توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دسته جمعی در استادیوم
Siyavoush
06-06-2008, 09:53 PM
این تاپیك واسه برنامه ریزی قرار های دسته جمعی اعضای ارتش سرخ تو استادیوم درست شده
KAMIC
06-12-2008, 08:55 PM
وعده ي ما جمعه 31/3/87 سالن 12هزار نفري آزادي!
جشن با شكوه قهرماني پرسپوليس هميشه قهرمان!
Hamed Kaka
06-12-2008, 09:06 PM
خیلی بی انصافیه :(
جشن قهرمانی رو انداختن وسط امتحانات ما :'(
ولی استادیوم اومدن رو پایه ام...هرچنذ راهم دوره ولی به عشق پرسپولیس میام :-*
ashool_red
08-19-2008, 01:28 AM
با اجازه از مدیر های سرخ دل، این تاپیک رو زدم برای قرار های عمومی و یا اعلام اینکه هر هفته کیا بازی رو به استادیوم میرن!
من خودم پایه ثابت همه بازی های توی آزادی هستم... شما ها چی؟
از این به بعد هرکی بازی رو استادیوم رفت بیاد و بگه کدوم جایگاه بوده! و از اتفاقات جالب اون بازي بگه . :perspolis:
Karim
08-19-2008, 08:30 PM
حالا خوبه خودم واسه اولین باردرتاریخ حیاتش بازی پرسپولیس -برق بردمش استادیوما!حالاتاپیک میزنه نشراکاذیب میکنه!آخه فرچه به جزبازی پرسپولیس بابرق وسپاهان که آویزون من شدی:p: وبازی صباباطری که تکی رفتی (وفکرکرده بودی من نیومدم وبعدمیدون آزادی دیدمت!)کی رفتی استادیوم که میگی پای ثابت استادیومی؟!:10:
بیست و یکی 2سالشه 3باررفته استادیوم(که خودم پاشوبه ورزشگاه بازکردم ومدیون منه!)شده پای ثابت استادیوم!
جمعش کن بابا:p:
ashool_red
08-19-2008, 08:36 PM
من فرچه باشم که تو یقه شویی! :4: در ضمن من بیست و سه سالمه! عشق اونه که وقتی بارون میاد بازی با صبا، نگی بارون میاد من نمیرم! یقه شو! آخه اگه بارون قطع نمیشد که نمیومدی! در ضمن قبل از این یه بار دیگه اندازه 45 دقیقه استادیوم رفته بودم!... اما هیچ وقت گریه نکردم!:24:
Karim
08-19-2008, 08:48 PM
من که باهات محضرنیومدم ببینم توشناسنامه ات چن زده سال تولدتو!:4:
عشق اونه که من کل بازیهای پارسالورفتم به جزیکیش که محروم بودیم!(بازی بانفت)
حتی بازی باپتروشیمی هم رفتم.بازی باصباهم الکی گفتم بارون میادنمیام که توروبپیچونم اویزون نشی!وگرنه دیدی که اومده بودم:p:
بازی رفت صبابارون بودمه هم بود رفتم چه برسه به اینکه فقط بارون بباره وبازی یکی مونده به آخرباشه!
آقایون خانوما آرش(آشول رد)بازی پلی اکریل اصفهانورفته استادیوم اونم 45 دقیقه شو اسمشوگذاشته استادیوم رفتن!منم زیادتوکوچه مون فوتبال بچه هاروتماشامیکنم!روزانه یه لیگو میرم استادیوم اگه اینجوریه!:4:
گریه کردن که غیرعادی نیست!:cry:
توشادی وتوناراحتی آدم گریه میکنه بعضی مواقع!بازم تاکیدمیکنم!آدم
ashool_red
08-19-2008, 08:56 PM
حیف که اومدی توی یاهو گریه زاری کردی که جوابتو تا چند روز ندم! دوباره گریه کردی دلم سوخت! مثل اون روز که گریه می کردی که ازت عکس بندازم!:24:
Karim
08-22-2008, 02:39 AM
یکی توراست میگی یکی هم پینوکیو.
zamara
08-22-2008, 09:53 AM
سلام بچه ها ،
خوش به حال شما كه در تهران هستيد و فرصت داريد كه به استاديوم بريد و تيم عزيزمون رو تشوق كنيد .
از دوست عزيزمونashool_red (http://www.arteshesorkh.com/forum/member.php?u=163) كه اين تاپيك خوب رو ايجاد كردند ، تشكر ميكنم و به نظر من كار پسنديده اي كردند .
اما خب بچه ها سعي كنيد وقتي براي بازي هاي پرسپوليس به استاديوم ميريد ، بياييد اينجا و از حال و هواي اونروز و بازي كه انجام شد براي سايرين تعريف كنيد كه بازي چطور بود ، چي شد ، چه اتفاقات جالبي توي اون بازي افتاد ، از دوستان خودمون توي اين انجمن چه كساني اونجا بودند و خلاصه يه تعريف خوب و مفيد از حال و هواي مسابقه رو ، اينجا بياييد و تعريف كنيد .
در ضمن دو تا دوست خوب و گل مثل شما ، حيف نيست كه بياييد اينجا و شوخي ، شوخي اين حرفها رو به هم بزنيد !!!!؟ .
با اميد پيروزي همه بازيهاي پرسپوليس در مقابل حريفان .
Karim
08-22-2008, 10:16 PM
سلام زامارا!(یه چیزی شدتومایه های زورو!)
چشم ازاین بعدرفتم استادیوم واین آویزونه(ashool_red)روهم باخودم بردم میام مینویسم چه خبربودتوورزشگاه و...
زاماراجان!ماشوخیم هیچ کدوم هم ناراحت نمیشیم ازاین حرفا حتی قراربودیه تاپیک مخصوص سربه سرگذاشتن اعضابزنیم که نزدیم!
حالاجان زامارا این قضیه زاماراچیه؟یعنی چی؟آخه یه چیزخاصیه گفتم شایدریشه دارباشه و...
ashool_red
08-24-2008, 12:07 AM
سلام زامارا جان! آقا ما جاتو خالی میکنیم! نمی دونی ورزشگاه چه جوی داره که! بعضی ها که اسمشون رو نمی گم که کریم باشه زار زار گریه می کنن ... تازه قمه کشیده بود بزنه فرق سرش دیگه با پا درمیونی برو بچ بی خیال شد! :punish:تیم گل میزنه میشینه گریه می کنه،:cry: گل می خوره سینه زنی میکنه! مثل این بچه های سر چهار راه یه عالمه دعا گرفته بود دستش اومده بود! هی میگم کریم جان استادیوم می خوایم بریم،:perspolis: شام غریبون که نیست!؟ تازه فندک هم توی کفشش جا سازی میکنه! :smoke:تازه انقدر خسیسه که پرچمشو به راننده مینی بوس هم نمیده! انقدرم گشاد تشریف داره که از ساعت 11 تو اون گرما توی استادیوم نشستیم و یه ساندویچ کالباس هم گرفته (عقل رو ببین در حد میرزا کوچک خان مغز فندقی!) یه عالمه هم کالباس به خوردمون داده تازه هر چی میگم بیا بریم آب بخوریم میگه ولش کن تحمل کن الان بازی تموم میشه!در صورتی که بازی هنوز 30 دقیقه به شروعش مونده بود! از یزید هم بدتره! من نمی دونم رو چه حسابی به این میگی دوست خوب؟:barareh: بعد بازی هم انقدر آب بست به نافمون که تا خونه صدای موج های خلیج فارس توی شکمم میومد!:drinks: آقا نذر کرده بود که از استادیوم پابرهنه بره حرم!!! انقدر قسم و آیش دادیم که بی خیال شو پسر الان بوق سگه تا کوتاه اومد!
کریم ببین این آقای زامارا که گفتن دوست خوب و گل خوبش من بودم:rose:، اونم گل (Flower) نیست! منظورشون گٍل (مخلوط خاک و آب) بوده که با تو بودن!:24:
ashool_red
08-24-2008, 12:11 AM
کریم داداش بیا روی همو ببوسیم تو هم دیگه گریه نکن! :6::24:
حالا کریم می دونی اگه مرحوم زنده بود چی مشید؟:cry: کجایی مرحوم! دختر امریکایی که به کنار، گل شفته رو بگو که باید فیلم در نقش زن حاجی بازی کنه!:cry::cry:
zamara
08-24-2008, 12:36 AM
سلام به بچه هاي گلم :
ميبينم كه حسابي دارين با هم كل كل ميكنين توسرو كله هم ميزنين ، البته براي تنوع بد نيست اما لااقل اينجا از زدن حرفهاي بد بد جلوگيري كنين .
راستي آشول جان تا يادم نرفته بهت بگم كه من در طول عمرم يكبار به آزادي رفتم و اونم سال 62 بود . بازي پرسپوليس و اس تق لال بود و پرسپوليس موفق شد با نتيجه 3 بر يك اس تق لال رو شكست بده .
اون موقع من نظامي بودم و هميشه توي جبهه ها بودم و يك هفته قبل از اون بازي براي ماموريتي به تهران آمده بودم و همون روز قرار بود ساعت 8 شب برگرديم به اهواز تا به منطقه خودمون بريم و براي همين با لباس نظامي به همراه چند نفر ديگه از بچه ها كه همشون پرسپوليسي بودن به استاديوم رفتيم و چون حوصله نداشتيم بريم سمت جايگاه پرسپوليسيها ، رفتيم و توي جايگاه استقلالي ها نشستيم .
چشمتون روز بد نبينه ، بلايي سر استقلالي ها در اورديم كه بيا و ببين .
هر وقت شاهرخ بياني و يا حميد درخشان و علي پروين پا به توپ ميشدند بسمت دروازه استقلال ، ما چند نفر بلند ميشديم و بشدت اونارو تشويق ميكرديم و اينجا بود كه همه به ما چپ چپ نگاه ميكردند ، اما كاري از دستشون ساخته نبود ، چون ما همه با لباس نظامي بوديم و خدايي احترام ما رو نگاه ميداشتند و زماني هم كه گل ميزدند ، و ما بلند ميشديم و تشويق ميكرديم ، چند نفري بودند كه حسابي شاكي شده بودند ولي حالا به احترام ما بود و يا از ما حساب ميبردند يا هر چي بود فقط خود خوري ميكردند و چيزي نميگفتند .
خلاصه اونروز براي من يه روز شاد و به ياد موندني شد . اون موقع من تهران زندگي ميكردم و خونمون سي متري جي بود .
ولي هميشه در ماموريت بودم . الان هم كه توي مشهد ساكن هستم .
كريم جان در مورد زامارا هم خدمتت عرض كنم كه هر كلمه از زامارا ، اول اسم يكي از اعضا خانواده من و خودم است .
الهي كه هميشه شاد و با نشاط و سلامت باشيد .
فقط خواهشي كه از شما دارم اينه كه بيشتر از هر جايي در اين مكان نسبت به هم احترام بزاريد .
موفق باشيد بچه ها
Karim
08-24-2008, 12:42 AM
1.jتوسیگاری هستی ومن گفتم فندکی که 40تومن اینابهت انداختن روجاسازکن خوب ماموراشایدگرفتن ازت اون موقع بایدالتماس کنی و...نکته:هر3روز2بسته مگنااولترالایت میکشه طرف!
2.من پرچموندادم به مینی بوسیه چون یه بار2درکردن ازم!تازه بعدازبازی یاروترکه گفت من ازشهرستان اومدم پرچم نتونستم بخرم دادم بهش!
3.اون ژامبون مرغ که ریختم به خیکت حرومت!البته به قول توکالباس!
4.رفتی 4تاآب معدنی شایدهم 3تاخریدی که پلمپ نبوددرش!آب جوب دادی به خورد من طلبکارهم هستی؟!
5.من رفتم کن امامزاده داودنرفتم بیام ازاون فاصله برم حرم امام؟یه چیزی میگیا
6.آرش جان لا اقل میگی میخندی نشراکاذیب نکن.خالی بندی توش نباشه هرچی گفتی گفتی!
7گلشیفته ومرحوم ودختر16ساله آمریکایی اونم تنهاروتوضیح بده بقیه روشن شن!
Karim
08-24-2008, 12:44 AM
چشم زاماراجان.جسارت نشه زوزو و...که
گفتم
آرش توهم سیگارنکش دروغ هم نگو.مسواک ایناهم یادت نره!
ashool_red
08-24-2008, 01:07 AM
دوباره سلام! ( کریم تو خودتو قاطی نکن من با آقای زامارا بودم!)
به روی چشم آقای زامارا... سعیمون رو میکنیم که حرف بدی نزنیم... اما تو نوشته های قبلی هم حرف بدی نزدیم... همش شوخی بود و حتی به هم همیشه اولین لحظه ارسال پست لینک می دیم تا اگه اون یکی ناراحت شد، حذفش کنیم... اصلا اگه موافق باشید یه تا÷یک بای شوخی و کل کل بزنیم و توی توضیحاتشم بگیم با جنبه ها بیان تو!
اما در مورد مرحوم، منظور همون مرحوم قایقرانه! ماجرا از این جا شروع شد که من با کامپیوتر داشتم فوتبال پرسپولیس و ملوان رو می دیدم و آنلاین بودم، داش کریم ما هم با کامپیوترش می دید و آنلاین بود! آقا این کریم هی شعار های این انزلی ها رو می نوشت یکیش بود قایقران توش داشت گفت می دونی قایقران چه جوری فوت کرد و منم گفتم نه بگو تا دلش نشکنه و دوباره گریه کنه! اون واسه خودش می گفت و منم گه گاهی صورتک گریه رو می زدم! بعد افتادم رو دنده خول بازیم و هر جمله ای که میگفتم یه مرحوم می چسبوندم تهش و صورتک گریه می زدم! اولش حسابی رو اعصابش تک چرخ زدم تا اونم افتاد رو دنده خل بازی d:
ماجرا دختر امریکایی هم اینه که چند وقت یه بار از کشورهای دیگه واسه من مهمون میاد... چند روز پیش تو صف نونوایی بودم که گوشیم زنگ خورد و تا ورداشتم یکی مثل بلبل داشت ور میزد! یه دختر 16 ساله امریکایی بود که اومده بود ایران و داشت می پرسید می تونم جا واسه خوابیدن بهش بدم یا نه که نشد و خلاصه به این کریم بی جنبه گفتم اینم واسه اینکه تلافی قایقران رو بکنه اومد و حسابی با این دختر امریکایی رو مخ ما راه رفت!
گلشیفته فرهانی هم ماجراش اینه که این داداش کریم داشت میگفت رغته امریکا و فیلم هالیوودی بازی کرده و ممنوع الخروج شدن و داشت با آب و تاب تعریف میکرد، منم همون ماجرای قایقران رو در مورد گلشیفته به کار بردم و دوباره رو اعصابش رفتم و تلافی دختر امریکایی رو کردم!
zamara
08-24-2008, 01:19 AM
خب حالا اين بحث هاي شما چه ربطي به موضوع تاپيك داره !!!؟
در مورد پيشنهاد شما پسر گل و عزيزم هم بايد عرض كنم كه اگه بخواهيد اينجوري به هم بپرين و توي سر و كله هم بزنيد كه فايده نداره . اصلا چطوره اين بحثاتونو توي پيغام خصوصي به هم بگيد و هر چي دلتون ميخواد بگيد .
من پيشنهاد ميكنم تا قبل از بازي و رفتن شما به استاديوم ، بياييد و از حضور قبلي و گذشته خود توي استاديوم و جو ورزشگاه و حواشي بازي كه ديده ايد حرف بزنيد .
خيلي دوست دارم بدونم وقتي شما به استاديوم ميريد با چه صحنه هايي روبرو شده ايد و كجا نشسته بوديد و بازي چطور بود و خلاصه از اين حرفهها بزنيد .
Karim
08-24-2008, 01:27 AM
زاماراجان اوکی.شوخی میکردیم ما.قرارشدیه تاپیک واسه شوخی بزنیم.هربحثی میکنیم توتاپیک مخصوصش کنیم
به چشم.
جوورزشگاه هم مینویسم تواین یکی 2روز
babialex
08-25-2008, 04:57 PM
دیروز استادیوم بودم
به معنای واقعی جر خوردم از بس داد زدمو اعصابم خرد شد
یه سرباز هم بقل ما بود سوهان اعصاب شده بود تا یکی میخورد زمین میگفت رباط پاره کرد اینم !!
بازی رو داور به گند کشید !
پایم دسته جمعی بریم استادیوم
zamara
08-25-2008, 05:07 PM
خوب بچه ها شما ها كه رفته بوديد استاديوم ، بياييد تعريف كنيد كه چه خبر بود ، بازي رو جظور ديديد ؟ داور چطور بود !! البته داور كه كارش حرف نداشت و خواسته بعضي ها رو خوب برآورده كرد و بايد به اين داور آفرين گفت كه وظيفه خودشو بخوبي انجام داد !!!
عكس العمل ساير تماشاگران نسبت به بازي و داوري چي بود ؟
خوب بياييد تعريف كنيد ديگه ! چرا ساكت شديد .
ما منتظريم .
Siyavoush
08-25-2008, 09:50 PM
دو تا عکس بذارین از استادیوم ببینیم چه کردین
ashool_red
08-26-2008, 12:11 AM
سلام دوستان!
دیروز منم رفتم استادیوم و کریم هم طبق معمول آویزون من شد بردمش!!!
ما تا رسیدیم بازی شروع شده بود و طبقه بالا رفتیم چون از پائین و از لای میله ها نگاه کردیم دیدیم پائین پره اما وقتی داخل شدیم دیدیم اون قسمت که دیدیم طول زمین بود و تا خر خره پر بود! به هر حال ما بالا پشت نیمکت پرسپولیس بودیم... تا رسیدیم یه توپ رفت توی دروازه ذوب! ما هم که هنوز نشسته بودیم کلی بالا و پائین پریدیم و با اعلام آفسایدش چون صحنه رو ندیده بودیم گفتیم خوب حتما اشتباه کردیم و آفساید بوده! البته وقتی داشتیم طبقه بالا می رفتیم یهو دیدیم سوت هوادار ها رفت بالا و سریع خودمون رو پشت یه در رسوندیم دیدیم توپ با یه اختلاف کم بیرون رفت!
zamara
08-26-2008, 12:16 AM
همين !!!!!؟؟؟
چيز ديگه اي نديدي !!؟
عكس چي ؟ پس عكسهات كو !؟
اين همه راه رفتيد و كلي وقت و هزينه صرف كرديد كه بياييد همين دو كلمه رو بگيد !؟
ashool_red
08-26-2008, 12:17 AM
خلاصه با این اوصاف و تا زمانی که پرسپولیس گل خورد بازی کاملا یه طرفه بود و واقعا ذوب آهن حرفی واسه گفتن نداشت! تنها حمله جدی ذوب اتفاق اقتاد و خدائیش همون لحظه توی دلم گفتم گل رو خوردیم! واقعا خروج حقیقی افتضاح بود! اما بعد از گل پرسپولیس نشون داد واقعا حقشه که بهش میگن پرسپولیس زلزله! تا آخر نیمه اول ذوب رو لوله کرده بود و دو تا گل فوق العاده زدند و چند تا دیگه هم نزدند! اما اولین شک ما به داوری زمانی شکل گرفت که اون پنالتی رو داور اعلام کرد و بعد معلوم نشد کی بهش چشم غره رفت که گفت نه ادامه بازی!!! خلاصه نیمه اول پایان یافت و پرسپولیس نشون داد اگه بخواد هیچ تیمی نمی تونه جلوش قد الم کنه به جز تیم داوری!!!
ashool_red
08-26-2008, 01:22 AM
اینم چند تا عکس که من از خودم و داش کریم گل گلاب گرفتم!
http://www.gigaimage.com/images/6itej7zjtzub1oq19s.jpg (http://www.gigaimage.com/images/6itej7zjtzub1oq19s.jpg)
اینجا داش کریم ما رو می بینید که داره زور میزنه اشکهاش رو بکشه بالا تف کنه!:6:
http://www.gigaimage.com/images/hy92wu1mehkr2rozut5s.jpg (http://www.gigaimage.com/images/hy92wu1mehkr2rozut5s.jpg)
اینم من و داش کریم! نترسید بابا! ریشامو واسه این نزدم که پوستم بدجوری حساس شده و بعدشم یه هفته هست که تا می خوام برم حموم برق میره و تو تاریکی خودمم به زور میشورم!
http://www.gigaimage.com/images/r02c6xxpbzpoiqnhhyp.jpg (http://www.gigaimage.com/images/r02c6xxpbzpoiqnhhyp.jpg)
اینم یه نمونه دیگه از شکار صحنه های من!
اما در این هنگام نیمه دوم آغاز شد!
ashool_red
08-26-2008, 01:26 AM
باز هم پرسپولیس بود که صاحب توپ و میدان بود و داور که یار دوازدهم ذوب! خلعتبری تا از کنار بازیکن های پرسپولیس رد میشد حالا چه صاحب توپ بود چه نه باید خودش رو زمن می انداخت! شاهکار این داوری یک طرفه این بود که دروازه بان ذوب اون حرکت واقعا زننده رو در مورد با اخلاقترین بازیکن ایران یعنی کریم باقری انجام داد و داور حتی یک تذکر هم نداد! پارسال یادمه همین حرکت ولی با آرامش بیشتری رو آقای باقری انجام داد و سه بازی محروم شد! اما اینجا داور یه کارت زرد هم نداد!
داوری انقدر یک طرفه بود که امپاطور راهی جز سکوت نداشت و داور که دنبال بهونه واسه اخراج بود زورش به مارکو رسید!
ashool_red
08-26-2008, 01:30 AM
انقدر جو پرسپولیس انسان وار بود که وقتی سکو های مقابل شعار معروف چیز عقاب اسیا تو بعضی جاها رو داد سکوی مقابل که ما بودیم سکوت کردیم و همون یکبار گفتن جمله توی سکوت ورزشگاه غرق شد! داوری و نا داوری ها را تحمل کردیم تا زمانی که داور از زمین حارج شد و ما اعتراشمون رو با توپ تان فشفشه داور ما... اعلام کردیم! نا داوری تیم ما رو نابود کرد! اما پرسپولیس بیدی نیست که به این باد ها بلرزه!
ashool_red
08-26-2008, 01:35 AM
ازجمله شعارهای جالب پس از دومین شکست متوالی استقلال این شعار بود:
ناصر حجازی... برگرد به تیمت... امیر قلعه نویی... *** به تیمت!
Karim
08-26-2008, 02:47 AM
آرش جون(ashool_red)ترکوندیا!چه گزارش کاملی دادی!من میخوام کامل ترشوبذارم!آقامارفتیم استادیوم بازی 2-2 شدبرگشتیم!!!
لحظه به لحظه بنویسیداونی که نرفته استادیوم (به هردلیلی)جواستادیوم بیاددستش!
مثلااین گزارش بازی پرسپولیس راه آهن دوربرگشت لیگ پارساله که من نوشتم:
حدود۴۰هزارهواداربرای تشویق تیم محبوبشان در یک روزسردوطوفانی روانه ورزشگاه شده بودند!قبل ازبازی شاهرودی،عابدزاده وبالاخص پيرواني موردتشويق قرارگرفتند."محبوب تيم ملي كيه؟افشين پيروانيه".تك تك بازيكنان نيزموردتشويق قرارگرفتند."سپهركاناوارو""محسن رفت وبرگشت""باقري كانتونا"ازاين قبيل تشويقهابود.پس ازگذشت ۱۰،۱۵دقيقه ازبازي كه همراه باوقت كشي راه آهن همراه بودهواداران اكبراوتي رابه ضدفوتبالي بودن متهم كردند!"اكبرضدفوتبال".پس از به ثمررسيدن گل اول راه آهن ميثم بائوروبروي نيمكت پرسپوليس دست به شادي منحصربه فردوتحريك آميزي زدكه باواكنش هواداران روبروشد.پس ازدريافت گل دوم هواداران به تشويق هرچه بيشترتيم خودپرداختند."پرسپوليس بسه ديگه غيرتتونشون بده""اي پرسپوليس قهرمان ماگل ميخوايم ماگل ميخوايم""حمله حمله حمله پرسپوليس كوبنده".
پس ازبه ثمررسيدن گل نيكبخت هواداران بااين شعارهايي اوراتشويق كردند."عليرضاي واحدي استقلالوبه...(سانسورشد!)""نيكبخت ماگل ميزنه سرورهرچي گلزنه".پس ازاخراج كاسپاروف حدود۷،۸دقيقه دروازه راه آهن خالي بود واين سوژه خوبي براي هواداران بود!"اكبروايساتوگل""دروازه بان نداشتن به جاش سوراخ گذاشتن""اكبربايدبرقصه".همچنين هواداران خطاب به ثابتي ميگفتند:"سوراخ بياتوگل"!باهربارمصدوميت فرماليته بازيكنان راه آهن هواداران فرياد"لااله الاالله"سرميدادند!باگذشت دقايقي ازبازي وادامه وقت كشي وفوتبال كثيف راه اهنيهاهواداران ازاكبربرج ميلادتقاضايي داشتند:"اكبرحياكن اين فوتبالورهاكن"!پس ازپايان بازي هواداران به تشويق نيكبخت پرداختند وبه ضدفوتبال ميثاقيان اعتراض ميكردند.
*حدود۳۵هواداراستقلالي(راه اهن كه هوادارنداره!)درورزشگاه حاضربودن كه دراواسط نيمه اول پارچه اي دردستاشون به چشم ميخورد(يكي به دستشون رسوند)كه اين عبارت روي آن نوشته شده بود:اكبرميثاقيان عشق فوتبال ايران!درميان اين تماشاگران هوادار۳۵،۴۰ساله وكچلي ديده ميشد كه حدود۶۰دقيقه كاپشن كرم رنگ خودرادورسرميچرخاند!
zamara
08-26-2008, 10:25 AM
دوستان عزيز براي قرار دادن عكس توجه داشته باشند كه سايز عكسها نبايد از 480/640 بيشتر باشد .
چناچه سايز عكسهاي گرفته شده شما بيش از اين است در اينجا (http://www.gigaimage.com/persian.php) آن را كوچك كنيد .
با تشكر
ashool_red
09-07-2008, 07:03 AM
دوستان عزيز براي قرار دادن عكس توجه داشته باشند كه سايز عكسها نبايد از 480/640 بيشتر باشد .
چناچه سايز عكسهاي گرفته شده شما بيش از اين است در اينجا (http://www.gigaimage.com/persian.php) آن را كوچك كنيد .
با تشكر
چشم، شرمنده! عکسها رو با عجله گذاشتم یادم رفت کوچیک کنم! از بازی بعدی درست میذارم!:perspolis:
ashool_red
09-12-2008, 02:17 AM
سلام دوستان گل پرسپولیسی
جاتون خالی من تازه از استادیوم رسیدم! این هفته هم با پنبه سرمون رو بد بریدند! بذارید از جو امروز استادیوم بگم! قبلش حاشیه های بازی رو می نویسم
ashool_red
09-12-2008, 02:34 AM
من و کریم تقریبا یک ساعت قبل از بازی رسیدیم استادیوم... دفغه قیلی (بازی ذوب آهن) توبه کردیم دیگه بریم بالا! قیمت بلیط ها از اول فصل دو برابر شده و پائین 2000 تومن و بالا 1000 تومن! توی جایگاه 26 مستقر شدیم! درست روبروی همون جایگاه 34 و 36 معروف!!!
- تعداد کمی از هواداران مس (حدود 100 نفر) توی جایگاه اس اس ها مستقر شده بودند
- قبل از شروع بازی حدودا 35 هزار نفر به استادیوم اومده بودند و هر صصانیه به تعدادشون اضافه میشد طوری که خیابون های اطراف استادیوم و مخصوصا کیلومتر 5 جاده کرج به علت بسته شدن درب شرقی ترافیک سنگینی بود
- با ورود بازیکنان مس با هوی شدید طرفداران استقبال شدند تا یادشون بیاد جلوی پرطرفدارترین تیم آسیا بازی می کنند
- در همین حین با سوت و تشویق طرفدار ها مهدی واعظی و حقیقی و عثاب آسیا، عابدزاده وارد زمین شدند
- به تدریج بقیه بازیکنان هم وارد زمین شدند و با تشویق شدید طرفدارها، خوش آمد گویی انجام شد
- در حین تمرین نیروی انتظامی به یکی از هوادارها گیر داد و هوادار با غیرت هم برای نشون دادن اعتراضش اول پیراهنش رو در اورد سپس شلوارش رو در اورد و تا اومد بقیه چیزا هم در بیاره نیروی انتظامی اونو به زمین انداخت و مانع شد! در همین لحظه هواداران با شدت حرکت نیروی انتظامی رو با نامیدنشون به نام نیروی افتضاحی محکوم کردند و کار بالا گرفته بود که افشین پیروانی به سمت جایگاه اومد و با پا درمیونی مانع از هرگونه عملی از نیروی انتظامی شد و هوادار عزیز به جایگاه برگشت! و این باعث تشویق افشین پیروانی و هو شدن نیروی افتضاحی شد!
- قبل از شروع بازی تمرین های شوت زنی انجام شد که بازیکن ها نمایش فوق العاده ای داشتند
- در لحظه شروع بازی جمعیت داخل استادیوم به حدود 50 هزار نفر رسیده بود
ashool_red
09-12-2008, 03:04 AM
بازی شروع شد و ...
- در 10 دقیقه اول پرسپولیس هرکاری خواست کرد جز گل زدن! مس حرفی برای گفتن نداشت
- رحمتی با حرکن نا شایستی که انجام داد و به علت نگه داشتن بیش از بازی کارت زردی گرفت و وارد حاشیه شد! رحمتی که تا قیب از این حرکت نمایش خوبی داشت، خودش رو خراب کرد
- رحمتی با گرفتن کارت شروع به اعتراض شدید کرد و چند تا از بازیکن های مس هم وارد قائله شدند و کار داشت به جاهای باریک کشیده میشد! باز هم رحمتی به حرکات نا شایست و اعتراض خود ادامه داد و اگر داور کمی سختگیر بود حتی می تونست رحمتی رو اخراج کنه
- بازیکن های مس رو به بازی به سبک عرب ها اورده بودند! وقت کشی رو تاکتیکشون کرده بودند... تیمی که مربی اس اسی داشته باشه و بازیکن های اس اسی هم داشته باشه بهتر از این نمیشه
- روحیه رحمتی خراب شد و چند تا سوتی بد جور داد ولی شانس اورد نیمه اول تموم شد
- نیمه دوم وقتی شروع شد جمعیت به 65 هزار نفر رسیده بود
- نیمه دوم با تشویق شدید طرفدارها شروع شد و 25 دقیقه اول یک لحظه هم سکوت استادیوم نشنید!!!
- نیمه دوم کسی روی صندلی نشست و همه ایستاده بازی رو می دیدند
- دو اشتباه داور به فاصله کمتر از 1 دقیقه و اعلام نشدن 2 پنالتی مشخص موجب شد جو استادیوم بر ضد داور بشه و تماشاگرها رو به فشفشه و اگزوز خاور و شیر سماور بیارن
- تماشاگرها با سوت کر کننده ای اعتراض خودشون رو به نحوه قضاوت داور اعلام کردند
- با به ثمر رسیدن گل مس هم استادیوم ساکن مشد و بر شدت اعتراض ها افزوده شد
- مس حرفی برای گفتن در نیمه دوم نداشت و از چپ و راست توپ بارون میشد ولی رو ضد حمله به گل رسید
- بعد از پایان بازی نه مرادی جرات داشت به رختکن بره نه طرفدارهای پشت نیمکت که بالای در ورودی رختکن بودند حاضر نمیشدن مرادی رو بی خیال بشن
- بین دو نیمه با افزایش جمعیت داخل استادیوم و احساس خطر امنیتی، نیروی افتضاحی به حالت آماده باش در اومد و دور زمین مستقر شدند و با به ثمر رسیدن گل مس، نیروی ضد شورش جاشون رو گرفت
Masoud
09-12-2008, 04:19 AM
ایول برو بکس استادیومی
گزارش خبر نگاره عزامی ارتش سرخ به استادیوم رو می شنویم d:
ashool_red
09-12-2008, 04:59 AM
امروز آزادی 45 دقیقه ایستاده بود!!! تشویق و طرفدارهای امروز منو یاد 2 یا 3 بازی آخر لیگ هفتم می انداخت! کسی حاضر نبود ساکت باشه یا بازی رو نشسته تماشا کنه! پرسپولیس حتی بدون اشتباه های داوری باز هم شایسته برد بود! که یکیش با حرکت فوق العاده رحمتی که با پا توپ رو دفع کرد و یکیش هم با ایرانی بازی و تعارف کردن منصوری و پاس به توره و حرکت عجیب توره هدر رفت! واقعا توره هنرمند بود که از فاصله 2 متری خط دروازه خالی، توپ رو از بالای دروازه به بیرون زد! نیمه دوم پرسپولیس واقعا کوبنده بود! نفس می رو بریده بود... ئاوری بازی خارق العاده بود! پنالتی که اعلام نشد، داور دست پاچه شد و برای اینکه خودش رو نشون بده اشتباهش رو کامل تر کرد و پنالتی بعدی هم سیمولیشن تشخیص فرمودندو کارت زرد هم صادر کردند!!! چند تا آوانتاژ هم می تونست بده که نداد و بازی رو متوقف کرد! سخت گیری های داور فقط برای پرسپولیس بود... بازی قبل یادمه داور بازی رو نگه داشت و توپ رو هوا بود و نیکبخت داشت شوت میزد! تا پاش به توپ خورد داور کارت زرد رو در اورد اما این بازی وسط زمین مس در نیمه دوم خطا شد و داور بازی رو نگه داشت اما بازیکن مس خودش رو به کری زد و بازیکن های پرسپولیس رو که ایستاده بودند تا توپ رو بهوشن بده تا ضربه خطا رو بزنه داشت دریبل میزد و احساس میکرد علی کریمی شده! دقیقا 15 ثانیه توپ رو گرفته بود و داشت بازی رو ادامه می داد! یار کناریش هم که ایستاده بود با دیدن این حرکت به اون ملحق شد و کلی از وقت بازی رو که هدر دادند هیچ، تازه داور با وجود اینکه 2 یا 3بار هم سوت زد اما به این حرکت غیر ورزشی واکنشی نشون نداد!
من ادبیاتم رو 4 سال دبیرستان تک ماده کردم و واقعا ادبیاتم ضعیفه! فقط دو بیت هست که حفظم و همیشه می خونم واسه خودم:
گل زرد و گل زرد و گل زرد
بیا با هم بنالیم از سردرد
عنان تا در کف نامردان هست
ستم با مرد خواهد کرد نامرد
ashool_red
09-12-2008, 05:17 AM
7 امتیاز رو به همین راحتی تا اینجای کار ازمون گرفتن، کاشکی دوباره فیفا ازمون امتیاز کم می کرد! بازم اونها با انصاف تر بودن و 6 امتیاز ازمون کم کردن! اما داورهای وطنی با عدالت وطنی تا خالا 7 امتیاز ما رو شرمنده خودشون کردن! تازه با این وضع می خوان امسال دربی هم بدن داور ایرانی قضاوت کنه!!!
فقط می دونم من کشته مرده ی این حکومت و کشور عدل علی هستم! بگذریم
بازی ادامه داشت... پرسپولیس مس رو مثل یه تیکه مس مچاله کرده بود! حرکات تک ضرب و تکنیکی توره و پتروویچ و بقیه بازیکن ها یه فوتبال حرفه ای رو نمایش میداد! منصوره یه حرکت فوق العاده کرد، همه رو یا دریبل زد یا جا گذاشت، حتی رحمتی هم خودش رو باخت و آماده گل شده بود اما منصوری با یه مکث بی مورد و یه تعارف الکی و یه پاس بی مورد و شاهکاره توره، کل حرکتش رو نابود کرد! اما مس روی یه ضد حمله و تنها موقعیت گل نیمه دومش تونست به گل برتری برسه و از اون به بعد هم پرسپولیس به هر دری زد، بسته بود... واعظی با اینکه یه گل خورد اما اصلا مقصر نبود و دو سه تا حرکت فوق العاده هم انجام داد تا مربیان کور تیم ملی هم ببینند بهتر از طالب لو و میرزاپور هم توی ایران هست!
ashool_red
09-12-2008, 05:32 AM
پرسپولیس مثل همیشه کوبنده بود، تماشاگران هم کوبنده تشویق می کردند، حالا به این ترکیب یه مهاجم برزیلی و یک مارادونای آسیا (علی کریمی) هم اضافه کنید ببینید از هفته بعدی اگه داورها بذارن، پرسپولیس چه کند! آتسو نمایش خوبی رو داشت، کریم باقری هم خوب بود، اصلا همه خوب بودن اما زارعی در حد و اندازه ای که از اخر لیگ 7 ازش سراغ داشتیم نبود... خوشحالم بازیکن های با تعصبی مثل باقری و حیدری و نوری و خیلی های دیگه توی تیم هستن... در مقطعی از بازی که کرنر روی دروازه مس شد و تماشاگران بعد از نیم ساعت تشویق بدون وقفه کمی سکوت کردن تا کرنز رو ببینند، کریم باقری با یه اشاره کوچیک دستش و خواستن تشویق از طرفدارها کاری کرد که همه خستگیشون یادشون بره و بلند تر از قبل تشویق کنند... جدا از بازی که خیلی قشنگ بود و اگه مس بازی خودش رو میکرد و وارد حاشیه نمیشد، قشنگتر هم میشد، صحنه های جانبی قشنگی هم داشت... مثل میانجیگری پیروانی، همین حرکت باقری و انرژی تازه ای که به همه داد، مثل حرف خیلی از طرفدارها وقتی داور اشتباه فاحشی میکرد و دیگه آدم از کوره در میرفت و فحش میداد (این جمله رو خیلی امروز شنیدیم که تا کسی میخواست با فحش به داوری اعتراض کنه، اطرافیان میگفتن فحش ندین و به جاش سوت بزنید!) ، مثل برخورد فوق حرفه ای امپراطور و دست دادن کنایه آمیز بعد از بازی با مرادی و ابراز تاسف با همین دست دادن از نحوه قضاوت، مثل خطایی که روی باقری انجام شد و داور نگرفن و باقری پاشد و بدون هیچ اعتراضی بازی رو ادامه داد و خیلی چیزهای دیگه... اما حرکت های زشتی هم دیده شد... مثل دو حرکت گستاخانه و توهین آمیز از صادقی و یک حرکت غیر ورزشی از رحمتی یا داوری بسیار زشت که همه و همه از طرف میهمان بود! ما حق میزبانی رو به نمایندگی از 40 میلیون پرسپولیسی دیگه، به بهترین نحو ادا کردیم.
جای همتون خیلی خالی بود... اما بریم سراغ عکس ها
ashool_red
09-12-2008, 05:33 AM
http://www.gigaimage.com/images/gtkxhptpmbvekqs0qo79.jpg
http://www.gigaimage.com/images/n52x68gqpp9pfkbi1in1.jpg
درگیری نیروی افتضاحی با طرفدار با غیرت
http://www.gigaimage.com/images/hqx811ze8cruuwfagep.jpg
ashool_red
09-12-2008, 05:43 AM
http://www.gigaimage.com/images/8c80isd9o7lz6if10grt.jpg
http://www.gigaimage.com/images/x7apfkxr0gr3b50rpyu.jpg
نمی دونم چرا این دماغ کریم همیشه نصف عکس رو پر میکنه!
http://www.gigaimage.com/images/jipmig13m0lict74z3a.jpg
ashool_red
09-12-2008, 05:49 AM
http://www.gigaimage.com/images/6bfp1vlyzixn5j2d4f.jpg
سه رخ هم گرفتم اما بازم نصف عکسم رو دماغش گرفت!!! راستی امروز بعد از گل داشت گریش در میومد و اشک توی چشمش بود اما خودم اعصابم خورد بود حالشو نداشتم ازش عکس بگیرم!!!
http://www.gigaimage.com/images/e6lksf48qe4rmv8m1gof.jpg
چند تا عکس بالا هم به فاصله 10 دقیقه ای از این عکس بود! ببینید توی ده دقیقه چقدر جمعیت اومد
http://www.gigaimage.com/images/t57dc88ula8x593n2pf0.jpg
ashool_red
09-12-2008, 05:53 AM
http://www.gigaimage.com/images/editqf6galm2xi7t5gdn.jpg
http://www.gigaimage.com/images/lh65aivx4avufu5z9y59.jpg
http://www.gigaimage.com/images/58kuymxo7rqm44ax4dm.jpg
ashool_red
09-12-2008, 05:53 AM
http://www.gigaimage.com/images/editqf6galm2xi7t5gdn.jpg
http://www.gigaimage.com/images/lh65aivx4avufu5z9y59.jpg
http://www.gigaimage.com/images/58kuymxo7rqm44ax4dm.jpg
ashool_red
09-12-2008, 05:58 AM
http://www.gigaimage.com/images/atuhnyv8kh7uvkivrrez.jpg
نمیدونم چرا هر وقت میرم استادیوم به شکل برادران دینی میرم! بابا ریشامو بزن!!!
http://www.gigaimage.com/images/sb7qongylvvn7s0kal.jpg
نیروهای ضد شورش توی این عکس و چند تا بالایی پیداست
http://www.gigaimage.com/images/fn4f4iht1z4wys1ots8j.jpg
ashool_red
09-12-2008, 06:05 AM
بتورتون میشه این همین جایگاهی بود که بالا عکسش رو گذاشتم؟
http://www.gigaimage.com/images/rfku1mgrd8h9rkrlrpq1.jpg
http://www.gigaimage.com/images/dyjlmq2gtfpap6084tq.jpg
این جمعیت اگه نفری یه سوت بلبلی هم بزنه ببینید چه صدایی تولید میشه! تازه این یه طرف استادیومه! اون طرف هم اضافه کنید
http://www.gigaimage.com/images/8e5on2s680jsplxou2w.jpg
ashool_red
09-12-2008, 06:08 AM
اینم شاهکار من بعد از بازی، ساعت 11:30، تهرتن، میدان آزادی، برج شهیاد (میدان آزادی) که قرمز پوشه!!!
http://www.gigaimage.com/images/4uvbrnhffv6tj5g2vy1f.jpg
ashool_red
09-12-2008, 06:16 AM
اینم سه تا تیکه فیل که با گوشی از استادیوم گرفتم... فرمت فیلم ها 3gp هست
http://w17.easy-share.com/1701541736.html (1.3mb)
http://w14.easy-share.com/1701541768.html (1.3mb)
http://w14.easy-share.com/1701541769.html (4.4 mb)
من تا دقیقه80 بازی دیدم
پرسپولیس گل عطایی رو جبران کرد من نگرانم.
Karim
09-12-2008, 07:15 PM
سه رخ هم گرفتم اما بازم نصف عکسم رو دماغش گرفت!!! راستی امروز بعد از گل داشت گریش در میومد و اشک توی چشمش بود اما خودم اعصابم خورد بود حالشو نداشتم ازش عکس بگیرم!!!
مرتیکه من که شادوشنگول بودم!کلی هم خندیدیم به شعارای تواستادیوم و...
توهی حرص میخوردی ووقتی یه موقعیت پیش میومدمیگفتی بزن!
من فقط 2.3تا یاعلی گفتم توچن تاموقعیت که پیش اومد!
بی شعورندیده.مثل اینایی که تازه ارترمینال میرسن تهران ازآزادی هم عکس گرفته!
ساعت 10:50 ازآزادی حرکت کردم 11:05 رسیدم خونه آقا تاساعت 11:30 ولگردی کرده وبعدرفته خونه!
ashool_red
09-15-2008, 03:30 AM
من گفتم بزن، نشستم زار زار گریه کنم و رفتگان مرحوم و مرادی رو زنده کنم شب جمعه ای!
یادم نرفته دم میدون شهیاد وایستاده بودی هی می گفتم جون داداش بذار قرمز شه عکس بگیر! گیر داده بود سه پیچ! به زور سوار ماشینش کردم فرستادمش خونه!!!
بشکنه این دست که نمک نداره! بیا و خوبی کن ببرش استادیوم!!! اقا رو واسش مرام گذاشتم رفتم باهاش تا دم اتوبوس های خونشون بعد منو ول کرده وسط میدون! منم که انقدر چشم هام قویه، بعد از یه ربع تازه فهمیدم کجای میدونم!!! نیم ساعت طول میکشه خدایی بخوای نصف میدون رو دور بزنی! بعدشم من نمی دونم چه جوری 11 از استادیوم راه افتادیم که 11:05 آزادی بودیم؟! تو شب تاریک دروغ میگی؟
حیف بازی بعدی با پگاه رو محروم شدیم وگرنه از 2 هفته قبلس زنگ کشم می کرد!!!
Karim
09-15-2008, 04:03 AM
خالی بندی هم حدی داره.هیچ کدوم صحت نداره.شدیداتکذیب میکنم همه رو.
میدون آزادی روکه اصلا من توجه نکردم بهش ومااول آیت الله سعیدی بودیم وقاعدتا نصف بیشتر برج رونمیدیدیم !
من بااتوبوس نرفتم سوار ون شدم .(اتوبوس ریالی که دیدی مسیرش جای دیگه ای بود )
شما علاوه بر چشمتون که خیلی قویه ساعتتون هم دقیقه!ازاستادیوم تامیدون آزادی مگه چقدرطول میکشه؟
ضمنااین بحث ها مربوط به این تاپیک نیست.بانوشتن مطالب غیرمرتبط با تاپیک دیگران رامجبوربه پاسخ دادن ونیزتذکردادن نکن.
درصورت تکرار برخوردشدید میشه.
حق بادوستمون آقااسماعیله که پستهای بی ربط شماروپاک میکنه.جای گله هم نمیمونه بااین اوضاع
ashool_red
09-15-2008, 04:46 PM
داداش کریم من که سوتی ای که بانک سامان دادی رو ننوشتم!در مورد استادیوم و برگشت نوشتم! تا اونجا هم که من می دونم میدون آزادی اط رسالت هم پیداست چه برسه به سر سعیدی! از استادیوم هم تا آزادی 20 دقیقه هست! پس وقتی 11 از استادیوم راه می افتیم 11:30 آزادی می رسیم! ملت شاهد باشید این دفعه زنگ زد و گریه زاری کرد عمرا ببرمش استادیوم!!!
Karim
09-15-2008, 06:11 PM
آقای محترم.وقتی دورمیدون آزادی فضای سبزش 3مترارتفاع داره وماپایینشیم برج رونمیتونیم ببینیم.بازی ساعت 10:25 تموم شده.درنتیجه 10:45 ماآزادی بودیم.
موضع این تاپیک یه چیزدیگه است.ازبحث اصلی خارج نشیدلطفا
ashool_red
09-25-2008, 05:16 PM
ساعت 5 دارم با کریم میرم استادیوم! برگشتم گزارش تصویری و گزارش بازی رو میدم!
راستی اینجا همه مشهدی هستند؟ کسی تهرانی نیست به ما ملحق شه؟
Karim
09-25-2008, 05:42 PM
گویا آقافرزادخوابه وآرش منصرف شد غیرازخودش یه آویزون دیگه بیاره.2تایی میریم.
ashool_red
09-26-2008, 02:13 PM
سلام دوستان عزیز! دیشب که از استادیوم برگشتیم خیلی خسته بودم و نشد عکس ها و گزارش بنویسم! الان این کار رو انجام میدم!
ashool_red
09-26-2008, 02:22 PM
قرار بود ساعت 5 میدون آزادی باشیم که به خاطر خوش قولی بعضی ها (کریم نبود ها!!!) ساعت 5:45 تازه از آزادی راه افتادیم... همه چیز یه بوی دیگه میداد! ساعت 5 این همه پرسپولیسی در حال رففتن به استادیوم اونم واسه بازی ساعت 8! همون اول که رسیدیم نزدیک 20 هزار نفر قبل ما رسیده بودند... معلوم بود این بازی قراره این همه پرسپولیسی به استادیوم بیاد! به نظر من 2 تا دلیل داشت:
1- بازگشت علی کریمی
2- رو کم کنی اس اس که بازی قبل بیشتر از دو هزار تا بعد از عمری واسشون رفتند استادیوم!
با ورود عابد زاده و حقیقی و واعظی به زمین برای تمرین، استادیوممنفجر شد طوری که تشویق هایی که تا قبل اون پراکنده بود و بیشتر در مورد اس اس ها بود به طرف تیم خودمون کشیده شد و حسابی تشویق شدن! نکته جالب اینجاست که 7 یا 8 نفر اس اسی هم مثلا برای تضعیف روحیه اومده بودند و جایگاه خودشون نشسته بودند اما قبل از شروع بازی بین پرسپولیسی ها حل شدند و معلوم نشد کجا رفتند!!!
ashool_red
09-26-2008, 04:50 PM
هر کسی که حواسش نبود با تشویق شدیدی که یهو شروع شد و توی خبرگزاری ها اونجوری که من خوندم نوشته بود بی سابقه ترین تشویق بازیکن توی آزادی بوده، متوجه می شد که بازیکن ها وارد زمین شدند! علی کریمی بازیکنی که حدود نیم ساعت تشویق شد عامل این همه تشویق بود! خبرگزاری فارس نوشته بود این همه تشویق برای نیم ساعت توی استادیوم آزادی بی سابقه بود! علی کریمی هم به خوبی جواب همه تشویق ها رو داد... بعد تماشاگران ششروع به تشویق نیکبخت که از این بازی محروم بود و توی زمین هم نبود پرداختند که باعث شد نیکبخت با لباس شخصی داخل زمین بیاد و تشکر کنه!
اما دفعه سومی که استادیوم از صدای تشویق منفجر شد وقتی بود که افشین قطبی با پرچم سرخ در دستش وارد زمین شد و دور تا دور زمین چرخید و از هوادارها تشکر کرد و به شدت تشویق شد! چقدر مرد دوست داشتنی ای هست امپراطور! کدوم مربی این کار رو کرده؟
بازی داشت شروع میشد و جمعیت به 50 هزار نفر رسیده بود! خوش بین ترین فرد هم فکرش رو نمیکرد تا آخر نیمه اول تماشاگرا چقدر بشن! من و کریم 60 تا هفتاد هزار نفر حدس میزدیم که بشه! نیمه اول شروع شد و تا دقیقه 35 که گل زده شد هیچکسی روی صندلی نشست و همه ایستاده داشتند تشویق می کردند! تا در دقیقه 35 گل زده شد خوشحالی به اوجش رسید! درست چند دقیقه بعد هم توره گل دوم رو زد و همه خوشحال خوشحال بودند که داور گل رو مردود کرد و زد توی ذوق همه! هنوز من نفهمیدم چرا گل مردود شد؟ آفساید بود؟ این بازی تیم هوشمندانه تر از بازی قبل عمل کردنیمه اول به پایان رسید، جمعیت حاضر در استادیوم 95 هزار نفر!!! پیش بینی من و کریم 25 هزار تا کمتر از این بود!!! تا حالا پگاه جلو 95 هزار نفر بازی نکرده بود! حتی حذفی ارسال که اس اس ها سنگ تموم گذاشتن، فقط 85 هزار تا رفتن بازی رو ببینند!!!
Hamed Kaka
09-26-2008, 06:41 PM
واسه دربی پیش فروش میشه یا تو استادیوم میفروشن؟:cry:
zamara
09-26-2008, 06:48 PM
آشول جان واقعا دستت درد نكنه ، خدايي اگه يك گزارشگر هم ميخواست جو ورزشگاه رو بنويسه ، بهتر از اين كه شما نوشته ايد نميتونست بنويسه .
من شخصا و از صميم قلب از شما تشكر ميكنم . هم دست شما و هم دست آقا كريم درد نكنه و انشالله هميشه سالم و تندرست باشيد و هميشه تيممون برنده بشه و شما هم همينجور شاد و خندون باشيد .
موفق باشيد
Karim
09-27-2008, 02:01 AM
حامدجان مشخص نیست هنوز!امسال قراره واسه جلوگیری ازرونق بازارسیاه تدابیردیگری بیندیشند!
خداکنه بلیط فروشی مثل سابق نشه که مثل 7.8سال پیش مجبورشیم به خاطرجای خوب از6صبح بریم استادیوم وناهارهم ببریم!البته الان روزنامه وبطری آب هم نمیذارن توورزشگاه برد! حتی فندک هم نمیشه برد!(ازسیگاری هامیتونیدسوال کنید)
من کیف ومدارک وگوشی وفلش مموریم روگرفته بودم تودستام تاواسه تفتیش علاف نشم سربازه فلش مموری روکشیدازتودستم. گفتم:آقا فلشه!فندک نیست!
یه نگاه بهش انداخت(شایدتابه حال ندیده بود ونمیدونست چیه!)گفت خوب شدگفتی وگرنه رفته بود!(منظورش توی سطل آشغال بود!)
آشول جان واقعا دستت درد نكنه ، خدايي اگه يك گزارشگر هم ميخواست جو ورزشگاه رو بنويسه ، بهتر از اين كه شما نوشته ايد نميتونست بنويسه .
من شخصا و از صميم قلب از شما تشكر ميكنم . هم دست شما و هم دست آقا كريم درد نكنه و انشالله هميشه سالم و تندرست باشيد و هميشه تيممون برنده بشه و شما هم همينجور شاد و خندون باشيد .
موفق باشيد
آرش حال کن.پاتوکه به ورزشگاه بازکردم هیچ!پای ثابتش شدی به قول خودت هم هیچ!گزارشگرت هم کردم.:4:
آقااسماعیل یه روزشماهم بایدبامابیایید.:clapping::perspolis:
ایشالا فینال آسیا:perspolis:
Masoud
09-27-2008, 03:38 PM
واسه دربی پیش فروش میشه یا تو استادیوم میفروشن؟:cry:
هنوز معلوم نیست
دوشنبه جلسه هست تا معلوم کنن
Ma3ouD
10-18-2008, 07:09 PM
من که مشهدم :(
Karim
10-18-2008, 07:15 PM
بااین بازی که الان 3-1 عقبیم عمرابرم!من اعتصاب میکنم دیگه استادیوم نمیرم:24:
Masoud
10-18-2008, 09:16 PM
بازی با برق وسط هفته هم هست بعد 2 تا باخت افتضاح بعید می دونم بیشتر از 25-20 هزار تا برن
zamara
10-18-2008, 09:38 PM
به نظر من اصلا كسي نبايد به استاديوم بره تا بدين وسيله اعتراض خودمون رو از كسب اين نتايج به مسئولين تيم ابراز كنيم .
وقتي استاديوم رو خالي ببينند ميفهمند كه نبايد با اين تيم بزرگ و مردمي اينگونه رفتار كنند كه اين نتايج رو كسب كنه .شايد كه سرمربي بخودش بياد و تيم رو از اين حالت خارج كنه .
Masoud
10-18-2008, 09:40 PM
وقتی تیمی که وسط هفته 95 هزار نفر میرفته کسی بشه 20 هزار نفر همون اعتراض ما به گوششون میرسه.
Karim
10-18-2008, 10:47 PM
بعدازباخت افتضاح ماتواهوازبازی بعدی ما باملوان بودتوآزادی بودکه رفتیم وبازیکناروتشویق نکردیم موقع گرم کردن وتمرین قبل ازبازی!(رسمه که موقع گرم کردن قبل ازبازی همه بازیکناواعضاروتک تک وجداگانه تشویق کنیم)وموقع ورودبه زمین اوناروهوکردیم ومیگفتیم:اومدن 4تاییا!اومدن 4تاییا!که کریم باقری اومدوازطرفداراخواست هونکنیم اونا رو!
بازی بابرق هم بایدهمین شیوه پیاده شه!پارسال که خیلی خوب جواب داد!
Masoud
10-18-2008, 11:40 PM
بعدازباخت افتضاح ماتواهوازبازی بعدی ما باملوان بودتوآزادی بودکه رفتیم وبازیکناروتشویق نکردیم موقع گرم کردن وتمرین قبل ازبازی!(رسمه که موقع گرم کردن قبل ازبازی همه بازیکناواعضاروتک تک وجداگانه تشویق کنیم)وموقع ورودبه زمین اوناروهوکردیم ومیگفتیم:اومدن 4تاییا!اومدن 4تاییا!که کریم باقری اومدوازطرفداراخواست هونکنیم اونا رو!
بازی بابرق هم بایدهمین شیوه پیاده شه!پارسال که خیلی خوب جواب داد!
امسال از این خبر ها نیست
امسال لیدرها پول خوب گرفتن همه شهرستانها هم با خود تیم با هوایپیما رفتن از این کارا نمی کنن
seedorf10
10-19-2008, 12:16 AM
والا ماکه نیستیم ولی کریم جان هرچی خودت صلاح میدونی به جای ما هم انجام بده . خواستی هو بزن خواستی تشویق کن ما که نمیتونیم بیایم تو بجامون این کارها رو بکن.
Karim
10-19-2008, 12:29 AM
من که گفتم اعتصاب کردم توپستای قبلیم!ازاولین بازی فصل قبل کل بازیهارورفتم!ولی دیگه نمیرم جزبازیهای آسیایی!البته دلیلیشم به خاطر مسایل شغلی هست نه نتایج افتضاح!
seedorf10
10-19-2008, 01:18 AM
دمت گرم هر کار خودت دوست داری بکن ولی سعی کن بچه ها رو تنها نزاری.
omidperspolisi
10-19-2008, 02:55 AM
چه اعتصابی این حرفا چیه مگه سال پیش بعد از 4_1 نرفتیم ورزشگاه مگه موقع آمدن بازیکنا به داخل زمین نگفتیم آمدن 4تایی ها مگه تک تک بازیکنارو هو نکردیم ولی فرقی که نسبت به پارسال داره اینکه قطبی هم باید به جمع سال پیش اضافع بشه تا حساب کار دستش بیاد
seedorf10
10-19-2008, 01:44 PM
ولی خداوکیلی اینو راست میگی . این قطبی باید یه بار هو بشه.فکر نکنم تا حالا هو شده باشه اگه اشتباه میکنم بگید؟ تا حساب کار دستش بیاد فکر نکنه اومده خونه ی خاله فقط بخور و بخواب و دبی رفتنه باید امسال کار کنه.تازه امسال اونقدر دیر اومد , که تمرینات بدن سازی هم وقت نداشت خوب کار کنه نمیبینید بازیکنا همشون ربات صلیبی پاره میکنن به خاطر همینه دیگه تمرین بدنسازی درست نداشتن همینم داره.
Masoud
10-19-2008, 01:52 PM
نه تا حالا هو نشده و شعار قطبی حیا کن رو براش سر ندادن که الان تو این وضعیت 100% اشتباه هست ولی قطبی این بازی دیگه باید نتیجه بگیره وگرنه ..........
امیدواریم ببره و همه تو استادیوم باشن و با حضورشون اعتراض خودشون رو بگن شاید به این بی غیرت ها کمی بر بخوره و به خودشون بیان که پیراهن مقدس چه تیمی رو تنشون کردن
omidperspolisi
10-19-2008, 02:37 PM
نه به هیچ عنوان هو نشده باید ببینیم تماشاگران تو بازی چهارشنبه چه حرکتی انجام میدهند مطمئنم اگه تا دقیقه 70 جلو نباشیم از برق جو ورزشگاه کاملا بهم میریزه و نمیشه کنترلش کرد و اگه بازی بعدی نبریم قطبی به احتمال 90درصد اخراج میشه چون بازی تو تهران هست و با باخت یا مساوی باعث انتقاد تماشاگران 2آتیشه تهرانی میشه و بعید نیست برکنار بشه
خودتون یه لحظه تجسم کنید اگه این 2بازی تو تهران بود چه شرایطی پیش میومد امکان داره چهارشنبه هم این اتفاق بیفته
seedorf10
10-19-2008, 03:23 PM
اگر 5 یا 6 بازی دیگه هم ببازه بازم اخراج نمیشه.یادتون نره برای اومدنش چقدر پول گرفت.تازه کادر فنی خیلی دوستش دارن و به این راحتی از دستش نمیدن اگه هم قرار شد بره میشه مثل مربی سایپا چون دلشون نمیخواد این همه پول الکی بدن.
Karim
10-19-2008, 11:21 PM
من نظرم اینه که قطبی همه اینارومیدونه وکارخودشوبیشترازبقیه موارددوست داره.این بازیهانهایت توانشه.
ولی یادتون نره ما به پروین هم وفانکردیم...
Masoud
10-19-2008, 11:40 PM
افرین بالاخره فهمیدی بی وفایی از پرسپولیسها بود نه علی اقا ؟
کاری که با بزرگترین پرسپولیسی ( و انسان روی زمین بعد از اولیای الهی ) کردید رو با این مربی جون نکنیم . من تا بعد از بازی برق هم به قطبی فرصت دادم
Karim
10-19-2008, 11:46 PM
به پروین بیش ازیه نیم فصل وقت دادیم چون اسطوره است.
اماقطبی بیشتراز2بازی دیگه وقت دادن خیلی زیادشه
omidperspolisi
10-19-2008, 11:58 PM
من نمیدونم چرا تو این سایت همش مقایسه پروین میاد وسط بهتره دیگه بحث آن فصل تموم کنیم الان یه چند سال که گذشته مسعود جان بیخیال شو داش
هرکی هم میتونه چهارشنبه بیاد ورزشگاه برای تشویق تیم از همه خواهش میکنم
Karim
10-20-2008, 01:36 AM
من هم بتونم میام.بایدیه نیم ساعت کارموزودترتموم کنم.ولی بایدبرم بالا.البته اگه پایین پرشده باشه که بااین اوضاع فکرنکنم پرشه!
seedorf10
10-20-2008, 01:48 PM
بچه هایی که میتونن برن برن بجای ما هم تشویق کنن. البته اگه بد بازی کردن به جای ما هم هو کنن.
Karim
10-22-2008, 10:24 PM
خوشبختانه حدس من درست ازآب دراومدوبردیم!خوب هم بردیم1تیم بدون شکست روبردیم و...
جاتون خالی ساعت 4:20 بود کارموتموم کردم رفتم استادیوم!ساعت 4:55 رسیدم وبازیکناتازه اومده بودن توزمین.
کریمی خیلی تشویق شدمثل نیکبخت.
بازی که شروع شدپرسپولیسیهای پشت دروازه خیلی تشویق میکردن واکثرجایگاه هاساکت بود.بعدازگل علی کریمی پرسپولیسیها با شعار:دایی یادت باشه ...کریمی بایدباشه و:دایی یادت باشه ...کریمی سرورته!حسابی ازخجالت دایی که توجایگاه بود دراومدن!:4:
پرسپولیس سروراستقلاله:red boy: هم چن باری گفته شد.بهادرعبدی پله هم تشویق شدحین گرم کردن!
بعدازاون تک به تک دی کارموکه پاس دادبه دروازه بان کل استادیوم بایه فریاد "اه" :aasab:وتشویق شدیدنیکبخت :red boy2:به بازی بددی کارمواعتراض کردن وقطبی مجبور به تعویض شد!چون نیکی خیلی تشویق شد!
بعدبه خاطر بازی ناجوانمردانه شیرازیها پرسپولیسیهاازشعار:"شیرازضدفوتبال "استفاده کردند.
بعدازبازی هم باکمی طمانینه ازورزشگاه خارج شدم وبه سمت اتوبوسهای میدون آزادی رفتم وساندیس هم پخش کردن تواتوبوس! وبه بعضیانرسیدکه بنده به عنوان یه عضوکوچیک ونماینده ارتش سرخ تواستادیوم دریک حرکت فرهنگی ونمادین ساندیسم روبه کوچولویی که همراه پدرش اومده بوداستادیوم تقدیم کردم!:5:
نامردباباهه پولشم نداد:24:
zamara
10-22-2008, 10:38 PM
كريم جان دستت درد نكنه كه خيلي قشنگ و زيبا موقعيت رو برامون تشريح كردي .
كريم از يكطرف ميگي كار فرهنگي و از طرف ديگه ميگي باباي نامردش پولش رو نداد !!!
بخدا خيلي باحال و دوست داشتني هستي .
امروز پسر منم رفته بود استاديم و خوبيش توي اينه كه هر وقت پسر من به استاديم رفته پرسپوليس برنده بازي بوده . امروز بهش گفتم بايد همه بازي ها رو بره .
البته شوخي ميكنم ها يه وقت فكر نكنيد من خيلي خرافاتي هستم !!
به اميد پيروزي هميشه تيم پرسپوليس در تمام بازيها .
omidperspolisi
10-22-2008, 11:10 PM
خوب دیگه کریم همه چیز گفت و چیزی نموند که از جو ورزشگاه نگفته باشه
ماهم تو جایگاه 35بودیم و تیم تشویق میکردیم
Karim
10-22-2008, 11:18 PM
كريم جان دستت درد نكنه كه خيلي قشنگ و زيبا موقعيت رو برامون تشريح كردي .
كريم از يكطرف ميگي كار فرهنگي و از طرف ديگه ميگي باباي نامردش پولش رو نداد !!!
بخدا خيلي باحال و دوست داشتني هستي .
امروز پسر منم رفته بود استاديم و خوبيش توي اينه كه هر وقت پسر من به استاديم رفته پرسپوليس برنده بازي بوده . امروز بهش گفتم بايد همه بازي ها رو بره .
البته شوخي ميكنم ها يه وقت فكر نكنيد من خيلي خرافاتي هستم !!
به اميد پيروزي هميشه تيم پرسپوليس در تمام بازيها .
مخلصیم آقااسماعیل.
آقااسماعیل ما توشمشیری میشینیم (محل قدیمیتون)پسرتون اگه شمشیری میشینه بگوباهم بریم!یااگه اطراف آریاشهرو..هست!
Karim
10-22-2008, 11:22 PM
خوب دیگه کریم همه چیز گفت و چیزی نموند که از جو ورزشگاه نگفته باشه
ماهم تو جایگاه 35بودیم و تیم تشویق میکردیم
جایگاه 34 و35 محشر بودن.
من دوست داشم برم بالا.گفتم حتماجمعیت کم اومده پایین جاهست.رفتم وپشت دروازه نصیبمون شد!
zamara
10-22-2008, 11:26 PM
مخلصیم آقااسماعیل.
آقااسماعیل ما توشمشیری میشینیم (محل قدیمیتون)پسرتون اگه شمشیری میشینه بگوباهم بریم!یااگه اطراف آریاشهرو..هست!
ممنون كريم جان ، شمشيري محل تولد منه و ما الان بيش از سي و پنج ساله كه از اون محله رفتيم . پسر من الان توي امير آباد ميشينه . بخاطر اينكه دانشجوست و مثلا نزديك دانشگاه براش خونه گرفتم .
ببين كريم منو مجبور به چت كردي !!! كاري كه توي تاپيك هاي عمومي خلافه ! امان از دست تو !!
كريم جان از بازي امروز و استاديم عكسي نگرفتي ؟ اگه گرفتي همراه با توضيح كامل برامون همينجا بزار .
با تشكر
omidperspolisi
10-22-2008, 11:30 PM
امروز کلا تماشاگرا زیاد تو حال تشویق نبودند مخصوصا تا قبل از گل یه جورایی همه استرس داشتند که نکنه امروز هم ببازیم ولی خوب بعد از گل اول جایگاه 34و35و36راه افتادند و حسابی تشویق کردند
همونجور که پیش بینی میکردم با آمدن دایی به ورزشگاه جو بهم ریخت و یه چند دقیقه همه بازی ول کرده بودند و شعار دایی یادت باشه کریمی سرورته (بازیکنان هم بازی ول کرده بودند)
قبل بازی هم به نظرم باز هم بهترین تشویق( تشویق تیم ما بایرن مونیخ بود)که من بهترین خاطره هارو با این شعار دارم
یه حرکت هم جایگاه 35و36کردند که خیلی جالب بود نیکی و کریمی و باهم به طرف جایگاه دعوت کردند که خیلی قشنگ شد در کل تماشاگرا روز متوسط تو تشویق سپری کردند
Karim
10-22-2008, 11:37 PM
راستش آقااسماعیل همون طورکه توتاپیک گوشیتون چیه(فکرکنم پاک شده این تاپیک)گفتم من به قولی گوشی بازنیستم و2تاخط دارم گوشیهاش هم یک ازیک ساده تر!:4:
نهایت تکنولوژیشون ارسال sms هست!:24:
آرش (ashool_Red)روهم پیچوندم نبردمش استادیوم:24:تابادوربین گوشیش لحظه هاروشکارکنه!
ازاین به بعدچشم.
این یکی ازشکارلحظه های آرشه!
http://www.arteshesorkh.com/forum/album.php?albumid=24&pictureid=149
Karim
10-22-2008, 11:40 PM
به جز جایگاههای که امیدگفت جزشعارهای سراسری بقیه جایگاه هاساکت بودن.دلیلش هم مبرهنه!7تا7تامیخوریم همین میشه دیگه!
omidperspolisi
11-14-2008, 01:47 AM
این بازی هم که قزوین هست و نمیتونیم بریم استادیوم ان شاالله بازی بعدی بریم تیم تشویق کنیم فقط پرسپولیس
Masoud
11-14-2008, 09:17 PM
ما که فعلا قصد کردیم نریم استادیوم.ایشالله شما برید و تیم رو تشویق کنیم و ببریم.
قراره یه جایگاه تو استادیوم بگیریم ماله ارتش سرخ بشه :4:
کی لیدره سایت میشه ؟
سرخ پرست
11-16-2008, 12:56 PM
ما که نمیتونیم بریم استادیوم ولی امیدوارم شما بریدو تیمم یه نتیجه خوب بگیره
omidperspolisi
11-25-2008, 11:01 PM
ایشاالله فردا همه ورزشگاه باشن تا تیم تشویق کنیم هرکی میتونه بیاد دیگه حداقل چون وسط هفته است طبقه پایین پر کنیم
REZA JON_SNK
11-26-2008, 08:11 AM
س ل ا م
من که شهرستان هستم و نمیتونم بیام. ولی دسته جمعی میشینیم پای تلوزیون.
امید وارم شما بتونید برید و ورزشگاه رو پر کنید.
در ضمن من قول میدم که بازی رو میبریم.
omidperspolisi
11-26-2008, 01:14 PM
ان شاالله همینطور خواهد بود ما دیگه یواش یواش بریم حاضر بشیم بریم سمت استادیوم فعلا خداحافظ
Karim
12-09-2008, 08:26 PM
ساعت 1:50 دقیقه بودرسیدم استادیوم.جایگاه 19 نشستم.اسکوربردمثل چندهفته اخیرخراب بود.
شلوغ ترین جایگاهها 34و35و36 بود.
کریمی ونیکبخت وحیدری زیادتشویق شدن قبل ازبازی
شعارهایی نظیر"سرورقلعه نوعیه...افشین پیروانیه"
کریمی ریوالدو
باقری کانتونا
واحدی مالدینی
سپهرسرطلایی و..قبل ازبازی سرداده شد.
بعدازمدتهااستادیوم شلوغ شده بود وبعدازچندین هفته موج مکزیکی به ورزشگاه رنگ ولعاب خاصی داد!
بعدازچندسوت ناشیانه شعار"مقدم حیاکن ..داوری رورها کن"خطاب به داورسرداده شد.
بعدازتیرکی که توره زد استادیوم یکپارچه به تشویق تیم پرداختندوشعار:"یالا یالاماگل میخوایم یالا"
سردادند.
هواداران پرسپولیس ازبازی بدنیکبخت گلایه مندبودندوبه تشویق بادامکی پرداختند!
بعدازدقایق که خبری ازگل نشد(دقایق 80 به بعد)عده ای این شعارروفریادمیزدند:
این بازی تموم شد،هنوزهیچ خبری نیست مگرمسخره کردین؟مگرمسخره کردین؟
دردقایق پایانی این شعارهاطنین اندازشد:
حبیب کاشانی برگرد به تیمت،داریوش مص طفوی ...ه به تیمت!
مدیراستقلالی نمیخوایم،نمی خوایم
مصطفوی حیاکن،پرسپولیس رورها کن
پیرهن قرمز بابا غیرت میخواد!
omidperspolisi
12-10-2008, 12:39 AM
البته باید بگم این شعارهای دقایق آخر فقط و فقط تو روبروی جایگاه نواخته شد و تیفوسی ها اصلا شعار خطی ندادند و به تشویق تیم ادامه دادند
Karim
12-10-2008, 12:43 AM
آره خب.شعارها فراگیرنبود.حساب جایگاههای 1و2و3و4و5و6 و34و35و36 وهمچنن 20تا24 ازبقیه جداست!ولی به هرحال تماشاگرپرسپولیس بودن
omidperspolisi
12-10-2008, 12:50 AM
آخه بحث سر اینکه درسته که طرفدار پرسپولیس هستند ولی بعضی موقع ها با بعضی حرکات بر علیه تیم رفتار میکنند همین جایگاه 22که میگی 4بازی سر لج افتاده با تیفوسی ها و ساز خودش میزنه شعارهای 2قسمتی جواب نمیده در کل رفتن رو مخ
Karim
12-10-2008, 01:00 AM
من 19 نشسته بودم(بازی بابرق دوربرگشت پارسال هم که 1-1 شداونجانشسته بودم)اصلا حال نداد!همش دعوا بود!اون موقعی که من اومدم 34 تشکیل نشده بود.35 هم نصفه بود.گرچه میخواستم برم 34 بشینم هم دیگه راهی وجودنداشت!
اگه همه جایگاهها مثل جایگاههای 34تا36 بودن ازآنفیلدبدترمیشداستادیوم آزادی:red boy:
omidperspolisi
12-10-2008, 01:08 AM
منم رسیدم هنوز باز نکرده بودند ولی خوب معمولا صبر میکنیم تا باز کنند و زیر سقف میشینیم
Masoud
12-10-2008, 01:41 PM
34 که بحثش با کل استادیوم جداست.چه از نظر تشویق چه از نظر خط نگرفتن و فقط به فکر پرسپولیس بودن.
راجب 22 جایگاهی که 3 فصل اونجا میشستم باید بدونید حرف لیدرش که لیدر 1 پرسپولیس و تیم ملی هم هست یعنی عباس اسمال بیگی اندازه یه بچه تو اون جایگاه حرف شنوی نداره و 10 ردیف بالا فقط بهش میخندن.
اون جایگاه در اصل دست بچه های اسلام شهره و استقلالی پرسپولیس قاطی میشینن البته بازیهای استقلال همه اینها میرن جایگاه 9 و اونجا میشینن ولی این واضحه اگه 10 ردیف بالا که قلب جایگان تشویق نکن عمرا هیچ تشویقی بیشتر از 10 سانیه نمیشه.
جایگاه 22 الان یکی از بدترین جایگاهاست از نظر تشویق مگه اینکه اسلام شهریا پا شن تشویق کنن.
راستی یادم رفت بگم همهشون پروینی هستن و زمانی که علی اقا تو این تیم بود واقعا 22 ی جهنمی بود ولی الان دیگه هیچی نیستن.
امیدوارم علی اقا برگرده به این تیم ( تو هیئت مدیره ) که همه پرسپولیسیهای پروینی به استادیوم برگردن و اون وقته که قدیمیهای 36 هم برمیگردن و کسایی امثال مهران و میلاد که نون خوره انصاریفر بودن و شعار مدیر محبوب ما رو میدادن رو میندازن بیرون و رو به رو هم باز لیدرهایی میان که هر کدومشون میتونن یه جایگاه رو منفجر کنن.
omidperspolisi
12-10-2008, 01:52 PM
بحث لیدرهای پروین جدا است لیدرهای پروین کسایی بودند که به معنای واقعی لیدر بودند و حواسشون به همه چیز بود هماهنگی فوق العاده بالایی داشتند نه اینکه الان لیدر خوب نداریم ها نه ولی خوب آن لیدرها یه چیز دیگه بودند چطور تو استقلال لیدرهای ناصرحجازی از همه بهترن تو پرسپولیس هم همینطور بود
Masoud
12-10-2008, 02:00 PM
اره دیگه چون اونا با هم زندگی میکنن من خودم یه بار 8-7 تا لیدر اصلی پروین رو با هم تو جمهوری دیدم یه جا نشسته بودن و همین رفاقتشون باعث میشه به بهترین نحو تشویق کنن ولی نه مثل الان که 34 ، 8 دست میره بعد 36 برای اینکه مثلا مسعود نیاد بالا وای وای میخونن یا بین 23-22 همیشه این چیزها هست.
این چیزا هست که طرفداری گیج میشن و بالاخره تصمیم میگیرن تشویق نکنن اصلا و اینه که ما داریم ضربه میخوریم.
به نظرم تماشاچی 80-70 % توان یه تیم رو میتونه زیاد کنه.چیزی که فرگوسن و ونگر همیشه میگن اگه ما طرفدارای لیورپول رو داشتم چه ها که نمیکردیم
omidperspolisi
12-10-2008, 02:06 PM
دیروز یکی از عواملی که باعث شد جو استادیوم بخوابه متاسفانه حرکت اشتباه یکی از لیدرها بود که با شعار آبرامویچ ایران استادیوم رو به سکوت انداخت و باعث شد چند دقیقه بعد گل مساوی بخوریم که همه رو تو 34به صورت فجیعی عصبانی کرد
Karim
12-11-2008, 02:06 AM
اره دیگه چون اونا با هم زندگی میکنن من خودم یه بار 8-7 تا لیدر اصلی پروین رو با هم تو جمهوری دیدم یه جا نشسته بودن و همین رفاقتشون باعث میشه به بهترین نحو تشویق کنن ولی نه مثل الان که 34 ، 8 دست میره بعد 36 برای اینکه مثلا مسعود نیاد بالا وای وای میخونن یا بین 23-22 همیشه این چیزها هست.
به مسئله خوبی اشره کردی.
هماهنگی توی استادیوم به 2.3جایگاه خلاصه میشه!
جایگاه 20 داره یه چیزی میگه.جایگاه 19 یه چیزدیگه.صداشونوبالا میبرن تاصدای اون یکی به گوش نرسه.باهم کل کل میکنن!
armond
12-30-2008, 01:30 PM
خو ش به حال همگي شما ه به استاديوم ميرويد به اميد پيروزي تيم مهبوبمان ستاره سرخ ايران من بدبخت بايد از اينترنت نگاه كنم اونم نصف شب ساعت 3,30
با كلي قطع و وصل شدن به اميد پيروزي ........:red boy2::red boy2::red boy2::red boy2:
omidperspolisi
12-30-2008, 01:47 PM
داش غصه نخور ما به نمایندگی همه شماها تشویق میکنیم مهم دل آدم که همیشه با تیم بوده حالا میخواد تو استادیوم باشه یا آن طرف دنیا
Masoud
12-30-2008, 01:49 PM
اقا مگه ماهواره ندارید ؟
شبکه جام جم با کیفیت توپ نشون میده دیگه.
چرا از اینترنت ؟
عشقه دیگه . نمیگی ماها و دوستان تو سرما میریم اونجا قندیل میبندیم ؟
omidperspolisi
12-30-2008, 01:53 PM
البته خدارو شکر امروز هوا خوبه و ان شاالله استقبال خوبی بشه دیگه 30_40هزار تا حال نمیده باید بریم واسه 70_80تا
Karim
12-31-2008, 02:09 AM
گرچه من رفتم استادیوم لی اصلا تشویق نکردم چون به دلایلی رفتم طبقه دوم.خیلی کم اومده بودن /به نظرم به خاطر درس وامتحاناته
اگر 80 تامیومدن اعتراضا 10برابرمیشد!پیروانی ومصطفوی شانس آوردن
Karim
12-31-2008, 03:17 AM
خیلی خلوت بوداستادیوم.جایگاه های 34،35،36 شلوغ ترازهمه بود.
شعارهای مذهبی بیش ازقبل سرداده شد.
سرویس هاس بعداشتی طبقه بالا بسته بودند!
جایگاه 3و4 هم زیادتشویق میکردن.بعدازگل ملوان ابتداپیروانی وکاشانی تشویق شدند.بعدمصطفوی هو شد.
بعد ملوان تشویق شد.بعد قطبی.بعد ضد پیروانی شعاردادند.
هنگام به زمین آمدن کریم باقری ورزشگاه منفجر شد.
هواداران به بازی بدنیکبخت بادامکی وحیدری وتعویض پتروویچ معترض بودند
هدایتی تشویق شد .
حدود300هوادار ملوان استادیوم روروی سرشون گذاشته بودند!
خوردبین به خاطر صحبتهاش در90 کلی تشویق شد.
omidperspolisi
12-31-2008, 12:40 PM
تو جایگاه 34که کلا 5ردیف نشسته بودیم و جزو جایگاه هایی بود که اصلا شعاری برعلیه و یا حمایت کسی نداد
omidperspolisi
12-31-2008, 12:40 PM
متاسفاه روبرو جایگاه غیرت همه پرسپولیسیهارو برد زیر سوال
Karim
01-01-2009, 12:54 AM
من طبقه دوم بالای جایگاه 23 نشسته بودم.
جایگاه 19 و20 یکی ازبدترین جایگاهها هستند.دربازی با سایپا هم ضدمصطفوی شعارمیدادند وبه تشویق کاشانی پرداختند
Karim
01-31-2009, 01:29 AM
1ماهی میشه بازیهای پرسپولیس رونرفتم استادیوم وازتلویزیون و90 هم ندیدم بازیشو به خاطر اینکه مایه اعصاب خوردی بود.اما چون خیلی وقته تواستادیوم خوشحالی نکردم.شاید رفتم خودمو تخلیه کنم.
میرم تابازفریادشادی سربدم،بگم که پرسپولیسیم. گرچه دور دور مانیست،میرم شاید ازفردا عروسی به کوچه ماهم رسید،میرم که فریادبزنم عمو صفر روحت شاد،میرم برای اون یک دقیقه سکوتی که به خاطر عموصفر تواستادیوم حاکم میشه.میرم و برد روتقدیم میکنم به روح بلندعموصفرها
omidperspolisi
01-31-2009, 01:47 AM
کریم جان جای مارو هم خالی کن فردا ان شاالله دربی به آغوش استادیوم برمیگردیم
Masoud
01-31-2009, 01:41 PM
فعلا که توبه کردم و مثل حامد کاکا که نت رو بوسید گذاشت کنار منم این کار رو با استادیوم کردم خدا کنه طاقت بیارم و دربی رو هم نرم . خیلی سختمه 3 سال تک تک بازیهای رو رفتم ولی امسال بعد از دربی سر جمع 3-2 بار بیشتر نرفتم که امیدوارم بتونم نرم.
کریم گزارش استادیوم یادن نره
Karim
02-01-2009, 01:31 AM
ساعت 3بود رسیدم استادیوم.خیلی خلوت بود.رفتم جایگاه 23 نشستم.جایگاه 24 طبق معمول وظیفه ای جز تشویق نیکبخت نداشت به خاطر جیره خوربودن مجتبی سردسته این جایگاه!(فیلم گرفت میذارم دانلود کنین)
پیروانی اول بازی تشویق شد حسابی.نیکبخت وخوردبین هم همین طور.قبل ازبازی سرودانقلابی ای شهید
ازبلندگوها پخش شد که پرسپولیسیها روی این ریتم یه شعاردارن که خیلی زیباست وهمراه با این سرود شعارخودشون روسر میدادن:که را ه ما باشد آن راه تو پرسپولیس!. / همه به پیش. همه به پیش. به یک صدا. “پرسپولیس قهرمان.قهرمان.قهرمان”
قسم به اسم پرسپولیس. به منچسترانگلیس / به شوت فرشاد پاطلا. به شوت سنگین مجتبی / که راه ما. باشد آن. راه تو. پرسپولیس / که را ه ما باشد آن راه تو پرسپولیس / همه به پیش. همه به پیش. به یک صدا. “پرسپولیس قهرمان.قهرمان.قهرمان.هو هو هوهو...”
دقایقی ازبازی گذشته بود که محسن خلیلی روی اسکوربرد حاضر شد تاشعارهایی نظیر:محسن رفت وبرگشت.محسن آقای گل و خلیلی کجایی استقلالو... سرداده شد.وخلیلی که درردیف اول جایگاه ویزه نشسته بود به تشویق هواداران پاسخ داد.
شعار :افشین پیروانیه...سرورقلعه نوییه:هم درورزشگاه طنین انداز شد.
پس ازپایان نیمه اول عده ای شعار:هدایتی حیا کن پرسپولیسو رها کن سردادند وپترووچ به شدت تشویق شد.بارش باران باعث شد که پرسپولیسیهایی که بالای سر خودسقف نداشتند به جایگاههای که خالی بود رفته وزیرسقف بنشینند.
پس ازشروع نیمه دوم اعتراض ها به اوج خودرسید وشعارهایی نظیر:بااین همه طرفدار والله خجالت داره.پرسپولیس بسه دیگه غیرتتو نشون بده.پیروانی حیا کن پرسپولیسو رها کن.حاج حبیب کاشانی.افشین امپراطور.استیلی باغیرت و..سرداده شد.
پس از اعتراض هواداران جایگاه 23و24به پیروانی بین جایگاه 25 که طرفداران پیروانی بودند و2جایگاه مذکور درگیری پیش اومد که ماموران یگان ویزه سریعا خودشونو رسوندن.جایگاه 23 خطاب به جایگاه 35 میسرودند:جیره خورای باشگاه!جیره خورای باشگاه
افشین قطبی برگردبه تیمت افشین پیروانی ... به تیمت.پیروانی که به نیمکت چسبیده بود وکنارزمین نمیومد با شعار :مربی ...گشاد نمیخوایم نمیخوایم مورداعتراض قرارگرفت.
شعارمعروف: تیممو تیممو تیممو تیمم این بودتیمت...هم سرداده شد.تیم پیام هم تشویق شد.
بعداز اعلام پنالتی داور باشعار" داورپرسپولیسی"تشویق شد!برخی اعتقادداشتند پنالتی الکی گرفته شده!
بعدازاینکه داور2ضربه پنالتی رومردوداعلام کرد باشعار :داور اسرائیلی"روبه رو شد!(ریشه اش رودر اصطلاح بهانه بنی اسراییلی بیابید!)
بعدازبه ثمررسیدن گل همچنان شعارپیرواین حیا کن ...سرداده میشد.وپس ازسوت پایان وبردپرسپولیس این شعار عجیب استادیوم رافراگرفت:بردبا این .. ..ی والله خجالت داره!
عکس وفیلم ازتماشاگران انشالله فردا
بعدازبردهمه ناراحت بودند.تواتوبوس ساندیس سیب دادند برخلاف همیشه که پرتقال بود!
من یکی دیگه بازیهای لیگ وحذفی رواستادیوم نمیرم
Karim
02-05-2009, 01:53 AM
این 3تاکلیپ واسه بازی باپیامه.تشویق جایگاه های 36 و24 هستش که نیکی رو تشویق میکنن.با n73 گرفتم اینا رو ولی حجمشون بالا بود واز mp4تبدیلش کردم به 3gpتاحجمش کم تر شه و قاعدتا کیفیت تصویر میادپایین.
http://karimram.persiangig.com/video...20vahediye.3gp (http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/aliye%20vahediye.3gp)
این لینک دانلود تشویق جایگاه 24 هست که مجتبی(یکی ازاونایی که بانیکی بده بستون داره!)چیزایی میگه وبقیه میگن:علی واحدیه!قبل ازآغازبازیه ونیکی میاد وگل پرتاب میکنه به سمت جایگاه 24.
http://karimram.persiangig.com/video...%20golzane.3gp (http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/sarvare%20har%20chi%20golzane.3gp)
این لینک دانلود شعار نیکبخت ماگل میزنه سرورهرچی گلزنه هست.که جایگاه 36 و24 میسرایند!
http://karimram.persiangig.com/video...l%20bezane.3gp (http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/nikibayad%20gol%20bezane.3gp)
این لینک دانلود شعاربچه های جایگاه 24 هست:پرسپولیس حمله،نیکبخت باید گل بزنه.پرسپولیس حمله.پیاموآتیش بزنه
این روهم بگم که من درجایگاه 24 نشسته بودم ودرحالی که نشسته بودم فیلم میگرفتم وچشمم به زمین بود وبه گوشی نگاه نمیکردم که دوربینش روبه کجاست وکجافیلم میگیره!
واین هم کلیپی ازحسین شلغم بوقچی قدیمی پرسپولیسه.
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/shalgham.3gp
به نوشته کامران نجف زاده درمورد وی توجه کنید.
يک عمر بوق زدن!
بوقچي باشگاه پرسپوليس نيم قرن است بوق مي زند.از کتک هايي که خورده بود مي گفت.از اينکه تمام تنش جاي چاقو داشت.به فکر بازي خداحافظي بود.قولش را گرفته بود از مدير باشگاه .يکبار انزلي چي هاي هوادار ملوان طناب اورده بودند که دارش بزنند.
http://www.najafzadeh.ir/weblog/002.jpg
کابوس باختن از "اس اس" را مي بيند.بانو نماز مي خواند.دعا مي کند.مي گفت مرام و بوي پيراهن و عشق باشگاه يک قصه تمام شده است.مال روزگاري ديگر است.پيشنهاد خارجي هم داشت.از الهلال.عرب ها گفته بودند بيا اينجا بوق بزن.شيخشان مي گفت:"پول براي ما کاغذه".
رفيق باز هم هست.اعتراف مي کرد که به بعضي ها "ريز تر حال مي دهد".هوادارها صدايش مي کنند:"شلغم"!دليلش را نپرسيدم.
آخر مصاحبه گفت وقتي مادرش فوت کرده بود... بلند شده رفته ورزشگاه!
مي گفت :"بايد پرسپوليس را تشويق مي کردم."
-----------------------------------------------------------------------------------
قابل توجه شمادوستان این که:هوادارن پرسپولیس برای تشویق وی از اصطلاح بوقچی بایرن مونیخ استفاده میکنند!
Karim
02-05-2009, 01:57 AM
http://www.sharifnews.com/imgs/85/850826.perspolis.jpg
نفرسوم ازسمت چپ.کنارسعید راد.
http://www.tabesh.net/articles/Image/r3.jpg
این هم عکس دیگری از بوقچی بایرن مونیخ.قرمزه است دیگه!3بار تا به حال دندوناشو عمل کرده به خاطر بوقچی گری!
آخه چندین ساله داره بوق میزنه
Masoud
02-05-2009, 12:10 PM
حسین شلغم بازی ای که پرسپولیس 2-1 زمان دنیزلی برد استقلال رو اومد جلوی دوربین شبکه خبر گفت دیگه من خداحافظی کردم و استادیوم نمیام و جا رو دادم جوونها و این حرفها .
پارسال هم که من تمام بازیهای پرسپولیس رو از اول فصل رفتم شلغم نمی اومد ولی از بازی با برق که بوی قهرمانی اومد سر و کلش پیدا شد.
کلا خیلی خیلی واسه پرسپولیس زحمت کشیده و مثل امثال عباس و مهران اینا نیست که با پول تشویق کنه واقعا عاشقه ولی ابزار بوق هیچ کاربردی نداره تو استادیوم و فقط به درد جایگاه میخوره که همه مثل سینما نشستن تا اونا دو تا تشویق کنن
Karim
02-06-2009, 09:44 PM
یكي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس پس از اتمام بازي اين تيم مقابل پيام مشهد در هفته گذشته به دليل تصادف شديد درگذشت.سه تن از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس كه پس از ديدار مقابل پيام در اتوبان تهران- كرج عازم منازل خود بودند دچار تصادف شدند كه يكي از آنها به نام سيدحسين بنيفاطمه(ملقب به حسین شلغم) كه در جايگاه 24 ورزشگاه آزادي مسئول تشويق هوادران بود درگذشت.
همچنين دو نفر ديگر از ليدرها به دليل مصدوميت بسيار شديد در بيمارستان بستري هستند.
بعدازظهر امروز مسئولان باشگاه پرسپوليس و شماري از ليدرهاي باشگاه و كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با اين دو نفر ديدار داشتند و جوياي احوال آنها شدند.
پرسپوليس و پيام مشهد شنبه گذشته در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفتند اما خبر تصادف ليدرهاي اين باشگاه به تازگي منتشر شد.
-----------------------------------------------------
مسعود باورت میشه؟من همین 2روزیش ازش کلیپی گذاشتم که خودم بازی باپیام باگوشی ازش گرفتم!!!.خدارحمتش کنه.:20::20::20:
این پست 2روزپیش منه
واین هم کلیپی ازمرحوم
http://karimram.persiangig.com/video...s/shalgham.3gp (http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/shalgham.3gp)
به نوشته کامران نجف زاده درمورد وی توجه کنید.
يک عمر بوق زدن!
بوقچي باشگاه پرسپوليس نيم قرن است بوق مي زند.از کتک هايي که خورده بود مي گفت.از اينکه تمام تنش جاي چاقو داشت.به فکر بازي خداحافظي بود.قولش را گرفته بود از مدير باشگاه .يکبار انزلي چي هاي هوادار ملوان طناب اورده بودند که دارش بزنند.
کابوس باختن از "اس اس" را مي بيند.بانو نماز مي خواند.دعا مي کند.مي گفت مرام و بوي پيراهن و عشق باشگاه يک قصه تمام شده است.مال روزگاري ديگر است.پيشنهاد خارجي هم داشت.از الهلال.عرب ها گفته بودند بيا اينجا بوق بزن.شيخشان مي گفت:"پول براي ما کاغذه".
رفيق باز هم هست.اعتراف مي کرد که به بعضي ها "ريز تر حال مي دهد".هوادارها صدايش مي کنند:"شلغم"!دليلش را نپرسيدم.
آخر مصاحبه گفت وقتي مادرش فوت کرده بود... بلند شده رفته ورزشگاه!
مي گفت :"بايد پرسپوليس را تشويق مي کردم."
-----------------------------------------------------------------------------------
قابل توجه شمادوستان این که:هوادارن پرسپولیس برای تشویق وی از اصطلاح بوقچی بایرن مونیخ استفاده میکنند! __________________
Masoud
02-06-2009, 11:40 PM
خیلی ناراحت شدم خیلیییییییییییییییییییییی ییییی
خدا بیامرزه حسین رو
خیلی واسه ما بوق زد
خیلی جاها بود و اصلا پولکی نیست
یادش به خیر وقتی با سعید جهانگیری میومدن تو جایگاه 22.
واقعا نمیدونم چی بگم ولی واقعا خدا بیامرزدش
Hojat
02-07-2009, 11:08 AM
منم در گذشت لیدر پرسپولیس رو تسلیت میگم...خدا بیامرزش...
Karim
02-09-2009, 12:41 AM
دوستان تهرانی وشهرستانی که قصد دارند دربی روبرن استادیوم ازادی بیان اینجا هماهنگ کنن.با هم بریم.جای خانومای سایت هم خالی.ایشالا 100سال بعد نوه هاتونو راه میدن توورزشگاه(البته اگه دختربودن!):4:
omidperspolisi
02-09-2009, 12:57 AM
کریم من که میرم حتما و صد در صد هم جایگاه 34میشینم اگه خواستی بیا آنجا هستیم در خدمتت هرکی خواست بیاد آنجا ما آن پایین مایین ها نشستیم و در خدمتشون هستیم:8:
Karim
02-09-2009, 01:02 AM
امید جان قبلش هماهنگ میکنیم.دربی قبلی من 33 بودم چون رفیقم دیراومد وگرنه من 6صبح بلیت تودستم بود.
Masoud
02-09-2009, 01:12 AM
اگه خدا قسمت کنه بعد حدود 9-8 تا دربی پست سره هم که رفتم این بار نمیخوام به استادیوم برم.
شما هم برام دعا کنید که طاقت بیارم.
ولی یه توصیه به همه دوستایی که میرن استادیوم :
اگه دوست دارید بازی رو ببینید برید 22 - اگه دوست دارید تشویق کنید برید 34 و اگه دوست دارید کل کل کنید و به استقلالیها در بیوفتید برید 20
Karim
02-09-2009, 01:17 AM
اگه دوست دارید کل کل کنید و به استقلالیها در بیوفتید برید 20
من یکی نه فحش بلدم بدم نه صندلی میتونم پرتاب کنم ونه طاقت فحش شنیدن وصندلی خوردن دارم!میرم همون 34!
مسعود من تواستادیوم زیادگریه میکنم جای خاصی داره برم اونجا؟!
50-60باری رفتم استادیوم ولی اطلاع دقیقی ازوجودچنین مکانی ندارم!
Masoud
02-09-2009, 01:19 AM
اره یه جای خوب میتونم بهت پیشنهاد کنم
برو جایگاه . همون صبح اول صبح که 8 هزار تومن پول بیلیت بدی خود به خود اشکت در میاد تا اخر شب.
من تو عمرم جز 22 و 36 جای دیگه ای نشستم ( یه جا هم روم نمیشه بگم :4: - طبقه دوم هم نیست )
omidperspolisi
02-09-2009, 01:37 AM
فکر کنم جایگاه 8نشسته که روش نمیشه بگه یا 35:4:
Masoud
02-09-2009, 01:55 AM
نه زمان دنیزلی نیمه اول ها رو میرفتم 36 حسابی تشویق میکردم بعد میرفتم اخرین جایگاه از سمت پرسپولیسی ها که باز بود یعنی 16 یا 15 یا 14 میشستم پیش بر و بچ پروینی و بازی رو نگاه میکردیم.
AmiR TiFo36
02-09-2009, 03:53 PM
درسته تو دربی جایگاه 20 حال میده بشینی و با تاجیا کل کل کنی.ولی هیچ جا 36 نمیشه بخدا.اصلا یه حال و هوای دیگه ای داره و همه تیفوسیها جمعشون جم
رو قلب من نوشته...فقط 36 رو عشقه
omidperspolisi
02-09-2009, 11:13 PM
هر جایی که پرسپولیسی تو این بازی بشینه مقدس هست و مطمئنا همه ی آنها تعصب فراوانی به پرسپولیس دارند که این همه سختی رو به جون کشیدن و از ضبح آمدند واسه دربی ولی تجربه من میگه که دربی جایگاه 36حال نمیده که دلیل های خاص خودش رو هم داره که خود مسعود و مهران هم میدونند چرا جایگاه 36دربی ناموفق بوده
Karim
02-10-2009, 12:48 AM
36 خیلی شلوغه وحال میده اونجا باشه ولی اینکه میشنوی ازفلانی خط میگیرن آدم یه جوری میشه!
Masoud
02-10-2009, 02:19 AM
سلام من رو به استادیوم برسونید.
یکی از دلیلهایی که نمیخوام بیام اینه که اگه من نیام پرسپولیس میبره.
این رو قول میدم.
چون تا حالا نشده رو سکو باشم و پرسپولیس ببره !!!
Karim
02-10-2009, 02:59 AM
سلام من رو به استادیوم برسونید.
بزرگواریتونو میرسونیم.دستبوس شماست!
یکی از دلیلهایی که نمیخوام بیام اینه که اگه من نیام پرسپولیس میبره.
این رو قول میدم.
من میگم چرااین چند ساله نمیبریم دربی رو پس بگو تواونجا بودی!
چون تا حالا نشده رو سکو باشم و پرسپولیس ببره !!!
ای جغد!توباعث بردای قلعه نوعی تودربی هستی!:4:
ایشالا میبریم.
من تاحالا تودربی هایی که رفتم باخت ندیدیم.این 3تای اخرکه رفتم 3تاش مساوی شده.یه 9نفره رفتم که داشتیم میبردیم ولی 0-0 شد.یه دونه هم 2-0 رفتم قبل از9نفره هه.
باوجود پتروویچ وکریمی و..به نظرم بازنده نخواهیم بود.
omidperspolisi
02-10-2009, 01:58 PM
من بهترین دربی که استادیوم رفتم 3_0زمان مهدوی کیا و بزیک هست که از آن موقع به عنوان یه پرسپولیسی 2آتیشه و متعصب از تیمم حمایت میکردم بازی 2_1جام حذفی هم بهم خیلی حال داد همه این بازیهای قدیمی رو مدیون داداشم هستم که من رو میبرد و بدترین بازی که تو استادیوم بودم 3_2 استقلال بود که یکی از بدترین روزهای زندگیم بود امیدوارم بتونیم این بازی ببریم چون دلم برای خوشحالی بعد از دربی تنگ شده
Masoud
02-10-2009, 02:16 PM
باخت 3-2 که مطمئنن جز بدترین باخت های پرسپولیس بوده که از ذهن هیچکی پاک نمیشه ولی برد زمان دنیزلی همون 2-1 هم خیلی شیرین بود چون یه روز به یاد موندنی بود برام . بعد 3 سال هم بود که میبردیم و گل اول رو هم ما خورده بودیم و این خیلی جالب بود که بردیم.
به تک تک بچه های پرسپولیسی این انجمن قول میدم جمعه برنده ایم . قول میدم . ( شما هم نفری 1 ملیون تومن نذر کنید اگه بردیک وقف ارتش سرخ کنید :24: )
Karim
02-10-2009, 02:35 PM
بازی ایران-کره هم من میرم.البته دیرمیرم احتمالا بالا میرسه بهم.
Masoud
02-10-2009, 09:20 PM
ای خدا هرچی فکر میکنم نمیتونم نرم استادیوم :taslim
جمعه مثل 5 سال گذشته 22 هستم هرکی میاد بیاد :lover:
مطمئنم میربیم و دلم نمیاد برد پرسپولیس رو تو استادیوم نباشم :red boy2:
Abadan
02-10-2009, 10:33 PM
من كه بليط گفتم واسم بگيرن
Karim
02-11-2009, 12:02 AM
من که بهتر دونستم پسرعمومو بفرستمش جایگاه استقلالیها تا اذیت نشه گرچه مخالفتی نداشت که پیش ماباشه.
مسعود خان آفرین که عرق پرسپولیسیت کارخودشو کرد!
امید وامین خان نظر شما چیه؟22 بهتر نیست؟بریم 36 یا22؟
Karim
02-11-2009, 12:08 AM
دوستان پرسپولیسی بپاخیزید.وعده ما جمعه 25 بهمن .
Masoud
02-11-2009, 12:47 AM
به این میگن حماقت. :4:
تا حالا ده بار به خودم قول دادم بازم قولم رو میشکونم.
من 22 هستم.
البته 22 جا داریم بعد تو راه روها میچرخم و پیش رفیقام میرام.
شما هم بیاید این ور تا زندگی رو تجربه کنید
Karim
02-11-2009, 12:48 AM
تاببینیم نظر جمع چیه.امید و امین بیاین نظر بدین
Masoud
02-11-2009, 12:50 AM
امین ابادان هم میخوای بیای استادیوم ؟
majidn
02-11-2009, 01:02 AM
salam man majid hastam enshalah teme ma in bazi ro mibare mamnon
Masoud
02-11-2009, 01:05 AM
من که از 22 تکون نمیخورم و امید هم بعید میدونم از 34 دل بکنه
شما ببینید خودتون کدوم وری هستید
Masoud
02-11-2009, 01:08 AM
salam man majid hastam enshalah teme ma in bazi ro mibare mamnon
خوش اومدی مجید جان
شما فقط باید فارسی تایپ کنید و این اولین قانون انجمن هست.
در هر صورت امیدواریم شاهد فعالیتت باشیم.اگر هم برای نوشتن فارسی مشکل داری میتونی از اون پایین که گزینه کیبورد فارسی داره استفاده کنی
Karim
02-11-2009, 01:42 AM
دوستان مرحمت فرموده وبرای گوشی n73 دست به دعا شوید .اخه افتادش توتشت آب وکلی از امکانات گوشی خراب شد!از موسش گرفته تا دوربین و...:khalal:
امید است نامبرده تاروزدربی تعمیر شود وگرنه فرصتهای عکاسی وفیلمبرداری من ازدربی ازبین میرود.:aasab:
یه سوال:آیا چراغ قوه گوشی 1200 قابلیت عکس وفیلمبرداری رادارا میباشد؟اگر جواب مثبت است چند مگاپیکسل؟!:4:
AmiR TiFo36
02-11-2009, 02:16 PM
مسعود خان کسی که میره روبرو جایگاه باید از 4 صبح اونجا باشه.تازه آفتابم اگه باشه نمیتونه بازیو ببینه که...در کل هیچ جا 36 نمیشه.چون همه با شور و حرارت تشویق میکنن
Masoud
02-11-2009, 02:22 PM
مسعود خان کسی که میره روبرو جایگاه باید از 4 صبح اونجا باشه.تازه آفتابم اگه باشه نمیتونه بازیو ببینه که...در کل هیچ جا 36 نمیشه.چون همه با شور و حرارت تشویق میکنن
اولا در همیشه ساعت 7:15 باز میشد که این بازی مثل اینکه همون 6 که بیلیت میفروشن باز میشه و تا ساعت 9 هم درهای رو به رو بازه ولی من ساعت 1 میبرمت و میشونمت رو به رو جایگاه !! چطوره ؟ هرکی هم باور نداره شرط ببنده تا ببرمش :4:
راجب اینم که میگی رو به رو جایگاه خوب نیست کمی فکر کن !!!!!
جایگاه 22 دقیقا رو به روی vip هست و ماها که اون بالا میشستیم حکم خاتمی رو داشتیم که میومد استادیوم :4: یعنی بهترین جای ممکنه بود.
این بازی هم افتابش می ارزه به هزار چیز.تازه بازی رو تو افتاب دیدن بهتره یا فقط یه دروازه رو از 36 ببینی و نفهمی اون یکی دروازه چه اتفاقی میوفته ؟ ( نگو که جفت دروازه ها معلومه که 2 سال کامل هر 20 تا بازی فصل که تو تهران بود رو تو ازادی 36 نشستم )
AmiR TiFo36
02-11-2009, 02:27 PM
اولا در همیشه ساعت 7:15 باز میشد که این بازی مثل اینکه همون 6 که بیلیت میفروشن باز میشه و تا ساعت 9 هم درهای رو به رو بازه ولی من ساعت 1 میبرمت و میشونمت رو به رو جایگاه !! چطوره ؟ هرکی هم باور نداره شرط ببنده تا ببرمش :4:
راجب اینم که میگی رو به رو جایگاه خوب نیست کمی فکر کن !!!!!
جایگاه 22 دقیقا رو به روی vip هست و ماها که اون بالا میشستیم حکم خاتمی رو داشتیم که میومد استادیوم :4: یعنی بهترین جای ممکنه بود.
این بازی هم افتابش می ارزه به هزار چیز.تازه بازی رو تو افتاب دیدن بهتره یا فقط یه دروازه رو از 36 ببینی و نفهمی اون یکی دروازه چه اتفاقی میوفته ؟ ( نگو که جفت دروازه ها معلومه که 2 سال کامل هر 20 تا بازی فصل که تو تهران بود رو تو ازادی 36 نشستم )
جیگر فلان بارون بند اومده دارم میرم استد.شب میام توجیهت میکنم:kasra::khalal:
Masoud
02-11-2009, 02:52 PM
کی بهت گفته 4 صبح ؟ همیشه در ساعت 7:15 باز میشد که این بازی 6 باز میشه ولی تو همین بازی شرط ببندیم سره هر چی خواستی ساعت 1 بیا اگه ، من نبردمت رو به رو جایگاه 2 برابر بهت میدم :aasab:
ببندیم ؟ :4:
در مورد اینم که میگی افتابه باید بگم که این بازی انقدر یخ خواهی زد که ارزوی افتاب رو میکنی تو بازیهایی هم که تو فصل گرما هست به نظرت نشستن دقیقا رو به روی VIP بهتره یا نشستن اون گوشه و فقط یه دروزاره رو دیدن ؟ ( نگو جفت گلها معلومه که 2 سال تموم تمام 20 تا بازی که تو تهران برگزار میشد هر فصل رو 36 بودم )
22 اون بالاش که ما میشستیم زمان سلطان مثل این بود که جای خاتمی که میومد استادیوم تو VIP بودیم :4:
راجب شور و حرارت هم از وقتی این اسمال بیگی اومده 22 و شده لیدر 1 این وضیعیته وگرنه زمان پروین کل استادیوم میشستن تشویق 22 رو نگاه میکردن.
الان هم 36 تشویقی نمیکنه که . تشویق میخوای کنی برو 34 تا بفهمی تشویق چیه
Masoud
02-11-2009, 06:40 PM
جیگر فلان بارون بند اومده دارم میرم استد.شب میام توجیهت میکنم:kasra::khalal:
دو جا پست دادی منم دو جا جواب دادم.فکر کردم نیومده باره اول :4:
همون تو تایپیک وعده ما جواب بده.
کسی نمیتونه راجب استادیوم من رو توجیح کنه چون زندگیم رو به خاطرش از دست دادم.الان جای اینکه اینجا باشم باید دانشگاه بودم ولی به خاطر استادیوم و فرار از مدرسه ها ..... :aasab:
منتظرتم تا ببینم چجوری توجیح میکنی که 36 بهتره از رو به رو
Karim
02-11-2009, 08:15 PM
36 تشویق میکنه اما خطی هم کارمیکنه!!!
34 یعنی تشویق بدون چشم داشت!عاشقان واقعی پرسپولیس اونجان
راستی امید کجایی تو؟امین آبادان توکجایی؟بیاین نظر بدین دیگه.34 یا 22؟بریم پیش مسعود؟
Karim
02-11-2009, 08:17 PM
امید وامین کجایین؟نظر بدین.22 یا34؟بریم پیش مسعود؟
Masoud
02-11-2009, 08:20 PM
مسعود یا 22 میره یا یه جای خارجی :4:
یکی خبر از vip داده که البته نمیرم چون حال نمیکنم :4: جای بهتر از اون میتونستم برم نرفتم.
ولی اگه 22 میرید 2 تا جا بگیرید ما دو نفریم ساعت 1 بیایم پیشتون :4:
Karim
02-11-2009, 10:56 PM
دوستان بنده پیشنهاد میکنم برای برددربی 1000صلوات نذرکنیم!(تاقبل ازآغازبازی)
دوستان استادیومی هم بعدازخواندن نماز صبح وبا وضو وارد ورزشگاه شن وهمونجا هم نمازظهروعصر روهم میخونیم و...
من هم که یه چیزی واسه بازیهای مهم همیشه باهام بوده و باعث سرافرازی تیم دراون بازیها شده رومیارم و...
Masoud
02-12-2009, 01:00 AM
نخود نخود هر که رود جایگاه خود شد ؟
omidperspolisi
02-12-2009, 02:21 AM
دوستان قربون معرفت همتون ولی بازی رفت هم به خاطر این حامد نرفتم جایگاه 34دلم واسه دربی انجا تنگ شده من جایگاه 34هستم از آنجا هم تکون نمیخورم با عباس هم که اصلا حال نمیکنم بنابراین اصلا 22نمیرم 36هم که آنقدر معروف شده همه بچه های شهرستان که میان واسه دربی میرن آنجا جایگاه از دستشون در میره(این راز ناموفق بودن 36تو دربی هست)پس ما همون عرق به 34رو حفظ میکنیم وآنجا هستیم
Masoud
02-12-2009, 01:30 PM
نخود نخود ما هم میریم 22
ما با عباس کاری نداریم . جایگاه دست بچه های اسلام شهره و عباس اونجا فقط یه مترسکه.
مطمئنم روح الله بهترین لیدر کل ایران میاد و تشویق رو ببینید.
اگه یه دقیقه هایی از بازی دیدید که رو به رو داره میترکه بدونید روح الله ( عشق سلطان علی ) پا شده و داره تشویق میکنه اون موقه همه 10 ردیف بالای 22 که 99% بچه های اسلام شهر تهرانن با دل و جون تشویق میکنن .
فقط امیدوارم خود زنی نداشته باشه.کاری که تو اونها زیاده و من بازی با سپاهان تا دو روز داشتم خونهای رو لباسام رو میشستم
Karim
02-13-2009, 01:42 AM
گویا من هم میرم 22...
ببینیم فرداچی میشه.
راستی من امیدوارم حسین شلغم فوت نکرده باشه وحسین بنی فاطمه یکی دیگه باشه!
Karim
02-13-2009, 08:44 PM
من شب ساعت 2خوابیدم میخواستم 4:15 بیدار شم.خواب موندم.ساعت 6بیدار شدم.ساعت 7:30 رسیدم استادیوم پایین پرشده بود.رفتم جایگاه 34 پیش امید ورفیقش.
خبر خوش:
حسین شلغم فوت نکرده!حسین بنی فاطمه یکی دیگه است که لیدربوده وفوت کرده!حسین شلغم امروز با پیراهن نارنجی بانوشته یاابوالفضل دراستادیوم بود!
خدا روشکر.
RED STORM
02-13-2009, 10:31 PM
بروبچی که رفتن استادیوم از اونجا بگن چه خبر بود؟؟؟
من که حال تکون خوردن نداشتم
Masoud
02-14-2009, 12:51 AM
ساعت 10:45 دقیقه رسیدم استادیوم و تو یه معجزه رفتم نشستم جایگاه 22 البته چون اونجا پروینی ها هستن ردیف اول نشستیم و دقیقا اگه بخوام خودم رو مقایسه کنم حکم خاتمی رو داشتم تو اتاق شیشه ای وقتی بازی ایران بحرین رو اومد.
یه فیلم از تشویق یه لیدر پروینی که قبلا معرفی کرده بودم گرفتم به سفارش کریم که میزارم
Masoud
02-14-2009, 12:52 AM
این کریم هم که بگم خدا چی کارش کنه.
به ما گفت شلغم مرده ما هم به همه دایی هامون که قدیمی استادیومن گفتیم تازه اقا فهمیده کس دیگه بوده.
ولی من از همون اول به نظرم میومد فامیلی شلغم عسگری بود . البته نمیدونم فقط یه چیزی تو ذهنمه که اینه
Karim
02-14-2009, 11:32 AM
من نگفتم شلغم مرده بلکه خبر روکپی کردم.سایت همکارتون مرجع خبر بود.
من ازبس خسته بودم ساعت 8شب خوابیدم ساعت 8صبح هم بیدار شدم.گزارش من ازدربی بماند واسه شب انشالله
Masoud
03-31-2009, 12:30 PM
بازی با الغرافه کیا استادیوم میرن ؟
RED STORM
03-31-2009, 01:00 PM
من و امیر میریم 100%
AmiR TiFo36
04-01-2009, 12:35 AM
مگه میتونی نیای؟ الان زنگ میزنم بکس تو پنت هاوس 36 واسمون جا بگیرن...3شنبه میبینمت جیگر
Pars_Redboy
04-02-2009, 03:01 AM
به احتمال زیاد من هم بازی باالغرافه رو میرم استادیوم . چون بعدش هم درسا جدی میشه و هم مسابقات میون هفته اس و کمتر میشه رفت .
ایشالله این بازی رو ببریم تا خیالمون راحت بشه .
ali_red boy
04-04-2009, 03:24 PM
بدون توجه به نتایج پرسپولیس در لیگ هر کسی خودش رو پرسپولیسی میدونه و مشکل خاصی نداره برای بازی های آسیایی باید به آزادی بره من هم با امیر برادرم و چند تا از برو بچه های دانشکده به امید خدا حتما میرم .
Pars_Redboy
04-04-2009, 04:33 PM
بدون توجه به نتایج پرسپولیس در لیگ هر کسی خودش رو پرسپولیسی میدونه و مشکل خاصی نداره برای بازی های آسیایی باید به آزادی بره من هم با امیر برادرم و چند تا از برو بچه های دانشکده به امید خدا حتما میرم .
دمت گرم ایول پرسپولیس رو باید تو استادیوم بهش حال داد ایشالله روز چهار شنبه بازی رو میبریم .
Masoud
04-04-2009, 10:33 PM
ایول به بچه های با غیرت همتون نماینده باشید و جای ما رو خالی کنید.
حیف که دیگه به خودم قول دادم جز بازیهای دربی و فینال گونه استادیوم نرم وگرنه حتما میرفتم.
دیگه اخرین سال که فرصت دارم واسه دانشگاه دیگه...
Amir_onlyperspolis
04-07-2009, 04:33 PM
امسال تونستم فقط 4 تا از بازیهای پرسپولیس رو به آزادی برم اما بازی با الشارجه رفته بودیم پرسپولیس در 7 دقیقه زازاه راه انداخت ایشالله این بازی هم بریم باز زلزله پرسپولیس راه بیفته و الغرافه رو ببریم .ایشالله بالای 70 هزار پرسپولیسی بیان آزادی و یه نفس تیمو تشویق کنن .
Masoud
04-07-2009, 10:13 PM
بازی حدود 50-55 هزار هوادار خواهد داشت
این پیش بینیه منه.
بدجوری وول وولک افتاده تو جونم برم ولی درس و این حرفها نمیزاره
ایشالله 10 اردیبهشت جلوی منفورترین تیم تاریخ ایران خواهیم رفت
Karim
04-08-2009, 02:34 AM
ایشالله 10 اردیبهشت جلوی منفورترین تیم تاریخ ایران خواهیم رفت
هستمت فتیر!
Masoud
04-25-2009, 09:31 PM
بازی با سپاهان کیا میرن استادیوم ؟
شاید ما هم بعد بازی استقلال که رفتیم دوباره بریم
Karim
04-25-2009, 09:38 PM
من که گفتم میام.خدا کنه ببریم.با حمایت گسترده تماشاگرا.
Masoud
04-25-2009, 10:28 PM
بعید میدونم استادیوم پر شه با توجه به اینکه بازی 5شنبه هست
شهرستانی ها هم که همیشه تو بازیهای مهم 60-70 % استادیوم رو به خودشون اختصاص میدن دیگه با این وضع نمیان.
حدود 60-70 تا پر پر به نظر من میره
ali sultan
04-27-2009, 06:53 PM
هستمت فتیر!
کریم جون من میگم هستمت فتیل
راستی این داش امید ما رو هم با خودت ببر
حیف که ایران نیستم وگرنه حتما می اومدم
ایشالله بزنیم
اخ روز دربی یادش بخیر
ali_red boy
04-27-2009, 06:58 PM
ایشالله بازی با سپاهان رو میرم بالای هفتاد رو باید بیان اگه با این همه هوادار نتونین هفتاد تا رو پر کنیم که ......
Karim
04-27-2009, 08:35 PM
کریم جون من میگم هستمت فتیل
راستی این داش امید ما رو هم با خودت ببر
حیف که ایران نیستم وگرنه حتما می اومدم
ایشالله بزنیم
اخ روز دربی یادش بخیر
من که برنامه ام مشخص نیست.وگرنه هماهنگ میکردیم همگی باهم میرفتیم
شاید 5دقیقه قبل ازبازی تونستم برم.آقا امید هم که ازش خبری نیست.نمیدونم قضیه درسشه یا نتش یا...
یادش بخیر؟گریه های 3نفری رو میگی یا گل مازیار وفرار ازشکست رو؟
بنده خدا امید داشت اشک شوق میریخت وفریاد میزد وتو روبغل میکرد یهو برگشت دید من ساکت رو صندلی وایسادم و...بنده خدا کپ کرد:24: 3.4ثانیه خیره شد و...
ali sultan
04-28-2009, 05:08 PM
من که برنامه ام مشخص نیست.وگرنه هماهنگ میکردیم همگی باهم میرفتیم
شاید 5دقیقه قبل ازبازی تونستم برم.آقا امید هم که ازش خبری نیست.نمیدونم قضیه درسشه یا نتش یا...
یادش بخیر؟گریه های 3نفری رو میگی یا گل مازیار وفرار ازشکست رو؟
بنده خدا امید داشت اشک شوق میریخت وفریاد میزد وتو روبغل میکرد یهو برگشت دید من ساکت رو صندلی وایسادم و...بنده خدا کپ کرد:24: 3.4ثانیه خیره شد و...
همه چیزش خاطره بود داداش
من که هر چی ذکر و ایه بلد بودم بعد از اینکه عقب افتادیم میخوندم واسه خودم
یادش بخیر بعد دربی هم حالی کردیم با امید حیف که نیومدی
اینقدر دلم میخواد بیام با سپاهان حیف که گرفتاری دارم و نمیتونم شب قبل بازی خودم رو برسونم ایران
حتما برید دوستان
این تیم ماها رو داره دیگه هیچی نداره
Pars_Redboy
04-30-2009, 09:45 PM
خسته نباشن کسایی که رفتن استادیوم کلی هم حال کردن من که قسمت نشد برم
دم همشون گرم
Karim
04-30-2009, 10:59 PM
سلام دوستان.جاتون خالی
من که ساعت 3:30 رسیدم اون موقع 30تا تو ورزشگاه بودند.جایی بهتر از جایگاه 26نصیبم نشد.
جاتون خالی 2ساعت تمام بارون شدید وکمی تگرگ بارید که اونهایی که نتونستن جایی توی راهرو ویا زیر سقف طبقه دوم پیداکنندمثل من!)خیس خیس شدن یه چیزی تومایه های موش آب کشیده!
قبل ازبازی یه شعار بحال سرداده میشد"محبوب ایران،قرمز تهران،امروز میذاریم درفولاد سپاهان""محبوب ایران،قرمز تهران،امروز میذاریم درفولاد سپاهان"حالاوای وای،وای وای وای وای حالا وای وای ،وای وای وای وای!
ازباخت استقلال هم خیلی خوشحال بودیم.
قطبی هم خیلی تشویق شد.مثل علی کریمی.شعارهای"سپاهان اصفهان سوراخ نصف جهان"جامو نمیدیم بهشون سی وسه پل ..."هم سرداده میشد.وهمچنین"تهران عروسیه،اصفهان..."
هوادارا از دست نیکبخت وسوتیهاش شاکی بودند و منصوری روتشویق میکردند.و...
درپایان بازی تا 10-15 دقیقه هوادارا ورزشگاه روترک نکرده وتشویق میکردند وشادمانی تا راهروی ورزشگاه ادامه داشت.ودر سطح شهر هم نمود داشت.
تا حالا اینقدر هوادارارو خوشحال ندیده بودم.به نظرم سرخوردگی درلیگ باعث چنین شادمانی ای بود که خودشون روتخلیه میکردند.البته بردمقابل سپاهان هم یه چیز دیگه است.با اینکه بارش باران تا 5دقیقه قبل ازبازی ادامه داشت با شدت زیاد،اما 60 هزار تا تماشاگرفوق العاده بود.
امید رو هم ساعت 12 دیدمش داشت میرفت استادیوم .گفتم زوده/گفت نه بابا 100تا میان.منم گفتم 50-60 تا بیشتر نمیان.
البته اون موقع بارندگی نبود(تا10 بارندگی بود).
اگر بارون نمیبارید(که خداروشکر که نعمتهاشو دریغ نمیکنه)100تا میمومدن به نظرمن هم.
Masoud
05-02-2009, 02:08 AM
اين قسمت هم برا رئاليهاى سرور بارسلونا هستش
Masoud
05-02-2009, 02:52 AM
http://realmadridvideos.files.wordpress.com/2008/11/real_madrid-08-09-home-adidas-kit.jpg
lm6990
05-02-2009, 08:20 PM
امشب رئال میبره:):):)
Masoud
05-03-2009, 12:04 AM
ارههههههههههههه
sia_perspolis
05-03-2009, 12:26 AM
به همین خیال باشین . امسال که نشد . آرزوتونو نگه دارین واسه فصل دیگه . که بازم فکر نکنم رئال تیم بشه
Masoud
05-03-2009, 12:59 AM
ابرومون رفتتتتت
orojlo
05-03-2009, 01:14 AM
دیدم عجب مادرید برد ؟!!!!!!!!!11
6 تاییاااااااااا ها ها ها هااااااااا
تا الان 6 تا خوردید
خوب بردید :))
Masoud
05-03-2009, 01:22 AM
ابرومون رفت
Masoud
05-05-2009, 12:10 AM
گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بوسكو ليتا پدر كاكا و مدير برنامه هاي اين بازيكن برزيلي به روزنامه as اسپانيا خبر داد كه پسرش فصل آينده به طور حتم براي رئال توپ خواهد زد.
روزنامه اسپانيايي به نقل از ليتا نوشت: «كاكا فصل آينده براي باشگاه رئال مادريد و فلورنتينو پرس بازي مي كند.»
در حالي كه تابستان امسال انتخابات رسمي براي انتخاب رئيس جديد باشگاه رئال مادريد برگزار خواهد شد، فلورنتينو پرس رئيس سابق باشگاه جدي ترين گزينه براي كسب اين سمت است.
به نظر مي رسد پرس به زودي گفت و گوهاي بيشتري با آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان براي جذب كاكا انجام خواهد داد. مبلغ درخواستي روسونري براي فروش كاكا 60 مليون يورو گزارش شده و پرس اميدوار است تا مسئولان ميلان دست كم 10 ميليون يورو از مبلغ درخواستي خود بكاهند.
همه اينها در حالي است كه پرس هنوز به صورت رسمي نامزدي خود براي انتخابات رياست باشگاه رئال مادريد را اعلام نكرده است.
pashaki
05-05-2009, 12:41 AM
امیدوارم دیگه امسال بازیکنای در حد کهکشان رو جذب کنن
pashaki
05-05-2009, 12:43 AM
هوادارا سرتونو بگیرید بالا
بازیکنای اونارو با ما یه مقایسه کنید متوجه میشید که مردونه بازی کردیم
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:27 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204863088.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:29 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204882708.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:29 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204888448.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:30 PM
اینم عکس سانتیاگو برنابئوhttp://upload.iranblog.com/3/1204837584.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:32 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204848134.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:34 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204800559.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:34 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204877308.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:47 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204877200.jpg
imported_SaRa_91
05-05-2009, 02:49 PM
http://upload.iranblog.com/3/1204870001.jpg
Masoud
05-05-2009, 07:01 PM
شش تاييهاااا
شش تاييهاااا
بابا تو که تا دیروزم طرفدار مادرید بودی
چی شد بارسلونی شدی حالا؟
Masoud
05-05-2009, 07:04 PM
بابا تو که تا دیروزم طرفدار مادرید بودی
چی شد بارسلونی شدی حالا؟
لوللللل به كسى نكى هنوزم رئالى هستم با طعم بارسلونا
omidperspolisi
05-08-2009, 01:55 AM
عجب این علی سلطان و کریم پته مارو ریختند رو آب
ولی انصافا دربی خیلی حال داد جای همتون خالی الان داشتم ارسال هایی که من نمیومدم رو میخوندم خاطره ها زنده شد
RedHuman
05-11-2009, 10:37 PM
من اينجا فقط يه سؤال دارم؛ اينكه آيا اينجا كسي هست كه برا بازي الشباب برا استاديوم؟
(از اونجا كه بقاي پست هاي من بيشتر از5 ساعت نيست خواهشن زود جواب بدين)
omidperspolisi
05-11-2009, 11:32 PM
احتمالا میرم ولی نمیدونم خودم رو میتونم کنترل کنم که بر علیه کسی فحش ندهم یا نه
Karim
05-12-2009, 12:35 AM
من هم میرم استادیوم با 4.5نفر ازبچه ها.میریم جایگاه
ali_red boy
05-17-2009, 09:44 PM
بنظرم با همه نا امیدی و وضع بدی که در پرسپولیس و هوادرانش هست باید بازی با الشباب رو بریم استادیوم ، تا هم رو کم کنی عربها باشه هم تیمو تشویق کنیم فقط کاری نکنیم که دشمن شاد بشیم این فصل هر چی بود تموم شد و در نهایت دو تا بازی بیشتر نمونده .
Masoud
05-17-2009, 10:29 PM
منم شاید برم و اگه برم 22
البته فقط به خاطر اصرار یکی از دوستام وگرنه دیگه قصد استادیومی شدن رو ندارم چون 4-5 سال عمرم رو گذاشتم ولی ..........
Karim
05-18-2009, 01:32 AM
من هم مجددا تاکید میکنم میرم بادوستام .پایین هم میرم.شاید هم جایگاه
mona_casillas
05-18-2009, 09:15 PM
اگر پسربودم بدون لحظه ای تردید حتما به آزادی می رفتم ، پرسپولیس و پرسپولیسی ها روزهای سخت و تلخ زیاد تجربه کردن ، خیلی زشت جلوی عرب ها که همیشه ترس ووحشتی از استادیوم آزادی در دل دارند پرسپولیس روتنها بذاریم ، تحت تاثیر لیدرو این و اون هم قرار نمیگرفتم و فقط به وظیفه هوادرای خودم عمل میکردم .
خدا کنه با این اوضاع نگران و ناامید کننده پرسپولیس بازی رو ببره و تا حدی دل هوادرانش رو شاد کنه . :گل::red boy2::red boy:
hedieh63
05-18-2009, 09:25 PM
من هم با مونا موافقم نباید پرسپولیس رو تو این موقعیت تنها گذاشت!
Pars_Redboy
05-18-2009, 09:43 PM
بخاطر امتحان نهایی از همه طرف محاصره شدم و هیچ کاری نمیتونم بکنم و جاییبرم ولی خدائیش کی میتونه بره استادیوم و بخاطر باخت های قبلی نره ؟ هر کی میتونه باید بره و تشویق کنه و کسانی هم که پرسپولیسو به این روز انداختن به خدا واگذار کنه فعلا که کاری از دستمون برنمیاد
دست همه کسانی هم که میرن استادیوم می بوسم دم همشون گرم
omidperspolisi
05-18-2009, 10:52 PM
مثل همیشه به امید خدا تو جایگاه 34 برای پرسپولیس و فقط برای پرسپولیس نه کس دیگه ای تشویق میکنیم
monji
05-18-2009, 11:26 PM
سلام
من هم از طرف میلیونها قلب سرخ تپنده در شهرستانها
از شما بچه های پای استادیوم تشکر میکنم
من هم نمیتونم بیام
ولی دوست دارم صدای فریادهای منو کنارتون حس کنید
این تیم شیرانه
یا علی مدد
موفق
یا حق
Karim
05-19-2009, 12:51 AM
دوستانی که میان استادیوم خواهشا با پرچم ایران بیان که حرفمون عربه
omidperspolisi
05-19-2009, 02:32 PM
من تو بازی تیم ملی هم اگه برم پرچم پرسپولیس رو میبرم دیگه چه برسه به بازی تیم محبوبم
فعلا که پرچمم رو یکی پیچونده و زده به دیوار اطاقش حالا هی ما بگیم این پرچم برگردون میگه نه اطاقم قشنگ شده
Pars_Redboy
05-19-2009, 03:02 PM
بچه ها جای ما رو خالی کنین
تا جایی که میتونین تشویق کنین اشبابی ها نقشه کشیدن برای پرسپولیس ،پرسپولیسم که وضع خوبی نداره اول امیدمون به خداست بعد هم تشویق شماها که به آزادی میرین .
Amir_onlyperspolis
05-19-2009, 04:23 PM
پنج شنبه امتحان دارم برای همین نمیتونم با برادرم برم استادیوم هر کی میره ایشالله شاد و با دست پر برگرده و پرسپولیس سرگروخ بشه به امید خدا .
Pars_Redboy
05-20-2009, 07:59 PM
بچه هایی که استادیوم رفتین دمتون گرم ایول
با دست پر برگشتین
خدایا شکرت
AmiR TiFo36
05-20-2009, 09:34 PM
هرجوري شده بود خودمو رسوندم استد........هفته بعد هم ميرم.امروز 34 بودم حال خيلي تشويق كردن...
Karim
05-20-2009, 10:49 PM
منم رفتم استادیوم ساعت 3 اونجا بودم .جای خیلی خوبی نشسته بودم.جایگاه 23 ازلحاظ دید زمین(22بهترین جا هست البته)
خیلی خسته ام.درگیری زیاد بود تو ورزشگاه.
همه عوامل ازجمله بازی،گل،تماشاگران و..چنگی به دل نزدند.چندتایی عکس وکلیپ دارم فردا یا پس فردا میذارمشون توانجمن
Karim
05-22-2009, 02:40 AM
خب برسیم به گزارش من!
ساعت 3 رسیدیم استادیوم با آرش(ashool_red سایت) وکامران که استقلالیه(به اصرار 3تن ازدوستام رفتم که متاسفانه عموی یکیشون فوت کرد شب بازی و مسلما نمیتونست بیاد)
انتظار نداشتم استادیوم خلوت باشه وبه نظرم 40تا اومده بودن که نمیدونم چرا همه جاز دن 25تا!
قبل ازبازی رفتم تو راهرو دراز کشیدم وچن تا آهنگ گوش دادم و...
40 دقیقه مونده به بازی رفتم بالای جایگاه 22(که روبروی جایگاه قرارداره وبه نوعی بهترین جای استادیومه وعباس اسماعیل بیگی اینجاست ویه جورایی پاتوق پروینیاست)وکلی فیلم گرفتم ازتشویقای قبل بازیشون که میخواستم آپ کنم براتون دیدیم حجمشون خیلی زیاده واگه حجمشونم کم کنم وکیفیتش بیاد پایین هم ،باز حجمش خیلی بالاست!
ما هم جامون جایگاه 23 بود.
قبل ازبازی بازیکنان الشباب با"بقره""بقره" مورد تشویق قرارگرفتند!:24:
دقیقه 30 بود که جایگاه 36 با توجه به بازی بد خیرخواه وعبدی و منصوری و..شروع به تشویق پتروویچ،محمد،نیکبخت وتوره کردن که فراگیر شد وکل استادیوم یک صدا خواهان تعویض بودنئ.درهمین حین چایگاه4.5.6 به تشویق کاشانی وشعار علیه وینگادا وانصاریفرد مشغول شد!درجایگاه 22و23 هم به خاطر شعارهای علیه باشگاه درگیری رخ داد وچند جای دیگه هم همین طور!
یک خبرنگار وعکاس هم باهم درگیر شدند دربین 2نیمه!
باشروع نیمه دوم وگلزنی خلیلی ورزشگاه منفجر شد وشعار بی ادبی سر داده شد:4:وگلزنی خلیلی توآسیا رو به رخ برهانی میکشوندن!
جایگاه 24 هم طبق معمول فقط نیکبخت روتشویق میکرد ازاول بازی.
باشروع درگیری بین بازیکنان احمد عابدزاده به شدت تشویق شد وپرسپولیسیها باشعارهای غیر اخلاقی به عربها توهین میکردند وازشامپو گلرنگ واهلا وسهلا مرحبا مایه میذاشتند!
با نواخته شدن سوت پایان شعار بچه ها متشکریم دراستادیوم طنین انداز شد!
یه نکته یادم رفت بگم اونم بازی تبلیغاتی این دولت بود!
عکسها گویای همه چیز هستند!برای بزرگ نمایی برروی عکسها کلیک کنید
http://f.imagehost.org/t/0860/1_59.jpg (http://f.imagehost.org/view/0860/1_59)
http://f.imagehost.org/t/0642/1_2_4.jpg (http://f.imagehost.org/view/0642/1_2_4)
http://f.imagehost.org/t/0424/1_3_6.jpg (http://f.imagehost.org/view/0424/1_3_6)
پرسپولیسیه منم،این بغلیم استقلالیه(کامران که تابه حال وارداین سایت نشده)
http://f.imagehost.org/t/0954/1_5_10.jpg (http://f.imagehost.org/view/0954/1_5_10)
همچنان خودم
http://f.imagehost.org/t/0653/2_2_1.jpg (http://f.imagehost.org/view/0653/2_2_1)
باز هم خودم وآرش(ashool_red سایت که فعال هم بود که چند ماهی میشه که بین هند وایران دررفت وآمده وچند ماهی میشه که واردسایت نشده)
http://f.imagehost.org/t/0516/2_5_3.jpg (http://f.imagehost.org/view/0516/2_5_3)
من وکامران ومحمود!!!
http://f.imagehost.org/t/0453/2_6_2.jpg (http://f.imagehost.org/view/0453/2_6_2)
ومحمود وبر وبچ!
http://f.imagehost.org/t/0193/2_7_10.jpg (http://f.imagehost.org/view/0193/2_7_10)
Pars_Redboy
05-22-2009, 08:53 PM
ساعت مسابقه با بنیادکار که خوب نیست ما هم تو امتحانات نهایی هستیم از خودم بدم میاد تو این مسابقه مهم نمیتونم برم ولی هر کی میره خدائیش فقط تیمو تشویق کنه و نشه حکایت بازی با الشباب که آبروریزی کردن همون چند نفر که صداشون از تلویزیون میومد .
دمتون گرم خدائیش تو این هوا رفتن و تشویق کردن تیم خیلی حال میخواد .
hedieh63
05-22-2009, 09:27 PM
گویا فدراسیون فوتبال زیاد نتیجه گیری پرسپولیس براش مهم نیست که ساعت بازی رو به ضرر ما تنظیم کرده! ولی امیدوارم کسانی که میتونن حتماٌ به استادیوم برن . چون همه تیمهای آسیایی از جو استادیوم آزادی با این همه تماشاگر وحشت دارن
fatemeh1368
05-23-2009, 06:45 PM
فقط رئال مادیددددددددددددددد
imported_Black Rose
05-23-2009, 07:19 PM
دلم واسه بالا بردن جام قهرمانی باشگاهها بدست کهکشانی ها تنگ شده
ali reza 13
05-23-2009, 08:14 PM
=d>=d>=d>دنيا رئال حتا اگر 10 تا گل هم بخورن بازهم كهكشاني ها هستيد=d>=d>=d>
omid_figo
05-25-2009, 06:56 PM
بچه ها به نظرتون برای این بازی 100 تا پر میشه؟
گیج شدم،نمیدونم ساعت چند برم!!
بچه هایی که میرند بگن ساعت چند میرن؟
Karim
05-26-2009, 02:36 PM
به نظر من 100تا پرمیشه به چند دلیل.
1.بازی حذفی ومهمه.
2.ریوالدو هم بازی میکنه!یکی از لقبهای علی کریمی ریوالدو هست(+جادوگر ومارادونا)
3.قطبی وپروین دراستادیوم هستند
و...
من هم میرم!اما ساعت 3:30 احتمالا بالا بهم جا برسه.
اگر میخوای پایین بری وجای خوبی بهت برسه2(ویاحتی قبل از2) اونجا باش.
Pars_Redboy
05-26-2009, 03:29 PM
خدا کنه تماشاگر زیاد بره دوروز تعطیلیه و خیلی ها میتونن برن منم دارم مخ خونواده ام رو میزنم تا برم خدا کنه پرسپولیسم ببره . یا زهراااااااااااااا.
ali_red boy
05-26-2009, 09:32 PM
خیلی دوست دارم بازی فردا رو استادیوم باشم ولی اصلا موقعیتش رو ندارم ایشالله هوادران با دست پرو دل شاد برگردن .
AmiR TiFo36
05-27-2009, 02:02 AM
سلام
با تمام احترامي كه به اساتيد و دانشگاه و خانواده قائلم...بايد بگم كه مجبورم به خاطر عشقم فردا كلاسمو بپيچونم و برم استد با پسر خالم.چون پرسپوليس واسه ما تيفوسي ها از همه چي مهمتره!
ايشالا كه ميبريم.من فردا ساعت 1ميرم تو جايگاه 36 ميشينم...
اگه برديم كه تا خونه جشن قهرماني ! ميگيريم
اگرك خدايي نكرده باختيم زنده به خونه نميرسم...
omid_figo
05-27-2009, 05:13 AM
به نظر من 100تا پرمیشه به چند دلیل.
1.بازی حذفی ومهمه.
2.ریوالدو هم بازی میکنه!یکی از لقبهای علی کریمی ریوالدو هست(+جادوگر ومارادونا)
3.قطبی وپروین دراستادیوم هستند
و...
من هم میرم!اما ساعت 3:30 احتمالا بالا بهم جا برسه.
اگر میخوای پایین بری وجای خوبی بهت برسه2(ویاحتی قبل از2) اونجا باش.
ممنون آقا کریم،ایشالا همه ما شاد برگردیم
soroor
07-24-2009, 01:17 PM
زندگی نامه کاکا، دومین فوتبالیست گران قیمت تاریخ
http://parsiansport.com/uploads/posts/1248362295.jpg (http://parsiansport.com/uploads/posts/1248362295.jpg) رکورد انتقال 56 میلیون پوندی کاکا فقط چند روز دوام داشت و با ترانسفر کریستیانو رونالدو مقام دوم گرانقیمت ترین بازیکن فوتبال را بدست آورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، خیلی از فوتبالدوستان بویژه هواداران رئال مادرید علاقه دارند تا بیشتر از بازیکن محبوبشان بدانند. مطلب زیر نگاهی گذرا به زندگی این پسر محجوب، بااخلاق و خوش تکنیک برزیلی است، از آغاز تاکنون:
شناسنامه
نام کامل: ریکاردو ایزکسون دوس سانتوس لیته ملقب به کاک
محل تولد: برازیلیا، ایالت دیستریتو، برزیل
تاریخ تولد: 22 آوریل 1982
قد: 86/1 - وزن: 73
پست سازمانی: هافبک تهاجمی، مهاجم کاذب
آغاز و خانواده
ریکاردو 27 سال پیش در برازیلیا بدنیا آمد. پدرش مهندس عمران بود و پس از وی صاحب پسر دیگری نیز شد که او را رودریگو نام گذارد. لقب کاکا را رودریگو به وی داد. در 18 سالگی حادثه سقوط ناقص از روی تخته پرش استخر برای ریکاردو رخ داد که طی آن دچار شکستگی مهره ستون فقرات شد و این به معنای پایان آرزوی فوتبالیست شدن او بود! اما به گفته خودش عیسی مسیح معجزه کرد و ریکاردو سلامت خود را بدست آورد. از آن زمان رودریگو برادر بزرگتر را کاکا صدا کرد که در زبان پرتغالی به معنی معجزه یا جادوست. هر دو برادر فوتبالیست شدن را نهایت رویاهای کودکی می دیدند. رودریگو پس از حضور در تیم جوانان میلان، هم اکنون در تیم دسته دومی ریمینی ایتالیا بازی می کند و لقب دیاگو را برای خود انتخاب کرده است. ریکی نوجوان که با این اسم بین هم تیمی هایش نامیده می شود از تیم محلی آلفاویل شروع می کند، ریکاردوی 7 ساله با این تیم به فینال بازی های محلی می رسد و خیلی زود توسط استعدادیابان باشگاه مشهور سائوپائولو شناسایی می شود.
حرفه ای با سائوپائولو
هشت سالگی ریکی خوش یمن بود. او به آکادمی فوتبال سائوپائولو می پیوندد و در کنار تحصیل بصورت کلاسیک فوتبال می آموزد. 7 سال بعد در سن پانزده سالگی نخستین قرارداد حرفه ایش را با سه رنگها – لقب سائوپائولو- می بندد. بلافاصله بهمراه تیم نوجوانان باشگاه قهرمان جام کوپا دو جونویل می شود. از ژانویه 2001 با تیم جوانان سائوپائولو در 27 بازی ظاهر شده و 12 گل به ثمر می رساند. با این درخشش خیلی زود به تیم اول باشگاه راه می یابد و نقشی تعیین کننده پیدا می کند، اوج این طلوع در فینال جام منطقه ای ریو- سائوپائولوست که کاکای جوان بعنوان بازیکن جانشین وارد مسابقه شده و با زدن 2 گل، بازی یک بر صفر باخته به بوتافوگو را تبدیل به پیروزی و قهرمانی تیمش می کند، حالا همه ریکاردوی جوان را می شناسند. در همان فصل 10 گل در 22 بازی انجام داده برای تیم اول باشگاه در کارنامه اش ثبت می شود. حتی حادثه تلخ شکستگی مهره های ستون فقرات نیز نتوانست مسیر سرنوشت ریکی را عوض کند بلکه او را تبدیل به کاکا کرد و در 58 بازی برای سائوپائولو 23 بار گلزنی کرد. کاکای جوان خیلی زود توسط باشگاه های اروپایی رصد شد.
درخشش اروپایی با آث میلان
کاکا سال 2003 به اروپا رسید. با مبلغ 5/8 میلیون یورو به سرخ و سیاه پوشان میلان پیوست. کمتر از یکماه به تیم اول میلان راه یافت و نخستین بازی در سری A در مقابل آنکونا قرار گرفت که با پیروزی دو بر صفر میلان همراه شد و این آغاز فصلی رویایی برای کاکا بود. در30 بازی، ده گل به ثمر رساند و همراه روسونری ها قهرمان اسکودتو و سوپرجام اروپا شد. آن روزها کاکا وظیفه پشتیبانی از مهاجم اول تیم یعنی آندری شوچنکو را بعهده داشت و با پاس های طلایی بارها باعث گلزنی شوا شد. فینال لیگ قهرمانان اروپا در فصل 5-2004 بدترین خاطره کاکا در میلان بود، جاییکه یاران وی بازی سه هیچ برده را در پنالتی به لیورپول باختند ولی بازهم کاکا بعنوان بهترین هافبک تورنمنت انتخاب شد. سال 2006 با هت تریک های پیاپی برای کاکا همراه بود. 9 آوریل در لیگ ایتالیا مقابل کیوو هت تریک کاکا آغاز شده و در لیگ قهرمانان برابر اندرلخت بلژیک ادامه می یابد. با جدایی شوچنکو در فصل 7-2006 به قصد چلسی، وظیفه کاکا در تیم سنگین تر می شود و بین خط هافبک تا حمله و گلزنی گسترش پیدا می کند. در همان زمان با درخشش در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستریونایتد و به ثمر رساندن دو گل حساس برای روسونری، میلان را به فینال رهنمون می کند. و بالاخره وقت انتقام فرا می رسد، 23 می 2007 فینال با لیورپول تکرار می شود. گلی نمی زند ولی پاس گل دوم را برای اینزاگی مهیا می کند و شیرینی قهرمانی اروپا را همراه با انتقامی سخت از قرمزهای آنفیلد می چشد. زیبایی های سال 2007 برای کاکا در 30ام اوت ادامه می یابد، وی بعنوان بهترین بازیکن و فوروارد اروپا انتخاب می شود. 5 اکتبر بهترین بازیکن سال فیفا هم کاکاست و در دوم دسامبر2007 با دریافت بالن د اور – توپ طلای فرانس فوتبال- جلوتر از کریستیانو رونالدو،افتخاراتش را تکمیل می کند. اما فصل 8-2007 برای او با افت محسوسی همراه است و دلیل آن هم بی گمان افت کلی آث میلان است که درگیر پرونده رسوایی تبانی در ایتالیا می شود و کسر امتیاز از این تیم کمر روسونری را می شکند و همین عوامل بر بازی تمام ستاره های تیم از جمله کاکا هم تاثیر می گذارد. در 29 فوریه 2008 قرارداد خود را تا سال 2013 با میلان تمدید می کند ولی ...
کارنامه ملی با برزیل
اولین بار با تیم ملی جوانان برزیل در جام جهانی جوانان 2001 شرکت می کند ولی توسط غنا در نیمه نهایی شکست می خورند. 31 ژانویه 2002 در بازی دوستانه با بولیوی اولین بازی ملی با تیم اصلی برزیل را تجربه می کند. عضوی از تیم ملی برزیل که قهرمان جام جهانی 2002 می شود، است اما فقط 25 دقیقه بازی به وی می رسد. کاپیتانی تیم ملی زیر 23 سال را که در جام طلایی کونکاکاف شرکت می کند را به کاکا می سپارند. سال 2005 با شرکت در تمام بازی های تیم ملی در جام کنفدراسیون ها می درخشد و همراه طلایی پوشان قهرمان می شود. جام جهانی 2006 برای کاکا خاطره ای تلخ در پی دارد، حذف توسط فرانسه و بازگشت به خانه. سال 2007 بدلیل همزمانی جام کنفدراسیون ها و بازی های میلان در لیگ ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا با تصمیمش برای بازی نکردن برای تیم ملی با انتقادات شدید هواداران برزیلی و حتی حملات رسانه های کشورش و هو شدن توسط تماشاگران هموطن مواجه می شود. سال 2009 با قهرمانی در جام کنفدراسیون ها و دریافت جایزه توپ طلایی و بدست آوردن عنوان بهترین بازیکن تورنمنت، موفقیت ملی جالبی را در کارنامه کاکا به جای می گذارد.
حاشیه ها و زندگی شخصی
پسر محجوب برزیلی برخلاف بسیاری از ستارگان فوتبال که دارای حاشیه های گاه زشت وناپسندی در زندگی خصوصی هستند، راه کم وبیش سالمی درپیش گرفته است. گفته می شود ده درصد حقوق ماهانه خود را در اختیار کلیسای "رناسر ام کریستو" که سالهاست عضو رسمی آن است قرار می دهد تا خرج امور خیریه شود. البته در مقابل، شایعاتی در مورد انحراف اخلاقی کاکا بویژه با چاپ تصویر عریانی از او در مجله مخصوص همجنس گرایان در برزیل به راه افتاد که با برخورد شدید و شکایت قانونی وی به سرعت این تهمت تکذیب شد. 23 دسامبر 2005 کاکا به جرگه متاهلین می پیوندد و با کارولین چلیکو در سائوپائولو ازدواج می کند. مراسم عروسی او و کارولین 18 ساله در حضور 600 میهمان انجام می شود که معروفترین آنها رونالدو، کافو، آدریانو، باپتیستا و کارلوس آلبرتو پریرا بودند. یادگاری این ازدواج پسر کاکاست که لوکا چلیکو لیته نام دارد که در دهم ژوئن 2008 بدنیا آمده است. اتکا به خداوند و پیروی از مسیح از ویژگی های بارز کاکاست بطوریکه معمولا توصل جستن به عیسی بر روی تی شرت هایی که می پوشد نقش بسته است. اسپانسرهای تبلیغاتی کاکا که درآمد سرشاری را برایش به ارمغان می آورند، آدیداس، ژیلت، ارمنی و دولچه و گابانا هستند که رسما پشتیبانی مالی وی را برعهده دارند. کاکا در سال 2007 توسط مجله تایم جزء صد چهره تاثیرگذار بین مردم جهان انتخاب شد.
و سرانجام رئال مادرید
کاکا در 13 ژانویه 2009 فرصت داشت تا با امضای قرارداد پیوستن به باشگاه منچسترسیتی به گرانترین فوتبالیست تاریخ مبدل شود. مبلغ این انتقال 100 میلیون پوند بود که با واکنش های گوناگونی روبرو شد. اومبرتو گاندینی رئیس باشگاه میلان اعلام کرد که درصورت توافق کاکا و من سیتی، روسونری مانع این انتقال نمی شود ولی این موضع گیری هواداران میلانی را بسیار خشمگین کرد که حتی باعث تجمعات اعتراض آمیزی در مقابل سان سیرو شد. کاکا اعلام کرد که اگر باشگاه او را نخواهد بفروشد، می ماند و از رویای کاپیتانی میلان در آینده گفت! سرانجام در 19 ژانویه سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا که مالک باشگاه میلان نیز است بطور رسمی این انتقال را مردود دانست و به ماجرا پایان داد. اما تابستان امسال با انتخاب مجدد فلورنتینو پرس به ریاست باشگاه رئال مادرید، روز سوم ژوئن طی یک اعلام غافگیرانه پیشنهاد 56 میلیون پوندی مادرید به میلان برای کاکا به اطلاع عموم رسید و 48 ساعت بعد تست پزشکی کاکا در اردوی تیم ملی برزیل انجام شد و با یک قرارداد 6 ساله به سپیدپوشان سانتیاگو برنابئو پیوست. رکورد انتقال کاکا فقط چند روز دوام داشت و با ترانسفر 80 میلیون پوندی رونالدو، مقام دوم گرانقیمت ترین بازیکن فوتبال را بدست آورد. بسیاری وی را بدلیل داشتن تکنیک برزیلی و قدرت بدنی اروپایی یکی از کاملترین بازیکنان حال حاضر جهان می دانند و حتی برخی از کارشناسان کاکا را در ردیف بزرگانی همچون پلاتینی، سوکراتس، زیکو و پله قرار می دهند. حال باید به انتظار بنشینیم و شاهد چالش جدید کاکا در تیم رئال مادرید باشیم.
vandad
07-24-2009, 03:47 PM
رئال با کاکا و رونالدو ببینین چی به روز بارسلون میاره .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.