توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : perspolis------persEpolis
RedrOCK
05-03-2009, 02:22 AM
سلام
اول این که عذر خواهی می کنم به خاطر این که متن قبلی رو فینگیلیش نوشته بودم. اطلاعس از قوانین نداشتم (قانون بسیار مناسب و بجایی است)
سوال من این است که چرا اسم پرسپولیس رو توی سایت و در خود عنوان سای "Perspolis" می نوسین در حالی که درست این کلمه "Persepolis" هست. یعنی یک E کم می نویسن. مگر اسم پرسپولیس از اسم شهر قدیمی ایرانی گرفته نشده ؟
ممنونم از هر کسی که جواب میده
nazari
05-03-2009, 02:25 AM
دوست عزیز پرسپولیس یک اسم یونانی اصیل هست که ما ازش استفاده میکنیم .
در زبان یونانی این کلمه صحیحش به این صورت هست : PersEpolis
اما در ایران چون بیشتر ما بصورت فینگیلیش کار میکنیم اون رو به صورت perspolis تایپ میکنیم.
RedrOCK
05-03-2009, 02:30 AM
آخه مساله اینه که اسم یک باشگاهو که نمیشه با معیار فینگیلیش نوشت...نا سلامتی تیم بین المللی هست. فکرشو بکن که خود اسم Persepolis چه ابهتی داره وقتی یک خارجی هم میبینه اسم تیم و و معنی و تاریخچشو میدونه...
من پیشنهاد میکنم همه با هم این اسم رو تصحیح کنیم ... 2 تا فایده داره... اول چیزایی هست که بالا گفتم دوم هم این که دیگه بعد از این کار کسی جرات نمیکنه بگه "پیروزی" ...موافقید؟
دوست عزیز پرسپولیس یک اسم یونانی اصیل هست که ما ازش استفاده میکنیم .
در زبان یونانی این کلمه صحیحش به این صورت هست : PersEpolis
اما در ایران چون بیشتر ما بصورت فینگیلیش کار میکنیم اون رو به صورت perspolis تایپ میکنیم.
nazari
05-03-2009, 02:49 AM
دوست عزیز اسم پرسپولیس فقط برای هوادار ها هست و در سطح آسیا و یا فراتر از اون تیم رو با نام "پیروزی" شناسایی میکنند .
RedrOCK
05-03-2009, 02:56 AM
حمید عزیز من توی هر سایتی که رفتم اسم تیم Perspolis نوشته شده بود . سایت مورد علاقه من هم www.soccerway.com هست که تمام لیگ های دنیا رو توش میتونی پیدا کنی... ولی وقتی دیدم اون جا هم نوشته perspolis ناراحت شدم. در هر صورت فکر میکنم یا یک دلیلی داره که اسم باشگاه تحریف شده (دلایلی مشابه جریان پیروزی و پرسپولیس) یا این که صرفا یک سهل انگاری بوده... واسه همین فکر می کنم هوادارای دلسوز می تونن با اعتراض به تحریف این اسم با یک تیر دو نشون بزنن (قبلا توضیح دادم) .... نظرتون چیه ؟
دوست عزیز اسم پرسپولیس فقط برای هوادار ها هست و در سطح آسیا و یا فراتر از اون تیم رو با نام "پیروزی" شناسایی میکنند .
nazari
05-03-2009, 03:21 AM
عزیزم من منظورم مرجع های دولتی مثل فیفا هست .
شما سایتش رو چک کنی میبینی که نوشته پیروزی
لینک های زیر رو چک کن
فیفا : www.fifa.com
ای اف سی www.the-afc.com
orojlo
05-03-2009, 03:24 AM
من حرف حمید خان رو تایید میکنم پرسپولیس رو تو سال 57 ازمون گرفتن و اول َشد آزادی بعدش پیروزی شما هرجا بری میبینی نوشته پیروزی آتلانتیک
RedrOCK
05-03-2009, 03:26 AM
دقیقا این جا هم نوشته perspolis ...
http://www.fifa.com/associations/association=irn/nationalleague/standings.html
کسه دیگه ای نظری نداره ؟
دوست عزیز
ما هر وقت تونستیم اسم باشگاه رو یکی کنیم بعد این کارم میتونیم بکنیم
الان اسم تیم پیروزی هست چه تو ایران چه آسیا
در حالی که همه میگیم پرسپولیس
واقا ما عرضه عوض کردن اسم تیممون رو هم نداریم؟
RedrOCK
05-03-2009, 03:39 AM
مشکل همین جاست
اول این که از کجا میشه نگاه کرد که دقیقا به طور رسمی اسم باشگاه توی ایران چی ثبت شده ؟ به نظر من به طور رسمی پرسپولیس ثبت شده و گرنه که توی سایت فیفا (که لینکشو حمید داد) نمینوشتن پرسپولیس.... درست نمیگم ؟ پس اگه واقعا اسم تیم به طور رسمی پیروزی نشده خیلی راحت می تونیم اعتراض کنیم که حداقل از این به بعد توی tv ننویسن پیروزی و منو کفری کنن... من خوشم نمیاد به این چیزای ساده گیر بدم ولی چون می دونم بعضیا می خوان با گرفتن همین چیزای کوچیک به چیزای بزرگ برسن واسه همین خیلی اصرار دارم به این موضوع...
nazari
05-03-2009, 03:39 AM
فیفا جدیدا اسم رو عوض کرده؛ برای من هم جالب و مایه افتخار بود .
RedrOCK
05-03-2009, 03:42 AM
عزیز منظورتو نفهمیدم...یعنی جدیدا پیروزی کرده یا جدیدا پرسپولیس کرده ؟
nazari
05-03-2009, 03:55 AM
جدید نوشته پرسپولیس .
اما چیزی که واضح هست همه ی مراجع رسمی به اسم پیروزی میشناسن تیم رو .
چون کلا لایسنسش به اسم پیروزی هست و تیم پرسپولیس لایسنسش دست آقای عابدینی هست ..
نيكبخت
05-03-2009, 01:01 PM
نام پيروزي از پرسپوليس خيلي بهتروقشنگتر است
Masoud
05-03-2009, 01:44 PM
نام پيروزي از پرسپوليس خيلي بهتروقشنگتر است
موافقم با كلاستره
رهایی
05-04-2009, 03:11 AM
مرسی از اطلاعاتتون
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.