توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار جام حذفى
Masoud
05-02-2009, 06:21 PM
اخبار و مطالب جام حذفى رو در اينجا مشاهده ميكنيم
Masoud
05-02-2009, 06:27 PM
دیدار نهایی جام حذفی پس از دیدارهای تیم ملی برگزار خواهد شد
در صورت صعود تیم فوتبال پرسپولیس به دیدار نهایی جام حذفی، فینال این مسابقات پس از دیدارهای تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله انتخابی جام جهانی برگزار خواهد شد.
عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود: تاریخ برگزاری دیدار نهایی جام حذفی پس از صعود دو تیم برتر به دیدار نهایی این مسابقات مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه نخستین دیدار از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور روز پنجشنبه 24 اردیبهشت ماه بین برنده دیدار پاس همدان - پرسپولیس تهران با برنده دیدار تراکتورسازی تبریز - راه آهن شهرری برگزار می شود. زمان برگزاری دیگر دیدار این مرحله پس از برگزاری دیدار صبای قم - برنده دیدار مس رفسنجان - ملوان بندرانزلی تعیین خواهد شد.
رئیس سازمان لیگ برتر با تاکید بر این نکته که زمان برگزاری دیدارهای باقیمانده جام حذفی با توجه به صعود تیم*های پرسپولیس و صبای قم (نمایندگان ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا) به مراحل بالاتر تعیین خواهد شد، افزود: در صورت صعود تیم پرسپولیس به مرحله دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، این تیم باید در روز چهارشنبه ششم خردادماه مقابل یکی از حریفان آسیایی به میدان برود.
وی افزود: با توجه به این موضوع و در پیش بودن سفر تیم ملی به چین در هفته اول خردادماه اگر تیم پرسپولیس به دیدار نهایی جام حذفی صعود کند، نمی توان مسابقه فینال را زودتر از ششم خردادماه برگزار کرد و باید پس از دیدارهای تیم ملی در مرحله انتخابی جام جهانی و یا پیش از آغاز فصل نهم لیگ برتر شاهد برگزاری دیدار نهایی جام حذفی باشیم.
Masoud
05-02-2009, 07:56 PM
يكشنبه 20 ارديبهشت ساعت 17
باس همدان بيروزى در همدان
omidreza3000
05-02-2009, 09:55 PM
[QUOTE=max2009;544]يكشنبه 20 ارديبهشت ساعت 17
پرسپوليس بازي سختي خواهد داشت اميد وارم بتواند به پيروزي برسد
Masoud
05-02-2009, 10:40 PM
با غيرت بجه ها ميبريم
SALAR17
05-03-2009, 01:56 AM
به امید خدا قهرمان جام حذفی پرسپولیسه
Masoud
05-03-2009, 10:56 AM
به امید خدا قهرمان جام حذفی پرسپولیسه
انشالله كه ميبريم
Masoud
05-03-2009, 02:33 PM
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران، گفت: پرسپوليس مدعي اصلي قهرماني در جام حذفي است و براي بدست آوردن اين جام همه تلاش خود را خواهيم كرد.
عليرضا واحدي نيكبخت روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: هر چند كه بازي مقابل سپاهان براي هر دو تيم يك فينال زودرس بود اما، بعد از شكست سپاهان مدعي اصلي كسب مقام قهرماني هستيم .
وي بازي مقابل پاس همدان در مرحله بعدي جام حذفي را دشوار دانست و افزود:
هر چند كه كار ما به دليل بازي در خانه حريف كمي سخت مي*شود اما چنين بازي*هايي براي تيمي همانند پرسپوليس كه مدعي قهرماني است نبايد دشوار باشد.
مهاجم پرسپوليس درخصوص بازي مقابل الشارجه در چارچوب رقابت*هاي ليگ قهرمانان آسيا، تاكيد كرد: تيم اماراتي ديگر اميدي براي صعود ندارد و تنها براي حفظ آبرو در مقابل ما قرار مي*گيرد.به همين دليل ما براي كسب هر سه امتياز به مصاف الشارجه مي*رويم و اين برد مي*تواند گام بلندي براي صعود ما از اين گروه باشد.
نيكبخت در پاسخ به سوالي درخصوص بركناري افشين پيرواني از كادر فني پرسپوليس، گفت: نمي*دانم مسئولان باشگاه به چه دليل پيرواني را بركنار كرده*اند اما، وي در اين مدت به تيم پرسپوليس كمك*هاي فراواني كرد و مي توانست ما را در ادامه مسابقات همراهي كند.
تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه در پنجمين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا ميهمان تيم الشارجه امارات خواهد بود
Ice Star
05-03-2009, 04:17 PM
باید قهرمان بشیم ...
اگه نشیم و نتونیم بریم اسیا خیلی اتفاقا میافته تو همه ی کادر های تیم ....
Masoud
05-03-2009, 04:20 PM
باید قهرمان بشیم ...
اگه نشیم و نتونیم بریم اسیا خیلی اتفاقا میافته تو همه ی کادر های تیم ....
ميشيم به اميد حق
imported_sinaperspolis63
05-05-2009, 05:20 PM
مس 1 ملوان 0 نیمه اول
imported_karimi_8
05-05-2009, 06:35 PM
مس صعود کرد.
Masoud
05-05-2009, 06:45 PM
/جام حذفي فوتبال/ ممبيني ديدار پرسپوليس و پاس را قضاوت مي كند
imported_hossein
05-06-2009, 02:42 PM
پرسپولیس شنبه عازم همدان هست
تا یک شنبه بازی خود را با پاس همدان انجام دهد در سری مسابقات جام حذفی
با برد تیم پاس به جمع 4 تیم برتر صعود می کنیم
Masoud
05-06-2009, 08:38 PM
اكه باس رو ببريم تو تهران با راه اهن بازى ميكنيم جون تراكتور سازى به راه اهن باخت
Masoud
05-08-2009, 01:24 PM
حریف آسانی برای پرسپولیس نخواهیم بود/ تیم ملی نیاز به همدلی دارد
مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان با اشاره به هماهنگی و انسجام بیشتر این تیم در بازی*های دور برگشت لیگ برتر تصریح کرد: با توجه به شرایط میزبانی حریف آسانی برای پرسپولیس نخواهیم بود.
منصور پورحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: پاس همدان در بازیهای دور برگشت به لطف هماهنگی تیمی و قرار گرفتن بازیکنان در قالب تاکتیکی به نتایج بهتری دست یافت. امروز در شرایط خوبی خود را آماده بازی با پرسپولیس می کنیم و امیدواریم بتوانیم با یک بازی خوب نتیجه مناسب را بدست آوریم.
وی جوانی و انگیزه را دو ویژگی برجسته تیم پاس همدان عنوان کرد و اظهار داشت: تیم ما امسال می توانست یکی از پدیده*های لیگ برتر باشد اما در برخی بازیها با بداقبالی روبرو شدیم و نتوانستیم نتیجه لازم را کسب کنیم. با این وجود درصدد هستیم با صعود به مراحل پایانی جام حذفی، نتایج لیگ را جبران کنیم .
پورحیدری با بیان اینکه هر دو تیم پرسپولیس و پاس همدان حساب ویژه*ای بر روی قهرمانی در جام حذفی باز کرده*اند، تصریح کرد: این بازی برای هر دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار است و تصور می کنم رقابت دو تیم از هیجان و جذابیت بالایی برخوردار باشد و تیمی که از تفکر و برنامه بهتری برخوردار باشد، برنده این مسابقه خواهد بود.
مدیرفنی تیم پاس همدان در پاسخ به این سئوال که آیا دو شکست پاس همدان در لیگ برتر مقابل پرسپولیس عامل روحی منفی برای این تیم نخواهد بود، اظهار داشت: این درست است که تیم ما هر دو مسابقه رفت و برگشت لیگ را به پرسپولیس واگذار کرده ولی شرایط مسابقات جام حذفی کاملا متفاوت است چرا که یک بازی 90 یا 120 دقیقه*ای تکلیف تیم صعود کننده را مشخص می کند و به همین دلیل احتیاط و محافظه کاری در این مسابقه جایی نخواهد داشت و دو تیم به فکر گل زدن و برنده شدن هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص انتخاب خود به عنوان سرپرست تیم ملی یادآور شد: آقای تاج روز چهارشنبه و پیش از نشست کمیته تیم*های ملی با بنده تماس گرفتند و خواستار موافقت من برای پذیرش مسئولیت سرپرستی تیم ملی شدند که اعلام کردم این مسئولیت افتخاری برای من است و آماده*ام تا هر کمکی که می توانم برای سربلندی تیم ملی انجام دهم .
پورحیدری اضافه کرد: پیش از این هیچگونه مذاکره*ای در خصوص سرپرستی تیم ملی با من انجام نشده بود و تنها رسانه*ها نام من را برای این مسئولیت مطرح کرده بودند.
وی در ادامه افزود: در صحبتی که با قطبی داشتم، ایشان هم از حضور بنده در سمت سرپرستی تیم ملی استقبال کردند و امیدوارم بتوانیم با همراهی یکدیگر در این شرایط سخت به تیم ملی کمک کنیم.
سرپرست تیم ملی در خصوص اینکه آیا در مسائل فنی هم به قطبی همفکری*های لازم را ارائه خواهد داد، یادآور شد: از هر کاری که بتواند در این شرایط سخت به تیم ملی کمک کند کوتاهی نخواهم کرد. تیم ملی بازیهای سختی در پیش دارد و زمان نیاز داریم تا تیم به شرایط عادی بازگردد. اعتقاد دارم در این شرایط همفکری و همراهی تمام اجزای تیم ملی لازم و ضروری است .
وی درباره شانس صعود تیم ملی به جام جهانی در سه بازی آینده مقابل کره شمالی، امارات و کره جنوبی اظهار داشت : یکی از شانس*های تیم ملی این است که از سه بازی باقی مانده در دو مسابقه با تیم های شرق آسیا رقابت خواهد کرد که همواره فوتبالی سالم و بدور از حاشیه را نسبت به تیم*های عربی انجام می دهند. اگر تیم ما صاحب تفکر و برنامه درستی باشد می توانیم مطمئن باشیم که از حاشیه*های این بازیها ضرری متوجه تیم ملی نخواهد شد و باید به تقویت و بازسازی تیم خودمان بپردازیم و به صعود امیدوار باشیم .
Masoud
05-08-2009, 01:44 PM
برای دیدار مقابل پاس؛
خلیلی به همدان نمی رود
محسن خلیلی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران به دلیل مصدومیت دیدار مقابل پاس همدان را هم از دست داد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، محسن خلیلی مهاجم مل یپوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران که پیش از دیدار این تیم مقابل سپاهان دچار کشیدگی عظله شده بود همچنان مجبور به فیزیوتراپی است و نمی تواند این تیم را در دیدار مقابل پاس همراهی کند و به همین دلیل از سفربه همدان بازماند.
گفتنی است؛ حمیدعلی عسگری هم دیدار این تیم مقابل پاس را از دست داده است
Masoud
05-08-2009, 02:36 PM
براي ديدار با پاس
پرسپوليسي*ها ساعت 19 فردا عازم همدان مي*شوند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل پاس ساعت 19 فردا شب عازم همدان مي*شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس براي ديدار مقابل پاس همدان در چارچوب مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي فردا ساعت 19 از طريق فرودگاه مهرآباد عازم همدان مي*شود. اين ديدار يكشنبه برگزار مي شود.
پرسپوليسي*ها پس از بازي با پاس به دليل نبود پرواز با يك دستگاه اتوبوس به تهران باز خواهند گشت.
در اين سفر بازيكناني مانند كريم باقري، محسن خليلي، مسعود زارعي و حميد علي عسكر تيم را همراهي نخواهند كرد.
تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار مقابل پاس همدان مشخص شد. مهدي واعظي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، سپهر حيدري، عليرضا محمد، ايوان پتروويچ،* پژمان نوري، مازيار زارع، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي و ابراهيم توره به احتمال فراوان در تركيب حضور خواهند داشت.
Masoud
05-08-2009, 09:58 PM
**بگوویچ: به شکست پرسپولیس ایمان دارم
وینگو بگوویچ سرمربی تیم پاس همدان نیز در این همایش با تاکید بر شکست پرسپولیس در جریان رقابت هایی جام حذفی گفت: من تیم خود را کاملا آماده نگاه داشته و مطمئن باشید که پیروز این دیدار پاس همدان خواهد بود.
وی وجود دلال ها در فوتبال ایران را یک معضل بزرگ خواند و گفت: مطمئنا وجود اینگونه دلال ها در فوتبال ایران به هیچ وجه مناسب نیست و قطعا از حرفه ای شدن فوتبال جلوگیری می کند.
سرمربی تیم پاس همداندرخصوص نقاط ضعف فوتبال ایران خاطرنشان کرد: فوتبال ایران در هشت سال حضور من تفاوت چندانی نداشته که نمونه بارز آن ناکامی های اخیر باشگاه های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیاست. نکته دیگر عدم انجام کارهای زیربنایی در فوتبال ایران است که متاسفانه برعکس کشورهای دیگر حوزه خلیج فارس هیچ گونه حرکت مثبتی نداشته و این یک ضرر بزرگ است.
وی درخصوص آینده خود در این تیم گفت: من با تیم پاس قرارداد دارم، اگر در پایان جام حذفی مسوولان باشگاه از من رضایت داشتند مطمئنا در این تیم خواهم ماند در غیر این صورت بدون هیچ گونه ناراحتی از این تیم جدا می شوم.
khafan.boy
05-09-2009, 12:34 AM
اگه پاس رو ببریم 1010% قهرمانیم..
imported_shayan love red
05-09-2009, 02:49 AM
پاس رو می بریم ولی تو فینال اگه به ذوب اهن بخوریم کارمون سخت میشه
perspolis7
05-09-2009, 09:26 AM
نباید از تیمی ترسید پرسپولیس قهره مانه
Masoud
05-09-2009, 05:55 PM
سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال
اعلام برنامه جام حذفي فوتبال ايران
جام جم آنلاين: از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال برنامه چهار ديدار باقيمانده از مسابقات جام حذفي تا فينال اين رقابت*ها اعلام شد.
به گزارش مهر ، برنامه ديدارهاي باقيمانده از مراحل يک چهارم و نيمه نهايي جام حذفي باشگاه*هاي کشور به شرح زير است:
يکشنبه - 20/2/88
صباي قم - مس رفسنجان، ساعت 15، ورزشگاه يادگار امام (ره) قم
پاس همدان - پرسپوليس تهران، ساعت 17، ورزشگاه قدس همدان
پنجشنبه - 24/2/88
راه آهن - برنده بازي پاس و پرسپوليس ، ديدار فوق در ورزشگاه آزادي يا اکباتان برگزار مي شود.
برنده ديدار صباقم - مس رفسنجان - ذوب آهن ، ديدار فوق در ورزشگاه يادگار امام قم يا نوش آباد رفسنجان برگزار مي شود.
- ساعت هر دو ديدار مرحله نيمه نهايي متعاقبا از سوي فدراسيون فوتبال اعلام مي شود
Masoud
05-09-2009, 05:56 PM
حاشيه*هاي قبل از ديدار پاس پرسپوليس /كمبود بليت دغدغه تماشاگران
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۹/۰۲/۸۸
ورزش. پيروزي. پاس
همدان - ديدار دو تيم پاس و پرسپوليس تهران در چارچوب مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي فوتبال كشور قرار است فردا يكشنبه راس ساعت ۱۷در ورزشگاه شهداي قدس همدان برگزار شود.
هيات فوتبال استان همدان چهار هزار بليت را براي اين ديدار در نظر گرفته است در حالي كه پيش بيني مي*شود بيش از هفت هزار نفر از اين بازي استقبال كنند. بسياري از هواداران دو تيم به محض اطلاع از محدوديت تعداد بليت ها خواستار افزايش آن شدند اما باتوجه به تصميم شوراي تامين شهرستان همدان، امكان افزايش وجود ندارد.
گفته مي*شود علي پروين و حسين كلاني قرار است اين بازي را از نزديك در همدان تماشا كنند.
يكي از هواداران قديمي تيم پرسپوليس تبليغات گسترده*اي در سطح شهر همدان انجام داده تا هواداران اين تيم در همدان به ورزشگاه بروند.
۱۰درصد از سهيمه بليت مسابقات به هواداران تيم فوتبال پرسپوليس ارايه مي شود و قرار است در سمت راست جايگاه ويژه مستقر شوند.
در حاشيه اين مسابقه قرار است از تعدادي داور فعال در استان همدان مورد تقدير قرار گيرند.
هيات فوتبال استان همدان براي رفع نواقص چمن ورزشگاه شهداي قدس در قسمت دروازه ها، مقداري رول چمن طبيعي در اين منطقه نصب كرده است.
قرار است انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران نيز براي ديدن اين مسابقه فردا به همدان سفر كند.
بازيكنان تيم پرسپوليس به محض پايان مسابقه بوسيله يك دستگاه اتوبوس به سمت تهران عزيمت مي*كنند.
تيم پرسپوليس تهران در هتل آزادي واقع در خوش آب و هواترين منطقه شهر همدان اسكان مي*كنند.
يكصد مامور انتظامي به همراه ۳۰نيروي حفاظت فيزيكي حراست تربيت بدني همدان وظيفه نظم و كنترل ورزشگاه را به عهده خواهند داشت.
فروش بليت اين مسابقه قرار است از ساعت ۹صبح فردا در دو باجه واقع در ورزشگاه شهداي قدس همدان عرضه شود.
ماموران انتظامي شهرستان همدان براي ممانعت از هرگونه درگيري ميان هواداران هر دو تيم تدابير خاصي را اتخاذ كرده اند.
كري خواني بازيكنان هر دو تيم كه ارتباط دوستانه با يكديگر دارند از هم اينك بوسيله سيستم ارتباطي اس ام اس شروع شده است.
تماشاگران تيم پاس آروز دارند بازيكنان اين تيم نتيجه سال گذشته اين دو تيم در جام حذفي تكرار شود.
تيم پاس فصل گذشته در چارچوب جام حذفي فوتبال كشور با نتيجه سه بر صفر مقابل پرسپوليس به برتري رسيد. تعدادي كبوتر سبز رنگ قرار است پيش از آغاز مسابقه در آسمان ورزشگاه شهداي قدس رها شوند.
وينگو بگوويچ سرمربي تيم فوتبال پاس براي نتيجه اين مسابقه ۱۰هزار دلار شرط بندي كرده است.
وينگو مدعي است هر فردي پيروزي پرسپوليس در اين مسابقه را پيش بيني مي كند با وي شرط بندي كند! ۷۵۲۰
Masoud
05-09-2009, 05:57 PM
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۹/۰۲/۸۸
ورزش. فوتبال. پاس
همدان - مربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: تيم پرسپوليس فردا بازي بسيار سختي مقابل پاس در همدان دارد.
تيم فوتبال پاس همدان در چارچوب مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي فوتبال كشور فردا يكشنبه ميزبان پرسپوليس تهران است.
مجتبي خورشيدي روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ايرنا افزود: شرايط فعلي تيم پاس بسيار آماده و هماهنگ است و مي*خواهيم شكست تلخي را بر حريف تحميل كنيم.
وي بيان داشت: تيم پرسپوليس با توجه به مصدوميت چند مهره كليدي در وضعيت نامطلوبي قرار دارد و بايد از اين فرصت به دست آمده به نحود احسن بهره ببريم.
وي اضافه كرد: براي غلبه بر تيم پرسپوليس تاكتيك خاصي را در نظر گرفته ايم ضمن اينكه ديدارهاي اخير اين تيم را براي شناسايي نقاط ضعف و قوت به خوبي مورد بررسي قرار داده ايم.
خورشيدي اظهار داشت: تمامي بازيكنان تيم پاس در شرايط مطلوبي به سر مي برند و تلاش كادر فني ايجاد جوي آرام و به دور از حاشيه در اردوي تيم است.
وي گفت: پيروزي در اين مسابقه براي تيم پاس اهميت ويژه*اي دارد چرا كه مي خواهيم به عنوان قهرماني برسيم. مربي تيم فوتبال پاس اطمينان داد: تيم پاس در صورت شكست پرسپوليس به طور حتم قهرمان جام حذفي فوتبال كشور مي شود. وي از تماشاگران همداني خواست براي كمك به تيم پاس براي شكست پرسپوليس فردا حضور گسترده در ورزشگاه داشته باشند. تيم پاس همدان سال گذشته در چارچوب جام حذفي فوتبال كشور توانسته بود تيم پرسپوليس را با نتيجه سه بر صفر شكست دهد
Masoud
05-09-2009, 05:59 PM
گفت و گو با ایسکانیوز
بگوویچ: به شکست پرسپولیس ایمان قلبی دارم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پاس همدان بااشاره به دیدار حساس این تیم مقابل پرسپولیس گفت: بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم اما من به شکست این تیم ایمان قلبی دارم.
وینگو بگوویچ روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: در طول مدتی که برای بازی با پرسپولیس فرصت داشتیم سعی کردم تا بازیکنان شرایط ایده آل برسانم.
وی ادامه داد: مطمئن باشید تیم پاس در همدان مقابل پرسپولیس بازنده نیست چراکه ما در این دیدار فقط به دنبال کسب پیروزی و صعود به مرحله بعدی هستیم.
وی در این رابطه افزود: مطمئنا پرسپولیس با توجه به حضور در جام باشگاه های آسیا در شرایط بهتری از ما قرار دارد اما در طول مدتی که از پایان لیگ می گذرد تمام انرژی خود روی موفقیت در جام حذفی گذاشته ام.
بگوویچ با اشاره به تیم پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و این تیم نیز برنامه ریزی خاص خود را دارد اما من و بازیکنانم برای این جام برنامه داریم و نمی خواهیم بازنده باشیم.
سرمربی تیم پاس همدان در پایان اظهار داشت: به هر حال بدون توجه به حواشی موجود در این دیدار پرسپولیس را در کسب عنوان قهرمانی ناکام خواهیم گذاشت و خود را به عنوان مدعی قهرمانی مطرح می کنیم./01/158/1
Masoud
05-09-2009, 05:59 PM
با آذری درباره فصل آینده صحبت کردم
ابراهیم زاده: جام حذفی را مثل لیگ از دست نمی دهیم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم ذوب آهن با اشاره به بازی های این تیم در جام حذفی گفت: مطمئن باشید تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا در جام حذفی قهرمان شویم.
منصور ابراهیم زاده روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: در لیگ برتر توانستیم سهمیه آسیا را کسب کنیم و با قهرمانی در جام حذفی سهمیه اصفهان را با حضور سپاهان در جام قهرمانان افزایش می دهیم.
وی ادامه داد: اکنون منتظر برنده دیدار مس و صبا هستیم ولی بازیکنان ذوب آهن تمرینات خود را برای دیدار با یکی از این دو تیم به صورت فشرده پیگیری می کنند.
وی در این رابطه افزود: جام حذفی شرایط خاصی را دارد و تمام حریفان با انگیزه زیادی در مقابل ما ظاهر می شوند چرا که بازی به صورت حذفی برگزار می شود و تیم برنده به مرحله بعدی صعود می کند.
ابراهیم زاده با تاکید بر این مطلب به ایسکانیوز گفت: با توجه به دیدار تیم های مس و صبا شانس مس را برای صعود بیشتر می دانم چرا که این تیم در لیگ هم نشان داد که پتانسیل خوبی برای مدعی بودن در جام دارد.
سرمربی تیم ذوب آهن در پایان اظهار داشت: در لیگ عنوان نایب قهرمانی را به دست آوردیم اما در جام حذفی فقط به دنبال رسیدن به عنوان قهرمانی هستیم.
وی در رابطه با احتمال ماندش در ذوب آهن برای فصل آینده گفت: صحبت های اولیه را با آذری انجام داده ام و در پایان جام حذفی توافقات نهیی را انجام می دهیم
Masoud
05-09-2009, 06:02 PM
در گفت و گو با فارس
كاستا: براي ديدار با پاس آماده هستيم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به تمرينات خوب، بازيكنان پرسپوليس براي يك ديدار حساس در جام حذفي آماده هستند.
كاستا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مي*دانيم بازيكنان پرسپوليس به دليل فشردگي بازي*ها كمي خسته هستند اما طوري برنامه ريزي كرديم كه آنها نيروي خود را تقسيم كنند.
وي افزود: خيلي دوست دارم با پرسپوليس و بازيكنان بزرگش به موفقيت در فوتبال ايران برسم تا در كارنامه من ثبت شود و هميشه اين خاطره از ايران براي من بماند.
كاستا خاطرنشان كرد: مدت نه چندان زيادي است كه در ايران حضور دارم اما بسيار خوشحال و راضي هستم كه براي كمك به تيم بزرگي مثل پرسپوليس به ايران آماده ام و در كنار وينگادا به دنبال اهداف بزرگي هستم.
پرسپوليس فردا در چارچوب جام حذفي ميهمان پاس است
piroozi
05-09-2009, 06:03 PM
پاس سوراخخخخخخخخخخخ
Masoud
05-09-2009, 06:29 PM
براي شکست پاس سرخها در رختکن پاداش مي گيرند
مسئولان باشگاه پيروزي اعلام کردند که در صورت پيروزي اين تيم در مقابل پاس همدان به هر يک از بازيکنان اين تيم مبلغ 400 هزار تومان به عنوان پاداش تعلق خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند که اگر تيمشان بتوان پاس همدان را شکست دهد اين پاداش نقدي را در رختکن تقديم بازيکنان تيمشان کنند./اص
Masoud
05-09-2009, 06:31 PM
عليرضا محمد: براي تصاحب جام قهرماني بايد پاس را در همدان شکست دهیم
هافبك راست تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: به دليل اينكه در جام حذفي به دنبال عنوان قهرماني هستيم بايد تيم فوتبال پاس را در همدان شكست دهيم.
عليرضا محمد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از لحاظ شرايط روحي در بهترين وضعيت قرار دارم و به طور حتم در مقابل تيم فوتبال پاس همدان در رقابت هاي جام حذفي پيروز خواهيم شد چراكه بازيكنان ما تمام تلاش خود را خواهند كرد تا در اين رقابت ها به عنوان قهرماني دست پيدا كنند.
وي در ادامه گفت: تيم فوتبال پاس همدان از مديريت، كادر فني و بازيكنان خوبي سود مي برد و مطمئناً حريف با انگيزه ایست اما با شناختي كه از بازيكنان تيم پيروزي دارم بدون شك پيروز اين ديدار خواهيم بود.
محمد همچنين تصريح كرد: از اينكه با دعوت به اردوي تيم ملي فوتبال توانستم نتيجه زحماتم را بگيرم خوشحالم و تمام تلاشم را خواهم كرد تا در ليست نهايي قطبي براي سه ديدار باقي مانده تا رسيدن به جام جهاني قرار بگيرم.
وي ادامه داد: در جام باشگاه هاي آسيا مطمئناً با صعود به مرحله بعدي كار سختي پيش رو خواهيم داشت اما در فوتبال چيزي قابل پيش بيني نيست و فكر مي كنم حتي ما شانس رسيدن به قهرماني در آسيا را داريم.
محمد خاطرنشان كرد: در مسائل اخير تيم پيروزي و رفتن پيرواني، مسئولين باشگاه بهتر از من در جريان بوده و پاسخگو هستند اما به شخصه معتقدم پيرواني در اين فصل براي تيم زحمت كشيده و نبايد در حق وي بي انصافي شود
Masoud
05-09-2009, 06:32 PM
محسن خليلي:
انگيزه زيادي براي گلزني در مقابل پاس همدان دارم
مهاجم ملي پوش تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: با گلزني در مقابل تيم فوتبال پاس همدان در جام حذفي، ثابت مي كنم كه دعوت شدنم به تيم ملي بي دليل نبوده است.
محسن خليلي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: پس از دعوت به اردوي تيم ملي فوتبال در بهترين شرايط روحي قرار دارم و با انگيزه اي كه دارم، اميدوارم در رقابت*هاي جام حذفي فوتبال و در مقابل تيم فوتبال پاس همدان پايم به گلزني باز شود و جواب اعتماد قطبي و كادر فني تيم ملي را بدهم.
وی تصريح كرد: از تيم فوتبال پاس همدان شناخت كافي داريم و مطمئنا تيم پيروزي در اين ديدار به دنبال رسيدن به هر سه امتياز بازي خواهد بود چرا كه ما در رقابت هاي جام حذفي فقط به عنوان قهرماني اين رقابت ها مي انديشيم و بايد به اين مهم دست پيدا كنيم.
وی خاطرنشان كرد: مسابقه كار با قطبي به من ثابت كرده كه وي توانمندي هاي فراواني دارد و بدون شك با زيركي و درايت وي مي توانيم به رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي صعود كنيم
نازنين
05-09-2009, 07:43 PM
ايشالا كه همه تيم هاي حريف رو يكي يكي سر ميبريم..
Masoud
05-09-2009, 07:55 PM
ايشالا كه همه تيم هاي حريف رو يكي يكي سر ميبريم..
به اميد خدا
Masoud
05-09-2009, 08:00 PM
در گفت و گو با فارس
غلامي: پرسپوليس از ما مي*ترسد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پاس همدان گفت: پرسپوليسي*ها به دليل باخت سنگين سال گذشته در جام حذفي از ما مي*ترسند.
محمد غلامي در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد ديدار تيم*هاي پاس و پرسپوليس از مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام حذفي اظهار داشت: ديدار با پرسپوليس هميشه سخت و حساس است اما ما فقط براي برد به زمين مي رويم اما اين بازي به مراتب از ديدار با سپاهان در صورتي كه اين تيم حريف ما مي*شد راحت*تر است.
وي ادامه داد: پرسپوليسي*ها به دليل باخت سنگين سال گذشته در جام حذفي از پاس مي*ترسند و خاطره بدي از بازي با پاس دارند كه اين ترس مي*تواند به نفع ما شود.
غلامي در مورد شرايط تيم فوتبال پاس عنوان كرد: شرايط تيم با توجه به تمريناتي كه انجام داديم بسيار عالي است و همه بازيكنان هم قسم شده*اند تا پرسپوليس را در جام حذفي شكست داده و راهي مرحله بعد جام حذفي شويم.
وي با اشاره به اين كه نتيجه نگرفتن در ليگ هشتم به بدشانسي مربوط مي*شد نه چيز ديگري خاطرنشان كرد: اوايل فصل خوب نتيجه نگرفتيم و در 10 بازي پاياني نتايج مناسبي كسب كرديم و اگر اوايل فصل مثل ديدارهاي انتهايي بازي مي*كرديم، در پايان بين 5 تيم بالاي جدول قرار مي گرفتيم. البته در بد نتيجه گرفتن ما جدايي بازيكنان اصلي تيم و ناهمانگي ها هم دخيل بودند.
مهاجم سابق ملوان خاطرنشان كرد: اگر پرسپوليس را شكست دهيم مي*توانيم قهرمان جام حذفي شويم زيرا در ادامه كار سختي را پيش و رو نداريم و مي توانيم با شكست ساير رقبا و با دانستن اين موضوع كه بازي فينال رفت و برگشت است قهرمان شده و اين افتخار بزرگ را براي فوتبال همدان كسب كنيم.
ديدار پرسپوليس و پاس در چارچوب جام حذفي ساعت 17 فردا در همدان برگزار مي شود.
Masoud
05-09-2009, 08:02 PM
بعد از دیدار مقابل پاس؛
پرسپولیسی ها با اتوبوس از همدان بر می گردند
به دلیل عدم تهیه بلیت هواپیما، بازیکنان تیم پرسپولیس با اتوبوس از همدان به تهران بازخواهند گشت.
به دلیل عدم تهیه بلیت هواپیما، بازیکنان تیم پرسپولیس با اتوبوس از همدان به تهران بازخواهند گشت.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، کاروان تیم پرسپولیس امشب ساعت 19 با هواپیما راهی همدان خواهند شد و در هتل آزادی این شهراقامت خواهند کرد اما به دلیل عدم تهیه بلیت هواپیما، بازیکنان این تیم مجبور خواهند شد با اتوبوس به تهران برگردند.
saman239
05-10-2009, 10:37 AM
به امید خدا هم قهرمان جام حذفی میشیم هم لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا.
aliniki10
05-10-2009, 04:40 PM
امروز نیکی جوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووونم گل میزنه.........
imported_pedram
05-10-2009, 06:44 PM
بازار سياه در همدان با بليت*هاي 20 هزار توماني
خبرگزاري فارس: قبل از شروع مسابقه تيم هاي پاس همدان و پرسپوليس بازار سياه در بيرون از ورزشگاه قدس همدان به وجود آمد.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0332/A0332706.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه از ساعت 2 بعدازظهر ورزشگاه قدس همدان پر شده پشت درب*هاي اين ورزشگاه بليت*هاي جايگاه تا 20 هزار تومان خريد و فروش مي*شود. قيمت بليت هزار تومان است.
*تماشاگران حاضر در ورزشگاه به تشويق تيم پاس مشغول بوده و جو ورزشگاه به نفع اين تيم است. در حال حاضر حدود هزار تماشاگر پرسپوليسي و 5 هزار هوادار پاسي در ورزشگاه حضور دارند.
*يك بنر بزرگ با عكس منصور پورحيدري از طرف كانون هواداران باشگاه پاس در ورزشگاه نصب شده كه در آن انتصاب پورحيدري به عنوان سرپرست تيم ملي تبريك گفته شده است. حضور پورحيدري روي نيمكت پاس براي عكاسان و خبرنگاران و هواداران قابل توجه است.
imported_pedram
05-10-2009, 06:46 PM
صبا با شكست مس رفسنجان به نيمه نهايي صعود كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال صبا با نتيجه 3 بر 2 برابر مس رفسنجان پيروز شد و به مرحله نيمه نهايي جام حذفي صعود كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0665/A0665671.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس اين ديدار در چارچوب مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي ا در ورزشگاه يادگار امام قم و در حضور حدود 500 تماشاگر برگزار شد.
قاسم دهنوي در دقيقه 3 و مصطفي محمودي در دقيقه 14 براي مس رفسنجان گلزني كردند و فريدون فضلي در دقيقه 10؛ محمد نوري در دقيقه 45+2 و مرتضي كاشي در دقيقه 90+5 (از روي نقطه پنالتي) گل هاي صبا را به ثمر رساند. به اين ترتيب صبا در مرحله نيمه نهايي حريف ذوب آهن شد.
صبا يك ضربه پنالتي را هم در دقيقه 64 از دست داد. اولين مرتيه فريدون فضلي اين ضربه را زد كه مارتين رائول دروازه بان مس آن را مهار كرد اما داور دستور به تكرار ضربه داد كه اين مرتبه محمد نوري اين پنالتي را زد و بار ديگر رائول اين ضربه را مهار كرد.
سعيد بخشي زاده داور مسابقه به محمد عزيزي، مصطفي محمدي، فوفانا و قاسم دهنوي از مس رفسنجان و محسن بيات از صبا كارت زرد نشان داد.
مس رفسنجان در دسته اول حضور دارد و پيش از اين ديدار 3 تيم ليگ برتري را حذف كرده بود. ديدار نيمه نهايي پنج شنبه بين ذوب آهن و صبا در قم برگزار خواهد شد.
imported_pedram
05-10-2009, 07:42 PM
پرسپولیس یکی زده
مساوی کنیم کار به نفع ما تموم میشه
چون پاس داره 9نفره بازی می کنه
parsa adab
05-10-2009, 09:53 PM
پرسپولیس خیلی بد باخت
باید انصاری فرد و وینگادا کنار برن و جاشون حاج حبیب کاشانی (محبوب قلب ها) و ........ به تیم بیان
نازنين
05-10-2009, 11:10 PM
اصلا باورم نميشه! بازم بي انگيزه بودن ....... و البته بي تعصب... هر وقت مي خوان كسي رو از تيم بگذارن كنار ما هوادارا بايد دردش رو بكشيم با اين باختا و .......
Hamid_Red
05-10-2009, 11:42 PM
پس از شكست برابر پاس همدان
وينگادا: انگيزه و توان پيروزي نداشتيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اين ديدار با پاس توان پيروزي نداشتيم.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663177.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس ، نلو وينگادا پس از شكست 2 بر يك پرسپوليس برابر پاس همدان و خداحافظي با جام حذفي اظهار داشت: در هفته گذشته روزهاي خوبي را پشت سر نگذاشتيم و بازيكنان ما تمرينات مناسبي را نتوانستند انجام دهند.
وي ادامه داد: نفرات خود را به طور كامل در اختيار نداشتيم. آنها خسته بودند و به نظرم براي انجام اين ديدار روحيه برتري را نداشتند. اگر روحيه خوبي داشتيم مي توانستيم در همدان برابر پاس پيروز شويم.
سرمربي پرتغالي پرسپوليس درباره جدايي افشين پيرواني و كاهش روحيه بازيكنان عنوان كرد: من به اين چيزها اعتقاد ندارم. به هر حال مسئولان باشگاه اين تصميم را گرفته اند و كادر فني و بازيكنان تابع تصميم مديران هستند.
وي يادآور شد: در نيمه اول پاس توپ و ميدان را در اختيار داشت، *اما در نيمه دوم پرسپوليس فرصت هاي زيادي براي گلزني داشت كه مهاجمان ما قدر موقعيت ها را ندانسته و به راحتي آنها را از دست دادند.
Hamid_Red
05-10-2009, 11:43 PM
پس از برتري مقابل پرسپوليس
بگوويچ: با شايستگي پيروز شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: با شايستگي در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي پرسپوليس را شكست داديم.
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0403/A0403322.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، وينگو بگوويچ پس از پس از پيروزي 2 بر يك برابر پرسپوليس اظهار داشت: در اين مسابقه بازي بهتري را ارائه كرديم و پيروزي حق ما بود. براي پيروزي به ميدان آمديم و بازيكنان انگيزه زيادي داشتند.
وي تاكيد كرد: بازي مقابل پرسپوليسس هميشه به هر تيم و هر بازيكني انگيزه مي دهد. بنابراين بازيكنان ما امروز با وجود 9 نفره شدن با همه وجودشان در زمين دويدند.
بگوويچ گفت: در نيمه اول بازي به طور كامل در اختيار پاس بود، اما در نيمه دوم با توجه به اينكه با 2 گل از حريف پيش افتاده بوديم، مي خواستيم نتيجه را حفظ كنيم. با اين حال اخراج 2 بازيكن برنامه هايمان را بهم زد.
وي افزود: عليرضا فغاني در اين مسابقه قضاوت خوبي نداشت و به دليل سوت هايي كه به ضرر پاس زد ما را 9 نفره كرد و تيممان به اجبار در لاك دفاعي فرو رفت.
Hamid_Red
05-10-2009, 11:44 PM
/حاشيه هاي ديدار پاس و پرسپوليس/
پرسپوليسي ها با اسكورت ورزشگاه را ترك كردند
خبرگزاري فارس: مديرعامل، عضو هيات مديره و بازيكنان پرسپوليس پس از حذف از گردونه مسابقات جام حذفي با اسكورت ويژه ورزشگاه را ترك كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663125.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از شكست 2 بر يك پرسپوليس مقابل پاس ليدرهاي اين تيم كه به شدت عصباني بودند به سوي انصاري فرد و هدايتي هجوم بردند كه با دخالت مأموران نيروي انتظامي اين موضوع به پايان رسيد.
همچنين بازيكنان و كادر فني پرسپوليس با اسكورت ورزشگاه قدس همدان را ترك كردند.
*در پايان مسابقه وينگو بگوويچ مانند بازي*هاي گذشته اين تيم حاضر نبود در نشست مطبوعاتي پس از مسابقه شركت كند كه با وساطت مسؤلان باشگاه پاس حاضر به انجام اين كار شد.
Hamid_Red
05-11-2009, 02:35 PM
زارع: پرسپوليس به خودش باخت
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پاس همدان تيم خوبي بود؛ ولي ما به خودمان باختيم.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0615/A0615532.jpg
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: همانطور كه تصور مي*كرديم بازي سختي مقابل پاس همدان داشتيم؛ اما بايد گفت به خودمان نتيجه را واگذار كرديم.
وي افزود: اين باخت براي ما بسيار سنگين است، چون به دنبال اهداف بزرگي بوديم كه متأسفانه به آن نرسيديم و بايد به هواداران حق داد كه از ما ناراضي باشند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: پاس خوب بازي كرد؛ اما توپ*هاي ما وارد دروازه نشد. اشتباهات داوري و حواشي نيز مي تواند در نتيجه كسب شده تاثير گذاشته باشد.
پرسپوليس در همدان با نتيجه 2 بر يك مغلوب پاس شد و از گردونه مسابقات جام حذفي كنار رفت.
imported_pedram
05-11-2009, 03:55 PM
بگوویچ : به کسی نگفتم کریمی را بزند
برای هواداران پرسپولیس، شکست در همدان دردناک و دشوار بود ،باختی که وینکوبگوویچ ، سرمربی سابق قرمزها نقش اول آن بود.
او که برای دومین سال متوالی پرسپولیس را از جام حذفی بیرون می اندازد، در پاسخ به این سئوال که چه احساسی در قبال حذف تیمی دارد که محبوب قلب اوست ، می گوید:"به هرحال ما وظیفه داشتیم که ازاین بازی با دست پر بیرون بیاییم اما انگیزه اصلی من برای برد این بود که چیزهایی را نشان بدهم و به بعضی ها ثابت کنم که بگوویچ کیست."
او که از مدیر تیم پاس به دلیل مذاکره با گزینه هایی مثل بهمن فروتن ناراضی است حالا در موضع برتری به نسبت پایان فصل قرار دارد. آنها در بازی بعد در تهران با راه آهن بازی دارند که برد در این بازی به معنای صعود به فینال جام حذفی است.البته او در بازی بعد شش بازیکن خود را به همراه نخواهد داشت که باعث نگرانی شدید اوست.
از وینکو درباره پرسپولس وینگادا می پرسیم او می گوید:"انها تیم خوبی هستند اما در زمین درست آرایش پیدا نمی کنند. البته وظیفه من نیست که در باره پرسپولیس حرف بزنم اما ما مستحق برد بودیم ." اما یک سئوال حاشیه ای ،این که گفته شده او بعد از درگیری با علی کریمی به مقداد قباخلو مدافع تیمش دستور داده که کاپیتان پرسپولیس را بزند!بگوویچ با خنده و تعجب چنین پاسخ می دهد:"من علی را بسیار دوست دارم . او بازیکن بزرگ و شخصیت مهم فوتبال ایران است و اینجور حرفها هم در ادبیات من نیست."
Hamid_Red
05-12-2009, 09:51 PM
برنامه ديدارهاي جام حذفي فوتبال اعلام شد
خبرگزاري فارس: برنامه بازي هاي نيمه نهايي جام حذفي فوتبال از سوي سازمان ليگ اعلام شد.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0614/A0614424.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه بازي ها به شرح زير است:
*پنجشنبه 24 ارديبهشت
راه آهن –پاس همدان-ساعت: 17 -اكباتان-تهران
صباي قم-ذوب آهن- ساعت: 15-يادگار-قم
Hamid_Red
05-12-2009, 09:51 PM
سازمان ليگ از باشگاه پاس همدان تقدير كرد
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر از همكاري كميته هماهنگي مسابقات ليگ حرفه اي در استان همدان و همچنين باشگاه پاس تقدير و تشكر كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0658/A0658308.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ برتر با ارسال نامه اي به دليل رفتارهاي منسجم و منضبط و سازمان يافته هواداران و تشويق بازيكنان و مربيان آن باشگاه مراتب قدرداني خود را از منصور پورحيدري مدير و سرپرست تيم پاس و ساير عوامل تقدير و تشكر كرد.
اين قدراني به دليل برگزاري بازي تيم پاس و پرسپوليس انجام شده است.
Hamid_Red
05-12-2009, 09:52 PM
/3 خبر از راه آهن/
راه آهن با يك محروم مقابل پاس همدان
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال راه آهن براي بازي نيمه نهايي جام حذفي يك بازيكن محروم دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663131.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، راه آهن براي بازي مقابل پاس همدان در نيمه نهايي جام حذفي حسين پاشايي را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت.
در تيم پاس نيز اديشون و علي ابادي به دليل اخراج در بازي گذشته و حاجي زاده به دليل دو اخطاره شدن در اين بازي محروم هستند. اين بازي پنجشنبه برگزار مي شود.
* بازيكنان راه آهن بابت پيروزي مقابل تراكتورسازي 600 هزار تومان پاداش گرفتند. آنها اگر بتوانند مقابل پاس نيز به پيروزي برسند از سوي مديريت باشگاه پاداش ويژه اي دريافت خواهند كرد.
* روابط عمومي باشگاه راه آهن هرگونه مذاكره با بازيكنان براي فصل آينده را تكذيب و اعلام كرد تا پايان رقابت هاي جام حذفي با هيچ بازيكني مذاكره نخواهند كرد.
Hamid_Red
05-13-2009, 07:13 PM
تارتار: بازيكنان راه آهن اشباع نشده اند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: براي رسيدن به فينال جام حذفي اشباع نشده ايم.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0655/A0655015.jpg
مهدي تارتار در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط اين تيم قبل از بازي نيمه نهايي جام حذفي اظهار داشت: وضعيت خوبي داريم. بازيكنان از نظر روحي و رواني در شرايط مطلوبي قرار دارند و با همين روحيه توانسته اند در چهار بازي اخير سه بازي را با پيروزي پشت سر بگذارند.
وي افزود: اين براي اولين بار است كه راه آهن به مرحله نيمه نهايي جام حذفي رسيده است و به همين دليل از انگيزه زيادي براي رسيدن به فينال برخورداريم و اين تصور كه بازيكنان راه آهن مغرور شده اند صحت ندارد.
تارتار در مورد تيم پاس همدان عنوان كرد: آنها حتما تيم خوبي هستند كه توانسته اند تا اين مرحله پيش آيند. اين تيم مهره هاي خوب و جواني دارد.
سرمربي راه آهن خاطرنشان كرد: از خستگي بازيكنان پاس نهايت استفاده را مي بريم تا به فينال اين رقابت هاي برسيم.
ديدار تيم هاي راه آهن و پاس همدان در مرحله نيمه نهايي جام حذفي ساعت 17 فردا در ورزشگاه اكباتان برگزار مي شود.
Hamid_Red
05-13-2009, 07:14 PM
بگوويچ: به فينال جام حذفي فكر مي كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: به پيروزي برابر راه*آهن و صعود به فينال جام حذفي فكر مي*كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0403/A0403322.jpg
وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد ديدار پاس همدان و راه*آهن از مرحله نيمه نهايي مسابقات جام حذفي اظهار داشت: بارها مقابل راه*آهن بازي كرده*ايم و شناخت خوبي از اين تيم داريم، اما شرايط بازي*هاي جام حذفي با مسابقات ليگ متفاوت است به خصوص در اين مرحله كه هر 2 تيم براي فيناليست شدن مي*جنگند.
وي ادامه داد: در اين مسابقه حاجي*زاده، علي*آبادي و اديشون را به دليل محروميت در اختيار نداريم، اما با ساير نيروهاي جايگزين مي*توانيم دست پر از ميدان خارج شويم.
بگوويچ افزود: اين مسابقه حكم مرگ و زندگي را براي ما دارد و بايد با تمام توان بازي كرده و بتوانيم به فينال جام حذفي صعود كنيم. براي فيناليست شدن از هيچ كوششي دريغ نمي*كنيم زيرا براي رسيدن به اين مرحله از راهي طولاني عبور كرده*ايم.
وي در مورد شرايط پرسپوليس با توجه به تجربه مربيگري در اين تيم اظهار داشت: علاقه*اي به صحبت در اين مورد ندارم و در اين شرايط حساس نمي*خواهم روي پرسپوليس تمركز كنم، اما با توجه به اين مسئله كه در اين تيم بوده*ام، مي*دانم كه هواداران بهتر مي*توانند راجع به شرايط تيمشان قضاوت كنند.
سرمربي اسبق پرسپوليس ادامه داد: اين تيم از بازيكنان خوبي بهره مي*برد، اما نمي*دانم درون تيم چه اتفاقي افتاده است كه باتوجه به پتانسيل موجود در اين تيم نمي*توانند عملكرد خوبي داشته باشند. البته بهتر است دلايل اين ناكاماي*ها را از وينگادا بپرسيد.
بگوويچ در مورد شايعه جدايي از پاس همدان گفت: اين شايعات همواره منتشر مي*شود اما من يك مسابقه حساس را در پيش و رو دارم و در صورت پيروزي در اين ديدار مي*خواهم فقط به فينال جام حذفي تمركز كنم، البته پيشنهادهاي خوبي از خارج و داخل دارم اما ترجيح مي*دهم پس از اين مسابقات در مورد آن صحبت كنم.
پاس فردا در جام حذفي ميهمان راه آهن است.
Masoud
05-13-2009, 07:17 PM
به نظر من كه حقشون بود
Hamid_Red
05-14-2009, 07:04 PM
/حاشيه ديدار صباي قم و ذوب آهن اصفهان/
مربي تيم ملي ايران راهي قم شد
خبرگزاري فارس: دستيار هلندي افشين قطبي براي تماشاي ديدار تيم*هاي صبا و ذوب*آهن راهي قم شد.
http://media.farsnews.com/Media/8508/Images/jpg/A0240/A0240086.jpg
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، اين ديدار از ساعت 17 و در حضور بيش از 3 هزار تماشاگر در ورزشگاه يادگار امام قم آغاز شد.
* قضاوت اين ديدار بر عهده سعيد مظفري*زاده است و عليرضا يزداني و حسين خانباز وي را در امر قضاوت ياري مي*كنند.
* پيت بيوتر دستيار هلندي افشين قطبي در تيم ملي ايران در ورزشگاه حضور دارد و اين ديدار را از نزديك تماشا مي*كند.
*بيش از 60 تماشاگر اصفهاني براي حمايت تيم ذوب*آهن در ورزشگاه يادگار امام قم حاضر شدند.
* در حالي كه دقايقي از آغاز مسابقه گذشته است ورود تماشاگران به ورزشگاه همچنان ادامه دارد.
Hamid_Red
05-14-2009, 07:05 PM
/حاشيه ديدار راه آهن و پاس/
قطبي تماشاگر ويژه ديدار نيمه نهايي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال براي تماشاي ديدار راه آهن و پاس همدان در ورزشگاه اكباتان حضور پيدا كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0528/A0528190.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي با حضور در ورزشگاه اكباتان به تماشاي بازي بين تيم هاي راه آهن و پاس همدان نشست.
* علاوه بر قطبي نفراتي چون پرويز ابوطالب و مهدي تاج نيز در جايگاه ويژه اين بازي را تماشا مي كنند.
*شماري از هواداران تيم پاس از همدان به تهران آمده و در قسمت شرقي ورزشگاه به تشويق تيم خود مي پردازند.
Hamid_Red
05-14-2009, 07:05 PM
حضور پردردسر همداني ها در ورزشگاه اكباتان
خبرگزاري فارس: مسئولان و هواداران پاس همدان براي ورود به ورزشگاه اكباتان با دردسرهاي مختلفي روبرو شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0332/A0332301.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، قبل از شروع مسابقه حراست ورزشگاه اكباتان از ورود هواداران پاس و همچنين مسئولان اين تيم به ورزشگاه ممانعت به عمل آورد و حتي ابتدا به اوليايي(مديرعامل پاس همدان) نيز اجازه ورود داده نشد.
در نهايت همداني ها با درگيري و جر و بحث زياد تواستند وارد ورزشگاه اكباتان شود. دوربين خبرساز نيز از اين صحنه ها فيلمبرداري كرد.
* قبل از به صدا درآمدن سوت داور براي شروع بازي، همداني ها به محل استقرار هواداران تيم راه آهن پشت نيمكت پاس معترض شدند كه با دخالت مسئولان برگزار كننده مسابقه اين مشكل با خالي كردن فضاي پشت نيمكت پاس حل شد.
* يدا... اكبري بازيكن تيم استقلال تهران كه فصل گذشته در پاس همدان بازي مي كرد، از تماشاگران ويژه اين بازي بود.
* باشگاه راه*آهن قبل از بازي از طريق بلندگو، سرپرستي منصور پورحيدري در تيم ملي را به وي تبريك گفت. پورحيدري مديرفني پاس همدان است.
* باشگاه پاس بازيكنان محروم خود از قبيل حاجي زاده، اديشون و علي آبادي را به تهران آورده است.
Masoud
05-14-2009, 07:46 PM
در پایان نیمه اول؛ تساوی صبای قم و ذوب آهن/ شکست پاس مقابل راه آهن
نیمه اول دیدارهای مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه*های کشور با تساوی تیم*های صبای قم و ذوب آهن اصفهان و برتری راه آهن شهرری مقابل پاس همدان به اتمام رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه*های کشور از ساعت 17 امروز با برگزاری دو بازی همزمان در تهران و قم آغاز شد. در نیمه این دیدارها تیم فوتبال راه آهن شهرری در ورزشگاه اکباتان تهران با یک گل از پاس همدان پیش است و جدال تیم*های صبای قم و ذوب آهن اصفهان نیز در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم نتیجه جز تساوی یک بریک به دنبال نداشته است.
نتایج نیمه نخست دیدارهای مرحله نیمه نهایی جام حذفی به شرح زیر است:
* راه آهن شهرری یک - پاس همدان صفر
گل: مجتبی زارعی (34)
* صبای قم یک - ذوب آهن اصفهان یک
گل*ها: فریدون فضلی (6) برای صبای قم و محمد صلصالی (12) برای ذوب آهن اصفهان
Masoud
05-14-2009, 07:50 PM
ذوب آهن يا صباى قم قهرمان جام حذفى خواهند شد
بعد از حذف استقلال و پرسپوليس طبيعتاً ۴ تيم بالا آمده تمام سعى و تلاششان را مى كنند تا به قهرمانى برسند. در اين مقطع صباى قم، ذوب آهن، پاس و راه آهن مدعى هستند. به عقيده من شانس ذوب آهن و صباى قم براى قهرمانى اين دوره از رقابت ها بيشتر از ۲ تيم ديگر است. در بازى صباى قم و ذوب آهن با اينكه صبا ميزبان است اما ترازو را بيشتر به سود ذوب آهن مى بينيم. در ميدانى ديگر راه آهن تغييرات زيادى در كادر فنى خود داشته و مربى حال حاضر بسيار جوان است. به هرحال به عقيده من تيم ها از لحاظ فنى مى توانند از پس هم بر بيايند و تيمى پيروز خواهد بود كه از لحاظ روحى و روانى آماده تر است. يعنى تنها اين فاكتور است كه باعث برترى تيمى از تيم ديگر مى شود. پاس پرسپوليس را حذف كرده و طبيعتاً روحيه خوبى دارد در اين ميدان هم امكان پيروزى پاس بيشتر از راه آهن است. من هم عقيده دارم كه برنامه ريزى رقابت هاى جام حذفى مشكل دارد و بايد اين بازى ها در فواصل بازى ليگ انجام شود. اميدوارم در فصل جديد تدابير ويژه اى براى انجام هرچه بهتر اين ديدارها انديشيده شود. از ميان تيم ها مس رفسنجان را بسيار خوب ديدم. بازيكنان جوان و با انگيزه اى در اين تيم حاضر هستند و همين كه تا بين ۸ تيم بالا آمدند واقعاً جاى تبريك دارند مطمئناً آنها استقلال ، مس كرمان و ملوان را شانسى شكست نداده اند. اين تيم پتانسيل بالايى دارد و مى توانست بين ۴ تيم هم حاضر شود. اختلاف زيادى بين سطح ليگ يك و برتر وجود دارد. بايد به شاگردان زبردست آفرين گفت. آنها زحمت كشيدند و تقريباً شگفتى ساز هم شدند.
Masoud
05-14-2009, 07:50 PM
ذوب آهن شايسته قهرمانى جام حذفى است
از ابتداى فصل و بازى هايى كه از پرسپوليس ديديم چندان دور از ذهن نبود كه اين تيم نتواند در جام حذفى و ليگ موفق عمل كند. ساختار پرسپوليس در درون زمين با مشكل مواجه است. هماهنگى بين خطوط تيم برقرار نيست. تنها چيزى كه در طول فصل ما را براى ديدن بازى هاى اين تيم جذب مى كرد خلاقيت هاى فردى على كريمى بود.همان طور كه در ابتداى فصل گفتم پرسپوليس هم مثل ساير تيم ها شانسى براى موفقيت در آسيا نخواهد داشت. من فقط براى هواداران پرسپوليس متأسفم كه سال بدى را با تيم خود داشتند. در بازى اين تيم مقابل پاس، كار گروهى مناسب و تيمى حساب شده پاس باعث شد با ارائه بهترين عملكرد مستحق اين برد باشد و با شايستگى به پيروزى رسيد. در مورد پاس بايد بگويم مربى تيم بگوويچ براى كشور و زبان ما احترام قائل نيست. او نزديك به ۸ سال در فوتبال ما حضور دارد اما هنوز زبان ما را ياد نگرفته. در تمام دنيا مربى خارجى موظف است زبان آن كشور را بياموزد.و اما صباى قم بايد بگويم شايستگى اين تيم مقابل مس رفسنجان كاملاً اثبات شد از اين رو به فيروز كريمى تبريك مى گويم كه از لحاظ فنى يكى از باتكنيك ترين مربيان ايران است اما تيمى كه به عقيده من شايسته قهرمانى جام حذفى است بى شك ذوب آهن است. اين تيم خوب و منسجم حتى لياقت قهرمانى ليگ برتر را داشت كه بعضاً بى دقتى آنها مانع اين موفقيت شد اما تجربه ليگ برتر قطعاً مى تواند پلى براى قهرمانى جام حذفى باشد. بازى صباى قم و ذوب آهن با انديشه هاى تاكتيكى كريمى و ابراهيم زاده حتماً بازى زيبايى از آب درخواهد آمد. اميدوارم در جام حذفى حق به حقدار برسد. و شايسته ترين تيم قهرمان شود.در حاشيه بايد عرض كنم از دست اندركاران فوتبال و بازيكنان بزرگ خواهشم اين است كه از كارى كه مايلى كهن شروع كرده است حمايت كنند. در انتهاى اين راه كسانى باقى مى مانند كه بايد از فوتبال خارج شوند. به شخصه در سلامتى مايلى كهن شك ندارم.
Masoud
05-14-2009, 08:20 PM
جام حذفي فوتبال/
راه آهن با غلبه بر پاس فيناليست شد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي راه آهن و پاس همدان با نتيجه يك بر صفر به سود تيم راه آهن به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از مرحله نيمه نهايي جام حذفي و از ساعت 17 در ورزشگاه اكباتان آغاز شد.
تيم راه آهن موفق شد در دقيقه 35 توسط مجتبي زارعي دروازه تيم پاس را باز كند.
بعد از اين گل تلاش هاي پاس براي تغيير نتيجه بي حاصل بود تا اين تيم راه آهن باشد كه براي اولين بار در تاريخ اين باشگاه به فينال رقابت هاي جام حذفي راه پيدا كند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن تركي بود.
وي در اين بازي به امين تركاشوند، مجتبي زارعي و مجيد نورمحمدي و محسن ميرآبي از راه آهن كارت زرد داد.
Masoud
05-14-2009, 08:23 PM
جام حذفي فوتبال/
تساوي تيم هاي صبا و ذوب*آهن در وقت هاي قانوني
خبرگزاري فارس: تيم هاي فوتبال صباي قم و ذوب*آهن اصفهان در وقت هاي قانوني مسابقه حساس از مرحله نيمه نهايي جام حذفي به تساوي رسيدند.
به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، تيم هاي صباي قم و ذوب*آهن در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در ورزشگاه يادگار امام خميني(ره) به مصاف يكديگر رفتند و در پايان وقت هاي قانوني بازي با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
دو تيم براي صعود به ديدار پاياني بايد در وقت هاي اضافي به مصاف هم بروند.
فريدون فضلي در دقيقه 5 براي صبا و محمد صلصالي در دقيقه 13 براي ذوب آهن گلزني كردند.
راه آهن در همين مرحله با غلبه يك بر صفر برابر پاس همدان به ديدار پاياني صعود كرد
Masoud
05-14-2009, 08:24 PM
/حاشيه ديدار صباي قم و ذوب آهن/
بازيگر سريال يوسف پيامبر در ورزشگاه يادگار امام
خبرگزاري فارس: يكي از بازيگران سريال تلويزيوني يوسف پيامبر براي تماشاي بازي صبا و ذوب آهن در ورزشگاه يادگار امام قم حاضر شد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، كوروش زارعي بازيگر نقش لاوي(برادر حضورت يوسف) در سريال تلويزيوني يوسف پيامبر با حضور در ورزشگاه يادگار امام، ديدار تيم*هاي صباي قم و ذوب آهن اصفهان را نظاره كرد.
*هواداران تيم صباي قم يك بنر بزرگ از عادل كلاه كج به ورزشگاه يادگار امام قم بردند.
*مصطفي صالحي نژاد بازيكن تيم ذوب*آهن بعد از اعلام پنالتي به سود تيم صبا، به خاطر اعتراض با كارت زرد مظفري*زاده مواجه شد.
تيم هاي صبا و ذوب آهن در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در ورزشگاه يادگار امام(ره) به مصاف يكديگر رفتند و در پايان 90 دقيقه به تساوي يك بر يك رسيدند تا كار به وقت هاي اضافي بكشد.
Hamid_Red
05-14-2009, 09:34 PM
پاداش يك ميليون توماني حسين فدايي به راه آهني ها
خبرگزاري فارس: نماينده تهران و شهر ري به بازيكنان راه آهن وعده پرداخت پاداش يك ميليون توماني داد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663131.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي راه آهن و پاس همدان از مرحله نيمه نهايي جام حذفي كه با صعود راه آهن به فينال همراه بود، مسئولان اين باشگاه به همراه حسين فدايي نماينده مردم تهران و شهر ري در مجلس و همچنين نماينده تربيت بدني شهر ري در رختكن راه آهن حضور يافتند و ضمن تبريك به بازيكنان، فدايي قول پاداش يك ميليوني را به هر بازيكن داد.
* پس از پايان بازي كميته ضد دوپينگ از چهار بازيكن اين بازي آزمايش گرفت كه از تيم راه آهن علي محمد دهقان و رضا نورمحمدي براي اين آزمايش انتخاب شدند.
* خبرنگاران حاضر در ورزشگاه اصرار زيادي براي مصاحبه با افشين قطبي داشتند كه وي در فاصله 5 دقيقه مانده به پايان بازي ورزشگاه را ترك كرد.
* بازيكنان راه آهن پس از ترك رختكن توسط مسئولان اين باشگاه به جشن و پايكوبي پرداختند و با مساعدت روابط عمومي اين باشگاه گزارشگران تلويزيوني نيز توانستند از اين صحنه ها فيلمبرداري كنند.
* مسئولان باشگاه راه آهن در رختكن چك هاي تسويه حساب بازيكنان را پرداخت كردند و فقط 5 درصد از پيش قرارداد اين بازيكنان باقي ماند تا بعد از فينال اين پول پرداخت شود.
* مسئولان باشگاه پاس همدان در رختكن راه آهن حضور يافته و به اعضاي اين تيم بابت رسيدن به فينال تبريك گفتند.
Hamid_Red
05-14-2009, 09:34 PM
/جام حذفي فوتبال/
ذوب آهن با شكست صبا راهي ديدار پاياني شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ضربات پنالتي با نتيجه 7 بر 6 صباي قم را شكست داد و راهي ديدار پاياني شد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663220.jpg
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، ديدار تيم*هاي صباي قم و ذوب آهن اصفهان در چارچوب مرحله نيمه نهايي جام حذفي از ساعت 17 و در حضور بيش از 3 هزار تماشاگر در ورزشگاه يادگار امام قم آغاز شد.
ديدار 2 تيم در زمان قانوني و اضافي با نتيجه يك بر يك مساوي به پايان رسيد و در ضربات پنالتي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با نتيجه 7 بر 6 به پيروزي رسيد و به ديدار پاياني صعود كرد.
گل تيم صباي قم در دقيقه 5 توسط فريدون فضلي و تك گل ذوب آهن را محمد صلصالي در دقيقه 13به ثمر رساند.
محمد نوري و محمد همرنگ از صبا و قاسم حدادي*فر از ذوب آهن نفراتي بودند كه ضربات پنالتي را هدر دادند.
قضاوت اين ديدار بر عهده سعيد مظفري*زاده بود. وي در اين ديدار به محمد نوري، حميدرضا فرزانه و شيث رضايي از صبا و مصطفي صالحي نژاد و ايگور كاسترو از ذوب آهن كارت زرد نشان داد.
حميدرضا فرزانه در دقيقه 104 وقت اضافه با دريافت كارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شد.
محسن يوسفي در دقيقه 63 يك ضربه پنالتي را براي صباي قم از دست داد.
*تركيب صباي قم: المير توليا، مرتضي كاشي، حميدرضا فرزانه، شيث رضايي، محمد همرنگ، مهدي خيري، اميرحسين فشنگ*چي (100 علي لطيفي)، عادل كلاه*كج، محمد نوري، فريدون فضلي و محسن يوسفي
سرمربي: فيروز كريمي
*تركيب ذوب آهن اصفهان: عيسي اندوي، سيدمحمد حسيني، رضا عشوري، محمد صلصالي، سيد احمد محمدپور، اسماعيل فرهادي، مصطفي صالحي*نژاد (70 علي احمدي)، شاهين خيري (118 كرلين دوسانتوز)، ايگور كاسترو، بابك رضي (66 محمد منصوري) و قاسم حدادي*فر
سرمربي: منصور ابراهيم زاده
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با پيروزي در اين مسابقه حريف تيم راه *آهن شهرري در فينال جام حذفي شد.
Masoud
05-15-2009, 08:51 PM
اولیایی در گفتگو با مهر:
مسئولان پرسپولیس فرافکنی می کنند/ تکلیف بگوویچ هفته بعد مشخص می شود
مدیرعامل باشگاه پاس همدان با انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپولیس، اظهارات آنها در خصوص میزبانی نامطلوب تیم پاس در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی را عاملی برای توجیه شکست و فرافکنی عنوان کرد.
کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از اظهارات مسئولان باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه " پاسی ها شرایط میزبانی خوبی نداشتند و زمین را آب بسته بودند " گفت: من تعجب می کنم چرا آقای انصاریفرد تحت تاثیر حرف*های آقای فرخزادی قرار گرفت. متاسفانه اینها نشان می دهد در باشگاه پرسپولیس حاشیه جای متن را گرفته و به جای پرداختن به اصل موضوع روی مواردی دیگر تمرکز می شود. اگر این بازی در رشت بود و ادعا می کردند ما در زمین آب بسته ایم پذیرفتنی بود اما در همدان و برای تیمی چون پاس که تاکتیک و روش بازی خود را روی زمین طراحی می کند، پذیرش چنین موردی غیر ممکن است.
وی ادامه داد: امیدوارم مسئولان باشگاه پرسپولیس حافظه شان را از دست نداده باشند اما در ظهر روز بازی مقابل این تیم هوای شهر همدان بارانی بود. همه دیدند که حتی در جریان بازی نیز هوا ابری بود اما با این وجود مسئولان باشگاه پرسپولیس برای توجیه شکست خود ادعا می کنند در زمین آب بسته بودیم. با این حال ما بازی را بردیم و دلیلی ندارد به این حرفها توجه کنیم. فقط تعجب می کنم که چرا برخی مسئولان باشگاه پرسپولیس این چنین به دنبال پوشاندن ضعف*های خود هستند و فرافکنی می کنند. باید به آنها بگویم امسال در زمین آب بسته بودیم سال گذشته که 3 برصفر برنده شدیم حتما در زمین نان بسته بودیم؟!
مدیرعامل باشگاه پاس همدان در خصوص دیدار این تیم برابر راه آهن شهرری گفت: پس از بازی سنگین مقابل پرسپولیس، دو بازیکن اصلی خود را از دست دادیم و با توجه به مصدومیت چند بازیکن تاثیرگذار با ترکیبی متفاوت به میدان رفتیم. متاسفانه ناهماهنگی بازیکنان باعث شد تا در نیمه اول عملکردی دور از انتظار داشته باشیم و راه آهن مطابق انتظار خود بازی را پیش برده و به آنچه می خواست برسد. در نیمه دوم هم با بازی احساسی بر جریان بازی مسلط شدیم اما فرصت جبران را پیدا نکردیم.
اولیایی در خاتمه پیرامون ادامه همکاری وینگو بگوویچ با تیم پاس همدان گفت: آقای پورحیدری به عنوان مدیر فنی تیم با جمع بندی نقطه نظرات کمیته فنی در خصوص ادامه همکاری با این مربی کروات تصمیم گیری خواهد کرد. به احتمال فراوان تا هفته آینده در خصوص ادامه همکاری با بگوویچ تصمیم گیری خواهیم کرد.
Hamid_Red
05-17-2009, 04:33 PM
انصاري فرد:
اميدوارم مسئولان دنبال آسيايي شدن سپاهان نباشند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: اميدوارم طوري نشود كه فرد يا مسئولي دنبال آسيايي شدن تيم سپاهان باشد.
http://media.farsnews.com/Media/8602/Images/jpg/A0292/A0292588.jpg
محمد حسن انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره فينالست شدن راه آهن در جام حذفي اظهار داشت: براي اولين بار است كه راه آهن توانسته به اين مرحله صعود كند. اين موضوع براي ما از اهميت بالايي برخوردار است اما اين دليل نمي شود كه به فيناليست شدن قناعت كنيم.
وي افزود: هدف ما كسب قهرماني در اين مسابقات است. كادر فني و بازيكنان براي رسيدن به اين جايگاه زحمات زيادي كشيده اند. بازيكنان از انگيزه لازم برخوردار هستند. ما در فاصله دو هفته مانده به پايان ليگ برنامه ريزي خود براي جام حذفي را آغاز كرديم.
انصاري فرد در مورد عملكرد تارتار تصريح كرد: او در اين مدت نتايج خوبي كسب كرده و در اين مدت درايت خود را به كار گرفته است. اين مربي روي مسائل روحي هم تحول ايجاد كرد. او آينده خوبي در زمينه مربيگري خواهد داشت. با توجه به اين وضعيت به قهرماني تيم در جام حذفي خوشبين هستم. البته از زحمات ياوري هم نبايد به راحتي گذشت.
مديرعامل راه آهن در پاسخ به اين سئوال كه چرا با برگزاري بازي برگشت در روز تعطيل (جمعه اول خرداد) موافقت كرده؛ گفت: به دليل شرايط تيم ملي سازمان ليگ از ما خواست با تغيير تاريخ بازي ها موافقت كنيم و ما هم به همين دليل با تغيير تاريخ بازي ها موافقت خود را اعلام كرديم. البته من ابتدا موافق نبودم اما با توجه به توانايي هاي فني بازيكنان اين مورد را قبول كردم.
وي تصريح كرد: با اين حال آن زمان به ما گفتند بازي تيم ملي سوم خرداد است و ما هم به همين دليل مخالفتي نكرديم اما اگر قرار باشد بازي تيم ملي 5 خرداد برگزار شود من به سازمان ليگ نامه خواهم زد كه تاريخ بازي برگشت تغيير كند.
انصاري فرد در ارتباط با اينكه گفته مي شود ذوب آهن براي رسيدن به قهرماني؛ هدف آسيايي شدن تيم سپاهان را نيز دنبال مي كند گفت: به هر حال تيم هاي اصفهاني در حالي كه با هم رقابت دارند به هنگام منافع؛ هواي هم را دارند. اميدوارم مسئولان ورزشي تهران و مردم شهر ري هم از ما همين حمايت ها را به عمل آورند و كنار ما قرار گيرند.
وي يادآور شد: اميدوارم اكنون كه همه اين روزها از فوتبال پاك مي گويند مسئولان هم براي بازي فينال به برگزاري فوتبال پاك نظر ويژه اي داشته باشند و خداي نكرده طوري نشود كه فردي يا مسئولي دنبال اين باشد كه سپاهان به ليگ قهرمانان آسيا برود. بازيكنان راه آهن براي رسيدن به فينال زحمت كشيده اند و نبايد حقي در اين دو بازي تضييع شود.
Hamid_Red
05-17-2009, 04:33 PM
در آستانه ديدار رفت فينال جام حذفي
تارتار: اميدوارم داوران و مسئولان قهرمانان واقعي باشند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: اميدوارم قهرمان واقعي جام حذفي داوران و مسئولان برگزار كننده مسابقات باشند.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0655/A0655015.jpg
مهدي تارتار در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط راه آهن قبل از بازي با ذوب آهن اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سرگذاشته ايم و امروز هم بر اساس تاكتيك ذوب آهن تمرين كرديم.
وي افزود: ذوب آهن تيم پرمهره اي است و كادر فني خوبي دارد. در چند بازي اخير نشان داده ايم كه از پتانسيل بالايي برخورداريم. هدف همه ما در اين مجموعه اين است كه به قهرماني برسيم.
تارتار تصريح كرد: روي اين موضوع كه ذوب آهن قهرمان شود تا سپاهان به عنوان تيم چهارم راهي ليگ قهرمانان شود، فشاري روي تيم ما نيست. در ليگ دو بازي با ذوب آهن انجام داديم كه پاياپاي بود. با اين حال اميدوارم قهرمان واقعي اين رقابت ها داوران و مسئولان برگزار كننده باشند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا در اين باره نگران هستند؛ عنوان كرد: چون تيم سومي هست كه از نتيجه اين بازي نفع مي برد. همان طور كه در ليگ شاهد فوتبال پاك بوديم اميدوار هستيم در فينال جام حذفي هم اين اتفاق رخ دهد.
سرمربي راه آهن با اعتراض به برگزاري بازي برگشت اين تيم در روز تعطيل گفت: به خاطر بازي هاي تيم ملي و اهميت شرايط تيم ملي قبول كرديم كه تاريخ برگزاري فينال تغيير كند اما به شرطي قبول كرده بوديم كه بازي تيم ملي سوم خراداد برگزار شود. وقتي قرار است تيم ملي 5 خرداد بازي كند چه لزومي دارد جمعه مقابل ذوب آهن بازي كنيم. اين تاريخ براي من جاي سئوال دارد.
تارتار كه داماد فيروز كريمي است در مورد اينكه از تجربيات اين مربي براي بازي فينال استفاده مي كند يا خير اظهار داشت: من 20 سال است كه از تجربيات ايشان استفاده مي كنم. براي بازي با ذوب آهن هم از كمك ايشان بهره مي برم.
ديدار رفت فينال جام حذفي فردا از ساعت 17 در ورزشگاه اكباتان برگزار مي شود. ديدار برگشت اول خرداد برگزار خواهد شد.
Hamid_Red
05-17-2009, 04:34 PM
محمدي: فعلا امكان تغيير تاريخ فينال برگشت نيست
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: با توجه به شرايطي كه وجود ندارد فعلا امكان تغيير تاريخ برگزاري ديدار برگشت فينال نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663517.jpg
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اعتراض باشگاه راه آهن مبني بر تغيير تاريخ برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي از روز جمعه به روز غير تعطيل اظهار داشت: مسئولان راه آهن با سازمان ليگ تماس گرفته اند و اين موضوع را اعلام كرده اند اما ما هم با توجه به درخواست كميته تيم هاي ملي اين تاريخ را انتخاب كرديم.
وي ادامه داد: اين اعتراض را پيگيري مي كنيم اما فعلا امكان تغيير زمان بازي نيست. ضمن اينكه ورزشگاه فولاد شهر 5 هزار نفر در خود جاي مي دهد كه در روز تعطيل و غير تعطيل پر مي شود.
تيم هاي راه آهن و ذوب آهن فردا و روز جمعه( اول خرداد) ديدارهاي رفت و برگشت فينال جام حذفي برگزار مي كنند.
Hamid_Red
05-17-2009, 04:34 PM
آذري در گفت و گو با فارس:
آسيايي شدن سپاهان را به يك تيم تهراني ترجيح مي دهم
خبرگزاري فارس: مديرعامل ذوب*آهن گفت: مي*خواهيم با قهرماني در جام حذفي، اصفهان يك نماينده ديگر براي فصل بعد ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0656/A0656970.jpg
سعيد آذري در آستانه ديدار پاياني جام حذفي برابر راه آهن و با توجه به حساسيت 2 مسابقه رفت و برگشت مصاحبه اي را با خبرگزاري فارس انجام داده كه آن را در زير مي خوانيم:
فارس: نظرتان در مورد ديدار فينال جام حذفي مقابل راه*آهن چيست؟
علاوه بر رقابت در ليگ برتر، احساسم اين است حضور در يك مسابقه نهايي ديگر مهر تأييدي بر توانمندي*هاي باشگاه ذوب*آهن و به ويژه در رشته فوتبال است. با توجه به اينكه قهرماني ليگ برتر را از دست داديم در اين مرحله مي*توانيم يكبار ديگر شايستگي*هايمان را اثبات كرده و نشان دهيم كه بيهوده در مسابقات ليگ برتر تا روز آخر صدرنشين نبوديم. ما با قهرماني در جام حذفي ثابت مي كنيم كه باشگاه ذوب*آهن لياقت قهرماني در ليگ برتر را نيز داشت.
فارس: به نظر مي رسد همچنان عدم قهرماني در ليگ برتر آزارتان مي دهد؟
بازيكنان، كادر فني و هواداران ما لايق اين قهرماني بودند و با وجود اينكه با تفاضل گل دوم شديم،* اما هرگز مأيوس نشديم و با تمام تلاش جنگيديم. برنامه*هاي حساب شده كادر فني را به ثمر رسانده و به همين دليل در شرايط فعلي ما در ديدار پاياني جام حذفي براي قهرماني مبارزه مي كنيم.
فارس: بازي فردا با راه آهن را چگونه مي بينيد؟
ما در فينالي هستيم كه بسياري ار تيم*هاي بزرگ از حضور در آن بازماندند. حتي استقلال قهرمان ليگ در رفسنجان مغلوب مس رفسنجان شد و نتوانست به مراحل بعدي صعود كند، اما بازيكنان شايسته ما خود را به اهداف از پيش تعيين شده*اي كه داشتيم به فينال رساندند و از اين بابت خوشحال هستم. اميدوارم با پيروزي در 2 بازي كه در پيش داريم مزد زحماتشان را گرفته و يكبار ديگر شايستگي*هايشان را به اثبات برسانند.
فارس: با توجه به اينكه در ليگ برتر دوم شديد و سهميه آسيا براي ذوب*آهن قطعي شد؛ آيا با جديت به دنبال قهرماني در اين جام خواهيد بود؟
اگر قرار بود با اين تفكر به ميدان برويم در همان بازي اول از جام حذفي كنار مي*رفتيم. تمام تلاشمان اين است كه به همه فوتبالدوستان، فوتبال نويسان و كارشناسان يك بار ديگر اين امر را ثابت كنيم كه ذوب*آهن در حيات 40 ساله*اش روندي اصولي را داشته است و در 6 سال اخير اين روند شدت گرفت.
امروز مي*بينيم كه باشگاه ذوب*آهن نه تنها در رشته فوتبال كه در تمام رشته ورزشي كه در ليگ برتر قرار داشت يك پاي فينال بود. اين موفقيت*ها اتفاقي نيست و بر مبناي حادثه به وجود نيامده است. بازيكنان ما براي رسيدن به فينال تلاش چشمگيري داشتند و اگر قرار بود تا مسابقه پاياني بياييم و بي انگيزه شويم كه سهميه گرفته*ايم در همان مسابقات اول كنار مي*كشيديم. مطمئن باشيد تمام تلاشمان را خواهيم كرد و بازيكنان ما براي اعاده حيثيت مجدد در 2 مسابقه پيش و رو با انگيزه كامل به ميدان رفته و براي رسيدن به قهرماني تا لحظه آخر مي*جنكند.
فارس: نظرتان راجع به باشگاه راه*آهن و مديريت اين تيم چيست؟
مطمئن باشيد راه*اهن رقيبي سرسخت براي ما در بازي فينال خواهد بود. اين تيم از گروهي صعود كرد كه تيم*هاي قدرتمندي در آن حضور داشتند و اين نشان دهنده شايستگي بازيكنان و مديريت باشگاه راه*آهن است. 2 بازي فينال براي هيچكدام از 2 تيم ديداري راحت نيست و حتي بازي اول كه به ميزباني اين تيم است مي*تواند بازي سخت تري براي ما باشد. رسيدن راه*آهن به اين مرحله مي*تواند نمره*اي عالي براي انصاري*فرد به عنوان يك مدير ورزشي باشد كه سال*ها به فوتبال ايران و تيم ملي خدمت كرده و اين وظيفه مديران راه*آهن است كه از زحمات و خدمات وي تشكر و قدرداني كنند. آنها اگر قهرمان نشوند چيزي از ارزش*هايشان كم نخواهد شد. اميدوارم در جريان مسابقه و در حوزه مديريتي شاهد يك بازي جوانمردانه باشيم. انصاري فرد چهره*اي شناخته شده است و اميدواريم كه 2 بازي نهايي هم تماشاگر پسند باشد و تيمي كه شايسته تر قهرمان شود.
فارس: اگر قهرمان شويد سپاهان به عنوان تيم چهارم ليگ به ليگ قهرمانان آسيا صعود خواهد كرد، اين موضوع چقدر مي*تواند در ديدار فينال به شما انگيزه ببخشد؟
ما قاعدتاً شيوه تفكرمان اين است كه با توجه به جامي كه از دست داده*ايم دنبال اعاده حيثيت خودمان باشيم و مهر تآييدي بر شايستگي* هايمان بزنيم. با توجه به اين موضوع كه براي اولين بار تيمي در ليگ ايران با تفاضل گل قهرمان شد بنابراين با اين شايستگي مي*خواهيم با قهرماني در جام حذفي به دنبال اعاده حيثيت باشگاه ذوب*آهن باشيم. ما مي*خواستيم به همه ثابت كنيم كه ذوب*آهن با سيستم به اينجا رسيده و به قول بعضي از كارشناسان جرقه نبود كه خاموش شود.
پس از اثبات اين موضوع چون اصفهاني هستيم و قلبمان براي مردم اصفهان مي*تپد و به عنوان يك اصفهاني ترجيح مي*دهم سپاهان به عنوان تيم چهارم ايران به ليگ قهرمانان آسيا صعود كند. تمام تلاشمان را مي*كنيم كه بتوانيم با قهرماني در جام حذفي سهميه اصفهان را به 2 تيم رسانده كه اين امر هم عواقب اجتماعي خوبي خواهدداشت، زيرا اصفهان استاني تأثيرگذار در تاريخ ايران پس از انقلاب اسلامي بوده و در هنگام جنگ هم استاني مؤثر به شمار مي*رود. اصفهان در ورزش ايران هم استاني تعيين كننده است. ما با تمام توان مي*جنگيم و ترجيح مي*دهم تيم سپاهان به سهميه ايران اضافه شود تا يك تيم ديگر از تهران.
فارس: براي فصل آينده با منصور ابراهيم زاده توافقات نهايي شده است؟
ما صحبت*هايمان را با ابراهيم زاده انجام داده*ايم. سال گذشته هم در همين حد صحبت كرديم و ابراهيم زاده كارش را آغاز كرد و هيچ مشكلي در ادامه همكاري نخواهيم داشت و بدون شك اين اتفاق خواهد افتاد و اميدواريم كه ابراهيم زاده پس از مسابقات جام حذفي به جمع بندي رسيده و در تيم ماندگار شود. مطمئن باشيد كه ابراهيم زاده باشگاهش را دوست دارد و اولويت اولش با ذوب*اهن خواهد بود و در مورد ادامه همكاري مشكلي وجود ندارد.
فارس: با توجه به اين موضوع كه تيم*هايي كه هم اكنون سرمربي نداشته و به دنبال ابراهيم زاده هستند چه نظري داريد؟
به جاي تكذيب اين مسائل افتخار مي*كنم كه در حال حاضر ابراهيم زاده تبديل به سرمربي بزرگي شده است كه تمام تيم*هاي بزرگ ايران بر روي او نظر داشته و وي را مي*خواهند. اين در راستاي يك همكاري متقابل به وجود آمد و اگر ابراهيم زاده امروز نامزد سرمربيگري تيم ملي مطرح مي*شود باعث افتخار باشگاه ذوب*آهن است و ما مي*توانيم افتخار كنيم كه يك اصفهاني با اين سطح دانش و عملكرد گزينه مربيگري بسياري از تيم*هاي ايران است زيرا ابراهيم زاده به عنوان يك معلم امسال يك كار تأثيرگذار را انجام داد.
فارس: براي سال آينده برنامه خاصي براي حضور در آسيا داريد؟
ما بازيكنان بزرگي در تيم داريم و تا كنون هم با تكيه بر همت بازيكنان خود پيش آمديم و اولين كاري كه براي فصل آينده مدنظر دارم اين است كه با تمام توان تلاش مي*كنيم تا كل مجموعه را براي فصل آينده حفظ خواهيم كرد و مي*خواهيم اين نظم تيمي را كه به سختي به وجود آمده به راحتي بر هم نزنيم زيرا اين بازيكنان سال*ها در كنار هم بازي كرده و به همين دليل امسال توانستيم نتيجه آينده نگري خود را با اين ثبات تيمي به دست بياوريم. كليه برنامه ها را با شركت در يك نشست مطبوعاتي پس از فينال جام حذفي اعلام خواهيم كرد.
Masoud
05-18-2009, 08:01 PM
جام حذفي فوتبال/
راه*آهن فينال اول را برد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي راه آهن و ذوب آهن با نتيجه يك بر صفر به سود تيم راه آهن به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار رفت تيم هاي راه آهن و ذوب آهن در فينال جام حذفي از ساعت 17 در ورزشگاه اكباتان آغاز شد.
دو تيم با ارائه بازي سرد و كسل كننده در پايان نيمه اول بدون باز شدن دروازه ها بازي را به پايان بردند.
در نيمه دوم نيز دو تيم تغييري در نوع بازي خود ندادند تا اينكه در دقيقه 88 مجتبي زارعي براي راه آهن موفق به گلزني شد. براي مشخص شدن قهرمان بايد دو تيم بازي برگشت را برگزار كنند. بازي دوم دو تيم جمعه هفته جاري( اول خرداد) در فولاد شهر برگزار مي شود.
قضاوت اين مسابقه بر عهده خداداد افشاريان بود. وي به تقوي و حسين پاشايي از راه آهن و حدادي فر و مسلمان از ذوب آهن كارت زرد داد.
Masoud
05-18-2009, 09:02 PM
پس از برد مقابل ذوب*آهن
تارتار: به غيرت و شرف بازيكنانم درود مي*فرستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه*آهن گفت:* به غيرت و شرف بازيكنانم درود مي*فرستم كه با تمام وجود بازي كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس،* مهدي تارتار پس از برد يك بر صفر مقابل ذوب*آهن در جمع خبرنگاران تصريح كرد: دو تيم بازي زيبايي را به نمايش گذاشتند و خوشحال هستم كه در بازي اول پرقدرت ظاهر شديم. اميدوارم در پايان جام حذفي نيز فوتبال پاك قهرمان شود.
وي افزود: 5 سال است كه در كنار بازيكنان راه*آهن هستم و به شرف و غيرت آنها درود مي*فرستم. بازيكنان من دوست دارند قهرمان شوند و امروز نشان دادند كه مي توانند اين كار را انجام دهند.
تارتار ادامه داد: تنها گلايه من اين است كه چرا بازيكنان ما با اين پتانسيل در تيم ملي حضور ندارند. ما نايب قهرمان ليگ برتر را در تهران شكست داده*ايم. براي رسيدن به اين هدفمان بايد بازيكنان بزرگي داشته باشيم كه خوشبختانه آنها را امروز در زمين ديديم اما نمي*دانم چرا آنها در تيم ملي نيستند.
وي يادآور شد:* ذوب*آهن در بازي امروز حتي يك موقعيت هم نداشت. من و ساير همكارانم كه هدفمان قهرماني است به خوبي توانستيم اين تيم را آناليز كنيم.
سرمربي راه*آهن در خصوص بازي برگشت در اصفهان گفت: شرايط بازي در اصفهان براي ما متفاوت است اما نشان داديم مانند بازي*هاي ليگ برتر در خارج از خانه بهتر و قوي*تر ظاهر مي*شويم. فقط اميدوارم با توجه به تعطيلات تيم ملي در يك روز غيرتعطيل در اصفهان به ميدان برويم تا همه چيز عادلانه پيش برود.
اميرحسين
05-18-2009, 09:25 PM
ايول راه آهن
به اميد قهرماني
Masoud
05-18-2009, 10:53 PM
محمدحسن انصاریفرد:
در کار تارتار دخالت نمی کنم / با جام قهرمانی به تهران باز می گردیم
مدیرعامل باشگاه راه آهن شهرری با تمجید از عملکرد بازیکنان این تیم اظهار داشت که یک گام دیگر تا موفقیت نهایی این تیم و به بار نشستن برنامه ریزی مسئولان باشگاه باقی مانده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن انصاریفرد پس از برتری یک بر صفر عصر دوشنبه تیمش برابر ذوب آهن اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: ما برای قهرمانی در جام حذفی برنامه ویژه داشتیم و از این برنامه یک بازی دیگر تا موفقیت نهایی باقی مانده است.
وی ادامه داد: تا به امروز لطف خدا شامل حال ما شده است و با تلاش بازیکنان و همت مهدی تارتار که تیم راه آهن را به بالاترین درجه فنی رسانده است، توانسته ایم نیمی از راه قهرمانی را طی کنیم.
مدیرعامل باشگاه راه آهن شهرری تاکید کرد: مطمئن هستم در باری برگشت هم تیم راه آهن مقابل ذوب آهن به برتری خواهد رسید و با جام قهرمانی به تهران باز می گردد.
انصاریفرد در پایان گفت: از آنجایی که من تجربه سرمربیگری را دارم، به هیچ عنوان در کار تارتار دخالت نمی کنم، بلکه بستر را برای کار وی و دستیارانش فراهم می کنم. تارتار برای هدایت تیم راه آهن در همه زمینه ها اختیار تام دارد و در کارش دخالت نمی کنیم.
Masoud
05-18-2009, 10:54 PM
مجتبی زارعی:
شانس قهرمانی راه آهن بیشتر است / برای گلزنی خطا نکردم
زننده گل برتری تیم راه آهن در دیدار رفت فینال جام حذفی باشگاه های کشور شانس تیمش را برای قهرمانی در این مسابقه بیشتر از حریف دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی زارعی که پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر ذوب آهن اصفهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: هنوز کارمان تمام نشده است و یک 90 دقیقه و شاید 120 دقیقه دیگر در اصفهان پیش رو داریم اما با این پیروزی شانس قهرمانی ما نسبت به تیم ذوب آهن 70 به 30 است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ما سعی کردیم در جریان این دیدار خوب و با برنامه بازی کنیم، زیرا پیروزی در این دیدار خانگی برای ما اهمیت داشت که در نهایت به این مهم دست یافتیم.
زننده گل برتری تیم راه آهن در دیدار رفت فینال جام حذفی باشگاه های کشور ادامه داد: این یک گل بسیار تعیین کننده بود و جبران آن توسط حریف بسیار سخت است و امیدوارم در بازی برگشت با حفظ این برتری عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
زارعی در پایان در مورد صحنه ای که موفق شد گل برتری تیمش را به ثمر برساند، گفت: به هیچ عنوان خطای هندی انجام ندادم، شاید من هم اگر جای مدافعان ذوب آهن بودم برای توجیه عملکرد خودم اعلام می کردم مهاجم حریف با دست توپ را زده است.
دیدار رفت فینال مسابقات جام حذفی باشگاه های کشور که عصر امروز(دوشنبه) در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار شد، در نهایت با پیروزی یک بر صفر تیم فوتبال راه آهن شهرری برابر ذوب آهن اصفهان به پایان رسید.
Masoud
05-18-2009, 10:54 PM
منصور ابراهیم زاده :
تیمی که در نهایت قهرمان می شود ذوب آهن است/ بدشانس بودیم
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن با ابراز امیدواری از پیروزی تیمش در دیدار برگشت فینال جام حذفی گفت: مطمئنم تیمی که در پایان دو دیدار رفت و برگشت قهرمان می شود، ذوب آهن است.
به گزارش خبرنگار مهر، منصور ابراهیم زاده پس از شکست یک بر صفر عصر دوشنبه تیمش برابر راه آهن شهرری در دیدار رفت جام حذفی باشگاههای کشور با بیان این مطلب افزود: ما برای برد به مصاف راه آهن آمده بودیم و به تساوی فکر نمی کردیم. تا آخرین لحظه هم برای رسیدن به این هدف تلاش کردیم اما حریف از تک موقعیت خود استفاده کرد و به پیروزی رسید.
وی رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در محرومیت خلعتبری را موجب تغییر برنامه های تیم ذوب آهن در آخرین لحظه پیش از دیدار با راه اهن خواند و افزود: با رایی که کمیته استیناف صادر کرد، قبل از بازی برنامه ما تغییر کرد اما با این حال در نیمه اول نمایش خوبی داشتیم و صاحب چند موقعیت گلزنی شدیم اما موفق به استفاده از آنها نشدیم.
منصور ابراهیم زاده خستگی را عاملی بازدارند برای تیم ذوب آهن عنوان کرد و گفت: تیم ما یک بازی پرفشار 120 دقیقه ای برابر صبای قم را پشت سرگذاشت اما راه آهن با یک بازی خانگی و 90 دقیقه ای به فینال راه یافت. با این شرایط دو تیم در وضعیتی متفاوت برابر هم صف آرایی کردند.
وی ادامه داد: در مسابقات جام حذفی فاصله بین تیم ها بسیار کم است . بازی برگشت مانده است و می توانیم این شکست را در اصفهان جبران کنیم.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن یادآور شد: ما در بازیهای گذشته و حتی دیدار با فولاد که باعث از دست رفتن قهرمانی شد خوب بازی کردیم اما شانس یار ما نبود. تیم ما استرس ندارد وشاید تنها مشکل ما خستگی بازیکنان باشد.
ابراهیم زاده در مورد غیبت خلعتبری گفت: ما در دیدار برابر صبا در غیاب این بازیکن و اشجاری در خانه حریف به برتری رسیدیم. بازیکنان ذوب آهن معروف هستند که انجام کارهای سخت را دوست دارند.
وی ادامه داد: قهرمان در اصفهان مشخص می شود و مطمئن باشید که ذوب آهن تیم قهرمان رقابتهای جام حذفی خواهد بود.
Masoud
05-18-2009, 10:57 PM
فدراسيون عدالت را اجرا كند
مهدي تارتار:
گام بزرگي براي قهرماني در جام حذفي برداشتيم
چرا هيچ بازيكني از راه آهن به تيم ملي دعوت نشده است سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: گام بزرگي براي قهرماني در جام حذفي برداشتيم.
به گزارش ايسنا، مهدي تارتار در پايان بازي تيم*هاي راه آهن شهرري و ذوب آهن اظهار داشت: بازيكنان راه آهن ازجان و دل مايه گذاشتند و با تمام توان بازي كردند. از تك تك آنها تشكر مي*كنم و معتقدم گام بزرگي به سوي قهرماني در جام حذفي برداشتيم.
وي افزود: سوال من اين است كه چرا با وجود اين موفقيت*هاي تيم راه آهن هيچ بازيكني از تيم راه آهن به تيم ملي فوتبال ايران دعوت نشده است. بازيكنان ما با تلاش خود تيم را تا فينال جام حذفي پيش آوردند و امروز هم توانستيم تيمي را كه تنها به دليل تفاضل گل نايب قهرمان ليگ برتر شده است را شكست دهيم و يك گام به سوي قهرماني برداريم. با اين حال اين بازيكنان پرتلاش و بااستعداد تيم راه آهن جايي در تيم ملي ندارند. چرا تيم ملي از حضور اين بازيكنان استفاده نمي*كند.
تارتار درباره*ي اينكه چگونه به موفقيت تيمش در جام حذفي ايمان داشت، گفت: من به بازيكنان تيم خود و مجموعه كادر فني كه در كنارم بودند ايمان داشتم. آنها در كنار من از جان مايه گذاشتند تا به اين موفقيت برسيم.
تارتار ادامه داد: من بايد اين اطمينان را پيدا مي*كردم كه تمامي بازيكنان هدفشان قهرماني است و خوشبختانه با توجه به اينكه 5، 6 سال در كنار اين بازيكنان بودم اين رشد و پيروزي طلبي را در آنها ديدم.
تارتار درباره*ي بازي برگشت نيز گفت: در هر صورت بازي دشواري خواهيم داشت چرا كه حريف در خانه*ي خود بازي مي*كند و از امتياز ميزباني برخوردار است، با اين حال بازيكنان ما در بيرون از خانه هم نتايج خوبي كسب كرده*اند و در پايان جام حذفي نيز شايستگي*هاي خود را نشان مي*دهند.
سرمربي تيم راه آهن ادامه داد: درباره*ي بحث بازي برگشت اميدواريم فدراسيون فوتبال با تغيير زمان يك روزه*ي اين بازي موافقت كند چراكه ما در يك روز غيرتعطيل ميزبان تيم ذوب آهن بوديم و اكنون عدالت اين است كه آنها هم در يك روزغيرتعطيل ميزبان راه آهن باشند و تصور نمي*كنم مشكلي براي اين كار وجود داشته باشد چراكه تا زمان بازي تيم ملي نيزفرصت كافي هست و تيم*ها مي*توانند ريكاوري بهتري انجام دهند.
تارتار درباره*ي اين كه در صورت قهرماني در جام حذفي سرمربي*گري راه آهن را انتخاب مي*كند يا بعنوان بازيكن به كار خود ادامه مي*دهد، نيز گفت: تمام تمركز من بر روي جام حذفي است. اميدوارم كه بتوانيم قهرمان شويم و من تا پايان جام حذفي و به اميد خدا كسب اين جام به موضوع ديگري فكر نخواهم كرد.
سرمربي تيم فوتبال راه آهن درباره*ي بازي امروز نيز گفت: در هر صورت آنچه كه ديديد زحمات بازيكنان تيم راه آهن بود البته شرايط مسابقه به گونه*اي بودكه فرصتهاي زيادي نداشتيم اما از حداقل فرصتهاي خوداستفاده كرديم و توانستيم پيروز شويم.
Masoud
05-21-2009, 06:06 PM
درخواست سپاهان از هواداران:
ذوب آهن را در فينال تنها نگذاريد
خبرگزاري فارس: باشگاه سپاهان از هوادارن اين باشگاه خواست در مسابقه برگشت فينال جام حذفي از ذوب*آهن حمايت كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه فولاد مباركه سپاهان با صدور اطلاعيه*اي از هوادارانش درخواست كرد روز جمعه؛ اول خرداد در ديدار برگشت ژفينال جام حذفي كه بين دو تيم ذوب*آهن و راه**آهن در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود،* با حضور پرشور خود، شاگردان منصور ابراهيم زاده را براي قهرماني در اين رقابت*ها ياري كنند.
در اين بيانيه آمده است:
"باشگاه فولاد مباركه سپاهان افتخار آفريني تيم ذوب آهن را افتخار خود و متعلق به كل ورزش استان مي*داند. به همين منظور از همه هواداران متعصب تيم باشگاه فولاد مباركه سپاهان مي خواهيم تا در روز جمعه يكم خردادماه و در ديدار برگشت مسابقه فينال جام حذفي باشگاه*هاي ايران كه تعيين كننده قهرمان اين رقابت*هاست، ورزشگاه فولاد شهر را با حضورشان مزين كنند و با شعارهاي پرشورشان به شاگردان شايسته منصور ابراهيم*زاده اجازه كسب هيچ نتيجه اي به جز قهرماني را ندهند. به ياري خدا اين جام در اصفهان ماندگار مي*شود و باز هم اقتدار فوتبال خطه اصفهان براي همه ايرانيان به اكران در خواهد آمد. "
ديدار رفت دو تيم در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار شد و با تك گل دقايق پاياني مجتبي زارعي با نتيجه يك بر صفر به سود راه*آهن به پايان رسيد.
مسابقه برگشت از ساعت 17 فردا در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي*شود
Masoud
05-22-2009, 12:14 PM
معرفی قهرمان جام حذفی امروز
1 خرداد 1388 10:19
قهرمان مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های ایران امروز مشخص خواهد شد.
به گزارش شبكه خبر، در دور برگشت دیدار پایانی این رقابتها تیم ذوب آهن اصفهان در حالی از 17 ساعت امروز در ورزشگاه فولاد شهر پذیرای راه آهن شهر ری خواهد بود كه در دیدار رفت با یك گل مغلوب این تیم شده است.
قضاوت این دیدار را سعید مظفری زاده به كمك علیرضا كهوری و سعید علی نژادیان بر عهده خواهند داشت
Masoud
05-22-2009, 08:39 PM
/حاشيه مراسم قهرماني ذوب آهن/
ابراهيم زاده درگير شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با يكي از ماموران درگيري لفظي شديدي پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از قهرماني ذوب آهن و در جريان برگزاري جشن قهرماني با يكي از ماموران درگيري لفظي شديدي پيدا كرد. حتي سعيد آذري مديرعامل ذوب آهن وارد ماجرا شد و در نهايت با دخالت يكي از فرماندهان نيروي انتظامي اين ماجرا فيصله پيدا كرد
m2stech
05-23-2009, 02:42 PM
اظهارات جالب توجه سرمربی ذوب آهن پس از قهرمانی در جام حذفی!!
http://www.seemorgh.com/news/desktopmodules/icontent2/showimage.aspx?id=31151&t=y&w=300&h=200&type=1
سرمربی تیم فوتبال ذوب*آهن اصفهان گفت: قهرمانی استقلال در لیگ برتر با توجه به قانون جبر و احتمالات شانسی بود.
منصور ابراهیم زاده پس از قهرمانی در جام حذفی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما مزد زحمات یكسال اخیر را گرفتیم. این قهرمانی متعلق به مجموعه ذوب*آهن از كارخانه تا تماشاگر و پرسنل است. با این قهرمانی دو تیم از اصفهان به رقابت*های آسیایی راه پیدا كردند و این در تاریخ می*ماند؛ نه آنكه ما در اهواز شكست بخوریم و با باخت*مان بگویند فوتبال پاك شده است. ما آنجا هم جوانمردانه بازی كردیم.
وی ادامه داد: با توجه به قانون جبر و احتمالات كه از 9 حالت فقط در یك حالت استقلال قهرمان لیگ می*شد باید بگویم قهرمانی استقلال شانسی بود البته نمی*خواهم قهرمانی این تیم را لوث كنم.
سرمربی ذوب*آهن عنوان كرد:* در شروع مسابقه با نظم تیمی كه داشتیم طبیعی بود كه به گل برسیم. بعد هم یك گل دیگر زدیم اما به دلیل بی*دقتی گلی از حریف خوردیم كه مانند گلی بود كه در تهران از راه*آهن دریافت كردیم. شاید در این قضیه من هم بی*دقتی كردم اما در نیمه دوم با حركات تمرین شده به گل*های بیشتری رسیدیم و بازیكنان نشان دادند كه تاكتیك*پذیر هستند.
ابراهیم*زاده تصریح كرد: جامی را فتح كردیم كه سایر تیم*ها كمتر به آن فكر می*كنند اما پس از مسابقه با فولاد به این جام فكر كردیم و قهرمان شدیم. این قهرمانی را به سپاهانی*ها تقدیم می*كنم. امیدوارم هر دو تیم نمایندگان خوبی برای فوتبال ایران در آسیا باشند.ما می خواهیم نماینده شایسته*ای در آسیا باشیم.
وی در مورد برنامه*های فصل آینده*اش گفت: از ذوب*آهن نمی*روم؛ مگر آنكه مرا بیرون كنند یا اینكه بر سر قرارداد با این باشگاه به توافق نرسم. هدف ما برای فصل آینده حفظ اسكلت اصلی تیم است. می*خواهیم بازیكنان خارجی خوبی انتخاب كنیم و با توجه به ممنوعیت جذب دروازه*بان خارجی به دنبال این هستیم كه یك دروازه*بان خوب بگیریم. در شروع فصل بدنسازی نیز می*خواهیم به گونه*ای عمل كنیم كه هر چهار روز یكبار بتوانیم مسابقه بدهیم و بازی*های تداركاتی با تیم*های عربستانی و اماراتی برگزار كنیم چرا كه احتمال دارد در مسابقات آسیایی با آنها هم*گروه شویم.
سرمربی ذوب*آهن در مورد اظهارات محمد مایلی*كهن در مورد برخی از مربیان گفت: او مربی خوبی است و من در دانشگاه با او زندگی كرده*ام. مایلی كهن آدم رك و صریحی است و اگر حرفی می*زند حتماً اطلاعاتی دارد اما من در جریان نیستم و بهتر است مسئولان این مسئله را دنبال كنند. این موضوع در حیطه وظیفه من نیست.
Hamid_Red
05-23-2009, 03:11 PM
به دليل سانحه رانندگي
كمك داور ديدار فينال جام حذفي به بيمارستان انتقال يافت
خبرگزاري فارس: كمك داور ديدار فينال جام حذفي فوتبال بامداد امروز به دليل سانحه رانندگي به بيمارستان انتقال يافت.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639808.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا كهوري شب گذشته پس از ديدار ذوب*آهن و راه*آهن با يك دستگاه خودروي سواري به همراه دو تن از دوستانش اصفهان را به مقصد جيرفت ترك كرد.
در ساعت 4 بامداد و در حالي كه اين سه، سوار بر خودروي زانتيا بودند به دليل سرعت بيش از حد،* در جاده كمربندي كرمان به سمت جيرفت در يك پيچ، تعادل خودرو بر هم خورد و به پلي كه در آن نزديكي بود، برخورد كرد.
بر اثر اين سانحه عليرضا كهوري كه در صندلي جلو نشسته بود از ناحيه پهلو دچار مشكل شد و راننده خودرو از ناحيه دنده آسيب ديد اما مشكلي براي نفر سوم پيش نيامد.
اين كمك داور بلافاصله به بيمارستان منتقل تا مورد معاينه پزشكان قرار گيرد.
وي هم اكنون در بيمارستاني در كرمان به سر مي برد.
Hamid_Red
05-23-2009, 03:11 PM
در جريان بازي با راه آهن اتفاق افتاد
كشيدگي خفيف مينيسك خارجي اشجاري
خبرگزاري فارس: مينيسك خارجي هافبك ملي پوش تيم فوتبال ذوب آهن دچار كشيدگي خفيف شد.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618852.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي روز گذشته تيم ذوب آهن مقابل راه آهن حسن اشجاري با مصدوميت روبرو شد.
وي با كشيدگي مينيسك خارجي و ساييدگي زانو روبرو شده است. وي كه همراه ديگر ملي پوشان ذوب آهن شبانه راهي تهران شد تا امروز صبح در اردوي تيم ملي حضور داشته باشند، زانوي خود را تحت نظر خانلري پزشك تيم ملي معاينه كرده و پزشك تيم ملي مشكل خاصي را براي اين مصدوميت عنوان نكرده است.
وي بايد امروز استراحت كند.
Hamid_Red
05-23-2009, 03:12 PM
اشجاري: قهرماني حق ذوب آهن بود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ذوب*آهن گفت: قهرماني در جام حذفي كمترين حق تيم ما بود.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0608/A0608358.jpg
حسن اشجاري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته مقابل راه آهن اظهار داشت: بايد امسال به قهرماني مي رسيديم. بعد از دست دادن قهرماني در ليگ برتر كه هنوز هم معتقد هستم اين قهرماني مي تواسنت از آن تيم ما باشد عزم خود را براي قهرماني در جام حذفي جزم كرديم.
وي افزود: اين قهرماني از يك طرف حقانيت تيم ما را ثابت كرد و از سوي ديگر باعث شد سپاهان جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را كسب كند. اين اتفاق به لحاظ فوتبالي اتفاق خوبي است. سپاهان در ليگ قهرمانان تجربه خوبي كسب كرده و حيف بود در دوره بعدي غايب باشد.
اشجاري در مورد تيم راه آهن عنوان كرد: فكر نمي كنم آنها مثل ما مدعي قهرماني بودند اما همين كه تا فينال اين رقابت ها حضور پيدا كردند نشان مي دهد كه تيم خوبي بوده اند. ديروز هم تلاش خود را كردند اما تيم ما انگيزه زيادي داشت و مي خواستيم ثابت كنيم كه قهرمان واقعي ليگ هم ما بوديم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه براي فصل آينده با توجه به قراردادي كه با ذوب آهن دارد چه تصميمي مي خواهد بگيرد گفت: سال هاي زيادي است كه در اصفهان هستم و احساس مي كنم بايد دنبال تغيير در فوتبالم باشم. البته همه چيز بستگي به شرايط دارد و به طور قطع نمي توانم از جدايي ام صحبت كنم. هر چه باشد من بازيكن باشگاه هستم و به تنهايي نمي توانم تصميم بگيرم.
نازنين
05-23-2009, 06:13 PM
از اين اصفهاني ها متنفرمممممم چه سپاهان چه ذوب آهن ..... هم فكرشون كثيفه هم فوتبالشون!!!!
Masoud
05-23-2009, 07:26 PM
جام حذفى تموم شد فقط اين بست باز ميمونه واسه خبرهاى جام حذفى باقى موضوعها بسته و به ارشيو ميره
perspolis7
05-24-2009, 12:27 PM
ذوب آهن هم به حقش رسید ای کاش ما حداقل چهارم شده بودیم
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.