PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین گزینه برای سرمربی گری پرسپولیس

zamara
11-20-2008, 09:56 PM
سلام
با توجه به خروج افشين قطبي از پرسپوليس و ايران ، به نظر شما الان بهترين گزينه براي هدايت تيم پرسپوليس كيست .
1- لوكا بوناچيچ
2-افشين پيرواني
3- حميد استيلي
4- ساير مربيان

:red boy2:با آرزوي موفقيت و قهرماني پرسپوليس:red boy2:

Shima Ghermezeteh
11-21-2008, 01:39 AM
یه نظر من در حال حاضر با توجه به حساسیت و فشردگی بازی ها فرصت خوبی برای انتخاب سرمربی جدید نیست و افشین پیروانی با توجه به شناختی که از تیم داره در این شرایط بهترین گزینه برای هدایت پرسپولیس میتونه باشه و بهتره تا پایان نیم فصل بهش فرصت داده بشه.

mona_casillas
11-21-2008, 02:23 AM
در شرایط فعلی و به صورت موقت همونطور که باشگاه هم اعلام کرده : افشین پیروانی

Pars_Redboy
11-21-2008, 03:57 PM
افشین پیروانی :red boy2:

Albourz 2000
11-22-2008, 11:49 AM
من معتقدم که همانطور که باشگاه نیز به این نتیجه رسیده است تا نیم فصل باید به افشین پیروانی فرصت داد که داشته های خودش رو بروز دهد و در صورت اثبات توانایی هایش چه کسی بهتر از افشین با تعصب ! و اگر خدای نخواسته نتوانست اون موقع باشگاه یک مربی طراز اول اروپایی مانند زاکرونی را به عنوان سرمربی انتخاب نماید ولی به شرط حضور و حفظ همین کادر فنی دلسوز و زحمتکش ( پیروانی / عابد زاده / کماسی )
در پایان برای باشگاه تا ابد جاویدان پرسپولیس ارزوی پیروزی و موفقیت روز افزون می نمایم !
و همچنین به امپراطور می گوییم که یاد و خاطره ات تا ابد در دل ما جاویدان است و هیچگاه فراموشت نخواهیم کرد !شما به ما قلب شیر را نشون دادی ! جمله ی ما قهرمانیم را هیچگاه از یاد نخواهیم برد و بارها و بارها برای اون خوشحالی هایت و پرش هایت بعد از گل زنی های تیم دلمون تنگ خواهد شد !

Albourz 2000
11-22-2008, 12:04 PM
ضمن تشکر از مونا خانم ! به خاطر قرار دادن لینک رای به علی رضا نیکبخت واحدی در متن امضای خودش می خواستم از مدیران و مسئولان سایت خواهش کنم با توجه به رای ناعادلانه ی فدراسیون و کمیته ی انظباطی بر علیه نیکبخت اگر مقدور است و برای دلداری و حمایت از ایشان این لینک را در صفحه ی اول و تا روزی که قرار است نتایج ارا اعلام شود قرار دهند ! و اگر دوستان دیگر هم با این پیشنهاد موافق هستندبه هر طریق که می دانند موافقت خود رو اعلام نمایند ( همچنین از مدیر کل سایت zamara عزیز هم بخاطر اینکه در تاپیک نظر سنجی اش در مورد مربی تیم این موضوع را عنوان کردم معذرت می خواهم !)

سرخ پرست
11-22-2008, 12:10 PM
افشین امپراتور

سرخ پرست
11-22-2008, 12:20 PM
به نظر من اگه قراره که مربی عوض کنن باید به همین پیروانی فرصت بدن تا خودش رو نشون بده
پیروانی از سرمایه های باشگاهه و باید یه زمانی به اونم بدن تا خودش رو نشون بده

Masoud
11-23-2008, 12:44 AM
فقط پیروانی بدون شک.با شرایط تیم بازیکنا 100% اشنا هست.باید ازش حمایت کنیم و بهش وقت بدیم

سرخ پرست
11-23-2008, 12:06 PM
باید بهش فرصت داد
لااقل تا نیم فصل ببینیم چه میکنه

SaRa
11-23-2008, 04:00 PM
بااين وضع تيم پيرواني بهترين گزينه است

mona_casillas
11-24-2008, 02:31 AM
باید به افشین فرصت داد کادر فنی رو تقویت کرد و به هر طریق ممکن نگذاشت که پرسپولیس دشمن شاد بشه .

mona_casillas
11-24-2008, 02:39 AM
ضمن تشکر از مونا خانم ! به خاطر قرار دادن لینک رای به علی رضا نیکبخت واحدی در متن امضای خودش می خواستم از مدیران و مسئولان سایت خواهش کنم با توجه به رای ناعادلانه ی فدراسیون و کمیته ی انظباطی بر علیه نیکبخت اگر مقدور است و برای دلداری و حمایت از ایشان این لینک را در صفحه ی اول و تا روزی که قرار است نتایج ارا اعلام شود قرار دهند ! و اگر دوستان دیگر هم با این پیشنهاد موافق هستندبه هر طریق که می دانند موافقت خود رو اعلام نمایند ( همچنین از مدیر کل سایت zamara عزیز هم بخاطر اینکه در تاپیک نظر سنجی اش در مورد مربی تیم این موضوع را عنوان کردم معذرت می خواهم !)

مرسی دوست عزیز .

بنظر من پیشنهاد خوبیه . حتما همه میدونید که تا اول ژانویه این رای گیری ادامه داره و طبق آخرین اعلام نیکبخت نفر پنجم محبوب ترین ها دربین صد نفر اعلام شده بوده و چه بهتر که با رای بیشتر هم نام ایران و پرسپولیس رو بالا ببریم و هم به نیکبخت در مقابل بی انصافی هایی که در کمیته انضباطی در حقش شد روحیه بدیم .

REZA JON_SNK
11-27-2008, 08:47 PM
پیروانی 100%100

zamara
11-27-2008, 09:41 PM
انشالله با پيرواني در آينده به نتايج خوبي دست پيدا ميكنيم. من هم فعلا با پيرواني موافق هستم

mona_casillas
12-03-2008, 06:35 PM
حتما مطلع هستید
نادر محمد خانی به عنوان یکی از جدی ترین گزینه ها برای اضافه شدن به کادر فنی پرسپولیس مطرح شده .

Masoud
12-03-2008, 07:40 PM
حتما مطلع هستید
نادر محمد خانی به عنوان یکی از جدی ترین گزینه ها برای اضافه شدن به کادر فنی پرسپولیس مطرح شده .

بله تقریبا باید قطعی دونست حضور محمد خانی تو کادر فنی رو.دوست نزدیک پیروانیه و همین خیلی خوبه که تو تیم بعد از چندین و چند سال دشمنی نیست بین سرمربی و دستیارانش.
البته امسال هم به لطف همین پیروانی این مسئله نبود

omidperspolisi
12-04-2008, 12:14 AM
دیگه وقتی افشین مربی مون شده چه نیازی هست نظرسنجی کنیم جای این کارا بهتره حمایت بیشتری از مربی مون بکنیم

zamara
12-04-2008, 08:51 AM
بقول آقا اميد بعلت اينكه سرمربي تيم ما مشخص شده است ، ما بايد همه صحبت هايمان در رابطه با حمايت از آقاي پيرواني باشه .
به همين دليل اين تاپيك قفل و چنانچه در آينده لازم شد آن را براي فعاليت مجدد دوستان بازگشايي ميكنيم.
موفق باشيد

armond
12-17-2008, 12:33 PM
افشين پيرواني بهترين است:red boy2::hora:[/QUOTE]

omidperspolisi
12-17-2008, 12:53 PM
این تایپیک که قفل شده بود شما چه جوری ارسال کردی؟؟؟؟