توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران سلطان فوتبال ايران "علي پروين"
zamara
12-22-2008, 04:22 PM
http://aliparvin.ir/userimages/shake.jpg
نام: علي
شهرت: پروين
محل تولد: تهران
متولد: 1325
فرزند: احمد
قد: 169 سانتيمتر
شماره پا: 41
رنگ چشم: سبز
فرزند ششم خانواده (داراي 3 برادر و 4خواهر)
كتاب تاريخ ايران نام مردان زيادي را درصفحات خود بايگاني كرده است.
تاريخ ورزشيايران نيز چنين حالتي دارد، اما در اين ميان نامچند نفر بيش از ديگران با گوش ما آشناست.
نفراول به طور حتم كسي نيست جز «جهانپهلوانتختي».
بعد از او به جرات ميتوان گفت،ورزشكاري با شهرت علي پروين پا به اين عرصهنگذاشته است.
استمرار حضور او در فوتبالايران، چه در نقش بازيكن و چه در لباسمربيگري، باعث شده تا خرد و كلان و پير و جوانبا او آشنا باشند. پروين هر چند اين اواخر بهخاطر مسائل پشت پرده حاكم برفوتبال ايران، بهويژه باشگاه پرسپوليس، احترام بايسته را تجربهنكرد، اما اعتبار او به قدري است كه تمام وقايعمنفي، خللي برمحبوبيت و معروفيت او واردنكرده است.
افتخارات بينظير و بيشمار وي، ازاو چهرهاي منحصر به فرد ساخته است، اما نكتهجالب در مورد علي پروين، اسطوره شده وياست.
طبق قانون حاكم برسرنوشت انسانهايبزرگ، در هر زمينهاي، شاهد اسطوره شدن آنانبعد از مرگشان هستيم، اما علي پروين شكر خدازنده است و در سلامتي كامل به اسطوره فوتبالايران تبديل شده است.
هيچ ورزشكاري را درايران و چه بسا در آسيا نميتوان يافت كهافتخارات او را كسب كرده باشد.
با اين مقدمه قصد داريم از اين شماره يكپاورقي در نوع خود خاص، در مورد علي پروينبنويسيم. ديگر اين كه در اين مقال سعي شده كمتربه زندگي فوتبالي علي پروين پرداخته شود و باحاشيه كمي با زندگي شخصي او، دوستان،بچههاي محل خانواده و... بيشتر آشنا شويم.زندگي غير فوتبالي او، به اندازه افتخاراتشجذاب و خواندني است.
كوچه غربيون بازار
بازار تهران يكي از قديميترين محلههايتهران ميباشد و علي پروين در يكي از كوچههايهمين بازار قديمي به دنيا آمده است. كوچهايكه علي در آن چشم به دنيا گشود، «غريبان» نامداشت. البته او در اين محل حضور چندانينداشت و به خاطر شغل پدر، اعضاي خانوادهاشمحل زندگي را بارها تغيير دادند كه آخرين محلدر دوران كم سن سالي پروين، محله «دولاب»بود.
علي پروين فرزند ششم خانواده 10 نفري«حاج احمد» به شمار ميرفت، اما از نظرخصوصياتي كه داشت، تبديل به چهره اولخانواده شد. سوم تيرماه سال 1325 روزي بودكه افسانه فوتبال ايران; علي پروين چشم به جهانگشود. هر افتخاري كه از ذهن شما بگذرد، او بهآن دست يافته است. البته تواناييهاي او فقط بههمين افتخارات ورزشي ختم نميشود; بلكه ويصاحب خصوصياتي بوده و هست، كه او را ازديگران متمايز ميكند. در چشم او خيره شدن ودروغ گفتن محال است; چون با لبخند ميگويد:«بي خيال»
كودك 10 ساله و بيگانه با شكست
با دوچرخه خود از دور پيدايش ميشود.چشمان سبز او باعث شده تا به او «علي زاغي»بگويند. بچههاي محل با ديدن دوچرخه سوارياو در جاميخكوب ميشوند. همه اهل محل باچشمان باز و البته دهان بازتر، نظاره گر هنرنماييكودكي 10 ساله هستند. او با دوچرخهاشلبجوي آبي، كه عميق به نظر ميرسد، مثل يكبندباز به جلو ميراند و آنقدر روي كارش تمركزدارد كه متوجه اطراف نيست. كافي است چرخجلو درون جوي بيفتد فرمان دوچرخه،دندانهاي جلوي علي زاغي 10 ساله را بهشكمش بفرستد; يعني همان بلايي سرش بيايد كهسربرخي از بچههاي محل آمد، اما كسي شكستخوردن او را نديده است.
اين بود سرآغازي برمعروفيت علي پروين قصهما. بزرگترهاي محل هرگز او را نصيحتنميكردند; چرا كه معتقد بودند «اين بچه انرژيفوق العادهاي دارد، نگاهش نافذ است و تا كاريرا بلد نباشد، دست به انجام آن نميزند».
هيچكس نميتواند ادعا كند اين پسر 10 ساله،كه بعدها به اسطوره فوتبال ايران و البته يكي از 3نفر اول تاريخ ورزش تبديل شد، الگويي داشتهاست. خود پروين نيز چنين حرفي را تاييد ميكندو از الگويي فني، ورزشي سخن به ميان نميآورد.آري الگوي او خودش بود. جالب اين كه حتيبچههاي بزرگتر از علي، در محل دولاب تهران،پروين را الگوي خود ميدانستند. هركجا پاميگذاشت، دور و برش شلوغ ميشد. البته كسياين كوچولوي خوشبخت را روزها در محلنميديد. صبح زود سركار ميرفت و غروب بهخانه برميگشت. وقتي خدا بيامرز احمد پروين،(پدر علي پروين) او را براي ياد گرفتن يك حرفهپيش دوست طلاسازش برد، تنها چند هفته ازسركار رفتن فرزندش نميگذشت كه استادكارانديگر، به فكر تصاحب اين شاگرد زرنگ افتادند.
دست پروين نميلرزد
نشاندن نگين روي انگشتر، يكي از مراحلسخت حرفهاي است كه علي پروين آن را بهعنوان شغل خود انتخاب كرده بود. همانطور كهخوانديد او در اين حرفه خيلي زود به يكاستادكار تبديل شد و علت اصلي اين امر هم،نلرزيدن دست وي بود. پروين با چنان دقتينگين را روي انگشتر مينشاند كه تعجب استادش رابرميانگيخت. او براي كار حتي از ذرهبين هماستفاده نميكرد; چون چشمانش به حد كافيتيزبين بود.
با هر يك از دوستان آن روزهاي علي پروينكه همكلام شويد، به اين نتيجه ميرسيد كه پرويناستعداد بالايي در يادگيري داشته است. به قولمعروف ذهنش همه آنچه را كه استاد ميگفت،بدون پس و پيش شدن حتي يك «واو» بايگانيميكرد. به قول دوستانش نيز، علي زاغي اگرادامه تحصيل ميداد، به طور حتم به يكي ازمردان درجه يك ايران تبديل ميشد اما چونآن زمان درس و مشق اهميت اين روزها رانداشت و بيشتر مردم به خاطر مشكلات اقتصاديبه دنبال بيرون كشيدن گليم خود از آب بودند،پروين نيز كار و كاسبي را از سن پايين شروع كرد.البته فراموش نكنيد كه حاج احمد پروين مردثروتمندي بود و علي احتياجي به كاركردن، آنهم در سن پايين نداشت، اما در آن زمان چنينرسم بود كه بچهها، به ويژه پسران، از سن پاييندنبال ياد گرفتن حرفهاي ميرفتند، تا در آيندهگرفتار مشكلات اقتصادي نشوند; به همين دليلعلي پروين خيلي زود از درس و مدرسه جدا شدو اين در حالي اتفاق افتاد كه او به خاطر هوشسرشارش تعجب معلمان خود را نيز برانگيخته بود.
كاپيتان علي زاغي
اولين بار كه با توپ فوتبال آشنا شد، انگار نيمهگمشده خود را يافته بود. وقتي 4 يا 5 ساله بود،قبل از اينكه با توپ بازي كند، به آن خيره ميشدو مدت زمان زيادي آن را نگاه ميكرد. با يكتوپ ميتوانست از كله سحر تا اذان ظهر بازيكند. در ضمن او از همان دوران كودكي كاپيتانبچههاي محل بود و كسي اصلا به خود اجازهنميداد در جايي كه علي زاغي حضور داشت،حرف از كاپيتاني بزند. البته او خود هرگز ادعايكاپيتاني نميكرد، اما خداوند به او نيرويي دادهبود كه همه را به سوي خود جذب ميكرد و البتهتواناييهايش نيز سرشار بود; چنانچه همان طوركه ميدانيد او بعدها كاپيتان بيجانشين سالهايپرافتخار پرسپوليس و تيم ملي شد.
علي پروين، انگار كاپيتان به دنيا آمده بود وروز خداحافظي از فوتبال نيز به همه ثابت كرد كهفوتبال ايران ديگر كاپيتاني مانند او به چشمنخواهد ديد. او براي آخرين بار بازوبند كاپيتانيرا در بازي پرسپوليس، دارايي در سال 1366(27 تيرماه) به بازو بست.
بعد از رفتن او، پرسپوليس، ديگر همچون او رابه خود نديد و البته فوتبال ايران نيز براي هميشهاز ستارهاي در حد و اندازههاي علي پروينمحروم شد.
برگ كوچكي از خاطرات پروين
-علي پروين سوم تيرماه 1325 در جنوبتهران و در خانوادهاي پرجمعيت به دنيا آمد وفرزند ششم خانواده در بين هشت فرزند بود. او ازعباس، منيژه، محمد و فاطمه كوچكتر و از اقدس ومجيد بزرگتر بود.
-دردوران كودكي بسيار شيطان بود،طوريكه خدابيامرز مادرش ميگفت: تمامبچههايم يك طرف، علي طرف ديگر، او از همهشيطانتر بود تا جايي كه برادر و خواهرهايش در18 ماهگي شروع به راه رفتن كردند و علي در14 ماهگي...
-در محله عارف، بچههاي محل به فوتبال،گاريسواري و هستهبازي خيلي علاقه داشتند.يك روز پروين 500 هسته برد، اما وقتي به خانهبرگشت، ديد كه مادرش همه آنها را دور ريختهاست و تا صبح گريه كرد.
-ده ساله بود كه برادرش (حاج محمود)برايش يك دوچرخه مشكي رنگ لوكس خريد واو يك ساعت با آن لب جدول هنرنمايي كرد ودوستانش هم به او نگاه ميكردند.
-او مانند هر فوتباليستي مسيرهاي ترقي راطي كرد و از «كيان» به تيم ملي رسيد.ژ در اين تيمزير نظر «منصور امير آصفي» كار ميكرد كه به تيمملي دعوت شد.
در سال 1346 زماني كه بازيحساسي با تيم «شهرباني» داشت، توسط «رايكوف» به تيم ملي جوانان دعوت شد.
آنزمان ناصر حجازي و ناصر عبداللهي هم ازهمبازيان او بودند.
او سپس از كيان به «پيمان» رفت، اما پيمان نيزپس از مدتي منحل شد.
او ميگويد: يك روز درخانه نشسته بوديم كه همايون بهزادي و دكتربرومند به سراغم آمدند و به خاطر آنها باپرسپوليس قرارداد امضا كردم.
-علي الهي اولين مربي پروين بود كه به خاطررفاقت با برادر بزرگتر پروين (عباس) خواست كهپروين در تيم «عارف» بازي كند. او آن زمان 15سال بيشتر نداشت.
-پروين ميگويد: بهترين بازي عمرم بااستراليا در پيكارهاي مقدماتي جام جهاني1978 بود كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد وبازي، با پاس گل من (1 بر صفر) به سود ما تمام شد.
-در زمان كودكي توپ دوست خوبش بود،حتي در زمان خواب هم آن را از خودش جدانميكرد. او حركتهايي با توپ انجام ميدادكهبسيار عجيب و غريب بود.
-كتاني چيني پروين شهره خاص و عام بود.او به آنها علاقه زيادي داشت. فقط كافي بودتوپ در گوشهاي بيفتد و او با چرخشي سريع بهآن برسد.
-او در مدت بازياش هيچ الگوي خاصيبراي خود در نظر نگرفته بود. زماني كه نوجوانبود، هيچ وقت نميگفت دوست دارم فلاني شوميا... او ميگفت: ميخواهم خودم باشم; عليپروين.
-هرگاه او در اردو و يا مسافرت خارجي بود،مادرش براي او و ديگر بازيكنان تيم، «كتلت»درست ميكرد. كتلتهاي مادر بسيار خوشمزهبود.
-پروين ميگويد: هنگامي كه با تيم بهمسافرت خارجي ميرفتيم، آنها پولهايشان را بهمن ميسپردند تا نگه دارم و من هم از آنجا كه اينكار مسئوليت سنگيني بود، پولها را داخل متكايمميگذاشتم و ميخوابيدم...
-زماني بود كه تيم «كريستال پالاس» انگليسخواهان او بود و مبلغ پيشنهادي آن زمان برايشماره 7 ايران، 500 هزار دلار بود. پدرشموافقت خود را اعلام كرد كه علي به انگليسبرود،
اما مادر گفت:
«تو هنوز بچهاي، آنجا ديوانهميشوي، نميتواني دوام بياوري... در غربتروحيهات به هم ميريزد و...»
اين شد كه او ازرفتن به انگليس منصرف شد.
-اولين اخراج پروين مربوط به زماني استكه در بازيهاي محلي در خيابان عارف بازيميكرد. او در يك مسابقه حساس با تيم عارف بهمصاف تيم پيمان رفت. قضاوت اين ديدار همبرعهده رضا غياثي بود. او فكر كرد چون رضاغياثي بچه محل اوست، با خشونت او مداراميكند، اما زماني كه اولين حركت خشن را انجامداد، توسط رفيق و هم محلياش (رضا غياثي) ازميدان اخراج شد.
حالا پس از سالها كه آنهايكديگر را ميبينند، هنوز هم درباره آن اخراجحرف ميزنند
zamara
12-22-2008, 04:28 PM
من شخصا از زماني كه پرسپوليس رو شناختم ، نام علي پروين هم ورد زبانها بود .
در زمان نوجواني من پرسپوليس را با پروين ميشناختند ، هر چند در آن زمان هنوز پروين اسظوره نبود ، اما براي پيروزي هاي پرسپوليس كافي بود تا رقيبان متوجه شوند كه پروين هم در آن بازي حضور دارد .
اون زمان هميشه ميگفتند پروين پا طلايي .
براي من اولين بازيكني كه توي پرسپوليس قابل احترام بود كسي نبود بجز سلطان فوتبال ايران علي پروين .
zamara
12-22-2008, 04:43 PM
اين هم چند تا عكس از سلطان علي پروين:
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin1.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin3.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin4.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin8.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin5.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin12.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin10.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin17.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin21.jpg
Masoud
12-22-2008, 05:57 PM
صد سال بعد از مرگ من
گر بشکافي قبر من
خواهي شنيد از قلب من
سلطان من دوستت دارم
Masoud
12-22-2008, 05:58 PM
افتخارمه پروینیم ......... اعتبارمه پروینیم
این شعارمه ... این شعارمه
Masoud
12-22-2008, 06:01 PM
اخر به روز حاجتمو ازت میگیرم
اخر به روز حاجتمو ازت میگیرم
میام توی کارگران برات میمیرم
میام توی کارگران برات میمیرم
------------------------------------------------
کسی ندیده این همه جامه طلایی
کسی ندیده این همه جامه طلایی
سلطان علی رو ؛ روی تخته پادشاهی
------------------------------------------------
مجنونمو خوب میدونی سلطان پرستم
مجنونمو خوب میدونی سلطان پرستم
بین همه ی عاشقات , عاشق تر هستم
بین همه ی عاشقات , عاشق تر هستم
omidperspolisi
12-22-2008, 06:12 PM
علی پروین خودش آدم با مرامی بود اطرافیانش هم بامرام بودن یکی از لیدرهاش باهام رفیق بود ته مرام و معرفت بود حیف که رفت قم و مارو تنها گذاشت
Masoud
12-22-2008, 06:28 PM
علي پروين پيشكسوت فوتبال و سرمربي اسبق تيم فوتبال و پرسپوليس، شامگاه 23 آذر ماه براي تماشاي مستند «سلطان» به جشن تصويرسال آمد.
در پنجمين روز برگزاري جشن تصوير سال و در بخش تصوير هنرمند آن، مستند «سلطان» ساخته مجيد توكلي به نمايش درآمد. پيش از نمايش اين فيلم، سيفالله صمديان ـ برگزاركنندهي جشن تصوير سال ـ در سخناني كوتاه ابتدا خوشآمدگويي كرد و توضيح داد: در اين جشن بخشي را به فيلمهايي اختصاص دادهايم كه درباره شخصيتهاي مطرح كشور ساخته شدهاند و امشب هم اين سعادت نصيب ما شده كه در خدمت علي پروين باشيم. او در ادامه به طنز گفت: البته قرار بود فراري هميشه سينما، محمدرضا شريفينيا نيز در اين مراسم حضور داشته باشد كه طبق معمول نيست. سپس فيلم 30 دقيقهي «سلطان» به نمايش درآمد و پس از نمايش فيلم «علي پروين» با اشاره به صحبتهايي كه در اين مستند مطرح كرده است، گفت: كارگردان اين فيلم نسبت به من لطف دارد و من در موقع ضبط فيلم فكر نميكردم كه اين صحبتها پخش شود. درواقع اصلا هم قصد چنين كاري را نداشتم، اما اصرار دو دخترم باعث شد كه به ساخت اين فيلم رضايت بدهم. البته اكنون هم پشيمان نيستم و خوشحالم كه چنين فيلمي ساخته شده است، هرچند كه تشخيص خوب يا بد آن برعهده بيننده است. او ادامه داد: من در كل فكر نميكنم لياقت اين ميزان محبت مردم را داشته باشم، اما از آنجا كه از ابتدا با مردم بودهام تا آخر هم با آنها خواهم ماند و شايد يكي از دلايل حضورم در اين فيلم نيز همين نكته باشد. سپس مجيد توكلي از علي پروين دربارهي رضايتش براي ساخت ادامه اين فيلم پرسيد كه او پاسخ داد: فكر ميكنم هركس براي كاري ساخته شده است و من نيز عليرغم علاقهاي كه به هنر دارم، فكر ميكنم كه براي اينكار ساخته نشدهام. من يك ورزشكار ساده هستم و اين را ميگويم تا ديگر اين فيلم ادامه پيدا نكند. سيفالله صمديان نيز در اين نشست عنوان كرد: افرادي كه در امر عكاسي مطبوعات فعال هستند، به خوبي ميدانند كه تعداد عكسهايي كه از علي پروين ثبت شده است، بيشك بيش از ديگران است و بدون اغراق، در اين زمينه كسي به گرد پاي او هم نميرسد. او همچنين از دختران، علي پروين كه موجبات ساخت اين فيلم را فراهم كردهاند، تشكر كرد و افزود: دوربين ديجيتال امكاني دارد كه به ما اين اجازه ميدهد به ثبت لحظهها بپردازيم. متأسفانه از زندگي بسياري از بزرگان ما هيچ تصويري وجود ندارد و حال آنكه هرلحظه ممكن است براي اينكار دير شود. او همچنين به طنز گفت: براي اينكه اين جلسه ختم به خير شود، با توجه به اينكه در لحظه لحظه تماشاي اين فيلم رضايت را در چهرهي علي پروين ديدم، اين اجازه را بدهد كه با استفاده از فيلمهاي آرشيوي و ضبط برخي تصاوير ضروري اين فيلم ادامه پيدا كند. در نهايت پروين نيز با اين مسئله موافقت كرد. صمديان در بيان احساسش نسبت به حضور پروين در اين برنامه هم عنوان كرد: حسم را نميتوانم بگويم، چراكه اگر در اين فيلم حتا ده كارگردان هم وجود داشته باشد، باز نميتوان خط پاياني براي آن تعيين كرد و در فيلم عزتا... انتظامي با جملهاي كوتاه پروين را به خوبي توصيف كرد و گفت: «پروين شوخي نيست» من نيز اين جمله را تكرار ميكنم و معتقدم، نميتوان با يك يا چند فيلم ادعا كرد كه زندگي او را به تصوير كشيدهايم. او همچنين با اشاره به ورود ديجيتال مطرح كرد: خوشحالم كه فيلمسازان با ورود ديجيتال فرصتي پيدا كردهاند تا چنين تصاويري را ثبت كنند. چراكه در سينما هيچگاه چنين امكاني فراهم نميشود كه فيلمي به اين صميميت پديد آيد. البته من نميخواهم بگويم كه اين فيلم بينقص است، اما قطعا با دوربين حرفهاي هيچگاه نميتوان چنين فيلمهايي ساخت. در بخش ديگري از اين نشست نيز سئوالي مطرح شد كه اگر پروين فوتباليست نميشد، به چه شغلي روي ميآورد، البته خود پروين پاسخي براي اين سئوال نداشت، اما صمديان گفت: من نميدانم اگر پروين فوتباليست نميشد، چه كاره ميشد. اما ميدانم كه خيلي حيف ميشد اگر او فوتباليست نميشد. مجيد توكلي كارگردان مستند «سلطان» نيز در بخشي از اين نشست گفت: عده بسياري به من ميگفتند كه ساخت چنين فيلمي ممكن نخواهد شد و چند نفري هم پيش از من تصميم به اين كار گرفتهاند، اما موفق نشدهاند. اما به هرحال با كمك دختران پروين اين امكان فراهم شد و به دليل سختي دسترسي به پروين، زمان ساخت آن نيز نزديك به دوسال به طول انجاميد. او همچنين با بيان برخي مشكلات اين فيلم مطرح كرد: بسياري مواقع مطبوعات مسايل متعددي را برعليه اين فيلم به چاپ ميرساندند كه من با كمك دختر بزرگ پروين سعي ميكردم سوءتفاهمات را برطرف كنم. در كل هم نزديكشدن به فردي مثل علي پروين بسيار سخت است و من براي ساخت اين فيلم پير شدم. اما به هرحال بسيار خوشحالم كه اولين تجربه زندگي هنريام، ساخت اين فيلم بود. البته ناگفته نماند كه پروين هم به دليل فيلم «فوتباليستها» و خيانتي كه در حق او شده، ديدي منفي نسبت به سينما داشت و من تلاش بسياري كردم تا اعتماد او را جلب كنم. توكلي درباره مشكلات مالي فيلمهاي كوتاه و مستند هم عنوان كرد: ساخت اين فيلمها همواره از نظر مالي با مشكلات خاصي مواجه است. من نيز خيلي سعي كردم كه تهيهكنندهاي براي اين كار پيدا كنم اما كسي قبول نميكرد. تا اينكه در نهايت يك روز در مواجهه اتفاقي با محمدرضا شريفينيا او تهيه اين فيلم را قبول كرد و حضور او براي من بسيار جالب بود. او تا به حال تنها در سينما، كار تهيهكنندگي را برعهده نگرفته بود كه براي اين فيلم آن را نيز برعهده گرفت و شايد اگر او نبود اين فيلم ساخته نميشد. اين مستندساز در بخش ديگري از صحبتهايش هم در پاسخ به سئوال فردين خلعتبري (آهنگساز) مبني بر اينكه چرا از بازيهاي علي پروين در تيم ملي تصاويري در اين فيلم نيست گفت: اين فيلم پايان ماجرا نيست و من آن را ادامه خواهم داد و شايد يكي از دلايل زمان كوتاه اين فيلم هم همين مسئله است. در مستند «سلطان» هنرمنداني چون عزتالله انتظامي، مسعود كيميايي، رويا تيموريان، مسعود رايگان، فرهاد توحيدي، اصغر بيچاره جلوي دوربين توكلي رفتهاند و از دنياي ورزش نيز عبدالعلي چنگيز (بازيكن سابق تيم استقلال)، حسين كلاني (بازيكن سابق پرسپوليس)، حميد استيلي، احمدرضا عابدزاده، حميد درخشان، پژمان جمشيدي و محمد مايليكهن به صحبت درباره علي پروين پرداختهاند. همچنين در قسمتي از فيلم، صحنهاي از بازي زندهياد شكيبايي در فيلم «چه كسي امير را كشت؟» گنجانده شده كه ديالوگي دربارهي علي پروين ميگويد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0569/A0569359.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/07/277904_orig.jpg
Masoud
12-22-2008, 06:29 PM
علی پروین خودش آدم با مرامی بود اطرافیانش هم بامرام بودن یکی از لیدرهاش باهام رفیق بود ته مرام و معرفت بود حیف که رفت قم و مارو تنها گذاشت
اسمش چی بود ؟ بگو احتمالا بشناسمش.
اینجا میخوام لیدرهای علی پروین رو معرفی کنم و عکس مکساشونو بزارم تا بچه ها بشناسنشون
omidperspolisi
12-22-2008, 06:53 PM
یکیشون میثم آقایی بود و یکیش هم علیرضا فدایی سلطان
Karim
12-22-2008, 09:31 PM
میخوام مصاحبه های علی پروین روبزارم اینجادانلودکنید.ولی یکی 2روزدیگه الان حال ندارم.
اون مصاحبه هاش ودرگیری لفظی با دایی.اون مصاحبه اش بعدازباخت 4-2 به فجر که گفت:خداحافظ فوتبال!و...
دوست داشتنیه.مردمیه.
zamara
12-22-2008, 10:12 PM
امروز دوم دي ماه 1387 روزنامه گل با علي پروين مصاحبه اي انجام داده كه به سمع و نظر شما ميرسونم :
پروين: بايد شلاق بخورند!
علي پروين، سلطان محبوب سرخها اين روزها ترجيح ميدهد كمتر مصاحبه كند و كمتر در محافل عمومي حاضر شود.
پروين كه بدون شك همچنان دلش با فوتبال است حتي به جاي پا به توپ شدن، واليبال بازي ميكند و به جاي رفتن به استاديوم راهي خانه هنرمندان ميشود و فيلم ميبيند.
چند وقتي است كه كم پيدا شدهايد و از فوتبال فاصله گرفتهايد...
اينطوري راحتترم. از اين حرف و حديثها خسته شدهام. من كه فعلا هيچ مسووليتي توي فوتبال ندارم پس بهتر است كه كنار باشم و استراحت كنم. البته در اين مدت خيليها زنگ زدند و مصاحبه خواستند ولي فعلا دوست دارم كنار باشم و حرفي نزنم.
در مورد نتايج تيم ملي چه نظري داريد؟
من ميگويم كه تيم ملي بايد دو تا بازي تداركاتي خوب بكند. تيم ملي بايد بازيكنانش را داشته باشد و توي دو تا بازي سنگين شلاق بخورد. آقا... اين كره را نميشود با تيمهاي ديگر مقاسيه كرد. اين كره جزو تيمهاي مطرح و قلدر آسياست و نبايد اين تيم را سرسري گرفت. به جان ممد من هم دلم شور ميزند كه اينطور حرف ميزنم و حرص ميخورم. اين مربيهاي بدبخت حق دارند كه شاكي باشند و حرص بخورند. بايد يك همكاري خوبي بين فدراسيون، مربيان تيم ملي و باشگاهها به وجود آيد تا آبروريزي نشود. به خدا حيف است... ما تيم خوبي داريم و نبايد چيزي خراب شود.
حشمتخان (مهاجراني) پيشهاد داد كه تيمي منتخب از بازيكنان خوب و خارجي ليگ با تيم ملي بازي كند. بدون شك بازي كردن با تيم ستارههاي خارجي ليگ ميتواند محك جدي و خوبي براي تيم ملي باشد.
حرف حشمتخان كه ردخور ندارد. حشمتخان مرد سرد و گرم چشيده فوتبال است. باور كنيد كه اگر به حرف حشمتخان گوش كنند، نتيجه ميگيرند. چه ايرادي دارد كه چنين بازي را انجام دهند.
وضعيت پرسپوليس را چطور ميبينيد؟
در اين چند بازي آخر خوب نتيجه گرفتند. اين براي تيم خوب است و انشاءا... وضعيت طوري شود كه تيم توي نيم فصل دوم بهتر نتيجه بگيرد. اگر پرسپوليس در ليگ راه بيفتد و خوب بازي كند، در آسيا هم راه ميافتد و تيم بهتر ميشود.
در مورد حرف و حديثهايي كه در پرسپوليس به وجود آمده چه صحبتي داريد؟
هيچي.... سوال بعد...!
وضعيت محمد در سايپا چه طور است؟
كارش را ميكند... خدا را شكر محمد مايليكهن مربي خوبي است و هميشه به جوانها ميدان ميدهد. محمد هم اگر خوب باشد و خوب تمرين كند، جواب ميگيرد و بازي ميكند. نميخواهم زياد در مورد اين موضوع صحبت كنم. اين بچه بايد كارش را بكند و سرش توي لاك خودش باشد. خدا را شكر با آمدن مايليكهن، سايپا جان تازهاي گرفت و اميدوارم كه حاجي مايلي همين راه را ادامه دهد.
راستي جريان فيلم سلطان چه بود؟ نوشته بودند كه شما از اين موضوع دلخور هستيد؟
نه بابا... اين حرفها نيست... منتظر شريفينيا بودم كه نيامد و همه را قال گذاشت. فيلم هم بد نبود. دستشان درد نكند. البته من توقع داشتم كه اين فيلم كمي بهتر باشد و اينقدر سانسور نداشته باشد. اگر درستش كنند و سانسوري نداشته باشد خوب ميشود. اين فيلم را با بچههايم در خانه هنرمندان ديدم و اصلا به اصرار دخترانم بود كه توي اين فيلم بازي كردم.
روزنامه گل روز چهارشنبه، چهار ساله ميشود. نظر سلطان محبوب سرخها در اين مورد چيست؟
باريكلا... تبريك ميگويم. به نظر من روزنامه گل توي اين مدت توانست جايگاه خوبي را به دست آورد. روزنامهتون هم رنگيه و هم اينكه كاغذهاش چربه و جنس بهتري داره! شما براي تولد من آمديد دفتر و حالا اگر عمري باقي باشد زودتر به بهشت زهرا(س) ميروم و بعد از درد دل با مامان نصرت ميآيم و يك سري به شما ميزنم. باز هم ميگويم كه روزنامهتان خيلي خوب است و اگر توي كار ما نگذاريد بهتر هم ميشود (خنده)!
ما كي توي كار شما گذاشتيم!
پسرجان... يادم هست يكي، دو بار توي كار ما گذاشتيد! خيالي نيست. من كه حرفي نزدم. حقيقتها را بنويسيد... اما باز هم ميگويم اگر توي كار ما نگذاريد خيلي بهتر ميشويد.
کاش شماره 7 را به کسی نمیدادن
Masoud
12-23-2008, 01:01 AM
کاش شماره 7 را به کسی نمیدادن
اره به قران . اونم به کی اخه ...........:kesh:
اگه کریم باقری میپوشید برای من زور نداشت ولی بادامکیییییییییییی
ولی شماره 7 فقط به تنه پروینها میاد
این پیرن به تنه بادامکی خیلی گشاده . خودتونم که میبینید توش گم شده و هیچ خبری از بادامکی فصل قبل نیست.حتی بعد از خوب شدن کامل مصدومیتش.پیرن براش سنگینه.
Masoud
12-23-2008, 06:29 PM
حالا میخوام براتون دونه دونه لیدرهای اصلی علی اقای پروین رو که همیشه ی همیشه بهش وفادار بودن و یار و یاورش بودن رو معرفی کنم.
اینم عکس : البته دونه دونشون رو براتون معرفی میکنم.
از سن بالاها و پیشکسوتاشون :4: شروع میکنیم که سنشون از همه بالاتره.
راستی تمام اطللاعات از خومه و از جایی نمیگم فقط میخوام یه خورده بشناسینشون و در حدی که ازشون شناخت دارم میگم.شاید واسه دوستدارای علی اقا جالب باشه.
http://i44.tinypic.com/295qtrr.jpg
نفره اول : سعید جهانگیری ( نفره اول راست سلطان )
این اقا سعید رو که همه بچه های قدیمی رو به رو جایگاه میشناسن.جایگاه 22 بود و وسط وای میساد.زیاد داد بیداد نمیکرد . انقدر مرده خوبی بود که وقتی میگفت 8 دست امکان نداشت کسی نگه و جایگاه میلرزید . حرف رو حرفش نبود تو 22 ولی خودش هم حد خودش رو میدونست و وقتی بالاییها تشویق میکردن هیچی نمیگفت ( اون موقع اتحاد بود مثل الان نبود که )
هیچکیو ندیدم اینقدر شعارها رو به زمان بازی بگه . واقعا هر شعاری که میداد جریان بازی رو عوض میکرد و تیم رو دقیقا رو به جلو میبرد .
راستی خوراکش هم این بود که حسین شلغم رو اوسکول میکرد . خیلی باهاش رفیق بود و با هم میومدن همیشه شلغم میرفت پایین این داد میزد رو به پایین میگفت این اقا حسین پرسپولیسه بزرگیه و 40 سال زحمت کشیده همه با هم 123 میگم بوقچیه بایر مونیخ
بعد بر میگشت سمت تماشاچیا میگفت شلغم شلغم :4: و همیشه میخندوند دیگه خلاصه.
حتی یه بازی هم به یاد ندارم زمانی که علی اقا تو تیم نبود بیاد استادیوم یا حتی بره تو پروینیا بشینه و ضد پرسپولیس شعار بده
خلاصه مرده خیلی خیلی بزرگیه.
راستی یادم رفت بگم این اقا سعیده جهانگیری دایی میلاد نوری بازیکن حال حاضر استقلال و فصل پیش استیل اذین و قبلتر فولاده . کلا داییش فوتبالیستش کرده و الانم حکم مدیر برنامه هاشو داره واسه همینم اصلا پارسال تو استیل اذین سعید جهانگیری لیدری نمیکرد همیشه کنار تیم بود ولی لیدری نمیکرد.کلاسش رفته بالا دیگه
اقا سعید از پا هم مشکل داره که شنیدم واسه جبهه هست که ایشالله یه روزه خوب شه
منتظر بعدی هاش باشید
Karim
12-24-2008, 01:42 AM
ایول.
منتظریم...
omidperspolisi
12-24-2008, 02:35 PM
مسعود قشنگ بود ادامه بده
Masoud
12-24-2008, 02:36 PM
http://i42.tinypic.com/2r5svnd.jpg
نفر دوم : ( امید زاقول :4: )
یکی از وفادارترین پروینیهای ایران.شاید هم بشه گفت وفادارترین.
2 تا بچه داره ولی نمیدونم بچه کجاست ولی جز زرنگهای تهرانه :4: به برکت اقا امید ما تونستیم امین اقا فرزانه رو هم تو بازی استیل اذین ببینیم یه صندلی پشت من بود :4:
زمان علی اقا تو پرسپولیس جایگاه 36 دست امید زاقول بود . خیلی نمیتونم بگم لیدر خوبیه ولی اینقدر پروینی هست که همه رو به سر و صدا میندازه هرچند تیمهای علی پروین لیدر نمیخواد چون همه خودشون حرفه ایی هستن :4:. تو مستند کدام قرمز کدام ابیه مسعود ده نمکی هم یه صحنه از تشویق امید رو نشون میده که مثل همیشه عشقش این بود بره رو ملیه بالا جایگاه واسه و شعار بده.
امید جز اصلی ترین های استیل اذین بود و همیشه و تو شهرستانها با تیم بود بعد از اینکه تیم صعود نکرد امید گریه کنون و کارد به دست میخواست بره تو رختکن و خون بریزه که 3-2 تا مامور جلوشو گرفتن.
خلاصه این اقا امید کسیه که اگه علی پروین بهش بگه سر فلانی رو برام بیار حتما میاره.
خودشم بیکاره فکر کنم :4: اخه چند سری تو جمهوری دیدمشون که لب یه مغازه نشسته بودن با چند تا دیگه از پروینیها.
امید هنوز هم واسه تیم ملی میره . البته فقط خارجها رو میره وگرنه ازادی اصلا نمیاد . عباس اسمال بیگی از ترسش مجبوره اسم ایشون رو هم بده تا ببرنش . المان رو که بود و بازیهای سوریه اینا رو هم من تو مقدماتی دیدمش . خلاصه علاقه زیادی به مفت خارج رفتن داره :4:
یکی از خاطره های باحال که ازش یادم میاد بازی استیل اذین و راه اهن تو حذفی بود تو زمین راه اهن بعد داور خیلی بد داشت داوری میکرد ما حی فحش میدادیم این میگفت ندید ندید بعد علی اقا که تو جایگاه ویژه بود وسط نیمه زنگ زد امید که بغل من بود گفت بهش جام حذفیه محرومین نداره که :24: بعد هم ما کل نیمه دوم رو فحش نثار داور میکردیم اخرم که بازی برده بو به برکت ابراهیم میرزاپور مساوی کردیم و تو پنالتی باختیم وگرنه تو ازادی جلو استقلال باید میرفتیم.
بچه هیئتی هم هست
منتظر بعدی ها باشید .....
Karim
12-25-2008, 02:50 AM
بعد هم ما کل نیمه دوم رو فحش نثار داور میکردیم
اونوقت میگن تماشاگرای پرسپولیس ازلحاظ فرهنگی مشکل دارن بهمون برمیخوره:24:
Masoud
12-25-2008, 01:21 PM
اونوقت میگن تماشاگرای پرسپولیس ازلحاظ فرهنگی مشکل دارن بهمون برمیخوره:24:
خب بازی جام حذفی بود دیگه به قول علی اقا محرومیت هم نداشت باید فحش میدادیم دیگه اون بازی واقعا حق ما رو خوردن گل دوم راه اهن 1200% خطا رو دروازه بان بود باعث شد دقیقه 116 گل بخوریم بازی برسه به پنالتی بعد هم .......
وگرنه تو ازادی استقلال رو میترکوندیم.
ایشالله با تیم بعدی علی اقا :4:
اون لیدرها رو ادامه بدم یا نه ؟
Karim
12-25-2008, 01:56 PM
آره.چرا که نه
omidperspolisi
12-26-2008, 12:28 AM
آره بابا ادامه بده
Masoud
12-26-2008, 01:10 AM
پس منتظر معرفی بهترین لیدر قرن و حرفه ای ترین و سرترین و حرف شنو ترین و خلاصه آس ترین لیدر ایران باشید که تو این 6-5 سالی که تقریبا 90% بازیها رو میرفتم ( به جز امسال از بازی دربی به بعد ) هیچکی رو مثلش ندیدم
Karim
12-26-2008, 01:21 AM
بی صبرانه منتظریم
Masoud
12-26-2008, 02:34 AM
http://i42.tinypic.com/2h4x8vd.jpg
نفر سوم : روح الله عشق علی سلطان
واقعا بهترین لیدری که در تمام دوران استادیوم دیدیم.عالی عالی عالی.نمیدونم چی بگم.فقط میدونم 8 دستهایی که تو زمان روح الله میزدن دیگه تکرار نشدنیه.
بچه ازادی هست و از اون پروینیها . زمانی که علی اقا تو تیم نبود هم استادیوم میومد ولی میرفتن اون گوشه ها تو جایگاه 15-14 میشستن.
روح الله لیدر تیم ملی هم بود و جام جهانی هم المان رفت . راستی یادم رفت بگم جایگاه 22 بود و کل رو به رو جایگاه به شعارهای این نگاه میکردن یعنی یه دونه از اون 4 تا جایگاهه دیگه رو به رو جرات این رو نداشت که بخواد خلاف روح الله شعار بده.حرف اول و اخر رو تو کل رو به رو میزد.
تو جایگاه هم تنها جایگاهی بود که کسی رو میله نمیشست . لات ترینشونم اروم میرفت رو صندلی و اون بالا فقط جای روح الله بود . ولی الان .........
بر خلاف باقی لیدرها مثل الانیها دنبال پول نبود و از باشگاه هم پولی نمیگرفت و فکر نکنم اصلا بیشتر از 3-2 بار برای هماهنگی با باقی لیدرها تو اون زمان ها باشگاه رفته باشه . برخلاف باقی لیدرها از جمله الانیا که از اول بهشون لغب ... میدادن اصلا دنبال این چیزها نبود و وقتی میرفت تو زمین دوربین که میومد روش خودش رو قایم میکرد که تو دوربین نیوفته.
استیل اذین هم که قاعدتا بود و مثل باقی تمام پروینیا شهرستانها رو میرفت . ولی روز اخری که باختیم جلو سپاهان نوین گریه هایی میکرد که ........
راستی بچه هیئتی ما هستا :4: خونشون ازادیه ولی تو طول سال اکثر هفته ها رو میومد هیئت ما تو غرب تهران .
یه نکته منفی داره تو کارنامش که نمیگم :4: ولی هنوز که هنوزه اگه دربی یا بازیهای خیلی خیلی حساس مثل پرسپولیس سپاهان یه صدای وحشتناک 8 دست از 22 شنیدید بدونید روح الله داره تشویق میکنه.
بازی با سپاهان اومده بود و وقتی دید دقیقه 70 همه لال شدن از جاش بلند شد و 10 دیقه شروع به تشویق کرد که منفجر کرد استادیوم رو.خیلی غیرتیه هنوز هم عاشق پرسپولیسه و پرسپولیسیه ولی بنا به دلایلی نمیاد.
حیف که زشته وگرنه یه خاطره ازش میگفتم تا یه لیدر فعلی یادش بیاد روح الله اینا بردن و چه بلایی سرش اوردن :5:
خلاصه اگه یه روزی مدیر عامل شم اندازه بهترین بازیکن بهش پول میدم تا بیاد لیدری کنه :4:
Karim
12-26-2008, 04:02 AM
بااین تعریفایی که ازلیدرای پروین کردی منم مثل تودعا میکنم یه پست(هرچندتشریفاتی )به پروین توپرسپولیس بدن:24:
بعدی...
Masoud
12-27-2008, 12:22 AM
پس چی فکر کردی ؟
این لیدرها اندازه 4 تا بازیکن کارایی دارن .
حالا یه کمی ویت میدیم تا شلوغتر شه این تایپیک بعد باقی رو میزارم . هرچند اصلی ها رو معرفی کردم.
کریم بزار ویدو هایی که داری رو
Karim
12-27-2008, 02:21 AM
انشاالله فرداپس فردا.
Masoud
12-29-2008, 12:57 AM
علی.علی علی سلطان
علی سلطان
علی سرور و سالار
علی سلطان
علی ماه منیرم
علی سلطان
علی برات بمیرم
علی سلطان
علی قیصر فوتبال
علی سلطان
علی دارو ندارم
علی سلطان
علی همه کس و کارم
علی سلطان
علی تیغه برنده
علی سلطان
علی همیشه برنده
علی سلطان
علی چشمای زاغش
علی سلطان
منو دیونه کرده
علی سلطان
:lover: :6: سلطان علیه پروین :6::lover:
Karim
12-29-2008, 01:10 AM
لینک دانلود مصاحبه پروین بعدازباخت 4-2 به فجر که پروین با انتقادازروزنامه ها ویاداوری افتخارات خودباپرسپولیس،ازفوتبال خداحافظی میکند!البته جندروز بیشترطول نکشید که...
خداحافظ فوتبال
http://karimram.persiangig.com/audio/perspolis/PARVIN-khodahafez%20football.mp3
Masoud
12-29-2008, 01:29 AM
لینک دانلود مصاحبه پروین بعدازباخت 4-2 به فجر که پروین با انتقادازروزنامه ها ویاداوری افتخارات خودباپرسپولیس،ازفوتبال خداحافظی میکند!البته جندروز بیشترطول نکشید که...
خداحافظ فوتبال
http://karimram.persiangig.com/audio/perspolis/PARVIN-khodahafez%20football.mp3
اخه ادمه نا حسابی تو بودی اون موقع تا ببینی ؟
روزه بعد از اینکه علی اقا رفت سره تمرین چی شد ؟ انصاریفر چجوری رفت به دست و پای علی اقا افتاد که برش گردونه ؟
روزه اولی که برگشت رو بودی ؟ 4 هزار نفر فقط برای تمرین اومده بودن کارگران.
کارگران داشت منفجر میشد
پس نگید که برگشت . با هزار خواهش و تمنا و به عشق نام مقدس پرسپولیس این بزرگ مرد تاریخ برگشت.
الان سره تمرین میدونی چند نفر میرن ؟ بالا 200-100 نداشتیم . روزه بعد بازی به 10 تا 5 نفر هم میرسه.
پس یه نگاه به عکس بنداز تا بفهمی علی اقا واسه کیا برگشت.
http://i42.tinypic.com/aui5tu.jpg
Karim
12-29-2008, 01:36 AM
مسعود جان من که چیزی نگفتم!گفتم خودش برگشت یا برش گردوندن اصلا؟!
البته جندروز بیشترطول نکشید که...
منظوراز ... باقی قضایا هست.
seedorf10
12-29-2008, 04:21 PM
مسعود خان این عکست کار نمیکنه.عکس چیه مگه؟
Karim
12-29-2008, 04:23 PM
یعنی چی کارنمیکنه؟
http://i42.tinypic.com/aui5tu.jpg
رولینک کلیک کن.
عکس پروین وهزاران هوادارادرکارگرانه.
Masoud
12-29-2008, 04:28 PM
نه کریم راست میگه.
تینی پیک رو ( asp ) های دایل اپ فیلتر کردن و برای همین نمیتونن ببینین
یکی به من سروره ایرانی واسه اپلود کردن عکس معرفی کنه تا هم ایم عکس رو دوباره بزارم و هم عکسای دیگه رو
Karim
12-29-2008, 04:33 PM
http://www.gigaimage.com/images/wso45wp9pqv7utpc82ob.jpg
الان چی؟عکس نمایش داده میشه؟
omidperspolisi
12-29-2008, 04:33 PM
ولی واسه من فیلتر نیست و به راحتی عکسهارو میبینم:4:
Karim
12-29-2008, 04:34 PM
توهم مثل من ومسعود ای دی اس ال داری حتما؟
omidperspolisi
12-29-2008, 04:35 PM
نه من با دیال آپ پارس آن لاین میام
Karim
12-29-2008, 04:36 PM
عجیبه!چون پارس انلاین ازهمه بیشترفیلترداره!
omidperspolisi
12-29-2008, 04:41 PM
نمیدونم من خودم همه عکسهارو هم از تینی آپلود میکنم
seedorf10
12-29-2008, 04:46 PM
دمت گرم کریم خان عکس رو دیدم.اون لینک هم فیلتر بود.
Karim
12-30-2008, 12:41 AM
کلیپهای علی پروین به زودی دراین تاپیک...
Karim
12-30-2008, 12:55 AM
http://i21.tinypic.com/fbj150.jpg
Masoud
01-02-2009, 01:21 AM
اخر یه روز حاجتم ازت میگیرم :aasab:
اخر یه روز حاجتم ازت میگیرم :aasab:
میام تو کارگران ، برات میمیرم :6:
میام تو کارگران ، برات میمیرم :6:
-------------------------------------------
مجنونمو خوب میدونی ، سلطان پرستم :5:
مجنونمو خوب میدونی ، سلطان پرستم :5:
بین همه ی عاشقات ، عاشق تر هستم :lover:
بین همه ی عاشقات ، عاشق تر هستم :lover:
----------------------------------------------------
کسی ندیده این همه ، جام طلایی :aasab:
کسی ندیده این همه ، جام طلایی :aasab:
سلطان علی رو ، روی تخت پادشاهی :hora:
سلطان علی رو ، روی تخت پادشاهی :hora:
zamara
01-02-2009, 10:34 AM
برام جالب بود كه دو محبوب خودم يكي در عرصه ورزش و ديگري در عرصه ساسي را كنارهم ببينم .
علي پروين كه از كودكي من در قلبم جا داشته و آقاي قاليباف هم از زماني كه در جبهه بودم با و ايده هاي بسيار مفيدش آشنا شدم .
نه اينكه فكر كنيد چون او مشهدي است به او علاقه دارم ! چرا كه من اصلا مشهدي نيستم و 6 - 7 سالي ساكن مشهد هستم ، بلكه در جبهه و در زمان جنگ دورادور با او و خصوصيات بسيار مثبت او آشنا شدم .
البته ما نبايد بحث را بسوي مسايل سياسي بكشيم چون اينجا فقط بايد از ورزش و علي پروين و سلطان عشقمون صحبت كنيم .
داش علي خيلي دوستت داريم
http://www.arteshesorkh.com/forum/picture.php?groupid=6&pictureid=242
Masoud
01-05-2009, 02:03 PM
حاج کریم بزار دیگه فایلها رو
zamara
01-11-2009, 11:05 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871022/html/204432.jpg http://www.iran-varzeshi.com/1387/871022/html/204387.jpg
علي پروين:اگر بخواهند، به انصارى فرد كمك مى كنم
سرمربى سابق تيم ملى و پرسپوليس قصد دارد چهارشنبه از نزديك با حضور در ورزشگاه آزادى به نظاره بازى تيم ملى كشورمان مقابل سنگاپور بنشيند.
على پروين در اين باره و با اشاره به شرايط تيم ملى مى گويد: «خوشبختانه تيم ملى با انجام بازى هاى تداركاتى بسيار خوب در كنار هدايت موفق دايى وضعيت خوبى دارد و من هم به موفقيت اين تيم در آسيا و صعود به جام جهانى خوشبينم.روز چهارشنبه هم به ورزشگاه مى روم تا بازى بچه ها مقابل سنگاپور را از نزديك تماشا كنم. اميدوارم با يك نتيجه خوب و بازى منظم اين بازى را ببريم.» پروين پس از تغيير و تحولات اخير مديريت باشگاه پرسپوليس مى گويد: «عباس انصارى فرد كارنامه مشخصى در پرسپوليس دارد و پيش از اين دو دوره مديرعامل پرسپوليس بوده،
به همين دليل هم من شخصا آماده هرگونه كمكى به ايشان هستم و حاضرم به عنوان يك پرسپوليسى هر كارى كه از دستم برآيد براى كمك به باشگاه و مديرعامل جديد انجام دهم. انصارى فرد از خانواده پرسپوليس است و مشكلات را به خوبى مى شناسد. اميدوارم همه كمك كنند تا مشكلات حل شود و پرسپوليس به روزهاى خوب خودش برسد.»
Masoud
01-11-2009, 01:21 PM
بابا سلطان دلش با پرسپولیسه
عشقش پرسپولیسه . کمک که هیچی سرش هم میده
به قران این علی ابادیه به درد نخور باید اولین کار بزرگای تیم رو برگردونه و بهشون پست بده و صدر همشون هم سلطان ایران و اسیا رو
Masoud
01-14-2009, 04:12 PM
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0143/A0143239.jpg
علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مثل اينكه يادمان رفته كه به چه دليل بايد براي پرسپوليس خدمت كنيم. چشم ميليون ها هوادار به نتايج اين تيم دوخته است.
وي افزود: در اين شرايط حساس كه همه بايد از پرسپوليس و كادر فني اش حمايت كنيم نمي دانم چرا مسائلي پيش آمده كه در حد اين تيم بزرگ نيست. من شاگرد تربيت نكرده ام كه به جان يكديگر بيفتند و هر كدام بخواهند از يكديگر پيشي بگيرند.
پروين تاكيد كرد: براي پرسپوليس زشت است كه بازيكنان قديمي تيم به جاي اينكه از دوست خود حمايت كنند به فكر جانشيني او هستند. از اين موضوع ناراحت هستم چون تا به امروز چنين صحنه هايي را در اين تيم بزرگ كمتر ديده بودم.
وي ياد آور شد: از قديم رفاقت حرف اول را در باشگاه پرسپولس مي زد. همانطور كه افشين پيرواني قبل از حضورش در پرسپوليس از من رخصت گرفت؛ من هم تا موقعي كه اين مربي در تيم است از او حمايت مي كنم . همه عضو يك خانواده هستيم و در روزهاي سخت بايد دست يكديگر را بگيريم.
پروين خاطر نشان كرد: بايد حرفي به شاگرد خودم؛ افشين پيرواني بگويم؛ او چرا دنبال مربي خارجي است؟ تجربه نشان داده مربي خارجي به درد پرسپولس نمي خورد. پيرواني اگر توانش را چند برابر و نيمكت پرسپوليس را قوي كند به راحتي مي تواند به خواسته هواداران جواب مثبت دهد.
پروين تصريح كرد: به پيرواني و كادر فني پيشنهاد مي كنم به جاي اين حرف ها؛ مبارزه كنند. اين مشكلات است كه مربي را آب ديده مي كند. افشين هنوز در ابتداي راه است و بايد منتظر اتفاقات ديگر نيز باشد. او به هيچ عنوان نبايد تسليم شوند.
وي افزود: من روزهاي سخت و آسان پرسپوليس را ديده ام. مربيان در اين تيم بايد به خيلي از مسائلي كه در تيم هاي ديگر وجود ندارند عادت كنند اما نه اينكه خودمان به يكديگر ضربه بزنيم.
پروين در خصوص تيم ملي كشورمان نيز گفت: خوشبختانه تيم خوبي و جواني جمع شده است. با آمدن روته مولر اميدوارم علي دايي به آرزوي ميليون ها ايراني يعني حضور در جام جهاني كه هدف اصلي فوتبال ايران است دست يابد.
وي درباره پيوستن محمد پروين به تيم دي استراداي اسلواكي گفت: محمد خودش تصميم گرفت. اميدوارم در راه رسيدن به هدفش موفق شود.او از پتانسيل خوبي برخواردار و فقط نياز به تجربه بيشتر براي درخشش دارد.
rahman_rahmatzadeh
01-15-2009, 01:14 AM
سلطان_عشق_مرام_تعصب_غيرت_:هر جه براي سلطان بيان كنم باز هم كمه_
Karim
01-15-2009, 12:18 PM
لینک دانلود کلیپ علی پروین که درمورد علی دایی صحبت میکنه وتلویزیون پخش کرده.
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/PARVIN%20VS%20DAEI.flv
لینک دانلودکلیپ مصاحبه علی پروین درموردتیم جدیدش که از90 پخش شد.
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/PARVIN.EKBATAN.flv
لینک دانلودتقلید صدای عالی یک اهوازی (تقلیدصدای پروین.دایی.چلنگر.مجیدجلالی و...)
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/TAGHGLIDE%20SEDA.PARVIN.DAEE....flv
zamara
01-17-2009, 12:14 AM
بیا و نمیر سلطان جان!
برگشتن علی پروین به پرسپولیس درست مثل این می ماند که وسط راه از منوریل پیاده و سوار اتوبوس دوطبقه های طرح قدیم بشی ؛
همون هایی که طبقه پایینش میرفت توپخونه اما بالاییه راهی شوش بود!
رعايا قد كشيدهاند سلطان عزيز! پشت لبشان سبز شده و صداي دو رگهشان لرزه بر اندام آدم مياندازد. دوره و زمانه عوض شده عزيزم! يك روز وقتي صورتت سرخ ميشد، سرت را بالا ميگرفتي و سر بازيكن جماعت فرياد ميزدي، هيچكس وجود نميكرد نتق بكشد، امروز اما عليرضا حقيقي سر عابدزاده داد ميزند، به سمتش دستكش پرت ميكند و بيخداحافظي از تمرين ميرود!
روزگار عوض شده عليآقا! روزهايي را كه در آهني رختكن نقلي آزادي را قفل ميزدي و تير و تركه عام و خاص را ميگذاشتي سينه ديوار، لابهلاي صفحههاي پاره تقويمهاي دهه 60 و 70 گم شده است. حالا اگر بخواهي عصبانيتات را خالي كني و چند دقيقه با آن لهجه غليظ داش مشتي خودت با كس و كار بازيكنها احوالپرسي كني، صدايت را ضبط ميكنند و با بلوتوث ميفرستند كل ايران. راستي عليآقا، ميداني بلوتوث يعني چي؟ مهم نيست!
جان سلطان كور شويم اگر دروغ بگوييم! يك دورهاي بود خود شما با چهار تا توپ و تشر، با بچهها كار روحي و رواني ميكردي و مثل اسپند روي آتش ميفرستاديشان وسط زمين تا جام بگيرند، حالا اما ذليل مردهها اگر مارك نوشابه انرژيزاي بين دو نيمهشان عوض شود، فوري «دپ» ميزنند و تريپ افسردگي برميدارند. روزگار است ديگر فدايت! حالا شما را رد كردند و به جايت روانشناس آوردهاند!
نيا سلطان عزيز، نيا! روزهاي تير كردن گلر براي گل نخوردن با تشبيه توپ و دروازه به فلان و بهمان، به سر رسيده! حالا مربيها پاي تخته براي ستارهها بازي را آناليز ميكنند؛ آن هم تختههاي وايت بوردي كه لامصب گچ هم ندارد كه به خورد كسي برود!
بازي نخور اسطوره جان! تك تك ورقهاي كتاب تاريخ را كه بخواني، دور همه سلطانهاي زمين خورده و زانو زده، ملازماني بودهاند كه به طرف، آدرس غلط ميدادند. اما ما فكر ميكنيم تو هنوز هم با هوشتر از اين حرفهايي كه طعمه اسم و رسم در كردن چهار تا فرصتطلب شوي.
نيا، قربان آن چشمهاي تيلهايات! به خدا اينها كه امروز قلمدوشت ميگيرند، صبح فردا با اولين بدبياري با كله ولت ميكنند روي زمين. همين سه، چهار سال پيش را فراموش كردهاي؟ صبحها با صلوات ميآمدي كارگران، عصرها با بد و بيراه از آزادي ميرفتي منزل! فحشاش را تو خوردي، نانش را بقيه!
نيا علي زاغي عزيز! ما هنوز داغداريم. هنوز لباس سياه له شدن امپراتورمان در يك تصادف تاريخي را از تنمان در نياوردهايم. بيا و بالا غيرتا با آمدنت و ترك خوردنت و مردنت يك زخم ديگر روي زخم قبلي جا نگذار. بيا و به عشق همين مردم، لوطيگري كن و قيد پرسپوليس را بزن! نه پست مدير عاملي به دردت ميخورد كه عاملش عمله مايهدارهاي بازار است، نه مدير فني شدن كه خودت يك روز ميگفتي كشك است! بيا و نمير سلطان جان!
-------------------------------
نويسنده: رسول بهروش ؛ پارس فوتبال
Masoud
01-17-2009, 12:25 AM
حال میکنید که مملی رو فرستادیم اروپا تا چند سال دیگه مثل بمب بترکونه و همه دنیا رو نام پروین بگیره. :hora:
منتظر خبرهای خوشحال کننده تری از محمد پروین باشید :lover:
Karim
01-17-2009, 12:27 AM
خیلی زیبابود.مقاله بالایی درمورد پروین.ستاره ها رویا ما میسوزونیم،یاخودشون میسوزن!مثل اینکه علی آقا داره خودشو میسوزونه!
ممد هم استحقاقش خیلی بیشترازاین حرفاست.آینده بسیارروشنب داره.ولی به قول سلطان باید بیشتربدوه!
Masoud
01-17-2009, 12:41 AM
مطمئن باش مملی مثل باقی این بچه هایی مثل برهانی و حقیقی نیست که تا چهره شن به هزار راه بیوفتن و خیلی کارها که نمیشه گفت رو بکنن و خیلی زود محو شن
مجید جلالی راجب برهانی میگفت اگه قدر خودش رو میدونست باید ارسنال بازی میکرد
منم راجب حقیقی میگم اگه اون موقع که پنالتی دایی رو گرفت خودش رو گم نمیکرد الان باید تو اروپا بازی میکرد ولی بای این وضع پرسپولیس اوجش خواهد بود
ولی مطمئنم ممد پروین اگه خیلی به جای زیادی نرسه زحمتش رو کشده و تو فکر کاری جز فوتبال نیست
Masoud
01-18-2009, 06:41 PM
http://night-skin.com/up/images/kv2cbojzvj68zbindgm.jpg
هرکی که یاری مثل تو داره
بیاره...بیاره...بیاره
یه سر زلف تو تموم عالم
نداره...نداره...نداره
سرور و سالاری ....... سلطان :hora:
عزیز دلهایی ........... سلطان:hora:
تو سروری .. تو سالاری
علیه پروینییییییی......علیه پروینییییییی :lover::lover:
:6:سلطان علیه پروین:6:
Karim
01-19-2009, 01:43 AM
مسعود اونقدری که علی پروینی هستی پرسپولیسی نیستیا!
redsun
01-19-2009, 02:19 AM
خوب مسلمه چون علی پروین یعنی همه ی پرسپولیس
سلطان مظهر غرور و تعصب در پرسپولیسه و پرسپولیس هم بخاطر همینه که محبوبه
پس پرسپولیس یعنی سلطان و سلطان یعنی پرسپولیس
Karim
01-19-2009, 02:34 AM
مسعود بیا که تبلیغاتت نتیجه داد:24:
redsun
01-19-2009, 02:37 AM
هه هه هه
نیازی به تبلیغات نیست
Karim
01-19-2009, 02:38 AM
اینو باید به مسعود بگی!
Masoud
01-19-2009, 02:03 PM
خوب مسلمه چون علی پروین یعنی همه ی پرسپولیس
سلطان مظهر غرور و تعصب در پرسپولیسه و پرسپولیس هم بخاطر همینه که محبوبه
پس پرسپولیس یعنی سلطان و سلطان یعنی پرسپولیس
واییییییییییی افرین الهه
نشون دادی خیلی میفهمی.افرین
خوشحالیم که یه همچین پروینه هست اینجا
ولی من پروینی نیکبختی ندیده بودم :4:
صد سال بعد از مرگ من
گر بشکافي قبر من
خواهي شنيد از قلب من
سلطان من دوستت دارم
omidperspolisi
01-24-2009, 11:28 PM
نفر دوم : ( امید زاقول :4: )
یکی از وفادارترین پروینیهای ایران.شاید هم بشه گفت وفادارترین.
منتظر بعدی ها باشید .....
الان داشتم تلویزیون و برنامه پارازیت نگاه میکردم که موقع مصاحبه نادر دست نشان چشمم خورد به صاحب این عکس یعنی امید زاقول که مسعود با عنوان وفادارترین پروینی ازش یاد کرد درست تو آن لحظه یه سری تناقض تو ذهنم آمد که این فرد اصلا پرسپولیسی بود یا پروینی بود یا شاید هم هدایتی بود به هرحال ای کاش کسی جواب این سوال میدونست که لیدر وفادار پروین حالا تو استیل آذین چیکار میکنه درست مثل موقعی که پروین از پرسپولیس رفت و این نفرات هم رفتند چرا این نفرات موقع رفتن پروین از این تیم لیدرش هم نرفته؟؟
Karim
01-25-2009, 12:57 AM
مسعود جون بیا جواب بده.
redsun
01-25-2009, 01:07 AM
چه دخلی داره
سلطان عشقه نیکی محبوب
Masoud
01-25-2009, 02:55 PM
الان داشتم تلویزیون و برنامه پارازیت نگاه میکردم که موقع مصاحبه نادر دست نشان چشمم خورد به صاحب این عکس یعنی امید زاقول که مسعود با عنوان وفادارترین پروینی ازش یاد کرد درست تو آن لحظه یه سری تناقض تو ذهنم آمد که این فرد اصلا پرسپولیسی بود یا پروینی بود یا شاید هم هدایتی بود به هرحال ای کاش کسی جواب این سوال میدونست که لیدر وفادار پروین حالا تو استیل آذین چیکار میکنه درست مثل موقعی که پروین از پرسپولیس رفت و این نفرات هم رفتند چرا این نفرات موقع رفتن پروین از این تیم لیدرش هم نرفته؟؟
من که این چیزی که میگی رو ندیدم ولی امید زاقول کسی نیست که علی پروین رو تنها بزاره و مطمئن باش اگه اونجا هم بوده به دستور پروین واسه کارهایی رفته وگرنه امید از اونها نیست که لباس تنش کنه تیمهای دیگه رو تشویق کنه.اینو مطمئن باش که پروین انقدر بهشون میرسه که اینا ول نمیکنن برن جای دیگه.
صد در صد چیزی بوده که امید اونجا بوده.
امید اینا پرسپولیس و جایگاه 36 و این حرفها رو به خاطر اسم پروین ول کردن و الان تازه یه ساله دارن با تیم ملی این ور اون ورم میرن وگرنه اون سفرهایی که عباس میرفت رو هم از دست داده بودن.
امید و روح الله کسایی نیستن که جز جایی که پروین بگه تیمی رو تشویق کنن.
Masoud
01-25-2009, 02:56 PM
سلطان علی پروین ( الله هم صلی علی محمد و ال محمد ) فردا یعنی دوشنبه قدم رو تخم چشمهای قطبی گزاشتن و افتخار صرف یک ناهار رو با اون بنده حقیر دادن
سلطان الان تو دبی به سر میبره چون تیم جدید مملی اینا اونجا اردو زده و علی اقا رفته از نزدیک شرایط تیمشون رو ببینه
omidperspolisi
01-25-2009, 11:27 PM
مسعود کاری نداره ای دی اس ال هم که داری برو تو سایت صدا و سیما برنامه پارازیت دیرو یعنی شنبه رو ببین درست موقع مصاحبه نادر دست نشان امید پشت نادر هست اگه این حرفی که میگی که پروین فرستاده که اوج نامردی یه پرسپولیس حساب میشه چرا پروین لیدرهاش رو به پرسپولیس نمیفرسته و میفرسته بازیهای استیل آذین؟؟؟
Masoud
01-25-2009, 11:43 PM
امید این فوتبال خیلی کثیفه
حرفم با علی اقا نیستا.ولی انقدر باند و باند بازیه که خودت میدونی
ولی رو این شک ندارم امید زاغول علی پروین ( الله هم صلی علی محمد و ال محمد ) رو نمیفروشه بره . اونم چی بیاد جلوی دوربین خودش رو نشون بده.
صد در صد یه چیزی بین علی اقا و اون بوده
Karim
01-26-2009, 12:11 AM
هرجا پول باشه بروبچ همونجا .عاشق چشم وابروی کسی نیستن که.زندگی خرج داره
Masoud
01-26-2009, 12:50 AM
نه داداشه من
چند ساله از زمانه بگوییچ دونه دونه اینها رو میشناسم و روشون دقیقم اینو بدون علی اقا انقدر بشون میده که نه کار کنن نه برن گدایی کس دیگه.
یه داستانی بوده که لابد بعدا ما میفهمیم
omidperspolisi
01-26-2009, 12:55 AM
ولی خیلی دوستدارم ببینم چه داستانی بوده ولسه من یکی جالب بود کسایی که پرسپولیس رو به خاطر پروین ول کردند حالا از پروین هم جدا هستند
Masoud
01-26-2009, 12:58 AM
جدا نیستن اقا امید
اون امکان نداره ول کنه پروین رو
بچه ها تو محرم هم دیده بودنش تو هیئت پروین پس ولش نکرده.
یه داستانی بوده اینو شک نکن
بعدم اگه پروین رو فروخته باشه نمیاد صاف جلوی دوربین که
Karim
01-26-2009, 02:21 AM
میگم اصلا این امید خان که عشق پروینه چرا نمیره اسلواکی ممد روتشویق کنه؟:24:
Masoud
01-26-2009, 01:27 PM
اگه عالی اقا بخواد میفرستتش که بره
اینا کل ایران رو به خاطر علی اقا با اتوبوس شتر والاغ هم شده بود میرفتن واسه تشویق
Masoud
01-26-2009, 07:44 PM
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0592/A0592907.jpg
خوشحالم كه پروين اسلواكي هستم
محمد پروين در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خيلي دوست داشتم پس از حضور در تيم ملي، در اروپا فوتبالم را ادامه دهم. مي دانستم سطح تمرينات آنها بالا و حرفه اي است و يك بازيكن مي تواند با انگيزه چند برابر به خواسته خود برسد.
وي افزود: بازي در اروپا براي من و خانواده ام يك افتخار است. خوشحال هستم كه پروين استرادا اسلواكي هستم چون در اين تيم هر كس كه مي خواهد من را صدا كند به نام پروين اين كار را انجام مي دهد كه غرور خاصي به من دست مي دهد.
پروين ادامه داد: اردوي بسيار خوبي را در دبي برگزار كرديم. مطمئن هستم تيم ما با هماهنگي لازم در آينده نزديك حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. البته با توجه به بازي هاي كه ديده ام ليگ اسلواكي اصلا آسان نيست.
وي تاكيد كرد: خوشحال هستم كه با تمرينات خوب وضعيتم روز به روز بهتر مي شود. در اروپا ياد گرفته ام كه هيچ فرد با آن يكي كاري ندارد و سعي نمي كنند زير پاي همديگر را با حرف هاي بيهوده و خود شيريني در يك تيم خالي كنند.
پروين افزود: اينجا هر كس فقط به كار خودش مي پردازد و به دنبال اين نيست كه ديگري چه كاري انجام مي دهد. اين عامل اصلي موفقيت فوتبال اروپا است كه در اولين مرحله آن را ياد گرفتم.
اين بازيكن در خصوص سرمربي تيم خود گفت: لورانت مربي بزرگ و كار بلدي است. او بهترين تيم هاي اروپايي را زير نظر داشته و با من بسيار خوب است. در ابتداي كار او تصور مي كرد من از نظر بدني دچار مشكل مي شوم اما پس از گرفتن تست هاي مختلف در جلسه اي گفت كه وضعيتم در شرايط بسيار مطلوبي است. فقط با كمي تغيير در سيستم بازيام مي توانم موفق شوم و جواب اعتماد او را بدهم. لورانت به من اعتقاد دارد.
وي درباره حضور علي پروين در كنارش در اردوي دبي عنوان كرد: كمي استرس داشتم اما پدرم به من گفت هر كاري را كه مي كني براي آينده خودت است. سعي و تلاش كن تا بتواني تمام نيروي خود را در اين تيم بگذاري.
پروين يادآور شد: هميشه عادت دارم حرف هاي پدرم را به دقت گوش دهم چون مطمئن هستم او بهترين فردي است كه مي تواند مرا راهنمايي كند. پدرم صلاح مرا مي خواهد.
پروين در خصوص پيراهن خود در تيم اسلواكي تاكيد كرد: خوشحال هستم كه مسئولان تيم پيراهن شماره 7 را به من دادند. مطمئن باشيد براي رسيدن به اهداف بزرگم تمام تلاشم را انجام خواهد داد. هدف من پوشيدن دوباره پيراهن تيم ملي است.
omidperspolisi
01-27-2009, 03:04 PM
خدایی من از کار این امید زاغوا موندم دیروز هم تمرین پرسپولیس بود کلا من یکی که قاطی کردم:4:
Masoud
01-27-2009, 04:46 PM
پس بهت ثابت شد که امید پول پرست نیست و علی پروین رو نفروخته ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
من هیچی از جریان نمیدونم ولی بهت اینها رو بگم که امید با کسایی مثل عباس اینا سره تیم ملی دوسته و شاید به اون خاطر ها اونجا بوده ولی خیلی خیلی بعید میدونم کسی رو تشویق کرده باشه چون اصلا جز پروین واسه کسی داد نمیزنه.
کالا ادمی که فوتبالیه که نمیشینه خونه.همون عباس هم بازیهای استیل اذین که ما میرفتیم بعضی موقع ها میومد ولی وای میساد یه گوشه و فقط نگاه میکرد.
ولی اینو قسم میخورم امید جز وفادارترینها به پروینه.
کلا اینها یه اکیپ 15-10 نفرن که تا قیامت پروینی هستن.
mohammad_acmilan
01-27-2009, 05:12 PM
پوستر امروز گل علی پروینه!!
redsun
01-28-2009, 01:58 AM
اصلا مگه علی پروین را می شه فروخت؟
حتی زمانی هم که سلطان به بنبست می خورد باز هم کسی نمی تونست دست از طرفداریش برداره چون تو عمق وجود رخنه کرده
Masoud
01-28-2009, 09:11 AM
به قول دخترا : وااااااااااااااااااا
الهه مگه سلطان علی پروین ( الله هم صلی علی محمد و ال محمد ) تا حالا تو زندگیش به بن بست خورده اخه اینجوری میگی ؟
کی تا حالا این همه افتخار یه جا اورده ؟
انان که همه تک تک دارند ---- سلطان یک جا دارد
redsun
01-28-2009, 04:17 PM
ببین آقا مسعود باید واقع بین هم باشیم آره خورده قبول کن خودت هم منظور من را میدونی چیه
Masoud
01-28-2009, 05:36 PM
این سلطان کیست که عالم دیوانه ی اوست ؟
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0592/A0592907.jpg
علي پروين در ضيافت ناهار سفير اسلواكي
به گزارش خبرگزاري فارس، علي پروين با دعوت سفير اسلواكي در دفتر وي حضور پيدا كرد.
وي كه قصد دارد همراه محمد راهي اسلواكي شود تا تيم جديد پسر خود را از نزديك ببيند امروز همراه مدير برنامه هاي محمد ميهمان سفير اسلواكي بود.
محمد پروين در انتظار رواديد است تا هر چه زودتر بتواند در تمرينات دي استرادا حضور پيدا كند.
احتمالا رواديد او تا يك شنبه هفته اينده آماده مي شود.
علي پروين نيز قصد دارد در اولين سفر پسرش به اين كشور همراه او باشد.
zamara
01-30-2009, 07:45 PM
اين هم يك عكس جديد و زيبا از سلطان علي پروين تقديم دوستداران او:
http://www.arteshesorkh.com/forum/picture.php?albumid=29&pictureid=265
متن داخل عكس توسط خودم نوشته شده
Karim
01-30-2009, 08:03 PM
من عکسی رومشاهده نمیکنم آقااسماعیل.2عکس درتاپیک گالری توپچی های لندن هم ویرایش وآپلودکردین هم برای من قابل مشاهده نبود.
zamara
01-30-2009, 08:16 PM
ممنون از اطلاع رساني شما آقا كريم ، الان خوب شد؟ قابل مشاهده براي شما هست؟
Karim
01-30-2009, 09:06 PM
بله.مرسی ازسرعت عمل ورفع اشکالات انجمن
Masoud
01-30-2009, 09:19 PM
اين هم يك عكس جديد و زيبا از سلطان علي پروين تقديم دوستداران او:
http://www.arteshesorkh.com/forum/picture.php?albumid=29&pictureid=265
متن داخل عكس توسط خودم نوشته شده
به به . سلطان در حال گلف تو مجموعه ورزشی انقلاب
مطمئنن واسه خنده بوده فقط چون علی اقا به قول خودش دور و بر این ورزشهای سوسولی نیست.
میدونید که سلطان یه والیبالیست فوق العاده هست و تو خونش در لواسانات یه زمین والیبال تو حیاط داره.
البته والیبال 2 به 2 یا 3 به 3
redsun
02-04-2009, 05:08 PM
من دلم برای سلطان تنگ شده
چرا هیچکس نمی ره یک مصاحبه ی توپ با سلطان انجام بده دل ما باز شه
Karim
02-06-2009, 05:50 PM
مسعود برو یه مصاحبه باهاش انجام بده دیگه
redsun
02-07-2009, 12:49 AM
لطفا تصویری باشه
Masoud
02-07-2009, 01:03 AM
علی پروین رو چندین ساله همه دارن خواهش و تمناش رو میکنن که فقط یه مصاحبه بیاد تلوزیون
موبایلش همیشه دست مرتضی عرب یکی از کسایی هست که همیشه باهاشه.البته لیدر نیست.حالت دوست رو داره با اینکه فکر کنم 20-15 سال کوچیکتره.
سلطان انقدر بزرگه که فقط قول داده به فردوسی پور که اولین باری که بیاد تلوزیون برنامه 90 باشه.
ولی هرکی میخواد سلطان رو روح بزرگ و پر فتوحش رو در قالب جسمی مهربان ببینه ماه رمضون و محرم به هیئت های ایشون مراجعه کنه
redsun
02-07-2009, 01:14 AM
حالا من چیکار کنم دلم براش تنگ شده
Karim
02-07-2009, 01:42 AM
مسعود جان به خاطر روح پرفتوح میری یا شام پرملات؟!
Karim
02-08-2009, 01:22 AM
http://weblog4baagh.persiangig.ir/image/dada3.jpg
http://www.parsfootball.com/files/Ali-Parvin.jpg
redsun
02-08-2009, 01:38 AM
این عکسها کار هنری کیه؟
Masoud
02-08-2009, 01:40 AM
حالا من چیکار کنم دلم براش تنگ شده
واسه شما ...... :aasab:
اهان
ادرس قصر زیبای سلطان تو لواسانات رو بهتون میدم همون جا زندگی میکنن میتونین برید بشینید دره خونش هر موقع با ماکسیما ( ماشین مورد علاقه سلطان ) خواست از دره خونه بیاد بیرون ببینیدش.
طبقه سوم خونه که سوییت مجردی محمد بود خالیه.کاش میدادش به من :4:
redsun
02-08-2009, 01:46 AM
آدرسش خیلی سر راسته می ترسم زود پیداش کنم
Karim
02-08-2009, 01:49 AM
اگه آرش روهم دیدی ازش بخواه چندتا اصطلاح مثل مشتی و..رو به آلمانی بهت بگه
redsun
02-08-2009, 01:52 AM
می ترسم اشتباه ترجمه کنم
Karim
02-08-2009, 02:29 AM
از سوتیت میگذرم چون نمیخوام بحث تاپیک عوض شه و...
mona_casillas
02-11-2009, 07:24 PM
در گفت و گو با فارس
پروين: هيچ كس نميتواند نتيجه دربي را پيشگويي كند
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با سابقه 20 بار حضور در دربي مي گويم كه هيچ كس نميتواند نتيجه اين بازي را پيشگويي كند .
http://media.farsnews.com/Media/8412/Images/jpg/A0174/A0174116.jpg
علي پروين در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: مطمئنم اگر تنشها در دربي كم شود، اين بازي از لحاظ تاكتيكي در سطح بسيار بالايي برگزار خواهد شد.
وي افزود: من سابقه حضور در 20 دربي را دارم. تجربه به من ميگويد كه هيچ كس نميتواند اين بازي را پيشگويي كند.
پروين ادامه داد: شرايط تيمها در اين بازي هيچ ربطي به وضعيت در جدول ندارد كه ما بگوييم يك تيم صدر جدول است و يك تيم ته جدول. اين بازي با همه بازيها تفاوت دارد.
پروين در خصوص شرايط هواداران در اين بازي گفت: هر كسي برود تيم خودش را تشويق كند. از اينكه به اين و آن بياحترامي شود فوتبال ما ضرر ميكند. پس بهتر است با تشويقهاي درست شاهد يك بازي جونمردانه باشيم.
وي درباره محمدپروين گفت: خوشحالم كه محمد ويزاي اسلواكي اش درست شد و به اين كشور رفت. او كمي از تمرينات تيم خودش عقب بود و بايد با انگيزه بالاتر در چند روز آينده به شرايط ايدهآل برسد. اميدوارم محمد بتواند نماينده خوبي در فوتبال اروپا باشد. سعي ميكنم بازيهاي او را دنبال كنم و به همين دليل وقتي به اسلواكي رفت از او خواستم برنامههاي بازيهايش را براي من بفرستد.
Karim
02-11-2009, 08:07 PM
بازی قبلی روسلطان پیش بینیش 1-1 بود وگفته بود برهانی گل استقلالو میزنه ونیکبخت گل پرسپولیس رو.که حدود 70%درست پیش بینی کرد!
Masoud
02-11-2009, 08:15 PM
سلطان با عالم غیب در ارتباطه بابا .
سلطان یه پرسپولیسی واقعیه . مگه میشه این همه واسه یه تیم کسی زحمت بکشه بعد دوست نداشته باشه یه تیم رو ؟ بعضی ها اخه پشت این اسطوره حرف میزنن که ....
redsun
02-12-2009, 12:37 AM
کی جرءت داره پشت سره سلطان حرف بزنه بگید تا حالیش کنم
آی نفس کش
Masoud
02-12-2009, 01:09 AM
ایییییی قربونه همه ادم ها پروینی برم که تو تک تک گلبولهای قرمز خونشاون صدای سلطان سلطان جریان داره .
عاشقم در عالم شیدایی ام --- هر چه هستم علی سلطانی ام
mona_casillas
02-12-2009, 01:16 AM
من میخواستم پشت سر سلطان حرف بزنم ولی از تهدید الهه ترسیدم :4:
خدائیش پروین برای پرسپولیس خیلی زحمت کشیده اما افراط و تفریط کلا کار خوبی نیست
redsun
02-12-2009, 01:25 AM
مونا جون من هم موافقم
اما من فکر نکنم تا حالا افراط و تفریطی کرده باشیم
علی پروین اسطوره ی پرسپولیسه و نمی شه به این راحتی ها از کنارش رد شد
حتی برای اس اس هام قابل احترامه
Masoud
02-12-2009, 01:29 AM
مونا به نظرم منظورش زمان وینگو هست که اونم مونا جون دلیل خاص خودش رو داشت.
ولی پروین هیچ موقع دشمن پرسپولیس نبوده
mona_casillas
02-12-2009, 01:36 AM
منظورم به الهه یا شخص خاصی نبود کلا افراط و تفریط کار درستی نیست . غیر ممکنه پروین دشمن پرسپولیس باشه خون و پوست و گوشتش از پرسپولیسه اما به هر حال هر کسی مسائلی هم داره . در اسطوره بودن پروین من شک ندارم و اینکه قلعه نوعی چقدر دوست داره خودش رو شبیه پروین کنه .
کی جرءت داره پشت سره سلطان حرف بزنه بگید تا حالیش کنم
آی نفس کش
جلو خودشم حرفامو میزنم چه برسه پشت سرش
redsun
02-12-2009, 01:45 AM
آفرین بگو ببینم چی می خوای بگی؟
جلو خودش گفتم میگم
بیاد اینجا میگمش
redsun
02-12-2009, 01:51 AM
چیه ترسیدی؟
جرئت داری همین جا بگو
میخوام خود پروین هم باشه
نخوام یک بار دیگه تکرتر کنم
حوصله گفتم یک حرف را دوبار ندارم
mona_casillas
02-12-2009, 01:58 AM
ترس برای چی الهه جون مگه کسی بخواد نظر بده باید بترسه یا اجازه بگیره
omidperspolisi
02-12-2009, 02:01 AM
بچه ها وقت و جای کل کل نیست هر کسی اینجا مختار انتقادش رو بکنه آنقدر خدارو شک فضای انجمنمون آزاد هست که بتونیم حرف بزنیم البته میدونم الهه شوخی کرد :4:
mona_casillas
02-12-2009, 02:11 AM
من که مخالف پروین نیستم ولی نظر داشته باشم در هر جا نطرم رو میگم . کل کل هم برای پیشکسوت ها خصوصا ندارم . پروین همیشه مورد حسرت اس اس هاست ولی قبلا هم گفتم در باره اش افراط و تفریط زیاد میشه .
redsun
02-12-2009, 02:11 AM
من شوخی کردم
من می خواستم انتقاداتشون را بدونم
omidperspolisi
02-12-2009, 02:15 AM
انتقاد که همیشه بوده ولی به خاطر احترامی که برای پروین قائلم و اینکه فعلا تو سیستم پرسپولیس نیست و اصلا برای بحث هم مناسب نیست چون دیگه گذشته ها گذشته پس ما به سلطان تیممون افتخار میکنیم همونطور که به عابدزاده :8:افتخار میکنیم
Masoud
02-12-2009, 01:25 PM
پروین اسطوره تکرار نشدنی پرسپولیس هست و مطمئن باشید حتی نوه ها و نتیجه های شما هم از او یاد خواهند کرد
قبل دربی 3 بار تو دلتون اسم سلطان رو ببرید قول میدم برنده شیم .
در کل عشق به سلطان چیزیه که هیچ پرسپولیس نمیتونه انکار کنه.
mona_casillas
02-12-2009, 02:58 PM
شخصا در اسطوره بودن پروین شک ندارم اما هیچ انسانی مبرا از خطا و اشتباه نیست و هر چه بزرگتر باشه لاجرم انتظار بیشتری ازش میره و خطا واشتباهش بیشتر به چشم میاد .
انتقاد کردن با تخریب و توهین فرق داره و حالا چه شوخی و چه جدی کسی نباید و نمی تونه جلوی نظر دادن دیگران رو بگیره .
امیدوارم پروین بتونه سهام پرسپولیس رو بخره و مالک این باشگاه بزرگ و مردمی بشه تا به پول امثال هدایتی هیچ نیازی نداشته باشیم
اما پروین هم هرگز و هرگز نباید چند باره پا در عرصه مربیگری و مسائل فنی بذاره چون حقیقتا خیلی چیزها در فوتبال امروزی تغییر کرده که با روحیه و دانش و اطلاعات پروین همخونی نداره .
برای پروین آرزوی سلامتی و طول دارم و برای پسرش محمد آرزوی موفقیت در زندگی شخصی و فوتبال .....
Masoud
02-12-2009, 03:08 PM
واقعا اگه پروین پرسپولیس رو بخره میدونید چی میشه ؟
تیم میوفته دسته کسی که میفهمه مردم چی میکشن بعد باقی اسطوره ها مثل بهزادی و کلانی و اینا رو میاره تیم میشه پرسپولیسیه پرسپولیسی.
محمد هم میترکونه تو اسلواکی . موقعی که تو پرسپولیس بود اصلا قبولش نداشتم ولی وقتی پارسال 10-20 تا بازیش رو دیدم واقعا بهش ایمان اوردم
mona_casillas
02-12-2009, 04:42 PM
اگر قرار بر خرید باشگاه باشه چه کسی بهتر از پروین ؟ امثال هدایتی نشون دادن که خیلی بیشتر از حد تصورات ما دنبال منافع شخصی خودشون هستند تا جایی که من یکی از مقصران وضعیت فعلی پرسپولیس رو همین هدایتی میدونم .
redsun
02-12-2009, 06:09 PM
شخصا در اسطوره بودن پروین شک ندارم اما هیچ انسانی مبرا از خطا و اشتباه نیست و هر چه بزرگتر باشه لاجرم انتظار بیشتری ازش میره و خطا واشتباهش بیشتر به چشم میاد .
انتقاد کردن با تخریب و توهین فرق داره و حالا چه شوخی و چه جدی کسی نباید و نمی تونه جلوی نظر دادن دیگران رو بگیره .
امیدوارم پروین بتونه سهام پرسپولیس رو بخره و مالک این باشگاه بزرگ و مردمی بشه تا به پول امثال هدایتی هیچ نیازی نداشته باشیم
اما پروین هم هرگز و هرگز نباید چند باره پا در عرصه مربیگری و مسائل فنی بذاره چون حقیقتا خیلی چیزها در فوتبال امروزی تغییر کرده که با روحیه و دانش و اطلاعات پروین همخونی نداره .
برای پروین آرزوی سلامتی و طول دارم و برای پسرش محمد آرزوی موفقیت در زندگی شخصی و فوتبال .....
مونا جون من کاملا حرفت را قبول دارم من هم نگفتم کسی انتقاد نکنه اما انتقاد سازنده
من فقط جواب پست مسعود را دادم که گفت پشت سر سلطان حرف هست آن هم به شوخی اصلا منظورم تو نبودی
من هم قبول دارم بعضی مواقع دخالتهای بی جای سلطان به ضرر بوده
اما یکسری از آدمها هستند که فقط بلدند انتقاد کنند و هیچ کمکی نمی کنند نمونش محمد مایلی فقط بلده حرف بزنه اما تا حالا شده یک بار بیاد تو باشگاه بگه کن برای هر کمکی حاضرم زمان محمد حسن هم که تو هیئت مدیره بود وقتی محمد حسن مدیر عامل شد استعفا داد
چون فقط برای ریاست آمده بود
Karim
02-24-2009, 12:43 PM
http://g.imagehost.org/0954/Iran_1_Australia_0.jpg
http://g.imagehost.org/0469/parvin.jpg
http://f.imagehost.org/0623/Parvin_1.gifhttp://1.bp.blogspot.com/_al-CF7snPrw/R2lbFBiFPLI/AAAAAAAAAMc/RAjgNFjIjzw/s1600-h/parvin..jpg
http://1.bp.blogspot.com/_al-CF7snPrw/R2lbSBiFPNI/AAAAAAAAAMs/m4B3jBVDbIE/s1600-h/Parvin_1.gif
http://3.bp.blogspot.com/_al-CF7snPrw/R2lbohiFPPI/AAAAAAAAAM8/uMkU72yp86I/s1600-h/Iran+1,+Australia+0.jpg
zamara
03-03-2009, 10:13 AM
علي پروين: 20 سال است فقط سايز عوض ميكنم
در مراسم بزرگداشت ايرج سليماني، علي پروين، همبازي او در پرسپوليس از اول تا آخر مراسم حاضر بود.
با علي پروين كه هنوز در هر محفلي، محبوبترين عنصر جامعه فوتبال ايران است و در هر پيادهروي 50 متري در خيابان بايد جواب سلام 500 نفر را بدهد، در شلوغي مسجد،5و6دقيقه همكلام شديم؛ در كنار رضا رجبي و فرامرز ظلي و سرك كشيدنهاي گاه و بيگاه همايون بهزادي.
اميدواريم اين پنج سوال متفاوت برايتان جذاب باشد، سوالاتي كاملا متفاوت با شرايط روز حاكم بر فوتبال...
هزار ماشاا... لاغر شديد عليآقا...
وا... من 20 ساله 80 كيلو هستم، فقط سايز عوض ميكنم!
زمزمه حضورتان در يك برنامه معروف و زنده تلويزيوني وجود داشت!
من به آن دوست جوان گفتم: اگر به برنامه تو بيايم هرچه كه بايد ميگويم، قبول داري؟! معلوم است كه ميترسند من همه حرفهايم را بزنم. قبول نكردند!
از مرگ ايرج سليماني بگوييد. دو هفته قبل او ميگفت علي پروين بهترين همبازي من بود!
واقعا متاسف هستم. ايرج يك مرد بود. يك مرد با تعصب... من دو ماه قبل به تلويزيون گفتم كه بايد در زمان زنده بودن مواظب پيشكسوتها باشيم. از ايرج هم بگويم. من علي پروين هستم، از حميد جاسميان تا فرشاد پيوس همبازي من بودهاند ولي ايرج از معدود كساني بود كه فوتبال را با همه وجودش ميفهميد.
قبل از مرگ ايرانپاك آن برنامه نود پخش شد و ميگويند شما دنبال رفع مشكلات او بودهايد؟
وقتي آن برنامه از تلويزيون پخش شد، سعيد [ترابي] را دنبال صفر ايرانپاك فرستادم اما گفت كه او به سوئد رفته... تا اينكه شنيدم به رحمت خدا رفته است. خدا بيامرزدش، آدمها رفتنياند، ما هم هميشگي نيستيم.
هميشه دستتان به خير بوده، خدا عوضش را بدهد!
من از جيب خودم كه خرج نميكنم. چند روز قبل خانمي از زندان تلفن زد كه سر پنج ميليون و 892 هزار تومان به زندان افتاده، تحقيق كردم ديدم راست ميگويد. رفتم مانتو عاج، 500 هزار تومان از دخل حاج محمود درآوردم، همينطور از همه دوستان 500 تومان گرفتم، خودم هم 500 گذاشتم و دادم آن خانم آمد بيرون... گفت: عليآقا ميگويند پاطلايي هستي اما دستت هم به كار خير باز است! گفتم، فقط 500 تومان اين پول مال من بوده است، بقيه را رفقا و خيرين ديگر دادند. خدا اجرش را بدهد، كمك گفتن ندارد شما هم اسم اين جور آدمها را چاپ نكن چون ارزشش ميافتد
Karim
03-03-2009, 11:43 AM
علی آقا دستت طلا...
Masoud
03-03-2009, 01:47 PM
این ادم تکرار نشدنیه.به خدا رو دستش تو این فوتبال نمیاد.
حرف و حدیث پشت سرش زیاده ولی یه دونست.
سلامتیش صلوات فرست
ali sultan
03-08-2009, 09:38 PM
ارزو داشتم یه روز بیام ایران برم استادیوم
علی اقا با اون عظمتش رو نیمکت باشه ولی متاسفانه لیاقت اینو نداشتم
ولی به امید خدا یه روزی برمیگرده شک نکنید
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
omidperspolisi
03-09-2009, 12:35 AM
عوضش چشمت به جمال احمد عابدزاده:8: روشن شد حاجی :4:باید اعتراف کنم بهترین بازیهایی که تو استدیوم بودم بازیهایی بود که علی هم همراهم بود مخصوصا این بازی دربی که هم من هم کریم و هم علی 3تامون آخر بازی به گریه افتادیم یادش به خیر
zamara
03-21-2009, 07:42 PM
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin3.jpg
پروين محبوب ترين استاد
همه به پروين افتخار ميكنند.
باز هم بحث درباره ستون جوان قديم ادامهدار است.
درباره مصاحبه شوندگان اين صفحه توجه شما به مرور چند نكته قابل توجه خواهد بود.
برزگر و جاسميان ركورددار
جوانترين مردي كه در ستون جوان قديم مورد تحليل و مصاحبه قرار گرفت، محمد برزگر بود. برزگر متولد سال 1355 است و در حال حاضر 32 سال دارد.
اما مسنترين مردي كه با او به مصاحبه پرداختيم، حميد جاسميان است. مردي كه در حال حاضر 71 سال دارد.
درخشان و عاشوري ركوددار!
در بين بازيكنان پرسپوليس در جواب سوال بهترين همبازي، جواب مورد نظر جالب بود. حميد درخشان و محسن عاشوري براي آنها بهترين همبازي بودهاند. آنها 60درصد آرا را به خود اختصاص دادند.
در مورد استقلاليها، اين جواب به ناصر حجازي تعلق گرفت.
افتخار و علي پروين
افتخار ميكنيد كه شاگرد چه كسي بوده و يا هستيد؟ علي پروين در پاسخ اين سوال بيشتر و بهتر عمل كرد. 30درصد نفرات افتخار داشتند كه شاگرد علي پروين هستند.
همه، همين راه را انتخاب ميكردند
93 نفر مورد اين سوال قرار گرفتند كه اگر به دوران جواني برگرديد چه راهي را انتخاب ميكنيد؟ هر 93 نفر گفتند همين راه! در اين بين بعضيها گفتند چشمهايم را بيشتر باز ميكردم، بعضيها هم عنوان داشتند كه درس ميخواندم!
پاس در رتبه سوم
بعد از پرسپوليس و استقلال، تعداد بازيكنان پاس بيشترين تعداد بودند. حسين فركي، فرامرز ظلي، حسين گازراني، مهدي مناجاتي، مجيد حلوايي، حميد استيلي، اكبر يوسفي و... از بازيكنان پاس در اين عرصه مورد سوال و جواب قرار گرفتند.
بچههاي بامعرفت فوتبال
از 91 نفر پرسيديم در فوتبال چه كسي به شما خيانت كرد؟ جوابها مشترك بود. هيچ كس! خودم و... در اين ميان حسن روشن تنها كسي بود كه از يك نفر اسم برد.
استقلال لايقترين بود
از 48 نفر پرسيديم كدام تيم لايق قهرماني در ليگ است؟ در اين جمع 40 نفر از استقلال نام بردند و به ظن آنها استقلال، شايستهترين تيم براي قهرماني در ليگ است.
redsun
03-22-2009, 04:28 PM
دوستان من یک سوال دارم کسی میدونه بازیکنان استیل آذین پارسال مثل حامد کاویانپور ابراهیم اسدی و یا حتی فرزاد مجیدی الان کجا هستند و چکار می کنند ؟
zamara
04-15-2009, 09:01 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880126/html/091878.jpg
قلعه نويى نبايد به بعضى ها «رو» مى داد كه عليه او مصاحبه كنند
پروين: استقلال اين ۲ بازى را مى برد و قهرمان مى شود
اتفاقات زيادى اين روزها در فوتبال رخ مى دهد، از رفتن على دايى و سرمربى شدن مايلى كهن در تيم ملى تا سقوط برق به ليگ دسته يك اخبارى است كه بسيارى از كارشناسان را به اظهارنظر وا داشته است.
در اين ميان صحبت هاى على پروين به عنوان اسطوره فوتبال در رابطه با اتفاقات اخير شنيدنى است.
او كه اين روزها كمتر تن به مصاحبه مى دهد گفت وگويى با «ابرار ورزشى» داشت كه خواندنش مطمئناً خالى از لطف نخواهد بود.
با ما همراه باشيد:
• با اينكه اين فدراسيونى ها مدام اعلام مى كردند از دايى حمايت مى كنيم اما او بركنار شد، دليل اين تغيير موضع را در چه مى دانيد؟
- الان همه مديران از مربيان حمايت مى كنند اما همين كه طرف ۲ تا بازى نتيجه نمى گيرد شروع مى كنند به بهانه گيرى! شنيدم دستور بركنارى دايى از جاى ديگرى رسيده است. بايد به اين بچه فرصت مى دادند.
• انتخاب مايلى كهن به عنوان سرمربى تيم ملى تصميم درستى بود؟
- حاج محمد كارش را بلد است. در سايپا خوب نتيجه گرفته. تصميم عاقلانه اى گرفتند كه زود سرمربى را انتخاب و اعلام كردند اگر زمان مى برد باز هم اسم مربى خارجى وسط مى آمد، مربى خارجى هم در اين موقعيت به درد نمى خورد. هر چه باشد كارنامه مايلى كهن مشخص است. تجربه اين كار را دارد. انشاءالله كه از عهده اين ۳ بازى برمى آيد و دل مردم را شاد مى كند.
• يعنى شانسى براى صعود داريم؟
- هنوز چيزى معلوم نيست. تا آخرين بازى فرصت جبران داريم. در ضمن اگر شانسى هم نداشته باشيم بايد به تيم روحيه بدهيم كه ادامه بازى ها را وا ندهند. انشاءالله كه صعود مى كنيم.
• گفته مى شد شما به عنوان مدير فنى به تيم ملى خواهيد آمد؟
- دست بردار ما نيستند. مديرفنى يعنى چه؟ يك بار گفتم مديرفنى يعنى كشك، همه سوژه كردند. هنوز هم همين را مى گويم! بعد هم من در تيم ملى سمت بگير نيستم. اگر كمك خواستند حاضرم كمك كنم اما پست نمى گيرم. اين حرف ها هم همه اش شايعه است. هيچكس به من حرفى نزده.
• پرسپوليس هر چه در ليگ ناكام ماند، در رقابت هاى آسيايى خوب نتيجه مى گيرد. دليل اين تضاد چيست؟
- پرسپوليس مقابل پيكان خوب بازى كرد و خوب هم نتيجه گرفت. بعضى وقت ها تيم افت مى كند.
افت پرسپوليس هم با اين همه تغيير و تحول در مديريت كادرفنى جاى تعجب ندارد. تيم تازه در حال جان گرفتن است اگر اين همه تغيير ايجاد نمى كردند پرسپوليس كارش به جايى نمى رسيد كه براى سومى بجنگد.
خدا را شكر در گروه خوبى قرار گرفته و مى تواند از اين گروه صعود كند.
اگر كمى همت كنند قهرمانى آسيا مال خودشان است.
• استقلال در ليگ خوب كار مى كرد و در آسيا از كورس عقب افتاد. هفته گذشته مقابل فولاد هم مساوى كرد. افت استقلال را به چه دليل مى دانيد؟
- امير قلعه نويى نبايد اجازه مى داد براى خودش و تيمش حاشيه سازى كنند.
اين حواشى پدر تيم را در آورده است. قلعه نويى بايد حواسش را جمع مى كرد و به اين و آن رو نمى داد كه عليه او مصاحبه كنند.
هميشه گفته ام ضعف پرسپوليس و استقلال به تيم ملى ضربه مى زند. انشاءالله اين ۲ بازى را با برد به پايان مى رساند و قهرمانى را از آن خود مى كند.
• مى گويند على كريمى مصدوم است اما مقابل پيكان آمادگى اش را به رخ همه كشيد.
- كريمى از همان اول هم بچه با استعدادى بود. يك تنه كل زمين را دريبل مى زد.
همين شد كه غربى ها او را روى سر و دست بردن اگر اين طور كه اينها مى گويند آماده هم نباشد بايد از او تقدير ويژه كرد كه در ناآمادگى هم به تنهايى تيم را پيروز ميدان مى كند.
• مايلى كهن هم اعلام كرد كه او را به تيم ملى دعوت خواهد كرد.
- دعوت شدن به تيم ملى حقش است. او دعوت نشود چه كسى مى خواهد دعوت شود؟
تيم ملى در اين شرايط به چنين بازيكنى احتياج دارد.
• برق شيراز هم سقوط كرد. چه عاملى باعث سقوط تيم شد؟
- برق شيراز از تيم هاى قديمى و باسابقه است. با اين قدمت حيف شد كه سقوط كرد.
اشكال كار اينجاست كه مديران ما صبر و طاقت ندارند. تا تيم تقى و به توقى مى خورد فورى يك نامه مى نويسند به مربى مى گويند خداحافظ شما. عباسى را برداشتند، پيوس آمد او را هم بركنار كردند كربكندى آمد.
بازيكنان بدبخت در يك فصل با چند سيستم بازى كنند. تا مى آيند تفكر اين يكى را در زمين اجرا كنند، يكى ديگر مى آيد مشكل مالى هم كه همه جايى شده و همه درگيرند.
همه اينها باعث شد اين تيم به دسته يك برود.
• ياورى هم از راه آهن جدا شد؟
- بايد يك فكرى به حال اين مديرعاملان بشود، من نمى فهمم اين همه تغيير و تحول براى چيست؟
ياورى داشت كارش را مى كرد و بد هم نتيجه نگرفته بود. مربى عوض كردن كه هنر نيست!
اصلاً فكر نمى كنند شايد مشكل جاى ديگرى باشد. اگر نفر داشتى، امكانات داشتى، حقوق سر موقع دادى و تيم نتيجه نگرفت، برو سراغ مربى!
وقتى يك جاى كار لنگ مى زند كه نبايد سرمربى را تغيير دهى. وقتى مربى امنيت شغلى ندارد. نمى تواند روى تيم تمركز كامل داشته باشد.
• امسال قصد نداريد تيمدارى كنيد؟
- از ما ديگر گذشت. كنار گود مى نشينم و تماشا مى كنم رفقا چه كار مى كنند.
• از محمد چه خبر؟ برنامه اش براى فصل آينده چيست؟
- ۱۵ تا بازى با تيم كشور اسلواكى قرارداد داشت و بايد برگردد. يك سال ديگر با سايپا قرارداد دارد بايد بيايد پيشنهادات را بررسى كند تا ببينيم خدا چه مى خواهد. شكر خدا كه شرايطش آنجا خوب است.
Masoud
04-15-2009, 03:47 PM
دوستان من یک سوال دارم کسی میدونه بازیکنان استیل آذین پارسال مثل حامد کاویانپور ابراهیم اسدی و یا حتی فرزاد مجیدی الان کجا هستند و چکار می کنند ؟
حامد کاویانپوری که پارسال از بین پرسپولیس و استیل اذین رفت ، استیل اذین الان متاستفانه امسال بدون تیم موند.
ابراهیم اسدی همون استیل اذین موند و امسال کاپیتان بود که حالا دیگه یحتمل 95% مستقیم صعود میکنن لیگ برتر
فرزاد مجیدی هم فکر میکنم لیگ 1 داره بازی میکنه اگه بدون تیم نباشه
mona_casillas
04-15-2009, 04:18 PM
پروین چرا از کار کثیف قلعه نوعی حمایت میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zamara
04-15-2009, 04:28 PM
پروین چرا از کار کثیف قلعه نوعی حمایت میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به همون دليل كه جومونگ الان داره از تسو حمايت ميكنه !!!!!:4:
mona_casillas
04-15-2009, 04:35 PM
به همون دليل كه جومونگ الان داره از تسو حمايت ميكنه !!!!!:4:
خیلی جالب بود :24:
Masoud
04-15-2009, 10:43 PM
من که جومومگ پومونگ نمیدونم چیه ولی به خاطر اینکه پروین طرفداره تیمهای تهرانی و با سابقه هست و دوست نداره شهرستانیهایی مثل سپاهان و ذوب اهن تو لیگ بیان شاخ شن
من خودم به شخصه اگه شرایط الان واسه استقلال و سپاهان بود میرفتم استادیوم و استقلال رو تشویق میکردم
redsun
04-16-2009, 01:01 AM
واقعا یعنی این کار کثیف ارزش حمایت داره
من خودم یک پروینیم اما فکر نکنم دلیل مسعود درست باشه بیشتر به حرف آقا اسماعیل شبیه
Masoud
04-16-2009, 01:11 AM
همه میدونید من پرسپولیسیم و پروین رو دوست دارم و از استقلال و قلعه نویی هم بدم میاد
ولی قلعه نویی هیچ کار کثیف یا زشتی نکرده !!!!!! یه ذره انصاف داشته باشیم . کسایه دیگه اومدن تهمت زدن و تیمشون رو به خاطر مسائل شخصی کشیدن پایین بعد گفتن نه همچین چیزی نبوده ؟ !!!
این کار زشت قلعه نویی بوده که حالا میگید سلطان نباید دفاع میکرد ازش ؟
mona_casillas
04-16-2009, 01:20 AM
چون سلطان بوده اشکال نداره میتونه از کار کثیف قلعه نوعی حمایت کنه :4:بالاخره هر چی باشه حساب سلطان ها و ژنرال ها از بقیه جداست و کار کثیف درفرهنگ نامه برای این افراد طور دیگه ای معنا میشه :4:
redsun
04-16-2009, 02:04 AM
ببینید در این که فوتبال ما فوتبال کثیفیه هیچ شکی نیست
چه از سلطان گرفته تا ژنرال و هر کس دیگه ای من ماجرای علی مانگا را تو کلوپ پرسپولیس زدم تا همه بدونند بحث مال همه است فقط مال امروز نیست از قدیم اینجوری بوده
چرا قلعه نوعی را از اتهام مبرا می دونید
جرا تا دیروز زرینچه و نوازی چیز دیگه ای می گفتند اما به یک باره 180 درجه تغییر موضع دادند؟
mona_casillas
04-16-2009, 02:16 AM
من که جومومگ پومونگ نمیدونم چیه ولی به خاطر اینکه پروین طرفداره تیمهای تهرانی و با سابقه هست و دوست نداره شهرستانیهایی مثل سپاهان و ذوب اهن تو لیگ بیان شاخ شن
من خودم به شخصه اگه شرایط الان واسه استقلال و سپاهان بود میرفتم استادیوم و استقلال رو تشویق میکردم
بر عکس من فکر میکنم هر چی تیم های شهرستانی قوی تر باشن لیگ قوی تری خواهیم داشت اینکه مثلاسپاهان اینقدر منفور شده بخاطر حاشیه ها و کارهای دور از انسانیت ساکت هست که حتی هوادران سپاهان رو بقدری تحریک کرد که به راحتی چشم سربازی رو کور کردن و از این کار نه تنها پشیمون نیستن که دفاع هم میکنند . کار کثیف و تبانی هم توجیه و دفاع نداره از هر کسی که میخواد باشه قلعه نوعی و کل یومش و علی جانش که جای خود دارند .
redsun
04-16-2009, 02:22 AM
کاملا موافقم ایران فقط در تهران خلاصه نمی شه
ali_red boy
04-16-2009, 08:43 AM
سرباز فراری آبی ها خیلی دوست داره خودش رو شبیه پروین کنه و اقتدار چند سال گذشته پروین رو داشته باشه و اینم عجیب نیست اسطوره های پرسپولیس همیشه مورد حسرت آبی ها بودن ولی اینکه بحث تبانی راحت ماست مالی بشه و پروین هم یه جورایی طرف قلعه نوعی رو بگیره جای سوال داره .
Masoud
04-16-2009, 03:55 PM
من نمیخوام از قلعه نویی دفاع کنم . راجب تبانی هم منم به نظرم میشه که انجام شده باشه ولی انقدر راحتم دیگه نمیشه تهمت زد ....
سلطانم به قلعه نویی گفته وقتی روو میدی کسایی مثل جواد زرینچه و ممد نوازی که المینیوم اراک هم سره دلسوزی خریدتشون میان راجبت حرف میزنن
من حرفهای سلطان رو تایید میکنم . کسی که بزرگه و طرفدار داره هر کسی نباید بیاد هرچی دوست داره بگه . همه باید تو جایگاه خودشون باشه و حرف بزنه
RED STORM
04-16-2009, 05:42 PM
در مورد تبانی که کاملا مشخص شده که زرینچه حرف مفت زده و خودش هم فهمیده چه گندی زده
ولی در مورد تیمای شهرستانی
کارمون به جایی رسیده که پارسال اون سید صالحی بعد بازی چنان معرکه ای گرفته بود که بیا و ببین
رو همین حساب نباید بهشون رو داد
mona_casillas
04-16-2009, 08:22 PM
بحث تبانی رو من قبول دارم یعنی تبانی میتونه وجود داشته باشه ولی حرف اصلی من این بود که چرا پروین باید شخصیت خودش رو برای کسی مثل قلعه نوعی خرج کنه . تیم های شهرستنای ضعیف جز ضعیف کردن لیگ هیچ کاری نمیکنند تیم هایی مثل شیرین فراز و غیره . در مورد سپاهان هم قبلا گفتم جوی که ساکت راه انداخته باعث شده همه بازی رو با میدون جنگ اشتباه بگیرن به همین دلیل برای سه امتیاز چشم سربازی بیگناه کور میشه یا سید صالحی بی ظرفیت حرفهایی میزنه که نشون از بی ظرفیت بودن و کمی اطلاعات خودش در باره تاریخچه افتخارات پرسپولیس داره ولی این دلیل نمیشه تیم های شهرستانی در لیگ نباشند یا ضعیف باشند .
Pars_Redboy
04-16-2009, 09:23 PM
پروین کجا و قلعه نوعی کجا ؟ به جهنم تبانی کرده باشن بارکج به منزل نمیرسه تا حالا هم که چوبش رو هم در لیگ خوردن هم در آسیا .
zamara
04-17-2009, 05:17 PM
فوتبال ما 32 ساله نرفته المپیک
اما 32 سال پپیش چه کسانی بردن ما را المپیک خوب تو عکس ببینید
http://xs126.xs.to/xs126/08151/20qjpte714.jpg
http://xs223.xs.to/xs223/08041/8acnt5u526.jpg
Masoud
04-18-2009, 12:15 AM
هرجا افتخاری برای پرسپولیس و ایران رقم خورده اسم پروین اون وسط میدرخشه و به همین خاطره که ما اسطوره ی بی چون و چرای تاریخ فوتبال میدونیمش
mona_casillas
04-18-2009, 01:20 AM
هرجا افتخاری برای پرسپولیس و ایران رقم خورده اسم پروین اون وسط میدرخشه و به همین خاطره که ما اسطوره ی بی چون و چرای تاریخ فوتبال میدونیمش
به همین دلیل هم نباید خودش رو خرج هر آدم بی سروپایی بکنه .
redsun
04-18-2009, 01:40 AM
من برای سلطان حاظرم جان بدهم و ارزش و اعتبار سلطان را بالا تر از این میبینم که در مورد آدمی مثل قلعه نوعی صحبت کنه
کاملا با مونا موافقم
Karim
04-18-2009, 05:30 PM
فوتبال ما 32 ساله نرفته المپیک
اما 32 سال پپیش چه کسانی بردن ما را المپیک خوب تو عکس ببینید
http://xs126.xs.to/xs126/08151/20qjpte714.jpg
ببخشید عابدزاده چندسالشه؟!
redsun
04-19-2009, 01:58 AM
40 . اندی سال
Pars_Redboy
04-19-2009, 02:45 AM
فکر میکنم منظور آقای رازقندی در اون عکس توجه دادن به علی پروین بوده
zamara
04-19-2009, 09:59 AM
فکر میکنم منظور آقای رازقندی در اون عکس توجه دادن به علی پروین بوده
با تشكر از آقا مهدي عزيز :
بله كاملا درسته و منظور من فقط توجه بيشتر به علي پروين بود و اين عكس ارتباطي با آخرين حضور ايران در المپيك ندارد .
از آقا كريم هم بخاطر دقت نظرشان صميمانه تشكر ميكنم .
Karim
04-19-2009, 11:08 PM
با تشكر از آقا مهدي عزيز :
بله كاملا درسته و منظور من فقط توجه بيشتر به علي پروين بود و اين عكس ارتباطي با آخرين حضور ايران در المپيك ندارد .
از آقا كريم هم بخاطر دقت نظرشان صميمانه تشكر ميكنم .
مخلصیم.
من گفتم احتمالا عکس رواشتباهی گذاشتین وگرنه چنین سوتی ای ازشما بعیده!
Masoud
04-21-2009, 04:18 PM
واییییییییییییییییی خدا.امروز سلطان با هدایتی اشتی میکنه و میره به ورزشگاه واسه بازی استیل اذین
یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه این تیم بیاد لیگ برتر و سلطان بیاد بالا سرش تا ما باز هم به استادیوم برگردیم ؟
---------------------------------------
علي پروين نظارهگر بازي استيل آذين خواهد بود
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0424/A0424905.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، علي پروين كه سال گذشته پس از اينكه تيم دسته اولي استيل آذين نتواسنت به ليگ برتر صعود كند و در پي اختلافاتي كه بين او و حسين هدايتي به وجود آمد از اين باشگاه جدا شد، امروز راهي ورزشگاه تختي تهران خواهد شد.
امروز در ادامه ليگ دسته اول، استيل آذين با تيم مقاومت شيراز بازي دارد و علي پروين براي تماشاي اين ديدار راهي ورزشگاه خواهد شد.
قرار است امروز مراسم آشتي كنان وي با هدايتي برگزار شود.
Masoud
04-21-2009, 04:20 PM
علی سلطان دوست داریم .... ما هیچ جا تنهات نمیزاریم
تو سروری و تو سالاری .... علی سلطان دوست داریم . عل سلطان دوست داری
لالالای لای لالای لالای .... لالای لالای لای لالای لالای
لالا لای لای لالای لالای ... لالا لای لای لالای لالای
Karim
04-22-2009, 07:44 PM
خداکنه استیل آذین صعود کنه به لیگ برتر.ولی پروین قاطیش نشه که طرفدارای پرسپولیس 2تیکه میشن!
Masoud
04-23-2009, 12:00 AM
استیل اذین بیاد لیگ برتر و به هدایتی هم سهام پرسپولیس رو نفروشن مطمئن باش یه خرج اساسی میکنه و یه عالمه بازیکن توپ رو میاره استیل اذین
بعید نیست که پروین رو هم بیاره ولی اینکه یه تیم کهکشانی بسازه اصلا بعید نیست
redsun
04-23-2009, 12:37 AM
آمئن استیل اذین واقعا باعث خوشحالیه اما منم با نظر کریم موافقم سلطان باید فقط و فقط مال پرسپولیس باشه
Masoud
04-23-2009, 03:25 PM
منم میخوام سلطان فقط و فقط ماله پرسپولیس باشه ولی مگه میزارن ؟
چرا نمیزارن و امثال سلطان بیان تو هیئت مدیره و برای تیمی که 40 سال براش زحمت کشیدن تصمیم بگیرن ؟
سلطان قلبش و وجودش ماله پرسپولیسه ولی وقتی بهش اجازه کار نمیدن چی کار کنه ؟
Pars_Redboy
04-23-2009, 05:11 PM
پرسپولیس باخت داشته مثل همه تیم های دنیا ولی این باخت به الغرافه همونی که بچه ها گفتن کابوس بود امروز تو روزنامه خوندم پروین گفته تا صبح نخوابیدم یادمه اون موقع پروین هم وقتی پرسپولیس میباخت چشمهای پروین قرمز بود یه بار هم گریه اش رو تو تلویزیون دیدم بعد از باخت به فجر تو آزادی
Karim
04-23-2009, 06:22 PM
یکی ازعمده مشکلات پرسپولیس هیئت مدیره غیر ورزشیش هست.
امثال پروین،کلانی وآشتیانی باید در هیئت مدیره باشند نه فردی مثل اخوندی که فقط برای دیکته کردن اوامر علی آبادی در هیئت مدیره هست!
mona_casillas
04-23-2009, 09:02 PM
همینطور اضافه کنید حضور مضر فردی به نام هدایتی رو در هیئت مدیره که همه کاره است و انصاری فرد و تقریبا همه رو در دست داره . این ننگ باشگاهی مانند پرسپولیسه با این همه اسطوره های نامی که دیگر تیم ها حسرت داشتن حتی یکیشون رو میخورند .
redsun
04-24-2009, 01:27 AM
همینطور اضافه کنید حضور مضر فردی به نام هدایتی رو در هیئت مدیره که همه کاره است و انصاری فرد و تقریبا همه رو در دست داره . این ننگ باشگاهی مانند پرسپولیسه با این همه اسطوره های نامی که دیگر تیم ها حسرت داشتن حتی یکیشون رو میخورند .
کاملا موافقم
واقعا پرسپولیس با این همه اسطوره و بزرگ فوتبال حتی نام یکی از اینها را در هیئت مدیرش نداره واقعا باعث تاسفه
یادم میاد زمانی که سلطان بالا سر تیم بود هر موقع تیم میباخت بازیکنها در حکومت نظامی بودند و از ترس اینکه نکنه علی آقا ببیندشون از خونه بیرون نمی امدند
الان هم برای این شکست وحشتناک یکی مثل علی آقا را میخواند
ali sultan
04-27-2009, 06:49 PM
به هر حال من دوست ندارم با شرایط فعلی علی اقا برگرده به فوتبال
مگر اینکه دولت جدید....
دیگه نمی خوام تو کارش سنگ اندازی کنند
دیگه نمی یخوام تپ خال روی لباش برگرده سراغش
سلامتی علی اقا واسه من از هر چیزی مهم تره وقتی فکر میکنم یه روزی خدایی نکرده علی اقا .... تنم میلرزه اصلا یه جوری میشه بدنم سست میشه
دوست دارم یه روز برم پیشش دستاشو بوس کنم و سیر تو چشماش نگاه کنم یعنی اون روز میاد؟؟؟؟
Masoud
04-27-2009, 09:06 PM
علی اقا باید بازم برگرده .
صاحبان اصلی این تیم بعد طرفدارا اشخاصی مثل پروینن نه ادمهایی مثل اخوندی که الان تو هیئت مدیره هستن تا خطهای علی ابادی رو اجرا کنن.
یه فصل دیگه دوست دارم تمام بازیها رو برم استادیوم.شهرستان برم و 90 دقیقه از ته دل تشویق کنم ولی فقط و فقط زمانی که سلطان بالا سر تیم محبوبم باشه
Masoud
04-30-2009, 02:14 PM
در جواب کریم و پویا :
من نمیگم پروین پرسپولیس رو پرسپولیس کرده ولی امثال پروینها بودن که تیم به اینجا رسیده و پروین هم یکی از ستونهای اصلیش بوده.
ولی یه سوال میشه بگید وضع زندگی سلطان الان چطوریه ؟ که شما ناراحتشی ؟
ali sultan
04-30-2009, 03:40 PM
ببینید دوستان من نمیگم پرسپولیس یعنی پروین نه عزیزان ولی حرف من اینه
اوایل انقلاب بهزادی کلانی و همه پرسپولیسی های این تیم و کشور رو ترک کردند و رفتند و هیشکی با این تیم نموند اینو که خدا رو شکر باید قبول داشته باشد
ولی همین علی اقا تیم رو نگه داشت و اون همه قهرمانی اورد با اون تیم من موندم الان که همه چیز خوب شده و برگشتند همه از دم از پرسپولیسی بودن می زنند ایثا اون موقع اینا پرسپولیسی نبودند که بیان و کنار علی اقا به این تیم کمک کنند
من خودم همه پیشکسوت ها رو دوست دارم از کلانی گرفته تا بهزادی و زنده یاد ایرانپاک ولی قبول کنید گذشته عظیم پرسپولیس با علی اقا بوده
Masoud
05-04-2009, 03:54 PM
اولا عوام فریبی نفرمایید پروین درطی 18سال سرمربیگریش،16قهرمانی آورده..
دوست عزیز منم نگفتم فقط در زمان سرمربیگریش !!!!
تا چهل سالگی بازیکن این تیم بوده و خیلی از قهرمانی ها رو هم پرسپولیس مدیون کاپیتانش هست
Karim
05-05-2009, 02:04 AM
دوست عزیز منم نگفتم فقط در زمان سرمربیگریش !!!!
تا چهل سالگی بازیکن این تیم بوده و خیلی از قهرمانی ها رو هم پرسپولیس مدیون کاپیتانش هست
بحث بین 2نفر درزمینه سرمربیگری بود.
اون 10-11 قهرمانی پرسپولیس درزمان بازیگری پروین رو خود علی آقا به تنهایی کسب کرده که جمع شدند با دیگرافتخارات وبه عدد26رسیدند؟؟!
Masoud
05-05-2009, 02:15 PM
الان وقتی محسن خلیلی میگه من دو تا قهرمانی لیگ دارم دیگه کسی نمیگه نه تو 1/22 اون قهرمانی رو داری .
وقتی کسی قهرمانی میگیره جز افتخاراتش حساب میشه
Karim
05-05-2009, 02:49 PM
این عین جمله شماست"قطبی یه قهرمانی برای پرسپولیس اورد همون کاری که پروین 26-25 کرد"
قضاوت با خودت!
Masoud
05-05-2009, 02:54 PM
این عین جمله شماست"قطبی یه قهرمانی برای پرسپولیس اورد همون کاری که پروین 26-25 کرد"
قضاوت با خودت!
اره خوب این که مشخصه قطبی برای پرسپولیس قهرمانی اورده و ما نمیگیم که یکی از تماشاچیا اومده تیم رو قهرمان کرده
قطبی هم تو افتخاراتش میگه قهرمانی پرسپولیس دارم که این یه چیز واضحه
ماها میگیم یه قهرمانی مخصوص یک نفر نیست فقط
همه توش شریکن
همون جوری که پروین تو زمانی که مربی بوده کلی قهرمانی اورده تو اونها شریک بوده و هم اون موقع هایی که بازیکن بوده تو قهرمانی ها شریک بوده.
ولی یه سریها هستن که قهرمانی پارسال پرسپولیس رو فقط و فقط به شخص قطبی میدن که ما با این موافقیم.
قطبی اندازه همه مربی ها ( به دلیل مسائلی که تو تیم بود و همه میدونید از نظر من کمتر از سایر مربی ها ) تو قهرمانی پرسپولیس دخیل بود ولی نه تمام و کمال
Karim
05-05-2009, 03:05 PM
اره خوب این که مشخصه قطبی برای پرسپولیس قهرمانی اورده و ما نمیگیم که یکی از تماشاچیا اومده تیم رو قهرمان کرده
قطبی هم تو افتخاراتش میگه قهرمانی پرسپولیس دارم که این یه چیز واضحه
ماها میگیم یه قهرمانی مخصوص یک نفر نیست فقط
همه توش شریکن
همون جوری که پروین تو زمانی که مربی بوده کلی قهرمانی اورده تو اونها شریک بوده و هم اون موقع هایی که بازیکن بوده تو قهرمانی ها شریک بوده.
ولی یه سریها هستن که قهرمانی پارسال پرسپولیس رو فقط و فقط به شخص قطبی میدن که ما با این موافقیم.
قطبی اندازه همه مربی ها ( به دلیل مسائلی که تو تیم بود و همه میدونید از نظر من کمتر از سایر مربی ها ) تو قهرمانی پرسپولیس دخیل بود ولی نه تمام و کمال
اون یه سری ها اشتباه میکنند!
درمورد نظر شما هم باید بگم با این طرز فکر،پس باید گفت پروین درآخرین قهرمانیش هیچ نقشی نداشته!واین احمدزاده بود که پرسپولیس رو قهرمان کرد:4:
monji
05-06-2009, 12:00 AM
سلام
با اجازه بزرگان انجمن
حتی اگه صد سال دیگه هم بیاد و افراد و چهره های مختلف
واسه پرسپولیس و مملکت افتخار کسب کنند
باز هم این نام نیک هستش که میمونه
درسته شاید پروین توی برخوردهاش و اخلاقش ( منظورم همون کارهایی است که بهش نسبت میدادند)
نمیتونه جز ده مرد تاریخ ساز فوتبال باشه
ولی در باقی مسائل باید قبول کنیم پروین جز سه شخصیت تاثیر گذار فوتبال ایران بوده
هنوز هم متد و اصول مربی گریش رو قبول دارم
مدیریتش بهتر از بسیاری از مدیران بوده ( نمیگم از همه بهتر بوده)
پروین اواسط دهه هفتاد پرسپولیس رو واسه یه اردوی آماده سازی برد آلمان
بعدش که برگشت ازش پرسیدند تفاوت فوتبال ایران و اروپا در چیه؟
جواب داد امکانات و نقش مدیران
البته فکر کنم دقیقا گفت : توی خوراک و پوشاک و قراردادها و پولهای آنچنانی
همه بهش خندیدند
دو سال پیش آندرانیک اومد توی نود بهش گفتند تفاوت فوتبال ایران و انگلیس در چیه؟
گفت : نحوه قرار دادها و تقسیم پولی که قرارع بگیرن
این که در تمرینات چه جوری باشند
نظم و انضباط ظاهری و زندگی خصوص
( یادمون نره باشگاه یوونتوس میگفت ده میلیون به خاطر دروازه بان بودنش و بیست میلیون به خاطر شخصیت بالاش به بوفون میدیم و یا اینکه اولی کان ده درصد مبلغ قرار دادش رو به خاطر اینکه با شورت دم در خونش دیده شد جریمه شد و...)
آندرانیک گفت ما برنامه غذایی داریم که باشگاه بهمون میده
الکل یا نباید مصرف کنیم یا به اندازه ای که باشگاه میگه
گوشت قرمز یا مصرف نکیتپنم یا همونی که باشگاه میگه رو باید مصرف کنیم
خوب باید چند سال مگذشت تا حرفهای پروین تائید بشه
من یه چیزی میگم
اگه غرور دایی باعث عدم موفقیت هاش میشه
اگه درک پائین مربیان دیگه از شرایط باعث عدم موفقیتشون میشه
و ...
پروین به خاطر اعتماد به نادانان فقط در ایران اسطوره شد
اگه پروین به خاطر رفاقت و مرام خودش رو مجبور نمیکرد با هر چی بازیکن تاریخ مصرف گذشته هستش
قرار داد ببنده ( اون هم به خاطر سوابقشون)
الان پروین اسطوره بین المللی فوتبال ایران بود
علی دایی دیگه کیه؟؟؟
به هر حال سیستم و طرز فکر پروین یک تئوری در فوتبال ایران هستش
به نظر من باید بیشتر دربارش تحقیق کرد
شاید بشه گفت سیستم مدیریتیش مثل فرگوسن بود ( الک فرگوسن دوربین مخفی داخل اطاقشون کار میذاشت یا با لنگه کفش تو صورت بکهام میزد)
ولی خوب باید یه کم تو به کار گیری مهره هاش این اواخر دقت میکرد
کاش پروین قدر خودشو بیشتر میدونست
کاش
پروین بین المللی بود
این طراوش ذهن من بود
البته
موفق
یا حق
redsun
05-06-2009, 02:55 AM
واقعا درست میگید
امثال پروین در فوتبال ایران کم هستند
هرچند به قول شما پروین قدر خودش را ندونست
اما پروین در شرایطی بود که پرسپولیس بدون هیچ حامی بود و پروین قصد کمک داشت شاید راهش را اشتباه رفت اما با این حال همیشه سلطان باقی خواهد ماند
در ضمن من از بعضی از دوستان گله دارم که نام علی پروین را در کنار نام افرادی مثل حجازی میارند
اصلا و اصلا شخصیت علی پروین قابل قیاس با شخصیت حجازی نیست
حجازی حتی در استقلال هم هیچ محبوبیتی نداره فقط استقلالی ها برای اینکه کم نیارند ازش یک بت مسخره ساختند که به جز آبرو ریزی چیز دیگه ای براشون ندارد
Masoud
05-06-2009, 01:42 PM
افرین واقعا درست میگی و همین طوره
پروین کسی بود که باید تو دنیا اسمش میپیچید چون واقعا یه مدیر عالیه
من نمیگم پروین مربی خوبیه الان چون از نظر بار فنی مربیان پایینه ولی میتونه با مدیریت عالیش همه کار کنه.
میتونه جلوی بازیکنانی که میخوان مثل الان واسه باشگاه تعیین تکلیف کنه رو بگیره و اجازه نده کسی مثل این لیدرها واسه باشگاه مشکل ایجاد کنن
هنوز اعتقاد دارم پرسپولیس رو اگه 3 سال بدن به پروین و در راس مدیریتش باشه و امکاناتی که امسال به پرسپولیس دادن رو به پروین بدن این تیم رو قهرمان اسیا میکنه
این تیم حق پروینههههههههههههههه و امثال پروینه نه کسایی که تا حالا پاشون به توپ نخورده
hedieh63
05-06-2009, 02:58 PM
افرین واقعا درست میگی و همین طوره
پروین کسی بود که باید تو دنیا اسمش میپیچید چون واقعا یه مدیر عالیه
من نمیگم پروین مربی خوبیه الان چون از نظر بار فنی مربیان پایینه ولی میتونه با مدیریت عالیش همه کار کنه.
میتونه جلوی بازیکنانی که میخوان مثل الان واسه باشگاه تعیین تکلیف کنه رو بگیره و اجازه نده کسی مثل این لیدرها واسه باشگاه مشکل ایجاد کنن
هنوز اعتقاد دارم پرسپولیس رو اگه 3 سال بدن به پروین و در راس مدیریتش باشه و امکاناتی که امسال به پرسپولیس دادن رو به پروین بدن این تیم رو قهرمان اسیا میکنه
این تیم حق پروینههههههههههههههه و امثال پروینه نه کسایی که تا حالا پاشون به توپ نخورده
پروین از پیشکسوتهای پرسپولیسه زحمت زیادی هم برای این تیم کشیده اما مدیریت 1 تیم هم مثل مربیگری کار تخصصی هست که احتیاج به تحصیلات و تجربه داره به نظر من از پروین و دیگر پیشکسوتها باید به عنوان مشاور در مسائل تیم حتماٌ نظرخواهی بشه و نظرشون هم تاثیر داشته باشه نه به صورت نمایشی .اما فکر نمیکنم پروین به تنهایی توان مدیریت پرسپولیس رو داشته باشه .حالا بگذریم که در حال حاضر هم کسانی که سرکارند از دانش کافی برخوردار نیستند! چون مدیری که به نتیجه گرفتن تیم اهمیت بده خودش حاشیه سازی نمیکنه و به حاشیه ها دامن نمیزنه!
Masoud
05-07-2009, 03:45 PM
پروین : با توپ پر به پرسپولیس برمیگردم
علی پروین در مورد شایعه بازگشتش به پرسپولیس گفت: « به هرحال همه میدانند پرسپولیس خانه اول و آخر من است، هر زمان که به بنده نیاز داشته باشند، در اختیار این تیم خواهم بود. چه امروز، چه فردا، هر کمکی از دستم برآید به پرسپولیس خواهم کرد. »
اما حتماً فراموش نکردید که سلطان پیشتر در یک اظهار نظر تاریخی مدیریت فنی را «کشک» دانسته بود. حالا چه؟ « سمت برای من مهم نیست. فقط قصد کمک دارم. با این حال ترجیح میدهم اگر قرار است برگردم با توپ پر و اختیار عمل کامل بیایم که بتوانم پرسپولیس را از این حال و روز خارج کنیم و به جایگاه اصلیاش برگردانیم. »
Masoud
05-16-2009, 03:20 PM
علي پروين عضو افتخاري هيات مديره پرسپوليس
به گزارش سرويس ورزشي برنا" عباس انصاريفرد در صدد است تا فصل آينده به نوعي از علي پروين سرمربي اسبق پرسپوليس استفاده کند. انصاريفرد قصد دارد پيشنهاد بازگشت پروين با عنوان عضو افتخاري هيات مديره را به رييس سازمان تربيت بدني بدهد. گفتني است که علي پروين در زمان مديريت محمد حسن انصاريفرد – برادر عباس انصاريفرد از پرسپوليس جدا شد.
Masoud
05-26-2009, 02:59 PM
ایشالله مثل همیشه که قدم علی اقا برای پرسپولیس خوب بوده مثل بازی با سپاهان تیم ببره و بریم جز 8 تیم برتر اسیا
----------------------------
پروین و قطبی فردا در ورزشگاه آزادی
علی پروین سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران فردا(چهارشنبه) برای تماشای دیدار این تیم مقابل بنیاد کار به استادیوم آزادی خواهد رفت.
علی پروین کاپیتان و سرمربی سابق پرسپولیس با دعوت باشگاه پرسپولیس فردا(چهارشنبه) برای تماشای دیدار حساس پرسپولیس مقابل بنیاد کار در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به ورزشگاه آزادی تهران خواهد رفت. همچنین افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که فصل گذشته پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران رساند نیز میهمان ویژه این دیدار خواهد بود
گفتنی است علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس نیز فردا به استادیوم آزادی خواهد رفت و بین دو نیمه نیز به همراه انصاری فرد به رختکن پرسپولیس خواهد رفت.
Pars_Redboy
05-26-2009, 03:25 PM
پروین خیلی خوبه بیاد پرسپولیس ولی تو کارهای فنی نباید باشه .
Masoud
06-02-2009, 05:45 PM
اون جوری که از این ور اون ور با خبر شدم اومدن پروین تقریبا قطعی هست و حتی بعد از سپردن تیم به بخش خصوصی و صاحبش بازهم سلطان سر این تیم خواهد بود که میتونه اتفاق بسیار خوبی باشه به نظرم
Masoud
06-02-2009, 10:17 PM
بله همون جوری که فکرش رو میکردم سلطان اعلام کرد که از احمدی نژاد حمایت میکنه !!!!!!!! که 100% بی دلیل به اومدنش به پرسپولیس نیست.
در هر صورت باید سرنوشت فوتبال سیاسیمون رو تو انتخابات جستجو کنیم .
--------------------------------------
سلطان علي پروين: به احمدي نژاد راي مي دهم
علي پروين مربی اسبق و محبوب تیم فوتبال ملی ایران که لقب سلطان را یدک می کشد عصر امروز "سه شنبه" در حاشيه مراسم سالن 12 هزار نفري آزادي تهران که بالغ بر بیست هزار نفر در آن حضور داشتند، ضمن ديدار و گفت و گو با ریاست جمهوري، اعلام کرد در انتخابات دهم رياست جمهوري از احمدي نژاد حمايت خواهد کرد.
کاپيتان و سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران در پايان اين ديدار و در جمع خبرنگاران اعلام کرد: راي من در انتخابات رييس جمهوري به دکتر محمود احمدي نژاد است و در همين جا و به نمايندگي از جمعي از دوستان فوتبالي ام اعلام مي کنم که در انتخابات پيش روي رياست جمهوري از ايشان حمايت خواهم کردو از دوستان ورزش دوست درخواست دارم که به آقای احمدی «زاد رای بدهند.
پروين در عين حال با اشاره به رشد و توسعه کشور در چهارسال اخير، افزود: دکتر احمدي نژاد را فردي دلسوز و آگاه به مسائل کشور مي دانم و معتقدم بايد با ادامه حمايت خويش از ايشان، زمينه تداوم سياست ها و برنامه هاي دولت وي را در کليه زمينه ها و از جمله ورزش فراهم آورد.
monji
06-02-2009, 10:27 PM
سلام
ولی امروز تو روزنامه ها خوندم که پروین کلی به علی آبادی توپیده و گفته
به خاطر گندی که علی آبادی در ورزش کشور داشته به میر حسین رای میدم
به هر حال
مصاحبه پروین در حاشیه بازی استیل آذین رو دیدم
که گفتش اگه قراره مربیی خارجی بیاریم باید یه چیزی ازش یاد بگیریم
نه این که بیاریمش و خودمون یه چیزی یادش بدیم و بره
rahim
06-02-2009, 10:38 PM
پروين: آينده پرسپوليس مشخص نيست
على پروين پس از صعود تيم فوتبال استيل آذين به ليگ برتر با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران افزود: استيل آذين در فصل جارى عملكرد خوبى داشت و به عقيده من شاهكاركرد. وى ادامه داد: اين تيم در ليگ دسته اول جنگيد و سهميه ليگ برتر را بدست آورد. اميدوارم تيم استيل آذين بتواند با جذب ۶ بازيكن ليگ برترى خوب و ۴ بازيكن خارجى قدرتمند در ليگ برترهم يك تيم مدعى قهرمانى باشد چرا كه استيل آذين پتانسيل اين كار را دارد.قائم مقام پيشين باشگاه استيل آذين در پاسخ به اين سئوال كه آيا در فصل آينده به مجموعه دو تيم استيل آذين يا پرسپوليس افزوده خواهيد شد گفت: من فعلا تماشاگر فوتبال هستم و هيچ نقشى در اين تيمها ندارم. با اين حال هدايتى دوست و بچه محل من است و كارى كه از دستم بربيايد براى او و تيمش خواهم كرد. پروين با ابراز تاسف از ناكامى هاى تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جارى افزود: پرسپوليس در فصلى كه گذشت با حواشى زيادى دست به گريبان بود و بازيكنان اين تيم با هم همدل نبودند. در بازى آخر مقابل بنيادكار ازبكستان ناهماهنگى بين بازيكنان ديده مى شد. انگار آنها با هم دشمن بودند. پرسپوليسى كه من مقابل بنيادكار ديدم ضعيف ترين پرسپوليس عمرم بود. وى ادامه شرايط فعلى را به ضرر فوتبال كشور دانست و گفت: با اتفاقاتى كه در سال گذشته در فوتبال ايران رقم خورد من آينده تيره و تارى را براى اين رشته ورزشى پيش بينى مى كنم. متاسفانه در بيشتر اوقات بين بازيكنان و مربيان درگيرى لفظى بود و برخى ها حتى كارشان به دادگاه كشيده شد و در روزنامه ها عليه همديگر مطالبى را مطرح مى كردند. ادامه اين جريانات به سود فوتبال ايران نيست و بايد هرچه زودتر فضاى تفاهم در فوتبال حاكم شود. اگر اين اتفاقات ادامه پيدا كند آينده شومى در انتظار فوتبال ايران خواهد بود. پروين در خصوص حضور وينگادا در تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا يك مربى در حد پرسپوليس نبود ما او را آوريم كه به پرسپوليس كمك كند. اصلا مربى خارجى را مى آوريم كه به ما چيزى را بياموزد. اين طور نيست كه يك مربى بيايد پول بگيرد و قرار باشد ما چيزى به آن او اضافه كنيم. وى گفت: استيل آذين بعد از پرسپوليس تيم دوم من است در خصوص حضور در اين تيم نمى توانم چيزى بگويم. سرمربى پيشين تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازگشت دوباره خود به اين تيم گفت: هيأت مديره باشگاه منتظر اتفاقاتى است كه در آينده انتظار اين تيم را مى كشد. مديران اين باشگاه پس از آنكه نسبت به آينده خود اطمينان حاصل كردند در خصوص تعيين كادر فنى و مجموعه مربيان باشگاه تصميم گيرى خواهند كرد/ابرار
zamara
06-02-2009, 11:06 PM
متن گفتگو و مصاحبه علي پروين در حمايت از موسوي در تاپيك "تا انتخابات" نشان از واقعي بودن اون مصاحبه نسبت به اين خبر است .
مگه آقاي پروين تحت فشاره كه هر روز بخواد از يك كانديدا حمايت خودش رو اعلام كنه .
كاملا مشخصه كه اين خبر ساختگي است و صحت نداره .
omid_figo
06-03-2009, 04:07 AM
متن گفتگو و مصاحبه علي پروين در حمايت از موسوي در تاپيك "تا انتخابات" نشان از واقعي بودن اون مصاحبه نسبت به اين خبر است .
مگه آقاي پروين تحت فشاره كه هر روز بخواد از يك كانديدا حمايت خودش رو اعلام كنه .
كاملا مشخصه كه اين خبر ساختگي است و صحت نداره .
این آقای سلطان امروز تو ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی به صراحت گفته که به احمدی نژاد دای میده!!!
واقعا متاسفم براش که برای چاپلوسی این حرفارو زده،از پروین بعید بود!!!
یعنی اون تو این چهار سال بدتر شدتن اوضاع مردم و ندیده؟!!
البته برای اون که مهم نیست،با داشتن خونه چند میلیارد تومانی تو لواسون و سوارشدن ماشینهای چندصد میلیون تومانی به حالش فرقی نمیکنه کی رئیس جمهور باشه.
زهی خیال باطل آقای پروین،این موج همه رو با خودش میبره،موج سبز...
hedieh63
06-03-2009, 09:10 AM
من هم متاسفم که چهره های مطرح فوتبال مثل پروین و عابدزاده از دولت نهم حمایت کردند . کاش چشمشان رو باز میکردند میدیدند در این 4 سال وضع مردم چقدر بدتر شده ! ولی خوب به هر حال اونهایی که در رفاه بسر میبرند منافع خودشون رو درنظر میگیرند نه مردم!
Masoud
06-10-2009, 05:08 PM
پروين: كاشاني و استيلي موفق مي شوند
كه پيش از اين مطرح شده بود حبيب كاشاني رسما از سوي سازمان تربيت بدني عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس شد. پس از اين انتخاب گمانهزنيها آغاز و صحبت از بازگشت پروين شديدتر از روزهاي گذشته به ميان آمد.
علي آقا حتما شنيديد كه رسما حبيب كاشاني عضو هيات مديره پرسپوليس شد؟
بله تبريك هم ميگويم، كاشاني نشان داده كه لياقتش را دارد.
و احتمالا مديرعامل هم بشود؟
چه اشكالي دارد مگر سالي كه بود پرسپوليس را قهرمان نكرد، بهخصوص كه هواداران تيم هم او را ميخواستند.
و اينطور كه گفته ميشود حميد استيلي هم سرمربي خواهد شد.
حميد در اين مدت تمام كلاسهاي مربيگري را رفته و خيلي خوب ميتواند حواشي را جمع كند، با همين تيم هم قهرمان شد، فقط ...
فقط چي؟
فقط نبايد فرصت را از دست بدهند چون مهمترين بخش آمادهسازي تيم، قبل از شروع مسابقات است كه بايد بهخوبي بدنسازي صورت گيرد.
شما هم بر ميگرديد؟
من هيچوقت از پرسپوليس دور نشدم و هر زمان كه احساس شده به كمك من نيازي هست با كمال ميل در خدمت بودم با پرسپوليس هستيم و براي موفقيت آن هر كاري لازم باشد انجام ميدهيم.
پس شما نتيجه تغييرات اخير را مثبت ميبينيد؟
صددرصد، بهشرطي كه مشكل مالي نداشته باشند كه البته فكر نميكنم چنين باشد چون آن سالي هم كه بودند كار خودشان را به نحو احسن انجام دادند. خيلي اميدوارم كه تيم سر و سامان بگيرد.
محمد هم ظاهرا خيال بازگشت ندارد و ...
بله، براي ما دورياش خيلي سخت است و گفتم همين جا بماند و فوتبالش را ادامه دهد، اينطوري براي خودش هم بهتر است چون بيشتر به چشم ميآيد البته خودش كه از بازي در اسلواكي به لحاظ آموزش رفتار حرفهاي خيلي راضي بود.
بازي تيم ملي مقابل كره شمالي را چطور ارزيابي ميكنيد؟
كره شمالي نيمه اول خيلي بد بود و ما متاسفانه نتوانستيم از فرصتهايي كه داشتيم استفاده كنيم اما در نيمه دوم آنها مسلط بر بازي شدند و فوتبال بهتري را ارائه دادند، به هر حال آن بازي تمام شد و حالا بايد بهفكر بازي فردا(امروز) مقابل امارات باشيم.
نتيجه آن بازي را چطور پيشبيني ميكنيد؟
مطمئنم كه بچهها، امارات را دست كم نميگيرند و در تهران بازي را ميبرند تا حداقل اميدهايمان براي صعود به جام جهاني از بين نرود.
شما به ورزشگاه ميرويد؟
احتمالا.
به پرسپوليس برگرديم و ...
سوالات تمام نشد.
دو سوال مانده اول دليل نتيجه نگرفتن پرسپوليس در فصل گذشته.
دلايل زيادي داشت مثل تغيير مديريت، كادر فني، رفيق نبودن بچهها و سوال دوم.
خيلي از سايتها بازگشت شما را قطعي دانسته و ...
من در پاسخ به چند سوال قبلي هم گفتم كه هيچوقت از پرسپوليس دور نبوده و دور نميشويم هر كمكي هم از دستم بيايد برايشان انجام ميدهم
Masoud
07-06-2009, 03:35 PM
محمد پروين: نميتوانستم روي حرف پدرم حرفي بزنم / براي دعوت به تيم ملي پرسپوليس را انتخاب كردم
بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي دعوت به تيم ملي پرسپوليس را انتخاب كردم.
محمد پروين پس از انعقاد قراردادي يك ساله با پرسپوليس اظهار كرد: خوشحالم كه پس از چند وقت دوري از پرسپوليس دوباره به اين تيم بازگشتم. من از دوران كودكي به پرسپوليس علاقه داشتم و زماني هم در اين تيم بازي ميكردم اما به خاطر دلايلي مجبور به ترك باشگاه شدم. الان هم خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا علي پروين در اين انتخاب نقش داشته است يا خير، گفت: من پيش از اينكه تيم آيندهام را انتخاب كنم، با پدرم صحبت كردم. او به من گفت در اين شرايط پرسپوليس بهترين انتخاب است و من هم به خاطر اين صحبت پدرم، پرسپوليس را انتخاب كردم و در واقع نميتوانستم روي حرف او حرفي بزنم.
پروين با بيان اينكه پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات موفق عمل كرده، گفت: در چند روز اخير پرسپوليس بازيكنان بسيار خوبي را جذب كرده و اميدوارم كه با انتخاب سرمربي شرايط بهتري را هم پيدا كنيم. از امروز تا شروع ليگ 4 هفته زمان داريم و ميتوانيم در اين مدت زير نظر سرمربي جديد تمرينات خوبي را انجام دهيم.
وي افزود: تمام تلاشمان اين خواهد بود كه بتوانيم نتايج دلخواه هواداران را كسب كنيم اما از حالا زود است كه بخواهيم درباره قهرماني پرسپوليس صحبت كنيم. با اين حال بايد بگويم كه ميتوانيم فصل آينده جزو دو تيم اول جدول باشيم.
پروين در پايان گفت: پس از يك سال دوري از ايران تصميم گرفتم به پرسپوليس بازگردم تا بتوانم به تيم ملي برگردم. در واقع دليل اصلي انتخاب پرسپوليس دعوت به تيم ملي بود.
Karim
07-07-2009, 03:02 PM
خوشحالم که محمد پروین اومد پرسپولیس.به نظرم درخهط حمله مشکلی نداریم دیگه.
فقط خدا کنه غروری که محمد پروین ازقبل داشت رو کنار بگذاره!
Masoud
07-31-2009, 12:05 PM
ادامه این روند فوتبال را به نابودی می کشد / احتمال حضور در هیئت مدیره
بازیکن و سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه ادامه این روند فوتبال ایران را به نابودی می کشاند گفت: در فصل نقل و انتقالات همه دنبال بازارگرمی هستند و افرادی که اصلا در فوتبال نیستند به همه فوتبال ایران لطمه می زنند و باعث می شوند فوتبال این مملکت از بین برود.
به گزارش خبرنگار مهر، علی پروین از جمله چهره های ورزشی است که همواره صحبت هایش مورد توجه اهالی فوتبال قرار گرفته است. او که روز چهارشنبه با حضور در ورزشگاه ایران خودرو دیدار پرسپولیس و پیکان را تماشا کرد، در گفتگوی ویژه ای با خبرنگار مهر به سوالات مطرح شده پاسخ گفت.
قضاوت در مورد پرسپولیس زود است
علی پروین در ابتدای گفتگوی خود با خبرنگار مهر به وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس و آینده این تیم اشاره کرد و گفت: الان نمی شود تشخیص داد که پرسپولیس در فصل آینده چطور بازی می کند و چندم می شود. باید صبر کنیم مسابقات شروع شود، بعد از آن بهتر می شود در مورد پرسپولیس حرف زد. این تیم نسبت به فصل قبل 8 تا 10 بازیکن خود را از دست داده و چند بازیکن جوان و خوب آورده که نیاز به زمان دارند تا خودشان را نشان دهند.
شاید ستاره شوند!
"آیا با این تغییر و تحولات به آینده پرسپولیس در فصل جاری امیدی هست؟"، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: همه بازیکنانی که به پرسپولیس آمدند از اول که ستاره نبودند. آنها آمدند چهار تا بازی کردند، میدان دیدند و ستاره شدند. اگر به این بازیکنان اعتماد شود و میدان ببیند آنها هم می توانند ستاره می شوند.
نمی دانم چرا کریمی زنگ نزد
وی در خصوص جدایی علی کریمی از تیم فوتبال پرسپولیس نیز چنین اظهارنظر کرد: کریمی هم یک بازیکن خوب و باتجربه بود که اگر در پرسپولیس می ماند بهتر می شد. حالا هم انگار رفته استیل آذین، درسته؟! (پروین وقتی متوجه شد که علی کریمی با استیل آذین قراردادش را ثبت کرده است، گفت: خب مبارکش باشه!)
پروین با اشاره به تماس تلفنی خود با علی کریمی برای تمدید قراردادش با پرسپولیس گفت: من فقط یک تلفن به کریمی زدم و قرار شد او به من زنگ بزند و جوابم را بدهد که نمی دانم چرا دیگر زنگ نزد. با این حال علی کریمی هر جا که هست امیدوارم موفق باشد. او و هر بازیکنی صلاح خودش رو می داند و حتما صلاح دانسته که به استیل آذین رفته است.
کرانیچار می تواند موفق شود
"پرسپولیس با "کرانیچار" شانسی برای موفقیت دارد؟"، سرمربی پیشین تیم پرسپولیس در پاسخ به این پرسش هم گفت: ما همیشه گفتیم که اگر قرار است یک مربی خارجی به ایران بیاید، بهتر است آن مربی یک مربی کارنامه دار باشد. خوشبختانه این مربی جدید پرسپولیس کارنامه دارد و در تیمهای بزرگی کار کرده است. باید صبر کرد و کارش را دید اما من فکر می کنم بتواند در پرسپولیس موفق باشد.
انصاریفرد خوب کار کرده است
وی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن عملکرد عباس انصاریفرد در تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: انصاریفرد برای پرسپولیس زحمتش را کشیده و کارهایش را کرده است. تیم خوبی را برای پرسپولیس بسته است اما باید در طول فصل ببینیم این تیم می تواند موفق باشد یا نه.
زور هدایتی بیشتر بود
"انتقال علی کریمی به استیل آذین می تواند موجبات دلگیری هواداران پرسپولیس از حسین هدایتی را فراهم آورد. او که تا فصل گذشته رئیس هیئت مدیره پرسپولیس بود، امروز ستاره سرخپوشان را به استیل آذین منتقل کرده است. " پروین البته نظری متفاوت با این دارد، او گفت: در فوتبال رقابت وجود دارد و هر کس به دنبال این است که تیم خود را بهتر ببندد. در این بین هدایتی و انصاریفرد ندارد، هر کسی زورش بیشتر باشد برنده نقل و انتقالات می شود.
خیلی ها یک شبه در فوتبال مطرح می شوند
علی پروین که با همراهی حسین هدایتی در باشگاه استیل آذین عاملی در جهت اشتهار این چهره غیر فوتبالی بوده است، در این باره اظهارنظری خاص داشت و گفت: فوتبال همین است دیگر و هر کسی به یک نیتی وارد این فوتبال می شود. یکی می آید مشهور شود، یکی دنبال محبوبیت است و دیگری می آید که خود را معروف کند. همین همایون بهزادی که کنار من نشسته است 45 سال پیش در همین زمین پیکان بازی می کرد. او هنوز هم در فوتبال هست و باقی می ماند، چرا؟ چون یک شبه به اینجا نرسیده است که از یاد برود. امروز در فوتبال ما خیلی ها هستند که یک شبه به همه چیز می رسند.
راز ماندگاری پروین چیست؟
"راز ماندگاری چهرههای پیشین فوتبال چیست؟ چرا بازیکنان دیروز فوتبال ایران مثل پروین و بهزادی نسبت به چهرههای امروز مانند دایی و کریمی ماندگاری بیشتری دارند؟" پروین این پرسش را نیز چنین پاسخ گفت: نمی دانم شاید چون ما رفتیم دنبال مربیگری! امروزیها هم محبوب هستند. علی کریمی که فعلا دارد بازی می کند و روی بورس است . علی دایی هم بود که متاسفانه در تیم ملی آن اتفاقها برایش رقم خورد. فوتبال همین است، ببری خوبی و ببازی فردا عوضت می کنند.
فوتبال به خطر افتاده است
پروین در ادامه به شرایط نابرابر تیمهای حاضر در فوتبال کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه امروز طوری شده است که یک عده زورشان می رسد و هر کاری می خواهند می کند. هر بازیکنی می خواهند، می گیرند، هزینه می کنند و ... اما هستند تیمهایی که نمی توانند با این تیمها رقابت کنند. اگر می خواهیم کار ریشه ای درست شود باید همه تیمها را یکسان کنیم. با این شرایط فوتبال به خطر می افتد و لطمه می خورد.
فوتبال از بین می رود
وی نسبت به شرایط حاکم بر فوتبال ایران هشدار داد و افزود: امروز در فوتبال ما پولهای کلان داده می شود و پرداختی برخی مربیان و بازیکنان خیلی بالاست. در فصل نقل و انتقالات همه دنبال بازارگرمی هستند و افرادی که اصلا در فوتبال نیستند وارد بازی می شوند. این وضعیت اصلا خوب نیست. نه تنها به تیمهای لیگ برتری بلکه به همه فوتبال ایران لطمه می زند و باعث می شود فوتبال این مملکت از بین برود و...
دو هزار تومان آخرین قراردادم بود
"آقای پروین، مبلغ آخرین قرارداد شما زمانی که بازی می کردید چقدر بود؟"، پروین در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: آخرین قراردادی که در فوتبال بستم مبلغش 2 هزار تومان بود.
حضور در هیئت مدیره ؟
وی همچنین در خصوص حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: نه مورد خاصی نیست، قبلا یک صحبتهایی شده بود. امروز هم فرقی نمی کند ما در هیئت مدیره باشیم یا نباشیم. ما در کنار تیم هستیم تفاوتی ندارد که در باشگاه پست داشته باشیم یا نه.
zamara
08-01-2009, 09:57 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880510/html/099759.jpg
پروين: اگر پرسپوليس امسال هم نتيجه نگيرد، هواداران تحمل نمى كنند
بعد از اينكه حضور على پروين به عنوان مديرفنى در پرسپوليس مطرح شد قبل از جدى شدن حضورش، اين خبر تكذيب شد.
البته مسئولان باشگاه هرگز به صراحت اين خبر را تكذيب نكردند، با مطرح شدن موضوع ماندن يا نماندن على كريمى، نام پروين باز هم بر سر زبان ها افتاد. انصارى فرد از پروين خواست تا با كريمى صحبت كند و او راضى به تمديد قرارداد كند كه در نهايت كريمى استيل آذين را انتخاب كرد. هميشه صحبت هاى پروين راجع به مسائل فوتبال از جمله پرسپوليس شنيدنى است.
اين بار نيز با او تماس گرفتيم، گفت وگوى ما را با او مى خوانيد:
• على آقا بالاخره شما را در پرسپوليس مى بينيم يا خير؟
- من هميشه پرسپوليسى بودم و هر زمان از من كمك خواستند، دريغ نكردم. دنبال پست هم نيستم.
• يعنى پست مديرفنى كنسل شد؟
- قرار بود جلسه اى تشكيل شود و تصميم گيرى كنند كه چندان برايم مهم نيست.
• هر زمان پرسپوليس دچار مشكل مى شود، نام شما را به ميان مى آوردند ماجرا چيست؟
- (خنده...) گفتم هر زمان بخواهند آماده كمك كردن به آنها هستم. تيم بالاخره يك بزرگتر مى خواهد!
• بعد از آن همه حرف و حديث كرانچار سرمربى پرسپوليس شد. نظرتان راجع به اين انتخاب چيست؟
- هميشه گفتم اگر قرار است مربى خارجى براى تيم بياورند بايد كارنامه خوبى داشته باشد. مى گويند كارنامه اش خوب است. به هر حال الان نمى شود در موردش نظر داد چند تا بازى كه بگذرد، بهتر مى شود راجع اين مربى نظر داد.
• به نظر شما پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عملكرد خوبى داشته است؟
- شايد بازيكنان بزرگ در اين تيم كم باشند اما بازيكنان جوان و جوياى نامى در تيم حاضرند كه مى توانند با اين انگيزه حتى بهتر از بزرگ ترها بازى كنند.
• خيلى ها معتقدند مشكلات فصل گذشته پرسپوليس عملكرد انصارى فرد بوده است. امسال هم هواداران به خاطر عملكرد ضعيف تيم در فصل نقل و انتقالات از انصارى فرد ناراحت هستند؟
- انصارى فرد هم زحمت كشيده و هر كارى از دستش برآمده انجام داده. هيچ مديرى كامل نيست. انصارى فرد هم اشتباهاتى داشته اما هواداران نبايد از الان قضاوت كنند. اجازه دهند چند بازى انجام شود اگر بازى ها و نتايج به مذاقشان خوش نيامد آن وقت اعتراض كنند.
• بيشترين ناراحتى هواداران بابت از دست دادن على كريمى است؟
- كريمى بازيكن خوبى است و در پرسپوليس موثر بود. من با او صحبت كردم بماند اما...
• انصارى فرد گفته بود، كريمى به شما هم بى احترامى كرده است...!
- وقتى با او حرف زدم قرار شد به من زنگ بزند و جواب قطعى اش را بدهد كه زنگ نزد. حالا هم كه به استيل آذين رفته . انشا ء الله كه آنجا موفق باشد.
• در صورتى كه تيم نتيجه نگيرد، باز هم پرسپوليس وارد بحرانى به مراتب بدتر از پارسال مى شود؟
- هواداران هم صبر و طاقتى دارند اگر صبرشان سر بيايد لب به اعتراض خواهند گشود و تحمل نخواهند كرد. انصارى فرد بايد حواسش را جمع كند. امسال اگر تيم نتيجه نگيرد اتفاقات خوبى پيش روى تيم نيست. اول از همه اوست كه بايد جوابگو باشد.
• در مقابل استيل آذين در يارگيرى خوب عمل كرده، مى گويند زور هدايتى بيشتر بوده است؟
- هر كسى زورش بيشتر باشد موفق تر است؛ هدايتى زورش بيشتر بود و موفق تر است، وقتى پول باشد همه چيز هست.
• على آقا اين رقم هاى نجومى باعث پيشرفت فوتبال ما مى شود؟
- به هيچ وجه. اين جورى فوتبال از بين مى رود. بايد بودجه اى يكسان در اختيار همه تيم ها قرار بگيرد. اينجورى خيلى از تيم ها در اواسط فصل كم مى آورند و جا مى ماندند و تيم هاى ديگر به خاطر همين مسأله به بالاى جدول مى رسند و فوتبال لطمه مى بيند.
• مديران مى گويند نبايد با پول هاى زياد بازيكنان را جذب كرد اما عملاً بر سر يك بازيكن براى دست يابى به هدفشان هرچقدر بازيكن بخواهد پرداخت مى كنند...
- همين اخلاق ها باعث مى شود يكسرى آدم غير فوتبالى پا به ميدان بگذارند و از اين ميان سود ببرند. پول هاى كلان در فصل نقل و انتقالات به ليگ و تيم ملى ما ضربه مى زند. بايد ريشه اى عمل كرد.
• على آقا شنيده ايد سيروس محجوب مى خواهد باشگاه نيوكاسل را بخرد. او گفته قصد دارد از حضور شما در اين تيم استفاده كند؟
- به سلامتى. چيزهايى شنيده ام اما هنوز كه اين خريد انجام نشده هر وقت تمام شد در موردش حرف مى زنم.
• محمد مصدوم شده و معلوم نيست به بازى مس برسد...
- مشكلش جدى نيست و انشاء الله كه مى رسد.
• همه فكر مى كردند او هم به استيل آذين خواهد رفت اما از پرسپوليس سردر آورد؟
- او علاقه خاصى به پرسپوليس داشت. من هم با رفتنش به اين تيم موافق بودم، قسمت اين بود.
• چه قدر مى تواند در پرسپوليس موفق باشد؟
- اين مسأله دست خودش است. هميشه گفته ام اگر خوب تمرين كند بازى مى كند و در زمين بايد عملكردى داشته باشد كه مربى او را كنار نگذارد اگر هم بد تمرين كرد جايش روى نيمكت است و كسى نمى تواند برايش كارى كند. به او گفته ام از من توقع خاصى نداشته باش كه برايت كارى كنم.
Masoud
08-03-2009, 02:45 AM
درگيري ليدرهاي پروين و پرسپوليس به كلانتري كشيده شد
سایت گل - درگيري لفظي و فيزيكي ليدرهاي حامي علي پروين و ليدرهاي باشگاه پرسپوليس در نهايت به كلانتري كشيده شد و براي حل وفصل اين موضوع نيز عصر امروز جلسه اي در باشگاه پرسپوليس برگزار شد· ليدرهاي حامي علي پروين بعد از مدت ها دوري از محل تمرين و بازي هاي پرسپوليس به دليل حضور پروين در بازي دوستانه با پيكان به پيكان شهر آمدند و در جريان همان بازي بود كه اختلافات آنها با ليدرهاي باشگاه پرسپوليس آغاز شد·
ليدرهاي حامي پروين در طي روزهاي گذشته نيز در تمرين سرخپوشان حاضر بودند تا دودستگي و اختلافات موجود روزبه روز بيشتر شود· اين اختلافات اما نيم ساعت بعد از پايان تمرين عصر روز شنبه پرسپوليس به درگيري فيزيكي كشيده شد و ليدرهاي منتسب به پروين به كلانتري محل شكايت كردند· يكي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس در توضيح اين مساله به سايت گل مي گويد: «ليدرهايي كه مي گويند حامي علي پروين هستند در تمرينات چند روز اخير مرتبا علي پروين را تشويق مي كردند و كاري به كار ساير بازيكنان تيم نداشتند· ما نيز به آنها توضيح داديم كه چنين كاري در نهايت به ضرر پروين و پسرش تمام مي شود و موجب حساسيت ساير بازيكنان به فرزند علي پروين مي شود· آنها اما هر روز كار خودشان را مي كردند و با تشويق مكرر محمد پروين تمرين را تحت تاثير خود قرار داده بود· بعد از اينكه تمرين روز شنبه پرسپوليس تمام شد حول و حوش ساعت 03/02 بود كه در حين بحث و گفتمان با اين ليدرها ديديم يكي از ليدرهاي حامي پروين خودش را با چاقو زد و بعد هم عازم كلانتري محل شد و از ما شكايت كرد· كل واقعيت همين است و بس!»
ليدرهاي حامي پروين اما مدعي هستند كه خودزني در كار نبوده و از سوي ليدرهاي رسمي باشگاه مورد ضرب و جرح قرار گرفته اند· در اين ميان گفته مي شود برخي از نزديكادن تيم پرسپوليس همان شب با علي پروين تماس گرفته و ماجرا را برايش شرح داده اند· گفته مي شود آنها به پروين گفته اند «خودتان مي دانيد كه رفتار مكرر ليدرهايي كه ادعاي حمايت از شما را دارند در نهايت به ضرر شما و محمد تمام مي شود و حتي ممكن است بازيكنان تيم به محمد پروين پاس ندهند يا به نوعي او را بايكوت كنند·» علي پروين هم در پاسخ به اين ادعاها گفته: اينهايي كه چنين كارهايي مي كنند بيخود كرده اند كه به اسم حمايت از من مي روند سر تمرين و به جاي تشويق همه بازيكنان، فقط محمد را تشويق مي كنند· اين كارها يعني چه؟!!»
در اين ارتباط ها گفته مي شود عصر امروز جلسه اي در باشگاه پرسپوليس برگزار شده است تا اين ماجرا كه تبديل به حاشيه اي جديدي براي پرسپوليس شده به نوعي حل و فصل شود· از سويي ديگر گفته مي شود باشگاه پرسپوليس عصر امروز پنج نام ليدر رسمي و قانوني خود را به سازمان تربيت بدني ارسال كرد و از مسوولان حراست سازمان تربيت بدني خواسته شد مانع از ورود ساير ليدرهاي شناخته شده به استاديوم آزادي شوند· نكته جالب اينكه حدود 01 ليدر شناخته شده پرسپوليس كه سال ها از اين تيم حمايت مي كرند و سال گذشته نيز جزء حاميان حسين هدايتي محسوب مي شدند امسال قيد پرسپوليس را زده و قرار است رسما حامي تيم فوتبال استيل آذين باشند·
zamara
08-03-2009, 04:44 PM
آخرین خبر: اعتراف علی پروین پس از دستگیری!
علی پروین، معروف به سلطان، که سابقه سالها حضور و کسب افتخار بعنوان بازیکن، کاپیتان و سرمربی را در تیم فوتبال پرسپولیس تهران را داشته است، پس از آن که بعلت ... بازداشت و چند روزی را در زندان سپری کرد، عصر دیروز در دادگاه اعلام کرد:
آقای قاضی! من از اولش استقلالی بودم!!!:24::24:
خوشبختانه تو زندان چند روزی فرصت شد با خودم فکر کنم.اصلا خون من آبیه! من همیشه کم فروشی می کردم تا به استقلال ببازیم. الان شکر خدا فوتبال همش شده غیرت و تعصب خالص. اون قدیما من و امثال من همه پولکی بودیم! همینجا از همه پرسپولیسیا معذرت می خوام.:4::24:
http://lymoo.persiangig.com/lymoo-pic/lymoo-blogfa-com.jpg
http://www.aliparvin.ir/galery/aliparvin/aliparvin12.jpg
لطفا جدي نگيريد!!
redsun
08-04-2009, 03:20 AM
حالا منظورتون از این چی بود
مگه علی پروین مسخره است آقا اسماعیل جسارتا از شما انتظار نداشتم
Masoud
08-21-2009, 04:07 PM
به نظرم محمد پروین میتونه ادامه دهنده راه پدرش باشه و بازیکن خیلی خوب بشه.هرچند صد البته که نمیتونه تکرار مثل پدرش بشه ولی به نظرم امسال پیراهن شماره 7 برازنده محمد هست و مثل پارسال نیست که به تن بازیکنی باشه که یک سال تمام داخل پیراهن گم شده بود
-----------------------------------
22سال، فاصله گل پدر و پسر
محمد پروين فرزند 21 ساله علي پروين اسطوره تاريخ پرسپوليس در بازي روز پنج شنبه ياد گلزني هاي پدرش را در پرسپوليس زنده کرد و در دقيقه 75 از يک ضربه آزاد زيبا زننده گل تساوي سرخپوشان در مقابل پاس همدان بود.
اين براي اولين بار در تاريخ پرسپوليس بود که نام يک پسر و پدر در بين گلزنان اين باشگاه ثبت مي شد. محمد 22 سال پس از آخرين گل پدرش براي پرسپوليس، با پيراهن پدر براي اين تيم گلزني کرد. علي پروين براي آخرين بار در 19 تير 1366 در بازي مقابل هما دو گل براي پرسپوليس به ثمر رسانده بود. پروين يک هفته بعد در بازي مقابل دارايي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد و در آن روزها هنوز محمد به دنيا نيامده بود.
Karim
08-21-2009, 05:41 PM
مرسی از آقا اسماعیل و مسعود بابت مطالب جالب وخوندنیشون.
الهه جان گویا شما تافته جدابافته هستین که منظور مطلب آقااسماعیل رومتوجه نشدین.
علی پروین مسخره نیست بلکه...
monji
08-21-2009, 10:20 PM
...بلکه یه طعنه ای بود به وقایع اخیر
-------
پ ن : با تشکر از کریم
redsun
08-22-2009, 04:51 AM
ها ها ها خندیدم
البته که من تافته جدا بافتم ببین دارم یک تنه با همگیتون نبرد می کنم
بعدشم هیچ ربطی نداره
علی آقا علی آقاست
Karim
08-22-2009, 12:52 PM
یا شما توباغ نیستی یا داری خودتو میزنی به کوچه علی چپ!
کسی هم نگفت علی آقا علی خانومه!
redsun
08-22-2009, 03:45 PM
تو هم مواظب باش از غافله عقب نمونی
کوچه علی چپ بغل شماست که دم و دقیقه می رید یک سر می زنید
من کاملا متوجه منظور آقا اسماعیل شدم ام بحثم اینکه واسه چی علی آقا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Karim
08-22-2009, 03:57 PM
واسه چی یکی دیگه؟!چه فرقی میکنه...
redsun
08-22-2009, 08:50 PM
فرقش اینکه موضع علی آقا واضحه
Karim
08-23-2009, 03:46 AM
در طنز آدما سر جای خودشون نیستن...
redsun
08-23-2009, 09:03 PM
طنز با هر شخصیتی درست نیست
طنز زمانی معنا پیدا می کنه که با افرادی شوخی کنیم که در آن طنز بگنجند
red girl
09-12-2009, 06:00 AM
به به
به به
به این میگن تاپیک :4:
zamara
09-22-2009, 10:10 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880631/html/102231.jpg
كرانچار تركيب پرسپوليس را زيادتغييرمى دهد
على پروين سرمربى اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كرانچار تركيب پرسپوليس را زياد تغيير مى دهد و اين موضوع يكى از مشكلات اين تيم است.
وى همچنين اظهار داشت:
بازى پرسپوليس و راه آهن را ديدم. متاسفانه پرسپوليس روز خوبى نداشت. كرانچار زياد در پرسپوليس تغيير مى دهد و اين موضوع باعث مشكلات بازيكنان مى شود و اين يكى از دلايل ناكامى پرسپوليس است.
او در خصوص بى احترامى هواداران به انصارى فرد عنوان كرد:
مردم حق دارند ناراحت باشند اما نبايد بى احترامى كنند.
قبول دارم ۵ ساعت قبل از بازى به ورزشگاه مى آيند تا بازى زيبا ببينند اما به خواسته خود نمى رسند. وى افزود: در مقابل انصارى فرد هم زحمات خود را براى پرسپوليس كشيده است و به نظرم مشكلات مالى است كه گريبان پرسپوليس را گرفته است و اين موضوع انصارى فرد و باشگاه را اذيت مى كند.
پروين خاطرنشان كرد:
پرسپوليس اگر مشكل مالى نداشته باشد، راحت تر مى تواند به ميدان برود. البته قبول بايد كرد بازيكنان جوان پرسپوليس هنوز هماهنگ نيستند و راحت گل مى خورند.
سرمربى اسبق پرسپوليس يادآورشد:
پرسپوليس در ۷ بازى گذشته فقط در يك بازى گل نخورده كه اين نمى تواند براى تيمى كه مى خواهد قهرمان شود، خوب باشد.
من به عنوان بزرگتر پرسپوليس كه در شادى و ناراحتى قرمز پوشان هميشه سهم داشته ام از هواداران مى خواهم با حمايت بيشتر باعث شوند پرسپوليس به روزهاى اوج بازگردد.
وى افزود:
نتيجه نگرفتن پرسپوليس براى هواداران،انصارى فرد و من به يك اندازه سخت است پس بايد دست به دست هم بدهيم كه اين تيم جوان رو به جلو حركت كند و دچار مشكلات نشود.
اميدوارم كادر فنى پرسپوليس نيز باهوش عمل كند تا در اين شرايط حساس امتيازات از دست نرود.
Masoud
09-24-2009, 01:09 PM
تولد سلطانننننننن فوتبال ایران بر تمام عاشقانش مبارک باد
--------------------------------------
با سلطان در تولد 63 سالگی
آقاى پروين جا دارد كه تولدتان را تبريك بگوييم.
- ممنون اما يادمان نيندازيد كه داريم پير مى شويم ( خنده)
• اين روزها خيلى ها جاى شما را در پرسپوليس خالى مى دانند.
- ديگر از ما گذشته مربيگرى كنيم. مطمئن باشيد كرانچار تازه به ايران آمده، اوضاع و احوال تيم درست مى شود. هميشه گفته ام هواداران بايد صبور باشند و بعضى وقتها شرايط جور نمى شود و روز خوب تيم نيست.
• زمان شما اين بحث ها كمتر بود و تنها مشكل تيم به بحث مالى مربوط مى شد و كسى عليه سران تيم صحبت نمى كرد.
- اشتباه مى كنند كه در تلويزيون عليه هم حرف مى زنند. درست نيست تيم به همين ترتيب وارد حاشيه مى شود. مشكل مالى هميشه گريبان پرسپوليس را گرفته ومسأله تازه اى نيست. يك جاهايى بازيكنان حق دارند بعضى وقت ها هم حق با مسئولان است. مشكل زياد است مخصوصاً در تيم هايى مثل پرسپوليس و استقلال!
• مشكل پرسپوليس چيست كه چنين نتايجى كسب مى كند؟
- مشكل ناهماهنگى است و حواشى در اطراف تيم. پول كه نباشد اگر اين كاره باشى مى توانى تيم را جمع و جور كنى. گفتم هواداران بايد صبور باشند اما اين تيم مردم است آنها طاقت باخت ندارند. من هم كه ساليان سال خاك اين تيم را خورده ام واقعاً از اين نتايج ناراحت مى شوم.
• كريم باقرى در برنامه 90 صراحتاً اعلام كرد كه مشكل تيم مديرعامل است. نظر او را قبول داريد؟
- مشكل هر كجا باشد نبايد كاپيتان تيم در تلويزيون و مقابل مردم آن حرفها را مى زد. جو بدى به وجود مى آيد. بروند باشگاه بنشينند سنگ هايشان را با هم وابكنند.مشكلات تيم نبايد به اين طريق همگانى شود. براى مجموعه خوب نيست.
• به پرسپوليس بر نمى گرديد؟
- ( خنده...) ان شاء الله همه چيز درست مى شود.
• 63 سالگى چه حسى دارد؟
- چه حسى بايد داشته باشد. پير شديم. خدا را شكر چهار ستون بدنمان سالم است.
Masoud
09-25-2009, 05:43 PM
سلطان داره برمیگره به خونشششششششششششششش
-------------------------------
پروين با سعيدلو ديدار كرد
علي سعيدلو و علي پروين در جلسهاي مشترك وضعيت پرسپوليس را بررسي كردند.
علي پروين يكي از گزينههاي حضور در هيات مديره پرسپوليس، روز گذشته با حضور در سازمان تربيت بدني با علي سعيدلو بحث و تبادل نظر كرد.
در اين جلسه سعيدلو و پروين وضعيت فعلي باشگاه پرسپوليس را مورد بررسي قرار دادند و گفته ميشود راهكار اضافه شدن پروين به هيات مديره باشگاه پرسپوليس هم در اين جلسه مورد بحث قرار گرفت
red girl
10-05-2009, 08:47 PM
بعد از آنكه سازمان تربيتبدني در اعمال تغييرات در جمع مديران باشگاه سرخپوش مصمم و جدي شد، گمانهزني مطبوعات- كه گاهي نه براساس حقايق و واقعيات موجود كه بر مبناي مردمپسند بودن سوژه و ميزان اقبال عمومي از تيتر مربوط به آن انجام ميشود!-پاي نفرات زيادي را به جمع مديران تيم قرمزپوش و يا حتي كادرفني اين تيم باز كرد. در همين رابطه، وقتي اسامي افراد پرتي كه هرگز هيچگونه سابقه مديريتي در كارنامهشان وجود ندارد، مطرح ميشوند، مطرح شدن نام علي پروين به هيچوجه غيرطبيعي و عجيب نيست!
به هر حال نام پروين هم يكي از نامهايي بود كه در غائله مديريتي تيم سرخپوش پايتخت مطرح شد. علي پروين كه سالها تمام اختيارات اين باشگاه را برعهده داشت و به قول خودش پرسپوليس را در صندوق عقب اتومبيلش ميگرداند، حتي برنامههايي كه براي آينده اين تيم دارد را هم، براي سعيدلو ارايه كرده است. اما جالب اينجاست كه وقتي خبرنگاري از وي ميخواهد از برنامههايش سخن بگويد، در پاسخش ميگويد:« من كل تيم را ميخواهم، با اختيارات تام و كامل و به مدت پنج سال!»
اين پيشنهاد شايد در نگاه اول، پيشنهادي شجاعانه و مسوولانه به نظر برسد، اما آيا در مديريتهاي حرفهاي فوتبال دنيا، هنوز هم چنين نگرشهايي وجود دارد؟ آيا تيمهاي بزرگ اروپايي هم (طبق اين پيشنهاد) به صورت «كنتراتي» به مديران جديدشان تحويل داده ميشوند؟ مثلا به نظر شما ممكن است كه صاحبان بارسلونا، اين تيم را براي مدت خاصي، دربست،در اختيار «لاپورتا» قرار دهند تا بعدا يك تيم تمام عيار تحويل بگيرند؟!
از سوي ديگر بنابر ضربالمثلي قديمي:«آزموده را دوباره آزمودن خطاست!» علي پروين كه بيشك يكي از اسطورههاي باشگاه پرسپوليس تهران است، ممكن است در قامت يك بازيكن، قهرماني در يادماندني و فراموش نشدني باشد، ممكن است در لباس سرمربي، بتواند چهرهاي قابلقبول ( و حتي ناجي!) از خود ارايه كند، اما تمام اينها بدان معنا نيست كه وي لزوما در قالب مديرعامل باشگاه هم،مديري موفق باشد و بتواند نقش ناجي قرمزها را ايفا كند! هست؟
اين ترديد زماني بيشتر ميشود كه به ياد ميآوريم سلطان سرخها هيچگونه آموزش كلاسيكي در زمينه مديريت ورزشي ندارد و اگر در برههاي از تاريخ هم با مديريت ذاتياش توانسته پرسپوليس را سر پا نگه دارد، علت را بايد در آماتور بودن فوتبال ايران در آن زمان و ضعف مفرط ساختاري در تمام تيمهاي وطني در آن برهه و مقطع زماني خاص – كه همزمان با جنگ تحميلي و شرايط خاص ناشي از آن بود! – جستوجو كنيم.
واقعيت اين است كه پروين در شرايط فعلي، به هيچ وجه گزينه مناسبي براي مديريت پرسپوليس نيست. اين حقيقت را وقتي كه ميشنويم پروين حاضر به پذيرفتن پستي چون عضوهيات مديره و مديرفني نيست، (چون اعتقاد دارد كه اين سمتها، بيشتر تشريفاتي هستند!) راحتتر ميتوانيم باور كنيم. سبك مديريتي علي پروين – حتي اگر دوست نداشته باشيم! – هيچ شباهتي به نحوه نوين اداره حرفهاي فوتبال جهان ندارد و پرسپوليس در حال حاضر نيازمند مديران قدرتمند، تحصيل كرده، نوانديش و نوين حرفهاي است!
:aasab:
red girl
10-06-2009, 06:03 PM
علی آقا چقدر دلم تنگ شده بود برات...
دیشب تو 9 دیدمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتت..
علی علی سلطان علی علی سلطان علی علی سلطان بیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ا
red girl
10-07-2009, 03:34 PM
(http://www.farsnews.net/printable.php?nn=8807150582) (http://www.farsnews.net/mail.php?nn=8807150582&tt=)
حضور كاشاني شوك بزرگي بود
پروين: پرسپوليس واقعي همين است
سرمربي اسبق پرسپوليس گفت: از بازي برابر مقاومت سپاسي لذت بردم و بايد بگويم پرسپوليس واقعي همين است.
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0746/A0746260.jpg
برخلاف بازيهاي ديگر از ديدار پرسپوليس و مقاومت لذت كافي را بردم. بايد بگويم پرسپوليس واقعي همين است و بايد به خاطر هواداران فقط به فكر حمله باشد.
وي افزود: پرسپوليسيها 80 دقيقه عالي بازي كردند اما در دقايق پاياني بازي را دست كم گرفتند و ديديد جوانان شيرازي چگونه استفاده كردند. اين يك درس خوب براي پرسپوليس بود. با اين حال برخلاف بازيهاي ديگر پرسپوليس بسيار منطقي و با تمركز بازي كرد.
پروين در خصوص حضور حبيب كاشاني در پرسپوليس گفت: حضور وي شوك بزرگي براي بازيكنان بود مخصوصا از لحاظ مالي كه بازيكنان احساس آرامش بيشتري ميكنند. اميدوارم اين تلاشها و موفقيتها ادامه داشته باشد و فقط براي يكي دو هفته نباشد.
وي در خصوص فرزندش تاكيد كرد: هر بازيكني از تركيب 18 نفره بيرون باشد برايش سخت است؛ محمد من هم همينطور است اما به او گفتم خوب تمرين كن و خودت را به كرانچار ثابت كن تا او دوباره تو را به تركيب اصلي برگرداند.
پروين يادآور شد: محمد پتانسيل خوبي دارد كه در بازيهاي قبلي آن را ديديد. پس بهتر است زياد توجهي به دور و اطراف نكند و كار خودش را انجام دهد.
RED STORM
10-07-2009, 03:43 PM
آن بچه محل خیابان عارف، آن از مسافرت با هواپیما خائف،
آن چشم تیله ای تپلی ، آن به همه کس داده دست یاعلی ،
آن عاشق کباب کوبیده، آن یک تیم در صندوق عقب پیکان جای داده،
آن عاشق نان خامه ای، آن زوج همیشگی ناصر ابراهیمی،
آن ارادتمند به متعلقین بازیکنان، آن سرمربی سابق تیم ملی ایران، آن تهییج کننده غیرت بازیکنان،
آن گیرنده حکم ریاست پرسپولیس از سعید فائقی، آن مبلغ عبداله جاسبی در انتخابات ریاست جمهوری،
.... مولانا و سلطاننا علی پروین از بزرگان بود و سلطان بیشه قرمزها.
نقل است که:سلطان را آنقدر در طفولیت انرژی زیاد بودی که زودتر از همگان به تاتی تاتی افتادی و شیطنت آغاز کردی و چنان می دویدی که بن جانسون را حسادت عارض آمد و تا مدتها به مرض افسردگی مبتلا.
گویند بر لب جوی های قدیم با دوچرخه های عهد قلقله میرزا چنان تک چرخ زدی و ژانگولر بازی درآوردی که عابرین را انگشت به اقصی نقاط بدن شدی حیرت زده، در حالیکه هیچگاه در جوی نیفتادی.
از نوجوانی اش چندان اطلاعی در دست نیست اما گویند روزی با رحمان نامی درافتاد و از آن به بعد در آغاز هر مصاحبه،"بسم الله الرحیم" بر زبان راندی و این از شیرینی ذاتی سلطان بود طول عمرش دهاد خداوند.
سلطان را در پرسپولیس حکایت هایی بس عظیم باشد. از جای دادن تیم در صندوق عقب ماشین تا نقل و انتقالات در سورتمه و مانتوسرا!
گویند انقدر فی سبیل الله برای پرسپولیس زحمت کشیدی و همین طور در راه رضای خدا و " مفتکی "عرق جبین ریختی که تنها پس از اینکه " اکبر غمخوار " نامی در رابطه با رقم های دریافتی وی از پرسپولیس آن هم در تمام سالهای بی پولی باشگاه دست به افشاگری زدی , سلطان داستان ما به واسطه بیش از ده رقمی شدن صفرهای مالیات بر درآمدش که از سوی اداره مالیات اعلام شد , ممنوع الخروج گردیده شدندی.
سلطان را با آنان که خواسته و ناخواسته به مرز سلطانیش نزدیک گشتی خیلی روابط حسنه برقرار نبودی.
به روزی عابدزاده و شاهرودی را در عید نوروز به خانه هایشان فرستادی برای کمک در امر خطیر خانه تکانی به همسرانشان و به روزی دیگر هاشمی نسب نامی را به حاجی فتح الله زاده هبه کردی و این از مرام فردینی سلطان بود نسبت به تیم های رقیب.
سلطان را دامادی بود آرش نام که روزگاری در پرسپولیس نقش دیلماج داشتی و در عین ترجمه، امورات دیگری را نیز مدیریت می کردی چون زیر و رو کردن حرفهای سوبل(به قول سلطان زوبل) در نود و این از امانتداری مفرطش بود.
گویند مشتی جوجه خبرنگار،آنقدر سر به سرش گذاشتندی و خونش به جوش آوردندی که سلطان را کف بر لب آمد و تیلیفون برداشتی و به آن جریده تماس برقرار نمودی و با همان لحن ملکوکانه فرمودی:" سه شنبه راس ساعت شیش با بچه ها می ریزیم اونجا و دفتر دستکتونو جمع می کنیم."
سلطان را مبدع درصدهای جدید به لحاظ آمادگی بازیکن و تیم می دانند چه آنکه در مصاحبه ای در اشاره با آمادگی بازیکنانش گفت:"بچه ها 80% آماده هستند که ایشالا تو چن روز دیگه اون 40% بقیه رو هم می گیرن" و این از ابتکارات سلطان بود در عرصه ریاضیات جدید.
وارستگی و عدم تمایل به ریاست را ویژگی دیگر سلطان دانند چنانکه هرکس به مدیریت پرسپولیس رسیدی از او دعوت به همکاری کردی و هرچه هواداران هم اصرار بر ماندنش داشتی تصمیمش را گرفت و بالاخره از پرسپولیس رفت و با دو تیم هم شروعی دوباره نمود و خواست تیمداری یاد آقایان بدهد که بادمجان دور قاب چینان نگذاشتند و چنین شد که سلطان فی الحال ترک فوتبال کردی و سکوت و بی خبری بسر بردی.
آخرین شاهکار سلطان را به ارادت خالصانه و خاضعانه اش به داریوش نامی نسبت دهند که در مراسم ختمی جلویش را گرفت و صورت مصطفوی را غرق بوسه کرد و یاد گذشتگانش را زنده ساخت و از اینکه "ممد شون" را به پرسپولیس نیاورد و راهی سایپا کرد تشکری کرد آشکارا همراه با کلماتی به وسعت کدو تنبل نثار خانواده آن رییس بالاجبار مستعفی شده!!
red girl
10-09-2009, 02:24 PM
يك نفر آقاي اسطوره را بيدار كند
سلطان 14 اينچ، در دنياي پلاسماها!
1 - چرخ اين گردون انگار براي همه چرخيده است، غير از سلطان علي پروين! سرمربي سالهاي دور پرسپوليس كه همچنان در هواي دهه 50 و 60 نفس ميكشد، ظاهرا هيچكدام از تغييرات اين دور و زمانه را به رسميت نشناخته است. استاد بلامنازع دست «يا علي» دادن با همه(!) با هر نفس زدنش شنوندهها را به اعماق تاريخ ميبرد و ترديد بيشتري در ذهن جواناني ميپاشد كه همه شناختشان از اين اسطوره، محدود به پرسوناژ دهه هشتادي او است. بيدار شو علي سلطان، صبح شده است!
2 - «پرسپوليس را پنج سال بدهند به ما، همانطور كه قبلا دستمان بود...» اينها را علي پروين به تلويزيون ميگويد؛ اما نه تلويزيوني كه همه جغرافيايش 14 اينچ است و تمام دنيا را سفيدسفيد، يا سياهسياه نشان ميدهد. تصوير سلطان سرخها، روي پهنه بيسروته تلويزيونهاي پلاسما در حالي نقش ميبندد كه ميليونها بيننده بهتزده تلويزيوني صداي او را از طريق پيشرفتهترين سيستمهاي دالبي خانگي ميشنيدند. حرفهاي پروين اما، همچنان آغشته به غبار سمي كهنگي بود، كهنگي يك طرز تفكر كه انگار نميخواهد خودش را به روز كند. جالب اينجاست كه حتي زرنگ بازيهاي آقاي اسطوره هم مدرن نيست. علي پروين لابد آنقدر روي «برند» بودن اسم خودش خاطر جمع است كه حتي تلاش نميكند در ازاي تقاضاي تملك پرسپوليس براي پنج سال، دستكم يك وعده شفاهي به خلق خدا بدهد... او هنوز از همه ما طلبكار است انگار؛ براي آن سالهايي كه گل ميزده و جام ميآورده و ما، امروز ناچاريم سلطهجويي حريصانه همچو اويي را تحمل كنيم، چون روزي در ركاب پرسپوليس افتخار ميآفريده؛ غافل از اينكه «سلطان» شدن پروين، كمترين سودي بوده كه از رهگذر همنفس شدن با پرسپوليس عايد «علي زاغي» شده است!
3 - پرسپوليس را به شما بدهند كه چه بشود آقاي سلطان؟ كه مقاومت مهابادي را هم مثل مقاومت شاغلام عاقبت به خير كنيد و چهار تا چهار تا به خورد پرسپوليس بدهيد؟ كه همين 40 - 30 هزار تماشاگر را هم از استاديومها فراري بدهيد؟ كه ليدرهايتان را دو مرتبه بفرستيد روي سكوها براي بند آوردن نفس مردم و تعريف و تمجيد كشيدن از زير زبان آنها؟ كه توصيههاي فني بالاي 18 سالتان دوباره فضاي رختكن را قبضه كند؟ كه دوباره پول قرارداد مهدي مهدويكيا...؟! نه آقاي سلطان! ديگر دوران دادوستد تيول تيمها به اين و آن سپري شده است. حالا افكار عمومي آنقدر جان گرفته است كه اجازه نميدهد يك نفر، حتي اگر اسم و فاميلياش علي پروين باشد، بيهيچ راهكاري و بيهيچ تضمين و تعهدي اختيار يك تيم فوتبال يا ميليونها هوادار را دست بگيرد و نابودش كند. خوب يا بد، حالا كسي با شنيدن اسم علي پروين ساكت نميشود، كرنش نشان نميدهد و قيام نميكند. حالا مردم برنامه ميخواهند و دو كلمه حرف حساب را پي ميجورند؛ آنچه البته با كمال تاسف ديري است در فرمايشات ملوكانه سلطان يافت نميشود!
4- تلويزيونها بزرگ شدند، رنگ به رنگ و درجه يك، سلطان اما، هماني است كه در تلويزيونهاي سياه و سفيد 14 اينچ محبوس شده است. يك نفر دنياي واقعي را به او نشان بدهد لطفا!
red girl
10-09-2009, 08:51 PM
محرمي: پروين ثابت كرد كه سلطان استبازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميدانم چه حرفي بايد به زبان بياورم اما پروين ثابت كرد كه سلطان است.
مجتبي محرمي كه به دليل بيماري در بيمارستان بستري است اظهار داشت: از تمام همبازيهايم كه من را شرمنده كردند تشكر ميكنم. از علي پروين به طور ويژه ممنونم كه ثابت كرد سلطان فوتبال ايران است و فكر ميكنم راز ماندگاري پروين در همين است.
وي افزود: بايد از علي دايي، افشين پيرواني و تعداد زيادي از دوستانم نيز تشكر كنم چون آنها نشان دادهاند كه مردانگي هنوز در فوتبال وجود دارد. من با حبيب كاشاني نيز هر روز در تماس هستم.
محرمي ادامه داد: احتمالا 4 روز ديگر در بيمارستان بمانم. خوشبختانه شرايطم بهتر است و اميدوار هستم بهتر شوم.
محرمي خاطرنشان كرد: در فوتبال هميشه ميگويند شعار ميدهند كه بزرگان فراموش ميشوند اما من معتقدم در فوتبال ايران جوانمردي حرف اول را ميزند. صحنههايي را با چشمم ديدم كه شايد در زمين فوتبال آنها را نديده بودم.
red girl
10-10-2009, 03:19 AM
http://www.myup.ir/images/br0ezcg7whm4nzhjl5n.png
red girl
10-10-2009, 03:42 PM
نقش غفلت پروین در بروز ناهنجاریهای بازیکنانی مثل محرمی
بازیکنی با خصوصیات مجتبی محرمی هنوز هم در فوتبال ایران متولد نشده و اگر چه از نسل قدیم فوتبالیستهای قبل از محرمی اطلاع چندانی نداریم اما بنا بر گفته بسیاری از اهالی فوتبال تا کنون چنین بازیکن در تاریخ فوتبال ایران نبوده محرمی که در دهه 60 کامل ترین بازیکن فوتبال ایران و آسیا بود دوران حرفه ای فوتبال خود را از نیروی زمینی آغاز کرد و سپس به شاهین و بعد از آن به پرسپولیس پیوست. او که به گفته هم بازی و رفیق قدیمی اش امیر قلعه نویی در شاهین یکی از سر به زیر ترین بازیکنان بود با حضور در پرسپولیس متاسفانه علیرغم توان فنی بالایی که داشت اسیر حواشی و حوادثی خواسته و ناخواسته شد
مدیریت و مربیگری و همه کاره آن روزهای پرسپولیس در وجود یک نفر به نام علی پروین خلاصه میشد و حمایت او در چنان شرایطی برای بازیکنی مثل محرمی نقشی بسیار تاثیر گذار داشت. پروین آن زمان از بازیکنان آن روز که همه ستاره بودند فقط فوتبال می خواست و کسب نتیجه و به زندگی اجتماعی و خانوادگی بازیکنان کاری نداشت .
حتی بسیاری از بازیکنانی مثل محرمی در شرایط مالی نامطلوبی هم بسر می بردند اما آنها
را در شرایطی قرار می دادند که روز مسابقه باید برای مردم جان بدهند که آنهاییکه که محرمی را می شناسند می دانند که او بواقع برای تیمش جان هم می داد.
با این وجود پروین هیچگاه از محر می ها نپرسید که بعد از مسابقه کجا می روند و با چه افرادی نشست و برخواست می کنند و حتی شرایطی بوجود می آمد که خطاهای ریز درشت این بازیکنان نادیده گرفته می شد.
مجتبی محرمی در این شرایط و در دورانی که در اوج شهرت و محبوبیت و بازی قرار داشت وارد حاشیه هایی شد که البته خود او هم در این شرایط مقصر بود .
امروز که می شنویم پروین بر بالین محرمی در بیمارستان حاضر شده و احیانا با شوخی های خود خواسته به محرمی روحیه بدهد یاد آن دورانی می افتیم که علی پروین از این بازیکنان فقط فوتبال می خواست و با حواشی آنها کاری نداشت حال آنکه در دهه 60 افرادی مثل پروین همه کاره پرسپولیس بودند و از وجود مدیر و رییس و سایر عوامل خبری نبود.
اکنون محرمی برای بازگشت به زندگی طبیعی اجتماعی در بیمارستان بستری است و ما هم برای بهبود شرایط جسمی و روحی محرمی آرزوی سلامتی می کنیم.
بعدازظهر روز گذشته تعدادی از چهره های شناخته شده به عیادت محرمی رفتند و سعی کردند به او روحیه بدهند.پس از حمید استیلی که بر بالین محرمی خاطرات دوران بازیکنی را مرور کرد علی پروین هم در بیمارستان حاضر شد و از شاگرد سابق خود در تیم ملی و پرسپولیس عیادت کرد.
پروین که با روحیه ای بشاش با محرمی گفت و گو می کرد خاطراتی از دوران درخشش این بازیکن قدیمی را برای پرسنل بیمارستان بازگو کرد و به او قول داد ( همانند قولی که به کودکان بم داده بودند !) پس از مرخص شدن از بیمارستان برنامه هایی را برای مسافرت دسته جمعی به مناطق مختلف ایران به همراه تعدادی از بازیکنان قدیمی پرسپولیس در نظر بگیرد.
ReD_StaR
10-10-2009, 06:58 PM
واقعا يكي از اسطوره هاي بي چون و چراي پرسپوليس هست عليآقا.. دوستان دستتون درد نكنه
zamara
10-12-2009, 11:13 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880720/html/103452.jpg
«على پروين» هنوز هم طرفداران خود را دارد.
برخى آنقدر متعصب كه بخواهند به روزنامه زنگ بزنند و«گير سه پيچ» بدهند به روابط عمومى كه چرا اين نويسنده تان به خودش اجازه داده وارد محدوده اختصاصى «على آقا» شود؟ هر چه باشد سلطان ها براى خودشان قرق دارند و قرقچى! قرق را هم اگر برهم بزنى بايد مجازات شوى يا دست كم مورد عتاب و خطاب قرار بگيرى.
حالا تو حسابش را بكن. من بنشينم و بنابر رسالتم، بنابر آنچه يادم داده اند، آنچه دوست ندارم و نمى پسندم و فكر مى كنم براى ديگران هم ناپسند است را «واكاوى» كنم و نقدش را بنويسم. حسابش را بكن اين نقد مربوط شود به على پروين. به ريش سپيدى كه البته يكى، دو هفته قبل حتى مشهورترين شاگردان نيز تن ندادند به حكميتش. حسابش را بكن. دارم پايم را مى گذارم داخل قرق ممنوعه. قرقى كه البته سال هاست پايان يافته و تنها شده اما «شكار بانانش» خبر ندارند از آن.
مثل همان داستان هاى هميشگى. جنگ تمام شده اما سرباز از آن خبر ندارد. هنوز هم در وضعيت جنگى است. هنوز هم دارد از «قرق» دفاع مى كند. كار خودم را سخت كرده ام با انتخاب اين سوژه ممنوعه. نه؟!
•••
پروين نه. خيال قرقچى ها راحت. با پروين حرفى نيست. «ارادات و انتقاد» هر دو مثل سابق سرجاى خودش وجود دارد. بحث اما با «پروين جديد» است.
با «پروين كوچك» با كسى كه خبرنگارهاى قديمى مى گويند: كپى برابر اصل پدر خود است اما با «غرور» ، «نخوت» و «خودپسندى» بيشتر.
يعنى اگر آن پروين از اول پروين نبود و «على زاغى» خيابان عارف بود، اين پروين از همان اول در محاصره خدم، حشم، نديم و جان نثار بزرگ شد. آن پروين اگر «زرنگ ذاتى» بود و حتى به قول همبازى هاى قديم به قيمت يك بستنى آلاسكا، دور و بر خودش را پر مى كرد از جان نثار، اين پروين اما هرگز نياز پيدا نكرد به حتى زحمت كشيدن براى آنكه يك بستنى بخرد و بدهد رفقايش بخورند و تا زمين خاكى بيايندو تشويقش كنند.
از روز اول هم بنز زير پايش بود و هم اينكه جان نثارها بى هيچ كم وكاستى در دسترس بودند.
او حتى «مديريت خان خانى» پدر را ياد نگرفت. امرونهى كردن و گردن كلفتى و دستور دادن راه و رسم برترى و سرورى نيست. گاه بايد بلد باشى كه با ديگران چگونه سخن بگويى يا دل فرودست را چطور به دست بياورى.
پروين بزرگ به واسطه آنكه امپراتورى خود را ساخته بود اين مهم را مى داند و بلد است.
پسر اما نه. نه آيين كشور گشايى مى داند و نه آيين كشوردارى، نه به امپراتورى پدر سرزمينى اضافه مى كند و نه حداقل همين حدومرزها را نگه مى دارد.
نتيجه؟
مى رود در رختكن پرسپوليس و فرياد مى زند: تيم مال بابامه! تا ۲ هفته بعد مدير عامل مهربان با پدر را عوض كنند. جلوى دوربين مثل بازيكنانى كهنه كار و حرفه اى و صاحب حق، وعده وعيد مى دهد كه اگر درست نشود و من به تركيب برنگردم افشا مى كنم و تو مى مانى كه آخر يك بازيكن هنوز به سن و سال خاصى نرسيده را چه به اين حرف ها؟ چه به اين خط و نشان كشيدن ها ؟ يعنى پرسپوليس آنقدر بدون بزرگ تر شده كه بازيكن جوان و تازه آمده و هنوز سابقه ندارش اينگونه خط و نشان بكشد؟ هيهات...
•••
پروين بزرگ بود چون اسباب بزرگى را مى دانست اما در كارنامه او هم اشتباهات گزافى ديده مى شود كه طبيعى است.
آدم هاى بزرگ اشتباهات بزرگى دارند. اشتباهات كوچك از آن آدم هاى كوچك است. حكايت كسى كه هنوز بزرگ نشده و بزرگى مى كند اما
چگونه ؟
•••
پسر پروين خود را بزرگ مى داند. پسر پروين از موضع قدرت سخن مى گويد با من و شما.
يكبار ديگر نحوه خطاب قرار دادن خبرنگار را نگاه كن. طورى حرف مى زند كه انگار پروين بزرگ دارد صحبت مى كند. ايراد هم همين است.
اگر على پروين با شصت وخرده اى سال و كوهى از مقام و عنوان و افتخار، در صحبت هايش« بزرگى» را حس كنى ايراد ندارد. هم سنى بزرگ تر است و هم جايگاه بزرگ ترى در اختيار اوست.
پسرش اما چه؟ پسرش اما كه؟
كدام افتخار در كارنامه او ديده مى شود كه به خود حق بدهد اينگونه بزرگى كند؟
پدرش خوب، پدرش بزرگ، پدرش رئيس، پدرش سلطان السلطان السلاطين. خودش كيست؟ پدر را از او جدا كن. چه مى ماند براى پسر؟!
•••
پسر باهوش است.
پسر بازيكن خوبى است. پسر فيزيك خوبى دارد. پسر بايد خيلى بالا برود. او استعدادش را دارد.
اين اما رسمش نيست. اين اما راهش نيست. اينكه فكر كنى براى خودت «كسى» هستى دقيقاً نقطه سرآغاز سقوط است. يك وقتى مى افتى ته چاه كه فكر مى كنى تا رسيدن به خود خورشيد يك قدم فاصله دارى.
تنها وقتى مى فهمى افتاده اى ته چاه كه صدا و درد شكسته شدن استخوان ها از« توهم» بياوردت بيرون!
•••
دوره خان و خان بازى تمام شده. خان هاى فوتبال ايران همه تبعيد شده اند به فراموشگاه خلوت خود.آخرين خان همين هفته قبل با كل گروهش از تيمش جدا شد. ديگر اصلاً نه خانى مانده و نه خانى خواهد آمد.
خان ها رفته اند و ديگر خانى نخواهد آمد. «پسر» آيا اين واقعيت تلخ فوتبال ايران را فهميده ودريافته و هضم كرده؟
•••
كاش پسر پروين نبود.
كاش از امپراتورى رو به زوال پدر بيرون مى آمد و شروع مى كرد به ساختن «ده» شخصى خودش. كاش «جومونگ» را نگاه مى كرد و از او ياد مى گرفت كه روى پاى خودش بايستد و با فضل پدر كارى نداشته باشد.
red girl
10-12-2009, 01:31 PM
پروين اولين مشترى كميته انضباطى باشگاه
محمد پروين ناآرام است و مثل هر سلطان زاده ديگرى چندان با قوانين سازگارى ندارد البته اين برخورد بيشتر به خود او ضرر و زيان مى زند چون اگر اينگونه نبود او را اكنون در جمع بهترين هاى فوتبال ايران حاضرمى ديديم. در اين ميان شايد حضور حبيب كاشانى براى او يك فرصت باشد تا در قالب برخوردهاى داخل چهارچوب اما سخت باشگاه وى در مسير مناسبى قرار بگيرد. محمد پروين از اولين مشتريان كميته انضباطى تازه تأسيس پرسپوليس خواهد بود او بايد به خاطر مصاحبه اى كه در آن چند بند از آئين نامه انضباطى رعايت نشد پاسخگو باشد، مهمترين سؤالى كه از وى خواهند پرسيد اين است كه آنچه را كه تهديد كرده فاش نمى كند، در حضور اعضاى كميته انضباطى بگويد. پروين همچنين به خاطر چند درگيرى با همبازيان خود پاسخگو خواهد بود. اين احتمال وجود دارد كه وى درباره موضوع اختلاف كرانچار و عبدى هم مورد سؤال واقع شود چرا كه گفته اند بازيكنى كه كرانچار مدعى شده به وى گفته حسين عبدى دستورات متفاوتى را ارائه مى كند
red girl
10-17-2009, 02:22 PM
توصیه پدر به پسر : قهر کن!
محمد پروين از پرسپوليس قهر كرد
محمد پروين زمانى كه متوجه شد در فهرست ۱۸نفره تيم پرسپوليس براى بازى با ملوان نيست رختكن را به قهر ترك كرد.كرانچار اعلام فهرست ۱۸ نفره را با تأخير در رختكن و قبل از انجام بازى اعلام كرد و همين موضوع باعث تشنج در رختكن شد. پيش از اعلام فهرست توسط كرانچار گمانه زنى مى شد محمد منصورى و جلال اكبرى از ليست بيرون مى مانند اما طبق نظركرانچار، پروين هم بين اين نفرات قرار گرفت جالب ترين نكته اين بود كه پروين بعد از اعلام نفرات گفت:«پدرم گفته اگر بين ۱۸ نفر نبودم ورزشگاه را ترك كنم.»
پس به نظر می رسد که علی پروین واقعا شایستگی حضور در هیات مدیره پرسپولیس را دارد!!
Spring_red
10-17-2009, 06:11 PM
اسطور رو هم رد کرده کیان
راستی بالاخره محمد پروین تو پرسپولیس میمونه؟
آخه گفته میخواد نیم فصل از پرسپولیس جدا بشه آره بچه ها؟؟؟
red girl
10-17-2009, 06:17 PM
بهار خانومی اصلا معلوم نیست.
حرفه دیگه.. ما داریم همه مدلیش رو میشنویم.
منم مثل تو شنیدم.
اما باید فقط صبر کرد تا دید چی میشه!
این روزا فقط باید صبر کرد ! و وقتی با چشمای خودت دیدی باور کن.
هیچ حرفی رو نباید باور کرد.
Spring_red
10-17-2009, 08:23 PM
باشه آیدا جونم هر چی تو بگی اصلا آره راست میگی
ما چمیدونیم
اصلا هر چی خدا بخواد
red girl
10-17-2009, 09:17 PM
به خدا از بس حرف شنیدیم و فرداش تکذیب شد دیگه روانی شدیم.
اینا یه روده راست تو دلشون نیست!
Spring_red
10-20-2009, 09:21 PM
دیروز 90 دیدی آیدا جون؟؟؟
علی پروین سرمربی پرسپولیس بود
تو بازی با ملوان_پرسپولیس چقدر عصبانی بود از داور هر چند حقم داشت
این داوران که همش حق پرسپولیس و میخورن دیگه
zamara
10-21-2009, 11:11 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880729/html/103788.jpg
پروين : كرانچار تقصير ندارد، بازيكنان با هم رفيق نيستند
سرمربى اسبق پرسپوليس اعتقاد دارد عدم وجود رفاقت در بين بازيكنان مشكل اصلى اين تيم است.
وى در مورد نتايج ضعيف پرسپوليس عنوان كرد: آن طور كه من بازى هاى پرسپوليس را از تلويزيون مشاهده مى كنم، با اينكه ۱۲ هفته از ليگ برتر سپرى شده است بازيكنان با يكديگر هماهنگ نيستند.
دليلش را نمى دانم و دوست دارم به اين موضوع پى ببرم.البته مى دانم آنها جوان هستند و نياز به تجربه دارند اما نبايد امتياز بازى ها را به راحتى از دست دهند. او در پاسخ به اين سئوال كه آيا مقصر بد نتيجه گرفتن پرسپوليس زلاتكو كرانچار است يا خير، تاكيد كرد:
كرانچار مقصر نيست. او مربى بزرگى است. مربى تركيب را مى چيند و اين بازيكنان هستند كه نمى توانند در زمين عملكرد خوبى داشته باشند.پروين تصريح كرد:
رفاقت در بين بازيكنان پرسپوليس كم است. يك فوتباليست بايد وقتى پا به زمين مى گذارد آنقدر بدود كه با لباس كاملا خيس ميدان را ترك كند. سرمربى اسبق پرسپوليس در مورد بازى نكردن پسرش گفت:
زمين و زمان علت اين موضوع را از من مى پرسند كه چرا محمد بازى نمى كند، در حالى كه من هم مى خواهم بدانم چرا او در تركيب قرار نمى گيرد.
نيمكت نشينى محمد را آزار مى دهد و اگر در زمين قرار بگيرد مى تواند به پرسپوليس كمك كند.
پروين يادآور شد: به او گفتم براى بازى كردن بايد بيشتر بجنگد تا حقش را بگيرد و نشان دهد كه با تمرين و تلاش بيشتر مى شود همه چيز را به دست آورد.
red girl
11-22-2009, 01:28 AM
جلسه علي پروين و كاشاني به مكالمه تلفني اين دو منتج شد. در اين جلسه پيرامون موقعيت محمد پروين در تيم پرسپوليس صحبت شده و علي پروين در مورد بيرون ماندنهاي محمد گلايه داشته اما كاشاني هم به او گفته پسرش زياد دل به كار نميدهد. به همين خاطر علي پروين ميخواهد بعد از بازگشت پرسپوليس از دبي با پسرش صحبت كند. همچنين طرفين در مورد حضور علي پروين در هيات مديره صحبت كردهاند اما وي علاقهاي به اين پست نشان نداده است. قرار است طي هفته جاري جلسهاي بين كاشاني و پروين انجام تا طرفين در اين مورد بيشتر صحبت كنند.
حیفه که ممل دل به کار نمیده! کسانی مثل محسن هم مثل ممل بازی نکردن , دلخور شدن اما الان جزء اماده ها هستند.
ممل بازیکن با استعداد و اینده داریه , حیف که سن کمش کله شقش کرده.
امیدوارم صحبتای سلطان روش اثر بذاره و عاقلش کنه.
به هر حال سلطان کوچیکست و دلم نمیخواد از تیم بره.
هم سلطان کوچیکست هم استعداد خوبی داره.
red girl
12-16-2009, 07:13 PM
اعتبار آسماني، جنگ زميني!
پــروين، دايــي و يك سوءتفاهم اسطورهكش
1 - تشويق علي دايي پيش چشمان قطبي، تاج و كفاشيان، در حاشيه ديدار جوانان ايران و ازبكستان، به يكي از خبرهاي اصلي فوتبال ايران تبديل شد. علي دايي كه در روزهاي حضورش در مستطيل سبز - چه به عنوان بازيكن و چه سرمربي - به ندرت مورد تشويق قرار ميگرفت، حالا و بعد از خداحافظي تلخ و اجبارياش از تيمملي به محبوبيتي عجيب دست پيدا كرده است. واقعا چه كسي ميتوانست تصور كند افشين قطبي كه تا همين يكي، دو سال پيش سمبل «دوست داشته شدن» در فوتبال ايران به حساب ميآمد، كارش به جايي برسد كه تماشاگران انگشتشمار حاضر در استاديوم تختي تهران، براي تخطئه او، به حمايت از علي دايي پناه ببرند؟! اين شايد، خاصيت روابط اجتماعي باشد كه در آن، دوري «دوستي» ميآورد و نزديكي، عمدتا به اختلاف، چالش و منازعه ميانجامد. با اين همه، حمايتهاي جسته و گريخته هواداران فوتبال از علي دايي طي هفتههاي اخير كه به شكلهاي گوناگون خودش را نشان داده، حكايت از واقعيت ديگري هم دارد؛ دل مردم براي اسطورههايشان تنگ شده است!
2 - امثال علي دايي و علي پروين، جزو نادره گوهرهاي فوتبال ايران هستند كه جامعه براي پرورش آنها متحمل هزينههاي عاطفي و اجتماعي زيادي شده است. اگرچه اين آدمها نيز براي رسيدن به جايگاهي كه به آن دست يافتهاند، رنج و مشقت زيادي تحمل كردهاند و به فرياد فوتبال رسيدهاند، اما ترديدي وجود ندارد كه در پروسه به شهرت رسيدن آنها، نقش اساسي را جامعه بازي كرده است. پروين را ساكنان جهنمي جايگاههاي 34 و 36 آزادي به «سلطان» بلامنازع فوتبال ايران تبديل كردند، چنانكه شاهين اقبال، از همينسو بر شانههاي احمدرضا عابدزاده بوسه زد تا سنگربان جنوبي فوتبال كشور، تبديل به «عقاب آسيا» شود. حتي در مورد علي دايي هم كه به نظر ميرسد كمتر مشمول مهر مردم شده، همين حكم صادق است؛ مگر ميشود جهنمي را كه توده براي محمد مايليكهن در اواسط دهه 70، به خاطر قلم گرفتن اسم دايي در جمع مليپوشان درست كردند، به همين راحتيها از ياد برد؟! اين اسطورهها «حق» جامعه هستند و مردم حق دارند كه با نفس گرم آنها به زندگيشان ادامه بدهند، اما آنچه باعث ميشود در برهه كنوني، نعمتهايي مثل دايي و پروين از ملت دريغ شوند، سوءتفاهمي است كه براي خود اين ستارهها به وجود آمده؛ اشتباهي كه باعث ميشود دوستان، به سرعت رنجيده خاطر شوند و دست به «خود تبعيدي» بزنند.
3 - علي دايي چرا از فوتبال و از مردم قهر كرده؟ پاسخ روشني براي اين پرسش وجود ندارد، اما اگر خود «شهريار» يا نزديكان و مدافعانش بخواهند اين اتفاق را توجيه كنند، احتمالا به هو شدنهاي او در پايان بازي با عربستان اشاره خواهند كرد. اين دقيقا همان سوءتفاهمي است كه در موردش حرف زديم. اسطورهها عزيزند و در اين مورد شكي وجود ندارد، اما مشكل درست از جايي شروع ميشود كه آنها به اعتبار فرا زمينيشان، براي جنگ «روي زمين» تكيه ميكنند. بازي روي زمين «قواعد» خاص خودش را دارد كه به هيچ وجه نميتوان ناديدهشان گرفت. وقتي تيمي ميبازد و بدتر از آن، «بد» بازي ميكند و ميبازد، انگشت اتهام مستقيما روي شقيقه سرمربي است. در اين شرايط، از هواداري كه مالش را و جانش را و عاطفهاش را خرج موفقيت تيمش ميكند، نميتوان لب فرو بستن، آرام گرفتن و تحمل ادامه وضع موجود را انتظار كشيد. شايد اگر همان روز منحوس شكست مقابل عربستان، سراغ تكتك آن يكصد هزار نفري كه عليه سرمربي تيمملي شعار ميدادند ميرفتيم، اكثر نزديك به اتفاق آنها خود علي دايي را به عنوان يكي از بزرگترين محصولات تاريخ فوتبال ايران معرفي ميكردند و با احترام از پرسوناژ اساطيرياش حرف ميزدند، اما «قاعده بازي»، حكم ميكند كه مربي تيم بازنده - هر كس كه باشد و هر جايگاهي كه داشته باشد - مورد ملامت قرار بگيرد. آيا اين، چيزي است كه بتواند به قهر و دلخوري بينجامد؟!
4 - رونالد كومان همين يكي، دو هفته پيش از سرمربيگري تيم آلكمار هلند بركنار شد. احتمالا هيچكدام از هلنديها زمان صادر كردن حكم اخراج او، از ياد نبرده بودند كه دارند يكي از استثنائات تاريخ فوتبال كشورشان را به سمت درهاي خروجي بدرقه ميكنند، اما زبان فوتبال، كاملا واضح، شفاف و بينالمللي است و به استناد آن، كادرفني زمين خورده بايد جايش را به ديگران بدهد. آيا بابت اين اخراج، بازيكن طلايي دو دهه پيش لالههاي نارنجي، بايد از مردمش قهر كند؟ مشكل دايي، پروين، حجازي و خيليهاي ديگر اين است كه با «كاراكتر اسطورهاي» خود وارد مجادلات مادي و زميني ميشوند؛ چنين است كه به علي دايي برميخورد وقتي به او ميگويند «مقصر اولين باخت خانگي تاريخ ايران به عربستان تو بودي»، يا علي پروين نميتواند بپذيرد كه در مقطعي، پرسپوليس او «مصيبتبار» بازي ميكرده؛ چنان كه احمدرضا عابدزاده شاكي ميشود، هنگامي كه هواداران بابت گلهاي مفتي كه عليرضا حقيقي، يكي پس از ديگري از رقبا دريافت ميكند، از او گله ميكنند...!
5 - سوءتفاهمي كاملا غيرمنطقي، اسطورهها و نازپروردههاي محبوب ملت را از آنها دور كرده، ايكاش پروين، دايي و ديگران به اين فوتبال برگردند و البته به ياد داشته باشند كه زندگي روي زمين، قوانين خاص خودش را دارد؛ قاعدههايي كه گاهي ممكن است سخت ناجوانمردانه به نظر برسد!
red girl
12-29-2009, 05:02 PM
پروين: دايى هرچه باشد از كرانچار بهتر است
على پروين سابقه سالها حضور در پرسپوليس را به عنوان بازيكن و مربى دارد و به خوبى مى تواند در مورد تغيير و تحولات اين تيم صحبت كند. پس از بركنارى كرانچار و معارفه على دايى به عنوان سرمربى جديد سرخپوشان سراغ او رفتيم كه حرفهايش را در ادامه مى خوانيد:
• على دايى به عنوان سرمربى جديد پرسپوليس معرفى شد. چه نظرى داريد؟
- (انگار شوكه شده است) جدى مى گوييد؟ من شايعه اش را شنيده بودم اما حالا كه مى گوييد، مطمئن شدم.
• از ته دل مى گوييد كه چه نظرى در اين رابطه داريد؟
- از ته دل خوشحالم. على دايى افتخار ماست و براى فوتبال ايران زحمت كشيده است. هرچه باشد از كرانچار بهتر است. كرانچار مربى بدى نبود اما از نظر مديريتى ضعيف بود و با فرهنگ ما آشنا نبود و فكر كنم تحت تأثير حاشيه هاى فوتبال ما قرار گرفته بود. دايى هم فوتبال را مى فهمد و هم مديريت دارد و مى داند چطور پشت پرده هاى فوتبال را جمع كند.
• دايى مى تواند تأثير مثبتى روى پرسپوليس داشته باشد؟
- صددرصد تأثير مى گذارد، چون پرسپوليس هم بازيكنان خوبى دارد و هم امكانات و مديريت خوبى دارد. فقط يك مربى كار بلد مى خواست، كه دايى كارش را خوب بلد است. من آمدن دايى به پرسپوليس را به فال نيك مى گيرم.
• اين حرفها را به خاطر پسرتان مى زنيد تا جايگاهش را تضمين كنيد؟
- نه، براى همه مى گويم. در پرسپوليس طورى شده بود كه خيلى از بازيكنان به هم بدبين شده بودند كه اين مسأله به خاطر مديريت كرانچار بود.
• حالا اين مشكلات از بين مى رود؟
- دايى اين مشكلات را از بين مى برد و وضع پرسپوليس بهتر مى شود و مى بينيد كه اوضاع تيم بهتر خواهد شد.
red girl
01-03-2010, 08:21 PM
مثل اینکه سلطان اومدنش به هیئت مدیره داره درست میشه.
بخدا سایه سلطان سر تیم نیست انگار یه چیزی کمه ...
سلطان تاج سری به مولا.
RED STORM
01-08-2010, 11:56 AM
لابي در مجلس و رايزني هاي پشت پرده -حضورقطعي پروين درهيات مديره پرسپوليس
در روزهايي كه گفته مي شود اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس معرفي خواهند شد خبرهايي به گوش مي رسد مبني بر اينكه نام علي پروين به طور قطع در ليست نهايي رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس ديده مي شود·
2010/1/6
http://i.media.goal.com/g/56872_news.jpg
سایت گل- پروين در آخرين روزهاي حضور عباس انصاري فرد در باشگاه پرسپوليس به اتفاق حبيب كاشاني ملاقاتي با علي سعيدلو داشت اما بعد از آن جلسه اعلام كرد عضويت در هيات مديره را نمي پذيرد بلكه شرط او براي بازگشت به پرسپوليس اين است كه باشگاه را 5 ساله به او تحويل دهند و پس از سه سال كمك هاي مالي را قطع كنند· پروين به منظور حضور در هيات مديره پرسپوليس سه روز پيش نيز با مجيد فرخزادي عضو سابق هيات مديره پرسپوليس و يكي از نزديكان علي سعيدلو نشستي در مجلس شوراي اسلامي برگزار كرد و نظرات خود را براي عضويت در هيات مديره مطرح كرد· ظاهرا پروين طي هفته هاي گذشته و در زمان حضور كرانچار در پرسپوليس به فعاليت در امور فني تيم پرسپوليس و ايفا كردن نقش مدير فني و رئيس سازمان فوتبال فكر مي كرد اما حالا با حضور علي دايي تغيير عقيده داده است· گفته مي شود قرار است پروين هفته آينده نشستي با علي سعيدلو داشته باشد و شرايط خود براي عضويت در هيات مديره را با وي در ميان بگذارد· درباره تركيب هيات مديره پرسپوليس گفته مي شود كه بايد حضور مجيد فرخزادي و حسين هدايتي را تا حدودي قطعي دانست· در اين ميان اگر دو پيشكسوت پرسپوليس در ليست سعيدلو قرار گيرند حضور پروين قطعي بوده و از بين حسين كلاني و فريدون معيني يك نفر به عضويت هيات مديره در مي آيد و در صورت معرفي يك پيشكسوت شانس پروين بيشتر از كلاني و معيني خواهد بود· اين خبرها در حالي شنيده مي شود كه حكم سه ماهه حبيب كاشاني به پايان رسيده و هنوز تمديد نشده است· در صورت ادامه حضور كاشاني در پرسپوليس بايد ديد سعيدلو چه تصميمي براي معرفي اعضاي هيات مديره مي گيرد چرا كه كاشاني به واسطه ماجراي علي كريمي و استيلي اختلافات گسترده اي با حسين هدايتي داشته است و با حضور هدايتي و فرخزادي و به نوعي هم پروين در هيات مديره چندان موفق نيست·
http://footiran.ir/images/ghaleb/buttons/report.gif (http://footiran.ir/report.php?p=359795)
zamara
01-10-2010, 04:47 PM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880720/html/103452.jpg
پروين: نشستم تو ماشين پرسپوليس گل خورد
«سلطان علي پروين... سلطان علي پروين» اين شعار معروف هواداران تيم پرسپوليس در روز بازي با ذوبآهن بود.
پروين كه پس از مدتها درست همزمان با اولين بازي رسمي علي دايي در پرسپوليس، به استاديوم رفته بود به اندازه كل پرسپوليسيها از سوي هواداران اين تيم تشويق شد.
سلطان محبوب سرخها كه بار ديگر به پرسپوليس نزديك شده است، پس از پايان بازي ديروز با گل به صحبت پرداخت.
هواداران پرسپوليس از ديدن شما در استاديوم خيلي خوشحال بودند.
اينها را ول كن... بعدا حرف ميزنيم! تو اول بگو از ناصر (حجازي) چه خبرهايي داري؟
شكر خدا ناصرخان بهتر است. براي دومين بار به بيمارستان رفت و الان هم منزل هستند...
...دلم مثل سيروسركه براي ناصرخان ميجوشد! از وقتي در بيمارستان ديدمش يك حال ديگري شدم... با اينكه تازه ديدمش ولي دلم زود به زود برايش تگ ميشه.
پرسپوليس علي دايي چطور بود؟
بازي خوبي بود. پرسپوليس بهتر شده. نيمه اول بد نبود ولي نيمه دوم اصلا خوب نبود چون پرسپوليس در همين نيمه گل خورد. ذوبيها در نيمه دوم بهتر شدن چون ديگه چيزي براي از دست دادن نداشتن و با چهار تا مهاجم ريختن روي دروازه پرسپوليس!
پرسپوليسيها ميگفتند كه گل ذوبآهن آفسايد بوده!
والا من كه نديدم! تا نشستم توي ماشين پرسپوليس گل رو خورد.
چه شد كه بعد از اين همه وقت به استاديوم رفتيد؟
راستش دلم تنگ شده بود. من هميشه گفتهام كه عاشق پرسپوليس هستم. خيلي وقت بود كه ميخواستم برم استاديوم و فقط دنبال بهانه بودم. ديروز ظهر مهدي عرب يكسري بچهها را جمع كرد و گير داد كه بريم استاديوم. من هم قبول كردم و رفتم استاديوم.
محمد هم بعد از مدتها براي پرسپوليس بازي كرد...
...بله... خدا را شكر بد هم نبود. يكسريها مدام نوشتن كه اينها با هم مشكل دارن و خواستن پرسپوليس رو به هم بريزن ولي خدا رو شكر، دايي پرسپوليس رو خوب جمع كرد و انشاءا... كه در بازيهاي بعدي پرسپوليس و دايي بتونن نتايج بهتري بگيرن. به نظر من ممد بايد از اين فرصتها استفاده كند و بازي به بازي بهتر بشه.
علي پروين ديروز بيشتر از همه پرسپوليسيها تشويق شد.
(خنده) ممنون... اين نظر لطف مردمه. اونها ميدونن كه ما عاشق پرسپوليسيم. به خدا وقتي اين مردم و اين هوادارها رو ميبينم جون ميگيرم.
صحبتهايي در مورد بازگشت شما به پرسپوليس انجام شده. آيا به تيمتان برميگرديد؟
هميشه گفتهام كه من سرباز پرسپوليس هستم و اين تيم رو دوست دارم. هميشه در خدمت پرسپوليس هستم و هر كمكي از دستم بر بيايد براي اين تيم انجام ميدم... ديگه هم سوال، موءال نپرس كه جواب نميدم...
red girl
01-16-2010, 11:04 PM
پروین:بازیکنان به فکر مدل موهایشان هستند نه پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : " علی پروین" پیشکسوت تیم پرسپولیس پس از شکست تحقیرآمیز این تیم مقابل تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی گفت:" بعضی از بازیکنان پرسپولیس بیشتر از اینکه به فکر خوب بازی کردن باشند به دنبال درست کردن مدل موهایشان هستند."
"علی پروین" که با انتخاب دایی به شدت از سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس حمایت کرد، در واکنش به شکست این تیم مقابل شاهین پارس جنوبی این نیتجه را خجالتآور خواند و خطاب به بازیکنان گفت:" من نمیدانم جواب این هواداران چطور میخواهند بدهند. اصلا حال و حوصله حرف زدن ندارم و نمیدانم چه بگویم."
وی افزود:" آنهایی الان باید حرف بزنند که پرسپولیس را به چنین وضعیتی دچار کردند. به نظر من پرسپولیس اگر بازیکنان باتعصب داشت به چنین روزی نمیافتاد."
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در ادامه با اشاره به اینکه بازی پسرش اصلا برایش مهم نیست، خاطرنشان کرد:" اصلا بحث یک بازیکن نیست این تیم بد بسته شده و این مسأله کار علی دایی را سخت میکند. ما همه باید به او کمک کنیم زیرا از علی دایی بهتر که نداریم."
وی همچنین اضافه کرد: "از این شکست تحقیرآمیز خجالت میکشم و بازیکنان پرسپولیس از این پس باید به فکر جبران این نتیجه باشند.بعضی از بازیکنان بیشتر از اینکه به فکر خوب بازی کردن باشند به دنبال درست کردن مدل موهایشان هستند."
red girl
02-07-2010, 08:14 PM
پروین به دنبال خرید باشگاه پیکان
سرمربی سابق پرسپولیس درصدد است با خرید باشگاه پیکان رقیب حسین هدایتی و استیل آذین شود.
پروین هنوز این خبر را به صورت صددرصد تأیید نکرده اما گویا مذاکراتی در این زمینه انجام شده تا در صورت واگذاری یا فروش سهام این باشگاه، پروین به عنوان سهامدار این باشگاه را در اختیار بگیرد تا به نوعی او و شرکایش رقیب حسین هدایتی در استیلآذین و پرسپولیس شوند.
پروین در دهه 40 در پیکان با پیراهن این باشگاه به میدان رفته است و چندان هم بیمیل نیست که مالک باشگاه سابقش شود. البته به شرطی که رئیس هیأتمدیره باشگاه پیکان با فروش سهام این باشگاه موافقت کند.
صاحبپناه مدیرعامل باشگاه پیکان در این باره میگوید: من از این مسئله بیخبرم و بعید میدانم باشگاه پیکان قصد واگذاری و فروش سهامش را داشته باشد البته تصمیم نهایی با رئیس هیأتمدیره است.
صاحبپناه در مورد پروین میگوید: « علیآقا یکی از اسطورههای فوتبال ماست، شخصاً از حضور ایشان در باشگاه پیکان استقبال میکنم اما در مورد واگذاری سهام واقعاً خبری ندارم.»
red girl
02-07-2010, 08:45 PM
تيمي كه جسارت نداشته باشد، پرسپوليس نيست
پروين: حسابي فنر شديم!
نويسنده : مصطفي سعيديپور
علي پروين به عنوان اسطوره باشگاه پرسپوليس از پيروزي سرخها در داربي شصتوهشتم به شدت خوشحال است.
سلطان كه به قول خودش حسابي «فنر» است، بهتر از هر زمان ديگري تلفن همراهش را جواب ميدهد.
داربي را چطور ديديد؟ حتما از پيروزي پرسپوليس حسابي خوشحال هستيد.
به نظر من بازي خوبي بود. داربي بايد اينطوري باشد. بايد همه چيز داشته باشد. پرسپوليس خوب بازي كرد و مزد بازي خوبش را گرفت. بچهها خوب دويدن و مزد زحماتشون رو گرفتن.
اما پرسپوليس نيمه اول چندان خوب كار نكرد.
بله. منم قبول دارم. پرسپوليس نيمه دوم راه افتاد. اصلا اين رو بدونين كه پرسپوليس نيمه مربيان رو برد و اين به خاطر دايي بود. دايي توانست تيم رو خوب جمع كند و به همين خاطر بود كه پرسپوليس نيمه دوم سوار بازي شد و برد. بنويس كه بازي عالي بود... حسابي «فنر» شديم!
گل كريم باقري چطور بود؟
شوتهاي كريم حرف نداره. هميشه خوب شوت ميزد. كريم نشون داد كه هنوز دود از كنده بلند ميشه. اگي يكسري از اين بازيكنهاي جوون جاي كريم بودن پاشون رو ميگرفتن و بازي نميكردن ولي اين بچه با اينكه مصدوم بود با جان و دل براي پرسپوليس بازي كرد.
با محمد در مورد بازي صحبت كرديد؟ نگفت كه چرا نيمكتنشين بوده؟
فقط در مورد بازي حرف زديم. ممد هم حقي نداره كه در مورد نيمكتنشين بودن حرف بزنه. ممد ديگه بچه نيست. ميدونه كه با صلاحديد مربيها بوده كه نيمكتنشين شده. انشاءا... اين بچه هم تلاش ميكنه و حقش رو ميگيره. البته اين رو هم بگم كه بازي كردن توي داربي يه دنياي ديگهاي داره.
پرسپوليس دايي را با پرسپوليس كرانيكار چه طور مقايسه ميكنيد؟
اون پرسپوليس به درد خود كرانيكار ميخورد. پرسپوليسي كه جسارت نداشته باشد به دل مردم نميشينه. تيم دايي رو نميشه با تيم كرانيكار مقايسه كرد. دايي به موقع به داد پرسپوليس رسيد و تونست تيم رو درست كنه. پرسپوليس بايد جسارت داشته باشه و طوري بازي كنه كه مردم كيف كنن. از همون روز اول كه دايي اومد، گفتم كه ميتونه پرسپوليس رو درست كنه و حالا هم خوشحالم كه ميبينم پرسپوليس دايي برنده داربي شده. البته هر كس پرسپوليسي باشه از اين موضوع خوشحال ميشه و براش فرقي نميكنه كه چه كسي مربي پرسپوليسه... مهم پرسپوليسه.
قرار بود به استاديوم برويد... چرا نرفتيد؟
قراري نبود! گفتن بيا، ما هم گفتيم كه اگه ناصرخان (حجازي) بياد، ما هم ميآييم. بازي رو هم از تلويزيون خونه با بچهها ديدم.
خيليها نگران بودند و ميترسيدند كه بازي دوباره يك بر يك شود.
خدا رو شكر كه بازي يك بر يك نشد. اگه يك بر يك ميشد، حرف و حديثها زياد ميشد و همان بهتر كه پرسپوليس برد!
به نظرتان بهترين بازيكن پرسپوليس چه كسي بود؟
از اين سوالها نپرس... كسي رو به جون ما ننداز. البته اين پسره، عراقيه، بد نبود. ديگه هم حرفي نميزنم!
توي استقلاليها كسي بهتر بود؟
يه بار گفتم سوال حاشيهاي نپرس! بنويس همه خوب بودن... فقط نميدونم چرا سياوش رو كشيدن بيرون. اين بچه داشت خوب بازي ميكرد.
راستي عكسي از ديدار شما با امام خميني(ره) ديديم كه خيلي جالب بود. در مورد اين موضوع صحبت كنيد؟
خيلي جالب بود. ديدن رهبر يه مملكت براي هر كسي ميتونه جالب باشه. توي اون سالها فوتبال خيلي مظلوم بود و احتياج داشتيم كه يه جوري اين فوتبال و اين بچهها حمايت بشن. باور كنين كه توي اون سالها ما فوتباليستهايي داشتيم كه حتي جبهه ميرفتن. اينكه امام خميني(ره) به فكر ورزش بود، خيلي خوب بود و بچهها كيف ميكردن... عجب روزگاري بود... يادش به خير.
Masoud
02-07-2010, 09:57 PM
پروین به دنبال خرید باشگاه پیکان
سرمربی سابق پرسپولیس درصدد است با خرید باشگاه پیکان رقیب حسین هدایتی و استیل آذین شود.
پروین هنوز این خبر را به صورت صددرصد تأیید نکرده اما گویا مذاکراتی در این زمینه انجام شده تا در صورت واگذاری یا فروش سهام این باشگاه، پروین به عنوان سهامدار این باشگاه را در اختیار بگیرد تا به نوعی او و شرکایش رقیب حسین هدایتی در استیلآذین و پرسپولیس شوند.
پروین در دهه 40 در پیکان با پیراهن این باشگاه به میدان رفته است و چندان هم بیمیل نیست که مالک باشگاه سابقش شود. البته به شرطی که رئیس هیأتمدیره باشگاه پیکان با فروش سهام این باشگاه موافقت کند.
صاحبپناه مدیرعامل باشگاه پیکان در این باره میگوید: من از این مسئله بیخبرم و بعید میدانم باشگاه پیکان قصد واگذاری و فروش سهامش را داشته باشد البته تصمیم نهایی با رئیس هیأتمدیره است.
صاحبپناه در مورد پروین میگوید: « علیآقا یکی از اسطورههای فوتبال ماست، شخصاً از حضور ایشان در باشگاه پیکان استقبال میکنم اما در مورد واگذاری سهام واقعاً خبری ندارم.»
اینطور که من فکر میکنم اگه همچین چیزی هم بشه صد در صد علی اقا میخواد با وفایی این کار رو کنن و تیم رو بگیرن و اسمش رو پرسپولیس واقعی بزارن.
چون علی اقای پروین رابطه ی خوبی هم با اقا وفایی دارن.
ایشالله که سلطان به این فوتبال برگرده.
red girl
02-07-2010, 10:10 PM
این که فکر کنم ارزوی هر پرسپولیسیه
ولی باید یه برنامه توجیهی هم واسه هوادارا بذارن
چون کمتر کسی براش قابل قبوله
پرسپولیس باید به مالک حقیقیش برسه
shide
02-21-2010, 01:35 AM
در زندگی 3 علی سلطا ن را همیشه از یاد مبر:
سلطان علی بن موسی الرضا
سلطان سید علی خامنه ای
سلطان علی پروین
redsun
02-22-2010, 03:00 AM
زنده باد سلطان و همه ی جذبششششششششششششششش
واقعا دلم براش یک ذره شده
red girl
02-25-2010, 05:42 PM
علی پروین و حضور در هیات مدیره پرسپولیس
نام علی پروین و مساله بازگشت او به پرسپولیس مجددا مطرح شده و شایعات زیادی در این مورد شنیده می شود
سایت گل- با داغ شدن بحث تعیین هیات مدیره پرسپولیس باز هم نام پروین بر سر زبانها افتاده و شایعات در مورد حضور او در هیات مدیره پرسپولیس شنیده می شود. این طور که از جلسه سعید لو و حبیب کاشانی خبر می رسد آنها بر سر حضور علی پروین در جمع اعضای هیات مدیره به جمع بندی رسیده اند اما مشکل اساسی موافقت پروین و شروط او برای پذیرفتن این پست است.
پروین برای حضورش در هیات مدیره شرط گذاشته که باید ریاست سازمان فوتبال را هم برعهده داشته باشد. این شرایط به اضافه مشکلاتی که او با حبیب کاشانی دارد باعث شده تا احتمال حضور پروین در هیات مدیره بسیار کاهش پیدا کند. تنها چیزی که تا کنون در مورد اعضای هیات مدیره پرسپولیس قطعی شده حضور مجید فرخزادی و همچنین یک فرد اقتصادی است تا بتواند جای خالی حسین هدایتی را در این تیم پر کند.
red girl
02-26-2010, 10:44 PM
پروين: «نه تماسي گرفتهاند نه خبرم كردهاند»
سايت گل ـ اين روزها به نظر ميرسد كه حضور علي پروين و هيئت مديره پرسپوليس قطعي شده است در جلسهاي كه چهارشنبه شب بين علي سعيدلو و حبيب كاشاني تشكيل شد طرفين بر سر حضور علي پروين در هيئت مديره به توافق كامل رسيدند.
علي پروين چهره پرطرفدار، طرفداران پرسپوليس تمايلي به اظهارنظر در مورد اين مسأله ندارد اما در گفتوگوي كوتاهي كه با سايت گل داشت بيان كرد: «فعلا كه خبري نيست، شنيدههاي من هم در حد شنيدههاي شماست نه كسي خبري به من داده نه تماسي گرفته شده است. بگذاريد هر وقت پيشنهادي دادند در موردش صحبت ميكنيم.»
علي پروين در مورد داشتند شرطوشروط براي حضور در هيئت مديره پرسپوليس گفت:«پرسپوليس خانه من است و بارها گفتهام هر كمكي از دست بربيايد براي اين تيم انجام ميدهم. اما طبيعي است كه بايد جايگاهها و شرح وظايف مشخص شود حالا هم كه فعلا خبري نيست و هر وقت در موردش صحبت كردند حرفهايم را ميگويم.»
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.