PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هواداران آث میلان

کریم(پژمان)
05-02-2009, 11:45 AM
http://photo.blog4i.com/webloguploads/images/final/2007/acmilan_1198657710.png

Masoud
05-02-2009, 11:51 AM
http://footbik.narod.ru/foto_clubs/izo/milan_600X400_jpg.jpg

sami86
05-05-2009, 12:03 PM
وای چه حالی میکنم من با این آث میلان
من از دوران طلائی میلان با مثلث مرگش طرفدار این تیم بودم
رود گلیت مارکو فون باستن فرانک رایکارد
هنوز گلی که مارکو فون باستن به داسایف دروازه بان افسانه ای روسیه
تو بازی هلند و روسیه از زاویه بسته زد رو به یاد دارم
به افتخار سه تیم پرسپولیس و میلان و آرسنال

Masoud
05-05-2009, 06:51 PM
تيم باحالى هست سرور اينترهههههه

imported_karimi_8
05-05-2009, 08:00 PM
قهرمان جهان بعد پرسپولیس کیه؟؟؟؟ آث میلان

imported_karimi_8
05-05-2009, 08:01 PM
چه قدر طرفداران کم هستند؟؟؟؟:(

a.azizi
05-05-2009, 08:08 PM
اث میلات باید این فصلللللللللللللللل قهرمان شود

Masoud
05-16-2009, 01:58 PM
در پي نيمكت نشيني*هاي فراوان
احتمال جدايي «رونالدينيو» از ميلان سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي ميلان از احتمال فروش مهاجم برزيلي اين تيم خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنجلوتي اعلام كرد در صورت دريافت پيشنهاد مناسب مسوولان ميلان مساله فروش رونالدينيو را مورد بررسي قرار خواهند داد.

رونالدينيوي 29 ساله كه تابستان سال گذشته با جدايي از بارسلونا به ميلان پيوست اخيرا به يك بازيكن نيمكت نشين تبديل شده و همين مساله شايعه*ها پيرامون جدايي او از روسونري را قوت مي*بخشد.

آنجلوتي سرمربي ميلان در اين باره گفت: «ما مايل به حفظ رونالدينيو هستيم اما، اگر پيشنهادي براي فروش او دريافت كنيم آن را مورد بررسي قرار خواهيم داد.»

Masoud
05-16-2009, 04:04 PM
امير دبي سهامدار ميلان مي*شود سرويس: ورزشي - فوتبال

باشگاه ميلان در آينده با امير دبي همكاري خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيلويو برلوسكوني در حال گفت*وگو با محمد بن رشيد آل مكتوم، حاكم دبي است و گفته مي*شود اين شيخ ثروتمند عرب با پرداخت 500 هزار يورو قصد دارد يكي از بزرگترين سهامداران اين باشگاه ايتاليايي بشود.

به نوشته*ي گاتزتا دلو اسپورت، امير دبي با شركت ساختماني*اش قصد دارد 35 درصد سهام باشگاه را از آن خود كند و علاوه بر آن در ساخت ورزشگاهي جديد براي ميلان هم سهيم باشد. برلوسكوني هم با اين دادوستد مي*تواند بدهي*هاي باشگاه را كاهش داده و پول كافي براي خريد بازيكنان جديد بدست بياورد.

Masoud
05-16-2009, 04:09 PM
آرسن ونگر:
هواداران آرسنال به چشم یک قاتل به من نگاه می کنند
آرسن ونگر، موفق ترین مربی تاریخ باشگاه آرسنال، گفت هواداران این تیم همانند یک قاتل با او رفتار می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال آرسنال برای چهارمین سال پی در پی موفق به فتح هیچ جامی نشده که این موضوع انتقاد طرفداران این تیم را در پی داشته است.

بر پایه گزارش سایت تلگراف، ونگر گفت: وضعیت حال حاضر و واکنش هواداران به وضع موجود مضحک است. ما در جمع چهار تیم پایانی رقابت*های لیگ قهرمانان بوده*ایم اما با من به گونه*ای رفتار می شود که انگار مرتکب قتل شده*ام.

وی افزود: ما مقابل منچستریونایتدی در لیگ قهرمانان شکست خورده ایم که 10 بار قهرمان لیگ برتر شده است. آنها بهترین تیم جهان هستند. در اینجا هیچ موضوعی شرم آوری وجود ندارد. ما با تعدادی از بازیکنان جوان که میانگین سنی آنها 22 سال است به جمع چهار تیم پایانی رقابت*های لیگ قهرمانان اروپا راه یافته*ایم.

کریم(پژمان)
05-16-2009, 11:33 PM
فقط آث میلان همینو بس

راستی توست عزیز این خبر چیکارش به میلان

اميرحسين
05-17-2009, 02:56 AM
انشاالله جام باشگاههاي بعدي ميلان خودمون قهرمانه !!!

رامین اکبری
05-20-2009, 03:59 PM
چرا این پست رو تو بخش رم زدید باید تو قسمت خود میلان میزدید

Masoud
05-22-2009, 12:26 PM
کاکا پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد
کاکا، بازیکن برزیلی میلان، پیشنهاد رئال مادرید برای پیوستن به این تیم را رد کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، شایعات حکایت از آن دارد که فلورنتینو پرز قصد دارد برای کسب کرسی ریاست رئال مادرید، ستاره های بزرگ جهان از جمله کاکا را به خدمت بگیرد.

کاکا به سایت باشگاه میلان گفت: من به همه گفته ام قصد ترک باشگاه را ندارم. من از میلان هیچ جا نمی روم.

Masoud
05-22-2009, 12:28 PM
مالدینی یکشنبه از فوتبال خداحافظی می کند
پائولو مالدینی روز یکشنبه آخرین دیدار خود را با پیراهن میلان مقابل هواداران این تیم در ورزشگاه سن سیرو به انجام می رساند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مدافع 40 ساله تیم فوتبال میلان پس از دوره ای 24 ساله که توام با کسب پنج عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و هفت قهرمانی رقابت های سری آ است، به کار خود در این تیم پایان می دهد.

مالدینی دراین خصوص به "اسپورتس ایلوسترید" گفت: بسیار خوشحالم که زندگی فوتبالی خود را در میلان پشت سر گذاشته ام. در اینجا همه چیز در نهایت کمال بوده است. هر کاری که در اندیشه انجام آن بوده ام را اینجا به انجام رسانده ام.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بدنش به او می گوید از فوتبال خداحافظی کند، گفت: به لحاظ بدنی نسبت به سه فصل گذشته در شرایط بهتری قرار دارم. دو عمل جراحی بر روی زانویم انجام داده ام و کاملا وضعیت خوبی دارم اما می خواهم بروم. من فوتبال در سری آ را از سن 16 سالگی آغاز کردم و در 40 سالگی به آن پایان خواهم داد.

تیم میلان روز یکشنبه در میزبان تیم رم است.

رامین اکبری
05-23-2009, 01:04 PM
غیرت فقط کاکا به خدا من هیچ کس رو مثل اون ندیدم که با پول وسوسه نشه
خداحافظ مالدینی عزیز واقعا بازیکن پر تلاشی بود

میبدی
05-24-2009, 09:44 PM
دم همه میلانی ها گرم ....
فقط میلان و میلانی ...

Masoud
05-24-2009, 10:44 PM
شکست میلان درآخرین بازی مالدینی
رم در یک بازی تماشایی با نتیجه سه بر دو میلان را در سن سیرو مغلوب کرد تا مالدینی در آخرین بازی اش در حضور هواداران روسونری با شکست زمین بازی را ترک کند...

سایت گل : میلان در حالی در امروز در ورزشگاه سن سیرو میزبان رم بود که پائولو مالدینی کاپیتان 41 ساله این تیم آخرین بازی اش را در حضور هواداران روسونری انجام می داد.در این بازی دیوید بکام و متیو فلامینی دو بازیکن میلان از ابتدا در ترکیب این تیم قرار گرفتند.

بازی با برتری نسبی تیم میهمان آغاز شد اما میلانی ها بعد از گذشت چند دقیقه عنان کار را به دست گرفتند.اما در دقیقه 30 رم با ضربه زیبای یان آرن ریسه از پشت محوطه جریمه یک بر صفر پیش افتاد.بازی در این اول با همین نتیجه به پایان رسید.آنچلوتی در آغاز نیمه دوم تغییری در تیمش ایجاد کرد و سیدورف را به جای بکهام وارد زمین کرد.ورود سیدورف خط هافبک میلان را پویا کرد و باعث شد این تیم در دقیقه 75 بازی توسط ماسیمو آمبروزینی نتیجه را به تساوی بکشاند.اما 5 دقیقه بعد جرمی منز که به جای ووچینیچ به بازی آمده بود رم را بار دیگر از میزبانش پیش انداخت.

برتری جلوروسی این بار تنها یک دقیقه به طول انجامید و باز هم آمبروزینی نتیجه را به تساوی کشاند.اما فرانچسکو توتی کاپیتان رمی ها در دقیقه 85 با یک ضربه سنگین توپ را به تور میلان چسباند تا رم در نهایت بازی را با نتیجه 3 بر دو شکست دهد.مالدینی که آخرین بازی اش با پیراهن میلان را در ورزشگاه سن سیرو انجام داد در پایان بازی از این شکست بسیار ناراحت بود.