توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیروانی موقتاً از کادر فنی پرسپولیس خارج شد
افشین پیروانی طی حکمی موقتا از کادر فنی کنار گذاشته شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن نامه مدیرعامل پرسپولیس به شرح ذیل است:
برادر ارجمند جناب آقای پیروانی
با سلام
نظر به اینکه با هماهنگی جناب آقای وینگادا در صدد ساماندهی جدید کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس هستیم بدینوسیله ابلاغ می نماید عضویت حضرتعالی در کادر فنی تا اطلاع ثانوی به تعویق در می*آید.
بدیهی است نقش*آفرینی آن برادر ارجمند در پویایی تیم پرسپولیس می*تواند در آینده ادامه یابد.
در خاتمه ضمن تشکر از تلاش شما توفیق روز افزونتان را از خداوند متعال مسالت می*نماید.
با تشکر مجدد
عباس انصاری*فرد
مدیرعامل
رونوشت: سرپرست محترم تیم فوتبال بزرگسالان جناب آقای خوردبین جهت اطلاع
سرمربی محترم تیم فوتبال بزرگسالان جناب آقای وینگادا جهت آگاهی و اقدام
اتفاقی افتاده توی باشگاه؟
حتما یه اختلافی بوجود اومده وگرنه اصلا منطقی نیست
paradise
05-02-2009, 04:38 PM
توی این شرایط فکر نکنم کار خوبی باشه بالاخره او رابطه خوبی با بازیکنان داشته و شاید بازیکنان به خاطر اخراج او ...
خدا نکنه .اگه این جور بشه وای به حال انصاری فر
Masoud
05-02-2009, 05:12 PM
تو اين شرايط وقتش نبود
jahan1357
05-02-2009, 05:17 PM
نمی دانم با این دودستگی راه به جایی خواهیم برد یا نه؟:confused:
bernard
05-02-2009, 05:43 PM
الان نمیشه چیزی گفت,باید موندو دید بازی با پاس چی از آب در میاد همینطور بازی با الشارجه,شاید این اخراج به نفعه تیم باشه,به بازیکنم ریبط نداره,یه بازیکن حرفه ی فقط کاره خودشو انجام میده حالا هر کی میخواد بره یا بیاد,اما حتما یه چیزی این وسط بوده که اخراجش کرده.
jahan1357
05-02-2009, 06:05 PM
درد این تیم چند تا کلاس غیرته:cool:
اینکه در پرسپولیس چی میگذره خدا میدونه .اما اختلافات موج میزنه اوردن کسانی که مشکل زا هستند از تدابیر سازمان است اول مصطفوی حالا انصاریفر که دنبال جا باز کردن در پرسپولیس هست و درست خلاف نظر هدایتی تصمیم میگیرد .امسال با برنامه های داده شده تیمها باید خصوصی شوند در این راستا هر کس دنبال بیرون کردن رقیب برای بدست اوردن سهام است .بی خیال تیم و هواداران
Masoud
05-02-2009, 07:02 PM
دلیل اخراجم را نمی دانم / وینگادا گفت موافق جدایی من نیست
مربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از اعلام خبر کنارگذاشتنش از کادر فنی این تیم گفت: دلیل این اخراج را نمی دانم.
به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز عباس انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه ای که بر روی خروجی سایت این باشگاه قرار گرفت، رسما خبر برکناری افشین پیروانی از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه را اعلام کرد اما برخی اعضای هیئت مدیره باشگاه در جریان این برکناری نبودند.
افشین پیروانی مربی برکنار شده نیز که امروز در کلاس مربیگری در محل آکادمی فوتبال حضور داشت در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز بی اطلاعی از دلایل این اخراج گفت: خودم هم دلیل این برکناری را نمی دانم و هنوز با مسئولان باشگاه صحبت نکرده ام.
وی در پاسخ به این پرسش که گفته می شود وینگادا با ارسال نامه ای به باشگاه خواهان برکناری او شده است گفت: در صحبتی که با وینگادا داشتم ایشان اعلام کردند با جدایی من موافق نبوده اند و در جریان این نامه هم قرار ندارند.
Masoud
05-02-2009, 07:06 PM
خبرگزاري فارس: مربي بركنار شده تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به خاطر هيات مديره و علي*آبادي فعلا سكوت مي*كنم.
افشين پيرواني در گفت* و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:* در اين شرايط حساس به هيچ عنوان دوست ندارم پرسپوليس به خاطر حرف هاي من وارد حاشيه شود. به همين علت به خاطر اعضاي هيات مديره، مهندس علي*آبادي و ميليون*ها هوادار فعلا سكوت و همه چيز را به بعد موكول مي*كنم.
وي افزود: من يك پرسپوليسي* هستم و هواداران اين تيم مرا مي*شناسند. هيچ وقت دوست ندارم كه با دامن زدن به حاشيه*ها تيمم را در شرايط حساس مخصوصا در بازي پيش رو مقابل الشارجه امارات وارد حاشيه كنم. من هم حرف هايي براي گفتن دارم اما فعلا سكوت بهترين تصميم است.
پيرواني خاطرنشان كرد: با هيچ رسانه اي در اين باره صحبت نخواهم كرد
امپراطور قرمز
05-02-2009, 07:10 PM
اخه اونكه به كسي كاري نداشت
jahan1357
05-02-2009, 07:17 PM
اینکه در پرسپولیس چی میگذره خدا میدونه .اما اختلافات موج میزنه اوردن کسانی که مشکل زا هستند از تدابیر سازمان است اول مصطفوی حالا انصاریفر که دنبال جا باز کردن در پرسپولیس هست و درست خلاف نظر هدایتی تصمیم میگیرد .امسال با برنامه های داده شده تیمها باید خصوصی شوند در این راستا هر کس دنبال بیرون کردن رقیب برای بدست اوردن سهام است .بی خیال تیم و هواداران
امیدوارم که اینطور نباشه:(
Masoud
05-02-2009, 07:20 PM
هر جى هست خدا ختم به خير كنه
Masoud
05-02-2009, 10:49 PM
مدیر عامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز از افشین پیروانی به عنوان یکی از گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه برای فصل آینده خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از برکناری رسمی افشین پیروانی از سمت مربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تهران، وی به عنوان یکی از گزینه های سرمربیگری فصل آینده تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز انتخاب شد.
جعفر جعفری در گفتگوی با خبرنگار مهر، ضمن تائید این خبر گفت: "پس از آنکه مطلع شدیم پیروانی از کادرفنی پرسپولیس برکنار شده است، وی را به عنوان یکی از گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه برای فصل آینده انتخاب کرده ایم و بزوی مذاکراتمان را با این مربی آغاز خواهیم کرد."
مدیر عامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز تاکید کرد: "به غیر از پیروانی گزینه های دیگری هم مدنظر باشگاه هستند اما هنوز نمی توان بصورت دقیق در مورد سرمربی آینده تیم اظهار نظر کرد."
پیش از آغاز هشتمین دوره رقابت*های فوتبال لیگ برتر باشگاه*های ایران، افشین پیروانی به عنوان یکی از گزینه*های هدایت تیم فوتبال برق شیراز معرفی شد اما در نهایت وی به پرسپولیس پیوست.
orojlo
05-03-2009, 05:52 AM
حالا که نیست هرجا که هست خدا پشت و پناهش باشه
Masoud
05-03-2009, 11:27 AM
مينكد احتمال زياد بره فجر
Masoud
05-03-2009, 11:35 AM
به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری مهر، پس از بركناری رسمی افشین پیروانی از سمت مربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تهران، وی به عنوان یكی از گزینه های سرمربیگری فصل آینده تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز انتخاب شد.
جعفر جعفری ضمن تائید این خبر گفت: پس از آنكه مطلع شدیم پیروانی از كادرفنی پرسپولیس بركنار شده است، وی را به عنوان یكی از گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه برای فصل آینده انتخاب كرده ایم و بزوی مذاكراتمان را با این مربی آغاز خواهیم كرد.
مدیر عامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز تاكید كرد: به غیر از پیروانی گزینه های دیگری هم مدنظر باشگاه هستند اما هنوز نمی توان بصورت دقیق در مورد سرمربی آینده تیم اظهار نظر كرد.
پیش از آغاز هشتمین دوره رقابت*های فوتبال لیگ برتر باشگاه*های ایران، افشین پیروانی به عنوان یكی از گزینه*های هدایت تیم فوتبال برق شیراز معرفی شد اما در نهایت وی به پرسپولیس پیوست
Masoud
05-03-2009, 06:33 PM
بازگشت دوباره پيرواني پس از جلسه با او مشخص مي*شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پس از جلسه با پيرواني، همه چيز درباره حضور دوباره وي در كادر فني مشخص مي*شود.
عباس انصاري فرد در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در جلسه اي با افشين پيرواني، درباره مسائل مختلف به گفت و گو خواهيم پرداخت. شرايط و نظرات را با او در ميان مي*گذاريم و تذكرات لازم را به او ابلاغ خواهيم كرد. پس از اينكه نظرات پيرواني را شنيديم، همه چيز در خصوص بازگشت وي مشخص مي*شود.
وي افزود: فعلا درباره پيرواني نظر قبلي را دارم چون هرگز نگفته بودم كه از پرسپوليس اخراج شده يا وينگادا به من نامه داده كه در كادر فني نباشد؛ بلكه در نامه*اي به صورت محترمانه به او اعلام كردم كه تا اطلاع ثانوي نمي*توانيم در كادر فني در خدمت ايشان باشيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان ساخت: در اين نامه راه را باز گذاشتم كه در خصوص آينده نيز تصميم*گيري شود تا شايد بتواند دوباره برگردد. دليل اخراج پيرواني اشتباه اعلام شد و به همين دليل خواستم راه را براي بازگشتش باز بگذارم.
انصاري فرد عنوان كرد: بعدازظهر امروز وينگادا در نامه اي به من اعلام كرد كه در چهارچوب باشگاه حركت خواهد كرد و نظرات ما با او يكي خواهد بود. در اين خصوص نيز مشكلي با ما ندارد.
انصاري فرد خاطر نشان ساخت:* جلسه امروز بسيار خوب برگزار شد. بايد از علي*آبادي تشكر كنم كه با اين ظرافت به پرسپوليس دقت دارد. همين، كار ما را براي آينده سخت مي*كند.
وي درباره درگيري* با حسين هدايتي، گفت: از روز اول با ايشان مشكلي نداشتم. كار خودم را در باشگاه تا موقعي كه به من واگذار شده، انجام خواهم داد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقاد وينگادا از نحوه جذب بازيكن در پرسپوليس اظهار داشت: براي جذب بازيكن مشورت داشته*ام. به هيچ عنوان اجازه نمي*دهم پرسپوليس دچار مشكل بازيكن باشد چون راه سختي در پيش داريم. بايد براي جنگ*هاي سخت، مخصوصا در دور دوم ليگ قهرمانان آسيا آماده باشيم.
وي درباره درگيري ليدرها در تمرين امروز، گفت: هرگز نبايد اين چنين اتفاقاتي بيفتد. اميدوارم كساني كه مي*خواهند مرا تشويق كنند، پرسپوليس را تشويق كنند تا در اين شرايط حساس، به كار خود ادامه دهيم. مطمئن باشيد اگر پرسپوليس ضربه بخورد، همه دچار مشكل خواهيم شد
رامین اکبری
05-03-2009, 08:53 PM
واقعا اخه میخوان کی رو جایگزینش کنن یک ادم دلسوز و فعال بابا مگه ملاک هاتون چیه!!!!!!!
niki-10
05-03-2009, 08:58 PM
افشین هم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت:(
انصاری فر حیا کن پرسپولیسو رها کنننننننننننننننن:mad:
Masoud
05-03-2009, 09:03 PM
افشین هم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت:(
انصاری فر حیا کن پرسپولیسو رها کنننننننننننننننن:mad:
شايد برشش كردونند
perspolis7
05-03-2009, 11:36 PM
انصاری فرد نباید این کارو میکرد
رهایی
05-04-2009, 02:40 AM
حیف شد که رفت
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.