PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرف دل هواداران

منوچهر پرسپولیسی لار
06-08-2009, 01:00 PM
با مرام ، باغیرت ، لوطی کجایی ؟ می بینی چقدرآدم های بی تعصب وپول پرست پرسپولیس رو گرفتن و ول کن نیستن آخه این چه وضعشه تحمل هم حدی داره همه دارن برای پرسپولیس منت می ذارن و لج می کنن واختلال به وجود می آرن و اوضاع رو خط خطی می کنند.. خودتون بهتر می دو نید چه نامرد هایی رو می گم پرسپولیس حرمت داره بیایید با معرفی این ها حداقل کمی اون ها و کارهاشون رو آشکار کنیم. هر کی مرده بسم الله.

s.j.d
06-09-2009, 01:59 PM
غمنامه يه هوادارجنوبي
اينطور كه معلومه اين تيم امسال هم تيم نميشه
هر روز يك خبر ميدن روز بعد تكذيب!!!
بي وجودها به همين راحتي پنجم شدن ليگ وحذف از جام حذفي ومهمتر از همه حذف ازليگ قهرمانان را به همين راحتي ماست مالي كردن وبا احساسات اين همه جوان بازي كردن
چقدر رو دارن بي وجدانها !!!
هنوز نميخوان دست از سرتيم بردارن/
يكي ميگه مقصر سرمربيه(آخه بي وجدانها مگه ما هوادارا اين مربي رو آورديم ؟؟؟)
هم مدير عامل . هم هيئت مديره وهم هركسي كه تو اين باشگاه مسئوليت داره حتي رئيس سازمان تربيت بدني موافق اين مربي بوده اند
چقدر راحت همه رو گول ميزنند
ذهن عده اي رو به بهانه خريد چند بازيكن آشغال از آن حوادث تلخ پاك كردن .وذهن عده ديگر رو به بهانه آوردن سر مربي مطرح خارجي!!!
بعدش هم خيلي راحت پست ومقام خود را تو تيم حفظ كردن
صداي يه هوادار هم در نيومد
چقدر امسال تحقير شديم. چقدر طرفدار هاي تيم رقيب بهمون خنديدن!!!
واقعا حق طرفداران پر افتخار ترين تيم ايران اينه!!!
همه تون برين دست از سر اين تيم بردارين
به خدا بسه ذلت!
چند روز دنيزلي رو دارن ميارن. آبها كه از آسياب افتاد مربي مطرح آلماني رو ميارن ۀ بعد اعلام ميكنن مربي برزيلي مياد .بعد يه چند روز همه اينهايي روكه شعار ميدادن(مدير عامل وهيئت مديره )رو ميخوان عوض كنند(كه عمرا اگه اين كارو انجام بدنن. در آخر هم هيچي نميشه و به همين راحتي ماهها ميگذرد وما اندر خم يك كوچه ايم!
توره بهترين مهاجم حال حاضر ليگ ايرانه(ميگي نه امسال توسپاهان ميبيني)به چه راحتي از دست دادن كه ما اشپيتين آرفي رو آورديم نميگم بده ولي حيف اين مهاجم نبود كه از دست بديم بعد خير خواه رو توي تيم نگه ميداريم .ويه سري بازيكرن در پيتي رو به تيم اضافه ميكنن.كدوم تيم بزرگ تا يه مهاجم ميخره بهترين مهاجم رو ميفروشه . پس چرا منچستر باوجود روني.كريس.برباتوف. و... تووز را روي نيمكت ميزاره .

ما ادعا ميكنيم بهترين تيم ايرانيم
اما اين تيم حريفه كه همه ركوردها رو داره درو ميكنه(بيشترين گل زده در تاريخ ليگ.بيشترين پاس گل.آقاي گل .بيشترين امتيازدر ليگ.)تاجايي كه ميان خودشون را با بارسا مقايسه ميكنند0
آخه خدا ناترسها دست از سر اين تيم بردارين به خدا همه جوونا دارن دق مرگ ميشن
لعنت به مدير عامل .
لعنت به اين هيئت مديره
لعنت به بازيكن بي غيرت
ولعنت به هر چه بي تعصبه تو اين تيم.
ما هميشه داد زديم پرسپوليس اول بشي آخربشي دوستت داريم
الان هم همين را باور داريم
اما از بي غيرتها بدمان مياد
ودر آخر
(لعنت بر استقلال واستقلالي)

aliperspolisy
06-13-2009, 03:03 PM
انصاری فرد .......................................تنها انصاری فرد لعنتی که به بدبخت بازیکنها وعده داد وپول نداد

mohammadrafaati
06-13-2009, 04:21 PM
کسی دنبال من بودآخه شنیدم دنبال بامرامترین بودید

abbas1353
06-13-2009, 06:06 PM
سلام برشما
باور کنین خسته شدم از بس اخبار ضدو نقیض از تیم شنیدم کسی هم نیست جوابگو باشه. همه تیمها مشغول تدارکات و بازسازیین .ما هنوز دنبال تصفیه حساب بازیکنان و مربی قبلی و هزار مسئله دیگریم. تورو خدا زود باشین واقعا داریم عقب میافتیم.اگه اطلاعات موثق و درست دارین به ما هم بدین واقعا خوشحال میشیم.ممنون

کریم(پژمان)
06-13-2009, 06:41 PM
این تایپیک ایجاد شد که هواداران عزیز حرف دل خودشون رو در مورد وضعیت تیم و ..... صحبت کنند و لطف کنند برای هر حرف دلی یه موضوع ایجاد نکنن

ممنون از شما

کریم(پژمان)

کریم(پژمان)
06-13-2009, 06:45 PM
دوست عزیز برای جلوگیری از زیاد شدن تایپیک ها لطفا" حرف دل خود رو در تایپیک حرف دل هواداران ادامه دهید

ممنون از شما

کریم(پژمان)

aliperspolisy
06-13-2009, 07:52 PM
چرا سر مربي نداريم چرا ابزيكنها دارن از دستمون ميرن چرا پرسپوليس ديگه پر سپوليس تيست

کریم(پژمان)
06-18-2009, 11:07 AM
دوستان معلوم نیست تو باشگاه چه خبره یا بهتره بگیم تو سازمان تربیت بدنی چه خبره که همه کاری برای استقلال انجام میدن ولی برای پرسپولیس نه . دیگه واقعا" ثابت شده که علی آبادی علاقه ای به پرسپولیس نداره و فقط به فکر استقلال هست .
تنها کاری که کردن اومدن کاشانی رو عضو هیئت مدیره کردن تا دل ما خوش باشه و یه روز میگن میشه مدیر عامل یه روز میگن نه یه روز انصاریفر میگه مربی خارجی تایید شده یه روز کاشانی میگه من مدیرعامل هستم و استیلی سرمربی میشه ولی حرف هیچ کدوم هم عمل نمیشه آخه مگه این همه هوادار دل نداره آخه چرا با احساس ما بازی میشه چرا چرا چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟

redlove
06-18-2009, 11:18 AM
دوستان معلوم نیست تو باشگاه چه خبره یا بهتره بگیم تو سازمان تربیت بدنی چه خبره که همه کاری برای استقلال انجام میدن ولی برای پرسپولیس نه . دیگه واقعا" ثابت شده که علی آبادی علاقه ای به پرسپولیس نداره و فقط به فکر استقلال هست .
تنها کاری که کردن اومدن کاشانی رو عضو هیئت مدیره کردن تا دل ما خوش باشه و یه روز میگن میشه مدیر عامل یه روز میگن نه یه روز انصاریفر میگه مربی خارجی تایید شده یه روز کاشانی میگه من مدیرعامل هستم و استیلی سرمربی میشه ولی حرف هیچ کدوم هم عمل نمیشه آخه مگه این همه هوادار دل نداره آخه چرا با احساس ما بازی میشه چرا چرا چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟

شما واقعا فکر می کنید تو باشگاه چه خبره؟ هیچ خبری نیست عزیزم بازیکن نداریم مربی خوب معمولی درجه 3 هم نداریم. مدیر عامل توهم زده هم دیگه حال نداره توهم بزنه. هنوز پول ندارند به بازیکنا بدن . ولی وقتی ازشون سوال می کنید تو باشگاه چه خبره هر روز یک خبر داغ میدن بیرون 2 روز بعد تکذیب می کنن
عزیزم تو باشگاه هیچ خبری نیست باشگاه در امن و امانه آسوده بخوابد دزدان همه آماده کارند

dorsa
06-18-2009, 11:40 AM
اقا چرا بنیاد کار باید یک سرمربی رو بیاره که اصلا به گروه خونیش نمی خوره 8->
باشگاه روی هواست چرا هیچکی کاری نمی کنه با این اوضاع بازیکن میمونه ؟

ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا[-O<
-gerye-x-(>:P

h_008h
06-18-2009, 07:47 PM
1-اگر تا پیش از این راه محبوبیت از جاده پرسپولیس می گذشت و مردان سیاست با تمسک به این نام ، آوازه ای( ولو به بد نامی) برای خود تدارک می دیدند ، اگر تا پیش از این چکمه سیاست، مجرای تنفسی ورزش(مخصوصا فوتبال) را مسدود می کرد و اگر تا پیش از این مردان مرموز دنیای سیاست به انحای مختلف خود را به ویترین پر مخاطب پرسپولیس می رساندند حالا چرخه وارونه ای در حال گردش است و این ورزشی های هستند که با دکترین سیاسی قصد بازپس گیری حقی را دارند که به زعم آنها ناحق شده است.
2-بخش اعظم انتقاداتی که از پرسپولیس لیگ هشتم می شد در معضلاتی ریشه داشت که آبشخور آنها به چنین روزهایی بر می گشت ؛ روزهای نقل و انتقالات و بلاتکلیفی محض در کارگروهی که هیچکس به درستی نمی دانست فلسفه کنار هم قرارداد آنها چیست و کدام عامل مشترک توانسته چنین مهره هایی را به هم بچسباند.مراد نبش قبر پرسپولیس لیگ هشتم و تابستان سال قبل نیست بلکه اشاره به خریدهای پر زرق و برق اما بی برنامه آن روزهای مصطفوی و هدایتی ، آدرسی را به دوستدار پرسپولیس می دهد که آنها با دیدن خرید های امروز و با کمی تامل به راحتی می توانند پرسپولیس لیگ نهم را در پستوی ذهن شان تجسم کنند ؛ تیمی با فوجی از ستاره که نهایت زورش پنجمی در لیگ برتر است و حتی قادر نیست در جام حذفی به نیمه نهایی برسد.
3- فوتبال دولتی مصائب ویژه خود را دارد ؛ در این بادیه حتی اگر شما بهترین و قوی ترین تیم تاریخ باشگاه را بسازید و قهرمانانه نائب قهرمان لیگ و استوارانه قهرمان جام حذفی شوید باز هم به اتهام تمایل به رنگ طبیعت(!) ، عذر شما را می خواهند .شرط بقا در کسب جام و عنوان نیست بلکه باید از اصولی پیروی کنی که خارج از مرز های تعریف شده نباشد. دقیقا چنین مشکلی گریبان پرسپولیس قهرمان را گرفت و با تغییراتی که کاملا ریشه در مناسبات سیاسی داشت از سوی سازمان ورزش عذر مدیری را خواستند که با همه اصولگرا بودنش از اصولی تخطی کرده بود که تاوان آن خداحافظی از پیکره قرمزها بود. نتیجه هم کاملا مشخص و عیان بود ؛ تیم قهرمان را تحویل داد و اینک مجموعه شکست خورده ای را در دست می گیرد که قهرمان ساختن مجددش به مثابه یک" کارستان واقعی " است.
4- خاستگاه پرسپولیس لیگ نهم کجاست؟ چه کسی منجی است؟ آیا خرید های پرت عباس انصاری فرد که هیچ توجیهی برای آن نمی توان یافت ، اسکلت تیم قهرمان را تشکیل می دهد ؟ کاشانی در صورت بازگشت قریب الوقوع ، میراث خوار مدیریتی خواهد بود که چهار صد هزار دلار طلب وینگادا بزرگترین دستاورش است! سازمان ورزش که در یک هفته به انتخابات دهم به خوبی با مهره هایش ، جو را به سود دولت نهم تلطیف کرد تا همه یادشان برود سوء مدیریت آنها چه بر سر محبوب ترین مجموعه آسیا آورد ، اینک قصد بازسازی دارد اما گویی بهای حمایت بعضی از حامیان سند همین تیم است.
5- بازگشت کاشانی به عنوان مدیر عامل پرسپولیس بیش از آنکه حواس هواداران پرسپولیس را به حضور او در مصلی تهران معطوف سازد ، یاد آور خدماتی است که او دو سال قبل انجام داد بنابراین کسی در این مورد چندان گله مند نیست اما آیا با بازگشت حاج حبیب مترادف نخواهد بود با ورود حمید استیلی؟ مردی که بعد از سال ها دستبند سبزش را گشود و با تن کردن نواری از رنگ پرچم و حضور در مصلی ، مقدمات بازگشتش را مهیا کرد. چرا که نه؟اگر مردان سیاست اینگونه به جایگاه ورزشی می رسند چرا نباید یک ورزشی این چنین کند؟
6- چشمانتان را ببندید و از اینک پرسپولیس لیگ نهم را تجسم کنید ؛ تیمی که سر مربی اش مردی است که بعد از دو سال بیکاری حتی ابومسلم قعر نشین هم به سراغ او نیامد. اگر تا دیروز نگران این بودید که چطور لشکر رجل سیاسی به ورزش هجوم می آورند از امروز با چنین دغدغه ای زندگی کنید که چگونه بی کارنامه های ورزشی با توسل به تاکتیک های سیاسی به جایگاهی می رسند که احتمالا انتهای آن باز هم آه است و افسوس... .
سایت ورزشی پارس فوتبال .

h_008h
06-18-2009, 07:54 PM
http://www.parsfootball.com/thumbnail.php?file=estili_788317486.jpg&size=article_medium
من خودم هم یکی از حامیان استیلی هستم اما به نظر من درست نیست که سیاست و ورزش با هم قاطی بشن سیاست به مردان سیاسی و ورزش به مردان ورزشی مربوط میشه .

کریم(پژمان)
06-19-2009, 12:36 PM
فقط خدا کنه کاشانی بشه مدیرعامل وگرنه ما با انصاریفر به بن بست میرسیم

نازنين
06-19-2009, 03:36 PM
من اينقدر حرف توي دلم مونده كه موقع بيان كردنش فقط سكوت مياد سراغم چون نميدونم از كدومش شروع كنم.! خوش به دل آقايون بي غيرت............!

نيلوفر
06-19-2009, 04:18 PM
يه فكرى به حال تيم كنيد

کریم(پژمان)
06-19-2009, 06:43 PM
ایشالا که همه چی درست بشه البته خیلی زود چون اگه دیر بشه باید بی خیال فصل بعد بشیم

عاشق عقاب
06-19-2009, 09:45 PM
خدایا نریم دسته پایین

h_008h
06-19-2009, 09:52 PM
من فقط یه سؤال از مسئولین تیم دارم . سؤالم اینه که فکر کردند ما هوادارا که تو سرما و گرما میریم استادیوم چی هستیم ؟

tahmineh
06-19-2009, 11:12 PM
دلم مي خواد داد بزنم وبگم شكستن دل اينهمه هوادار چقدر قدرت مي خواست كه يه عده فكر كردن قويترينن؟!=(( پرسپوليس من يه زماني اسم هم پشت همه رو مي لرزوند حالا افتاده دست يه عده كه هر روز بيشتر از قبل اوضاع تيم رو به چالش مي كشونن :( اين پرسپوليس من نيست من اين پرسپوليسو دوست ندارم من پرسپوليس خودمو مي خوام همون پرسپوليس با ابهت همون پرسپوليس مستحكم ........همون پرسپوليس ما نه يه عده ي خاص!:|
واي خداي من چي به روز پرسپوليسم اومد خدايا پرسپوليس رو به روزاي خوبش برگردون ما هوادارا تمام اميدمون بعد از تو به اين تيمه [-o<

نازنين
06-20-2009, 12:15 AM
خدا مي خواد بنده خدا نمي زاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کریم(پژمان)
06-20-2009, 06:11 PM
خدا مي خواد بنده خدا نمي زاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آره واقعا"

sonia
06-20-2009, 07:26 PM
دلم واشه روزای اوجش تنگ شده!!!!!!!!!

tahmineh
06-21-2009, 07:33 PM
نه نازنين جان اگه خدا بخواد بنده خدا كي هستش كه بخواد جلوي خواست خدا وايسته متاسفانه خدا هم انگار پرسپوليس ما رو دوست نداره8-|:(

پارسال اس تق لول با اون اوضاع وشرايط افتضاحش كه بر هيچ كسي پوشيده نيست قهرمان جام حذفي شد اما اين فصلي كه گذشت پرسپوليس......!!:-$

پرسپوليس حتي توي 4 تيم اول هم نبود اين يعني.....!!

tahmineh
06-21-2009, 07:36 PM
فقط مي تونم توي يه جمله بگم انصاريفرد كفاشيان علي ابادي وهمه ي اون كسايي كه پرسپوليس رو به به اين روز انداختين ازتون متنفرم مطمئن باشين اشك واه اين همه هوادار بلاخره يه روزي دامنتون رو مي گيره از اون روز بترسين!

Masoud
06-21-2009, 07:48 PM
بابا ما رو از اين بلا تكليفى در بياريد 8->8->8->8->8->:((:((:((:((:((

نازنين
06-21-2009, 08:08 PM
كمي به فكر دل ما هم باشيد.......................همين! به خدا خواهش بزرگي نيست!

نازنين
06-21-2009, 08:10 PM
اي واي بر تيم از هم پاشيده ما......... اي واي بر احساس بر باد رفته ما........اي واي بر بغض هاي فروخورده ما........ و هزاران اي واي ديگه.............!

کریم(پژمان)
06-22-2009, 06:09 PM
یکی به اینا بگه اگه قراره از بین این 2 تا یکی انتخاب بشه حداقل این مولر رو انتخاب کنید آخه این یارو پرزويچ اصلا" در حد این حرفا نیست[-o<

کریم(پژمان)
06-26-2009, 11:35 AM
خداوکیلی ببینید همه تیم ها تمرینات رو شروع کردن ولی پرسپولیس هنوز داره دنبال مربی میگرده آخه اینا آدم هستن والا به خدا اگه یه کم درک و فهم داشتن زودتر وضعیت تیم رو مشخص میکردن

چوکیس
07-05-2009, 02:29 PM
سلام بر هواداران عاشق
به نظر من زیاد هم تقصیر انصاریفرد نیست
وقتی علی ابادی بی ناموس حاج حبیب را عوض کرد معلوم بود چه نقشه ای برای پرپولیس کشیده به هدفش هم که رسید و استفراق قهرمان شد
اگر مازیار بره کی میخاد هافبک دفاعی بشه

imported_کامبیز
07-05-2009, 02:49 PM
اینهای که همش حرف از تعصب می زدند نگاه کنید چه جوری دارند از تیم می رند مثل
مازیار نوری و...............
تعصب واقعی ماییم طرفداران چه در گرما چه در سرما چه بی پول و.........

نازنين
07-05-2009, 05:13 PM
جون عزيزتون........... صداي خورد شدن وشكستن دل ما رو بشنوين:((

imported_shayan love red
07-05-2009, 05:26 PM
حزف دل هوادارا مگه چی ..........
هوادارا همشون میگن دیگه این تیم پرسپولیس نیست !
دیگه این تیم تیم شیران نیست !
دیگه این اون قویترین تیم ایران نیست !

اما هوادا هنوز همون هوادار مونده .......ولی یک فرقی کرده ......هوادارا الان دلشون شکسته=((

نازنين
07-05-2009, 05:29 PM
كاش گوشاتون كرررررررررررررررررررررر نبوددددددددددد...............همه بي غيرتاااااااااااااااا:((!

asian maradona
07-05-2009, 07:57 PM
jooooooooooooon harki doost darin ba ghahremani to Iran aberouyeh maro bekharin-gerye-....
kheir saremoon por tarafdartarin team asia hastim
-eyval-http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Persepolis-Pray2.jpg

Alireza jj
07-05-2009, 09:38 PM
برنامه ی لیگ اعلام شد هنوز سرمربی نداریم ! ... ای خدا ..............

Hojat
07-05-2009, 09:41 PM
کی به حرف دل ما گوش میده
یه عمر میگیم انصاری فرد لطفا حیا کن
عشق منو رها کن ........ با کی هستی کو گوش شنوا

کریم(پژمان)
07-06-2009, 08:36 PM
کی به حرف دل ما گوش میده
یه عمر میگیم انصاری فرد لطفا حیا کن
عشق منو رها کن ........ با کی هستی کو گوش شنوا

بیچاره انصاریفر دیگه چیکار کنه بدبخت هر کاری میکنه سازمان کوتاهی میکنه همه گیر دادن به این بدبخت

king2009
07-06-2009, 09:14 PM
حرف خاصي ندارم شرمنده

منوچهر پرسپولیسی لار
07-06-2009, 11:30 PM
انصاری فرد یا بره یا اصلاح بشه . الهی آمین

افشیر
07-07-2009, 12:04 AM
علی کریمی بمونه.
مربی زود تر بیاد.
الهی آمین

Kian tavassoli
07-07-2009, 12:42 AM
پرسپولیس
.......

imported_monji
07-07-2009, 11:12 PM
کاش آری هان برگرده
یا حداقل دنیزلی
کاش ایوان بمونه
یا حداقل آشوبی برگرده

Masoud
07-09-2009, 05:59 PM
اين كاشكهاى ما و حرفهاى ما رو كسى نميشنوه بابا (:|(:|

imported_monji
07-09-2009, 07:34 PM
سلام
میدونم
واسه دل خودمون که میتونیم بگیم

کریم(پژمان)
07-14-2009, 11:04 AM
فعلا" کاری به جز صبر کردن از دست ما بر نمیاد پس به امید روزهای خوب

sonia
07-14-2009, 11:18 AM
دیگه دلی واسه من یکی که نمونده از دست کارای اینا

tahmineh
07-14-2009, 01:09 PM
دلم مي خواد پرسپوليس،پرسپوليس بمونه[-o<

j_man
07-14-2009, 01:20 PM
پشت پرده پرسپولیس / از آمدن کاشانی تا ابقای انصاریفر
حکایت این روزهای باشگاه پرسپولیس و اتفاقاتی که در آن می افتد حکایت داستان های هزار و یک شبی است که در کتابها خوانده یا شنیده ای.
در روز های گذشته صحبت های علی سعیدلو معاون اجرائی رئیس جمهور مبنی بر تغییرات مدیریتی در پرسپولیس و نیز جلسه روز یکشنبه حبیب کاشانی با محمد علی آبادی پیرامون حضور کاشانی به عنوان مدیرعامل باشگاه باعث شد تا کلاف سردرگم پرسپولیس پیچیده تر شود و در حالیکه این تیم هنوز مربی خود را مشخص نکرده(تمام مربیانی که انصاریفر با آنها به توافق رسید را سازمان به بهانه های واهی رد کرد تا کادر مدیریتی را تغییر دهد) صحبت تغییرات در رده مدیریتی دوباره کلید بخورد.

علی سعیدلو که با برادران انصاریفر رابطه بسیار خوبی نیز دارد و البته همو باعث شد تا محمدحسن به مدیریت عاملی پرسپولیس برسد ، این روزها به حامی درجه یک کاشانی تبدیل شده است. چه اینکه این حمایت حتی باعث شود تا عباس انصاریفر از پست مدیریت عاملی کنار برود.

مشخص نیست در دستگاه ورزش چه می گذرد که علی آبادی روزی حکم مدیریت عاملی کاشانی را می زند و در فاصله چند ساعت آن را پس می گیرد و دوباره با او جلسه می گذارد تا کاشانی برگردد و در این بین هیچ کس هیچ نظارتی بر عملکرد پدر ورزش ایران ندارد.
محدودیت هایی که بر سر راه عباس انصاریفر در خصوص تمدید قرارداد با بازیکنانی مثل علی کریمی از سوی سازمان ایجاد گردید یا مخالفت هایی که در خصوص جذب مربیانی که هرکدامشان با باشگاه پرسپولیس به توافق رسیده بودند همگی حکایت از بازی های پشت پرده ای دارد که نشان دهنده اوضاع نابسامان پرسپولیس دارد. شاید از نقطه نظر سازمان هیچ اهمیتی ندارد که فردا اگر رایز برگن هلندی در محفلی از سوء مدیریت در ورزش ایران پرده بردارد.

کلاوس تاپ مولر با رقم 800 هزار یورو حاضر به عقد قرارداد با پرسپولیس می شود.
در این بین سازمان تربیت بدنی به بهانه اینکه رقم قرارداد تاپی بالاست مخالفت خود را به مدیرعامل اعلام می کند. ایرادی نیست ، اما شاید طرفداران تیفوسی آقای امپراطور حداقل در این زمینه متفق القول باشند که: تفاوت بین تاپ مولر و قطبی ، حکایت همان تفاوت از زمین تا آسمان می باشد. پس چگونه می شود که سال گذشته شخص علی آبادی ، هدایتی را به دوبی می فرستد تا قطبی با سلام و صلوات و با قراردادی 900 هزار دلاری قدم رنجه کند اما 800 هزار یورو برای مربی ای که قهرمان بوندس لیگا شده و نائب قهرمانی باشگاههای اروپا جزو افتخارات مربی گری اش می باشد را با چوب گرانی می راند؟

تمام این موارد و البته ماجراهای دیگر را کنار هم قرار بدهی ، به عمق فاجعه ای پی می بری که هر فقط و فقط باعث لطمه دیدن احساسات هوادارانی است که از هواداری فقط رنجش را برده اند و در این بین عجیب است که عباس انصاریفر هنوز مشغول رتق و فتق امور پرسپولیس است.
شاید هرکس جای او بود و اینگونه به بازی گرفته می شد عطای کار را به لقایش می بخشید همانگونه که برادرش محمد حسن کرد اما برادر بزرگتر با این قضایا خیلی راحت کنار آمد.
این روایت البته برای ذوب آهن هم در ژانری دیگر تکرار شد که نیازی به توضیح نیست . همگی می دانیم چرا مجموعه موفق ذوب آهن از هیات مدیره این باشگاه کنار گذارده شدند.

و اما آخرین خبر : محمد علی آبادی در پی به توافق نرسیدن با حبیب کاشانی در مورد حضر وی در پست مدیریت عامل این باشگاه به عباس انصاریفر اختیار تام داد تا با هر مربی ای که مدنظر اوست قرار داد ببندد.
در این وانفسا چه کسی ضرر می کند؟
پرسپولیس؟ هواداران؟ فوتبال باشگاهی؟ دستگاه ورزشی؟ چه کسی؟
در مورد پرسپولیس فقط می توان گفت از این باشگاه جز نام چیزی باقی نمانده است و البته به قول پروین: پرسپولیس همیشه پرسپولیس است ، آدمهایش عوض می شوند.
8->:-ss

عشقه پرسپوليس
07-14-2009, 01:34 PM
پرسپوليسي هاي عزيز چرا اينقدر نا اميد؟اين جوري حرف زدن فقط دشمن شاد كردنه...تمرينات تيم خيلي خوب داره پيش ميره،حالا مربي هنوز انتخاب نشده،اتفاقي نيوفتاده...احتمال زياد يه مربي ايراني مياد كه همه ي بازيكنا رو ميشناسه و لازم نيست كه با اونا اشنا بشه...و همه چيز روي روال پيش ميره...الان ما بايد از قهرماني حرف بزنيم...من توي توهم نيستم فقط عينك بدبيني رو از روي چشام برداشتم...

عشق است پرسپوليس...

nili
07-14-2009, 04:34 PM
حرف دل ما اینه که جان هر کی دوست دارین یک ذره به این پرسپولیس توجه کنید

imported_monji
07-15-2009, 11:28 PM
همه چیز حل میشه ( شاید هم بشه)

::فرزین::
07-15-2009, 11:35 PM
انصاری فر بره همه چیز هل میشه

نازنين
07-16-2009, 01:36 AM
فقط صداي خورد شدن دلهاي شكسته ما رو بشنويد....................! همين..!

imported_مجتبي
07-16-2009, 01:47 AM
والا گسي به حرف دل ما گوش نهميده چي بگيم از مدير عاملمون بگبم كه از صدتا دشمن بدتره با از سر مربيمون

Alireza Rouhandeh
07-16-2009, 03:17 AM
تماااااااااااااام مشكلات فوتبال زير سر على اباديه ..على ابادى بره همه جى حل ميشه ..تو اين 4 سال فوتبال ايران همش درجا ميزنه..جند سال ديكه بمونه افغانستان هم واسه ما شاخ ميشه

هامون::.
07-16-2009, 04:10 AM
بابا همه اگه همه تحد بشن یه تیم یک دست در میاد .البته اگه دیر عامل باشگاه مورد قبول تماشاگران باشه.

ندا
07-16-2009, 12:24 PM
<:-P<:-P<:-P<:-P shoma midoni havadar kie age midoonin ie zare be ma ham gosh bedid

2426
07-16-2009, 12:25 PM
سلام
کریمی بیاد همه چیز حل میشه

rkm7232
07-17-2009, 02:33 AM
قهرماااااااااااااني با هر مديري مي خواد باشه

رهایی
07-24-2009, 05:46 AM
دیگه الان؟؟
الان که دو هفته مونده حرفای ما چف دردی و دوا میکنه
جونه مادرتون قهرمان شین

*Red boy*
07-24-2009, 10:56 AM
ghahremani dar lig -jam hazfi -asia
yek bazi ziba az tim va yek tim monsajem
:d:d

رهایی
07-24-2009, 07:19 PM
اول لیگ و قهرمان شین
بعدش هم آسیا و
شاید از گناهتون تو فصل پیش گذشتیم

AYNAZ
07-24-2009, 09:20 PM
اول لیگ و قهرمان شین
بعدش هم آسیا و
من باهاش موافقم

ساني
07-24-2009, 11:44 PM
اول لیگ و قهرمان شین
بعدش هم آسیا و
با سلام خدمت تمام هواداران تيم محبوب خودم پرسپوليس
همه مي دونيدكه فصل قبل بخاطرنبود يك گلزن ماهر (درحدتيم ملي )درليك چه بلاي سر تيم ملي اومد اوميد وارم بازيكنان امسال تيم عزيزمون با وجود جوان بودنشون بدونن تلاش وكوششون و طرزفكرشون بايد بالاتر از سطح ليگ ايران و در حد ليگ كشورهاي اروپايي باشه ازهمه بازيكنان تيم تو همه پستها مي خوام اونقدر خوب باشن تا تيم ملي بشه همش پرسپوليسي مثل سال 98تا ديگه نگيم يه گل زن در حد تيم ملي نداريم (*)

mrd2per
07-25-2009, 12:31 AM
امسال ازتون میخوایم بترکونیدا باید کمر استقلال وسپاهانو به گل بچسبونید
قربون همتون

Ahmad 2
07-25-2009, 12:35 AM
به بهhttp://www.pic4ever.com/images/10.gif

رهایی
07-25-2009, 01:52 AM
تورو خدا با کریمی تمدید کنین