توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشت پرده نرفتن نيكبخت به قطر
zamara
11-12-2008, 10:48 AM
پشت پرده نرفتن نيكبخت به قطر
خبر جاماندن نيكبخت از پرواز تيمملي آنقدر عجيب و غيرمنتظره بود كه حتي اردوي تيمملي را نيز در كشور قطر تحت تاثير قرار داد.
به گزارش همشهری آنلاین، علي دايي، سرمربي تيمملي نيز روز قبل از بازي با قطر در مصاحبهاي اعلام كرد كه فدراسيون بايد هرچه زودتر مشكل نيكبخت را حل كند تا از وجود اين بازيكن موثر در ديدار با امارات استفاده كنيم. بعد از حضور نيافتن نيكبخت در قطر بار ديگر حرف و حديثهاي زيادي در مورد ستاره مليپوش پرسپوليس در محافل ورزشي شنيده شد؛ ...
اول اينكه نيكبخت هميشه در آستانه بازيهاي تيمملي خصوصا بازيهاي رسمي، بنا به دلايل مختلف، شانس حضور در تيمملي را از دست ميدهد.
دوم آنكه او شايد مهمترين تورنمنت فوتبالي خود - يعني جامجهاني 2006 -را به دليل مصدوميت از دست داد هر چند كه در آن مقطع، خبرهايي نيز در مورد در مشكلاتش براي خارج شدن از كشور شنيده شد. بحثي كه البته هيچگاه پاسخ روشني به آن داده نشد و از جانب نيكبخت هم تكذيب شد.
نيكبخت واحدي ستاره پرسپوليس، در رقابتهاي جامملتهاي 2007 نيز يكبار ديگر و در عين ناباوري از همراهي تيمملي در مسابقات حساس جامملتهاي آسيا جا ماند و دقيقا در همان مقطع نيز يكبار ديگر، دليل عدم همراهي نيكبخت موضوع ممنوعالخروج بودن او عنوان شد كه نيكبخت آن را بهشدت تكذيب و در مصاحبههاي مختلف با ذكر دلايلي عنوان كرد كه فقط به دليل مصدوميت، جامملتهاي آسيا را از دست داد. غيبت نيكبخت به شدت موجب ناراحتي قلعهنويي شد و تلاش سرمربي وقت تيمملي در آستانه مسابقات حساس جامملتها بينتيجه ماند.
مشكل قديمي ستاره
شماره 10 پرسپوليس كه بعد از مدتي مجددا در آستانه بازي با تيمملي قطر به تيمملي دعوت شد حضور برابر قطر را نيز از دست داد و عصر روز شنبه درحالي كه رسانهها درحال مخابره اخبار تيمملي از قطر به ايران بودند خبري عجيب از اردوي تيمملي دريافت شد؛ نيكبخت و محمدي در اردوي تيمملي حضور نيافتهاند و به دليل در اختيارنداشتن پاسپورتشان نتوانستند همراه بازيكنان و كادر فني تيمملي به قطر بروند. درخصوص نيكبخت البته شنيدن اين خبر چندان عجيب نبود هرچند شايعات زيادي پس از جاماندن نيكبخت از همراهي تيمملي در قطر به گوش رسيد.
از دست دادن فرصت حضور در نقش يك مهاجم
در شرايطي كه علي دايي براي حضور در تيمملي با كمبود مهاجم مواجه است، جاماندن نيكبخت از همراهي تيمملي يكي از بدترين اتفاقاتي بود كه ميتوانست براي سرمربي تيمملي پيش از ديدار با قطر بيفتد هر چند كه دايي هنوز اميدوار است مشكل نيكبخت براي ديدار با تيمملي امارات حل شود.
نيكبخت، اميدوار به حل مشكل
عليرضا واحدي نيكبخت كه به يكباره و به شكل غيرمنتظرهاي از حضور در اردوي تيمملي در قطر بازمانده در اين رابطه ميگويد: «مشكل پاسپورتم باعث شد نتوانم همراه ساير بازيكنان به قطر بروم و به خاطر اين مسئله هم شديدا ناراحت هستم. فعلا از دستم كاري برنميآيد هرچند كه اميدوارم به بازي امارات برسم.» بازيكن مليپوش پرسپوليس ادامه ميدهد: «پاسپورتم دست من نبود. من فكر ميكردم پاسپورتم در فدراسيون است اما تنها ساعاتي قبل از پرواز خبردار شدم كه در باشگاه پرسپوليس است. به همين دليل هم سفر تيمملي را بامداد شنبه (گذشته) از دست دادم.»
مديرعامل و سرپرست پرسپوليس نيز از موضوع پاسپورت نيكبخت اظهار بياطلاعي ميكنند و در اين رابطه عنوان ميكنند پس از صحبت با نيكبخت و مطلعشدن از اصل موضوع، درخصوص مشكل بهوجودآمده تصميمگيري كرده و تمام تلاششان را در جهت رفع آن به كار خواهند بست. البته مصطفوي در گفت و گو با همشهري گفتههاي نيكبخت را تاييد كرد و گفت:«گذرنامه نيكبخت در باشگاه پرسپوليس است و او گمان كرده كه گذرنامهاش در فدراسيون است.» وي ادامه داد:«به زودي اين مشكل را حل ميكنيم تا براي سفر نيكبخت به امارات مشكلي پيش نيايد.» بازيكني كه به قول خودش شانسهاي بزرگي را در زندگي ورزشي از دست داده به شكل عجيب و تقريبا غيرمنتظرهاي، يكبار ديگر در آستانه از دست دادن بازي در تيمملي است.
عليرضا نيكبخت كه چندي قبل موضوع حسادتش به بحث آقاي گلي مهاجم استقلال مطرح شده بود در پاسخ به منتقدانش ميگويد: «اصلا اهل حسادت نيستم. من بهترين پيشنهادها براي بازي را از كشورهاي اروپايي مثلا اسپانيا داشتم اما به دلايلي دوست نداشتم به اروپا بروم. نميدانم، شايد هم اشتباه كردم كه اين شانسهاي بزرگ را از دست دادم اما محبوبيت و حضور در فوتبال ايران هم جذابيتهايي دارد كه با خيلي از جاذبههاي ديگر قابل قياس نيست.
با وجود اين حرفها فكر ميكنم اين موضوع خندهدار است كه من به آقاي گلي يك بازيكن ديگر حسادت كنم.» نيكبخت در پاسخ به برخي منتقدان كه گفتهاند چرا تنها نيكبخت از جمع مهاجمان 9گله به تيمملي هم دعوت شده در اين خصوص پاسخ ميدهد: «قرار نيست هر بازيكني كه 9 گل زده به تيمملي دعوت شود. مثلا در ليست اخير تيمملي بازيكناني بودند كه سه يا چهار گل زدند؛ تنها گل زدن ملاك دعوت بازيكنان به تيمملي نبوده است.»
zamara
11-12-2008, 10:49 AM
http://www.qudsdaily.com/archive/1387/html/8/1387-08-22/picture/14-2.jpg
« دايي » نيكبخت را به كميته انضباطي فرستاد
غيبت نيكبخت واحدي در آستانه بازي تيم ملي ايران با قطر در اردوي تيم ملي باعث شد دست اندركاران كميته تيمهاي ملي با نگاه خاصي پرونده اين بازيكن خاطي را بررسي كنند و ضمن محروميت موقت وي از حضور در اردوي تيم ملي پرونده او را براي بررسي بيشتر به كميته انضباطي ارسال كنند.
پس از اينكه پرونده نيكبخت واحدي به كميته انضباطي رسيد، مهدي تاج به طور خاص در مورد اين پرونده با مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي مذاكره كرد تا وي پس از شنيدن حرفهاي نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال پرونده انضباطي بازيكن متخلف تيم ملي را در رديف پرونده هاي فوري قرار دهد تا به صورت اضطراري به آن رسيدگي شود.
سرپرست تيم ملي با تأييد اين ماجرا مي گويد: روز شنبه در حالي كه تمام بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي به هتل المپيك آمدند با مورد عجيبي برخورد كرديم، عليرضا نيكبخت واحدي كه از قبل خبر داشت بايد پاسپورتش را براي سفر به قطر همراه داشته باشد به صورت ناگهاني مدعي شد پاسپورتم را خانه جا گذاشته ام. طبيعي بود كه او بدون پاسپورت نمي تواند همراه تيم ملي به قطر بيايد، از اين رو طي هماهنگي با اعضاي كادر فني به او گفتم هر چه سريعتر به خانه برو و پاسپورتت را بياور.
احمد ابراهيمي در ادامه تشريح ماجرا توضيح داد:
نزديك به 45 دقيقه از رفتن او گذشت، نخست تصور كردم در ترافيك معطل شده، اما زماني كه با همراه او تماس گرفتم متوجه شدم او تلفنش را به خط ديگري متصل كرده، با اين حال تا يك ساعت پس از رفتن وي صبر كردم تا شايد خبري از او شود، اما انگار نه انگار كه نيكبختي در كار بود، پس از اين ماجرا برحسب وظيفه موضوع را به اطلاع علي دايي رساندم كه وي با تماس تلفني داستان را به تاج اطلاع داد.
غيبت نيكبخت در اردوي تيم ملي و خروج ناگهاني او به بهانه اينكه پاسپورتش را جا گذاشته بود بشدت عصبانيت دايي را به دنبال داشت، او كه تاكنون نشان داده بشدت اخلاقش با بي نظمي ناسازگار است همانند علي كريمي و رحمان رضايي نام وي را در جمع متخلفان قرار مي دهد و از رئيس كميته تيمهاي ملي مي خواهد درباره او تصميم بگيرد كه پس از اين خط و نشان دايي رئيس كميته تيمهاي ملي از ابراهيمي مي خواهد گزارش كتبي رفتار غير ورزشي نيكبخت را به او بدهد تا وي با ساير مدارك پرونده وي را به كميته انضباطي ارجاع دهد.
برخي دست اندركاران ارشد فدراسيون فوتبال با پيش كشيدن رابطه دوستانه شريفي و علي دايي گمانه زني مي كنند محروميت سنگيني در انتظار نيكبخت بازيكن تيم پرسپوليس باشد،
به اين دليل كه وي بدون در نظر گرفتن توصيه هاي كادر سرپرستي تيم ملي به صورت غير موجه در اردوي تيم ملي غيبت كرده است.
مجتبي شريفي با اشاره به همراهي نكردن نيكبخت در سفر تيم ملي به قطر مي گويد: براساس گزارشي كه سرپرست تيم ملي به كميته تيمهاي ملي ارسال كرده است، عليرضا نيكبخت واحدي شب پرواز تيم ملي به دوحه در هتل المپيك حاضر شد، اما با اين بهانه كه گذرنامه اش را در خانه جاي گذاشته است، به منزلش بازگشت.
يك ساعت و نيم بعد در تماسهايي كه مسؤولان تيم ملي با او گرفتند، تلفن همراه او در حالت دايورت قرار گرفته بود. همچنين در اين گزارش مسائل ديگري هم مطرح شده، اما چون هنوز محرز نشده قابل عرضه نيست، بنابراين ما براي توضيحات نيكبخت واحدي او را به كميته انضباطي دعوت كرده ايم.
شريفي بدون اينكه به حكم صادره درخصوص اين پرونده اشاره اي كند، مي گويد: براساس قانون محروميت دايم يا جريمه بنا به تصميم كميته انضباطي براي خاطي صادر خواهد شد.
نيكبخت واحدي چهارمين بازيكني است كه پرونده او از سوي دايي به كميته انضباطي مي رود تا برابر قانون با او برخورد شود، پيش از اين هادي عقيلي؛ علي كريمي و رحمان رضايي از سوي دايي به كميته انضباطي تيم ملي معرفي شدند تا نسبت به رفتار غير حرفه اي خود پاسخگو باشند، از بين اين نفرات تنها هادي عقيلي بود كه توانست با متقاعد كردن عبدالرحمان شاه حسيني رئيس وقت كميته انضباطي مجوز حضور دوباره در اردوي تيم ملي را در يافت كند؛ اما دو بازيكن متخلف ديگر با مشكلات بيشتري براي حضور دوباره در اردوي تيم ملي رو به رو شدند؛ با اين حال با توجه به رفتاري كه دايي با رحمان رضايي انجام داد به نظر مي رسد عليرضا نيكبخت واحدي تا اطلاع ثانوي در فهرست دايي جايي نداشته باشد.
zamara
11-12-2008, 11:09 AM
http://www.donyayefootball.com/jeld.jpg
غروب بود. جايي در حوالي شمال شهر. يك كوچه فرعي در منطقه سئول تهران. خبرنگاران گوش به ديوار كميته انضباطي چسباندهاند تا بشنوند واحدي نيكبخت به قاضي شريفي چه ميگويد.
شريفي بهعنوان اولين سوال دليل غيبت غيرموجه واحدي در تيم ملي را از او جويا شد و ستاره پرسپوليس كار دفاع از خود را اينگونه آغاز كرد:
«من مثل بازيكنان ديگر كه به تيم ملي دعوت شده بودند، راس ساعت مقرر در فرودگاه حاضر شده بودم. در حاليكه خودمان را براي پرواز آماده ميكرديم، من فكر ميكردم گذرنامهام دست بچههاي تيم ملي است ولي دريغ از آنكه آن را درون داشبورد اتومبيلم كه در پاركينگ خانهام پارك شده بود، جا گذاشته بودم.»
اما عليرضا فقط نيمساعت بيشتر وقت نداشت تا خودش را به منزلش برساند. او تصميم گرفت كه از آژانس اتومبيلي بگيرد و مسافت را با سرعت سرسامآوري طي كند تا بلكه موفق شود هرچه زودتر به ديگران بپيوندد و جا نماند: «زماني كه رسيدم و درون داشبورد ماشينم را نگاه كردم، متوجه شدم كه گذرنامهاي كه درون اتومبيلم بوده، قديمي است و جديد آن در باشگاه است كه مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس از آن كاملا آگاه بود. از شانس بدم تمام شدن شارژ موبايلم هم حكايتي ديگر بود كه به مشكلاتم اضافه شد.»
در حالي كه واحدي براي گرفتن گذرنامهاش به سمت باشگاه پرسپوليس راهي شده بود، سعي ميكرد تا گوشياش را هر طور شده روشن كند و سرپرست تيم ملي را از اوضاع احوال خودش آگاه كند:
«خوشبختانه همين طور هم شد و موبايلم روشن شد ولي زماني كه مسئولان تيمملي زنگ زده بودند من آنقدر اضطراب داشتم و فكر را روي گرفتن گذرنامه متمركز كرده بودم كه متوجه زنگ خوردن گوشيام نشدم. موبايلم خراب است و بعد از چند بوق دايورت ميشود، در آن لحظه بدون آنكه بخواهم دايورت شده بود و ابراهيمي هم فكر ميكرد كه من از قصد اين كار را كردهام.»
اما شايد همگي فكرهايتان را روي اين موضوع متمركز كنيد كه شايد واحدي خودش اين كار را كرده بود،ا ما او هيچ انگيزهاي براي اين كار نداشت و براي اثبات حقيقت درون اتاق كميته انضباطي كه مملو از خبرنگاران و عكاسان روزنامههاي مختلف بود، موبايل يكي از نزديكان را گرفت و امتحان كرد.
بله بعد از خوردن چند بوق دايورت شد. جالب اينجاست در آنطرف خط كسي نبود كه جوابي بدهد. علي نيكبخت در آخر با احساسات زياد در جمع گفت: «از علي دايي كه لطف كرده و مرا به تيم ملي دعوت كرد، عذرخواهي ميكنم. همينطور از مردم، عليآبادي و تاج معذرت ميخواهم و اميدوارم همگي مرا ببخشند.» به نظر شما او بخشيده ميشود؟
----------------------
منبع : روزنامه دنياي فوتبال
zamara
11-13-2008, 10:58 PM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870823/html/198294.jpg
پاسپورت باطله روى ميز شريفى!
دكتر مجتبى شريفى درباره دفاعيات نيكبخت به جمع بندى لازم نرسيده است. اين را مى توان از لحن حرف هاى او متوجه شد: «حرف هايش را زد، من هم گوش دادم اما هنوز نمى دانم درباره صحت گفته هايش چه بايد بگويم.»
ترديدهاى دكتر مجتبى شريفى نشان دهنده عدم پذيرش دفاعيات نيكبخت از صحت گفته هاى او است. در حال حاضر در كميته انضباطى نسبت به دفاعيات نيكبخت ترديدهاى فراوانى به وجود آمده است.
مهمترين چيزى كه باعث شده كميته انضباطى تحقيقات را درباره نيكبخت ادامه بدهد اين است كه او چگونه درحالى كه تا فرودگاه تيم ملى را همراهى كرده به يك باره از جمع بازيكنان جدا شده و براى آوردن پاسپورت اصلى اش! به منزل برگشته است استدلال مسوولان كميته انضباطى به چنين رفتارى اين است كه نيكبخت اساسا انگيزه اى براى سفر به امارات نداشته است و حضورش در فرودگاه بيشتر براى به انحراف كشيدن افكار عمومى در تمايل او به سفر با تيم ملى بوده است اما مهمترين اشكالى كه در پرونده نيكبخت به وجود آمده تا احتمال محروميت سنگين او افزايش يابد، پاسپورتى است كه نيكبخت با خود به كميته انضباطى برد.
در تحقيقات به دست آمده از پاسپورتى كه همراه نيكبخت بود نشان مى دهد اين پاسپورت باطل شده است و نيكبخت تنها به دليل اينكه ويزاى اماراتش كه در اين پاسپورت باطله وجود دارد هنوز اعتبار داشته آن را به كميته انضباطى برده است.
نتيجه گيرى درباره صحت گفتار نيكبخت وقتى براى مسوولان كميته انضباطى پيچيده تر جلوه مى كند كه اين سوال به وجود مى آيد:
«چگونه يك بازيكن مى تواند با پاسپورت باطله از مرز هوايى خارج شود و درحالى كه حتى مقصد او امارات نيست، با ويزاى امارات براى سفر به قطر اقدام كند »
ضد و نقيض گويى هاى نيكبخت وقتى براى كميته انضباطى مسجل مى شود كه مى فهميم مسوولان كميته انضباطى توجيه او در فراموش كردن پين كد موبايلش را به هيچ وجه دليل قانع كننده اى نمى دانند.
از طرفى براى شريفى و حتى اذهان عمومى اين سوال به وجود مى آيد كه آيا نيكبخت كه به گفته خودش ساعت ۸:30 صبح پنج شنبه از دعوت شدنش به تيم ملى خبردار شده چگونه براى دريافت گذرنامه اش از باشگاه پرسپوليس اقدام نكرده تا همان شب به همراه تيم ملى راهى قطر شود. البته در اينكه نيكبخت به چه دليل پاسپورت خود را به باشگاه تحويل داده هم شك و ترديدهايى وجود دارد.
دلايل قرار داشتن پاسپورت اصلى نيكبخت در كشوى ميز محمود خوردبين خود يكى از ابهام هاى اين پرونده است چرا كه همه ما مى دانيم پرسپوليس دست كم تا پايان سال ۸۷ به مسافرت برون مرزى نمى رود و همين دست كميته انضباطى را براى صدور حكمى شديد عليه نيكبخت باز مى گذارد.
استعلام از پليس امنيت
تماس هاى تلفنى روزهاى اخير با كميته انضباطى و اطلاعاتى كه يكسرى افراد آگاه به اين كميته داده اند باعث به وجود آمدن انگيزه هاى تازه شريفى در تحقيقات گسترده تر شده است. اين عده با اعلام اينكه ممنوع الخروج بودن نيكبخت از سفر به خارج از كشور صحت دارد و اين بازيكن براى خروج از ايران مى بايست وثيقه بگذارد تا اجازه خروجش صادر شود در واقع كميته انضباطى را بر آن داشته اند تا از مراجع مرتبط استعلام لازم را به عمل آورند. شريفى در اين باره مى گويد:
«چنين اخبار و اطلاعاتى به گوش من هم خورده است اما براى كميته انضباطى صحت اين ادعاها اهميت دارد و بى دليل ما نمى توانيم درباره چيزى كه وجود ندارد اظهار نظر كنيم. براى همين مى بايست استعلام لازم از مراجع مرتبط به عمل بياوريم تا شك و شبهه ها برطرف شود.»
البته حتى اگر نيكبخت به هر دليل هم ممنوع الخروج باشد اين موضوع نمى تواند در صدور حكم كميته انضباطى تاثيرگذار باشد چرا كه در آيين نامه كميته انضباطى به محروميت هاى سنگين در قبال تمرد بازيكنان از حضور در تمرينات تيم ملى اشاره شده است و اين قانون دست شريفى را باز مى گذارد تا نيكبخت را با محروميت روبه رو كند و به نوعى مى توان گفت ممنوع الخروج بودن نيكبخت موضوع بى اهميتى براى كميته انضباطى است.
خروجى حكم محروميت نيكبخت چه خواهد بود
نيكبخت محروم خواهد شد اما مدت اين محروميت چقدر خواهد بود و اين محروميت چه زمان اعلام مى شود كميته انضباطى منتظر تحقيقات تازه است.
دست كم اعلام حكم او تا اواخر هفته آينده به درازا خواهد كشيد اما سوال اين است:
خروجى اعلام حكم محروميت نيكبخت چيست اگر نيكبخت تا پايان عمر فوتبالش از حضور در تيم ملى محروم شود چه واكنشى به اين تصميم نشان داده خواهد شد و آيا اگر كميته انضباطى محروميت سبكى را براى نيكبخت در نظر بگيرد به واسطه سابقه نيكبخت، او باز هم اين كار را تكرار خواهد كرد به نظر مى رسد كميته انضباطى براى صدور حكم نيكبخت كار دشوارى پيش رو دارد اما از آنجا كه سابقه نيكبخت در از دست دادن تورنمنت هاى مهمى همچون جام جهانى و جام ملت هاى آسيا به دلايل واهى در كارنامه او وجود دارد، احتمال اينكه او دست كم از حضور در تيم ملى براى هميشه محروم شود، كم نيست.
Zoom
شريفى: بدون مصلحت انديشى راى نيكبخت را صادر مى كنيم
مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال كشورمان درباره پرونده نيكبخت توضيحات كاملى مى دهد:
«پس از گزارش سرپرست و رييس كميته تيم هاى ملى جلسه كميته انضباطى پيرامون بحث تمرد عليرضا واحدى نيكبخت از حضور در تمرينات تيم ملى را تشكيل داديم و صحبت هاى اين بازيكن را نيز شنيديم.
لازم است در برخى زمينه ها كه هنوز قانع نشده ايم، استعلام هايى را انجام دهيم، ضمن آن كه نيكبخت نيز اعلام كرده هيچ عمدى در كار خود نداشته و برخى اشتباهات سهوى باعث اين اتفاق شده است.
در هر صورت تمامى جوانب اين پرونده را بررسى مى كنيم و پس از كامل شدن اطلاعات و تمامى جنبه ها راى را بدون كوچكترينمصلحت انديشى صادر مى كنيم. مسأله تمرد بازيكنان از حضور در تيم ملى در قانون آيين نامه انضباطى به خوبى مشخص شده است اما بايد تمام جوانب را در نظر بگيريم و به طور كامل مسائل را بررسى كنيم تا حقى از كسى ضايع نشود.
با اين حال اطمينان مى دهم كه كوچكترين مصلحت انديشى در صدور راى صورت نخواهد گرفت.»
-----------------------------------------
منبع : ايران ورزشي
zamara
11-13-2008, 11:04 PM
شاه حسينى: آقاى دايى، چرا حالا اعتراض نمى كنى
در زمان رياست شاه حسينى بر كميته انضباطى داستان درگيرى شيث رضايى و
دايى در زمين مسابقه و رسيدگى به پرونده آنها حالت رسانه اى پيدا كرد كه
مسؤولان فدراسيون و شخص دايى در آن زمان اعتراض هاى گسترده اى را به راه انداخته و جو وحشتناكى را عليه قاضى شاه حسينى به پا كردند.
در آن زمان همگان به كار شاه حسينى خرده گرفتند اما در حال حاضر و پس از رسانه اى شدن بحث نيكبخت مسؤولان فدراسيون و شخص دايى در قبال اين موضوع سكوت اختيار كرده و موضع موافق را در پيش گرفته اند.
در اين زمينه بهتر ديديم با عبدالرحمان شاه حسينى رياست سابق كميته انضباطى صحبت كنيم و نظرات او را در مورد اين قضيه جويا شويم.
اين روزها بحث نيكبخت بازتاب گسترده اى در فوتبال كشورمان داشته است، به نظر شما رسانه اى شدن اين قضيه كار درستى بود ؟
ببينيد آيين نامه انضباطى مى گويد كه اگر بازيكنى از حضور در تمرينات يا بازى ملى خوددارى كند كميته انضباطى مى تواند با او برخورد كند اما فكر نمى كنم لزومى داشته باشد كه جلسه كميته انضباطى رسانه اى شود. به نظر من كميته انضباطى براى اين قضيه سريال درست كرده و اين مسأله به شأن بازيكن و تيم ملى ضربه وارد خواهد كرد.
پس با رسانه اى شدن اين مسأله مخالف هستيد ؟
من در زمان رياستم بر كميته انضباطى دو مورد را در نظر گرفتم اول اينكه اگر تخلفات در زمين مسابقه صورت گيرد موضوع بايد رسانه اى شود مثل قضيه دايى و شيث كه همگان از طريق تلويزيون شاهد درگيرى آنها بودند در آن زمان من تصميم گرفتم كه پيگيرى اين موضوع به صورت رسانه اى و در حضور خبرنگاران در كميته انضباطى دنبال شود اما برخى مسائل وجود دارد كه دوست نداشتم آنها را در مقابل چشم رسانه ها پيگيرى كنم.
زمانى هادى عقيلى هم از حضور در تمرينات تيم ملى خوددارى كرده بود، به نظر شما قضيه نيكبخت با عقيلى قابل مقايسه است ؟
آن زمان من عقيلى را به جلسه اى خصوصى در حضور اعضاى كميته انضباطى دعوت كردم و به او گفتم چرا در تمرينات تيم ملى حاضر نشدى كه عقيده داشت باشگاه به او اجازه نداده و من هم در جواب گفتم كه تو به تمرينات مى آمدى و اگر سپاهان از شما شكايت مى كرد ما تبرئه ات مى كرديم. با توجه به اين استدلال و خوددارى او از حضور در تيم ملى او را با جريمه نقدى محكوم كرديم كه متأسفانه كميته استيناف اين بازيكن را تبرئه كرد!
ولى در زمان شما و به خصوص موضوع رسانه اى شدن قضيه دايى و شيث عده اى از مسؤولان به كار شما اعتراض كردند...؟
آقايانى كه در حال حاضر مسؤول هستند زمان من براى رسانه اى شدن تخلفات فوتبال غوغاسالارى مى كردند و مدام به كار من ايراد مى گرفتند ولى نمى دانم حالا چرا سكوت كرده اند.
قضيه شيث و دايى كه در زمين مسابقه رخ داد تمام ايران ديده بودند و اعتقاد من اين بود كه حل شدن اين اختلاف در حضور خبرنگاران و رسانه اى شدن آن مشكلى ندارد اما با اينكه دايى تخلفش در ميدان بود مسؤولان فدراسيون جو وحشتناكى را عليه من به راه انداختند و خود دايى هم اعتراضات گسترده خود را عليه من انجام داد اما او حالا در رسانه اى شدن قضيه نيكبخت هيچ اعتراضى ندارد.
به نظر شما نيكبخت از حضور در تيم ملى خوددارى كرده است ؟
به نظر من نيكبخت تخلفى را انجام نداده است.
اگر او نمى خواست در تيم ملى بازى كند به هيچ وجه در فرودگاه حاضر نمى شد البته پوشيدن پيراهن تيم ملى براى هر بازيكنى افتخار است اما اگر بازيكنى نخواهد به تيم ملى برود بايد آن را اعلام كند و اگر نيكبخت قصد نداشت به تيم ملى برود چه لزومى داشت كه به فرودگاه برود.
--------------------------------
zamara
11-13-2008, 11:10 PM
تاج: هيچ تضمينى نيست!
پرونده انضباطى نيكبخت با پاراف فورى مهدى تاج به دفتر مجتبى شريفى رفت تا كميته انضباطى رسيدگى به پرونده او را در دستور كار قرار دهد.
رييس كميته تيم هاى ملى كه از دقايق نخست در جريان غيبت سوال برانگيز نيكبخت در اردوى تيم ملى بود با دقت و از راه دور جريان اين پرونده را زير نظر دارد تا پرونده بازيكن خطاكار تيم ملى بدون حرف و حديث بسته شود.
مهدى تاج مى گويد: «سرنوشت عليرضا نيكبخت در گرو راى كميته انضباطى است و همه دست اندركاران فدراسيون فوتبال منتظرند راى اين پرونده اعلام شود تا از آن تبعيت كنند.»
دفاعيات واحدى نيكبخت درخصوص غيبت در اردوى تيم ملى را شنيديد؟
برخى از اظهارات وى را خواندم، هرچند اشتباه وى آنقدر بزرگ است كه به راحتى نمى توان حرف هاى وى را پذيرفت.
او مدعى شده ۲ پاسپورت دارد، اما ستاد اطلاع رسانى ناجا اين موضوع را به شدت تكذيب كرده است و اعلام كرده در ايران هيچ شهروندى نمى تواند بيشتر از يك پاسپورت داشته باشد.
حرف هاى ضد و نقيض او براى شما عجيب نيست ؟
پرونده نيكبخت در كميته انضباطى در حال بررسى است. هنوز تحقيقات تمام نشده از اين رو من نمى توانم در اين خصوص اظهار نظر كنم.
در مجموع تصور مى كنيد، راى نهايى پرونده نيكبخت به چه شكل صادر شود، مى گويند محروميت سنگينى در انتظار اوست ؟
تا زمانى كه كميته راى ندهد نمى توان قطعى حرف زد، اما حركت او در اعلام اشتباهش به نفع او تمام مى شود. نيكبخت با عذرخواهى از ملت شريف ايران نشان داد به پرچم كشورش علاقه دارد و از اينكه چنين اشتباهى مرتكب شده پشيمان است، به همين دليل تصور مى كنم كسى كه شهامت قبول اشتباه و اعتراف به آن را دارد لايق ارفاق است اما دوباره تاكيد مى كنم اين بدين معنا نيست كه او جريمه نشود.
با اين حال نظر دايى بر استفاده مجدد از نيكبخت اصلا مساعد نيست و اينگونه به نظر مى رسد كه فعلا شاهد حضور او در تيم ملى نباشيم؟
اصلا اين ماجرا به كلى در اختيار دايى است كه از نيكبخت استفاده بكند يا اينكه قيد او را بزند.
ما بايد به سرمربى تيم ملى و نظرش احترام بگذاريم.
در مقطع فعلى حق با سرمربى تيم ملى است و هيچ كسى نمى تواند براى دايى تعيين تكليف كند.
با توجه به اينكه نيكبخت به اشتباهش اعتراف كرده و شما از اين حركت استقبال كرديد، آيا احتمال پادرميانى شما براى دعوت مجدد نيكبخت به تيم ملى وجود دارد ؟
بعيد مى دانم دايى در امور فنى اجازه دخالت به كسى را بدهد اما با اين حساب اگر لازم باشد با او صحبت مى كنم ولى با اين حال به شخصه تصورم اين است كه نيكبخت با اعلام اشتباهش زمينه كاهش محروميت بلندمدت خود را فراهم كرد.
برخى نزديكان فدراسيون مى گويند شما و دايى قصد داريد با محروميت سنگين نيكبخت، تكرار چنين اتفاق هايى را به حداقل برسانيد، درست است ؟
نياز به چنين حركت هايى نيست، ما از روز اول اعلام كرديم بازيكنانى كه براى تيم ملى و ملت ايران احترام قائل نشوند در تيم ملى جا ندارند.
در خبرها آمده بود فيفا به ايران تذكر داده در بازى هاى دوستانه از تبليغات روى پيراهن استفاده نكند؟
نه، ماجرا به اين شكل نبوده، ما حركت خلاف قانون انجام نداديم، در مقررات فيفا آمده كه در بازى هاى رسمى و Fifa day نبايد روى پيراهن تبليغ وجود داشته باشد، بازى با قطر نه رسمى بود نهFifa day اما با اين حال مشغول بررسى موضوع هستيم تا مشكل خاصى براى تيم ملى پيش نيايد.
-------------------------------------
tofan
11-15-2008, 11:47 AM
آقا این بازی هارا علیه پرسپولیس درست میکنند که پرسپولیس را وارد حاشیه کنند واین فصل بااین داوریها وچوب لا چرخ گذاشتن فدراسیون استقلال اول کنند همانطور که در جام حذفی فصل گذشته با ناداوریها استقلال اول کردند چون هرچی تو لیگ هواشو داشتن هیچی نشد مجموعه فدراسیون ضد پرسپولیس وطرفداره رقبای پرسپولیسه فصل قبل هم زیاد زور زدند پول بموقع ندادند 6 امتیاز هم کم کردند ولی زورشون نرسید ولی امسال از اول فصل ازپرسپولیس با ناداداوری امتیازازش میگیرند که آخر فصل کم نیارن.
Masoud
11-15-2008, 02:18 PM
آقا این بازی هارا علیه پرسپولیس درست میکنند که پرسپولیس را وارد حاشیه کنند واین فصل بااین داوریها وچوب لا چرخ گذاشتن فدراسیون استقلال اول کنند همانطور که در جام حذفی فصل گذشته با ناداوریها استقلال اول کردند چون هرچی تو لیگ هواشو داشتن هیچی نشد مجموعه فدراسیون ضد پرسپولیس وطرفداره رقبای پرسپولیسه فصل قبل هم زیاد زور زدند پول بموقع ندادند 6 امتیاز هم کم کردند ولی زورشون نرسید ولی امسال از اول فصل ازپرسپولیس با ناداداوری امتیازازش میگیرند که آخر فصل کم نیارن.
با نظرت اصلا موافق نیستم
کاری به این ندارم فدراسیون بد پرسپولیس رو میخواد یا خوبش رو و چند امتیاز پرسپولیس به خاطر داوری از دست داده ولی این کار نیکبخت دیگه من رو مطمئن کرد یه چیزی هست.
نیکبخت دو تا جام بزرگ رو یعنی جام جهانی و جام ملت های اسیا رو دقیقا چند هفته به شروعش گفت مصودم شدم و نرفت و این بار اقا گفت : فکر می کردم پاسپورتم دست فدراسیون هست و پاسپورتی که تو داشبورد ماشینم بود باطل شده بود.
حیونکی این نیکی خیلی بد شانسه دقیقا همون روز هم شارژ باطری موبایلش یهو خالی می شه هم تلفتنش خرابه و خود به خود دایورت می شه رو جاهای مختلف که جواب نده.
نیکبخت ملت ایران رو چی فرض کرده ؟
ما دوسش داریم و به تواناییهاش شکی نداریم ولی اخه دیگه این کارا خیلی زشته که مردم رو اینقدر ..... فرض کنی !!!!!
شک ندارم یه قضیه جدی پشت پرده نیکبخت هست
mona_casillas
11-15-2008, 08:01 PM
بنظر من نیکبخت به اندازه خطایی که کرده باید مجازات و تنبیه بشه نه بیشتر
الان طوری باقضیه نیکبخت برخورد میشه که انگار از خدمت سربازی در دوران جنگ فرار کرده !
اینطور برخورد با نیکبخت یا هر بازیکن دیگه ای اصلا درست نیست .
یک چیز میخوام بگم جالبه بدانید حرف نیکی اینه که دو تا پاسپورت دارم تو یکیش اقامت دبی من خورده یکیشم پاس الانش است که کاملا درست میگه
من خودم دبی هستم میگم که همین اتفاق واسه بابا من هم افتاده اقامت بابای منو در پاسپورت که زدند چون تاریخ پاسپورتش تمام شد رفت سفارت و پاسپورت جدید گرفت ولی دولت امارات تا وقتی تاریخ اقامت تمام نشه اجازه نمیده این اقامت در پاسپورت دیگه زده بشه پس چه کار کردند پاسپورت جدید به بابا دادند اون پاسپورت قبلی هم که توش اقامت بوده به پاس جدید منگنه کردند جریان نیکی هم همین است حالا اون بیچاره این منگنه را باز کرده اشتباهی پاس قبلیش که تاریخش تمام شده ولی اقمات دبی توش بوده را آورده
این که میگن بیخودی میگه دو تا پاس دارم یکیش جعلی هست و... یا اطلاعات نافص دارن یا هدفی جز به حاشیه کشیدن نیکی و پرسپولیس ندارن
Masoud
11-16-2008, 12:28 PM
یک چیز میخوام بگم جالبه بدانید حرف نیکی اینه که دو تا پاسپورت دارم تو یکیش اقامت دبی من خورده یکیشم پاس الانش است که کاملا درست میگه
من خودم دبی هستم میگم که همین اتفاق واسه بابا من هم افتاده اقامت بابای منو در پاسپورت که زدند چون تاریخ پاسپورتش تمام شد رفت سفارت و پاسپورت جدید گرفت ولی دولت امارات تا وقتی تاریخ اقامت تمام نشه اجازه نمیده این اقامت در پاسپورت دیگه زده بشه پس چه کار کردند پاسپورت جدید به بابا دادند اون پاسپورت قبلی هم که توش اقامت بوده به پاس جدید منگنه کردند جریان نیکی هم همین است حالا اون بیچاره این منگنه را باز کرده اشتباهی پاس قبلیش که تاریخش تمام شده ولی اقمات دبی توش بوده را آورده
این که میگن بیخودی میگه دو تا پاس دارم یکیش جعلی هست و... یا اطلاعات نافص دارن یا هدفی جز به حاشیه کشیدن نیکی و پرسپولیس ندارن
من این صحبت دو پاسه بودن اینا برام مهم نیست و مهم اینه که یه بازیکن تیم ملی امکان نداره بیاد تو فرودگاه و بگه من فکر میکردم پاسم دسته مسئولان تیم ملیه :kesh:
این نکته هست که همه رو به شک می اندازه و اینکه اقا میره و برگرده و به ترافیک سنگین می خوره و گوشیش شارژ تموم می کنه و خود به خود دایورت می شه و این اتفاق نرفتن برای بار چندم می افته ادم رو کمی به فکر فرو میبره.
نيكبخت راست ميگه من خودم شاهدم
mona_casillas
11-16-2008, 06:58 PM
شنیدم امروز میخوان در باره نیکبخت تصمیم نهایی رو بگیرن و تاکید هم شده که سخت گیری کنند کسی خبر دقیق و موثقی داره ؟
Masoud
11-16-2008, 07:02 PM
اره امروز قرار بوده این کار رو کنن
نیکی هم رفت ستاد مبارزه با دوپینگ تا تست دوپینگش و پاک بودنش رو ببره واسه مسئولان
من اینطور فکر میکنم که نیکی رو واسه چند سال از حضور در کلیه مسابقات ملی محروم کنند.
اخبار تکمیلی رو سایت هست :
http://www.arteshesorkh.com/index.php
mona_casillas
11-16-2008, 07:38 PM
علی کفاشیان ، تیم ملی همیشه برای ما در اولویت است . در پرونده واحدی نیکبخت نه بحث فدراسیون مطرح است ، نه بحث یک فرد خاص . تیم ملی متعلق به تمام ایران است و ما کوتاهی از هیچکس را نمی پذیرم و از کنار آن نمی گذریم . همگان خواهند دید در این قضیه فدراسیون چه تصمیمی می گیرد . ضمن اینکه از کمیته انظباطی خواسته ام خیلی سفت و سخت در این موضوع بایستد .
×××
مجری برنامه رادیو ورزش روز گذشته به اندازه تایم یک نیمه بازی فوتبال از طریق تریبون یک رسانه فراگیر و ملی در مذمت علیرضا واحدی نیکبخت داد سخن می راند و این بازیکن را به خاطر حرکتی که انجام داده مستحق اشد مجازات می داند ! که این طرز صحبت گوینده چنین سخنانی ، خود جای تامل بسیار دارد .
×××
تمام این صحبت ها و حکم صادر کردن علیه نیکبخت ( البته قصد توجیه کردن اشتباهش را ندارم ) در حالی صورت می گیرد که همزمان با او محمد محمدی ، دروازه بان تیم پیکان قزوین در حالتی بدتر از نیکبخت از همراهی تیم ملی ایران در سفر به قطر بازمی ماند. اگر نیکبخت به خاطر در اختیار نداشتن پاسپورت خود و این که آن را در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده بود به قول رئیس فدراسیون فوتبال و گوینده یک برنامه رادیویی که در سراسر کشور پخش می شود ، مستحق اشد مجازات و برخوردی سفت و سخت است ، پس حکم محمد محمدی که پاسپورتش به خاطر مسائل مهاجرت در آلمان بوده ، چه خواهد بود ؟
لابد او را در مقایسه با نیکبخت باید به حبس ابد با اعمال شاقه محکوم کرد ! اما نکته ای که در این میان بسیار جای سوال دارد این است که چرا نه رئیس فدراسیون ، نه رئیس کمیته انظباطی ، نه رادیو و تلویزیون و سایر رسانه ها نامی از محمدی و خطای بزرگتر او نمی برند ؟ در این میان رعایت عدالت که مهمترین ویژگی در قضاوت محسوب می شود ، چه خواهد شد ؟ بدون توجیه عمل نیکخت ، توقع به جا و بر حق افکار عمومی این است که در مورد این دو بازیکن شاهد اجرای سیاست یک بام و دو هوا نباشیم و هر دوی این نفرات به یک چشم دیده شوند .
zamara
11-17-2008, 12:34 PM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870827/html/198828.jpg
نيكبخت بايد از۳ ارگان استعلام بگيرد
نيكبخت براى اثبات ادعاهايش بايد از ۳ ارگان استعلام بگيرد
آقاى ستاره مى خواهد زنده بماند!
ايران ورزشى- عليرضا واحدى نيكبخت بايد ثابت كند كه با دليل موجه تيم ملى را در سفر به قطر همراهى نكرده است و براى اثبات اين ادعايش بايد از ۳ ارگان استعلام بگيرد؛ ستاد مبارزه با دوپينگ، اداره گذرنامه و همچنين باشگاه پرسپوليس. در همين راستا ظهر ديروز نيكبخت به كميته انضباطى مراجعه كرد تا ۳ نامه مربوط به اين استعلام را گرفته و جواب آنها را براى رييس كميته انضباطى بياورد. مسؤولان كميته به نيكبخت تأييد كردند كه هرچه زودتر استعلام اين ۳ ارگان را بگيرد. يعنى ستاد دوپينگ تأييد كند كه نيكبخت دوپينگى نيست، گذرنامه مشخص كند كه نيكبخت ممنوع الخروج نبوده و در نهايت باشگاه پرسپوليس تأييد كند كه پاسپورت نيكبخت در اين باشگاه بوده است. البته نيكبخت جواب اين ۳ استعلام را روز گذشته براى كميته نبرد اما براى اينكه بى گناهى اش ثابت شود و رأى كميته صادر گردد بايد هرچه زودتر جواب استعلام ها را به كميته انضباطى ببرد. اگر يكى از اين ۳ ارگان خلاف ادعاهاى نيكبخت را اعلام كند مطمئناً محروميت سنگينى در انتظار اين بازيكن خواهد بود.
نيكبخت روز گذشته با لباس شخصى در محل تمرين پرسپوليس حاضر شد و لحظاتى با افشين قطبى حرف زد. از چهره شماره ۱۰ قرمزها مى شد اضطراب و استرس ناشى از مشكلى كه براى او حادث شده را ديد. هرچند كه واحدى اصرار دارد تا بگويد مشكلى كه در مورد او به وجود آمده اصلاً مسأله حادى نيست و عده اى در صدد تخريب او برآمده اند. اما كش دار شدن موضوع و مراحلى كه اين بازيكن براى اثبات بى گناهى اش بايد طى كند نشان مى دهد در صورت عدم اثبات اين اتفاق، شايد آينده فوتبال گلزن پرسپوليس تحت تأثير يك سهل انگارى كوچك و به قول رييس كميته انضباطى «تمرد» وى از حضور درتيم ملى قرار بگيرد. حالا مسائلى از قبيل گذرنامه، ويزا، دوپينگ و... به پرونده نيكبخت اضافه شده و هر روز شايعات مختلفى در اين خصوص و رأى صادره احتمالى به گوش مى رسد. ديروز شايعه شده بود واحدى يك سال از حضور در تيم ملى محروم شده و ۷ مسابقه باشگاهى پرسپوليس را از دست داده است. اين شايعه و اخبارى از اين دست خيلى زود توسط كميته انضباطى تكذيب شد اما شريفى مى گفت اگر مسائل مربوط به ادعاهاى نيكبخت روشن نشود شايد جريمه اى سنگين تر از آنچه در خطوط بالا به آن اشاره شد شامل حال ستاره جنجالى پرسپوليس شود!
zamara
11-17-2008, 12:38 PM
با قضاوت يكطرفه مى خواهند به من ضربه بزنند
داستان تمرد نيكبخت از حضور در تيم ملى هنوز تمام نشده و اين روزها همين مسأله شده سوژه اصلى فوتبال ايران.
البته خودش ناراحت است كه اين روزها همه درباره اش صحبت مى كنند و با دلخورى مى گويد: «مشكلى كه اخيرا برايم پيش آمده مسأله بسيار مهمى نيست و نمى دانم چرا اينقدر آن را بزرگ كرده اند.
متاسفانه بعضى ها براى ضربه زدن به من از هر فرصتى استفاده مى كنند و حالا هم روى مشكل اخير من با تيم ملى زوم كرده اند. خودم به اشتباهم ايمان آورده ام. نمى دانم چطور بايد اين مسأله را بيان كنم؛ اما انتظار ندارم در رسانه ملى در مورد حكم كميته انضباطى پيش داورى كرده و سى دقيقه در اين باره صحبت كنند. من تمام حرف هايم را در كميته انضباطى زدم و خوشبختانه مسؤولان باشگاه هم درباره موردى كه در رابطه با آنها بود جوابگو بودند، حال نمى دانم چرا اين مسأله را اينقدر بزرگ مى كنند چون به نظر من مشكل بزرگى نيست و مسؤولان با درايتى مثل شريفى به خوبى مى توانند آن را بررسى كنند. اميدوارم رايى كه درباره من صادر مى شود عادلانه باشد و باز هم مى گويم مواردى را كه گفتم حتى يك كلمه آن دروغ نبوده. اگر مى خواستم حرف هاى بى ربطى بزنم در كميته انضباطى يا همراه تيم ملى در فرودگاه حضور پيدا نمى كردم.
اميدوارم بتوانم به زودى در يكى از برنامه هاى ورزشى سيما از خود دفاع كنم چون برخى بهترين فرصت را پيدا كرده اند تا يكطرفه قضاوت كرده و به من ضربه بزنند.»
-----------------------------
zamara
11-17-2008, 12:44 PM
كميته انضباطى محروميت يكساله را تاييد نكرد
كميته انضباطى فدراسيون فوتبال محروميت يكساله عليرضا نيكبخت را تاييد نكرد.
ديروز در راهروهاى فدراسيون فوتبال خبر محروميت يكساله نيكبخت دهان به دهان شده بود اما وقتى با شريفى گفت وگو كرديم او حرف هاى ديگرى زد: «به هيچ وجه اين مقدار محروميت را تاييد نمى كنم. بايد تا سه شنبه صبر كنيد. مدارك ما هنوز ناقص است و باتوجه به اين كه تخلف نيكبخت مربوط به يك ماده نيست صدور حكم او نياز به تحقيقات و اطلاعات بيشتر دارد.» پاسخ هاى شريفى هر چند كوتاه و شايد مبهم بود اما به نوعى نشان مى دهد تخلف نيكبخت يك مورد نيست و مى تواند محروميت سنگين ترى براى او به همراه داشته باشد. حتى شنيده مى شود شريفى وقتى در برنامه راديو (صبح ديروز) حضور داشته اعلام كرده نيكبخت از بازى هاى پرسپوليس هم محروم خواهد شد!
==============================
نيكبخت در ستاد مبارزه با دوپينگ
عليرضا نيكبخت كه قرار بود ساعت ۱۵:40 دقيقه ديروز در كميته انضباطى فدراسيون حاضر شود، دقايقى قبل از آن به ستاد ملى مبارزه با دوپينگ واقع در مجموعه ورزشى انقلاب، (ساختمان چهار طبقه) رفت. او ديدارى با مسؤولان اين ستاد داشت و سپس نامه اى را براى شريفى، رييس كميته انضباطى گرفت و راهى فدراسيون شد.
---------------------
منبه : ايران ورزشي
mahdi_persepolisi
11-17-2008, 04:07 PM
طفلي نيكبخت اسمش بد در رفته.
mona_casillas
11-17-2008, 07:05 PM
رئیس فدارسیون فوتبال کشورمان تاکید کرد برخلاف نظر کمیته انضباطی این فدراسیون معتقد است که علیرضا نیکبخت واحدی باید از همراهی تیم فوتبال پرسپولیس نیز محروم شود.
به گزارش مرجع خبری به نقل از مهر، علی کفاشیان امروز در حاشیه انتخابات هیئت فوتبال استان زنجان در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد میزان محرومیت بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس افزود: با وجود اینکه بنده اعتقاد دارم وی باید از حضور در تیم باشگاهی اش هم محروم شود اما به اعتقاد کمیته انضباطی نیکبخت واحدی در تیم باشگاهی تخلفی نکرده است.
وی ادامه داد: به اعتقاد من کسی که در تیم ملی تخلف کند نباید در تیم باشگاهی اش هم بازی کند ولی به نظر کمیته انضباطی به دلیل وضعیت وی در تیم پرسپولیس و طرفدارن وی، اگر محرومیتی برای نیکبخت واحدی ایجاد شود آن را گردن فدراسیون خواهند انداخت اما در تیم ملی با وی برخورد خواهد شد.
رئیس فدراسیون فوتبال افزود: نیکبخت واحدی با عملکرد خود نمره های منفی در کارنامه اش ایجاد کرد که اگر این نمره های منفی ادامه پیدا کند و جمع شوند در آینده قطعا برای دوره های بعد به ضرر وی خواهد بود.
mona_casillas
11-17-2008, 07:19 PM
من فکر میکنم تمام این حساسیت های بیش از حد روی مسئله نیکبخت برای ضربه زدن به پرسپولیسه . کفاشیان که حتی از محروم کردن نیکبخت برای بازی در تیم پرسپولیس هم داد سخن داده به استناد کدوم قانون میخواد اینکار رو انجام بده ؟
مشابه این اتفاق در مورد بازیکنان دیگه هم افتاده اما هرگز چنین سخت گیری و عکس العمل هایی رو شاهد نبوده ایم بطور مثال هادی عقیلی در حالی که حتی حاضر نمی شه تو تمرینات شرکت کنه بدون هیچ محکومیتی حتی دوباره به تیم ملی بر می گرده و فیکس می شه .
در همین اردوی قطر محمد محمدی به دلایلی به مراتب بچه گانه تر از نیکبخت با تیم نمی ره ولی حتی اسمی ازش تو مطبوعات و رسانه ها و کمیته انظباطی برده نمی شه .
علت این ماجرا غیر از اینه که مقامات ارشد فدراسیون و سازمان تربیت بدنی در پی ناکامی پرسپولیس و علیرضا واحدی نیکبخت هستند ؟
علت این امر رو باید در مافیای دو تیم صنعتی اصفهان یعنی فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن بررسی کرد .شک نکنید قدرت اجرایی مهدی تاج مدیر عامل سابق سپاهان اصفهان در فدراسیون فوتبال خیلی بیشتر از علی کفاشیان بوده و هست و کفاشیان به ظاهر رئیس فدراسیون شده و فقط این لقب رو با خودش یدک میکشه . در اصل پشت پرده بسیاری از مسائل رو در فوتبال ایران باید به تاج نسبت داد و کینه قدیمی او از پرسپولیس .
به اعتقاد من دستور محرومیت نیکبخت هم از سوی تاج صادر خواهد شد
واقعا حال آدم از این فوتبال کثیف بهم میخوره و چنانچه هوادران پرسپولیس نیز اعتراضی در ورزشگاهها به اینگونه اعمال و تبعیض ها داشته باشند تیم با جریمه سنگین و به قول شریفی با کسر امتیاز مواجه میشه ؟
چه باید کرد ؟
Abadan
11-17-2008, 07:31 PM
در جایی هستیم که کشتن ستاره ها افتخار است. ستاره ها نباید اشتباه کنند. پس بهتر است ستاره نباشیم. چون اگر ستاره باشی باید تحمل شکسته شدن را داشته باشی باید بتوانی تمام تهمت ها را تحمل کنی. یا به گفته بلازویچ باید پوست کرگردن داشت. در تمام دنیا رسم بر پرورش استعداد ها است نه قلع و قم کردن انها. پرورش استعداد ها در کشورهای اروپایی مورد توجه ویژه ای است، تا جایی که به این نوع فعالیت ها برده داری نوین میگویند. اما در کشور ما هم ای کاش برده داری نوین رسم بد، کاش ما هم استعداد ها را پرورش میدادیم و به ما تهمت برده داری میزدند ای کاش.......... اما در اینجا برده کشی (ستاره کشی) افتخار است. مگر یک غیبت چند ساعته چقدر مهم است که این گونه نقل محافل شود. مگر اقای شریفی ایا تا به حال خودتان بر سر یک قرار دیر نرسیده اید؟ ایا این گونه کسی شما رو مورد بازخواست قرار داده؟ ایا اگر بر سر یک قرار دیر برسید باید تهمت دوپینگی به شما بزنند؟ تا کی؟ تا کی این رفتارها؟ تا کی به خندیدن بازیکنان هم گیر میدهید؟ تا کی؟ کجای دنیا کسی را برای شادی کردن بعد از گل بازخواست کرده اند؟ جرم علی رضا واحدی نیکبخت دیر رسیدن نیست. جرم او ستاره بودن است نه چیز دیگری. پس بکشید و افتخار کنید چون ستاره کش ها اسم و رسم دارتر از ستاره ها هستند.
امین - آبادان
mona_casillas
11-18-2008, 04:48 PM
مسئولان باشگاه پرسپوليس به استعلام فدراسيون فوتبال در مورد گذرنامه عليرضا نيكبختواحدي پاسخ داده و بر اظهارات وي در كميته انضباطي صحه گذاشتند.
مسئولان فدراسيون فوتبال پس از ادعاي نيكبخت واحدي مبني بر اينكه گذرنامه اش در اختيار مسئولان باشگاه قرار داشته و به همين دليل از همراهي تيم ملي در سفر به قطر بازماند، در اين خصوص از باشگاه پرسپوليس استعلام گرفتند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس امروز پاسخ استعلام را به فدراسيون ارسال كرده و اظهارات نيكبخت در كميته انضباطي را تاييد كردند.
Masoud
11-18-2008, 04:53 PM
راي كميته انضباطي درباره عليرضا نيكبخت واحدي، ساعت 17 امروز در حضور خبرنگاران رسانهها درمحل روابط عمومي فدراسيون فوتبال اعلام ميشود.
بنا به دستور مجتبي شريفي، رئيس كميته انضباطي، حكم عليرضا نيكبخت به دليل حساسيت بسيار زياد عصر امروز در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال اعلام مي شود.
خبرنگاران مي توانند ساعت 17 در فدراسيون فوتبال حاضر شده و از راي كميته انضباطي آگاه شوند.
خیلی حساس کردنش
omidperspolisi
11-18-2008, 06:42 PM
بچه ها امروز یه خبری بهم رسید که خودم هم تعجب کردم این خبر از طرف 1نفر هم نبود که بگم شایعه است میگن نیکبخت تو شرایط عدای نبوده موقعی که وارد فرودگاه امام شده حالا راست و دروغش من نمیدونم فقط چیزی که از چند نفر مختلف شنیدم رو روایت کردم
mona_casillas
11-18-2008, 07:23 PM
من هم در یه سایتی خوندم که نیکبخت بخشیده شده !
ولی منبع خبر ذکر نشده بود .
Masoud
11-18-2008, 07:55 PM
چی و بخشیده شد رای صادر شد
هنوز تو نت اعلام نشده فقط همین رو بگم :
2 سال محروم از تیم ملی
10 ملیون جریمه
و حتی در صورت خطا کار بودن در مورد باشگاه ( در همین پرونده ) ممکن ممنوع شدن از حضور در لیگ برتر در سالها اتی
از پرسپولیس محروم نشده فعلا
http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=1540
المیرا پرسپولیسی
11-18-2008, 08:00 PM
اطلاعاتتون کامل و کافی بود
Abadan
11-18-2008, 11:03 PM
ای ول شریفی. خاک بر سرت شریفی. توی برنامه ورزش و مردم اون مردک چاق شفیعی شیرش کرد.
omidperspolisi
11-19-2008, 12:31 AM
با تشكر از حضور و اظهار لطف شما ، از شما دوست عزيز و محترم تقاضا ميشود هر چه سريعتر نسبت به تعويض عكس كاربري خود (آواتار) اقدام كنيد . در غير اينصورت ما خود مجبور به اينكار خواهيم شد .
با تشكر از حضور شما در اين انجمن
موفق و پايدار باشيد
البته خیلی عذرمیخوام که دخالت میکنم ها ولی دیگه این صحبتها تو اکثر انجمن ها تموم شده و تو هر انجمنی به یه آزادی رسیدیم که حداقلش یه فرد بتونه آواتارش رو انتخاب بکنه من که تو این آواتار مشکلی نمیبینم الان تو همه انجمن ها عکسهایی بدتر از این هست ما باید شرایطی فراهم کنیم که همه ترغیب بشن بیان نه اینکه برگردن به انجمن هاتی قبلیالبته صلاح خویش خسروان داند
mona_casillas
11-19-2008, 01:22 AM
من هم در یه سایتی خوندم که نیکبخت بخشیده شده !
ولی منبع خبر ذکر نشده بود .
وقتی این خبر رو از قول یکی از هواداران در سایتی خوندم خیلی خوشحال شدم ولی چون منبعی ذکر نشده بود نقل قول نکردم .مافیای فوتبال ایران بالاخره باید ضربه اش رو به پرسپولیس میزد .
mona_casillas
11-19-2008, 01:28 AM
چه حکم سنگینی علیه نیکبخت داده شد
دو سال محرومیت از تیم ملی (البته صحیح تر اینکه بگیم تیم علی دایی ) جریمه نقدی سنگین وباز پس گرفتن تمام پاداش ها و حقوقی که نیکبخت از تیم ملی گرفت واقعا باید به این مافیای قدرتمند فوتبال ایران آفرین گفت . کسی هم هست از حق پرسپولیس و نیکبخت دفاع کنه ؟ نیکبخت اگه اشتباهی کرده عمدایا سهوا این مجازاتش نبود این حکم برای ضربه زدن به پرسپولیسه و بعد به نیکبخت . خدایی هم هست تا کی علی دایی و تاج و کفاشیان و امثال این افراد میخوان به کارهای پست خودشون در فوتبال این آب و خاک ادامه بدن .
zamara
11-19-2008, 09:12 AM
البته خیلی عذرمیخوام که دخالت میکنم ها ولی دیگه این صحبتها تو اکثر انجمن ها تموم شده و تو هر انجمنی به یه آزادی رسیدیم که حداقلش یه فرد بتونه آواتارش رو انتخاب بکنه من که تو این آواتار مشکلی نمیبینم الان تو همه انجمن ها عکسهایی بدتر از این هست ما باید شرایطی فراهم کنیم که همه ترغیب بشن بیان نه اینکه برگردن به انجمن هاتی قبلیالبته صلاح خویش خسروان داند
با تشكر از شما آقا اميد عزيز و گل :
البته نظر شما متين و محترم است و شخصيت خوب شما هم كه براي همه قابل احترام .
اما هر سايت و انجمن هم ميتواند قانون داخلي خود را داشته باشد و هم ميتواند قوانين كلي و جهاني .
اينجا محيطي كاملا فرهنگي و ورزشي است و افراد مختلفي از پسر و دختر و مرد و زن و خانواده و كوچك و بزرگ عضو آن هستند و از نظر اخلاقي صحيح نيست كه من بيايم و عكس عريان زني را با يك حالت مخصوص !!!!! بعنوان عكس اواتار خود انتخاب كنم .
اينكار هم شخصيت مرا زير سئوال ميبرد و هم از نظر اجتماعي براي سايت و انجمن هواداران پرسپوليس يك پوئن منفي به حساب ميايد .
ما نبايد فقط به احساسات خودمان توجه كنيم و بايد ايده و نظر و اعتقادات ساير كاربران عزيز و محترم را هم مد نظر قرار بدهيم . ضمن اينكه من در پيغام خصوصي هم به ايشان محترمانه اطلاع دادم كه هر چه سريعتر نسبت تعويض عكس خود اقدام كنند .
اميد جان از شما بخاطر حس مسئوليت خوبتان در رابطه با فعاليت عزيزان عضو در انجمن ، نشكر و قدرداني ميكنم و برايتان در تمام امور زندگي آرزوي موفقيت و بهروزي را دارم.
موفق و پايدار باشيد
zamara
11-19-2008, 11:07 AM
شاه حسيني: رأى نيکبخت فوق العاده سنگين و غيرطبيعى بود!
عليرضا نيکبخت واحدى به مدت 2 سال از حضور در تيم ملى محروم شد تا حکم بسيار سنگينى برايش در نظر گرفته شود.
از سوى ديگر کميته انضباطى "خواستار" استرداد تمام پاداشهايى شده که نيکبخت طى سالهاى اخير بابت حضور در ميادين ملى دريافت کرده است!
اين موارد آنقدر عجيب بود که براى بحث پيرامون آن سراغ "عبدالرحمن شاه حسيني"رفتيم تا با رئيس سابق کميته انضباطى به گفتوگو بپردازيم.
در لابهلاى اين بحث حرفهاى جالبى رد و بدل شد که بد نيست آنها را با هم مرور کنيم.
از رأى نيکبخت مطلع شدهايد؟
بله. چند دقيقه قبل از تلويزيون شنيدم و برايم جاى سوال است که چگونه فدراسيون نيکبخت را محروم ميکند اما همين فدراسيون از کنار ماجراى هادى عقيلى بي تفاوت گذشت.
چگونه؟
هفته آخر اسفندماه سال گذشته هنگامى که تيم ملى خود را براى سفر به بحرين و کويت آماده ميکرد، هادى عقيلى از سوى على دايى به تيم ملى دعوت شد اما به جاى حضور در اردوى تيم ملى عازم ازبکستان شد تا با سپاهان مقابل کوروفچى بازى کند.
من در همان زمان اين حرکت عقيلى را "استنکاف از حضور در تيم ملي" تشخيص دادم و اين بازيکن را محروم کردم ولى شوراى استيناف رأى را نقض کرد و عقيلى را بخشيد اما حالا شاهد آن هستيم که همين فدراسيون نيکبخت را به دليل آنچه "استنکاف از حضور در تيم ملي" تشخيص داده محروم کرده است.
البته فراموش نکنيم که نيکبخت هنوز هم حق اعتراض به رأى صادره را دارد. ولى آن زمان اعلام شد که باشگاه سپاهان اجازه همراهى عقيلى را صادر نکرده است.
اولاً که اين مسأله هرگز ثابت نشد، در ثانى يک بازيکن حرفه اى بايد از اين قانون مطلع باشد که تيم ملى بر تيم باشگاهى ارجحيت دارد.
از سوى ديگر عقيلى به اردو نيامد ولى نيکبخت بر اساس آنچه گفته شده، قصد همراهى تيم ملى را داشته و در اردو نيز حاضر شده است.
حتى عده اى گفته اند واحدى براى پرواز به فرودگاه رفته بود.
بنابراين فکر نميکنم براى همراهى تيم ملى عدم تمايل درونى وجود داشته است.
بنابراين شما رأى صادره را سنگين ارزيابى ميکنيد؟
فوقالعاده سنگين و البته به نظر من غيرطبيعي! يک زمان وقتى من بازيکن بزرگ و بسيار مشهورى را به واسطه کوبيدن به صورت رقيب خود 4 جلسه محروم کردم، آنقدر سر و صدا کردند و زمين و زمان را به هم دوختند که قبح آن ريخته و برخى افراد در زمين رفتار ناشايست انجام ميدهند، اما در مورد نيکبخت چنين رأيى صادر ميشود؟
در مورد خواسته کميته انضباطى مبنى بر استرداد پاداشها چه نظرى داريد؟
در اين عبارت دو ايراد وجود دارد.
يکى اينکه بايد در مورد استرداد پاداشها مبلغ تعيين ميکردند و دوم اينکه بايد پاداش احتمالى مسابقه يا تورنمنتى که يک بازيکن در خلال آن مرتکب تخلف شده مسترد شود و نميتوان در مورد کل پاداشها چنين نظرى داشت.
و حرف آخر...؟
برخى افراد در مورد زندگى شخصى نيکبخت شايعه کرده اند و آن را با اين پرونده مرتبط دانسته اند.
به اعتقاد من نيکبخت در خارج از دنياى فوتبال حتى اگر آدم هم بکشد فدراسيون مرجع رسيدگى به آن نيست.
--------------------------
منبع : سايت بزرگ ارتش سرخ
Pars_Redboy
11-21-2008, 04:10 PM
باشگاه باید اعتراض کنه و از حق نیکبخت دفاع کنه کار نیکبخت طوری نبود این همه مجازات داشته باشه سر نیکبخت رو بریدند بخاطر دایی و بخاطر ضربه زدن به پرسپولیس
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.