توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دسته جمعی در استادیوم
khafan.boy
07-24-2009, 03:55 PM
با اینکه پارسال مهرۀ زیادی نداشتیمو کل فصل مصدوم داشتیم دوم شدیم.....چه برسه به اینکه الان دوباره به اوج برگشتیم.......بارسا وای به حالت.....
Masoud
08-26-2009, 05:41 PM
بازی با صبا اولین بازی این فصل هست که میزبانیم
و فکر میکنم با توجه به ساعت خوبش 50-60 هزار نفری برن
بچه های ما کیا میرن ؟
RED STORM
08-26-2009, 08:08 PM
من که شمالم(آره دقیقا درست حدس زدید میخواستم بگم دارم میرم شمال:4:)
هر کی میره جای منم تشویق کنه
مسعود مگه خودت نمیری؟
AmiR TiFo36
08-26-2009, 09:09 PM
به به
بازم پرسپوليس و اسناديوم و روز تعطيل و جمعيت 80هزار نفري...
من پايه كامل استاديومم.ميخوام اينجا ركورد استد رفتن رو بزنم
راستي با پيرهن سبز نيايد راتون نميدن
مسعود كجا ميشيني؟ 22؟
شايد بيام ببينمت...ولي دلم نمياد از 36 دل بكنم
Masoud
08-26-2009, 09:56 PM
خدا کنه 80 تا بیاد امیر ولی من چشم اب نمیخوره
پارسال رو کلا 6-7 بار استادیوم نرفتم ولی 3 فصل قبلش رو تمام بازیهای تهران رو رفتم و امسالم کمی فکر میکنم اینطور شه که البته جز بدبختی استادیوم چیزی نداره.گرما سرما بارون افتاب برف ...... و قدر ندونستن یه سری بازیکن !!!!
اگه برم احتمالا 22 هستم . ضمن اینکه 36 امسال دعوا زیاد داره مخصوصا بازیهای اول چون تو باقی جایگاه ها 2 دستگی هست ولی 36 امسال 3 دسته هستن.پرسپولیسی - پروینی - هدایتیی
خدا به دادتون برسه ولی امیدوارم امسال مثل پارسال رو سکوها پول جابه جا نشه و ضربه نخوریم
Karim
08-27-2009, 02:09 AM
من که به هیچ وجه حالو حوصله و وقت دیدن بازیها رو ندارم...
اما وقتی شنیدم بازی روانداختن جمعه خوشحال شدم بعدازمدتها بازی رو میتونم ببینم اون هم ازنزدیک...
برام فرقی نمیکنه کجا باشم وکجا بشینم فقط جاش خوب باشه بازی رو ببینم به خوبی...
احتمالا هم بایکی ازهمسایگان محل کار میرم...
Karim
08-29-2009, 01:42 AM
سلام...بعدازکلی کلنجار رفتن با خودم،خودم رو راضی کردم ورفتم استادیوم...آخرین باری که بازی پرسپولیس رو رفتم استادیوم وبعدازاون بازیهای پرسپولیس رو ندیدم بازی با بنیادکار بود..خدامیدونه چقدرگریه کردم اون روز...
ساعت 8:45 دقیقه رسیدم استادیوم...لباس سبزها رو راه نمیدادن...
تمام جایگاه ها صندلیهاشون کامل بود برخلاف پارسال(تعداددقیقشون 37000)
جایگاه 26 نشستم..جایگاه خوبی نیست..درگیری زیادداره...
جایگاه 34تا36 معرکه بود...صدای تشویقشون کر کننده بود وقتی یاحسین میگفتن ویا شعار معروف "قسم به اسم پرسپولیس"رو سرمیدادند...
تماشاگرا سنگ تموم گذاشتند خدایی...
توجایگاه 25 شیث رضایی به شدت تشویق شد دقایقی...
نکته قابل توجه بازی نشون دادن بیش ازحد تماشاگرا بود تا تلقین بشه به ملت که همه شادن...هیچ مشکلی ندارن...
به بازی تاخیری صبا واکنش نشون میدادند...
بادامکی رو اعصابمون راه میرفت...
اسکوربرد ورزشگاه کلی مشکل داشت...ازبرفکی بودنش گرفته تا کج وکوله بودنش ونصفه بودن تصویرش...صحنه اهسته هم پخش نمیکردن...
بعداززدن گل تماشاگرا پدر ارشاد یوسفی رو دراوردن...خیلی هم خوشحالی کردن...
توجایگاه 34 موقع قرائت قران جرات کردند و پرچم 3.4متری سبز رو برای 1دقیقه به اهتزاردرآوردن!سریع هم جمعش کردند خودشون...
یکی ازبزرگترین پرچمها که حدودا 10 در10متر بود هم توجایگاه 30 و31 پهن شده بود...
بعدازبازی درگیر یکه شروع شد فحاشی تماشاگرا به صبا هم شروع شد...
-----------------
برگشتنی سوار اتوبوس شدم...طبق معمول ساندیس دادند...داشتم ساندیسه رو میخوردم(یا مینوشیدم!)تودلم گفتم عجب ساندیس پرتقال خوشمزه ای.
برگردوندم ساندیس رو دیدم روش نوشته:نوشابه بدون گاز چندمیوه:24:
Spring_red
09-12-2009, 02:56 PM
چه حالی میکنین شما داداشا ما که نمیتونیم بریم استادیوم حیف شد
باید حسرتشو بخوریم دیگه
اشکالی نداره همین که پای تلویزیون میشینیم خودش غنیمته
redboy2atishe
09-12-2009, 04:11 PM
وای از اون بازی نحس............
بازی با بنیود کور و میگم....
اون بازی فهمیدم ریوالدو چقد اشغاله......
هوووووووووووووووووو
اقا مام دستمون از استادیوم کوتاه شد . وقتی که بودم خدائی تا جائی
که می تونستم می رفتم تو برف و بارونشم مهم نبود. اخریشم بازی با بنیود بود...
اما جون بچه هاتون هر کی می تونه پرسپولیسو تنها نذاره.باالاخص تو این 5تا بازی
به جایگاه 25هم که رسیدید یه یاد کوچولو هم از ما بکنید...
یاد شعارا به خیر.شب تاره.............پرسپولیس قهرمان میشه... محسنه رفت وبرگشت...
سرور هر چی گلزنه....
موجای مکزیکی...
ایشاله هر وقت ازش میاید بیرون بخونید:امشب شبه............
red girl
10-06-2009, 05:16 PM
کسی نمیره استادیوم؟؟؟؟؟؟
pesarjonoob
10-11-2009, 11:42 PM
قراره سال دیگه تیم مارو بیارن ازادی بازی پرسپولیس استقلال .(داربی) برای اینکه تیم ما یک اردو دارایم انزلی گفتن اول میریم بازی میبینیم بعد میریم انزلی .ولی یک خواهش از برادران تهرانی تیمو رها نکن که نمیدونم بخاط اینکه انروز باخت اورده و... فقط برن ازادی تیمو تشویق کنند .به امید پیروزیه پرسپولیس در لیگ
نازنين
10-11-2009, 11:50 PM
حالا ما رو هم جاي پسر جا بزنيد ببريد مگه چي ميشه!!!!!!!!
RED STORM
10-11-2009, 11:52 PM
فیلم آفسایدو دیدی؟
اگه بگیرنت فقط یکم ارشادت میکنن:4:
نازنين
10-12-2009, 12:00 AM
نه نديدم ....... ولي گناه داررررررررررررررررم !!!!!!!! منم مي خوام برم آزادي!!!!! تازشم من خيلي زبلم حريف من نميشن!!!!!!!
Karim
10-12-2009, 12:29 AM
شما تشریف ببرید،زبلیتون رو هم باخودتون ببرین!باقی ماجرا رو تجربه کنید
shayan love red
11-06-2009, 05:43 PM
بریم .......:khalal:
من بعد چند وقت دوباره با استادیوم اشتی کردم !! :4:
این باخت ها و مساوی های پشت سر هم اعصابم رو خورد کرده بود ! چند وقت نرفتم ورزشگاه !
اما بازی با ابومسلم رفتم !
کریم جوووووون هم2تا گل کاشت :8: ( خودت گلی کریم باقری جوووووون :گل: )
babak red
11-12-2009, 10:07 AM
اخه خیلی حیف شد.کاش منم تهرانی بودم وباشماهامیومدم
*rana*
11-12-2009, 12:57 PM
منم ببرين.من سريع مي دوم اگه خواستن بگيرن مشكلي نيست زود فرار ميكنم.منم ببرين ديگه
red girl
11-23-2009, 08:23 PM
http://www.myup.ir/images/5jte0rp3afuf5s3pfmgq.png
کسی نمیره؟! 50% خیلی عالیه
HitboY
11-24-2009, 03:04 PM
الان همه ديگه تنبل شدن.كم پيداميشه كسي كه بره استاديم ولي من ميرم.شما ها نمياين؟
red girl
11-24-2009, 05:11 PM
چرا ما هم میایم..
حتما میایم
HitboY
11-24-2009, 09:45 PM
اميدواريم .
RED-TNT
01-14-2010, 10:53 AM
بازی استقلول با تراکتور من میرم استادیوم تراکتور تشویق کنم
هرکی میخواد بیاد
ali_karimi
01-14-2010, 02:54 PM
حیف که فعلا اصفهانم واگر نه باهم میرفتیم.....
نازنين
01-14-2010, 07:15 PM
اگر پسر بودم نميرفتم ورزشگاه... چون دلم نمي خواد آقاي ديكتاتور كنار زمين باشه ! عقاب نباشه!!!!!
babak red
01-14-2010, 07:47 PM
من عمرابرم تراکتوررو تشویق کنم
تراکتور هم درسته قرمزه ولی تماشاگراش کری میخونن واسه پرسپولیس
حالم از استقلال و تراکتور وسپاهان به هم میخوره
تا یه بار میرن صدر جدول سریع شروع میکنن به کری خوندن
نازنين
01-14-2010, 08:03 PM
اگر پسر بودم نمي رفتمممممممممممممممممم
چون ديكتاتور هست عقاب نيست.....!!:-"
red girl
01-14-2010, 08:05 PM
اگر پسر بودم نمي رفتمممممممممممممممممم
چون ديكتاتور هست عقاب نيست.....!!:-"
بله خوب عاشق نام شدن همینه دیگه .. پرسپولیسم کشک !!
red girl
01-14-2010, 08:06 PM
حیف که فعلا اصفهانم واگر نه باهم میرفتیم.....
بازی که بوشهره ...
نازنين
01-14-2010, 08:08 PM
آيدا من نظر خودم رو گفتم......!
ali_karimi
01-14-2010, 08:11 PM
بازی که بوشهره ...
مگه من گفتم تهرانه!!!!!!!!!!!!!
red girl
01-14-2010, 08:13 PM
آيدا من نظر خودم رو گفتم......!
کاملا برام محترمه . قصد بی احترامی نداشتم . عکس العملم رو نشون دادم.
red girl
01-14-2010, 08:15 PM
مگه من گفتم تهرانه!!!!!!!!!!!!!
اخه اون پست بالایی من برا بازی فکر کنم سال 48 بود
گفتم شاید اونو دیدی
---- به هر حال انشاالله که توی بوشهر غریب نباشیم.آمار پرسپولیسیای اونجا رو ندارم.
نازنين
01-14-2010, 08:58 PM
كاملا مشخصه !;)
red girl
01-20-2010, 04:17 PM
بیانیه کانون مشوقین باشگاه پرسپولیس: یاور روزهای سخت پرسپولیس باشیم
جمعه همه خواهیم آمد
کانون مشوقین باشگاه پرسپولیس ضمن حمایت همه جانبه خود از مدیریت - کادر فنی باشگاه و همچنین بازیکنانی که پیراهن محبوب پر طرفدارترین تیم قاره کهن را برتن کرده اند.بار دیگر از حماسه آفرینی هواداران پر شور باشگاه در نظر سنجی رسانه ملی تشکر کرد.
در این بیانیه آمده است :اذعان داریم اگر این نظر سنجی در شرایط بهتری برگزار می شدقطعا در صد بیشتری از آرای به دست آمده مربوط به پرسپولیس بود ولی در حال حاضر وظیفه ای سنگین تر بر دوش ما هواداران افتاده و آنهم حضور حماسی دیگر در ادامه رقابتهای لیگ برتر است. چرا که در شرایط فعلی نتیجه این نظر سنجی پس از آن نتیجه اتفاقی که در بازی با شاهین بوشهر رقم خورد تنها التیام دلهای شکسته هواداران بود و عظمت این خانواده بزرگ را به نمایش گذاشت.لذا توقع ما از هوادارانی که محوریت اصلی باشگاه محبوب خود را تشکیل می دهند این است که با حضور پر رنگ خود در بازیهای آینده و به فراموشی سپردن نتایج گذشته بار دیگر شکوهی بزرگ در عرصه فوتبال ایران بیافرینید
mohsen.8
01-20-2010, 04:38 PM
من اگه ایران بودم از مشهد میامدم تهران واسه بازی بی غیرت نباشین دیگه برین ورزشگاه رو پر کنید.
خیلی حساسه ها
zamara
01-20-2010, 09:43 PM
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0747/A0747787.jpg
بيانيه كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس:
جمعه همه ميآييم
كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس با صدور بيانيهاي از هواداران اين تيم خواست در بازي روز جمعه برابر راهآهن در ورزشگاه آزادي حضور يابند.
كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس با صدور بيانيه اي ضمن حمايت همه جانبه خود از مديريت، كادر فني باشگاه و همچنين بازيكناني كه پيراهن محبوب پر طرفدارترين تيم قاره كهن را برتن كرده اند از حماسه آفريني هواداران پر شور باشگاه، در نظر سنجي رسانه ملي تشكر كرد.
در اين بيانيه آمده است:
"اذعان داريم اگر اين نظر سنجي در شرايط بهتري برگزار مي شد قطعا درصد بيشتري از آراي به دست آمده مربوط به پرسپوليس بود ولي در حال حاضر وظيفه اي سنگين تر بر دوش ما هواداران افتاده و آنهم حضور حماسي ديگر در ادامه رقابت هاي ليگ برتر است.
چرا كه در شرايط فعلي نتيجه اين نظر سنجي پس از آن نتيجه اتفاقي كه در بازي با شاهين بوشهر رقم خورد تنها التيام دل هاي شكسته هواداران بود و عظمت اين خانواده بزرگ را به نمايش گذاشت. لذا توقع ما از هواداراني كه محوريت اصلي باشگاه محبوب خود را تشكيل مي دهند اين است كه با حضور پر رنگ خود در بازي هاي آينده و به فراموشي سپردن نتايج گذشته، بار ديگر شكوهي بزرگ در عرصه فوتبال ايران بيافرينند. "
shayan love red
01-20-2010, 09:51 PM
من که با این اوضاع ! و از همه بدتر بودن علی دایی رو نیمکت اصلا دوست ندارم برم ورزشگاه ... !
red girl
01-20-2010, 09:56 PM
انشاالله که ورزشگاه رو پر کنند .
به امید موفقیت پرسپولیس ..
zamara
01-20-2010, 10:26 PM
من که با این اوضاع ! و از همه بدتر بودن علی دایی رو نیمکت اصلا دوست ندارم برم ورزشگاه ... !
شايان جان بي خيال ديگه بابا جان ، مگه شما ميخواي بري از يك شخص حمايت كني كه اين حرف رو ميزني ؟
هدف پرسپوليسه و بايد بخاطر پرسپوليس هم كه شده همه صندلي هاي آزادي بايد پر بشه .
آيا شما توي نظر سنجي برنامه نود شركت كرديد يا خير؟
اگه شركت كردي بخاطر دايي بود يا بخاطر پرسپوليس ؟ همونطور كه ميدوني منم از دايي دل خوش ندارم ، اما نميشه كه بخاطر دايي تيم و باشگاه محبوب خودم رو تنها بزارم تا رقيب هاي ما فكر كنند كه پرسپوليس هواداراش بي تعصبن و فقط بخاطر نتايج اين تيم شور و هيجان دارند و براي اسم و نام و قدمت و اصالت ابن باشگاه تعصبي ندارند .
اين حرف رو امروز توي يكي از سايت ها يكي از طرفدارهاي تراكتور به من گفت و خداييش حالم گرفته شد.
پس اونايي كه توي تهران هستند اين جمعه حتما به استاديوم برن و به همه ثابت كنند كه پرسپوليس بي دليل پرسپوليس و داراي ميليونها هوادار نيست .
درود و صد درود و هزاران افتخار به باشگاه پرسپوليس پر طرفدار و هوادارن نازنين او
حاتم ایرانی
01-20-2010, 10:32 PM
اگه میتونستم برم میرفتم
شایان برو دیگه
mohsen.8
01-20-2010, 10:57 PM
شیطونه میگه یه بلیت بگیرم پاشم بیام فقط استادیموم
برید دیگه ورزشگاه نامردا
نازنين
01-21-2010, 11:44 AM
گرچه منم از علي دايي خوشم نمياددددددددد ولي اگر پسر بودم ميرفتم!!!!!!!!!!!! به خاطر ** پرسپوليس **
Tifusi
01-21-2010, 11:47 AM
هزار بار گفتیم ما طرفدار پرسپولیس هستیم
نه علی دایی یا بازیکن
آخه کی واسه بازی مثلا ابراهیم شکوری که من تازه دو بازیه اسمشو شنیدم می ره استادیوم؟
بابا ما واسه پرسپولیس می ریم
می ریم ک هبفهمن ما همیشه پشت تیممونیم
حتی بعد از سنگین ترین باخت فصلش
پرسپوليس
01-29-2010, 09:23 PM
حيف من ايران نيستم :gamm: , اگه ايران بودم هر بازي كه پرسپوليس تو آزادي داشت رو ميرفتم :6:
حيف كه نيسيم ايران :cry::4:
red girl
01-29-2010, 09:30 PM
اگه مثل بازی رفت الکی نگن ورزشگاه پر شده تا دیگه کسی نیاد داخل خوبه ! جایگاه بالا مثل کله کچل بود اینا میگفتند پره!
هرچند که همیشه پرسپولیسی ها از اس تق لالیا بیشترند و جایگاه رو به رو هم که همیشه مال ما بوده و هست و خواهد بود.
ما بی شماریم ..
Masoud
01-30-2010, 12:24 AM
این بازی ایشالله اگه زنده باشیم 100% میرم.
بازی رفت رو بعد از 6-7 سال که همه بازیهای دربی رو رفته بودم نرفتم ولی بعدش خوشحال شدم که یه فوتبال سیاسی و تابلو مساوی رو از خونه دیدم.....
البته ایدا از فصل بعد اینطور که بوش میاد 100% بازی که استقلال میزبانه رو به رو جایگاه رو میدن بهشون....اذری مدیر مجموعه ازادی قول داده به همه استقلالیها ( خودشم استقلالیه ) که این کار رو میکنه.
نازنين
01-30-2010, 02:48 PM
خوش به حالتووووووووووووووووووووو ون ! بريد وبه جاي ما دخترا هم تا مي تونين داد و فرياد و تشويق كنين !!!!!!:-*
خوش به حالتووووووووووووووووووووو ون ! بريد وبه جاي ما مشدیا هم تا مي تونين داد و فرياد و تشويق كنين !!!!!!:-*
ابراز هم دردی رو حال کردین؟
AmiR TiFo36
02-02-2010, 09:59 PM
دلتون بسوزه من فردا با داش کریم میرم استد
انقدر پاچه خواریشو کردم تا راضی شد باهام بیاد...
امیدوارم مثل بازی قبل که گوشیمو زدن ایندفعه حالمون گرفته نشه...
چی میشه محسن گل بزنه؟؟؟؟؟
حاضرم ببازیم ولی گل بزنه...
خوش بحالت امیر من که تا اخر عمرم باید تو کف ازادی بمونم
نازنين
02-03-2010, 02:05 PM
الان داره ورزشگاه رو ديدم ... بازم خالي هستش ...... ملت رو پشت در نگه ميدارن نميزارن برن داخل آخه چرا !!!!!!!!!!!!!!!
Spring_red
02-08-2010, 08:20 PM
بچه ها من انقدر حرصم میگیره
تو بازی دربی صدای استقلالیا خیلی بیشتر صدای هوادارای تیم ما بود
تو رو خدا میرین ورزشگاه انقدر داد بزنید که وقتی میاید خونه صدا نداشته باشینننننننن
ای کاش حد اقل یه 90 دقیقه ای پسر بودم
اون وقت به من میگفتن هوادار
بچه ها بازي حساسه کيا ميان بريم استاديوم! (جالبش اينجاس همه يا دخترن يا شهرستاني!!!)
ولي کلا من ميخوام برم هرکي مياد بياد با هم قرار بذاريم...:گل:
خوش بحالتون ...بازی شاهین کی هس همگی بیاین بوشهر من میام در ورزشگاه به دیدارتون:گل::8::8::8:
C D E M
10-04-2010, 02:27 PM
ای خداااااااااااااااا ما که نمی تونیم بریم:20:
خداوکيلي هيشکي نيست! من که بازي با ملوان و دربي رو ميرم. چه با کسي چه تنها
Mahdi.
10-04-2010, 07:42 PM
دکتر به من گفته استادیوم نباید برم(بخاطر قلبم و هیجان زیاد) ولی خداوکیلی از دربی نمی تونم بگذرم
ایشالله دربی رو استادیومم
pesarjonoob
10-04-2010, 08:21 PM
خوب برید ورزشگاه حال کنید.:4:
sbn94
10-04-2010, 10:41 PM
ما که سال به سال وقتی پرسپولیس واسه بازی با ابومسلم میومد مشهد میرفتیم ورزشگاه اما امسال دیگه............................:20::20::20:
fati joon
10-05-2010, 09:45 PM
حیف که دخترا رو راه نمیدن...........وگرنه هر جا آش بود من یکی فراش بودم اساسی.راستی چرا؟:20:
k a s r a
11-05-2010, 12:49 PM
منتظرم ساعت دو برسه کم کم استادیومو بغل کنم :4: دعا کنین ببریم لااقل ضایع نشیم میریم! :4:
hamed karami
02-27-2011, 08:40 PM
به نظر من كه اين پرسپوليس ارزش استاديوم رفتن نداره( تا موقعي كه دايي هست)
ولي بازي خداحافظي كريم حتما ميام
mitra*
02-28-2011, 12:59 PM
حیف که الان دخترا راه نمیدن ولی من یبار تقریبا 9ساله بودم رفتم دقیق نمیدونم چند سالم بود ولی معدنچی بازی میکرد اصلا بابام اینارو راضی کرده بودن منو ببرن که معدنچی رو ببینم بازی پرسپولیس با سایپا بود پرسولیس بازی رو 2-1 برد فکر کنم انقدر جو باحالی بود از همه بهتر موج مکزیکیش بود داد میزدند میگفتن اقا موج بگیر اقا موج رو بگیر--خیلی باحال بود یه پسر بود پشت ما خیلی حرص میخورد سایپا یکی رو داشت از صرف راست هی حمله میکرد اخرم موقعیت گیر اورد گل زد هر وقت اون حمله میکرد این پشت ما بلند میشد میگفت راهشون ببند..... بزن پاشو ....بگیرش...بعد اگه جوا نمیدا فحش میداد ولی فحش بد نه اخه فکر کنم از من خجالت میکشید یا حالا هرچی دیگه ولی خیلی باحال بود چه شعرا که نمیدادن اون شعر غمخواره ایرانی نه بابا عینک زده افغانی خیلی مد بود خیلی باحال بود ولی بدیش دود سیگار بود فضای بالای ورزشگاه رو یه ابر دود گرفته بود ای کاش میشد دوباره میرفتم ای کاش دخترا الان راه بدن ولی نمیدن حالا شما میرین جای مارو خالی کنین
ثنا بانو
10-17-2011, 11:39 AM
آرزو برجوانان عيب نيست :4:
Number_one
10-17-2011, 11:50 AM
نگار جون بذار برسي بعد تاپيكاي خاك خورده رو رو كن!
والا...
:4:
Red Champion
03-29-2012, 11:33 PM
بچه های گل تالار ارتش سرخ، هرکسی برای بازی پرسپولیس - داماش
به ورزشگاه میره و مایل هستش که با هم بریم خبر بده. یه پیام خصوصی
به من بدید تا ورزشگاه همدیگرو ببینیم انشالله. برای بازی 29 فروردین با
الغرافه هم به طور حتم میرم ورزشگاه. ولی اول با بازی داماش برخورد داریم.
پس پرسپولیسی های با غیرت، وعده ی ما:
(به احتمال غریب گویا تاریخ بازی پرسپولیس و داماش به 20 فروردین تغییر یافت)
در صورت تغییر:
20 فروردین، استادیوم آزادی.
و در صورت عدم تغییر همان:
19 فروردین استادیوم آزادی.
Masoud
03-30-2012, 12:24 AM
بازی که به 20ام تغییر کرد ولی بچه های استادیومی ارتش سرخ کم شدن.
یکیش خوده من که تو کل فصل شاید اندازه انگشتای دست نرم.
یادش به خیر یه موقعهایی هفته 3-4 بار فقط تمرین میرفتیم. بازیها که جای خود داشت !
Red Champion
03-30-2012, 12:33 AM
بازی که به 20ام تغییر کرد ولی بچه های استادیومی ارتش سرخ کم شدن.
یکیش خوده من که تو کل فصل شاید اندازه انگشتای دست نرم.
یادش به خیر یه موقعهایی هفته 3-4 بار فقط تمرین میرفتیم. بازیها که جای خود داشت !
من که همیشه تنها میرم استادیوم از شانسم همه ی دوستام 6 تایی هستن :4:
از بچه های سایت هرکی بیاد خوشحال میشم.
خود توام وقت کردی بیا مسعود جون @};-
ندای سرخ
03-30-2012, 02:18 AM
منم میام:4:
T.Amirhosain
03-30-2012, 02:55 AM
خدائیش اگه زنا هم اجازه ورود به ورزگاه رو داشتن فکر کنممممم الان پرسپولیسی ها جای استقلالی ها رو گرفته بودن !!!
نمی والا تا جاییی چه من می دونمممممممممم بیشتر زنا پرسپولیسی هستن ولی خدائیش نامردیه زنا ورزگاه نیان !!!
DAMASHI
03-30-2012, 03:05 AM
البته تویه جایگاه داماش میبینمتون، خب دوست دارید چندتا گل بخورید؟:4:
DAMASHI
03-30-2012, 03:10 AM
یادش بخیر اس اسو ۴تا زده بودیم تویه آزادی، بعد اونا نامردا تویه جام حذفی به تقی پور پول دادند و بهش قول دادند که فصل بعد میاریمت استقلال، که همینطور هم شد.8745961
DAMASHI
03-30-2012, 03:23 AM
من تویه پرسپولیس عاشق علی کریمی بودمو خواهم بود، چون واقعا مرد، اخلاقش خیلی خوبه اصلا با فرهاد مجیدی قابل مقایسه نیست، ولی از همتون عذر میخما که دارم اینو میگم، از مازیار زارع متنفرم، اصلا بازیکن خوبی نیست.
DAMASHI
03-30-2012, 03:30 AM
اصلا من تویه این سایت چیکار میکنم987654321
:4:
ولی واقعا سایت فوق حرفهی دارین، واز این بابت به مدیرسایت که نمیدونم کیه تبریک میگم.
از اینکه تا حالا بهم نگفتین گمشو از این سایت بیرون بسیار ممنونم:4:
Red Champion
03-30-2012, 01:00 PM
البته تویه جایگاه داماش میبینمتون، خب دوست دارید چندتا گل بخورید؟:4:
:24::24::24::24::24:
داداش شما افتخارات تیمتون چیه؟
کلاً از ته جدول نشستی صدات نمیاد شرمنده بلند تر بگو:24:
ZAHRA.E
03-30-2012, 02:18 PM
خدائیش اگه زنا هم اجازه ورود به ورزگاه رو داشتن فکر کنممممم الان پرسپولیسی ها جای استقلالی ها رو گرفته بودن !!!
نمی والا تا جاییی چه من می دونمممممممممم بیشتر زنا پرسپولیسی هستن ولی خدائیش نامردیه زنا ورزگاه نیان !!!
بعضیا از دخترا هم استقلالی هستن اما قبلانا بیشتر دخترا پرسپولیسی و بیشتر پسرا استقلالی بودن اما الآن تا حدودی برابرن!
من که پرپر میزنم برای رفتن به ورزشگاه،البته مسئولین هم حق دارن چون دور از حضور 90% مردم ایران بی جنبن!واقعیت!
یه دختر ارزشش خیلی بیشتر از اونی که بره تو اون جو که واقعا حاشیه های غیر اخلاقیش خیلی بیشتر از خود فوتباله!
آدم بره استادیوم سانتیاگو برنابئو حال کنه.
DAMASHI
03-30-2012, 04:10 PM
:24::24::24::24::24:
داداش شما افتخارات تیمتون چیه؟
کلاً از ته جدول نشستی صدات نمیاد شرمنده بلند تر بگو:24:
داداش شما هم هر وقت تیمتون مورد تایید ای اف سی قرار گرفت یعنی کاملا خصوصی شد بیاید افتخار کسب کنید:24:همین که تیم ما، تنها تیم کاملا خصوصی لیگه برتر ایرانه، خودش یه افتخار واسه ایران.
mahshid-m
03-30-2012, 04:34 PM
یعنی چ میخواید بگید افتخارات داماش از پرسپولیس بیشتره:24:
توروخدا ی چیزی بگو که خندمون نگیره اخه شما داماش رو با پرسپولیس مقایسه میکنیwarning
DAMASHI
03-30-2012, 05:02 PM
نه من نگفتم که افتخاراتمون بیشتر از پرسپولیسه، ولی تیمی که تمام افتخاراتشو مدیون کمک های دولتی بوده افتخارش ارزش نداره، در ضمن همونطور که در پستهای بالا گفتم ما چند سال پیش با همین تیمه خصوصی با اس اس بازی داشتیم بازیه رفتو یکی زدیم اما بازی برگشت آقای فتح الله زاده رفته به مدافعمون پول داده فصله بعدم اوردش اس اس، آخه چقد این فوتبال کثیفه8745961
DAMASHI
03-30-2012, 05:02 PM
نه من نگفتم که افتخاراتمون بیشتر از پرسپولیسه، ولی تیمی که تمام افتخاراتشو مدیون کمک های دولتی بوده افتخارش ارزش نداره، در ضمن همونطور که در پستهای بالا گفتم ما چند سال پیش با همین تیمه خصوصی با اس اس بازی داشتیم بازیه رفتو یکی زدیم اما بازی برگشت آقای فتح الله زاده رفته به مدافعمون پول داده فصله بعدم اوردش اس اس، آخه چقد این فوتبال کثیفه8745961
mahshid-m
03-30-2012, 05:10 PM
اره دیگه استقلاله
خدا میدونه چندبار از این کارا کرده
هنوز یادم نرفته تو دربی گل سالم مارو افساید گرفتن بعد اون فتل با فتوشاپ درستش کرد
منم داماش رو دوست دارم
ولی پرسپولیس ی چیز دیگست چ دولتی نباشه چ دولتی باشه بازم پرطرفدارترین تیم ایرانه
6 تایی ها
03-30-2012, 05:13 PM
یعنی چ میخواید بگید افتخارات داماش از پرسپولیس بیشتره:24:
توروخدا ی چیزی بگو که خندمون نگیره اخه شما داماش رو با پرسپولیس مقایسه میکنیwarning
اره دیگه استقلاله
خدا میدونه چندبار از این کارا کرده
هنوز یادم نرفته تو دربی گل سالم مارو افساید گرفتن بعد اون فتل با فتوشاپ درستش کرد
منم داماش رو دوست دارم
ولی پرسپولیس ی چیز دیگست چ دولتی نباشه چ دولتی باشه بازم پرطرفدارترین تیم ایرانه
دمت گرم باتعصب:8:
DAMASHI
03-30-2012, 05:29 PM
حالا معلوم نیست چندتا از بازیکنایه شاهینو خریده بودند که قهرمان شدند:24:
beckham
03-30-2012, 05:33 PM
چرا بدون دليل و اثبات مي گيد كه بازكنارو خريد هر وقت دليل آورديد بعدش حرف بزنيد يعني چي ما رفت رو يك بر صفر برديم و برگشت رو باختيم اگه ايجوري باشه پرسپوليس چند بازي به استقلال باخته و بازي آخر برده اگه قرار به شك كردنه اين كه ضايه تر
از دوستان خواهش ميكنم بدون دليل حرف نزند
DAMASHI
03-30-2012, 05:42 PM
یعنی دلیل از این محکمتر که تقی پور فصل بعد رفت استقلال، بعدشم اگه یادتون باشه مایلی کهن تویه برنامه شوک کاملا بصورت غیرمستقیم این موضوع رو لو داد.
Red Champion
03-30-2012, 05:42 PM
ببخشید یادم رفت نقل قول کنم :4: نقل قول : Damashi
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=) )=))=))=))=))
حاجی بذار یه مدت طولانی از حضورتون توی لیگ برتر بگذره بعد
یه همچین تیمی رو تازه با نونهالان پرسپولیس مقایسه کن
چی داری میگی شما؟
کمک های دلتی؟
دولت کمکِ تیم کرد که الان پرطرفدار ترین تیم ایرانه؟؟؟
آمار فدراسیون:
پرسپولیس
استقلال
تراکتور سازی
سایر تیم ها
__
=))
=))
شما هنوز زوده که بخوایی بری روی مود کل کل
فعلاً ته جدول جاتونو حفظ کنید @};-:-*:4:
DAMASHI
03-30-2012, 05:48 PM
من چرا نگفتم پرسپولیس؟ چون پرسپولیس همیشه باما مردانه بازی کرد، یادتونه جام حذفی زمان دایی تویه رشپ (فکر کنم مرحله یک چهارم بود) اول یه گل بهتون زدیم اما بعد دو تا خوردیم حذف شدیم، ولی هیچ اعتراضی نکردیم چون به قول عادل فوتبالی حذف شدیم. من کوچیک همه پرسپولیسیها هستم که یه همچین فضا آزادی رو واسه هوادارای غیرپرسپولیسی قرار داده.:rose:
DAMASHI
03-30-2012, 06:10 PM
داداش حالا خوبه که زمان قاسمپور همش از ما پایین تر بودید، اگه واسه ما مشکلات مالی پیش نمیومد هنوزم از شما بالاتر میموندیم. راستی الان پرسپولیس پر ادعا چندمه؟987654321
Red Champion
03-30-2012, 06:38 PM
داداش حالا خوبه که زمان قاسمپور همش از ما پایین تر بودید، اگه واسه ما مشکلات مالی پیش نمیومد هنوزم از شما بالاتر میموندیم. راستی الان پرسپولیس پر ادعا چندمه؟987654321
حاجی پرسپولیس و این 6 تایی ها دو تیمی هستند که اصلاً تیمک های لیگ برتر همیشه
زیر پاهاشون قرار دارن :d ...
ما اصلاً شما رو ندید میگیریم. باز اگر حالا سپاهان بود،
حالا اگر سایپا بود، حالا بزم اگه فولاد بود که سابقه ی
قهرمانی دارن، بازم یه حرفی.
شما اصلاً تو لیگ شناخته شده نیستید.
بحث سر بزرگی تیم پرسپولیسه.
حالا گاهی تیم های بزرگ هم بر سر مسائل و مشکلات
داخلی افول دارن. این دلیل میشه که ما بگیم پرسپولیس هم سطح
کی؟؟ داماش؟؟ :24::24::24:
برو حاجی خوب نیست وا نسا اینجا بحثِ بی پایه رو ادامه بده.
باز حتی اگه نفت آبادانم بود میشد یه دو کلام باهاش حرف زد:24:
داماش:24:
من اگه بخوام تاریخچه و افتخارات پرسپولیس رو توی این سایت بذارم
هاست کم میاد :4:
برو پسر گلم :-*@};-:4:
DAMASHI
03-30-2012, 07:51 PM
چقد علاقه به حاجی داری!
اگه شما حاجی هستید بهتره برید که ۲تا مدافعتون رو ارشاد کنید:4: با اینکارشون باعث شدند که فوتبال ایران تویه کل جهان معروف شه258147963
حالا ۲۰فرودین شماره ۱۳ داماشو ببینید، ببینید با مازیار زارغتون چیکار میکنه:4:
فقط امیدوارم محمد آبشکو فیکس بذاره چون با تارتار یه خورده مشکل داره، تا ۲۰فروردین258147963
beckham
03-30-2012, 08:53 PM
ببين من به تيم داماش احترام ميزارم تيم خوبي هست اما واقعا دوستان يكم بد مين و شما رو پايين تر از پرسپوليس ميزارن شما هم همسطح ماييد
ببين اما نميتونم اين ناديده بگيرم كه داري به شيث و نصرتي توهين ميكني
آقا پسر اگه ما كاري كرديم چيز عاديه بود فقط خودمون بزرگش كرديم مثال همين حركت تو اسپانيا انجام شد كسي بزرگش نكرد ولي اين بدون ما حتي زماني كه كريمي تو استيل بود و تو آزادي با ما بازي داشت ما بهش احترام ميزاشتيم و تشويقش ميكرديم اما شما چي از كلامتم معلومه ك بازيكني كه تو تيمتون بازي مي كرد رو ب راحتي تمسخر ميكنيد اون وقت با افتخار ميگي ما اولين باشگاه خصوصي ايرانيم بنظرم ما اگه خصوصي هم نباشيم از 100 تاي مث داماش بهتريم حرف زياد ولي كار دارم سرم شلوغه بعدا سر فرصت
Red Champion
03-30-2012, 09:40 PM
چقد علاقه به حاجی داری!
اگه شما حاجی هستید بهتره برید که ۲تا مدافعتون رو ارشاد کنید:4: با اینکارشون باعث شدند که فوتبال ایران تویه کل جهان معروف شه258147963
حالا ۲۰فرودین شماره ۱۳ داماشو ببینید، ببینید با مازیار زارغتون چیکار میکنه:4:
فقط امیدوارم محمد آبشکو فیکس بذاره چون با تارتار یه خورده مشکل داره، تا ۲۰فروردین258147963
آهاااااااااااااااا دیدی ؟ :4:
می گن یه آدم کم که میاره چی میشه؟:4:
ملا لغتی :24:
وقتی نمی تونه جواب قانع کننده ای بده می گرده توی جمله
یا غلط املایی پیدا می کنه یا بحث رو به حاشیه می کشونه.
خلاصه اینکه بدو برسی حاجی :4:
zamara
03-30-2012, 10:45 PM
این تاپیک در مورد حضور یاران ارتش سرخ در استادیوم هاست نه محلی برای کل کل و شاخ و شونه کشیدن !
لطفا قوانین رو رعایت کنید تا به امتیازاتون اضافه بشه نه اینکه با اینگونه ارسال ها برعکسش اجرا بشه .
موفق باشید
Red Champion
03-30-2012, 11:05 PM
این تاپیک در مورد حضور یاران ارتش سرخ در استادیوم هاست نه محلی برای کل کل و شاخ و شونه کشیدن !
لطفا قوانین رو رعایت کنید تا به امتیازاتون اضافه بشه نه اینکه با اینگونه ارسال ها برعکسش اجرا بشه .
موفق باشید
چشم مدیر جان @};-:4:
والله ما که اومدیم اعلان تاریخ
کردیم یه عده اومدن بحث رو باز کردن.
@};-:4:
DAMASHI
03-31-2012, 12:01 AM
بخدا ما همیشه شعار دوطرفه میدادیم: اسطوره آسیا / مهدی مهدویکیا
حالا من نمیدونم چرا آقا مهدی اون حرفارو زده شاید میخاست به پرسپولیس برسه، خودشون که گفتند عدهی انگشت شمار به من توهین کردند، اینکه شما اون عده انگشت شمار رو جز فرهنگ همه مردم رشت میدونید درست نیست!همه جایه ایران از اینجور آدما انگشت شمار پیدا میشه.
در ضمن من به هیچ وج قصد توهین به هیچ کاربری رو نداشتم اگه از دستم ناراحت شدند از همه عذر میخام. بای همگی
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.