PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشتبا هات دربی

Ali1363
10-05-2008, 01:02 PM
دربی امسال دارای زیبائیهای زیادی بود و از دربی سالهای گذشته زیبا و جالبتر نیز بود.علاوه بر اینها دربی دارای اشتباهات زیادی نیز بود که به چند تا از آنها اشاره می کنم بزرگترین اشتباه را فکر می کنم که قطبی انجام داد که از قطبی بعید بود آن هم نیمکت نشینی پترویچ بود اشتباه بعدی از سوی توره بود که آن موقعیت گل را دراول بازی از دست داد که اگر آن را تبدیل به گل میکرد مطمئنا پرسپولیس گلهای بیشتری به استقلال می زد.بقیه اشتبا هات دربی را چه از طرف پرسپولیسی ها وچه از طرف استقلالی ها وچه داور شما می تونید اینجا اشاره کنید.

Ma3ouD
10-05-2008, 02:07 PM
http://i36.tinypic.com/2ezgzgz.jpg

Masoud
10-05-2008, 02:14 PM
دیگه واضحه حرفی واسه گفتن نمی زاره
سعی می کنیم به دست عادل فردوسی پور برسونیم که فردا تو 90 نشون بده

Ma3ouD
10-05-2008, 04:27 PM
منم تو سایت 90 کانت کردم

Karim
10-06-2008, 02:20 PM
پتروویچ سرماخورده بود و90دقیقه نمیتونست بازی کنه به سفارش زرینه وگفته پتروویچ.
اشتباه دیگه قطبی این بودکه به زارع گفته بودشوت نزن!(لازم به ذکراست که زارع باردیگرتوپ لوداد وپرسپولیس سرهمون اشتباه گل خورد!!!)این سومین باربودچنین اتفاقی می افتاد.1.بازی باملوان.2بازی بامس.3.بازی بااستقلال)
اشتبهاات داوربه نظرمن بدین شرح است!
کاظمی به دلیل سیلی(کف گرگی)به حیدری بایداخراج میشد.گل استقلال آ،سایدبود(باتکیه برهمین عکس البته)
قربانی 2دستی توپوکشیداززیرپای بازیکن پرسپولیس وبا2کارته شدن اخراج میشد.
صحنه برهانی وواعظی هم به نظرم پنالتی بود.
روی کریم باقری هم پنالتی حادث شد.
کارت زردی که به زارع داده شداشتباه محض بود.اصلا شدت .حدت نداشت اون خطا.

Karim
10-06-2008, 02:21 PM
پتروویچ سرماخورده بود و90دقیقه نمیتونست بازی کنه به سفارش زرینه وگفته پتروویچ.
اشتباه دیگه قطبی این بودکه به زارع گفته بودشوت نزن!(لازم به ذکراست که زارع باردیگرتوپ لوداد وپرسپولیس سرهمون اشتباه گل خورد!!!)این سومین باربودچنین اتفاقی می افتاد.1.بازی باملوان.2بازی بامس.3.بازی بااستقلال)
اشتبهاات داوربه نظرمن بدین شرح است!
کاظمی به دلیل سیلی(کف گرگی)به حیدری بایداخراج میشد.گل استقلال آ،سایدبود(باتکیه برهمین عکس البته)
قربانی 2دستی توپوکشیداززیرپای بازیکن پرسپولیس وبا2کارته شدن اخراج میشد.
صحنه برهانی وواعظی هم به نظرم پنالتی بود.
روی کریم باقری هم پنالتی حادث شد.
کارت زردی که به زارع داده شداشتباه محض بود.اصلا شدت .حدت نداشت اون خطا.

Ali1363
10-07-2008, 10:15 AM
از اشتباهات دیگه می توان به اشتباه مهدی واعظی در به ثمر رسیدن گل استقلال که اگه داخل دروازه می موند و به برهانی فقط خیره می شد برهانی مثل بقیه توپها اون را خراب می کرد
از اشتباهات ضایع قلعه نوعی هم بنویسید.

Masoud
10-07-2008, 01:08 PM
اشتباه ضایعه قلعه نویی 45 دقیقه دفاع صرف کردنش بود که خوش بختانه به نفع ما شد ولی انصافا قطبی هم تاکتیک مناسبی رو برای رسیدن به گل انتخاب نکرد.یعنی علاوه بر بازی مستقیم باید اجازه شوت زنی به بازیکنانش می داد تا از چند حربه استفاده کنن تا اونقدر تکراری نمی شدن که دستشون برای همه رو شه

REZA JON_SNK
10-10-2008, 11:01 PM
تصویر کاملا درست و واقعیه.

Karim
10-10-2008, 11:19 PM
توبرنامه 90 که نشون داد تصویرازپایین بود وآفسایددرست به نظرمیرسیدولی این عکس ازبالاست وآفسایدهست!حالانمیدونم قضیه چیه!

Masoud
10-11-2008, 01:37 PM
بحث دربی تموم شده و از رو این بازی گذشت ولی حتما این خط رو یه پرسپولیس کشیده و درست نیست
در هر صورت تموم شد
چند ماه صبر کنید ایشالله برگشت که فکر می کنم طرفهای عید باشه

Ma3ouD
10-11-2008, 04:22 PM
بحث دربی تموم شده و از رو این بازی گذشت ولی حتما این خط رو یه پرسپولیس کشیده و درست نیست
در هر صورت تموم شد
چند ماه صبر کنید ایشالله برگشت که فکر می کنم طرفهای عید باشه

میام تهران...

Karim
10-11-2008, 04:27 PM
لا اقل بگواگه عمری باقی بود وزنده بودیم واین حرفا!:cry:
یه موقع میفتی میمیری ضایع میشی!:4:
البته کریم پیش مرگت شه:8:

Masoud
10-11-2008, 04:48 PM
اینا رو نگاه
چه دلی میدن قلوه ای می گیرن :4: