PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ ( جلد دوم )

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Masoud
01-12-2009, 11:55 PM
بمب هدایتی در حد ترقه کبریتی هم نبود
شما را به خدا اینقدر لوکا لوکا نکنید بخدا شرایط تیم ما اگه 100 تا بهتر از لوکا هم بیارند بهتر از این نمیشه
مشکل جای دیگه است
قبول کنید ما هواداران حاشیه ساز ترین افرادیم خودتان نگاه کنید ببینیند تو همین صفحه چند نوع خبر با چند نوع اظهار نظر وجود دارد دو دستگی تو تیم ما موج می زند اینکه هر کسی هر کاری دلش می خواهد می کنه فقط چون پول دار است درست نیست
یادمه یک زمانی که علی نیکی تو استقلال بود آن سالی که استقلال و پرسپولیس خوب نتیجه نمیگرفتند هوادارای استقلال به محظ اینکه گل می خوردند شروع می کردند به شعار دادن و فحاشی آن روز علی نیکی مصاحبه کرد گفت پرسپولیس هم زیاد خوب نتیجه نمی گیرد اما هواداراش تا آخرین ثانیه از تیمشان حمایت می کنند واقعا برای هواداران استقلال متاسفم
بهتر نیست مثل یک پرسپولیسی دو آتیشه و اصیل تا آخرین لحظه از تیممون حمایت کنیم و اینقدر حرف از مربی بیگانه نزنیم و انتظار معجزه با پول برای پرسپولیس نداشته باشیم
چون برای پرسپولیس پول قهرمانی نمیارد غیرت و تعصب و همدلی همراه با حمایت ویژه همه ی هواداران است که قرمانی می آرد دقیقا مثل سال گذشته

افرین واقعا همین طوره و 1000% با حرفات موافقم چرا خودمون داریم دودمان تیممون رو به باد میدیم من نمیدونم.
باید فقط حمایت کنیم کاری به اینها نداشته باشیم که الان راس تیمه . تا روزی که افشینه ازش حمایت میکنیم . فردا اگه لوکا اومد از اون حمایت میکنیم.
در هر صورت فقط باید حمایت کرد تا این تیم جون بگیره و بیاد بالا .
با این شایعات به خدا هیچی نمیشه.

mona_casillas
01-13-2009, 12:21 AM
من هم تمام سایت های خبری معتبر رو گشتم و جز در مرجع خبری چیزی در مورد بسته شدن قرارداد با لوکا ندیدم . به هر حال این تغییر و تحول به بازی با فولاد قد نمیده فقط امیدوارم انگیزه ها رو کمتر نکنه چون اینطور که در برنامه نود گفته شد مسئولین فولاد مبلغ بالایی جایزه برای بازیکنان تیم تعیین کردند تا در صورت شکست دادن پرسپولیس دریافت کنند .

لوکا هم مدت زمانی لازم داره تا با فضای پرسپولیس و متفاوت بودن این تیم با دیگر تیم ها آشنا بشه و عادت کنه و انشالله که حتما از پیروانی و عابدزاده در کادر فنی استفاده کنه وبتونه پرسپولیس رو در سه جام به موفقیت برسونه .

AMED
01-13-2009, 12:52 AM
یک سوال هدایتی گفت برف نزاشت امروز بمب را منفجر کنم
من فیلمایی که دیدم تهران امروز برف میامد
یک سوال این احتمال وجود داره برف پرواز لوکا را به تهران کنسل کرده باشه؟

mona_casillas
01-13-2009, 01:00 AM
یک سوال هدایتی گفت برف نزاشت امروز بمب را منفجر کنم
من فیلمایی که دیدم تهران امروز برف میامد
یک سوال این احتمال وجود داره برف پرواز لوکا را به تهران کنسل کرده باشه؟

عامد جان ظاهرا این حرفش جنبه طنز و شوخی داشته (اینطور که من از متن خبر برداشت کردم )

حسین هدایتی که وعده داده بود در مراسم معارفه مدیر جدید تیم ، بمب خبری جدیدش را منفجر کند ، در پایان این مراسم درحالی که می خندید گفت:« برف ، چاشنی بمبم را خیس کرده و نتوانستم منفجرش کنم»
او درباره روند مذاکرات با لوکا بوناچیچ گفت:« هنوز کارها به نتیجه نرسیده است و فعلا باید منتظر بمانیم شما هم اگر کمی صبر کنید حتما در همین یکی دو روز خبرهای مهمی را اعلام می کنیم»
بمب خبری رئیس هیات مدیره پرسپولیس همان خبر حضور لوکا بوناچیچ به عنوان سرمربی جدید این تیم است مربی کروات قرار است که امشب به تهران بیاید تا طرفین مذاکرات نهای شان را برای پیوستن سرمربی سابق سپاهان به باشگاه پرطرفدار تهرانی ، نهایی کنند.
حسین هدایتی همچنین با قدردانی از خدمات داریوش مصطفوی در باشگاه پرسپولیس، گفت:« مصطفوی برای پرسپولیس زحمت های زیادی کشید و در سمت مدیر عاملی از هیچ تلاشی دریغ نکرد. اما هیات مدیره تصمیم به تعویض مدیریت در باشگاه را گرفت تا به نوعی پرسپولیس را وارد مرحله‌ی جدیدی کند. امروز می خواهیم به صورت رسمی مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس یعنی عباس انصاری فرد را با حکم رسمی از ریاست سازمان تربیت بدنی معرفی کنیم، مطمئن باشید روزهای خوب پرسپولیس نزدیک است و این تیم در آینده‌یی نزدیک به دوران اوج خود باز خواهد گشت. »

AMED
01-13-2009, 01:04 AM
عامد جان ظاهرا این حرفش جنبه طنز و شوخی داشته (اینطور که من از متن خبر برداشت کردم )

حسین هدایتی که وعده داده بود در مراسم معارفه مدیر جدید تیم ، بمب خبری جدیدش را منفجر کند ، در پایان این مراسم درحالی که می خندید گفت:« برف ، چاشنی بمبم را خیس کرده و نتوانستم منفجرش کنم»
او درباره روند مذاکرات با لوکا بوناچیچ گفت:« هنوز کارها به نتیجه نرسیده است و فعلا باید منتظر بمانیم شما هم اگر کمی صبر کنید حتما در همین یکی دو روز خبرهای مهمی را اعلام می کنیم»
بمب خبری رئیس هیات مدیره پرسپولیس همان خبر حضور لوکا بوناچیچ به عنوان سرمربی جدید این تیم است مربی کروات قرار است که امشب به تهران بیاید تا طرفین مذاکرات نهای شان را برای پیوستن سرمربی سابق سپاهان به باشگاه پرطرفدار تهرانی ، نهایی کنند.
حسین هدایتی همچنین با قدردانی از خدمات داریوش مصطفوی در باشگاه پرسپولیس، گفت:« مصطفوی برای پرسپولیس زحمت های زیادی کشید و در سمت مدیر عاملی از هیچ تلاشی دریغ نکرد. اما هیات مدیره تصمیم به تعویض مدیریت در باشگاه را گرفت تا به نوعی پرسپولیس را وارد مرحله‌ی جدیدی کند. امروز می خواهیم به صورت رسمی مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس یعنی عباس انصاری فرد را با حکم رسمی از ریاست سازمان تربیت بدنی معرفی کنیم، مطمئن باشید روزهای خوب پرسپولیس نزدیک است و این تیم در آینده‌یی نزدیک به دوران اوج خود باز خواهد گشت. »
ممنون مونا جان فقط یک حدس زدم
البته ایلنا نوشته امشب قرارداد نوشته شده و خبرش در اخبار پرسپولیس گذاشتم

Masoud
01-13-2009, 02:00 PM
اره بابا عامد جنبه خنده داشت فقط حرف هدایتی.اونم مثل کفاشیانه همش میخنده.

ولی تو خبرگزاری معتبر ایپنا هم یه خبر راجبه لوکا خوندم که اینها هم کار رو تموم شده میدونن و گفتن بعد از بازی با فولاد اعلام میشه.
اگه این طور باشه هیئت مدیره یه کاره 100% غیر حرفه ای کرده که با مربی ای میخواد بازی کنه که از قبل کنار گذاشته شده.
متنه خبر که امیدوارم کذب باشه : http://www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=9405

AMED
01-13-2009, 03:36 PM
انگار پرسپولیس میخواد نورصبری را برای باشگاه های آسشیا بگیره گزینه خوبیه ولی رحمتی بهتره

Abadan
01-13-2009, 04:18 PM
از این حرفا بگذریم من واسه بازی با فولاد منتظر یک کودتای دیگه هستم.

Masoud
01-13-2009, 05:33 PM
نوری صبری گفته واسه هر بازی 13 ملیون میگیره ولی پرسپولیس به 10 ملیون حاظره
منم با رحمتی بیشتر موافقم ولی مس خیلی سفت و سخت گفته نه.
ولی تابستون منتظر پرسپولیسی شدن رحمتی باشید بدون شک که خودش هم گفته.از وقتی تو ازادی از استقلالیها فحش خورد گفته به خاطره اینکه خودش رو به اونها ثابت کنه پرسپولیسی میشه

AMED
01-13-2009, 05:34 PM
کم کم باید بخوانیم لوکا اومد به میدون برو کنار بچه شیطون

AMED
01-13-2009, 05:37 PM
نوری صبری گفته واسه هر بازی 13 ملیون میگیره ولی پرسپولیس به 10 ملیون حاظره
منم با رحمتی بیشتر موافقم ولی مس خیلی سفت و سخت گفته نه.
ولی تابستون منتظر پرسپولیسی شدن رحمتی باشید بدون شک که خودش هم گفته.از وقتی تو ازادی از استقلالیها فحش خورد گفته به خاطره اینکه خودش رو به اونها ثابت کنه پرسپولیسی میشه
آره رحمتی بیاد هم تعصبش بیشتره تو دروازه وایمیسه هم این که راه برای پرسپولیسی شدن فصل بعدش خیلی بیشتر باز میشه

mona_casillas
01-13-2009, 07:13 PM
اره بابا عامد جنبه خنده داشت فقط حرف هدایتی.اونم مثل کفاشیانه همش میخنده.

ولی تو خبرگزاری معتبر ایپنا هم یه خبر راجبه لوکا خوندم که اینها هم کار رو تموم شده میدونن و گفتن بعد از بازی با فولاد اعلام میشه.
اگه این طور باشه هیئت مدیره یه کاره 100% غیر حرفه ای کرده که با مربی ای میخواد بازی کنه که از قبل کنار گذاشته شده.
متنه خبر که امیدوارم کذب باشه : http://www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=9405

اومدن لوکا تقریبا قطعی شده است . از بابت افشین پیروانی که از قبل برکنارشده و فقط سرمربی پرسپولیس برای بازی با فولادهست شکی ندارم که چون پرسپولیسیه واقعی و با تعصبی هست( با تمام برخوردهای غیر حرفه ای که طی این مدت در حقش صورت گرفته )همه توانش رو به کار میگیره که سه امتیاز بازی نصیب پرسپولیس بشه ولی درمورد عده ای از بازیکنان شک دارم که حرف شنوی لازم رو این روزها در تمرینات و بعد هم در بازی از پیروانی داشته باشند البته من شنیدم که پیروانی حتما دستیار لوکا باقی میمونه .

mona_casillas
01-13-2009, 07:21 PM
در مورد اختلاف عابدزاده و لوکا هم چون اومدن لوکا قطعی شده است و متاسفانه شکستن اسطوره ها رسم بدی در پرسپولیس شده فقط امیدوارم چنانچه در این مقطع حساس قرار شد عابدزاده هم کنار بره و کسی دیگه مربی دروازه بان های با استعداد و توانمند پرسپولیس بشه ! با عابدزاده به گونه ای برخورد نشه که برای همیشه مایه شرمساری ما پرسپولیسی ها باشه فعلا که پول های جناب هدایتی ایشون رو همه کاره پرسپولیس کرده و تصمیمات نهایی منجر به این عابر بانک میشه لااقل حرمت اشخاصی مثل عابدزاده نگه داشته بشه پرسپولیس به واقع خونه عابدزاده است و عابدزاده بعداز رهایی از بیماری هولناکی که داشت و چند سال دوری از فوتبال با دنیایی ازامید و انگیزه به پرسپولیس اومد و مایه امید و دلگرمی بسیاری از هوادران هم شد پس باید هر گونه تصمیم در خصوص تغییراتی در کادر فنی به شکلی حرفه ای انجام بگیره که هم دشمن شاد نشیم هم با دست خودمون اسطوره شکنی نکنیم و هم عده زیادی از هواادران رو دلشکسته نکنیم .

omidperspolisi
01-13-2009, 09:07 PM
عابدزاده که خوب فکر کنم دیگه جایی تو تیم ندااره و آرزوهای من یکی خیلی زود از بین رفت ولی امیدوارم این تغییرات به نفع تیم باشه که در این صورت با جدایی هر کسی موافقم

Masoud
01-14-2009, 01:02 PM
این جوری که انصاریفرد اعلام کرده و تو همه خبرگزاری معتبر مثل ایپنا و مهر رفته مثل اینکه امروز قراره سرمربی جدید و معرفی کنن.
اسمش رو نگفتن ولی از شواهد معلومه همون لوکا هست دیگه.
نظرتون چیه ؟ انتخاب خوبی بوده ؟ زمانه خوبی واسه این تغییر بوده ؟

zamara
01-14-2009, 03:31 PM
به نظر من انتخاب بدي نيست يعني لوكا مربي شايسته اي هست ولي آيا پيرواني با او كار خواهد كرد ؟ آيا عابدزاده كه براي همه يك اسطوره است و همه به او علاقه داريم و او را عضوي از خانواده پرسپوليس ميدانيم با لوكا خواهد ماند ؟ آيا بازيكنان كليدي ما با لوكا همكاري لازم را خواهند داشت ؟ يا بايد شاهد جدايي افشين محبوب و محجوب خودمان از پرسپوليس باشيم و بدنبال او شاهد كناره گيري عابدزاده و چند بازيكن مطرح حال حاضرمان باشيم !؟ اگر لوكا از اول فصل بود و خودش بازيكنان را انتخاب و شروع بكار ميكرد شاهد حاشيه هاي بسيار بسيار كمي بوديم اما الان با اين شرايط باز هم بي حاشيه خواهيم بود !؟
اميدوارم تمامي اتفاقات به نحوي باشد كه به نفع پرسپوليس تمام شود تا انشالله شاهد حضوري پرقدرت در ادامه بازيهاي ليگ برتر باشيم .

AMED
01-14-2009, 06:05 PM
در پرسپولیس چه خبره؟
ماشالا پیشکسوت ها هم تبدیل به دو باند شدند
واقعا که اینها دلسوزان تیم هستند؟
اینها هستند که ادعا دارند زمان ما ما ها با غیرت و باتعصب بازی میکردیم؟
اینه غیرت و تعصبتان؟

Abadan
01-14-2009, 06:10 PM
تازه شديم مثل زمان حجازي و پورحيدري يا مثل حسن روشن و قلعه مرغي.
بايد به لوكا حق داد كه دستيارش رو خودش انتخاب كنه. پس نبايد بگيم حتما عابدزاده و پيرواني بايد باشن

mona_casillas
01-14-2009, 06:13 PM
نظم و انضباط تیمی در این فصل چه زمان قطبی و چه پیروانی گمشده پرسپولیسه و ظاهرا لوکا میتونه این نظم و انضباط رو به پرسپولیس برگردونه . لوکا اگر چه مربی درجه یک محسوب نمیشه اما مربی توانمندی است تیم هاش رو برنامه بازی میکنند و البته جزو مربیان نتیجه گراست گرچه سپاهان در سالی که با لوکا بود هم خوب نتیجه می گرفت و هم نسبتا خوب بازی میکرد . این روزها همه پرسپولیسی هایی که به نحوی با اونها در ارتباط هستم نگران دوموضوع هستند :

1- کنار نیومدن لوکا با عابد زاده که برای همه مشکله که بعد از مدتها انتظار حالا که عقاب محبوب خودشون رو در تیم میبینن بخوان به راحتی از دستش بدن .(برای من که شدیدا عابدزاده رو دوست دارم قابل تصور هم نیست )
2ـ سختگیری بیش از حد و گاه لجبازی ها لوکا که دیگه اسمش نظم و انضباط نیست و به تیم لطمه میزنه و متاسفانه لوکا این سابقه بد رو در تیم های مختلف داشته .

به عنوان یه پرسپولیسی که هیچ کاری جز دعا و انجمن نویسی ازدستش برنمیاد تا برای تیمش انجام بده امیدوارم هر تغییر و تحولی فقط به نفع پرسپولیس تموم بشه حتی اگر به قیمت شکستن دل کسانی مثل من باشه که با تمام وجود چند سال منتظر حضور دوباره عقاب آسیا در پرسپولیس بودند .

mona_casillas
01-14-2009, 06:16 PM
تلخ تر از جدایی عابد زاده از پرسپولیس برای من وجود نداره .خدا از باعث و بانی این حاشیه ها و گرفتاری های پرسپولیس و ناراحتی ها هواداران این تیم نگذره .

AMED
01-14-2009, 06:21 PM
حالا هنوز رفتن عابدزاده که قطعی نشده
-------------------------------------------
این انصاری فرد هم روی اعصاب است
همه را سرکار گذشته یا محکم بگو تغییر نمیدی
یا اگه میخوای تغییر بدی زودتر

mona_casillas
01-14-2009, 06:25 PM
پس از چند مصاحبه علیه افشین پیروانی که متاسفانه از طرف پیشکسوتان پرسپولیس که هرکدوم به نوعی برای ما عزیز و محترم هستند صورت گرفت و حتی در برنامه زنده تلویزیونی شبکه 5 در شرایطی که پرسپولیس و پیروانی به حمایت نیاز دارند از طرف دو پیشکسوت پرسپولیسی انتقادهای تندی شد و حرفهایی زده شدکه در این مقطع حساس نباید زده میشد عابدزاده در مصاحبه ای با این رویه به تندی و دلسوزانه برخورد کرد و خواستار حمایت همه از پرسپولیس شد همونطور که انتظار میرفت روزنامه های ورزشی بیشترین بهره رو بردن و با انجام مصاحبه های مختلف سعی در بیشتر کردن اختلاف و ایجاد شکاف بیشتر بین پیشکسوتان کردند تافقط و فقط فروش زرد نامه های خودشون رو بیشتر کنند .

امروز مصاحبه ای از علی پروین در خبرگزاری ها دیدم با عنوان :

پروين: شاگرد تربيت نكردم كه به جان يكديگر بيفتند

که در متن مصاحبه از همه خواسته تا از پرسپولیس و پیروانی حمایت کنند و فقط به فکر تیم باشند نه جانشینی پیروانی ...............

امیدوارم پیشکسوتان عزیز پرسپولیس حرمت پروین رو نگه دارند و دست ازمصاحبه علیه یکدیگر بردارند و فقط به فکر پرسپولیس و حمایت مطلق از این تیم بزرگ و مردمی باشند .

AMED
01-14-2009, 06:37 PM
دوستان تا فردا شب ساعت 12 وقت دارین 11 مرد بازی با فولاد را معرفی کنید

Masoud
01-14-2009, 06:46 PM
وقتی یه شیر زخم بخوره و رو به موت باشه هرکی به خودش اجازه میده شانسش رو برای به دست اوردنش امتحان کنه.
حکایت پرسپولیس زخم خورده ما هست . همه اونایی که با افتضاحات از تیمهای سابقشون اخراج شدن حالا مصاحبه میکنن به امید اینکه شاید سکان هدایت این تیمها دستشون بیوفته و واقعا خجالت اوره.
البته عابدزاده هم بد کاری کرد که مصاحبه هاشون رو جواب داد و وارد حاشیه کرده این داستانها رو .
باید از سلطان یاد بگیرن که خیلیها به اون انگ دشمنی پرسپولیس رو میزنن ولی همیشه تو همچین مواقعی اومده جلو و میونجی گری کرده.

به امید موفقیت پرسپولیس در برابر فولاد

mona_casillas
01-14-2009, 06:59 PM
وقتی یه شیر زخم بخوره و رو به موت باشه هرکی به خودش اجازه میده شانسش رو برای به دست اوردنش امتحان کنه.
حکایت پرسپولیس زخم خورده ما هست . همه اونایی که با افتضاحات از تیمهای سابقشون اخراج شدن حالا مصاحبه میکنن به امید اینکه شاید سکان هدایت این تیمها دستشون بیوفته و واقعا خجالت اوره.
البته عابدزاده هم بد کاری کرد که مصاحبه هاشون رو جواب داد و وارد حاشیه کرده این داستانها رو .
باید از سلطان یاد بگیرن که خیلیها به اون انگ دشمنی پرسپولیس رو میزنن ولی همیشه تو همچین مواقعی اومده جلو و میونجی گری کرده.

به امید موفقیت پرسپولیس در برابر فولاد

عابدزاده از خودش هیچ دفاعی نکرده بود فقط وقتی دید حجم مصاحبه ها علیه پیروانی خیلی زیاد شده و پیروانی هم فقط سکوت میکنه و رنج میکشه برای پرسپولیس و دلسوزی مصاحبه کرد خواست که این حرفها رو تموم کنند و به فکر حمایت باشند وگرنه با توجه به سوابق هر کدوم میتونه حرفهایی در باره تخریب کننده ها بزنه . باعث شرمساریه که پیشکسوتان پرسپولیس برای چند روز مربیگری در پرسپولیسی که هیچ معلوم نیست بتونن نتیجه هم بگیرند اینطوری حرمت شکنی میکنند و کاری میکنند که کاسه صبر عابدزاده هم به سر میاد کاش ما مردم قدرشناس تر بودیم کاش ....

omidperspolisi
01-14-2009, 07:15 PM
مصاحبه پروین قشنگ بود به نکات خوبی اشاره کرده بود و درباره مصاحبهعابدزاده من کامل نخوندم ولی به نظرم مقابل با افرادی مثل پیوس و درخشان کار بدی نیست آقای پیوس درست که واسه ما زحمت کشیده و لی همیشه موافق هیچ مربی نبوده قشنگ یادم هست که زمان دنیزلی هم پیوس انتقاد میکرد و میگفت این آقا نباید مربی پرسپولیس باشه به هرحال یکی باید مقابل این افراد ایستادگی بکند دیگه

AMED
01-14-2009, 07:44 PM
حکایت پیوس و درخشان حکایت اونی است که بیرون گود نشسته میگه لنگش کن

mona_casillas
01-14-2009, 08:01 PM
کاش هیچوقت این اتفاق ها در پرسپولیس نیفته چون پرسپولیس برای ما فقط یه تیم نیست به قول دوست عزیزی پرسپولیس یک مکتب یک مرام و یک فرهنگه .

پرسپوليس
01-14-2009, 08:11 PM
به نظر من لوكا نياد بهتره ! فقط حاشيه سازي ميكنه . بعدشم لوكا اگه خوب بود كه تيم هاي عربي ولش نمي كردن با اون همه پول.

پرسپوليس
01-14-2009, 08:15 PM
بايد به پيرواني هم وقت داد . نميشه كه 2بازي نتيجه بد بگيره انداختش بيرون .

AMED
01-14-2009, 08:27 PM
البته لوکا خودش توافقی اومده بیرون

Masoud
01-14-2009, 09:10 PM
البته لوکا خودش توافقی اومده بیرون

اره مدیر برنامه هاشم نامه ای که توافقی از النصر جدا شده رو داده به باشگاه که باور کنن اخراجش نکردن

AMED
01-14-2009, 09:15 PM
روزنامه ها اینجا هم همه نوشتن توافقی اومده بیرون

پرسپوليس
01-14-2009, 09:28 PM
اره مدیر برنامه هاشم نامه ای که توافقی از النصر جدا شده رو داده به باشگاه که باور کنن اخراجش نکردن

اره ولي حتما لوكا جالب نبوده كه خيلي اسون اينا به توافق رسيدن . ولي بازم ميگم اين نامردي هست در حق پيرواني ! شما فكر نمي كنيد 2بازي باخت زوده براي بركناري كردن??!

Masoud
01-14-2009, 09:40 PM
100% که نامردیه
من که خودم موافق شماره یک وقت دادن به پیروانی هستم ولی وقتی اون هدایتی اینجوری میخواد چی کار میشه کرد ؟

zamara
01-14-2009, 10:33 PM
شايد معيار، اندازه ي عشق و معرفت هوادار بوده آقاي واعظ!

جناب آقاي واعظ آشتياني، مديرعامل استقلال در آخرين مصاحبه‌ي خود حرف‌هاي بسيار جالب و قابل تاملي بر زبان آورده‌اند! حرف‌هايي که احتمالا به سبب نا‌آگاهي از اوضاع فوتبال ايران و حتي آسيا است که شايد با توجه به شغل قبلي و البته فعلي (!!) ايشان که همانا رياست فدراسيون دوچرخه‌سواري است قابل توجيه باشد!
ايشان در اين صحبت‌ها گفته‌اند که: "برخي افراد بدون اعلام ميزان اندازه‌گيري تعداد هواداران تيم پرسپوليس را بيشتر از استقلال عنوان کرده‌اند. خوشحال مي‌شوم بدانم که اين سنجش کيلويي بوده يا متري؟!"

پر واضح است که جناب مديرعامل آبي تعداد هواداران دو تيم را در بازي‌هاي رو در رو و ساير مسابقات در طول فصل را ملاک مناسبي تشخيص نداده‌اند!
به احتمال زياد ايشان بازي فينال جام حذفي که تقريبا 40% ورزشگاه خالي بود و 60% بقيه هم با سوت پايان بازي و قهرماني استقلال به نصف تقليل يافتند را نديدند! و مطمئنا چيزي هم مبني بر حضور 120 هزار نفري هواداران سرخ‌دوست در بازي پرسپوليس – سپاهان و برگشتن حدود 100 هزار نفر از پشت درهاي بسته‌ي استاديوم مملو از جمعيت آزادي نشنيده‌اند!
اما حتي اگر فرض را بر پايه‌ي اين حدسيات هم بگذاريم نمي‌توان باور کرد که آقاي واعظ آشتياني تا به حال حتي يک بار هم شهرآوردي را از پاي تلويزيون نگاه نکرده باشند.
خود هواداران استقلال هم اذعان دارند که در دربي‌ها سهم آن‌ها چيزي حدود 30 هزار نفر در برابر جمعيت 70 هزار نفري هواداران پرسپوليس است.

در ضمن به گزارش کنفدراسيون فوتبال آسيا، تيم فوتبال پرسپوليس پرطرفدارترين باشگاه فوتبال آسيا است و 2 باشگاه الهلال عربستان و داليان چين در رده بندي هاي بعدي قرار دارند.

ضمنا در مراسم رسمي قرعه کشي مسابقات فصل 2009 ليگ قهرمانان آسيا، توصيفي کوتاه هنگام نام بردن اسامي تيم ها توسط مجري برنامه به کار ميرفت، که هنگام بيرون آوردن نام پرسپوليس اين تيم را پرطرفدارترين تيم آسيا با 30 ميليون هوادار خطاب کرد!

همچنين در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران، پرسپوليس با ميانگين 70000 تماشاگر در هر بازي توانست به عنوان پرتماشاگرترين تيم آسيا معرف همه باشد.
از بازي اين تيم با سپاهان اصفهان 120000 نفر، بازي با راه‌آهن تهران دور رفت 95000 نفر، بازي با تيم سايپا تهران دور رفت 90000 نفر و بازي با صباباتري تهران دور برگشت 100000 نفر ديدن کردند. بازي پرسپوليس-سپاهان در دور برگشت هفتمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر به خاطر حضور 120000 نفر تماشاگر، رکورد حضور تماشاگر در مسابقات ليگ برتر را شکست.

البته آقاي مديرعامل به خيال خود براي بستن هر راهي بر سرخ‌دوستان در آوردن دليل براي تکذيب اين حرف‌ها فرموده‌اند که هواداران استقلال قشري خاص هستند که بازي‌ها را از پاي تلويزيون دنبال مي‌کنند!!! اين‌جا دو فرض مطرح مي‌شود:

1- پس چرا حتي در نظرسنجي برنامه پر طرفدار 90 که همين چند ماه پيش انجام شد هم تعداد طرفداران پرسپوليس دو برابر استقلالي‌ها بود؟!

2- همين جاست که تفاوت هواداران دو تيم مشهود مي‌شود! هوادار سرخ به قدري عاشق است که در بدترين شرايط هم حاضر نمي‌شود تيم محبوب خود را در ميدان مسابقه، برابر حريفان با سکوهاي سرد آزادي تنها بگذارد. هر طور باشد خود را به استاديوم مي‌رساند تا عشق سرخ خود را فرياد کند.
اما اگر هوادار آبي دوست ترجيح مي‌دهد از پاي تلويزيون بازي‌هاي تيم خود را دنبال مي‌کند پس مشخص است که...!!!

مسلما نيازي به هيچ‌کدام از اين بحث‌ها نيست. در ايران و آسيا همگان بر ميزان محبوبيت سرخپوشان پايتخت آگاه هستند.
چندسال پيش بود که يکي از طرفداران تيم پاري سن ژرمن در حرکتي نمادين به تمرينات پرسپوليس رفت و پيراهن تيم خود را به بازيکنان هديه داد.
او عنوان کرده بود که به هر کشوري مي‌رود، پيراهن پاري سن ژرمن را به محبوب‌ترين تيم آن کشور هديه مي‌دهد! شهره‌ي محبوبيت پرسپوليس نه تنها ايران بلکه مرزهاي آسيا را هم در نورديده است!

البته در پاسخ به حرف ديگر ايشان مبني بر اينکه حواشي‌هاي بسيار امروز پرسپوليس به دليل حرف زدن‌هاي زياد است، بايد گفت که اتفاقا اين موضوع هم ريشه در تعداد زياد طرفداران تيم دارد.
امروز به دليل همان محبوبيت است که پرسپوليس در کانون اخبار قرار دارد و کوچک‌ترين خبر تبديل به حاشيه‌اي بزرگ مي‌شود اما در استقلال اينگونه نيست!

بهتر نيست به جاي مطرح کردن صحبت‌هايي که باعث مضحکه شدن نزد خاص و عام مي‌گردد به فکر حاشيه‌هاي نه چندان کم تيم خود و رسيدگي به اوضاع آن بود؟!

منبع : fcpersepolis

Abadan
01-15-2009, 12:26 AM
بابا پيرواني كه جهاز باشگاه نيست. همه ميدونيم و اكثرا هم ميگفتيم كه تيم توي اسيا با پيرواني مشكل پيدا ميكنه. ايراد ما ايرانيه اينه خيلي رو در واسي داريم و ميخوايم مرام بزاريم

mona_casillas
01-15-2009, 12:36 AM
ایراد بعضی از ما هم اینه که خیلی کم صبرو طاقتیم و به قیمت از دست رفتن ارزش هایی که در تیمی مثل پرسپولیس همیشه مهم بوده میخوایم تیم نتیجه بگیره و البته این دور باطل با هر نتیجه نگرفتنی همچنان ادامه پیدا میکنه . متاسفانه این روزها عابر بانک در پرسپولیس حکم فرمایی و حکومت میکنه و لابد علاقه و عاطفه هواداران نسبت به چهره های محبوب تیمشون هم با پول های این جناب سنجیده میشه و باید تغییر کنه .

zamara
01-15-2009, 09:29 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871026/html/205014.jpg

پايان تعطيلات ؛آغازهيجان ليگ

لوكا حريف نامرئى افشين

جمعه ۲۷/۱۰/،۸۷ هفته بيست و دوم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 15
داور: محمود رفيعى
كمك ها: حسن كامرانى فر و محمدرضا ابوالفضلى

نگاه فنى
اگر كمترين ترديدى در اين باره داشته باشيم كه در بازى عصر فردا كه افشين و آقا معلم رخ در رخ يكديگر خواهند انداخت و پاى لوكا بوناچيچ وسط نيست، به شدت اشتباه كرده ايم.
بى ترديد چشم اميد لوكا بوناچيچ براى حضور در پرسپوليس و تعبير روياهايش، به اين بازى دوخته شده است. عصر فردا لوكا پشت درهاى آزادى در حالى كه ۹۰ دقيقه هواداران پرسپوليس منتظر پيروزى تيمشان خواهند بود، بى صبرانه شكست پرسپوليس را انتظار مى كشد تا سكان هدايت پرسپوليس را در دست بگيرد.
در اين فضا افشين پيروانى يك حريف نامرئى به نام لوكا خواهد داشت و طبيعى است كه كارش براى برترى مقابل فولاد بسيار دشوار خواهد شد. پيروانى بى شك اگر بتواند در بازى فردا از سد فولاد بگذرد تا حدودى جايگاه خود را سفت و محكم خواهد كرد. البته بايد منتظر ماند و ديد كه پرسپوليس در شرايطى كه با روزهاى اوج فاصله دارد و ملى پوشان را خسته در اختيار خواهد گرفت آيا توانايى گذر از سد فولاد را خواهد داشت يا اين مجيد جلالى و تيمش خواهند بود كه بار ديگر در ورزشگاه آزادى دست به شگفتى خواهند زد و همچون استقلال، اين بار پرسپوليس را هم مغلوب خواهند كرد

تركيب احتمالى پرسپوليس
دروازه بان: مهدى واعظى - مدافعان ميانى: نبى الله باقرى ها و سپهر حيدرى - مدافعان كنارى: عليرضا محمد و مجتبى شيرى - هافبك ها: مازيار زارع، كريم باقرى، ايوان پتروويچ و پژمان نورى - مهاجمان: ابراهيم توره و على كريمى

تركيب احتمالى فولاد
دروازه بان: كارلوس آلبرتو - مدافعان ميانى: جلال كاملى مفرد، احمد آل نعمه - مدافعان كنارى: على بداوى، پژمان جمشيدى - هافبك هاى ميانى: سعيد رمضانى، ساندرو داسيلوا - هافبك هاى كنارى: حجت زادمحمود، سيامك سرلك - مهاجمان: سجاد فيض اللهى و لوسيانو والنته

چهره ويژه
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871026/html/204975.jpg
افشين پيروانى (پرسپوليس)
افشين شايد براى آخرين بار روى نيمكت پرسپوليس بنشيند. سرمربى پرسپوليس اگر بتواند عصر فردا مقابل فولاد پيروز شود بقايش در اين تيم را قطعى خواهد كرد وگر نه ممكن است لحظاتى پس از شنيدن سوت پايان بازى شاهد خداحافظى او از پرسپوليس باشيم.

احمد آل نعمه (فولاد)
آل نعمه حالا در ورزشگاه آزادى فرصت دوباره اى خواهد داشت تا توانايى هايش را به منصه ظهور بگذارد. او اگر بتواند مقابل كريمى و هنر گلزنى توره ايستادگى كند و شوت هاى كريم را خنثى كند بى ترديد بار ديگر نامش ميان مدعوين تيم ملى ديده خواهد شد.

Karim
01-15-2009, 10:08 AM
پرسپولیس میبرد تا لوکا نیاید...
خداکنه ببریم.که اگه نبریم لوکا میاد
فراموش نکنین لوکا بداخلاق ترین مربی ای هست که توایران کارکرده.خیلی سخت گیره.
اسن اخلاقش به نیکی جون وبعضیای دیگه نمیخوره!!

zamara
01-15-2009, 10:11 AM
به به آقا كريم خوش آمديد !
انشاالله مشكل حل شد؟ اميدوارم مثل هميشه شاهد حضور گرم و پربارت باشيم .
بچه ها دعا كنيد فردا با پيروزي مسابقات رو شروع كنيم تا انشالله فاصله مون با صدر جدول روز به روز كمتر بشه .

Karim
01-15-2009, 10:39 AM
به به آقا كريم خوش آمديد !
انشاالله مشكل حل شد؟ اميدوارم مثل هميشه شاهد حضور گرم و پربارت باشيم .
بچه ها دعا كنيد فردا با پيروزي مسابقات رو شروع كنيم تا انشالله فاصله مون با صدر جدول روز به روز كمتر بشه .
ازخوش امدگوییتون متشکرم آقااسماعیل.
مشکلی نبود آقا اسماعیل.مسافرت بودم.
همه بچه هادعا گو هستند مثل همیشه ولی بچه ها خودشون باید حرکتی کنن.
به برددربازی فردا خیلی امیدوارم.به چند دلیل.سامان گرفتن چپ دفاع با محمد. وراست با زارعی (اگه باشه)چون جفتشون سرعتی هستن وهجومی.گرچه زارعی دردفاع سوتی میده وایشالا فردانمیده!
بعد هم اماده بودن زارع وباقری در وسط زمین.

Masoud
01-15-2009, 12:41 PM
پرسپولیس میبرد تا لوکا نیاید...
خداکنه ببریم.که اگه نبریم لوکا میاد
فراموش نکنین لوکا بداخلاق ترین مربی ای هست که توایران کارکرده.خیلی سخت گیره.
اسن اخلاقش به نیکی جون وبعضیای دیگه نمیخوره!!

کریم مطمئن باش اگه ببریم هم لوکا میاد.
اینا کار رو تموم کردن و لوکا از شنبه یکشنبه سره تمریناته و هیچ فرقی نداره نتیجه این بازی.
همیشه از بی پولی ضربه خوردیم این بار از پول هدایتی که خیلی چیزها رو امسال خراب کرده و سعی میکنه با پول بپوشونه.

omidperspolisi
01-15-2009, 02:46 PM
ببینید آمدن لوکا قطعی هستش و فکر نمیکنم دیگه با مخالفت ما هم چیزی عوض بشه پس بهتره به ابعاد حضور لوکا نگاه کنیم اول اینکه به جرات میگم همین الان اسم لوکا ترس انداخته تو جون خیلی از بازیکنان حتی کریمی و باقری چون لوکا با هیچکس شوخی نداره پس همه حواسشون جمع هست و دوست ندارند آتو دست لوکا بدهند مورد دوم تقابل عابدزاده و لوکا هست که فعلا هر دو طرف سکوت کردند و چیزی نمیگن من شانس موندن عابدزاده رو کم نمیبینم بهتره راجع به این موضوع منتظر نظر هر دو طرف باشیم یه ذهنیت قبلی هم بهتون بدم که عابدزاده همون موقع که از اهواز آمد بیرون هم یه مصاحبه بر علیه لوکا نکرد

redsun
01-15-2009, 06:00 PM
لوکا ، افشین، فاتح تریم نمیدونم قطبی یا هر کس دیگه ای که میاد یا نمیاد امیدوارم تیم نتیجه بگیره
دیگه از این همه شایعه خسته شدیم بخداااااااااااااااااااااا اااا:taslim

Masoud
01-15-2009, 09:15 PM
ببینید آمدن لوکا قطعی هستش و فکر نمیکنم دیگه با مخالفت ما هم چیزی عوض بشه پس بهتره به ابعاد حضور لوکا نگاه کنیم اول اینکه به جرات میگم همین الان اسم لوکا ترس انداخته تو جون خیلی از بازیکنان حتی کریمی و باقری چون لوکا با هیچکس شوخی نداره پس همه حواسشون جمع هست و دوست ندارند آتو دست لوکا بدهند مورد دوم تقابل عابدزاده و لوکا هست که فعلا هر دو طرف سکوت کردند و چیزی نمیگن من شانس موندن عابدزاده رو کم نمیبینم بهتره راجع به این موضوع منتظر نظر هر دو طرف باشیم یه ذهنیت قبلی هم بهتون بدم که عابدزاده همون موقع که از اهواز آمد بیرون هم یه مصاحبه بر علیه لوکا نکرد

اره منم میگم شانس موندن عابدزاده زیاده چون یه بند تو قرارداده لوکا گنجوندن که این دستیارها باید حفط شه . واسه همینم هی میگن ما داریم کادر فنی رو تقویت میکنیم فقط.
باید از شنبه انتظار حضور لوکا تو اکباتان رو بکشیم.
ولی اگه این یکی هم اگه بیاد وضع از این بدتر شه ....

omidperspolisi
01-15-2009, 11:38 PM
انگار نه انگار فردا پرسپولیس بازی داره آنقدر این فکر تعویض مربی رو انداختن تو ذهن هواداران که همه اصلا یادشون رفت پرسپولیس قراره فردا بازی بکنه

Masoud
01-15-2009, 11:46 PM
اره به خدا
نه بحثی کردیم راجب سیستم . نه ترکیب . نه تفکرات پیروانی و جلالی
خدا کنه فقط ببریم بعد برد بیایم اینجا صحبت کنیم راجبش

Abadan
01-15-2009, 11:56 PM
فعلا بازي فردا رو بچسبيم تا بعد ببينيم كي مياد. ولي خدايي من اميدي به بازي فردا ندارم. انشاالله كه اشتباه كنم

mona_casillas
01-16-2009, 12:30 AM
اره به خدا
نه بحثی کردیم راجب سیستم . نه ترکیب . نه تفکرات پیروانی و جلالی
خدا کنه فقط ببریم بعد برد بیایم اینجا صحبت کنیم راجبش

خدا کنه ببریم تا در کورس قهرمانی بمانیم . تنها کاری که فعلا از ما ساخته است دعا برای تیمه . به امید اینکه بازیکنان هر چی در توان دارن برای بازی فردا بذارن و نشون بدن که غیرت و تعصب هنوز در بازیکنان پرسپولیس هست . عشق است پرسپولیس :red boy2:

redsun
01-16-2009, 12:30 AM
امیدوارم کامپیوتر جلالی فردا هنک کند

AMED
01-16-2009, 02:51 AM
پیش بینی من برای فردا اینه که بازی ر ا مبیریم
بعدش خود پیروانی استفا میده و میگه خواستم تیم برنده را تحویل بدم

Karim
01-16-2009, 06:18 AM
به نظرمن میبریم .لوکا میاد.پیروانی با توجه به اخلاق ومرامش میگه برای خدمت به پرسپولیس درهرسمتی اماده ام وسربه زیر به کارش ادامه میده!

Masoud
01-16-2009, 11:08 AM
اره منم معتقدم که پیروانی به عنوان کمک میمونه و خیلی اروم به کارش ادامه میده چون که مثل استیلی نمیخواد فقط و فقط به عنوان سرمربی کار کنه و قصدش خدمته.
هیئت مدیره هم امروز به استادیوم میرن واسه بالا بردن روحیه تیم.
کلا من از فولاد خیلی میترسم چون تیمها جلالی خصوصا تو ازادی خیلی روون بازی میکنن و توپ رو به حرکت در میارن
دعا کنید.
اگه زبونم لال امروز نبریم خیلی خیلی از کورس عقب خواهیم موند هرچند که مطمئنم استقلال تو شیراز برنده نخواهد بود

Hojat
01-16-2009, 11:41 AM
خداکنه بازی امروز ببریم وگرنه شرایط تیم بد جور خراب میشه...ولی میبیریم...

SaRa
01-16-2009, 02:58 PM
4 دقيقه ديگه بازي شروع ميشه. اميدوارم امروز بازيو ببريم اما پيرواني نره اگه هم رفت لوكا نياد.امروز مساوي هم قبول نيست چون مساوي حكم باخته.
ايشالا با دعاي همتون امروز فولادو ذوب ميكنيم.

SaRa
01-16-2009, 03:37 PM
واي................واي..................وا ي......................گل..................گل ...............گل..............
چه گلي ميزنه اين مازيار زارع.پرسپوليس1-فولاد0 . دقيقه 25 بازي

Abadan
01-16-2009, 03:45 PM
الان سپاهان 2-0 جلو هست. اگه ما هم با اخالاف 2 گل ببریم میتونیم بالاتر از سپاهن وایسیم

Abadan
01-16-2009, 03:48 PM
واقعا داورای ایران شرافت رو بر باد دادن. توی صحنه اخراج توپ بین دروازه بان و مهاجم بود. کارت زرد واقعا بی انصافی بود

SaRa
01-16-2009, 03:53 PM
نيمه اول تموم شد . توره هم اخراج شد. بايد يك نيمه ديگه 10 نفره بازي كنيم.خدا يه دادمون برسه
داور اسرائيلي...................داوراسر ئيلي....................

Abadan
01-16-2009, 04:59 PM
از برد خوشحال هستم و به همه دوستا تبریک میگم اما بیشتر از این خوشحالم که با اینکه یک نیمه 10 نفره بودیم اصلا ضد فوتبال بازی نکردیم. حالا اگه بعضیهای دیگه بودن خودشون رو دار زده بودن که این بازی رو با وقت کشی تمام کنن.
تبریک میگم به داور اسرائیلی

پرسپوليس
01-16-2009, 05:00 PM
اين برد شيرين رو به همه هوادارانه پرسپوليس تبريك ميگم ! به اميد قهرماني در ليگ و اسيا
پرسپوليسه زلزله همينه....همينه.... :8::8::8::red boy2::red boy2::red boy:

AMED
01-16-2009, 05:13 PM
خدایا شکرت
پاهام درد گرفت
45 دقیقه دوم را وایساده بودم و هی بالا پایین میپریدم رنگ مثل گچ سفید شد
----------------------------------------------------
اما در مورد بازی همه چیز خوب بود فقط دو نکته منفی داشت
اول توره شانس آورد بریدم وگرنه.......................خیلی بچه بازی در آورد
دوم گزارش گر که خیابانی بود

Hojat
01-16-2009, 05:16 PM
منم تبریک میگم این برد رو...خدا کنه این پیروانی زودتر بره!..

این بازی رو به هر شکلی که شد بریم تا کمی شرایط مون واسه ادامه لیگ مطلوب بشه...

داوری امروز هم گند بود توره رو بی دلیل بخاطر یه خطای نا چیز اخراج اما بعد از 10 نفر شدن تدافعی بازی نکردیم..

پیروانی هم بد جور تعویض هایی کرد که ممکن بود کار دستمون بده. این یکی از نشونه های بر کناریشه:4:!!!

فقط خداکنه فردا استقلال مساوی کنه تا امیدوار بشیم.اگه باخت هم که عالی میشه!:4:

redsun
01-16-2009, 05:16 PM
بلاخره خوشبختی تو کوچه ی پرسپولیس هم آمد
تبریک میگم این برد جذاب و شیرین را به همه ی دوستان
پیروانی امروز کارش خیلی خوب بود این مربی جوان نیاز به فرصت بیشتری دارد

seedorf10
01-16-2009, 05:26 PM
منم خوشحالم که بردیم.
ولی نکات تاسف باری داشت این بازی از جمله:تبلیغات سیاسی اسکوربورد ورزشگاه در اول بازی بر خلاف قوانین فیفا ، تبلیغات سیاسی تیم فولاد روی پیراهناشون بر خلاف قوانین فیفا و هرجا رو نگاه میکردی یه مرگ بر اسرئیلی نوشته شده بود که من نمیدونم کی ما میخوایم حرفه ای بشیم و مسائل سیاسی رو به ورزش ربط ندیم ، ما که هنوز فرق بین تابلو تبلیغات سیاسی و ورزشگاه رو نمیدونیم فکر نمیکنم تا 100 سال دیگه هم به جایی برسیم.به هر حال این چیزا رو هرچقدر که بگیم بازم کسی توجه ای نداره و چه بهتر که خودمون رو خسته نکنیم.

zamara
01-16-2009, 05:27 PM
سلام بچه ها :
من هم اين برد سخت و دلچسب را به همه شما تبريك ميگم .
خب بعد از بازي هم آقاي انصاري فرد اعلام كردند كه بوناچيچ بطور كلي از سرمربي شدن پرسپوليس منفك شد و ديگر به او فكر نميكنيم و آقاي پيرواني همچنان سرمربي خواهد ماند .
اين مسئله براي خياي ها خبر خوب و ذلچسبيه و براي دوستان كه خيلي دوست داشتند ايشان بروند كمي تا حدودي تاثر برانگيز .
اما به نظر من ما بايد تازماني كه پيرواني سرمربي تيممان است با قدرت و شدت از او حمايت كنيم . به هرحال ايشان يكي از با تعصب ترين بازيكنان و پيشكسوتان پرسپوليس است و زحمات زيادي براي تيم و باشگاه كشيده .
انشالله پرسپوليس همينطور به پيروزي هاش ادامه بده به حق واقعي خودش كه همان قهرماني است برسد.

پرسپوليس
01-16-2009, 05:31 PM
حضور بوناچيچ در پرسپوليس منتفي شد
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: لوكا بوناچيچ هيچ شانسي براي مربيگري در پرسپوليس ندارد.

بچه ها اومدن بوناچيچ به پرسپوليس منتفي شد واقعا خيلي خوشحالم اگر اين ميامد به گند كشيده ميشد پرسپوليس !!!! خدا رو شكر 3امتيازه حساس رو گرفتيم و همونجوري كه گفتم پيرواني نياز به وقت ميخواد كه واقعا ديديم داره روز به روز بهتر ميشه و به نظر من نبايد پيرواني رو بركنار كنن .

redsun
01-16-2009, 05:32 PM
خدا را شکر بلاخره این ماجرا هم تمام شد

seedorf10
01-16-2009, 05:46 PM
خدا روشکر.
میگم پس این خلیلی چی شد؟

پرسپوليس
01-16-2009, 05:48 PM
خدا روشکر.
میگم پس این خلیلی چی شد؟

خليلي فكر كنم تازه بازي اولش رو تو دربي انجام ميده

AMED
01-16-2009, 05:53 PM
نباید گول این بازی را بخوریم
یعنی دیگه بوناچیج نمیاد؟

پرسپوليس
01-16-2009, 06:00 PM
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: لوكا بوناچيچ هيچ شانسي براي مربيگري در پرسپوليس ندارد.

اره ديگه نمياد ولي بهتر من كه مخالف بودم با امدن بوناچيج

SaRa
01-16-2009, 06:18 PM
خدارو صدهزار مرتبه شكر كه برديم.
تبريك.
من قصد داشتم از اول تا آخر بازيو گزارش كنم اينجا ولي با 10 نفره شدن اصلا نتونستم استرس داشتم ولي بازم شكر كه برديم.نشون داديم با 10 نفره بودن هم ميتونيم هم حمله كنيم هم دفاع و اين يعني پرسپوليس.اما مطمئنم اگه 10 نفره نميشديم نيمه دوم حتما گل هاي بيشتري ميزديم.
اگه لوكا نياد كه خيلي خوب ميشه چون من از اون اول با اين آدم مخالف بودم و حالا هم فقط از پيرواني و تيم حمايت ميكنيم ........................عشق است پرسپوليس.

AMED
01-16-2009, 06:28 PM
البته مهر چیز دیگه نوشته و گفته انصاری فرد گفته لوکا منتفی است و به بقیه گزینه ها خارجی مذاکره میکنیک اون که قطعی بشه خبر میدیم
و گفته گزینه خارجی است و ایرانی نیست
فکر کنم به خاطر دستیار به خصوص عابدزاده به تفاهم نرسیدن
و این که فکر کنم گزینه بعدی برانکو است

zamara
01-16-2009, 06:50 PM
ضمن تبريك مجدد حضور شما دوستان عزيز :
در طول نيمه دوم هم حمله كرديم و هم دفاع . اما متاسفانه از آقاي جلالي كه نام معلم فوتبال را يدك ميكشد بعيد بود كه بگويد پرسپوليس در نيمه دوم وقت كشي ميكرد !!!
البته ايشان حق دارد ، بدليل اينكه هر چه در چنته داشت به شاگردانش آموخته بود ، اما باز هم نتوانست كاري از پيش ببرد . به همين علت ناچارا در جهت پاسخگويي به مسئولان رده بالاي باشگاهش ، بايد دليلي بياورد و بهتر از اين نتوانست براي باخت امروز خود دليلي پيدا كند!!! .

SaRa
01-16-2009, 07:06 PM
هر مربي اي بالاخره بايد واسه باخته تيمش يه دليلي بياره اين آقا هم وقت كشي رو بهونه كرد.

Masoud
01-16-2009, 07:31 PM
خدا رو شکر بردیم.
بازی خوبی نبود اصلا مخصوصا تو نیمه دوم که فقط زدیم زیرش ولی 100 هزار بار شکر بردیم که تیم از بحرانه احتمالی خارج شه.
همون جوری که گفتید لوکا هم کنسل شد دیگه و احتمالا فعلا تا باخت بعدی بیخیالن ولی اینجوری که پیروانی از ترس اینکه بازی بعدی روی نیمکته یا نه ، بخواد تیم رو هدایت کنه فاجعه است.
به امید موفقیت های بیشتر .

ارتش سرخ
01-16-2009, 08:08 PM
سلام به همگیبازی خوبی بود خدا رو شکر که بازی رو بردیم این مجید کامپیوتر تیم ما رو به بحرین تشبیه کرده در حالی که اگر داور اسراییلی توره رو اخراج نمی کرد مپل نیمه ی اول یک موقعیت خطرناکم نداشتند

ارتش سرخ
01-16-2009, 08:12 PM
پرسپولیس قهرمان میشه خدا می دونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها پرسپولیس قهرمان میشه

Masoud
01-16-2009, 08:16 PM
تکل اول توره کارت زرد داشت ولی انصافا کارت دومش واقعا بی جهت بود.
به حاج کریم هم یه کارت الکی داد
کلا خیلی وضع داوری خراب بودو من نمیدونم داور با این شرایط بدنی ( شکم ) چجوری تو لیگ برتر داره قضاوت میکنه.
نیکی سوییشرت پوشیده بود زیره لباسش ؟ :4:

SaRa
01-16-2009, 09:33 PM
آره خيلي هم ناز بود:4:

zamara
01-16-2009, 09:50 PM
بچه ها يه خبر از دنيزلي براتون بزارم تا دلتون آب بشه !!!!!

تيم فوتبال بشيكتاش تركيه با مربيگري دنيزلي برابر وردربرمن به برتري دست يافت.

مصطفي دنيزلي كه در گذشته اي نه چندان دور هدايت تيم هاي پاس و پرسپوليس را بر عهده داشت، در ديداري كه پنج شنبه شب در بلك تركيه برابر تيم وردربرمن آلمان انجام داد،‌ برتري 2 بر يك را در كارنامه خود ثبت كرد.

در اين بازي تيم بشيكتاش در دقايق 60 و 90 توسط نوبره‌ و هولسكو گلزني كرد. تيم آلماني كه خود را براي دور برگشت بوندس ليگا آماده مي كند، ‌به وسيله بوبكار سونگو در دقيقه 49 گل زد.

Masoud
01-16-2009, 10:02 PM
بحث مربی اینا رو به نظرم تموم کنیم که فقط وقت حمایت از پیروانیه
این کادر احتیاج به حمایت داره . چیزی که امروز به خوبی تو ازادی انجام دادنش.
به امید موفقیت روز افزون پرسپولیس

Karim
01-16-2009, 11:41 PM
دوستان این برد روتبریک میگم.من بعدازبازی با ملوان که مفتضحانه بازی کرد پرسپولیس ودراستادیوم حی وحاضر بودم،عهدکردم تا وضعیت تیم ازلحاظ تاکتیکی خوب نشه پاموتواستادیوم نذارم وحتی بازیشو نگاه نکنم!(اعصابم بدجورخورد میشه)
مثل بازی قبلی بازی روازرادیوگوش دادم وبه نظرم بادامکی مثل تیم بدبازی کرد،محمد عالی بود،نوری خیلی دوندگی داشت .البته اخراج توره شایدتیم روبهم ریخته باشه وشاید درنیمه دوم متحول میشد تیم مثل بازی باپاس ولی تازمانی که توره هم توبود بازی پرسپولیس چنگی به دل نزدو...
ولی حالا که 3امتیازوگرفتیم بااون شرایط انتقادها همه واردنیستند!

mona_casillas
01-17-2009, 12:44 AM
اول از همه این برد شیرین رو به همه تبریک میگم شیرینی بردهای پرسپولیس به همه ما به قدری انرژی میده که قابل وصف نیست و با اما و اگرها هم خراب نمیشه .
از پیروانی و بازیکنان دونده و پرتلاش پرسپولیس در بازی امروز هم تشکر میکنم .

برنده واقعی این بازی هوادرانی بودن که در آزادی بدون توجه به حاشیه ها فقط و فقط پرسپولیس رو یکدل و یکصدا تشویق میکردند .

تنها نکته مبهم و ناراحت کننده از نظر من معلوم نشدن تکلیف سرمربی تیم هست اگر قراره پیروانی بمونه با یه برد یا باخت نباید در این مورد تصمیم گرفته بشه و اگر قرار برآوردن سرمربی خارجی است بهتره زودتر تصمیم نهایی گرفته بشه چطور از پیروانی میشه انتظار شجاعت و اقتدار داشت وقتی مصاحبه های ضدونقیض رو میشنوه ........از انصاری فرد در سمت مدیر عاملی انتظار میره با قدرت بیشتر و صادقانه تر برخورد کنه و خدای نکرده تحت تاثیر هدایتی مصاحبه هایی انجام نده که باعث ناامیدی هوادران بشه .

به امید موفقیت های روز افزون پرسپولیس

redsun
01-17-2009, 01:04 AM
من هم با حرفای مونا جون موافقم اگه قرار است پیروانی سر مربی باشد برای کار کردن با خیال راحت احتیاج به حمایت دارد نه اینکه هر روز حرف از یک مربی باشد با این وضعیت نباید انتظار نتایج خوب از افشین عزیز داشت
نباید با یک برد ابقا بشود و با یک باخت برکنار یک سرمربی موفق نیاز به حمایت همه جانبه دارد
افشین پیروانی نیاز به فرصت و حمایت همه جانبه دارد
این حمایت باید هم از طرف مدیر عامل و هیئت مدیره باشه هم از طرف هواداران
به نظر من هم انصاری فرد باید اقتدار خودش را ثابت کند و اولین قدمش هم حمایت از کادر فنی کنونی است تا انشا الله با لطف ویزه خدا و حمایت بی نظیر ما هواداران نتایج درخشانی در لیگ و مخصوصا اسیا بگیریم

zamara
01-17-2009, 10:38 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871028/html/205146.jpg

بازيكنان پرسپوليس با دوندگى و تلاش مضاعف 3 امتيازرا از فولاد گرفتند تا تيم ۱۰ نفره افشين پيروانى برنده از زمين خارج شود. بازيكنان مثل يك سپر از افشين پيروانى در مقابل انتقادات محافظت كردند.

هفته بيست و دوم از هشتمين دوره ليگ برتر،
جمعه ۲۷/۱۰/،۸۷
ساعت: 15:00،
ورزشگاه :آزادى تهران،
تماشاگر: 20 هزار نفر

پرسپوليس يك
گل: مازيار زارع (پنالتى- 26)

فولاد خوزستان صفر
داور: محمود رفيعى
كمك ها: حسن كامرانى فر و محمدرضا ابوالفضلى
اخطار: پژمان نورى و كريم باقرى (پرسپوليس)، جلال كاملى مفرد و ساندرو داسيلوا (فولاد)
اخراج: ابراهيم توره (پرسپوليس- 43)

پرسپوليس:
عليرضا حقيقى (۵)، رحمان رضايى (۴)، نبى الله باقرى ها (۵)، مسعود زارعى (۵/۳)، عليرضا محمد (۵/۶)، مازيار زارع (۵)، كريم باقرى (۴) (حسين بادامكى ۷۰)، پژمان نورى (۵/۶)، على كريمى (۵) (عليرضا واحدى نيكبخت ۷۶)، ابراهيم توره (۲) و محمد منصورى (۴) (فرهاد خيرخواه ۸۸)
سرمربى: افشين پيروانى

فولاد خوزستان:
كارلوس آلبرتو (۴)، جلال كاملى مفرد (۵/۴)، على بداوى (۳)، احمد آل نعمه (۴)، نادر احمدى (۲) (محمدرضا ذوالفنون ۷۴)، حجت زادمحمود (۵/۱)، سيامك سرلك (۵/۴) (اسماعيل شريفات ۸۰)، سعيد رمضانى (۳)، ساندرو داسيلوا (۵/۲) (محمد قاضى ۶۷)، لوسيانو والنته (۳) و سجاد فيض اللهى (۳)
سرمربى: مجيد جلالى

مجيد جلالى مى گفت اگر آن پنالتى اتفاق نمى افتاد تيمش تا صبح گل نمى خورد. مى گفت بازيكنانش فوتبال را خوب بازى كرده اند، آنقدر خوب كه قابل افتخار باشد. مى گفت اينطور بازى كردن مقابل پرسپوليس كه ۶۰-50 هزار نفر حمايتش مى كنند جاى تحسين دارد. (البته ما هر چقدر سرچانديم بيش از 40هزار نفر نديديم) اما اين افتخار براى چه نصيب شاگردان جلالى مى شود ۶۰ دقيقه گل نزدن به پرسپوليسى كه مثل مريضى بى حال جلوى شما با يك بازيكن كمتر در زمين خودى متمركز شده واقعا جاى افتخار دارد يا ما منظور آقامعلم را نفهميده ايم!!

مى گويند حسين هدايتى قبل از مسابقه در هتل محل اقامت پرسپوليس حاضر شده و به بازيكنان گفته اگر اين بازى را ببريد نفرى 2 ميليون تومان پاداش مى گيريد! اين وعده پاداش از آن جهت جالب و بى سابقه است كه چندى قبل مسؤولان فولاد خطاب به بازيكنان گفته بودند شكست قرمزها در تهران ۵/۱ ميليون پاداش نقدى خواهد داشت. مى خواهيم بگوييم اگر اين انگيزه مالى وجود نداشت باز هم پرسپوليسى ها اينقدر راحت سرشان را جلوى توپ مى گذاشتند البته كه ما مطمئنيم مسعود زارعى آنقدر پرسپوليس را دوست دارد تا با صورت جلوى شوت وحشتناك آل نعمه در دقيقه ۹۲ ايستادگى كند.

افشين به كامپيوتر ركب زد. تغيير سيستم از ۲-4-4 به ۱-3-2-4 حركت جالبى بود از طرف مربى جوان تر هر چند شايد مجالى ديگر براى اعمال اين تغييرات عجيب نباشد. هر چند كه سه نفر جلويى پرسپوليس كريم، كريمى، منصورى بى حال و ناهماهنگ بودند و توره هم به عنوان مهاجم هدف بيشتر در آفسايد گير مى افتاد اما حركت در فاز دفاعى و بازى ده نفره به مدت 60 دقيقه وقتى خوب شد كه مازيار و پژمان به عنوان دو عنصر تخريبى جلوى خط ۴ نفره دويدند، تكل زدند و البته بازيسازى كردند.

اخراج توره مى توانست بدترين اتفاق باشد كه خيلى هم زود رخ داد اما نه فولاد آن تيمى بود كه آنقدر فشار بياورد تا پرسپوليسى ها تسليم شوند و نه پرسپوليس آنقدر بحرانى كه جلوى چشم بيست هزار هوادارش به خاطر پاداش هاى ميليونى از يك گل زده نتواند دفاع كند. افشين پيروانى هم پيش خودش فكر كرد كه تعويض در فاز تهاجمى و عقب نگه داشتن فولاد چاره سازتر است و البته تا حدود زيادى هم درست فكر كرد. فولاد در تمام ۶۰ دقيقه اى كه يك نفر پيش بود و حريف در زمينش دفاع مى كرد فقط ۴ موقعيت گل در دقايق ،۶۲ ،۷۷ ۸۷ و ۹۲ داشت كه شايد فقط نيمى از آنها خطرناك به نظر مى رسيد.
پرسپوليس برد مثل مريضى كه بعد از پشت سر گذاشتن بيمارى از جا بلند مى شود تا چند قدمى دور حياط خانه اش راه برود و نفس بكشد اما صداى نزديك شدن پاى لوكا قطع نشد. از صبح روز بازى تا لحظاتى پس از ترك ورزشگاه از سوى بيست هزار پرسپوليسى. با اين برد و توقف ذوب آهن و صبا، پرسپوليس به مدعيان نزديك شد اما سپاهان دوباره روآمد، حتى بالاتر از قرمزها در رتبه سوم.

http://www.iran-varzeshi.com/1387/871028/html/205137.jpg

بازيكن برتر

پژمان نورى (پرسپوليس): پژمان نورى آنقد دويد، توپ گرفت، تكل زد و بازيسازى كرد تا يك تنه جور هافبك هاى بى حال پرسپوليس را بكشد. حالا از پژمان نمى توان به راحتى عبور كرد حتى با وجود بزرگانى چون باقرى و كريمى. او در كنار محمد روز پرفروغى را در تركيب پرسپوليس پشت سر گذاشت.

پيروانى: چه بخواهند چه نخواهند من سرمربى ام
افشين پيروانى گفت: اين پيروزى را مديون غيرت و جنگندگى بازيكنانم مى دانم. من امروز از شاگردانم چيزهاى زيادى آموختم و به آنها افتخار مى كنم.سرمربى پرسپوليس در واكنش به اظهارات مجيد جلالى هم كه بازى سرخپوشان را به بحرين تشبيه كرده بود گفت: «شايد اگر من هم بازى را واگذار مى كردم به حاشيه مى رفتم و مدعى مى شدم حريفمان مانند بحرين يا اسكاتلند بازى كرده است. براى من مهم سه امتياز مسابقه بود كه آن را به دست آورديم. ما با ۱۰ نفر بازى مى كرديم نمى توانستيم شيوه ديگرى به غير از بازى دفاعى در نيمه دوم انتخاب كنيم. پيش از ۱۰ نفره شدن ما بسيار برتر از تيم فولاد بوديم و به اين تيم هيچ فرصتى نداديم.من از همان روز اولى كه به پرسپوليس آمده ام گفتم كه براى قهرمان كردن اين تيم مسؤوليت سرمربيگرى را قبول كردم امروز هم بر اين هدف پايبندم. ما هدفمان موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و دستيابى به عنوان شايسته در ليگ برتر است كه براى دستيابى به اين هدف برنامه ريزى گسترده اى داريم.»
---------------------------------------
منبع:ايران ورزشى

Masoud
01-17-2009, 01:10 PM
مدیر برنامه های لوکا هم خیلی دیگه لوکا رو گنده کرده یه جوری حرف میزنه راجبش که انگاری اسکولاری میخواسته بیاد.
به نظرم باید تکلیف این پیروانی رو روشن کنن.اگه میخوان عوض کنن همین امروز و بعد از برد عوضش کنن و اگه هم نه میخوان وقت بدن دیگه بحث سرمربی و هرچیزو جمع کنن تا هر روز پیروانی هم مثل ما یه چیزی نشنوه که بخواد بدون انگیزه کار کنه.

Karim
01-17-2009, 01:20 PM
خبرگزاري فوتبال ايران – عليرغم پيروزي پرسپوليس در هفته بيست و دوم رقابت هاي ليگ برتر تلاش ها براي توافق با يك مربي خارجي ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران پس از آنكه حضور لوكا بوناچيچ در باشگاه پرسپوليس منتفي شد مسئولان اين باشگاه در حال بررسي گزينه هاي ديگري براي هدايت اين تيم هستند. طبق اخبار موثق موجود دومين گزينه باشگاه پرسپوليس لوكا پروزوويچ مربي سابق باشگاه الشعب امارات است.
پروزوويچ 56 ساله پس از كhttp://www.footballiran.ir/Images/News/larg_Pic/28-10-1387%5CIMAGE633677920542812500.jpgسب نتايج ضعيف در فصل جاري از اين تيم اخراج شد و يوسف رمادي مصري به جاي او هدايت الشعب را در دست گرفت. اين مربي البته سابقه كار در تيم هاي اندرلخت ،‌استاندارد ليژ و شارلواي بلژيك ، همچنين ‌ مارسي فرانسه را داشته است. پروزويچ همچنين با تيم ملي بحرين همكاري داشته است.
مذاكره با اين مربي اروپايي اغاز شده اما هنوز به مراحل جدي نرسيده است. مسئولان باشگاه پرسپوليس البته خبر مذاكره با پروزويچ را تاييد نكرده اند

mona_casillas
01-17-2009, 03:20 PM
به نظرم باید تکلیف این پیروانی رو روشن کنن.اگه میخوان عوض کنن همین امروز و بعد از برد عوضش کنن و اگه هم نه میخوان وقت بدن دیگه بحث سرمربی و هرچیزو جمع کنن تا هر روز پیروانی هم مثل ما یه چیزی نشنوه که بخواد بدون انگیزه کار کنه.

کاملا موافقم . اگر تصمیم به تغییر سرمربی دارن هر چه زودتر بهتر . شخصیت و اعتبار پیروانی کم چیزی نیست که بخواد باهاش بازی بشه .یا زودتر کار رو تموم کنن یا دست از مصاحبه های جورواجور بردارن وبذارن پیروانی کارش رو انجام بده و پای هر تصمیمی هم که میگیرن وایستن .

AMED
01-17-2009, 04:35 PM
نتایج بازی با فولاد اعلام شد

پرسپوليس
01-17-2009, 06:21 PM
امروز حالم گرفته شد:20: به خاطر برد استقلال :gamm:

redsun
01-18-2009, 12:14 AM
من نمیفهم تو این باشگاه باید حرف کی را باور کرد
امشب تو برنامه پارازیت حسابی آبرومون رفت نشان داد هر کسی ساز خودش و میزنه مخصوصا ای فرخزادی که صبح یک چیزی میگه شب تکذیب می کنه خوب اگه نمی دونند بگند نمی دونیم یا نمی خواهیم بگیم مگه مجبورند هر دفعه یک چیزی بگند انگاری خودشون هم تکلیف خودشون را نمی دونند اصلا نمی دونند چکار می خواهند بکنند
خدا به دادمون برسه

Karim
01-18-2009, 10:20 AM
بازگشت قطبی به پرسپولیس
http://www.footballmedia.net/images/1540/fdd45m6p5tommkmt31qz%281%29.jpg
اگر چه به نظر می‌رسد مدیران پرسپولیس لوکا بوناچیچ و مدیر برنامه‌هایش را دور زده اند، اما حقیقت این است که امید برگشت قطبی هنوز مدیران پرسپولیس را قلقلک میدهد و باعث شده تا همه چیز به حالت تعلیق در بیاید. یکی‌ از اعضای پر نفوذ هئات مدیره در آخرین لحظاتی که لوکا انتظار قرارداد امضا شدهٔ خود را می‌کشید، به یکی‌ از دوستان نزدیک قطبی در دوبی‌ پیغام میفرستد که هنوز درهای باشگاه به رویش باز است
قطبی که به تازگی از سفر استرالیا برگشته و هنوز سودای قهرمانی با پرسپولیس در آسیا را در سر دارد، سکوت می‌کند تا بتواند با آرامش بیشتری تصمیم گیری کند. از دوبی‌ خبر می‌رسد که یکی‌ از تیمهای ملی‌ مطرح در آسیا با قطبی مذاکراتی را آغاز کرده و ظرف چند روز آینده قطبی پاسخ آنها را میدهد. در این گیرو دار پیغام پرسپولیسیها قطبی را به شک انداخته و منتظر است تا حرفهای عباس انصاریفر را گوش کند.
آیا باید منتظر استقبال دوبارهٔ قطبی در فرودگاه و این بار با حضور انصاریفر بود؟
به نقل ازفوتبال میدیا

Hojat
01-18-2009, 10:29 AM
خدا کنه راست باشه!:4:

omidperspolisi
01-18-2009, 12:55 PM
این حرف یه شایعه بیشتر نیست و قطبی برنمیگرده یعنی اگه برگرده اسم پرسپولیس و ابهت و اقتدار تیمی مثل پرسپولیس خرد شده و من یکی که این کار اصلا دوست ندارم و هیچ زمان دیگری هم از قطبی حمایت نخواهم کرد

SaRa
01-18-2009, 02:51 PM
مگه هركي هركي اين قطبي يه روز ميره برميگرده؟اين كه نشد
هر روز بايد يه خبر بشنويم يه بار بوناچيچ يه بار دنيزلي يه بار پروزويچ يه بار قطبي . بسه ديگه.

AMED
01-18-2009, 03:40 PM
نه قطبی برنمگرده
اون پولی هم که پس داد یعنی همه چیز تمومه
انصاری فرد هم گزینه ما خارجی است

AMED
01-18-2009, 03:48 PM
بحث حذف برنامه 90 جدی شده
متاسفم واسه این مملکت یکی یا یک برنامه ای حرف حق بزنه
یا دهنش میبندند یا اون برنامه را

Masoud
01-18-2009, 04:02 PM
اول راجب پست کریم بگم و برگشتن قطبی . وقتی داشتم میخوندم نسفه میخواستم ولش کنم برم ولی تا اخر که خوندم اسم فوتبال مدیا رو دیدیم نظرم عوض شد . بچه های فوتبال مدیا و خصوصا پژمان نوزاد دوستهای قطبی هستن و اصلا کسی که قطبی رو به پرسپولیس حمید استیلی معرفی کرد نوزاد بود که تو امریکا زندگی میکنه . حتما یه میلی قطبی داره که اینها هم دست به کار شدن که زمینه برگردوندش رو فراهم کنن.

Masoud
01-18-2009, 04:06 PM
واقعا منم از اینکه 90 به این حال رو روز افتاده به خاطر صداقتش متاستفم.
دیروز هم تو شیراز دوربینش رو به کنفرانس راه ندادن بازیکنا و مربیای استقلال هم گفتن به ما گفتن با شما حرف نزنید.
میگن که پرسپولیس و استقلال باعث شدن.
امروز هم خیلیها مصاحبه کردن و طرف فردوسی پور رو گرفتن حتی حجازی که به خون عادل تشنست.
من اگه جای فردوسی پور بودم 2-3 هفته اگه اونها هم میخواستن رو انتن نمیرفتم تا همه بفهمن 90 چه نقشی تو فوتبال ایران داره . میتونم قسم بخورم عادل از تمام رییس فدراسیون ها برای فوتبال ما بیشتر زحمت کشید و هیچ کسی تو تاریخ فوتبال ایران نتونست فوتبال ما رو اینقدر رو به جلو هل بده

Masoud
01-18-2009, 04:22 PM
اینم تیتر حرفها مسولین و بزرگان :

آذري: با محدود شدن برنامه اي كه حقيقت را مي گويد مخالفيم
معینی : فردوسي‌پور سخنگوي بازيكنان و مربيان فوتبال ايران است
حجازی : برنامه 90 و فدراسيون فوتبال بايد تعامل داشته باشند
کربکندی : حذف برنامه نود فقط راه را براي متخلفين فوتبال بازتر مي‌كند
حاج رضایی : برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است

mona_casillas
01-18-2009, 05:15 PM
این حرف یه شایعه بیشتر نیست و قطبی برنمیگرده یعنی اگه برگرده اسم پرسپولیس و ابهت و اقتدار تیمی مثل پرسپولیس خرد شده و من یکی که این کار اصلا دوست ندارم و هیچ زمان دیگری هم از قطبی حمایت نخواهم کرد

قطبی هر زحمتی برای پرسپولیس کشید و در قبالش شهرت و محبوبیت غیر قابل وصفی به دست آورد مربوط به گذشته است و امسال جز به چالش کشیدن پرسپولیس کاردیگه ای برای ما نکرد . دوستان قطبی هم در گوشه و کنار بعد ازدوماه جدایی ایشون از پرسپولیس و بیکار موندنش براش بازارگرمی میکنن ولی بهتره بدونن که پرسپولیس دیگه جای قطبی نیست .

بحث حذف برنامه 90 جدی شده
متاسفم واسه این مملکت یکی یا یک برنامه ای حرف حق بزنه
یا دهنش میبندند یا اون برنامه را

بله واقعا جای تاسف داره .نود هرچند گاهی حاشیه ساز میشد ولی از بهترین و پربیننده ترین برنامه های ورزشی است کاملا معلوم بود کسانی که در هفته های اخیر از پاسخگویی عاجز میموندن وسر هر موضوعی پای نظام و خون شهدا رو به میون میکشیدن دست از سر این برنامه و فردوسی پور برنمیدارن .

redsun
01-18-2009, 05:27 PM
من فکر نمیکنم بتونند برنامه ی نود را تحریم کنند چون برنامه ی نود یک برنامه ی مردمی است که بیشتریم حقایق را برملا می کند حالا اگه آنها بخواهند برنامه را حذف کنند نشان دهنده ی ضعف خودشون است
امروز من شنیدم که صدا و سیما از برنامه حمایت کرده و این خبر را تکذیب امیدوارم همین طور باشد

AMED
01-18-2009, 05:40 PM
دوستان یک آماری در آوردم فکر کنم جالبه
به نظر من فصل پیش یکی از دلایل موفقیت ما حضور بازیکنان که افتخاراتی داشتن و بین المللی بودن
بازیکنانی که خریده بودیم:
رودباریان:با تیم در جام جهانی بود-تجربه قهرمانی در لیگ و حضور باشگاه های آسیا-دروازه اول در جام ملتهای آسیا
نصرتی:تجربه قهرمانی در لیگ و حضور باشگاه های آسیا-بازیکن اصلی در جام جهانی و عامل حضور در جام جهانی
حیدری:قهرمانی در جام حذفی و حضور در باشگاه های آسیا
کعبی:حضور ثابت در جام جهانی و جام ملتها آسیا
اقایی:2 بار تجربه قهرمانی در لیگ
خلیلی:تجربه قهرمانی در لیگ
بازیکنان خودمان:
باقری: تجربه جام جهانی و دیگر میادین مهم و حضور در اروپا
نیکی:نجربه قهرمانی در لیگ و حذفی و باشگاه های آسیا
اما این فصل که رفتیم آسیا باسد اینجور بازیکن ها را افزایش میدادیم که تجربشون در آسیا به کمک ما بیان از این بازیکنان 4 تا را از دست دادیم و تنها دو بازیکن گرفتین چنین شرایطی دارن یعنی کریمی و رضایی
به نظرم بهتر بود بازیکنانی میگرفتیم تجربه باشگاه های آسیا را داشته بودن خیلی به ما میتونست کمک کنه

zamara
01-18-2009, 05:44 PM
بچه ها اگه موافق هستيد يك تاپيك مجزا براي برنامه نود و اتفاقات و حواشي اينروزهاي اون بزنيم !؟

redsun
01-18-2009, 05:53 PM
فکر بدی نیست

AMED
01-18-2009, 06:09 PM
من موافقم آقا اسماعیل ولی یک نظر دارم اونم اینه کلی بزنید یک تاپیک مخصوص 90 که هر هفته در ورزد اتفاقاتی که در برنامه افتاده بحث کنیم
فکر کنم بهتر باشه تا فقط در مورد حاشیه ها این روزها بزنید

mona_casillas
01-18-2009, 06:17 PM
بچه ها خیلی ببخشید امروز ارسال های خوبی داشتین ولی نمیدونم کامپیوترمن چه مشکلی پیدا کرده هر کاری میکنم تشکر رو نمیزنه . شرمنده هستم و از ارسال های خوبتون تشکر میکنم .

با نظر آقای رازقندی هم موافقم .

mona_casillas
01-19-2009, 01:31 AM
بچه ها نظرتون در باره رحمتی برای جام باشگاههای آسیا چیه ؟

Karim
01-19-2009, 01:37 AM
عالیه.
ولی مشخص نیست چی شه آخر قصه.
امروز مدیرعامل مس با رحمتی جلسه داشتن رحمتی روراضی کردن نیاد پرسپولیس واسه آسیا.

Masoud
01-19-2009, 01:01 PM
رحمتی که خودش خیلی مشتاقه ولی باشگاهشون نمیزاره دیگه
پرسپولیس حتی تو لیست ارسالیش که داده به فدراسیون که میخوان بفرستن اسیا اسم رحمتی رو داده ولی مس به شدت مخالفت کرده.

بازی با مس این هفته بازی سختیه تو کرمان.همین قضیه رحمتی هم باعث زیاد شدن حساسیتش شده.
ولی اگه ایشالله ببریم دیگه خیلی وضعمون خوب میشه و همه حواشی کنار میره

mona_casillas
01-19-2009, 03:04 PM
بنظر من با توجه به جوانی و کم تجربگی حقیقی و مصدومیت های تموم نشدنی واعظی بهترین گزینه رحمتی میتونه باشه و باشگاه به جای وقت تلف کردن ومصاحبه های بی فایده و حاشیه هایی که اغلب به دست خودشون ساخته میشه و تیم رو به دردسر میندازه باید به طور جدی دنبال جذب رحمتی باشه .

برای بازی مقابل مس و با وجود محرومیت توره و نبود سرعت در بین بازیکنان گلزن پرسپولیس و آمادگی و انگیزه رحمتی روز سختی خواهیم داشت که مسلما همه ما آرزوی پیروزی در این بازی و به دست آوردن 3 امتیازش رو داریم که البته با هماهنگی و تمرکز بین دروازه بان و مدافعان اگر در درجه اول گل نخوریم و بازیکنان دوندگی و غیرتی که در بازی با فولاد نشون دادن رو در این بازی به کار بگیرن کسب 3 امتیاز دور از دسترس نیست .

Masoud
01-19-2009, 05:46 PM
مثل اینکه اومدم ایویچ به پرسپولیس خیلی جدی شده و افشین پیروانی هم امروز به فارس گفته :

امروز در يكي از سايت‌هاي خبري مصاحبه اي از قول افشين پيرواني درج شده بود كه در آن از عدم تمايل اين مربي براي حضور ايويچ در تهران خبر داده بود.
سرمربي پرسپوليس اما اين موضوع را تكذيب كرد و به خبرگزاري فارس گفت: حرف‌هايم در مورد ايويچ هماني است كه قبلا گفتم. من خودم از اين مربي دعوت به عمل آورده ام و خواستار حضور ايويچ در تهران شده ام. در دو روز گذشته 6 بار با اين مربي صحبت كرده ام.
وي افزود: نمي دانم چرا برخي‌ها سعي مي كنند پرسپوليس را به حاشيه ببرند. مطالبي كه از قول من در يكي از سايت‌هاي خبري منتشر شده كذب است و صحت ندارد.

نظر شما چیه ؟ موافقید ؟

Hojat
01-19-2009, 05:53 PM
حالا بیاد ببینیم. چی میشه...

AMED
01-19-2009, 06:00 PM
در فوتبال ایران تا مربی یا بازیکن روی نیمکت نشینه هیچ چیز معلوم نیست به نظرم وقتی مربی اومد بعد در مورد اون گزینه باید نظر بدیم

omidperspolisi
01-19-2009, 06:31 PM
با اینکه معلوم نیست ولی من مخالفم دوران ایویچ دیگه تموم شد ما باید به اطلاعات روز برسیم نه قدیمی و این فقط موقعی میسر میشه که مربی به روز بیاریم

rasoul_totti
01-19-2009, 08:04 PM
هرکی با ایویچ کار کرده ازش به نیکی یاد کرده ولی امیدوارم ایویچ تو این سن و سال واسه دیدن دوباره ایران، پرسپولیس رو انتخاب نکرده باشه و مثله قبل واقعا مشتاق کار باشه...
من فکر میکنم میتونه تمرینای خوبی برامون طراحی کنه اگه یه تئوریسین خوب هم بگیریم کادر فنیمون بهتر میشه...

redsun
01-19-2009, 09:41 PM
تجربه ثابت کرده ویچ ها تو ایران مخصوصا پرسپولیس جواب نمیدهند پس بی خود نباید پول خرجشون کرد
راستی مگه امروز آخرین روز ارسال لیست به ای اف سی نبود؟

AMED
01-19-2009, 10:25 PM
فردا لیست را میده پرسپولیس

Karim
01-19-2009, 11:38 PM
خدا عاقبت به خیر کنه این قضیه لیست رو!
دستگاه فکس داریم یا نه؟!

Masoud
01-19-2009, 11:57 PM
تجربه ثابت کرده ویچ ها تو ایران مخصوصا پرسپولیس جواب نمیدهند پس بی خود نباید پول خرجشون کرد
راستی مگه امروز آخرین روز ارسال لیست به ای اف سی نبود؟

نه فدارسیون واسه اینکه مثل استقلال نشه به تیمها گفته 10 روز قبل از مهلت afc باید لیستاشون رو تحویل بدن تا اینها بفرستن.
10 بهمن اخرین فرصت برای ارسال لیست به اسیاست ولی فدراسیون لیستها رو تحویل گرفته دیگه

Masoud
01-19-2009, 11:58 PM
خدا عاقبت به خیر کنه این قضیه لیست رو!
دستگاه فکس داریم یا نه؟!

فدراسیون میخواد بفرسته نگران نباش

Masoud
01-20-2009, 12:00 AM
هرکی با ایویچ کار کرده ازش به نیکی یاد کرده ولی امیدوارم ایویچ تو این سن و سال واسه دیدن دوباره ایران، پرسپولیس رو انتخاب نکرده باشه و مثله قبل واقعا مشتاق کار باشه...
من فکر میکنم میتونه تمرینای خوبی برامون طراحی کنه اگه یه تئوریسین خوب هم بگیریم کادر فنیمون بهتر میشه...

ایویچ خیلی پیره و من باهاش موافق نیستم.
پرسپولیس امسال فکر میکنه چون پول داره باید همین جوری خرید کنه
یه ذره ارامش نمیزارن تو تیم باشه و از روز اول فقط تغییر تحول داریم
این بی ثباتی چه رو نیمکت چه تو مدیریت اصلا خوب نیست

Karim
01-20-2009, 12:21 AM
وجود یه فردباتجربه بدک نیست

redsun
01-20-2009, 02:04 AM
کدوم تجربه کشک کی ماست کی
مشکلات پرسپولیس با تجربه حل نمیشه اگه بحث تجرب است که کی بهتر از سلطان پروین
اما مهم اینکه پرسپولیس الان تجربه نمی خواهد حمایت می خواهد

Karim
01-20-2009, 10:08 AM
پرسپولیس یکی رومیخواد که فقط به فکرتیم باشه نه کسی که ...

Masoud
01-20-2009, 10:38 AM
ولی منم با الهه موافقم . فقط و فقط حمایت
کسایی که الان دارن کار میکنن از فرداشون خبر ندارن اخه چجوری میتونن کار کنن ؟
فقط حمایت بدون هیچ تغییری و ثبات

Karim
01-20-2009, 11:45 AM
بنده خدا پیروانی چی میکشه؟!
هرروز یه جانشین واسش رو میشه.امروز لوکا.فردا پروزوویچ.پس فردا...!

Masoud
01-20-2009, 12:44 PM
از فردا شب تا اخر وقت جمعه نیستم پس بهتره بحث بازی مس رو کنم.
گلر به نظرم حقیقی الان بهتر از واعظی وای میسه و باید اون رو تو گل بزاره
دفاع 4 نفره هم به نظرم خوبه و باید از دفاعی استفاده کنیم که تو بازی قبل گل نخورد و تغییر و تحولی ندیم.( عابدزاده مثل اینکه امروز دفاع ها رو تمرین داده )
زوج مازیار و نوری خیلی خوبه چون یه درک خیلی بالا از هم دارن و همانگ هم شدن.
باقری و پترویچ رو واسه بازی مس ترجیح میدم و به نظرم اینها باید فیکس باشن.بادامکی هم که مصدوم شد و به بازی نمیرسه.
نبود توره تو حمله خیلی حس میشه چون بعید میدونم بیشتر از چند تا موقیعت تو کل بازی گیرمون بیاد و یه بازیکن شیش دونگ میخوایم که نیکی اینجوری نیست . ولی زوج کریمی - نیکبخت فکر کنم بهترین گزینه موجود باشه.
خلاصه بازی خیلی سختی داریم . رحمتی هم انگیزه داره که خودش رو یه باره دیگه تو یه بازی پخش زنده ثابت کنه تا همچنان تیتر 1 اخبار بمونه.
یعنی به نظرتون پرسپولیسیها با پول مسئولای کرمان رو راضی میکنن ؟
معمارزاده که گفته اوردن دروازه بان توهینه ولی واعظی حرف از رقابت زده

SaRa
01-20-2009, 03:27 PM
ايني كه ميگن اسم رحمتي تو ليست باشگاه هاي آسيا واسه پرسپوليس هست راسته؟

Hojat
01-20-2009, 03:31 PM
آره ولی هنوز قرار داد نبسته!

SaRa
01-20-2009, 04:02 PM
وقتي قرارداد نبسته و معلوم نيست بياد چه جوري تو ليست هست؟

Hojat
01-20-2009, 04:07 PM
تو لیست گذاشتن چون میدونن بعدا میاد پرسپولیس...

SaRa
01-20-2009, 04:26 PM
اگه نيومد؟

Hojat
01-20-2009, 04:46 PM
میاد چون خودشم میخواد فقط مدیر عامل باشگاهش صد راهش شده!:4:

AMED
01-20-2009, 06:16 PM
دوستان فقط تا فردا شب ساعت 12 وقت دارین 11 مرد بازی با مس را پیش بینی کنید

پرسپوليس
01-20-2009, 06:17 PM
اميدوارم بياد چون اگه بياد 60 در صد از مشكل هاي پرسپوليس حل ميشه !!

ما فقط يه دروازبان خوب بايد داشته باشيم , لطفا نگيد كه دروازبان هايه پرسپوليس همشون خوب هستن ! واعظي كه همش مصدوم هست , حقيقي هم كه در حد پرسپوليس نيست . معمارزاده هم كه 1ساله مصدوم هست همش

redsun
01-20-2009, 06:32 PM
فکر نکنم تیم مس رضایت بده
اینطور که من شنیدم قیمت بالایی خواسته

AMED
01-20-2009, 06:45 PM
خبر خوش خلیلی از بعد از بازی با مس در تمرینات گروهی شرکت میکند

redsun
01-20-2009, 11:31 PM
ببخشید آن موقعه فکر می کنید این خلیلی همان خلیلی آماده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Karim
01-20-2009, 11:40 PM
الجزیره ،رقیب پرسپولیس برای به خدمت گرفتن رحمتی درآسیا شد

Masoud
01-21-2009, 12:01 AM
خلیلی اون خلیلی اماده نیست ولی مطمئنم تا اسیا خیلی اماده میشه.خیلی
یه زوج کامل با توره میسازن و مکمل هم دیگن و گل زنهای 6 دنگن.
به امید موفقیت جلوی مس

Karim
01-21-2009, 12:05 AM
توایران جباری ونویدکیاازمعدودکسانی هستن که بعداز پارگی رباط صلیبی فوتبالشون تغییر نکرده.خئاکنه خلیلی همونی باشه که بود

AMED
01-21-2009, 12:13 AM
نکونام هم تغییری نکرد
در جواب بعضیا شمع گلزنی در وجود بازیکن است ربط زیادی به آماده بودن نداره

Masoud
01-21-2009, 12:23 AM
اخه بازیکنی که 7-6 ماه پاش به توپ نخورده چه شمی مونده ؟
امادگی خیلی مهمه.
چارچوب شناختن تو ذات ادماست ولی چندین هفته طول میکشه تا مثل قبل بشه
اگه خدا بخواد و محسن گل بزنه واقعا از رو لطف اون بوده نه شم محسنی که ماها بیرون بوده

Karim
01-21-2009, 12:24 AM
نکونام هم تغییری نکرد
در جواب بعضیا شمع گلزنی در وجود بازیکن است ربط زیادی به آماده بودن نداره

آره!منم بدون اینکه تمرینی داشته باشم بعداز4ماه که فوتبال بازی کردم تومدرسه 2بارهت تریک کردم!
عامدخان زمین فوتبال دوندگی زیادمیخواد اونم که ازپا مشکل پیداکرده باید یه کم راه بیفته یا نه

AMED
01-21-2009, 12:25 AM
حالا مسعود بزار بزنه این مهمه:4:
اگه در آسیا آقای گل بشه حال میده
اینبار شباب را رفت و برگشت میکنه:5:

AMED
01-21-2009, 12:27 AM
آره!منم بدون اینکه تمرینی داشته باشم بعداز4ماه که فوتبال بازی کردم تومدرسه 2بارهت تریک کردم!
عامدخان زمین فوتبال دوندگی زیادمیخواد اونم که ازپا مشکل پیداکرده باید یه کم راه بیفته یا نه
نه بابا میزاریمش جلو کریمی بهش پاش بده فقط ضربه آخر را بزنه:4:
خوب چه کار کنم جو گیر شدم یاد گلهاش افتادم

Karim
01-21-2009, 12:38 AM
اوکی ما هم دیگه زیاداذیتت نمیکنیم جو خیلی چیزبدیه!ایشالا این جوی که میگی کارساز شه وگلزنیهاش ماروببره اون بالا بالاها

rasoul_totti
01-21-2009, 11:16 AM
متاسفانه سر درگمی همچنان ادامه داره...
انصاریفرد امروز مصاحبه (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711020029) کرده و در مورد ایویچ گفته: وي به ايران نمي‌آيد. من مطمئنم او قادر نيست به دليل سن بالا به پرسپوليس كمك كند. حضور ايويچ در پرسپوليس منتفي است.

ولی دقیقا پیروانی برعکس این رو گفته (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711020123) !: به حرف و حديث‌ها كاري ندارم. دوست ندارم جواب كسي را بدهم، اما نظر شخصي ام اين است كه با توجه به دعوت من قطعا ايويچ هفته آينده به ايران خواهد آمد و با او نشست هاي برگزار مي كنم. اين مسئله به هيچ عنوان منتفي نيست مگر اينكه اتفاق ناخوشايندي براي او پيش آيد كه خدا نكند اينگونه شود.

وضعیت سر مربی گری هم که عجیبه همچنان چون نه حمایت از پیروانی میشه و نه رسما با گزینه ایی صحبت میکنند ، تو همون مصاحبه انصاریفرد این جمله در مورد سرمربی گری خود نمایی میکنه: با چند مربي صحبت داشته‌ايم اما با كسي قرارداد امضا نكرده ايم. هر اتفاقي كه قطعيت پيدا كرد به اطلاع مردم و رسانه‌ها مي‌رسانيم. اجازه دهيد پيرواني كارش را بكند و او را اذيت نكنيد. ما فعلا با هيچ يك از مربيان به توافق نرسيده ايم.

فکر کنم این آخرین متد حمایت از سرمربی تیم هست

موضوع دروازه بان هم از دیگر موضوعات ابهام آمیزه باشگاس، رحمتی که متاسفانه منتفی شده ولی مثله اینکه به جد دنبال یه دروازه بان خارجی هستند . از قرار معمار زاده رو هم دیگه روش حساب نمیکنند...

یه نکته جالب دیگه هم اینکه دیشب و در گردهمایی پیشکسوتان هئیت مدیره و بازیکنان عابدزاده و درخشان باهم آشتی کردند

و آخرین نکته هم از اخبار پرسپولیس اینکه برای پیشکسوتان هم طبقه پنجم ساختمان باشگاه رو در نظر گرفتند و هم یه صندوق حمایت براشون درست کردند که امیدوارم این باعث بشه دیگه تیم رو به هم نریزند و حمایت کنند از تیم

Karim
01-21-2009, 11:19 AM
ضمن تایید حرفهای دوست بالایی باید بگم امروزحرف ازبورامیلیتینوویچ هم هست برای پرسپولیس!زاکه رونیهم گزینه دیگرهیئت مدیره است
آقا رسول کجا بودی پس؟نبودی یه مدت

Masoud
01-21-2009, 01:23 PM
دقیقا اوضاع تیم همون جوریه که رسول شرح داد
هرکی ساز خودش رو میزنه و اصلا و ابدا هیچ هماهنگی نیست.
واقعا اوضاع تاسف باره.
فقط خدا کنه مس رو ببریم تو کرمان.کاری که خیلی خیلی سخته ولی با ستاره هایی که داریم دور از دسترس نیست.اگه گل اول رو بزنیم مطمئنم برنده ایم.
من که بازی رو نمیتونم ببینم شما جای ما نگاه کنید

rasoul_totti
01-21-2009, 02:15 PM
ضمن تایید حرفهای دوست بالایی باید بگم امروزحرف ازبورامیلیتینوویچ هم هست برای پرسپولیس!زاکه رونیهم گزینه دیگرهیئت مدیره است
آقا رسول کجا بودی پس؟نبودی یه مدت

من زیر سایه شما دوستان:lover:

یه خبر جالب هم اینکه فیروز بازی با استقلال که روز جمعه هست میخواد به احترام هوادارا رو نیمکت نشینه!!

Karim
01-21-2009, 02:15 PM
باوجود امادگی بالای محمد،زارع وحقیقی وانگیزه زارعی،وصدالبته درترکیب قرارگرفتن پتروویچ برنده ایم به امیدخدا

Karim
01-21-2009, 02:18 PM
من زیر سایه شما دوستان:lover:

یه خبر جالب هم اینکه فیروز بازی با استقلال که روز جمعه هست میخواد به احترام هوادارا رو نیمکت نشینه!!
بله.اتفاقا به خاطراحترام همون هوادارا ازاستقلال بابت 40میلیون تومن شکایت کرد

mona_casillas
01-21-2009, 04:44 PM
جالبه بزرگان تیم خودشون حاشیه میسازن و مصاحبه پشت مصاحبه بعد میپرسن از کجا ضربه میخوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با این اوضاع چطور پیروانی داره ادامه میده ؟

فیروز کریمی هم یکی از روزنامه ها تیتر زده بود : مقابل استقلال روی نیمکت نمیشینه بلکه می ایسته !!!!!!!!!!!! اینم دست از مسخره بازی هاش برنمیداره .

mona_casillas
01-21-2009, 06:20 PM
در خبرها خوندم که متاسفانه عده ای از هواداران تیم کرمانی در موقع تمرین به بازیکنان پرسپولیس از قبیل نیکی . کریمی و حقیقی توهین کردند و حتی بعد از چند بارتذکر هم دست برنداشتند تا اینکه عابدزاده و نیروی انتظامی وارد عمل شدند . من نمیدونم چرا باید موقع تمرین پرسپولیس هواداران تیم مس حضور داشته باشند و مهم تر اینکه چرا فرهنگ ما ایرانی ها با این همه اعا هیچ تغییر مثبتی نمیکنه ؟ توهین به بازیکنان پرسپولیس روز قبل از بازی در حالی که میهمان کرمانی ها هستند چه معنی میده ؟

zamara
01-21-2009, 07:12 PM
به نظر من كه اين تماشاچيان سفارش شده كساني هيتند كه نميخواهند پرسپوليس برنده بازي فردا باشد .
اگر توجه كرده باشيد مظلومي ديروز در يك مصاحبه با تمسخر گفته بود كه پرسپوليس ميبرد اما نه بازي را بلكه از كرمان سوغاتي با خود ميبرد .
اين عمل تماشاچيان كه اصلا نبايد آنها در تمرين پرسپوليس حضور داشته باشند هم ميتواند خط گرفته از كساني باشد كه اينگونه صحبت ها را ميكنند .
چرا بايد تماشاچيان هوادار مس كرمان در آنجا باشند ؟ آيا غير اين است كه بايد حداقل هواداران پرسپوليس بعنوان تماشاچي در آنجا حضور داشته باشند !؟
اين اعمال را فقط كشورهاي عربي براي برهم زدن روحيه تيم مقابل انجام ميدادند اما گويا آقاي مظلومي هم از اين روش ميخواهد به نفع شخصي خود از آن بهره برداري كند!

Masoud
01-21-2009, 08:16 PM
ما رفتیم دوستان دو روز غیبت خواهیم داشت .
ایشالله ببریم بازی با مس رو
تا جمعه شب.
خداحافظ

zamara
01-21-2009, 08:32 PM
مسعود جان به سلامت : اميدوارم با خبرهاي خوش و پيروزي تيم محبوبمون پرسپوليس برگردي .
خدانگهدارت .

PEDRAM_BARCA
01-21-2009, 10:15 PM
امروز تو یکی از سایتا خوندم پیروانی میخواد ایویچ رو به تیم دعوت کنه.راسته؟به نظرتون ایویچ به دردمون میخوره الان یا گزینه ی نادرستیه؟

zamara
01-21-2009, 10:26 PM
آقاي پيرواني بعنوان مشاور خود قصد به خدمت گرفتن ايويچ را دارد و من شخصا فكر ميكنم گزينه خوب و مفيدي براي مشاور باشه و ميتونه كمك خوبي به پيرواني بكنه . با توجه به اينكه ايويچ نسبت به پيرواني ارادت خاصي هم داره .
جهت اطلاع دوستان من يكسري از سابقه اين مرد كروات رو براتون اينجا ميزارم :

http://www.glasdalmacije.hr/admin/images/content/4/4634.jpg

--RNK Split (http://en.wikipedia.org/wiki/RNK_Split)--1967-1968
--Hajduk Split (http://en.wikipedia.org/wiki/Hajduk_Split)--1968-1972
--HNK Šibenik (http://en.wikipedia.org/wiki/HNK_%C5%A0ibenik)--1972-1973
--Yugoslavia (http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavia_national_football_team)--1973-1974
--Hajduk Split (http://en.wikipedia.org/wiki/Hajduk_Split)--1973-1976
--Ajax (http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Ajax)--1976-1978
--Hajduk Split (http://en.wikipedia.org/wiki/Hajduk_Split)--1978-1980
--Anderlecht (http://en.wikipedia.org/wiki/RSC_Anderlecht)--1980-1983
--Galatasaray (http://en.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_SK)--1983-1984
--Avellino (http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._Avellino)--1984-1985
--Panathinaikos (http://en.wikipedia.org/wiki/Panathinaikos_FC)--1985-1986
--Dinamo Zagreb (http://en.wikipedia.org/wiki/Dinamo_Zagreb)--1986-1987
--FC Porto (http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Porto)--1988-1990
--Paris Saint Germain (http://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Saint-Germain_FC)--1990-1991
--Atlético Madrid (http://en.wikipedia.org/wiki/Atl%C3%A9tico_Madrid)--1991-1991
--Olympique Marseille (http://en.wikipedia.org/wiki/Olympique_Marseille)--1991-1992
--Benfica (http://en.wikipedia.org/wiki/S.L._Benfica)--1992-1993
--FC Porto (http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Porto)--1993-1994
--Croatia (http://en.wikipedia.org/wiki/Croatia_national_football_team)--1994-1995
--Fenerbahçe (http://en.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e_SK)--1995-1995
--Al Wasl FC (http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Wasl_FC)--1995-1996
--United Arab Emirates (http://en.wikipedia.org/wiki/UAE_national_football_team)--1996-1997
--Persepolis (http://en.wikipedia.org/wiki/Persepolis_F.C.)--1997-1998
--Iran (http://en.wikipedia.org/wiki/Iran_national_football_team)--1998-1998
--Standard Liège (http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_Li%C3%A8ge)--1998-2000
--Olympique Marseille (http://en.wikipedia.org/wiki/Olympique_Marseille)--2001-2002

افتخارات:

Yugoslav First League (http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_First_League) 1974, 1975, 1979

Yugoslav Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Cup) 1972, 1973, 1974, 1976
Eredivisie (http://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie) 1977
Belgian First Division (http://en.wikipedia.org/wiki/Belgian_First_Division) 1981
UEFA Super Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Super_Cup) 1987
Intercontinental Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_Cup_(football)) 1987
Portuguese Liga (http://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_Liga) 1988
Portuguese Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_Cup) 1988
Copa Del Rey (http://en.wikipedia.org/wiki/Copa_del_Rey) 1991
French Division 1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Ligue_1) 1992

redsun
01-21-2009, 11:42 PM
اما امروز من شنیدم ایویچ رفته فرانسه اگر هم قرار باشد بیاد فقط به عنوان همان مشاور میاد

Karim
01-21-2009, 11:51 PM
مدیرعامل جدید باخودش مثل اینکه کلی حواشی آورده!
یه جاگفته به هیچ وجه ایویچ رونمیارم چون به خاطر سن بالا کارآیی نداره.یه جادیگه گفته همه موافقیم که بیاد.پیر.انی هم که گفته 100%میاد!
شماهم بگید:میاد.
میاد

mona_casillas
01-22-2009, 12:01 AM
بنظر من که این دوگانگی ها از جانب عابر بانک (هدایتی ) آب میخوره و دودش به چشم پرسپولیس و هوادرانش میره بالاخره هدایتی هم از پول های هنگفتی که خرج میکنه قصد ومنظوری داره .

redsun
01-22-2009, 12:20 AM
من هم با مونا موافقم
توی هیئت مدیره این مدیر عامل نیست که حرف می زنه وکار میکنه این پول های آقای هدایتی است که حکومت می کنه

Karim
01-22-2009, 12:24 AM
شاید.ولی بنده خدا پیروانی چی میکشه ازدست مدیرا:aasab:

mona_casillas
01-22-2009, 01:05 AM
پیروانی تو بد مخمصه ای گیر کرده از یه طرف پرسپولیسیه و باید تا پای جونش پای پرسپولیس وایسته و از طرف دیگه هر روز چند تا جانشین براش معرفی میشه و اصلا امنیت شغلی نداره هیچ کجای دنیا حتی در لیگ افغانستان هم چنین کاری با سرمربی تیم نمی کنند .

redsun
01-22-2009, 01:51 AM
با این وضعیت نباید انتظار نتایج خوب از کادر فنی داشته باشیم ما هواداران باید واقع بین باشیم نباید به کادر فنی که یک روز هست و فردا نیست امید داشته باشیم مگه اینکه هیئت مدیره و هدایتی تکلیف همه را مشخص کند و دل را یک دل

Karim
01-22-2009, 02:04 AM
تاپارسال بدبختیمون بی پولیامسال بدبختی پولداریه که تصمیمات رومشکل ساخته!

Friend
01-22-2009, 05:58 AM
سلام دوستان من
از روز اول که پیروانی اومد سر کار اعلام شد به عنوان سرمربی موقت
ما حتی اگر با پیروانی نتیجه هم میگرفتیم باید یه مربی بزرگ بالا سر پرسپولیس میومد
اگر سپاهان رو نگاه کنید ، با چرخابی نتایج خوبی میگرفت ولی فرهاد کاظمی رو آوردن اصلا تیم متحول شد و با اقتدار داره بازیهاشو میبره
فکر میکنم ما هم باید یه مربی بزرگ بیاریم
اینطور که بوش میاد مسئولان تیم دنبال ویچ ها رفتن ولی خوب من به شخصه امیدوارم یه مربی بزرگ به پرسپولیس بیاد
با تشکر

Pars_Redboy
01-22-2009, 12:38 PM
اول برای پرسپولیس در بازی امروز از خدا پیروزی میخوام بعد هم اینکه پیروانی داره برای تیم زحمت میکشه ولی پرسپولیس مربی خارجی خوب میخواد هرچی زودتر هم باید اینکار انجام بشه ایشالله دفعه بعد که انجمن میام تبریک برد تیممون رو بگیم .

Karim
01-22-2009, 01:59 PM
15 دقیقه به شروع بازی مونده گرچه نمیتونم بازی روببینم ولی خیلی استرس دارم .نکنه...

zamara
01-22-2009, 03:22 PM
نيمه اول با حركت بسيار خوب و ديدني علي كريمي و ضربه زيباي پژمان نوري يك بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد .
با اميد به اينكه در نيمه دوم هم با پيروزي به پايان برسه .

Friend
01-22-2009, 03:27 PM
سلام دوستان من
خوب تا پایان نیمه اول بازی رو بردیم
بدجور کمبود یه مهاجم نوک مثل توره و خلیلی توی این بازی احساس شد و فکر میکنم اگر بودند یکی از اون سانترها میتونست به گل تبدیل بشه
بهرحال مثل اینکه هر بازی یه تاکتیک هم از تیم کم میشه تا اضافه بشه ، تیم هر بازی نسبت به بازی قبل بی تاکتیک تر میشه
با تشکر

zamara
01-22-2009, 03:52 PM
متاسفانه باز هم از روي اشتباه مدافعان خودمون يك گل خورديم . دقيقه 61

AMED
01-22-2009, 04:31 PM
دیگه با این نتیجه شانس قهرمانیمون به صفر رسید

omidperspolisi
01-22-2009, 04:58 PM
خیلی برام جالبه که درست تو بازی رفت و برگشت باید مغلوب داور بشیم و 3 امتیازبازی رو از دست بدهیم چرا نمیدونم ولی وقتی از دوربین پشت که همون زاویه داور نشون داد کاملا مشخص بود که داور توانایی دیدن صحنه و مسلط بودن به صحنه رو داره ول یچرا صحنه رو نگرفت یا نخواست بگیره یا چشمهاش مشکل داشت و هند و بردن توپ رو ندید و فکر کنم برای جبران همین کارش هم بازیکن مس رو اخراج کرد که اصلا برای ما فایده نشد بازی بدی رو انجام ندادیم تو زمین ناهموار کرمان که توپ مدام بلند میشد تونستیم یه بازی خوب و مسلط رو انجام بدهیم با اینکه بعضی مواقعا مس بازی دست میگرفت ولی در کل خوب بازی کردیم شاید اگه توره بود خط حمله زهردار تر نشون میداد ای کاش عدالت رعایت میشد و هند گرفته میشد افسوس که 2 امتیاز دیگر هم توسط داور از دست رفت و باید فقط حسرت بخوریم

Pars_Redboy
01-22-2009, 05:06 PM
پرسپولیس خوب بازی کرد ولی چه فایده امتیاز از دست رفته جبران نمیشه حالا هر چی هم بگیم و غصه بخوریم

rasoul_totti
01-22-2009, 05:09 PM
متاسفانه من نتونستم بازی رو ببینم ولی مثله اینکه داوری بازم اشتباهاتی داشته و در مجموع تیم هم بد نبوده
یه خبر جالب دیدم تو فارس گفتم بذارم اینجا :
رحمتي: دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم

دروازه بان تيم فوتبال مس كرمان گفت: با وجودي كه دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم، اما از حضور در مس راضي هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي در حالي كه پيش از بازي با پرسپوليس اعلام كرده بود ممنوع المصاحبه است؛ در پايان ديدار اظهار داشت: با توجه به قراردادي كه با باشگاه مس دارم اختيارم دست خودم نيست.
وي افزود: تصميم گيرنده در اين باره باشگاه مس است. پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بازي دارد و دوست دارم به آنها كمك كنم اما از اينكه در مس هستم ناراحت نيستم و احساس راحتي مي كنم.

شاید اگر مربی مس یک غیر استقلالی بود الان اومدن رحمتی اوکی شده بود...
در آخر هم بگم فقط امیدوارم جز 3 تیم بالانشین باشیم در پایان فصل...

behnam3638
01-22-2009, 05:26 PM
سلام

این اولین پست من در این فرومه در مورد بازی :kasra:

من بازی رو از نیمه دوم دیدم

مس با بازیکنان اکثرا معمولی بسیار خوب بازی کرد

ولی پرسپولیس با این همه ستاره که هر تیمی آرزوی داشتنشون رو داره اصلا در حد و اندازه های خودش ظاهر نشد :shamshir:
اصلا بازیکنان با هم هماهنگ نبودن....به نظر میاد این مشکل فقط و فقط از جانب افشین پیروانی باشه :5:

با تمام احترامی که برای افشین خان قائل هستم ولی به نظرم افشین پیروانی برای سرمربی گری در تیمی با این همه طرفدار و به این بزرگی کوچیکه :red boy2:

Pars_Redboy
01-22-2009, 05:34 PM
منم میگم باید مربی خارجی خوب بیاریم ولی پرسپولیس خوب بازی کرد داور هم هرکی بازی رو دیده میدونه که در نتیجه تاثیر داشت ناهماهنگی بازیکنان از زمان قطبی هم بود و از بین نرفته ولی بهتر شده هنوز دفاع مشکل داره ولی از زمان قطبی بهتر بازی میکنن ولی اینا برای ما امتیاز نمیشه پیروانی خوبه دستیار باشه و یه سرمربی خارجی بیارن

Abadan
01-22-2009, 05:53 PM
این روند سینوسی به درد این تیم نمیخوره که یه بازی ببریم همه بگیم مربی بمونه یه بازی ببازیم همه بگیم مربی بره. در کل امروز هم بازی اصلا چنگی به دل نزد. رحیمی مقدم احمق هم من هر بازی که دیدیکش واسمون نحس بوده.
الان هم چیزی به دربی نمونده تعویض مربی یعنی به فنا دادن دربی. این جماعت احمق زمانی که با لوکا به توافق رسیدن باید این کار رو میکردن اما یه برد 1-0 دوباره اونا رو خر کرد. بازی امروز همه توی یک سوم دفاع بودن.
و تیم انا اصلا پرس نمیشد اما به جاش تیم ما رو از یک سوم خودمون پرس میکردن. اون نبی باقریها هم خدایی اخر سوتی هست

zamara
01-22-2009, 06:18 PM
امروز در خبرها داشتيم كه پيرواني ايوويچ را بعنوان مربي تقاضا كرده و باشگاه هم ضمن موافقت با اين خواسته پيرواني گفته كه ايشان احتيار تام داره . اين ميتونه كمي براي باشگاه و دور كردن حاشيه ها ،خوب و مفيد باشه .
در كل من با توجه به سابقه اي كه از ايوويچ دارم در دوراني كه در تيم ملي ايران بود نظر خوب و مثبتي روي اين شخص دارم هر چند خيلي از هواداران ايشون رو گزينه مناسبي نمبينند اما كارهايي كه ايوويچ براي تيم ملي انجام داد آثارش طي چندين سال در فوتبال ايران بجا موند . هر چند در زمان خودش در تيم ملي نتوانست زياد دوام بياره و اونو از تيم كنار زدند .
در حال حاضر اگر بخواهيم سرمربي عوض كنيم با توجه به اينكه دربي هم نزديك است ، ممكنه نتيجه خيلي بدي در اون بازي بگيريم كه اصلا در شآن پرسپوليس نخواهد بود . آمدن ايوويچ و بودن پيرواني در تيم بهترين تصميم ممكن خواهد بود و اميدوار باشيم كه پرسپوليس روند صعودي خودش رو بدست بياره و انشالله در دربي نتيجه لازم رو ببريم .
ما هنوز هم براي قهرماني اميد داريم و ممكنه نتايج فردا به نفع ما باشه . پس زياد نگران نباشيد و اميدوار به آينده باشيد .

AMED
01-22-2009, 06:20 PM
آقا اسماعیل مربی خوب بیارن وقت است
ولی با پیروانی ادامه بدیم 4-1 از استقلال میبازیم
یک سوال دیگه آخرین بار ایویچ چند سال پیش و در کجا مربی بوده؟
باید مربی خوب خارجی بیارن

zamara
01-22-2009, 06:28 PM
اميدوارم كه چنين نشود .
ايوويچ چندين سال است كه از ميادين دوره اما اگر پيري روي او اثر نگذاشته باشه و هنوز عقل درست و حسابي داشته باشه بهت قول ميدم از عملكرد ايوويج همتون راضي باشيد و يك روز بياييد اينجا و از او به خوبي و نيكي ياد كنيد .
ما كه نبايد هر مربي كه داريم با خواري ذلت از تيم بيرونش كنيم و بايد حتي اگه شده يك فصل هم به او فرصت بديم .
خيلي از مربيان خوب دنيا شايد در اولين فصل حضورشون نتونند تيمي يكدست و جنگنده رو به ميدان بفرستن ولي در فصل دوم حضورشان به نتايج بسيار خوبي دست پيدا كردند و تا مقدار زيادي تيم خودشون رو از حاشيه ها دور نگه داشتند
البته در اين ميان نقش مديريت باشگاه بسيار پررنگه و مدير باشگاه اگه مثل كاشاني باشه ، در موفقيت اون تيم شك نكنيد . اميدوارم انصاري فرد بتونه از پس اين مهم بر بياد و حاشيه ها رو از باشگاه و تيم دور كنه .

Abadan
01-22-2009, 06:32 PM
والا اگه اینجوری باشه همون پروین رو بیارن سر حالتر از ایویچ هست. من خواب دیدم دربی رو 3-0 باختیم

AMED
01-22-2009, 06:45 PM
نه آخه ایویچ مدتی بیکار بوده زنش بهش گفته 1 ماه بهت فرصت میدم کار گیر بیاری
اونم دیده چه جایی بهتر از پرسپولیس مفت پول میدن
زنگ زده پیروانی گفته من حاضرم بیام بهت کمک کنم با هم پرسپولیس رویایی میسازیم

zamara
01-22-2009, 06:45 PM
قبول كنيد كه دانش ايوويچ خيلي بيشتر از آقاي پروين است . پروين رو من هم خيلي دوستش دارم و به او ايمان هم دارم اما متاسفانه دانش پروين در يك حدي باقي موند و بيشتر از اون بدنبال علم روز فوتبال دنيا نرفت .
اما مطمئن باشيد كه ايوويچ توانايي لازم رو داره چرا كه اگر غير از اين بود پيرواني بخاطر موقعيت خودش هم كه شده هيچگاه بدنبال او نميرفت .
شما صبر كنيد و اجازه بدهيد بياد انشالله كه براي تيممون كارساز و مفيد خواهد بود .

g.hoseyn
01-22-2009, 07:58 PM
والا اگه اینجوری باشه همون پروین رو بیارن سر حالتر از ایویچ هست. من خواب دیدم دربی رو 3-0 باختیم

نه آخه ایویچ مدتی بیکار بوده زنش بهش گفته 1 ماه بهت فرصت میدم کار گیر بیاری
اونم دیده چه جایی بهتر از پرسپولیس مفت پول میدن
زنگ زده پیروانی گفته من حاضرم بیام بهت کمک کنم با هم پرسپولیس رویایی میسازیم

ایویچ یکی ازبهترین وتاثیرگزارتزین مربی های خارجی بوده که به ایران اومده(نکنه فکرکردین تیم جام98که بازیهای خیلی خوبی کردکارجلال طالبی بود.)

SaRa
01-22-2009, 08:05 PM
سلام دوستاي عزيز شب همگيتون بخير.
به نظر من مساوي حكم باخت رو داره پس خوشحالي موقع باخت هيچ فايده اي نداره. بازي زياد بدي نكرديم گلي هم كه خورديم تقصير حقيقي نبود ولي داوري امسال هميشه به ضرر مابود امروز كه داور دقيقه هاي اول همش آوانتاژ ميداد نه واسه ما خطا ميگرفت نه اونا . نبودن توره هم خيلي احساس شد نيكي هم جز دو - سه تا موقعيت خوب و اون پرتاب اوت كه گل شد كارزيادي نكرد تو زمين . خدائيش خيلي چاق شده اصلا نميتونه بدوه و نصف عمرشم كه تو آفسايد بوده.
در هرصورت اميدوارم ذوب آهن و استقلال فردا بازيهاشونو نبرن .
اگه اون ايويچ ميتونه به نظر شما به تيم كمك كنه هرچه زودتر بياد بهتره .
موضوع رحمتي هم كه منتفي شد و فكر كنم حقيقي از خوشحالي اين موضوع امروز خوب كار كرد.
به اميد برد پرسپوليس در بازي هاي آينده.

پرسپوليس
01-22-2009, 08:08 PM
قشنگ مشخص بود كه با دست گل زدن , باز هم ناداوري متاسفانه . حق ما رو هميشه بازي با مس خوردن

PEDRAM_BARCA
01-22-2009, 08:39 PM
با این داورهای چپر چلاغ ما به جایی نخواهیم رسید.تیم پرسپولیس امروز مثله همه ی هفته های گذشته بودش و یه بازی خوب بچه ها نشون ندادن.

هرکی یه توپ رسید به زیر پاش یه شوت بهش زد از هرکجای زمین.من مطمئن بودم نمی تونیم نتیجه رو نگه داریم چون مشخص بود آقای پرویز مظلومی به این راحتیا نمی ذاره از کرمان خارج شیم و در نهایت ترکیبات نادرست و اشتباه پیروانی کار دستمون دادش.

mona_casillas
01-22-2009, 09:07 PM
اگر این بازی رو اول فصل انجام میدادیم و در زمین حریف نتیجه مساوی می گرفتیم ناراضی نبودیم ولی الان در هفته بیست و سوم و باتوجه به تغییر سرمربی و مدیر عامل باشگاه با این نتیجه فاصله بیشتری با صدر جدول گرفتیم .

هر بار بعد از بازی ها در همین تاپیک مکرر گفتیم که به این صورت سرمربی تیم رو نگه داشتن برای تیم مثل سم مهلک میمونه سرمربی که هر روز چند جانشین براش تعیین میشه نه اعتماد بنفس لازم رو داره و نه تمرکز . علاوه براینکه پیروانی در این سمت جوان و کم تجربه است ولی مدیر عامل جدید باشگاه هم بعد از دوهفته چشم به دهان هدایتی دوخته و هرروز حرف جدیدی در باره آوردن جانشین برای پیروانی میزنه بالاخره اگر نمیخوان پیروانی سرمربی باقی باشه باید زودتر هرکسی رو که مدنظر دارن جانشین پیروانی کنند و بقیه افراد کادر فنی از جمله خود پیروانی رو هم در کنارش نگه دارند .

شکی نیست که گل مس کرمان با دست زده شد ولی باید قبول کنیم تیمی که مدعی قهرمانیه باید طوری بازی کنه که داوری نتونه تا این حد در نتایج و امتیازاتش تاثیر گزار باشه بنابراین با اینکه داوری در بعضی از صحنه ها بویژه در صحنه گل مس کرمان افتضاح عمل کرد ولی بازهم توجیه مناسبی برای از دست دادن دو امتیاز در این مقطع حساس نمیتونه باشه .

بنظر من در این بازی :1 - حقیقی خوب ظاهر شد و این از نکات روشن و مثبت بازی بود . 2 - بازیکنان دوندگی خوبی داشتند که نشان از بدنسازی خوب تیم داره .

اماسایر اشکالات تیمی مانند گذشته باقی بود .

نمیدونیم به چه زبونی باید مدیر عامل و هیئت مدیره پرسپولیس رو به خود آورد تا دست از مصاحبه و تائید و تکذیب بردارن و زودتر تکلیف سرمربی تیم رو روشن کنند این برای پرسپولیس از نون شب هم واجب تره.

به این مسئله هم ما هواداران توجه داشته باشیم که این همه تغییر و تحول در کادر فنی در طی یک فصل خودش از عوامل افت تیم محسوب میشه بنابراین چه پیروانی بمونه و چه هر شخص دیگه ای به جای او بیاد و هر نتیجه ای بگیره فقط باید حمایت کرد و حرف از تغییر و تحول دوباره نزد که نتیجه ای نداره جز اینکه به سرنوشت استقلال سال قبل دچار میشیم .

AMED
01-22-2009, 10:46 PM
ایویچ یکی ازبهترین وتاثیرگزارتزین مربی های خارجی بوده که به ایران اومده(نکنه فکرکردین تیم جام98که بازیهای خیلی خوبی کردکارجلال طالبی بود.)
مهاجرانی هم یک زمان تیم را برد جام جهانی و خدمت زیاد به فوتبال ایران کرد
چطور اونو بکنیم مربی تیم پرسپولیس؟
چه کار داریم 10 ساله پیش چه کاره بوده و چه کارهایی کرده
مهم الان است سال ها در هیچ تیمی نبوده و 75 سال سن داره و علم روز هم نداره

AMED
01-22-2009, 11:23 PM
دوستان نتایج پیش بینی 11 مرد بازی با مس اعلام شد

redsun
01-23-2009, 12:04 AM
اینطور که پیداست نتنها دیگه نباید امیدی به لیگ داشته باشیم بلکه به آسیا هم نیاید دل ببندیم مگر اینکه معجزه ای بشه و این هیئت مدیره ی عزیز به خودش بیاد و دلش و یکدل کند تکلیف تیم و کادر فنی را مشخص کند یا رومی روم یا زنگی زنگ
امروز خداییش بد بازی نکردیم اما دوباره شانس با ما نبود من نمی دونم تا کی باید پرسپولیس تاوان اشتباهات داوری را بده شاید داور بهانه ی خوبی باشد برای توجیه نا کامی ها اما دیگه برای پرسپولیس بهانه نیست چون واقعیت اینکه که داوران و کمک داوران از شروع لیگ تمام اشتباهاتشون را به ضرر پرسپولیس بوده
اما با تمام این حرفها تیم مخصوصا حقیقی امروز بد نبودند شاهد دوندگی بیشتر از نیکبخت و کریمی بودیم اما باز هم اشتباه تو خط دفاعیمون موج میزد
اگر واقعا هیئت مدیره آرزوش موفقیت پرسپولیسه نه چیز های پشت پرده یک تصمیم قاطع بگیرند و تیم و هوادارانش را از این وضعیت خلاص کنند

Karim
01-23-2009, 01:17 AM
من بازیهای پرسپولیس رو1ماهی میشه دیگه نمیبینم(ازبعدازبازی باملوان).گل رودانلودکردم دیدم.این طورکه شنیدم ونوشته هاروخوندم پرسپولیس خیلی بدبازی کرده وجزگلی که زده موقعیتی ننداشته وحقیقی هم خوب کارکرده وگرنه...
به نظرم باید دیگه یه مربی خوب خارجی کارنامه دار بیارن تا برای آسیا دیرنشده.قید لیگ روازهمین حالا باید زد.باید به فکرآسیا وجام حذفی باشیم

RED-HELL
01-23-2009, 01:49 AM
اول از همه خسته نباشی میگم به همه پرسپولیسی های عزیز چون میدونم با این بازیهای پرسپولیس خستگی های زندگی روزمره که از تنشون در نمیره هیچ تازه خستگی و غم و غصه هم اضافه میشه.

پرسپولیس در برابر مس هم کاملا بی برنامه بود و نتونست کاری از پیش ببره. این مورد خیلی بیشتر ناراحت کننده میشه وقتی که بازیکنان امسال پرسپولیس رو با پارسال و یا با دوره دنیزلی مقایسه کنیم و متوجه میشیم که تیم امسال یکی از پر ستاره ترین تیم های تاریخ پرسپولیس هستش.

به نظر من مشکل پرسپولیس امسال چه در دوره ی قطبی و چه در دوره ی پیروانی تعیین نشدن وظایف بازیکنان است. من نمیدونم اگر نیکبخت مهاجم نوک بازی میکنه پس چرا امروز همش دوره و بر وسط زمین گیج میزد. از طرفه دیگه نمیدونم مگه وظیفه ی کریمی و مخصوصا باقری فراهم کردن موقعیت برای مهاجم یا مهاجمان تیم نیست پس چرا وقتی ما میخواهیم بازی رو از دروازمون شروع کنیم کریمی و باقری جلوتر از همه ی بازیکنان در محوطه جریم حریف منتظر رسیدن توپهای بلند هستند که مدافعین بزنند زیرش و شانسی بهشون برسه.

مشکل دیگه ی پرسپولیس عدم استفاده ی خوب از کریم باقری و مازیار زارع و آتسو هستش.
به جای مازیار زارع باید آتسو نقش هافبک دفاعی رو ایفا کنه و از بین کریم و مازیار باید یکیشون فقط بازی کنه. که اگر مازیار بازی کنه خیلی بهتر میتونه به قدرت تهاجمی تیم اضافه کنه.

بر خلاف همه که میگن مشکل پرسپولیس مدافعین و قسمت دفاعی تیمه به نظر من مشکل اصلی گل نزنی تیمه. ما در 180 دقیقه فقط دوتا گل زدیم که این خیلی آمار بدیه و برای پرسپولیسی که همیشه به قدرت حمله و تهاجمی بودن معروفه مایه آبروریزیه.

نمی دونم چی بگم و از کجا بگم. امسال پرسپولیس اصلا نشانی از پرسپولیس نداره و این وضعیت با این همه ستاره دیوانه کننده است.

به امید روزهای روشن تر

AMED
01-23-2009, 02:41 AM
اول از همه خسته نباشی میگم به همه پرسپولیسی های عزیز چون میدونم با این بازیهای پرسپولیس خستگی های زندگی روزمره که از تنشون در نمیره هیچ تازه خستگی و غم و غصه هم اضافه میشه.

پرسپولیس در برابر مس هم کاملا بی برنامه بود و نتونست کاری از پیش ببره. این مورد خیلی بیشتر ناراحت کننده میشه وقتی که بازیکنان امسال پرسپولیس رو با پارسال و یا با دوره دنیزلی مقایسه کنیم و متوجه میشیم که تیم امسال یکی از پر ستاره ترین تیم های تاریخ پرسپولیس هستش.

به نظر من مشکل پرسپولیس امسال چه در دوره ی قطبی و چه در دوره ی پیروانی تعیین نشدن وظایف بازیکنان است. من نمیدونم اگر نیکبخت مهاجم نوک بازی میکنه پس چرا امروز همش دوره و بر وسط زمین گیج میزد. از طرفه دیگه نمیدونم مگه وظیفه ی کریمی و مخصوصا باقری فراهم کردن موقعیت برای مهاجم یا مهاجمان تیم نیست پس چرا وقتی ما میخواهیم بازی رو از دروازمون شروع کنیم کریمی و باقری جلوتر از همه ی بازیکنان در محوطه جریم حریف منتظر رسیدن توپهای بلند هستند که مدافعین بزنند زیرش و شانسی بهشون برسه.

به جای مازیار زارع باید آتسو نقش هافبک دفاعی رو ایفا کنه و از بین کریم و مازیار باید یکیشون فقط بازی کنه. که اگر مازیار بازی کنه خیلی بهتر میتونه به قدرت تهاجمی تیم اضافه کنه.

بر خلاف همه که میگن مشکل پرسپولیس مدافعین و قسمت دفاعی تیمه به نظر من مشکل اصلی گل نزنی تیمه. ما در 180 دقیقه فقط دوتا گل زدیم که این خیلی آمار بدیه و برای پرسپولیسی که همیشه به قدرت حمله و تهاجمی بودن معروفه مایه آبروریزیه.

نمی دونم چی بگم و از کجا بگم. امسال پرسپولیس اصلا نشانی از پرسپولیس نداره و این وضعیت با این همه ستاره دیوانه کننده است.

به امید روزهای روشن تر
ارسال خوبی بود
من با خط به خط حرفات موافقم
منتظر ارسالات قشنگت بازم هستیم

RED-HELL
01-23-2009, 02:46 AM
ارسال خوبی بود
من با خط به خط حرفات موافقم
منتظر ارسالات قشنگت بازم هستیم

خواهش میکنم از لطف شما و مونا جان
همه ی سعی ام رو میکنم که در اوقات آزادی که دارم حتما در کنارتون باشم.

AMED
01-23-2009, 02:52 AM
میخواین در بقیه مواقع وقت آزاد ندارین ما بیایم پیشه شما تا از ارسالاتون لذت ببریم:4:

RedHuman
01-23-2009, 03:36 AM

فقط جون خودت با آبجي ما كاري نداشته باش

mona_casillas
01-23-2009, 04:02 AM
فقط جون خودت با آبجي ما كاري نداشته باش

سلام امین جان بهتر شدی ؟

آبجی شما تو انجمن کیه ؟

Pars_Redboy
01-23-2009, 04:14 AM

به امید روزهای روشن تر

درد پرسپولیس همین هاس که گفتی چه زمان قطبی و چه پیروانی

Hojat
01-23-2009, 11:20 AM
آخه چه ای چه وضعیه حتما باید ببازیم یا مساوی کنیم که مربی عوض بشه...

اگه اینطور بخایم پیش بریم شاید از اس اس پارسال هم که مثل وضع فعلی ما داشت بدتر میشیم...خدا بخیر کنه

http://www.pic4ever.com/images/nocomment.gif

g.hoseyn
01-23-2009, 12:53 PM
مهاجرانی هم یک زمان تیم را برد جام جهانی و خدمت زیاد به فوتبال ایران کرد
چطور اونو بکنیم مربی تیم پرسپولیس؟
چه کار داریم 10 ساله پیش چه کاره بوده و چه کارهایی کرده
مهم الان است سال ها در هیچ تیمی نبوده و 75 سال سن داره و علم روز هم نداره

نه اینکه ایناییکه الان هستن علم روزدنیای فوتبال دارن!؟

ضمنا ما ایویچ باافشین پیروانی وسعداوی مقایسه می کنیم نه با فرگوسن ومورینیو.

redsun
01-23-2009, 01:26 PM
تو پرسپولیس پول را تو چاه می ریزند به جای اینکه دو تا خرید درست بکنند

Abadan
01-23-2009, 01:53 PM
همين خريدهاي زيادي پدر تيم رو در اورد كه الان مربي ميترسه تعويض كنه

Pars_Redboy
01-23-2009, 02:13 PM
مخالف پیروانی نیستم ولی پرسپولیس سرمربی خارجی خوب میخواد

خدا کنه امروز استقلال و ذوب اهن امتیاز بدن تا یه امیدی باشه

RedHuman
01-23-2009, 02:29 PM
سلام امین جان بهتر شدی ؟

آبجی شما تو انجمن کیه ؟

اول اينكه چاكريم؛ من از اولم حالم خوب بود؛ فقط جريان اين معدله رفته تو مخ ما

بعدشم دست شما درد نكنه؛ حالا ديگه ما شديم غريبه؟!

Abadan
01-23-2009, 04:18 PM
ذوب اهن امتياز داد اما استقلال اول داورا و بعد شانس بالاشون اجازه اين كار رو بشون نميده. خدايي 10% شانس استقلال رو اگه امسال داشتيم الان وضعمون اين نبود.
كوشكي موقعيت حمله رو ميگيره اما كارت بش نميدن. اكبرپور اونجوري از پشت ميپره رو بازيكن انگار دزد گرفته اما بازم كاري بش ندارن. خطاي هند به اون واضحي رو توي محوطه جريمه پنالتي نميگيرن.
من نيمه دوم اصلا انتظاري از صبا ندارم.

zamara
01-23-2009, 04:28 PM
اول اينكه چاكريم؛ من از اولم حالم خوب بود؛ فقط جريان اين معدله رفته تو مخ ما

بعدشم دست شما درد نكنه؛ حالا ديگه ما شديم غريبه؟!
آقا امين عزيز سعي كنيد در اين تاپيك همراه با بحث و گفتگوي ساير اعضا به پيش برويد و مسايل شخصي را در اينجا قرار ندهيد .
با تشكر از شما

Abadan
01-23-2009, 05:11 PM
خدا بده بركت داور بازي استقلال رو

AMED
01-23-2009, 05:45 PM
استقلال میبره پرسپولیس با مساوی دل ما را شاد میکنه
این است نتیجه اعتماد به مربی جوان

Hojat
01-23-2009, 05:51 PM
قید لیگ امسال باید بزنیمhttp://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif و باید برای قهرمانی جام حذفی بجنگیم شاید مثل استقلال پارسال آخر فصل شیرین تموم کنیمhttp://www.pic4ever.com/images/164.gif

AMED
01-23-2009, 05:57 PM
قید لیگ امسال باید بزنیمhttp://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif و باید برای قهرمانی جام حذفی بجنگیم شاید مثل استقلال پارسال آخر فصل شیرین تموم کنیمhttp://www.pic4ever.com/images/164.gif
استقلال آخر فصل مربی درست حسابی آورد نه این که پیروانی-ایویچ و... باشن
تا اینا باشن جام حذفی هم از سپاهان میبازیم حذف میشیم

Hojat
01-23-2009, 06:12 PM
استقلال آخر فصل مربی درست حسابی آورد نه این که پیروانی-ایویچ و... باشن
تا اینا باشن جام حذفی هم از سپاهان میبازیم حذف میشیم

من هم معتقد هستم آخر فصل قطبی باز خواهد گشت و یک افتخار به افتخارات درخشانش اضافه میکنهhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif:lover:

AMED
01-23-2009, 06:26 PM
امیدوارم برنگرده
چون قطبی خیلی چیزها که در فوتبال ما لازمه بلد نیست
مثل زیر آبی رفتن و به طور کلی قالتلق بازی بلد نیست
آره درسته فصل پیش استیلی تاثیر زیادی در قهرمانی ما داشت نه به خاطر مسائل فنی بلکه به خاطر قالتاق بازیاش و کلا آدم لاتی بود

Hojat
01-23-2009, 06:32 PM
مشکل فوتبال ایران فقط زیر آبی رفتن نیستhttp://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif هزار چیز دیگست که ما ها خبر نداریم.

Karim
01-23-2009, 06:34 PM
پیروانی گرچه دوست داشتنی وبادانش هست ولی برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس کوچک هست به نظرم.این همه هزینه شده واسه تیم.
امثال پیروانی باید سرمربیگری روازتیمای کوچیکترازپرسپولیس شروع کنن اگه جواب خوبی دادن به جاهای بزرگتربرسن.پرسپولیس واستقلال وکلا تیمهای بزرگ موش آزمایشگاهی نیستن.طرفی که میارن باید کارنامه دار باشه و...

Karim
01-23-2009, 06:35 PM
به نظرم ازهمین حالا باید استقلال روقهرمان لیگ بدونیم

AMED
01-23-2009, 06:39 PM
مشکل فوتبال ایران فقط زیر آبی رفتن نیستhttp://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif هزار چیز دیگست که ما ها خبر نداریم.
اونم میشه زیرآبی و پشت پرده که امثال استیلی و قلعه نویی خوب بلدن

AMED
01-23-2009, 06:40 PM
پیروانی گرچه دوست داشتنی وبادانش هست ولی برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس کوچک هست به نظرم.این همه هزینه شده واسه تیم.
امثال پیروانی باید سرمربیگری روازتیمای کوچیکترازپرسپولیس شروع کنن اگه جواب خوبی دادن به جاهای بزرگتربرسن.پرسپولیس واستقلال وکلا تیمهای بزرگ موش آزمایشگاهی نیستن.طرفی که میارن باید کارنامه دار باشه و...
خدا خیرت بده داش کریم
من روز اول هم همین را گفتم
و به نظرم این کار باعث میشه پیروانی محبوبیتش را بین هواداران از دست میده
که کم کم دارین میبینین اینجوری داره میشه

Karim
01-23-2009, 06:50 PM
امیدوارم برنگرده
چون قطبی خیلی چیزها که در فوتبال ما لازمه بلد نیست
مثل زیر آبی رفتن و به طور کلی قالتلق بازی بلد نیست
آره درسته فصل پیش استیلی تاثیر زیادی در قهرمانی ما داشت نه به خاطر مسائل فنی بلکه به خاطر قالتاق بازیاش و کلا آدم لاتی بود
تجربه ثابت کرده آدمهای سربه زیر،قانع،ساده در فوتبال ایرانی به موفیت آنچنانی دست نخواهندیافت(نمونه اش مجیدجلالی که باسوادترازاون درفوتبال ایران وجودنداره.اما امکان اینکه منچستریونایتد روببره دسته 1انگلیس هم وجودداره!)
اما هستند کسانی که چیززیادی ازفوتبال نمیدونند اما بی پروا ونترس وآب زیرکاه و باندباز هستند وبه موفقیت های چشمگیری دست پیدامیکنند.

Abadan
01-23-2009, 07:15 PM
قطبي اصلا نبايد برگرده. دوباره 2 دستگي بين هوادارا شروع ميشه. واقعيت اينه كه قطبي بد موقعي تيم رو ول كرد.

Abadan
01-23-2009, 07:23 PM
بچه ها هر تيمي كه با ما بازي ميكنه خدايي نحسي ميگيرتش. ذوب اهن از بعد از اينكه ما رو برد. برق بعد از اينكه به ما باخت. پيكان بعد از اينكه با ما مساوي كرد. اگه اينجوري پيش بره استقلال هم از بعد از بازي با ما نكبت ميشه هاااااااااااااااااااااااا اااا

AMED
01-23-2009, 07:25 PM
قطبي اصلا نبايد برگرده. دوباره 2 دستگي بين هوادارا شروع ميشه. واقعيت اينه كه قطبي بد موقعي تيم رو ول كرد.
آره حرفت را قبول دارم باعث دو دستگی بین هواداران میشه
الان باید مربی خوب خارجی بیارن تا همه ازش حمایت کنند
اگه قراره قطبی یا هر مربی ایرانی دیگه بیاد باید از اول فصل بعد بیاد

zamara
01-23-2009, 07:35 PM
بچه ها هر تيمي كه با ما بازي ميكنه خدايي نحسي ميگيرتش. ذوب اهن از بعد از اينكه ما رو برد. برق بعد از اينكه به ما باخت. پيكان بعد از اينكه با ما مساوي كرد. اگه اينجوري پيش بره استقلال هم از بعد از بازي با ما نكبت ميشه هاااااااااااااااااااااااا اااا
بگو ايشاالله
امين جان منم دقيقا با نظرت وافقم و اميدوارم استقلال هم به نحسي بخوره و روند بردهاش متوقف بشه .

Abadan
01-23-2009, 07:37 PM
آره حرفت را قبول دارم باعث دو دستگی بین هواداران میشه
الان باید مربی خوب خارجی بیارن تا همه ازش حمایت کنند
اگه قراره قطبی یا هر مربی ایرانی دیگه بیاد باید از اول فصل بعد بیاد

مربي ايراني اگه الان بخوان بيارن فقط من استيلي رو انتخاب ميكنم. استيلي هر چي كه هست باشه. ولي فعلا تيم بش احتياج داره. يه زماني همه عقيلي رو ميگفن اهههههههههه. حالا همه ارزوش رو دارن. ستاره هاي زيادي رو نابود كرديم. يا از خودمون دور كرديم. با استيلي نبايد اين كار بشه. همينطور با پيرواني

Abadan
01-23-2009, 07:39 PM
آقا تاپيك جديد رو از همين الان اعلام ميكنم من ميزنم. شايد مثل پارسال شد. عامد يادش به خير خدايي. عجب روزاي خوشي بود. اون موقع من تبريز بودم. از 5 بازي 4 برد و يه تساوي اورديم. و قهرمان شديم

AMED
01-23-2009, 07:41 PM
آقا تاپيك جديد رو از همين الان اعلام ميكنم من ميزنم. شايد مثل پارسال شد. عامد يادش به خير خدايي. عجب روزاي خوشي بود. اون موقع من تبريز بودم. از 5 بازي 4 برد و يه تساوي اورديم. و قهرمان شديم
آره امین آن تاپیک را نگه داشتیم حتی بیشتر از 100تا هم شد تا بازی با سپاهان بعد که قهرمان شدیم تاپیک بعدی را زدیم
چقدر همه ازت تشکر کردند

zamara
01-23-2009, 07:44 PM
1-به سلامتی استقلال هم برد حالا اختلاف پرسپولیس با صدر جدول به 9 رسید که اگر واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم اختلاف واقعی باید 15امتیاز باشه اما به علت ضعف صدر نشینان به 9 رسیده(نه خوب بودن ما) این در شرایطی است که پیروانی تیم رو با اختلاف 4 امتیاز تحویل گرفت و در دو مرحله و با استفاده از همان ضعفی که گفتم صدر نشینان داشتن میتوانستیم به 1امتیازی جدول برسیم اما حالا با خوششانسی 9 امتیاز اختلاف داریم (من برای کی دارم حرف میزنم این پیروانی که اصلا ریاضیات بلد نیست)(باز بیان بگین پیروانی بدشانسه)

2-همیشه به ما میگن سیاست بده اما مگر کاری را سراغ داردی که بدون بکار بردن سیاست به هدف برسه حتی ما در خانه خدمان هم دارای سیاست هستیم که اگر نباشیم در زندگی خودمان هم شکست میخوریم اما کدام سیاست بده آن سیاستی که از روی نا آگاهی باشه بده و به نتیجه نمیرهسه و اگر هم دچار باند و گروه بشه دیگه تبدیل میشه به یک عنصر مخرب و این دقیقا همان چیزی است که در تیم حال حاضر پرسپولیس میتوانیم ببینیم

3-ایا مربی خارجی بده ایا باید تمام درهای فوتبال کشور رو روی مربی خارجی بست مسلما جواب خیر است چون اگر وجود خارجی بد بود توی کشورهای صاحب فوتبالی مثل: آلمان ،ایتالیا ،اسپانیا و انگلیس مربی خارجی پیدا نمیکردین نکته جالب قضیه هم اینه که بیشتر این کشورها سابقه وطن پرستی به شکل افراطی وجود دارد اما برای پیشرفت حاضر به آوردن مربی خارجی هستن اما در ایران چرا با مربی خارجی برخورد میشه (حداقل در 3سال اخیر) چه کسی یا کسانی از این موضوع در هراس هستن خوب تا حدودی مشخصه هماناهی که سالیان سال هست در فوتبال اول ما فعال هستن و با اینکه به هیچ افتخاری دست نیافتا باز سال بعد آنها رو روی یک نیمکت تیم دیگر میبینیم که این خود نشان دهنده قدرت گروهکی این آدمها دارد

4-پیروانی رفتنیست؟ نه، مسلما نه ،!!حتی اگر به خوشبینی افراطی هم مبتلا باشید به این نتیجه میرسین که تا حداقل 7تا8 بازی دیگه سرکار خواهد بود ،شاید بگین چرا ؟!خوب بیاین آینده را همین امروز مرور کنیم ما دو بازی آینده را با پیام و داماش داریم خوب پیام یک کمی از ضعیف بهتره و داماش هم که نشان داده فقط یک معجزه بسیار خاص میتونه به فوتبال برگدانتش خوب حالا به من بگید ما اگر بدون سرمربی و حتی 3تا4 بازیکن اینروزها فیکس خود وبایک فوتبال محلی بازی کنیم ،آیا در این دو بازی پیروز نمیشویم مسلما 90%جوابها بله است و با پیروزی در این دو بازی هوادارانی که فوتبال رو فقط نگاه میکنن (مثل کسانی که موسیقی رو فقط گوش میکنن و کاری با نت ها ندارن) که نزدیک به 85%هواداران فوتبال هستن باز پیروانی برایشان سلطان میشه و مسئولین هم از هیجان، این همه ابراز احساسات هواداران ممکنه سکته کنن ؛خوب بازی بعدی ما هم با استقلال است که با باخت در این بازی هم اتفاقی نمی افته و خیلی راحت میتوانن مسئولین عنوان کنن که پرسپولیس باخت اولش به استقلال نیست و در زمان پروین هم ما باختیم پس حمایت از پیروانی رو بچسبید ،وبعد از این بازی به ابومسلم میرسیم در تهران که با این که ابومسلم آن تیم خوبی که ازش سراغ داریم نیست اما در بدترین حالت یک مساوی رو میگیریم (و مسئولین همچنان خواب) اما بعد از این بازی به شیراز و برق میرسیم که اگر شرایطش مثل امروز باشه یک مساوی یا حتی برد بااختلاف یک گل دور از ذهن نیست اما از اینجا به بعد دیگه پیروانی یا بهتر بگم مسئولین گیر میکنن در پافشار خودشان به سپاهان دراصفهان میرسیم و بعد به فجر سپاسی که همیشه در تهران خوب بوده به صباباتری در قم و به پیکان در تهران و استقلال اهواز در اهواز که فکر کنم دیگه به اینجای لیگ که برسیم عملا در شرایطی که یک بازی دیگه مانده لیگ تمام بشه اتوماتیک خود پیروانی میره (برای بازیهای باشگاههای آسیا چیزی ننوشتم چون مشخصه که در صورتی که در کشور حریف به بازیم تمام آسیا رو دشمن خودمان قرار میدیم و در صورتی که در ایران نتیجه نگیریم تیم حریف رو به ضد فوتبال و در حالت بسیار بغرنج زیاد بودن تماشاچیان(که اگر در آنزمان باشد) و استرس بازیکنان را بهانه میکنیم و این در شرایطی است که اگر همراه با ما یکی، دو تیم دیگر که نماینده ایران هستن، هم نتیجه نگیرن کبک مسئولین خروس میخونه)
-------------------------
نويسنده:علی ژولی
منبع : پ ف

Abadan
01-23-2009, 07:45 PM
پس با اجازت اين كه شد 99 من برم بعدي رو اماده كنم

AMED
01-23-2009, 07:51 PM
هرجور خودتام میخواین
حجت هم امروز میگفت میخواد بزنه
بین خودتون حلش کنید

Abadan
01-23-2009, 08:05 PM
اين تاپيك به دليل رسيدن به عدد 100 قفل ميشود.
دوستان عزيز فعاليت خودتون رو در جلد سوم ادامه بديد. به اميد قهرماني
http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=503