PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من همینجا از پستم استعفا میدهم......

رهایی
07-19-2009, 04:13 PM
با سلام خدمت همه کاربران گله انجمن گفتگوی آزاد
از همتون برا اینکه این مدت منو تحمل کردین متشکرم
ببخشید اگه در این چند ماه تایپیک هاشون و قفل کردم...نذاشتم انجمنشون فیلتر بشه....تایپیک های اضافی و تا صبح نشستم منتقل کردم به آرشیو تا فضا سبک تر و زیبا تر بشه...بخاطر حساب شدن شمارش پستاشون با مدیرا بحث کردم و بن شدم....بخاطر پاک شدن سطل آرشیو با امیر حسین اروجلو بحث کردم که چرا حق بچه ها رو ضایع میکنی
ببخشید
شاید مسیری که رفتم اشتباه بود
به طور حتم اشتباه بود
چون اگر نبود دوستان از مسخره شدن این بخش نمیگفتند
دوستانی که آمار ها رو در روزهای پایانی انجمن گفتگوی آزاد که به شدت سقوط کرده بود ندارند و می گویند
باز هم اشکالی ندارد
از دوستانی که ادعای دوستی میکنند و از پشت خنجر میزنند
دوستانی که می گویند زمان انتخابات کم بود
دوستانی که حتی می گویند انجمن های قبلی عالی تر بود که حتی یادشان نیست برای یه تایپیک انتخابات ما 1 ماه معطل بودیم
ولی من همه اونارو دوست دارم و به خودم افتخار میکنم که با اونا دوستم که لااقل از سکوت در برابر به اصطلاح ظلم خاموش نیستند
فقط شاید خدا بدونه که من هیچ گرایشی به این پست به شکل مستبدانه نداشتم و ندارم و نظره دوستان برای من ارجح ترین نظر هست
بالاخره
جمله پایانی
بقول دوسته بسیار عزیزم پژمان جان من زمانی که کاربره معمولی بودم خیلی راحت تر بودم
این همه حرف نمی خوردم
کلی احترام داشتم
چیزایی تو دلمه که نمی تونم بگم
ببخشید که این مدت باعث رنجش شما عزیزان شدم
در اینجا از سمتم استعفا می دهم
امیدوارم دوستان با برگزاری انتخاباتی با زمان نا معلوم اقدام به انتخاب لایق ترین فرد در انجمن کنند.
دوستتون دارم
سید آرش کامران...

Masoud
07-19-2009, 04:17 PM
ارش
من بستت رو نخوندم

ميمونى و به كارت ادامه ميدى عزيز

من الان جواب همه رو دارم شما نميشه بكشى كنار عزيز به خاطر حرف جند نفر كه فقط فكر خودشون و منافع شخصى خودشون هستند

من به عنوان مدير عامل ميكم بايد بمونى و به كارت ادامه بده البته دستور نيست ولى به عنوان يه دوست فقط بهت ميكم بمون

نازنين
07-19-2009, 04:20 PM
اي بابا اين روزها چه خبره اينجا...............

xoxo
07-19-2009, 04:26 PM
اصلاااااااااااااااااااااا ااااا نمیشه مگه میشه گلههههههههههههههههه انجمن بره@};-@};-

یونس
07-19-2009, 04:28 PM
[size=6]آرش جان من به عنوان یک کاربر خیلی معمولی حتی در بیانیه ای که دادم رسما از شما سپاسگذاری کردم و اصلا دوست ندارم که دیگه نباشی. راستش جدی نوشتن یه کم واسم سخته. من همیشه سعی کردم - حتی در این مدت کوتاهی که اومدم- احترام بالا دستی ها رو نگه دارم. همین الان هم از طرف کسانی که باعث رنجشت شدند از شما معذرت می خوام و خواهش می کنم برگردی و تصمیم عجولانه نگیری.اگر یادت باشه همون روز اول یکی از تایپیک های منو قفل کردی و ازم خواستی امضام رو عوض کنم و من فقط گفتم چشم. همه ما بهت احترام می ذاریم و می خوایم که پیش ما بمونی
تا دیروز که خوب بودی چی شد که یه دفعه ناراحت شدی؟
از سن و سالت خجالت بکش ....این کارا مال بچه هاست.....شما الان فقط 2 سال از خدا کوچیکتری.....هم سن و سالای تو الان 70 سالشونه....اون وقت شما رفتی تو تیریپ قهر بازی و ناز کردن؟؟؟
باز بهت بر نخوره - شوخی کردم تا بدونی دوستت داریم و می خوایم که بمونی

Max Pain
07-19-2009, 04:30 PM
اگر میخواهید جواب آنها را بدهید استعفا ندهید[-x

رامین اکبری
07-19-2009, 04:32 PM
ارش جان داداش تو از بهترین مدیران انجمن هستی نمیدونم چرا اما درسته فضای انجمن از دوستی خالی شده و هر چند نفر به فکر هم هستن
ارش جان مدیریتت تو بخش ازاد و زحماتت بی سابقه بود اما هون انجمن های قبلی که میگی بد بود یادت هست که مدیرای سایت نبودن و به دست خود بچه ها اداره می شد
ارش جان دوستی تو اون انجمن ها خیلی بیشتر بود و همه با هم مثل اعضای یک خانواده بودن
بازم میگم کار تو بیسابقه و زحماتت خیلی بیشتر از حد امکان بود اما لااقل اون انجمن اکثر در مورد تیم بود نه مسائل متفرقه مثل اشپزی و.......
تو هم سعی کن با جدیدیت ادامه بدی تا انجمن خوبی داشته باشیم و همه بشن مثل اعضای یک خانواده
با کنار کشیدن چیزی حل نمیشه

Ahmad 2
07-19-2009, 04:33 PM
آرش بيخيال شو..... ميخواي بري خونهhttp://www.pic4ever.com/images/4025mr7.gifكني
بمون هر كي بهت حرف زده شخصيت و فرهنگش در همون سطح بوده

Hojat
07-19-2009, 04:35 PM
نمیدونم چی بگم نمیدونم آرش کار خوبی کرده یا نه ولی یادمه شب ها تا صبح آرش برای این بخش مسخره ! زحمت کشید یادمه وقتی وقتی باز دید از این بخش مسخره کم شده بود چقدر براش زحمت کشید یادمه برای دوستاش چی کرده اگه لازم باشه میگم . آرش میتونست بجای رسیدگی به بخش صبح تا شب با دوستاش باشه بجای اینکه روزی 15 ساعت بیاد اینجا بره بیرون با دوستاش خوش باشه اینجوری لا اقل بی مهری نمیدید بازم میگم من هیچ قضاوتی در مورد این کارش نمیکنم تصمیمی که خودش گرفته و بهش احترام میزارم ولی به انواع یه دوست ازش میخوام که برگرده

رامین اکبری
07-19-2009, 04:36 PM
اما میدونم ارش جان که همون انجمن های قبلی چه مشکلاتی داشت و ما چه توهین هایی رو قبول کردیم اما تو اونجا فقط صمیمیت بود چیزی که تو این انجمن زیاد معنی نداره
میگن هر چی پیشرفته تر بشه محیط دوستی ها هم به همون اندازه میاد پایین

kourosh
07-19-2009, 04:37 PM
آرش جان بمون و در کنار بچه ها ادامه بده عزیز و انشالله هم که موفق میشی
اما احتمال استعفای من بالا هست و فعلا دارم در موردش فکر میکنم ، اما شما اصلا کار درستی نیست استعفا بدی ...
درسته همه ما یک زمانی رفتنی هستیم اما وقت رفتن شما الان نیست عزیز
موفق باشی

*negar*
07-19-2009, 04:39 PM
وای ی ی ی .
آرش جان نزن از این حرفا........نمی دونم چرا عده ای عقیده دارند که با این زیر مجموعه ها انجمن بد شده ه ه .اتفاقا به نظر من مااحتیاج داشتیم و داریم به انجمنی که تخصصی باشه ه ه .نه اینکه بیشتر وقت خودمون رو به بطالت بگذرونیم.من خودم شخصا روزی 3 ساعت تو نت هستم .....و فکر می کنم همه ترجیح می دیم مدتی رو که در نت می گذرونیم حداقل به اطلاعاتمون افزوده بشه نه چیز دیگه.الان هر انجمن یا سایتی بری هم همینطوره که بخش ازد در واقع بخشیه برای هم اندیشی و گفت و گو درباره ی مسائل مختلف.....

در ضمن فکر نمی کنم آرش کم واسه این سایت زحمت کشیده باشه ه ه.من که به نوبه خودم از تمام کاراش تشکر می کنمبه نظر من ما داریم هر روز سطح انجمن رو ارتقاء می دیم م م م.

بعدم بخش طنز و سرگرمی هم که گذاشته شده....فقط پستاش شمارش نمیشه که الان همه جا همینطور هست ت ت .ماباید خیلی وقت پیش این کارو می کردیم.

من خودم افتخار می کنم که عضوی از این سایت هستم در کنار همه بچه های قرمز پوش ش ش ش ش..
آرش بمون به کارت ادامه بده ه ه ه ه ه ه
پیش به سوی انجمنی تخصصی و در شان تیم محبوبمون

Masoud
07-19-2009, 04:40 PM
واقعا جاى تاسف داره برا بعضى از دوستتان كه نميدونم به جه دليل و مدركى دارند دارند تمام مديران اين انجمن رو زير سوال ميبرند و تمام زحمتات مديران رو ناديده ميكيرند شبها از خوابشون ميزنند كارشون رو ميزارند زمين و ميايند تو اين انجمن و به انجمن ميرسند تا شماها راضى بشيد

بستهاى بى مورد رو باك ميكنند ادغام ميكنند بخشها رو نظم ميدهند الانم اين جوابشونه

انجمن مسخره شده همه جى ممنوعه حرف زدن ممنوعه هر كى برا هر مديرى ايميل بزنه مدير ميشه

اين همه خوبى اين همه زحمت رو يادمون رفته
جه شبها كه تا صبح بجه ها نشستند و برا اين انجمن زحمت كشيدند جقدرها فحش خوردند جقدرها بهشون توهين شده فقط و فقط براى اعتلاى نام انجمن و خود ماها

ما ناسلامتى كلوب طرفداران تيم برسبوليس هستيم قبلا 10 تا بست اول انجمن نهار خوردى شام جى دارى كجا ميرى كجا رفتى و غيره بود
همين مديران نفهم به قول شماها تا صبح نشستند جلسه كذاشتند و به بخشها رسيدكى كردند مطالب فنى و علمى و تاريخى اوردند
نميدونم جى بكم دلم خيلى بره از بعضى از كاربرا كه خوبيها و خيلى جيزها يادشون رفته و فقط و فقط دارند تخريب ميكنند نميدونم جرا

جگرگوشه ایران
07-19-2009, 04:42 PM
استعفا براي چي ميشه بگيد؟

رامین اکبری
07-19-2009, 04:42 PM
ارش جان به این دنیای مجازی هیچ وقت نباید وابسته شد چون هر لحظه میتونه بهت پشت کنه
من از تو وپژمان خیلی چیزها یاد گرفتم تصمیمت هم برام قابل احترام هست و کاملا موافقم که کاربر معمولی خیلی اوضاش بهتر هست
اما ارش جان هیچ کسی به جز تو که این همه زحمت کشیدی برای این پست لایق نیست
داداش تا این جا اومدی تمومش کن تا .....
بی خیال خوبی تو این محیط جواب نداره

*negar*
07-19-2009, 04:44 PM
نمیدونم چی بگم نمیدونم آرش کار خوبی کرده یا نه ولی یادمه شب ها تا صبح آرش برای این بخش مسخره ! زحمت کشید یادمه وقتی وقتی باز دید از این بخش مسخره کم شده بود چقدر براش زحمت کشید یادمه برای دوستاش چی کرده اگه لازم باشه میگم . آرش میتونست بجای رسیدگی به بخش صبح تا شب با دوستاش باشه بجای اینکه روزی 15 ساعت بیاد اینجا بره بیرون با دوستاش خوش باشه اینجوری لا اقل بی مهری نمیدید بازم میگم من هیچ قضاوتی در مورد این کارش نمیکنم تصمیمی که خودش گرفته و بهش احترام میزارم ولی به انواع یه دوست ازش میخوام که برگرده

فرزانه جونم عزیز دلم این فقط تصمیم آرش نبوده اون روز که نظر سنجی گذاشت همه گفتن بهتره بخشای مختلف داشته باشم.............پس چرا الان اینجوری می گن؟؟؟؟

رامین جان ما اگر بخوایمم در همین انجمن می تونیم صمیمیت رو ایجاد کنیم.مگه الان بخش سرگرمی و طنز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟اینم مثل همونه ...می تونیم بازم همون تاپیکارو داشته باشیم.....
فقط پستاش شمارش نمی شه که واقعا عالیه ه ه ه ه ه

رامین اکبری
07-19-2009, 04:49 PM
درسته مهساجان میشه اما خیلی زودتر باید یک شوک اساسی وارد می شد به خدا همه خوبی هم رو میخوان اما نمیدونم چرا یک سری با پست های بیخودی و تایپک هایی که هیچ بار فنی نداشتند چنین محیطی ایجاد کردن
اما امیدوارم طبق گفته ی خودت بتونیم اون صمیمیت رو برگردونیم

Masoud
07-19-2009, 04:54 PM
درسته مهساجان میشه اما خیلی زودتر باید یک شوک اساسی وارد می شد به خدا همه خوبی هم رو میخوان اما نمیدونم چرا یک سری با پست های بیخودی و تایپک هایی که هیچ بار فنی نداشتند چنین محیطی ایجاد کردن
اما امیدوارم طبق گفته ی خودت بتونیم اون صمیمیت رو برگردونیم

سلام رامين جان

رامين جان من يادمه يه بار يه بيغام داديد به من و كفتيد بخش داخلى بد شده يه سرى تايبكهاى مسخره اومده بالا زشته و از اين حرفها

يادتون باشه 10 بست بالاى انجمن شده بود

ناهار خوردى شام جى دارى با نفر بعديت كجا ميرى و از اين قبيل بستها

بجه ها نشستند جليه كذاشتند 3 ساعت بحث كردند و يه سرى زير مجموعه به بخشها اضافه شد اقلا زير مجموعه هايي كهه ميشه توش شركت كرد بحثهاى سينما فنى تاريخى علمى رياضى به نظر شما اينها از اون قبليها بهتر نيست

جگرگوشه ایران
07-19-2009, 04:55 PM
امروز که محتاج تو ام جاي تو خاليست
فردا که سراغم تو ميائي نفسي نيست

نازنين
07-19-2009, 04:58 PM
آرش هيچ جا نميره..............كوروش جان تو ديگه چرا حرف استعفا ميزني!!!!!!!!!! تيممون كم مشكل داره باي د به سايتش هم سرايت كنه؟؟؟؟؟؟ بچه ها تو رو خدا اين همه حاشيه درست نكنيد.........:(

kourosh
07-19-2009, 05:09 PM
آرش هيچ جا نميره..............كوروش جان تو ديگه چرا حرف استعفا ميزني!!!!!!!!!! تيممون كم مشكل داره باي د به سايتش هم سرايت كنه؟؟؟؟؟؟ بچه ها تو رو خدا اين همه حاشيه درست نكنيد.........:(

نازنین جان ، لطف شما همیشه شامل حال من و بقیه دوستان بوده اما وجود بعضی موانع و کسانی که قصد تخریب سایت رو دارن و جلسات 2 ساعتن و نیمه ما رو در عرض 2 ساعت !!! عوض میکنند ، فکر میکنم جایی برای ما نباشه و شاید شما فکر کنید ما بی عرضه هستیم اما جوی بر سایت حاکم هست که در واقع افراد دیگری در این سایت مدیر هستند و اونها دارن جریانات و سایت رو به سمت خودشون هدایت میکنند.
وجود این گونه افراد و ادامه فعالیتشون به واقع به تمام مدیرانی که شب و روز از خونه و زندگی و ورزششون میزنن و پشت کامپیوتر میشینند لطمه وارد میکنه و این حق رو به ما بدید که این تصمیم رو بگیریم.

از تمام دوستان و زحمت کشان این انجمن از جمله دوست خوبم حسین رحیمی ، آرش کامران ، کریم عزیز و ... کسانی که همیشه یار و یاور ما بودند تشکر و قدردانی میکنم ...
موفق و موید باشید

Masoud
07-19-2009, 05:12 PM
كوروش جان منم با شما موافقم عزيز متاسفانه جند نفر كه نميدونم جى بكم دارند بر ما مديريت ميكنند و زحمات همه مديران رو زير سوال بردند

منم هر تميميى كه شماها بكيريد هستم و نظرم با نظر شما ارش كريم و نيلوفر يكى هست

عاشق عقاب
07-19-2009, 05:32 PM
ارش جان من نمیدونم چی گذشته(البته تا حدودی میدونم).
ارش من تو رو خیلی قبول دارم .
هر کاری که بکنی دلیلی براش داری.
امیدوارم بعضی ها سر عقل بیان و .................

rezi perspolisi
07-19-2009, 05:38 PM
ارش با این که من تازه اومدم ولی تو واقعا کارت عالیه ببین انصاری فرد با این که خوب کارنمیکنه و هوادارا ازش ناراضین متاسفانه استعفاء نمیده ولی تو با این که خوب کار میکنی استعفا میدی داداشی تو رو خدا برگرد

ثامن
07-19-2009, 05:47 PM
حالا که کار به اینجا رسیده وبعضی از دوستان قدر زحمات مدیرانی مثل اقا کوروش و ارش رو نمیدونن من ا ز بخش مالتی مدیا کنار گیری میکنم

کریم(پژمان)
07-19-2009, 05:52 PM
نازنین جان ، لطف شما همیشه شامل حال من و بقیه دوستان بوده اما وجود بعضی موانع و کسانی که قصد تخریب سایت رو دارن و جلسات 2 ساعتن و نیمه ما رو در عرض 2 ساعت !!! عوض میکنند ، فکر میکنم جایی برای ما نباشه و شاید شما فکر کنید ما بی عرضه هستیم اما جوی بر سایت حاکم هست که در واقع افراد دیگری در این سایت مدیر هستند و اونها دارن جریانات و سایت رو به سمت خودشون هدایت میکنند.
وجود این گونه افراد و ادامه فعالیتشون به واقع به تمام مدیرانی که شب و روز از خونه و زندگی و ورزششون میزنن و پشت کامپیوتر میشینند لطمه وارد میکنه و این حق رو به ما بدید که این تصمیم رو بگیریم.

از تمام دوستان و زحمت کشان این انجمن از جمله دوست خوبم حسین رحیمی ، آرش کامران ، کریم عزیز و ... کسانی که همیشه یار و یاور ما بودند تشکر و قدردانی میکنم ...
موفق و موید باشید

اینم از کوروش ایشالا که انجمن با نفرات جدید بهتر بشه بای به همه

Ahmad 2
07-19-2009, 05:55 PM
حالا که کار به اینجا رسیده وبعضی از دوستان قدر زحمات مدیرانی مثل اقا کوروش و ارش رو نمیدونن من ا ز بخش مالتی مدیا کنار گیری میکنم

سعيد تو ديگه ول كن ما همه سعيمونه كه تمام زحمت كشاي انجمن رو حفظ كنيم

rezi perspolisi
07-19-2009, 05:56 PM
کوروش سعید حسین اگه شما هم برید دیگه نمیام توسایت هیچ وقت .شاید واستون مهم نباشه ولی .......... _ میدونم شما از دست بعضی بچها ناراحتید ولی التماس میکنم اینکارو نکنید

کریم(پژمان)
07-19-2009, 06:14 PM
ما همه استعفا دادیم تا ببینیم کسانی که با بودن ما راحت نیستن راحت باشن

redlove
07-19-2009, 06:21 PM
آقایون ببخشید ما غلط کردیم انتقاد کردیم ازتون شما بمونید ما میریم

انقدر ناز نکنید مگه کلوپ بچه بازیه ؟

درس دارید نمی رسید مگه ما اجبار کردیم خودتون خواستید ما وقتی کاربر شدیم شما مدیر بودید

چرا سر ما منت میذارید آقا کریم آرش آقا حسین آقا ببخشید ما غلط کردیم انتقاد کردیم
شما ما رو ببخشید شما بزرگوارتر از این صحبتها هستید

هر کس id و پسورد منو خواست بگه ما شرمونو کم می کنیم تا شما به کارتون برسید به درستون برسید

redlove تقدیم شما می شود با احترام

غزاله

Ahmad 2
07-19-2009, 06:21 PM
ما همه استعفا دادیم تا ببینیم کسانی که با بودن ما راحت نیستن راحت باشن

چرا شماها بايد بريد اون كسي كه ناراحته بره

rezi perspolisi
07-19-2009, 06:24 PM
دادا کرییییییییییم شما فقط اونا رو میبینی ما هم ببین که اگه شما برید ما هرگز راحت نیستیم

Alireza Rouhandeh
07-19-2009, 06:35 PM
حق با رضوانه شما جرااااااااااا فقط اون 2 يا 3 مخالف رو ميبينيد اينهمه كاربر اينجا هست كه موافق همه كاراى شما هستن خوب هميشه هم حق با اكثريته ديكه شما بمونيد 2 ,3 مخالف برن كه تعدادشون هم كمه

Masoud
07-19-2009, 06:38 PM

درس دارید نمی رسید مگه ما اجبار کردیم خودتون خواستید ما وقتی کاربر شدیم شما مدیر بودید

چرا سر ما منت میذارید آقا کریم آرش آقا حسین آقا ببخشید ما غلط کردیم انتقاد کردیم

هر کس id و پسورد منو خواست بگه ما شرمونو کم می کنیم تا شما به کارتون برسید به درستون برسید

غزاله

ما منت رو سر كسى نميذاريم و نذاشتيم و نخواهيم كذاشت ما وظيفمون رو انجام ميديم و داديم

اى دى و بسورد كسى رو هم نميخواهيم كه كارى كنيم

ما انتقاد بذير هستيم كى بهتون كفته ما انتقاد بذير نيستيم همه مديران انتقاد بذير هستند و ميبذيرند مشكل اينجا هست كه تمام مديران رو زير سوال برديد ما از اسم كسى و شخص خاصى نام نبرديم
ما مونديم و اخرش نفهميديم كه هر كسى بايد و هر تايبكى و موضوعى بزنه و ما نتونيم درستش كنيم يا اكه خلاف قوانين انجمن هستش رو قفل كنيم
متاسفانه ما مديرا ازادى نداشتيم و با بستن هر موضوع و تايبك بى مورد بايد از قبل با همه كاربرا صحبت ميكرديم و نظر ميخواستيم
ما ازادى نداشتيم يا شما

موفق باشيد

نازنين
07-19-2009, 07:56 PM
بچه ها نظر سنجي بزاريد وبه دشمناتون ثابت كنيد بين يه جمع بزرگ حرفشون خريدار نداره..وبه خاطر اكثريتي كه شما رو دوست دارن كار كنيد.......... ما همتون رو دوست داريم:-*

dani
07-19-2009, 08:07 PM
chi migi to arash........bebin mohsen befahme narahat mishe age beri be jon danial halalet nemikonam...hala az bein dosay ghadimi yeki modir shodeh man bezaram bereh....ina che mifahman anjoman ghabli chi bodeh...halam mimoni fahmidi bacheh...beri mikhabonam to goshet te bila mi sar

sonia
07-19-2009, 08:07 PM
آرش حرفاتو خوندم می دونم که همشو با من بودی نگو نه که باورم نمی شه.
آره من از دست مدیرا تو این چند روز خیلی ناراحت بودم و هستم ولی مدیرای اصلی نه تو در ضمن شاید یه چیزایی بگم ولی همش شوخیه فکر نمی کردم به خاطر حرفای من..........
نمی گم برگرد ولی بدون من یکی از تو ناراضی نبودم.
واست آرزوی موفقیت می کنم

sonia
07-19-2009, 08:14 PM
همه استعفا دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من و غزاله فقط انتقاد کردیم اگه درست جوابمونو می دادید قبول می کردیمممممممممممم ولی این کارتون خیلی غیر منطقیه!
واقعا متاسفم، فکر نمی کردم پرسپولیسیا این جوری باشن:-o

رامین اکبری
07-19-2009, 08:17 PM
ارش جان مطمئن باش هر دفعه که خوبی کنی یکعده ناراحت میشن و از پشت خنجر میزن این رسم مردونگی نامردهای رزوگار هست
اما داداش با کنار کشیدن فقط جا رو برای اون ها باز می کنی
من برات بی ارزشم اما بقیه کاربرا چی داداش!!!!!!!

soroor
07-19-2009, 08:33 PM
چرا شماها بايد بريد اون كسي كه ناراحته بره

rast mige manam movafegam:">

رامین اکبری
07-19-2009, 08:36 PM
مدیران باید شفاف سازی کنید تا تر و خشک با هم نسوزن و بچه ها از یک عده حاشیه طلب جدا بشن

xoxo
07-19-2009, 08:47 PM
آرش جااااااااااااااااااااااان دیدی حالاااااااااااااااااااااا ااا چقدر طرفدار داری
خیلی گلییییییییییییییییییییییی ییییییی@};-@};-@};-@};-

Ahmad 2
07-19-2009, 09:20 PM
هيچ مديري استعفا نميده چون منم پشتشون استعفا ميدم

رهایی
07-19-2009, 09:25 PM

غزاله

من اصلا نمی خواستم حرفی بزنم
ولی دیدم نمیشه
غزاله جان من اگه انتقاد شما رو ارزشی براش قائل نبودم هیچ وقت بخش ارتباط با مدیر آزاد و نمی ذاشتم
هیچ وقت بحران و نمی ذاشتم
اگر من دوست نداشتم که شما انتقاد کنین که می شدم افای ایکس
انتقاد خوبه
عالی
لازمه پیشرفته هر جا هست
ولی کسی که انتقاد میکنه باید راه کار بده؟؟؟
چرا تو اول استقبال میکنین بعد میاین بد میگین؟؟؟
چرا خودتون میگین بخش بخش کنین بعد میاین میگین بعده
ایناست که منو آتیش میزنه
ببخشید دوستان

selma72322
07-19-2009, 09:29 PM
بودي حالا .....

Hojat
07-19-2009, 09:30 PM
یعنی هیچ کس استعفا نمیده من نمیزارم اگه از رو نعش من رد شدین استعفا هم میتونید بدید x-(x-(x-(

Ahmad 2
07-19-2009, 10:06 PM
معلوم شد كه همه پشت آرش هستند و نمي خواهند آرش استعفا بده
و ميخوان مثل قبل به كارش ادامه بده

redlove
07-19-2009, 10:41 PM
مگه ما گفتیم مدیرای سایت برن چرا همه چیزو قاطی می کنید؟
من فقط از حسین غروب پوش دفاع کردم از همین مدیراتون دفاع کردم مگه من گفتم برید مگه من گفتم بیایید ؟

بابا راست میگید درس دارید برید به درساتون برسید !

مثلا می خواهید مارو خراب کنید ؟ آرش از تو بعید چرا خودتو قاطی کردی>؟ شما پستایه منو بخون من فقط از مدیرتون دفاع کردم من بر ضده کی حرف زدم؟

درس بخونید فرزندانم تا معنی حرفها رو خوب متوجه بشید مثل ما بیسوادا نباشید

درس بخونید تا از خونتون نندازنتون بیرون ما شرمنده بشیم

چرا خودتونو اینجوری نشون میدید ؟ چرا بچه بازی در میارید ؟

من که گفتم میرم چرا عجله می کنید من تا روزی که هستم انتقاد می کنم
من تا روزی که تو سایت مهمونتون هستم پیشنهاد میدم
تا لحظه آخر دوستون دارم و بهتون احترام میزارم

فرزانه جون خودکشی نکن تو ارزشت بیشتر از اینهاس همه دوست دارن عزیزم تو گلی منم دوست دارم

AYNAZ
07-19-2009, 11:02 PM
ارش جان بمون و جوابشونو بده

victor007
07-20-2009, 12:08 AM
شقاف سازی شقاف سازی و شقاف سازی تمام درد ما از نبود این اصل مهم است. آقای ایکس بعضی ها کی بود کی بود من نبودم هیچ چیز را حل نمیکند دوستان بیاییم شقاف منطقی همه اتفاقات را مرور کنیم و زود هم نرنجیم. آرش جان من از شماانتظار نداشتم اینچنین میدان را خالی کنید و اینچنین بخواهید در لفافه صحبت کنید شفاف صریح با اسم و مشخصات بگو که چه اتفاقی افتاده چه کسی مخل است چه کسی دیکتاتور است چه کاربری جه کار کرده تا همه بدانند و همه نظر بدهند تا شخص و یا اشخاص خاطی بفهمند این سایت جولانگاه عقاید شخصی آنها نیست و هر کار خواستند نمیتوانند بکنند
شما باید بمانید و این رویه خطا را به کمک همه اصلاح کنیم به امید خدا

rezi perspolisi
07-20-2009, 12:10 AM
بابا اعصابمون خورد شد از ظهر هی پاسخ دادیم 5 دقیقه یه بار ارش بیخیال شو تو رو خدا خسته شدم اینقدر منت کشی کردم داداشی برگرد دیگه

imported_hamed.zizo
07-20-2009, 12:15 AM
مشکل بین مدیرا باید بین مدیرا حل مشد، متاسفا پحش کردنش کاره اشتباهی بود

Hojat
07-20-2009, 12:21 AM
مگه ما گفتیم مدیرای سایت برن چرا همه چیزو قاطی می کنید؟
من فقط از حسین غروب پوش دفاع کردم از همین مدیراتون دفاع کردم مگه من گفتم برید مگه من گفتم بیایید ؟

بابا راست میگید درس دارید برید به درساتون برسید !

مثلا می خواهید مارو خراب کنید ؟ آرش از تو بعید چرا خودتو قاطی کردی>؟ شما پستایه منو بخون من فقط از مدیرتون دفاع کردم من بر ضده کی حرف زدم؟

درس بخونید فرزندانم تا معنی حرفها رو خوب متوجه بشید مثل ما بیسوادا نباشید

درس بخونید تا از خونتون نندازنتون بیرون ما شرمنده بشیم

چرا خودتونو اینجوری نشون میدید ؟ چرا بچه بازی در میارید ؟

من که گفتم میرم چرا عجله می کنید من تا روزی که هستم انتقاد می کنم
من تا روزی که تو سایت مهمونتون هستم پیشنهاد میدم
تا لحظه آخر دوستون دارم و بهتون احترام میزارم

فرزانه جون خودکشی نکن تو ارزشت بیشتر از اینهاس همه دوست دارن عزیزم تو گلی منم دوست دارم

غزاله جون اخه کی بازی دار میاره؟ بخدا داری همه چیز رو قاطی میکنی بخدا داری همه چیز رو خراب میکنی با صحبت کردن در ارمش هم چیز حل میشه

nilo
07-20-2009, 12:23 AM
ما نخوایم شما استعفا بدین کیو باید ببینیم؟؟؟؟

رهایی
07-20-2009, 12:23 AM
غزاله خانوم شما به من میگین انجمن خوب شده بعد میاین اینجا میگین نه بد شده
ما از درسامون هم بعضی وقتا میزنیم
بچه ها وضع انجمن خیلی از اونی که فکر میکنید متشنج تره

rezi perspolisi
07-20-2009, 12:30 AM
چرا ارش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

dr_ghermezi
07-20-2009, 12:54 AM
bacheha arum bashid,in kara zeshte,un abi haye lajani behemun mikhandanaaaaaaa.nakonid in kara ro

رهایی
07-20-2009, 01:33 AM
دوستانه گلم
منو با این همه لطف شرمنده کردین
من این تایپیک و اول برا این زده بودم که به کسایی مثله غزاله بفهمونم اینجا همه با هم هستیم
ولی بعدش یه سری جریانات پیش اومد
متاسفانه صحبت با مدیر سایت منو خیلی دل سر کرد
ایشون فرده کاملا قابل احترامی هستن و کسی به هوای من از ایشون بد نگه
دلایله ایشون برای خودشون و شاید شما منطقی باشه ولی متاسفنه در مغز من نمی گنجه
چند ما ه با شما بودم
خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم
شاید بهترین ساعتامو تو این چند ماه با شما داشتم
از اینجا با خیلی از آدما دوست شدم
به هر جال
اگه از نحوه کار من بهتون آسیبی رسید منو حلال کنین و به بزرگی خودتون ببخشین
من همیشه تو این انجمن میام و فقط برای گل روی دوستای گلم ولی جدا دیگه ازم انتظار خدمت نداشته باشین
چون واقعا دلم شکسته
خوش باشید
همتون و دوست دارم
سید آرش کامران---
یک شبه دل گیر ه تابستان 1388

نيلوفر
07-20-2009, 01:40 AM
با سلام خدمت دوستان كل من هم همينجا استعفاي خود برا ي حمايت از مديران زحمت كش انجمن اعلام ميكنم حلالم كنيد
موفق باشيد

عاشق عقاب
07-20-2009, 02:22 AM
چرا انجمن به این خوبی باید یه کاری کنن هر چی خوبه بره

redlove
07-20-2009, 10:03 AM
تو بزن آخرین ضربرو محکم تر بزن

victor007
07-20-2009, 10:40 AM
آرش جان وقتی شفاف سازی نمیکنید و مثلا میگید حرفای مدیر سایت من را دلسرد کرد و قهرآلود و احساسی خداحافظی میکنید وقتی اطلاعات در جلسات مهم مدفون میشوند و شما هم که کاربر هستید تلاشی برای روشن کردن امور نمیکنید و از وخامت میگویید من واقعا دلسرد میشوم. شما وظیفه مدیریت را با رای امثال ما کاربران گرفته اید و علاقه خودتان الان هم باید بایستید و ازحق کاربران برای دانستن وقایع دفاع کنید از حق مشارکت کاربران دفاع کنید
میدانم حرفای من شاید مناسب جو فعلی نباشد ولی دوست دارم عاقلانه و به دور از جو احساسی به آن فکر کنید و سوالات بیپاسخ ما را جواب دهید

nazari
07-20-2009, 10:46 AM
پدرام جان؛ کمی صبرکنید . . . بنده شخصا شفاف سازی رو انجام میدم و سعی میکنم چیزی از کاربراهای محترم پوشیده نمونه .

victor007
07-20-2009, 10:56 AM
چیزی که من دستگیرم شده بعد از تغییرات در محتویات بخش گفتکوی آزاد عده ای انتقاد کرده اند از جمله سونیا و غزاله و این فشارها آرش عزیر را رنجانده و گویا به نظرش رسیده با این همه زحمتی که کشیده الان با محالفت مواجه شده و دبگیری او در ارتباط با مدیران سایت به دلگرمی تبدیل نشده و قهرآلود رقتن را بر ماندن ترجیح داده
من میخواهم تحلیلی از این اتفاقات بکنم مدیران سایت مجتویات سایت را کم مایه و بی ارزش تصور کرده اند و به این خاطر با اعلام قبلی این تقسیم بندی را انحام داده اند که البته من موافق این تغییرات هستم. ولی ایراد را از آنجا میبینم که آن عده نه چندان معدود و شاید پرشمار را فراموش کرده اند که برای دوستی های مجازی و سرگرمی و شادی می آیند به انجمن و اصلا کار خود را بی ارزش قلمداد نمیکنند. وقتی پشت کامپیوتر مینشینند نظری میدهند جواب میگیرند غرق لذت میشوند و احساس میکنند در جمعی دوستانه نشسته اند و گپ میرنند اما وقتی اینچنین علایق آنها پست دیده میشود مسلما واکنش خوبی نمیدهند و وقتی اعلام میشود پست های آنها حتی شمرده هم نمیشود بیشتر دلگیر میشوند. وقتی علایق عده ای فراموش شود و با حتی در کلام کم ارزش تلقی شود واکنش منفی پس میدهد. احساس میکنند به جای آنها فکر شده به جای آنها خوب و بد از هم جدا شده و پریشان میشوند.
من از مدیران انتظار دارم در عین ماندن و ادامه دادن کارهای اصلاحی خود ، از این جمع هم دلچویی کنند و خواسته های آنان را جامعه عمل بپوشانند قهر و رفتن چاره کار نیست ماندن و همه با هم بودن دوای درد است

victor007
07-20-2009, 10:57 AM
پدرام جان؛ کمی صبرکنید . . . بنده شخصا شفاف سازی رو انجام میدم و سعی میکنم چیزی از کاربراهای محترم پوشیده نمونه .

مشتاقانه منتظر میمانیم شفاف سازی منصفانه همه جیز را حل میکند

nazari
07-20-2009, 10:59 AM
دیگه واجب شد ما هم حرف بزنیم . . .

همیشه دارم در مکان های عمومی در دقایق 90 صحبت میکنم و اینجا هم به همون ترتیب و دوست هم ندارم مشکلات سایت برای کاربرا محترم سایت پوشیده باشه .

داستان از اونجا شروع شد که چند شب پیش مدیرای محترم سایت یک جلسه برای بهتر شدن سایت انجام دادند که البته از شخص بنده هم دعوت شده بود که در جلسه باشم اما ظاهرا از کم سعادتی ما بود که نتونستیم در کنار دوستان باشیم . . .
خلاصه بعد از جلسه دوستان گلم تصمیمات خوبی رو گرفتن و خیلی هم مفید واقع شد که همین جا رسما از زحماتشون تشکر و قدردانی میکنم.
اما در این بین از تصمیماتی که گرفتن بنده به عنوان مدیر ارشد سایت با یکی از این تصمیمات مبنی بر کنار گذاشته شدن بی مقدمه کاربر "غروب پوش" از سمتشون بودم و این تصمیم رو نقص کردم با یک تصمیم کاملا شخصی و حالا به بعضی از برادر ها و خواهر های گلم بر خورده که چرا به ما بی احترامی میکنی !!! . . . شاید عقل من کمه که نمیتونم معنای بی احترامی رو در این مورد درک کنم .

بعضی از مدیرا میگن چرا تصمیم فلانی نقص شد و ما استعفا میدیم !!! واقعا شخصا نمیدونم مشکل از کجاست . اما فکر میکنم از بس دوستان تصمیم گرفتن و ما چشم و گوش بسته اطاعت امر کردیم حالا این مشکلات پیش اومده و نمیتونن با خودشون کنار بیان و یا اینکه ما رو آدم حساب نمیکنن . . .

بیشتر از این لازم به توضیح نیست . . . از همه دوستان هم تشکر میکنم و دستشونو میبوسم

redlove
07-20-2009, 11:06 AM
<!-- / icon and title --><!-- message -->
آرش عزیز حسین آقا کریم عزیز آقای آروجلو ستاره جان نیلوفر عزیز

من اشتباه کردم از همتون عذر خواهی می کنم دست همتونو می بوسم من اشتباه کردم

کاربرهای محترم منو ببخشید که انتقاد پیشنهاد دادم نمی دونستم به چالش کشیده میشه

منو ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم حرفام فقط در حد انتقاد

ببخشید منو عیدتون مبارک
<!-- / message --><!-- sig -->

mohammad
07-20-2009, 11:22 AM
واقعا متاسفم واسه .....
نمیدونستم تا این حد میشه رنگ سبز و قهوه ای کرد
همه موفق باشین

victor007
07-20-2009, 11:28 AM
ممنون از شفاف سازی نسبی ولی من مشکل را از نبود قانون اختیارات مدیران میدونم که آیا مدیران میتوانند مدیری را برکنار کنند که کمکار است؟ کم کار به چه مفهومی است؟ مدیر میتواند کم کار شود؟ آیا مدیر ارشد میتواند نظر همه مدیران را وتو کند؟
این ها همه وقتی مبهم باشد دلخوری دیکتاتوری تک روی کم کاری و... پیش میآورد
این نظر من بود دفعات قبل هم به الزام وجود قانون اشاره کرده بودم شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه قانونی تدوین شود و به رای گذاشته شود
خوشحال میشوم که بقیه در مورد این نظر ، نظر دهند

کریم(پژمان)
07-20-2009, 11:33 AM
ممنون از شفاف سازی نسبی ولی من مشکل را از نبود قانون اختیارات مدیران میدونم که آیا مدیران میتوانند مدیری را برکنار کنند که کمکار است؟ کم کار به چه مفهومی است؟ مدیر میتواند کم کار شود؟ آیا مدیر ارشد میتواند نظر همه مدیران را وتو کند؟
این ها همه وقتی مبهم باشد دلخوری دیکتاتوری تک روی کم کاری و... پیش میآورد
این نظر من بود دفعات قبل هم به الزام وجود قانون اشاره کرده بودم شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه قانونی تدوین شود و به رای گذاشته شود
خوشحال میشوم که بقیه در مورد این نظر ، نظر دهند

وقتی یه جایی به هم میریزه و بی نظمی توش موج میزنه همه میرن سراغ مدیر ارشد نه معاوناش پس اون حق داره که به معاوناش تذکر بده یا عوض کنه

nazari
07-20-2009, 11:34 AM
ما قانونمون رو مبناش رو گذاشتیم صمیمیت . . . البته با شرایط فعلی شخصا دلم شکست و یا بهتر بگم انگیزه ای برام نموند . . . که حتی به فکر تعطیل کردن انجمن افتادم . . . اما هم اکنون در خدمت شما هستم و تا ساعاتی دیگه پس از مشورت با یکی از دوستام در مورد پذیرش یا عدم پذیرش استعفای مدیران داخلی انجمن به کارها ادامه میدیم .

victor007
07-20-2009, 11:41 AM
از پاسختون ممنونم ولیمنظور من یک قانون شفاف بود. ثمره قانون بر اساس صمیمیت ترکوی دیکتاتوری و کم کاری و دلخوری بود همه ابتدا دوست بودند ولی وقتی کسی نداند دقیقا اختیارات من چیست و من کاری انجام دهم سو برداشت میکند حمل بر دیکتاتوری میکند در یک بحران دیگر اگر یادتان باشد من پیوشته به قانون اشاره میکردم آن وقت مساله حل شد ولی قانونی در مورد مدیران موحود نیست و این ریشه مشکلات است اگر دوست دارید قانونی ایجاد کنید با مشارکت همه از همه کمک بخواهید آن را به رای بگذارید و بعد خواهید دید صمیمیت همراه با قانون شفاف معجزه حواهد کرد. میتوانید انجمن را تعطیل کنید و همه صمیمیت ها را به تلخی پایان دهید ولی به نظرم هنوز دیر نیست

mohammad
07-20-2009, 11:43 AM
قانونتونو یه جای محکم بنویسین تا همه بدونن چی به چیه

لطفا

victor007
07-20-2009, 11:50 AM
اوستای عزیز 100 درصد موافقم قانونی وجود ندارد که این مشکلات پیش میاد باید یه قانونه دقیق برای اختیارات مدیران حداقل ندوین بشه

mohammad
07-20-2009, 11:57 AM
اخه مشکلات از اینجا آب میخوره
روابط واقعا جای ضوابط رو گرفته ........به کسی بر نخوره

victor007
07-20-2009, 12:09 PM
ضوابطی وجود نداره آخه مشکل همینجاست

رهایی
07-20-2009, 01:46 PM
دوستان عزیز
اصلا قصد ندارم انجمن متشنج کنم
ولی اینارو نگم پشست سرم کلی حرف میمونه و تو گویی همه مشکلان از ما بود و آقای نظری کاری نکرد
شاید از دیده خیلی ها نکرد
من هم آخرین شفاف سازی و میکنم
چون دیگه همه چیز اینجا رو شده
کوروش برای من خیلی عزیزه
مثله برادرم دوسش دارم
یه جلسه گذاتیم ما
البته من در باره بر کناری غروب پوش هیچ نظری ندادم چون در حیطه اختیارات من نبوده
کریم که مدیر اصلی بخش داخلی بود از کار های غروب پوش راضی نبود
بر کنار شد
ما همگی احمد را پیشنهاد دادیم
یعد آقای نظری اومدن بدون در نظر گرفتن غرور کوروش و تصمیمیش در بین کاربران این تصمیم و نقض کردن
نمیگم کاره غلطی بود
ولی میشد به طور خصوصی بیان شود
من برای این مسائل استعفا نداده بودم
برای نامهربانی ها دادم
که در آخر هم با برخورد سرد اقای نظری مواجه شدم
گفتند:بروید...انجمن به فرد نیست...همه در یک سطح هستید...استعفا بدهید....حتی خودشون برامون تایپیک زدند
الان هم مشکلی نیست
میرویم تا شما با غزاله ها انجمن و اداره کنین
دوستان ای دی منو از کسایی که دارن بگیرن
اگر ما دوباره فضای دوستانه ای به جود آوردیم خوشحال میشیم این جمع با همین صمیمیت و نشاط در اونجا داشته باشیم
قربون همه شما
سید آرش کامران

rezi perspolisi
07-20-2009, 04:53 PM
ارش تو رو خدا برگرد هر کی ناراحته بره اگه شما خوبا برید دیگه از این انجمن چی میمونه؟؟؟!!!!