توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات
Siyavoush
06-07-2008, 01:25 AM
در اینجا اخبار نقل و انتقالات رو میذاریم
Hamed Kaka
06-09-2008, 10:48 PM
مثل اینکه امروز بیگ زاده رفته دفتر کاشانی و یک ساله بسته :P
زارعی هم قراردادش رو تمدید کرد ???
Siyavoush
06-09-2008, 11:22 PM
و البته بیگ زاده امروز قرارداد داخلی بست با پرسپولیس و احتمالا 8 روز دیگه كه نقل و انتقالات شروع میشه اولین خرید پرسپولیس و اولین سهمیه لیگ برتری پرسپولیس خواهد بود
omidperspolisi
06-11-2008, 02:12 PM
علیرضا محمد هم که 2ساله داخلی بست
رودباریان و آقایی هم به توافق رسیدند
منصوری هم 80 درصد کاراش تموم شده
کلا مدیریت داره خیلی خوب کار میکنه بی سروصدا ولی با قدرت
karim
06-11-2008, 04:18 PM
سلام.درقراردادهای پرسپولیس شک نکنید!داخلی پرسپولیس ازرسمی هم تضمینی تره!یعنی بیک زاده ومحمدرو100%بدونین.
هرچی گشتم لینکشو پیدانکردم ولی 3تاوکیل باشگاه پرسپولیس طوری قراردادروتنظیم کردن که قراردادداخلی بارسمی فرق زیادی نمیکنه!یعنی ضمانت اجرایی داره وقابل فسخ نیست!
هرکی باپرسپولیس داخلی بست روقطعی بدونین!
Alireza Rouhandeh
06-12-2008, 12:44 AM
آقا شنیدم یونگ جزو کاندیدای کمک مربی استیلی هست ! به نظر من بهترین گزینه همین یونگ هست هرچند شخصا دوست دارم عابدزاده هم جزو کادرفنی باشه :-*
KAMIC
06-12-2008, 08:15 PM
فعلا يه سري گزينه ي ملي پوش داريم كه بعد از بازي هاي تيم ملي مذاكره ميكنند. خوشبختانه مشكل دفاع و دروازه بان نخواهيم داشت به يه فوروارد و يك هافبك نياز داريم. محمد پروين گزينه ي بسيار خوبيه! منصوري هم در حال نهايي شدن قراردادشه!
واقعا داريم فصل نقل و انتقالات موفقي رو پشت سر ميذاريم!
karim
06-12-2008, 09:25 PM
آشوبی هم که داره میره!مس 300تابهش میده.به کاشانی گفته اگه 250تابدی میمونم.
کاشانی هم بهش گفته اگه مس 300تامیده یک لحظه هم غفلت نکن وبرو!
آخه یه چیزدیگه هم هست الونگ تا3و4ماه دیگخ مصدومیتش خوب میشه وآشوبی نیمکت نشین میشه!شایدرفت
کعبی هم که مبلغش خیلی بالاست
اصغری هم شایدبیاد اگه نره اونور.
یه مشکل دیگه اینکه احتمال داره مدیربرنامه های بیک زاده ازباشگاه شکایت کنه به فیفا!چون بیک زاده باهاش قراردادداشته وطی جلسه ای بین وباشگاه ومدیرش قراربراین شده اگه با 4و5باشگاه آلمانی به توافق نرسیدبا پرسپولیس مذاکره کنن!
kamyar
06-13-2008, 12:46 PM
این یارو ایوان پتروویچ هم بازیکن خوبیه ها ;D
همچنین روح الله بیگدلی که مثل اینکه میره مس ولی بهش پیشنهاد بدن فکر کنم عقلش برسه که پرسپولیس بیاد نه مس :o
Masoud
06-13-2008, 03:39 PM
کله خریدنهای پرسپولیس یه طرف اگه سد جلال بیاره یه طرف
پرسپولیس با اوردن محمد دفاع رو خوب کرده اگه سد جلال بیادو قلب دفاع بسته شه من به نظرم دفاع پرسپولیس فصل بعد بهترین دفاع لیگ خواهد بود
Alireza Rouhandeh
06-13-2008, 03:54 PM
از نظر من پرسپولیس هرچه زودتر باید با محمد پروین قرارداد بنده چون واقعا بازیکن آینده دار و خوبیه ! طبق شنیده های من کار جلال حسینی تموم شدست و باید فصل دیگه سید جلال رو در پیراهن مقدس پرسپولیس ببینیم ! نمیدونم چرا مسئولان پرسپولیس روی هادی شکوری نظری ندارن ! واقعا بهترین گزینه برای دفاع چپ همین هادی شکوری هست و دو سه فصل هم هست که میخواد بیاد پرسپولیس ولی هر سال یه جورایی به هم ریخته ! کلا فعلا تا اینجای کار خرید محمد و بیگ زاده عالی بوده و امیدوارم با جذب پروین و سید جلال و شکوری و .. پرسپولیس قوی رو بسازن و حویل سرمربی جوونمون بدن !
Masoud
06-13-2008, 03:56 PM
اقا کامیار با توجه به مشروط بودن قرارداده علیرضا محمد 4 تا بازیکن لیگه برتری می تونیم بخریم این همه رو ؟ :) :)
دیگه نمیشه با 10 تا بازیکن اینجوری کرد و فرستاد یه لیگ پایین تر بعد اورد
واقعا تو معتقدی پژمان نوری بره ؟ خیلی باحالی ;)
Alireza Rouhandeh
06-13-2008, 03:58 PM
سید جلال هم خوبه
این بازیکنایی که من میگم بیان خدایی قهرمان آسیاییم: ;D
سید جلال حسینی/جواد شیرزاد/خسرو حیدری/رمضانی/روح الله بیگدلی/ایوان پترویچ/ابراهیم توره/چاووشی/آذری/رزاقی راد/
البته با کلک رشتی میشه یک سری از اینارو با تیمای دسته پایین قرارداد ببندند بعد بیان پرسپولیس که سهمیه لیگ 1 حساب بشن ;D ;D
اینا هم از پرسپولیس برن خوبه پژمان نوری حسن رودباریان محمدرضا مامانی عباس آقایی احسان خرسندی جرج آراندا شیث رضایی محمد نصرتی ;D ;D
کامیار جون مطمئنی که خوبه اینا برن ؟ :o
از بین این لیست من فقط ترجیح میدم آراندا بره ! حتی درسته که مامانی و شیث حاشیه ساز هستن اما بدون شک رابطه خوبی با استیلی دارن و به نظر من موندنشون به نفع تیم هست تا رفتنوشن ! و چون رابطشون با استیلی خوبه فکر نمی کنم انچنان حاشیه سازی کنن ! در مورد بقیه لیست که به نظر من رفتنوشن یک خودکشی محض هست و بس !
kamyar
06-13-2008, 04:12 PM
آقا مسعود همه ی اینا رو که نمیشه گرفت چون باید بالای 2 میلیارد خرج بشه که عمرا باشگاه همچین پولی رو نه داره و نه میده ولی اینا بهترین های لیگ برتر و تیم استیل آذین بودن و چند تاشون رو میشه گرفت اون 4 سهمیه هم که گفتم کشکه واسه تیما چون بازیکنا میرن با 1 تیم دسته پایین قرارداد میبندن بعد میان پرسپولیس :D
علیرضا جان پرسپولیس فصل بعد تو آسیا باید بازی کنه باید حتی یک سری بازیکنهای خوبشو بده در عوض بازیکنای خیلی خوب رو بگیره!
پژمان نوری که با زور تو اون پست بازی میکرد
نصرتی هم اگه قراره باشه سید جلال بیاد بهتره که بره
حسن رودباریان هم که تو این فصل در کل خوب کار نکرد
مامانی و شیث بحث حاشیشون نیست با استیلی هم رفیق باشن به ضرر تیم تموم میشه هر موقع دلشون بخواد بیان سر تمرین هر کاری دلشون بخواد انجام بدن که قطبی نمیذاشت امیدوارم استیلی هم نذاره هر چند بعیده :-X
عباس آقایی هم خوبه ولی بهتر از اون هم هست نمونش همین منصوری
احسان خرسندی هم همینطور
kamyar
06-13-2008, 06:42 PM
اقا کامیار با توجه به مشروط بودن قرارداده علیرضا محمد 4 تا بازیکن لیگه برتری می تونیم بخریم این همه رو ؟ :) :)
دیگه نمیشه با 10 تا بازیکن اینجوری کرد و فرستاد یه لیگ پایین تر بعد اورد
واقعا تو معتقدی پژمان نوری بره ؟ خیلی باحالی ;)
اینایی که من گفتم 10 تان که 5 تاشون سهمیه لیگ برترن و 2 تاشون لیگ یکی و 3 تاشون میمونه که این کارو میکنن!! راستی صابر میر قربانی رو یادم رفت بگم اونم داره بازار گرمی میکنه ببینه کی بیشتر بهش پول میده :o
پژمان نوری مگه پستش دفاع چپه آخه؟ فصل پیش هم چون پرسپولیس کسی رو نداشت اونجا بازی میکرد خودش هم زیاد راغب نیست اونجا بازی کنه!!!وقتی اینطوریه باید یک پست دیگه بازی کنه
karim
06-13-2008, 07:02 PM
میرقربانی باسپاهان بست فسخ کردبا اس تق لال بست چون بیشترپول میداد!
ولی اگه استقلال قهرمان جام حدفی نشه وبه آسیانره نمیره اس اس!خودش گفته بود.
گفته بودشرایط هرکی بهتربودمیرم اونجا چه پرسپولیس چه سپاهان چه اس اس.ولی اگه استقلال آسیایی نشه وضعیت فرق میکنه! ولی خانوادتن استقلالی هستیم!
Alireza Rouhandeh
06-13-2008, 07:21 PM
گفته بودشرایط هرکی بهتربودمیرم اونجا چه پرسپولیس چه سپاهان چه اس اس.ولی اگه استقلال آسیایی نشه وضعیت فرق میکنه! ولی خانوادتن استقلالی هستیم!
امیدوارم هیچ وقت میر قربانی رو در لباس پرسپولیس نبینم ! واقعا ازش متنفرم ! امیدوارم همون لباس کیسه کش ها رو به تن کنه ;D
karim
06-13-2008, 07:23 PM
تعصب دیگه مرده!همین شکری 2آتیشه پرسپولیسی رفت استقلال!فوتبال حرفه ای این حرفانمیشناشه.آرش برهانی هم پرسپولیسی بود رفت استقلال!
میرقربانی سهمیه لیگ برتری نیست ولی ازخیلی لیگ برتری ها بهتره.ازاصغری بهترنباشه بدترهم نیست.
Masoud
06-13-2008, 08:03 PM
میر قربانی یه خرید عالی می تونست باشه و پرسپولیس از دستش داد.امیدوارم بازیکنای دیگه ای که سهمیه حساب نمی شن و عالی هستن و در صدر اونا محمد پروین رو جذب کنن
KAMIC
06-13-2008, 09:51 PM
اومد پيش كاشاني اينم گفت كه فلان قدر بهم بايد بدين! كاشاني هم گفت ما از اين پولا به كسي نميديم! خوش اومدي! خيلي پر رو شدن اين بازيكناي تازه به دوران رسيده!
karim
06-13-2008, 10:03 PM
وقتی بادامکی 250 میلیون میخواد میرقربانی این حقونداره که 420 میلیون برای 2سال بخواد؟یعنی سالی 210تا.درحالی که بادانکی که این فصل چمگی به دل نزدسالی 250تامیخواد.عباس آقایی هم 250تامیخواد.نیکبخت 300تا.
Masoud
06-14-2008, 12:45 AM
اشوبی هم که نیست فصل
تا قبل اینکه وقت نقل و انتقالات به طور رسمی شروع شه باید یه کاری کنن تا بازیکنا نپرن
با این وضع داره تیم ضیعف جمع می شه
KAMIC
06-14-2008, 01:02 AM
اشوبی هم که نیست فصل
تا قبل اینکه وقت نقل و انتقالات به طور رسمی شروع شه باید یه کاری کنن تا بازیکنا نپرن
با این وضع داره تیم ضیعف جمع می شه
آخه بايد يه حساب و كتابي هم باشه! وقتي تيمايي مثل مس ميان و نمي دونم رو چه حسابي همينجور پول حروم ميكنن و قيمت ها ميره بالا اينجوري ميشه! به نظر من مديريت خوبي ميكنه كاشاني كه ميگه از اول درست خرج ميكنم تا بعدا تو بدهيش نمونم! همون قدري ميخرم كه دارم!
وگرنه ميشه مثل اين سياه برزنگيه كه 6 امتياز بخاطرش ازمون كم شد!
مشكل از بازيكناست كه روشون زياد شده! ديگه بازيكنايي مثل كريم نخواهند اومد!
Siyavoush
06-14-2008, 01:19 AM
وقتی بادامکی 250 میلیون میخواد میرقربانی این حقونداره که 420 میلیون برای 2سال بخواد؟یعنی سالی 210تا.درحالی که بادانکی که این فصل چمگی به دل نزدسالی 250تامیخواد.عباس آقایی هم 250تامیخواد.نیکبخت 300تا.
بادامكی خوب بود این فصل 5 پاس گل داد اگر اشتباه نكنم 5 گل هم زد جزو 5 یا 10 بازیكن تاثیر گزار لیگ بودش .فكر میكنم حقش باشه این پول .در مورد میرقربانی پرسپولیس تا وقتی دولتی هستش این پول رو نمیتونه بده براش و كاره كاشانی درست بوده اگر نخواسته انقدر بهش پول بده
Fatima
06-16-2008, 06:57 PM
به نظر من بادامکی اصلا ارزش 250 ملیون نداره خب
همش سوهان اعصاب من بود توی بازیا
اصلا هیچ بازیکنی الآن توی ایران این همه نمی ارزه مگه چکار می کنند جز اینکه حاشیه و دردسر دارند
KAMIC
06-16-2008, 08:37 PM
مثل اينكه باشگاه اعلام بي نيازي كرده نسبت به آشوبي و گفته بهتره بره مس يا 4پاهان! ;D
Hamed Kaka
06-16-2008, 08:59 PM
مثل اينكه باشگاه اعلام بي نيازي كرده نسبت به آشوبي و گفته بهتره بره مس يا 4پاهان! ;D
اگه الونگ رو نگه دارن این کار منطقی به نظر میرسه http://qsmile.com/qsimages/73.gif
اون 4پاهان رو خیلی خوب اومدی http://qsmile.com/qsimages/58.gif
KAMIC
06-16-2008, 09:02 PM
اگه الونگ رو نگه دارن این کار منطقی به نظر میرسه http://qsmile.com/qsimages/73.gif
اون 4پاهان رو خیلی خوب اومدی http://qsmile.com/qsimages/58.gif
الونگ رو استيلي نمي خواد. تا اواسط نيم فصل توانايي بازي كردن نداره!
karim
06-16-2008, 11:16 PM
آشوبی بره محمدعلوی جذب میشه.منصوری هم که تقریباقطعی شده
بادامکی بدون شک ضعیف ترین فصل فوتبالیش بوداین فصل.
به جزبازی استقلال اهواز(دوررفت) هیچی دیگه ازش ندیدیم
محمد خادم
06-17-2008, 08:19 PM
به قول فتح ا... زاده نبايد دنبال سياهى لشكر رفت و بازيكن خوب را بايد جذب كرد
و در كادر فنى استيلى بهترين كزينه است و بايد از عابدزاده هم استفاده شود تا كيفيت
دروازه بانان هم بالاتر بره.
Siyavoush
06-18-2008, 03:59 AM
با این استعفا خیلی چیزا بهم ریخت.امروز هم نقل و انتقالات شروع شده.اگر بتونیم بازیكنای فصل پیشو نگه داریم شاهكار كردیم
easgh_ghermez
06-23-2008, 04:49 PM
نه بابا امروز خوندم بعد از استعفای کاشانی بیگ زاده رفته استقلال قرار داد بسته
easgh_ghermez
06-23-2008, 04:57 PM
با این استعفا خیلی چیزا بهم ریخت.امروز هم نقل و انتقالات شروع شده.اگر بتونیم بازیكنای فصل پیشو نگه داریم شاهكار كردیم
اره واقعا خیلی چیزا بهم ریخته افشین کجای؟ >:(
Siyavoush
06-23-2008, 07:57 PM
نه بابا امروز خوندم بعد از استعفای کاشانی بیگ زاده رفته استقلال قرار داد بسته
بله ظاهرا بیگ زاده استقلالی شده و زارعی یك بار دیگه قرارداد داخلی بسته.اصلا معلوم نیست در باشگاه چه خبره!
Hamed Kaka
06-28-2008, 05:46 PM
خب تو نقل و انتقالات خوب کار کردیم
محمد و منصوری و عباسفرد بازیکنای خوبی هستن اما باید عباسفرد رو بفرستن یه تیم دسته 1 تا سهمیمون رو پر نکنه!
امروز هم که مجتبی شیری رفت داهلی بست و زوج سپهر واسه فصله بعده....امسال تو اهواز خوب کار کرده بود!
qanare
06-29-2008, 06:38 AM
اخبار ثانیه به ثانیه نقل وانتقالات در
http://newsfootbal.persianblog.ir/
omidperspolisi
07-02-2008, 02:26 PM
امروز انگار تو تمرین منصوری و محمد مصدوم شدند البته هنوز خبری هیچ جا ننوشته که مصدومیت جدی بوده یا یه مصدومیت ساده بوده
omidperspolisi
07-02-2008, 03:23 PM
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و پس از گفت و گوي چند ساعته با داريوش مصطفوي قراردادش را به مدت 2 سال با سرخ پوشان تمديد كرد.
نيكبخت در 2 سال گذشته و پس از جدايي از تيم فوتبال استقلال تهران از مهره هاي كليدي پرسپوليس بود.
شايعاتي در خصوص بازگشت اين بازيكن به استقلال تهران شنيده مي شد.
محسن خليل نيز روز گذشته قرارداد خود را تمديد كرده بود.
احسان
07-03-2008, 04:29 PM
سلام به همه قرمز ها
من خودم به شخصه نوکر هر چی قرمزم.
آقا اینا رو بیخیال پرسپولیس اگه عماد رضا ، ابراهیم توره ، رو بگیره خط فورواردو تصور کنید . محسن خلیلی (عشق من) عماد و ابراهیم و نیکبخت به نظر من همه تیما میترکن ،
خط هافبک هم بد نیست اگه بادامکی ، آقایی، کعبی تمدید کنن و محمد پروین هم جذب کنن و الونگ هم از مصدومیت در بیاد
فقط میمونه دفاع که با جذب یه مدافع چپ حَلــــــــــــــــــــــ ــــه. ودر اخر به امید جذب افشین امپراتور که این ارتش سرخ بدون اون میلنگه.
پرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــپو لیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِـــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــس زلــــــــــــــــزلـــــ ــــــــــــــــــــه
Hamed Kaka
07-03-2008, 08:29 PM
امروز ابراهیم توره قراردادش رو توی هیئت فوتبال ثبت کرد
خط حملمون که عالی شده...یه دفاع چپ می گرفتیم که دیگه آخرش بود!
omidperspolisi
07-03-2008, 11:22 PM
به نظرم با آمدن قطبی نیکبخت و آقایی رفتنی هستند پس باید یه هافبک بگیریم که پترویچ خیلی گزینه خوبی میتونه باشه البته محمد پروین هم هست ولی خوب نمیشه 100%بهش اعتماد کرد
حامد تو دفاع چپ سراغ داری بگو من که ****ی یادم نمیاد الان بازیکن آزاد باشه و دفاع چپ بازی کنه
Hamed Kaka
07-03-2008, 11:59 PM
به نظرم با آمدن قطبی نیکبخت و آقایی رفتنی هستند پس باید یه هافبک بگیریم که پترویچ خیلی گزینه خوبی میتونه باشه البته محمد پروین هم هست ولی خوب نمیشه 100%بهش اعتماد کرد
حامد تو دفاع چپ سراغ داری بگو من که ****ی یادم نمیاد الان بازیکن آزاد باشه و دفاع چپ بازی کنه
به نظرم جواد شیرزاد از همه گزینه های داخلی بهتره و گرنه بازیکن خارجی!
KAMIC
07-04-2008, 12:59 AM
پرسپوليس با شيرزاد به توافق نرسيد. آقايي هم بعيده با بودن قطبي بخاطر اينكه يكي دو بازي رو نيمكت بود بره!!!
نيكي هم ميدونست كه امپراتور داره مياد و با اين وجود تمديد كرد!
اينا موندنين!
KAMIC
07-04-2008, 01:04 AM
نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نميرفتم / يك فصل ديگر در پرسپوليس مي مانم
نوشته شده توسط حمید رضا نظری 14 تیر 1387 ساعت 00:17
http://perspolisnews.net/images/perspolis/ali%20niki/2.jpg
خبرگزاري پرسپوليس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گويي، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. ميتوانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.
وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول ميدهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جامهاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند. نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را ميپوشم. مانند صحبتهاي روزهاي اوليهام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نميروم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم ميدانم.
وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت: برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.
نيكبخت درباره گروه بندي تيم ملي فوتبال در مرحله دوم جام جهاني خاطر نشان ساخت: با 10 تيم برتر آسيا طرف هستيم. هيچ تيمي زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيري كه فدراسيون و كادر فني در نظر گرفته، بتوانيم بار ديگر خوشحالي را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهاني را تجربه كنيم.
وي افزود: من هم اگر در خدمت تيم ملي بودم، از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
omidperspolisi
07-04-2008, 01:41 AM
آره منم الان این مصاحبه اش خوندم پس با این وجود نیکبخت هم هست فقط میمونه تمدید قرارداد آقایی و بادامکی و کعبی که اگه این 3بازیکن هم تمدید کنند میشه به یقین گفت که پرسپولیس تو نقل و انتقالات رویایی عمل کرد چون از بازیکنان اصلی فقط آشوبی و شیث رفتند ولی چند بازیکن تراز اول به تیم آمده
Fatima
07-04-2008, 10:25 AM
مربی سپاهان گفته حتما قرارداد عمادرضا تمدید بشه
من می گم عمادرضا بهتر از این ابراهیم بود ، نبود ؟
KAMIC
07-04-2008, 11:52 AM
مربی سپاهان گفته حتما قرارداد عمادرضا تمدید بشه
من می گم عمادرضا بهتر از این ابراهیم بود ، نبود ؟
عمادرضا مياد پرسپوليس!
تو آخرين مصاحبه ازش گفته دوست دارم بازي تو پرسپوليس و قهرماني آسيا رو با اونها تجربه كنم!
omidperspolisi
07-04-2008, 02:25 PM
امیدوارم بیاد پرسولیس البته اگه بیاد دیگه ترافیک عجیبی تو خط حمله داریم
zamara
07-19-2008, 11:38 AM
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0392/A0392112.jpg
قرارداد منصوري و محمد با پرسپوليس ثبت شد
دو بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس دقايقي قبل با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قراردادهاي خود را به ثبت رساندند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از عقد قرارداد داخلي عليرضا محمد و محمد منصوري با پرسپوليس، دقايقي قبل اين 2 بازيكن قراردادهاي خود را در هيئت فوتبال ثبت كردند.
عليرضا محمد از تيم راهآهن و محمد منصوري از تيم ابومسلم مشهد هر يك با قراردادي دوساله به پرسپوليس پيوستند.
zamara
07-19-2008, 11:48 AM
http://persepolisnews.com/images/perspolis/naghl%20-%20enteghalat/Untitled-1.jpg
عليرضا عباسفرد به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست
علیرضا عباسفرد مهاجم خوش قامت فوتبال کشورمان با قراردادی دو ساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
علیرضا عباسفرد بازیکن فصل قبل تیم فوتبال صبا باتری با قراردادی دو ساله با تیم پرسپولیس تمام کرد.
مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عقد قرارداد با این تیم گفت: خیلی خوشحالم از اینکه به تیم قهرمان لیگ پیوستم و همه تلاش و سعی خودم را میکنم تا بتوانم موجب سربلندی تیم پرسپولیس باشم. وی در مورد انتخاب شماره پیراهن افزود: من دوست دارم شماره 40 را بر تن کنم.
علیرضا عباسفرد در خصوص بازیهای تیم ملی و حضورش در این تیم گفت: تیم ملی با انتخاب بازیکنان آماده و بازیهای خوبی که ارائه داد، روز به روز بهتر میشود. ایران با اقتدار کامل به مرحله بعدی صعود کرد و امیدوارم از این مرحله نیز به جام جهانی برود. آرزوی هر بازیکنی پوشیدن پیراهن تیم ملی است و من نیز سعی میکنم از پرسپولیس به تیم ملی برگردم.
zamara
07-19-2008, 11:48 AM
http://persepolisnews.com/images/perspolis/abedzadeh/abedzadeh.jpg
عابدزاده به عنوان مربي دروازه بان هاي پرسپوليس انتخاب شد
احمدرضا عابدزاه امروز پس از مذاكره با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق نهايي رسيد تا بتواند در هشتمين دوره ليگ برتر ايران مسئوليت هدايت دروازه بان هاي پرسپوليس را بر عهده داشته باشد.
عابدزاده امروز در دفتر باشگاه پرسپوليس قراردادش را امضاء كرد تا شنبه هفته جاري با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرادادش را طور رسمي ثبت كند.
پرويز كماسي نيز پس از مذاكره با داريوش مصطفوي، مدير عامل پرسپوليس به توافق نهايي رسيد تا به عنوان مربي بدنساز در جمع سرخ پوشان فعاليت كند
zamara
07-19-2008, 11:49 AM
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0344/A0344258.jpg
مجتبي شيري به پرسپوليس تهران پيوست
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز با قراردادي يكساله امروز به تيم پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري فاس، مديرعامل پرسپوليس تهران پس از برگزاري 2 جلسه با مجتبي شيري بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز، اين بازيكن را براي پيوستن به پرسپوليس متقاعد كرد.
اين بازيكن امروز بعد از ظهر با قراردادي يكساله به پرسپوليس پيوست.
قرارداد شيري يك ساله است و به زودي در هيئت فوتبال ثبت ميشود.
zamara
07-19-2008, 11:50 AM
واعظي قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرد
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد خود با اين باشگاه را به صورت داخلي تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي امروز پس از جلسه يك ساعته با داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس، قرارداد خود را با يك شرط به صورت داخلي امضا كرد.
قرار است ظرف چند روز آينده بدهي مهدي واعظي كه از گذشته مانده است، با مساعدت مسئولان باشگاه پرداخت شود تا وي قرار داد رسمي خود را ظرف چند روز آينده در هيئت فوتبال به صورت رسمي ثبت كند.
واعظي تا زمان ثبت قرارداد از حضور در تمرينات خودداري مي كند.
zamara
07-19-2008, 11:50 AM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435718.jpg
باقري با پرسپوليس تمديد كرد
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در دفتر مدير عامل قراردادش را به مدت يك سال تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، كريم باقري كه در كسب مقام قهرماني در هفتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر نقش موثري داشت، بعدازظهر امروز به باشگاه رفت و قراردادش را با اين تيم به مدت يكسال تمديد كرد.
باقري سال ها است كه در تيم فوتبال پرسپوليس فعاليت مي كند و همواره از مهره هاي كليدي سرخ پوشان بوده است.
zamara
07-19-2008, 11:51 AM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435703.jpg
خليلي قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در باشگاه، قرارداد خود با اين تيم را تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي كه فصل گذشته به همراه هادي اصغري عنوان آقاي گل ليگ را كسب كرد و اخباري مبني بر حضورش در تيم هاي اماراتي شنيده مي شد، امروز با حضور در دفتر باشگاه قرارداد مشروط خود را تمديد كرد.
خليلي سال گذشته قراردادي 2 ساله با باشگاه منعقد كرد كه سال دوم آن مشروط بود.
اين بازيكن به دليل مصدوميت سه هفته بايد از ميادين فوتبال دور باشد.
خليلي به دليل مصدوميت از ناحيه زانو و بت دستور پزشك معالجش سه هفته حق تمرين كردن ندارد.
وي در حال حاضر به فيزتوراپي زير نظر پزشك معالجش ميپردازد.
zamara
07-19-2008, 11:52 AM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0424/A0424911.jpg
ابراهيم توره به تيم پرسپوليس پيوست
مهاجم سابق تيم فوتبال پيكان با عقد قرارداد يك ساله به پرسوليس ملحق شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره امروز با حضور در پرسپوليس و پس از مذاكره با مديرعامل، با اين تيم به توافق نهايي رسيد.
وي با حضور در هيئت فوتبال استان تهران، قراردادش را به طور رسمي با پرسپوليس به ثبت رساند تا در هشتمين دوره ليگ برتر، در خط حمله سرخپوشان بازي كند.
zamara
07-19-2008, 11:53 AM
http://perspolisnews.net/images/naghlo-enteghalat.jpg (http://perspolisnews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=5364&Itemid=1)
جدول نقل و انتقالات بازيكنان پرسپوليس در ليگ88-87
نام بازيكن - تيم قبلي - تيم جديد - مدت قرارداد
كريم باقري - پرسپوليس - پرسپوليس - 1 ساله
محسن خليلي - پرسپوليس -پرسپوليس - 1 ساله
احسان خرسندي -پرسپوليس - پرسپوليس-
عليرضا حقيقي - پرسپوليس - پرسپوليس-
مجتبي شيري - استقلال اهواز - پرسپوليس1 ساله
محمد منصوري - ابومسلم - پرسپوليس-
عليرضا محمد - راه آهن - پرسپوليس-
محمد پروين - استيل آذين - پرسپوليس-
هادي نوروزي - داماش - پرسپوليس-
مهدي واعظي - پرسپوليس - پرسپوليس1 ساله
عليرضا نيكبخت - پرسپوليس - پرسپوليس2 ساله
شيث رضائي - پرسپوليس - اشتوتگارت-
فرزاد آشوبي - پرسپوليس - مس كرمان-
فرشيد كريمي - پرسپوليس - پگاه گيلان-
محمد رضا ماماني - پرسپوليس - نامعلوم-
فراز فاطمي - پرسپوليس - نامعلوم-
ماته دراگوويچ - پرسپوليس - نامعلوم-
جورج آراندا - پرسپوليس - نامعلوم-
مسعود زارعي - پرسپوليس - پرسپوليس2 ساله -
پژمان نوري - پرسپوليس - پرسپوليس2 ساله
حسن رودباريان - در حال مذاكره ...
جواد شيرزاد - در حال مذاكره ... -
ابراهيم توره - در حال مذاكره ... امروز ثبت شد
عماد رضا - در حال مذاكره ... يكشنبه ثبت ميشود
جواد آشتياني - در حال مذاكره ...
الونگ الونگ - در حال مذاكره ...
حسين كعبي - در حال مذاكره ...
عباس آقائي - در حال مذاكره ...
محمد نصرتي - در حال مذاكره ...
-------------------------------------------
منبع : سايت خبرگزاري پرسپوليس
zamara
07-19-2008, 11:54 AM
http://www.persepolisnews.com/images/perspolis/naghl%20-%20enteghalat/Untitled-1.jpg
روند تازه نقل و انتقالات پرسپوليس پس از حضور قطبي
وضعيت نقل و انتقالات بازيكنان پرسپوليس پس از حضور "افشين قطبي" در اين تيم روند تازهاي به خود گرفته است.
عليرضا واحدي نيكبخت كه قراردادش را به مدت 2 سال با پرسپوليس تمديد كرده بود در جلسهي شنبه شب هيات مديرهي باشگاه حضور يافت و با قطبي ديداري دوباره داشت اما با اين حال افشين قطبي خواسته كه اين بازيكن در ليست انتظار باشد تا بعدا دربارهي او تصميم بگيرد.
رحمان رضايي مدافع مليپوش ايران كه در سالهاي گذشته در ليگ ايتاليا و سري A توپ ميزد، تنها لژيونري است كه با باشگاه پرسپوليس مذاكرات خود را انجام داد. اما او با مسوولين اين باشگاه به توافق لازم نرسيد. ظاهرا مسوولين پرسپوليس مبلغ 300 ميليون تومان را به رضايي پيشنهاد كرده بودند كه رضايي اين رقم را نپذيرفته است.
بهادر عبدي بازيكن فصل پيش اين تيم كه از سوي مديران پرسپوليس در ليست فروش قرار داشت اكنون قطبي او را ميخواهد و اعلام كرده كه اين بازيكن بايد در پرسپوليس بماند.
پرسپوليس ميتواند دو بازيكن از ليگ برتر را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگيرد كه گويا مرتضي اسدي و غلامرضا رضايي، بازيكنان فصل پيش تيم صباباتري از گزينههاي آنها هستند. اسدي و رضايي براي حضور در پيروزي بايد رضايتنامه خود را از صباباتري بگيرند. مذاكرات در زمينه جلب رضايت صبا در حال انجام است.
همچنين محمد نصرتي مدافع فصل پيش پرسپوليس هنوز وضعيت بلاتكليفي را دارد و مسوولين باشگاه پرسپوليس دربارهي ماندن يا رفتن وي تصميم نهايي را اتخاذ نكردهاند. ضمن اينكه فرزاد آشوبي هافبك جدا شدهي پرسپوليس كه قرارداد جديدي را به مدت يك سال با تيم مس كرمان به امضا رسانده است مورد توجه قطبي بوده و مسوولين پرسپوليس در پي بازگشت مجدد او به تيمشان هستند.
zamara
07-19-2008, 11:55 AM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0459/A0459107.jpg
باقريها و خيرخواه با پرسپوليس تمديد كردند
2 بازيكن فصل گذشته پرسپوليس با حضور در دفتر باشگاه قرارداد خود را تمديد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، صبح امروز نبيا... باقريها و فرهاد خيرخواه با حضور در باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي مذاكرات نهايي را انجام دادند و به توافق رسيدند.
در پايان جلسه اين بازيكنان به مدت 2 سال قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.
zamara
07-19-2008, 11:56 AM
http://media.farsnews.com/Media/8511/Images/jpg/A0261/A0261756.jpg
ايوان پتروويچ به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست
هافبك سابق تيم فوتبال ابومسلم مشهد پس از ديدار با مدير عامل پرسپوليس با عقد قراردادي يكساله به جمع سرخپوشان پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ دقايقي پيش با داريوش مصطفوي ديدار كرد و پس از حصول توافق نهايي، قراداد يكسالهاي را با اين تيم امضا كرد.
اين هافبك كروات، فصل گذشته در تيم فوتبال ابومسلم مشهد حضور داشت.
وي به زودي قرارداد خود را در هيئت فوتبال به ثبت مي رساند.
zamara
07-19-2008, 11:57 AM
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0344/A0344679.jpg
بادامكي با پرسپوليس تمديد كرد
هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس تهران قراردادش را به مدت يك سال با اين باشگاه تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين بادامكي با حضور در باشگاه قرارداد خود را به مدت يكسال تمديد كرد و براي ثبت آن عازم هيئت فوتبال شد.
بادامكي در 2 سال گذشته از جمله بازيكنان كليدي تيم فوتبال پرسپوليس بود و در قهرماني فصل گذشته اين تيم نقش مهمي را ايفا كرد.
وي پيش از اين در تيم ابومسلم مشهد بازي مي كرد.
zamara
07-19-2008, 11:58 AM
http://perspolisnews.net/images/perspolis/naghl%20-%20enteghalat/Untitled-1.jpg
سيد محمد علوي به پرسپوليس پيوست / مازيار زارع با پرسپوليس به توافق رسيد
سیدمحمد علوی هافبك دفاعي پيشين تيم فوتبال پاس همدان که مورد توجه مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفته بود عصر امروز به محل این باشگاه رفت و پس از مذاکره با داریوش مصطفوی به این تیم تهرانی پیوست.
قرارداد اين بازيكن بزودي در هيئت فوتبال استان ثبت خواهد شد.
ضمن اینکه مازیار زارع نیز که با مسئولان باشگاه سپاهان مذاکراتی را انجام داده بود، عصر امروز راهی باشگاه پرسپولیس شد و برای حضور در این تیم با داریوش مصطفوی به توافق دست یافت.
قرار است این دو بازیکن با حضور در یکی از تیم های رده پایین به پرسپولیس برگردند چرا که سهمیه بازیکنان لیگ برتری این تیم کامل شده و در حال حاضر از بین سه بازیکن - معمارزاده - زارع و علوی - تنها یکی می تواند در جای خالی تنها سهمیه باقی مانده قرار گیرد.
دو بازیکن دیگر باید از طریق حضور در یک تیم رده پایین تر به پرسپولیس بازگردند.
zamara
07-19-2008, 11:59 AM
مازیار زارع به تیم پرسپولیس پیوست
مازيار زارع به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس ایران از باشگاه پرسپولیس مازيار زارع مدافع فصل پيش تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با عقد قرارداد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
زارع پس از چندين جلسه بحث و بررسي با مسوولان تيم فوتبال پرسپوليس سرانجام با اين باشگاه به توافق نهايي رسيد و قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرارداد مازيار زارع فردا (يكشنبه) در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.
گفتني است باشگاه سپاهان اصفهان نيز به شدت خواهان اين مدافع گيلاني بود.
http://perscp.perspolis-club.net/Album/20087128403445.jpg
zamara
07-19-2008, 12:01 PM
http://media.farsnews.com//Media/8608/ImageReports/8608250388/13_8608250388_L600.jpg
ساعت 12 روز دوشنبه 24 تيرماه ،عليرضا واحدي نيكبخت با حضور در هيات فوتبال استان تهران و ثبت قراردادي دو ساله رسما تا سال 89 در پرسپوليس ماندني شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران نيكبخت كه دو فصل پيش از استقلال به پرسپوليس آمده بود مدت حضورش در اين تيم را به مدت دو فصل ديگر تمديد كرد در حالي كه شايعات زيادي در خصوص احتمال بازگشت اين بازيكن به استقلال مطرح شده بود.
نيكبخت پس از ثبت قرارداد جديد در هيات فوتبال استان تهران گفت:من از ابتدا هم گفته بودم كه به هيچ وجه به استقلال نخواهم رفت و مذاكره اي با اين باشگاه نداشته ام. در ايران مايل بودم باز هم براي پرسپوليس بازي كنم.براي تمديد قرارداد مشكل خاصي نبود. اختلافات فصل گذشته هم تمام شده و من حالا به موفقيت با پرسپوليس فكر مي كنم. اميدوارم فصل خوبي در رقابت هاي داخلي و مسابقات آسيايي داشته باشيم
zamara
07-19-2008, 12:02 PM
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435736.jpg
نوري قراردادش را با پرسپوليس ثبت كرد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را با سرخ پوشان تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، دقايقي پيش پژمان نوري در هيئت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را به طور رسمي با اين تيم به ثبت رساند.
قرارداد جديد نوري با پرسپوليس يك ساله است.
وي در پست دفاع از مهره هاي كليدي پرسپوليس در فصل هاي گذشته بود
zamara
07-19-2008, 12:03 PM
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0465/A0465408.jpg
مازيار زارع به طور رسمي به پرسپوليس پيوست
هافبك سابق تيم ملوان با حضور در هيئت فوتبال رسما به تيم پرسپوليس پيوست.
به گزخارش خبرگزاري فارس، مازيار زارع پس از حضور در تيم ديهيم اهواز، براي نهايي كردن قراردادش امروز در هيئت فوتبال تهران حاضر شد و با امضاي قرارداد، به طور رسمي به پرسپوليس ييوست.
وي براي انكه بتواند در ديهيم به عنوان يك بازيكن دسته پائين تر از ليگ برتر محسوب شود، يك بازي مقابل تيم استقلال جنوب براي اين تيم دسته دومي انجام داد و قراردادش به طور رسمي در هيئت فوتبال ثبت شد.
قرارداد زارع با پرسپوليس يك ساله است.
zamara
07-22-2008, 09:33 AM
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0412/A0412012.jpg
فهرست بازيكنان جديد پرسپوليس بسته ميشود
فهرست بازيكنان جديد تيم فوتبال پرسپوليس با جذب دو بازيكن بسته ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان اين تيم تهراني قصد دارند با جذب دو بازيكن در دفاع چپ و يك مهاجم، فهرست بازيكنان خود را ببندند.
آنها منتظر حضور افشين قطبي در ايران و رايزنيها لازم براي جذب بازيكن برزيلي كه مورد علاقه سرمربي پرسپوليس است، خواهند بود.
مسئولان باشگاه با توجه به مصدوميت محسن خليلي، قصد دارند پس از جلسه با مهاجم خود، در خصوص گرفتن بازيكن جديد در خط حمله اقدام كنند.
zamara
07-23-2008, 09:35 AM
نگاهي به خريدهاي خارجي سرخابيها
«جان واريو» هفتمين بازيكن خارجي تاريخ باشگاه استقلال از آغاز فصل نق و انتقالات هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران تاكنون چهار بازيكن خارجي جذب تيمهاي استقلال و پرسپوليس شدهاند.
ابراهيم توره سنگالي، فرانك آتسوي توگويي و ايوان پتروويچ صربستاني بازيكناني بودهاند كه به تيم پرسپوليس ملحق شدهاند و فابيو جان واريوي برزيلي نيز اخيراً به عضويت تيم استقلال درآمده است.
جان واريو هفتمين بازيكن خارجي تاريخ باشگاه استقلال تهران محسوب ميشود.
پيش از او رأفت قلياف، رافائل گومز، فابريتزيو، جورج توپالويچ، آگوستين گيلائوري و سان جان از كشورهاي آذربايجان، برزيل، صربستان، گرجستان و مقدونيه در تيم استقلال توپ زده بودند كه همگي نتوانسته بودند رضايت مربيان و هواداران استقلال را جلب كنند.
در تاريخ باشگاه پرسپوليس نيز به نام 11 بازيكن خارجي برميخوريم كه تا به امروز در اين تيم توپ زدهاند.
ويليام مك لوري، آلن ويتل، عيسي ترائوره، ساشا ايليچ، سامبو چوجي، ايليا پروسكي، يان نيكو لوفسكي، كارلوس روبن، توره آنتونيو، كريستوفرره، رافائل ادرئو، الونگ الونگ، رابرت ساها، صلاح حسن، زياد شعبو، طارق جبان، جورج آراند و ماته دراگچوويچ 18 بازيكن خارجي پرسپوليس بودهاند كه حدفاصل سالهاي 1365 تا 1387 در عضويت تيم سرخپوش تهراني بودهاند از توره بايد به عنوان نوزدهمين، پتروويچ بيستمين و آتسو بيست و يكمين بازيكنان خارجي پرسپوليس ياد كرد.
لازم به ذكر است كه در جمع خارجيهاي استقلال فقط گيلائوري توانسته بود مقداري از خواستههاي مسؤولان و هواداران اين باشگاه را تأمين كند و ديگران اصلاً در حد و اندازههاي اين باشگاه پرطرفدار نبودند.
در جمع خارجيهاي پرسپوليس نيز بايد از آلن و تيل اهل چكسلواكي و الونگ الونگ كامروني به نيكي ياد كرد و در عوض «رافائل ادرئو» نيجريهاي را منفوي هواداران پرسپوليس دانست زيرا سال قبل به سبب شكايت او بود كه فيفا 6 امتياز از مجموع امتيازات تيم پرسپوليس در ليگ هفتم حرفهاي ايران كاست.
ashool_red
08-19-2008, 12:40 AM
قرارداد آتسو با باشگاه پرسپوليس بصورت رسمي ثبت شد
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0465/A0465398.jpg
خبرگزاري فارس: قرارداد مدافع توگويي تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در هيئت فوتبال بصورت رسمي ثبت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از سه هفته انتظار قرارداد فرانك آتسو با باشگاه پرسپوليس بصورت رسمي در هيئت فوتبال استان تهران ثبت شد.
وي به دليل تعداد بالاي بازيكنان خارجي براي ثبت قرارداد نياز به زمان داشت و به همين دليل هفته هاي اول ليگ برتر را از دست داد.
آتسو فصل گذشته در تيم ابومسلم مشهد بازي مي كرد.
ashool_red
08-19-2008, 12:42 AM
مهاجم برزيلي خواستار دريافت پول پيش از سفر به تهران شد
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0474/A0474148.jpg
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي براي حضور در تهران و عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس، خواستار دريافت 40 درصد از مبلغ قرارداد خود شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس از توافق با مهاجم برزيلي و حضور وي به همراه ماركو به تهران خبر داده بودند، وي همراه با دستيار قطبي به تهران نيامد.
مسئولان باشگاه در تازه ترين اظهار نظر خود از انتظار اين مهاجم برزيلي براي دريافت بليت هواپيما و پرداخت 40 درصد از مبلغ قراردادش خبر دادند.
اين مهاجم برزيلي شماره حساب خود را به باشگاه پرسپوليس ارسال كرده است.
وي در صورت دريافت اين مبلغ تا 2 روز آينده وارد تهران مي شود.
zamara
08-30-2008, 11:18 AM
وضعيت دی مارکو اين هفته مشخص ميشود
افشين قطبي چند هفتهاي است كه از مسئولان پرسپوليس درخواست كرده تا ديكارمو مهاجم برزيلي را به خدمت بگيرند ولي هنوز اتفاق جديدي در اين مورد نيافتاده است.
پرسپوليسيها براي به خدمت گرفتن اين مهاجم برزيلي مشكل مالي دارند و هنوز مبلغ مورد نظر آژانس برزيلي راآماده نكردهاند.
اين درحالي است كه قطبي همچنان روي جذب ديكارمو اصراردارد و مسئولان پرسپوليس به او گفتهاند كه تكليف جذب اين بازيكن را اين هفته مشخص ميكنند.
اگر پرسپوليسيها موفق به فراهم كردن پول قرارداد دي كارمو نشوند حضور اين بازيكن در جمع سرخپوشان منتفي خواهد شد.
ashool_red
09-07-2008, 06:08 AM
بازگشت جادوگر آسیا، علی کریمی رو به خونه خودش تبریک میگم!
راستی با یه موضوع خیلی حال کردم! پژمان نوری تا فهمید علی کریمی داره میاد، گفت پیراهن شماره 8 متعلق به علی کریمی هست و اگه بخواد بهش میدم! علی کریمی هم به احترام پژمان نوری عکسی که با پیراهن پرسپولیس انداخت، با پیراهن بدون شماره بود!
hesam88
11-10-2008, 08:37 AM
سلام به همه كاربران و مديران سايت من كاربر جديد سايت شما هستم مثل اينكه خيلي خلوت هست سايت؟
دی کارمو بازیکن برزیلی و ضعیف پرسپولیس با درخواست خودش از پرسپولیس جدا شد و منتظر است تا بقیه پول خد را که 30 هزار دلار است را بگیرد و تمرینات پرسپولیس را ترک کند .
البته نمیشه گفت جدا شد باید بگیم دی کارمو فرار کرد فکر کنم اینجوری بهتر باشه
:red boy2:
مدافع توگویی که در تمرینات پرسپولیس برای اولین جلسه شرکت کرده بود با حضور 20 دقیقه ای در بازی تدارکاتی مقابل تیم دسته اولی آرمان دیپورت شد :shamshir:
به احتمال فراوان فردا رحمان رضایی قرارداد خود را با پرسپولیس به ثبت میرسونه
bya_to
11-11-2008, 06:30 AM
راستي چرا نميشه ازالونگ به جاي دي كارمو استفاده كرد ؟!
پس چرا دروازه بان فولاد كه قراردادش با تيم 18 آبان اعتبار داشته را تمديد كردند؟
zamara
11-11-2008, 07:55 AM
سلام:
هر تيم در هر فصل فقط 4 بازيكن خارجي ميتواند جذب كند و پرسپوليس هم اين 4 بازيكن را در اول فصل جذب كرده است . 1- ايوان پترويج 2- آتسو 3- ابراهيم توره 4- و دي كارمو .
چنانچه دي كارمو اخراج شود و يا خود برود و يا به هر دليلي از تيم جدا شود ، چون خريد اوليه باشگاه است و جزو يكي از چهار سهميه خريد بازيكن خارجي پرسپوليس ، باز هم نميتواند بازيكن ديگري را جذب كند .
اما اينكه چرا در پايان نيم فصل و در صورت جدا شدن دي كارمو ، باز هم الونگ نميتواند به خدمت پرسپوليس درآيد ، سئوالي است كه براي من هم بي جواب مانده است .
Masoud
11-11-2008, 01:13 PM
راستي چرا نميشه ازالونگ به جاي دي كارمو استفاده كرد ؟!
پس چرا دروازه بان فولاد كه قراردادش با تيم 18 آبان اعتبار داشته را تمديد كردند؟
توضیح کامل رو اقا اسماعیل فرمودند ولی راجب گلر فولاد که کلی حرف و حدیث هست موضوعش اینه که از این فصل دیگه هیچ دروازبان خارجی حق ثبت قرارداد با تیمهای لیگ برتری رو نداره و از فصل اینده هم هیچ تیمی اصلا حق داشتن گلر خارجی نداره.
یعنی این فصل اونایی که قرارداد داشتن می تونستن نگه دارن ولی فصل بعد دیگه باید از تیم بیرون بزارنشون.
پرسپولیس قصد خرید دروازه بان خارجی داشت تو همین هفته هم صحبتش شد ولی اجازه ندادن.
حالا این گلر فولاد چه جوری اجازه پیدا کرد قراردادش رو تا اخر فصل تمدید کنه الله اعلم
ولی تنها توجیهی که کردن گفتن چون فولاد اون موقع معلوم نبوده لیگ برتری هست یا نه قرارداد 18 ماهه بسته و الان می تونه 6 ماه تمدید کنه که بازهم خلاف ایین نامه خودشونه
zamara
11-12-2008, 09:22 PM
http://media.farsnews.com/Media/8503/Images/jpg/A0198/A0198533.jpg
رضايي با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مدافع سابق تيم فوتبال ليورونو ايتاليا با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي دقايقي قبل با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرار است باشگاه پرسپوليس نيم فصل نام يك بازيكن را از فهرست خود خارج كرده و نام رضايي را اضافه كند.
هدايتي رئيس هيئت مديره پرسپوليس اين مطلب را تاييد كرد.
bya_to
11-13-2008, 06:28 AM
سلام
راستي يه سوال؟
به نظر شما با وجود كمبود پيستون چپ يا به قولي دفاع چپ
آيا خريد رحمان دردي را دوا مي كنه من كه بعيد مي دونم چون اولا ما به دروازه بان نياز مبرم داريم ثانيا هافبك دفاعي هو كه الان نداريم مگر اينكه كريم يه پست عقب تر بازي كنه و با توجه به سيستم تيم به دو هافبك دفاعي نياز است اگه بگيد زارع يكي از اونه كه من مخالفم چون زارع تو ملوان يه هافبك طراح و بازي ساز بوده و نمي تونه كار دفعي انجام بده نمي دونم شما چه مي گوييد؟ دوست دارم نظر تون را بدونم متشكرم
:5::8:
Masoud
11-13-2008, 12:05 PM
سلام
راستي يه سوال؟
به نظر شما با وجود كمبود پيستون چپ يا به قولي دفاع چپ
آيا خريد رحمان دردي را دوا مي كنه من كه بعيد مي دونم چون اولا ما به دروازه بان نياز مبرم داريم ثانيا هافبك دفاعي هو كه الان نداريم مگر اينكه كريم يه پست عقب تر بازي كنه و با توجه به سيستم تيم به دو هافبك دفاعي نياز است اگه بگيد زارع يكي از اونه كه من مخالفم چون زارع تو ملوان يه هافبك طراح و بازي ساز بوده و نمي تونه كار دفعي انجام بده نمي دونم شما چه مي گوييد؟ دوست دارم نظر تون را بدونم متشكرم
:5::8:
با نظرت که رحمان در شرایط فعلی اصلا خرید خوبی نبوده موافقم چون تیم به شدت به گلر احتیاج داشت و رحمان هم ذاتن یه دفاع مرکزی هست که درسته که تو این پست مشکل داریم ولی حادترین پست ما نیست . از نظر من هم مشکل اصلی ما تو گل هست و بعد از اون هم یه مهاجم تمام عیار می خوایم مثل خلیلی.
حالا هم میثاق معمارزاده به شدت ناراحت هست و حق هم با اون می دونم و میگه اگه قرار بود من رو کنار بزارن چرا تو المان عمل شدم.عمل میثاق هم تو المان 30 هزار دلار خرج رو دست باشگاه گذاشت.
ولی راجب مازیار باهات مخالفم چون مازیار یه بازیکن جنگنده هست و به نظرم من بهترین نفر الان تو پست هافبک دفاعلی هست برای پرسپولیس و قطبی هم کاملا ازش راضی هست.عقب بودن مازیار فقط فقط زدن شوتهای زیباش رو میگیره که اونم مازیار خودش میاد و میزنه پس من راجب مازیار اصلا و ابدا عیبی نمیبینم که بخوام بحثی کنم
mona_casillas
11-15-2008, 06:52 PM
در روزنامه پیروزی امروز خوندم که خرید رحمان رضایی هنوز قطعی نشده ! از طرفی میثاق هم نامه ای از پزشک معالج خود ارائه داده که طبق اون میتونه از بهمن ماه بازی کنه بنابراین نمیشه میثاق رو از لیست خارج کرد ولی مشکل حال حاضر پرسپولیس هم برای دفاع چپ و دروازه همچنان باقیست . دردفاع چپ که استفاده از پژمان جوابگو نبوده و درون دروازه هم با بحران مصدومیت دروازه بان ها مواجه هستیم . واعظی و حقیقی هردومصدوم هستند واحتمال داره از الیاسی برای بازی با پیکان استفاده بشه دروازه بانی که سابقه بازی در لیگ برتر رو نداره و...
Masoud
11-15-2008, 06:56 PM
در روزنامه پیروزی امروز خوندم که خرید رحمان رضایی هنوز قطعی نشده ! از طرفی میثاق هم نامه ای از پزشک معالج خود ارائه داده که طبق اون میتونه از بهمن ماه بازی کنه بنابراین نمیشه میثاق رو از لیست خارج کرد ولی مشکل حال حاضر پرسپولیس هم برای دفاع چپ و دروازه همچنان باقیست . دردفاع چپ که استفاده از پژمان جوابگو نبوده و درون دروازه هم با بحران مصدومیت دروازه بان ها مواجه هستیم . واعظی و حقیقی هردومصدوم هستند واحتمال داره از الیاسی برای بازی با پیکان استفاده بشه دروازه بانی که سابقه بازی در لیگ برتر رو نداره و...
با نظراتت موافقم و اون مشکل هم برای جذب بازیکن حتی رحمان وجود داره و این مسئله که رحمان طبق گفته قبلی امروز ثبت نکرده خودش به درستی این موضوع حکم تایید مزنه.
امیدوارم تیمی که اینقدر بودجه زیر دستشه با داشتن یه مدیر لایق تو پستهایی که واقعا نیاز شدید داریم بازیکن جذب کنه.
البته اگه با این وضع تبصره هایی برای پرسپولیس به وجود بیارن فقط میشه یار گرفت وگرنه کارمون هم تو لیگ هم اسیا زاره
سرخ پرست
11-16-2008, 11:36 AM
به نظر من در حال حاضر ما تو دروازه و هافبک دفاعی مشکل داریم ضمن اینکه نمیشه از نام رحمان رضایی هم به همین سادگی گذشت
کسی که 7 سال تو ایتالیا بازی کرده نمیشه گفت که مثمر سمر نیست
ولی باید فکری به حال دروازه و هافبک دفاعی بکنن
Masoud
11-16-2008, 12:02 PM
ثبت قرارداد با رحمان هنوز قطعیت پیدا نکرده چون تو قوانین مشکل خوردیم.
امیدوارم حل شه
ما فقط میثاق و خلیلی رو میتونیم بیرون بزاریم که با توجه به بهبود اونها تا قبل اخر فصل نمی تونیم این کار رو کنیم.
تو لیست هم جای خالی نداریم.
تبریک به جناب مدیر عامل
mona_casillas
11-16-2008, 05:52 PM
رحمان امروز ثبت مى كند
رحمان رضايى، پس از توافق با مديران پرسپوليس امروز قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد كرد.
مدافع سابق ليورنو ايتاليا پس از توافق با مديران پرسپوليس از پنج شنبه گذشته تمرينات خود را با اين تيم آغاز كرده و قرار است امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران، قرارداد ۶ ماهه اش را ثبت كند.
mona_casillas
11-17-2008, 07:07 PM
دروازهبان مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس رسما موافقت خود را براي خارج شدن از فهرست اين تيم اعلام كرد.
با توجه به حضور ميثاق معمارزاده در آلمان، مسئولان باشگاه در تماسهاي متوالي با او، در خصوص خارج شدن از فهرست اصلي و جايگزين رحمان رضايي به جاي او، بارها گفت و گو كردند.
وي موافقت خود را در اين باره و با توجه به قول هاي مساعد مسئولان باشگاه، اعلام كرده و قرار است در نامه اي، اين موضوع را اعلام كند.
در صورت رسيدن اين نامه و تائيد مسئولان فدراسيون فوتبال، رحمان رضايي قرارداد خود را تا فردا بعد از ظهر در هيئت فوتبال ثبت ميكند.
zamara
11-23-2008, 05:52 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544450.jpg
رضايي قرارداد خود با پرسپوليس را ثبت كرد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي بعدازظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال قرار داد شش ماهه خود با پرسپوليس را به صورت رسمي ثبت كرد.
وي پس از ثبت قرارداد براي دريافت ITC خود از ايتاليا اقدامات لازم را انجام داد.
رضايي از يك هفته ديگر ميتواند پرسپوليس را در ديدارهاي ليگ برتر همراهي كند
سرخ پوش
12-28-2008, 10:27 PM
http://media.farsnews.com/Media/8608/Images/jpg/A0348/A0348714.jpg
قرارداد سعداوي در هيئت فوتبال به ثبت رسيد
مربي تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نعيم سعداوي امروز قراردادش را با پرسپوليس تا پايان فصل به ثبت رساند. سعداوي در بازي مقابل ملوان با تاييد فدراسيون فوتبال مي تواند روي نيمكت پرسوليس بنشيند.
sepehrGh
02-08-2009, 01:36 PM
چاره پرسپوليس فقط هافكي مثل مبعلي و دروازه باني مثل رحمتي :red boy:
misha
04-26-2009, 12:30 PM
یه سوال داشتم
اینجا کسی با خرید میثم بائو موافقه ؟
Karim
04-26-2009, 01:38 PM
همه موافقن.درموردش قبلا درتاپیک ارتش سرخ بحث کردیم.
nazanin
04-28-2009, 03:39 PM
به نظر من که یه دروازه بان خوب مثل رحمتی خیلی از مشکلات پرسپولیس رو حل میکنه
Karim
04-28-2009, 03:40 PM
به نظرم خرید رحمتی قطعیه.
درضمن یه مهاجم مثل آرفی و2 مدافع مثل حنیف عمران زاده و شیرزاد نیازه.
zamara
04-28-2009, 03:52 PM
ظاهرا آرفي با استقلال بعد از بازي كه در مشهد انجام دادند و آرفي اصلا بازي اصلي خودش رو انجام نداد ، به توافق رسيده و قرارداد داخلي هم بسته . پس بايد بي خيال آرفي شد .
مگر اينكه شرايطي بوجود بياد كه مجبور بشه با استقلال قرار داد نبنده .
Masoud
04-28-2009, 03:54 PM
تو خبرها بود ارفی با پرسپولیس داخلی هم بسته
ولی هم اینها حاشیه هست
امسال خیلی زودتر حواشی نقل و انتقالات شروع شده که اصلا خوب نیست
فقط جدایی حقیقی گویا قطعی شده و تو لیست فروش پرسپولیس قرار گرفته
Karim
04-28-2009, 05:29 PM
خرید وقتی قطعی میشه که قرارداد رسمی در هیئت فوتبال امضا شه.بقیه در حد حرف وشایعه است.سایت ما هم یه خبر کذب با این عنوان بنویسه همه جا میپیچه وتو 100تا خبرگزرای کپی میشه!"امیرحسین صادقی یا 320 میلیون درپرسپولیس"!
RED STORM
04-28-2009, 05:56 PM
بازیکن سرعتی میخوایم+رحمتی
redsun
04-29-2009, 01:14 AM
حقیقی باید باشه
واعظی را بفروشند که همه ی سال را مصدوم است
رحمتی و یک مهاجم خوب و محمد نصرتی جزئ خرید ها حتما باید باشه
omid_figo
04-29-2009, 02:22 AM
همونطور که همه شما میدونید فقط میتونیم 5 تا بازیکن از لیگ برتر بگیریم.به نظر شما 5 بازیکنی که از لیگ برتر میگیریم کیا باید باشند و اگر بازیکن خوبی هم از لیگ 1 میشناسید یا بازیهاشو دیدید نام ببرید،و همینطور بازیکنهایی که تو امارات بازی میکنند که به نظر من خیلی هاشون امسال برمیگردند.
من نظر خودم رو میگم.
5 بازیکن لیگ برتر:
1-رحمتی
2-سیدجلال حسینی
3-جوادشیرزاد یا اشجاری
4-مجتبی جباری یا خلعتبری
5 -آرفی یا کاسترو
از لیگ 1 کسی رو نمیسناسم
از لیگ امارات:
1-جوادکاظمیان
2-مبعلی
3-معدنچی
بازیکن هایی هم که باید زحمتو کم کنند:
1-بهادر عبدی
2-نوروزی
3-بادامکی
4-حقیقی
5-خیرخواه
6-توره
zamara
04-29-2009, 04:24 PM
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568426.jpg
با اعلام مديربرنامههايش
آرفي با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد
مهاجم آلماني تيم فوتبال پيام مشهد قرارداد داخلي دو سالهاي را باشگاه پرسپوليس امضا كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اشپيتيم آرفي امروز با باشگاه پرسپوليس قرارداد دوسالهاي را به صورت داخلي امضا كرد.
عباس نبوي مدير برنامههاي اين بازيكن با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: تا ساعتي ديگر در فدراسيون فوتبال حاضر خواهيم شد تا كارهاي اداري اين انتقال انجام شود.
آرفي در ليگ برتر هشتم با 18 گل زده دومين گلزن ليگ برتر بود.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0661/A0661391.jpg
به هيچ تيم ديگري نخواهم رفت
آرفي: از پيوستن به پرسپوليس خوشحالم
مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد گفت: از پيوستن به پرسپوليس كه يك تيم بزرگ است، خوشحالم.
اشپيتيم آرفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره عقد قرارداد 2 ساله داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: از اينكه به پرسپوليس پيوستم خوشحالم زيرا پرسپوليس باشگاه بزرگي است.
وي افزود: روز يكشنبه آينده راهي آلمان ميشوم و يك تا يك ماه و نيم ديگر به ايران باز خواهم گشت.
اين مهاجم آلماني پرسپوليس در مورد اينكه احتمال دارد در اين مدت به يك باشگاه عربي و يا اروپايي برود گفت: نه، من با پرسپوليس قرارداد امضا كرده ام و به اين قرارداد پايبندم. در اين باشگاه همه چيز خوب و عالي است.
آرفي امروز قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا كرد.
اين مهاجم در فصل گذشته 18 گل براي تيم پيام زده بود.
zamara
04-29-2009, 04:26 PM
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0608/A0608403.jpg
صبري با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز با باشگاه پرسپوليس قرارداد 2 ساله داخلي منعقد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مصطفي صبري امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از مذاكره با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي دوسالهاي را امضا كرد.
عباس انصاريفرد در گفت و گو با خبرنگار فارس اين خبر و همچنين پيوستن آرفي به پرسپوليس را تاييد كرد.
zamara
04-29-2009, 04:28 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0533/A0533940.jpg
صبري: اميدوارم بتوانم با پرسپوليسيها كنار بيايم
مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي بستهام اما اميدوارم بتوانم با آنها كنار بيايم.
صبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاي فارس اظهار داشت: با حضور در دفتر انصاريفرد و چند جلسه مختلف قرارداد داخلي خودم را با باشگاه پرسپوليس امضا كردم؛ اما اين موضوع هنوز رسميت ندارد و به همين دليل اهميتش براي من كم است.
وي افزود: هنوز سر قيمت با باشگاه مشكل داشته و دوست ندارم از اين طريق بازارگرمي كنم؛ اما 2 پيشنهاد بسيار خوب از تيمهاي ديگر ليگ برتر دارم و مي خواهم بهترين تصميم را در اين شرايط حساس بگيرم.
صبري خاطرنشان كرد: پرسپوليس را دوست دارم چون اين تيم مردمي است؛ ولي بايد به من حق داد كه بهترين تصميم را بگيرم. هر وقت قرارداد رسمي با پرسپوليس امضا كردم ميتوانم بگويم كه يك پرسپوليسي هستم در غير اين صورت فعلا نبايد حرفي بزنم. آرزوي من اين بود كه در تيمهاي بزرگي مثل پرسپوليس بازي كنم.
وي در پايان يادآور شد: تكليف خود را تا يك هفته آينده مشخص خواهم كرد و اميدوارم مشكلات من هر چه سريعتر با پرسپوليسيها حل شود.
Masoud
05-02-2009, 01:16 AM
به نظرتون قهرمان اسيا ميشيم
يا اكه نميشيم تا جه مرحله اى بالا ميرم
zamara
05-02-2009, 03:27 PM
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477380.jpg
ميرقرباني با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
مهاجم تيم فوتبال سايپا با تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد داخلي يك ساله بست.
به گزارش خبرگزاري فارس صابر ميرقرباني امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از صحبت با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي يكساله خود را منعقد كرد.
وي پس از آرفي، صبري و بائو چهارمين بازيكني است كه با پرسپوليس قرارداد داخلي ميبندد.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0475/A0475998.jpg
ميرقرباني: ميخواهم با پرسپوليس قهرمان شوم
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: ميخواهم با قدرت براي پرسپوليس به ميدان بروم و با اين تيم قهرمان شوم.
صابر مير قرباني پس از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد:
به اينكه قرارداد داخلي اعتبار دارد يا نه؛ كاري ندارم. من به مسئولان باشگاه پرسپوليس قول دادم از حالا به بعد به هيچ پيشنهادي فكر نكنم و سعي دارم فصل آينده بهترين بازيها را براي اين تيم انجام دهم.
وي با بيان اينكه قرارداد يكساله با اين تيم امضاء كرده؛ ادامه داد:
با هر تيمي قرارداد يكساله امضاء مي كنم و هر باشگاهي كه درخواست قرارداد دو ساله كند به آن جواب رد مي دهم. از تيم هاي ديگر هم پيشنهاد داشتم، اما با توجه به شرايط موجود؛ پرسپوليس را انتخاب كردم.
اين بازيكن در پاسخ به اين سئوال كه چطور بر خلاف فصول گذشته براي فصل جديد به سرعت تصميم گيري كرده است؛ عنوان كرد:
از من سريعتر هم وارد عمل شدهاند. باشگاه پرسپوليس شرايطي كه من مي خواستم را فراهم كرد و به همين دليل، سريع وارد عمل شدم.
ميرقرباني كه فصل خوبي را در تيم سايپا پشت سر نگذاشت در مورد اين قضيه گفت:
هدفم اين بود كه در سايپا بازي هاي خوبي انجام دهم و فصل بعد به يك تيم پرطرفدار بروم. سايپا تيم خوبي بود اما براي من كه در آبادان و كرمان بهترين بازيكنان تيمم بود خوب نبود. در اين تيم همه بازيكنان تا آخرين بازي سعي در نشان دادن خود داشتند.
اين مهاجم تاكيد كرد:
سايپا نفرات خوبي داشت و اگر مشكلاتي كه در طول فصل پيش آمد؛ نبود اين تيم مدعي قهرماني مي شد. من از 34 هفته فقط 16 بازي براي سايپا انجام دادم و 18 بازي در خانه بودم.
ميرقرباني يادآور شد:
وقتي مرا با قيمتي گران به اين تيم آوردند اما در دفاع راست از من استفاده مي كردند طبيعي بود كه ناراحت شو.م هر حرفي كه ميزدم براي چند هفته اخراج ميشدم.
ميرقرباني كه در فاصله يك هفته مانده به پايان ليگ از سوي محمد مايلي كهن از حضور در تمرينات منع شد گفت:
واقعا نمي دانم چرا مايلي كهن چنين تصميمي گرفت. او مربي با شخصيتي است و من نمي توانستم به او حرفي بزنم. براي من گذشته ها؛ گذشته و به پرسپوليس آمدم تا با اين تيم قهرمان شوم.
ميرقرباني خاطرنشان كرد:
بازيكن حاشيه اي نيستم. كاري هم به حاشيه هاي تيم پر طرفداري مثل پرسپوليس ندارم. تمام عزم خود را جزم كرده ام تا بهترين بازيها را براي اين تيم انجام دهم.
SALAR17
05-03-2009, 01:00 AM
به نظر من مهمترین مساله در حال حاضر بردن دو بازی آینده و اول شدن در گروه هستش وگرنه کار کمی مشکل میشه ولی همیشه باید به خدا توکل کرد.
nazari
05-03-2009, 01:41 AM
در صورت صعود به مرحله بعد ( به عنوان تیم اول) میشه امیدوار بود برای قهرمانی .
به اميد خدا اول صعود به مرحله بعد .
انشاءاله در فينال خواهيم بود
Masoud
05-03-2009, 09:25 AM
شارجه رو بزينيم با شباب مساوى كنيم ميشه اميدوار بود دور بعد هم صععود كرد
Ice Star
05-03-2009, 03:12 PM
اگه دو تا بازی اینده رو ببریم که دور از دسترس نیست ( میشه تو ازادی شباب رو زد ) و تو گروه اول بشیم و دور بعد رو هم تو ازادی میزبان باشیم می تونیم تا 8 تیم بریم بالا از اونجا به بعد رو هم خدا بزرگه .....
kourosh
05-03-2009, 04:21 PM
به نظر من سعود میکنیم اما چرا دروغ ؟ بیشتر از نیمه نهایی با این کادر فنی و تیم کنون انتظار نداشته باشید ...
Masoud
05-03-2009, 04:58 PM
اگه دو تا بازی اینده رو ببریم که دور از دسترس نیست ( میشه تو ازادی شباب رو زد ) و تو گروه اول بشیم و دور بعد رو هم تو ازادی میزبان باشیم می تونیم تا 8 تیم بریم بالا از اونجا به بعد رو هم خدا بزرگه .....
انشالله به يارى حق
imported_AFL
05-03-2009, 07:55 PM
من فکر کنم دیگه پرسپولیس به عنوان تیم اول صعود کنه.
Masoud
05-03-2009, 07:56 PM
لغو سفر به امارات و واريز شدن 3 امتياز به حساب پرسپوليس
son.ali27
05-04-2009, 09:58 AM
با این خبر خوب که سه امتیاز بازی الشارجه را گرفتیم تیم می تونه برای بازی با پاس استراحت و تمرین
بیشتری بکنه
اگه یار گیری خوب انجام بدیم تا نیمه نهای پیش میریم
imported_غروب پوش
05-04-2009, 12:21 PM
ایشالله ادامه راه رو با بازیکنای جدید که میاریم محکم تر از این پیش میریم
easgh_ghermez
05-04-2009, 01:56 PM
من که میگم اگه الغرافه با الشباب مساوی کنه و در بازی آخر الشباب رو ببریم به عنوان تیم اول صعود میکنیم
imported_SAMA
05-04-2009, 03:32 PM
اگه بتونيم تو ازادي الشباب رو ببريم
به نظر من مي تونيم تو جمع
4تيم برتر باشيم
شنل قرمزی
05-04-2009, 04:27 PM
حالا اگه الشباب و الغرافه مساوی کنن بازیکنان باید یه برد پر گل توی آزادی رقم بزنن تا با اقتدار کامل بریم دوربعد و حساب ما رو از بقیه تیم های ایرانی جدا کنن
Masoud
05-04-2009, 04:30 PM
ما صعودمون قطعى هست
imported_hossein
05-04-2009, 08:55 PM
اگر اشباب تیم الغرافه را ببره که ما به عنوان تیم دوم صعود می کنیم که خدا نکنه
اگر مسائی بشن ما بازم با یه مساوی در بازی آخر به عنوان تیم دوم صعود می کنیم و اگر اشباب را در بازی آخر ببریم که به عنوان تیم اول که انشاالله
ولی الغرافهتیم اشباب را ببره اون موقعه یکم بد می شه ما باید تیم اشباب را ببریم تا صعود کنیم اون موقعه به عنوان تیم اول صعود می کنیم
به هر صورت باید پرسپولیس به عنوان تیم اول صعود کنه تا بازی بعدش در ورزشگاه آزادی باشه
imported_sinaperspolis63
05-05-2009, 04:26 PM
اگه الشباب الغرافه حذف کنه ما الشبابو بزنیم اول میشیم چو بازی رو به رو حسابه
Masoud
05-05-2009, 05:26 PM
اگه الشباب الغرافه حذف کنه ما الشبابو بزنیم اول میشیم چو بازی رو به رو حسابه
به اميد خداااااااا
imported_sAeed
05-05-2009, 06:01 PM
من میگم تیم اول میریم دور بعد و (احتمالا") پاختاکور رو تو آزادی مزرنیم بعد حذف میشیم....:d
Masoud
05-05-2009, 06:03 PM
من میگم تیم اول میریم دور بعد و (احتمالا") پاختاکور رو تو آزادی مزرنیم بعد حذف میشیم....:d
بابا ماشالله حذفمون كردى
imported_sAeed
05-05-2009, 06:06 PM
اخه خیلی شخته بقیش...با این بهادر و این خز و خیلا از این بیشتر نمیشه...
a.azizi
05-05-2009, 07:02 PM
ما قهرمان اسیایم بدون شکhttp://juve.sportenter.co.il/site/content/multimedia/wallpapers/images/buffon02.jpg
Masoud
05-05-2009, 10:24 PM
اميدوارممممممم
کریم(پژمان)
05-05-2009, 11:21 PM
بابا ما از گروه خودمون صعود بکنیم که میکنیم دور بعد بازیها میتونیم بازیکن اضافه کنیم
Masoud
05-05-2009, 11:28 PM
بازيها هم سختر ميشه
کریم(پژمان)
05-05-2009, 11:29 PM
ولی به این فکر کن که ما پرسپولیس هستیم :)
Masoud
05-05-2009, 11:32 PM
اونها هم بد رقم تار ومار ميكنند
imported_hossein
05-06-2009, 01:35 PM
پرسپولیس شانس قهرمانی داره
اگر خودش را باور داشته باشه
مگه بقیه تیم ها چین که پرسپولیس نداره
به عنوان تیم اول صعود که می کنیم فکر کنم به پاختاکور بخوریم که اونم تو آزادی با 100 هزار تماشاگر می بریم
تیم های کره ای و ژاپنی هم تیمی نیستن می زنیمشون
با دید مثبت نگاه کنید
behzad-ghermezete
05-06-2009, 04:16 PM
erspolis ghahreman asia mishe badesham ghahreman jam bashgahaye jahan mishe +bashid dostan
Masoud
05-06-2009, 04:18 PM
صعود كنيم انشالله
imported_pedram
05-06-2009, 10:13 PM
قهرمانه...
Masoud
05-06-2009, 10:49 PM
خدا كنه زود حذف نشيم
enamoured1985
05-07-2009, 12:15 AM
پرسپولیس به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد.
الشباب در دقیقه 90 با گل ناصر الشمرانی از روی نقطه پنالتی،الغرافه رو 1-0 شکست داد.
الشباب با 7 امتیاز در صدر گروه،پرسپولیس با 4 امتیاز دوم و الغرافه با 3 امتیاز از لیگ قهرمانان حذف شد
fferi
05-07-2009, 01:56 AM
پس با صد هزار هوادار در جهنم قرمز آزادي به عنوان تيم اول بسوي قهرماني آسيا و جهان به پيش
setareh joon
05-07-2009, 03:15 AM
دوستان عزیز پرسپولیس قهرمان آسیاست
Alireza Rouhandeh
05-07-2009, 03:26 AM
پيش به سوى قهرمانى به اميد خــــــــــــــــــــدا
BLESSiNG_RED
05-07-2009, 10:43 AM
ما قهرمانيم !
!!! We are t he CHAMPiON
imported_shayan love red
05-07-2009, 02:43 PM
اگه پرسپولیس با دل شیر بازی کنه و بازیکنای بی غیرت رو نزاره تو بازی حتمن قهرمانیم
imported_pedram
05-07-2009, 03:07 PM
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال الشباب عربستان چهارشنبه شب در چارچوب دیداری از هفته پنجم مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه*های آسیا در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض به مصاف الغرافه قطر رفت و موفق شد با یک گل میهمان خود را از پیش رو بردارد.
این دیدار که در گروه b مسابقات لیگ قهرمانان برگزار شد، با نتیجه تساوی بدون گل رو به اتمام بود که سعد الشماری، کاپیتان الغرافه روی احمد عجب، مهاجم جوان الشباب مرتکب خطای پنالتی شد. ضربه پنالتی را ناصر الشمرانی در دقیقه 3+90 به تور دروازه الغرافه چسباند تا تیم الشباب به پیروزی یک بر صفر دست یافته و به جمع سه تیم عربستانی الهلال، الاتحاد و الاتفاق در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بپیوندد.
الغرافه در حالی مغلوب الشباب شد که از دقیقه 35 به دنبال اخراج احمد فارس با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه می داد.
با کنار کشیدن الشارجه امارات از دور مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا دیگر الغرافه شانسی برای بالا بردن امتیازاتش ندارد و با سه امتیاز به کار خود در مرحله مقدماتی این مسابقات پایان داد.
با نتیجه*ای که در دیدار شب گذشته رقم خورد، تیم الشباب با 7 امتیاز به صدرنشینی خود در گروه b مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ادامه داد و الغرافه نیز با 3 امتیاز در رده سوم گروه ایستاد و عملا شانس صعود به مرحله یک هشتم نهایی رقابت*ها را از دست داد. در این بین تیم پرسپولیس، نماینده اول فوتبال کشورمان با چهار امتیاز در رده دوم گروه باقی ماند تا به همراه الشباب عربستان صعود خود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا را حتمی کند.
پرسپولیس در دیدار آخر خود در مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا که چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه برگزار می شود، این فرصت را خواهد داشت که با غلبه بر الشباب عربستان به عنوان تیم صدرنشین گروه b به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.
Masoud
05-07-2009, 03:21 PM
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال الشباب عربستان چهارشنبه شب در چارچوب دیداری از هفته پنجم مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه*های آسیا در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض به مصاف الغرافه قطر رفت و موفق شد با یک گل میهمان خود را از پیش رو بردارد.
این دیدار که در گروه b مسابقات لیگ قهرمانان برگزار شد، با نتیجه تساوی بدون گل رو به اتمام بود که سعد الشماری، کاپیتان الغرافه روی احمد عجب، مهاجم جوان الشباب مرتکب خطای پنالتی شد. ضربه پنالتی را ناصر الشمرانی در دقیقه 3+90 به تور دروازه الغرافه چسباند تا تیم الشباب به پیروزی یک بر صفر دست یافته و به جمع سه تیم عربستانی الهلال، الاتحاد و الاتفاق در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بپیوندد.
الغرافه در حالی مغلوب الشباب شد که از دقیقه 35 به دنبال اخراج احمد فارس با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه می داد.
با کنار کشیدن الشارجه امارات از دور مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا دیگر الغرافه شانسی برای بالا بردن امتیازاتش ندارد و با سه امتیاز به کار خود در مرحله مقدماتی این مسابقات پایان داد.
با نتیجه*ای که در دیدار شب گذشته رقم خورد، تیم الشباب با 7 امتیاز به صدرنشینی خود در گروه b مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ادامه داد و الغرافه نیز با 3 امتیاز در رده سوم گروه ایستاد و عملا شانس صعود به مرحله یک هشتم نهایی رقابت*ها را از دست داد. در این بین تیم پرسپولیس، نماینده اول فوتبال کشورمان با چهار امتیاز در رده دوم گروه باقی ماند تا به همراه الشباب عربستان صعود خود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا را حتمی کند.
پرسپولیس در دیدار آخر خود در مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا که چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه برگزار می شود، این فرصت را خواهد داشت که با غلبه بر الشباب عربستان به عنوان تیم صدرنشین گروه b به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.
مرسى از خبررر
mamad
05-07-2009, 03:40 PM
اين پرسپوليس قهرمان جام باشگاه هاي آسيا ميشه 100در100
Masoud
05-07-2009, 03:51 PM
به اميد رب وكورى جشم حسودان
hasan68
05-07-2009, 06:18 PM
با حمایت تماشاگرها تو بازی با الشباب قدرت ارتش سرخ را به دنیا نشون میدیم
Masoud
05-07-2009, 07:05 PM
مسیر احتمالی پرسپولیس در مرحله حذفي - راه پرخطر تیم فوتبال پرسپولیس، تنها تیم ایرانی حاضر در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا این فرصت را خواهد داشت تا با برتری مقابل الشباب عربستان در هفته ششم از مرحله گروهی این مسابقات به عنوان تیم صدرنشین گروه خود به جمع 16 تیم برتر رقابت*ها راه یابد. به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر صعود تیم پرسپولیس به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حتمی است و این تیم حتی اگر در دیدار آخر مقابل الشباب عربستان تن به شکست دهد یا به نتیجه مساوی دست یابد به عنوان تیم دوم گروه b به جمع 16 تیم برتر رقابت*ها صعود می کند.
اما برای صعود پرسپولیس دو حالت را می توان در نظر گرفت، اینکه به عنوان صدرنشین گروه b راهی مرحله یک هشتم نهایی شود یا اینکه به عنوان تیم دوم این گروه در جمع 16 تیم برتر حضور یابد.
اگر پرسپولیس در دیدار 30 اردیبهشت مقابل الشباب عربستان با هر نتیجه*ای پیروز شود، صدرنشین گروه b خواهد شد. در این صورت سرخپوشان در دیدار شماره 4 مرحله یک هشتم نهایی روز چهارشنبه 6 خردادماه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم دوم گروه d خواهند رفت.
با توجه به نتایجی که تا به این جای مسابقات لیگ قهرمان رقم خورده است به احتمال فراوان بنیادکار ازبکستان عنوان تیم دوم گروه d را از آن خود خواهد کرد. این تیم در حال حاضر یک امتیاز بیشتر از الشباب امارات دارد و در دیدار پایانی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در خانه به دیدار نماینده امارات می رود. با این شرایط می توان شانس زیادی را برای صعود نماینده ازبکستان به مرحله دوم مسابقات متصور شد.
پرسپولیس در صورت برتری در دیدار شماره 4 مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در جمع هشت تیم برتر مسابقات به مصاف برنده دیدار شماره 3 مرحله یک هشتم خواهد رفت. در مرحله یک هشتم نهایی به احتمال فراوان دو تیم پاختاکور ازبکستان و ام صلال قطر برگزار کننده دیدار شماره 3 خواهند بود که برنده این مسابقه را می توان حریف احتمالی سرخپوشان در مرحله یک چهارم نهایی دانست.
منبع : www.90tv.ir
مرسى از خبر ولى تكرارى بود
Masoud
05-08-2009, 12:49 PM
در صورت پیروی مقابل الشباب؛
پرسپولیس با قانون بازی رو برو صدرنشین می شود
تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت پیروزی دردیدار مقابل الشباب عربستان با استفاده از قانون بازی مستقیم، صدرنشین گروه دوم خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، تیم فوتبال پرسپولیس تهران هم اکنون با 4 امتیاز در رتبه دوم گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد و تیم الشباب هم با 7 امتیاز در رتبه اول قرار گرفته است، اما در صورتی که پرسپولیس در دیدار آخر خود مقابل الشباب که در ورزشگاه آزادی برگزار می شود این تیم را شکست دهد 7 امتیازی می شود و با استفاده از قانون بازی مستقیم و با توجه به این که در دیدار رفت و در زمین الشباب این تیم را متوقف کرده، به عنوان تیم صدرنشین صعود خواهد.
گفتنی است؛ اگر پرسپولیس رتبه اول را به دست بیاورد در مرحله بعد و بعد از قرعه کشی فقط یک تک بازی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد کرد.
farfar2z
05-08-2009, 01:20 PM
ایشالا صعود می کنیم اگه خدایی نکرده نشد بهتر از اس اس هستیم
farfar2z
05-08-2009, 01:21 PM
نشد جام حذفی
Masoud
05-08-2009, 01:29 PM
حذفى قهرمان ميشيم اشالله اينجا هم تا يه جاهاى خوب ميريم بالا
Alireza Rouhandeh
05-08-2009, 05:54 PM
واااااااااااى اگه perspolis قهرمااااااااااان بشه....... جـــــــــــــــــــــى ميــــــــــشه
khafan.boy
05-08-2009, 11:00 PM
همه میدونن پرسپولیس قهرمان آسیاست..مگه میشه با جادوگر قهرمان نشود؟؟؟
رامین اکبری
05-09-2009, 01:51 PM
به نظر من تا نیمه نهایی رو به راحتی میریم اما فینال رو به سختی میریم و فینال رو دیگه نمیشه پیش بینی کرد
Hamid_Red
05-09-2009, 01:53 PM
اگه بتونیم الشباب رو بزنیم تا فینال کار راحتی پیش رو داریم.
به امید قهرمانی ارتش سرخ در آسیا
نازنين
05-09-2009, 06:36 PM
اگه همت كنن بچه ها! قهرمان آسيا كه بشيمي قهرماني اس تق لاااااااااااالي ها حسابي بي ارزش ميشه!
Masoud
05-09-2009, 06:58 PM
به اميد حق ميبريم
mona_casillas
05-14-2009, 04:11 PM
اميرحسين صادقي هم پرسپوليسي شد
اميرحسين صادقي با پرسپوليسيها تمديد كرد. درست در شرايطي كه اختلافات مديريتي در باشگاه پرسپوليس بالا گرفته بود، دفاع وسط استقلالي مس كرمان دور از تمام اين جنجالها در خارج از باشگاه آخرين حرفهايش را زد و شرايط پرسپوليسيها را هم شنيد. نتيجه مذاكرات دو روزه هم مثبت بود. صادقي ديروز پاي قرارداد داخلي را براي دو سال با پرسپوليسيها امضا كرد. نام اين بازيكن در همان ليستي ثبت شده بود كه عباس انصاريفرد به عنوان ليست نفرات مورد نياز باشگاه از آن اسم برده بود. چندي پيش پرسپوليسيها پيشنهادشان را با اين بازيكن در ميان گذاشتند، همان موقع مذاكره با اميرحسين صادقي از طرف باشگاه تاييد شد اما انتقادات از مديرعامل به خاطر مذاكره با نفراتي كه در حد و اندازههاي پرسپوليس نيستند، صحبت با مدافع مس را نيمهتمام گذاشت ولي حالا خبر ميرسد كه صادقي براي دو سال با پرسپوليسيها توافق كرده.
اين بار هم مدير توليدي حصاري به عنوان مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس وارد عمل شده است. مديرعامل با همان تدابيري كه براي جذب اشپيتيم آرفي، مهاجم آلبانيايي داشت، اين بار هم همه چيز را به حصاري سپرد. انصاريفرد بعد از عقد قرارداد داخلي با آرفي رسما اعلام كرد كه حصاري به عنوان يك مدير ورزشي و دوست قديمي كه سالها با باشگاه پرسپوليس همكاري كرده، مسووليت نقل و انتقالات را برعهده دارد. مذاكره حصاري با اميرحسين صادقي از روز سهشنبه شروع شد. همه چيز خوب پيش رفت و شرط و شروطي هم در كار نبود ديروز با حضور مديرعامل، دفاع وسط مس كرمان پاي قرارداد داخلي را امضا كرد تا مثل اشپيتيم آرفي بي سر و صدا نامش در ليست بازيكنان جديد ثبت شود. البته به شرطي كه مثل ميثم بائو و صابر ميرقرباني پرسپوليسي شدن اين بازيكن تكذيب نشود.
گفته ميشد پرسپوليسيها با اين دو نفر هم قرارداد داخلي امضا كردند، باشگاه هم تاييد كرد اما.....
مونای عزیز یعنی واقعا صحت داره که صادقی میاد پرسپولیس
این بازیکن که استقلالیه چطور شد که سر از پرسپولیس در آورده
من فکر نکردم که این بازیکن بیاد پرسپولیس
نگــــــــین ســــــــــــرخ آســـــــــــــــــــــــ ــــــــــیا
ســــــــــــــــرور کـــــــــــــــــــــل تـــــــــــــــــــاجیــ ــــــــا
http://www.cinemaema.com/upload/Image/perspolis.jpg
imported_hossein
05-17-2009, 12:25 PM
اگه پرسپولیس اشباب را ببره خیلی خیالمون راحت می شه دیگه می ریم برا قهرمانی
=d>=d>=d>=d> وعده ما چهارشنبه در ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی=d>=d>=d>=d>
imported_karimi_8
05-17-2009, 12:36 PM
پرسپولیس قهرمان میشه.............خدا میدونه که حقه شه ...
imported_غروب پوش
05-17-2009, 01:09 PM
پرسپولیس آسیایی
سرور آبیایی
imported_shayan love red
05-17-2009, 02:16 PM
جام اسیا اماده
جام اسیا اماده
لشگر قرمز می اید
لشگر قرمز می اید
Masoud
05-17-2009, 09:22 PM
عقيلي: پرسپوليس بيشتر از گذشته مرا مي خواهد
مدافع تيم فوتبال سپاهان در گفتگویی افزود: در حال حاضر مشغول تمرين با سپاهان براي بازي آخر در ليگ قهرمانان هستم و خوشبختانه بازيكنان ما با توجه به اينكه اين بازي آخر تشريفاتي است اما انگيزه زيادي براي پيروزي در اين مسابقه دارند.
وي تأكيد كرد: به هر حال طاهري فعلاً تمرينات را برعهده گرفته و توانسته تيم ما را جمع جور كند و از لحاظ روحي بازيكنان ما تا حدود زيادي بهبود پيدا كرده اند.
عقيلي عنوان كرد: پرسپوليسي ها خواهان جذب من هستند اما براي بررسي شرايط بعد از آخرين بازي در ليگ قهرمانان سرميز مذاكره مي نشينم.
وي اظهار داشت: به هر حال دوست دارم بهترين تصميم را بگيرم و تيم آينده ام را با فكر و منطق انتخاب كنم.
عقيلي خاطرنشان كرد: بعد از انجام بازي برابر الاتفاق به اردوي تيم ملي باز هم خواهم رفت خوشبختانه بازيكنان با انگيزه خاصي به انجام تمرينات قطبي مي پردازند و همه ما به صعود به جام جهاني خوشبين هستيم.
Karim
05-18-2009, 12:35 AM
صادقی تکذیب کرد.قراردادی روامضا نکرده
بعیده بیادپرسپولیس
rahim
05-18-2009, 12:57 AM
فعلا تا اينجا / ارفي -- بائو -- قرارداد دارند و صحبت با شيرزاد -- ستار زارع- عقيلي--حسيني--رحمتي-- ال نعمه - مدافع پاس {اسمش يادم نيست همون كه بازي باپرسپوليس در ازادي اخراج شد} وچند نفر ديگه است از لژيونر ها هم دنبال معدنچي وزندي و مبعلي هستند .
در ضمن با بودن ارفي وايوان وشايعه ي دو بازيكن برزيلي فكر كنم توره واتسو از ليست خارج ميشن احتمال زياد نيكبخت وتوره در سال اينده در استيل اذين بازي كنند
Masoud
05-18-2009, 04:41 PM
لیگ قهرمانان آسیا/
استقلال و سپاهان در نبردی سرد/ حریف احتمالی پرسپولیس مشخص می شود
هفته ششم و پایانی از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا در حالی از روز سه شنبه آغاز می شود که تیم*های ایرانی سپاهان و استقلال تنها برای اعاده حیثیت گام به میدان رقابت با تیم*های دیگر می نهند.
به گزارش خبرنگار مهر، فصل فوتبالی برای استقلال و سپاهان به اتمام رسیده است. بازیکنان و مربیان این دو تیم با برگزاری بیش از 40 بازی در کمتر از یک سال تشنه استراحت هستند اما تک بازی باقیمانده از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا آنها را در کماکان در شرایط تمرین و مسابقه نگه داشته است.
استقلال و سپاهان که امیدی برای راهیابی به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان ندارند، برای اعاده حیثیت و کسب جایگاهی مناسب در گروه*های خود (استقلال و سپاهان قعرنشینان گروه*های c و d لیگ قهرمانان آسیا هستند) برتری در دیدارهای پیش رو را اصلی ترین هدف خود می دانند.
سپاهان عصر سه شنبه در آخرین دیدار آسیایی خود به مصاف الاتفاق عربستان، صدرنشین گروه d لیگ قهرمانان آسیا می رود. سپاهان که در دیدار رفت مقابل این تیم تن به شکست داده است، طی یک بازی تشریفاتی مقابل تیم پنجم لیگ عربستان صف آرایی می کند. شکست این تیم می تواند غرور جریحه دار شده نایب قهرمان آسیا را التیام بخشد.
استقلال هم حکایتی شبیه به سپاهان دارد. قهرمان لیگ برتر ایران از پنج بازی آسیایی خود به سه تساوی و دو شکست رسید. این نتایج وداع زودهنگام آبی پوشان از لیگ قهرمانان را رقم زد تا بازی آخر این تیم نیز جنبه تشریفاتی به خود گیرد.
سه شنبه شب امیر قلعه نویی برای آخرین بار روی نیمکت استقلال می نشنید و پس از آن تهران را به مقصد اصفهان ترک می کند تا پروژه سه ساله خود را این بار در نصف جهان اجرا کند.
سه شنبه شب در گروه c مسابقات لیگ قهرمانان آسیا یک دیدار بین الاتحاد عربستان و ام صلال قطر برگزار می شود. این دو تیم که الجزیره امارات و استقلال ایران را پشت سرگذاشته اند، برای دستیابی به رتبه نخست گروه به مصاف هم می روند. تیمی که صدرنشین گروه c شود در مرحله یک هشتم نهایی به دیدار تیم دوم گروه b می رود که احتمال دارد این تیم پرسپولیس باشد. شاگردان وینگادا اگر در بازی برابر الشباب عربستان به نتیجه تساوی دست یافته و یا متحمل شکست شوند رتبه دوم گروه b لیگ قهرمانان را از آن خود خواهند کرد.
برنامه دیدارهای روز نخست از هفته ششم مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:
سه شنبه - 29/2/88
گروه c
* الجزیره امارات - استقلال ایران، ساعت 20، ورزشگاه محمدبن زاید ابوظبی
* الاتحاد عربستان - ام صلال قطر، ساعت 21:20، ورزشگاه ولیعهد عبدالله فیصل جده
جدول رده بندی:
1- الاتحاد عربستان 9 امتیاز، 2- ام صلال قطر 8 امتیاز، 3- الجزیره امارات 4 امتیاز، 4- استقلال ایران 3 امتیاز
گروه d
* سپاهان ایران - الاتفاق عربستان، ساعت 17، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
* بنیادکار ازبکستان - الشباب امارات، ساعت 17:30، ورزشگاه جار تاشکند
جدول رده بندی:
1- الاتفاق عربستان 12 امتیاز، 2- بنیادکار ازبکستان 7 امتیاز، 3- الشباب امارات 6 امتیاز، 4- سپاهان ایران 4 امتیاز
گروه g
* سوون سامسونگ بلووینگز کره جنوبی - آرمدفورس سنگاپور، ساعت 14، ورزشگاه جام جهانی سوون
* شانگهای شنهوا چین - کاشمیاآنتلرز ژاپن، ساعت 15:30، ورزشگاه هنگ کائو
جدول رده بندی:
1- کاشیما آنتلرز ژاپن 12 امتیاز، 2- سوون سامسونگ بلووینگز کره جنوبی 9 امتیاز، 3- شانگهای شنهوا چین 7 امتیاز، 4- آرمدفورس سنگاپور یک امتیاز
گروه h
* کاوازاکی فرونتال ژاپن - پوهانگ استیلرز کره جنوبی، ساعت 13:30، ورزشگاه کاوازاکی تودوروکی
* سنترال کوئست مارینرز استرالیا - تیانجین تدا چین، ساعت 13:30، ورزشگاه سنترال کوئست مارینرز
جدول رده بندی:
1- کاوازاکی فرونتال ژاپن 10 امتیاز، 2- پوهانگ استیلرز کره جنوبی 9 امتیاز، 3- تیانجین تدا چین 5 امتیاز، 4- سنترال کوئست مارینرز استرالیا 2 امتیاز
نازنين
05-18-2009, 04:52 PM
تنها شانسمون توي آسياست كاشكي هدرش نديم..........!
Masoud
05-18-2009, 04:57 PM
براي ديدار مقابل الشباب عربستان
بادامكي و حقيقي از ليست پرسپوليس خارج شد
خبرگزاري فارس: حسين بادامكي و عليرضا حقيقي از ليست 20 نفره پرسپوليس براي ديدار مقابل الشباب عربستان خارج شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل الشباب عربستان نام حسين بادامكي و عليرضا حقيقي را از ليست خارج كرد. حقيقي امروز در تمرين پرسپوليس آسيب ديد. پرسپوليسي ها امشب با 20 نفر به اردو مي*روند و پس از تمرين فردا علاوه بر بادامكي و حقيقي، دو نفر ديگر خط خواهند خورد.
گفتني است كريم باقري و حميد علي*عسگر نيز در ليست پرسپوليس به دليل غيبت و مصدوميت حضور ندارد.
ديدار پرسپوليس و الشباب عربستان ساعت 17 روز چهارشنبه برگزار مي شود.
Alireza Rouhandeh
05-18-2009, 04:57 PM
خیلی* سخته .... ولی* اگه تیم رو درست ببندن امکان داره قهرمان بشیم
Masoud
05-18-2009, 05:04 PM
احتمال تقابل پرسپوليس و اولادي
--------------------------------------------------------------------------------
خبرگزاري فوتبال ايران – تيم فوتبال الشباب امارات جهت ديدار با تيم بونيادكار ازبكستان در آخرين بازي از مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا وارد تاشكند شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران سبزپوشان اماراتي كه در آخرين بازي اين مرحله مي توانند با شكست نماينده ازبكستان به دور يك هشتم نهايي صعود كنند با انگيزه زيادي وارد اين كشور شده اند.
ياران مهرداد اولادي در صورت تساوي و يا شكست از گردونه رقابت ها خارج مي شوند اما اگر الشباب بتواند بونيادكار را مغلوب كند به عنوان تيم دوم گروه راهي مرحله بعدي خواهد شد. در اين صورت اگر پرسپوليس به عنوان تيم نخست گروه صعود كند در دور بعدي ميزبان الشباب خواهد بود و مهرداد اولادي در ورزشگاه آزادي مقابل تيم سابق خودش قرار مي گيرد
piroozi
میبریم حتما
Masoud
Afc خسارات وارد شده به پرسپوليس را بررسي مي كند
نمايندگان كنفدراسيون در باشگاه شارجه
--------------------------------------------------------------------------------
خبرگزاري فوتبال ايران – نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا روز دوشنبه با حضور در دفتر باشگاه شارجه دلايل كناره گيري اين باشگاه از رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا را مورد بررسي قرار دادند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران تيم فوتبال شارجه در آستانه ديدار با پرسپوليس ايران از حضور در ادامه رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا كناره گيري كرد.
نمايندگان afc با بررسي دلايل كناره گيري اين باشگاه و با توجه به شكايت تيم هاي هم گروه در خصوص خسارات وارده به كنفدراسيون و همچنين سه باشگاه الشباب عربستان ،* پرسپوليس ايران و الغرافه قطر تحقيقات لازم را انجام مي دهند. پس از انجام تحقيقات و تكميل پرونده حكم نهايي در خصوص باشگاه شارجه و جريمه اين باشگاه اعلام خواهد
Masoud
05-18-2009, 09:58 PM
ليگ قهرمانان آسيا/
تغيير برنامه ديدارهاي يك*هشتم نهايي سرويس: ورزشي - فوتبال
تاريخ برنامه مسابقات دور يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا تغيير کرد.
به گزارش ايسنا، کنفدراسيون فوتبال *آسيا تاريخ جديد مسابقات يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا را اعبام كرد.
مسابقات در قسمت غرب ششم خرداد و در قسمت شرق سوم تيرماه اعلام شد.
نازنين
05-19-2009, 12:54 AM
تنها شانسي كه داريم اينجاست اميدوارم تا اون موقع تيم يه سرو سامون و نظم و انظباطي بگيره!!!!!!!
imported_sinaperspolis63
05-19-2009, 02:01 AM
تا فینال میریم ولی فینال تک بازی تو توکیو
shima-10
05-19-2009, 08:37 AM
تنها بختمونه!
من که امیدی ندارم با این وضع!
imported_غروب پوش
05-19-2009, 08:52 AM
تیم با این حاشیه ای که توسط مدیرا برده شده باید فقط خدا کمکمون کنه که بتونیم موفق باشیم
حاشیه مدیرا داره تیم رو داغون میکنه
حالا که بازیکنا حاشیه نمیسازم مدیرا دارن مثل بچه های دبستانی به هم میپرن
حاج حبیب کجایی که یادت بخیر
shima-10
05-19-2009, 09:34 AM
به هر حال این جاس کهبازیکنا باید به داد تیم برسن!!
هیچکی حاج حبیب نمیشه!!!!!!!!!!!!!
Masoud
05-19-2009, 04:48 PM
نلو وینگادا در نشست خبری:
برای الشباب تغییر سیستم می دهیم / فقط به هوادارانمان فکر می کنیم
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: هفته ای پر افت و خیز داشته ایم اما با تکیه بر طرفدارانمان می خواهیم برای برد وارد زمین شویم تا مرحله مقدماتی را با صدرنشینی به پایان برسانیم.
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: هفته ای پر افت و خیز داشته ایم اما با تکیه بر طرفدارانمان می خواهیم برای برد وارد زمین شویم تا مرحله مقدماتی را با صدرنشینی به پایان برسانیم.
ادواردو نلو وینگادا در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: فردا تماشاگران زیادی به استادیوم آزادی می آیند تا شاهد پیروزی و صدرنشینی پرسپولیس باشند. آنها فصل سختی را سپری کرده اند و نتیجه ای به جز پیروزی و صدرنشینی آنها را راضی نمی کند. ما فردا فقط می خواهیم پیروز شویم و تماشاگرانمان را راضی نگاه داریم چرا که بیشتر از صدرنشینی به تماشاگرانمان می اندیشیم.
وی ادامه داد: هفته گذشته روزهای سختی داشته ایم، روزهایی که تمام بازیکنان تحت فشار بودند و ما نیز دچار افت شدیم اما حالا همه چیز برای پیروزی ما آماده است.
وینگادا دراره دلایل افت پرسپولیس خاطرنشان کرد: این دلایل فقط به من و باشگاه مربوط می شود و نباید بیرون از بدنه تیم و باشگاه درباره آن حرف زد. چیزی که اهمیت دارد شرایط حال حاضر است و ما هم اکنون شرایط خوبی داریم.
سرمربی پرسپولیس گفت: الشباب حتما برای دفاع وارد زمین می شود و ما نیز فقط به حمله فکر می کنیم اما می دانیم آنها تیمی با کلاس هستند و به راحتی شکست نمی خورند. سیستم پرسپولیس برای این بازی تغییر خواهد کرد و بازی جدیدی را به نمایش می گذاریم.
Masoud
05-19-2009, 04:49 PM
سرمربی تیم فوتبال الشباب در نشست خبری:
پرسپولیس سخت ترین حریف ما است
سرمربی تیم فوتبال الشباب عربستان گفت: بازی درورزشگاه آزادی کار آسانی نیست و این جا تیم ها دچار استرس می شوند آن هم درشرایطی که پرسپولیس فقط برد می خواهد و به نوعی این می تواند سخت ترین بازی ما دراین گروه باشد.
سرمربی تیم فوتبال الشباب عربستان گفت: بازی درورزشگاه آزادی کار آسانی نیست و این جا تیم ها دچار استرس می شوند آن هم درشرایطی که پرسپولیس فقط برد می خواهد و به نوعی این می تواند سخت ترین بازی ما دراین گروه باشد.
انزو هکتور در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: پرسپولیس قطعا یکی از بزرگترین و بهترین تیم های آسیا است و حالا که برای صدرنشین شدن فقط به برد احتیاج دارد باید منتظر یک بازی سخت باشیم. شنیده ام حدود 100 هزار نفر برای تشویق پرسپولیس به آزادی می آیند و این موضوع حتما می تواند برای بازیکنان من مشکل ساز شود.
وی ادامه داد: برای مساوی یا شکست به ایران نیامده ایم، ما آمده ایم تا پیروز شویم و به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم.
سرمربی الشباب گفت: بازی تدافعی برای ما با شکست مساوی است به هیمن دلیل باید از ابتدا با استراتژی خاصی بازی کنیم و برنامه داشته باشیم.
Masoud
05-19-2009, 04:49 PM
ساعت 14 امروز برگزار می*شود؛
جلسه هماهنگي پرسپولیس و الشباب
ساعت 14 امروز (سه شنبه) جلسه هماهنگی (منیجر میتینگ) دیدار پرسپولیس و الشباب با حضور سرپرست های دو تیم و مسولان afc برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، جلسه هماهنگی (منیجر میتینگ) دیدار حساس تیم*های پرسپولیس تهران و الشباب عربستان بعدازظهر امروز(سه شنبه) راس ساعت 14 با حضور محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس و سرپرست تیم الشباب با حضور ناظر این دیدار و نماینده afc برگزار خواهد شد.
نیلوفر سرخ
05-19-2009, 05:05 PM
وینگادا تو بازی مقابل پاس هم گفت ما میبریم فقط به هوادار ها فکر میکنیم ولی کو برد؟
imported_shayan love red
05-19-2009, 05:24 PM
ولی اسیا با لیگ خیلی فرق داره .
خداییش تو اسیا خوب نتیجه گرفته ..........
Masoud
05-19-2009, 05:34 PM
آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار با الشباب
راهنمايي عابدزاده به مهاجمان و حضور ناظر afc
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس؛ آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار با الشباب عربستان از ساعت 16 امروز در زمين شماره 1 مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس ابتدا به گرم*كردن، پاس*كاري هاي كوتاه و بلند، حركات سرعتي بر روي موانع پرداختند و در مرحله بعد به دو قسمت تقسيم شدند. گروه اول به آقاوسط و گروه دوم به پرتاب اوت روي دروازه و ضربه به گل پرداختند.
سپس با دستور وينگادا بازيكنان جابه جا شدند در مرحله آخر نيز در نيمه زمين با حفظ توپ و پرسينگ تمرينات خود را ادامه دادند.
* ناظر afc از نزديك نظاره*گر تمرين پرسپوليس بود.
* راهنماي عابدزاده در تمرين امروز به مهاجمان بسيار جالب بود.
* بازيكنان الشباب دقايقي تمرين پرسپوليسي*ها زيرنظر داشتند كه با دخالت مسئولان حراست حاضر در ورزشگاه آزادي از حضور آنها در كنار زمين جلوگيري شد.
* محمد منصوري امروز باز هم در جناح راست مورد آزمايش قرار گرفت.
* آتسو با بازيكنان الشباب عربستان دقايقي به گفت*وگو پرداخت.
* وينگادا دقايقي با سرمربي الشباب به خوش و بش و گفت و گو پرداخت.
* تمرين امروز ساعت 17 به پايان رسيد. ديدار پرسپوليس و الشباب ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
جگرگوشه ایران
05-19-2009, 06:50 PM
با این اوصاف تیم فقط میتونه این لیگ رو تجربه کنه!
باید بیشتر تمرین کرد و کمتر حاشیه داشت اما در تیم (کلا ایران)برعکسه.وقتی آماده سازی دیگر تیم ها رو میخونم دلم میسوزه آخه تا کی؟هر بار یه موضوعی باعث عدم موفقیت میشه.همه اونا هم از خودمون نشات میگیره نه رقیبا.همین امسال سه مربی عوض شد!تا بازیکن بخواد با یه مربی مچ بشه دوتا باخت آورده میرن بعدی رو میارن.بعد کل مجموعه به هم میریزه!هیئت مدیریه هر کدوم یه حرفی میزنن که باعث تشنج میشه! یک دفعه بحث پول پیش میاد!بعد تا بخوان بازیکن رو ساکت کنن یه نفر دیگه بلند میشه سرو صدا راه می یفته!تا به این منوال باشه تیم موفق نمیشه!امیدوارم یه مدیر موفق مشکلات رو حل کنه
sami86
05-19-2009, 07:41 PM
انشااله اگه این باند بازی بازیکنا تموم بشه و یه خورده غیرت به خرج بدن میتونن با بهترین نتیجه ببرن و دل هوارارو شاد کنن
فردا ساعت 17 آزادی
قرمز عشقه
05-19-2009, 10:50 PM
انشاالله يك نفس تا فينال ميريم بالا
نازنين
05-19-2009, 11:14 PM
اگه به خودمون بياييم و بدونيم ايراني كيه و چه كارايي ميتونه بكنه اينقدر نميترسيم و به چيزي جز رسيدن به اوج فكر نمي كنيم...
بچه هايي كه ميتونيد بريد ورزشگاه آزادي رو بكنيد جهنم اين عرب هاي سوسمار خوررررررررررر....
perspolis7
05-20-2009, 12:12 AM
انشالا بازی چهارشنبه میبره تا یه پاسخی به تمامه منتقدین بده
Masoud
05-20-2009, 03:07 PM
صبری قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را پاره کرد (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=4952)
مصطفی صبری که در تولیدی حصاری با باشگاه پرسپولیس ! قرارداد داخلی بسته بود، بعد از این که متوجه شد در بلاتکلیفی قرار گرفته، با حضور در این تولیدی پوشاک قرارداد داخلی خود با پرسپولیس را فسخ و پاره کرد.
بعد از میرقربانی این دومین بازیکنی است که طی یک هفته دست به چنین کاری زده است.
به نظر می رسد باشگاه پرسپولیس با این روندی که در جذب بازیکنان جدید پیش گرفته، به جایی نخواهد رسید
جگرگوشه ایران
05-20-2009, 07:49 PM
من شهرستانم نميتونم برم يا بيام ورزشگاه
چهارشنبه همه بيان تا ازادي و رو بنيادکار ويران کنيم
fatemeh1368
05-20-2009, 07:52 PM
پرسپولیس اگه پرسپولیس دنیزلی بازی کنه حتما قهرمان می شه
***setareh***
05-20-2009, 08:26 PM
به به تبريك به همه دوستان بابت اين برد......@};-
جگرگوشه ایران
05-20-2009, 08:41 PM
من يه سئوال دارم
چرا با توجه به برد پرسپوليس سايت اي اف سي باز الشباب را اول نوشته،مگه تفاضل ملاکه يا بازي رو در رو؟
ecsir
05-20-2009, 11:15 PM
خوب تبريك ميگم برد پرسپوليس رو
اينشالا بريم واسه قهرماني آسيا
omid_figo
05-21-2009, 04:53 AM
حالا مگه صبری کی هستش که بخواد واسه پرسپولیس کلاس بذاره؟!
همین که 2 روز هم اسمش با اسم بزرگ پرسپولیس اومده از سرش زیادیه،بره خدا رو شکر کنه
micro version
05-21-2009, 11:12 AM
اگه 100000 بازیکن هم بگیریم تا وقتی کادر فنی خوب نداشته باشیم بازم هیچیم
Masoud
05-21-2009, 04:56 PM
یك هشتم پایانی لیگ قهرمانان آسیا،
پرسپولیس - بنیادكار، ششم خرداد در آزادی
31 ارديبهشت 1388 13:01
برنامه مرحله یك هشتم پایانی رقابت های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد که بر اساس آن پیروزی ایران با بنیادكار ازبكستان بازی می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، برنامه این رقابت ها به شرح زیر است :
سه شنبه 5 خرداد :
الهلال عربستان - ام صلال قطر
چهارشنبه 6 خرداد :
الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان
الاتحاد عربستان - الشباب عربستان
پیروزی ایران - بنیادكار ازبكستان ساعت 17 - ورزشگاه آزادی
چهارشنبه 3 تیر :
ناگویا گرامپوس ایت ژاپن - سوون بلووینگز كره جنوبی
گامبا اوساكا ژاپن - كاواساكی فرانتال ژاپن
پوهانگ استیلرز كره جنوبی - نیوكاسل جتس استرالیا
كاشیما آنتلرز ژاپن - اف ث سئول كره جنوبی
این مسابقات به صورت تك حذفی برگزار خواهد شد.
نازنين
05-21-2009, 04:59 PM
به اميد پيروزي و سربلندي تيممون در آسيا...............
Masoud
05-21-2009, 05:08 PM
پرسپوليس ايران ۱- الشباب عربستان صفر
پرسپوليس ،جوركش نمايندگان ايران
گل: محسن خليلى(دقيقه ۴۶)
داور: توجو مينورو،كمك ها: ناجى توشى يوكى و يامگوچى هيروشى
اخطار: فرهاد خيرخواه، پژمان نورى، محمد منصورى، مازيار زارع و محسن خليلى(پرسپوليس)، نايف القادى، عبدالعزيز بن سران و سند شراهل(الشباب)
ورزشگاه: آزادى
تعداد تماشاگر: ۳۰ هزار نفر
پرسپوليس
ميثاق معمارزاده، سپهر حيدرى، مجتبى شيرى، نبى الله باقريها، پژمان نورى، محمد منصورى(از دقيقه ۵۷ عليرضا نيكبخت)، فرهاد خيرخواه(از دقيقه ۶۰ هادى نوروزى)، مازيار زارع، بهادر عبدى، على كريمى و محسن خليلى(از دقيقه ۸۰ عليرضا محمد)
سرمربى: وينگادا
الشباب
والد عبدالله، نايف القادى، مارچلو كاماچو، عبدالملك الخيبرى(از دقيقه ۶۲ فيصل بن سلطان)، حسن فلاته(از دقيقه ۷۹ زيدالمبارى)، عبدالله شوهيل(از دقيقه ۸۷ يوسف سالم)، عبدو عوطف، تلال البلوشى، عبدالعزيز بن سران، سند شراهل و نصير الشمرانى
سرمربى: انزو
شرح گل
كرنر پژمان نورى مقابل دروازه الشباب فرود آمد در شلوغى محوطه جريمه توپ به پاى محسن خليلى برخورد كرد تا گل پيروزى بخش پرسپوليس رقم بخورد( دقيقه ۴۶)
لحظات حساس
دقيقه :۶ عبدالعزيز بن سران در محوطه جريمه صاحب موقعيت شده توپ خود را به بى دقتى از كنار دروازه پرسپوليس راهى اوت كرد.
دقيقه :۱۸ پاس عبدالملك خيبرى به شمرانى رسيد اما اين بازيكن توپ را از كنار دروازه پرسپوليس راهى كرد.
دقيقه :۲۳ ضربه فنى و كات دار را مارچلو كاماچو از سمت چپ در فاصله اى اندك از كنار دروازه معمارزاده به اوت رفت.
دقيقه :۳۲ سانتر بهادر عبدى از جناح راست با ضربه سر مهاجم پرسپوليس همراه شد كه اين توپ در فاصله اى اندك از كنار دروازه الشباب عبور كرد.
دقيقه :۳۴ اوت دستى بلند حيدرى بر روى دروازه تيم ميهمان فرود آمد كه در اين فرصت فرهاد خيرخواه با ضربه سر خود توپ را به سمت دروازه الشباب فرستاد اما عبدالله اين توپ را جمع كرد.
دقيقه :۳۶ خليلى با پاس رو به عقب توپ را به فرهاد خيرخواه رساند. اين بازيكن در حاليكه مى توانست توپ را وارد دروازه الشباب كند با بى دقتى اين فرصت را از دست داد و توپ را از كنار دروازه تيم عربى به اوت فرستاد.
دقيقه :۵۴ پاس خيرخواه در محوطه جريمه به پژمان نورى رسيد اين بازيكن در حاليكه موقعيت گلزنى داشت با خطاى بازيكنان الشباب مواجه شد. برخلاف ادعاى پرسپوليسى ها مبنى بر خطاى پنالتى داور از اين صحنه گذشت.
دقيقه :۶۵ شوت محكم عوطف را معمارزاده برگشت داد تا مدافعان پرسپوليس با دفع كردن اين موقعيت مانع گلزنى عرب ها شوند.
دقيقه :۶۷ پاس كريمى با شوت محكم مازيار زارع از پشت محوطه جريمه همراه شد. اين توپ با فاصله اندكى از كنار دروازه به اوت رفت.
دقيقه :۷۹ شوت محكم الشبابى ها از جناح راست به تيرك كنارى دروازه پرسپوليس برخورد كرد. اين توپ را در برگشت معمارزاده جمع كرد.
دقيقه :۹۶ پاس خوب نيكبخت به عليرضا محمد رسيد اما اين بازيكن در حالى كه دروازه خالى را مقابل خود مى ديد اين توپ را به اوت فرستاد .
شرح بازى
بازى هجومى هر ۲ تيم در ابتدا ثابت كرد كه پرسپوليس و الشباب هر ۲ به دنبال كسب پيروزى در اين ميدان هستند تا با غلبه به حريف بتوانند به عنوان تيم اول گروه صعود كنند. هر حمله پرسپوليس با حمله الشباب توأم شد تا
۲ تيم پا به پا با هم پيش بروند. پرسپوليس كه با تغييرات زيادى در اين بازى ظاهر شده بود از نظر بازى هم نشان داد كه با تيم ليگ برتر تفاوت زيادى دارد. اين پرسپوليس دقيقاً در همان شكل و شمايل تيم آماده آسيايى ظاهر شد تا برخلاف بازى هاى داخلى در رقابت هاى برون مرزى خودى نشان دهد. نيمه نخست با بازى يكسان از هر ۲ تيم به پايان رسيد اما در نيمه دوم اين پرسپوليس بود كه با غافلگيرى الشبابى ها آن هم در دقايق ابتدايى توانست دروازه تيم ميهمان را باز كند. اين يك گل براى قرمزپوشان ايرانى كافى بود تا آنها پس از رسيدن به خواسته خود با برنامه تر از پيش ظاهر شوند. الشباب با خوردن اين گل دست به يك بازى هجومى زد. آنها كه نمى خواستند به عنوان تيم دوم گروه صعود كنند، دست به حملات پى در پى زدند اما فرصت هاى گلزنى الشبابى ها با بى دقتى آنها و هوشيارى مدافعان پرسپوليس به گل تبديل نشد تا در نهايت قرمزهاى پايتخت يك پيروزى شيرين را با حضور كمرنگ هواداران خود جشن بگيرد. قرمزهاى پايتخت با كسب اين پيروزى جور ۳ نماينده ديگر ايران را هم كشيدند تا با صعود به مرحله بعد تا حدودى ضعف تيم هاى ايرانى در اين رقابت ها را جبران كرده باشند. در مقابل پرسپوليس الشباب باوجود تمام مهره هاى كليدى و ملى پوش كه داشت با پذيرفتن اين شكست به عنوان تيم دوم گروه بالا رفت تا در روز ۶ خرداد به مصاف ديگر حريفى از كشورش يعنى الاتحاد برود.
Masoud
05-21-2009, 05:09 PM
نقد داورى بازى پرسپوليس ايران- الشباب عربستان
پرسپوليسى ها نبايد وارد دعواى دسته جمعى شوند
•هوشنگ نصيرزاده
بازى تيم هاى پرسپوليس و الشباب را توجو مينو را از كشور ژاپن بعد از ظهرديروز برگزار كرد كه بيش از هر چيز بايد نياز ما را به رفتارهاى بين المللى بيشتر آشكار كرد.در اين بازى داور مسابقه به شيوه تمام داوران ژاپنى كاملاً خونسرد بود و بايد گفت در هر ۲ نيمه درون محوطه جريمه نيز رفتار حرفه اى از خود نشان داد اگر چه پژمان نورى در نيمه دوم براى يك زمين خوردن از داور مسابقه مطالبه يك پنالتى را داشت اما ديدن چند باره صحنه نشان داد كه ا ين داور به درستى بازى را ادامه داده زيرا بازيكن پرسپوليس به صورت كاملاً حادثه اى سرنگون شد و او نتوانست از داور يك پنالتى بگيرد. صحنه اى كه زارع و نيكبخت با بازيكنان حريف درگير شدند و اقدام آنها تلافى جويانه و در حمايت از نفرات خودشان بود نشان مى دهد كه نياز داريم رفتار بين المللى ترى از خود در اين بازى ها به نمايش بگذاريم.نيمكت پرسپوليس نيز در مسابقات آتى اين نكته را مراعات كند كه نبايد هيچ گاه اعضا وارد زمين شوند.تيم داورى مسابقه با وجود آنكه يك مسابقه پرتنش را قضاوت مى كرد اما در مجموع قضاوت آنها خوب و منصفانه بود.
Atash-Perspolisi
05-21-2009, 06:45 PM
حالا مگه صبری کی هستش که بخواد واسه پرسپولیس کلاس بذاره؟!
همین که 2 روز هم اسمش با اسم بزرگ پرسپولیس اومده از سرش زیادیه،بره خدا رو شکر کنه
اره بابا پول براش مهم تره اينا نه تيم
dadarasool
05-21-2009, 10:28 PM
با سلام
من تازه عضو شدم
به نرم اگه بنیاد کارو ببریم با تقویت تیم شاید بشه قهرمان شد
Masoud
05-22-2009, 10:30 AM
پرسپولیس، یگانه امید فوتبال ایران در آسیا *
گفت*وگو با شاهرخ بیانی
: پرسپولیس تهران با پیروزی بر الشباب عربستان به سیر ناکامی تیم*های باشگاهی و تیم ملی فوتبال ایران مقابل تیم*های سعودی پایان داد. حریف سرخ*پوشان در دور یک هشتم نهایی جام قهرمانان باشگاههای آسیا تیم بنیادکار ازبکستان است.
پس از ناکامی*های پی در پی تیم*های باشگاهی ایران، استقلال تهران، صبا باتری قم و سپاهان اصفهان مقابل نمایندگان فوتبال عربستان سعودی در مسابقات جام قهرمانان باشگاههای آسیا و همچنین شکست تلخ تیم ملی ایران در برابر ملی*پوشان عربستان در پیکارهای مقدماتی جام جهانی، سرانجام تیم پرسپولیس با پیروزی یک بر صفر مقابل الشباب عربستان، طلسم کم*فروغی فوتبال ایران را در این مورد شکست.
سرخ*پوشان پایتخت به لطف این پیروزی به عنوان صدرنشین گروه ۲، به دور یک هشتم نهایی جام باشگاههای آسیا که به طور یک حذفی برگزار می*شود، راه یافتند و روز ۲۷ ماه مه از بخت بازی خانگی مقابل تیم بنیادکار ازبکستان برخوردار هستند.
شاهرخ بیانی، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران در گفت*و*گو با بخش فارسی دویچه وله به بررسی وضعیت پرسپولیس، فوتبال "حرفه ای" در ایران و جو تازه تیم ملی با افشین قطبی پرداخته است. وی معتقد است که فوتبال باشگاهی ایران علیرغم سرمایه گزاری*های کلان در سال*های اخیر، تنها به ظاهر "حرفه ای" است.
او می گوید که روش حقوق و پاداش گرفتن بازیکنان در ایران فاقد اصول و اساس سالم است و فوتبالیستی که قرارداد ۵۰۰ میلیون تومانی بسته است برای حفظ سلامتی خود در زمین درگیر نمی شود و فقط به فکر عقد قراردادهای بعدی است.
شاهرخ بیانی وضعیت تیم ملی تحت سرمربی*گری افشین قطبی امیدوارکننده را توصیف می*کند. او خاطرنشان می*سازد که قطبی فرد با شخصیتی است و به لطف خصوصیات اخلاقی خود به بازیکنان شخصیت می*بخشد.
perspolis7
05-22-2009, 10:35 AM
پرسپولیس در اسیا به نیروی جدید نیاز داره
Masoud
05-22-2009, 11:29 AM
آغاز فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ، از سه شنبه
1 خرداد 1388 10:28
مرحله یك هشتم پایانی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از سه شنبه آغاز خواهد شد .
به گزارش شبكه خبر ، برنامه این مسابقات كه به صورت تك حذفی برگزار خواهد شد ، به شرح زیر است :
سه شنبه 5 خرداد :
چهارشنبه 6 خرداد :
الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان
پیروزی ایران - بنیادكار ازبكستان ساعت 17 - ورزشگاه آزادی
چهارشنبه 3 تیر :
ناگویا گرامپوس ایت ژاپن - سوون بلووینگز كره جنوبی
گامبا اوساكا ژاپن - كاواساكی فرانتال ژاپن
پوهانگ استیلرز كره جنوبی - نیوكاسل جتس استرالیا
كاشیما آنتلرز ژاپن - اف ث سئول كره جنوبی
Masoud
05-22-2009, 01:06 PM
برگزاری بازی پرسپولیس مقابل الشباب در ساعت 17 بعد از ظهر و مشکلات ناشی از آن ، علاوه بر اعتراض بازیکنان پرسپولیس ، روی کیفیت بازی در نیمه اول هم تاثیر زیادی گذاشته بود. این در حالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند برگزاری بازی ها در هوای گرم به شدت به سود بازیکنان عرب است از این رو فدراسیون فوتبال باید این موضوع را در نظر داشته باشد.
در پی این موضوع ، "عباس انصاری فرد " در گفت و گو با خبرنگاران درباره ساعت بازی پرسپولیس مقابل الشباب و بنیاد کار گفت: « فدراسیون فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا ساعت این بازی های را تعیین کرده اند و باشگاه در تعیین این ساعت هیچ نقشی نداشته است. »
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران ادامه داد: « اگر مسئولان فدراسیون فوتبال مدرکی دال بر اینکه باشگاه به فدراسیون فوتبال و یا کنفدراسیون آسیا ساعت 17 را برای بازی مقابل الشباب و بنیاد کار اعلام کرده است، به همه نشان بدهند . »
انصاری فرد گفت: « باشگاه به این موضوع اعتراض کرده است و قصد داریم به زمان بازی با بنیاد کار اعتراض کنیم تا بازی یک ساعت دیرتر یعنی ساعت 18 برگزار شود. »
پس از اظهار نظر انصاری فرد، عزیز الله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر و نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم درباره این موضوع گفت: « ساعت همه بازی ها را باشگاه به فدراسیون و فدراسیون هم به کنفدراسیون آسیا اعلام کرده و فدراسیون در تعیین این ساعت هیچ نقشی نداشته است. »
نایب رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: « اگر باشگاه پرسپولیس قصد تغییر در ساعت بازی مقابل بنیادکار را دارد باید رسماً به روابط بین الملل فدراسیون فوتبال اعلام کند تا این موضوع بررسی شود ولی درباره شدن یا نشدن این موضوع نمی توانم صحبت کنم چون نظر نهایی را کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام می کند . »
Masoud
05-22-2009, 02:31 PM
براي نظارت ديدار پرسپوليس و بنيادكار
سوزوكي دوشنبه به تهران مي*آيد
خبرگزاري فارس: رئيس بخش ليگ حرفه*اي كنفدراسيون فوتبال آسيا روز دوشنبه وارد ايران خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، توكاكي سوزوكي رئيس بخش ليگ حرفه*اي كنفدراسيون آسيا و نائب رئيس كميته ليگ حرفه*اي اين قاره براي نظارت ديدار پرسپوليس و بنيادكار 4 خرداد به ايران خواهد آمد.
اين ديدار چهارشنبه 6 خرداد و از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار خواهد شد و سوزوكي براي نظارت اين ديدار به تهران خواهد آمد.
مازن رمضان به عنوان ناظر afc اين ديدار را نظارت خواهد كرد و سوزوكي به عنوان ناظر ويژه در اين مسابقه حضور خواهد داشت.
Masoud
05-22-2009, 03:39 PM
ليگ باشگاه*هاي آسيا و رسالتي سترگ بر دوش پرسپوليسي ها
پيكارهاي فوتبال باشگاه*هاي آسيا قدمتي ديرينه در پهنه اين قاره كهن دارد اما اين رقابت*ها اكنون با شكل و سياقي تازه و تحت عنوان ليگ قهرمانان برگزار مي*شود كه در نزد آسيايي*ها از جايگاه و مرتبه*اي بالا برخوردار است .
كنفدراسيون فوتبال آسيا براي آنكه اين مسابقات از اقبال و سطح كيفي بيشتري برخوردار گردد ، استراتژي نويني را طراحي كرد و مقرر نمود تا سهميه كشورهايي چون ژاپن ، ايران،
- كره جنوبي - عربستان و امارات به چهار تيم افزايش يابد.
به همين سبب و براي نخستين بار در پيكارهاي فصل جاري ليگ قهرمانان باشگاه*هاي آسيا ، چهار نماينده از ايران حضور داشتند كه متاسفانه بيلان سه تيم از اين چار تيم ،شوك آور و غرور شكن بود . در اين راستا ، تيم*هاي استقلال تهران ، سپاهان اصفهان و صباي قم نتايج قابل سرزنشي را كسب كردند و در نهايت از گردونه اين مسابقات معتبر خارج شدند.
پرسپوليس تنها تيم موفق در بين اين چهار تيم بود كه توانست به عنوان تيم نخست گروه دوم دست يابد و بليت حضور در مرحله دوم را دريافت كند . اين توفيق از جهات بسياري براي سرخ پوشان نعمت بزرگي محسوب شد چراكه آنها موفق شدند با صدرنشيني در اين گروه ، به طور اتوماتيك وار ، ميزبان بازي بعدي شوند تا روز ششم خرداد در ورزشگاه آزادي پذيراي تيم بنياد كار ازبكستان در مرحله حذفي باشند.
لذا ديدار با نماينده ازبكستان ، تعيين*كننده و حياتي مي*نمايد و اگر ياران وينگادا بتوانند
در اين تك بازي براي تيم بنياد كار فائق آيند ، خود را در صف هشت تيم برتر آسيا خواهند ديد در غير اين صورت مي*بايست با ليگ قهرمانان آسيا وداع كنند و به جمع سه تيم ناكام بپيوندند.
پرسپوليس در آخرين بازي خود كه پراهميت بود، توانست در يك بازي پرالتهاب با يك گل از سد الشباب عربستان بگذرد و بالاتر از اين حريف در صدر جدول قرار گيرد اما بايد اين واقعيت غير قابل كتمان را پذيرفت كه اين تيم از هارموني تيمي و انسجام تاكتيكي برخوردار نيست.
علت اين وضعيت شكننده منحصر به ليگ آسيا نيست بلكه پس از تغييرات پياپي در راس مديريت و كادرفني در جريان ليگ هشتم ، پرسپوليس دچار حاشيه*هاي تخريب*كننده شد تا سيماي يك مدعي را نداشته باشد و نتواند انتظارات خيل عظيم هواداران دلباخته خود را برآورده نمايد.
از اينها گذشته ، رسوخ حاشيه*هاي ويرانگر به بدنه اين باشگاه پرطرفدار نيز مزيد بر علت شد و موجب گشت اختلافات تشديد شود و در نهايت ، طروات و بالندگي از اردوي سرخ پوشان رخت بربندد. با وجود اين نقاط تاريك ، تيم پرسپوليس در ليگ آسيا با خودباوري بيشتر به ميدان آمد تا به نوعي بتواند جبران مافات كند و لبخند را بار ديگر بر لبان طرفدارن خود برگرداند.
تجربه گران سنگ و جديت مردان سردو گرم چشيده*اي چون علي كريمي ، مازيار زارع ، پژمان نوري ، سپهرحيدري ، عليرضا نيكبخت واحدي ، عليرضا محمد ، محسن خليلي در ليگ قهرمانان باشگاه*هاي آسيا موجب گشت تا پرسپوليس به عنوان يك تيم با انگيزه ،
پوئن*هاي ارزشمندي را به حساب خود واريز كند و در نهايت صدر جدول گروه دوم از آن ياران وينگادا شود .
اما صرفنظر از كسب اين نتايج ، پرسپوليسي*ها را آن طور كه بايد و شايد ، شاداب و بالنده نديديم كه علت اصلي اين نقطه ضعف به مسائل حاشيه*اي و فقدان شناخت لازم وينگادا از شرايط فني ارتباط دارد .
تمامي اين موارد در جريان ديدار حساس با الشباب به چشم آمد و برهمگان مسجل گشت كه پرسپوليس نياز اساسي به زير ساخت روحي و رواني دارد تا به خوبي احيا ء شود و بتواند با
شرايطي ايده آل خود را مهياي نبرد سرنوشت ساز با نماينده ازبكستان نمايد.
استراتژي سرمربي پرتغالي تيم پرسپوليس مقابل الشباب و اصرار بيهوده او به استفاده از بازيكنان غير موثري چون بهادر عبدي ، فرهاد خيرخواه و محمد منصوري و نيمكت نشيني عليرضا محمد ، ايوان پترويچ و عليرضا نيكبخت واحدي ، كار را به جايي رساند كه صداي اعتراض تماشاگران را بلند كرد .
در حاليكه مسابقاتي از اين دست، ميدان كسب تجربه نيست كه بتوان به نفرات ناكارايي نظير بهادر عبدي متكي بود . در پيكار با الشباب ، مشخص نبود كه وظيفه محمد منصوري در ميانه ميدان چيست و وينگادا براساس چه قاعده*اي از بهادر عبدي به عنوان پيستون جناح راست استفاده نمود.
از سويي ديگر مشخص شد كه خيرخواه نمي*تواند زوج مكملي براي محسن خليلي در خط آتش باشد .همين موارد باعث شد تا پرسپوليس در وقت نخست، يك بازي كم نشاط و بي*هدفي را ارايه بدهد و خليلي مهاجم فرصت طلب به خوبي تغذيه نشود وينگادا در وقت دوم با فراخواني نيكبخت واحدي و محمد به ميدان ، جان تازه اي در كالبد تيمش دميد و در نهايت اين ديدار تعيين*كننده به برتري سرخ پوشان منتج شد اما آنچه كه اكنون مي*بايست ملكه ذهن اين مربي شود ، اين است كه تيم بنياد كار اوضاع و احوالي به مراتب بهتر از الشباب و ديگر تيم هاي عربي دارد .
اين مربي پرتغالي بايد از همين امروز تغيير ذائقه بدهد و هويتي تازه در استخوان بندي پرسپوليس تزريق كند تا قرمزها بتوانند در جدال سرنوشت ساز ششم خرداد از سد نماينده ازبكستان بگذرند و به جمع هشت تيم برتر قاره ملحق شوند .
بنياد كار تيمي است متمول كه اهدافي حرفه*اي در سر مي*پروراند و با جذب بازيكنان نام آشنايي چون ريوالدو بازيكن سرشناس برزيلي - ادسون راموس سيلوا هافبك برزيلي - سرور جبار اف مهاجم زهردار و بهترين بازيكن آسيا در سال گذشته - شفقت سالوموف - كوچوليف و كاپادزه در انديشه قدرت نمايي در عرصه آسيا است .
اين تيم سال گذشته تيم سايپا را نقره داغ كرد و امسال نيز باعث حذف سپاهان شد تا نشان دهد كه سوداي بزرگي در آسيا را در سر دارد. حكمت ايرگاش اف مربي بنيادكار ، عمق و ژرفاي فوتبال آسيا را مثل كف دستش مي شناسد و پارامترهاي حرفه*اي را مي*داند.
با اين شرايط ، وينگادا بايد راهي نوين بيابد و با تغيير در انديشه هايش ، دريچه*اي تازه بر تيم پرطرفدار پرسپوليس بگشايد .
بحث آخر به مسئله مديريتي باشگاه برمي گردد و اينكه عباس انصاريفرد مديرعامل و حسين هدايتي رييس هيات مديره كه وجود اختلاف را نفي مي*كنند ، در اين روزهاي پرالتهاب و حساس ، نبايد اجازه دهند تا كوچكترين حاشيه بازدارنده بر اردوي سرخ پوشان سايه بيندازد.
به طور قطع اگر ساختمان ذهني وينگادا تغيير كند ، يكايك بازيكنان عزم و اراده مصمم داشته باشند و مديران نيز از پيچيده كردن مسائل اجتناب كنند ، شك نداريم كه نماينده كشورمان توانايي آن را خواهد داشت كه روز ششم خرداد در پرتو حمايت يكپارچه هواداران سينه چاك خود ، از ياران ريوالدو زهر چشم بگيرد و قدم به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشگاه*هاي آسيا بگذارد .
Masoud
05-22-2009, 04:59 PM
استقلال و پرسپوليس در جمع*ترين هاي ليگ قهرمانان آسيا
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۰۱/۰۳/۸۸
ورزش. فوتبال. چمپيونزليگ
مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا، روز چهارشنبه گذشته با شناسايي چهار تيم باقيمانده براي پيوستن به جمع ۱۶تيم مرحله يك هشتم نهايي پايان يافت در حاليكه پرسپوليس تنها نماينده ايران در اين مرحله حضور خواهد داشت.
بررسي مليت تيم*هاي راه يافته به مرحله حذفي حاكي از اين است كه نمايندگان عربستان صعودي و ژاپن با اقتدار از حيثيت فوتبال خود دفاع كرده و هر چهار نماينده آنها به اين مرحله راه يافته است به اين ترتيب هشت تيم در مرحله حذفي فقط نماينده دو كشور از شرق و غرب قاره كهن هستند.
باشگاه*هاي كره جنوبي نيز براي كشور خود سنگ تمام گذاشته و سه تيم در اين مرحله دارند؟ سپس دو تيم از ازبكستان صعود كرده و از جمع نمايندگان ايران، قطر و استراليا، هر كدام يك نماينده در مرحله حذفي مهمترين رويداد باشگاهي قاره آسيا خواهند داشت.
اما باشگاههاي چيني كه با توجه به جمعيت بسيار زياد اين كشور، اهميت زيادي براي كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا (فدراسيون بين*المللي فوتبال) دارد و اين دو نهاد همواره علاقمندند كه تيم*هايي از چين در رويدادهاي بين المللي به جهت جذب تماشاگر و بازار گسترده آن براي تبليغات، حضور داشته باشند، دوستداران خود را مايوس كردند.
اين سومين سال متوالي است كه هيچ تيمي از چين به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا صعود نكرده و سرخورده تر از همه، امارات است كه هر چهار نماينده اش حذف شدند.
در آخرين دور مسابقات مرحله گروهي، سوون بلووينگز با پيروزي ۱-۳خانگي برابر آرمد فورسز سنگاپور، به مرحله بعد صعود كرد؟ اولسان هيونداي با يك گل مغلوب نيوكاسل جتز استراليا شد و بنيادكار ازبكستان به رغم تساوي بدون گل برابر شباب امارات ، به عنوان تيم دوم گروه چهار راهي مرحله بعد شد.
غيرمنتظره*ترين اتفاق اين روز، در گروه ششم رخ داد كه شاندونگ لنونگ به يك پيروزي برابر نماينده اندونزي نياز داشت تا صعود كند اما دو گل زده خود را با نتيجه ۲-۴عوض كرده و جايش را به سئول كره جنوبي داد كه برابر گامبا اوزاكاي ژاپن ۱-۲پيروز شده بود.
اگر ميزباني در كسب نتيجه اهميتي داشته باشد، سه تيم از چهار نماينده عربستان در مرحله حذفي، ميزبان حريفان خود هستند و فقط پرسپوليس تهران در روز ششم خردادماه ميزبان رقيب ازبك خواهد بود.
برنامه ريزي و سيستم برگزاري مسابقات به گونه*اي است كه به سه تيم عربستان شامل الاتحاد، الهلال و الاتفاق به عنوان صدرنشين گروه هايشان اجازه مي*دهد تنها بازي مرحله حذفي را در خانه انجام دهند.
پرسپوليس تهران نيز به لطف برتري در آمار سر به سر با الشباب عربستان، صدر گروه را از اين تيم گرفت تا در ورزشگاه آزادي ميزبان بنيادكار ازبكستان باشد.
شايد حساس*ترين ديدار مرحله حذفي، مصاف دو تيم عربستاني الاتحاد و الشباب باشد درحاليكه الهلال به مصاف ام صلال قطر مي*رود. الاتفاق ميزبان پاختاكور ازبكستان خواهد بود كه از شروع شيوه جديد رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در سال ۲۰۰۳تاكنون، پاي ثابت اين مسابقات بوده است.
در غرب آسيا، بازي پرسپوليس - بنيادكار تنها مسابقه*اي است كه يك پاي آن سعودي نيست.
پرسپوليس - بنيادكار؟ خبرسازان مرحله يك هشتم نهايي
نكته مهم در مورد اين مسابقه، رقابت ميان دو تن از بهترين بازيكنان سال فوتبال آسياست. در پرسپوليس، علي كريمي به عنوان بهترين بازيكن سال ۲۰۰۴ آسيا، بازوبند كاپيتاني سرخ پوشان را بر بازو دارد و در تيم مقابل سرور جباروف ستاره خط مياني بنيادكار قرار خواهد
گرفت كه مدافع عنوان فوق است و در كنارش ريوالدوي برزيلي را دارد.
تيم پرسپوليس ثابت كرده كه در ديدارهاي خانگي*اش در ورزشگاه مشهور آزادي، ميزباني سرسخت و مهار ناپذير براي حريفان است و در بازي*هاي خانگي مرحله گروهي، دو برد و يك تساوي در مقابل انبوه تماشاگران خود داشته علاوه بر اين كه تنها تيم غير سعودي در غرب آسياست كه صدرنشين گروهش شده است .
اما بنيادكار ازبكستان به آمار و عملكرد بسيار موفق خود برابر سپاهان ايران در سالهاي گذشته مباهات مي*كند.
برنامه ديدارهاي مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در سال :۲۰۰۹
(غرب آسيا) ۲۷مه (چهارشنبه، ۶خرداد):
پرسپوليس ايران - بنيادكار ازبكستان
الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان ( ۵خرداد)
(شرق آسيا) ۲۴ژوئن (چهار شنبه، ۳تير):
ناگويا گرامپوس ژاپن - سوون بلووينگز كره جنوبي
گامبا اوزاكاي ژاپن - كاوازاكي فرونتاله ژاپن
كاشيما آنتلرز ژاپن - اف.سي سئول كره جنوبي
پوهانگ استيلرز كره جنوبي - نيوكاسل جتز استراليا
ترين*هاي مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا:
* اين رقابتها در پايان مرحله نخست خود همانند هر رويداد ديگري با ثبت ترينهايي به پايان رسيد از جمله اين كه تيم استقلال تهران از نظر تعداد تساوي و پرسپوليس از نظر تعداد گل خورده در جمع*ترين ها قرار گرفتند.
* از نظر امتيازات، گامبا اوزاكاي ژاپن با كسب ۱۵امتياز از ۱۸امتياز ممكن، به مرحله بعد صعود كرد و الهلال عربستان با ۱۴امتياز از اين نظر دوم است.
* در مرحله نخست اين رقابت*ها ۱۸۰بازي برگزار شد كه به دليل انصراف باشگاه الشارجه امارات و ابطال كليه نتايج و ديدارهاي باقيمانده اين تيم، ۱۲بازي كمتر از تعداد مورد انتظار است اما در همين ديدارها، ۲۵۶گل يعني به طور ميانگين ۱/۴۲گل در هر بازي به ثمررسيد.
* گروه ششم رقابت*هاي ليگ شامل گامبا اوزاكاي ژاپن، اف سي سئول كره، شاندونگ چين و سري ويجاياي اندونزي از بسياري جهات جالب توجه است. در اين گروه ۴۸گل رد و بدل شده كه سري ويجايا با دريافت ۲۴گل آن، از نظر گل خورده در ميان تمام تيم*ها ركورد دار است و گامبا با ۱۷گل زده جزوترين هاست. كمترين گل خورده هم متعلق به الشباب با ۲گل است و مي*توان عنوان بهترين خط دفاع را به اين تيم عربستاني داد.
* از مجموع ۱۸۰بازي، نتيجه ۲۳ديدار به تساوي انجاميده است. ركوردداران تعداد تساوي*ها متعلق به گروه سوم هستند و عبارتند از الجزيره امارات با پنج تساوي و استقلال تهران با ۴تساوي. استقلال در سه بازي به نتيجه ۱-۱ دست يافته و آخرين ديدار خود را ۲-۲به پايان برد. در اين گروه نتيجه هفت ديدار مساوي شده است.
* عنوان پرگل*ترين ديدار متعلق به الاتحاد عربستان است كه ۷گل به ام صلال قطر زد، سپس باخت ۵بر ۱پرسپوليس برابر الغرافه قطر قرار دارد. ديدار سنترال كاست استراليا با برتري پنج بر صفر حريف ژاپني به نام كاوازاكي پايان يافت اما گروه خبرساز ششم، سه ديدار پرگل به خود ديده است كه سري ويجاياي اندونزي پاي ثابت هر سه اين ديدارهاست. اين تيم سه بازي خود را برابر شاندونگ چين، گامبا اوزاكاي ژاپن و سئول كره جنوبي با نتيجه ۵بر صفر واگذار كرد.
Masoud
05-22-2009, 05:09 PM
تلخ و شيرين هاي ليگ قهرمان آسيا
با پايان مرحله نخست رقابتهاي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا، تحليل هاي مختلفي در مورد کيفيت ديدارهاي اين مرحله منتشر مي شود اما يکي از سايت هاي خارجي به استقبال گرم هواداران باشگاه پرسپوليس و اخراج سرمربيان دو تيم استقلال و سپاهان به عنوان نکات جالب اشاره کرده است.
بنابرگزارش سايت گل، نخستين مرحله از ليگ قهرمانان آسيا 10 نکته عبرت آموز و قابل توجه داشت که در پي مي آيد:
1- ژاپني ها همچنان مي تازند
کسب دو قهرماني در دو سال، حضور چهار تيم در مرحله نخست و صعود هر چهار تيم به مرحله حذفي نتيجه اي است که بهتر از آن ممکن نيست. البته بهتر از آن اين است که اين تيم ها پيش از دور پاياني ديدارها در هفته گذشته، صعود خود را مسجل کرده بودند.
2- سعودي ها هم بد نبودند
طي سالهاي گذشته تيم هاي غرب آسيا در مسابقات باشگاهي قاره، فروغ چنداني نداشتند و تيم هاي شرقي گوي سبقت را مي ربودند اما باشگاههاي عربستان دوباره خود را در مسير رقابت قرار داده و به نظر مي رسد به سطحي رسيده اند که سنگ بناي آن را الاتحاد با قهرماني در سال 2004 و 2005 گذاشته بود.
3- يک بار ديگر سرخوردگي تيم هاي چيني
امسال، سال مهمي براي تيم هاي سوپرليگ چين بود. هواداران و رسانه هاي فوتبال دوست اين کشور بعد از حذف تيم ملي چين از دور رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010، اميد زيادي به مسابقات ليگ قهرمانان بسته بودند. بر همين اساس، باشگاههاي اين کشور سرمايه گذاري خوبي کردند اما تنها تيمي که کمتر هزينه کرده بود، نتايج بهتري گرفت. شاندونگ لوننگ که هرگز مورد علاقه رسانه هاي جمعي چين نبوده است عملکرد بدي نداشت و در آخرين روز پيکارها، شانس صعود را از دست داد.
4- دو تيم بهتر از يکي
اين نخستين بار است که دو تيم برتر از هر گروه به مرحله حذفي صعود مي کنند درحاليکه پيشتر فقط تيم هاي صدرنشين، اين امتياز را داشتند. به نظر مي رسد اين سيستم بسيار موثر باشد. صعود تنها يک تيم انگيزه کمي براي سايرين باقي مي گذاشت پس دو تا بهتر از يکي است.
5- تيم هاي ضعيف دردساز مي شوند
تيم اولسان هيونداي کره در کمال ناباوري تصميم گرفت که براي دومين بازي خود، ترکيبي از بازيکنان ذخيره اش را راهي استراليا کند. کيم هو - گون سرمربي اولسان، در مقابل سيل انتقاداتي که به سويش سرازير شد اذعان داشت که با برنامه و فکر قبلي اين کار را کرده و تصميم او لطمه شديدي به اعتبار و جايگاه مسابقات ليگ قهرمانان در آغاز راه آن بود.
6- ادامه انصراف ها
به نظر مي رسيد اين قبيل رفتارهاي غير حرفه اي به تاريخ پيوسته و ديگر ديده نخواهد شد و نمي توان کنفدراسيون فوتبال آسيا را به خاطر انصراف الشارجه امارات مورد نکوهش قرار داد گرچه به نظر مي رسد اختصاص چهار سهميه به امارات کمي زياد است. انصراف الشارجه پس از چهار باخت پياپي، بي حرمتي بزرگي به مسابقات بود و بايد منتظر مجازات سختي باشد.
7- تماشاگران
استقبال تماشاگران از اين ديدارها در کشورهاي مختلف، تفاوت فاحشي داشت. درحاليکه باشگاه پرسپوليس ايران به طور ميانگين در هر بازي از تشويق و حمايت 50 هزار تماشاگر برخوردار بود و هواداران چيني به گرمي از اين رقابتها استقبال کردند، تيم هايي مثل اولسان کره و الغرافه قطر در هر بازي کمتر از 1000 تماشاگر داشتند.
تماشاگران ژاپني، کره اي و استراليايي معمولا ليگ قهرمانان آسيا را به اندازه مسابقات ليگ داخلي خود دوست ندارند.
8- تاوان سنگيني که سرمربيان بايد بپردازند
باشگاه الشارجه امارات نه تنها راهش را از مسابقات ليگ قهرمانان بلکه از سرمربي خارجي خود "توني اوليويه را" هم جدا کرد. استقلال امير قلعه نويي را از دست داد و سپاهان، فرهاد کاظمي را اخراج کرد که کسب نتايج ضعيف در ليگ قهرمانان در هر دو مورد تاحدي نقش داشت. لي جانگ سو سرمربي بيجينگ نيز فقط به دليل عملکرد خوبش در ليگ چين، از خطر اخراج نجات يافت.
9- شايد آسيا چيزي از شروع همزمان مسابقات نشنيده است
خيلي عجيب است که بسياري از ديدارهاي آخرين روز از مرحله گروهي، در ساعات مختلفي برگزار شدند. اين موضوع در فوتبال کاملا پذيرفته شده که در چنين شرايطي بايد مسابقات تيم هاي يک گروه، همزمان برگزار شوند.
10- داوري آسيا هنوز مي لنگد
سطح داوري در رقابتهاي آسيايي از مدت ها قبل موجب نگراني بوده و هنوز هم هست.
Masoud
05-22-2009, 06:58 PM
ناظر ویژه كنفدراسیون فوتبال آسیا :
پرسپولیس باید دلیل موجهی داشته باشد
ناظر ویژه كنفدراسیون فوتبال آسیا تاكید كرد: پرسپولیس باید برای تغییر ساعت بازی خود، دلیل موجهی داشته باشد.
حسن غفاری، امروز در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، درباره اعتراض باشگاه پرسپولیس به ساعت بازی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا گفت: ساعت بازی را خود باشگاه تعیین كرده است و هم اكنون در صورتی امكان تغییر این ساعت وجود دارد كه باشگاه دلیلی بسیار موجه داشته باشد.
غفاری ادامه داد: فیفا و ای.اف.سی در مواردی كه همزمانی بازی ها تاثیری در جدول نداشته باشد، با تغییر ساعت موافقت می كند و به همین علت، باشگاه پرسپولیس باید بتواند دلیل قانع كننده ای برای این كار خود داشته باشد.
رئیس سابق کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال تاكید كرد: ادامه روند كنونی نتایج ضعیف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا، بر تعداد سهمیه های ایران در سال 2012 تاثیرگذار خواهد بود.
نازنين
05-22-2009, 08:55 PM
خيلي مرسسسسسسسسسسي از اخبارات ممنون..... ايشالا حاشيه ها كمتر بشه... خال و روز تيم خود به خود بهتر ميشه...
mohammad just red
05-22-2009, 09:10 PM
ميزنيم همه رو ميتركونيم
adel_ghermezete
05-22-2009, 09:39 PM
قهرمان میشیم
نازنين
05-22-2009, 11:33 PM
اگه خدا بخواد بچهها هم همت كنن... قهرماني دور از دسترس نيست...... توكل به همون خداي دقيقه 96...;)
Masoud
05-23-2009, 07:13 AM
با حمايت تماشاگران، پرسپوليس قهرمان مى شود
•محمد پنجعلى
۱- فكر مى كنم اين برد شانس پرسپوليس را براى قهرمانى خيلى زياد كرد. مطمئن باشيد كه بچه ها در بازى بعدى خيلى بهتر مى شوند چرا كه از لحاظ روحى پيشرفت خوبى داشتند. وجود على كريمى كه خودش يك ليدر حرفه اى در داخل زمين است و بازيكن محرز و روحيه بخشى نشان داده كمك بزرگى براى پرسپوليس محسوب مى شود.
۲- شانس پرسپوليس براى صعود از مرحله بعد خيلى زياد شده است و من اعتقاد دارم كه حالا همه به موفقيت پرسپوليس در آسيا كمك كنند. با توجه به شرايطى كه پيش آمد و استقلال ، سپاهان و صبا باترى ۳ نماينده ديگر ايران از ادامه رقابت هاى آسيايى باز ماندند، پرسپوليس تنها نماينده ايران است و در واقع تيم ملى دوم ما محسوب مى شود.تماشاچيان بايد براى حمايت اين تيم به استاديوم بروند و ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفرى را پر كنند. همانطور كه در ابتدا هم گفتم بيشتر ضعف پرسپوليس مربوط به مشكلات روحى، روانى بازيكنان اين تيم و حاشيه هايى بود كه در اطراف باشگاه وجود داشت. در اين بازى خط دفاع خيلى بهتر از قبل كار كرده و كلاً بازيكنان عملكرد قابل قبول ترى داشتند.برد مقابل الشباب عامل ثبات بيشترى از لحاظ فنى روى بازيكنان بود و باعث خودباورى بيشتر آنها براى رسيدن به قهرمانى آسيا شد. من بازى بنيادكار مقابل الشباب را ديدم آنها تيم خيلى خوبى هستند و بايد با حوصله و دقت حرفه اى زيادى مقابل اين تيم به ميدان رفت. ما بايد تا دقيقه ۹۰ مواظب بازيكنان حريف باشيم چرا كه آنها بازيكنان فرصت طلبى هستند. ما توانايى و پتانسيل اين را داريم تا مقابل اين تيم پيروز باشيم و بايد از شرايط ميزبانى خود حداكثر استفاده را بكنيم چرا كه وضعيت زمين و تماشاگران هر ۲ به نفع ما هستند و با حمايت تماشاگران اين پيروزى دور از دسترس نخواهد بود.
Masoud
05-23-2009, 07:13 AM
با از بين بردن مسائل حاشيه اى پرسپوليس موفق مى شود
• محمود كلهر
۱- پرسپوليس مقابل الشباب بازى خيلى خوبى را از خود به نمايش گذاشت و مشخص بود كه مجموعه اين تيم از مديرعامل و اعضاى هيأت مديره گرفته تا كادر فنى و بازيكنان حتى دكتر تيم و تداركات براى برد همدل و همقسم شده بودند و به دور از مسائل حاشيه اى در داخل زمين توانستند نتيجه را به نفع خود تمام كنند. البته مسائل حاشيه اى باز هم در روى سكوها وجود داشت.
۲- پرسپوليس تلفيقى از بازيكنان جوان و بازيكنان بين المللى خوب است كه توانسته اند تاكنون به عنوان تنها نماينده ايران در آسيا به دور دوم اين مسابقات صعود كنند. مجموعه اين تيم بايد بكوشند تا از به وجود آمدن مسائل حاشيه اى جلوگيرى كنند چرا كه پرسپوليس اين پتانسيل را دارد كه نه تنها از گروه بعدى صعود كند بلكه جزو ۴ تيم برتر آسيا باشد. اگر همدلى و رفاقت بيشترى بين اعضاى اين تيم باشد. موفقيت آن صد درصد تضمينى است.
۳- خط هافبك و حمله پرسپوليس نقطه قوت اين تيم در بازى مقابل الشباب بود و نقطه ضعف مشهود آن خط دفاع بود و با توجه به اين مسأله به عقيده من آنها بايد ساختار دفاعى خود را بهتر كنند چرا كه بازى هاى مرحله دوم به مراتب سخت تر خواهد بود. بازيكنان خوبى در دفاع پرسپوليس وجود دارند كه با تمرين بيشتر، بهتر و موفق تر خواهند بود. اين تيم اگر اول سعى كند گل نخورد و بعد به فكر گلزنى باشد موفق تر خواهد بود.
۴- تيم بنيادكار ازبكستان تيم خيلى خوبى است كه از بازيكنان خارجى خوبى تشكيل شده. متأسفانه در فوتبال ما نه تنها پرسپوليس بلكه همه تيم ها دچار مسائل حاشيه اى هستند كه اين امر تأثير مستقيمى روى مسائل فنى مى گذارد و باعث پايين آمدن راندمان كارى تيم ها مى شود. آقاى وينگادا بايد براى بازى با بنيادكار مهره چينى خوب و با دقتى را انجام بدهد و قبل از بازى بايد تك تك بازيكنان حريف را آناليز كرده و روى آنها برنامه ريزى كند تا انشاءالله بازى خوبى را از اين تيم ببينيم.
نازنين
05-23-2009, 02:36 PM
انشالاااااا:x
من نمی دونم که چرا پرسپولیس باید هرچه تیم های دیگه در جام باشگاه های آسیا باختند پرسپولیس بکشه؟
آدمكـــــ قرمز
05-23-2009, 04:10 PM
عباس جون خون خودتو كثيف نكن
زيادم بد نميشه
چون با همون ديد قبلي ميان با پرسپوليسي بازي ميكنن
يني فك ميكنن اين تيمم مث تيماي ديگه ي ايراني ضعيفه
اين خودش يه امتيازه
Masoud
05-23-2009, 08:41 PM
معمارزاده دروازه بان پرسپوليس در ديدار با پاختاكور/ عابدزاده ميثاق را براي دفع پنالتي ها تمرين داد
احمدرضا عابدزاده مربي دروازه بان هاي تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات خاصي را براي ميثاق معمارزاده دروازه بان اين تيم در نظر گرفته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران عابدزاده كه براي ضربات پنالتي تخصص ويژه اي دارد به دنبال اين است تا ميثاق زاده را به بهترين نحو براي ديدار با بنياد كار آماده كند.
با توجه به اينكه ديدار پرسپوليس - بنياد كار از مرحله حذفي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي شود اين امكان وجوددارد كه كار به ضربات پنالتي كشيده شود
Masoud
05-23-2009, 08:42 PM
تيم فوتبال پرسپوليس؛
تمرينات اختصاصي براي عليرضا محمد و وحید علي عسگر
عليرضا محمد و وحيد علي عسگر، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس هنوز به شرايط ايده آل نرسيده اند، به همين دليل تمرينات اختصاصي را زير نظر پزشك تيم دنبال مي كنند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از محل تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس، وينگادا نظر خاصي براي حضور محمد به ديدار بنيادكار ازبكستان و اردو به همين دليل از زرينه خواسته تا وي را براي بازي روز چهارشنبه آماده كند.
اگر اتفاق خاصي نيفتد،عليرضا محمد از روز يكشنبه در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت خواهد كرد
Hamid_Red
05-23-2009, 10:05 PM
/ليگ قهرمانان آسيا/
بنيادكار با پرواز اختصاصي به ايران مي آيد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنياد*كار ازبكستان براي ديدار مقابل پرسپوليس ظهر دوشنبه با پرواز اختصاصي وارد ايران مي*شود.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0589/A0589601.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه بنياد*كار ازبكستان در نمابري به باشگاه پرسپوليس اعلام كرده*اند كه ظهر دوشنبه با چارتر اختصاصي وارد ايران خواهند شد.
قرار است در اين سفر 40 نفر كاروان بنياد**كار را تشكيل دهند. اين تيم پس از حضور در ايران در هتل استقلال اسكان پيدا مي كند.
همچنين ناظران بازي دو تيم پرسپوليس و بنياد*كار فردا و پس*فردا در پروازهاي جداگانه وارد ايران خواهند شد و در هتل لاله مستقر مي*شوند.
داوران اين بازي نيز روز دوشنبه بعدازظهر به ايران خواهند آمد تا براي قضاوت اين ديدار خود را آماده كنند.
پرسپوليس ساعت 17 روز چهارشنبه در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار است.
Hamid_Red
05-23-2009, 10:05 PM
/ليگ قهرمانان آسيا/
داور كره اي ديدار پرسپوليس و بنيادكار را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: اسامي داوران قضاوت كننده مسابقه بين پرسپوليس و بنيادكار ازبكستان از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام شد.
http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0681/A0681349.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران اين بازي به شرح زير است:
چهارشنبه 6 خرداد، ساعت 17
ناظر مسابقه: رامادان مازن از لبنان
ناظر داوري: قد هنفري حسين از كويت
داور وسط: جين دونگ كيم از كره جنوبي
كمك داور اول: بوك جونگ ايون از كره جنوبي
كمك داور دوم: ايون بيونگ يانگ از كره جنوبي
كمك داور چهارم: يونگ ميونگ چوي ا زكره جنوبي
Hamid_Red
05-23-2009, 10:06 PM
زرينه در گفت و گو با فارس؛
كريمي مشكلي براي ديدار با بنيادكار ندارد
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مشكل كريمي خستگي بود و او مي تواند مقابل بنياد*كار بازي كند.
http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0682/A0682001.jpg
فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: علي كريمي به دليل سفري كه به خارج از كشور داشت در تمرين امروز پرسپوليس كمتر در كار گروهي شركت كرد ولي او مشكل خاصي براي ديدار مقابل بنياد*كار ندارد. كريمي به احتمال فراوان از فردا در تمرينات گروهي شركت مي*كند.
زرينه در خصوص وضعيت حقيقي عنوان كرد: پس از MRI از مچ پاي اين بازيكن متوجه شديم كه يك هفته نمي*تواند در تمرينات گروهي شركت كند.
وي درباره محمد منصوري و حميد*علي*عسگر گفت: آسيب ديدگي منصوري از ناحيه شكم برطرف شده و وي از يك يا دو روز آينده مي*تواند در تمرينات شركت كند اما مصدوميت علي *عسگر از ناحيه عضله پا كمي جدي است.
زرينه افزود: تنها بازيكني كه به بازي مقابل بنياد*كار نمي*رسد هادي نوروزي است كه دچار كشيدگي از ناحيه پشت پاي راست شده است.
پرسپوليس روز چهارشنبه در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار ازبكستان است.
rahim
05-24-2009, 08:44 PM
نگاهی به نقل و انتقالات پرسپولیس در لیگ نهم
---------------
ورود زودهنگام به بازار نقل و انتقالات، نشان از اهميت جذب بازيكنان كارآمد براي پرسپوليسيها داشت اما مديران باشگاه طوري رفتار ميكنند كه انگار وضعيت بازيكنان فعلي اهميتي برايشان ندارد. حال آنكه از ميان اين بازيكنان تنها 8 سرخپوش هستند كه براي فصل آينده با باشگاه قرارداد دارند. اين 8 بازيكن همان كريم باقري، ميثاق معمارزاده، عليرضا محمد، مجتبي شيري، محمد منصوري، نبيالله باقريها، حميد علي عسگر و هادي نوروزي هستند كه ميتوان با اطمينان از ماندنشان صحبت كرد. البته وضعيت كريم باقري كمي متفاوت است و او شرط كرده كه تنها در صورت جدايي نلو وينگادا به همكارياش با پرسپوليس ادامه خواهد داد كه البته بعيد است شرط او توسط باشگاه اجرا نشود.
1) در جمع گلرها، جدايي مهدي واعظي را از همين حالا ميتوان قطعي دانست. او اگر ميدانست كه در ليگ هشتم اين همه نيمكتنشيني را تحمل خواهد كرد بي شك همان يك سال پيش ميرفت اما خب اين اتفاق يك سال به تاخير افتاد. البته پرسپوليسيها دغدغه زيادي از اين بابت ندارند چرا كه مذاكراتشان با سيد مهدي رحمتي توافقاتي را به دنبال داشته و اين دروازهبان مليپوش را قرار است فصل آينده در پرسپوليس ببينيم. در اين ميان فقط عليرضا حقيقي وضعيتي مبهم دارد. البته خبر رسيده كه باشگاه تمايلي به حفظ او ندارد اما بعيد است كه حقيقي بتواند از پرسپوليس دل بكند. حتي اگر دوباره مرد شماره 3 دروازه لقب بگيرد.
2) همين كه بازي با بنيادكار تمام شود، فرانك آتسوي اولين جدا شده خط دفاعي خواهد بود. او بعد از سپري كردن يك فصل ناكامي تصميم به ترك فوتبال ايران گرفته و فقط چند روز ديگر ميهمان پرسپوليس است. رحمان رضايي هم اگرچه مخالفاني دارد و حتي همتيميهايش موافق ماندنش نيستند اما باشگاه بدش نميآيد قرارداد او را براي يك فصل ديگر تمديد كند. در مورد سپهر حيدري اما هنوز ترديدهايي وجود دارد و البته نزديكان مديرعامل خبر ميدهند كه براي تمديد قرارداد سپهر، هيچ برنامهاي در دستور كار انصاريفرد نيست.
3) غير از كريم باقري، تمام هافبكهاي موثر پرسپوليس تا يكي دو هفته ديگر قراردادشان تمام ميشود. بزرگترين نام در ميان آنها علي كريمي است. جادوگري كه اماراتيها براي جذب او باز هم دندان تيز كردهاند و البته با توجه به تغييرات مديريتي پيش رو، ميشود به ماندنش هنوز اميدوار بود. نوري و پتروويچ هم از جمله بازيكناني هستند كه باشگاه تصميم گرفته هر طور شده قراردادشان را تمديد كند ولي درباره مازيار زارع هنوز تصميمي گرفته نشده. منصوري و علي عسگر هم كه مثل باقري قرارداد دارند و البته جدايي بادامكي، زارعي و عبدي را بايد قطعي دانست.
4) وضعيت مهاجمان از همه نگرانكنندهتر است. به جز هادي نوروزي كه دو فصل ديگر تا پايان قراردادش مانده، محسن خليلي، ابراهيم توره، عليرضا نيكبخت و فرهاد خيرخواه به روزهاي پاياني قراردادشان نزديك شدهاند. البته جدايي خيرخواه حتمي است و نيكبخت هم اگر حتي يك نفر از مديران فعلي بمانند، ماندني خواهد شد. محسن خليلي هنوز با باشگاه وارد مذاكره نشده اما او هم مثل كاپيتان، ماندنش را بر مبناي قطع همكاري با وينگاداي پرتغالي گذاشته. توره هم هر چند سرمربي اعتقاد چنداني به او ندارد اما مديرعامل براي ماندن، از اين مهاجم سنگالي قول گرفته و خود توره هم گفته كه بدش نميآيد يك فصل ديگر با پرسپوليس باشد.
5) تا امروز پرسپوليس پيشتاز نقل و انتقالات بوده و با 4 بازيكن جديد قرارداد بسته. آرفي كه اولين قرارداد فصل اين باشگاه را امضا كرد صبح امروز قرارداد تازهاش را در هيات فوتبال ثبت ميكند و قراردادهاي داخلي شيث، صادقي و بائو هم همين روزهاست كه رسمي شود. از طرف ديگر سيد مهدي رحمتي، جلال اكبري و ابراهيم شكوري براي سرخپوش شدن با مديران باشگاه به توافق رسيدهاند و ظرف همين هفته تكليف قراردادهايشان مشخص خواهد شد. جز اين 7 بازيكن، مذاكره با جواد شيرزاد، هادي عقيلي و حسن اشجاري هم همچنان ادامه دارد كه البته شيرزاد شانس بيشتري براي حضور در پرسپوليس دارد.
منبع:ایران ورزشی
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 11:48 AM
http://www.seemorgh.com/news/desktopmodules/icontent2/showimage.aspx?id=31532&t=y&w=300&h=200&type=1
این میهمانان به دعوت باشگاه پرسپولیس برای تماشای این بازی به ورزشگاه دعوت شدند.
به گزارش ایپنا، علی پروین کاپیتان و سرمربی سابق پرسپولیس با دعوت باشگاه پرسپولیس امروز برای تماشای دیدار حساس پرسپولیس مقابل بنیاد کار در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به ورزشگاه آزادی تهران خواهد رفت. همچنین افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که فصل گذشته پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران رساند نیز میهمان ویژه این دیدار خواهد بود.
گفتنی است علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس نیز به استادیوم آزادی خواهد رفت و بین دو نیمه نیز به همراه انصاری فرد به رختکن پرسپولیس خواهد رفت.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:11 PM
براي پيروزي بر بنيادكار
پرسپوليس دل به هوادارانش دارد
جام جم آنلاين: اگرچه عربستاني*ها و ژاپني*ها، 4 نماينده در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا دارند و كره*اي*ها هم با 3 نماينده براي فتح اين ليگ دندان تيز كرده*اند، اما ما هم با تنها بازمانده تيم*هاي ايراني، براي عرض اندام كردن، نااميد نيستيم.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/03/06/100907811640.jpg
پرسپوليس امروز در ورزشگاه آزادي ميزبان بنيادكار ازبكستان است و تنها چيزي كه مي*تواند حضور نداشتن ديگر تيم*هاي ايراني را در مرحله حذفي ليگ قهرمانان كمرنگ كند، حضور پرشمار تماشاگران در ورزشگاه است.
«يكصد هزار تماشاگر با پرچم و پيراهن*هاي قرمز.» ديروز نلو وينگادا كنفرانس مطبوعاتي*اش را با اين جمله آغاز كرد تا مشخص شود براي اين مرد پرتغالي هم، يك ورزشگاه پر از جمعيت، بيشتر از هر تاكتيكي اثرگذار خواهد بود.
البته از اخبار و شواهد اين*گونه برمي*آيد كه تنها نماينده كشورمان اين روزها حال و احوال خوشي ندارد و با مشكلات حاشيه*اي بسياري دست به گريبان است. كسب عنوان پنجمي ليگ*برتر و ناكامي در جام حذفي از يك*سو و مشكلات مديريتي قرمزها از سوي ديگر، شرايط را در آستانه بازي امروز براي آنها حساس*تر از هميشه كرده است. از اين رو فقط حضور پرشمار هواداران پرسپوليس است كه مي*تواند حاشيه*هاي اين تيم را به دست فراموشي بسپارد.
بنيادكار طي يك سال اخير 4 بار با تيم*هاي ايراني سايپا و سپاهان روبه*رو شده كه حاصل آن 2 پيروزي و 2 تساوي بوده است. آنها حتي تجربه بازي در ورزشگاه آزادي را هم دارند و 28 شهريور سال گذشته بود كه در اين ورزشگاه مقابل سايپا 22 مساوي كردند، اما قطعا شرايط آن بازي كه با حضور 30 هزار تماشاگر برگزار شد، با بازي امروز متفاوت خواهد بود.
البته طبيعي است بازي كردن در مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا سخت و دشوار باشد. اين نكته*اي است كه سرمربيان هر دو تيم به آن اذعان مي*كنند.
«تمام تيم*هايي كه به اين مرحله راه يافته*اند، همه قدرتمند هستند. ضمن اين كه تيم بنيادكار هم در ديدارهاي قبلي خود توانسته سپاهان را در اصفهان شكست دهد كه اين نشان مي*دهد كار ما تا چه حد برابر اين تيم سخت است.» اين صحبت*هاي وينگادا بود، ضمن اين*كه ممت آمت، سرمربي بنيادكار معتقد است: «پرسپوليس به عنوان تيم اول گروهش صعود كرده و در بازي مقابل ما از يار دوازدهم خود يعني تماشاگرانش بهره مي*برد كه در مجموع همه* اينها كار ما را برابر اين تيم سخت مي*كند.»
پرسپوليس امروز مازيار زارع و كريم باقري را در اختيار ندارد و در نبود اين دو هافبك دونده، مجبور خواهد بود تغييراتي در مركز خط مياني*اش ايجاد كند. ضمن اين*كه زهردارترين مهره هجومي پرسپوليسي*ها هم با تصميم وينگادا از ليست خارج شده تا در غياب ابراهيم توره، محسن خليلي فرصت بيشتري براي بازي كردن پيدا كند.
در مقابل بنيادكار هم، 2 بازيكن كليدي خود، جورايف ساخوب و جائو ويكتور را ندارد و در غياب آنها بيشتر از هميشه چشم به هنرنمايي ستاره جهاني*اش، ريوالدو خواهد بست. اين چيزي بود كه سرمربي بنيادكار هم در نشست خبري ديروز به آن اشاره داشت و افزود: «بنيادكار هم از نظر جسمي و هم رواني آماده اين مسابقه است.
ما معتقديم وقتي يك بازي يك برنده خواهد داشت بايد از هيچ تلاشي براي پيروزي در آن دريغ نكنيم و تمام قدرتمان را به كار گيريم.»
امروز چيزي كه بيشتر از همه در كانون توجه خواهد بود، تقابل علي كريمي و ريوالدو است. 2 بازيكن كليدي كه هر كدام آماده*تر باشند، شانس پيروزي تيمشان بيشتر خواهد شد. قطعا تقابل اين 2 فوق ستاره زيبايي*هاي پرتماشاگرترين بازي مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا را بيشتر خواهد كرد.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:14 PM
ام صلال قطر از سد الهلال گذشت/ نماینده قطر در انتظار پرسپولیس ام صلال قطر در ضربات پنالتی الهلال عربستان را حذف کرد و به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، در نخستین دیدار از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه*های آسیا تیم ام صلال قطر در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض موفق به شکست الهلال در ضربات پنالتی شد تا اولین تیمی باشد که جواز صعود به جمع هشت تیم برتر این رقابت*ها را بدست می آورد.
این نتیجه در حالی رقم خورد که دو تیم در پایان 120 دقیقه تلاش به نتیجه تساوی بدون گل رضایت دادند و در ضربات پنالتی این تیم ام صلال بود که توانست با نتیجه 4 بر3 میزبان خود را شکست داده و راهی مرحله یک چهارم نهایی شود.
ظاهی النوبی، مگنو آلوز، محمد حسین و ابراهیم نادیا گلزنان ام صلال در ضربات پنالتی بودند و برای الهلال فقط مریل رادوی، سئول کی هیون و احمد السویه توپ هایشان را گل کردند.
تیم ام صلال قطر در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه*های آسیا به دیدار تیمی برتر مسابقه پرسپولیس ایران - بنیادکار ازبکستان می رود.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:15 PM
پرسپوليس- بنيادكار؛ دفاع از فوتبال ايراني
تيم فوتبال پرسپوليس، تنها نماينده كشورمان در مرحله حذفي رقابت*هاي ليگ حرفه*اي آسيا، امروز در ورزشگاه آزادي ميزبان تيم بنيادكار ازبكستان خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا، امروز پيگيري مي شود كه در مهم ترين بازي، پرسپوليس ايران در ورزشگاه آزادي ميزبان تيم بنيادكار ازبكستان خواهد بود.
پرسپوليس كه نتوانست در ليگ خليج فارس به سهميه آسيايي دست پيدا كند و در جام حذفي نيز با قبول شكست از پاس، شانس قهرماني و آسيايي شدن را از دست داد، با تمام وجود به ديدار بنيادكار مي رود تا در صورت شكست اين حريف ازبكي، خود را به نيمه نهايي جام باشگاه هاي آسيا برساند.
پرسپوليس كه در اين چند هفته اخير با حواشي بسيار زيادي روبرو بوده است، بايد با تمام قوا به ديدار بنيادكار برود تا از آبرو و حيثيت فوتبال ايران در آسيا دفاع كند.
پرسپوليس كه تنها نماينده باقي مانده ايراني در اين مسابقات است مي تواند از امتياز ميزباني خود و شور هواداران ايراني كمال استفاده را برده و با شكست بنيادكار، باز هم اميد را به فوتبال ايران بازگرداند.
نبايد از حق گذشت كه تيم بنيادكار با در اختيار داشتن ريوالدو، حريفي بسيار سخت براي پرسپوليس به شمار مي آيد، ولي غيرت ايراني مي تواند حلال مشكلات باشد و با همدلي كه در پرسپوليس وجود دارد، بازيكنان اين تيم مي توانند با شكست دادن بنيادكار خود را به عنوان يكي از شانس هاي قهرماني جام معرفي كنند.
بنيادكار در برابر حريفان ايراني بهترين نتيجه را به دست آورده است؛ اين تيم در سال قبل توانست تيم سايپا را در كرج با تساوي دو بر دو متوقف كند و در ازبكستان با چهار گل شكست دهد، در فصل جاري ليگ قهرمانان آسيا نيز توانست در برابر سپاهان در خانه به تساوي دو - دو رضايت، و در اصفهان با يك گل سپاهان را شكست دهد؛ يعني بنيادكار ازبكستان از چهار ديدار برگزار شده در برابر تيم هاي ايراني، به دو پيروزي و دو تساوي دست يافته است.
اميدواريم كه تيم پرسپوليس بر روند ناكامي هاي تيم هاي ايراني در برابر بنيادكار خاتمه دهد و با شكست دادن اين حريف سرسخت، خود را يك گام به قهرماني نزديكتر كند.
تنها محروم پرسپوليس در اين بازي، مازيار زارع است كه به خاطر سه اخطاره شدن قادر به همراهي تيم نيست.
Ahmad 2
05-27-2009, 12:21 PM
اطلاعات خوبیه دست همتون درد نکنه
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:27 PM
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس: بنياد کار قدرت بالايي دارد
خبرگزاري آريا- وينگادا گفت: هرگز نبايد بنيادکار را دست کم بگيريم چون همين که آنها توانسته اند تا اين مرحله بالا بيايند يعني اينکه از هماهنگي و پتانسيل بالايي برخوردارند و مي خواهيم آنها را با انجام يک مسابقه قابل قبول مغلوب کنيم.
وينگادا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، تصريح کرد: البته در حد مطلوب از بنيادکار شناخت نداريم چون آخرين بازي آنها لغو شد اما واقعيت اين است که آنها از بازيکنان خوبي برخوردار هستند که براي تمامي آنها برنامه ريزي لازم را انجام داده ايم.
وينگادا اضافه کرد: در مقابل بنيادکار با تمام قدرت ظاهر مي شويم و مي خواهيم با انجام يک بازي حساب شده آنها را شکست دهيم اما از اينکه به عنوان سرگروه معرفي شديم از تمام بازيکنان تشکر مي کنم.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:31 PM
محمد پنجعلي:پرسپوليس با بنيادکار بايد تهاجمي بازي کند
خبرگزاري آريا- پنجعلي گفت: اطمينان دارم که بنيادکار براي کسب نتيجه در مقابل پرسپوليس قرار مي گيرد براي همين بايد با انجام يک بازي تهاجمي هر گونه فرصت را از پرسپوليس بگيريم در غير اين صورت آنها از نفرات خوبي برخوردارند.
محمد پنجعلي، بازيکن سابق پرسپوليس، تأکيد کرد: اگر مي خواهيم پيروز ميدان در مقابل بنيادکار باشيم بايد از همان ابتدا يک بازي تهاجمي را به نمايش بگذاريم به نحوي که آنها فرصت فکر کردن و برنامه ريزي را نداشته باشند.
پنجعلي تأکيد کرد: پرسپوليس از نفرات سرعتي و قدرتمندي برخوردار است و مي تواند با انجام يک بازي تهاجمي و با حمايت تماشاگران اين حريف قدرتمند را مغلوب کند.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:38 PM
علي کريمي : بنيادکار حريف آساني نيست
خبرگزاري آريا- کريمي گفت: شرايط تمرينات تيم پرسپوليس به خوبي پيش مي رود و نفرات همگي هم قسم شده اند که بنيادکار را که از بازيکنان بزرگي برخوردار است را مغلوب کنند که البته کار ساده اي نيست.
علي کريمي، هافبک پرسپوليس، تصريح کرد: بايد قبول کنيم که بنيادکار حريف ساده اي نيست و آنها تا اين مرحله اثبات کرده اند که تيمي هماهنگ و قدرتمند هستند و اگر مي خواهيم در اين ميدان دشوار سربلند خارج شويم بايد از ابتداي مسابقه کاملاً محکم و تهاجمي بازي کنيم.
کريمي به خبرنگار آريا افزود: بنيادکار تمامي مسابقات ما را ديده و نسبت به ما شناخت کافي دارد اما اطمينان دارم که اگر بازي روان و هميشگي خود را انجام دهيم ، حتماً پيروز ميدان خواهيم بود.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 12:40 PM
محسن خليلي:مي خواهم به بنيادکار گل بزنم
برگزاري آريا- پرسپوليس از توان بالايي برخوردار است و با اين شرايط اگر کمي بيشتر تلاش مي کرد و شانس داشت ، مي توانست قهرمان ليگ برتر هم بشود و در هر صورت بايد ناکامي گذشته را در باشگاه هاي آسيا جبران کنيم.
محسن خليلي، مهاجم پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان کرد:
براي اينکه بتوانم براي پرسپوليس گلزني کنم از انگيزه بالايي برخوردار هستم و تمرينات خود را با شدت بيشتري دنبال مي کنم اما معتقدم که در مقابل بنيادکار بازي دشواري پيش رو داريم.
خليلي به خبرنگار آريا اضافه کرد: بنيادکار از نفرات با تجربه و خوبي برخوردار است اما با اين انگيزه اي که در نفرات پرسپوليس وجود دارد آنها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 01:02 PM
وينگادا: همه بازيكنانم ستاره هستند ، نه فقط يكى
تهران IranSport.Net - نلو وينگادا سرمربى تيم پرسپوليس با تاكيد بر اينكه اتفاقات چند روز اخير تاثيرى در روحيه و انگيزه وى براى ديدار با بنيادكار ازبكستان نداشته است، گفت: اگر روحيه لازم را نداشتم مطمئنا فردا روى نيمكت نمى نشستم. سرمربى پرتغالى پرسپوليس در نشست خبرى ديروز كه در هتل اوين برگزار شد با بيان اين مطلب افزود: اين درست است كه پرسپوليس در ديدار مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان، آسيا از امتياز ميزبانى سود مى برد و اين مزيت را دارد كه در مقابل تماشاگران خود نتيجه ديدار روز چهارشنبه را مشخص كند اما بهتر است در ليگ قهرمانان آسيا نيز همچون پيكارهايى كه در اروپا و ديگر كشورهاى جهان برگزار مى شود ديدار مرحله يك هشتم نهايى به صورت رفت و برگشت باشد. او در ادامه افزود: در مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا تمامى تيم ها قدرتمند هستند چرا كه توانسته اند در گروههاى خود اول يا دوم شوند. بنياد كار ازبكستان هم از اين قاعده مستثنى نيست.اين مربى پرتغالى در خصوص شناخت خود از تيم بنيادكار ازبكستان گفت: متاسفانه بازى آخر اين تيم در ليگ ازبكستان لغو شد و نتوانستيم فيلم آخرين ديدار حريف ازبك را تماشا كرده و بررسى كنيم اما اين باعث نمى شود از هدف اصلى خود كه همان پيروزى است، چشم پوشى كنيم. ما در بازى روز چهارشنبه تنها با هدف كسب برترى و صعود به مرحله يك چهارم نهايى به مصاف بنيادكار مى رويم.وينگادا در ادامه با ابراز اميدوارى از موفقيت تيمش ياد كرد و گفت: در بازى مقابل بنيادكار از تمام داشته ها و قابليتهاى خود براى رسيدن به پيروزى استفاده خواهيم كرد با تمام احترامى كه براى تيم بنيادكار قائلم در بازى امروز فقط به پيروزى مقابل اين تيم مى انديشيم.وى ابراز اميدوارى كرد اين تيم در مصاف با بنيادكار روز خوبش باشد و بتواند با ارائه يك بازى دلچسب نتيجه مورد نظر خود را كسب كند. سرمربى پرتغالى تيم فوتبال پرسپوليس در تشريح شرايط تيم بنيادكار ازبكستان گفت: بنيادكار تيمى است كه در مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا موفق به شكست تيم قدرتمند سپاهان شده است اين تيم سپاهان را كه در خانه به سختى شكست مى خورد، از پيش رو برداشته. اينها نشان مى دهد مقابل حريف ازبكستانى كار آسانى را نخواهيم داشت. وينگادا با ابراز اميدوارى از اينكه پرسپوليس و بنيادكار ازبكستان در اين ديدار نمايشى جوانمردانه داشته باشند در پاسخ به خبرنگار ازبكستانى كه گفت تيم بنيادكار در هفتمين بازى خود در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا هميشه با شانس همراه بوده است، گفت: در فوتبال آمار و ارقام مهم است اما در نهايت آنچه كه باعث پيروزى مى شود كيفيت بازيكنان ۲ تيم است. در يك مسابقه فوتبال آنچه كه در گذشته رقم خورده است نتيجه مسابقه را تعيين نمى كند.يك خبرنگار ازبكستانى ديگر از وينگادا پرسيد در تيم بنيادكار كدام بازيكن خطرناك تر است و روى مهار چه بازيكنى از اين تيم تمركز بيشترى خواهيد داشت، وينگادا در پاسخ به اين پرسش گفت: يك تيم از ۱۱ بازيكن تشكيل شده است كه از بين آنها برخى از بازيكنان برجسته تر هستند و مى توانند در مواقعى از مسابقه گره كار را باز كنند از ديد من ستاره هر تيم كل بازيكنان آن تيم هستند نه يك بازيكن خاص.خبرنگارى در خصوص غيبت كريم باقرى در ديدار با بنياد كار از سرمربى پرتغالى تيم پرسپوليس كه وى در پاسخ به اين سؤال گفت: در مورد بازيكنانى كه در مسابقه غايب هستند حرفى نمى زنم و تنها در خصوص نفراتى اظهار نظر مى كنم كه بتوانند در اين ديدار آتى ما را همراهى كنند. وينگادا در پاسخ به سوال خبرنگارى كه پرسيد آيا شما از باشگاه پرسپوليس براى دريافت مطالبات خود شكايت كرده ايد، گفت: اگر هر مشكلى بين من و باشگاه پرسپوليس وجود داشته باشد اينجا جاى مطرح كردن آن نيست. من مسئوليت و وظيفه خود مى دانم كه به عنوان يك مربى حرفه اى عمل كنم و مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز متقابلا بايد به تعهدات خود عمل كنند. وى درخصوص آينده خود در تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من از ۵ دقيقه ديگر خود باخبر نيستم و نمى توانم در خصوص آينده اظهار نظرى داشته باشم درحال حاضر تمام تمركزم بر روى بازى است و اينكه با انگيزه و شرايط مطلوب به مصاف بنيادكار برويم. اين مربى پرتغالى خود را يك مربى مستقل خواند و گفت: من كاملا مستقل عمل مى كنم و به هيچ جا وابسته نيستم و به همين خاطر آينده ام در باشگاه پرسپوليس به خودم بستگى دارد. خبرنگار ازبكستانى از وينگادا پرسيد اگر بازى به پنالتى بكشد آيا آمادگى تقابل با تيم بنيادكار را در ضيافت پنالتى ها خواهيد داشت، وى در پاسخ به اين پرسش نيز گفت: اين يك احتمال است كه ديدار پرسپوليس و بنيادكار به ضربات پنالتى بكشد ما در تمرينات روزهاى گذشته خود را براى ضربات پتالتى آماده كرده ايم. من در دوران مربيگرى ام ۳ بازى بزرگ داشته ام كه به ضربات پنالتى كشيده است كه در ۲ مورد از آنها با پيروزى زمين مسابقه را ترك كرده ام. وينگادا در پاسخ به اين سوال كه از وى پرسيد چرا نسبت به ديدارهاى گذشته پرسپوليس روحيه تان شاداب نيست و همچون گذشته روحيه برترى جويى نداريد، گفت: اين از توانايى بالاى شماست كه مى توانيد ذهن مرا بخوانيد اگر انگيزه كافى نداشتم اينجا نبودم و روى نيمكت نمى نشستم.وى در خصوص احتمال اعمال تغيير در سيستم و تركيب تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان گفت: ما در بازى مقابل ازبكستان مازيار زارع را در اختيار نخواهيم داشت به همين خاطر احتمال دارد نسبت به ديدار مقابل الشباب عربستان ۲ ، ۳ تغيير در تركيب تيم داشته باشيم. خبرنگار ازبكستانى از وينگادا پرسيد اگر تيم ازبكستانى به شما پيشنهاد همكارى بكند آيا شما اين پيشنهاد را مى پذيريد وينگادا در پاسخ به اين پرسش گفت: در زندگى يك مربى و بازيكن حرفه اى پيش مى آيد كه در هر كجاى دنيا بازى كند من هم بيش از اين در كشورهاى پرتغال، مصر، مراكش، عربستان و اردن مربيگرى كرده ام اما امروز سرمربى پرسپوليس هستم و خود را حامى و طرفدار اين تيم مى دانم و مقيد و متعهد به اين تيم.خبرنگار ديگرى از وينگادا پرسيد كناره گيرى الشارجه چقدر به صعود پرسپوليس به عنوان تيم اول گروه B به مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا كمك كرد، وينگادا در پاسخ گفت: من قبول ندارم كه كناره گيرى الشارجه باعث صدرنشينى تيم پرسپوليس شد. ما ۲ بازى مقابل الشباب داشتيم كه در خانه اين تيم موفق به كسب نتيجه تساوى شديم و در ورزشگاه آزادى حريف عربستانى را شكست داديم ۲ بار هم مقابل الغرافه بازى كرديم كه در يك بازى پيروز شده و در مسابقه ديگر شكست خورديم در عين حال يك بار هم الشارجه را شكست داديم، اين تيم پيش از رويارويى با ما ۴ بار شكست خورده بود و مشخص نبود كه بتواند در بازى برگشت مقابل پرسپوليس هم پيروز شود و يا حتى شكست بخورد. اين از كيفيت بالاى تيم فوتبال پرسپوليس بود كه توانست با صدرنشينى گروه خود به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا راه يابد.وينگادا در خاتمه تصريح كرد: من از طرف بازيكنان، مربيان و مسئولان باشگاه پرسپوليس درخواستى ويژه از هواداران دارم كه در اين بازى تيم را تنها نگذارند، از آنها مى خواهم فردا به ورزشگاه آزادى بيايند و با پرچم و پيراهن هاى سرخ رنگ ورزشگاه را يكپارچه سرخپوش كنند و ما در بازى به همراهى آنها نياز داريم.
آدمكـــــ قرمز
05-27-2009, 01:59 PM
بازي امروز يه بازي بسيار حياتي و مشكل ترين بازي پرسپوليسه
امروز بايد ببريم چون حريف بعديمون ام صلاله قطره كه به نظرم راحت ميريم فينال
اما اين بازي هاي حذفي هميشه براي ما ايراني ها خوش يمن نبوده
اميدوارم كه بازي رو در جريان بازي تموم كنيم و كار به ضربات پنالتي نكشه
من اصن مطمئن نيستم تيم پرسپوليس تمرين پنالتي كرده يا نه
در هر صورت ما ميزبانيم و محكوم به بردنيم
پس بريم ورزشگاه و تيم رو با حمايت 100000 نفريمون برنده كنيم
يا علي
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 02:53 PM
درب*های ورزشگاه آزادی از ساعت 12 باز شد / حضور بیش از 10 هزار تماشاگر درب*های ورزشگاه آزادی از ساعت 12 امروز به روی علاقمندان به فوتبالی که تمایل به تماشای دیدار پرسپولیس ایران - بنیادکار ازبکستان داشتند، بازشد. به گزارش خبرنگار مهر، تماشاگران و علاقمندان تیم فوتبال پرسپولیس که برای تماشای دیدار تیم محبوب*شان از صبح امروز در اطراف ورزشگاه آزادی تجمع کرده بودند، از ساعت 12 اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا کردند. از همین ساعت بلیت فروشی در مبادی ورودی ورزشگاه آغاز شد.
تا به این لحظه که کمتر از 5/2 ساعت به آغاز دیدار پرسپولیس - بنیادکار ازبکستان باقی مانده است، بیش از 10 هزار تماشاگر وارد ورزشگاه آزادی شده اند.
پرسپولیس از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی تهران به دیدار بنیادکار ازبکستان خواهد رفت.
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 02:55 PM
حميد استيلي : انگيزه پرسپوليس بالا است
خبرگزاري آريا- استيلي گفت: پرسپوليس اثبات کرده که در ليگ باشگاههاي آسيا از توان و انگيزه بالايي برخوردار است و با اين نحو مسابقه اگر اتفاق خاصي پيش نيايد بدون شک بنيادکار را شکست مي دهد.
حميد استيلي، بازيکن سابق پرسپوليس تأکيد کرد: با توجه به تهاجمي بازي کردن پرسپوليس تيم بنيادکار مجبور مي شود که به کار تدافعي روي بياورد اما آنها از نفرات با تجربه و سرعتي برخوردار هستند و ما بايد به شدت مواظب ضد حملات آنها باشيم.
استيلي ادامه داد: پرسپوليس تنها تيمي است که در ليگ باشگاههاي آسيا باقيمانده است و بايد به هر نحوي از پتانسيل و توان فوتبال کشور دفاع کند
imported_hamed.zizo
05-27-2009, 07:08 PM
بازیو باختیم ، اخلاق رو باختیم ، محروم میشیم، نصف بازیکنا میرن، تماشاگرا قهر میکنن، هدایتی میره...
چه آینده روشنی
جگرگوشه ایران
05-27-2009, 07:47 PM
اين نيز بگذرد
sepidehperspolisi
05-27-2009, 08:33 PM
دلمون به يه آسيا خوش بود كه اونم حذف شديم:((
fatemeh1368
05-27-2009, 09:06 PM
پرسپولیس در اسیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|
rahim
05-31-2009, 02:28 PM
صادقی و شکوری هم با پرسپولیس قرارداد بستند
--------------------
امیر حسین صادقی مدافع فصل پیش مس کرمان به پرسپولیس پیوست.
امیرحسین صادقی مدافع فصل پیش مس کرمان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
صادقی فصل پیش یکی از مدافعان تاثیرگذار تیم فوتبال مس کرمان بود.
ابراهیم شکوری در پرسپولیس
ابراهیم شکوری مدافع چپ تیم فوتبال پیام خراسان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
ابراهیم شکوری مدافع چپ تیم فوتبال پیام خراسان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
شکوری بعد از آرفی دومین بازیکن پیام است که به جمع سرخپوشان می پیوندد. لازم به ذکر است بازیکنان پیام به عنوان سهمیه لیگ برتری به شمار نمیآیند.
منبع:سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.