توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شب تلخ دايي
zamara
10-04-2008, 09:24 PM
علي دايي جمعه شب، ساعات ناخوشايندي را سپري كرد.
در استاديوم آزادي علي كريمي – بزرگترين مغضوب او – نمايش درخشاني را از خود ارايه داد و با گل دير هنگامي كه به ثمر رساند، بازي خوب خود را تكميل كرد.
به طور قطع ادامه روند روبه رشد كريمي در پرسپوليس، فشارها را بر سرمربي تيم ملي افزايش خواهد داد. در كنار اين، سايپاي كرج كه دايي عضو هيات مديره آن است، در نمايش اسفبار ديگري با شش گل مغلوب ذوبآهن اصفهان شد. در اين ديدار، ابراهيم ميرزاپور – دوست صميمي دايي – لحظات تلخي را تجربه كرد و مجبور شد شش مرتبه توپ را از قعر دروازهاش خارج كند. سايپا پيش از اين هم مقابل كوروفچي بازي بسيار بدي انجام داد و با دريافت چهار گل، از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كنار رفت. به اين ترتيب واضح است كه سرمربي تيم ملي آدينه سياهي را پشت سر گذاشته است.
Masoud
10-04-2008, 09:52 PM
واقعا اگه دایی بازی عالی علی کریمی رو نبینه و دعوتش نکنه واقعا که هیچی
کریمی فوق ستاره بود تو دربی
KARIM
10-04-2008, 09:57 PM
آفرین به این دقت نظر.کریمی ازحربه خوبی واسه فشار به دایی استفاده کرد.خواست ثابت کنه که به دلیل فنی ازتیم ملی دورنیست.سرهمین از2میلیاردتومان گذشتو...
البته من هنوزبه دخالت فدراسیون (سرهمون قضیه انتقاد)مشکوکم ومیگم همش زیرسردایی نیست
Ali1363
10-05-2008, 08:41 AM
در مورد مسائل مربوط به علی کریمی در تیم ملی به نظر من مطمئنا هیچ مربی ای به خاطر حفظ آبروی خودش هم شده نمی تونه از کنار اسم بازیکنای بزرگ بگذره من هم فکر می کنم شیطنت ازفدراسیون بوده و به زودی شاهد دعوت علی کریمی به تیم ملی خواهید بود چون اگه علی دائی نمی خواست کریمی را دعوت کنه از همون روز اول کریمی را دعوت نمی کرد.
Masoud
10-05-2008, 12:34 PM
معلومه که همش زیره سره دایی نیست ولی با این بازیهایی که کریمی داره می کنه و تو چشمه دیگه نمی تونن دعوتش نکنن چون واسه خودشون از همه بیشتر بد می شه
zamara
10-09-2008, 05:23 PM
و امشب هم يكي از شبهاي تلخ تلخ براي علي دايي است . او كه براي موفقيت تيم ملي ( بخوانيد براي خودش) به مهره با ارزش و كارسازي مثل علي كريمي در بازي مقابل تيمهاي مطرح آسيايي براي كسب جواز ورود به جام جهاني ، شديدا احتياج داشت ، بعد از برخوردهاي ناپسندي كه با اين فوتباليست انجام داد حالا پي به اشتباه خود برده بود و قصد داشت تا براي حفظ حيثيت خود از او استفاده كند ،
حالا كه با اين خبر روبرو شده ميتواند برايش امشب ، شب تلخي باشد و براي جايگزين كردن شخص ديگري بجاي كريمي بايد روزها و شبهاي زيادي را به فكر فرو رود تا بتواند شخص ديگري را بجاي او قرار دهد كه البته محال است .
براستي چه كسي الان ميتواند جايگزين علي كريمي شود كه داراي سابقه و تجربه زياد در بازيهاي ملي و خارج از كشور داشته باشد ؟ چه كسي ميتواند در پست او به خدمت كرفته شود كه بتواند براي رسيدن به گل از تكنيك هاي فوق العاده برخوردار باشد ؟ و نقطه اتكاء مطمئني براي تيم ملي باشد؟؟
آقاي دايي امشب را چگونه سپري خواهي كرد!!؟؟
KARIM
10-09-2008, 09:17 PM
خودکرده راتدبیرنیست...
کفاشیان حالاکه میبینه تیم ملی درخطره واگه خدای ناکرده زبونم لال تیم می به جام جهانی نرفت مقصراصلی هست(به این دلیل که دایی روسرمربی کرددرحالی که جزوگزینه هانبود!)دست به دامن کریمی شده ومیخوادبرش گردونه.چطورچندماه پیش 2سال محرومش کرد؟حالا که میبینن کره شمالی هم مثل کره جنوبی وعربستان قوی هست...
حالا دایی که میگفت من جوون گرایی کردم میبینیم که کریمی سن بالا رودعوت کرده(چون بازی حساسی هست بازی باکره شمالی وخیلی سخت خواهدبود)وامروزصبح اعلام کردکریم باقری روبعدازرفع مصدومیت دعوت میکنم واگرمیبینید تواردونیست به خاطرمصدومیته!جوون گرایی دایی به دعت ازپیروپاتلا(بخوانیدیاران موردنیازش)ختم شد!
این بودشجاعت؟جوون گرایی یعنی ایت که توبازیهای آسون ازجوونااستفاده کنی بعدازناکامی بگی خامن؟جوونن؟
ولی وقتی به غولهامیرسیم نیازبه سربازوطن باشه؟(کریمی مهدوی کیا وباقری)
تادیروزبه جوونااحتیاج بودالان به سربازوطن؟
امشب هم که حکم کمیته انضباطی علیه نیکبخت صادر شد علی دایی و دوستانش شب تلخ و سختی برای هوادران پرسپولیس رقم زدند . متاسفانه .
RED STORM
03-30-2009, 01:35 PM
شب تلخ دایی شنبه شب بود که کام همه ی ایرانی ها رو هم تلخ کرد
ali_red boy
03-30-2009, 06:16 PM
دایی با انتقاد ناپذیری / تکبر / غرور/ تسویه حساب های شخصی تیم ملی رو به جایی کشوند که در آزادی جلوی چشم 100 هزار نفر بازی برده رو واگذار کنه و مردم هم با شعار دایی حیا کن تیم ملی رو رها کن از خجالتش در بیان در نهایت فدراسیون دایی رو برکنار کنه و این شب تلخ برای دایی شاید درس عبرت و تجربه ای برای خودش و خیلی های دیگه بشه.یاد این حرف افتادم که روزگار معلم سختگیر و سنگ دلی است اول امتحان میگیره بعد درس میده.
imported kourosh
03-31-2009, 11:09 AM
قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي ميكنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم. بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.
Masoud
03-31-2009, 03:45 PM
بحث در مورد تیم ملی و اخبار لطفا در تایپیکهای مربوطه :
اخبار تیم ملی : http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=370&page=28
بحث در مورد تیم ملی : http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=106&page=24
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.