي دارد، اميدوارم كه بتوانيم اين بازي را ببريم و راه اصلي را براي رسيدن به جام جهاني طي كنيم.
خود شما با توجه به تجربه*اي كه داريد چقدر احتمال مي*دهيد كه تيم بتواند به جام جهاني صعود كند؟
■ **خب همانطور كه من در مصاحبه هاي قبلي ام گفتم ما هميشه نشان داديم مي توانيم كارهاي سخت را به خوبي انجام بدهيم. به نظر من ما مي توانيم مثل دوره*هاي گذشته كه با گذشتن از راه هاي سخت به جام جهاني رفتيم، اين بار هم به جام جهاني برویم

منبع:ایران ورزشی

s.j.d
05-25-2009, 05:45 PM
بايد كريمي رو حفظ كنند بعد ببين چه موقعيتهايي رو براي آرفي درست كنه

Masoud
05-25-2009, 06:22 PM
مبعلي:هنوز در مورد تيم آينده*ام تصميم نگرفته*ام
مذاكره جدي و رسمي با استقلالي*ها نداشته*ام

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران- صحبت از حضور هافبك ايراني تيم الوصل امارات در باشگاه استقلال است اما مبعلي مدعي شد اين مذاكرات شكل رسمي نداشته و هنوز جدي نشده است.

ايمان مبعلي كه ظهر امروز براي حضور در تمرينات تيم ملي از امارات به ايران بازگشت در رابطه با صحبت*هاي اخير به خبرگزاري فوتبال ايران گفت:«تا مستقيما با تيمي مذاكره نكنم نمي*توانم با قاطعيت از پيوستن به آن تيم صحبت كنم.»

وي در ادامه افزود: «صحبت*هايي در رابطه با حضورم در استقلال با من مطرح شده اما اين صحبت*ها به صورت رسمي انجام نشده است.»

مبعلي در پايان خاطرنشان ساخت: «اگر قرار به حضور در استقلال يا پرسپوليس باشد بايد شرايط اين دو تيم را با يكديگر مقايسه كنم اما در شرايط فعلي فقط به حضور پرقدرت در تمرينات تيم ملي فكر مي*كنم چون براي بازي در تيم ملي بيش از هر زمان ديگري انگيزه دارم.»

Alireza Rouhandeh
05-25-2009, 07:08 PM
بالاخره مهدى رحمتى پرسپولیس ميشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اميرحسين
05-25-2009, 07:22 PM
اگه مبعلي بياد خيلي خوب ميشه
تكنيكش عاليه ...

قرمز عشقه
05-25-2009, 09:09 PM
به نظر من اول بايد تكليف سرمربي مشخص بشه تا اون نسبت به برنامه هاش و تفكراتش بازيكن انتخاب كنه
بابا اينو همون قلعه نوعي بي سواد هم ميدونه

imported_farshad
05-25-2009, 11:46 PM
ای بابا باشگاه معلوم نیست چکار داره میکنه .همه باشگاهها در حال جذب بازیکن جدیدین اینها به فکر درست کردن حاشیه. مصطفی صبری که با فجر تمدید کرد.رحمتی و آل نعمه هم تو لیست قلعه نوعی هستن برای سپاهان.مهدوی کیا و زندی هم اومدنشون رو تکذیب کردند. بقیه اسمها هم که همه توسط باشگاه دارن تکذیب میشن. پس اینا کدوم بازیکن رو میخوان بگیرن معلوم نیست!!!!!!!!!!!!>:p

perspolis7
05-26-2009, 02:03 AM
همه ی این بد بختیا از گوره این انصاری فرد بلند میشه
خدا تو بگو تیم میتونه با این اوضا به دوره بعدی بره؟؟ :(( :(( :((

نیلوفر سرخ
05-26-2009, 03:03 AM
خدایا....
تیممون داره از هم می پاشه ، هرکی به فکر خودشه هیئت مدیرمون هم که فقط به پول فکر میکنه
داریم دستی دستی از بین میریم
اگه همین طوری ادامه پیدا کنه به احتمال زیاد دو فصل دیگه بریم دسته اول
از هر کسی که خوشمون میاد یا داره از تیم میره یا اصلا قرار نیست با تیم قرار داد ببنده
حالا باید چیکار کنیم؟

Masoud
05-26-2009, 08:20 AM
تنها بازيكنى فعلا تموم شده ارفى هست

رحمتى احتمال 60 درصد بره سباهان

مبعلى هم با استقلال داره تموم ميكنه

حسین معصومی
05-27-2009, 03:41 PM
بچه ها دمتون گرم-تورو خدا هرچی توان دارید بذارید.به امید قهرمانیتون.دوستون دارم.[-o<[-o<@};-

حسین معصومی
05-27-2009, 03:48 PM
تورو خدا اختلافات باشگاه رو کنار بذارید.تیم داره از هم میپاشه.عوض اینکه به فکر تیم باشند بعضیا به فکر پولشونن.اینه غیرت پرسپولیسی؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازیکنای قدیمی ما حاضر بودن با کمترین مبلغ بیان تو پرسپولیس یعنی پول اهمیت نداشت ولی حالا................این دردسرها همش تقصیر انصاریفرد اون ادم پرسپولیسو به این روز انداخت.خدا کنه همین طور که 20000000ادمو ناراحت کردی خدا...........=((

حسین معصومی
05-27-2009, 03:50 PM
سلام به همه پرسپولیسیها

دلپيرو
05-27-2009, 04:20 PM
ما يه اميد داشتيم شايد هدايتي بازيكن خوب بياره كه اونم رفت .

جگرگوشه ایران
05-27-2009, 04:28 PM
ما يه اميد داشتيم شايد هدايتي بازيكن خوب بياره كه اونم رفت .
اميدت به خدا باشه

جگرگوشه ایران
05-27-2009, 04:44 PM
پرسپولیس و استقلال نمی توانند قرارداد ثبت کنند

6 خرداد 1388 عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام كرد: دو تیم پرسپولیس و استقلال و همچنین بسیاری از تیم های دیگر لیگ برتری امكان ثبت قرارداد بازیكنان خود را برای فصل آینده لیگ برتر ندارند.
حسین عبداللهی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با بیان اینكه بیشتر باشگاه های فوتبال هنوز با طلبكاران تسویه حساب نكرده اند گفت : هیچ كدام این باشگاه ها نمی توانند قراردادی را برای فصل آینده ثبت كنند .

این مقام مسئول در فدراسیون فوتبال ایران با اشاره به ماده 70 آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال گفت : در این ماده تصریح شده است اگر درباره باشگاه و یا شخصی حكمی صادر شود و این افراد از اجرای آن استنكاف كنند ، مجازات هایی از قبیل جلوگیری از ثبت قراردادها ، تعلیق باشگاه ، سقوط به یك دسته پائین تر و .... علیه آنها اجرا می شود .

عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افزود : در بخشنامه ای به سازمان لیگ برتر و همچنین هیئت های فوتبال استان ها اعلام شده است، هر باشگاهی كه از پرداخت بدهی های خود به بازیكنان و مربیان و دیگر كسانی كه درباره مسائلی فوتبالی با آنها قرارداد دارد خودداری کند؛ در فصل آینده برای ادامه فعالیت مشكل خواهد داشت .

حسین عبداللهی تاكید كرد : بر همین مبنا از ثبت قراردادها ، صدور كارت بازی و دیگر فعالیت های این باشگاه ها جلوگیری خواهد شد و وقت این اقدام در همین موقع است .

وی درباره نام این باشگاه ها هم گفت : بسیاری از باشگاه های فوتبال ایران در لیگ دسته اول و لیگ برتر مشمول این تصمیم خواهند بود و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هم همین وضع را دارند .

عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصریح كرد : كمیته انضباطی مصرانه در پی اجرای تصمیم خود است و در صورت اجرایی نشدن این تصمیم، هیچ یك از بازیكنان و یا مربیان نمی توانند طلب خود را از باشگاه ها بگیرند و در این صورت باید در كمیته انضباطی را تخته كرد .

FARGAM
05-29-2009, 10:48 PM
be khoda 7 nafar az hamin taraftaraye 7 atishe behtar az aghayun mitunan timo bebandan va edare konan chon del sukhtean

FARGAM
05-29-2009, 10:54 PM
bacheha ghol midam emsal tmm ghahramane .gharare yek bar estefragh va yekbar perspolis ghahraman beshe be khatere hamin avale sale timmo bordan tu hashie ta estefraghia rahat ghahraman beshan

hossein67
05-30-2009, 12:26 AM
ما به یک دفاع مطمئن نیاز داریم مثل عقیلی یا سید جلال حسینی
دفاع چپ نیاز داریم.البته به یک با غیرت مثل شیث رضایی هم نیاز داریم
تو هافبک ها فرزاد آشوبی به درد تیم می خوره زندی هم اگه بتوند بگیریمش خوبه.یک هافبک طراح می خوایم مبلعی هست.کریمی هم اگه حفظ بشه خوبه
حمله با وجود خلیلی و نیکبخت فقط یک نفر کم داریم که اولادی یا کاظمیان گزینه خوبی هستند چون هم تکنیکی هم درگیر
دروازه بان هم با تجربه حقیقی و بودن معمارزاده نیازی نداریم