PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار تيم اس رم

Masoud
06-07-2009, 06:14 PM
در اين قسمت اخبار تيم رم ايتاليا رو بنويسيد

Masoud
06-07-2009, 06:14 PM
رم خواهان به خدمت گرفتن اوون شد
تیم فوتبال رم علاقمند است مایکل اوون، مهاجم تیم فوتبال نیوکاسل، را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قرارداد اوون با تیم فوتبال نیوکاسل که از رقابت های لیگ برتر سقوط کرده تا پایان این ماه میلادی (30 ژوئن) اعتبار دارد.

بر پایه گزارش میرر، منابع نزدیک به این مهاجم عنوان کرده اند او یک تیم لیگ برتری را برای ادامه فوتبال خود انتخاب خواهد کرد. باشگاه های اورتون و منچسترسیتی بیش از سایرین خواهان جذب این بازیکن هستند.

بازیکنان لیورپول هفته گذشته از رافائل بنیتز، مربی اسپانیایی این تیم، خواسته بودند شرایط بازگشت اوون به آنفیلد را فراهم آورد.

Masoud
07-09-2009, 08:11 AM
فرانچسكو توتى مصمم تر از هميشه
شكست دادن تيم هاى بزرگ ديگر «رؤيا» نخواهد بود

فرانچسكو توتى در فوتبال جهان يك چهره شناخته شده و محبوب است، بازيكنى خوش استيل با مهارت هاى استثنايى كه در خارج از ميدان مسابقه هم از او فردى بى نظير را ساخته است. كاپيتان رم سال هاست با پيراهن جيالوروسى در ميادين فوتبال مى درخشد و به راستى مى توان گفت وجود او براى اين تيم مثل يك الماس گرانبها و درخشان است. توتى يك سال بد را به خاطر آسيب ديدگى پشت سر گذاشت و اكنون اميدوار است با تغييراتى كه رم براى فصل آينده خواهد داشت، آنها ناكامى هاى يك سال گذشته را به فراموشى بسپارند و در حقيقت اين دوره تلخ را با پيروزى هاى بزرگ تلافى كنند. او براى اينكه ثابت كند مثل هميشه در كنار تيم جيالوروسى است، خيلى سريع قراردادش را تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۴ تمديد كرد تا سران باشگاه به سرعت به سراغ خريد بازيكنان جديد بروند. توتى هميشه براى نجات رم اولين قدم را برداشته و حالا هم آماده است همانند گلادياتورها با تمام توان خود در خدمت تيمى باشد كه آنرا عاشقانه دوست دارد.
سنسى و كاپيتان
اما در روزهايى كه كادر فنى و رؤساى رم در تلاشند با هواداران آشتى كنند و آنها را نسبت به آينده اين تيم اميدوار كنند، اظهارات وكيل وينيچيو فيورانلى در مورد كاپيتان، آرامش اين باشگاه را بر هم زده است. در حالى كه فرانچسكو توتى و نيكولا ايرنى با الفاظ تند به جان هم افتاده اند، اغلب افراد طرف توتى را گرفته اند. پس ازآن كه روزلا سنسى، رئيس باشگاه رم حمايت خود را از توتى اعلام كرد و خطاب به وكيل فردى كه مى خواهد رم را خريدارى كند، اذعان داشت توتى در ايتاليا يك اسطوره است و صحبت كردن در مورد چنين بازيكنى نياز به ادب و احترام بسيار زيادى دارد، حالا خود فيورانلى كه اميدوار است به زودى باشگاه جيالوروسى را خريدارى كند هم از توتى دفاع كرده است. وى در مورد اتفاقات اخير گفت: «به عقيده من توتى از باشگاه رم مهمتر است و هركسى درباره توتى ترديدى داشته باشد هيچ چيز از باشگاه رم را درك نكرده است. او شايسته تمام احترام هايى است كه بايد به او گذاشته شود. همه مردم حتى غيررمى ها هم به او احترام مى گذارند و بايد تا زمانى كه مى خواهد در رم بماند به او اين اجازه را داد و به خواسته اش احترام گذاشت. توتى نقش مهمى در باشگاه خواهد داشت و متأسفانه اطرافيان من زياد حرف مى زنند و اين باعث مى شود چهره ما خراب شود.»توتى در رابطه با اظهارات فيورانلى اين چنين مى گويد: «من هيچوقت سعى نكرده ام به رم آسيبى برسانم و مصمئناً اگر روزى چنين چيزى را خودم احساس كنم به سرعت اين پيراهن مقدس را از تنم خارج خواهم كرد چرا كه تمام سعى ام اين بوده براى تيم يك بازيكن مفيد در جهت رسيدن به موفقيت هاى بزرگتر باشم نه اينكه تيم را از بين ببرم. من حتى در امور باشگاه دخالتى نمى كنم و اين مسئولان هستند كه دوست دارند نظرات مرا در مورد اتفاقاتى كه در درون باشگاه روى مى دهد، جويا شوند. هميشه سعى كرده ام يك رابط خوب بين هواداران و باشگاه باشم و در روزهايى كه رم به خاطر نتايج ضعيف و كسب مقام ششمى در ليگ بشدت مورد انتقاد قرار داشت تمام تلاشم را كرده ام تا اعتماد را دوباره به سنسى و اسپالتى بازگردانم.»
ايتاليا و اروپا
رم فصل گذشته نتايج ضعيفى كسب كرد و در سرى a در مكان ششم جدول رده بندى ايستاد و از صعود به ليگ قهرمانان باز ماند. توتى در مورد فصل آينده و اهدافش با تيم جيالوروسى گفت: «تمرينات پيش از شروع فصل نشان مى دهد كه همه بازيكنان براى كسب موفقيت هاى بزرگ در سال آينده آماده هستند. در اين سال علاوه بر سرى a بايد در يورو ليگ (جام يوفاى سابق) هم حاضر باشيم. به نظر من كارمان خيلى سخت تر شده و بايد خيلى تلاش كنيم تا به همه اهدافى كه در سر داريم برسيم. ابتدا بايد نقاط ضعف را برطرف كنيم و پر واضح است كه نياز به بازيكنان جديدى داريم. ترديد ندارم در فصل آينده مى توانيم با تيم هايى چون اينتر، ميلان و يوونتوس كه از هر نظر قدرت بيشترى نسبت به ما دارند مبارزه كنيم و آنها را شكست دهيم، اين رؤيا نيست و ايمان دارم كه رم در فصل آينده تيمى پرقدرت در ايتاليا و اروپا خواهد بود چرا كه اهداف بزرگترى در سر داريم.»توتى در مورد سنسى، اسپالتى و پانوچى مى گويد: «در فصل آينده سنسى و اسپالتى در رم مى مانند و ما با اين دو به راهمان ادامه خواهيم داد اما متأسفانه كريستين ما را ترك كرده است. او براى من يك دوست خوب باقى مى ماند و اميدوارم به يك تيم كه لياقتش را دارد برود. پانوچى هنوز هم يكى از بهترين مدافعان فوتبال جهان است.»
توصيه هاى توتى
تا قبل از تمديد قرارداد توتى و مشخص شدن ماندن روزلا سنسى به عنوان رئيس در باشگاه جيالوروسى، اين تيم محبوب پايتخت در مهلت نقل و انتقالات يكى از كم كارترين تيم ها بوده است.در اين مدت مسئولان رم تنها قرارداد چند بازيكن را تمديد كرده و استفانو گوبرتى را از بارى به خدمت گرفته اند. با اين حال فرانچسكو توتى معتقد است رم فصل بعد از مدعيان اصلى قهرمانى در ايتاليا خواهد بود. وى گفت: «اگر ما چند بازيكن ديگر به خدمت بگيريم شرايط بهتر خواهد شد، اكنون به دنبال يك مهاجم هستيم. به نظر من رونالدو (مهاجم فعلى كورينتيانس) بهترين گزينه است، او هنوز هم يك گلزن قهار است. در بين نام هايى كه احتمال حضور آنها در رم وجود دارد من شوچنكو و خوليوكروز را ترجيح مى دهم. آنها مهاجمانى باتجربه هستند و مى توانند براى رم مؤثر باشند. توتى اشاره اى دارد به مهاجمان فعلى رم و مى گويد: «در فصل گذشته همه تلاش كرديم اما در اندازه هاى خود نبوديم و نمى دانم چرا اينقدر ضعيف و دور از انتظار بازى مى كرديم. باپتيستا و منز با اينكه اولين فصل خود را در ايتاليا سپرى كردند اما موفق نشان دادند و آنها هم همانند ساير مجموعه تيم اسير مشكلاتى شدند كه اميدوارم در فصل بعد هرگز با آنها روبرو نشويم.» اظهارات توتى بيانگر اين است كه او هم مثل كارشناسان فوتبال ايتاليا و كادر فنى رم بر اين باور است،آنها در فصل گذشته از ناحيه خط حمله بيشتر ضربه خورده اند و براى اينكه بازهم اسير ناكامى نشوند بايد يك يا ۲ مهاجم طراز اول و باتجربه را به خدمت بگيرند. اشاره به نام هايى چون رونالدو، شوچنكو و كروز نشان مى دهد توتى مى خواهد قدرت فكرى تيم را به واسطه تجربه چنين بازيكنانى بالا ببرد.
رئال مادريد
فرانچسكو توتى از جمله بازيكنانى است كه بارها نامش در ليست خريد باشگاه رئال مادريد جاى گرفته است اما وفادارى اش به پيراهن جيالوروسى نظر او را به هيچ عنوان تغيير نداده است. كاپيتان رم در مورد رئال مادريد جديد مى گويد: «هر بازيكنى دوست دارد روزى پيراهن رئال را بر تن كند و در ورزشگاه سانتياگو برنابئو بازى كند اما اين تيم بيشتر به محلى براى تباه شدن استعدادهاى بازيكنان بزرگ تبديل شده است. كافى است نگاهى به چند سال گذشته و اتفاقاتى كه در اين باشگاه روى داده بيندازيد. من مى توانم كمكتان كنم، براى مثال بازيكنانى چون رونالدو،فيگو،بكهام، باپتيستا، كامبياسو و روبينيو در بهترين روزهاى خود به رئال رفتند و با بدترين وضع اين تيم را ترك كردند و زمانى كه به تيم جديدى پيوستند بازهم توانستند به روزهاى خوب بازگردند.به عقيده من بازيكنانى چون كاكا و كريستين رونالدو مثل خيلى هاى ديگر گول ظاهر رئال را خوردند و بى شك در مدت زمان كمى متوجه خواهند شد كه با ترك ميلان و منچستريونايتد چه اشتباه بزرگى را مرتكب شده اند. من بازيكنى هستم كه با رم، رئال را در بهترين دوران خود شكست داده ايم و ايمان دارم اين تيم بازهم فقط تيمى تبليغاتى است و هرگز كهكشانى نخواهد شد چراكه معيارهاى سران اين باشگاه تغير كرده است. در چنين شرايط بد اقتصادى آنها براى ۲ بازيكن بيش از ۲۰۰ ميليون يورو هزينه كرده اند و اين يعنى تبعيض بين باشگاه هاى فوتبال در سرتاسر جهان. من چندين بار از رئال مادريد پيشنهاد دريافت كردم اما هربار هم جوابم منفى بوده به اين خاطر كه هميشه دوست داشتم در تيمى بازى كنم كه به آن عشق بورزم و در رم توانسته ام به اين احساس دست پيدا كنم. تيم هايى مثل رئال،منچسترسيتى و چلسى محلى براى نابودى اعتبار بازيكنان بزرگ هستند.»

Masoud
07-09-2009, 08:11 AM
رم در صف مشتريان كروز
بعد از ناپولى، فيورنتينا و آتلتيكومادريد سران باشگاه رم هم براى خريد خوليو ريكاردو كروز وارد بازار نقل و انتقالات تابستانى شدند. مديربرنامه بازيكن سابق اينتر تأييد كرد مسئولان جيالوروسى رسماً خواستار يك مذاكره براى رسيدن به توافق بر سر اين انتقال شده اند و به نظر مى رسد كه كروز هم از بين پيشنهادات به رم علاقه بسيار زيادى دارد.اين گلزن آرژانتينى كه پيش از حضور در اينتر با پيراهن بولونيا در فوتبال ايتاليا خوش درخشيده بود با قرار گرفتن ماريو بالوتلى جوان در تركيب اينتر تبديل به يك نيمكت نشين دائمى شد و طى ۲ فصل گذشته با وجود آمادگى زيادى كه داشت فقط در تعداد كمى از بازى ها به ميدان رفته است.

Masoud
07-13-2009, 08:01 AM
اسپالتى در پى خريدهاى جديد
باشگاه رم در بازار نقل و انتقالات كارى انجام نداده. لوچيانو اسپالتى مربى رم مى گويد از اين موضوع نگران نيست. او گفته بايد ابتدا چند بازيكن را فروخت تا جا براى خريد بازيكن باز شود. رم در حالى قصد دارد پا به بازار بگذارد كه ساير تيم ها خريدهايشان را انجام داده اند. فصل گذشته هم همين طور شد و رم در روزهاى واپسين خريدهايش را انجام داد. اسپالتى مى گويد: «باشگاه هنوز به بازار نرفته اما هنوز فرصت براى خريد بازيكنان جديد هست. اكنون بايد روى فروش بازيكنان تمركز كنيم.» ميركو وچينيچ مورد توجه منچستريونايتد است و ماتئو بريگى هم در راه خروج از رم قرار دارد. اسپالتى مى گويد: «هنوز پيشنهادى براى وچينيچ نرسيده اما هافبك هاى بسيارى داريم و اگر پيشنهادى براى بريگى برسد بررسى خواهيم كرد. داريم سخت مى كوشيم و همه چيز تاكنون خوب بوده. تنها مشكل جدى ما مصدوميت سيمونه پروتا است.» پروتا به دليل مشكل از ناحيه عضله پا ۲ ماه از ميادين دور خواهد بود.

Mohammad_Sh
07-16-2009, 10:07 PM
مردان اسپالتي مقابل بلكبرن محك مي‌خورند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال آ.ث رم ايتاليا مقابل تيم رده پانزدهم ليگ برتر انگليس محك مي خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس رمي ها كه در اردوي آماده سازي بسر مي برند و خود را براي حضور در مسابقات باشگاهي فصل آتي آماده مي كند،‌ امروز(پنجشنبه) با تيم بلكبرن كه در فصل قبل ليگ برتر انگليس كه مقام در خور توجهي كسب نكرد،‌ روبرو مي شوند.
رم كه توسط لوچيانواسپالتي هدايت مي شود،‌اين ديدار را در زمين خود انجام خواهد داد.

برنامه ساير مسابقات امروز به شرح زير است:
بنفيكا پرتغال - آتلتيكوبيلبائو اسپانيا
درالينگتون انگليس - ساندرلند انگليس
كلوب كرو انگليس - ويگان انگليس
ماستريخت هلند - استانداردليژ بلژيك
كورتيك بلژيك - مولن بيك بلژيك

soroor
07-24-2009, 01:55 PM
باپتیستا می خواهد بماند

http://parsiansport.com/uploads/posts/1248414455.jpg (http://parsiansport.com/uploads/posts/1248414455.jpg) هیچ احتمالی مبنی بر جدایی ستاره برزیلی رم وجود ندارد.مدیر برنامه های این ستاره برزیلی این خبر را تائید کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، ژولیو باپتیستا تصمیمی برای جدایی از رم ندارد و مدیربرنامه هایش ارمینیو منندس از ماندن این ستاره خبر داده است. گزارشهای فراوانی از احتمال انتقال ستاره برزیلی به بشیکتاش و پاناتینایکوس خبر می داد.

باپتیستا که یکی از ستاره های تیم مادريد بود، سال گذشته از رئال مادرید به رم پیوست ولی هرگز نتوانست در ترکیب تیم ایتالیایی چندان خوش بدرخشد و همین موضوع، شایعات جدایی او از رم را افزایش می داد ولی مدیر برنامه هایش به این شایعه پایان داده است.

و در این رابطه به رمانیوز گفت:« ژولیو می خواهد در رم بماند. قرارداد او با این تیم سه سال دیگر به پایان خواهد رسید و او می خواهد به این قرارداد متعهد بماند. او رابطه بسیار خوبی با مربی تیم و هم تیمی هایش دارد.» مدیر برنامه های باپتیستا شایعه جدایی او از این تیم را رد کرده و می گوید:«بشیکتاش؟ پاناتینایکوس؟ بازیکنی مثل ژولیو که برای تیم بزرگی مثل رم بازی می کند، نمی تواند پیشنهاد انتقال به چنین تیمهایی را بپذیرد.»

::فرزین::
07-24-2009, 03:17 PM
همه رو بچه ها گفتن دستشون درد نکنه\:d/