توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران عقاب آسيا "احمد رضا عابدزاده"
zamara
03-07-2010, 07:35 AM
وظايف عقاب
از سوي علي دايي وظايفي به احمدرضا عابدزاده محول شده است كه با توجه به توانمنديهاي كودكان اين دوره و زمانه، همه آنها از پس اين مسووليت برميآيند و نيازي به يك پرنده سابقا تيز چنگال بودن ندارد. علي دايي در شرح وظايف عقاب آورده است: «ميري يك گوشه ميشيني، دست به چيزي نميزني، صدات در نميآد و براي خودت نت برميداري!»
همين كه دايي، همبازي سابقش را وادار نكرد تا از روي تصميم كبري و دهقان فداكار روزي سه دفعه بنويسد و آن را با صداي بلند براي بازيكنان بخواند از او تشكر ميكنيم، اما واقعا اينكار براي تنبيه، يكمقدار زيادهروي نيست؟! البته عابدزاده اختيارات ديگري نيز دارد؛ بهطور مثال اگر بچهها شيطنت كردند و پشتسر دايي برايش شكلك درآوردند عابدزاده ميتواند آن را يادداشت و بعدها در دفتر خاطراتش از آن استفاده كند، يا مثلا اسامي خوبها و بدها را توي دفترچهاش بنويسد و گزارش تمرين را پس از يادداشت كردن در اختيار خبرنگاران قرار بدهد، اما انصافا اين شيوه برخورد با دروازهبان محبوب هواداران شيوه پسنديدهاي نيست.
mohsen.8
03-07-2010, 12:38 PM
کار دایی درست نیست البته کاشانی باید یک کاری بکنه
میتونه عقاب رو تو تیم جوانان یا امید مربی دروازه بانها کنه
ببهترین بازیکن حتما بهترین مربی نیست نمونش هم مارادونا که ارژانتین رو بدبخت کرده
من فکر میکنم عابدزاده باید مربیگری رو از تیمهای پایه شروع کنه بعد بیان تیم اصلی مثله گواردیولا
mohsen.8
03-17-2010, 01:07 PM
http://esteghlaltehranfc.com/image/fa/back.gifعابدزاده: بدهى ام را تسویه کنند تا در تمرینات حاضر شوم احمدرضا عابدزاده گفت: طبق حکم کمیته انضباطى من باید پیش از شرکت در تمرینات تیم پرسپولیس و حضور روى نیمکت، ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از باشگاه بگیرم.
احمدرضا عابدزاده گفت: طبق حکم کمیته انضباطى من باید پیش از شرکت در تمرینات تیم پرسپولیس و حضور روى نیمکت، ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از باشگاه بگیرم.وى درباره حکم صادره کمیته انضباطى درباره اختلافش با باشگاه پرسپولیس که باید به این تیم برگردد، اظهار کرد: کمیته انضباطى براساس قانون و انصاف عمل کرده است. مسئولان باشگاه پرسپولیس باید ابتدا مبلغ ۴۱ میلیون و۵۰۰ هزار تومان را بابت بدهى قبلى به من بدهند. همچنین پس از آن من اجازه دارم در تمرینات تیم شرکت کنم و با حضور روى نیمکت پرسپولیس در مسابقات مختلف، با بازیکنان تیمم ارتباط داشته باشم. وى افزود: باید شخصى از باشگاه پرسپولیس نماینده شود و درخواست هاى فنى شان را به صورت مکتوب از من بخواهند و به طور مثال بگویند با چه سیستمى مى خواهند بازى کنند و چه اطلاعاتى مى خواهند تا من هم با یک نفر طرف باشم.عابدزاده در پاسخ به این سوال که آیا شما در بازى هاى مختلف و براى انجام نت بردارى از مسائل فنى مسابقات، روى سکوها استقرار خواهید داشت یا روى نیمکت مربیگرى پرسپولیس؟ تصریح کرد: این باشگاه براى ماست؛ من سال ها در این فوتبال و تیم پرسپولیس زحمت کشیدم و حاضرم جانم را برایش بدهم. البته طبق راى کمیته باید روى نیمکت حضور داشته باشم. هدف من خدمت به پرسپولیس است و همچنین مى خواهم حقم را هم بگیرم. امثال من سال هاى زیادى براى موفقیت این تیم کوشش کرده اند و ممکن است افرادى با هر سمتى موقتا به پرسپولیس بیایند و مدتى بعد هم بروند. وى خاطرنشان کرد: مى خواهم براى روشن شدن اذهان مردم، بند، بند قراردادم را هم منتشر کنم تا همه ببینند چه توافقاتى با من انجام شده و قراردادم چگونه است؛ آن وقت مى توانند قضاوت درستى درباره این قضیه داشته باشند.
red girl
03-17-2010, 04:34 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8812260880) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8812260880&tt=)
عابدزاده ابلاغ كميته انضباطي فدراسيون را نپذيرفت
خبرگزاري فارس: مربي پرسپوليس از دريافت ابلاغيه باشگاه كه بر اساس راي كميته انضباطي فدراسيون صادر شده بود خودداري كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632742.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، سايت باشگاه پرسپوليس نوشت: احمدرضا عابدزاده صبح امروز ابلاغيه تهيه شده باشگاه مبني بر حضور در تمرينات تحت نظر علي دايي را نپذيرفت و از دريافت آن خودداري كرد.
بر اساس راي كميته انضباطي فدراسيون وي مي بايست به عنوان مربي به كادر فني تيم بزرگسالان پرسپوليس بازگردد.
red girl
03-17-2010, 08:41 PM
عابدزاده: من می مانم، کاشانی رفتنی است!
اسطوره باشگاه پرسپولیس در خصوص حواشی ایجاد شده مابین او و این باشگاه گفت: همه مردم عابدزاده را می شناسند، جوانی ام را به پای پرسپولیس گذاشتم و از کار کردن در این باشگاه در هر پستی استقبال می کنم.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، احمدرضا عابدزاده که در روزهای پایانی سال 88 مشغول اسباب کشی است به خبرنگار ما می گوید: «موعد اجاره منزل تمام شده بود ضمن اینکه خانه قبلی کمی برای ما بزرگ بود چون فرزندانم ایران نیستند، به همین خاطر یک خانه 120 متری گرفتیم و مشغول اسباب کشی هستیم.». وی در خصوص حکم کمیته انضباطی و درخواست دایی برای نت برداری وی از تمرینات گفت: «به آقای شریفی گفتم قرار نبود من در مورد باشگاه صحبتی کنم و آن ها هم از من چیزی به رسانه ها نگویند ولی حالا که کاشانی به قول خود وفا نکرد من هم حرف دارم و از شما می خواهم آن ها را منتقل کنید. علی دایی گفته من باید در تمرینات پرسپولیس حاضر شوم و نت برداری کنم تا نت هایم را در اختیار کادر فنی قراردادم. از آقایان سوال می کنم که مگر خود آقای دایی با فدراسیون قرارداد سه ساله نداشت؟ بعد از یک سال اخراج شد و حالا درخواست گرفتن قرارداد دو سالی را دارد که کاری انجام نداده در حالی که من حق و حقوق سال گذشته ام را هم نگرفته ام»
وی افزود: «اگر پول فدراسیون بیت المال است و علی دایی از پول بیت المال حق و حقوقش را می خواهد، پول باشگاه پرسپولیس بیت المال نیست؟ گفتند من باید نت برداری کنم تا مطالباتم را پرداخت کنند؛ در این صورت دایی هم باید بروم از تمرینات قطبی نت برداری کند!»
عابدزاده در خصوص حبیب کاشانی هم گفت: «می خواهند با این کارها من را تخریب کنند در حالی که همه مردم عابدزاده را می شناسند. جوانی ام را برای پرسپولیس گذاشته ام و افتخار می کنم که به هر عنوان به این تیم و هوادارنش خدمت کنم. چند وقت پیش در تلویزیون دیدم که در دیدار احمدی نژاد با فرهنگیان تهران کاشانی هم حضور داشت.، یعنی او هنوز در آموزش و پرورش مشغول به کار است. در شورای شهر هم که حضور دارد. ماشالله به این توانایی ولی مگر یک مدیر در چند پست می تواند مدیریت کند؟»
وی در پایان خاطر نشان کرد: «آن ها می خواهند با این کار من را تخریب کنند ولی من هم خدایی دارم. مطمئن باشید من در پرسپولیس ماندنی هستم و سرپرست موقت رفتنی!»
Masoud
03-19-2010, 02:17 PM
امیدوارم عقاب تو این سال جدیدیه دست از لج و لجبازی بر داره و به فکر پرسپولیس باشه.
البته با بودن دایی و حاج حبیب حاشیه زیادی تو تیم نمیتونه بیاد ولی مطمئنن عابدزاده ی محبوب باید به خودش بیاد اثر حرفهای این و اوون نشه.
احمد عابدزاده قبل اینکه دایی بیاد به هدایتی محل سگ نمیداد ولی حالا میبینیم که تو هیئتش میره و داره جی جی باجی میشه باش !!!!!! خدا به عابدزاده رحم کنه که هرکی به این مرد دست برادری داد کله شد.
mohsen.8
04-03-2010, 10:00 PM
اختصاصي / عابدزاده: منتظر راي كميته انضباطي هستم
تهران- مربي سابق دروازه بانهاي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بازگشت به اين تيم منتظر راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هستم.
احمد رضا عابدازده روز شنبه و در حاشيه ديدار پرسپوليس و سايپا اظهار داشت: از اينكه هر روز در خصوص حضور و بازگشتم به پرسپوليس صحبتهاي ضد و نقيضي ميشنوم خسته شده ام و براي مشخص شدن وضعيتم همچنان در انتظار راي كميته انضباطي هستم.
عابد زاده گفت: متاسفانه حبيب كاشاني تكليف مرا مشخص نميكند در حالي كه من حاضرم در هر لباسي به تيم پرسپوليس كمك كنم.
مربي سابق دروازه بانهاي تيم پرسپوليس با رد شايعه پا در مياني كريم باقري و محمود خوردبين نيز تصريح كرد: به هيچ عنوان كسي براي حل مشكل من در باشگاه پرسپوليس پا درمياني نكرده است.
عابدزاده در خصوص دليل حضورش در ورزشگاه آزادي نيز گفت: من هميشه يك پرسپوليسي هستم و براي تشويق آن در كنار تيم هستم.
zamara
04-05-2010, 08:58 AM
قول شريفى به عابدزاده در ورزشگاه آزادى
تا پايان هفته مشكلت را حل مى كنيم
باشگاه پرسپوليس طى درخواستى مكتوب به احمدرضا عابدزاده اعلام كرده كه تيم آمادگى هرگونه تعامل و همكارى را با عابدزاده دارد.«احمدرضا عابدزاده» در بازى پرسپوليس و سايپا در ورزشگاه حضور داشت، حتى شريفى هم در آنجا حاضر بود و طى صحبتى كه در ورزشگاه با عابدزاده داشت به وى قول مساعد داد كه تا پايان هفته مشكلات عابدزاده را حل خواهد كرد.همچنين باشگاه پرسپوليس طى نامه اى كه به احمدرضا عابدزاده فرستاده به وى اذعان داشت كه آمادگى هرگونه تعامل و همكارى را با وى دارد و مى خواهد عابدزاده در باشگاه پرسپوليس فعاليت كند.
red girl
04-10-2010, 04:52 PM
عابدزاده؛ تنها كسي كه قايقران را فراموش نمي كند
مراسم دوازدهمين سالروز درگذشت سيروس قايقران كاپيتان اسبق تيم ملي اميد ايران عصر روز پنجشنبه در كليور انزلي برگزار شد·
در اين مراسم كه مديران تربيت بدني استان و شهرستان انزلي و برخي مقامات استاني ديگر حضور داشتند احمدرضا عابدزاده از معدود ورزشكاران مطرح كشور بود كه همچون سال هاي گذشته در مراسم سالگرد همبازي و دوست خود حضور پررنگي داشت·
عابدزاده كه در طول اين دوازده سال هرگز در مراسم سالگرد سيروس قايقران غايب نبوده باز هم با حضور خود بسياري از اهالي فوتبال از جمله فدراسيون فوتبال و برخي باشگاه ها را خجالت داد·
عابدزاده در اين مراسم مورد استقبال ويژه مردم شهر انزلي و دوستداران سيروس قايقران قرار گرفت· ماكار آقاجانيان و بهزاد داداش زاده مربيان تيم داماش گيلان نيز از جمله چهره هاي سرشناس حاضر در اين مراسم بودند·
red girl
04-12-2010, 04:58 PM
عابدزاده به حكم كميته انضباطي به تمرين پرسپوليس رفت
بازگشت عقاب به آشيانه
نويسنده : سيداحسان هاشمي
احمدرضا عابدزاده مربي سابق دروازهبانهاي پرسپوليس ظهر ديروز راهي كميته انضباطي شد. عابدزاده كه قصد داشت پس از گفتوگو با مجتبي شريفي، راهي دفتر سعيدلو شود، با حكم جديد كميته انضباطي تصميم گرفت تا در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
از شانس عابدزاده، پرسپوليس بعد از ظهر ديروز در ورزشگاه شركت واحد تمرين داشت و همين باعث شد تا عقاب آسيا بهرغم اختلافات و مشكلاتش با مديران باشگاه پرسپوليس در تمرينات اين تيم شركت كند.
نكته عجيبي كه ديروز به چشم ميخورد اين بود كه باشگاه پرسپوليس نمايندهاي از كميته انضباطي باشگاه را در كنار عابدزاده قرار داد و البته هر چه تلاش كرديم نفهميديم كه اين شخص چه سمتي در باشگاه و حتي نزد عابدزاده دارد. طبق صحبتهاي همين شخص كه لحظهاي از عابدزاده جدا نميشد قرار شده تا عقاب سرخها براي حضور در تمرينات پرسپوليس برنامههايش را به صورت مكتوب بنويسد و به كادر فني ارايه كند تا آنها متوجه شوند عابدزاده چگونه ميتواند به پرسپوليس كمك كند!
قسمت قابل توجه صحبتهاي آقاي نماينده در جايي است كه ايشان اعلام ميكند قرار است باشگاه با توجه به دست نوشتههاي عابدزاده متوجه شود كه او چه كمكي ميتواند به پرسپوليس كند!
عابدزاده: پرسپوليسيها از برگشتنم خوشحال شدند
عابدزاده همچنان در بلاتكليفي به سر ميبرد. اگر دايي برنامههاي عابدزاده را نپسندد، عابدزاده بايد برود پي كارش و اگر هم دايي برنامههاي احمدرضا را تاييد كند، عابدزاده طبق صحبتهاي اخير دايي بايد به عنوان يادداشتنويس در تمرينات شركت كند و قد و بالاي مربي گلرهاي پرسپوليس را ورانداز كند!
عابدزاده در شرايط فعلي تلاش ميكند تا جواب سوالها را به نحوي بدهد كه نه سيخ بسوزد و نه كباب! او در مورد وضعيت جديدش ميگويد: «به خاطر حكم كميته انضباطي رفتم سر تمرينات پرسپوليس! ظهر ديروز همراه خوردبين در كميته انضباطي حاضر شديم و به قول شريفي خودم را به باشگاه پرسپوليس معرفي كردم. كميته انضباطي گفت كه با نماينده كميته انضباطي باشگاه برو سر تمرين و من هم همراه اين آقا در تمرينات پرسپوليس حاضر شدم. حالا هم قرار شده تا برنامههايم را بنويسم و به كادر فني پرسپوليس بدهم.»
عابدزاده كه ميدانست با توجه به غيبت نماينده كميته انضباطي باشگاه فرصت كمي براي مصاحبه كردن دارد، در مورد نحوه برخورد بازيكنان پرسپوليس ميگويد: «از اينكه رفتم سر تمرينات پرسپوليس خيلي خوشحال هستم و بازيكنان پرسپوليس هم وقتي مرا ديدند، خوشحال شدند. اصلا از خودشان بپرسيد كه وقتي مرا ديدند چه احساسي داشتند. به هر حال اميدوارم هر اتفاقي كه ميافتد، خير باشد.»
طبق حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، باشگاه پرسپوليس در نوبت اول بايد قرارداد 40 ميليون و پانصد هزار توماني عابدزاده را پرداخت كند و پس از آن نيز بحث قرارداد 200 ميليون توماني باشگاه با عابدزاده دنبال خواهد شد.
عابدزاده تا پيش از حضور دايي در پرسپوليس، ارتباط خوبي با كاشاني داشت و با سرمربيگري كرانيكار كارش را در پرسپولس دنبال ميكرد ولي پس از حضور دايي و جذب يحيوي به عنوان مربي گلرهاي پرسپوليس، عابدزاده از كادر فني اين تيم كنار گذاشته شد.
red girl
04-13-2010, 06:02 PM
برنامه عقاب به باشگاه: آناليز، تمرين گلرها، مدافعان و مهاجمان
عابدزاده: از من برنامه خواستند من هم نوشتم
نويسنده : سيداحسان هاشمي
به رغم صحبتهاي مسوولان باشگاه پرسپوليس، عابدزاده ديروز در تمرينات اين تيم حاضر نشد.
عابدزاده كه طبق حكم كميته انضباطي روز يكشنبه در تمرين پرسپوليس حاضر شده بود، بهرغم تماس خوردبين ديروز در تمرين پرسپوليس حاضر نشد. البته گفته ميشود اين كار را با حكم كميته انضباطي انجام داده است.
پس از اينكه علي دايي اعلام كرد قرار نيست عابدزاده به كادر فني پرسپوليس اضافه شود، محمود خوردبين نيز در مورد وضعيت عابدزاده اظهار بياطلاعي كرد: «نميدانم عابدزاده با چه سمتي به مجموعه پرسپوليس اضافه ميشود چون كادر فني ما كامل است و احتمالا عابدزاده در خارج از زمين كارش را انجام ميدهد. البته ايشان برنامهاي هم نوشتند و به باشگاه داده است. اين برنامه را روي سايت باشگاه قرار ميدهيم تا همه بدانند كه برنامههاي عابدزاده براي پرسپوليس چيه!»
خوردبين در مورد بندهاي برنامه عابدزاده هم توضيحات جالبي ميدهد: «عابدزاده اعلام كرده كه در پستهاي دروازهباني، خط دفاع، هافبك، خط حمله، آناليز تيم، بدنسازي و... تخصص دارد و من نميدانم با توجه به اين تخصصها چرا اين اتفاقها افتاده است. ما احترام خاصي براي همه پرسپوليسيها قائل هستيم و دوست داريم كه اين مشكلات حل شود. نميدانم... باشگاه بايد با عابدزاده به توافق برسد و اميدوارم شرايط طوري رقم بخورد كه هم عابدزاده به خواستهاش برسد و هم مشكلات حل شود.»
گفتند چه توانايي داري من هم نوشتم
احمدرضا عابدزاده از ديدار با علي دايي و بازيكنان پرسپوليس به نيكي ياد ميكند. عقاب آسيا كه گويا دلش حسابي براي پرسپوليس تنگ شده از برنامهاي كه نوشته دفاع ميكند:«من يك مربي عام هستم. مربي عام يعني اينكه تخصصي كار نميكنم. آقايان گفتند چه تواناييهايي داري، من هم نوشتم. اگر اين كار ايراد دارد، سعي ميكنم كه ديگر نگويم چه كارهايي بلدم. مگر دايي، استيلي و بقيه با تمام بازيكنان تيم كار نميكنند. مگر ميشود كه دايي بيخيال مدافعان، هافبكها و گلرها شود و بگويد كه فقط با مهاجمان كار ميكند؟ اين حرفها پذيرفتني نيست. من آناليز، بدنسازي و مربيگري بلدم و به همين دليل در برنامهاي كه به باشگاه دادم در اين مورد حرف زدم.»
بغض عابدزاده به همين راحتيها ميتركد: «من بازيكن و مربي پرسپوليس هستم و به غير از پرسپوليس جاي ديگري ندارم. اگر بروم تيم ديگري، جواب مردم را چه بدهم؟ من پرسپوليسي هستم و دوست دارم تا در خدمت پرسپوليس باشم. خودشان با من قرارداد بستهاند و حالا طور ديگري رفتار ميكنند. كميته انضباطي هر كاري كه بگويد من انجام ميدهم و تابع نظرات كميته انضباطي و دكتر شريفي هستم و اميدوارم كه همهچيز حل و فصل شود. خدا را شكر كه مردم عاقل هستند و ميدانند اين وسط چه اتفاقهايي ميافتد. به هر حال اميدوارم كه فوتبال دست فوتباليها بيفتد و چهار تا آدم كاربلد جاي آنهايي كه دوست دارند هر روز توي روزنامهها و تلويزيون باشند را بگيرند!»
دايي: عابدزاده تيمها را آناليز كند
علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس از ارايه برنامه عابدزاده به باشگاه بيخبر است اما حتي اگر دايي از برنامه عابدزاده خبردار هم باشد چيزي فرق نميكند: «عابدزاده بزرگ باشگاه پرسپوليس است. او قابل احترام است اما كادرفني من كامل است و جايي براي كسي نداريم. ايشان ميتوانند پس از تفاهم با باشگاه در مورد برنامههايش، بيايد و از بيرون تيم را آناليز كند.» دايي ادامه ميدهد: «عابدزاده اين آناليز را در اختيار ما قرار ميدهد و ما در مورد نظرات او تصميم ميگيريم. به هر حال ايشان از قديميهاي پرسپوليس است و براي ما قابل احترام است.»
red girl
04-13-2010, 08:47 PM
عابدزاده به سايت گل اعلام كرد:فردا به تمرين پرسپوليس ميروم
از روزي كه عابدزاده اخراج شده تا به امروز مطالبات كرانچار ديگر مربي اخراجي تيم و بازيكنان تيم پرداخت شده اما از 131 ميليون تومان طلب فصل جاري عابدزاده مبلغي پرداخت نشده است
سايت گل- اين داستان نقطه پاياني ندارد· احمدرضا عابدزاده در روز معارفه علي دايي با حرف هاي يكي از مسوولان باشگاه مواجه شد مبني بر اينكه سرمربي جديد تيم شما را نمي خواهد ديگر نيا تمرين! گذشت و گذشت· كميته انضباطي، شوراي استيناف، راي صادر شده، اطلاعيه مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس مبني بر اينكه عابدزاده مي تواند به عنوان مربي عام به تمرينات برگردد· اطلاعيه اي كه موجب شد خيلي ها از خود بپرسند مربي عام يعني چه و چرا اين واژه جديد درباره اسطوره اي مثل عابدزاده مطرح شده· چند روز بعد هم عنوان شد كه عابدزاده مي تواند به عنوان مربي عام به تمرينات بازگشته و فقط از تمرينات نت برداري كند و لاغير!
در اين گير و دار احمدرضا عابدزاده به حرف آمد و گفت: در كميته انضباطي اصلا و ابدا چنين قرار و مداري گذاشته نشد بلكه آقاي شريفي به من و مدير حقوقي باشگاه گفت فعلا لام تا كام هيچ كس حرفي نزدند تا بعد· حالا اين حرف ها يعني چي؟! مربي عام يعني چه؟!
بعد از اين كش و قوس كميته انضباطي راي خود را صادر كرد مبني بر اينكه باشگاه مي بايست بابت قرارداد فصل گذشته مبلغ 14 ميليون و 005 هزار تومان به عابدزاده پرداخت
كند و بابت قرارداد امسال هم 131 ميليون تومان· ضمن اينكه مقرر شد تكليف نحوه فعاليت عابدزاده هم مشخص شود· در ادامه اين سريال عجيب و غريب دروازه بان اسطوره اي فوتبال ايران به دستور كميته انضباطي راهي محل تمرين شد· آن هم در ميان استقبال باشكوه بازيكنان از احمدرضا· جلسه اي با حضور نماينده فدراسيون فوتبال در اتاق سرمربي تيم برگزار شد· با حضور محمود خوردبين، حسين عبدي، علي دايي و احمدرضا عابدزاده كه هر چهار نفر از بزرگان تاريخ اين تيم هستند و البته در حضور نماينده كميته انضباطي!
علي دايي كه ظاهرا با باشگاه هماهنگ بود به عابدزاده اعلام كرد برنامه بده و احمدرضا هم پاسخ داد: مي روم و فردا برنامه مي دهم· عابدزاده روز بعد برنامه كتبي اش را به كميته انضباطي داد: «مي توانم به عنوان مربي گلرها، بدنساز، آناليزور و تمرين دهنده مدافعان، هافبك ها، مهاجمان كار كنم»· ظاهرا باشگاه از اين 6 پيشنهاد فقط فعاليت به عنوان مربي گلرها را نپذيرفته چون محمدعلي يحيوي جايگزين عابدزاده شده· اين حرف ها در حالي مطرح مي شود كه باشگاه پرسپوليس به راي كميته انضباطي مبني بر پرداخت 14 ميليون و 005 هزار تومان به عابدزاده مبني بر مطالبات فصل گذشته اعتراض كرده و پرونده به شوراي استيناف رفته·
همچنين از روزي كه عابدزاده اخراج شده تا به امروز مطالبات كرانچار ديگر مربي اخراجي تيم و بازيكنان تيم پرداخت شده اما از 131 ميليون تومان طلب فصل جاري عابدزاده مبلغي پرداخت نشده است! حالا همه منتظرند تا ببينند اين داستان چگونه ختم به خير مي شود· با عابدزاده تماس مي گيريم· او بعد از 2 ساعت تمرين بدنسازي و كلنجار با وزنه هاي آهني به سؤالات ما اينگونه پاسخ مي دهد·
- قرار بود امروز بروي شوراي استيناف· رفتيد؟
عابدزاده: گفتند تصميم مي گيريم و بعد خبر مي دهيم·
- باشگاه به پيشنهادات و برنامه مكتوب شما چه پاسخي داده؟!
عابدزاده: نمي دانم· آقاي شريفي امروز به من گفتند خبرت مي كنم· من قرار است پاسخ باشگاه را از زبان آقاي شريفي بشنوم·
- مثل اينكه باشگاه ديروز منتظر بوده تا به محل تمرين بروي؟!
عابدزاده: با من تماسي از باشگاه گرفته شد كه گفتم من برنامه را به كميته انضباطي داده ام و قرار است به من بگويند چه كنم·
- حالا چه مي كني؟!
عابدزاده: امروز مي روم سر تمرين صحبت مي كنم· بايد ديد چه پاسخي به برنامه من مي دهند و چه خواسته اي از من دارند·
- حالا فكر مي كني با اين حرف و حديث ها همكاري طرفين فايده اي هم دارد؟!
عابدزاده: مگر من چه كرده ام· اخراج شدم و رفتم دنبال مطالباتم· حالا مي گويند برگرد و برنامه بده· من كه تا اينجا هر چه گفته اند انجام داده ام·
- البته دايي گفته عابدزاده برگردد به تمرينات اما موقع بازي حق نشستن روي نيمكت تيم را ندارد؟!
عابدزاده: من حرفي نمي زنم· چه بگويم· حرفي بزنم مي گويند فلان است و بهمان· فعلا من سكوت مي كنم تا فردا (امروز) با خودش صحبت كنم·
- حرفي با هواداران نداري؟
عابدزاده: قضاوت با خودشان· همين!
red girl
04-14-2010, 07:02 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8901251455) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8901251455&tt=)
نامه باشگاه پرسپوليس به عابدزاده:
شما مسئول آناليز تمرينات پرسپوليس هستيد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس نامه اين باشگاه را به عابدزاده براي همكاري مجدد ابلاغ كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0704/A0704558.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود خوردبين پس از اينكه عابدزاده در تمرينات تيم حضور پيدا كرد نامهاي را از سوي حبيب كاشاني به او ابلاغ كرد.
در اين نامه آمده است: جناب آقاي احمدرضا عابدزاده برنامههاي شما مورد بازبيني قرار گرفت و با هماهنگي با كادر فني شما به عنوان آناليزور تمرينات پرسپوليس ميتوانيد در كنار اين تيم فعاليت كنيد.
در اين نامه همچنين اعلام شده عابدزاده فقط بايد در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا كند.
اين نامه در تمرين امروز توسط خوردبين به عابدزاده داده شد.
red girl
04-18-2010, 02:36 AM
خبر فوری:عابدزاده در گفتگو با گل: دیگر به تمرینات نمی روم
سایت گل- احمدرضا عابد زاده، سنگربان سالهای نه چندان دور تیم ملی ایران که اخیرا به همکاری با باشگاه پرسپولیس می پرداخت، اکنون در گفتگو با سایت گل اعلام کرد که به کمیته انضباطی اطلاع داده که دیگر بر سر تمرینات پرسپولیس نمی رود.
عابدزاده در صحبتهایی در این رابطه گفت:« شنبه شب با آقای شریفی تماس گرفتم و به او گفتم که مرا آزاد کند و طلبم هم مال خودشان باشد.از آنها خواستم تا طلبم را یا خرج پرسپولیس کنند تا این تیم قهرمان جام حذفی شده و بدین ترتیب دل هواداران تیم شاد شود و یا اینکه این طلب مال خودشان.»
سنگربان سابق تیم ملی ایران ادامه داد:«من کاری با کاشانی یا باشگاه ندارم ولی حقایق را به زبان می آورم.»
به زودی مصاحبه و اخبار تکمیلی در این رابطه منتشر خواهشد .
red girl
04-18-2010, 02:06 PM
عابدزاده در گفتوگو ويژه با سايت گل: پول من مال خودشان، خداحافظ
به شريفي گفتم اين پرونده را ببندد، ديگر به تمرينات نميروم
سايت گل ـ احمدرضا عابدزاده اعلام كرد ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور نخواهد يافت و به رييس كميته انضباطي گفته است ديگر پيگير مطالبات خود نخواهد بود. احمدرضا عابدزاده در گفتوگو اختصاصي با سايت گل گفت:«ديشب با آقاي شريفي رييس محترم كميته انضباطي تماس گرفتم وگفتم آقاي دكتر! من را آزاد كن. آقاي شريفي از من پرسيد يعني چه! من هم توضيح دادم كه قيد همه چيز را زدهام و نميخواهم به عنوان آناليزور در تمرينات شركت كنم و ديگر كاري با اين مسائل ندارم.» عابدزاده گفت: «من به آقاي شريفي اعلام كردم اگر توانستيد طلب فصل گذشته من را از پرسپوليس بگيريد در غير اين صورت من ديگر پيگير اين پرونده نخواهم بود و عصر امروز نيز به كميته انضباطي ميروم تا اين پرونده را به نقطه آخر برسانم.» عابدزاده تأكيد كرد:«اگر مطالباتم را دادند كه دادند اگر هم ندادند 41 ميليون تومان بابت فصل گذشته و 130 ميليون طلب امسال من مال آقاي كاشاني بروند اين پول را خرج خودشان كنند تا اگر نميخواهند صرف تيم پرسپوليس كنند تا پرسپوليس با قهرماني در جام حذفي دل مردم را شاد كند.» عابدزاده درباره اتخاذ چنين تصميمي گفت:«از وقتي به عنوان آناليروز در تمرينات شركت ميكنم مردم در كوچه و خيابان در محل كارم و به هر ادارهاي كه ميروم به من ميگويند تو بازيكن محبوب ما هستي و ما دوست نداريم به عنوان آناليزور به تمرينات بروي و با تو چنين برخوردارهايي بشود. البته شك نكنيد اگر هزار بار ديگر به تمرينات بروم و به عنوان آناليزور از تمرينات نتبرداري كنم عابدزاده كوچك شدني و خراب شدني نيست. مردم خودشان ميدانند كه داستان از چه قرار است و چرا آقايان چنين كارهايي ميكنند. با اين وجود قسم ميخورم چون مردم با اصرار از من ميخواهند چنين كاري نكنم بنابراين ديگر به تمرينات نميروم و هيچ كاري هم با اينها ندارم و اگر هم طلبم را ندادند ديگر هيچ موضوعي را پيگيري نخواهم كرد و اين موضوع را كميته انضباطي سپردم.» احمدرضا عابدزاده در ادامه گفت:«به من روزي كه سرمربي جديد به محل تمرينات آمده بود يكي از مسئولان باشگاه گفت ديگر به تمرين نيا! چون سرمربي جديد تو را نميخواهد اما براي كرانچار يك روز قبل جلسه گذاشتند و موضوع را به او گفتند بعد هم در جلسه معارف براي مربي خارجي سنگ تمام گذاشتند. طلبش را هم دادند و او با خيال راحت رفت. اما من چه؟! وقتي هم براي دريافت مطالبات به باشگاه رفتم جوابهاي سربالا دادند من هم به كميته انضباطي رفتم و نتيجهاش اين شد. آقايان به جاي اينكه طلبم را بدهند گفتند ما ميخواهم عابدزاده برگردد من دلم پيش تيم بود برگشتم اما چه برگشتني؟! گفتم بيا و در تمرينات نتبرداري كن چه آناليزوري؟! حتي نخواستن من را با تيم به تبريز ببرند. حالا هم مردم هر جا كه من را ميبينند اصرار ميكنند كه ديگر به تمرينات نروم. من هم به كميته انضباطي گفتهام كه ديگر قيد همه چيز را زدهام.» عابدزاده ميگويد:« از روزي كه اخراج شدهام تا امروز مطالبات مربيان قبلي و اعضاي تيم در چندين نوبت پرداخت شده است. اما ريالي به من ندادهاند درست از روزهايي كه ميگويند عابدزاده به تيم برگردد و اسطوره پرسپوليس است نسبت به حكم كميته انضباطي بابت 41 ميليون تومان طلب فضل گذشته من اعتراض ميكنند و پرونده را به شعبه استيناف ميفرستند تا شايد پولم را ندهند اما خيالشان راحت باشد من عشق به پرسپوليس را به پول نميفروشم وگرنه خيلي تيمها حاضرند با مبالغ كلان من را به خدمت بگيرند اما من ميمانم و به پرسپوليس برميگردم و مطمئن باشيد در اين فوتبال عابدزاده و پروينها ماندني هستند و اينها رفتني. از آقاي سعيدلو هم انتظار دارم چشم خود را بر روي واقعيتها نبندد و آدمها را بهتر بشناسد.» عابدزاده در پايان گفت:«من حقايق را ميگويم و از هيچ كس جز خدا نميترسم و مطمئن هستم خدايي كه بارها ثابت كرده من را دوست دارد دست خيليها را رو ميكند و چهره آنهايي كه ريا ميكنند براي من مردم رو خواهد شد.»
red girl
04-19-2010, 09:33 PM
عابدزاده از پرسپولیس به فیفا شکایت می کند
سایت گل- احمدرضا عابدزاده کمک مربی تیم پرسپولیس که بعد از امدن علی دایی از این تیم کنار گذاشته شد، این روزها در حال رفت و امد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است تا حق و حقوق خود را از باشگاه پرسپولیس دریافت کند. پس از حکم این کمیته مبنی بر بازگشت عابدزاده به پرسپولیس ، مسولیت آنالیز بازیها به وی سپرده شد که عابدزاده هم از دیروز دوباره همکاری خود را با پرسپولیس قطع کرد و در گفتگو با سایت گل گفت که از حق و حقوق خود گذشت می کند و دیگر کاری به پرسپولیس ندارد. اما امروز خبر رسید که وی در حال تنظیم شکایتی به فیفا بر علیه پرسپولیس است تا بتواند مطالبات خود را دریافت کند.
red girl
04-21-2010, 02:02 PM
عابدزاده قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد
پس از تقاضای مربی سابق دروازهبانان، باشگاه فوتبال پرسپولیس تقاضای وی را برای فسخ قرارداد پذیرفت.
با درخواست احمدرضا عابدزاده برای فسخ قراردادش و خاتمه همکاری با باشگاه، توافق نامهای بین او و باشگاه پرسپولیس امضا شد.
بر اساس این توافق نامه وی مستحق دریافت مطالباتاش از ابتدای فصل جاری تا تاریخ 7/10/88 جمعاً به مبلغ 100 میلیون تومان است. مطالبات فصل گذشته ایشان منوط به رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال است.
با امضای این توافق نامه طرفین ادعای دیگری نسبت به هم ندارند و صدور رضایت نامه برای ایشان بلامانع است.
گفتنی است پس از جایگزینی پیروانی به جای استیلی در سمت سرمربی استیل آذین صحبت هایی در خصوص پیوستن عابدزاده به کادر فنی این تیم تهرانی مطرح شده است.
redsun
04-21-2010, 04:21 PM
به نظر من درستش هم همین بود
وقتی کسی را نمی خواهند به زور که نمیشه
عابدزاده همیشه محبوب پرسپولیسی ها خواهد بود به شرطی که خودش هم قدر خودش را بدونه
nesta1899
04-21-2010, 05:12 PM
الان رو سایت خوندم که احمد به عنوان دستیار اول و مربی دروازبانها با استیل آذین قرارداد بسته
با این شرایط تو بازی هفته 32 رودروی پرسپولیس قرار میگیرد
g.hoseyn
04-21-2010, 05:25 PM
http://www.footballiran.ir/Images/News/larg_Pic/10-4-1387%5CIMAGE633505171264687500.jpg
مربي سابق پرسپوليس به عنوان دستيار افشين پيرواني در استيل آذين انتخاب شد.
افشين پيرواني با اعلام اين خبر اظهار داشت: عابدزاده از مفاخر فوتبال ايران است و خوشحالم که مي توانيم از وجود ايشان در مجموعه استيل آذين استفاده کنيم.
سرمربي استيل آذين گفت: ظهر امروزچهارشنبه نشستي با عابدزاده داشتيم و قرار شد ايشان به عنوان دستيار اول و مربي دروازه بان ها با من در کادر فني استيل آذين همکاري کند.
وی عنوان کرد: اميدوارم تيم با حمايت مسئولان، اعضاي هيات مديره، بازيکنان و همه مربيان در ادامه رقابت هاي ليگ موفق باشد و بتوانيم سهميه حضور در مسابقات آسيايي را به لطف خدا کسب کنيم.
zamara
04-21-2010, 05:53 PM
http://arteshesorkh.com/images/upload/1271855432.jpg
فوتبال زوركي
سالها است كه در مقوله فوتبال با ابزار زور وارد مي شويم و مي خواهيم كه اين ابزار تفريحي و اجتمائي را با راه كارهاي ميليتاريستي و نظامي گرمي سر و سامان دهيم .
خوب بخاطر داريم كه در سالهاي اول انقلاب با ارائه طر ح 27 ساله ها سعي بر اين داشتيم كه به نوعي جوان گرائي را در فوتبال ملي اجباري كنيم و سلاحي كه براي جوان گرائي استفاده كرديم منجر به از دست دادن مهره هائي خوب چون حجازي و پروين و قاسمپور ... از تيم ملي سالهاي اول انقلاب و كسب نتايج ضعيف در مسابقات مهمي چون بازيهاي آسيائي سال 1982 دهلي شد .
بعد از آن بارها از اين ابزار استفاده كرديم و بخاطر داريم كه چگونه سعي داشتيم كه به زور بخواهيم كه فوتبالبيستهاي ما صاحب اخلاق شوند ( منشور اخلاقي ) و يا اين كه بخواهيم به زور فوتبال را در تمامي شهرها گسترش دهيم ( فروش صبا و پاس ) و حالا هم سعي داريم كه با زور سطح توقع فوتبال دوستان را پايين بياوريم و ادعاهائي چون صعود به دور دوم مسابقات جام جهاني را با حضور مرداني چون قطبي و ... پايين آوريم اين روزها در مقوله كميته هاي فوتبال هم سعي داريم كه تز فوتبال زوري را ادامه دهيم در حاليكه همگان بر ضعف رياست كميته داوري فدراسيون فوتبال اصرار دارند و سفرهاي اين جناب ماركوپولو ببخشيد مسعود عنايت را عاملي براي ضعف اين ابزار مهم انجام بازي فوتبال مي دانند .
اما شاهديم كه كماكان باز اصرار دارند چون اصرار حضور قطبي بر مسند تيم ملي ,فوتبال ما را مجبور كنند كه رياست عنايت را به زور بپذيرند و براي اثبات اين ادعا از زبان ايشان مي شنويم كه اگر كولينا هم بر رياست كميته داوري نشيند از عنايت بهتر نمي تواند داوري فوتبال را اداره كند.
قضيه فوتبال زوري حتي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم كشيده شده است و شاهديم كه برخي از احكام دقيقا با سيستم قضائي و اجباري صادر مي شود و نمي تواند براي مقوله فوتبال موثر باشد كه نمونه آن حكمي است كه در مورد احمد عابد زاده صادر شد.
احمد عابد زاده با باشگاه پرسپوليس قرارداد داشت و در پي تغيير كادر فني عذر او خواسته شد.
اخراج نامحترمانه عابد زاده وقتي با عدم تسويه حساب هم مواجه شد كار را به جائي رساند كه احمد عابد زاده بنا بر شرايط روحي كه همواره از او سراغ داريم با اعمال زور طلب خود را بخواهد.
باشگاه پرسپوليس و عابد زاده هر روز ادعاهاي تازه اي مطرح كردند حبيب كاشاني اعلام كرد كه او را براي تيمهاي پايه مي خواهد و عابد زاده گفته بود به تيمهاي پايه نمي رود و سر انجام راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال صادر شد.
راي صادره از سوي كميته انضباطي اين بود كه از عابد زاده به هر صورت و حتي به صورت تحميلي بايد در پرسپوليس استفاده شود و چنين بود كه عابد زاده به باشگاه بازگشت و در كمال تعجب نخست به او اجازه ندادند كه به سر پست قبلي خود برگردد و از او برنامه خواستند و وقتي هم كه عابد زاده برنامه خود را داد به ايشان اعلام كردند كه برنامه اش قابل اجرا نيست و پست آناليزوري را به او دادند.
سخن اول اينجا است كه اصولا پست آناليزوري در فوتبال نيازمند شرايط خاصي دارد و اصولا مردان حاضر در اين پست بايد با مقوله هائي چون آمار و رياضيات و هندسه و منطق و تحليل و قدرت آناليز مسائل ارتباط داشته باشند و معمولا مرداني با سطح تحصيلات بالا براي اين كار انتخاب مي شوند كه بتوانند هم داده ها را پيدا كنند و هم به وسيله نرم افزارهاي خاص آن را پردازش كنند ، اما تا آنجا كه مي دانيم عابد زاده فاقد اين قابليتها بوده و او اصولا يك مربي بدن ساز و يا به بياني مربي دروازه بانها است ، پس چگونه اين شخص به يك باره آناليزور مي شود!؟
از سوي ديگر آناليز عابد زاده را چه كساني بايد مي پذيرفتند وقتي بين سر مربي ( دائي ) و عبدي ( كمك مربي ) و آناليزور( عابد زاده ) حداقل تعامل كه رفتار محترمانه و دوستانه است وجود ندارد!
آِيا مي توانستيم انتظار داشته باشيم جلسه فني بين اين سه بر گزار شود! و چنين شد كه فوتبال زوركي كه بر اساس حكم زوركي بود باز هم شكست خورد و عابد زاده اعلام كرد كه نه پولش را مي خواهد و نه جانش را در اين راه مي دهد .
حال در اين ميان يك سوال مطرح است براستي چه زماني مي خواهيم متوجه شويم كه فاكتور زور هيچگاه و در هيچ مسئله اجتماعي نظير فوتبال نمي تواند تاثير گذاري مثبت داشته باشد ؟
------------------------------
منبع : ارتش سرخ
نويسنده: تورج عاطف
mohsen.8
04-21-2010, 09:52 PM
جنگ روانی استیلآذین پیش از دربی قرمزها
عابدزاده مقابل هواداران پرسپولیس
http://www.inn.ir/iran_media/image/2009/12/555121209_orig.jpg
«اگر عابدزاده کمی حرفهایگری به خرج میداد، حاضر نمیشد در این بازه زمانی پیشنهاد استیلآذین را به سادگی بپذیرد و اگر واقعا آنها را در این پیشنهاد صادق میدید، همه چیز را به بعد از بازی با پرسپولیس موکول میکرد تا مقابل هواداران و علاقهمندان پرسپولیس قرار نگیرد.»
شبکه ایران - سعید زاهدیان - احمدرضا عابدزاده به استیلآذین پیوست؛ دروازهبان محبوب پرسپولیسیها که در چندماه اخیر مشکلات فراوانی با باشگاه پرسپولیس داشت، ناگهان قید 171 میلیون پول را زد و به کمیته انضباطی رفت و اعلام کرد: «دیگر برنمیگردم، پولم هم مال پرسپولیس!»
چشمپوشی از 171 میلیون پول و البته دوندگی و تلاشی که احمدرضا عابدزاده به خرج داده بود، کمی عجیب به نظر میرسید اما حالا که او به استیلآذین رفته، معلوم میشود که چرا دروازهبان محبوب پرسپولیسیها قید پول و بازگشت به تیم مورد علاقهاش را زده است.
از سوی دیگر این اتفاق در فاصله باقیمانده تا دیدار پرسپولیس و استیلآذین شاید به نوعی تلاش از سوی استیلآذینیها برای به وجود آوردن یک جنگ روانی در اردوی حریف باشد.هدایتی که نتوانسته به عضویت هیات مدیره پرسپولیس دربیاید، با استخدام عابدزاده به نوعی میخواهد در جمع پرسپولیسیها به نفع خودش یارکشی کند.
البته حتما عابدزاده غافل از این بازیهای پشت پرده، پیشنهاد استیلآذین را پذیرفته و نمیداند که روز بازی مقابل پرسپولیس، شاید مقابل هوادارانی قرار بگیرد که برای تشویق پرسپولیس و گرفتن سهمیه آسیایی به ورزشگاه آزادی میآیند.
عابدزاده بیتوجه به داستانهای مربیگری در استیلآذین به این پیشنهاد جواب مثبت داده و نمیداند که افشین پیروانی سرمربی جدید استیل هم شاید عمری بیشتر از 3 هفته نداشته باشد و با آمدن یک مربی خارجی، کادر فنی تیم دوباره زیر و رو و عابدزاده هم در خانه تکانی آخر فصل از استیل کنار گذاشته شود.
این اتفاقات در آستانه تقابل با پرسپولیس چیز تازهای نیست. سالها قبل باشگاه پاس با مدیریت مصطفی آجورلو در فاصله چند روز مانده به بازی پرسپولیس، علی پروین را به دفتر خود دعوت کرد و اسطوره پرسپولیسیها بیآنکه در ذهن خود حساب و کتاب کند که این ضیافت چرا الان و به چه مناسبتی ترتیب داده شده، به اکباتان رفت و با پاسیها عکس یادگاری گرفت و در خبرگزاری آنها حاضر شد و مصاحبه مفصلی انجام داد.
حضور عابدزاده در استیلآذین، بیشباهت به حضور پروین در باشگاه پاس نیست. آن روزها علی پروین توسط اکبر غمخوار کنار گذاشته شده بود و باشگاه پاس برای ایجاد یک جنگ روانی، پروین را هدف قرار داد و حالا آجورلو و هدایتی، عابدزاده را برای این کار انتخاب کردهاند که از محبوبیت فراوانی نزد هواداران پرسپولیس برخوردار است و این روزها در یک جنگ تمام عیار با کاشانی و دایی قرار گرفته.
اگر عابدزاده کمی حرفهایگری به خرج میداد، حاضر نمیشد در این بازه زمانی پیشنهاد استیلآذین را به سادگی بپذیرد و اگر واقعا آنها را در این پیشنهاد صادق میدید، همه چیز را به بعد از بازی با پرسپولیس موکول میکرد تا مقابل هواداران و علاقهمندان پرسپولیس قرار نگیرد.
به هرحال این اتفاقات درحالی رخ میدهد که باشگاه استیلآذین به شدت تلاش میکند پرسپولیس را شکست دهد و علاوه بر کسب سهمیه آسیا، هدایتی مقابل کاشانی به یک پیروزی بزرگ برسد.
آمدن افشین پیروانی به جای استیلی- که از دوستان نزدیک کاشانی است- در فاصله این مسابقه مهم، بخشی از تلاش مجموعه استیلآذین برای پیروزی در جنگ روانی بیرون از مسابقه است اما کاشانی مدیر بیتجربهای نیست و نزدیکان باشگاه پرسپولیس میدانند که او هم در قبال این رفتارها، واکنش خاص خود را دارد که چه بسا در فاصله نزدیک به دربی قرمزهای تهران شاهد آن باشیم. انگشت گذاشتن روی علی کریمی و مهدویکیا و برنامه برای آنها، شاید یکی از سیاستهای پرسپولیس ظرف چند روز آینده باشد؛ باید منتظر ماند و دید که جنگ روانی و بازی رسانه را قبل از شروع مسابقه چه کسی میبرد
red girl
04-22-2010, 10:19 AM
دستور آقا پولداره به عابدزاده:
اول قراردادت را فسخ کن .بعد برو خبر ورزشی .بعد خودت را به افشین معرفی کن...
خدا لعنت کند آنهایی را که به عقاب خط می دهند
حدود ساعت ۱۲ظهر بود که احمدرضا به باشگاه آمد و با همه بچه ها از جمله قاسم عبدالصمدی مسول تدارات تیم داشت شوخی می کرد که به یکباره تلفنش زنگ خورد .من در اتاقم که مجاور اتاق امور مالی باشگاه در طبقه سوم است نشسته بودم وبا تعدادی از هوادارانی که به باشگاه مراجعه کرده بودند در حال صحبت بودم اما حواسم به عقاب بود که متوجه شدم از در اتاق آقای عاشوری بیرون آمد و همان موقع بود که موبایلش زنگ خورد...نمی دانم چه شد که بعد از ان تماس مشکوک یک دفعه کنترل خودش را از دست داد و سر اقای عاشوری که سن و سالی هم دارد و چندین سال است(از زمان خطیب) این پیر مرد مهربان معاون اداری مالی باشگاه پرسپولیس است فریادی زد و داود کاشانی که دراتاق من بود سریع رفت و احمدرضا را تا درب آسانسور مشایعت کرد...پس از خروج عقاب از درب باشگاه که همزمان با تلفن همراهش صحبت می کرده است جملاتی را به زبان می آورده که که برای همه عجیب بود و گویا به فردی که پشت خط بوده گفته (کجای خیابان میرزای شیرازی...آهان جلوتر از حسینیه...همان کوچه ای که نبشش پارک است...پلاک چند.خوب پس اول می رم آنجا بعد میام باشگاه) و حتما شما فردا با مصاحبه ای عجیب در روزنامه خبر ورزشی روبرو خواهید شد پس تا فردا صبر کنید تا از صحت این خبر آگاه شوید...
اگر خاطرتان باشد سال قبل گفتم که آقا پولداره می گفت من ۲روزنامه ورزشی را با مبلغ ۳۰۰میلیون اجاره کرده ام تا برای من بنویسند و برخی خبرنگارای این روزنامه آدمهای خود من هستند...
-------------------------------------------------------
امروز که این اتفاق افتاد ه من از عقاب ناراحت نیستم چون او تقصیری ندارد و قدرت تصمیم گیری خوبی در این شرایط ندارد می خواهم مطلبی را یاد احمدرضا بیاندازم
آقای عابدزاده یادته به.. می گفتی خبرنگارای خبرورزشی را با چاقو بزنید
عقاب در دام خبرورزشی
احمدرضا عابدزاده تا قبل از اینکه با باشگاه به مشکل بخورد هر روز به خبرنگاران این روزنامه لقبهای مختلفی می دادو دقیقا به یاد دارم سال قبل در آستانه بستن قرار دادچند بازیکن با باشگاه یکی خبرنگاران سابق این روزنامه (اوظ)که در کنار کار خبری دلالی بازیکن هم می کرد به باشگاه آمده بود و احمدرضا هم وقتی متوجه شد او خبر نگار خبرورزشی است بعد از کلی فحاشی ناموسی به او و همکارانش به یکی از لیدرهای باشگاه گفت برید بیرون هر وقت خواست بره با چاقو بزنیدش و من در آن زمان برای اینکه هم شری به پا نشود و هم اینکه همه ما می دانستیم احمدرضا تعادل خوبی نداشت او را فراری دادم....و بارها شاهد اختلاف عقاب ذبا آقا پولداره به خاطر حضور خبرنگاران این روزنامه در اطراف تیم بودم .حالا عقاب در دامی گرفتار شده که قبل از این بارها برایش پهن کرده بودند
red girl
04-22-2010, 11:36 AM
توافق 5 بندي پرسپوليس و عابدزاده
احمدرضا عابدزاده ساعت 11 صبح امروز به محل باشگاه پرسپوليس رفت و با باشگاه فسخ قرارداد كرد.
اين در حالي است كه باشگاه پرسپوليس تمايلي به صدور رضايتنامه عابدزاده نداشته و حتي عباس عليپور مديرروابط عمومي پرسپوليس ساعت 8:30 صبح طي مصاحبهاي با شبكههاي تلويزيوني اين موضوع را اعلام كرد و حتي كريم باقري را واسطه قرار داده تا در نشستي مشترك سوءتفاهمها را برطرف كند.
اما تنها چند ساعت بعد از اين مصاحبه عابدزاده به باشگاه رفت و طي توافقي 5 بندي با باشگاه پرسپوليس تسويهحساب كرد. او با دريافت رضايتنامه از سرخپوشان راهي باشگاه استيلآذين شد و پس از گفتوگويي چند دقيقهاي با افشين پيرواني، رسما به عنوان مربي گلرهاي اين تيم منصوب شد.
اينگونه بود كه الياس مژدهجو مدير تداركات تيم استيلآذين تلفن سعيد عزيزيان را گرفت تا افشين پيرواني چنين جملاتي را بر زبان آورد: سلام سعيد جان. شرمنده، اما طبق تصميم باشگاه عابدزاده به عنوان جانشين شما انتخاب شده. به همين دليل قرار است از فردا گلرها را تمرين دهد و...!
اما بشنويد از توافقنامه 5 بندي احمدرضا عابدزاده با باشگاه پرسپوليس.
بند اول: باشگاه ملزم است تا تاريخ 7/10/88 كه عابدزاده با كرانچار در پرسپوليس همكاري داشت، مطالبات او را بپردازد. اين مبلغ حدود صد ميليون تومان است.
بند دوم: مبلغ قرارداد فصل گذشته عابدزاده هنوز مشخص نيست. طي اين بند قرار شد هر حكمي از سوي كميته استيناف اعلام شد، به عنوان حكم نهايي اعلام شده و به عابدزاده پرداخت شود.
بند سوم: طبق اين توافقنامه عابدزاده قانونا با پرسپوليس فسخ قرارداد كرده و با دريافت رضايتنامه از پرسپوليس ميتواند به هر تيم ديگري منتقل شود.
بند چهارم: اين فسخ قرارداد به درخواست احمدرضا عابدزاده بوده است نه باشگاه پرسپوليس!
بند پنجم: با امضاي اين توافقنامه، هيچ كدام از طرفين حق و حقوقي نسبت به هم نخواهند داشت.
اينگونه بود كه ماجراي احمدرضا عابدزاده با باشگاه پرسپوليس به پايان رسيد و اين چهره اسطورهاي قرار است از اين پس روي نيمكت استيلآذين بنشيند. البته طبق شنيدهها عابدزاده قرار بود به عنوان دستيار اول افشين پيرواني برگزيده شود اما با درخواست عابدزاده او تمرين گلرها را زيرنظر خواهد گرفت و به احتمال زياد رضا شاهرودي جانشين او خواهد شد.
گفتني است كه تا پيش از اين از عليرضا دليخون به عنوان مربي دروازهبانهاي استيلآذين نام برده ميشد!
red girl
04-23-2010, 02:10 AM
عابدزاده : هدایتی بود پرسپولیس قهرمان می شد
دایی رفیق من نیست ، مربی که فوتبال را نابود کرده یک میلیارد می خواهد ! استیل آذین هم برنده شود ، انگار پرسپولیس برده
مصاحبه جنجالی عابدزاده با روزنامه خبروزشی ، که روز گذشته از آن خبر داده بودیم انجام شد و صرفا برای انجام رسالت خبریمان مصاحبه مربی دروازه بانان سابق پرسپولیس پس از جدایی از این تیم و پیوستن به استیل آذین را ، پیش رو قرار می دهیم:
چه شد که ناگهان از پیگیری دریافت طلب خود صرف نظر کرده و تصمیم به فسخ قرارداد گرفتید؟
می دانید که پس از سرمربی گری علی دایی در پرسپولیس من را از تیم کنار گذاشتند ، اما به جای پرداخت حق و حقوقم اعلام کردند باید در آکادمی پرسپولیس و تیم های پایه ای کار کنم و پس از آن نیز گفتند آنالیزور باش . من بابت خدمت به پرسپولیس مشکلی ندارم اما مشخص بود قصد دیگری در کار است . در روزهای اخیر نیز پس از مشورت با مردم و دوستانم تصمیم به فسخ قرارداد گرفتم چون متوجه شدم برخی می خواهند مرا پولکی جلوه دهند ، در حالی که می توانستم قراردادم را فسخ نکنم و حداقل 100 میلیون بگیرم قید این پول را زدم تا آقایان نتوانند به من اتهامی بزنند ، حتی دیروز موقع فسخ قرارداد خودشان گفتند 13 میلیون طلب داری که گفتم آن را به آقای سرپرست موقت می بخشم!
سمت آنالیزوری برای عابدزاده خوب نیست ؟ نظر شما چیست؟
قرارداد من حرفه ای بسته شده بود اما بعد از اخراجم وقتی پیگیر شدم دیدم سرپرست پرسپولیس نامه ای به مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها نوشته و تاکید کرده عابدزاده به هیچ وجه اخراج نشده و به عنوان یک عضو کادرفنی باید به تعهداتش عمل کند . در کجای دنیا یک مربی با قرارداد حرفه ای حق ندارد روی نیمکت بنشیند؟ سرپرست می گوید باید به تعهداتش پایبند باشد و سرمربی می گوید حق نشستن روی نیمکت ندارد !
برخی عقیده دارند دایی باید به عنوان دوست قدیمی شما را تا آخر فصل در کادر فنی نگه می داشت؟
کدام دوست؟ برخی ها معنای دوستی را نمی دانند . بچه های قدیمی تیم ملی از پیروانی و باقری تا عزیزی همه با معرفت و رفیق باز هستند ؛ من دروازه بان فیکس تیم ملی بودم اما ناگهان خط خوردم تا نتوانم بازوبند کاپیتانی را به بازو ببندم . گرفتید چه می گویم؟ من هنوز بابت مصدومیت هایم درد دارم و باید فیزیوتراپی کنم اما برخی خودشان را از همه طلبکار می دانند . با اینکه فوتبال ما را به خاک سیاه نشاندند ، باز هم از این فوتبال ادعای ارث و میراث می کنند . اما همیشه این طور نخواهد بود که بتوانند با نفوذ هرجوری دوست دارند کار کنند...
پارسال که از طریق مسئولان سازمان تربیت بدنی پیگیر دریافت مطالباتتان شدید چرا به نتیجه نرسیدید؟
آقای سعیدلو به من گفت مشکلی نداری و حق و حقوقت را خواهی گرفت حتی با معاونان ایشان هم صحبت کردم اما علیرغم داشتن مدارک کافی باز هم نتیجه ای حاصل نشد . آنچه مسلم است من چند ماه اذیت شدم و در واقع سر کارم گذاشتند . اقای سرپرست موقت در تلویزیون اعلام کرد قرارداد عابدزاده 400 میلیون است و ماهی 2 میلیون بابت اجاره خانه دریافت می کند در حالی که قراردادم موجود و رقم ذکر شده در آن 200 میلیون است و فقط 88 میلیون آن را گرفتم و بقیه اش را بخشیدم ضمنا در فوتبالی که یک مربی ناکام یک میلیارد گرفته و یک میلیارد هم غرامت می خواهد ، من می توانم ادعای قرارداد چندمیلیاردی بکنم . مگر می شود دو میلیارد بگیری بابت بیچاره کردن فوتبال؟! امثال ما باید نوکر مردم و فوتبال باشیم که از بغل آن به همه جا رسیده ایم نه اینکه گذشته خودمان را فراموش کنیم و به همه فخر بفروشیم از زمین و زمان طلبکار باشیم و با بی ادبی به دیگران بتازیم و دست اخر چند صد میلیون تومان پول بخواهیم .
چه شد که به استیل آذین رفتی؟
مرجع خبری پرسپولیس -به قول پیروانی استیل آذین بوی پرسپولیس می دهد ، مالک این باشگاه یک پرسپولیسی تمام عیار است از جیب شخصی اش برای پرسپولیس و فوتبال خرج کرد و هرماه چندین زندانی را آزاد می کند بدون اینکه مثل برخی آقایان دنبال ریاکاری باشد ، بدون اینکه همه جا دنبال خودش دوربین فیلمبرداری و 4 تا عکاس راه بیندازد . اگر هدایتی در پرسپولیس می ماند این تیم بدون شک الان قهرمان لیگ شده بود چون هدفش شاد کردن دل هواداران بود.
اولین حضور شما روی نیمکت استیل آذین مصادف است با نبرد استیل آذین و پرسپولیس ؟
استیل آذین و پرسپولیس مثل برادر هستند ! هرچند به نظر من پرسپولیس برادر بزرگ تر است و عزیز دل همه ماست . هدایتی که به گردن پرسپولیس حق دارد ! من ، افشین پیروانی ، مهدوی کیا ، کاویان پور ، نیکبخت ، کریمی و... سال ها در پرسپولیس بوده ایم و اگر سال های حضورما در پرسپولیس را جمع بزنید به نتیجه جالبی می رسید . به نظر من برنده اصلی این مسابقه هواداران پرسپولیس هستند چون هر تیمی برنده شود ، یعنی پرسپولیسی ها به پیروزی رسیده اند.
ولی به نوعی کری زیادی بین شما و کاشانی و دایی وجود دارد؟
من نوکر مردم ایران هستم . اما احمدرضا عابدزاده هستم ، خودم را در حد و حدود هر کسی برای کری خواندن نمی دانم ! من فقط می توانم بگویم مخلص پرسپولیس و هوادارانش هستم.
به نظرت استیل آذین یا پرسپولیس شانسی برای کسب سهمیه آسیایی دارند؟
پرسپولیس در زمان سرمبیگری کرانچار روند رو به روشد خیلی خوبی پیدا کرده بود ! اما او را برکنار کردند و در این حالت باید تیم قهرمان لیگ برتر شود ، چون کلی هزینه شد تا مربی تیم برود و نتایج بهتری حاصل شود . (نکته: تیم استیل آذین هم همین عمل را انجام داده و با برکناری استیلی ، پیروانی و عابدزاده را آورره) پرسپولیس بخت اول قهرمانی جام حذفی است و چون نه سپاهان و نه استقلال در این مسابقات حاضر نیستند و اگر نتواند از پس صباباتری در تهران یا مثلا فولادگستر یا احتمالا ذوب آهن بر بیاید که هیچ ! اما استیل آذین تازه یک سال است که به لیگ برتر امده و مدیران این باشگاه نشان دادند چقدر حرفه ای هستند و تیمی که تازه به لیگ آمده جزو مدعیان بوده است .
به نظرت نتیجه بازی چه خواهد شد؟
معلوم نیست
صحبت خاصی مانده؟
هواداران پرسپولیس بدانند احمدرضا عابدزاده عاشق تیمش بوده و هست اما او را با کم لطفی و تحقیر از خانه اش بیرون کردند ؛ در پایان هم از فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته انضباطی بعنی دکتر شریفی ، کمال تشکر را دارم چون اسباب زحمت آنها را فراهم آوردم ، یک نکته ای هم بگویم برخی اخبار حاشیه ای مبنی بر جر و بحث و ... را دشمن ریاکار من مطرح می کند و به برخی از جیره خوارانش می دهد تا در رسانه ها منعکس کنند ، در واقع می خواهم بگویم این شایعات کذب را باور نکنید.
انتهای گزارش اختصاصی / امانت داری - استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است
mohsen.8
04-23-2010, 10:43 PM
عابدزاده: هيچكس نميتواند مرا از پرسپوليس جدا كند
خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين تيم در قلب من جا دارد و به دليل اينكه گفتند تو را نميخواهيم از آن جدا شدم.
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0748/A0748994.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، احمد رضا عابدزاده در بين دو نيمه ديدار پرسپوليس و صباي قم در مرحله نيمهنهايي جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هيچكس نميتواند مرا از پرسپوليس جدا كند اين تيم در قلب من جا دارد؛ اما چون گفتند به من نيازي ندارند من هم رفتم. مردم بهترين قاضي هستند و ميدانند جواب افراد مختلف را چگونه بدهند.
مربي تيم استيل آذين در مورد احتمال بازگشتش به پرسپوليس گفت: اين تيم خانه من است و هيچ وقت شرط و شروطي براي آن نميگذارم و هميشه برايش آرزوي موفقيت دارم.
red girl
04-24-2010, 02:21 PM
عقابي كه جلوي چشممان پرپر ميشود
روزگار تلخ فروپاشي اسطورهها
نويسنده : رسول بهروش
1 - احمدرضا عابدزاده پس از آنكه ادامه فعاليت در كادرفني پرسپوليس با پست عجيب و جديد «آناليزور تمرينات» را نپذيرفت و البته شكايت مفصلش به كميته انضباطي نيز راه به جايي نبرد، مطالباتش از سرخپوشان را رها كرد و به عضويت باشگاه استيلآذين درآمد. دروازهبان اسبق باشگاه پرسپوليس، تنها ساعاتي پس از دريافت حكم از دست مالك متمول استيل، در اظهارنظري حيرتانگيز مدعي شد «اگر هدايتي در پرسپوليس بود، اين تيم امسال قهرمان ميشد»! به هر حال در روزگار هدفمندسازي يارانهها، شايد خوردن نان به نرخ روز، حتي گريبان عقابهاي زمانه را هم گرفته باشد... كسي چه ميداند؟!
2 - فوتبال ما درد زياد دارد؛ اتفاقا درد بيدرمان هم زياد دارد، اما به جرات ميتوان گفت رنج هيچكدام از اين دردها به اندازه «فروپاشي اسطوره» گزاف نيست. همين احمدرضا عابدزاده آباداني الاصل بزرگ شده در اصفهان كه روزگاري بچههاي پابرهنه جنوب شهر تهران به عشقش كيلومترها راه را گز ميكردند تا به غول سيماني آزادي برسند، يك «سرمايه» است؛ سرمايهاي كه امروز ذره ذره آب ميشود و از دستمان ميرود. شكست تلخ است. ناكامي و سقوط تلخ است. نتوانستن، زانو زدن و به خاك افتادن هم تلخ است، اما بيگمان از همه اينها زجرآورتر، تلخي خيانت چشمهايي است كه با آنها عقد اخوت بسته بودي... بچههاي جنگ، زادههاي آوار و صداي سوت و موشكباران، نسل سوخته غربت ناشي از ستيز با همسايه و عرق ريز محصول سازندگي و التهاب مولود اصلاحات و كام شيرين ايام مهرورزي(!) خوب تماشا كنند؛ اين اسطوره روزگار آنهاست. احمدرضا عابدزادهاي كه هزاران هزار ايراني، فروتنانه روي زمينش ماندند تا عقابشان باشد و بالاي سرشان اوج بگيرد. اين، همان آقاي اسطوره است؛ همان كه روزگاري در فرهنگ لغات بچههاي دلباخته جايگاه 36 و 34 و روبهروي جايگاه و همپالگيهاي گرسنهترشان در شهرستانهاي دور و نزديك، اسمش مترادف غيرت و تعصب و وفاداري بود. بله، سوگمندانه اين آقايي كه ميخواست بابت نيم فصل تربيت بدترين گلرهاي ليگ از پرسپوليس 200 ميليون تومان بگيرد، اين آقايي كه وقتي پولش را ندادند (كه البته حتما بايد ميدادند) حاضر شد به afc و فيفا هم برود و از پرسپوليس شكايت كند، اين آقايي كه در حساس ترين مقطع فصل براي تيمي كه پاي مصدومش را احيا كرد و به اوج برش گرداند تا سر حد مرگ حاشيه درست كرد و همين آقايي كه دقايقي بعد از دريافت حكم از دستان پر بركت حاج حسين هدايتي، مالك استيلآذين را لايق مديريت پرسپوليس خواند، احمدرضا عابدزاده است... قهرمان ديروز ماها!
3 - گوش كن، صداي بچههاي نسل ما، هنوز توي گوش تاريخ زنده است: «شهر ما شهر ميلانه، تيم ما آث ميلانه، عقاب آسيا با ماست...» نه نبود. هيچ كدام اينها درست نبود. شهر ما، ميلان نبود. هيچ وقت ديگر هم نخواهد بود. شهر ما تهراني است كه حالا احتمالا بايد تركش كنيم تا اگر زلزله آمد، كمتر كشته بدهيم، كمتر بميريم. ميلان كه هيچ، شهر ما حتي توكيو هم نيست كه بشود تجهيزش كرد و به استقبال هشت ريشتر زلزله رفت. شهر ما شايد آنقدر ويران است كه حتي شايعه و شائبه زمين لرزه هم ميتواند مسوولان دولت را مجاب كند به شهرونداني كه خانه و كاشانهشان را رها ميكنند و آواره ميشوند، اضافه حقوق بدهد! نبود؛ حتي تيم ما هم آث ميلان نبود. تيم بنجل و يكلاقباي ما كه از فروشنده كيك و سانديس و ني و نوشابه تا عرضهكننده روزنامه و سيگار و آدامس به همه بدهكار است كجا و آث ميلاني كه فقط جامهاي معتبر اروپايياش پشت يك خاور جمع نميشوند كجا؟! از همه اينها بدتر اما اين است كه امروز ميفهميم حتي عقاب آسيا هم با ما نبوده است. عقابي كه از گوشت و خون و پوست خودمان بود، به زبان ما حرف ميزد و جايي روي خاك دوست داشتني خودمان هم به دنيا آمده بود، با ما نبوده است. استقلالي پريروز و پرسپوليسي ديروز، حالا يك استيلآذيني دوآتيشه است كه براي حاج حسين نوشابه باز ميكند... هر چه باشد صورتحساب جديد را هدايتي پرداخت كرده. راستي عقابهاي تيز چنگ و دور پرواز، دقيقا از كدام روز نكبت بار «معامله كردني» شدند؟!
4 - اي كاش نقاب از رخ عقاب نميافتاد. باور كن اين توقع زيادي نيست. ما عاشق نقابي بوديم كه عقابمان را متعصب و دلسوخته نشان ميداد، درست از جنس خودمان. اي كاش هيچ وقت نقاب از صورت اسطورهها فرو نميريخت. اي كاش هرگز سايه شوم آمپول را زير دوبنده آن شاهزاده هركول نام نميديديم، اي كاش هرگز تقلاي آن يكي ابرمرد فوتبال مملكت را براي زنده كردن دستمزد يك ميلياردياش به پاس به خاك و خون كشيدن تيم ملي اين سرزمين نميديديم، اي كاش هرگز «تجارت عقاب» در قرن سنگ و آهن و دود را نميديديم... كاش هيچ وقت نقاب از صورت اسطورهها فرو نميريخت. ما به همين نقابها، به همين دروغها، دل خوش بوديم. باور ميكني؟!
mohsen.8
04-29-2010, 01:01 PM
احمدرضا عابدزاده بازداشت شد
ورزش > فوتبال داخلی - مربی تیم فوتبال استیل آذین به دنبال درگیری با یکی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس بازداشت شد.
احمدرضا عابدزاده که هفته پیش با جدایی از پرسپولیس به عنوان مربی تیم فوتبال استیل آذین انتخاب شد به دنبال توهین های روزهای اخیر برخی لیدرهای باشگاه پرسپولیس ظهر امروز راهی باشگاه پرسپولیس شد و با یکی از لیدرها درگیر شد. مربی پیشین سرخپوشان در این درگیری یکی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس را مورد ضرب و شتم قرار داد که با حضور ماموران پلیس این موضوع در حال پیگیری است.
به دنبال حضور ماموران کلانتری ونک و بررسی موضوع، احمدرضا عابدزاده بازداشت شد و برای ارائه توضیحات تکمیلی به همراه لیدر مصدوم به کلانتری منتقل شد.
mohsen.8
04-29-2010, 01:10 PM
پس از درگيري در باشگاه پرسپوليس
عابدزاده: بياحترامي كردند جوابش را گرفتند
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استيلآذين تهران گفت: آقايان در باشگاه پرسپوليس به من بياحترامي كردند و جوابش را گرفتند.
http://media.farsnews.net/Media/8805/Images/jpg/A0725/A0725059.jpg
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ايجاد درگيري در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس نميتواند مرا از پرسپوليس جدا كند. آقايان بياحترامي كردند و حرفهاي بدي زدند و من هم ناراحت شدم و جواب آنها را دادم.
وي افزود: با 2 نفر درگير شدم چون آنها به سمت من حملهور شدند. در كلانتري حاضر شدم تا تكليف اين مسئله روشن شود.
mohsen.8
04-29-2010, 01:12 PM
عابدزاده: فكر مي كردم پرسپوليس خانه من است
مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان اسطوره اي فوتبال ايران پس از اتفاقات امروز گفت: فكر مي كردم پرسپوليس خانه من است و بايد به حال فوتبالي كه در آن اسطوره هايش قيمتي ندارند گريه كرد.
احمدرضا عابدزاده پس از اتفاقات امروز در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استيل آذين تهران پيرامون درگيري پيش آمده در ساختمان باشگاه پرسپوليس گفت: من براي فيزيوتراپي به دفتر باشگاه پرسپوليس رفتم كه در آنجا با يكي از ليدرهاي اين باشگاه روبرو شدم. همان شخصي كه چند روز پيش در ورزشگاه به من توهين كرد، يك روز هم عكس مرا پاره كرد و امروز باز هم به من توهين كرد.
مربي تيم فوتبال استيل آذين اظهار داشت: فكر مي كردم پرسپوليس خانه من است و در خانه خودم امنيت دارم. من سالها پيراهن اين تيم را بر تن داشتهام و سالها براي اين تيم زحمت كشيدهام ، حالا كساني را در اين باشگاه ميبينم كه هيچ ارتباطي به پرسپوليس ندارند و به راحتي به من توهين ميكنند.
من هميشه هواداران اين تيم را دوست دارم و پرسپوليس را تيم خودم ميدانم. پرسپوليس از آن كساني است كه در دل طرفدارانش جاي دارند، همانهايي كه به عشق ما در ورزشگاهها فرياد ميزنند.
عابدزاده به درگيري روز چهارشنبه اشاره كرد و گفت: دو نفر در باشگاه به من حمله كردند و من هم از خودم دفاع كردم. اينها همان كساني هستند كه يك روز هم به افشين پيرواني فحش ميدادند ، يك روز هم به همين علي دايي توهين كردند.
براي اينها بزرگان فوتبال ارزشي ندارند. اينها به علي پروين هم توهين ميكنند. در اين فوتبال بزرگ ترها و اسطورهها ديگر احترامي ندارند. بايد به حال فوتبالي كه اسطورههايش ديگر هيچ ارزش و قيمتي ندارند گريه كرد.
مربي دروازه بان هاي استيل آذين تاكيد كرد: پرسپوليس براي من با اين آدمها خيلي فرق دارد. پرسپوليس را به خاطر هواداران واقعياش دوست دارم كه هميشه به ستارههاي قديمي اين تيم احترام گذاشتهاند. پرسپوليس در قلب من و همه بازيكنان قديمي اش باقي ميماند.
mohsen.8
04-29-2010, 01:17 PM
عابدزاده: گفته بودید مصاحبه نکنم، نگفتید کسی را کتک نزنم!
مرجع خبری پرسپولیس : سایت گل در واکنش به درگیری احمدرضا عابدزاده با یکی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس گزارشی را منتشر کرد که در این گزارش نقل و قول عجیبی از سوی عابدزاده مطرح شده که میتواند تبعات سنگینی را برای مربی دروازهبانهای استیل آذین در برداشته باشد.
در گزارش سایت گل امده است:" اگرچه از لیدرهای باشگاه پرسپولیس به دلیل رفتارشان در مقابل احمدرضا عابدزاده که اسطوره این باشگاه است باید انتقاد کرد اما کاری که عابدزاده انجام داد به هیچ وجه مورد تأیید نیست.
عابدزاده امروز به شیوه فیلمهای مسعود کیمیایی شخصا وظیفه جاری کردن عدالت را در باشگاه پرسپولس انجام داد و با حضور در طبقهای که لیدرهای باشگاه در آن حضور دارند، آنها را زیر باد مشت و لگد گرفت.
عابدزاده که محبوبترین چهره تاریخ فوتبال ماست با این حرکت پای پلیس را به باشگاه پرسپولیس باز کرد و جالب این است که در پاسخ به این سوال که چرا این کار را کرده؟ گفته:«به من گفته بودید مصاحبه نکنید، نگفته بودید که کتک نزنم!» و با این استدلال او بازی استیل آذین و پرسپولیس که خود به خود خالی از تنش نبود، جنجالیتر کرد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است:" عابدزاده که البته بیاحترامی به او مذموم است و اتفاقاً با واکنش مدیران تیم و علی دایی مواجه شده، میتوانست این کار را با از راههای متمدانهتر انجام بدهد. کاری که اتفاقاً خیلی هم سخت نیست چون یک دکتر شریفی علاقمند و پیگیر در فدراسیون است که عاشق رسیدگی به شکایاتی از دست است."
گفتنی است احمدرضا عابدزاده ظهر امروز به بهانه انجام امور پزشکی به باشگاه پرسپولیس رفت که حین خروج از ساختمان این باشگاه با یکی از لیدرهای این باشگاه برخورد فیزیکی داشت که مسوولان باشگاه پرسپولیس این مطلب را فورا به اطلاع نیروی انتظامی رساندند و ماموران پلیس 110 با حضور در باشگاه پرسپولیس وی را بازداشت و به کلانتری 145 ونک منتقل کردند.
Masoud
04-29-2010, 03:10 PM
اقای عابدزاده .... به کجا چنین شتابان ؟!
روزگاری اسم احمدرضا عابدزاده را به عنوان با تعصب ترین پرسپولیسی زمان میبردند و خود او هم علی رغم بازی در هر دو تیم پایتخت همیشه خود را یک قرمز اصیل معرفی میکرد. دلیل اینکه عابدزاده همیشه خود را یک پرسپولیسی میدانست بر همگان واضح بود چون احمدرضا عابدزاده هرچه در این فوتبال دارد از رنگ سرخ و نام با شکوه پرسپولیس است.
چند سال از حضور احمدرضا عابدزاده بر روی سکوهای استادیوم به عنوان تماشاچی میگذشت و هیچ تیمی دوست نداشت او را به عنوان مربی به خدمت بگیرد چون حضور جنجالی او در استقلال اهواز همیشه جلوی چشم مدیران باشگاههایی بود که در پی مربی دروازه بانها بودند ؛ تا اینکه داریوش مصطفوی که خود نزد مردم ایران یک استقلالی است احمدرضا را به پرسپولیس اورد و با او قرارداد دو ساله ای منعقد کرد که امسال حبیب کاشانی پرده از مبلغ قرارداد او برداشت و تازه مردم فهمیدند مربی دروازه بانانشان در دو فصل اخیر چیزی حدود 400 ملیون و مبالغ دیگری مثل کرایه خانه منزلش را هم از باشگاه دریافت کرده است !
اما امروز اتفاق جالبی در باشگاه پرسپولیس رخ داد که هر هوادار پرسپولیسی را به تامل وادار میکند.احمد رضا عابدزاده در حالی که مربی تیمی شده است که سعی در استفاده از چهرهای محبوب سالهای گذشته پرسپولیس برای شبیه شدن به این تیم بزرگ دارد به بهانه فیزیوتراپی و درست چند روز قبل از بازی حساس لیگ وارد باشگاهی میشود که نه کادر فنی و نه مدیران و نه هیچ یک از اعضای ان را به رسمیت میشناسد.
او بعد از چند دقیقه حضور در باشگاه و بدون هیچ دلیلی و فقط بر پایه تناوشهای ذهنش به ضرب و شتم لیدر باشگاه میپردازد که بعد با کشاندن پای پلیس به باشگاه و حجوم خبرنگاران رسانه های مخلف به ساختمان سعی بر برهم زدن ارامش تیمی دارد که چند روزه بعد باید در مقابل همین تیم اقای عابدزاده قرار گیرد.
از اقای عابدزاده که در مقابل دوربینهای سیما با چهره کاملا گشاده اعلام کرد این دو فرد قصد حمله به وی را داشته اند و بعد از دادن دشنام او انها را ادب کرده است میپرسیم چطور میشود دو نفر از کسانی که در هر صورت با باشگاه در ارتباطند و مشخصات انها کاملا روشن است به خود جرات بدهند در محل باشگاه و جلوی چشم کلیه پرسنل به شما حمله کنند و شما فقط از خود دفاع کنید ؟ ولی اما اگر این اتفاق افتاده باشد پس چرا هیچ یک از خدمه کلینیک پرسپولیس این ادعا شما را تایید نکردند ؟
اقای عابدزاده که در زمان مربیگری کرانچار که در پرسپولیس حضور داشتی در هر محفلی از تیم استیل اذین و مدیرانش با افکار پلید ، صحبت به میان می اوردی حالا چطور باور نکنیم تمام این مسائل سناریوی بیش برای برهم زدن ارامش تیم قبل از دیدار حساس با استیل اذین نباشد ؟ چطور باور کنیم با وجود کلنیک های خوب فراوان در شهر شما برای فیزیوتراپی به باشگاه امده باشی ؟
اقای عابدزاده کاش روزهایی که پزشکان گفتند به علت مصدومیت باید از فوتبال خداحافظی کنی و این مسئولین پرسپولیس بودند که بستر عملی جراحی پایت را فراهم کردند تا به فوتبالت ادامه دهی را به یاد می اوردی.
اقای عابدزاده کاش روزهایی که در خیابان الوند رو به روی بیمارستان کسری خیل جمعیت پرسپولیسی برای سلامتی شما دست به سوی اسمان بلند کرده بود را به یاد می اوردی تا دیگر با تیمشان این کارها را نکنی.
اقای عابدزاده کاش روز بازی خداحافظیت با بایرن مونیخ را به یاد می اوردی که بازهم پرسپولیس برایت باشکوهترین بازی خداحافظی ایران را برگزار کرد.
اقای عابدزاده کاش یادت می امد از نداشتن خونه در برنامه تلوزیونی گلایه میکردی ولی بازهم از نام پرسپولیس به همه چیز رسیدی.
اقای عابدزاده کاش یادت می امد پرسپولیس تنها تیمی بود که حاضر شد شما را بدون داشتن مدرک مربیگری به این فوتبال برگرداند و بستر مربی شدن شما را هم فراهم کند را به یاد اوری.
اقای عابدزاده کاش پرسپولیس برایت انقدر ارزش داشت که خود و محبوبیتت را فدای پول تیمی نمیکنی که سعی بر پاشاندن ارامش و هواداران محبوبترین تیم اسیا دارد.
اقای عابدزاده ؛ شما و تمامی بازیکنان و بزرگان دیگر ، هر خدمتی به این تیم کرده اید در عوضش به همه چیز رسیده اید پس بدانید پرسپولیس به هیچ فردی بدهکار نیست و این افرادند که مدیون نام بزرگ پرسپولیس اند.
-------------------------------------------
نویسنده : مسعود رضاپور
mohsen.8
04-30-2010, 12:46 PM
برنده این بازی چه کسی بود؟
مرجع خبری پرسپولیس : داستان احمدرضا عابدزاده و باشگاه پرسپولیس دو سر باخت داشت. عقابی که در طول یک هفته دستکم در
نظر بخشی از هوادارنش شبهه داشتن تعلقات دنیوی ایجاد کرد و سرپرست موقتی که به بهای حمایت از بوقچی اسطوره را کشت!
شنیدن خبر انتقال احمدرضا عابدزاده به کلانتری ونک آنهم پس از درگیری با یکی از لیدرهای پرسپولیس در محل این باشگاه از آن دردهای بی درمان فوتبال است که بیش از همیشه احساس تلخ فروپاشی ارزش ها را در خود گنجانده!
هر چند احمدرضا عابدزاده طی هفته های گذشته رفتار به دور از انتظاری داشته و آب را به آسیاب دشمن ریخته که در خصوص دلایل این رفتارها کمی به او حق می دهیم اما سوال اینجاست که تفاوت احمدرضا عابدزاده که عنوان محبوب ترین فوتبالیست ایران را یدک می کشد با دیگران چیست؟
به عقاب حق می دهیم عنوان عجیب "آنالیزور تمرینات" را در شان خود نداند و آن را برنتابد اما قطع به یقین هیچ کدام از هواداران دو آتشه عقاب که به عشق او از راه های دور و نزدیک راه غول بتنی آزادی را پیش می گرفتند توقع نداشتند در آستانه بازی حساس با استیل آذین که تمام راه های تضعیف پرطرفدارترین تیم فوتبال تاریخ این مملکت را نشانه گرفته از نیمکت مربیگری این تیم سر درآورد و تنها چند روز بعد به بهانه عجیب فیزیوتراپی وارد باشگاه محبوب خود شده و نیروهای انتظامی را مقابل این باشگاه بکشاند!
در سوی مقابل از حبیب کاشانی می پرسیم، جنابعالی که ادعای شفافسازی در فوتبال را دارید و خود را مبرا از واقعیت موجود در فوتبال ایران می دانید که همانا گشودن دروازه های محبوبیت به هر ترفند و بهانه ای حتی با شکستن قفل های قصر تقدس اسطوره هاست؛ براستی نمی توانستید به شیوه ای دیگر و با حفظ شان عابدزاده این مساله را به شکل درست حل و فصل کنید؟
و آیا پرداخت دستمزد مربی دروازه بان های باشگاه که اتفاقا از اسطوره های این تیم و فوتبال ملی نیز محسوب می شود از پرداخت دستمزدهای برخی نزدیکانتان که در دو دوره فعالیت در این باشگاه به عناوین بعضا عجیب و قریب به این مسند کشانده اید سخت تر است؟
عباس اسماعیل بیگی بوقچی سابق که حالا عنوان آبرومندانه تر لیدر را یدک می کشد چه حقی برگردن این تیم و هوادارنش دارد؟ مگر نه این است که هر کدام از این لیدرها برای هر مسابقه به اندازه درآمد یک ماه قشر کارگر حقوق می گیرند و دست آخر ادعا می کنند به عشق مردم حنجره مبارک را خراشیده اند؟
خیلی پیش از این ها در اواسط دهه شصت و اوایل دهه 70 که نه لیدری بود و نه شعارهای رنگارنگ فرهنگی وضعیت استادیوم ها بهتر بود یا حالا که رسانه ملی ماموری را برای کم و زیاد کردن صدای تماشاگران گمارده تا شعارهای هنجارشکن کمتر گوش خانواده های ایرانی را بخراشد!
بله آقای کاشانی! شما هم بازنده اید، شمایی که علی رقم تمام شعارهای عامه پسند و هوادار خریدارانه رنگ فریب و ریا گرفته اید و به همان راهی می روید که امروز به راه راست فوتبالی ها تبدیل شده و ما به آن می گوییم مرگ مردانگی در فوتبال!
این بازی دو سر باخت داشت و تنها کسی که از آن منفعت برد حسین هدایتی و هواداران کیک و ساندیس بودند! همانی که در وبسایت شخصی باشگاهش بیانیه می دهد و از آن هایی که با گرفتن یک ساندیس و کلاه آفتابگیر راه ورزشگاه را در پیش می گیرند و دست آخر عنوان پر طمطراق هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین را یدک می کشند می خواهد به پرسپولیس توهین نکنند!
پویا نوایی
red girl
04-30-2010, 01:27 PM
اولا نویسنده این مطلب خیلی بیجا کرده اینطور تحقیر آمیز عباس رو بوقچی خطاب کرده!
بوقچی بوده و یا هر چیز دیگه شده مهم اینه که مثل عقابها بازیچه دست هدایتی نامها نشده
عباس کسی هست که از ماهی چند میلیون عربا گذشته . کسیه که اولین پولی که گرفت رفت واسه لیدرای باشگاه لباس خرید و .... .
آره عباس داره این همه بعد هر بازی حقوق میگیره که وضع زندگیش اینه.
خدا رو شکر کم نداره اما اینقدر که میگن باید داشته باشه نداره.. نمیدونم آقای نوایی واقعا چرا این حرفهای رو میزنه! اگه این همه پول داشتیم به لیدرا بدیم میتونستیم هم خیلی راحت خلعتبری و عقیلی و .. رو بخریم نه اینکه دنبال بازیکن نصف قیمت اینا باشیم.
حاج حبیب هم بهتر از منو شما میدونه اوضاع از چه قراره که پولشو بهش نداده.. اینطور که شواهد نشون میده و حدس من اینه این عقاب از سمت هدایتی پر میشد و قرار هم بود از لحاظ مالی تامین بشه , فقط بخاطر بر هم زدن نظم باشگاه بود که میومد و پول پول میکرد
هرچند که باید پولش رو میدادن و قرار هم نبود پولشو بالا بکشن اما توی این شرایط مالی باشگاه صلاح نبود این پیشکسوت گران قدر یکم دندون رو جیگرش بذاره ؟!
وقتی هم قبول کردن که برگرده خودش کاملااا میدونست قرار نیست که به پست قبلیش برگرده و سمت دیگه ای میخوان بهش بدن ولی لج کرد و اومد (با اینکه در همون حین پستش توی تیم استیل محفوظ بود,فقط منتظر بهانه برای اعلامش بودن).. فقط برای انتقام و لج با دایی و کاشانی اومد و این وسط اعصاب و روان من هوادار هم هیچچچچچ!!! بذاریم آقا واسه خودش لج کنه و دعوا راه بندازه و شعار بده که من عاشق پرسپولیس و هواداراشم و من هوادار هم اسکل بشم!!
دایی سرمربی بود و دلش نمیخواست با عابدزاده کار کنه و کسی هم نمیتونه مجبورش کنه.اگر قدرت تصمیم گیری دست عابدزاده بود هم همینطوری دایی رو اخراج میکرد.شک نکنید
بازنده این بازی هم شخص عابدزاده و هدایتی و دار ودستشن
برنده بی چون و چرا هم حاج حبیب و دیگر پرسپولیسیا هستند
zamara
04-30-2010, 07:09 PM
متاسفانه اين آقاي پويا نوايي يكي از هوادارن آقاي هدايتي است و نبايد بيشتر از اين از او انتظار داشت .
به نظر من هم آقاي عباس اسماعيل بيگي يكي از پاك ترين و مومن ترين ليدرهاي تاريخ باشگاه پرسپوليس است و اينگونه او را مورد هجوم قرار دادن يك امر ناجوانمردانه است.
زحمات و تلاش عباس اسماعيل بيگي بر هيچ يك از تماشاگران و هواداران پرسپوليس پوشيده نيست و كساني كه با اين القاب او را خطاب ميكنند خود از نظر شخصيتي و محبوبيت در درجه بسيار بسيار پاييني قرار دارند و با اين صحبت ها كمبود شخصيت خود را جبران ميكنند .
متاسفم كه اينگونه در مورد اين نويسنده پرسپوليسي قضاوت ميكنم اما اين در مقابل هم قرار گرفتن هواداران و زير پا گذاشتن زحمات زحمتكشان واقعي پرسپوليس هم يكي از اهداف آقاي هدايتي بوده و هست كه گويا در حال رسيدن به آن نيز هست .
ربودن ستارگان پرسپوليس - تفرقه و دودستگي در بين اعضا باشگاه پرسپوليس و هواداران - و در كل اختلاف و دو دستگي و تفرقه و جنگ جدل اعضا و بي انگيزه كردن از اهداف آقاي هدايتي است كه همه بايد هوشيار باشيم و در چنگال اين دسيسه ها قرار نگيريم .
براي ما فقط به فقط پرسپوليس و نام مقدس آن مهم و با ارزش است و هيچ نامي نميتواند خود را برتر و مهم تر از نام عزيز پرسپوليس باشد حتي عابدزاده و بزرگتر از او .
red girl
05-01-2010, 03:10 PM
احمدرضا نتوانست ته داستان را بخواند...
ليدر، كتك ميخورد و برنده ميشود!
نويسنده : ت. رستمي
احمدرضا عابدزاده با يكي از ليدرهاي پرسپوليس درگير ميشود و اين درگيري حتي او را تا جلد پرتيراژترين روزنامههاي سياسي نيز بالا ميبرد. اما آيا او برنده اين درگيري است؟! احمدرضا كه از يك توهين ناموسي برانگيخته شده و ليدر هتاك را زير مشت و لگد گرفته، بارها روي جلد پرتيراژترين مطبوعات كشور قرار گرفته و اين دعوا هرگز نميتواند او را مطرحتر از آنچه قبلا بود، بكند، اما آن ليدر كه روزي بعد از دعوا با يكي از درخشانترين ستارههاي پرسپوليس تا ليدري هواداران تيمملي صعود كرده بود، حالا و بعد از كتك خوردن از عابدزاده لابد يا بازيكن تيمملي ميشود يا يكي از تصميمگيرندگان اصلي تيم! او كه بزرگترين نمودش را در وبلاگ شخصياش داشته، حال عكس اول روزنامهها ميشود و به عنوان يك مدعي در برابر احمدرضاي كبير قرار ميگيرد!و طفلك عقاب تا چه حد احساس تنهايي ميكند، وقتي ميبينيد آنهايي كه به واسطه درخشش او و امثال او، براي خود به كيا و بيايي رسيدهاند و در ساختمان باشگاه صاحب اتاق شدهاند، چگونه نمك خورده و نمكدان را بر زمين ميكوبيند و به او توهين ميكنند؟!
فوتبال ما اصولا گوشت قرباني جماعتي است كه دوروبرش ايستادهاند و ستاره و بازيكن فوتبالساز انگار به همه بدهكار است! از مربي دوران نوجوانياش گرفته تا مدير باشگاه، مربي فعلي، روزنامهنگاران، ليدرها و حتي تماشاگران! روزنامهنگار ميگويد اگر من نبودم، چه كسي از تو «بت» ميساخت و عكس و خبرت را رسانهاي ميكرد؟ ليدر ميگويد اگر من نبودم، چه كسي هواداران را واميداشت كه محكم و استوار تشويقت كنند؟ مربي ميگويد اگر من نبودم چه كسي به تو رموز ستاره شدن را ميآموخت؟ مدير ميگويد اگر من نبودم، چه كسي شرايط را براي درخشش تو فراهم ميكرد؟ و تماشاگر ميگويد اگر من نبود، اصلا فوتبالي نبود و سرمايهگذاري پيدا نميشد...! دوباره اين پاراگراف را مرور كنيد و ببينيد كه انگار همه ما سهم داريم و فقط خود ستاره است كه اين وسط هيچ نقشي در موفقيتش نداشته!! روزي دزد به خانه ملانصرالدين زد، زنش گفت تقصير خودت است كه در را نبستي! همسايهاش گفت پسرت مقصر است كه قفل اضافه نخريد! رهگذر گفت زنت مقصر است كه پنجره را باز گذاشت و... و بالاخره خودش گفت: «پس فقط جناب دزد اين وسط تقصيري نداشته؟! ليدري كه بعد از انتقال احمدرضا و شاكيانش به كلانتري، از مخفيگاهش خارج شده و براي عقاب – با كلمات زشت و هتاكانه – شاخ و شانه ميكشد و – باز هم با كلمات زشت – طرفداري حاج حبيب را ميكند، بعد از چند سال «ليدري»، هنوز نياموخته كه حساب فرد را بايد از باشگاه جدا كرد! او نميداند كه حاجحبيب هم بالاخره رفتني است و فقط پرسپوليس است كه ميماند؟!در داستان درگيري احمدرضا و ليدري قديمي، حتي اگر به آن صورتي كه ميگويند، عابدزاده برنده درگيري فيزيكي باشد، باز هم ليدر برنده است! ليدرهايي كه در اين ميان هم عرض ارادتشان به آستان مديريت باشگاه را دوچندان اثبات نمودند و هم به قيمت خرد كردن شخصيت احمدرضا و كشاندنش به كلانتري تا روي جلدها بالا آمدند و تبديل به خبر اول شدند! اي كاش احمدرضا قبل از اينكه دستش را به روي او بلند كند، اين پايان زشت را ميخواند!
zamara
05-01-2010, 03:23 PM
و اين هم يك تهمت و دروغ بسيار بزرگ ديگر !!
در جايي كه تمامي پرسنل كلينيك شاهد و گواهي دادند كه ليدر فوق به هيچ عنوان بي احترامي نكرده و ناسزايي نگفنه ، اين نويسنده مطلب كذايي بارها از توهين كردن اين ليدر سخن به ميان مياورد !!
چنانچه ليدر فوق توهين ناموسي كرده بود ، چگونه است كه قاضي كشيك راي را به نفع ليدر فوق ميدانست و بر همين مبنا نماينده حقوقي باشگاه استيل آذين با التماس و قربون صدقه رفتن و ذكر اينكه ما نبايد اسطوره كشي كنيم ، تقاضاي رضايت كرده و بقيه هم چنين نظري داشتند ، ليدر فوق به جهت علاقه قلبي كه نسبت به عقاب داشتند ، با كمال ميل و رغبت قلبي ، رضايت دادند !؟
آقاي رستمي واقعا برات متاسفم كه قلم را كه جايگاه والايي دارد را اينگونه بي ارزش ميكنيد.
redsun
05-01-2010, 07:40 PM
آدم هدایتی شدن این دروغ و چرت و پرت ها را هم به همراه داره تا اونجایی که منم می دونم عباس یکی از بهترین و مومن ترین لیدر های باشگاه است
redsun
05-01-2010, 07:43 PM
بابام تعریف میکنه میگه تو ورزشگاه های اصفهان یک موقعی به زن احمدرضا فحش می دادند البته نه سر فوتبال سر اینکه احمد رضا هر چی داره از فوتبال اصفهان داره و خود اصفهان خلاصه اینکه اسم زنش را می آوردند اما هیچ وقت احمدرضا هیچ عکس العملی از خودش نشون نمی داده حالا چی شده یهو غیرتی شده
هر چند من کلا این حرکات را ناپسند می دونم اما آنهایی که از این لیدر شناخت دارند می دونند که همچین آدمی نیست
mohsen.8
05-01-2010, 10:53 PM
عابدزاده حرف خود را پس گرفت
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8702/abedzade0226_cm.jpgفوتبال- همشهري آنلاين:
عابدزاده كه پيشتر گفته بود در بازي استيل آذين مقابل پرسپوليس در روي نيمكت اسيتل نمينشيند، حرف خود را پس گرفت و مقابل پرسپوليس روي نيمكت تيماش خواهد نشست به گزارش ايسنا، مربي و دروازهبان سابق پرسپوليس و مربي كنوني تيم فوتبال استيلآذين با اشاره به حوادث و اتفاقات اخير در گفت و گو با سايت هيات فوتبال استان تهران گفت: قصد داشتم در بازي فردا(يكشنبه 12 ارديبهشت) مقابل پرسپوليس روي نيمكت استيلآذين ننشينم، اما آنچه در چند روز اخير رخ داد باعث شد تصميم خود را عوض كرده و از هماكنون ميگويم كه فردا در كنار افشين پيرواني و رضا شاهرودي روي نيمكت استيلآذين خواهم نشست.
احمدرضا عابدزاده در ادامه افزود: متاسفانه برخي از افرادي كه ورزشي نيستند، در ورزش حضور پيدا كرده و با اعمال مديريت غلط باعث فراري دادن بسياري از چهرههاي قديمي و زحمتكش پرسپوليس شدهاند.
وي ادامه داد: مهم اين است كه من در دل و قلب هواداران فوتبال و علاقمندان به پرسپوليس جا داشته باشم كه الحمدالله دارم. از همينجا نيز اعلام ميكنم كه با علي دايي مشكلي نداشته و ندارم و اگر بخواهيم انصاف را رعايت كنيم بايد گفت؛ وي هيچگونه دستي در اين جريان ندارد و سرپرست باشگاه پرسپوليس پشت همه اين خطوط و جنجالهاي قرار دارد.
عابدزاده خاطر نشان كرد: مداركي دارم كه به زودي منتشر خواهم كرد. حتي در تمامي جلسات و گفتوگوها صداي برخي ديگر از دوستان راضبط كردهام كه درخفا چه ميكنند و در مقابل دوربينهاي تلويزيوني و ميليونها هوادار فوتبال با تغيير به گونهاي ديگرظاهر مي شوند.
مربي سابق پرسپوليس گفت: اين باشگاه خانه من بوده و هست و خواهد بود و شك نكنيد روزي به اين باشگاه باز خواهم گشت؛ اما با توجه به حوادثي كه در چند روز گذشته برايم ايجاد كردند با سند و مدارك دست بسياري از افراد را رو خواهم كرد تا حداقل مردم بدانند كه در اين باشگاه چه گذشته است.
وي درمورد حضور نيروي انتظامي و كشيده شدن پايش به كلانتري گفت: متاسفانه در زمانيكه مشغول فيزيوتراپي بودم، يكي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس با به كار بردن الفاظ ناشايست و حركاتي به دور از شئونات اخلاقي به گونهاي برخورد كرد كه مجبور شدم نسبت به وي واكنش نشان داده كه در نهايت اين جريان به برخورد متقابل تبديل شد. در حال حاضر من شاكي بوده و پيگير ماجرا خواهم بود.
وي با اشاره به رئيس سازمان تربيت بدني گفت: تصور من اين است كه علي سعيدلو اطلاعات كامل و جامعي از سرپرست كنوني باشگاه پرسپوليس ندارد. چرا كه در غير اين صورت امروز كسان ديگري در اين باشگاه حضور داشتند و خيلي از مسائل كنوني نيز به وجود نميآمد.
عابدزاده در پايان خاطر نشان كرد: از باشگاه پرسپوليس طلب كارم؛ اما براي آنكه محكوم به ايجاد جنجال قبل از ديدار فينال جام حذفي نشوم، فعلا سكوت پيشه ميكنم. سعيدلو قول داده تمام مطالبات من را پرداخت كند تا مشكلي از اين بابت نداشته باشم.
احمدرضا عابدزاده،شنبه بعد از ظهر پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد رسمي خود را با باشگاه استيلآذين به ثبت رساند پيش از اين نيز افشين پيرواني و رضا شاهرودي با حضور در اين هيات طي روز هاي گذشته قراردادخود را با استيل اذين به ثبت رساندهاند.
mohsen.8
05-02-2010, 10:03 AM
عابدزاده: واقعیت هاى پنهان پرسپولیس را بازگو مى کنم
احمدرضا عابدزاده مربى استیل آذین گفت: متاسفانه برخى از افرادى که ورزشى نیستند، در ورزش حضور پیدا کرده و با اعمال مدیریت غلط باعث فرارى دادن بسیارى از چهره هاى قدیمى و زحمت کش پرسپولیس شده اند.
احمدرضا عابدزاده مربى استیل آذین گفت: متاسفانه برخى از افرادى که ورزشى نیستند، در ورزش حضور پیدا کرده و با اعمال مدیریت غلط باعث فرارى دادن بسیارى از چهره هاى قدیمى و زحمت کش پرسپولیس شده اند.
وى با اشاره به حوادث و اتفاقات اخیر گفت: قصد داشتم در بازى امروز (یکشنبه) مقابل پرسپولیس روى نیمکت استیل آذین ننشینم اما آنچه در چند روز اخیر رخ داد باعث شد تصمیم خود را عوض کرده و از هم اکنون مى گویم که امروز در کنار افشین پیروانى و رضا شاهرودى روى نیمکت استیل آذین خواهم نشست.او در ادامه افزود: متاسفانه برخى از افرادى که ورزشى نیستند، در ورزش حضور پیدا کرده و با اعمال مدیریت غلط باعث فرارى دادن بسیارى از چهره هاى قدیمى و زحمت کش پرسپولیس شده اند.وى ادامه داد: مهم این است که من در دل و قلب هواداران فوتبال و علاقمندان به پرسپولیس جا داشته باشم که الحمدالله دارم. از همین جا نیز اعلام مى کنم که با على دایى مشکلى نداشته و ندارم و اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم باید گفت؛ وى هیچ گونه دستى در این جریان ندارد و سرپرست باشگاه پرسپولیس پشت همه این خطوط و جنجال هاى قرار دارد.عابدزاده خاطر نشان کرد: مدارکى دارم که به زودى منتشر خواهم کرد. حتى در تمامى جلسات و گفت وگوها صداى برخى دیگر از دوستان راضبط کرده ام که درخفا چه مى کنند و مقابل دوربین هاى تلویزیونى و میلیون ها هوادار فوتبال با تغییر به گونه اى دیگرظاهر مى شوند. مربى سابق پرسپولیس گفت: این باشگاه خانه من بوده و هست و خواهد بود و شک نکنید روزى به این باشگاه باز خواهم گشت اما با توجه به حوادثى که در چند روز گذشته برایم ایجاد کردند باسند و مدارک دست بسیارى از افراد را رو خواهم کرد تا حداقل مردم بدانند که در این باشگاه چه گذشته است. وى درمورد حضور نیروى انتظامى و کشیده شدن پایش به کلانترى گفت: متاسفانه در زمانى که مشغول فیزیوتراپى بودم، یکى از لیدرهاى باشگاه پرسپولیس با به کار بردن الفاظ ناشایست و حرکاتى به دور از شئونات اخلاقى به گونه اى برخورد کرد که مجبور شدم نسبت به وى واکنش نشان داده که در نهایت این جریان به برخورد متقابل تبدیل شد. در حال حاضر من شاکى بوده و پیگیر ماجرا خواهم بود. وى با اشاره به رئیس سازمان تربیت بدنى گفت: تصور من این است که على سعیدلو اطلاعات کامل و جامعى از سرپرست کنونى باشگاه پرسپولیس ندارد. چراکه در غیر این صورت امروز کسان دیگرى در این باشگاه حضور داشتند و خیلى از مسائل کنونى نیز به وجود نمى آمد. عابدزاده در پایان خاطر نشان کرد: از باشگاه پرسپولیس طلب کارم اما براى آنکه محکوم به ایجاد جنجال قبل از دیدار فینال جام حذفى نشوم، فعلا سکوت پیشه مى کنم. سعیدلو قول داده تمام مطالبات من را پرداخت کند تا مشکلى از این بابت نداشته باشم. گفتنى است احمدرضا عابدزاده، لحظاتى پیش با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد رسمى خود را با باشگاه استیل آذین به ثبت رساند. پیش از این نیز افشین پیروانى و رضا شاهرودى با حضور در این هیات طى روز هاى گذشته قراردادخود را با استیل أذین به ثبت رسانده ا ند.
red girl
05-03-2010, 12:38 PM
عابدزاده: پرسپولیس خانه ابدی من است
درگیری با لیدرها اتفاق خاصی نبود
مربی دروازه بان های تیم فوتبال استیل آذین گفت: پرسپولیس خانه ابدی من است و اطمینان دارم خیلی زود به این تیم باز خواهم گشت.
احمدرضا عابدزاده با اشاره به تساوي بدون گل مقابل پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس خانه ابدي من است و اين تيم را دوست دارم و نميخواهم شعار دهم اما با توجه به اينكه با استيل آذين قرارداد داشتم روي نيمكت اين تيم نشستم.
عابدزاده در مورد عملكرد دروزاهبان استيل آذين گفت: از عملكرد نشاط جو رضايت دارم و او در اين مدت خوب تمرين كرده است. در بازي با پرسپوليس نيز با توجه به اينكه بارندگي و كار براي دروازه بان سخت بود، اما عملكرد خوبي داشت. متاسفانه در بازي روز گذشته كمي اشتباه در خط دفاع داشتيم كه خوشبختانه باعث باخت نشد.
مربي دروازهبانان استيل آذين افزود: اميدوارم ديگر به اتفاقات رخ داده پايان دهيم. مطمئن باشيد يك بار ديگر در پرسپوليس حضور خواهم يافت و در آينده سعي ميكنم دروازه بانان بهتري را تحويل جامعه فوتبال دهم.
وي در مورد درگيري با ليدرهاي پرسپوليس عنوان كرد: اتفاق خاصي نيفتاد و نيازي نيست در اين مورد صحبت كنم.
red girl
05-03-2010, 04:10 PM
عقاب؛ موم در دستان مخالفان پرسپولیس
صبح روز جمعه در برنامه زنده ورزش و مردم، احمدرضا عابدزاده بعد از آن اتفاق روز چهارشنبه و كتككارياش با يكي از ليدرها، به صراحت گفت به هيچ وجه حاضر نيست در روز مسابقه با پرسپوليس روي نيمكت بنشيند و مثل يك هوادار از روي سكوها مسابقه را تماشا خواهد كرد.
عابدزاده در مصاحبههاي ديگر خود با روزنامهها و خبرگزاريها نيز روي اين نكته تاكيد كرد كه طاقت نميآورد رو در روي هواداراني قرار بگيرد كه سالها تشويقش كردهاند و او را عقاب ناميدهاند. عابدزاده گفت كه قراردادي ندارد و تا بعد از مسابقه با پرسپوليس هم قراردادش را ثبت نخواهد كرد تا به صورت رسمي مربي استيلآذين نباشد و براي كارش توجيه خوبي داشته باشد.
همه اين حرفها اما به يكباره تغيير كرد و عابدزاده ناگهان تغيير موضع داد. حوالي عصر روز چهارشنبه بود كه عابدزاده با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود با استيلآذين را ثبت كرد و در مصاحبهاي گفت: «تصميم داشتم در بازي با پرسپوليس روي نيمكت ننشينم اما با اتفاقاتي كه در روزهاي اخير رخ داد، نظرم عوض شد.»
شايد در ابتدا تصور نميشد عابدزاده به اين راحتي و با اين سرعت نظرش را تغيير داده و زير حرفي بزند كه يك روز قبل طي مصاحبههايي روي آن تاكيد كرده بود اما با كنار هم قرار دادن اتفاقاتي كه در هفتههاي اخير رخ داده بود، ميشد نتيجه گرفت كه در تغيير اين تصميم، غير از عابدزاده، افراد ديگري دخيل بودهاند. در واقع شدت اثرگذاري افراد دوروبري عابدزاده طي هفته اخير روي او آنقدر زياد بوده كه او حاضر شده قول و قرارش با هواداران پرسپوليس را فراموش كرده و حاضر به نيمكتنشيني مقابل پرسپوليس شود.
هرچند كه تصميم اخير عابدزاده به لحاظ حرفهاي، درست بوده و ايرادي بر آن وارد نيست اما چرخش ناگهاني او عجيب و مرموز است و نميتوان به راحتي از آن عبور كرد. در واكاوي اين قضيه به نظر ميرسد پروژه «بازي دادن عابدزاده» ادامه دارد و او نيز بدون توجه به اين مهم، مانند موم در دست افرادي شده كه دنبال اهداف ديگري هستند. استفاده از محبوبيت و مقبوليت عابدزاده نزد هواداران پرسپوليس براي قرار دادن او مقابل باشگاه پرسپوليس، حربهاي بود كه مخالفان كاشاني طي هفته گذشته پيش گرفتند و اين پروژه با ثبت قرارداد او و راضي كردنش به نشستن روي نيمكت، تكميل شد.
mohsen.8
05-03-2010, 08:58 PM
عابدزاده: فقط با سرپرست موقت پرسپولیس مشکل دارم
ورزش > فوتبال داخلی - می گوید هیچ مشکلی با دایی ندارد و مشکلش تنها با حبیب کاشانی سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس است.
احمدرضا عابدزاده با اشاره به اتفاقات اخیر می گوید«:هیچ مشکلی با دایی سرمربی پرسپولیس ندارم و همانطور که شاهد بودید با وی خوش و بش کردم .هواداران هم برای من سنگ تمام گذاشتند .من در پرسپولیس فقط با سرپرست موقت باشگاه مشکل دارم.سرپرست موقت تیم باعث شد تا من از پرسپولیس جدا شوم و برخلاف میل باطنی مقابل تیم محبوبم قرار بگیرم.» عابدزاده،در پایان گفت«:به علت اینکه با تیم استیل آذین قرارداد بسته بودم مجبور به حضور روی نیمکت این تیم شدم. من دوست نداشتم در این بازی روی نیمکت استیل آذین بنشینم.»
zamara
05-05-2010, 09:11 AM
http://free2upload.com/images/24224652094047969371.jpg
سه دلیل برای پرواز عقاب از پرسپولیس
عابدزاده نمی داند تختی اگر تختی شد هیچوقت دست روی مردم بلند نکرد و اگر لازم بود برای مردم کتک می خورد
1- دو عشق در یک فیلم هیهات
سرگذشت زندگی علی دائی نشان می دهد که او ذاتاً فردی جاه طلب و خودمختار است. او دوست ندارد محبوبتر از خود را ببیند همین اخلاقیات حس برتری جو ئی باعث شد تا دائی در تاریخ فوتبال دارای جایگاهی شود.
همگان به خاطر داریم در درگیری کلامی با علی پروین او ذره ای عقب نشینی نکرد و به رفتار سلطان گریزی خود پرداخت و وارد ایالت پروین نشد تا گذشت زمان این دو را مجبور به آشتی مصلحتی کند. حالا شما فرض کنید دائی وارد باشگاهی شود که لیدرها نام شخص دیگری را فریاد بزنند شک نکنید اگر عابدزاده در حد یحیوی بود به کار خود ادامه می داد ولی محبوبیت وافر او اولین دلیل قطع همکاری دائی با عابدزاده است .
2_ مربیگری علمی و سنتی در یک قالب نمی گنجد
مهمترین دلیلی که شاید تا به امروز دائی آن را طرح نكرده به علم مربیگری عابدزاده برمی گردد . هر چند دائی در مصاحبه با روزنا مه ها به کنایه از عابدزاده درخواست نموده تا تمرینات پرسپولیس را نت برداری نماید. یا به اجبار او را آنالیزور تیم نامید. ولی باید قبول کنیم که بازیگری با مربیگری دو مقوله جدا از هم است.
تاریخ فوتبال به ما نشان می دهد چه بسیار بازیکنان افسانه ای که در کسوت مربی از صحنه خارج شدند و هیچ کس نشانی از آنها نمی گیرد . متا سفم عرض نمایم که عابد زاده سالها قبل در پاسخگوئی کتبی به پر سشنامه فردی مجله کیهان ورزشی فقط موفق شده بود نام و نام خانوادگی خود را بنویسد در این میان کمیته اسبق آموزش فدراسیون فوتبال هم مدارک مربیگری را برای بازیکنان معروف کادو پیچی می نمود غافل از اینکه این عمل خیانت علمی به فوتبال کشور است.
با نگاهی به نحوه تمرینات عابدزاده متوجه می شویم که او اطلا عات کا ملی از علم روز فوتبال را در چنته ندارد.
عابد زاده تنبیه بدنی را با بدنسازی در فوتبال اشتباه گرفته او نمی داند که نحوه و نوع و شدت تمرینات در سه فصل قبل از آغاز مسابقات درحین مسابقات و ریکاوری با هم یکسان نبوده ومتفاوت است .او وقتی در زمین شماره دو آزادی گلر خود را مجبور می کرد با حداکثر سرعت بیست دور زمین را طی کند. شاید فکر نمی کرد مشغول چه کار سنتی است وقتی تمرین یک دروازه بان در حرکتهای جهشی و انعطا ف پذیری باید زیر ده ثانیه صورت پذیرد اگر از او بخواهیم ارتفاع دو متر را جهش نماید .ما او را برای روز مسابقه اماده نکرده ایم بلکه بیشتر بدن بازیکن را به نا بودی نزدیک می کنیم. و وقتی در تمرینات بیهوده بر شدت آن بیافزائیم مستوجب تجمع اسید لاکتیک در بدن دروازه بان می شویم آیا او را باید با نشاط ببینیم. در رابطه با علم تغذیه و مسائل روحی و روانی واقعا عابد زاده چقدر اطلا عات دارد.
فوتبال بیمار ما پول به پای شهرت می ریزد و برای بهره گیری علمی حاضر نیست خرج کند حتی آقای هدایتی در استیل آذین هم مشغول هزینه برای شهرت بازی است . صرف تماشای سی دی های اموزشی با عث افزایش آگاهی یک مربی نمی شود آقای عابد زاده باید بداند بدون مطالعه و از روی تجربه نمی توان سوپر من ساخت و دوران مربیان سنتی دیگر بپا یان رسیده است .
3- پا خارج از گلیم ( دخالت در امور فنی )
در دورانی که پرسپولیس مربیان مختلفی به خود دید و عابد زاده بعنوان مربی دروازه با آنها به کار مشغول بود وینگادا کرانچار، قطبی و پیروانی او را تحمل كردند.
بد فعات عابد زاده فراتر از شرح وظایف خود رفتار می کرد و بعضا در هنگام مسابقات از جای خود بر خواسته و نکات فنی را به بازیکنان منتقل می نمود که این موضوع هم با روحیات علی دائی سازگار نیست مردی که از دتمار کرامر مشاوره نمی پذیرفت تحمل دخالت عابد زاده در مسا ئل فنی را ندارد .
این سه دلیل دست به دست هم داد تا عابد زاده از پر سپولیس فا صله بگیرد هر چند کسی منکر محبوبیت او نزد هواداران نیست ولی بایستی با حقایق کنار بیا ئیم و با منطق بر احساس خود غلبه کنیم.
مطمئن باشید روزی عابد زاده به پر سپولیس باز خواهد گشت چرا که با جابجائی مدیران در فوتبال ما بهره برداری از محبوبیت بازیکنان برای نفوذ در احسا سات هواداران یک تاکتیک قدیمی است .
پی نوشت : عابد زاده پس از عقد قرار داد با استیل اذین مثل اینکه هر شب فیلم آژانس شیشه ای را تما شا
می کند او امروز افرادی را کتک می زند که در زمان بیماری او مقابل ورودی بیمارستان کسری با اشک چشم محوطه را شتشو می دادند اما عابد زاده نمی داند تختی اگر تختی شد هیچوقت دست روی مردم بلند نکرد و...حتي اگر لازم بود برای مردم کتک می خورد ...
سرخ پوش
05-27-2010, 08:40 AM
http://arsn3.persiangig.com/ABEDZADEH_12.jpg
عابدزاده: در استيلآذين نميمانم
يکي از کساني که قرار بود در بازي فينال جام حذفي از وي تقدير شود احمدرضا عابدزاده بود اما اين اتفاق نيفتاد تا خيليها متوجه اين موضوع بشوند که دامنه آتش اختلافات سرپرست باشگاه پرسپوليس و دروازهبان اسبق اين تيم، خيلي بيشتر از اين حرفهاست.
قرار بود در ابتداي بازي از شما توسط باشگاه گسترش فولاد تقدير شود اما اين اتفاق نيفتاد و گويا باشگاه پرسپوليس مخالف اين قضيه بوده است.
نميدانم چه بگويم. لابد اين هم مزد زحمات من است.
چه شد که براي ديدن بازي فينال جام حذفي به استاديوم آمديد؟
رفتم تا بازي تيمم را در خانهام ببينم. ميخواستم باز هم پيش هواداران باشم و قهرماني پرسپوليس را با آنها جشن بگيرم. ميخواستم گذشتهها برايم تداعي شود.
پرسپوليس با اين قهرماني، آسيايي شد. فکر ميکنيد پرسپوليس با اين پتانسيل توانايي موفقيت در آسيا را دارد؟
من که اينگونه فکر نميکنم. پرسپوليس بايد سال آينده خيلي خوب بسته شود و بايد بازيکنان قويتري به تيم اضافه شوند. امسال پرسپوليس يک خانهتکاني اساسي ميخواهد. همانطور که ديديد ورزشگاه در فينال جام حذفي پر از تماشاگر بود و اين نشان ميدهد اگر پرسپوليس خوب نتيجه بگيرد هواداران اين تيم را تنها نميگذارند.
اختلافات شما و باشگاه پرسپوليس به کجا رسيد؟
با آقايان سعيدلو و سجادي صحبت کردهام و مدارک خود را هم به ايشان نشان دادهام. اين آقايان هم گفتند که باشگاه پرسپوليس موظف است تا ريال آخر پول مرا بدهد.
سال آينده همچنان شما را در استيلآذين ميبينيم؟
نه. من سال آينده در استيلآذين نميمانم و قراردادي که با آنها بسته بودم تنها براي 3 بازي بود که آن هم تمام شد.
مقصد بعدي شما مشخص است؟
هنوز هيچ تصميمي نگرفتهام و نميدانم سال آينده کجا هستم. اينکه کجا ميروم تا روزهاي آينده مشخص ميشود. مطمئن باشيد امسال تيمم را با دقت بيشتري انتخاب ميکنم.
yellow_girl
11-30-2010, 10:58 PM
.
http://www.ksabz.net/uploads/majale/201/m-201-2-73.jpg
.
واقعا اين افتخار بزرگي براي ما و باشگاه پرسپوليس است كه از اين باشگاه چنين پديده اي به فوتبال ايران و جهان معرفي شد .
:10::10::10::10::10::10::10::10: همه میدونن عابدزاده از اصفهان به فوتبال معرفی شد
حالا چه اصراری دارین به خودتون بچسبونینش الله اعلم........
mona_casillas
12-01-2010, 02:11 AM
:10::10::10::10::10::10::10::10: همه میدونن عابدزاده از اصفهان به فوتبال معرفی شد
حالا چه اصراری دارین به خودتون بچسبونینش الله اعلم........
به شهر زیاد ربط نداره به تیم ربط داره . عابدزاده متولد و اهل آبادان که در زمان جنگ همراه خانواده به اصفهان مهاجرت کرد خودش هم بارها گفته مدیون چرخابی از مربیان اصفهانی است در استقلال هم بازی کرده و با این تیم قهرمان باشگاههای آسیا شده اما بعد از جفایی که استقلالی ها در حقش کردن و یاری که عابدینی در اوج مشکلات به عابدزاده کرد به پرسپولیس اومد و 15 سال با پیراهن سرخ و مقدس پرسپولیس افتخارآفرینی کرد و حتی با درد درون دروازه ایستاد . در تیم ملی هم با وجود مصدومیت های متعدد بیش از 70 بازی ملی انجام داد. اگر دقت کنی میبینی که عابدزاده در پرسپولیس یک چهره شد و به محبوبیت فوق العاده ای رسید اکثر بازی های ملیش به زمان حضورش در پرسپولیس برمیگرده و اوج پختگی عابدزاده در دروازه بانی نیز مربوط به همین دوران است .
احمد رضا عابدزاده یک پرسپولیسی عاشق و واقعی و البته یک چهره ملی و بسیار محبوب است .
zamara
12-02-2010, 09:06 AM
http://www.jeyshop.com/ppicads/1278300436.jpg (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
تمرينهاي خودم را به جوانها بدهم ميميرند
عابدزاده: دنبال زدن من و كريم هستند
فرارسيدن هشتم آذر و صحبت كردن با احمدرضا عابدزاده در مورد ديدار تاريخي ايران – استراليا بهانه خوبي بود تا ساعتي را همراه با عقاب آسيا باشيم و با او در خصوص اتفاقات و خاطرات ملبورن صحبت كنيم ولي برنامههاي روزمره عابدزاده در نوع خودش آنقدر جالب بود كه صحبت كردن در مورد ملبورن هفتاد و شش فقط به يكي از سوژههاي ما تبديل شد.
عقاب آسيا همچنان پرقدرت و پرانگيزه تمرين ميكند و خودش معتقد است كه اگر اين گلرهاي امروزي نصف تمرينات او را انجام دهند، ميميرند!
عابدزاده همچنان نفر اول است (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
احمدرضا عابدزاده همچنان جزو نفرات اولي است كه در محل تمرينات تيمش حاضر ميشود. عابدزاده كه قبلا يك بليزر مشكي رنگ و شيك داست، حالا يك لندكروز مشكي رنگ سوار ميشود و اين اتومبيل بزرگ و شاسي بلند را هم مثل ماشين قديمياش دوست دارد.
عابدزاده كه به همراه علي كريمي و چند بازيكن ديگر زودتر از بقيه وارد رختكن ميشود و با همان لبخندهاي خاص خودش با بازيكنان صحبت ميكند. با شروع تمرين استيلآذين حميد نشاطجو و محسن الياسي (دروازهبان جوان استيلآذين) كارشان را زير نظر عقاب شروع ميكنند.
عابدزاده كه هميشه در تمرينات سختگير و جدي است، در حين تمرينات كوچكترين شوخي و صحبتي با شاگردانش انجام نميدهد و تماس حواسش معطوف تمرينات است.
عابدزاده در مورد وضعيت گلرهاي استيلآذين ميگويد: «نشاطجو گلر خوبي است. بچه با دل و جرأتي است و تا حالا يك تنه توي دروازه ما ايستاده و اتفاقاً خوب هم كار كرده.
بهترين نكته اين است كه بچهها خوب تمرين ميكنند و اميدوارم كه اين روند را ادامه بدهند. البته در طول اين مدت بعضيها از نشاطجو انتقاد كردند ولي به نظر من او گلر خوبي است.»
عقاب كري ميخواند (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
زمان انجام تمرينات خاص گلرها به پايان ميرسد. نشاطجو و الياسي براي شركت در تمرينات گروهي از عابدزاده جدا ميشوند و حالا فرصتي پيش ميآيد تا عقاب با بازيكنان كه قصد شوتزني دارند سر و كله بزند. عشوريزاد و چند بازيكن ديگر با فريادهاي عابدزاده به او نزديك ميشوند و توپهاي كاشته شده را از فاصلهاي در حدود بيست تا بيست و پنج متري شوت ميزنند.
شايد باورتان نشود ولي عابدزاده به جاي پريدن و شيرجه زدن فقط در وسط شش قدم ميايستد و با خونسردي دستانش را جلوي توپ ميگيرد.
او همچنان ميخندد و با صداي بلند كري ميخواند: «شوت بزن شوت... اين محكمترين شوتت بود؟يه جور بزن كه گل بشه. اينطوري فايدهاي نداره. مگه نميدوني عقاب توي گل وايساده!» نفهميدم پاداش بود يا جريمه! اما فقط همين را فهميدم كه وقتي عشوريزاد توانست به عابدزاده گل بزند، مجبور شد تا با او كشتي بگيرد. سرشاخ شدن عابدزاده و عشوريزاد در وسط زمين چمن هم صحنه جالب تمرين اخير استيلآذينيها بود.
هارتل زدن با نيمكت (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
تمرينات عجيب و غريب عابدزاده هميشه يكي از سوژههاي جالب نشريات و رسانههاي ورزشي بوده است. شايد اگر صحنههاي تمرين عابدزاده را با چشم نميديدم و از سوابق تمريني او بيخبر بوديم، هرگز چنين آيتمهايي را باور نميكرديم. عابدزاده دو صندلي را روبهروي هم قرار داد. روي يك از صندليها نشست و پاهايش را كشيد و روي صندلي روبهرويي گذاشت.
پس از اين بود كه عابدزاده الياس مژدهجو (مدير تداركات استيلآذين) را صدا كرد و از او خواست كه روي پايش بنشيند. وقتي الياس با وزني درحدود هشتاد كيلو روي پاي عابدزاده نشست، عقاب دستهايش را در كنارههاي صندلي گذاشت و جدا از وزن خودش، الياس را نيز با زور بازوهايش بالا و پايين برد!
آيتم بعدي تمرينات عقاب فوقالعاده عجيب است. او يك رديف صندلي فلزي چهارنفره را دركنار زمين چمن قرار داد و با استفاده از هارتل زد. با توجه به عدم تعادل صندليهاي رديفي و سنگيني آنها اكثر تماشاچيان تمرين نظارهگر عقاب بودند.
از عابدزاده در مورد تمرينات سنگيني كه انجام ميدهد و تفاوت اين تمرينات با برنامههاي شاگردانش پرسيديم كه در جواب گفت: «من هميشه اينطوري تمرين كردهام. هميشه طوري بودهام كه همه تعريفم را كردهاند و دوست دارم همينطور هم تمرين كرد را ادامه بدهم.
با اين تمرينها جان ميگيرم و انرژيام چند برابر ميشود. اين بچهها هم خوب تمرين ميكنند ولي راستش را بخواهيد اگر اين بچهها حتي نصف تمرينات من را هم انجام دهند ميميرند! من به اينها تمرينات ديگري ميدهم چون نميخواهم آسيب ببينند.»
اظهارنظر عابدزاده در مورد مربيهاي سابق استيلآذينهم خيلي جالب است. عقاب ميكوشد تا ضمن احترام به همكاران سابقش، حرفش را هم بزند: «آن خارجيها هم همكار من بودهاند و نميخواهم در موردشان حرف بزنم ولي كارشان ايراد داشت! چند بار خواستم حرف بزنم و يك توضيحي بدهم ولي ديدم اگر سكوت كنم خيلي بهتر است. البته حالا كه نيستند، بهتر ميشود حرف زد.
يكطور بچهها را تمرين دادند كه اينها يا مصدوم شدند يا سنگين. تمريناتشان درست نبود. شما نگاه كنيد شرايط بچهها و تمريناتشان نسبت به قبل چقدر فرق كرده و بهتر شده است.»
كفشهاي اميرم شبيه كفشهاي خداداد بود (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
امير عابدزاده برخلاف روزهاي قبل در تمرين استيلآذين حاضر نشده بود و به همين دليل بود كه عقاب مجبور شد تا به جاي امير به سوالهاي ما جواب بدهد.
خاطره حضور امير هفت، هشت ساله با كفشهاي زردرنگش در تمرينات پرسپوليس بهانه خوبي براي شروع صحبتها در اين آيتم بود:
«امير از بچگي عاشق فوتبال بود. هميشه همراه من بود و در تمرينات پرسپوليس و حتي تيم ملي حاضر ميشد. من هميشه او را به حال خودش گذاشتم. هيچوقت نگفتم كه حتما گلر بشو و بيا توي فوتبال.
امير خودش عاشق گلري بود و از همان روزهايي كه فقط يك پسر بچه كوچك بود كفشهاي استوك زرد رنگش را ميپوشيد و در تمرين پرسپوليس حاضر ميشد. يادم هست كه بعضيها ميگفتند كفشهاي امير شبيه كفشهاي خداداد است و وفقط اين دو نفر هستند كه كفشهاي اينجوري دارند!»
حرف زدن در مورد بچه عقاب، احمدرضا را حسابي سرذوق ميآورد:«امير ايران است. او فعلا در اختيار استيلآذين است و در تمرينات تيم ما حاضر ميشود تا روي فرم باشد. امير سالها در انگليس زندگي كرده.
حالا به خوبي انگليسي صحبت ميكند و خدا را شكر كه در درسش هم موفق بوده. رشته تحصيلي امير بيزينس است. او جدا از درس، گلري هم ميكند و حتي به باشگاه تاتنهام رفت.
حالا هم ويزاي شينگن امير از آمريكا رسيده و قرار است كه او تا مدتي ديگر به آمريكا برود.»
احمدرضا ميكوشد تا ضمن صحبت كردن در مورد امير، نام باشگاه آينده پسرش را لو ندهد:«در مورد تيم آينده امير حرف نميزنم. اول بايد امير به آمريكا برود و بعد با باشگاههاي موردنظرش صحبت كند.
اما من ميدانم كه امير در آمريكا هم موفق ميشود و ميتواند با يك باشگاه خوب قرارداد ببندد. وقتي امير قرارداد بست اسم تيمش را ميگويم.»
دنبال زدن من و كريم هستند (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
عابدزاده از ماجراي كريم باقري و قهر او با پرسپوليس بسيار دلخور است. عقاب آسيا كه سالهاي سال در پرسپوليس و تيم ملي همبازي كريم باقري بوده در مورد همبازي سابقش ميگويد:
«كريم يكي از اسطورههاي پرسپوليس و فوتبال كشورمان است. كريم بچه خوب و بامعرفتي است. هيچ وقت باورم نميشد كه در مورد كريم هم چنين اتفاقي بيفتد. يك روز با من به مشكل خوردند و از آن روز به بعد در مورد من حرفهاي ديگري زدند. حالا خوب است كه آقايان بگويند ماجراي كريم چه بوده.
متاسفانه بعضيها چشم ندارند محبوبيت و بزرگي كريم را ببينند. اينها دنبال زمين زدن آدمهايي مثل من و كريم هستند.»
عقاب آسيا در مورد وضعيت كريم باقري و نگرانيهايش در مورد كاپيتان پرسپوليس ادامه ميدهد:
«هواداران پرسپوليس كريم را دوست دارند. او هميشه جرو كم حاشيهترين و محبوبترينهاي پرسپوليس بوده و اميدوارم كه ماجراي كريم باقري هر چه زودتر ختم به خير شود.»
تبليغ رستورانم را بكنيد (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
«رستوران 22... عابدزاده» اين لوگوي پاكتهاي غذايي است كه پس از پايان تمرين استيلآذين وارد بوفه رختكن ميشود.
عابدزاده كه مديريت يك رستوران در خيابان شريعتي را برعهده دارد، با دقت غذاها را كنترل ميكند. از آنجايي كه استيلها بايد پس از پايان تمرين غذا بخورند و به فرودگاه بروند، رستوران عابدزاده غذاي استيلها را سرو ميكند.
عابدزاده كه اهميت خاصي به برنامه غذايي ميدهد، كيفيت و نوع گوشت، سالاد و بقيه خوراكيها را چك ميكند و از بازيكنان هم در اين مورد سوال ميكند.
فريدون زندي، كعبي، اشجاري، نشاطجو و بقيه از غذاي عابدزاده تعريف كرده و نظر مساعدشان را به عقاب اعلام ميكنند. عابدزاده با خوشحالي رو به ما ميكند و ميگويد:«دو خط هم از رستوران ما بنويس. بنويس تا تبليغ بشود. انصافا ببين چه غذاي خوبي داريم.»
عابدزاده در حال تبليغ از رستوران 22 بود كه ناگهان يكي از دوستانش كه از ترس عقاب در رختكن پنهان شده بود با صداي بلند گفت:«بچهها نخوريد. غذا نخوريد. مسموم ميشويد. غذاهايش مسموم است!»
هر چند عقاب خيلي تلاش كرد تا عكسالعملي انجام ندهد ولي طاقت عابدزاده خيلي زود تمام شد و به دنبال صداي ناشناس از رختكن رفت!
http://cache.bordobakht.com/images/site/news/0279/27920_ef05129914ca363a8e2a122b7084bd726909b608.jpg (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
خاطره جديد از ملبورن ندارم (http://forum.havadaresorkh.com/showthread.php?248-تاپيك-اختصاصي-احمد-رضا-عابدزاده-(عقاب-آسيا)&p=1096#post1096)
به عنوان آخرين آيتم از ديدارمان با عابدزاده از او ميخواهيم تا در مورد بازي خاطرهانگيز ايران-استراليا در ملبورن صحبت كند.
هر چند عابدزاده از تكرار بعضي از صحبتها ابراز نارضايتي ميكند ولي وقتي در مورد هشتم آذرماه 76 صحبت كرديم، گل از گلش شكافت و شروع به صحبت كرد:«ما نود دقيقه بازي كرديم و فكر ميكنم كه تا امروز نود هزار دقيقه در مورد آن بازي صحبت كردهام، اما راستش را بخواهيد صحبت كردن در مورد ملبورن هميشه برايم جالب است.
البته اين را هم بگويم كه خاطره جديدي ندارم و مجبورم از همان خاطرات قديمي برايتان بگويم.»
پاره شدن تور دروازه ايران توسط اغتشاشگر استراليايي همچنان محبوبترين خاطره عقاب است:«خودم طرف را نديدم. فكر ميكنم خاكپور بود كه اول آن تماشاگر را ديد و به من خبر داد.
آن بنده خدا پريد و تور دروازه ما را پاره پاره كرد تا مثلا بگويد كه استراليا توانسته ايران را سوراخ سوراخ كند.
اما اين اتفاق به نفع ما شد چون او توانست روي تيم ما تاثير مثبت بگذارد. من هم وقتي ديدم كه بچهها مات و مبهوت به اين ديوانه نگاه ميكنند، خنديدم و چند پشتك زدم تا روحيه بچهها بالا برود.
بعضي از بچهها مثل خاكپور، پاشازاده، كريم و ...وقتي خندههاي مرا ديدند، گيج شده بودند و وقتي من پشتك زدم، دوزاري بچهها افتاد و آنها هم به من روحيه دادند.
يادش به خير كريم در آن بازي هم گل زد و با بازي خوب بچههاي تيم ملي بود كه توانستيم به جامجهاني برويم.
البته گل همه اين خاطرهها استاد اسدي است (خنده) و باز هم ميگويم كه يكي از بدترين گلهاي زندگيام را از استاد در بازي با ژاپن خوردم!»
Masoud
05-04-2011, 05:11 PM
عابدزاده:صف کشیدند تا کنار حجازی عکس بگیرند و مشهور شوند
احمدرضا عابدزاده میگوید خودش یک بار معجزه دعای مردم را لمس کرده و حالا مطمئن است حال ناصر حجازی با همین معجزه خوب میشود.
احمدرضا عابدزاده یک بار دیگر سفرش را طولانی کرده. او دوباره در آمریکا ماندگار شد تا دیرتر به ایران برگردد. قرار بود عابدزاده دهم اردیبهشت به تهران برگردد اما بازگشت او حدودا دو هفته عقب افتاده. وقتی با عابدزاده تماس گرفتیم او آخرین اخبار فوتبال ایران را نداشت. از حذف پرسپولیس بیخبر بود و نمیدانست استقلال و ذوبآهن چه نتایجی گرفتهاند. به همین خاطر اول او بود که سوال پرسید: «بازی پرسپولیس چه شد؟ بردند؟»
*بله. پرسپولیس با نتیجه 3-2 برد.
چه خوب. پس صعود کردند؟
*نه. بنیادکار هم برنده شده و با این نتیجه، پرسپولیس حذف شد.
بیچاره مردمی که توی استادیوم بودند. حتما خیلی ناراحت شدهاند از این نتیجه. ذوبآهن و استقلال چه کار کردند؟
*ذوبآهن که برد و با اقتدار صعود کرد. استقلال هم دو گل جلو بود اما بازیاش مساوی تمام شد.
واقعا استقلال چطور توانسته مسابقهای را که دو گل جلو بوده مساوی کند؟ از تراکتورسازی چه خبر؟ سهمیه آسیا را گرفتند؟
*فعلا که وضعشان خیلی خوب نیست. آخرین مسابقهشان را در تبریز به صبا باختند.
مگر میشود تراکتورسازی در یک چنین هفتهای به صبا ببازد؟ آنها که به این برد احتیاج داشتند.
*البته یک صحنه هم بوده که داور ابتدا پنالتی میگیرد و بعد نظرش را عوض میکند. اگر آن پنالتی را میگرفتند احتمالا تراکتورسازی نمیباخت.
حتما تماشاگران مسابقه هم خیلی از این اتفاق ناراحت شدهاند. این دیگر تقصیر تماشاگر نیست. وقتی چنین اتفاقی میافتد تقصیر داور است. تماشاگر هم وقتی میبیند داور برای تیمش پنالتی گرفته و بعد پنالتی را پس میگیرد، فکر میکند حقش خورده شده. بعضی وقتها هم عکسالعمل نشان میدهند. وقتی پنالتی میگیرند باید اجازه بدهند پنالتی زده شود. تماشاگر در چنین شرایطی هیچ چیزی به ذهنش نمیرسد جز اینکه حق تیمش را خوردهاند. راستی شنیدهام تیم عابدینی هم به لیگ برتر صعود کرده. به او تبریک میگویم. خیلی از مدیران فعلی لیگ برتر باید باشگاهداری را از عابدینی یاد بگیرند که همیشه در این فوتبال موفق بوده.
*نظرت در مورد پرسپولیس چیست؟ از لیگ قهرمانان که حذف شدند و در لیگ برتر هم قهرمان نمیشوند.
سال قبل که کرانچار در پرسپولیس بود و ما در کنارش بودیم از ما انتقاد میکردند. در حالی که ما بد نبودیم. از دقیقه بیست روی سکوها شعار میدادند و روزگارمان را سیاه میکردند. از همان اول فصل مدیرعامل و بازیکن، همه بیتعصب میشدند. بعد هم کار به جایی کشید که ما را کنار گذاشتند. ولی الان پرسپولیس چندم است؟ ما را گذاشتند کنار که شرایط بهتر شود. چرا این اتفاق نیفتاد؟ تیم بدتر شده. در آسیا و لیگ که نتیجه نگرفتند. تماشاگران تیم حقشان این نیست که تیم محبوبشان ناکام شود. آنها دوست دارند تیمشان برنده شود. امیدوارم پرسپولیس حداقل قهرمان جام حذفی شود تا شرایط کمی عوض شود.
*فکر میکنی چه اتفاقی افتاده که پرسپولیس ناکام شده؟
خود مردم میدانند چه اتفاقی افتاده. آنها خیلی هم خوب میفهمند. راستی چند هزار نفر برای دیدن مسابقه پرسپولیس و الاتحاد آمده بودند ورزشگاه؟
*بیست هزار نفر.
باید ببینیم چه بلایی سر فوتبالمان آمده که برای حساسترین بازی فوتبالیمان برای پرسپولیس فقط 20 هزار نفر به ورزشگاه میآیند. در شرایطی که پرسپولیس حساسترین مسابقهاش در آسیا را برگزار میکند تنها 20 هزار تماشاگر به ورزشگاه میآیند که این اصلا خوب نیست. دوره ما 120 هزار نفر میآمدند ورزشگاه و جای سوزن انداختن نبود. ولی الان همه ناامیدند. در مورد تیم ملی هم همینطوری است.
*راستی شنیدی که علی منصوریان شده سرمربی تیم ملی امید؟
بله اتفاقا میخواستم تبریک بگویم به او. منصوریان انتخاب خوبی است. همه وظیفه دارند از او حمایت کنند. تیم امید نیاز به چنین مربیانی دارد. علیرضا خودش سالها بازیکن تیم ملی بوده و از خیلیها بهتر میتواند تیم ملی را نگه دارد.
*ولی انتخاب او خیلی انتقادها را به همراه داشته.
باید حتما کسی را میگذاشتند که بیاید باند بازی کند؟ همه باید از علیرضا حمایت کنند تا او موفق باشد.
*اما منتقدان میگویند او تجربه مربیگری ندارد؟
چرا تجربه مربیگری ندارد؟ مگر در پاس سرمربی نبود؟ مگر در تیم ملی دستیار نبود؟ هر کسی باید از یک جایی شروع کند. تازه مگر انتخابهای قبلی ما بیشتر از یک نیم فصل یا یک فصل سابقه سرمربیگری داشتند؟ یا مثلا قبلترها نداشتیم کسی را که سرمربیگری را از تیم ملی شروع کرده باشد؟ یعنی ما از آمریکاییها یا آلمانیها یا اسپانیاییها بیشتر میفهمیم در این رابطه؟ مگر آنها مربی جوانشان را در باشگاهها و تیم ملیشان استفاده نکردند و جواب نگرفتند؟ مطمئنا علیرضا میتواند در تیم امید موفق باشد. این همه آدم آوردند نتوانستهاند کاری کنند. حالا یک بار به یکی از بچههای خود تیم ملی اعتماد کنند.علی با هزار امید و آرزو آمده و باید به جای سنگاندازی، کمکش کنند. تازه شنیدم کروش هم میخواهد کمکش کند. وقتی چنین مربی بزرگی حواسش به علیرضا باشد او میتواند موفق شود.
*راستی یک خبر بد برایت داریم. ناصر حجازی حالش خوب نیست و در بیمارستان بستری شده.
من نمیدانستم. واقعا حالش اینقدر بد شده؟ خدا شفایش بدهد. ناصر خان اینقدر بزرگ هست که به تعریف من احتیاجی ندارد. الان مردم دارند برایش دعا میکنند. من معجزه دعای مردم را به چشم دیدهام و میدانم چقدر میتواند موثر باشد. چون برای خودم این اتفاق افتاده. الان الان میدانم چه اتفاقی میافتد. الان فرصت مناسبی پیش آمده تا بروند بالای سر حجازی و با او عکس یادگاری بگیرند و بگویند ما آمدهایم ملاقات ناصر حجازی و هوای او را داریم. کلی قول و وعده و وعید بدهند و بعد همه آنها را فراموش کنند. من این صحنهها را لمس کردهام. ولی به چنین افرادی توصیه میکنم هرچه زودتر خودشان را برسانند چون ممکن است ناصر خان زودتر خوب شود و بیاید بیرون، آن وقت اینها جا بمانند. به این افراد میگویم سریع بروند توی صف بایستند و با ناصر خان عکس یادگاری بگیرند که کلی به محبوبیتشان اضافه میکند.
*کی به تهران برمیگردی؟
اواخر اردیبهشت میآیم. ولی به محض اینکه برسم تهران، خیلی حرفها دارم که در مورد بعضیها بزنم.
Aznasleaftab
05-04-2011, 05:36 PM
واقعا چی سر تیم محبوبمون تو این سال ها اومده!!؟
زمانی عابدزاده ی کبیر کاپیتان و دروازه بان ما بود و امروز . . .
چقدر دلم برای عابدزاده تنگ شده!!!
Masoud
05-06-2011, 12:35 AM
عقاب تصمیم گرفت در آمریکا بماند/ برمی گردم تا همسر و دخترم را ببرم/ اینجا مربی گلرها شدم
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/5/lf8yq90psaswzqpsu2o4.jpg
احمدرضا عابدزاده تصمیم گرفت تا در آمریکا ماندگار شود.
به گزارش خبرآنلاین ؛ گلر و کاپیتان سابق تیم ملی که 2 ماه قبل به آمریکا رفت تا نام فرزندش را در دانشگاهی آمریکایی ثبت نام کند ، حالا تصمیم به ماندن در این کشور گرفته و قراردادی را با یکی از تیم های لس آنجلس امضا کرده تا در همان کشور بماند. او در این باره می گوید:« 2 هفته اولی که به آمریکا آمدم ، در هتل بودم تا اینکه با دوستم که مالک باشگاه l.a bluse است ، برخورد کردم. الان شرایط طوری شده که به عنوان مربی دروازه بانان این تیم که مالکی ایرانی دارد ، مشغول به کار هستم. البته 10 روز دیگر به ایران بر می گردم تا همسر و دخترم را هم به اینجا بیاورم. من قرار دادی دو ساله با این تیم دارم و می خواهم تیمی ایرانی را در ایجا با کمک دوستانم به موفقیت برسانم.»
عابدزاده پس از اینکه از پرسپولیس و استیل آذین کنار گذاشته شد ، تصمیم به ترک وطن گرفت. او یکی از محبوب ترین بازیکن ادوار فوتبال ملی ایران است.
Masoud
05-06-2011, 12:13 PM
عابدزاده مربی دروازه بان های Los Angles blues شد .
http://030.img98.net/out.php/i298888_230667205606759479291176873312352636563134 4501534n.jpg
zamara
05-08-2011, 07:31 AM
http://www.havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/05/A0725059.jpg
عابدزاده: نمیخواهم در آمریکا زندگی کنم
۱۰ روز دیگر به کشورم برمیگردم
مربی سابق دروازهبانهای پرسپولیس گفت: نمیخواهم در آمریکا زندگی دائم داشته باشم.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گویی درباره اینکه گفته می شود قصد دارد برای همیشه به آمریکا برود و خانواده خود را نیز به زودی به این کشور می برد، اظهار داشت: این خبر صحت ندارد. من برای رسیدگی به امور تحصیلی پسرم به آمریکا آمده ام و ۱۰ روز دیگر به تهران باز می گردم.
وی افزود: در این مدت به جز پرس و جو در مورد احوال حسین هدایتی و ناصرحجازی اصلا به دنبال اخبار فوتبال نبودم و قصد هم ندارم برای همیشه در آمریکا زندگی کنم و خانواده ام را هم نمی خواهم به اینجا بیاورم.
علی تیفوسی
05-27-2011, 11:03 PM
چند روز پیش تولد عقاب بود،تولدش رو بهش تبریک می گم و ایشالا سال های سال سلامت باشه.
.................................................. ................
احمدرضا عابدزاده دروازه بان سابق تیم ملی و تیم پرسپولیس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در فوتبال ایران حواشی بسیار زیاد است که این مسئله به تیم ها و باشگاه ها لطمه وارد می کند،حتی این حاشیه ها و اختلافات باعث ناراحتی بعضی اشخاص می شود و کسانی که حاشیه سازی می کنند و دوست دارند اختلاف بین یک مجموعه باشگاهی بیندازند،هدفشان فقط منافع شخصی خودشان است.
وی افزود: من شش ماه از سال خارج از کشور و شش ماه ایران هستم و شغل آزاد دارم و زندگی راحتی دارم و دوست ندارم دیگر در متن حاشیه سازی تیم ها باشم.
عابدزاده در خاتمه افزود: این اختلافات بین علی دایی و حبیب کاشانی فقط به ضرر تیم پرسپولیس است.
Masoud
06-09-2011, 10:02 PM
عابدزاده: فردا در ورزشگاه تختی پرسپولیس را تشویق می کنم
ارتش سرخ دات كام:
احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) دروازه بان افسانه ای باشگاه پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) امروز راهی انزلی شد تا پس از حضور در مزار سیروس (http://www.arteshesorkh.com/) قایقران روز جمعه با حضور در ورزشگاه تختی (http://www.arteshesorkh.com/) انزلی تیم محبوبش را تشویق کند.
احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در خصوص غیبت طولانی مدت اش در ورزشگاه می گوید: «قبل از اینکه به آمریکا سفر کنم شرایط پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) خوب نبود و دوست نداشتم شاهد شکست تیم محبوبم باشم. اما حالا وضعیت بهتر است و پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) در آستانه قهرمانی جام حذفی قرار دارد. بهترین قسمت بازی رفت حضور 80 هزار نفر پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) ی در ورزشگاه آزادی بود که با پیروزی پر گل پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) همراه شد.»
عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در خصوص حضورش در ورزشگاه تختی (http://www.arteshesorkh.com/) انزلی می گوید:
«هر سال روز 18 و 19 فروردین در انزلی بودم و سر مزار سیروس (http://www.arteshesorkh.com/) می رفتم اما امسال به خاطر حضورم در آمریکا این اتفاق رخ نداد. به همین دلیل امروز به انزلی سفر می کنم تا پس از حضور بر مزار سیروس (http://www.arteshesorkh.com/) بازی برگشت را هم در انزلی از نزدیک تماشا کنم.»
احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در خصوص مطالباتش از باشگاه پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) می گوید: «زور آقایان از کمیته انضباطی (http://www.arteshesorkh.com/) هم بیشتر است چون بعد از دو سال با وجود رای کمیته انضباطی (http://www.arteshesorkh.com/) فدراسیون فوتبال هنوز نتوانستم طلبم را از پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/) دریافت کنم»
عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در خصوص اینکه بسیاری از همبازیان سابقش سال هاست مرحوم قایقران را فراموش کرده اند ولی او همچنان به یاد همبازی سابق اش است می گوید: «متاسفانه ما فکر می کنم مرگ همیشه برای همسایه اتفاق میفتد. چه کسی باور می کند ناصر حجازی دیگر در میان ما نیست؟ با مرگ حجازی خیلی از فوتبالی ها به خودشان آمدند اما غیر فوتبالی ها و آدم های سیاسی هنوز راه سابق را می روند. اینها آدم هایی هستند که مدام سعی می کنند خودشان را خوب جلوه دهند، حرف های خوب می زنند ولی پشت پرده کارهای دیگری می کنند. تا زمانی که این افراد مثل شغال در فوتبال ایران هستند امثال من باید کنار بنشینیم.»
کاپیتان سابق تیم ملی ایران ادامه داد: «حدود 7 میلیارد نفر روی کره زمین زندگی می کنند اما صد سال دیگر هیچ کدام از این آدم ها زنده نیستند و افرادی دیگری جای ما را خواهند گرفت. صد سال بعد نه من هستم نه این سیاسی ها و افراد موقت!»
احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در خصوص برنامه اش برای فصل آینده می گوید: «وقتی همه چیز شده رابطه بازی و فامیل بازی من نمی توانم در این فوتبال مربیگری کنم چون اهل مخلصم و چاکرم گفتم به آقایان نیستم. مردم همیشه به من لطف دارند و هر کجا مرا می بینند اظهار لطف می کنند، همین برای من کافی است».
Masoud
07-08-2011, 12:57 AM
عابدزاده: فكر مي كنند پرسپوليس بي صاحب است
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/5-70317.jpg
ارتش سرخ دات كام: دروازه بان پيشين تيم ملي که به ادعاي خيلي از کارشناسان بهترين گلر تاريخ فوتبال ايران بوده از نحوه مديريت در پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) ناراضي است.
احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در اين خصوص گفت: در جمع پيشکسوتان (http://www.arteshesorkh.com/) پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) حاضر شدم تا سهمي در پس گرفتن اين تيم از موقتي ها داشته باشم چون به اعتقاد من تا اين آقايان هستند پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) به صاحبانش نمي رسد.
وي ادامه داد: با جمعي از بزرگان پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) دور يکديگر جمع شديم تا از مسئولان دولتي و سرپرستي وزارت ورزش و جوانان بخواهيم در صورت امکان سهام اين تيم را به پيشکسوتان (http://www.arteshesorkh.com/) بدهند تا آنها در اداره اين تيم به دلخواه هواداران اقدام کنند.
عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/) در پايان اظهار داشت: همه بزرگان آماده اند تا به تيم محبوب خود کمک کنند اما متاسفانه عده اي اين تيم را رها نمي کنند و نمي گذارند تيم به صاحبانش برسد زيرا آنها گمان مي کنند پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) بي صاحب است.
zamara
07-08-2011, 07:41 AM
عابدزاده به جای اینکه از مدیریت باشگاه گله بکنه بهتره بره و از همون علی دایی که با اون حقارت از تیم انداختش بیرون گله بکنه .
حتما اگه آقای کاشانی عابدزاه عزیز ما رو سمتی توی باشگاه بهش میداد هیچوقت اینجوری نمیگفت .
به نظر من که آقای کاشانی در طول چهل سالی که هوادار پرسولیس شدم بهترین و کارساز ترین مدیری بوده که من توی باشگاه دیدم .
اگه یک مدیر خوب توی باشگاه بوده تا الان همین کاشانی بوده و همانطور که بارها گفتم و هزاران بار دیگه هم میگم تنها نقطه ضعف و خرابکاری کاشانی توی مدیریتش همین زنده کردن مجدد دایی بود .
Masoud
07-08-2011, 11:39 AM
الله هم صلی علی محمد و ال محمد.
ایول کاشانی که علی دایی رو زنده کرد.
ایول کاشانی که زنده کننده ی مردگانه.
پس فردا میگن این بابا شفا هم میده مریضها رو.
کاشانی چی کار کرده که تمام پیشکسوتهای پرسپولیس رو یه جا میفروشن به کسی که سه ساله اومده تو فوتبال این مملکت !!!
pesarjonoob
07-17-2011, 03:37 PM
عابدزاده: جذب این ۴ نفر هنر نمی خواست چون عاشق پرسپولیس بودند
دروازه بان افسانه ای باشگاه پرسپولیس با انتقاد از وضعیت این باشگاه در نقل و انتقالات گفت: جذب این ۴ بازیکن هنر نمی خواست چون پرسپولیسی بودند و خودشان برای حضور در این تیم اظهار تمایل کردند.
احمدرضا عابدزاده که هواداران هنوز خاطرات حضورش در پرسپولیس را فراموش نکرده اند گفت: پرسپولیس سی میلیون هوادار عاشق دارد که از خیلی چیزها می گذرند تا موفقیت تیم محبوب خود را ببینند ولی افسوس که تیم آن ها را کسانی در دست گرفته اند که هیچ انتظاری از آن ها نمی رود.
مربی گلرهای پرسپولیس در زمان سرمربیگری افشین پیروانی در مورد عملکرد حبیب کاشانی و حمید استیلی در فصل نقل و انتقالات نیز اظهار داشت: تاکنون چهار بازیکن جذب پرسپولیس شده اند که هر چهار نفر پیش از این هم پیراهن این تیم را پوشیده بودند و آرزوی بازگشت در سر داشتند حال نمی دانم چه طور آقایان با افتخار از جذب آن ها سخن می گویند.
وی ادامه داد: علی کریمی که مشخص بود در ایران فقط در پرسپولیس بازی می کند پرسپولیسی کردند، میثاق معمارزاده که دردسری نداشت چون او به هر دری می زد تا برگردد، اولادی هم شرایطی مثل کریمی داشت که برگشت و محمد نصرتی همچون استقلالی ها پولش را ندادند آمد به نظر شما جذب این ۴ بازیکن افتخار دارد؟
Rainyboy
08-06-2011, 09:36 PM
با عقاب آسيا كه در يك مغازه محقر پيتزا ميفروشد
عابدزاده: مثل من ديگر نيامد
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/19-11-1388%5CIMAGE634013189340156250.jpg
دروازهبان انگشت نماي دهه هفتاد فوتبال ايران كه هيبتش هر مهاجمي را به هراس ميانداخت اين روزها به حاشيه رانده شده و پشت دخل رستوران قديمياش در نزديكيهاي ميدان تجريش روزگار ميگذراند. احمدرضا عابدزاده اخيرا در توصيف اسرار گوشه نشينياش به محبوبيت قابل اعتنايي كه بين عموم دارد اشاره كرده بود و اكنون صراحتا اعلام ميكند كه چيزي از مربيان فعلي ليگ برتر كم ندارد.
از نيمكت مربيگري تا پشت دخل فست وود
دوران حاشيه نشيني عابدزاده از زماني آغاز شد كه سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس بنا به در خواست علي دايي و در ادامه روند عبور از چهرههاي محبوب اين تيم، حكم به بركناري او از كادر فني اين تيم داد و يك چهره خنثي به نام محمد علي يحيوي به عنوان مربي دروازهبانها جاي او را گرفت. عابدزاده پس از آن چند صباحي در تيم استيلآذين مشغول به كار شد. او كساني را كه دليل دورياش از فوتبال را جويا ميشوند به مديران فوتبالي ارجاع ميدهد: «دليل حضورم در رستوران را بايد از مسئولان فوتبال اين مملكت بپرسيد. آيا من با اين همه سابقه بايد از فوتبال دور باشم و در يك فست فود صبح را به شب برسانم؟ من تجربيات زيادي در عرصه بازيكني و مربيگري دارم اما كسي نميخواهد از آنها استفاده كند.» عابدزاده البته چندان هم در رستوران محقرش تنها نيست. فست فود او كه با يك تابلوي بزرگ در يكي از خيابانهاي بزرگ شهر خودنمايي ميكند هرازگاهي پاتوق فوتباليستها و بازيگران سينما و تلويزيون ميشود. عابدزاده در توصيف شكل و شمايل و فضاي رستورانش ميگويد: «در طول هفته هنرپيشهها، بازيكنان و ليدرهاي زيادي به رستورانم ميآيند اما با هيچ كدام از همبازيانم در ارتباط نيستم. هميشه شماره پيراهنم يك بوده اما نام رستورانم را 22 گذاشتم. دوست دارم كساني كه به اينجا ميآيند كمي هم به اين راز فكر كنند. عكسي هم كه روي تابلوي رستوران زدم مربوط به قبل از بازي تيم ملي ايران با آمريكا در جام جهاني 1998 است.»
مقابل مالديو زير توپ ميزنيم!
دروازهبان سابق تيم ملي هم در صف منتقداني ايستاده كه افت نسبي فوتبال ايران را با تزريق بيرويه پول بين فوتباليستهاي امروزي مرتبط ميدانند. او هشدار ميدهد كه فوتبال ايران تا مرز نابودي پيش رفته است: «اگر به فكر اين فوتبال و اصول آن نباشيم چه بسا چند سال ديگر نتوانيم حتي مالديو را شكست دهيم. چند سالي است كه ديگر مهاجم، هافبك و مدافع تمام عيار نداريم. يك نفر به من بگويد كه آيا بعد از سيروس قايقران فوتبال ما هافبك شش دانگ به چشم خود ديده است؟ بهترين دفاع تيم ملي در بازي با مالديو چند بار مجبور شد زير توپ بزند. اين يعني اينكه فوتبال ما به صفر نزديك شده است.» عابدزاده رشد بيرويه نشريات ورزشي و زير ذره بين بردن بيش از اندازه فوتباليستها را يكي از دلايل اين نزول وحشتناك ميداند: «زمان ما دو مجله كيهان ورزشي و دنياي ورزش وجود داشت كه بايد ستاره ميشديم تا عكس مان را چاپ كنند، اما حالا بازيكن با يك بازي خوب روي جلد چند روزنامه ميرود. همين توجه بيش از اندازه فوتباليستها را خراب ميكند. حاشيه فوتباليستهاي ما در مقاسيه با كشورهاي ديگر بالاست. مهدي رحمتي هنوز به استقلال نيامده بايد در روز پاسخگوي 30، 40 خبرنگار باشد. يكي به مبلغ قراردادش گير ميدهد و ديگري ميگويد چرا به تهران آمدي. با اين شرايط رحمتي حتي نميتواند شبها راحت بخوابد چه برسد به اينكه براي استقلال خوب گلري كند.» در روزهايي كه انتقادهاي تند و تيز اهالي فوتبال از قانون سقف قرارداد به اوج رسيده، عابدزاده در مقام دفاع از اين قانون ميگويد: «تعيين سقف قرارداد كار خوبي است كه كفاشيان و همكارانش دنبال ميكنند. با سقف قرارداد موافقم چون با اعمال اين قانون دست دلالها از فوتبال كوتاه شده است. خود من بيشترين پولي كه در فوتبال گرفتم 25 ميليون تومان بود. من در سال 79 اين پول را گرفتم اما دروازهبانهاي فعلي به كمتر از 500 ميليون رضايت نميدهند. اگر از اين پولها گرفته بودم صبح تا شب پشت دخل رستوران نمينشستم.»
با «موقت ها» مشكل دارم
مربي سابق دروازهبانهاي پرسپوليس كه پس از درگيري فيزيكي با ليدرهاي منتسب به كاشاني، پرسپوليس را ترك كرد هنوز هم دل پري از سرپرست باشگاه پرسپوليس دارد: «من با پرسپوليس و تماشاگرانش مشكلي ندارم. مشكل عابدزاده با «موقتهايي» است كه فوتبال را نميشناسند. به هر حال فعلا دوره، دوره اين آقايان است و بايد با آن كنار آمد. يك روز به دايي گفتم اين آقاي موقت تو را سياه ميكند و ماچ و بوسههايي كه او به پيشاني ات ميزند، سم است. دايي بعدها در ملاقات با هدايتي به اين موضوع اعتراف كرد.»عابدزاده در نيم فصل اول ليگ نهم حرفهاي به عنوان مربي دروازهبانهاي پرسپوليس رابطه دوستانهاي با زلاتكو كرانچار سرمربي وقت اين تيم داشت. او بركناري ناگهاني كرانچار را يكي از اشتباهات مديريتي حبيب كاشاني ميداند: «در پرسپوليس اصول مربيگري را از كرانچار ياد گرفتم. به نظرم نبايد او را از دست ميداديم. كرانچار جزو 10 مربي برتر فوتبال جهان است. دليل اخراج او از پرسپوليس را بايد از كساني بپرسيد كه كنارش گذاشتند.»
بدنسازي در كوههاي صفه
به نظر عابدزاده دروازهبانهاي دهه هشتاد كيفيت قابل توجهي را بروز ندادهاند و فوتبال ايران از حيث كشف و پرورش دروازهبان مستعد هم با افت مواجه شده است: «گلرهايي كه بعداز من به فوتبال ايران معرفي شدند تقريبا همگي در يك سطح بودند. اگر كسي ميخواهد مثل من بشود بايد تمرين و تلاش مرا داشته باشد وگرنه با حرف زدن چيزي درست نميشود.» عابدزاده در توصيف رمز و راز ماندگارياش در فوتبال ايران به تمرينات طاقت فرسا در دوران بازيكنياش اشاره ميكند: «تمريناتي كه من انجام ميدادم از عهده دروازهبانهاي فعلي بر نميآيد. سال 59-60 ساعت 5 صبح از كوه صفه اصفهان بالا ميرفتم. سالهاي 62 و 63 هم با بستن غلتك به كمرم و كشيدن آن سعي در بالا بردن استقامت بدنم داشتم. صراحتا ميگويم كه در دوران فوتبالم هيچ اشتباه بزرگي مرتكب نشدم. شايد يكي از دلايل پيشرفت من همين بود. چند سال است فوتبال را كنار گذاشتهام اما اجازه ندادم بدنم از فرم خارج شود. تمرينات سنگين بدنسازيام باعث شده الان فقط 94 كيلو وزن داشته باشم.»
ضربدر بزرگ روي سياست
احمدرضا عابدزاده اين روزها بخش عمده زمانش را صرف سر و كله زدن با شاگردهاي خصوصياش ميكند. او در مورد فعاليتهاي روزمرهاش ميگويد: «هنوز هم تمرينات بدنسازيام را به صورت مرتب دنبال ميكنم. شايد در طول شبانه روز بيش از پنج ساعت تمرينات بدنسازي داشته باشم. علاوه بر اين چهار، پنج شاگرد دارم كه به صورت خصوصي آنها را تمرين دروازهباني ميدهم.» مربي سابق دروازهبانهاي پرسپوليس البته شأني بالاتر از كار كردن با چند شاگرد خصوصي را براي خودش قائل است. عابدزاده معتقد است در عرصه مربيگري حرفهاي زيادي براي گفتن دارد: «به نظرم فوتبال را بهتر از خيلي مربيان ديگر ايراني ميفهمم و استحقاق سرمربيگري در ليگ برتر را دارم. اعتقاد ندارم كه بايد از ابتدا سرمربي ميشدم چون به هر حال در عالم مربيگري شرط اول كسب تجربه است. هميشه دنبال فوتبال بودم و هيچ وقت دنبال سياست نرفتم. سياست به درد من نميخورد. به نظرم بايد روي «سين» سياست يك ضربدر بزرگ زد.»
پسرم جايم را ميگيرد
سفر ناگهاني عابدزاده به آمريكا و ملاقاتش با مديران ايراني باشگاه لس آنجلس بلوز شايعه اقامت دائم او در آمريكا را سر زبانها انداخت. عابدزاده اما تاكيد ميكند كه آيندهاش را در خاك كشور خودش جست و جو ميكند: «يك مدت شايعه شده بود به همراه خانواده به آمريكا كوچ كردهام در حالي كه واقعيت نداشت. من يك وجب از خاك ايران را با صد كشور خارجي عوض نميكنم. پسرم ساكن آمريكاست و دخترم ساكن ايتاليا. هردوي آنها درس ميخوانند اما من و همسرم در تهران به زندگي خود ادامه ميدهيم.» عابدزاده در مورد وضعيت فعلي پسرش كه در آمريكا مشغول پشت سر گذاشتن دوره پشرفته دروازهباني است ميگويد: «پسرم فعلا در آمريكا تمرينات مدرن دروازهباني را پشت سر ميگذارد. امير را تا چند ماه ديگر به اسپانيا و باشگاه رئالمادريد خواهم برد تا در تيم جوانان اين باشگاه مشغول به بازي شود. امير اگر به همين شكل تمريناتش را ادامه دهد يك عابدزاده ديگر خواهد شد.»
Pars_Redboy
08-06-2011, 10:54 PM
http://up.perspolisnews.com/images/xwbpto6gyewodr0xhtnv.jpg
جدیدترین عکس از امیر عابدزاده ،پسر عقاب آسیاست که انشالله تا چند سال آینده درون دروازه پرسپولیس و تیم ملی یاد و خاطره پدر محبوبش رو که این روزهای خیلی مورد بی مهری قرار گرفته ،زنده میکنه ....به امید موفقیت امیر عابدزاده ...........
persha
10-11-2011, 04:48 PM
بازگشت عابدزاده به پرسپولیس؟
احمدرضا عابدزاده با توجه به تغییر و تحولات مدیریتی در پرسپولیس و رفتن حبیب کاشانی به احتمال فراوان به این باشگاه برمی گردد. چند روزی است که مدیران پرسپولیس درباره کمیته فنی این باشگاه بحث هایی را آغاز کرده اند. صحبت هایی درباره انتخاب اعضای جدید کمیته فنی مطرح شده که هنوز قطعی نشده است.
در این بین نام پیشکسوتان مختلف باشگاه برای عضویت در کمیته فنی مطرح شده است اما از گوشه و کنار خبر می رسد که محمد رویانیان در حال حاضر برای بازگشت احمدرضا عابدزاده به پرسپولیس و عضویت او در کمیته فنی به جمع بندی نهایی رسیده اند.
همچنین ابراهیم اشتیانی نیز یکی دیگر از پیشکسوتانی است که مدیران باشگاه برای عضویت در کمیته فنی با او مذاکراتی انجام داده اند.
حضور احمدرضا عابدزاده در پرسپولیس می تواند برای هواداران این تیم یک خبر خوش باشد. اما گفته می شود علی پروین زیاد با این انتخاب موفق نیست و در ادامه شاید اختلافات او با سردار رویانیان وارد مرحله تازه ای شود. البته عابدزاده تمایل دارد که به عنوان مربی در کادرفنی پ (http://www.arteshesorkh.com/)پرسپولیس فعالیت کند اما از قرار معلوم حمید استیلی با این انتخاب چندان موافق نیست.
مدیران باشگاه در شرایط کنونی فعلا موضوع بازگشت عابدزاده را تا قطعی شدن انتخاب این چهره محبوب، رسانه ای نکرده اند، ولی به نظر می رسد اگر دروازبان افسانه ای فوتبال ایران به پرسپولیس برگردد حرف وحدیث های فراوانی در این تیم به وجود بیاید.
در شرایط کنونی فعلا هم چیز در حد شایعه مطرح شده و مدیران باشگاه نیز درباره این موضوع اظهار نظر رسمی نداشته اند. به همین دلیل باید منتظر بود و دید که عابدزاده به کادرفنی پرسپولیس برمی گردد یا راهی کمیته فنی می شود.
ثنا بانو
10-12-2011, 08:27 AM
احمد رضا عابدزاده استوره تيم ملي فوتبال ما بود هنوز هم هست و خواهد ماند. من هم براي خودش وهم براي پسرش آروزي موفقيت مي كنم واميدوارم يك روز امير عابدازه ملي پوش تيم ايران باشه پس به اميد اون روز مي نشينيم واقعا اميدوارم كه امير عابدازه جاي پدر بزرگوارشونو توي تيم ملي پر كنه
babak red
10-12-2011, 08:41 AM
ان شالله که عابد زاده برمیگرده پرسپولیس و پسرش هم میاد دروازه بان سوم تیم ما میشه. خدایا یعنی میشه؟
ثنا بانو
10-12-2011, 08:50 AM
داداش كجاي كار چرا نشه ميشهههههههههههههههههههههه ههههه
babak red
10-26-2011, 10:38 AM
عابدزاده مدرسه دروازه باني تأسيس کرد
پس از آنکه فدراسيون فوتبال حاضر به همکاري با احمدرضا عابدزاده جهت برپايي آکادمي دروازه باني نشد، اين مربي شخصا دست به کار شد و مدرسه دروازه باني تاسيس کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030589.jpg
پس از آنکه فدراسیون فوتبال حاضر به همکاری با احمدرضا عابدزاده جهت برپایی آکادمی دروازه بانی نشد، این مربی شخصا دست به کار شد و مدرسه دروازه بانی تاسیس کرد.
وی گفت: «خوشبختانه موفق شدم که مدرسه خودم را ثبت کنم و در این مدرسه فقط با 4، 5 دروازه بان زیر 15 سال کار خواهم کرد تا شخصا روی آنها سرمایه گذاری کنم و به فوتبال ایران تقدیم نمایم.»
عابدزاده در پاسخ به این سوال که درباره بحران پرسپولیس چه نظری دارد گفت: «مرسی، مرسی!»
suroosh 66
12-12-2011, 06:47 PM
عابدزاده: استیلی اشک مردم را در آورد و رفت/ لوکا تعادل روانی ندارد
http://www.ghermezete.net/files/images/news/tumb/sds-95590.jpg
مربی دروازه بان های سابق پرسپولیس گفت: از روز اول مشخص بود استیلی در پرسپولیس نمی ماند اما او پروژه نابودی پرسپولیس را پیش برد و اشک مردم را درآورد و رفت.
احمدرضا عابدزاده که سابقه همکاری با لوکا را دارد در واکنش به مذاکره باشگاه پرسپولیس با این مربی، گفت: بوناچیچ در حد پرسپولیس نیست و متاسفانه باید بگویم او اصلا تعادل روحی و روانی ندارد.
شما ببینید او هر چند ماه با یک تیم قرارداد امضا می کند و در میانه راه با یک دعوای سوری از تیم جدا می شود. لوکا پولش را از فوتبال ایران می گیرد بعد پشت سر ایرانی ها توهین می کند. این حرف من نیست ، 100 نفر می توانند شهادت دهند که چه الفاظ رکیکی از زبان او خارج می شود. او مدتی سرمربی النصر بود، بروید از مهرزاد معدنچی بپرسید پشت سر ایرانی ها چه الفاظ رکیکی به کار می برد.
عابدزاده افزود: پرسپولیس یک مربی موجه و کارنامه دار مثل کرانچار می خواهد. متاسفانه یک تیم دلالی به دنبال این هستند که بوناچیچ را به رویانیان تحمیل کنند. من نمی گویم رویانیان مدیر خوبی نیست اما او با شرایط فوتبال آشنایی ندارد و باید از مشاوران فوتبالی و کار بلد کمک بگیرد. رویانیان سال ها پست های حساسی داشته و اگر در پرسپولیس نتیجه نگیرد گذشته او زیر سئوال می رود چون فوتبال بیشتر از هر جای دیگری زیر ذره بین است.
عابدزاده در خصوص احتمال همکاری مجدد با پرسپولیس گفت: احتمالش زیر یک درصد است. من اهل چاپلوسی و تملق نیستم. گفته بودم استیلی در پرسپولیس نمی ماند اما او انقدر ماند تا پروژه نابودی پرسپولیس را پیش ببرد و اشک مردم را درآورد. حالا اگر لوکا سرمربی پرسپولیس شود این پروژه ادامه خواهد داشت. خوشبختانه مردم دیدند که حق با من بود و آقایان موقتی چه بلایی بر سر این تیم و هوادار آوردند. برای اولین بار تماشاگران استقلال تعدادش از پرسپولیسی ها بیشتر شد، مگر ممکن است فاجعه ای بدتر از این اتفاق بیفتد؟
وی افزود: روزی که با من تماس گرفتند مسائلی مالی را مطرح نکردم و گفتم با وضعیتی که تیم استیلی دارد نمی توانم کمک کنم چون اعتبار مرا هم زیر سئوال می برد. گفته بودم در تیمی که من کار می کنم باید نظم حاکم باشد. شما ببینید دروازه بان پرسپولیس چه گل هایی از استقلال خورد. اگر مربی دانش و توانایی کافی داشت ضریب اشتباهات دروازه بان ها به شکل محسوسی کم می شد. عابدزاده در خصوص مطالباتش از باشگاه پرسپولیس گفت: من همیشه بدهکار هستم نه طلبکار! یک بنده خدایی عمل ساکشن انجام داده و پولش را تمام و کمال از باشگاه گرفت اما من که زانوهایم را در این فوتبال از دست دادم و شب ها از درد نمی خوابم هنوز نتوانستم طلبم را بگیرم.
Lord RedKing
12-13-2011, 11:41 AM
ایشالا که بیاد هم خودش هم پسرش . به امید پرسپولیسی قوی و باغیرت
ثنا بانو
12-13-2011, 12:18 PM
استيلي نه تنها به مردم وهواداراي پرسپوليس ضربه زد بلكه به همه پيشكسوتان ضربه زد خير نديده
عابدزاد واقعا برا تيم پرسپوليس ملي زحمت كشيده اميدوارم بازم روي نيمكت در كنار بقيه ببينيمش
Masoud
02-10-2012, 12:25 PM
عابدزاده: با کت و شلوار هم این گل ها را نمی خورم/ دروازه بان نباید مدام شیرجه بزند
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/10-62634.jpg
ارتش سرخ دات كام: من برای گرفتن خیلی از توپ ها شیرجه نمی زدم چون با بازیخوانی سعی می کردم جایگیری درستی داشته باشم اما این روزها گلرها فکر می کنند دروازه بانی یعنی شیرجه زدن. این بخش هایی از صحبت های احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دروازه بان افسانه ای سال های گذشته باشگاه پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) است در خصوص وضعیت این روزهای گلرهای این تیم و فوتبال ایران. شما را به خواندن این مصاحبه دعوت می کنیم:
* شما اهل تعارف هم هستید؟
_ (می خندد) چطور؟
* بازی های پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را که می بینید؟
_ مگر می شود نبینم؟ هر چند مدت هاست مثل خیلی از هواداران پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) از بعضی بازی های تیم ناراحت می شوم.
* گفتنش جالب نیست اما دوست داریم بپرسیم اگر احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) با این سن و سال و زانوی مصدومش درون دروازه پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) می ایستاد مثل هوشیار و معمارزاده گل می خورد؟
_ (می خندد) شما چطور فکر می کنید؟
* قطعا اوضاع دروازه این تیم بدترین از این نمی توانست باشد؟
_ شاید باور نکنید ولی فکر می کنم با کت و شلوار هم این گل ها را نمی خوردم. گل هایی که در لیگ ایران رد و بدل می شود بعضا" برای من که دروازه بانی را درک می کنم دردناک است. بسیاری از این توپ ها نیازی به شیرجه ندارند اما دیدگاه نادرست نسبت به جریان بازی باعث می شود جایگیری درستی نداشته باشند و مجبور شوند شیرجه بزنند ، حالا بعضی وقت ها این شیرجه ها باعث دفع توپ می شود اما گاهی هم نتیجه ای ندارد و شاهد گل های عجیب هستیم. من زیاد شیرجه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نمی زدم، یکی از ویژگی های مرحوم حجازی هم همین بود، چون بازیخوان خوبی بود زیاد شیرجه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نمی زد.
* شما که استثنا بودید، اما الان همه تیم های لیگ برتر مربی اختصاصی برای گلرها دارند و به نظر می رسد نتوانستند کمکی به پیشرفت دروازه بان ها کنند.
_ اینکه یک نفر دروازه بان بوده و بعد از پایان فوتبالش هم می تواند مربی دروازه بان ها باشد دیدگاه درستی نیست، طرف زمان دروازه بانی خودش چیزی نبوده حالا چه چیزی می تواند به یک جوان یاد بدهد؟ چند نفر از این مربیان به کلاس های تخصصی مربیگری رفتند یا فیلم های روز دنیا را تماشا می کنند؟ من که به قول شما عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بودم و برای خودم سبک داشتم هنوز از تماشای این فیلم ها و علم روز دروازه بانی دنیا نمی توانم غافل باشم.
* ممنوع کردن استفاده از دروازه بان خارجی چه سودی برای فوتبال ما داشته است؟
_ به این موضوع از دو جهت باید نگاه کنید، اولا اگر ورود دروازه بان خارجی آزاد شود پنج تا دروازه بان داخلی هم در لیگ برتر نمی بینید. این موضوع به پشتوانه سازی تیم ملی ضربه می زند. مربیان حاضرند به یک مهاجم جوان فرصت بدهند و او یک گل را از دست بدهد اما اگر یک دروازه جوان اشتباه کند یک گل وارد دروازه اش می شود و تیم بازی را واگذار می کند. به همین دلیل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مربیان این ریسک را انجام نمی دهند و فضا برای استعدادهای جوان محدود می شود. در واقع اگر واردات آزاد شود همه می روند دنبال آن و کسی سراغ تولید نمی رود، چه برسد به صادرات! دقیقا مثل قضیه اتومبیل های خارجی که اگر واردات بدون گمرکی آزاد شود کمتر کسی ماشین داخلی می خرد و کم کم خط تولید به سمت زیاندهی و تعطیلی کشیده می شود. اما در نگاه دوم من معتقد هستم باید با یک برنامه ریزی اصولی شرایطی را فراهم کنیم که دروازه بان های بزرگ و امتحان پس داده خارجی بتوانند وارد این فضا شوند چرا که حضور آن ها به رشد دروازه بان های جوان کمک می کند.
* در مورد عملکرد مربی دروازه بان های پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) چه نظری دارید؟
_ خودتان قضاوت کنید اگر من مربی دروازه بان های پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بودم و این گل ها را می خوردیم چه برخوردی با من می کردند؟ آن زمانی که من بودم و دروازه بان ها هم سنشان کمتر بود وضعیت بهتری داشتیم، تا یادم نرفته در مورد هوشیار و میثاق یک نکته ای را بگویم. در گل های خورده نقش عناصر دفاعی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اگر بیشتر از گلرها باشد ، کمتر نیست. در همین بازی با فجر چرا انقدر فضا برای شوتزنی به فجر داده شد؟ شما ببینید در تیم های پایه چقدر از این فرصت ها ایجاد می شود و این ضعف عناصر دفاعی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را نشان می دهد.
* به نظر شما شانس قهرمانی استقلال بیشتر است یا سپاهان و تراکتورسازی؟
_ 2ماه پیش که کرانچار آمد و سپاهان در رتبه پنجم بود من گفتم سپاهان قهرمان می شود اما بعضی ها مسخره کردند، حالا شرایط جدول را خودتان ببینید!
* در مورد اتفاقی که برای هوادار اهوازی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) افتاد چه نظری دارید؟
_ متاسفانه شنیدم ایشان نسبت به من لطف داشته و جزو هواداران دو آتیشه من بوده است. به همین دلیل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ناراحتی ام چند برابر شد. فقط از خداوند می خواهم به خانواده اش صبر بدهد...
* قصد دارید دوباره به آمریکا سفر کنید؟
_ فعلا خیر!
حرف پایانی؟
_ دیروز تولد همسرم بود و قصد دارم یک بار هم از طریق شما تولدش را تبریک بگویم. او در همه لحظات سخت زندگی کنارم بود و عامل اصلی پیشرفت من بود. شک نکنید اگر این همسر فداکار را نداشتم، مسیر زندگی احمدرضا عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) عوض می شد. هر چه که در زندگی به دست آوردم با همراهی او بوده است.
T.Amirhosain
02-10-2012, 02:23 PM
عالی بود داداش مسعود بازم بذار
raha_01
03-25-2012, 12:12 AM
عقاب آسیا ممنوع الخروج شد/54 ضربه شلاق برای عابدزاده
سایت گل - دروازهبان پیشین تیم ملی فوتبال ایران ، به دلیل شکایت یک پزشک ممنوع الخروج و به تحمل 54 ضربه شلاق محکوم شد.
احمدرضا عابدزاده در گفتگوبا خبرنگار مهر ضمن تایید این خبر گفت: روز اول فروردین قصد سفر به آمریکا و دیدن پسرم پس از یکسال را داشتم که در فرودگاه متوجه شدم ممنوع الخروج هستم و وقتی پیگیری کردم فهمیدم به تحمل 54 ضربه شلاق نیز محکوم شده ام.
وی با بیان اینکه در همان روز گذرنامه ام را گرفتند در مورد دلیل این اتفاق گفت: من سال 72 و در دیدار تیم ملی ایران برابر چین تایپه دچار مصدومیت شدید شدم و پایم را به تیغ جراحان سپردم که دکتر مددی این عمل را انجام داد اما پایم کوتاه و بلند شد و پزشکان آلمانی تایید کردند که مقصر این اتفاق پزشک جراح بوده است.
احمدرضا عابدزاده خاطرنشان کرد: چند بار برای مداوای پایم به آلمان رفتم و به پزشکان زیادی مراجعه کردم اما متاسفانه مشکل پایم حل نشد و همین عمل اشتباه من را از فوتبال دور کرد. پزشکان آلمانی هم تاکید کردند اگر این پزشک در آلمان مرتکب چنین اشتباهی می شد قطعا بدترین برخوردها با وی صورت می گرفت.
دروازه بان پیشین تیم ملی فوتبال ایران افزود: به خاطر مصاحبه ای که با یکی از روزنامه های کشورمان انجام دادم دکتر مددی از من شکایت کرد که ظاهرا احضاریه سه بار به آدرس دیگری رفته است و پلاک مغازه من در احضاریه اشتباه خورده بود. برای من جای تعجب دارد که چطور بدون اینکه بنده در جریان باشم یا به دادگاه بروم برایم حکم صادر شده است و علاوه بر ممنوع الخروج بودن باید 54 ضربه شلاق را هم تحمل کنم. سوال من از آقایان مسئول این است که آیا پیدا کردن احمدرضا عابدزاده در این مملکت کار سختی بود که یک بار هم احضاریه به دست من نرسید؟
عابدزاده خاطرنشان کرد: واقعا اگر یک فرد غیر ورزشی هم بود آقایان اینگونه با او برخورد می کردند و چنین حکمی برایش صادر می کردند. من سالها برای شادی دل این مردم تلاش کردم و زحمت کشیدم اما از زمانی که تیم ملی را به جام جهانی بردم اینگونه با من برخورد می شود و نامهربانی های زیادی را دیده ام و بدترین برخوردها با من صورت گرفت.
وی افزود: بسیاری از مردم تهران و حتی کشور می دانند که مغازه من کجای خیابان شریعتی است اما آقایان مسئولان نمی توانستند این مغازه را پیدا کنند و احضاریه را به دست خودم برسانند؟ آیا این درست است که یک قهرمان ملی و کسی که برای این فوتبال زحمت کشیده است را به 54 ضربه شلاق محکوم کنند و با او اینگونه برخورد کنند؟
احمدرضا عابدزاده در پایان گفتگویش گفت: صبح روز یکشنبه به دادسرای اجرای احکام در میدان ارگ می روم تا پیگیر این پرونده باشم. مطمئن باشید تا انتهای این پرونده خواهم رفت و خسارت همه اتفاقاتی که در این چند روز برایم افتاده است را از آنها می گیرم. اما مردم بدانند که این آقایان چطور با کسی که برای این فوتبال زحمت کشیده است برخورد می کنند.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/558414_386900724667005_150388934984853_1323248_495 987071_n.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=386900724667005&set=a.150848544938892.24208.150388934984853&type=1&ref=nf)
NAKHODA_707
03-25-2012, 12:33 AM
خب دیگه اینم یکی از اون صد یا هزار اتفاق نادر و عجیب مملکت ماس دیگه..
اتفاقایی که مطمئن باشین هیچوقت تمومی نداره...
میتونم بگم که متاسفم واسه اوناییکه چرخ مملکت ایران رو میگردونن و میخوان به هر صورت و نحوی که باشه قانون رو اجرا کنن..!؟
ولی یه جاهایی هست که درسته قانون میگه باید فلان کار بشه و اینا ولی اجرای قانون بعضی وقتا باعث شکستن حرمت و حتی دید بد افراد به مملکتشون میشه منظورم قانون مملکته ....
ولی خب اینجا ایرانه و توسط بعضی افکاره ایرونی حکم صادر میشه اونم بدون در نظر گرفتن شان و شخصیت طرف مقابل. . . فقط باید طرف بیفته بمیره یا علیل بشه تا یه سری افراد ریا کار و سود جو بیان واسه خودنمایی
saeed3t
03-25-2012, 01:08 AM
بلا نسبت شما ها آدم عوضی تو این مملکت زیاده،زده پای بنده خدا رو ناقص کرده به جای عذرخواهی طلبکارم هست...
NAKHODA_707
03-25-2012, 01:40 PM
عابدزاده ممنوع الخروج شد (کاريکاتور)
دروازهبان پيشين تيم ملي فوتبال ايران و باشگاههاي استقلال و پرسپوليس که يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان تيم ملي در راه صعود به جام جهاني 1998 بود، به دليل شکايت يک پزشک ممنوع الخروج شد.
http://www.varzesh3.com/cartoon/abed.jpg
T.Amirhosain
03-25-2012, 06:45 PM
چرا خوب باید هم شلاق و هممممممم ممنوع الخروج بشه !!! چرا !!
babak red
04-04-2012, 10:14 AM
عابدزاده: کاسبی خرابه آقا! + تصاویر (http://www.niksalehi.com/newspaper/view/035410.php)
|
دروازهبان اسبق تیم ملی یکی از بهترینهای تاریخ فوتبال ایران به حساب میآید و «عقاب آسیا» و «دستهای مطمئن» از القاب او است. عابدزاده از محبوبترین چهرههای ورزشی ایران به حساب میآید و هنوز خیلیها از اخبارمربوط به او...
دروازهبان اسبق تیم ملی
یکی از بهترینهای تاریخ فوتبال ایران به حساب میآید و «عقاب آسیا» و
«دستهای مطمئن» از القاب او است. عابدزاده از محبوبترین چهرههای ورزشی
ایران به حساب میآید و هنوز خیلیها از اخبارمربوط به او را پیگیری
میکنند. با او گفتوگوی خودمانی و عیدانهای انجام دادهایم که در زیر
میآید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71875_473.jpg (http://www.niksalehi.com/)
از ممنوع الخروج شدن شما شروع می کنیم.چطور شد که این اتفاق افتاد؟
من
برای تعطیلات عید قرار بود به همراه همسرم به آمریکا بروم تا پسرم امیر را
ببینم.یک سال بود که پسرم را ندیده بودم.پایم را که به فرودگاه گذاشتم
گفتند ممنوع الخروجم.آنها پاسپورتم را ضبط کردند و همسرم به تنهایی مسافرت
کرد.من برگشتم و پیگیری کردم دیدم به خاطر شکایت یک پزشک است.پزشکی که به
خاطر یکی از مصاحبه هایم به دادگاه رفته بود و دادگاه هم رای را به نفع
ایشان اعلام و بنده را به 54 ضربه شلاق محکوم کرده بود.در حالیکه احضاریه
به یک پلاک دیگر رفته بوده واصلا دست من به آن نرسیده .جالب اینجاست که یک
شیر پاک خورده ای به جای من پای این احضاریه ها را امضاء کرده بود و همین
اتفاق باعث شد تا قاضی حکم بدهد و من را محکوم کند.سوال من اینجاست که اگر
یک آدم غیر ورزشی هم باشد این اتفاق برایش می افتد؟بحث شکایت یک طرف است
اما اینکه این اتفاق بدون اطلاع من افتاده و دادگاه رای می دهد عجیب است.من
پایم را پیش این آقای دکتر عمل کردم و چند سال بعد رفتم پیش دکترهای
آلمانی.آنها به من گفتند چطوری پایت را عمل کرده؟ اگر در آلمان بود نمن
باید برای کوتاه شدن پایم طلبکار می شدم. هنوز هم معتقدم پایم را بد جوری
عمل کرده که مجبور شدم چند بار دیگر آن را عمل کنم. حالا که کار به اینجا
کشیده مدارک عملش را بعد از نزدیک 20 سال می برم به نظام پزشکی و من هم
شکایت می کنم. عید من خراب شد.به خاطر احضاریه هایی که نرسیده باید اینجا
در خانه تنها باشم.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71876_389.jpg (http://www.niksalehi.com/)
پس عید را کلا در تهران گذراندید؟
بله تهران،در مغازه ام بودم. خیابان شریعتی نرسیده به تجریش فست فود عابدزاده 22.
این جریان 22 چی هست؟
فعلا نمیگویم.
یعنی مسافرت نرفتید؟ معمولا ایام عید یا دوبی هستی یا شمال.
نه تهران هستم به خاطر مغازه. البته شاید دو، سه روزی بروم شمال ولی خرج زندگی سنگین شده. باید مغازه باشم. کاسبی خرابه آقا.
از پسرت امیر چه خبر؟
داره
بازی میکنه تو لسآنجلسبلوز آمریکا. خدا را شکر خیلی پیشرفت کرده. چند
وقت پیش هم جلوی تیم ملی مکزیک بازی داشتند. امیر نیمه اول بازی کرد و گلی
نخورد ولی نیمه دوم یک گلر دیگر بازی کرد که در نهایت یک گل خوردند و یک بر
صفر باختند. مربی از امیر خیلی راضی هست. خوشحالم ازا ینکه پسرم با 18 سال
سن در یک تیم بزرگسال آمریکایی فیکس بازی میکند و جلوی تیم مکزیک یک نیمه
گل نخورده.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71877_668.jpg (http://www.niksalehi.com/)
امیر در لسآنجلسبلوز میماند؟
آره. فعلا اونجا هست تا در آینده ببینیم چه پیش میآید.
مسابقات لیگ کی شروع میشود؟
یک
ماه و نیم دیگه. اونجا زمان مسابقات مثل ایران نیست. نحوه انتخاب بازیکنان
هم متفاوت است. مثل ایران نیست که با بازیکن قرارداد ببندند و بعد از او
استفاده کنند، بلکه اول در تمرینات بازیکن را میبینند و بعد اگر مربی ok
شد قرارداد میبندند. مربی تیم لسآنجلسبلوز یک فردی هست به نام چارلی که
خیلی به امیر اهمیت میدهد. رئیس باشگاه هم یک ایرانی است به نام آقای
منصوری که خیلی به امیر لطف داشته. خیالم از همه بابت راحت است.
صحبت از این بود که امیر به تیمهای اسپانیایی برود. چی شد؟!
یک
قولهایی دادهاند. جریان این است که آقای منصوری و یکی از دوستانش
ارتباط نزدیکی با باشگاه رئال دارند و گفتهاند با توجه به اینکه امیر فقط
18 سال سن دارد، میشود او را به یک تیم اسپانیایی برد. آنها در حال رایزنی
هستند. فعلا در همین حد هست. نه بیشتر و نه کمتر.
دلتنگی نمیکند؟!
الان
من یک سال است امیر را ندیدهام. همسرم هم همینطور. ماشاءاله امیر مردی
شده برای خودش، بچه که نیست. از کلاس راهنمایی فرستادمش انگلیس. آنجا هم
درس میخواند و هم فوتبال بازی میکرد. پنج ماه در مدرسه فوتبال تاتنهام
بود. دو هفته با منچستر تمرین کرد و حالا هم که یک سال است رفته آمریکا و
در تیم بزرگسالان لسآنجلسبلوز بازی میکند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71878_918.jpg (http://www.niksalehi.com/)
دانشگاه چی؟!
اگر
امیر در دانشگاه درس بخواند طبق قوانین آمریکا مجبور است در تیم دانشگاه
بازی کند. یک مدتی در دانشگاه درس خواند و حالا باید یک سال بگذرد و بعد از
یک سال میتواند به دانشگاه برود و در یک تیم دیگر بازی کند.
احتمال دارد امیر روزی به ایران برگردد ؟
راستش
به خاطر اتفاقات و بلاهایی که سر خودم آوردند دوست نداشتم اصلا در ایران
بازی کند. پیش خودم فکر کردم با من که سالها در تیم ملی بازی کردم و
کاپیتان تیم ملی بودم چه کردند که بخواهند با امیر بکنند اما حالا نظرم عوض
شده و اگر در آینده شرایط مهیا باشد، احتمال دارد که امیر بیاید و در لیگ
برتر ایران بازی کند. البته الان خیلی خوب است که در ایران نیست چون هم
درسش را میخواند و هم اینکه در محیط فوتبال ایران نیست وگرنه پسرم چون پسر
عابدزاده است اگر در ایران باشد، روزنامهها و حاشیهها رهایش نمیکنند و
نمیگذارند از نظر روحی- روانی آرامش داشته باشد و پیشرفت کند. شما ببینید
این چه فوتبالی است که همهاش باندبازی است. نمونهاش فدراسیون فوتبال که
رفته یک آدمی که مجری رادیو و بعد هم تلویزیون بوده را آورده و کرده سرمربی
تیم ملی جوانان این مملکت. بعد هم میگویند طرف مدرک مربیگری A دارد. این
دلیل خوبی است برای انتخاب سرمربی تیم ملی جوانان کشوری مثل ایران که جزو
مدعیان فوتبال آسیاست؟! چرا نمیگویند که سابقه مربیگریاش قبلا چه بوده؟
ما این همه مربی کارکشته و سرشناس داریم که خیلی از آنها بیرون گود
نشستهاند، آنوقت یک مجری میشود سرمربی تیم ملی. فاتحه این فوتبال را
باید خواند با این باندبازیها. بعد آدم متوجه میشود که طرف از اینور و
آنور سفارش شده و یکجورهایی به فدراسیون فوتبال تحمیلش کردهاند. انگار
نه انگار، کک کسی هم نمیگزد. در این فوتبال را باید گل گرفت با این
اتفاقات.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71880_785.jpg (http://www.niksalehi.com/)
این آکادمی فوتبال احمدرضا عابدزاده واقعا آکادمی است یا یکی مثل مدارس فوتبالهای ایران؟
نه
واقعا آکادمیک و اصولی کار میکنم. تازه دو، سه ماه است که فعال کردهآم.
چون ترم زمستان راهاندازی کردیم و نوجوانان و نونهالان درگیر درس هستند،
زیاد شلوغ نشد. البته من هم برای ثبتنام کلی شرایط میگذارم. اول تست
میگیرم. اگر طرف استعداد دروازهبانی داشت، قبول میکنم که در آکادمی کار
کند وگرنه میگویم بهتر است بروی یک رشته ورزشی دیگر. نمیخواهم پول الکی
از مردم بگیرم و بعد هم تو دلم به آنها بخندم. وجدانم ناراحت میشود از
اینجور کارها. تو همین زمستان بالغ بر دویست نفر تماس گرفتند برای ثبت نام.
از نزدیک 50 نفر تست گرفتم اما فقط چهار گلر را قبول کردم که بیایند کار
کنند. انشاءاله برای بهار و تابستان بتوانیم یک کار درست و حسابی و اصولی
انجام دهیم.
هنوز هم خودت هر روز تمرین میکنی؟
روز یدو ساعت و نیم. به جز جمعهها. البته جمعهها هم چون سالن بدنسازی تعطیل است، نمیروم.
روزی دو ساعت و نیم زیاد نیست؟ مگر برای قهرمانی تمرین میکنی؟
عادت
کردهام. یک عمر است که دارم روزی دو، سه ساعت تمرین میکنم. از وقتی
فوتبال را کنار گذاشتهام، این تمرینات اصلا و ابدا قطع نشده. میروم
تردمیل و دوچرخه میزنم و بعد هم تمرین با وزنه. البته چون زانویم اذیتم
میکند، تمرینات با وزنه من یکسری تمرینات خاص است.
چند بار زانویت را جراحی کردهاند؟
سه بار زانوی چپ، دو بار زانوی راست. شاید در آینده مجبور شوم کشکک زانوی چپم را عوض کنم.
یعنی کشکک مصنوعی بگذارید. جدا؟!
دکترها میگویند احتمال دارد در آینده مجبور به این کار شوند اما من زیر بار نمیروم.
آخر چه؟!
با تمرین درست میشود. حرفی که آنها میزنند یک احتمال است درباره 15 یا 20 سال دیگه.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71881_848.jpg
چطور شد که چند هفته قبل از جامجهانی 98 فرانسه زانوهایت را جراحی کردی و توانستی در این رقابتها بازی کنی؟!
55
روز قبل از جامجهانی بود که زانویم را عمل کردم. تیم ملی در اردو بود و
من در اتاق عمل. همه میگفتند محال است بتوانی در جامجهانی بازی کنی. حتی
دکتر رازی پزشک جراح من میگفت سه ماه دیگر باید تمرینات را شروع کنی اما
من گفتم 25 روز دیگر تمرین کردن را شروع میکنم و میروم جامجهانی. باور
نمیکنید اما از زمانی که روی تخت بودم فکر تقویت عضلات زانو بودم. روزی سه
بار تمرین میکردم. 5/1 ساعت صبح. سه ساعت ظهر و دو ساعت هم شب. تمریناتی
طاقتفرسا که الان فکرش را میکنم پیش خودم میگویم فقط از عهده خودم
برمیآمد و محال است فوتبالیستهای امروزی زانوی خودشان را عمل کنند و برای
رسیدن به مسابقات بعد از 25 روز تمرین گلری کنند. آن هم با امکانات و علم
پزشکی آن زمان. من اما روزی سه بار تمرین میکردم. حدود هشت، هفت ساعت وقت
میگذاشتم تا آماده شوم. یادم هست روز بازی با آمریکا 83 کیلو بودم. در
حالی که قبل از عمل 87 کیلو وزنم بود.
ادامه در پست بعدی
babak red
04-04-2012, 10:15 AM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/12/71882_979.jpg (http://www.niksalehi.com/)
بالاخره معلوم شد چرا در بازی با یوگسلاوی نیمکتنشین شدی؟!
بروید
از آقای سرمربی (جلال طالبی) بپرسید که چرا این کار را کرد. میگفت با درد
تمرین میکنی. یادم هست قبل از بازی با یوگسلاوی یک بازی دوستانه گذاشتند.
من تو گل بودم و مابقی نفرات بازیکنان ذخیره تیم ملی بودند. آن روز 10،12
موقعیت گلزنی را گرفتم و یک بر صفر بردیم اما روز بازی نام من در ارنج
نبود. بعد که پرسیدم چرا گفت نمیخواهم آبروی تو برود. گفتم یعنی چی؟ من
این همه زحمت کشیدم تیم ملی به جامجهانی برود. این همه سختی کشیدم که
آماده شوم برای جامجهانی اما ... . من بودم و محمد خاکپور و آقای مربی
توضیحاتی داد تا بازی نکردن من را توجیه کند. محمد خاکپور همین طور مانده
بود چه بگوید. آن بازی گذشت تا اینکه بازی با آمریکا و آلمان رسید و من
طوری بازی کردم که آقایان فهمیدند چطور حقم را پایمال کرده بودند.
واقعا اگر زانوهایت اجازه میداد تا چند سالگی بازی میکردی؟!
(میخندد)
تا 50 سالگی. حداقل تا 45 سالگی بازی میکردم. چرا بازی نمیکردم؟ وقتی
آمادگی بدنیام همین حالا طوری است که بازیکنان ملیپوش هم طاقت تمرینات
اختصاصی من را ندارند چرا بازی نمیکردم؟ فوتبالیست که نبودم بخواهم بدوم.
گلر بودم و بدنم هنوز هم آماده است اما این زانوهایی که پنج بار و آن هم در
اوج فوتبالم عمل شدهاند، دیگر اجازه نمیداد بازی کنم و من مجبورا فوتبال
را کنار گذاشتم اما حالا که همه در حال پول گرفتن و بستن قراردادهای
400،500 میلیونی هستند چرا من نباید بازی میکردم. اینها سالی 20 گل
میخوردند اما من سالی شش تا میخوردم. سال 75 یا 74 بود که در نزدیک 10
بازی گل نخوردم تا پرسپولیس فاصلهاش با صدر جدول را کم کند و قهرمان لیگ
شود.
حالا فکر میکنی پسرت بتواند تا اندازهای جای خالی پدر را درون دروازه پر کند؟
انشاءاله از من هم بهتر میشود. وقتی جلوی مکزیک یک نیمه بازی کرده و گل نخورده یعنی اینکه پیشرفت خوبی داشته.
ولی عابدزاده شدن ...
هیچوقت
نباید ناامید بود. باید کار کرد و تلاش بیشتری داشت. این چیزی است که من
همیشه به امیر میگویم. مگر شما از روز اول بلد بودی دوچرخهسواری کنی؟ چند
بار خوردی زمین تا یاد گرفتید. برای یک گلر ششدانگ شدن هم باید زحمت کشید
و هر روز نقاط ضعف را برطرف کرد.
چند وقت پیش در بازی ایران- لهستان به میدان رفتی. آن روز مشکلی برای بازی کردن نداشتی؟
چون
زمین چمن مصنوعی بود، یک مقدار پایم درد گرفت و زمانی که یک کم زیاد دویدم
پایم درد داشت اما کلا مشکل زیادی نداشتم و حتی شوت هم میزدم.
یکی از نقاط قوت شما پرتاب توپ با دست تا هجده قدم حریف بود. چطور این کار را میکردی؟!
هنوز
هم خیلی راحت میتوانم این کار را انجام دهم. بستگی دارد که درجا پرتاب
کنی یا اینکه بدوی و بعد توپ را بفرستی. برای اینکه یک گلر از چنین توانی
برخوردار باشد باید عضلات دستش قوی باشد و تمرینات ویژهای هم انجام دهد.
شاید چون من یک زمانی هندبال بازی میکردم از این نظر یک مقدار جلوتر از
بقیه بودم. کلا باید بگویم که دروازهبانی تلفیقی است از فوتبال، هندبال،
بسکتبال، والیبال و همه رشتهها حتی کشتی و دو و میدانی. اگر دقت کنید
دروازهبانی به نوعی با این رشتهها یک رابطهای دارد. یادم هست یک روز سر
تمرین به میثاق و حقیقی گرفتم من توپ را بغل میکنم بیاید توپ را از من
بگیرید اما آنها نتوانستند. به آنها گفتم شما انجام دهید. آنها این کار را
کردند اما من توپ را از آنها گرفتم. گفتم این استقامت بدنی است که به شما
کمک میکند در دروازهبانی و قدرت دستهایتان. اصلا یک گلر باید در هجده
قدم همه را له کند و همه کاره باشد. من همیشه به شاگردانم گفتهام
دروازهبان هر گلی که بخورد مقصر است چون باید آنقدر قوی باشد که تحت هیچ
شرایطی گل نخورد.
درباره آمدن دنیزلی به پرسپولیس چه نظری داری؟ به نظرت تیم با او موفق میشود؟!
به
هر حال دنیزلی یک مربی مطرح است که در تیمهای بزرگی بوده اما فعلا که
نتایج چندان جالب نیست. مربی گرانقیمتی که چهار میلیارد میگیرد باید بهتر
از این نتیجه بگیرد. اصلا شما نگاه کنید که فوتبال ما از امثال کروش و
دنیزلی چه بهرهای میبرد. به جای اینکه از کروش کار بکشند، او را به
شهرستانها بفرستند و برای سایر مربیان کلاس مربیگری بگذارد، همهاش در سفر
است. هیچکس هم نمیگوید کروش کجاست؟! میآید یک بازی برای تیم ملی
مربیگری میکند و بعد هم 40 روز میرود مرخصی. وقتی در فوتبال ما یک مجری
رادیو میآید و سرمربی تیم ملی جوانان میشود ما درباره چه چیزی با هم صحبت
می:نیم. همهاش شده باندبازی. طرف مجری رادیو بوده، بعد رفته تلویزیون و
حالا شده سرمربی تیم ملی جوانان این مملکت. آنوقت این همه مربی نشستهاند
کنار گود و میگویند او مدرک مربیگری دارد. مگر مدرک گرفتن کاری دارد؟ شما
برو کلاس بشین چهار ماه بعد برو کلاس و بعد هم A. یعنی تو هم باید سرمربی
تیم ملی جوانان شوی و این همه مربی کارکشته و کاربلد بیرون باشند؟ اینجوری
انگار ما هم باید برویم مجری رادیو شویم تا شاید به جایی برسیم. البته باید
یک پارتی کلفت هم داشته باشیم. پرسپولیس هم همین شده. این آقایونی که
مدیرعامل میشوند کجای فوتبال بودهاند؟! تا بیاید فوتبال و فوت و فن را
بشناسد. تا بیاید فوتبالیستها را بشناسد آبروی تیم رفته و هواداران هم
باید حرص بخورند.
با این مصاحبهها فکر نمیکنی راه بازگشت خودت به پرسپولیس را میبندی؟!
چکار
کنم؟! بیام و بهبه و چهچه کنم؟! من احتیاجی به این کارها ندارم. آن چیزی
که واقعیت است را میگویم. عقده این را ندارم که سمتی بگیرم. محال است که
چاپلوسی کسی را کنم تا برگردم پرسپولیس. مگر کاری دارد؟ میتوانستم همین
حالا به شما بگویم دنیزلی بهترین مربی دنیاست اما دیدید که گفتم مربی خوبی
است اما نتایج خاصی در پرسپولیس نگرفته. مگر نمیتوانم بیایم و از رویانیان
تعریف کنم و بعد هم راحت در پرسپولیس یک پستی بگیرم و یک قرارداد چند صد
میلیونی امضا کنم؟ من آدم خودخواهی نیستم. اگر فکر خودم باشم بازگشت به
پرسپولیس برای من با دو مصاحبه امکانپذیر است. اما واقعیت چی؟! من حرف حق
را میزنم به امید آنکه از حق هوادار دفاع کرده باشم. حالا بماند که
بعضیها تو این فوتبال زرنگ هستند و میدانند چگونه با سیاست رفتار کنند تا
همیشه در پرسپولیس باشند اما من اینکارها را یاد نگرفتهام و تا آخر عمر
هم زیر بار چاپلوسی و تملقگویی نمیروم. این آقای موقت را دیدید چه کار
کرد؟! پرسپولیس هنوز هم دارد چوپ خودخواهی اینها را میخورد. فک و فامیل
خودشان را آوردند پرسپولیس و بعد هم هر کاری دلشان خواست کردند. من هم این
چیزها را میدیدم و میگفتم که اینها پرسپولیس را نابود میکنند اما کسی به
حرف ما گوش نکرد و حالا همه دارند میبینند که امسال چه بلایی بر سر تیم
آوردند و مدتی که در باشگاه بودند، چهها که نکردند. من آدمها را زود
میشناسم و محال است کسی را بشناسم و بخواهم درباره او چیزی جز واقعیت
بگویم.
ادامه در پست بعدی
babak red
04-04-2012, 10:15 AM
به طور
کلی زیاد میانه خوبی با مدیران فوتبال نداری، زمان جامجهانی هم با
صفاییفراهانی به مشکل خوردی و همان بحثها باعث شد دیگر به تیم ملی دعوت
نشوی؟
آره، دیگه دعوتم نکردند تا اینکه اینقدر انتقاد
کردید شما و بقیه رسانهها که آقای مربی (جلال طالبی) گفت عابدزاده باید
تست پزشکی بدهد. من هم برای اینکه بهانه دستشان ندهم رفتم و تست پزشکی
دادم و اتفاقا در تمام تستها هم به جز یک مورد نفر برتر تیم ملی شدم و
نمرات تستهای من از همه ملیپوشان بهتر بود. جالب بود. رفتم اردو اما مربی
گلرها طبق برنامهای که آقای مربی به او داده بود چنان تمریناتی برایم در
نظر گرفت که زانوهایم خرد شود اما من کم نیاوردم و همه تمرینات را انجام
دادم تا اینکه برای یک بازی دوستانه رفتیم قطر و آنجا یک دفعه من را
نشاندند روی نیمکت. هیچی نگفتم و به کارهایشان فقط خندیدم چون نمیخواستند
من در تیم ملی باشم اما رسانهها و مردم بدجوری روی آنها فشار آورده بودند.
از قطر که برگشتیم تیم برای جام ملتهای آسیا (2000) رفت لبنان و برای
اینکه من کنار تیم نباشم گفتند ویزای همه صادر شده جز عابدزاده! دروغی
گفتند که بدتر شد و اعتراض مردم و رسانهها به این کارشان بیشتر. من
نمیدانم آقای صفایی فراهانی هم در این ماجرا دخالت داشتند یا نه اما کلا
مشکل من با او این بود که در جامجهانی گفتم تیم ملی به خاطر زحمات و
تلاشهای شبانهروزی و چندین ماهه بازیکنان به جامجهانی رفته و از پولی که
فیفا به فدراسیون میدهد باید مبلغی به هر بازیکن بدهید. من کاپیتان تیم
بودم و بازیکنان هم از من انتظار داشتند اما صفایی فراهانی زیر بار نرفت و
حتی با من به مشکل خورد. شش سال پیش بود که ایشان را در فرودگاه دیدم و به
او گفتم حق ما را خوردی که خندید و گفت تو هنوز آن ماجرا را فراموش
نکردهای؟! کل ماجرا همین بود. من میتوانستم مثل کاپیتانهای امروزی و
خیلی از آدمهای سیاستمدار به عنوان کاپیتان از حق بچهها دفاع نکنم و خودم
را پیش رئس فدراسیون و سرمربی تیم ملی عزیز کنم اما این کارها را بلد
نبودم و نیستم. به طور کلی از این جور بلاها کم سرم نیاوردند.
مثل اخراج از پرسپولیس، ترس از محبوبیت عابدزاده و ....
بگذریم
دیگر. به هر حال آنموقع هم یک اتفاقاتی افتاد. هر چی باشد آقای پروین یک
آدم فوتبالی است و من اگر از یک فوتبالی کملطفی ببینم میتوانم یک جوری با
ماجرا کنار بیایم اما محال است با کارهای ناجوانمردانه مدیران سیاسی کنار
بیایم. شما ببینید آقای موقت و دیگر مدیران سیاسی چه بلایی سر پرسپولیس
آوردند و این تیم بزرگ و پرطرفدار را با کارهایشان چگونه تحقیر کردند. آنها
فکر خودشون بودند و میخواستند قدرتنمایی کند، شما دیدید که رفتند به
استیلی خدمت کنند اما به او خیانت کردند. کاری کردند که فکر میکنم حمید
تازه فهمیده باشد دوستی خالهخرسه آنها چه بلایی سر او و پرسپولیس آورد.
اینها همان آدمهایی هستند که از نام من هم وحشت داشتند و لیدرهایشان کاری
کردند که مردم من را در استادیوم تشویق نکنند. الان هم یک جورهای دیگری
همین بساطها هست. مدیرعامل جدید هم میخواهد به مردم این نکته را بفهماند
که من عابدزاده را میخواستم اما خودش نیامد اما نمیآید همه جریان را
توضیح بدهد.
چه جریانی؟!
تیم
تحت فشار بود بود و کادرفنی مورد قبول مردم نبود. گلرها هم گلهای بدی
میخوردند و مربی گلرها (سعید عزیزیان) را کنار گذاشته بودند. آقایان به
این فکر افتادند اگر عابدزاده بیاید دیگر کسی علیه تیم شعار نمیدهد. این
بود که آمدند سراغ من. من هم به رویانیان گفتم احتمال دارد استیلی دو هفته
دیگر اخراج شود. اگر استیلی را برکنار کردید و مربی خارجی آوردید، تکلیف من
چه میشود؟! تضمین میدهید مربی خارجی من را در کادرفنی حفظ کند؟! گفتند
بله. گفتم پس این را در قراردادم بنویسید. این را که گفتم حرفشان عوض شد و
گفتند نمیشود بنویسیم. من هم گفتم خداحافظ. شما هم دیدید که دو هفته بعد
از مذاکره با من استیلی را اخراج کردند و دنیزلی آمد. پس اگر من میآمدم
فقط با آبروی خودم بازی کرده بودم و بس. اینها فکر اعتبار و آبروی من بودند
یا نبودند؟! پس چرا نیامدند به هواداران بگویند که عابدزاده حق داشت که
تضمین بخواهد؟ اما اینها این حرف را نزدند. تازه استیلی رفت شبکه خبر و
مصاحبه کرد که احمدرضا مربی گلرهای پرسپولیس شد. در حالی که اصلا صحبتی با
من نشده بود و فقط نمایندهام (محمد رجبی) یک جلسهای با پروین برگزار کرده
بود و قرار شده بود پروین جلسهای ترتیب دهد تا من و رویانیان با هم صحبت
کنیم اما این کار را هم نکرده بودند. گفتم که از این اتفاقات برای من بارها
و بارها رخ داده. از قدیم تا حالا و من به این نامهربانیها و کملطفیها
عادت کردهام.
کمی هم درباره وضعیت امسال گلرهای پرسپولیس صحبت کنیم. میثاق و حقیقی.
میثاق
که به نظر من فقط مشکل روحی دارد. ایراد او این بوده که بعد از دریافت یکی
دو گل نتوانسته با خودش کنار بیاید و این وضعیت ادامه پیدا کرده وگرنه او
یک گلر خوب است که دیدید فصل قبل چه عملکرد خوبی در خود داشت. پس مشکل از
خودش نیست. بلکه کسی نبوده که خوب او را تمرین بدهد و وقتی که گل میخورد
او را از نظر روحی برای بازی بعد آماده کند. حقیقی هم که رفته روسیه.
به نظرت تصمیم درستی گرفت یا اشتباه کرد؟!
اتفاقا
حقیقی آمد پیش من و گفت که چنین پیشنهادی به او شده، گفت به نظرتان چکار
کنم؟! گفتم حتما برو. هر چه زودتر هم برو چون امسال در پرسپولیس خوب کار
نکردی و اگر اینجا بمانی روحیهات خراب میشود. شاید اگر حقیقی نمیرفت
همان بلایی که سر میثاق آمد سر او هم میآمد. علاوه بر این من به علیرضا
گفتم شانس یکبار در خانهات را زده. آن را از دست نده چون امکان لژیونر شدن
همیشه فراهم نیست. علاوه بر این آنطور که شنیدهام روبین کازان باشگاه
کوچکی نیست و پول خوبی هم گیر علیرضا آمده. او حالا آنجا با بهترین مربیان و
بهترین اتفاقات تمرین میکند و از حاشیههای داخل ایران فاصله دارد و
میتواند پیشرفت کند. البته امیدوارم که او نیمکتنشین نشود و حداقل در
بازیهای دوستانه تیمش بازی کند تا در شرایط مسابقه باشد چون یک گلر اگر
بازی کند در آینده به مشکل میخورد.
خودتان هم پیشنهادی برای لژیونر شدن داشتید؟
بله،
تیم فنرباغچه ترکیه پیشنهاد داده بود که بروم آنجا. پیشنهاد خوبی هم به من
دادند اما شرایط فراهم نشد که بروم آنجا. من آن موقع با تیم پاس توافق
کرده بود و نمیخواستم زیر قولم بزنم. این بود که روی مرد و مردانگی و به
خاطر قولی که به پاس و مدیرعامل وقت آن (طباطبایی) داده بودم قبول نکردم
بروم فنرباغچه. همین الان هم نامهای که باشگاه فنرباغچه فرستاده بود را
دارم. یک تیم انگلیسی هم بود که دعوت کرد بروم آنجا و تست بدهم اما من قبول
نکردم که تست بدهم. گفتم اگر من را میخواهید همین حالا قرارداد ببندید.
به هر حال شاید اشتباه کردم پیشنهاد فنرباغچه را قبول نکردم. آن موقع اگر
اشتباه نکنم گلر تیم ملی مکزیک را داشتند و سراغ من هم آمدند.
ولی شما که در پاس بازی نکردید؟
آره، رفتم استقلال!
پدر همسرتان استقلالی بود؟
آره
دیگه. رفتنم به استقلال کلی جریان داشت. ته دلم نبود بروم آنجا. من با
باشگاه پاس توافق کرده بودم. با آقای طباطبایی. آن موقع بهزاد غلامپور هم
گلر تیم ملی بود و در پاس بازی میکرد. آقای طباطبایی میگفت میخواهم دو
تا گلر خوب داشته باشم. گفتند یک میلیون پیش قرارداد میدهیم با ماهی صد
هزار تومان حقوق و یک آپارتمان.
در این گیرودار استقلالیها
آمده بودند سراغ من. من گفتم محال است بیایم. آنها رفته بودند سراغ مدیر
باشگاه پاس و طباطبایی گفته بودند شما که غلامپور را دارید پس بگذارید
عابدزاده بیاید استقلال. این شد که آنها با هم توافق کردند. آنها رضایت پاس
را گرفتند و گفتند حالا دیگر بهانهای ندارید. استقلال قرار بود زمین به
من بدهد با ماهی 300 هزار تومان پول. گفتند سیمان و آهن و اینجور چیزها هم
میدهم تا در زمینی که به تو میدهیم خانه بسازی. آنها ساعت 3 نصف شب بود
که من را بردند پیش آقای طباطبایی مدیر باشگاه پاس و در حضور او گفتند
ایشان مخالفتی ندارد که بیایی. من هم دیگر بهانهای نداشتم. رفتم استقلال
اما پولم را هم ندادند. آن موقع آقامحمدی همه کاره استقلال بود، اما بعدها
به قولش عمل نکرد.
مگر پرسپولیسی نبود، پس چرا نیامدی پرسپولیس؟
(میخندد)، مگه من پرسپولیسی هستم؟! حالا بعد از یک عمر این حرفها را به من میزنید؟
خب، جواب سوال ما را بدهید؟
اتفاقا
یکسال قبل از اینکه بروم استقلال خودم داوطلبانه رفتم سراغ مایلی کهن. آن
موقع مایلی کهن مربی پرسپولیس بود. گفتم اجازه میدهید من بیایم پرسپولیس.
گفت برو شهر خودت پسرجان. گفتم راه پیشرفت کردن من این است که در تهران
بازی کنم. پرسپولیس را دوست دارم. گفت برو شهر خودت بهتر است. گفتم مگر شما
از روز اول تهران بودید، گفت نه من بچه انزلی هستم. گفتم خب من هم
میخواهم همین کار انجام دهم و به تهران آمده و پیشرفت کنم. در نهایت گفت
که نیازی به تو نداریم. من هم گفتم به آقای پروین بگو اگر رفتم یک تیم دیگر
تهران از من ناراحت نشی. حتی قبل از اینکه با پاس توافق کنم هم به
پرسپولیس پیغام دادم اما آنها گلرهای خوبی داشتند و من چون جوان بودم احساس
میکردند نیازی به من ندارند. اما وقتی که رفتم استقلال داستان عوض شد و
از من گلایه کردند که چرا نیامدی پرسپولیس و از این حرفها. علاوه بر اینها
توصیههای پدر همسرم و پیگیریهای خیلی زیاد استقلالیها هم تاثیر زیادی
داشت.
اما استقلالیها خیلی راحت تو را از دست دادند؟
آره. من رفتم سپاهان. سال 72 بود. 6 میلیون به من پیشنهاد دادند. آن موقع هیچ تیمی از این پولها به کسی نمیداد.
ادامه در پست بعدی
babak red
04-04-2012, 10:16 AM
و داستان آمدنت به پرسپولیس؟!
بازی
ایران و چین تایپه بود که مصدوم شدم. دقیقه 3 بود. نادر محمدخانی تیم را
کشیده بود جلو برای آن آفسایدگیری، مهاجم چین تایپه از تله آفساید فرار
کرد. من آمدم جلو توپ را دفع کنم که زانویم چرخید و از فرط درد دور خودم
میپیچیدم. زانویم داغون شده بود. باید جراحی میکردم اما دیگر کسی کاری به
کار من نداشت. داستان پهلوان زنده بود. حالا مصدوم شده بودم و هیچ کس
احوالم را نمیپرسید. نه سپاهان برای من کاری کرد نه استقلال. استقلالیها
میگفتند چرا رفتی سپاهان، اما وقتی مصدوم شدم کسی نیامد سراغم. اوضاع مالی
من هم آن موقع خیلی خیلی بد شده بود. روزهای سختی را سپری میکردم.
جایی گفته بودی که در ماشین میخوابیدی؟
داستان دارد، ولش کن.
و بعد ...؟
هیچی
دیگه. آقای عابدینی مردانگی کرد و آمد سراغ من. گفت هزینه جراحیات چقدر
میشود. گفتم پزشکان گفتهاند باید بروی آلمان. فکر کردم فوتبالم تمام شده
اما عابدینی در جواب من گفت کل هزینههایت را میدهم. به پول آن زمان فکر
میکنم 15 میلیون تومان هزینه شد. من رفتم آلمان و سالم و سلامت برگشتم.
عابدینی گفت پس حالا بیا و با پرسپولیس قرارداد ببند. گفتم مهندس من
سالهاست که دنبال این فرصت بودم تا در تیم خودم بازی کنم. حالا که شما این
مردانگی را کردهای دیگر چه باید بگویم. سال اول که قرارداد مالی نداشتم و
در واقع بابت هزینههای جراحی چیزی نمیگرفتم. البته عابدینی سعی میکرد یک
جورهایی هوای من را از نظر مالی داشته باشد. فصل بعد اما فکر کنم قرارداد
20 میلیونی امضا کردم. روزهای خوبی بود بازی کردن برای پرسپولیس و
قهرمانیهای متوالی در لیگ و نتایج خوب در آسیا. تیم آن موقع پرسپولیس با
تیم حالا یک ذره هم قابل مقایسه نیست. اما آن موقع از دفاع گرفته تا نوک
حمله پرسپولیس پر بود از ستاره که همگی آنها یا ملیپوش بودند یا سابقه
سالها بازی کردن در تیمملی.
منبع: خبرآنلاین
پایان
علی تیفوسی
04-23-2012, 08:39 PM
عکس : احمدرضا عابدزاده و همسر + پسرش (http://www.persianv.com/fun/view/016519.php)
احمدرضا عابدزاده» نام بزرگی در ورزش ایران است، لقب وی در قاره پهناور، «عقاب آسیا» است. سال گذشته هم در فصل بهار بود كه گفتگویی با وی انجام دادیم و تصاویری از او در رستورانش به چاپ رساندیم، اما سال گذشته پسرش در ایران نبود، امسال به بهانه بازگشت پسرش به ایران، در همان مكان گفتگویی كوتاه با پدر و پسر انجام دادیم... «امیر عابدزاده» از آرزوهایش گفت و از زندگی در انگلیس، تمرین و تحصیل...
عقاب آسیا میگوید: در خردادماه سال 1345 در آبادان به دنیا آمدم، در سال 1368 و در 23 سالگی ازدواج كردم و ثمره این ازدواج دو فرزند به نامهای نگار و امیر هستند.
عابدزاده در مورد نحوه آشنایی با همسرش میگوید: 22 سال پیش، زمانی كه در اصفهان بودم، در زمان تمرین با پدر همسرم كه كنار تیم بودند، آشنا شدم، بعد از مدتی ارتباط خانوادگی بین ما ایجاد شد و من دخترشان را دیدم و از او خواستگاری و در نهایت ازدواج كردم... عابدزاده میگوید: ارتباط صمیمانهای در خانواده ما حكمفرماست و من به این خاطر سپاسگزار همسرم هستم چه زمانی كه بازیكن بودم و چه در زمان مربیگری، به خصوص در زمانی كه من بیمار شدم، به خوبی توانست از اداره خانواده برآید. عابدزاده میگوید: بهترین تفریح من زمانی است كه با خانوادهام هستم.
عقاب آسیا در پاسخ به این پرسش كه آیا اعتقاد به كمك كردن مرد در منزل به همسرش دارد گفت: «بله، معتقدم كه مرد تا آنجایی كه میتواند و وقت دارد، باید به همسرش كمك كند، من كارهایی كه برای همسرم سخت است، مثل پاك و حتی خرد كردن ماهی، میگو و مرغ را انجام میدهم. حتی بعدازظهرها كه در رستورانم هستم، خیلیها به من میگویند كه چرا از مشتریها پذیرایی میكنی؟ من دوست دارم، همیشه كمك حال خانواده و محیط كارم باشم، چون در قبال همسرم و كارهای خانه یا رستوران متعهد هستم، پس كمك كردن راه دوری نمیرود. در واقع میخواهم بگویم كه بودن در كنار خانواده به من آرامش عجیبی میدهد به خصوص زمانهایی كه با هم مسافرت میرویم.
http://www.persianv.com/khabar/241220102568.jpg
مجله ایده آل
T.Amirhosain
04-23-2012, 10:30 PM
از عابد زاده خیلی خوشم میاد وقتی چه کاپیتان اول تیم ملی و پرسولیس و استقلال بود
Hojat
05-15-2012, 04:48 PM
احمدرضا عابدزاده؛
آن هایی که پرسپولیس را به این روز انداخته اند الان دارند خوش می گذرانند
دروازه بان سابق تیم ملی می گوید باور نمی کند که پرسپولیس چنین نتایج ضعیفی در لیگ برتر گرفته باشد.
http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/21-11-1390/IMAGE634644734153320234.jpg (http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/21-11-1390/IMAGE634644734153320234.jpg)
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، این گفت و گوی تازه ای است با احمد رضا عابدزاده. او که در حال حاضر در آمریکا به سر می برد برای دقایقی با خبرنگار ما هم کلام شد تا در مورد پرسپولیس و اتفاقاتی که برای این تیم افتاده، در مورد پسرش و همچنین داداگاهی که روز سیزدهم خرداد ماه برگزار می شود حرف بزند.
* پرسپولیس روزهای بدی را سپری کرد. لیگ برای این تیم خیلی بد به اتمام رسید.
- واقعا باورم نمی شود که چنین اتفاقی برای پرسپولیس افتاده باشد. البته باید تحقیق کرد و دید که چه کسانی تیم را به این روز انداخته اند. الان خیلی های دیگر سیبل شده اند و آنهایی که تیم را به این روز انداخته اند دارند خوش می گذرانند.
* البته پس از حضور رویانیان و دنیزلی در پرسپولیس تیم روند خوبی را شروع کرده بود.
- آن ها تیم را خوب جمع کرده بودند.اما نمی دانم چه اتفاقی افتاد که دوباره همه چیز به روز اول برگشت. امیدوارم پرسپولیس از گروه خودش در لیگ قهرمانان صعود کند تا مردم دلخوش شوند و این فصل کابوس وار را به فراموشی بسپارند.
* عابدزاده این روزها چه کار می کند؟خیلی وقت است که خبری از شما نیست؟
- در آمریکا هستم و آمده ام پیش پسرم. من دو تا بازی تیم آنها را از نزدیک تماشا کرده ام که یک بازی مساوی شد و بازی دیگر را هم برده اند.در کل 4 تا بازی کرده اند که آن دو بازی دیگر با شکست همراه بوده است.
* وضعیت امیر چطور است؟ به نظر نمی رسد مشکلی داشته باشد.
- همه چیز خوب است. او در 18 سالگی شرایط خوبی دارد. حالا نه اینکه پسر من باشد، اما واقعا خوب است و در همین بازی آخر 7-8 موقعیت را از بازیکنان حریف گرفت. امیر من در اروپا و آمریکا خودش روی پای خودش ایستاده است و به نظر من می تواند گلر خوبی شود. او یک بازی هم مقابل تیم امید آمریکا درون دروازه ایستاد و فقط یک گل خورد. البته باید بگویم که خود من هم در آمریکا بی کار نیستم و به گلرهای آن ها تمرین می دهم.
* دادگاه شما به کجا رسید.به نظر ماه آینده جلسه شما تشکیل می شود.
- 13 خرداد ماه است. من فکر نمی کنم بتوانم به ایران بیایم. اما وکیلم حتما در دادگاه حاضر می شود. مشکلی نیست و فکر می کنم می توانیم از حق خودمان دفاع کنیم.
علی تیفوسی
05-18-2012, 08:51 PM
هیچ وقت اون روزی که سررسیدش با امضایی که برای من کرده بودن به دستم رسید یادم نمی ره :8::6:
http://www.8pic.ir/images/tm3fx1ofc5602vejg7u.jpg
http://www.8pic.ir/images/ni204k56ja7kykhhuxb.jpg
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.