PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقل و انتقالات باشگاه

صفحه ها : [1] 2 3

Masoud
05-02-2009, 01:05 AM
با سلام

در اين قسمت نقل و انتقالات باشكاه رو با هم ميذاريم

3 خبر اول :

1-اشتيبن ارفى از بيام مشهد 2 ساله داخلى بسته

2-مصطفى صبرى از فجر سباسى 2 ساله داخلى بسته

3-ميثم بائو از ابومسلم مشهد 2 ساله داخلى بسته

و منتظر خريدهاى جديد و بهتر هستيم

sina
05-02-2009, 01:06 AM
قرارداد داخلی فایده نداره

تا قطعی نشه نمیشه روشون حساب کرد

همین آرفی تا 15 روز دیگه پول بهش ندن قراردادش فسخ میشه

baggio-inter
05-02-2009, 02:13 AM
دارن میسوزونن سهمیه هامون رو
اخه بائو به چه درد ما میخوره؟
کم هافبک داریم؟
همین هافبکها حفظ بشن شاهکار کردن.
در ضمن دفاع چ÷ میخواییم.

paradise
05-02-2009, 08:35 AM
به نظر من اگه بتونن رحمتی رو جذب کنن شاهکار کردن در ضمن سیدجلال حسینی هم برای دفاع بگیرن خوبه

imported_غروب پوش
05-02-2009, 09:56 AM
تا حالا فقط آرفی خوب بوده
باید کاظمیان و اولادی رو برگردونن
دفاع چپ هم بین فشنگ چی و اشجاری باید یکی رو انتخاب کنن
مبعلی هم هست برا بازی سازی تیم
باید خریدی بکنن که ارزش داشته باشه

sami86
05-02-2009, 10:04 AM
تو یار گیری نباید زیاد عجله کرد نه زیاد معطل باید با بررسی یار گیری کرد و به نظر من باید اول مربی سال آینده مشخص بشه بعد رو سیستمی که اون مربی میخواد پیاده کنه یارگیری منطقی انجام بشه این که ما بگیم کیو میخوایم اگه رونالدو هم بیاد ولی به درد سیستم مربی سال آینده نخوره هیچ فایده ای نداره ;)

Masoud
05-02-2009, 10:44 AM
فعلا كه من جند تا خبر ديدم اختلافى كه بين مديران هست معلوم نيست كه بازيكن خوبى بتونيم بكيريم
همين ارفى هم شايد نذارند بمونه

دفاع جب نداريم

دروازبون مطمئن نداريم

رفتند بائو خريدند

sina
05-02-2009, 11:06 AM
ببینید تا الان اگه همین بازیکنایی که قرارداد داخلی بستن قطعی بشن پرسپولیس بهترین عملکرد رو توی نقل و انتقالات داشته

تو سایت استقلالی ها برید دارن آتیش میگیرن که آرفی داره میاد پرسپولیس

واسه دروازه بان باید صبر کرد که رحمتی رو بگیریم بهتر از اون تو ایران نیست در حال حاضر

دفاع چپ نمیدونم تو ایران کی خوبه هر چند کلا دفاع چپ خوب کلا تو تیم ملی هم نداریم

به نظرم بائو خوبه تیم همش داره از سمت راست با علیرضا محمد حمله میکنه باید سمت چپم بهتر بشه البته اگه بائو بتونه چپ بازی کنه

اما بهترین و مهمترین کار این فصل اینه که علی کریمی قراردادش تمدید بشه وگرنه ...

Masoud
05-02-2009, 11:08 AM
دفاع جب كه شيرزاد از باس همدانه كه 2 ساله ميخواهد بياد نميارنش

كريمى هم كه اخرين خبرى كه ديدم تو يه محفل خصوصى كفته ميمونم

sina
05-02-2009, 11:13 AM
الان رحمان به عنوان دفاع چپ پرسپولیسه؟ یا شیری

Masoud
05-02-2009, 11:14 AM
شييرى

رحمان بعضى موقعها
حتى شيرى هم دفاع جب كلاسيك نيست

sina
05-02-2009, 11:19 AM
اگه اینجوریه که ما توی دفاع راست هم خیلی خوب نیستیم

الن سپهر خیلی مطمئن نیست. کلا مدافعای خوبی نداریم

به مدافع های طراز اول دنیا نگاه کنید. مارکز، پیکه، پویول ....
از همون دفاع انقدر قشنگ بازی سازی میکنن ما هم دفاع هامون فقط بلدن بکشن زیر توپ

انقدر اعصابم خورد میشه زیر توپ میزنن. بابا وقتی توپ دست خودته بازیکن بقلته چه دلیلی داره زیر توپ بزنی توپو تقدیم کنی به حریف
اگه یه تیم دفاع هاش خوب باشن خیلی روون تر میتونه بازی کنه

Masoud
05-02-2009, 11:25 AM
برا دفاع امسال اكه فكر نزند ونرند هافبك بخرند سال بعد هم همين اش و كاسه

اشجارى از ذوب اهن

شيرزاد از باس

مصطفى صبرى از فجر خريدند بازيكن خوبى هست

همونى كه 2 كل بهمون زد

Masoud
05-02-2009, 11:28 AM
خلعتبرى از ذوب اهن هم احتمالا خريد بعديمون باشه

sina
05-02-2009, 11:42 AM
مهاجم دیگه نمیخوایم

فقط دفاع و دروازه بان وسلام

Masoud
05-02-2009, 11:48 AM
ديروز نديدى جه كفش قرمزى بوشيده بود خلعتبرى

Masoud
05-02-2009, 12:04 PM
صابر میرقربانی، احمد آل نعمه

دو خريد بعدىىىىى

Masoud
05-02-2009, 12:05 PM
به کجا چنین شتابان...!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: در حالی که چند روزی از پایان لیگ برتر می گذرد و بسیاری از تیم ها در گیر و دار جام باشگاه های آسیا و جام حذفی هستند، تیم پرسپولیس تهران در اقدامی غیر منتظره دام خود را برای صید مهره های کارآمد لیگ برتری گسترده است.

تیم پرسپولیس پس از ناکامی در تکرار عنوان قهرمانی لیگ هشتم به مدد و اعتبار هدایتی و کمک های سازمان تربیت بدنی زودتر از حد تصور باب مذاکره را برای جذب بازیکنان مد نظر خود گشوده است و هر روز خبرهای جدیدی از عقد قرارداد داخلی با آن ها به گوش می رسد.
البته خیلی پیش تر اسامی بازیکنان ایده آل پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شده بود اما هیچگاه گمان آن نمی رفت آن ها گرد و خاک عجیبی قبل از اتمام بازی های جام های مختلف و شروع فصل نقل و انتقالات بر پا کنند.
عقد قرارداد داخلی با اشپیتیم آرفی از پیام مشهد و مصطفی صبری از مقاومت سپاسی شیراز آغاز طوفانی پرسپولیس در این روزهاست، همان طور که عباس انصاری فرد مدیرعامل سرخپوشان مژده داده بود که با گذشت زمان خبرهای جدیدتری خواهید شنید، صحبت هایی از امضای قرارداد با صابر میرقربانی، احمد آل نعمه و میثم بائو نقل محافل و مجالس است.
اینکه پرسپولیس خیلی زود به استقبال فصل نقل و انتقالات و جذب مهره های مورد نظر خود رفته است، اقدامی بسیار بجا و عالی است که می تواند با اضافه کردن آن ها تیم را خیلی زودتر بسته و برای فصل بعد با توان بالا به آمادگی کامل برساند اما این قضیه نگرانی هایی را نیز به دنبال خواهد داشت.
طبق اظهارنظر انصاری فرد مبنی بر اینکه بازیکنان جدید با نظر وینگادا جذب می شوند، سوالی پیش می آید که آیا وینگادا فصل آینده سرمربی پرسپولیس خواهد بود؟ این در حالیست که شرط تمدید قرارداد با او راهیابی پرسپولیس با موفقیت در جام حذفی به جام قهرمانان آسیا سال آینده و صعود به مرحله بعد رقابت های لیگ قهرمانان امسال است، پس در صورت عدم موفقیت وینگادا قطع به یقین فصل آینده مربی دیگری عهده دار هدایت پرسپولیس خواهد بود.
طبق قانون سازمان لیگ سهمیه جذب بازیکن از تیم های لیگ برتری شش بازیکن است و با توجه به آن مربیان و مسوولان پرسپولیس بسیار آگاهانه و کارشناسانه اقدام کنند تا بتوانند بهترین مهره ها و موثرترین آنان را جذب کنند تا به سرنوشت فصل گذشته که لیست آن ها تکمیل شد و در حالیکه مصدومیت چند مهره کلیدی و احساس خلاء در بعضی پست ها بخصوص درون دروازه بوجود آمد هیچ راه گریزی وجود نداشت و مسوولان پرسپولیس هر چه تلاش کردند به غیر از یک مورد نتوانستند بازیکن مورد نظر خود را به تیم اضافه کنند.
نکته دیگری که در این زمینه حائز اهمیت است، یارگیری بر اساس نقاط ضعف تیم و جبران کمبودهایی است که در این چند سال اخیر به یکی از معضلات حل نشدنی پرسپولیس تبدیل شده است. همچنان که به واسطه آن بسیاری از جام ها را از دست داده است. نمونه بارز آن پرسپولیس زمان دنیزلی به رغم آنکه تیمی بسیار آماده و سرحال داشت از فقدان یکی دو مدافع و مهاجم تخصصی رنج بسیار برد و با تمامی شایستگی هر دو جام را از دست داد.
در لیگ هشتم نیز با وجود جذب ستاره های با تجربه و نامدار در چند پست تعدد بازیکن و در چند پست دیگر از جمله دروازه، دفاع چپ و هافبک دفاعی متخصص با جدایی آشوبی و الونگ بسیار احساس کمبود کرد.
در نتیجه باید اولویت یارگیری پرسپولیس در این چند پست حساس باشد نه خریدهای کورکورانه و رقابتی که از آن فقط به عنوان ترکاندن بمب نقل و انتقالات یاد می شود در صورتیکه در عمل هیچ کارایی نداشته و دور ریختن سرمایه و پول باشگاه است

Masoud
05-02-2009, 12:21 PM
توافقنامه رسمی امضا شد؛
استقلال و پرسپولیس امسال از یکدیگر بازیکن نمی گیرند

مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در یک توافقنامه رسمی با یکدیگر به توافق رسیدند تا در فصل نقل و انتقالات از یکدیگر بازیکن نگیرند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال تهران و عباس انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران با امضای یک توافقنامه رسمی با یکدیگر توافق کردند تا در فصل نقل و انتقالات از یکدیگر بازیکن نگیرند.

پیش از این اخبار و شایعاتی مبنی بر پیوستن یکی دو بازیکن از تیم های مقابل به تیم رقیب به گوش رسیده بود که در این میان انتقال مجتبی جباری از استقلال به پرسپولی بیش از دیگر گزینه ها مورد بحث بود.

imported_غروب پوش
05-02-2009, 12:21 PM
اگه خریدا تا حالا این بوده من فقط خرید آرفی رو مفید میدونم بقیشون پول دور ریختنه
تا حالا هیچ کدوم از ضعف های فصل پیش رو پر نکردن
باید سنجیده تر عمل کنن

Masoud
05-02-2009, 12:25 PM
اره والله

دروازه

دفاع
دفاع جب

sina
05-02-2009, 12:54 PM
بابا هنوز که چیزی نشده

جای استقلال بودید چی کار میکردید که 1 بازیکنم نگرفتن

دروازه بان درست حسابی باید بگیریم

فقط رحمتی

دفاعم میگیریم دیگه یا ایرانی یا خارجی

Masoud
05-02-2009, 12:55 PM
دروازه بان من شنيدم كه شايد عيسى اندوى ذوب اهن رو بكيرند

imported_غروب پوش
05-02-2009, 12:57 PM
نباید فقط دنبال کمیت باشن باید دنبال کیفیت هم باشن
ما پارسال بازیکن کم نداشتیم ولی بازیکنامون کیفیت نداشتن

Masoud
05-02-2009, 12:58 PM
خدا كنه جند تا بازيكن بيارند كه به اسم برسبوليس ضربه نزنه

sina
05-02-2009, 01:03 PM

نه دیگه دروازه بان خارجی نمیشه گرفت

ذوب آهنم خودش نمیتونه فصل بعد اندوی رو نگه داره

Masoud
05-02-2009, 01:08 PM
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن نامه مدیرعامل پرسپولیس به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای پیروانی

با سلام
نظر به اینکه با هماهنگی جناب آقای وینگادا در صدد ساماندهی جدید کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس هستیم بدینوسیله ابلاغ می نماید عضویت حضرتعالی در کادر فنی تا اطلاع ثانوی به تعویق در می*آید.
بدیهی است نقش*آفرینی آن برادر ارجمند در پویایی تیم پرسپولیس می*تواند در آینده ادامه یابد.
در خاتمه ضمن تشکر از تلاش شما توفیق روز افزونتان را از خداوند متعال مسالت می*نماید.

با تشکر مجدد
عباس انصاری*فرد
مدیرعامل
رونوشت: سرپرست محترم تیم فوتبال بزرگسالان جناب آقای خوردبین جهت اطلاع
سرمربی محترم تیم فوتبال بزرگسالان جناب آقای وینگادا جهت آگاهی و اقدام

Ice Star
05-02-2009, 01:13 PM
خیلی زود شروع کرد ، آخه قرار داد داخلی که اعتبار نداره

کاش مثل بازیکنائی که پارسال ما داخلی بستیم و رفتن یه تیم دیگه نشه

Masoud
05-02-2009, 01:47 PM
ميرقرباني با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سايپا با تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد داخلي يك ساله بست.

به گزارش خبرگزاري فارس صابر ميرقرباني امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از صحبت با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي يكساله خود را منعقد كرد.
وي پس از آرفي، صبري و بائو چهارمين بازيكني است كه با پرسپوليس قرارداد داخلي مي*بندد.
انتهاي پيام/

Masoud
05-02-2009, 02:13 PM
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: مي*خواهم با قدرت براي پرسپوليس به ميدان بروم و با اين تيم قهرمان شوم.

صابر مير قرباني پس از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: به اينكه قرارداد داخلي اعتبار دارد يا نه؛ كاري ندارم. من به مسئولان باشگاه پرسپوليس قول دادم از حالا به بعد به هيچ پيشنهادي فكر نكنم و سعي دارم فصل آينده بهترين بازي*ها را براي اين تيم انجام دهم.
وي با بيان اينكه قرارداد يكساله با اين تيم امضاء كرده؛ ادامه داد: با هر تيمي قرارداد يكساله امضاء مي كنم و هر باشگاهي كه درخواست قرارداد دو ساله كند به آن جواب رد مي دهم. از تيم هاي ديگر هم پيشنهاد داشتم، اما با توجه به شرايط موجود؛ پرسپوليس را انتخاب كردم.
اين بازيكن در پاسخ به اين سئوال كه چطور بر خلاف فصول گذشته براي فصل جديد به سرعت تصميم گيري كرده است؛ عنوان كرد: از من سريع*تر هم وارد عمل شده*اند. باشگاه پرسپوليس شرايطي كه من مي *خواستم را فراهم كرد و به همين دليل، سريع وارد عمل شدم.
ميرقرباني كه فصل خوبي را در تيم سايپا پشت سر نگذاشت در مورد اين قضيه گفت: هدفم اين بود كه در سايپا بازي هاي خوبي انجام دهم و فصل بعد به يك تيم پرطرفدار بروم. سايپا تيم خوبي بود اما براي من كه در آبادان و كرمان بهترين بازيكنان تيمم بود خوب نبود. در اين تيم همه بازيكنان تا آخرين بازي سعي در نشان دادن خود داشتند.
اين مهاجم تاكيد كرد: سايپا نفرات خوبي داشت و اگر مشكلاتي كه در طول فصل پيش آمد؛ نبود اين تيم مدعي قهرماني مي شد. من از 34 هفته فقط 16 بازي براي سايپا انجام دادم و 18 بازي در خانه بودم.
ميرقرباني يادآور شد: وقتي مرا با قيمتي گران به اين تيم آوردند اما در دفاع راست از من استفاده مي *كردند طبيعي بود كه ناراحت شو.م هر حرفي كه مي*زدم براي چند هفته اخراج مي*شدم.
ميرقرباني كه در فاصله يك هفته مانده به پايان ليگ از سوي محمد مايلي كهن از حضور در تمرينات منع شد گفت: واقعا نمي دانم چرا مايلي كهن چنين تصميمي گرفت. او مربي با شخصيتي است و من نمي توانستم به او حرفي بزنم. براي من گذشته ها؛ گذشته و به پرسپوليس آمدم تا با اين تيم قهرمان شوم.
ميرقرباني خاطرنشان كرد: بازيكن حاشيه اي نيستم. كاري هم به حاشيه هاي تيم پر طرفداري مثل پرسپوليس ندارم. تمام عزم خود را جزم كرده ام تا بهترين بازي*ها را براي اين تيم انجام دهم.

sina
05-02-2009, 04:39 PM
خالقی فر مهاجم مقاومت سپاسی هم قرار داد داخلی 2 ساله بسته

اینا کین میخوان جذب کنن؟

این همه بازیکن خوب سهمیه لیگو اینطوری به هدر میدن

Masoud
05-02-2009, 05:31 PM
هنوز معلوم نيست همينها كه داخلى بستند بمونند يا نه

Masoud
05-02-2009, 05:36 PM
پرسپوليس براي جذب "صبري" قانوني اقدام كند /جعفري: به صبري تسويه حساب نمي*دهيم /بعضي بازي*هاي ليگ مشكوك بود /كميته انضباطي رفتار چندگانه دارد

مديرعامل باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: پرسپوليسي*ها براي جذب مصطفي صبري از راه قانوني اقدام كنند.

جعفر جعفري اظهار كرد: ما هم از رسانه*ها شنيديم كه صبري با پرسپوليس صحبت كرده است اما، اين بازيكن هنوز با باشگاه مقاومت تسويه حساب نكرده و متاسفانه پرسپوليس در اين زمينه عجله كرده است.

وي افزود: البته ما با رفتن اين بازيكن مشكلي نداريم اما، انتظارمان اين است كه پرسپوليس روال قانوني را طي كند و اگر قرار باشد كه بدون اطلاع باشگاه مقاومت اين اتفاق*ها رخ دهد ما به صبري تسويه حساب نمي*دهيم، پس اميدواريم باشگاه پرسپوليس با در پيش گرفتن روش معقول در اين باره با مقاومت مذاكره كند و براي صبري هم آرزوي موفقيت داريم.

جعفري همچنين در ارزيابي ليگ هشتم نيز گفت: ابتدا بايد از سازمان ليگ برتر براي گذراندن اين فصل پرفشار قدرداني كرد، رقابت*هاي ليگ هشتم در سطح بالايي بود و تا آخرين روزها تكليف قهرماني و همچنين سقوط برخي تيم*ها روشن نبود.

وي افزود: تنها نقطه ضعف ليگ تعطيلات يك ماهه براي تيم ملي و تداخل بازي*هاي باشگاهي و ملي بود.

وي ادامه داد: البته داوري*ها هم چندان خوب نبود و حداقل 10 امتياز از تيم مقاومت به دليل اشتباهات داوري گرفته شد. البته مي*توان اشتباهات داوران جوان را توجيه كرد اما، از داوراني چون مسعود مرادي ديگر نمي*توان انتظار اشتباهات مكرر را داشت. در هر صورت "عنايت" كه خود مدرس afc است بايد تعادلي ميان حضور داوران جوان و با تجربه در ليگ نهم ايجاد كند و آنها بايد آموزش*هاي لازم را جهت اجراي قوانين ببينند.

وي افزود: با توجه به اين مسايل مي*توان به فدراسيون فوتبال براي برگزاري رقابت*هاي ليگ نهم نمره 17 از 20 را داد كه سه نمره*ي كسري آن به دليل وقفه مسابقات و داوري*ها است.

جعفري در ادامه با انتقاد از شرايط فرهنگي ليگ هشتم گفت: كميته انضباطي فحاشي 50 هزار نفري در آزادي را دو ميليون تومان و انتقاد 50 نفري در شهرستان را هم همين ميزان جريمه مي*كند. متاسفانه اين رويه چندگانه همواره در كميته انضباطي وجود داشته است.

وي افزود: به نظرم اصلاحات فرهنگي بايد از ورزشگاه آزادي و پايتخت آغاز شود و وعده*ها و شعارها را عملي كنيم و به ليدرها به جاي خط كج، خط درست بدهيم. البته متاسفانه برخي مواقع اين خط و خطوط از درون تيم*ها و از سوي بعضي مربيان داده مي*شود.

جعفري ادامه داد: اين مسايل در شهرستان*ها كاهش يافته اما، در تهران با كوچكترين اشتباه داور جمعيتي بسيار دست به فحاشي مي*زنند.

مديرعامل باشگاه مقاومت در پاسخ به اين سوال كه چرا انجام بازي معمولي از سوي فولاد خوزستان كه وظيفه*ي هر تيمي است در روز پاياني ليگ برتر با تعجب روبه*رو شده است نيز به ايسنا گفت: متاسفانه عملكردها و برخي تباني*ها در گذشته اين تفكر را ايجاد كرده است و عده*اي كه خود سابقه*ي زدوبند در فوتبال را دارند هم به اين ذهنيت دامن مي*زنند و در واقع كافر همه را به كيش خود مي*پندارد.

جعفري افزود: البته بعضي بازي*ها نيز در اين هفته*هاي پاياني مشكوك بود.

وي در ادامه درخصوص وضعيت غلام پيرواني نيز گفت: نمي*توانستيم از پيرواني به عنوان مدير فني استفاده كنيم اما، باشگاه مقاومت اين مربي ارزنده را از دست نمي*دهد و به عنوان مشاور باشگاه از او استفاده مي*كنيم. ضمن آنكه پيشنهاد شخصي من حضور پيرواني در هيات مديره باشگاه است.

بیتا
05-02-2009, 05:38 PM
در مورد نقل و انتقالات اخبار دقیق باید از سوی باشگاه اعلام شود گهگاه اخباری توسط خبرگزاریها عنوان وبعد تکذیب شده.در ضمن ارفی بخاطر سقوط پیام سهمیه لیگ برتر محسوب نمیشه

Masoud
05-02-2009, 06:00 PM
خدا كنه بازيكنانى بياند كه بعد بشيمون نشيم

Masoud
05-02-2009, 06:03 PM
كريمي: قرار باشد در ايران باشم، در پرسپوليس بازي مي كنم
علي كريمي، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در مورد شايعات اخير براي پيوستن به چند تيم ديگر گفت: هيچ بحثي در مورد تيم ديگر نيست و اگر قرار باشد در تيمي بازي كنم، آن تیم پرسپوليس است.

علي كريمي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پس از تماس قطبي با من، وي از من خواست تا در تيم ملي حاضر شوم كه با كمال ميل قبول كردم؛ چون دوست دارم به فوتبال ايران كمك كنم.

وي افزود: هميشه و هر جا كه باشم، حرف و حديث زياد است و مطمئن باشيد هيچ خبري نيست و شايعات حضورم در ساير تيم هاي ليگ برتري كذب است، من فقط براي تفريح سر تمرينات استيل آذين رفتم.

وي در پايان گفت: با شكست تيم سپاهان اميدوار شديم تا درجام حذفي قهرمان شويم، چون اگر قهرمان نشويم، سال ديگر در ليگ قهرمانان آسيا نخواهيم بود هر چند هنوز چيزي تمام نشده و اگر از هم اكنون خود را قهرمان جام حذفي بدانيم اشتباه كرديم، تك تك تيم هاي حاضر در اين جام براي ما مشكل ساز هستند، من براي فصل آينده هنوز تصميمي نگرفتم و آنها را به بعدا موكول كرده ام./

Ashkan_ghermezete
05-02-2009, 06:12 PM
فقط خلعتبری

امپراطور قرمز
05-02-2009, 06:27 PM
پرسپوليس دروازه بان ميخواد

lm6990
05-02-2009, 07:06 PM
پس چرا درورزبان نمیارن؟؟؟؟؟؟؟:mad::mad::mad::mad:

Masoud
05-02-2009, 07:06 PM
قراره رحمتى بياد اكه خدا بخواهد

همين روزها قرارداد ميبنده

FARGAM
05-02-2009, 07:08 PM
salam be hame asheghane perspolis

Masoud
05-02-2009, 07:08 PM
سلام به تو دوست عزيز

FARGAM
05-02-2009, 07:12 PM
bacheha nazaretun chie tu alman donbale bazikon baraye timmemun basham?

Masoud
05-02-2009, 07:13 PM
خوبه نه با عليزاده عوضش ميكنيم ميديم استقلاليها

beroo
05-02-2009, 07:24 PM
bayad ye darvaze bane khoob va 2 ta modafe begirim na hafbak:cool:

Martini Red Boy
05-02-2009, 07:55 PM
مهمترین چیز همونطور که می دونید دروازه بان و دفاع چپ هستش ، البته حیف که نشد از میثاق استفاده بسه تا ببینیم آماده شده یا نه چون اگه میثاق آماده باشه دروازه بان ردیفیه

رامین اکبری
05-02-2009, 08:00 PM
یک هافبک سرعتی و تکنیکی مثل کاظمیان
و یک مدافع با تجربه مثلا حسینی

jani.1414
05-02-2009, 08:38 PM
الان رحمان به عنوان دفاع چپ پرسپولیسه؟ یا شیری

بازيكن چپ نداريم رحمان ميزارن يكي به اين مديران بگه بازيكنه چپ ميخواهيم مثل فشنگچي وبايد سراغ حاج صفي هم برن

Martini Red Boy
05-02-2009, 08:39 PM
فکر نکنم ساکت احسان رو ول کنه

شنل قرمزی
05-02-2009, 09:28 PM
ترو خدا یکی به این مسئولان تیم بگه مثل فصل قبل نباشن مطابق با نیازهامون بازیکن بخرن

Masoud
05-02-2009, 09:37 PM
دروازبان مهدى رحمتى احتمال زياد

دفاع جب شيرزاد از باس

nazari
05-02-2009, 11:16 PM

طبق قوانین لیگ برتر؛ دروازه بان های خارجی نمیتونن تو لیگ برتر بازی کنن . از فصل جدید .

perspolis7
05-02-2009, 11:37 PM
کل تیم باید تغییر کنه

Masoud
05-02-2009, 11:46 PM
طبق قوانین لیگ برتر؛ دروازه بان های خارجی نمیتونن تو لیگ برتر بازی کنن . از فصل جدید .

شايد اين قانون بره تو انبار
جون حرفش هست كه حذف بشه

nazari
05-02-2009, 11:57 PM
من از شما دارم میشنوم اینو و تا الان از کسی نشنیده بودم

Alireza Rouhandeh
05-03-2009, 12:01 AM
پرسپولیس این بازیکنان رو از لپ لپ در میاره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!

Masoud
05-03-2009, 12:02 AM
من از شما دارم میشنوم اینو و تا الان از کسی نشنیده بودم

دو روز قبل تو خبركزاريها خوندم

bernard
05-03-2009, 12:34 AM
اگه بشه دروازه بان خارجی خرید اندوی خیلی عالیه,بعد رحمتی همین.اشپیتیم هم خوبه,صبری هم بد نیست,بائو هم بازیسازه خوبیه.

RED....................67
05-03-2009, 02:21 AM
من فکر ميکنم بهتره ليست خريد پزسپوليس از اينا باشه :

رحمتي
.................................................. ..............................
جلال حسيني _ عقيلي _ اشجاري _ آل نعمه _کعبي _شيث_شيرزاد_غلام نژاد
.................................................. ..............................
حاج صفي _ ادينيو _ آشوبي _مبعلي_ کاضميان_محمد نوري_معدنچي_آقايي
غلامرضا رضايي _ خلعتبري _ اشپيتيم _ کاسترو

رحمتي رو که حتما بايد بگيريم با گلر هاي خودمون اونوقت گلرهاي خوبي داريم
تو دفاع چپ خوبه بعد از اين که تو 7،8 سال اخير فقط خدا بيامرز ساهاي مو طلايي رو آري هان خريد اشجاري يا شيرزاد رو بگيريم

کعبي و غلام نژاد دفاع راستاي خوبي هستن

دفاع آخر هم عقيلي و جلال حسيني عالين

البته شيث و ال نعمه علاوه بر دفاع آخر تو دفاع چپ و راست هم عالي بازي ميکنن

حاج صفي معدنچي و کاضميان واسه گوشه

آقايي آشوبي هابک دفاعيي

و مبعلي و محمد نوري رو واسه هافبک هافبک هجومي ترجيح ميدم

اشپيتيم ،غلامرضا رضايي ،خلعتبري ،ادينيو، و کاسترو هم واسه خط حمله خوب ميبينم

البته اصللا بائو و ميرقرباني رو نمي پسندم

اميدوارم قرداد آرفي زودتر ثبت بشه چون
کوتوله هم از اين خوشش مياد و از اين کثافت بازيا که بازيکناي ما رو بگيره زياد در آورده
البته ما بايد بازيکناي خوب و اصلي مون رو حفظ کنيم

و منظورم از اين ليست خريد همشون نيست چون تغييرات زياد تيمو بهم ميريزه

.................................................. .............................

مهم تر از همه اين که بايد وينگادا بعد از بازياي امثال بره کنار
چون تيم فصل بعد پر ستارست و بايد يه مربي بزرگ بياريم
تا تيمو خودش ببنده
والابته با يه باخت تيم پر ستاره ،فصل بعد وينگادا حتما وسط فصل بر کنار ميشه
اونوقت يه مربي بيکار و مزخرف رو مياريم که نميتونه اين همه ستاره رو کنترل کنه و................................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................گير ميکنيم

تو مربي هاي داخلي دايي، قطبي و استيلي رو ترجيح ميدم

هرچند يه مربي فوق العاده بزرگ خارجي هم بد نيست

البته همه ميدونيم که ميزان بزرگيش به جيب کي بستگي داره ;)

sina
05-03-2009, 02:32 AM
میر قربانی و خالقی فر به نظرم فقط حدر دادن 2 سهمیه لیگ برتری رو در پی داره و دیگر هیچ

baggio-inter
05-03-2009, 03:31 AM
جون مادرتون بی خیال
1 دروازبان=رحمتی
2 دفاع که یکیش حتما چپ باشه =حسینی و اشجاری
1 چپ مثل زندی
1 راست مثل کاظظمیان
1 هافبک مثل مبعلی
1مهاجم=ارفی
بائو خر کیه؟
صبری سیری چند؟
میر قربانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
ای خدا این مدیرای بی لیاقت و بی شعور رو از ما بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ر
بائو کیه؟

baggio-inter
05-03-2009, 03:33 AM
خالقی فر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canna
05-03-2009, 03:48 AM
فینگیلیش ممنوعه
ویرایش توسط اروجلو

orojlo
05-03-2009, 04:30 AM
فقط آرفی فقط آرفی

alijoon25
05-03-2009, 05:47 AM
به نظر من باید توی پستهای مورد نیاز فقط بازیکن بگیرن
بائو خوبه ارفی هم همینطور
محمد نوری
خلعتبری
شیث رضایی
اشوبی
زندی
رحمتی یا محمدی
ال نعمه
محمد نصرتی
اگه بخوایم تو اسیا قهرمان بشیم اینارو میخوایم اگه کاظمیان و معدنچیم باشن که دیگه حرف نداره
ولی از این مدیرا فک نکنم ابی گرم بشه کاشکی کاشانی بر میگشت

paradise
05-03-2009, 08:36 AM
به نظر من فقط رحمتی ,آشوبی, سیدجلال حسینی

ANOOSH.SH33
05-03-2009, 08:41 AM
ما الان فقط یک دروازه بان خوب می خواهیم که مهدی رحمتی از همشون بهتره و یک دفاع وسط میخواهیم که سیدجلال حسینی دفاع خوبیه

Masoud
05-03-2009, 09:24 AM
سيد مهدى رحمتى دروازبان مس در استانه قرارداد با بيروزى

bahmaniiran
05-03-2009, 09:37 AM
سلام بچه ها خوبید !!!؟؟؟؟ منم خوشحالم که آرفی رو گرفتیم اما بهنظرتون خرید های پرسپولیس بی برنامه نیست!!!!؟؟؟؟

الان مثلا صبری و میر قربانی چه بازیکن هایی هستند که جذب کردیم(که البته هنوز هیچ کدوم قطعی نیست) دقت کنید اگه هدایتی نباشه چه بلایی به سر پرسپولیس میاد !!!؟؟؟ انصاری فرد که پول ندا ره و احتمال داره دوباره فاجعه درست بشه و دوباره تیم بدهی بیاره بالا !!!!؟؟؟

من نمی دونم مربی فصل بعد کیه !!!؟؟؟ اما فقط اینو می دونم که بدون سرمربی مشخص تیم داره بسته می شه !!!؟؟؟؟ و احتمال داره خدایی نکرده تیممون توو جام حذفی نتیجه نگیره بع این مردک وینگادا اخراج بشه !!!؟؟؟ و این بازکنا بدرد نخورند ..... من احساس می کنم این راهی رو که آقای انصاری فرد داره می ره به ترکستان هستش !!!!!!

alireza boytark
05-03-2009, 09:40 AM
با سلام به تمام پرسپولیسی ها ما بازیکناننی مثل رحمتی ارفی اشجاری مبعلی صبری کاظمیان زندی معدنچی می خواهیم نه بازیکن مثل بائو خالقی فر :mad:

Masoud
05-03-2009, 09:48 AM
با سلام به تمام پرسپولیسی ها ما بازیکناننی مثل رحمتی ارفی اشجاری مبعلی صبری کاظمیان زندی معدنچی می خواهیم نه بازیکن مثل بائو خالقی فر :mad:

رحمتى قراره همين روزها تموم بشه

Masoud
05-03-2009, 10:03 AM
اوليايي: با خريدهاي بي*برنامه باز هم 5 گل در قطر مي*خوريم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: چنانچه اخبار منتشره از باشگاه پرسپوليس در زمينه جذب بازيكنان با قيمت هاي كلان صحت داشته باشد،* بار ديگر شاهد ناكامي اين تيم خواهيم بود

imported_غروب پوش
05-03-2009, 10:07 AM
بچه ها من قبلا هم گفتم با این خریدا دارن سهمیه لیگ برترمون رو الکی از دست میدیم
اگه 4 تا از بازیکنای سهمیه لیگ برتر اینا باشن فقط 2 تا میتونیم بگیریم که با این وضعیت ممکنه بازم به مشکل بخوریم
خریدا خوب نبودن
اصلا

Masoud
05-03-2009, 10:21 AM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: قراردادهاي داخلي بين بازيكنان و باشگاه ها اعتبار ندارد.

عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره باشگاه هايي كه قبل از آغاز فصل نقل و انتقالات در حال عقد قرارداد داخلي با بازيكنان هستند، تصريح كرد: قرارداد داخلي اعتباري ندارد و ما هر كاري هم كنيم نمي توانيم جلوي اين قراردادها را بگيريم. اين توافقي است بين خود بازيكن و باشگاه.
وي در پاسخ به اين سئوال كه فصل نقل و انتقالات از چه زماني آغاز مي شود؛ اظهار داشت: از فرداي آخرين بازي در جام حذفي فصل نقل و انتقالات آغاز مي شود و تا يك هفته مانده به شروع فصل جديد نقل و انتقالات به پايان مي رسد. به احتمال زياد فصل آينده ليگ برتر 9 تا 15 مرداد آغاز مي شود اما باز در حال بررسي هستيم.
محمدي درباره اينكه گفته مي شود قرار است قانون عدم جذب دروازه بان خارجي برداشته شود عنوان كرد: چند مدير باشگاه اين پيشنهاد را داده اند اما سازمان ليگ مخالف است و به همين دليل هم سال گذشته اين قانون را تصويب كرديم. بايد اين موضوع را با هيات رئيسه سازمان ليگ مطرح كنيم.
محمدي در پاسخ به اين سئوال كه حق پخش تلوزيوني به باشگاه ها پرداخت شده يا نه گفت: فعلا يك ميليارد تومان به صورت علي الحساب به باشگاه ها پرداخت كرديم و زماني كه سه ميليارد را كه گرفتيم براساس رتبه بندي تيم ها اين پول را به باشگاه ها پرداخت مي كنيم. براي فصل آينده هم بايد دوباره با مسئولان صدا و سيما جلسه اي داشته باشيم.
عزيز محمدي خاطرنشان كرد: نامه اي به باشگاه ها داديم كه تا پايان ارديبهشت نظرات خود را در مورد آئين نامه به سازمان ليگ بدهند.

Masoud
05-03-2009, 10:30 AM
رحمتی، حسینی و عقیلی در راه پرسپولیس

مدیران باشگاه پرسپولیس که زودتر از سایر تیم ها وارد بازار نقل وانتقالات شده اند، این بار مذاکره با رحمتی، حسینی و عقیلی را شروع کرده اند.

Masoud
05-03-2009, 10:38 AM
مجتبي شيري: گزينه اول و آخرم در فصل بعد فقط پيروزي است
بازيكن تيم فوتبال پيروزي كه تا پايان قراردادش تنها چند روز باقيمانده است، گفت: تا آخرين لحظه فقط به تيم پيروزي و هوادارانش فكر خواهم كرد.

sina
05-03-2009, 11:59 AM
اگه انصاریفرد با این قرارداد های داخلیش آرفی رو از دست بده نا کار آمدیش کاملا مشخص میشه

پرسپولیس جای بازیکنای شاخه نه یکی مثل میر قربانی که مشخصه یکی میشه مثل عبدی

هر چند من موافق جبهه گرفتن نیستم از پیش ولی آخه اینا دیگه خیلی بیخودن. اصلا این کاملا مشخصه که بازیکنا با نظر وینگادا نمیان.
شاید یکی از علت های اخراج پیروانی این بوده که به هیئت مدیره اعتراض کرده به این که انصاری فرد سر خود بازیکن میگیره انصاری فردم بیرونش کرده

معلوم نیس چی میگذره

کریم(پژمان)
05-03-2009, 12:20 PM
تا این قرارداد ها ثبت نشه نمیشه گفت حتما" اینا اومدن پرسپولیس

Masoud
05-03-2009, 12:24 PM
حسينى عقيلى و رحمتى خريدهاى بعدى تيم

imported_غروب پوش
05-03-2009, 01:00 PM
باید تراکم رو از پست های خاصی بردارن
باید برا هر پست فقط دو بازیکن اختصاصی داشته باشن نه بیشتر چون بعد به مشکل میخورن و امکان حاشیه سازی زیاد میشه

Masoud
05-03-2009, 01:04 PM
باید تراکم رو از پست های خاصی بردارن
باید برا هر پست فقط دو بازیکن اختصاصی داشته باشن نه بیشتر چون بعد به مشکل میخورن و امکان حاشیه سازی زیاد میشه

فعلا كه بى برنامه بازيكن ميخرند

alireza boytark
05-03-2009, 01:27 PM
تو دنياي زمين و توپ رنگـي يه پرسپوليس داريم به چه قشنگي

اسم قشنگش روي تخت جمشيد از اون قديم نديما مي درخشيد

رنگِ آتـيش غـيرت پــيرهنش مـي ياره افـتخار واسـه مـيهنش

طرفداراش سر به فلك مي كشن عــاشـق رنـگِ مـثِ آتـيشِشَن

دفـاع ِ مـحكمش مثِ يه سـدِه هر كسي از جـونش نذاره ، ردّه

دروازه بـاناش مثِ پـادشاهن شــاهينن و بـدون اشتــباهن

آقــاي گل هميشه از قرمزاس حسابِ سرخ از همهُ ليگ جداس

يه پرسپوليسه با يه دنيا عاشـق يه دشـتِ غـرقِ گـلاي شـقايق

قصّـه ي سُــرخا پـر افـتخاره از بس كه گل زدن ، همش بهاره

هركي كه پرسپوليسو خوب شناخته واسش ترانه خونده يا كه ساخته

تـيمِ بـزرگـمون از اون قـديما سـر بـوده از قـوي ترين تـيما

حرفِ قشنگش بشه هر زمانـي مي پيچه عطرِ خـوش ِ قهرمانـي

يه سر و گـردن از همه بـهتره پـرسپوليس از همه تـيما سـره

تو تاريخش اِسماي نـامي داره هر جاي دنـيا بـري حـامي داره

سنگم از آسمون بياد ، هوادار مي ياد به عشقِ بردنِ يه ديدار

ما تـيمِ صـدر جدوليم هميشه خدا مي دونه قهرمان كي ميشه

هر جا كه پرسپوليس ميشه برنده مي شـكفه كلي گلِ سرخِ خنده

به غيرت بـازيكناش مي نـازه فـردا رو با تعصّبش مي سـازه

امسال ديگه فاتح هر سه جامه كـارِ حـَريفـاش ديگه تَـما مه

اســيرِ نـا داوريـا نـمي شه بـاز اوله ، دُرُسْ مِثِ هـميشه

از تيممون مي خوايم كه با اقتدار بـره روي ســكوي يك افتخار

يه پرسپوليس و يه عالم ستاره كه كلّـي عـاشقم هواشو داره

الـهي قـهرمـان عـالـم بـشه سايه باختن از سرش كم بشه

امسال به هيچ كس امتياز نمي ده پرونده ي تسـاويشم سـفيده

با تشويقاي گرم و لطف خدا امـسال مي شه قهرمان آسيـا

پرسپوليس امسال همه رو مي بره نشون مده كه هميشه سروره

عشقش تو قلبمون هميشه زندس قـرمزِ ما هر جا باشه برندس

تقويمِ ليگ رو هر كي مي نويسه بدونه كه جام مال پرسپوليسه

Masoud
05-03-2009, 01:29 PM
تو دنياي زمين و توپ رنگـي يه پرسپوليس داريم به چه قشنگي

اسم قشنگش روي تخت جمشيد از اون قديم نديما مي درخشيد

رنگِ آتـيش غـيرت پــيرهنش مـي ياره افـتخار واسـه مـيهنش

طرفداراش سر به فلك مي كشن عــاشـق رنـگِ مـثِ آتـيشِشَن

دفـاع ِ مـحكمش مثِ يه سـدِه هر كسي از جـونش نذاره ، ردّه

دروازه بـاناش مثِ پـادشاهن شــاهينن و بـدون اشتــباهن

آقــاي گل هميشه از قرمزاس حسابِ سرخ از همهُ ليگ جداس

يه پرسپوليسه با يه دنيا عاشـق يه دشـتِ غـرقِ گـلاي شـقايق

قصّـه ي سُــرخا پـر افـتخاره از بس كه گل زدن ، همش بهاره

هركي كه پرسپوليسو خوب شناخته واسش ترانه خونده يا كه ساخته

تـيمِ بـزرگـمون از اون قـديما سـر بـوده از قـوي ترين تـيما

حرفِ قشنگش بشه هر زمانـي مي پيچه عطرِ خـوش ِ قهرمانـي

يه سر و گـردن از همه بـهتره پـرسپوليس از همه تـيما سـره

تو تاريخش اِسماي نـامي داره هر جاي دنـيا بـري حـامي داره

سنگم از آسمون بياد ، هوادار مي ياد به عشقِ بردنِ يه ديدار

ما تـيمِ صـدر جدوليم هميشه خدا مي دونه قهرمان كي ميشه

هر جا كه پرسپوليس ميشه برنده مي شـكفه كلي گلِ سرخِ خنده

به غيرت بـازيكناش مي نـازه فـردا رو با تعصّبش مي سـازه

امسال ديگه فاتح هر سه جامه كـارِ حـَريفـاش ديگه تَـما مه

اســيرِ نـا داوريـا نـمي شه بـاز اوله ، دُرُسْ مِثِ هـميشه

از تيممون مي خوايم كه با اقتدار بـره روي ســكوي يك افتخار

يه پرسپوليس و يه عالم ستاره كه كلّـي عـاشقم هواشو داره

الـهي قـهرمـان عـالـم بـشه سايه باختن از سرش كم بشه

امسال به هيچ كس امتياز نمي ده پرونده ي تسـاويشم سـفيده

با تشويقاي گرم و لطف خدا امـسال مي شه قهرمان آسيـا

پرسپوليس امسال همه رو مي بره نشون مده كه هميشه سروره

عشقش تو قلبمون هميشه زندس قـرمزِ ما هر جا باشه برندس

تقويمِ ليگ رو هر كي مي نويسه بدونه كه جام مال پرسپوليسه

زيبا و قشنك مرسىىى

sami86
05-03-2009, 01:30 PM
با خریدهای گتره ای دارن همه سهمیه هامون رو میسوزونن این خریدا و قراردادهای داخلی فایده نداره باید قرارداد محکمی باشه که هم بازیکن ملزم به تبعیت از باشگاه باشه هم باشگاه ملزم به عمل به تعهداتش
امروز مذاکره با این بازیکن فردا با اون بازیکن هم تمرکز بازیکنای فعلی رو به میریزه هم کادر فنی
بازیکنا باید با نظر مستقیم کادر فنی و با توجه به نیاز سیستمهای اعمال شده کادر فنی باید انتخاب بشن
نه با لابی و حق و حساب و سلیقه ای

Masoud
05-03-2009, 01:31 PM
با خریدهای گتره ای دارن همه سهمیه هامون رو میسوزونن این خریدا و قراردادهای داخلی فایده نداره باید قرارداد محکمی باشه که هم بازیکن ملزم به تبعیت از باشگاه باشه هم باشگاه ملزم به عمل به تعهداتش
امروز مذاکره با این بازیکن فردا با اون بازیکن هم تمرکز بازیکنای فعلی رو به میریزه هم کادر فنی
بازیکنا باید با نظر مستقیم کادر فنی و با توجه به نیاز سیستمهای اعمال شده کادر فنی باید انتخاب بشن
نه با لابی و حق و حساب و سلیقه ای

خدا ميدونه جى ميخواهد بشه

p.zelzeleh
05-03-2009, 02:09 PM
به نظر من ارفی خوبه ما باید دفاع چپ بگیریم ما باید اشجاری- رحمتی-کاظمیان و مبعلی و . ..

بگیریم . . . . . باءو به درد نمیخوره که . . . . . .:p:cool:

mousavisepehr
05-03-2009, 02:50 PM
سلام

دوستان، سعی کنید از به کاربردن الفاظی که در خور و شان شما نیست، خودداری کنید.
این الفاظ، برازنده یک پرسپولیسی اصل و نصب دار نیست.

mousavisepehr
05-03-2009, 02:52 PM
جون مادرتون بی خیال
1 دروازبان=رحمتی
2 دفاع که یکیش حتما چپ باشه =حسینی و اشجاری
1 چپ مثل زندی
1 راست مثل کاظظمیان
1 هافبک مثل مبعلی
1مهاجم=ارفی
بائو خر کیه؟
صبری سیری چند؟
میر قربانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
ای خدا این مدیرای بی لیاقت و بی شعور رو از ما بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ر
بائو کیه؟

سلام

eshge_perspolis
05-03-2009, 02:53 PM
alaki ba in khareda daran sahmeye ro mesuzunan bayad ye def chape khub o darvazeban jazb konim ve ye mhaje tondo tiz mesle khalatbare o rezai

mehranc
05-03-2009, 03:16 PM
به نظر میرسه مذاکره با رحمتی ، حسینی و عقیلی شروع شده. کسی چیزی شنیده؟

Masoud
05-03-2009, 03:22 PM

اره به اميد خدا

حسينى تقريبا تمومه

رحمتى سر بولش يه كم اختلاف دارند

عقيلى تازه شروع شده

mehranc
05-03-2009, 03:47 PM
یه خبر بسیار مهم و خوب

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

كميته*ي تعيين وضعيت بازيكنان در فدراسيون فوتبال تشكيل شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي جلسه*ي امروز فدراسيون فوتبال با مديران باشگاه*ها اعضا به اين جمع*بندي رسيدند در شرايط فعلي تشكيل كميته*ي تعيين وضعيت بازيكنان ضروري است و پس از اين جمع*بندي اعضاي موقت اين كميته انتخاب شدند.
براساس تصميم اتخاذ شده علي فتح*الله*زاده به عنوان سرپرست اين كميته، كاظم اوليايي، محمدرضا ساكت (نماينده*ي باشگاه*هاي صنعتي)، شهرام شفيع*زاده (نماينده*ي باشگاه*هاي خصوصي) و عباس انصاري*فرد (نماينده*ي يكي از دو باشگاه بزرگ تهران) به عنوان اعضاي اين كميته منصوب شدند.
اين اعضا به صورت موقت فعاليت خواهند كرد و پس از تاييد اعضاي هيات رييسه*ي فدراسيون فوتبال به صورت رسمي كار خود را پي خواهند گرفت.
از وظايف اين كميته تعيين وضعيت قرارداد بازيكنان و مربيان، نحوه*ي نقل و انتقالات و چگونگي پرداخت دستمزد به بازيكنان و مربيان اعلام شده است.
براساس تصميم ديگر امروز فدراسيون فوتبال از اين پس تمامي قراردادهاي داخلي كه بين بازيكنان و مربيان با باشگاه*ها منعقد مي*شود، حالت قانوني پيدا كرد و بازيكنان و مربيان نمي*توانند پس از اينكه با باشگاهي قرارداد داخلي بستند، با باشگاه ديگري مذاكره كرده و به آن تيم بپيوندند.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1330530&Lang=P

Masoud
05-03-2009, 03:52 PM
خبرگزاري فوتبال ايران – مسئولان باشگاه پرسپوليس كه مذاكره با بازيكنان موردنظر را آغاز كرده اند در تلاش هستند تا سيدمهدي رحمتي را براي فصل آينده جذب كنند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، پرسپوليسي*ها در روزهاي اخير مذاكراتي با دروازه*بان ملي*پوش مس كرمان انجام داده*اند و قرار است رحمتي جلسه*اي حضوري با عباس انصاري*فرد داشته باشد. پرسپوليس در حالي خواهان جذب رحمتي است كه اين فصل با مشكلات زيادي در خط دروازه مواجه شد، در ضمن مسئولان مس هم خواهان تمديد قرارداد با رحمتي هستند ولي او هنوز پاسخ شفاهي به كرماني*ها نداده است

Masoud
05-03-2009, 04:22 PM
مسئولان باشگاههای لیگ برتری در حالی با مسئولین فدراسیون تشکیل جلسه دادند که اعضا به بررسی تعیین سقف قراردادها بازیکنان و مربیان لیگ برتری در فصل جدید پرداختند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این نشست با حضور علی کفاشیان،مهدی تاج، واعظ اشتیانی ،کاظم اولیایی،شهرام شفیع زاده ،عباس انصاری فرد،کریم ملاحی ،برهانی ن**ژاد و تابش قائم مقام باشگاه سپاهان ، علی فتح الله زاده خویی ،شهبازی و حسینی آغاز شد .
رئیس فدراسیون فوتبال ایران در *آغاز جلسه به مدیران باشگاه ها در پایان لیگ برتر صحبتهایش را با اشاره به بخش خصوصی آغاز کرد:«در تمام بخشهای خصوصی و غیر دولتی قانون و مقررات وجود دارد البته رقابت یک فاکتور مهم در بخش خصوصی است که باید هم وجود داشته باشد».کفاشیان ادامه داد :«در این باره همه باید به تفاهم برسیم تا بتوانیم با تعیین سقف قراردادها چه از لحاظ زمانی و چه از لحاظ مادی این تفاهم را اجرایی کنیم تا در این میان با توجه به معیارهای تعریف شده بخش خصوصی دچار خسران و زیان نشود.»
بر همین اساس اعضا بر ایجاد کمیته مستقل نقل وانتقالات،مبارزه با دلالی،تعیین تکلیف قراردادها داخلی باشگاهها و هماهنگی آنان جهت نقل و انتقالات بازیکنان و مربیان به بحث وبررسی پرداختند.
تشکیل کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان
علی کفاشیان در پایان جلسه با تاکید بر اتحاد باشگاه ها گفت:باشگاه ها بازوان اجرایی تیم های ملی هستند و باید با هم متحد باشند. چرا که اقتدار آنها باعث قاتدار تیم ملی می شود و معمولا بازیکنان دراکثر مواقع در اختیار باشگاهها هستند.
در پایان جلسه 3 بند به تصویب اعضای جلسه رسید :

لازم است بدانید که کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان در اساسنامه فدراسیون فوتبال وجود دارد ولی در تاکنون برای این کمیته سرپرستی تعیین نشده بود که امروز این کمیته سازماندهی شد. 1-هر چه سریع تر کمیته تعیین و ضعیت بازیکنان و مربیان تشکیل شود. 2-آیین نامه سازمان لیگ در مجمع آینده سازمان لیگ برترکه به احتمال زیاد هفته آینده برگزار خواهد شد اصلاح شود. 3-پیشنهاد شد هر قراردادی که توسط بازیکن یا مربی با هر باشگاهی بسته می شود لازم الاجرا باشد .البته تائید نهایی این پیشنهاد به کمیته تعیین وضعیت بازیکنان سپرده شد.

Martini Red Boy
05-03-2009, 04:46 PM
اگه فرارداد داخلی قانونی بشه که بیچاره شدیم ، همه این داغوناروکه ثبت کردیم باید نگه داریم ؟

Masoud
05-03-2009, 06:11 PM
اگه فرارداد داخلی قانونی بشه که بیچاره شدیم ، همه این داغوناروکه ثبت کردیم باید نگه داریم ؟

بابا ايول دارى تو يعنى همه داغونند

sina
05-03-2009, 06:27 PM

اگه این 3 تام بیان بارسلونا رو هم میبریم:d

Masoud
05-03-2009, 06:30 PM
حسينى تقريبا تمومه

رحمتى سر مسايل مالى ولى اونم مياد

عقيلى يا بنكر هم يكيشون

2426
05-03-2009, 06:45 PM
سلام .........اشبیتین ارفی در پرسپولیس بازی میکد
http://rapidshare.com/files/228685452/1240389022.jpg.html?killcode=12989797228064903713

msh
05-03-2009, 07:04 PM
جون ما هر بازیکنی که خواستید بگیرید فقط از سپاهان بازیکن نگیرید اخه مگه بازیکنای سپاهان در حد پیروزی هستند اگر از لیگ های پایین تر بازیکن بگیرید بهتره تا از سپاهان بازیکن بگیرید

Alireza Rouhandeh
05-03-2009, 07:16 PM
هر جند از سباهانيا خوشم نمياد ولى فكر كنم عقيلى خوب باشه
ارفى هم خيلى خوبه
باىو رو نميخوايم
ميرقربانى بره استقلال بهتره
صبرى بد نيست
حسينى اكه بياد خوبه
رحمتى بايد هرطور شده بخريم

2426
05-03-2009, 07:20 PM
AS Roma 0 - 0 Chievo
FT Catania 0 - 2 AC Milan
90' Fiorentina 1 - 0 Torino
90' Juventus 2 - 1 Lecce
90' Palermo 5 - 1 Cagliari
90' Siena 2 - 1 Napoli
90' Udinese 3 - 0 Atalanta
20:30 Genoa ? - ? Sampdoria

edysat
05-03-2009, 07:37 PM
رحمتی
عقیلی
حسینی
اشجاری
احمد آل نعمه
بائو
حاج صفی(شیرزاد)
آقایی
کعبی
مبعلی (جباری)
عمرانزاده
آرفی
بهمن طهماسبی
و بازیکن خارجی در حد کلمرسون بازیکن الغرافه به باشگاه بیارن

Masoud
05-03-2009, 08:18 PM
as roma 0 - 0 chievo
ft catania 0 - 2 ac milan
90' fiorentina 1 - 0 torino
90' juventus 2 - 1 lecce
90' palermo 5 - 1 cagliari
90' siena 2 - 1 napoli
90' udinese 3 - 0 atalanta
20:30 genoa ? - ? Sampdoria

مرسى

ولى جاش اينجا نيست

perspolis7
05-03-2009, 10:44 PM
آرفی کیه دیگه؟کسی از بازیکن چیزی میدونه؟:confused:

imported_karimi_8
05-03-2009, 10:53 PM
صابر میرقربانی با پرسپولیس قرارداد داخلی بست.

Masoud
05-03-2009, 10:53 PM
آرفی کیه دیگه؟کسی از بازیکن چیزی میدونه؟:confused:

نميشناسيششش

Masoud
05-03-2009, 11:03 PM
تا جند روز اينده قرارداد مهدى رحمتى بسته ميشه

محمدچهرقانی
05-03-2009, 11:11 PM
رحمتی رولازم داریم.
جوادکاظمیان ومعدنچی بامهرداداولادی پرسپولیسومیترکونن.
پس این آرفی وبائوچی شد؟
شیث سروره وازهمه بهتر

Masoud
05-03-2009, 11:13 PM
رحمتی رولازم داریم.
جوادکاظمیان ومعدنچی بامهرداداولادی پرسپولیسومیترکونن.
پس این آرفی وبائوچی شد؟
شیث سروره وازهمه بهتر

ارفى و بائو تموم شد ثبت شد

pedram perspolis
05-03-2009, 11:28 PM
بايد كاظميان ومعدنچي رو بخرن

رهایی
05-04-2009, 01:19 AM
رحمتی و عثیلی عالین
کاظمیان هم توپه

mostafa
05-04-2009, 02:04 AM
به نظرم دروازبان نخریم بهتره میثاق خیلی دروازبان توپیه
یه دفاع چپ بخریم اما نمیدونم کی
سید جلال حسینی رو هم بخریم با یه هافبک دفاعی
خرید این بازیکن ها خیلی مهم تر از خرید امثال بائو و میرقربانی هستش

parsa adab
05-04-2009, 06:09 AM
edinho
ashjari
rahmati
aghili

1363
05-04-2009, 08:39 AM
بهترین خبر برای هوادران تمدید قرارداد جادوگار است -ارفی هم خوبه ولی ما فقط دفاع کم داریم -

sina
05-04-2009, 08:59 AM
بهترین خبر برای هوادران تمدید قرارداد جادوگار است -ارفی هم خوبه ولی ما فقط دفاع کم داریم -

موافقم

موندن کریمی و البته هدایتی

imported_غروب پوش
05-04-2009, 09:32 AM
یکی از ترکیب های که باید برا فصل بعد باشن کریمی و هدایتی هستش

mehranc
05-04-2009, 09:42 AM
به نظر من فقط به رحمتی حسینی عقیلی و یکی مثل مبعلی نیاز داریم
هافبک از این بشتر با وجود حضور بازیکنایی مثل کریمی نوری مازیار و پتروویچ فقط حاشیه سازه

imported_غروب پوش
05-04-2009, 09:50 AM
نباید تراکم بعضی پست ها رو زیاد کنن دردسر ساز میشه براشون

alireza boytark
05-04-2009, 10:59 AM
ما بازیکناننی مثل
اشجاری
عقیلی
رحمتی
اشوبی
کاظمیان
معدنچی
را می خواهیم تو این بازیکنهای جدید فقط ارفی را قبول دارم

fereshte
05-04-2009, 11:37 AM
salam javade kazemiyan va ahobi kharidari shavad ba karimi va khalili tamdid shavad kharide bao aslan khob nabod

red-life
05-04-2009, 11:41 AM
تورو خدا یکی به داد این پرسپولیس برسه آخه این چه خریدهاییه 1مهاجم خوب لازم داریم خوب آرفی خوبه دیگه میرقربانی کیه دو تا هافبک گوش لازم داریم که هیچکاری نکردیم دفاع چپ میخوایم که اونم هیچکار نکردیم گلر طراز اول میخوایم اونم رو هواست بعد رفتن بائو رو اوردند آخه عزیز من تو اون پست همین الانش 2-3تا بازیکن خوب داریم علی کریمی پتروویچ حتی کریم هم خیلی از بازیا رو اونجا بازی کرده هافبک مرکزی ما ترافیکه همینجوریش دیگه بائو کیه آخ

imported_غروب پوش
05-04-2009, 11:42 AM
ما بازیکناننی مثل
اشجاری
عقیلی
رحمتی
اشوبی
کاظمیان
معدنچی
را می خواهیم تو این بازیکنهای جدید فقط ارفی را قبول دارم

موافقم شدید

ehsava
05-04-2009, 11:49 AM
به نظر من پرسپولیس بیشتر از همه به یک دروازه بان احتیاج داره

imported_غروب پوش
05-04-2009, 12:10 PM
باید زودتر این بازیکنا رو بیارن تا تیمای دیگه نرفتن دنبالشون

1363
05-04-2009, 12:24 PM
باید اول جادوگر حفظ بشه- بعدا دو تا دفاع خوب بگیریم -

sina
05-04-2009, 01:40 PM
اگر قرارداد های داخلی واقا رسمی بشن فکر کنم بیچاره میشیم
چون 3 تا سهمیه لیگ برتری رو از دست دادیم بابت میر قربانی و صبری و خالقی فر

بائو هم سهمیه لیگ برتریه ولی خیلی خرید بدی به نظر نمیاد

در حالی که پرسپولیس دروازه بان داره آقای انصاری فرد بدون نظر مربی تیم قرارداد میبندن

baggio-inter
05-04-2009, 01:44 PM
سلام

اخه جون داداشس اعصاب واسه ما نمیزارن
اخه میر قربانی کیه؟350ملیون گرفته.به نظر من کاظمیان جلوی اون 1000000000 ارزش داره
بائو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیچاره منصوری خدای بازیکنه فرصت نمیرسه بازی کنه بائو کیه؟
همون که گفتم
2تا دفاع سید جلال واشجاری عقیلی درسته پرسپولیسیه اما سوتیه
1 دروازبان رحمتی
1 هافبک مبعلی
ا راست کاظمیان
1 چپ زندی
یه نوک ارفی

کریمی-نیکی-خلیلی-حقیقی-محمد-شیری-مازیار-پجمان-خیر خواه هم حفظ بشن

عبدی-واعظیو....برن از تیم
حقیقی میشه ذخیره رحمتی
3 سال دیگه میشه عقاب اسیا

ehsava
05-04-2009, 01:48 PM
بغیر از علی کریمی پتروویچ توره بقیه باید از تیم اخراج کرد

imported_شاهین
05-04-2009, 01:58 PM
اول از هر چیز باید تکلیف مربی سال دیگه مشخص بشه

nazari
05-04-2009, 03:03 PM
salam javade kazemiyan va ahobi kharidari shavad ba karimi va khalili tamdid shavad kharide bao aslan khob nabod

دوست عزیز لطفا فینگیلیش تایپ نکنید .

قوانین انجمن رو حتما مطاعه کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد . با تشکر

Masoud
05-04-2009, 04:05 PM
دوستان عزيز سعى كنيد از توهين و الفاظى كه در خور محيط انجمن نيست خوددارى نماييد

اينجا يك محيط فرهنكى و محترم هست

در ضمن قسمت اخراجى ها هم باز شده اكر جيزى بر خلاف قوانين كه جناب نظرى عزيز مشاهده شود برخورد ميشود

موفق باشيد:)

mohsen red
05-04-2009, 04:24 PM
man az modirane bashgah khash daram jadogara hefz konan va bazi konani da hade perspolis begiran va dar nazar daran che bazikonia kharidari konan

Masoud 19
05-04-2009, 05:32 PM
مسئولان باید سعی و تلاش خودشون رو برای جذب سید مهدی رحمتی و حسن اشجاری بگذارند چون پرسپولیس دروازه بان مطمئن و دفاع چپ نداره

Masoud
05-04-2009, 05:49 PM
کانون هواداران پرسپولیس: در تمام روزهاي گذشته دغدغه اصلي مديران پرسپوليس و هواداران اين تيم وضعيت علي كريمي براي فصل بعد بود و حالا اولين سوالي كه در برخورد با او به ذهن مي*رسد اين است كه آيا كريمي فصل بعد هم پيراهن پرسپوليس را بر تن خواهد كرد يا نه. در روزهاي اخير آنقدر اين سوال از كريمي پرسيده شده كه او در هر برخوردي آماده پاسخ گفتن به اين سوال است: «مي*ماني يا مي*روي؟» و جادوگر اين بار جوابي ويژه به آن مي*دهد: «خيال همه راحت در پرسپوليس مي*مانم.» اما معلوم نيست اين حرف آخر اوست يا براي فرار از اين سوال تكراري اين*گونه عجولانه از ماندن مي*گويد!

با پيروزي برابر سپاهان يك گام به قهرماني در جام حذفي نزديك*تر شديد.
درست است، در يك بازي سخت با سپاهان، اين تيم مدعي را حذف كرديم اما هنوز راه سختي در پيش داريم و براي قهرماني بايد ديگر حريفان را هم به سرنوشت سپاهان دچار كنيم.

پرسپوليس در نتيجه*گيري با نوسانات زيادي روبه*روست. بعد از شكست الغرافه، سپاهان را مي*بريد. با اين حساب نتيجه بازي با الشارجه را چطور پيش*بيني مي*كني؟
نتايج فوتبال را كه نمي*توان پيش*بيني كرد. بايد قبول كنيم بازي*هاي قبل تمام شده. الان بايد تمام تمركزمان را روي شكست الشارجه بگذاريم تا به آن برسيم.

ظاهرا الشارجه از حضور در ادامه اين رقابت*ها انصراف داده!
ما كار خودمان را مي*كنيم و اصلا به اين مسائل فكر نمي*كنيم. هنوز كه چيزي قطعي نيست.

حتما در مورد اخراج پيرواني شنيدي. نظرت در اين باره چيست؟
پيرواني زحمات زيادي براي پرسپوليس كشيد اما رفتن مربي همه جاي دنيا اتفاق مي*افتد و مختص پرسپوليس نيست. ما بازيكنيم و بايد طبق اهداف باشگاه پيش برويم. الان مهم*ترين چيزي كه بايد به آن فكر كنيم، موفقيت در آسيا و جام حذفي است.

اما گفته مي*شود اخراج پيرواني با ماجراي امضاي تومار عليه ليدرها كه شما هم پاي آن را امضا كرديد بي*ارتباط نيست.
امضاي تومار ديگر چيست؟ اين مسخره*ترين حرفي است كه شنيده*ام! اين مسائل غيرحرفه*اي ربطي به بازيكنان ندارد. اينها همه حرف*هاي عده*اي است كه از موفقيت پرسپوليس ناراحت هستند و مي*خواهند تيم را به حاشيه ببرند.

اما خودت هم كم در حاشيه نيستي. ماجراي رفتن*ات سر بازي استيل آذين كلي حاشيه و شايعه ايجاد كرده!
من هر كاري مي*كنم يك حرفي درست مي*شود! كار بدي كردم بازي استيل آذين را تماشا كردم؟! اصلا بگذاريد خيال همه را راحت كنم. من در پرسپوليس مي*مانم و هيچ جاي ديگري هم نمي*روم تا حاشيه*اي در اين رابطه ايجاد نشود.

در مورد درگيري در تمرين امروز (ديروز) بگو، اين بار دخالتي در آرام كردن هواداران نكردي!
جمع و جور كردن مشكلات اينچنيني در تمرين به كادر فني مربوط مي شود نه به من. ما بايد تمام تمركزمان را روي تمرين بگذاريم و تحت تاثير اين مسائل هم قرار نگيريم. اصلا بايد فكر كنيم هواداري در تمرين نيست

reza power
05-04-2009, 06:26 PM
آرفي رو فقط ميدونم
لطفا اشجاري وعقيلي رو هم بخريد
اگه مهدوي كيا هم برگرده خوبه اگه بشه فقط بهادرعبدي رو بيرون كنيد

Ice Star
05-04-2009, 08:22 PM
رحمتی و یه دفاع وسط خوب مثل حسینی و دفاع چپ مثلاشجاری رو لازم داریم .

همچنین یه مهاجم طراز اول هم می خوایم ....

Masoud
05-04-2009, 08:27 PM
رحمتى حسينى نزديكند انشالله

imported_hossein
05-04-2009, 08:33 PM
اول باید سعی داشت تا بازیکنان کلیدی را نگه داشت
مثل کریمی - خلیلی و چند تن دیگه
و بازیکنان لازم:
رحمتی-آرفی-حسینی یا عقیلی-یه دفاع چپ تراز اول هم می خواهیم -اشجاری هم بدک نیست -آشوبی هم باید برگرده به پرسپولیس-ولی باید از کلک رشتی استفاده بشه و فرستادشون دسته 3 تا یه بازی بکنن بعد بیان پرسپولیس
ولی به نظر من مهم اول این هست که چه کسانی باید برن از جمله مربی- نوروزی - عبدی -علی عسکر-توره

nazari
05-04-2009, 08:43 PM
man az modirane bashgah khash daram jadogara hefz konan va bazi konani da hade perspolis begiran va dar nazar daran che bazikonia kharidari konan

دوست عزیز؛ لطفا فینگیلیش تایپ نکن عزیز من .
این تذکر برای بار nام

nejat red
05-04-2009, 08:52 PM
واعظی.رضایی.سپهر. باقریها. محمد.زارع.نوری. کریمی.توره.نیکبخت.پترویچ

pashaki
05-04-2009, 10:55 PM
حتما باید یه دفاع چپ توپ بگیرن
اگه از گروه تو آسیا بریم بالا
جواد کاظمیان با مهرزاد برمیگردن
آرفی خوب بوده اضافه ها رو بندازن بیرون مثل خیرخواه نوروزی عبدی

Masoud
05-04-2009, 10:56 PM
فعلا با ميرقربانى و صبرى موافقت نشده

pashaki
05-04-2009, 11:00 PM
توی دفاع چپ الان اگه به ستار زارع پیشنهاد بدن با کله میاد
فقط باید بازیکنای خوب رو مثل کریمی توره پتروویچ رحمان حفظ کنن

imported_karimi_8
05-04-2009, 11:02 PM
یک خبرگزاری از بستن قرارداد داخلی با رحمتی و سید جلال حسینی خبر داده است. که ظاهرا راست گفته.:rolleyes:

behzad-ghermezete
05-04-2009, 11:02 PM
salam lotfan ba khalatbari mozakere konin

a.azizi
05-05-2009, 12:16 AM
فعلا ما 1 دروازه بان مثل رحمتی می خواهیم 1 دفاع چب مثل فشنکچی

شهروز
05-05-2009, 12:56 AM
به نظر من آرفی و بائو بازیکنهای خوبی هستند اما مشکل ما بازیکن طراح و دونده در خط میانی و دفاعهای چپ و وسط هم باید تقویت بشه

شهروز
05-05-2009, 01:00 AM
یک خبرگزاری از بستن قرارداد داخلی با رحمتی و سید جلال حسینی خبر داده است. که ظاهرا راست گفته.:rolleyes:
خدا کنه اینچوری باشه ولی هنوز زوده اینو باور کنیم چون مس کرمان به این راحتی از رحمتی نمیگذره

baggio-inter
05-05-2009, 07:01 AM
حاجی یادمون نره داماش و برق بازیکنای به درد بخوری دارن که لیگ برتری هم حساب نمیشن.
ستار زارع
مهدی شیری
چاوشی
بازم هستن از این دست بازیکنا
انصاری فر یه کم مثل داداشت عرضه به خرج بده
با تکروی تیم از هم میپاشه فقط
چاکر همه پرسپولیسها

کریمی
05-05-2009, 09:41 AM
اخه این همه بازیکن بدرد ما نمی خوره فقط آنهایی که می توانند در پست های دفاع و دروازه و فوروارد کمک کنن بگیریم نه هافبک

sami86
05-05-2009, 10:01 AM
منم شنیدم با میرقربانی و صبری موافقت نشده پس هنوز سهمیه لیگ برتری ما یکی بیشتر حروم نشده
اگه رحمتی و عقیلی بیان خیلی عالی میشه
امیدوارم با نظر کادر فنی بازیکن خریداری بشه نه با لابی و پارتی بازی !!!
به هر حال پیراهن پرسپولیس خیلی مقدسه
و کسی که لیاقتشو نداره نباید این پیراهنو تنش کنه

imported_فرشاد
05-05-2009, 10:03 AM
علي کريمي برود ، دايي سرمربي پرسپوليس مي شود بچه ها راست ميگن:confused:

sina
05-05-2009, 10:55 AM
اگر مظلومی بره پاس همدان یعنی که مس نتونسته خواسته هاشو انجام بده

مظلومی ظاهرا گفته بوده هم بازیکنای فعلی رو حفظ کنن هم هم بازیکن جدید بگیرن پس با این حساب احتمال اومدن رحمتی زیاد تر میشه

که امیدوارم این اتفاق بیوفته

عباس
05-05-2009, 12:26 PM
من شنیدم که با بازیکنانی مثل آرفی و صبری به توافق رسیدند.

piroozi
05-05-2009, 02:17 PM
ارفی_اشجاری_حسینی_رحمتی_کاظ میان_مبعلی

hakakan
05-05-2009, 02:57 PM
باید پول بدن و یک بازیکن توپ بگیرند:cool:

jumong.perspolis
05-05-2009, 03:45 PM
age ronaldinho ro ham biaran bazam perspolis hich kari nemitune bokone. akhe ie morabie dorost hesabi baiad bala sareshun bashe. na kesi ke emruz frda sekte haro mizane foot mishe. age in vingadae bere un vaght mishe tasmim gereft ba taktike morabie jadid kio mishe avord. mesle do fasle pish

کیوان
05-05-2009, 04:08 PM
رفقا سلام چه خبر از خریدهای جدید ؟
راستی تو اسیا دور بعد پرسپولیس به چه تیمی میخوره؟ معلومه یا نه؟

کیوان
05-05-2009, 04:12 PM
تورو خدا یکی از پیروانی حمایت کنه.به خدا خیلی از وینگادا بهتره

imported_karimi_8
05-05-2009, 05:13 PM
age ronaldinho ro ham biaran bazam perspolis hich kari nemitune bokone. akhe ie morabie dorost hesabi baiad bala sareshun bashe. na kesi ke emruz frda sekte haro mizane foot mishe. age in vingadae bere un vaght mishe tasmim gereft ba taktike morabie jadid kio mishe avord. mesle do fasle pish

لطفا فینگیلیش ننویسید.

malek
05-05-2009, 05:13 PM
شیرزاد رو باید بگیرند. محمد نوری صبا خیلی ماهه.افشین چاوشی هم عین محسن خلیلی تموم کننده خوبی هست

Masoud
05-05-2009, 05:18 PM
كى جديد نيومده

Masoud
05-05-2009, 05:29 PM
مذاکره با 3 لژیونر اماراتی؛
معدنچی، کاظمیان و مبعلی در لیست پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده از بین مهرزاد معدنچی، جواد کاظمیان و ایمان مبعلی یک نفر را جذب خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، باشگاه پرسپولیس هم اکنون مذاکره با 3 لژیونر اماراتی به نام های مهرزاد معدنچی، جواد کاظمیان و ایمان مبعلی را شروع کرده و قصد دارد برای فصل آینده از بین این 3 نفر یک بازیکن را جذب کند. شنیده ها حاکی از آن است که تا این لحظه مدیران پرسپولیس با جواد کاظمیان به توافقات اولیه دست یافته اند.

Masoud
05-05-2009, 05:33 PM
برای استحکام در خط دفاع؛
مذاکرات پرسپولیس با حسینی و عقیلی آغاز شد

مذاکرات مدیران باشگاه پرسپولیس تهران همچنان با سیدجلال حسینی و هادی عقیلی ادامه دارد تا با این بازیکنان قرارداد داخلی امضا شود.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بعد از این که تیم فوتبال پرسپولیس تهران در فصل گذشته در خط دفاع به شدت احساس ضعف کرد مدیران این باشگاه به دنبال جذب مدافعان قدرتمند لیگ برتری افتادند در این راستا مذاکرات خود را با سیدجلال حسینی و هادی عقیلی شروع کرده اند. شنیده ها حاکی از آن است که حسینی به توافقات اولیه نیز ب اسرخپوشان دست پیدا کرده و احتمالا طی چند روز آینده به طور رسمی قرارداد امضا خواهد کرد.

Masoud
05-05-2009, 05:37 PM
تقويت خط حمله در دستور كار است
پرسپولیس به دنبال مهاجم برزیلی

مدیران باشگاه پرسپولیس که به شدت مشغول جذب بازیکنان جدید هستند، هم اکنون به دنبال یک مهاجم برزیلی هستند تا با وی قرارداد امضا کنند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، بعد ازاین که باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده اشپیتم آرفی را جذب کرد، هم اکنون به دنبال یک بازیکن جدید دیگر در خط حمله است که گفته می*شود برزیلی است و در حال حاضر مدیران باشگاه پرسپولیس در حال بررسی وضعیت این بازیکن هستند. بعداز جذب ناموفق دوکارمو برزیلی که در زمان مصطفوی اتفاق افتاد، مدیران جدید باشگاه پرسپولیس قصد دارند با دقت بیشتری به دنبال جذب بازیکنان خارجی به خصوص برزیلی هستند.

Masoud
05-05-2009, 05:38 PM
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با چند تیم شهرستانی مذاکراتی را انجام داده ام اما هنوز وضعیتم برای فصل آینده مشخص نیست.

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با چند تیم شهرستانی مذاکراتی را انجام داده ام اما هنوز وضعیتم برای فصل آینده مشخص نیست.

مهدی واعظی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: باشگاه برای این که در فصل آینده تیم قدرتمندی داشته باشد مذاکره با بازیکنان زیادی را شروع کرده، بنابراین من هم می توانم برای این که آینده بهتری داشته باشم از طریق مدیربرنامه هایم مذاکراتی را انجام دهم اما این موضوع به معنای این نیست که با پرسپولیس مشکل دارم و یا حتما می خواهم از این تیم جدا می شوم.

وی ادامه داد: هنوز برای آینده تصمیم نگرفته ام و نمی خواهم با عجله تصمیم بگیرم چون به پرسپولیس علاقه دارم و نمی خواهم جدا شوم.

واعظی خاطرنشان کرد: برای دیدار مقابل پاس همدان آماده ایم و می خواهیم با حذف کردن این تیم به نیمه نهایی صعود کنیم. پرسپولیس برای این که عنوان قهرمان یرا به دست بیاورد چیزی کم ندارد و تحت هر شرایطی باید سهمیه آسیایی را به دست بیاوریم

red_lord
05-05-2009, 09:52 PM
کی به من میگه خلیلی میمونه یانه؟:confused:
فقط تورو خدا راستشو بگیدا.منظورم اینه که قطعی باشه تا خیالم راحت شه

Masoud
05-05-2009, 09:54 PM
هنوز قطعى نشههههههه بمونهههه

Masoud
05-05-2009, 11:11 PM
احتمال رفتن مهدى رحمتى به سباهان

Masoud
05-05-2009, 11:15 PM
شایعه در شهر: هدایتی برود، رحمتی سرخپوش نمی*شود / هدایتی شاکی از انصاری فرد!

اختلافات مدیرعامل و رییس هیات مدیره پرسپولیس که تا پیش از این همیشه تکذیب می*شد حالا حتی فعالیت*های این باشگاه در بازار نقل و انتقالات را هم تحت*تأثیر قرار داده است.
عباس انصاری*فرد وقتی چند هفته قبل برای جذب مهدی رحمتی ابراز تمایل کرد، خیلی امیدوار بود که دروازه*بان ملی*پوش مس اولین صید پرسپولیس باشد اما تا امروز هنوز مذاکره*ای صورت نگرفته و دلیل آن هم به رییس هیات مدیره باشگاه مربوط می*شود.
به طوری که رحمتی بعد از دریافت پیغام مدیرعامل پرسپولیس، در تماس با حسین هدایتی وضعیت ادامه همکاری او با باشگاه را جویا شده و گفته که تنها در صورت ماندن رییس، حاضر است سرخپوش شود. هدایتی هم در صحبت با رحمتی گفته بود که جدایی*اش حتمی است و همین مسأله شروع مذاکرات را تا امروز به تعویق انداخته است.
از طرف دیگر هدایتی که خیلی زودتر از مدیرعامل با آرفی صحبت کرده بود وقتی خبر توافق پنهانی انصاری*فرد با این بازیکن را شنید حسابی معترض شد. او در حالی مخالفت خود با جذب آرفی را با انصاری*فرد در میان گذاشت که در صحبت*های خصوصی*اش مدعی شده بود چون قرار است هزینه*های این انتقال را خودش بپردازد همه چیز باید با نظر مستقیم او صورت بگیرد.

Masoud
05-05-2009, 11:16 PM
مبلغ قراردادهای داخلی پرسپولیس لو رفت

مسئولان پرسپولیس که خیلی زودتر از دیگر تیم*ها وارد بازار نقل و انتقالات شده*اند با بعضی از بازیکنان مذاکره و حتی قرارداد داخلی هم امضا کرده*اند.

از این باشگاه خبر می*رسد آرفی و میرقربانی قرارداد داخلی امضا کرده و به نوعی با مسؤولان این تیم به توافق رسیده*اند. مبلغ قراردادهای داخلی هم مشخص است.

آرفی 350 میلیون و صابر میرقربانی با مبلغ 260 میلیون به عضویت قرمز*های پایتخت در می*آیند. این در حالی است که مدیرعامل پرسپولیس همیشه از سقف 200 میلیونی قراردادهای فصل آینده پرسپولیس صحبت می*کند اما مبلغ این قراردادها چیز دیگری را نشان می*دهد.
اینکه پرسپولیسی*ها حاضرند با مبالغ سنگین بازیکنان لیگ برتری را جذب کنند با صحبت*هایی که در هیات مدیره صورت گرفته منافات دارد یعنی اینکه آنها روی تصمیمات هیات مدیره پا گذاشته*اند و هیچ اثری از این صحبت*ها در قراردادهای داخلی بازیکنان جدید وجود ندارد که بی*شک این مسأله وضعیت دوگانه*ای را در باشگاه پرسپولیس ظرف روزهای آینده در بین بازیکنان به وجود خواهد آورد.

رهایی
05-06-2009, 01:12 AM
تیم میلیونیه خریداش هم میلیونیه دیگه
یعنی نباید بین تیم ما با مثلا تیک این 6 تایی ها یا مثلا برق شیراز یا همین داماش (شهر خدم) فرقی باشه؟؟؟؟

setareh joon
05-06-2009, 03:18 AM
چقدر خوب میشه رحمتی بیاد

کیوان
05-06-2009, 09:32 AM
رحمتی چی شد؟اومد یا نه؟

کیوان
05-06-2009, 09:50 AM
قضیه رحمتی چی شد؟بست یا نه؟
تیم یه دروازه بان خوب میخواد

کیوان
05-06-2009, 09:53 AM
کیا رفتن؟توره رفت؟

imported_ehsan
05-06-2009, 10:35 AM
پیروانی میاد

piroozi
05-06-2009, 12:07 PM
خلیلی_کریمی_رضایی تمدید میکنن_اشجاری _رحمتی_حسینی_ال نعمه_حموددی_عقیلی_بائو_ارفی جذب میشن وتوره_منصوری_بادامکی_حقیقی_ واعظی میرن خیالت راحت شدمنبع روزنامه قدس 16_2_88

sahen
05-06-2009, 12:21 PM
بدون مشخص بودن سرمربي فصل بعد خريد بازيكن واقعا معني ندارد . هر مربي براي سيستم مورد نظرش نياز دارد خودش بازيكن انتخاب كند

mohammad
05-06-2009, 01:35 PM
با این اوضاع وینگادا هم رفتنی هستش
کسی که نمیدونه دور و برش چه خبره
....
خریدای خوبی هستن

imported_علی
05-06-2009, 02:00 PM
قرارداد داخلی فایده نداره

تا قطعی نشه نمیشه روشون حساب کرد

همین آرفی تا 15 روز دیگه پول بهش ندن قراردادش فسخ میشه

آرفی خوبه باید برن مبعلی رو بیارن که از دسستمون نپره

imported_حسین
05-06-2009, 03:58 PM
امیدوارم بازیکنان جذب شده بعدی از میان نامهایی چون رحمتی .هادی عقیلی .سید جلال حسینی .فریدون زندی .ایمان مبعلی ویاجواد کاظمیان باشد

mohammad
05-06-2009, 04:05 PM
تا ثبت نشه باورم نمیشه و نکنین

imported_range khoon
05-06-2009, 04:07 PM
مسئولان باشگاه پرسپوليس در پي به خدت گرفتن دو مدافع مياني تيم ملي هستند.سرخ ها كه فصل پيش از عمق دفاع به شدت آسيب پذير نشان دادند قصد دارند با به خدمت گرفتن سيد جلال حسيني وهادي عقيلي اين ضعف را برطرف كنند.مذاكرات اوليه بااين دو بازيكن انجام شده و منابع نزديك به باشگاه از توافق اوليه با سيد جلال حسيني خبر مي دهند .او كه فصل پيش هم مدنظر پرسپوليس بود احتمالا تا چند روز آينده قرارداد داخلي خود را امضا مي كند .

روزنامه دنياي فوتبال

Masoud
05-06-2009, 04:10 PM
خلیلی_کریمی_رضایی تمدید میکنن_اشجاری _رحمتی_حسینی_ال نعمه_حموددی_عقیلی_بائو_ارفی جذب میشن وتوره_منصوری_بادامکی_حقیقی_ واعظی میرن خیالت راحت شدمنبع روزنامه قدس 16_2_88

هنوز معلوم نيست

mohammad
05-06-2009, 04:11 PM
وقتی ثبت کردن باور بکبیم که طرف پرسپولیسی هست

یاسی
05-06-2009, 04:44 PM
بهتره که زیاد دنبال اسم نباشن بازی مهمتره

یاسی
05-06-2009, 04:45 PM
یک دروازه بان شش دانگ بدون ادعا مثل نظرمحمدی داماش

Masoud
05-06-2009, 04:46 PM
حسيني:سايپا گزينه اول من است
پرسپوليسي ها با من مذاكره*اي نداشته اند

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - مدافع ملي*پوش سايپا مانند سال*هاي گذشته مدنظر چند تيم ليگ برتري از جمله پرسپوليس قرار گرفته است.

سيدجلال حسيني در گفت*وگويي به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «در چند روز اخير دائما صحبت اين موضوع مطرح شده كه من به پرسپوليس خواهم پيوست اما حقيقتا از طرف باشگاه پرسپوليس هيچ تماسي براي حضور در اين تيم با من نشده است.»

وي در ادامه افزود: «با وجود صحبت*هايي كه در مورد من براي پيوستن به تيم*هاي ديگر انجام مي*شود.گزينه اول من براي حضور در ليگ آينده قطعا سايپاست. چهار سال با اين تيم كار كرده*ام و از سايپا به تيم ملي رسيده*ام. بنابراين به*راحتي از سايپا جدا نخواهم شد.

سيدجلال حسيني كه گفته مي*شد علي دايي سرمربي وقت سايپا در سال گذشته مانع از حضورش در پرسپوليس شد با رد اين موضوع خاطرنشان ساخت: «علي دايي به هيچ وجه آن مقطع مانع از حضورم در پرسپوليس يا تيم*هاي ديگر خواهانم نشد.

ما با مربيگري دايي قهرمان ليگ شديم و از دور اول ليگ قهرمانان آسيا هم صعود كرديم بنابراين شخصا دوست داشتم در سايپا بمانم.»

vania12273
05-06-2009, 08:29 PM
میر قربانی اخرسر سر از تراکتورسازی درمیاره

داخلی که باد هواست انگار باشگاه میخواد باهاشون بهم بزنه غیر از ارفی

کار دروازه بان چی شد؟واعظی رفت؟رحمتی میاد؟میثاق چیکارست این فصل؟

Alireza Rouhandeh
05-06-2009, 08:46 PM
بيشترين نياز تيم به يك دروازه بانه كه اگه رحمتي بياد عاليه
بعدش هم دفاع چپ
ورودى:جلالی, عقیلی و رحمتی ,ارفى( هم كه اومده)
خروجی:عبدی و خیرخواه و نوروزی(اصلا اینا فوتبال بلدند؟)-اتسو-منصوری-توره

رهایی
05-06-2009, 10:29 PM
حرفه من هم حرفه سولاست

Masoud
05-06-2009, 10:36 PM
رحمتى احتمال اومدنش بسيار كم شدههههههههه

Masoud
05-06-2009, 11:22 PM
سيد جلال حسيني با پيروزي به توافق رسيد
سيد جلال حسيني با مسئولان باشگاه پيروزي به صورت ضمني به توافق رسيد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از يک منبع آگاه، مدافع ملي پوش تيم سايپا که قرار دادش با اين باشگاه به پايان رسيده از مدتها پيش با مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاکراتش را آغاز کرده بود و بلاخره با مسئولان اين باشگاه به توافق اوليه رسيدند.

در صورت جذب سيد جلال حسيني از سوي باشگاه پيروزي احتمال جدايي بازيکنانی مثل سپهر حيدري ، نبي الله باقري*ها و مجتبي شيري وجود دارد./ط

Masoud
05-06-2009, 11:24 PM
نيكبخت نيازي به تمديد قرارداد با پرسپوليس ندارد
باتوجه به اينكه عليرضا نيكبخت واحدي سال گذشته با پرسپوليس قرارداد دو ساله امضا كرده بود نيازي به تمديد قرارداد ندارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از باشگاه پرسپوليس، نيكبخت كه قبل از شروع بازيهاي فصل پيش قرارداد دوساله اي را با باشگاه پرسپوليس منعقد كرده بود تا يك سال ديگر بازيكن پرسپوليس خواهد بود و بر همين اساس احتياجي به تمديد قرارداد ندارد

baggio-inter
05-07-2009, 02:42 AM
رحمتی-اشجاری-ستار زارع-ارفی-مهدی شیری-مجتبی جباری-
الوز-سید جلال-
کاظمیان
مبعلی
معدنچی
همینا بین+کریمی-حقیقی-مازیار-پژمان-پترویچ-منصورث خلیلی-نیکی-محمد-مجتبی شیری-اتسو

kami nikbakht
05-07-2009, 09:31 AM
وردي:رحمتي- خلعتبري -سيد جلال -ايمان مبعلي-اشجاري-ارفي و ميثم بايوهم كه قطعي شده
خروجي صددرصد:عبدي-نوروزي-حقيقي-ابراهيم توره-اتسو
ماندنيها كه بايد باشن:علي اقا كريمي-نيكي جون-اق كريم-محسن اقاي گل-رحمان خان رضايي_سپهر سر طلايي _حسين بادامكي راستي چرا بازيش نمي دن-مجتبي شيري _عشق عليرضا محمد-پزمان نوري_پتروويچ
محمد منصوري-مهدي واعظي _ميثاق معمارزاده

sami86
05-07-2009, 10:53 AM
اینجوری که دوستان میگن تیم ملی رو باید اسمشو گذاشت پرسپولیس
بازیکنای فعلی غیر از عبدی و علی عسکر بقیه باید حفظ بشن
یه هافبک طراح مثل ادینهو
یه دفاع چپ کلاسیک مثل فشنگچی
و یه دروازه بان شش دانگ مثل رحمتی با حفظ میثاق و حقیقی

قرمز عشقه
05-07-2009, 11:02 AM
ورودي رحمتي-سيدجلال حسيني-مبعلي وكاظميان
خروجي صددرصد عبدي-خيرخواه معلوم نيست اين دوتا فوتبال بلدن

perspolis_0111
05-07-2009, 12:45 PM
سلام فقط از اقای انصاری فر می خوام که اون مرتیکه (واعظی"رو بندازه از تیم بیرون که دهنمون رو سرویس کرده یا اون بهادر عبدی که نمی دونم از کدوم گورستانی اومده تو پرسپولیس

imported_shayan love red
05-07-2009, 02:28 PM
رحمتی باید بیاد دفاع میانی خوب هم نیاز داریم مثل عقیلی و حسینی
عبدی هم باید بره

istadebamosht88
05-07-2009, 02:48 PM
بهادر عبدی اصلا چی هست؟؟؟؟؟:mad:

Masoud
05-07-2009, 03:41 PM
وردي:رحمتي- خلعتبري -سيد جلال -ايمان مبعلي-اشجاري-ارفي و ميثم بايوهم كه قطعي شده
خروجي صددرصد:عبدي-نوروزي-حقيقي-ابراهيم توره-اتسو
ماندنيها كه بايد باشن:علي اقا كريمي-نيكي جون-اق كريم-محسن اقاي گل-رحمان خان رضايي_سپهر سر طلايي _حسين بادامكي راستي چرا بازيش نمي دن-مجتبي شيري _عشق عليرضا محمد-پزمان نوري_پتروويچ
محمد منصوري-مهدي واعظي _ميثاق معمارزاده

هنوز كه معلوم نيست بابا

Alireza Rouhandeh
05-07-2009, 03:49 PM
خدا كنه عبدى بره كه عمرا بره

Masoud
05-07-2009, 03:56 PM
واعظي و بادامکي در راه ابومسلم

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شرايط حال حاضر به احتمال فراوان پرسپوليس را ترک مي کنم. مهدي واعظي عنوان کرد: دوست ندارم در اين شرايط بازارگرمي کنم اما با توجه به اينکه دو پيشنهاد خوب دارم و مي خواهم در فضاي جديد به کارم ادامه بدهم به احتمال فراوان پرسپوليس را ترک مي کنم. البته هنوز فصل به پايان نرسيده که بخواهم نظر نهايي ام را اعلام کنم.
وي افزود: درست است که در فصل جاري مصدوميت هايي داشتم. ولي خوشبختانه تا حدودي توانستم جواب زحمات کادر فني را بدهم اما بعضي از اوقات بي مهري هايي به من شد که مرا واقعا ناراحت کرد.
اين در حالي است که شنيده مي شود باشگاه ابومسلم پيشنهادهايي به مهدي واعظي و حسين بادامکي براي فصل جديد داده است.

Masoud
05-07-2009, 03:58 PM
پرسپولیس با چراغ خاموش در جاده نقل و انتقالات

در بحبوحه فحاشی*ها، اخراج*ها، اتمام تبانی و دوپینگ، درگیری*های فیزیکی، شکست*های پیاپی در رقابت*های بین*المللی، جوانمردی از نوع جلالی و مبارزه با لمپنیسم از نوع واعظی که سر جمع سردرگمی فوتبال ایران را نشان می*دهد، پرسپولیس به دور از این غوغا با چراغ خاموش حرکت می*کند.

درست مثل دو فصل گذشته که البته دو کارنامه کاملاً متفاوت از آن برجا مانده است، پرسپولیسی*ها دست و دل*بازانه به پای میز مذاکره با بهترین بازیکنان داخلی و خارجی فوتبال ایران می*روند و جالب اینکه این بار نه فقط گوی سبقت را از رقبا ربوده*اند، بلکه آنقدر سریع و زود به این کار اقدام کردند که همه شوکه شده اند.

خبرها بیانگر آن است که پرسپولیس با حدود پانزده بازیکن مذاکره داشته و تاکنون علاوه بر آنکه موفق به عقد قرارداد داخلی با سه بازیکن شده، با سه بازیکن دیگر نیز که گویا تیم*هایشان درگیر مسابقات حذفی و لیگ قهرمانان آسیاست، به توافق کامل رسیده و عقد قرارداد با آنان را موکول به اتمام این مسابقات کرده است.

در این ارتباط شنیده می*شود، از این جمع حتی یکی از بازیکنان اسم و رسم دار داخلی حاضر است تا با عقد یک قرارداد صوری با یکی از تیم*های لیگ استانی تهران به صورت قرضی به پرسپولیس بپیوندد تا سهمیه لیگ برتری این تیم را پر نکند.

تمام این کامیابی*های پرسپولیس در چند روز اخیر در حالی اتفاق می*افتد که میان مدیران این تیم بر سر اینکه چه کسی باید نقش اول را در فصل نقل و انتقالات ایفا کند، اختلاف وجود دارد، اما عباس انصاری فرد مدیرعامل این تیم با علم به اینکه اگر موفق عمل کند کسی نخواهد توانست مانع از ادامه عمل او باشد، بی اعتنا به بعضی مخالف خوانی*ها راه خود را دنبال می*کند.
نکته جالب در این میان اظهار عقیده نلووینگادا سرمربی پرسپولیس است که گفته جذب بازیکنان جدید بدون توجه به نظر وی انجام شده است که این حرف سرمربی را، گروهی حرف مدیر برنامه*های وی تلقی می*کنند که خواهان سهم برای آوردن بازیکن به پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات است، فصلی که برای پرسپولیس بسیار زود آغاز شده و به نظر می*رسد که اگر با همین سرعت پیش برود، بسیار زود هم به پایان خواهد رسید.
گفته می*شود، طبق فهرستی که پرسپولیسی*ها برای جذب بازیکنان جدید در دست دارند، پست*های خالی و ضعیف و یارانی که مناسب بازی در آن پست هستند، به خوبی تنظیم شده است و به اصطلاح، پرسپولیس هر چند که با چراغ خاموش حرکت خود را آغاز کرده تا رقبا را هوشیار نکند، اما خریدهایش با برنامه*ای روشن انجام می*شود.

Masoud
05-07-2009, 04:03 PM
مهدی واعظی: دیگر در پرسپولیس نمی مانم
ورزش > فوتبال داخلی - دروازه*بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: *با توجه به شرایط حال حاضر به احتمال فراوان پرسپولیس را ترک می*کنم.

مهدی واعظی در گفت *و گو با خبرگزاری فارس عنوان کرد: دوست ندارم در این شرایط بازارگرمی کنم اما با توجه به اینکه دو پیشنهاد خوب دارم و می*خواهم در فضای جدید به کارم ادامه بدهم به احتمال فراوان پرسپولیس را ترک می*کنم. البته هنوز فصل به پایان نرسیده که بخواهم نظر نهایی*ام را اعلام کنم.
وی افزود: درست است که در فصل جاری مصدومیت*هایی داشتم.خوشبختانه تا حدودی توانستم جواب زحمات کادر فنی را بدهم اما بعضی از اوقات بی*مهری*هایی به من شد که مرا واقعا ناراحت کرد.
واعظی در خصوص لغو بازی مقابل الشارجه امارات تاکید کرد: آماده گرفتن 3 امتیاز بودیم و شرایط بسیار خوبی داشتیم اما با این حال این 3 امتیاز برای ما شیرین بود.
این دروازه*بان یادآور شد: هدف ما این است که با شکست الشباب عربستان به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کنیم. ضمن اینکه می خواهیم در جام حذفی نیز به مقام قهرمانی برسیم.

Masoud
05-07-2009, 04:27 PM
يك بازيكن استراليايى در راه پرسپوليس

از باشگاه پرسپوليس خبر مى رسد؛ پس از بازبينى فيلم چند بازيكن خارجى، يك استراليايى مورد توجه سرخپوشان قرار گرفته است و به واسطه او در اينباره صحبت هايى مقدماتى صورت گرفته است. زمان حضور اين بازيكن در تهران در پايان بازى هاى فصل اعلام شده است. يك مقام باشگاه بدون آنكه درباره اين بازيكن اطلاعاتى بدهد گفت: در پايان فصل در صورت تصميم گيرى براى حفظ وينگادا، فيلم بازى اين بازيكن در اختيار وينگادا قرار مى گيرد و درصورت موافقت وى، جذب وى قطعى خواهد بود و از اين جهت مشكلى وجود نخواهد داشت.

Masoud
05-07-2009, 06:01 PM
مهدي واعظي :
از پيروزي نمي روم
دروازه بان تيم فوتبال پيروزي گفت: به فكر جدايي از پيروزي نيستم و تا پايان فصل هيچ تصميمي نخواهم گرفت.

مهدي واعظي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: امسال شرايط خوبي در تيم نداشتم و مصدوميت هاي پي در پي باعث شد تا بازي هاي زيادي را از دست بدهم اما به دنبال جدايي از پيروزي نيستم و دوست دارم در اين تيم بمانم.

وي ادامه داد: با هيچ تيمي مذاكره نكرده ام و اينكه گفته مي شود از نيمكت نشيني ناراضي هستم و قصد جدايي دارم، شايعه است.

وي تصريح كرد: منتظرم تا مسابقات جام باشگاه هاي آسيا و جام حذفي به اتمام برسد و اگر كادر فني و مدير تيم خواهان حضورم در تيم باشد، شرايطم را اعلام مي كنم.

واعظي خاطر نشان كرد: هر بازيكني از نيمكت نشيني ناراحت مي شود، اما تا كنون اعتراض نكرده ام و براي اثبات خود تمريناتم را افزايش دادم.

وي در مورد نتايج ضعيف اين تيم در فصل گذشته، اضافه كرد: نتايج ضعيف تيم دلايل زيادي داشت كه همه از آن مطلع هستند و لازم نيست من در مورد آن اظهار نظر كنم.

وي در ادامه گفت: لغو ديدار با الشارجه به سود تيم ما بود زيرا با استراحت بيشتري به مصاف الشباب و پاس همدان مي رويم.

واعظي افزود: تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت تا در جام حذفي و باشگاه هاي آسيا براي تيم مفيد باشم و ناكاميهاي ليگ برتر را جبران كنم./

hasan68
05-07-2009, 06:24 PM
باید بازیکنایی بگیرند که نیز تیم هستن

Masoud
05-07-2009, 07:11 PM
90رصد بازيكنان حالى تيم قراردادشون داره تموم ميشه ولى تا حالا كسى خبر نداره كى ميمونه كى ميره

sanam
05-07-2009, 08:38 PM
سلام منم با max موافقم شیرزاد مدافع خیلی خوبی هست

behzad1527
05-08-2009, 02:27 AM
سلام
به نظر من بائو بازیکن خوبی بو د در فصل گذشته و خیلی با انگیزه و پر انرژی نشون داد و انتخاب هوشمندانه و دقیقی بود. یادتون باشه ما نیمکتی میخوایم که با اصلی ها تو یه سطح خوب باشند.
اگه کریمی بمونه به تمام بازیکنایی که میخوان بیارن خوشبختانه یا متاسفانه می ارزه کاش از این علی کریمی ها بیشتر داشتیم.

Masoud
05-08-2009, 12:31 PM
ميثم بائو :تا وقتي با پرسپوليس ثبت نكنم ، حرف نمي زنم

ميثم بائو گفت : من هنوز با باشگاه پرسپوليس قرارداد رسمي نبستم . يعني هنوز فصل نقل و انتقالات نيست كه قرارداد ببندم. از صحبتي كه آقاي انصاري فرد داشته ،* خبري ندارم اما ما صحبت كرده ايم .

پس از چند بازي پرسپوليس درآسيا و جام حذفي همه چيز مشخص مي شود . چند روزي است كه حرفي نزدم اما از من مصاحبه هاي خيالي زياد است . مذاكره داشتيم اما هنوز چيزي صد در صد نشده . من با اينكه قبلا استقلالي بودم مشكلي براي پوشيدن لباي پرسپوليس ندارم و ليگ حرفه اي اين چيز ها را نمي شناسد تا روزي كه به پرسپوليس نرفته ام و قرارداد ثبت نشود من حرفي نمي توانم بزنم .

الان فقط خوب تمرين مي كنم تا به اردوي تيم ملي بروم بعد از اردوي تيم ملي هم چيز مشخص مي شود اما با پرسپوليس كاملا به توافق رسيدم و قرارداد داخلي امضا كردم .

imported_karimi_8
05-08-2009, 01:15 PM
فقط باید با رحمتی_عقیلی_سید جلال و کاظمیان ببندند..

رهایی
05-08-2009, 02:20 PM
رحمتی رحمتی

Masoud
05-08-2009, 03:09 PM
خداكنه بازيكنان خوبى بياند

سرور استقلال
05-08-2009, 03:30 PM
منصوری تو این تیم حیف شد امیدوارم برای فصل بعد تو تیم بمونه

mohammad
05-08-2009, 03:44 PM
منصوری بازیکن خوبیه و میتونه کمک کنه به تیم
الان یه دروازبان میخوایم ودفاع

naundn
05-08-2009, 08:54 PM
شنیدم میخوان این دایی را بیارن من مخالف صد در صد

Hamid_Red
05-08-2009, 10:11 PM
رحمتی،سیدجلال،شیرزاد،معدن چی،مبعلی،آشوبی،آرفی و ... اگه بیان به درد پرسپولیس میخورن.

Masoud
05-08-2009, 10:40 PM
رحمتی،سیدجلال،شیرزاد،معدن چی،مبعلی،آشوبی،آرفی و ... اگه بیان به درد پرسپولیس میخورن.

اكه بياند خوبه

nastaran 3
05-09-2009, 12:09 AM
رحمتی و عقیلی

افشیر
05-09-2009, 12:38 AM
کریمی بمونه ، مبعلی ، آشوبی ، کاظمیان ، رحمتی ، سیدجلال ، فشنگ چی بیان

rinoa
05-09-2009, 03:27 AM
رونالدو بیاد ! کریمی هم بمونه که میمونه! رحمتی و عقیلی اصلا" نیان! بنگر هم اصلا"! سعی کنن جواد کاظمیان رو بیارن.. از معدنچی خوشم نمیاد که بیاد! عامل دو دستگی میشه! من خودم با بابای کاکا صحبت میکنم..!

rinoa
05-09-2009, 03:34 AM
توره بمونه... نظر شمام امیدوارم همین باشه.. منو نیکی با هم نمیسازیم.. واگذارش میکنم به خودتون!..
اشپیتین رو امیدوارم که مثه بعضیا نشه! بعد که از مشهد اومدن! یهو دوپینگ بدنشون تموم شد!

rinoa
05-09-2009, 03:40 AM
بادامکی که اصلا" نباید باشه! قبلا" از زحمات بی وقفه-اش ممنونیت کردیم!!:-" عبدی هم که ابدا"!. ایشون هم بزرگ میشه! سعی خودشو کنه!.. آقای محترم خیر خواه!.. خودتون لطف کنید!:-" و آقای بسیار محترم نوروزی! از گلهای بی وقفه-ی شما کمال تشکر رو داریم.. اما.. فک کنم تیمهای خوبی تو لیگ داریم! اونا رو هم امتحان کنید!

rinoa
05-09-2009, 03:44 AM
حقیقی بزرگ میشه اما پرسپولیس جایی واسه بزرگ شدن نداره! باید بزرگ بشی بیای پرسپولیس..! سپهر و باقریها و شیری کارشون خوبه.. فقط یه کم خسته -ان.. آتسو رو کاش یه کم بازی میداد.. دلم میخواد بازم الونگ بیاد تیممون.. دلم واسش تنگ شده..

rinoa
05-09-2009, 03:50 AM
پژمان این چند بازی خسته بود... حقم داشت.. کریم هم خسته بود اما همچنان پا بر جا.. دمش گرم..! علی محمد هم که توپه توپه!.. زارعی هم از وقتی آشوبی رفت قاطی کرد! نمیدونم ! انگار به هم ربطی ندارن ! اما اینجوری نشون میده! منصوری هم که انگار شانسه ما بود اینجوری شد! حالا اگه تو یه تیم دیگه بود که تا حالا رفته بود اروپا!

rinoa
05-09-2009, 03:56 AM
دیگه کیو داریم!؟ آهان.. ایوان که محشره اگه بذاره یه بنده خدایی! علی کریمی هم که همه میشناسن!.. خلیلی هم که بعلــــــــــه! آها! علی عسگر رو نمیدونم! زیاد آشنایی باهاش ندارم! واعظی هم خوبه.. هرچند.. هیشکی داوود نمیشه!.. معمار زاده هم خوبه.. اما من که فقط یه بازی دیدمش که مصدوم شد!

rinoa
05-09-2009, 04:00 AM
تو این فاصله هر چی به بابای کاکا زنگ زدم گوشیشو بر نداشت! احتمالا" خوابه! حالا بمونه! بعدا" بهش میگم!

:rolleyes::cool:

imported_مهدی
05-09-2009, 10:15 AM
عشقم فقط قرمز نیکی کریمی

Ahmad 2
05-09-2009, 01:47 PM
تيم دروازبان نداره فوروارد ميارن

یاسی
05-09-2009, 02:27 PM
عبدی حتما باید بره

imported_shayan love red
05-09-2009, 03:20 PM
پرسپولیس باید پایه سازی کنه نه اینکه همش بازیکن بخره
بعد یک سال بفرسته بره

حقیقی عالی ولی کم تجربس و عابدزاده میتونه اون رو بسازه

پسر پرسپوليسي
05-09-2009, 03:42 PM
به نظر من اگه بتونن رحمتی رو جذب کنن شاهکار کردن در ضمن سیدجلال حسینی هم برای دفاع بگیرن خوبه

من تو يكي از خبرگزاري ها خوندم كه رحمتي گفته: اگه هدايتي تو رأس كار باشه من حتما سرخ پوش ميشم !
واسه همين احتمالش خيلي زياده كه فصل بعد واسه پرسپوليس بازي كنه !

Masoud
05-09-2009, 05:01 PM
در گفت و گو با فارس
خالقي*فر: اطرافيان قلعه*نويي با من تماس گرفتند
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: دوستان امير قلعه نويي با مديربرنامه هايم تماس گرفتند.

رضا خالقي فر در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود از باشگاه استقلال تهران براي فصل آينده پيشنهاد دارد اظهار داشت: از باشگاه با مدير برنامه هايم صحبت نشده بلكه از طرف دوستان اميرقلعه نويي با مدير برنامه هايم صحبت شده است. البته اگر آقاي قلعه نويي در استقلال نماند حضور من هم در اين تيم منتفي مي شود.
وي در مورد پيشنهاد ديگر خود عنوان كرد: از دو تيم شهرستاني و يك تيم تهراني پيشنهاد دارم. در حال بررسي اين پيشنهاد ها هستم تا بهترين انتخاب را داشته باشم.
خالقي فر خاطرنشان كرد: بعد از سال ها بازي در مقاومت بايد از شيراز خارج مي شدم تا پيشرفت كنم. مي خواهم انتخابي داشته باشم كه باعث ارتقاي بازي ام شود.

Masoud
05-09-2009, 05:22 PM
معدنچي:اولويت من ماندن در امارات است
پرسپوليسي*ها تماس گرفته*اند، ولي هنوز مذاكره نكرده*ايم

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران- مهرزاد معدنچي هافبك ايراني النصر با اشاره به شايعاتي كه در مورد پيوستنش به پرسپوليس مطرح شده مي*گويد: «اين موضوع فعلا در حد حرف بوده و هنوز مذاكره*اي انجام نشده است.»

معدنچي در گفت*وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب ادامه مي*دهد: «مدتي پيش يكي از مسئولان پرسپوليس با من تماس داشت ولي هيچ مذاكره*اي صورت نگرفت تا سه هفته ديگر ليگ امارات به پايان مي*رسد و اگر پرسپوليسي*ها خواهان مذاكره باشند با آنها صحبت خواهم كرد.»

معدنچي در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال دارد فصل آينده در ايران بازي كني، مي*گويد: «فعلا هيچ چيز مشخص نيست و فكر كنم تا يك هفته ديگر در اين مورد تصميم قطعي را خواهم گرفت. البته پيشنهادهاي مالي اماراتي*ها با تيم*هاي ايراني قابل قياس نيست و من حق دارم به فكر خانواده*ام باشم به همين دليل ماندن در امارات اولويت اول است.»

Masoud
05-09-2009, 05:23 PM
مديربرنامه*هاي كاظميان:
درصدد انتقال كاظميان به لاليگا يا بوندس*ليگا هستيم

خبرگزاري فوتبال ايران- جواد كاظميان پيش از اين دو بار فرصت حضور در تيم هاي اروپايي را از دست داد اما به نظر مي رسد اين بار بازيكن ايراني باشگاه عجمان نمي*خواهد فرصت حضور در اروپا را براي بار سوم از دست بدهد.

محمودرضا فاضلي مدير برنامه*هاي كاظميان در رابطه با احتمال حضور اين بازيكن در ليگ*هاي اروپايي مي*گويد: «كاظميان چند سال قبل و زماني كه سنش كمتر بود دو پيشنهاد از تيم*هاي اروپايي داشت كه در آن زمان به دليل برخي از مسائل شخصي موفق به حضور در فوتبال اروپا نشد. آخرين بار تيم كايزرس لاترن با پيشنهادي رسمي خواهان حضور نكونام و كاظميان بود كه اين موضوع محقق نشد.»

فاضلي در پايان خاطرنشان ساخت: «درصدد هستم تا زمينه حضور كاظميان رادر لاليگا يا بوندس*ليگا فراهم كنيم. البته اسپانيا به دليل عملكرد خوب نكونام زمينه حضور بازيكنان ايراني بعدي نيز در لاليگا فراهم شده است. به هرحال كاظميان فعلا درگيري مسابقات پاياني ليگ امارات و مسابقه حساس تيم ملي است اما بعد از اين در جلسه خصوصي كه با اين بازيكن خواهيم داشت تكليف وي را براي حضور در يك تيم اروپايي مهيا خواهيم كرد.»

Masoud
05-09-2009, 05:25 PM
پترويچ: اولويتم با پرسپوليس است
9:43:00 am - 1388/ 2/ 19 : در تاريخ علی کریمی
اندازه فونت :
شايد بتوان گفت با اتفاقاتى كه در بازى هاى اخير ليگ قهرمانان آسيا رخ داد كه پس از كناره گيرى الشارجه از جدول مسابقات و متعاقب آن پيروزى الشباب مقابل الغرافه كه در نهايت منجر به صعود قطعى سرخپوشان پرسپوليس همراه نماينده عربستان به دور بعد شد خيال پرسپوليس بابت بازى مستقيم با الشباب كه تنها در رده بندى تيم هاى صعودكننده به مرحله بعد مؤثر است راحت شده و تمام تمركز سرخ ها روى بازى هاى جام حذفى معطوف است. ديدارهايى كه ۲ پيروزى ديگر در آن حكم صعود پرسپوليس را به فينال امضا مى كند. در شرايطى كه اتفاقات و حوادث دور و اطراف پرسپوليس و باشگاه زياد است اكثر قريب به اتفاق بازيكنان به نوعى با استفاده از حرفه اى گرى اصلاً وارد اين مسائل نمى شوند و با تمام حواس خود را به تمرين و حضور مؤثر در مستطيل سبز معطوف كرده اند. يكى از نفرات ايوان پترويچ مرد موبورسرخپوشان است كه پس از چند بازى وقفه در حضور در تركيب اصلى پرسپوليس بازگشت خوبى به تركيب ۱۱ نفره سرخ ها داشته است.

• از آخرين وضعيت پرسپوليس كمى برايمان صحبت مى كنى؟
- شرايط خوبى است. بعد از اينكه سفرمان به امارات لغو شد برنامه هاى تمرينى مان را در تهران دنبال كرديم و چند روز بيشتر براى بازى با پاس برنامه تمرين را مرور كرديم تا با آمادگى صددرصد براى شكست دادن اين تيم به همدان سفر كنيم.

• لابلاى حرفهايت از عدم سفر به امارات و لغو بازى با شارجه صحبت كردى. خيلى ها معتقدند اين مسأله به نفع پرسپوليس تمام شد. تو چه نظرى دارى؟
- خودم خيلى دوست داشتم حتماً در امارات مقابل الشارجه بازى مى كردم علتش هم اين است كه مى خواستيم اولين پيروزى خارج از خانه مان را در آسيا كسب مى كرديم اما به هر حال اين اتفاق رخ نداد و حيف شد كه اين سفرمان كنسل شد.

• و اينكه فكر مى كنى حتماً اين بازى در صورت انجام با برد پرسپوليس همراه مى شد؟
- قطعاً. ما روز به روز بهتر مى شويم و با ۲ پيروزى در جام حذفى و پاك شدن خاطره تلخ بازى عجيبمان در قطر مطمئن بودم با پيروزى و هر ۳ امتياز بازمى گشتيم.

• با انصراف الشارجه و پيروزى الشباب مقابل الغرافه صعود پرسپوليس حتمى شد و ديگر نتيجه بازى مستقيم مقابل الشباب زياد مهم نيست؟
- درست است كه ما صعود كرديم اما در بازى آخر هم برنامه داريم ما بايد با اقتدار و قدرت كامل به عنوان تيم اول به مرحله بعد برويم و اين مسأله در صورت پيروزى ما مقابل الشباب امكان پذير است ما بايد قدرتمان را به رخ حريفمان در مرحله بعدى بكشانيم.

• برويم سراغ بازى با پاس، ديدارى كه يك قدم ديگر پرسپوليس را به قهرمانى نزديك تر مى كند. فكر مى كنى پاس هم مثل سپاهان، مقابل پرسپوليس شكست بخورد و حذف شود؟
- تيم پاس يك تيم خوب و جنگنده است. به نظر من آنها مربى خوبى چون وينكو بگوويچ دارند. مربى كه پرسپوليس را خوب مى شناسد. مسأله ديگر كه براى اين بازى جالب است، ميزبانى حريف ما مى باشد. آنها در ليگ هم در شهر خودشان، مقابل ما خيلى خوب و جنگنده ظاهر شدند و اگر آمار بازى هاى اين تيم در ديدارهاى خانگى را مرور كنيم متوجه مى شويم پاس، در بازى هاى خانگى مقابل كمتر تيمى شكست خورده اما با وجود همه اين مسائل ما هم به اندازه كافى قدرت داريم تا اين تيم را در خانه شكست دهيم و به مرحله بعدى صعود كنيم.

• پيش بينى ات از نتيجه اين بازى چيست؟
- ما مى جنگيم تا پيروز شويم. از دقيقه يك تا ۹۰ برنامه داريم. هر چند كه پيش بينى كردن خيلى سخت است و نمى توان فوتبال و اتفاقات عجيب و غريب آن را پيش بينى كرد اما هر چقدر آنها قدرت دارند ما دو برابر آنها تلاش مى كنيم. پرسپوليس براى كسب قهرمانى و سهميه آسيايى مى جنگند و بايد با پيروزى از زمين بيرون بياييم. مطمئن باشيد آنقدر مى جنگيم تا قهرمان جام حذفى شويم.

• به پايان قراردادات با پرسپوليس زمانى نمانده و خيلى ها دوست دارند بدانند ايوان پترويچ براى فصل بعد خود چه برنامه اى دارد؟
- فعلاً كه تمام حواس و فكرم روى بازى هاى باقى مانده در جام حذفى و ليگ آسياست و صحبت خاصى هم ندارم اما پس از بازى ها، فكرهايم را خواهم كرد و پيشنهادات را مورد بررسى قرار مى دهم اما اولويت اول من با پرسپوليس است. فعلاً هيچ چيز معلوم نيست اما براى فصل بعد اول با پرسپوليس صحبت مى كنم و بعد از آن اگر شرايط فراهم نبود، تصميم جديد را اعلام خواهم كرد.

Masoud
05-09-2009, 05:33 PM
سيدجلال حسيني:
در فصل نقل و انتقالات شايد آخرين امضا را من بزنم
سيدجلال حسيني مدافع ملي پوش سايپا که فصل گذشته يکي از جداشدگان حتمي از جمع نارنجي پوشان بود امسال نيز بلافاصله بعد از پايان رقابت هاي ليگ با چند پيشنهاد مواجه شده است.

سيدجلال حسيني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بعد از اتمام رقابت هاي ليگ برتر به استراحت پرداختم و خود را کمي از فوتبال دور نگه داشته ام تا در آرامش براي آينده ام تصميم بگيرم.

جلال حسيني گفت: بلافاصله با پايان مسابقات در حالي که هنوز به فصل نقل و انتقالات باقي مانده چندين پيشنهاد در تيم هاي بزرگ داخلي دارم که هيچ بررسي درخصوص آنها انجام ندادم.

وي بیان کرد: سال گذشته نيز در آستانه جدايي از سايپا بودم که در يک تصميم گيري غافل گيرانه همه چيز را عوض کردم و يک سال ديگر در اين تيم ماندم، من براي انتخاب تيم آينده ام تمام جوانب را در نظر مي گيرم و به همين منظور کمي کارم سخت مي شود.

جلالي خاطرنشان کرد: بايد وضعيت سايپا و تيم هاي پيشنهاد کننده را بسنجم تا پس از يک جمع بندي کامل تصميم نهايي خود را بگيرم.

وي در پايان افزود: در فصل نقل و انتقالات و عقد قراردادها شايد آخرين نفر باشم که در سازمان ليگ قراردادم را امضا کنم

Masoud
05-09-2009, 05:33 PM
محرم نويد كيا: قصد رفتن به تيم*هاي سرخابي را ندارم
كاپيتان تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: حضور و پيوستنم به يكي از تيم*هاي سرخابي صحت ندارد.

محرم نويدكيا كاپيتان تيم سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هنوز براي فصل بعد هيچ تصميمي نگرفته ايم بايد منتظر شروع فصل نقل و انتقالات باشيم و سپس در مورد آينده صحبت كنيم.
وي ادامه داد: حضورم در دو تيم سرخابي به هيچ عنوان صحت ندارد چرا كه هيچ پيشنهادي از سوي اين دو باشگاه پرطرفدار نداشتم.
بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان خاطرنشان كرد: سپاهان بايد دوباره به روزهاي اوج خود برگردد و قطعا مديران ارشد و محمدرضا ساكت مدير عامل پرتلاش باشگاه قطعا برنامه*هاي خاصي را در دستور كار خواهند داشت

محمدابراهیمی
05-10-2009, 10:59 AM
بسم الله الرحمن الرحیم باید اینا بیان رحمتی عقیلی اشجاری امیر عابد زاده عماد رضا مبعلی معدنچی ارفی جلال حسینی زندی
بایو صبری میر قربانی بدرد ما نمیخورن

محمدابراهیمی
05-10-2009, 11:00 AM
صدق الله العلی العظیم

پسر پرسپوليسي
05-10-2009, 11:30 AM
تعدادی از بازیکنان پرسپولیس نسبت به سرمربیگری دایی در این تیم موضع گرفته و اعلام کردند در صورت سرمربی گری دایی در این تیم، قرارداد خود را تمدید نمی کنند.
در حالی که علی دایی سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران تنها گزینه ایرانی مدیران پرسپولیس برای سرمربیگری این تیم در فصل آینده است، تعدادی از بازیکنان بزرگ و ملی پوش این تیم در قبال این تصمیم موضع گیری کردند و در اعترض به این تصمیم تمدید قرارداد خود را به بعد از انتخاب سرمربی تیم ملی واگذار کردند. علی کریمی شاخص ترین بازیکن پرسپولیس در این کودتای پنهانی و خاموش بود و در شرایطی که برای فصل آینده با انصاری فرد به توافق رسیده بود، صراحتا اعلام کرد در صورت مربی گری دایی در پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم تمدید نخواهد کرد و حتی بحث پیشنهاد از سوی الاهلی مطرح کرد.
گفتنی است؛ حتی ایمان مبعلی و مهرزاد معدنچی دو بازیکن لژیونر اماراتی هم مدنظر پرسپولیس هستند و با مدیران این تیم نیز به توافق رسیده بودند اعلام کرده اند که بعد از انتخاب سرمربی مذاکرات خود را با پرسپولیس ادامه می دهند
http://i41.tinypic.com/2ms0os3.jpg

imported_Black Rose
05-10-2009, 12:21 PM
میشه یکی از دوستان دقیقا نقل و انتقالات رو اعلام کنه؟

هر روز یه اخبار جدید که معلوم نیست راست یا دروغ

ممنون میشم

Hamid_Red
05-10-2009, 02:05 PM
كعبى در ليست خريد پرسپوليس

حسين كعبى مدافع - هافبك ملى پوش سايپا در ليست خريد پرسپوليس قرار گرفته است. كعبى كه سابقه حضور در اين تيم را دارد در ليست وينگادا براى فصل بعد قرار گرفته تا در صورت توافق طرفين، اين بازيكن ملى پوش در فصل آينده براى پرسپوليس بازى كند. البته پرسپوليسى ها در اين پست عليرضا محمد را هم دارند كه در ليگ هشتم حرفه اى و ليگ قهرمانان آسيا براى آنها خوب كار كرده است.

منبع:Hurrasport

Hamid_Red
05-10-2009, 02:07 PM
میشه یکی از دوستان دقیقا نقل و انتقالات رو اعلام کنه؟

هر روز یه اخبار جدید که معلوم نیست راست یا دروغ

ممنون میشم

دوست عزیزم اخباری که تو این تاپیک اعلام میشه خبرهای مربوط به خبرگزاریهای مختلف کشور هست که فقط جهت اطلاع هواداران عنوان میشه وگرنه هر قراردادی تا ثبت نشه جنبه اجرایی نداره.
موفق باشی

imported_shayan love red
05-10-2009, 03:26 PM
به جای بائو باید رحمتی رو میخریدن