PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقادات و پیشنهادات و اطلاع رسانی

صفحه ها : [1] 2 3

Siyavoush
06-07-2008, 06:14 AM
سلام
از اسم تاپیك معلومه كه موضوع این تاپیك چی هست
هر نظری در مورد انجمن و مدیران اونها دارید اینجا بگید
ممنون

Hamed Kaka
06-11-2008, 09:24 PM
من چرا نمیتونم آواتار بذارم :-[

عکس کوچیکم امتحان کردم اما بازم نشد :'(

Siyavoush
06-12-2008, 12:18 AM
حامد شاید امشب انجمن رو برای مشكلاتش یك بار دیگه از اول نصب كنیم بذار بعد از اون به این مشكل رسیدگی میكنم و حلش میكنم.

Masoud
06-12-2008, 01:31 PM
سلام
تصمیم گرفته شده که انجمن با همین شکل فعلی به کارش ادامه بده.پس مشکلاتونو همین جا با مدیران مطرح کنید تا رسیدگه شه.

Alireza Rouhandeh
06-12-2008, 01:49 PM
مشکلات که کم نداره ولی امیدوارم زود حل بشه 8) هنگامی که میخوایم یه پست ارسال کنیم باید حتما وضعیت زبان کیبورد رو به فارسی تغییر بدیم! به نظر من اگه دکمه ای وجود داشته باشه که تبدیل به انگلیسی و فارسی بشه بهتر هست !

Masoud
06-12-2008, 01:52 PM
اقا حامد شما اگه با گذاشتن آواتر از تو کامپیوترت مشکل داری من پیشنهاد می کنم عکست رو اول در یک سایتی مثل : www.tinypic.com آپلود کن بعد لیمکشو در قسمت وارد کردن تصویر از سرور دیگر بزار تا به راحتی نشون بده

Masoud
06-12-2008, 01:55 PM
دوست عزیز علیرضا خان فکر نمی کنم نداشتن دکمه فارسی - انگلیسی مشکل باشه !
این انجمنی که ما تصمیم گرفتیم باش کار کنیم این امکان رو نداره و ممکنه امکاناتی رو ببینی که تو انجمن های دیگه نیست
قرار نیست هممه انجمن ها عین هم دیگه باشن
اگه به نظرت نداشتن دکمه ضعف هست به تیم مدیریت SMF بگو تا توی نسخه جدیدشون حل کنن ;D

Alireza Rouhandeh
06-12-2008, 02:06 PM
مسعود جان من نگفتم این یک مشکل هست بلکه فقط گفتم اگه اینجوری بود بهتر بود ;D
رنگ انجمن هم یه خورده قرمز هاش بیشتر بشه بهتر هست :D در این که این انجمن نوپاست و تا بخواد جا بیفته یه خورده طول میکشه شکی نیست ولی شک ندارم با کمک هم یک ارتش سرخ در نت با جود همچین انجمنی تشکیل خواهد شد :-*

Hamed Kaka
06-12-2008, 04:40 PM
فعلا انجمن نوپاست و وجود مشکلات حتمیه...ایشاالله دست به دست هم میدیم و ارتش سرخی خواهیم ساخت که نمونه خواهد بود ;)
به امید خدا اگه مشکلات هم برطرف بشه وبتونیم انجون رو به vbتغییر بدیم خیلی خوب میشه ::)

Masoud
06-13-2008, 03:21 AM
اگه VB هم نشه و با همین کار کنیم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
فعلا با همینیم پس حرف عوض شدن رو از الان سر زبونا نندازید

Fatima
06-16-2008, 01:57 PM
من چند پیشنهاد داشتم
1 - قسمتی به پایین هر تاپیک اضافه بشه بعنوان پاسخ سریع چون مثلا اگه بخوایم یه پاسخ چندکلمه ای بدیم این حالت بهتره
2 - چرا من وقتی توی یه تاپیک پست میدم بد از ارسال پست از اون تاپیک خارج میشم

فعلا همینا

KAMIC
06-16-2008, 09:47 PM
دوست عزیز علیرضا خان فکر نمی کنم نداشتن دکمه فارسی - انگلیسی مشکل باشه !
این انجمنی که ما تصمیم گرفتیم باش کار کنیم این امکان رو نداره و ممکنه امکاناتی رو ببینی که تو انجمن های دیگه نیست
قرار نیست هممه انجمن ها عین هم دیگه باشن
اگه به نظرت نداشتن دکمه ضعف هست به تیم مدیریت SMF بگو تا توی نسخه جدیدشون حل کنن ;D

آقا مسعود به نظر من يه مشكلي كه هست به صورت ديفالت وقتي ارسال انجام ميدي نميتوني برگردي ارسالت رو ببيني و حتما بايد از تو اختيارات بيشتر گزينشو انتخاب كني!
بعدش دكمه تشكر و همون كه دوستمون گفت، يعني نداشتن امكان ارسال پاسخ سريع!

KAMIC
06-16-2008, 09:48 PM
من چند پیشنهاد داشتم
1 - قسمتی به پایین هر تاپیک اضافه بشه بعنوان پاسخ سریع چون مثلا اگه بخوایم یه پاسخ چندکلمه ای بدیم این حالت بهتره
2 - چرا من وقتی توی یه تاپیک پست میدم بد از ارسال پست از اون تاپیک خارج میشم

فعلا همینا

بخاطر اينكه بايد از اختيارات بيشتر گزينه دوم رو انتخاب كنيد! ;D

PeRsPoLiSi
06-26-2008, 07:15 PM
مسعود زود باش دیگه درستش کن:p

حامدکاکا:cool:

Siyavoush
06-27-2008, 02:15 AM
دوستان هركی نتونست تو ایدیش بره سوورد test رو امتجان كنه ا#ر نشد تو یاهو به من بگه

Hamed Kaka
06-27-2008, 03:06 AM
دستت خوش سیاوش جان http://qsmile.com/qsimages/41.gif

ایشاالله عروسیت http://qsmile.com/qsimages/39.gif

Hamed Kaka
06-28-2008, 01:12 AM
دستی به سروگوش انجمن بیارین دیگه!

شکلک ها...فونت...لینک دادن و...

این دیفالتش رو هم بذارین فارسی به جا انگلیسی

امر دیگه ای ندارم http://qsmile.com/qsimages/39.gif

Siyavoush
06-30-2008, 05:31 AM
حامد جان كار من نبود من اصلا از اون موقع كه باهات حرف زدم تا الان انلاین نشدم:4:اون كار رو دوست عزیزمون كامیار انجام داد خیلی برای انجمن زحمت كشید#در مورد بقیه مسائل یكم وقت بدید فقط لطفا همه چیز رو درست میكنیم با مرور زمان

Ghermezeteh
07-01-2008, 07:17 PM
سایت به این خوبی چرا نباید بخش گالری داشته باشد

Siyavoush
07-02-2008, 03:01 AM
سایت به این خوبی چرا نباید بخش گالری داشته باشد

اگر منظور شما در انجمن هستش این بخش گالری هستش :

http://arteshesorkh.com/forum/forumdisplay.php?f=31

و اگر منظور در صفحه اصلی هستش این گالری هستش:

http://arteshesorkh.com/gallery.php

Admin
07-12-2008, 11:32 PM
آيكون هر انجمن اضافه شد.
شكلك ها اضافه شد.
چت باكس اضافه خواهد شد.

Hamed Kaka
07-13-2008, 02:03 AM
مسعود/سیاوش/کامیار هر کدوم که هستین:4:
اگه میشه پیش فرض زبان رو هم بکنین فارسی که مجبور نشیم اینقد زبان رو تغییر بدیم:1:

Admin
07-13-2008, 02:23 AM
پيش فرض زبان فارسيه!الان هم دوباره چك كردم فارسي بود!
فكر كنم مشكل از مرورگرت باشه!
ولي از طريقه پروفايلت پيش فرضو فقط فارسي كردم!

Hamed Kaka
07-13-2008, 02:39 AM
پيش فرض زبان فارسيه!الان هم دوباره چك كردم فارسي بود!
فكر كنم مشكل از مرورگرت باشه!
ولي از طريقه پروفايلت پيش فرضو فقط فارسي كردم!

مثل اینکه منظورم رو خوب نرسوندم
اون پایین رو دیدم که نوشته فارسی...اما منظورم اینه که مثل بقیه انجمن ها وقتی سیستم رو حالت انگلیسی هست اینجا "فارسی" بنویسه...حالا زیادم مهم نیست..عادت می کنیم:4:
راستی توی ارسال کردن هم محدودیت لینک و شکلک وجود داره...اونم رسیدگی کنید:5:
ممنون

Ehsan
07-13-2008, 03:40 AM
امکانش هست شکلک بدم مورد تایید قرار بگیره و بزارینش تو انجمن فک نکنم هیچکی بدش بیات !!

Admin
07-14-2008, 09:31 PM
امکانش هست شکلک بدم مورد تایید قرار بگیره و بزارینش تو انجمن فک نکنم هیچکی بدش بیات !!

من فعلا همينا رو داشتم! تا دوباره اضافه كنم!
تو هم دوست داشتي با پيام شخصي بفرست برام تا بذارم تو سايت!!http://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

Admin
07-15-2008, 10:34 PM
دكمه هاي انجمن"پاسخ به مبحث و ....." عوض شد و به رنگ قرمز دراومد:1::1:

zamara
07-18-2008, 11:03 PM
سلام :
اول بايد از شما دوستان عزيز بابت راه اندازي اين سايت تشكر كنم .
اما همانطور كه خودتان هم اطلاع داريد ، اين انجمن داراي كمبودها و بعضي ايرادات است كه اميدوارم هر چه زودتر با همت شما عزيزان برطرف شود.
اول از همه بايد عرض كنم كه چرا انجمن شما كه تازه تاسيس شده چرا بروز نيست ؟
و هنوز بايد مثل انجمن هاي قديمي براي ارسال يك مطلب نميتوان تغييرات ايجاد شده توسط ارسال كننده را مستقيم مشاهده كرد و بايد بصورت كد آنها را وارد و پس از ارسال ديد كه چي فرستادي !!؟
دوم اينكه انجمن شما مباحث زيادي را كم دارد كه به همين دليل فعاليت هم به خودي خود كم ميشود .
اگر مايل بوديد با توجه به تجربه اي كه دارم ميتوانم كمبود هاي اين فروم را در بخش هاي مختلف با همياري شما برطرف كنم .
با تشكر از زحمات شما عزيزان

Admin
07-19-2008, 12:09 AM
سلام :
اول بايد از شما دوستان عزيز بابت راه اندازي اين سايت تشكر كنم .
اما همانطور كه خودتان هم اطلاع داريد ، اين انجمن داراي كمبودها و بعضي ايرادات است كه اميدوارم هر چه زودتر با همت شما عزيزان برطرف شود.
اول از همه بايد عرض كنم كه چرا انجمن شما كه تازه تاسيس شده چرا بروز نيست ؟
و هنوز بايد مثل انجمن هاي قديمي براي ارسال يك مطلب نميتوان تغييرات ايجاد شده توسط ارسال كننده را مستقيم مشاهده كرد و بايد بصورت كد آنها را وارد و پس از ارسال ديد كه چي فرستادي !!؟
دوم اينكه انجمن شما مباحث زيادي را كم دارد كه به همين دليل فعاليت هم به خودي خود كم ميشود .
اگر مايل بوديد با توجه به تجربه اي كه دارم ميتوانم كمبود هاي اين فروم را در بخش هاي مختلف با همياري شما برطرف كنم .
با تشكر از زحمات شما عزيزان

سلام دوست من خوش اومدي:1:
انجمن تازه تاسيس هست و ضمن اينكه يك تغيير سيستم داشتيم كه اطلاعات منتقل شد و مشكلاتي هم به وجود اومده كه هنوز به طور كامل رفع نشده!!

مشكلتو حل كردم الان!!اديتورت به صورت پيشرفته دراومد و ميتوني هر چي ميفرستي قبلش ببينيhttp://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

مباحث هم ان شاالله به لطف شما و ساير دوستان زياد ميشه فعاليت هم خود به خود زياد ميشه!!

باز هم مشكلي داشته بگو يا پيام شخصي بزنhttp://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

zamara
07-19-2008, 12:38 AM
سلام دوست من خوش اومدي:1:
انجمن تازه تاسيس هست و ضمن اينكه يك تغيير سيستم داشتيم كه اطلاعات منتقل شد و مشكلاتي هم به وجود اومده كه هنوز به طور كامل رفع نشده!!

مشكلتو حل كردم الان!!اديتورت به صورت پيشرفته دراومد و ميتوني هر چي ميفرستي قبلش ببينيhttp://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

مباحث هم ان شاالله به لطف شما و ساير دوستان زياد ميشه فعاليت هم خود به خود زياد ميشه!!

باز هم مشكلي داشته بگو يا پيام شخصي بزنhttp://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

اول سلام ويژه حضور ادمين عزيز :
بابت لطفي كه نموديد از شما بي نهايت سپاسگزارم .
اين براي من مشكلي بزرگي بود كه الحمدالله به لطف شما برطرف شد .
در مورد مباحث هم حتما در پيغام خصوصي خدمتتان عرض ميكنم .
و در آخر انشالله كه با همت شما و ساير عزيزان اين سايت و فروم به عشق پرسپوليس ، يكي از بزرگترين و نام آور ترين انجمن ها خواهد شد .
انشالله

zamara
07-19-2008, 04:44 PM
با سلام :
با اجازه از بزرگان ، ميخواستم چند مورد را بصورت پيشنهاد و انتقاد در اينجا مطرح كنم :
قبل از مطرح كردن آنها لازمه كه يك پوزش از دوستان بخواهم و آن اينكه من متوجه وجود تاپيك "پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات" نشدم و تاپيكي جديد ايجاد كه از ادمين عزيز تقاضا دارم آنها را دريكديگز ادغام كنند تا مشكلي بوجود نيايد .
و اما پيشنهادات :
1- هر انجمن در فروم داراي چند بخش است كه جهت كنترل و نظم بخشيدن و مرتب بودن دائمي آنها به يك مدير فعال و با تجربه نياز دارد كه چنانچه اينكار را انجام دهيد ، فروم داراي سروسامان بهتري خواهد شد .
2- همانطور كه ملاحظه كرديد و من خودم هم در اول اين عرايضم به اطلاع شما رساندم ،من به اشتباه يك تاپيك داير كردم كه قبلا ايجاد شده بود ، براي جلوگيري از اين نوع اشتباهات ، بعد از انتصاب مدير ، براي ساير كاربران كه ميخواهند تاپيك جديد ايجاد كنند محدوديت مديريت را براي تاپيك هاي جديد ، منظور كنيد . به اين صورت كه وقتي هر كاربر تاپيك جديدي ايجاد ميكند ، بعد از تاييد مدير آن بخش ، تاپيك فوق براي ساير كاربران نمايان و قابل فعاليت ميشود.
3- در انجمن پرسپوليس يك بخش براي مباحث عمومي خالي است كه چنانچه منظور شود ، از اذغام شدن خيلي از مباحث در بخش هاي ديگر جلوگيري خواهد شد .
4- براي هر انجمن بخشي را هم براي اخبار ايجاد كنيد تا براي اخبار مربوط به آن انجمن با تداخل در ساير انجمن ها مواجهه نشويم . به عنوان مثال : در انجمن پرسپوليس يك بخش اخبار با عنوان اخبار پرسپوليس منظور شود تا در آن خبرهاي مختلف دسته بندي شود ، از قبيل : اخبار مسابقات - اخبار نقل و انتقالات - اخبار داخلي باشگاه و ساير خبرها را در تاپيك هاي جداگانه قرار بدهيم . و يا براي انجمن فوتبال ملي و ليگ برتر و ساير انجمن ها به همين صورت عمل شود .

و اما انتقاد :

براي ارسال پست ها در اين انجمن من متوجه چند محدوديت شدم كه باعث صرف وقت زياد و بالطبع هزينه زياد هم براي كاربران خواهد شد ، از جمله اينكه :
1-محدوديت زماني براي ارسال پستها مه بايد بعد از ارسال هر پست زماني را صرف كنيد تا سيستم اجازه ارسال پست بعدي را بدهد .
2- محدوديت كاراكتر در عنوان تاپيك و پست و همچنين در متن هر پست كه باز هم براي اينكه يك خبري را كه داراي كاراكتر زياد است را مجبور ميشويم در چند پست ارسال كنيم كه اين خود نيز باز هم موجب صرف و وقت زياد و بدنبال آن هزينه زياد براي كاربران خواهد شد .
3- و در آخر محدوديت قرار دادن عكس و شكلك در پست ها كه اين محدوديت هم باز از كارايي و سرعت عمل در ارسال پست و خبرها ميكاهد .
از سروران عزيز تقاضا ميكنم چنانچه زحمتي نيست يا اين محدوديت را از نظر تعداد و زمان بيشتر كنند و يا اصلا بطور كامل آن را حذف كنند . تا فعاليت با آرامش بيشتري انجام شود .
انشالله موارد ديگر را در فرصت بعدي به اطلاع خواهم رساند .
با پوزش و تشكر از شما عزيزان :
zamara

MR.ALIREZA
07-20-2008, 02:39 AM
سیاووش مسعود کجائید؟

هواستون به بخش ها هست؟

لیگ برتر رفتین یه سر ببینین چه خبره؟

خدائی اون تاپیک ها باید از ریشه پاک بشه!

خیلی تاپیک به درد نخور وجود داره که باید اصلاح و مدیریت بشه

در آخر هم خوشحالم بابت این فضائی که ایجاد کردین:8::6:

Siyavoush
07-20-2008, 03:54 AM
رسیدگی میشه به همه چی دوستان فقط یكم وقت بدید لطفا
از اقای زامارا هم تشكر میكنم كه قطعا از نظراتشون استفاده خواهیم

zamara
07-20-2008, 09:50 AM
سیاووش مسعود کجائید؟

هواستون به بخش ها هست؟

لیگ برتر رفتین یه سر ببینین چه خبره؟

خدائی اون تاپیک ها باید از ریشه پاک بشه!

خیلی تاپیک به درد نخور وجود داره که باید اصلاح و مدیریت بشه

در آخر هم خوشحالم بابت این فضائی که ایجاد کردین:8::6:
دوست عزيز سلام :
خيلي عصباني هستيد و خيلي هم با خشونت نظر خودتان را بيان كرديد .
نوشته ايد كه اون تاپيك ها از ريشه بايد پاك بشه !! به نظر شما در ليگ برتر نبايد از اخبار آن آگاه بشيم ؟ نبايد در مورد تيمها و باشگاههاي ليگ برتر بحث و گفتگو كنيم ؟ نبايد از اخبار نقل و انتقالات با خبر بشيم ؟ اصلا در بخش ليگ برتر بايد در مورد چه موضوعاتي صحبت كنيم !؟ هدف از ايجاد اين بخش چيست ؟
هدف من از ايجاد اين تاپيك ها اين بود كه محيط جديدي براي بحث در مورد باشگاهها و همچنين اطلاع از آخرين اخبار و رويدادهاي اون بوجود بياد . اما شما چنان با عصبانيت اعتراص كرديد كه من ترسيدم .
لااقل دليل مخالفت خودتان را هم قيد ميكرديد و روش بهتري را كه شما در نظر داشتيد را براي اصلاح آن بخش ارايه ميداديد . تا ما هم در خدمت شما و ساير عزيزان باشيم .
با يه پيرمرد كه اينجوري برخورد نميكنند ! نميگي يه وقت من سكته كنم پسر خوب !؟
با تشكر

MR.ALIREZA
07-20-2008, 01:58 PM
من لحن صحبتم همينطوره وگرنه عصباني نيستم

براي اخبار تنها بايد يه تاژيك زد با عنوان اخبار ليگ برتر

بعد هم براي هر تيمي يه كلوژ زد.مثلا كلوژ سپاهان يا مثلا سپاهاني ها بفرمائين

omidperspolisi
07-20-2008, 02:59 PM
علی برو آنور مدیریت کن برادر چیکار به اینجا داری :4:

Admin
07-20-2008, 05:05 PM
و اما انتقاد :

براي ارسال پست ها در اين انجمن من متوجه چند محدوديت شدم كه باعث صرف وقت زياد و بالطبع هزينه زياد هم براي كاربران خواهد شد ، از جمله اينكه :
1-محدوديت زماني براي ارسال پستها مه بايد بعد از ارسال هر پست زماني را صرف كنيد تا سيستم اجازه ارسال پست بعدي را بدهد .
2- محدوديت كاراكتر در عنوان تاپيك و پست و همچنين در متن هر پست كه باز هم براي اينكه يك خبري را كه داراي كاراكتر زياد است را مجبور ميشويم در چند پست ارسال كنيم كه اين خود نيز باز هم موجب صرف و وقت زياد و بدنبال آن هزينه زياد براي كاربران خواهد شد .
3- و در آخر محدوديت قرار دادن عكس و شكلك در پست ها كه اين محدوديت هم باز از كارايي و سرعت عمل در ارسال پست و خبرها ميكاهد .
از سروران عزيز تقاضا ميكنم چنانچه زحمتي نيست يا اين محدوديت را از نظر تعداد و زمان بيشتر كنند و يا اصلا بطور كامل آن را حذف كنند . تا فعاليت با آرامش بيشتري انجام شود .
انشالله موارد ديگر را در فرصت بعدي به اطلاع خواهم رساند .
با پوزش و تشكر از شما عزيزان :
zamara

1-رفع شد

2-رفع شد

3-محدوديت آواتار رو زياد كردم مگه نميبيني آواتاره kamic چقدر بزرگه؟:4:
ولي ديگه بيشتر از اين نميشه چون صفحه ها دير بالا مياد و دوستان تو ايران كه سرعتشون پايينه با مشكل روبرو ميشن!...ضمن اينكه نظم صفحات تاپيك رو به هم ميزنه!
*در ضمن بهت تبريك ميگم هنوز نيومده 1 مدال گرفتيhttp://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif
----
كاربر "Hishki" خوش اومدي!
اديتور شما هم پيشرفته كردم !!مشكلي داشتي با انجمن بگو!

MR.ALIREZA
07-21-2008, 04:34 AM
حاجی قربون دستت چرا این اواتار ما نمایش داده نمیشه؟

Admin
07-21-2008, 06:41 PM
حاجی قربون دستت چرا این اواتار ما نمایش داده نمیشه؟

شما به جاي انتخاب آواتار قسمت "عكس شخصي" رفتي و اونجا عكستو گذاشتي بايد بري قسمت "انتخاب و ويرايش آواتار" !http://www.abidelan.org/images/smilies/2007/3.gif

zamara
07-28-2008, 12:55 AM
با تشكر از زحمات ادمين عزيز :
من چند روز بود كه قادر نبودم وارد سايت شوم ، آيا اين مشكل فقط براي من بود ؟ يا براي ساير دوستان هم اين مشكل وجود داشت ؟
انشالله كه ديگه شاهد اين چنين مشكلاتي نباشيم .

zamara
08-02-2008, 07:52 PM
با سلام حضور دوستان و سروران گرامي :
اول يك انتقاد بكنم !
بچه ها چرا اينقدر فعاليت شما در اين فروم كمه ؟ اينكه فقط بياييم و ثبت نام كنيم و بريم و پشت و سرمون رو نگاه نكنيم ، خيلي ناعادلانه است .
پيشنهاد ميكنم با حضور خودتان اينجا را هم مثل ساير فروم هاي ديگه رونق ببخشيد .
دوستان عزيز و گل :
من با اجازه شما ، جسارتا" تاپيك هاي جديدي را ايجاد كردم ، از شما خواهش و تمنا دارم چنانچه موافق اين تاپيك ها هستيد اعلام و نظرتان را بيان و چنانچه مخالف هم هستيد با ارايه دلايل خود باز هم نظر خودتان را مرقوم فرماييد و چنانچه اكثريت هر نظري داشتيد با مساعدت مديران عزيز و ارجمند ، اعمال گردد .
بالاخره شما هم حق اظهار نظر داريد و همه بايد براي پيشرفت و ترقي اين انجمن دست به دست هم بدهيم و با تلاش و پشتكار ، اين امانت را به سر منزل مقصود برسانيم .
منتظر حضور پرشور شما و ارايه پيشنهادات و نظرات خوب شما هستيم .
با تشكر

Admin
08-03-2008, 09:54 PM
دوستان واقعا از همتون عذر ميخوام:1:
به علت مشغله ي كاري كه واسم پيش اومد و بعدش هم مشكل سرور سايت نتونستم سر بزنم!
به هر حال شناسه فرد مذكور پاك شد و آي پيش شناسايي شد !!!
بايد يكسري دسترسي ها هم درست كنم كه ديگه چنين مشكلاتي به وجود نياد!!
در هر صورت دوباره عذرخواهي ميكنم ازتون!

zamara
10-14-2008, 08:38 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران و كاربران عزیز...

لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقادات خودتون رو درباره همه برنامه های سایت و انجمن جهت ارتقا و پیشبرد کمی و کیفی اینجا بیان کنید .

با آرزوی موفقیت براي شما و باشگاه عزيزمان پرسپوليس قهرمان

Karim
10-14-2008, 10:51 PM
من امروز 2تاتاپیک که میخواستم توش پست ارسال کنم ازتوسایت محو شده !
یکیش تاپیک امیر قلعه نوعی بود یکیش هم تاپیک مشاعره.
رسیدگی شود

Admin
10-14-2008, 11:01 PM
من امروز 2تاتاپیک که میخواستم توش پست ارسال کنم ازتوسایت محو شده !
یکیش تاپیک امیر قلعه نوعی بود یکیش هم تاپیک مشاعره.
رسیدگی شود

با سلام
همانگونه که به اطلاع دوستان رساندیم برخی تغییرات در سایت داده شده که در صفحه اول و علی الخصوص در نوع چیدمان انجمن ها مشهود میباشد.
بنا به همین دلایل تصمیم بر این شد که از ایجاد تاپیک های اضافی تا اتمام تنظیم کامل انجمن ها جلوگیری شود. شایان ذکر است بعد از این تنظیمات در مورد تاپیک های ایجاد شده مدیر قسمت مربوطه تصمیم گیری خواهد کرد.
با تشکر از همراهی شما دوست عزیز که از بهترین و فعالترین اعضا سایت هستید:lover:

Masoud
10-14-2008, 11:07 PM
بله همون جوری که دوستمون ادیمن ( فعلا نا شناس :4: ) کریم خان برای سر و سامون دادن به وضع انجمن الان که خلوتیم باید تغیرات لازم رو بدیم و تایپیک اضافه رو ادغام ، منتقل ، یا به کلی حذف کنیم تا در اینده نزدیک که اینجا می خواد شلوغ بشه مشکلی نیست
من همون اول هم به تو گفتم وقتی این تایپیک قلعه نویی رو زدی خیلی ها اعتراض کردن
باقی تایپیک های مدیریت شده هم دارای نواقصی بودن یا تکراری یا اینکه ضروری نبودن

Karim
10-14-2008, 11:16 PM
تاپیک قلعه نوعی مشکل داشت میگفتید پاکش میکردم(اعتراض آنچنانی هم نبودکه شمامیگی)
میشدلا اقل خبرداد قبل ازپاک کردنش.
تاپیک مشاعره هم که تنهاتاپیک ادبی سایت بود ومشکلی نداشت .
من خواستم فقط پیگیری کنم.انجمن زیادشلوغ بشه خوب نیست حق باشماست وخیلی ازتاپیکهای اضافی هم پاک شده .
باتشکر

KASRA
10-17-2008, 12:49 AM
با سلام:
در ادامه ی تغییرات داده شده در سایت به منظور منظم شدن موضوع ها و بخش های انجمن , گفتگوی آزاد هم دچار تغییرات بسیاری شد.
بخش های اضافه ی این قسمت كه هیچ موضوع و تاپیكی درش قرار نداشت توسط آدمین سایت پاك شد.
همچنین بخشی با عنوان مولتی مدیا توسط آدمین سایت به انجمن اضافه شد كه شما دوستان میتوانید تصاویر-ویدئو و عكس های مربوط به تیم محبوبمان پرسپولیس را دز آنجا قرار بدهید.

با تشكر .

omidperspolisi
10-17-2008, 05:07 PM
من یه پیشنهاد داشتم اگه میشه این آخرین ارسال ها که تو صفحه اصلی هست رو یه کاری کنید که بره به اولین پس نخونده نه اولین صفحه هر لینک اینجوری خوندن مطالب یکم سخت میشه البته اگه امکانش هست

Karim
10-17-2008, 05:11 PM
من یه پیشنهاد داشتم اگه میشه این آخرین ارسال ها که تو صفحه اصلی هست رو یه کاری کنید که بره به اولین پس نخونده نه اولین صفحه هر لینک اینجوری خوندن مطالب یکم سخت میشه البته اگه امکانش هست

اینجوری بشه عالی میشه!کلی تووقت صرفه جویی میشه ودرنتیجه فعالیتهاهم بیشترمیشه.
ضمنا ازمدیران سایت میخوام قبل ازپاک کردن یه تاپیک خاص به ایجادکننده تاپیک خبربدن

Masoud
10-17-2008, 05:13 PM
جلوی هر تایپیک که در پایین صفحه مشاهده می کنید یه فلش رو به پایین مشکی رنگ هست که وقتی میزنی شما رو به اخرین نوشته خوانده نشده شما میبره

SaRa
11-14-2008, 09:28 PM
انتقاد و پيشنهاد كه رو شاختونه سايت افتضاحه

zamara
11-14-2008, 09:35 PM
انتقاد و پيشنهاد كه رو شاختونه سايت افتضاحه
دوست عزيز شما كه فرموديد انتقاد و پيشنهاد زياده ، پس در جهت همراهي و عشق و علاقه اي كه به اين باشگاه و نام پرسپوليس داريد ، آنها را مطرح تا خواسته شما برآورده شود و مطمئن باشيد ضمن اينكه نظرات شما را اجرا خواهيم كرد از شما هم تشكر و قدرداني ويژه خواهد شد .
در آخر از شما كاربر محترم و عزيز تقاضا ميكنم نسبت به ادبيات خود تجديد نظر كنيد و با صحبت هاي خوب و منطقي ما را در جهت بهتر شدن اين سايت ياري كنيد .
موفق باشيد

Masoud
11-14-2008, 09:46 PM
دوست عزيز شما كه فرموديد انتقاد و پيشنهاد زياده ، پس در جهت همراهي و عشق و علاقه اي كه به اين باشگاه و نام پرسپوليس داريد ، آنها را مطرح تا خواسته شما برآورده شود و مطمئن باشيد ضمن اينكه نظرات شما را اجرا خواهيم كرد از شما هم تشكر و قدرداني ويژه خواهد شد .
در آخر از شما كاربر محترم و عزيز تقاضا ميكنم نسبت به ادبيات خود تجديد نظر كنيد و با صحبت هاي خوب و منطقي ما را در جهت بهتر شدن اين سايت ياري كنيد .
موفق باشيد

اقا اسماعیل این سارا خانوم یکی از ادد لیستهای ما هست و به شوخی ان حرفها رو زده و منم به شدت بهش تذکر دادم که یه جای عمومی جای شوخی نیست.
وگرنه از اون پرسپولیسی های تیر هست و اشتباه کرده که جبران میکنه

SaRa
11-14-2008, 09:48 PM
شوخي كردم :4:
من غلط كنم به پرسپوليسيا و سا يت هاي پرسپوليس توهين كنم
البته بعضيي هاااااااااااااااااااااااا ا جنبه شوخي ندارن:

IT
11-16-2008, 07:29 PM
سلام
یه انجمن واسه بازی های رایانه ای مربوط به ورزش و یه بخش مربوط به ورزش های دیگه هم بزنید یکم به کار وسعت بده آق مسعود :دی

تشکر//

Masoud
11-16-2008, 08:06 PM
سلام
یه انجمن واسه بازی های رایانه ای مربوط به ورزش و یه بخش مربوط به ورزش های دیگه هم بزنید یکم به کار وسعت بده آق مسعود :دی

تشکر//

شما فعلا تحمل داشته باشید تا بچه ها به فضای انجمن عادت کنن و کم کم بزرگ و بزرگترش می کنیم این انجمن رو حتما از نظرات شما هم استفاده خواهد شد.

IT
11-16-2008, 08:13 PM
شما فعلا تحمل داشته باشید تا بچه ها به فضای انجمن عادت کنن و کم کم بزرگ و بزرگترش می کنیم این انجمن رو حتما از نظرات شما هم استفاده خواهد شد.

خوب با زدن و گسترش دادن تو search engine ها ایندکس میشه و با جستجو کاربران به این قسمت راهنمایی میشن
بازی های رایانه ای رو پس بزارید چون طرفداره زیادی داره ;(

Pars_Redboy
01-26-2009, 03:52 PM
من یه پیشنهاد تکراری دارم
تو انجمن یه بخش واسه بازیهای کامپیوتری بذارین
من خودم تو خونه همش بازی میکنم اگه تو انجمن هم باشه خیلی خوبه چون بیشتر میام بازی میکنم امتیاز بندی هم باشه تا رقابت بین بچه ها داشته باشیم

Abadan
01-26-2009, 09:57 PM
شما دوست عزيز ميتونيد يه تاپيك در بخش فوق برنامه بزنيد. از اين نظر مشكلي نيست دوست عزيز

behnam3638
01-28-2009, 02:12 AM
سلام

من این اولین انتقادم هست..تا حالا در هیچ فرومی همچین انتقادی نکردم ولی در این انجمن فکر می کنم مجبورم این انتقاد رو بکنم :kasra:

قبل از شروع حرفام بگم که اگر خواستین می تونید پست من رو پاک کنید ولی حتما بهش فکر کنید :taslim

مورد اول :
اینجا 2تا ادمین داره..جناب زامارای عزیز که من ایشون رو از قبل می شناختم و همچنین آقا مسعود که در اینجا افتخار آشنایی با ایشون رو پیدا کردم
همینطوری که رئیس یک شرکت بالاترین رکن تصمیم گیری در اون شرکته...ادمین هم بالاترین رکن تصمیم گیری در این انجمنه ....
به نظر شما اگر رئیس شرکت مدام حرفاش رو تغییر بده می تونه اون شرکت رو به خوبی اداره کنه؟
جناب زامارای عزیز در تاپیک اگر گفتی این کیه اول یک نظری دادن و در صفحه بعد نظر خودشون رو عوض کردن...به نظر شما این درسته؟ :5:

مورد دوم :
باز هم در مورد 2 ادمین عزیز هست :5:
می تونیم آقا مسعود و زمارای عزیز رو به مادر و پدر تشبیه کنیم که می خوان در مورد کارهای بچه هاشون تصمیم بگیرن...به نظرتون اینطور بهتره که مادر بیاد به بچش یک چیز بگه و پدر هم یه چیز بگه....یا اینطور بهتره که پدر و مادر با هم صحبت کنن و بعد از اینکه به نتیجه درست رسیدن با فرزندشون صحبت کنن و در مورد اون کارش تصمیم بگیرن؟ :5:

امیدوارم 2 ادمین عزیز از این به بعد بیشتر با هم هماهنگ باشند

موفق باشید :lover:

zamara
01-28-2009, 10:00 AM
با تشكر از انتقاد به جا و مفيد دوست عزيزمان .
موضوع آن تاپيك به حدي مهم نبود و به همين جهت من بخاطر همسو شدن با شما عزيزان نظر خود را تغيير دادم .
يقين داشته باشيد در مورد مسايل مهم و تاثير گذار انجمن كوچكترين تغيير و يا گذشتي از جانب من نخواهيد ديد .
در مورد هماهنگي بين مديران هم كاملا حق باشماست و اين مورد هميشه در بين مديران وجود دارد، اما ممكن است بعضي اوقات بر سر مسايل كوچك و پيش افتاده كمي ناهماهنگي بوجود بيايد كه نميتواند در كنترل و انجام وظايف خللي بوجود بياورد .
در ضمن ما در اين انجمن سه مدير داريم .
1- مسعود، ادمين و رئيس كل سايت
2- آبادان، مدير كل و مدير فني سايت
3- زامارا، خدمتگزار در همه عرصه ها و كوچك همه دوستان

Pars_Redboy
01-29-2009, 02:29 PM
من یه پیشنهاد تکراری دارم
تو انجمن یه بخش واسه بازیهای کامپیوتری بذارین
من خودم تو خونه همش بازی میکنم اگه تو انجمن هم باشه خیلی خوبه چون بیشتر میام بازی میکنم امتیاز بندی هم باشه تا رقابت بین بچه ها داشته باشیم

شما دوست عزيز ميتونيد يه تاپيك در بخش فوق برنامه بزنيد. از اين نظر مشكلي نيست دوست عزيز

منکه نمیتونم بازیهای کامپیوتری تو انجمن بریزم اینکار رو باید مدیران در بخشی انجام بدن اونوقت بچه هایی که بازی کامپیوتری دوست دارن باهم بازی و رقابت میکنن .

zamara
01-29-2009, 04:55 PM
مهدي جان اگر كمي فرصت بدهيد انشالله در اولين فرصت ما بخش بازيهاي كامپيوتري را كه مختص به بازيهاي فوتبال روز جهان است را در سايت راه اندازي خواهيم و شما ميتوانيد از آن استفاده لازم را ببريد .
با تشكر

redsun
01-29-2009, 07:20 PM
آقا زامارا سلام
من می خواستم در مورد موضوعی به شما یک چیزی بگم و آن اینکه خوب نیست بین بچه ها اختلاف باشه و این اختلاف به سایت بکشه من معتقدم وظیفه ی شماست به عنوان بزرگ انجمن این مشکل را حل کنید عامد یکی از فعال ترین افراد انجمن است بهتر نیست کاری کنید عامد برگردد مرسی

zamara
01-29-2009, 07:39 PM
سلام
از لطف و محبت شما تشكر ميكنم .
شما كاملا صحيح ميفرماييد و عامد جان هم از كاربران خوب و عزيز اين سايت است و انشالله بزودي ايشان در جمع ما خواهند بود و جاي نگراني نيست .
به هر حال اين يك موضوع كاملا طبيعي است كه در بين اعضا يك خانواده هم ممكن است بعضي اوقات اختلاف سليقه و يا اختلاف نظر بوجود بيايد و يا گاهي اوقات سوء تفاهماتي بوجود بيايد كه با درايت بزرگترها و گذشت زمان حل و فصل خواهد شد .
مطمئن باشيد من بعنوان كوچك و خدمتگزاران همه شما عزيزان تمام تلاش خود را بكار خواهم گرفت تا انشاالله هميشه صلح و صفا و صميمت و عشق و محبت در بين اعضا پايدار باشد و همه مثل يك خانواده بزرگ و صميمي در اينجا به فعاليت و اظهار نظر خوب و مفيد در مورد تيم و باشگاه محبوبمان بپردازيم .
در مورد عامد عزيز كه از كاربران خوب و فهيم ماست و همه ما او را دوست داريم نگران نباشيد و ايشان بزودي در كنار ما خواهند بود . چرا كه ما قدر اين عزيز و ساير عزيزان فعال در انجمن را ميدانيم و وجود آنان و همه شما گلهاي عزيز سرمايه اصلي فعاليت ما در اينجاست .
با تشكر از شما

Pars_Redboy
02-10-2009, 11:30 PM
مهدي جان اگر كمي فرصت بدهيد انشالله در اولين فرصت ما بخش بازيهاي كامپيوتري را كه مختص به بازيهاي فوتبال روز جهان است را در سايت راه اندازي خواهيم و شما ميتوانيد از آن استفاده لازم را ببريد .
با تشكر

ممنون . اگه راه بندازین منو از دست بعضی ها نجات میدین ! میتونم به بهانه بازی هم شده بیام انجمن !

SaRa
03-06-2009, 03:00 PM
من یه پیشنهاد دارم و اون اینه که واسه جذاب تر شدن فضای انجمن و آسان تر شدن کار مدیران برای انجمن چندتا پلیس بذارین تا به انجمن های مخصوصی سر بزنن و از تایپک های خلاف جلوگیری کنن و نظارت داشته باشن و به مدیران هم گزارش بدن

zamara
03-06-2009, 03:05 PM
من یه پیشنهاد دارم و اون اینه که واسه جذاب تر شدن فضای انجمن و آسان تر شدن کار مدیران برای انجمن چندتا پلیس بذارین تا به انجمن های مخصوصی سر بزنن و از تایپک های خلاف جلوگیری کنن و نظارت داشته باشن و به مدیران هم گزارش بدن
با تشكر از پيشنهاد شما :
در آينده نزديك تمامي بخش ها داراي مدير خواهد شد و اين مسئوليت بر دوش آنان است كه كار نظارت را با جديت پيگيري كنند . پيشنهاد شما خوبه اما در صورت عملي شدن آن، وظايف اصلي مديران به زير سئوال خواهد رفت و آنها رغبت كمتري براي حضور و فعاليت و نظارت پيدا خواهند كرد .
اما بهترين روش اين است كه ما خود بر كارها و اعمال خود نظارت داشته باشيم تا ديگران براي ما تصميم گيري نكنند .
با تشكر از شما

SaRa
03-06-2009, 03:10 PM
من هم قصد بدی نسبت به هیچ کدام از مدیران عزیز انجمن نداشتم و فقط گفتم که به خاطر جذاب تر شدن فضای انجمن این پیشنهاد رو دادم.

Hojat
03-08-2009, 11:16 PM
سلام میخواستم بدونم جناب آبادان چرا جواب پیام های خصوصی منو نمیدن شاید منو ایگنور کردن من خبر ندارم...؟

Mostafa United
03-09-2009, 01:39 AM
سلام ...

نظر شما با اضافه کردن بازی های فلش آنلاین به سایت چیه ؟

Hojat
03-17-2009, 02:28 AM
سلام...

من یه چیز رو بگم...

کاربرای عزیزی که عکس (آواتار،آلبوم و عکس امضاشون) توی ارتش سرخ آپلود کردن پاک شدن باید دوباره زحمتشو بکشن...

اینم اطلاع رسانی ما...:4:

Mostafa United
03-28-2009, 02:19 AM
کسی به اینجا سر میزنه ؟

ما 2 تا پیشنهاد دادیم ولی جوابی داده نشد ...

1- اضافه کردن Chatbox به سایت

2- اضافه کردن بازی آنلاین به انجمن

**pedram**
06-17-2009, 12:50 AM
چرا اینجا اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا یه کاری کنیددددددد

Masoud
06-17-2009, 03:03 PM
پدرام جان ممنون از توجهت و باید در جوابت بگم که تمام کارها انجام شده و از اواسط تیر ماه مطمئنن سایت و انجمن با خیل عظیم هواداران پرسپولیس رو به رو خواهد بود و تا اون موقع من و مدیران سعی داریم رو اعضای فعال و قدیمی روز به روز شناخت بیشتر پیدا کنیم تا در اون موقع ازشون در پست های بالاتر استفاده کنیم.
در هر صورت منظتر روزهای سرختری باشید

RED STORM
08-21-2009, 05:46 PM
مسعود جون وسط تیر خیلی وقته که گذشته ها!!!!
بعدم خیلی وقت پیش من یه پیشنهاد دادم که اخیرا مصطفی هم دوباره تکرارش کرد و اونم اضافه کردن بازی های فلش به سایت بود همچنین اضافه کردن چت باکس!

Masoud
08-21-2009, 06:06 PM
اره داداش وسط تیر خیلی گذشته و ما هم تمام سعی رو کردیم ولی به خاطر بودجه و یه سری مسائل و خصوصا بد شانسی به عقب افتاد کار .
الانم تاریخ نمیگم ( هر موقع گفتیم نشده ) ولی فقط میگم همه کارا تموم شده و ایشالله ظرف این چند روز اول قالب جدید انجمن و بعد هم طراحی جدید سایت بالا میاد.
امیدوارم اول مشکلات رفع بشه و بعد هم شما با فعالیت خوبتون تو تمام بخشها خصوصی بحثها موجب پویایی انجمن بشید
راجب بازی که پویا 99% نمیزاریم چون انجمن رو میخوایم فنی کنیم
ولی چت باکس را احتمال داره اضافه کنیم

Hojat
09-20-2009, 12:17 PM
سلام.این قالب جدیده هم خیلی قشنگه...ممنون از زحماتتون..

فقط اگه میشه یه چت باکس به انجمن اضافه کنین.

rahim
09-20-2009, 03:43 PM
سلام با تشكر اززحمات مديران . من هم با اضافه كردن چت باكس موافقم چون هم از يكسري پستهاي بي ربط در تاپيكهاي نا مرتبط جلوگيري مي كنه و از بي نظمي جلوگيري ميكنه وهم ارتباط اعضا را با هم بيشتر مي كنه وباعث جلب توجه كاربرهاي جديدالورود خواهد شد .
در ضمن به نظرم پيشنهاد پويا هم چندان بد نيست اضافه كرده بازيهاي فلش وغيره نه تنها از رونق وكيفيت سايت نمي كاهد بلكه شاهد پويايي سايت هم خواهد شد . يك انجمن نبايد صرفا فني باشه ونه .......
تفريح وبحثهاي مختلف هم در كنار مباحث فني نيازه اما با كنترل ومديريت درست وحسابشده .
موفق باشيد

redsun
09-21-2009, 05:13 PM
سلام
این بحث چت باکس که من از وقتی برگشتم دارم میگم واقعا نیاز اساسیه این سایته
چت باکس خودش باعث رونق و جذب ئیگران میشه

nazari
09-30-2009, 12:14 AM
انشاالله مشکلات موجود بزودی رفع خواهد شد.

redsun
09-30-2009, 03:29 AM
سلام مجدد
آقا اسماعیل قبلا یک چیزی داستیم تو انجمن به نام انتخاب کاربر نمونه چرا باز دوباره آن را راه نمی اندازید فکر کنم می تونه انگیزه ی خوبی باشه برای فعالیت دوستان
مرسی

zamara
09-30-2009, 08:49 AM
سلام مجدد
آقا اسماعیل قبلا یک چیزی داستیم تو انجمن به نام انتخاب کاربر نمونه چرا باز دوباره آن را راه نمی اندازید فکر کنم می تونه انگیزه ی خوبی باشه برای فعالیت دوستان
مرسی
سلام
كاملا با شما موافق هستم و حالا كه دو سايت عزيز پرسپوليس با يكديگر ادغام شدند ، از هفته بعد مجددا اينكار انجام خواهد .
با تشكر از شما

ثامن
09-30-2009, 11:14 PM
سلام
صحبت من با شخص اقای نظری هست قرار بود سایت ادغام بشه نه اینکه لیست دوستام . و خیلی چیزای که به مدت 6ماه هر روز تو انجمن پرسپولیس نیوز زحمت کشیدم روزی 4ساعت وقتم رو گذاشتم همه پاک بشه لطفا رسیدگی کنید

nazari
09-30-2009, 11:23 PM
سلام
صحبت من با شخص اقای نظری هست قرار بود سایت ادغام بشه نه اینکه لیست دوستام . و خیلی چیزای که به مدت 6ماه هر روز تو انجمن پرسپولیس نیوز زحمت کشیدم روزی 4ساعت وقتم رو گذاشتم همه پاک بشه لطفا رسیدگی کنید

با سلام ...
متاسف هستم از این بابت اما دیتابیس ها کمی به مشکل خوردند که سعی میکنیم برطرف کنیم تا مشکل خاصی وجود نداشته باشد ...

نازنين
10-01-2009, 01:36 PM
اون بالا نوشته شده انجمهاي هواداران پرسپوليس به جاي انجمن... جالب نيست.. تصحيحش كنيد:-)

RED STORM
10-01-2009, 01:50 PM
اون بالا نوشته شده انجمهاي هواداران پرسپوليس به جاي انجمن... جالب نيست.. تصحيحش كنيد:-)

مسعود اینو من خیلی وقته که میخوام بهت بگم
ولی هی یادم میرفت
ممنون از نازنین خانوم

redlove
10-01-2009, 02:51 PM
پیشنهاد می کنم که:

لطفا اسم سایت یک نام باشه

کلا همه بگن پرسپولیس نت

چون اینجوری 2 دستگی میشه ما میگیم پرسپولیس نیوز شما می گید ارتش سرخ

خوب بهتره یه اسم مشترک داشته باشیم

ارتش پرسپولیس

یا

سرخپوشان

یا پرسپولیس

ما کنار شما هستیم

شما هم با ما باشید

nazari
10-01-2009, 02:57 PM

با تشکر از شما بابت ریز بینی که انجام دادید .
مشکل مورد نظر هم اکنون برطرف شده است .

nazari
10-01-2009, 02:59 PM
پیشنهاد می کنم که:

لطفا اسم سایت یک نام باشه

کلا همه بگن پرسپولیس نت

چون اینجوری 2 دستگی میشه ما میگیم پرسپولیس نیوز شما می گید ارتش سرخ

خوب بهتره یه اسم مشترک داشته باشیم

ارتش پرسپولیس

یا

سرخپوشان

یا پرسپولیس

ما کنار شما هستیم

شما هم با ما باشید

عزیز شما میتونید از اسم کانون هواداران پرسپولیس به صورت واحد استفاده کنید تا مشکل خاصی وجود نداشته باشه ... در حال حاضر این دو تا سایت اسم واحد دارن و فرقی بین آنها نیست .

نازنين
10-01-2009, 03:00 PM
به به مرسي مرسي به مديريت قدرتمند بسيار سريع پاسخگو.... ايول حميد خان!!!! دستت درد نكنه عالي شد:6:

redlove
10-01-2009, 03:57 PM
یه مشکل دارم من این همه پست دادم تایپیک جدید زدم

رفتم ببینم بچه ها نظر دادن دیدم اصلا پستهای من نیست

این پستها واقعا کجا رفته؟

خوب اگه قراره بعد از تایید بیاد تو سایت همه ببینن شاید اون خبر قدیمی بشه

من سرعت عمل بالایی نمی بینم تو این کار

چون دیشب حدودا 3 یا 4 تا پست دادم ولی امروز صبح هیچ کدوم و ندیدم.

و حدودا 1 ساعته پیش هم خیلی زیاد پست دادم بازم نمی بینمشون

این پستها بعضیهاش فقط برای همان روز فردا دیدنه اون پست قدیمی به نظر میاد

من تو قسمت سینما نمی دونم چه جوری باید فعالیت کنم ؟

سینما هم باید تو آزاد باشه؟

و انتقاد من :

پرسپولیس نیوز 1 مدیر کل داشت و هیئت مدیره بخشها سرو سامان دار تر از اینجا بود

ما چون مدیریتمون و هیئت مدیره خیلی منظمی داشتیم الان اینجا یه خورده سردر گم شدیم

به نظر من بخشها رو جدا کنید لطفا

redlove
10-01-2009, 04:48 PM
این حرفها زشته

این کارا واسه آدمهای عقده ایه

اگه با هم مشکلی دارید جایه دیگه حل کنید

خواهش می کنم آبرو ریزی نکن لطفا

ALI22
10-01-2009, 05:25 PM
آقا ادغام کردید چرا یوزرهای قبلی بالا نمیادمن یکی جدید ساختم تا این بیام رو به شما بگم پیگیری کنید که امیدورم بکنید

ثامن
10-01-2009, 08:22 PM
باببت برگشت و امضا و او.تار ممنون هستم
موفق باشید

Siyavoush
10-01-2009, 08:23 PM
یه مشکل دارم من این همه پست دادم تایپیک جدید زدم

رفتم ببینم بچه ها نظر دادن دیدم اصلا پستهای من نیست

این پستها واقعا کجا رفته؟

خوب اگه قراره بعد از تایید بیاد تو سایت همه ببینن شاید اون خبر قدیمی بشه

من سرعت عمل بالایی نمی بینم تو این کار

چون دیشب حدودا 3 یا 4 تا پست دادم ولی امروز صبح هیچ کدوم و ندیدم.

و حدودا 1 ساعته پیش هم خیلی زیاد پست دادم بازم نمی بینمشون

این پستها بعضیهاش فقط برای همان روز فردا دیدنه اون پست قدیمی به نظر میاد

من تو قسمت سینما نمی دونم چه جوری باید فعالیت کنم ؟

سینما هم باید تو آزاد باشه؟

و انتقاد من :

پرسپولیس نیوز 1 مدیر کل داشت و هیئت مدیره بخشها سرو سامان دار تر از اینجا بود

ما چون مدیریتمون و هیئت مدیره خیلی منظمی داشتیم الان اینجا یه خورده سردر گم شدیم

به نظر من بخشها رو جدا کنید لطفا

همونزور که توی تاپیک اطلاعیه ها بعد از شروع به کار دوباره انجمن نوشتم لطفا همه لطف کنن و قبل از تاپیک زدن ببینن که ارسالشون رو در چه تاپیکی میتونن انجام بدن و اگر قرار باشه برای هر خبر تاپیک زده بشه قطعا خیلی نظم خاصی به وجود نمیاد و تاپیک های بسیار زیاد 1 ارسالی خواهیم داشت
سینما بله باید توی بخش ازاد باشه.یک تاپیک هم در موردش هست
در صورتی که درخواستی برای بخش یا زیر مجموعه جدید باشه قطعا رسیدگی میشه و اگر فقط اون بخش نهایت یک تاپیک یا دو تاپیک قرار باشه درش باشه خیلی نمیتونه اون زیر مجموعه یا بخش جدید کمک کنه و فقط بهتره همون تاپیک رو در بخشی مثل گفتگوی ازاد داشته باشیم

ثامن
10-01-2009, 09:42 PM
سلام
تو نیوز تون بالای صفحه موارد ارسالهای انجمن یه هچین اسمی بود که پست های که بچه ها میدادن در بالا در حرکت بود ولی اینجا نمبینم میشه راهنمایی کنید
مرسی:4:

zamara
10-01-2009, 09:49 PM
سلام
تو نیوز تون بالای صفحه موارد ارسالهای انجمن یه هچین اسمی بود که پست های که بچه ها میدادن در بالا در حرکت بود ولی اینجا نمبینم میشه راهنمایی کنید
مرسی:4:
با سلام
شايد شما دوستان عزيز اطلاع نداشته باشيد كه سايت انجمن هواداران پرسپوليس به تازه گي قالب خود را عوض كرده است .
و همزمان دو سايت هم در يكديگر ادغام شده است بنابر اين طبيعي است كه هنوز برخي موارد آن هنوز فعال نشده باشد . ضمن تشكر از ياد آوري شما بايد عرض كنم كه انشاالله و بزودي اين موضوع هم در دست اجرا قرار خواهد گرفت و فعال خواهد شد.فقط كمي به ما فرصت بدهيد تا در زمان مناسب نسبت به آن اقدام شود.
موفق باشيد

ثامن
10-01-2009, 10:01 PM
مرسی ممنون عزیز صبر هم میکنیم

Tesoke
10-18-2009, 05:01 PM
به قسمت یافتن تمامی پست هام داشتم سر میزدم یک چیز عجیب دیدم ! پست هایی دیدم که خودم اونارو نزده بودم. فکر کردم کسی پسوردم رو داره ولی یه چیز عجیب دیدم :4:

http://arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=68379&postcount=170

http://arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=68381&postcount=171

zamara
10-18-2009, 08:21 PM
بله حق باشماست و اين موضوع كمي عجيب است .
چرا كه متن شما با متن كاربر royayi يكي است و جالب تر اينكه وقتي به پست كاربر فوق هم ميروم با موضع ديگر و از كاربر ديگر مواجهه ميشوم.
فكر ميكنم اين بخاطر ادغام دو سايتي كه صورت گرفته به اينصورت درآمده است و جاي نگراني نيست شما فقط پسورد خود را تغيير دهيد و مشكلي انشاالله نخواهد بود.
موفق باشيد

نازنين
10-18-2009, 08:39 PM
آره من اين رو همون اول كار ، به مسعود گفتم ولي گفت كاريش نميشه كرد!!!!

SaRa
10-18-2009, 08:58 PM
مسعود حواسش نبود حتما

نازنين
10-18-2009, 09:01 PM
آخه ميدوني حتي پيغام خصوصي ها هم عوض شده!!!!!!! ممكنه برا بعضي ها بشه سو تفاهم!!!!!!

Hojat
10-25-2009, 02:47 PM
من چند تا پیشنهاد داشتم:

1-برای جلوگیری عضو شدن اسپمر ها لطفا سوال امنیتی رو تغییر بدین...
2-برای جلوگیری از عضویت کاربری که پست نمیده و فقط میخاد اینجا نام کاربری داشته لطفا فعال کردن اکانت از طریق ایمیل رو در هنگام ثبت نام فعال کنین تا هرکی همینجوری یه نام کابری برای خودش نسازه...

با سپاس

zamara
10-25-2009, 05:33 PM
با تشكر از توجه و دقت بسيار خوب آقا حجت عزيز و همچنين دلسوزي شما دوست گرامي :
حضورتان عرض شود كه چه در اين سايت و چه در ساير سايت ها وجود اينگونه ويروس هاي كاربري بفور موجود است و هر روزه با ورود خود به اينگونه انجمن ها و ارسال مطالب توهين آميز و يا اسپم و يا مطالب خلاف شرع باعث برهم خوردن آرامش كاربران عزيز و محترم ميشوند.
در همين سايت ارتش سرخ من شخصا روزي يك تا سه مورد را مشاهده و قبل رويت شما بزرگواران آنها را اخراج دائم و مطالبشان را بكلي حذف ميكنم و اين يكي از وظايف ما مديران است .
در مورد پيشنهاد شما بايد عرض كنم چنانچه ما بخواهيم بخاطر اينگونه مسايل ورود كاربران را مشكل و سخت كنيم ، فكر ميكنم صحيح نباشد و باعث دلزدگي و ذلسردي كاربران خواهد شد و بقول معروف عطايش را به لقايش خواهند بخشيد .
از بابت نگراني شما واقعا از صميم قلب سپاسگزار شما هستيم و مطمئن باشيد كه ما اجازه فعاليت و خود نمايي به چنين كاربراني نخواهيم دادحتي اگر ساعت ها براي حذف و اخراج آنها وقت صرف كنيم.
موفق باشيد

نازنين
10-26-2009, 05:45 PM
آقا اسماييل گل .. مي خواستم بگم.. اگر ميشه به ما اين امكان رو بدين تا بتونيم پروفايل خودمون رو ويرايش كنيم چون بعضي ها ميان و مطالبي رو مينويسن كه ما خوشمون نمياد.. از جمله همين فحش هاي سياسي و...
من به شخصه هر وقت ميرم پروفايلم اعصابم خورد ميشه كه امكان حذف اينجور پيغام ها رو ندارم
ممنون از لطفتون

zamara
10-26-2009, 07:34 PM
سلام
نازنين خانم گزينه حذف در پروفايل همه كاربران ، چه عادي و چه مديران و چه پيشكسوتان و ساير اعضاء فعال است و شما هم از اين قاعده مستثني نيستيد و ميتوانيد خودتان براي حذف موارد دلخواه اقدام كنيد.
جهت استحضار شما و ساير دوستان تصوير حذف مطالب در پروفايل را در اينجا قرار ميدهم.

http://www.arteshesorkh.com/forum/picture.php?albumid=74&pictureid=619

در شروع كار ابتدا مطلب مورد نظر را با تيك زدن در مربع كناري هر مطلب ، انتخاب كنيد و سپس به پنجره پايين صفحه رفته و گزينه حذف را انتخاب و سپس دكمه برو را زده تا مطلب فوق حذف شود.

موفق باشيد

نازنين
10-27-2009, 11:21 AM
ممنون آقا اسماييل گل!!! من اصلا به اون مربع دثت نكرده بودم فقط توي گزينها دنبال كلمه ويرايش بودم!.. مرسي .. خيلي آقاييد.. دستون درد نكنه

سپیده
10-27-2009, 01:31 PM
خیلی جالبه انجمن پر طرفدارترین تیم آسیا ایتقدر کم فعال باشه. متاسفانه تو این مدتی که من اینجا سر زدم دیدم بچه ها خیلی کم کارن. ما تو سایت قبلی یک آن اجازه نمی دادیم انمجن آروم باشه.

zamara
10-27-2009, 04:35 PM
با سلام
نازنين خانم اميدوارم مشكل حل و به خواسته خود رسيده باشيدو از شما به جهت لطف بيكرانتون تشكر ميكنم .
سپيده خانم وقتي خود شما تا اين حد فعاليتتون كمه ! از ديگران چه انتظاري داريد !؟
اين شما ها هستيد كه بايد با فعاليت خودتون آمار سايت رو بالا ببريد و زماني كه شما و ساير دوستان كمتر فعاليت ميكنيد ، چگونه از ديگران انتقاد ميكنيد !؟
اميدوارم شاهد فعاليت بيشتر شما باشيم و اجازه ندهيم هر تاپيك اين انجمن لحظه اي آروم بگيره .
با تشكر

نازنين
10-27-2009, 04:41 PM
مرسسي آقا اسماييل!!!! بله حل شد با لطف وكمك شما.......
اميدوارم اينجا بازم پر رفت آمد بشه .. نميدونم چرا بچه ها اينقدر كم لطف شدن........
كاش يه بخش هاي شادتري به انجمن اضاف ميشد ..

Karim
10-28-2009, 02:04 PM
مدیران عزیز تاپیک پیش بینی بسته شده!لطفا قفلشو بازکنین ...

zamara
10-28-2009, 02:28 PM
با تشكر از آقا كريم عزيز به جهت يادآوري اين موضوع.
تاپيك فوق قبل از شروع بازيها قفل ميشود و پس از پايان بازيها باز ميشود اما متاسفانه من به جهت كهولت سن ! فراموش كرده بودم آن را باز كنم.
با عرض پوزش از محضر همه شما عزيزان.
موفق باشيد

Hojat
11-02-2009, 04:30 PM
باز تاکید من اینکه این کارها رو انجام بدید.پیشنهاد هست...

من چند تا پیشنهاد داشتم:

1-برای جلوگیری عضو شدن اسپمر ها لطفا سوال امنیتی رو تغییر بدین...
2-برای جلوگیری از عضویت کاربری که پست نمیده و فقط میخاد اینجا نام کاربری داشته لطفا فعال کردن اکانت از طریق ایمیل رو در هنگام ثبت نام فعال کنین تا هرکی همینجوری یه نام کابری برای خودش نسازه...

با سپاس

Siyavoush
11-02-2009, 08:53 PM
من منتظر مسعود هستم تا برگرده و باهاش صحبت کنم.به نظر من هم نیاز هست تا داشتن ایمیل اکتیو و امکان فعال سازی ایدی بعد از ثبت نام فعال بشه
بهش نیاز هست.مسعود فقط برگرده این رو حتما باهاش در میون خواهم گذاشت

shayan love red
11-06-2009, 03:51 PM
سلااااام بر همگی مدیران

http://arteshesorkh.com/forum/member.php?u=3532
http://arteshesorkh.com/forum/member.php?u=2059

من چند تا هستم ؟! :4:
لطفا مدیران عزیز رسیدگی کنند . ممنون :5:

zamara
11-06-2009, 04:33 PM
سلام
شما يكي هستيد و كاملا متفاوت با كاربر فوق هستيد.
ايشان پسوندي دارند كه شما نداريد بنابر اين مشكلي نيست.
موفق باشيد

SaRa
11-08-2009, 03:01 PM
آقایون مدیر یا اسم تایپک آپارتمان رو عوض میکنید یا من خودم بیام عوض کننننننننننننننننم
چرا هیشکی به کار من بدبخت رسیدگی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zamara
11-08-2009, 03:47 PM
سلام
سارا خانم آيا شما تا الان درخواستي براي تغيير نام تاپيك فوق داده ايد!!؟
شما كه مدير اون تاپيك هستيد بايد درخواست بدين تا ما مطلع بشيم و نسبت به تغيير نام تاپيك فوق اقدام كنيد.
ما از كجا بايد بدونيم كه نام آرپارتمان ارتش سرخ رو بايد عوض كنيم ؟
بعدشم ، به چه نامي بايد تغيير كنه ؟
شما هم در خواست و هم نام پيشنهادي تون رو بديد تا ما عوض كنيم.
موفق باشيد

SaRa
11-08-2009, 04:06 PM
بیا من شدم طلب کار
آقا اسماعیل من تو آپارتمان گفتم چندبار شما سر نزدید اصلا

http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=586&page=152

اینم لینکش

zamara
11-08-2009, 04:18 PM
تاپيك فوق بنا بدرخواست مدير تاپيك سارا خانم ، به نام @شهرك ارتش سرخ@ تغيير نام يافت.
موفق باشيد

ثامن
11-08-2009, 04:24 PM
سلام zamara (http://arteshesorkh.com/forum/member.php?u=118)اقا این پست ها نمیشه اون بالایی صفحه حرکت کنه

RED STORM
11-08-2009, 04:31 PM
بیا من شدم طلب کار
آقا اسماعیل من تو آپارتمان گفتم چندبار شما سر نزدید اصلا

http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=586&page=152

اینم لینکش

منظورت اینه که شدی بدهکار؟:4::4::4:
:24::24::24::24:

zamara
11-08-2009, 04:48 PM
سلام zamara (http://arteshesorkh.com/forum/member.php?u=118)اقا این پست ها نمیشه اون بالایی صفحه حرکت کنه

سلام به دوست عزيز:
ضمن تشكر از دقت و توجه شما به سايت خودتان ، ضمن هماهنگي كه با رئيس كل محترم صورت گرفت ، پيشنهاد شما مورد بررسي قرار خواهد گرفت و در صورت امكان بزودي نصب و راه اندازي خواهد شد.
با تشكر

PeRsPoLiSi_2atishe
11-08-2009, 11:33 PM
جرا اسم من تو تقويم نيست؟؟

ميشه برسي كنيد لطفا,,ممنون ميشم

.ALI.
11-09-2009, 04:07 PM
سلام به همگی من یک سوال داشتم اینجا چرا اینقدر ساکته

PeRsPoLiSi_2atishe
11-09-2009, 07:57 PM
با علي موافقم

جك كردم اسمم تو تقويم بود

zamara
11-09-2009, 09:44 PM
سلام به همگی من یک سوال داشتم اینجا چرا اینقدر ساکته
علي جان انشاالله با حضور شما و فعاليت هاي خوبتان ، اينجا از سكوت مورد نظر شما خارج خواهد شد.
ولي همچين اينجا ساكت هم نيست ها !!!!

rahim
11-10-2009, 08:56 PM
اقا پيشنهاد ميدم اين نظر سنجي ها را درمورد انتخاب بهترين تيمها ويا بهترين بازيكنان را به روز بكنيد تا دوباره از اول وبا گزينه هاي جديدتر ومناسبتر شروع كنيم .مثلا در تاپيك انتخاب بهترين بازيكن جهان جاب بعضي گزينه ها خاليه وبرخي هم ديگه تو اوج نيستند .

zamara
11-10-2009, 10:16 PM
آقا رحيم عزيز:
شمالينك كليه نظرسنجي هايي را كه لازم به روز شدن است رادر اينجا قرار داده و گزينه هاي آن را نيز تعيين تا اقدام شود.
با تشكر از دقت و نظر شما.

rahim
11-10-2009, 10:33 PM
خواهش مي كنم اما تغييرات را با اهل فن در ميون بگذاريد حجت وپويا گزينه هاي خارجي را بهتر مي شناسند.

اما لينك مثلا در اين تاپيك كه نظر سنجي انتخاب بهترين تيم اروپاست نظر سنجي ان مربوط به استقلال وپرسپوليس هست.

http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=36

ويا اين تاپيك انتخاب بهترين بازيكن جهان به نظرم جاي تغييراتي مجدد وبازنگري رارداره

http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=230

ويا در اين تاپيك كه در مورد بحث در مورد ليگ قهرمانان اروپاست بهتره نظر سنجي در مورد قهرمان احتمالي جام باشه

http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=57

البته ميشه نظر سنجي ها ديگه مثل قهرمان ليگ ايران ويا انتخاب بهترين بازيكن ايران را هم ساخت.

zamara
11-10-2009, 11:34 PM
سلام
نظر سنجي هاي اين تاپيك :http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=36 (http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=36) ..
و اين تاپيك : http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=57 (http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=57) ..
حذف شد و با كمك دوستان و اهل فن كه موضوع آن را برايم ارسال خواهند كرد مجددا آن را بروز خواهم كرد.
اما نظر سنجي اين تاپيك :http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=230 (http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=230) ... هنوز هم قابل استفاده است و چنانچه آقا سياوش تشخيص بدهند كه قابل تغيير است ، خودشان اينكار را انجام خواهند داد.
باز هم از شما تشكر ميكنم.
موفق باشيد

babak red
11-12-2009, 10:42 AM
سایتتون خیلی هم خوبه.یعنی سایتمون.فقط جای چت روم اگه عوض بشه خوبه.دستتون درد نکنه

shayan love red
11-13-2009, 05:12 AM
سلام باز این مزاحم اومد ! ( خودم رو میگم :aasab: )
چرا شکلک ها خراب ؟! :hajar: اکثر شکلک های یاهو خراب ! :moong:
مخصوصا شکلک مورد علاقه من ! یعنی خنده شیطانی !

لطفا رسیدگی کنید :گل: مرررررررسی ممنون :گل:

.ALI.
11-13-2009, 08:41 AM
سلام به همگی یک پیشنهاد که فکر کنم قدیمی شده میگم نمیشه کاری کرد هر کی پست میده اسمش بیاد رو صفحه اصلی بهتر بگم یعنی مثل اون انجمن پرسپولیس

zamara
11-13-2009, 10:33 AM
سلام به همگی یک پیشنهاد که فکر کنم قدیمی شده میگم نمیشه کاری کرد هر کی پست میده اسمش بیاد رو صفحه اصلی بهتر بگم یعنی مثل اون انجمن پرسپولیس
سلام به دوست عزيز:
ضمن تشكر از دقت و توجه شما به سايت خودتان ، ضمن هماهنگي كه با رئيس كل محترم صورت گرفت ، پيشنهاد شما مورد بررسي قرار خواهد گرفت و در صورت امكان بزودي نصب و راه اندازي خواهد شد.
با تشكر

rahim
11-16-2009, 10:03 PM
با عرض خسته نباشيد خدمت مديران انجمن .
با توجه به رويه درپيش گرفته شده در انجمن در روزهاي فعلي ودرگيرها وياوه گويهاي عده اي از طرفداران تيمها كه امروز شاهد نمونه ي ازش بوديم ومطمنئا در اينده هم پيش خواهد امد .پيشنهاد ميدم كه با توجه به عدم حظور كامل مديران چون اقا اسماعيل وسياوش ونبود مسعود { البته حق داريد از اون بابت دركتون ميكنيم كه كارهاي ديگه هم هست}.

حالا زياد در تخصص من نيست ولي براي ثبت نام ورود هر شخص تازه واردي كه مرتب ايدي عوض مي كنه ايا نميشه تهمديداتي ديد .

البته ميشه در وقتهايي كه شما حضور نداريد از مديران وسرپرستاني مثل پويا ومسعود وحجت استفاده كرد وامكاناتي به انها داده بشه تا انها هم بتوانند در چنين مواقعي عكس العملي داشته باشند .
البته كه پست مونا بايد محفوظ بمونه چون انشالله در حال برگشتن هست اما دوستان ديگمون اقا پويا وحجت ومسعود را رنگ ديگه اي ميشه نشون داد واختياراتي در مقابله با چنين رفتارهايي بشون داد.

با تشكر از زحمات مديران دلسوز ارتش سرخ

نازنين
11-16-2009, 10:06 PM
بله من هم موافقم..........!

red girl
11-16-2009, 10:07 PM
منم موافقم..

zamara
11-16-2009, 10:27 PM
سلام
انشاالله با صحبت هايي كه با آقا مسعود كردم ، اين مشكل بزودي برطرف ميشه.
از اينكه با همدلي و همكاري خوبتون آرامش رو به سايت هديه ميدين از همه شما سپاسگزاريم.
موفق باشيد

نازنين
11-17-2009, 02:10 PM
عمو جون تو رو خدا زودتر يك كاري كنيد!!!!!!!!!!!!

red girl
11-17-2009, 02:46 PM
اقا اسماعیل یکم زودتر رسیدگی کنید ممنون میشم.
نمیدونم این چه گیری به من داده؟
اگه وجود من داره این بحثارو پیش میاره من حتما میرم
آروم بودن اینجا مهمتر از بودنه منه
این آقا هم شناختمش کیه .. از این وبلاگ بازای فوتبالیه. این عکس زشتی هم که برای خودش انتخاب کرده عکسیه که بعد از هک وبلاگ سحر (یکی از دخترای وبلاگ دار پرسپولیسی) توی وبش گذاشته.
همه جا هم با اسم ilovesepahan میره و فحش میده (توی وبلاگها)..
هر جا رفته جز فحاشی چیزی نداشته.
حرفایی که لایق خانوادشه به دیگران میزنه.
من فقط میگم که برای تربیتش و خانواده نداشتش متاسفم.

نازنين
11-17-2009, 02:57 PM
آيدا تو چرا بري؟؟؟؟؟
ديگه نشنوم از اين حرفاااااا
ما كه نبايد صورت مسئله رو حل كنيم .. بايد مشكل حل بشه
اما زود زود!!
ما منتظريم!!!!!!!

red girl
11-17-2009, 03:02 PM
نازی توی این دنیای اینترنت خیلیا با من لج هستن
نمیدونم شاید چون جواب همه حرفاشون رو میدم اینطوریه
تحمل شنیدن حرف رو ندارن.
اینم شاید از اون دسته آدماست که من جواب حرفاشو دادم الان میخود اینطوری خودشو خالی کنه
الانم میگم اگه وجود من باعث شده که این بیاد و فحش بده یه مدتی میرم تا آبا از اسیاب بیفته بعد دوباره بیام

ببخشید این بحث رو اینجا ادامه دادم.

نازنين
11-17-2009, 03:05 PM
لازم نكرده!!!! از اين تصميم ها نگير. لطفا !..
مديرا بايد زودتر يه كاري بكنن
اين يارو يا آدم هاي ديگه بيان با ما لج كنن ما هم يكي يكي بريم.. ارتش سرخي مي مونه؟
اهميت نده.....

zamara
11-17-2009, 11:21 PM
عمو جون تو رو خدا زودتر يك كاري كنيد!!!!!!!!!!!!

اقا اسماعیل یکم زودتر رسیدگی کنید ممنون میشم.
نمیدونم این چه گیری به من داده؟
اگه وجود من داره این بحثارو پیش میاره من حتما میرم
آروم بودن اینجا مهمتر از بودنه منه
این آقا هم شناختمش کیه .. از این وبلاگ بازای فوتبالیه. این عکس زشتی هم که برای خودش انتخاب کرده عکسیه که بعد از هک وبلاگ سحر (یکی از دخترای وبلاگ دار پرسپولیسی) توی وبش گذاشته.
همه جا هم با اسم ilovesepahan میره و فحش میده (توی وبلاگها)..
هر جا رفته جز فحاشی چیزی نداشته.
حرفایی که لایق خانوادشه به دیگران میزنه.
من فقط میگم که برای تربیتش و خانواده نداشتش متاسفم.
سلام
بچه ها نگران نباشيد ، اين آدم بيشعور و مزخرف با اين كارها و صحبت هاي زشتش فقط شعور خانوادگي خودش رو نشون ميده و اينطور كه از شواهد پيداست اين آدم بجز اينكار ، كه بره و توي همه سايت ها و وبلاگ ها از اين چرنديات بنويسه كار ديگه اي نداره !! معلوم نيست كه توي ساير فروم ها چه برخوردي باهاش شده كه حالا داره اينجوري عقده گشايي ميكنه ، شما اجازه بديد مسعود انشاالله ظرف همين امروز و فردا وقتي نت بوكش وصل بشه حتما براي ورودي كاربرها تاييديه مديريت رو فعال ميكنه و ديگه كسي نميتونه همينجوري مثل گاو سرش رو بندازه پايين و بياد چرت و پرت به آدم هاي با شخصيت و محترم بزنه .
باور كنيد كه من امكانات ندارم كه بتونم اين گزينه رو فعال كنم و منم مثل شما شديدا از اين موضوع ناراحتم و سعي ميكنم هر چه سريعتر اينطور ارسال ها رو پاك كنم و كاربر خاطي رو اخراج اما ساير امكانات در اختيار من نيست .
انشاالله مسعود هر چه سريعتر ترتيب اينكار رو ميده و مشكل همه ما حل ميشه.
در ضمن اگه قرار باشه با شنيدن چرت و پرت هاي يك آدم بي نسل و نسب بخواهيم جاخلي بديم كه اون شخص به هدفش رسيده چرا كه اون تمام سعي و تلاشش اينه كه بين بچه هاي تفرقه بندازه و يا مسايلي بوجود بياره كه سايت رو همه خالي كنن و بعد بشينه به ريش همه ما بخنده . بنابر نه تنها نبايد به رفتن فكر كنيد ، بلكه بايد بيشتر و بهتر از گذشته به فعاليت خودتون ادامه بديد تا چشمش كور شه و نتونه به اهداف پليدش برسه.
پس همه با هم با صداي بلند ميگيم :
زنده و جاويد باد پرسپوليس قهرمان

red girl
11-17-2009, 11:32 PM
ممنون از لطفتون.
من حقیقتا خیلی اذیت شدم وقتی اون توهینارو دیدم.
درسته من سالهاست توی نت میام و خیلی ها بودن که مثل این تا تونستن زر زدن اما چون اینجا جوش با جاهای دیگه برام فرق داشت یکم تحت تاثیر قرار گرفتم .
منم از رفتن گفتم .. نه اینکه برم و نیام. گفتم حالا شاید بچه ها فکر کنن وجود من باعث شده جو اینجا متشنج بشه یه مدتی برم وقتی همه چی درست شد بعد بیام.

اسماعیل آقا شما هم به اندازه کافی اینجا کنار ما هستی. زحمتتم میکشی.
من که به عنوان یک کابر اصلا انتظار ندارم که 24 ساعته اینجا باشی و جو رو بپایی چون خودتم کار و زندگی داری.

shayan love red
11-18-2009, 01:41 PM
سلام همگي
من 1 روز نبودم ! زياد نظر نميدم ! اما شنيدم كه جريان چي بود .....
به نظرم اون شخصي كه اينكارا روميكنه فقط شخصيت خودش رو نشون ميده ! و همه كاربرا و حتي من كه جديدا ميام هم ايدا رو شناختم
و هيچ مشكلي از طرف ايدا نيست ! بلكه با وجودش انرژي بخش هست در همه مسايل و چيزهايي كه من در انجمن ديدم :khalal:

ايدا تو هيچ جا نميرررررررري و ميموني ! :shamshir:
الان مدرسه هستم شكلك خشن ندارم دعوات كنم ! باهات مهربون گفتم ميموني :5:

red girl
11-18-2009, 01:50 PM
اسماعیل اقا ایشون باز فحش داده.. هروقت اومدی لطفا رسیدگی کن..(کلوپ سپاهان):گل:
---------------------
مرسی شایان..
همتون به من محبت دارید.
الانم که اومدم باز میبینم توهین جدیدی کرده.
اون داره به فحاشیاش ادامه میده منم با قدرت به حضورم در اینجا و کنار شما بودن ادامه میدم.:گل:

shayan love red
11-18-2009, 05:08 PM
سلام عمو اسماعیل
این وضع الان خیلی بد ! الان من اومدم دیدم باز تو پروفایل ایدا متاسفانه فحش هست !
من یک پیشنهاد داشتم !

لطفا موقتا ثبت نام کاربرای جدید رو بعد از تایید فعال کنید !
که این باعث میشه تا هرکاربری که میاد قبل از اینکه شما تاییدش نکنید نمیتونه هیچ کاری در انجمن انجام بده !

امیدوارم جسارت نکرده باشم !

zamara
11-18-2009, 06:33 PM
سلام
ضمن عرض تشكر و سپاس از دوستان عزيز و با عرض پوزش از اينكه من صبح ها نيستم و متاسفانه ارسال هاي كاربر بي ادب همچنان تا آمدن من باقي ميماند .
بايد بعرضتان برسانم كه انشاالله امشب مسعود وارد تهران ميشود و بزودي تاييديه ورود به سايت را فعال خواهد كرد،تا منبعد شاهد ورود اينگونه افراد بي خانواده و بي فرهنگ در جامعه پاك و سالم و فهيم پرسپوليس نباشيم.
من باز هم از تك تك شما بزرگواران پوزش ميخواهم.

red girl
11-18-2009, 07:54 PM
ممنون اقا اسماعیل.
من یه درخواست داشتم.
شما میتونید ip اعضا رو داشته باشید.
اگه ممکن ip این رو به من بدید.ممنون میشم.

نازنين
11-19-2009, 11:18 PM
ايشالا كه ديگه نتونه بياد و جو زيباي اينجا رو بهم بريزه... دستتون درد نكنه !

zamara
11-20-2009, 12:23 AM
سلام
با توجه به اينكه منبعد ورود كاربران به سايت بايد به تاييد مديران ارشد سايت برسد ، احتمال حضور چنين افرادي در سايت به صفر رسيده است .
البته در شرايطي ممكنه كه شاهد چنين اتفاقاتي باشيم كه آنهم با توجه به حضور مستقيم و همزمان ما فورا رسيدگي خواهد شد.
موفق باشيد

نازنين
11-20-2009, 04:56 PM
هوراااااااااااااااااااا هوراااااااااااااا عمو اسماييل رو ايول!!!! مديراي گل رو ايوللللل
الان همه خيالمون آسوده و راحته! مرسي!!!!!:hora:

red girl
11-20-2009, 05:10 PM
مرسییییییی
حیف محیط اینجا که همچین سبک بازیایی خراب بشه..
:گل:

نازنين
11-20-2009, 05:13 PM
من يه پيشنهاد دارم
عمو جون با توجه به اينكه
بچه هاي اينجا از شهر هاي مختلف هستن
و لهجه هاي متفاوت دارن يا بلد هستن
يه تاپيك بزاريم به اسم لهجه هاي ايراني
بعدش اونجا از هم ياد بگيريم
من كه دوست دارمممممممم
بقيه رو نميدونممممممممم

rahim
11-20-2009, 05:16 PM
شما بايد تاپيك خودتون بزنيد ومنتظر تاييد مديران باشيد البته اگر طبق معمول به بيراهه نره .من هم موافقم .

red girl
11-20-2009, 05:18 PM
اره باحال میشههههه :4:
هر کی به اصلالت و محل زندگی خودش حرف میزنه.
منم دوست دارم.موافقم.

نازنين
11-20-2009, 05:20 PM
پس داره تاييد ميشه!!!!!!!!! اجازه هست تاپيكش رو بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.ALI.
11-20-2009, 05:27 PM
من یک پیشنهاد دارم میگم یک بخش یا یک تایپک بسازین تا کاربرای عزیز این انجمن بیان وبلاگ خودشون رو اینجا معرفی کنن
موفق باشید

red girl
11-20-2009, 05:27 PM
بسمه الله ....

.ALI.
11-20-2009, 05:28 PM
منم موافقم

نازنين
11-20-2009, 05:37 PM
خيلي هم خوب!!!!!!!!!!!!! از همراهي گرمتان سپاسگذارممممممممم

babak red
11-20-2009, 10:06 PM
منم باعلی موافقم

.ALI.
11-21-2009, 07:59 PM
کسی نمیخواد به پیشنهاد ما رسیدگی کنه:d

zamara
11-21-2009, 08:11 PM
من یک پیشنهاد دارم میگم یک بخش یا یک تایپک بسازین تا کاربرای عزیز این انجمن بیان وبلاگ خودشون رو اینجا معرفی کنن
موفق باشید
سلام
متاسفانه اينكار مصداق تبليغات شخصي است و انجام آن در سايت بر خلاف قوانين آن است اما شما ميتوانيد در پروفايل خود گروهي را ايجاد و در آنجا از ساير دوستان بخواهيد كه وبلاگ هاي خود را معرفي كنند .
مثلا "گروه وبلاگ نويسان" و يا "برترين وبلاگ ها" ، خلاصه يك چيزي توي اين مايه ها .
موفق باشيد.

نازنين
11-21-2009, 08:15 PM
داداش علي اينم از جواااااااااب.. يه پيشنهاد ديگه از خودت در وكن!!!!!

red girl
11-21-2009, 08:43 PM
نظر سنجی صفحه اول
در مورد بازیکن برتر نیم فصل اول.. فکر کنم بهتره 4 تا گزینه دیگه انتخاب میشد.
مثلا به جای اشپیتیم و تیاگو که نسبت به سایرین کمتر بازی کردن بهتر بود از کسانی مثل میثاق و باقری استفاده میشد.

zamara
11-21-2009, 09:09 PM
آيدا خانم اگر به موضوع نظر سنجي بدقت توجه كنيد ، متوجه خواهيد شد كه نوشته : بهترين بازيكن خارجي پرسپوليس در نيم فصل اول از نظر شما كدام است؟ بنابر اين با توجه به اين متن ما نمتوانيم از اسامي بازيكن هاي ايراني در آن استفاده كنيم.
انشاالله بعد از پايان مدت اين نظر سنجي ، موضوع بعدي را به بازيكن هاي مطرح پرسپوليس كه ايراني هستند ، اختصاص خواهيم داد.
با تشكر از شما

red girl
11-21-2009, 09:15 PM
آهــــــــــــــــــــان
ببخشیددددددد

.ALI.
11-21-2009, 11:48 PM
ببخشید عمو یک سوال با مسعود و سیاوش عزیز(که افتختار آشناییشون رو ندارم) برای پست دادن ها تصمیم گرفتین همون که پست میدین ردیفی میره بالا

zamara
11-22-2009, 12:05 AM
بله ، صحبت شد و انشاالله در آينده نزديك در صورت فراهم بودن شرايط ، اون مورد هم اجرا خواهد شد.

red girl
11-22-2009, 12:26 AM
اقا اسماعیل
یه زحمت دیگه دارم برات..
من توی پروفایلم که میرم , متاسفانه توی قست بازدید کننده های صفحه باز یکی از اون یوزرای بی شرمانه اون اصفهانی هست .
اگه راهی داره ممنون میشم پاکش کنید.

zamara
11-22-2009, 12:36 AM
سلام آيدا خانم:
شما و ساير كاربران محترم سايت توانايي حذف پيغام هاي پروفايل شخصي را داريد .
چنانچه در اين رابطه مشكلي داريد عنوان تا مورد رسيدگي قرار بگيرد.
من پروفايل شما را بازديد و در صورت وجود پيغام هاي غير اخلاقي حتما آن را حذف خواهم كرد.
موفق باشيد.

red girl
11-22-2009, 12:40 AM
نه پیغام نیست.
فقط اسمش هست.
منوی سمت چپ (10 بازدید کننده آخر این صفحه)اسمش نوشته.
من نتونستم پاک کنم.
اگه متوجه شدید کجا رو میگم ممنون میشم شما پاکش کنید.

red girl
11-24-2009, 07:53 PM
سلام آقا اسماعیل
یکی از کاربرها به اسم "scofield"
از دوستان نتی منه .. امروز بهم پی ام داد که رمز عبورش رو یادش رفته.
از من خواست به شما بگم رمز جدید بهش بدید.
رمزش رو که عوض کردید به من بگید که بهش بگم . اگه هم خواستید خودتون بهش بگید یه پیغام به من بدید که ایمیلش رو به شما بدم که رمزش رو بهش بدید

Scofield
11-24-2009, 11:46 PM
اولا ممنون از آيداي عزيز كه حسابي مزاحمش شدم و باز ممنون از مديران سايت كه زحمت كشيدن
اما بايد بگم خيلي ناراحت شدم من و با طرفدارهاي سپاهان يكي كرديد!!!!

zamara
11-24-2009, 11:55 PM
دوست عزيز ضمن خير مقدم حضور شما ، اول از اينكه براي فعال شدن يوزرتان با مشكل مواجه شديد از شما پوزش ميخواهيم.
دوم اينكه سيستم براي همه كاربران به اينگونه تنظيم شده است .
سوم اينكه يوزر شما هيچ مشكلي نداشت و ظاهرا خود شما پسوردتان را فراموش كرديد .
يوزر شما همان لحظه ورود تاييد شده بود.
اميدوارم اوقات و لحظات خوب و خوشي را در كنار ساير دوستان داشته باشيد.
با تشكر

Scofield
11-25-2009, 12:06 AM
چقدر من از اين حس تازه وارد بودن و اينجوري مخاطب قرار گرفتن بدم مي ياد!
در اين مورد من هم اول نظرم همين بود ولي بعدا گفتن من و با طرفدار هاي سپاهان با يك چوب زديد!
بهرحال من شوخي كردم ولي چون ادمك نداشت جدي گرفتيد!!
شما هم خسته نباشيد
اميدوارم هميشه موفق باشيد

.ALI.
11-25-2009, 03:51 PM
دوست عزیز اول ضمن خوشامد گویی بدش اگر منظورت از سپاهانی دوست منه که امده تو انجمن باید بگم ایشون پرسپولیسی هم هستن و مدیران اینجا هم به من نگفتم اگر کسی طرفدار 2.3 تیم باشه و بیاد این انحمن ممنوعه

Scofield
11-27-2009, 06:01 PM
دوست عزیز اولا ممنون
دوما منظور من دوست شما نبود چون اصلا ایشون و نمی شناسم!!
به من گفته شد که چون برخی از هواداران منتصب به سپاهان وارد فروم شدن و پست های اسپم می دادند مدیران برای جلوگیری از پیشامد های احتمالی آیدی های مشکوک و هم بن کردن و در این بین آیدی من مظلوم هم مسدود شده
طرفداران واقعی هر تیمی آدم های با ارزشی هستند و من برای همشون احترام قائلم حتی اگر طرفدار استیل آذین باشند!
دوست شما هم نه تنها کار بدی نمی کنه که حامی سپاهان(احتمالا تیم شهر خودش) هست بلکه یک کار خوب و حرفه ای انجام می ده اما من به دلایلی که برای خودم دارم از سپاهان و در درجه ای وسیع تر از استیل آذین متنفرم پس دوست ندارم من و بخشی از مجموعه اون باشگاه لحاظ کنند
هرچند بعدا معلوم شد اشکال از گیرنده بوده و ما کلا در اشتباه بودیم!

.ALI.
11-28-2009, 11:58 AM
ممنون از جوابتون

shayan love red
11-28-2009, 05:06 PM
سلاااام بر مدیران عزیز :6:
من 2هفته پیش هم گفتم ! اما تغییری نکرد !!
این شکلک ها که کار نمیکنه خیلی ظاهر چت روم و ارسال پست رو بد کرده !
و باعث سردرگمی و گیجی هم میشه !
لطفا شکلک های خراب اصلاح بشن یا کلا پاک بشن .
ممنون از توجه :گل:
با تشکر :گل::گل:

نازنين
11-29-2009, 11:17 PM
منم مي خواستم تقاضا كنم
رنگ كاربري مديراي جديد رو تغير بدين!!!!!!!!!!
رنگ زرد يه حالت بي روحي داره
به نظر من مدير هر بخش رو يك رنگ خاص بزاريد
ولي زرد نباشه!!!!!!

zamara
11-29-2009, 11:31 PM
با توجه به تعريف سيستم نميتوانيم براي هر مدير رنگ بخصوصي را تعيين كنيم.
در نتيجه همه مديران داري يك رنگ خواهند بود.
اگر رنگ زرد خوب نيست، پيشنهاد شما براي رنگ مديران چيست ؟
در مورد شكلك ها هم حتما مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت و با مسئول آن صحبت خواهد شد.
با تشكر

shayan love red
11-30-2009, 12:00 AM
ممنون از توجه :گل::گل:
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020439.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020439.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020439.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020439.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

RED STORM
11-30-2009, 12:13 AM
در مورد شكلك ها هم حتما مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت و با مسئول آن صحبت خواهد شد.
با تشكر
سبز پر رنگ:4::4::4::4::4:

zamara
11-30-2009, 10:15 AM
سبز پر رنگ:4::4::4::4::4:
رنگ سبز كلا مربوط به رئيس كل سايت است و مقدور نيست.
با تشكر

نازنين
11-30-2009, 12:40 PM
با تشكر
مرسي عمو جون از اينكه به پيشنهاد من توجه كردين
فكر كنم رنگ صورتي و يا بنفش خوب باشه:5:

نازنين
11-30-2009, 07:37 PM
مرسي عمو جوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووون ..... عالي شد رنگ مديرااااااااااااااا

shayan love red
11-30-2009, 11:02 PM
سلام
انتقاد تندم رو ببخشید ! اما لازم !

لطفا به جای اینکه با دیدن هر پست غیر فوتبالی سریع تذکر بدید ! لطفا وضعیت باز شدن انجمن رو درست کننید ! که مجبور نباشیم با فیلتر شکن بیایم ! و بازم نتونیم پست بدیم ! .... این موضوع خیلی مهم اما بهش دقت نمیشه ! این وضعیت هم خیلی وقت که هست !
اما نمیدونم چرا پس از این همه مدت هیچ اقدامی نمیشه و این وضعیت ادامه داره خیلی عجیب !!

zamara
11-30-2009, 11:11 PM
سلام
انتقاد تندم رو ببخشید ! اما لازم !

لطفا به جای اینکه با دیدن هر پست غیر فوتبالی سریع تذکر بدید ! لطفا وضعیت باز شدن انجمن رو درست کننید ! که مجبور نباشیم با فیلتر شکن بیایم ! و بازم نتونیم پست بدیم ! .... این موضوع خیلی مهم اما بهش دقت نمیشه ! این وضعیت هم خیلی وقت که هست !
اما نمیدونم چرا پس از این همه مدت هیچ اقدامی نمیشه و این وضعیت ادامه داره خیلی عجیب !!
اول سلام
شايان جان چوب بدم خدمتتون !!!؟
در مورد باز شدن سايت و اشكالي كه توي چند ساعت پيش بوجود اومد من از همه شما عزيزان پوزش ميخواهم .
اين موضوع نه براي شما بلكه براي همه اتقاف افتاد و من هم نميتونستم وارد سايت بشم.كه با پيگري هايي كه انجام دادم موفق به حل مشكل شدم .
الان و در حال حاضر هيچ مشكلي نيست و بدون فيلتر شكن هم ميتوانيد وارد سايت شويد.
از تذكر تند و صريح شما هم كمال تشكر را دارم.
حق با شماست و ما هم تسليم.
اما چه ميشود كرد؟ گاهي اوقات اين مشكلات بوجود ميايد و بايد فقط كمي صبر كرد.
با تشكر

red girl
11-30-2009, 11:17 PM
وقتی سرور عوض میشه . ست شدن طول میکشه.
منم همیشه همین مشکل رو دارم.
2 ساعت پیشم فکر کنم قطع شد.
الان واسه من باز نمیشه و با فیلتر شکنم.
البته این مشکلات رو دائما به کسی که سرور رو عوض کرده دارم گزارش میدم.

shayan love red
12-01-2009, 04:19 PM
سلام
این چه حرفی عمو اسماعیل ! خجالت کشیدم !
اگه جسارتی کردم ببیخشید !
من دیشب هرکاری کردم نتونستم بدون فیلتر شکن بیام !
و این وضعیت جالبی نیست ! برای انجمن زشت ! و برای کاربرا هم سختی های زیادی رو به وجود میاره !
.
.
فقط باید صبر کرد ؟؟ راه حل دیگه ای برای حل مشکل نیست ؟!!

red girl
12-02-2009, 01:18 PM
شایان این مشکل واسه منم هست.
با فیلتر شکن هم نمیشه. همین مشکل رو به کسی که سرور رو عوض میکنه گفتم.
میگه این مشکل ست شدن از طرف isp شما هستش.

red girl
12-02-2009, 01:24 PM
آقا اسماعیل شما گفتید که اجازه نمیدید هر یوزری که میرسه ثبت نام شه و وارد انجمن شه.
اما این چند روزه دوتا یوزر بودن که به آقا توهین کردن!(ننگ بر .... و یه چیز دیگه تو همین مایه ها).
من نمیدونم چطوری به اینها اجازه دادید فعالیت کنند؟!
اومدن ثبت نام کردند و برای بنده پیام خصوصی فحش گذاشتند!
الانم که یه یوزر مسخره دیگه اومده واسه من پیام جدید داده!اینم فحش داده.
اون سپاهانیه که هیچ! چون من مخالف سپاهان بودم و توی تاپیک سپاهان باهاشون کل کردم زورش اومد و فحشم داد!
ولی خیلی برای من جالبه! یکی از در میرسه با نام آقا یوزر میسازه و صاف میادو به بنده فحاشی میکنه!
جالبه برام که این تازه وارد توی فاصله 1دقیقه بعد از ورود به انجمن متوجه میشه بنده حامیه آقا و احمدی هستم!و میادو خودشو خالی میکنه!

zamara
12-02-2009, 04:12 PM
سلام
ببينيد قبلا كه وارد شدن يوزرها آزاد بود خيلي ها ثبت نام كردند و فعاليتي نكردند ، و الان اينكار رو انجام ميدن ! كه بايد شناسايي و يوزر آنان حذف بشه .
اينكار زمان و فرصت زيادي ميخواد كه من دارم روي اين مسئله كار ميكنم .
يوزري رو كه گفتي لينك نام كاربري شو برام ارسال تا سريعا رسيدگي بشه.
با تشكر

red girl
12-02-2009, 07:13 PM
اسماعیل آقا این دو یوزری که من دیدم.
همون لحظه عضو شده بودند..
اون پایین جایی که اسم کاربر تازه عضو شده رو میزنه همون لحظه اسم این دو کاربرم نوشته شده بود.
پس یعنی همون لحظه عضو شدن و اولین فعالیتشون هم توهین به من بود.(بخاطر حمایتهایی که از دولت داشتم).
هر دو یوزر رو به admin دادم اخراجشون کرد.

red girl
12-07-2009, 03:31 PM
سلام
باز هم همون کابر بی فرهنگ
باز هم توهین به من
آقا اسماعیل مگه قرار نبود یوزر طرف تایید بشه بعد ...
تا کی توهین رو تحمل کنم

red girl
12-07-2009, 09:40 PM
به این تاپیک هم نگاه کنید ممنون میشم

zamara
12-07-2009, 09:51 PM
سلام
آيدا خانم طراحي اين سيستم به نحوي است كه كاربران پس از ثبت نام فقط در پيغام خصوصي قادر به فعاليت هستند و هيچگونه پستي نميتوانند ارسال كنند و متاسفانه اين افراد بي فرهنگ از اين موقعيت هم سوء استفاده ميكنند .
شما فقط كافيه بلافاصله پس از پيغام آنان ، از طريق پيغام خصوصي مرا در جريان بگذاريد تا سريعا نسبت به اخراج دائمي آنان اقدام كنم ، توضيح ديگر اينكه اين افراد پس از اخراج از آن كامپيوتر و خط خود قادر به ثبت نام مجددا و ارسال نيستند و ناچار بايد تمامي كافي نت ها و كامپويتر و خط دوستان و فك و فاميل خود را استفاده كنند تا بتوانند خط باز پيدا كنند كه بزودي آنها هم با ثبت نام او بسته خواهد شد.
به هر حال من از شما بخاطر همه بي احترامي ها صميمانه از شما پوزش ميخواهم و اميدوارم با سعه صدر و بزرگواري خودتان صبر را باز هم پيشه خودتان كنيد.
موفق باشيد

SaRa
12-07-2009, 11:11 PM
چرا زیر اسم های ما تازه وارد نوشته؟

zamara
12-07-2009, 11:26 PM
مثل اينكه امشب همه رو توهم برداشته !!!!!
من كه چيزي نمي بينم!!!
سارا خانم شما الان پيشكسوت انجمن هستيد.

red girl
12-16-2009, 09:58 PM
سلام آقا اسماعیل محمد رفت نتونست جواب سوال شما رو بده.
من دیشب باهاش چت کردم گفت که انجمن واسش باز نمیشه .
چون مسعود سرور رو مداما عوض میکنه این مشکل واسه بچه ها پیش میاد .
وقتی سرور عوض میشه طول میکشه تا واسه شهرای متفاوت ست شه . محمد هم همین مشکل رو داره و انجمن واسش با دردسر باز میشه.
من با فیلتر شکن باز کردم , واقعا اومدن عذابیه واسه خودش.

zamara
12-16-2009, 10:52 PM
سلام آيدا خانم:
ممنون از اطلاع رساني شما .
لطفا محمد صحبت كنيد و به او بگوييد كه ما در صدد رفع اين مشكل هستيم و ايشان نبايد بخاطر اين موضوع براي هميشه از سايت بروند ، بهتر اين بود كه حداقل در ياهو اين مشكل را با من در ميان ميگذاشت تا سريعا مورد رسيدگي قرار بگيره.
باز هم از شما تشكر ميكنم.
موفق باشيد

red girl
12-16-2009, 11:45 PM
نمیدونم شاید دلیل دیگه ای هم داره .
ولی به من چیزی جز این حرفا نزد. من بهش میگم , فقط امیدوارم حداقل ایمیلش رو چک کنه.

redsun
12-23-2009, 08:26 PM
من از همه ی شما مدیران گرامی انتقاد دارم
چطوری هنوز هیچکدومتون نتونستید این عوضی یا عوضیا را پیدا کنید
واقعا متاسفم
هر روز و هر شب داره به کاربرانتون توهین میشه اما هیچ عکس العملی نشان نمی دهید فقط می گید داریم دنبالش می گردیم حتی بن هم نمی کنیدش

نازنين
12-24-2009, 10:41 PM
واقعا كه !!!!! چه تصوير زشتي برام ارسال كرده بود....... بي شخصيت عوضيييييييييييييييييييييي ييييييييييي

red girl
12-24-2009, 11:10 PM
آره نازنین
... تر از خودش فقط خودشه !
مدتهاست داره به من توهین میکنه و ... .ولی دیشب یه سری پیگیریهایی انجام شد تقریبا داره پیدا میشه و گیرش میارن .
خوشحالیم ..

نازنين
12-24-2009, 11:19 PM
به به چه خبر خوبي آيدا جونم
اميدوارم كه هرچه زودتر چهره زشتش براي همه نمايان بشه!!!!!!!!!

zamara
12-24-2009, 11:44 PM
سلام
بالاخره با كمك دوستان و پيگيريهاي زياد اين مشكل حل و منبعد اين شخص و اشخاص مشابه نخواهند توانست دست به چنين كارهايي بزنند .
همانطور كه در تاپيك سپاهان عرض كردم از اين ببعد هيچ كاربر تازه واردي بدون تاييد مديريت سايت قادر به ارسال پيغام خصوصي و فعاليت در انجمن و چت باكس نخواهد بود .
از بابت اين اتفاقات بوجود آمده از همه شما پوزش ميخواهم .
موفق باشيد

redsun
12-25-2009, 02:32 AM
ممنونم آقا اسماعیل واقعا سپاسگذارم
اینجوری احساس آرامش داریم

نازنين
12-25-2009, 05:42 PM
نميدونم چرا بعضي ها اسم آدم روي خودشون ميزارن... والا به خدا حيوون ها بي آزارتر پاكتر هستند ...
انشالا كه ديگه شاهد اين رفتارهاي زشت نباشيم
دستتون درد نكنه...

red girl
01-03-2010, 12:18 AM
سلام بر پدر اسماعیل ..
بنا به قوانین جدید من آوارتارم رو عوض کردم , فقط یه صحبتی با شما داشتم .
شما اول میذارید یک نفر کاری که میخواد رو میکنه بعد وقتی دو نفر تو روش در میان و میدون براش خالی نمیکنن میایدو قانون وضع میکنید.
اگه این کار صحیح نیست پس از اول نباید انجام شه و همون اول باید تذکر داده شه نه حالا .
در هر صورت من تابع قانونم ولی در صورت تکرار از جانب هر کس در هر زمینه ای ( عکس و یا صحبت چه مستقیم چه به صورت طعنه و کنایه ) حتما جواب میدم.منم مثل خیلی ها اصلا دلم نمیخواد بحث کنم یا تیکه بپرونم ولی اگه ببینم نمیتونم بگذرم و ساکت باشم .
خواهش میکنم حالت بنده رو تهاجمی فرض نکنید من فقط حرفمو زدم شاید بلد نیستم لطیف حرف بزنم .
ممنون از شما پدرم .

raz
01-03-2010, 03:43 AM
اگه میشه یه امکانی ایجاد کنید اخرین ارسال های انجمن به صورت تابلو نمایش داده بشه خیلی ممنون

zamara
01-03-2010, 09:27 AM
سلام بر پدر اسماعیل ..
بنا به قوانین جدید من آوارتارم رو عوض کردم , فقط یه صحبتی با شما داشتم .
شما اول میذارید یک نفر کاری که میخواد رو میکنه بعد وقتی دو نفر تو روش در میان و میدون براش خالی نمیکنن میایدو قانون وضع میکنید.
اگه این کار صحیح نیست پس از اول نباید انجام شه و همون اول باید تذکر داده شه نه حالا .
در هر صورت من تابع قانونم ولی در صورت تکرار از جانب هر کس در هر زمینه ای ( عکس و یا صحبت چه مستقیم چه به صورت طعنه و کنایه ) حتما جواب میدم.منم مثل خیلی ها اصلا دلم نمیخواد بحث کنم یا تیکه بپرونم ولی اگه ببینم نمیتونم بگذرم و ساکت باشم .
خواهش میکنم حالت بنده رو تهاجمی فرض نکنید من فقط حرفمو زدم شاید بلد نیستم لطیف حرف بزنم .
ممنون از شما پدرم .
سلام
از همكاري و محبت شما عزيزان بسيار سپاسگزارم.
همانطور كه عرض كردم اينجا يك مكان ورزشي است و بسيار زيبا خواهد بود كه همه ما از موضوعات و تصاوير ورزشي استفاده كنيم .
هدف ما در اينجا ، ايجاد فضايي سالم و شاد و همراه با احترام متقابل نسبت به يكديگر است و چنانچه قرار باشد اينگونه مسايل به فضاي همدلي و صميمت موجود در بين ما لطمه وارد كند ، همان بهتر كه نباشد .همانطور كه همه ميدانيم در طي چند وقت اخير افرادي ثبت نام كرده و به بد ترين شكل ممكن به ايجاد توهين هاي بي شرمانه پرداختند و اين براي مكاني كه سالم و افراد آن از بهترين جوانان اين مرز و بوم هستند به هيچ عنوان برازنده نبودو به همين دليل ، من براي ثبت نام كاربران محدوديت هاي زيادي را ايجاد كردم تا فضا ، فضاي سالم و محترمي بماند
مسايل و مشكلات سياسي هيچ ارتباطي با اين سايت و موضوعات آن ندارد و اين مهم، مربوط به افراد و خادمام محترم سياسي كشور عزيزمان است و ما نبايد فضاي اينجا را به هيچ عنوان سياسي كنيم . هر چند آواتار شما و الهه خانم به هيچ عنوان جنبه سياسي نداشته و ندارد و تصوير زيبايي از يك بانوي محجبه همراه با پرچم كشور عزيزمان ايران بود و به نظر من از بعضي تصاوير زنان خارجي بدون پوشش كه همراه با حالت هاي مختلف است بهتر و ارزشمند تر است .
اما زماني كه شما اين آواتار را انتخاب كرديد متاسفانه بعضي از دوستان آواتار خود را به شكل سياسي تري انتخاب كردند و همين موضوع باعث شد تا اين تصميم گرفته شود .
در كل از همكاري شما عزيزان تشكر ميكنم و اميدوارم با ايجاد فضاي سالم و ورزشي به تشويق و حمايت از تيم محبوب مان بپردازيم . تا انشاالله اين صميميت خاطره اي خوشي باشد براي همه ما در آينده.
موفق باشيد

نازنين
01-03-2010, 09:38 PM
به نظر من حيفه كه جو انجمن سياسي بشه.. هركس يك نظري داره و نظرش براي خودش محترمه.. كاشكي اجازه نميداديم اختلاف نطرهامون دوستي هامون رو كم رنگ كنه...

red girl
01-03-2010, 09:47 PM
آره نازی خواهرم
خیلی حیفه , منم مخالف سیاسی شدن جو هستم !
و نظر همه هم برای خودشون محترمه و صد البته کسی حرف طرف مقابلش رو قبول نمیکنه !!
کلا بیان این مسائل چه مستقیم چه غیر مستقیم جو اینجا رو بهم میریزه و هیچ کس دلش نمیخواد که اینطور بشه .
خدا رو شکر تا الان کسی از کسی کینه ای به دل نگرفته بجز یه مورد هست که ترجیح میدم حرف نزنم.
به امید روزهای بهتره ارتش.هرچند که با وجود شما بهتر از این نمیشه .

redboy2atishe
01-03-2010, 09:52 PM
بیان نظر نازنین خیلی قشنگ بود واقعا زدن کلید تشکر کم بود این یکی.یکی هم تو تایید نظرش حیفم اومد نگم... اگه قرار باشه مسائل سیاسی راحت بیاد تو انجمن همونطوریکه بین مردم ما دودستگی افتاد تو همین فضای کوچیک (نسبت به جامعه) هم همین مشکلا پیش میاد ...
خداییش راست گفت حیفه ...

نازنين
01-03-2010, 10:04 PM
مرسي سامان جان لطف داري... من كه چيزي نگفتم .. شرمنده كردي داداشي.......
آيدا جون .... احساس ميكنم مثل هميشه نيستي...

RED STORM
01-03-2010, 11:44 PM
سلام آقا اسماعیل بیزحمت لوگوی بخش جام ملت های اروپا رو عوض کنید
و به جاش لوگوی جدیدشو بزارید

http://i.imagehost.org/0191/40.gif

red girl
01-04-2010, 01:18 PM
آقا اسماعیل شما گفتید که مقالات رو توی تاپیک خود فرد نذاریم .
خوب این مقاله رو من باید کجا بذارم ؟؟ مقاله ای که در مورد علی دایی هست .
مرسی

zamara
01-04-2010, 11:29 PM
سلام
با عرض پوزش از محضر شما دوستان كه دير پاسخگو شما عزيزان بودم. دليلش هم قظعي و مشكل ارتباط با نت و اشغال ويروس هاي مختلف سيستم من بود.
آيدا خانم كليه مقالات و اظهار نظرها كه مربوط به باشگاه و تيم است را در تاپيك ارتش سرخ جهت اطلاع و بحث و تبادل نظر در باره آن ، قرار دهيد.البته اين خواسته رئيس كل است و اگر با من بود يك تاپيك مجزا براي آن قرار ميدادم.
موفق باشيد

red girl
01-04-2010, 11:40 PM
من خودم بعدا خدمت رئیس کل میرسم :4:
خیلی وقته ازش خبر ندارم باید یه حال اساسی ازش بپرسم .

rahim
01-10-2010, 07:13 PM
والله من يك نظري دارم در مورد تغييراتي تو صندلي داغ خودم اخرين بار كه نشستم حقيقتا وقت كم اوردم وكمي خسته كننده بود مطمئنا براي بقيه ي دوستان هم همينطور بوده وهمين علت باعث عدم استقبال بچه ها از اين تاپيك شده .
پيشنهاد ميدم به صورت مصاحبه توسط يك نفر از شخص منتخب بچه ها { شخصي كه بچه ها انتخاب ميكنند تا از اومصاحبه شود} وجمع بندي سوالات دوستان يك نفر عهداهدار هدايت مصاحبه وپرسشها باشه يعني سوالات جمع اوري كنه واز بين انها سوالات خوب به جا ومهم را انتخاب كنه ودر اختيار مصاحبه شونده قراردهد واو هم در وقت مقرر جواب همه را بفرسته تا مجري مصاحبه او را درتاپيك مصاحبه ي هفته قرار دهد .
اينطوري هم در وقت هم در كيفيت سوالات وهم در نحوه ي گزينش شرايط بهتري خواهيم داشت واستقبال بهتري از ان خواهد شد وخسته گي كمتري به دنبال دارد .
تازه همه ي اينها مي تواند در يك تاپيك زده شود ولينكش در اولين صحفه نمايش داده شود .اين را قبلا ديدم وخوشم امد گفتم بگم نظر دوستان چيه .

zamara
01-10-2010, 07:56 PM
سلام
شما بعنوان مديريت محترم بخش گفتگوي آزاد ميتوانيد و اين اختيار را داريد كه بنا بر مصلحت سايت و نظريه بچه ها و همچنين فراهم كردن رضايت خاطر كاربران عزيز نسبت به پيشنهاد خود اقدام كنيد .
در صورت موفق بودن اين طرح ، آن را ادامه خواهيم داد و چنانچه با موفقيت همراه نشد ، مجددا به همين روش عمل خواهيم كرد.
شخص شما هم مديريت اينكار را برعهده بگيريد و در صورت مشخص شدن فرد قابل اعتماد ، اين مسئوليت را به او بسپاريد.
با تشكر

RED STORM
01-10-2010, 07:59 PM
من اولین منتقد طرح!:4:
همه حالش به همونه که طرفو بیچاره کنیم!:aasab:
در اون صورت دیگه داغ نیست:khalal:

rahim
01-10-2010, 08:04 PM
مي دوني چيه پويا هدف از صندلي داغ شناخت بچه ها از ويژگيهاي روحي .اخلاقي وكلا شناخت از فرد مشخص شده هست ولي در اين روش سنتي فرد كلافه ميشه از بس سوالات عجيب وغريب جواب بده ديگه اصلا هدف كه شناخت فرده گم ميشه وميره تو كلكل .
ميشه البته هم در كنار اون مصاحبه سوالات منتخب بچه ها را از فغرد مورد نظر پرسيد .تازه در اين روش فرد با راي گيري بچه ها مشخص ميشه وراه فرار هم نداره و ميشه ابهامات وسوالات زيادي كه از همديگر در مورارد مختلف داريم بپرسيم .ميشه كلا مخلوطي از اين دو روش داشت .به هرحال من منتظر پيشنهادات وانتقادات ونظر دوستان هستم.

redsun
01-11-2010, 10:59 PM
من آمدم اینجا دعوا یعنی یک ذره دعوا
یکی از تایپیک های اقسمت لیگ برتر سر جاش نیست یعنی شما جای دیگه قرار دادید
پیش بینی بازی های لیگ برتر باید تو قسمت لیگ برتر باشه نه فوق برنامه

RED STORM
01-11-2010, 11:32 PM
پیشبینی مسابقات تو همه فروم ها یه بخش جداگانه واسه خودش داره!
حالا اینجا هم همینطوره و اسمش فعالیت فوق برنامه هست

redsun
01-12-2010, 12:24 AM
پیشبینی مسابقات تو همه فروم ها یه بخش جداگانه واسه خودش داره!
حالا اینجا هم همینطوره و اسمش فعالیت فوق برنامه هست
پس اگه اینطوری پیش بینی بازیکن هم ببرید تو قسمت فوق برنامه
من می خواهم پیش بینی لیگ برتر برگرده به قسمت واقعیش

اور
01-15-2010, 02:02 PM
من عضو انجمن هواداران شدم گفتند به ادرس ایمیل من فرم می فرستند اما نفرستادند اگر میشه جواب من را بدید جواب من را کجا میدید مرسی از سایت خوب شما

به مان گفتند به ایمیل شما فرم میفرستیم نفرستادین پس چی شد

zamara
01-15-2010, 02:58 PM
من عضو انجمن هواداران شدم گفتند به ادرس ایمیل من فرم می فرستند اما نفرستادند اگر میشه جواب من را بدید جواب من را کجا میدید مرسی از سایت خوب شما

به مان گفتند به ایمیل شما فرم میفرستیم نفرستادین پس چی شد
سلام دوست عزيز:
به سايت ارتش سرخ خيلي خوش آمديد.
پاسخ شما همين است كه يوزر شما فعال و يكي از اعضاء قابل اطمينان اين سايت شده ايد.
اما اگر سئوالي بخصوصي داشتيد آن را در همين تاپيك و يا پيغام خصوصي مطرح تا پاسخ لازم را دريافت كنيد.
با تشكر

.ALI.
01-21-2010, 07:43 PM
سلام بر دوستان پرسپولیسی گل خوبم ببخشید از مدیران ارشد یک سوال داشتم اینجا یک تایپکی هست که بعد هر بازی بچه ها بیان بازی رو تحلیل کنن یعنی تایپک تحلیل بازیها نه بازی های پرسپولیس بازی های لیگ
ممنون

Siyavoush
01-21-2010, 11:45 PM
سلام بر دوستان پرسپولیسی گل خوبم ببخشید از مدیران ارشد یک سوال داشتم اینجا یک تایپکی هست که بعد هر بازی بچه ها بیان بازی رو تحلیل کنن یعنی تایپک تحلیل بازیها نه بازی های پرسپولیس بازی های لیگ
ممنون

تاپیک ارتش سرخ محلی برای تمامی صحبت ها در مورد پرسپولیس هستش و بهترین بخش برای تحلیل بازیها چه قبل چه بعدش هست

mohsen.8
02-05-2010, 01:35 PM
سلام
دوتا انتقاد داشتم 1. چرا سايت بيشتر وقت ها باز نميشه؟ ديشب كه تا الان بسته بود و error ميداد از بقيه هم ميپرسيدم همينوميگفتن
2.بعضي از هواداران تراكتور و سپاهان قصد داران با كوچيك كردن بزرگترين تيم ايران يعني پرسپوليس رو اعصاب ما راه برن و فضاي پاك انجمن رو آلوده كنن لطفا برخورد كنيد...
ممنون

red girl
02-05-2010, 02:54 PM
محسن این مشکله سروره
و به مدیر سرور هم اطلاع داده میشه ولی دیگه سعی و تلاشش رو میکنه
مسعود باید یه فکری کنه
هوادار تراکتور اخطارش رو گرفت و یه فرصت کوتاه بهش داده شده در صورت ادامه اخراج میشه.

mohsen.8
02-16-2010, 11:51 PM
سلام
به نظرم اگه در قسمتی که میخوایم پست بدیم شکلک ها رو بزارید خیلی خوبه اینجوری یه ساعت باید کپی کنیم
ممنون

محمدجواد
02-17-2010, 07:03 PM
يه بخشي رو اختصاص بديد به اخبار علمي و دانستني ها
من مطالب روز رو دنبال ميکنم فک کنم خوب باشه

ArtesheSorkh
02-19-2010, 08:46 PM
قضیه این http://arteshesorkh.com/forum/images/Artesh/misc/level/award_community.gif (http://arteshesorkh.com/forum/member.php?u=118) چیه ؟؟؟

راستی کسی که قهرمان فانتزی میشه و دوم و سوم میشه یه مدال زیر اطلاعاتش بالای اینا http://arteshesorkh.com/forum/images/Artesh/statusicon/user_offline.gif http://arteshesorkh.com/forum/images/Artesh/buttons/report.gif (http://arteshesorkh.com/forum/report.php?p=152915) زد براش

zamara
02-19-2010, 09:34 PM
اين گزينه فقط بر حسب فعاليت و تعداد پست ها بصورت اتوماتيك براي هر كاربر بنمايش در ميايد و نميشود آن را انتخاب و براي كاربري خاصي بصورت مجرا قرار داد.
انشاالله در آينده سيستم مدال كه فعال شد ، پيشنهاد شما را اجرا خواهيم كرد.
موفق باشيد

red girl
02-21-2010, 06:47 PM
سلام
به نظرم اگه در قسمتی که میخوایم پست بدیم شکلک ها رو بزارید خیلی خوبه اینجوری یه ساعت باید کپی کنیم
ممنون
محسن جان ;
پیشنهاد شما رو به مدیر سرور رسوندم و ایشون هم درخواست بنده رو قبول کرد و شکلکهارو قرار داد .

ArtesheSorkh
02-21-2010, 06:48 PM
محسن جان ;
پیشنهاد شما رو به مدیر سرور رسوندم و ایشون هم درخواست بنده رو قبول کرد و شکلکهارو قرار داد .

ممنون از زحمت های تو...

واقعا مدیری هستی در حد تیم ملی:lover:

محمدجواد
02-21-2010, 07:23 PM
http://foolstown.com/sm/hmm.gif

red girl
02-21-2010, 07:25 PM

http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?p=153047#post153047

همینه ؟!

محمدجواد
02-21-2010, 08:16 PM
اگه مديريت مايل باشه ميتونم مطالب انگليسي بخش فوتبال ايران رو در يه تاپيک جداگانه به عهده بگيرم!

red girl
02-21-2010, 08:32 PM
اگه مديريت مايل باشه ميتونم مطالب انگليسي بخش فوتبال ايران رو در يه تاپيک جداگانه به عهده بگيرم!
میتونید مرتب آپش کنید ؟
یعنی روندتون طوری هست که تاپیک رو نخوابونه ؟