PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *** اعتراض به کنار گذاشتن *علی کریمی * از سوی انصاریفرد

imported_KaRiMi-8
05-31-2009, 09:19 PM
دوستان همونطور که میدونید
اخیرا یک مسئله بین خوردبین وکریمی به وجود اومده
که بعضی ها میخوان از این آب گل الود ماهی بگیرند
هم کریمی وهم خوردبین از افتخارات ایران هستند

حالا در این شرایط به جای اینکه این دو رو با همن آشتی بدهند
می خواهند علی کریمی را از خانه خود یعنی پرسپولیس دور کنند

خبری که انشالله صحت ندارد
ولی وقتی من این خبر رو دیدم تا مرز سکته رفتم
نفسم بالا نمیومد وداشتم کبود میشدم که داداشم منو نجات داد

این اعتراض ما رو به گوش اقای انصاریفرد برسونید

http://www.img98.com/images/untptviu8slsud3pivi.jpg

imported_KaRiMi-8
05-31-2009, 09:32 PM
داشتم ویدیو های گل های پرسپولیس تو این فصل رو نگاه میکردم به گلهای که زدیم به 2 تا هالایت دربی . دلم شدید گرفت از ایرانی بودنم از بی معرفت بودنم از بی غیرت بودنم از اینکه واقعا بی معرفتیم . از بازی پگاه علی کریمی برای تیم ما بازی کرد بازی رو بردیم .بازی بعدی دربی بود .اگر اوون گل نمیزد ما الان باید مسخره استقلالی ها میشدیم . بازی ابومسلم 3 تا گل زد و ...... دربی برگشت با کمردرد اشک استقلالی ها رو در اورده بود باز هم نگذاشت ما غم شکست رو بچشیم

اما حالا به همین راحتی اقای انصاریفرد با بهانه واحی میخواد
محبوب قلب ها کسی که 10000000 نفر رو برای اولین بازیش تو پرسپولیس امسال
یعنی بازی با پگاه به ورزشگاه کشوند

کناربزاره

اگه همین انجمن رو نگاه کنید علی کریمی محبوب ترین هست
چون همیشه با عشق بازی کرده

ماباید اعتراض خودمون رو به مدیریت باشگاه برسانیم

imported_KaRiMi-8
05-31-2009, 09:34 PM
از دوستان
کسی شماره sms یا شماره تلفن ارتباط با هیئت مدیره رون داره

اگه دارید خواهشا بگید
من با رفتن کریمی سکته میکنم

نازنين
05-31-2009, 09:35 PM
هيچ كدوم از ما راضي نيستيم كريمي بره.... اما تون هم نبايد رودر روي خوردبين قرار مي گرفت...
چرا خودشون حاشيه دزست ميكنن؟؟ چرا بهانه دست اين و اون ميدن؟؟؟؟؟!

رهایی
05-31-2009, 09:49 PM
انصاریفرد اصلا به نظره هوادار ها احترام نمی ذاره
چه وقتی که می گفتن استیلی
چه الان
نمونه یه ادمه دیکتاتوره

eshgh+2
05-31-2009, 09:51 PM
یکی نیست به این انصاری فرد بگه که امثال اگه کریمی نبود احتمال داشت به لیگ یک هم سقوط کنیم انصاری فرد باید خودش بره.................

imported_KaRiMi-8
05-31-2009, 10:01 PM
خدایا ببین کار علی کریمی به کجا کشیده
علی کریمی که سال 2004 بهترین بازیکن آسیا و
بعد از رونالدینیو زیدان سومین دریبل زن جهان درومده
وافتخار باشگاه پرسپولیس واسطوره فوتبال ایران هست
ودر نظر سنجی قبل از جام جهانی به عنوان پدیده مسابقات مطرح میشه
و....
حالاباید براحتی به خاطر بعضی ها کنار بره
از آقای انصاریفرد تقاضا داریم یکم به رزومه کریمی نگاهی داشته باشن
واسطوره کشی نکنند

h_008h
05-31-2009, 10:44 PM
انصاریفرد دیگه دست از این تیم بردار . علی بهترینه حتی وقتی بد بازی میکنه از بقیه بهتره یکی نیست به انصاریفرد بگه خودش بره یعنی بعد از این همه اعتراض نفهمید واقعاً پوست کلفته . ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه .

بیتا
06-01-2009, 01:02 AM
بعضی به اسم هوادار پرسپولیس انگ بی تعصبی به کریمی میزنن اگه کریمی بی تعصب بود مثل باقری با یه بهانه پوچ کشید کنار میتونست بخاطر شرایط جسم اش بازی نکنه.انصاریفرد هم از مدتها قبل قصد کنار گذاشتن کریمی رو داشت با اوکی علی ابادی در کنار گذاشتن هدایتی و این مسئله خوردبین بهانه رو به دست اورده.شاید خوردبین که از نیت انصاریفرد اگاه بوده میخواسته پا در میانی کنه اما حالا منظورش رو درست نرسونده یا اتفاق دیگه این مشکل بوجود اومده کریمی با توجه به محبوبیت استعداد وخواهان عربی وایرانی احتیاجی به این کارها برای رفتن و پول بیشتر نداره به هر حال عده ای به اسم دلسوز پیشکسوت و هوادار با نوشته هاشون اوضاع رو بدتر نکنند به امیدی که تیر بد خواهان به سنگ بخوره وکریمی بمونه و رو سیاهی برای برخی به اصطلاح هوادار

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 01:16 AM
بابا این بزرگها کجان
باید هر چه سریعتر این مسئله تموم بشه

علی کریمی افتخار پرسپولیس واسطوره فوتبال ایران هست
حالا همین طوری میخوان کنارش بزارن

اعتراض ما رو به گوش انصریفرد برسونید

اميرحسين
06-01-2009, 01:19 AM
اين انصاريفرد ديگه شورشو در آورده به خدا ، اي بابا يكي نيست بگه آخه برو ديگه دست از سر اين تيم بردار ، تيم رو داره از هم ميپاشونه !!!
چه رويي هم داره ، هر چي هم هوادارا بهش ميگن اصلا انگار نه انگار !!!

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 01:32 AM
بچه ها من هیچ وقت عاشق نبودم
اما امروز با همین شایعه کنار گذاشتن کریمی معنی عشق رو فهمیدم
آره من عاشق بازی علی کریمی هستم
وامروز با دیدن شایعه کنار گذاشتن کریمی سکته کردم
اگه برادرم نبود یه بلایی سرم میومد
نفسم بالا نمیومد
رگهام بیرون زده بود
احساس میکردم خفه میشم
که برادرم منو نجات داد

اگه کریمی بره من سکته میکنم
کریمی ملیونها طرفدار عاشق مثل من داری

همونایی که یکصدا اونو تو بازی با عربستان که حاضر هم نبود تشویق کردند
همونایی که به عشق اومدن کریمی ورزشگاه رو در هفته هشتم در بازی با پگاه پرکردند

کریمی با عشق بازی میکند وملیونها عاشق دارد

به امید خدا کریمی تو تیم میمونه و خدا بدخواهاشو نابود کنه

ecsir
06-01-2009, 03:12 AM
واقعا ...!!!؟

imported_غروب پوش
06-01-2009, 09:09 AM
کریمی نباید بره
نباید بذارن بره باید اونایی برن که باعث بر هم زدن آرامش کریمی و تیم شدن
انصاریفرد باید حواسش باشه که با این کار خودش ضرر میکنه چون نمیتونه زیاد تو این تیم دووم بیاره

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 09:30 AM
انشالله که کریمی نمیره
اگه بره لیاقت ما همون بائو و امیرحسین صادقی استقلالی هستند
اگه کریمی رفت میخوام دنیا نباشه

میخوام ....

دلپيرو
06-01-2009, 10:19 AM
خدا نكنه بره چون اگه بره پرسپولیس خيلي ضعيف ميشود:((

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 10:36 AM
بابا نیاید اینجا نگاه کنید

نظر خودتونو هم بگید

دلپيرو
06-01-2009, 10:52 AM
با اين مدير عامل اشغال اينم ميره....

Karimi
06-01-2009, 11:02 AM
من هم از این موضوع ناراحتم
ولی دوستان توجه داشته باشید پرسپولیسه که بازیکنان و می سازه نه اینکه بازیکنان پرسپولیس رو می سازند

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 11:17 AM
من هم از این موضوع ناراحتم
ولی دوستان توجه داشته باشید پرسپولیسه که بازیکنان و می سازه نه اینکه بازیکنان پرسپولیس رو می سازند

واقعا برای مردم ایران متاسفم همه چیز رو خیلی زود فراموش میکنند
یادتون رفته اگه کریمی نبود هر دو بازی رفت وبرگشت رو به استقلال می باختیم وابرومون میرفت

یادتون رفته اگه کریمی نبود شاید به لیگ 1 سقوط میکردیم
یادتون رفته 100000000 نفر برای دیدن بازی کریمی به ورزشگاه اومدن

یادتون رفته تو اون باخت 1-5 تنها کسی که با تعصب بازی کرد کریمی بود و تو روزنامه ها نوشتن
الغرافه5 کریمی 1

یادتون رفته اگه کریمی نبود تا مرحله 8-1 باشگاه های اسیا بالا نمیومدیم

یادتون رفته تو 90 کریمی رو با رونالدینیو مقایسه کردن

یادتون رفته کرمی در سال 2004 سومین دریبل زن جهان انتخاب شد و....

آری لیاقت ما فقط امثال بائو و صادقی استقلالی هستند

فعلا که هیچ چیز مشخص نیست
انشالله که داش علی تو تیم بمونه ................

mehranc
06-01-2009, 11:37 AM
به نظر من کریمی از خوردبین هم متعصب تره
کریمی از استقلال و سپاهان هم پیشنهاد داشت ولی اومد پرسپولیس
من یه تاپیکم زدم ولی استقبال نشد شاید کسی ندید
من میگم باید یه طومار درست کنیم و امضا کنیم به فیفا بفرستیم بگیم که فوتبال سیاسی نمی خوایم نزاریم کسایی مثل علی آبادی و انصاری فر پرسپولیس رو نابود کنن
یه طومار هم واسه موندن کریمی و خلیلی امضا کنیم که بمونن

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 11:48 AM
به نظر من کریمی از خوردبین هم متعصب تره
کریمی از استقلال و سپاهان هم پیشنهاد داشت ولی اومد پرسپولیس
من یه تاپیکم زدم ولی استقبال نشد شاید کسی ندید
من میگم باید یه طومار درست کنیم و امضا کنیم به فیفا بفرستیم بگیم که فوتبال سیاسی نمی خوایم نزاریم کسایی مثل علی آبادی و انصاری فر پرسپولیس رو نابود کنن
یه طومار هم واسه موندن کریمی و خلیلی امضا کنیم که بمونن

کاملا موافقم
حالا جریان این طومار چه جوریه

ماباید دست اینا رو که فوتبال رو به کثافت کشیدن رو کنیم

فقط علی کریمی

mehranc
06-01-2009, 11:56 AM
کاملا موافقم
حالا جریان این طومار چه جوریه

ماباید دست اینا رو که فوتبال رو به کثافت کشیدن رو کنیم

فقط علی کریمی
من نمیدونم چه شکلی ولی به خدا باید راهی داشته باشه که زیرابشونو تو فیفا بزنیم

Ahmad 2
06-01-2009, 12:24 PM
اگه کریمی بره پرسپلیس هر کی رو بیاره نمی تونه جاشو بگیره/:)

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 01:08 PM
علی کریمی خودش یک تیم هست
اگه کریمی نباشه
فصی بعد تیم سقوط خواهد کرد یا 13-14 میشه مثل استقلال
اینو قول میدم

jix
06-01-2009, 01:11 PM
vaghean ansari fard mikhad in karo bokone man bavaram nemishe yani chi akheeeeeeeeeeeeeeee taze perspolis vaghean be karimi niaz dare un nabashe tim lange

imported_غروب پوش
06-01-2009, 01:44 PM
کریمی و پرسپولیس هر دو به هم نیاز دارن و هر دو به هم مدیونن
کریمی از با تعصب ترین بازیکنان تاریخ پرسپولیسه حیفه به همین سادگی از دستش بدن

sharif
06-01-2009, 01:47 PM
ta kay zelalat ta kay badbakhti ta kay bayad in timo kharab konan

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 01:47 PM
این عکس نشون میده این تیم خونهکریمی هست
نه انصاریفرد
http://img.tebyan.net/big/1387/06/2716619911549103142625525113318022474198208.jpg

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 01:59 PM
اینم جواب چرت وپرت هایی که در مورد کریمی نوشتنم
ماه رمضان 1376: در بازهای فوتسال جام رمضان با تیم فتح درخشید تا مورد توجه پرسپولیس قرار بگیرد.

خرداد 1377: به باشگاه پرسپولیس پیوست.
22 شهریور 1377: در بازی پرسپولیس در مقابل پلی اکریل اولین بازی رسمی خود را برای پرسپولیس در جناح راست انجام داد.
10 مهر 1377: در اولین بازی پرسپولیس با حضور علی پروین بعد از 5 سال در پرسپولیس روی ضربه کرنر ارسالی از رضا شاهرودی اولین گل خود را برای پرسپولیس به ثمر رساند.
11 مهر 1377: توسط منصور پور حیدری به تیم ملی دعوت شد.
21 مهر 1377: در دیدار دوستانه ایران با کویت اولین بازی ملی خود را انجام داد( 3-0 کویت)
28 آذر 1377: در فینال بازی های آسیایی بانکوک مقابل کویت اولین گل خود را برای تیم ملی به ثمر رساند.
9 بهمن 1377: در مسابقات جام دانهیل در ویتنام بازوبند کاپیتانی تیم امید را به بازو بست.( 2-0 کویت)
13 بهمن 1377: در سومین بازی وقتی ایران دو بر صفر عقب افتاد. کوردس وی را به زمین فرستاد. در اعتراض به اخراج علی انصاریان ضربه ای به سینه داور مسابقه( کامیکاوا از ژاپن) زد و خود نیز اخراج شد.
22 بهمن 1377: کنفدراسیون فوتبال آسیا طی حکمی وی را به مدت دو سال از حضور در میادین محروم کرد. این حکم بعدها به یک سال کاهش یافت.
10 مرداد 1378: در بازی دوستانه پرسپولیس در مقابل آرمنیا بیله فلد برای دقایقی راهی میدان شد.
20 دی 1378: در بازی دوستانه پرسپولیس در مقابل قطربه میدان رفت و موفق به گل زنی شد.
18 بهمن 1378: پس از یک سال محرومیت در بازی مقابل پلیس عراق با داوری کامیکاوا ژاپنی برای پرسپولیس به میدان رفت.
3 اردیبهشت 1379: تک گل پرسپولیس را مقابل سامسونگ کره به ثمر رساند تا به مقام سومی جام باشگاههای آسیا برسد.
13 خرداد 1379: به همراه تیم ملی قهرمان بازی های غرب آسیا شد. کریمی در این مسابقات 4 گل به ثمر رساند و ستاره مسابقات بود.
25 تیر 1379: از سوی afc به عنوان بازیکن ماه آسیا در ماه ژوئن 2000 انتخاب شد.
18 مرداد 1379: هیات مدیره پرسپولیس بنا بر دلایل نا معلومی پیشنهاد 2 میلیون دلاری پروجا ایتالیا را رد کردند.
3 شهریور 1379: در بازی مقابل الوکره قطر در حالی که پرسپولیس با دو گل از حریف خود عقب بود دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد.(4-2 پرسپولیس)
14 آذر 1379: در بازی های مقدماتی جام جهانی در تبریز در مقابل تیم گوام برای اولین بار هت تریک کرد.
9 دی 1379: گل دقیقه 90 او داربی جنجالی پرسپولیس استقلال را به تساوی 2-2 کشاند.
21 دی 1379: در تمرینات اتلتیکو مادرید شرکت کرد. اما باز هم پرسپولیس با انتقال وی مخالفت کرد.
21 اسفند 1379: در بازی مقابل الهلال عربستان در دقایق پایانی نیمه اول بازی یک گل به حریف زد تا با رکورد گلزنی غلام وفا خواه در جام باشگاههای آسیا برای پرسپولیس برابری کند. در این روز نماینده اتلیتیکو مادرید در ورزشگاه حاضر بود.
3 خرداد 1380: آخرین بازی خود برای پرسپولیس را در مقابل سامسونگ کره انجام داد
28 خرداد 1380: علی رغم پیشنهادات خوب اروپایی به تیم الاهلی امارت پیوست.
24 مرداد 1380: در بازی دوستانه مقابل اسلواکی هت تریک کرد.(4-3 ایران)
16 شهریور 1380: در بازی مقابل عراق در بازیهای مقدماتی جام جهانی در بغداد گل اول ایران را به ثمر رساند تا ایران بعد از 32 سال بر عراق فائق آید.( 2-0 ایران)
16 آبان 1380: برای دومین بار به عنوان بازیکن ماه اکتبر2001 آسیا دست یافت.
19 آبان 1380: در بازی رفت در پلی آف مقدماتی جام جهانی برابر ایرلند کریمی ستاره میدان بود. کریمی در دو صحنه مقابل شی گیون ناکام ماند.
27 اردیبهشت1381: در انتخابات بهترین بازیکن سال 2001 آسیا با حق کشی چینی ها در جایگاه سوم قرار گرفت.
28 اردیبهشت 1381: به عنوان بهترین بازیکن خارجی سال امارات شناخته شد.
22 خرداد 1380: در فینال جام حذفی امارات یک گل به ثمر رساند تا تیمش با برتری برابر الجزیره قهرمان حذفی امارت شود.
بهمن 1380: در آخرین بازی از دور مقدماتی جام باشگاههای آسیا به همراه الاهلی نتوانست تا از سد پاختاکور ازبکستان بگذرد و از دور رقابت ها حذف شد.
17 بهمن 1380: تیم ایران در استادیوم آزادی 3 بر2 مغلوب اسلواکی شد که علی کریمی هر دو گل ایران را در این بازی به ثمر رساند تا در دو بازی 5 گل برابر اسلواکی به ثمر رسانده باشد.
20 شهریور 1381: به صلاحدید برانکو از فهرست مسافران بوسان کنار گذاشته شد.
اردیبهشت 1382: با نایب قهرمانی لیگ امارات به عنوان آقای گلی لیگ امارت و همچنین بهترین بازیکن لیگ امارات دست یافت.
خرداد 1382: علی رغم پیشنهادات بسیار عالی تیم های اروپایی قرارداد خود را با الاهلی دوبی دو سال دیگر تمدید کرد.
21 مهر 1382: در مسابقه جام بین قاره ای در تهران دو گل به نیوزلند زد و قهرمان جام آسیا – اقیانوسیه شد.(3-0 ایران)
تیر 1383: در بازیهای غرب آسیا در تهران به همراه تیم ملی قهرمان شد.
10 مرداد 1383: در جام متهای آسیا برابر کره جنوبی هت ترک کرد.
18 مرداد 1383: با پیروزی برابر بحرین به مقام سومی جام ملتهای آسیا دست یافت. وی به طور مشترک با علا هبیل از بحرین عنوان آقای گلی این رقابتها را با 5 گل به خود اختصاص داد. اما علی رغم درخشش فوق العاده او جام بهترین بازیکن رقابتها به نا حق به ناکامورا ژاپنی تعلق گرفت.
18 آذر 1383:
توسط afc به عنوان مرد سال فوتبال آسیا معرفی و صاحب توپ طلا شد.

افتخارات شخصی:
بازیکن سال 2004آسیا
بازیکن ماه آسیا دو بار در اکتبر 2001 و ژوئن 2000
بهترین بازیکن لیگ امارات در سالهای 2004 و 2002
آقای گلی امارت در فصل 2004

افتخارات ملی و باشگاهی:
سومی جام ملتهای آسیا 2004 چین
قهرمانی بازیهای غرب آسیا 2000 و 2004
قهرمان جام آسیا – اقیانوسیه 2003
دو عنوان سومی باشگاههای آسیا به همرا پرسپولیس در سالهای 79 و 80
دو قهرمانی باشگاههای ایران با پرسپولیس 77 و 78
قهرمانی جام حذفی ایران با پرسپولیس 77
قهرمانی جام حذفی امارت با الاهلی 2002
قهرماني با بايرن مونيخ درسال ۲۰۰۶

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 02:35 PM
مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.
خدا کنه راست باشه

hamid7
06-01-2009, 03:10 PM
کریمی بهترین بازیکن پرسپولیس بود تو این فصل
ولی خیلی حاشیه درست کرد
نباید با خوردبین درگیر می شد
مشاوران بدی داره
به خاطر هدایتی و پیروانی ...x-(

perspolis is my love
06-01-2009, 03:13 PM
کریمی یه فوق ستاره است و یک بازیکن باتجربه. به جای کریمی امثال عبدی و خیر خواه باید برن.
البته نه بچه ها مشکل کریمی فنی نیست، بلکه اینه که روراسته و همه چیز رو رک میگه!

perspolis is my love
06-01-2009, 03:15 PM
نه اینجوری نیست که پرسپولیس بی کریمی نابود بشه، ولی اگه کریمی باشه قدرت و شخصیت و بار فنی تیم بالاتر هست.

mojdeh
06-01-2009, 03:46 PM
کریمی نقطه ی قوت پرسپولیسه.

sheida
06-01-2009, 03:48 PM
پرسپولیس متکی به فرد نیست اما نبودن کریمی در این زمان بیشتر از اینکه مفید باشه برای پرسپولیس سنگین و گرون تموم میشه

redlove
06-01-2009, 03:49 PM
دوست گلم مگه ما دو فصل پیش که قهرمان شدیم کریمی در تیم ما بود در اون سال آقایی حکم بازی ساز را داشت و عملکردش از نظر آماری خیلی بهتر از کریمی بود این درست که کریمی محبوبه ولی در فوتبال هیچ گاه تیمی به یک بازیکن متکی نیست در ضمن آشوبی علاوه بر اینکه هافبک دفاعی محسوب می شه پاسهای خوبی می ده

redlove
06-01-2009, 03:56 PM
کریمی یا انصاریفر؟ من میگم تیم پرسپولیس ..اگه با رفتن علی کریمی و انصاریفر تیم درست میشه خوب هردوتاشون برن . اینقدر که علی کریمی حاشیه داره مهدوی کیا این جوری نبود نیست علی کریمی وقتی میدونه هوادار داره نباید اینقدر بی ادبی کنه حالا اون شخص می خواد هوردبین باشه می خواد یک فرده عادی باشه علی کریمی به خاطر چی از هدایتی طرفداری کرد هدایتی هرجا که باشه خواه نا خواه بخ خاطر پولشم که شده احترام واسه خودش می خره احتیاج نبود علی کریمی از ایشون دفاع کنه علی کریمی باید از هوادارا دفاع می کرد و خودشو بی طرف نشون می داد

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 08:26 PM
پرسپولیس متکی به فرد نیست اما نبودن کریمی در این زمان بیشتر از اینکه مفید باشه برای پرسپولیس سنگین و گرون تموم میشه
من قبول دارم فوتبال متکی به فرد نیست
اما تو ایران هنوز همه به علی کریمی متکی هستند

اون از تیم ملی که دایی خواست ثابت بکنه تیم ملی بدون کریمی هم بالا میره
که نتایج افتزاحی گرفت واز 5 بازطی 6 امتیاز

اونم از تیم خودمون که وقتی کریمی 1 ماه مصدوم شد 3 مساوی و 1 باخت آوردیم
هنوز تو ایران بازیکن بالادست کریمی نیومدهو
به قول سلطان پروین اگه یک بازیکن تو ایران باشه اونم کریمی هست

میبینیم بیراه نگفته چون همه براش سرودست میشکنند

دوست گلم مگه ما دو فصل پیش که قهرمان شدیم کریمی در تیم ما بود در اون سال آقایی حکم بازی ساز را داشت و عملکردش از نظر آماری خیلی بهتر از کریمی بود این درست که کریمی محبوبه ولی در فوتبال هیچ گاه تیمی به یک بازیکن متکی نیست در ضمن آشوبی علاوه بر اینکه هافبک دفاعی محسوب می شه پاسهای خوبی می ده

نه خیر فصل قبل که قهرمان شدیم ما مدیریت حاج حبیب رو داشتیم
ما امپراطور رو داشتیم
اما الان چی
اگه کریمی نبود همین مقام پنجم رو هم با این شرایط نمیاوردیم

کریمی یا انصاریفر؟ من میگم تیم پرسپولیس ..اگه با رفتن علی کریمی و انصاریفر تیم درست میشه خوب هردوتاشون برن . اینقدر که علی کریمی حاشیه داره مهدوی کیا این جوری نبود نیست علی کریمی وقتی میدونه هوادار داره نباید اینقدر بی ادبی کنه حالا اون شخص می خواد هوردبین باشه می خواد یک فرده عادی باشه علی کریمی به خاطر چی از هدایتی طرفداری کرد هدایتی هرجا که باشه خواه نا خواه بخ خاطر پولشم که شده احترام واسه خودش می خره احتیاج نبود علی کریمی از ایشون دفاع کنه علی کریمی باید از هوادارا دفاع می کرد و خودشو بی طرف نشون می داد

من خودم حالم از اون یارو هدایتی بهم میخوره وکاری ندارم چیکارس
اما جریان خوردبین رو بزرگش کردن
خوردبین وکریمی هر چه سریعتر باید اشتی کنند

چون کریمی اسطوره فوتبال ایران هست و
خوردبین هم یکی از بزرگان پرسپولیس
انشالله وبه امید خدا علی کریمی تو تیم بمونه تا من سکته نکنم

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 08:29 PM
امروز هم که علی کریمی مصدوم بود و بازی نکرد
وسط زمین تیم ایران فلج شده بود وهیچ توپی برای مهاجمین نرفت
بازم نبود کریمی به تیم ضربه زد

اما خوشبختانه مصدومیت کریمی جزئی بوده و100 % به بازی کره شمالی میرسد

behzad1527
06-01-2009, 08:53 PM
سلام
اینها نمیخوان بازیکنی زیاد محبوب بمونه نزد هوادارا.از هر راه کثیفی استفاده میکنند.
از طرفدارای عزیز میخوام که نسبت به همه اتفاقات و صحبتها تأ مل بیشتری داشته باشند و اجولانه حکم ندهند.همیشه همه چیز اونطور که فکر میکنید نیست.

imported_ARIANA0137
06-01-2009, 09:13 PM
بی عرضه ترین مدیرسالهای اخیرپرسپولیس همین عباس انصاریفردهست باآمدنش تمام افرادموثرتیم ازجمله پیروانی -هدایتی -عابدزاده -توره وحالاهم کریمی ازتیم خارج شدنداین مردیکه معلوم نیست توسرش چی میگذره فاتحه تیم روداره میخونه پیروانی یک چیزی میدونه که میگه باانصاریفردپرسپولیس به دسته یک میره خدابااین مردک سرنوشت پرسپولیس روبه خیربگذرونه

behzad1527
06-01-2009, 09:29 PM
بی عرضه ترین مدیرسالهای اخیرپرسپولیس همین عباس انصاریفردهست باآمدنش تمام افرادموثرتیم ازجمله پیروانی -هدایتی -عابدزاده -توره وحالاهم کریمی ازتیم خارج شدنداین مردیکه معلوم نیست توسرش چی میگذره فاتحه تیم روداره میخونه پیروانی یک چیزی میدونه که میگه باانصاریفردپرسپولیس به دسته یک میره خدابااین مردک سرنوشت پرسپولیس روبه خیربگذرونه

این اقا نماینده سازمان تربیت بدنی و دولت در تیم پرسپولیس هست همه تصمیمات این اقایان بر اساس سیاستگزاریهای سازمات تربیت بدنی میباشد.

Alireza Rouhandeh
06-01-2009, 09:37 PM
همـــــــــه ى اين اتفاقا زير سر على اباديه... هیچکى به فکر ما هوادارا نیست همه به فکر خودشون هستن

Alireza Rouhandeh
06-01-2009, 09:41 PM
كريمى بعد از مدتـــــــــها دورى دوباره بر گشته پرسپولیس ........بايد همه تلاششون را واسه موندندنش انجام بدن

perspolis7
06-01-2009, 10:10 PM
انصاری فرد باید خودش بره :)) :))

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 10:43 PM
علی کریمی: پيشنهادي نداشته*ام؛ با هيچ تيمي مذاكره نكرده*ام

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران كه به دليل آسيب*ديدگي امروز در ديدار برابر چين به ميدان نرفت، در گفت*وگویی، در خصوص وضعيت روند بهبود آسيب*ديدگي*اش اظهار كرد: در حال حاضر از ناحيه*ي پا خيلي احساس درد نمي*كنم و براي ديدار مقابل كره*شمالي مشكلي ندارم.
وي در پاسخ به شايعات اخير مبني بر پيشنهاد باشگاه استيل*آذين به وي براي پيوستن به اين تيم در رقابت*هاي ليگ برتر تصريح كرد: من چندين بار در گذشته اين مساله را گفتم و ديگر نمي*دانم به چه زباني بگويم كه من با هيچ باشگاهي تاكنون مذاكره نكرده*ام و از هيچ تيمي هم پيشنهادي نداشتم.
كريمي ضمن تكذيب پيشنهاد استيل آذين تاكيد كرد: پيشنهاد استيل آذين به من صحت ندارد و من در حال حاضر تنها به تيم ملي فكر مي*كنم.

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 10:50 PM
کریمی تو سرور همه هستی
بازم نبودت تو بازی امروز مشخص شد
من به عنوان یکی از عاشقان بازیت برات دعا میکنم
اونقدر عالی بازی کنه
تا چشم حسودا تدر بیاد

برم اسپند برات دود کنم

افشیر
06-01-2009, 10:51 PM
این کار رو کنه که من دیگه استادیوم نمیرم.

imported_KaRiMi-8
06-01-2009, 11:03 PM
کریمی تو سرور همه هستی
بازم نبودت تو بازی امروز مشخص شد
من به عنوان یکی از عاشقان بازیت برات دعا میکنم
اونقدر عالی بازی کنه
تا چشم حسودا تدر بیاد

برم اسپند برات دود کنم

fatemeh1368
06-02-2009, 05:25 PM
انصاریفرد قشنگ دیگه می خواد چی کار کنه
کریمی جز بازیکنایی بود که خوب بازی می کردx-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(
آخی دق و دلیمو رو سر انصاریفرد در آوردم

Ghermez2
06-12-2009, 07:22 AM
انصاريفرد هر جا هستي بدون كريمي سرورته

کریم(پژمان)
06-12-2009, 10:48 AM
ایشالا که کریمی بمونه تو تیم و دل همه رو شاد کنه

imported_مجتبي
07-16-2009, 12:24 AM
انصاري فرد گمشو بيرون مدبر بي تعصب نمي خايمx-(x-(

ecsir
07-16-2009, 12:53 AM
من نميدونم اين آقاي به اصطلاح مدير باشگاه...!!!

داره چيكار ميكنه ؟؟!!

فصل جديد داره شروع ميشه اما هنوز خبري از سرمربي و تمديد قرار داد با بازيكناي قبلي نيست....!!!!

بعد نيم فصل ميگن ما دير شروع كرديم ....!

جگرگوشه ایران
07-16-2009, 12:55 AM
ایشالا که کریمی بمونه تو تیم و دل همه رو شاد کنه

ان شاالله.............

نازنين
07-16-2009, 01:20 AM
از بس اخبار ضد و نقيض خوندم به خدا خسته شدم........ هيچ كجا فوتبالشون اينقدر حاشيه نداره.........!:((

h_008h
07-16-2009, 02:18 AM
علی کریمی همیشه از پرسپولیسه و مال ماست این انصاری فرد که جای همرو تنگ کرده .

کریم(پژمان)
07-23-2009, 02:20 PM
این تایپیک با توجه به نهایی شدن قرارداد کریمی با پرسپولیس بسته میشه

Ahmad 2
07-23-2009, 03:38 PM
به بهhttp://www.pic4ever.com/images/10.gif
ديگه چيhttp://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif