توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترين ليگ جهان
Siyavoush
06-07-2008, 02:43 AM
بهترين ليگ جهان
Siyavoush
06-19-2008, 05:06 AM
جالبه زیاد در این نظر سنجی شركت نكردن بچه ها .جاهای دیگه كلی دعوا راه انداخته ;D
Fatima
06-19-2008, 11:02 AM
معلومه که بهترین لیگ جهان اسپانیاس همه ستاره های بزرگ و سرعتی و تکنیکی توی اسپانیا هستند و کریستیانو رونالدو هم که به رئال بیاد دیگه اسپانیا بهترین بازیکنای جهان رو خواهد داشت
Hamed Kaka
06-19-2008, 12:20 PM
بهترین لیگ جهان سری آ هستش چون من میگم http://qsmile.com/qsimages/69.gif
Fatima
06-19-2008, 12:44 PM
من که هروقت بازی لیگ ایتالیا رو نشون میده خوابم می گیره تیم ملیشونم همیشه شانسی برنده میشه
ولی انصافا چون لیگای اروپا شبا دیر بازی می کنن من پای همش خوابم می گیره ولی ایتالیا خیلی کسل کنندس
Hamed Kaka
06-19-2008, 01:19 PM
من که هروقت بازی لیگ ایتالیا رو نشون میده خوابم می گیره تیم ملیشونم همیشه شانسی برنده میشه
ولی انصافا چون لیگای اروپا شبا دیر بازی می کنن من پای همش خوابم می گیره ولی ایتالیا خیلی کسل کنندس
هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه http://qsmile.com/qsimages/36.gif
من از فوتبال محکم ایتالیا لذت می برم...تیم ملیشونم به نظرت با شانس میشه 4 بار قهرمان جهان شد؟
چند شب پیش هم که فرانسه رو کرده بود تو قوطی و اگه تونی کمی دقت می کرد بالای 4 گل به فرانسه می زدن http://qsmile.com/qsimages/59.gif
جذابیت لا لیگا هم فقط بخاطر دفاع کردن ضعیف تیماس و باعث میشه چون دفاع کردن بلد نیستن حمله کنند...اما دفاع خوب کردن هم هنره http://qsmile.com/qsimages/38.gif
لیگ انگلیس هم که اصلا در حدی نیست که بخواد با اینا مقایسه بشه http://qsmile.com/qsimages/58.gif
Fatima
06-19-2008, 02:06 PM
هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه http://qsmile.com/qsimages/36.gif
من از فوتبال محکم ایتالیا لذت می برم...تیم ملیشونم به نظرت با شانس میشه 4 بار قهرمان جهان شد؟
چند شب پیش هم که فرانسه رو کرده بود تو قوطی و اگه تونی کمی دقت می کرد بالای 4 گل به فرانسه می زدن http://qsmile.com/qsimages/59.gif
جذابیت لا لیگا هم فقط بخاطر دفاع کردن ضعیف تیماس و باعث میشه چون دفاع کردن بلد نیستن حمله کنند...اما دفاع خوب کردن هم هنره http://qsmile.com/qsimages/38.gif
لیگ انگلیس هم که اصلا در حدی نیست که بخواد با اینا مقایسه بشه http://qsmile.com/qsimages/58.gif
خب منم نظر دادم نظر شما هم محترمه
ولی مییگن دفاع کردن هنره خب جذابیت یه بازی به حمله کردنه وگرنه اگه قرار باشه همش دفاع کنن همین میشه که خوابم می گیره
ایتالیا هم اگه اون صورت خط خطیه ( هرکاری می کنم اسمش یادم نمیاد ) مصدوم نمیشد می باخت تا قبلش خوب بازی می کرد
Hamed Kaka
06-19-2008, 05:44 PM
خب منم نظر دادم نظر شما هم محترمه
ولی مییگن دفاع کردن هنره خب جذابیت یه بازی به حمله کردنه وگرنه اگه قرار باشه همش دفاع کنن همین میشه که خوابم می گیره
ایتالیا هم اگه اون صورت خط خطیه ( هرکاری می کنم اسمش یادم نمیاد ) مصدوم نمیشد می باخت تا قبلش خوب بازی می کرد
اسپانیایی ها اصلا دفاع کردن بلد نیستن وگرنه این کار رو می کردن...نتایج تیم ملی این کشور توی تورنمنت های مهم صحه میذاره بر این چیز...جایی که باید خوب دفاع کردن بلد باشی تا قهرمان شی...کاری که یونان به نحو احسن انجامش داد...اسپانیا همیشه با این خط دفاع محکوم به شکست بوده http://qsmile.com/qsimages/14.gif
مطمئن باش ریبری که سهله حتی اگه زیدان هم بود بازم فرانسه هیچی نمی کرد...ایتالیا کانلا از فرانسه شایسته تر بود http://qsmile.com/qsimages/38.gif
سری آ بهترینه چون همزمان 4 تیم خوب و پر طرفدار جهان توش بازی میکنن آث رم - یونتوس - اینتر و از همه مهم تر میلان
ولی تو لالیگا فقط 2 تا تیم خوب هست بارسلون و رئال که رئال هم شاید قبلا" خوب بود ولی یه جند سالیه زیاد مالی نیست فقط بلده ستاره دزدی کنه
:red boy2:
Masoud
11-11-2008, 07:07 PM
من می گم انگلیس با دلیل هم می گم
هم مثل ایتالیا که شما ها گفتید چندین تیم خوب داره و سطح کیفی بازهاش هم که خیلی خیلی بالاست.
برای اثبات این ادعا من یه نگاه به نیمه نهایی پارسال جام باشگاه ها بندازید که 3 تیم از 4 تو نیمه نهایی 4 تیم از 8 تیم یک چهارم نهایی انگلیسی بودن !!!!!!!!
حالا به نظرتون می شه گفت لیگه دیگه ای بهتره ؟
فقط فوتبال جزیره
خوب لیگ جزیره هم خیلی خوبه ولی اول سری آ
Masoud
05-02-2009, 02:27 AM
بيش بينى بازيها برسبوليس هم در اين قسمت ميذاريم
بيروزى الشارجه(جام اسيا)
بيروزى باس همدان (جام حذفى)
imported_farshad
05-02-2009, 02:38 PM
بيروزى 3 الشارجه 1(جام اسيا)
بيروزى2 باس همدان 1(جام حذفى)
Masoud
05-02-2009, 02:39 PM
بيروزى 2 الشارجه 0
باس 1 بيروزى 2
عالیه
دوستان خواهشا این اسم مسخره پیروزی رو به کار نبرید
فقط پرسپولیس
پرسپولیس 4- 0 الشارجه
پرسپولیس با پاس هم فکر کنم به پنالتی بکشه بعدش ما ببریم
Masoud
05-02-2009, 08:10 PM
اشالله بيروزى ميبره
sattarkhan
05-04-2009, 03:10 PM
پرسپولیس2
پاس1
MOHAMADAM-U
05-09-2009, 02:10 AM
پرسپولیس 3
پاس 1http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/102.gif
Hamid_Red
05-09-2009, 04:11 PM
پرسپولیس 2
پاس 1
imported_shayan love red
05-09-2009, 04:15 PM
پرسپولیس 2 پاس 0
imported_pedram
06-04-2009, 12:53 AM
قدیمی
قفل شد
Las Galaxias
08-27-2009, 12:11 AM
اوه اوه چه خاکی نشسته رو درو دیفال این تاپیک
من حالا که این تاپیکو می بینم و چند روزی هست این فرومو دمبال می کنم متعجبم چرا همچین بحثایی که میشه توش به ذهن فوتبالیمون سرعت رشد بدیم و یاد بگیریم از هم ، کمتر طرفدار داره
همین تاپیک گرچه آخرش تعصبات و نظرای شخصیه ولی به انجمن صفا میده حالا ملت آرتش بیاین بحث بهترین لیگ رو به چالش بکشیم
موافقین یا همین اول راهی برم جلو سوت بزنم ؟
Masoud
08-27-2009, 12:32 AM
صد در صد موافقیم دوست عزیز
خیلی خوشحالم میشیم با عقاید شما اشنا شیم و تو بحثهای داخلی و خارجی شما رو ببینیم.
----------------------------------
به نظرم من بدون شک لیگ برتر انگستان بهترین لیگ جهان هست و این رو قریب به یقین کارشناسان بزرگ فوتبالی اعتقاد دارن
Las Galaxias
08-27-2009, 03:39 PM
من این بحثو شروع می کنم به امید اینکه سودمند باشه
وقتی من هوادار و نه کارشناس بخوام در این مورد و انتخاب بهترین ها و رده بندی ها نظر بدم توی تفکر خودم یه شرایطی می بینم که قراره زیر سایه تعصب نباشه
معیاری که شخصا فکر می کنم میشه باهاش یه لیگ خوب رو معرفی کرد مواردیه مثل : بالا بودن قدرت فوتبالی و فنی اون کشور ، داشتن فوتبال درجه 1 ، وجود تیم های درجه اول فوتبال دنیا در لیگ اون کشور ، وجود ستاره های بزرگ در لیگ ، داشتن استادیوم های درجه اول ، حضور پررنگ تماشاگر برای مسابقات ، تامین امنیت فوتبالی برای همه مرتبطین فوتبال ، داشتن مطبوعات و رسانه قوی فوتبالی ، صنعتی و اقتصادی بودن ، امکانات لازم برای پخش بازی های تلویزیونی با کیفیت ، حضور و نتایج مقتدارنه باشگاه های یک لیگ در رقابت های بین المللی و ...
مسلما همه اینا برای انتخاب یه لیگ خوب شرطه و مسال زیاد دیگه ای که من ازش سر درنمیارم
وقتی همه اینارو بخوایم کنار هم بچینیم با یه حساب سرانگشتی می بینیم هیچ لیگی کامل نیست و هرکدوم نسبت به دیگری برتری در حداقل یه مورد داره باسه همین اگر ما بتونیم توی نظرسنجی یا بحثامون هم به نتیجه برسیم و فرضا لیگی رو بهترین بدونیم بازم این نتیجه نسبیه و ممکنه برای مدت خاصی باشه
حالا من منتظر نظریه پردازی دوستای آرتش سرخ هستم تا باهم تاپیک پرباری رو داشته باشیم .
Karim
08-27-2009, 03:51 PM
محمد جان فاکتورهای نسبتا کاملی برای انتخاب یکی از بین بقیه ارائه دادید...
اما من لیگ انگلیس رو انتخاب میکنم...به نظرم دربین فاکتورهایی که اشاره کردید درصد بیشتری رو به خودش اختصاص میده...
ازهمه مهمتر 4تیم خیلی قوی داره که در قیاس با 4تیم خیلی قوی دیگر لیگها قوی ترن!
Masoud
08-27-2009, 04:09 PM
تحلیل قشنگ و کاملی کردی محمد و زیاد جای حرفی نزاشتی
ولی واقعا 4 تیم انگستان تو این چند سال اخیر 3تاشون تو نیمه نهایی جام باشگاهها بودن و این خودش میتونه دلیلی باشه برای ادعای ما.
کلا لیگ انگستان به نظرم همه چیزش رو حساب کتاب هست و فوق العاده کامل به طوری که نقصی نمیشه ازش گرفت به همین خار بهترین لیگ دنیاست از نظرم
Las Galaxias
08-28-2009, 05:13 PM
علیرغم اینکه فعلا طرفداران پرمیرلیگ اینجا بیشتر نظر میدن اما توی نظرسنجی که تا اینجا ازش استقبال نشده اینطور نیست ولی بازم من بررسی سطحی خودمو از لیگ انگلیس شروع می کنم .
نگاه :
گروهی از نام آورترین و بزرگترین مربیان دنیا روی نیمکت تیم های انگلیسی می نشینند و همین غیر از بازی درون مستطیل سبز رقم زننده دربی میان مربیانیست که کم برای هم کری نمی خوانند ؛ مهمترین شاخصه لیگ برتر در اولین نگاه همین تفاوت است که حتی کوچک ترین تیم های این لیگ هم مربیانی نام آشنا دارند وقتی اریکسون سوئدی در دسته 4 انگلستان مربی باشد بیش از پیش میتوان به اهمیت داشتن مربی بزرگ در تیم های انگلیسی پی برد .
بررسی تیم های لیگ :
اکثریت فوتبالدوستان به من سونایتد ، چلسی ، آرسنال و لیورپول لقب big4 اده اند یعنی چهاربزرگ ، چهارتیمی که در در دو دهه گذشته همواره قهرمانی ها را بین خودشان تقسیم کرده اند اما .. آنفیلدی ها سهمی نخواهند داشت آنها با این همه اسم و رسم و افتخار در لیگ برتر قهرمان نشده اند ولی با این حال جزء گروه 4گانه قرار گرفته اند . از این تیم ها که بگذریم همیشه نام تیم هایی مثل تاتنهام ، آستون ویلا ، بلکبرن و تا چند سال قبل نیوکاسل و لیدزیونایتد بر سر زبان ها بوده و این تیم ها با داشتن بازیکنان خوب و نامی درحال مبارزه با big4 بوده اند گرچه هیچگاه در حد و انازه آنها ظاهر نشده اند .
بازیکنان بزرگ :
مهمترین اتفاق فعلی برای لیگ انگلیس جدایی رونالدو و لالیگایی شدن اوست مطمئنا در حال حاضر از رونالدو بهتر و بزرگتر در پرمیرلیگ نیست و این موجب میشود جذابیت های لیگ کمتر شود حضور رونالدو همیشه برای تماشاگران جذاب بود و خود او یکی از ارکان محبوبیت من یونایتد بشمار میرفت ، البته در لیگ انگلستان بازیکن بزرگ کم نیست حتی بواسطه قیاس هنوز هم این لیگ پرستاره ترین لیگ دنیاست .
تیم ملی :
بعضیها می گویند یک تیم ملی خوب زائیده لیگی قدرتمن است و برای همین ایتالیا قهرمان جهان شد چراکه بازیکنان بومی بیشتری در تیم های این کشور توپ میزنند ولی پرمیر لیگ بق آمار بیشترین بازیکن خارجی را بین لیگ های معتبر اروپایی در اختیار دارد . تیم ملی انگلیس سال هاست در حسرت کسب افتخار بسر میبرد و این امتیاز منفی بزرگی برای فوتبال آنهاست گرچه قدرت بلای تیم های باشگاهی آن در بازی های اروپایی نقطه تضادیست در فوتبال آن .
حضور باشگاه ها در رقابت های بین المللی :
بی شک در چند سال اخیر آنها بهترین بوه اند و با کسب دو قهرمانی و سه نایب قهرمانی در دهه اخیر نسبت به بقیه لیگ ها عملکرد بهتری داشته اند ، قابل دفاع ترین رکن لیگ انگلستان همین معیار است و از این لحاظ نمره کاملی میتوان برایش در نظر گرفت .
ادامه ...
rahim
08-28-2009, 05:47 PM
به نظر من هم بهترين وجذابترين ليگ ليگ انگليسه كه شرايط وعوامل زيادي در اين امر دخيل هستند كه دوستان اشاره كردند بازيكنان وتيمهاي فني مطرح روي نيمكتها .تبليغات و شرايط ويژه برگزاري مسابقات ونحوه ي فيلم برادري ونگاههاي كارشناسانه واقتصادي به همه ي امور وجزيئات و از همه مهمتر ثبات و ارامش از ليگ برتر يك ليگ جذاب ساخته .ثبات وارامشي كه باعث شده تيمهايي كه چندين ساله ا يك مربي استفاده مي كنند هميشه جز مدعيان ليگ جزيره واروپا باشند و با عث جذب سرمايه هاي كشورهاي ديگه دراين ليگ وتزريق پول در باشگاهها ي انگليسي شود هر چند اكثرا در جذب وخريد ستارگان بزرگ خساست به خرج مي دهند ولي با حفظ ستارگان بومي وپرورش استعدادها جذابيت خاصي پيدا كردند .
monji
08-28-2009, 06:59 PM
سلام
مباحث فنی و زیبای دوستان رو خوندم
لذت بردم نظر من هم اینه که واقعا لیگ جزیره یه چیز دیگه است
علاوه بر فاکتورهای زیادی که محمد رضای عزیز و کریم و آقا مسعود و رفیق رحیم عنوان کردن
من خودم یه چیزی رو تو فوتبال جزیره زیاد میپسندم و اونهم ریشه در گرایشات خرافی شدید
ملت انگلیس داره
این که از هر اتفاقی برای خودشون داستان و افسانه میسازن
و یا روحیه خلاقی که برای نام گذاری و ارائه القاب به تیمها و شخصیتهای فوتبالی دارن
این واسه من خیلی جالبه
نمیشه بهش گفت حاشیه
شاید واقعا همون معنی fun که تقریبا هم معنی هوادار در فارسی هست
تو همین چیزها خلاصه بشه
شیاطین سرخ
توپچی ها
شیر های آبی
کشاورزان باکلاس
بیسکوئیت سازان کنار رودخانه
و صدها لقب و اسم که هر کدومشون یه داستان جدا گونه دارن
--------------------------
البته یه چیزی رو باید همتون بدونید
و اون هم اینه که سری آ فقط تحت یک شرط میتونه پرمیر لیگ و لالیگا رو له کنه
و اون هم این فرموله:
اوج گرفتن آث میلان
range khoon
08-29-2009, 05:43 AM
من ميخوام خيلي سريع بگم انگليس چون:
انگليس:سريع
ايتاليا:قدرتي
اسپانيا:تكنيكي
فرانسه:چرت
پس چون همه از يك فوتبال سريع لذت ميبرن پس انگليس بهترين ليگه
با اين همه فقط پرسپوليس:red boy2:
Las Galaxias
09-10-2009, 11:54 PM
پیش نوشت : مثلا اگه من اینجا هیچی ننویسم هیشکی نباید یه رونقی به این تاپیک بده تروخدا یه کم انجمنو فوتبالی ترش کنید !!!!
خب من یه سری مسائلی در مورد لیگ انگلیس نوشتم که هنوز حرفام تموم نشده ولی فعلا میرم در مورد سری آ :
نگاه :
توی چند سال اخیر لیگ ایتالیا تحت اتفاقات کالچوپولی با افت شدید از لحاظ متفاوتی روبرو شد بجز آبروریزی و افتضاحی که سران تیم های نامدار میلان و یووه و لازیو ببار آوردند نگاه منفی اکثر فوتبال دوستان دنیا باعث شد رتبه این لیگ نسبت به لیگ های انگلستان و اسپانیا البته از دید عموم پایین تر قرار گیرد ، بعد از اون افت شدید میلان و ناتوانی رم در مقابله با اینتر و قهرمانی های پیاپی و قابل پیش بینی نراتزوری این لیگ رو دچار روزمرگی کرد .
شناخت تیم ها :
عول چند فصل اخیر سری آ یعنی اینتر حالا و هنوز هم امید اول قهرمانی فصل چدید به حساب میاد اگرچه خریدهای خوب و بازی های قابل قبول یوونتوس تا اینجای کار نشان از زنده شدن روج بانوی پیر میده و شاید این به جذابیت سری آ کمک دوباره ای بکنه شاید اگه قرار باشه شانس بندی کنیم قطعا اینتر و یووه امیدهای احتمالی قهرمانی به حساب میان . در این میان روسونری مغموم هنوز با بحران دست و پنجه نرم می کنه و شکست مفتضحانه مقبال رقیب همشهری همین اول فصل اونارو از لیست کورس قهرمانی کنار میزاره ، پس از میلان میرسیم به تیم بزرگ !! رم که شاید بدون نام توتی این تیم از ویولا هم کمتر به حساب بیاد ولی محبوبیت این تیم باعث میشه همیشه نام این تیم برای گوش های ما حساس به نظر بیاد با این تفسیر که رم حتی با رانیری نمی تونه رقیبی برای یووه و اینتر باشه .
ستاره ها :
از کاکا و زلاتان بزرگ تر در سری آ در فصل های قبل چه کسی بود ؟ اگر نام بازیکنان بومی مثل دلپیرو ، توتی ، مالدینی ، بوفون نبود از لحاظ ستاره و بازیکنان بزرگ باید به این لیگ نمره کاملا منفی داد ولی میشه با حضور همین بزرگان و درخشش دیگوی برزیلی این عیب را کمتر نمایان دید لی بازهم جدایی کاکا و ایبرا باعث کمتر بازدید کننده داشتن سری آ خواهد شد .
تیم ملی :
اونا هنوز سر خودشونو بالا می گیرن چون قهرمان جهان هستند حتی بعد از خوردن سه گل از برزیل یا بازی های بد و انتقاد آمیز در یورو 2008 خداقل تا وقتی در جام جهانی آینده نتایج بد بگیرن هنوز از این لحاظ مدعی خواهند بود اگرچه ایتالیا بواسطه داشتن ستاره های بومی در لیگ خودش تیم ملی موفقی هست ولی باید منتظر نتایج بین المللی تیم ملی این کشور باشیم تا نظر قاطعانه تری بدیم
ادامه ...
rahim
09-11-2009, 12:41 AM
به نظر من يكي از دلايل افت كالچيو نسبت به گذشته بحران ماليه كه اكثرليگهايمختلف را هم شامل ميشه وليظاهرا اينجا تاثير فراوان داشته .
بحران بين المللي مالي، براي باشگاه هاي ايتاليا هم كه بدهي هاي سنگيني دارند، مي تواند اثرات شديدي داشته باشد. «آدريانو گالياني»، نايب رييس باشگاه ميلان چندي پيش گفت كه بحران مالي فوتبال ايتاليا را نيز در امان نخواهد گذاشت و او بيش از هر چيز بابت قرارداد با اسپانسرها و درآمدهاي تلويزيوني نگران است.
بدهي باشگاه هاي ايتاليايي، بيشتر به خاطر ساخت استاديوم هاي جديد به جاي ورزشگاه هاي قديمي و فرسوده شان است. اما ولخرجي باشگاه ها و مالكان جاه طلب شان هم در اين بدهي ها بي تاثير نيستند. همانند آنچه چند سال پيش در لاتزيو اتفاق افتاد و اين باشگاه را تا آستانه ورشكستگي پيش برد.
بر اساس تحليلي كه به تازگي منتشر شده، باشگاه هاي دسته اولي ايتاليا سالانه به طور متوسط از اسپانسر اصلي شان 9/3ميليون يورو درآمد كسب مي كنند. كوچكترين كاهشي در اين درآمد، تاثير منفي زيادي روي بودجه باشگاه ها خواهد گذاشت.به ويژه خودروسازان ايتاليا بيش از ساير صنايع اسپانسر باشگاه ها هستند و آنها از كاهش تقاضا و سفارش خبر داده اند. شاخص سهام سهامداران اصلي مانند فيات براي يوونتوس و موسسه رسانه اي مدياست براي ميلان نيز سقوط كرده است. باشگاه هاي كوچك تر قصد دارند بيشتر از هر چيز در دستمزد بازيكنان صرفه جويي كنند.
Las Galaxias
10-02-2009, 12:08 PM
من دوباره میام تا این تاپیکو ادامه بدم هرچند از اینکه انگار یه سری چرندیات باسه خودم می نویسم که کسی هم توش باهام شریک نمیشه حس خوبی پیدا نمی کنم
بعد از یه بحث کوتاه و جزئی در مورد لیگ برتر و سری آ حالا بحث رو به لالیگا برسونیم ، البته اینکه لیگ اسپانیا لیگ فوتبال محبوب منه ولی بی جهت نمی خوام ادعا کنم بهترین لیگ جهانه
نگاه :
از نظر بیشتر هواداران فوتبال در دنیا لیگا یه لیگ دوقطبی به حساب میاد که قهرمانی ها بین رئال و بارسا دو غول بزرگ این کشور تقسیم میشه ، نگاهی حتی گذرا به آمار هم نشون میده این نظر خیلی هم دور از واقعیت نیست ، آخرین بار والنسیا با رافا بنیتز در سال 2004 قهرمان لیگا شد و در پنج دوره بعد از اون بارسلونا 3 و رئال مادرید 2بار موفق به کسب قهرمانی شدند و شاید باید منتظر قهرمانی یکی از این دو تیم در پایان لیگ جدید باشیم .
تیم ها :
بی شک برای همه ما نام اسپانیا با نام محبوب ترین تیم های دنیا همراه خواهد بود ، بارسا و رئال در سراسر جهان لابد به ترتیب پرطرفدارترین تیم ها هستند و این اتفاق در کشور ما هم صدق می کنه ، دو غول بزرگ نام آورترین تیم های لالیگا هستند که در افتخار و اقتدار و هوادار کم نظیر هستند و شاید همین مساله باعث شده که تیم هایی مثل والنسیا ، سویا ، ویارئال و ... زیر سایه نام این دو تیم کمتر به چشم بیایند اگرچه انها همیشه رقبای سختی برای کهکشانی ها و البته آبی و اناری ها محسوب می شوند .
تیم ملی اسپانیا :
وقتی کاسیاس کاپ قهرمانی یورو 2008 را بالای سر برد لحظه ای تاریخی را برای کشورش رقم زد ، ماتادورها که در طول تاریخ فوتبالیشان حسرت به دست آورن افتخار ملی به دلشان مانده بود با اتحاد و بازی های خوب کاتالانی هایی مثل شاوی و پویول و کاستیلی هایی مثل راموس و کاسیاس تیم برتر جام ملت های اروپا شدند تا حالا نام تیم ملی اسپانیا هم بعنوان یک مدعی برای جام جهانی 2010 بشمار بیاید و این یک جای خالی بزرگ برای فوتبال ملی این کشور است .
حضور باشگاه ها در رقابت های خارجی :
انها ر حال حاضر بهترین امار کسب افتخار در لیگ قهرمانان اروپا را دارند ، رئال و بارسا روی هم 12 بار بر قله اروپا ایستاده اند و از این حیث بالاترین امتیاز را برای لیگ اسپانیا به ارمغان می آورند .
ادامه دارد ...
نازنين
10-02-2009, 02:21 PM
از نظر من انگليس و ايتاليا
rahim
10-04-2009, 01:38 PM
اين گفته چه كسي است: «تنها چيزي كه مي فهمم اين است كه نمي توانم هيچ چيزي بفهمم.»
مقاله ي زير به قلم فيل بال كه از مفسران معروف هستند مي باشد كه چند وقت پيش نوشته بود واتفاقي تو اينترنت يافتم وزياد بي ربط به موضوع تاپيك نديدم يك مقايسه ديگه واز منظر ديگه بين ليگهاي انگليس واسپانيا .
------------------------------------------------
اين گفته چه كسي است: «تنها چيزي كه مي فهمم اين است كه نمي توانم هيچ چيزي بفهمم.» جرج بوش؟ فرانك رايكارد؟
نمي توانم به خاطر بياورم و موتور جست وجوگر گوگل هم چاره ساز نيست، اما بالاخره كسي اين را گفته، شايد همين به سادگي و آساني بتواند پاسخ غضب آلود و سراسر خشم يك كارشناس و صاحب نظر تحليلگر ليگ اسپانيا در اين فصل باشد. تئوري آشوب؟ شايد بهترين راه فرار باشد.
طي دو هفته اخير مصرانه تلاش كردم علت اتفاقاتي كه افتاده را كشف كنم.
اما جذابيت هاي سواحل زن زيبارا (ZanZibara) و شلوغي كافي نت هاي اين اطراف كمي حواسم را پرت كرد. البته به طور غريزي معني اين اتفاق را تا آنجايي كه ممكن بود درك مي كردم. علاوه بر اين بد نيست نيم نگاهي به فوتبال انگليس هم داشته باشيم و به اين وسيله مي توانيد از ماجراهاي دو هفته اخير لاليگا كه مي توان گفت هيچ تمركز و هدفي در پي نداشت، چشم پوشي كنيد. شايد هم اشتباه كنيد، اما اجازه بدهيد كمي زياده روي كنم و از تجربيات جاهاي ديگر و فوتبال هاي ديگر حرف بزنم، شايد نوري در اين تاريكي روشن شود.
يكشنبه دو هفته پيش در ويمبلي بودم، يك تماشاگر ساده كه بازي مك دانز و گريمسبي تاون را در فينال قهرماني جام Johnstone تماشا مي كرد، عنواني كه چندان جذاب و هيجان انگيز هم نبود، اما در استاديوم تازه افتتاح شده لندن مي توانست تاثيرگذار باشد. براي آنهايي كه با اين رقابت ها آشنايي ندارند و هيچ چيز در موردش نمي دانند بايد بگويم كه يكي از ليگ هاي سطح پايين فوتبال انگليس است.
ليگ دسته يك و دو كه نامگذاري شده اند و در حقيقت اين تيم ها در دسته 3 و 4 با هم به رقابت مي پردازند، البته اين شانس را دارند كه در ويمبلي بازي كنند و از نظر مالي باشگاه ها كمي سود به جيب بزنند.
اين تيم ها گاهي شانس مي آورند و مي توانند با بازي هاي خوب و درخشان به جام حذفي هم راه پيدا كنند و...
اولين بار بازي تيم گريمسبي را در سال 1965 تماشا كردم و خب لذت خاصي هم نبردم و تا امروز هم ديگر پيش نيامد تا مشتاقانه نتايج بازي هايش را پيگيري كنم.
البته نوع تربيت و پرورش شخصيتي ام به گونه يي بوده كه هر گونه آميختگي احساسي و هيجاني نسبت به مسائل مهم و منطقي در نظرم مردود است. يك بار هم در گفت وگويي با اسكاي اسپورت گفتم كه شما تيم فوتبال تان را انتخاب نمي كنيد، اين تيم است كه شما را انتخاب مي كند. اما گريمسبي از سال 1878 در كتاب تاريخ حضور داشته و بنابراين لازم است به احترام شان كلاهتان را برداريد. اگرچه تيم مك دانز داستان ديگري دارد، اين تيم در سال 2004 متولد شد و من هيچ بحث و گفت وگويي درباره چرا و چگونگي تاسيس و تولد اين باشگاه ندارم، اما آنها بهتر از گريمسبي بودند و شايسته پيروزي،
روز جالبي بود و من پسرم را نيز همراه خودم بردم، هميشه دلم مي خواست او را به ويمبلي بياورم تا از نزديك بازي بعضي از تيم هاي ناشناخته و گمنام را تماشا كند اما ببيند كه چنين تيم هايي هم وجود دارند. نتيجه بازي خيلي هم اسفناك نبود (دو بر صفر) و خب ما يك پنالتي هم از دست داديم. در استاديوم مردمي را مي ديدم كه از گريمسبي بودند كه طي 30 سال اخير هرگز نديده بودم شان و عجيب تر اين بود كه آنها مرا مي شناختند و... بگذريم،
فوتبال چيزي شبيه اين است. يك گروه كه علاقه يي مشترك دارند و همگي با اتوبوس به لندن مي آيند، به عبارت خوشايندتري مي توان گفت براي تشويق تيم مورد علاقه مشترك شان چندين ساعت سختي را تحمل مي كنند تا 90 دقيقه لذت ببرند.
من هرگز آنجا زندگي نكرده ام جز چند سالي در دوران كودكي ام، اما رشته هايي نامرئي قلبم را با آنها پيوند مي داد. اما يك سوال وجود داشت كه چرا به جانستون پينت علاقه داريد و جواب من اين بود: «به خاطر اينكه من يك هنرمند هستم،» به نظر مي رسيد آنها اين پاسخ را دوست دارند و به همين دليل دو بليت 40 پوندي به من جايزه دادند. حدس مي زنم تنها كسي بودم كه توانستم همراه پسرم با آرامش داخل ورزشگاه شوم و...
مسابقه فوتبال بسيار بهتر از چيزي بود كه انتظار داشتم. تبليغي خوب براي مسابقات دسته 4 فوتبال انگليس.
اگر چيزي در مورد آن نمي دانستيد و از شما درباره سطح مسابقه سوال مي شد، ممكن بود فكر كنيد در چارچوب رقابت هاي دسته 2 انجام مي شود.
مقايسه يي كه در مورد فوتبال اسپانيا به سختي امكان پذير است اما حدس مي زنم كه ليگ دسته 2 انگليس كمابيش بايد در سطحي مشابه Sequnda B (دسته دوم باشگاه هاي اسپانيا) باشد: مسابقات باشگاهي كه معمولاً در بخش منطقه يي انجام مي شود.
روزنامه نگاران اسپانيايي سخت تلاش مي كنند به خوانندگان شان اهميت جام انگليس و شوك هايي كه به تماشاگر وارد مي كنند را توضيح دهند، اما مجبور مي شوند به مقايسه دو به دو بپردازند به عنوان مثال ليگ دوم انگليس (مدل قديمي دسته 4) با دسته سوم اسپانيا Spain Terceva همطراز مي شود. اگرچه من شخصاً اين طور فكر نمي كنم. كيفيت و سطح فوتبال اسپانيا رو به سرازيري است، يك سرازيري هشداردهنده، انسجام و يكپارچگي كه در تيم هاي پايه يي دسته 4 انگليس مشاهده مي شود شبيه سري B و C اسپانياست كه شايد از نظر عده يي پيش پاافتاده و عادي باشد، اما به عقيده من اين يك زنگ خطر است. اما گفتنش سخت است. بازيكنان ليگ هاي دسته پايين اسپانيا در ليگ دسته يك و دو انگليس موفق هستند و بالعكس.(اگرچه نه در همان سطح) اما سطح تكنيكي بازي ها و بازيكنان كه به طور مثال در ويمبلي ديدم خود گواه خوبي براي خيلي چيزها است.
rahim
10-04-2009, 02:19 PM
اين هم يك مقاله ي جالب ديگه كه توي يك سايت بش برخورد كردم .
---------------------------------------------------------------------------
http://i.media.goal.com/g/52879_news.jpg
(http://www.goal.com/iran/photo/gallery?id=52879)
Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo
بر اساس گزارش های شبکه "اسکای اسپورت"، لیگ برتر همواره "بهترین و جذاب ترین لیگ" در جهان بوده است؛ و در پایان فصل گذشته مشخص شد که لیگ برتر بدون شک قوی ترین لیگ جهان نیز هست.
پنج سال متوالی، یکی از تیم های انگلیسی، فینالیست لیگ قهرمانان اروپا بود و سه سال پی در پی نیز سه تیم انگلیسی در جمع چهار تیم مرحله نیمه نهایی حضور داشتند. شاید این مسئله لزوما برتری لیگ جزیره را به سایر لیگ های اروپای نشان ندهد اما بی تردید گواه قدرت چهار تیم بزرگ لیگ برتر، منچستر یونایتد، لیورپول، آرسنال و چلسی است.
با این وجود، به نظر می رسد در تابستان شرایط تغییر کرد و اینک لا لیگا به جای لیگ برتر به "بهترین و جذاب ترین لیگ" جهان تبدیل شده است. فوتبال فوق تماشایی و خیره کننده بارسلونا در فصل گذشته همگان را متقاعد کرد که بهترین و زیباترین فوتبال جهان در اسپانیا انجام می شود؛ و از سوی دیگر حضور دوباره فلورنتینو پرز در باشگاه رئال مادرید، پایتخت اسپانیا را به پایتخت فوتبال دنیا تبدیل کرد.
در این تابستان بزرگ ترین بازیکنان دنیا به یکی از دو تیم رئال مادرید یا بارسلونا پیوستند. بازیکنانی مانند داوید ویا، فرانک ریبری، کاکا، سسک فابرگاس و کریس رونالدو از آرزویشان برای ماندن در لا لیگا یا انتقال به اسپانیا گفتند و این ثابت می کند که این لا لیگاست که جذاب ترین لیگ دنیاست.اما چه شد که به یکباره فوتبال اسپانیا این چنین بهترین فوتبالیست های جهان را مسحور خود کرد؟ شاید دلایل زیر به فهم این مسئله کمک کند:
1- فوتبال کهکشانی بارسلونا
تردیدی نیست که فوتبالی که فصل گذشته تیم پپ گواردیولا بازی می کرد بهترین و مسحورکننده ترین فوتبال فصل پیش جهان بود. بارسلونا قهرمانی در سه جام- لا لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا- را جشن گرفت و فوتبالی حماسی که بازیکنانی مانند لیونل مسی، ژاوی، اینیستا، اتوئو، آنری و دنی آلوس به نمایش می گذاشتند با بی رحمی دلچسبی هر تیمی را مغلوب می کرد. پیروزی بارسلونا در مقابل منچستر یونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا یک نمایش کامل از برتری آنها و انعکاسی از فوتبالی بود که در لا لیگا انجام می شود؛ و همین مسئله کافی بود تا بهترین های فوتبال جهان را متقاعد کند که اسپانیا کشوری است که بهترین لیگ فوتبال جهان را داراست.
2- انقلاب در رئال مادرید
علی رغم ناکامی مادریدی ها در لیگ قهرمانان در پنج فصل گذشته و سو مدیریت کالدرون و میاتوویچ، رئال مادرید همواره بزرگترین باشگاه جهان و پیوستن به این باشگاه، رویای بسیاری از بازیکنان فوتبال دنیا است. شاید کمترین حسن بازگشت فلورنتینو پرز به رئال مادرید، پایان دادن به وضع فاجعه بار این تیم بود اما بازگشت دوباره این سیاستمدار اسپانیایی به غول پایتخت با یک انقلاب همراه بود. کاکا، رونالدو، کریم بنزما و رائول آلبیول به رئال پیوستند و اکنون رئال، حداقل روی کاغذ، با بارسلونا برابری می کند. کاکا در ژانویه به منچستر سیتی پاسخ منفی داده بود، آروزی همیشگی رونالدو، پوشیدن پیراهن رئال مادرید بود و بنزما نیز می توانست به منچستر یونایتد بپیوندد اما این کار را نکرد. بازگشت دوباره فلورنتینو پرز، رئال مادرید را به یک گزینه جذاب تبدیل کرده است و بار دیگر آنها این قدرت را یافتند تا بهترین بازیکنان جهان را متقاعد به حضور در پایتخت اسپانیا کنند.
3- آب و هوای انگلیس
اینکه آب و هوای همیشه بارانی جزیره، در گریز بازیکنان از لیگ برتر نقش دارد، غیر قابل انکار است. ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، فرانک ریبری، وقتی پیشنهاد های تیم های منچستر یونایتد، چلسی و منچستر سیتی را در مقابل خود دید گفت که نمی خواهد در انگلیس بازی کند چون آب وهوای آنجا را دوست ندارد. آب و هوای جزیره، شاید غیر قابل پیش بینی ترین آب و هوای دنیا باشد؛ شما می توانید در یک ساعت، برف، باران و آفتاب را با هم داشته باشید. اگرچه بازیکنان زیادی نیستند که از آب و هوای جزیره ناراضی باشند یا حداقل از آن به عنوان فاکتوری برای بازی نکردن در لیگ برتر یاد کنند اما ریبری چنین عقیده ای دارد. در اسپانیا، هوا غالبا گرم و آفتابی و آب و هوا عالی است.
4- قوانین مالیاتی قوانین مالیاتی
در اسپانیا نسبت به انگلیس شرایط مساعد تری دارد و برای بازیکنان گران قیمت دنیای فوتبال جذاب تر است. در اسپانیا یک فوتبالیست در پنج سال اولی که در آنجا زندگی می کند، مالیاتی بین 25-23% پرداخت می کند در حالی که در انگلیس افراد با در آمد بالا چیزی حدود 50% مالیات پرداخت می کنند. این مسئله مطمئنا چندان به حضور بازیکنان در لیگ برتر کمک نمی کند.
5- سال منتهی به جام جهانی
نمایش بازیکنان در فصل 10-2009، تاثیر زیادی در حضور آنها در جام جهانی آینده خواهد داشت و بازیکنان حاضر نیستند ریسک کنند و به لیگ برتر بروند. تطبیق با شرایط لیگ برتر آسان نیست و نیاز به زمان دارد و برای بازیکنانی که خواهان حضور در آفریقای جنوبی هستند، شرایط مناسبی نیست. برای مثال در مورد داوید ویا، بازی در اسپانیا حضور او در ترکیب اصلی تیم ملی اسپانیا را تضمین می کند اما انتقال به منچستر یونایتد این حد از اطمینان را برای او به همراه ندارد.
پرسپولیسی.جنوبی
10-15-2009, 03:42 PM
به نظر من بهترین لیگ جهان اسپانیا و بهترین تیم جهان هم (.........)به نظر شما تو این پرانتز چه تیمی به در میخوره بنویسم
rahim
10-30-2009, 04:37 PM
من همچنان معتقدم كه بهترين ليگ ليگ جزيره هست .
اين نه تنها عقيده ي من نيست بلكه خيلي ها هم چنين نظري دارند .
در عالم فوتبال خيلي از بزرگان چون فرگوسن وكاپلو به همراه اسكولاري ومورينيو وشوستر وخيلي هاي ديگه هم همچنين اعتقادي دارند .خوزه مورینیو اسپانیایی ها رو هم دومین لیگ برتر جهان معرفی کردند که به نظر من هم همینطور هست..بعدشم لیگ های دیگه.البته به نظر من اسپانیا هم خیلی خوبه..اما به انگلیس که عمرا...همه دوست دارن تو انگلیس بازی کنن..بیشترین بازیکنان خارجی و توپ تو انگلیس هستند..همیشه تو همه جا حرف از لیگ همیشه برتر انگلیس هست..
RED STORM
01-06-2010, 10:57 PM
فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ اعلام كرد
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/bundesliga_die_300.png
ليگ فوتبال آلمان (بوندس لیگا)به عنوان سومین ليگ فوتبال جهان انتخاب شد...
به نقل از سايت فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ فوتبال جهان، ليگ برتر انگليس در سال 2009 ميلادي با 1187 امتياز در رتبه اول جهان قرار گرفت.
پس از آن لاليگا اسپانيا با 1077 امتياز دوم و بوندسليگا آلمان با 1031 امتياز سوم شد.
فهرست 10 ليگ ممتاز جهان در سال گذشته ميلادي به اين شرح است:
1-انگليس 1187 امتياز
2- اسپانيا 1077امتياز
3-آلمان1031 امتياز
4-برزيل941 امتياز
5-ايتاليا 920 امتياز
6-فرانسه 899 امتياز
7-آرژانتين 838 امتياز
8-هلند 799 امتياز
9-اوكراين 746.5 امتياز
10-تركيه 691.5 امتياز
rahim
01-06-2010, 11:07 PM
خب ديگه ليگي مثل ايتاليا كالچيو بايد بره زير ليگ المان بوندس ليگا وليگ برزيل واقعا چه جوري حساب مي كنند در اينكه تو اين مدت كالچيو خيلي افت كرده شكي نيست ولي نه انقدر كه از بقيه پايين تر باشه سطح ليگهاي ديگه هم پايين امده .ولي هنوز كالچيو جذابيتهاي خاص خودش را داره .
RED STORM
01-06-2010, 11:10 PM
یه سری معیار های خاص داره که خیلی طولانیه!
مثلا آلمان سال گذشته 2 تا تیم تو نیمه نهایی یوفا داشته
و یه تیم بین 8 تیم برتر اروپا
اینا هر کدوم ضریب خاصی داره
حتی ممکنه تا 2-3 سال دیگه سهمیه چهارم ایتالیا رو بدن به آلمان
نازنين
01-07-2010, 02:05 PM
به نظز من انگليس و ايتاليا.. چون همه بازي هاشون ديدنيه!!!!!!
red girl
01-07-2010, 02:24 PM
من اسپانیا رو دوست دارم .
خیلی به دلم میشینه.
rahim
01-07-2010, 02:35 PM
یه سری معیار های خاص داره که خیلی طولانیه!
مثلا آلمان سال گذشته 2 تا تیم تو نیمه نهایی یوفا داشته
و یه تیم بین 8 تیم برتر اروپا
اینا هر کدوم ضریب خاصی داره
حتی ممکنه تا 2-3 سال دیگه سهمیه چهارم ایتالیا رو بدن به آلمان
اينجوري كه زياد جالب نيست واقعا همين كارها را مي كند كه فوتبال ديگه جذابيت گذشته را ندارد .
به نظر من اول انگليس
2-اسپانيا
3- ايتاليا
4-المان
5-فرانسه
گردش مالي سرمايه وامكانات وستارگان معمولا بيشتر در اين سطح هست .
اما خوب همانطور كه گفتي يكسري معيار دارند كه .........
RED STORM
01-07-2010, 03:44 PM
اینم اون معیارهایی که گفتم
اگه حوصله داری با دقت بخون چیزای جالبی توش داره
سال 2010 سالي مهم براي ژرمن ها
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/uefa_300.png
سهمیه فوتبال ایتالیا در لیگ قهرمانان اروپا بیش از پیش به خطر افتاده است...
تهیه و تنظیم:کورش فروديان ؛ وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
نيم فصل اول بوندس ليگا تمام شد و بعد از تعطيلات زمستاني 25 روزه و در سال 2010 شاهد از سر گيري اين رقابت هاي جذاب خواهيم بود اما نيم فصل دوم و سال 2010 با سال هاي گذشته تفاوت هاي مهمي دارد. به غير از اينکه جام جهاني در پيش رو هست و احتمال نسبتاً خوبي هست که بوندسليگا براي دومين سال پياپي قهرماني به جز بايرن مونيخ رو معرفي کنه) بايرن بايد در خانه شالکه،لورکوزن، وردربرمن و ولفسبورگ بازي کنه (مسئله باز پس گيري سهميه چهارم ليگ قهرمانان براي بوندس ليگا به نقطه اي تعيين کننده رسيده. بوندس ليگا در اين راه بايد ليگ ايتاليا رو از پيش رو برداره.
يوفا براي تعيين سهميه ليگ ها در اروپا از سيستم امتياز دهي خاصي به نام Uefa Coefficients و با در نظر گيري دوره 5 ساله پيروي مي کنه.در اين سيستم براي هر برد 2 امتياز و هر مساوي 1 امتياز براي هر تيم در نظر گرفته ميشه که مجموع اين امتياز ها تقسيم بر تعداد نماينده هاي هر کشور ميشه و امتياز اون ليگ رو تعيين ميکنه. يک امتياز پاداش براي حضور در مراحل يک چهارم و بالاتر
در نظر گرفته ميشه، حضور در مرحله گروهي ليگ قهرمانان چهار امتياز پاداش و صعود از مرحله گروهي پنج امتياز پاداش داره! که اين تغيير مهمي هست که از امسال اعمال شده و تا سال قبل اين امتياز 1 بود. دليل اين امر وزن دهي به رقابت ها و تناسب ميزان امتياز کسب شده با ميزان قدرت تيم هاي حريف اعلام شده.
همه چيز از سال 2007-2008 شروع شد...سالي که شالکه با درخش مانول نوير دروازه بان خودش در مرحله حذفي و پنالتي ها پورتو رو حذف کرد تا در يک چهارم نهايي مغلوب بارسلونا بشه. در همون سال بايرن مونيخ در جام يوفا تا نيمه نهايي رفت و مغلوب زنيت سنت پترزبورگ روسيه شد...وارد جزييات نمي شيم اما در اون سال آلمان 13.500 و ايتاليا 10.250 امتياز کسب کردند...
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/schalke_3.jpg
در سال 2008-2009 هم آلمان ها عملکرد بهتري داشتند، بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان تا يک چهارم نهايي رفت و مغلوب بارسلونا شد و در جام يوفا هامبورگ و وردربرمن عالي ظاهر شدند و تا نيمه نهايي رفتند که در نهايت وردربرمن در فينال مغلوب شاختار دونتسک اوکراين شد....در اين سال هم آلمان ها عملکرد بهتري نسبت به ايتاليايي ها داشتند و با کسب 12.687 امتياز در برابر 11.375 باز هم فاصله رو کم کردند...
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/werder.jpg
حالا در فصل 2009-2010 هستيم و با رسيدن به مرحله حذفي جام ها و مشخص شدن حريفان ميشه تا حدودي پيش بيني کرد اوضاع امتياز ليگ ها چطور خواهد بود. تا الان ايتاليا 12.285 و آلمان 12.250 امتياز کسب کردند. دو تيم از ايتاليا حذف شدند (جنوا و لاتزيو) اما هر شش تيم آلماني هنوز در جدول باقي مونند و ميتونند امتياز کسب کنند.قرعه ايتاليايي ها در مرحله حذفي سخت تره و ميلان و اينتر بايد با منچستر و چلسي بازي کنند در حاليکه بايرن اگه از پس فيورنتينا بر بياد در اين نبرد رو در روي دو ليگ ميتونه امتياز خوبي براي آلمان کسب کنه...در ليگ اروپا قرعه ها تقريباً مساوي هست و فقط قرعه يوونتوس کمي سخته که به آژاکس خورده. اما ميشه پيش بيني کرد آلمان ها با داشتن دو تيم بيشتر و اينکه امتياز مجموع اونها تقسيم بر 6 ميشه ولي ايتاليا 7 (تعداد تيم ها) امسال هم آلمان امتيازي بيشتر يا حداقل برابر با ايتاليا کسب کنه...
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/coef.jpg
امتياز پنج ساله ايتاليا الان 61.195 هست و آلمان 58.374 جبران اين فاصله 2.821 امتيازي در اين سال و کسب سهميه چهارم ليگ قهرمانان محتمل به نظر نمي رسه اما اگر آلمان ها امسال هم امتياز بيشتر يا برابر با ايتاليا کسب کنند چون سال آينده امتياز 2005-2006 حذف ميشه و ايتاليا 4.929 امتياز از دست ميده آلمان با مجموع پنج ساله 47.937 در برابر 45.838 ( تا اين تاريخ) فصل رو شروع ميکنه و ميتونه با حفظ اين پيشتازي در پايان سال سهميه چهارم ليگ قهرمانان رو از ايتاليا پس بگيره...
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/rank.jpg
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/rank2.jpg
اين سهميه اضافه و داشتن يک تيم بيشتر در اروپا به شدت مهم هست...داشتن يک تيم بيشتر در اروپا يعني درامد بيشتر براي ليگ...يعني تعداد تيم هاي قويتر در ليگ...يعني ضعيف تر شدن ليگ رقيب يعني پخش مستقيم مجدد بوندس ليگا در ايران!؟ کمي بيشتر اين موضوع رو براي شما باز ميکنم تا به اهميت اون بهتر پي ببريد. يک تيم اضافه در ليگ قهرمانان يعني 4 امتياز پاداش اضافه در همون اول کار! و صعود اين تيم به مرحله بعد يعني 5 امتياز اضافه ديگه! زياد وارد مسايل مالي نمي شيم اما همين حضور در ليگ قهرمانان “حداقل” 5 ميليون يورو درامد اضافه براي اين تيم داره و جالبه بدونيد که اکثر بازيکناني که در ليگ آلمان ستاره شدند با قيمتي حدود 5 تا 8 ميليون يورو به تيم هاشون اومدن! اگر يوفا سيستم امتياز دهي خودش رو تغيير نمي داد خيالم راحت بود که با گرفتن سهميه اضافه آلمان به راحتي اون رو از دست نميده! اما پنج امتياز اضافه براي بالا رفتن از گروه ميتونه بسيار
تعيين کننده باشه! پنج امتياز يعني 2 برد و 1 مساوي! يعني امتياز دور رفت براي يک تيم که خيلي خوب نتيجه گرفته و...اگر قرار باشه آلمان چهار تيم در ليگ قهرمانان داشته باشه اما فقط هر سال بايرن به دور بعد بره و از اون طرف ايتاليا مثل هميشه ميلان و اينتر و يوونتوس رو در مرحله حذفي ببينه به سرعت ميتونه با توجه به نحوه امتياز دهي (5 امتياز اضافه) سهميه رو پس بگيره...قبلاً
اين امتياز 1 بود و تيم هاي آلمان که سوم مي شدن در گروه با ادامه راه در جام يوفا امتيازات خوبي براي آلمان کسب مي کردند. اما الان يوفا با اين تصميم اهميت ليگ قهرمانان رو بيش از پيش کرده و موفقيت نمايندگان کشور ها در اين ليگ تعيين کننده هست.
مشکلي که تيم هاي آلماني با اون روبرو هستن "عدم ثبات" هست. تيم هايي مثل اشتوتگارت و هرتا برلين يک فصل خوب نتيجه مي گيرند اما فصل بعد که بايد در اروپا بازي کنند بهترين بازيکنانشون رو مي فروشند و کانديد سقوط به دسته دوم ميشن! اتفاقي که در اين فصل داريم مي بينيم...به غير از بايرن که حسابش با بقيه تيم هاي آلماني جداست خوشبختانه شاهد شکل گيري چند تيم خوب ديگه هستيم وردربرمن چند سالي هست که داره در اروپا بازي ميکنه و به تيم با ثباتي تبديل شده هامبورگ هم کم کم داره به نماينده ثابت آلمان در اروپا تبديل ميشه اگه قرار باشه آلمان چهار سهميه در ليگ قهرمانان داشته باشه بايد برمن و هامبورگ به حضور در مرحله حذفي اين ليگ عادت کنند! مثل چيزي که در انگليس با منچستر،چلسي و آرسنال يا در ايتاليا با ميلان، اينتر و يوونتوس داريم مي بينيم. لورکوزن هم هر وقت در اروپا بازي کرده خوب امتياز جمع کرده، شالکه هم بد نبوده اما متاسفانه هرتا برلين، اشتوتگارت و تيم هاي ديگه آلماني که در اروپا بازي کردند امتيازات خوبي براي آلمان جمع نکردند يک دليل اون هم بر مي گرده به نحوه دسته بندي تيم ها موقع قرعه کشي... تيم ها هم مثل ليگ ها توسط يوفا رتبه بندي ميشن و تيمي که بعد از چند سال داره تو اروپا بازي ميکنه امتياز زيادي در اول فصل نداره مثلاً ولفسبورگ! امسال در دسته چهارم(آخرين) براي قرعه کشي قرار گرفت و البته خوش شانس بود که در گروه مرگ قرار نگرفت...پس براي موفقيت در اروپا علاوه بر ثبات در تيم ها بايد تيم هاي ثابتي هم در اروپا داشته باشيم تا قرعه هاي مناسب نصيباونها بشه.
صحبت از شانس شد بد نيست براتون توضيح بدم که امسال چطور شانس و البته تلاش خود تيم ها رو داشتيم تا در آستانه کسب سهميه اضافه در اروپا قرار بگيريم. مهمترين ديدار اين فصل براي آلمان ها بازي بايرن با يوونتوس بود...بازي که با برد و صعود بايرن و حذف يوونتوس 7 امتياز حساس رو از ايتاليا گرفت و به آلمان داد...اين 7 امتياز که در مجموع کمي بيش از 1 امتياز در امتياز کل ميشه
به قدري مهم بود که آدريانو گالياني نايب رييس ميلان بعد از اين بازي گفت در صورتي که ايتاليا سهميه خودش رو از دست بده گناه اون متوجه يوونتوس هست! او حتي گفت که اون شب طرفدار اينتر ميلان خواهد بود و دعا ميکنه تا اينتر به مرحله بعد صعود کنه تا ايتاليا بيش از اين امتياز از دست نده...ما شانس نداشتيم و اينتر صعود کرد و فيورنتينا که فکر ميکرديم ضعيف ترين تيم ايتاليا باشه بهترين
تيم اين کشور شد! و ليورپول رو حذف کرد...اما اوضاع مي تونست بدتر از اينها باشه در صورتيکه اشتوتگارت نمي برد و به مرحله بعد نمي رفت اونوقت ما 7 امتياز ديگه از دست مي داديم! و روياي يک سهيمه اضافه چند سال عقب مي افتاد...مي بينيد که اين 2 بازي که 14 امتياز براي آلمان داشت چقدر تعيين کننده بود و سرنوشت چند سال آينده فوتبال آلمان به اون بستگي داشت که
خوشبختانه در اين دو بازي پيروز شديم...
آلمان ها هميشه به نظم و برنامه داشتن معروف بودند و من معتقدم اين موفقيت هم اتفاقي نيست و مديون اين تفکر و برنامه ريزيه. شايد شکست آلمان در جام جهاني 94 سر منشا اين تحولات بود،جايي که تيم پير آلمان ناباورانه به بلغارستان باخت و حذف شد! بعد از اون برنامه ريزي براي پرورش استعداد هاي جوان شروع شد تا الان 15 سال بعد در سال 2009 آلمان عنوان قهرماني همزمان در
سه رده سني زير 17،19 و 21 سال اروپا داشته باشه! در رده باشگاهي هم امسال ميتونه سومين سال پياپي باشه که بهتر از ليگ رقيب (ايتاليا) عمل ميکنه. خوشبختانه جدول هم نشون ميده که تيم هاي قوي مثل بايرن، لورکوزن، شالکه، برمن و هامبورگ ميتونن سال آينده نماينده آلمان در اروپا باشند و اگر اين تيم ها ضعيف نشن و حتي بتونن از ليگ ايتاليا بازيکن بخرن! (نه مثل برمن
که بين اين همه تيم ديه گو رو به يوونتوس فروخت) در پايان فصل بعد و حتي با ديد خوش بينانه پايان همين فصل سهميه اضافه آلمان در اروپا رو جشن خواهيم گرفت! بازديد کنندگان اين سايت شايد به خاطر داشته باشند که در مقاله مشابه و در تاريخي نه چندان دور خطر از دست دادن همين سهميه و کسب اون به دست روماني رو براي شما توضيح داده بودم اما ظاهراً فاصله شکست تا پيروزي زياد نيست....
منابع:
Uefa.com
Wikipedia.com
Xs4all.nl
rahim
01-07-2010, 05:20 PM
ممنون پويا بيشترش را خوندم جالب بود در نظم وبرنامه ريزي المانها شكي نيست و مطمئنم بهتر از اين هم مي شوند كلا فوتبال ماشيني المان روي همين برنامه هاي منظم وخشك مي چرخه ولي بااين وجود جذابيت كمي داره وتو اين سالها هم اگرتو ايران مهم بوده بيشتر به خاطر بازيكنان ايراني اش بوده كه براي ما كمي نتايجش را دنبال ميكرديم.
Siyavoush
01-09-2010, 11:03 AM
من تو این 6-7 سالی که خیلی نزدیک تر فوتبال اروپا رو دنبال میکنم فکر میکنم که از 2004 تا 2007 اسپانیا بهترین بود
و از 2007 تا 2009 انگلیس با اختلاف بهترین لیگ رو داشت
اما الان به نظرم اسپانیا دوباره بهترین لیگ جهان هستش با اختلاف نزدیکی با انگلیس
RED STORM
02-02-2010, 05:33 PM
بوندسليگا پرتماشاگرترين ليگ سال اروپا شد
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/bundesliga_die_300.png
رقابتهای دسته اول فوتبال آلمان پرتماشاگرترین لیگ فوتبال قاره اروپا لقب گرفت...
در تحقيق وسيعي كه موسسه علوم ورزشي اتريش به عمل آورده، از پيكارهاي دسته اول بوندسليگا در سال گذشته، به طور متوسط 42833 نفر ديدن كردند كه اين رقم تماشاگر در هيچ نقطه از اين قاره ديده نشده است.
بر همين اساس ليگ برتر انگليس با ميانگين 34082 نفر و لاليگاي اسپانيا با ميانگين 28568 نفر رتبههاي دوم و سوم ليگهاي پرتماشاگر قاره را به خود اختصاص دادهاند.
از جمله نكات مهم اين گزارش تحقيقي، پرتماشاگر بودن ليگهاي دسته دوم آلمان و ليگهاي قهرماني انگليس(چمپيونشيب) و ليگ يك انگليس در مقايسه با ليگهاي دسته اول كشورهايي همچون اسكاتلند، بلژيك، سوئيس، پرتغال و... است.
فهرست 15 ليگ پرتماشاگر اروپا بدين شرح است:
1-بوندسليگا آلمان، ميانگين تماشاگر: 42833 نفر
2-ليگ برتر انگليس، ميانگين تماشاگر: 34082 نفر
3-لاليگا اسپانيا، ميانگين تماشاگر: 28568نفر
4-كالچو ايتاليا، ميانگين تماشاگر: 23877 نفر
5-لوشامپيونه فرانسه، ميانگين تماشاگر: 19983 نفر
6-ليگ دسته اول هلند، ميانگين تماشاگر: 19251 نفر
7-ليگ قهرماني انگليس(چمپيونشيب)، ميانگين تماشاگر: 18114 نفر
8-ليگ دسته دوم بوندسليگا آلمان، ميانگين تماشاگر: 15129 نفر
9-ليگ برتر اسكاتلند، ميانگين تماشاگر: 15هزار نفر
10-جوپيترليگ بلژيك، ميانگين تماشاگر: 11888نفر
11-آكسپو ليگ سوئيس، ميانگين تماشاگر: 11395 نفر
12-ساگروزليگ پرتغال، ميانگين تماشاگر:10141 نفر
13-ليگ يك انگليس، ميانگين تماشاگر: 9073 نفر
14-بوندسليگا اتريش، ميانگين تماشاگر: 8443 نفر
15-ليگ دانمارك، ميانگين تماشاگر: 8410 نفر
Tifusi
02-02-2010, 05:37 PM
بهترین لیگ جهان از هر نظر انگلیس
در ضمن چرا لیگ ایرانو نذاشتین؟
از آخر اول می شدا!!!
D:
babak red
02-02-2010, 10:04 PM
من میگم اول اسپانیا بعد انگلیس بعد ایتالیا
چه دلیل قشنگی:4:
من می گم انگلیس چون تو چمپیونز لیگ چن وقتیه از 4 تیم برترش 3 تاش انگلیسین.:red boy2::red boy:
mohsen.8
02-05-2010, 11:17 PM
لیگ فقط لیک انگلیس بعدش برزیل بعدش اسپانیا بقیه رو ولش
تیم ملی هم فقط برزیل
red girl
02-05-2010, 11:18 PM
بهترین لیگ لیگ ایرانه !! متاسفم که بین گزینه ها دیده نمیشه ..
RED STORM
04-09-2010, 08:05 PM
سهمیه چهارم ایتالیا هم بعد از مدتها به آلمان رسید البته ازفصل 2011-2012
پیشرفت سریع بوندس لیگا رو متاسفانه کسی ندید الان حتما خیلی ها از این موضوع متعجب میشن و باور نمیکنن، امسال آلمان پر امتیازترین لیگ فوتبال اروپا بوده تا اینجا و این عنوان رو به حق از آن خودش کرده
فوتبال ایتالیا باید خودش رو پیدا کنه فرانسه داره به سرعت خودش رو نزدیک میکنه
http://up.iranblog.com/Files/2dad2ab3be8d4641b762.jpg
RANIA-SIR1
04-09-2010, 08:37 PM
من میگم بهترین لیگ اسپانیاست.بگید چشم!
به نظر من اسپانیاست :red boy2:
:red boy2::red boy2::red boy2::red boy2::red boy2::red boy2::red boy2::red boy2:
lionel messi 10
09-04-2010, 02:52 AM
فقط لیگ اسپانیا.
بهترین لیگ لیگ ایرانه !! متاسفم که بین گزینه ها دیده نمیشه ..
:ghah: خيلي باحالي!!! آره ليگ ايران خيلي سطحش بالاس!!!:ghah: مخصوصا با اين برنامه ريزياشون!!!
اول ليگ انگليس، بعدش ليگ اسپانيا، بقيه ي ليگ ها مسخره بازيه!
آقا یک چیزی
تو نظر سنجی اشتباه شده.
ایتالیا رو نوشته 3 رأی
در حالی که فقط کاربر"کریم"بهش رأی داده:ghah:
laleh.sh
09-04-2010, 12:25 PM
اسپانیادر حال حاضر بهتره.
riftaina
09-04-2010, 12:34 PM
به نظر من بهترین لیگ جهان فقط لیگ انگلیسه :گل:
maryam10
09-04-2010, 02:23 PM
خب معلومه..اسپانیا.........
Mannish
09-04-2010, 03:00 PM
البته لیگ اسپانیا خوبه ها
اما سرعت بازی در لیگ انگلیس فوق العاده است واقعا با فوتبالش حال میکنم
solmaz
09-04-2010, 04:12 PM
به نظر من فقط ايتاليا
Hojat
09-05-2010, 05:17 PM
انگلیس سرعتی.
اسپانیا تکنیکی.
ایتالیا قدرتی...
در آخر عشق است کالچیو........
lionel messi 10
09-05-2010, 08:06 PM
انگلیس سرعتی.
اسپانیا تکنیکی.
ایتالیا قدرتی...
در آخر عشق است کالچیو........
آره خدایی این سه موردو باهات موافقم.
melina
09-05-2010, 10:22 PM
اسپانیا بهترین لیگ دنیا رو داره چون تیم هایی مثل بارسا و سویا ووالنسیا که بازیکن سازن توش هستن
............
علی تیفوسی
12-19-2010, 07:11 PM
لیگ برتر انگلیس.اونجا فوتبال زندگیه هیجان تماشاگرا که به فاصله چند متری زمین نشستن دیدن داره.من عاشق صدای ورزشگاهاشونم اونجا زندگی جریان داره توصیف نشدنی.کیفیت فوتبال بسیار بالا.باشگاه ها حرفه ای.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.