PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپوليس در نيم فصل اول چه طور بود ؟

SaRa
12-03-2008, 09:21 PM
اين تايپك و نوشتم تا ببينيم كه به نظر شما هوادارا. پرسپوليس چه طوري عمل كرد تو اين شش ماه و ميتونه با اين وضعيت مدعي هرسه جام باشه؟

zamara
12-03-2008, 09:41 PM
با تشكر از شما دوست عزيز:
موضوع خوبيه و اميدوارم با همكاري دوستان عزيز و ارايه نقطه نظرات خود در انتها به يك جمع بندي مفيد دست پيدا كنيم .
@@@@@@@@@@@@@@@@
به نظر من كه در اين نيم فصل پرسپوليس داراي فراز و نشيب هاي زيادي بود و ناخواسته و شايد هم به عمد از سوي مخالفان بيش از حد به حاشيه كشيده شد و متاسفانه با عدم مديريت صحيح از سوي مدير عامل ، نتوانست خواسته به حق هواداران را برآورده سازد . و چنانچه مدير عامل بخواهد تا پايان فصل بر اين كرسي بنشيند باز هم شاهد به حاشيه كشيده شدن بيشتر اين باشگاه خواهيم بود .
اما باز جاي خوشحالي دارد كه در حال حاضر اكثر بازيكنان و مربيان فعلي با تعصب و غيرتي كه نسبت به نام پرسپوليس دارند ، با همه حواشي موجود ، با حفظ وحدت خود به نتايج خوبي دست پيدا كردند . اميدوارم با درايت مسئولين هر چه زودتر عوامل اين حواشي بركنار و پرسپوليس به آرامش بازگردد . انشاالله

SaRa
12-05-2008, 04:21 PM
مثل اينكه هيچكي از اين پست ما خوششش نيومد اما اين آولين و آخرين پست من بود.

Masoud
12-05-2008, 04:32 PM
خیلی پست خوبی بود سارا و ممنون.
نیم فصل اول رو من به دو بخش تقسیم میکنم.با قطبی و با پیروانی که البته مدت اولیه خیلی بیشتر بود.
در زمان قطبی من اصلا بازی پرسپولیس رو نمیپسندیدم و با داشتن کلی مهره ی کار امد فقط سانتر میکشیدیم و دل به گلزدن های اتفاقی خوش کرده بودیم ولی با اومدن پیروانی تیم یه جونی گرفت و یه شک مثبت بود و چند بازی اخر رو خیلی خیلی بهتر از 14 تا بازی قطبی بودیم.
پرسپولیس در نیم فصل اول کلا چنگی انچنانی به دل نزد ولی من مطمئنم تو نیم فصل دوم خیلی خیلی بهتر میشه

omidperspolisi
12-05-2008, 07:34 PM
من این تایپیک تازه دیدم به نظرم برای یه بحث کلی راجع به عملکرد تیم خیلی خوب بود مخصوصا با فراز و نشیب هایی که تو نیم فصل داشتیم میشه بحث های خوبی از اینجا خرج کرد

AMED
12-05-2008, 11:34 PM
در کل نیم فصل اول خوب نبود چهارمی برای پرسپولیس مناسب نیست
اما خوب ما کریمی را در وسط فصل آوردیم همینطور رضایی
و خلیلی و بادامکی را برای نیم فصل نداشتیم
همینطور بازیکنان جدید به این فصل آمده بودند تا با شرایط تیم آشنا بشن نیم فصل طول میکشه
نیم فصل دوم بادامکی-کریمی-رضایی را از اول داریم و در اواسط فصل خلیلی هم اضافه میشه
و بازکنان جدید کامل با شرایط تیم آشنا شدند
نیم فصل دوم نتیجه بهتری میگیریم هم در لیگ و هم در باشگاه های آسیا

Hamed Kaka
12-06-2008, 12:57 AM
عملکرد تیم در نیم فصل اول به نظر من زیاد جالب نبوده...29 امتیاز در 17 بازی یعنی میانگین 1.7 امتیاز واسه هر بازی که فوق العاده پایینه و از اون بدتر آمار بد گلهای خورده اس که نشون دهنده ضعف دفاعه و در طول این نیم فصل برطرف هم نشد ولی امیدوارم توی نیم فصل دوم از این قسمت ضربه نبینیم
اما برخلاف خط دفاعی در فاز تهاجمی خوب بودیم...کریم باقری,علی کریمی,ایوان پتروویچ ونیکبخت میتونستن هر تیمی رو ویران کنن
امیدوارم که در نیم فصل دوم با اضافه شدن محسن تاج سولاخ کن فاز تهاجمی بهتر بشه و فاز تدافعی هم با اومدن رحمان ترمیم بشه

Karim
12-06-2008, 01:20 PM
خیلی پست خوبی بود سارا و ممنون.
نیم فصل اول رو من به دو بخش تقسیم میکنم.با قطبی و با پیروانی که البته مدت اولیه خیلی بیشتر بود.
در زمان قطبی من اصلا بازی پرسپولیس رو نمیپسندیدم و با داشتن کلی مهره ی کار امد فقط سانتر میکشیدیم و دل به گلزدن های اتفاقی خوش کرده بودیم ولی با اومدن پیروانی تیم یه جونی گرفت و یه شک مثبت بود و چند بازی اخر رو خیلی خیلی بهتر از 14 تا بازی قطبی بودیم.
پرسپولیس در نیم فصل اول کلا چنگی انچنانی به دل نزد ولی من مطمئنم تو نیم فصل دوم خیلی خیلی بهتر میشه
نبایدفراموش کنیم که درزمان قطبی کریم باقری چندهفته نبود و...
پرسپولیس تیمی متوسط وپرنوسان بود درنیم فصل اول(گاهی عالی گاهی افتضاح!!!)

armond
12-18-2008, 10:59 AM
به نظر من پرسپوليس با پيرواني هم بهتر بازي مي كند و هم بهتر نتيجه ميگيرد به اميد خدا در نيمفصل دوم بهتربازي كرده و با قهرمان به پايان برساني :red boy::red boy2::lover:

Karim
12-18-2008, 12:37 PM
انشاالله همین طورباشه

SaRa
12-18-2008, 12:44 PM
خدا از دهنتون بشنوه.

armond
12-19-2008, 08:28 AM
اقا كريم مطمئن باش ستاره سرخ ايران قهرمان ميشود و يك تو دهني به استقلال ميزند به اميد قهرماني ارتش سرخ ايرا:red boy2::red boy::red boy::red boy2:

omidperspolisi
01-05-2009, 01:27 PM
چون دیگه نیم فصل به پایان رسید تایپیک قفل و به آرشیو منتقل میشود