PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقادات و پیشنهادات و اطلاع رسانی

صفحه ها : 1 2 [3]

mohammad tavakol
07-02-2011, 03:02 AM
آفرین!!! آفرین!!!:clapping::clapping::clapping:
خیلی جالب بود redlove یا به اصطلاح!!! غزاله!!!!!!!!!!!!! هر چی از دهنش در اومد گفت ولی حتی بن هم نشد!!!
از اون جالب تر اینکه یوزر babakred و mo-bid !!!! کمتر از من بن شدن!!!!!!:24:
اصلا هم نمیشه فهمید کی پشت این ماجراهاست!!!:24:
برای خودم متاسفم که با ادمی مثل شما بحث میکردم اونم در چندین هزار یوزر مختلف!!!:clapping::clapping::clapping:

mohammad tavakol
07-02-2011, 03:06 AM
بزودی در اینمرو اقدامات لازم صورت میگیره.
لطفا ادامه ندهید .

آفرین شما یه جام هم میدادین بد نبود !!!:clapping::clapping::clapping:
مناسبتی هم که باید روی جام هک بشه رو میزاشتین:
"جام با ادبترین و با شعور ترین فرد دنیا"!!! و تقدیمشون میکردین و براشون یه مراسم 1 میلیارد دلاری میگرفتین و بزن و بکوپ راه مینداختین!!!:clapping::clapping::clapping :

علی تیفوسی
07-02-2011, 08:34 PM
سلام

مدتیه می خوام آواتارم رو عوض کنم اما سیستم انجمن نمی گذاره!! میگه نمیتونه سیوش کنه!! ضمنا سایز عکس رو هم رعایت کردم

دقیقا منم این مشکلو دارم :4:

کی می خواهین به این مشکل آواتورها رسیدگی کنین؟

zamara
07-02-2011, 09:39 PM
سلام

مدتیه می خوام آواتارم رو عوض کنم اما سیستم انجمن نمی گذاره!! میگه نمیتونه سیوش کنه!! ضمنا سایز عکس رو هم رعایت کردم

دقیقا منم این مشکلو دارم :4:

کی می خواهین به این مشکل آواتورها رسیدگی کنین؟

سلام
مشکل برطرف شد . از اینکه کمی دیر به خواسته به حق شما رسیدگی شد از همه پوزش میخواهیم.
موفق باشید

SaRa
07-02-2011, 10:10 PM
ممنون عمو اسماعيل من داشتم ديوانه ميشدم ديگه!!!:4:

rahim
07-03-2011, 01:02 AM
سلام
مشکل برطرف شد . از اینکه کمی دیر به خواسته به حق شما رسیدگی شد از همه پوزش میخواهیم.
موفق باشید

خوب خدا رو شكر اقا بد نيست يه دستي هم به سرو گوش اورتار خودتون هم بزنيد :4::4:

SaRa
07-04-2011, 10:53 PM
آقا من نميتونم واسه امضام عكس بزارم يا ميگه فايل خراب است يا ميگه نميتونه تصويرو ذخيره كنه حتي اندازه تصوير رو هم عوض كردم نشد فقط آوااتارو عوض ميكنه...يه فكري واسه من بكنيد ديوانه شدمwarning:4:

suroosh 66
07-07-2011, 04:59 PM
یه تاپیک هست به نام : اگر نفر قبلیت رو در حال مرگ ببینی

اخه این چه تاپیکیه؟

Masoud
07-10-2011, 06:07 PM
با عرض پوزش از همه شما دوستهای خوبم به خاطر مشکلات این مدت سرور.
بالاخره تونستیم بعد از دو روز به مشکل خوردن و زحمات خیلی زیادی که دوستان کشیدن سرور رو منتقل کنیم به یه جای دیگه که امیدوارم این سرور برامون بازی در نیاره و طبق اون برسی های که ما کردیم عالی باشه.

به خاطر اینکه خیلی خیلی سخت تونستیم اطلاعاتمون رو از رو سرور قبلی بر داریم و بعدش هم یکی دو روز به مشکل خوردیم کلیه پستهایی که شما دوستان تو 24 ساعت گذاشته بودید به سرور جدید منتقل نشد که من سعی کردم به اکثر اونهایی که پست داده بودن بگم که کپی بگیرن تا تو سرور جدید قرارش بدن که امیدوارم این پیغام رو دیده باشید و انجامش داده باشید.

یه تشکر خیلی ویژه هم از احسان رازقندی که خیلی کمک کرد این کار انجام شه و اخر سر هم با کمک اون الان تونستیم این سرور رو بالا بیاریم.

در هر صورت بازم ازتون پوزش میخوام و امیدوارم تو سرور جدید روزهای خوبی رو کنار هم داشته باشیم و ایشالله اون طوری که من فکر میکنم هیچ مشکلی نخواهد بود دیگه و می ارزید این چند روز اختلال رو بکشیم ولی مشکل نداشته باشیم دیگه در طول فصل.

tiraxturchi
07-13-2011, 03:18 PM
قبول نیست آقا. من تو این 2 روزه حداقلش 10 تا پست داده بودم همه شون حذف شدند. اینجا دادگاه نداره؟؟؟؟؟؟ من شکایت دارم. من جریمه میخوام :20:

Masoud
07-13-2011, 03:33 PM
شایان جان من که به شما گفته بودم مخصوصا.
عیبی نداره دیگه ایشالله اینجا همه چی ردیفه.
چاره ای نبود و به اینکه سایت و انجمن قطعی نداشته باشه می ارزه.
البته امروز باز ممکنه تو گوشه کنار دنیا بعضی ها مشکل داشته باشن ولی در کل همه چی اوکی هست دیگه.

علی تیفوسی
07-15-2011, 10:33 AM
سلام بعد از انتقال انجمن به سرور جدید بعد از چند دقیقه وارد شدن دیگه صفحه دیگه ای باز نمیشه و مرورگر می نویسه نمی تونه پیدا کنه صفحه رو!!!!!!!!!

rahim
07-19-2011, 01:42 PM
اگر اشكال نداره مي خوام بدونم چرا امكان ويرايش پستها براي كاربران وجود نداره ..براي من كه اينجوريه .نمي توانم پستي رو ويرايش كنم ....

AYT@K
07-19-2011, 02:02 PM
اگر اشكال نداره مي خوام بدونم چرا امكان ويرايش پستها براي كاربران وجود نداره ..براي من كه اينجوريه .نمي توانم پستي رو ويرايش كنم ....

واسه منم همینطوریه...تحویل بگیر مدیر مسعود

mohammad tavakol
07-19-2011, 04:34 PM
میخواستم بدونم چرا علی بادر اخراج شده ؟ به چه دلیل ؟ چرا اطلاع رسانی نشده ؟

جانم فدای پرسپولیس
07-19-2011, 04:39 PM
میخواستم بدونم چرا علی بادر اخراج شده ؟ به چه دلیل ؟ چرا اطلاع رسانی نشده ؟

منم با محمد موافقم
يعني چرا؟؟؟؟؟؟987654321
حالا چرا بي سرو صدا؟؟؟؟؟8745961
مديراي گل ميشه علتشو بگيد؟؟؟؟؟warning

Nima 007
07-23-2011, 09:15 PM
انجمن عالی هست :8: یعنی عالیشده ... مرسی فقط من نمیدونم چرا یک ساعته نمتونم اوتار شخصی اپ کنم ...مرتب میگه un able ...

ممنون میشم کمک کنید @};- همه جور عکسی چک کردم ولی نشد !

خیلی ببخشید :9:

Masoud
07-24-2011, 12:20 AM
با سلام.

بعد از درخواست های شما دوستان در روزها و هفته های گذشته بالاخره بر ان شدیم تا دستی به سر و روی انجمن بکشیم و همون طور که از دیروز دیدید این تغییرات شکل گرفت امکانات جدیدی به انجمن اضافه شد و سعی کردیم مشکلات انجمن را تا حد الامکان رفع کنیم که بازم ازتون میخوام اگه باز هر مشکلی دارید با من از طریق پیغام خصوصی در میون بزارید تا سعی کنیم حلش کنیم.

بازم هم ازتون میخوام مشکلات رو برام پیغام خصوصی کنید تا ایشالله بتونیم رفعشون کنیم.
ممنون

babak red
07-24-2011, 07:50 PM
مسعودددددددددددددددد.چرا نمیشه عکس اواتارم رو عوض کنم؟ مینویسه ناتوان در ذخیره کردن تصویر.یک جو توانایی میخوام من

zamara
07-24-2011, 10:34 PM
مسعودددددددددددددددد.چرا نمیشه عکس اواتارم رو عوض کنم؟ مینویسه ناتوان در ذخیره کردن تصویر.یک جو توانایی میخوام من
بابک جان این مشکل بخاطر تغییر سرور بوجود اومده .
بزودی رفع میشه .
موفق باشید

babak red
07-25-2011, 01:33 PM
من از مسعود و اقا اسماعیل میخوام یا این karimi-8 رو جمعش کنین یا منم میشم مثل خودش.

هروقت میاد تو سایت به همه توهین می کنه.اخه این کابر به جز ایجاد تشنج و خراب کردن جو خوب ارتش و توهین کرده به بقیه چیز دیگه ای بلده؟ تو تایپیک علی کریمی برین بخونین پستهاش رو خواهشا.
لطفا جواب من رو بدین.خیلی دیگه دارین سعه صدر نشون میدین.من برای این سایت مفید نیستم ولی جو رو که خراب نمیکنم وبه حاشیه نمیکشونم دیگه ولی این رضا کارش فقط شده دو به هم زنی وتوهین.وهمه پستهاشم غرض گونه هست.اقا اسماعیل به محمد میگه باید با اخلاقتون کاری کنید تا اگر هم یه نفر بد باشه بخاطر رفتارتون خوب بشه.بابا من که هر طوری رفتار کردم این درست نشد.بهش گفتم عزیزم نشد گفتم رضا جون نشد با ارومی صحبت کردم نشد جوابشو ندادم نشد.غیر مستقیم داره فحش میده دیگه.لطفا رسیدگی کنین

zamara
07-25-2011, 06:01 PM
من از مسعود و اقا اسماعیل میخوام یا این karimi-8 رو جمعش کنین یا منم میشم مثل خودش.

هروقت میاد تو سایت به همه توهین می کنه.اخه این کابر به جز ایجاد تشنج و خراب کردن جو خوب ارتش و توهین کرده به بقیه چیز دیگه ای بلده؟ تو تایپیک علی کریمی برین بخونین پستهاش رو خواهشا.
لطفا جواب من رو بدین.خیلی دیگه دارین سعه صدر نشون میدین.من برای این سایت مفید نیستم ولی جو رو که خراب نمیکنم وبه حاشیه نمیکشونم دیگه ولی این رضا کارش فقط شده دو به هم زنی وتوهین.وهمه پستهاشم غرض گونه هست.اقا اسماعیل به محمد میگه باید با اخلاقتون کاری کنید تا اگر هم یه نفر بد باشه بخاطر رفتارتون خوب بشه.بابا من که هر طوری رفتار کردم این درست نشد.بهش گفتم عزیزم نشد گفتم رضا جون نشد با ارومی صحبت کردم نشد جوابشو ندادم نشد.غیر مستقیم داره فحش میده دیگه.لطفا رسیدگی کنین
بابک جان شما مدیر تالار فوتبال ایران هستید و برخورد با کاربران خاطی هم بر عهده شماست و در اینمورد صاحب اختیار هستید .
شما بعنوان مدیر تالار میتوانید پست های او را در صورتی که توهین و بی احترامی در آن محرز باشد را حذف ، ویرایش ، و حتی تقاضای بن شدن رو بکنید .
مسئولیت این تالار بر عهده شماست و ما هم بر طبق نظر شما عمل خواهیم کرد .
تصمیم شما ، تصمیم ما هم هست .
فقط تنها نکته ای که من باید خدمت شما عرض کنم این است که نهایت سعی و تلاش خود را بکار ببرید که کاربرانی را که رفتار غیر معقولانه دارند را سعی در اصلاح آنان بکنید و در صورت عدم نتیجه گیری با رعایت عدل و انصاف نسبت به تنبیه آنان اقدام بکنید .
چنانچه تنبیهات شما و یا راهنمایی و ارشاد مفید واقه نشد کاربر خاطی را به ناظر کل سایت معرفی و از او بخواهید که برخورد لازم را صورت دهد ؛ اخراج و یا محرومیت از ارسال مطلب از مواردی است که ناظر کل محترم میتواند به اجرا بگذارد.
با تشکر

Masoud
07-26-2011, 12:30 AM
انجمن عالی هست :8: یعنی عالیشده ... مرسی فقط من نمیدونم چرا یک ساعته نمتونم اوتار شخصی اپ کنم ...مرتب میگه un able ...

ممنون میشم کمک کنید @};- همه جور عکسی چک کردم ولی نشد !

خیلی ببخشید :9:

با عرض پوزش از همه کاربرها.
مشکل حل شد.

rahim
07-27-2011, 05:35 PM
rahim, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :

ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید

به گمونم گزینه 5 صحیح می باشد ..258147963

=========
پ .ن:

این جمله هم مرتبا در ارسالها نمایش داده می شود .. حتی در پیامهای طولانی ..

پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 10 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.

Masoud
07-27-2011, 05:41 PM
رحیم جان چک شد و اختلال شبکه اینترنتت هست و چون سرعتت پایینه این ارورها رو میده.
بازم اگه کسی دیگه ای داره این مشکل رو بگه ما بیشتر چک کنیم ولی کاملا بعیده !

P!NK
07-30-2011, 09:18 PM
نمیدونم مشکل از منه یا از سایت... توی پست ها که میخوام عکس آپلود کنم نمیتونم...321469852

yas_sorkh
08-03-2011, 12:06 PM
تاپیکای اسپم تو انجمن خیلی زیاد شده به خصوص این تاپیکایی که در مورد نفر قبلیه...
حالا من یه پیشنهادی دارم..
بهتر نیست برای اینکه بحثای فنی و فوتبالی بالاتر بره این تاپیکا رو حذف کنید یا شمارش پستو از گفتگوی آزاد و سرگرمی بردارین...یا اینکه یه ناظر بذارین تو انجمن که تاپیکای اسپم و حرفای بی ربطی که توی تاپیکا گفته میشه و اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره رو حذف کنه....

yas_sorkh
08-03-2011, 12:23 PM
راستی چرا تو بخش مالتی مدیا بخش موسیقی ندارین؟آخه بچه ها لینک آهنگای مورد علاقشونو تو تاپیکای دیگه میذارن(مثه تاپیک الان چه احساسی داری.شده تاپیک دانلود اهنگ وحرف زدن درباره آهنگای مورد علاقه!!!)
یه بخشی هستش به اسم سرودای پرسپولیسی ....میتونین اسمشو عوض کنید بذازین موسیقی که هم اهنگای پرسپولیسی و هم اهنگای دیگه رو بشه دانلود کرد.

Masoud
08-03-2011, 02:04 PM
ممنون از پیشنهاد خوبت زهره خانوم.
انشالله مدیر بخش گفتگو ازاد یعنی مونا خانوم فکری میکنه و تعداد تاپیکهای سرگرمی رو کم میکنه تا بچه ها بیشتر به سمت تاپیکهای فوتبالی هم سوق پیدا کنن.
در رابطه با اهنگ ها به دلیل اینکه انجمن یک بار فیلتر شد سعی میکنیم احتیاط رو رعایت کنیم 258147963

Masoud
08-03-2011, 05:25 PM
با سلام خدمت همه.

یه سری از تاپیکهای بخش گفتگو ازاد به بخش سرگرمی و طنز منتقل شد و یه سری از تاپیکهای بخش سرگرمی و ظنز هم که قدیمی شده بود یا زیاد دیگه جذابیت نداشت قفل شد و به ارشیو منتقل شد.

همون طوری که زهره خانوم تو پست بالا گفتن و بعضی از فوتبالی ها اومدن به من گفتن بیشتر بچه ها تو قسمت های غیر فوتبالی فعالیت دارن که این خیلی خوب نیست.

ما خیلی بخش های فوتبالی یا مسابقه داریم که حالا میبینیم داره خاک میخوره و تاپیکهایی که بار فنی زیادی ندارن فعالترن !

پس ازتون خواهش میکنم بیشتر فعالیتتون رو بزارید رو قسمتهایی فوتبالی یا حتی مسابقه و بعد به مطالب طنز و سرگرمی و اینها بپردازید.

من بعد هم تاپیکهایی که خارج از بحث فوتبال هست خیلی سخت تایید میشه. مگه اینکه خیلی چیزه تاپی باشه.

با تشکر - مدیریت.

P!NK
08-03-2011, 06:35 PM
آقا مسعود جان. تاپیکای مسابقه زیاده ولی بدون مدیریت صحیح هستش...
مثلا تاپیک پیش بینی مسابقات خارجی که کلا تعطیل هستش و این همه آدم یه مدیر نداره.
بعدش هم همه بچه ها مثه شما کارشناس نیستن که بیان در مورد تاک تیک و استراتژی و این چیزا حرف بزنن (خودمو میگم) پس اگه بخواین تاپیک های سرگرمی رو کم ارزش رو خطاب کنید و فعالیت ما رو توی انجمن اسپم خطاب کنید یعنی ما بیهوده ایم و برای اینکه به شما کمک کنیم مجبور میشیم کوچ کنیم به جایی که کارمون ارزش داشته باشه براشون...
درسته که بعضی از تاپیکای سرگرمی مسخره هست... که بعضی هاش هم جدید هستش... خب این قسمت رو باید ساماندهی کنید نه اینکه بگید فعالیت نکنید!
شما باید بخش های فنی رو پربار کنید، جذاب کنید، نظرسنجی های مختلف بذارید و کارهایی از این قبیل که بچه ها جذب بشن.... میفهمی چی میگم؟

Masoud
08-03-2011, 06:52 PM
ببین فرید جان الان لیگ ایران شروع شده و پیش بینیش هم قرار داده شده.
راجب لیگهای خارجی هم این فصل به پیشنهاده بچه ها لیگهای انگلیس و ایتالیا رو با سیستم پیش بینی اتوماتیک برای پیش بینی داریم.
تاپیک راجب فوتبالم که تا دلت بخواد هست !
پس اینکه بگیم شرایط نیست این حرف غلطه به نظرم.

راجب اینکه ما شما رو اسپم بخوانیم اینطور نیست.اگه بود همه تاپیک ها رو میبستیم.ما هم دقیقا همین کار رو کردیم و اونجا رو مدیریت کردیم و از شما هم خواستیم تو مسائل فوتبالی بیشتر باشید.

Karim
08-03-2011, 07:11 PM
ممنون از پیشنهاد خوبت زهره خانوم.
انشالله مدیر بخش گفتگو ازاد یعنی مونا خانوم فکری میکنه و تعداد تاپیکهای سرگرمی رو کم میکنه تا بچه ها بیشتر به سمت تاپیکهای فوتبالی هم سوق پیدا کنن.
258147963
اینو بهش میگن فروش اجباری

با سلام خدمت همه.

یه سری از تاپیکهای بخش گفتگو ازاد به بخش سرگرمی و طنز منتقل شد و یه سری از تاپیکهای بخش سرگرمی و ظنز هم که قدیمی شده بود یا زیاد دیگه جذابیت نداشت قفل شد و به ارشیو منتقل شد.

همون طوری که زهره خانوم تو پست بالا گفتن و بعضی از فوتبالی ها اومدن به من گفتن بیشتر بچه ها تو قسمت های غیر فوتبالی فعالیت دارن که این خیلی خوب نیست.

ما خیلی بخش های فوتبالی یا مسابقه داریم که حالا میبینیم داره خاک میخوره و تاپیکهایی که بار فنی زیادی ندارن فعالترن !

پس ازتون خواهش میکنم بیشتر فعالیتتون رو بزارید رو قسمتهایی فوتبالی یا حتی مسابقه و بعد به مطالب طنز و سرگرمی و اینها بپردازید.

من بعد هم تاپیکهایی که خارج از بحث فوتبال هست خیلی سخت تایید میشه. مگه اینکه خیلی چیزه تاپی باشه.

با تشکر - مدیریت.
بریدید و دوختید و پرو هم کردید

حالا بعضی از غیر فوتبالی ها بیان بگن چرا بعضی فوتبالی ها تو سرگرمی ها فعال نیستن و این خوب نیست چه اقدامی انجام داده میشه؟
خیلی ها هستن که اخبار و مقالات رو به جد دنبال میکنن اما تمایلی به ارسال پست فنی ندارن
با ادامه این رویه ای که در پیش گرفته شده سایت خلوت و خلوت تر میشه به نظرم
@};-

rahim
08-04-2011, 02:51 PM
نظر من اينه كه از سرنوشت انجمنهاي مثل پرسپوليس نيوز درس بگيريم ...
ارتش سرخ نه مي تونه نيوز باشه نه مرجع ..
پس بهتر راه ديگران رو ادامه نده ..
نكته بعدي موافقم كه تاپيكها ساماندهي بشوند خيلي خيلي ارزش سايت نزول پيدا ميكنه با تاپيكهايي مثل بالايي پاييني ..راست وچپ ..چي خوردي ..چي مي خوري ..افطار ونيم دونم سحر..اگر .ولي .....
چند تا تاپيك سرگرمي خيلي خوب داريم ..
مثل كافي شاپ ..شهرك ..انجمن بانوان ..وچند تا مثل همون فكر خواني ووووووو
بهتره يه نظر سنجي راجع به تاپيكهاي سرگرمي بزاريم وهركدوم رو كه بچه ها بشو ن راي دادند بزاريم واونهايي كه با راي نياوردند ببنديم ..
بهتره براي جلوگيري از ايجاد اين تاپيكهاي قارچ گونه قبل اززدن تاپيك تو تاپيك پيشنهادات اول پيشنهاد بدهند ودر موردش كمي توضيح دهند وبعد با نظر مديريت ايجاد يا منتفي شود ..
نظر من اينه كه اين كار نه باعث ركود وخروج كاربران ميشه بلكه شان ومنزلت انجمن رو بيشتر ميكنه ..
تاپيكهاي سرگرمي قرار نيست همه جمع بشوند ويا كساني كه اونجا هستند اسپم خوانده شود ..
بلكه قراره محيط بهتر وپر مفيد تر در اختيار كاربران قرار داده شود ..
يكي حوصله پست فني نداره از تخصص وعلاقه اش بنويسه ..كتاب وفيلم ..شعر ..وووووخيلي چيزهاي ديگه كه هم مفيد هستند و هم حداقل دو تا كاربر جذب ميكنه وچند نفر بي سواد مثل من يه چيزي ياد ميگيرند ..
خدايش از اين تاپيكهاي افطار چي خوردي ويا بقيه چه چيزي حاصل ميشه ..يكي بگه ما هم بفهميم ..
در اخر هم معقدم علايق وسلايق همه با هم متفاوت هستند قبول .
پس بيايد با كمك همين تضادها وعلايقها انجمن رو بسازيم ..

P!NK
08-06-2011, 01:54 AM
بابا یکم از این مدال های کاربر فعال و کاربر نمونه و از اینا بدین بچه ها حال کنن. گذاشتین توی انبار همش داره خاک میخوره اینا حیفه

rahim
08-06-2011, 03:34 AM
يه پيشنهاد داشتم راجع به اپلود عكس ..
اگر امكانش هست يه سيستم اپلود عكس رو خود سايت راه اندازي كنه چون تو مرجع ديدم دارند ..شايد به كارمون امد ..
البته ا گر امكانش هست ..

beckham
08-09-2011, 03:53 PM
این حجم پیام خصوصی ها رو اگه زیاد تر کنید مثلا1000 تا بهتره فک نمیکنید100 تا خیلی کمه حالا بدیش اینه هی که به100 میرسه باید پاک کنی

P!NK
08-09-2011, 06:14 PM
خداوکیلی دمتون گرم، من توی هر فرومی رفتم فرومی به این حرفه ای ندیدم، هم قالبش خیلی حرفه ای هست، هم تاپیکاش از خیلی جاها با نظم و ترتیب تره، خیلی هم مشکلاتش کمه... اینو از ته دل میگم.

فقط به نظرم اگه یه کار کنید خیلی خوب میشه، اول اینکه تاپیکهای تاریخ مصرف گذشته رو شناسایی کنید و بفرستید توی آرشیو (این کار هر چند وقت یک بار باید انجام بشه) مثلا تاپیکهای عکس قدیمی که لینکشون خرابه، یا تاپیکهای نظرسنجی قدیمی که تاریخ مصرفش گذشته و ...

مسئله بعدی هم راجع به اون آخرین ارسالها که جدید به اون بالا اضافه شده، به نظرم اضافی هست، چون هم به دیر لود شدن صفحه کمک میکنه هم اینکه یه دونه پایین انجمن هست فک نکنم نیازی باشه 2تا داشته باشیم. بنابراین نظر من اینه که اگه میشه اون بالایی رو حذف کنید و --------> اون پایینی هم یه کاری کنید که وقتی روی یه تاپیک کلیک میکنیم بره به آخرین صفحه. خیلی اعصاب آدم خورد میشه هی میره صفحه اول باید دوباره بزنیم آخرین صفحه. اگه بتونید این کار رو بکنید خیلی عالی میشه

zamara
08-09-2011, 06:16 PM
این حجم پیام خصوصی ها رو اگه زیاد تر کنید مثلا1000 تا بهتره فک نمیکنید100 تا خیلی کمه حالا بدیش اینه هی که به100 میرسه باید پاک کنی
بالا رفتن تعداد پیام های خصوصی متاسفانه باعث سنگینی سرور میشه و به همین منظور ما تعداد رو کم گرفتیم که وقتی پر شد حتما اونو تخلیه کنید تا بار سرور هم کم بشه .
توی خیلی از فروم ها فقط 50 پیام گنجایش داره ولی ما بخاطر رفاه شما کاربرهای عزیز این مقدار رو به 100 رسوندیم.
با تشکر از شما

P!NK
08-09-2011, 06:21 PM
بالا رفتن تعداد پیام های خصوصی متاسفانه باعث سنگینی سرور میشه و به همین منظور ما تعداد رو کم گرفتیم که وقتی پر شد حتما اونو تخلیه کنید تا بار سرور هم کم بشه .
توی خیلی از فروم ها فقط 50 پیام گنجایش داره ولی ما بخاطر رفاه شما کاربرهای عزیز این مقدار رو به 100 رسوندیم.
با تشکر از شما
تازه فکر کنم امکان اینکه پیامها رو save کرد هم هست258147963

beckham
08-09-2011, 06:39 PM
تو بعضی فروم ها محدودیت نداره با این حال باشه

beckham
08-09-2011, 06:51 PM
فرید برو به لینک زیر اون عکسی که گذاشتم اونجایی که فلش ها نشون میده رو اونا کلک کنی میری صفحه آخر
http://myup.ir/images/50329479160427046866.jpg

Masoud
08-09-2011, 06:55 PM
فقط به نظرم اگه یه کار کنید خیلی خوب میشه، اول اینکه تاپیکهای تاریخ مصرف گذشته رو شناسایی کنید و بفرستید توی آرشیو (این کار هر چند وقت یک بار باید انجام بشه) مثلا تاپیکهای عکس قدیمی که لینکشون خرابه، یا تاپیکهای نظرسنجی قدیمی که تاریخ مصرفش گذشته و ...

مسئله بعدی هم راجع به اون آخرین ارسالها که جدید به اون بالا اضافه شده، به نظرم اضافی هست، چون هم به دیر لود شدن صفحه کمک میکنه هم اینکه یه دونه پایین انجمن هست فک نکنم نیازی باشه 2تا داشته باشیم. بنابراین نظر من اینه که اگه میشه اون بالایی رو حذف کنید و --------> اون پایینی هم یه کاری کنید که وقتی روی یه تاپیک کلیک میکنیم بره به آخرین صفحه. خیلی اعصاب آدم خورد میشه هی میره صفحه اول باید دوباره بزنیم آخرین صفحه. اگه بتونید این کار رو بکنید خیلی عالی میشه

مرسی فرید.
پیشنهاد اولت رو حتما انجام میدیم.
پیشنهاد دومت هم کلی بچه ها اصرار کردن و ما اون رو قرار دادیم و گشتیم یه چیزی پیدا کردیم که اصلا باعث نشه صفحه دیر لود شه.
واسه اینکه به صفحه اخر هر تاپیک هم بره از اون اون پایین اگه دقت کنی جلوی اسم هر تاپیک یه مثل وجود داره که وقتی روی اون بزنی میره به صفحه اخر هر تاپیک 258147963

P!NK
08-09-2011, 07:03 PM
مرسی فرید.
پیشنهاد اولت رو حتما انجام میدیم.
پیشنهاد دومت هم کلی بچه ها اصرار کردن و ما اون رو قرار دادیم و گشتیم یه چیزی پیدا کردیم که اصلا باعث نشه صفحه دیر لود شه.
واسه اینکه به صفحه اخر هر تاپیک هم بره از اون اون پایین اگه دقت کنی جلوی اسم هر تاپیک یه مثل وجود داره که وقتی روی اون بزنی میره به صفحه اخر هر تاپیک 258147963
آها مرسی.258147963 ولی کلا من با اون بالایی زیاد حال نمیکنم. یعنی بکار نمیاد. خیلی هم طول میکشه تا لینک تاپیکا معلوم بشه، بعدشم اگه از تاپیک مورد نظر رد بشه دوباره 3ساعت باید آدم صبر کنه یه دور بزنه تا به اون برسه! (یعنی منظورم اینه اگه لینکا ثابت بود باز بهتر از الانه که متحرکه!)

beckham
08-09-2011, 07:05 PM
یه کار دیگه میتونید بکنید وقتی میخوایمم یه چیزی بنویسم اگه رنگش رو عوض کنیم یا یه کار دیگه میشه اون کد های نیاد مثل ورد باشه تو بعضی فروم ها همینجوری شما میتونید انجام بدید

Farari
08-19-2011, 10:11 PM
سلام خدمت مدیرت
بغضی کاربرا از رنگ قرمز برای تمام نوشته استفاده میکنن و البته بولدش میکنن که این خیلی خیلی چشم رو اذیت میکنه .. معموۀآ تو قوانین فروم ها اینجور کارا ممنوع هست و به کابر تذکر داده میشه

خواستم این مطلب رو به شما بگم واگه میتویند نزایرد تمام نوشته قرمز باشید چون عزیز ترین عضو بدن چشم هست که اینجوری خیلی اذیت میشه

zamara
08-20-2011, 05:45 AM
سلام خدمت مدیرت
بغضی کاربرا از رنگ قرمز برای تمام نوشته استفاده میکنن و البته بولدش میکنن که این خیلی خیلی چشم رو اذیت میکنه .. معموۀآ تو قوانین فروم ها اینجور کارا ممنوع هست و به کابر تذکر داده میشه

خواستم این مطلب رو به شما بگم واگه میتویند نزایرد تمام نوشته قرمز باشید چون عزیز ترین عضو بدن چشم هست که اینجوری خیلی اذیت میشه
نظر شما کاملا درست و خواسته شما هم منطقی است .
بنابر این همینجا اعلام میشود که کلیه کاربران عزیز و گرامی فقط مجاز به استفاده از رنگ مشکی برای اصل مطلب ارسالی خود هستند و از سایر رنگ ها فقط برای عنوان و یا کلمات اختصاصی مجاز به استفاده هستند.
در صورت مشاهده مطلب فوق حذف خواهد شد .

Farari
08-23-2011, 01:47 PM
از آقای zamara به عنوان یک پرسپولیسی انتظار دارم به این موضوع رسیدگی کنن
یکی از کاربرا به نام babak علناً اعلام کرده که طرفدار راه آهن هست و به قول خودش این موضوع به کسی ربط نداره وحق با اون هست. اما چرا مدیر بخش پرسپولیس باید یک راه آهنی باشه که حرفای من وسایر پرسپولیسی ها در حمایت از پرسپولیس پاک بکنه وحرف خودش به عنوان یک راه آهنی رو بزاره ؟؟ این کارا یعنی چی؟
چرا مدیر بخش پرسپولیس باید یک راه آهنی باشه ؟
از شما انتظار دارم در این مورد رسیدگی کنید

babak red
08-23-2011, 02:15 PM
یکی از کاربرا به نام babak علناً اعلام کرده که طرفدار راه آهن هست و به قول خودش این موضوع به کسی ربط نداره وحق با اون هست. اما چرا مدیر بخش پرسپولیس باید یک راه آهنی باشه که حرفای من وسایر پرسپولیسی ها در حمایت از پرسپولیس پاک بکنه وحرف خودش به عنوان یک راه آهنی رو بزاره ؟؟ این کارا یعنی چی؟

من دروغ نگفتم دوست عزیز و اون پست شما رو من پاک نکردم.من گفتم وقتی که شما ادعای پرسپولیسی اصیل رو می کنید دیگه وای به حال بقیه پرسپولیسی ها. مدیریت هم اصلا برام مهم نیست ومیخواین من می کشم کنار و شما پرسپولیسی اصیل بشین مدیر اون بخش.ولی فکر نکنم شما بتونید مدیر اون بخش بشید چون کل فعالیت شما شده ضد دایی سخن گفتن و تهمت زدن به این واون که پرسپولیسی نیستید واز این حرفها.من تنها پست هایی رو پاک می کنم که خارج قوانین سایت است.چون پستهایی که پاک میکنم اثرش میمونه و مدیران رده بالاتر میتونند ببینند واز رو غرض پاک نمیکنم.مثل اینکه شما خیلی دوست دارین من طرفدار راه آهن باشم آره ؟من بخاطر تو وهرکس دیگه ای پرسپولیسی نشدم که بخوام از پرسپولیسی بودنم انصراف بدم.فقط متاسفم برای شما که میخواین تفرقه ایجاد کنید بین هواداران

Farari
08-23-2011, 02:17 PM
من حاضرم رو قران دست بزارم که شما اعلام کردید طرفدار راه آهن هستید
شاهد هم دارم
هر مکی هم دروغ بگه تو هیمن ماه به خدا واگذارش میکنم

این شما هستید که به خاطر دلباختگی وعلاقه ای که نسبت به شخص خاص دارید بین پر هوادارترین تیم آسیا میخواین تفرقه بندازین چون عزیز دوردونتون از تیم رفته
همه حرفای شما و بقیه دوستاتون موجوده

جالبه شما که تمام مطالبتون ضد پرسپولیس هست و علناً اعلام کرید طرفدار را هآهن هستید دایعه پرسپولیسی بودن دارید ومنو محکوم مبکنید که پرسپولیسی نیستم چون از تیمم حمایت کردم :10:

babak red
08-23-2011, 02:21 PM
من حاضرم رو قران دست بزارم که شما اعلام کردید طرفدار راه آهن هستید
شاهد هم دارم
هر مکی هم دروغ بگه تو هیمن ماه به خدا واگذارش میکنم

آره من گفتم لازم نیست تو قسم بخوری.من اینقدر مرد هستم که حرفام رو نخورم ولی بعدش هم بگو چی گفتم دیگه.جایی که به نفعته رو میگی ولی جایی که به ضررته رو سانسور میکنی.

خواهشا دیگه سعی نکن جو صمیمی ما رو به هم بزنی وگرنه میشم مثل خودت

Masoud
08-23-2011, 02:21 PM
Farari شما پیشنهادتون رو دادید پس دیگه اینجا رو چت روم نکنید.
ما خودمون میدونیم کی رو مدیر کنیم و کی رو از مدیریت برداریم و لطفا تو این مسائلی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنید
شما هنوز 10 روز نشده که عضو شدید و قصد دارید همه تغییر و تحولات رو هم انجام بدید.
پستهایی که دوباره تو این تاپیک حالت چت داشته باشه پاک خواهد شد

Farari
08-23-2011, 02:26 PM
masud گویا رده شما بالاتر از zamara هست.شما مدیر کل سایت هستید

شما اگه این حرف رو نزنید کی بزنه . شمایی که زیر پست های اون راه آهنی فرط و فرط تشکر میزنید ونظراتش رزو تایید میکنید اگه اینو نگید کی بگه!

من به قول شما 10 روز نیست اینجا عضو شدم ولی وقتی طرف علناً اعلام میکنه راه آهنی هست و اعلام میکنه این موضوع به کسی ربطی نداره، کسی که 1 دقیقه توسایت هم باشه متوجه میشه .

جالبه همین شخص راه آهنی مدیر بخش پرسپولیس هست و برای خودش جولان میده و حرفای پرسپولیسی ها رو پاک میکنه!

zamara
08-23-2011, 11:00 PM
کاربر گرامی این نوع برخورد و طرز تفکر به هیچ عنوان برازنده هیچ هوادار پرسپولیس نیست .
شما با این نوع گفتار به جای اینکه هواداران عاشق پرسپولیس را جذب کنید بدتر دفع میکنید .
آقا بابک عاشق و هوادار پرسپولیس است و یکی از مدیران خوب ما هستند و اینکه ایشان بخواهند از سرمربی سابق و اسطوره باشگاه و فوتبال ایران حمایت بکنند دلیل بر هوادار راه آهن بودن نیست .
از شما میخواهم بطور جد احترام مدیریت محترم انجمن فوتبال ارتش سرخ را داشته باشید که بموجب قوانین سایت کوچکترین توهین و بی احترامی و ایجاد شائبه نسبت به مدیران مستلزم برخورد خواهد بود .
از شما هم میخواهم به جای بحث و جدل در اینمورد به مسایل دیگر و همراهی با سایر کاربران بپردازید.
با تشکر

Farari
08-24-2011, 11:44 AM
کاربر گرامی این نوع برخورد و طرز تفکر به هیچ عنوان برازنده هیچ هوادار پرسپولیس نیست .
شما با این نوع گفتار به جای اینکه هواداران عاشق پرسپولیس را جذب کنید بدتر دفع میکنید .
آقا بابک عاشق و هوادار پرسپولیس است و یکی از مدیران خوب ما هستند و اینکه ایشان بخواهند از سرمربی سابق و اسطوره باشگاه و فوتبال ایران حمایت بکنند دلیل بر هوادار راه آهن بودن نیست .
از شما میخواهم بطور جد احترام مدیریت محترم انجمن فوتبال ارتش سرخ را داشته باشید که بموجب قوانین سایت کوچکترین توهین و بی احترامی و ایجاد شائبه نسبت به مدیران مستلزم برخورد خواهد بود .
از شما هم میخواهم به جای بحث و جدل در اینمورد به مسایل دیگر و همراهی با سایر کاربران بپردازید.
با تشکر
zamara
بالای صفحه رو ببین ..همین ایشون دوباره تاکید کردن طرفدار راه آهن هستن. ایشون اگه طرفدار دایی یا هر کس دیگه باشه مشکلی نیست و لی ایشون علناً اعلام کرده و دوباره تو هیمن صفحه تاکید کرده طرفدار راه آهن هست .اونوقت میاد مطالب منو و سایر دوستان پرسپولیسی رو پاک میکنه ومطلب خودشو میزاره

اینم حرفشون هست که تو بالاس صفحه هم گفته

آره من گفتم لازم نیست تو قسم بخوری.من اینقدر مرد هستم که حرفام رو نخورم ولی بعدش هم بگو چی گفتم دیگه.جایی که به نفعته رو میگی ولی جایی که به ضررته رو سانسور میکنی.

خواهشا دیگه سعی نکن جو صمیمی ما رو به هم بزنی وگرنه میشم مثل خودت

zamara
08-24-2011, 11:45 PM
دوست گرامی این صحبت ها دلیل بر راه آهنی بودن ایشان نیست و سابقه و شناخت ما خلاف نظر شما را عنوان میکند .
همانطور که شما عاشق و هوادار پرسپولیس و افتخار فوتبال ایران هستید ایشان هم که از مدیران ارشد سایت هستند به مانند شما از هواداران افتخار آمیز این باشگاه بزرگ هستند .
از شما خواهش میکنم برای حفظ آرامش و اتحاد و همدلی از ایمنگونه برخورد های احساسی حتما دوری کنید .
ضمن اینکه یکبار دیگر تاکید میکنم احترام به مدیران از وظایف اصلی همه ما کاربران است و تخلف از آن مستلزم برخورد قانونی خواهد بود .
با تشکر

Arjang
08-25-2011, 12:11 AM
سلام من یه پیشنهاد دارم که یه بار شخصا به آقا اسماعیل گفتم ولی حالا اینجا هم میگم شاید ایشون به خاطر مشغله فراموش کرده باشه .
میگم اگه میشه این گزینه ی امضای متحرک و فعال کنید .
با تشکر @};-

raha_01
08-25-2011, 01:11 AM
نظر شما کاملا درست و خواسته شما هم منطقی است .
بنابر این همینجا اعلام میشود که کلیه کاربران عزیز و گرامی فقط مجاز به استفاده از رنگ مشکی برای اصل مطلب ارسالی خود هستند و از سایر رنگ ها فقط برای عنوان و یا کلمات اختصاصی مجاز به استفاده هستند.
در صورت مشاهده مطلب فوق حذف خواهد شد .

ببخشید رنگ آبی چشم رو اذیت میکنه اما چرا از رنگهایی دیگه نمیشه استفاده کرد؟مثل همین رنگ که از بچگی باهاش مینوشتیم.چرا فقط مشکی؟این موضوع توی هیچ قانونی ذکر نشده.

دوست گرامی این صحبت ها دلیل بر راه آهنی بودن ایشان نیست و سابقه و شناخت ما خلاف نظر شما را عنوان میکند .
همانطور که شما عاشق و هوادار پرسپولیس و افتخار فوتبال ایران هستید ایشان هم که از مدیران ارشد سایت هستند به مانند شما از هواداران افتخار آمیز این باشگاه بزرگ هستند .
از شما خواهش میکنم برای حفظ آرامش و اتحاد و همدلی از ایمنگونه برخورد های احساسی حتما دوری کنید .
ضمن اینکه یکبار دیگر تاکید میکنم احترام به مدیران از وظایف اصلی همه ما کاربران است و تخلف از آن مستلزم برخورد قانونی خواهد بود .
با تشکر

ببخشید آقا اسماعیل این یه انتقاد به شماست.
زمانی که شما خودتون با این جور کاربرها که مدیر بخش و حتی مدیر سایت (مسعود) رو مورد اتهام قرار میدون از اول برخورد نکردین این حرفها هم قابل پیش بینی هست.

babak red
08-29-2011, 11:10 AM
من تو این تاپیک از مدیران رده بالاتر میخوام که با کاربر Amirhossainbazigarبرخورد بشه. چون چندوقتیه میاد کلی تاپیک اضافی میزنه تو همه بخشها.باور کنین کارما مدیرای بخشها شده رسیدگی به پستهای این کار بر عزیز. سه بار هم ازش خواهش کردم نشد تذکر دادم نشد لطفا رسیدگی کنین

Captain Nc Sparrow
08-29-2011, 11:22 AM
وای مرسی بابک. آقا اسماعیل یا آقا مسعود لطفا با amirhosseinبرخورد کنید چون من هربار که تاپیک جدید زده بهش گفتم که اینکار خلافه مقرراته اما اعتنایی نکرده. و یه پیشنهاد اینکه امکان گذاشتن یه میتینگ هست یا نه؟ البته با حضور آقا مسعود که همه با هم بحث و گفتگو کنیم مثلا در پارک جمشیدیه

ArtesheSorkh
08-29-2011, 11:58 AM
من تو این تاپیک از مدیران رده بالاتر میخوام که با کاربر amirhossainbazigarبرخورد بشه. چون چندوقتیه میاد کلی تاپیک اضافی میزنه تو همه بخشها.باور کنین کارما مدیرای بخشها شده رسیدگی به پستهای این کار بر عزیز. سه بار هم ازش خواهش کردم نشد تذکر دادم نشد لطفا رسیدگی کنین

منم چند بار بهش تذکر دادم ولی انگار اصلا چیزی بهش نگفتیم ...987654321

Masoud
08-29-2011, 01:22 PM
راجب کاربر امیرحسین که دیگه دسترسی تاپیک ها رو بستم و تو بخش های مختلف هر کسی که تاپیک بزنه با تایید مدیریت نشون داده میشه و خودم هم به ایشون تذکر دادم.
راجب میتینگ هم انسیه جان فعلا شرایطش رو ندارم و اگه قراره این کار صورت بگیره بهتره تو یه جای بهتر باشه نه پارک.
ولی انشالله یه روزی این کار رو انجام میدیم.

babak red
09-04-2011, 09:57 AM
من میخواستم با اجازه مسعود واقا اسماعیل هرماه یه کاربر نمونه از بخش داخلی معرفی کنم.امکانش هست؟

zamara
09-04-2011, 11:07 PM
سلام
بابک جان شما در تالار خودتون مجاز هستید .
ما هم حتما کاربر فوق را بعنوان کاربر نمونه سای معرفی خواهیم کرد .
از بابت این پیشنهاد بسیار خوب شما تشکر میکنم .
موفق باشید

misagh27
09-17-2011, 11:34 AM
سلام بعد عمری اومدیم ارتش گفتیم یه نظر بدیم بد نیست!
میگم این تقویمه هست این بالا !
با مثال منظورمو میگم مثلا تو ماه دی تولد میثاق و محمد نوری هستش به جای استفاده از عکس های بقیه بازیکنان از عکسهای این 2 نفر استفاده کنین.
مثلا این ماهم که تولد بادامکیه بهتر بود از عکس بادامکی استفاده میشد

جانم فدای پرسپولیس
09-24-2011, 10:45 AM
مسعود چون مدارس 3 مهر باز ميشه تقويمو عوض نكردي!!!!!!!!
شهريور تموم شده ها امروز 2 مهره...
نميخواين تقويم ارتشو عوض كنيد؟؟؟؟؟؟؟
آهاي رنگ بنفشا شما چجور نماينده اي هستيد
آخه اين مدير مسعود ما با اينهمه كار و گرفتاري تك و تنها چيكار كنه
برسيد به دادش!!!!

AYT@K
09-24-2011, 11:05 AM
من همچنان نمیتونم پست - پ خ و ... بیشتر از 2 خط بدم...کمک:4:

babak red
09-24-2011, 04:55 PM
برسيد به دادش!!!!
عزیز به ما این اختیارات رو نداده مسعود. البته بهتر کارمون سبکتره.ما فقط تو بخش خودمون میتونیم کارکنیم.به بقیه بخشها دسترسی نداریم

Masoud
09-24-2011, 06:13 PM
برسيد به دادش!!!!

حق با توئه.
باور کنید به فکرش هستیم.
ولی چون کارهای گرافیکی سایت رو حسین خسروی انجام میده و الان فوق العاده گرفتار هست گویا این موضوع عقب افتاده.
امروز با حسین تماس گرفتم و ازش خواستم زودتر این کار رو کنه.
حتی مدالهای مربی ارتش سرخ هم باید بدیم زودتر که هنوز ........
در هر صورت مینا ممنون که به فکر هستی.

برای منیره هم باز من میگم نگاه کنن بچه های فنی سایت ولی مشکلی که شما داری از سایت نیست !
ولی بازم چشم میگم نگاه کنن

misagh27
09-29-2011, 11:22 AM
سلام
میشه اسم تاپیک هواداران میثاق معمارزاده رو تغییر بدین؟
مثلا اینجوریش کنین:
کلوپ هواداران میثاق معمارزاده(دست طلایی)
مرسی

babak red
09-29-2011, 01:33 PM
سلام
میشه اسم تاپیک هواداران میثاق معمارزاده رو تغییر بدین؟
مثلا اینجوریش کنین:
کلوپ هواداران میثاق معمارزاده(دست طلایی)
مرسی
چشم. تغییرش میدم.البته بااجازه اقا مسعود

P!NK
11-22-2011, 10:54 PM
این تقویم سایت نمیخواد از آبان به آذر تغییر پیدا کنه؟

AYT@K
11-22-2011, 11:31 PM
چرا انقد تایپکای بی محتوا زیاد شده؟
یعنی که چه؟258147963

ثنا بانو
11-23-2011, 10:16 AM
این تقویم سایت نمیخواد از آبان به آذر تغییر پیدا کنه؟

اين سايت تقويم نمي خواد درسته از لحاظ درستوري معني بهتري پيدا مي كنه فريد خان دانشجو اين مملكت 8745961

Masoud
11-23-2011, 02:54 PM
تقویم عوض شد ممنون که یاداوری کردید امروز حسین فرستاد و تغییر یافت.

منیره هم ممنون از صحبتت سعی میکنیم کنترل رو بیشتر کنیم.

Masoud
11-30-2011, 02:44 PM
دوستان عزیز بازهم یه سری از تاپیکهایی که فقط و فقط جنبه سرگرمی داشت به ارشیو منتقل شد
انجمن ارتش سرخ همیشه یه انجمن کاربر محور بوده و اصلا قصد نداریم تعیین تکلیف کنیم که در چه انجمنها و تاپیکهایی فعالیت کنید ولی برای اینکه این انجمن یک انجمن ورزشی هست و بیشتر باید جنبه ی فوتبالی داشته باشه تاپیکهای سرگرمی رو با کنترل خاصی جلو میبریم و از شما هم خواهشمندم در ایجاد تاپیکهاتون دقت کنید که بعد از یه مدت خیلی کوتاه به ارشیو نره
در هر صورت ممنونیم از شما که با ما هستید

AYT@K
12-06-2011, 06:02 PM
اواتار من نشون داده نمیشه
میخوامم عوضش کنم...نمیشهwarning

Masoud
12-06-2011, 07:04 PM
اواتار من نشون داده نمیشه
میخوامم عوضش کنم...نمیشهwarning

متاسفانه به دلیلی اواتارهایی که تو این 1-2 ماه عوض شده نشون داده نمیشه و دوباره باید اپلود شه.

شما هم یه تست کن دوباره فکر میکنم حل شد مشکل.

AYT@K
12-06-2011, 07:15 PM
نمیشه بازم..همچنان پیام سیستم اینه
Unable to save image

NAKHODA_707
12-06-2011, 07:53 PM
چرا آواتار بعضی درسته مال بعضیا خرابه منم همین مشکل منیره رو دارم نمیتونم آواتارو عوض کنم؟
اینجام همینو میگه!!

P!NK
12-06-2011, 11:17 PM
منم همینطوری ام:4: ولی فعلا عکس آماده ی علی کریمی گذاشتم که بی آواتار نمونم! امیدوارم درست بشه زودتر!

babak red
12-07-2011, 08:38 AM
مسعود منم دوباره اپلود کردم ولی خطا داد.

ثنا بانو
12-07-2011, 09:03 AM
مسعود جان منم همينطور خطا ميده

AYLAR
12-08-2011, 10:17 PM
نمدونم ... مشکل از من و سیستممه ... یا نه ... نه فونت و شکلک و چیزی میتونم استفاده کنم نه از همه مهمتر :4: اینتر بزنم .... این نیشخند رو هم صدقه سری عدد چار داریم :4: .... اگه مشکل از منه بالکل ویندوز رو عوض کنم چون اوضاع نابسامانیست :4: ... راسی گفتم سامان ! اونم همین مشکلات رو داره .. ممکنه مشکل از من تنها نباشه ؟ ها ؟ مرورگرمو عوض کنم ردیف میشه ؟
... راستی چت رو هم نمتونم بنظارم :4: ... آی ملت یکی بگه چه کنم ؟

AYT@K
12-08-2011, 10:23 PM
هه
سامان که حقشه:4:..من با موبایل میومدم مسخره میکرد
ولی تو نچ فاطمه
فکر کنم مشکل همه اس...من خودم تا یک ساعت پیش نمیتونستم اصن بیام ارتش..ییهو نمیدونم چی شد...باز شد برام
شکلکم نمیتونستم استفاده کنم
خرسند باش که فقط تو نیستی
ای لاو یو:4:

P!NK
12-08-2011, 10:23 PM
بچه ها از وقتی که فروم هک شد یه سری مشکلاتی هست که به مسعود گفتم درستشون کنه، نگران نباشید درست میشه بزودی (تیریپ مدیریتی اومدم، زیاد جدی نگیرید :4:)

Masoud
12-09-2011, 02:19 PM
شرمنده که چند روزی طول کشید بچه ها ولی مشکل اواتارها حل شد و میتونید اواتارهاتون رو دوباره اپلود کنید

اما خبر خیلی خوب دیگه ای که هست اینه که مشکلی که وجود داشت و به دلیل وجود یه سری فایلها که فقط یه سری انتی ویروسها مثل avira بهشون گیر میداد و ویروسی بودن درست شد و دیگه ارتش سرخ این مشکل کهنه رو نداره
از دوستمون کاربر V a H i D (http://www.arteshesorkh.com/forum/member.php?u=11298) که تلاش کردن و این مشکل رو حل کردن هم بینهایت ممنونیم

Captain Nc Sparrow
12-09-2011, 03:49 PM
مسعود گرفتي مارو؟ اينكه دوباره خطا داد

sky girl
12-09-2011, 03:56 PM
اقا مسعود دمت گرم حال اساسی دادی به بچه های ارتش مرسی که درست کردی

NAKHODA_707
12-09-2011, 04:01 PM
الان آواتارا خوب شدن ولی عکس شخصی همون
مشکلو پیدا کرده آقا مسعود:4:987654321

Masoud
12-09-2011, 05:16 PM
انسیه خانوم درسته و مشکل رفع شده.
ناخدا عباس عزیز مشکلی که شما هم گفتی رو رفع کردیم الان.ممنون که گفتی.

V a H i D
12-09-2011, 05:16 PM
رفع شد 258147963

P!NK
12-09-2011, 08:11 PM
این آبی دل چیه زیر وحید نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:10:

P!NK
12-09-2011, 08:20 PM
Upload failed due to failure writing temporary file

AYLAR
12-10-2011, 12:35 AM
دقیقا آنتی ویروسی که تاوزه دانلود کردم و رااندازی ..همین آویراس .. ینی خیلی کارش درسته ؟:4:
مرسی مشکلام کلا حل شده ...
فرید راست میگه دیگه :4: یعنی که چه :9:

babak red
12-13-2011, 12:44 PM
دوستان عزیز لطف کنید و پست اسپم ندید.حداقل تو قسمت فوتبال داخلی پست اسپم ندید. بعضیاتون میاین تو یه پست فقط شکلک ارسال می کنید.مثلا تو تایپیک های تحلیل بازیهای پرسپولیس میاید فقط دوتا شکلک ارسال می کنید. خوب این باعث میشه از فنی بودن خارج بشه دیگه.ممنونم که توجه می کنید@};-

P!NK
12-15-2011, 08:27 PM
من همچنان نمیتونم آواتارم رو عوض کنم....!!!

اگه میشه این عکس رو بذارین روی آواتار من... من که 1000 بار امتحان کردم با کامپیوترهای مختلف ولی نشد...

http://s1.picofile.com/file/7205077953/155936hp2.jpg

misagh27
12-23-2011, 12:23 PM
ببخشید من ی چیزی بگم؟؟؟؟
میثاق متولدسال 61 هستش نه 62 !!:4:
سنش رو اوردین پایینها!!!

Masoud
12-24-2011, 01:05 AM
ببخشید من ی چیزی بگم؟؟؟؟
میثاق متولدسال 61 هستش نه 62 !!:4:
سنش رو اوردین پایینها!!!

ممنون از توجه ات شکیبا.
حق با شما بود و اصلاح شد.

zamara
12-26-2011, 09:01 AM

اگه میشه این عکس رو بذارین روی آواتار من... من که 1000 بار امتحان کردم با کامپیوترهای مختلف ولی نشد...

سلام
مشخصا این موضوع که شما قادر به تغییر اواتار مورد نظرتون نیستید کاملا درسته و دارای اشکال هست که انشالله بزودی اون رو رفع خواهیم کرد .
رضایت شما کاربرهای عزیز اولویت اول ما خواهد بود .

NAKHODA_707
12-29-2011, 01:59 PM
اگه ممکنه نظر سنجی اول سایتو عوض کنین زمانش یکم بیشتر از حد معمول شده
و یه نکته دیگم اینکه اگه میشه این تاریخ عضویت کاربرا رو از میلادی به شمسی تغییر بدین
ممنون....
در حد یه پیشنهاد بود فقط258147963

Masoud
12-31-2011, 09:40 AM

اگه ممکنه نظر سنجی اول سایتو عوض کنین زمانش یکم بیشتر از حد معمول شده
و یه نکته دیگم اینکه اگه میشه این تاریخ عضویت کاربرا رو از میلادی به شمسی تغییر بدین
ممنون....
در حد یه پیشنهاد بود فقط258147963

مشکل اپلود اواتار با استفاده از لینک حل شد. اگه اواتار از کامپیوتر اپلود میشد مشکلی نبود ولی با لینک مشکل داشت که اونم رفع شد و از بابت اینکه دیر شده بود پوزش میخوایم.

عباس جان حق با شما بود و اون نظرسنجی مدتش بیشتر از باقی بود چون قصد داشتیم رای مردم برای ناکامی نیم فصل اول پرسپولیس رو ببینیم و همه فرصت شرکت داشته باشند که حالا عوض شد و نظر سنجی جدید قرار گرفت.
در مورد تاریخ هم من پرس و جو کردم گویا فعلا شدنی نیست.

در اخر تشکر ویژه از دوستمون وحید که خیلی به ما کمک کرد داریم ولی تنها اشکالش اینه که استقلالیه که اونم ایشالله درست میشه که فکر نکنم اونم مثل رینی بوی و احمد تاج درست بشه :4:

alikaka22
01-22-2012, 11:22 PM
اقای حسین خان.شما انگار صحبت های من رو کامل نخوندی که شاکی شدی.
من مگه گفتم این اقایون یا خود شما یا هر غیر پرسپولیسی دیگه مجرمه یا ادم بدیه یا ... .من حرفم چیز دیگه بود.که انگار به مذاق شما خوش نیومد.من گفتم این صحبت های خانواده و رفاقتونه و فلان و فلان واسه یه سایت هواداری یه تیم نمیتونه باشه.حالا اگه اینجا هست پس میشه نتیجه گرفت وظیفه و هدف این سایت صرفا هواداری پرسپولیس نیست.حرفم این بود.به نظرم این سوالام ربطی نداره که تازه وارد باشی یا با n سال فعالیت.

Rainyboy
01-23-2012, 11:34 AM
اقای حسین خان.شما انگار صحبت های من رو کامل نخوندی که شاکی شدی.
من مگه گفتم این اقایون یا خود شما یا هر غیر پرسپولیسی دیگه مجرمه یا ادم بدیه یا ... .من حرفم چیز دیگه بود.که انگار به مذاق شما خوش نیومد.من گفتم این صحبت های خانواده و رفاقتونه و فلان و فلان واسه یه سایت هواداری یه تیم نمیتونه باشه.حالا اگه اینجا هست پس میشه نتیجه گرفت وظیفه و هدف این سایت صرفا هواداری پرسپولیس نیست.حرفم این بود.به نظرم این سوالام ربطی نداره که تازه وارد باشی یا با n سال فعالیت.

اتفاقا استنباط من اینه که دوستمون دقیقا مطلب شما رو خونده ولی شما به جواب ایشون دقت کافی رو نداشتی و اونو عمیق نخوندی!

البته در مورد جمله آخرتون هم باید عرض کنم:چرا ربط داره دوست عزیز!
اون چیزی که شما بهش"سیاسی کاری و تلاش برای جذب افراد بیشتر" اطلاق کردی، ناشی از همین تازه واردی یا n سال فعالیت میشه! تلاش برای ارتقای بارفنی یک سایت هواداری و جامعیت بخشیدن به همه اهداف مدیریتی با حذف عناصری که از نظر شما اجنبی یا اضافی هستن محقق نمیشه. فکر میکنم این یکی از اون سیاستهای ریش سفیدها و مدیران ارشد این انجمن باشه که شما تا به اون درجه نرسی این مطالب رو درک نمیکنی و این نوع اظهار نظرها از شما طبیعی هست چون به تیم محبوبتون عشق میورزین و وجود این افراد رو برنمی تابین، این اون "پیچش مو" هست که از چشم شما پنهان هستش.
تو این راه باید از قابلیت های افراد بیشتر استفاده کرد نه از پرچمی که تو دستشونه! حتی میتونم بگم مثلا اگه کسی تو زمینه طراحی وب یا مالتی مدیا یا عکاسی یا ... تبحر داره رو نمیشه از سایت دور کرد و سطح انجمن رو برای رفاه و جذابیت بیشتر سایر کاربران سایت بالا نبرد تنها به جرم علاقه شخصی یک نفر! فکر نمیکنم این کاره منطقی ای باشه!
این که شما اینجا و سایر انجمن های هوادری ایرانی رو با مثلا کلوپ هواداری بارسا مقایسه میکنی البته نشون دهنده دید خوب شماست و میتونه الگویی برای ما باشه ولی فکر کنم در حال حاضر این یک نوع قیاس مع الفارق باشه!
در هر صورت امیدوارم همه ما تلاش کنیم تا با کمک هم بتونیم چنین انجمن هایی رو به سطح اون سایتهای هواداری که شما فرمودین برسونیم
یا حق

P!NK
01-29-2012, 11:42 AM
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه ی دیدار تیراختور - صبا ؟؟؟

جمله ی بالا تا کی میخواد بالای تاپیک آنالیز بازیهای تراکتور بمونه؟؟؟

zamara
01-29-2012, 05:22 PM
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه ی دیدار تیراختور - صبا ؟؟؟

جمله ی بالا تا کی میخواد بالای تاپیک آنالیز بازیهای تراکتور بمونه؟؟؟
با تشکر از یادآوری شما .
نظر سنجی فوق حذف شد .

g.hoseyn
02-09-2012, 10:48 PM
یکی دوتا ازدوستان توتاپیکهای مختلف پستهای بی ربط زیادی میدن لطفا بررسی کنین
این تاپیک پیش بازیهای تراکتور روهم اگه باتاپیک هواداراش یکی بکنید بدنیست چون اکثرا اسمش به روز نمیشه
مرسی@};-

T.Amirhosain
02-10-2012, 01:01 AM
اگه میشه سیستمی راه بندازین چه در پروفیل
انتخاب تیم با عکس و انتخاب تلفن همراه و انتی ویروس و حال
فهمیدین
چون تو بیشتر سایت هاییی چه من رفتم چنین سیستمی داشتن خیلی هم قشنگن اگه بذارین
مممنون

AYT@K
02-11-2012, 01:01 PM
میشه بفرمایید چرا سرعت ارتش اینطوریه؟
دیشبم که چند ساعتی کلا رو هوا بود:4:

rahim
02-12-2012, 12:34 AM
یکی دوتا ازدوستان توتاپیکهای مختلف پستهای بی ربط زیادی میدن لطفا بررسی کنین
این تاپیک پیش بازیهای تراکتور روهم اگه باتاپیک هواداراش یکی بکنید بدنیست چون اکثرا اسمش به روز نمیشه
مرسی@};-

بهتره کیفیت فدای کمیت نشه ..فعالیت خیلی خوبه ولی مهمترش اینه که نظم وانظباط حاکم باشه ...

Masoud
02-12-2012, 01:04 PM
میشه بفرمایید چرا سرعت ارتش اینطوریه؟
دیشبم که چند ساعتی کلا رو هوا بود:4:
راجب سرعت که به دلیل یوم الله !! کل اینترنت تعطیله و همه سایتها کند شده ولی ارتش سرخ فکر نمیکنم با این مشکل خیلی رو به رو بود چون سرورمون به اندازه کافی قوی هست که سرعت سایت رو میتونید با سایتهای دیگه مقایسه کنید !
راجب قطع شدن چند ساعته هم بله سهل انگاری من بود که متاسفانه یادم رفته بود تاریخ اتمام سرویس رو و باعث شد چند ساعتی قطع باشیم که پیگیری کردم و همون شب وصل شد.

بهتره کیفیت فدای کمیت نشه ..فعالیت خیلی خوبه ولی مهمترش اینه که نظم وانظباط حاکم باشه ...

حرف شما هم کاملا درسته اقا رحیم و تذکرات لازم داده شده است.

yas_sorkh
02-13-2012, 10:39 PM
من چندتا پیشنهاد دارم
میخواین برای سال جدید انجمن همینجوری بمونه؟
به نظرم بد نیست برای سال جدید اگه یه خونه تکونی کنید و یه شکل جدیدی به انجمن بدین و نو نوار بشه
بعدش اینجوری میشه که کسایی که جدید میان فرصت آشنایی با بقیه رو پیدا میکنن اینجوری به نظرم افراد بیشتری میان توی انجمن و به همه فرصت رقابت سر دادن پست تو انجمن داده میشه چون الان من بیشتریا رو می بینم که تعداد پستاشون به نزدیکای ده هزار تا میرسه....و خلاصه اینکه وقتی انجمن از پستا خالی میشه سرعتم بالاتر میره دیگه....
بعد راستی به نظرم این بخش گروه های دسته جمعی بیخودیه چون هیچکی نمیره اونجا پست بده به خاطر اینکه شمارش پست نداره..پشه توش پر نمیزنه
و اینکه بخش طنز و سرگرمی با گفتگوی آزاد ادغام بشه بهتره.اونجا فکر کنم فقط بخش کافی شاپش فعاله........

Masoud
02-14-2012, 12:05 PM
ممنون از پیشنهادات زهره خانوم.
تغییرات ظاهری انجمن معمولا اگه بخواد انجام بشه اول هر فصل فوتبالی انجام میشه یعنی تا تابستون ما مطمئنا این تغییر رو نداریم.
راجب اینکه انجمن رو پاک کنیم و صفر کنیم واقعا پیشنهاد عجیبی بود فکر میکنم چون مطمئنا هیچ کسی این مورد رو قبول نمیکنه !
دوستان هم زیاد به فکر پست نباید باشن و باید سعی کنن به جای اینکه تعداد پستهاشون رو بالا ببرن سطح پستهاشون رو بالا ببرن که مطمئنا با این کار نوشته هاشون خوندنی تر از کسانیه که چند هزار پست دارن !

در هر صورت بازم ممنون از پیشنهادت و انشالله کسای دیگه هم پیشنهادهای خودشون رو بدن.

P!NK
02-14-2012, 01:17 PM
یادش بخیر، مونا میگفت میخوام ارتش سرخ رو عوض کنیم و تغییر بدیم و ما هم کلی تز دادیم، اما حتی یه دونه اش هم اجرا نشد!

حداقل یه فوتبال فانتزی راه بندازید ما یکم سرگرم بشیم!

Masoud
02-14-2012, 01:24 PM
فوتبال فانتزی که چند دوره ای برگزار کردیم اقا فرید ولی وقتی وسطش یهو بچه ها جا میزنن مطمئنا باعث دلسردی برگزار کننده ها میشه.
باید یه بار درست و حسابی وقتی همه هستن برگزارش کنیم دوباره.

Me To You
02-14-2012, 01:50 PM
سلام آقا مسعود خسته نباشيد.
من يه پيشنهاد داشتم در رابطه با چت باكس البته فكر نكنم خيلي هم مورد قبولتون قرار بگيره ولي ميگم.
ميخواستم بگم كه ميتونين به جايه اين كه تو صفحه ي اوله سايت چت باكسو بزاريد به جاش يه پنجره ي كوچيك در پايين كادر سايت بزاريد مثله چت باكسه فيسبوك.اينجوري هم دسترسي بهش بهتره و هم قشنگ تر.
اميد وارم متوجه شده باشين.

Masoud
02-14-2012, 02:38 PM
ایمان جان سیستم انجمن یه چیز تعریف شده هست و اینطوری نیست که ما بخوایم توش دست ببریم و برنامه نویسی کنیم.
فقط چیزهایی که نوشته شده رو میتونیم درش استفاده کنیم که در سیستم تعریف شده چت باکس به همین شکلی هست که می بینید.

beckham
02-17-2012, 12:41 PM
من چند تا پيشنهاد دارم
يكيش اينه كه وقتي ما تو فصل فوتبالي قرار داريم و بازي ها داره برگزار ميشه سعي كنيم تايپك ها و بخش هاي سرگرمي كمتر بشه و در نتيجه بخش هايي كه به فوتبال مربوط ميشه و بار فني زيادي دارن بيشتر بشه و پايان فصل كه بحث فوتبالي كمتر ميشه ميتونيم ساير بخش ها رو بالاتر ببريم
اما يه پيشنهاد مهم داشتم اونم اينه كه چرا ما يه سيستم پيش بيني درست و در مون براي بازي هاي ليگ نداريم و بچه ها هي بايد بيان و پست بزنن كه ودوساعت اسم تيم بنويسن و نتيجه ها رو دستي وارد كنن چرا مث باقي سايت ها يه سيستم پيش ببيني خودكار كه خود كاربرا فقط نتيجه بازيهارو وارد و و خود سيستم نتيجه ها رو محاسبه و امتياز دهي ميكنه

Masoud
02-17-2012, 12:50 PM
من چند تا پيشنهاد دارم
يكيش اينه كه وقتي ما تو فصل فوتبالي قرار داريم و بازي ها داره برگزار ميشه سعي كنيم تايپك ها و بخش هاي سرگرمي كمتر بشه و در نتيجه بخش هايي كه به فوتبال مربوط ميشه و بار فني زيادي دارن بيشتر بشه و پايان فصل كه بحث فوتبالي كمتر ميشه ميتونيم ساير بخش ها رو بالاتر ببريم
اما يه پيشنهاد مهم داشتم اونم اينه كه چرا ما يه سيستم پيش بيني درست و در مون براي بازي هاي ليگ نداريم و بچه ها هي بايد بيان و پست بزنن كه ودوساعت اسم تيم بنويسن و نتيجه ها رو دستي وارد كنن چرا مث باقي سايت ها يه سيستم پيش ببيني خودكار كه خود كاربرا فقط نتيجه بازيهارو وارد و و خود سيستم نتيجه ها رو محاسبه و امتياز دهي ميكنه

احمد جان راجب پیشنهاد اولت باید بگم که خیلی هم عالی هست و اتفاقا نظر ما هم همینه ولی اون کسایی که باید تاپیکهای فوتبالی رو فعالتر کنن خوده شما کاربرها هستیم که ما هم واقعا از شما این خواهش رو داریم که در کوران مسابقات فوتبالی به این تاپیکها بیشتر برسید.

راجب پیشنهاد دومت هم باید بگم که مطمئنا شما تو انجمن های دیگه هم که دیده باشید سیستم پیش بینی برای لیگ های خارجی هست که به صورت هوشمند هست و ارتش سرخ هم این سیستم رو داره و الان مسابقاتش داره برگزار هم میشه.
همون طوری که گفتم برای انجمن های که از سیستم هایی مثل vb که ما استفاده میکنیم استفاده میکنن باید یه برنامه نوشته بشه تا ما بتونیم بر روی انجمن نصبش کنیم و اینطور نیست که خودمون بیایم برنامه رو ایجاد کنیم و رو انجمن نصب کنیم.

بازم ممنون از پیشنهاداتون.

beckham
02-17-2012, 12:57 PM
ممنون مسعود جان من تمام سعي خودمو ميكنم تا بتونم تايپك هاي با بار فني فوتبالي بزارم
در ضمن الان مديرا انجمن خوبن ولي بعضيا چند وقته كه اصلا اينجا نيستن يا تعداد بخش هايي كه مديريت ميككن زياده اگه براي هر مدير تعدا بخش هاي مديريتش كم تر بشه از نظرم فعاليت بخصوص تري توي اون بخش داره و اگه زياد باشه مطمئنن توجه كم تري داره
و اينكه اگه يه جابجايي بين مديرا باشه و يا يك تغييراتي بشه مطمئنن جوابگو ميشه
بازم هر طور خودتون مي دونيد فقط يه پيشنهاد بود و همه مديراي سايت واقعا دارن زحمت ميكشن

beckham
02-17-2012, 01:02 PM
در ضمن يه عكس ميزارم بچه ها بهتر متوجه بشن كه كم داره اينجا به يه مكان سرگرمي تبديل ميشه

http://myup.ir/images/63187397166137141252.jpg

در نماي بزرگتر ببينيد (http://myup.ir/images/63187397166137141252.jpg)

P!NK
02-19-2012, 08:03 PM
راجب پیشنهاد دومت هم باید بگم که مطمئنا شما تو انجمن های دیگه هم که دیده باشید سیستم پیش بینی برای لیگ های خارجی هست که به صورت هوشمند هست و ارتش سرخ هم این سیستم رو داره و الان مسابقاتش داره برگزار هم میشه.
همون طوری که گفتم برای انجمن های که از سیستم هایی مثل vb که ما استفاده میکنیم استفاده میکنن باید یه برنامه نوشته بشه تا ما بتونیم بر روی انجمن نصبش کنیم و اینطور نیست که خودمون بیایم برنامه رو ایجاد کنیم و رو انجمن نصب کنیم.

بازم ممنون از پیشنهاداتون.

به نظر من همین روش پیش بینی خیلی خوبه، چون روش خودکار مثل این روش جذابیت نداره... من خودم هفته اول توی پیش بینی خارجی شرکت کردم اما دیدم که جذاب نیست ولش کردم اما پیش بینی داخلی رو هر هفته با حساسیت دنبال میکنم

Masoud
02-20-2012, 06:17 PM
با سلام خدمت همه ارتش سرخیهای عزیز و بزرگ
معمولا اسفند ماه که میشه همه یاده خونه تکونی میوفتن و منم امروز یه خونه تکونی کوچیکی ارتش سرخ رو کردم
همه ما وقتی با هم حرف میزنیم یا تو تاپیکهای مختلف پیام میزاریم میگیم ارتش مثل سابق نیست و کمی ازش زده شدیم و اون شور و حال رو نداره
دلیلش رو میدونید ؟
چون خودمون این کار رو کردیم و بیشتر از اینکه حوصله داشته باشیم راجب فوتبال و باقی مسائل حرف بزنیم و بحث کنیم میایم با 2 تا پست تو تاپیک های سرگرمی خودمون رو نشون میدیم و میریم.
امروز من تصمیم گرفتم طبق درخواستایی که تقریبا همه اعضا میدن تعداد تاپیکها رو کم کنم و از شما بخوام بیشتر تو تاپیکهای فوتبالی حرف بزنیم
ماشالله وقتی مسابقه مربی ارتش سرخ شد همه اونایی که سالی یه پست فوتبالی هم نمیدادن نشون دادن خیلی فوتبالی هستن ولی موقع های عادی ....
در هر صورت امیدوارم با این تصمیم که فاز اول هدفمندی تاپیک ها بود بچه ها بیشتر به سمت تاپیکهای فوتبالی و مسابقه ای برن و ارتش سرخی زیباتر و فنی تر از قبل داشته باشیم
تشکر از همه شماها صاحبان ارتش سرخ که تو این چند سال ما رو تنها نذاشتید

P!NK
02-20-2012, 07:52 PM
تا وقتی زمینه اش فراهم نشه همین آش و همین کاسه...
زمینه اش هم کسی نمیتونه فراهم بکنه به جز مدیرا...
به عنوان مثال کسی به صورت عادی بعد از بازی های خارجی نمیاد در موردش حرف بزنه یا تحلیلش کنه، اما اگه برای بازیهای مهم، مثل پرسپولیس برای همه بازیهاشون تاپیک جداگانه زده بشه، به بازیهای خارجی توجه بیشتری میشه...

یا مثلا مسابقه های ورزشی، مثل مربی ارتش یا یه چیزی توی این مایه ها، یا بازیهای ورزشی مثل فوتبال فانتزی یا ......... . . . .

خیلی تا حالا از این حرفا زدم ولی چه فایده... !

ebi***redboy
02-20-2012, 08:03 PM
با سلام خدمت همه ارتش سرخیهای عزیز و بزرگ
معمولا اسفند ماه که میشه همه یاده خونه تکونی میوفتن و منم امروز یه خونه تکونی کوچیکی ارتش سرخ رو کردم
همه ما وقتی با هم حرف میزنیم یا تو تاپیکهای مختلف پیام میزاریم میگیم ارتش مثل سابق نیست و کمی ازش زده شدیم و اون شور و حال رو نداره
دلیلش رو میدونید ؟
چون خودمون این کار رو کردیم و بیشتر از اینکه حوصله داشته باشیم راجب فوتبال و باقی مسائل حرف بزنیم و بحث کنیم میایم با 2 تا پست تو تاپیک های سرگرمی خودمون رو نشون میدیم و میریم.
امروز من تصمیم گرفتم طبق درخواستایی که تقریبا همه اعضا میدن تعداد تاپیکها رو کم کنم و از شما بخوام بیشتر تو تاپیکهای فوتبالی حرف بزنیم
ماشالله وقتی مسابقه مربی ارتش سرخ شد همه اونایی که سالی یه پست فوتبالی هم نمیدادن نشون دادن خیلی فوتبالی هستن ولی موقع های عادی ....
در هر صورت امیدوارم با این تصمیم که فاز اول هدفمندی تاپیک ها بود بچه ها بیشتر به سمت تاپیکهای فوتبالی و مسابقه ای برن و ارتش سرخی زیباتر و فنی تر از قبل داشته باشیم
تشکر از همه شماها صاحبان ارتش سرخ که تو این چند سال ما رو تنها نذاشتید

من هم با اقا مسعود کاملا موافقم
بابا وقتی میگیم بحث فوتبالی نه اینکه باید مثل مثلا دکتر صدر یا حاج رضایی بشینیم فوتبالو تحلیل کنیم نه !
ما میتونیم هرچی که به ذهنمون میرسه به زبان بیاریم ... بالاخره وقتی فوتبال تماشا میکنیم یه نقاط ضعف و قوت از تیما میبینیم خوب همونو بیایم تو ارتش بگیم و دربارش بحث کنیم
والا وقتی داری تبادل نظر میکنی خودت احساس میکنی که واقعا چیزی بلدی و من مطمئنم تک تک شما بچه ها یکم از مسائل فنی فوتبال سر در میارین
اما در مورد جم کردن تاپیکای سرگرمی
به نظر من تو هر سایتی یا تو هر کاری نیاز به سر گرمی هست و یک نواخت بودن هر چیزی خسته کنندست ولی نباید سرگرمی زیادی مارو از مسیر اصلیمون دور کنه
پس از این به بعد همه سعی میکنیم حداقل تو یکی از بحثای فنی فوتبال شرکت کنیم ایشالا

beckham
02-20-2012, 09:13 PM
خيلي دارم انتقاد ميكنم اين يكي رو هم ميكنم
اينكه من واقعا اين جور صندلي داغ رو نديده بودم كه انتخاب كنن كي بشينه اينو ديگه واقعا تهه دموكراسي بود شما ببينيد 4 نفر ميان ميگن من من من و من ميشينم ولي بعدش مدير اون قسمت فرداش مياد ميگه فلاني بايد بشينه آخه ايجوري نميشه پس بچه هه اينجا چه نقشي دارن اونا بايد انتخاب كن از بين كسايي كه اعلام آمادگي كردن كه بشينه اصن اينجا نظر سنجي برگزار نميشه از دور بعد حداقل يه نظر سنجي بزارن تا بچه ها انتخاب كنن كي بشينه باز هر جور مونا خانوم ميدونه چجوري بهتره

babak red
03-12-2012, 09:50 AM
با سلام خدمت مدیران ارشد
من دو تا پیشنهاد داشتم لطفا اگه میشه اجراش کنید.
1: یک بخش جداگانه در قسمت پرسپولیس گذاشته بشه تحت عنوان مسابقات پرسپولیس.الان جای این بخش خالیه چون تاپیک مسابقه پرسپولیس با یه تیم دیگه رو که میزنیم یا با ارتش سرخ ادغام میشه یا میره ارشیو که اینطوری زیاد جالب نیست.اگه مجزا باشه بهتره و کاربرا بعدا اگه خواستن به تاپیک استقلال پرسپولیس بگردن گیج نشن
2: آخر سال شده و اگه میشه بهترین کاربر سال 90 رو در قسمت های مختلف مثل فوتبال داخلی و خارجی و عمومی و فعال ترین کاربر و فنی ترین کاربرو اینا رو انتخاب کنین. البته خود بچه ها رای گیری کنن بهتره. مسعود و اقا اسماعیل لطفا جواب این دو تا پیشنهاد من رو بدین وگرنه پاشنه در پروفایلتون رو از جا در میارم:4:

Masoud
03-13-2012, 12:32 PM
ممنون از بابک به خاطر پیشنهاد خیلی خوبش.
راجب موضوع اول باید بگم که دیگه لیگ به روی اتمام هست ولی ایشالله حتما حتما برای لیگ جدید این برنامه رو پیاده میکنیم.

اما راجب پیشنهاد دوم فکر خیلی خوبی هست و امروز چند نفر به عنوان نامزد بهترین کاربر انتخاب میشن و بچه ها خودشون بهترین کاربر سال 90 رو با رای گیری انتخاب میکنن.
تو انتخاب این نامزدها ممکنه مدیری رو قرار و برای انتخاب این افردا بیشتر به بحثهای فوتبالی که انجام میدن و فعال بودن و حضور مداوم توجه میشه و این افراد انتخاب میشن.
فقط یه نکته ای که باید یاداوری کنم اینه که فقط چند نفر رو میتونیم برای این قسمت انتخاب کنیم که مطمئنا خیلی هایی که دوست دارن باشن نیستن پس امیدوارم کدورتی پیش نیاد و این انتخاب رو به مدیریت واگذار کنن.
ایشالله که بهترین فرد رو خود شما انتخاب خواهید فرمود.
تاپیکش هم تا عصری حتما زده میشه.

جانم فدای پرسپولیس
03-13-2012, 02:12 PM
یه انتقاد از مسعود
تو نظرسنجی هایی که اول صفحه میزاری
آیا حتماً باید اسمی از اون مردک مغرور از خود راضی باید باشه؟؟؟؟؟؟؟
به جرأت می تونم بگم منفورترین چهره سال 90 کسی نیست جز علی دایی!!!

NAKHODA_707
04-08-2012, 04:57 PM
یه 2 یا 3 روزی فک کنم میشه که وقتی وارد انجمن میشم بعد از یه دقیقه شایدم بیشتر
در حالی که در حال فعالیتم هستم بطور خودکار خارج میشه و دوباره نام کاربری رو طلب میکنه!!!!!!
میخواستم بدونم ایراد از سیستم منه یا این مشکل واسه کاربرای دیگم پیش اومده؟
ممنون میشم علتشو برام بگینwarning

babak red
04-08-2012, 05:34 PM
یه 2 یا 3 روزی فک کنم میشه که وقتی وارد انجمن میشم بعد از یه دقیقه شایدم بیشتر
در حالی که در حال فعالیتم هستم بطور خودکار خارج میشه و دوباره نام کاربری رو طلب میکنه!!!!!!
میخواستم بدونم ایراد از سیستم منه یا این مشکل واسه کاربرای دیگم پیش اومده؟
ممنون میشم علتشو برام بگینwarning
البته جواب دادن به سوال شما کار مسعود و اقا اسماعیله و شرمنده من دخالت میکنم.
عباس جان فکر کنم این مشکل فقط مختص تو باشه چون برای من اینطوری پیش نمیاد. یه کاری بکن تا راحت بشی از این مشکل. وقتی نام کاربری و رمز رو میزنی کنارش گزینه ذخیره رو بزن تا هروقت صفحه رو باز کردی دیگه سه ساعت نام کاربری و رمز رو نزنی و سایت هم پرتت نمیکنه بیرون.چون اکثر ماها از خونه وارد میشیم و فقط خودمون پای سیستم هستیم و اگه ذخیره رو بزنیم بهتره. من قبلا سه ساعت تایپ میکردم بعدش ارسال رو که میزدم میدیدم من و از سایت انداخته بیرون برای همین ذخیره رو زدم که راحت تر باشم.

NAKHODA_707
04-08-2012, 06:18 PM
البته جواب دادن به سوال شما کار مسعود و اقا اسماعیله و شرمنده من دخالت میکنم.
عباس جان فکر کنم این مشکل فقط مختص تو باشه چون برای من اینطوری پیش نمیاد. یه کاری بکن تا راحت بشی از این مشکل. وقتی نام کاربری و رمز رو میزنی کنارش گزینه ذخیره رو بزن تا هروقت صفحه رو باز کردی دیگه سه ساعت نام کاربری و رمز رو نزنی و سایت هم پرتت نمیکنه بیرون.چون اکثر ماها از خونه وارد میشیم و فقط خودمون پای سیستم هستیم و اگه ذخیره رو بزنیم بهتره. من قبلا سه ساعت تایپ میکردم بعدش ارسال رو که میزدم میدیدم من و از سایت انداخته بیرون برای همین ذخیره رو زدم که راحت تر باشم.

داشتم جواب میدادم که برق رفت...
ممنون بابک از راهنماییت ..ولی تو خونه یکی هس که خیلی شیطونه و میدونه ارتش عضوم برا همینم نمیتونم ذخیره کنم رمزمو..
پس معلوم شد که مشکل از سایت نیس فک کنم!
ولی منتظرم ببینم کسه دیگه ای هم این مشکلو داره یا نه؟
پس باید انتظار اومدن مسعود و حاجی رو بکشیم و تو خماری این جواب فعلا بمونیمwarning

AM1NR3Z4
04-08-2012, 08:17 PM
عباس جان سیستم سایت جوریه که وقتی وارد انجمن میشی ipتو ذخیره میکنه. حالا اگر در حین فعالیت به هر نحوی ipت عوض شه بصورت خودکار از انجمن خارجت میکنه و میگه دوباره وارد شو.
آیا در حین فعالیتت تو انجمن از نرم افزارای تغییر آیپی مثه قندشکن (:4:) و این چیزا استفاده نمیکنی ؟

zamara
04-08-2012, 11:11 PM
عباس جان بابک جواب سئوال و مشکل شما رو داده .
حتما باید مربع ذخیره رمز رو تیک بزنی تا خارج نشی .
موفق باشید

farzan74
04-11-2012, 07:53 PM
اگه میشه کاری کنید که رفتن ماوس رو اسم جایی که اون هست معلوم بشه

zamara
04-11-2012, 08:58 PM
اگه میشه کاری کنید که رفتن ماوس رو اسم جایی که اون هست معلوم بشه
با سلام
در حال حاضر هم به همین صورت است و برای نمونه شما ماوس را بر روی آواتار خود قرار دهید تا ملاحظه کنید .
در صورتی که مکان خاصی را در نظر دارید اعلام تا بررسی شود
با تشکر

Ehsase Gharib
04-19-2012, 02:41 PM
چرا گزینه "استفاده از حالت مخفی" درتنظیمات شخصی فعال نیست؟

P!NK
04-19-2012, 05:01 PM
آقایون مدیرا، بابا تو رو خدا فوتبال فانتزی راه بندازید من 5-6 ماهه منتظرم!

zamara
04-19-2012, 08:36 PM
چرا گزینه "استفاده از حالت مخفی" درتنظیمات شخصی فعال نیست؟
این گزینه فقط برای مدیران رده بالای سایت فعاله و برای کاربران عزیز و دوست داشتنی مثل شما به جز دردسر فایده دیگه نداره .
ضمن اینکه با فعال بودن آن بعضی ها بصورت غیر متعارف از آن استفاده میکنند که به همین منظور غیر فعال شد
آقایون مدیرا، بابا تو رو خدا فوتبال فانتزی راه بندازید من 5-6 ماهه منتظرم!

الهی بمیرم که اینهمه منتظر و چشم براهی .
چشم ، سعی میکنیم در اولین فرصت و در صورت مهیا شدن شرایط خواسته شما رو برآورده کنیم .

babak red
04-23-2012, 12:21 PM
از اقا مسعود میخوام یه مدیر به عنوان ناظر یا معاون یا هرچیزی که در نبود شما و اقا اسماعیل بتونه بن کنه انتخاب کنین. چون یکی مثل این کارتوش عوضی میاد همه رو به فحش می کشه. من تا جایی که میتونستم تو بخش داخلی پست هاش رو پاک کردم. مخصوصا تاپیک ارتش سرخ و شیث.اگه برید میتونید فایل های باقیمانده رو ببینید.

saeed1372
04-23-2012, 12:26 PM
آقا بابك تو تاپيك مشاعره هم گه خوري كرده اونجام پاك كن زشته براي اين انجمن واقعا

saman-57
04-23-2012, 03:44 PM
من از مدیران محترم خواهش دارم زودتر به کاربر کارتوش نشون بدن که اینجا؛ اونجا نیست که اون فکر میکنه!

لطفا باهاش برخورد کنید!

ممنون!

zamara
04-23-2012, 09:44 PM
از اقا مسعود میخوام یه مدیر به عنوان ناظر یا معاون یا هرچیزی که در نبود شما و اقا اسماعیل بتونه بن کنه انتخاب کنین. چون یکی مثل این کارتوش عوضی میاد همه رو به فحش می کشه. من تا جایی که میتونستم تو بخش داخلی پست هاش رو پاک کردم. مخصوصا تاپیک ارتش سرخ و شیث.اگه برید میتونید فایل های باقیمانده رو ببینید.
ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شما آقا بابک که با حضور و دقت در نظرات ارسال شده متوجه بد اخلاقی این کاربر بیمار شدید ، چنانچه سایر مدیران هم مثل شما حضوری پررنگ داشتند نیازی به نگرانی و ازدیاد پست های بی ادبانه اینگونه کاربران نبود .
البته چنانچه من زودتر متوجه میشدم حتما فوری رسیدگی میکردم اما متاسفانه به علت مشغله کاری من دیر رسیدم .
بازهم از شما سپاسگزارم

ebi***redboy
04-24-2012, 10:10 AM
واسه انتقاد که ما کوچکیم ... اطلاع رسانی هم که کار ما نیست پس یه پیشنهاد داشتم

البته بیشتر جنبه شوخی داره ولی من خودم خیلی دلم میخاد اینجوری بشه
مابرای هر پست مفید یه تشکر میزنیم ولی بعضی بچه ها واقعا پستایی میدن که یه تشکر واسش کمه اگه جوری بشه که بتونیم بیشتر تشکر بزنیم خوب میشد258147963

P!NK
04-24-2012, 10:51 AM
صحبت از تشکر شد یه تز خوب به ذهنم رسید، برای هدفمند سازی تشکر ها میتونید یه کار جالب بکنید، هر هفته یا هر ماه هر پستی که بیشترین تشکر رو خورد به عنوان برترین پست هفته انتخاب بشه، البته این کار باید به صورت اتوماتیک توسط سیستم انجام بشه نه اینکه یکی بیاد دونه دونه تشکرها رو بشماره... به نظرم جالبه، توی گروه های فیس بوک هم یه چیزی شبیه این هست که برترین پست رو انتخاب میکنه!

Karim
04-26-2012, 02:18 AM
جناب رئیس کل...
میخوام پیغام خصوصی بهتون ارسال کنم
این ارور رو میده

تست کردم برا بقیه رسید

شما در تنظیمات شخصی خود , گزینه " فعال سازی پیام های شخصی " را انتخاب نکرده اید و یا ممکن است به Masoud اجازه دریافت پیام های خصوصی داده نشده است. به هرحال شما نمی توتید به او پیام خصوصی ارسال کنید.

علی تیفوسی
04-26-2012, 02:20 AM
آق کریم من به مسعود پ شخصی می دم که می رسه258147963

Karim
04-26-2012, 02:21 AM
به من ربطی نداره:4:
میگم ارسال نمیشه بوگو چشم:4:

Masoud
04-26-2012, 02:34 AM
شما مجدد تست کنید.
بعید میدونم مشکلی باشه !

P!NK
04-27-2012, 05:06 PM
گاهی اوقات در قسمت آخرین ارسال ها (پایین صفحه) وقتی روی فلش ها کلیک میکنم بجای اینکه بره صفحه ی آخر، به صفحه ی یکی مونده به آخر یا 2تا مونده به آخر میره، به نظر من این یک ضعف هستش...

Jupiter
04-29-2012, 03:15 AM
درود
يك سوال فنيwarning
اين موزيك پلير پروفايل سالمه ايا؟:4:
اگر سالمه چگونه كار ميكنه؟987654321
من كه پوستم كنده شد از بس اينور اونور اهنگ اپ كردم گذاشتم و اين نخوند8745961

Masoud
04-29-2012, 11:02 AM
گاهی اوقات در قسمت آخرین ارسال ها (پایین صفحه) وقتی روی فلش ها کلیک میکنم بجای اینکه بره صفحه ی آخر، به صفحه ی یکی مونده به آخر یا 2تا مونده به آخر میره، به نظر من این یک ضعف هستش...

ضعف چیه اقا فرید !
این سیستم معروفترین سیستم برنامه نویسی انجمن ها در دنیا هست و هیچ ضعفی از این قبیل نداره.
دلیل این که به صفحه اخر هم نمیره اینه که این سیستم پیشرفته هست و شما رو به اخرین صفحه ای می بره که پستهاش رو از زمان اخرین ورودتون نخوندید !
یعنی اگه شما دو روز نباشید و یه صفحه ای 40 تا پست داشته باشه شما رو میبره به اون صفحه ای که پستهایی که شما نبودید ازش شروع شده.
و این فکر میکنم یه حسن بزرگ هست نه عیب !

Masoud
04-29-2012, 11:03 AM
درود
يك سوال فنيwarning
اين موزيك پلير پروفايل سالمه ايا؟:4:
اگر سالمه چگونه كار ميكنه؟987654321
من كه پوستم كنده شد از بس اينور اونور اهنگ اپ كردم گذاشتم و اين نخوند8745961

سالمه دوست عزیز.
فقط شما باید اهنگت رو جایی اپلود کنی که لینک مستقیم بهت بده.
یعنی شما یه لینکی باید تو پروفایلت قرار بدی که اخر لینک mp3. باشه تا بتونه سیستم اهنگ شما رو بخونه.

NAKHODA_707
05-02-2012, 12:49 PM
یه پیشنهاد داشتم
اونم اینکه تو قسمت اول سایت تو اطلاع رسانی رو میگم .اونجا که رنگ کاربرا مشخص شده که مثلا

رئيس کل سایت • مدیر كل • مدير انجمن • عضو سایت . کاربر برتر ماه

اگه امکانش هست اون رنگ زردم بذارین بد نمیشه واسه اطلاع رسانی البته با رنگ طلایی خودش258147963

Hojat
05-03-2012, 12:16 AM
چرا این استقلالیا که میان توهین میکنن بهشون تذکری-کارتی چیزی نمیدید؟

یارو اومده میگه لنگی آقایون مدیر کسی بهش چیزی نمیگه!
تیمشون برده درست اما دلیل نمیشه بیان اینجا برن رو اعصابمون بی جنبه بازی دربیارن!

Masoud
05-03-2012, 12:43 AM
چرا این استقلالیا که میان توهین میکنن بهشون تذکری-کارتی چیزی نمیدید؟

یارو اومده میگه لنگی آقایون مدیر کسی بهش چیزی نمیگه!
تیمشون برده درست اما دلیل نمیشه بیان اینجا برن رو اعصابمون بی جنبه بازی دربیارن!

ممنون از شما.
پاک شد پستها و تذکر داده شد.
در هر صورت ممنون از یاداوریتون.

Hojat
05-05-2012, 11:21 AM
لطفا اگه میشه کاری کنید وقتی در پروفایلمون کسی پیغام میزاره تا خودمون تایید نکنیم در دسترس عموم قرار نگیره و فقط خودمون ببینیم و اگه دوست داشتیم بقیه هم ببینن تایید کنیم تا ببینن!

با تشکر...

rahim
05-05-2012, 04:33 PM
ما از این قرتی بازیها وسوسول بازیهااینجا نداریم ...همه چی شفافه...258147963
یه کم به فکر ندا باش:4: بنده خدا با این سیستم از کار وزندگی می افته:4:
لابد فردا هم می خواین سیستم مشاهده فعالیت در این لحظه رو هم از کار بندازید:24::24:
چرا لقمه رو دورسرتون می پیچونید یهو درخواست عدم عضویت ندا رو بدید:4:
کریم بستون نبود حالا امدید سراغ ندا:24::24:
مسعود بابا جان بیا بچه ها فضول کش می خوان:4:258147963

Hojat
05-05-2012, 04:39 PM
یه کم به فکر ندا باش:4: بنده خدا با این سیستم از فعالیت روزمره می افته:4:
لابد فردا هم می خواین سیستم مشاهده فعالیت در این لحظه رو هم از کار بندازید:24::24:

رحیم شاید کسی دوست نداشته باشه پیغام های پروفایلشو بقیه بخونن!

گرچه میدونم پیغام خصوصی هم هست :4:

ندا هم بیچاره پدر سیستم کاربرای آنلاین سایت درآورده :ghah:

پ.ن: این موضوع هیچ ربطی به ندا اینا نداره!رحیم الکی تندش کرد:4:

rahim
05-05-2012, 05:32 PM
پیام خصوصی هم فایده نداره مسعود از نور برگرده سرگرمیش چکاب پیامهای خصوصیه:24:
پیامات رو بزار رو لیست دوستان ..
ندا وبابک وکریم هم از لیست دوستات حذف کن:24::24:
پ ن:
حجت جان ما ندارو میشناسیم اما اینا کیه... شفاف بیان کن...258147963

P!NK
05-05-2012, 06:11 PM
یه پیشنهاد داشتم
اونم اینکه تو قسمت اول سایت تو اطلاع رسانی رو میگم .اونجا که رنگ کاربرا مشخص شده که مثلا

رئيس کل سایت • مدیر كل • مدير انجمن • عضو سایت .کاربر برتر ماه

اگه امکانش هست اون رنگ زردم بذارین بد نمیشه واسه اطلاع رسانی البته با رنگ طلایی خودش258147963

تازه 2-3 تا از کاربرای یه رنگ زشتی دارن اون هم میتونه جزوشون قرار بگیره!

Hojat
05-05-2012, 07:58 PM
پ ن:

چرا ذهنیت بقیه رو نسبت مدیرکل خراب میکنی؟نکنه میخای کودتا کنی؟
کودتا رحیم و رفقا :ghah:
---
اینا رو خودت خوب میدونی منظورم کیا هستن:4:

احمد علم دوست
05-08-2012, 09:09 PM
سلام چرا تایپیک های من نمایش داده نمی شود نکنه تائید نمی شوند.مشکلشون چیه با تشکر از رئیس سایت

zamara
05-08-2012, 09:10 PM
هر تاپیک جدید بعد از تایید مدیر همون بخش به نمایش در میاد .
در اینمورد با مدیر بخشی که تاپیک خودتون رو در اونجا ارسال کردید مکاتبه کنید .
با تشکر

Hojat
05-14-2012, 12:39 PM
بعضی وقت ها دیدم میخوام پست طولانی بدم ارسال نمیشه و این پیغام میده:

پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 10 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.

ندای سرخ
05-14-2012, 01:20 PM
پ ن:
دیدی مسعود؟همه فهمیدن سرگرمی های سالمه تو رو:4:
رحیم جان تو این سنوسال نمک زیادیش بده ها258147963:4:

رحیم شاید کسی دوست نداشته باشه پیغام های پروفایلشو بقیه بخونن!

گرچه میدونم پیغام خصوصی هم هست :4:

ندا هم بیچاره پدر سیستم کاربرای آنلاین سایت درآورده :ghah:

پ.ن: این موضوع هیچ ربطی به ندا اینا نداره!رحیم الکی تندش کرد:4:

تا توانی دلی به دست آور که دل شکستن هنر نمیباشد ...:cry:بعلع
:4:
یه کم به فکر ندا باش:4: بنده خدا با این سیستم از کار وزندگی می افته:4:
کریم بستون نبود حالا امدید سراغ ندا:24::24:
مسعود بابا جان بیا بچه ها فضول کش می خوان:4:258147963
سوژه ی 2012 تون من شدم؟:4:همه گیر دادین به من:4:
البته اینم بگما
من بیدی نیستم که با این بادا بلرزم:4:

ندای سرخ
05-14-2012, 01:25 PM
بعضی وقت ها دیدم میخوام پست طولانی بدم ارسال نمیشه و این پیغام میده:

حجت جان مشکل املایی نداری؟:4:
مال من هر وقت پستم کوتاه باشه این پیغامو میده:4:

Hojat
05-14-2012, 01:37 PM
حجت جان مشکل املایی نداری؟:4:
مال من هر وقت پستم کوتاه باشه این پیغامو میده:4:

نه بابا این وصله به ما نمی چسبه!

فکر کنم وقتی پست طولانی میدم هنگ میکنه سایت میگه بیشتر 10 کاراکتر بنویس در صورتی فکر کنم 100000 کاراکتر بالاتره :4:

T.Amirhosain
05-14-2012, 02:46 PM
اگه میشه سیستمممم نمایش تیم روی پروفیل رو حتما بذارید اگه بذاریدددد دیگه خیلی وبتون هوشمند می شه ههه

Hojat
05-15-2012, 12:31 PM
چرا کسی پاسخگو نیست من میخام پست طولانی بدم با پیغام زیر مواجه میشم:

Captain Nc Sparrow
05-15-2012, 01:18 PM
حجت پست طولاني نده ديگه برار من !
بابا قصد نداريد اين مديرارو عوض كنيد حوصلمون سر رفت!

babak red
05-15-2012, 01:24 PM
من از اقا مسعود میخوام که ما مدیرا رو عوض کنین تا حوصله انسی خانم سر نره. فقط یه چیزی میگم انسه خانم اونم اینکه مدیرا که انتخاب شدن یا میخوان بشن در اینده باب دل شما انتخاب نمیشن که شما اینطوری میگین. اگر میخواهید مدیر بشید به مسعود بگین نه اینکه بیاین این حرف رو بزنین که کلی معنی بد داره. من خودم که هیچی ولی مدیرای بخشای دیگه کلی زحمت میکشن و درست نیست این حرفا رو بزنید

ندای سرخ
05-15-2012, 03:01 PM
من از اقا مسعود میخوام که ما مدیرا رو عوض کنین تا حوصله انسی خانم سر نره. فقط یه چیزی میگم انسه خانم اونم اینکه مدیرا که انتخاب شدن یا میخوان بشن در اینده باب دل شما انتخاب نمیشن که شما اینطوری میگین. اگر میخواهید مدیر بشید به مسعود بگین نه اینکه بیاین این حرف رو بزنین که کلی معنی بد داره. من خودم که هیچی ولی مدیرای بخشای دیگه کلی زحمت میکشن و درست نیست این حرفا رو بزنید
شما ریلکس باش!
خوب راس میگه دیگه!! یه سری فسیل شدن از بس مدیریت کردن نمونش خودتو پویا و مسعود:4:
انقد به مادیات اهمیت ندین:4:
بزارین بقیه(ن.لی ) هم مدیریت کنن:4:

علی تیفوسی
05-15-2012, 03:07 PM
شما ریلکس باش!
خوب راس میگه دیگه!! یه سری فسیل شدن از بس مدیریت کردن نمونش خودتو پویا و مسعود:4:

ریلکس ریلکس ریلکس تر،فامیل بازی نداشتیما258147963:4:

Hojat
05-15-2012, 03:16 PM

نه بابا نمیدونستم:24:
دلیلش چیه که خوب اون پیغام میده؟
شما که نمیدونی اسپم نده و تایپیک منحرف نکن :4::4::4:

ریلکس ریلکس ریلکس تر،فامیل بازی نداشتیما258147963:4:

اگه قرار بر فامیل بازی بود عمو اسماعیل تمام مشدی ها رو مدیر میکرد تا الان

کودرخوندی از خبرا نی (ندا) :4:

علی تیفوسی
05-15-2012, 03:22 PM
اگه قرار بر فامیل بازی بود عمو اسماعیل تمام مشدی ها رو مدیر میکرد تا الان

کودرخوندی از خبرا نی (ندا) :4:

کور یا کودر؟:4::24:

مدیر مشدی هم داریم خودشون تو که یه زمانی بودی :4: بابک چنارانی:4: کاربر آقا هم یه زمانی بوده مدیر انگار

چرا دیگه الان دختر عموی ندا مدیره پس فردا هم لابد خودش:4:

Hojat
05-15-2012, 03:24 PM

مدیر مشدی هم داریم خودشون تو که یه زمانی بودی :4: بابک چنارانی:4: آقا هم یه زمانی بوده مدیر انگار

گیج خوابم داداش تو هم نقل قول بگیر:4:

خوب اون فعالیت درست حسابی کرده!

ندا فکر کرده 4 تا پست اسپم بده میتونه مدیرکل بشه!:4:

babak red
05-16-2012, 11:19 AM
شما ریلکس باش!
والا بلا مدیریت چیزی نداره که بخوایم دو دستی بهش بچسبیم. چرا اگه رییس یا مدیر کل باشی یه چیزی ولی نه که ما مدیرای بخش فقط اسممون رنگیه و میتونیم پست ها رو ویرایش کنیم یا ببریم ارشیو. من راضیم که بخاطر شماها برم بیرون نداجان.
ضمنا کور خوندی ندا تو هیچوقت مدیر نمیشی:4: مدیر باید مدبر باشه و بتونه مدیریت کنه نه مثل تو که همش اسپم میدی:4:

T.Amirhosain
05-16-2012, 06:05 PM
والا ما اینجا هر چی پیشنهاد و انتقاد دادیممممم والا مسئولان صدای ما رو به برنامه نود% نرسوندن ههه

ندای سرخ
05-16-2012, 10:02 PM
والا ما اینجا هر چی پیشنهاد و انتقاد دادیممممم والا مسئولان صدای ما رو به برنامه نود% نرسوندن ههه

شما دقیقا باکی کار دارین؟:4:کی گفته فراره صدای شما به برنامه ی نود برسه؟:4:

والا بلا مدیریت چیزی نداره که بخوایم دو دستی بهش بچسبیم. چرا اگه رییس یا مدیر کل باشی یه چیزی ولی نه که ما مدیرای بخش فقط اسممون رنگیه و میتونیم پست ها رو ویرایش کنیم یا ببریم ارشیو. من راضیم که بخاطر شماها برم بیرون نداجان.
ضمنا کور خوندی ندا تو هیچوقت مدیر نمیشی:4: مدیر باید مدبر باشه و بتونه مدیریت کنه نه مثل تو که همش اسپم میدی:4:
همه مدیر میشن درست میشن بابک جان258147963خود شما مدال بهترین اسپمرو داشتی قبل مدیریتت:4:

گیج خوابم داداش تو هم نقل قول بگیر:4:

خوب اون فعالیت درست حسابی کرده!

ندا فکر کرده 4 تا پست اسپم بده میتونه مدیرکل بشه!:4:

ببین ببین تو داری به عموی عزیز من توهین میکنی:4:
دیگه تموم شد...
غیر مستقیم گفتی عمو اسماعیل همش اسپم میده:4:
(آخ جون دعوا شد:4:)

مدیر مشدی هم داریم خودشون تو که یه زمانی بودی :4: بابک چنارانی:4: کاربر آقا هم یه زمانی بوده مدیر انگار

چیزی در مورد دستای پشت پرده میدونی؟:4:

Masoud
05-18-2012, 12:00 PM
اوالا انتخاب مدیرها بر اساس نیازهای انجمن و لیاقت افراد هست.
ایشالله با شروع تابستون تیم جدید مدیریت سایت انتخاب میشه بازم با توجه به نیازهای انجمن.
البته هیچ انتخابی نکردیم که کی باشه و کی نباشه ولی ایشالله یه تیم قوی جمع می کنیم برای فصل بعد.
ایشالله به زودی تکلیفش رو مشخص می کنیم.
نکته مهم دیگه هم اینکه اینه که مدیرهای فعلی هم کلی زحمت کشیدن به نوبه خودشون و بی انصافی هست بخوایم از این حرفها بزنیم !

saeed1372
05-18-2012, 12:08 PM
من كه فكر نميكنم تعويض مديرا ايده ي خوبي باشه همه مديرامون خوب كار ميكنن كه فعال تر و حضور پرشور تر مديرا ميشه به بابك خان و آقا احمد اشاره كرد چون واقعا هم حضور پر رنگي دارن هم فعال و هم مديريت خوبي دارن ولي ديگه مام هيچ كاره ايم هر چي خودتون صلاح دونستيد فقط نظرمو گفتم:4:

Hojat
05-18-2012, 06:46 PM
سایت بعضی موقع ها باز نمیشه!بعد از چند دقیقه به زور باز میشه!

Masoud
05-18-2012, 07:28 PM
سایت بعضی موقع ها باز نمیشه!بعد از چند دقیقه به زور باز میشه!

بعد از حدود سه - چهار ماه یه 15-20 دقیقه ای امروز به دلیل بک اپ سرور این اتفاق افتاد و بعدش به حالت عادی برگشت حجت جان و فکر نمیکنم بعضی موقع ها باشه !
ایشالله که دیگه اینطوری هم نشه !

T.Amirhosain
05-18-2012, 08:55 PM
اگه میشه بازی انلاین و اپلود سنتر هم بزارید با تشکر

Masoud
05-18-2012, 10:00 PM
مشکلی که پیش اومده بود رو رفع کردیم ولی یه 30-40 دقیقه ای نبودیم که معذرت میخوایم.
ردیف شد دیگه ایشالله.

ebi***redboy
05-18-2012, 10:07 PM
مشکلی که پیش اومده بود رو رفع کردیم ولی یه 30-40 دقیقه ای نبودیم که معذرت میخوایم.
ردیف شد دیگه ایشالله.

ممنون مسعود جان
یه لحظه من فکر کردم شارژ ای دی اس ال من تموم شده میخواستم بیخیال شم که وارد شد:4:

علی تیفوسی
05-19-2012, 12:03 AM
اگه میشه بازی انلاین و اپلود سنتر هم بزارید با تشکر
اگه میشه بازی آنلاین بگذارین که خودش خودکار همه چی رو انجام می ده از رتبه بندی و رکورد شکنی و . . . ممنون می شم.
یادش به خیر قرمزته دات کام داشت...