PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداداد عزيزي و حواشي اين روزهاي او !!!

zamara
12-01-2008, 10:14 AM
http://www.qudsdaily.com/archive/1387/html/9/1387-09-11/picture/14-1.jpg

تو مي خواهي چه كسي را بسازي؟ ؛

از گل اول تا گل دوم... از كريم تا خداداد!

رفتار خداداد عزيزي كاملاً قابل پيش بيني بود. كسي از آنچه خداداد در قبال يك خبرنگار ميهمان در كنار زمين انجام داد شگفت زده نشد.

هنوز فراموش نكرده ايم بازيكني كه در تيم ملي ايران تا مرز اسطوره بودن پيش رفت، چگونه خود را به دست فراموشي سپرد و از اذهان عمومي هم پاك شد.
خداداد خبرنگاري را مورد ضرب و شتم قرار مي دهد و البته در پس اين اتفاق قلدرمآبانه سر و سينه بالا مي دهد و ادعا مي كند بايد هم اين خبرنگار را مي زد!

مي خواهيم كمي به گذشته بازگرديم.
او فرزند ناخلف همين خانواده فوتبال است كه گاهي به واسطه رفتارهاي ناهنجارش از سوي گروهي كه مانند خود او فكر مي كردند، حرف مي زدند و زندگي مي كنند نوازش و تشويق مي شد. مي خواهيم به روزهايي برگرديم كه ميروسلاو بلاژويچ به ايران آمد تا تيمي را به جام جهاني ببرد كه با عربستان، عراق، تايلند و بحرين همگروه بود. روزهايي كه از هرگروه فقط يك تيم به جام جهاني مي رسيد.
مرحوم محمد رنجبر در تيم ملي سرپرستي مي كرد.
موي سپيد او اسباب احترام جمع را برايش به ارمغان مي آورد. روزي همين مرد كه سني بيش از يك پدر را در مقابل خداداد عزيزي داشت خطاب به خداداد عزيزي گفت: «تو هنوز نان همان گل به استراليا را مي خوري!» و خداداد كه همان زمان هم نشان مي داد نه براي مقام سرپرست احترامي قائل است و نه موي سپيد، طرف مقابل را مانعي براي هتك حرمت مي داند، به مرحوم رنجبر گفته بود: «تو هم داري نان گل من به استراليا را مي خوري...»
براي مردي چون او چه مي توان نوشت؟ تصور كنيد كه قرار است چون اويي معلم و تربيت كننده ديگران باشد!
خداداد عزيزي اگر همان تك به تك را با پيروزي پشت سر نمي گذاشت، اگر مارك بوسنيچ زود به زمين نمي نشست و كمي جلوتر مي آمد، اكنون يكي بود درست مثل علي اصغر مديرروستا، بازيكني مانند محسن گروسي و حتي پايين تر از درجه فرهاد مجيدي... خداداد عزيزي به جز در روز 8 آذر ماه 76 ديگر هرگز براي فوتبال ايران خالق اتفاقي بزرگ نشد، پاس گل فوق العاده اي نداد و دروازه اي را باز نكرد كه قفل شده باشد.
اما در همان روز 8 آذر ماه 76، 8 دقيقه قبل از گلي كه خداداد عزيزي به ثمر رساند، بازيكني مقدمه صعود ايران را فراهم كرد كه نمي توان در هيچ ظرف و قالبي او را با عزيزي قياس كرد. كريم باقري دروازه استراليا را باز مي كند و اما هرگز نمي گوييم اگر باقري گل اول را نمي زد، ما با تك گل خداداد چگونه به جام جهاني مي رسيديم، هرگز نگفتيم بازيكني كه خبرگزاري آسوشيتدپرس به او لقب «شواليه آريايي» داده بود، ايران را در تهران برابر عربستان به تساوي رساند، مقابل كويت در كويت از شكست نجات داد، برابر قطر گل زد، به چين رفت و برگشت گل زد، استراليا را مغلوب كرد و بي شك شايسته ترين گزينه براي كسب عنوان مرد سال آسيا شد.
خداداد عزيزي را با كريم باقري قياس كنيد.
مجموع دو گل زده در تمام طول رقابتهاي انتخابي جام جهاني 98 فرانسه. بازيكني كه با محمد مايلي كهن، جلال طالبي، توميسلاو ايويچ، ميروسلاو بلاژويچ، برانكو ايوانكوويچ، منصور پورحيدري، مجيد جلالي، مصطفي دنيزلي و هر كسي كه بالاي سرش بود مشكل داشت.
بازيكني مانند خداداد كه همواره در تلاش بود شخصيت پرخاشگر و بي حد و مرز خود را مقابل عامه مردم علني كند، را نبايد در مقابل كريم باقري گذاشت كه بي شك به لحاظ شخصيتي، يكي از برترين بازيكنان كنوني فوتبال ايران است.
باقري فخر و احترامي بي مثال را براي خود مي خرد و باز هم به تيم ملي دعوت مي شود، اما همين خداداد عزيزي ولو در لباس مربيگري به ياغي گري و پرده دري خود ادامه مي دهد.

چه زمان از زبان باقري شنيديد كه گلهاي خود را به رخ ملت ايران بكشد؟
آيا به ياد مي آوريد احمد رضا عابدزاده در قبال تمامي رشادتهاي خود در 15 سال ملي پوشي كسي را زير سؤال ببرد؟
آيا علي دايي كه بيش از 50 بخيه روي صورت، دست، پاها و البته معده اش خورده است تا امروز خود را طلبكار مردم ناميده و به كسي هجوم برده است؟
در اينكه رفتار هر شخص گوياي تشخص و سطح فرهنگ اجتماعي او مي باشد، نمي توان ترديدي داشت، اما براي خداداد كه در تمامي طول تاريخ نشان داده است اصلاح پذير نيست، بايد نوشت كه او همه چيزش را يكجا باخته است.
بلاژويچ روزي او را از تيم ملي ايران حذف كرد و در وصف او گفت «برايش متأسفم. او حتي نمي تواند يك تيم محلي را هدايت كند، اما از من ايراد مي گيرد...» امروز همان پيرمرد سرمربي تيم ملي بوسني است و خداداد با تمام وجود، خود را به تيم بحران زده پيام چسبانده و خبرنگاران را مضروب مي كند.
محصولات او در اين تيم چه خواهند شد؟ بازيكناني كه عزيزي به فوتبال ايران تحويل مي دهد چه آينده اي براي فوتبال ايران از نظر شخصيتي رقم مي زنند؟
سال قبل بازيكن تيم او را ديديم كه چگونه مشت به دهان خبرنگار كوبيد. او هم شاگرد خداداد بود.
امروز مي فهميم كريم باقري چرا از نشستن روي نيمكت مربيگري و شروع يك عمر فوتبالي جديد گريزان است!

عزيزي در كميته انضباطي
به دنبال اتفاقات ديدار پيام - مقاومت سپاسي، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال خداداد عزيزي را براي اداي توضيحات احضار كرد.
وي بايد ساعت 18 امروز در محل فدراسيون فوتبال حضور يابد.

عزيزي با وثيقه آزاد شد
شوشتري رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي خراسان رضوي با بيان اينكه بازداشت افرادي مانند عزيزي به علت دارا بودن تبعات اجتماعي صورت نخواهد گرفت، تصريح كرد: گويا خبرنگار مصدوم مدعي شده است كه فردي ديگري غير از عزيزي وي را هل داده و قاضي پرونده نيز دستور جلب آن فرد را صادر كرده است و عزيزي با سپردن يك وثيقه 2 ميليون توماني آزاد شده است.

صلاحي: آن قدرها هم خداداد مقصر نبوده است!
مديرعامل باشگاه پيام خراسان رضوي گفت: در حادثه ورزشگاه ثامن، آن قدر كه رسانه ها مي گويند، خداداد مقصر نبوده است!
علي صلاحي افزود: اين برخورد خارج از بازي دو باشگاه و شخصي بوده است و به همين دليل باشگاه مقاومت سپاسي شكايت شخصي مطرح كرده و هيچ شكايتي از باشگاه پيام نداشته است، ولي با پيگيريهاي انجام شده، آنها شكايتشان از خداداد عزيزي را نيز پس گرفتند.
وي با تأكيد بر اين مطلب كه «اشپيتم آرفي» و «ديگو ماكسيمو» بازيكنان خارجي پيام هيچ نقشي در اين درگيري نداشتند، به ايسنا گفت: معتقدم نقش اطرافيان خداداد در اين درگيري زياد بوده و به گمانم آنها باعث تشديد اين درگيريها شده اند.

محكوميت اقدام غيرفرهنگي خداداد
انجمن نويسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشي خراسان با صدور اطلاعيه اي درگيري فيزيكي «خداداد عزيزي» با يكي از خبرنگاران ورزشي در مشهد را محكوم و با ابراز تأسف شديد از واقعه پيش آمده از رييس فدراسيون فوتبال خواسته اند با بررسي دقيق ابعاد اين اتفاق تلخ، برخورد تنبيهي و انضباطي لازم با فرد خاطي انجام شود.
همچنين دبيركل انجمن نويسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشي ايران گفت: با شناختي كه از خداداد عزيزي در مدت بازيگري و مربيگري فوتبال داريم، اين گونه رفتارها از وي امري عادي است.
«منوچهر زندي» با اشاره به رفتارهاي متعدد غيراخلاقي و حتي فاجعه آميز عزيزي در دوران بازيگري و مربيگري در داخل و خارج كشور، افزود: اگر رفتار وي را در هنگام تعويض شدنش در بازي جام جهاني زير ذره بين داشتيم، به الفاظ او دقت مي كرديم و در آن زمان برخورد متناسب با شخصيت او انجام مي داديم، اكنون ديگر شاهد چنين اتفاقهايي در ورزش نبوديم.
سازمان تربيت بدني نيز با محكوم كردن حركت غيرورزشي و ناجوانمردانه «خداداد عزيزي»، خواستار شديدترين نوع برخورد با مدير فني باشگاه پيام شد.
«كيومرث هاشمي» معاون سازمان تربيت بدني با بيان اينكه چنين حركات غير ورزشي، تمامي زحمات باشگاهها و فدراسيونها را بر باد مي دهد، گفت: معتقدم اين افراد بايد از صحنه ورزش حذف شوند.

محمدي: خداداد را به خدا واگذار كردم
خبرنگار روزنامه خبرجنوب گفت: خداداد عزيزي و اطرافيانش وحشيانه مرا كتك زدند و آنها را به خدا واگذار مي كنم.
قاسم محمدي درباره وضعيت فعلي خود گفت: در حال حاضر براي ادامه مداوا در شيراز هستم.
محمدي تصريح كرد: بسياري از مسؤولان و اهالي فوتبال مشهد با من تماس گرفتند. افشين پيرواني خواهش كرد رضايت دهم. او از طرف كريم باقري و علي كريمي از من خواست شكايت نكنم. در آن شرايط تحت تأثير اين تماسها حاضر شدم رضايت دهم؛ اما از اطرافيان او نخواهم گذاشت. البته نمي دانستم عزيزي در مصاحبه اعلام كرده من بايد بيشتر كتك مي خوردم و اگر از انجام اين مصاحبه مطلع بودم، هرگز رضايت نمي دادم.
وي در ادامه به بيمار شدن مادر خود اشاره كرد و گفت: به آن از خدا بي خبران بگوييد مادرم با شنيدن اين خبر دچار حمله قلبي شده و در حال حاضر در بيمارستان بستري است. اگر براي او اتفاقي رخ دهد چه كسي مي خواهد پاسخگو باشد؟

مدير مسؤول خبر ورزشي:
از حق روزنامه نمي گذريم
مدير مؤسسه خبر ورزشي از پيگيري براي دفاع از حقوق مطبوعات در ارتباط با ضرب و شتم خبرنگار اين مؤسسه توسط خداداد عزيزي خبر داد.
غلامحسين واحدي پور تبريزي گفت: بحث گذشت «محمدي» يك بحث شخصي است و دفاع از حقوق روزنامه بحث ديگري است، به همين منظور از وكيل روزنامه خواسته ايم اين ماجرا را به لحاظ حقوقي پيگيري و از حق روزنامه دفاع كند.

zamara
12-01-2008, 10:19 AM
كاش تو همان يك گل را هم نمى زدى

رفتار خداداد عزيزى در خلق ناهنجارى ها عادى، طبيعى و تكرارى شده است اما بازيكنى كه دايره افتخاراتش در فوتبال، بسيار كمتر از آن چيزى است كه قابل دفاع مقابل بزرگان اين فوتبال باشد، حالا دست روى يك خبرنگار بلند مى كند تا به ياد جمله اى از على دايى بيفتيم: «اگر رسانه ها نبودند مردم چطور مرا مى شناختند » و تفاوت ميان فرهنگ و شخصيت دو بازيكن سابق و دو مربى امروز در همين نقطه مشخص مى شود .
به او لقب حماسه ساز ملبورن مى دهيم، بى تفاوت از اين كه به ياد آوريم اگر روز هشتم آذرماه سال ۷۶ احمدرضا عابدزاده درون دروازه ايران نبود، چه اتفاقى براى تور دروازه ما مى افتاد و بى تفاوت از اين كه همان روز كريم باقرى دروازه بوسنيچ را براى اولين بار باز كرد . از ياد برده ايم كه پاس دايى چقدر هنرمندانه بود و ناگهان فقط در نگاه به يك نقطه، او را خالق حماسه اى مى دانيم و مى ناميم كه اى كاش با او خلق نمى شد .

آيا تاكنون از خود پرسيده ايد تمام افتخارات عزيزى چيست
آنچه مى آيد گوشه هايى است از تمام افتخارات شخصى به نام خداداد عزيزى .
* كسب مقام سومى جام باشگاه هاى آسيا همراه با پرسپوليس در سال ۷۵
* كسب عنوان بهترين بازيكن سال آسيا در سال ۷۵
* كسب مقام سومى با تيم ملى در جام ملت هاى آسيا و انتخاب به عنوان بهترين بازيكن جام در سال ۷۵
* زدن گل سرنوشت ساز به استراليا و صعود همراه با تيم ملى به جام جهانى در سال ۷۶
* پيوستن به تيم كلن آلمان در سال ۷۶ به عنوان يكى از بهترين بازيكنان آسيا
* 74 بازى ملى و زدن ۱۱ گل

اين تمام نمراتى است كه در كارنامه اين بازيكن سابق و مربى كنونى به چشم مى خورد.

حالا همين مرد مربى و معلم بازيكنان پيام مشهد مى شود .

مردى كه قرار است جوانانى را تحويل جامعه فوتبال كشور بدهد، چنين آمارى را به لحاظ رفتارى و اخلاقى در كارنامه خود به جا گذاشته است:

سرمربى تيم بهمن در فصل ۷۵ - 74
*درگيرى با فرهاد كاظمى *داشتن مشكلات شخصى كوچك و بزرگ با مايلى كهن در سال هاى ۷۵ و ۷۶
*درگيرى لفظى با برند شوستر سرمربى وقت تيم كلن در فصل ۲۰۰۰-1999
*درگيرى شديد با يك بازيكن در ليگ امريكا در قالب بازيكن سن خوزه در سال ۷۹
*اختلاف شديد با فدراسيون و جلال طالبى سرمربى تيم ملى پس از جام جهانى ۹۸
*درگيرى با على دايى در اردوى تيم ملى درامريكا
*درگيرى با مصطفى دنيزلى سرمربى پاس در سال ۸۴
*حركت توهين آميز به تماشاگران ابومسلم در فصل ۸۴-83
*اختلاف با بلاژويچ سرمربى تيم ملى در مقدماتى جام جهانى سال ۲۰۰۲
*اختلاف با برانكو ايوانكوويچ در مقدماتى جام جهانى سال ۲۰۰۶
*اختلاف با اكبر ميثاقيان در فصل ۸۵ - 84
*درگيرى فيزيكى با ناصر شفق در فصل ۸۶ - 85
از ديدگاه بازيكنى كه نمى تواند با هيچ مربى، مدير و بازيكنى زندگى تيمى و اجتماعى مسالمت آميزى داشته باشد، چگونه از سوى مديران فوتبال كشور به عنوان يك مربى گماشته مى شود
به ياد روزى مى افتيم كه براى گفت و گو با سردار آجرلو ( مدير عامل وقت باشگاه پاس ) به اكباتان رفتيم .
همكار و خبرنگار ما از مدير عامل باشگاه در مورد دلايل استخدام خداداد عزيزى، مهدى هاشمى نسب و بهروز رهبرى فرد بحثى را باز كرد . آيا جذب چنين بازيكنانى در باشگاهى كه فرياد فرهنگ محورى داشت جزوى از اصول به حساب مى آمد اما سردار آجرلو با عصبانيت اينگونه بحث را به پايان برد: «در پاس خداداد الگوى فوتبال ايران مى شود...» البته كه او هم مجبور شد به دليل درگيرى خداداد با جلالى و سپس دنيزلى قيد وجودش را بزند !
خداداد اين است .

كسى كه در فوتبال ايران يك گل زد و خودش را از بازيكنانى مانند مديرروستا و گروسى و مومنى جدا ساخت، وگرنه او هيچ گاه كيفيت هاى يك بازيكن ملى پوش ستاره بى چون و چرا مانند عابدزاده، باقرى، مهدوى كيا و دايى را در ذات بازى اش نمى ديد .
اى كاش خداداد همان يك گل را نمى زد . مشت و لگد او فقط براى يك خبرنگار نبود كه در حقيقت او بر جامعه رسانه اى ايران ضربه زد .

خداداد راههاى تبرئه را به خوبى بلد است . او ادعا مى كند خبرنگار شيرازى فحاشى كرده، در حالى كه نمى دانيم وقتى يك تيم پيروز مى شود، چرا بايد خبرنگار همشهرى آن تيم به مربى حريف فحش بدهد و از لفظى ركيك استفاده كند .
خداداد واقعيت را مى خورد و چيزى مى گويد كه نبايد بگويد : « حقش بود كه زدمش ! » چنين گفته نابخردانه اى از زبان يك مربى، يك معلم و متاسفانه يك اسطوره، نشانه اى قوى را در خود دارد؛ او اصلاح ناپذير است ! كاش خداداد آن گل را نمى زد !
-------------------------------
منبع: ايران ورزشي

mona_casillas
12-03-2008, 06:05 PM
منکر بد اخلاقی های خداداد عزیزی و کم صبری ها و اشتباهاتی که داشته نمیشم ولی آیا این نحوه برخورد کمیته انضباطی با افرادی که به زعم آنان خاطی تلقی میشن درسته ؟ آیا همونطور که گفته میشه خداداد عزیزی باید از صحنه روزگار چنان اسرائیل محوبشه ؟!

خداداد عزیزی یکی از چهر های محبوب فوتبال ایرانه و به هیچ وجه مطرود و منزوی نیست بلکه دست هایی در کاره که تا مثل همیشه چنین چهر ه هایی رو مطرود و منزوی کنه . خداداد عزیزی چون فردی است که باج نمیده و رک حرفهاش رو میزنه به حقی که در فوتبال ما داشته نرسیده .

به اعتقاد من خداداد عزیزی با تعداد بازیهای ملی به مراتب کمتر از علی دایی و گل های ملی زده به مراتب کمتر از علی دایی در نزد مردم چهر ه ای به مراتب محبوب تر و مقبول تر از علی داره واین هم به نوبه خود جای سوال داره .

خداداد عزیزی جزو اولین لژیونرهای ایرانی حاضر در بوندس لیگا بود که به موفقیت نسبی هم دست یافت خداداد عزیزی در چند بازی پرسپولیس رو در جام باشگاههای آسیا همراهی و برای پرسپولیس گلزنی کرد و با پیراهن پرسپولیس به افتخار مرد سال آسیا شدن نائل آمد .

مشکل فوتبال ما در کمیته انضباطی با محو کردن خداداد عزیزی از صحنه روزگار محکوم کردن بازیکنان سرشناس به سنگین ترین جریمه ها که با تخلف واقع شده همخونی نداره حل نمیشه به راستی چرا امروزه از بین بردن و نابود کردن ستاره ها و چهر ه های محبوب در فوتبال ما رواج پیدا کرده ؟

بی عدالتی در فوتبال ایران بیش از گذشته عیان شده و به چشم میاد .فوتبال ما افتاده دست کسانی که لیاقت این مقام را ندارن و توانایی حل مشکلات پیش آمده را ندارند توان دیدن چهر های محبوب رو ندارند براحتی علیه افراد مصاحبه می کنند و در اموری که به آنها مربوط نیست دخالت میکنند .

قبول دارم که خداداد اشتباه و حاشیه زیاد داشته اما چهر ه ای نیست که به این زودی از یاد مردم بره .

Karim
12-07-2008, 01:08 AM
ضمن محکوم کردن عمل ناپسندخداداد فقط بایدبگم اگه علی دایی چنین کاری میکرد هیچکس پیگیر ماجرانبود وعلی دایی بیش ازپیش حمایت میشد !

AMED
12-09-2008, 04:25 AM
اگه خداداد فکر میکنه جز بزرگترین بازیکنهاست باید بدانه هرکی بزرگ تر باشه انتظار بیشتری ازش میره پس جریمه کسی هم که ازش انتظار بیشتر میره باید سنگین تر باشه

Mohsen_Bar3lona
12-09-2008, 12:45 PM
تمام 2 پست بلند بالایی که از کله گنده های سایت ارسال شد فقط به خاطر این بود که بگن خداداد ... یعنی تخریب خداداد اینقدر لذت بخشه که همچین پست های طولانی ارسال میشه؟ واقعا نا امید کننده است.ما از هواداران اسپانیایی هم بد تریم بخدا.

اگه خداداد تمام کارایی که اون خبرنگار می گفت کرده باشه بازم کسی حق نداره اینجوری اونو ببره زیر سوال.که مثلا بگیم اگه خداداد در بازی با استرالیا ... این حرفا خیلی مضحکه.کاش قبل از ارسال پست ها کمی بیشتر تامل بشه.البته من اصلا در حدی نیستم که بخوام از مدیران محترم ایرادی بگیرم ولی ... بگذریم.شاد باشید...

zamara
12-09-2008, 02:52 PM
سلام آقا محسن:
هدف ما از قرار دادن اين مطالب فقط چنبه اطلاع رساني دارد و نظر شخصي ما نيست و ما با قرار دادن اين مطالب در پي آن هستيم تا شما و ساير عزيزان بياييد و در اين مورد نظرات خود را باز گو كنيد و سر لوحه اي باشد تا كاربران عزيز بتوانند در باره موضوعي به بحث و تبادل نظر بپردازند .
من هم شخصا از اينكه به خاطر يك خبرنگار بخواهند اينچنين با يك حماسه ساز فوتبال ايران كه افتخارات زيادي براي كشورمان بدست آورده رفتار كنند اصلا موافق نيستم .
اين افراد كه در لباس خبرنگاري ، با گرفتن مواجب براي حماسه سازان توطئه ميكنند در دل ملت جايي ندارند .
همه اينكار ها برنامه از پيش تعيين شده اي بود تا از ضمن اينكه خداداد را خراب كنند از رسيدن او به نيمكت مربي تيم ملي اميد جلوگيري كنند و بعيد نيست كه پشت اين قضيه ، شخص علي دايي كه تحمل ديدن پيشرفت رقيبان خود را ندارد ، باشد .
اختلاف او خداداد از زمان هاي گذشته تا كنون بر هيچكس پوشيده نيست و من شك ندارم كه اين توطئه از جانب دايي بوجود آمده تا نگذارد كه خداداد به اين سمت برگزيده شود .
دايي خبيث ترين و كثيف ترين شخصي است كه من در عمرم ديده ام و منتظر اقدامات كثيف او در رابطه با همدوره هاي خود باشيد . اما او مطمئن باشد كه روزي جزاي عمل كثيف خود را خواهد ديد .

Karim
12-10-2008, 12:21 AM
سلام آقا محسن:
هدف ما از قرار دادن اين مطالب فقط چنبه اطلاع رساني دارد و نظر شخصي ما نيست و ما با قرار دادن اين مطالب در پي آن هستيم تا شما و ساير عزيزان بياييد و در اين مورد نظرات خود را باز گو كنيد و سر لوحه اي باشد تا كاربران عزيز بتوانند در باره موضوعي به بحث و تبادل نظر بپردازند .
من هم شخصا از اينكه به خاطر يك خبرنگار بخواهند اينچنين با يك حماسه ساز فوتبال ايران كه افتخارات زيادي براي كشورمان بدست آورده رفتار كنند اصلا موافق نيستم .
اين افراد كه در لباس خبرنگاري ، با گرفتن مواجب براي حماسه سازان توطئه ميكنند در دل ملت جايي ندارند .
همه اينكار ها برنامه از پيش تعيين شده اي بود تا از ضمن اينكه خداداد را خراب كنند از رسيدن او به نيمكت مربي تيم ملي اميد جلوگيري كنند و بعيد نيست كه پشت اين قضيه ، شخص علي دايي كه تحمل ديدن پيشرفت رقيبان خود را ندارد ، باشد .
اختلاف او خداداد از زمان هاي گذشته تا كنون بر هيچكس پوشيده نيست و من شك ندارم كه اين توطئه از جانب دايي بوجود آمده تا نگذارد كه خداداد به اين سمت برگزيده شود .
دايي خبيث ترين و كثيف ترين شخصي است كه من در عمرم ديده ام و منتظر اقدامات كثيف او در رابطه با همدوره هاي خود باشيد . اما او مطمئن باشد كه روزي جزاي عمل كثيف خود را خواهد ديد .

عمواسماعیل این مسایلی که شمافرمودید رونمیپذیرم.گرچه من دل خوشی ازعلی دایی ندارم(مخصوصا سرقضیه مبعلی ومعروفترین تکل دنیا وبالاخره اینکه بی تعصب ترین پرسپولیسی تاریخه!)ولی نبایدفراموش کرد پشت سرعلی دایی هم حرف زیاده.الله اعلم
ولی به نظرمن نه توطئه ای چیزی درکاربوده،نه اینکه خبرنگاربی تقصیر بوده.به نظرمن خداداد زدش خوبم زدش!ولی من معتقدم اگه شخصی مثل دایی چنین کاری میکرداینجوری رسانه ای نمیشد وعواقبش بسیارسبک بود واسش!
درضمن خبرنگارشیرازی خبرنگارخبرورزشیه که یکی ازمنتقدان علی داییه!

omidperspolisi
12-10-2008, 03:48 PM
خداداد عزيزي به مدت يك سال از فعاليت در فوتبال محروم شد. به گزارش ايسنا، امروز كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با محكوم كردن حركت خداداد عزيزي سرمربي تيم فوتبال باشگاه پيام خراسان به دليل درگيري با يك خبرنگار ورزشي، وي را به مدت يكسال از كليه‌ي فعاليت‌ها در فوتبال محروم كرد. عزيزي همچنين مبلغ 10 ميليون تومان جريمه نقدي شد.

omidperspolisi
12-10-2008, 03:49 PM
خداداد عزيزي پس از صدور راي محروميت يك ساله از حضور در ميادين فوتبال تاكيد كرد كه «شريفي» هر رايي را صادر كرده باشد آن را مي‌پذيرم. قائم‌مقام باشگاه پيام مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد:‌ برايم مهم نيست كه چه رايي صادر شده است و نمي‌خواهم در اين مورد صحبتي داشته باشم. وي اظهار كرد: هيچ اعتراضي به راي صادره ندارم و اصلا برايم مهم نيست چه رايي صادر شده است. عزيزي تاكيد كرد: ديگر به فوتبال فكر نمي‌كنم كه بخواهم در مورد يك‌سال محروميتم صحبت كنم. خداداد عزيزي ديگر برايش مهم نيست كه در فوتبال ايران چه اتفاقي خواهد افتاد. وي هم‌چنين در پاسخ به اين سوال كه آيا به رسيدگي شكايت خود عليه خبرنگار شيرازي همچنان اصرار داريد؟ گفت: در اين مورد هم نمي‌خواهم صحبت كنم.

zamara
12-10-2008, 08:57 PM
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0506/A0506870.jpg

متن كامل راي محروميت خداداد عزيزي اعلام شد

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال متن راي خود در ارتباط با تخلفات خداداد عزيزي و همراهانش را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از سايت فدراسيون فوتبال،شكايت قاسم محمدي خبرنگار مضروب و ساير گزارش هاي ارسالي حاكي است پس از پايان مسابقه فوتبال بين تيم هاي پيام مشهد و مقاومت سپاسي كه در تاريخ 9/9/87 در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار شد و در درگيري هاي حادث شده فردي به نام قاسم محمدي كه در لحظه وقوع درگيري هويت وي مشخص نبود توسط خداداد عزيزي قائم مقام باشگاه پيام و همراهان وي، علي عصمتي مسئول حقوقي باشگاه ، اشپيتي آرفي ، روديگرو تكسيدا پريرا ، شاكري و عده اي ديگر مورد ضرب و جرح واقع كه به علت وخامت جسماني اوضاع به بيمارستان انتقال و تحت درمان قرار مي گيرد.

پس از ارجاع شكوائيه و گزارشات در مورد وقايع ذكر شده،كميته انضباطي به فوريت جلسه رسيدگي جهت اخذ اظهارات خداداد عزيزي در مورخ 11/9/87 تشكيل و نامبرده به اتفاق صلاحي در اين جلسه حاضر شدند و در اظهارات مفصل خود كه به شرح مندرج در صورتجلسه تنظيم و ضمن دفاع از خود ، مباشرت در درگيري با قاسم محمدي را رد كرده و اظهار داشت قاسم محمدي پشت سرِ ما در جايگاه مخصوص نشسته بود و زماني كه بازي تمام شد مسائل تحريك آميز باعث شد كه بين ما و وي درگيري رخ دهد و من در همين زمان محمدي را از صحنه دور كردم وقتي متوجه شدم ايشان خبرنگار است شب در بيمارستان به ديدن و عيادت وي رفتم.
نامبرده به من گفت شما به من لگد زده اي و من پاسخ دادم من شما را نزدم .گفت : اگر نزدي من از شما راضي هستم و همان شب رضايت داد و در مورد مطالب و مصاحبه هاي انجام شده بعد از واقعه ، من در حالت عصبيت مبادرت به انجام گفت وگو كردم. همه مي دانند رابطه خوبي با خبرنگاران دارم. گفته اند به خاطر صلوات به اين فرد حمله شده است در مملكت ما با هيچكس بخاطر صلوات درگير نمي شوند و هيچكس را بخاطر صلوات كتك نمي زنند و اگر هم اين چنين باشد من در زدن ايشان نقش نداشتم.
قاسم محمدي خبرنگار مضروب طي شكواييه تقديمي از خداداد عزيزي و همراهان وي به اتهام ضرب و شتم شكايت و عنوان كرد من در تمام طول مسابقه به گزارش تلفني و لحظه لحظه بازي براي روزنامه مشغول بودم خداداد عزيزي و ساير متخلفان سه رديف پايين تر نشسته بودند و هيچ برخوردي با هم نداشتيم پس از خاتمه مسابقه و به سبب پيروزي تيم مقاومت شهيد سپاسي صلوات بلندي توسط همراهان تيم شهيد سپاسي فرستاده شد و من هم با آنها همنوا شدم. با سر دادن ذكر صلوات به يكباره خداداد عزيزي به سمت بالا آمد و گفت :« همين بود بزنيدش» و بلافاصله يقه مرا گرفت و درگير شد با اين زد و خورد قصد فرار داشتم چون شرايط وخيم بود مقابل در خروجي با ضربه اي از پشت ، سرنگون شدم و متهمين به من حمله ور شدند و در حاليكه روي زمين افتاده بودم غلت زنان از پله ها پايين پرتاب و ضاربين به عمل زدن من ادامه دادند تا بيهوش شدم و به بيمارستان منتقل و در آنجا به توصيه و درخواست ديگران رضايت دادم . خداداد عزيزي شب آزاد شود و پيگير قضايي پرونده متشكله هستم. جلسه ديگري روز 16/9/87 با حضور محمدي شاكي پرونده و ساير مطلعين و شهود واقعه به شرح مندرجات صورتجلسه در كميته انضباطي تشكيل و اظهارات شاكي و ساير گواهان ، استماع و صورتجلسه گرديد. اضافه مي نمايد در تاريخ 9/9/87 نيز گواهاني كه در ورزشگاه ثامن الائمه حاضر بودند در دفاع از خداداد عزيزي در كميته انضباطي مطالب خود را عنوان كردند.

كميته انضباطي پس از تشكيل جلسات فوق الذكر و استماع اظهارات قاسم محمدي ، خداداد عزيزي و ساير شهود و مطلعين و با ملاحظه استعلامات و تحقيقات محسوس وغير محسوس به شرح زيرمبادرت به صدور راي كرد:

1- حضور خداداد عزيزي در محل حادثه و حضور در درگيري به عنوان برخورد زننده و اهانت و انجام مصاحبه و اظهارات خلاف واقع و مطالب موهن و تائيد ضرب و شتم قاسم محمدي و نسبت به مسئولين تيم و ساير مقامات تخلفاتي مي باشدكه از نظر كميته انضباطي احراز شده تلقي مي گردد و به همين علت اعمال و رفتار نامبرده را به لحاظ ماده 80 موضوع تشديد تنبيهات بخاطر سوابق انضباطي (در مورد خداداد عزيزي ) و با توجه به مفاد ماده 81 آيين نامه در مورد تخلفات بعد از مسابقه و اعمال تنبيهات و مشابهت آن با تنبيهات و تخلفات حين مسابقه (در مورد تمامي متخلفين اين ماده مورد استناد مي باشد) اعمال و رفتار خداداد عزيزي از جهت برخورد زننده و اهانت منطبق با بندهاي«ب» و «و» ماده 35 ، ايجاد جنجال و ماده 41 انجام مصاحبه ها و بيان مطالب موهن ماده 47 آيين نامه و نامبرده به ترتيب به استناد بندهاي «د» ،«و» و «ج» ماده 33 به يكسال محروميت از همراهي تيم مربوطه و ساير تيمها و هرگونه فعاليت مرتبط با فوتبال و به پرداخت صد ميليون (000/000/100) ريال جريمه نقدي محكوم مي گردد.

2- اعمال و رفتار علي عصمتي مسئول حقوقي باشگاه مبني بر ضرب و شتم قاسم محمدي كه حسب تعريف ماده يك آيين نامه از جمله مقامات رسمي باشگاه محسوب مي گردد محرز و مشمول ماده 55 آيين نامه و منطبق با بند «ب» و «و» ماده 35 و نامبرده به استناد بندهاي «و» و «ج» ماده 33 بمدت دو سال از هرگونه فعاليت رسمي مرتبط با فوتبال محروم و به پرداخت بيست ميليون (000/000/20) ريال جريمه نقدي محكوم مي گردد.

3- تخلفات سجاد شاكري مبني بر ضرب و شتم قاسم محمدي محرز و منطبق با بند «ب» و«و» ماده 35 و نامبرده باستناد بندهاي «ب» ، «و» ، «ج» و «ه» بمدت يكسال محروميت از هرگونه فعاليت رسمي مرتبط با فوتبال محروم و به پرداخت ده ميليون (000/000/10) ريال جريمه نقدي محكوم مي گردد.

نسبت به اعمال و رفتار متخلفانه بازيكنان خارجي تيم فوتبال پيام خراسان مبني بر ايراد صدمه به قاسم محمدي و نيز شكايت متقابل خداداد عزيزي و همراهان از قاسم محمدي، پرونده همچنان مفتوح است و تحقيقات همچنان ادامه دارد.
راي صادره در مدت چهار روز قابل تجديد نظر خواهي با رعايت مقررات در كميته محترم استيناف مي باشد.

omidperspolisi
12-10-2008, 10:17 PM
این رای یعنی خداداد طرف رو زده ؟؟؟؟؟

Karim
12-11-2008, 02:08 AM
تقریبا!
من وقت نکردم همه روبخونم ولی مثل اینکه زده!شما هم بگین زده!
زده!

omidperspolisi
12-11-2008, 09:54 PM
ماهم میگیم زده :4:زده که محروم شده نزده بود که محروم نمیشد

zamara
12-11-2008, 10:09 PM
زده !!؟؟
دستش درد نكنه ، هر چي بعضي از اين خبرنگارا كتك بخورن بازم كمه .
مخصوصا خبرنگاران روزنامه هاي ابرار و گل و خبر و .....

Karim
12-12-2008, 12:21 AM
روزنامه خبر ازروزی نوشته هاش آبی شد که احمدپورازالبرزبرگشت به خبرورزشی!
من 10سالی بود خبرورزشی میخوندم این روزااعصابم نمیکشه روزنامه اشونمیخونم!
فقط میرم توسایتش درعرض 5دقیقه 9صفحه اشو وارسی میکنم!

zamara
12-12-2008, 05:03 PM
يك سال محروميت از فعاليت‌هاي مربوط به فوتبال و پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدي نتيجه پرونده طولاني و جنجالي خداداد عزيزي از سوي كميته انضباطي بود.

با اينكه قرار نبود حكم شريفي در خصوص اين پرونده پيچيده ديروز صادر شود اما لو رفتن اين حكم در محافل خبري و جرايد سبب شد خبرگزاري‌ها به طور رسمي متن راي هنوز اعلام نشده را منتشر كنند:
«هنوز در مورد اين پرونده تصميم‌گيري نكرده‌ايم بنابراين تمام اين گمانه‌زني‌ها را رد مي‌كنم!» اين صحبت‌هاي شريفي با خبرگزاري فارس بود اما برخلاف اين اظهار‌نظر خبرگزاري ايسنا راي رسمي خداداد عزيزي را از سوي كميته انضباطي ساعت 12:22 دقيقه روي خروجي فرستاد.
اين اتفاق در حالي رخ داد كه هنوز معلوم نيست اين راي به طور قطعي قابل اجراست يا شريفي قصد تغيير راي را دارد كه دو روز قبلش هم باشگاه مقاومت سپاسي از آن اطلاع داشت و هم به گوش خداداد رسيده بود.
راي يكساله محروميت عزيزي در شرايطي صادر شده كه آگاهان متن اصلي اين حكم را اينگونه تشريح مي‌كنند كه در آن آمده؛
«به دليل اينكه خداداد عزيزي طبق قوانين آيين‌نامه انضباطي در صحنه حضور داشته و درگيري نامبرده با قاسم محمدي، خبرنگار شيرازي به اثبات نرسيده و باشگاه مقاومت سپاسي هيچ مدرك و سندي ارايه نكرده، تنها به صرف حضور آقاي عزيزي در صحنه درگيري به يك سال محروميت و پرداخت 10 ميليون تومان جزاي نقدي محكوم مي‌شود.»
در اين حكم درگيري خداداد با قاسم محمدي به اثبات نرسيده و شريفي به‌دليل فشار مسوولان ورزش و فدراسيون فوتبال در حالي اين راي را صادر كرد كه چندي پيش بيژن كوشكي، بازيكن استقلال طبق فيلم‌هاي موجود خبرنگار صدا و سيما را ضرب و شتم كرد و در نهايت تنها به چهار جلسه محروميت محكوم شد.
طبق گفته نزديكان شريفي، رييس كميته انضباطي اين راي را به‌خاطر فشار زياد مقامات ارشد صادر كرده است و خود به حكم تبرئه اعتقاد داشت.
گويا چند روز پيش شكايت كتبي سازمان ورزش هم به پرونده عزيزي در كميته انضباطي اضافه شد و دليل اين نامه مصاحبه‌هاي خداداد در جواب كيومرث هاشمي كه گفته بود «عزيزي بايد از صحنه ورزش محو شود» اعلام شده است.
پس از ارسال اين شكواييه بنا به گفته يك مقام آگاه در فدراسيون فوتبال حكم تبرئه خداداد تغيير پيدا مي‌كند.
شايعه شده تماس يك مدير ارشد با شريفي و كفاشيان در صدور اين راي بي‌تاثير نبوده و حتي رايزني‌هاي فيروز كريمي كه طي چند روز اخير براي كاهش محكوميت عزيزي تلاش زيادي به خرج داده بود هم به جايي نرسيد.
قرار بر اين بوده كه راي محكوميت خداداد شش ماه محروميت و 10 ميليون تومان جريمه نقدي باشد اما فشارهاي بيروني به كميته انضباطي باعث مي‌شود تا شريفي براي آنكه حكم به شوراي استيناف نرود و در آنجا افزايش نيابد راي يكساله را صادر و از طريق فيروز كريمي به گوش خداداد مي‌رساند.
شايد اگر شريفي اختيار عمل بيشتري داشت در حال حاضر حكم تبرئه خداداد به يك‌سال محروميت از فوتبال تبديل نمي‌شد.
لازم به ذكر است عصمتي يكي از مسوولان باشگاه پيام به دو سال محروميت از حضور در اماكن ورزشي و پرداخت دو ميليون تومان و سجاد شاكري به يك سال محروميت و يك ميليون تومان جريمه محكوم شدند.

Karim
12-13-2008, 12:18 AM
یعنی نزده آقا اسماعیل؟!
زده؟نزده؟جداکرده؟نه آقا درهمه !جدانکرده!