PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام مافیا

Leo messi
09-19-2008, 11:46 AM
سلام دوستان

من روی فورم های دیگه که هستم معمولا وقتی حوصلمون سر میره و میخوایم سرگرم شیم این بازی رو میکنیم.

مطمئنا یه سری از شما تو کمپ یا مهمونی این بازی رو انجام دادید (دزد و پلیس هم بهش میگن).

این بازی روند ساده ای داره. دو گروه در بازی هستند 1- گروه بیگناهان(مردم شهر) 2- جنایتکاران (مافیا)

اعضای مافیا این مزیت رو دارند که هم رو میشناسند و در طول بازی با هم در ارتباط هستند در حالی که

مردم شهر از هویت همدیگر اطلاع ندارند و باید با بحث هایی که توی تاپیک انجام میدهند به نتیجه برسند که اعضای مافیا چه کسانی هستند.
چطور بازی کنیم؟

1- کسانی که مایل به شرکت هستند اینجا پست کنند تا ثبت نام بشوند

2- بعد از رسیدن تعداد اعضا به8 نفر بازی شروع میشه

3- من نقش هرکس اعم از مافیا یا مردم شهر به هرکس پخ میکنم

4- تمامی بازیکنان در تاپیک بازی که اینجا پست میشه بحث میکنند و به دنبال اعضا مافیا هستند

5- بازی دو فاز روز و شب داره. در روز همه در تاپیک جمع میشوند و بعد از به توافق رسیدن روی هویت
شیطانی یک نفر رای به اعدام او میدهند.

6- بعد از هر اعدام شب فرا میرسه که تاپیک بازی در اون موقع قفل میشه تا مافیا اسم کسی که میخواد به من
پخ کنه.

7- برای مهیج شدن بازی نقش های پلیس ( متحد مردم شهر). دکتر(متحد مردم شهر) . قاتل سریالی (خنثی)اضافه میشوند

8- نقش پلیس : پلیس به دنبال هویت مردم شهر هست تا بفهمه چه کسی چه نقشی داره. در فاز شب پلیس به من پخ میزنه و اسم کسی رو که میخواد رو که می خواهد تعقیبش کنه رو می نویسه.من هم همه ی کارهایی که اون شخص کرده رو می گم.اون وقت می تونه بگه بره زندان یا نه.(درهرفازفقط یک نفرمی تونه به زندان بره)
9 - نقش دکتر: دکتر نقش محافظتی داره. کسی که تحث محافظت دکتر باشه قابل اعدام. کشته شدن نیست.
دکتر هم مثل پلیس در فاز شب اسم کسی که میخواد اونو محافظت کنه به من پخ میکنه ولی فقط می تونه کاری کنه اگه طوفو کشتن کاری کنه نمی ره.

10- نقش قاتل: قاتل یک فرد خنثی است که حتی میتونه تنهابرنده ی بازی بشه. قاتل هرکی رو که بخواد در فاز شب میکشه حتی از مافیا یا مردم شهر.

امیدوارم دوستان علاقه نشون بدهند و این بازی خیلی مفرح رو هرچه زودتر شروع کنیم.
این رو از سایتparsfootbal.comیاد گرفتم
اعضاء:
8نفرکل
2نفرمافیای شهر
3نفرمردم بیگناه شهر
1نفرپلیس شهر
1نفردکترشهر
1نفرقاتل شهر
نحوه ی پیروزی هرکدام:
پلیس:کشته شدن کمتراز2نفردرشهر
دکتر:نبردن مافیا
قاتل:مردن تمامی پلیس ها دکترها و مافیا(سلطه اربابش بر شهر)
مافیا:باقی ماندن حداکثریک نفر آدم (حداقل1مافیا زنده باشد)
مردم بیگناه:شناسایی ودارزدن قاتل وگروه مافیا

1365
09-19-2008, 12:23 PM
من هستم.
کسی قدرت کاراگاهیش مثل من هست؟

asheqe khalili
09-19-2008, 12:26 PM
سلام به همه دوستان.
ای کاش متین هم بود می تونستم کلشو با ساطور اسرائیلی درجه یک تک باری مصرفی له کنم.:whoow:
لغت نامه:ساطور تک باری مصرفی:چاقوهایی که فقط به درد یک بار مصرف می خورد و از بس تیزن یک نفرو که کشتی به احتمال%50می شکنه.
اینا همش یعنی منم هستم.

Ali1363
09-20-2008, 01:18 PM
آقا متین من هم هستم

Leo messi
09-20-2008, 01:44 PM
بسم الله
در این جهان بزرگ از سلسله جزایر اینترنت جزیره ای بود به نام ارتش سرخ دات کام.
مردم اون سهر بزرگترین خطری که دیده بودن پیدا شدن یک سوسک در شهربود.
خلاصه شهر آروم وخوبی بود.
تاروزی که شاهشون مرد.(منظورم هیچکدوم از اعضای سایت نبود)
اون وقت بود که هرج ومرج درشهر راه افتاد.
3مرد ثروتمند که اصلا دراین تاپیک کارنمی کنند ادعای شاهی داشتند.
نفر اول:سنراتوال(پسر شاه)مردم شهرازاو بعنوان وارث خوبی های پدرش حمایت می کردند.
نفر دوم:تشنتورز(یکی ازارباب های پنهانی)که قصد دارد با کشتن نیروهای دفاعی شهر وارد آن شودبنابراین قاتلی را به شهر فرستاد
نفر سوم:سیوچرانتس(رئیس مافیا)2نفررا فرستاد تا شبانه با دزدی ازاموال مردم بیگناه آن هارا مجبور کرده به بقیه بعنوان دزد(امکان دارد ازخودی باشد)تحمت زده و بعضی ازمردم بیگناه(حتی پلیس و دکتر)را بکشندتا بتواند با کم شدن مردم به راحتی تانکرهای خودرا آورده واز چاه های گل(یک چیزی تومایه های نفت ولی محصوله پرسپولیسه دیگه منظور گل فوتبال بود.)آنهارا پرکند.
و پلیس و دکترها نیز خواهان آن هستند که شهر نظم خودرا به دست بیاورد.
مافیایی ها یک دیگر را می شناسند.
اما متأسفانه چون نیروی پلیس و دکتر از مردمانی نو استفاده کرده مردم بیگناه آنهارا نمی شناسند.
اما متأسفانه مردم بیگناه هم اگر یکدیگر را بشناسند به یک دیگراعتماد نمی کنند چون مافیایی ها از بین آنها برداشته شده اند.
و حال بازی زبایی با این مسائله راه افتاده.
شما دوست دارید کدام شاه برنده شود؟
پیش بینی می کنید کدام یک برنده شود؟
وحال ادامه ی داستان را شما دوستان خوب باپست دادن می سازید.:4:
داستان:از اسمها گرفته تا متن من درآوردی بود.(امیدوارم هیچ وقت بلیط سفر به سلسله جزایر اینترنتتون تموم نشه:24:.)همون کارت اینترنت.

RED STORM
02-06-2009, 11:39 PM
آقا این بازی مافیا حیفه داره خاک میخوره ها بیاید دوباره راش بندازیم:kasra: