توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ ( جلد دوم )
Masoud
11-26-2008, 12:23 AM
فردا با استقلال اهواز بازی داریم.
خدا کنه دستمون خوب باشه و اولین بازی رو تو این تاپیک جشن بگیریم.
به امید قهرمانی پرسپولیس
:red boy2::red boy::red boy2:
Abadan
11-26-2008, 12:28 AM
بازم تاكيد ميكنم واي به حالت با دست تو قطبي برگرده. من ميدونم و تو
Hamed Kaka
11-26-2008, 12:34 AM
مسعود ایشالله که دستت خوبه و تو این تاپیک همش برد میاریم
Masoud
11-26-2008, 01:34 AM
مطمئن باش فقط و فقط برد خواهیم اورد حامد.
اولیشم که فردا جلوی اس اس اهواز خواهد بود.
امین تو هم بحث قطبی رو تموم کن چون نه میارنش نه خودش میاد
:hora: افشینه پیروانی :hora:
مسعود راست میگه الان منم میگم باید از پیروانی حمایت کرد اما قطبی از با همه وجود دوست دارم حرفی در موردش زده میشه مجبورم ازش دفاع کنم باز بحث کشیده میشه وسط پس بهتره اصلا حرفی زده نشه
Abadan
11-26-2008, 03:55 AM
منم حرفي نميزنم.
zamara
11-26-2008, 09:20 AM
سلام بچه ها : :red boy2:
آقا مسعود دستت درد نكنه ، من هم اميدوارم دستت خوب باشه و امروز با يك برد شيرين در مقابل استقلال اهواز ، جشن خوبي را در اينجا بگيريم .
به اميد پيروزي هميشگيه پرسپوليس قهرمان
:red boy2::red boy::red boy2::red boy::red boy2:
KASRA
11-26-2008, 10:30 AM
خوب دیگه چیزی تا بازی مقابل اس اس اهواز نمانده این بازی چند نكته ی خاص داره:
1-اول از همه افشین پیروانی كه بشخصه خیلی علاقه دارم تا اخر فصل سرمربی پرسپوليس باشه امروز با اعتماد به نفسی كه پیدا كرده باید خودش رو ثابت كنه امروز افشین كوچك هزاران هوادار پرسپوليس را هم پشت خودش داره و با این پتانسیل امروز افشین باید برنده نام بگیره این بهترین فرصتی هست كه در اختیار افشین قرار گرفته تا خودش رو نشان بده !!!
2-انتقام : انتقام اون باخت عجیب و كذایی امروز باید گرفته بشه ما امروز نه تنها به برد و 3 امتیاز بازی احتیاج مبرم داریم بلكه حس انتقام رو هم در سینه داریم و باید امروز انتقام ان شكست عجیب رو بگیریم.
3-خط دفاعی استقلال بدترین!!! خط دفاعی لیگ با 27 گل خورده هست یعنی این تیم در دفاع از ما هم ضعیف تر عمل كردن این بهترین موقعیت برای ابراهیم توره ی با انگیزه هست تا خودش رو دوباره نشون بده و تعداد گل های خودش رو بالا ببره فرصت خوبی همچنین برای نیكبخت و علی كریمی هست تا بدشانسی های بازی های قبلی رو جبران كنن
نمیدونم شاید این فقط یك حس اشتباه باشه شاید هم تصور غلطی باشه ولی من احساس میكنم فردا روز پرسپوليس خواهد بود و ارتش سرخ با یك بازی زیبا و هجومی حریف اهوازی رو با اختلاف شكست خواهد داد امیدوارم حسم درست حدس زده باشه و فردا با یك برد خوب غرور از دست رفتمون رو بدست بیاریم
به امید موفقیت پرسپوليس و سربازان سرخش:red boy2:
omidperspolisi
11-26-2008, 01:12 PM
اول تایپیک جدید رو تبریک میگم ان شاالله با برد امروز همراه بشه من که خیلی امیدوارم دلشوره عجیبی هم دارم این 2تا بازی میتونه مارو به مسابقات برگردونه ولی کار سختی پیش رو داریم ان شاالله که با برد برگردیم خونه:4:
Abadan
11-26-2008, 01:27 PM
به به داش امید خوش برگشتی( حالا مگه کجا رفته بودی اصلا) بازی حساسی هست نمیشه در موردش حرفی زد. ما بیشتر از مربی باید بترسیم تا تیمی که روبرومون هست.
zamara
11-26-2008, 06:01 PM
هر چند اكثر مالكيت توپ دست پرسپوليس بود ، اما باز هم بازي دلچسبي نبود و بچه ها توي زمين تاكتيك خاصي نداشتند .
به هر حال اين باخت را كه اكبر ميثاقيان از پرسپوليس نوش جان كرد ، برايم دلچسب بود .
Abadan
11-26-2008, 06:03 PM
واقعا بازي نفس گيري بود. اخر بدشانسي بوديم به خدا. ولي بازم خدا رو شكر 3 امتياز گرفتيم. امسال هر چه قدر ما بد شانس هستيم استقلال خوش شانس هست
Hamed Kaka
11-26-2008, 06:20 PM
به هر زوری که بود بازی رو بردیم
من که دیگه کلافه شدم از بس توپا تو گل نمی رفت
اکبر اوتی هم ثابت کرد که بیخود بهش نمیگن ضد فوتبال...آبروی هر چی فوتباله با این بازیش برده
حال کردم اونجوری داشت میسوخت...ببینیم بازی بعدی با راه آهن چیکار می کنه افشین با تعصب
S@eEd
11-26-2008, 07:21 PM
بردمون رو تبریک میگم. خدایی اگه نمی بردیم سکته میزدم ! :confused_smile: واقعا بدشانسیم به تمام معنا! استقلال اهواز حداقل باید 5 گل میخورد! 90 دقیقه دفاع مطلق کردن و باید میدونستن که این کار جلوی پرسپولیس یعنی خود کشی :img-pirate2:
امروزم بازم برنامه ی اصلیمون سانتر از جناحین بود ولی تنها فرقی که داشت این بود که جناب نوری خوشبختانه حضور نداشتن و توپ ها رو از وسط زمین دیم نمی کرد و در عوض توپ به نزدیکی 18 قدم حریف برده میشد و از اونجا سانتر میشد که اگه بدشانس نبودیم باید روی همین توپ ها 3 گل می زدیم !
پیروانی هم امیدوارم کرد. این دو بازی که با پیروانی بودیم واقعا حریف رو کردیم توی قوطی و مستحق برد بودیم. تنها نکته ی منفی تعویض های دیر هنگامشه! اگه بادامکی رو زودتر میاورد خیلی بهتر میشد و منصوری چرا باید آخرین دقیقه بیاد؟ این بازیکن ها باید حداقل 20 دقیقه ی آخر که دفاع حریف خستست بیان توی میدون و از سرعتشون واسه به هم ریختن دفاع حریف استفاده کنن! راستی مرسی نبی الله :air_kiss:
بریم سراغ بازیکن ها
1- حقیقی : خدا رو شکر امروز فرت نداد :ph34r: البته توپی خطرناکی سمتش نیومد ولی توی خروج هاش خوب بود. امیدوارم بهتر بشه
2- محمد: پسر این محمد عجب بازیکنیه :64: یک ساید بک عالیه. پر نفس دونده و تکنیکی ! هم در کار های هجومی عالیه هم در دفاعی . تنها مشکلش سانتر هاشه.. جناب دایی محمد رو دریاب ! :45:
3- سپهر حیدری: من بش میگم سپهر ولوو :4: سپهر چرا اینقدر کند شده؟ یه صحنه بدجور جا موند نزدیک بود گل بخوریم. باید سرعتش رو بیشتر کنه وگرنه توی لیگ قهرمانان کارمون ساختست
4- مجتبی شیری: نسبت به بازیهای قبل خیلی بهتر بود و بی اشتباه بود ولی نباید خودمون رو گول بزنیم امروز فشار روی دفاعمون خیلی کم بود
5- نبی الله باقری: آفرین به نبی الله ! شیر مادرت حلالت . این نبی الله کم ادعا انصافا از سپهر و شیری بهتر بازی میکنه . امروز هم اولیش گلش رو واسه پرسپولیس زد و یه حال اساسی بهمون داد :headphone:
6- مازیار زارع : برلیان به تمام معنا! :yess: بشمارید ببینید مازیار زارع چند تا توپ منجر به ضد حمله رو دفع کرد ! به تنهایی بار دفاعی خط هافبک رو دوش کشید. واقعا بی نقص و عالی بازی میکنه. بنظر من میتونه یه آلترناتیو خوب واسه نکونام باشه :64:
7- کریمی: خیلی بد ! معلوم نبود امروز اون کریمی آماده کجا رفته بود . اینقدر پاس اشتباه داد و دریبل بد زد که کلافمون کرد. ولی رونالدو و کاکا هم روز بد دارن و امروز روز داش علی نبود !
8- کریم باقری: اسمش چند بار توی بازی اومد؟ بنظرم کریم یه خورده بی انگیزست یا بهتر بگیم خستست! میتونیم یکی دو بازی بزاریمش رو نیمکت و از بادامکی با انگیزه استفاده کنیم
9 - پترویچ : تنها بازیکن خوب از بین بازیکن های هجومی بدون شک ایوان بود . به تنهایی توپ رو به گردش در میاورد و به بازی سرعت میداد. خوشختانه برعکس چند بازی قبل امروز اصلا توپ رو نگه نمیداشت و سریع پاس میداد که همین کیفیت بازیش رو بالا برده بود
10- نیکبخت : ضعیف . البته از کریم کریمی و توره خیلی بهتر بود ولی واقعا با اون علی نیکی قبل تفاوت پیدا کرده . احساس میکنم سر این جریان های اخیر یه خورده تمرکزش رو از دست داده و روحیش تضعیف شده . علی نیکی برگرد عزیزم ما منتظر گلزنی هات هستیم
11- توره : کم کم دارم به این نتیجه میرسم ابی توره مهاجم ضد حملست . یادم نمیاد تیم حریف چپیده باشه توی دفاع و ابی توره کار خاصی انجام بده . بعضی جا ها هم با حرکات پلی استشنیش به قول عادل بدجوری میومد رو اعصاب ! :102:
بادامکی عالی بود وقتی به میدون اومد. داره امیدوارم میکنه :headphone: نوروزی هم از بازی های قبلی بهتر بود هر چند که این بازیکن ها بدرد بازیهای مهم و پر فشار نمیخورن...
واييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييي:5 ::5:5::5::5:
.................................سكته كرديم بابا................................هرجور ي بود بازيو برديم ولي ما با اين همه موقعيت گل نبايد اس اس اهواز رو 1-0 ميبرديم ما لياقتمون بيشترازايناست ولي بازم دسته همه بچه ها واسه بازيه امروز درد نكنه.........::
دسته آقامسعودم ندرده...واسه اين تايپك اون تايپك ديگه قديمي بود منم اميدوارم تو اين تايپك فقط برد باشه...فقط ..فقط
:red boy2::red boy2::red boy2:
KASRA
11-26-2008, 10:24 PM
من هم این برد شیرین و بازی كوبنده ی پرسپولیس رو تبریك میگم
خیلی برای افشین با تعصب خوشحال هستم تا الان كه خیلی خوب كار كرده و تونسته به خوبی تیم رو نگه داره و نذاشته بعد از رفتن قطبی تیم وارد حاشیه بشه افشین كم كم داره امید ما رو نسبت به خودش بیشتر و بیشتر میكنه!!!
متاسفم برای اكبر ضد فوتبال این تیم با این بازی كه در حد محلات و روستا هست مطمئنا یكی از كاندیدهای جدی سقوط به دسته ی یك هست این مربی نه بویی از تاكتیك و فوتبال و دانش مربیگری برده نه بویی از شخصیت یك مربی كاملا بی كلاس كه وجودش فقط و فقط باعث پسرفت فوتبال ما میشه!!!
این كارهایی هم كه كنار زمین میكنه و دست روی بازیكن خودش بلند میكنه نشانه ی شخصیت پایین این انسان هست...
فوتبال قبل از اینكه رقابت باشه یك بازی هست برای تفریح و لذت بردن و افرادی مانند میثاقیان باعث كثیف شدن فوتبال میشن و در واقع بازی خراب كن هستن امیدوارم این ذهنیت یعنی گرفتن امتیاز به هر قیمتی و با هر نوع بازی خیلی زود در فوتبال ما از بین بره!!!
دقيقا شما درست ميگي KASRA
يه مربي اول از هرچيز خودش بايد بااخلاق و با شخصيت باشه تا بازيكناشم مثل اون باشن مثل ق...... كه ديگه دوست ندارم اسمشو بيارم............................:red boy2:
اينو از يه سايته پرسپوليسي گرفتم حالم بدشد حالا شما بخونيدش ببينيد چه جوريه
هر اومدنی رفتنی داره...ولی عزیزم اون اومدن کجا و این رفتن کجا...
افشین ما هم رفت...محبوب ترین امپراطورمان را از دست دادیم...تنها تر از قبل شدیم...پرپر شدیم...خرد
شدیم...تحقیر شدیم...گریه کردیم...شکستیم...افشین ما را از سرزمین مادری اش بیرون راندند...
افشین جان!!کجا؟؟تکه های قلبت هنوز پیش هواداران جا مانده است...امپراطورمان را ازمان
گرفتند...افشین خیلی زود تموم شد...خیلی زود جا زدی...افشین ما می دانیم آنها فراری ات دادند ولی
افشین جان چرا بدون خداحافظی؟؟افشین هواداران شکستند...ای کاش قدرش را می دانستیم...
دیگر هر روز از کدامین امپراطور بگویم؟؟دیگر از کدام پرسپولیس بگویم؟؟پرسپولیسی که خردش کردند یا
پرسپولیسی که خرد شد؟؟امپراطوری که خودش رفت یا امپراطوری که بیرونش کردند؟؟
افشین!! بگو خواب بود هرچی که دیدم ... افسانه بود هرچی شنیدم ...
افشین آنقدر دور شده ای که اگر داد بزنم هم صدایم به گوشت نمی رسد...بدان تو تنها کسی نبودی که
از این ایران و از این مملکت پا به فرار گذاشتی،بدان بزرگترین جایگاه را در بین مردم ایران داری.
همه ی ما می دانیم کثیفتر از مطبوعات زرد ایران و برنامه ی نود در هیچ جای جهان نمونه ای نداریم...
عادل نا خواسته به پرسپولیس و افشین ضربه زد.با اینکه خودش هوادار قطبی بود...
من خیلی وقت بود که دشمنان تیممان را تحریم کرده بودم.از این به بعد بیشتر عوامل عدم موفقیت تیم
محبوبم را تحریم می کنم.روزنامه هایی که سرانجام ندارند...مملکتی که تمام سرانش استقلالی اند...
پرسپولیسی که تنها گناهش مردمی بودن و پر هوادار بودنش است...پرسپولیسی که بعد از خدا ، فقط
هوادارانش را دارد و امپراطوری که قرمز است...
بیایید به او حق دهیم.می خواست بماند و ببیند بازیکن محبوبش در سپاهان بازی می کند؟می خواست
بماند و ببیند ناداوری ها بیشتر از این می خواهد کمر پرسپولیس را بیشتر بشکند؟می خواست بماند و
ببیند که اختیار تام در انتخاب بازیکن ندارد؟می خواست بماند و ببیند همه بازیکنانش مصدوم شده اند؟
افشین روزی را دید که ما ندیدیم...روزی که ۱۱ بازیکنش مصدومند و تنها روی نیمکت نشسته و حرص
ناداوری ها را میخورد...روزی که فقط انسانهای والا می توانند برای خود پیش بینی کنند.می خواست در
این فوتبال کثیف بماند که چه شود؟مگر دیگران خیری دیدند که او ببیند؟
خدانگهدار امپراطور محبوبی که یادت از مرز ذهن گذشته و به قلب رسیده است...دوستت دارم.
به امید روزی می نشینم که دوباره با قدرت در ایرانی آزاد ببینمت.
اینم شعری از طرف دوستم نسترن که مثل من و هزاران هوادار دیگر ناراحت است:
تازه ترین زخم دلم قصه رفتن تو هست،این روزها هرجا که میرم وصف شکستن تو هست.
او می خواست ما را قهرمان کند،نگذاشتند.او رفت ولی زندگی همچنان برای پرسپولیس ادامه دارد...
ما با او قلب شیر پیدا کردیم.با او ..
"و این شد مرگ تدریجی یک رویا"
خداحافظ محبتی خدا به پرسپولیس!!بهترین کارد فنی دنیا!!
zamara
11-26-2008, 10:59 PM
دقيقا شما درست ميگي kasra
يه مربي اول از هرچيز خودش بايد بااخلاق و با شخصيت باشه تا بازيكناشم مثل اون باشن مثل ق...... كه ديگه دوست ندارم اسمشو بيارم............................:red boy2:
دوست عزيز اين گفته شما و احساساتان در مورد آقاي قطبي است و متن زير هم نظر و احساس آقاي قطبي در مورد شماست !!
قضاوت با خودتان !
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت:
شاید سرنوشت من به گونه ای رقم بخورد که دیگر به ایران بازنگردم اما هرگز معرفت و مرام این دوستداران پرسپولیس را فراموش نمی کنم.
آنها بدون اینکه از سوی فرمانده یا لیدری خاص هدایت شوند، حرف دلشان را زدند.
به واقع جاذبه همان آنها بود که مرا به ایران کشاند وفراغ و دوری آنهاست که بیشترین رنج و اندوه را در دلم تلمبار کرده است. در مقابل این همه بزرگواری دیگر نتوانستم سکوتم را حفظ کنم و مقابل این همه احساسات پاک سرتعظیم فرود نیاورم.
omidperspolisi
11-26-2008, 11:15 PM
سلام به همه پرسپولیسیهای گل برد با ارزشی آوردیم و به خاطر همین برد هم بعد بازی با رفقا رفتیم یه شام درست حسابی زدیم و یه جورایی برد و جشن گرفتیم طبق معمول جایگاه36بودم و تو چهره همه هم یه نگرانی خاصی وجود داشت و همه با استرس بازی نگاه میکردند انصافا خیلی بازی نفس گیری بود کلی حمله کردیم ولی کمتر گل زدیم استقلال اهواز اصلا موقعیت گل نداشت یا فوقش 1موقعیت گل ولی پرسپولیس بالای 7_8تا موقعیت داشت که با خوش شانسی محض اکبر میثاقیان هیچکدوم گل نمیشد ولی خوشبخاته با گل باقذی ها طلسم شکست و اکبر میثاقیان و بردیم شرمنده خیلی خسته ام و راجع به بازی فردا شب ارسال میکنم فقط این بگم که وسطای نیمه اول تو جایگاه 3یه دعوای عجیب غریبی شد که باعث شد کلی مامور بریزه تو جایگاه و همه رو میزدن یا از هم جدا میکردن از این و آن که پرسجو کردم تو جایگاه متوجه شدم چندتا از لیدرها با هم اختلاف نظر دارند و باعث دعوا شده حتی تو جایگاه لیدرها داشتند قرار میذاشتند که بیرون ورزشگاه دسته مقابل بزنند کلا اتحاد زیاد جالبی امروز تو ورزشگاه حکمفرما نبود همین جایگاه 35ساز ناسازگاری میزد اول بازی هم انصاریان تشویق کردن که با اعتراض عظیم جایگاه 36و 34 روبرو شدن و باعث شد دیگه تشویق نکنن
zamara
11-26-2008, 11:29 PM
اميد جان اولا خسته نباشيد و خدا قوت پسر گلم . دوما" ممنون از اينكه ما رو هم از جريان داخل استاديوم با خبر كردي .
حالا برو هم يك استكان چاي خوشمزه بخورو بگير بخواب تا فردا صبح سرحال و با نشاط باشي .
با اميد به پيروزي و قهرماني پرسپوليس
omidperspolisi
11-26-2008, 11:39 PM
خیلی ممنون آقا اسماعیل واقعا درست گفتید یه چایی الان خیلی میچسبه درباره اتفاقات استدیوم هم من که کاری نمیکنم وظیفه است همین که تیم میبره روحیه آدم100برابر میشه فعلا خداحافظ تا فردا شب
من که دانشگاه بودم بازی را ندیدم ولی اینجور شماها میگین خوب شد ندیدم چون از اون بازیهایی بوده که اعصاب خورد میشده
ولی این برد را تبریک میگم
Abadan
11-27-2008, 12:41 AM
اميد بين دقيقه 75 تا 80 انگار داشتن به پيرواني اعتراض ميكردن كه تعويضي نكرده. يا شايد هم ما از تلويزيون اشتباه شنيديم. اخه اين صدا سيما شورش رو در اورده و حتي يه جا كه ميگفتن پرسپوليس سرور استقلال اينا صدا رو كم ميكردن
mona_casillas
11-27-2008, 01:20 AM
اولین برد پرسپولیس بعد از قطبی و کسب 3 امتیاز باارزش رو تبریک میگم .
من هم امروز کلاس داشتم ولی ضبط شده بازی رو دیدم .
بنطر من پرسپولیس تاکتیک و هدف داشت ولی این فوتبال بسیار بسته و دفاعی یا همون ضد فوتبال کثیف میثاقیان بود که نذاشت پرسپولیس برنامه خودش رو در زمین به خوبی پیاده کنه .
داشتن 11 موقعیت گل و در اختیار داشتن هفتادو دو صد مالکیت توپ بخوبی نشانگر برتری پرسپولیس در این بازیه .
پرسپولیس حقش بیشتر از یک گل بود اما خدا رو شکر که 3 امتیار با ارزش رو گرفتیم .
به امید روزهای خوب و آفتابی پرسپولیس عزیز
با تبریک مجدد این پیروزی با ارزش :red boy:
zamara
11-27-2008, 09:52 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1387/870907/html/083853.jpg
پرسپوليس يك - استقلال اهواز صفر
گل: نبى الله باقرى ها (دقيقه ۸۳)
داور: سعيد مظفرى زاده كمك ها: رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلى
اخطار: ابراهيم توره (پرسپوليس)، على انصاريان، محمد آقامحمدى، مصطفى بيژنى، جاسم صادقى و مهرزاد رضايى (استقلال اهواز)
تماشاگر: ۲۰ هزار نفر
ورزشگاه: آزادى
پرسپوليس
عليرضا حقيقى (۱۳)، سپهر حيدرى (۱۶)، نبى الله باقرى ها (۱۸)، مجتبى شيرى (۱۶)، عليرضا محمد (۱۶)، مازيار زارع (۱۴) كريم باقرى (۱۵)، ايوان پترويچ (۱۵) از دقيقه ۸۷ محمد منصورى ابراهيم توره (۱۵) از دقيقه ۸۹ هادى نوروزى، عليرضا نيكبخت (۱۶) و على كريمى (۱۴) از دقيقه ۸۴ حسين بادامكى
سرمربى: افشين پيروانى (۱۷)
استقلال اهواز
حميدرضا بابايى (۱۶)، على انصاريان (۱۵)، حسين ماهينى (۱۳)، هيثم كاظم (۱۶)، عبدالله توحيدى (۱۴)، على يحيى نژاد (۱۴)، محمد آقامحمدى (۱۴)، حميدرضا رجبى (۱۵)، مصطفى بيژنى (۱۴) از دقيقه ۷۳ جاسم صادقى، مهدى دغاغله از دقيقه ۱۶ مهرزاد رضايى (۱۵) و محسن رسولى (۱۴) از دقيقه ۸۳ احمد بوعذار
سرمربى: اكبر ميثاقيان (۱۴)
شرح گل
روى ضربه كرنر خوبى كه ايوان پترويچ بر روى دروازه استقلال اهواز ارسال كرد نبى الله باقرى ها با يك ضربه خوب تنها گل بازى را به ثمر رساند؛ كارى كه پيش از آن هيچ كدام از بازيكنان ديگر پرسپوليس موفق به انجام آن نشده بودند.
لحظات حساس
دقيقه :۳ پترويچ توپ خوبى را پشت دفاع استقلال براى توره فرستاد كه بابايى زودتر از مهاجم پرسپوليس به توپ رسيد و آن را دفع كرد.
دقيقه :۸ كريم باقرى پاس عمقى خوبى را براى نيكبخت فرستاد. او در حالى كه مدافعان استقلال اهواز به گمان آفسايد ايستاده بودند طبق معمول ضربه اش را جايى زد كه با دروازه استقلال اهواز فاصله زيادى داشت.
دقيقه :۱۲ هيثم كاظم از پشت ۱۸ قدم با يك ضربه خوب دروازه پرسپوليس را با خطر روبه رو ساخت كه توپ او با فاصله كم از بالاى دروازه به خارج رفت.
دقيقه :۲۹ سانتر عليرضا محمد از راست روى تير دو روى سر باقرى پايين آمد كه ضربه او با برخورد به پاى مدافع استقلال اهواز به كرنر رفت.
دقيقه :۳۰ شوت ايوان پترويچ از پشت محوطه جريمه استقلال اهواز از كنار دروازه اين تيم به بيرون رفت.
دقيقه :۳۲ سانتر بيژنى از راست با ضربه روى پاى رحيمى همراه بود كه حقيقى آن را به راحتى مال خود كرد.
دقيقه :۳۷ سانتر شيرى از چپ با ضربه سر نيكبخت همراه بود كه ضربه او با فاصله كمى از كنار دروازه بابايى به بيرون رفت.
دقيقه :۴۵ پاس در عمق كريم باقرى، توره را با بابايى تك به تك كرد كه او با عبور از دروازه بان استقلال اهواز با بى دقتى ضربه اش را به كنار دروازه اين تيم زد.
دقيقه ۲+:۴۵ مصطفى بيژنى پس از دريافت توپ و چند گام پيشروى شوتى را راهى دروازه پرسپوليس كرد كه حقيقى آن را روى خط مال خود كرد.
دقيقه :۴۸ سانتر مهرزاد رضايى در داخل محوطه ۱۸ قدم پرسپوليس عرض دروازه را طى كرد و به بيرون رفت.
دقيقه :۵۰ سپهر حيدرى در داخل ۱۸ قدم نيكبخت را در موقعيت گلزنى قرار داد كه شوت سركش او پس از برخورد به بدن مدافع استقلال اهواز به بيرون رفت.
دقيقه :۶۰ بر روى يك ضد حمله توپ خوبى براى مهرزاد رضايى در داخل محوطه ۱۸ قدم پرسپوليس ساخته و پرداخته شد كه ضربه او از كنار دروازه به خارج رفت.
دقيقه :۷۱ در شلوغى جلوى دروازه و در حالى كه همگان بر روى ضربه نيكبخت دروازه استقلال اهواز را باز شده مى دانستند، ضربه سنگين اين بازيكن با برخورد به بدن بابايى دوباره به زمين برگشت.
دقيقه :۸۲ ضربه نيكبخت در بين راه پس از برخورد به توره و مدافع استقلال اهواز با فاصله كمى از كنار دروازه بابايى به كرنر رفت.
دقيقه :۸۵ سانتر حسين بادامكى از راست با ضربه ايوان پترويچ به شكل خطرناكى از كنار دروازه حميدرضا بابايى به كرنر رفت.
دقيقه :۹۰ سانتر محمد منصورى از چپ و در دهانه دروازه به نوروزى رسيد تا او كار سخت را انجام دهد و با يك ضربه بد توپش را به بالاى دروازه زد.
دقيقه ۱+:۹۰ شوت هادى نوروزى در داخل ۱۸ قدم پس از برخورد به تير دروازه استقلال اهواز دوباره به زمين برگشت.
شرح بازى
در ديدارى كه پرسپوليس مى توانست با يك پيروزى پر گل ورزشگاه آزادى و تماشاگرانش را به وجد بياورد،
تنها با يك گل و آن هم گلى كه توسط يك مدافع به ثمر رسيد توانست ۳ امتياز بازى را به دست آورد و تا حدود زيادى از بحران خارج شود. پرسپوليسى ها بازى را همانطور كه انتظار مى رفت هجومى آغاز كردند.
خلق چند موقعيت در همان دقايق آغازين بازى نشان از عزم جزم پرسپوليسى ها براى رسيدن به يك پيروزى پر گل مى داد اما حيف كه سرخپوشان در زدن ضربات آخر آن دقت لازم را نداشتند و اكثر توپ هايشان را به در و ديوار مى زدند. البته از دفاع چند لايه استقلال اهواز و نقش آنها هم در ترسيم نتيجه پايانى نبايد به سادگى گذشت كه آنها در يك روز به يادماندنى توانستند با بيشترين نفرات به دفاع بپردازند و در خلق نتيجه موثر عمل كنند. پرسپوليسى ها در نيمه اول هر چه زدند به در بسته خوردند تا در پايان ۴۵ دقيقه ۲ تيم با تساوى بدون گل راهى رختكن شوند.
نتيجه اى كه با توجه به برترى بى چون و چراى سرخپوشان باورش براى خيلى ها سخت بود. سرخپوشان تهرانى كه مى دانستند حريف اهوازى براى كسب يك نتيجه تساوى به تهران آمده و براى رسيدن به اين نتيجه از هيچ كوششى هم فروگذار نخواهند بود، به همين دليل آنها در نيمه دوم بر دامنه حملات خود افزودند و در نهايت هم با يك گل به پيروزى و ۳ امتياز بازى دست يافتند.
تك گلى كه در مقابل استحقاق سرخپوشان اندك بود و هيچ كس را راضى نكرد. پرسپوليس با پيروزى در مقابل استقلال اهواز جمع امتيازاتش به عدد ۲۶ رسيد و تا جاى سوم رده بندى بالا آمد.
zamara
11-27-2008, 10:39 AM
روزنامه ابرار امروز نوشته كه :
مذاكره مجدد استقلالى ها با محسن خليلى!!!
از قرار معلوم استقلالى ها پس از آنكه متوجه شدند «محسن خليلى» مى تواند از بهمن ماه تمريناتش را آغاز كرده و به ميادين فوتبال بازگردد، مذاكرات با اين مهاجم را از سر گرفتند. همانطور كه در جريان اخبار قرار داريد آخرين مذاكره خليلى با مسئولان و نزديكان باشگاه استقلال مربوط به زمانى بود كه شايعه خارج شدن نامش از ليست پرسپوليس به علت مصدوميت غيرقابل درمان شنيده مى شد اما طبق شنيده هاى ما با توجه به شرايط كنونى خليلى در آلمان و بى خبرى باشگاه پرسپوليس نسبت به وضعيت جسمانى مهاجم خود، نماينده باشگاه رقيب يعنى استقلال دوباره به سراغ وى رفته و از خليلى در مورد علاقه اش به حضور در استقلال پرسيده و اما اين بار خليلى از اين نماينده آبى ها زمان براى پاسخگويى خواسته است.
واقعا كه ........ !!!!!!
ESHGHPERSPOLIS
11-27-2008, 11:47 AM
سلام به همه
تبریک برای برد و به امید قهرمانی این بار با افشین با تعصب
ديگه قضاوتواينانداريم آقاي zamara من ديگه اونو به عنوان يه امپراطورسرخ دوست ندارم نظرش هم ديگه مهم نيست :red boy2:
mona_casillas
11-27-2008, 04:05 PM
در مورد خبری که راجع به خلیلی دادین که مطمئن هستم خلیلی استقلال برو نیست . :red boy:
یکی از ویژگی های خوب این انجمن و کاربران عزیزش اینه که خیلی منطقی و پخته با قضیه استعفای قطبی کنار اومدن و راحت نونستن بدون اینکه بی احترامی به قطبی بشه و زحمات سال قبلش نادیده گرفته بشه بین عشق و علاقه به پرسپولیس و افراد تفاوت قائل بشن . چیزی که متاسفانه هنوز در بعضی از سایت ها و انجمن های پرسپولیسی میبینیم جنگ و دعوای هوادران بر سر قضیه قطبی است که نتیجه ای جز به هدر رفتن انرژی افراد نداره وگاهی مطالبی از بعضی مثلا هواداران میبینیم که انگار قطبی بالاتر از پرسپولیس و همه زحمتکشان این تیم بوده و منتظر شکست پرسپولیس هستن ! تا دوباره یاد امپراطور مستعفی رو زنده کنند .
خوشحالم که پرسپولیس هیچگاه متکی به افراد نبود و همیشه در بحران ها هم راه خودش رو پیدا کرده . یادمون باشه همه افراد اعتبار خودشون رو از پرسپولیس می گیرند و اگه مربی در پرسپولیس به بن بست می رسه و ترجیح میده این تیم رو ترک کنه دلیل نداره که پرسپولیس هم به بن بست رسیده باشه .
در واقع پرسپولیس هرگز به بن بست نمی رسه .
Masoud
11-27-2008, 04:58 PM
بعد از حدود 2 روز خرابی سیستم برگشتم به انجمن.
دیدید دست من خوب بود با زدن تاپیک برد اوردیم.( ما اینیم دیگه )
بعد از چندین و چند بازی با استادیوم اشتی کردم و رفتم چون مطمئن بودم میبریم.
بازی خیلی رو مخ بود.اکبر میثاقیان هر کاری کرد که نبازه و خدا رو شکر اخرش خدا خاست و یه بچه ای که من از نظر اخلاقی و بازی خیلی می پسندمش گل زد و بردیم.
خدا رو شکر بردیم و خیلی چیزها درست می شه و من مطمئنم.
فقط چند تا اشکال هست یکی اینکه تیم خیلی خیلی دیر تعویض کرد و انگار اصلا پیروانی یادش رفته بود.
یه موضوع دیگه هم اینکه کادر مربیگریمون خیلی کم هستن.افشین حتما باید یه دستیار خوب و صاحب سبک بیاره.
سرور هرچی تاجیه .............. افشین پیروانیه
Masoud
11-27-2008, 05:11 PM
سلام به همه پرسپولیسیهای گل برد با ارزشی آوردیم و به خاطر همین برد هم بعد بازی با رفقا رفتیم یه شام درست حسابی زدیم و یه جورایی برد و جشن گرفتیم طبق معمول جایگاه36بودم و تو چهره همه هم یه نگرانی خاصی وجود داشت و همه با استرس بازی نگاه میکردند انصافا خیلی بازی نفس گیری بود کلی حمله کردیم ولی کمتر گل زدیم استقلال اهواز اصلا موقعیت گل نداشت یا فوقش 1موقعیت گل ولی پرسپولیس بالای 7_8تا موقعیت داشت که با خوش شانسی محض اکبر میثاقیان هیچکدوم گل نمیشد ولی خوشبخاته با گل باقذی ها طلسم شکست و اکبر میثاقیان و بردیم شرمنده خیلی خسته ام و راجع به بازی فردا شب ارسال میکنم فقط این بگم که وسطای نیمه اول تو جایگاه 3یه دعوای عجیب غریبی شد که باعث شد کلی مامور بریزه تو جایگاه و همه رو میزدن یا از هم جدا میکردن از این و آن که پرسجو کردم تو جایگاه متوجه شدم چندتا از لیدرها با هم اختلاف نظر دارند و باعث دعوا شده حتی تو جایگاه لیدرها داشتند قرار میذاشتند که بیرون ورزشگاه دسته مقابل بزنند کلا اتحاد زیاد جالبی امروز تو ورزشگاه حکمفرما نبود همین جایگاه 35ساز ناسازگاری میزد اول بازی هم انصاریان تشویق کردن که با اعتراض عظیم جایگاه 36و 34 روبرو شدن و باعث شد دیگه تشویق نکنن
امید منم جایگاه 36 بودم و دعوای جایگاه 3 بین به لیدر به اسم فرمون :4: و یه تماشاچی بود که اونجوری که من دیدم ماشاالله لیدره بد جوری کتک خورد.
بین دو تا نیمه هم اون صحبتهایی که بین لیدرهای 36 ( مهران و میلاد و سعید و بابا :4: ) می شد سره این بود که رضا شاهانی لیدر جایگاه 3 رفته بود پیش حسین هدایتی تو جایگاه ویژه که اینا شاکی شده بودند.
بد جوری چند دسگی بین لیدرها هست و این تو تشویقها کاملا معلومه چون هر کدوم رو یکی ساپورت می کنه.مصطفوی به بعضی ها میرسه . هدایتی به بعضی ها و هر کدوم نون خوره یکی و تشویق کن اون هستن و کلا یعنی متاستفم واسه این تیم.
راجب تشویق جایگاه 35 ( میلاد ) و 23 ( ناصر ) باید بهتون بگم که لیدرهای علی پروین که من ...... :4: دور میپرخیدن و به جایگاهایی که ادم داشتن توش می گفتن که اونا شعار بدن و به علت گردن کلفت کسی جرات دعوا با اونا رو نداره امید جان و دیدی که 36 و 34 هم بعد 5 دقیقه تشویق کردن گفتن بسته.
ولی اینم بگم 90% از تشویق انصاریان راضی بودن و خودشون با میل این کارو می کردن.زوری که نمی تونن بگن تشویق کنید و این نشون میده علی انصاریان هنوز تو قلب پرسپولیسیهاست:6:
از دو چیز ناراحتم:
1-هنوز که هنوز باز در مورد افشین امپراطور داره بحث میشه و همه هم اول حرفشون میگن واسه تیم خیلی زحمت کشیده ولی آخرش حرف خودشونو عوض میکنند مهم اینه افشین تا آخر عمر تو قلب پرسولیسیها جا داره
2-این مشکل لیدرها که میگین خیلی بزرگه تو فوتبال ما لیدرها مهمترین پست دارن همه کار میتونند بکنند
یک چیر در مورد انصاریان این که تشویق شده باید تاسف خورد فقط البته میدونم کار لیدرهاست لیدر بیاد بگه انصاریان انصاریان 2تا هوادار هم جو میگیرتش تشویق میکنه جالبه کسی که بعد از این تشویق امروز باز بر ضد پرسپولیس مصاحبه کرده تا بار دیگه بعد از رفتن به استقلال تعصبش را نسبت به پرسپولیس نشان بده
omidperspolisi
11-27-2008, 11:47 PM
مسعود فرمون نزدن چون من دیدم فرمون بعد دعوا داشت تو جایگاه تشویق میکرد آن پسر مو بلند که اسمش نمیدونم چی هست و تازه هم شده سر دسته جایگاه البته خود مهران که زیاد دل خوشی نداشت و راضی نیود که لباس دادن به این البته فقط جایگاه 35 تشویق کرد و من جایگاه دیگه ای رو ندیدم البته اول بازی یکی از روبرو جایگاهی ها هم تشویق کرد البته خیلیل کم ححالا کجای جایگاه نشسته بودی من ردیف 4درست بغل مهران بودم
zamara
11-27-2008, 11:49 PM
حرفهاي تند داريوش مصطفوي در برنامه 90 عليه افشين قطبي نشان ميدهد اتفاق بزرگي افتاده است كه آنها دوست ندارند فعلا آن را علني كنند. مثل اينكه اعضاي هياتمديره در هنگام امضاي قرارداد آنقدر ذوقزده و هيجان زده بودند كه به متن قرارداد توجهي نداشتند/همهچيز بهنفع قطبي
---------------------------------------------
تركمانچاي 2 را چه كسي امضا كرد؟
سكوت مرموزي ميان اعضاي هياتمديره باشگاه پرسپوليس حكمفرماست، بعد از جدايي قريبالوقوع افشين قطبي تصميم ابتدايي براي كنترل اين جريان «سكوت» همه در قبال موضوع است. پرسپوليس مردي را از دست داد كه در فصل قبل توانست تيم را به مقام قهرماني برساند و محبوبيتش را به اعداد غير قابل باور نزديك كند، او هر جمعي را به هيجان ميآورد و حتي آنها كه قرابتي با فوتبال نداشتند را عاشق شخصيت و ويژگيهاي رفتارياش كرد. قطبي بعد از قهرماني رفت تا غم از دست دادن صندلي سرمربيگري تيم ملي را از ياد ببرد و بازگشت چون از شرايط و پيشنهاد اغوا كننده پرسپوليسيها به هيچ عنوان نميتوانست بگذرد.
ماجراي بازگشت پيروزمندانه
محمد عليآبادي بهعنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس به اين نتيجه رسيد كه براي فراموشي نام بزرگ حبيب كاشاني كه مديرعامل قهرمان ليگ هفتم را يدك ميكشيد فقط اسم «افشين قطبي» ميتواند چاره كار باشد. اعضاي هياتمديره با مشورت ويژه رئيس روي نام قطبي به توافق رسيدند تا نماينده منتخبشان را براي بحث به دوبي بفرستند. اين نماينده «ويژه» شخصي جز حسين هدايتي نبود كه در آن روزها بهعنوان عضو جديد هياتمديره باشگاه منصوب شده بود و به هر شكلي ميخواست وزن و اعتبار اسكناسهاي سبزش را به رخ عليآبادي بكشد و سرمربي محبوب را با خود همراه كند و از آن مهمتر سند اين كار را به نام خود بزند. جلسهاي كه تقريبا 5 ساعت به طول كشيد و بالاخره افشين قطبي پس از دو نوبت جلسه خسته كننده سر مسائل مختلف به توافق رسيد. همان روزها هدايتي در مصاحبهاي با خوشحالي اعلام كرد: «جلسات مفيدي را با قطبي برگزار كرديم كه پس از تشريح شرايط فعلي پرسپوليس، وي پذيرفت كه به مدت 2 سال سرمربي اين تيم باشد.» بالاخره قطبي براي سرمربيگري پرسپوليس در سال اول رقمي بيش از هفتصد هزار دلار و در سال دوم نزديك به يك ميليون دلار دريافت ميكرد كه قرارداد گرانقيمتي محسوب ميشد.
استعفا يك سال، اخراج 2 سال
در مورد قرارداد افشين قطبي همه سكوت كردهاند و فقط داريوش مصطفوي به بندهاي معمولي آن اشاره ميكند كه براساس آن پس از استعفاي قطبي، او بايد 14 روز منتظر بماند تا نتيجه جلسه هياتمديره مشخص گردد اما اين سرمربي ايراني بدون توجه به آن به دوبي پرواز كرد تا ديگر به ايران بازنگردد. حتما برايتان جالب خواهد بود اگر بدانيد كه چنين اظهار نظري ربطي به بند قرارداد ندارد و طبق آييننامه فيفا بعد از استعفاي سرمربي،
14 روز فرصت است تا هياتمديره نظرش را اعلام كند.
اما موضوع بسيار مهمتر و جالب توجهتر از اين مسائل است و مطمئنا ابعاد جديدي بهخود خواهد گرفت. مديران پرسپوليس قرارداد افشين قطبي را همانند مرداني بيتجربه و احساسي به امضا رساندند كه گويي هيچ كارشناس حقوقي و مالي روي آن نظر نداده است. قراردادي كه حتي هواداري احساسي نيز قادر به بستن آن نبوده و مطمئنا موارد بهتري را در نظر ميگرفته است. يكي از بندهاي مسئلهدار اين قرارداد مربوط به فسخ قرارداد يكطرفه سرمربي ميشود كه براساس آن قرارداد طوري تنظيم شده است كه اگر قطبي بنا به تشخيص خود تيم را ترك كند، او ميتواند تمام پول خودش را دريافت كند. بند ديگر اين قرارداد يكطرفه مربوط به بركناري سرمربي ميشود كه براساس آن در صورتيكه اعضاي هياتمديره بخواهند افشين قطبي را اخراج كنند، آنها بايد تمام پول سرمربي را ظرف 2 سال بدهند تا جاي هيچ شكايت و پيگري باقي نماند. با چنين قراردادي بهنظر شما چه انگيزهاي براي سرمربي باقي ميماند؟ نكته جالب توجه مربوط به بند ديگر اين قرارداد است كه براساس آن افشين ميتوانست تا هفتاد درصد قراردادش را قبل از نيمفصل دريافت كند تا همه اينها موجب شود عمق ماجرا را تشخيص بدهيم.
رئيس خبر ندارد؟
در مورد اين قرارداد روايتهاي مختلفي درخصوص به گوش رئيس مجمع باشگاه رساندن وجود دارد. يك روايت حاكي از آنست كه سازمان ليگ با كپيبرداري از قرارداد، مستقيما به رئيس خبر داده كه اعضاي هياتمديره چه كاري كردهاند، در اين خصوص عزيز محمدي با تعجب پاسخ ميدهد: «قرارداد در فدراسيون ثبت شده و من آن را ديدهام اما من به عليآبادي نگفتم، اصلا چه كسي اين خبر را به شما داده است؟» او توضيح ميدهد كه هنوز دقيقا متن اين قرارداد را نخوانده است اما از لحاظ قانوني مشكلي ندارد و ممكن است قراردادي خارج از ضوابط داخلي هم به امضا رسانده باشند. البته سردار عزيز محمدي تمام سعي خود را به خرج ميدهد تا در اين رابطه اظهار نظري نكند اما رد اين روم حاكي از آن است كه بسياري از اطرافيان جرات بيان حقيقت را براي رئيس نداشتند و فعلا موضوع را مسكوت گذاشتهاند. البته تشر عليآبادي در چند روز قبل و مصاحبه تند كيومرث هاشمي ميتواند كه لازم از نارضايتي سازمان در خصوص اتفاقات پرسپوليس را كاملا هويدا سازد.
--------------------------------
منبع : دنياي فوتبال
نويسنده: علي عالي
zamara
11-28-2008, 12:12 AM
http://hurrahsport.com/my_documents/my_Gallery/N93N29ghotbi-mostafavi_9ZF.jpg
نه پول مي دهم، نه مي خواهم
افشین قطبی نه پولي از پرسپوليس دريافت مي کند نه مبلغي را به پرسپوليسي ها باز مي گرداند!
اخبار موثق حاکي از آناست افشين قطبي که در حال حاضر در کشور امارات به سر مي برد پس ازشنيدن اظهارات داريوش مصطفوي در رسانه هاي مختلف و پيگيري اخبار از طريق دوستانش در ايران درتماسي با مدير برنامه هايش از او خواسته تا طي پيغامي به مسئولان باشگاه تاکيد کند که او نه پولي ازپرسپوليس دريافت مي کند نه مبلغي رابه پرسپوليسي ها باز مي گرداند! قطعا با پيگيري اخبار متوجه شده ايدکه سرمربي سابق پرسپوليسدر همان روزهاي ابتدايي حضورش در ايران 70 درصد از مبلغ قراردادش را دريافت کرده است. پس ازاتفاقاتي که منجر به جدايي قطبي از پرسپوليس شد، مسئولان باشگاه و به خصوص داريوش مصطفوي درصدد بودند تامبلغي از قرارداد او را کسر کنند. اما طبق آخرين اخبار دريافتي قطبي ازطريق مدير برنامه هايش به مصطفوي پيغام داده که تحت هيچ شرايطي مبلغي را به باشگاه باز نمي گرداند و تاکيد کرده کار او با پرسپوليس را تمام شده فرض کنند. چرا که او نه پولي مي خواهد، نه پولي را برمي گرداند.
Masoud
11-28-2008, 12:33 AM
مسعود فرمون نزدن چون من دیدم فرمون بعد دعوا داشت تو جایگاه تشویق میکرد آن پسر مو بلند که اسمش نمیدونم چی هست و تازه هم شده سر دسته جایگاه البته خود مهران که زیاد دل خوشی نداشت و راضی نیود که لباس دادن به این البته فقط جایگاه 35 تشویق کرد و من جایگاه دیگه ای رو ندیدم البته اول بازی یکی از روبرو جایگاهی ها هم تشویق کرد البته خیلیل کم ححالا کجای جایگاه نشسته بودی من ردیف 4درست بغل مهران بودم
جایگاه 22-23-35 تشویق کردن.
حالا بخوایم بگیم کی به کی بود رو نمیشه گفت ولی رفیق های ما ( پروینی ها :4: ) خط و می دادن و طرفدارا با جونه و دل تشویق می کردن چون می دونن که واسه پرسپولیس زحمت کشیده و کی نکشیده.
تو بازی دیروز از همه بیشتر نیکبخت رو مخ تماشاچیا بود و همه از دستش شاکی بودن.
من 5 سالی می شد کل بازیهای پرسپولیس رو می رفتم ولی از بعد بازی استقلال امسال دیگه نرفتم یه جورایی قهر.
من پایینتر بودم سعادت نداشتیم در کنار دو برادر ارجمند بشینیم.
راجب حرف عامد هم اره داش عامد می تونم قسم بخورم تو تغیرات مدیر عامل 70-60% همین لیدرهایی که خیلی ها نمیشناسنشون سهیمن.
omidperspolisi
11-28-2008, 02:00 AM
هرچقدر که تو این چند سال رفتم ورزشگاه و جاهای مختلف نشستم دارم به این نتیجه میرسم که لیدرهای جایگاه34و36 واقعا یه چیز دیگه ای هستند مهران و میلاد واقعا از35ها خیلی بهترند از عباس هم کلا خوشم نمیاد مجتبی لیدر جایگاه24به عباس بیگدلی:4:ترجیح میدم تو دلبر نیست دیگه ای کاش 34و36کنار هم بودن
Pars_Redboy
11-28-2008, 03:01 AM
ديگه قضاوتواينانداريم آقاي zamara من ديگه اونو به عنوان يه امپراطورسرخ دوست ندارم نظرش هم ديگه مهم نيست :red boy2:
برای من هم نه امپراطور و نه نظراتش اصلا مهم نیست . احترام زحمات سال گذشته اشم دارم ولی قهرمانی نباید به نام یه نفر نوشته بشه اصلا هم دلم نمیخواد اسمی از قطبی بیارم و بشنوم .
Pars_Redboy
11-28-2008, 03:07 AM
در مورد خبری که راجع به خلیلی دادین که مطمئن هستم خلیلی استقلال برو نیست . :red boy:
یکی از ویژگی های خوب این انجمن و کاربران عزیزش اینه که خیلی منطقی و پخته با قضیه استعفای قطبی کنار اومدن و راحت نونستن بدون اینکه بی احترامی به قطبی بشه و زحمات سال قبلش نادیده گرفته بشه بین عشق و علاقه به پرسپولیس و افراد تفاوت قائل بشن . چیزی که متاسفانه هنوز در بعضی از سایت ها و انجمن های پرسپولیسی میبینیم جنگ و دعوای هوادران بر سر قضیه قطبی است که نتیجه ای جز به هدر رفتن انرژی افراد نداره وگاهی مطالبی از بعضی مثلا هواداران میبینیم که انگار قطبی بالاتر از پرسپولیس و همه زحمتکشان این تیم بوده و منتظر شکست پرسپولیس هستن ! تا دوباره یاد امپراطور مستعفی رو زنده کنند .
خوشحالم که پرسپولیس هیچگاه متکی به افراد نبود و همیشه در بحران ها هم راه خودش رو پیدا کرده . یادمون باشه همه افراد اعتبار خودشون رو از پرسپولیس می گیرند و اگه مربی در پرسپولیس به بن بست می رسه و ترجیح میده این تیم رو ترک کنه دلیل نداره که پرسپولیس هم به بن بست رسیده باشه .
در واقع پرسپولیس هرگز به بن بست نمی رسه .
درسته پرسپولیس هیچ وقت به بن بست نمیرسه .
Pars_Redboy
11-28-2008, 03:11 AM
از دو چیز ناراحتم:
1-هنوز که هنوز باز در مورد افشین امپراطور داره بحث میشه و همه هم اول حرفشون میگن واسه تیم خیلی زحمت کشیده ولی آخرش حرف خودشونو عوض میکنند مهم اینه افشین تا آخر عمر تو قلب پرسولیسیها جا داره
2-این مشکل لیدرها که میگین خیلی بزرگه تو فوتبال ما لیدرها مهمترین پست دارن همه کار میتونند بکنند
یک چیر در مورد انصاریان این که تشویق شده باید تاسف خورد فقط البته میدونم کار لیدرهاست لیدر بیاد بگه انصاریان انصاریان 2تا هوادار هم جو میگیرتش تشویق میکنه جالبه کسی که بعد از این تشویق امروز باز بر ضد پرسپولیس مصاحبه کرده تا بار دیگه بعد از رفتن به استقلال تعصبش را نسبت به پرسپولیس نشان بده
در مورد بند اول حرفت بگم که این قدر شناسی پرسپولیسی هاست که از زحمات سال قبل قطبی تشکر میکنن و رسم ادب به جا میارن من ارسال ها رو خوندم کسی آخر حرفش رو عوض نکرده فقط کسی حاضر نیست پرسپولیس به بن بست برسه تا افشین دوباره امپراطور بشه .
قطبی شاید در قلب بعضی ها موندنی بشه ولی من و بعضی هام دیگه یادی ازش نمیکنیم به دلایلی که چون خوشم نمیاد اسمی از قطبی بیارم ذکر نمیکنم ولی رسما پرسپولیس و پرسپولیسی ها امسال توسط اینجناب سرکار رفتن و لطمه زیاد خوردن که خدا عاقبتش رو بخیر کنه .
در مورد بند اول حرفت بگم که این قدر شناسی پرسپولیسی هاست که از زحمات سال قبل قطبی تشکر میکنن و رسم ادب به جا میارن من ارسال ها رو خوندم کسی آخر حرفش رو عوض نکرده فقط کسی حاضر نیست پرسپولیس به بن بست برسه تا افشین دوباره امپراطور بشه .
قطبی شاید در قلب بعضی ها موندنی بشه ولی من و بعضی هام دیگه یادی ازش نمیکنیم به دلایلی که چون خوشم نمیاد اسمی از قطبی بیارم ذکر نمیکنم ولی رسما پرسپولیس و پرسپولیسی ها امسال توسط اینجناب سرکار رفتن و لطمه زیاد خوردن که خدا عاقبتش رو بخیر کنه .
ببین مهدی جان شاید تو تعصب داشته باش که داری ولی من بیشتر از تو دارم شاهدم هم مسعود است که بین دو نیمه بازی با پیکان حسابی ناراحت بودم بهم روحیه داد
آره واسه منم نتیجه گرفتن پرسپولیس مهمترین چیز است حالا میخواد ناصر حجازی بشه مربی پرسپولیس بازم ازش حمایت میکنم ولی نمیتونم ببینم کسی که پاک بود اومد تیم را بعد از مدت ها قهرمان کرد بیان بهش توهین کنن اگه ما قدرشناسیم پس چر ا اینقدر زود نتیجه ها و افتخارات و رکوردهایی که برامون آورد فراموش کردیم؟
در ضمن اگه کاشانی و انصاری فرد واقعا به خواست خودشان استفا دادن رفتن قطبی هم به خواسته خودش بوده
----------------------------------------
دست سپهر هم درد نکنه همین کسی بود فصل پیش و اوایل این فصل همش قطبی قطبی میکرد
آدم باید مرد باشه همین مسعود خودمان موقع قهرمان شدن پرسپولیس هم گفت از قطبی از لحاظ فنی زیاد خوشش نمیاد تا الانم سر حرفش مونده نه بعد از رفتن قطبی بیاد بگه
من از اولش ازش خوشم میامد الانم که رفته بازم سرحرفم هستم
واسه کسانی مثل سپهر متاسفم فعلا بره یک فکری کنه از عالم و آدم جا نمونه نمیخواد مصاحبه کنه
--------------------------------------------------------------
از داش امین ممنونم که به فکر تیم است و از وقتی گفته دیگه بحت قطبی و... را نکشید وسط فقط از پرسپولیس الان گفت
ولی بعضیا تا آخر فصل میخوان از قطبی بگن منم به مسعود گفتم این حق و اجازه را میخوام از مربی محبوبم دفاع کنم پس بهتره فقط و فقط بحث در مورد پیروانی با تعصب بشه
راستی پیروانی در مصاحبه اش گفته دستیارانش از بازیکنان پرسپولیس هستند که هم دوره خودش بودند به نظر شما از بازیکنان هم دوره پیروانی کیا بشن دستیار پیروانی خوبه؟
Abadan
11-28-2008, 10:55 AM
راستی پیروانی در مصاحبه اش گفته دستیارانش از بازیکنان پرسپولیس هستند که هم دوره خودش بودند به نظر شما از بازیکنان هم دوره پیروانی کیا بشن دستیار پیروانی خوبه؟
عابدزاده که هست. نعیم سعداوی میتونه باشه. چون قرار بود بره دیهیم اهواز ولی نرفت. درخشان و خاکپور هم اخر فوتبالشون با پیروانی بودن و میشه گفت همدوره هستن
-------------------
عامد جان اگه دیدی ارسالت زده ویرایش توسط من، من باید معذرت بخوام. خواستم رو نقل و قول کللک کنم دستم رفت رو ویرایش. شرمنده
zamara
11-28-2008, 11:23 AM
علي انصاريان در پايان بازي پرسپوليس در برابر استقلال اهواز با شعاري حماسي گونه مي گويد "اكبر سرت را بالا بگير"و بگونه اذعان مي دارد كه آنان يعني تيم استقلال اهواز مستحق شكست نبودند .
اما وقتي به روند بازي نگاه مي كنيم بايد بگوئيم اكبر ميثاقيان يكي از بهترين فرصتهاي رهائي از بحران را براي تيم بحران زده رده هفدهمي خود از دست داده است .
براستي اگر اكبر ميثاقيان يك نگاه ديگر به اين بازي اندازد مي تواند به حرفهاي دل خوش كننده داش علي انصاريان ! دلخوش كند ؟
نگاهي به شرايط بازي مي اندازيم.
1/ تيم پرسپوليس در اين بازي به واقع با يك تاكتيك تكراري به ميدان آمده بود .
سانترهاي بي هدف و زياد اين تيم آنقدر تاكتيك تكراري بود كه اگر ميثاقيان نگاهي غير دفاعي به اين بازي داشت مي توانست خيلي راحت تر بازي را به پايان برساند . پرسپوليس با ديدن ماهاني و انصاريان و دروازه باني چون بابائي دست به يك انتخار تاكتيكي زده بود اما اكبر آقا كماكان خواب بود استقلال اهواز چرا ترسو بود ؟
2/ تيمي چون استقلال اهواز تنها 9% توپهايش در نيمه دوم در محوطه 3/1 دفاعي سرخها بود اما همين آمار كم هم مي توانست منجر به زدن دو گل به سرخهاي تهران شود .
آيا اگر بازيكني چون شهرام وزيري در كنار مهرزاد رضائي در زمين بودند باز هم اكبر آقا اينقدر مغموم و نياز به دلداري انصاريان داشت ؟ مقصر بازي ضعيف استقلال اكبرآقا نبود ؟
3/ آقاي انصاريان مي خواهم بپرسم آمار مالكيت 28% تيم شما در برابر 72% تيم پرسپوليس افتخار آفرين است ؟ آن دفاع چند لايه و استفاده از بازي چرك در نزد تيم شما افتخار داشت ؟
باخت در بازي در برابر پرسپوليسي كه از بعد روحي در شرايط بد و ستاره هاي ناميش چون كريمي و نيكبخت و توره و پتروويچ اين گونه افت كرده بودند و مربيانش آنقدر محو بازي شده بودند كه اين گونه دير تعويض نمودند افتخار داشت ؟
بايد بگوئيم پرسپوليس در يكي از روزهاي نا هماهنگ و بي روحيه خود صاحب بردي ارزشمند شد و نمي دانيم اين برد چه افتخاري براي ميثاقيان و انصاريان داشت.
-------------------------------
نویسنده : تورج عاطف
سايت ارتش سرخ (http://www.arteshesorkh.com/view.php?num=164)
omidperspolisi
11-28-2008, 02:08 PM
آن موقع هم که قطبی رفت از یه چیزی خیلی ناراحت بودم اینکه ما هم مثل استقلال دچار دودستگی بشیم و یک سری از هواداران طرف قطبی بگیرند و بقیه هم ساز دیگه ای بزنند و یواش یواش همه هواداران چه تو انجمن چه تو ورزشگاه دارن به آن سمت میرن که خوب تو استادیوم لیدر هست و حواسش به جایگاهش هست تو انجمن هم خودمون نیاید بذاریم از این دو دستگی فقط تیم رقیب سود میبره هرکسی مربی محبوبی داره ههمونطور که مسعود پروین دوست داره و من دنیزلی ولی نباید بحث مربی دلخواهمون به وسط بکشیم قطبی رفت ان شاالله که هرجا هست موفق باشه واسه تیم زحمت کشید و قهرمان شد ولی دیگه رفت بهتره از این به بعد فکر تیممون باشیم نه اینکه درباره قطبی حرف بزنیم البته این نظر من هست
zamara
11-28-2008, 02:56 PM
اميد جان نظر شما كاملا متين و درسته .
عشق ما فقط پرسپوليسه و هدف ما پيروزي و قهرماني اين تيمه .
زماني ناخداي كشتي ايكسه و زماني ايگرل .
ما بايد فقط به هدف فكر كنيم و بس . آقاي پروين در زمان خودش زحمت بسيار كشيد كه نام پرسپوليس به فراموشي سپرده نشه ، آقاي دنيزلي هم كار خودش رو كرد و مزدش رو گرفت ، آري هان هم همينجور و آقاي قطبي هم به همين صورت . همه اينها به اضافه مديران باشگاه تمام سعي و تلاششان را كردند و مزدشان را گرفتند تا وظيفه خود را در قبال اين باشگاه بزرگ و مردمي انجام بدهند .
وظيفه ما هم بعنوان هوادار چيزي نيست بجز اينكه در همه شرايط از محبوبمان دفاع كنيم و با حمايت هاي خود كمكي باشيم براي جاويدان بودن اين باشگاه و تيم عزيزمان و نبايد ما با دست خودمان و بقول اميد عزيز با دودستگي اين تيم را به حاشيه ببريم .
پس همه با هم با يك صدا فرياد ميزنيم :
پرسپوليس اي محبوب قلبها تو قهرماني .
عابدزاده که هست. نعیم سعداوی میتونه باشه. چون قرار بود بره دیهیم اهواز ولی نرفت. درخشان و خاکپور هم اخر فوتبالشون با پیروانی بودن و میشه گفت همدوره هستن
-------------------
عامد جان اگه دیدی ارسالت زده ویرایش توسط من، من باید معذرت بخوام. خواستم رو نقل و قول کللک کنم دستم رفت رو ویرایش. شرمنده
خواهش امین جان
منم داشتم به سعداوی فکر میکردم و شاهرودی آخه اونم مربی بوده
بعید میدونم درخشان و خاکپور بیان دستیار شن
آن موقع هم که قطبی رفت از یه چیزی خیلی ناراحت بودم اینکه ما هم مثل استقلال دچار دودستگی بشیم و یک سری از هواداران طرف قطبی بگیرند و بقیه هم ساز دیگه ای بزنند و یواش یواش همه هواداران چه تو انجمن چه تو ورزشگاه دارن به آن سمت میرن که خوب تو استادیوم لیدر هست و حواسش به جایگاهش هست تو انجمن هم خودمون نیاید بذاریم از این دو دستگی فقط تیم رقیب سود میبره هرکسی مربی محبوبی داره ههمونطور که مسعود پروین دوست داره و من دنیزلی ولی نباید بحث مربی دلخواهمون به وسط بکشیم قطبی رفت ان شاالله که هرجا هست موفق باشه واسه تیم زحمت کشید و قهرمان شد ولی دیگه رفت بهتره از این به بعد فکر تیممون باشیم نه اینکه درباره قطبی حرف بزنیم البته این نظر من هست
خدا خیرت بده
الان باید فقط و فقط از پرسپولیس و افشین با تعصب حمایت کرد
ولی اگه من الان بیام بدی دنیزلی بگم 100% امید جان میای ازش دفاع میکنی پس شرطش اینه کسی بدی از مربی قبلی نگه تا کسی جواب نده
همه فقط از پرسپولیس الان و افشین با تعصب حمایت کنیم و حرف بزنیم
omidperspolisi
11-28-2008, 07:08 PM
صد درصد همینجوره عامد جان فعلا بحث مربی قبلی نمیکنیم تا بعدا شاید دوستان یه تایپیک جدا زدند تا هرکی دوست داشت راجع به قطبی بحث کنه فردا استقلال هم یه بازی مهم داره اگه ببازه میمونه زیر ما و اینقدر پز دیگه نمیدن امیدوارم سایپا خوب بازی کنه
نیما نظر تو چیه؟ در مورد دستیار پیروانی و بازی با راه آهن؟
soccerlover
11-28-2008, 08:39 PM
نیما نظر تو چیه؟ در مورد دستیار پیروانی و بازی با راه آهن؟
توی کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی بازی با استقلال اهواز یه چیزهایی راجع به دستیارش گفت،
حدس من اینه که افشین، کسی رو که اسم بزرگی داشته باشه به تیم اضافه نخواهد کرد، کسی که کاراکتر یا محبوبیتش خطری برای خودش به شمار بیاد، یه چیزی شبیه به مشکل قطبی با حمید استیلی،
حدس من کسی مثل نعیم سعداویه، کسی که چندین سال در سیستم منظم فولاد کار کرده،
در مسایل مربوط به تیمهای پایه و برنامه ریزی تیم فولاد مشارکت داشته،
چند تا تجربه مربی گری هر چند نه چندان موفق داره،
سابقه بازی های ملی و بازی با پیراهن پرسپولیس رو داره،
و مهمتر از همه بی حاشیه است.
و اما بازی با راه آهن، تیم یاوری چند هفته است عالی نتیجه می گیره، بردن فولاد در اهواز کار ساده ای نیست، ضمنا راه آهن مدیری مثل انصاری فرد داره که بخش عمده ای از موفقیتش رو مدیون ذکاوت این آدمه.
شرایط به نظر سخت می یاد ولی پرسپولیس در این بازی برگ برنده ای به نام تماشاگر داره و اینکه بازیکنها پس از برد برابر استقلال اهواز انگیزه بالایی دارن، سیستم دفاعی داره بهتر می شه، کلا احساسم اینه که بازی خوبی برای پرسپولیس خواهد بود.
Masoud
11-28-2008, 10:28 PM
هرچقدر که تو این چند سال رفتم ورزشگاه و جاهای مختلف نشستم دارم به این نتیجه میرسم که لیدرهای جایگاه34و36 واقعا یه چیز دیگه ای هستند مهران و میلاد واقعا از35ها خیلی بهترند از عباس هم کلا خوشم نمیاد مجتبی لیدر جایگاه24به عباس بیگدلی:4:ترجیح میدم تو دلبر نیست دیگه ای کاش 34و36کنار هم بودن
بهترین لیدر پرسپولیس تو کل استادیوم که حرف شنوی داره مهرانه و رضا شاهانی هستن.ولی بهترین جایگاه و یه دستترین جایگاه 34 هست که لیدرش مسعود هم جز سالمتریناست تو این باند و باند بازی لیدرها.
Masoud
11-28-2008, 10:32 PM
صد درصد همینجوره عامد جان فعلا بحث مربی قبلی نمیکنیم تا بعدا شاید دوستان یه تایپیک جدا زدند تا هرکی دوست داشت راجع به قطبی بحث کنه فردا استقلال هم یه بازی مهم داره اگه ببازه میمونه زیر ما و اینقدر پز دیگه نمیدن امیدوارم سایپا خوب بازی کنه
مطمئنم استقلال امتیاز از دست میده.سایپا جون گرفته و به نظرم خیلی حرفها جلو تیم قلعه نویی داره و ایشالله زیزمون می مونن هرچند که این موضوع تا هفته 36 هیچ ارزشی نداره
Masoud
11-28-2008, 10:36 PM
توی کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی بازی با استقلال اهواز یه چیزهایی راجع به دستیارش گفت،
حدس من اینه که افشین، کسی رو که اسم بزرگی داشته باشه به تیم اضافه نخواهد کرد، کسی که کاراکتر یا محبوبیتش خطری برای خودش به شمار بیاد، یه چیزی شبیه به مشکل قطبی با حمید استیلی،
حدس من کسی مثل نعیم سعداویه، کسی که چندین سال در سیستم منظم فولاد کار کرده،
در مسایل مربوط به تیمهای پایه و برنامه ریزی تیم فولاد مشارکت داشته،
چند تا تجربه مربی گری هر چند نه چندان موفق داره،
سابقه بازی های ملی و بازی با پیراهن پرسپولیس رو داره،
و مهمتر از همه بی حاشیه است.
و اما بازی با راه آهن، تیم یاوری چند هفته است عالی نتیجه می گیره، بردن فولاد در اهواز کار ساده ای نیست، ضمنا راه آهن مدیری مثل انصاری فرد داره که بخش عمده ای از موفقیتش رو مدیون ذکاوت این آدمه.
شرایط به نظر سخت می یاد ولی پرسپولیس در این بازی برگ برنده ای به نام تماشاگر داره و اینکه بازیکنها پس از برد برابر استقلال اهواز انگیزه بالایی دارن، سیستم دفاعی داره بهتر می شه، کلا احساسم اینه که بازی خوبی برای پرسپولیس خواهد بود.
اره منم با نظر نیما واسه دستیار کاملا موافقم و به نظرم یه مربی خواهد اومد که از افشین حرف شنوی داشته باشه.نعیم سعداوی محتمله ولی از رابطش با پیروانی چیزی نمی دونم و نمی تونم اظهار نظر کنم.
بازی با راه اهن خیلی خیلی مشکله.مطمئنا انصاریفر چه اشکار چه پنهانی پاداش های زیادی واسه این بازی میزاره چون همیشه دوست داره تو این بازی خودش رو اثبات کنه.یاوری هم مربی کار بلدی هست و من به نظرم تو سبک شاه غلامه کارش و دانشش.
بازی خیلی خیلی سختیه که امیدوارم تیمی که چند سالیه گربه سیاه ما هست سرش کامل بریده شه.
Masoud
11-29-2008, 01:22 AM
یکشنبه یه بازی با سیمان سمنان داریم تو سمنان که امیدوارم پیروانی مثل قلعه نویی ترسو نباشه و با ترکیب اصلی نره تو زمین تا بازیکنها خسته بشن.
امیدوارم به جونهایی مثل خیرخواه و عبدی و نوروزی و کسایی که بهشون بازی نمیرسه این بازی رو ببریم.
کاش اصلا انصراف می دادن و میرفتیم 8/1 که دیگه نور الا نور بود ولی اجازه ندادن بهشون.
خلاصه بازی مهمی نیست
فکر نکنم بحث خاصی داشته باشیم راجبش کنیم
بازی راه اهن که شاید با بردش مهره سرمربیگری پیروانی بخوره و این مربی موندنی شه.
خیلی مهم و سرنوشت سازه بازی.خیلییییییییییییییییی ییییی
rasoul_totti
11-29-2008, 01:52 AM
سلام
من رسولم و خوشحالم كه از امروز در كنار شما دوستان هستم
به امید قهرمانی ارتش سرخ و گرفتن جشن قهرمانی در تاپیك ارتش سرخ سایت ارتش سرخ!
Masoud
11-29-2008, 01:55 AM
سلام
به خوش اومدی اق رسول به خونه ی قدیمی خودت
ما که میشناسیمت ولی برو اینجا معرفی کن بچه ها بیشتر بشناسنت http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=88
به امید همون چیزهایی که تو گفتی .
سلام
به داش رسول دعا خوان معروف اومده
Siyavoush
11-29-2008, 04:57 AM
به داش رسول دعا خوان معروف اومده
انقدر سطحشو نبر بالا.همون دعا نویس بمونه بهتره:4:
zamara
11-29-2008, 09:03 AM
سلام
سلام
آقا رسول من هم به شما خير مقدم ميگويم .
آقا رسول خيلي عذاب كشيدم تا تونستم عكس آواتار شما رو ببينم ، با چه زحمتي رفتم روي ميز كامپيوتر و بعد سه ساعت خودمو خم كردم و برعكس شدم و خلاصه كلي اينور و اونور كردم تا تونستم اون عكس رو ببينم . بابا يه خورده هواي پيرمرد ها رو داشته باش ديگه . ما مثل شما تر و فرز نيستيم كه بتونيم فوري كامپيوتر برداريم و برعكسش كنيم تا راحت تر عكس هاي اينجوري رو ببينيم :4::4:
انشاالله طبق گفته شما هر چه زودتر جشن قهرماني را در اينجا بگيريم .
با اميد به حضور پر رنگ و پر شور شما
خوش آمديد
S@eEd
11-29-2008, 12:52 PM
بچه ها چرا اینقدر فاصلمون با صدر زیاد شده؟ الان 5 امتیازه تازه ذوبم یه بازی کمتر داره اگه ببره میشه 8 امتیاز!:aasab: امیدوارم ملوان امروز یه مساوی مامان ازش بگیره:kasra:
ببینیم سایپای متحول شده امروز چیکار میکنه! و همچنین ببینیم که آیا استقلال بدونه جباری میتونه یه مساوی هم بگیره :24:
rasoul_totti
11-29-2008, 01:56 PM
اول از همه از مسعود عامد سیاووش و زامارا بخاطر استقبال داغشون تشكر میكنم!
در مورد بازی فردا هم مثله اینكه پرسپولیس میخواد با تركیب اصلیش یعنی عليرضا حقيقي، مجتبي شيري، نبي ا... باقري ها، سپهر حيدري، عليرضا محمد، مازيار زارع، پژمان نوري، ايوان پتروويچ، علي كريمي، كريم باقري و ابراهيم توره به میدان بره! و به گفته پیروانی ممكنه 2 تا تغییر تو تیم داده بشه فقط
اینجور كه معلومه افشین كوچیكه هم نمیخواد ریسك كنه و از همین اول میخواد جام رو جدی بگیره
Masoud
11-29-2008, 02:12 PM
اول از همه از مسعود عامد سیاووش و زامارا بخاطر استقبال داغشون تشكر میكنم!
در مورد بازی فردا هم مثله اینكه پرسپولیس میخواد با تركیب اصلیش یعنی عليرضا حقيقي، مجتبي شيري، نبي ا... باقري ها، سپهر حيدري، عليرضا محمد، مازيار زارع، پژمان نوري، ايوان پتروويچ، علي كريمي، كريم باقري و ابراهيم توره به میدان بره! و به گفته پیروانی ممكنه 2 تا تغییر تو تیم داده بشه فقط
اینجور كه معلومه افشین كوچیكه هم نمیخواد ریسك كنه و از همین اول میخواد جام رو جدی بگیره
به نطر من یه اشتباه بزرگه اگه بخواهیم با ترکیب اصلی بازی کنیم.
اول اینکه ما امسال تو 3 تا جامیم و نزدیک 46 تا بازی حداقل داریم و اگه بخواهیم تو این بازیها بازیکنایی مسنی مثل کریم رو خسته کنیم دیگه از بازی 30ام به بعد این بازیکنا دیگه میرن کنار و باعث مشکلات میشه.
موضوع بعدی اینکه اکثرا تو این بازیها مصدومیت پیش میاد و بازیکنهای بزرگ تیم تحت خطر زیادین.
و اخرم اینکه شور شوق رو تو بازیکنهای جون میکشن و کسایی مثل بهادر , خیرخواه , نوروزی , الیاسی , فرضیات و ..... دیگه هیچ انگیزه ای برای تمرین هم نخواند داشت.
به نظرم من برد 1-0 هم کافیه و لازم نیست 10 تا گل بزنیم.خود اسم بزرگ پرسپولیس توانایی بردن این بازی رو داره دیگه لازم به بازی با 100% توان نیست که
rasoul_totti
11-29-2008, 02:42 PM
بنظر منم باید با تركیبی مبرفتیم كه علاوه بر استفاده از بازیكنان جوانی چون خیرخواه نوروزی فرضیات و ... بازیكنانی كه كمتر به بازی گرفته میشن مثله آتسو منصوری و حتی علوی(اگه اجازه بازی داشته باشه) هم توش باشن و نیمكتمون رو از چند بازیكن با تجربه مثله كریم و ایوان یا توره پر میكردیم تا در صورت گره خوردن مسابقه اونا رو به زمین بیاریم!
Masoud
11-29-2008, 03:24 PM
بنظر منم باید با تركیبی مبرفتیم كه علاوه بر استفاده از بازیكنان جوانی چون خیرخواه نوروزی فرضیات و ... بازیكنانی كه كمتر به بازی گرفته میشن مثله آتسو منصوری و حتی علوی(اگه اجازه بازی داشته باشه) هم توش باشن و نیمكتمون رو از چند بازیكن با تجربه مثله كریم و ایوان یا توره پر میكردیم تا در صورت گره خوردن مسابقه اونا رو به زمین بیاریم!
با حرفت کاملا موافقم . ولی پیروانی هم همون ترسی رو داره که قلعه نویی داشت.
ولی جام حذفی خیلی به نفعمون شده.
ما از 16/1 تو جدول بودیم ولی استقلال از 32/1
ما اولین بازیمون با تیم ضعیف سمنانه.
مهمان هستیم و بازی بعدی رو میزبان.
اینا نکاتیه که باید خوشحال کنه پیروانی رو.
دوستان به علت تاخیر تا امشب ساعت 2 وقت دارین 11 مرد باری فردا را پیش بینی کنید
خدا کنه بازی فردا چمن سمنان خوب باشه و این که از اون بازیهایی نباشه که حتی کنار خط اوت تماشاگر میشینه
زمين چرا هستش نه زمين فوتبال كه
zamara
11-30-2008, 09:58 AM
حضور دوستان عرض كنم كه تيم پرسپوليس فكر ميكنم امروز روز دشواري رو پيش رو خواهد داشت .
مردم سمنان تعصب خاصي نسبت به تيمشون دارند و فكر نميكنم اجازه بدهند هواداران زيادي از پرسپوليس را در استاديوم !! يا بهتر بگيم زمين بازي ، راه بدهند.
تا جاييكه من امروز از يكي از دوستان خودم در سمنان شنيدم ، چمن زمين بازي رو تازه ديروز با خريد آن كمي تكميل كردند و به هيچ عنوان شرايط يك زمين خوب و مناسب را براي اين بازي ندارد.
سكو هاي تماشاگران سيماني بوده و نزديك به زمين بازي است . چمن هاي خريداري شده بصورت تكه تكه در جاهاي خالي قرار داده شده .
از نكات ديگه اي كه اين دوست ما گفت اين است كه مربي تيم صنايع سمنان گفته اي كاش قطبي سرمربي بود چون ميخواستم پرسپوليس را با قطبي ببرم .
بليط اين بازي در بازار آزاد به نزديك ده هزار تومان رسيده .
ظرفيت اين ورزشگاه حدود 1000 نفر بوده اما بيش از سه هزار و پانصد بليط فروخته شده .
از الان راه هاي منتهي به ورزشگاه !!! را شديدا كنترل ميكنند و قرار شده پس از پر شدن ظرفيت از عبور كليه خودروها و افراد به سمت ورزشگاه جلوگيري شود .
اين ورزشگاه !! هيچگونه امكاناتي از قبيل رختكن و خمام و دوش و غيره نداره و قرار شده چندين كانكس! براي اين منظور ظرف ديشب و امروز خريداري و در آنجا مستقر شود .
فقط اميدوارم با اين شرايط امروز پرسپوليس بازي خوبي از خودش به نمايش بزاره و بتونه با پيروزي از اين شهر خارج بشه . انشاالله
Hamed Kaka
11-30-2008, 01:09 PM
ترکیب تیم هم اعلام شده!
تقریبا همون چیزی بود که من دوست داشتم...بازی به کسانی که کمتر بازی کردن از جمله منصوری,نوروزی,عبدی و آتسو و همچنین بادامکی که مصدوم بوده...کاشکی به خیرخواه هم بازی میدادن
Masoud
11-30-2008, 01:18 PM
بابا ترکیب رو این ایپنا اشتباه اعلام کرده.
بادامکی اصلا محرومه :24:
فقط به دستور پیروانی با تیم به سمنان رفته.
جناب اقای نیکبخت هم همین وضعیت رو داشتن ولی باز هم از دستورات سر باز زدن تا در تهران یا شمال به کارهای شخصیشون برسن.دیگه شورش رو در اورده.
به نظرم اگه بهادر اخر بازی 4 گوشه زمین رو ببوسه و بره سنگین تره
اخر شعارهای ما جواب داد و بازیکن محبوبمون رفت تو زمین :4:
افشین یادت باشه ---- بهادر باید باشه :hora:
بهادر عبدی پله :hora:
Siyavoush
11-30-2008, 02:33 PM
بابا ترکیب رو این ایپنا اشتباه اعلام کرده.
بادامکی اصلا محرومه :24:
فقط به دستور پیروانی با تیم به سمنان رفته.
جناب اقای نیکبخت هم همین وضعیت رو داشتن ولی باز هم از دستورات سر باز زدن تا در تهران یا شمال به کارهای شخصیشون برسن.دیگه شورش رو در اورده.
به نظرم اگه بهادر اخر بازی 4 گوشه زمین رو ببوسه و بره سنگین تره
اخر شعارهای ما جواب داد و بازیکن محبوبمون رفت تو زمین :4:
افشین یادت باشه ---- بهادر باید باشه :hora:
بهادر عبدی پله :hora:
همه جا که نوشتن نیکبخت از سرمربی و خوردبین اجازه گرفته و نرفته با تیم
کجا دیدی که گفتن سرباز زده؟
Masoud
11-30-2008, 02:41 PM
همه جا که نوشتن نیکبخت از سرمربی و خوردبین اجازه گرفته و نرفته با تیم
کجا دیدی که گفتن سرباز زده؟
نگفتم بی اجازه رفته.
از دستور پیروانی که گفته بود همه بازیکنها حتی محروما باید بیان سر باز زده.
پیروانی هم راضی نبوده ولی .......
قطبی پارسال که از ایران رفت یه حرف زد که من چند ساله بهش رسیدم.
نیکبخت سم واسه فوتبال ایران
واقعا اینجور نیست ؟ چرا می خواد جوری نشون بده که با باقی فرق داره . مگه نیکبخت چیه ؟ کیه ؟
تو تمام بازیها انتظار داره توپها همه به اون ختم بشه و تو بیرون زمین هم که اینکارا.
واقعا تاسف فقط باید خورد
zamara
11-30-2008, 04:05 PM
بالاخره بازي رو با نتيجه سه بر يك برديم ، اما آيا واقعا تيم پرسپوليسي كه داراي نفرات بسيار با تجربه و فني است و بعضي بازيكنان آن كه داراي سابقه بازي در تيم هاي مطرح اروپايي را دارد بايد در مقابل يك تيم كمنام و بي نجربه ، اين نتيجه را بگيرد!!؟ من كه نميتوانم با ديد كارشناسانه به اين بازي نگاه كنم ولي همينقدر را در اين بازي ديدم كه بازيكنان صنايع طلايي حرفي براي گفتن نداشتند و به همين منظور انتظار بيشتري از پرسپوليس ميرفت .
فقط اميدوارم در مقابل سپاهان بتوانيم نتيجه مطلوبي را كسب كنيم .
Masoud
11-30-2008, 04:27 PM
اقا اسماعیل یعنی واقعا شما که چیزی دیدید ؟
من بازی رو کامل ندیدم یعنی اصابم نکشید ببینم . دوربین که یا جدولهای کنار زمین رو نشون میداد و یا شبکه 3 ارم ال سی دی سامسونگ رو میزاشت.
ولی اقا این بازی بار فنی نمیشه گذاشت فقط میشه خدا رو شکر کرد که بردیم و مصدوم ندادیم.
بازی با سپاهان که فکر می کنم تهران باشه . البته نمی دونم سپاهان تو ساری بازی کرده یا اصفهان.
ولی اگه سپاهان رو بزنیم و مطمئنم 3 تا بازی بعدش رو هم میبریم و ایشالله قهرمانیم
Masoud
11-30-2008, 09:27 PM
جام حذفی رو خدا رو شکر بردیم و به راحتی اومدیم جز 16 تا ( استقلال هنوز یه بازی داره تا به ما برسه )
بازی رو که نمیشه راجبش حرف زد فقط خوشحالیم که چیزه غیر اونکه فکر می کردیم به دست نیومد.
بازی بعدی با راه اهن گربه سیاه سالهای اخیر ایران.ضمن اینکه مربی با تجربه ای به اسم یاوری دارن که امیدوارم تفکرات جونی مربیمون در مقابل این مربی کار کشته مشکل ساز نشه.
من که برد خیلی امیدوارم.
اگه راه اهن رو بزنیم به احتمال فراوان مصطفوی قبل از اخراجش حکم سرمربیگری پیروانی رو تا اخر فصل میده.
راستی اقا داریوش خان مصطفوی فردا شب مهمونه 90 هست و میخواد راجب قرارداده قطبی افشاگری کنه :kesh:
zamara
11-30-2008, 10:23 PM
با اجازه از دوستان و عزيزان ، اين مطلب را هم جهتاطلاع ساير دوستاني كه ممكن است از چند و چون مسابقه امروز اطلاعات كافي بدست نياورده باشند .
با اميد به قهرماني پرسپوليس در هر سه جام .
پیروزی سخت شاگردان پیروانی برابر تیمی گمنام / پرسپولیس به سپاهان
تیم فوتبال پرسپولیس تهران با پیروزی برابر صنایع طلایی سمنان به مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی صعود کرد تا در فینالی زودرس حریف سپاهان اصفهان شود.
در ادامه مسابقات مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور، عصر امروز تیم های صنایع طلایی سمنان و پرسپولیس تهران برابر هم به میدان رفتند که در پایان این دیدار تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه 3 بر یک از سد میزبان خود گذشت.
در این دیدار که با قضاوت محمدحسین اسدی و در ورزشگاه تختی شهر سمنان برگزار شد، هادی نوروزی(3)، ابراهیم توره(64) و حمید علی عسگر(4+90) برای تیم فوتبال پرسپولیس گل زدند و حامد محمودی(5) تک گل میزبان را به ثمر رساند.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران با برتری برابر صنایع طلایی سمنان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور به دیدار سپاهان اصفهان می رود،
دیداری که در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در چند سال اخیر جزو تیم های مدعی قهرمانی بوده اند و چند فصل قبل فینال جام حذفی را برگزار کرده بودند اصفهانی ها عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دادند.
فصل قبل هم پرسپولیس با شکست سپاهان در دیدار پایانی لیگ برتر ، عنوان قهرمانی هفتمین دوره را به خود اختصاص داد.
omidperspolisi
11-30-2008, 11:06 PM
این بازی فقط برد درش مهم بود که بردیم اصلا بار فنی نداشت به هرحال تغییرات زیاد بود و نمیشد انتظار معجزه هم از تیم داشت مهم برد بود که بردیم ان شاالله برد اصلی رو بازی با راه آهن و سپاهان بیاریم
KASRA
12-01-2008, 12:45 AM
بازی كسل كننده ای بود ولی خوب اعتماد به جوانان باعث خوشحالی و دلگرمی میشه امثال نوروزی-نیك نفس و بخصوص علی عسگر حرف های زیادی برای گفتن خواهند داشت شاید الان نه ولی در اینده قطعا به كارمون میان
بازی بعدی ما با سپاهان در تهران هست و خبر خوب دیگه اینكه تراكتور پیكان رو شكست داده و در صورت پیروزی مقابل سپاهان در تهران حریف بعدی ما تراكتور خواهد بود به هر حال بازی با تراكتور در زمین خوب و یكدست تبریز خیلی بهتر از بازی با پیكان در قزوین هست.
امیدوارم بچه ها و كادر فنی این جام رو جدی بگیرن كه اگر فقط كمی دقت كنیم و خسیس باشیم و منطقی بازی كنیم با 2 -3 تا برد حتی با حداقل نتیجه میتونیم تا فینال بریم و انشاالله بعد از چندین سال چهارمین قهرمانیمون در جام حذفی رو بدست بیاریم.!
منم مثل همیشه بازی را ندیدم
باید واسه نیم فصل دوم به سازمان لیگ برنامه کلاس هایم را بدم تا بدونن بازیهای پرسپولیس چه ساعت بزارن من ببینم
zamara
12-01-2008, 09:43 AM
چشم درچشم رقيب ديرينه
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870911/html/200382.jpg
صنايع طلايى سمنان يك - پرسپوليس ۳
يكشنبه ۱۰/۹/۸۷ ، مرحله يك شانزدهم نهايى جام حذفى، ورزشگاه تختى سمنان،
تماشاگر: سه هزار نفر، ساعت: 13
صنايع طلايى يك
گل: حامد محمودى (۵)
پرسپوليس ۳
گل ها: هادى نوروزى (۳)، ابراهيم توره (۶۴)، حميدرضا على عسگر (۴+90)
داور: محمدحسن اسدى
كمك ها: بهرام نقوى - بهرام كيانى
اخطار: ضيا نيك نفس (پرسپوليس)
صنايع:
حميدرضا رضايى، حسين شاه فاروقى، سيدمحمد حسينى (آرمان كريمى ۸۷)، اشكان فلاح، احسان نيكبخت، حامد محمودى، حسن قهرما ن پور (سعيد لطف اله نژاد ۸۷)، ايمان شوريابى، حسين مهرابى، اميد عالى شاه (على قلى پور ۷۹)، مرتضى امينى
سرمربى: مرتضى دهرويه
پرسپوليس:
عليرضا حقيقى، رحمان رضايى، فرانك آتسوى، بهادر عبدى، ضيا نيك نفس، پژمان نورى، على كريمى (كريم باقرى ۷۰)، محمد منصورى، ايوان پتروويچ (فرهاد خيرخواه ۸۳)، هادى نوروزى (حميدرضا على عسگر ۸۹)، ابراهيم توره
سرمربى: افشين پيروانى
ميزبان، صنايع است اما جز پرچم قرمز چيزى در ورزشگاه نمى بينيم.
فريادها هم همه حكايت از تشويق پرسپوليس دارد. انگار اصلا كسى براى حمايت از صنايع نيامده اما آنچه بيشتر از سرخ بودن سكوها به چشم مى آيد، چمن ورزشگاه است كه بدجورى توى ذوق مى زند.
پس مى شود حدس زد كه قرار نيست بازى خوبى را ببينيم. البته حتى در اين حالت هم نمى شود چيزى جز برد پر گل پرسپوليس را پيش بينى كرد آن هم درحالى كه نصف تيم، عوض شده.
گل دقيقه ۳ هادى نوروزى يعنى اينكه قرار است پيش بينى ها درست از آب دربيايد. خيال پرسپوليسى ها هم كمى راحت شده ولى دو دقيقه بعد، روى يك ضربه ايستگاهى از پشت محوطه جريمه، حامد محمودى توپ را صاف مى فرستد توى دروازه پرسپوليس.
حالا سمنانى ها با اعتماد به نفس بيشترى بازى مى كنند و نمى بينيم كه پرسپوليس برتر از حريف گمنام و يكساله خود باشد. هر چقدر سرخ ها حمله مى كنند، صنايع هم فرصت دارد. پاس هاى بازيكنان پرسپوليس همه اشتباه است. در محوطه جريمه هم انگار عطشى براى گلزنى ندارند. در عوض در خط دفاع روز بهترى را مى گذرانند. شايد هم ترس از مصدوميت در اين زمين خراب است كه باعث افت وحشتناك بازى پرسپوليس شده. حداقل ۵-4 سرخپوش كانديداى تعويض اند اما اتفاقى نمى افتد و نيمه دوم هم بدون تغيير شروع مى شود.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870911/html/200325.jpg
على كريمى كه پاس گل اول را داده دوباره پرسپوليس را راه مى اندازد و در دقيقه ۶۴ توره با پاس او گل مى زند.
حالا بازى كمى به سود سرخ ها تغيير مى كند و خيرخواه و على عسگر هم مى آيند تا شايد بازى پر گل تر شود. آهنگ حركتى تيم بهتر شده اما موقعيت ها يكى يكى به هدر مى رود تا اينكه بالاخره حميد على عسگر، ۵ دقيقه بعد از حضورش در زمين با يك شوت زمينى از گوشه محوطه جريمه، آخرين گل بازى را در ثانيه هاى پايانى مى زند تا برد پرسپوليس كمى آبرومندانه تر به نظر برسد و سرخ ها دوباره به سپاهان برسند.
بازيكن برتر:
هادى نوروزى (پرسپوليس)
بى انصافى است اگر بازى خوبش را ناديده بگيريم. او غير از زدن گل اول بازى، بيشترين تأثير را در خط حمله پرسپولس داشت و بارها هم تيمى هايش را در موقعيت گلزنى قرار داد. قطعا اگر سرخ ها قدر پاس هايش را مى دانستند، نتيجه ديگرى در پايان بازى رقم مى خورد.
----------------------------------------
حاشيه هاى سرخ
رضايى در سمنان استارت زد
سرانجام فرصت بازى كردن به رحمان رضايى مدافع گرانقيمت پرسپوليس هم رسيد. او كه بعد از ثبت قراردادش با پرسپوليس بى سر و صدا و بدون حاشيه فقط در تمرينات تيم شركت مى كرد، سرانجام در ديدارى رسمى براى سرخپوشان به ميدان رفت. پيروانى كه نمى خواست در اولين بازى به رحمان رضايى كه مدتى دور از ميادين بوده فشار بيايد او را مقابل تيم سمنانى به ميدان فرستاد تا هم از لحاظ روحى روانى با تيم مچ شود و هم در اولين بازى فشار زيادى را متحمل نشود.
بخت نيك نفس باز شد
ديدار با تيم صنايع طلايى سمنان در رقابت هاى جام حذفى فرصت خوبى بود تا پيروانى نفرات جوان تيمش را محك بزند. پيروانى كه نشان داده جسارت استفاده از بازيكنان جوان را در تركيب تيمش دارد، در اين بازى از ضيا نيك نفس در تركيب اصلى تيمش بهره برد تا از انگيزه هاى او براى سمت چپ خط دفاعى استفاده كند. اين اولين بارى بود كه در طول فصل جارى نيك نفس براى پرسپوليس در ديدارى رسمى به ميدان مى رفت.
هشدار عابدزاده به خبرنگاران
تعدادى از خبرنگاران حاضر در كنار زمين قبل از شروع بازى براى انجام مصاحبه نزد حقيقى، گلر جوان پرسپوليس رفتند. عده اى از آنها قصد داشتند با مطرح كردن سؤالاتى در اين زمينه كه او روحيه خود را از دست داده و از لحاظ روحى در شرايط چندان مطلوبى قرار ندارد او را وارد حاشيه كنند كه عابدزاده متوجه اين مسأله شده و به آنها تأكيد كرد از به حاشيه كشيدن حقيقى خوددارى كنند. عابدزاده با حمايت صد در صد از گلر جوان تيمش اجازه نداد سؤالات هدف دار بعضى از خبرنگاران حقيقى را به حاشيه كشيده و روحيه او را تحت الشعاع قرار دهد.
محبوبترين ها
حضور پرسپوليس در سمنان نشان داد سرخپوشان پايتخت در اين استان هم مثل ساير استان هاى ديگر هواداران زيادى دارند. پرسپوليسى هاى سمنانى استقبال باشكوهى از تيم محبوب شان داشتند. آنها به شدت پرسپوليسى ها را دوره كرده بودند براى گرفتن عكس و امضا اما در اين بين على كريمى، افشين پيروانى و احمدرضا عابدزاده سرشان به مراتب شلوغ تر از ديگران بود و هواداران به آنها توجه بيشترى نسبت به بقيه داشتند.
پرسپوليس در محاصره سمنانى ها
حضور پرسپوليسى ها در سمنان، با استقبالى گسترده از سوى مردم اين شهر روبه رو شد. سرخپوشان روز قبل از بازى با صنايع در حالى وارد هتل سنگسر شدند كه هواداران بسيارى با تجمع مقابل اين هتل، انتظارشان را مى كشيدند. اين هواداران تا ساعت ها بعد از ورود پرسپوليس جلوى هتل حضور داشتند و با شعارهايشان از پرسپوليسى ها حمايت و پذيرايى كردند. بسيارى از اين هواداران نيز ظهر ديروز از هتل تا ورزشگاه تختى سمنان، پرسپوليس را اسكورت كردند.
فقط مصطفوى به سمنان رفت
از جمع مديران باشگاه، تنها داريوش مصطفوى بود كه براى همراهى پرسپوليسى ها راهى سمنان شد. مديرعامل پرسپوليس ساعت ۱۰ صبح ديروز و با اتومبيل شخصى اش تهران را به مقصد سمنان ترك كرد تا از نزديك به تماشاى ديدار تيمش برابر تيم دسته دومى صنايع طلايى بنشيند. ساعتى بعد از پايان بازى هم مصطفوى جدا از اعضاى تيم بار ديگر به تهران بازگشت. مصطفوى از ابتداى مديريتش در پرسپوليس تقريبا تمام بازى هاى اين تيم را از نزديك ديده است.
همه دنبال تعويض لباس!
بازيكنان جوان تيم صنايع طلايى سمنان كه براى اولين بار برابر تيم بزرگ و پرآوازه اى چون پرسپوليس به ميدان مى رفتند، آنقدر از قرار گرفتن مقابل پرسپوليس احساس افتخار مى كردند كه حتى بازى و نتيجه آن را هم فراموش كرده بودند. بازيكنان تيم ميهمان بين دو نيمه تمام فكر و ذكرشان اين بود كه پيراهن هايشان را با بازيكنان پرسپوليس تعويض كنند تا پيراهن هاى بازيكنان پرسپوليس را به يادگار از اين بازى داشته باشند.
حضور مسؤولان سمنانى در ورزشگاه
داريوش مصطفوى تنها عضو كادر مديريت پرسپوليس بود كه براى تماشاى بازى راهى سمنان شده بود اما مصطفوى در سمنان و هنگام تماشاى بازى تنها نبود. مسؤولان اين شهر اعم از نمايندگان مجلس و شوراى شهر سمنان نيز براى تماشاى بازى تيمشان مقابل پرسپوليس خود را به ورزشگاه تختى سمنان رسانده بودند و بازى را در كنار مصطفوى مديرعامل تيم ميهمان به نظاره نشستند.
اعتراض بازيكنان به زمين سمنان
زمين ورزشگاه تختى سمنان به همه چيز شباهت داشت جز زمين فوتبال. همين مسأله موجبات نگرانى كادر فنى از مصدوميت احتمالى بازيكنان درپى داشت و همچنين اعتراض تعدادى از نفرات تيم را. يكى از آنها على كريمى بود كه به شدت به وضعيت نامناسب زمين ورزشگاه اعتراض داشت. در آخر نيز كريمى در حالى زمين بازى را ترك كرد كه از ناحيه مچ پا احساس ناراحتى مى كرد.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870911/html/200301.jpg
تقلاى كودك سمنانى براى راهيابى به سكوهاى ورزشگاه تختى در نوع خود اتفاق ويژه اى به حساب مى آيد. بالاخره شايد او هرگز موفق نشود يك بار ديگر مسابقه پرسپوليس را از نزديك تماشا كند.
----------------------
ايران ورزشي
omidperspolisi
12-01-2008, 02:12 PM
یواش یواش دارم به این نتیجه میرسم که شاید تا چند سال دیگه بازی با سپاهان از دربی هم برامون مهمتر باشه دیشب یک بار دیگه نشستم مردان پرسپولیس رو دیدم و خاطرات فراموش نشدنی آن روز برام زنده شد که همه یک صدا شعار قهرمانی پرسپولیس رو میخوندن واقعا روز عجیبی بود یادش به خیر و اما تقدیر باز هم جوری رقم خورد که سپاهان با پرسپولیس یه بازی حساس دیگه داشته باشه
Masoud
12-01-2008, 02:51 PM
یواش یواش دارم به این نتیجه میرسم که شاید تا چند سال دیگه بازی با سپاهان از دربی هم برامون مهمتر باشه دیشب یک بار دیگه نشستم مردان پرسپولیس رو دیدم و خاطرات فراموش نشدنی آن روز برام زنده شد که همه یک صدا شعار قهرمانی پرسپولیس رو میخوندن واقعا روز عجیبی بود یادش به خیر و اما تقدیر باز هم جوری رقم خورد که سپاهان با پرسپولیس یه بازی حساس دیگه داشته باشه
اره سپاهان تیم بزرگی شده . تیمهایی بودن که چند سالی بیان و بزرگ باشن و برن ولی سپاهان شخصیت پیدا کرده و این یعنی جاودان موندن این تیم.
اون بازی که حرفش رو نزن امید . فقط ناراحتم واسه اونایی که تو استادیوم نبودن و مطمئنم تا اخرین روزی که زنده هستیم شرایط اون بازی تکرار نمیشه.
اختلاف امتیاز 2 تا بین تیمهای اول و دوم - هفته اخر و بازی تیمهای اول و دوم - مساوی یعنی باخت - 120 هزار تا پرسپولیسی - واقعا تکرار نشدنیه.
ولی پارسالش هم 4-1 جام حذفی ........
من به تیم امسال ایمان دارم و مطمئنم اگه بزارن پیروانی کار کنه برامون جام میاره.لیگ و حذفی بدست اوردنش خیلی نزدیکه بهمون ولی من تو اسیا برخلاف اینایی که شعار میدن قهرمانی پرسپولیس استقلال رو با این سرعتی که ما داریم جلو میریم نسبت به شرق اسیا تا 20 ساله اینده نمیبینم.
ولی خدا کنه امسال پرسپولیس با این همه بازیکن یه کاری کنه.
سروره هرچی تاجیه ---- افشینه پیروانیه
omidperspolisi
12-01-2008, 03:04 PM
واقعا مسعود راست میگه آن بازی دیگه هیچوقت تکرار نمیشه رفیق من دقیق95 از روی ناامیدی گذاشت رفت ولی من موندم و گل زد الان هم که یادم میاد یه حس عجیبی به هم دست میده از ساعت 8صبح زیر آفتاب وحشتناک بدون حتی یک قطره آب تا ساعت5بعدازظهر ولی خوب ارزش داشت امیدوارم این دفعه هم سپاهان ببریم تا 3بار متوالی این تیم سوراخ کرده باشیم
Masoud
12-01-2008, 03:26 PM
تنها رفیق تو نبوده خیلیها رفتن از جمله شیث رضایی که نتونست قهرمانی رو ببینه.
من 4-3 سال پیش دقیقه 3-92 یه گل پرسپولیس ذوب اهن رو ندیدم که بازی رو 1-0 بردیم از اون به بعد تا بازیکنها به خونشون نرسن از استادیوم در نمیام.
پرسپولیس خوب تو وقت اضافه گل میزد پارسال که من همش رو دیدم .
گل خلیلی به سایپا - بادامکی به استقلال اهواز - همین سپهر و .....
Masoud
12-01-2008, 03:27 PM
این سازمان لیگ هم با این برنامه ریزیش یه بازی جمعه نداریم.
پنجشنبه باز با راه اهن.
خیلی بازی سختیه
اینده پیروانی گیره این بازیه.
ولی مطمئنم میزنیم.
omidperspolisi
12-01-2008, 03:29 PM
ای بابا آخه چرا باید یا پنجشنبه بازی کنیم یا شنبه این بازی رو از دست دادم و نمیتونم برم استادیوم:2:
Abadan
12-01-2008, 05:14 PM
بازی دیروز خیلی مسخره بود. همین که مصدوم ندادیم جای شکرش باقی هست. اقا اسمماعیل توی اون زمین انتظار بازی فنی داشتن اصلا صحیح نیست.
Pars_Redboy
12-01-2008, 05:31 PM
خوشم اومد یکی بالاخره فهمید جام حذفی جای میدان دادن به جوانترهاست
پیروانی با این کارش نشان داد که هم مربی بزرگی هست هم به تیمش و خودش اعتماد داره.
البته در بازی های بعدی مثل بازی با سپاهان نمیشه اینکار رو کرد . ایشالله حاشیه ها کمتر بشه و تمرکز رو تیم باشه تا بتونیم نتیجه بگیریم .
بقول یکی از دوستام تو اون زمین باید گاو وگوسفند چرا میکرد نه اینکه فوتبال بازی کنن !
این جنگ مدیریتی در پرسپولیس و رفتن آقای ق ....بد جور پرسپولیس رو دچار حاشیه کرده اینجاست که فقط هشیاری هوادرا میتونه گره گشا باشه آقایون تسویه حسابهای شخصی خودشون رو به اسم پرسپولیس میکنن فکر کردن هوادار نمیفهمه ما هوادران نباید بذاریم در شرایط سختی که افشین پیروانی و عابد زاده پرسپولیس رو تحویل گرفتن و هم بازی های لیگ رو داریم و هم جام حذفی شروع شده و به سپاهان هم خوردیم و چیزی هم که تا قرعه کشی جام باشگاههای آسیا و شروع این بازی ها نمونده پرسپولیس بیشتر از این غرق در حاشیه بشه
soccerlover
12-01-2008, 11:33 PM
بازی سمنان بازی آسونی نبود، یک بازی عجیب، از اسم تیم سمنانی (صنایع طلایی) بگیر تا استادیوم و زمان بازی که ساعت 1 بعد از ظهر شروع شد! همه عجیب بودن ولی خب جذابیت جام حذفی به همین چیزهاست،
نکته بازی از نظر من ایده های جدید پیروانیه،
احتمالا پیروانی به جای زوج سپهر-باقری ها از زوج رحمان رضایی-آتسو در قلب دفاع استفاده خواهد کرد، به نظر من ترکیب صلابت بازی رحمان و هوش بازی سازی آتسو نکته قوت این ترکیبه،
احتمالا علوی نرفته داره برمی گرده، به نظرتون افشین کجا می خواد ازش بازی بگیره؟ من هافبک دفاعی مثل علوی رو به خاطر جنگندگی و تخریب بازی حریف بیش از مازیار زارع که میل به هجوم و بازی سازی داره می پسندم، باید ببینیم در هفته های آینده زارع جاش رو به علوی می ده یا نه؟
نکته دیگه بازی پژمان نوری در دفاعست که به نظرم برای قرمزها سمه، بازیکنی که برای بازی در بال کناری ساخته نشده، پژمان می تونه یه هافبک دونده با تمایلات هجومی باشه، ولی دفاع نه!
توره یه نابغه است، بازیکنی که هر لحظه بوی گل می ده، به نظرم یکی از اشتباهات قطبی این بود که روی این بازیکن زیاد حساب نمی کرد، بر عکس پیروانی که توره رو جز مهمی از تاکتیک تیم قرار داده، توره در صورتی که همین روند رو ادامه بده تا آخر لیگ کلی گل خواهد زد.
-------------------------------
داریوش مصطفوی هم به خاطر قرار داد قطبی کلی تخت فشاره، به نظرم همین روزا صندلی اش رو از دست خواهد داد، به محض اینکه هدایتی علی آبادی رو راضی به خرید سهام تیم بکنه.
به هر حال داریوش آدم زیاد باهوشی نیست، 90 امشب و حرفهای داریوش آینده اش رو رقم خواهند زد.
Masoud
12-02-2008, 01:13 PM
به نظرم دیشب مصطفوی رو مهدی حاج باقر نجات داد تا مطصفوی بمونه.
ولی من بعید می دونم علی ابادی بزاره تا چند هفته دیگه بیشتر بمونه ولی بازم همه چی بستگی به نتایج تیم داره که من مطمئنم خیلی خوب خواهد بود
به امید پیروزی برابر راه اهن
امروزم پیوس یه مصاحبه خیلی تند علیه مصطفوی کرد و اونو استقلال خطاب کرده.باید دید مصطفوی میتونه جلوی این همه انتقاد وایسه یا نه !!!!!!
omidperspolisi
12-02-2008, 01:57 PM
چندروز پیش هم میناوند مصاحبه کرده بود و مصطفوی باعث نابودی پرسپولیس قلمداد کرده بود و گفته بود مصطفوی یه استقلالی هست و حتی زمان ریاست فدراسیون هم با پرسپولیسیها کری میخواند
ايشالاااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اين استقلالي برعكس هرچه زودتر بره:red boy:
omidperspolisi
12-02-2008, 06:27 PM
خدا خودش بازی پنجشنبه رو به خیر کنه قهرمانی داور بازی هست
Masoud
12-02-2008, 07:06 PM
اره هم از اون لحاظ هم اینکه راه اهنی ها دارن نامردی می کنن.
متاستفانه پرطرفدارترین تیم اسیا یه کمپ تمرینی واسه خودش نداره تا مجبور نشه هر سال از یه جا به یه جا کوچ کنه.
امسال که دیگه اوج پادشهایمونه راه اهن رو کرایه کردیم.این هفته با تیم میزبان زمین تمرینمون بازی داریم و از امروز برنامه های تخریبیشون شروع شد.
امروز وقتی بازیکنها می خواستن تو زمین مصنوعی که قرار بود تمرین کنن راه اهنی ها زود دوویدن و گرفتن و تمرین با کلی تاخیر و بی نظمی برگزار شد.کسی هم چیزی نمیتونه بگه که.همون قضیه چاردیواری اختیاری.
خدا به دادمون برسه.
ولی تو برد شک نکنید.
من به پیروانی خیلیییییییییییییییییی ایمان دارم
soccerlover
12-02-2008, 08:50 PM
اولین چالش مربی گری افشین پیروانی، بازیکن چموشی به نام نیکبخته، باند سه نفره مامانی، شیث و نیکبخت از هم پاشیده ولی نیکبخت همچنان داره راه خودش رو می ره، همچنان در تمرینات بعد از مسابقه شرکت نمی کنه، دنبال رفتن روی جلد روزنامه هاست، برای مربی ها مشکل درست می کنه و البته هنوز هم در بعضی بازیها استثنایی بازی می کنه، بازی امسال با سپاهان که رو که یک تنه تیم رو برنده کرد به یاد بیارین.
بعد از از دست دادن دو ضربه پنالتی، پیروانی در مصاحبه ای از نیکی حمایت کرد و گفته اگر پنالتی سومی هم بود اون رو به نیکی می داد، افشین می خواست نیکی رو نمک گیر کنه، غافل از اینکه این بازیکن بی خیال این حرفهاست، نیکبخت در تمرین قبل از مسابقه جام حذفی به بهانه سرماخوردگی شرکت نکرد و حتی با تیم به سمنان هم نرفت، تا پیروانی از برخورد با این بازیکن صحبت کنه،
واقعا با همچین بازیکنی چی کار می شه کرد؟ موثرترین بازیکن لیگ تا این لحظه! کسی که بدون شک برای تیم از نظر فنی مفیده و از طرف دیگه می تونه با ایجاد حاشیه ها تیم رو نابود کنه، ضررش بیشتره یا سودش؟
باید منتظر بمونیم و ببینیم پیروانی چه جوابی برای این سوال داره.
-----------------------------
در مورد داریوش مصطفوی،
این بنده خدا دیشب مجبور بود در مورد اتهاماتی پاسخ بده که کوچکترین نقشی در رخ دادنشون نداشته،
قرارداد قطبی با دستور علی آبادی و توسط هدایتی در دوبی بسته شده، جایی که سازمان تربیت بدنی می خواست با برگردوندن قطبی و با استفاده از محبوبیتش، کنار گذاشته شدن کاشانی رو کمرنگ کنه.
این وسط بیچاره داریوش جون، سیبل رسانه ها شده، دیشب موقعی که دست و پاش رو جلوی فردوسی پور گم می کرد دلم براش سوخت.
Masoud
12-02-2008, 09:07 PM
اولین چالش مربی گری افشین پیروانی، بازیکن چموشی به نام نیکبخته، باند سه نفره مامانی، شیث و نیکبخت از هم پاشیده ولی نیکبخت همچنان داره راه خودش رو می ره، همچنان در تمرینات بعد از مسابقه شرکت نمی کنه، دنبال رفتن روی جلد روزنامه هاست، برای مربی ها مشکل درست می کنه و البته هنوز هم در بعضی بازیها استثنایی بازی می کنه، بازی امسال با سپاهان که رو که یک تنه تیم رو برنده کرد به یاد بیارین.
بعد از از دست دادن دو ضربه پنالتی، پیروانی در مصاحبه ای از نیکی حمایت کرد و گفته اگر پنالتی سومی هم بود اون رو به نیکی می داد، افشین می خواست نیکی رو نمک گیر کنه، غافل از اینکه این بازیکن بی خیال این حرفهاست، نیکبخت در تمرین قبل از مسابقه جام حذفی به بهانه سرماخوردگی شرکت نکرد و حتی با تیم به سمنان هم نرفت، تا پیروانی از برخورد با این بازیکن صحبت کنه،
واقعا با همچین بازیکنی چی کار می شه کرد؟ موثرترین بازیکن لیگ تا این لحظه! کسی که بدون شک برای تیم از نظر فنی مفیده و از طرف دیگه می تونه با ایجاد حاشیه ها تیم رو نابود کنه، ضررش بیشتره یا سودش؟
باید منتظر بمونیم و ببینیم پیروانی چه جوابی برای این سوال داره.
واقعا با حرف 10000% موافقم.
نیکبخت واقعا همون چیزیه که قطبی بعدر از ترک اولش گفت . نیکبخت سم فوتبال ایرانه.
واقعا فقط تو حاشیه هست.
واسه پرسپولی عالی بوده و اندازه اون 8 سال استقلال موثر ولی بعد از قهرمانی استقلال یادتونه چی گفت ؟ گفت دیگه ارزویی ندارم چون این همه استقلالی رو یه جا دیدم این حرفش باعث شد من همیشه ازش متنفر باشم.
جدا از اینکه کارایی کرده که ادم نگه بهتره ولی یه اتفاقاتی تو اردوی پیش فصل دوبی افتاد که ....
نیکبخت اگه یه درصد احتمال میداد قطبی برگرده عمرا نمی موند و برمیگشت استقلال هرچند که نیکبخت هنوز تو خواب اینه که از اتلتیکو مادرید پیشنهاد داشته ( همون جوری که مجتبی جباری رو ایندهون می خواست !!! )
نیکبخت ضررش خیلی بیشتر از سودشه.
دوستان فقط تا فردا شب ساعت 12 وقت دارین 11 مرد را پیش بینی کنید
اما من كاملا مخالفم اگه نيكبخت نبود پرسپوليس بايد امسال چيكارميكرد؟اين بازي هاي آخرشم كه ميدونيد دليلش چيه بد بازي ميكنه وشايعاتشم واسه ستاره بودنشه و درحال حاظرباوجود كسايي مثل مصطفوي نميشه گفت نيكبخت سمه
soccerlover
12-02-2008, 11:39 PM
اما من كاملا مخالفم اگه نيكبخت نبود پرسپوليس بايد امسال چيكارميكرد؟اين بازي هاي آخرشم كه ميدونيد دليلش چيه بد بازي ميكنه وشايعاتشم واسه ستاره بودنشه و درحال حاظرباوجود كسايي مثل مصطفوي نميشه گفت نيكبخت سمه
شایعات به خاطر ستاره بودنشه؟
پس چرا بازیکنی مثل کریم باقری شایعه نداره؟
عابدزاده زمانی که بازی می کرد یک ستاره واقعی بود، تمام مولفه های ستاره بودن رو داشت از توانایی های فوق العاده فنی بگیر تا جذابیتهای مربوط به چهره، عابدزاده یک وزنه واقعی بود، حاشیه هم داشت، ولی هیچ وقت حاشیه هاش به تیمهایی که در اونها بازی می کرد ضربه نزد،
عابدزاده به تواناییهای خودش احترام می زاشت، نه اینکه مثل نیکبخت اونقدر غیرحرفه ای زندگی کنه که در خیلی از بازی ها توانایی دویدن در زمین رو یا تمرکز لازم برای زدن پنالتی رو نداشته باشه.
این تفاوتها ست که یکی رو عابدازاده و باقری می کنه و یکی رو نیکبخت.
ضمنا نیکبخت از لحاظ فنی خیلی هم آش دهان سوزی نیست؛ تو همین پرسپولیس خیلی بازیکنها بهتر از نیکبخت هستن. یکی مثل خلیلی به تیم بیشتر کمک کرده یا نیکبخت؟ حاشیه هاشون چه طور؟ کی بیشتر حاشیه درست کرده؟
Masoud
12-03-2008, 12:00 AM
شایعات به خاطر ستاره بودنشه؟
پس چرا بازیکنی مثل کریم باقری شایعه نداره؟
عابدزاده زمانی که بازی می کرد یک ستاره واقعی بود، تمام مولفه های ستاره بودن رو داشت از توانایی های فوق العاده فنی بگیر تا جذابیتهای مربوط به چهره، عابدزاده یک وزنه واقعی بود، حاشیه هم داشت، ولی هیچ وقت حاشیه هاش به تیمهایی که در اونها بازی می کرد ضربه نزد،
عابدزاده به تواناییهای خودش احترام می زاشت، نه اینکه مثل نیکبخت اونقدر غیرحرفه ای زندگی کنه که در خیلی از بازی ها توانایی دویدن در زمین رو یا تمرکز لازم برای زدن پنالتی رو نداشته باشه.
این تفاوتها ست که یکی رو عابدازاده و باقری می کنه و یکی رو نیکبخت.
ضمنا نیکبخت از لحاظ فنی خیلی هم آش دهان سوزی نیست؛ تو همین پرسپولیس خیلی بازیکنها بهتر از نیکبخت هستن. یکی مثل خلیلی به تیم بیشتر کمک کرده یا نیکبخت؟ حاشیه هاشون چه طور؟ کی بیشتر حاشیه درست کرده؟
دقیقا همین طوره.
نیکی هر سال کارش همینه که تا چند روز مونده به پایان فصل نقل و انتقالات قرارداد رو نمیبنده تا به جای تمرینهای پیش فصل تیم به گردش و تفریحش برسه.
وضیعت بدنی هم که چی بگم........ دوییدنش منو یاده حرکت تانک میندازه.
فقط یه لحظه فکر کنید اگه نیکبخت کاری که خلیلی پارسال برای ما کرده رو اون میکرد.فکر میکنید چه رغمی درخواست می داد ؟
به خدا نیکی کسی نیست که بخوایم گندش کنیم.
من به بازیکنی می گن محبوب مثل کریم باقری که یه استقلای بهش فحش نمیده.به بازیکنی میگم مثل منصوریان که ما پرسپولیسیها هیچ وقت بهش فحش ندادیم.به بازیکنی مثل عابدازده که وقتی دربیها رو میومد دو طرف تشویقش میکردن.
اینها ادمهای محبوبن نه کسی مثل نیکی که فقط به خاط جراحی های روی صورتش و خشگلیش محبوب باشه.
نمیدونم نیکی دیگه باید چه کار میکرد که نکرده
کم گل زده کم پاش گل زده؟
نیکی تو 90 حرف قشنگی زد گفت غیرت من رو تیمی است که واسش پول میگیرم و نوش جونش باشه به اندازه پولی که گرفته خدمت کرده
soccerlover
12-03-2008, 12:18 AM
کم گل زده کم پاش گل زده؟
نیکی تو 90 حرف قشنگی زد گفت غیرت من رو تیمی است که واسش پول میگیرم و نوش جونش باشه به اندازه پولی که گرفته خدمت کرده
نیکبخت مطیع مربی نیست، همین یه مورد کافیه،
بازی سمنان رو هم پیچونده و نرفته. همچین بازیکنی نظم تیم رو به هم می زنه.
Masoud
12-03-2008, 12:23 AM
کم گل زده کم پاش گل زده؟
بابا عامد نیکی اونقدری که گرفته خوب بوده ؟
نیکی خوبه ولی نه اینکه مثل شما ازش یه بت بسازیم و بگیم تافته جدا بافتست.
نه اصلا اینطوری نیست که ازش حمایت می کنید و با همه فرق میزاریدش.به خاطر چی ؟ خشگلی و حاشیه ؟
از علیرضا محمد که این فصل داره برامون خودکشی میکنه هم اینجوری دفاع میکنید ؟ اصلا حرفش رو میزنید ؟ نه والا !!!!!! چرا ؟ چون خوشگل نیست
نیکبخت مطیع مربی نیست، همین یه مورد کافیه،
بازی سمنان رو هم پیچونده و نرفته. همچین بازیکنی نظم تیم رو به هم می زنه.
نیما جان به نظر من بالا دستها میتونن این مشکل را حل کنند
چرا زمان انصاری فرد و دنیزلی مشکلی نداشت؟
ولی با وجود این همه بازم تو این 3 فصل بهترین بازیکن پرسپولیس بوده اینو من نمیگم آمار میگه
به نظر من شایدم اشتباه میکنم ولی نظرم اینه بازیکن امتیاز آور میتونه مفید تر از بازیکن خوش اخلاق تر باشه
بابا عامد نیکی اونقدری که گرفته خوب بوده ؟
نیکی خوبه ولی نه اینکه مثل شما ازش یه بت بسازیم و بگیم تافته جدا بافتست.
نه اصلا اینطوری نیست که ازش حمایت می کنید و با همه فرق میزاریدش.به خاطر چی ؟ خشگلی و حاشیه ؟
از علیرضا محمد که این فصل داره برامون خودکشی میکنه هم اینجوری دفاع میکنید ؟ اصلا حرفش رو میزنید ؟ نه والا !!!!!! چرا ؟ چون خوشگل نیست
شاید خوشگلی واسه تو معیار باشه مسعود ولی مگه خلیلی خوشگل بود؟ ولی حسابی ازش حمایت کردیم و میکنیم چون با بازی خوبی خدمت کرده
همین محمد که تو میگی خوب بازی کرده درست ولی مثل فصل پیش بوده؟
خداییش خودت ازش بیشتر از این انتظار نداشتی
بازم میگم آمار این 3 فصل گلها و پاس گل را ببینید نشان از خدمت نیکی داره و بیشتر از پولش برای این تیم خدمت کرده
soccerlover
12-03-2008, 12:41 AM
نیما جان به نظر من بالا دستها میتونن این مشکل را حل کنند
چرا زمان انصاری فرد و دنیزلی مشکلی نداشت؟
ولی با وجود این همه بازم تو این 3 فصل بهترین بازیکن پرسپولیس بوده اینو من نمیگم آمار میگه
به نظر من شایدم اشتباه میکنم ولی نظرم اینه بازیکن امتیاز آور میتونه مفید تر از بازیکن خوش اخلاق تر باشه
ببین این مشکلیه که خیلی جاها وجود داره، مثلا کریس رونالدو قبل از شروع فصل کلی جنجال سر رفتنش به رئال درست کرد، چیزی که طرفدارهای منچستر رو عصبانی کرده بود ولی خب این بازیکن تواناییهای زیادی داره، احتمالا همین الان توی مراسم جایزه توپ طلای فرانس فوتباله. ولی شکی نیست که این جور بازیکنها در صورت نداشتن حاشیه برای تیم مفیدتر بودن،
نکته دیگه اینه که نیکی با وجود اینکه تواناییهای قابل اعتنایی داره ولی خارق العاده نیست،
ببین تو همین فوتبال گنده تر از نیکبخت ها بودن، مثلا نیکی تو حاشیه به هاشمی نسب می رسه؟
الان هاشمی نسب کجای این فوتباله؟
حاشیه دارهایی مثل انصاریان و رهبری فرد، کجان؟ بی حاشیه و باهوش بودن رمز موفقیت در فوتبال ایرانه، یکی مثل پیروانی بدون کوچکترین تنشی صاحب مهمترین نیمکت فوتبال باشگاهی ایران می شه و یکی مثل استیلی به خاطر حاشیه هاش منفور طرفدارها می شه،
خلاصه اینکه نیکبخت این روزها شورش رو درآورده و با ادامه این روند هم به پرسپولیس ضربه خواهد زد و همین اینکه تا دو سال از فوتبال ایران کنار خواهد رفت.
یه چیز دیگه اینکه اگه مثلا پارسال قطبی می خواست مطابق حرف تو بازیکن امتیازآور یعنی مثلا شیث رو به بازیکن بااخلاق مثلا زارع ترجیح بده، قرمزها جام رو از دست می دادن.
Masoud
12-03-2008, 12:51 AM
شاید خوشگلی واسه تو معیار باشه مسعود ولی مگه خلیلی خوشگل بود؟ ولی حسابی ازش حمایت کردیم و میکنیم چون با بازی خوبی خدمت کرده
همین محمد که تو میگی خوب بازی کرده درست ولی مثل فصل پیش بوده؟
خداییش خودت ازش بیشتر از این انتظار نداشتی
بازم میگم آمار این 3 فصل گلها و پاس گل را ببینید نشان از خدمت نیکی داره و بیشتر از پولش برای این تیم خدمت کرده
واسه من قیافه مهم نیست ولی واسه خیلی ها که مغرضانه بدون اینکه به چیزی توجه کنن از نیکی طرفداری می کنن مهمه.
مثلا اکثر دخترها از نیکبخت خوششون میاد.به نظرت به خاطر بازیشه ؟
من میگم تو چرا باقی کسایی که پول گرفتن و خوب بازی کردن رو نمیگی ؟ فقط نیکی پول گرفته و خوب ( !!!!!!!!!!!!!!!!!! ) ( من که معتقد نیستم ) بازی کرده ؟
تو از محمد بیشتر انتظار داری یا نیکبخت ؟ پس نگو بشتر از پولش خدمت کرده
zamara
12-03-2008, 10:38 AM
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8709/moustafavi-0912-tl.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=74050)
پروژه عبور از داريوش مصطفوي در حالي تقريبا مراحل پاياني خود را طي ميكند كه سكوت اعضاي هياتمديره معماي بركناري قريبالوقوع آقاي مديرعامل را پيچيدهتر كرده است.
شايعه بركناري داريوش مصطفوي البته موضوع تازهاي نيست. چه به دنبال افشاي متن قرارداد افشين قطبي با باشگاه پرسپوليس كه خبرگزاري ايسنا با عنوان «قرارداد تركمانچاي» آن را منتشر كرد، داريوش مصطفوي هرگز نتوانست مقابل انتقادها دلايل منطقي ارائه كند.
ناگفتههاي قطبي در يك فيلم سانسور شده
روز گذشته خبرگزاري مهر در گزارشي نوشت: «برخي از صحبتهاي افشين قطبي در مورد دلايل استعفايش از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس در فيلمي قراردارد كه بنابر دلايلي سانسور شده و جز يك بخش گزينشي، هنوز در اختيار رسانهها قرار نگرفته است. چه بسا پخش كامل اين فيلم بتواند به روشن شدن زواياي اين رويدادكمك كند.»
افشين قطبي در حالي از سمت سرمربيگري تيم پرسپوليس استعفا كرد كه قبل از اين اقدام در نامهاي به اعضاي هياتمديره باشگاه به مشكلات خود براي ادامه همكاري با اين تيم اشاره كرده بود.
بخشي از اين نامه كه در نشست ويژه اعضاي هياتمديره پرسپوليس مطرح و مورد بررسي قرار گرفته بود، در اختيار رسانههاي گروهي قرار گرفت اما تا به حال متن كامل آن از سوي مديرعامل و اعضاي هياتمديره باشگاه منتشر نشده است. در اين مورد گفته ميشود، افشين قطبي 10 دليل را به عنوان عوامل استعفاي خود مطرح كرده و از مسئولان باشگاه پرسپوليس خواسته بود تا قبل از استعفا، نسبت به رفع اين مشكلات اقدام كنند.
قطبي در شرايطي از سرمربيگري پرسپوليس استعفا كرد كه براساس مفاد قراردادش بايد مشكلات و موانع موجود را قبل از هرگونه اقدامي به صورت مكتوب در اختيار مديرعامل قرار ميداد.
قطبي قبل از ترك تهران در مصاحبهاي تلويزيوني كه بخشي از آن در برنامه نود پخش شد حرفهايي را مطرح كرد.
گفته ميشود 15 دقيقه پاياني اين مصاحبه تلويزيوني سانسور شده و در اختيار هيچ رسانهاي قرار نگرفته است.
15 دقيقهاي كه برخي منابع ميگويند سرمربي مستعفي پرسپوليس درباره مديران سابق باشگاه و حتي حميد استيلي صحبتهايي را مطرح كرده كه در صورت پخش آن دور جديدي از جنجالها در پرسپوليس آغاز ميشود.
عادل فردوسيپور در گفتوگويي كوتاه با همشهري تاكيد ميكند: «همه فيلمي كه در اختيارمان قرار داده بودند را پخش كرديم و من درباره 15 دقيقه سانسور شده هيچ نظري ندارم. چون ما در برنامه 90 همه آن چيزي را كه در اختيارمان بود را پخش كرديم.»
برخي منابع ادعا ميكنند اصليترين بخش گفتههاي قطبي كه به صراحت از دلايل استعفايش سخن گفته بود حذف و در اختيار هيچ رسانهاي قرار نگرفته است.
احتمال بركناري مصطفوي
شايعه درست زماني رنگ و بوي جدي به خود گرفت كه محمد عليآبادي به عنوان رئيس مجمع باشگاه چندي پيش درخصوص شرايط بحراني اين تيم به كادر مديريتي پرسپوليس هشدار داد كه در صورت تداوم نتايج ضعيف شخصا براي حل مشكلات وارد عمل ميشود. اگر چه اعضا در نخستين واكنشها ضمن انتشار صلحنامهاي از برطرف شدن كدورتهاي داخلي خبر دادند و از مديرعاملي مصطفوي حمايت كردند اما گويا عملكرد مدير عامل، اعضاي هياتمديره را وادار به تجديدنظر كرده است.آخرين خبرها حاكي از آن است كه به زودي در باشگاه پرسپوليس تغييرات مديريتي ايجاد خواهد شد.
اگرچه اعضا حداقل در گفتوگوهاي رسانهاي اين موضوع را تكذيب ميكنند اما نكته ديگري هم وجود دارد؛ آنها مصطفوي را تاييد نميكنند. مجيد فرخزادي ميگويد: «يك هفته است به باشگاه نرفتهام و از شايعات اخير بيخبرم.»
وي كه گفته ميشود از اندك شانسي براي جايگزيني مصطفوي برخوردار است در واكنش به اين موضوع ميگويد: «دو سال است كه اين حرف مطرح ميشود.»
خبرگزاري مهر از بركناري داريوش مصطفوي به عنوان محتملترين گزينه تغييرات در باشگاه نام ميبرد مديرعاملي كه علاوه بر اظهارات متفاوت رسانهاي، طي هفتههاي گذشته و خصوصا پس از شكستها و ناكاميهاي تيم فوتبال اين باشگاه از سوي هواداران اين تيم
به استقلالي بودن هم محكوم ميشود اما در اين بين تنها ترديدي كه وجود دارد رسانهاي شدن بركناري مصطفوي است؛ گويا همين امر زمان بركناري وي را به تعويق انداخته است.
جلسه هدايتي با رئيس سازمان ورزش
ظاهرا جلسه هدايتي و رئيس سازمان ورزش به موضوع خصوصيسازي باشگاه تا پايان فصل مربوط ميشد اما برخي منابع معتقدند كه موضوعات ديگري نيز در اين جلسه مورد بحث قرار گرفته است؛ اينكه درصورت بركناري داريوش مصطفوي، رئيس هياتمديره باشگاه پرسپوليس اصليترين آلترناتيو وي محسوب ميشود.
تحليل ديگري نيز وجود دارد؛ گويا مسئولان سازمان ورزش براي سپردن سمت مديرعاملي باشگاه به حسين هدايتي همچنان با ترديدهايي روبهرو هستند. اما بازتاب جلسه روز گذشته رئيس هياتمديره پرسپوليس با محمد عليآبادي كه از ساعت يك بعدازظهر شروع شد حداقل در محافل خبري اين شايعه را بهوجود آورد كه حسين هدايتي به زودي جاي مصطفوي را خواهد گرفت.
رئيس هياتمديره باشگاه پرسپوليس در واكنش به اين شايعه در گفتوگو با همشهري تاكيد كرد: «براي اين شايعه هيچ پاسخي ندارم و فعلا بهتر است سكوت كنم.»
حسين هدايتي در پاسخ به اين سئوال كه آيا قرارداد قطبي با اصرار مصطفوي و در فضاي مخالفت هياتمديره به امضا رسيد، تصريح كرد: «نبايد همه تقصيرها را به گردن مصطفوي انداخت. قطبي با نظر همه ما سرمربي پرسپوليس شد.»
اما نكته مهمي وجود دارد. گويا اصليترين اختلافي كه ميان هدايتي و مصطفوي وجود دارد موضوع بازگرداندن قطبي به پرسپوليس است.
برخي منابع ميگويند در جلسه هدايتي با مسئولان سازمان ورزش موضوع بازگرداندن قطبي به پرسپوليس نيز مطرح شده است كه هنوز اطلاعات كاملي در اين خصوص وجود ندارد.
از سوي ديگر مديربرنامههاي افشين قطبي در گفتوگو با همشهري ميگويد: «حركت بعدي افشين معلوم نيست. هميشه تصميماتي وجود دارد كه ديگران به آن ميگويند؛ شوك.»
اما به نظر ميرسد حاجباقر با توجه به اقتضاي حرفهايگري اين حرفها را بهزبان مي آورد. چه دوستان نزديك قطبي ميگويند: «او يكشنبهشب در رستوران قصرآريا در دبي با جواد كاظميان ملاقات داشته و در گفتوگو با بازيكن سابق پرسپوليس تاكيد كرده به تهران برنميگردد.»
قرار است قطبي طي روزهاي آينده در سفري تفريحي به استراليا با پيموربيك ملاقات كند. قطبي در تازهترين واكنشهاي خود در خصوص بازگشت به پرسپوليس گفته است: «يكبار و براي هميشه تصميم خودم را گرفتهام، برنميگردم.» اما در اين بين افشين پيرواني كه تيمش در جام حذفي نيز زمين بازي را با پيروزي ترك كرد، در واكنش به تغييرات احتمالي در باشگاه پرسپوليس ميگويد: «توجهي به حاشيهها ندارم.
حاشيهها هميشه سراغ ما ميآيد. اما اين به خودمان مربوط ميشود كه به آنها دامن بزنيم يا از آنها دوري كنيم.» آخرين تحليلها درباره تغييرات احتمالي پرسپوليس گويا به سمت بركناري مديرعامل باشگاه ميرود.
اگرچه شايد قطبي هرگز به پرسپوليس برنگردد و پيرواني به كارش ادامه دهد، دليل آن نيز روشن است؛ پيرواني تاكنون نتايج خوبي كسب كرده است.
-----------------------
همشهري آنلاين
Masoud
12-03-2008, 03:28 PM
طبق اخرین اخبار قطبی بعد اینکه نتونسته تو دبی یه تیم پیدا کنه داره میره زنیت روسیه با اددوکات.
واقعا اگه همچین کاری رو کنه براش متاستفم.
تیم قهرمان که تو اسیا می خواد بازی کنه رو ول کنه بره دستیار شه.
به خدا خیلی ادم باید احمق باشه همچین حماقتی رو کنه.
mona_casillas
12-03-2008, 06:20 PM
من واقعا متعجب و متاسفم که چرا دوستان پرسپولیسی به خودشون اجازه میدن به راحتی در باره نیکبخت چنین غیر منصفانه و یکطرفه قضاوت کنند .
نیکبخت از زمانی که به پرسپولیس اومد دوران تازه ای را در فوتبال آغاز کرد اوج شکوفایی نیکبخت در دوران مربیگری دنیزلی بود چه به لحاظ فنی و چه اخلاقی و دوری کردن از حاشیه ها . در طی سه فصلی که تا کنون در پرسپولیس حضور داشته به گواه آمار و نظرات کارشناسان از موثرترین بازیکنان پرسپولیس در زمین بوده .
بله نیکبخت گاهی دچار حاشیه هایی شده که برای تیم مضر بوده ولی نقش دیگران روهم در ایجاد و بزرگ کردن این حاشیه ها در نظر بگیریم .
نه دوست عزیز نیکبخت صرفا بخاطر چهره و تیپ و قیافه محبوب نیست و باعث تاسفه که هر جا دختری از نیکبخت به عنوان بازیکن محبوبش نام میبره یک سری ادله اینچنینی ردیف میشه که جز تاسف در باره اش نمیشه کلمه دیگری گفت .
نمی خوام بحث نیکبخت روبه حاشیه های دیگر بازیکنان و حتی مربیان فعلی و گذشته پرسپولیس بکشم و لطمات جبران ناپذیری که بعضی از این حاشیه به پرسپولیس وارد کرد رو بیان کنم ولی
گر حکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچه هست گیرند
در مورد نیکبخت واحدی :red boy2: منصف تر باشیم بازیکنی که هنوز آماج رکیک ترین فحاشی های استقلالی ها در دربی پایتخت و حتی در تمرینات این تیم است .
mona_casillas
12-03-2008, 06:28 PM
طبق اخرین اخبار قطبی بعد اینکه نتونسته تو دبی یه تیم پیدا کنه داره میره زنیت روسیه با اددوکات.
واقعا اگه همچین کاری رو کنه براش متاستفم.
تیم قهرمان که تو اسیا می خواد بازی کنه رو ول کنه بره دستیار شه.
به خدا خیلی ادم باید احمق باشه همچین حماقتی رو کنه.
اگه حقیقت داشته باشه باید دید این تیم قطبی رو با چه عنوانی جذب میکنه . آنالیزور ؟ و با چه مبلغ قرار دادی ؟ در هر صورت به لحاظ مادی قطبی ضرر نکرده و لی به لحاظ کاراکتر و شخصیتی که نزد تعداد زیادی از هواداران پرسپولیس داشت علیرغم سرو صدای زیادی که عده ای از طرفدران افراطی قطبی میکنند نزد هوادران پرسپولیس محبوبیت و مقبولیت گذشته رو نداره .
رک بگم به نظر من امسال پرسپولیس از ناحیه قطبی و حاشیه هایی که از طرف قطبی به تیم منتقل شد زیاد ضربه خورد .
انشالله که پرسپولیس در ادامه راه بتونه جبران مافات کنه و در لیگ و در جام با شگاههای آیا خوش بدرخشه .
اولا قطبی از چندتا تیم اماراتی پیشنهاد داره
دوما محبوبیتش بین هوادارای واقعی قطبی روز به روز بیشتر میشه چون به خاطر تیم پا روی خیلی چیزا گذاشت و رفت
در ضمن هواداران واقعی و قدرشناس پرسپولیس برای افشین امپراتور تا آخر عمرش دعا میکنن و آرزوی بهترین موفقیت ها و افتخارات را براش دارن
در ضمن دستیار بودن بهتر از کار کردن با مصطفوی است
omidperspolisi
12-03-2008, 07:00 PM
باید بگم نیکبخت کلا آدم حاشیه ای هست ولی برای تیم ما زحمت کشیده و نباید اینجور ازش انتقاد کرد مونا گفت نیکبخت زمان دنیزلی بدون حاشیه بود و این حرف کاملا درسته واقعا زمان دنیزلی چه بازیکنی جرات داشت کاری برخلاف میل مربی انجام بده دنیزلی با کسی شوخی نداشت بهترین بازیکن رو هم به خاطر بی انضباطی از تیم بیرون میذاشت مگه یادمون رفته خداداد رو از پاس گذاشت بیرون جمشیدی به خاطر نیومدن سر تمرین چند هفته به سکوها تبعید کرد ولی قطبی سال پیش هم نشون داد تحت تاثیر این و آن خیلی زیاد قرار میگیره قطبی چندبار نیکی اخراج کرد ولی با وساطت کاشانی برگردونند ایمکه نشد تیم و همین شد که تیم از هم پاشید و اگه تو 5هفته آخر همه دست به دست هم نمیدادن و همون نظم نصفه نیمه رو اجرا نمیکردن الان قهرمان نبودیم
Masoud
12-03-2008, 07:22 PM
اولا قطبی از چندتا تیم اماراتی پیشنهاد داره
دوما محبوبیتش بین هوادارای واقعی قطبی روز به روز بیشتر میشه چون به خاطر تیم پا روی خیلی چیزا گذاشت و رفت
در ضمن هواداران واقعی و قدرشناس پرسپولیس برای افشین امپراتور تا آخر عمرش دعا میکنن و آرزوی بهترین موفقیت ها و افتخارات را براش دارن
در ضمن دستیار بودن بهتر از کار کردن با مصطفوی است
عامد جان تا اونجایی که من میدونم قطبی تو تابستون هم نتونست یه تیم تو امارات پیدا کنه تا همون جا بمونه.
الان هم من شنیدم قطبی تو این خواب و خیال بود که جایگزین لوکا بشه و وقتی الان دیده نمیتونه داره میره که دوباره اگه خیلی خوشبینانه ببینیم دستیار باشه و گرنه که همون انالیزور.
قطبی برای ما قهرمانی اورده و محبوبه ولی اون قهرمانیه رویایی که فقط و فقط تلاش قطبی نبود و کسایی مثل کاشانی - استیلی - مرزبان - عزیزیان و شاید بازیکنایی مثل خلیلی خیلی توش سهم داشتن.هرچند که اون قهرمانی دیگه به تاریخ پیوست و حال رو نگاه کنه.
قطبی این فصل برای ما چی کار کرد ؟ جز حاشیه و ضربه زدن به تیم چیزی اورد به پرسپولیس ؟ هرچند که تو این راه مصطفوی استقلالی هم بهش خیلی کمک کرده.
ما مغرضانه انتقاد نمیکنیم ولی لطفا شما هم چشم بسته حمایت الکی نکن
مشکل پرسپولیس اینه وحدت بین هوادارانش نیست
علت اصلی هم این است به عقاید یکی که نیکی را دوست داره یا قطبی یا پروین احترام نمیزاریم
من نیکی-قطبی-پروین و... را دوست برای این دلایل
آقایی دوست نداره برای این دلایل....
این چیز شاخی و عجیبی نیست بیایم بگیم تو نیکیب را دوست داری ازش حمایت کور کورانه و الکی میکنی
شاید توی این انجمن فردا یک استقلالی بخواد بیاد از تیمش دفاع کنه با این وضع....
zamara
12-03-2008, 08:56 PM
بچه ها ما اينجا جمع شديم كه بازيكنان تيم رو سركوب كنيم !!؟
اين حرفها اصلا منطقي نيست و نبايد ما كه هوادار پرسپوليس هستيم با اين صحبت ها انجمن رو به حاشيه ببريم .
نيكبخت خوب يا بد تا زماني كه پيراهن مقدس پرسپوليس رو به تن داره بايد همه بهش احترام بزاريم و از او حمايت كنيم و اگه نميتونيم احترام بزاريم ، اصلا در مورد او نبايد صحبت هاي حاشيه اي بكنيم .
به هر حال نيكبخت در چندين مسابقه با گلهايي كه زده باعث شده پرسپوليس پيروز ميدان بشه و حتي توي قهرماني فصل پيش هم نقش پر رنگ داشته .
لطفا اين بحث رو همينجا خاتمه بديد و باعث خنده و تمسخر كردن رقيبان( در صورت خوندن اين مطالب) نشويد .
هر پستي كه منبعد بر عليه هر يك از بازيكنان تيم باشه و اونو مورد تمسخر قرار بده و بوي توهين داشته باشه حذف ميشه .
براي ختم اين بحث و سلامتي خودتون يك صلوات بلند بفرستيد .
کسانی مثل نیکی که مفیدن و امتیاز آور از تیم برن در عوضش بازیكنان با غیرت با تعصب مثل عبدی بیان بلد نیستن یک پاس بدن
مهم نیست اون وقت تیم از آخر جز 4 تیم است این مهمه تیمی داریم که بازیکنانمون با غیرتن
آخرش اینه تو لیگ دسته یک هم کلاس میزاریم بازیکنان با تعصب داریم
بازم میگم تعصب به اینه که بازیکن به اندازه پولی که میگیره مفید باشه حالا میخواد 10 میلیارد بگیره که نیکی به اندازه اي كه پول گرفته برای پرسپولیس مفید بوده
ستاره داريم تا ستاره
ديگه نميخوام بحثو ادامه بدم چون ديررسيدم ولي به قول بچه ها هركسي طرفداره يه بازيكنيه امادلايلشو خودش ميدونه ....... اما ما نبايد به خاطر احساسات خودمون بيايم يه بازيكنيو خراب كنيم اونم تو اين وضعيته تيم .
نيكبخت تا حالا هركاري كرده تا الان اگه تو تيم نبود معلوم نبود چي ميشد........... پس بيايم تو اين موقعيت از همه دفاع كنبم چون به بودنشون احتياج داريم ......
Pars_Redboy
12-03-2008, 09:30 PM
من میخوام بدونم چرا به نیکبخت اینقدر توهین شد و بعد که هواداری از نیکبخت دفاع کرد به او هم توسط مدیر سایت توهین شد به جرم اینکه دختر بود .
من میخوام بدونم چرا ارسال های منو که در حمایت از نیکبخت بازیکن مورد علاقه ام داده بودم و همینطور جواب مدیری که به کاربر خانمی توهین کرده بود را دادم حذف کردین این سانسور یعنی چی ؟
من چند بار به سرمربی سابق انتقاد کردم و همیشه با تشکر از زحمات سال گذشته اش بوده ولی چرا به نیکبخت توهین میشه به کاربر خانم بخاطر خانم بودنش توهین میشه و چرا ارسال های من حذف میشه ؟
حتما این ارسال هم حذف میشه چون هیچ جواب قانع کننده ای ندارید .
آقا مهدي خواهشا ديگه كوتاه بيايد ميدونم اين توهين واسه ما هوادارا خيلي سخت بود ولي به خاطر تيم نذاريد بحث ادامه پيدا كنه اونا خب نظرشونو گفتن درمورد نيكبخت ما هم جوابشونو داديم بسه ديگه......
Pars_Redboy
12-03-2008, 09:53 PM
من از این انجمن میرم ولی فکرم درمورد نیکبخت عزیزم هیچوقت عوض نمیشه بلکه هر وقت به آزادی برم بیشتر از همیشه تشویقش میکنم مدیر سایت باید بهتر و سنجیده تر برخورد کنه نه اینکه ....در مورد این انجمن چیزای بهتری شنیده بودم و فکر بهتری داشتم بروبچ پرسپولیسی خدا حافظ همگی و مدیر سایت عزیز هم موفق باشن چون ایشون با این همه مخالفت که با نیکبخت داره هر وقت یوزر و آواتار منو ببینه یاد نیکبخت میفته و من نمیخوام ناراحت بشه و زحمتهاش به هدر بره خدا حافظ همگی و بقول عزیزی به امید روزهای آفتابی پرسپولیس
zamara
12-03-2008, 10:07 PM
من میخوام بدونم چرا به نیکبخت اینقدر توهین شد و بعد که هواداری از نیکبخت دفاع کرد به او هم توسط مدیر سایت توهین شد به جرم اینکه دختر بود .
من میخوام بدونم چرا ارسال های منو که در حمایت از نیکبخت بازیکن مورد علاقه ام داده بودم و همینطور جواب مدیری که به کاربر خانمی توهین کرده بود را دادم حذف کردین این سانسور یعنی چی ؟
من چند بار به سرمربی سابق انتقاد کردم و همیشه با تشکر از زحمات سال گذشته اش بوده ولی چرا به نیکبخت توهین میشه به کاربر خانم بخاطر خانم بودنش توهین میشه و چرا ارسال های من حذف میشه ؟
حتما این ارسال هم حذف میشه چون هیچ جواب قانع کننده ای ندارید .
حضور آقا مهدي عزيز و گل عرض كنم كه همه انسانها گاهي اوقات در شرايطي قرار ميگيرند كه ممكن است براي لحظه اي ، دستخوش احساسات خود قرار بگيرند و مطالبي را عنوان كنند كه اصلا با خواسته قلبي خودشان همخوتني نداشته باشد . در زندگي همه ما گاهي اوقات در اين شرايط قرار ميكريم و كاملا بدور از منطق كامل و فقط از روي احساسات ، عكس العمل هاي متفاوتي را بروز ميدهيم .
در اينجا سايرين بايد با سعه صدر و با صبوري با مسايل و مشكلات و يا سوء تفاهم هاي بوجود آمده برخورد كنند و اگر قرار باشد فورا شمشير به روي هم بكشيم كه سنگ روي سنگ بند نخواهد آمد !!
هدف از حذف پست هاي فوق بي احترامي و توهين به شخصيت شما دوستان عزيز و محترم و همچنين مدير كل سايت عزيزمان نبود ، بلكه هدف حفظ آرامش و ايجاد يكدلي و همبستگي است .
آقا مسعود هم نظرشان را در مورد بازيكن فوق ارايه دادند آما قصد و هدفشان به هيچ عنو.ان توهين و بي احترامي به خانم هاي محترم و عزيز هوادار باشگاه نبود و صرفا در مورد تماشاگر نماهايي است كه هر روز خود را هوادار تيمي ميدانند و از روي تفريح و سرگرمي خود را هوادار بازيكني معرفي ميكنند و همانطور كه خودتان هم ميدانيد و شاهد هستيد اينگونه افراد در اجتماع ما وجود دارد و آقا مسعود ما نظرشان اينگونه افراد بود . شما مطمئن باشيد كه شخصيت هواداران واقعي پرسپوليس براي همه ما به اندازه همه دنيا عزيز و مجترم است ، مخصوصا مونا خانم كه با شناختي از ايشان دارم ، بي شك ايشان يكي از محترم ترين و واقع بين ترين افرادي است كه به عمرم شناخته ام .
به هر حال تشخيص من اين بود كه اين صحبتها از انجمن حذف تا مورد سوء استفاده دشمنان پرسپوليس واقع نشود .
در همينجا از شما و آقا مسعود پوزش ميخواهم و اميدوارم در كمال آرامش و يكدلي و همدلي و با اتحاد به حمايت از تيم محبوبمان بپردازيم .
موفق و پايدار باشيد
نه مهدی جان بمان تا نشون بدیم ما هم مثل خود نیکی جا نمیزینیم و تا آخرش ازش حمایت میکنیم
KASRA
12-03-2008, 10:14 PM
فردا یك بازی نه چندان سخت از نظر من مقابل راه اهن داریم از این نظر نه چندان سخت كه راه اهن از ستاره خالی شده و بعد از رفتن امثال محمد-اصغری-جمشیدیان این تیم در واقع تنها ستارش داوود حقی هست كه باید بشدت مراقبش باشیم مخصوصا اینكه ضربه ازاد زن خوبی هم هست اگر بتونیم بین دقایق 15 تا 20 به این راه اهن گل بزنیم احتمال برد با اختلاف بالا زیاد هست چون راه اهن در حد و اندازه هایی نیست كه در شرایط عادی بتونه كاری مقابل این پرسپولیس از پیش ببره و اگر حیدری دفاع رو اتوبان نكنه احتمال برد پرسپولیس چیری در حد 90 % هست.
در ادامه ی سیاست های كثیف فدراسیون ما باز هم باید در روز غیر تعطیل بازی كنیم ولی اشكالی نداره هواداران 2 اتیشه ی پرسپولیس بار ها و بار ها تعصب و محبوبیت رو به معنای واقعی معنی كردن طوری كه هواداران تیم رقیب در بهترین حالت هم حسرت هواداران متعصب پرسپولیس رو میخورن و از اون جایی كه خودشون در روز های خوبشون هم 5 هزار تا به زور میارن همیشه در حسرت تعصب و استقبال هواداران قرمز از تیم محبوبشون پرسپولیس هستن البته استقلالی ها بار ها و بار ها ثابت كردن در بهترین حالت هم عددی نیستن و در اندازه ی نیستن كه هوادارانشون رو با تیفوسی های پرسپولیس مقایسه كنن.
انشاالله فردا بچه ها با یك بازی خوب و كوبنده 3 امتیاز رو به جیب میزنن و انشاالله در روز ها و بازی های اینده به صدر جدول برمیگردیم ما بقی حرف ها هم بمونه برای بعد از بازی!!!
KASRA
12-03-2008, 10:43 PM
چند صفحه ی قبل رو كه میخوندم دیدم اكثر ارسال ها در مورد علی نیكی و حاشیه های مربوط به این بازیكن هست!!!
ببینید دوستان در این دوره زمونه باید یك چیز را درك كرد و هرچند تلخ قبول كرد كه بازیكنان امروزی 90 درصدشون برای پول و شهرت بازی میكنن تا عشق به پیراهن یا لااقل عشق به مرد یا هواداران سینه چاك...
بحث نیكبخت نیست من به جرات میگم در تیم فعلی فقط و فقط كریم باقری و علی كریمی و تا حدودی محسن خلیلی پرسپولیسی اصیل هستن البته محسن حالا حالا ها وقت داره و میتونه تعصبش رو در اینده هم ثابت كنه ولی بقیه رو من یك سری بازیكن میبینم كه برای پیراهن پرسپولیس تلاش میكنن و در مقابل پول میگیرن كه ایرادی نداره و قابل احترام هم هست امثال باقری و كریمی هم در عوض بازی كردن پول میگیرن ولی نگاه متفاوتی نسبت به پیراهن پرسپولیس دارن كه هیچ بازیكنی نداره
نیكبخت هم به اندازه ای كه میگیره مفید هست بذارین خیالتون رو راحت كنم خیلی از این بازیكنان حتی در كودكی هوادار تیم رقیب بودن ولی الان دارن در پرسپولیس توپ میزنن ما تنها انتظاری كه داریم اینه كه به اندازه ای كه میگیرن كارایی داشته باشن و كار كنن و كم نذارن كه خواسته ی بزرگی هم در مقابل قرارداد های 300-400 میلیونی نیست
به بازیكنان امروز دل نبندین هرچند خودم خیلی زیاد به خلیلی علاقه دارم چون از خیر عرب ها و دلارهاشون گذشت و به پرسپولیس وفادار موند كه برای من یكی خیلی ارزش داشت
شما دقت كنید مهدوی كیا بعد از 10 سال هنوز هم نسبت به پرسپولیس تعصب داره و این قشنگ در مصاحبه هاش موج میزنه امثال مهدوی كیا و كریمی و باقری به معنای واقعی پرسپولیسی هستن بقیه فقط بازیكنانی هستن كه در لباس پرسپولیس كار میكنن كه نیكبخت هم جزو همین گروه هست نیكبخت تعصب تیمی نداره اگر داشت در همان استقلال میموند الان هم به پرسپولیس تعصب انچنانی نداره ولی حضورش در تیم مفید هست چون بازیكن خوبی هست و به قول معروف به اندازه ی كه میگیره تلاش میكنه و واقعا این رو بگم درسته كه تعصب تیمی و رنگی نداره ولی كم هم نمیذاره
كلا این بحث ها فایده ی انچنانی نداره فقط توصیه میكنم به دوستان اگر میخواین به بازیكن خاصی دل ببندین و سمبل تعصب براتون باشه به امثال باقری و كریمی دل ببندین كه در عمل هم پرسپولیسی هستن نه نیكبخت البته این رو هم اضافه كنم كه بشخصه نیكبخت بازیكن مورد علاقه ی خودمم هست ولی فقط به عنوان یك بازیكن نه سمبل و یه متعصب چون برای من اصلا و ابدا قابل قبول نیست كسی سمبل من بشه كه سال ها لباس ابی به تن كرده البته یك استثنا وجود داره كه اون شخص عابدزاده هست كه داستانش جدا هست وگرنه نیكبخت یا شخص دیگری فقط برای من یك بازیكن هست كه میتونه از نظر فنی هم مورد علاقم باشه نه بیشتر و نه كمتر!
omidperspolisi
12-03-2008, 11:42 PM
من که عصر نبودم و نمیدونم چه اتفاقی افتاد ولی اگه نیکبخت برای یه عده ای هم منفور باشه نباید توهین بشه میشه انتقاد کرد و از هر عیب هر بازیکن و مربی ایراد گرفت ولی به نظرم توهین کار درستی نیست آقا مهدی رفتن و بیخیال شدن که درست نیست تو استادیوم هم خیلی اختلاف نظرها پیش میاد ولی کسی پا نمیشه ورزشگاه ترک کنه خواهشا صرف نظر کن از رفتنت
Masoud
12-03-2008, 11:52 PM
اول از همه بگم ما اینجاییم تا دوره هم راجب تیم محبوبمون صحبت کنیم و اگه کسی فقط تظر خودش براش مهمه پس چرا میره تو انجمنها که نظر باقی پرسپولیسیها رو بدونه ؟ ما اینجاییم تا دوره هم حمایت کنیم و کناره هم متحد باشیم و ضعفها و قوتها رو بگیم و بعضی موقع ها بحث کنیم و هرکی از نظراتش دفاع کنه.
بحثی که راجب نیکبخته هرکی یه نظر داره و باید دفاع کنه.به خاطر این وضع ادامه نمیدیم ولی یه سری نکات باید گفته شه:
من گفتم اکثر دخترها به خاطر قیافه نیکی رو دوست دارن.ایا این توهین به جمعه یا شخص مونا خانوم ؟ نمیدونم چرا یه سریها دوست دارن مثلا انجمن رو متشنج کنن !!!!
اگه کسی بهش برخورده حرفهام من ازش عذرخواهی می کنم ولی درست نیست کسی خواد اسم مدیر و این چیزها رو بیاره . ما همه اینجاییم که یه انجمن پرسپولیسی بسازیم تا متحدانه کنار هم باشیم.
من فکر نمیکردم بحث راجب عقاید و دفاع به این صورت بشه.
در هرصورت همچین بحثهایی رو دیگه ادامه نمیدیم.
بازم اگه کسی ناراحت شده از این بحثها که من هیچ عیبی نمیبینم معذرت میخوام
Masoud
12-04-2008, 01:06 AM
باز هم یه پست دیگه واسه خاتمه این موضوع :
همون جوری که امید هم گفت انتقاد از هرچیزی عیب نداره و من هم این کارو کردم حالا چرا به بعضی ها برخورد نمی دونم . من توهینی نکردم و نگفتمم کی چرا نیکبخت و دوست داره و کی چرا نداره.این وضع رو هم اصلا دوست ندارم.در هر صورت اگه کسی از من ناراحت شد به عنوان یه کاربر انجمن ازش عذر میخوام و امیدوارم شاهد فعالیت گرم و پرشورش تو انجمن باشیم تا این جمع خوب و دوستای صمیمی حفظ بشه.
مهدی رو هم میدونم که از این جمع پرسپولیسی خوب دل نمیکنه و باز هم شاهد حضور پرشورش کنار سرخهای دیگه خواهیم بود.
در هر صورت به نظرم بهتره بحث راجب بازیکنهای خاص رو تموم کنیم و به بازی حساس تیممون در مقابل راه اهن بپردازیم.
این بحث نباید به این شکل به وجود میامد ولی شد دیگه به همین راحتی که به وجود اومد به همین راحتی هم باید تمام بشه
--------------------------------------------
نیکی بازیکن ما است چه کسانی که دوستش دارن چه نداران ازش حمایت میکنیم تا واسمون گل بزنه و تیم نتیجه بگیره
نتیجه گرفتن تیم از همه چیز مهمتره
Abadan
12-04-2008, 02:43 PM
به به یه چند روز نبودم ببین چه کارا و چه حرفا. لازم هست چند نکته رو بگم. اولا دوستان ما اینجا نیستیم که فقط بگیم به به ایول تیم ای ول فلانی. طبیعت ما انسانها اینجوره که به شخص یا اشخاصی علاقه بیشتری داریم. همه ما پدر و مادر خودمون رو دوست داریم اما طبیعتا با یکیشون راحت تر هستیم یا احساس وابستگی بیشتری داریم. اینجا هم همه هوادار تیم هستن. یکی کریم رو دوست داری یکی کریم و یکی نیکی و ....... اما همه طرفدار یه تیم هستیم.
عمو اسماعیل ما هم نیت بدی نداشته از اینکه گفته بحث رو تموم کنید و نیت قلبیش این بوده که از تنش توی انجمن جلوگیری کنه. من خودم به شخصه طرفدار پر و پا قرص بحث و تبادل نظر هستم. اکثر بچه ها هم منو توی انجمنای دیگه دیدن که کل انجمن باهام بحث کردن. ولی خوب نه کسی به ما توهینی کرد و نه من به کسی. اقا مهدی حرف از رفتن بزنی میام خفت میکنم(شوخی).
مونا خانم ما هم طرفدار نیکی هستیم و حاشیه هاش رو دوست داریم. اقا عامد ما هم قطبی رو دوست داریم اما خوب این فصل بد نتیجه گرفت. همه ما اومدیم که بحث کنیم و نظر خودمون رو بگیم. من و مسعود و عمو اسماعیل درسته رنگ کاربریمون فرق میکنه و یه 2 کلمه زیر اسممون نوشته مدیر کل، اما واقعیت اینه ما هم مثل بقیه شما هوادار تیم هستیم. هوادار احساسی میشه، هوادار گریه میکنه، میخنده و ........
کلام اخر: مهدی منتظر پیام دادن تو توی انجمن هستم. دوستان با هم بحث میکنیم و هیچ مشکلی نیست حالا این بحث بخواد 1 ماه هم طول بکشه با هم بدون توهین به هم میتونیم ادامه بدیم بحث رو. اما از هم دل چرکین نشیم.
انشاالله امروز هم بازی رو میبریم و حاشیه ها به کل از بین میره
farzad_1
12-04-2008, 03:43 PM
با سلام
به امید خدا تیم برابر راه آهن پیروز خواهد شد:red boy2:
farzad_1
12-04-2008, 03:59 PM
تیم پرسپولیس برای موفقیت به نظر من باید روی زمین بازی کنند چون بازیکنانی مثل پترویچ-کریمی-نیکی-توره روی زمین کارائی بیشتری دارند تا روی هوا
بازیکنائی مثل باقری به علت سن بالا(35) قادر به بازی در 90 دقیقه نیستند چون در فوتبال روز دنیا دوندگی حرف اول را میزند وباید به بازیکنان جوان مانند منصوری-بادامکی بیشتر میدان داد و بازیکنی مثل پترویچ را که توانائی بالائی دارد در پست اصلیش یعنی پشت دو مهاجم که هم اکنون باقری بازی میکند باید بنزی کند
خوب تبریک خدا را شکر بردیم و من بعد از مدت ها یک بازی پرسپولیس را در آزدای دیدم
واقعا دیدن بازی سخته ها بعد از هفته ها الان میفهمم قلبم اومد تو دهنم
عالی تهاجمی زیبا پاس کاری خوب بازی کردیم
اگه مشکلی پیش نیاد فقط بادامکی خوب نبود که اگه نیکی از اول در زمین بود هیچ نقصی دیده نمیشد
پیشنهاد میکنم سایپا خودش را ضد زلزله کند چون پرسپولیس زلزله سه شنبه داره میاد
rasoul_totti
12-04-2008, 06:36 PM
بازیه خوبی بود و این هفته کلا نتایج (غیر بازی استقلال) به نفعه ما بود
فاصلمون با صدر شد 4 و یه رتبه هم تو جدول صعود کردیم و جای سپاهان رو گرفتیم
جدول الان اینجوریه
ذوب آهن 33
استقلال 31
پیکان 30
پرسپولیس 29
سپاهان 27
بازیه خوبی بود و این هفته کلا نتایج (غیر بازی استقلال) به نفعه ما بود
فاصلمون با صدر شد 4 و یه رتبه هم تو جدول صعود کردیم و جای سپاهان رو گرفتیم
جدول الان اینجوریه
ذوب آهن 33
استقلال 31
پیکان 30
پرسپولیس 29
سپاهان 27
حاج رسول دعایی بخوان از 4 برسیم به 1
omidperspolisi
12-04-2008, 11:29 PM
امروز از صبح تو فکر بازی بودم و حدود ساعت های 11دیدم نمیتونم نرم استادیوم و بیخیال دانشگاه شدم و پاشدم امدم تهران و تا برسم استادیوم یه 20دقیقه از بازی گذشته بود و رفتم جایگاه34نشستم و واقعا خسته هم بودم و اصلا حال تشویق نداشتم که چون بالا هم بودم باید همش تشویق میکردم و انصافا 34ترکوند به معنای واقعی و خیلی حال کردم باهاشون یه جاهایی از مهران خیلی ناراحت شدن و دیگه با آنها کاری نداشتن و برای خودشون تشویق میکردن نیمه اول که با گل توره تموم شد دیدم واقعا توان نشستن تو این جمع ندارم و از خستگی داشتم میافتادم که پاشدم رفتم جایگاه17نشستم دقیقا زاویه مقابل 34که به درواره جنوبی هم نزدیک باشه نیمه دوم رو هم آنجا بودم واقعا رمین تا آسمون با آنطرف فرق میکرد نه لیدری نه حمایت کننده ای همه فقط نشسته بودند و فوتبال نگاه میکردن و تحلیل میکردن البته نیمکت نشین ها که آمدن گرم کنند چند دقیقه ای بازیکنان رو تشویق کردند از نکات حاشیه ای که به نظرم آمد اینجا بگم نشستن آتسو تو جایگاه معمولی آن هم تک و تنها تو جایگاه 15یعنی درست پشت دروازه که 2تا مامور هم مواظبش بودند یکی دیگه از نکات موقع گرم کردن بود که پژمان به هیچ وجه حرف کماسی گوش نمیکرد و کاملا مشخص بود که با دست نشون میداد نیکبخت و منصوری قراره تعویض بشن و نیازی نیست من گرم کنم و تمام از کماسی سرپیچی کرد و اصلا گرم نکرد و داشت بازی تماشا میکرد و آخری هم اینکه انگیزه و شوق رضایی واقعا تحسین برانگیز بود صحنه ای که توره تک به تک و بیرون زد رضایی جوری بالا پایین میپرید که هرکی میدید فکر میکرد 10سال تو پرسپولیس داره بازی میکنه راستی بین دو نیمه که خبرنگاران به سمت تونل درحال حرکت بودند تماشاگران خداداد کلی تشویق کردند و شعار خداداد خداداد حمایت میکنیم سر دادند راجع بازی که خوب 20دقیقه اول ندیدم ولی شنیدم زیاد خوب نبودیم ولی از دقیقه 20تا قبل از گل سوار بازی بودیم و حقمون هم گل بود که زدیم تو آن صحنه هم توره و هم پترویچ نشون دادند شعور فوتبالی بالایی دارند پترویچ توپ به نقطه کور فرستاد و توره هم خیلی خوب خودش از دفاع جدا کرد و به راحتی و زیبایی تونست گل اول بزنه به نظرم تو این بازی کریمی و مازیار و پترویچ خیلی خوب بازی کردند توره معمولی بود تو نیمه دوم که به حرکات شیری دقت کردم به این نتیجه رسیدم این پست واقعا مشکلش حاد هست اصلا شیری واسه این پست خوب نیست نه سانتر خوبی کرد نه در دفاع مشارکت خوبی داشت پنالتی رو هم فکر کنم شیری داد البته من یکمی دور بودم بقیه هم در حد متوسط بودند :4: در کل خوشحالم که تونستیم 3 امتیاز بگیریم بعد ازبازی هم 1ساعت نشستم حساب کردم ببینم چند بار میریم خارج از خانه که به8بازی رسید استقلال هم 9بازی :4:بعد از بازی هم به خاطر برد رفتیم خان بابا یه قلیون مشت زدیم:4:
zamara
12-04-2008, 11:51 PM
سلام به بچه هاي عزيزم
منم به نوبه خودم اين برد شيرين را كه در مقابل تيم سختكوش راه آهن بدست آمد را به شما تبريك ميگويم . واقعا بچه ها توي زمين زحمت كشيدند و پيرواني هم نشون داد كه ميشه تا آخر فصل بهش اعتماد كرد .
به اميد قهرماني براي پرسپوليس عزيز.
Hamed Kaka
12-05-2008, 12:37 AM
خب خدار و شکر بازی رو بردیم و نیم فصل رو با 3 امتیاز شیرین به پایان رسوندیم
با توقف ذوب و پیکان الان اختلافمون با صدر فقط 4 امتیازه که به راحتی قابل جبرانه
کاملا مستحق برد بودیم و اگه گل دوم رو نمیزدیم خیلی بی عدالتی بود...امروز اکثرا(بجز مجتبی شیری و بادامکی) خوب کار کردن...باقری ها روز به روز داره بهتر کار میکنه و با حیدری نه چندان مستحکم توی دفاع هماهنگ شده...محمد امروز خیلی خوب نفوذ کرد و سمت چپ اونا رو به شدت آزار میداد
در کل به نظرم علی کریمی و ایوان از همه بهتر بودن و همچنین توره که موقعیت های زیادی رو خلق کرد اما باید یاد بگیره که از هر 3 توپ لا اقل یکیش رو گل کنه مث کاری که محسن فصل قبل میکرد
قربانی بعدی سایپا نا آماده اس:red boy2:
Masoud
12-05-2008, 02:15 AM
چند تا موضوعه
این تایپیک رو من زدم تا اخرش برد میاریم مطمئن باشید.
بازی رو همتون انالیز کردید و منم نظرم همونه هرچند که خوب ندیدم نیمه اول رو ولی خیلی خوب بودیم و چیزی که منو خیلی خوشحال میکنه اینه که واسه رسیدن به گل راههای متنوعی رو امتحان میکنیم و مثل زمان قطبی نیست که فقط سانتر کنیم.
ولدر اخر از امید یه تشکر خیلی خیلی ویژه دارم که بچه ها رو تو حال و هوای استادیوم میره و وافعا ممنونشم.جایگاه 34 هم هفته پیش گفتم که تو کل استادیوم تکه هم به خاطر تبلیغش و هم اینکه 4 ردیف بالا هرکی میشینه واقعا مثل داداش میموننن و جایگاهشون مثل نامسشون دوست دارن.لیدرشونم که مسعود یه بچه ماهه و واقعا پرسپولیسی دوست داشتنی که به خاطر عشقش تشویق میکنه نه مثل بعضی ها که فقط دنبال پولن.نمونش عباس اسمال بیگی که زمان علی اقا یه بلاهایی سرش اوردیم که دوره وره 22 نمیپلکید و حالا دم در اورده و جلون میده.هرچند پیارسال هم برو بچ پروینی یه زهر چشم ازش گرفتن و مجبور شد بیرون استادیوم یه مسیری رو با شرت طی کنه :4:
در هر صورت برد بسیار شیرینی جلوی گربه سیاهه سالهای اخیرمون بود که من واقعا راضیم.
افشین پیروانی رو به شدت حمایت میکنم و مثل چندین هفته اخیر میگم خیلی بهش ایمان دارم.
به امید برد در مقابل سایپا
omidperspolisi
12-05-2008, 02:57 AM
مسعود جان لطف داری ما هنوز مشکل تشکر داریم:4:و نمیتونیم از ارسال زیبای بچه ها تشکر کنیم:8:راجع به 34خدایی خیلی جایگاه خوبیه خیلی خوشم میاد از مسعود بعد گل اول یه5دقیقه تمام به مسعود و نوع تشویقش نگاه کردم و آن شور و حرارت و عشق قشنگ تو صورتش میشد دید چیزی که خیلی ها تو جایگاه های دیگه مخصوصا بغلی(35)ندارن
m.esteghlal
12-05-2008, 03:47 PM
بابا جمش كنيد اينجا هم كه داريد **** هوا ميكنيد:red boy2::24::4:
Masoud
12-05-2008, 03:47 PM
مسعود بهترین لیدر استادیومه.
بازی با سایپا به نظرم اسون نیست و به نظر من بر عکس اینکه بچه ها میگن تو بحرانه و اینا ولی تیمه خوبیه و با توجه به هزینه هایی که کرده و این بازیکنهای بزرگ رو جذب کرده دارای شخصیت هست و تیم دست و پا بسته ای نخواهد بود.
ولی پرسپولیس تو دوران عالی هست و همه حاشیه ها از این تیم دور شده و بچه ها و کادر مربی و کل تیم هم قسم شدن که فقط ببرن و همین تلاشه که بسته.تلاش و امید چیزی بود که ما رو پارسال قهرمان کرد و مطمئن باشید اگه امسال هم داشته باشیمش بی جام نمی مونیم.
افشین پیروانی خیلی خوب بوده و نشون داد مثل کسی مثل صمد مرفاوی نبود که با سرمربی شدن به یکباره دست و پاشو گم کنه و تیم رو نابود کنه.
پیروانی یه روحی رو توی تیم دمید که قطبی هرگز نتونست این کارو کنه
Masoud
12-05-2008, 03:50 PM
بابا جمش كنيد اينجا هم كه داريد **** هوا ميكنيد:red boy2::24::4:
جناب استقلالی به ارتش سرخ خوش اومدی ولی حق توهین نداری !! می تونی اینجا باشی و از تیمت دفاع کنی ولی حق توهین نداری.در صورت مشاهده دوباره ای دی شما بسته میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esteghlal نمایش پست ها
بابا جمش كنيد اينجا هم كه داريد ....... هوا ميكنيد
چشات دراد
omidperspolisi
12-05-2008, 07:31 PM
مایلی کهن هم که مربی سایپا شد و یه جورایی بازی جذاب شد با این انتخاب بازی سختی هست و باید ببریم تا تو شهرستان ها اگه به مشکل خوردیم لااقل 3 امتیازهای تهران داشته باشیم
KASRA
12-05-2008, 10:05 PM
با تاخیر تبریك میگم برد بسیار خوبی و در واقع پایان خوبی بود.
پیشرفت در این پرسپولیس كاملا موج میزنه تنوع رسیدن به گل مهم ترین چیزی هست كه در این پرسپولیس دیده میشه حمله از عمق , استفاده از جناجین , شوت های از راه دور و در اخر استفاده از ضربات ازاد باعث شده پرسپولیس انتخاب بیشتری برای حمله كردن و به ثمر رساندن گل داشته باشه.
از وقتی ابراهیم توره برگشته و موتور گلزنیش رو روشن كرده پرسپولیس هم یه جورایی راه افتاده طبیعی هم هست چون توره در نبود محسن مهاجم اول ما حساب میشه و بودنش بسیار مفید و كارساز خواهد بود.
5 گل در لیگ
1 پاس گل
گرفتن 2 پنالتی
و در اخر به ثمر رساندن یك گل در جام حذفی نتیجه ی تلاش توره در نیم فصل اول هست. با توجه به غیبت های توره امار بدی نیست ولی از ابی از این بیشتر توقع داریم و بشخصه توقع دارم ابراهیم توره در لیگ بین 12 تا 15 گل فقط در لیگ بزنه!!!
كلا مهاجم كاملی هست و من رو به اینده خوشبین كرده و از الان زوج توره و خلیلی رو یك زوج بسیار خطرناك و گلزن میبینم توره نه تنها روی زمین خوب كار میكنه و سر هم خوب میزنه با توجه به قد بلندی كه داره سرعت بسیار خوبی هم داره و گاهی اوقات حركات
پا به توپش به یك مهاجم 188سانتی متری نمیخوره.
زارع كاملا در تیم جا افتاده و دیروز از نظر من بهترین بود و عالی كار كرد همچنین محمد كه او هم عالی كار كرد و هم در حمله و هم در دفاع بسیار خوب كار كرد و سرعتش واقعا به عنوان یك مدافع حتی از نوع كناریش بسیار جالبه!!!
مهمترین كاری كه افشین كرد این بود كه دست از سیستم 4-2-3-1 كشید و رو اورد به سیستم 4-4-2 كه باقری و زارع در وسط بودن به صورتی كه زارع عقب تر كار میكرد و كریم ازادی عمل بیشتری داشت و 2 هافبك كناری هم دائما جا عوض میكردن و در خط حمله هم ابی به عنوان مهاجم نوك كار میكرد و كریمی هم به عنوان مهاجم دوم و البته كمی عقب تر از توره.
یكی از دلایلی كه تیم هجومی تر شده همین تغییر سیستم هست كه در واقعا یك هافبك دفاعی كلاسیك كم شده و به تعداد مهاجمین اضافه شده كه من خودم بشخصه این تغییر رو می پسندم.
------------------------------------------------
نیم فصل اول با خوبی ها و بدی ها تمام شد و ما روز سه شنبه باید یك شروع جدید داشته باشیم بشخصه توقع دارم پرسپولیس از 17 بازی اینده دست كم 10 برد بیاره با توجه به حس پیروزی كه در تیم به چشم میخوره و داشتن بازیكنان كارساز و سزنوشت ساز اصلا توقع انچنانی نیست و پرسپولیس قادر خواهد بود بین 10 تا 12 برد در نیم فصل دوم بیاره.
به امید شروعی نو همراه با یك پیروزی شیرین در مقابل سایپا.:6:
Masoud
12-06-2008, 11:58 AM
مایلی کهن هم که مربی سایپا شد و یه جورایی بازی جذاب شد با این انتخاب بازی سختی هست و باید ببریم تا تو شهرستان ها اگه به مشکل خوردیم لااقل 3 امتیازهای تهران داشته باشیم
بازی خیلی سختی بود دیگه با اضافه شدن مایلی کهن سختر میشه.
مهم نیست مایلی چقدر دانش داره ولی همین که به تیمشون یه شوک وارد شده و انگیزه جدید تو بازیکنها ایجاد شده خیلی کارمون رو سخت میکنه
هرچند که قبل از این هم با داشتن بازیکنهای بزرگ این بازی برامون سخت بود.
راستی حقیقی هم گفته کسی از جانب دروازه نگران نباشه و همه اسوده خاطر بخوابید !!!!!!!!!! واقعا شما چی فکر میکنید ؟
Karim
12-06-2008, 01:27 PM
راستی حقیقی هم گفته کسی از جانب دروازه نگران نباشه و همه اسوده خاطر بخوابید !!!!!!!!!! واقعا شما چی فکر میکنید ؟
حقیقی فکرکرده شریفی نسب توبازی نیستش که شوت بزنه وزیرطاق بخوره!فکرکرده صابرمیرقربانی هم محرومه!
Abadan
12-06-2008, 03:46 PM
دوباره سلام به همه. یه مدتی هست یه مقدار کارام اضافه شده و کمتر میتونم بیام انجمن ارسال کنم اما خوب ارسالها رو میخونم. تیم یه روند رو به رشد رو داره میره که امیدوواریم این بردها ادامه داشته باشه. ولی امسال از اون سالهاست که همه تیم ها برابر ما شیر هستن و در برابر استقلال موش. همین سایپا رو شما که دیدی با کیسه کش ها هیچ کاری نکرد و توی دفاع مطلق بود رو ببینید که سه شنبه چه میکنه. پیام مقاومت با ما اروپایی بازی میکرد و با اونا 5 تا خورد. استقلال اهواز و مقاومت هم همینطور. در کل فصل سختی رو داریم. بحران هم زیاد داشتیم و خواهیم داشت
Masoud
12-07-2008, 02:56 PM
قطبی یه نامه ای داده و گفته که همون جوری که دوست داره تیم یعنی به تعداد روز حساب کنن و این باقی پولو برگردونه.
یعنی یه جورایی کوتاه اومده و راضی شده پول بیشتری برگردونه.به نظر من برای این بود نخواست محبوبیتی که تو فصل پیش به دست اورد رو کلا از دست بده هرچند بخشی از اون رو چه کم چه زیاد این فصل داد رفت.
بازی سه شنبه بازی به نظر من خیلی خیلی خیلی سخیته جلوی سایپا و من فکر میکنم نباید به ترکیب تیم برنده دست زد و فقط یه تغییر باید داد و اونم بازی نیکبخت به جای بادامکیه.
ایشالله که نوار بردها همین جوری طولانی تر بشه.
پیروانی برای این تیم جام میاره.اینو مطمئن باشید
Karim
12-07-2008, 03:24 PM
به نظرمن علاوه برجایگزینی نیکبخت به حای بادامکی باید شیری روهم گذاشت روی نیمکت ورحمان رضایی روجایگزینش کردبه خاطر بازی بدش مقابل راه آهن.
به نظر منم بايد نيكبخت و به جاي توره تو نوك حمله بذارن چون همه ديگه ميدونن كه نيكبخت چه قدر خوب تو اين پست بازي ميكنه و بهتر خودشو نشون ميده اميدوارم همين روند رو به رشد تيم ادامه پيدا كنه
omidperspolisi
12-07-2008, 08:03 PM
نیکبخت رو به جای توره گذاشتن اصلا منطقی نیست توره داره خوب بازی میکنه و نیازی نیست از ترکیب بیرون گذاشته بشه و با عقل هم جور درنمیاد حالا حالاها توره فیکس تیم هست تا موقعی که خلیلی آماده بشه و از حق نباید بگذریم توره خوب خودش رو تو موقعیت قرار میده و خوب هم گل زده آن روز تو 90که یکبار دیگه گلش دیدم به هوش بالاش یقین پیدا کردم دقیقا به نقطه ای کور رفت که دفاع جا ماند_____________راستی امروز شنیدم پژمان میخواد بره از آن حرکتش تو گرم کردن هم میشد حدس زد راضی نیست البته امیدوارم قانعش کنن چون ما باید نیمکت پری داشته باشیم و جایگزین های مناسب برای لحظات حساس
Masoud
12-07-2008, 09:06 PM
منم که گفتم نیکی به جای بادامکی بیاد و بره خط حمله.بچه ها ما دیگه بازیکن نوک نداریما !!!!!! سیستم دو فوروارده هست و بازیکن نوکی نداریم دیگه.
پژمان هم پر رو شده بابا.علی کریمی اگه 10 تا بازی بشینه بیرون صداش در نمیاد ولی این بازیکنایی که به هیچ جا نرسیدن خیلی قومپوز در میکنن.
پژمان واسه ما زحمت کشیده ولی نه اینکه وقتی تیم داره توپ نتیجه میگیره بیادو واسه تیم حاشیه درست کنه.
به نظر من هرکی دلش با تیم نیست بره بهتره بابا
داشتم حساب میکردم زدن گل اول در بازیهای پرسپولیس چقدر مهم است:
آمار نیم فصل اول:
گل اول را زدیم و بردیم:7 بازی=21امتیاز
گل اول را زدیم و مساوی کردیم:2 بازی=2 امتیاز
گل اول را زدیم و باختیم:-
اما برعکسش
گل اول را خوردیم و بردیم:1 بازی=3امتیاز
گل اول را خوردیم و مساوی کردیم:3 بازی=3امتیاز
گل اول را خوردیم و باختیم:4 بازی=0امتیاز
این آمار اهمیت گل اول برای پرسولیس نشان میده
در بازیهایی که گل اول را زدیم 23 امتیاز به دست آوردیم و شکستی نداشتیم
اما در بازیهایی که گل اول را خوردیم فقط 6 امتیاز گرفتیم و 4تا باخت داشتیم
این آمار خودش به خوبی با آدم حرف میزنه گل اول را که میخوریم تیم از لحاظ روحی افت میکنه
Masoud
12-07-2008, 11:11 PM
دستت درد نکنه اماره جالبی بود و واقعا همین طوره
ایشالله میزنیم سایپا رو مطمئن باش.
:lover: پیروانیهههههههههههههه :lover:
mjj_ems115
12-07-2008, 11:12 PM
http://night-skin.com/up/images/r4g2q8tcvtgvhb580yf.jpgH
[
http://night-skin.com/up/images/c02zmv5shoxeuncu7lhr.jpg
هر دانه ای قرمز نمادی از اتحاد هواداران.بازیکنان و مدیران این باشگاه است
پرسپولیس
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت مدیران و بازدید کنندگان سایت
تبریک روز دانسجو به امید پیروزی پر گل تیممون
پرسپولیس قهرمان میشه :red boy2:
خدا میدونه حقشه :red boy2:
به لطف یردان و بچه ها :red boy2:
پرسپولیس قهرمان میشه:red boy2:
:red boy::red boy::red boy::red boy:
omidperspolisi
12-07-2008, 11:12 PM
عامد جان اگه یادت باشه همه پرسپولیس رو تیمی میشناختن که تو30دقیقه اول کار تموم میکرد و با انواع حملات تو این 30دقیقه گل میزد ولی چند سالی هست که این عادت به فراموشی سپرده شده دنیزلی یه مدت این طرح میخواست اجرا کنه ولی ابزارش رو نداشت از جوله دفاعی کاملا متزلزل ولی شاید افشین که خودش از آن نسل کوبنده است که بیشترین تعداد قهرمانی برای ما به ارمغان آورد بتونه دوباره آن خصلت قدیمی رو برای ما هوادارا زنده کنه
Masoud
12-07-2008, 11:21 PM
عامد جان اگه یادت باشه همه پرسپولیس رو تیمی میشناختن که تو30دقیقه اول کار تموم میکرد و با انواع حملات تو این 30دقیقه گل میزد ولی چند سالی هست که این عادت به فراموشی سپرده شده دنیزلی یه مدت این طرح میخواست اجرا کنه ولی ابزارش رو نداشت از جوله دفاعی کاملا متزلزل ولی شاید افشین که خودش از آن نسل کوبنده است که بیشترین تعداد قهرمانی برای ما به ارمغان آورد بتونه دوباره آن خصلت قدیمی رو برای ما هوادارا زنده کنه
حرفت دقیقا درسته.پرسپولیس واقعا اینجوری بود.اون موقع ها مگه فرشاد پا طلایی میزاشت دقیقه 20 بشه و پرسپولیس گل نزده باشه ؟ دنیزلی هم به خدا اگه بازیکنی نمی گم مثل خلیلی می گم مثل توره داشت پرسپولیس 100 تا گل میزد تو یه فصل.
مهرزاده بنده خدا به خاطر اینکه اصلا فوروارد نبود اون زمانها بلای جونه پرسپولیس بود.
ولی پیروانی نشون داده فقط برد میخواد و من مطئنم این تیم امسال خیلی خیلی عالی میشه.
من از پیروانی یه جام می خوام با دربی رو.
همین و همین فقط
omidperspolisi
12-07-2008, 11:28 PM
به شخصه امسال دربی از هر چیزی مهمتر میبینم یه زمانی باید این غولی که واسه خودمون درست کردیم میشکست و امسال بهترین فرصت هست که امیر قلعه نویی شکست بدیم تا دیگه اینقدر از این دوستان استقلالی نشنویم قلعه نویی بدون شکست هست تو این بازی فقط یک نفربدون شکست خواهد بود و آن هم عقاب آسیا:احمد رضا عابدزاده خواهد بود
Masoud
12-07-2008, 11:37 PM
و مرده همیشه پیروز پرسپولیس سلطان علی پروین.
که البته بعضی موقع ها برای اینکه ترک عادت بشه باخت هم میداد :4:
هر افتخاری برای پرسپولیس را نظاره میکنم نام سلطان در راس ان میدرخشد و در سایه ایشان حاصل شده است . یا علی سلطان
اما بازمم هرچي باشه نيكبخت تو نوك بهتر بازي ميكنه ايشالا تا اومدن خليلي نيكبخت و توره بتونن زوج خوبي باشن .
اما عيد قربان و پيش پيش به همتون تبريك ميگم و اميدوارم به خاطر اين روز پرسپوليس سه شنبه ببره .
دوستان تا امشب وقت داریت 11 مرد بازی با سایپا را پیش بینی کنید
omidperspolisi
12-08-2008, 06:00 PM
دیروز یه مقاله خودنم که خیلی جالب بود یه تیکه اش که اینجا میذارم:با اینکه دلمان برای قطبی تنگ شده ولی این نام بزرگ پرسپولیس هست که برهمه اسم های کوچیک ارحعیت دارد و با هر اسمی به راه خود ادامه میدهد:perspolis:
Masoud
12-08-2008, 06:11 PM
استقلال پس از سالیان دراز تونست با تعداد بازی مساوی صدر جدول باشه.
امروز هم همیه تیمهای بالای جدولی متوقف شدن.هم سپاهان هم ذوب اهن و هم پیکان
حالا وقتشه که امتیازهای از دست داده ی قطبی رو جبران کنیم.
اول فصل وقتی که استقلال 17ام بود گفتم امسال قهرمان بین پرسپولیس و استقلاله و بازی دربی یه فینال به تمام معناست.
ایشالله برنده ایم فردا
بچه هایی که می تونن استادیوم یادشون نره که 3 تا گل از پرسپولیس خواهند دید
Abadan
12-08-2008, 11:34 PM
برو بچ فردا هر كسي كه تهران باشه و نره استاديوم خدايي خيلي نامرده. البته ندا و بقيه خانم ها موجه هست نرفتنشون اما بقيه هر كي نره انشالله سوسك بشه
omidperspolisi
12-08-2008, 11:40 PM
صد در صد فردا دیگه استادیوم فراموش نشه ماهم که مثل همیشه یه صندلی از جایگاه های تیفوسی میشینیم دیگه
zamara
12-09-2008, 12:13 AM
سه شنبه ۱۹/۹/،۸۷ هفته هجدهم از هشتمين دوره ليگ برتر،
ورزشگاه آزادى، ساعت ۱۵:00
داور:رحيم رحيمى مقدم
كمك ها: جواد تقى پور و حسين نجاتى
نگاه فنى
پرسپوليس مى خواهد برنده باشد و شايد همين ويژگى مهمترين عامل پيروزى يك تيم باشد. در روزهايى كه افشين پيروانى هدايت پرسپوليس را به عهده گرفته و بديهى است كه راه دشوارى به خصوص در جام باشگاه هاى آسيا پيش رو دارد، اين تيم در بهترين شرايط روحى روانى و فنى به سر مى برد. تيمى كه اكنون در اختيار افشين پيروانى قرار گرفته بى ترديد به لحاظ مهره اى برترين تيم فوتبال ايران است و مى تواند خود را به عنوان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى مطرح كند. پرسپوليس به واسطه نتايج مطلوبى كه در ۳ بازى گذشته به دست آورده در رتبه قابل توجهى قرار گرفته است. هماهنگى، ميل به خواستن و تجربه فراوان عواملى است كه باعث حركت پرسپوليس به سوى قهرمانى شده است. پرسپوليس فردا در بهترين و عالى ترين شرايط ممكن مقابل تيمى قرار مى گيرد كه به لحاظ فنى و تاكتيكى يكى از ضعيف ترين تيم هاى نيم فصل نخست لقب گرفت. البته حضور محمد مايلى كهن در رأس كادر فنى سايپا باعث به وجود آمدن يك شوك روحى مناسب در اين تيم شده است اما بعيد به نظر مى رسد حضور مايلى در اين چند روز بتواند تاثير آنچنانى در رويه بازيكنان سايپا داشته باشد. اگر بخواهيم براساس منطق به بازى نگاه كنيم بايد بگوييم پرسپوليس بيش از ۷۰ درصد شانس برترى دارد. 10 درصد براى تساوى و ۲۰ درصد هم پيروزى سايپا، كه اين يكى بسيار بعيد به نظر مى رسد، به هر حال يك دوئل تمام پرسپوليس در راه است!
تركيب احتمالى پرسپوليس:
دروازه بان: عليرضا حقيقى- مدافعان ميانى: نبى الله باقرى ها و سپهر حيدرى- مدافعان كنارى: مجتبى شيرى و عليرضا محمد- هافبك ها: كريم باقرى، ايوان پتروويچ، مازيار زارع و حسين بادامكى- مهاجمان: على كريمى و ابراهيم توره
تركيب احتمالى سايپا
دروازه بان: ابراهيم ميرزاپور- مدافعان ميانى: الو ترائوره و سيد جلال حسينى- مدافعان كنارى: مجيد ايوبى و حسين كعبى- هافبك ها: ابراهيم صادقى، كيانوش رحمتى، محمد پروين و جواد آشتيانى- مهاجمان: عيسى ترائوره و صابر ميرقربانى
چهره ويژه
افشين پيروانى (پرسپوليس)
پيروانى فكرش را هم نمى كرد يك روز دست تقدير او را مقابل كسى قرار دهد كه باعث حضورش در تيم ملى فوتبال شد. امروز پيروانى در جايگاهى مى نشيند كه بايد براى برترى مقابل مربى اسبق خود تلاش كند. اين تقابل استاد و شاگردى البته براى محمد مايلى كهن هم مهم است اما افشين پيروانى كوهى از انگيزه است تا مقابل پر سروصداترين مربى ۱۰ سال اخير فوتبال ايران به برترى دست يابد.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/870918/html/201189.jpg
محمد مايلى كهن (سايپا)
مايلى كهن در همه اين روزها بارها نامش به عنوان مربى و حتى مديرعامل باشگاه پرسپوليس مطرح بود اما دست تقدير او را هم بار ديگر به سوى سايپا برد. مايلى كهن خيلى دوست دارد در اولين گام نامش را جاودانه كند. او كه اين روزها به واسطه مشكلاتش با على دايى به سوژه اصلى مطبوعات بدل شده بود با اين پيروزى مى تواند بار ديگر در صف خبرسازترين مربى ها قرار بگيرد.
----------------------------------
ايران ورزشى
Masoud
12-09-2008, 12:39 AM
برو بچ فردا هر كسي كه تهران باشه و نره استاديوم خدايي خيلي نامرده. البته ندا و بقيه خانم ها موجه هست نرفتنشون اما بقيه هر كي نره انشالله سوسك بشه
امین جان چشم میریم ولی ندا نداریم اینجا :24: ندا کیه دیگه ؟ :4:
کوله پشتی سارا ه بابا :4:
امید هم بعد بر میاد یه گزارش خوشگل برا همه میزاره مثل همیشه.
فردا با اخلاف 2 تا میبریم هرکی میگه نه بیاد جلو تا :pand::pand:
ایشالله برنده ایم.رحمان هم فیکس قراره بازی کنه هرچند ما اشتباه پیش بینی کرده بودیم ولی خوبه.
حقیقی و دفاع ها هم که یه چند بازیه سوتی موتی نمیدن و جای شکر داره
فردا به نظر من بازی رو کریمی میچرخه و ابراهیم 2 تا گل میزنه
Karim
12-09-2008, 01:45 AM
ترکیبی که خبرگزاری فارس داده بود جای تامل داره!باقریها(که خیلی خوب بوده تواین 3.4هفته)رفته بیرون ورضایی اومده ومازیارزارع(محروم یامصدومه؟)هم جاشو بادامکی گرفته!:aasab:
یعنی کریمی میادوسط پیش کریم باقری و وپتروویچ وبادامکی میرن چپ وراست.ولی کی میخواداون وسط بکوبه؟
به احتمال 80%میبریم.منم فردامثل همیشه استادیومم گزارش دارم براتون:4:
KASRA
12-09-2008, 01:59 AM
فردا یك بازی بسیار هیجان انگیز و در نوع خودش بسیار مهم داریم كه فقط گرفتن 3 امتیاز میتونه تیفوسی های قرمز رو آرام كنه!!!:red boy:
سایپا واقعا تیم پر مهره ای هست و بعد از پرسپولیس و آبكی ها به جرات میشه گفت پر مهره ترین تیم ایران رو داره و باید در همان دقایق ابتدایی دروازه ی این تیم رو باز كنیم كه هرچه وقت بگذره به ضرر ما تمام خواهد شد چون تساوی برای سایپا قعرنشین هم نتیجه ی بسیار خوبی هست.
امیدوارم فردا روز شاهكار كردن میرزاپور باشه و یك حال اساسی بمون بده بچه ها مخصوصا توره باید میرزاپور رو تحت فشار بذارن تا مجبور بشه با پا هم بازی كنه كه اگر شد حتی بتونیم از این ناحیه هم بشون ضربه بزنیم و هم روحیه ی میرزاپور رو خراب كنیم!!!:hora:
مثل اینكه قراره رحمان اولین بازیش رو فردا انجام بده من خودم به رحمان اعتقاد دارم و به نظرم میتونه لیدر گمشده ی خط دفاعی ما باشه مخصوصا حالا كه گلر بسیار جوانی داریم چون بعضی اوقات این دروازه بان هست كه به عنوان یك مدافع اخر نقش لیدر رو هم بازی میكنه كه علیرضا با توجه به كم تجربگیش و سن و سالش عملا نمیتونه این نقش رو بازی كنه!!!:red boy2:
باز هم در خط حمله منتظر درخشش ابی توره هستم كه این روزها بدجور اماده و سرحال هستش و امید بسیاری دارم كه فردا هم بتونه گلزنی كنه هافبك های تیم باید ابی رو تغذیه كنن چون توره از ان مهاجمانی هست كه احتیاج به یك بازیساز داره و خودش انچنان نمیتونه كاری انجام بده برای همین هافبك های تیم به خصوص ایوان باید مثل دیدار قبلی این كار رو انجام بده
به نظر من اگر گل اول رو بزنیم و كماكان فشار بیاریم قطعا برنده خواهیم اصلا نباید مثل بازی با راه اهن 15 دقیقه ی ابتدایی رو از دست بدیم و بازی رو بدیم دست حریف باید در همان 20-25 دقیقه ی اول بكوبیم تا به گل برسیم مخصوصا حالا كه احتمالا هواداران زیادی هم به ورزشگاه خواهند اومد.
بچه ها من یه خواهشی دارم تو رو خدا تمام نفس و توانی كه دارید رو قبل از شروع بازی مصرف نكنید بذارید از همان دقیقه ی یك شروع به تشویق كنید كه تا اخرش بتونید دوام بیارید و خسته نشید هواداران ما اینقدر ماشاالله متعصب هستن كه 3 ساعت هم مونده بازی شروع بشه استادیوم رو رو سرشون میگیرن انشاالله فردا همگی برید ورزشگاه و جای ما رو هم خالی كنید و 2 برابر تشویق كنید.
به امید برد ارتش سرخ آسیا ##########سرور كل تاجی ها در بازی فردا(انشاالله).:red boy2:
omidperspolisi
12-09-2008, 02:13 AM
ایول بابا همه قراره بیان استادیوم من فردا فکر کنم برم جایگاه34 اگه خواستید بیاین آنجا کثری(کسری) جان ماشالله پرسپولیسی جماعت عجله داره فقط گل ببینه کم مونده 1ساعت مونده به بازی بگن حمله کنید ماگل میخوایم:4:ولی جدای از شوخی منم این حرف قبول دارم خیلی از جایگاه ها انرژی رو زیادی تخلیه میکنند
19 تمام:4:
Abadan
12-09-2008, 01:39 PM
اين بازي به نظرم مساوي نداره. برد هر تيم هم با اختلاف يك گل هست.
rasoul_totti
12-09-2008, 01:54 PM
وای من یه استرسه خاصی دارم
اگه ببریم خیلی خوب میشه چون فاصلمون میشه 2تا با صدر و هر هفته امکان داره بریم صدر
ولی اگه ببازیم...
Hamed Kaka
12-09-2008, 01:58 PM
وای من یه استرسه خاصی دارم
اگه ببریم خیلی خوب میشه چون فاصلمون میشه 2تا با صدر و هر هفته امکان داره بریم صدر
ولی اگه ببازیم...
ایشالله که نمی بازیم
حاج رسول یه دعایی,مناجاتی,چیزی بابا:4:
rasoul_totti
12-09-2008, 02:14 PM
ایشالله که نمی بازیم
حاج رسول یه دعایی,مناجاتی,چیزی بابا:4:
حامد جان ، نمیشه که هی من دعا کنم تیم ببره و قهرمان بشه:5:
افشین و بچه ها هم باید یه ذره تلاش کنن:hora:
بعدشم اگه همش دعا بخونم دیگه واسه خدا تکراری میشه!!! :kesh:
ایشالله تیم دیگه نره تو بحران بشه آخر فصل مثله پارسال دعای چند روز مانده به قهرمانی بذارم...
Masoud
12-09-2008, 02:37 PM
بابا میبریم مساوی و باخت چیه
با اختلاف 2 تا تو یه بازی خیلی قشنگ میبریم.هوای غرب تهران هم عالیه.
تو برد پرسپولیس شک نکنیم.
بچه های ارتش بعد بازی بیان اینجا که شیرنیه برد و عید رو با هم بدن :4:
Masoud
12-09-2008, 02:40 PM
رسول دعاهاتو نگه دار فقط واسه دربی بخون.
اگه قراره به خاجه حافظ شیرازی دخیل ببندی یا هر کاره دیگه ای کنی فقط بزار برای دربی به دو دلیل که هم سرنوشت قهرمانی مطمئنم به اون بازی گره خورده و هم امیر قلعه نویی که اماده ترین تیم 8 دوره اخیر رو داره جلوی پرسپولیس به زانو در بیاد که تا حالاش هم خیلی شانس اورده.
اه اه اه
زودتر دانشگاه شروع بشه بازیها را نمیبینم تا اعصابم خورد نشه
اینا چی بودن دیگههههههههههههه
اه اه اه
Abadan
12-09-2008, 06:06 PM
ايول سپهر. چه كرددددددددددددد. پاس گل خوبي بود
Masoud
12-09-2008, 06:17 PM
بازی خیلی بدی معمولی بود . باری کیفی هم که نداشت بخوام راجبش حرف بزنم.
ممد مایلی فقط و فقط واسه نباختن اومده بود و یه بازی کردن که منو یاده یونان سال 2004 انداختن.اینا همون بازیکنایی بود که جلوی استقلال انگار قبول کرده بودن باید ببازن ؟
ابراهیم توره به نظرم عالی بود و تشنه گل هست من الان ابراهیم رو 80% خلیلی فصل قبل میدونم چون ابراهیمم خیلی کم موقیعت خراب میکنه.
گلر سایپا خیلی خوب بود و مطمئنا با اون بازیهایی که من پارسال از میرزاپور تو استیل اذین دیدم و یه چند تا بازی پخش مستقیم این فصل اگه تو گل میرفت به قران مثل بازی استقلال چندین سوتیه خوشگل میداد.
علی نیکی تلاشش رو کرد ولی افتضاح بود و تقریبا راه میرفت.
پترویچ جز بدترین ها بود و من نمیدونم این افت فاحش ایوان بعد از 6-5 هفته ابتدایی رو باید به اومدن زنش از صربستان نسبت بدم یا نه ؟
مازیار زارع و محمد یه روزه معمولی رو به خوب داشتن ولی باقی بازیکنها خیلی خیلی پایینتر از سطح خوشون بودن.
به امید برد تو همدان که یه بازی فوق العاده مشکله
ولی همچنان از پیروانی حمایت میکنیم و اتفاقی نیوفتاده با صدر جدول هم فقط و فقط 3 امتیاز فاصله داریم میجنگیم واسه قهرمانی و قهرمانم میشیم.مطمئن باشید
سپهر سزطلایی شده سپهر پا طلایی
Hamed Kaka
12-09-2008, 06:19 PM
حقمون برد بود اما با گندی که سپهر حیدری زد بازی برده رو با تساوی عوض کردیم....بعدش هم اومده واسم آب غوره می گیره
بجز علی کریمی در خط هافبک بقیه هافبک ها افتضاح بودند...البته اکثر تیم گند بودن و فقط 3 نفر خوب بازی کردن:
1-توره 2-کریمی 3-باقری ها
بدترین بازیکن زمین هم بدون شک کریم باقری بود...کریم روز متوسط نداره...یا خوبه یا افتضاح ولی تا دقیقه آخر هم رو اعصاب رژه رفت
پیروانی توی تعویض هاش فوق العاده ضعیف عمل می کنه...باید خیلی زودتر دست به تعویض میزد
امیدوارم علی آبادی و مصطفوی این فریاد حیا کن رها کن و مدیر استقلالی نمیخوایم را شنیده باشن
و هرچه زودتر مصطفوی بره
فکر کنم سعیدلو با آمدنش این لطف را بکنه این مصطفوی را بندازه بیرون تا تیم به موفقیت برسه
Abadan
12-09-2008, 06:47 PM
بابا اين تيم مشكلش فني هست. مصطفوي كيلو چنده. اينا ديگه گير دادنهاي الكي هست به خدا. تيم توي زمين خرابه. مگه چك كسي برگشت خرده؟ مگه حقوق كسي رو ندادن؟ بابا يكم واقع بين باشيم
اتفاقا مشکل از همان بالا و خارج از زمین است که به زمین انتقال داده میشه
چک و... خدا خیرش بده هدایتی نزاشته مشکل پیش بیاد ربطی به این بارو استقلالی نداره
بی مدیر بودن بهتره تا یک استقلالی باشه فقط و فقط ضربه به تیم بزنه
Karim
12-09-2008, 08:00 PM
سوتی سپهرروبذارین کنار.پرسپولیس موقعیتهای گلش تواین 3.4هفته به جزسانترهای پتروویج وهنرنماییهای کریمی چی بوده؟
به نظرم پرسپولیس به بن بست تاکتیکی تمام وکمال خورده.تیمی پرازستاره داریم.چرابهکریمی وباقری ونیکبخت و.. میگیم ستاره؟چون خلاقیت فردی دارن.ماهم کلی ستاره داریم(2و3تاکارگرداریم بقیه ستاره هستن)یعنی تیم همه اش میشه خلاقیت.توپازل های تاکتیکی نمیگنجن به قول یارو یانمیخواهن بگنجن!
پیروانی خیلی ۀزادی عمل به کریمی وعلیرضامحمدداده.
شیری هم به نظر من بدبود.مشکل ماکلا سمت چپه تودفاع.بااین سیستم 4-4-2کریم کارآی خودشونداره.نوری جایگزینش بشه خدایی جواب میده!
نیکبخت هم بدترین بازیکن زمین بودبعدازسپهر.
تعویضای دیرهنگام پیرواین بیشتربه وقت کشی شباهت داره تووان زمان وبااون تعویضا!
rasoul_totti
12-09-2008, 09:23 PM
آقا تروخدا یکی بره واسه افشین ساعت بخره
الان هر 4 بازی دیر تعویض میکنه خیلی دیرررر
خداییش گلم میزدیم من به اینکارش اعتراض داشتم
نمیدونم شهامت نداره بازیکنای بزرگ مثله کریم رو تعویض کنه(که اگه نداره پس چرا پژمان رو برده رو سکو) یا واقعا متوجه نیست فوتبال 90 دقیقه هست نه 120 دقیقه که اون موقع تعویض میکنه!
شایدم واقعا ساعتش خرابه
کلا امروز همه چی رفت رو اعصاب
داوری
افشین که دیر تعویض کرد
بازی افتضاح کریم باقری و پترویچ
پاس گل سپهر
و در آخرم شعار هوادارا!!!
من خودم اگه قهرمان بشیمم مخالفه مصطفوی هستم دیگه اینو همه میدونن ولی آخه اون شعار چه ربطی داشت؟!
================================================== ========
کریم از وقتی بحث تیم ملی پیش اومد خیلی افتضاح شده و هر بازی بدتر از بازی قبله
تو اون موقعیتی که توپ استپ کرد چکشی توپ رو آروم زد وسط دروازه دلم میخواست با چکش بزنم تو تلویزیون
درضمن فاصلمون شد 4 امتیاز و کارمون سخته تو همدان با این وضع بازی من به مساویم راضیم!
Ultra_Red90
12-09-2008, 10:05 PM
پرسپوليس داره تاوان دلالي به اسم افشين قطبي رو ميده كه باعث شد امروز تيم به اينجا برسه و بعد از اون هم مديريت افتضاح مصطفوي
اين بحث ها رو بذاريد كنار . سعيدلو داره برميگرده و اين بعني بازگشت حاج حسن انصاري فرد به پرسپوليس و احتمالا يك مربي بزرگ خارجي
پس به اميد قهرماني آْسيا با مديريت انصاري فرد :5:
نتایج پیش بینی 11 مرد بازی با سایپا اعلام شد
اونایی که میگن مصطفوی چه ربط به نتیجه نگرفتن پرسولیس داره سوال ازشون میپرسم
به نظر شماها پرسپولیس الان آرامش لازم را داره؟
اینو دیگه همه میدونند که تیم ما الان آرامش نداره
حالا یک سوال دیگه تیم برای نتیجه گرفتن احتیاج به آرامش داره یا نه؟
جواب اینم معلومه تیمی که آرامش نداشته باشه به جایی نمیرسه
اما آخرین سوال این آرامش را کی باید واسه تیم به وجود بیاره؟
من فکر کنم کسی جز مدیرعامل نمیتونه این آرامش را به وجود بیاره ولی متاسفانه....
پرسپوليس داره تاوان دلالي به اسم افشين قطبي رو ميده كه باعث شد امروز تيم به اينجا برسه و بعد از اون هم مديريت افتضاح مصطفوي
اين بحث ها رو بذاريد كنار . سعيدلو داره برميگرده و اين بعني بازگشت حاج حسن انصاري فرد به پرسپوليس و احتمالا يك مربي بزرگ خارجي
پس به اميد قهرماني آْسيا با مديريت انصاري فرد :5:
با بخش دوم حرفات در مورد داش حسن انصاری فرد 100% موافقم
اما اینجا قبلا در این مورد بحث شده هیچ کس حق توهین به هیچ یک از مربی هایی که واسه پرسپولیس زحمت کشیدن نداره پس دقت کن تو ارسالت
مساوي كرديم .......................
آخه نميدونم خدايا چرا پرسپوليس امسال اينقدر بدشانس شده؟
اين همه مهره خوب داره.....اين همه توپ ها تا دمه دمه دروازه ميرن ولي تو نميرن .
آقا دمه در بده بفرماييد تو (توپ خان)
خدا كنه بازي هاي بعدي ديگه از باخت و مساوي خبري نباشه.....
rasoul_totti
12-09-2008, 11:16 PM
من فکر نمینکنم با بازگشت سعیدلو انصاری فرد بیاد
نهایت تغییری که رخ میده مصطفوی میره یه سیاسی میاد(در حالت خوشبینی یکی مثله کاشانی)
فراموش نشه فقط چند ماه تا انتخابات مونده...
Ultra_Red90
12-09-2008, 11:19 PM
با بخش دوم حرفات در مورد داش حسن انصاری فرد 100% موافقم
اما اینجا قبلا در این مورد بحث شده هیچ کس حق توهین به هیچ یک از مربی هایی که واسه پرسگولیس زحمت کشیدن نداره پس دقت کن تو ارسالت
زحمت كشيده پولشو گرفته 1 ميليارد امسال . 700 ميليون پارسال . تو ارسالم دقت كردم . قطبي در حد و اندازه هاي پرسپوليس نبود و نيست و نخواهد بود . قهرمان فصل قبل هم به خاطر زحمات استيلي و عليرضا مرزبان بود وگرنه قطبي هيچ غ...ي تو تيم نكرد جز اينكه بيفته به جون بازيكنا و هزار و يك حاشيه برا تيم درست كنه .
قطبي دلالي بيش نبود و خوشحالم كه ديگر تو تيم جايي نداره
من فکر نمینکنم با بازگشت سعیدلو انصاری فرد بیاد
نهایت تغییری که رخ میده مصطفوی میره یه سیاسی میاد(در حالت خوشبینی یکی مثله کاشانی)
فراموش نشه فقط چند ماه تا انتخابات مونده...
حاج رسول به نکته اشاره کردی آدم را میبره تو فکر واسه گزینه بعدی
زحمت كشيده پولشو گرفته 1 ميليارد امسال . 700 ميليون پارسال . تو ارسالم دقت كردم . قطبي در حد و اندازه هاي پرسپوليس نبود و نيست و نخواهد بود . قهرمان فصل قبل هم به خاطر زحمات استيلي و عليرضا مرزبان بود وگرنه قطبي هيچ غ...ي تو تيم نكرد جز اينكه بيفته به جون بازيكنا و هزار و يك حاشيه برا تيم درست كنه .
قطبي دلالي بيش نبود و خوشحالم كه ديگر تو تيم جايي نداره
من بیشتر خوشحال میشم دو روزه اومدی اینجا تو ارسالات بیشتر مواظب باشی
Karim
12-09-2008, 11:32 PM
چراپارسال استیلی تیموقهرمان کرد؟چون تیموبسته بود؟
خب امسال هم پیروانی تیموبست!پس بایدبگیم قطبی در2سال سرمربیگریش توپرسپولیس هیچ تاثیری نداشت ونقش مانکن روبازی میکرد!
اما نه!هیچ کدوم!
همین آقایی که میگه استیلی فلان وبیساربایدبگم زمان دنیزلی هم استیلی دستیاربود پس یقینا دید ایشون باید اینطوری باشه که دنیزلی هیچ غ..ی نکرد که اگرکرده بود3تاجام روازدست نمیداد!
داریم میشیم مثل استقلالیها به خدا!یکی سازناصرومیزنه یکی امیرخانیه!اون یکی ...
همه رفتنی اند.بایدبرن!یکی مثل قطبی باسلام وصلوات میره.یکی مثل دنیزلی وپروین با فحش و...!
اونی که میمونه پرسپولیسه.
omidperspolisi
12-10-2008, 12:34 AM
بچه ها خوهشا بذارین یکم از عصبانیتتون کم بشه بعد بیاین راجع به مدیرعامل و بقیه صحبت کنید من نمیخوام از مصطفوی حمایت کنم چون اصلا مال حمایت کردن هم نیست با این گندی که بالا آورده ولی هر چیز به موقعش
omidperspolisi
12-10-2008, 12:35 AM
يه بار ديگه بهم ثابت شد که امسال بدشانس هستيم روزي که حقمون بود ببريم ولي همه چيز دست به دست هم داد که بازي مساوي بشه من همونجوري که گفتم جايگاه34نشسته بودم و کنار دست مسعود و خداوکيلي 100دقيقه تشويق کرديم و ديگه نايي واسه هيچکس نموند همه جايگاه ها ساکت ميشدند ولي ما فقط و فقط تشويق ميکرديم و استاديوم به لرزه مينداختيم ولي حيف که نشد ببريم ساعت 1:30تو استاديوم بودم تا جايگاه34باز بشه و بشينيم ساعت شد 2واقعا دم همه بچه هاي تهران گرم خداوکيلي من فکر نميکردم70هزار تماشاگر بياد چون عيد بود ولي حيف که مساوي شد مسعود يه حرف خوبي زد گفت ما هرکي سرمربي تيم باشه شايد باهاش مخالف باشيم ولي به خاطر پرسپوليس ازش حمايت ميکنيم همه ي اين افرادي که تو تيم هستند يه روزي ميرن ولي تنها کسي که ميمونه و خون دل ميخوره تماشاگران هستند و واقعا هم حرفش درست بود امروز براي من از صبح يکي ار زوزهاي خوب بود ولي با اين مساوي اصلا دل و دماغ ندارم و يه حس ناراحتي وجودم گرفته ما صاحبان اصلي تيم هستيم نه کس ديگه اي امروز شرمنده حال و حوصله گزارش نيست وقتي تيم نبرده چه گزارشي اي کاش ميبرد تا با شور و حال ميمودم همه شعارها رو واستون مينوشتم فقط بگم بعضی ها میگفتن که ما میگیم افشین پیروانی سرور هرچی آبیه که امروز همه دیدن که میگفتیم سرور قلعه نویی پس الکی واسه خودتون خیال بافی نکنید
Karim
12-10-2008, 12:48 AM
خداصبربده آقاامید:4:
شعارشعاره دیگه!یکی شعارجایگاه بغلیشومیشنوه وفتوا میده !مهم نیستن شعارا
مثلا منی که 19نشستم چه میدونم 34 چی میگفتن!ولی امروزنسبت به بازیهای قبلی بیشترتشویق شدن بازیکنا:red boy2:.چه جوابی هم گرفتیم ازشون:aasab:
omidperspolisi
12-10-2008, 12:53 AM
به جان خودم بازی قبلی که رفتم نقطه مقابل 34نشستم صدای34ها به گوشم میرسد من میخواستم کل شعارها رو بنویسم که با مساوی حس و حالش نشد دیگه
Karim
12-10-2008, 12:57 AM
وقتی 34تا36 همه با هم یازهرامیگن یااون قسم به اسم پرسپولیس رو میخونن اگه کمی گوشاروتیزکنی راحت میشنوی چی میگن
omidperspolisi
12-10-2008, 01:05 AM
راستی امروز تو یه حرکت واقعا ارزنده و زیبا 34و35و36 اول بازی 2بار دعای فرج رو خوندن که حتی به صورت خود جوش به جایگاه 33و32و31هم منتقل شد وجود افرادی مثل مسعود واقعا غنیمت هست
Karim
12-10-2008, 01:09 AM
دعای فرج که همیشه خونده میشه اونجا،2بارخوندنش دیگه بخ چه دلیل بوده؟!
من به اسم نمیشناسم.مسعودهمون پسره است که بوروریشوهست تقریبا؟
omidperspolisi
12-10-2008, 01:14 AM
آخه همیشه فقط خود 34میخوند این بار هم یه بار فقط 34خوند بار دوم هم همه خوندن این 2بارش به این خاطر بود آره همونی که همیشه پیراهن مشکی میپوشه روش هم نوشته یا حسین به جز مسعود آرش هست و مجتبی
Karim
12-10-2008, 01:18 AM
دمت گرم.گرفتم کدومشونه
KASRA
12-10-2008, 01:34 AM
به قول سیا كه میگه ما اختلاف 7 امتیازی رو جبران كردیم الان هم میتونیم اختلاف 4 امتیازی رو جبران كنیم كه حرفی درش نیست ولی واقعا با این بازی كه ما امروز از پرسپولیس دیدیم و ادامه ی سریال اشتباهات جناب حیدری حتی خوشبین ترین هوادار هم میتونه به قهرمانی فكر كنه؟!؟
حرف من این نیست كه قهرمان نمیشیم بلكه حرف من اینه كه فردا روزی كه قراره تو كرمان با مس و تو اصفهان با ذوب و سپاهان بازی كنیم چه خواهیم كرد؟؟؟ آیا قادر خواهیم بود 9 امتیاز از این 3 بازی یا دست كم و در حالت خوشبینانه 7 امتیاز از این 3 بازی خارج از خانه بگیریم؟؟ ما كه مقابل 60 هزارنفر هوادار خودی از به ثمر رساندن یك گل مقابل تیم ترسو و دست و پا بسته ی مایلی كهن عاجز هستیم فردا چه جوری و با كدام امید قراره حداكثر امتیازات رو از بازی های خارج از خانه بگیریم؟
تا كی یك شخص باید اشتباه كنه و با این اشتباه گند به زنه به تیم و دوباره در عین ناباوری در تركیب اصلی قرار بگیره؟؟؟ متاسفانه و بدبختانه حالا حالا ها حیدری به خاطر گلی كه مقابل راه اهن زد بیمه شده و قراره بازی كنه؟؟ دفع اون توپ از اصول اولیه ی دفاع هست كه حیدری از انجامش عاجز هست؟؟؟ تا كی ببخشیم و سر سری ردش كنیم بره؟؟؟جناب حیدری فقط و فقط برازنده ی سكو های ازادی هست و بس دیگه روز روزش چی بود كه الان دست كم 6-7 كیلو اضافه وزن هم داره!!!!
همان اوایل فصل گفتم این حیدری حتی نصف حیدری فصل قبل هم نیست كه بعضی ها گفتن یادت رفته این گل قهرمانی رو زده خوب زده كه زده وظیفش بوده كه بزنه چه ربطی به دفاع و دفاع كردن داره؟؟؟ حیدری یك مدافع كاملا معمولی و متوسط هست كه با این شرایط فصل اینده باید اولین نفر لیست مازاد باشگاه باشه ببینید كی گفتم این اخرین اشتباهش نبود و دوباره باز هم رو اعصاب خواهد رفت حالا بشینید و منتظر هنرنمایی حیدری در لیگ قهرمانان باشید.!!!
رحمان رضایی رو برای چه خریدیم؟؟؟بازیكنی كه با هر متر ومعیاری یك سر و گردان بالاتر از حیدری هست برای چه باید روی نیمكت بشینه؟// این همه جنجال سر این بود كه اخر سر بیاریمش بذاریمش روی نیمكت؟؟ شما فكر میكنید رحمان واسه نیمكت نشینی اومده و یا یك بچه ی 21-22 ساله هست كه اومده خودش رو ثابت كنه و اسم و رسمی واسه خودش درست كنه؟؟ رحمان اومده كه فیكس باشه و بازی كنه نه اینكه ذخیره ی جناب حیدری باشه واقعا نیمكت نشینی رحمان و بازی كردن حیدری از 100 تا ظلم و ستم هم بدتره.
قضیه ی دفاع چپ هم كه دیگه هیچی عالم و ادم میدونن كه عملا ما از یك جناح حمله میكنیم و جناح دیگرمون كاملا تعطیل هست مجتبی شیری اصلا و ابدا جواب نداده نه در دفاع چپ و نه حتی در دفاع میانی كه یكبار مقابل ابومسلم بازی كرد و 4 تا خوردیم و خودش گویای عمق فاجعه هست. یكسال رو زیر سیبیلی رد كردیم رفت و بدون یك مدافع چپ كلاسیك قهرمان شدیم ولی قرار نیست دوباره همان داستان تكرار بشه و بدون مدافع تخصصی در اون منطقه قهرمان بشیم؟؟؟ اولویت باید و باید فصل اینده با خرید یك مدافع چپ كلاسیك همانند احمد ال نعمه و امیرحسین فشنگچی باشه كه این دومی رو مفت مفت از دست دادیم و روزگاری بازیكن خود پرسپوليس بوده كه به امید های صبا رفته و بعد هم كه تیم اصلی.
از بازی افتضاح نیكبخت و باقری و ایوان كه بگذریم میرسیم به توره خوشحالم كه ابی كماكان داره گلزنی میكنه ولی من یك موضوع بسبار مهم رو در مورد توره فهمیدم و ان هم این هست كه اصلا نمیتونه در شرایط سخت تمركز لازم رو داشته باشه و اكثر توپ هایی كه در زمان های سخت بدست میاریم مثل امروز یا میزنه به تیرك یا میزنه به دست دروازه بان یعنی هنوز نتونسته گل های 3 امتیازی و حساس بزنه و در واقع نشون بده كه مرد دقایق حساس هست این مشكل كوچكی نیست و در سطح بالاتری مثل لیگ قهرمانان قطعا یقمون رو میگیره ولی واقعا اون 2 ضربه ی سری كه از 2-3 متری یكی رو زد به تیرك و دیگری رو به دست دروازه بان یك مهاجم نوك اون هم با این قد و قواره باید بی برو برگرد هر دو رو گل كنه كه برای من جای تعجب داره یك بار هم كه مقابل راه اهن به تیرك زد كلا توره باید دقتش رو در زدن ضربات اخر بیشتر كنه چون زمانی كه محسن برگرده و توره همچین موقعیت هایی رو كماكان از دست بده قطعا نیمكت نشین خواهد شد.
در اخر باید گفت كه 2 امتیاز بسیار بسیار مهم رو از دست دادیم و اصلا هم نمیشه روی برد در همدان حساب باز كرد و احتمال تساوی و حتی خدایی نكرده شكست هم میره اینجاست كه اهمیت بازی های خانگی بیشتر میشه و خودش رو نشون میده بخوام رو راست باشم و حقیقت رو بگم اگر بخوایم در ادامه مثل امروز بازی كنیم در اخر لیگ یا 3 خواهیم شد و یا 4 چون این شیوه برازنده و در واقع در حد یك تیم قهرمان نیست و با ادامه ی این روند متاسفم بگم كه قهرمانی محال خواهد بود مگر اینكه یك چیزایی عوض بشه و همچنین تغییراتی در تركیب تیم ایجاد بشه
KASRA
12-10-2008, 01:51 AM
بچه ها بازی مقابل سپاهان قراره كی برگزار بشه منظورم جام حذفی هست؟؟ آیا قبل از تعطیلات انجام میشه یا بعدش؟؟؟
روز به روز كه داره میگذاره اهمیت جام حذفی بشخصه برای من بیشتر میشه دیگه واقعا اخر ضایع شدن هست اگر نتونیم این جام رو بگیریم!!!!
با توجه به قرعه ای كه به ما افتاده میشه بی دردسر تا فینال رفت مخصوصا اینكه طرف ما چند تا تیم لیگ یكی هم قرار داره امیدوارم لااقل این جام رو به اشتباهات تكراری و مضحك از دست ندیم
zamara
12-10-2008, 09:26 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1387/870920/html/084795.jpg
پرسپوليس ۱- سايپا ۱
گلها: ابراهيم توره(دقيقه ۲۵) براى پرسپوليس و اميد شريفى نسب(دقيقه ۳۲) براى سايپا
داور: رحيم رحيمى مقدم كمك ها: حسين نجاتى و جواد تقى پور
اخطار: مازيار زارع، كريم باقرى و عليرضا نيكبخت(پرسپوليس) و مجيد ايوبى، حسين كعبى و جواد آشتيانى(سايپا)
تماشاگر: ۷۰ هزار نفر
ورزشگاه:آزادى
پرسپوليس
عليرضا حقيقى(۱۵)، سپهر حيدرى(۱۳) از دقيقه ۸۵ محمد منصورى، نبى الله باقريها(۱۵)، مجتبى شيرى(۱۵)، عليرضا محمد(۱۵)، مازيار زارع(۱۴)، كريم باقرى(۱۴)، على كريمى(۱۴) ايوان پترويچ(۱۳) از دقيقه ۸۸ حسين بادامكى، عليرضا نيكبخت(۱۳) و ابراهيم توره(۱۷)
سرمربى: افشين پيروانى(۱۵)
سايپا
وحيد شيخ ويسى(۱۵)، سيدجلال حسينى(۱۴)، مجيد ايوبى(۱۳)، رضا حمودى(۱۴) از دقيقه ۶۷ الو ترائوره، حسين كعبى(۱۱) از دقيقه ۸۴ كاظم برجلو، ابراهيم صادقى(۱۵)، كيانوش رحمتى(۱۵)، روزبه شاه عليدوست(۱۴) از دقيقه ۶۴ سعيد بيگى، جواد آشتيانى(۱۷)، اميد شريفى نسب(۱۶) و عيسى ترائوره(۱۷)
سرمربى: محمد مايلى كهن(۱۶)
شرح گلها
گل پرسپوليس: على كريمى با عبور از ابراهيم صادقى توپ در عمق خوبى را پشت دفاع به توره داد كه اين بازيكن با چند گام پيشروى با يك ضربه بغل پا توپ را وارد دروازه شيخ ويسى كرد.
گل سايپا: روى اشتباه مسلم سپهر حيدرى كه توپ را پيش پاى شريفى نسب قرار داد اين بازيكن با يك ضربه بغل پاى خوب گل تساوى را وارد دروازه عليرضا حقيقى كرد.
لحظات حساس
دقيقه :۱ ايوان پترويچ از چپ توپ خوبى را روى دروازه سايپا فرستاد كه توپ در موقعيتى خوب به نيكبخت رسيد كه اين بازيكن با بى دقتى توپش را به فضا زد.
دقيقه :۷ پاس عمقى شريفى نسب در پشت دفاع پرسپوليس به ترائوره رسيد كه ضربه او به تور كنار دروازه برخورد كرد.
دقيقه :۱۱ پاس رو به عقب آشتيانى با ضربه شاه عليدوست همراه شد كه حقيقى آن را در آستانه ورود به دروازه مال خود كرد.
دقيقه :۱۹ روى ارسال يك توپ بلند، دفاع سايپا روى سر توره توپ را زد كه توپ روى پاى نيكبخت در داخل ۱۸ قدم پايين آمد كه ضربه او با فاصله از كنار دروازه به خارج رفت.
دقيقه :۳۷ پاس عالى توره در داخل ۱۸ قدم براى نيكبخت كه از سوى ۲ بازيكن سايپا كنترل مى شد او را صاحب يك موقعيت خوب كرد كه ضربه آرام نيكبخت را شيخ ويسى درازكش مال خود كرد.
دقيقه :۵۳ روى خطاى زارع بر روى شريفى نسب در پشت محوطه ۱۸ قدم رحيمى مقدم داور بازى يك خطا به نفع سايپا گرفت كه ضربه خطا را رحمتى با فاصله كمى به بيرون زد.
دقيقه :۵۸ سانتر از چپ نيكبخت براى توره و ضربه سر اين بازيكن را تير دروازه برگرداند كه توپ برگشتى به باقرى رسيد كه ضربه چكشى باقرى را شيخ ويسى مال خود كرد.
دقيقه :۵۹ سانتر از چپ پترويچ روى تير يك به توره رسيد كه ضربه سر او با فاصله اندك از كنار تير دروازه سايپا به بيرون رفت.
دقيقه :۶۳ سانتر پترويچ از چپ روى تير ۲ با ضربه سر توره همراه بود كه توپ او را شيخ ويسى به كرنر فرستاد.
دقيقه :۶۵ پاس رو به عقب كريمى به نيكبخت رسيد تا او با يك ضربه پاى چپ توپش را با فاصله كم به بيرون بزند.
دقيقه :۸۲ روى پرتاب بلند سپهر حيدرى ضربه سر توره مى رفت كه كار را براى پرسپوليس تمام كند كه شيخ ويسى توپ را در آخرين نقطه مال خود كرد.
دقيقه :۸۶ پترويچ كرنر خوبى را از چپ روى دروازه سايپا فرستاد كه ضربه سر باقريها را برجلو از روى خط دروازه برگرداند.
شرح بازى
پرسپوليس در ديدارى كه به ۳ امتياز آن نياز داشت به آنچه مى خواست دست پيدا نكرد تا محمد مايلى كهن در نخستين حضورش در روى نيمكت سايپا بدون كسب امتياز زمين را ترك نكند و اين تيم فانوس به دست موقتاً از جمع ۳ تيم انتهاى جدول جدا شود و اصطلاحاً فانوس اين تيم خاموش گردد ! تاكتيك پرسپوليسى ها در مقابل سايپايى كه پرتعداد دفاع مى كرد، ارسال توپ از جناحين بود كه اين تاكتيك با توجه به حضور سيدجلال حسينى در اغلب اوقات بازى ثمرى براى سرخپوشان نداشت تا در نهايت نارنجى و سفيدپوشان تهرانى به آنچه مى خواستند دست يابند.
تعويض هاى پرسپوليس ديرهنگام صورت گرفت و پيروانى از تعويض سوم خود نيز بهره نبرد تا ۲ امتياز در مقطعى حساس از دست سرخپوشان بپرد هر چند نمى توان شوك حريف و آمدن مايلى كهن را نيز بى تأثير دانست.
براى پرسپوليس در ديدار با سايپا كه يارگيرى منطقه اى را در دستور كار خود قرار داده بود كريم باقرى عليرضا نيكبخت، على كريمى و ايوان پترويچ عملاً از كار افتاده آن كارايى هميشگى را نداشتند چرا كه به محض دريافت توپ توسط سرخپوشان نزديك ترين بازيكن تيم سايپا وظيفه داشت كه بر روى او رفته و اجازه هيچ كارى را به بازيكن صاحب توپ ندهد، تاكتيكى كه در طول ۹۰ دقيقه براى سايپايى ها بسيار كارگر افتاد و عملاً بازى را متعادل كرده بود. مايلى كهن در بازگشت دوباره به سايپا با دست پر و با يك امتياز از ميدان خارج شد.
Masoud
12-10-2008, 03:32 PM
جلسه هیئت مدیره رو گزاشتن بعد از بازی پاس و من اینجوری استنباط می کنم میخوان در صورت نبردن پاس به احتمال قریب به یقین مدیر عاملی که نزد هوادارا منفور شده رو عوض کنن.
من که بازم به نظرم اگه قراره از تو خوده هیئت مدیره انتخاب کنن هدایتی بهترینه.
صحبتهایی هم از مذاکره با مهدی رحمتیه ولی من نمیدونم مگه اخه میشه بازیکنی که قرارداد داره و مس گفته به هیچ وجه نمیدیم رو به زور بگیریم ؟ اصلا مگه ما جای خالی داریم ؟ یه جورایی اینا ما رو هم گیج میکنن
omidperspolisi
12-10-2008, 03:37 PM
مهدی رحمتی رو واسه لیگ قهرمانان میخوان که مس گفته ما به هیچ وجه رحمتی رو به پرسپولیس نمیدیم مخصوصا با اتفاقات اول فصل و انتقال آشوبی و مصاحبه مصطفوی بعید میدونم این انتقال صورت بگیره
Ultra_Red90
12-10-2008, 06:57 PM
پيشاپيش بازگشت حاج حسن انصاري فرد و به همه هواداران پرسپوليس تبريك ميگم .
حاج حسن كه به خونه خودش برگرده به احتمال قريب به يقين تا اون موقع هم دنيزلي از بشيكتاش بركنار شده و اين مربي به پرسپوليس خواهد آْمد تا آماده قهرماني آسيا باشيم . :red boy2:
zamara
12-10-2008, 08:12 PM
چهره اين روزهاي داريوش مصطفوي مرا به ياد يك تابلوي قديمي در مغازه هاي قديمي مي اندازد ، تابلوئي كه در آن دو شخص مختلف را نشان مي داد كه يكي چاق و با لبخند و گاو صندوقي پر از پول نقد و زير آن نوشته شده بود " عاقبت نقد فروشي " و آن دگري لاغر و سر در گم و با گاو صندوقي پر از كاغذ بود كه زير آن نوشته شده بود " عاقبت نسيه فروشي " را نشان مي داد .
حكايت داريوش مصطفوي هم به گونه اي حكايت عاقبت نسيه فروشي را در ذهن من مي اندازد به خصوص وقتي كه با كلامي ناشي از ورشكستگي مي گويد "بازيكنان گل نمي زنند و آنگاه عليه من شعار مي دهند".
براستي مصطفوي اينقدر ساده انديش است كه نمي داند چرا تماشاچيان عليه او شعار مي دهند ؟ تيم پرسپوليس چرا بايد در برابر تيم رده هاي آخر جدول چون سايپا كه سرمربي خود را تازه عوض كرده و نيازمند 3 امتياز اين بازي است نه تنها نتواند بازي را ببرد بلكه اگر داوري منصفانه بود شايد تك گل تساوي بخشش هم آفسايد گرفته مي شد ؟
پرسپوليس با مجموعه اي از بهترين هاي ايران در حال حاضر نمي تواند يك تاكتيك معمولي داشته باشد كه بتواند از هنرنمائي بازيكناني چون پتروويچ و كريمي و توره و نيكبخت و باقري و مازيار زارع و ... بهره گيرد .
http://www.arteshesorkh.com/MsSpacer.gifhttp://www.arteshesorkh.com/MsSpacer.gif
تيم پرسپوليس بعلت جواني سرمربيشان بايد تا دقايق آخر بازي نتواند بازيكني تعويض كرده و روند بازي را تغيير دهد .
تيم پرسپوليس شماري از بهترينهاي دفاعي كشور نظير رحمان رضائي و آتسو و شيري و ... را دارد و باز اين گونه مضحك گل مي خورد .
تيم پرسپوليس هنوز تركيب ايده آل خود را نشناخته است هنوز نمي تواند با وجود اين همه بازيكن ارائه گر تاكتيكهاي مختلف باشد و نمي تواند زوجها و مثلثهاي خود را شناسد و تيم هنوز نا آماده و نا هماهنگ بعد از 18 بازي در ليگ و يك بازي در جام حذفي است براستي علت در چيست ؟
آيا پرسپوليس كه بعد از رفتن پروين روند ارتقاي نيمكت رهبري تيم خود را گرفت و امثال آري هان و دنيزلي را بر روي نيمكت خود ديد حال بايد اين گونه ناچارا به پيرواني بي تجربه چشم بدوزد و از او انتظار معجزه داشته باشد ؟
مقصر اين شرايط فني تيم پرسپوليس چه كسي بجز مصطفوي است كه بي دليل به دنبال لجبازي با كاشاني قصد داشت با هر شرايطي قطبي را به پرسپوليس برگرداند مي تواند باشد ؟
تيم پرسپوليس كه در ارديبهشت ماه همين سال در اوج روحيه و افتخار و اميد بود را چه كسي اين همه بي روحيه و شكننده و ترسو و فاقد اعتماد به نفس بوجود آورد كه بازيكنان اين تيم نمي توانند از 23 سانتر خود حداقل سه سانتر خوب بر روي دروازه سايپاداشته و يا بازيكنان اين تيم قادر نباشند 4 پاس صحيح به هم دهند .
چه كسي بجز جناب مصطفوي و حكايتهاي استخدام قطبي با هر شرايط مي تواند مقصر باشد ؟
پرسپوليس با حمايتهاي مالي هدايتي چرا بايد در امر يارگيري اين گونه ضعيف عمل كند كه رودباريان سالم را رها كند و واعظي مصدوم را نگاه دارد و حالا با مصدوميت معمارزاده با يك دروازه بان 20 ساله كه انصافا در اين بازيها بيش از حد خود ظاهر شده ولي كماكان از كمبود تجربه حضور در دروازه تيم پرسپوليس بر خوردار است استفاده كند ؟
چرا پرسپوليس در بازي با سايپا نيازمند فوروارد بيشتر است اما بر روي نيمكت جز خيرخواه مهاجم ديگري ندارد ؟
مقصر اين نحوه يارگيري كيست ؟
پرسپوليس در بازي با راه آهن و بازي با سايپا چوب نداشتن يك هافبك تدافعي را در غياب نوري را خورد پس چرا جناب مصطفوي بازيكني چون علوي را به تيم پاس هديه داد ؟
چرا پرسپوليسي ها به مصطفوي اعتراض مي كنند ؟
دليل روشن است او تيم با روحيه و متمول و صاحب مهره فراوان را با اين همه طرفدار را اسير بازيهاي غير فوتبالي كرد او كه مي توانست مصطفي دنيزلي را همان موقع كه به دنبال التماس كردن به قطبي بي انگيزه و بي روحيه بود به تهران آورد ولي اين كار را نكرد تا بگويد "من همانم كه از كاشاني برترم "
او همان كسي است كه علي رغم سرمايه هاي فراوان هدايتي تيم را بدگونه بست و تازه اين بستن تيم بدون حضور سرمربي خود گناه نابخشودني جناب مصطفوي بود .
آقاي داريوش خان تيم را اسير حاشيه هاي قطبي و دي كارمو و ماركو نمود و تيمي كه روزگاري امثالي چون آري هان و دنيزلي بر روي نيمكت آن مي نشستند به پيرواني داد كه علي رغم شايستگيهاي فراوان داراي تجربه كافي براي هدايت پرسپوليس نيست .
پيرواني كه بي دليل مي خواهيم در او سيماي گوارديولا را ببينيم در حاليكه مي دانيم نه تجربه و نه كمك كافي به او داده مي شود و مقايسه مصطفوي با لاپورتا و پرسپوليس با بارسا نيز يك شوخي بزرگ است .
آقاي مصطفوي شما مقصريد با سهل انگاري در بستن تيم كادر فني با سهل انگاري در نقل و انتقال بازيكن در وجود اختلاف در تيم در پايين بردن روحي بازيكنان و تماشاگران و ...
آيا باز هم فكر مي كنيد چون بازيكنان گل نمي زنند به شما دستور خروج از باشگاه عاشقان واقعي پرسپوليس مي دهند ؟
نه آقاي مصطفوي بهتر است كمي منطقي باشيد.
------------------------
منبع:سايت ارتش سرخ (http://www.arteshesorkh.com/view.php?num=179)
omidperspolisi
12-10-2008, 10:14 PM
شما بهتر بود طرفدار راه آهن میشدی هرکی میاد بیاد فقط تیم درست کنه
چرا این همه ناامیدی؟
فصل پیش اختلافمان بیشتر از این بود با تغییرات کوچک و کارهایی که لازم بود انجام شد قهرمان شدیم
الان هم همینه با تغییر مدیر راحت میتونیم تیم اول بشیم
به نظر من رقیب ما فقط استقلال است نه ذوب و نه پیکان
رقیب ما نیم فصل دوم در خارج از خانه باید با سپاهان-ذوب آهن-فولاد-استقلال اهواز-برق-سپاسی-پیکان-پیام بازی کنه
این بازیها خیلی سخته-به نظر من استقلال در این بازیها امتیازات زیادی از دست میده و وقتی امتیاز از دست بده خود به خود این تیم وارد حاشیه میشه و در بازیهای خانگی هم دچار مشکل میشه
با کمی اتحاد و همت بچه ها و تغییر مدیرعامل با این بازیکنان راحت تر از فصل پیش میتونیم قهرمان بشیم
omidperspolisi
12-10-2008, 11:06 PM
مشکل اینجاست که ماهم بازی های سختی خارج از خونه داریم:سپاهان ذوب صبا مس استقلال اهواز برق
امید جان 2تا نکته بگم
اول همین بازیهایی که خودت گذاشتی با بازیهای استقلال مقایسه من کدام سخت تر است به نظرت؟
دوم این که هیچ قهرمانی راحت به دست نمیاد گفتم با همت بچه ها میشه این عنوان را به دست آورد
omidperspolisi
12-10-2008, 11:24 PM
من آن روز حساب کردم تو نیم فصل دوم استقلال9بازی خارج از خونه داره و ما8تا در کل راه قهرمانی از شهرستان ها میگذره و باید قبول کرد فعلا نه استقلال نه پرسپولیس تو این راه موفق نبودند از4باخت پرسپولیس 3باخت شهرستان و 1باخت تهران و استقلال هم فکر کنم شرایطش مثل ما باشه یا اینکه 2باخت در تهران داشت منم با حرفت موافقم هر تیمی اگه همت داشته باشه میتونه قهرمان بشه ما برای قهرمان شدن از این 8بازی که تو شهرستان داریم 5تا رو ببریم و 2تا مساوی و1باخت برامون میتونه ایده آل باشه
دوستان تا جمعه ساعت 12 وقت دارین 11 مرد بازی با پاس را پیش بینی کنید
Karim
12-11-2008, 02:20 AM
به گزارش مهر، روزنامه "حریت" ترکیه یک روز پس از شکست 3 بریک "بشیکتاش" مقابل "آنکارا اسپور" در هفته چهاردهم مسابقات فوتبال سوپر لیگ ترکیه از اعتراض شدید هواداران این تیم به مصطفی دنیزلی خبر داد و عنوان کرد: پس از اتمام مسابقه بشیکتاش - آنکارااسپور، طرفداران تیم بشیکتاش مصطفی دنیزلی، ایلدروم دمیر اورن، مدیرعامل باشگاه بشیکتاش و کلیه دست اندارکاران این باشگاه را دعوت به استعفا کردند.
پس از حوادثی که در پایان بازی یاد شده رقم خورد، مدیرعامل باشگاه بشیکتاش طی مصاحبهای مطبوعاتی با حمایت از دنیزلی اعلام کرده که او کماکان به فعالیت خود در این باشگاه ادامه خواهد داد.
مصطفی دنیزلی نیز با گذشت سه روز از شکست تیم بشیکتاش مقابل آنکاراسپور در اظهارنظری جالب توجه گفت: در حال حاضر احتیاجی به این اغتشاشها و درگیریها نیست.
وی با بیان اینکه وضعیت سوپر لیگ ترکیه تا پیش از هفته بیست و ششم مشخص نخواهد شد، افزود: دستهایی در کار است که باشگاه بشیکتاش و دست اندرکاران آن را تضعیف کنند.
سرمربی تیم بشیکتاش همچنین از هواداران این تیم عذرخواهی کرد و خواست تا با صبر و حوصله نتایج تیمشان را دنبال کنند.
تیم بشیکتاش در پایان هفته چهاردهم مسابقات فوتبال سوپر لیگ ترکیه با کسب 25 امتیاز رده ششم جدول ردهبندی را در اختیار دارد. این تیم در فاصله 6 امتیازی با ترابوزان اسپور صدرنشین است.
دنیزلی تیمش 6جدوله!زیادی به بازی زیباتوجه داره بدنتیجه میگیره!
rasoul_totti
12-11-2008, 04:35 PM
خب مثله اینکه کریم رو واسه بازی شنبه نداریم(سه اخطاره هست!)
شاید اگه هفته های ابتدایی بود الان باید عذا میگرفتیم ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه تیم رو کریم نمیچرخه و شاید با این بازی های ضعیف هفته های اخیرش یه جورایی جایگزینش بتونه عملکرد بهتری داشته باشه(که امیدوارم این جایگزین پژمان باشه!)
پاس هم بازیکن محرومی نداره از استقلال هم سیاوش و علیزاده محرومن ولی در ادامه خوش شانسی های استقلال این هفته با داماش بازی دارند و بدون این دو بازیکن هم میتونند به راحتی ببرن!
rasoul_totti
12-11-2008, 04:41 PM
امروز داشتم روزنامه ها رو یه نگاهی مینداختم دیدم دوباره ابرار چرت مینویسه
این مطلب رو نگاه کنید تروخدا!
بعد از پژمان نورى
صداى رحمان رضايى كى درمى آيد؟
پژمان نورى پس از چند بازى نيمكت نشينى صبرش لبريز شد و سخن از جدايى به ميان آورد. در ديدار ديروز پرسپوليس مقابل سايپا، رحمان رضايى نيمكت نشين بود تا سپهر حيدرى و نبى الله باقرى ها در تركيب پرسپوليس بازى كنند. به نظر مى رسد اگر نيمكت نشينى رضايى هم تداوم يابد، صبر او نيز لبريز خواهد شد. البته رضايى هنوز در اين مورد چيزى نگفته است اما رفتار و چهره وى نشانگر نارضايتى او از نيمكت نشينى است. او كه ادعاى بازى در كالچو را دارد، قطعاً از اينكه ذخيره باشد ناراحت است. گرم نكردن رضايى در بازى ديروز به همراه ساير نيمكت نشينان گواهى براى اثبات اين ادعاست. همچنين يكى از نزديكان باشگاه پرسپوليس در اين رابطه گفت اگر نيمكت نشينى رضايى ادامه داشته باشد، بايد منتظر اعتراض هاى اين بازيكن نيز باشيم.
بازیکن هنوز اعتراض نکرده میگن میخواد بکنه!!!
یا یکی دیگه از خبراش اینه:
عجيب اما واقعى
فرياد شادى در باشگاه پرسپوليس براى گلزنى استقلال!
شايد باور كردن اين خبر سخت باشد و از طرفى طبيعى است كه نمى توان آن را به صورت رسمى تأييد كرد. از سوى ديگر حتى اگر واقعاً چنين اتفاقى افتاده باشد نيز از نظر هيچ كس جرم و خطايى محسوب نمى شود اما به هر حال موضوع در نوع خود بسيار جالب توجه است. ظاهراً چندى قبل يكى از اطرافيان پرسپوليس وارد ساختمان باشگاه شده و مشغول به كارهاى مرتبط با خود مى شود. اتفاقاً آن روز استقلال در ليگ برتر ديدارى خانگى برگزار مى كرده و در اواسط نيمه اول به گل مى رسد اما وقتى اين اتفاق مى افتد داستان ديگرى هم به وقوع مى پيوندد كه وى را كاملاً متعجب مى كند زيرا مى شنود كه از ۲ اتاق باشگاه فرياد بلندى به گوش مى رسد و متوجه مى شود هياهو مربوط به برخى از كاركنان است كه به نوعى از گلزنى استقلال خوشحال بودند!
rasoul_totti
12-11-2008, 05:25 PM
یکی از دوستان میگفت که با اومدن سعیدلو انصاری فرد میاد
من امروز تو یکی از روزنامه های سیاسی خوندم که قراره انصاری فرد بیاد منتها نه حسنشون!!!
داریوش مصطفوی در آستانه بركناری قرار دارد. طبق اخبار محرمانهای كه از باشگاه پرسپولیس به بیرون درز كرده، اتفاقات چند وقت اخیر پرسپولیس و از همه مهمتر ماجرای افشین قطبی، اصلیترین دلایل بركناری مدیرعامل این باشگاه عنوان میشوند. دیروز حتی از عباس انصاریفرد به عنوان كاندیدای اصلی جایگزینی مصطفوی نام برده شد. عباس انصاریفرد، برادر بزرگ محمدحسن انصاریفرد، مدیرعامل كنونی باشگاه راهآهن است. عباس انصاریفرد در دهه 60 نیز مدیرعامل پرسپولیس بود كه پس از واگذاری باشگاه به وزارت صنایع كنار رفت تا آنكه بعد از یك دوره درگیری میان سازمان تربیتبدنی و حوزه هنری در دهه 70 بار دیگر مدیرعامل پرسپولیس شد اما او بار دیگر این پست را تحویل داد. با تمام این اوصاف، اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از هماكنون كاندیداهای موردنظر برای مدیرعاملی پرسپولیس را نیز در نظر گرفتهاند. در این میان، حسین هدایتی، رئیس هیات مدیره كه بیشترین شانس را برای احراز این پست دارد پیش از این اعلام كرده كه مدیرعامل پرسپولیس نخواهد شد.
omidperspolisi
12-11-2008, 09:47 PM
یا ابالفضل همه باندبازها که کاندید شدن حسن و عباس و غمخوار:4:
یا ابالفضل همه باندبازها که کاندید شدن حسن و عباس و غمخوار:4:
تو باندبازی هنوز خیلی مونده داش حسن به پای کاشانی و مصطفوی برسه
Karim
12-12-2008, 12:19 AM
بیچاره کاشانی...
حالا بیاوخوبی کن!چقدرنمک نشناسیم ما
بیچاره کاشانی...
حالا بیاوخوبی کن!چقدرنمک نشناسیم ما
آره واقعا 100% موافقم با حرفت
با صحبتهایی که در مورد داش حسن و قطبی میکنیم ثابت کردیم نمک نشناسیم
Masoud
12-12-2008, 12:40 AM
چرا این همه ناامیدی؟
فصل پیش اختلافمان بیشتر از این بود با تغییرات کوچک و کارهایی که لازم بود انجام شد قهرمان شدیم
الان هم همینه با تغییر مدیر راحت میتونیم تیم اول بشیم
به نظر من رقیب ما فقط استقلال است نه ذوب و نه پیکان
رقیب ما نیم فصل دوم در خارج از خانه باید با سپاهان-ذوب آهن-فولاد-استقلال اهواز-برق-سپاسی-پیکان-پیام بازی کنه
این بازیها خیلی سخته-به نظر من استقلال در این بازیها امتیازات زیادی از دست میده و وقتی امتیاز از دست بده خود به خود این تیم وارد حاشیه میشه و در بازیهای خانگی هم دچار مشکل میشه
با کمی اتحاد و همت بچه ها و تغییر مدیرعامل با این بازیکنان راحت تر از فصل پیش میتونیم قهرمان بشیم
دیر رسیدم ولی جواب حرفت رو بدم عامد.
فصل پیش تیم هرچی بود اینقدر حاشیه نداشت.من خودم به شخصه سیستمها و تاکتیک های قلعه نویی رو قبول ندارم ولی واقعا یه مدیر خوبه واسه تیمش و اجازه وارد شدن کوچکترین حاشیه رو به تیمش نمیده و تنها چیزی که موفقش کرده الان همینه.
یه نگاه به تیم خودمون کن هر روز یه داستانی داریم یه روز قطبی یه روز مصطفوی یه روز مربی شدن پیروانی یه روز دستیاراش یه روز نوری هر روزه خدا یه چیزی هست و این همه چیو نابود کرده
من هنوزم به این تیم ایمان دارم ولی به این خاطر که 4 تا بزرگ مثل کریم و علی کریمی و رحمان و اینجور بزرگا تو تیمن و خیلی با تجربه هستن.
این بحث هم که کی تو خونه بیشتر بازی میکنه و کی بیرون خیلی قبول ندارم چون فوتبال و بعضی بازیها تو تهران خیلی بیشتر از بازیهای بیرون خونه گره میخوره هرچند که مهمه ولی فقط باید ببریم و داخل و خارجش فکر نکنیم چون پرسپولیس تو هیچ شهری میهمان نیست.
Masoud
12-12-2008, 12:46 AM
خب مثله اینکه کریم رو واسه بازی شنبه نداریم(سه اخطاره هست!)
شاید اگه هفته های ابتدایی بود الان باید عذا میگرفتیم ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه تیم رو کریم نمیچرخه و شاید با این بازی های ضعیف هفته های اخیرش یه جورایی جایگزینش بتونه عملکرد بهتری داشته باشه(که امیدوارم این جایگزین پژمان باشه!)
پاس هم بازیکن محرومی نداره از استقلال هم سیاوش و علیزاده محرومن ولی در ادامه خوش شانسی های استقلال این هفته با داماش بازی دارند و بدون این دو بازیکن هم میتونند به راحتی ببرن!
اره کریم 3 اخطاره هست و یه جورایی من خوشحال شدم چون من یه خستگی ای تو کریم میدیدم که باعث این بازیهای بد این چند هفته اش شده و انرژی خودش رو خیلی یه دفعه خالی کرده و فکر میکنم یه بازی استراحت براش خیلی خوب بود.
امیدوارم نبودش حس نشه که من اینجوری فکر میکنم.
Masoud
12-12-2008, 12:54 AM
تو باندبازی هنوز خیلی مونده داش حسن به پای کاشانی و مصطفوی برسه
حاج حبیب بدبخت کجا باند بازی کرد ؟ اگه یه پارتی کلفت مثل سعیدلو داشت که صبح تا شب در جوار رییس جمهور محبوب و مردمی و دل انگیزمون بود پارسال که تیم رو قهرمان کرده بودش بیرون نمینداختن.
من فقط دوست دارم دنیزلی به این تیم بیاد و مطمئنم با این مهره ها مصطفوی این تیم رو جز 4 تای اسیا میبره.
از وقتی پرسپولیس رو میشناسم هیچ موقع ندیدم مثل زمان دنیزلی بازی کنه حتی اون موقع هایی که تو دهه شصت زلزله میگفتن هم مثل زمان دنیزلی هجومی نبود.
یه نگاه به مهرهایی که اون زمان افندی داشت بکنید و یه نگاه به مهرهای الان.
رو کیا بازیشون میچیند دنیزلی ؟ باید قصه میخوردیم که رضا مامانی مصدومه یا ابولفضل حاجی زاده محروم.
به خدا این تیم دست دنیزلی باشه بعد 3 هفته طوفان به پا میکنه و یه باره دیگه با خود دنیزلی استقلال رو میزنیم
خدایا ما که ممنونت بودیم به خاطر خلقت پروین ، دنیزلی را هم به پرسپولیس بیاور.الهی امین
Karim
12-12-2008, 01:26 AM
دنیزلی روبیخیال شید.ازمحالات حرف نزنید!امروزوبچسبیدکه پیروانی سرمربیه و...
حاج حبیب بدبخت کجا باند بازی کرد ؟ اگه یه پارتی کلفت مثل سعیدلو داشت که صبح تا شب در جوار رییس جمهور محبوب و مردمی و دل انگیزمون بود پارسال که تیم رو قهرمان کرده بودش بیرون نمینداختن.
من فقط دوست دارم دنیزلی به این تیم بیاد و مطمئنم با این مهره ها مصطفوی این تیم رو جز 4 تای اسیا میبره.
از وقتی پرسپولیس رو میشناسم هیچ موقع ندیدم مثل زمان دنیزلی بازی کنه حتی اون موقع هایی که تو دهه شصت زلزله میگفتن هم مثل زمان دنیزلی هجومی نبود.
یه نگاه به مهرهایی که اون زمان افندی داشت بکنید و یه نگاه به مهرهای الان.
رو کیا بازیشون میچیند دنیزلی ؟ باید قصه میخوردیم که رضا مامانی مصدومه یا ابولفضل حاجی زاده محروم.
به خدا این تیم دست دنیزلی باشه بعد 3 هفته طوفان به پا میکنه و یه باره دیگه با خود دنیزلی استقلال رو میزنیم
خدایا ما که ممنونت بودیم به خاطر خلقت پروین ، دنیزلی را هم به پرسپولیس بیاور.الهی امین
کسی نمیگه و نمیتونه بگه کاشانی زحمت نکشیده کشیده خوبشم کشیده
ولی اگه نفوذ و باندباز نبود اینجوری نمیومد جای انصاری فرد
مگه زمان انصاری فرد سعیدلو نبود؟
نه عزیزم خودش هم 100% نفوذ داشته
Karim
12-12-2008, 01:33 AM
توشورای شهر همکارسعیدلو بود.برادرشهیدبود.سعیدلوآور دش
باعلی آبادی چپ افتاد علی آبادی نسخه اشوپیچید
rasoul_totti
12-12-2008, 02:59 AM
در وصف پژمان نوری
پژمان نوری بازیکن 28 ساله شمالی پرسپولیس این روزها به تیتر اول روزنامه های ورزشی تبدیل شده است و نیمکت نشینی وی کار را به صحبت از جدایی این بازیکن قدیمی پرسپولیس که کاپیتان سوم پرسپولیس نیز به حساب می آید کشانده است.
پژمان که بازی را در جوانان تیم ملوان بندرانزلی تیم شهر زادگاهش آغاز کرد پس از درخشش در رقابت های جوانان از سال 79 پا به تیم اصلی ملوان گذاشت و طولی نکشید که به ستون تیم خود تبدیل شد و بارها با درخشش خود مقابل تیم های پرسپولیس و استقلال هواداران این دو تیم را در حسرت نداشتن چنین بازیکن بازیسازی گذاشت و بارها خود را در لیست دعوت شدگان به تیم ملی قرار داد ولی با انتخابی اشتباه در سال 82 به تیم پگاه آن زمان(و داماش حال حاضر!) پیوست و برای مدتی حتی موجب ناراحتی هواداران ملوان بخاطر پیوستن به تیم رقیب شد و رفته رفته با از دست دادن تمرکز خود از فرم مطلوب خود فاصله گرفت و در فصل دوم حضور خود در پگاه حتی یک بار هم موفق به گلزنی نشد ضمن اینکه در این سالها جایگاه خود در لیست تیم ملی را از دست داد.
وی سرانجام در سال 84 و در زمان سرمربیگری علی پروین به تیم پرسپولیس پیوست ولی با ارائه بازی های دور از انتظار نتوانست درخشش خود در ملوان را در فصل 85-84 برای سرخپوشان تکرار کند.
در فصل 86-85 بالاخره شانس به او روی خوش نشان داد و در تیم تحت رهبری مصطفی دنیزلی بهترین بازی های خود را در پست هافبک بازیساز به نمایش گذاشت و بار دیگر به تیم ملی دعوت شد.
گرچه در آنسال تیم پرسپولیس به جامی دست نیافت ولی بدون شک رویایی ترین فصل پژمان در همان سال رقم خورد و بازی های زیبای او تا سالها در خاطرات فوتبال دوستان باقی خواهد ماند. گرچه در بازی فینال جام حذفی مقابل سپاهان وی با دادن یک پنالتی به تیم حریف موجبات شکست 4 بر یک قرمزپوشان را فراهم کرد و حتی در آستانه جدایی از پرسپولیس قرار گرفت! که با وساطت مدیر عامل وقت تیم پرسپولیس او قرارداد خود را به امید روزهای بهتر به مدت 2 فصل دیگر با تیم پرسپولیس تمدید کرد.
لیکن با آمدن قطبی به ایران و قبول سرمربیگری تیم پرسپولیس و کنار گذاشته شدن ساها توسط افشین قطبی، پژمان به ناچار به دفاع چپ گماشته شد و بدلیل نا آشنایی به آن پست نتوانست درخشش فصل قبل خود را تکرار کند و محو ستاره هایی چون باقری و خلیلی در آن فصل شد.
شاید از قبل هم میشد پیش بینی کرد که پرسپولیس با توجه به اینکه در فصل نقل و انتقالات لیگ 88-87 بازیکنانی صاحب نامی را به خدمت گرفته است تیمش به دلیل نیمکت نشینی های این ستاره ها وارد حاشیه شود ولی به هیچ عنوان انتظار نمیرفت پژمانی که خود در روز ثبت قرارداد مازیار زارع ستاره بی چون چرای ملوان در باشگاه حضور یافت و با وی عکس یادگاری انداخت نیمکت نشین شود. آنهم نیمکت نشین کسی که به استقبالش رفته بود یعنی مازیار زارع!
جدای از این مساله که طاقت پژمان نوری خیلی زود طاق شد و پس از یک بازی نیمکت نشینی اقدام به موضع گیری کرد ولی نباید از خاطر برد که به هر صورت تعدد ستاره در تیم بزرگ و محبوب پایتخت فقط نکات مثبت ندارد و انتظار میرود پیروانی با مدیریت خود این حاشیه ها را خنثی کند گرچه بنظر میرسد وی تجربه کافی برای اینکار را ندارد.
در پایان باید به حمایت همه جانبه هواداران پرسپولیس از پژمان نوری در روز بازی با سایپا اشاره کرد که نشان دهنده این است که آنها دوندگی های بی امان وی در زمین و صد البته از خود گذشتگی های او که فصل پیش شماره 9 را بدون هیچ حاشیه ایی به محسن خلیلی داد و با تکرار این کار در این فصل و با سپردن شماره 8 خود به علی کریمی و یا سپردن بازوبند کاپیتانی به علیرضا نیکبخت در یکی از بازی های فصل پیش را هرگز از یاد نبرده اند و خواهان ادامه حضور وی در تیم هستند که بنظر میرسد این امر به واقعیت تبدیل خواهد شد.
نوشته خودم! (http://rasoul.ir/)
در وصف پژمان نوری
پژمان نوری بازیکن 28 ساله شمالی پرسپولیس این روزها به تیتر اول روزنامه های ورزشی تبدیل شده است و نیمکت نشینی وی کار را به صحبت از جدایی این بازیکن قدیمی پرسپولیس که کاپیتان سوم پرسپولیس نیز به حساب می آید کشانده است.
پژمان که بازی را در جوانان تیم ملوان بندرانزلی تیم شهر زادگاهش آغاز کرد پس از درخشش در رقابت های جوانان از سال 79 پا به تیم اصلی ملوان گذاشت و طولی نکشید که به ستون تیم خود تبدیل شد و بارها با درخشش خود مقابل تیم های پرسپولیس و استقلال هواداران این دو تیم را در حسرت نداشتن چنین بازیکن بازیسازی گذاشت و بارها خود را در لیست دعوت شدگان به تیم ملی قرار داد ولی با انتخابی اشتباه در سال 82 به تیم پگاه آن زمان(و داماش حال حاضر!) پیوست و برای مدتی حتی موجب ناراحتی هواداران ملوان بخاطر پیوستن به تیم رقیب شد و رفته رفته با از دست دادن تمرکز خود از فرم مطلوب خود فاصله گرفت و در فصل دوم حضور خود در پگاه حتی یک بار هم موفق به گلزنی نشد ضمن اینکه در این سالها جایگاه خود در لیست تیم ملی را از دست داد.
وی سرانجام در سال 84 و در زمان سرمربیگری علی پروین به تیم پرسپولیس پیوست ولی با ارائه بازی های دور از انتظار نتوانست درخشش خود در ملوان را در فصل 85-84 برای سرخپوشان تکرار کند.
در فصل 86-85 بالاخره شانس به او روی خوش نشان داد و در تیم تحت رهبری مصطفی دنیزلی بهترین بازی های خود را در پست هافبک بازیساز به نمایش گذاشت و بار دیگر به تیم ملی دعوت شد.
گرچه در آنسال تیم پرسپولیس به جامی دست نیافت ولی بدون شک رویایی ترین فصل پژمان در همان سال رقم خورد و بازی های زیبای او تا سالها در خاطرات فوتبال دوستان باقی خواهد ماند. گرچه در بازی فینال جام حذفی مقابل سپاهان وی با دادن یک پنالتی به تیم حریف موجبات شکست 4 بر یک قرمزپوشان را فراهم کرد و حتی در آستانه جدایی از پرسپولیس قرار گرفت! که با وساطت مدیر عامل وقت تیم پرسپولیس او قرارداد خود را به امید روزهای بهتر به مدت 2 فصل دیگر با تیم پرسپولیس تمدید کرد.
لیکن با آمدن قطبی به ایران و قبول سرمربیگری تیم پرسپولیس و کنار گذاشته شدن ساها توسط افشین قطبی، پژمان به ناچار به دفاع چپ گماشته شد و بدلیل نا آشنایی به آن پست نتوانست درخشش فصل قبل خود را تکرار کند و محو ستاره هایی چون باقری و خلیلی در آن فصل شد.
شاید از قبل هم میشد پیش بینی کرد که پرسپولیس با توجه به اینکه در فصل نقل و انتقالات لیگ 88-87 بازیکنانی صاحب نامی را به خدمت گرفته است تیمش به دلیل نیمکت نشینی های این ستاره ها وارد حاشیه شود ولی به هیچ عنوان انتظار نمیرفت پژمانی که خود در روز ثبت قرارداد مازیار زارع ستاره بی چون چرای ملوان در باشگاه حضور یافت و با وی عکس یادگاری انداخت نیمکت نشین شود. آنهم نیمکت نشین کسی که به استقبالش رفته بود یعنی مازیار زارع!
جدای از این مساله که طاقت پژمان نوری خیلی زود طاق شد و پس از یک بازی نیمکت نشینی اقدام به موضع گیری کرد ولی نباید از خاطر برد که به هر صورت تعدد ستاره در تیم بزرگ و محبوب پایتخت فقط نکات مثبت ندارد و انتظار میرود پیروانی با مدیریت خود این حاشیه ها را خنثی کند گرچه بنظر میرسد وی تجربه کافی برای اینکار را ندارد.
در پایان باید به حمایت همه جانبه هواداران پرسپولیس از پژمان نوری در روز بازی با سایپا اشاره کرد که نشان دهنده این است که آنها دوندگی های بی امان وی در زمین و صد البته از خود گذشتگی های او که فصل پیش شماره 9 را بدون هیچ حاشیه ایی به محسن خلیلی داد و با تکرار این کار در این فصل و با سپردن شماره 8 خود به علی کریمی و یا سپردن بازوبند کاپیتانی به علیرضا نیکبخت در یکی از بازی های فصل پیش را هرگز از یاد نبرده اند و خواهان ادامه حضور وی در تیم هستند که بنظر میرسد این امر به واقعیت تبدیل خواهد شد.
نوشته خودم! (http://rasoul.ir/)
بسیار زیبا
Masoud
12-12-2008, 12:50 PM
اول از رسول بابت ارسال قشنگش تشکر
بعد بازیکنها امروز با اتوبوس میرن چون بیلیت نیست و کریم باقریه محروم 1 روز زودتر از باقی دیشب رفته.همین موضوع برای نیکی پیش اومد و موند تو تهران و نرفت و این فرق یه بازیکن دستورات و یه بازیکنی که میخواد با همه متفاوت باشه رو نشون میده.
پرسپولیس تو همدان بازیه خیلی خیلی سختی داره و اگه بتونیم یه دونه از اون بردهای 1-0 پروینی بیاریم خیلی خوبه چون واقعا یه بازی سخته و هیچی و نمیشه پیش بینی کرد.پارسال تو همین زمین تو جام حذفی پر پر شدیم.
به امید برد
rasoul_totti
12-12-2008, 05:56 PM
خب متاسفانه دو تیم صدر نشین بازی هاشونو با اختلاف دو گل بردن و برد در همدان حیاتی تر شد
اگه ببازیم اختلافمون میشه هفت و به وضعیت پارسال میرسیم که بازم جای جبران داریم!
سپاهان هم نتونسته تیمه 10 نفره پیام رو که از دقیقه 67 یارشون رو نداشتن ببره و 2-2 تو مشهد مساوی کرد!
rasoul_totti
12-12-2008, 06:04 PM
یه لیستی از تیم ملی واسه تورنمونت عمان سایت کوره(که به معنی توپ است و معتبرترین سایت ورزشی اعرابه!) منتشر کرده که تو اون پژمان نوري و مازیار زارع از پرسپولیس دیده میشن
کریم هم که میدونید به دلیل خستگی با اجازه از دایی تو این تورنمنت شرکت نخواهد کرد. کریمی و نیکبختم که دیگه هممون میدونیم مورد غضب قرار گرفتند!
پس به لیست نمیتونیم اعتراضی داشته باشیم(فقط شاید محمد هم میتونست باشه)
اگه این لیست صحیح باشه، حضور پژمان نوری با وجود نیمکت نشینیش واسه پرسپولیس میتونه جالب باشه!
Karim
12-13-2008, 12:14 AM
ازآقارسول بابت مطلبش درمورد پژمان نوری تشکرمیکنم.
به امیدپیروزی دربازی فردا
نا اميد نباشيد ايشالا ميبريم.
Hamed Kaka
12-13-2008, 12:41 AM
من که امید زیادی دارم این بازی رو ببرم...پاس دیگه اون تیم پارسال نیست و امسال هم خیلی کسینوسی:4:داره نتیجه می گیره...یه بازی 5 تا از فولاد(؟) میخوره و یه بازی هم سپاهان به زور ازش امتیاز می گیره!
پارسال توی همدان با گلهای آقایی و نیکی 2-1 بردیم و امیدوارم فردا هم با گلهای توره و نیکی بازم ببریمشون
به امید برد ارتش سرخ آسیا:red boy2:
KASRA
12-13-2008, 12:49 AM
یکی از مقامات باشگاه فاش کرد: انصاريفرد آماده بازگشت به پرسپوليس
ماجراهاي بهوجودآمده در باشگاه پرسپوليس و آمدن و رفتن آنچناني افشين قطبي و بحث مبالغ هنگفتي كه قطبي و دستيار چند هفتهاي او از باشگاه گرفته، نياز به يك شوك دارد تا حرف و حديثها پيرامون اين مباحث به پايان برسد. در حالي كه طي روزهاي اخير، بحث تغيير و تحولات در مديريت باشگاه پرسپوليس به عنوان اصليترين گزينه خارج شدن باشگاه ازاين اوضاع مطرح شده، سازمان تربيت بدني به دنبال يك چهره كاملاً آشنا و باسابقه است تا با استعفاي مدير عامل فعلي، اين چهره آشنا را جانشين وي معرفي كند. محمدحسن انصاريفرد كه از جمله مديران مورد تائيد سازمان تربيت بدني است و سابقه مديريت باشگاه پرسپوليس را در كارنامه خود دارد، جديترين گزينه براي مديرعاملي آينده پرسپوليس است.
انصاريفرد در حالي در انتهاي فصل ششم ليگ برتر از پرسپوليس جدا شد كه در مدت كوتاه مديريت خود توانسته بود به پرسپوليس سر و ساماني بدهد و اگر بخت يار او بود و اتفاقات خاص بازي فينال جام حذفي سال 1386 بين پرسپوليس و سپاهان رقم نميخورد، چه بسا او ميتوانست در اولين سال حضور خود، پرسپوليس را به يك مقام قهرماني برساند. جذب مصطفي دنيزلي و بازيهاي زيباي پرسپوليس با اين مربي ترك تبار اگر چه منجر به قهرماني در ليگ برتر و جام حذفي نشد اما هواداران پرسپوليس از بابت بازيهاي خوب تيم خود به وجد آمده بودند.
ادامه روند مديريت انصاريفرد ميتوانست منجر به قهرماني اين تيم در فصل بعد شود اما بنا بر معادلات سياسي انصاريفرد در پايان فصل ششم جاي خود را به حبيب كاشاني داد. كاشاني با پرسپوليس بسيار عالي كار كرد و اين تيم را قهرمان ليگ برتر كرد اما همانگونه كه انصاريفرد از پرسپوليس بركنار شد، اين بار كاشاني بر اثر همان فعل و انفعالات از اين باشگاه رفت تا اين اتفاقات در ماههاي اخير براي سرخپوشان رقم بخورد و با وجود هزينههاي آنچناني و جذب بهترين مهرههاي ليگ، نتايج پر فراز و نشيبي كه سرخپوشان داشتهاند كار را به آنجايي رسانده كه بحث تغيير و تحولات در اين باشگاه مردمي را اجتناب ناپذير كرده است.
اكنون بار ديگر بحث حضور محمد حسن انصاريفرد در پرسپوليس است و اين در حالي است كه انصاريفرد در حال حاضر مديرعامل باشگاه راه آهن است. اتفاقا نكتهاي كه حضور مجدد انصاريفرد در پرسپوليس را به واقعيت نزديك ميكند، انجام تمرينات پرسپوليس در ورزشگاه راهآهن است كه اين مورد با تعريف و تمجيدهايي كه برخي از اعضاي هيات مديره راهآهن و افشين پيرواني، سرمربي فعلي پرسپوليس از انصاريفرد به عمل ميآورند همراه شده و حضور احتمالي مدير عامل فعلي راهآهن در راس مديريت پرسپوليس را قوت ميبخشد.
يكي از مديران اسبق پرسپوليس در اين خصوص گفت:شك نكنيد كه انصاريفرد جانشين مصطفوي خواهد شد چرا كه بنده در جريان كامل اتفاقات پرسپوليس هستم.
وي كه دوست ندارد وارد اين جريانات شود ادامه داد: از مدتها قبل بحث حضور انصاريفرد در باشگاه پرسپوليس قطعي شده اما اعضاي هيات مديره و به خصوص سازمان تربيت بدني منتظر يك موقعيت مناسب هستند تا اين تغييرات را به گونهاي به انجام برسانند كه هم مصطفوي با دلخوري از جمع هيات مديره حذف نشود و هم اينكه انصاريفرد در فضايي مطلوب و مناسب مديريت پرسپوليس را بر عهده بگيرد.
---------------------------------------------------------------
اگر این خبر حقیقت داشته باشه خبر بسیار خوبی خواهد بود
محمد حسن انصاریفرد محبوب ترین مدیر من بوده و خواهد بود و در دوران كوتاه مدیریت او بود كه جرقه ی دوباره ساختن پرسپولیس زده شد و اگر ناداوری ها!!! نبود قطعا در همان مدت كوتاه پرسپولیس رو قهرمان جام حذفی میكرد.
انصاریفرد مدیری بود كه اكثر هواداران به معنای واقعی او را دوست داشتن كه شاید مهم ترین دلیلش پرسپولیسی بودن او و همچنین برد در دربی كه در زمان مدیریت او و رهبری مصطفی دنیزلی بدست اومد یكی از عامل های مهم محبوبیت انصاریفرد نزد هواداران باشه
انصاریفرد مدیر بسیار دلسوزی بود و زمان او به معنای واقعی پرسپولیس در شرایط بد مالی حضور داشت و مثل امروز مبلغ های هنگفت به تیم داده نمیشد!!!
انصاریفرد با 1/5 پولی كه مصطفوی خرج كرد نه تنها 2 بار پرسپولیس را تا یك قدمی جام قهرمانی برد بلكه یك دربی رو بعد از چندین سال برای هواداران پرسپولیس به همراه دنیزلی اورد و همچنین در بازی برگشت هم رقیب دیرینه رو تو قوطی كرد و اگر بدشانس نبودیم دست كم در ان بازی هم 3 تا به استقلال میزدیم
امیدوارم انصاریفرد هرچه زودتر برگرده و ما رو ار دست این پیرمرد 70 ساله نجات بده:hora:
Karim
12-13-2008, 01:35 AM
اگه قرار به تعویض مدیرهست کاش کاشانی رو میاوردن که با وجودعلی آبادی این امربعیدمینماید!.انصاریفرده م خوبه البته ولخرجی هاروبایدبذاره کنار
Masoud
12-13-2008, 01:35 AM
استقلال باز هم برد و ذوب اهن هم برد و این مربع به نظرم من تبدیل به مثلث پرسپولیس - استقلال - ذوب اهن شد و پیکان رفت کنار به عقیده من.
هرچند من از همون روزهای اول این لیگ گفتم قهرمان بین پرسپولیس - استقلاله و بازی دربی کلید قهرمانی هست.
ولی من به نظرم تا 6-5 هفته دیگه ذوب اهن هم کنار میره و فقط سایه سپاهان رو این دو تیم خواهد بود ولی باز هم میگم قهرمان از بین سرخابیه.
بازی فردا با پاس به نظرم خیلی سخته و بعید میدونم بازی پر گلی باشه فقط امیدوارم هر اتفاقی که میوفته یه برد خفیف هم شده بیاریم و با سه امتیاز برگردیم.
تو بازی فردا فقط به فکر بردم نه بازی زیبا و تکتیک و تاکتیک.
به امید پیروزی ارتش سرخ
Karim
12-13-2008, 01:39 AM
دوستان فردابایدمنتظر سانترهای منصوری،نفوذها وشوتهای نوری باشید.فرداروزاین دو است به اضافه توره
S@eEd
12-13-2008, 12:58 PM
کمتر از دو ساعت به بازی مونده . دوستان من فارق از همه چیز اگه میخوایم ثابت کنیم شایسته ی قهرمانی هستیم باید این بازی ها رو ببریم ! نیم فصل اول در شهرستانها خیلی ضعیف کار کردیم ولی باید از نیم فصل دوم میخمون رو محکم بکوبیم! استقلال توی همدان 4 تا زد ماهم واسه اینکه کم نیاریم باید با اختلاف حداقل 2 تا ببریم! امیدوارم امروز هم شاهد حضور رحمان باشیم ! خواهش میکنم که گل مفت نخور حقیقی!
در مورد قضیه پژمانم! راستش من نمیدونم این بابا بخاطر یک بار نشستن روی نیمکت اینجور جنجال درست کرد؟ این همه بازیکن از اول فصل روی نیمکت نشستن جیکشون در نیومد ولی پژمان...!
Karim
12-13-2008, 01:09 PM
اونایی که جیکشون درنیومد "جنبه نیمکت نشینی" داشتند ولی پژمان خودش گفتش که من جنبه نیمکت نشینی ندارم!که ازپژمانی که میشه گفت یکی ازباتعصب ترینهاست بعید بود!
کسی که از1تا90 میدوید وسرشوجلوی توپ میذشات
مثل اینکه کماسی راضیش کرده بمونه وحقشو بگیره!پژمان هم گفته هیچ جایی نمیرم میمونم وحقمو میگیرم
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.