PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار داغ از آخرین تحولات پیش فصل یووه

Amir_Beckham
07-22-2009, 11:28 AM
ترزگه با هیچ بازیکنی مبادله نخواهد شد

آنتونیو کالیندو مدیر برنامه های دیوید ترزگه اعلام کرد در صورتی که این بازیکن بخواهد یووه را ترک کند با هیچ بازیکنی مبادله نخواهد شد...

http://i.media.goal.com/g/50817_news.jpg

دیوید ترزگه از سال 2000 که به یوونتوس پیوست یکی از بهترین مهاجمان این تیم بوده و همچنین بهترین گلزن خارجی بینکونری لقب گرفته است.
چندین سال است در مهلت نقل و انتقالات تابستانی شایعه رفتن این مهاجم از یووه به گوش می رسد و این تابستان هم به همین منوال بوده است.در حالی که یووه به دنبال یک مدافع است و میلان که از جذب لوئیس فابیانو نا امید شده خواهان یک مهاجم گفته می شود ترزگه می تواند با ماسیمو ادو مدافع میلان مبادله شود اما آنتونیو کالیندو مدیر برنامه های ترزگه معتقد است این بازیکن مستحق بیشتر از این است که با یک بازیکن دیگر در حد و اندازه های ادو مبادله شود.
کالیندو در گفتگو با SportItalia می گوید :"اگر تیمی ترزگه را می خواهد باید پول آن را پرداخت کند ، نه اینکه او را با بازیکن دیگری مبادله کند."ترگه برای روسونری بعد از لوئیس فابیانو در اولویت دوم قرار دارد و در صورتی که این تیم نتواند مهاجم برزیلی سویا را جذب کند تلاش خود را برای جذب ترزگه افزایش خواهد داد.

armin_perspolis
07-23-2009, 03:48 PM
فیلیپه ملو و دیگو هم به یوونتوس اومدن !!!

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:14 PM
سرنوست دیوید بستگی به یووه دارد http://img.juventus.ir/news/trezeguetnew.jpg
شایعات هر روز شنیده میشود، دنیای فوتبال را دنیایی از شایعات غرق خود کرده و ما هواداران فوتبال هر روز بخشی از شایعات را می شنویم و می بینیم، تقریبا به شایعات و شنیدن اخبار ضد و نقیض عادت کرده ایم. امروز بار دیگر خبر ترک باشگاه توسط دیوید ترزگه مطرح شد، شایعه و یا خبری که طی روزهای اخیر با تمایل ترزگل به میلانی شدن و یا تمایل روسونری به خرید این مهاجم قوت گرفت.
صبح امروز منابع خبری سرزمین چکمه ای نوشتند که سرنوست ترزگه به یوونتوس بستگی دارد. این خبر در حالی منتشر می شود که انتونیو کالندو مدیر برنامه های دیوید ترزگه گفت: باید بگویم دیوید یک قرارداد دو ساله با بیانکونری دارد و این مسئله نخستین موضوعی ست که دیوید به ان فکر می کند، لئوناردو شدیدا ابراز تمایل کرده تا دیوید را جذب نماید، او حتی مورد توجه اینتر قرار گرفت. گالیانی اظهار داشت که نظر و تصمیم ما بستگی به دیوید دارد که می خواهد در یووه بماند.
اما وی ادامه داد که میلانی ها ترزگه را دو الی سه سال پیش می خواستند و بارها تمایل خود را برای جذب وی اعلام کرده بودند با این حال ارزش این بازیکن 10 میلیون یوروست و دراین خصوص باید با دیوید مستقیما صحبت کند زیرا بر این باور است که دیوید تمایل به ماندن دارد و کلیه مسائل را با سکو بررسی کرده است. به هر ترتیب دیوید باید در خصوص اینده تصمیم بگیرد و یووه او را باید در لیست نقل و انتقالات قرار دهد. او بازیکن بزرگی ست و باشگاه های بزرگی خواهم وی هستند میلان نیز تیمی معتبر است اما دیوید تصمیم خود را گرفته و تاکید می کنم در حال حاضر تیم دیگری وجود ندارد.

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:14 PM
http://img.juventus.ir/news/buffonnew.jpg

سرحال و آماده برای جام دوستی
1 مرداد 1388
اردوی تابستاتی به منطقه پینتزولو به اتمام رسید، اردویی که چند سالی ست تبدیل به رسم ویژه تابستانی بانوی پیر شده و با استقبال گرم بازیکنان و هواداران مواجه شده است. شاگردان چیرو اردو و تمرین مناسب و مفیدی را پشت سر گذاشتند، به نظر می رسد این گروه اهسته اهسته فرم لازم را به دست می اورند تا در اینده در جام دوستی به میزبانی سویا با قدرت و فرمی ایده ال حاضر شوند و مربیان توان ارزیابی کامل را بر تیم داشته باشند.

جیجی بوفون که برای سال اینده برنامه ها و اهداف زیادی از جمله حضور موفق درکنار یووه و شرکت در جام جهانی دارد از اردوی پینتزولو شدیدا ابراز رضایت کرد و گفت: احساس بسیار خوبی دارم، ممنونم از مسولین و مجموعه که بسیار خوب کار کردند و تیم بار دیگر قدرت خود را بازیافت. در این لحظه پیروزی ما قطعی نشده اما خواسته های بسیار زیادی داریم و باید بهتر و بیشتر تمرین کنیم و نتایج را از ان خود نماییم و نتایج خریدها و برنامه های باشگاه را حفظ نماییم. در حال حاضر تنها باید به تمرین فکر کنیم، پس از این مرحله می توانیم انچکه می خواهیم را به دست بیاوریم.

بوفون که پس از برگزاری سه دیدار دوستانه برابر چیسکو، نانسی و وینچنتزا خود را اماده رویارویی برابر سویا میزبان مسابقات جام صلح و دوستی می کند معتقد است، میزبان می کوشد تا نمایشی زیبا را ارائه دهد و این رقابت ها فرصتی ست تا یووه رشد و قدرت خود را نشان دهد و سرانجام گروه شاهد حضور دیه گو در ترکیب خواهد بود، بازیکنی که کیفیت و تکنیک بالایی دارد.

جیجی در خصوص نخستین جلسه تمرینی دیه گو گفت: روش خاصی را برای دیدن او نداشتم، وی می توانست مانند پسران جوان صحبت کند و با انگیزه راهی گروه شد، شخصی مانند او می توانند به راحتی کیفیت بالای خود را نشان دهد.

سنگربان ملی پوس بیانکونری در پاسخ به این سوال که ایا یووه می تواند دوئلی برابر اینتر داشته باشد تاکید کرد و در واکنش به حضور اتوئو و رسیدن به رویاهایش اظهار داشت: بازیکنی مانند اتوئو طی این سال ها به انچکه خواسته دست یافته و پیروزی های بزرگی را کسب کرده و پیوستن به اینتر نمی تواند پایان رویاهای او باشد.

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:15 PM
http://juventus.ir/img/news/player/amauri/amauri4.jpg

بابت اشتباهم متاسفم 1 مرداد 1388
از اخراج خود در دیدار برابر وینچنتزا بسیار ناراحت به نظر می رسد و در نخستین اظهاراتش به این مسئله اشاره می کند و می گوید: من واقعا از اخراجم برابر وینجنتزا بسیار ناراحت و متاسفم. این اشتباه من در عملکرد تیم تاثیر داشت و اثرش کاملا دیده شد. از مجموعه، مدیران، مربی و هم تیمی ها و بازیکنان عذر می خواهم و امیدوارم چنین صحنه ای دیگر تکرار نشود. اما امائوری به اینده یووه امیدوار است. " در این لحظات تمرینات بسیار خوبی را پشت سر می گذاریم، روش تمرینات بدنسازی اثری مهم در توانایی تیم خواهد گذاشت. "

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:15 PM
بوفون خوشبین به جام صلح

سنگربان تیم ملی ایتالیا امیدهای زیادی دارد که تیم باشگاهی اش بتواند در رقابتهای جام صلح که از جمعه آغاز خواهد شد، خوش بدرخشد.

سایت گل: احساسات جی جی بوفون،سنگربان با تجربه یوونتوس به او می گوید که بینکونری عملکرد موفقیت آمیزی در رقابتهای جام صلح از خود به نمایش خواهد گذاشت. آنها جمعه شب در اولین دیدارش در این رقابتها در استادیو الیمپیکو به مصاف الاهلی خواهد رفت.

بوفون پیش از خروج از ایتالیا به مقصد اسپانیا گفت:« به خاطر تمرینات سنگین، احساس بسیارخوبی دارم. ما به خوبی به قدرتمان افزوده ایم ولی تنها این برای پیروزی ما کافی نیست.رقبای زیادی داریم و باید واقعا سخت کوش باشیم تا بتوانیم به نتایج مطلوب دست بیابیم.»
اخبار گویای آن است که ساموئل اتوئو، ستاره بارسا، در راه پیوستن به اینتر، رقیب سرسخت بینکونری است و بوفون توانایی های ستاره کامرونی را تحسین کرده است. بوفون در مورد اتوئو گفت:« اتوئو یک قهرمان است. او در سالهای اخیر گلهای زیادی را به ثمر رسانده و موفقیتهای زیادی را برای بارسا به ارمغان آورده است.»

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:16 PM
http://img.juventus.ir/news/ferrara4.jpg
ازمونی بزرگ و مفید برای یووه
1 مرداد 1388
یوونتوس دوران جدید خود را اغاز کرده و تمرین جدی بیانکونری شروع شده، این تیم به دنبال حضوری مقتدرانه در جام دوستی ست، رقابتی که در نخستین دیدار بیانکونری به دیدار میزبان سویا خواهد رفت. چیرو فرارا به خوبی از اهمیت این جام و نمایشی جذاب از تیمش اگاه است بنابر این تیم و شاگردانش را اماده رقابتی دوستانه و پراهمیت می کند.

یک ازمون و تست بسیار مفیدی خواهد بود. ملی پوشان و سایر مهره هایمان را در اختیار خواهیم داشت. روز گذشته لگروتالیه به تیم اضافه شد، جووینکو و ملو نیز همین طور، این سه مهره ارزشمند و بزرگی برای ما هستند. در حال حاضر کلیه بازیکنان تیم اماده اند و حضور و نشان دادن توانایی هر یک از مهره ها دلیلی مهم برای نمایش مطلوب یووه محسوب می شود و خواسته انان که می خواهند بهترین نتایج را کسب کنند نشان از رشد بیش از حد انان دارد.

مربی یووه به بازیکنان تازه واردش اشاره کرد و گفت: ملو باید سخت تلاش کند تا فرم خود را به دست بیاورد، خستگی او از حضور در جام کنفدراسیون ها رفع شده و منتظر هستیم تا ملو دیگری را در ترکیب ببینیم. دیه گو و کاناوارو نیز به همین ترتیب، بسیاری از یوونتوسی ها منتظر انها هستند. نخستین سال بیانکونری بودن می تواند دشواری های خود را داشته باشد و من انتقادی را نسبت به تازه واردها قائل نیستم زیرا انان باید با شرایط عادت کنند، البته در خصوص کاناوارو این شرایط وجود ندارد، او به خوبی فضا را می شناسد اما دیه گو و ملو باید کمی صبر داشته باشند. وی از امروز تمرین با توپ را اغاز کرد.

فرارا معتقد است یووه در این جام نیاز ندارد در تمام لحظات حمله کنیم زیرا جام دشواری را پیشروی دارند و امیدوارند به مراحل بعدی راه یابند. وی علت عدم دعوت از کریستین پولسن در این تورنمنت را اینگونه توصیف کرد: او در طول تمرینات بدنسازی مانند یک بازیکن بزرگ و حرفه پشت سرگذاشت، با او صحبت کردیم. باید در خصوص بازی در جام جهانی کمی فکر کند بنابر این یک تکنیک و روش خاص را انتخاب کرد، او در تورینو می ماند و به تمرینات خود ادامه می دهد تا در برگشت به گروه بپیوندد.

از او در خصوص کاسرس سوال کردند که ایا او در حال حاضر بازیکن یوونتوس نیست ؟ این مسئله را نمی دانم البته این جمله را به زبان اسپانیایی بیان کرد و در ادامه به سخنان جدی خود ادامه داد و افزود: سویا تیم بسیار خوبی ست و چند روز پیش دیدار دوستانه این تیم را مشاهده کردم، شناخت خوبی از این تیم دارم و می دانم که ازمون بسیار مهمی را پیشروی خواهیم داشت.

چیرو تاکید کرد که علاقه مند است در دیدار نیمه نهایی برابر رئال به میدان رود " دوست دارم و برای من خوش ایند است، می خواهم بگویم که ما پیروز خواهیم شد. " البته نمی خواهم فردا در روزنامه ها بخوانم که رئال را می خواهم. مهم این ست که ما بسیار خوب کار کردیم و به دنبال رسیدن به تعادل و هماهنگی هستیم.

دیدارهای دوستانه برابر چیسکو، نانسی و وینچنتزو موضوع بعدی ست. گروه به
دنبال پیشرفت و بهتر شدن است ، باید به نتایج مثبت و بزرگ فکر کنیم اما این جمله پایه و اساس فصل نخواهد بود زیرا به تو کمک خواهم کرد تا بهتر و جدی تر کار کنی و به نتیجه برسی.

وی در پایان از گذراندن اردوی تابستانی پینتزولو ابراز رضایت کرد و تمرینات بدنسازی تیم را بسیار مطلوب توصیف و تاکید کرد رقابت برابر رقبا در جام دوستی تجربه جدیدیست و حضور برابر تیم های گمنام مانند حریف کره ای که شناخت اندکی از این تیم دارد می تواند هیجان خاص خود را داشته باشد

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:16 PM
http://img.juventus.ir/news/alexnewsnew.jpg
می خواهیم و می توانیم پیشرفت کنیم
1 مرداد 1388
در کلیه دیدارها چه رقابت های دوستانه و چه مسابقات رسمی باید به دنبال بهترین نتیجه و پیروزی باشیم. این نخستین نکته ای ست که از سخنان الکس دل پیرو می توان برداشت کرد، کاپیتان به رشد و پیشرفت تیم امیدوار است و اعتقاد راسخ به این مسئله دارد که بانوی پیر توانایی رسیدن به کلیه خواسته های خود را دارد.
دل پیرو تاکید می کند به دنبال پیشرفتیم و می کوشیم به بالاترین شرایط دست یابیم.

الکس که در دیدارهای دوستانه بانوی پیر را همراهی کرد خود را برای همراهی یوونتوس در جام دوستی اماده می کند و مطمئا در تلاش است تا با امادگی کامل در ترکیت تیم حاضر شود. " می خواهیم تا پایان راه ادامه دهیم، جایزه برای تیمی که بسیار قدرتمند و زیبا نمایش دهد کنار گذاشته شده است. "

شماره ده یووه در خصوص رقابت با اینتر و از دست دادن زلاتان نیز می گوید: با فروش ابراهیموویچ اینتر و رقابت های ایتالیا یک بازیکن بزرگ خود را از دست داد اما انها مهره دیگری را جذب می کنند، اتوئو در میان بازیکنان قدرتمند قرار دارد.

I AM LEGEND
07-24-2009, 05:17 PM
حميد‌زيچ: در بوندس‌ليگا به فوتبالم خاتمه مي‌دهم http://media.farsnews.com/Media/8601/Images/jpg/A0280/A0280765.jpg
بازيكن بوسنيايي تيم يوونتوس‌ ايتاليا گفت: دوست دارم به دوران فوتبالم، در بوندس‌ليگا خاتمه دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسن سالي‌حميد‌زيچ اظهار داشت: سال‌ها قبل فعاليتم را در اين رشته ورزشي در آلمان شروع كردم و مايلم در همان جا نيز، به كارم خاتمه دهم.
اين بازيكن 32 ساله كه دو فصل قبل از تيم بايرن‌ جدا شد و به يوونتوس آمد، افزود: در اين تيم موقعيت خوبي دارم و راحت هستم؛ اما هدف من، اين است زماني بار ديگر به بوندس‌ليگا بازگشته و به كار خود در آنجا پايان دهم.
حميدزيچ در سال 1995 به طور جدي نام خود را در اين رشته از طريق تيم هامبورگ آلمان مطرح كرد. كاپيتان كنوني تيم ملي بوسني‌هرزگوين كه سابقه 43 بازي براي آن را دارد، پس از سه فصل حضور در شمال آلمان، راهي بايرن‌مونيخ شد و به مدت 9 سال براي اين تيم 234 بازي كرد و30 گل نيز به ثمر رساند.
وي تلاش مي‌كند پس از اتمام قراردادش با يوونتوس در سال آينده بخت حضور مجدد در آلمان را بيابد.

Amir_Beckham
07-26-2009, 04:20 AM
یاکوئینتا: جام صلح را می خواهیم

مهاجم بیونکونری معتقد است تیم او می تواند قهرمان این تورنمنت دوستانه باشد

http://i.media.goal.com/g/33082_news.jpg

وینچنتزو یاکوئینتا مهاجم یوونتوس می گوید که تیمش قادر است فاتح رقابتهای جام صلح شود. یوونتوس شروع خوبی در این تورنمنت دوستانه داشت و جمعه شب توانست سویا را با نتیجه دوبریک شکست دهد. یاکوئینتنا معتقد است که یووه می تواند حتی درصورت رویارویی با رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی این مسابقات، فاتح این تورنمنت لقب گیرد.
یاکوئینتا به گل.کام ایتالیا گفت:" ما برای قهرمانی اینجا هستیم. اگر ما با رئال مادرید بازی کنیم، بازهم برای برد و راهیابی به فینال خواهیم جنگید. این بازیها همیشه مهم بوده اند و ما می خواهیم نمایش خوبی داشته باشیم. تیم ما همچنان درانتظار دیه گو است و می توانیم با چند سیستم گوناگون به میدان رویم." بینکونری در دومین بازی خود در گروه اول این مسابقات روز سه شنبه به مصاف حریف کره ای خود سونگنام خواهند شتافت

Amir_Beckham
07-26-2009, 07:10 PM
دیه گو:25 میلیون می ارزم

ستاره جدید باشگاه یوونتوس معتقد است که ارزش پرداخت 25 میلیون یورو برای خریداری او از وردربرمن را داشته است.

http://i.media.goal.com/g/52370_news.jpg

دیه گو هنوز در ترکیب یووه به میدان نرفته است.چرا که در اولین دیدار یووه در رقابتهای جام صلح ، هنوز به آمادگی لازم برای رویارویی با سویا نرسیده بود.او بی صبرانه منتظر است تا اولین حضورش در پیراهن بینکونری تجربه کند. این ستاره برزیلی با قراردادی 25 میلیون یورویی از وردربرمن به یووه پیوست و دیه گو در گفت و گو با گاتزتادلوسپورت، اعلام کرد که شایسته دریافت این وجه را داشته است.

دیه گو در این رابطه گفته:«فکر می کنم ارزش این پول را دارم. برای تمام چیزهایی که در مورد من در اروپا شنیده می شود،فکر می کنم بتوانم توانایی هایم را در یووه به نمایش بگذارم.هدفم این است که به زودی به یکی از ستاره هیا فوتبال ایتالیا تبدیل شوم.»

البته او امیدهای زیادی دارد تا در ترکیب تیم ملی برزیل نیز به کار گرفته شود، تیمی که کاکا را در پست اختصاصی او در اختیار دارد. دیه گو در این رابطه گفته:« من بازیکن برتری هستم و در این مورد فکر می کنم که ارزش پولی که برای خریدم پرداخت شده است را دارم.در تیم ملی کشورم هم گزینه های مختلفی وجود دارد. می خواهم بار دیگر به ترکیب تیم ملی برزیل بازگردم ولی می بایست برای رسیدن به این هدف،در یووه خوش بدرخشم. می خواهم بار دیگر در ترکیب تیم ملی برزیل باشم و هیچ چیز مرا به این اندازه خوشحال نخواهد کرد.»

Amir_Beckham
07-27-2009, 02:13 PM
فرارا: عاشق یوونتوس جدید هستم

مربی یوونتوس گفته تیمش می‌خواهد برنده جام صلح شود.

http://i.media.goal.com/g/49385_news.jpg

چیرو فرارا، پس از پیروزی دو بر یک تیمش در جام صلح مقابل سویا حس خوبی از پیشرفت تیمش دارد. او در مصاحبه‌ای با کوریره دلو اسپورت گفته است: «این پیروزی اعتماد به نفس ما را افزایش داد. پیروزی به شما کمک می‌کند با آرامش بیشتری کار کنید و شوق به پیش رفتن را داشته باشید. باید اضافه کنم که ما سویا را بردیم که تیمی بزرگ در اروپا است.»

فرارا درباره بازی بعدی تیمش می‌گوید: «باید با سئونگنام ایلهوا بازی کنیم. بازی این تیم کره‌ای را شخصا به نظاره خواهم نشست. باید به همه تیم‌ها احترام بگذاریم. می‌خواهم مقابل هر تیمی سخت بکوشیم چون ممکن است به آسانی پیروزی مقابل سویا را از دست بدهیم. ما آمده‌ایم تا برنده جام صلح شویم. برای این کار پیروزی بر کریستیانو رونالدو و دوستانش جالب خواهد بود. من از نحوه پیشرفت تیمم بسیار خوشحالم و این روند را بسیار دوست دارم، اما پیروزی رویاروی رئال مادرید روحیه ما را بسیار بالا خواهد برد.»