PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران سلطان فوتبال ايران "علي پروين"

صفحه ها : 1 [2]

zamara
03-07-2010, 09:40 AM
http://arteshesorkh.com/images/upload/1267942153.jpg

دوست دارم پرسپوليس قهرمان شود

على پروين سرمربى پيشين تيم فوتبال پرسپوليس، عملكرد اين تيم با هدايت على دايى را مطلوب ارزيابى كرد و گفت: با اينكه عضو افتخارى هيأت مديره باشگاه استيل آذين هستم اما دوست دارم پرسپوليس قهرمان نهمين دوره ليگ برتر شود.

وى در خصوص درگيرى مايلى كهن با مسعود مرادى و على كريمى گفت:
اينكه درگيرى نيست! چنين مسائلى در فوتبال رخ مى دهد. مايلى كهن به خاطر اينكه تيمش گل خورده بود، ناراحت بود و اعتراض مى كرد.
وى كه بازى استيل آذين و سايپا را از نزديك تماشا مى كرد با ابراز تاسف از در گذشت منصور اميرآصفى، كاپيتان و سرمربى پيشين تيم پرسپوليس، اظهار داشت:
همين الان اين خبر را شنيدم. آصفى اولين مربى من بود و واقعا از شنيدن خبر درگذشت او ناراحت شدم . فكر نمى كردم آصفى به اين زودى از جمع ما برود. اميدوارم خدا ناصرخان(حجازى) را شفا بدهد تا او را همچنان در كنار خود داشته باشيم.
مديرفنى پيشين تيم فوتبال استيل آذين در مورد شايعه درگيريش با هدايتى گفت:
نمى دانم اين حرف ها از كجا در مى آيد؟! تيم استيل آذين، تيم خودمان است و هدايتى از دوستان نزديك من است. از زمانى هم كه آجورلو به تيم استيل آذين آمده علاقه ام به اين تيم بيشتر شده است. آجورلو زمانى هم كه در پاس بود، عاشقش بودم!
وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا عضو هيأت مديره پرسپوليس خواهيد شد، خنديد و از هرگونه اظهارنظر در اين خصوص خوددارى كرد اما در عين حال گفت:
الان در كنار هدايتى هستم و عضو افتخارى هيئت مديره باشگاه استيل آذين.
سرمربى و كاپيتان پيشين تيم پرسپوليس در مورد اين تيم هم اظهارنظر كرد و به خبرنگاران گفت:
پرسپوليس با دايى بردهاى خوبى داشته و نتايج ارزشمندى كسب كرده است كه اميدوارم اين پيروزى ها ادامه داشته باشد.
محمد پروين و غيبت او در تركيب تيم پرسپوليس سوژه پرسش ديگر خبرنگاران از پروين بود كه وى در پاسخ به آن هم گفت:
پشت پاى محمد آب آورده است. او در حال حاضر فيزيوتراپى مى كند و بزودى با رهايى از مصدوميت با تيم پرسپوليس تمرين خواهد كرد.
وى در مورد درگيرى هاى رسانه اى كه بين على دايى و على كريمى به وجود آمده نيز اظهار داشت:
اين ۲ باهم همبازى بوده اند و از افتخارات فوتبال ايران هستند. شما در حالتى كه مربيان و بازيكنان ناراحت و عصبانى هستند از آنها سئوال مى پرسيد. متاسفانه آنها طورى جواب مى دهند كه رودرروى هم قرار مى گيرند. در حالى كه هيچ چيزى بين آنها نيست اما به نظر مى رسد بينشان ناراحتى وجود دارد.
خبرنگارى از پروين پرسيد: « على پروين محبوب تر است يا على دايى يا على كريمى؟»
پروين در پاسخ به اين پرسش هم گفت:
همه اينها در دوره هاى مختلف به فوتبال ايران خدمت كرده اند و قطعا هر كسى به فوتبال ايران خدمت كند بين مردم و هواداران فوتبال محبوبيت پيدا مى كند.
اظهارنظر در مورد تيم ملى سوژه پرسش ديگر خبرنگاران از پروين بود كه وى در پاسخ به اين پرسش نيز گفت:
با قطبى هم زمانى كه وارد ورزشگاه شدم صحبت كردم و گفتم تيم خوبى را جمع كرده است. با توجه به اينكه بازى با تايلند تشريفاتى بود بازيكنان انگيزه زيادى نداشتند اما در مجموع بد بازى نكردند. قطبى زمان زيادى دارد تا تيم ملى را براى جام ملت ها بسازد و با قدرت در اين رقابت ها شركت كند.
مديرفنى پيشين استيل آذين در ادامه خود را بچه محل و دوست صميمى حسين هدايتى خواند و در خصوص حضور شاگردانش در عرصه مربيگرى تيم هاى ليگ برترى گفت:
بيشتر مربيان امروز ليگ برتر شاگردان من هستند. همين مايلى كهن و استيلى هم در سال هاى دور شاگردان من بودند. البته محمد آن روزها اينقدر عصبانى نبود و امروز عصبانيتش بيشتر شده است!
وى با ردخبرسر مربيگريش در تيم استيل آذين و تيم هاى ديگر در پاسخ به اين پرسش كه «كدام تيم ليگ برترى شانس اول قهرمانى است؟»، گفت:
در حال حاضر شانس سپاهان بيشتر از ديگر تيم هاست. البته اميدوارم پيروزى هاى پرسپوليس ادامه داشته باشد. اما دوست دارم از بين پرسپوليس، سپاهان، ذوب آهن،استيل آذين و استقلال ۴ تيم آسيايى شوند!
پروين در پاسخ به اين پرسش كه اگر پرسپوليس و استيل آذين شانس قهرمانى داشته باشند، دوست داريد كدام تيم قهرمان شود؟، تصريح كرد:
شخصا دوست دارم پرسپوليس قهرمان شود! با وجود ارتباط خوبى كه با مديران استيل آذين دارم برايم اول پرسپوليس مهم است و بعد استيل آذين. پرسپوليس تا به امروز عملكرد خوبى داشته كه اميدوارم اين عملكرد ادامه داشته باشد و اين تيم قهرمان ليگ يا جام حذفى شود.
وى با ابراز خرسندى از بازگشت دوباره مهدى مهدوى كيا به ليگ برتر فوتبال ايران گفت:
سن مهدى ايجاب مى كرد به ليگ ايران برگردد. حضور بازيكنانى چون مهدوى كيا در ليگ ايران براى تمام جوانان حاضر در اين مسابقات انگيزه ايجاد مى كند و آنها مى توانند الگوى جوانهاى فوتبال ايران باشند.
كاپيتان پيشين تيم پرسپوليس در خصوص شرايط ناصر حجازى نيز گفت:
من هر چند وقت يكبار به ناصرخان سرمى زنم، هدايتى هم جويايى احوال اوست. اميدوارم هرچه زودتر ناصرخان خوب شود و او را در ميادين ببينيم.
خبرنگاران كه پروين را پس از مدتها يافته بودند در خصوص عملكرد تيمهاى ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا از وى پرسيدند كه وى نيز گفت:
تيم هاى ايرانى اين مسابقات را خوب شروع كرده اند و اميدوارم در پايان مسابقات فصل جارى نتايج خوبى بدست آوردند و يكى از آنها قهرمان شوند.

red girl
03-17-2010, 03:17 PM
4 عضو هيات مديره پرسپوليس عيد معرفي مي‌شوند - كاشاني رييس و پروين عضو هيات مديره
پروين: پرسپوليس به هم خورد، به تبريز مي‌روم

نويسنده : سيد‌احسان هاشمي

صحبت‌هاي حبيب كاشاني در نشست مديران و سردبيران رسانه‌هاي ورزشي با علي سعيد‌لو و برخي از روساي فدراسيون‌ها موج جديدي را در مورد ماجراي انتخاب اعضاي هيات مديره پرسپوليس به وجود آورد.
در اين جلسه كه علي سعيد‌لو رييس سازمان تربيت‌بدني و بهرام افشارزاده دبير كل كميته ملي المپيك حضور داشتند، بعضي از روساي فدراسيون‌ها مثل كفاشيان، مشحون، داورزني، باقرزاده، عليزاده و... نيز حضور داشتند. البته در اين بين حضور حبيب كاشاني در اين جلسه براي حضار تا حدودي عجيب بود كه سعيد‌لو با چند جمله خيال همه را راحت كرد: «كاشاني به عنوان مشاور عالي من در سازمان تربيت‌بدني به اين جلسه دعوت شد!»
علي سعيد‌لو و حبيب كاشاني كه با توجه به تاخير سازمان در اعلام اعضاي هيات مديره پرسپوليس همچنان با سوالات فراواني روبه‌رو مي‌شوند، در اين جلسه نيز از اين قضيه مصون نماندند. كاشاني در اين مورد گفت: «فكر مي‌كنم سعيد‌لو قصد دارد تا در تعطيلات نوروزي چهار عضو جديد كميته انضباطي را انتخاب و معرفي كند. ما در باشگاه پرسپوليس به دنبال عضوهاي فعال براي هيات مديره هستيم تا بتوانند به حل مشكلات كمك كنند. ما دنبال عضوهاي صوري نيستيم. برنامه ما اين است كه از چند حوزه اقتصادي، دانشگاهي و پيشكسوتان كه عضوهاي كارآمدي هستند، استفاده كنيم.»

نقش پروين چيست؟
علي پروين نه يك چهره اقتصادي است و البته نه يك چهره دانشگاهي! اما جلسات متوالي سعيدلو با علي پروين باعث شده تا بدون شك سلطان محبوب سرخ‌ها اولين و جدي‌ترين گزينه براي هيات مديره پرسپوليس باشد. البته اين پايان اتفاقات در مورد پروين نيست. در حالي كه گفته مي‌شود علي پروين به عنوان رييس هيات مديره پرسپوليس انتخاب مي‌شود، سعيدلو چنين تصميمي ندارد و پروين فقط يك عضو عادي در هيات مديره پرسپوليس خواهد بود.
در مقابل اين قضيه جالب است بدانيد كه با نظر سعيدلو، حبيب كاشاني اولين و جدي‌ترين گزينه براي رياست هيات مديره پرسپوليس خواهد بود. اين درست كه در مورد دو‌شغله بودن كاشاني حرف و حديث‌هاي فراواني وجود دارد ولي رييس سازمان تربيت‌بدني همچنان به دنبال اين است تا با حل مشكلات سرپرست موقت پرسپوليس، جايگاه قرص و محكمي را براي او در اين باشگاه به وجود آورد.

مذاكره پروين با هدايتي
جلسات مخفيانه علي پروين با حسين هدايتي نيز مي‌تواند شك و شبهه‌ها را در مورد اين پرونده بيشتر كند. در حالي كه هدايتي مي‌كوشد تا به نحوي سرش را با استيل‌آذين و خريد جديدش (تراكتور‌سازي) گرم كند، پروين در چند نوبت به ديدار او رفت و حتي اين دو در ادامه مذاكرات‌شان به ديدار ناصر حجازي نيز رفتند.
گفته مي‌شود كه پروين به دنبال راه‌حلي است تا نظر مساعد هدايتي را براي بازگشت به پرسپوليس جلب كند و از سوي ديگر بتواند نظر مساعد باشگاه‌نشينان (و خصوصا كاشاني) را براي حضور مجدد هدايتي در پرسپوليس مساعد كند.
نكته قابل توجه ديگر اين است كه علي پروين در مورد خريد سهام تراكتور‌سازي از سوي شركت استيل‌آذين ايرانيان نيز نظر بسيار مساعدي دارد. اين نقل قول جالب از سوي پروين كه: «اگر هدايتي تراكتور رو بخره، همه مي‌ريم تبريز!» مي‌تواند بيانگر نقشه‌هاي اجرا نشده سلطان باشد.

red girl
04-14-2010, 03:09 PM
سرود پرسپولیس با صدای سلطان

سايت گل- علي پروين اسطوره تاريخ پرسپوليس با حضور در محل استوديوي ضبط سرود پرسپوليس قطعاتي از اين سرود را خواند. پروين چند قطعه را دکلمه کرده است تا در ابتداي اين سرود مورد استفاده قرار گيرد. سرود رسمي باشگاه پرسپوليس توسط داريوش خواجه نوري در حال ساخت است و تاکنون بسياري از بازيکنان سابق و فعلي پرسپوليس در ان قطعاتي را خوانده اند. ديروز نيز حميد استيلي و سعيد عزيزيان قطعاتي از اين سرود را خوانده بودند. علي دايي و کريم باقري نيز هفته آينده به گروه خوانندگان سرود اضافه خواهند شد.

red girl
04-21-2010, 01:30 PM
پروین: آقای سعیدلو من نگران پرسپولیس هستم

در حالی که رقابت‌های لیگ‌برتر به روزهای پایانی نزدیک می‌شود هر روز یک بحث و سوژه مطرح می‌گردد اما حرف‌های علی پروین، سرمربی اسبق تیم‌ملی و پرسپولیس، برای همه اهالی فوتبال جذاب و خواندنی است.

دیروز پس از مدت‌ها پیغام و پسغام با منزل علی‌آقا تماس گرفتیم، او مثل همیشه خوش قول بود و به محض دیدن شماره تلفن، گوشی را برداشت و گفت: دیشب قول داده بودم حرف می‌زنم تلفن را جواب دادم. این گفت‌و‌گو را بخوانید:

*این روزها مصاحبه شما را در روزنامه‌ها می‌خوانیم.

باور کنید مدت‌هاست با کسی حرف نزده‌ام و مصاحبه‌هایی که می‌گویید خودم هم از آن بی‌خبرم، خود شما بهتر می‌دانید من چقدر از دست خبرنگاران و سؤالات حاشیه‌ای آنها فراری هستم چون دوست ندارم تنش ایجاد شود.

*نظرتان در مورد لیگ امسال چیست؟

به نظر من لیگ امسال منسجم‌ترین و قوی‌ترین لیگ سال‌های اخیر بود هم از لحاظ برگزاری مسابقات و هم از نظر کیفیت بازی . شما ببینید قهرمان لیگ تا روزهای آخر مشخص نبود و رقابت حساس بین تیم‌های اصفهانی برای تصاحب قهرمانی وجود داشت.

*از تیم‌های اصفهانی گفتید این یکی، دو ساله اصفهان مهد فوتبال ایران شده و امسال هم که سپاهان مدعی اصلی قهرمانی است؟

شما شک نکنید در قهرمانی سپاهان قلعه‌نویی نقش اصلی را داشته و تیم خوبی ساخته و من به او تبریک می‌گویم. البته بازی ذوب‌آهن را نیز مقابل استقلال دیدم واقعاً ذوب‌آهن تیم یکدست، روان و هماهنگی بود و فوتبال خیلی خوبی بازی می‌کرد. البته تیم‌های صنعتی در این چند ساله خوب شده‌اند چون آنها مشکلی از لحاظ مالی ندارند و نفرات خوبی جذب می‌کنند.

*پس با این حساب نباید انتظار داشت پرسپولیس و استقلال دیگر به راحتی قهرمان شوند؟

واقعاً کار سخت شده است اگر چه اعتقاد دارم پرسپولیس و استقلال نیز وضع مالی‌شان از قبل خیلی بهتر شده اما آنها با تیم‌های صنعتی رقابت نابرابری دارند چون تیم‌های صنعتی اصلاً دغدغه مالی ندارند.

*البته این مسئله مالی باعث نمی‌شود تیم‌های پولدار در یارگیری نیز موفق‌تر عمل کنند؟

چرا اتفاقاً تیم‌های پولدار به راحتی مهره‌های مد نظر را جذب می‌کنند. به نظر من قیمت فوتبال باید پایین بیاید. نباید پول‌های بی‌حساب و کتاب به یکسری از بازیکنان داد تا تیم‌ها بتوانند در یک سطح، نفرات مورد نظر را خریداری کنند.

*در مورد تیم‌ملی و قطبی چه نظری دارید؟

به نظر من در این شرایط همه باید از قطبی حمایت کنند. نمی‌دانم چرا بعضی‌ها چوب لای چرخ او می‌گذارند، بالاخره او سرمربی تیم‌ملی است و باید اجازه دهید کارش را انجام دهد. هنوز جام ملت‌ها شروع نشده همه می‌خواهند او را زیر سؤال ببرند. بالاخره او باید امنیت شغلی داشته باشد و با این شرایط نمی‌تواند تمرکز کند.

*در مورد پیروانی و تیم المپیک چه حرفی دارید؟

من از طریق تلویزیون یکسری از حرف‌های پیروانی را گوش کردم. به نظر من هم پیروانی حق دارد هم باشگاه‌ها. بالاخره تیم‌ها درگیر لیگ هستند و به نفراتشان نیاز دارند. از طرفی تیم المپیک هم نفراتش را کامل می‌خواهد.

*راستی قضیه دلخوری شما از هیأت‌مدیره پرسپولیس چه بود که آقای سعیدلو گفته پروین ناراحت نباشد؟!

اولاً من هیچ کجا نگفتم برای اینکه در هیأت‌مدیره نیستم ناراحتم چون آقای سعیدلو هر کسی را که دلش می‌خواهد به پرسپولیس می‌آورد. من فقط ناراحت شدم که چرا پرسپولیس بلاتکلیف است. ببینید آقای رئیس‌جمهور می‌گوید باید از پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال در این دو تیم استفاده شود اما عملاً هیچ اقدامی نمی‌شود. شما همین ناصرخان حجازی را ببینید چرا باید وقتی کسی مشکلی برایش پیش می‌آید آقایان به سراغش بروند؟ بعد از اینکه ایشان از بیمارستان مرخص شد 100 تا حکم مشاوره برای او زدند. مگر امثال حجازی‌ها کم برای استقلال جان کندند؟ چرا همه جای دنیا پیشکسوتان سمبل باشگاه هستند اما در پرسپولیس و استقلال به هر کسی که اسم و رسم دارد بها نمی‌دهند؟

*دوست دارید چه تیمی سقوط نکند؟

البته دلم برای شفیعی‌‌زاده و استقلال‌اهواز سوخت. این بنده خدا نباید تک و تنها هزینه کند. مسئولان استان خوزستان باید این تیم را ساپورت می‌کردند. مقاومت سپاسی هم باید حمایت شود. روزگاری ملوان مشکلات مالی داشت اما خوشبختانه مسائل آنها حل شده است.

*قضیه خرید آرمین چه بود؟

باور کنید من کسی را از آرمین نمی‌شناسم و اصلاً چنین قصدی ندارم ضمن آنکه من مگر دیوانه‌ام بروم تیم دسته دومی بخرم؟

آن هم رو به روی مهندس عابدینی، کسی که حق استادی به گردن من دارد! مطمئن باشید من قصد خرید تیمی را ندارم هرگاه هم بخواهم فعالیت کنم می‌روم کنار یکی از تیم‌های داماش. اتفاقاً مهندس عابدینی چند بار به من لطف داشته است. من از او دل نمی‌کنم بروم سمت شخص دیگری.

*در مورد کفاشیان و ادامه فعالیتش چه نظری دارید؟

متأسفانه برخی‌ها زمزمه‌هایی دارند که مثلاً کفاشیان برود. سؤال من این است که کفاشیان کجا برود؟

او رئیس فدراسیون است و البته فیفا و afc روی ما حساس هستند. مگر می‌خواهید دوباره تعلیق شویم؟ کفاشیان آدم با صداقتی است و همه باید به او کمک کنیم به طور حتم اگر بخواهند به ما فشار بیاورند که برود، تعلیق می‌شویم.

redsun
04-21-2010, 04:18 PM
وای که واقعا دلم براش تنگ شده:lover:

mohsen.8
04-21-2010, 07:03 PM
فوتبالی که کثیف باشه افراد پاکی چون سلطان نباید بیان کار خوبی کرد که برنگشت

zamara
04-26-2010, 09:40 AM
على پروين كنفرانس مطبوعاتى برگزار مى كند

كنفرانس مطبوعاتى على پروين به زودى براى پاسخ به سوالات خبرنگاران برگزار مى شود.
گفتنى است؛ جزئيات اين نشست در روزهاى آينده مشخص خواهد شد.

mohsen.8
04-26-2010, 03:32 PM
پروین: سفارش محمد را به دایی نکردم

یکی از روزنامه‌های ورزشی در چند روز گذشته خبر داده بود که علی پروین به دایی پیغام فرستاده که محمد پروین را به میدان بفرستد و به او هم بازی بدهد اما پروین خیلی زود این خبر را تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، علی پروین طی مصاحبه‌ای اعلام کرده که این خبر را تکذیب می‌کنم و من برای اینکه محمد به میدان برود هیچ وقت به دایی پیغام نفرستادم و سفارشش را به وی نکردم.

red girl
04-26-2010, 08:29 PM
هدايتي در جلسه با پروين: به استيل آذين برگرد

پروين كه روزهاي ناخوشي را در استيل آذين با سمت سرمربي و مدير فني سپري كرده است، اين بار پيشنهاد حضور در هيات مديره اين تيم را از هدايتي دريافت كرده

سايت گل- تغييرات در استيل آذين همچنان ادامه دارد و اين بار هدايتي در جلسه‌اي، براي بازگشت پروين به اين تيم متمول بفرما زده است.

پروين كه روزهاي ناخوشي را در استيل آذين با سمت سرمربي و مدير فني سپري كرده است، اين بار پيشنهاد حضور در هيات مديره اين تيم را از هدايتي دريافت كرده. اما سلطان سرخپوش‌‌ها فعلا جواب مثبت يا منفي خود را اعلام نكرده است.

او به صاحب باشگاه استيل آذين گفته كه اگر مذاكراتش با علي سعيدلو، رييس سازمان تربيت بدني براي حضور دوباره در باشگاه پرسپوليس بي‌نتيجه بماند، راهي استيل آذين خواهد شد. البته ناگفته پيداست كه رقم مالي اين پيشنهاد چشمگير خواهد بود.

به نظر مي‌رسد كه فصل بعد را بايد منتظر بازگشت سلطان به فوتبال بود؛ حالا چه در كسوت عضو هيات مديره پرسپوليس يا عضو هيات مديره استيل‌آذين. اين اواخر بازار اسطوره چشم روشن فوتبال سنتي ايران، هيچ‌وقت اين‌قدر گرم نبوده است.

Masoud
04-28-2010, 11:25 AM
علی پروین رو اندازه کل فوتبال ایران دوست دارم.
علی پروین رو به نوعی شاید بگم میپرستدیم و عاشق بودم.
اما این ور اون ور و تو اینترنت خوندم که علی اقا داره باز به خاطر تلافی رفتار بد سازمان و سعیدلو میخواد پا بزاره بازم تو لجن خونه استیل اذین.
واقعا اگه سلطان بره به این تیم و تا زمانی که استیل اذینی باشه دیگه سلطان من نیست.
ای خدا چرا فوتبال ایران داره به دست یه ادم عوضی نابود میشه ؟

mohsen.8
04-28-2010, 01:09 PM
علي پروين قيد پرسپوليس را زد
صداي پاي پروين دوباره شنيده مي شود و هيچ بعيد نيست كه طي چند روز آينده مرد محبوب سرخ‌ها بازگشتش به فوتبال را رسما اعلام كند.

به نوشته جام جم؛ علي پروين كه از نحوه انتخاب اعضاي هيات مديره پرسپوليس بسيار شاكي به نظر مي‌رسيد، به هر طريقي كه بود براي رئيس سازمان تربيت بدني پيغام فرستاد و به اين نحو قيد حضور در هيات مديره سرخ‌ها را زد. البته پس از پيغام‌هاي پروين بود كه سعيدلو خواهان اين شد تا بار ديگر با پروين در مورد حضورش در هيات مديره پرسپوليس صحبت كند، ولي او قيد اين جلسه را زد و ديگر به سازمان تربيت بدني نرفت.

به وقتش همه چيز را تلافي مي‌كنم
همان‌طور كه پيش‌بيني مي‌شد روابط علي پروين با مسوولان سازمان تربيت بدني و باشگاه پرسپوليس تيره و تار شد. كار به جايي رسيد كه محمد پروين با وجود اعتقاد سرمربي پرسپوليس نيمكت‌نشين شد و ديگر فرصتي براي بازي كردن پيدا نكرد.

علي پروين كه همواره از دايي حمايت كرده و او را مورد لطف قرار داده، چند روز پيش با تلفن همراه يكي از دوستان نزديك و صميمي دايي تماس گرفت و از خجالت مسوولان باشگاه پرسپوليس درآمد: «مي‌دانم چرا محمد بازي نمي‌كند! به علي (دايي)‌ بگو خيالش راحت باشد. من مي‌دانم كه او محمد را قبول دارد. در مورد اين آقايان هم به وقتش صحبت مي‌كنم. الان مدت‌هاست سكوت كرده‌ام و اين آقايان هركاري دلشان مي‌خواهد انجام مي‌دهند. حالا كه با محمد اين‌طوري مي‌كنند و تلافي‌اش را سر اين بچه درمي‌آورند، من هم مصاحبه مي‌كنم و در مورد خيلي چيزها صحبت مي‌كنم!»

پروين بزودي يك كنفرانس مطبوعاتي ترتيب مي‌دهد تا درمورد خيلي چيزها صحبت كند. پروين كه خودش را براي حضور در اين مصاحبه مطبوعاتي آماده مي‌كند، فعلا هيچ صحبت خاصي نمي كند، ولي نزديكان وي ادعا مي‌كنند كه در طول چند روز گذشته تماس‌هاي زيادي با پروين برقرار شده تا او از اين كار دست بكشد.

پروين‌ها به هم مي‌رسند!
پروين براي بازگشت به فوتبال برنامه‌ها و تداركات خوبي را براي خودش رقم خواهد زد. او كه در بازگشت قبلي‌اش به فوتبال توفيقي نداشت، حالا با وسواس بيشتري اين كار را انجام مي‌دهد. پس از دلخوري پروين از سازمان تربيت بدني و باشگاه پرسپوليس بود كه او پيشنهاد و دعوت حسين هدايتي را حسابي جدي گرفت و خودش را براي حضور در هيات مديره استيل‌آذين آماده كرد.

اين مدت كه پروين و هدايتي مي‌كوشند تا كسي از جلسات آنها در برج‌هاي الهيه با خبر نشود، ولي خبر جلسات مخفيانه اين دو خيلي زودتر از آنچه كه تصور مي‌شد، به بيرون درز كرد.آن‌طور كه از روند جلسات پروين و هدايتي با خبر شديم، هر دوي آنها قيد حضور در پرسپوليس را زده‌اند و تصميم دارند با درست كردن يك تيم قوي به تقويت استيل‌آذين بپردازند.

پروين كه احتمالا طي چند روز آينده به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره استيل‌آذين معرفي مي‌شود، از همين حالا خيال پسرش (محمد) را هم براي فصل آينده راحت كرده است.

Masoud
04-29-2010, 01:03 PM
پروين: با پيشكسوتهاى ورزش و هنر مثل دستمال كاغذى رفتار مى كنند!

ارتش سرخ دات كام: دلش پر بود، نه براى خودش كه حداقل ۲۰ بار گفت: بنويس اين حرفها را براى خودم نمى گويم بلكه درد دل ورزش را مى گويم تا براى رفع آنها دست بجنباند! تا به حال پروين را اينگونه مصمم نديده بوديم.

•چه مى خواهيد بگوييد، بفرماييد ما مى نويسيم!
- بنويسيد آقاى احمدى نژاد، همه جاى دنيا آدمهاى معروفشان را مى آيند سمبل مملكت خودشان مى كنند و در جايگاههاى درست از آنها استفاده مى كنند. چرا ما برعكس عمل مى كنيم تا آدمى يك كمى معروف مى شود مى خواهيم او را از بين ببريم! شما ببينيد پلاتينى كجاست؟ بكن باوئر كجاست؟ چرا پله و اوزه بيو وزير ورزش كشورشان هستند اما اينجا پيشكسوتان و بزرگترها ى ورزش و هنر در خانه هايشان هستند و حتى احترام كافى هم نمى بينند؟

•يعنى چه كه احترام كافى نمى بينند؟
- خودم را نمى گويم اما برخى از اسطوره هاى ورزشى ما حتى براى ورود به ورزشگاه آزادى مشكل دارند. در حالى كه در ورزشگاه هاى اروپايى باشگاهها براى پيشكسوتان صندلى خالى قرار مى دهند و حتى اگر آنها به ورزشگاه هم نيايند صندلى شان خالى مى ماند! اينجا آن وقت اسطوره هاى ورزشى ما بايد هفت خوان رستم را رد كنند تا جايى براى نشستن در آزادى پيدا كنند؟

•دقيقا از آقاى رئيس جمهور چه انتظارى داريد؟
- بايد شرايط را به گونه اى ترسيم كند كه مسئولان براى زحمت كشان ارزش قائل شوند! من على پروين و ناصر حجازى و۴۵... سال خاك ورزش را خورده ايم تا شده ايم پروين و حجازى اما برخى يك شبه مى آيند و مى خواهند همه اين امتيازها را بدست آورند. البته آنها على پروين نمى شوند اما من مى گويم بهزادى، جبارى، جاسميان، حجازى و غيره از راه ورزش و از راه خاك خوردن شده اند پيشكسوت ورزشى؛ مى گويم چرا هنرمندان و هنرپيشه ها هم چنين مشكلاتى دارند؟ اين معضل فقط در فوتبال به وجود نيامده در بقيه جاها هم ديده مى شود! على پروين شدن كه جرم نيست! آيا جرم است كه من را يا حجازى را يا مشايخى را مردم دوست دارند؟يكى بايد بپرسد كه كاشانى، حجازى، كارو، جان ملكى، حاجيلو، چنگيز، بهزادى، روشن و...الان دقيقا كجا هستند و چكار مى كنند؟ چه كارى انجام مى دهند كه آن كار را بهتر از ورزش بلدند و اعتبارش را دارند؟ اين آدمها را بايد در اين مملكت تحويل بگيرند! توقع ما پول نيست! حتى پست و مقام هم نيست بلكه توقع احترام داريم.

•اين يعنى به احترام كافى گذاشتن به پيشكسوت شما قانع هستيد؟
- من كه اصلا چيزى نمى خواهم! از قول من بنويس من نه پست مى خواهم، نه مقام و نه پول. من به هر چه كه مى خواستم به لطف خدا در اين فوتبال رسيده ام من درد ورزش ،هنر و پيشكسوتان را مى گويم.
ناصر ملك مطيعى را چند روز پيش ديدم. افتاده حال بود. اين مرد آرام و بى صدا بود! مى دانى او چقدر زحمت كشيده براى اين مملكت؟ چقدر جوانها مثل من رفته اند و نشسته اند پاى فيلمهاى اين مرد؟ ايرج قادرى الان كجاست؟ چرا كار نمى كنند؟ چرا از تجربه اينها استفاده نمى شود؟ چرا عزت و احترام كافى نمى بينند؟

•على آقا شما از استيل آذين پيشنهاد داريد؟
- آقاى هدايتى لطف دارند اما بازگشت براى من بسيار سخت است با اين وضعيت كه هيچ چيز سرجايش نيست من چطور برگردم؟ احترام نيست و به جاى همه آنها پول شده معيار! در ضمن من حرفم چيز ديگرى بود و شما چيز ديگرى مى پرسى!

•نه هدف داشتم. مى خواستم بگويم خود شما هم با وجود پيشنهاد كار وسط گود نمى آييد پس چرا انتظار داريد ديگران براى پروين ها كارهايى انجام بدهند. مگر شما عصاره اين ورزش نيستيد؟
- من مى گويم سخت است. محيط ورزشى نيست. آبرويم را از سر راه نياورده ام كه! ۴۵ سال طول كشيده تا شدم على پروين.

•براى بكن باوئر و پلاتينى هم سخت است اما مى آيند!
- بله اما شرايط را هم برايشان مهيا مى كنند! آنها امنيت شغلى دارند. دايى را ديديد؟ با يك باخت بركنارش كردند! شما فكر مى كنيد حرف من دقيقا چيست؟ اينكه احترام الكى به پيشكسوت بگذارند؟ نه ما تشنه قدرت و صندلى كه نيستيم تحت هر شرايطى برگرديم! مهم اين است كه ما تجربه مان را به كار بگيريم اما به شرط احترام! من كه سهم خودم را جور ديگرى انجام مى دهم اصلا هم بحث خودم نيست. ما با كمك دوستانى چون همين آقاى پرورش و آقاى ذوقى يك بنگاه خيريه داريم درست مى كنيم تا به مردم و ورزشكاران كمك كنيم .يك آكادمى فوتبال هم داريم تأسيس مى كنيم تا بچه ها را از پايه براى فوتبال آماده كنيم. من درد خودم را كه ندارم. حرف من اين پيشكسوتهاى متخصصى است كه بايد احترامشان حفظ شود. اينها دستمال كاغذى نيستند كه وقتى احتياجشان داريم بيايند و وقتى كارمان تمام شد آنها را كنار بگذاريم آنها چند دهه زحمت كشيده اند تا آبرو جمع كنند!

•سرآلكس فرگوسن از انگلستان براى حجازى نامه داد! سرآلكس كه نه، منچستريونايتد و بخش فرهنگى اش چنين كردند آن هم در حالى كه باشگاه هاى ما اصلا واحد مشخصى به نام فرهنگى كه كارمند و دفتر و دستك داشته باشد ندارند! و فقط بيانيه هاى تند و مصاحبه هاى تندتر را از آنها مى بينيم كه نه تنها ورزشى نيست بلكه ضدارزش هم هست!
- بله حرف من هم همين هاست. آقاى احمدى نژاد! چرا در كشور خودمان هيچ كس هيچ كارى مثلا براى ناصر انجام نمى دهد؟ البته حجازى محتاج هيچ كس نيست. دوستان و دوستداران زيادى هم دارد كه پول كه سهل است جان هم برايش مى دهند يكى از آنها هم خود من! اما حرف من حرف احترام است، عزت است، تخصص است.

•دليلش ظاهرا اين است كه ورزشى ها خانه دارى مى كنند و غيرورزشى ها ورزش را اداره مى كنند!
- حرفت درست است اما من منظورم پست و مقام نيست. عزت و احترام است. پيشرفت در ورزش است. ما پيشكسوتان خوره پست و مقام نيستيم. به لطف خدا عزتى در ميان مردم داشته و داريم كه به آن افتخار مى كنيم.

•سرآلكس نامه براى حجازى مى نويسد اينجا باشگاه هايمان بعضا با مربيانى كه آنها را قهرمان هم كرده اند يك سال تمام تهمت مى زنند و بيانيه مى دهند و به نوعى با شخصيتش بازى مى كنند!
- بله، وقتى مى برند خودشان برده اند وقتى مى بازند آن پيشكسوت خط داده! من نمى دانم اين خط دادن يعنى چه؟ يعنى ۲ نفر را مى گذارند آن بالا كه فحش بدهند و تيم تو گل بخورد؟ احترام يعنى همين حرفها! شما ببينيد از ميان ۱۸ تيم ليگ برترى يكى از مديران هم ورزشى نيست! يعنى اين همه پيشكسوت باشگاهها هيچكدام نمى توانستند مديرعامل يكى از اين باشگاهها باشند؟
حرف زياد است. من نمى خواهم احترام كسى را از بين ببرم و البته احترام خودم را هم بايد حفظ كنم. براى همين نمى توانم برخى حرفها را بگويم چون فردا عليه من حرف مى زنند! به همين دليل هم هست كه دوست دارم مستقيم با آقاى احمدى نژاد صحبت كنم تا ايشان به صورت مستقيم درد ورزش را از زبان ما بشنود و حرفهايم اثر درستى داشته باشد وگرنه دوباره فردا چند نفر شروع مى كنند به تخريب على پروين كه درد پيشكسوتان را مى گويد!
الان شما ببينيد سوپراستارهاى اين مملكت را تحويل نمى گيرند! حتى يك تشكيلات منسجم نداريم كه اين عزيزان را عزت بگذارد.

•تشكيلات منسجم يعنى چه على آقا؟ چرا عقب نشينى مى كنيد؟ وظيفه و حق همينهاست كه ورزش و هنر را بسازند. به ورزش نگاه كنيد. شده وبلاگ نويسى؟ شده دعوا و ناسزا گفتن! انگار هر كس بيشتر ناسزا بگويد مديرتر و تواناتر است و كاپ قهرمانى را بايد به او بدهند! مگر شما مديرعامل پرسپوليس نبوديد؟ در آن مقطع من هم كنار شما بودم! تازه با آقايان زم و محلوجى درگيرى شديدى در مورد مالكيت پرسپوليس (از طرف سازمان) داشتيد، كجا اين حرفها گفته مى شد؟ كجا اين مصاحبه ها با اين شكل و شمايل بود؟ نبود چون شما ورزشى بوديد، چون فائقى ورزشى بود، حتى محلوجى و زم هم به ورزش نزديك تر بودند تا سياست!
- حرف دل ما را مى زنى! به راستى از آقاى احمدى نژاد بايد همين ها را پرسيد. بايد پرسيد چرا فرگوسن از حجازى دلجويى مى كند؟ چرا نبايد همينجا در ايران كسى چنين كند؟ پس مكتب ورزشى چه مى شود؟ مرام و مسلك ورزش چه مى شود؟ منچستر و فرگوسن از قلب اروپا كه ما در عشق، محبت قبولشان نداريم مسلك ورزشى دارند اما اينجا...!

•با اين حال معتقدم كه شما خودتان هم عقب نشينى كرده ايد و بايد بياييد، مثل بكن باوئر، پلاتينى، پله، اوزه بيو و...!
- دوباره به همان نكته اشاره كردى! حرف من با آقاى احمدى نژاد همين است. ما كار را بلديم اما امنيت شغلى در ايران نيست. بكن باوئر كه مى گوييد سهام باشگاه بايرن را دارد. در واقع خودش صاحب بايرن است. اينجا هم اگر واقعا- واقعا البته- باشگاهها خصوصى شوند مى توان با خريد سهم وارد ورزش كه تخصص پيشكسوتان است شد. تازه من معتقدم به حكم زحماتى كه پيشكسوتان كشيده اند بايد سهمى از سهام را به آنها بدهند چون شايد برخى پول نداشته باشند سهام بخرند اما عشق و تجربه و علم و تخصص دارند و زحماتشان را هم قبلا كشيده اند كه سودش را نبرده اند چون آن زمان اصلا پولى در كار نبود كه سودش را ببرند.
با اين امنيت شغلى ها كه نمى توان كار كرد؟ من على پروين كه نمى توانم امروز بيايم فردا بركنارم كنند؟ مگر محمد دادكان بدكار كرده بود؟ حتى او را هم بركنار كردند چرا چون امنيت شغلى نيست، وقتى نيست چرا مى گويى ما !بعضى از ما كه دوستانى مثل هدايتى هم داريم كه لطف دارند بايد برگرديم؟

•خب غيرورزشى ها و سياسى ها هم امنيت شغلى ندارند!
آنها چيزى با بركنارى شان از دست نمى دهند! تازه مشهورتر هم مى شوند اما ما پيشسكوتان آبرويمان را ذره ذره جمع كرده ايم! ما ضرر مى كنيم. اميدوارم آقاى احمدى نژاد و مردم حرف دل ما را بفهمند. ما كه سرمان به تأسيس بنگاه خيريه و آكادمى فوتبالمان كه قرار است تا ۱۵ روز ديگر در ۲۲ منطقه تهران تأسيس شود گرم است و كار خودمان را مى كنيم اما پيشكسوتان و متخصص ها را جذب كنيد و به آنها احترام بگذاريد. همه حرف من همين بود.
همين محمد پنجعلى يك مصاحبه كرد كه خيلى خوشم آمد. آمد و در تلويزيون گفت منتظر هستيد من بميرم وچند دور، دور امجديه من را بچرخانيد و برويد؟
پيشكسوت كه مى ميرد ۲ ، ۳ هزار نفر مى آيند امجديه و وقتى به بهشت زهرا مى رسند ۵۰ نفر هم نمانده اند اگر وضع مالى اش بد باشد ۴ تا قول دروغ و چاخان هم مى دهند و در مى روند. منتظر اين كه نيستى آقاى احمدى نژاد؟ پهلوان زنده را حفظ كن!

red girl
05-04-2010, 12:56 AM
پروین: تا 50 سال دیگر هم یکی مثل دایی نمی‌آید!

پروین: دست مهاجرانی را بوسیدم تا بزرگتر شوم / جای قطبی بودم می‌گفتم خداحافظ آقایان

شرایط فرق کرده! این حرف را تقریبا همیشه از علی پروین می‌شنوید! با مرد چشم تیله‌ای در مورد همین جمله و درباره وضعیت دایی،‌ فدراسیون و... صحبت کردیم.

چشم تیله‌ای حرفهایش در همه موارد جذاب است چه وقتی که در مورد وضعیت موجود با رئیس‌جمهور سخن می‌گوید (که بازتاب فوق‌العاده‌ای داشت) و چه زمانی که در مورد مسائل کوچکتر سخن می‌گوید، این شما و این هم مصاحبه‌ای جزئی‌تر از علی پروین

* علی آقا این "شرایط فرق کرده" یعنی چه؟

- یعنی عوض شده! ما 14 بازیکن مثل درخشان، پنجعلی، ناصر محمدخانی و... را دم درب هیأت فوتبال پیاده می‌کردیم می‌رفتند و سفید امضا می‌کردند و برمی‌گشتند اما حالا تا 400 میلیون ندهی نمی‌آیند!

* یعنی همه چی شده پول؟

- کاشکی همه چی فقط پول شده بود! برخی مواقع بازیکن فوتبال امروزی می‌آید از کنارت رد می‌شود و خودش را می‌زند به آن راه! که یعنی ندیدمت! من در مسجد حشمت مهاجرانی را از دور دیدم،‌ رفتم تعظیم کردم و دستش را بوسیدم! من که کوچک نشدم! بزرگتر از بزرگ شدم اما حرمت را هم اینها فراموش کرده‌اند.

* محمد خودتان هم همینطور است؟

- به محمد گفته‌ام باید حرمت نگه دارد اما شرایط برای او سخت‌تر هم هست. 2 روز پیش یک مطلب برایش نوشته بودند که او یک پورشه 600 میلیونی زیرپایش انداخته! در حالی که قیمت اتومبیلش 140 میلیون و مثل همه فوتبالیستهای دیگر است. آخر آن مردم در شهرستان دور وقتی اینها را بخوانند چه می‌گویند؟ بازیکن کنار دستی‌اش چطور؟ وقتی می‌گویم شرایط سخت شده یعنی همین چیزها دیگر!

* ستاره شدن در تمام دنیا سختی‌های خاص خودش را هم دارد دیگر! به هر حال نمی‌توانید فقط مزایایش را بردارید که؟

- بله ولی برخی مسائل را می‌توان درست کرد و لزومی ندارد به این شکل با آنها برخورد کرد.

* محمد چوب شما را هم می‌خورد البته علی آقا بازی‌اش می‌دهند می‌گویند پروین سفارش کرده! بازی‌اش نمی‌دهند می‌گویند به علی آقا لج کرده‌اند و بازی‌اش نمی‌دهند!

- به خودش هم گفته‌ام که باید آنقدر قوی باشد که حق خودش را بگیرد.

* در مورد دعوای علی دایی و فدراسیون فوتبال نظرات چیست علی آقا؟

- از حرف دایی خیلی خوشم آمد. او در برنامه 90 گفت من کفاشیان را دوست دارم و یک جورهایی از وی عذرخواهی هم کرد. انشاءالله بزرگترها وسط کار را بگیرند و این مشکل را حل کنند اما فکر می‌کنم اگر کفاشیان می‌گفت نه آوردنش با من بود نه بردنش خیلی بزرگ می‌شد.

* برخی می‌گویند دایی نباید طلبش را از فدراسیون بگیرد، شما موافق هستید؟

- نه! حقش را باید بگیرد، خودش هم حرف خوبی زد. گفت 3 تا راه دارد. اول اینکه پولش را بعد از اخراج بدهند، دوم اینکه توافق کنند و سوم اینکه شکایت شود! یک مربی در دنیای حرفه‌ای باید وضعیت خودش را بداند، نمی‌شود که به قول خودت فقط بخشی از ماجرا را جدا کرد! یعنی هم برکنارش کنند و با آبرویش بازی کنند و هم پولش را ندهند؟

* علی آقا در مورد پرسپولیس شایعاتی به گوش می‌رسید که شما برمی‌گردی؟

- اطلاعی ندارم!

* یعنی با شما اصلا صحبت نشده؟

- نه!

* این تیم 5 ماه است که هیأت مدیره و مدیرعامل ندارد؟

- سکوت می‌کند.

* نظر شما در مورد افشین قطبی چیست؟

- باید حمایت کنند اینطوری که نمی‌شود کار کرد، هر روز یک مربی برایش بتراشند!

* به نظر می‌رسد انتخاب وی برای تیم ملی ایران از اول هم اشتباه بوده؟

- اون یک بحث دیگر است، به هر حال وقتی انتخابش کردی باید حمایتش کنی!

* عکس‌العمل قطبی هم در نوع خودش جالب بود! اگر شما بودید چه می‌کردید؟

- من بودم می‌گفتم خداحافظ آقایان!

* در مسابقات جام ملتهای 2007 ما یک اشتباه داشتیم که به نظر می‌رسد دوباره در حال تکرار آن هستیم و آن این بود که امیر قلعه‌نویی با نسلی پا به سن گذاشته و شکست خورده از جام‌جهانی و بی‌انگیزه به جام ملتها رفت و هم آنجا را باختیم و هم بعد از آن در راه جام‌جهانی به دلیل اینکه نسل جدید خام بود باز هم شکست خوردیم!

- مگر با این امنیت شغلی‌ها می‌توانست کار دیگری هم بکند؟ الان مربیان سفت فقط کلاه خودشان را نگه می‌دارند و تازه موفق هم نمی‌شوند! فکر می‌کنی حرفهای قبلی که گلایه‌ای بود به آقای احمدی‌نژاد منظور من چه بود؟ همین‌ها بود دیگه؟

* در مسابقات فوتبال جام ملتهای 2007 کره جنوبی تنها 2 بازیکن جام‌جهانی را به همراه داشت و بقیه جوانترهایی بودند که باانگیزه می‌‌آمدند! نتیجه انگیزه بیشتر کره‌ای‌ها هم این بود که ایران را با آن همه لژیونر شکست دادند!

- خب جانشین نساخته‌ایم دیگر! به آنها نگاه نکن. کره جنوبی و ژاپن با سیستم جلو می‌روند. برنامه‌های بلندمدت دارند! با یک باخت که مربی عوض نمی‌کنند! درست انتخاب می‌کنند و پای انتخابشان می‌ایستند! شما ببین جای خود علی دایی ما چه کسی را داریم؟ بازیکن جانشین اینها باید حداقل 70 درصدشان باشد که جانشین بشود دیگر؟ شما که نمی‌توانی علی دایی را برداری کسی را به جای او بگذاری که 30 درصد اوست؟! اینکار بر چه اساسی درست است؟ مگر بازیکن ساخته‌ایم که حالا از او استفاده نکنیم و بگوییم اشتباه است؟ فوتبال ما به جای علی دایی چه کسی را ساخته است؟

* فرصت نداده‌ایم که بسازند؟

- تا 50 سال دیگر هم کسی مثل دایی در ایران ساخته نمی‌شود! جانشین مهدوی‌کیا کیست و چقدر با او فاصله دارد؟

* خب کجا باید اینها را بسازیم؟

- در همین لیگ! در فوتبال ایران چند تا محسن عاشوری ساخته شده؟ این همه سال هم گذشته. به نظر من ما باید از پایه اینها را درست کنیم.

* علی آقا درست می‌گویی اما حالا که لیگ توان ساخت این بازیکنان را ندارد تیم ملی چرا درست برنامه‌ریزی نمی‌کند؟ ما الان علی کریمی را دوباره به تیم ملی دعوت کرده‌ایم تا در جام ملتها با ما باشد! در سال 2014 که دیگر علی کریمی نمی‌تواند برای تیم ملی ما فوتبال بازی کند! آن وقت جوانی که جانشین او شده هم هیچ کجا ساخته نشده و اعتماد به نفس ندارد! و باز هم در راه مقدماتی جام‌جهانی که برای ما مهمتر از همه چیز است می‌بازیم و می‌گوییم در این پست بازیکن نداریم!

- فردین معصومی می‌گوید: من تا زمانی کشتی می‌گیرم که یک نفر بتواند من را ببرند! راست می‌گه وقتی کسی او را نمی‌تواند ببرد چرا کشتی نگیره؟ شما باید کسی شبیه به علی کریمی داشته باشی که بدانی او در آینده می‌شود علی کریمی، آن وقت به او دور بدهی نه اینکه در تیم ملی را باز کنیم و آنجا را بکنیم آزمایشگاه!

* علی آقا آندو تیموریان و نکونام و... هم از همین لیگ آمدند و به اروپا رفتند! پس باید فضا هم به آنها بدهیم!

- آنها بودند اما حالا هم شما می‌بینی؟

* من نباید ببینیم، باید مربیان تیم ملی ببینند مثل برانکو که می‌دید!

- آن روزها قرار بود به جام‌جهانی برویم و بازیکنان یک دنیا انگیزه داشتند اما حالا آن انگیزه‌ها را نمی‌توانی ببینی! فعلا همه فقط به پول فکر می‌کنند و سلامتی خودشان! مربی تیم ملی که نباید 32 تا بازیکن جدید بیاورد؟ تیم ملی یک بازی با قطر انجام داد، نیمه اول با یک تیم رفتیم تو زمین نیمه دوم با یک تیم دیگه! حتی گلر هم تعویض شد! این یعنی چه؟ چی رو می‌خواهی بفهمی با این همه تعویض؟ من این رو دارم می‌گم! راجرز رو یادته؟ 13 تا آدم 23 تا بازی انجام دادند! یعنی 11 تا فیکس بودن 2 تا تعویض! اصلا دیگه همه تیم می‌دونستن کی هست، کی نیست! ساعت 8 شب قبل از بازی می‌آمد تیم رو ارنج می‌کرد با خیال راحت و می‌رفت! هرچه می‌گفتن این تیم اینجوری نیست، قهر می‌کنن و می‌روند! می‌گفت هر کی ناراحته بره! می‌دانی چرا شب ارنج می‌کرد؟ چون بازیکن با آرامش و با خیال راحت می‌رفت و می‌خوابید!

* این هم نمی‌شود که همیشه دور خودمان بچرخیم، بالاخره باید برنامه داشته باشیم دیگه ؟

- مثلا من بشوم مربی تیم ملی! تیم امید رو ببرم یک تورنمنت ساده! بازی اول ببازم، بازی دوم و سوم رو هم که ببازم یا مساوی کنم حتی خود شما هم شروع می‌کنید انتقاد کردن! بعد هم من را برمی‌دارند! کاری به این ندارند که چه برنامه‌ای داریم؟! مگه تو کره و ژاپن هم اینطوریه؟

* در بازی با تایلند که حتی نکونام و شجاعی را هم از اسپانیا دعوت کردند؟!

- چرا دعوت کردند؟ چون می‌خواستند نتیجه بگیرند چون اگر نتیجه نمی‌گرفتند، فردا یقه‌اشان را می‌گرفتند! یکی‌اش خود شما!

* نه، اگر تیم امید را می‌فرستاد ما روزنامه‌نگارها تحسینش هم می‌کردیم؟ شما قبول نداری اما من فکر می‌کنم تیم امید ما به دلیل انگیزه بیشتر از بازیکنان لژیونر ما آن بازی را راحت‌تر هم می‌برد! اما وقتی ما تیم ملی را با همه بزرگانش دعوت می‌کنیم تا مقابل تایلند بازی کنیم و اتفاقا کار به دقیقه 90 هم می‌رسد معلوم است که صدای همه در می‌آید حتی در همان ورزشگاه هم مردم انتقاد می‌کنند!

درست می گویی اما شرایط مهیا نیست و وقتی مهیا نیست چه کار باید کرد؟

zamara
05-12-2010, 09:21 PM
http://footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/22-2-1389/IMAGE634092680394218750.jpg

در پی نیمکت نشینی های متعدد پسر سلطان صورت گرفت
انتقاد شدید پروین از دایی در یک محفل خصوصی

روند نیمکت نشینی های محمد پروین در پرسپولیس همچنان ادامه دارد.

پسر سلطان امسال یکی از تلخ ترین فصل های فوتبالی خود را پشت سر گذاشت و به هیچ عنوان نتوانست حتی نیمی از توانایی های خود را به نمایش بگذارد.

پروین از ابتدای فصل که زلاتکو کرانچار هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت با توجه به شناخت این مربی از سبک بازی اش، بسیار امیدوار بود که در ترکیب ثابت قرار بگیرد ولی همه چیز بر خلاف خواسته های شماره 7 پرسپولیس پیش رفت و او در بیشتر بازی ها یک بازیکن نیمکت نشین بود که توسط کرانچار به بازی گرفته نمی شد.

بعد از اخراج کرانچار این بار علی دایی هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت که اتفاقا پروین در سایپا سابقه کار کردن با دایی را داشت.او در مصاحبه های مختلف خود به این موضوع تاکید کرد که با آمدن دایی به حقش می رسد و این مربی به هر بازیکنی که خوب تمرین کند بازی می دهد.دایی در روزهای ابتدایی حضورش در پرسپولیس پروین را در ترکیب ثابت قرار داد ولی این بازیکن نتوانست توقعات سرمربی را برآورده کند و دوباره نیمکت نشین شد.
دایی در بازی های آینده دیگر از پسر پروین استفاده نکرد و البته این بازیکن دچار مصدومیت های طولانی مدت هم شد.این در حالی است که علی پروین هم از وضعیت پسرش در پرسپولیس به هیچ عنوان راضی نیست و معتقد است که کادر فنی باید به این بازیکن هم به اندازه کافی فرصت می داد تا خودش را نشان دهد.پروین حتی در یک محفل خصوصی و با لحن خاص خودش به شدت از دایی انتقاد کرده و گفته که سرمربی پرسپولیس به خیلی از بازیکنان که ضعیف تر از محمد هستند بازی داد ولی به پسرش به اندازه کافی فرصت نداد.هر چند پروین چند روز پیش در مصاحبه ای با هیجان زیاد از دایی تعریف کرد و گفت که دیگر مثل او نخواهد آمد ولی او از دایی به دلیل بازی ندادن محمد ناراحت است.البته طبیعی است که پروین نمی تواند این ناراحتی را در قالب مصاحبه نشان دهد.

Masoud
05-13-2010, 03:29 PM
این طور که شنیده میشه صد در صد پروین یکی از اعضای هیئت مدیره هست ولی من اصلا راضی به برگشت سلطان با این شرایط نیستم.
بودن دایی ، کاشانی ، پروین مثل اون مثالی میمونه که دو سلطان بر اقلیمی نگنجند که اینجا میشه سه تا !!!

Masoud
05-19-2010, 10:16 AM
اینطور که بوش ماید علی اقا صد در صد استیل اذینی شده و فقط میتونم بگریم.همین و همین

--------------------------

طوري رفتار کردند که بهتر است آدم نيايد ؛
پروين : ما نخواستيم... پرسپوليس مال آقايون!

در حالي که تعداد زيادي از اهالي ورزش، هنر و چهره هاي سرشناس در مجالس عزاداري که اين روزها برگزارمي شد حضور داشتند، سر پروين مثل هميشه شلوغ بود و او به اندازه همه آدم معروفها عکس يادگاري انداخت و مورد محبت مردم قرار گرفت.
* هنوز هم از همه محبوب تر هستيد و دورتان حسابي شلوغ است.
** اين حرفها چيه؟ ما هر چي داريم از مردمه ... حالا هم لطف مي کنند و ان شاءا... که بتونيم در خدمت اين مردم باشيم.
* بيشتر صحبت هايي که مي شود، در مورد بازگشت شما به پرسپوليس است. با توجه به صحبت هاي مردم، باز هم نمي خواهيد به پرسپوليس برگرديد؟
** حرفي مي زنيد که اصلاً درست نيست. شما مي گين نمي خواي برگردي پرسپوليس ... فردا همه مي گن پروين نخواست برگرده. اين طوري نيست. من هميشه گفتم که پرسپوليس توي خون منه و هميشه گفتم که حاضرم با جون و دل براي پرسپوليس کار کنم. اما طوري رفتار مي شه که بهتره آدم نباشه و حرفي نزنه!
* اما همه دوست دارند بدانند که چرا پروين از پرسپوليس دور است.
** دليلش روشنه... هر کسي يه نگاهي به اين اتفاقات بندازه مي فهمه که چرا پروين و امثال پروين از پرسپوليس دور هستن. پرسپوليس مال آقايون... مال اونهايي که با اسم پرسپوليس حال مي کنند و دنبال چيزهاي ديگه هستن. صدبار نوشتن... همه هم مي دونن که علي پروين تونسته پرسپوليس رو پشت صندوق عقب يه پيکان جمع کنه. نمي گم الان هم شرايط همون طوريه، ولي حداقل اينکه همه مي دونن پرسپوليس چطور به اينجا رسيده و چه کسي از اصل و ريشه پرسپوليسيه و اين تيم رو دوست داره.
* قرار بود با سعيدلو جلسه اي داشته باشيد و صحبت کنين!
** ما شاء ا... سر آقاي سعيدلو خيلي شلوغه... بهتره ايشون به کارهاش برسه! تازه اگر هم کاري داشته باشه ما حاضريم کمکش کنيم.
* اين جواب سؤال ما نبود!
** گفتم که سر ايشان شلوغه... ما هم هستيم. ديگه هم حرفي ندارم. 10 بار جلسه گذاشتيم و صحبت کرديم، ولي اتفاقي نيفتاد. اگر قرار بود طوري بشه حتماً توي اين مدت مي شد. الان هم ديگر در اين مورد چيزي نپرس چون راجع به اون حرف نمي زنم.
* روابط شما با هدايتي خيلي حسنه شده... شما به ويلاي او مي رويد... او به مراسم عزاداري شما مي آيد و حتي شايعه شده که جلساتي را هم در مورد فوتبال و مسايل ورزشي داشته ايد.
** روابط ما با آقاي هدايتي از اول هم حسنه بود. ايشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بريم هيأت! هدايتي هيأت داشت، ما رفتيم. حالا هم ما هيأت داريم و ايشون اومده.(خنده)
ما هر جا باشيم با هدايتي هستيم. براي ما کار کردن مهمه، استيل آذين هم مال خودمونه و هيچ بعيد نيست که با هدايتي همين استيل آذين رو دست بگيريم.
* پس تکليف پرسپوليس چه مي شود؟
** ان شاء ا... شرايط طوري مي شه که با هم به پرسپوليس هم مي رويم. من مي گم وقتي يه آدمي پيدا شده که هم پرسپوليسيه و هم پول مي ده و سرمايه گذاري مي کنه، چرا بايد پرسپوليس چنين حال و روزي داشته باشد. 10 تا هيأت مديره هم عوض بشه، مهم نيست. مهم اينه که پول برسه و تيم نجات پيدا کنه. هيأت مديره بدون پول و قدرت به چه دردي مي خوره؟ اين طوري هر کسي مي تونه بياد توي هيأت مديره. البته من مي دونم که سعيدلو آدم دلسوزيه و ان شاء ا... مي تونه پرسپوليس رو درست کنه.
* شايعه دوپينگ محمد چه بود؟
** نمي دونم چرا بعضي ها اين قدر دوست دارن اين بچه رو اذيت کنن. بازي کنه مي گن با سفارش من بوده. بيرون هم باشه يا چوب ما رو خورده و يا اينکه براش حرف در مي يارن. ممد ما اصلاً تست دوپينگ نداده بود، چه برسه به اينکه بخواد دوپينگي باشه. از اين کارها هم بکنه با من طرفه و خودش مي دونه چي مي شه. البته وقتي اين خبر چاپ شد، ما عصباني شديم و يقه اين بچه رو گرفتيم. اصلاً نپرسيديم چي شده و الکي بهش توپيديم... اما بعد فهميدم که چرت و پرت نوشتن. البته چند بار زنگ زدم و سراغشون رو گرفتم، ولي...
* چرا به محمد ميدان نمي دهند؟
** چه مي دونم... از خودشون بپرس!
* راستي از ناصرخان خبر داريد؟ شنيديد که براي بازي فينال جام حذفي به تبريز رفت؟
** خبر که دارم... تلفني با هم در تماس هستيم. چند روز پيش يه کم حال ندار بود، جيگرم سوخت. دست اين باشگاهي که حجازي رو دعوت کرده تبريز هم درد نکنه، ولي اي کاش اين آقايون کمي زودتر به فکر اين چيزها مي افتادن. حالا که حجازي مريض شده و حال نداره همه دنبال حجازي هستن، ولي تا وقتي که رو پا بود، کسي حالش رو نمي پرسيد اما تا اين اتفاق براي ناصرخان افتاد همه حجازي دوست شدن.
* استيل آذين رو توي ليگ نهم چطور ديديد؟
** به نظر من استيل آذين امسال تيم خوبي بود. تيمي که اولين سال حضورش توي ليگ برتر بوده، خوب نتيجه گرفته البته استيل آذين يکسري امتيازهاي خانگي رو به راحتي از دست داد، ولي با همه اين حرفها من فکر مي کنم که اگر به اين تيم خوب برسن، سال ديگه هم عملکرد خوبي داشته باشه.
* عملکرد استيلي را در اين مدت چطور ارزيابي کرديد؟
* من با خود حميد هم صحبت کردم و بهش گفتم که خوب نتيجه گرفته. حميد توي اين مدت خيلي زحمت کشيد و من مطمئن هستم که حميد يکي از بهترين مربيان ايران مي شه. البته افشين هم بچه خوبيه و اميدوارم که موفق باشه.
با تمام اين حرفها استيل آذين چه توي ليگ و چه توي جام حذفي خوب بود، ولي به نتيجه دلخواه نرسيد. اما من مطمئن هستم که اگر اين تيم تقويت بشه، سال ديگه خيلي بهتر مي شه

zamara
05-30-2010, 06:46 PM
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0749/A0749948.jpg

پروين و آصفي عضو هيات مديره استيل‌آذين شدند.

علي پروين و حميدرضا آصفي به عضويت هيات مديره استيل آذين درآمدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عصر امروز و در نشست هيات مديره باشگاه استيل آذين، طي احكامي جداگانه از سوي حسين هدايتي؛ مالك و رئيس هيات مديره اين باشگاه، علي پروين و حميدرضا آصفي به عضويت هيات مديره استيل آذين منصوب شدند.
اين دو پس از معرفي از سوي هدايتي در جلسه امروز عصر هيات مديره استيل آذين شركت كردند.
آصفي پيش از اين عضو هيات مديره باشگاه استقلال بود.

همانطور كه مسعود جان پيش بيني كردند با توجه به روند مذاكرات و صحبت هاي طرفين در خصوص اعضاء هيئت مديره پرسپوليس ، بالاخره سلطان فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس هم جذب دلارهاي هدايتي شد و به اين باشگاه پيوست .
روند جذب ستاره ها و نامداران باشگاه پرسپوليس و بدنبال آن آخرين اميد ما هواداران پرسپوليس يعني علي پروين هم به اين باشگاه پيوست و اميد ما را نا اميد كردند .
در حال حاضر پيش بيني ميشه كه اين روند ادامه خواهد داشت و متاسفانه مشخص نيست چرا ستاره ها و اسطوره هاي باشگاه پرسپوليس فوج فوج به استيل آذين مي پيوندند و شايد يكي از دلايل آن را ميتوان به حضور علي دايي در پرسپوليس ارتباط داد.

RED STORM
05-30-2010, 08:02 PM
مسعود که دم به دم حرف از خودفروشی علی کریمی به دلارهای هدایتی میکرد حالا بیاد جناب سلطانشم ببینه!!!!!!!
هرچند که مطمئنم ..
بیخیال

Masoud
05-30-2010, 08:30 PM
نه داداش.
من عاشق سلطان بودم و به خاطرش سال اولی که استیل اذین بود و تمام بازیهاش رو میرفتم دستگردی و حتی شهرستان !!! ولی حالا که رفته استیل اذین مطمئن باشید دیگه تا روزی که اونجاست حرفی ازش نمیزنم و کوچکترین حمایتی ازش نمیکنم.
ما اول اول اول طرفدار پرسپولیسم نه شخص.

zamara
06-15-2010, 08:10 PM
http://free2upload.com/images/13824353529456564286.jpg

پرسپوليس حق دارد براي صدور رضايتنامه بازيكنش هر مبلغي بخواهد

باشگاه‌هاي فوتبال در همه جاي دنيا اين حق را دارند كه بازيكنان مازاد و بلامصرف خود را در ليست فروش قرار دهند و به‌جاي آنها مهره‌هاي مورد نياز و مطابق با اهداف و توان تيم را جذب كنند و در اين ميان شايد بازيكناني باشند كه باشگاه آنها را همچنان نياز داشته باشد، اما خود آنها به واسطه مصالح مختلف ازجمله دستيابي به پيشنهادهاي مالي بهتر، جايگاه مناسب‌تر براي بازي و... ميل به تعويض تيم پيش از پايان قرارداد داشته باشند.
در اين موارد قانون اختيار عمل را به باشگاه داده و مديريت تيم است كه تصميم مي‌گيرد در ازاي مبلغي مشخص اجازه خروج بازيكن مورد نظر را بدهد و يا اينكه به‌طور مطلق با انتقال بازيكن مخالفت كند.
محمد پروين بازيكن فصل گذشته پرسپوليس هم يكي از اين مهره‌هاست كه حالا در حالي كه علي دايي او را در ليست فروش رسمي باشگاه قرار نداده، مايل و خواستار رفتن از پرسپوليس به تيم ديگري شده است. كاشاني هم براي اين انتقال و صدور رضايتنامه مبلغ 300 ميليون را معين كرده كه با توجه به نرخ‌هاي نجومي رضايتنامه‌ها مانند رقم 500 ميليوني كريم انصاري‌فر و سايپا، مبلغ پرت و عجيبي نيست. حالا اين پسر علي پروين است كه بايد يك مشتري سخاوتمند براي سطح كيفي فوتبال خودش دست و پا كند يا اينكه قيد كوچ از پرسپوليس را بزند. در اين وضعيت بديهي است كه اعتراض و مصاحبه عليه مسوولان باشگاه نه حرفه‌اي است و نه در راستاي منافع بازيكن و تيمي كه با او قرارداد دارد و از لحاظ اخلاقي موظف به رعايت اصول آن است.

Ahmad.taj
06-16-2010, 08:57 PM
http://www.ipna.ir/upload/picture/parvin_ali20.7502405.jpg

مطمئن هستم فتح‌الله‌زاده استقلال را جمع می کند

جلسه علی پروین با علی سعیدلو شائبه‌های فراوانی ایجاد کرد. برخی گفتند که پروین به عضویت هیأت مدیره پرسپولیس درخواهد آمد، برخی دیگر اعلام کردند که جلسه سعیدلو با پروین پیرامون مدیریت فنی در تیم ملی بوده است اما علی‌آقا همه این حرفها را رد کرد. به گفتگوی کوتاه ما و علی پروین توجه کنید:

* علی آقا عضو هیأت مدیره پرسپولیس می‌شوید؟
- نه چطور مگه؟

* جلسه شما با سعیدلو دیدگاههای مختلفی را ایجاد کرد؟
- نه قرار نیست این اتفاق بیافتد ما با آقای سعیدلو در مورد مسائل دیگری صحبت کردیم.

* یعنی در مورد تیم ملی حرف زدید؟
- باز هم نه! چرا اینطور فکر می‌کنید؟

* چون شما دلیل جلسه‌تان را نمی‌گویید و این ایجاد شایعه می‌کند!
- ما پیرامون ورزش و فوتبال صحبت کردیم!

* دقیقا در چه موردی؟
- پرسپولیس،‌ تیم ملی، استیل‌آذین و حتی استقلال

* استقلال؟!
- بله.

* و بازگشت آقای فتح‌الله‌زاده لابد!
- بله به آقای سعیدلو گفتم کاش حکم باشگاه را برای همیشه به فتح‌الله‌زاده بدهید. او بهترین گزینه برای استقلال است و مطمئن هستم که در این شرایط هم تیم را جمع می کند.

* با این شرایط فکر می‌کنید موفق می‌شود؟
- بله البته باید ببینی منظور از موفقیت دقیقا چیست اما او این تیم را جمع می‌کند.
* اما در حالی که پرسپولیس، سپاهان و استیل‌آذین تمرینات خود را شروع کرده‌اند

استقلال تنها 7 بازیکن دارد و بقیه یا رفته‌اند یا قرارداد ندارند!
- مشکل است، قبول دارم که استقلال وضعیت بدی دارد به هر حال همه باید کمک کنند تا این باشگاه هم موفق شود.
* * *
«ایپنا»

zamara
06-17-2010, 08:00 AM
http://parsiansport.com/uploads/posts/1252222517.jpg

به عمو نصي گفتم از زمين بلند نشو چون مي‌ريزن سرمون!

پروين: ما و ترس از هلند؟! اين حرف‌ها را خودمون درآورديم بخنديم

در حالي كه اكثر اهالي فوتبال درگير بازي‌هاي جام جهاني هستند، گروهي از هواداران پرسپوليس همچنان اميدوار هستند تا بار ديگر سلطان محبوب آنها به خانه‌اش بازگردد.
به هر حال با گريزي به اتفاقات اخير پروين و پرسپوليس، با سلطان محبوب سرخ‌ها در مورد جام‌جهاني گفت‌وگوي جالبي را ترتيب داديم.
مرور خاطرات جام جهاني آن هم در شرايطي كه پروين بعضي چيزها را انكار مي‌كند، شنيدني‌هاي زيادي دارد:
«كدام ترس... كدام هلند... بعضي از اين حرف‌ها رو خودمون براي خودمون درآورديم!»

جام جهاني بدجوري مردم را گرفتار فوتبال كرده...
... بله... هرجا مي‌ريم صحبت جام جهانيه. خب وقتي از همه دنيا براي اين بازي‌ها جمع مي‌شن اين جذابيت‌ها هم درست مي‌شه. اما من وقتي جام جهاني رو مي‌بينم، يه جورايي دلم مي‌گيره!

چطور؟
وقتي ايران توي جام جهاني نيست آدم فقط حسرت مي‌خوره. چرا اين همه تيم بايد توي جام جهاني باشن و فقط كشور ما جاش خالي باشه؟ به نظر من تيم ملي ما و كشور ايران چنين لياقتي داشت كه توي جام جهاني باشه ولي حيف...

توي اين دوره‌هاي مختلف جام جهاني شما طرفدار كدام تيم بوديد؟
برزيل يه چيز ديگه است. اما حالا وضعيت فرق كرده و بقيه تيم‌ها هم خوب شدن.

اولين چيزي كه از جام جهاني به يادتان مي‌آيد چيست؟
ايران... همون جام جهاني كه خودمون رفته بوديم. جام جهاني 1978 توي آرژانتين. حشمت خان سرمربي بود و ما بازيكن... يادش بخير. اولين بازي خورديم به هلند... عجب تيمي بود!

همان بازي خاطره‌انگيز و اتفاقاتي كه به كارگرداني شما رقم خورد!
چه اتفاقاتي؟

مي‌گويند چون كاپشن و شلوارهاي تيم ملي ايران مشكي بوده، شما به بازيكنان گفته‌ايد كه بگوييم عزادار هستيم و مقابل هلند بازي نكنيم!
(خنده) نه بابا... اين‌ها چيه مي‌گي؟ دروغه... اين حرف‌ها رو خودمون درآورديم كه بخنديم!

ماجراي شما و ناصر حجازي چه بود؟ همان كه دقيقه 10 بازي شما رو به حجازي كرديد و گفتيد ناصر چقدر مانده تا بازي تمام شود؟
(خنده) گفتم كه اينها شوخي بود... حرف‌هايي بود كه بعد از جام جهاني درست شد. اين حرف‌ها رو خودمون درست كرديم تا بخنديم!

اما مي‌گويند بعضي از بازيكنان و حتي خود حجازي اين صحبت‌ها را تاييد كرده‌اند!
(خنده) بابا جون... اين حرف‌ها رو زديم كه بخنديم! اگه ناصر خان گفته خيالي نيست... ما گفتيم! يه اتفاق جالب ديگه هم توي اين بازي افتاد...

... چه اتفاقي؟
توي جريان بازي بود كه عمو نصي (نصرا... عبداللهي) روش خطا شد و زمين افتاد. هلندي‌ها توي اون لحظات خيلي فشار مي‌آوردن. منم رفتم بالاي سر عمو نصي گفتم: «فعلا صلاح نيست كه بلند بشي... اگه بلند بشي، دوباره اينها مي‌ريزن سرمون!» (خنده)

هلند در آن دوره هم يكي از تيم‌هاي پرطرفدار و پرقدرت جام جهاني بود.
بله... خيلي تيم خوبي بود. سه تا به ما زدن. همون‌جا بود كه يكسري از ستاره‌هاي هلند رو ديديم. حتي مدل راه رفتن و كفش‌هاشون هم با بقيه فرق داشت... خيلي تيم خوبي بود.

مسي گفته كه مي‌خواهد در اين دوره از بازي‌هاي جام جهاني آقاي گل شود.
مسي خيلي بازيكن خوبيه. اين شانس رو هم داره كه حتي آقاي گل بشه ولي اين رو بايد بدونين كه بازي كردن مسي توي بارسلون با آرژانتين توي جام جهاني فرق مي‌كنه. مسي خيلي خوبه و يه مهره حساب مي‌شه ولي نبايد ازش توقع زيادي داشت.

مايكون، مدافع تيم ملي برزيل گفته كه كسب قهرماني مهمتر از انجام بازي زيباست...
راست مي‌گه... وقتي يه تيمي قهرمان مي‌شه اسم خودش رو توي جام جهاني ثبت مي‌كنه ولي خب از اين هم نبايد غافل شد كه انجام بازي زيبا هميشه باعث مي‌شه كه مردم با يه تيم كيف كنن و لذت ببرن.

كلينزمن هم گفته اسپانيا شانس اول قهرماني است.
خب، اسپانيا هم تيم خيلي خوبيه ولي برزيل هم خيلي قويه... به نظر من كلينزمن بد نگفته!

از پرسپوليس چه خبر؟
ما كه بي‌خبر هستيم... فقط مردم خيلي لطف دارن و همه‌اش از اين موضوع مي‌پرسن. فعلا من عضو هيات مديره استيل‌آذين هستم. هر وقت هم نياز باشه به پرسپوليس كمك مي‌كنم چون پرسپوليس توي خون منه.

تكليف محمد چه شد؟ مي‌گويند باشگاه براي صدور رضايتنامه محمد 300 ميليون تومان مي‌خواهد!
والا ما خودمان هم نمي‌دونيم تكليف اين بچه چي مي‌شه. فقط مي‌دونم كه باشگاه اول اينطوري گفته. به هر حال من هم اميدوارم كه با مساعدت باشگاه اين قضيه ختم به خير بشه. وقتي قراره اين بچه نيمكت‌نشين و سكونشين باشه، چه فايده داره كه توي اين تيم بمونه. همون بهتر كه ممد آزاد اعلام بشه و از پرسپوليس بره به جايي كه بتونه بازي كنه.

Rainyboy
06-22-2010, 09:31 PM
هيات مديره كدام است، اين پسر را روي بالكن مي‌فرستند

پروين: پيش سعيدلو رفتم تا رضايتنامه بچه‌ام را بگيرم

http://media.farsnews.com/Media/8904/Images/jpg/A0871/A0871034.jpg

علي پروين در گفت و گويي تفصيلي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره مسائل مختلف فوتبال ايران صحبت كرد.

آقاي پروين شما را كجا پيدا كنيم، در هيات مديره پرسپوليس يا استيل آذين؟

(مي‌خندد) من علي پروين هستم و پيدا كردنم هم سخت نيست. فعلا هيچ جا نيستم اما به لطف خدا قرار است خبرهايي شود.

اگر مي‌شود واضح تر صحبت كنيد؟

با استيل آذين مذاكراتي داشتم. همراه با هدايتي در دو جلسه هيات مديره استيل آذين شركت كردم و نقطه نظرات و حرف‌هايم را براي كمك به اين تيم بازگو كردم. بالاخره استيل آذين تيمي است كه دست و بال برخي از بازيكنان چه پرسپوليسي و استقلالي گرفته و در حال كمك به فوتبال ما است.

در خصوص چه مواردي در جلسه هيات مديره استيل آذين صحبت كرديد؟

من حرف‌هاي خودم را براي پيشرفت اين تيم زدم. استيل آذين مي‌خواهد مربي خارجي خوب آورد حالا بايد ببينيم اين اتفاق مي‌افتد يا نه. اگر مربي خوبي بيايد انشاء الله كار من در اين تيم آسان تر مي‌شود.

منظورتان را متوجه نمي‌شويم. بالاخره شما چه پستي در استيل آذين داريد؟

فعلا از شما خواهش مي‌كنم تا يك هفته ديگر صبر كنيد. من در استيل آذين همكاري مي‌كنم و فعلا هيچ مشكلي نيست.

حضورتان در هيات مديره پرسپوليس چه شد؟

هيچ خبري از اين موضوع نيست اما نمي‌دانم چرا ما هر وقت كاري مي‌كنيم برخي از خودشان مي‌نويسند كه ما جزء اعضاي هيات مديره پرسپوليس شديم اما بدانيد تا به امروز خبري نيست.

پس چرا دوباره به ديدار سعيدلو رفتيد؟

از شما تشكر مي‌كنم براي سؤالي كه پرسيديد. چون حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم. در روزي كه به ديدار سعيدلو رفتم از ايشان هيچ چيزي نخواستم به جز يك چيز، آن هم گرفتن رضايتنامه پسرم، محمد. گفتم آقا نه مي‌خواهم عضو هيات مديره پرسپوليس شوم و نه مي‌خواهم مدير عامل شوم و نه دنبال مدير فني و پست ديگري هستم. من براي پرسپوليس قبلا زحمت مي‌كشيدم، الان فقط تكليف پسرم را مي‌خواهم روشن كنم.

نتيجه جلسه چه شد؟

چند دقيقه با سعيدلو حرف زدم و به ساعت هم كشيد. الان باز هم مي‌گويم آقايان، محمد پروين چقدر ديگر بايد پاي اين تيم بسوزد و بسازد؟ اين بچه‌ نمي‌تواند ديگر در پرسپوليس بازي كند. بايد چكار كنيم؟ چرا تكليفش را روشن نمي‌كنيد؟

به نظر شما چرا محمد پروين نمي‌تواند بازي كند و خودش را نشان دهد؟

شايد كادر فني از اين بچه خوشش نمي‌‌آيد. اگر اين مسئله درست است چرا رضايتنامه محمد را نمي‌دهند؟ اگر من بودم و از يك بازيكن خوشم نمي‌آمد و به كارم نمي‌خورد رضايتنامه مي‌دادم و مي‌گفتم خداحافظ و برو، ولي متاسفانه در حال حاضر اين بچه را بلاتكليف نگه داشتند.

سعيدلو جواب شما را داد؟

متاسفانه نه. من به درايت آقاي سعيدلو اعتقاد دارم. تا به امروز 10 روز شده هنوز ايشان هيچ جوابي به من نداده است. اگر شده يك سال محمد بازي نكند و اگر دلشان مي‌آيد كه يك جوان در فوتبال ما بسوزد به او اجازه بازي كردن نمي‌دهم. من هم قرص روي اين مسئله خواهم ماند تا رضايت نامه را از محمد بگيرم.

آقاي پروين به نظر شما اين مسئله با آرامش راحت‌تر حل نمي‌شود؟

خب شما درست مي‌گوييد، ما طبق روال باشگاه مي‌گوييم هر چقدر قرار است پول بدهيم يا هر كاري كنيم به ما بگوييد تا تكليف محمد مشخص شود اما رقمي براي اين بچه گذاشتند كه واقعا دليلش را نمي‌دانم. وقتي يك بازيكن نمي‌تواند در تيمي بازي كند بايد چكار كند؟ محمد نه زياد صحبت كرده نه حاشيه درست كرده فقط مي‌خواهد با آرامش پرسپوليس را ترك كند كه لطمه‌اي به اين تيم وارد نشود و حاشيه‌اي ايجاد نشود. شما بگويد بايد چه كار كند؟

چرا اتفاقات عجيب و غريب براي محمد پروين پيش مي‌آيد؟

واقعا نمي‌دانم من از شما مي‌پرسم واقعا بگويد اين بچه چه گناهي كرده است؟ همه مي‌دانيم كه حق اين بچه ضايع شده است. اگر بخواهم درباره درد و دل محمد به شما بگويم بايد اعلام كنم علي رغم او كه دلش نمي‌خواهد از پرسپوليس جدا شود اما مجبور است.
اگر من نبودم محمد پس از بازي سوم ليگ برتر كه روي نيمكت ذخيره و بالكن ورزشگاه نشست ديگر نمي‌خواست در تمرينات پرسپوليس شركت كند اما من به او فشار آوردم و گفتم محمد بجنگ تا حقت را بگيري اما باز هم نشد.

با اين اوصاف چگونه مي‌خواهيد مشكل را حل كنيد؟

مشكلي نيست، ما فقط مي‌گوييم كادر فني اگر از يكي خوشش نمي‌آيد بگويد خوشم نمي‌آيد و رضايتنامه بدهد تا بازيكن پي آخر و عاقبت خودش برود. الان تا آنجايي كه من مي‌دانم 5،6 بازيكن پرسپوليس همين وضعيت را دارند. چرا بايد اين طور باشد؟ در حال حاضر محمد 50 ميليون تومان از باشگاه طلبكار است و ما باز هم به آقايان اعلام كرديم كه تصميم‌هاي بهتر و جديدتر بگيرند تا ما اقدام كنيم تا هر چه سريع‌تر خلاص شويم اما فعلا هيچ خبري از رضايتنامه و جواب آقايان نيست. چرا اين كارها را مي‌كنيد كه من بخواهم حرف بزنم؟

به نظر شما چرا اين كارها را مي‌كنند؟

(پروين دقايقي مي‌خندد) اگر تيم داري كرده باشند و كار خودشان را بلد باشند مي‌دانند كه يك بازيكن وقتي دوست ندارد در تيم باشد تكليفش را چطور روشن كنند. اصلا ما مي‌گوييم محمد پروين بازيكن فيكس است اما دوست ندارد باشد چرا تكليفش را روشن نمي‌كنيد؟
براي شما بازيكني مثل اشجاري را مثال مي‌زنم. او در ذوب آهن بازي مي‌كرد و قرارداد خوبي داشت. دلش نمي‌خواست در ذوب آهن بماند كه تيم خوبي بود و به استيل آذين آمد. ذوب آهن با آن شرايط خوب اشجاري به استيل آذين پيوست. اشجاري دوست نداشت در ذوب آهن و در تيمي كه قهرمان فوتبال ما بود و در آسيا شركت مي‌كرد و مي‌توانست در آن تيم چهره شود، بماند. زور كه نيست دلش نمي‌خواست از ذوب آهن بيرون آمد.

محمد هم دلش نمي‌خواهد در پرسپوليس بماند؟

بله دلش نمي‌خواهد سكونشين و بالا كنج نشين باشد. محمد عاشق پرسپوليس است و عاشق پيراهن اين تيم و شماره‌اش است. من اين موضوع را با چشمان خودم ديده‌ام. مخصوصا به خاطر من كه حرمت من را نگه مي‌دارد اما اين بچه نمي‌تواند 18,17 بازي را از بالكن ورزشگاه‌ها ببيند. به شما قول مي‌دهم اگر محمد بخواهد بماند فنا مي‌شود و از فوتبال مي‌رود.

چه حرفي با آقاي سعيدلو داريد؟

آقاي سعيدلو من باز هم به شما مي‌گويم به سرپرست باشگاه پرسپوليس كاري ندارم. مي‌دانم شما و مسئولان نظام و دولت محترم براي پرسپوليس زحمت كشيده‌ايد. اين تيم، تيم شما است. من به نوبه خودم از تمام زحمات شما تشكر مي‌كنم اما دستور بدهيد رضايتنامه پروين را بدهند چون من دوست ندارم بچه‌ام بسوزد. اين خواسته مجدد ما از باشگاه پرسپوليس است.

قصد تهديد كردن پرسپوليسي‌ها را نيز داريد؟

اين چه سؤالي است؟ من از جنس پرسپوليس هستم اما به آقايان مي‌گويم اگر لازم باشد يك سال نگذارم كه محمد بازي كند تا رضايتنامه‌اش صادر شود اين كار را مي‌كنم. ديگر هم در رابطه با اين موضوع حرف نمي‌زنم.

وضعيت پرسپوليس را در فصل نقل و انتقالات چگونه مي‌بينيد؟

پرسپوليس بازيكنان خوبي جذب كرده است. انشاء الله همين طور رو به جلو برود و با جذب 3 بازيكن جديد ديگر يك تيم گردن كلفت براي 3 جام بسازد و موفق هم باشد. ما هميشه قلب‌مان براي اين هواداران و موفقيت پرسپوليس مي‌طلبد.

جام جهاني را نگاه مي‌كنيد؟

بله هفته اول بازي‌ها چنگي به دل نمي‌زد. اين را بدانيد كه تجربه نشان مي‌دهد كه بازي اول و دوم در تورنمنت‌هاي جام جهاني هميشه زيبا و قشنگ نبوده است. وقتي تيم‌ها جزء 16 تيم مرحله بعدي مي‌شوند بهتر عمل مي‌كنند. مثلا شما پرتغال را ببينيد كه در بازي اول چه مشكلاتي داشت و بازي دوم چگونه راحت‌تر بازي كرد. همين طور برزيل در بازي دوم بسيار راحت‌تر توانست در مقابل حريف خود بايستد.

تيم‌هاي آسيايي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

تيم‌هاي آسيايي تا همين جاي جهاني پيش مي‌آيند به نظر من شاهكار مي‌كنند. درست است كه دو تيم ژاپن و كره در بازي اول خود موفق بودند ولي بعد به مشكل مي‌خوردند. همه ايرانيان ديدند كه در روز اول كره شمالي در مقابل برزيل ايستادگي كرد اما در روز دوم چگونه به پرتغال باخت. به نظر من هيچ كدام از تيم‌هاي آسيايي از گروه خود بالا نمي‌آيند.

آسيايي‌ها زنگ خطر را براي فوتبال ما به صدا در نياورده‌اند؟

تيم ملي از همين الان بايد تداركات خوب خود را براي بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا آماده كند. اگر تداركات خوب باشد نتيجه مي‌گيريم در غير اين صورت باز هم به در بسته مي‌خوريم. من 10 بار گفتم و باز هم به شما مي‌گويم گروه تيم ملي ايران سخت است و هرگز آسان نيست. اگر تداركات خوبي نداشته باشيم باز هم بايد در جام ملت‌هاي آسيا افسوس بخوريم كه اميدواريم اين اتفاق نيفتد.

بازي فينال را بين چه تيمي‌هايي پيش بيني مي‌كنيد؟

به نظر من ايتاليا و برزيل فيناليست هستند، البته آرژانتين هم شانس دارد.

چه تيمي قهرمان مي‌شود و تيم مورد علاقه شما چه تيمي است؟

به نظر من برزيل قهرمان مي‌شود و تيم مورد علاقه من صدر در صد برزيل است.

آقاي پروين در پايان سؤال باز هم از شما مي‌پرسيم كه آيا عضوي از هيات مديره استيل آذين هستيد يا خير؟

(مي‌خندند) هنوز معلوم نيست. من با هدايتي بچه محل هستم. نمي‌خواستم يك سري از حرف‌ها را بزنم چون بعدا حرف و حديث پيش مي‌آيد. هدايتي 4 سال است كه در فوتبال ما تلاش مي‌كند. حدود 50 ميليارد تومان به نظر من تا به امروز براي فوتبال ما خرج كرده است. چرا او را بكوبيم و چرا بايد براي او حرف درآورند. شما بگويد.

نمي‌دانيم؟

هدايتي حداقل 100 بازيكن جوان را اطراف خود جمع كرده است و همه از آنها نان مي‌خورندند. نبايد چنين افرادي را دلسرد كنيم. امثال هدايتي زياد نيستند. مگر نمي‌گويد بخش خصوصي را حمايت كنيد پس بهتر است اين كار را عملي كنيم. من از الان مي‌گويم هميشه كنار هدايتي هستم چه به عنوان اعضاي هيات مديره و چه به عنوان مدير فني و چه هيچ كاره. چون دوستش دارم و او بچه محل ما است و هميشه هم افتخار مي‌كنم كه هدايتي در فوتبال ما است. چون حداقل نشان مي‌دهد كه خصوصي سازي يعني چه.

اين تعريف‌هاي شما نمي‌تواند سؤال برانگيز باشد؟

نه، همه پروين را مي‌شناسد. من حرف دلم را مي‌زنم.

حرف پاياني؟

براي پرسپوليس در سال جاري بهترين آرزوها را دارم و اميدوارم اين تيم با هوادارانش بتواند به خواسته‌هاي خودش در 3 جام برسد اما اميدوارم تكليف محمد ما را روشن كنند.

Ahmad.taj
07-03-2010, 12:44 PM
http://www.free2upload.com/images/72551220222353362679.jpg

مي‌خوام مثل خودت باهات حرف بزنم، شايد اين جوري بفهمي چي مي‌گم! مشتي و خودموني، مثل همون كنفرانسي كه به بهانه افتتاح آكادمي در مجتمع سرخپوشان آريا برگزار كردي و حرف‌هايت رو در مورد پرسپوليس زدي، مثل همون كنفرانس كه بيشتر به يك مجلس خودموني شبيه بود و هر كي از در تو مي‌رسيد حرفت رو قطع مي‌كردي و خوشامد مي‌گفتي.

همه پروين رو به خاطر همين رفتارهايش دوست دارند البته كه نبايد افتخار آفريني‌هاي تو فراموش بشه اما چرا نمي‌خواي خودت باشي؟ چرا به اينكه مي‌گن دوست داري دوباره به نيمكت يك تيم (استيل آذين) بر گردي اعتراض نمي‌كني؟ مگر قراره چند بار از يه سوراخ گزيده بشي؟ شايد فكر مي‌كني با بودن كريمي، مهدوي‌كيا، اكبرپور، كاظمي، معدنچي و كعبي قهرماني تيم حتمي شده، شايد هم اطرافيانت اين باور را به تو تلقين كرده‌اند كه بايد برگردي و خودي نشون بدي.

پس بيا و اين قهرماني را هم به نام خودت بزن اما اصلاً فكر آن روي سكه را كرده‌اي كه اگر به هر دليل موفق نشوي هيچ عذر و بهانه و توجيهي پذيرفتني نيست؟ مگه خودت نمي‌گفتي اگر يك روز بكن باوئر براي تماشاي بازي بايرن مونيخ به استاديوم آليانس آره‌نا نياد صندلي‌اش را به احترامش خالي مي‌گذارند و كسي حق نشستن روي آن را ندارد؟ پس چرا نمي‌خواي جوري رفتار كني تا براي آن عده از سكونشينان پرسپوليس كه از دهه 40 براي تشويق تو و تيمت به استاديوم مي‌آمدند همان علي پروين باشي؟

حتماً يادت هست كه حدود 10 سال پيش گفتي ديگر كسي به عشق پروين فوتبال بازي نمي‌كنه؟ همينطور هم شد، پيش‌بيني جواني‌هايت درست بود اما چرا حالا هيچ آينده‌اي را نمي‌بيني؟ اصلاً چطور انتظار داري كه نوجوانان 16 يا 17 ساله امروزي بدونن و يادشون باشه كه صندوق عقب ماشين تو رختكن و دفتر تيم پرسپوليس بود؟ اينها كه اصرار دارند لباس و گرمكن بپوشي و داخل زمين بري، فقط دنبال منافع خودشون هستن. اگر ببري كه به اسم خودشون مي‌نويسن و اگر هم نه، همه كاسه كوزه‌ها را سر تو مي‌شكنند.

مي‌دوني چه دردي مي‌شه كه حكم اخراجت را آجورلو امضا كنه؟ شايد هم حق با تو باشد كه مي‌گويي جاي پروين‌ها در هيات مديره نيست! اما ديگه جاي تو روي نيمكت هم نيست! تو بايد بالا سر تيم باشي و نظارت كني، آن هم فقط بالا سر تيم، اينطوري شأن خودت را هم حفظ مي‌كني. واقعاً چند ساله يه فيلم فوتبال نديدي؟ چند ساله يه جزوه در مورد فوتبال نخوندي؟ چند ساله همون داشته‌هاي تجربيت هم از يادت رفته؟!

از همه بدتر اينكه مي‌خواي براي اولين بار جلوي تيمي قرار بگيري كه يه عمر جون و عمرت و همه دار و ندارت بود. يادت هست وقتي خوردبين را گذاشتن كنار تو گفتي: «اگه من بدون خوردبين برگردم، مردم چي مي‌گن؟!» حالا بگو اگه وايسي جلوي پرسپوليس مردم چي مي‌گن! هيچ فكر كردي داري خودت را خرج كي مي‌كني؟ خرج چي مي‌كني؟ كسي كه پشت حميد استيلي هم نموند!خلاصه اينكه خودت باش لااقل به خاطر خودت!
* * *
جعفر برزگر
«ایران ورزشی»

tataloo
07-16-2010, 10:50 PM
:20:واقعا که کارمون به کجا رسیده که پیراهن شماره ی هفت سلطان باید تن یه بازیکن تستی باشه من نمیدونم اقایون میخوان چی رو ثابت کنن میخوان سلطان رو خرابش کنن نه علی پروین با این چیزا خراب بشو نیست.:20:

zamara
07-18-2010, 06:10 PM
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/27-4-1389/IMAGE634150707466875000.jpg

چرخش تاریخی دیگر از علی پروین

بازگشت محمدپروین به پرسپولیس از آن اتفاقاتی است که شما توقع ندارید در تیمی که علی دایی سرمربی آن است رخ بدهد، اما به هر حال رودربایستی بخشی از فرهنگ ایرانی است و حتی سرمربی پرسپولیس هم از آن گریزی ندارد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران و به نقل از شبکه ایران، پس از آنکه باشگاه نفت در پرداخت پول رضایتنامه محمد پروین بدقولی کرد، این بازیکن با حبیب کاشانی تماس گرفت و مدیرعامل پرسپولیس نیز بازگشت وی به پرسپولیس را منوط به رضایت علی دایی کرد و دایی هم بعد از مکالمه با پروین رضایت داد که شاگرد خودش در سایپا با وجود همه حرف و حدیث‌ها به پرسپولیس برگردد این اتفاق قبلا درباره مجتبی زارع بازیکن شیرازی پرسپولیس هم رخ داده بود، زارعی ابتدا در لیست فروش پرسپولیس قرار گرفت اما پس از یک گفت‌وگوی رمانتیک با علی دایی مجوز بازگشت تمرینات را پیدا کرد و به اردوی آلمان هم رفت.
حالا محمد پروین که در این مدت با پرسپولیسی‌ها تمرین نکرده باید به سرعت خود را به آمادگی جسمانی مورد نظر دایی برساند تا شاید بخت حضور در ترکیب اصلی را داشته باشد چیزی که البته با شرایط فعلی بسیار بعید است. شاید بهتر بود پرسپولیسی‌ها روی رضایت‌نامه پروین قیمت پایین‌تری می‌گذاشتند تا این بازیکن بی‌دردسر به نفت برود و هم یک جای خالی در لیست پرسپولیس باز شود و هم هزینه اضافه برای باشگاه تراشیده نشود.
نکته جالب توجه در این ماجرا اینجا بود که علی پروین پدر محمد زمانی که متوجه شد باشگاه پرسپولیس حاضر نیست به صورت رایگان رضایت نامه وی را صادر کند در مصاحبه‌هایی تند مسوولان باشگاه پرسپولیس به ویژه حبیب کاشانی را مورد خطاب قرار داد و با تندترین جملات به کاشانی تاخت تا شاید از این راه بتواند بدون پرداخت پولی رضایت نامه فرزندش را بگیرد اما نه تنها این اتفاق روی نداد بلکه وی پس از این که پسرش دوباره با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید در کمال ناباوری اعلام کرد :"اصلا دلم نمی خواست محمد از پرسپولیس جدا شود."
رفتار پروین پدر و پروین پسر تداعی‌کننده فیلم‌های فارسی دهه چهل و پنجاه سینمای ایران است که به یک نفر به ثانیه‌ای نظرش را در خصوص یک فرد به بدترین شکل تغییر می‌دهد و بعد از برآورده شدن توقعاتش جزو حامیان سرسخت او به حساب می‌آید.شاید در هیچ کجای فوتبال جهان چنین اتفاقاتی روی ندهد اما در فوتبال ایران چنین اتفاقاتی به راحتی روی می‌دهد چرا که هیچ نظم و انضباطی در کار حکمفرما نیست.

tataloo
07-18-2010, 06:20 PM
:red boy2:من خودم خیلی خوشحال شدم پسر پروین تو پرسپولیس موند چون خداییش بازیش بد نیست و پسر پروینه دیگه.همه تو ورزشگاه ممد علی پروین صداش میکنند.:red boy2:

rahim
07-18-2010, 06:57 PM
شرمنده ابجي ولي باتون موافق نيستم .. زياد با سطح بازيش موافق نيستم .!_ خودخواه 2- مخفي شدن پشت ديواري بهنام علي پروين 3- انتظارات بالا... و....دلايلي هستند كه زياد باش موافق نباشم واز نظر فني هم زياد توفيري با علي عسكر نداره...
دلايل ديگه اي هم دارم كه شخصيه و جاش اينجا نيست ولي در كل به همان دليلي كه عليدوستي رد ش كرد من هم همانطور........
البته باز هم ميگم اينها نظر منه .

Ahmad.taj
07-24-2010, 04:08 PM
http://www.jpeghoster.com/images/8stet55u0680c05e309.jpg

باور نسل جديد نوجوان ايراني از نامي چون پروين، قابل قياس با باوري نيست كه نسل ديروزي نوجوان و جوان ايراني از همين اسم در ذهن خود ساخته بود. پروين، تابويي بود كه نه گسستني به نظر مي‌رسيد و نه شكستني. رفتار پرجاذبه اش در كنار ادبيات عاميانه او سازنده شخصيتي متضاد از وي مي‌شد. تضادهاي پروين پرشمار بود.

قهرماني‌هاي بي مثال و بي شك تكرار نشدني اش وقتي كنار سبك و سياق مربيگري و ادبيات فني اين مربي قرار مي‌گفت، ابهامي بزرگ را مي‌ساخت. ابهامي مانند اداره كردن فوتبال از روي نيمكت با فرياد و نعره و گاهي هم سخنان درشت! همين مهندسي پروين بود كه مربياني ساخت پيرو سبك او... مربياني كه گاه با وجود گرايش به سوي مدرنيته، زبان را در دهان شل مي‌كنند و جملات را با صدايي سست مي‌كشند تا شايد مانند «علي پروين» حرف بزنند.
پروين اما تابوي ناگسستني همان نسل ديروزي هاست، نه نوجوان امروزي كه نه ابهتي از علي پروين ديده، نه قهرماني هايش را چشيده و نه حتي آن ادبيات كوچه بازاري اش را فهميده است!

در مخيله نوجوان دهه 80 ايران، چهره علي پروين قابل قياس با آنچه در باورهاي نوجوانان دهه 70 از همين اسطوره ساخته مي‌شد نيست. حتي امروز نمي‌توان به يك نوجوان تفهيم كرد مردي كه هر روز براساس تصميم گيري مديران و رجل باشگاهي كه پسرش را براي پوشيدن پيراهن تيم‌هاي خود به يكديگر پاس مي‌دهند، مواضعي چندگانه در قبال موفقيت احتمالي تيم ها مي‌گيرد، خود زماني اسطوره دست نيافتني پرسپوليس بوده!

سير انحلالي علي پروين در طول دهه‌هاي خورشيدي را مي‌توان از همين گرايش عمومي به سوي او حس كرد. پروين هنوز مشتاقان نسل دومي اش را كنار خود مي‌بيند. همان مشتاقان نسل دومي هم براي داشتن چون اويي به عنوان يك اسطوره، چشم بر آنچه امروز از پروين سر مي‌زند مي‌بندند تا چروكي بر چهره ساختگي اسطوره شان وارد نشود. چه كسي باور مي‌كند ركورددار قهرماني در فوتبال ايران (كه به عنوان مربي و بازيكن 31 قهرماني در رده‌هاي ملي و باشگاهي را در كارنامه‌اش گنجانده) امروز تبديل به ابزار تبليغاتي يك مدرسه فوتبال يا محوريت يك باشگاه تازه صعود كرده به ليگ برتر در روزنامه ها شده باشد؟ پروين را امروز، نه كارنامه قبلي و رفتار كنوني‌اش، كه بيشتر هواخواهان او بايد زنده كنند.
درگيري پروين و محلوجي، آغاز جنگ قدرت پروين بود. مردي كه ميان تخصص خود در فوتبال و سياست (كه البته در آن كمترين سررشته اي نداشت) فاصله اي قايل نشد و همين از بين بردن حريم، او را از عرش به زير كشيد. پروين به اتكاي جمعيت هواداري پرسپوليس (كه هرچند در نگاه اول واقعي به نظر مي‌رسيد اما پشتوانه‌اي مطمئن براي يك مرد سياسي- ورزشي نبود) وارد فاز رقابت با محلوجي و زم شد. آيا او مي‌توانست خود را برنده بازي بداند؟ در حقيقت پروين، محلوجي، زم و حتي عابديني را نه به خواست خود و براي مصالح باشگاه و حتي منافع خود كه براساس بازي‌هاي سياسي دهه 70 از پرسپوليس راند و تملك باشگاه را دوباره به سازمان تربيت بدني وقت و هاشمي طبا بازگرداند.

پروين از همان زمان كه خود را مهره اي سياسي-ورزشي دانست، بازي را باخت. از روزي كه تصور كرد پرسپوليس ملك شخصي اوست كه بايد با كمك رجل سياسي آن را كاملاً در اختيار بگيرد، سير سقوط خود را آغاز كرد. پروين بازي خورد، عقب رفت و در حقيقت پرسپوليس را به عنوان مهمترين داشته و روياي زندگي اش آرام آرام از كف داد.

بازي با علي پروين، روزي در بالاترين سطح ممكن و ميان دولتمرداني انجام مي‌شد كه مي‌كوشيدند قدرت هواداري سرخابي را با در اختيار گرفتن پرسپوليس و استقلال به دست آورند. پروين از معاشرت با چنين رجلي به وجد مي‌آمد و قدرت را در پس هر رفتار هجومي اش در قبال زم و محلوجي مي‌ديد اما به اين درك نمي‌رسيد كه با پا گذاشتن به بازي سياسي دولت وقت، روي پيشاني اش مهر تاريخ مصرف مي‌كوبد. تاريخ مصرف پروين تا روزي بود كه هاشمي طبا و بعد مهرعليزاده، تملك كامل پرسپوليس را در اختيار بگيرند و دولت دوم خرداد را دوباره وارد بازي هواداري كنند.
پروين بازي خوردن را ديد اما نياموختن از گذشت روزگار، گويي جزيي لاينفك از شخصيت اسطوره اي است كه ديگر او را به عنوان يك اسطوره باور ندارند.
انحلال« به معني» واقعي معني مي‌شود.
پروين حالا براي «محمد پروين» به مهمترين مبلغ تبديل شده. از پرسپوليس به نفت مي‌رود، از نفت با تبريزي ها تماس مي‌گيرد. بعد رد پايش را در اصفهان پيدا مي‌كنند و در آخر، در حالي كه تمامي تيم‌هاي خواهان پسرش را ستوده است، در تغيير موضعي ملموس و صرفا به واسطه موافقت دايي و كاشاني با حضور پروين در پرسپوليس ادعا مي‌كند كه «اين پرسپوليس» مدعي قهرماني است. همان طور كه فصل قبل درست در چنين روزهايي مدعي شد «اين مربي كرواته موفق مي‌شه...» و منظورش همان كرانچاري بود كه محمد پروين را در اولين تمرين ستود!

پروين امروز چيست؟ چگونه مي‌توان او را همان اسطوره بي بديل پرسپوليس خواند كه روزگاري هواداران پرسپوليس در زمان فرياد زدن، «تيم پروين» را جانشين نام پرسپوليس در اشعار خود مي‌كردند! سلطان چه زود هم تختش را داد و هم وجهاتش را باخت! او انگار به داستان ها پيوسته است.
* * *
پیام یونسی پور
«ایران ورزشی»

zamara
08-15-2010, 08:40 AM
http://aks98.com/images/l497vpq38b3htms2uenq.jpg

پروين: آسيا با سرعت جت مي‌رود ما با موتورگازي!

علي پروين سرمربي پيشين تيم پرسپوليس با بيان اين‌که تنها تفاوت شيوه تمرين‌هاي گذشته با امروز در تغيير ساک به قيف است، مي‌گويد:
«چطور زمان ما هنوز داور سوت را نزده بود، پرسپوليس 4 گل جلو بود، فوتبال علمي و مدرن نبود ولي حالا که يک تيم 90 دقيقه زور مي‌زند تا يک گل بزند فوتبال علمي و مدرن شده است؟

يک ماه پيش با حشمت مهاجراني صحبت کردم و وي گفت که شيوه تمرين‌هاي امروز مثل سال‌هاي دور است و هيچ فرقي ندارد. تنها تفاوتش در وجود اين قيف‌هاي تمرين است که آن موقع ما ساک مي‌گذاشتيم، به نظر من فوتبال علمي يعني همين قيف‌ها! هر روز در روزنامه‌ها مي‌بينيم دو نفر عليه هم مصاحبه مي‌کنند که وضعيت جالبي نيست. پيشکسوتان بايد حرمت يکديگر را نگه دارند و از هم حمايت کنند. سال 90 که قهرمان بازي‌هاي آسيايي شديم به حسن غفوري‌فرد رئيس وقت سازمان تربيت بدني گفتم فوتبال آسيا با سرعت جت در حال حرکت است و ما با موتور گازي! آقايان حالا به حرف من رسيده‌اند که تيم ما در قاره آسيا پنجم است.»

Hojat
08-16-2010, 05:23 PM
پرسپوليس روز به روز بهتر خواهد شد
پروين: ترسيدم در درگيري مايلي‌كهن و دايي دخالت كنم

http://media.farsnews.net/Media/8807/Images/jpg/A0746/A0746260.jpg

علي پروين در گفت‌وگویی اظهار داشت: خوشحالم پرسپوليس يك پيروزي خارج از خانه را مقابل صنعت نفت آبادان كسب كرد. صنعت نفت نشان داد تيم با قدرتي است؛ اما اسير حوصله پرسپوليس شد.
وي افزود: اميدوارم موفقيت‌هاي پرسپوليس ادامه داشته باشد. همينطور كه گفتم، پرسپوليس روز به روز بهتر خواهد شد؛ اما معتقدم چون هوادار نبود، شور و اشتياق در ورزشگاه ديده نشد.

پروين درباره درگيري لفظي دايي و مايلي‌كهن، عنوان كرد: متاسفانه در چند وقت اخير اين حرف‌ها و مصاحبه‌ها زياد شده است. صلاح ديدم دخالت نكنم. گاهي در يك سال، يك بار اين اتفاق مي‌افتد و آدم خودش را وسط مي‌انداخت و مشكل را حل مي‌كند؛ اما الان خيلي چيزها عوض شده است.
وي خاطر نشان ساخت: مايلي‌كهن و دايي شاگرد من بودند. راستش را بخواهيد، ترسيدم پا درمياني كنم و بعدا عليه خودم مصاحبه كنند چون اينگونه مرام‌ها در فوتبال ما ديده مي‌شود. اين كارها را بسيار زشت و بد مي‌دانم.
علي پروين خطاب به دايي گفت: خود دايي مي‌داند چقدر او را دوست دارم؛ اما بايد زودتر كوتاه مي‌آمد كه خوشبختانه اين كار را كرد. او كار درستي انجام داد چون مايلي‌كهن مربي ايشان بوده و يك مقداري بايد شأنش حفظ شود كه خوشبختانه اين كار شد.
سرمربي سابق تيم ملي و پرسپوليس خاطر نشان ساخت‌: اميدوارم ديگر شاهد اين نباشيم كه دو پرسپوليسي به هم بپرند و عليه همديگر موضع‌گيري كنند چون كار خوبي نيست.

Rainyboy
08-21-2010, 03:23 PM
مشكل كريمي حل مي‌شود
پروين: بركناري دايي اشتباه بود

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:njLpgd2ggC4rPM:http://www.footballiran.ir/Images/News/larg_Pic/29-3-1388/IMAGE633810148693906250.jpg&t=1

علي پروين همانطور كه وعده داده بود براي تماشاي بازي استيل آذين با مس كرمان به ورزشگاه دستگردي رفت و همين هم باعث شد تا همزمان با ديدن بازي به سوالات مختلف در مورد پرسپوليس و اتفاقات اخير فوتبال پاسخ دهد.

هر وقت براي تماشاي بازي‌ها به ورزشگاه مي‌رويد شايعاتي پيرامون بازگشت شما به فوتبال شنيده مي‌شود.
‌ من كه هيچ‌وقت از فوتبال دور نيستم اما بهتر است كه بيرون باشم. هيچ وقت هم دوست ندارم روي نيمكت تيمي بنشينم. الان فوتبال با گذشته خيلي فرق كرده است و فعلا دليل نبودم را من مي‌دانم و خدا. ان‌شاءالله بعدا هم بقيه متوجه مي‌شوند.
طي چند هفته اخير درگيري‌هاي زيادي را در فوتبال شاهد بوديم، مثلا قضيه دايي- مايلي‌كهن.
مشكل آنها بايد به شكل زيبايي حل شود. هر دوي آنها شاگردم بوده‌اند و به همين دليل از دايي مي‌خواهم در قبال مايلي‌كهن آرامش لازم را داشته باشد. آنها بايد مثل شاگرد و استاد، دوتايي بنشينند و مشكل‌شان را حل كنند.
و موضوع علي كريمي.
‌علي بازيكن بزرگي است و مطمئنم اين مساله به لطف مديران باشگاه و خود بازيكن حل مي‌شود.
به نظر شما دايي به فيفا شكايت مي‌كند؟
‌من شاگردم را مي‌شناسم او اين كار را نمي‌كند.
انتخاب دايي به عنوان سرمربي درست بود؟
‌كنار گذاشتن دايي اشتباه بود چون امكان نتيجه‌گرفتن او با تيم ملي بيشتر بود. به نظرم آقاي كفاشيان بايد همين فردا (امروز) به دايي زنگ بزند و با دعوت او به فدراسيون به قضيه پايان دهد چون مي‌دانم دايي دنبال پول نيست.
از كجا اينقدر مطمئن هستيد؟
‌ من شاگرم را مي‌شناسم الان هم 4 تا بزرگتر بايد دخالت كنند تا قضيه حل شود با مصاحبه كردن خداي نكرده مساله به فيفا كشيده مي‌شود و آن وقت كاسه چه كنم چه كنم دست‌مان مي‌گيريم.
دليل اين همه درگيري‌ها را چه مي‌دانيد؟
‌از وقتي پول وارد فوتبال شد تمام بدبختي‌هاي ما هم به وجود آمد، بعضي‌ها حد خودشان را مي‌دانند و چارچوب‌ها را از بين مي‌برند اگر مشكلي هست و كسي طلبكار يا بدهكار است بايد كنار هم بنشينند و حرف‌هايشان را بزنند و قال قضيه را بكنند نه اينكه نزديك 5-4 ماه وقت خود را به خاطر اين موضوع تلف كنيم.
پرسپوليس را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
‌ دايي تيم جواني را جمع كرده و به عنوان يك هوادار، بسيار به آينده آنها خوشبينم. بازيكنان بايد قدر موقعيت‌هايشان را بدانند و اين را هم بدانند كه هميشه هواداراي به نام علي پروين دارند كه مشتاقانه آنها را تشويق مي‌كند.
توصيه‌اي براي اهالي فوتبال نداريد.
‌از فوتبالي‌ها مي‌خواهم اگر علي پروين را قبول دارند دست از جنجال‌ها بردارند. ما هم اگر حرفي مي‌زنيم به خاطر عشق و علاقه‌مان است. من سعي مي‌كنم تا خيلي براي تماشاي بازي پرسپوليس به استاديوم نروم تا حرف و حديثي نشود.
و در خصوص محمد.
‌اميدوارم به او بازي برسد تا به خواسته‌هايش برسد.

Hojat
08-25-2010, 02:26 PM
باقري اسطوره اخلاق فوتبال ايران است
پروين: دلم براي صدرنشيني پرسپوليس لك زده بود

http://media.farsnews.net/Media/8904/Images/jpg/A0871/A0871034.jpg

علي پروين در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اتفاقات اخير در فوتبال كشورمان و پرسپوليس و انتخاب مرد اخلاق فوتبال اظهاراتي را بيان كرد كه در زير مي خوانيد:

فارس: از كيفيت بازي هاي ليگ تا به امروز راضي هستيد ؟
نمي شود اظهار نظر كرد، به نظرم تازه تيم ها از شراط بدنسازي خارج شده اند و فوتبال تاكتيكي بازي مي كنند چون طبيعي است در 5 يا 6 هفته اول تيم ها افت و خيز دارند، اميدوارم بازي هاي خوبي در ليگ ببينيم.

فارس: بازي پرسپوليس وشاهين بوشهر را ديديد؟
بله مگر مي شود بازي هاي پرسپوليس را نبينم. خيلي خوشحالم كه دايي و پرسپوليس به روند پيروزي هاي خودشان ادامه مي دهند.

فارس: اين بازي بار فني داشت؟
بله، شاهين بوشهر تيم بسيار خوبي بود و پرسپوليس را اذيت كرد. من به حميد استيلي و حشمت مهاجراني ومردم خوب بوشهر بابت داشتن اين تيم تبريك مي گويم. شاهين به نظرم امسال تيمي بسيار خوبي را دارد.

فارس: پرسپوليس را چگونه ديديد؟
پرسپوليس هم بازي خوبي انجام داد و به 3 امتياز بازي رسيد. آنها در دقايق ابتدايي با گل رضايي به خوبي حريف را غافلگير كردنند؛ اما اين تيم هنوز نياز به هماهنگي هاي بيشتري دارد. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي گويم.

فارس: قبول داريد پرسپوليس زيبا بازي نمي كند ؟
خير، شايد در دقايقي پرسپوليس خوب نبود بالاخره اين تيم با اخراج يك بازيكن خود 10 نفره شد و شاهين حمله هاي خود را بيشتر كرد، پرسپوليس در اين ديدار در ساختار دفاعي خود در دقايق پاياني بسيار خوب كار كرد. مطمئن باشيد در بازي هاي بعدي بهتر مي شود البته نكته مهم در اين بازي گرفتن 3 امتياز در شرايط حساس ليگ برتر بود.

فارس: و پرسپوليس بعد از مدت ها به صدر جدول رسيد.
دلم براي حضور پرسپوليس در صدر جدول مثل هواداران لك زده بود، من اين اتفاق را به دايي تبريك مي گويم. او لياقت اين افتخار دارد و اميدوارم تا انتهاي ليگ اين صدر نشيني بماند.

فارس: چرا براي بازي هاي استيل آذين به ورزشگاه مي رويد اما در بازي هاي پرسپوليس ديده نمي شويد؟
در تمام مصاحبه هاي گفتم كه من عاشق اين هستم كه فوتبال را خودم در ورزشگاه ببينم به همين دليل باز هم مي گويم تيم اول من پرسپوليس است و استيل آذين تيم دوم.

فارس: ولي نگفتيد چرا براي تماشاي بازي هاي پرسپوليس به ورزشگاه نمي رويد؟
به خاطر اينكه پشت سرم حرف نزنند. به شما قول مي دهم بعنوان يك هوادار در بازي هاي بعدي پرسپوليس به ورزشگاه بروم، مخصوصا در اين شرايط حساس كه تيم نياز به حمايت دارد.

فارس: خبر داريد كريمي با جريمه و تنبيه به استيل آذين برگشت؟
مشكل كريمي بايد زودتر حل مي شد، اين مشكلات خانوادگي اگر به بيرون از تيم درز كند عواقب خوبي در پي ندارد كه متاسفانه اينطور شد، انشاالله هر چه سريعتر علي كريمي را در تركيب استيل آذين ببينيم و از فوتبال او لذت ببريم.

فارس : چرا در برنامه تجليل از مردان با اخلاق حضور نداشتيد ؟
مرا دعوت كرده بودند اما متاسفانه شرايط فراهم نشد كه بروم. از صميم قلب به كريم باقري تبريك مي گويم چون قبول دارم كه او اسطوره اخلاق فوتبال ايران است، اي كاش مثل كريم بيشتر داشتيم.

فارس: نفرات انتخاب شده مورد تاييد شما هستند؟
اي كاش به جاي يك نفر 10 نفر را بعنوان مردان با اخلاق معرفي مي كرديم تا انگيزه ها بيشتر مي شد.

فارس : اگر شما در مراسم برترين هاي اخلاق بوديد دايي وكفاشيان را آشتي مي داديد؟
بايد كمك كنيم تا اين مشكل حل شود، اين شكايت ها به نفع هيچكس نيست، مخصوصا فوتبال ما كه نياز به آرامش دارد، اميدوارم اين مشكل با يك جلسه حل شود.

فارس: و صحبت پاياني ؟
اميدوارم تيم محبوب من در ادامه بازي هايش موفق باشد و به مراتب بهتر بازي كند. مطمئن هستم تيم دايي اين پتانسيل را دارد.

گفت و گو از مهدي نفر

Rainyboy
09-19-2010, 01:36 PM
مصاحبه جالب علی پروین :

فارسی وان خوب نیست، بدآموزی داره

http://pic-ups.com/images/1zjz.png

هر وقت که انتخابات نزدیک می‌شه پا می‌شن میان اینجا تا با هم عکس یادگاری بگیریم. الان فکر می‌کنم ۲۰ سالی می‌شود که در هر انتخابات چند نفر می‌آیند و با ما عکس می‌گیرن ! اینها بخشهایی از گفته های متفاوت علی پروین از همه سالهای حضورش در فوتبال است.
«از هیچ کس نمی‌ترسم اما دوست ندارم رودرروی کسی قرار بگیرم.» این است علی پروین؛ اسطوره فوتبال پرسپولیس که پس از سال‌ها به روزنامه خبرورزشی آمد. علی پروین، یکی از شیرین‌ترین خاطرات فوتبال ایرانی. او حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد. از همه فوتبال و همه اهالی آن اما مدام اصرار دارد هیچ ننویسیم و البته به نظر می‌رسد استدلالش کاملاً منطقی است؛ «از کسی نمی‌ترسم اما خوب نیست که یک چیزی بگم بعد کسی بخواد جواب علی پروینو بده. آخرش واسه من خوب نیست.»
البته قرار نیست که او تا ابد ناگفته‌هایش را با خود نگه دارد: «ببین اینقدر حرف دارم که این فوتبال را تکان می‌دهد. اگر تمام ۱۲ صفحه روزنامه‌تان را هم بگذارید برای مصاحبه من، باز هم کم می‌آید. تیراژتان را هم اگر ۵ برابر کنید، با حرف‌هایی که دارم، همه‌اش فروش می‌رود اما الان وقت گفتن حرف‌هایم نیست.»
او به رغم همه اصرارهای‌مان غیر از تعدادی خاطره شیرین، سعی می‌کند چیزی دیگر نگوید. می‌خواهد فعلاً سکوت کند تا شاید روزی: «یک روزی حرف‌هایم را می‌زنم و بعد از این دنیا می‌روم. این را با خود خدا هم عهد کردم. اما زمانی حرف‌هایم را خواهم گفت که گوشی برای شنیدنش باشد و کسی باشد که بخواهد این فوتبال را اصلاح کند. الان علی پروین حرف بزند که یک عده بشنوند و بعد هیچی. . . نه من اینجوری حرف نمی‌زنم.»

گوشه گوشه خانه‌ام آهنگ «پرسپولیس خسته» پخش می‌شود
«پروین پاطلایی یک عمره که دویده. . .» راستی علی پروین هنوز هم در اواخر دهه ۸۰، آهنگ «پرسپولیس خسته» فرزین را گوش می‌کند؟ این سوالی است که علی آقا برای جواب دادن به آن انگیزه بالایی دارد: «مگر نمی‌دانی که پسر خدا بیامرز فرزین دامادم است. آرش را می‌گویم دیگر. این آهنگ اصلاً استثنایی است. کلی با اون خاطره دارم. اصلاً هر گوشه از خانه علی پروین که بروی می‌بینی دارد آهنگ «پرسپولیس خسته» پخش می‌شود. هر بار هم که این آهنگ رو گوش می‌کنم، همه خاطرات آن روزها برایم زنده می‌شود. واقعاً خدابیامرز صدایش بی‌نظیر بود و این آهنگ هم که شاهکار است.»

قصه صندوق عقب ماشین و پاداش ۵ هزار تومانی
تو این فوتبال آدم‌ها کم پول درنیاوردند. خیلی‌ها آمدند و بازیکنان بزرگی شدند اما نام هیچ کدام‌شان مثل علی پروین در تاریخ پرسپولیس حک نشده. علی پروین تفاوت خودش را با دیگران اینگونه شرح می‌دهد: «می‌دونی ما چقدر واسه این پرسپولیس خون دل خوردیم. کل این تیمی که حالا باشگاه ۶ طبقه داره، صندوق عقب ماشین من بود. پولی نداشتیم اوایل انقلاب. با شاهین بازی داشتیم، نمی‌دانم چه سالی بود. شاید ۶۴ بود یا ۶۵، ما ۵ تا گل به این تیم زده بودیم. تو رختکن به بچه‌ها گفتم اگر ۶ گل بزنید، نفری ۵ هزار تومان پاداش می‌گیرین. فقط ۵ هزار تومان که اگر الان به نوه‌هایم بدهم، قهر می‌کنند اما بچه‌ها واسه این پول خودشان را به آب و آتش زدند. بالاخره گل رو زدند و صبح روز بعدش از ۸ صبح همه جلوی نمایشگاه ماشین ما صف کشیده بودند که پاداش‌هایشان را بگیرند. فوتبال اینجوری بازی می‌کردیم ماها. پول نبود که.»

گفتم مامان‌نصرت اوضاع ریالی‌مون خوب نیست
قصه علی پروین و مامان‌نصرت را کمتر کسی است که در این فوتبال بوده باشد و آن را نداند. قصه مادر زحمتکش علی پروین که او فوتبالش را مدیونش می‌داند. مادری که از زمان رفتنش، پسر هر هفته باید به دیدنش برود. علی‌آقا راستی هنوز هم برنامه پنج‌شنبه‌هایتان پابرجاست؟ و انگار آماده شنیدن این سوال هست: «مگر بی‌مامان‌نصرت می‌شود؟ گفتی بچه محلی دیگه؟ همین پنج‌شنبه بود که رفتم سر مزارش. رفتم کلی واسش درد دل داشتم. آخه می‌دونی اوضاع ریالی‌مون خیلی این روزها به راه نیست. (این جمله را با خنده می‌گوید) رفتم گفتم مامان‌نصرت هوامو داشته باش. همیشه مامان‌نصرت رو کنارم حس می‌کنم. حتی بعد از رفتنش. اصلاً از صبح پنج‌شنبه که می‌شه همین‌جوری بی‌تابی می‌کنم، باید پاشم برم سر خاکش تا آروم بگیرم. انداختم تو اتوبان افسریه و رفتم اون‌وری. بعد هم برگشتم دیدم اصلاً حال کار ندارم، رفتم چلوکبابی و بعدش هم زدم تو کار خواب. ولی حسابی سبک شدم وقتی باهاش درد دل کردم.»

هیچ کی علی پروین نمی‌شه
کم نیستند مربیانی که زور می‌زنند تا شبیه به علی پروین باشند. مثل او سعی می‌کنند حرف بزنند. سعی می‌کنند حتی راه رفتن‌شان چون او باشد اما...: «می‌دونی چرا هیچ کی علی پروین نمی‌شه؟ برای اینکه هیچ کدوم شون مثل من زندگی نکردن. من فوتبال رو با پای برهنه تو زمین خاکی‌های عارف شروع کردم. از اوج بی‌پولی. پله پله بالا اومدم و هیچ وقت هم یادم نرفت از کجا شروع کردم. اینجوری کار کردم. بدبختی کشیدم و بالا اومدنم رو همه مردم دیدند. یک‌روزه و با دو تا مصاحبه که علی پروین، پروین نشد. برای همینم هست که با همشون فرق می‌کنم. اشکال نداره اگه کسی بخواهد ادای علی پروین رو در بیاره یا سعی کنه مثل اون باشه. ولی هیچ‌کی مثل من نمی‌شه چون این‌ها هیچ کدوم شون مثل من بدبختی نکشیدن تا پروین بشن.»

کدوم بازیکنی هست که بگه یک لیوان آب دست پروین دادم؟
او گلایه دارد. گلایه از فوتبالی که مدام همه علیه هم در آن حرف می‌زنند. از اینکه حتی دیگر حرمت علی پروین بودن را هم کسی حفظ نمی‌کند و مدام می‌بیند شاگردانش را که همه روزهای گذشته را از یاد می‌برند و علیه سلطان سخن می‌گویند: «دلم می‌گیرد. تلویزیونی‌ها هم اومدن پرسیدن براشون گفتم. ما هیچ کدام‌مان نمی‌توانیم حرمت هم رو نگه داریم. مدام علیه هم حرف می‌زنیم. این دیگه چه جور فوتبالیه آخه؟ من می‌خوام بپرسم کدام یکی از این آدم‌هایی که می‌گن علی پروین خودخواه است و به فکر ما نبوده، تا حالا یک لیوان آب دست من دادن؟ من کم برای‌شان کار کردم؟»

دم انتخابات که می‌شود یاد پروین می‌افتند
«دوباره نزدیک انتخابات شده. از همین حالا کلی آدم اومدن دنبال ما که عکس بگیریم و از این جور کارا. هر وقت که انتخابات نزدیک می‌شه پا می‌شن میان اینجا تا با هم عکس یادگاری بگیریم. الان فکر می‌کنم ۲۰ سالی می‌شود که در هر انتخابات چند نفر می‌آیند و با ما عکس می‌گیرن. خدا را شکر که هیچ وقت نه سیاسی بودم، نه چیزی از این چیزها سر در آوردم و نه اصلاً واردش شدم. خوشحالم که وارد سیاست نشدم و هیچ وقت هم واردش نمی‌شوم. هیچ کدوم از این گروه‌بندی‌ها را هم نمی‌دانم چی به چی هستن.»

فارسی ۱ خوب نیست، بدآموزی داره
علی آقا کلاً تلویزیون خیلی دوست دارد. او تقریباً بیننده همه سریال‌های معروف سیماست و البته گهگاهی هم بعضی برنامه‌های ماهواره‌ای را می‌بیند. او که از علاقه‌مندان به سریال فاصله‌ها بوده یکی از منتقدان برنامه‌های شبکه فارسی ۱ است و این شبکه را سبب سست شدن بنیان‌های خانواده می‌داند؛ «اصلاً از سریال‌های این فارسی ۱ خوشم نمی‌آید. ما خودمان که نگاه نمی‌کنیم و نداریم. به بچه‌ها هم گفتم که نگذارند نوه‌هایم خدای ناکرده این سریال‌ها را ببینند. چیه آخه این مزخرفات که نشان بچه‌ها می‌دهند. این‌ها با فرهنگ ما سازگار نیست.»

برام پاپوش ساختن
قصه رامسر رفتن‌های علی پروین سال‌هاست که در فوتبال ایران تکرار می‌شود. علاقه او برای بودن تعطیلات نوروز در رامسر به قدری است که درباره‌اش می‌گویند، فینال جام در جام آسیا را که پرسپولیس در آزادی باخت به این دلیل بوده که علی آقا تمام عید را به رامسر رفتند. . .؛ «این‌ها همین حرف‌های مفتی است که می‌گویم درباره من می‌زنند. بابا اینکه فینال را باختیم به دلیل برنامه‌ریزی غلط فدراسیون بود. من قبل از بازی‌ها به تیمسار نوآموز گفتم تاریخ بازی‌ها را به ما بگوید اما این اتفاق نیفتاد. ما با تیم ملی رفتیم آلمان که بعدش هم برایم کلی پاپوش درست کردند. تیم که برگشت به فاصله دو روز فهمیدیم باید فینال را با نیسان در تهران بازی کنیم. این طوری شد که بی‌تمرین به مسابقه رفتیم و باختیم.»

سواد زیادی ندارم اما ذاتاً مدیرم
این گفته نیاز به هیچ توضیح اضافه‌ای ندارد: «علی پروین سواد آنچنانی ندارد. تا کلاس ۱۲ درس خوندم حالا بماند که الکی می‌گن که فلانی ۵ کلاس سواد داره. اما اصلاً سواد که مهم نیست. مدیریت باید در خون یک آدم باشه. خدا یک قدرتی به من داده که هر کی رو یک نظر ببینم می‌فهم چی کاره‌ست و چی می‌خواد. امکان نداره که اشتباه تشخیص بدم. این دیگه لطف خداست که به من داده. این طوری هم گلیمم را در این فوتبال از آب بیرون کشیدم.»

برق چشمانم خشک‌شان می‌کرد
این جمله پرویز کماسی تاریخی شده که می‌گوید: «هیچ وقت در چشم‌های علی پروین نگاه نکنید. چشم‌هایش برق دارد، آدم را می‌گیرد.» جمله‌ای که البته با کمی تغییر برایتان نقل شد اما علی‌آقا اصلش را خودش خوب بلد است: «الان را نگاه نکن. خیلی هنر می‌خواست که تیم را یک نفری بگردانی. بازیکن‌هایی ما داشتیم که هر کدام‌شان یک شهر را به هم می‌ریختن. هم خیلی فوتبال‌شان خوب بود هم شر بودند. نازک نارنجی در تیم‌هایمان گیر نمی‌آمد. وقتی یک جایی می‌نشستم، جرات نداشتن از ۱۰۰ متری من رد بشن. مثل اسفند رو آتیش بودن وقتی من اخم می‌کردم. فرقی نداشت بازیکن مجتبی محرمی باشه، فرشاد پیوس، نادر محمد خانی یا هر کدوم دیگه از بازیکن‌های بزرگ اون سال‌ها.»

چشمم آب نمی‌خوره که تیم ملی چیزی بشه
از او درباره جام ملت‌های آسیا می‌پرسیم. دوست ندارد چیزی درباره تیم ملی بگوید. مدام طفره می‌رود اما در نهایت یک جمله کوتاه برایمان دارد: «گفتم که تیم ملی کار سختی داره. حریف‌های سختی داریم که خیلی بهتر از ما دارن کار می‌کنن. با این شرایط، راستش چشمم خیلی آب نمی‌خوره که بتونیم قهرمان بشیم.»

mohsen.8
09-25-2010, 11:22 AM
سلطان امروز 64 ساله می شود

ارتش سرخ دات کام: علی پروین، پرافتخارترین پرسپولیس تاریخ فوتبال ماست. او از سال 49 که به پرسپولیس آمد تا تابستان 1366 در کنار پرسپولیس ماند و همیشه مهمترین و موثرترین بازیکن تیمش بود.
به گزارش اختصاصی مرجع خبری از "پرسپولیس"؛ پروین متولد سوم مهر سال 1325 است در کوچه غریبان بازار تهران، پسر حاج احمد کله پز است. علی پروین فوتبال را از سال 1342 با تیم البرز، تیم دوم کیان آغاز کرد. علی الهی، اولین مربی او در تیم البرز بود.

الهی بچه میدان خراسان بود و تا 6 -7 سال قبل هنوز فروشگاه کوچک لوازم ورزشی خود را در میدان خراسان حفظ کرده بود. او یک کیانی سابق و دوست صمیمی مرحوم امیر آصفی بود که بعدها لباس قضاوت را پوشید و یک داور بزرگ شد!

پروین در تیم البرز آنقدر خوب کار کرد که به تیم اول کیان رسید و همبازی پرویز قلیچ خانی، گودرز حبیبی، فرامرز ظلی، حسین همیشه جوان، امیرحاج رضایی، عزت الله جان ملکی و ... شد. علی پروین تا سال 1347 در تیم کیان ماند.

او عاشق حفظ پیراهنش بود اما چه سود که کیان در سال 47 به همراه دارایی و ایرانجوان و پشت سر شاهین منحل شد و پروین توسط نادر لطیفی به پیکان رفت و اولین پول درشت زندگی ورزشی اش را از پیکان گرفت.

پروین به پیکان هم تعصب خاصی داشت، اما پیکان در سال 49 منحل شد و او همراه یاران پیکان که از پرسپولیس به این تیم آمده بودند، به پرسپولیس پیوست. سال 49 بهترین سال زندگی ورزشی علی پروین بود. او که در سال 48 و در 23 سالگی بازیکن تیم ملی جوانان شده بود (!) در سال 49 توسط محمد بیاتی به تیم ملی دعوت شد و شهریور ماه همان سال مقابل تیم ملی پاکستان، اولین بار پیراهن ملی را به تن کرد.

او در جریان پیروزی 7 بر صفر تیم ملی در آن مسابقه ، یک گل وارد دروازه پاکستان کرد. در سال 49 پروین به پرسپولیس آمد و روز 27 شهریور ماه برای نخستین بار مقابل تیم عقاب پیراهن سرخ پرسپولیس را به تن کرد.

علی پروین به خط میانی پرسپولیس اضافه شد و در سمت راست خط هافبک به همراه فریدون معینی و ادیبی، یک مثلث مرگبار را ساختند. بعدها ایرج سلیمانی، اسماعیل حاج رحیمی پور، علیرضا عزیزی، محمد مایلی کهن، حمید درخشان و محمد صادقی در خط میانی با او همبازی شدند.

بعد از انقلاب، پروین مدتی در دفاع آخر و سپس پشت دو مهاجم اصلی به بازی گرفته شد. پروین در آخرین سال های دوران بازیگری هم دو بار آقای گل فوتبال تهران شد و مجموعا در طول دوران حضورش در پرسپولیس 95 گل رسمی برای سرخپوشان به ثمر رساند.

پروین در دوران بازیگری با پیراهن پرسپولیس؛ قهرمان لیگ دوم منطقه ای، لیگ اول تخت جمشید، لیگ سوم تخت جمشید و جام شهید مهدی اسپندی شد. او از اسفندماه سال 1360، به عنوان بازیکن - مربی به فعالیت در پرسپولیس ادامه داد.

پروین در این دوران قهرمان جام وحدت، قهرمان باشگاه های تهران در سال های 61، 65 و 66، قهرمان جام حذفی تهران در سال های 61 و 66 و قهرمان جام حذفی کشور در سال 66 شد. او همچنین در سال های 61 و 63 آقای گل تهران شده بود.

در تیرماه 1366، ستاره پرافتخار پرسپولیس با حضور مقابل دارایی در مسابقات تهران، آخرین بازی رسمی اش را با پیراهن پرسپولیس انجام داد و از سن 41 سالگی دیگر در میادین فوتبال حاضر نشد تنها عنوان سرمربی پرسپولیس را یدک می کشید.

پروین که پرسپولیس در سال 67 قهرمان تهران کرده بود، در سال 68 سرمربی تیم ملی شد و هدایت پرسپولیس و تیم ملی ایران را همزمان به عهده گرفت. او که در سال 68 با پرسپولیس بار دیگر عنوان قهرمانی را به دست آورده بود، در کسوت مربیگری تیم ملی هم عنوان قهرمانی بازی های آسیایی 90 پکن را بدست آورد و به نقطه اوج دوران مربیگری اش رسید.

پرسپولیس را در سال 69 قهرمان تهران و در سال 70 نخستین بار قهرمان آسیا کرد. او در سال 71 هم قهرمانی جام حذفی کشور را به افتخاراتش اضافه کرد. افت تیم ملی موجب برکناری پروین از سرمربیگری این تیم در سال 72 شد. این اتفاق آنقدر از نظر روحی به ضرر سلطان بود که او را 5 سال تمام از این ورزش دور کرد.

پروین در سال 77 با انگیزه ای دو چندان روی نیمکت پرسپولیس نشست و همان سال برای نخستین بار به صورت همزمان قهرمان لیگ و جام حذفی کشور شد. او در لیگ 78 یکبار دیگر عنوان قهرمانی را تکرار کرد تا به همگان ثابت کند اسطوره ای بی بدیل در تاریخ فوتبال ایران است.

در گیر و دار جنگ سهام، او در سال 80 به مدت 5 ماه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شد. او در همان سال قهرمانی نخستین دوره مسابقات لیگ برتر و عنوان سومین لیگ آسیا را به کارنامه اش اضافه کرد.

علی پروین از شهریور 49 تا 22 اسفند 58، در 52 بازی پیراهن تیم ملی ایران را به تن کرد و 13 گل ملی نیز به ثبت رساند. در آذرماه 53 او نخستین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به بازو بست. علی پروین جزوی از نخستین تیم ملی ایران راه یافته به جام جهانی 1978 آرژانتین بود.

دهه 80 دهه خوبی برای علی پروین نبود. پروین با پرسپولیس از مقام سومی در لیگ سوم، به عنوان نهم در لیگ برتر چهارم رسید تا برای همیشه پرسپولیس را رها کند. با تمام این تفاسیر او همچنان پرافتخارترین مرد تاریخ فوتبال ایران است...

Rainyboy
10-02-2010, 09:00 PM
توصيه علي پروين به فوتبالي‌ها: دعوا نكنيد

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1239632985.jpg

علي پروين در حاشيه مراسم جشن تولدش با انتقاد از كشمكش‌هاي گاه و بي‌گاه اهالي فوتبال سفره دلش را براي خبرنگاران باز كرد. پروين با انتقاد از بالا گرفتن تب دعوا، اهالي فوتبال را به خويشتنداري دعوت مي‌كند:«اين همه محمد مايلي‌كهن دادگاه رفت و آمد آخرش چه شد؟‌ آخرش فوتبالي‌ها بايد با هم آشتي كنند و چاره‌اي هم غير از اين وجود ندارد. اين دعواها تقصير روزنامه‌هاي ورزشي است. آنها آدم‌ها را به جان هم مي‌اندازند.» قوي‌ترين آرشيو ذهني هم حضور پروين در يك برنامه ورزشي زنده و پر مخاطب را به ياد نمي‌آورد اما او از مسئولان صداوسيما دو ساعت وقت مي‌خواهد تا ناگفته هايش از روند فعلي فوتبال ايران را بازگو كند: «من براي اينكه به تلويزيون بيايم دو ساعت تمام وقت مي‌خواهم تا از اول تا آخر حرف‌هايم را بزنم. وقتي علي دايي شكايت از مسئولان فدراسيون را به برنامه90 برد مجري برنامه دائما تاج و كفاشيان را روي خط مي‌آورد و حرف‌هاي او را قطع مي‌كرد اما من دو ساعت كامل وقت مي‌خواهم.»

zamara
10-21-2010, 08:52 AM
http://www.parsiking.com/upload/file6/1287721604.jpg

با نمايش مستند "سلطان" از علي پروين تجليل شد

انتقاد پروين از كم‌رنگ شدن غيرت و تعصب در بين بازيكنان فعلي فوتبال
آيين بزرگداشت شماره 7 اسطوره اي فوتبال ايران با حضور جمعي از جامعه‌ي ورزش و اهالي هنر، برگزار شد.

تالار ايوان شمس تهران، سه شنبه شب ميزبان جمعي از بزرگان و پيشكسوتان جامعه‌ي فوتبال و هنرمندان سينما، راديو و تلويزيون بود كه براي تجليل از چند دهه خدمت علي پروين، كاپيتان و سرمربي اسبق باشگاه پرسپوليس و تيم ملي ايران به فوتبال گرد هم آمده بودند.

در آغاز مراسم تعدادي از پيشكسوتان فوتبال و داوري دقايقي از خاطراتشان با علي پروين سخن گفتند و ضمن اشاره به فضاي نامناسب حاكم بر جامعه ورزش و مخصوصا فوتبال، حضور پروين‌ها و دادكان‌ها را در راس جامعه‌ي فوتبال تنها راه بازگشت اعتلاي فوتبال ايران دانستند.

محمدفنايي كارشناس داوري درباره‌ي خاطراتش در دوران داوري گفت:
من در جام جهاني حضور داشتم، با مارادونا و بسياري از بزرگان فوتبال جهان عكس يادگاري دارم، اما زماني كه عكسي كه با پروين دارم را نگاه مي كنم، اشك در چشمانم حلقه ميزند.

http://www.parsiking.com/upload/file6/1287702808.jpg

فنايي در ادامه افزود:
به ياد ندارم علي پروين در تمام دوران بازيگري‌اش يك كارت زرد دريافت كرده باشد. پروين به بقيه‌ي بازيكنان هم تذكر مي داد كه به سمت داور نزديك نشوند و اعتراض نكنند و اين كار را براي داوران بسيار آسان مي كرد.

در ادامه‌ي مراسم حميدرضا صدر با حضور بر روي صحنه شروع به سخنراني كرد.
صدر علي پروين را نخستين فوتباليست ايران لقب داد كه توانست فوتبال پيش از انقلاب را به دهه‌ي پس از انقلاب پيوند بزند و در جنگ تحميلي و اوضاع نابسامان كشور موجي از شور و اميد را در ميان جوانان ايجاد كند.

پس از سخنراني صدر مستند "سلطان" به كارگرداني مجيد توكلي و تهيه كنندگي محمدرضا شريفي نيا روي پرده به نمايش در آمد.

در اين مستند 38 دقيقه‌اي زندگي علي پروين در بخش هاي مختلف شامل سلطان و مردم، سلطان ومذهب، سلطان و فوتبال، سلطان و تعصب، سلطان و خانواده و ... به نمايش در آمد.

علي پروين در قسمت‌هايي از فيلم به كمبود غيرت و تعصب بازيكنان فعلي اشاره كرد و گفت:
"در گذشته بازيكنان تيمي مانند پرسپوليس جرات مساوي كردن نداشتند و بعد از نتيجه‌ي بد نزديك مربي هم نمي‌آمدند. نه مثل الان كه 4 تا گل بخورند ميكروفون را بردارند [وبگويند] به تيم حريف تبريك بگويند."

در ادامه‌ي فيلم قسمت‌هايي از صحنه هاي بازي پروين و گل‌هايي كه به ثمر رسانده بود به تصوير كشيده شد كه تشويق حضار را به دنبال داشت.

پس از پايان پخش فيلم، كارگردان و تهيه كننده‌ي اين مستند به روي صحنه آمدند و از سختي‌هاي تهيه‌ي اين فيلم صحبت كردند. مستند سلطان در جشنواره بين المللي فيلم‌هاي ورزشي، جايزه‌ي بهترين فيلم را از آن خود كرد.

http://www.parsiking.com/upload/file6/1287676797.jpg

محمدرضا شريفي نيا درباره تهيه‌ي اين فيلم گفت:
آقاي پروين از بزرگان مملكت ما هستند. زماني كه ديدم آقاي توكلي براي تهيه‌ي فيلم با مشكل روبرو است و برق خدمت به بزرگان اين كشور را در چشمانش ديدم، بي درنگ قبول كردم تهيه كنندگي اين كار را بر عهده بگيرم.
از اين به بعد هم هرگاه احساس كنم، كسي صادقانه مي خواهد به بزرگان و پيشكسوتان اين مرزوبوم خدمت كند، از هيچ كمكي فروگذار نخواهم كرد.

امير پوريا، منتقد سينما هم دقايقي صحبت كرد. پوريا با مقايسه‌ي پروين با الكس فرگوسن به بيان برخي از خصوصيات و ويژگي‌هاي اخلاقي پروين پرداخت و شخصيت برنده‌ي پروين را ستود.

http://www.parsiking.com/upload/file6/1287647728.jpg

سپس نوبت علي پروين رسيد كه در ميان تشويق شديد حضار روي صحنه حاضر شود.

پروين پس از حضور روي صحنه شروع به صحبت كرد و گفت:
"از همه خانواده‌هايي كه زحمت كشيدند تشكر مي كنم. همچنين از خانواده خودم و برادر بزرگترم محمود پروين تشكر مي كنم."

پروين در ادامه به ساخت مستند اشاره كرد و گفت:
"اين فيلم كار من نبوده و به آن راضي نبودم. اما دختر بزرگم من را مجبور به اين كار كرد. كار من كه اين نيست. وقتي اين فيلم را مي بينم از هنرمندان و بزرگان سينما خجالت مي كشم. هر كسي را بهر كاري ساخته اند. مقابل من ورزشكاران بزرگي نشسته اند كه از آن‌ها خجالت مي كشم. مردم خيلي به من محبت دارند. از همه كساني كه در اين مراسم حضور داشتند، تشكر مي كنم. هميشه سلامت و تندرست باشيد."

در بخش انتهايي مراسم، جمعي از اهالي ورزش و پيشكسوتان داوري به روي صحنه آمدند و عكس يادگاري انداختند.

سپس خانواده پروين به روي صحنه آمدند و عكس يادگاري انداختند. در پايان هدايايي به رسم يادبود به پروين، خانواده‌اش و پيشكسوتان جامعه‌ي فوتبال اهدا كردند.

http://www.parsiking.com/upload/file6/1287732300.jpg

حاشيه‌ي مراسم هم نكات جالبي داشت كه خواندنش خالي از لطف نيست.

*مراسم با 2 ساعت تاخير آغاز شد
*ليلا بلوكات و ليندا كياني، بازيگران سينما، دقايقي روي صحنه حاضر شدند و درباره‌ي علي پروين صحبت كردند.
*ژيلا صادقي لحظاتي از برنامه به عنوان مجري بر روي صحنه حاضر شد و با اجراي خوب خود جملاتي را به علي پروين تقديم كرد و مورد تشويق حاضران قرار گرفت.
*محسن حاجيلو بدون دعوت بر روي صحنه حاضر شد و دقايقي شاد و پرخنده را براي حضار رقم زد.
*مجيد توكلي، كارگردان مستند سلطان، با شوخي خطاب به حضار سالن گفت: من كه استقلالي هستم به فكرش بودم و برايش فيلم ساختم، اما شما هيچ كار نكرديد.
*از مسعود مرادي و سعيد مظفري زاده، به عنوان دو داور پرتلاش و زحمت كش تقدير و تشكر شد.
*محسن حاجيلو با اشاره به گزارش مزدك ميرزايي درباره‌ي حضور روي نيمكت تيم ملي در بازي ايران و برزيل گفت: آقاي مزدك آيدي كارت داشتم!

AM1NR3Z4
11-03-2010, 06:34 AM
علی پروین:پرسپولیس با این روند قهرمان می‌شود

صحبت کردن با علی پروین در مورد فوتبال همیشه شنیدنی بوده و هست. چرا که از جنس فوتبال است و بدون تعارف نظرش را می‌گوید و اگر قرار هم باشد در مورد موضوعی حرف نزند با هر بهانه‌ای سراغش برویم چیزی نمی‌گوید. او اگر چه چند سالی است به‌طور رسمی مسوولیت هیچ تیمی را بر عهده نداشته اما همیشه یکی از اصلی‌ترین آلترناتیوها بوده است. دیروز در هوای بارانی با او همکلام شدیم.

علی‌آقا باز هم باران و باز هم هوای ابری؟

ـ آخ گفتی، بارون رو دوست دارم، نعمت خداست اما تو هوای ابری دلم میگیره و خیلی غمگین میشم. بگذریم، از فوتبال چه خبر.

الان دیگه تو عصر ارتباطات اخبار را همه دارند، شما بازی پرسپولیس و استیل‌آذین را دیدید؟

ـ میشه بازی پرسپولیس رو نبینم.

بازی دو نیمه متفاوت داشت و ...

ـ استیل‌آذین نیمه اول بد نبود اما نیمه دوم دربست ایستاد و در عوض پرسپولیس خیلی خوب بازی کرد. در واقع آنها بعد از دربی بهتر کار کردند.

چطور؟

ـ بازی‌شان با ذوب‌آهن هم عالی بود به‌نظرم اگر همین‌طوری ادامه بدهند قهرمان می‌شوند.

علی‌آقا با اطمینان می‌گویید؟

ـ مطمئن باش اگر همین روند را ادامه دهند شانس اول قهرمانی هستند.

استیل‌آذین چرا به قول شما دربست ایستاد؟

ـ آنها هماهنگ نیستند و معلومه اختلاف دارند و تو زمین با هم خوب نیستند. البته علی کریمی و مهدوی‌کیا هم آماده نبودند که اگر به شرایط آمادگی برسند وضعیتشان بهتر می‌شود. در کل یکی دو برد می‌خواهند.

هر وقت که نتیجه نمی‌گیرند اسم شما مطرح می‌شود؟

ـ چطور مگه.

مثل دفعات گذشته شنیدیم قرار شده به آنها کمک کنید.

ـ نه بابا آنها دارند کارشان را می‌کنند، گفتم بازیکنان مصدوم‌شان برسند شرایط‌شان بهتر می‌شود.

تیم امید هم بامداد فردا به گوانگ‌ژو می‌رود.

ـ ان‌شاءالله با دست پر برگردند.

شما چقدر امیدوارید؟

ـ با این سه بازیکن بزرگسالی که بردند شانس زیادی برای موفقیت دارند.

افشین قطبی هم از الان استعفا داده شاید می‌داند که بعد از جام ملت‌ها شانس زیادی ندارد.

ـ به هر حال باید حمایت کرد چون کارشان سخته، انتقاد هم اگر میشه باید منصفانه باشه و آنها هم بپذیرند. لیگ هم که تعطیل می‌شود و همه در خدمت تیم ملی هستند.

همین الان هم بازی‌های سپاهان را به‌خاطر تیم امید لغو کرده‌اند.

ـ به نظرم این مساله به‌ضرر سپاهان است چون 3-2 بازی عقب می‌افتند و فاصله‌شان با تیم‌های دیگر زیاد می‌شود و همین کمی کار را برایشان سخت می‌کند.

این روزها انتقادهای زیادی علیه داوران می‌شود و ...

- به هر حال اشتباه میشه البته من هم به داور انتقاد می‌کردم اما چون کم می‌باختم انتقادهایم زیاد نبود. اما آنها هم مثل مربی و بازیکن اشتباه می‌کنند و این مسائل جزیی از فوتبال است.

ولی نتیجه یک بازی عوض می‌شود؟

ـ بله، من که نمی‌گویم با اشتباهات داوری تیم متضرر نمی‌شود اما شما بازی آلمان و انگلستان را دیدید؟

بله، همان توپی که از خط دروازه آلمان‌ها گذشت اما داور گل اعلام نکرد.

ـ خدا پدرت را بیامرزد، شما اصلا شنیدید که کاپلو یک کلمه اعتراض کند، بعد از بازی هم گفت اشکال از من بوده و مقصر من هستم. الان هم نباید خیلی به این مسائل دامن زد اینطوری تمرکز داوران کم می‌شود.

تعدادی از شاگردان شما در لیگ مربی هستند و ...

ـ‌ خوشحالم و این هم جزو افتخارات من است.

با شما در ارتباط هستند؟

ـ بله، هر چند وقت یکبار تماس می‌گیرند، دستشان درد نکند.

و صحبت پایانی شما؟

ـ اول اینکه به همه همکارات سلام برسون، بعدش هم عجب هوای تمیزی شده تهرون بعد از این بارندگی، یاعلی مدد.

zamara
11-05-2010, 10:20 PM
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1384/10/photo/566.jpg

"سلطان" به فوتبال بازگشت

علي پروين كليه امور فني استيل آذين را به دست گرفت
علي پروين كليه امور فني تيم فوتبال استيل آذين را در دست گرفت.

محمدرضا خروطي عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: «طبق تصميم هيات مديره از اين به بعد كليه‌ي امور باشگاه دست علي پروين خواهد بود و او نماينده تام الاختيار هيات مديره است.»

وي ادامه داد:
«او پيش از اين نيز مديرفني استيل آذين بوده، اما ما در صدد بوديم او را راضي كنيم و به تيم بياوريم.»

خروطي در رابطه با اين كه اين تصميم چه زماني گرفته شد، عنوان كرد:
«ما پيش از بازي مقابل راه آهن هم قصد داشتيم كه پروين را به تيم بياوريم، ضمن اين كه طي صحبت‌هايي كه با هدايتي كرده بوديم، مي خواستيم او را متقاعد كنيم تا از اين به بعد به تيم نزديك تر شود. چرا كه از روزي كه از هيات مديره استعفا داد، بازيكنان دلسرد شده بودند.»

خروطي در مورد آينده‌ي نيمكت استيل اذين نيز گفت:
«پروين نماينده تام الاختيار باشگاه است و مي تواند هر كاري كه مي‌خواهد انجام دهد و هر فردي كه دوست دارد را سرمربي استيل آذين كند.»

سايت رسمي باشگاه استيل آذين طي خبري اعلام كرد علي پروين رييس سازمان فوتبال اين باشگاه شده است.

zamara
11-08-2010, 09:19 AM
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/علي_-_پروين_94691.jpg

سلطان برنده بزرگ يا بازنده اى ناكام؟!

بازگشت على پروين به فوتبال اتفاق جالبى در فوتبال ايران محسوب مى شود و همانطور كه طى يكى دو روز اخير شاهد بوديد، اخبار ديگر راتحت الشعاع خود قرار داده است.

او دوباره تيتر يك تمام روزنامه ها شد و رسانه هاى تصويرى و شنيدارى هم اخبار اطراف وى را پوشش دادند.حضور پروين در استيل آذين همانطور كه انتظار داشتيم با استعفاى امير مهريزى سرپرست موقت باشگاه همراه بود اما مصاحبه آتشين او عليه هدايتى دوست و شريك سابقش را هيچ كسى پيش بينى نمى كرد.
افشين پيروانى هم در واكنش به صحبت هاى مهريزى، مصاحبه جالبى انجام داد تا اين باشگاه تمام اخبار داغ فوتبال ايران را به خودش اختصاص دهد اما بازگشت سلطان با گمانه زنى هاى مختلفى همراه بود و هر كسى به فراخور حال خود در اين رابطه اظهار نظر كرد.
به هرحال على آقا آنقدر جذابيت دارد كه افراد مختلف درباره او اظهار نظر كنند.

ريسك بزرگ
عده اى اعتقاد دارند كه على پروين با حضور در تيم بحران زده و ته جدولى استيل آذين ريسك بزرگى كرده است.
هر چند استيل آذين ستاره زياد دارد اما برخى از اين نامهاى بزرگ آماده نيستند و به لحاظ بدنى توانايى ۹۰ دقيقه دويدن و جنگيدن را ندارند به همين دليل حتى چهره اى نامدار مثل على پروين هم نمى تواند از پس كار برآيد و با استيل آذين به روزهاى خوب و آفتابى برسد. البته پروين با توجه به تمام اين مشكلات مسئوليت قبول كرده و ماموريت دارد تا تيم هدايتى را از بحران خارج كند و در اولين اظهارنظرش در اولين تمرين استيل آذين اعلام كرد كه اين تيم مشكل بدنى دارد و بدن بازيكنان تيمش بايد شلاق بخورد تا توان ۹۰ دقيقه جنگيدن و دويدن را داشته باشند.
البته به نظر سلطان وضعيت استيل آذين ديگر از اين بدتر نخواهد شد و به اين مجموعه اضافه شده تا تيم را سروسامان بدهد. البته بايد به اين نكته هم اشاره كنيم كه خود باشگاه استيل آذين هم در بحران كنونى اين مجموعه تقصير زيادى دارد چرا كه در فصل نقل و انتقالات تيم را خوب نبست و با جمع كردن چهره هاى نامدار كه البته برخى از آنها به پايان راه خود در فوتبال رسيده اند، قصد داشت مدعى قهرمانى شود اما عملاً ديديم كه چنين اتفاقى نيفتاد و استيل آذين بزرگ حالا مدعى سقوط به ليگ يك است.

تيمى بدون كارگر
ديگر در فوتبال نامها بازى نمى كنند و ستاره ها نمى توانند ضامن موفقيت يك تيم باشند. ستاره ها عوامل كمك كننده براى نتيجه گرفتن يك تيم هستند اما به هيچ عنوان نمى توانند موفقيت يك تيم را تضمين كنند. استيل آذين هم چنين شرايطى دارد و به وفور ستاره دارد اما در قعر جدول دست و پا مى زند.
چرا؟ چون اين تيم مشكل فنى دارد و بازيكن كارگر و زحمت كش ندارد. يك تيم بايد چند بازيكن كارگر داشته باشد و ۳ - ۲ ستاره كه به موفقيت تيم كمك كنند اما استيل آذين چندين ستاره و نام بزرگ دارد كه هيچ كدام حاضر نيستند كارگرى كنند تا يك يا ۲ نفر زحمات آنها را به نتيجه برسانند به همين دليل است كه اين تيم كهكشانى به جاى صدر جدول در قعر جدول به سر مى برد.
تيمى كه قبل از شروع فصل هر چه مهاجم و نيروى تهاجمى نامدار بود را به خدمت گرفت اما براى تقويت خط دفاع خودش هيچ اقدامى نكرد تا با بحران شديدى در كار دفاعى مواجه شود.
بدنسازى نه چندان مطلوب اول فصل هم باعث شده كه هنوز بازى ها به نيم فصل نرسيده، اين تيم از لحاظ بدنى كم آورده و مقابل حريفانش زانو بزند.

برنده بزرگ
على پروين با قبول هدايت استيل آذين ريسك بزرگى كرده است اما اگر ريسك او بگيرد و اين تيم بحران زده را به اوج برساند، آن وقت چه؟
خيلى ها معتقدند كه على آقا كارش را خوب بلد است و با همان سيستم سنتى كه متخصص آن است، استيل آذين را از اين شرايط خارج كرده و به روزهاى آفتابى برساند. اين عده كه جذبه على زاغى را در دهه ۶۰ و اوايل دهه ۷۰ به خوبى درك كرده اند، معتقدند كه سلطان با همان شخصيت كاريزماتيك منحصر به فردى كه دارد، اين مجموعه بحران زده را به سر منزل مقصود خواهد رساند.
بايد منتظر بمانيم و ببينيم كه برق نگاه چشمهاى تيله اى و جذبه سلطان كارگر مى شود يا ثابت مى شود كه ديگر دوران على پروين تمام شده است؟اگر على آقا بتواند استيل آذين بحران زده را به اوج رسانده و با اين تيم به جمع بالانشينان جدول برسد، برنده بزرگ ليگ دهم حرفه اى خواهد شد و يكى از اسطوره هاى فوتبال ايران محبوب تر از گذشته خواهد شد.
در اين رابطه بايد كمى منتظر بمانيم تا پايان كار سلطان و استيل آذين را در اين فصل ببينيم.

zamara
11-21-2010, 07:40 AM
http://s14.aks98.com/images/85769236465568293730.jpg

قهرمان ليگ از بين استقلال و پرسپوليس مشخص مي‌شود

حضور در اردوي پيش از بازي استيل‌آذين مقابل نفت مسجد سليمان، بهترين فرصت است تا با علي پروين، مرد همه‌کاره استيل‌آذين در امور فني هم‌صحبت شويم.

گوشه دنج لابي هتل هم ميزبان اين گفت‌وگوي اختصاصي و 2 نفره بين ما و علي پروين بود تا پروين با آن چهره کاريزماتيکش از مشکلات استيل‌آذين، تيم ملي فوتبال و بازي‌هاي ليگ برتر صحبت کند.

استيل‌آذين چقدر با آن تيم رؤيايي که شما انتظار داريد فاصله دارد؟
فکر مي‌کنم حدود 40 درصد اين تيم با آن چيزي که در ذهن من است فاصله دارد.

براي اين که 40 درصدي که شما از آن صحبت مي‌کنيد برآورده شود، چه برنامه‌اي داريد؟
به دنبال بازيکن هستيم تا نقاط ضعفي که در تيم وجود دارد را پوشش دهيم. يک بازيکن خارجي مدنظر داريم که طي چند روز آينده به تيم ما ملحق خواهد شد. البته به دنبال يک دروازه‌بان شش دانگ هم هستيم که اگر قسمت شود به تيم ما خواهد آمد.

شما فکر مي‌کنيد استيل‌آذين مي‌تواند از شرايطي که دارد رهايي پيدا کند؟
کار بسيار سختي است اما نشدني نيست. ما کارهاي سخت‌تر از اين هم انجام داديم و فکر مي‌کنم دور از دسترس نيست که بتوانيم به روزهاي خوب برسيم. بچه‌ها کمي به خودشان بيايند وضعيت درست مي‌شود.

مشکل استيل‌آذين کجاست؟ به اين نتيجه رسيديد که کجاي کار مي‌لنگد؟
از روز اولي هم که به اين تيم برگشتم مي‌دانستم مشکل کار کجاست. من بازي‌هاي اين تيم را تعقيب مي‌کردم و مي‌دانستم که بازيکنان استيل‌آذين از لحاظ بدني مشکل دارند و اگر بدن‌هاي‌شان آماده شود مي‌توانيم نتايج خيلي خوبي بگيريم. مي‌بينيد که بازيکنان ما همه اسم و رسم‌دار هستند و داشتن اين همه ستاره در يک تيم، کار را براي هماهنگ کردن آن‌ها سخت مي‌کند اما آرام آرام در حال نزديک شدن شرايط به مدنظر هستيم.

هدف شما از بازگشت به استيل‌آذين چيست؟ مي‌خواهيد وضعيت تيم را امسال سر و سامان ببخشيد يا برنامه‌هاي بلندمدت‌تري براي اين تيم داريد؟
من با آقاي هدايتي دوستي ديرينه‌اي دارم؛ در ضمن اين تيم را خودم درست کردم و آمده‌ام تا به تيم کمک کنم. دنبال عنوان و پست هم نبوده و نيستم. به عنوان يک بزرگ‌تر به استيل‌آذين آمده‌ام تا با کمک بازيکنان، تيم را به جايگاه واقعي‌اش برسانيم.

گفته مي‌شود چند بازيکن استيل‌آذين با شما مشکل دارند. اين موضوع را تأييد مي‌کنيد؟
اين حرف‌ها نيست! کسي با من مشکل ندارد من هم فعلا با کسي مشکل ندارم.
گفته مي‌شود چند بازيکن از ليست استيل‌آذين کنار گذاشته شوند...
البته اگر بخواهيم بازيکن بياوريم بايد يک‌سري از بازيکنان‌ از تيم ما بيرون بروند. مطمئن باشيد با کسي هم تعارف نداريم.

اين بازيکناني که قرار است کنار گذاشته شوند جزو ستاره‌هاي تيم هم هستند؟
من به اسم و رسم بازيکن توجهي ندارم. بازيکني که براي تيم خوب بازي مي‌کند را نگه مي‌داريم و بازيکني را که به کارمان نيايد کنار مي‌گذاريم؛ حالا اين بازيکن هر‌کس که مي‌خواهد باشد، باشد!

براي کادرفني هم برنامه‌اي داريد؟
درخصوص کادرفني هم همان روش ما درخصوص بازيکنان صدق مي‌کند. فعلا با همين کادرفني ادامه مي‌دهيم و قصد عوض کردن هم نداريم. بايد ببينيم چه مي‌شود اما اميدوار هستيم تا با همين کادرفني مشکلات‌مان حل شود.

فکر مي‌کنيد چه زماني استيل‌آذين از بحران خارج مي‌شود؟
نمي‌شود گفت چه زماني اما فکر مي‌کنم با يکي، دو برد مي‌توانيم به لحاظ رواني و تاکتيکي، بچه‌هاي تيم را از بن‌بستي که در آن قرار دارند نجات دهيم.

بگذريم! شانس تيم ملي فوتبال را براي موفقيت در جام ملت‌هاي آسيا چقدر مي‌دانيد؟
تيم ملي کار بسيار سختي دارد و من فکر مي‌کنم هر سه حريف ايران بتوانند براي فوتبال ما در اين بازي‌ها مشکل‌ساز شوند. اين را بايد بدانيم که کار تيم ملي خيلي سخت است اما نبايد نااميد بود. بايد بازي‌هاي تدارکاتي زيادي براي تيم ملي در نظر گرفته شود تا کادرفني بتواند ترکيبش را بشناسد و به اهداف تاکتيکي که در سر دارد برسد.
اما بازي با نيجريه چه شد!
من نه مي‌دانم چرا لغو شده و نه در جايگاهي هستم که در اين خصوص صحبت کنم. تنها چيزي که مي‌دانم اين است که براي موفقيت تيم ملي، بايد بازي‌هاي تدارکاتي زيادي انجام داد.

قهرمان امسال ليگ برتر را چه تيمي مي‌دانيد؟
به هر حال نزديک به نيمي از ليگ گذشته و من فکر مي‌کنم سپاهان، استقلال، پرسپوليس، ذوب‌آهن و اگر بشود استيل‌آذين جزو تيم‌هايي هستند که مي‌توانند امسال قهرمان ليگ برتر شوند.

شانس کدام تيم را بيشتر مي‌دانيد؟
امسال پرسپوليس و استقلال را خيلي بهتر از ساير تيم‌ها ديدم و فکر مي‌کنم قهرمان ليگ از بين اين دو تيم مشخص شود.

C D E M
11-22-2010, 12:02 AM
پروین تکرار نشدینیه!همین!

zamara
01-04-2011, 08:47 PM
از فشنگ‌چي سپاسگذارم چون مرد است

خودداري علي پروين از اظهار نظر درباره موضوع علي كريمي

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين از اظهار نظر درباره ماجراي علي كريمي خودداري كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8908/Images/jpg/A0945/A0945316.jpg

محمد پروين، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران، پس از اينكه روز يكشنبه تحت عمل جراحي از ناحيه رباط صليبي قرار گرفت، صبح امروز از بيمارستان شاهين‌مهر مرخص شد و به منزل رفت.
علي پروين در گفت و گويي كوتاه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: واقعا جالب است. از اميرحسين فشنگ‌چي كه در اين شرايط حساس به محمد من سر زد و چند بار جوياي حال او بود، تشكر مي كنم. اين بازيكن منش و مرام يك بازيكن باتعصب را دارد. واقعا به او مي گويم كه خيلي مرد است و كارش هم درست است.
پروين اما از گفت و گو درباره اتفاقات پيش آمده توسط علي كريمي خودداري كرد.

بیژن
01-05-2011, 02:40 PM
خدا یکی
سلطان هم یکی

علی تیفوسی
01-19-2011, 06:17 PM
همه دوست دارند وضعيت استيل آذين بهبود پيدا كند
پروين: ايران استحقاق برتري برابر كره جنوبي را دارد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين گفت: بازيكنان ايران برابر كره جنوبي استحقاق برد را دارند.

http://media.farsnews.com/Media/8908/Images/jpg/A0945/A0945316.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، علي پروين درباره اردوي تركيه استيل آذين اظهار داشت: با توجه به گزارش عملكرد كادرفني و سرپرستي و همچنين صحبت‌هايي كه پس از اردوي تركيه با بازيكنان داشتم به اين نتيجه رسيدم كه اردوي بسيار خوبي را برگزار كرده‌اند و خدا را شكر از لحاظ بدني به خواسته‌هاي خودم و آقاي خاكپور رسيده‌ايم اما هنوز تا شروع نيم فصل چند روزي باقي مانده و بايد روند صعودي‌مان در تمرينات را ادامه دهيم.
وي افزود: از وضعيت بچه‌ها و تلاش و جديت‌شان در تمرينات متوجه شدم كه واقعا همه دوست دارند تا شرايط تيم بهتر شود و جايگاه استيل آذين در جدول بهبود يابد. انشاالله اين بچه‌ها غيرت كنند تا نتيجه تلاش خود را در نيم فصل دوم ببينند.
پروين همچنين درباره بازي تيم ملي ايران برابر كره جنوبي كه روز شنبه برگزار مي‌شود نيز گفت: بازي سختي است اما بچه‌ها استحقاق پيروزي در بازي برابر كره جنوبي را دارند، فقط بايد تلاش خود را بيشتر كنند. عيار اصلي تيم ما در بازي برابر كره مشخص خواهد شد كه انشاالله بچه‌ها با يك نمايش غيرتمندانه پيروز مي‌شوند.
وي همچنين درباره عملكرد غلامي مهاجم ملي‌پوش استيل آذين گفت: وي هميشه تمام تلاش خود را در بازي‌هايي كه به ميدان مي‌رود انجام مي‌دهد و مهاجم خوبي است. انشاالله با اعتماد كادر فني تيم ملي در بازي‌هاي آينده بيشتر موفق باشد.

zamara
03-28-2011, 08:40 AM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/21-4-1388_IMAGE633830896667656250.jpg

علی پروین در بیمارستان

خبر مسمومیت پروین خیلی زود در شهر رامسر پیچید
علی پروین، اسطوره فوتبال پرسپولیس که در ویلای بزرگش در رامسر به سر می‌برد به دلیل مسمومیت در بیمارستان بستری شده است.
علی پروین دیروز دچار دندان‌درد شده و از مسکن استفاده کرد و همین باعث مسمومیت دارویی او شد که خوشبختانه با حضور در بیمارستان مشکل او حل شد .
در حال حاضر همسر او نیز در کنارش حضور دارد.مشکل پروین جدی نیست و او شرایط خوبی دارد.

zamara
04-01-2011, 04:15 PM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/04/A0746260.jpg

پروین: پرسپولیس یک دایی، پیوس و محمدخانی کم داشت

در دربی ۱۰ فرصت پیدا نمی‌شود
سرمربی پیشین پرسپولیس گفت: درست است که پرسپولیس در دربی ۷۰ بازی قابل قبولی انجام داد اما این تیم یک پیوس، محمدخانی و دایی کم داشت.

علی پروین در گفت‌وگویی درباره دربی ۷۰ اظهار داشت: با توجه به اینکه در بازی رفت، استقلال پیروز شده بود و پرسپولیس با توجه به شرایط برتر لیگ برتر چیزی برای از دست دادن نداشت، قرمز‌پوشان بازی خوبی انجام دادند و در دو نیمه سوار بازی بودند.

وی افزود: در دربی چون بازی حساسی است و دو تیم دوست ندارند بازی را با باخت و تساوی تمام کنند، ۱۰ فرصت گیر یک بازیکن و یک تیم نمی‌آید و باید از کمترین فرصت‌ها به صورت حرفه‌ای بهترین استفاده را کرد.
پروین تاکید کرد: پرسپولیس همه کار کرد، اما یک دایی، پیوس و یا محمدخانی کم داشت تا توپ را به تور استقلال بچسباند. در طرف دیگر استقلال حرفه‌ای بازی کرد و با زرنگی برهانی گل خود را زد.
وی خاطرنشان کرد: فوتبال همین است. به فوتبال زیبا امتیاز نمی‌دهند اما اگر روی هم دیگر بخواهیم حساب کنیم در دربی ۷۰ پرسپولیس می‌توانست بازنده نباشد و حتی برنده باشد چون در دقایق ابتدایی فرصت‌های خوبی را از دست داد. پرسپولیس یکی از بهترین بازی‌هایش را به نمایش گذاشت.
پیشکسوت فوتبال کشورمان در پایان در خصوص داوری بازی گفت: من در این باره نمی‌توانم نظری بدهم. یک سری کارشناسان گفتند برای پرسپولیس یک پنالتی گرفته نشد. در این باره اهالی فن باید صحبت کنند.

naser20
04-26-2011, 12:08 AM
خدا بعضی وقتا با صبر و حوصله یه بنده ی ناب درست میکنه که سلطان پروین یکی از اوناست
http://www.niloufarane.com/wp-content/uploads/2011/03/aliparvin.jpg

Masoud
06-01-2011, 04:13 PM
پروین: هیشکی نمی تونه رکورد ما رو بشکونه حتی قلعه نویی

http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1384/10/photo/566.jpg

ارتش سرخ دات كام:
علی پروین یکی از اسطوره های فوتبال ایران (http://www.arteshesorkh.com/) و باشگاه پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) بدون شک حرف ها و نقطه نظرات جالبی درخصوص این باشگاه و اختلافات پیرامون آن خواهد داشت. او در گفت وگویی اختصاصی در مورد بازی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) و سپاهان، رویارویی این تیم با فولاد و حرف و حدیث هایی که از وزارت ورزش (http://www.arteshesorkh.com/) به گوش می رسد، حرف های جالبی زد.

*علی آقا سلام، چه خبر از فوتبال؟

ما که بی خبریم، همیشه خبرا پیش شما خبرنگاراست که هرکاری بخواین می کنین.

* بازی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) و فولاد را چطور می بینید؟
این بازی یک فینال دیگر برای پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) ه. بازی تو اهواز خیلی سخته به نظر من پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) باید 20 دقیقه اول را خیلی احتیاط کنه. یه زمان همه جلوی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) 20 دقیقه اول احتیاط می کردند حالا کار برعکس شده.

* یعنی باید جلوی فولاد احتیاط کرد؟

تو 20 دقیقه اول بله. پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) باید آروم آروم خودشو جلو بکشه. نباید الکی بی گدار به آب بزنه. گرمای اهواز کشنده است.

*اما به نظر می رسد بعد از برد سپاهان، پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) مقابل فولاد کار راحت تری در پیش دارد؟

نه، سپاهان پا به پای پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) بازی کرد. خدایی اون بازی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) خیلی خوب بود. تو پنالتی هرکی گل اول رو بزنه، برده. چون روحیه تیم بالاتر می ره. پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) پنالتی اول رو زد اما سپاهان دو تا پنالتی اول رو خراب کرد تا روحیه شون بیاد پایین. اما بازی با فولاد فرق می کنه.

*چه فرقی؟

آهان... این بازی شرایط خودشو داره. اونا تو اهواز دست و پا بسته نیستن. میان تا با حمایت اهوازی کار رو تو همون 90 دقیقه تموم کنن. چون چشمشون از ضربات پنالتی ترسیده. واسه همین (http://www.arteshesorkh.com/) می گم که پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) باید قوای بدنی شو تقسیم کنه. توی اون گرما به فکر 90 دقیقه نباشه چون ممکنه بای 120 دقیقه بشه. در یک کلام نباید احساسی بازی کنن.

*چه توصیه ای برای علی دایی دارید؟

علی دایی احتیا به توصیه من نداره. خودش می دونه چی کار کنه. به هرحال مردم جام رو می خوان و الان تو این شرایط و با توجه به اینکه با دو بازی دیگه تیم قهرمانه، همه باید غیرت کنند تا این هواداران را چشم انتظار جام نگذارند.

* راستی علی آقا امیر قلعه نویی (http://www.arteshesorkh.com/) رکورد قهرمانی (http://www.arteshesorkh.com/) شما را شکست.

کدوم رکورد؟ رکورد 30 قهرمانی رو؟ ای بابا هیشکی نمی تونه رکورد ما رو بزنه.

*اما قلعه نویی (http://www.arteshesorkh.com/) در لیگ برتر چهار بار قهرمان شده و علی پروین 3 جام قهرمانی را بالای سر برده؟

آهان لیگ برتر رو می گید. بنویس همه رکورد ما رو زدن. امیر هم کارش درسته. انصافا کاردرسته و تو این چند سال خوب تونسته چم و خم فوتبال ایران (http://www.arteshesorkh.com/) رو بشناسه.

*یک جورایی شما الگوی قلعه نویی (http://www.arteshesorkh.com/) هستید؟

نه بابا امیر خودش اوستاست ولی یک چیز امیر را خیلی دوست دارم و اونم اینه که حرمت بزرگترها رو نگه می داره. این بچه بزرگتر کوچک تر حالیش می شه و این کارش اونو تو زندگی و فوتبال بزرگ می کنه.

*سپاهان لایق قهرمانی بود؟

خب انصافا اونا همه چی دارن. هم پول دارن، هم بازیکن خوب. وقتی هم یکی مثل قلعه نویی (http://www.arteshesorkh.com/) بالای سرشون باشه باید قهرمان بشن. به نظر من فوتبال ما باید 10 تا تیم داشته باشه مثل سپاهان.

* قبلا گفته بودید که کاشانی و دایی را آشتی می دهید؟

نه من هیچ وقت این حرف رو نزدم. تا فوتبال وجود داره، این قهر و آشتی ها وجود داره. ولی به نظر من باید تمام این مسائل تموم بشه و این دو نفر بشینین و با هم حرف بزنن. توی حرف زدنه که تمام حرف ها زده می شه و دلخوری ها کمتر. به خاطر خودشونم نه، به خاطر مردم و پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) ، باید تا پایان جام حذفی همه چی رو فراموش کنند. مردم از پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) جام می خواهند و این وسط کاری ندارم حق با کیه. پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) باید این جام رو بگیرد.

*در مورد وزارت ورزش (http://www.arteshesorkh.com/) و حرف و حدیث هایی که این روزها وجود دارد چه نظری دارید؟

والا من هم توی روزنامه ها می خونم هر روز یکی مدنظره. ولی بهتره زودتر تکلیف روشن کنن و آقای احمدی نژاد (http://www.arteshesorkh.com/) یکی رو انتخاب کنه. به هر شکل ورزش جزو ارکان مهم کشوره و این بلاتکلیفی براش خوب نیست.

*قطعا می دانید که حبیب کاشانی هم یکی از نامزدهای تصدی این پست است؟

والا کاشانی چند ساله تو این ورزش داره فعالیت می کنه. انصافا هم خوب کار کرده.3 فصل بالای سر پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) بوده دو تا جام اورده، الان هم بزرگترین مدعی قهرمانیه. به هرحال با پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) کار اجرایی کرده. همه هم می دون کار کردن تو پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) با این همه حاشیه و توقعی که وجود داره، خیلی سخت و مشکله واسه همین (http://www.arteshesorkh.com/) من می گم حاج حبیب فرد خوب و کار بلدی برای این پست . اما باز هم همه چی بستگی به نظر دکتر احمدی نژاد (http://www.arteshesorkh.com/) داره.

* و حرف آخر؟
دوست دارم پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) قهرمان جام حذفی بشه. این آرزوی قلبی من و همه هوادارای پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) ه. امیدوارم که تیم ملی هم بتونه به اون چیزی که حقشه برسه.

علی تیفوسی
07-18-2011, 01:22 PM
انتقاد پروين از شيوه بازي تيم ملي:
آقاي كي‌روش! مقابل تيم صدوسي‌و‌هشتم دنيا بايد اين‌طور بازي كنيم؟

علي پروين با اشاره به ديدار تيم ملي برابر ماداگاسكار گفت: سؤال من اين است كه بايد مقابل تيم صدوسي‌‌وهشتم دنيا اين‌طور بازي كنيم؟

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0746/A0746260.jpg

علي پروين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد ديدار ايران و ماداگاسكار اظهار داشت: اين بازي را ديدم تا اولين حضور كي‌روش در تيم ملي را ارزيابي قرار دهم اما متأسفانه اين ديدار خوب از آب درنيامد. دليلش را نمي‌دانم اما بايد بگويم، آقاي كي‌روش! تيم ملي بد بود و بايد مراقب باشيد.

وي خاطرنشان كرد: سؤال من اين است كه بايد مقابل تيم صد و سي‌ و هشتم دنيا اين طور بازي كنيم؟ يكي مي‌گويد بازيكنان در بدنسازي هستند و يكي مي‌گويد آماده نبودم. خيلي از اين مسائل است اما تيم ملي خوب نبود.
سرمربي پيشين تيم ملي درباره بازي با مالديو گفت: انشاءالله بچه‌ها مالديو را شكست مي‌دهند و روز به روز بهتر مي‌شوند.

وي در ادامه درباره حضور علي دايي در راه‌آهن گفت: خوشحال شدم دايي دوباره به فوتبال برگشت. انشاءالله موفق باشد اگر چه كار بسيار سختي دارد.

پروين در پايان ضمن تبريك به محمد علي آبادي رئيس كميته ملي المپيك ايران عنوان كرد: وقتي شنيدم در نشست اعضاي هيئت اجرايي و هيئت رئيسه شوراي المپيك آسيا علي‌آبادي نايب رئيس شده خيلي خوشحال شدم. به علي آبادي تبريك مي‌گويم و اميدوارم هميشه موفق باشد. به نظر من اين پست جايگاه كمي نيست كه علي آبادي آن را به دست ‌آورد.

maryam10
07-20-2011, 12:36 PM
علی پروین،اسطوره ایه که هیچوقت تکرار نمی شه..........................

زنده باد پروین@};-

بیژن
07-20-2011, 02:55 PM
علی.علی علی سلطان
علی سلطان

علی سرور و سالار
علی سلطان

علی ماه منیرم
علی سلطان

علی برات بمیرم
علی سلطان

علی قیصر فوتبال
علی سلطان

علی دارو ندارم
علی سلطان

علی همه کس و کارم
علی سلطان

علی تیغه برنده
علی سلطان

علی همیشه برنده
علی سلطان

علی چشمای زاغش
علی سلطان

منو دیونه کرده
علی سلطان

الماس سرخ
07-20-2011, 03:29 PM
علی پروین اسطوره ایه که هرگز از خاطره ها نمیره@};-
همه عشقا یه طرف عشقه به پروین یه طرف
همه تیما یه طرف ارتش سلطان یه طرف

hamid3
07-23-2011, 12:53 AM
علی سلطان شناسنامه پرسپولیسه چه فایده هیچ موقع از تجربهاش استفاده نمی کنندhttp://www.niloufarane.com/wp-content/uploads/2011/03/aliparvin.jpg

Masoud
07-26-2011, 04:14 PM
یعنی عاشق سلطانم با این اظهار نظراش :8:

پروین: 45 میلیارد تومان یا ریال ؟ / ماجرای اونیه که می خواست مامانش رو بفروشه!!

http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/1-79227.jpg

ارتش سرخ دات كام: علی پروین می گوید دولت برای برند پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) قیمتی غیر معمول گذاشته است.

اسطوره پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) که این روزها با تاسیس کانون پیشکسوتان تیم ، رسما اعلام آمادگی کرده تا این تیم پرطرفدار را از دولت بخرد و به صورت مردمی اداره کند در واکنش به قیمت گذاری برای برند پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) گفت:« واقعا قیمت اعلام کردن؟ حالا چقدری هست؟»

وقتی که رقم 45 میلیاردی را به او می گوییم علی آقا پاسخ می دهد:« منظورشان ریال بوده یا تومان؟ بابا ماجرای اون یارو شده که مادرش رو گذاشت رو کولش و برد بازار گفت می فروشم ، گفتند چند؟ گفت قیمتی می دم که هیشکی نخره! حالا 45 میلیارد تومن می دونین چقدره؟ آخه کی می تونه این همه پول واسه اسم این تیم ها بده. »

او که خودش یکی از مدعیان خرید تیم است وقتی می شنود قیمت استقلال کمتر است ، می گوید:« پس چرا به استقلالی ها تخفیف دادن؟ شاید اون ها بدهی های کمتری دارن. نمی دونم ، شاید هم واسه طرفدارای دو تا تیم باشه. اما خداییش گرونه . کسی از این پولها نداره بده. اگه می خوان خصوصی اش کنن ، در فوتبالی که راهی برای پول در آوردن نداره ، نباید این سنگ های گنده رو بندازن.»

babak red
07-31-2011, 08:53 AM
پروين:من پرسپوليسي‌ترين پرسپوليسي هستم

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس خود را پرسپوليس ترين بازيکني خواند که در اين باشگاه حضور داشته است.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006383.jpg
مراسم رونمایی از پیراهن و سرود باشگاه پرسپولیس، نشست خبری سرپرست، سرمربی، مدیرفنی، سرپرست تیم فوتبال، کاپیتان تیم و هر چیزی که مربوط به پرسپولیس و سرخپوشان تهرانی می شد، بعدازظهر امروز شنبه در سالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه 9 تهران برگزار شد.
این مراسم با دقایقی تاخیر آغاز شد و مطابق برنامه از سرود پرسپولیس که نامش سرود سرخ است، پرده برداری شد. سرودی که گفته می شود، داریوش خواجه نوری و دوستانش برای ساخت آن بیش از سه سال زحمت کشیده‌اند.
سرود با پخش تصاویری از قدیمی‌ها پرسپولیس، علی پروین، همایون بهزادی، جعفر کاشانی، ابراهیم آشتیانی و ... آغاز شد. در بین تصاویر همه بودند، از علی پروین و علی دایی تا امروزی‌های پرسپولیس؛ شیث رضایی و سپهر حیدری. سپهری که شیث می گفت، خیلی پرسپولیسی است و حتی روزی که با پیراهن ذوب آهن مقابل پرسپولیس بازی می کرده، یکی از بازیکنان این تیم بوده!
متن سرود با چند مصرع کوتاه آغاز می شد با این مضمون که " سرخ بی همتاست، سرخ بی پرواست، سرخ در رگ‌هاست، سرخ در هرجا، هرجا، هرجا، هرجا و ..." سرود جالب بود و البته حماسی برای پرسپولیسی‌ها. این سرود در آمیخته با تصاویری از پرسپولیسی‌ها قدیمی بود که با دکلمه‌ای از علی پروین و محمود خوردبین آغاز می شود، شاید یکی از ایرادهای عمده سرود این بود که ریتمش مدام عوض می شد و تعداد قطع و وصل شدنش چیزی بیش از حد مجاز!
به غیر از شیث رضایی و البته نیما نکیسا صدای باقی پرسپولیسی‌ها دیروز و امروز چندان تعریفی نداشت به خصوص میثاق معمارزاده و محسن خلیلی که دومی اذعان کرد که صدایش زیر دوش بهتر از استودیوست!
در کل سرود بد بود و برای فوتبال ما که بیشتر غرق در سطحی نگری است، نوعی سنت شکنی و البته حرکت روبه جلو. حالا اینکه محمد پنجعلی قواعد خوانندگی را رعایت نمی کند یا میثاق معمارزاده نفسش سر خواندن کم می آید، چندان ایرادی ندارد.
جدا از رونمایی از سرود پرسپولیس تصاویری از پیشکسوتان پرسپولیس پخش شد و آنها حرف‌هایی زدند و خاطراتی را گفتند که طرح آنها خالی از لطف نیست.
علی پروین: من پرسپولیسی ترین، پرسپولیسی‌ها هستم و با پرسپولیس خواهم رفت.
کاشانی: پروین و آشتیانی یک تیم بودند.
- جعفر کاشانی خاطره‌ای از علی پروین و ابراهیم آشتیانی گفت. او می گفت، ابراهیم و پروین باهم جلو می رفتند و ابراهیم مدام می گفت: بده، بده، بده، بده و... که ناگهان علی پروین توپ را استپ کرد و کلمه‌ای را گفت. (البته ما نفهمیدم این کلمه چه بود چون تصاویر به ناگاه قطع شد) کاشانی با بیان این خاطره منظور خود را رساند و فقط به یک جمله که پروین و آشتیانی یک تیم بودند، بسنده کرد.
در بین تکرار خاطرات گذشته تصاویری از بازی به یادماندنی برد 6 بر صفر پرسپولیس مقابل استقلال پخش شد و چهره محمود خوردبین به نمایش درآمد با موهایی طلایی و چشم هایی روشن، چیزی متفاوت با چهره امروز سرپرست همیشگی پرسپولیس.
عقد قرارداد با فنونی زاده در بهشت زهرا!
مرتضی فنونی زاده خاطراتش جذاب و شنیدنی بود، او که مدعی بود، در بهشت زهرا با علی پروین قرارداد بسته و پرسپولیسی شده است.
گلزنی به استقلال شیرین تر از رفتن به جام جهانی
افشین پیروانی در بخشی از تصاویر قدیمی‌های پرسپولیس دقایقی کوتاه حرف زد و گفت: گل زدن به استقلال برای من شیرین‌تر از رفتن به جام جهانی بود.
مجتبی محرمی و مرتضی کرمانی مقدم هم در سرود سرخ خواندند و حرف زدند. کرمانی مقدم دل پردردی داشت و می گفت: ما مرده پرستیم و تا یک نفر روی تخت بیمارستان می افتد به او پست معاونت و ... می دهیم. من به خانمم وصیت کرده‌ام اگر مردم هیچکس را خبر نکند.
از تلخی جملات گزنده کرمانی مقدم با کنایه موسپیدهای پرسپولیس کاسته شد و آنجاکه پنجعلی از خاطراتش گفت، خنده بر لب همه آمد. او می گفت: در آن زمان همه فرشاد را می دیدند. او مهاجم بود، گل می زد و می شد، آقای گل. آنوقت ما را هم کریم شیره ای می خواندند!
سرود سرخ شدنی بود و خاطرات جذاب اما در این بین جای علی دایی خالی بود. او که سهمش از این فیلم چند تصویر کوتاه بود و صدایش را هیچکس در سالن نشنید.

mahi.f
08-08-2011, 06:06 PM
پروين: آقاي احمدي‌نژاد! لطفا نيم‌ساعت به ما وقت بدهيد

علي پروين در گفت‌وگوي اختصاصي با فارس درباره شرايط پرسپوليس،اظهارات كاشاني مبني تشكيل كميته پيشكسوتان پرسپوليس شركت كرد كه در زير مني خوانيد:
* علي آقا خبري از شما نيست...
در خدمت شما هستيم. ابتدا جا دارد روز خبرنگار را به همه خبرنگاران تبريك بگويم و اعلام كنم ورزش بدون خبرنگار مثل فوتبال بدون توپ است انشاءالله هميشه موفق و مويد باشيد و قدر شما را بيشتر بدانند.
*بازي هاي ليگ برتر را دنبال مي كنيد؟
مگر مي شود ما فوتبال نبينيم؟ هفته اول طبيعي بود تيم ها كمي سنگين باشند اما هفته هاي آينده شرايط بهتر مي شود.
* وضعيت پرسپوليس را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
بازي پرسپوليس و شاهين بوشهر را به مدت 45 دقيقه ديدم و بعدا جاي شما خالي رفتم زورخانه اما شنيدم پرسپوليس اصلا خوب نبوده به همين دليل به استيلي زنگ زدم. امروز صبح به حميد گفتم تيمت يك‌خورده بد بازي مي كند اما ناراحت نباش انشاءالله بهتر مي شود. به او گفتم يك‌خورده مواظب باش.
* چرا پرسپوليس برابر شاهين بد بود؟
شرايط آب هوا و برخي از مسايل را حميد استيلي بازگو كرد. انشاءالله اين تيم به هماهنگي هاي لازم مي رسد و نتيجه خواهد گرفت. حيف است زحمات حميد به بار ننشيند.
* از كميته پيشكسوتان پرسپوليس چه خبر؟
كارها را دنبال مي كنيم تا اين كميته را به يك جا برسانيم. خدا را شكر بعد از سال ها موسفيدهاي پرسپوليس دور هم مي نشينند و با يكديگر حرف مي زنند.
*حتما مي دانيد كاشاني سرپرست پرسپوليس اعلام كرده كه شما چرا جلسات خود را در باشگاه استيل آذين برگزار مي كنيد؟
من از آقاي كاشاني مي پرسم چرا شما در اين 3 ماه ياد ما نبوديد تا يك طبقه باشگاه پرسپوليس را به پيشكسوتان بدهيد، حالا يك جايي دور هم جمع مي شويم اشكال دارد؟
* اما جايش هم مهم است. به قول كاشاني مگر پيشكسوتان منچستر جلسات خود را در باشگاه آرسنال برگزار مي كنند. شايد حق با سرپرست پرسپوليس باشد...
اولا بايد بگويم باشگاه استيل آذين از تهران به سمنان رفته است. با بزرگان پرسپوليس مثل جاسميان، بهزادي و خيلي هاي ديگر دنبال جا مي گشتيم كه اين بنده خدا هدايتي قبول كرد تا يك طبقه از باشگاه سابقش رابه ما بدهد اما برخي آقايان كه حتي دراين باره يك تعارف هم به ما نكردند حالا مي گويند باشگاه منچستر و رئال يا اينتر چرا اينجا و آنجا جلسه تشكيل مي دهند. ما هر 15 روز يك بار كنار هم مي نشينيم تا با هم درد دل كنيم. آيا بد است؟ آقاي كاشاني اي كاش 3 ماه قبل ياد اين بچه ها بوديد نه حالا.
* مگر حالا يادشان هستند؟
بله، به بزرگان پرسپوليس مثل بهزادي جاسميان و برخي ديگر زنگ زده اند و آنها را به باشگاه دعوت كرده اند. ما در كميته پيشكسوتان كار خودمان را دنبال مي كنيم ولي مشكلاتي هم داريم كه خيلي دوست داريم به آنها رسيدگي شود
*چه مشكلاتي؟
در روزنامه ها خواندم آقاي احمدي نژاد نامه اي را براي پيگيري كار گسترش فولاد به وزير ورزش زده اما ما چندين بار از ايشان در خواست كرديم تا حداقل نيم ساعت وقتشان را به بزرگان استقلال و پرسپوليس بدهند اما نشد. من از آقاي احمدي نژاد به عنوان يك ورزشكار و فوتبالدوست انتظار دارم حالا اصلا نمي دانم به آقاي احمدي نژاد گفته اند يا خير.
* درباره چه موضوعي مي خواهيد حرف بزنيد؟
مي خواهيم نيم ساعت رئيس جمهور كشورمان را ببينيم. ما كساني هستيم كه پس از اينكه به موفقيت هايي رسيديم خاك وطن مان را ترك نكرديم و هميشه به اين مملكت افتخار كرديم و افتخار خواهيم كرد. حالا آقاي كاشاني هميشه بايد به ديدار رئيس جمهور برود و خبرش را بدهد اما پيشكسوتان پرسپوليس و حتي استقلال موفق به اين كار نشوند.
*حالا چرا شما فقط حرف كاشاني را مي زنيد؟
ببينيد من با كاشاني هيچ مشكلي ندارم و روز اولي كه پيشكسوتان كميته تشكيل دادند گفتم قصد ما تخريب باشگاه پرسپوليس و اذيت كاشاني نيست. 10 بار هم گفتم و بازهم مي گويم اما يك سؤال براي من پيش آمده، آقاي كاشاني در تلويزيون اعلام مي كند كه ماموريتش تمام شده و مي خواهد برود اما بعدا بدون هيچ خبري علي دايي مي رود و كاشاني مي ماند. اين براي ما جاي سؤال دارد.
* هنوز هم بعد از 3 بار در خواست پيگير وقت ملاقات با دكتر احمدي نژاد هستيد؟
بله ايشان رئيس جمهور مردمي هستند. آقاي احمدي نژاد! بهزادي، كلاني، جاسميان، پروين و خيلي ديگر از پيشكسوتان پرسپوليس واستقلال مي خواهند بيايند و چند دقيقه با شما حرف بزنند.
* در پايان اگر حرفي داريد بگوييد؟
اميدوارم پرسپوليس نيجه خوبي بگيرد تا دل هواداران را شاد كند. باور كنيد هر فردي در كوچه و خيابان درباره پرسپوليس از ما سؤال مي كند به او اميدواري مي دهيم.

babak red
08-14-2011, 06:56 PM
هواداران اجازه شیطنت ندهند/ علی پروین: برای نتیجه گرفتن باید صبوری کرد

(http://fc-perspolis.com/Print/4530)
http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1313155361.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1313155361.jpg)
علی پروین به اتفاقات بازی پرسپولیس برابر شهرداری تبریز واکنش نشان داد و با حمایت از حمید استیلی از هواداران پرسپولیس خواست با اتحاد خودشان شرایط را برای موفقیت تیم‌شان مهیا کنند.

اسطوره تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به شعارهای هواداران از اواسط بازی در برابر شهرداری تبریز علیه تیم، بازیکنان و کادر فنی سرخپوشان، گفت:"هواداران پرسپولیس باید شان تیم و کادر فنی را رعایت کنند و صبور باشند. خیلی از تیم‌ها بوده‌اند که اول فصل را خوب شروع نکردند اما پایان فصل قهرمان شدند یا مقام شایسته‌ای کسب کردند."
پروین با حمایت از حمید استیلی، افزود:" حمید استیلی را نباید سیبل قرار داد. احساس می‌کنم شیطنت‌هایی در کار است که استیلی و این پرسپولیس را خراب کنند. استیلی مدیریتش را دارد که این تیم را جمع و جور کند. من هم به حمید گفتم هر کاری از دستم بر بیاید برای کمک به او انجام می‌دهم. استیلی شاگرد خودم بوده و مثل بچه خودم است. هر کاری برای سربلندی‌اش از دستم بر بیاید برایش انجام می‌دهم."
اسطوره باشگاه پرسپولیس با اشاره به عملکرد پرسپولیس در بازی‌های ابتدایی لیگ، تصریح کرد:" پرسپولیس شاید خوب کار نکرده باشد اما باید دلیل خوب بازی نکردنش را پیدا کرد. اول اینکه اول فصل است و باید صبر کرد. این تیم با تغییراتی مواجه بوده و نیاز به زمان دارد. بعد هم آن پرسپولیس رویایی که هوادار انتظار دارد از اول حمله کند سال‌هاست دیده نشده. شرایط فوتبال عوض شده است. اما این پرسپولیس ابزارش را دارد و هواداران باید متحد باشند و اجازه ندهند برخی‌ها از اول فصل شیطنت کنند. باید از تیم حمایت کرد و شرایط استرس زا برای بازیکنان به وجود نیاورد. جذابیت‌های فوتبال به همین بالا و پایین هاست و تیمی نتیجه می‌گیرد که با صبر و حوصله کارش را جلو ببرد."
علی پروین به اهمیت شناخت کادر فنی از تیم اشاره کرد و گفت:" به نظر من استیلی می‌تواند این تیم را جمع کند فقط باید کمی دقت کند و شرایط تیمش را بشناسد و بازیکنان را از لحاظ بدنی به شرایط ایده‌آل برساند. این تیم باید شاداب باشد و تزریق این شادابی کار کادر فنی است."
.

zamara
09-03-2011, 07:57 AM
واكنش خوب سلطان به خنده بازار

۱- نوبت رسيد به على پروين تا در برنامه خنده بازار سوژه هنرمندان و طنزپردازان اين برنامه محبوب شود. پخش دقايقى از اين برنامه كافى بود تا روزنامه نگاران ورزشى به اميد يك خوراك خبرى داغ به سلطان زنگ بزنند و نظر او را بپرسند. واكنش قابل تقدير و قابل توجه سلطان به اين برنامه چند خط بيشتر نبود.
«حرفى ندارم. شما هم اين موضوع را بزرگ نكنيد. امشب نوبت من بود و از اينكه در شاد شدن مردم سهمى داشتم خوشحالم. بيش از اين حرف نمى زنم.»
نيازى هم نبود كه بيش از اين حرفى بزند. سلطان هر آنچه بايد به شاگردانش مى آموخت، آموخت!

۲- على پروين راز و رمز محبوبيت را مى داند. او فهميد كه وقتى خود از تماشاى اين برنامه لذت برده و به قول معروف منشورى شدن ديگر همكارانش را با لذت تماشا كرده نمى تواند قاعده بازى را بر هم بزند و خود را تافته اى جدا بافته بداند.
واكنش او از يك طرف نشاندهنده آزردگى اش است كه اگر نبود به راحتى و باخنده از اين قضيه سخن مى گفت، از سوى ديگر نشانه بزرگى اش كه از خبرنگاران مى خواهد اين قضيه را همين جا تمام كنند و از همه مهمتر نشاندهنده بزرگ منشى اش كه شادى مردم ايران را مهم مى داند.
حتى اگر اين يك ژست باشد، ژست زيبايى است كه على دايى بلد نبود آن را اتخاذ كند.

۳- واكنش مرد چشم تيله اى اينگونه است عفو ملوكانه او كسانى كه ادايش را درآورده اند و شادمانى ملتى را رقم زده اند مى بخشد، عليه آنها حرفى نمى زند و با بزرگ منشى شادى مردم را دليل شادى خود اعلام مى كند. اين قضيه براى همه آنهايى كه مى خواهند بدانند چرا على پروين آدم محبوبى است، بهترين پاسخ به حساب مى آيد.آدم بزرگ ها گاهى بايد در مورد خودشان هم بيش از حد بزرگ باشند.

redlove
09-03-2011, 10:44 AM
واااااااااااای عاشق علی پروین هستم از بس ماه

ولی من باز قبول ندارم یه برنامه تلویزیونی فقط اسطورهای پرسپولیس سوژه کنه

این همه سوژه فیروز کریمی. اکبرمیثاقیان. قلعه نوعی . مرفاوی. و.و.و.و.

چرا دست گذاشتن رو پرسپولیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mo_bid
09-03-2011, 05:56 PM
یعنی واقعا حال میکنم حال میکنم خوووووووووووووووووووب خودتون و گول میزنین .خوب به هوای اینکه به اصطلاح خودتون یکی دیگرو ضایع کنین 2 تا موضوعه کاملا بی ربط و به هم ربط میدین .

خیلی خیلی ببخشید مسخره کردنه علی پروین چه ربطی به مسخره کردنه دائی داشت ؟

این همه ماهی صفت و کلی آدمه دیگه تو تلویزیون علی دائی و صداش و تقلید کردن این همه سال هممون دار یم میبینیم مگه مشکلی پیش اومد؟

دائی وقتی صداش در اومد که این دلقک بازی و مسخره بازی تو جشن باشگاهه استقلال انجام شد وگرنه قبلش هم این کار تو برنامه شده بود کسی صداش در نیومده بود .حرف سره 1 چیزه دیگه بود که چرا پرسپولیسی ها رو تو این مکان به مسخره گرفتن ؟چرا ادای مرفاوی و قلعه نوعی و فتح الله و در نیاوردن ؟ دائی چه ربطی به این مراسم داشت ؟

خیلی دوست داشتم ببینم 1 کی از آدم هائی که دوستشون دارین و اونجا مسخره میکردن بعد میدیدیم چی میگفتین ؟

ببینم علی پروین و گنده های تیم و تو جشن باشگاهه استقلال بیان مسخره کنن بازم کسی میشینه میگه عیبی نداره , خوب مردم شاد شدن دیگه ؟
همین علی پروین سر تا پای فتح الله زاده رو میزد رنگی میکرد .

نه عزیزان اینجور که شما فکر میکنین نیست .

مطلب چیزه دیگه ای بوده و شما هم میدونین و باز خودتون و دارین میزنین به راهه دیگه چون راهه اصلی به نفعتون نیست .

babak red
09-03-2011, 06:19 PM
متاسفانه اینا اینقدر ضد دایی شدن که حتی حاضرن دست استقلالیها رو ببوسن ولی از دایی حمایت نکنن این جور مواقع.
الان تو اینترنت بگردی کلی کاریکاتور دایی رو می بینی کلی کلیپ خنده دار و صوتی خنده دار از دایی ولی دایی یه بار هم صداش درنیومد . به قول محمد این یکی رو چون تو باشگاه استقلال بود صداش دراومد. چه معنی داره اسطوره مارو مسخره کنن؟ تاکید میکنم اسطوره ما نه اسطوره شما.
هرچی نباشه دایی رو تو همه جا یه پرسپولیسی میدونن وشماها بخاطر پرسپولیس هم که شده باید حمایت می کردین. البته حمایت شماها و ماها هیچ فایده ای نداره.دایی با این چیزا بزرگ نشده که الان کوچیک بشه.

mo_bid
09-04-2011, 12:41 AM
متاسفانه اینا اینقدر ضد دایی شدن که حتی حاضرن دست استقلالیها رو ببوسن ولی از دایی حمایت نکنن این جور مواقع.
الان تو اینترنت بگردی کلی کاریکاتور دایی رو می بینی کلی کلیپ خنده دار و صوتی خنده دار از دایی ولی دایی یه بار هم صداش درنیومد . به قول محمد این یکی رو چون تو باشگاه استقلال بود صداش دراومد. چه معنی داره اسطوره مارو مسخره کنن؟ تاکید میکنم اسطوره ما نه اسطوره شما.
هرچی نباشه دایی رو تو همه جا یه پرسپولیسی میدونن وشماها بخاطر پرسپولیس هم که شده باید حمایت می کردین. البته حمایت شماها و ماها هیچ فایده ای نداره.دایی با این چیزا بزرگ نشده که الان کوچیک بشه.

من میدونم اگر دائی هم بعد از این داستان صداش در نمیومد میگفتن که با استقلالی ها دستش تو 1 کاسه هست حرفم که زده این صحبت ها اومده وسط .

redlove
09-04-2011, 11:40 AM
نتیجه گیری اخلاقی از حرفهای محمد و بابک عزیز این که

علی دایی یه پرسپولیسی اصیل چون اصلا دوست نداره اسمشو تو باشگاه آبیها بیارن

ولی اصلا هم قبول ندارم اسم بازیکنهای پرسپولیس بشه سوژه رسانه ها و به اساس و پایه باشگاه توهین بشه فرقی نداره
وقتی رسانه ها اینکار انجام میدن این یه اصل میشه واسه روز و شب مردم نباید اجازه بدن با اسطورها این طور برخورد بشه

hamid3
09-04-2011, 11:38 PM
با مدیریت این اقا تو پرسپولیس که همه اسطوره هایمان را فراری داده کارمان بجایی رسیده قهرمان ملی مان را توجشن استقلال مسخره می کنند
فکر کنم کاشانی لذت هم برده
بقول دایی اگر جرات دارند سیاسیون را هم مسخره کنند

mohamad ali
09-05-2011, 02:15 AM
با مدیریت این اقا تو پرسپولیس که همه اسطوره هایمان را فراری داده کارمان بجایی رسیده قهرمان ملی مان را توجشن استقلال مسخره می کنند
فکر کنم کاشانی لذت هم برده
بقول دایی اگر جرات دارند سیاسیون را هم مسخره کنند

نه پیشکسوتی باقی مانده دیگه داخله تیم نه آدم کار بلد .
اگر به بیرون انداختن و خوردنه پولهای باشگاه اکتفا کنن که عالیه ولی با این چیزها سیر بشو نیستن و رفتن سراغ آبروی قدیمی های تیم .
هر روز روزنامه ها را که نگاه میکنیم معلوم نیست که باز برعلیه چه کسی سند سازی شده و با آبروی کی بازی شده .
با باشگاه استقلال هم از همون سال اولی که برای خدمت به پرسپولیس تشریف آوردن تفاهم نامه همکاری امضاء کردن پس هر کاری هم که بر ضده دائی یا کسه دیگه انجام شه در باشگاه استقلال زحمت کشان راس کار در پرسپولیس بی خبر نیستن ازش .

بیژن
09-07-2011, 11:37 AM
واااااااااااای عاشق علی پروین هستم از بس ماه

ولی من باز قبول ندارم یه برنامه تلویزیونی فقط اسطورهای پرسپولیس سوژه کنه

این همه سوژه فیروز کریمی. اکبرمیثاقیان. قلعه نوعی . مرفاوی. و.و.و.و.

چرا دست گذاشتن رو پرسپولیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه اجی غزاله برای اینکه پرسپولیسیها معروف تر و با مرام ترند

babak red
09-07-2011, 01:32 PM
خیلی از پروین خوشم میاد. من یادم نیست به جز اسم پرسپولیس چیزی رو زبونش باشه

همیشه غصه پرسپولیس رو خورده.همین موقع باختهای استیلی با اینکه استیلی بهش پشت کرد بازم ازش حمایت کرد.
تو فوتبال ایران اگه از یک غیر فوتبالی هم بپرسی بگی یکی از بزرگان فوتبال رو نام ببر اول اسم پروین میاد رو زبونش.خیلی متعصبه به پرسپولیس.حیف که ماها قدرشو نمیدونیم

kahkeshani
09-07-2011, 02:31 PM
سلطان فراموش شدنی نیست

babak red
10-17-2011, 05:38 PM
علي پروين مدير تيم فوتبال پرسپوليس شد

در حکمي از سوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس، علي پروين به عنوان مدير تيم فوتبال اين باشگاه منصوب شد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005518.jpg
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مطابق حکم رویانیان، مدیرعامل این باشگاه، مسئولیت مدیریت راهبری تیم فوتبال پرسپولیس به علی پروین واگذار شد و از سرمربی، مربیان و سرپرست تیم نیز خواسته شده همکاری لازم را با مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس داشته باشند.
رویانیان اظهار امیدواری کرده با توجه به هماهنگی خوبی که بین حمید استیلی و علی پروین وجود دارد، این همکاری باعث رشد و شکوفایی تیم فوتبال پرسپولیس شود.

babak red
10-18-2011, 11:21 AM
گزارش ويژه/ پروين خطاب به جوان‌ها: شب‌ها زود بخوابين/ آقاي اولادي تو چرا خوب نميشي؟

پروين در اين جلسه از غيبت علي كريمي در تمرين ديروز سوال كرده كه استيلي گفته است اين غيبت با هماهنگي بوده است

http://u.goal.com/144400/144498hp2.jpg

سايت گل ـ روز شلوغ باشگاه پرسپوليس امروز با حمايت مجدد از حميد استيلي به پايان رسيد. سرمربي پرسپوليس كه مجددا فرصتي براي ادامه كار پيدا كرده است از امروز سايه سنگين علي پروين را هم روي سر خود خواهد ديد. امروز پروين در مصاحبه‌هاي مختلف اعلام كرده كه شريك تصميمات سرمربي خواهد بود و اين نكته‌اي است كه بيش از همه روي ذهن حميد استيلي رژه خواهد رفت.
نكته جالب اينكه در جلسه امروز علي پروين از تمرين روز قبل از مسابقه استيلي ايراد گرفت و آن را از دلايل شكست در كرمان عنوان كرد.
پروين به استيلي گفت چرا روز قبل از بازي به بازيكن‌ها اين همه تمرين دادي كه استيلي هم در پاسخ از تمرينات خود دفاع كرده است، اما ظاهرا چند بازيكن با پروين بيشتر موافق بوده‌اند.
از جملات قصار ديگر پروين در جلسه امروز بند كردنش به مهرداد اولادي بوده است.
پروين از اولادي سوال كرد چرا خوب نمي‌شود و اولادي هم جواب داد: من دارم تمرين خودم را مي‌كنم تا هر چه زودتر به شرايط خوب برگردم.
روین بعد به سراغ علیرضا حقیقی رفت و رو به او گفت :تو وظیفه داری موقعی که میثاق بازی می کند ،بروی و او را آماده کنی.نه اینکه روی نیمکت مرتب همدیگر را بجوید!حقیقی گفت :علی آقا در این بازی های اخیر که من بازی کرده ام و روی نیمکت نبوده ام.پروین این بار یخش باز شد و با خنده گفت :وای به حال پرسپولیس که تو گلر فیکسش شده ای !
پروين در جلسه همچنين خطاب به بازيكنان جوان تيم مثل علي‌عسگر، سامان آقازماني، اميرحسين فشنگچي و ... گفته است:« سعي كنيد شب‌ها زودتر بخوابيد. هيچ فوتباليستي در دنيا از اينكه ساعت 10:30 شب در رختخواب باشد ضرر نكرده است.»
پروين همچنين در اين جلسه از غيبت علي كريمي در تمرين ديروز سوال كرده كه استيلي گفته است اين غيبت با هماهنگي بوده است. نكته مهم حرف‌هاي پروين در جلسه امروز تأكيدش به حفظ استيلي و حل كردن مشكلات تيم بوده است.
وقتی سرمربی پرسپولیس روح بردارش را قسم داد که برای نیمکت پرسپولیس کیسه ندوخته،سلطان به خروش آمد و گفت : این بچه بازی ها چیه ؟تو وصله تن من هستی ،برو کارت رو انجام بده.

(http://twitter.com/share)

persha
10-18-2011, 04:11 PM
علي پروين:اگر دايي بيايد خوشحال مي شوم

علي پروين روز سه شنبه در گفت و گویی ، در خصوص صحبت هاي محمد پنجعلي در برنامه 90 و حمايت او از بازگشت علي دايي، تصريح كرد: من ديشب برنامه 90 را نديدم، ولي اين مساله اي كه مي گوييد را از دوستانم شنيدم. به هر حال پنجعلي نظر خودش را گفته است و بايد اين موضوع را در جلسه هیات مدیره بررسي كنيم.

وي افزود: ما دنبال اين نيستيم كه استيلي در پرسپولیس باشد يا نباشد! وقتي گفتم استيلي در صورت شكست در بازي بعد باز هم سرمربي است مي خواستم تيم از نظر روحي و رواني در شرايط خوبي قرار بگيرد. حالا اگر نتيجه گرفتيم كه استيلي مي ماند و اگر هم نه كه بعدا تصميم گيري مي كنيم.

مدير تيم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به اين سئوال كه آيا شما هم با بازگشت دايي موافقيد يا خير؟ تاكيد كرد: به هر حال اگر دايي هم بيايد خوشحال مي شويم. البته او با راه آهن قرارداد دارد و اگر راي نهايي به حضور دايي داده شد بايد با اين باشگاه مذاكره كنيم، ولي هنوز چيزي مشخص نيست.

پروين در خصوص اينكه نظر شما نسبت به حضور حميد درخشان مساعدتر از ساير گزينه هاست، گفت: همانطور كه گفتم هنوز هيچ تصميمي نگرفته ايم.

هر كاري كه براي پرسپولیس لازم باشد انجام مي دهيم. ما آمده ايم تا در اين شرايط به پرسپولیس كمك كنيم.

وي با اشاره به بازي اين هفته پرسپولیس با نفت خاطرنشان كرد: با بازيكنان و كادر فني صحبت كرده ام. آنها تصميم دارند اين بازي را ببرند و فكر مي كنم بتوانيم در اين مسابقه پيروز شويم. اگر پرسپولیس مقابل نفت پيروز شود استيلي به كارش ادامه مي دهد.

عضوهیات مدیره پرسپولیس درباره اينكه چرا در جلسه صبح امروز با ساير اعضاي هیات مدیره حاضر نشده است تصريح كرد: ازبرگزاری جلسه خبر ندارم. در حال حاضر به تمرين پرسپولیس مي روم و كسي خبر برگزاری جلسه را به من نداده است.

پروين همچنين درباره راي منفي مردم به حضورش در پرسپولیس در نظر سنجي برنامه 90 گفت: به نظرم 40 درصد راي مثبت هم بد نيست!حالا همه مردم ايران كه پرسپولیسی نيستند. هواداران ساير تيم ها هم در اين نظرسنجي شركت كرده اند. در هر صورت من آمده ام كه به پرسپولیس كمك كنم تا تيم از اين شرايط خارج شود.

persha
10-18-2011, 04:16 PM
پروین:نظرسنجی 90 برایم مهم نیست/40 درصد هم برای من خوب است

علی پروین در گفت وگویی، در خصوص اینکه 62 درصد بینندگان برنامه 90 اعتقاد داشتند او نمی تواند پرسپولیس را از بحران خارج کند و تنها 38 درصد به او رای مثبت دادند، عنوان کرد: شب گذشته اصلا برنامه ۹۰ را ندیدم و جای شما خالی، تخت خوابیدم اما به ما خبر دادند که این اتفاق افتاده است. باین حال باید بگویم این مسابقه اس ام اس برای من خیلی خوب بود و اصلا از این بابت ناراحت نیستم.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس افزود: خودتان می دانید همه شهرستان ها تیم دارند و خیلی ها ۹۰ را نگاه می کنند پس نمی توانم توقع داشته باشم که صددرصد همه به من رأی بدهند. حدود ۴۰ درصد رای هم خوب بود و من قلبا از این اتفاق راضی هستم.

پروین تاکید کرد: فوتبال ما در حال حاضر در کل ایران طرفداران خاص خودش را دارد. سپاهان، ذوب آهن و خیلی دیگر از تیم ها هستند پس این رأی ۴۰درصدی برای ما خوب بود و انشاءالله با قدرت رو به جلو حرکت می کنیم تا پرسپولیس را به بالای جدول بکشانیم. برای من اصلا مهم نیست که ۶۰ درصد مخالفم بودند.

وی خاطرنشان کرد: آن ۴۰درصدی که لطف کردند و به نفع ما اس ام اس دادند به دنبال آن هستم تا زحماتشان را جبران کنم. بالاخره ما در این فوتبال بوده ایم و می دانیم چه کار کنیم.

پروین در پاسخ به سؤالی که آیا از استیلی حمایت خواهید کرد گفت: روز گذشته حرف هایم را درباره حمید زدم و امروز هم او سر تمرین است و می بینید که تیم را تمرین می دهد.

وی از اظهار نظر درباره صحبت های پنجعلی خودداری کرد.

Masoud
10-18-2011, 04:48 PM
پروین نباید خودش رو وارد مسائل فوتبالی کنه و بخواد مشاوره بده.
مثلا یکیش همون بازی کردن اولادی که خیلی ها گفتن سفارش پروین بوده !
اخه علی اقا شما عضو بزرگترین هیئت مدیره باشگاه ایرانید نباید سره مسائل انقدر کوچیک دخالت کنی.
باید کارها بزرگ و اساسی کنی !!!
ببینی مردم چی میخوام و بهترین راه واسه نتیجه گرفتن این تیم چیه.
مطمئنا این نیست که شما بخوای تیم رو بچینی.
ایشالله سلطان هم تصمیمات بزرگش رو بگیره !

babak red
10-21-2011, 09:50 AM
وقتي پروين آمد ، وقتي پروين رفت (http://www.tabnak.ir/fa/news/198440/%D9%88%D9%82%D8%AA%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%86-%D8%B1%D9%81%D8%AA)

1- پروين آمد
پرسپوليسي‌هاي كوچ‌كرده به پيكان، در سال 1349 به تيم خود برگشتند. ابتدا همايون بهزادي، كلاني، كاشاني، هادي طاووسي و محراب شاهرخي برگشتند و چون يار كم داشتند داريوش مصطفوي و... را هم جذب كردند. پيكان بدون اين چند ستاره با آشتياني، فريدون معيني، جاسميان، رضا و عزت‌الله وطنخواه، گنجاپور و علي پروين به اروپا رفت. آنها در شهريور برگشتند و بقيه ستاره‌ها از جمله علي پروين به پرسپوليس آمدند. روز 27شهريور 49 در اولين بازي با پيراهن پرسپوليس كه يك ديدار دوستانه بود، پروين مقابل عقاب به ميدان رفت.

2- پروين رفت
در بحبوحه حوادث بعد از انقلاب، پروين در فروردين 59 از پرسپوليس جدا شد. او تصور مي‌كرد متهم به خيانت است و بايد در نوبت محاكمه در دادگاه انقلاب بايستد، مثل بهزادي اما...
3- پروين آمد
از شهريور 59، پروين كه متوجه شد هيچ‌كس در پي محاكمه او نيست به تيم برگشت و در كوتاه زمان ممكن، بار ديگر همه‌كاره سرخپوشان شد.

4- پروين رفت
در بهار 67، بنياد مستضعفان، مالك تيم، پروين را به علت اهمال در امور مديريتي فني عزل كرد. پروين كه تازه تيم را در سه جام قهرمان كرده بود به اتهام اهمال، حذف مي‌شد! علي‌آبادي هم از اعضاي كانون اختلاف و اتهام عليه علي پروين بود.
5- پروين آمد
مردم كوتاه نيامدند. اعتراض هواداران پرسپوليس به شورش شباهت داشت. بنياد كه محبوبيت پروين را مي‌ديد خودش را كنار كشيد، پروين در تير 67 به تيم برگشت. پيست مندرس و رنگ‌ و رورفته آزادي از گل‌هاي سرخي كه مردم براي استقبال از پروين آورده بودند، كاملا سرخ شد.
6- پروين رفت
در آبان 72، بعد از ناكامي تيم‌ملي كه منجر به حذف از مسابقات مقدماتي جام‌جهاني 1994 آمريكا شد، پروين دل و دماغ ماندن در فوتبال را نداشت و به اين‌گونه از ماندن در تيم انصراف داد.
7- پروين آمد
در شهريور 77، پروين كه شوق بازگشت داشت به دعوت عابديني، مديرعامل وقت تيم جواب مثبت داد. پروين آمد و با برگشت خود افتخار آورد. او در چهار سال، سه بار با پرسپوليس قهرمان ليگ شد.

8- پروين رفت
در تابستان 82، پروين كه متوجه شد اصلاحات اكبر غمخوار قرار است به قيمت حذف او از پرسپوليس تمام شود، خودش پيش‌دستي كرد. پروين اعلام كرد كه مسووليت مديريت فني پيشنهادي به او كشك است. سلطان اين را گفت و رفت!
9- پروين آمد
در تابستان 83، اكبر غمخوار، پيشگام اصلاحات مديريتي در پرسپوليس، بن‌بست را پيش‌روي خود ديد و رفت و سپس به پيشنهاد جعفر كاشاني، پروين به‌عنوان مديرفني به پرسپوليس برگشت.
10- پروين رفت

سال 84، سال خوبي براي پروين نبود، تيم با كسب نتايج بد، تا مرز نابودي پيش رفت، پروين خودش در دي‌ماه 84 گفت: خداحافظ فوتبال. باخت‌هاي پرسپوليس زمينه را براي مديرعامل جوان، محمدحسن انصاري‌فرد كه سوداي حذف علي پروين را داشت فراهم آورد.

11- پروين، دوباره آمد
حالا او به پرسپوليس برگشته است. براي ششمين بار، اين بار او 65 ساله است، يعني 41 سال بعد از اولين حضور، پروين باز هم پروين است.

بیژن
10-22-2011, 03:29 PM
البته من مخالف عدم مشاوره پروین تو کارهای جزیی هستم مدیران ریز بین لزوما مدیران نا موفقی نیستند و البته من با این همه استادیوم رفتن و ... نمیتونم و اصلا به خودم اجازه نمیدم در مورد علی پروینی که بدون حضور در هیچ کلاس مربی گری به اتفاق بیکن بایر از فیفا مدرک مربی گری گرفته صحبت کنم یعنی اون زمانی که پروین برا پرسپولیس زحمت کشیده من ... و در پایان یادمون نره که همین پروین بالاترین امتیاز ممکنه را در ی فصل برای پرسپولیس گرفته و 25 قهرمانی تو کارنامه اش دارد من امیدوارم با اومدن پروین مثل سال 77 که بعد از حضور پروین و اولین مساوی با فجر در ازادی با حضور 70000 هوادار واقعی ( که با نادانی خودشون را مضحکه بقیه تیمها نمی کردند) تیم قهرمان بشه

RED STORM
10-27-2011, 01:44 PM
http://u.goal.com/150800/150885hp2.jpg

کسی توقع ندارد که با هر باخت و بحران در پرسپولیس اشک ها روانه شود و خنده ها خشکیده ! کسی توقع ندارد که بعد از هر شکست پرسپولیس لباس ها سیاه شود و اخم ها درهم ! کسی انتظار ندارد که با این رتبه دو رقمی پرسپولیس خودزنی کنند و نوحه و عزاداری !
نه ... ! همه این تعصب های تند دیروز و کورکورانه امروز برای نسلی بود که اسطوره اش همان سلطانی است که آن بالا کنار حمید استیلی ، امروز در تمرینات پرسپولیس گل می گوید و می خندد !
قدیمی ترها روایت می کردند پروین وقتی در دهه 60 می باخت کمتر کسی جرات می کرد در اطراف آن نمایشگاه معروف میدان هفت تیر ترمز کند ! سلطان با هر شکست پرسپولیس تلخ بود و خشمگین ! نمی خندید و خنده ها را می خشکاند !
روزگار گذشته و پروین و پروین بازها در کنار یکی از متعصب ترین شاگردان سلطان ( استیلی ) نشسته اند و برای شارژ روحی بازیکنان پرسپولیس 24 ساعت قبل از مسابقه با یک تیم دسته دومی ( مس رفسنجان ) می خندند و انگار خنده دوای هر دردی است !

توضیح : تیتر « خنده هم دارد ! » سالها قبل بعد از یکی از شکست های مهم جلال طالبی در تیم ملی ایران تیتریک روزنامه ابرار ورزشی بود . ابرار دوران اردشیر لارودی که خیلی ها معتقدند این یکی از بهترین تیترهای مطبوعات ورزشی در چند سال اخیر بوده است . در کنار آن تیتر یک عکس از خنده های جلال طالبی چاپ شده بود .

منبع (http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/24/2726374/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

بیژن
11-28-2011, 01:43 PM
برای من جالبه کسی که تیتر اردشیر خان را یاداوری میکنه خنده پروین تو ی عکس را دلیل .... بدونه برادر عزیز من اگه من و تو پرسپولیسی هوای اسطوره ها را نداشته باشیم داستان میشه داستان تشویق علی دایی توسط ابیها که از ماست که بر ماست و ی پرسش واقعا پروین و یا امثال اسطوره ها مثل پروینها و بهزادیها زادمهرها کلانیها و ... دارن به اوضاع میخندند ...اسطوره ستیزی داره ظاهرا میشه ی سیاست کلی ...

babak red
01-31-2012, 09:26 AM
به فتح دربی 74 امیدوارم
پروین: به حرکات کریمی عشق می‌ورزم (http://www.tabnak.ir/fa/news/223216/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%B9%D8%B4%D9%82-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%88%D8%B1%D8%B2%D9%85)

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر پرسپولیس مثل بازی با ذوب‌آهن بازی کند می‌تواند این بار فاتح دربی باشد.
کد خبر: ۲۲۳۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰

علی پروین در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس در دیدار مقابل مقابل ذوب‌آهن و وضعیت سرخ پوشان در آستانه دربی ۷۴ و اشتباه داوران علیه این تیم ناگفته هایی را بیان کرد که در زیر اظهارات وی را می‌خوانیم:

چرا در بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن در ورزشگاه حضور نداشتید؟

باور کنید هوا خیلی سرد بود، اصلا استخوان‌های آدم یخ می‌زد، به همین دلیل دیدیم توانش را ندارم و در خانه جلوی تلویزیون بازی را تماشا کردم.سردی هوا عامل اصلی عدم حضورم در ورزشگاه آزادی بود.

hamid3
02-03-2012, 03:45 PM
پروين: پرسپوليس 20 دقيقه قيامت کرد

علي پروين گفت: شب گذشته را هيچ وقت فراموش نمي‌کنم چون پرسپوليس در 20 دقيقه قيامت کرد

علی پروین در خصوص برتری 3 بر 2 پرسپولیس برابر استقلال گفت:‌ در همان دقایق ابتدایی پرسپولیس می‌توانست گل بزند اما بدشانسی و بی‌دقتی اجازه این کار را نداد. فکر می‌کردم در نیمه دوم پرسپولیس چون انگیزه بیشتری داشت و غرور نداشت می‌تواند با زدن یک گل شیرازه استقلال را به هم بریزد اما پس از اخراج اولادی کمی ترسیدم.
وی اضافه کرد: با این حال ظاهرا با اخراج اولادی همه چیز درست شد یعنی در 20 دقیقه پرسپولیس قیامت کرد و همه لذت بردند. وقتی تلویزیون نشان داد مردم و هواداران پرسپولیس در حال ترک ورزشگاه هستند جگرم سوخت اما وقتی آخر بازی آنها را شاداب دیدم چند متر از جای خودم پریدم.
پروین خاطرنشان کرد: این پیروزی را به دنیزلی، هواداران پرسپولیس و مخصوصا سردار رویانیان که شبانه‌روز تلاش کرد و اعتبارش را گذاشت تا این تیم جمع و جور شود تبریک می‌گویم. بعد از بازی آنقدر خوشحال بودم که به دنیزلی زنگ زدم و به زبان فارسی گفتم آقا مصطفی دمت گرم، انشاءالله همیشه شاد باشی.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس یادآور شد: تعویض‌های دنیزلی حرف نداشت و شیرازه استقلال را به هم ریخت. روز هم روز زائد بود. اینقدر ضرباتش را حرفه‌ای و خوب زد که اجازه واکنش به دروازه‌بان خوب استقلال را نداد.
پروین تاکید کرد: بارها گفته‌ام فوتبال 90 دقیقه است و 3 یا 4 دقیقه اضافه دارد و باید به یک تیم فرصت داد. هواداران باید صبور باشند. مطمئن باشید پرسپولیس از این بهتر خواهد شد و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2012/01/IMAGE634613205465543049.jpg

T.Amirhosain
02-04-2012, 12:15 AM
علی پروین و بچه ها بببببیند چسبیده به سینه ها ی دنیزلی

اقا پروین ببببببخشین ها حاج اقا دنیزلی زن نیستن مردن ههه:24:

T.Amirhosain
02-05-2012, 12:05 AM
پروین عشقه
ولی سرمربی پرسپولیس شه قهرمانه
اینو خدا داره می گه
پس پرسپولیس هم عشقه

babak red
02-19-2012, 09:24 AM
ما پرسپوليسي‌ها‌براي‌اثبات برادري به آزادي‌آمديم

عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: استقلال امروز اگر دقت مي‌کرد6گل به ثمر مي‌رساند.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005518.jpg علی پروین در خصوص بازی استقلال و الاتفاق اظهار داشت: ما پرسپولیسی ها برای اثبات برادری به ورزشگاه آمدیم. استقلال اگر در این مسابقه دقت می کرد می توانست ۶ گل بزند اما با این حال نتیجه خوبی گرفتند و مردم را شاد کردند.
وی افزود: امروز ایران را تشویق کردیم. امیدوارم پرسپولیس و استقلال در مراحل بعدی لیگ قهرمانان آسیا موفق باشند. استقلال امروز امتیاز شیرینی را کسب کرد. به همه مردم ایران این پیروزی را تبریک می گویم. امروز روز خوبی برای فوتبال ایران بود.

بیژن
02-19-2012, 10:52 AM
خدا یکی
پرسپولیس یکی
پروین هم یکی.

زهرا آبی ترین
02-20-2012, 01:01 PM
وقتی دیدم علی پروین اومده استادیوم و ناصرخان نیس خیلی دلم گرفتhttp://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gif واقعا بزرگترین غایب اون بازی ناصرخان بودhttp://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gif کاشکی بود تا اقتدار استقلال و میدیدhttp://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gifکاشکی بود تا اونم مثل پروین تو استادیوم باشهhttp://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gif کاشکی بود تا ماهم مثه پرسپولیسیا می تونستیم بگیم اسطورمون بالای سرمونه.http://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gif
ناصرخانhttp://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/New/96.gif

پرسپولیسیای عزیز خوش به حالتون کِ اسطورتون سالمه! ایشاا... هزار سال بالای سرتون باشه

hamid3
04-06-2012, 08:59 PM
مردم عاشق این پرسپولیس هستند
پروین: مدیریت رویانیان و کاردانی دنیزلی جواب داد/استقلال که باخت جگرم آتش گرفت
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره پرسپولیس گفت:‌ مدیریت بحران رویانیان و کاردانی دنیزلی پرسپولیس را به این روزهای خوب خود رساند.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/09/102715453_PhotoA.jpg
علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره برتری 3 بر صفر پرسپولیس در خانه الغرافه قطر عنوان کرد: زدن ۲ گل در همان دقایق ابتدایی آب سردی بود روی پیکر الغرافه. اگر بچه‌ها دقت و پاس‌های زیبای هافبک‌ها را به گل تبدیل می‌کردند چه بسا الغرافه ۶ تایی می‌شد.
وی ادامه داد: مردم عاشق همین پرسپولیس هستند که ۹۰ دقیقه به فکر حمله باشد. این برد شیرین را به تک تک پرسپولیسی‌های عاشق و همه ایرانی‌ها تبریک می‌گویم. همچنین به رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که با مدیریت بحران خود پرسپولیس را به این روزهای خوب رساند و به دنیزلی که نشان داد کاردان و استاد تاکتیک و تکنیک است، خسته نباشید و تبریک می‌گویم. دنیزلی نشان داده بازی خوان خوبی است. اگر به تعویض‌های او و ترکیبش دقت می‌کردید هم احتیاط داشت و هم الغرافه‌ای‌ها هر لحظه خطر را روی دروازه خود حس می‌کردند.
پروین خاطرنشان کرد: بچه‌ها فوتبال تک ضرب و کاملا منطقی همراه با خلاقیت به نمایش گذاشتند. شرایط طوری بود که کمتر کسی فرهاد مجیدی که بازیکن خوب و فرصت‌طلبی است را در زمین دید. از طرف دیگر وقتی قطری‌ها حمله می‌کردند به سد محکمی مثل خط دفاعی پرسپولیس برخورد می‌کردند. نصرتی و شیث بسیار با انگیزه و با تعصب ستون دفاعی پرسپولیس را حفظ کردند. البته نباید از کار خوب پولادی و علی عسگر هم گذشت. در خط هافبک نیز خلاقیت کریمی و دوندگی‌های آقازمانی و پس از آن مازیار زارع و پاس‌های بی‌نظیر نوری واقعا شاهکار بود.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس یادآور شد: دست تک تک بچه‌ها درد نکند که روح تازه‌ای به هواداران دادند. درست است که پرسپولیس صدرنشین است اما بازیکنان نباید مغرور شوند.
پروین درباره شکست استقلال مقابل الجزیره امارات به فارس گفت: استقلالی‌ها هرچه زدند به در بسته خورد. باور کنید جگرم کباب شد و خیلی دلم سوخت اما اشکالی ندارد. انشاءالله بچه‌های استقلال همت و از گروه خود صعود کنند

babak red
04-14-2012, 08:29 PM
علی پروین: تگرگ هم ببارد ۱۲۰هزار نفر باید بیایند

خبرگزاری پارس فوتبال
علی پروین در خصوص بازی پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: در مدت حضورم در پرسپولیس کمتر روزی چنین بازی زیبا، هجومی و تاکتیکی از پرسپولیس دیده بودم. بازیکنان پرسپولیس مقابل سپاهان یک روز بسیار عالی و مثال زدنی داشتند.

وی یادآور شد: سپاهان تیمی است که در کورس قهرمانی قرار دارد و فقط در بین تیم‌های مدعی جای پرسپولیس خالی است که ان‌شاءالله سال آینده نوبت ما خواهد بود.

پروین درباره بازی روز سه شنبه مقابل الغرافه قطر گفت: درست است که پرسپولیس سه گل در قطر به این تیم زده و الان هم صدرنشین گروه است اما بچه‌ها هرگز نباید دچار غرور شوند و دنیزلی هم به این موارد دقت دارد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: یکی از اسلحه‌هایی که پرسپولیس در بازی روز سه شنبه دارد هواداران هستند. اگر تگرگ هم بیاید بابد ۱۲۰ هزار نفر به ورزشگاه آزادی بیایند تا پرسپولیس را حمایت کنند.

وی افزود: وقتی ورزشگاه پر از جمعیت باشد می‌توان گفت که قطری‌ها از قبل بازنده هستند. آنها هرچقدر تلاش کنند جایزه بدهند و به این در و آن در بزنند هزار نفر هم به ورزشگاه نمی‌آیند. ما باید قدر این تماشاگران را بدانیم و پاسخ حمایت‌شان را با برد بدهیم.

Hojat
05-05-2012, 02:12 PM
منع حضور دروازه‌بانان خارجی تصمیم اشتباهی است
پروین: ورزشگاه آزادی دور سرم می‌چرخید/ پرسپولیس را اینقدر ذلیل ندیده بودم

خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: پس از شکست مقابل الهلال ورزشگاه آزادی دور سرم می‌چرخید.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/29/13900829172836_PhotoA.jpg

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص ممنوعیت حضور دروازه‌بانان خارجی در لیگ برتر و لیگ یک و نتایج اخیر پرسپولیس صحبت کرد.

فارس- ابتدا از تصمیم جدید مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر ممنوعیت حضور دروازه‌بانان خارجی بگویید؟ این تصمیم درست است؟
اگر تصمیمی می‌گیرند باید با دقت باشد تا به فوتبال ما کمک کند چون بعدا اگر اشتباه کنیم باید کاسه چه کنم چه کنم دستمان بگیریم. مسئولان فدراسیون حالا هر کسی که این تصمیمات را گرفته اشتباه کرده و تصمیم بدی گرفته است. باید بیشتر در مورد این موضوع بررسی کرد چون مسئله کوچکی نیست.

فارس- راهکار شما چیست؟
به نظر من یک جلسه بگذارند مدیران تیم‌های لیگ برتری و لیگ آزادگان را به همراه 4 تا پیشکسوت دور هم جمع کنند. یک دو دو تا یا چهار تا چهار تا کنند و تصمیم بگیرند.

فارس- آقای پروین! هر فردی نظر خاص خودش را دارد شاید در این زمینه به تفاهم نرسند؟
مگر می‌شود؟ من از آقایان سوال می‌کنم روی چه حساب و کتابی این تصمیم را گرفتند؟ اصلا رای گیری کنید در جلسه‌ای که من گفتم. از کفاشیان می‌خواهم این موضوع را دقیق‌تر با همکارانش بررسی کند چون اگر اشتباه باشد فوتبال ما را اذیت می‌کند.

فارس- اگر رای گیری انجام شد و به نتیجه‌ای نرسیدند آنوقت چه کار باید کرد؟
30 فکر بهتر از 4 یا 5 فکر است. مطمئن باشید اگر رای گیری شود و هر کسی نظر بدهد این مسئله حل می‌شود. تصمیم‌های بزرگ در فوتبال ما باید حساب و کتاب داشته باشد. اگر من حرفی می‌زنم دوست دارم فوتبال ایران موفق شود.

فارس- بگذریم. چرا وضعیت پرسپولیس این طور شده؟
نمی‌خواستم در مورد پرسپولیس حرفی بزنم چون بازی‌های سختی در پیش داریم و دوست ندارم مشکلی برای تیم پیش بیاید.

فارس- اما مردم حق دارند نظر یکی از بزرگان پرسپولیس که عضو هیئت مدیره این تیم هم است را بدانند.
در بازی مقابل الهلال یکی از بدترین پرسپولیس‌های عمر فوتبالی‌ام را دیدم. بعید می‌دانم تاکنون مقابل عرب‌ها این قدر ذلیل بودیم. فراز و نشیب‌هایی مقابل عرب‌ها داشتیم اما این بار اصلا خوب نبودیم.

فارس- چه اتفاقاتی باعث این ناکامی شد؟
هیچ کدام از بچه‌های ما در حد خودشان نبودند. شاید روز، روز فوتبالی آنها نبود نمی‌دانم چه شد اما بد بودیم و یکی از تلح‌ترین شکست‌های پرسپولیس را با قلبم حس کردم.

فارس- چه احساسی بعد از شکست داشتید؟
ورزشگاه آزادی دور سرم می‌چرخید. دوستانم که همراهم بودند می‌دانند. باور کنید از ناراحتی داشتم می‌ترکیدم. نمی‌دانستم باید به سؤال‌های مردم چه جوابی بدهم. هواداران واقعا سنگ تمام گذاشتند.

فارس- در مورد هواداران حرف زدید. فکر می‌کردید بیش از 70 هزار نفر به ورزشگاه بیایند؟
فکر کردن به این موضوع سخت است اما این هواداران نشان دادند که سرما و گرما نمی‌شناسد. دستشان درد نکند اما شرمنده آنها هستیم. همیشه به آسیا ثابت کردیم که بیشترین تماشاگران را داریم و به آن افتخار می‌کنیم. وقتی داور سوت پایان را زد از خدا خواستم دیگر این شرایط برای هواداران ما پیش نیاید. البته فوتبال پستی و بلندی دارد و غیرقابل پیش‌بینی است اما پرسپولیس بد بود.

فارس- و سؤال این روهای هواداران، آیا پرسپولیس درست می‌شود؟
4 بازی سخت در پیش داریم. ما باید بازی با راه آهن را ببریم و یک تکانی در جدول به خود بدهیم تا با روحیه به دیدار الشباب برویم. اماراتی‌ها هم درست است انگیزه ندارند ولی ساده ننشسته‌اند تا مقابل ما شکست بخورند. باید بازیکنان خودشان را نشان دهند چون حیف است پرسپولیس در آسیا به مرحله دوم صعود نکند.

فارس- در بازی مقابل الهلال علیه خیلی از بازیکنان شعارهایی داده شد.
بالاخره هوادار ناراحت است و خود بازیکنان این موضوع را درک کردند. من زیاد دوست ندارم درباره این مسائل حرف بزنم اما معتقدم اگر در بازی با الهلال گلر خوبمان نبود، وضعیت‌ بدتر می‌شد و اصلا معلوم نبود چه اتفاقی برایمان می‌افتاد.

فارس- وضعیت پرسپولیس بهتر می‌شود؟
من در مورد ریز مسائل فعلا حرفی نمی‌زنم اما همه باید دست به دست هم بدهیم تا به پرسپولیس کمک کنیم. مسئولان برای تیم زحمت کشیده‌اند و انشاءالله همه با هم رفیق باشند و در بازی‌های آینده مخصوصا مقابل راه‌ آهن و الشباب بجنگند و به امتیاز برسند.

Hojat
05-10-2012, 12:35 PM
در گفت‌وگو با فارس:
پروین: پرسپولیس نیاز به کمک همگانی دارد/ بازی با الشباب مرگ و زندگی است

خبرگزاری فارس: مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت:‌ نتایج به دست آمده در شأن پرسپولیس نیست و این تیم نیاز به کمک همگانی دارد.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/24/13900824125413_PhotoA.jpg

علی پروین پس از تمرین امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: متأسفانه علی‌رغم تلاش‌های فراوان توسط مسئولان باشگاه نتایج به دست آمده تا این لحظه در حد پرسپولیس نیست. باید شرایط را طوری برنامه‌ریزی کنیم که امسال را پشت‌سر بگذاریم و برنامه‌های خود را برای سال آینده پیاده کنیم.

وی افزود: با توجه به نتایجی که گرفتیم پرسپولیس برای اینکه به ساحل آرامش برسد نیاز به کمک همگانی دارد که امیدوارم این اتفاق بیفتد. متأسفانه دست دنیزلی نیز برای برخی اقدامات بسته است که باید سعی کنیم سال آینده این مشکل حل شود.

پروین درباره بازی با الشباب نیز گفت: بازی سختی را پیش‌رو داریم اما خودمان کار خود را سخت کردیم. بازی با الشباب حکم مرگ و زندگی است و ما هرگز نباید لیگ قهرمانان آسیا را ساده از دست بدهیم چون دیگر نمی‌توانیم در چشم هواداران خود نگاه کنیم.

وی در پایان در خصوص بازی با فولاد گفت: لیگ برای ما تمام شده اما بد نیست یک نتیجه خوب بگیریم ولی من از همه بچه‌ها می‌خواهم که در بازی مقابل الشباب بهترین بازی خود را به نمایش بگذارند و از خودگذشتگی کنند چون آن بازی شرایط خاص خودش را دارد و چشم میلیون‌ها پرسپولیسی به بازی با الشباب است.