PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار روزانه باشگاه و تيم

صفحه ها : 1 [2]

Hamid_Red
05-18-2009, 04:14 PM
وينگادا: با باشگاه پرسپوليس مشكل مالي ندارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با باشگاه پرسپوليس مشكل مالي ندارم و در بازي مقابل الشباب روي نيمكت مي*نشينم.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0640/A0640534.jpg

نلو وينگادا در حاشيه تمرين امروز در گفت*و*گو* با خبرگزاري فارس اظهار داشت:* بازي با الشباب براي من بسيار حياتي است چون دوست دارم به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنيم.
وي كه از برخي رسانه*ها ناراحت بود، در جواب اين سئوال كه آيا به باشگاه پرسپوليس اعلام كرديد كه در صورت عدم پرداخت پول روي نيمكت نخواهيد نشست؛ *گفت: من هرگز چنين نامه و حرفي به باشگاه نزدم و مترجم من در جريان همه كارهايم است.
اين مربي پرتغالي اضافه كرد: با باشگاه پرسپوليس مشكل مالي ندارم. هميشه گفته ام اگر موردي باشد در خانواده خود حل مي*كنيم. به همين دليل با قدرت هر چه تمام*تر در بازي مقابل الشباب عربستان روي نيمكت پرسپوليس مي*نشينم.
وينگادا خاطرنشان كرد: اميدارم قصدي در كار نباشد تا تيم ما با آرامش لازم به هدف خود برسد. من اگر مشكلي داشته باشيم قطعا آن را بازگو مي*كنم؛ چون ترسي ندارم.

Hamid_Red
05-18-2009, 04:15 PM
هيچ بازيكني نمي تواند ما را دور بزند
انصاري فرد: دستور احمدي نژاد به سود پرسپوليس و استقلال است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: دستور رئيس جمهور براي واگذاري پرسپوليس و استقلال به هواداران به سود اين دو تيم است.

http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0595/A0595412.jpg

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص اظهارات صابر ميرقرباني درباره فسخ قراداد داخلي با اين تيم و انتقاد از عملكرد مديريت باشگاه عنوان كرد: دوست ندارم جواب هر كسي را بدهم چون بايد شان هر كاري رعايت شود اما اگر آقاي مير قرباني قراردادي بياورد كه من زير آن را امضا كرده*ام تمام حرف هايش در رسانه*ها درست است و در غير اين صورت قطعا او اشتباه مي*كند. ما با او قرارداد نبسته ايم.
وي افزود: يك روز نيست كه وارد فوتبال شده*ام. آنهايي كه بايد من را بشناسند،* شناخت كافي از عباس انصاري فرد دارند. به اندازه كافي در اين فوتبال استخوان خرد كرده* و مي*دانم كه به چه دقت در اين شرايط حساس بايد عمل كرد.
مديرعامل پرسپوليس درباره شايعه عدم حضور وينگادا در بازي مقابل الشباب در صورت پرداخت نشدن طلبش از باشگاه تصريح كرد: اين مورد كذب است و عده اي در اين شرايط حساس قصد ضربه زدن به ما دارند. وينگادا يك مربي كاملا حرفه*اي است و همه كارهايش را به صورت مكتوب با من در ميان مي*گذارد. تا به امروز در اين خصوص هيچ مسئله اي مطرح نشده و اگر هم همچين موردي باشد او غير حرفه*اي نيست كه اين حرف را به زبان بياورد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا سيد مهدي رحمتي از شما درخواست پول هاي نجومي داشته، يادآور شد: ما تا به امروز با رحمتي مذاكره*اي نداشته*ايم. باشگاه پرسپوليس داراي چارچوب است كه خارج از آن نمي*توانيم عمل كنيم چون با پول بيت*المال طرف هستيم. افرادي به پرسپوليس مي*آيند كه هم براي ما درآمدزا و هم عصاي دست پرسپوليس باشند.
وي درباره شايعه قرارداد داخلي 2 ساله با صادقي اظهار داشت: قرارداد با اميرحسين صادقي و امثال اين موارد كه در روزهاي گذشته تيتر رسانه*ها شده را تكذيب مي*كنم. سايت باشگاه پرسپوليس ايجاد شده تا در صورت عقد هر گونه قراردادي آن را به اطلاع مردم برساند.
مديرعامل پرسپوليس درباره اظهارات مدير برنامه*هاي آرفي در خصوص اينكه 40 درصد از قرارداد اين بازيكن بايد پرداخت شود گفت: هواداران نگراني نداشته باشند و آرفي را يك پرسپوليسي بدانند. او با قلبش به اين تيم آمده و مشكلي در اين خصوص نداريم.
انصاري فرد اضافه كرد: با بازيكناني كه قرارداد بسته*ايم آنقدر قوي كار كرده*ايم كه نتوانند به راحتي ما را دور بزنند و يا قراردادشان با ما فقط جنبه تبليغاتي داشته باشد.
انصاري فرد در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل الشباب عربستان خاطرنشان كرد: با يك تيم كاملا حرفه*اي بازي مي*كنيم. آنها بازيكنان خوب و درجه يكي دارند. چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا با برتري برابر الشباب به عنوان تيم اول به دور بعد صعود كنيم و بتوانيم حتي در مراحل بالاتر حضور داشته* باشيم.
وي درباره اختلاف كريم باقري و وينگادا گفت: مشكل او حل مي*شود. باقري بازيكن حرفه*اي و بزرگي است و در اين باره مشكل خاصي وجود ندارد.
انصاري فرد در خصوص واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس با دستور رئيس جمهور به مردم تاكيد كرد: من از آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور مردمي و مهندس علي آبادي و علي سعيدلو تشكر مي*كنم. آنها نگاه مردمي به پرسپوليس دارند و اين تصميم مي*تواند براي فوتبال بسيار مهم و به سود اين دو تيم باشد. اميدوار هستم با اين تصميم كارشناسي شده باشگاه*هاي بزرگ پرسپوليس و استقلال مثل هميشه و حتي بيشتر از قبل در بين مردم محبوبيت داشته باشند. تا امروز هم هر تلاشي انجام شده فقط به خاطر رضايت مردم و حضور جوانان در ورزشگاه*ها مخصوصا در بازي*هاي استقلال و پرسپوليس بوده است.
وي درباره ناراحتي بازيكنان از عدم تمديد قراردادشان گفت: پس از بازي با الشباب مذاكره با بازيكنان را آغاز خواهيم كرد.

Hamid_Red
05-18-2009, 04:16 PM
گفت و گوي وينگادا با نيكبخت
حقيقي در تمرين امروز پرسپوليس مصدوم شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز برگزار شد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618843.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10:30 در مجموعه ورزشي مؤسسه خيريه عمل برگزار شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي، آقا وسط، استارت*هاي بلند و كوتاه و فوتبال درون تيمي پرداختند.
* كريم باقري و حميد علي عسكر غايب بودند.
**عليرضا حقيقي در اواسط تمرين دچار مصدوميت جدي از ناحيه مچ پاي چپ شد و تمرين را ترك كرد.
* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت. وي به صورت اختصاصي با بهادر عبدي و نيكبخت نيز گفت*وگو كرد.
* يك دوربين تلويزيوني براي مصاحبه در خصوص انتخابات در تمرين امروز حضور داشت.
* مسعود زارعي به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
* حدود 50 هوادار در محل تمرين حضور داشتند.
* تمرين ساعت 12:30 به پايان رسيد.

Hamid_Red
05-18-2009, 04:16 PM
نوري: منظور من بازيكنان پرسپوليس نبود

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت:* منظور من از افرادي كه در پرسپوليس پشت سر هم حرف مي زنند بازيكنان نبود.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639266.jpg

پژمان نوري در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هيچ وقت دوست نداشتم بازيكن حاشيه*اي باشم و در مصاحبه*اي كه طي دو روز گذشته انجام دادم منظورم به بازيكنان پرسپوليس نبود بلكه هدف ديگري داشتم. البته بهتر است حرفي در اين مورد نزنم. من با بازيكنان پرسپوليس مشكلي ندارم و با تمام آنها دوست هستم.
وي درباره بازي روز چهارشنبه برابر الشباب عنوان كرد: بازي دشواري داريم. بايد خودمان سرنوشت خودمان را رقم بزنيم
نوري ادامه داد: خوشبختانه در شرايط خوبي هستم و اميدوارم در نتيجه*گيري پرسپوليس در بازي مقابل الشباب عربستان تاثيرگذار باشم.

Hamid_Red
05-18-2009, 04:17 PM
نيكبخت:
باشگاه پرسپوليس مشكلات من را حل نكرده است

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فقط به خاطر مردم سر تمرينات حاضر شدم و هنوز باشگاه هيچ كدام از مشكلات من را حل نكرده است.

http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0664/A0664316.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: هرگز مصاحبه*ام را تكذيب نكرده*ام. با وجود قول هايي كه به من داده شده فقط به خاطر مردم سر تمرينات حضور پيدا كرده*ام و متاسفانه هيچ كدام از حرف هايي را كه مسئولين به من زده*اند عملي نشده است.
وي افزود: به خاطر بازي سخت و سرنوشت ساز مقابل الشباب عربستان و با مشورت با دوستان صلاح دانستم در تمرينات پرسپوليس شركت كنم. اميدوارم مسئولان به فكر حل مشكلات باشند.
نيكبخت ادامه داد: با انصاري فرد ديدار داشتم اما متاسفانه علي رغم اينكه روز گذشته اعلام كردند بنا بر قولي كه به من داده بودند مشكلم حل مي*شود برخلاف اين شد.
وي افزود: هيچ پولي از باشگاه نگرفته ام و اگر اينطور باشد دوباره دچار مشكل خواهيم شد.

Masoud
05-18-2009, 05:27 PM
در تمرين امروز اتفاق افتاد
بي*احترامي شديد علي كريمي به خبرنگار فارس
خبرگزاري فارس: بازيكن ملي*پوش باشگاه "فرهنگي " - ورزشي باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز خبرنگار فارس را با بدترين الفاظ مورد خطاب قرار داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، خبرنگار فارس هنگامي كه مشغول صحبت كردن با پژمان نوري بود از سوي علي كريمي مورد اهانت قرار گرفت.
پژمان نوري معتقد بود منظورش در بخشي از مصاحبه* قبلي*اش، بازيكنان نبوده و نفراتي ديگري مدنظر وي بوده*اند.
علي كريمي كه شاهد اين ماجرا بود بلافاصله جلو آمده و گفت: مگر اين خبرنگاران را نمي*شناسي. اينها همان كساني هستند كه هرچه دلشان مي*خواهند مي*نويسند.
اين اتفاق در اوايل تمرين رخ داد. خبرنگار فارس در پايان تمرين از كريمي درخواست كرد ادب را رعايت كند و وارد ماجرايي كه به او ارتباط ندارد؛ نشود.
كريمي اما اين*بار با لحني تند*تر و به كار بردن الفاظي ناشايست و ناسزا گفتن خبرنگار فارس را مورد انتقاد قرار داد.
اين بازيكن گفت: خبرنگارها همان هايي هستند كه بيكار هستند و دروغ مي نويسند.
اين موضوع با وساطت چند ليدر به پايان رسيد اما مشخص نيست چرا كريمي به خود چنين اجازه*اي مي*دهد كه در ماجراي كه به او ارتباطي ندارد وارد شود. ظاهرا او گذشته*اش را فراموش كرده و از ياد برده كه همين خبرنگاراني كه او، آنها را دروغگو خطاب كرده مدت ها براي بازگشتش به تيم ملي و در گذشته از او حمايت كرده اند.

Masoud
05-18-2009, 05:28 PM
درصورت صدرنشینی در گروه؛
پاداش میلیونی برای پرسپولیسی ها

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت صدرنشینی این تیم در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پاداش میلیونی دریافت خواهند کرد.

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت صدرنشینی این تیم در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پاداش میلیونی دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مدیرعامل و هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران به بازیکنان و کادر فنی این یتم اعلام کردند در صورت پیروزی مقابل الشباب و صدرنشینی در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا به هر کدام از بازیکنان پاداش میلیونی پرداخت خواهد شد.

Masoud
05-18-2009, 05:31 PM
رد شایعه عدم حضور روی نیمکت پرسپولیس؛
وینگادا در گفت وگو با ایپنا: هیچ مشکلی ندارم/مقابل الشباب روی نیمکت می نشینم

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این که گفته می شود دردیدار مقابل الشباب روی نیمکت پرسپولیس نمی نشینم شایعه است و من برای این بازی آمادگی کامل دارم.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این که گفته می شود دردیدار مقابل الشباب روی نیمکت پرسپولیس نمی نشینم شایعه است و من برای این بازی آمادگی کامل دارم.

ادواردو نلو وینگادا در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: علی رغم تمام شایعات امروز درتمرین پرسپولیس حاضر شدم چون سرمربی این تیم هستم ومی خواهم با این تیم در آسیا نتایج خوبی کسب کنم. این که گفته می شود من با باشگاه اختلاف دارم و نمی خواهم دردیدار مقابل الشباب روی نیمکت باشم فقط یک شایعه است.

وی ادامه داد: برای دیدار مقابل الشباب روی نیمکت خواهم نشست و به همراه شاگردانم می خواهیم یک پیروزی بزرگ را به دست بیاوریم و به عنوان تیم اول صعود کنیم.

گفتنی است وینگادا صبح امروز در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد و بازیکنان این تیم را تمرین داد.

Masoud
05-18-2009, 05:31 PM
غیاب کریم باقری؛
پرسپولیس با ملی پوشانش تمرین کرد

تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح امروز در غیاب کریم باقری و با حضور تمام ملی پوشانش یک جلسه تمرینی را برگزار کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح امروز در غیاب کریم باقری و با حضور تمام ملی پوشانش یک جلسه تمرینی را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، تمرین صبح امروز(یکشنبه) پرسپولیس راس ساعت 10:30 در زمین چمن ورزشگاه خیرالعمل برگزار شد. در این تمرین کریم باقری کاپیتان ملی پوش سرخپوشان به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر حضور نداشت و در کمپ تیم ملی تمرینات فیزیوتراپی انجام داد اماسایر ملی پوشان پرسپولیس حضور داشتند و به همراه سایر بازیکنان تمرین کردند.

تمرین پرسپولیس راس ساعت 12 نیز به اتمام رسید و از فردا(دوشنبه) اردوی سرخپوشان برای دیدار مقابل الشباب آغاز خواهد شد.

Masoud
05-18-2009, 05:36 PM
پژمان نوري:
حاشيه سازان فقط اسم پرسپوليس را مي دانند
پژمان نوري گفت*: حاشيه سازان فقط به دنبال هر كاري هستند تا تيم ما را به حاشيه ببرند انگار كه فقط پرسپوليس در ليگ برتر وجود دارد.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس درگفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود:* تيم ما حتي در آرام ترين و ضع هم باشد باز هم به نحوي حاشيه سازان براي پرسپوليس حاشيه اي درست مي كنند.

وي تاكيد كرد: در حال حاضر مشغول آماده شدن برابر الشباب هستيم و با توجه به اينكه صعود ما قطعي شده است اما بازيكنان براي اين بازي انگيزه بالايي دارند.

نوري اظهار داشت: در اين چند هفته اخير هر روز يكسري حاشيه كه بيشترشان هم صحت نداشت و فقط براي فروش روزنامه هايشان بود در مورد تيم ما درست كردند.

وي عنوان كرد: به هر حال در تيم هاي بزرگ پرستاره از اين اتفاقات رخ مي دهد ولي خوشحالم كه مديران باشگاه توانستند به خوبي جلوي اين حاشيه ها را بگيرند تا با آرامش خاطر به مصاف الشباب برويم./د

Masoud
05-18-2009, 05:40 PM
ميثاق معمارزاده:
تنها اميدم به بازيهاي آسيايي است
دروازه بان تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: با توجه به اينكه از فهرست اسامي بازيكنان پيروزي در بازي هاي داخل خارج شدم تنها اميد من براي بازيك ردن به بازي هاي آسيايي اين تيم است.

ميثاق معمارزاده دروازه بان تيم فوتبال پيروزي كه دراوايل فصل گذشته به دليل مصدوميت از ليست نفرات اين تيم خراج شد، درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خوشبختانه با تلاش هاي پزشكان داخلي و خارجي مصدوميت پايم به صورت كامل برطرف شد و از اين بابت مشكلي ندارم.

وي ادامه داد: نام من با توافق از ليست اسامي بازيكنان پيروزي خارج شد و در اين رابط هيچ اختلافي وجود نداشت.

وي تصريح كرد: هم اكنون هيج مشكلي ندارم و از نظر روحي و بدني آماده حضور در ميدان هستم.

معمارزاده تصریح کرد: با بازگشت مجدد به ميادين به خصوص قرار گرفتن در تركيب اصلي پيروزي مقابل الشباب به تيم ملي كشورمان دعوت می شود

Masoud
05-18-2009, 06:01 PM
سپهر حيدري:
اميدوارم چهارشنبه جشن صدرنشيني بگيريم سرويس: ورزشي - فوتبال
1388/02/28
05-18-2009
13:07:34
8802-18862: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از تيم الشباب شناخت خوبي داريم و براي سه امتياز به ميدان مي*رويم.

سپهر حيدري در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به بازي رفت و توصيه*هاي كادر فني شناخت خوبي از تيم الشباب داريم و تمام توان خود را گذاشته*ايم تا بتوانيم اين تيم را شكست دهيم.

وي افزود: سه امتياز اين بازي برايمان حساس است. چرا كه صدرنشيني در گروه به نوعي كار ما را در مرحله*ي بعدي نيز آسان*تر مي*كند. اگر مي*خواهيم در ليگ قهرمانان آسيا موفق باشيم بايد در مقابل تيم الشباب پيروز شويم و قدرت خود را نشان دهيم.

حيدري درباره*ي وضعيت مدافعان پرسپوليس نيز گفت: در هر صورت ما تمرين*هاي خود را با تمام توان انجام مي*دهيم و اميدواريم با لطف خدا در مقابل الشباب بازي خوبي انجام دهيم. در هر صورت اميدوارم همه*ي تيم با تمام توان كار كنند و اگر بدشانس نباشيم، مي*توانيم نتيجه*ي اين بازي را به سود خود خاتمه دهيم. من معتقدم پرسپوليس در تهران توانايي شكست دادن الشباب را دارد.

حيدري در پايان گفت: اميدوارم تماشاگران نيز روز چهارشنبه به ورزشگاه بيايند تا با حمايت آنها تيم عربستاني را شكست دهيم و جشن صدرنشيني بگيريم

Masoud
05-18-2009, 06:06 PM
هيچ بازيكني نمي*تواند ما را دور بزند/انصاري*فرد: دستور احمدي*نژاد به سود پرسپوليس و استقلال است
هيچ بازيكني نمي*تواند ما را دور بزند/انصاري*فرد: دستور احمدي*نژاد به سود پرسپوليس و استقلال است

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: دستور رئيس جمهور براي واگذاري پرسپوليس و استقلال به هواداران به سود اين دو تيم است.
عباس انصاري فرد در خصوص اظهارات صابر ميرقرباني درباره فسخ قراداد داخلي با اين تيم و انتقاد از عملكرد مديريت باشگاه عنوان كرد: دوست ندارم جواب هر كسي را بدهم چون بايد شان هر كاري رعايت شود اما اگر آقاي مير قرباني قراردادي بياورد كه من زير آن را امضا كرده*ام تمام حرف هايش در رسانه*ها درست است و در غير اين صورت قطعا او اشتباه مي*كند. ما با او قرارداد نبسته ايم.
وي افزود: يك روز نيست كه وارد فوتبال شده*ام. آنهايي كه بايد من را بشناسند،* شناخت كافي از عباس انصاري فرد دارند. به اندازه كافي در اين فوتبال استخوان خرد كرده* و مي*دانم كه به چه دقت در اين شرايط حساس بايد عمل كرد.
مديرعامل پرسپوليس درباره شايعه عدم حضور وينگادا در بازي مقابل الشباب در صورت پرداخت نشدن طلبش از باشگاه تصريح كرد: اين مورد كذب است و عده اي در اين شرايط حساس قصد ضربه زدن به ما دارند. وينگادا يك مربي كاملا حرفه*اي است و همه كارهايش را به صورت مكتوب با من در ميان مي*گذارد. تا به امروز در اين خصوص هيچ مسئله اي مطرح نشده و اگر هم همچين موردي باشد او غير حرفه*اي نيست كه اين حرف را به زبان بياورد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا سيد مهدي رحمتي از شما درخواست پول هاي نجومي داشته، يادآور شد: ما تا به امروز با رحمتي مذاكره*اي نداشته*ايم. باشگاه پرسپوليس داراي چارچوب است كه خارج از آن نمي*توانيم عمل كنيم چون با پول بيت*المال طرف هستيم. افرادي به پرسپوليس مي*آيند كه هم براي ما درآمدزا و هم عصاي دست پرسپوليس باشند.
وي درباره شايعه قرارداد داخلي 2 ساله با صادقي اظهار داشت: قرارداد با اميرحسين صادقي و امثال اين موارد كه در روزهاي گذشته تيتر رسانه*ها شده را تكذيب مي*كنم. سايت باشگاه پرسپوليس ايجاد شده تا در صورت عقد هر گونه قراردادي آن را به اطلاع مردم برساند.
مديرعامل پرسپوليس درباره اظهارات مدير برنامه*هاي آرفي در خصوص اينكه 40 درصد از قرارداد اين بازيكن بايد پرداخت شود گفت: هواداران نگراني نداشته باشند و آرفي را يك پرسپوليسي بدانند. او با قلبش به اين تيم آمده و مشكلي در اين خصوص نداريم.
انصاري فرد اضافه كرد: با بازيكناني كه قرارداد بسته*ايم آنقدر قوي كار كرده*ايم كه نتوانند به راحتي ما را دور بزنند و يا قراردادشان با ما فقط جنبه تبليغاتي داشته باشد.
انصاري فرد در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل الشباب عربستان خاطرنشان كرد: با يك تيم كاملا حرفه*اي بازي مي*كنيم. آنها بازيكنان خوب و درجه يكي دارند. چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا با برتري برابر الشباب به عنوان تيم اول به دور بعد صعود كنيم و بتوانيم حتي در مراحل بالاتر حضور داشته* باشيم.
وي درباره اختلاف كريم باقري و وينگادا گفت: مشكل او حل مي*شود. باقري بازيكن حرفه*اي و بزرگي است و در اين باره مشكل خاصي وجود ندارد.
انصاري فرد در خصوص واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس با دستور رئيس جمهور به مردم تاكيد كرد: من از آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور مردمي و مهندس علي آبادي و علي سعيدلو تشكر مي*كنم. آنها نگاه مردمي به پرسپوليس دارند و اين تصميم مي*تواند براي فوتبال بسيار مهم و به سود اين دو تيم باشد. اميدوار هستم با اين تصميم كارشناسي شده باشگاه*هاي بزرگ پرسپوليس و استقلال مثل هميشه و حتي بيشتر از قبل در بين مردم محبوبيت داشته باشند. تا امروز هم هر تلاشي انجام شده فقط به خاطر رضايت مردم و حضور جوانان در ورزشگاه*ها مخصوصا در بازي*هاي استقلال و پرسپوليس بوده است.
وي درباره ناراحتي بازيكنان از عدم تمديد قراردادشان گفت: پس از بازي با الشباب مذاكره با بازيكنان را آغاز خواهيم كرد.

Masoud
05-18-2009, 06:08 PM
در گفت و گو با فارس
نژاد*فلاح: دستور رئيس جمهور دل ميليون*ها هوادار را شاد كرد
خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: دستور رئيس جمهور درباره واگذاري سهام پرسپوليس و استقلال دل ميليون*ها هوادار را شاد كرد.

محمد حسين نژاد*فلاح در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز چهارشنبه بازي حساسي مقابل الشباب عربستان داريم و مي*دانيم كه اگر بخواهيم به پيروزي برسيم هواداران بايد با حضور 100 هزار نفري خودشان غافلگير كنند.
وي افزود: اميدوارم در نيمه اول كار را تمام كنيم. ما بايد ناكامي*هاي گذشته را به فراموشي بسپاريم.
نژاد*فلاح در خصوص دستور رئيس جمهور مبني بر واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: كار زيباي رئيس*جمهور دل ميليون*ها هوادار را شاد كرد و مشخص شد كه ايشان ارزش زيادي براي هواداران و عاشقان پرسپوليس و استقلال قائل است.
وي افزود: تصميم آقاي احمدي نژاد آرزوي چندين ساله خيلي*ها را برآورده كرد تا شاهد اين باشيم كه تيم*هاي مردمي پرسپوليس و استقلال به صاحبانش تحويل داده شود. من به نوبه خودم از دكتر احمدي*نژاد تقدير و تشكر مي*كنم.

imported_shayan love red
05-18-2009, 06:44 PM
خلیلی میماند
محسن خليلي در گفتگویی: با تيم پرسپوليس يك فصل ديگر قرارداد دارم و به اين مسئله هم كاملا پايبندم و با قدرت به كار خود ادامه مي دهم.
وي ادامه داد: امسال تيم پرسپوليس به لحاظ بازيكن وضعيت بسيار مساعدي داشت اما متأسفانه نتايج به گونه اي رقم خورد كه نتوانستيم جواب حمايت هاي هواداران متعصب خود را بدهيم
مهاجم تيم ملي فوتبال كشورمان خاطر نشان كرد: اميدوارم با حضور دوباره افشين قطبي در فوتبال ايران و تيم ملي شرايط به گونه اي پيش رود كه با قدرت حریفانمان را در مسابقات مقدماتي شكست دهيم و به جام جهاني صعود كنيم.

Masoud
05-18-2009, 06:45 PM
خلیلی میماند
محسن خليلي در گفتگویی: با تيم پرسپوليس يك فصل ديگر قرارداد دارم و به اين مسئله هم كاملا پايبندم و با قدرت به كار خود ادامه مي دهم.
وي ادامه داد: امسال تيم پرسپوليس به لحاظ بازيكن وضعيت بسيار مساعدي داشت اما متأسفانه نتايج به گونه اي رقم خورد كه نتوانستيم جواب حمايت هاي هواداران متعصب خود را بدهيم
مهاجم تيم ملي فوتبال كشورمان خاطر نشان كرد: اميدوارم با حضور دوباره افشين قطبي در فوتبال ايران و تيم ملي شرايط به گونه اي پيش رود كه با قدرت حریفانمان را در مسابقات مقدماتي شكست دهيم و به جام جهاني صعود كنيم.

مرسى از خبر

Masoud
05-19-2009, 05:47 PM
انصاری فرد خطاب به بازیکنان پرسپولیس:
تا 7 خرداد تسویه حساب مالی انجام می*شود

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان این تیم اعلام کرد تا هفتم خرداد ماه با تمام بازیکنان پرسپولیس تسویه حساب انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در حالی که هفته گذشته جنجال زیادی از سوی بازیکنان پرسپولیس مبنی بر عدم تسویه حساب مالی باشگاه با آنها انجام شده بود، شب گذشته (دوشنبه) عباس انصاری فرد مدیرعامل این باشگاه به بازیکنان اعلام کرد تا هفتم خرداد ماه و پیش از برگزاری دیدار این تیم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با تک تک بازیکنان این تیم تسویه حساب مالی انجام خواهد شد.

گفتنی است؛ با تلاش های هیات مدیره و کمک مالی سازمان تربیت بدنی قرار است منابع مالی برای تسویه حساب با بازیکنان تامین خواهد شد و انصاری فرد به بازیکنان اعلام کردتا پیش از این دیدار دیگر بازیکنی از باشگاه طلب نخواهد داشت.

Masoud
05-19-2009, 05:51 PM
حرف*هاي زيادي براي گفتن دارم اما
پيرواني: فردا پرسپوليس، تيم ملي ايران است
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هواداران، پرسپوليس را حمايت كنند چون اين تيم فردا تيم ملي ايران است.

افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: از هواداران پرسپوليس به عنوان عضوي كوچك از اين باشگاه درخواست مي*كنم در بازي فردا مقابل الشباب؛ پرسپوليس را حمايت كند چون اين تيم فردا به عنوان تيم ملي ايران به ميدان مي رود.
وي افزود:* در آستانه اين ديدار حساس با وجود اينكه حرف هاي زيادي براي گفتن دارم اما نمي*توانم به خودم اجازه دهم از پرسپوليس دور باشم. فردا به عنوان يك هوادار تيم محبوب خودم را تشويق مي*كنم.
پيرواني يادآور شد: *از هواداران مي*خواهم اتفاقات چند روز گذشته را فراموش كنند و با تمام وجود به فكر موفقيت و روحيه دادن به بازيكنان براي ديدار با الشباب باشند.
مربي سابق پرسپوليس اظهار داشت: به عنوان دوست از بازيكنان پرسپوليس مي*خواهم هر چه در توان دارند به معرض نمايش بگذارند تا با غلبه بر نماينده عربستان كه تيمي بسيار حرفه*اي هستند آبروي فوتبال ايران را حفظ كنند.
وي اضافه كرد: همه بازي فردا را ملي مي*دانند تا با برد پرسپوليس مقابل الشباب بازيكنان تيم ملي نيز روحيه بگيرند و با اقتدار به جام جهاني صعود كنند. اينها اتفاقاتي در فوتبال است كه تا حدود زيادي بستگي به برد پرسپوليس و سرگروهي اين تيم دارد.
ديدار پرسپوليس و الشباب ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

Masoud
05-19-2009, 06:05 PM
حضور كريم باقري در اردوي پرسپوليس

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران- عصر روز دوشنبه مديرعامل و اعضاي هيات*مديره پرسپوليس در محل اردوي اين تيم در هتل اوين حضور يافتند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، در اين محفل دوستانه اعضاي هيات*مديره براي بازيكنان و كادر فني پرسپوليس به طور جداگانه صحبت كردند و از بازيكنان خواستند با شكست حريف عربستاني هواداران اين تيم را خوشحال كنند و در اين بين تنها به فكر مردم و طرفداران پرشمار خود باشند. نكته حائز اهميت اين جلسه به حضور كريم باقري كاپيتان پرسپوليس بازمي*گشت. باقري در اردوي پرسپوليس حضور يافت اما صحبت خاصي با وينگادا نداشت.

Masoud
05-19-2009, 06:07 PM
بهانه*هاي جديد نيكبخت /آقای ستاره بدون بزرگان تمرين نمي*كند! / او شوربخت می شود یا نیکبخت؟!
بهانه*هاي جديد نيكبخت /آقای ستاره بدون بزرگان تمرين نمي*كند! / او شوربخت می شود یا نیکبخت؟!

شايد «حسادت» تنها واژه*اي باشد كه عليرضا نيكبخت روي آن اين روزها زوم كرده. البته اين حس شايد در وجود اكثر ستاره*هاي بزرگ فوتبال* ما به وجود بيايد، وقتي مي*بينند توانايي انجام كاري را دارند ولي با وجود يكسري موارد و اشخاص نمي*توانند به آن دست پيدا كنند.

نيكبخت ما*ه*هاي قبل به*رغم حاشيه*هايي كه در مورد او وجود داشت و تمام مطبوعات روي شكم برآمده*اش زوم كرده بودند و او را 100 كيلويي مي*خواندند، به تيم ملي دعوت شد تا دايي بتواند از اين مرد صد كيلويي نهايت استفاده را در سمت چپ تيم ملي ببرد. البته نيكي درآن زمان يكي از بازيكنان خوب و گلزن پرسپوليس محسوب مي*شد و با 9 گل زده در ليگ برتر توانسته بود در رده دوم جدول گلزنان تكيه زند. ولي نيكبخت با كمي سهل*انگاري و حواسپرتي شانسي كه مدت*ها انتظارش را مي*كشيد از دست داد و براي يك بازي حساس از سفيدپوشان جا ماند. همين دليلي شد كه او بعد از محاكمه در محضر قاضي شريفي به حق و به درستی نتواند ديگر در تيم ملي جايي داشته باشد.

پول بهانه است

«تا پول ندهند سرتمرين حاضر نمي*شوم» اين گفته مرد شماره 10 پرسپوليس است. اماتاكنون كه از حضور نيكي در تاريخ فوتبال مي*گذرد، سابقه نداشته او به دليل مشكلات مالي در سر تمرين تيمش حاضر نشود و ديگر خيلي**ها به اين موضوع واقف هستند. شنيده مي*شود نيكي به دليل آنكه مجبور است به نبودن بزرگان در بين بازيكناني كه به ديد خودش كمي بي*نام و نشان هستند تمرين كند، ناراحت است و به همين خاطر موضوع مالي را به ميان كشيده تا در نبودن ملي*پوشان او هم در زمره پرسپوليس نباشد.

باید دید که نهایتا این ستاره پرحاشیه فوتبال ایران چه عاقبتی برای خود رقم می زند؟ شور بختی یا نیکبختی...؟!

imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 06:40 PM
بازیکن جدید نگرفتیم؟

imported_غروب پوش
05-20-2009, 09:32 AM
ميثم بائو در پايان تمرين امروز تيم ملي اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و چهار روز استراحت كرديم و امروز نشاط خوبي داشتيم.با وجود اينكه در تمرين امروز تعداد بازيكنان اندك بود، *اما با اضافه شدن بازيكنان با انگيزه بهتري كار خواهيم كرد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا در ليست 18 نفره قرار مي*گيريد يا نه؛ عنوان كرد: براي من اين مورد مهم نيست و مهم صعود به جام جهاني است و همه ما به دنبال اين هدف هستيم.
بائو درباره حضور در پرسپوليس گفت: در مورد برخي موارد با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده ايم و مذاكرات ادامه دارد و در مقابل استقلالي*ها در رابطه با رفتنم به اين تيم هيچ حرفي را با من نزده*اند.
بائو خاطرنشان كرد: بايد در يك تيم بزرگ مانند استقلال يا پرسپوليس بازي كنم و در اين باره با يكي از آنها كه پرسپوليس است، صحبت كردم و به زودي قرارداد خود را رسمي خواهم كرد.

imported_غروب پوش
05-20-2009, 09:33 AM
علي كريمي مدت*ها است كه با پيشنهاد چندتيم اماراتي روبه*رو شده ولي مسئولان باشگاه پرسپوليس درصدد تمديد قرارداد اين بازيكن هستند.
جدي*ترين پيشنهاد كريمي مربوط به باشگاه الاهلي امارات است و از طرفي فاضلي مدير برنامه*هاي اين بازيكن در تلاش است تا شماره 8 سرخ*ها را دوباره به فوتبال اروپا ببرد. البته به گفته نزديكان كريمي، او دوست دارد فوتبالش را در ايران ادامه دهد و اگر پرسپوليسي*ها او را از لحاظ مالي راضي كنند به احتمال فراوان قراردادش را تمديد خواهد كرد. آخرين اخبار حاكي از آن است كه حسين هدايتي رئيس هيات*مديره پرسپوليس مامور مذاكره با كريمي شده تا شرايط را براي ماندن او فراهم كند.
انتخاب سرمربي فصل آينده پرسپوليس و حل مشكلات موجود در اين باشگاه تاثير زيادي در تصميم گيري كريمي خواهد داشت.

Hamid_Red
05-20-2009, 03:01 PM
پس از ديدار با انصاري فرد
كلهر: ديگر نمي خواهم از پرسپوليس شكايت كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به توافقاتي كه با مسئولان باشگاه داشتم ديگر قصد شكايت از اين تيم را ندارم.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639155.jpg

محمود كلهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: ديدار خوبي با انصاري*فرد داشتم. ايشان از تيم*هاي پايه پرسپوليس كه در دو فصل قبل جزو بهترين ها بود اطلاعاتي را از من كسب كرد.
وي در خصوص احتمال شكايت از باشگاه پرسپوليس گفت: با مسئولان باشگاه به توافق رسيده*ام و قصد شكايت از آنها را ندارم اما اميدوارم هرچه زودتر طلبم را دريافت كنم. حدود 2 سال است كه براي دريافت طلبم بابت حضور درتيم هاي پايه اي دچار مشكل هستم.
كلهر ادامه داد: اگر پرسپوليس بخواهد در رده* بزرگسالان موفق باشد بايد بيشتر به تيم*هاي پايه خود بها دهد. من اين مورد را به انصاري فرد گفتم.

Hamid_Red
05-20-2009, 03:01 PM
ترکیب احتمالي پرسپولیس مقابل الشباب

ترکیب احتمالی تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای دیدار مقابل الشباب عربستان اعلام شد. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، میثاق معمارزاده بعد از مدت*ها مصدومیت سرانجام امروز در ترکیب اصلی پرسپولیس قرار خواهد گرفت. نبی الله باقری ها، سپهر حیدری، مجتبی شیری، پژمان نوری، مازیار زارع، نیکبخت واحدی، علیرضا محمد، علی کریمی، ابراهیم توره و محسن خلیلی نیز سایر بازیکنان پرسپولیس را دراین دیدار تشکیل می دهند.

Hamid_Red
05-20-2009, 03:17 PM
با پا درميانى هدايتى ،
كريم باقرى در جلسه هيأت مديره پرسپوليس شركت كرد اما با وينگادا آشتى نكرد

جلسه حسين هدايتى، عباس انصارى فرد و مجيد فزخزادى با بازيكنان در خصوص مسائل پيش آمده در چند روز گذشته و مسائل جارى باشگاه در هتل اوين برگزار شد.

پس از گذشت ۱۰ دقيقه از جلسه با پادرميانى هدايتى، كريم باقرى كه به دليل اختلاف با وينگادا پرسپوليس همراهى نمى كند به محل اردوى سرخپوشان آمد و به مدت ۲۰ دقيقه با اعضاى هيات مديره و بازيكنان به گفت و گو پرداخت و سپس محل اردو را ترك كرد.

اعضاى هيات مديره همچنين در جلسه اى جداگانه با وينگادا شركت كردند. هدايتى در اين جلسه به بازيكنان اطمينان خاطر داد مبالغ قرارداد آنها تا ريال آخر پرداخت شود.

هدايتي گفت: به فكر خدمت به پرسپوليس باشيد چون مطمئن باشيد پول شما تا ريال آخر پرداخت خواهد شد. تا وقتى كه ما پول هاى شما را ندهيم نمى توانيم به صورت رسمى با افراد ديگر صحبت كنيم.

وى ادامه داد: اولويت ما بازيكنان حال حاضر پرسپوليس هستند. من هم تمام تلاش خود را براى خدمت اين تيم انجام خواهم داد چون دنبال اهداف مشخصى براى باشگاه پرسپوليس و هواداران هستم. همين مورد به من امر مى كند كه اين تيم را تنها نگذارم.

نازنين
05-20-2009, 03:23 PM
اميدوارم اين وينگاداي كله پوك محسن رو از همون اول بزاره توي تركيب!!!!!!!

Hamid_Red
05-20-2009, 04:51 PM
در غياب ساير اعضاي هيات مديره رخ داد
وعده هدايتي به بازيكنان پرسپوليس

خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره پرسپوليس ظهر امروز در اردوي پرسپوليس حضور پيدا كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663125.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس حسين هدايتي امروز در غياب ساير اعضاي هيات مديره همراه با بازيكنان پرسپوليس در هتل اوين جلسه اي يك ساعته برگزار كرد
هدايتي در اين جلسه به بازيكنان پرسپوليس قول داد در صورت پيروزي مقابل الشباب عربستان به هر كدام از آنها در رختكن نفري يك ميليون تومان پاداش بدهد. همچنين او به آنها قول داد در صورت برد كليه حق و حقوق بازيكنان كه عقب افتاده است ظرف روزهاي پنجشنبه و شنبه در دو گروه مختلف به آنها پرداخت خواهد شد.
هدايتي ناهار را در غياب ساير اعضاي هيات مديره با بازيكنان صرف كرد و با تك تك بازيكنان به صورت اختصاصي به گفت و گو پرداخت.
رئيس هيات مديره پرسپوليس جلسه اي با نلو وينگادا برگزار كرد.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:29 PM
هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران امروز برای تماشای دیدار حساس این تیم مقابل الشباب عربستان به ورزشگاه آزادی خواهند رفت.
با توجه به حساسیت بالای دیدار پرسپولیس و الشباب عربستان که برای تعیین تیم صدرنشین این گروه انجام می شود، هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران امروز(چهارشنبه) به ورزشگاه آزادی تهران خواهند رفت تا بین دونیمه در رختکن تیم حاضر شوند.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:30 PM
اگر واقعيت را نگويم خيانت كرده اموحيد قليچ بازيكن ملى پوش و مربى سال هاى گذشته پرسپوليس كه بيش از ۸ سال در كنار نفراتى چون پروين و ديگر مربيان پرسپوليس حضور داشته است .

وحيد قليچ در رابطه با عملكرد گلرهاى پرسپوليس در اين فصل گفت: صحبت در مورد پرسپوليس برايم بسيار سخت است. خاطرات خوبى از اين تيم دارم اما به عنوان يك پيشكسوت اگر واقعيت ها را نگويم خيانت كرده ام. دروازه بانان پرسپوليس در حد و اندازه هاى اين تيم نبودند.

وي افزود : نقش گلر در تيم ۴۰ درصد است كه پرسپوليس نتوانست از اين ۴۰ درصد استفاده كند. اين معضل دلايل زيادى دارد اما عمده ترين دليل آن خوب تمرين نكردن آنهاست. بعضى ها فكر مى كنند با فشار زياد بر روى گلر عملكردش بهتر مى شود اما واقعيت اينجاست كه با فشار هيچ اتفاقى نمى افتد. دروازه بانان در پيروزى و باخت تيم نقش بسزايى دارند.

مربى سال هاى گذشته پرسپوليس ادامه داد: در فصل آينده هر كس مربى دروازه بانان اين تيم شد بايد حداقل سعى كند جديدترين و پيشرفته ترين متدهاى مربيگرى را پشت سر بگذارد تا به شاگردانش انتقال بدهد. بعد از اين كار آن وقت تيم بايد به فكر جذب گلر خوب باشد.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 05:52 PM
تغییرات عمده در ترکیب پرسپولیس تیم فوتبال پرسپولیس در حالی به دیدار الشباب عربستان می رود که ترکیب اصلی این تیم نسبت به دیدارهای گذشته دستخوش تغییرات عمده ای شده است. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس درحالی کمتر از 10 دقیقه دیگر مقابل الشباب عربستان صف آرایی می کند که در ترکیب این تیم نسبت به دیدارهای گذشته تغییرات عمده ای ایجاد شده است.
بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس در مصاف با الشباب عربستان با ترکیب میثاق معمارزاده ، سپهر حیدری، مجتبی شیری ، نبی الله باقری ها، بهادر عبدی، پژمان نوری، علی کریمی ، مازیار زارع، محمد منصوری، فرهاد خیرخواه و محسن خلیلی حضور دارند.
دیدار پرسپولیس ایران - الشباب عربستان در چارچوب هفته ششم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا از ساعت 17 امروز با قضاوت "توجو مینورا" از ژاپن برگزار خواهد شد.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 07:48 PM
هدایتی مانع از شعار دادن علیه انصاریفرد شد رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از تماشاگران عصبانی این تیم خواست علیه مدیریت و کادر فنی شعار ندهند. به گزارش خبرنگار مهر، عباس انصاری فرد که از اعتراض هوادران ناراحت به نظر می رسید با لبخندی به اطرافیان خود سعی داشت این ناراحتی را بروز ندهد.
در این بین حسین هدایتی رئیس هیئت باشگاه پرسپولیس از جایگاه ویژه ورزشگاه به جایگاه مهمانان ویژه ورزشگاه رفت تا کنار انصاری فرد بازی را به تماشا نشسته و هواداران معترض پرسپولیس را ساکت کند. جالب اینجاست که آنها به درخواست هدایتی نیز بی توجه بودند و کماکان علیه انصاری فرد و وینگادا شعار می دادند.
لیدرهای هواداران پرسپولیس که انتظار نداشتند تماشاگران حاضر در ضلغ غربی علیه مسئولان باشگاه شعار بدهند با سرعت خود را به جایگاههای این ضلع ورزشگاه رساندند تا هواداران را ساکت کنند. تلاش آنها نیز نتیجه ای نداشت و با هر اشتباه از سوی بازیکنان پرسپولیس به میزان اعتراض آنها افزوده می شد.
در این شرایط درگیری و زد و خورد بین تعدادی از تماشاگران در بخش های مختلف دیده شد.
بازیکنان پرسپولیس در میان اعتراض شدید هواداران به رختکن رفتند. آنها فقط عابدزاده مربی دروازه بانان پرسپولیس را تشویق می کردند. عابدزاده هم از فرهاد خیرخواه مهاجم پرسپولیس بابت از دست دادن فرصت مناسب گلزنی در نیمه اول بازخواست می کرد.
یک عکاس و یک فیلمبردار در ورزشگاه آزادی در بین دو نیمه به شدت با هم زد و خورد کردند که با مداخله نیروی انتظامی این قائله ختم به خیر شد.
کانون هواداران باشگاه پرسپولیس هم با نصب چند پلاکارد بزرگ در محوطه ورزشگاه از محمود احمدی نژاد به خاطر مطرح کردن بحث واگذاری سهام این باشگاه به مردم تشکر کردند.

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 07:57 PM
تصوير نامه رئيس جمهوري مقابل ورودي ورزشگاه
خبرگزاري فارس: تصوير بزرگي از نامه رئيس جمهوري مبني بر واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس مقابل در ورودي ورزشگاه آزادي نصب شده است
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0619/A0619164.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس تصوير بسيار بزرگي از نامه محمود احمدي نژاد كه دستور واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به هوادران را داده مقابل در ورزشگاه آزادي نصب شده است.

*در بين دو نيمه يك عكاس و يك فيلمبردار با يكديگر درگيري فيزيكي پيدا كردند و در نهايت با دخالت ماموران انتظامي اين درگيري فيزيكي تمام شد.

Hamid_Red
05-20-2009, 08:06 PM
/ليگ قهرمانان آسيا/
پرسپوليس با شكست الشباب صدرنشين شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس با شكست الشباب عربستان به عنوان صدرنشين به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا صعود كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639140.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 25 هزار تماشاگر برگزار شد و در پايان پرسپوليس با نتيجه يك بر صفر به برتري رسيد. محسن خليلي در دقيقه 46 براي پرسپوليس گلزني كرد.
توجومينور داور ژاپني به مازيار زارع، پژمان نوري و فرهاد خيرخواه از پرسپوليس، عبدا... شهيل، عبدالعزيز ساران و شهريل از الشباب كارت زرد نشان داد.
پرسپوليس با اين پيروزي 7 امتيازي شد و در حالي با الشباب عربستان هم امتياز بود به دليل پيروزي در بازي رو در رو به عنوان صدرنشين به مرحله حذفي صعود كرد.ديدار رفت با تساوي بدون گل خامه يافته بود.
پرسپوليس در ديدار مرحله بعدي در تهران به مصاف بنيادكار ازبكستان خواهد رفت و الشباب با الاتحاد عربستان رقابت خواهد كرد.

تركيب پرسپوليس:
ميثاق معمارزاده، سپهر حيدري، نبي*ا... باقري ها، مجتبي شيري، پژمان نوري، بهادر عبدي، مازيار زارع، محمد منصوري(از دقيقه 60 عليرضا نيكبخت)، علي كريمي، محسن خليلي(از دقيقه 80 عليرضا محمد)، فرهاد خيرخواه(از دقيقه 60 هادي نوروزي).
سرمربي: نلو وينگادا

Hamid_Red
05-20-2009, 08:12 PM
/حاشيه ديدار پرسپوليس و الشباب/
درگيري فيزيكي بازيكنان دو تيم

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال الشباب با با بازيكنان پرسپوليس به صورت فيزيكي درگير شدند.

http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564320.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس در دقيقه 90 مسابقه پرسپوليس بازيكنان الشباب به مصدوميت پژمان نوري اعتراض كردند و به همين دليل به بازيكنان پرسپوليس به صورت فيزيكي درگير شدند.
در اين درگيري مازيار زارع و علي كريمي حضور داشتند و احمد رضا عابدزاده به جمع آنها اضافه شد كه در نهايت با دخالت داور و مسئولان برگزاري مسابقه اين جنجال پايان يافت.

* مهدي تاج نائب رئيس فدراسيون؛ عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ و كيومرث هاشمي معاون سازمان تربيت بدني در ورزشگاه حضور داشتند.

* كمك داور ژاپني مسابقه در ثانيه*هاي پاياني تعادل خود را از دست داد و به زمين خورد.

* كريم باقري به همراه مجيد فرخزادي در پايان مسابقه به رختكن پرسپوليس رفتند.

Hamid_Red
05-20-2009, 08:13 PM
پرسپوليس مي تواند بنيادكار را شكست دهد
انصاري فرد: تماشاگران با نيت قبلي عليه من شعار ندادند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تماشاگران با نيت قبلي عليه من شعار ندادند و اين مسئله برايم مهم نيست.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639078.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد پس از پيروزي برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي بود. اين برد هديه خوبي براي تماشاگران است كه باعث شد در ديدار آينده هم ميزبان باشيم.
مديرعامل پرسپوليس در مورد شعارهاي تماشاگران عليه خود گفت: اين مسئله خيلي مهم نيست. آنها تحت فشار و استرس بازي بودند و با نيت قبلي عليه من شعار ندادند.
انصاري فرد با اشاره به ديدار آينده پرسپوليس گفت: مقابل تماشاگران خودي مي*توانيم بنيادكار ازبكستان را شكست دهيم و به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا صعود كنيم.

Masoud
05-20-2009, 08:13 PM
/حاشيه ديدار پرسپوليس و الشباب/
درگيري فيزيكي بازيكنان دو تيم

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال الشباب با با بازيكنان پرسپوليس به صورت فيزيكي درگير شدند.

http://media.farsnews.com/media/8709/images/jpg/a0564/a0564320.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس در دقيقه 90 مسابقه پرسپوليس بازيكنان الشباب به مصدوميت پژمان نوري اعتراض كردند و به همين دليل به بازيكنان پرسپوليس به صورت فيزيكي درگير شدند.
در اين درگيري مازيار زارع و علي كريمي حضور داشتند و احمد رضا عابدزاده به جمع آنها اضافه شد كه در نهايت با دخالت داور و مسئولان برگزاري مسابقه اين جنجال پايان يافت.

* مهدي تاج نائب رئيس فدراسيون؛ عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ و كيومرث هاشمي معاون سازمان تربيت بدني در ورزشگاه حضور داشتند.

* كمك داور ژاپني مسابقه در ثانيه*هاي پاياني تعادل خود را از دست داد و به زمين خورد.

* كريم باقري به همراه مجيد فرخزادي در پايان مسابقه به رختكن پرسپوليس رفتند.

مرسى از خبرهات دوست عزيز

Hamid_Red
05-20-2009, 08:14 PM
با شكست الشباب همه چيز فراموش مي شود
هدايتي: حق انصاري فرد نبود كه اين شعارها را بشنود

خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: حق انصاري فرد نبود كه تماشاگران عليه او شعار دهند.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0641/A0641475.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس حسين هدايتي پس از پيروزي يك بر صفر پرسپوليس برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر مي*كنم كه تماشاگران ما خوشحال به خانه رفتند و ما اين ديدار را با پيروزي تمام كرديم.
وي در مورد شعار عليه مديران باشگاه پرسپوليس گفت: دست انصاري فرد را مي*بوسم. حق او نبود كه چنين شعارهاي را امروز بشنود اما با اين پيروزي همه چيز فراموش خواهد شد.
هدايتي در مورد شائبه دستور تعويض به سرمربي تيم گفت: اين مسائل فني است و من در آن دخالت نمي*كنم. مسائل فني مربوط به وينگادا مي*شود.

Hamid_Red
05-20-2009, 08:16 PM
محسن خليلي بهترين بازيكن ميدان شد

محسن خليلي به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا؛ در پايان ديدار تيم*هاي پرسپوليس و الشباب عربستان از سوي نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا محسن خليلي به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب و معرفي شد.

Masoud
05-20-2009, 08:19 PM
محسن خليلي بهترين بازيكن ميدان شد

محسن خليلي به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا؛ در پايان ديدار تيم*هاي پرسپوليس و الشباب عربستان از سوي نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا محسن خليلي به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب و معرفي شد.

حقش بود هم خوب دويد هم خوب بازى كرد

Hamid_Red
05-20-2009, 08:23 PM
در واكنش به شعار عليه مديرعامل
فرخزادي: تماشاگران بايد آستانه تحمل خود را بالا ببرند

خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: تماشاگران ما بايد آستانه صبر خود را بالا ببرند.

http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0461/A0461347.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس مجيد فرخزادي پس از پيروزي يك بر صفر برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران در مورد شعار عليه مديرعامل عنوان كرد: تماشاگران ما در نيمه اول از نحوه مسابقه راضي نبود و به همين خاطر شعارهايي سر دادند آنها بايد آستانه صبر و تحملشان را بالا ببرند. حق انصاري فرد نبود كه اينگونه با او برخورد شود.
وي ادامه داد: مديران و اعضاي هيات مديره باشگاه در كار فني دخالت نمي*كنند و تماشاگران پرسپوليس نيز امروز بايد صبورتر مي بودند تا شرايط بازي بهتر مي*شد.

Hamid_Red
05-20-2009, 08:40 PM
سعيدلو: پرسپوليسي ها يكدلي بيشتري داشته باشند

خبرگزاري فارس: معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: پرسپوليسي ها بايد همدلي بيشتري باشند.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0458/A0458331.jpg

علي سعيدلو پس از برتري يك بر صفر پرسپوليس برابر الشباب در گفت و گوي كوتاهي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: برد مقابل الشباب عربستان را به تمام فوتبالدوستان ايراني مخصوصا هواداران پرسپوليس تبريك مي*گويم. با اين حال اميدوارم پرسپوليسي*ها را با يكدلي بيشتري ببينيم تا در آينده موفق تر باشند.
رئيس سابق هيات مديره پرسپوليس افزود: اين برد غرور ملي بود اما پرسپوليس راه سختي پيش رو دارد و بايد در ادامه با تلاش بيشتر و كمك هواداران به خواسته خود برسد؛ چون تنها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا است.

Masoud
05-20-2009, 08:41 PM
سعيدلو: پرسپوليسي ها يكدلي بيشتري داشته باشند

خبرگزاري فارس: معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: پرسپوليسي ها بايد همدلي بيشتري باشند.
http://media.farsnews.com/media/8704/images/jpg/a0458/a0458331.jpg

علي سعيدلو پس از برتري يك بر صفر پرسپوليس برابر الشباب در گفت و گوي كوتاهي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: برد مقابل الشباب عربستان را به تمام فوتبالدوستان ايراني مخصوصا هواداران پرسپوليس تبريك مي*گويم. با اين حال اميدوارم پرسپوليسي*ها را با يكدلي بيشتري ببينيم تا در آينده موفق تر باشند.
رئيس سابق هيات مديره پرسپوليس افزود: اين برد غرور ملي بود اما پرسپوليس راه سختي پيش رو دارد و بايد در ادامه با تلاش بيشتر و كمك هواداران به خواسته خود برسد؛ چون تنها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا است.

تا مديره اول يكدل بشند بعد تماشكرها

Hamid_Red
05-20-2009, 08:51 PM
سرمربي پرسپوليس با اجبار آمد
وينگادا: با شعار تماشاگران بازيكن تعويض نمي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در هر تيمي كه مربي باشم با شعار تماشاگران بازيكن تعويض نمي*كنم.

http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0657/A0657376.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا ابتدا نعيم سعداوي را به سالن خبري فرستاد اما به دليل اصرار مسئولان AFC سرمربي پرسپوليس مجبور شد در نشست خبري شركت كند.
وي در ابتداي صحبت*هايش اظهار داشت: به خاطر تاخيرم عذرخواهي مي*كنم. من به دليل اجباري كه بود آمدم زيرا شخصي كه مريض است بايد استراحت كند. من به رسانه*ها بي*احترامي نكرده*ام.
سرمربي پرسپوليس در مورد مسابقه گفت: اين برد را به بازيكنانم تبريك مي*گويم. آنها قهرمانان واقعي هستند و با اين پيروزي چهارشنبه هفته آينده در كشور ايران به مصاف بنيادكار خواهيم رفت.
وي ادامه داد: به اسامي بازيكنان كاري ندارم و بازيكنان را بر اساس آمادگي*شان در تركيب قرار مي*دهم. چه در پرسپوليس مربيگري كنم و چه در هر جاي ديگري؛ با شعار و فشار تماشاگران بازيكني را تعويض نمي*كنم.
وينگادا تصريح كرد: بازيكنان ما مردان پيروز مسابقه بودند. الشباب تيم كوچكي نيست و يكي از بهترين تيم*هاي آسياست. اين تيم 5 بازيكن ملي*پوش دارد كه همگي آنها در ديدار با ايران حضور داشتند. در آن مسابقه كه عربستان پيروز شد پرسپوليس هيچ ملي*پوشي نداشت. اين نشان مي*دهد كه الشباب چه تيم فوق*العاده*اي است.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه شعار تماشاگران از چه ناحيه*اي است تصريح كرد: نمي*دانم اين شعارها از كجا آب مي*خورد اما اگر قرار باشد من با شعار بازيكني را تعويض كنم بهتر است مربي پرسپوليس نباشم. فرق من با تماشاگران اين است كه هر روز با بازيكنان كار مي*كنم و شرايط آنها را مورد ارزيابي قرار مي*دهم.
وينگادا اختلاف نظر خود را با كريم باقري را نيز تكذيب كرد و گفت: هيچ اختلافي ميان ما وجود ندارد.

Hamid_Red
05-20-2009, 08:51 PM
تماشاگران از ما ناراحت هستند
نيكبخت: قهرماني آسيا را مي خواهيم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان و كادر فني به دنبال قهرماني در آسيا هستند.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639402.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي يك بر صفر برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: در اين مسابقه مستحق پيروزي بوديم و موقعيت*هاي زيادي براي گلزني داشتيم. با اين برد در ديدار چهارشنبه هفته آينده ميزبان بنيادكار خواهيم بود.
بازيكن پرسپوليس در مورد شعار تماشاگران اظهار داشت: ما دو جام قهرماني را از دست داده*ايم و آنها ناراحت هستند و از اين بابت حق دارند كه ناراحت باشند اما بازيكنان و كادر فني پرسپوليس تمام تلاششان را خواهند كرد تا در ليگ قهرمانان آسيا به قهرماني برسند و محبت هواداران را جبران كنند.

Masoud
05-20-2009, 08:58 PM
تماشاگران از ما ناراحت هستند
نيكبخت: قهرماني آسيا را مي خواهيم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان و كادر فني به دنبال قهرماني در آسيا هستند.

http://media.farsnews.com/media/8712/images/jpg/a0639/a0639402.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي يك بر صفر برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: در اين مسابقه مستحق پيروزي بوديم و موقعيت*هاي زيادي براي گلزني داشتيم. با اين برد در ديدار چهارشنبه هفته آينده ميزبان بنيادكار خواهيم بود.
بازيكن پرسپوليس در مورد شعار تماشاگران اظهار داشت: ما دو جام قهرماني را از دست داده*ايم و آنها ناراحت هستند و از اين بابت حق دارند كه ناراحت باشند اما بازيكنان و كادر فني پرسپوليس تمام تلاششان را خواهند كرد تا در ليگ قهرمانان آسيا به قهرماني برسند و محبت هواداران را جبران كنند.

خوب بازى كرد همون جند دقيقه تو زمين بود

Masoud
05-20-2009, 09:12 PM
حواشی دست از سر پرسپولیس برنمی دارند
شعارهای مختلف تماشاگران در بازی مقابل الشباب

تماشاگران پرسپولیس پیش از شروع بازی و در بیشتر زمان های نیمه نخست افراد خاصی از این تیم را مورد تشویق و البته اهانت قرار دادند.

تماشاگران پرسپولیس پیش از شروع بازی و در بیشتر زمان های نیمه نخست افراد خاصی از این تیم را مورد تشویق و البته اهانت قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، عده ای علیه انصاری فرد، ادواردو نلو وینگادا شعار دادند و عده ای علی دایی و حسین هدایتی را تشویق کردند. گاهی اوقات نیز صدای تشویق علی رضا واحدی نیکبخت که امروز روی نیمکت نشسته در ورزشگاه شنیده می شد. با این وصف باید گفت که پرسپولیسی های حاضر در ورزشگاه بیشتر به جای تشویق تیم به حاشیه ها دامن زدند. حتی سردرگم بین برخی لیدرها در تشویق انصاری فرد یا حسین هدایتی دیده شد.

Masoud
05-20-2009, 09:12 PM
مي*توانيم به مراحل بالاتر صعود كنيم
زارع: احساس مي*كردم در تيم ملي زيادي هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احساس مي*كردم حضورم در تيم ملي بي*فايده است.

به گزارش خبرگزاري فارس مازيار زارع پس از پيروزي يك بر صفر برابر الشباب عربستان در جمع خبرنگاران در مورد انصرافش از تيم ملي عنوان كرد: قبلا حرف*هايم را زده*ام و در اين مورد با قطبي هم صحبت كرده*ام. احساس مي*كردم در تيم ملي زيادي هستم و بي مورد دعوت شده*ام.
وي ادامه داد: كنار كشيدم تا جا را براي ساير افراد و حتي سرمربي باز كنم تا بتواند در پست من راحت*تر و بهتر تصميم بگيرد. با اين حال معتقدم اين مسائل مهم نيست و مهم صعود تيم ملي به جام جهاني است.
هافبك پرسپوليس در مورد ديدار هفته آينده مقابل بنيادكار ازبكستان گفت: مي*توانيم با حمايت تماشاگران در اين مسابقه هم پيروز شويم و به مرحله بعدي ليگ قهرمان آسيا صعود كنيم.

Masoud
05-20-2009, 09:13 PM
پس از شكست برابر پرسپوليس
هكتور: داور بايد يك نيمه وقت اضافه مي*گرفت
خبرگزاري فارس: سرمربي آرژانتيني تيم فوتبال عربستان گفت: به دليل وقت كشي زياد پرسپوليسي*ها، داور بايد يك نيمه وقت اضافه مي*گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس انزو هكتور پس از شكست يك برصفر برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران عنوان كرد: دو تيم بازي سختي داشتند و هر دو به دنبال پيروزي و كسب صدرنشيني بودند. فوتبال همين است يك طرف برد و يك طرف آن باخت است. دوست نداشتيم ببازيم اما اين پيروزي را به پرسپوليس تبريك مي*گوييم.
وي ادامه داد: هفته آينده ديدار سختي برابر الاتحاد داريم. با اين حال معتقدم نبايد تيم الشارجه امارات از مسابقات كنار مي*كشيد زيرا در آن صورت ما با تفاضل گل بهتر مي*توانستيم صعود كنيم (در اين لحظه خبرنگاران به مربي آرژانتيني گوشزد كردند كه در آسيا بازي رو در روي تيم*ها ملاك صعود است نه تفاضل گل.)
هكتور در مورد اينكه چرا الشباب در نيمه دوم عصبي بازي مي*كرد اظهار داشت: چند فرصت گلزني را از دست داديم شايد به همين دليل بازيكنان ما عصبي شدند. من از نحوه بازي پرسپوليس در نيمه دوم راضي نيستم. بازيكنان اين تيم خودشان را زمين مي*زدند به عقيده من داور يك نيمه وقت اضافه محاسبه مي*كرد نه فقط 5 دقيقه.
سرمربي الشباب در مورد اينكه پرسپولسي*ها اين شيوه وقت كشي را از بازيكنان عربستان ياد گرفته*اند، تصريح كرد: عربستان در ديدار با تيم ايران 2 گل زد و باز هم حمله مي*كرد. در ديدار رفت هم بازيكنان الشباب بازي تهاجمي برابر پرسپوليس انجام دادند و هرگز خودشان را زمين نزدند. من اين حرف را قبول ندارم.
وي در مورد اينكه آيا مي*تواند هفته ديگر پيروزي 4 بر صفر برابر الاتحاد را تكرار كند، گفت: فوتبال قابل پيش بيني نيست. من حتي نمي*دانم كه مي***بريم يا مي*بازيم.
هكتور با تشكر از ميزباني پرسپوليسي*ها اظهار داشت: اميدوارم يك بار ديگر در ورزشگاه آزادي و در اين جو فوق العاده برابر پرسپوليس بازي كنيم.

Masoud
05-20-2009, 09:15 PM
لیگ قهرمانان آسیا /
پرسپولیس با شکست الشباب صدرنشین شد / جدال با بنیادکار در آزادی
تنها نماینده فوتبال ایران در مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا با برتری برابر الشباب عربستان به عنوان تیم اول گروه دوم باید در مرحله یک هشتم نهایی در ورزشگاه آزادی به مصاف بنیادکار ازبکستان برود.
به گزارش خبرنگار مهر، در این دیدار که از ساعت 17 امروز به قضاوت توجی میورو از ژاپن در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد تیم فوتبال پرسپولیس با تنها گل دقیقه 47 محسن خلیلی برابر الشباب عربستان به پیروزی رسید تا به عنوان تیم صدرنشین گروه دوم راهی مرحله بعد رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شود.

پرسپولیسی ها که در نیمه اول فوتبال قابل قبولی را به نمایش نگذاشته بودند و موجبات نارضایتی تماشاگران را فراهم کردند، در نیمه دوم به مراتب بهتر بازی کردند و در همان ابتدای نیمه دوم گل برتری را به ثمر رساندن و توانستند تا پایان بازی به خوبی آن را حفظ کنند.

در دقایق وقت اضافه دو تیم صاحب موقعیت هایی برای گلزنی شدند که در این میان تیم پرسپولیس توسط علیرضا محمد یک موقعیت ایده ال برای زدن گل دوم را از دست داد.

با این پیروزی پرسپولیس به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شد و باید روز چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم فوتبال بنیادکار ازبکستان برود

Masoud
05-20-2009, 09:16 PM
علی کریمی :
هواداران پرسپولیس باید صبور باشند / بازی سختی با بنیادکار داریم
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار برابر الشباب گفت: هواداران باید صبور باشند و با حمایت هایشان کمک کنند که پرسپولیس به عنوان قهرمانی آسیا برسد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی پس از دیدار عصر چهارشنبه پرسپولیس برابر الشباب عربستان در گفتگو با خبرنگاران گفت: ما در این دیدار خوب بازی کردیم اما خیلی خوب نبود. با این حال همین که سه امتیاز را گرفتیم و به عنوان تیم صدرنشین راهی مرحله بعد شدیم راضی کننده است.

وی در مورد شعارهای هواداران پرسپولیس گفت: درست است که در نیمه اول خیلی خوب بازی نکردیم اما هواداران باید صبور باشند و با حمایت هایشان کمک کنند که پرسپولیس به مراحل بالاتر لیگ قهرمانان صعود کند و در نهایت قهرمان شود.

کریمی در مورد احتمال تغییرات در مدیریت باشگاه نیز گفت: من یک بازیکن هستم و وظیفه ام تمرین کردن و بازی کردن است. به همین خاطر در مورد این مسائل اظهار نظری نمی کنم. مدیرعامل باشگاه هم باید مشکلات باشگاه و بازیکنان را حل کند.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار برابر الشباب عربستان، دیدار با نماینده ازبکستان در مرخله بعد را دشوار خواند و گفت: درست است که ما در ورزشگاه آزادی به مصاف این تیم می رویم اما بنیادکار تیم قدرتمندی است که می تواند در ورزشگاه خانگی هم برای ما دردسرساز شود.

هافبک تکنیکی سرخپوشان با رد اختلافاتش با نلو وینگادا گفت: من نه تنها با وینگادا بلکه با هیچ یک از مسئولان باشگاه پرسپولیس مشکلی ندارم. من فوتبالم را مدیون پرسپولیس می دانم. من از این تیم به فوتبال معرفی شده ام اما هنوز در مورد آینده ام تصمیم گیری نکرده ام.

علی کریمی به درگیری هفته گذشته اش با برخی خبرنگاران اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی رسانه ها طوری این درگیری را منعکس کرده اند که انگار من مقصر هستم. شنیده ام این عده می خواهند از من شکایت کنند اما مطمئن باشند در هر دادگاهی آنها را محکوم خواهم کرد.

وی افزود: متاسفانه برخی خبرنگاران به گونه ای عمل می کنند که اعتبار کاری همه را زیر سوال می برند. من منظورم عده ای خاص بودند و مطمئنم که همه خبرنگاران اینگونه نیستند. از مسئولان می خواهم که به وضعیت برخی رسانه های ورزشی رسیدگی کنند.

کریمی در پایان به دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره شمالی اشاره کرد و گفت: من همه مثل همه مردم ایران دوست دارم تیم ملی به جام جهانی صعود کند. کار بسیار سختی پیش رو داریم اما امیدوارم به این مهم دست پیدا کنیم. من هم تمام تلاشم را خواهم کرد که برای تیم کشورم مید باشم و بازی خوبی را به نمایش بگذارم.

Masoud
05-20-2009, 09:32 PM
وینگادا:
بازیکنان من قهرمانان واقعی بودند/ به اعتراض هواداران توجه نمی کنم
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس بازیکنان تیمش را قهرمانان واقعی دیدار مقابل الشباب عربستان خواند که توانستند با برتری مقابل این تیم صدرنشین گروه b مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، نلو وینگادا پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل الشباب عربستان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در ابتدا از شما (خبرنگاران) عذرخواهی می کنم از بابت تاخیری که بابت حضور در سالن کنفرانس داشتم . متاسفانه شرایط مناسبی ندارم به همین خاطر از سعداوی خواستم برای گفتگو با خبرنگاران به سالن کنفرانس بیاید. در حال حاضر هم چون مجبور هستم و باید سرمربی در سالن کنفرانس حضور پیدا کند به اینجا آمده ام. از نظر من زمانی که شخصی حالش خوب نیست باید استراحت کند نه اینکه به سالن کنفرانس بیاید. اینکه من نمی خواستم پاسخگوی سئوال خبرنگاران باشد بی احترامی به شما نیست به همین خاطر سعی می کنم خیلی کوتاه پاسخگوی سئوالاتتان باشم.

وی در ادامه به بازیکنان تیمش برتری مقابل الشباب عربستان و صدرنشینی در گروه b لیگ قهرمانان آسیا را تبریک گفت و افزود: بازیکنان من قهرمانان واقعی و مردان پیروز این مسابقه هستند، آنها بودند که در زمین مسابقه جنگیدند و به تیم پرسپولیس این مزیت را دادند که هفته آینده در خانه میزبان باشد.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: تکرار می کنم که به اسم ها کاری ندارم و به دنبال آنهایی هستم که در تمرین تلاش می کنند و در زمین مسابقه توانایی اجرای خواسته های مرا دارند. من بر این اساس ترکیب تیمم را انتخاب می کنم و چه اینجا باشم چه هرکجای دنیا، با فشار تماشاگران بازیکنی را به زمین نفرستاده و تعویض نمی کنم. بر اساس آنچه خودم فکر می کنم بهتر است ترکیب تیم و روش بازی را انتخاب خواهم کرد.

وینگادا با ابراز خرسندی از برتری تیمش مقابل الشباب عربستان افزود: بازیکنان من بازی خوبی را مقابل یکی از تیم های قدرتمند آسیا انجام دادند . الشباب تیم کوچکی نیست و از بهترین های آسیاست. تمامی بازیکنان من چه آنهایی که داخل زمین بودند و چه آنهایی که روی نیمکت نشستند امروز قهرمان واقعی بودند.

وی در خصوص اعتراض تماشاگران پرسپولیس در نیمه اول بازی مقابل الشباب عربستان گفت: نمی دانم ریشه این اعتراض ها از کجاست، مهم این است که ما به اعتراض هواداران کاری نداریم و بر اساس آن تصمیم گیری نمی کنیم. اگر قرار باشد من به اعتراض هواداران و تماشاگران توجه کنم همان بهتر که مربی تیم بزرگی چون پرسپولیس نباشم.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: تفاوت من با تماشاگران پرسپولیس این است که من به عنوان سرمربی پرسپولیس هر روز با بازیکنان هستم، نفرات تیمم را می شناسم و با آنها زندگی می کنم اما تماشاگران و هواداران پرسپولیس از این مزیت برخوردار نیستند. مطمئن باشید من بر اساس شعارهای آنها عمل نمی کنم.

وی در خصوص اینکه ریشه اعتراض تماشاگران از کجاست گفت: این یک موضوعی است که باید در باشگاه آن را مطرح کنم .

وینگادا مجدد از عملکرد شاگردانش در بازی مقابل الشباب تقدیر کرد و گفت: ما مقابل تیمی بازی کردیم که از بهترین های عربستان است. اگر بازی ایران و عربستان را دیده باشید در آن بازی 5 بازی تیم ملی عربستان از تیم الشباب بودند اما پرسپولیس هیچ بازیکنی در تیم ملی ایران نداشت. ما مقابل چنین تیمی امروز فوق العاده بازی کردیم. ما با تمام داشته هایمان مقابل تیم قدرتمند الشباب ایستادیم و با نتیجه ای که رقم خورد حتما این داشته ها برای برتری مقابل نماینده عربستان و صدرنشینی در گروه ما کافی بوده است.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص ادعای مربی الشباب که گفته بود تیم پرسپولیس با ضد فوتبال و بازی تاخیری بدنبال کسب نتیجه بوده است گفت: در مورد نظر مربی الشباب حرف خاصی ندارم.

وی در خاتمه هرگونه اختلاف با کریم باقری و دیگر بازیکنان پرسپولیس را تکذیب کرد.

Masoud
05-20-2009, 09:35 PM
خوشحالم كه در مرحله حذفي ميزبان هستيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري بعد از بازي با الشباب گفت:
بسيار خوشحال هستم كه با پيروزي برابر الشباب عربستان در بازي مرحله حذفي با بنيادكار ميزبان هستيم.

به گزارش ايرنا، نلو وينگادا سرمربي پرسپوليس ابتدا از حضور در نشست خبري سرباز زد اما با تهديد مسوولان فوتبال آسيا، مبني بر تحميل محروميت به وي تغيير راي داد و در خصوص بازي پرسپوليس و الشباب، خاطرنشان كرد: به بازيكنان پرسپوليس تبريك
مي گويم، چراكه آنان مردان واقعي اين بازي بودند و با عملكردي مناسب، اين پيروزي سخت را براي ما به ارمغان آوردند.

وي در خصوص تركيب اصلي تيم پرسپوليس در اين بازي گفت: من به فشارهاي كه از سوي هواداران وارد مي*شود، هيچ توجهي ندارم و تركيب تيم را بر اساس تفكرات خودم و آمادگي نفرات مشخص مي*كنم و اگر قرار باشد با فشار تماشاگران تعويض كنم از مربيگري كنار
مي كشم.

وينگادا عنوان كرد: الشباب تيم خوبي در سطح آسياست و ما امروز حريف قدرتمندي را از پيش روي برداشتيم، الشباب در بازي تيم*هاي ملي ايران و عربستان ‪ ۵‬نماينده در زمين داشت در حالي كه پرسپوليس بازيكني در تركيب تيم ايران نداشت.

سرمربي پرسپولس در خصوص انتقاداتي كه از سوي هواداران به وي وارد مي*شود، خاطرنشان كرد: نمي*دانم اين مسائل از كجا سرچشمه مي*گيرد، اما آنها از پشت پرده تيم خبر ندارند و اين من هستم كه با نفرات تيم زندگي مي*كنم و شناخت كاملي از آنان دارم.

وي در پايان گفت: در خصوص بحث ماندن يا قطع همكاري با تيم فوتبال پرسپوليس و برنامه*هاي آينده همه چيز در جلسه ي كه با هيات مديره خواهيم داشت مشخص مي*شود.

Masoud
05-20-2009, 09:43 PM
1388/02/30 15:58
عباس انصاري فرد:
نيكبخت در تركيب اصلي تيم نباشد
عليرضا نيكبخت واحدي به سرمربي اين تيم سفارش كرد تا کمتر در تركيب تيم پرسپولیس قرار بگیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس با توجه به مصاحبه اخير نيكبخت در مورد عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس تمايل خاصي براي قرار گرفتن نيكبخت در تركيب اين تيم در ديدار الشباب عربستان ندارد.

گفتني است،وينگادا سرمربي پرتغالي پرسپوليس در طول تمرينات اخير تيمش چندين نوبت از نيكبخت در تيم ذخيره ها استفاده كرده است./ط

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 09:48 PM
1388/02/30 15:58
عباس انصاري فرد:
نيكبخت در تركيب اصلي تيم نباشد
عليرضا نيكبخت واحدي به سرمربي اين تيم سفارش كرد تا کمتر در تركيب تيم پرسپولیس قرار بگیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس با توجه به مصاحبه اخير نيكبخت در مورد عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس تمايل خاصي براي قرار گرفتن نيكبخت در تركيب اين تيم در ديدار الشباب عربستان ندارد.

گفتني است،وينگادا سرمربي پرتغالي پرسپوليس در طول تمرينات اخير تيمش چندين نوبت از نيكبخت در تيم ذخيره ها استفاده كرده است./ط
مگه پرسپوليس اول نشد پس چرا با توجه به برد پرسپوليس سايت اي اف سي باز الشباب را اول نوشته،مگه تفاضل ملاکه يا بازي رو در رو؟
http://www.the-afc.com/fas/competiti...-2009-627.html (http://www.the-afc.com/fas/competitions/fixtures/index.jsp_367AFC-2009-627.html)

جگرگوشه ایران
05-20-2009, 10:02 PM
مگه پرسپوليس اول نشد پس چرا با توجه به برد پرسپوليس سايت اي اف سي باز الشباب را اول نوشته،مگه تفاضل ملاکه يا بازي رو در رو؟
http://www.the-afc.com/fas/competiti...-2009-627.html (http://www.the-afc.com/fas/competitions/fixtures/index.jsp_367AFC-2009-627.html)

Masoud
05-20-2009, 10:13 PM
انزو هکتور :
پرسپولیس ضد فوتبال بازی کرد / داور باید یک نیمه وقت اضافه می گرفت
سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال الشباب عربستان با انتقاد از روش بازی تیم فوتبال پرسپولیس، بازی تاخیری و ضد فوتبال این تیم را باعث شکست تیمش در بازی امروز عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، انزوهکتور سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال الشباب عربستان پس از شکست تیمش مقابل پرسپولیس ایران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: دو تیم پرسپولس و الشباب بازی بزرگ و سختی را انجام دادند تا اینکه به عنوان تیم اول گروه خود به مرحله بعد صعود کنند. فوتبال همیشه همین است یک طرف آن پیروزی و طرف دیگرش شکست؛ که متاسفانه امروز شکست نصیب ما شد.

وی گفت: ما امروز به دنبال حداقل نتیجه بودیم تا شاید با یک تساوی صدرنشین گروهمان شویم اما متاسفانه به این هدف نرسیدیم، با این حال به تیم پرسپولیس تبریک می گویم و امیدوارم این تیم در مراحل آتی موفق باشد.

سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال الشباب عربستان بازی تیمش مقابل الاتحاد عربستان در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را دشوار خواند و گفت: اینکه الشارجه از دور مسابقات لیگ قهرمانان آسیا کنارکشید اصلا خوب نبود. ما مقابل این تیم در دو بازی رفت و برگشت 8 گل زدیم که با کنار گذاشتن تیم الشارجه بخش اعظمی از تفاضل گل ما از بین رفت.

وی از اظهار نظر در خصوص تیم پرسپولیس خودداری کرد و گفت: ما در بازی مقابل پرسپولیس بویژه در نیمه دوم چندین فرصت گلزنی داشتیم که به نتیجه نرسید شاید از دست دادن همین فرصت ها باعث شده بود که بازیکنان الشباب روی به بازی احساسی آورده و عصبی شوند.

این مربی آرژانتینی از روش بازی تیم فوتبال پرسپولیس ابراز ناراضایتی کرد و گفت: متاسفانه بازیکنان پرسپولیس مدام خود را روی زمین می انداختند. اعتقاد دارم داور مسابقه باید به جای 5 دقیقه وقت اضافه، یک نیمه اعلام می کرد!

وی در واکنش به خبرنگاری که گفت: ایرانی ها بازی تاخیری و ضد فوتبال را از عربستانی های یاد گرفته اند گفت: تیم ملی عربستان در بازی مقابل ایران آن هم در ورزشگاه آزادی پس از آنکه گل دوم را به ثمر رسانده بود باز هم حمله می کرد. ما هم در بازی رفت مقابل پرسپولیس هجومی بازی می کردیم اینها نشان می دهند که روش تیم های عربستانی ضد فوتبال نیست.

وی در خصوص دیدار تیمش مقابل الاتحاد عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: فوتبال ورزشی غیر قابل پیش بینی است اینکه هفته گذشته به تیم الاتحاد 4 گل زدیم نمی تواند تضمین کننده موفقیت در بازی هفته آینده باشد. نمی توانم نتیجه این بازی را پیش بینی کنم.

وی در خاتمه از مهمان نوازی باشگاه پرسپولیس تشکر و ابراز امیدواری کرد مجددا مقابل پرسپولیس و آن هم در جمع خوب ورزشگاه آزادی به میدان برود.

Masoud
05-20-2009, 10:14 PM
خليلي:
براي بازي با بنيادكار منتظر صد هزار تماشاگر هستيم سرويس: ورزشي - فوتبال
1388/02/30
05-20-2009
20:33:24
8802-20826: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بازي با بنيادكار منتظر صد هزار تماشاگر هستيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محسن خليلي كه تنها گل پرسپوليس را در ديدار برابر الشباب به ثمر رساند در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتراض تماشاگران گفت: شرايط آب و هوايي در نيمه اول باعث شد كه پرسپوليس نتواند بازي خوبي انجام دهد. ما به تماشاگران حق مي*دهيم كه از بازي تيم در نيمه اول ناراضي باشند اما با صحبت*هايي كه در بين دو نيمه شد و بهتر شدن شرايط آب و هوايي تيم ما هم بهتر بازي كرد و خوشبختانه موفق شديم به پيروزي برسيم.

وي درباره گلي كه در اين بازي به ثمر رساند، گفت: خدا را شكر مي*كنم كه توانستم در اين بازي زحمات بازيكنان را به ثمر برسانم.

خليلي درباره بازي بعدي پرسپوليس گفت: ما در بازي بعدي منتظر صد هزار تماشاگر هستيم كه براي حمايت به ورزشگاه بيايند. با حمايت تماشاگران به طور حتم مي*توانيم بنيادكار را هم شكست دهيم. مهم نيست كه حريف بعدي ما چه تيمي است.

وي درباره عملكرد ضعيف خود در اواخر نيمه دوم گفت: بايد به من حق بدهيد كه پس از هفت، هشت ماه اين طور بازي كنم. پس از اينكه شرايط بازي كردن پيدا كردم زمان كمي به من رسيد اما كم كم شرايطم بهتر خواهد شد.

انتهاي پيام

Masoud
05-20-2009, 10:15 PM
سرخ پوشان در صدر جدول گروه ايستادند
تقابل پرسپوليس و ريوالدو در يك هشتم نهايي

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – پس از ناكامي و حذف سه نماينده ايران در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا پرسپوليس با شكست الشباب در صدر جدول گروه b قرار گرفت و به مرحله يك هشتم نهايي مسابقات صعود كرد.

تيم پرسپوليس تهران عصر روز چهارشنبه در پايان مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا موفق به شكست الشباب عربستان شد و به عنوان صدرنشين گروه دوم به مرحله يك هشتم نهايي رقابت ها صعود كرد.

هواداران پرسپوليس با توجه به ناكامي هاي اين تيم در رقابت هاي داخلي استقبال خوبي از اين مسابقه نشان ندادند و حتي جمعيت حاضر در ورزشگاه با توجه به تغييرات تركيب سرخ پوشان در نيمه نخست از مديرعامل و سرمربي اين تيم به شدت انتقاد كردند. سرخ پوشان در نيمه نخست اين مسابقه عملكرد خوبي نداشتند اما در نيمه دوم فرصت هاي بهتري به دست آوردند و موفق به شكست حريف عربستاني شدند.

محسن خليلي روي يك ضربه كرنر در دقيقه 46 تنها گل بازي را به ثمر رساند و تيم وينگادا با همين گل به صدر جدول گروه صعود كرد. سرخ ها در ادامه بازي هم موقعيت هاي خوبي براي گلزني داشتند. عليرضا محمد، نيكبخت ، خليلي و زارع چند فرصت خوب را از دست دادند و بازيكنان تيم ميهمان هم دو بار تيرك دروازه ميثاق معمارزاده را به لرزه در آوردند.

پرسپوليس با اين پيروزي و كسب مجموع 7 امتياز از چهار مسابقه ،*با توجه به پيروزي در بازي رودررو بالاتر از الشباب قرار گرفت. صدرنشيني در رقابت هاي اين مرحله از اهميت زيادي برخوردار است. پرسپوليس با توجه به اين نتيجه در مرحله يك هشتم نهايي ميزبان تيم دوم گروه چهارم يعني بنيادكار ازبكستان خواهد بود.اين مسابقه روز چهارشنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و ياران ريوالدو در تهران مقابل سرخ پوشان تهراني قرار مي گيرند.

Masoud
05-20-2009, 10:19 PM
محمد: تيم الشباب را به خوبي مي شناختيم
تهران - مدافع تيم پرسپوليس تهران گفت: شناخت کافي از تيم الشباب داشتيم. از اين رو بازي خيلي خوبي بود و ما توانستيم خيلي خوب کار کنيم.

"عليرضا محمد" عصر چهارشنبه پس از پيروزي تيمش برابر الشباب در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا ضمن بيان اين مطلب افزود: ما طبق برنامه قرار بود نيمه نخست بازي را در کنترل خود درآوريم که موفق به اين مهم نيز شديم.
وي افزود: با شروع نيمه دوم، فوتبال واقعي خود را بازي کرده و موفق شديم تيم الشباب را از پيش رو برداريم.
عضو تيم ملي فوتبال ايران در باره نيمکت نشيني اش در اين ديدار و تاثير آن بر ديدگاه سرمربي تيم ملي گفت: به هيچ وجه از نيمکت نشيني ام در اين ديدار ناراحت نشدم چرا که در طول اين فصل همواره به عنوان بازيکن اصلي در ميدان حاضر بوده ام.
محمد تصريح کرد: سرمربي تيم ملي شناخت خوبي از من دارد و فکر نمي کنم اين نيمکت نشيني بر وي تاثير بگذارد.
9144

Masoud
05-20-2009, 10:19 PM
انصاري فرد: شعارها در عملکرد تيم تاثير گذار نيست
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: شعار هواداران عليه من زياد اهميتي ندارد زيرا اين شعارها در عملکرد و روند کلي تيم تاثيري نمي گذارد.

به گزارش ايرنا، عباس انصاري فرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از شعارهايي که هوادارن عليه من دادند ناراحت نيستم، زيرا آنها در نيمه اول از عملکرد تيم ناراحت بوده و به همين دليل به شعار دادن مشغول شدند.ضمن اينکه چنين شعارهايي در عملکرد تيم ما تاثيري نخواهد داشت.
وي با رضايت از پيروزي مقابل الشباب تاکيد کرد: در شرايط کنوني به اين پيروزي نياز داشتيم و خوشحالم که توانستيم در گروه خود صدرنشين شويم تا در بازي آينده به عنوان ميزبان به مصاف حريفمان برويم.
انصاري فرد افزود: اطمينان دارم در بازي بعد مقابل بنياد کار عملکرد بهتري داشته و با شکست اين تيم يک گام ديگر براي قهرماني برمي داريم.
انصاري فرد در پايان درخصوص وضعيت وينگادا نيز گفت: اين مربي تا هفتم تير با ما قرارداد دارد اما بدون شک تا قبل از رسيدن به اين تاريخ تکليفش مشخص مي شود.

Masoud
05-20-2009, 10:20 PM
رييس هيات مديره پرسپوليس بروز اختلاف در اين باشگاه را رد کرد
رييس هيات مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس تهران بروز هر گونه اختلاف در بين اعضاي اين باشگاه را رد کرد و گفت: اين مسايل شايعه و کذب محض است.

"حسين هدايتي" روز چهارشنبه پس از پيروزي تيم پرسپوليس در مقابل الشباب افزود: اين صحبت ها تنها شايعاتي است که رسانه ها آن را مطرح مي کنند و آن را قبول نداريم.
وي با تشکر از هواداران اين تيم براي حضور در ورزشگاه آزادي تهران اظهار داشت: از حضور آنها ممنون هستم و اميدوارم در بازيهاي بعد نيز ما را اين گونه ياري کنند.
وي تصريح کرد: با توجه به تصميمات کادرفني براي بازيهاي بعد با آمادگي بيشتري به ميدان مي رويم و اميدواريم نتايج قابل قبول و مدنظرمان را به دست آوريم.
هدايتي با انتقاد از شعار هواداران بر عليه مديرعامل اين باشگاه بيان داشت: حق "محمد حسن انصاري فرد" نبود که با اين همه زحمت با وي اين گونه برخورد شود.
ربيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس درخصوص بازي اين تيم مقابل الشباب نيز گفت: در نيمه اول خوب بازي نکرديم اما در نيمه دوم تيم نياز به نشاط داشت که به دست آورد.

نازنين
05-20-2009, 11:11 PM
تماشاچيا حق داشتن اون حرفا رو زدن .. چون باشگاه علني داره با مردم لجبازي مي كنه ... از توي زمين گذاشتن عبدي و خير خواه و نيمكت نشين كردن بازيكناي مورد علاقه مردم و موثر تيم كاملا معلومه.......

behzad1527
05-21-2009, 01:33 AM
ترکیب تیم دست سر مربی هست و مطمئن باشید وینگادا سر مربی نیست که اجازه دخالت به کسی در کارش رو بده .ترکیب رو خودش چید .حقم داشت اینطور بچینه با اون بازی بدی که در مقابل پاس همدان انجام دادن .ولی منکر بد بودن عبدی و خیر خواه به نسبت نیکبخت واحدی و علی محمد نیستم.

Hamid_Red
05-21-2009, 04:33 PM
غيبت 5 بازيكن و بازگشت عابدزاده به قفس توري
تمرين پرسپوليس يك روز پس از غلبه بر الشباب برگزار شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از ظهر امروز در غياب پنج بازيكن برگزار شد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0613/A0613140.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس يك روز پس از ديدار مقابل الشباب عربستان و برتري مقابل اين تيم، از ساعت 11 امروز در زمين مؤسسه خيريه عمل تمرين كردند.
در اين تمرين بازيكنان اصلي به مدت 40 دقيقه به ريكاوري پرداختند و محل تمرين را ترك كردند و بازيكنان ذخيره به آقا وسط و فوتبال در يك چهارم زمين پرداختند.

* كريم باقري، حسين بادامكي، مسعود زارعي، حميد علي*عسگر و علي كريمي غايب بودند.
* احمدرضا عابدزاده در زمان برگزاري فوتبال، درون يكي از دروازه ها ايستاد و اين حركت مورد توجه وينگادا قرار گرفت.
* 30 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند. آنها از عملكرد تيم در بازي با الشباب به طور كامل رضايت نداشتند و بازيكنان در توجيه عملكرد خود، گرماي بيش از حد هوا را مشكل اصلي قلمداد كردند.
* محسن خليلي پس از 50 دقيقه تمرين زير نظر ماساژور تيم به ريكاوري پرداخت.
* تمرين فردا تعطيل است.

Hamid_Red
05-21-2009, 04:34 PM
انصاری فرد :
به ساعت بازی با بنیادكار اعتراض می کنیم

برگزاری بازی دیروز پرسپولیس مقابل الشباب در ساعت 17 بعد از ظهر و مشکلات ناشی از آن ، علاوه بر اعتراض بازیكنان پرسپولیس ، روی كیفیت بازی در نیمه اول هم تاثیر زیادی گذاشته بود. این در حالی است که بسیاری از كارشناسان معتقدند برگزاری بازی ها در هوای گرم به شدت به سود بازیكنان عرب است از این رو فدراسیون فوتبال باید این موضوع را در نظر داشته باشد.

در پی این موضوع ، "عباس انصاری فرد "در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره ساعت بازی پرسپولیس مقابل الشباب و بنیاد كار گفت : فدراسیون فوتبال و كنفدراسیون فوتبال آسیا ساعت این بازی های را تعیین كرده اند و باشگاه در تعیین این ساعت هیچ نقشی نداشته است .

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران ادامه داد : اگر مسئولان فدراسیون فوتبال مدركی دال بر اینكه باشگاه به فدراسیون فوتبال و یا كنفدراسیون آسیا ساعت 17 را برای بازی مقابل الشباب و بنیاد کار اعلام كرده است، به همه نشان بدهند .

انصاری فرد گفت : باشگاه به این موضوع اعتراض كرده است و قصد داریم به زمان بازی با بنیاد کار اعتراض کنیم تا بازی یك ساعت دیرتر یعنی ساعت 18 برگزار شود.

عزیز الله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر و نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم درباره این موضوع به پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت : ساعت همه بازی ها را باشگاه به فدراسیون و فدراسیون هم به كنفدراسیون آسیا اعلام كرده و فدراسیون در تعیین این ساعت هیچ نقشی نداشته است .

نایب رئیس فدراسیون فوتبال تاكید كرد : اگر باشگاه پرسپولیس قصد تغییر در ساعت بازی مقابل بنیادكار را دارد باید رسماً به روابط بین الملل فدراسیون فوتبال اعلام كند تا این موضوع بررسی شود ولی درباره شدن یا نشدن این موضوع نمی توانم صحبت كنم چون نظر نهایی را كنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام می كند .

Masoud
05-21-2009, 06:00 PM
علی آبادی در گفتگو با مهر:
سهام استقلال و پیروزی در سه ماه آینده به مردم واگذار می شود
سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تربیت بدنی کشور گفت: سهام باشگاههای استقلال و پیروزی سه ماه آینده به مردم واگذار می شود.
محمد علی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در شاهرود گفت: با توجه به اینکه باشگاههای پیروزی و استقلال دو باشگاه ملی هستند که نه در داخل کشور بلکه خارج از مرزها نیز هواداران خاص خود را دارند باید طوری با این باشگاهها برخورد شود که در آینده آسیب نبینند.

وی افزود: به دنبال نامه رئیس جمهور مبنی بر واگذاری سهام این دو باشگاه به مردم بلافاصله کمیته ای متشکل از بخشهای خصوصی مثل تربیت بدنی، مدیران دو این دو باشگاه، وزارت اقتصاد و صاحبنظران تشکیل شد و قرار شد که سهام باشگاه پیروزی و استقلال به افرادی که متقاضی هستند واگذار شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در رابطه با اینکه چند درصد از این سهام به مردم واگذار می شود و کیفیت آن هنوز تصمیمگیری نشده است.

علی آبادی در رابطه با واگذری اماکن ورزشی به بخش خصوصی نیز گفت: هدف از این کار درآمد زایی برای دولت نیست بلکه در راستای اصل 44 قانون اساسی با هدف کوچیک کردن دولت و متمرکز کردن آن روی کارهای اجرایی قرار شد اماکن ورزشی به مردم واگذار شود.

رئیس سازمان تربیت بدنی کشور افزود: طبق مقررات اماکن ورزشی در مزایده به بخش خصوصی اجاره داده یا فروخته می شوند

Masoud
05-21-2009, 06:02 PM
هدايتي:دست "انصاري*فرد" را هم مي*بوسم
\
رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ اختلافي با انصاري*فرد ندارم و دست او را هم مي*بوسم.
حسين هدايتي در جمع خبرنگاران گفت: به هواداران پرسپوليس تبريك مي*گويم، مي*خواهم به آن*ها بگويم كه قهرماني دور از انتظار نيست و تنها چيزي كه اهميت دارد نشاطي است كه پس از اين پيروزي به دست آمد.

وي درباره شايعه اختلافش با انصاري*فرد و شعارهاي تماشاگران گفت: ما خادمان اين ملت هستيم، من و انصاري*فرد هيچ مشكلي با هم نداريم و من دست او را مي*بوسم.

خبرنگاري پرسيد زماني كه تماشاگران اعتراض مي*كردند شما علامت تعويض را نشان داديد، هدفتان از اين كار چه بود كه هدايتي بدون اينكه پاسخ صريح به اين سوال بدهد، *گفت: اين را از آقاي وينگادا بپرسيد!

Masoud
05-21-2009, 06:04 PM
خودرو ، پاداش قهرمانى پرسپوليس در آسيا
حسين هدايتى، رئيس هيأت مديره پرسپوليس در اردوى پرسپوليسى ها حضور يافت و صحبت هايى را با آنها انجام داد.
هدايتى ضمن روحيه دادن به بازيكنان قبل از ديدار با الشباب، به آنها قول داد در صورت قهرمانى تيم در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به هر بازيكن يك خودرو پاداش داده خواهد شد.
اين در حالى است كه مديران پرسپوليس برخى از پاداش هاى قبلى را كه به بازيكنان قولش را داده بودند هنوز پرداخت نكرده اند و اما باز هم وعده مي دهند .

Masoud
05-21-2009, 06:05 PM
غيبت 5 بازيكن و بازگشت عابدزاده به قفس توري
تمرين پرسپوليس يك روز پس از غلبه بر الشباب برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از ظهر امروز در غياب پنج بازيكن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس يك روز پس از ديدار مقابل الشباب عربستان و برتري مقابل اين تيم، از ساعت 11 امروز در زمين مؤسسه خيريه عمل تمرين كردند.
در اين تمرين بازيكنان اصلي به مدت 40 دقيقه به ريكاوري پرداختند و محل تمرين را ترك كردند و بازيكنان ذخيره به آقا وسط و فوتبال در يك چهارم زمين پرداختند.

* كريم باقري، حسين بادامكي، مسعود زارعي، حميد علي*عسگر و علي كريمي غايب بودند.
* احمدرضا عابدزاده در زمان برگزاري فوتبال، درون يكي از دروازه ها ايستاد و اين حركت مورد توجه وينگادا قرار گرفت.
* 30 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند. آنها از عملكرد تيم در بازي با الشباب به طور كامل رضايت نداشتند و بازيكنان در توجيه عملكرد خود، گرماي بيش از حد هوا را مشكل اصلي قلمداد كردند.
* محسن خليلي پس از 50 دقيقه تمرين زير نظر ماساژور تيم به ريكاوري پرداخت.
* تمرين فردا تعطيل است.

imported_baran
05-21-2009, 06:15 PM
بازیکن جدید نگرفتیم؟
شما علي كريمي رو حفظ كنيد اين خيلي مهمه چون بازيكني با اين همه تكنيك ارزشمنده=d>

سمکوزینبی
05-21-2009, 07:10 PM
حق باتماشاچیابود

fakuriha
05-22-2009, 02:10 AM
لطفآ یکنفر این صفحه را به این اقای وینگادا ترجمه کنه.
افتخارات پرطرفدارترين تيم آسيا (پرسپوليس):
قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر ايران (????)
نايب قهرمان جام حذفي ايران 1385
قهرمان اولين دوره ليگ برتر ايران 1381
مقام سوم جام باشگاه*هاي آسيا ????
نايب قهرمان ليگ آزادگان کشور ????
قهرمان جام حذفي ايران ????
قهرمان ليگ آزادگان کشور ????
قهرماني ليگ آزادگان کشور ????
مقام چهارم جام باشگاه*هاي آسيا ????
قهرمان ليگ ازادگان ????
مقام چهارم ليگ آزادگان ????
نايب قهرمان ليگ کشور ????
نايب قهرمان سومين دوره جام در جام آسيا ????
قهرمان سوپرجام تهران ????
نايب قهرمان ليگ ازادگان ????
قهرمان جام حذفي کشور ??-????
مقام سوم در ليگ ازادگان ????
قهرماني جام حذفي ايران ????
نايب قهرماني در فوتبال دسته اول تهران ????
قهرمان اولين دوره جام در جام آسيا ??-????
قهرماني در فوتبال دسته اول تهران ????
نايب قهرمان اولين دوره ليگ آزادگان ????
قهرمان باشگاه*هاي دسته اول تهران ????
قهرمان جام حذفي تهران ????
قهرمان فوتبال باشگاه*هاي دسته اول تهران ????
نايب قهرمان جام باشگاه*هاي دسته اول تهران ????
قهرمان جام باشگاه*هاي تهران ????
قهرمان جام وحدت ????
نايب قهرمان جام حذفي تهران ????
قهرماني در ليگ دسته اول تهران ????
قهرمان جام شهيد اسپندي(ليگ سراسري) ????
نايب قهرمان ششمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان پنجمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان چهارمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
قهرمان سومين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان دومين دوره ليگ تخت جمشيد ????
قهرمان اولين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان جام باشگاه*هاي تهران ????
مقام سوم ليگ منطقه*اي ايران ????
نايب قهرمان باشگاه*هاي تهران ????
قهرماني مسابقات مقدماتي جام منطقه*اي ????
نايب قهرماني جام حذفي ايران ????

Masoud
05-22-2009, 02:16 AM
دستت درد نكنه زيبا كامل وجامع بود مرسى عزيز دل برادر

fakuriha
05-22-2009, 02:27 AM
ندای دل من به انجمن هواداران پرسپولیس و خود پرسپولیس.
با دلم طاقت دیدار تو تا فردا نیست ...
هرزمان با منی. حتی توی خواب

fakuriha
05-22-2009, 10:41 AM
نقد داورى بازى پرسپوليس ايران- الشباب عربستان
پرسپوليسى ها نبايد وارد دعواى دسته جمعى شوند
•هوشنگ نصيرزاده
بازى تيم هاى پرسپوليس و الشباب را توجو مينو را از كشور ژاپن بعد از ظهرديروز برگزار كرد كه بيش از هر چيز بايد نياز ما را به رفتارهاى بين المللى بيشتر آشكار كرد.در اين بازى داور مسابقه به شيوه تمام داوران ژاپنى كاملاً خونسرد بود و بايد گفت در هر ۲ نيمه درون محوطه جريمه نيز رفتار حرفه اى از خود نشان داد اگر چه پژمان نورى در نيمه دوم براى يك زمين خوردن از داور مسابقه مطالبه يك پنالتى را داشت اما ديدن چند باره صحنه نشان داد كه ا ين داور به درستى بازى را ادامه داده زيرا بازيكن پرسپوليس به صورت كاملاً حادثه اى سرنگون شد و او نتوانست از داور يك پنالتى بگيرد. صحنه اى كه زارع و نيكبخت با بازيكنان حريف درگير شدند و اقدام آنها تلافى جويانه و در حمايت از نفرات خودشان بود نشان مى دهد كه نياز داريم رفتار بين المللى ترى از خود در اين بازى ها به نمايش بگذاريم.نيمكت پرسپوليس نيز در مسابقات آتى اين نكته را مراعات كند كه نبايد هيچ گاه اعضا وارد زمين شوند.تيم داورى مسابقه با وجود آنكه يك مسابقه پرتنش را قضاوت مى كرد اما در مجموع قضاوت آنها خوب و منصفانه بود.

Hamid_Red
05-22-2009, 10:42 AM
نيكبخت:
براي موفقيت پرسپوليس ذكر ميگفتم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ذكر گفتن من روي نيمكت پرسپوليس در بازي مقابل الشباب براي موفقيت تيم بود.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0663/A0663171.jpg

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به منتقداني كه معتقدند طبق تصاوير تلويزيوني وي در بازي مقابل الشباب به دليل نيمكت نشيني براي ناكامي تيمش دعا مي كرد، اظهار داشت: نيمكت*نشيني براي هر بازيكني سخت است و من نيز از اين قاعده مستثني نيستم؛ اما در حال گفتن ذكر براي موفقيت پرسپوليس بودم.
وي ادامه داد: نشستن روي نيمكت حتي به عنوان مربي هم سخت است و به نظرم اين كار(مربيگري) مخصوص آدم*هاي بزرگ است.
نيكبخت واحدي با ابراز خوشحالي از نتيجه گيري تيم پس از ورود وي به زمين خاطرنشان كرد: اميدوارم در بازي*هاي آينده با صلاحديد كادر فني به تركيب اصلي بازگشته و بتوانم عملكرد به مراتب بهتري داشته باشم.

fakuriha
05-22-2009, 11:15 AM
لطفآ یکنفر این صفحه را به این اقای وینگادا ترجمه کنه.
افتخارات پرطرفدارترين تيم آسيا (پرسپوليس):
قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر ايران (????)
نايب قهرمان جام حذفي ايران 1385
قهرمان اولين دوره ليگ برتر ايران 1381
قهرماني ليگ آزادگان کشور ????
مقام چهارم جام باشگاه*هاي آسيا ????
قهرمان ليگ ازادگان ????
مقام چهارم ليگ آزادگان ????
نايب قهرمان ليگ کشور ????
نايب قهرمان سومين دوره جام در جام آسيا ????
قهرمان سوپرجام تهران ????
نايب قهرمان ليگ ازادگان ????
قهرمان جام حذفي کشور ??-????
مقام سوم در ليگ ازادگان ????
قهرماني جام حذفي ايران ????
نايب قهرماني در فوتبال دسته اول تهران ????
قهرمان اولين دوره جام در جام آسيا ??-????
قهرماني در فوتبال دسته اول تهران ????
نايب قهرمان اولين دوره ليگ آزادگان ????
نايب قهرمان جام باشگاه*هاي دسته اول تهران ????
قهرمان جام باشگاه*هاي تهران ????
قهرمان جام وحدت ????
نايب قهرمان جام حذفي تهران ????
قهرماني در ليگ دسته اول تهران ????
قهرمان جام شهيد اسپندي(ليگ سراسري) ????
نايب قهرمان ششمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان پنجمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان چهارمين دوره ليگ تخت جمشيد ????
قهرمان سومين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان دومين دوره ليگ تخت جمشيد ????
قهرمان اولين دوره ليگ تخت جمشيد ????
نايب قهرمان جام باشگاه*هاي تهران ????
مقام سوم ليگ منطقه*اي ايران ????
نايب قهرمان باشگاه*هاي تهران ????
قهرماني مسابقات مقدماتي جام منطقه*اي ????
نايب قهرماني جام حذفي ايران ????[/quote]

Masoud
05-22-2009, 12:21 PM
از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده؛
هر روز با پنج بازیکن پرسپولیس تسویه حساب می شود

از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده هر روز با پنج بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران تسویه حساب مالی انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، با توجه به پایان مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا و بازی های لیگ برتر با تصمیم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده هر روز با پنج بازیکن این تیم تسویه حساب مالی انجام خواهد شد. محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا هر روز نام پنج بازیکن را برای دریافت مطالبات اعلام خواهد کرد.

Masoud
05-22-2009, 12:23 PM
بعد از پیروزی مقابل الشباب عربستان؛
پرسپولیس دیروز تمرین کرد، امروز استراحت

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران روز گذشته یک جلسه تمرین سبک برگزار کردند و با تصمیم کادر فنی امروز به استراحت خواهند پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، بعد از پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که به صدرنشینی این تیم در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شد، بازیکنان این تیم روز گذشته (پنجشنبه) یک جلسه تمرین سبک برگزار کردند و با تصمیم وینگادا امروز(جمعه) به استراحت پرداختند.

گفتنی است؛ تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا(شنبه) مجددا تمرینات خود را در زمین چمن ورزشگاه خیرالعمل برگزار خواهند کرد.

Masoud
05-22-2009, 12:45 PM
خلیلی در گفت وگو با ایپنا:
این یکی از حساس ترین گل هایم بود

مهاجم ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این یکی از حساس ترین گل هایی بود که تا به حال برای پرسپولیس به ثمر رسانده ام ولی آن قدر خسته بودم که رمقی برای شادی کردن نداشتم.

مهاجم ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این یکی از حساس ترین گل هایی بود که تا به حال برای پرسپولیس به ثمر رسانده ام ولی آن قدر خسته بودم که رمقی برای شادی کردن نداشتم.

محسن خلیلی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) عنوان کرد: الشباب یکی از سرسخت ترین حریفان پرسپولیس بود که باید این تیم را شکست می دادیم تا به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم و به همین دلیل با تمام وجود مقابل آنها بازی کردیم. الشباب البته درآزادی بازی بسیار خوبی انجام داد و حتی شانس هم داشت اما پرسپولیس در نهایت پیروز میدان بود و این موضوع بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد.

وی ادامه داد: تمام تمرکزم را برای باز کردن دروازه پرسپولیس به کار گرفتم و دقیقا در لحظه ای که گل را به ثمر رساندم دیگری هیچ رمقی برای این که شادی کنم نداشتم.

خلیلی خاطر نشان کرد: بنیاد کار هم یکی از تیم های خوب در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است و از بازیکنان خوبی نیز سود می برد اما ما می خواهیم با تکیه بر 100 هزار تماشاگر طرفدار پرسپولیس این تیم را از پیش رو برداریم.

Masoud
05-22-2009, 12:46 PM
بعد از صدرنشینی در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا؛
بازیکنان پرسپولیس پاداش ویژه دریافت کردند

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از پیروزی مقابل الشباب پاداش نقدی ویژه دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، با توجه به اعلام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان این تیم، بعد از پیروزی این تیم مقابل الشباب عربستان و صدرنشینی در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا، تمامی بازیکنان و کادرفنی هر کدام مبلغ یک میلیون تومان پاداش نقدی دریافت کردند.

unendingWAY
05-22-2009, 01:05 PM
با اين وضع فصل بعد نابوديم

fakuriha
05-22-2009, 01:25 PM
ما یاد گرفتیم که ناامید نباشیم . میگی نه ؟ تاریخچه باشگاهمان رو بخون لطفآ. ما به امید زنده ایم.

Masoud
05-22-2009, 01:56 PM
معمارزاده در گفت وگو با ایپنا:
برای شروع خوب بودم

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: بعد از مدت ها برای پرسپولیس به میدان رفتم و فکرمی کنم برای شروع توانستم بازی خوبی انجام بدهم.

میثاق معمارزاده در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) عنوان کرد: پرسپولیس مقابل الشباب بازی بسیار خوبی را انجام داد و از همه مهمتر کسب 3 امتیاز و صدرنشینی امان بود که خوشبختانه به دست آمد. این بازی برای ما اهمیت بسیار بالایی داشت چرا که حالا در مرحله بعدی کار آسان تری را در پیش داریم.

وی ادامه داد: من بعد از مدت ها در ترکیب تیم قرار گرفتم و فکر می کنم همنی که دروازه تیم را بسته نگاه داشتم کار بزرگی کردم.

معمارزاده خاطرنشان کرد: دوباره به دروازه سرخپوشان برگشته ام و به این راحتی موقعیت خودم را از دست نمی دهم. می خواهم با پرسپولیس در آسیا چهره ای متفاوت زا خودم نشان دهم و گلر اول تیم ملی شوم.

Masoud
05-22-2009, 04:46 PM
هدایتی در اتحادیه فوتبال :
ورود بخش خصوصی مشکلات فوتبال را کاهش می دهد/ با نگاه اقتصادی وارد شدم
مالک باشگاه استیل آذین در هفتادمین نشست شورای مرکزی اتحادیه باشگاههای گفت: ورود بخش خصوصی مشکلات فوتبال را کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین هدایتی که این نشست را به میزبانی باشگاه استیل آذین برگزار می کرد از مسئولان اتحادیه و مدیران و نمایندگان باشگاهها تشکر کرد و با اشاره به شرایط اقتصادی فوتبال ایران اظهار داشت: من با دو هدف وارد فوتبال شدم. صادقانه می خواهم این مسئله را بیان کنم. هدف اول من عمل به وظیفه بود چون احساس کردم ورود به ورزش وظیفه است.

مالک باشگاه دسته اولی استیل آذین خاطرنشان کرد: نشاطی که در مردم و جامعه دیده می شود اهمیت زیادی دارد. احساس کردم که این یک وظیفه اخلاقی و مذهبی است و می توان هیجان مثبتی در این بخش ایجاد کرد. مسئله دوم نگاه اقتصادی بود. شاید کسی باور نکند چون در سال های گذشته کسی نتوانسته در فوتبال درآمد زایی کند اما من واقعا با همین نگاه وارد شدم. تصور من این است که بالاخره می توان این کار را انجام داد. مگر فوتبال ما حرفه ای نشده و مگر در کشورهای صاحب فوتبال این شرایط ایجاد نشده است؟ چرا ما نتوانیم؟

سردار مصطفی آجورلو ، منصور امیرآصفی و حسین هدایتی در نشست اتحادیه فوتبال

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت:من قبول دارم که ما فاصله زیادی با کشورهای پیشرفته فوتبال جهان داریم اما در حد خودمان می توانیم درآمد ایجاد کنیم تا از پس مخارج در بیاییم. بالاخره باشگاه داری حرفه ای را می توان ایجاد کرد. ما حالا در فوتبال تیم های زیادی داریم اما باشگاه نداریم. چند مجموعه از جمله سپاهان وجود دارد که به صورت حرفه ای در چند رشته فعال است. غیر از این همه تیم داری می کنند و مشکلات زیادی دارند. همه از منابع مالی دولتی استفاده می کنند اما اگر بخش خصوصی وارد شود و درآمد زایی مستقل شکل بگیرد می توانیم به سمت فوتبال خصوصی و حرفه ای حرکت کنیم.

حسین هدایتی ادامه داد: ورود بخش خصوصی مشکلات را کاهش خواهد داد. بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم. من با این رویکرد وارد فوتبال شدم. تلاشم این است که به چنین اهدافی نزدیک شویم و البته تا حدی هم موفق بودیم.

هدایتی در پایان تاکید کرد: من از مسئولان اتحادیه تشکر می کنم و امیدوارم اتحادیه تعامل خوبی با فدراسیون و مسئولان ورزش داشته باشد. همه کمک کنند تا دو قدم به پیش برویم نه اینکه برای هم مانع تراشی کنیم تا دیگری هم پیشرفت نکند. باید همه در کنار هم حرکت کنیم تا به هدف نزدیک شویم.

Hamid_Red
05-22-2009, 05:46 PM
پس از ديدار با بنياد كار در مورد وينگادا تصميم مي گيريم
انصاري فرد:اميدواريم هوادارانمان ورزشگاه را پر كنند

خبرگزاري فوتبال ايران - مدير عامل پرسپوليس ضمن ابراز رضايت از شكست تيم الشباب در گفت و گويي به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: الشباب تيم بسيار خوبي بود و باتوجه به سرعت، قدرت تاكتيكي و تكنيكي بازيكنان اين تيم، شكست آنها واقعا براي ما اهميت زياديد اشت.

برد در ديدار برابر حريف عربستاني واقعا براي فوتبال ايران مهم بود و خوشحالم كه در پايان تيم ما به اين مهم دست يافت.

وي در ادامه ضمن ابراز رضايت از عملكرد وينگادا افزود: عملكرد وينگادا تقريبا رضايتبخش بوده و طبق برنامه قبلي پس از ديدا با بنيادكار در جلسه هيات مديره، عملكرد وينگادا را جمع بندي كرده و در مورد سرمربي پرتغالي* تصميم*گيري خواهيم كرد.

انصاريفرد در پايان در رابطه با ديدار بنياد كار خاطرنشان ساخت: در وهله اول از هواداران تيم درخواست مي كنم ورزشگاه را در ديدار با بنيادكار پركنند اين موضوع قطعا در روحيه بازيكنان ما موثر خواهد بود ضمن آنكه شرايط و جو ورزشگاه را براي حريف بسيار سخت خواهد ساخت.

Hamid_Red
05-22-2009, 05:47 PM
تسويه حساب بازيكنان پرسپوليس بعد از ديدار با بنياد كار

خبرگزاري فوتبال ايران - بازيكنان پرسپوليس از روز شنبه در گروه هاي پنج نفره با حضور در باشگاه بخش ديگري از مبلغ قرر داد خود را دريافت خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، جدا از اين امر، باشگاه پرسپوليس بعد از ديدار با بنياد كار ازبكستان نسبت به تسويه حساب كامل فصل با بازيكنان اقدام خواهد كرد تا ديگر نسبت به بازيكني تعهد مالي نداشته باشد. پاداش ديدار با الشباب نيز بزودي به بازيكنان پرداخت خواهد شد.

Masoud
05-22-2009, 05:48 PM
پس از ديدار با بنياد كار در مورد وينگادا تصميم مي گيريم
انصاري فرد:اميدواريم هوادارانمان ورزشگاه را پر كنند

خبرگزاري فوتبال ايران - مدير عامل پرسپوليس ضمن ابراز رضايت از شكست تيم الشباب در گفت و گويي به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: الشباب تيم بسيار خوبي بود و باتوجه به سرعت، قدرت تاكتيكي و تكنيكي بازيكنان اين تيم، شكست آنها واقعا براي ما اهميت زياديد اشت.

برد در ديدار برابر حريف عربستاني واقعا براي فوتبال ايران مهم بود و خوشحالم كه در پايان تيم ما به اين مهم دست يافت.

وي در ادامه ضمن ابراز رضايت از عملكرد وينگادا افزود: عملكرد وينگادا تقريبا رضايتبخش بوده و طبق برنامه قبلي پس از ديدا با بنيادكار در جلسه هيات مديره، عملكرد وينگادا را جمع بندي كرده و در مورد سرمربي پرتغالي* تصميم*گيري خواهيم كرد.

انصاريفرد در پايان در رابطه با ديدار بنياد كار خاطرنشان ساخت: در وهله اول از هواداران تيم درخواست مي كنم ورزشگاه را در ديدار با بنيادكار پركنند اين موضوع قطعا در روحيه بازيكنان ما موثر خواهد بود ضمن آنكه شرايط و جو ورزشگاه را براي حريف بسيار سخت خواهد ساخت.

حالا كه بايد جو رو كنترل كنند و بذارن به كارش ادامه بده ميخواند براش تصميم بكيرند

Hamid_Red
05-22-2009, 05:48 PM
نوروزي به ديدار با بنياد كار نمي رسد

خبرگزاري فوتبال ايران - هافبك پرسپوليس به سبب مصدوميتي كه در ديدار با الشباب با آن مواجه شد قطعا براي ديدار با بنياد كار آماده بازي نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، هادي نوروزي به دليل كشيدگي شديد از ناحيه پشت پا قادر نخواهد بود برابر بنياد كار، پرسپوليس را همراهي كند.

محمد منصوري ديگر مصدوم پرسپوليس كه به دليل ناراحتي از ناحيه شكم حضورش در برابر بنياد كار ازبكستان 50 درصد است. ديگر مصدوم پرسپوليس پژمان نوري و بهادر عبدي هستند كه آسيب ديدگي*شان چندان جدي نيست و براي ديدار با بنياد كار شرايط بازي را پيدا خواهند كرد.

Masoud
05-22-2009, 06:07 PM
تسويه حساب بازيكنان پرسپوليس بعد از ديدار با بنياد كار

خبرگزاري فوتبال ايران - بازيكنان پرسپوليس از روز شنبه در گروه هاي پنج نفره با حضور در باشگاه بخش ديگري از مبلغ قرر داد خود را دريافت خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، جدا از اين امر، باشگاه پرسپوليس بعد از ديدار با بنياد كار ازبكستان نسبت به تسويه حساب كامل فصل با بازيكنان اقدام خواهد كرد تا ديگر نسبت به بازيكني تعهد مالي نداشته باشد. پاداش ديدار با الشباب نيز بزودي به بازيكنان پرداخت خواهد شد

Masoud
05-22-2009, 06:07 PM
كريمي مهمترين غايب تمرين پرسپوليس
وينگادا نظاره گر بود

خبرگزاري فوتبال ايران - تمرين ريكاوري بازيكنان پرسپوليس پنجشنبه در زمين ورزشگاه خير العمل برگزار شد. به گزارش خبر گزاري فوتبال ايران، در اين تمرين بازيكنان اصلي پرسپوليس كه در برابر الشباب بازي كرده بودند بمدت 40 دقيقه زير نظر كادر فني اين تيم به تمرين ريكاوري پرداختند.

علي كريمي بزرگترين غايب تمرين بود كه البته با اجازه در تمرين حضور نداشت. جدا از اين بازيكن، مسعود زارعي،*كريم باقري، عليرضا حقيقي و بادامكي ديگر غايبان تمرين روز گذشته بودند.

ساير بازيكنان نيز حدود 70 دقيقه زير نظر كاستا، كارواليو و سعداوي به تمرين پرداختند ضمن آنكه وينگادا در اين تمرين نظاره گر كار بازيكنانش بود

fakuriha
05-22-2009, 06:40 PM
وينگادا: از هيچكس نمي*ترسم

فوتبال- گروه* ورزشي:
تمرين صبح دوشنبه پرسپوليس در زمين خيريه عمل برگزار شد.

اين تمرين بدون حضور كريم باقري به*دليل سوء*تفاهم با وينگادا و حميد علي عسگر كه مصدوم است انجام شد. نكته حائز اهميت اين تمرين مصدوميت عليرضا حقيقي از ناحيه مچ پا بود كه حضور او را در ديدار برابر الشباب عربستان منتفي كرد.

خوردبين سرپرست پرسپوليس با اظهار ناراحتي از مصدوميت شديد عليرضا حقيقي اظهار داشت: «متاسفانه حقيقي از ناحيه مچ پا دچار پيچيدگي شديد شد و به دليل فاصله زماني اندك تا ديدار با الشباب بسيار سخت است كه اين بازيكن را به اين ديدار حساس برسانيم.»

از سوي ديگر سرپرست پرسپوليس از خط خوردن بادامكي از فهرست 18 نفره براي ديدار با الشباب خبر داد و اظهار داشت: «بادامكي به صلاحديد وينگادا در ليست 18 نفره ديدار با الشباب قرار ندارد.» بازيكنان پرسپوليس عصر روز دوشنبه نيز براي آماگي هرچه بيشتر براي ديدار با الشباب به هتل اوين رفتند تا خود را براي ديدار با حريف عربستاني آماده كنند.

وينگادا: با باشگاه پرسپوليس مشكل مالي ندارم

نلو وينگادا در حاشيه تمرين دوشنبه در گفت*و*گو**يي اظهار داشت:* «بازي با الشباب براي من بسيار حياتي است چون دوست دارم به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنيم.» وي كه از برخي رسانه*ها ناراحت بود، در جواب اين سئوال كه آيا به باشگاه پرسپوليس اعلام كرديد كه در صورت عدم پرداخت پول روي نيمكت نخواهيد نشست، *گفت: «من هرگز چنين حرفي به باشگاه نزدم و مترجم من در جريان همه كارهايم قرارداد.»

اين مربي پرتغالي اضافه كرد: «با باشگاه پرسپوليس مشكل مالي ندارم. هميشه گفته*ام اگر موردي باشد، خودمان در خانواده آن را حل مي*كنيم. به همين دليل با قدرت هر چه تمام*تر در بازي مقابل الشباب عربستان روي نيمكت پرسپوليس مي*نشينم.»

وينگادا خاطرنشان كرد: «اميدوارم نيت و قصدي در كار نباشد تا تيم ما با آرامش لازم به هدف خود برسد. من اگر مشكلي داشته باشيم قطعا آن را بازگو مي*كنم چون ترسي ندارم.»

نيكبخت واحدي: يك ريال هم از باشگاه نگرفته*ام

ستاره پرحاشيه تيم پرسپوليس كه چندي است به صورت مرتب در تمرينات تيمش حاضر نمي شود، گفت: «هنوز يك ريال هم از باشگاه پرسپوليس نگرفته*ام و تنها به خاطر هواداران در تمرين حاضر شدم.»

عليرضا واحدي*نيكبخت پس از تمرين روز دوشنبه پرسپوليس به خبرنگاران گفت: «در برخي رسانه*ها عنوان شده است كه من از باشگاه پرسپوليس چك دريافت كرده*ام و يا پولي گرفته*ام. در حالي كه هيچ نشستي با مسئولان باشگاه پرسپوليس نداشته*ام و حتي هنوز يك ريال هم از مطالباتم را دريافت نكرده*ام.»

وي افزود: «مشكلاتم هنوز برطرف نشده است و تنها به خاطر هواداران پرسپوليس و بازي حساسي كه مقابل الشباب عربستان داريم، در تمرين*ها حاضر شدم.»

وي افزود: «بازي مقابل الشباب سرنوشت*ساز است و با توجه به شرايط مرحله بعدي بايد پيروز شويم تا به*عنوان صدرنشين صعود كنيم.» واحدي نيكبخت در پايان گفت: «با اين حال باز هم تاكيد مي*كنم كه تنها دليل حضورم در تمرين*شرايط حساس پرسپوليس بود، وگرنه يك ريال هم به من پرداخت نشده و مشكلات مالي*ام با باشگاه همچنان پابرجاست.»

اميدواري پژمان نوري به ايجاد همدلي در تيم

پژمان نوري هافبك جنگنده و سختكوش پرسپوليس در رابطه با ديدار با الشباب گفت: «درست است كه صعود پرسپوليس از گروه قطعي شده اما، ما براي آن كه در مرحله بعدي ميزبان باشيم، بايد الشباب را شكست دهيم تا صدرنشين گروه شويم.»

وي افزود: «به همين دليل در بازي مقابل الشباب بي*تفاوت نخواهيم بود و با تمام توان براي پيروزي تلاش خواهيم كرد. اين ديدار براي ما حساس است و تلاش مي*كنيم به عنوان تنها نماينده* ايران در ليگ قهرمانان آسيا عملكرد خوبي داشته باشيم.» نوري افزود: «اميدوارم حداقل در ليگ قهرمانان آسيا بتوانيم با همدلي نتايج خوبي كسب كنيم و پرسپوليس را به موفقيت برسانيم.»

انصاري*فرد: هيچ بازيكني نمي*تواند ما را دور بزند

عباس انصاري*فرد در*خصوص اظهارات صابر ميرقرباني درباره فسخ قرارداد داخلي با اين تيم و انتقاد از عملكرد مدير باشگاه عنوان كرد: «دوست ندارم جواب هر كسي را بدهم چون بايد شأن هر كاري رعايت شود اما اگر مير*قرباني قراردادي بياورد كه من زير آن را امضا كرده*ام، تمام حرف*هايش در رسانه*ها درست است و در غير اين صورت قطعا او اشتباه مي**كند.

ما با او قرارداد نبسته*ايم.» مديرعامل پرسپوليس درباره شايعه عدم حضور وينگادا در بازي مقابل الشباب در صورت پرداخت نشدن طلبش از باشگاه تصريح كرد: «اين مورد كذب است و عده*اي در اين شرايط حساس قصد ضربه زدن به ما را دارند. وينگادا يك مربي كاملا حرفه*اي است و همه كارهايش را به صورت مكتوب با من در ميان مي*گذارد. تا به امروز در اين خصوص هيچ مسئله*اي مطرح نشده و اگر هم چنين موردي باشد او غير حرفه*اي نيست كه اين حرف را به زبان بياورد.»

انصاري*فرد در جواب اين سئوال كه آيا مهدي رحمتي از شما درخواست رقم بسيار زيادي داشته، يادآور شد: «ما تا به امروز با رحمتي مذاكره*اي نداشته*ايم. باشگاه پرسپوليس داراي چارچوبي است كه خارج از آن نمي*توانيم عمل كنيم.»

وي درباره شايعه قرارداد داخلي 2 ساله با صادقي اظهار داشت: «قرارداد با اميرحسين صادقي و امثال او كه در روزهاي گذشته تيتر رسانه*ها شده را تكذيب مي*كنم. سايت باشگاه پرسپوليس ايجاد شده تا در صورت عقد هرگونه قراردادي آن را به اطلاع مردم برساند.» مديرعامل پرسپوليس درباره اظهارات مدير برنامه*هاي آرفي در*خصوص اينكه 40 درصد از قرارداد اين بازيكن بايد پرداخت شود،ْ گفت: «هواداران نگراني نداشته باشند و آرفي را يك پرسپوليسي بدانند. او با قلبش به اين تيم آمده و مشكلي در اين خصوص نداريم.»

انصاري*فرد اضافه كرد: «با بازيكناني كه قرارداد بسته*ايم آنقدر قوي كار كرده*ايم كه نتوانند به راحتي ما را دور بزنند و يا قراردادشان با ما فقط جنبه تبليغاتي داشته باشد.» انصاري*فرد در خصوص بازي فردا مقابل الشباب عربستان خاطرنشان كرد: «با يك تيم كاملا حرفه*اي بازي مي*كنيم. آنها بازيكنان خوب و مطرحي دارند. چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا با برتري برابر الشباب به عنوان تيم اول به دور بعد صعود كنيم و بتوانيم حتي به مراحل بالاتر برسيم.»

وي درباره اختلاف كريم باقري و وينگادا گفت: «مشكل او حل مي*شود. باقري بازيكن حرفه*اي و بزرگي است و در اين باره مشكل خاصي وجود ندارد.»

وي درباره ناراحتي بازيكنان از عدم تمديد قراردادشان گفت: «پس از بازي با الشباب مذاكره با بازيكنان را آغاز خواهيم كرد.»

fakuriha
05-22-2009, 06:46 PM
كريمي مهمترين غايب تمرين پرسپوليس
وينگادا نظاره گر بود

خبرگزاري فوتبال ايران - تمرين ريكاوري بازيكنان پرسپوليس پنجشنبه در زمين ورزشگاه خير العمل برگزار شد. به گزارش خبر گزاري فوتبال ايران، در اين تمرين بازيكنان اصلي پرسپوليس كه در برابر الشباب بازي كرده بودند بمدت 40 دقيقه زير نظر كادر فني اين تيم به تمرين ريكاوري پرداختند.

علي كريمي بزرگترين غايب تمرين بود كه البته با اجازه در تمرين حضور نداشت. جدا از اين بازيكن، مسعود زارعي،*كريم باقري، عليرضا حقيقي و بادامكي ديگر غايبان تمرين روز گذشته بودند.

ساير بازيكنان نيز حدود 70 دقيقه زير نظر كاستا، كارواليو و سعداوي به تمرين پرداختند ضمن آنكه وينگادا در اين تمرين نظاره گر كار بازيكنانش بود.

fakuriha
05-22-2009, 06:48 PM

خبرگزاري فوتبال ايران - هافبك پرسپوليس به سبب مصدوميتي كه در ديدار با الشباب با آن مواجه شد قطعا براي ديدار با بنياد كار آماده بازي نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، هادي نوروزي به دليل كشيدگي شديد از ناحيه پشت پا قادر نخواهد بود برابر بنياد كار، پرسپوليس را همراهي كند.

محمد منصوري ديگر مصدوم پرسپوليس كه به دليل ناراحتي از ناحيه شكم حضورش در برابر بنياد كار ازبكستان 50 درصد است. ديگر مصدوم پرسپوليس پژمان نوري و بهادر عبدي هستند كه آسيب ديدگي*شان چندان جدي نيست و براي ديدار با بنياد كار شرايط بازي را پيدا خواهند كرد.

Masoud
05-23-2009, 07:32 AM

مرسى كه خبرها رو ميذاريد دوست عزيز دستتون طلا ممنون

fakuriha
05-23-2009, 08:50 AM
سهام سرخابي ها واگذار مي*شود
جام جم آنلاين: محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني کشور گفت: سهام باشگاههاي استقلال و پيروزي سه ماه آينده به مردم واگذار مي شود.

به گزارش مهر رئيس سازمان تربيت بدني کشور گفت: با توجه به اينکه باشگاههاي پيروزي و استقلال دو باشگاه ملي هستند که نه در داخل کشور بلکه خارج از مرزها نيز هواداران خاص خود را دارند بايد طوري با اين باشگاهها برخورد شود که در آينده آسيب نبينند.

وي افزود: به دنبال نامه رئيس جمهور مبني بر واگذاري سهام اين دو باشگاه به مردم بلافاصله کميته اي متشکل از بخشهاي خصوصي مثل تربيت بدني، مديران دو اين دو باشگاه، وزارت اقتصاد و صاحبنظران تشکيل شد و قرار شد که سهام باشگاه پيروزي و استقلال به افرادي که متقاضي هستند واگذار شود.

معاون رئيس جمهور تصريح کرد: در رابطه با اينکه چند درصد از اين سهام به مردم واگذار مي شود و کيفيت آن هنوز تصميمگيري نشده است.

علي آبادي در رابطه با واگذري اماکن ورزشي به بخش خصوصي نيز گفت: هدف از اين کار درآمد زايي براي دولت نيست بلکه در راستاي اصل 44 قانون اساسي با هدف کوچک کردن دولت و متمرکز کردن آن روي کارهاي اجرايي قرار شد اماکن ورزشي به مردم واگذار شود.

رئيس سازمان تربيت بدني کشور افزود: طبق مقررات اماکن ورزشي در مزايده به بخش خصوصي اجاره داده يا فروخته مي شوند.

fakuriha
05-23-2009, 08:51 AM
موافقت سعيدلو و علي آبادي
25 درصد سهام پرسپوليس* واگذار شد
جام جم آنلاين: علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور و محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني پس از حضور در اردوي پرسپوليس و مذاکراتي که با رئيس هيئت مديره سرخپوشان داشتند ، موافقت ضمني خود را با واگذاري 25 درصد سهام اين باشگاه به حسين هدايتي اعلام کردند.

به گزارش مهر ، حسين هدايتي که از ابتداي فصل هشتم رقابتهاي ليگ برتر به عنوان عضو و سپس رئيس هيئت مديره فعاليتش را در باشگاه پرسپوليس آغاز کرد از همان ابتدا خواهان واگذاري بخشي از سهام اين باشگاه به خود شد تا بتواند خدمات بيشتري به سرخپوشان داشته باشد.

رئيس هيئت مديره پرسپوليس طي هفته هاي گذشته نيز درخواست خود را به اطلاع محمد علي آبادي رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس و علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور رسانده است.

در نشستي که شب قبل از ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و الشارجه امارات با حضور حسين هدايتي، علي سعيدلو و محمد علي آبادي در محل اردوي پرسپوليس برگزار شد، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني موافقت ضمني و شفاهي خود را با انتقال 25 درصد سهام باشگاه پرسپوليس به حسين هدايتي اعلام کردند.

براين اساس هدايتي متعهد شده است در صورتي که اين ميزان از سهام باشگاه به او واگذار شود تمامي هزينه هاي پرسپوليس را متقبل شود و در زماني کمتر از پنج سال اين باشگاه را صاحب ورزشگاه اختصاص کند.

هدايتي شرط ادامه حضورش در باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد را واگذاري سهام عنوان کرده است. در صورتيکه اين سهام به او واگذار نشود ، در پايان فصل از هيئت مديره سرخپوشان جدا خواهد شد.

قرار است علي سعيدلو و محمد علي آبادي پس از بررسي هاي لازم و گفتگو با رئيس جمهوري نظر نهايي خود را در مورد واگذاري 25 درصد سهام باشگاه به هدايتي اعلام کنند.

fakuriha
05-23-2009, 08:51 AM
بازگشت هدايتي سناريوي عبور از مصطفوي

گروه ورزش: مانور جدايي مرد متمول هيات مديره پرسپوليس با واكنش محمد علي*آبادي در مقطع فعلي به نفع حسين هدايتي شد تا فعلا داريوش مصطفوي طرف ديگر ماجراي اختلافات مديريتي به حاشيه رفته باشد.

پيش از اين نيز گفته بوديم كه بانكدار هيات مديره سرخ*ها در يك صورت باز خواهد گشت و آن نيز موضعگيري مثبت رئيس سازمان ورزش به نفع وي بود كه طي دو روز گذشته چنين اتفاقي افتاد تا حالا هدايتي با دلي قرص از حمايت*هاي بالادستي، به تيم بازگردد.

هرچند مصطفوي در دو مقطع از سوي محمد علي*آبادي در دو پست دبيركلي فدراسيون و مديرعاملي پرسپوليس بر سر كار آمده و براي همين سازمان نمي*خواهد بعد از آن جريانات مربوط به فدراسيون، براحتي از مدير كهنه*كار عبور كند، اما به طور بديهي وقتي پاي پول آن هم ميلياردي در ميان باشد، طبيعي است كه كفه ترازو به نفع هدايتي سنگيني مي*كند تا بازگشت مرد «چك سفيد» با سناريوي عبور بي*سر و صدا از مصطفوي تعبير و تفسير شود.

Masoud
05-23-2009, 08:57 AM
بازگشت هدايتي سناريوي عبور از مصطفوي

گروه ورزش: مانور جدايي مرد متمول هيات مديره پرسپوليس با واكنش محمد علي*آبادي در مقطع فعلي به نفع حسين هدايتي شد تا فعلا داريوش مصطفوي طرف ديگر ماجراي اختلافات مديريتي به حاشيه رفته باشد.

پيش از اين نيز گفته بوديم كه بانكدار هيات مديره سرخ*ها در يك صورت باز خواهد گشت و آن نيز موضعگيري مثبت رئيس سازمان ورزش به نفع وي بود كه طي دو روز گذشته چنين اتفاقي افتاد تا حالا هدايتي با دلي قرص از حمايت*هاي بالادستي، به تيم بازگردد.

هرچند مصطفوي در دو مقطع از سوي محمد علي*آبادي در دو پست دبيركلي فدراسيون و مديرعاملي پرسپوليس بر سر كار آمده و براي همين سازمان نمي*خواهد بعد از آن جريانات مربوط به فدراسيون، براحتي از مدير كهنه*كار عبور كند، اما به طور بديهي وقتي پاي پول آن هم ميلياردي در ميان باشد، طبيعي است كه كفه ترازو به نفع هدايتي سنگيني مي*كند تا بازگشت مرد «چك سفيد» با سناريوي عبور بي*سر و صدا از مصطفوي تعبير و تفسير شود.

دوست عزيز اين خبر مال جه زمانى هست كه شما الان كذاشتيد

Masoud
05-23-2009, 02:39 PM
یش از برگزاری دیدار حساس مقابل بنیاد کار؛
هیات مدیره پرسپولیس تشکیل جلسه می*دهد

هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران پیش از برگزاری دیدار حساس این تیم مقابل بنیاد کار ازبکستان تشکیل جلسه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، با توجه به نزدیک بودن زمان برگزاری دیدار حساس تیم فوتبال پرسپولیس تهران در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل بنیادکار ازبکستان، هیات مدیره این باشگاه طی دو روز آینده تشکیل جلسه می*دهد تا درباره مسایلی همچون سامان*دهی و بررسی اوضاع لیدرها و همچنین آمادگی تیم برای حضور قدرتمند دراین مرحله از مسابقات و تعیین پاداش ها به بحث و تبادل نظر بپردازند.

Masoud
05-23-2009, 02:40 PM
در صورت صعود به جمع هشت تیم برتر آسیا؛
10 میلیون پاداش برای پرسپولیسی ها

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا پاداش 10 میلیونی دریافت خواهند کرد.

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا پاداش 10 میلیونی دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در حالی که قرار است یک روز قبل از دیدار پرسپولیس مقابل بنیاد کار بازیکنان این تیم پاداش پیروزی مقابل الشباب و صدرنشینی در گروه را دریافت کنند، مدیران این تیم به بازیکنان اعلام کرده اند، در صورت پیروزی مقابل بنیاد کار و صعود به جمع هشت تیم برتر آسیا پاداش 10 میلیون ریالی دریافت خواهند کرد

Hamid_Red
05-23-2009, 02:57 PM
/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
تمرينات عابدزاده براي كريمي و تاكيد وينگادا

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618715.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس از ساعت 10:30 صبح امروز در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم*كردن، حركات* كششي، پاسكاري و آقاوسط پرداختند. سپس در قالب دو گروه به حفظ توپ و پرسينگ و حمله به دفاع و ضربه به گل پرداختند.

* علي كريمي به دليل مصدوميت از ناحيه پاي راست ابتدا به دويدن*هاي اختصاصي پرداخت و سپس زير نظر دكتر زرينه و احمد*رضا عابدزاده به تمرينات كششي پرداخت. تمرينات عابدزاده براي كريمي توجه همگان را به خود جلب كرده بود.

* كريم باقري و حسين بادامكي غايب بودند.

* حميد علي**عسگر و محمد *منصوري به صورت اختصاصي تمرين كردند.

*هادي نوروزي و عليرضا حقيقي به دليل مصدوميت تمرين نكردند.

* دروازه*بانان مانند روزهاي گذشته زودتر از سايرين با عابدزاده به تمرين پرداختند. در پايان تمرين ميثاق معمار*زاده با عابدزاده در خصوص نحوه گرفتن پنالتي اختصاصي پرداختند.

* 100 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.

* پژمان نوري در تمرين دچار مصدوميت جزيي شد.

* وينگادا با توره و سعداوي به صورت اختصاصي صحبت كرد.

* احمد*رضا عابدزاده به دليل مصدوميت از ناحيه زانوي پاي راست به يخ*درماني پرداخت.

* وينگادا در اين تمرين اصرار زيادي به دادن پاس*هاي كوتاه و در عمق داشت.

* در پايان تمرين تمام بازيكنان به تمرين پنالتي پرداختند.

* تمرين امروز ساعت 12 به پايان رسيد.

Hamid_Red
05-23-2009, 02:59 PM
فردادر سازمان برگزار مي شود
اولين جلسه کارگروه واگذاري استقلال و پرسپوليس به مردم

اولين جلسه کارگروه واگذاري سهام دو باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال وپرسپوليس به مردم فردا در محل سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد .
(http://www.bornanews.com/Images/News/larg_pic/1-3-1388%5CIMAGE633786795208750000.jpg)به گزارش سرويس ورزشي برنا، با توجه به دستور اخير دکتر محمود احمدي نژاد مبني بر واگذاري سهام دو باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال و پرسپوليس به مردم ، اولين جلسه کارگروه اين موضوع فردا با حضور نمايندگان سازمان و فدراسيون فوتبال ، مسوولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس ، سازمان خصوصي سازي و نهادهاي مرتبط در محل سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد تا طي آن راههاي اجرايي و عملياتي پروسه واگذاري سهام دو باشگاه مورد ارزيابي و بررسي کارشناسي قرار گيرد . از آنجا که در 4 سال گذشته کارهاي اوليه و مقدماتي اين مساله از سوي سازمان تربيت بدني و همينطور سازمان خصوصي سازي انجام شده ، پيش بيني مي شود که با توجه با تاکيد رييس جمهوري ،روند پيگيري و اجراي واگذاري استقلال و پرسپوليس به مردم با شتاب و سرعت لازم پيش رفته و عملياتي شود .

Hamid_Red
05-23-2009, 03:00 PM
مدیران باشگاه پرسپولیس خطاب به بازیکنان :
آرامش تیم را حفظ کنید و وارد مسایل حاشیه ای نشوید

مدیران باشگاه پرسپولیس تهران از بازیکنان خواستند تا در چند روز باقی مانده تا دیدار مقابل بنیاد کار آرامش تیم را حفظ کنند و وارد مسایل حاشیه ای نشوند.
در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس تهران هم اکنون در جمع شانزده تیم برتر آسیا قرار گرفته و در صورت شکست تیم بنیاد کار می تواند به جمع هشت تیم برتر آسیا راه پیدا کند، مدیران این تیم از بازیکنان خواستند در چند روز باقی مانده قبل از دیدار مقابل تیم ازبکستانی آرامش خود را حفظ کرده و برای این که تیم وارد حاشیه نشود، مصاحبه هایی که باعث جنجال می شود انجام ندهند.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران روز چهارشنبه هفته جاری در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم بنیاد کار ازبکستان خواهد رفت و در صورت شکست این تیم در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار خواهد گرفت.

Hamid_Red
05-23-2009, 03:02 PM
در صورت صعود به جمع هشت تیم برتر آسیا؛
10 میلیون پاداش برای پرسپولیسی ها

بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا پاداش 10 میلیونی دریافت خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در حالی که قرار است یک روز قبل از دیدار پرسپولیس مقابل بنیاد کار بازیکنان این تیم پاداش پیروزی مقابل الشباب و صدرنشینی در گروه را دریافت کنند، مدیران این تیم به بازیکنان اعلام کرده اند، در صورت پیروزی مقابل بنیاد کار و صعود به جمع هشت تیم برتر آسیا پاداش 10 میلیون ریالی دریافت خواهند کرد.

Hamid_Red
05-23-2009, 04:10 PM
دقيقه 31، حسين هدايتي از جاي خود بلند شد و با اشاره دست به تماشاگران معترض گفت: «تعويض مي كنيم!» اين اشاره او مي توانست تعابير مختلفي داشته باشد. اولين چيزي كه به ذهن مي رسيد اين بود كه منظور هدايتي، تعويض مديرعامل بوده يعني انصاري فرد به زودي از كار بركنار مي شود. بسياري صحبت هاي پاياني مجيد فرخزادي، فرد نزديك به هدايتي در هيات مديره را هم بر همين اساس و در جهت كنار رفتن قريب الوقوع مديرعامل مي دانند: «به نظر من تماشاگران يك مقدار عجله كردند!»
اما روايت دومي كه مي توان از حركت دست حسين هدايتي انجام داد متوجه زمين بازي و قسمت فني ماجرا مي شود. پرسپوليسي ها به نيمكت نشيني ستاره ها و بازي كردن چند نيمكت نشين معترض بودند. حسين هدايتي هم بين دو نيمه وارد رختكن شده بود و مي توانست در جلسه اي خصوصي با نلو نظراتي را به سرمربي تيم تحميل كرده باشد. مساله جايي حساس تر شد كه خبرنگاري در پايان مسابقه همين ابهام را در حضور هدايتي مطرح كرد و او اينگونه پاسخ داد: «چيز خاصي نبود اما در بين دو نيمه اتفاقات مثبتي در تيم رخ داد!» هدايتي در پاسخ به پرسشي با اين مضمون كه «آيا شما دستور تعويض داديد؟»، گفت: «اين را برويد از آقاي وينگادا بپرسيد» و سپس با همان لبخند هميشگي راهي رختكن شد.
بعد از پايان بازي اعلام شد نلو وينگادا كسالت دارد و نمي تواند در كنفرانس مطبوعاتي پس از مسابقه شركت كند. نعيم سعداوي جاي وينگادا به سالن آمد اما اين اتفاق با اعتراض اصحاب رسانه مواجه شد. نعيم گفت: «مشكلي ندارد. من مي روم اما از طرف آقاي وينگادا از شما معذرت خواهي مي كنم. ايشان يك مقدار سرما خورده بود و...» نعيم اما سوي ديگر قضيه را اينگونه شرح داد: «شما بايد به ايشان حق بدهيد چرا كه شرايط روحي خاصي كه براي آقاي وينگادا به وجود آمد اجازه صحبت كردن را به او نمي دهد.»
نعيم درست مي گفت: بعداً او و خوردبين اين موضوع را تاييد كردند كه نلو درست از ابتداي نيمه دوم كاملا بهم ريخته بود. همه مي دانند او مربي اي نيست كه با شعار تماشاگران احساساتي شود و به خاطر اين اعتراضات و يك شعار «حيا كن، رها كن» در مصاحبه مطبوعاتي حاضر نشود. اين نكته اي بود كه خود در صحبت هايش چندين بار روي آن تاكيد كرد. نلو آمد، صحبت كرد و نشان از سرماخوردگي در او ديده نمي شد. با اين حال او كاملا برافروخته و بهم ريخته بود.
چه كسي مي تواند اشاره دست هدايتي با اين مضمون كه «تعويض مي كنيم» را با گفته هاي وي در پايان مسابقه و بهم ريختگي نلو در پايان ديدار ارتباط ندهد؟

منبع:ایران ورزشی

Masoud
05-23-2009, 06:36 PM
حامد كاويانپور: پيروزي در آسيا زيباتر بازي مي كند
بازيكن سابق تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: پيروزي در بازي هاي آسيا بسيار خوش مي درخشد و مطمئن هستم شايسته بهترين رتبه در اين رقابت ها است.

حامد كاويانپور بازيكن سابق تيم فوتبال پيروزي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:* پيروزي در آسيا حضور خوبي دارد و اميدوارم همچنان پرقدرت به ادامه مسابقات فكر كند.

وي ادامه داد: با توجه به وضعيت خاصي كه در باشگاه پيروزي به وجود آمده است اين تيم نتوانست در رقابت هاي ليگ برتر و جام حذفي خوش بدرخشد اما اكنون وضعيت فرق مي كند چرا كه با تمام توان بايد در رقابت هاي آسيايي ناكامي ها را جبران كند.

بازيكن سابق تيم فوتبال پيروزي خاطرنشان كرد: هميشه بازي هاي تيم را دنبال مي كنم، مي توان با دقت لازم حاشيه هايي كه به وجود مي آيد را كنترل كرد و در شرايط فعلي آرامش مي تواند به روند تيم كمك كند.

حامد كاويانپور در خصوص تيم ملي تصريح كرد: تيم ملي با حضور افشين قطبي به آرامش نزديك تر شده و در اين وضعيت حساس مي توانيم با كمك به افشين قطبي راه تيم ملي را به صعود به جام جهاني هموار كنيم.

وي ادامه داد: امسال رقابت در بين تيم هاي حاضر در مسابقات ليگ برتر بسيار فشرده و نزديك بود و اين مسئله نشان از آن داشت كه هر تيمي كه با قدرت بيشتر و آرامش كافي تر در ميدان باشد مي تواند قهرمان شود

Masoud
05-23-2009, 06:38 PM
وينگادا محو تمرينات عابدزاده و كريمي
علي كريمي بازيكن موثر تيم پرسپوليس با توجه به آسيب ديدگي جزيي كه داشت به انجام تمرينات اختصاصي پرداخت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران حاضر در محل تمرينات پرسپوليس، كريمي كه پنج شنبه و جمعه را در دبي گذرانده بود روز شنبه در تمرين پرسپوليس حاضر شد و زير نظر دكتر فريد زرينه و احمد رضا عابدزاده به تمرين پرداخت.

عابدزاده تمرينات كششي و خاصي را براي كريمي در نظر گرفته بود به طوريكه توجه بازيكنان پرسپوليس و حتي وينگادا سرمربي تيم به سوي اين دو جلب شد

fakuriha
05-23-2009, 07:58 PM
پرسپوليس بنيادكار، چهارشنبه ساعت 17
جام جم: با اعلام afc ، بازي هاي مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا طبق اين برنامه برگزار خواهد شد: چهارشنبه 6 خرداد: پرسپوليس - بنيادكار ازبكستان، (ساعت 17)، الهلال عربستان - ام صلال قطر، الاتحاد عربستان -الشباب عربستان، الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان چهارشنبه 3 تير: ناگويا گرامپوس ايت ژاپن - كاوازاكي فرونتال ژاپن، پوهانگ استيلرز كره جنوبي - نيوكاسل جتز استراليا، كاشيماآنتلرز ژاپن - سئول كره جنوبي، گامبااوزاكا ژاپن - سوون سامسونگ كره جنوبي
همه باهم برای تشویق تیممان بسیج شویم. پرسپولیس آبروی ما را در آسیا خرید.

fakuriha
05-23-2009, 08:14 PM
سوزوكي به تهران مي آيد
توكاكي سوزوكي رئيس بخش ليگ حرفه اي كنفدراسيون آسيا و نايب رئيس كميته ليگ حرفه اي اين قاره براي نظارت ديدار پرسپوليس و بنيادكار 4 خرداد به ايران خواهد آمد. اين ديدار 6 خرداد در ورزشگاه آزادي در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار خواهد شد و سوزوكي براي نظارت اين ديدار به تهران خواهد آمد.
بگذار بیاید و ببیند که هواداران پرسپولیس به چه دلیل تو دنیا اولند.

fakuriha
05-23-2009, 08:28 PM
اميدوارم بتوانيم با يك بازي خوب، بنياد كار را شكست دهيم
عليرضا حقيقي اظهار داشت: متاسفانه در تمرين آخر قبل از بازي با الشباب به شدت از ناحيه مچ پاي چپ مصدوم شدم و احساس درد مي كنم. دروازه بان پرسپوليس افزود: نمي دانم چه زماني بهبودي خود را به دست مي آورم اما اميدوارم زير نظر پزشك تيم هرچه زودتر شرايط بازي و تمرين را پيدا كرده و بتوانم مجدداً در خدمت پرسپوليس باشم. حقيقي در خصوص بازي پرسپوليس مقابل الشباب اظهار داشت: ما خوشبختانه به رغم اينكه در نيمه اول مقابل الشباب بازي خوبي انجام نداديم اما به موقع به گل رسيديم و توانستيم در نيمه دوم بازي خوبي به نمايش بگذاريم. اميدوارم بتوانيم با يك بازي بسيار خوب و حساب شده تيم بنيادكار را نيز با شكست بدرقه كرده و به دور بعد برسيم. قطعا تيمي كه به اين مرحله صعود كرده استحقاق آن را داشته و ما بايد مراقب باشيم تا اسير تيم حريف نشويم. به گزارش پانا، حقيقي گفت: ما بازيكنان بزرگ و باتجربه اي داريم. اميدوارم در مقابل بنيادكار بتوانيم با يك نمايش خوب فوتبالي ، حريف را شكست دهيم. از هواداران كه سرمايه تيم هستند نيز مي خواهم كه در اين بازي ما را تنها نگذارند.

Masoud
05-23-2009, 09:43 PM
هواداران پرسپوليس هنوز ناراضي هستند
باوجود پيروزي تيم پرسپوليس مقابل الشباب عربستان هواداران اين تيم از عملکرد و نحوه بازي تيمشان رضايت نداشتند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از محل تمرين پيروزيفهوادران پرسپوليس که در حين بازي اين تيم مقابل الشباب از عباس انصاري فرد و نلو وينگادا انتقاد کرده بودند مجدد نسبت به عملکرد اين تيم و نحوه بازي اين تيم ابراز گلايه کردند.

هوادران پرسپوليس نحوه يارگيري مسئولان باشگاه اعتراض داشتند و معتقد بودن که بازيکناني مثل شيث رضايي که نسبت به پرسپوليس تعصب داشتند بايد به اين تيم باز گردند

Masoud
05-23-2009, 09:44 PM
در پي شايعات مبني بر دخالت هدايتي در امور فني پيروزي؛
هدايتي: وينگادا تعويض مي*کند نه من!
رئيس هيئت مديره باشگاه پيروزي گفت: در مورد تعويض*هايي که در بازي مقابل الشباب انجام داديم من نقشي نداشتم.

حسين هدايتي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد ديدار اخير تيمش در مقابل الشباب عربستان گفت: براي صدر نشيني احتياج به پيروزي مقابل الشباب داشتيم و خدا را شکر که در پايان توانستيم سه امتياز اين بازي حساس را کسب کنيم و تمام خوشحالي ما در پيروزي به خاطر رضايت هواداران است.
هدايتي گفت:* خوشحالم که مردم در پايان بازي با خيال راحت و دلي خوش به خانه هایشان رفتند.
وي در خصوص اتفاق مربوط به اين بازي افزود: در لحظاتي از بازي با الشباب شعارهايي در مورد انصاري فرد و وينگادا سرداده شد من با اين مسائله بشدت مخالفم.
وي گفت: با توجه به حساسيت بازيها لازم است که با حمايت هواداران و ياري آنها خودمان را براي ديدار با بنياد کار آماده کنيم.
وي افزود: در ديدار با الشباب براي حمايت از انصاري فرد به سوي او رفتم و کنارش نشستم تا شايد شعا*ر*ها قطع شود.
هدايتي ادامه داد: عنوان شده بود که من در کادر فني دخالت داشته ام و با نظر من تعويض*هايي انجام شده است ولي چنين چيزي صحت ندارد چون تمام مسائل فني تيم در اختيار وينگادا است

Masoud
05-23-2009, 09:44 PM
پژمان نوري به ديدار با بنياد كار مي رسد
پژمان نوري بازيكن ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس به ديدار مقابل بنياد كار مي رسد و مي تواند تيمش را در اين بازي همراهي كند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،كه در جريان ديدار با الشباب دچار آسيب ديدگي شده بود در تمرين روز شنبه سرخ ها نيز بار ديگر دچار مصدوميت جزيي شد.

دكتر زرينه معتقد است،آسيب ديدگي نوري چندان جدي نيست و مي تواند روز چهارشنبه تيمش را در ديدار با بنياد كار همراهي كند

Masoud
05-23-2009, 09:45 PM
نوري: اگر حاشيه هاي پرسپوليس در رئال مادريد هم بود تيم دچار دردسر مي شد
هافبك ملي پوش تيم پرسپوليس گفت: اگراين حاشيه ها براي تيم رئال مادريد هم بوجود مي آمد دردسر ساز می شد.

پژمان نوري هافبك ملي پوش تيم پرسپوليس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: پرسپوليس در بازي مقابل الشباب عربستان مي توانست به پيروزي برسد و به عنوان تيم اول گروه به دور بعدي صعود كند حاشيه سبب مي شود كه هر تيمي از پاي در آيد اگر رئال مادريد نيز باشد با اين حاشيه ها دچار دردسر خواهد شد.

وي تصريح كرد: اميدوارم كه هواداران پرسپوليس دربازي هاي آينده با صبر و محبت بيشتري به حمايت از تيم محبوبشان بپردازند.

نوري در مورد *آسيب ديدگي مقابل الشباب گفت: در اواخر بازي دچار گرفتگي عضله شدم و به زمين افتادم من هرگز قصد وقت كشتي نداشتم و نمي خواستم كه كار غير حرفه اي انجام دهم اما متاسفانه بازيكنان الشباب با توجه به شرايط بازي و نتايج بدست آمده چنين برداشتي داشتند و همين باعث شد تا آن اتفاق ها بيافتد در حال حاضر هم هيچ مشكلي نداشته و مصدوم نيستم.

وي در پايان در مورد ديدار با بنياد كار ازبكستان گفت: اين تيم مي تواند حريف سرسختي براي پرسپوليس باشد و استفاده از شرايط ميزباني مي تواند يك برگ برنده مهم براي پرسپوليس باشد اميدوارم باحمايت هواداران پرسپوليس بنياد كار را در تهران شكست دهيم و يك قدم ديگر به قهرماني نزديك تر شويم./ز

Masoud
05-23-2009, 09:46 PM
خليلي مصدوم نيست
محسن خليلي مصدوم نيست و مي تواند تيمش را در ديدار با بنياد كار ازبكستان همراهي كند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مهاجم تيم پرسپوليس كه در ديدار مقابل الشباب دچار آسيب ديدگي جزئي شده بود، در جريان تمرين اخير اين تيم، به انجام تمرينات اختصاصي پرداخت.

خليلي از امروز دوم خرداد در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت خواهد كرد

Masoud
05-23-2009, 09:46 PM
نحوه دروازه*باني عابدزاده در تمرينات تعجب وينگادا را برانگيخت؛
تمجيد وينگادا از عابدزاده
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس به تعريف و تمجيد از مربي دروازه بان هاي اين تيم پرداخت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در محل در جريان تمرين اخير پرسپوليس احمدرضا عابدزاده در درون دروازه تيمش ايستاد و توانست عملكرد قابل توجهي داشته باشد.

اين گزارش حاكيست وينگادا كه از عملكرد و آمادگي بالاي عابدزاده تعجب كرده بود معتقد بود كه عابدزاده حتي از دروازه بان هاي پرسپوليس نيز آماده تر است

Masoud
05-23-2009, 09:47 PM
مازيار زارع: ريوالدو نقطه قوت بنياد كار است/ به وقتش جواب حرفهاي قطبي را مي دهم
مازيار زارع هافبك ملي پوش تيم پرسپوليس كه البته مدتي است از تيم ملي جدا شده اين روزها تلاش مي كند تا با تعصب و انرژي بيشتري براي تيمش بازي كند.

هافبك تيم پرسپوليس پس از ديدار با الشباب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد وضعيت پرسپوليس و حرف*هاي افشين قطبي به صحبت پرداخت.

*بازي پرسپوليس الشباب را چطور ديدي؟

مهمترين هدف باري پرسپوليس در اين بازي كسب سه امتياز و سرگروهي بود كه خدا راشكر توانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم. پرسپوليس در نيمه اول چندان خوب بازي نكرد ولي در نيمه دوم ما فرصت هاي خوبي براي گلزني داشتيم و توانستيم به گل برسيم.

*چرا هواداران پرسپوليس از عملكرد اين تيم رضايت چنداني نداشتند؟

فكر مي كنم هواداران پرسپوليس بايد كمي صبورتر باشند و با حوصله بيشتري بازيها را تماشا كنند من هم قبول دارم كه پرسپوليس در نيمه نخست چندان خوب بازي نكرد ولي اين درست نبود كه هواداران از دقيقه سي عليه تيم شعار دهند. من دلم نمي خواهد كه راجع به مسائل ديگر صحبت كنم من فقط يك بازيكن هستم ولي تنها حرفم با هواداران پرسپوليس اين است كه با توجه به فرهنگ بالاي خودشان فقط به تشويق تيم محبوبشان بپردازند.

*با توجه به نتيجه اين بازي بايد پرسپوليس در بازي بعدي به مصاف تيم بنياد كار برود، ديدار با نماينده ازبكستان را چطور ارزيابي مي كنيد؟

بدون شك بنياد كار تيم خوب و مقتدري است كه به اين مرحله صعود كرده است تا جايي كه من ديدم ريوالدو نقش تاثيرگذار و پررنگي در تيم بنياد كار دارد و من معتقدم كه نقطه قوت اين تيم جايي است كه ريوالدو بازي مي كند.

به هر حال ما سرگروه شديم تا بتوانيم در حضور هوادارانمان در مرحله حذفي به ميدان برويم و اميدوارم كه هواداران پرسپوليس اين شرايط خاص را درك كنند و مثل هميشه به حمايت از تيم محبوبشان بپردازند.

خاطر نشان مي شود كناره گيري مازيار زارع و تعدادي از بازيكنان از اردوي تيم ملي همچنان يكي از سوژه هاي داغ فوتبال محسوب مي شود و افشين قطبي نيز در اين مورد توضيحاتي را ارائه كرده است.

*در مورد افشين قطبي صحبتي داريد؟

از وقتي كه از اردوي تيم ملي خارج شدم تلاش كردم تا صحبتي در مورد بعضي از مسائل انجام ندهم البته گويا اين قضيه فقط از سوي من رعايت شده است چون ديگران مصاحبه مي كنند و به راحتي در اين مورد حرف مي زنند.

من احساس كردم كه در تيم ملي زيادي هستم، رفتارها و عكس العمل هايي را ديدم كه به خوبي بيانگر اين موضوع بود هم اكنون با جدايي من از تيم ملي جا براي قطبي باز شد ، اين طوري آقايان مي توانند راحت تر در مورد بعضي چيزها تصميم گيري كنند و حداقل در مورد پست من راحت تر تصميم گيري كنند من فعلا جواب افشين قطبي رانمي دهم و به خاطر وضعيت حساس تيم ملي سكوت مي كنم اما اين را بدانيد كه در زمان مناسب حرفهاي زيادي براي گفتن دارم فعلا با تمام قدرت در خدمت پرسپوليس هستم و ترجيح ميدهم كه روي بازيهاي پرسپوليس تمركز كنم

Masoud
05-23-2009, 09:50 PM
در گفت و گو بافارس
منصوري: پست مورد علاقه من هافبك راست است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اول فصل گفته*ام كه پست مورد علاقه* من هافبك راست است.

محمد منصوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط خوبي دارم اما متأسفانه مصدوميت كمي مرا آزار مي*دهد و هنوز نمي*دانم كه در ديدار حساس مقابل بنياد کار مي*توانم پرسپوليس را همراهي كنم يا نه.
وي افزود: فصل بدي را در پرسپوليس سپري نكرده*ام اما به خواسته*هاي بزرگم در اين تيم نرسيده*ام. فصل بعد هم بستگي به خواست خدا و مسئولان باشگاه پرسپوليس دارد كه آيا پيراهن اين تيم را بپوشم يا بايد اين تيم را ترك كنم.
منصوري درباره حضور در جناح راست پرسپوليس تاكيد كرد: من يك بازيكن چپ پا هستم اما هيچ وقت در جناح چپ به ميدان نرفتم؛ حتي موقعي كه سه سال در ابومسلم بودم. از اول فصل به مربيان باشگاه اعلام كردم پست مورد علاقه من هافبك راست است و حالا خوشحال هستم به خواسته* من جواب داده شده است تا راحت*تر بتوانم جواب اعتماد كادر فني را بدهم.
وي در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنياد کار گفت: روز بسيار سختي را در پيش* داريم و بايد از تك*موقعيت*ها بهترين استفاده را ببريم. بنياد کار تيمي خوبي است اما ما ترسي از اين تيم نداريم و مي خواهيم با پيروزي به مرحله بعدي صعود كنيم

Masoud
05-23-2009, 10:12 PM
حضور رسمي حسين هدايتي در فوتبال ايران را سبب شد. هدايتي اگرچه اولين سرمايه*گذار خصوصي فوتبال ما نبوده و نيست، اما بي*شك يكي از مطرح*ترين*ها در اين وادي است. پيش از هدايتي، عبدا... صوفياني در پويا، درويش در شموشك، شفيعي*زاده*ها در استقلال اهواز و... هم در فوتبال ايران سرمايه*گذاري كرده بودند، اما هيچ كدام از آنها نتوانسته بود به واسطه سرمايه*گذاري در فوتبال، به سرعت پله*هاي نردبان ترقي در مديريت فوتبالي را طي كرده و تا رياست هيات مديره باشگاه پرسپوليس هم برسند. كاري كه در كمتر از دو سال در سايه حاتم بخشي و گشاده دستي هدايتي انجام شد و او را تبديل به يكي از قطب*هاي جنگ قدرت و مديريت در پرسپوليس كرد!
نه! اشتباه نكنيد، قصد نداريم پروسه*اي كه در انتهايش هدايتي را از يك سرمايه*گذار خصوصي در فوتبال تهران به مديري بلندمرتبه در باشگاه پرسپوليس تبديل كرد را، نقد يا حتي تحليل كنيم. بلكه مي*خواهيم بدانيم كه آيا هدايتي فعلي، مردي كه به اين ترتيب، در فصل آينده بايد دوتيم را در ليگ حرفه*اي مديريت كند، مي*تواند از عهده انجام وظايف خويش برآيد و براي هر دو تيم يك مدير موفق باشد؟ و اصولا امثال هدايتي در پرسپوليس و استقلال لازم*الوجودترند يا در تيم*هايي چون استيل*آذين؟
بدون ترديد پرسپوليس و استقلال، با يا بدون حضور افرادي چون حسين هدايتي هم به حيات خود ادامه مي*دهند. چون سازمان تربيت بدني و يا هر كسي كه توليت هر كدام از اين دو تيم مردمي را برعهده دارد، به واسطه حضور مردم و در زير فشار افكار عمومي، هزينه*هاي مورد نياز اين دو تيم را تامين و تقبل خواهد كرد. همانگونه كه در سال*هاي سخت جنگ تحميلي و يا در اوج كشاكش بين آماتوريسم و حرفه*اي*گري هم، پرسپوليس بدون حضور حسين هدايتي اداره شد و هر سال هم به اندازه لازم ستاره داشت و هم مربياني كه بعضا بسيار گرانقيمت بودند!
درست است كه حضور هدايتي در پرسپوليس باعث شده بود كه بازيكنان و مربيان، طلب*هاي خودشان را سريعتر «نقد» كنند و بازيكناني كه مورد مذاكره با پرسپوليس قرار گرفته بودند، بخشي از پيش قراردادهاي خود را دريافت كنند، اما همه كساني كه در طول اين سال*ها از استقلال و پرسپوليس طلب داشتند هم، پول خودشان را «بالاخره» دريافت كرده بودند و پرسپوليس دولتي بدحساب بود، اما پول كسي را نخورده بود، حتي آنهايي كه بدون يك دقيقه حضور در زمين، جيب*هايشان را پرپول كردند و از ايران رفتند!
از سوي ديگر پروسه خصوصي* شدن باشگاه*هاي فوتبال ايران، روندي است كه خواه ناخواه بايد به اجرا دربيايد و براي «اجرايي شدن»* نياز مبرمي به حضور هدايتي*ها ندارد. براي تيم*هاي سرخابي، خريداران زيادي مي**توان يافت كه شايد از شرايط به مراتب بهتري هم برخوردار باشند. اما در آن سوي ميدان، استيل*آذيني است كه ريشه*هاي خود را به درستي در زمين فوتبال ايران دوانيده و حالا تبديل به نهالي شده كه به شدت نيازمند حمايت باغبانش است!
حسين هدايتي كه هم اكنون ديگر بايد فهميده باشد پرسپوليس را به او نمي*فروشند، اگر وقت، سرمايه، مديريت و دقت خودش را صرف استيل*آذين كند و با جذب بازيكنان كارآمد و مربيان توانا، اولين باشگاه خصوصي مدعي قهرماني در ايران را شكل بدهد، بيش از حضور در پرسپوليس به فوتبال ما خدمت كرده است! البته اگرمراد و هدف، فقط «خدمت كردن» باشد.
استقلال اهواز، شموشك نوشهر، شيرين*فراز كرمانشاه، پيام خراسان و داماش گيلان تيم*هاي بخش خصوصي ايران هستند كه هر كدام*شان در دوره*هايي از ليگ حرفه*اي حضور داشته*اند، اما نه تنها هيچ كدامشان هرگز نتوانسته*اند به رده*هاي بالاي جدول برسند كه هم اكنون اكثر آنها به دسته*هاي پايين*تر سقوط كرده و ديگر در ليگ حرفه*اي كشورمان حضور ندارند. آيا نمونه و شاهدي از اين زنده*تر، براي نشان دادن اوضاع مديريت خصوصي* در فوتبال ايران وجود دارد؟!
اما حسين هدايتي با استيل*آذينش مي*تواند طلسم *شكن فوتبال خصوصي ايران باشد. خودتان تصور كنيد. اگر استيل*آذين تهران، به كمك سرمايه*هاي حسين هدايتي، بتواند به قهرماني در ليگ حرفه*اي برسد و اين تيم را به عنوان اولين قهرمان كاملا خصوصي فوتبال ايران در تاريخ به ثبت برساند، علاوه بر تمام فايده*هاي اقتصادي و تبليغات رايگاني كه براي كارخانه استيل*آذين (و طبعا صاحب آن، حسين هدايتي!) به همراه دارد، مسلما سبب مي*شود تا ساير سرمايه*داران بخشي خصوصي هم، به حضور در ليگ تشويق شوند و بفهمند كه فوتبال دولتي حاكم بر باشگاه***هاي ايراني، به تيم**هاي بخش خصوصي هم اجازه قهرمان و مطرح شدن مي*دهد.
حسين هدايتي هم اكنون در جايگاه بسيار خاص و حساسي قرار دارد كه شايد حتي خودش هم از ميزان حساسيت آن آگاه نباشد. اما او با كنار كشيدن از مديريت پرسپوليس و حضور تمام وقت در باشگاه استيل*آذين، مي**تواند منشاء*خيري براي فوتبال ايران باشد. او مي**تواند، اما آيا اين كار را انجام مي*دهد يا نه، سوالي است كه در گذر زمان به آن جواب داده خواهد شد! آيا او ماندن در پرسپوليس كه با محبوبيت و شهرت همراه است را، به حضور خاموش در تيم استيل*آذين و باز كردن راه براي ساير سرمايه*گذاران فوتبال دوست، ترجيح خواهد داد؟!

مهریزی : هدایتی تمام بودجه استیل آذین را صرف پرسپولیس کرد

مدیرعامل باشگاه استیل آذین با اشاره به حضور نسبتا قطعی تیم فوتبال این باشگاه در مسابقات لیگ برتر فصل آینده گفت: ما برای فصل آینده ستاره جذب نخواهیم کرد چرا که پول نداریم ، اقای حسین هدایتی رئیس هیات مدیره پرسپولیس و مالک باشگاه استیل آذین تمام بودجه ای که قرار بود صرف باشگاه استیل آذین کند را برای باشگاه پرسپولیس هزینه کرد .
امیر مهریزی درگفت وگو با خبرنگاران افزود : با کمک 5 میلیاردی آقای هدایتی به باشگاه پرسپولیس به راحتی می توان یک تیم را در لیگ برتر اداره کرد به طوری که باشگاه استقلال تهران قهرمان لیگ برتر 5/5 میلیارد تومان هزینه کرده است.
وی ادامه داد: ما با کسب یک امتیاز از 3 بازی آینده صعود مان به لیگ برتر قطعی خواهد شد اما برای فصل آینده هیچ گاه به دنبال جذب ستاره نخواهیم بود و من برای اینکه مزد زحمات بازیکنان فعلی را بدهم تلاش خواهم کرد همه آنها را حفظ کنم . البته چند بازیکن دیگر در راستای تقویت تیم جذب خواهیم کرد که هیچ کدام ستاره نخواهند بود. در این بین نادر دست نشان را نیز به عنوان سرمربی صددرصد حفظ خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه استیل آذین اضافه کرد: در طول فصل گذشته به ویژه در چند هفته اخیر بازیکنان همت و تلاش زیادی رابرای موفقیت تیم انجام دادند ، کادر فنی هم پیش از شروع فصل هر نوع ابزار و امکاناتی که نیاز داشت در اختیارش قرار دادیم و در نهایت با اتحاد، همدلی و کوشش هم اکنون با اختلاف 6 امتیاز نسبت به تیم دوم جدول تقریبا صعودمان به لیگ برتر قطعی است و به زودی بسیاری از بازیکنان ما اولین حضور در لیگ برتر را تجربه خواهند کرد .
مهریزی گفت: ما تلاش کردیم نسبت به سال گذشته هزینه ها را کم کنیم و بیشتر از بازیکنان جوان استفاده کردیم که جواب اعمتاد ما را به خوبی دادند.
به طور نمونه علی طهماسبی بعد از 12 هفته نیمکت نشینی طی دو هفته گذشته به بازی گرفته شد و توانست 2 گل برای تیم ما به ثمر برساند. 2 گلی که تقریبا 9 امتیاز برای ما ارزش داشت.
مدیرعامل باشگاه استیل آذین گفت: مسابقات دسته اول برای ما تبعات خوبی نداشت، متاسفانه فدراسیون توجه کمتری به این مسابقات دارد ، این در حالی است که اتفاقات زیادی در دسته اول فوتبال می افتد که هیچ گاه بررسی نمی شود. البته بازهم نیم نگاهی از سوی برگزار کنندگان مسابقات فوتبال در کشورمان به لیگ دسته اول می شود اما به بازی دسته ها پایین تر هیچ توجهی نمی شود.
وی ادامه داد: روی هم رفته دو – سه بار از سوی داوری ها و مشکلات حاشیه مانند مسابقه دو هفته قبل مقابل پتروشیمی تبریز ضربه خوردیم اما خداشکر با همه این تفاصیل توانستیم نتیجه بگیریم.
مهریزی اضافه کرد: نادر دست نشان پس از آنکه 3 جلسه از همراهی تیم ما محروم شد اما با اعتراض ما ، کمیته استیناف با بررسی مجدد پرونده به وی اجازه داد روی نیکمت بنشیند. البته نکاتی در این پرونده هست که باید مجددا مورد بررسی قرار گیرد.
به عنوان مثال فردی که آقای دست نشان راکتک زد 6 ماه محروم شده و این در حالی است که خود آقای دست نشان هم باید 3 جلسه محروم شود. این محرومیت جای سوال دارد.

Hamid_Red
05-23-2009, 10:59 PM
با اعلام هدايتي
چك پاداش بازيكنان پرسپوليس صادر شد

خبرگزاري فارس: رئيس هيات*مديره پرسپوليس از صادر*شدن چك پاداش و بخشي از مطالبات بازيكنان خبر داد.

http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0681/A0681343.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس؛ در پي برخي از ناراحتي بازيكنان پرسپوليس مبني بر عدم توجه به قول*هايي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس داده*اند حسين هدايتي اعلام كرد چك پاداش بازيكنان پرسپوليس براي هر نفر يك ميليون تومان صادر و به باشگاه پرسپوليس تحويل داده شد.
همچنين هدايتي اعلام كرد در يك فقره چك بخشي از مطالبات بازيكنان نيز پرداخت خواهد شد. اين چك امروز به مسئول مالي باشگاه پرسپوليس تحويل داده شده است و قرار است پاداش ها فردا توسط محمود خوردبين و بخشي از مطالبات بازيكنان از طريق مسئولان مالي پرسپوليس پرداخت شود.

Hamid_Red
05-23-2009, 10:59 PM
فردا و در سازمان تربيت بدني برگزار مي شود
اولين جلسه كارگروه واگذاري استقلال و پرسپوليس

خبرگزاري فارس: اولين نشست كارگروه واگذاري سهام دو باشگاه استقلال و پرسپوليس فردا در محل سازمان ورزش برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دستور اخير محمود احمدي نژاد مبني بر واگذاري سهام اين دو باشگاه به مردم، اولين جلسه كارگروه اين موضوع فردا با حضور نمايندگان سازمان و فدراسيون فوتبال، مسئولان دو باشگاه، سازمان خصوصي سازي و نهادهاي مرتبط در محل سازمان تربيت بدني برگزار خواهد شد.
از آنجا كه در 4 سال گذشته كارهاي اوليه و مقدماتي از سوي سازمان ورزش و سازمان خصوصي سازي انجام شده، پيش بيني مي شود كه با توجه با تاكيد رئيس جمهوري، روند پيگيري و اجراي واگذاري با شتاب و سرعت لازم پيش رفته و عملياتي شود.

Hamid_Red
05-23-2009, 11:01 PM
هدايتي بر سر دوراهي پرسپوليس يا استيل آذين

تيم فوتبال استيل*آذين تهران، اولين حضور رسمي حسين هدايتي در فوتبال ايران را سبب شد. هدايتي اگرچه اولين سرمايه*گذار خصوصي فوتبال ما نبوده و نيست، اما بي*شك يكي از مطرح*ترين*ها در اين وادي است. پيش از هدايتي، عبدا... صوفياني در پويا، درويش در شموشك، شفيعي*زاده*ها در استقلال اهواز و... هم در فوتبال ايران سرمايه*گذاري كرده بودند، اما هيچ كدام از آنها نتوانسته بود به واسطه سرمايه*گذاري در فوتبال، به سرعت پله*هاي نردبان ترقي در مديريت فوتبالي را طي كرده و تا رياست هيات مديره باشگاه پرسپوليس هم برسند. كاري كه در كمتر از دو سال در سايه حاتم بخشي و گشاده دستي هدايتي انجام شد و او را تبديل به يكي از قطب*هاي جنگ قدرت و مديريت در پرسپوليس كرد!
نه! اشتباه نكنيد، قصد نداريم پروسه*اي كه در انتهايش هدايتي را از يك سرمايه*گذار خصوصي در فوتبال تهران به مديري بلندمرتبه در باشگاه پرسپوليس تبديل كرد را، نقد يا حتي تحليل كنيم. بلكه مي*خواهيم بدانيم كه آيا هدايتي فعلي، مردي كه به اين ترتيب، در فصل آينده بايد دوتيم را در ليگ حرفه*اي مديريت كند، مي*تواند از عهده انجام وظايف خويش برآيد و براي هر دو تيم يك مدير موفق باشد؟ و اصولا امثال هدايتي در پرسپوليس و استقلال لازم*الوجودترند يا در تيم*هايي چون استيل*آذين؟
بدون ترديد پرسپوليس و استقلال، با يا بدون حضور افرادي چون حسين هدايتي هم به حيات خود ادامه مي*دهند. چون سازمان تربيت بدني و يا هر كسي كه توليت هر كدام از اين دو تيم مردمي را برعهده دارد، به واسطه حضور مردم و در زير فشار افكار عمومي، هزينه*هاي مورد نياز اين دو تيم را تامين و تقبل خواهد كرد. همانگونه كه در سال*هاي سخت جنگ تحميلي و يا در اوج كشاكش بين آماتوريسم و حرفه*اي*گري هم، پرسپوليس بدون حضور حسين هدايتي اداره شد و هر سال هم به اندازه لازم ستاره داشت و هم مربياني كه بعضا بسيار گرانقيمت بودند!
درست است كه حضور هدايتي در پرسپوليس باعث شده بود كه بازيكنان و مربيان، طلب*هاي خودشان را سريعتر «نقد» كنند و بازيكناني كه مورد مذاكره با پرسپوليس قرار گرفته بودند، بخشي از پيش قراردادهاي خود را دريافت كنند، اما همه كساني كه در طول اين سال*ها از استقلال و پرسپوليس طلب داشتند هم، پول خودشان را «بالاخره» دريافت كرده بودند و پرسپوليس دولتي بدحساب بود، اما پول كسي را نخورده بود، حتي آنهايي كه بدون يك دقيقه حضور در زمين، جيب*هايشان را پرپول كردند و از ايران رفتند!
از سوي ديگر پروسه خصوصي* شدن باشگاه*هاي فوتبال ايران، روندي است كه خواه ناخواه بايد به اجرا دربيايد و براي «اجرايي شدن»* نياز مبرمي به حضور هدايتي*ها ندارد. براي تيم*هاي سرخابي، خريداران زيادي مي**توان يافت كه شايد از شرايط به مراتب بهتري هم برخوردار باشند. اما در آن سوي ميدان، استيل*آذيني است كه ريشه*هاي خود را به درستي در زمين فوتبال ايران دوانيده و حالا تبديل به نهالي شده كه به شدت نيازمند حمايت باغبانش است!
حسين هدايتي كه هم اكنون ديگر بايد فهميده باشد پرسپوليس را به او نمي*فروشند، اگر وقت، سرمايه، مديريت و دقت خودش را صرف استيل*آذين كند و با جذب بازيكنان كارآمد و مربيان توانا، اولين باشگاه خصوصي مدعي قهرماني در ايران را شكل بدهد، بيش از حضور در پرسپوليس به فوتبال ما خدمت كرده است! البته اگرمراد و هدف، فقط «خدمت كردن» باشد.
استقلال اهواز، شموشك نوشهر، شيرين*فراز كرمانشاه، پيام خراسان و داماش گيلان تيم*هاي بخش خصوصي ايران هستند كه هر كدام*شان در دوره*هايي از ليگ حرفه*اي حضور داشته*اند، اما نه تنها هيچ كدامشان هرگز نتوانسته*اند به رده*هاي بالاي جدول برسند كه هم اكنون اكثر آنها به دسته*هاي پايين*تر سقوط كرده و ديگر در ليگ حرفه*اي كشورمان حضور ندارند. آيا نمونه و شاهدي از اين زنده*تر، براي نشان دادن اوضاع مديريت خصوصي* در فوتبال ايران وجود دارد؟!
اما حسين هدايتي با استيل*آذينش مي*تواند طلسم *شكن فوتبال خصوصي ايران باشد. خودتان تصور كنيد. اگر استيل*آذين تهران، به كمك سرمايه*هاي حسين هدايتي، بتواند به قهرماني در ليگ حرفه*اي برسد و اين تيم را به عنوان اولين قهرمان كاملا خصوصي فوتبال ايران در تاريخ به ثبت برساند، علاوه بر تمام فايده*هاي اقتصادي و تبليغات رايگاني كه براي كارخانه استيل*آذين (و طبعا صاحب آن، حسين هدايتي!) به همراه دارد، مسلما سبب مي*شود تا ساير سرمايه*داران بخشي خصوصي هم، به حضور در ليگ تشويق شوند و بفهمند كه فوتبال دولتي حاكم بر باشگاه***هاي ايراني، به تيم**هاي بخش خصوصي هم اجازه قهرمان و مطرح شدن مي*دهد.
حسين هدايتي هم اكنون در جايگاه بسيار خاص و حساسي قرار دارد كه شايد حتي خودش هم از ميزان حساسيت آن آگاه نباشد. اما او با كنار كشيدن از مديريت پرسپوليس و حضور تمام وقت در باشگاه استيل*آذين، مي**تواند منشاء*خيري براي فوتبال ايران باشد. او مي**تواند، اما آيا اين كار را انجام مي*دهد يا نه، سوالي است كه در گذر زمان به آن جواب داده خواهد شد! آيا او ماندن در پرسپوليس كه با محبوبيت و شهرت همراه است را، به حضور خاموش در تيم استيل*آذين و باز كردن راه براي ساير سرمايه*گذاران فوتبال دوست، ترجيح خواهد داد؟!

مهریزی : هدایتی تمام بودجه استیل آذین را صرف پرسپولیس کرد

مدیرعامل باشگاه استیل آذین با اشاره به حضور نسبتا قطعی تیم فوتبال این باشگاه در مسابقات لیگ برتر فصل آینده گفت: ما برای فصل آینده ستاره جذب نخواهیم کرد چرا که پول نداریم ، اقای حسین هدایتی رئیس هیات مدیره پرسپولیس و مالک باشگاه استیل آذین تمام بودجه ای که قرار بود صرف باشگاه استیل آذین کند را برای باشگاه پرسپولیس هزینه کرد .
امیر مهریزی درگفت وگو با خبرنگاران افزود : با کمک 5 میلیاردی آقای هدایتی به باشگاه پرسپولیس به راحتی می توان یک تیم را در لیگ برتر اداره کرد به طوری که باشگاه استقلال تهران قهرمان لیگ برتر 5/5 میلیارد تومان هزینه کرده است.
وی ادامه داد: ما با کسب یک امتیاز از 3 بازی آینده صعود مان به لیگ برتر قطعی خواهد شد اما برای فصل آینده هیچ گاه به دنبال جذب ستاره نخواهیم بود و من برای اینکه مزد زحمات بازیکنان فعلی را بدهم تلاش خواهم کرد همه آنها را حفظ کنم . البته چند بازیکن دیگر در راستای تقویت تیم جذب خواهیم کرد که هیچ کدام ستاره نخواهند بود. در این بین نادر دست نشان را نیز به عنوان سرمربی صددرصد حفظ خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه استیل آذین اضافه کرد: در طول فصل گذشته به ویژه در چند هفته اخیر بازیکنان همت و تلاش زیادی رابرای موفقیت تیم انجام دادند ، کادر فنی هم پیش از شروع فصل هر نوع ابزار و امکاناتی که نیاز داشت در اختیارش قرار دادیم و در نهایت با اتحاد، همدلی و کوشش هم اکنون با اختلاف 6 امتیاز نسبت به تیم دوم جدول تقریبا صعودمان به لیگ برتر قطعی است و به زودی بسیاری از بازیکنان ما اولین حضور در لیگ برتر را تجربه خواهند کرد .
مهریزی گفت: ما تلاش کردیم نسبت به سال گذشته هزینه ها را کم کنیم و بیشتر از بازیکنان جوان استفاده کردیم که جواب اعمتاد ما را به خوبی دادند.
به طور نمونه علی طهماسبی بعد از 12 هفته نیمکت نشینی طی دو هفته گذشته به بازی گرفته شد و توانست 2 گل برای تیم ما به ثمر برساند. 2 گلی که تقریبا 9 امتیاز برای ما ارزش داشت.
مدیرعامل باشگاه استیل آذین گفت: مسابقات دسته اول برای ما تبعات خوبی نداشت، متاسفانه فدراسیون توجه کمتری به این مسابقات دارد ، این در حالی است که اتفاقات زیادی در دسته اول فوتبال می افتد که هیچ گاه بررسی نمی شود. البته بازهم نیم نگاهی از سوی برگزار کنندگان مسابقات فوتبال در کشورمان به لیگ دسته اول می شود اما به بازی دسته ها پایین تر هیچ توجهی نمی شود.
وی ادامه داد: روی هم رفته دو – سه بار از سوی داوری ها و مشکلات حاشیه مانند مسابقه دو هفته قبل مقابل پتروشیمی تبریز ضربه خوردیم اما خداشکر با همه این تفاصیل توانستیم نتیجه بگیریم.
مهریزی اضافه کرد: نادر دست نشان پس از آنکه 3 جلسه از همراهی تیم ما محروم شد اما با اعتراض ما ، کمیته استیناف با بررسی مجدد پرونده به وی اجازه داد روی نیکمت بنشیند. البته نکاتی در این پرونده هست که باید مجددا مورد بررسی قرار گیرد.
به عنوان مثال فردی که آقای دست نشان راکتک زد 6 ماه محروم شده و این در حالی است که خود آقای دست نشان هم باید 3 جلسه محروم شود. این محرومیت جای سوال دارد.

منبع: روزنامه گل، ایلنا

Hamid_Red
05-24-2009, 03:35 PM
پس از تهديد به تمرين نكردن
13 بازيكن پرسپوليس به باشگاه رفتند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس به نشانه اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مسئولان باشگاه را تهديد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس پس از تمرين امروز بسياري از بازيكنان پرسپوليس و برخي اعضاي كادر فني اين تيم از پرداخت نشدن مطالباتش ناراحت بودند و اعلام كردند فردا در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نخواهند كرد و در اردوي اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار شركت نخواهند كرد.
علي كريمي و تعدادي از بازيكنان بزرگ پرسپوليس در تماس* تلفني اين موضوع را به اطلاع مسئولان باشگاه رساندند.
بازيكنان پرسپوليس معتقدند كه بايد درصد بيشتري از مطالباتشان پرداخت مي*شد و بي اهميتي مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين موضوع به چشم مي*خورد.
پس از اين اتفاق 13 بازيكن پرسپوليس به باشگاه پرسپوليس رفتند تا مبالغ خود را دريافت كنند.
چك*هاي اين بازيكنان به دليل نداشتن مهر امور مالي باشگاه دچار مشكل شده بود.

erFi_Sniper
05-24-2009, 04:27 PM
نگاه خوب اين انصاري فرد چيكار ميكنه؟؟؟

اگه با هدايتي چپ نمي افتاد الان طلب همرو ميداد ، با آرامش تمرين ميكردن واسه بازي بنيادكار.......!!!!!!!

Masoud
05-24-2009, 05:37 PM
در پي برگزاري جلسه پرحرف و حديث باشگاه فوتبال پرسپوليس؛
هدايتي: مرد باشيد و حرف بزنيد / كنايه هاي كريمي : مرد آن است كه پشت سر صحبت كند
جلسه بازيكنان تيم پرسپوليس با اعضاي هيئت مديره اين باشگاه پس از ديدار با الشباب عربستان باعث به وجود آمدن حرف و حديث هاي فراواني شده بود.

بازيكنان پرسپوليس كه از عدم پرداخت مطالباتشان به شدت ناراضي بودند تصميم داشتند تا در اين نشست تكليفشان را با مسئولان باشگاه روشن كنند البته از سوي ديگر مسئولان باشگاه نيز از عملكرد بازيكنان و حذف تيمشان از بازي هاي جام حذفي دل خوشي نداشتند و همين اتفاقات باعث شده بود تا مسئولان باشگاه و بازيكنان با ذهنيت خاصي وارد اين جلسه شوند.

حسين هدايتي، عباس انصاري فرد، مجيد فرحزادي، محمود خوردبين، وينگادا و تعدادي از نزديكان انصاري فرد به همراه بازيكنان پرسپوليس در يكي از سالن هاي هتل اوين جلسه را تشكيل دادند و برخلاف آنچه كه تصور می شد انصاري فرد پس از شروع جلسه از هدايتي خواست تا او به نمايندگي از سوي هيئت مديره براي بازيكنان صحبت كند و اجازه ندهد كه جو اردوي سرخ پوش ها پيش از ديدار با الشباب دچار حاشيه و بحران شود.

هدايتي رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: از بچگي پرسپوليس را دوست داشتم و دلم مي خواست تا به نحوي به اين باشگاه بزرگ و مردمي كمك كنم اما حالا ودرسن چهل و سه سالگي آزمايش و امتحان سختي را پشت سر مي گذارم و آرزو داشتم كه امسال با حضور من مشكلات پرسپوليس حل شود و تيم محبوبم قهرمان شود ولي متاسفانه بازي هاي ليگ برتر و جام حذفي به راحتي از دست رفتند متاسفانه نه تنها نتوانستيم امسال مردم را خوشحال كنيم بلكه با اين نتايج آنها را ناراحت هم كرديم.

*هدايتي: خدا را شكر كه در قراردادها نقشي نداشته ام

رئيس هيئت مديره پرسپوليس كه گويا از مبلغ برخي از قراردادهاي اين باشگاه شوكه شده بود بار ديگر در صحبت هايش به بازيكنان و مسئولان باشگاه يادآوري مي كند كه او نقشي در جذب بازيكنان و مربيان پرسپوليس نداشته است. هيچ كس براي قرارداد بستن با من صحبتي نداشته است خودتان هم مي دانيد من زماني به هيئت مديره پرسپوليس اضافه شدم كه فصل نقل و انتقالات به پايان رسيده بود و من كوچكترين نقشي در اين زمينه نداشته ام از روزي كه من آمده ام فقط گفته اند كه فلان بازيكن فلان مقدار طلب كار است و بايد پول بدهي من خادم مردم و پرسپوليس هستم و هيچ منتي هم نمي گذارم ولي امسال حدود پنج ميليارد هزينه كرده ام و باشگاه نيز برخلاف آنچه كه عنوان مي شد در جريان اين موضوع است تمام اسناد و مدارك اين موضوع نيز موجود مي باشد و حتي مي توانم آنها را ارائه دهم.

*از 2 ميليارد طلب 145 ميليون اول برگشت خورد

هدايتي كه در جلسه آشتي كنان سازمان قول داده بود تا در كنار پرسپوليس بماند با توجه به صحبت هايي كه در اردوي پرسپوليس در مورد مسائل مالي انجام شد بار ديگر براي سرخ ها چرتكه انداخت وگفت: البته اين را هم بگويم كه بخشي از اين پول را باشگاه به من برگرداند از برج ده امسال تا برج ده سال نود به مبلغ هفتصد و پنجاه ميليون تومان به من چك داده اند ششصد و پنجاه ميليون تومان هم تا پايان امسال به صورت چك دريافت كرده ام كه تا الان چهل و پنج ميليون آن برگشت خورده است و البته قول داده اند كه انشااله مابقي آن وصول شود تا الان حدود چهارصد و پانزده ميليون تومان دريافت كرده ام و حدود دو ميليارد و هفتصد ميليون تومان هم باقي مانده كه معلوم نيست چه مي شود البته من عاشق پرسپوليس هستم و براي شادي هواداران اين تيم هر كاري انجام مي دهم چه باشم و چه نباشم خدمتگزار پرسپوليس هستم من حرف مي زنم و حاضرم تا تمام اين مبلغ دو ميليارد و هفتصد ميليون تومان را به عنوان يك شاخه گل سرخ تقديم شما وهواداران پرسپوليس كنم.

*هدايتي: جرات داشته باشيد و از شخصيتتان دفاع كنيد

عضو متمول هيئت مديره پرسپوليس كه مدت ها بود در اردوها و تمرينات و بازي هاي اين تيم حاضر نمي شد با كنايه به اطرافيانش بار ديگر بحث ديدار پرسپوليس - پاس همدان را پيش كشيد و گفت: به رغم آن چيزي كه توي دل من مي گذرد پشت سر من حرف و تهمت مي زنند و مي گويند هدايتي به بعضي از بازيكنان گفته كه بازي نكنيد مرد باشيد جرات داشته باشيد و از شخصيت خودتان دفاع كنيد اگر چنين چيزي بوده و به اين صحبت ها اعتقاد داريد بلند شويد و حرف بزنيد واقعا اين خيلي زور دارد كه من از لحاظ مالي ومعنوي در خدمت پرسپوليس باشم و اين تهمت ها را هم تحمل كنم.

هدايتي وقتي با سكوت بازيكنان پرسپوليس و مسئولان باشگاه روبرو شد ادامه داد: من روي تك تك شما قسم مي خورم مي دانم كه شكست و ناكامي پرسپوليس به سود شما هم نيست و از هر لحاظ ضرر مي كنيد اگر پرسپوليس ببازد كسي جرات نمي كند از خانه اش خارج شود با پيروزي پرسپوليس و درخشش تك تك شماست كه نزد مردم محبوب مي شويد و مي توانيد قراردادهاي بهتر ببنديد من از شما مي خواهم تا مردانه براي خودتان و مردم بازي كنيد و بدانيد كه با پيروزي پرسپوليس چطور مردم شاد مي شوند.

*همه طلبتان را ظرف 72 ساعت مي دهم/ هر خوبي و بدي از من ديديد حلال كنيد

رئيس هيئت مديره پرسپوليس كه بارها و بارها براي خريد سهام اين باشگاه ابراز تمايل كرده است در پايان صحبت هايش طوري حرف مي زد كه گويي ديگر جايي در پرسپوليس نخواهد داشت اين قسمت از صحبت هاي حسين هدايتي بوي خداحافظي مي داد. او اظهار داشت: شما ببريد و از من پاداش بگيريد مگر نگفتيد كه بيا؟ مگر نگفتيد كه صحبت كن؟ من اينجا هستم كنار شما مرد و مردانه حرف بزنيم من از طرف خودم حرف مي زنم از ناحيه خودم اگر ماندم تمام مطالبات را پرداخت مي كنم هر وقت تكليفم روشن شد و سازمان اعلام كرد من ظرف 72 ساعت همه مطالبات را پراخت مي كنم اگر هم نبودم ديگر مسئولان باشگاه و سازمان هستند و به پرسپوليس كمك مي كنند، اين را بدانيد كه امسال سازمان بيشترين پول را به پرسپوليس داده و از اين باشگاه حمايت خوبي كرده است چه من باشم و چه نباشم شما پولتان را مي گيريد چون باشگاه پس از تسويه حساب مي تواند با بازيكنان جديد قرار داد ببندد.

هدايتي در پايان حتي از پرسپوليس حلاليت طلبد و گفت: بيائيد كدورت ها را دور بريزيم دلهايمان را صاف كنيم و به عشق مردم به ميدان برويم در مورد من و مسئولان باشگاه حرف و حديث هايي وجود داشت چرا دروغ؟ ما اختلاف سليقه داشتيم ولي اين دليل نمي شود كه پرسپوليس ضربه بخورد جان هر كسي كه دوست داريد فقط به عشق مردم بازي كنيد شايد ديگر چنين فرصتي پيش نيايد بيائيد تا كدورت ها و كينه ها را دور بريزيم از شما مي خواهم كه مرا حلال كنيد و اگر بدي و خوبي از من ديديد بگذريد.

*كنايه هاي كريمي و بازيكنان به انصاري فرد/ مرد آن است كه پشت سر صحبت كند

پس از پايان صحبت هاي هدايتي، مسئولان و مربيان و بازيكنان پرسپوليس براي او صلوات فرستادند در حالي كه قرار بود پس از تشويق هدايتي ديگر اعضاي هيئت مديره و بازيكنان صحبت كنند اين اتفاق نيفتاد و آنها از هدايتي خواستند تا او جلسه را به پايان برساند.

هدايتي رو به بازيكنان كرد و با صداي بلند گفت: اگر كسي حرفي دارد بگويد و اگر صحبتي نيست من از حضورتان مرخص مي شوم. در حالي كه هدايتي قصد ترك كردن سالن را داشت با همهمه و صحبت هايي از انتهای مجلس روبه رو شد هدايتي بار ديگر رو به بازيكنان بزرگتر پرسپوليس كرد و گفت: شما صحبتي نداريد؟

علي كريمي كه ارتباط خوبي با هدايتي دارد از همان ابتداي پيوستنش به پرسپوليس ارتباط خوبي بابعضي مديران اين باشگاه نداشت او با صداي بلندگفت: آقا مرد کسی ست كه پشت سر حرف بزند. در حاليكه بعضي ها از شنيدن اين كنايه كريمي به شدت شوكه شده بودند بازيكنان پرسپوليس با صداي بلند مي خنديدند و از كريمي مي خواستند تا به عنوان كاپيتان اين تيم صحبت كند. فرحزادي كه با توجه به صحبت هاي هدايتي و جمله علي كريمي شرايط را مناسب نمي ديد با صداي بلند گفت: آقاي هدايتي بعضي ها مي گويند كه صحبت هاي حاج حسين بوي خداحافظي مي داد هدايتي هم در جواب گفت: خيال همه راحت باشد تا روزي كه مرا بيرون نكنند جايي نمي روم با اين صحبت هدايتي بازيكنان پرسپوليس براي او كف زدند و از رئيس هيئت مديره تيمشان حمايت كردند.

*انتقاد نمايندگان، مربيان و بازيكنان از مدير عامل/ صحبت هاي بي جواب واعظي، سعداوي و نوري

مهدي واعظي دروازه بان با تجربه پرسپوليس اولين بازيكني بود كه خيلي راحت در مورد بدقولي هاي باشگاه سخن گفت: آقاي انصاري فرد قول داده بود تا روز شنبه طلب بچه ها را بدهند ولي چنين اتفاقي نيفتاد و بازهم بدقولي شد در حالي كه قرار بود با ما تماس بگيرند ما زنگ زديم باشگاه و جالب اينكه كسي جواب ما راهم نداد ما روي اين پول ها حساب كرده ايم و گرفتار هستيم و تنها مسير حل اين مشكلات همين مسيراست.

نعيم سعداوي كه به رغم انتشار خبر اخراجش از پرسپوليس در اردو حضور داشت در ديدار با الشباب نيز روي نيمكت نشسته بود با حمايت تعدادي از بازيكنان پرسپوليس شروع به صحبت كرد و گفت: كاش شما زودتر در اردو حاضر مي شديد توي اين مدت بعضي ها كارهايي كردند كه تيم ضربه خورد آنقدر وعده دادند كه ديگركسي صحبتي را قبول نمي كند بعضي هايي كه كنار شما نشسته اند تا امروز ده بار قول داده اند و باعث دلخوري بچه ها شده اند اي كاش اين آقايان كه اينجا هم نشسته اند فراتر فكر كنند، اي كاش اين ها به جاي خودشان و منافعشان به مردم پرسپوليس فكرمي كردند.

پژمان نوري هافبك ملي پوش پرسپوليس نيز دلش مي خواست حرفهايي را بزند كه از فصل پيش تا امروز توي دلش مانده بود. پارسال ده درصد از قرارداد ما كسر شد گفتند دويست ميليون از سوي سازمان پاداش قهرماني مي دهند ولي به ما چيزي ندادند امسال هم كه سه تا جام را پيش رو داشتيم فقط وعده دادند و اتفاقاتي افتاد كه اصلا جالب نبود.

*قهرمان شويد 10 درصد جريمه فصل پيش را هم مي دهم/ حواله اتومبيل پاداش قهرماني آسيا

پس از صحبت هاي پرسپوليسي ها باز هم كسي از جمع اعضاي هيئت مديره براي پاسخگويي اعلام آمادگي نكرد تا حسين هدايتي نقش سخنگوي باشگاه را به خوبي ايفا كند: من قول مي دهم يك ريال از شما پايمال نشود مطمئن باشيد اگر من هم نباشم سازمان با شما تسويه مي كند اگر اين اتفاق نيفتاد من از جيب خودم پاداش شما را مي دهم شما در مورد فصل هاي پيش صحبت مي كنيد اين به من كه امسال آمده ام مربوط نمي شود اما با تمام این حرف ها در صحبتي كه با بعضي از شما از جمله كريم باقري، آقاي خوردبين و بعضي از آقايان داشتم اعلام كردم كه اگر شما قهرمان شويد من آن ده درصد جريمه فصل پيش را نيز به عنوان پاداش به شما بر مي گردانم حتي گفتم كه حاضرم در صورت قهرماني شما و شادي دل مردم به هر كدامتان يك حواله اتومبيل بدهم حالااگرشما بازي هاي ليگ و جام حذفي را از دست داده ايد و فقط شانس قهرماني در ليگ آسيا باقي مانده تقصير من چيست؟ براي اينكه خيالتان راحت شود من حتي حاضرم اين پاداش را در قالب چك بانكي در اختيار آقاي خوردبين و يا كاپيتان تيم علي كريمي قرار دهم شما كارهايي مي كنيد كه آدم تعجب مي كند در يك بازي عالي هستيد و در بازي ديگر خيلي ضعيف توپ مي زنيد قهرمان شويد دل مردم را شايد كنيد پاداش بگيريد توقع رفاقت يك طرفه نداشته باشيد و باجان و دل توپ بزنيد.

*كاري كنيد كه نيكبخت بدود و گل بزند/ نيكبخت: كسي به خوشگل پول نمي دهد بدهكارم

در پايان جلسه هدايتي تلاش كرد تا بار ديگر به بازيكنان روحيه بدهد. وقتي هدايتي متوجه صحبت هاي نيكبخت، كريمي، نوري و ... در انتهاي سالن شد تصميم گرفت تا سر به سر نيكبخت بگذارد: من از شما مي خواهم تا كاري كنيد اين نيكبخت بيشتر بدود و گل بزند.

نيكبخت كه گويا از ابتداي جلسه منتظر فرصتي براي حرف زدن بود با استفاده از صحبت هدايتي مسئولان باشگاه را مورد انتقاد قرارداد: حاج آقا فقط قول مي دهند باور كنيد بدهكار هستم و هزار تا بدبختي دارم تا حرف از طلبم مي زنم آقايان مي گويند تو كه پولداري به خدا خسته شده ام چرا كسي باور نمي كند كه من هم بدهكارم و گرفتاري دارم.

در حالي كه علي كريمي صحبتهاي نيكبخت را تكذيب كرد گفت: او پولداراست هدايتي بار ديگر از روي شوخي به نيكي گفت: تو كه خوب پولداري ماشااله خوشگل طرفدار داري نيكي هم كه مدام زيرلب از بعضي از مسئولان باشگاه انتقاد مي كرد گفت: اي بابا حاج ْآقا به خوشگل كه پول نمي دهند فعلا همه ما را سركار گذاشته اند.

در حالي كه پيش از بازي پرسپوليس - الشباب اختلاف مديران اين باشگاه علني شده بود حسين هدايتي با درخواست ديگر اعضاي هيئت مديره مربيان و بازيكنان پرسپوليس در اردوي اين تیم حاضر شد تا بالاخره پس از مدت ها برگزاري جلسه از سوي مديران باشگاه ديده شود.

هدايتي كه توانست شوك خوبي به بازيكنان پرسپوليس وارد كند درحالي قبل از بازي با بنياد كار ازبكستان راهي اردوي پرسپوليس مي شد كه شايد اين آخرين حضور او در جمع سرخ ها باشد.

نكته قابل توجه ديگر اينكه هدايتي پس از پيروزي سرخ ها در مقابل الشباب جدا از پاداش هزار دلاري بخش ديگري از آخرين پيش قسط بازيكنان پرسپوليس را پرداخت كرد تا تيمش با روحيه بيشتري مقابل بنياد كار به ميدان برود

Masoud
05-24-2009, 05:40 PM
كريمي:
تا لحظه آخر قرار دادم در پرسپوليس هستم
بازيكن تيم پرسپوليس تهران در مورد ماندن دراين تيم گفت: تا لحظه آخر قرار دادم در پرسپوليس خواهم ماند.

علي كريمي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من بازيكن پرسپوليس هستم و به اين تيم معتقدم و احترام خاصي براي همه اعضاي آن قائلم و تلاشم را مي كنم تا بتوانم كار كوچكي براي هواداران اين تيم انجام دهم و با توجه به از دست دادن جام حذفي و قهرماني در ليگ برتر بايد تمام تلاش خود را براي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا به كار بنديم.

وي افزود: در اين روزها صحبت هاي زيادي در مورد مذاكره ام با تيم الاهلي مطرح مي شود كه اين مسأله را كاملا تكذيب مي كنم زیرا هنوز با پرسپوليس قرار داد دارم.

وي تصريح كرد: من يك سرباز در خدمت تيم ملي هستم و از اينكه مي بينم مردم از حضور من خوشحال مي شوند من هم خوشحالم اكنون وقت آرامش دادن به تيم ملي و پرسپوليس است تا افتخار آفرين شوند.

وي ادامه داد: درست است كه تيم پيروزي در گروه خود صعود كرد اما كارمان خيلي سخت است و تيم بنياد كار ازبكستان تيم قوي و سخت كوشي است ما نبايد تيم را دست كم بگيریم بلکه باید با شكست اين تيم راهي مرحله بعد شويم

Masoud
05-24-2009, 05:41 PM
واعظي:
از بازگشت ميثاق خوشحالم
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس كه در طول فصل گذشته به علت مصدوميت هاي متعدد نتوانست دروازه بان ثابت باشد در مورد شرايط فعلي اش گفت: در وضعيت خوبي به سرمي بريم و از آمدن ميثاق هم واقعاً خوشحال شدم.

مهدي واعظي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: خوشحالم كه ميثاق عليرغم مصدوميت شديدي كه امسال داشت توانست مجدداً به ميادين فوتبال بازگردد و اين موضوع براي من واقعاً مايه خرسندي است، ميثاق جواني است كه اگر در طول فصل فرصت بيشتري براي بازي پيدا مي كرد مطمئن باشيد الان شرايط بهتري داشت و از آمادگي بيشتري هم برخوردار بود.

وي ادامه مي دهد: من اعتقاد دارم كه رقابت بهترين راه پيشرفت براي يك فوتباليست است ، اين موضوع باعث مي شود كه هم از لحاظ فني در سطح بالاتري بمانم و هم انگيزه بيشتري براي فعاليت پيدا كنم.

واعظي در مورد هواداران پرسپوليس هم گفت: طرفداران واقعي پرسپوليس و فوتبال نبايد آماتوري عمل كنند و بايد به دور از هرگونه اتفاق حاشيه اي تنها به فكر موفقيت و تشويق تيم محبوب خود باشند چون كه حمايت عامل اصلي موفقيت يك تيم است و اگر هواداران پرسپوليس موفقيت اين تيم را مي خواهند بايد فقط تشويق و حمايت كنند و رفتار حرفه اي داشته باشند.

ويبا بیان اینکه پرسپوليس در آسيا از مراتب بالاترينسبت به وضعيت كنوني اشبرخوردار است افزود: تيم ما شرايط خوبي دارد و در تلاشيم تا بتوانيم با تمام توان به ميدان برويم و اين تيم را شكست دهيم و پرسپوليس را به آنچه استحقاقش را دارد برسانيم و بتوانیم دل طرفداران این تیم را هم به دست بياوريم

fakuriha
05-24-2009, 06:28 PM
داوران كره اي براي پرسپوليس
جام جم: از سوي كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا جين دونگ كيم از كره جنوبي به عنوان داور ديدار پرسپوليس بنيادكار ازبكستان در مرحله يك هشتم نهايي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا انتخاب شد. اين داور را بوك جونگ ايون و ايون بيونگ يانگ همراهي مي كنند. اين بازي ساعت 17 روز چهارشنبه برگزار مي شود.

Masoud
05-24-2009, 06:39 PM
آخوندي در گفت و گو با فارس خبر داد:
كمك 8 ميلياردي سازمان ورزش به پرسپوليس و استقلال
خبرگزاري فارس: سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: سازمان در فصل آينده 8 ميليارد تومان به پرسپوليس و استقلال كمك خواهد كرد.

محمد آخوندي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به دستور رئيس*جمهوري مبني بر خصوصي*سازي اين دو باشگاه و واگذاري سهام آنها، سازمان براي آنكه در ابتداي خصوصي*سازي دچار مشكل نشوند و هزينه*هاي جاري خود را تامين كنند، 8 ميليارد كمك مالي خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: در فصل آينده كه زمان نقل و انتقال آن از روز گذشته آغاز شده، 4 ميليارد تومان به پرسپوليس و 4 ميليارد تومان به استقلال اختصاص مي*دهيم تا مشكلي در زمينه بحث*هاي اجرايي به وجود نيايد. البته سازمان تربيت*بدني حداقل در سه سال آينده نيز كمك*هاي مالي خود را به اين دو باشگاه ادامه مي*دهد تا اين دو باشگاه به طور كامل مستقل شوند.

Masoud
05-24-2009, 06:41 PM
نیکبخت واحدی در گفت و گو با پانا:
بدون هیچ مشکلی از پرسپولیس جدا می شوم
خبرگزاری پانا : مهاجم تیم پرسپولیس گفت: با این تیم قرارداد دارم اما اگر مسئولین بخواهند که من نباشم بدون هیچ مشکلی از قرمزپوشان جدا می شوم.

علیرضا نیکبخت واحدی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی پانا، گفت: تیم ما مقابل الشباب در نیمه اول اصلا خوب بازی نکرد اما نیمه دوم خیلی خوب و منطقی توانست به پیروزی برسد.

وی افزود: فکر می کنم گرمای هوا روی بازیکنان تاثیرگذار بود تا جایی تیم توان دوندگی نداشت. تیم ما در نیمه دوم به خود آمد و گل زودهنگام باعث شد تا از تحت فشار بودن در آئیم و با تمرکز بیشتری بازی کنیم.

مهاجم پرسپولیس در خصوص تیم الشباب تصریح کرد: الشباب یکی از تیم های قدرتمند گروه بود که 5 ملی پوش داشت. ما نشان دادیم که تیم بزرگی هستیم و در مواقع ضروری توان شکست هر تیمی را داریم.

نیکبخت گفت: خوشحالم که با شکست الشباب توانستیم به عنوان سرگروه به دور بعد صعود کنیم. سرنوشت ما طوری رقم خورد که با بنیادکار در آزادی بازی داریم. امیدوارم بتوانیم با شکست این تیم دل مردم را شاد و به دور یک هشتم برسیم.

وی در مورد علت نیمکت نشینی خود در مقابل الشباب خاطرنشان کرد: نه من مصدوم بودم و نه مشکل فنی داشتم. این را از خود وینگادا بپرسید که چرا در ترکیب اصلی نبودم. من در بهترین شرایط و در اوج قرار دارم اما نمی دانم دلیل نیمکت نشینی ام چیست.

مهاجم شماره 10 پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در باره مصاحبه اخیر خود برعلیه باشگاه نیمکت نشین شده ای؟ افزود: این حق طبیعی من است که برای گرفتن حقم تلاش کنم. هنوز هم می گویم که یک ریال از طلبم را نگرفته ام اما بعید می دانم به این دلیل نیمکت نشین شده باشم.

نیکبخت در مورد نیمکت نشینی ستارگان پرسپولیس و مشکل وینگادا با باقری گفت: در مورد نیمکت نشینی بازیکنان و مشکل باقری با سرمربی من صحبت نمی کنم اما من با وینگادا هیچ مشکلی ندارم. شاید او با من مشکل دارد که نیمکت نشین شده ام.

وی در خصوص شایعات اخیر مبنی برجدایی از پرسپولیس تاکید کرد: من با پرسپولیس یک سال دیگر قرارداد دارم و دوست دارم برای تیم محبوبم بازی کنم اما اگر مسئولین راغب به همکاری نباشند و بخواهند که من بروم بدون هیچ مشکلی از پرسپولیس جدا خواهم شد.

Masoud
05-24-2009, 06:42 PM
حمید استیلی در گفت و گو با پانا:
نتایج پرسپولیس روی خلاقیت بازیکنان رقم می خورد
خبرگزاری پانا: مربی اسبق پرسپولیس عقیده دارد نتایج مقطعی پرسپولیس روی خلاقیت بازیکنان رقم می خورد.

حمید استیلی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی پانا به سوالات این چنین پاسخ داد:

بازی پرسپولیس مقابل الشباب را از نزدیک چطور دیدی؟

دو تیم به دور بعد صعود کرده بودند و تنها برای تعیین صدرنشینی مقابل هم ایستادند. به نظرم در نیمه اول 2 تیم اصلا خوب بازی نکردند ولی نیمه دوم با بازی خوب و منطقی پرسپولیس بازی را پیروز شد.

به نظر شما در نیمه اول چرا پرسپولیس اصلا حتی چهره یک تیم معمولی را نداشت؟

یک مساله شاید گرمای هوا بود که روی بازیکنان تاثیر گذاشته بود و مساله دیگر هم این بود که در نیمه اول بیشتر دو تیم می خواستند همدیگر را ارزیابی کنند و ترس باعث شده بود که با استرس بازی کنند.

ما پرسپولیس را هیچ گاه ندیده بودیم که این قدر بعد از گل وقت کشی کند. دلیل خاصی داشت؟

بعضی وقت ها شرایط فوتبال این طور ایجاب می کند که بازیکنان به هر نحوی شده بازی را آرام کنند. این امر می تواند به دو دلیل باشد اول این که شاید شرایط جسمانی بازیکنان پرسپولیس خوب نبود و یا این که می خواستند با وقت کشی از لحاظ روحی ـ روانی تیم الشباب را عصبی کنند.

در این بازی خیلی از بازیکنان بزرگ مثل نیکبخت، پترویچ، توره نیمکت نشین بودند و عبدی و نوروزی در ترکیب قرار داشتند. این تغییرات به نفع پرسپولیس آن هم در این بازی حساس بود؟

هر مربی دوست دارد بهترین نفرات خود را در ترکیب بگذارد تا با نتیجه گیری اعتبار کسب کند. چون من در کنار و درون مجموعه و مهم تر این که سر تمرین نیستم، نمی توانم قضاوت خوبی در این خصوص داشته باشم و این را باید سرمربی جواب دهد. من نمی توانم در این خصوص نظر قطعی دهم و تنها باید به فکر موفقیت پرسپولیس باشیم.

شعار هواداران برعلیه کادر فنی و مدیریت از دقیقه 30 آغاز شد. نظر شما چیست؟

پیروزی پرسپولیس در مقابل الشباب باعث خوشحالی شد چرا که هم انتقام شکست تیم ملی را گرفتیم و هم سرگروه شدیم اما درست نیست که از دقیقه 30 هواداران بخواهند شعار دهند. باید تا دقیقه 90 حتی تا ثانیه های آخر تیم را حمایت کنند. سال گذشته هواداران عوامل قهرمانی ما بودند. از آن ها می خواهم که تیم را تشویق کنند.

تشویق نیمکت نشینان پرسپولیس توسط هواداران خیلی عجیب است. موضوعی که امسال مد شده؟

واقعا این رفتارها به نفع مجموعه بزرگی مثل پرسپولیس نیست. از هواداران خواهش می کنم که تیم را تشویق کنند. من هم متاسفانه از این موضوع تعجب کردم بازیکنانی که نیمکت نشین بودند تشویق می شدند اما بازیکنان داخل زمین نه. باید هواداران تنها نفراتی که در زمین هستند را تشویق کنند تا آن ها روحیه بگیرند.

بازی بنیادکار را چطور می بینید؟

این بازی به مراتب سخت تر از بازی های دیگر است. تیم هایی که در این مرحله هستند دیگر تیم های ضعیفی نیستند. ما خوشبختانه میزبان این بازی هستیم و باید از شرایط خود به خوبی استفاده کنیم. در این بازی جای اشتباه نیست.

برای پیروز شدن در این بازی راهکار پیشنهادی استیلی چیست؟

زمان خیلی کمی داریم. مهم ترین عامل در این برهه تنها همدلی و وحدت است. باید با منطق بازی کنیم و از فوتبال احساسی بپرهیزیم. کادر فنی ما باید تاکتیک و بازیکنان حریف را برای بازیکنان خود تشریح کند. ما بازیکنان خلاقی داریم که می توانند پیروزی را رقم بزنند.

استیلی دلیل نوسان در نتایج پرسپولیس را در چه می بیند؟

به نظرم فوتبال ما کلا بعضی مواقع پیشرفت مقطعی دارد و بعضی مواقع کند حرکت می کند. نتایج مقطعی و نوسانات پرسپولیس هم روی خلاقیت برخی بازیکنان تاثیر گذار رقم می خورد.

در طول جدایی پرسپولیس استیلی چرا جایی مشغول به کار نشد و آیا برای فصل جدید برنامه ای دارد؟

من زمان بدی از پرسپولیس جدا شدم. موقعی که همه تیم ها هم بازیکنان و هم سرمربی خود را بسته بودند. پیشنهادهایی داشتم که همزمان شد با کلاس های من در آلمان، بعضی از پیشنهادات هم که از تیم های بحرانی بود و با سنجیدن شرایط آن ها تصمیم گرفتم تیمی را نپذیرم اما امسال سعی می کنم در یک تیم لیگ برتری کار کنم.

ممکن است در صورت پیشنهاد انصاری فرد در راس کادر فنی استیلی را ببینیم؟

انصاری فرد زحمت زیادی برای پرسپولیس کشیده است. هر کس دوست دارد روزی سرمربی پرسپولیس شود اما در مورد من باید یک سری از استانداردها رعایت شود تا من این پست را بپذیرم.

اگر قرار به بازگشت تو باشد، به عنوان کمک برمی گردی یا سرمربی؟

من به عنوان کمک در هیچ جایی کار نمی کنم. 6 سال دستیار مربیان بزرگی بودم و تجربه و مدارک لازم را کسب کرده ام.

انتهای پیام

Masoud
05-24-2009, 06:43 PM
برای پرداخت مطالبات بازیکنان؛
کمک 5 میلیاردی سازمان به پرسپولیس

سازمان تربیت بدنی برای پرداخت مطالبات عقب افتاده بازیکنان پرسپولیس 5 میلیارد ریال به این باشگاه کمک مالی انجام داد.

سازمان تربیت بدنی برای پرداخت مطالبات عقب افتاده بازیکنان پرسپولیس 5 میلیارد ریال به این باشگاه کمک مالی انجام داد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بعد از جلسه عباس انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با علی آبادی رئیس مجمع این باشگاه در خصوص چگونگی پرداخت مطالبات عقب افتاده بازیکنان و کادر فنی، مبلغ 5 میلیارد تومان به حساب این باشگاه واریز شد تا به این ترتیب در آستانه دیدار حساس این تیم مقابل بنیاد کار ازبکستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مطالبات بازیکنان پرداخت شود.

Masoud
05-24-2009, 07:09 PM
با كمك 500 ميليوني سازمان تربيت*بدني
مطالبات بازيكنان پرسپوليس روز آينده پرداخت مي*شود
خبرگزاري فارس: با كمك 500 ميليون توماني سازمان تربيت*بدني، مطالبات بازيكنان پرسپوليس تا ظهر روز آينده پرداخت مي*شود.

به گزارش خبرگزاري فارس در پي درخواست عباس انصاري*فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس رئيس سازمان تربيت*بدني با پرداخت كمك 500 ميليون توماني به اين باشگاه موافقت كرد تا به اين ترتيب مشكلات مالي پرسپوليس حل شود.
محمد آخوندي عضو هيات مديره پرسپوليس در اين باره به فارس گفت: مطالبات بازيكنان قبل از ظهر فردا پرداخت خواهد شد.
گفتني است بازيكنان پرسپوليس امروز تهديد كرده بودند به دليل مشكلات مالي سر تمرينات حاضر نخواهند شد.

نازنين
05-24-2009, 07:13 PM
واي بچه ها چقدر زود گذشت! امروز 1شنبه هست و فقط 3 روز ديگه مونده!!!!! ايشالا كه موفق باشن!

Masoud
05-24-2009, 07:22 PM
با اعلام روابط عمومي باشگاه
علي آبادي فردا در اردوي پرسپوليس حاضر مي*شود
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس از حضور علي*آبادي در اردوي پرسپوليس خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، ضرابي، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد رئيس سازمان تربيت بدني به منظور بالابردن روحيه بازيكنان براي ديدار حساس مقابل بنيادكار ازبكستان فردا شب در اردوي تيم فوتبال پرسپوليس در هتل اوين حضور پيدا خواهد كرد.
پرسپوليس ساعت 17 روز چهارشنبه در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار ازبكستان است. اين تيم از فردا به اردو مي*رود

Hamid_Red
05-24-2009, 09:21 PM
كريمي: طلبي از باشگاه پرسپوليس ندارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت:* حق و حقوقم را از باشگاه گرفته*ام و طلبي ندارم.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639354.jpg

علي كريمي در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تا اين لحظه حق و حقوقم را از باشگاه پرسپوليس گرفته*ام و طلبي ندارم اما وقتي كه بازيكنان به دنبال حق و حقوقشان هستند و به من بعنوان بزرگتر تيم مراجعه مي*كنند نمي*توانم به عنوان كاپيتان تيم به آنها بي*اعتنايي كنم.
وي افزود: هيچكس را تهديد نكرده*ام و اين يك شايعه است. ولي بايد قبول كنيم كه اگر بازيكنان نباشند نمي*توانم تنهايي به ميدان بروم.

Hamid_Red
05-24-2009, 09:22 PM
هدايتي در گفت وگو با فارس دلايل استعفايش را تشريح كرد: صعود استيل آذين و ندادن سهام باشگاه پرسپوليس

خبرگزاري فارس: رئيس مستعفي هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با فارس دلايل استعفاي خود را اعلام كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544436.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس پس از اظهار نظر*هاي مختلف در خصوص عدم واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به حسين هدايتي، وي صبح امروز پس از نشست با محمد علي آبادي از قطع همكاري با باشگاه پرسپوليس خبر داد. همين مورد باعث شد خبرنگار خبرگزاري فارس با هدايتي گفت و گويي انجام دهد.
متن مصاحبه فارس با هدايتي را در زير مي*خوانيد:

فارس: نشست امروز با چه هدفي برگزار شد؟
امروز خدمت محمد علي آبادي رسيدم و از حسن نيت ايشان تشكر و اعلام كردم با توجه به صعود استيل آذين به ليگ برتر ازسمت خودم در پرسپوليس كناره گيري مي كنم.

فارس: چطور شد امروز به اين نتيجه رسيديد؟
با توجه به صعود قريب الوقوع باشگاه استيل آذين به ليگ برتر و اينكه بنا بر هر دليلي امكان و اراده اين نبود كه مسئولان براي واگذاري سهام پرسپوليس حتي به ميزان اندك به اينجانب اقدام كنند اين مورد را در خودم ديدم كه در جهت تقويت استيل آذين كه متعلق به خودم هست از اين منظر كه به فوتبال كمك كنم از پرسپوليس بروم.

فارس: فكر نمي*كنيد در چنين شرايطي كناره گيري شما به پرسپوليس لطمه بزند؟
من يك پرسپوليسي و عاشق هواداران و اين باشگاه بزرگ هستم. همين جا از آنها حلاليت مي*طلبم و از اينكه نتوانستم در فصلي كه در اين باشگاه بودم جام قهرماني را كسب كنيم عذرخواهي مي*كنم اما با توجه به اميدي كه در ليگ قهرمانان آسيا داريم براي نشان دادن پرسپوليس واقعي و صعود به مراحل بالاتر اين تيم را تنها نمي*گذارم و حتي براي تشويق آن به ورزشگاه آزادي مي*روم. قول مي*دهم در صورت پيروزي پاداش ويژه*اي را تقديم بازيكنان كنم. براي اينكه شرايط را همگان درك كنند امروز بعد از جلسه با علي آبادي و تصميمات اتخاذ شده بخشي از مطالبات بازيكنان را طبق وعده*اي كه دادم به باشگاه ارسال كردم.

فارس: مگر در طول فصل به اين نتيجه نرسيده بوديد؟
مي*خواستم رفيق نيمه راه نباشم. به هواداران ثابت كردم كه به فكر خدمت كردن به آنها هستم. به همين دليل امروز اين تصميم را بازگو كردم.

فارس:* آيا ممكن نظر شما با دادن سهام تغيير كند؟
فعلا كه چنين اراده اي را نديدم. من در اين فصل حسن نيتم را ثابت كردم. اگر يك روز در خصوص سهام خبري شود و اعلام شود كه به من واگذار مي*شود تصميماتي جديدي خواهم گرفت. من نيز عضوي از مردم و عاشق هواداران خونگرم پرسپوليس هستم. با قدرت اعلام مي*كنم حتي اگر در پرسپوليس نباشم در صورت نياز فقط به خاطر مردم به اين تيم كمك خواهم كرد.

فارس: بايد شاهد حضور پرقدرت استيل آذين در ليگ نهم باشيم؟
انشاا... با صعودمان به ليگ برتر كه حتما اين اتفاق مي*افتد؛ به حضور پرقدرت در ليگ نهم اميدوار هستم. از همين طريق از مسئولان استان تهران، استاندار محترم ،نماينده شوراي شهر و مجلس دعوت مي*كنم در بازي 11 خرداد كه جشن صعودمان در ورزشگاه تختي است با حضورشان ما را حمايت كنند. همچنين از جوانان تهراني مي*خواهم ما را تنها نگذارند و استيل آذين را خانه خود بدانند. از پيشكسوتان پرسپوليس و اسطوره هاي بزرگ فوتبال ايران نيز دعوت مي*كنم كه در جشن صعود استيل آذين ما را همراهي كنند.

Hamid_Red
05-24-2009, 09:26 PM
عباس انصاری فرد:

رئیس هیئت مدیره پرسپولیس کناره گیری کرد

عباس انصاری فرد در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره خبر كناره گیری حسین هدایتی از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت : این خبر به من هم رسیده است ولی این موضوع به هدایتی و همچنین به سازمان تربیت بدنی مربوط می شود.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با تكذیب خبر اعتصاب بازیكنان باشگاه پرسپولیس به علت پرداخت نشدن مطالبات آنها گفت: این اخبار به صورتی دیگر پرورش داده شده است و هیچ وقت بازیكنان پرسپولیس برای پول اعتصاب نخواهند كرد .

انصاری فرد گفت : بازیكنان پرسپولیس برای دریافت حقوق خود به باشگاه مراجعه كردند و من هم برای تامین پول به رئیس سازمان تربیت بدنی مراجعه كردم و آقای علی آبادی هم 500 میلیون تومان به باشگاه كمك كردند تا فردا این مبلغ میان اعضای تیم تقسیم شود .

وی ادامه داد : با این كمك با خیالی آسوده به مصاف بنیود كور ازبكستان خواهیم رفت و پس از این مسابقه هم شروع به جذب بازیكنان جدید برای فصل آینده خواهیم كرد .

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره انتشار خبر اعتصاب در باشگاه پرسپولیس هم گفت : هر وقت پرسپولیس در شرایط حساس قرار می گیرد و موفقیت پرسپولیس برای فوتبال ایران هم مهم است این اخبار شایع می شود.

عباس انصاری فرد افزود : نمی دانم این عده برای چه منظوری فعالیت می كنند و اخبار را قبل از یك بازی حساس مطرح می کنندتا به تیم ضربه بزنند .
عباس انصاری فرد در پایان از همه هواداران خواست برای تشویق تیم به استادیوم آزادی بیایند.

جگرگوشه ایران
05-24-2009, 09:58 PM
تا حالا کي ثبت کرده؟

Hamid_Red
05-24-2009, 10:02 PM
تا حالا کي ثبت کرده؟

فعلا هیچ کس ولی اشپیتین آرفی قراره فردا ثبت کنه...

جگرگوشه ایران
05-24-2009, 10:27 PM
تفاوت پرسپوليس با تيم هاي بزرگ ايران اينه که هميشه توش بازيکناي محبوب بوده و هيچ وقت هم خالي نبوده.ظاهرا داره مهدوي کيا هم مياد.درسته مثل اون موقع نيست ولي ميتونه خيلي تاثير گذار باشه.مخصوصا حالا که کريم هم داره بازنشسته ميشه.

perspolis7
05-25-2009, 02:38 AM
هدایتی خائن...هدایتی خائن .بخاطر پول خیانت کرد

imported_غروب پوش
05-25-2009, 09:07 AM
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: هدايتي امروز استعفاي خود را تقديم علي آبادي معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني کرد و خواستار جدايي از باشگاه پرسپوليس شد.
محيد فرخزادي يکشنبه درخصوص استعفاي حسين هدايتي گفت:البته هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد منتظر بمانيم که اين استعفا مورد قبول و يا رد رييس سازمان تربيت بدني قرار خواهد گرفت يا خير.
وي درخصوص دلايل استفعاي هدايتي نيز گفت: به نظر مي رسد با توجه به صعود تيم استيل آذين به ليگ برتر و مشغله هاي زياد هدايتي وي تصميم به استعفا گرفته است.
فرخزادي در عين حال تاکيد کرد: به طور حتم هدايتي پس از استعفا نيز همچنان در کنار پرسپوليس خواهد بود و کمک هاي خود را به باشگاه قطع نخواهد کرد .

وي در خصوص جانشيني حبيب کاشاني به جاي حسين هدايتي در هيات مديره نيز گفت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و تصميم گيري دراين خصوص به علي آبادي باز مي گردد.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس ممنوع المصاحبه بودن انصاري فرد را رد کرد و افزود: به هيچ وجه اين مساله صحت ندارد و او آزاد است هر وقت که بخواهد مصاحبه کند.
خاطر نشان مي شود؛ حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس امروزاز سمت خود در اين باشگاه کناره گيري کرد.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:54 PM
معاون سازمان خصوصي سازي در گفت و گو با فارس خبر داد:
باشگاه استقلال و پرسپوليس را تا پايان سال واگذار مي كنيم

خبرگزاري فارس: معاون سازمان خصوصي سازي گفت: واگذاري دو باشگاه استقلال پرسپوليس بايد تا پايان سال جاري به اتمام برسد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0603/A0603947.jpg

اسماعيل غلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در رابطه با نتيجه جلسه روز گذشته تعيين تكليف واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: در اين جلسه مسئولين عالي رتبه ورزش كشور از جمله رئيس سازمان تربيت بدني (علي آبادي) و معاونين وي ، رئيس فدراسيون فوتبال (كفاشيان) و مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس (واعظ آشتياني و انصاري فرد) و مسئولين سازمان خصوصي سازي حضور داشتند.
وي ادامه داد: بعد از بحث و بررسي وضعيت اين دو باشگاه مقرر شد با توجه به مشكلات اين باشگاه ها و با در نظر قرار گرفتن هواداران، در جلسه ديگري راهكار اجراي و روش هاي واگذاري بررسي و نتيجه ايي حاصل شود.
معاون سازمان خصوصي سازي زمان برگزاري جلسه بعدي را منوط به تصميم مسئولين ورزش كشور اعلام كرد و گفت: روش واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس در چارچوب قانون خواهد بود و از يكي روش هاي مزايده، مذاكره و ي فرابورس استفاده خواهد شد.
غلامي گفت: با توجه به دستور رئيس جمهور، همه مسئولان ورزش كشور به همراه مسئولين سازمان خصوصي سازي در واگذاري اين دو باشگاه عزم جدي دارند.
به گفته وي واگذاري دو باشگاه استقلال پرسپوليس بايد تا پايان سال جاري به اتمام برسد.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:55 PM
واعظي: قطبي بايد حرمت دروازه بانان پرسپوليس را نگه دارد

خبرگزاري فارس: دروازه*بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قطبي بايد در مصاحبه*هايش حرمت ما را نگه دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632869.jpg

مهدي واعظي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره اظهار نظر قطبي كه گفته بود رحمتي و طالب لو جز بهترين ها هستند و هر دروازه باني كه دعوت شود براي آينده است؛ اظهار داشت: درست است سرمربي تيم ملي قصد دارد به دروازه بانان خود روحيه بدهد و آنها را بهترين دروازه بانان آسيا نامگذاري كرده اما او بايد در مصاحبه*هايش حرمت دروازه بانان پرسپوليس را نگه دارد و با حرف*هايش همه را زير سئوال نبرد.
وي افزود: من حسود نيستم اما با حرف*هاي قطبي دروازه بانان تيم ملي دچار مشكل خواهند شد و شايد انگيزه نيز در بين برخي از دروازه بان*ها از بين برود. من از ايشان سئوال مي*كنم كه با اين حرف*ها ميثاق معمارزاده با چه روحيه اي به تيم ملي مي*آيد؟
واعظي ادامه داد: دو دروازه بان پرسپوليس مي*توانند جزو بهترين هاي ايران و حتي دروازه*بان اول تيم ملي باشند اما با وجود شناخت قطبي نسبت به خودم و معمارزاده نمي دانم چرا دچار بي مهري شده ايم. البته من آرزو مي*كنم تيم ملي را در جام جهاني ببينيم.
وي در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنيادكار عنوان كرد: بايد از فرصت هاي خود بهترين استفاده را ببريم تا با دست پر ميدان را ترك كنيم. پس از نتيجه نگرفتن در ليگ و جام حذفي بايد در ليگ قهرمانان اسيا جبران مافات كنيم.
واعظي در خصوص تمديد قراردادش با پرسپوليس يادآور شد: بايد ببنيم شرايط چه مي*شود. اولين گزينه من پرسپوليس است اما اگر به توافق نرسم به دو پيشنهاد ديگرم كه از تيم هاي تهراني است فكر مي*كنم تا بهترين تصميم را بدون مانور تبليغاتي بگيرم.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:55 PM
با وجود تهديد روز گذشته
بازيكنان پرسپوليس سر تمرين حاضر شدند

خبرگزاري فارس: با وجود تهديد روز گذشته بازيكنان در خصوص عدم حضور در تمرين، پرسپوليسي*ها امروز به تمرين پرداختند.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618712.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان تهديد كرده بودند در تمرين شركت نمي كنند اما پس از صحبت با مسئولان باشگاه تصميم گرفتند در تمرين حاضر شوند. بازيكنان از ساعت 10:30 دقيقه امروز در محل تمرين حضور پيدا كردند و به تمرين پرداختند اما باز هم از عدم حضور مسئولان در محل تمرين پرسپوليسي*ها ناراحت بودند.
تمرين پرسپوليس همچنان در حال برگزاري است.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:56 PM
پس از تمرين امروز
بازيكنان پرسپوليس به باشگاه رفتند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان به باشگاه رفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز براي دريافت مطالبات خود با ناراحتي شديد و با دستور محمود خوردبين به باشگاه پرسپوليس رفتند تا تكليف خود را روشن كنند.
آنها اعلام كردند در صورت عدم پرداخت مطالباتشان در اردوي امشب قبل از بازي با بنيادكار شركت نخواهند كرد.
به احتمال فراوان جلسه**اي در باشگاه پرسپوليس برگزار مي*شود تا تكليف طلب بازيكنان روشن شود.
اين در شرايطي است كه پرسپوليس چهارشنبه بايد به مصاف بنيادكار ازبكستان برود.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:59 PM
رضا شاهرودی در گفت و گو با پانا:
پروین نصف سرمایه خود را برای آمدن به پرسپولیس می دهد

خبرگزاری پانا: پیشکسوت پرسپولیس با انتقاد از صحبت های پروین گفت: او حاضر است برای آمدن به پرسپولیس نصف سرمایه خود را هزینه کند.
http://pana.ir/CT/1388/03/04/Pana_Content_0000473864_1.jpg

رضا شاهرودی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا ضمن بیان مطلب فوق گفت: واقعا متاسفم که این حرف ها را از کسی می شنویم که داعیه سلطانی فوتبال آن هم در پرسپولیس را یدک می کشد. وی افزود: دل کسانی چون درخشان، پنجعلی، کرمانی، محرمی و من بیشتر برای پرسپولیس می سوزد نه کسانی مثل پروین که در کنار پرسپولیس به عرش رسیده اند و پولدار شده اند.

پیشکسوت پرسپولیس تصریح کرد: پروین باید عشق بازگشت به پرسپولیس را داشته باشد نه این که بگوید التماس نمی کنم. او حالا که می بیند هدایتی در پرسپولیس است می خواهد بیاید تا پولی به جیب بزند.

شاهرودی با انتقاد از کریم باقری گفت: کریم دوست و هم بازی من بوده است و زحمت خود را برای پرسپولیس و تیم ملی کشیده. الان نباید روی نیمکت بنشیند چرا که برای او زننده است. خدا را شکر چیزی هم از لحاظ مالی کم ندارد و باید از فوتبال خداحافظی کند.

وی در ادامه با اشاره به اختلافات هدایتی و انصاری فرد خاطرنشان کرد: هدایتی برای پرسپولیس پول تزریق می کند اما نباید در کار مدیریتی دخالتی داشته باشد. انصاری فرد هم کارنامه خود را دارد و اگر این دو متحد می شدند پرسپولیس می توانست به روزهای اوج خود برگردد هرچند از پرسپولیس جدا شده به نظرم خیلی ها می روند و می آیند اما این پرسپولیس است که همیشه پابرجاست. با رفتن او مشکلی پیش نمی آید چرا که بسیاری هستند که حاضرند به این باشگاه کمک کنند. باید از وجود امثال عابدینی و کاشانی که پول ساز هستند در باشگاه بهره بگیرند.

پیشکسوت پرسپولیس با بیان این مطلب که پیروانی در حد سرمربیگری پرسپولیس نیست، افزود: من خود می گویم که شایسته نفر اول شدن در پرسپولیس نیستم اما امثال پیروانی باید کار خود را از تیم های لیگ یکی شروع کنند تا این طور خراب نشوند.

شاهرودی گفت: این که می گفتند پیروانی حرف های وینگادا را تحریف می کرده را نمی دانم اما اگر این کار را کرده خیلی زشت بوده. پیروانی می توانست در کنار وی تجربه کسب کند اما هنوز اعتقاد دارم در حد نفر اول شدن آن هم در پرسپولیس نیست.

وی در ادامه در خصوص تهدید بازیکنان پرسپولیس مبنی بر حاضر نشدن سرتمرین به خاطر عدم دریافت پول تاکید کرد: بازیکنان باید از پیشکسوتان یاد بگیرند. از آن هایی که عاشقانه و به عشق پرسپولیس به میدان می رفتند و بازی می کردند.

پیشکسوت پرسپولیس افزود: حاج عباس باید این مشکلات را حل کنند اما اصلا پول نگرفتن ربطی به مستطیل سبز و داخل زمین ندارد. آن ها باید به عشق این پیراهن و مردم بازی کنند.

شاهرودی بازی با بنیادکار را مهم خواند و گفت: امیدوارم با حمایت هواداران این بازی مهم را برنده شویم. ما توان قهرمانی آسیا را داریم و امیدوارم که با نگرش خوب مربیان و بازی بازیکنان به هدف برسیم.

وی در خصوص عملکرد وینگادا تصریح کرد: وینگادا کارنامه خوبی نداشته است و دو جام را از دست داد اما زمانی پرسپولیس را گرفت که تیم در بحران بود. وقتی مربی به تیمی می رود باید خود کار کند و آزادی عمل داشته باشد. اگر می خواهند کارنامه او را ارزیابی کنند باید فصل بعد را هم در پرسپولیس بماند.

Hamid_Red
05-25-2009, 02:59 PM
/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
جشن تولد عابدزاده و ناراحتي بازيكنان از عدم حضور مسئولان

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0618/A0618715.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس با وجود حرف و حديث*هاي روز گذشته مبني بر اعتصاب بازيكنان صبح امروز از ساعت 10:30 در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات كششي، آقا وسط، حركات سرعتي بر روي موانع و به فوتبال با سه دروازه پرداختند كه با نظر وينگادا كارهاي تاكتيكي بر روي دروازه *ها انجام مي*شد.

* در انتهاي تمرين بازيكنان پرسپوليس به پنالتي زدن پرداختند.

* علي كريمي اولين نفري بود كه در تمرين امروز حضور پيدا كرد.

* در ابتداي تمرين بازيكنان از عدم حضور مسئولان در محل تمرين اعلام ناراحتي كردند و پس از گوش دادن به صحبت*هاي بازيكنان بزرگتر پرسپوليس و وينگادا به تمرين پرداختند.

* باز هم بازيكنان براي ورود به زمين از نردبان استفاده كردند كه سوژه عكاسان شده بود.

* كريم باقري، حميد علي عسگر و عليرضا حقيقي غايب بودند.

* هادي نوروزي با لباس شخصي در تمرين حضور پيدا كرد.

* حدود 200 هوادار حضور داشتند به تشويق بازيكنان و كادر فني پرداختند. آنها تولد عابدزاده را جشن گرفتند و به او تبريك گفتند.

* عليرضا محمد از ناحيه دست دچار درد شد. همچنين نيكبخت واحدي نيز از ناحيه پاي چپ دچار مصدوميت جزيي شد.

*گلزني* محسن خليلي باعث شد تا او به شدت از سوي كادر فني و هواداران تشويق شود.

* تمرين امروز ساعت 12 به پايان رسيد.

Hamid_Red
05-25-2009, 03:00 PM
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد
بي احترامي كريمي به خوردبين

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز به محمود خوردبين بي احترامي كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0660/A0660146.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس،* علي كريمي پس از اينكه در تمرين امروز محمود خوردبين به شدت تشويق شد در پايان تمرين به سرپرست پرسپوليس گفت: نمي*دانم در اين تمرين چكار كردي كه اينطور تو را تشويق مي*كنند.
اين موضوع باعث ايجاد درگيري لفظي شد كه با وساطت اطرافيان به پايان رسيد.
كريمي الفاظ بد ديگري نيز به كار برد. محمود خوردبين در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: متاسفم و فكر مي كنم او از لطف هواداران به من دچار مشكل شده است.

Hamid_Red
05-25-2009, 03:00 PM
در واكنش به بی احترامي كريمي
خوردبين: متاسفم كه از تشويق من ناراحت مي شوند

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: موي خودم را در پرسپوليس سفيد كرده*ام اما آقايان از تشويق من ناراحت مي*شوند.

http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0615/A0615514.jpg

محمود خوردبين پس از بي احترامي كريمي در تمرين امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ اظهار داشت:*ديدم كه كريمي چطور از تشويق هواداران كه من را مورد لطف قرار مي*دهند ناراحت شده است. فكر مي*كنم اين آقايان چشم ديدن اين كار را ندارند.
وي افزود: همه مواردي كه اتفاق افتاده بود در تمرين مشخص بود و من بابت اين اتفاق فقط تاسف مي*خوردم. موي خودم را در اين باشگاه سفيد كرده*ام و حالا بايد اين آقايان اين طور با من حرف بزنند. او به من مي*گويد كه براي پرسپوليس چه كار كرده*ام.
خوردبين ادامه داد: بازي حساسي برابر بنياد*كار داريم. اجازه حاشيه*سازي به هيچ كس را نمي*دهم و همه چيز را به بعد*از بازي با بنياد*كار موكول مي*كنم تا ببينم آقايان چرا ناراحت مي*شوند كه من تشويق مي*شوم.

Hamid_Red
05-25-2009, 03:20 PM
امروز و پس از جلسه با انصاري فرد
بازيكنان پرسپوليس بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور دسته*جمعي در باشگاه و جلسه با مديرعامل، بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639140.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس پس از تمرين امروز راهي باشگاه شدند و با عباس انصاري فرد گفت و گو كردند.
مديرعامل پرسپوليس در اين جلسه بخشي از مطالبات بازيكان معترض را پرداخت كرد.
انصاري فرد به آنها قول داد پس از بازي با بنيادكار ازبكستان بخش پاياني مطالبات پرداخت شود.
وي همچنين با نفرات تيم در خصوص ادامه همكاري در فصل آينده نيز صحبت كرد.

Masoud
05-25-2009, 05:46 PM
مهاجراني:
پروين را از روي دلسوزي به باشگاه پرسپولیس برگرداندند نه استفاده تبليغاتي
حشمت مهاجراني سرمربي سابق تيم ملي فوتبال که حالا به عنوان يک کارشناس و دلسوز فوتبال نگران وضعيت تيم ملي است و اميدوار است تا تيم ملي با شکست دادن کره شمالي راه صعود به جام جهاني آفريقاي جنوبي را پیدا کند..

حشمت مهاجراني، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هيچ تماسي با قطبي نداشتم و توسط رسانه ها در جريان اوضاع و احوال تيم ملي قرار مي گيرم و در ضمن هيچ يک از مسئولان تيم ملي کفاشيان و تاج با من تماس نگرفتند و در حال حاضر بدون هيچ پست و مقامي در خدمت تيم ملي هستم و خدا را شکر که همه چيز در تيم ملي عالي است.

وي ادامه داد: در فوتبال جام جهاني بزرگترين ميدان در اين رقابت ها است و آرزوي مردم ايران راه يافتن تيم ملي فوتبال به اين مسابقات است و بايد با تلاش شبانه روزي به اين امر مهم دست پيدا کنيم.

مهاجراني در خصوص بازي با کره شمالي تصريح کرد: بدون شک بازي با کره شمالي حساس ترين ديدار تيم ملي است و به طور حتم اعتقاد دارم که فوتبال ايران قابليت اين را دارد که در روز شانزده خرداد دست به کار بزرگي خواهد زد و کره شمالي را در پيونگ يانگ شکست مي دهد.

وي در ادامه اظهار داشت: ولي بايد براي اين ديدار تدابير خاصي انديشه شود تا جايي که من مي دانم بازي با کره شمالي در زمين چمن مصنوعي برگزار مي شود و به اعتقاد من بايد تيم ملي با تمرين در زمين چمن مصنوعي خود را آماده ديدار با کره شمالي کند.

مهاجراني در خصوص برگرداندن پروين به باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: به نظر من پرسپوليس به آدمهاي بزرگي مثل علي پروين تعلق دارد که اسطوره اين باشگاه هستند و تمام عمر خود را در فوتبال داده است و چرا نبايد او در پرسپوليس نقش اساسي داشته باشد البته اميدوارم که برگرداندن علي پروين به پرسپوليس از روي دلسوزي باشد و بعضي ها به دنبال اين نباشند تا از او استفاده تبليغاتي بکنند.

وي در ادامه گفت: اميدوارم با بازگشت علي پروين به پرسپوليس تمام حاشيه ها و بحران از تيم خارج شود و چون پروين با عشق و تعصب به درد پرسپوليس برسد.

مهاجراني در خصوص کناره گيري هدايتي از هيئت مديره پرسپوليس بيان کرد: من از مسائل پشت پرده باشگاه ها دور هستم و طبيعتاً نمي توانم با دقت و صراحت اظهار نظر کنم ولي چيزي که من مي ديدم اين بود که مشکلات مالي و هميشگي پرسپوليس با وجود هدايت حل شده بود و بسيار خوب بود که فوتبال ما از وجود سرمايه گذاران و ورزش دوستاني همچون هدايتي استفاده بهينه مي کردند.

وي، در خصوص بازي بنيادکور مقابل پرسپوليس اظهار داشت: با توجه به وضعيت ديگر نمايندگان فوتبال ايران حالا مسئوليت تيم فوتبال پرسپوليس سنگين تر شده است و انتظار مي رود که با حمايت هواداران در استاديوم آزادي پرسپوليس بتواند بنيادکور را شکست دهد.

مهاجراني در ادامه گفت: من فکر مي کنم که اگر پرسپوليس مشکلات حاشيه اي نداشته باشد مي تواند نتايج بهتري کسب کند و اميدوارم که پرسپوليس بتواند در اين بازي به پيروزي برسد.

مهاجراني در خصوص پيوستن امير قلعه نوعي به سپاهان اعلام کرد: به اعتقاد من فوتبال با وجود مربياني همچون قلعه نوعي، دايي، استيلي، عزيزي و غيره احتياج دارد و به طور حتم امير قلعه نوعي مي تواند با تواناييهاي خود در تيم فوتبال سپاهان موفق باشد.

وي در خصوص تيم استيل آذين نيز تصريح کرد: استيل آذين را مي توان از حالا يک تيم صعود کننده دانست و فکر مي کنم استيل آذين نماينده خوبي از تهران در رقابت هاي ليگ برتر فصل بعد فوتبال ايران باشد.

مهاجراني ادامه داد: استيل آذين به عنوان يک باشگاه پويا و خصوصي مي تواند الگوي خوبي براي بعضي از باشگاه هاي خصوصي ايران باشد.

مهاجراني خاطرنشان کرد: حسين هدايتي به من لطف دارد و مرا براي ديدن اين بازي دعوت کرده است و با کمال ميل به تهران مي آيم تا اين بازي را از نزديک ببينم.

وي ادامه داد: تمام فوتبال دوستان تهراني از اينکه صاحب يک نماينده ديگر در لیگ برتر مي شوند خوشحال هستند و در جشن صعود استيل آذين شرکت مي کنند.

مهاجراني در خصوص مذاکرات ابومسلم با استيلي گفت: به نظر من حميد استيلي از بهترين مربيان فوتبال ما خواهد شد او سوابق خوبي در عرصه مربيگري دارد و فکر مي کنم که استيلي از انگيزه بالاي براي اثبات خودش سود مي برد.

مهاجراني در پايان تصریح کرد: استيلي مي تواند باعث موفقيت و رشد هر تيمي شود ولي تا آنجايي که من مي دانم هنوز قراردادي بين استيلي و ابومسلم منعقد نشده است ولي اميدوارم که اين اتفاق بيفتد و استيلي در شهر امام رضا "ع" ماندگار شود./

Masoud
05-25-2009, 06:23 PM
پايان بحران در پرسپوليس
مشكل مالي سرخ پوشان حل شد

خبرگزاري فوتبال ايران - بازيكنان پرسپوليس كه در پايان تمرين روز يكشنبه به دليل مشكلات مالي باشگاه را تهديد كرده بودند كه در تمرينات حضور نخواهند يافت امروز در تمرينات شركت كرده و زير نظر اعضاي كادر فني به تمرين پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، بعد از واريز 500 ميليون تومان از سوي سازمان تربيت بدني در حساب باشگاه پرسپوليس سرخ پوشان ظهر امروز با مراجعه به باشگاه بخشي ديگر از پيش قرارداد خود را در قالب چك از مسئولان باشگاه دريافت كردند. فعلا مشكلات مالي حل شده و حداقل تا پايان بازي با بونيادكار احتمالا اتفاق ديگري در اين زمينه روي نمي دهد

Masoud
05-25-2009, 06:25 PM
روز های پر التهاب پرسپولیس زودتر از آنچه انتظار می رفت آغاز شد. در صورتی که این تیم هنوز هم در کوران مسابقات جام حذفی بود مدیران این تیم سریال داغ نقل و انتقالات فوتبال کشور را کلید زدند تا حاشیه ها زودتر از پاس همدان، پرسپولیس را به زانو در آورد. حذف پرسپولیس از جام حذفی قابل پیش بینی بود اما حمایت از وینگادا که طی اولتیماتومی ماندش منوط به موفقیت در جام حذفی بود ، امری بدیع در مدیریت آشفته پرسپولیس بود. موضوعات زیادی امروز ذهن هواداران این تیم را مشغول کرده است...

یک بام و دو هوا
سازمان تربیت بدنی با وجود تجربه ای که در زمینه زوج هدایتی و مصطفوی داشت این بار عباس انصاری فرد را وارد پازل مدیریتی سرخپوشان کرد تا کفه ترازو به نفع سازمان تربیت بدنی سنگینی کند . اما این سنگینی دوام چندانی نداشت. در حالی که تا هفته های پیش هم رابطه میان هدایتی و انصاریفرد به نظر مسالمت آمیز بود اما مسلم بود که کوچکترین اختلاف نظری باعث شکرآب شدن این دو عضو هییت مدیره خواهد شد.
حسین هدایتی برای ساخت پرسپولیسی با محوریت خود چندان بی تمایل نبود و در سوی دیگر عباس انصاری فرد راه مقابله با سیاست دیکتاتوری هدایتی را کسب محبوبیت در میان انبوه هواداران پرسپولیس می دید و خرید بازیکنانی که مقبول هواداران باشند یکی از این راههای کسب محبوبیت است. حتی اگر در این راه مجبور باشد بر روی مسائل اخلاقی و حرفه ای مدیریتی پای بگذارد و دست به اقدامی عجیب بزند. درست مانند ماجرایی که بر سر خرید اشپیتیم آرفی به وقوع پیوست . دعوای این دو به زودی با کناره گیری یکی از دو سمت مدعی پایان یافت اما معضل این دو تیم مردمی هیچگاه با ابقاء و استعفا حل نشده و نخواهد شد.

آینده وینگادا
محتمل ترین اتفاق ممکن در سال آینده خروج نلو وینگادا است. این مربی پرتقالی در شرایطی به فکر قهرمانی در جام حذفی بود که خود نیز این موضوع را دریافته است که سال آینده در این تیم جایگاهی نخواهد داشت . شاید این موضوع بر قدرت تاثیر گذاری اش بر بازیکنان پرسپولیس هم بی تاثیر نبود اما تصمیمات فنی وی که منجر به ناکامی پرسپولیس شد از سوی کارشناسان و پیشکسوتان پرسپولیس نفی شد تا موج نارضایتی مردم ، هیئت مدیره را بر آن دارد تا به فکر ایجاد تغییراتی در کادر فنی سال آینده باشند. این مربی پرتغالی همانگونه که ماجرای اخراجش از تیم ملی اردن را توجیه کرد،می تواند در تجربه مربیگری تیم آینده اش بار دیگر مدعی شود که با پایان یافتن قراردادش از پرسپولیس جدا شده است.

افشین پیروانی
او و استیلی را می توان سرمربیان روزهای تعطیل نامید. مدتی است در پرسپولیس رسم بر آن شده است که کمک مربی جوان، در فصل نقل و انتقالات با گلچین کردن بازیکنان شاخص لیگ ، تیم را برای سرمربی آینده محیا کند. اما در شرایط فعلی پرسپولیس هر مربی جوان دیگری هم جای پیروانی بود به سرنوشت او دچار می شد.
پیروانی و استیلی اکنون آلترناتیو مناسبی برای کسب محبوبیت در میان مدیران آینده پرسپولیس هستند .

کنترل از راه دور
پرسپولیس قبل از پایان یافتن رقابت ها دست به خرید چند بازیکن لیگ برتری زد. در شرایطی که نلو وینگادا از خرید این بازیکنان ابراز بی اطلاعی کرد نگاهها به سمت کمک مربی ساکت پرسپولیس برگشت و تصور همه بر این بود که افشین پیروانی که از خروج وینگادا اطمینان دارد ، چراغ خاموش در حال ساخت پرسپولیس سال آینده است. اما با اخراج پیروانی این فرضیه هم ناکام ماند تا این سوال در ذهن مخاطبان فوتبال شکل گیرد که پرسپولیس به پشوانه کدام عامل فنی اقدام به خرید بازیکن می کند؟ آیا انتخاب بازیکنان تحت نظارت شخصی خارج از محدوده باشگاه پرسپولیس است ؟
اگر حوادث همانگونه که حاج عباس انصاریفرد (!) طراحی کرد است پیش رود به زودی نویسنده این سناریوی جدید نقاب از چهره برخواهد داشت و او کسی نخواهد بود جز سرمربی آینده پرسپولیس ... !!

Masoud
05-25-2009, 06:40 PM
پس از شايعه درگيري با انصاري*فرد
نيكبخت: ترجيح مي*دهم فعلا سكوت كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از اظهار نظر درباره شايعه درگيري با مديرعامل باشگاه خودداري كرد و گفت:ترجيح مي*دهم فعلا سكوت كنم.

عليرضا نيكبخت واحدي امروز براي دريافت طلبش به باشگاه پرسپوليس رفت اما پس از جلسه با انصاري فرد كمتر از آنچه مدنظرش بود را دريافت كرد. به دنبال اين موضوع شايعاتي مبني بر درگيري او با مديرعامل باشگاه به وجود آمد.
نيكبخت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعه جر و بحث درگيري امروز با عباس انصاري فرد به دليل پرداخت نشدن حق و حقوقش عنوان كرد: در اين باره فعلا هيچ حرفي براي گفتن ندارم. روز چهارشنبه بازي حساسي مقابل بنيادكار داريم و بايد تمركز خودمان را روي اين بازي بگذاريم.
وي در خصوص شايعه جدايي*اش از پرسپوليس يادآور شد: من به جز سر تمرين با هيچ خبرنگاري و رسانه*اي به صورت تلفني مصاحبه نكرده*ام و در فصل آينده از پرسپوليس جدا نخواهم شد اما مي*دانم خيلي*ها به دنبال اين هستند تا من را خراب كنند.
نيكبخت خاطرنشان كرد: از زبان من مصاحبه*اي را كه انجام داده*ام برعكس كرده*اند. من دربازي مقابل الشباب روي نيمكت براي موفقيت تيم دعا مي*كردم و اين مورد را به رسانه*ها گفتم اما آقايان كه به دروغ*نويسي علاقه زيادي دارند اين موضوع را برعكس نوشتند. خدا را شكر پس از بازي با الشباب عربستان از عملكرد من همه راضي بودند و توانستم جواب اعتماد كادر فني را بدهم.
وي تاكيد كرد: من هميشه به خاطر تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان مي*روم و اين موضوع به خاطر فرد خاصي نيست. وقتي هم نيمكت نشين هستم به نظر كادر فني احترام مي*گذارم اما خيلي*ها از اين اتفاقي كه براي من افتاده تعجب و اين مسئله را از من سئوال مي*كنند.
مهاجم پرسپوليس در خصوص تيم بنياد*كار گفت: من فقط بازي*هاي اين تيم را ديدم و شناخت زيادي از آنها ندارم. سعي مي*كنم در صورتي كه در تركيب اصلي باشم تمام توانم را براي گلزني معطوف كنم.

Hamid_Red
05-25-2009, 09:18 PM
پس از اعتراض شماره 10 پرسپوليس
انصاري فرد: پول نيكبخت را تا ريال آخر مي دهيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پول نيكبخت واحدي را تا ريال آخر پرداخت خواهيم كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0641/A0641193.jpg

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه درگيري امروز با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد: نيكبخت اعتراض داشت پولي را كه امروز به او داده*ايم كم است و او بايد بيشتر از اين مبلغ دريافت كند من هم به او حق مي*دهم و از دست او ناراحت نيستم چون نيكبخت را مانند فرزندم دوست دارم.
وي افزود: از اينكه مي*گويند بين ما درگيري شديدي به وجود آمده است خنده*ام مي*گيرد. ما حرف هايي با هم زديم كه شايد ناراحتي كوچكي در اين ميان بود كه بايد حق را به نيكبخت بدهم. او بايد براي زندگي خود برنامه داشته باشد اما از اينكه مي*گويند درگيري داشتيم صحت ندارد.
انصاري فرد ادامه داد: در پايان صحبتي كه با بازيكن باارزش و با تعصب پرسپوليس داشتم به او قول دادم طلب او را تا ريال آخر پرداخت خواهم كرد.
وي درباره طلب ساير بازيكنان گفت: كمك بعدي آقاي علي آبادي در راه است و خودمان هم از طريق اسپانسر درآمدزايي مي كنم تا پول بازيكنان را تا هفته آينده پرداخت كنيم.

Hamid_Red
05-25-2009, 09:19 PM
طلب 23 ميليوني دردسرساز شد
تعليق فعاليت هاي باشگاه پرسپوليس با درخواست انصاريان

خبرگزاري فارس: با تقاضاي مدافع اسبق پرسپوليس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نامه* تعليق فعاليت باشگاه پرسپوليس را به سازمان ليگ ارائه مي*كند.

http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0683/A0683836.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس علي انصاريان امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد و از مسئول اين كميته در خواست اعمال ماده 70 آئين نامه انضباطي براي باشگاه پرسپوليس را كرد. اين ماده مربوط به تغليق فعاليت باشگاه ها است.
يكي از اعضاي كميته انضباطي با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: انصاريان 70 ميليون از باشگاه پرسپوليس طلب داشت كه اين مبلغ با تفاهم به 23 ميليون تومان رسيد اما تاكنون اين پول به وي پرداخت نشده است. ما روز آينده اين نامه را بر اساس درخواست انصاريان به سازمان ليگ مي*فرستيم.
وي در مورد اينكه امكان دارد فعاليت*هاي باشگاه پرسپوليس تعليق شود عنوان كرد: ما طبق قانون نامه را براي سازمان ليگ ارسال خواهيم كرد.

perspolis7
05-26-2009, 01:56 AM
با این همه حواشی در تیم فقط با یه معجزه میشه صعود کرد

نیلوفر سرخ
05-26-2009, 02:43 AM
این دیگه از کجا اومد؟
بعد اینهمه مدت الان که پرسپولیس بد ترین وضع رو داره اومده میخواد طلبش رو بگیره؟
واقعا که از انصاری هیچی بعید نیست.