PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمربي منتخب نيوكاسل سر از راه آهن در آورد!!!

امير شهيار
06-03-2009, 02:29 PM
آقاي گل جهان (علي دايي) كه پس از مذاكرات اوليه با نيوكاسل انگليس براي سرمربيگري به توافقات اوليه رسيده بود امروز با عقد قراردادي يك ساله به مبلغ 900 ميليون تومان سرمربي تيم فوتبال راه آهن شد.
علي دايي پس از انتخاب شدن به سرمربيگري راه آهن گفت: مديران نيوكاسل تكليف من را مشخص نميكردند و من هم متوجه شده بودم كه آخر كار هم به بن بست ميرسيم به همين دليل به مذاكرات داخلي پرداختم كه از بين تيم هاي راه آهن ، استيل آذين ، صباباتري ، ملوان و تراكتور سازي تبريز با راه آهن به توافق رسيدم و تا چند روز ديگر ليست بازيكنان مورد علاقه خودم را به آقاي انصاري فرد خواهم داد.
لازم به ذكر است كه در صورتي كه مسئولان باشگاه راه آهن خواستار فسق قرارداد بودند حق و حقوق علي دايي محفوظ ميباشد.

hamid7
06-03-2009, 03:09 PM
منبع رو ذکر می کردی!

اميرحسين
06-03-2009, 03:11 PM
حيف شد ، اگه به نيوكسل ميرفت خيلي بهتر بود ، هم برا تجربه خودش و هم براي پيشرفت فوتبال ما ...

امير شهيار
06-03-2009, 09:55 PM
منبع رو ذکر می کردی!
حميد جان اين هم منبع اين خبر: روزنامه ابرار ورزشي چاپ امروز به نقل از خود علي دايي

کریم(پژمان)
06-03-2009, 10:02 PM
در مورد این آدم حرف نزنیم بهتره

imported_KaRiMi-8
06-03-2009, 11:13 PM
این فقط بازار گرمی بود

دایی در حد دسته 2 یا لیگ زیر گروه کش ر هم نیست

اما لابیش قوی هست

در آخر هم برای خودم متاسفم که در باره این بابا حرف زدم

چون اونقدر کوچیک و ریز هست که حتی نمیشه در موردش نظر داد

nilo
06-03-2009, 11:42 PM
به نظر من هم بازار گرمی بوده، دایی اگه خوب بود برای تیم ملی خودمون نگه می داشتند نه این که اخــــــراجش کنند!!!!

Masoud
06-03-2009, 11:44 PM
منم خوندم امروز تو يكى از خبركزاريها ولى يادم نمياد كدوم بود

كاشكى منبع رو ذكر ميكرديد

Masoud
06-03-2009, 11:45 PM
شكار بزرگ انصارى فرد
دايى سرمربى جديد راه آهن؟

هنگامى كه على دايى از سمت خود در تيم ملى بركنار شد، شايعات بسيار زيادى پيرامون او بر سر زبان ها افتاد. ابتدا صحبت از سفر دايى به كويت براى مذاكره با فدراسيون فوتبال اين كشور شد و پس از چندى نيز مديران سپاهان خواهان جذب اين مربى جوان شدند اما سرمربى معزول تيم ملى به اين پيشنهادات فقط يك پاسخ داد: «مى خواهم استراحت بكنم.»اين روز ها شايعاتى هم در ارتباط با خريد سهام باشگاه نيوكاسل توسط يك ايرانى مقيم امارات و مذاكره وى با على دايى براى نشستن بر روى نيمكت اين تيم در ليگ دسته اول انگلستان بر سر زبان ها افتاده كه اتفاقاً وقوع آن بعيد به نظر مى رسد اما نكته جالب اينجاست كه مى گويند محمدحسن انصارى فرد قصد دارد به صورت جدى با على دايى وارد مذاكره شود و رضايت وى را براى هدايت راه آهن در ليگ نهم جلب كند. اتفاقى كه اگر به وقوع بپيوندد باعث تعجب اغلب كارشناسان مى شود. البته مى گويند راه آهنى ها براى گفت و گوى جدى با دايى به او وعده جذب چند بازيكن بزرگ را هم داده اند.

منبع ابرار ورزشى

imported_KaRiMi-8
06-04-2009, 02:02 AM
دایی لابی تا کی

تو لیاقت را ه آهن هم نداری

اما لابیت از همه عالم وهمه کس بیشتره

5 بازی 6 امتیاز
سقوط ایران به چهارم جدول

همه دیدد که دایی رو مقصر دونستند
اما با کمال پررویی ملت مارو طلبکار هم کرد وککش هم نگزید

چون لابی داره

هرکی بود باید از ایران فرار میکرد

البته این بابا تا آمریکا رفت

اما لابیش قوی بود وعضو هیئت رئیسه بازرگانی هم شد

الن هم که میخواد بره راه آهن

الهی منقرض بشی دایی

امير شهيار
06-04-2009, 02:35 PM
منم خوندم امروز تو يكى از خبركزاريها ولى يادم نمياد كدوم بود

كاشكى منبع رو ذكر ميكرديد

حسين جان اين هم منبع: روزنامه ابرار ورزشي - چاپ چهارشنبه 13 خرداد

Karimi
06-04-2009, 02:40 PM
انشالله هر جا باشه موفق باشه

ثامن
06-04-2009, 06:02 PM
fcراه اهن...

کریم(پژمان)
06-19-2009, 12:28 PM
دایی به درد مربیگری نمیخوره چون لجبازه

اون سالی هم که با سایپا قهرمان شد به خاطر این بود که تیم رو اول فصل یه مربی خوب و کاربلد آلمانی تیم رو بست و بدنسازی کرد و رفت و بعد تیم رو دادن به دایی که اونم این تیم آماده رو با همون ارنجی که مربی قبلی میکرد ارنج میکرد و نتیجه گرفت وگرنه خودش چیزی حالیش نیست .

همه دیدن که این آقا چطور تیم ملی رو نابود کرد داد تحویل

dorsa
06-19-2009, 02:30 PM
دایی لیاقت راه اهنم نداره نیوکاسل مخ خر خورده .

s.j.d
06-21-2009, 12:04 AM
ايول دايي
بلاخره دوباره سر مربي يه تيم شد
راه آهن برا سقوط آماده باش