PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ فصل جدید.. بازیکنان با نظر چه کسی جذب میشوند

javad pp
06-06-2009, 12:14 AM
مشکل بزرگ فصل جدید.. بازیکنان با نظر چه کسی جذب میشوند

به نظر من در شرایطی که تیم مربی نداره بازیکنان نباید جذب شوند به چند دلیل-

1- هر مربی با یک سیستم بازی میکنه و به خاطر همین باید بازیکنانی مطابق با سیستم مربی اینده جذب شوند که در حال حاظر تیم مربی نداره

2-از نظر اخلاقی مربی باید بازیکنانی که با خودش سازگاری داره جذب شود( واسه مثال کریم باقری که از نظر فنی و اخلاقی یکی از بهترین های ایرن هست نتونست با وینگادا کنار بیات)

3- اگه یه مربی بیات و نتیجه بگیره که خوبه ولی اگه خدا نکرده نتیجه نگرفت بازم همون قصه ی تکراری مربی میگه : تیمو من نبستم - بازیکن تو فلان پست کم داشتیم و................

hasan68
06-06-2009, 12:08 PM
هرکی از هکس خوشش اومد میگیره واسه ی پرسپولیس

شنل قرمزی
06-06-2009, 10:22 PM
این قضایا تو فوتبال ما عادی شده همیشه از آخر می یایم به اول . اول بازیکن می گیریم بعد دستیار های سرمربی رو انتخابمی کنیم بعد دو روز به شروع لیگ یه مربی رده n امی از یه کشور خارجی میاریم

Ahmad 2
06-06-2009, 10:28 PM
مدير عامل برا همين روزا خوبه ديگه:d

Alireza Rouhandeh
06-06-2009, 10:47 PM
خدااااااا ميدونه ديكه بايد عادت كنيم كه يكى تيمو ببنده يكى ديكه بشه سرمربى...ولى زياد هم بد نشده تا حالا كه بازيكناى خوبى جذب كردن

s.j.d
06-07-2009, 02:58 AM
به نظر من با نظر اردلان شجاع كاوه (بازيگر نقش جبرئيل در سريال يوسف پيامبر)بازيكن ميگيرن
آخه اون از غيب خبر داره
ميگي نه داري ميبيني

imported_shayan love red
06-07-2009, 01:49 PM
این مشکل این فصل نیست .........
مشکل کل لیگ ایران بوده ...