توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک هواداران آرسنال
kourosh
05-03-2009, 11:05 PM
سلام به دوستان آرسنالی
این تاپیک رو برای دوستداران آرسنال ایجاد کردم
مکانی برای گپ و گفتگو با شما دوستان
mostafa
05-04-2009, 02:51 AM
سلام به دوستان آرسنالی
این تاپیک رو برای دوستداران آرسنال ایجاد کردم
مکانی برای گپ و گفتگو با شما دوستان
آقا کوروش دستت درد نکنه اصلا تاپیک آرسنال یه چیز دیگست
sami86
05-04-2009, 09:24 AM
یعنی اینجا کلوپ هوادارای آرسنال تیم انگلیسی محبوب منه
وای الان غش میکنم از خوشحالی
زنده با آرسن ونگر خدای پیدا کردن استعداد
:eek::eek::eek:
mostafa
05-05-2009, 02:35 AM
شانس را مجبور میکنیم تا با ما باشد !! http://arsenal.ir/images/M_images/printButton.png (http://arsenal.ir/index2.php?option=com_content&task=view&id=2596&pop=1&page=0&Itemid=1)
http://img29.picoodle.com/img/img29/2/5/4/arsenalwm/f_AW104m_fb6bf7b.jpgصحبتهای پر امید آرسن ونگر پیش از بازی.
ونگر میگوید ، رویای بازیکنان ما بودن در فینال است. بنابراین انگیزه دیگری نیاز نیست ! مهمترین چیز این است که بازیکنان آرام باشند و به کاری که میخواهند انجام دهند تمرکز کنند. این تنها بازی ای است که هرگز نمیتوانیم در آن شکست بخوریم و فرصت جبرانی وجود ندارد. هیچ کمکی وجود ندارد و این چیزیست که میتوان از آن لذت برد.
در یک فوتبال خوب ، شما مجبور هستید شاد بازی کنید. اما اکنون این وضع وجود ندارد. برای اینکه به بازیکنان میگویید اگر کارتان را درست انجام ندهید ، از بین میروید. این مساله باعث نمیشود بازیکنان بهتر شوند.
هر بازیکنی که در سطح حرفه ای فوتبال بازی میکند، برای اینکه بازیکن بزرگی باشد به دنبال این است که جامهای مختلفی برنده شود. اکنون تیم ما این فرصت بزرگ را دارد. میتوانید به بیرون بروید و صحبتهای مردم در این زمینه را گوش دهید.
ونگر گفت میخواهید بدانید شانسهایمان را چگونه ارزیابی میکنم؟؟ باور دارم که ما شانس را به اجبار برای خودمان میسازیم. نمیخواهم بگویم چند شانس بوجود می آوریم و موقعیتهایمان چقدر است. هم اکنون باور دارم که شانس را مجبور میکنیم با ما باشد !!
یک فرصت خوب داریم تا از آن لذت بببریم و شانس خوبی داریم تا بازی ای ارائه دهیم که از آن لذت میبریم و به آن عشق میورزیم.
مهم نیست چه اتفاقی در بازی فردا شب خواهد افتاد. من باور دارم این تیم فردا تاثیر بزرگی در بازی خواهد گذاشت. این همان چیزی است که میخواهیم انجام دهیم و آن را توسعه دهیم.
پیشرفتی که تیم از آغاز فصل تا کنون انجام داده بسیار دیدنی بوده. در یک واکنش خارق العاده ، 21 بازی در لیگ است که شکست نخوردیم. اکنون در نیمه نهایی اروپا هستیم و به نیمه نهایی جام حذفی هم رسیدیم. اعتقاد دارم میتوانیم به فینال برویم.
اکنون راجع به این تیم خوش بین هستیم و مثبت می اندیشیم.
sami86
05-05-2009, 09:15 AM
امشب آرسنال میترکونه عشق است قرمزهای پایتخت
توپچی ها در راه ویران کردن منچستر;)
من هوادار آرسنال نیستم ولی از منچستر هم خوشم نمیاد (باز آرسنال بهتره)
ولی کار آرسنال خیلی سخته برابر منچستر
امیدوارم بازی خوبی بشه
kourosh
05-05-2009, 05:03 PM
دوستان از لطف و استقبال شما سپاسگذارم
امیدواریم امشب با حذف منچستر بریم فینال و اگر بارسا اومد بالا انتقام شکست سال 2006 رو ازشون بگیریم:d
عشق است ارسنال...منچستر رو با غیرت بچه ها سوراخ می کنیم...
این تایپیک عشقه...منم تو جمع خودتون بپذیرین...
Masoud
05-06-2009, 05:35 PM
ابروتون رفت كه اره
imported_range khoon
05-06-2009, 05:46 PM
آرسنال فقط به بي تجربه بودن بازيكناش باخت .
اگه اين تيم حفظ بشه يكي ،دوسال ديگه حرف اول رو تو اروپا مي زنه.شك نكنيد!
ارسنال عزیز دلم شکست دیشب ...خیلی بیشتر عاشقت شدم...تیم عشقی...
ارتش سرخ..سالار...همین طور به پیش بتاز...
imported_pedram
05-06-2009, 09:42 PM
اشکال نداره
دفعه بعد لولش میکنه
kourosh
05-06-2009, 09:47 PM
سال دیگه آرشاوین هم هست
اگر دیشب آرشاوین هم بود خیلی معادلات فرق میکرد :-"
اما سال دیگه همین انتقام رو از یونایتد میگیریم **==
Masoud
05-07-2009, 12:05 AM
بی احترامی به تیم مقابل همراه هست با ادیت یا حذف هر مطلب ، به زودی قوانین ویژه این تاپیک رو میدم
با عرض پوزش از max2009 عزیز >:D<
mostafa
05-07-2009, 03:32 AM
باختیم بد هم باختیم
اما عیبی نداره همین که با تیمی که میانگین سنیش22 هستش و بازیکن های خوب فصل قبلش رفتن و بازیکن های خوب این فصلش مصدومن اومدن جز 4 تا تیم برتر تقریبا قابل قبوله
فقط از این ناراحتم که بهترین وبی نظیرترین مربی دنیا رو داریم ولی امسال چهارمین سالیه که جام نبردیم
mostafa
05-07-2009, 03:36 AM
http://d.yimg.com/i/ng/sp/afpji/20090506/newsmlmmd.ab8d4be2399bbe502a6dc0ab8dc33ee1.213b.jp g
وقتی این صحنه رو دیدم دنیا رو سرم خراب شد
کاشکی اده بایور و چند نفر دیگه هم غیرت رابین رو داشتن
ارسنال قلبه...عشقه...
ارسنال یه رویاست...
ارسنال تا ابد قهرمانه...
sami86
05-07-2009, 10:05 AM
آخ اگه رو گل اول دفاع سر نخورده بود و اون پارک شوتی نمیتونست گل بزنه منچستر با اختلاف میباخت فقط حیف که با اون گل روحیه تیم از هم پاشید =((
Masoud
05-07-2009, 04:55 PM
خودكشي يك هوادار آرسنال بعد از شكست برابر منچستر
1:53:00 pm - 1388/ 2/ 17 : در تاريخ علي شريف آزاده
اندازه فونت :
علي شريف آزاده / خبرگزاري پارس فوتبال
يك هوادار متعصب آرسنال در شهر «نايروبي»، پايتخت كشور آفريقايي كنيا بعد از تماشاي شكست تيم محبوبش برابر منچستر يونايتد از فرط غم و اندوه دست به خودكشي زد.
«سليمان اوموندي» كه سه*شنبه شب با حضور در يك كلوپ محلي به تماشاي بازي حساس آرسنال و منچستر در مرحله*ي نيمه*نهايي جام قهرمانان باشگاه*هاي اروپا مشغول بوده، بعد از پايان مسابقه به خانه*ي خود بازگشت و سپس با پوشيدن پيراهن تيم محبوبش، خود را حلق*آويزكرد.
مسئولين كلوپ محلي مورد اشاره مي*گويند كه آن شب اين مرد 29 ساله بعد از عقب افتادن تيم محبوبش در تنها 11 دقيقه*ي ابتدايي بازي آن*هم با 2 گل، مورد طعنه و استهزا*ء يكي از حاضران قرار گرفت، به شدت ناراحت و برافروخته شد و قصد داشت تا وي را مورد ضرب و شتم قرار دهد.
رئيس پليس نايروبي، «ديويد بوني» درباره*ي اين حادثه مي*گويد: «آن*چه كه ما درباره*ي اين خودكشي دريافته*ايم ارتباط آن با بازي آرسنال و منچستر است.»
سه*شنبه شب گذشته تيم فوتبال آرسنال در بازي برگشت مرحله*ي نيمه*نهايي جام قهرمانان باشگاه*هاي اروپا با نتيجه*ي 3-1 مغلوب منچستريونايتد شد و با احتساب شكست 1-0 بازي رفت، از دور رقابت*ها كنار رفت
خودكشي يك هوادار آرسنال بعد از شكست برابر منچستر
1:53:00 pm - 1388/ 2/ 17 : در تاريخ علي شريف آزاده
اندازه فونت :
علي شريف آزاده / خبرگزاري پارس فوتبال
يك هوادار متعصب آرسنال در شهر «نايروبي»، پايتخت كشور آفريقايي كنيا بعد از تماشاي شكست تيم محبوبش برابر منچستر يونايتد از فرط غم و اندوه دست به خودكشي زد.
«سليمان اوموندي» كه سه*شنبه شب با حضور در يك كلوپ محلي به تماشاي بازي حساس آرسنال و منچستر در مرحله*ي نيمه*نهايي جام قهرمانان باشگاه*هاي اروپا مشغول بوده، بعد از پايان مسابقه به خانه*ي خود بازگشت و سپس با پوشيدن پيراهن تيم محبوبش، خود را حلق*آويزكرد.
مسئولين كلوپ محلي مورد اشاره مي*گويند كه آن شب اين مرد 29 ساله بعد از عقب افتادن تيم محبوبش در تنها 11 دقيقه*ي ابتدايي بازي آن*هم با 2 گل، مورد طعنه و استهزا*ء يكي از حاضران قرار گرفت، به شدت ناراحت و برافروخته شد و قصد داشت تا وي را مورد ضرب و شتم قرار دهد.
رئيس پليس نايروبي، «ديويد بوني» درباره*ي اين حادثه مي*گويد: «آن*چه كه ما درباره*ي اين خودكشي دريافته*ايم ارتباط آن با بازي آرسنال و منچستر است.»
سه*شنبه شب گذشته تيم فوتبال آرسنال در بازي برگشت مرحله*ي نيمه*نهايي جام قهرمانان باشگاه*هاي اروپا با نتيجه*ي 3-1 مغلوب منچستريونايتد شد و با احتساب شكست 1-0 بازي رفت، از دور رقابت*ها كنار رفت
جدا خود کشی کرد؟
خداااابیامرزتش...
من هم اون شب خیلی حالم بد بود و ضده بودم تو فاز افسردگی....دلم گرفت...
ای شالله همیشه جاوید باش ارسنالیه عشقی...بابا ارسنال عشقه...اینم نمونش...
Masoud
05-07-2009, 05:18 PM
اره ولى حال كردم من باختتتتت
اره ولى حال كردم من باختتتتت
شما مگه ارسنالی نیست؟:mad:
منچستری ها بیرون...لندن رو دیگه بی خیال شین...برین تو همون منچسترتون شعار بدین!:cool:
Masoud
05-07-2009, 05:38 PM
باختيد بسته لوللللل
باختيد بسته لوللللل
بازیه بعد نزدیکه...ارسنال جوون و بی استرس قهرمانی رو ازتون می گیره...حالا داشته باش...با ارشاوین دیوونه...
kourosh
05-07-2009, 08:00 PM
دوستان مگه نگفتم تمسخر تیم حریف تو این تاپیک ممنوع ؟ :|
ز این به بعد کوچکترین حرفی در رابطه با تمسخر آرسنال یا هر تیم دیگه ای بزنید پاک میکنم پست هارو ...
Masoud
05-07-2009, 08:07 PM
دوستان مگه نگفتم تمسخر تیم حریف تو این تاپیک ممنوع ؟ :|
ز این به بعد کوچکترین حرفی در رابطه با تمسخر آرسنال یا هر تیم دیگه ای بزنید پاک میکنم پست هارو ...
فكر نكنم كسى مسخره كرده
kourosh
05-07-2009, 08:12 PM
max2009 جان شما یکی از بهترین کاربرهای سایت هستنی پس مطمئنان یکی از منصف ترینهاشون هم هستی
اگر کسی بیاد تو تاپیک تیم مورد علاقتون و در رابطه با تیم محبوب شما اینگونه برخورد کنه شما به شخصه عکس العمل نشون نمیدید ؟
من فقط با شما نبودم ghotbiiii جان شما هم سعی کنید خونسردی خودتون رو حفظ کنید واسه اینکه اگر همینطوری ادامه بدیم این تاپیک به دعوا ختم میشه ...
پس چه بهتر که تو محیطی دوستانه در مورد تیممون بحث کنیم
موفق باشید.
Masoud
05-07-2009, 08:16 PM
max2009 جان شما یکی از بهترین کاربرهای سایت هستنی پس مطمئنان یکی از منصف ترینهاشون هم هستی
اگر کسی بیاد تو تاپیک تیم مورد علاقتون و در رابطه با تیم محبوب شما اینگونه برخورد کنه شما به شخصه عکس العمل نشون نمیدید ؟
من فقط با شما نبودم ghotbiiii جان شما هم سعی کنید خونسردی خودتون رو حفظ کنید واسه اینکه اگر همینطوری ادامه بدیم این تاپیک به دعوا ختم میشه ...
پس چه بهتر که تو محیطی دوستانه در مورد تیممون بحث کنیم
موفق باشید.
سلام
منم موافقم باهاتون كوروش جان ولى من قصد مسخره كردن تيم يا كسى رو ندارم نداشتم و نخواهم داشت اينها همه به قولا كرى و حرفهاى بعد از يه مسابقه يا يه باخت و يا يه برد هست
در كل اكه من به كسى يا تيمى كه دوستان باحال برسبوليسى هم كه از بهترين دوستانم هستند توهين يا حرف بدى زدم عذر ميخواهم
موفق باشيد همه
kourosh
05-07-2009, 08:41 PM
سلام
منم موافقم باهاتون كوروش جان ولى من قصد مسخره كردن تيم يا كسى رو ندارم نداشتم و نخواهم داشت اينها همه به قولا كرى و حرفهاى بعد از يه مسابقه يا يه باخت و يا يه برد هست
در كل اكه من به كسى يا تيمى كه دوستان باحال برسبوليسى هم كه از بهترين دوستانم هستند توهين يا حرف بدى زدم عذر ميخواهم
موفق باشيد همه
شما مراحمی عزیز ;)
Masoud
05-07-2009, 08:43 PM
شما مراحمی عزیز ;)
زنده باشى كوروش جان
در ضمن ازتون ممنونم به خاطر اين انجمن
من صبحها كه سر كارم برا ناهار نميدونى با جه سرعتى برميكردم خونه تا بيام تو انجمن ناهارم هم رو ميز كامبيوتر ميخورم بعد از تموم شدن كارم هم ساعت 5 يا 6 بر ميكردم خونه بازم تو انجمن تا 10 شب خلاصه مرسى از همتون
حسين از بحرين
kourosh
05-07-2009, 08:51 PM
زنده باشى كوروش جان
در ضمن ازتون ممنونم به خاطر اين انجمن
من صبحها كه سر كارم برا ناهار نميدونى با جه سرعتى برميكردم خونه تا بيام تو انجمن ناهارم هم رو ميز كامبيوتر ميخورم بعد از تموم شدن كارم هم ساعت 5 يا 6 بر ميكردم خونه بازم تو انجمن تا 10 شب خلاصه مرسى از همتون
حسين از بحرين
نظر لطفتون هست آقا حسین ، به هر حال ما همه در پی انجمنی بودیم که دوستان رو یک جا جمع کنیم و با هم انجمنی قوی ، واحد و پر امکانات ایجاد کنیم که خداراشکر تا الان هم موفق بودیم و قول میدم بهتون از این بهتر هم خواهد شد.
موفق باشید
Masoud
05-07-2009, 08:56 PM
نظر لطفتون هست آقا حسین ، به هر حال ما همه در پی انجمنی بودیم که دوستان رو یک جا جمع کنیم و با هم انجمنی قوی ، واحد و پر امکانات ایجاد کنیم که خداراشکر تا الان هم موفق بودیم و قول میدم بهتون از این بهتر هم خواهد شد.
موفق باشید
مرسى و ممنون
انشالله هميشه همه شما موفق باشيد
imported_range khoon
05-07-2009, 09:53 PM
آرسن ونگر وضعیت مصدومین تیم را برای دیدار یکشنبه مقابل چلسی اعلام کرد.
گائل کلیچی که در تاریخ 7 آپریل مقابل ویارئال مصدوم شده بود، تا انتهای فصل نمی تواند به میدان برود ! به نظر می رسید کلیچی تا روزهای آینده بهبود پیدا کند اما ونگر اعلام کرد نمی خواهد ریسک کند و او تا پایان فصل دیگر به میدان نخواهد رفت. وی تا آغاز تمرینات پیش فصل در ماه جولای، استراحت خواهد کرد.
ونگر در این باره گفت : برای کلیچی فصل به پایان رسید ! ما می خواستیم اگر به فینال لیگ قهرمانان رفتیم، دوران بهبود کلیچی را سریعتر انجام دهیم و زودتر او را آماده کنیم. اما با وجود اینکه حذف شدیم دیگر نمی خواهیم بر روی بهبودی او ریسک کنیم.
مصدومیت کلیچی برای هواداران خبر بدی است ولی ونگر خبر خوبی هم دارد و اینست که در بازی مقابل منچستر کسی از بازیکنان مصدوم نشد. اما به نظر می رسد آندری آرشاوین دچار بیماری آنفولانزا شده است !! با این وجود انتظار می رود به بازی مقابل چلسی برسد.
ونگر در این باره نیز گفت : سه شنبه شب ما مصدوم نداشتیم ! آرشاوین امروز وقتی آمد مبتلا به آنفولانزا شده بود و ما او را به خانه فرستادیم ! اما معتقدم خوب می شود ! بنابراین تا یکشنبه آرشاوین را نیز در اختیار خواهیم داشت.
به این ترتیب آرسنال تا پایان فصل کلیچی، ادواردو، روسیچکی و گالاس را در اختیار نخواهد داشت
خدايا به آرسنال وآرسنالي صبر بده
kourosh
05-08-2009, 03:59 AM
دوستان آرسنالی عزیز
چندین آهنگ قشنگ و معروف آرسنال به همراه سرودهاشون رو تو تاپیک زیر قرار دادم :
http://perspolisnews.net/forum/showthread.php?t=317
کوروش و مکس 2009 جان عزیزان من نه عصبانی شدم و نه عصبانی می شم! اونم در مقابل یه پرسپولیسی...هر چی بود شوخی بود...هر کسی هم اینجا کل کل کنه قدمش رویه چشم...البته دیگه این یکیو چاخان کردم!:^o
mostafa
05-08-2009, 08:50 PM
رئیس میخواهد رابین را متقاعد کند http://arsenal.ir/images/M_images/printButton.png (http://arsenal.ir/index2.php?option=com_content&task=view&id=2632&pop=1&page=0&Itemid=1)
http://img31.picoodle.com/img/img31/2/5/8/arsenalwm/f_ARS81m_171fb54.jpgآرسن ونگر هر کاری میکند تا رابین فانپرسی با باشگاه آرسنال قرارداد جدیدی به امضاء برساند.
امروز خبر بسیار خوبی منتشر شد و تئو والکات با باشگاه یک قرارداد 4 ساله به امضا رساند. اکنون مهمترین مساله برای تیم و هواداران ، تمدید بازیکن با تعصب تیم ، رابین فانپرسی است. رابین یک فصل دیگر با باشگاه قرارداد دارد و توپچی ها و شخص ونگر حاضر نیستند او را به راحتی از دست بدهند.
ونگر میگوید ، بسیار امیدوارم تا رابین قرارداد جدیدی با باشگاه امضا کند. هر اقدامی بتوانم انجام خواهم داد تا او این کار را انجام دهد. او را در ترکیب تیم لازم دارم زیرا او بازیکن بسیار مهمی برای تیم ماست و بسیار کار آمد است.
از او میخواهیم که بماند. زیرا ما به او شانس بزرگی دادیم. او در فاینورد وضع خوبی نداشت. هیچ دلیلی نمیبینم او باشگاهی را که دوست دارد و به آن عشثق میورزد را ترک کند.
به محض اینکه با او به نتیجه برسم ، همه را از این وضع با خبر میکنیم.
kourosh
05-09-2009, 09:39 PM
دوستان فردا روز مهمی هست هم برای پرسپولیس و هم برای آرسنال
امیدوارم از ته دل دعا کنید هم آرسنال چلسی رو ببره و پرسپولیس پاس رو
به امید سوراخ شدن چلسی ...
Mohammad_Sh
05-10-2009, 01:10 AM
ایوللللل
من اینو ندیده بودم
خوبی کروش جان هروقت اینو خوندی تو مسنجر پی ام بده کارت دارم
ایول به هرچی توپچیه
victor007
05-10-2009, 01:29 AM
آرسنال با حضور آرشاوین چلسیرا مثل لیورپول چهارتایی میکند
sami86
05-10-2009, 10:09 AM
ایول ایول آرسن ونگرو ایول آرسنالو ایول پرسپولیسو ایول
امیدوارم وانپرسی تمدید کنه
عشق است پرسپولیس
عشق است آرسنال
عشق است میلان
بچه ها چرا ارسنال اینطوری شده...:confused: فکر می کنم شانس باهاش در افتاده...>:D<
mostafa
05-11-2009, 03:07 AM
بچه ها چرا ارسنال اینطوری شده...:confused: فکر می کنم شانس باهاش در افتاده...>:d<
بد شانسی و بی بازیکنی عامل اصلی
امشب برای 12546525 بار یه بار دیگه گفتم تف به این شانس نداشته آرسنال
خداییش خوب بازی کردیم گلای اونا یکی مفت تر از دیگری
ولی این باختا یه جنبه ی + مثبت داره اونم اینه که اون هیل وود بی کفایت میفهمه که واسه ی رسیدن به موفقیت باید بهترین ها رو داشته باشی نه اینکه سال تا سال هیچ ستاره ای نخری و تازه بازیکنای خوبت
هم برن
mostafa
05-11-2009, 03:12 AM
مصاحبه آرسن ونگر بعد از بازی با چلسی.
اتفاقات فوتبال در بازی امروز...
بسیار مشکل است. میتوانست نتیجه بسیار مثبت تر یا منفی تری بدست آید. ما بازی را 4 - 1 واگذار کردیم و دلسردی بزرگ برای ما این است. اما باور دارم در خط حمله بازی جالبی ارائه دادیم و شانسهای بی شماری ایجاد کردیم. این انصاف نیست نتیجه را 4 - 1 واگذار کنیم. گل اول را روی اشتباهی که در ضربه ایستگاهی انجام دادیم دریافت کردیم. ما هفت یا هشت موقعیت بسیار خوب داشتیم. ولی چون از آنها استفاده نکردیم ، تنبیه شدیم.
دفاع ضعیف تیم...
در 3 بازی ما مجبور بودیم نفوذ کنیم و همین امر دفاع را خالی کرد. چهار گل مقابل چلسی ، 3 گل مقابل یونایتد و چهار گل نیز مقابل لیورپول. مجبوریم بهتر دفاع کنیم. هیچ وقت دوست ندارید که زمانی که 4 گل دریافت میکنید فهرستی ارائه دهید و اعلام کنید که چهار مدافع میخریم. باور دارم دفاع تیم توانمند است و تنها مشکل ما تعادل دفاع با نقاط جلوئی زمین است. اگر گل دومی که دریافت کردیم را مورد برسی قرار دهید میبینید که هافبکها در میانه زمین خیلی بهتر میتوانستند کار کنند.
از دست دادن امیدها برای مکان سومی در لیگ ...
فرصت کوچکی داشتیم تا به مکان سوم برسیم. اما سه ماه قبل را بیاد بیاورید که همه در چهارم شدن ما نیز شک داشتند ولی من به آن ایمان داشتم. احساس نمیکنم اتفاق مایوس کننده ای به وقوع پیوسته باشد. مساله نا امید کننده این است که در سه یا چهار هفته گذشته نتوانستیم در بازیهای حساس نتیجه بگیریم و تنها مشکل آن کمبود تجربه بود. نکات مثبتی در بازی امروز دیدیم که بسیار امیدوار کننده بود. اما هرگز حق ما 4 - 1 نبود.
دو شکست خانگی سنگین کمتر از یک هفته...
این اتفاق بسیار درد آور است اما شغل ما برای مردان قوی است. وقتی تصمیم میگیرید در یک دنیا رقابت کنید ، مجبورید خود را با آن درگیر کنید. نمیتوانیم شکایتی از این وضع انجام دهیم. اما این اتفاق زمانی که جوان هستید بسیار مشکل است. اما وقتی جوانید ، دوست دارید همه چیز را به مبارزه بطلبید. و این بهترین فرصت است که تمرکز بالای خود را نشان دهید.
روی خطائی که داور اعلام کرد و باعث به گل اول شد ...
در لیگ کار میکنیم. جائی که به صورتهای مختلف میتوانید مجازات شوید. درست نیست بگوئیم بخاطر آن صحنه تنبیه شدیم. باور دارم باید طوری عمل کنیم که حتی تصمیمهای اشتباه داوری نیز تاثیری روی بازی ما نداشته باشد. نتیجه ای که بدست می اورید بستگی به دفاع خوب شما دارد.
نقل و انتقالات تابستان ...
در این لحظه نمیدانم برای این کار چه چیزی در دسترس خواهیم داشت. احساس نمیکنم ترکیب اصلی به سرمایه گذاری نیاز داشته باشد. لازم است باور کنیم و به کار خود ادامه دهیم تا بهتر شویم. باید در مناطقی بازیکن بگیریم که ضعیف هستیم. نام و قیمت بازیکن مهم نیست. مهم این است که برای ما مفید باشد و بتواند برای پیشرفتمان به ما کمک کند.
تماشای شانسهایی که از دست رفت ...
احساس میکنم در فوریه نگرانتر بودم زیرا آن زمان حتی موقعیت هم ایجاد نمیکردیم و 0 - 0 بازی تمام میشد. امروز بازی جالبی ارائه دادیم و شانسهای بی شماری داشتیم. وقتی روبروی تیمی بازی کنید که با حالت تدافعی کار میکند ، اگر شانس ایجاد نکنید نگرانی بوجود می آید.
LOVE_ARSENAL
05-11-2009, 03:12 AM
مهمترین مشکل آرسنال نداشتن بازیکن با تجربه است
sami86
05-11-2009, 11:10 AM
سلام بچه ها دیروز یه روزه نحس بود برا من پرسپولیس باخت آرسنال باخت میلان مساوی کرد اوساسونا باخت
خیلی حالم گرفته است امیدوارم این نحسی از روزای من و همه پرسپولیسیا بره
همه دعاکنیم
kourosh
05-11-2009, 01:39 PM
انشاالله همه چیز درست میشه
اگه به روسیچکی بازی بدن خداییش نتیجش رو تو تیم میبینیم
همونطور که بنتنر دیشب ثابت کرد ازخیلی ها بهتره البته با کارهایی که بعد بازی منچستر کرده کاری ندارم اما کلا بازیکن خوبی هست ...
nanaz.perspolisi
05-11-2009, 02:43 PM
arsenalo eshghe\m/:x
NiMeN
05-11-2009, 03:49 PM
esmsal harche reshte karde boodim panbe shod , oon az perespolisemoon inam az arsenalemoon , sale badi bood
kourosh
05-11-2009, 04:07 PM
esmsal harche reshte karde boodim panbe shod , oon az perespolisemoon inam az arsenalemoon , sale badi bood
آره متاسفانه :(
ایرادی نداره به جاش سال بعد هردوشون با قدرت ادامه میدن و انشالله قهرمان هم میشن ;;)
فقط اگر براتون امکان داره با فونت فارسی بنویسید چون یکی از قوانین انجمن هست ;)
به نظر من دیابی و سانیا باید از تیم برن...این دیابی اصلا استوپ کردن بلد نیست...
mostafa
05-13-2009, 03:04 AM
اگه به روسیچکی بازی بدن خداییش نتیجش رو تو تیم میبینیم
ولی روسیچکی الان بیشتر از یک ساله ( نزدیک به 2 سال ) هستش که مصدومه این فصل رو هم کلا به خاطر مصدومیت از دست داد
روسیچکی وقتی مصدوم نبود اغلب فیکس بود واقعا بازیکن جالبیه و بسیار موثره
فصل بعد دوباره بر می گرده
رامین اکبری
05-13-2009, 10:13 AM
شما با داشتن ولکات و فابرگاس خیلی تیم خوبی هستین
LOVE_ARSENAL
05-13-2009, 03:47 PM
آرسنال را عشق است
ارسنال به دنبال انتقام...تو این بازی منچستر رو سوراخ می کنه.....%-(
victor007
05-16-2009, 01:11 PM
امرز نوبت توپچی های لندنه تا منچستر را گلباران کنند ناکامی بازیهای اخیر امروز تمام میشود
Masoud
05-16-2009, 02:06 PM
بعد از بازى كه باختيد نياييد ها بهتون ميخنندند منجستريها
LOVE_ARSENAL
05-16-2009, 03:28 PM
:mad:به امید انتقام آرسنال از منچستر
afzali
05-16-2009, 03:47 PM
اف سی بارسلون
F.C.Barcelon
Masoud
05-16-2009, 03:48 PM
:mad:به امید انتقام آرسنال از منچستر
عمرا ببريد از من يونايتد
kourosh
05-16-2009, 03:54 PM
آرسنال با غیرت
فکر کنم بازی به وقت ما میشه 4:30
امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد و بتونیم یونایتد ها رو شکست بدیم
Masoud
05-16-2009, 03:55 PM
شرمنده كوروش جان
ولى ميبازيد امروز
kourosh
05-16-2009, 03:56 PM
اگه آرشاوین باشه خیلی چیزها معلوم میشه ...
Masoud
05-16-2009, 03:57 PM
حتى اكه اونم باشه بازم نميبريد
Masoud
05-16-2009, 04:34 PM
آرسن ونگر تميش را براي اعاده حيثيت به مصاف منچستر يونايتد مي فرستد
2:27:00 am - 1388/ 2/ 26 : در تاريخ علی کریمی
اندازه فونت :
آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال که تميش اخيراً دوبار توسط منچستر يونايتد و چلسي مغلوب شده است گفت بازيکنانش در ديدار روز شنبه در مقابل شياطين سرخ براي اعاده حيثيت به ميدان خواهند رفت.
تيم آرسنال يک بار در ليگ قهرمانان با نتيجه سه بر يک در مقابل منچستر يونايتد شکست خورد و بار ديگر با نتيجه چهار بر يک در مقابل چلسي در ليگ برتر انگليس مغلوب شد.
سرمربي توپچي هاي لندن تاکيد کرده است ما چيزهايي را براي ثابت کردن داريم و مي خواهيم براي حيثيتمان بازي کنيم و مورد احترام باشيم.
ونگر همچنين با اعلام اينکه تيمش در خط حمله چيزي کمتر از رقيب سرخ پوشش ندارد گفت: اگر به آمار دو تيم توجه کنيد تقريبا به اندازه منچستر يونايتد گل زده ايم و از نظر قدرت تهاجمي فکر نمي کنم تفاوتي بين اين دو تيم وجود داشته باشد. ( تيم آرسنال تا کنون شصت و چهار گل و منچستر يونايتد شصت و هفت گل به ثمر رسانده است)
اين درحالي است که آرسنال در ديدار مقابل منچستر، گائل کليشي مدافع خود را در اختيار نخواهد داشت
kourosh
05-16-2009, 10:10 PM
هیچ چیز از ارزش های لیورپول کم نمیشه
بازی واقعا قشنگی بود ، حیف شد که نبردیم اما هیچ چیز از ارزش های استیو جرارد قهرمان و تیمش کم نمیکنه
من به لیورپول تبریک میگم چون قهرمان واقعی اونها هستند که تونستن اینقد خوب با منچستر رقابت کنن تا هفته های آخر ...
ما هم که خوب امروز خیلی خوب بودیم و بدون استرس بازی میکردیم چون واسه ما ارزشی نداشت برد یا باخت یا مساوی تو این بازی اما در کل بازی خوبی بود و میتونستیم جبران اون شکست خونگی رو بکنیم
امیدوارم سال دیگه یکی از مدعیان جام باشیم ...
Masoud
05-16-2009, 10:11 PM
از حق نكذريم ارسنال بهتر بازى كرد
ronaldinho
05-16-2009, 10:26 PM
.......منچستر همیشه قهرمان.........
kourosh
05-16-2009, 10:34 PM
.......منچستر همیشه قهرمان.........
دوست عزیز شما میتونید خوشحالیتون رو تو تاپیک بخش خودتون ابراز کنید
ببخشید ...
ronaldinho
05-16-2009, 10:42 PM
دوست عزیز شما میتونید خوشحالیتون رو تو تاپیک بخش خودتون ابراز کنید
ببخشید ...
چشم حتما.............;)
mostafa
05-17-2009, 02:38 AM
بازی خوبی بود البته می تونست بهتر باشه و گل داشته باشه اگه یکم شانس داشتیم
منچستر هم اومده بود مساوی رو بگیره که مو فق هم شد
ولی امروز ما خیلی بهتر بودیم کلا منچستر تو قوطی بود کل 90 دقیقه حقمون برد بود
mostafa
05-17-2009, 02:47 AM
هیچ چیز از ارزش های لیورپول کم نمیشه
بازی واقعا قشنگی بود ، حیف شد که نبردیم اما هیچ چیز از ارزش های استیو جرارد قهرمان و تیمش کم نمیکنه
من به لیورپول تبریک میگم چون قهرمان واقعی اونها هستند که تونستن اینقد خوب با منچستر رقابت کنن تا هفته های آخر ...
ما هم که خوب امروز خیلی خوب بودیم و بدون استرس بازی میکردیم چون واسه ما ارزشی نداشت برد یا باخت یا مساوی تو این بازی اما در کل بازی خوبی بود و میتونستیم جبران اون شکست خونگی رو بکنیم
امیدوارم سال دیگه یکی از مدعیان جام باشیم ...
البته لیورپول هم خیلی عالی کار کرد از فصل های پیشش خیلی بهتر بود
به نظرم این قهرمانی بیشتر حق لیورپول بود تا منچستر ولی منچستر خیلی تیم خوش شانسی هستش اگه لیورپول شانس اونا رو رو داشت شاید قهرمان بودن
البته به قهرمانی من یو خدشه ای وارد نمیشه( تیمی که خوب خرج میکنه حقش قهرمانیه ) مبارکشون باشه
ارشاوین نشون داد تیم با یه بازیکن خلاق چطور می تونه از این رو به اون رو بشه...و قفل بازی ها رو باز کنه...
بارسا هم اگه مسی رو نداشت شاید خیلی از بازیهاشو از دست می داد!
kourosh
05-17-2009, 05:10 PM
ارشاوین نشون داد تیم با یه بازیکن خلاق چطور می تونه از این رو به اون رو بشه...و قفل بازی ها رو باز کنه...
بارسا هم اگه مسی رو نداشت شاید خیلی از بازیهاشو از دست می داد!
سال دیگه اگر بتونیم چند تا بازیکن راه گشا واسه تیم بخریم مطمئنم قهرمان یکی از 4 تا جام میشیم ...
Masoud
05-17-2009, 05:26 PM
خدايى بازيكن خوبى هست تنهايى 4 تا زد به ليوربول خودش نشون داد جه بازيكن بزرك و خوبيه
shima-10
05-19-2009, 10:08 AM
توارسنال فابرگاس عشقهههههههه
البت تو لیگ برتر طرفدار چلسیم اما فابرگاسو دوس دارم!
امیدوارم بیادبه بارسا
اینجور که بوش میاد کاخونه بازیکن سازیه شمام میخواد بره رئال
جدا اگه آرسن ونگر بره رئال خودشو خراب کرده رئال تیم نیست
imported_amasis
05-19-2009, 04:50 PM
عشق است فابرگاس
امسالم که قراره tt برگرده خونش سال عد بدون شک قهرمانیم
sami86
05-19-2009, 05:35 PM
آرسن ونگر فقط گفته که رویاش مربی گری تو رئال هست ولی همین شایعات یهویی واقعیت میشن دیگه ^#(^
kourosh
05-19-2009, 06:17 PM
عشق است فابرگاس
امسالم که قراره tt برگرده خونش سال عد بدون شک قهرمانیم
جدی میگی ؟
دفعه اول هست از شما میشنوم ...
kourosh
05-19-2009, 06:19 PM
توارسنال فابرگاس عشقهههههههه
البت تو لیگ برتر طرفدار چلسیم اما فابرگاسو دوس دارم!
امیدوارم بیادبه بارسا
بارسا این همه بازیکن داره چرا بازیکن ما رو بگیره ؟:-q
piroozi
05-19-2009, 07:02 PM
کوروش ناراحت نشو بارسا بازیکن نمیگیره رئال مادریدبازیکن و سرمربی تون رو باهم میگیره تا دوباره باشی جواب ندی>:)
shima-10
05-19-2009, 07:20 PM
بارسا این همه بازیکن داره چرا بازیکن ما رو بگیره ؟:-q
اینکه یه سعادتی براشماها!!!!!!!!!
kourosh
05-19-2009, 07:35 PM
اینکه یه سعادتی براشماها!!!!!!!!!
:)) سعادت ؟ هرچی بازیکن داشتیم تیمای بزرگ دنیا گرفتن نه آقا جون ما دیگه از این سعادت ها نمیخوایم ;)
سال دیگه هم طوری که دوستمون میگه TiTi برمیگرده خونش و دوباره همون تیم قبلی میشیم ;;)
shima-10
05-19-2009, 07:45 PM
:)) سعادت ؟ هرچی بازیکن داشتیم تیمای بزرگ دنیا گرفتن نه آقا جون ما دیگه از این سعادت ها نمیخوایم ;)
سال دیگه هم طوری که دوستمون میگه titi برمیگرده خونش و دوباره همون تیم قبلی میشیم ;;)
باشه عزیزم به گواردیولا میگم نخره!
بهش میگم فابرگاسو بخری ارسنال وضعیتش خیلی خراب میشه
kourosh
05-19-2009, 08:10 PM
باشه عزیزم به گواردیولا میگم نخره!
بهش میگم فابرگاسو بخری ارسنال وضعیتش خیلی خراب میشه
مرسی عزیز :x
راستی سلام منم برسون بهش بعد بگو فینال جام باشگاهها مال توست :d >:/
piroozi
05-19-2009, 08:35 PM
دیدی کوروش اینجا هم جواب ندادی پس منتظر باش وبا ارسن ونگر و فابرگاس وداع کن:-h
piroozi
05-19-2009, 08:38 PM
شیما جان بارسا تو خواب مگه جام ببینه
mostafa
05-20-2009, 02:25 AM
اینجور که بوش میاد کاخونه بازیکن سازیه شمام میخواد بره رئال
جدا اگه آرسن ونگر بره رئال خودشو خراب کرده رئال تیم نیست
نه عزیز جون هیچ بویی نمیاد ونگر حالا حالا ها تو آرسنال هستش ;;)
راستی چرا اگه ( خدای نکرده ) ونگر بره رئال خراب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mostafa
05-20-2009, 02:37 AM
آرسن ونگر فقط گفته که رویاش مربی گری تو رئال هست ولی همین شایعات یهویی واقعیت میشن دیگه ^#(^
رویا ی چی کشک چی
داش من این اراجیفی رو که تو اخبار ورزشی میگن رو باور نکن اصلا اصل خبر چیز دیگه ای هستش
ونگر فقط گفته : کار تو پروژ ه ی جدید پرز واسه هر مربی جذابه ( اینو تو جواب یه سوال که ازش پرسیدن گفته )
حالا من نمی دونم این خبرگذاری های درپیت این رویای فصل بعد و اینا رو از کجاشون آوردن
mostafa
05-20-2009, 02:49 AM
از همین جا مجددا اعلام میکنم آرسن ونگر کبیر حداقلش حداقل 2 سال دیگه یعنی تا پایان قرار دادش تو آرسنال میمونه
یعنی تا 2 فصل اینده اصلا راجع به رفتن رئیس حرف زدن خنده داره
سلطان فابرگاس هم میمونه اون زمان که بچه بود در برابر یه مبلغ زیاد نرفت رئال چه برسه الان
تا رئیس هست فرانسس هم هست
mostafa
05-20-2009, 02:51 AM
اطمینان دارم ونگر میماند !! ن
http://img28.picoodle.com/img/img28/2/5/14/arsenalwm/f_gun12415982m_9a03c97.jpg واکنش پیتر هیلوود به صحبتهای اخیر آرسن ونگر !
بعد از ملاقات هفته گذشته آرسن ونگر با سهامداران باشگاه ، خیلی از آنها به 4 سال بی جامی آرسنال شکایت داشتند و از عملکرد ونگر انتقاد کردند. هیلوود اعتقاد دارد صحبتهای آنها از روی عصبانیت بوده و ونگر هوشیارتر از این حرفهاست که بخاطر آن صحبتها بخواهد باشگاه را ترک کند !!
هیلوود به دیلی استار گفت ، نگرن ونگر نیستم. آرسن تا 2011 با ما قرار داد دارد و من مطمئن هستم او قصد دارد کنار ما بماند !! فکر میکنم او مرد بزرگی است و صحبتهای دیگران روی رفتار و تصمیم گیری او تاثیر نخواهد گذاشت.
فکر میکنم مجبوریم انتقادات را بپذیریم. اما همیشه انتظار دارید انتقادات سازنده باشد نه مخرب !! اگر رو راست باشیم ، بعضی سوالاتی که از او شد بسیار زشت بود.
یکی از آنها گفت شما در تاریختان مربیان موفقتری نیز دارید ! دو یا سه نفر از سهمداران فقط به نکات منفی پرداختند و به دشمنی با او برخواستند. پیشنهادات آنها کنایه دار بود. فکر میکنم این صحبتها کاملا خارج از چهارچوب بود.
مجبور هستم بگویم که از سوالهای ارائه شده بسیار متاسف شدم. هدف دو طرف از این ملاقات این بود که جوی صمیمانه وجود داشته باشد و همه نظرات دیدگاههای خود را با هم مطرح کنند.
آرسن با سیاست و صداقت به همه پرسشها پاسخ داد و شایستگی خود را نشان داد. من نمیتوانستم مانند او پاسخ دهم حتی اگر مودبانه از من سوال میشد !!
kourosh
05-21-2009, 02:37 PM
دوستان من یک وبلاگ دارم برای آرسنال که به زودی یکی از بزرگترین وب های آرسنالی میشه به آدرس زیر :
www.gunnersnews.mihanblog.com
اگر شما هم دوست دارید بیاید اینجا و به ماکمک کنید تا یک وب قوی و قدرتمند بسازیم.
imported_range khoon
05-24-2009, 12:26 AM
مصاحبه آرسن ونگر با تلویزیون آرسنال:
خیلی ها منتظر مصاحبه آرسن ونگر در این هفته بودند تا در مورد شایعات و خبر های منتشر شده در هفته قبل با خبر شوند.
در هفته گذشته مصاحبه ای از آرسن ونگر منتشر شد که وی از کار در پروژه پرز ابراز علاقه کرده بود اما او اعلام کرده تا سال 2011 با توپچی ها قرارداد دارد و به فکر چیز دیگری نیست.
آرسن ونگر در مصاحبه ای با تلویزیون آرسنال گفت ، همیشه تعهد خود را نسبت به این باشگاه نشان داده ام. چه در زمانهای خوب و بد و چه در بدترین دوران. فکر نمیکنم مردم در تعهد من به باشگاه شکی داشته باشند.
وقتی از او در مورد باقی ماندن در امارات برای فصل بعد پرسیدند گفت ، مجبور نیستم دقیقا تمام این صحبتها را هر هفته تکرار کنم !
رئیس ادامه داد ، باور مینمایم اکنون دلسردی خاصی در تیم وجود دارد اما نسبت به 8 ماه پیش ، وضع تیم به مراتب بهتر است. افتخار میکنم که تیمم خود را پیدا کرده و بهتر شده است. وقتی در مورد رئال مادرید صحبت میکنید ، میبینید که آنها هزینه های بسیاری را هدر داده اند و در 5 سال گذشته نتوانستند از جمع 16 تیم در اروپا جلوتر بیایند.
در روزهای اخیر شایعات بسیاری در مورد ادبایور و رفتن او به میلان وجود دارد و آرسن ونگر اعتقاد دارد ماجرا کمی پیچیده شده !!
وقتی از او پرسیدند آیا مطمئن است که ادبایور میخواهد در آرسنال بماند؟؟ او پاسخ داد ، بله . اعضای تیم دلبستگی خاصی نسبت به یکدیگر دارند و بسیار دشوار است که بخواهید یکی از آنها را ارزیابی کنید. تنها مساله مشخص این است که ادبایور هنوز با باشگاه قرارداد دارد و او به آن تعهد خواهد کرد.
آرسن ونگر همچنین در مورد چهارمین فصلی که بدون جام گذشت گفت، خیلی متاسف هستیم که نتوانستیم در سالهای اخیر حتی یک جام پیروز شویم. اما باشگاههای زیادی هستند که به رکوردهای ما در این 4 سال غبطه میخورند. هرچند تیم جوانی در اختیار داریم ، اما اگر ارزش ، کیفیت تیم و سرمایه گذاری ما در 4 سال گذشته را مورد برسی قرار دهید ، متوجه میشوید که ما نباید از نتایج و کیفیت فوتبالی که نمایش داده ایم شرمنده باشیم.
4 سال بی جامی بسیار یاس آور است اما باشگاه در مسیر درست خود حرکت میکند و ما مجبور هستیم به حد کافی در این راه قوی باشیم تا به مقصد و هدفمان برسیم.
Masoud
05-24-2009, 10:41 PM
آرسنال خواهان فرمائلن
مربی توپچی*ها توجهش را از جورجیو کیه*لینی معطوف توماس فرمائلن ساخته.
آرسنال
سایت گل: به نوشته روزنامه دیلی میل، آرسنال غول لیگ برتر به دنبال توماس فرمائلن از آژاکس است. توپچی*ها پس از آن که نتوانستند جورجیو کیه*لینی را از یوونتوس بخرند خواهان این بازیکن آژاکس شده*اند. آرسن ونگر امیدوار بود ملی*پوش ایتالیایی را به ورزشگاه امارات بیاورد ولی به او گفتند او فروشی نیست.
گفته می*شود آرسن ونگر تنها 8/14 میلیون یورو برای خرج در تابستان در اختیار دارد. بنابراین او توجهش را به این بازیکن بلژیکی جلب کرده که ارزان*تر تمام می*شود. آرسنال می*تواند با 5/8 میلیون یورو او را که 13 بازی ملی در کارنامه*اش دارد به خدمت بگیرد. استون ویلا هم خواهان این مدافع است و قصد دارد او را جانشین مارتین لارسن سازد.
imported_range khoon
05-27-2009, 01:41 AM
آرسنال قصد تقويت خط دفاعي خود را دارد .آنها ابتدا بدنبال جورجيو كيه ليني بودند ولي يوونتوس اعلام كرد كيه ليني بخشي از پروژه بلند مدت باشگاه است و قصد فروش او را ندارند .به اين ترتيب آرسن ونگر توجه خود را به توماس فرمائلن معطوف ساخته . گفته مي شود آرسن ونگر تنها 8/14 ميليون يورو براي خرج در تابستان در اختيار دارد .آرسنال مي تواند با 5/8ميليون يورو او را كه 13 بازي بازي ملي در كارنامه اش دارد به خدمت بگيرد .استون ويلا هم خواهان اين مدافع است و قصد دارد او را جانشين مارتين لارسن سازد .
imported_Black Rose
05-30-2009, 04:40 PM
فابرگاس: دوست دارم براي بارسلونا بازي كنم
خبرگزاري فارس: بازيكن اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: بارسا بهترين تيم تمام تاريخ است و دوست دارم براي اين تيم بازي كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576097.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس،* سسك فابرگاس اظهار داشت: بارسلونا تيمي دارد كه بهترين تمام ادوار است. مي پرسم با اين مشخصه، كدام بازيكن است كه دوست نداشته باشد براي چنين تيمي بازي كند.
وي تاكيد كرد: آنها بهترين تيمي هستند كه من در تاريخ فوتبال سراغ دارم. در اين تيم من دوستان زيادي دارم. كساني كه هميشه از خوبي هاي بارسلونا برايم تعريف مي كنند. به اين ترتيب همه آرزو مي*كنند براي بارسا بازي كنند.
اين بازيكن ادامه داد: با توجه به موفقيت بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا،* مي توان گفت كه اين تيم كار فوق*العاده دشواري را پيش رو دارد. زيرا بايد در اين جام و ليگ اسپانيا از مقام خود دفاع كند.
با توجه با اين اظهارات فابرگاس، كارشناسان عنوان مي كنند وي براي انتقال به تيم قهرمان اروپا تمايل دارد و به اين خاطر ممكن است در تابستان سال جاري، يكي از نقل و انتقالات بزرگ درسطح فوتبال اروپا انجام شود.
kourosh
06-02-2009, 04:27 PM
فابرگاس امروز با تمام بازیکنان آرسنال عکس گرفت و مطمئنا به بارسا یا رئال نمیره دیگه ...
تبریک میگم
mostafa
06-08-2009, 01:37 PM
http://img38.picoodle.com/img/img38/2/6/7/arsenalwm/f_Untitled1com_c3102cb.jpg
ونگر ، مرد همیشه وفادار توپچی ها
فلورنتینو پرس ، رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد با توجه به اصرار فراوان او ، آرسن ونگر نپذیرفت آرسنال را ترک کند.
بعد از 4 سال بی جامی ، و مشکلاتی که بعد از آن از سوی هواداران و هیات مدیره برای ونگر ایجاد شد ، صحبتهایی مبنی بر خروج او به گوش میرسید. خود ونگر این صحبتها را رد کرد و فلورنتینو پرز نیز با گفته های خود آنها را تایید کرد.
پرز گفت ، از شروع کار دو گزینه مهم برای انتخاب داشتیم ، ونگر و پلگرینی. همیشه علاقمند به جذب مرد فرانسوی توپچی ها بودیم و بارها با او صحبت کردیم. او هرگز حاضر نشد به مادرید بیاید و حرفهای ما را قبول کند زیرا او در قبال اتفاقاتی که هم اکنون در آرسنال به وقوع می پیوندد و نیز قرار است در آینده اتفاق بیفتد ، احساس مسئولیت میکند. او نمیخواست باشگاه را ترک کند زیرا از چهارچوب های معین خود پیروی میکرد.
به اعتقاد والدانو ( مدیر ورزشی رئال مادرید ) ، پلگرینی ، آرسن ونگر اسپانیاست !!!
Masoud
06-10-2009, 05:40 PM
آرسنال بازهم در نظر دارد، بازيكن ديگري را از فوتبال هلند و باشگاه فاينورد به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران توپچيهاي لندن پس از آن كه تجربهي خوبي در خريد رابين فانپرسي بدست آورده اند، در تلاش هستند تا بازيكن ديگري را از باشگاه هلندي فاينورد به خدمت بگيرند.
"لوك كاستايگنوس" 16 ساله كه از او به عنوان فان پرسي جديد فوتبال هلند ياد ميشود، خريد تازهي آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال خواهد بود.
به نوشتهي روزنامهي هلندي Algemeen Dagblad آرسنال جديترين گزينه براي خريد اين بازيكن به شمار ميآيد ولي تنها تيم مشتري اين بازيكن نيست. پس از آن كه اين تيم انگليسي در سال 2004 فان پرسي را به خدمت گرفت، اكنون با تكيه بر آن تجربهي خوب ميتواند هرچه سريعتر اين بازيكن 16 ساله را به لندن ببرد.
خود اين بازيكن هم ميتواند روياي حضور در ورزشگاه امارات را به خوبي در سر بپروراند.
گفته ميشود او در صورت امضاي قرارداد با لندنيها به فاينورد قرض داده خواهد شد تا در آن جا بتواند به تجربياتش بيفزايد.
Masoud
06-27-2009, 08:59 AM
فابرگاس و تعهد به آرسنال
سسك فابرگاس كاپيتان آرسنال پس از شكست ۲ بر صفر تيمش به آمريكا در جام كنفدراسيون ها گفت كه اگر بخواهد به رئال مادريد برود خانواده كاتالان او خواهند فهميد. او حالا گفته منظورش اين بوده كه از شمال لندن نخواهد رفت و حرف هاى او مورد سوء برداشت قرار گرفته است: «نمى دانم چند بار بايد تعهد خود به آرسنال را ابراز كنم چرا كه مرتباً دارم مى گويم بازيكن آرسنال هستم. به نظر مى رسد اخيراً هر بار با رسانه هاى اسپانيا حرف زده ام حرف هايم به اشتباه به انگليسى ترجمه شده و باعث شده درباره آينده من ابهام ايجاد شود. اكنون براى همه آنهايى كه نمى دانند حرف من چيست يا آن را اشتباه فهميده اند، بايد به وضوح حرف خود را بيان كنم. من از صميم قلب به آرسنال متعهد هستم و آينده من در اين باشگاه بزرگ رقم مى خورد. ۴ سال است قهرمان نشده ايم و اين باعث خشم من مى شود اما اين خشم از اين جا سرچشمه مى گيرد كه بسيارعميق دوست دارم با آرسنال قهرمان شوم. به تيم باور دارم و افتخار مى كنم كاپيتان تيم هستم و افتخار مى كنم پيراهن آرسنال را مى پوشم. واقعاً عصبانى مى شوم وقتى افكار من به گونه ديگرى تعبير مى شود.»
Masoud
06-27-2009, 09:01 AM
ونگر: آرسنال پول زيادى ندارد!
آرسن ونگر سرمربى باشگاه آرسنال، براى زدودن اتهام مخالفت با صرف هزينه در فصل نقل و انتقالات، مدعى شد اين تيم توان مالى رقابت با باشگاه هاى ثروتمند اروپايى را ندارد. ناكامى تفنگداران در ۴ فصل گذشته، اين سرمربى فرانسوى را آماج انتقادات شديدى قرار داده كه تأكيد آن بر كمبود بازيكنان با تجربه است. آرسنال در سال هاى اخير اصرار زيادى بر پرورش و استفاده از بازيكنان جوان در تركيب اصلى خود داشته و همزمان از بازيكنان بزرگى مثل سمير نصرى و آندره آرشاوين نيز استفاده كرده است اما نتوانسته با رقباى ليگ برترى خود در بازار نقل و انتقالات رقابت كند. به گزارش وب سايت رسمى باشگاه، ونگر تأكيد دارد كه علت اين امر، نه بى ميلى او بلكه مشكلات مالى است: «متنفرم از كسانى كه فكر مى كنند ۱۰۰ ميليون پوند در بانك دارم اما نمى خواهم آن را خرج كنم. مردم چطور چنين فكرى مى كنند؟» وى افزود: «افتخار اين باشگاه اين است كه ضمن حفظ تيم در بين برترين ها، به يك ورزشگاه جديد نقل مكان كرده است.» سرمربى تفنگداران همچنين اظهار اطمينان كرد كه تيم فعلى با كمى سرمايه گذارى مى تواند به موفقيت دست يابد. ونگر گفت: «ما نمى توانيم ناگهان ۱۰۰ ميليون پوند به تيم تزريق كنيم بنابراين بايد به كارى كه مى كنيم اعتقاد داشته باشيم همچنان كه من باور دارم اين تيم كارهاى بزرگى انجام داده. وقتى يك تيم زمان زيادى بدون شكست است و به ۲ نيمه نهايى راه مى يابد، عقل تاييد مى كند كه آينده روشن است اما يكى، دو بازيكن مد نظر داريم تا تيم را تقويت كنيم گرچه شناسايى و خريد بازيكن ۲ مقوله متفاوت است.» وى اعتقاد دارد كه قدرت خريد تيم هايى مثل منچسترسيتى، تهديد بزرگى عليه ۴ باشگاه قدرتمند انگليسى است.
نیلوفر سرخ
06-27-2009, 01:46 PM
کولو توره را هم می خواهد
کی از تنها بازمانده های آرسنال رویایی ، کولو توره است که اینروزها اخبار متفاوتی در مورد جدایی احتمالی او از رختکن ورزشگاه امیریتس به گوش می رسد .
مارک هیوز ، مربی منچسترسیتی به شدت عملکرد او را زیرنظردارد و می خواهد تا این ستاره ساحل عاجی را در ترکیب تیمش ببیند. گزارش منتشره در روزنامه تایمز حاکی از آن است که سران باشگاه سیتی ، بااتکا به سرمایه مالکان عرب خود ، 12 میلیون پوند را برای خریداری کولوتوره روی میز قرارداده اند .
مسئولان باشگاه سیتی سرمایه گذاری عجیبی را برای به خدمت گرفتن ستاره های متعددی انجام داده اند. آنها در حال حاضر گرث بری و روکه سانتاکروس را در رختکن تیم خود می بینند و به دنبال خریداری اتوئو، تبس و کولو توره نیزهستند .
آنها تاکنون حدود 30 میلیون پوند را برای انجام دو خرید خود هزینه کرده اند. البته امروز خبری در مورد ابراز تمایل سران باشگاه منچسترسیتی برای خریداری مایکون نیز بر روی خبرگزاری ها ظاهر شد .
نیلوفر سرخ
06-27-2009, 01:47 PM
گالیانی: ژکو اولویت اصلی میلان
آدریانو گالیانی نایب رییس میلان گفته آنها شاید امانوئل آدبایور را از آرسنال خریداری کنند. بارها گفته شده این مهاجم 190 سانتی*متری در راه سن سیرو است و حتی اعلام شد توپچی ها او را به میلان و اینتر پیشنهاد داده*اند تا او به چلسی نرود.
گالیانی گفته میلان با آرسنال مذاکره کرده اما پیشنهاد آرسنال برای خرید این مهاجم توگویی را رد کرد.
او می*گوید: « به دنبال یک مهاجم هستیم و هدف ما ژکو است. او بازیکن ولفسبورگ است و آنها حق دارند او را نگاه دارند ، حتی با وجود آن که او مرتبا می*گوید دوست دارد به میلان بیاید . از دید من بازیکنی که دوست دارد برود را به سختی میتوان نگاه داشت. اگر ژکو نشد ، لوییس فابیانو و آدبایور گزینه*های بعدی ما هستند. با ونگر جلسه گذاشتیم ، اما او نگفت آدبایور را بخریم . اگر او این حرف را می زد وارد مذاکرات بعدی می*شدیم.
mostafa
06-28-2009, 03:02 AM
منتظر بمانید و ببینید, فصل بعد چیز دیگری است!
http://img33.picoodle.com/img/img33/2/6/27/arsenalwm/f_ArsenalvChem_d50c5a2.jpg ونگر:آدبایور و سسک هم می مانند تا طرز جدیدی از بردن را نشان دهیم.
مرد فرانسوی آرسنال که این روزها را در ویلافرانچه-سر-مر, محل زندگیش در سال های 1987-94 , مشغول استراحت است در مصاحبه با " ال’ اکیپ" دلیل رد پیشنهاد خوب پرز را نوع ساختار محکم باشگاه آرسنال دانست و گفت:
"ماندن در آرسنال..., مانده ام تا فقط نشان دهم آن ها می توانند طور دیگری هم برنده شوند!
البته بعد دیگری هم وجود دارد: برای ساختن یک تیم موفق با یک سبک, دانش, فرهنگ و بازی جوان خودش! این چیزی است که ما انتخاب کردیم.
در حال ساخت پروژه ای با یک تیم جوان هستم و می خواهم به فینال برسم.(لیگ قهرمانان)چیزی که ایجاد می کنم لذت از فوتبالی است که آن را دوست دارم."
خبرنگار روزنامه در ادامه نیز اضافه می کند:"ونگر تصریح کرد که فابرگاس و آدبایور آرسنال را ترک نخواهند کرد و به نظر می رسد انتقال های زیادی در تابستان در تیم او رخ ندهد."
Masoud
06-30-2009, 07:58 AM
ريبرى هدف جديد آرسنال
باشگاه آرسنال انگلستان پيشنهادى خيره كننده به هافبك تيم ملى فوتبال فرانسه و عضو بايرن مونيخ آلمان داد. اين باشگاه در ازاى ۴۰ ميليون پوند خواهان فرانك ريبرى شد. اين رويداد در حالى است كه از ابتداى فصل نقل و انتقالات تابستانى چند باشگاه از جمله رئال مادريد و بارسلونا اسپانيا و منچستريونايتد انگلستان خواهان به خدمت گيرى اين بازيكن شدند و بالاترين رقمى كه بابت اين بازيكن پيشنهاد شد به ۳۰ ميليون پوند رسيد. در مقابل اين پيشنهادات باشگاه بايرن مونيخ اعلام كرد برنامه اى براى فروش اين بازيكن فرانسوى نداشته و حتى با افزايش حقوق ساليانه وى را ترغيب به ماندن خواهد كرد. ريبرى كه از سال ۲۰۰۷ در خدمت بايرن است، در صورتى كه علاقه مند به حضور در جمع ياران ونگر شود، قراردادى ۴ ساله خواهد بست. وى هنوز يك سال ديگر با اين تيم آلمانى قرارداد دارد.
افشیر
06-30-2009, 11:00 AM
آرسنال به جذب تاسکی نزدیک شد
سایت گل : توپچی ها قصد دارند در مهلت نقل و انتقالات یک مدافع دیگر جذب کنند.
http://i.media.goal.com/g/42214_news.jpg
آرسنال قصد دارد سردار تاسکی مدافع اشتوتگارت را به خدمت بگیرد.به نوشته Sport.co.uk آرسنال قصد دارد این مدافع ملی پوش اشتوتگارت را که اخیرا پیشنهاد تمدید قرارداد را از سوی سران اشتوتگارت رد کرده است به خدمت بگیرد.
تاسکی اعلام کرده قصد دارد فوتبالش را در تیم دیگری ادامه دهد.آرسنال برای جذب این بازیکن 22 ساله باید با یوونتوس و میلان که به دنبال جذب تاسکی هستند رقابت کند.تاسکی که در عین جوانی تجربه بسیار بالایی دارد و قابلیت بازی در نقاط مختلف خط دفاعی را دارد.آرسنال پیش از این توماس ورمالن را از آژاکس برای تقویت خط دفاعی خود جذب کرده است
افشیر
06-30-2009, 11:04 AM
دنتینیو خواهان حضور در آرسنال یا یونایتد
مهاجم توانای کورینتیانس آرزو دارد تا روزی بتواند در رقابتهای لیگ برتر بدرخشد.
http://i.media.goal.com/g/48778_news.jpg سایت گل- دنتینیو، ستاره برزیلی باشگاه کورینتیانس برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که در انتظار پیوستن به لیگ برتر انگلیس است و ترجیح می دهد که به یکی از دو تیم منچستریونایتد یا آرسنال بپیوندد. فرهات سیفتچی، مدیربرنامه های دنتینیو این خبر را تائید کرده است.
این ستاره برزیلی در دومین فصل حضورش در تیم کورینتیانس توانست عنوان آقای گلی باشگاهش را کسب کند و زوج موفقی را در کنار رونالدو، ستاره سابق باشگاه مادریدی و تیم ملی برزیل را در خط حمله این باشگاه دررقابتهای فصل 2009 شکل داد.
سران این باشگاه سائوپائولویی اعلام کرده اند که دنتینیو یکی از بازیکنان گرانقیمت این تیم است و او را با هر پیشنهاد ارزان قیمتی به فروش نخواهند رساند.
سیفتچی، مدیربرنامه های دنتینیو به روزنامه اسپورت گفت:« سران کورینتیانس مبلغ هنگفتی را برای به فروش رساندن دنتینیو طلب می کنند و مسئولان باشگاه هایی که واقعا خواهان جذب او هستند وارد عمل خواهند شد. دنتینیو تواناییهای خارق العاده ای دارد و او را می توان یکی از ستاره های برزیلی دانست. او بازیکن تکنیکی و خوبی است که حرکات پابه توپ خوبی دارد. هواداران در انگلیس نیز فوتبال او را می پسندند و قطعا او را مورد ستایش خود قرار خواهند داد. او مبدل به بازیکنی مثل کریس رونالدو خواهد شد. دنتینیو تمایل زیادی دارد تا در لیگ برتر توپ بزند و فرقی نمی کند که تیم آینده اش آرسنال باشد یا منچستر یونایتد.»
افشیر
06-30-2009, 11:07 AM
فابرگاس:افتخار میکنم کاپیتان آرسنال هستم
کاپیتان توپچیها حس می کند حرفهای اخیرش درباره رئال مادرید بد فهمیده شده...
http://i.media.goal.com/g/48615_news.jpg
سایت گل- سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال پس از شکست دو بر صفر تیمش به آمریکا در جام کنفدراسیونها گفت که اگر بخواهد به رئال مادرید برود خانواده کاتالان او خواهند فهمید.
او حالا گفته منظورش این بوده که از شمال لندن نخواهد رفت و حرفهای او مورد سوء برداشت قرار گرفته است: «نمیدانم چند بار باید تعهد خود به آرسنال را ابراز کنم، چرا که مرتبا دارم میگویم بازیکن آرسنال هستم. به نظر میرسد اخیرا هر بار با رسانههای اسپانیا حرف زدهام حرفهایم به اشتباه به انگلیسی ترجمه شده و باعث شده درباره آینده من ابهام ایجاد شود. اکنون برای همه آنهایی که نمیدانند حرف من چیست یا آن را اشتباه فهمیدهاند، باید به وضوح حرف خود را بیان کنم. من از صمیم قلب به آرسنال متعهد هستم و آینده من در این باشگاه بزرگ رقم میخورد. چهار سال است قهرمان نشدهایم و این باعث خشم من میشود، اما این خشم از این جا سرچشمه میگیرد که بسیارعمیق دوست دارم با آرسنال قهرمان شوم. به تیم باور دارم و افتخار میکنم کاپیتان تیم هستم و افتخار میکنم پیراهن آرسنال را میپوشم. واقعا عصبانی میشوم وقتی افکار من به گونه دیگری تعبیر می شود.»
Masoud
07-01-2009, 07:43 AM
آرسنال و پول خوب براى جذب بنزما
تيم آرسنال با ارائه پيشنهادى ۳۰ ميليون پوندى خواهان به خدمت گرفتن كريم بنزما، ملى پوش فرانسوى ليون شد. امانوئل آدبايور، مهاجم توگويى تيم فوتبال آرسنال به احتمال فراوان به تيم فوتبال ميلان مى پيوندد و آرسن ونگر در نظر دارد جاى خالى اين مهاجم را با حضور كريم بنزما پر كند. ژان ميشل اولاس، رئيس باشگاه ليون هفته گذشته گفت با وجود اينكه بنزما علاقه مند است در ژرلان بماند با اين حال چنانچه پيشنهاد قابل توجهى به باشگاه ارائه شود، او را خواهند فروخت. اولاس به اكيپ گفت: كريم گفته مى خواهد يك سال ديگر در ليون بماند. البته من فكر مى كنم كاكا و رونالدو هم مى خواستند با باشگاه هايشان بمانند.
Masoud
07-02-2009, 08:15 AM
آرشاوين، راضى از زندگى در جزيره
آندرى آرشاوين مهاجم روسى باشگاه آرسنال از اينكه در جزيره زندگى مى كند بسيار راضى و خشنود است. آرشاوين در گفت وگويى با روزنامه سان در خصوص زندگى جديدش گفت: « فكر نمى كردم زندگى در جزيره تا اين حد راحت و مطلوب باشد. اينجا همه چيز براى يك زندگى خوب مهيا است. لندن شهر فوق العاده اى است. از زندگى در اين شهر كاملاً راضى هستم. مردم جزيره عاشق فوتبال هستند و به تمامى فوتباليست ها احترام مى گذارند. به همين خاطر يك فوتباليست حرفه اى در جزيره مى تواند زندگى فوق العاده خوبى داشته باشد. در لندن ۲ تيم چلسى و آرسنال ۲ رقيب ديرينه و سنتى به حساب مى آيند. برايم خيلى جالب است كه حتى هواداران چلسى هم وقتى با من روبرو مى شوند كاملاً با احترام برخورد مى كنند. در چنين شرايطى يك فوتباليست مى تواند به راحتى پيشرفت كند. اميدوارم اين اتفاق براى من هم بيفتد.»
Masoud
07-04-2009, 07:29 AM
گالاس در خدمت آرسنال
ويليام گالاس در ابتداى فصل گذشته بازوبند كاپيتانى آرسنال را از دست داد. گفته مى شد او شايد به اينتر برود تا دوباره در كنار خوزه مورينيو بازى كند. گالاس چند فصل زير نظر مورينيو در چلسى حضور داشت. با اين حال او مى گويد: «در آرسنال هستم و يك سال ديگر از قراردادم مانده. پس بازيكن آرسنال محسوب مى شوم. درباره تمديد قرارداد صحبت نكرده ايم اما مشكلى نيست و به فصل آينده مى انديشم.» آرسنال فصل نقل و انتقالات پركارى را پشت سر خواهد گذاشت. توماس فرمائلن بلژيكى به آرسنال آمده و احتمالاً كولو توره به منچسترسيتى خواهد رفت. اگر گالاس يا توره از آرسنال بروند ونگر، نالدو از وردربرمن راخواهد خريد.توماس شائوف مربى برمن مى گويد: «نالدو بازيكن بزرگى است و مى تواند در باشگاهى بزرگ بدرخشد اما متأسفانه او در برنامه هاى ما جايى ندارد. قيمت او ۱۰ ميليون پوند است و به نظر مى رسد او را سرانجام به آرسنال خواهيم فروخت.»
Masoud
07-04-2009, 07:30 AM
فابرگاس و احترام به قرارداد با توپچى ها
سسك فابرگاس كاپيتان آرسنال در يك گفت وگو رفتنش به بارسلونا را تكذيب نكرده است. با وجود آنكه او بارها اعلام كرده به توپچى ها وفادار است اما مرتباً از او پرسيده مى شود كه آيا به بارسلونا خواهد رفت يا نه. رسانه ها هرگز از پاسخ هاى او متقاعد نشده اند. طرفداران او در شهر زادگاهش مارسمه هم همچنين. فابرگاس به همراه جرارد پيكه، دوست صميمى اش به مجتمع ورزشى آرنيس دمار رفته بود تا در اردوى تابستانى «كمپوس سسك» شركت كند. در اين كمپ، ۷۰ دانش آموز حضور داشتند. يكى از اولين سؤالاتى كه آنها پرسيدند اين بود: «سسك، چرا به بارسلونا برنمى گردى؟» به نوشته روزنامه ال موندو دپورتيوو، او پاسخ داد: «دوست دارم اما قراردادى با آرسنال دارم و بايد به آن احترام بگذارم.» هيچكدام از طرفداران جوان او از اين پاسخ خيلى خوشحال نشدند. آنها رو به پيكه كرده و گفتند: «چرا سسك را راضى نمى كنى به بارسلونا بيايد؟» و مدافع آبى و انارى پوش هم گفت: «نمى دانم چند بار تلاش كردم تا او را متقاعد كنم اما هيچ راهى براى حال حاضر وجود ندارد.» فابرگاس همچنين به يك طرفدار آرسنال گفت: «كاپيتان آرسنال هستم و به بازى در اين تيم ادامه مى دهم.»
Masoud
07-05-2009, 07:53 AM
وعده آرشاوين به هواداران آرسنال
فصل آينده آرشاوين واقعى را خواهيد ديد
آندرى آرشاوين يكى از چهره هاى خبرساز و جنجالى فوتبال اروپا در فصل گذشته بود. درخشش خيره كننده اين مهاجم روس در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ باعث شد تا توجه بسيارى از باشگاه هاى مطرح اروپايى به سمت او جلب شود. سرانجام نيز مهاجم ريزنقش روس ها سر از ورزشگاه امارات لندن درآورد تا پيراهن آرسنال را بر تن كند. آرشاوين معتقد است در مدت زمان كوتاهى كه در آرسنال بوده نتوانسته است تمام توانايى هاى خود را به معرض نمايش بگذارد. او در گفت وگو با شبكه اسكاى به هواداران متعصب آرسنال اين وعده را داده كه در فصل جديد شاهد بازى هاى به مراتب بهترى از او خواهند بود. در ادامه مى توانيد ماحصل صحبت هاى مهاجم روس آرسنال را بخوانيد:
فصل گذشته
خودم مى دانستم كه فصل كاملاً موفقى را با آرسنال به پايان نخواهم رساند سال ها بود كه در ليگ روسيه بازى مى كردم و تجربه حضور در ليگ هاى خارجى را نداشتم. با حضور در آرسنال بايد يك زندگى جديد را شروع مى كردم. براى اينكه به زندگى جديدم عادت كنم به زمان نياز داشتم علاوه بر يك زندگى جديد پا به فوتبالى كاملاً متفاوت گذاشته بودم. شرايط در فوتبال انگلستان با آنچه در روسيه تجربه كرده بودم خيلى تفاوت داشت براى عادت كردن به اين شرايط جديد فقط نيم فصل زمان داشتم مى دانستم كه در اين مدت كم نمى توانم خودم را نشان بدهم به خصوص اينكه از حضور در رقابت هاى اروپايى محروم بودم و نمى توانستم آرسنال را در ليگ قهرمانان همراهى كنم. اين مسأله شرايط را برايم سخت تر كرده بود. با در نظر گرفتن مشكلاتى كه با آنها مواجه بودم بايد بگويم كه از عملكرد خودم نسبتاً راضى هستم.
فصل جديد
در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى بازى هاى به مراتب بهترى را از من خواهد ديد. مشكل زبانم تا حدى برطرف شده با همه بازيكنان آرسنال هم آشنا شده ام و شناخت خوبى نسبت به تفكرات آرسن ونگر پيدا كرده ام. در اين فصل مى توانم تمام توانايى هايم را به نمايش بگذارم. آرسنال از نظر كمى و كيفى نسبت به تيم سابقم در سطح بسيار بالاترى قرار دارد. ليگ برتر هم از نظر كيفيت با ليگ روسيه قابل مقايسه نيست. با توجه به اين مسأله انتظار دارم به بازيكن بهترى تبديل شوم. من اگر پيشرفت نكنم مطمئناً نمى توانم در فوتبال جزيره به اهدافم برسم. مطمئمن باشيد در فصل جديد بهترين بازى ها را از من خواهيد ديد.
آرسن ونگر
او مربى بسيار بزرگى است. ونگر شناخت فوق العاده خوبى از شاگردانش دارد. او مى داند كه از هر كدام از بازيكنانش چه انتظاراتى بايد داشته باشد يكى از دلايل آمدنم به آرسنال مربى بزرگ اين تيم بود. براى يك فوتباليست خيلى مهم است كه زيرنظر چه كسى تمرين كند. يك مربى مى تواند مسير زندگى يك فوتباليست را عوض كند. در جام ملت هاى اروپا ديديم كه بسيارى از بازيكنان ناشناس فوتبال روسيه توسط هيدينك به فوتبال اروپا معرفى شدند. ونگر هم تاكنون بازيكنان جوان زيادى را به عنوان ستاره معرفى كرده است. من ونگر را بهترين مربى جهان مى دانم.
Masoud
07-05-2009, 07:59 AM
اطمينان ونگر از ماندن آدبايور
آرسن ونگر مربى باشگاه آرسنال مطمئن است امانوئل آدبايور به ميلان نخواهد پيوست و در بين توپچى ها باقى خواهد ماند. اين بازيكن اهل توگو كه مدت هاست گزينه مورد نظر ميلان به شمار مى رود، بارها از تمايل خود به رفتن به سن سيرو سخن گفته است. با اين حال ونگر معتقد است مهاجم ۲۶ساله اش كه سال ۲۰۰۶ به آنها پيوست، در باشگاه باقى خواهد ماند. اين مربى فرانسوى در اين رابطه گفت: اگر امانوئل نخواهد در تيمم بماند، اينجا را ترك خواهد كرد اما فكر كنم اين فصل هم پيش ما باقى بماند.
Masoud
07-05-2009, 07:59 AM
ون پرسى با آرسنال تمديد كرد
رابين ون پرسى با يك قرارداد ۵ ساله جديد با آرسنال موافقت كرد. اين بازيكن هلندى كه هنوز يك سال از قراردادش باقى مانده تصميم گرفت آن را تا پايان فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۳ تمديد كرد. ون پرسى در حال حاضر براى تعطيلات در فرانسه بسر مى برد اما تصميم گرفت آن را چند روزى كنار بگذارد تا به آينده اش با توپچى ها سر و سامان بدهد. اخيراً گفته مى شود وى قصد دارد به خاطر ناكامى هاى آرسنال در دستيابى به جام هاى قهرمانى آن را ترك كند اما در نهايت پس از آنكه توپچى ها، آستون ويلا را شكست دادند و خانه چهارم جدول را تصاحب كردند ون پرسى راضى شد در امارات بماند و در ليگ قهرمانان بازى كند. طبق گزارش منتشره دستمزد وى تا هفته اى ۸۰ هزار پوند افزايش يافته است كه بدين ترتيب وى يكى از پردرآمدترين بازيكنان جزيره خواهد بود.
Masoud
07-05-2009, 08:07 AM
ونگر جواب لاپورتا را داد
فابرگاس نمى خواهد به بارسلونا برگردد
مصاحبه جالب خوان لاپورتا با يكى از روزنامه هاى اسپانيايى، واكنش هاى زيادى را به دنبال داشته است. لاپورتا در مصاحبه خود مدعى شده بود كه سسك فابرگاس تمايل زيادى براى بازگشت به نوكمپ دارد. رئيس موفق باشگاه بارسلونا در اين خصوص اظهار داشته فابرگاس يك بارسلونايى واقعى است. او عاشق بارسلونا است و دوست دارد دوباره پيراهن تيم محبوب خود را بر تن كند. همه ما اين را مى دانيم او در اين خصوص هم با من صحبت كرده است و هم با گوارديولا. زمانى كه فابرگاس در بارسلونا بود، براى قرار گرفتن در تركيب اصلى تيم، تجربه لازم را نداشت اما حالا سسك به مهمترين و تأثيرگذارترين بازيكن آرسنال تبديل شده است و ديگر با آن بازيكن كم سن و سال و كم تجربه قابل مقايسه نيست. سسك در تركيب آرسنال يك هدايتگر واقعى است. او در تيم هاى اسپانيا رفته رفته جا افتاده است و حالا هر تيمى دوست دارد بازيكنى با توانايى هاى او را در اختيار داشته باشد. من شخصاً اميدوارم فابرگاس را يكبار ديگر در پيراهن بارسلونا ببينم. اظهارات جنجالى لاپورتا با واكنش سريع سرمربى آرسنال همراه بوده است. ونگر در اين خصوص به وب سايت اختصاصى باشگاه آرسنال گفت: «واقعاً نمى دانم لاپورتا با چه كسى در اين خصوص صحبت كرده است اما مطمئنم كه فابرگاس درباره انتقال به بارسلونا با هيچكس صحبت نكرده است. فابرگاس از حضور در آرسنال كاملاً راضى است و به هيچ تيم ديگرى جز آرسنال فكر نمى كند. فابرگاس دوست ندارد به بارسلونا برگردد.» سرمربى فرانسوى توپچى ها از اينكه در بازار نقل و انتقالات نتوانسته بازيكن سرشناسى را به خدمت بگيرد اصلاً ناراحت نيست. او حفظ بازيكنانى همچون فابرگاس، آدبايور و ون پرسى را مهمترين و اصلى ترين هدف خود در بازار نقل و انتقالات خواند و گفت: «ما بازيكن خاصى را در بازار نقل و انتقالات زير نظر نگرفته بوديم. اصلى ترين هدف ما حفظ بازيكنان تأثيرگذار تيم بود. بازيكنانى همچون فابرگاس، آدبايور و يا ون پرسى هر فصل مورد توجه باشگاه هاى ثروتمند اروپايى قرار مى گيرند. همين بازيكنان مى توانند حضور موفق آرسنال در رقابت هاى مختلف را تضمين كنند. تا زمانى كه بازيكنان جوان و تأثيرگذار آرسنال در لندن بمانند، ما نيازى به بازيكنان جديد نداريم. درست است كه بازيكنان آرسنال، اكثراً جوان هستند اما هركدام از آنها به اندازه يك بازيكن ۳۰ ساله تجربه دارند. آرسنال يكى از پرمهره ترين تيم هاى باشگاهى جهان است.
mostafa
07-08-2009, 02:51 AM
سسك فابرگاس تمايل زيادى براى بازگشت به نوكمپ دارد چرت & پرت میگه این مرتیکه میره رو اعصابم ~x(
فابرگاس يك بارسلونايى واقعى است. خب که چی مثلا>:/
او عاشق بارسلونا است و دوست دارد دوباره پيراهن تيم محبوب خود را بر تن كند. نه بابا اینو جدی میگی
روح طفلک فابی هم خبر نداره این یارو چه حرف هایی میزنه اونم از طرف فابی:-?:-?
من شخصاً اميدوارم فابرگاس را يكبار ديگر در پيراهن بارسلونا ببينم امید وار باش تا بمیری لاشخور حالا بعد از 6 سال یادت اومده فابی بارسلوناییه و قبلا تو بارسا بوده
حالا که رئیس از اون بازیکنی که حتی باهاش قرارداد نبستین یه همچین ستاره ای ساخته یاد فابی افتادین
mostafa
07-08-2009, 03:01 AM
تمرینات پیش فصل توپچی ها برای فصل 2009/2010 از امروز آغاز شد.
توماس ورمالن ، خرید جدید توپچی ها در این تمرین حضور داشت. توماس روسیچکی ، ویلیام گالاس ، آندری آرشاوین ، سمیر نصری ، مانوئل آلمونیا و ادواردو داسیلوا نیز به همراه جوانان آرسنال در این تمرین حضور پیدا کردند. فیلیپ سندروس و جی سیمپسون هم بعد از اتمام قرارداد قرضی به آرسنال بازگشتند.
کایرن گیبز و تئو والکات بخاطر حضور در فینال جوانان اروپا و همچنین سسک فابرگاس بخاطر بازی در جام کنفدراسیونها ، اواخر ماه به تیم ملحق میشوند. دیگر نفرات تیم نیز در روزهای آینده به تیم خواهند پیوست.
نکته جالب در روز اول ، رگبار شدیدی بود که تمرین توپچی ها را فرا گرفت.
Masoud
07-08-2009, 05:56 PM
فن پرسی قراردادش را با تیم فوتبال آرسنال تمدید کرد
رابین فن پرسی با انعقاد قراردادی بلند مدت با آرسنال به هرگونه ابهام در خصوص جدایی از این تیم پایان داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، این ملی پوش هلندی در سال 2004 از فاینورد به تیم فوتبال آرسنال پیوست. این بازیکن 25 ساله در 44 بازی فصل گذشته موفق به زدن 20 گل شد و عنوان برترین گلزن این تیم را به خود اختصاص داد.
فن پرسی اظهار داشت: قلب من با آرسنال است و نمی توانم خودم را در لباس تیم دیگری تصور کنم. من عاشق آرسنالم. پنج سال است که در آرسنال هستم و حس بسیار خوبی از این حضور دارم.
طبق گزارش رسانه ها، فن پرسی در آرسنال حقوق هفتگی 80 هزار پوند دریافت خواهد کرد.
Masoud
07-12-2009, 09:03 AM
آرشاوين شايعات را تكذيب كرد
بازيكن روسى تيم آرسنال گفت: تمام اخبارى كه از مذاكرات من با بارسلونا منتشر شده، شايعه است. آندرى آرشاوين اظهار داشت: من بازيكن تحت قرارداد با آرسنال هستم و تمام تمركز خود را معطوف آماده سازى دوران پيش از شروع فصل مى كنم. به اعتقاد من ليگ برتر انگلستان، بهترين ليگ دنيا است. در اين ليگ بهترين ستارگان دنيا حضور دارند و برترين مربيان جهان نيز با تيم هاى باشگاهى، كار و فعاليت مى كنند. وى ادامه داد: وقتى در چنين ليگى همراه با تيمى ممتاز حضور دارم، ديگر نيازى نيست به تيمى غير از آرسنال فكر كنم. بنابراين آنچه در مورد من گفته مى شود، هيچ چيز به غير از يك شايعه نيست. فكر مى كنم امسال در ليگ برتر بتوانم همراه با آرسنال به مقام درخور توجهى دست يابم. آرشاوين عنوان كرد: اين گونه شايعات فقط در مورد من نيست. در مورد تك تك ستارگان ليگ برتر ازاين گونه شايعات در سطح رسانه ها انتشار مى يابد. اين مهاجم ۲۸ ساله روسى از سال ۲۰۰۰ الى ۲۰۰۹ در تيم زنيت سنت پترزبورگ بازى كرد و همراه با اين تيم به افتخارات قابل توجهى رسيد. او در رقابت هاى جام ملت هاى اروپا ۲۰۰۸ در سوئيس و اتريش درخشش خيره كننده اى داشت؛ عاملى كه زمينه ساز حضور او در آرسنال در ابتداى سال جارى ميلادى شد
mostafa
07-15-2009, 03:10 AM
برو بچ اینو تو arsenal.ir خوندم یکم خنده داره
باشگاه بارسلونا که با مشکل شدید مالی روبرو شده است ، به هر قیمتی قصد خرید فابرگاس را دارد. آنها توان پرداخت مبلغ سسک را ندارند و به همین دلیل پیشنهاد معاوضه فابرگاس با دو بازیکن خود ، هلپ و گودیانسن را داده اند !!! این دو بازیکن شاید نتوانند نیمی از مبلغ سسک را هم جبران کنند !!
به این خاطر گفتم خنده داره اخه یه مشت انار فروش اومدن گفتن 2 تا اسکل رو می دیم فرانسس رو میگیریم اونم کیارو هلب و گودیانسن
یکی نیست به اینا بگه ....................
kourosh
07-15-2009, 03:12 AM
به این خاطر گفتم خنده داره اخه یه مشت انار فروش اومدن گفتن 2 تا اسکل رو می دیم فرانسس رو میگیریم اونم کیارو هلب و گودیانسن
یکی نیست به اینا بگه ....................
[/COLOR][/COLOR][/B]
=)) واقعا !!!
imported_range khoon
07-21-2009, 03:07 PM
جرج گراهام: ونگر برای قهرمانی جزیره به آدبایور نیاز داشت.
پس از انتقال آخر هفته ی پیش امانوئل آدبایور به مدعی و رقیب جدید چهار بزرگ انگلستان, گراهام, مربی افسانه ای سال های پیش آرسنال که موفق به کسب دو قهرمانی لیگ برتر با آرسنال شده بود, با ابراز ناراحتی از این انتقال ونگر را به رضایت آسان در این اتفاق متهم کرد!
گراهام با اشاره به صحبت های ونگر پس از این انتقال گفت:"این یک نظر جالب بود که ونگر آدبایور را یک بازیکن عالی دانست اما اگر این طور است, پس چرا وی را فروخت؟ اگر او در رختکن موجب تفرقه بود و می خواست برود, در این حالت آرسن یک مشکل بزرگ داشت.اما این مشکل فعلی چیزی بود که بخشی از کار مربی گری است!باید بتوانید به ذهن بازیکنتان نفوذ کنید."
در سویی دیگر نیز فردی لیونگبرگ در اظهار نظری نرم تر و دوستانه تر با تمجید از آدبایور, آرسنال را ملزم به جذب یک جایگزین برای او دانست و گفت: "او یک بازیکن بزرگ است و بنابراین موضوع رخ داده یک فقدان برای آرسنال خواهد بود.او مهم است چون بازیکنی بسیار بزرگ است و می تواند توپ را حفظ کند.تیم اگر بخواهد روی سانتر کار کند , که به نظر همین طور است, باید بازیکنی مثل او جذب کند, اگرچه این کار دشواری است. امیدوارم آرسنال بتواند در بین چهار تیم اول خود را بالا بکشد."
soroor
07-24-2009, 01:59 PM
آنری: آرسنال قهرمان لیگ برتر میشود
http://parsiansport.com/uploads/posts/1248415124.jpg (http://parsiansport.com/uploads/posts/1248415124.jpg) اسطوره توپچیها حس میکند آنها این فصل افتخارات بزرگی به دست خواهند آورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، تیری آنری مهاجم بارسلونا اعتقاد دارد آرسنال، تیم سابقش میتواند این فصل قهرمان لیگ برتر شود، حتی با وجود آن که آرسن ونگر مربی تیم کار دشواری پیش رو دارد. توپچیها امانوئل آدبایور، مهاجم اصلی خود را با مبلغ 25 میلیون پوند به منسترسیتی فروختند و به ونگر گفته شده باشگاه بودجهای مشابه رقیبان ندارد. سمیر نصری هم دست کم دو ماه از میادین دور خواهد بود.
با این حال آنری که 226 گل برای آرسنال زده است میگوید: «زندگی بدون آدبایور آسان نخواهد بود، اتفاقی که برای نصری افتاد هم خیلی بد بود، اما من هنوز اعتقاد دارم آنها میتوانند لیگ برتر را فتح کنند. این حسی است که همواره برای تیم سابقم داشتهام. کار آنها آسان نیست چون رقیبان قدرتمندی دارند، اما در فوتبال همه چیز ممکن است. یادم هست وقتی از آرسنال رفتم همه گفتند اوضاع این تیم دیگر مانند گذشته نخواهد بود، اما آنها فصلی عالی را سپری کردند و نزدیک بود لیگ را فتح کنند. چنین اتفاقی میتواند امسال هم روی دهد. همه فکر میکنند آرسنال بختی ندارد اما قلب من چیز دیگری میگوید.»
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.