PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد یک هوادار دلسوز پرسپولیس

babialex
09-01-2008, 01:17 AM
خیلی اوقات به عشق پرسپولیس گریه هم کردم و حتی گاهی بعد از یک باخت دو سه روز از شدت ناراحتی قادر به انجام کاری نبودم ! گاهی ضربان قلبم آن قدر بالا رفته که احساس کردم سکته رد کردم ...
من یک هوادار پرسپولیس هستم که همیشه بابت مشکلات باشگاه ناراحت شدم و دوست داشتم اگر کاری از دستم بر می آید برای تیم محبوبم انجام بدهم . پرسپولیس باشگاه بزرگی است که با داشتن این همه هوادار دلسوز میتوان گفت سرمایه بزرگی را در کشور و حتی خارج از کشور در اختیار دارد . اما این سرمایه بزرگ همیشه نگران مشکلات مالی و بی امکاناتی باشگاه محبوبش بوده و هست و با دیدن این اوضاع مدتها خواهد بود . به طور مثال در فصل پیش چرا به خاطر مشکلات مالی و سهل انگاری مسئولان وسط کورس قهرمانی باید 6 امتیاز از پرسپولیس کسر شود و تا آخر فصل برای قهرمانی دلهره را همراه تمام هواداران و باشگاه کند ؟ ما هواداران یه پیشنهاد خوب و با ارزش داریم که میتواند حلال مشکلات مالی باشگاه باشد : مگر سالها نیست که ادعا میکنند باشگاه پرسپولیس یک باشگاه مردمی و متعلق به هوادارانش است ؟ مگر پرسپولیس میلیون ها هوادار در ایران و حتی خارج از ایران ندارد ؟ مگر ادعا نمیکنیم تقریبا 30 میلیون هوادار پروپاقرص دلسوز داریم ؟ حالا اگر فقط 7 میلیون از میلیون ها طرفداران پرسپولیس یا به عبارت دیگر صاحبان اصلی باشگاه در سال فقط 3 بار و هر بار فقط 1000 تومان به باشگاه خودمان که متعلق به ماست کمک مالی کنند در هر مرتبه مبلغ هفت میلیارد تومان و در سال 21 میلیارد تومان به باشگاه کمک مالی میشود و با کمی فکر میبینیم که بسیاری از مشکلات که حل خواهد شد هیچ باشگاه میتواند برای داشتن کمپ مجهز و اختصاصی و حتی ورزشگاه بین المللی با تمام امکانات روز دنیا اقدام نماید و این یعنی پیشرفت چشمگیر و برآورده شدن آرزوی میلیون ها هوادار . آقایان مسئول این گدائی نیست بلکه یک اتحاد بزرگ و یک سمفونی کاملا زیبا و دوست داشتنی است . مگر یکی از شعارهای ملت عزیزمان برای خوشبختی اتحاد و همکاری نیست ؟ ما هواداران با جان و دل حاضریم برای این اتحاد پیش قدم شویم و هر چه زودتر شاهد رسیدن به اهداف بلند باشگاه باشیم . اما این اتحاد باید با یک اعتماد همراه باشد . به چه صورت ؟ باشگاه میتواند یک شماره حساب بانکی مخصوص اعلام کند و تمام خرج هایی که برای باشگاه و ساخت و ساز انجام میشود را به طور واضح و شفاف برای هواداران اعلام نماید و با مدیریتی قوی جای هیچ شکی را باقی نگذارد . البته مسلما تعداد بسیار بیشتری از این 7 میلیون حاضر به کمک به باشگاه خود هستند و حتی کمکی بسیار بیشتر از 1000 تومان ناقابل ! این یک معادله ساده برای حرفه ای تر شدن باشگاه است و مطمئنا همه از این معادله سود میبرند چرا که هواداری که حاضر است برای دیدن بازی پرسپولیس روی سکوهای سیمانی و میخ هایی که قبلا به انها صندلی وصل بوده بنشیند حد اقل 1000 یا 2000 تومان پرداخت کند پس این کمک مالی برای داشتن کمپ و ورزشگاه و هزاران پیشرفت دیگر مانند قوی تر کردن تیم های پایه و ایجاد مدارس فوتبال و استعداد یابی حرفه ای کاملا با رضایت و شوق و علاقه پرداخت خواهد شد . دیگر در مواقع بحرانی نباید چند روز منتظر کمک های ناچیز سازمان به تیم ماند و تمام روزنامه ها برای پرداخت مثلا 400 میلیون تومان از طرف سازمان تیتر بزرگ بزنند ! در مورد باشگاه استقلال هم همین داستان قشنگ با داشتن میلیون ها هوادار میتواند با بهترین سناریوی ممکن اتفاق بیفتد ! حالا فرض کنید 20 میلیون هوادار سالی 3 بار یا حتی 2 بار و هر بار فقط مبلغ ناچیز 1000 تومان را به حساب مخصوص خودشان برای باشگاه محبوبشان بریزند . تصورش هم برای ما هواداران هیجان انگیز است به شرطی که مطمئن باشیم این پول به بهترین صورت ممکن برای باشگاه هزینه میشود . امیدوارم مسئولان این مطلب را جدی و پیگیری کنند و با خبری خوشحال کننده همه هواداران را خندان کنند . ما دوست داریم تیم ما کمپ و استادیوم زیبا و با عظمتی داشته باشد که باشگاه های مختلف دنیا ارزوی داشتن اردو در ایران را داشته باشند .

Masoud
09-01-2008, 01:23 AM
فکره خوبیه
ولی اگه ما واسه انجمن بخوایمم هستید ؟ ((=

Karim
09-01-2008, 02:34 AM
دوست عزیزbabialex!
پرسپولیس دیگه پرسپولیس سابق نیست!دیگه بابت تبلیغ روی پیراهن 15 میلیون نمیگیره!تبلیغش ازبستنی پاک رسیاده به بی ام و یا ال جی و...!
امثال هدایتی اومدن توهیات مدیره!
نهایتا2سال دیگه تیم خصوصی میشه(درراستای اصل 44قانون اساسی)ومطمئن باش به 2سال هم کشیده نمیشه.
تایکی 2ماه دیگه 51% یا49%سهام پرسپولیس به هدایتی میرسه(کسی که تاهمین حالا1800پول خرج کرده واسه پرسپولیس)درعرض 2ماه!
قول داده سالانه 20میلیاردواسه پرسپولیس خرج میکنه(نه نه!اشتباه نکن ازجیب خودش نیست!یعنی هست اما ضرف یکی 2سال 2برابرش برمیگرده به جیب خودش!)
به هر حال هدایتی منتظره 51%سهامو بهش بدن بعدخرج کنه!فعلا زیادخرج نمیکنه تاتکلیف 51%سهام مشخص شه!
هدایتی کسیه که واسه تیم دسته اولی استیل آذین 6.7میلیاردخرج کرد ومیخواست پیکان روبخره!ولی علی آبادی گفت بیاپرسپولیس روبخر.بدهی باشگاه به 3700 رسیده تقریبا.
اسپانسرهم 3تومن میده به باشگاه.هدایتی هم قول 100%داده سالانه 20میلیاردخرج کنه.
نیازی به اسکناس های سبزمانیست.نگران نباش.
پرسپولیس اگه بی پول بود(به معنای واقعی)مربی یک میلیاردی نیم آورد!بازیکن 500 میلیونی نمیخرید!
این بدهی های قبلی وکسرامتیازات درسال 84 و87 که میبینی زیرسرنامدیریتیه!
وقتی درزمان عابدینی پرسپولیس ازبابت مهدوی کیا750 میلیون سودمیکنه وطی عل وانفعالاتی به خودکفایی میرسه ازمدیریت خوب وترانسفرینگ قوی مدیرشه وبعداز10سال به بدهی وورشکستگی میرسه هم ازسو مدیریته.
کافیه چند ماهی صبرکنی تاببینی هدایتی چی کارکرده.

omidperspolisi
09-02-2008, 03:35 AM
من اصلا قبول ندارم که ما مشکل مالی داریم به اندازه کافی خرج کردیم امسال و دیگه وقتی قراره علی کریمی به احتمال زیاد در صورت توافق قطبی بیاد شما تهش بخون که چقدر باشگاه پول داره

babialex
09-04-2008, 02:11 AM
چرا محبوب ترین باشگاه آسیا - چرا پر طرفدار ترین تیم باشگاهی ایران در تمام دوران نباید یک کمپ اختصاصی مجهز و یا ورزشگاه ابرومند درست حسابی داشته باشه ؟ اگر واقعا پول داریم کو ؟ چرا وقتی سازمان 300-400 میلیون پول به باشگاه میده دو سه روز تیتر همه روزنامه ها میشه ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omidperspolisi
09-04-2008, 03:07 AM
داداش بیخیال بهتره مثل آقای فتح الله زاده بلند پرواز نباشیم همین که الان چندتا زمین تمرین حتی به صورت اجاره ای داریم خودش کلی هست بهتره یواش یواش بریم جلو بذار اول تکلیف باشگاه معلئم بشه بعد این چیزا

Karim
09-04-2008, 03:56 AM
عزیز شمااجازه بده تیم خصوصی شه همه چی روبه راه میشه.کمپ وورزشگاه ایناهم ردیف میشه.فقط صبرکن هدایتی سهامشو بگیره ببین چی میشه!

ashool_red
09-07-2008, 07:23 AM
با حرفهای کریم موافقم! اما اینم اضافه میکنم که اگه امسال پرسپولیس نتیجه بگیره و یه جام رو حداقل ببره، مطمئن باشید ره صد ساله رو یه ساله رفته و اولین باشگاه در حد استانداردهای اروپایی ایران میشه! فقط امیدوارم پرسپولیس نتیجه بگیره و ماجرای هتل داریوش تکرار نشه یا بلایی که سر استیل آدین اومد سر ما نیاد! همه اینها به یک نتیجه گیری خوب امسال بستگی داره!