توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور بدون داشتن سرمربی یارگیری میکنیم ؟
h_008h
06-01-2009, 01:01 AM
/:)یکی از سؤالهایی که ذهن من رو مشغول کرده اینکه ما رو چه حسابی یارگیری میکنیم ؟ آیا نباید مثل تیمهای اروپایی اول سرمربی انتخاب بشه بعد یارگیری کنیم اگه سرمربی جدید پرسپولیس مثلاً با آشوبی مشکل داشته باشه و این بازیکن رو نپسنده به ضرر آشوبی و بیشتر تیم نیست ؟ (آشوبی برای مثال بود )
به نظر شما یکی از دلایل ناکامی پرسپولیس این قضیه نیست ؟ واقعاً عجیبه .آیا واقعاً درسته اول لاستیک بخریم بعد واسه اون لاستیک ها ماشین
بخریم ؟:-@:-@:-@:-@
اميرحسين
06-01-2009, 01:21 AM
اي بابا
اين انصاريفرد داره هر كار ميخواد ميكنه ، من نميدونم چرا زودتر يه سرمربي نميارن ، منچستر از همين الان به فكر فتح جام بعديه اونوقت تيم ما هنوز حتي سرمربي هم نداره ، اينه اختلاف فاحش فوتبال ما و جهان !!!
hasan68
06-01-2009, 01:28 AM
کاری که فقط از عهده ی مسولان پرسپولیس بر می آید:-o
imported_غروب پوش
06-01-2009, 09:12 AM
ما دیگه عادت کردیم که یکی تیم رو ببنده یکی دیگه بیاد مربی بشه و آخرش هم همون بهونه های همیشگی
کریم(پژمان)
06-01-2009, 11:32 AM
تو این شرایط مجبور هستن
fatemeh1368
06-01-2009, 11:40 AM
ما اینیم دیگههههههههههه
معلوم نیست وظیفه سرمربی چیههههههههه
Ahmad 2
06-01-2009, 11:49 AM
آنالیزور آنالیز می کنه مدیر عامل یار گیری می کنه:-??
h_008h
06-01-2009, 12:20 PM
آنالیزور آنالیز می کنه مدیر عامل یار گیری می کنه:-??
خب مگه اون آنالیزور افکار سرمربی رو میشناسه ؟ هر مربی با توجه به افکار و سیستم هایی که استفاده میکنه یارگیری میکنه به نظر من مثل تیمای دیگه اروپایی باید قبل از هر چیزی سرمربی انتخاب بشه متأسفانه تو فوتبال ما سرمربی آخرین نفره .
imported_غروب پوش
06-01-2009, 01:50 PM
امیدوارم این بار کسی که بر سر این کار میاد دیگه همچین بهونه ای نداشته باشه که من تیم رو نبستم
kaka.sh
06-01-2009, 01:54 PM
همیشه همینطور بوده اول بازیکن می خریم بعدا می ریم سراغ مربی
Alireza Rouhandeh
06-01-2009, 08:56 PM
ما ارزو به دل مونديم كه واسه يك بار هم كه شده اول سرمربى انتخاب كنيم بعد بازيكن جذب كنيم اينم از اون كارايى كه باشكاههاى ايرانى انجام ميدن....باز خدا را شكر تا حالا بازيكناى خوبى جذب كردن خدا كنه به فكر جذب يه دروازبان خوب هم باشن
افشیر
06-01-2009, 10:34 PM
اینم شاهکاره رئیس است.
imported_غروب پوش
06-02-2009, 09:22 AM
باید هر چه زودتر مربی رو انتخاب کنن که تو فصل بدنسازی تیم خودش شخصا حضور داشته باشه
اینا چرا با این که میدونن یه کاری نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟//
تا کی میخوان ایقدر غیر علمی و ناشیانه عمل کنن
shirini
06-02-2009, 11:51 AM
vaghean ma bedun sarmorabi chetori mitunim yargiri konim ???sarmorabi ke nadarim hichi hamintor bazikonane khubemuno az dast midim tore ham raft sepahan emruz ham yeki digeh mire pfarda va pasfarda ham yeki digeh az bazikone khubemun mire hichvaght ye bazikon nemiyad tu timi ke sharayatesh bade vaghean dar hale hazer perpolis motaasefane sharete khubi nadare man vaghean narahatam
کریم(پژمان)
06-02-2009, 11:56 AM
vaghean ma bedun sarmorabi chetori mitunim yargiri konim ???sarmorabi ke nadarim hichi hamintor bazikonane khubemuno az dast midim tore ham raft sepahan emruz ham yeki digeh mire pfarda va pasfarda ham yeki digeh az bazikone khubemun mire hichvaght ye bazikon nemiyad tu timi ke sharayatesh bade vaghean dar hale hazer perpolis motaasefane sharete khubi nadare man vaghean narahatam
دوست عزیز لطفا" فارسی تایپ کنید
Karimi
06-02-2009, 11:58 AM
چطور نداره چند فصل شده دارند همین طوری تیم تحویل مربی می دهند
کریم(پژمان)
06-02-2009, 12:08 PM
از یه لحاظ خوب نیست چون امکان داره بازیکنانی رو که میگیرن با تفکر مربی همخونی نداشته باشه ولی از یه لحاظ هم خوبه که تا هر چی بازیکن خوب هست نرفتن تیم های دیگه ما هم اونا رو جذب کنیم که تا اینجا انصاریفرد خوب بوده
sami86
06-02-2009, 01:44 PM
وقتی مربی یه خارجیه که هیچ شناختی از فوتبال ایران و پرسپولیس نداره همون بهتر که آقایان با توجه به تجربیاتشون بازیکنایی بخرن که بدرد پستهای ضعیف پرسپولیس بخورن تا حداقل تا مربی بیاد دیگه بازیکنی نموده باشه که بخرن میشه مثل میوه فروشی که صبح اول وقت که بری چه میوه فروش آشنا باشه چه غریبه گل میوه ها روی سینیهاشه ولی غروب دیگه میوه های له و مونده و برا ترشی میمونه
h_008h
06-08-2009, 02:26 AM
تازه یکی از بدی های این کار اینه که یه سرمربی میاد اگه موفق بشه خب میگه پرسپولیسو موفق کردم اگر هم نشه میگه تیمو خودم نبستم . به نظر من هر سرمربی که موفق باید نگهش دارن ما عادت کردیم هرسال سرمربی عوض کنیم .
30yavash
06-09-2009, 11:23 PM
تیمی که این طوری بسته میشه باید واسه سقوط نکردن بجنگه نه برای قهرمانی
aliperspolisy
06-13-2009, 02:58 PM
به خودت سخت نگیر همیشه اینجوری بوده دوست عزیز
s.j.d
06-15-2009, 01:50 AM
چقدر ما بيچاره ايم
دلمون داره به حال خودمون ميسوزه
ولي كو طبيب
چوکیس
07-05-2009, 02:35 PM
ما دیگه به ای کارها عادت کردیم مطمئنا تیم با این شیوه ضرر میکنه
nastaran 3
07-05-2009, 02:57 PM
ای بابا !!
مگه فصلای قبل داشتیم؟؟
هر چی عباس بگه!
redlove
07-05-2009, 04:01 PM
به نظر من تمام این مربی خارجی گفتنها مربی خارجی آوردنها حرفه یک فیلم مستند.
مربی پرسپولیس انتخاب شده هست یادمون نمیره وقتی استیلی پروین اعلام کردن ما به رئیس جمهوری نهم رای می دهیم یعنی چی؟
اشتباه نکنید حالا کسی که داره یار گیری می کنه انصاریفر نیست !
حمید استیلی با کمکه علی پروین
محمد رضا مامانی سوگلی استیلی محمد پروین پسر سلطان فوتباله.
تمام اینها بیانگر یا نشانه هایی از سر مربیگری حمید استیلی با کمک حمید درخشان و نظارت علی پروین !
شک نکنید مطمئن باشید تمام این کارها بهانه های مسخره علی آبادی
قراره باشگاه مس کرمان قرار داد داخلی عیلرضا محمد رونمایی کنه نیومدن فرزاد آشوبی و هزاران اتفاق دیگر همه از دستهای پشته پرده خبر میده
وای به روزی که علی کریمی صداش در بیاد تمام جوابهای سوالات هواداران و بده به امید آن روز
رعنا روانشاد
07-05-2009, 04:17 PM
به این میکن انتخاب بازیکن به سبک انصاری فرد
کریم(پژمان)
07-06-2009, 09:13 PM
به نظر من تمام این مربی خارجی گفتنها مربی خارجی آوردنها حرفه یک فیلم مستند.
مربی پرسپولیس انتخاب شده هست یادمون نمیره وقتی استیلی پروین اعلام کردن ما به رئیس جمهوری نهم رای می دهیم یعنی چی؟
اشتباه نکنید حالا کسی که داره یار گیری می کنه انصاریفر نیست !
حمید استیلی با کمکه علی پروین
محمد رضا مامانی سوگلی استیلی محمد پروین پسر سلطان فوتباله.
تمام اینها بیانگر یا نشانه هایی از سر مربیگری حمید استیلی با کمک حمید درخشان و نظارت علی پروین !
شک نکنید مطمئن باشید تمام این کارها بهانه های مسخره علی آبادی
قراره باشگاه مس کرمان قرار داد داخلی عیلرضا محمد رونمایی کنه نیومدن فرزاد آشوبی و هزاران اتفاق دیگر همه از دستهای پشته پرده خبر میده
وای به روزی که علی کریمی صداش در بیاد تمام جوابهای سوالات هواداران و بده به امید آن روز
دوست عزیز دیدی که اشتبا کردی استیلی شد سرمربی استیل آذین درخشان هم شد سرمربی پیکان پس بیایید و کمی منطقی باشیم خداییش انصاریفر دیوانه هست که تیم رو از عمد بد ببنده ته فحش بخوره نه عزیز من اون بیچاره داره تموم تلاشش رو میکنه تا حالا هم خوب بازیکن گرفته اینایی هم که رفتن عیبی نداره آخه تو پرسپولیس نباید به کسی التماس کرد چون تو پرسپولیس نباید بازیکن سالاری باشه هر کس میاد اینجا باید با عشق بیاد حالا هر کسی باشه
در مورد سرمربی هم وقتی بیچاره با هر قیمتی توافق میکنه سازمان میگه زیاده خوب نمیتونه که از جیب بزاره این همه پول رو پس بیایید اینو درک کنیم که انصاریفر داره خوب کار میکنه
رهایی
07-12-2009, 04:09 AM
ممگه فصلای پیش چی کار میکردیم
همین بود دیگه
Hojat
07-12-2009, 04:13 AM
از اقای انصاری فرد بپرسید
sami86
07-12-2009, 09:21 AM
مگه پرسپولیس کی با نظر سرمربی یارگیری کرده که این بار دومش باشه
همیشه یه تیم بسته شده با سلیقه افراد خاص (منظورم دلالها نیستا) تحویل یه سرمربی خارجی که هیچ شناختی از ایران و فوتبال ایران نداره میشه
سرمربی نتیجه نمیگیره
به خاطر لاپوشونی خرابکاریا
سرمربی اخراج میشه
همه تقصیرا به گردن اون انداخته میشه
پول بیت المال حروم میشه (البته بیشترش تو جیبه افراد خاص میره)
دوباره روز از نو روزی از نو
کریم(پژمان)
07-12-2009, 11:07 AM
همه میدونن که کمیته فنی که تشکیل شده این بازیکنان رو انتخاب کرده و یه فکر چند نفری بوده پس نگید خود انصاریفر تنهایی انتخاب کرده اینا رو که خداییش هم بد بازیکنایی نگرفته
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.