PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران عليرضا واحدي نيكبخت

صفحه ها : 1 2 [3]

SaRa
06-02-2009, 12:04 AM
اما مگه نیکبخت قراردادش طوری نبود که حتما باید توی پرسپولیس بمونه؟
چجوریاست؟

Masoud
06-05-2009, 02:17 PM
چرا همیشه موقع قرارداد بستن نیکبخت از این حرفها میزنه ؟ مگه نمیخواست افشاگری کنه و پته همه رو بریزه رو اب ؟

نیکبخت: هواداران پرسپوليس در قلب من هستند

هافبك پرسپوليس خاطر نشان كرد:‌ پرسپوليس تيم محبوب من است و تماشاگران اين تيم در قلب من جاي دارند اما تا لحظه اي كه با اين تيم قرارداد دارم به هيچ جاي ديگر فكر نمي كنم.
نيكبخت واحدي اظهار داشت: هرچند پرسپوليس در اين فصل اسير حواشي بسيار زيادي بود و اين حواشي نگذاشتند با وجود بازيكنان خوبي كه در اختيار داشتيم به جايي برسيم اما تمام اين موضوعات دليل خوبي براي جدايي من نيست.
هافبك پرسپوليس حاضر نشد در مورد جنجال‌هايي كه از آن نام مي برد توضيح بدهد و گفت: يك تيم و يك باشگاه مثل يك خانواده مي‌مانند و هيچ كس دوست ندارد مسايل خانوادگي اش را به بيرون از خانواده منتقل كند من هم دوست ندارم مسايل خانوادگي را به مطبوعات بكشم ما حواشي زيادي داشتيم اما اين حواشي قطعا براي فصل بعد تمام مي شود.
نيكبخت با اشاره به وضعيت نلو وينگادا و حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا گفت: وينگادا به ظاهر يك مربي حرفه اي بود و اخلاق حرفه اي را خوب رعايت مي كرد، اما ما در زمان مربيگري او لطمات جبران ناپذيري خورديم كه يكي از آن ها حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا بود.پرسپوليس پتانسيل خوبي براي رسيدن به جمع 4 تيم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا داشت اما فكر مي كنم تفكرات منفي وينگادا و عدم داشتن يك برنامه مناسب ما را از رسيدن به اين عنوان دور كرد.
هافبك پرسپوليس در مورد آينده اين باشگاه خاطر نشان كرد: شايد من انتقادات زيادي به مجموعه پرسپوليس در فصل گذشته داشتم اما معتقدم كابوس فصل گذشته تمام شده و در حال حاضر همه ما مي خواهيم تيمي جديد بسازيم كه فقط به قهرماني فكر مي كند. من و همبازيانم فصل آينده تيمي مقتدر خواهيم داشت.
نيكبخت به پيوستن شيث رضايي به پرسپوليس اشاره‌اي كرد و گفت: شيث از دوستان من است، اما متاسفانه دو سال پيش حواشي زيادي گريبان او را گرفت كه در نهايت مجبور شد تيم مجبوبش را ترك كند. اميدوارم امسال شيث در كنار ساير بازيكنان روزهاي خوبي را سپري كند.
نيكبخت هنوز هم به تيم ملي فكر مي كند:‌ بارها گفته ام هر زماني كه تيم ملي احتياج به من داشته باشد با تمام وجود به پيراهن اين تيم خدمت مي كنم اما متاسفانه انگار خيلي ها دوست ندارند نيكبخت واحدي در تيم ملي حضور داشته باشد. زماني كه من محروم شدم خيلي‌ها خوشحال شدند، ولي من به اين مسايل توجه نمي كنم هنوز هم مي گويم كه هر زمان به تيم ملي دعوت بشوم با تمام وجود بازي مي كنم اما بهترين فرصت براي دعوت شدن همين حالا بود چون من در اوج آمادگي هستم

Masoud
06-08-2009, 05:24 PM
نيكبخت: هميشه به مربيانم احترام گذاشته‌ام

http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0654/A0654058.jpg

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و براي ثابت كردن خودم انگيزه هاي فراواني دارم. به هواداران وعده مي‌دهم كه مي توانم يك سال رويايي را در اين تيم داشته باشم.
وي در خصوص شايعه مشكلش با حميد استيلي گفت: خيلي ها دوست دارند از طريق من و به اسم من حاشيه سازي كنند اما هميشه به مربيان خودم احترام گذاشته‌ام و با استيلي هيچ مشكلي نداشتم. من با استيلي روزهاي خوبي داشتم و هرگز آن روزها را فراموش نمي‌كنم.
نيكبخت افزود: تغيير و تحولات در پرسپوليس به من ربطي ندارد كه بخواهم در مورد آن اظهار نظر كنم اما اميدوارم پرسپوليس قدرتمندتري را در سال آينده ببينيم.
اين بازيكن يادآور شد: در روزهاي گذشته با رسانه اي صحبت نكردم چرا كه مي‌خواهم در آرامش باشم.

SaNi
06-16-2009, 08:59 PM
فقط داداش نیکی خودممممممممممممممممممممم

Masoud
06-22-2009, 06:55 PM
نيكبخت‌ واحدي در ليگ برتر ماندني شد

http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0698/A0698782.jpg

در چند روز گذشته خبرهاي ضد و نقيضي در ارتباط با اينكه عليرضا نيكبخت واحدي به دليل كسب 150 امتياز منفي از سوي كميته انضباطي و بر طبق منشور اخلاقي سازمان ليگ نمي تواند در ليگ برتر بازي كند و بايد فصل آينده راهي ليگ دسته اول شود، منتشر شده است.
مجتبي شريفي با تكذيب اين خبر اظهار داشت: "كميته انضباطي تا به حال هيچ خبري در ارتباط با امتيازهاي منفي بازيكنان و مربيان اعلام نكرده است و اين خبر صحت ندارد. بنابراين اين بازيكن مشكلي براي بازي در ليگ برتر ندارد. "
گفته مي شود امتياز نيكبخت واحدي 120 امتياز منفي است نه 150 امتياز.

Masoud
06-28-2009, 06:16 PM
نيكبخت واحدي محروم شد

به نقل از پایگاه اینترنتی گل بنابر اخبار كاملا موثق از سازمان ليگ و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ساعت دوي بعد از ظهر امروز نامه اي توسط سردار عزيزالله محمدي به كميته انضباطي تحويل شده است كه در آن اسامي مربيان و بازيكنان اين فصل به طور قطعي اعلام شده است.
اين نامه محرمانه شامل اسامي شش چهره مشهور فوتبال ايران است ، كه نيكبخت واحدي چپ پاي پرسپوليس و استقالا در اين فهرست قرار دارد. جالب اينكه نيكبخت ديروز تولد خود را چشن گرفته است.تلاش خبرنگار ما براي اطلاع از ساير نامهاي اين فهرست بي نتيجه ماند.

Masoud
06-29-2009, 06:25 PM
احتمال جدايي نيكبخت از پرسپوليس قوت گرفت

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي براي مشخص شدن تكليف نهايي اش امروز به ديدار انصاري‌فرد و با او به گفت و گو پرداخت.
پس از اين جلسه مديرعامل پرسپوليس به او اعلام كرد تا چند روز آينده نظر نهايي‌اش را در خصوص او اعلام مي ‌كند. با توجه به صحبت‌هاي انصاري‌فرد احتمال جدايي نيكبخت از پرسپوليس و حضورش در استيل آذين افزايش يافت.
قرار است با توجه به اينكه نيكبخت يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارد باتوافق طرفين اين قرارداد فسخ شود اما نظر نهايي باشگاه تا انتهاي هفته اعلام خواهد شد.

Masoud
06-30-2009, 06:23 PM
بالاخره رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتت :hora::hora::hora:

نیکبخت واحدی به تراکتورسازی پیوست (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=5617)

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس در حالی با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوست که روز دوشنبه در نشست با عباس انصاریفرد برای ماندن در پرسپولیس ابراز تمایل کرده بود.
ناصر شفق مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در گفتگویی ضمن اعلام رسمی خبر پیوستن علیرضا نیکبخت واحدی به این باشگاه گفت: امروز در نشستی که با بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس داشتیم با وی برای عقد قراردادی یکساله به توافق رسیدیم.
شفق ادامه داد: امروز تولد نیکبخت واحدی بود که به همین مناسبت ضمن توافق برای پیوستن به تراکتورسازی جشن کوچکی هم برای او در محل دفتر بنده گرفتیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: تاکنون از پنج سهمیه لیگ برتری خود در جذب بازیکنان جدید استفاده کرده ایم که حضور صابر میرقربانی ، الوترائوره ، رسول خطیبی ، عباس آقایی و مهرداد پولادی در تراکتورسازی قطعی شده است و احتمالا یک دروازه بان جدید نیز جذب خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: با محمد نصرتی نیز به توافقات نهایی رسیده ایم و به احتمال فراوان او تنها بازیکنی خواهد بود که به عنوان لژیونر به تیم ما ملحق خواهد شد.

Masoud
06-30-2009, 06:24 PM
نیکبخت : در مورد پرسپوليس خيلي از مسائل را افشا خواهم كرد (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=5616)
عليرضا واحدي نيكبخت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس سرانجام به باشگاه تراكتورسازي تبريز پيوست.
در چند روز گذشته خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت نيكبخت از حضور در ليگ برتر شنيده شد و حتي شايعات در اين مورد همچنان ادامه داد. در شرايطي كه خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت اين بازيكن شنيده مي‌شود او دقايقي پيش با حضور در باشگاه تراكتورسازي قرارداد يك ساله‌اي را با اين تيم امضا كرد.
نيكبخت در گفت‌وگویی با تاييد اين خبر گفت: حضور من در تراكتورسازي قطعي است و خوشحالم كه فصل آينده در اين تيم بازي خواهم كرد.نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چرا از پرسپوليس جدا شدي، تاكيد كرد: در اين مورد حرف‌هاي زيادي دارم و مسائل مختلفي را افشا خواهم كرد. وي در مورد موضوع محروميت‌اش گفت: من محروم نيستم و بدون مشكل خاصي قراردادم را بستم.

Masoud
07-01-2009, 12:15 AM
نيكبخت اصلاح شد

علی رضا نیکبخت واحدی یا علی رضا واحدی نیکبخت فصل بعد نه تنها جایی در پرسپولیس نخواهد داشت که جایی در لیگ برتر هم ندارد. دیروز دو خبر ناخوشایند به گوش او رسید ، اخباری که باور آنها برای او سخت بود اما او باید طوری با این اتفاقات کنار بیاید و حتی اشک‌هایش هم دیگر مثمر ثمر نیست. اشک‌هایی که در دفتر حاج عباس انصاری‌فرد ریخته شد اما مدیرعامل پرسپولیس را تحت تاثیر قرار نداد.حاج عباس بیشتر درگیری اش با بازیکن پر حاشیه و جنجالی پرسپولیس یادش مانده تا اشک‌ریزان نیکبختی که هر وقت در مخمصه می‌افتد مظلوم نمایی می‌کند.(به یاد بیاورید درگیری دو فصل پیش او با افشین قطبی را که به صراحت می‌گفت اگر او در پرسپولیس بماند ،خودش از جمع قرمزها جدا خواهد شد. اما قطبی ماند و نیکبخت برای ادامه بازی در این تیم به التماس افتاد.) حتی اگر حاج عباس دلش به رحم می‌آمد و میلش به ادامه حضور این بازیکن جنجالی می‌کشید باز هم نمی‌توانست کاری برای او بکند. دستور رسیده که نیکبخت محروم است.
نامه محرمانه
روز یکشنبه سردارعزیزمحمدی که این روزها در شمایل رئیس سازمان لیگ بسیار خبرساز شده و بازیکنان و مربیان چشم به دهان او دارند ! نامه ای با قید محرمانه به شریفی داد که اسامی شش بازیکن و مربی در آن به چشم می‌خورد. لیستی که گفته می‌شود نام دو مربی و چهار بازیکن در آن دیده می‌شود. یکی از این بازیکنان علی نیکبخت است. اسامی مندرج در این لیست برای یک فصل حق فعاليت در لیگ‌برتر را ندارند و به همین دلیل است که به باشگاه‌ها گفته شده اول از سازمان لیگ استعلام بگیرند، بعد با مربیان و بازیکنان خود قرارداد ببندند. درخواستی که ظاهرا مورد توجه باشگاه‌ها قرار نگرفته و به همین خاطر سردار محمدی مجبور شده از کمیته انضباطی درخواست کند تا با قید محرمانه لیست را به باشگاه‌ها بفرستد.گرچه رئیس کمیته انضباطی گفته که امتیازات منفی نیکبخت به حدنصاب محرومیت نرسیده اما اخبار دریافتی حاکی از آن است که دلیل اصلی محرومیت او به اتفاقات حاشیه‌ای بیرون از زمین فوتبال بر‌می‌گردد و نهادهایی خارج از فدراسیون خواستار محرومیت وی شده‌اند.

استیل هم نمی شود، فقط امارات

http://www.donyayefootball.com/nikbakhtn.jpg

نیکبخت در تلاش است تا با مسئولان استیل آذین به توافق برسد و هدایتی هم گفته که بازیکنان مازاد پرسپولیس را جذب خواهد کرد اما نکته آزاردهنده برای این بازیکن درست همین جاست.او نمی خواهد در لیست مازاد قرار بگیرد.از سوی دیگر، قرار گرفتن نیکبخت در لیست مازاد به نوعی تایید کننده این خبر است که به حاج عباس گفته شده نمی‌تواند او را بازی دهد و پرسپولیس با قرار دادن اسم این بازیکن در لیست فروش بار را از دوش خود برداشته اما خریدار کیست و آیا تیمی می‌تواند این کالای ممنوعه را خریداری کند؟در این بین تنها یک راه می‌ماند. بازی در لیگ‌های خارجی که جز امارات نمی‌توان لیگ دیگری برای او یافت که آن‌هم با توجه به قرارداد دو ساله نیکبخت با پرسپولیس ، حتی اگر تیمی هم برای او پیدا شود بخش اعظم مبلغ قرارداد به پرسپولیس خواهد رسید.
حواشی زندگی نیکبخت بالاخره کار دست او داد و او که پس از هر مشکلی به نوعی ابراز ندامت می‌کرد حالا در مخمصه‌ای افتاده که ظاهرا راه فراري از آن ندارد.

RED STORM
07-01-2009, 12:37 AM
خدا رو شکر داره میره
بهترین خبر تو فصل نقل و انتقالات تا الان همین بوده

rahim
07-01-2009, 04:07 AM
به نظر من هم بهترين خبره هم اين وهم عدم قرارداد با شيث .بعد از رفتن انصاريان اين ها هم داشتند همون را ه را مي رفتند .

Masoud
07-01-2009, 12:14 PM
نيكبخت واحدي هم حق بازي در ليگ برتر را ندارد

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه روز گذشته خبر توافق عليرضا نيكبخت واحدي با تراكتورسازي از سوي مسئولان اين باشگاه اعلام شد، اين بازيكن به دليل عدم رعايت منشور اخلاقي، با محروميت روبرو است و نمي تواند با تيمي قرارداد رسمي امضا كند.
نيكبخت واحدي نيز مثل شيث رضايي، طبق منشور اخلاقي و به دليل محروميت، نه تنها با تراكتورسازي، بلكه با هيچ تيم ليگ برتري نمي تواند قرارداد رسمي امضا كند.
سازمان ليگ تا روز يكشنبه هفته آينده تكليف بازيكناني كه با محروميت روبرو هستند را مشخص خواهد كرد.

sahar_perspolisi
07-09-2009, 01:50 AM
فقط اومدم چند خط حرف دلم بنویسم
علی نیكی ازت ممنونم از استقلال به پرسپولیس آمدی تا حس برد دربی را به ما هواداران بدی
نیكی جون ازت ممنون 3 فصل برای پرسپولیس زحمت كشیدی
علی نیكی ممنون كه در طول این 3 فصل با هم آمارت امتیاز آوز ترین بازیكن پرسپولیس شدی
ممنون كه 2 فصل اول حضورت در پرسپولیس امتیاز آور ترین بازیكن لیگ ایران شدی
ازت ممنونم دومین گلزن پرسپولیس در لیگ برتر شدی
ازت ممنونم به خاطر گلی كه در دربی به استقلال زدی
ازت ممنونم به خاطر اشك هایی كه ریختی بعد از قهرمانی فصل پیش
ازت ممنونم شماره 10 پرسپولیس را پر رنگ نگه داشتی
ممنون از اینکه در اولین فصل حضورت بعد از گل پیراهن پرسپولیس رو بوس کردی تا هواداران آبی تا جای ممکن بسوزن

آره علی نیكی رفت نیكی كه حسن انصاری فرد به زحمت آوردش پرسپولیس برادرش عباس انصاری فرد به راحتی از دستش داد
و در آخر آرزو میكنم نیكی این فصل هم جز امتیاز آورترین بازیكنان لیگ بشه و فصل بعد پرسپولیس برگرده

ولی نیکبخت بخاطر اشتباهاتت سرزنشت میکنم که باعث شدی دل من و خیلیها بشکنه و دشمنای خونی تو که از استقلالیهام بدتر بودن شاد بشن

نیکبخت جونم باز اوج بگیر هنوز وقت داری هنوز 30 سالت هم نشده هنوز میتونی سال پیش تو پرسپولیس بد شدی میدونم بدی هاتو پر رنگ کردن میدونم روزگار بالا و پائین داره میدونم اما خودت بخوای میتونی .

Karim
07-09-2009, 02:18 PM
گرچه خیلی ازرفتنش خوشحال شدم.ولی این رفتن خیلی به نفع خودش هم هست.باعث پیشرفتش میشه.
آرزوی موفقیت واسش داریم.ضربه سرزیبایی که زد به استقلال رو فراموش نمیکنیم.
با قضیه منشور اخلاقی هم مخالفم.ایشالا حل بشه وبتونه بازی کنه.

monji
07-09-2009, 07:34 PM
سلام
این قضیه برنامه شوک و این حرفها چیه؟
یکی واسه ما هم بگه این داستان برنامه شوک چی بوده؟ و نیکی توش چی گفته؟

SaRa
07-12-2009, 08:31 AM
تو برنامه شوک درمورد فوتبال حرف زده شد
درمورد حواشی که روزنامه ها درست میکنند
درمورد وضعیت استادیوم آزادی
درمورد حرفای بدی که داخل استادیوم میزنند
که نیکبختم چون بعضی جاها حرفای بد و حرکات بد دیده بودیم ازش مثه دربی بااونم در ایم مورد حرف زدند
درمورد فرهنگ سازی هم نیکبخت گفت نمیدونه خودش فرهنگ سازی یعنی چی

redsun
07-13-2009, 02:21 AM
نیکی عزیز ازت ممنونیم به خاطر ه همهی زحمتهایی که به پای قهرمانی کشیدی
و ما را ببخش به خاطر اینکه قدرت را ندونستیم و تمام زحمتت ها را در زمانی که تو توی بحران بودی فراموش کردیم و به جای کمک تازه ازت انتقاد های کوبنده هم میکردیم
هر جا ه هستی موفق باشی یک فصل را بدون تو سر می کنیم به امید اینکه فصل بعد با آمادگی بیشتر از تو با پیراهن پرسپولیس ببینیمت

g.hoseyn
07-13-2009, 12:58 PM
اسم اینجا رو هم بزارین:
کلوپ عزاداران علیرضاواحدي نيكبخت

Masoud
07-13-2009, 05:51 PM
متاستفانه این تاپیک جز تاپیکهایی هست که برای فصل بعد حذف میشه و دیگه وجود نخواهد داشت و میره به ارشیو دائمی

Hojat
07-13-2009, 06:42 PM
مبارکه...انشالله دیگه این تایپیکو هیچ جا نبینیم....

redsun
07-14-2009, 02:17 AM
بله دیگه به لطف عنایت انصاری فر و تاسیس تیم نو پای شموشک پرسپولیس باید هم نام بزرگان و ستارگانی مثل علی واحدی که برای قهرمان شدن پرسپولیس زحمت کشید حذف بشه
حالا به جای این تایپیک یک تایپیک بزنید به نام هواداران و عاشقان بهادر عبدی

redsun
07-15-2009, 10:02 PM
بیا اینم پرسپولیس بدون نیکی حالا برو ببینم می تونی قهرمان بشی یا...؟

Karim
07-16-2009, 12:36 AM
بنده یه تحقیقاتی کردم متوجه شدم که احتمال داره الهه خانوم نوشته های کامی رد رو با کریم رد اشتباه گرفته!
الهه خانوم من چندروزی نبودم الان اومدما!
باور کنین یا نه من داشتم یه نوشته تو انجمن میخوندم از خودم دیدم این حرفای من نیست توجه کردم به نویسنده اش یه خورده گذشت دیدم نه این من نیستم!کامی رد هست(مخلصشم!).

redsun
07-16-2009, 01:09 AM
با عرض شرمندگی کریم جان همینطوره این سوتی جدید!!!!!!!!!!

Karim
07-16-2009, 01:06 PM
خواهش میکنم.

Masoud
07-20-2009, 05:15 PM
داستان زندگي عليرضا واحدي نيكبخت
سال‌ها از آن روزها مي‌‌‌گذردروزهايي كه در خانه حسن‌آقاي خياط را پيامي‌ها و ابومسلمي‌ها از پاشنه درآورده بودند كه عليرضا را بفرست تيم ما.

به نقل از سايت گل، اما حسن‌آقا خياط كه براي سير كردن شكم زن و بچه صبح تا شب چشم‌هايش را روي چرخ خياطي مي‌‌‌گذاشت و لباس‌هاي مردم را سوزني مي‌‌‌كرد ميلي نداشت پسرش عمرش را صرف دويدن دنبال توپ كند. حسن‌آقا البته آن زمان‌ها نمي‌دانست كه اين توپ لعنتي بعدها چقدر زندگي عليرضايش را از اين رو به آن رو خواهد كرد و البته زندگي خودش را هم. كف دستش را بو نكرده بود كه فوتبال روزي مي‌‌‌شود آب و نان همه. او فكر مي‌‌‌كرد رضا تا دكتر و مهندس نشود عاقبت بخير نمي‌شود. همين بود كه خيلي دلش راضي نبود رضا به‌جاي درس خواندن دنبال توپ برود. حتي بعضي‌وقت‌ها با خودش مي‌گفت رضا خياط شود بهتر از آن است كه فوتباليست شود. پس به رضا خياطي ياد مي‌‌‌داد و او را با خودش سر كار مي‌‌‌برد. آن روزها اما عليرضا يك جا بند نمي‌شد يا با چرخ خياطي ور مي‌‌‌رفت يا «اتو» را سيخ مي‌‌‌كرد. شيطان بود حسابي ديگر. عليرضا ثابتي‌مقدم همكار حسن‌آقا مي‌‌‌گويد يادش بخير عليرضا كه مي‌‌‌آمد در مغازه سرگرم بوديم. يك جا بند نبود. چقدر حسن‌آقا از كارهاي او حرص مي‌‌‌خورد. به همه‌چيز و همه جا كار داشت. بچه بود و كنجكاو بااين‌حال بي‌ادب نبود. ثابتي‌مقدم همانطور كه دارد آن روزها را به ياد مي‌‌‌آورد يك دفعه مي‌‌‌خندد و مي‌‌‌گويد يادش بخير، يك بار عليرضا بي‌اجازه ما رفته بود پشت چرخ خياطي. بلد نبود كه به‌همين‌خاطر هم سوزن چرخ خياطي رفت توي انگشتش و از آن‌ور درآمد. بيچاره حسن‌آقا ترسيده بود و گريه مي‌‌‌كرد اما عليرضا مي‌‌‌خنديد و با همان انگشت غرق خون پدرش را دلداري مي‌‌‌دهد. اوستا خياط ادامه مي‌‌‌دهد حسن‌آقا واقعا زحمتكش بود و مدام نگران آينده رضا بود. دوست داشت پسرش براي خودش كسي شود. دائم به عليرضا مي‌‌‌گفت درس بخوان اما عليرضا همه كار مي‌‌‌كرد جز درس خواندن. او آنقدر شيطان بود كه آخرش حتي خياط خوبي هم نشد.

آبشارزن قهار!

هر چقدر حسن آقا به ورزش كردن پسرش روي خوش نشان نمي‌داد صمدآقا، دايي بچه‌ها عليرضا را به ورزش به‌خصوص فوتبال تشويق مي‌‌‌كرد. او خودش فوتباليست بود و دوست داشت خواهرزاده‌اش هم فوتباليست بزرگي شود. عليرضا اما آن سال‌ها عشق اولش واليبال بود. در آن زمستان‌هاي سرد و استخوان خردكن مشهد سالن مسابقات واليبال آموزشگاه‌ها با آبشارهاي عليرضا گرم مي‌‌‌شد. نيكبخت كه براي آبشار زدن بلند مي‌‌‌شد بچه‌هاي دبيرستان شريعتي هم روي سكوها براي هورا كشيدن بلند مي‌‌‌شدند. آن سال‌ها براي خودش در آموزشگاه‌هاي استان خراسان اسمي در كرده بود و حتي شنيده مي‌‌‌شد به تيم ملي نوجوانان واليبال هم دعوت شده! حجت صادق‌زاده مي‌‌‌گويد: «پاسور عليرضا من بودم. او با دو دست آبشار مي‌‌‌زد. دبير ورزشمان آقاي گل‌پرور حتي برايمان تمرين اختصاصي مي‌‌‌گذاشت. عليرضا آن سال‌ها تازه داشت قد مي‌‌‌كشيد. عاشق ورزش بود. فكر مي‌‌‌كنم جز درس ورزش هيچ درسي را هم پاس نكرد! پينگ‌پنگ‌باز ماهري بود. توي باشگاه خادم همه را شرطي مي‌‌‌برد. در دووميداني هم كسي به گردش نمي‌رسيد. بچه‌هاي دبيرستان شريعتي و هم‌دوره‌هاي عليرضا مي‌‌‌گويند سال‌هاست كه ديگر او را نديده‌ايم.» اكثر آنها متفق‌القول مي‌‌‌گويند: «نيكبخت واقعا پسر خانواده‌دوست و مودبي بود. ما دعوا مي‌‌‌كرديم او جلو نمي‌آمد. از چاقو خوردن خيلي مي‌‌‌ترسيد و هميشه بچه‌ها را با هم آشتي مي‌‌‌داد. خيلي هم خوش‌لباس بود. درست مثل الان. يك بار پاداش پيروزي ابومسلمي‌ها پارچه كت‌شلواري داده بودند. او هم داده بود پدرش دوخته بود. چه پزي مي‌‌‌داد با آن كت‌وشلوار.»

رفيق ناباب!

عليرضا اما با خط دادن‌هاي دايي كم‌كم جذب ميدان مغناطيسي فوتبال مي‌شود. مي‌‌‌رود به تيم‌هاي راه‌آهن و راوند. در مسابقات فوتبال آموزشگاه‌ها هم چهره مي‌‌‌شود. حالا دبيرستان شريعتي يك هافبك- مهاجم دارد كه چشم استعدادياب‌هاي تيم‌هاي باشگاهي را خيره كرده است. اصغر رحيمي، مدير اجرايي فعلي ابومسلم مي‌‌‌گويد با خدابيامرز محمد اعظم، حسن‌آقا را راضي كرديم تا عليرضا فوتبال را جدي‌تر در ابومسلم دنبال كند. حاج‌مهدي قياسي، مدير پيام چند جلسه با حسن‌آقاي خياط مفصل صحبت كرد اما من شبانه عليرضا را بردم هيات فوتبال و با او قرارداد بستم. به پدرش هم گفتم عليرضا را بسپار دست من و محمد اعظم!

رحيمي مي‌‌‌گويد: «آن روزها عليرضا شروشور جواني داشت. يكي، دو تا رفيق ناباب هم داشت كه مي‌‌‌خواستند او را از راه به در كنند. خدابيامرزد محمد اعظم را. يك بار كه عليرضا كار بدي كرده بود سيلي زد توي گوشش و از تيم اخراجش كرد. من عليرضا را بردم توي ماشين و گفتم محمدآقا تو را دوست دارد وگرنه سيلي نمي‌زد. حالا هم راهت را انتخاب كن. اگر مي‌‌‌خواهي دنبال رفيق‌بازي بروي فوتبال را كنار بگذار و اگر مي‌‌‌خواهي فوتبال را ادامه دهي به من قول بده تا من با محمد اعظم صحبت كنم و برگردي. آن روز عليرضا قول داد و انصافا تا زماني كه در ابومسلم بود دنبال رفيق‌بازي و خلاف نرفت. كلا پسر مهربان و احساساتي بود. يك بار هم كه با تيم جوانان رفته بوديم شاهرود بدون اجازه اردو را ترك كرد و رفت جنگل‌هاي اطراف شاهرود. وقتي برگشت از تركيب كنارش گذاشتيم كه گريه كرد. يك بار هم يك پنالتي حساس را خراب كرد و تا 48 ساعت غصه خورد و با كسي حرف نزد. بازي استقلال و پرسپوليس هم كه دعوا شد او داشت گريه مي‌‌‌كرد!

تولد ستاره

احتمالا كمتر كسي مي‌‌‌داند كه اولين بازي رسمي عليرضا نيكبخت براي ابومسلم در ليگ همزمان با قهر ميثاقيان بوده است. بازي با پاس در تهران بود كه ميثاقيان به‌دليل مشكلات مالي تيم قهر مي‌‌‌كند و هادي مباشري و رحيمي مجبور مي‌‌‌شوند تركيب تيم را خودشان بچينند. رحيمي مي‌‌‌گويد آنجا بود كه قاسم خادمي و عليرضا نيكبخت را براي اولين بار در ليگ بازي داديم. هم‌دبيرستاني‌هاي عليرضا مي‌‌‌گويند برخلاف همه كه فكر مي‌‌‌كنند او در بازي مقابل استقلال و در آزادي چهره شد بايد بگوييم او مقابل مقاومت سپاسي و در مشهد بود كه نظر پورحيدري را جلب كرد. آن زمان پورحيدري، مربي مقاومت سپاسي بود و واحدي‌نيكبخت كه براي ديدن بازي‌اش برايمان بليت مجاني آورده بود يك گل‌برگردان زيبا به مقاومت زد. آنها ادامه مي‌‌‌دهند وقتي هم رفت براي تيم ملي جوانان برايمان تعريف كرد كه در اردو هم استقلالي‌ها دنبالش بوده‌اند و هم پرسپوليسي‌ها. صادق‌زاده مي‌‌‌گويد: «خودش پرسپوليسي بود و به‌رغم اصرار ما كه استقلالي بوديم دوست داشت برود پرسپوليس اما شرايط استقلال ظاهرا بهتر بود كه رفت استقلال.» جالب اينكه حاجي‌علوي هم كه عامل اصلي رفتن نيكبخت به استقلال است، مي‌‌‌گويد: «همان زمان نيكبخت به‌وسيله يك آقايي كه با تاكسي مي‌‌‌آمد سر تمرين‌ها سه بار در نمايشگاه ماشين سورتمه با علي پروين ديدار كرد اما ما بالاخره او را برديم استقلال. چرا؟ چون هم پيشنهادشان بهتر بود و هم پول نقد مي‌‌‌دادند. علوي مي‌‌‌گويد 5/12 ميليون استقلالي‌ها به ابومسلم دادند بابت رضايتنامه و چهار ميليون هم به خود عليرضا واحدي‌نيكبخت. »

قرمز جنجالي
سال‌ها از آن روزها مي‌‌‌گذرد. بقيه داستان را همه مي دانند. او به پرسپوليس رفت و تبديل به ستاره بزرگ فوتبال ايران شدو از آنجا با قراردادي گرانقيمت به تراكتورسازي تبريز پيوست ، درحاليكه بحث محروميت او از فوتبال سرزبانهاست.

Karim
07-20-2009, 10:25 PM
گویا واقعا نیکی محرومه...
من بااین منشور اخلاقی اصلا موافق نیستم...

zamara
07-22-2009, 08:05 AM
http://www.qudsdaily.com/archive/1388/html/4/1388-04-31/picture/2-10.jpg

به دليل محروميت بايد 50 ميليون به تراکتور بدهد؛

تبعيد نيکبخت به ليگ يک قطعي شد!

بعد از کش و قوس هاي فراوان درباره محروميت چند بازيکن و مربي از حضور در ليگ برتر، ديروز مسؤولان باشگاه تراکتور سازي تبريز

که عليرضا واحدي نيکبخت را به خدمت گرفته بودند، خبر محروميت اين بازيکن را تائيد کردند.
مسؤولان باشگاه تراکتورسازي که بابت جذب نيکبخت، مبلغ 50 ميليون تومان بابت صدور رضايت نامه او پرداخته بودند، با قطعي شدن خبر محروميت او، صابر ميرقرباني را در ليست شان جايگزين کردند و نيکبخت به اجبار بايد مبلغ هزينه شده توسط تراکتورسازي را بپردازد و احتمالا براي ادامه فوتبالش به يکي از تيم هاي ليگ يک بپيوندد.
گفته مي شود نيکبخت به احتمال زياد راهي تيم دسته اولي فولادگستر تبريز خواهد شد و رسول خطيبي هم در اين مورد با نيکبخت حرف زده است.

SaRa
07-22-2009, 09:40 AM
آخه یعنی چی؟
من اصلا با منشور اخلاقی موافق نیستم این چه کارایی آخه
بیچاره نیکبخت..

Karim
07-22-2009, 11:37 AM
بیچاره کسانی که به خاطر قانونهای من درآوردی مسیر زندگیشون عوض میشه

Masoud
07-22-2009, 01:21 PM
اینجور قانونها که واقعا مسخره و مذخرف هست . مهم بازی هست . یه نگاه به مدل موهای لیگ برتر انگلیسی ها بندازید.کجای دنیا این حرفها هست ؟ اینها فوتبال رو هم با دین قاطی کردن.
--------------------------------------------------------------

نيكبخت در صورت محروميت به فولاد گستر تبريز مي‌رود

عليرضا واحدي نيكبخت بازيكن جديد تراكتورسازي شايد فصل آينده در تيم فولاد گستر تبريز بازي كند.
نيكبخت مدتي پيش با باشگاه تراكتورسازي به توافق رسيد و قرارداد رسمي‌اش را امضا كرد ولي چند روزي است كه شايعه محروميت او از سوي سازمان ليگ شنيده مي‌شود. مي‌گويند: «نيكبخت به دليل رعايت نكردن منشور اخلاقي از حضور در ليگ برتر محروم شده است. هرچند كه مسئولان سازمان ليگ اين موضوع را تكذيب يا تاييد نكرده‌اند. اگر نيكبخت از حضور در ليگ برتر محروم شود به احتمال زياد راهي تيم دسته اولي فولادگستر تبريز خواهد شد و رسول خطيبي هم در اين مورد با نيكبخت حرف زده است

Karim
07-22-2009, 02:24 PM
اینجور قانونها که واقعا مسخره و مذخرف هست . مهم بازی هست . یه نگاه به مدل موهای لیگ برتر انگلیسی ها بندازید.کجای دنیا این حرفها هست ؟ اینها فوتبال رو هم با دین قاطی کردن.

دین کجا چنین چیزی میگه؟!دین میگه"لا اکراه فی الدین".اجباری دردین نیست...
اینا میخوان به زور طرفو ببرن بهشت

redsun
07-23-2009, 03:22 AM
این آیه را لطفا به سبک خودتون ترجمه نکنید اکراه به معنی کراهت است نه اجبار
البته منم با این رفتار مخالفم و این منشور باعث از بین بردن زحمتهای یک بازیکن میشه حالا نیکی مدل موهاش را عوض کنه همه چیز درست میشه؟
اصلا به نظر من پشت پرده چیزهای دیگه ای هست که اینها بهانه هاشه
بیچاره نیکی امیدوارم این خبر دروغ باشه

rana love-red
07-23-2009, 03:40 AM
حالا که نیکبخت نیست ما چی کار کنیم محروم شده

Karim
07-23-2009, 11:14 AM
این آیه را لطفا به سبک خودتون ترجمه نکنید اکراه به معنی کراهت است نه اجبار

هزاران تفسیر وترجمه درمورد این آیه وجود داره.اکراه و اجبار و...
اگر آمده بود لا تکرهوا فی الدین خیال همه راحت میشد وعلنا میگفت هیچ اکراهی دردین نیست...يعني هيچ امر اکراهي در دين نيست . حتي اعدام و سنگسار و ارتداد !اگه اینطور باشه که دیگه نمیدونم چرا قوه قضاییه 1ماه پیش سنگسار رو حذف کردن ...

اما همیشه اسلام بر آزادی عقیده دینی تاکید کرده

masoud120
07-24-2009, 12:11 AM
اخه من نمی دونم مدل موهای یه نفر به دیگران چه ربطی داره هرکسی آزاده هر جوری که دلش می خواد موهاشو درست کنه یعنی شما می گین مدل موهای نیکبخت از مدل موهای اشجاری بدتره؟!

zamara
08-01-2009, 09:13 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1388/880510/html/099771.jpg

نيكبخت قراردادش را با تراكتورسازى فسخ كرد

عليرضا نيكبخت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس كه به تراكتورسازى تبريزى پيوسته بود، قراردادش را با اين تيم فسخ كرد.

چند روز پس از امضاى قرارداد رسمى نيكبخت با تراكتورسازى، سازمان ليگ اين بازيكن را به دليل رعايت نكردن منشور اخلاقى محروم كرد و همين موضوع باعث شد تراكتورسازى ديگر روى نيكبخت حساب نكند.
او پس از به وجود آمدن اين مسائل سرانجام روز پنجشنبه گذشته قراردادش را با تراكتورسازى فسخ كرد تا در انتظار مشخص شدن وضعيتش باشد.
نيكبخت همچنان اميدوار است محروميتش بخشيده شود و اگر اين اتفاق بيفتد او به احتمال فراوان راهى تراكتورسازى خواهد شد و در غير اين صورت اين بازيكن بايد در ليگ دسته اول بازى كند.

SaRa
08-01-2009, 10:58 AM
اصلا ربطی به مدل مو و این چیزا نداره این فوتبال همه چیش همینه هیچ کدوم ار کاراش بر اساس منطق نیست.الان دوباره قراره آئیین نامه جدید واسه کمیته انضباطی بزنند این کمیته آخر فوتبال و نابود میکنه

Masoud
08-01-2009, 11:41 AM
نیکبخت به خاطر یه بلوتوث که تو یه پارتی هست و ................ اینها محروم شد و هیچ ربطی به مدل مو نداره.اون بلوتوث به دستشون رسید و این حکم رو دادن.شیث رضایی دقیقا مثل نیکبخت بود ولی چون فقط فحش داده بود و از اون کارهای نیکبخت نکرده بود فقط تعهد داد و بدون مشکلی بازی میکنه.

فسخ قرارداد نيكبخت با تراكتورسازى

عليرضا نيكبخت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس كه به تراكتورسازى تبريزى پيوسته بود، قراردادش را با اين تيم فسخ كرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، چند روز پس از امضاى قرارداد رسمى نيكبخت با تراكتورسازى، سازمان ليگ اين بازيكن را به دليل رعايت نكردن منشور اخلاقى محروم كرد و همين موضوع باعث شد تراكتورسازى ديگر روى نيكبخت حساب نكند. او پس از به وجود آمدن اين مسائل سرانجام روز پنجشنبه گذشته قراردادش را با تراكتورسازى فسخ كرد تا در انتظار مشخص شدن وضعيتش باشد.
نيكبخت همچنان اميدوار است محروميتش بخشيده شود و اگر اين اتفاق بيفتد او به احتمال فراوان راهى تراكتورسازى خواهد شد و در غير اين صورت اين بازيكن بايد در ليگ دسته اول بازى كند.

SaRa
08-01-2009, 12:02 PM
خب واسه حیایی و گلزارم بلوتوث پخش شد اونام به دست صداسیما رسید اما بازم مشغول به کارن اما واسه فوتبالیستا نمیشه؟

Masoud
08-02-2009, 02:02 AM
دونه دونه تیم های لیگ 1 هم دارن اطلاعیه میدن که نیکبخت رو نمیخوایم
از صنعت نفت گرفته تا امروز که برق گفت
قربون خدا برم :24::24:

redsun
08-02-2009, 05:28 PM
بله نیکی حقشه چون تو فصل قهرمانی بیشترین پاس گل را داد
نیکی حقشه چون زحمت ها ی زیادی برای قهرمانی پرسپولیس کشید
نیکی حقشه چون تو دربی وزنه ی روحیه هواداران پرسپولیس بود
نیکی حقشه چون با گلهاش دل هواداران پرسپولیس را شاد کرده
نیکی حقشه چون فوتبال حرفه ایه
نیکی حقشه چون ایران منشور اخلاقی داره
نیکی حقشه چون هوادار های پرسپولیس فقط امروزشون را می بینند
نیکی حقشه چون من هوادار خیلی بی انصافم
نیکی حقشه چون خیلی نبودنش را آرزو می کنند
واقعا متاسفم

Karim
08-02-2009, 11:51 PM
الهه جان متاسف باش برای سراندر پای مملکت وگردانندگانش...
بچه ها هم کمی منصف ترباشن بهتره...

Masoud
08-03-2009, 11:46 AM
این که بره لیگ یک به خاطر مسائل اخلاقی بازی کنه که خیلی مسخره هست و هیچ جای دنیا این قانونهای من در اوردی رو نداریم ولی از ته دل خوشحالم که دیگه پرسپولیس نیست

Masoud
08-04-2009, 10:49 AM
بچه ها راستی به نظرتون نیکبخت بعد از اینکه تا نیم فصل خونه نشین باشه جز استیل اذین کی میخوادتش ؟ راستی فکر میکنید 100 و چند کلیو بشه تا اون موقع ؟

Masoud
08-22-2009, 07:54 PM
اخه تو استقلالی کی باشی که بخوای راجب پیراهن مقدس پرسپولیس نظر بدی ؟ تا نیم فصل بمون خونه سبزی پاک کن ( البته به جز .... خوردن ) تا بعد ببینیم اصلا فوتبالیست میشی که راجب پیراهن شماره 10 نظر میدی.
این بازیکن زیقی هم میخواد واسه تیم حاشیه درست کنه

--------------------------------------------------------
نيكبخت: شورت آل‌اشپورت را با پيراهن حصاري مي‌پوشند
آخر فصل معلوم مي‌شود چه كسي لياقت شماره 10 پرسپوليس را داشت

با محروميت كنار آمده‌اي؟
فعلا پيگير اين موضوع شده‌ام و به دنبال حل مشكل خودم هستم. چاره‌اي ندارم جز اينكه كه تا نيم‌فصل محروميت را تحمل كنم و كار خاصي در اين رابطه از دستم برنمي‌آيد.

فكر مي‌كني قادر باشي مدت محروميت خودت را كم كني؟
حق گرفتني است، من هم پيرو همين موضوع از راهكارهاي قانوني دنبال حل مشكلم هستم اما در اين رابطه دوست دارم يك موضوع را توضيح بدهم كه جذابيت فوتبال ايران هميشه بر روي حاشيه‌هايش بوده است.

در اين مورد بيشتر توضيح مي‌دهي؟
شما بايد اين موضوع را در نظر بگيريد. سال گذشته ورزشگاه‌ها خصوصا در زمان حضور پرسپوليس در شهرستان‌ها مملو از تماشاگر مي‌شد اما ديديد كه اين اتفاق در بازي اخير پاس همدان و پرسپوليس محقق نشد و بيشتر سكوهاي ورزشگاه خالي بودند. من فكر مي‌كنم اين موضوع به خصوصيت ستاره‌هاي يك تيم بازمي‌گردد كه در اين فصل چندان در تيم پرسپوليس ديده نمي‌شود در حالي كه فكر مي‌كنم استقلال خوب بسته شده است. البته با اين حرفم قصد توهين به تيمي را ندارم چون در واقع من فقط حس خودم را به واسطه 14 سال حضور در پرسپوليس و استقلال گفتم و با قدرت مي‌گويم غيبت ستاره‌ها باعث شده استقبال چنداني از بازي‌هاي پرسپوليس نشود.

پرسپوليس امسال به نظر تو خالي از ستاره است؟
من فكر مي‌كنم كه همه چيز در اين مورد مشخص است و نيازي به صحبت كردن من نيست.

مديرعامل پرسپوليس مدتي پيش در مصاحبه‌اي گفت كه جايي براي نيكبخت در پرسپوليس وجود ندارد.
من بايد اين توضيح را بدهم كه تا زماني كه انصاري‌فرد باشد من به پرسپوليس بازنمي‌گردم. ضمنا همه مي‌دانند جايگاه من كجاست و او در چه جايگاهي قرار دارند.

چرا اين قدر از مديرعامل پرسپوليس ناراحتي؟
براي اينكه او هر كجا كه مي‌نشيند عليه من مصاحبه مي‌كند. مثلا در آخرين صحبتي كه با من داشت به اين نكته علنا اشاره كرد و صراحتا گفت ما با كادر فني جديد به اين نتيجه رسيده‌ايم كه شما به درد ما نمي‌خوري اما بخش جالب حرف‌هايش به اين نكته بازمي‌گشت كه به من گفت تو مصاحبه كن و بگو من خودم دوست نداشتم در پرسپوليس بمانم. در ضمن پولم را خوردند و جريمه كردند و شايد باور نكنيد در اين مدت كه در پرسپوليس بودم چيزي حدود 130 تا 140 ميليون متضرر شدم.

چرا انصاري‌فرد بيشتر با تو چنين رفتاري داشت؟
مشكل او در ابتدا من نبودم و اين مسائل دقيقا از جايي شروع شد كه براي مطرح كردن مشكل بازيكنان تيم پيش انصاري‌فرد رفتم و حرف زدم. فكر مي‌كنم صحبت‌هاي حقيقي من به مذاق آقايان اصلا خوش نيامد و اعتقاد دارم به خاطر همان مسائل او از من انتقام شخصي گرفت.

و اين مشكلات در برخورد فيزيكي كه تو با انصاري‌فرد داشتي نمود پيدا كرد و به اوج رسيد.
من با كسي درگير نشدم بلكه مديرعامل قصد داشتند حركتي را انجام دهند كه البته ضربه‌اش به من نخورد. در اينجا بايد توضيح بدهم كه سال گذشته دفتر مديرعامل طوري شده بود كه هركس مي‌خواست هر تصميمي در آنجا مي‌گرفت و اين دقيقا برخلاف مديريت حبيب كاشاني بود.

فكر نمي‌كني با اين حرف‌ها قصد بزرگ‌نمايي مشكلات پرسپوليس را داري؟
مشكل تيم آن قدر زياد است كه شورت آل اشپورت را با پيراهن حصاري مي‌پوشند و ديگر جاي حرفي باقي نمي‌ماند.

با اين حرف‌ها فكر نمي‌كني هواداران پرسپوليس از تو ناراحت شوند؟
دلم واقعا براي هواداران پرسپوليس تنگ شده و رابطه قلبي من و آنها هيچ وقت از بين نمي‌رود.

از انتخاب تراكتور پشيمان نيستي؟
من امسال تراكتور را انتخاب كردم كه از حاشيه‌ها دور باشم.

در رابطه با حضورت در استيل‌آذين حرف‌هاي زيادي مطرح شد. مثلا اينكه تو با استيلي مشكلات زياد داري به همين دليل استيل‌آذين تو را نخواست.
من با استيلي هيچ مشكلي ندارم. بحث حضورم در استيل‌آذين مطرح شده بود اما به هر دليل شرايط فراهم نشد كه به اين تيم بروم.

گفته مي‌شود با حضور در يك تيم دسته اولي حضور تو به زودي در استيل‌آذين ميسر خواهد شد.
نه من قصد حضور در رقابت‌هاي ليگ دسته اول را ندارم. فعلا بازيكن تراكتور هستم و قراردادم را با اين تيم به ثبت رسانده‌ام.

گويا شريفي به تو گفته مصاحبه نكني تا مقدمات بخشيده شدنت فراهم شود؟
شريفي به هيچ وجه چنين حرفي به من نزده و قولي به من نداده است. او انسان شريفي است و هميشه منصفانه كار مي‌كند.

يعني تو تسليم شدي؟
كاري از دست من برنمي‌آيد. فكر مي‌كنم من قرباني منشور اخلاقي شدم و هنوز هم برايم جاي سئوال دارد كه چه چيز من به منشور اخلاقي مي‌خورد كه بايد محروميت آن را تحمل كنم.

به پرسپوليس برگرديم. به نظر تو پرسپوليس در اين فصل پتانسيل قهرماني دارد؟
آقايان حتما به همه چيز آگاهي داشتند و با علم و آگاهي از همه مسائل پرسپوليس را براي اين فصل بستند و من نظر خاصي در مورد پتانسيل اين تيم ندارم. اين موضوع به زمان نياز دارد كه بتوان در مورد تيمي با قاطعيت حرف زد.

به نظر مي‌رسد هنوز با حضور نداشتن ستاره‌ها در پرسپوليس مشكل داري؟
تيم‌هاي بزرگ هميشه و در هر حالتي ستاره مي‌خواهند. سئوال من اين است چرا رئال مادريد دو بازيكن ستاره با خصوصيات مشابه هم مي‌خرد، مگر رئال‌مادريد مدرسه فوتبال ندارد كه اين همه ستاره جذب مي‌كند؟

ميثم بائو مدتي پيش در مصاحبه‌اي گفت كه در اين فصل طوري بازي خواهد كرد كه نشان دهد لياقت پوشيدن پيراهن شماره 10 را دارد.او حتي گفت كه از شماره 10 فصل قبل پرسپوليس هم بهتر بازي خواهد كرد،در مورد حرف‌هاي بائو چه نظري داري؟
من در مورد عملكرد يك بازيكن نظر نمي‌دهم و فكر مي‌كنم در پايان فصل معلوم مي‌شود كه چه كسي لياقت پوشيدن پيراهن شماره 10 را داشت.

با بازي نكردن اين احتمال وجود دارد كه ديگر به شرايط ايده‌آل نرسي؟
من اين موضوع را به فال نيك مي‌گيرم، شايد قسمت اينگونه بوده است.

در رابطه با بازي تيم ملي و بوسني چه صحبتي داري؟
از برد تيم ملي خوشحال شدم. بازيكنان ما در نيمه‌اول چندان خوب نبودند اما در نيمه‌دوم به خود آمدند و نتيجه را جبران كردند و به پيروزي رسيدند.

قطبي در اظهارنظري اعلام كرده كه تيم ايران قهرمان جام ملت‌هاي آسيا خواهد شد؟
با اين بازيكنان تيم ملي مي‌تواند در آسيا موفق شود و تيم ما توانايي انجام كارهاي بزرگ را دارد.

redsun
08-22-2009, 08:22 PM
آره همین استقلالی بود که با پاس ها و گل هاش پایه ریز قهرمانی شد و بعد یک گوشه نشست گریه کرد
واقعا ما هواداران چقدر زود همه چیز یادمون میره

Karim
08-23-2009, 02:51 AM
باید قدرشناس بود...
البته فکر نمیکردم بعدازاین قضایا نیکبخت اینجوری خبرساز شه...
تواین چندماهه نمیدونم به اشتباهاتش پی برده یا نه اما اشتباه جدیدی ازش سر زد...
ایشالا باتمرینات خوب بدنسازی به لیگ برگرده ومقابل پرسپولیس بازی کنه....

redsun
08-23-2009, 08:00 PM
بیا دمت گرم داش کریم میبینم که انصاف بهت رجوع کرده

Karim
08-24-2009, 01:18 AM
همیشه میانه رو بودم...

redsun
08-24-2009, 02:05 AM
همیشه که نه اما تازگیا خورشید از کدوم طرف در امده را من نمی دونم

Karim
08-24-2009, 01:01 PM
قبلا هم گفتم الانم میگن عقایدی دارم که مطمئنا رو به رشد هستن...
مثلا زمانی تعصب خیلی زیاد وبیجایی بع پرسپولیس داشتم...
الحمدلله دیگه اونجوری نیستم!

redsun
08-26-2009, 02:43 AM
ها خوب حق داری آخه دیگه از پرسپولیس واقعی چیزی به جا نمونده

Spring_red
10-07-2009, 05:26 PM
به امید بازگشتتتتتتتتتتتتتتت علیرضااااااااااااااا نیکبخت واحدی

red girl
10-07-2009, 06:51 PM
نیکبخت اصلا نباید برگرده..
پرحاشیه و پر ادا .. جنبه نیمکت نشینی هم که نداره.
سال اول و دوم حضورش خوب بود اما سال سوم رو اعصاب آدم بود.. نیکبخت با کرانچار نمیسازه.
توی سه سالی که بود خیلی حاشیه درست کرد. ما کم حاشیه نداریم که دیگه ایندفعه سمبلشونم بر داریم بیاریم.
الانم که رفته دست از سر تیم بر نداشته.توی هر مصاحبه ای که کرده بر علیه بازیکنا حرف زده.
تیم ستاره نداره .. تیم بی ستاره دیدن نداره. هوادار نبایدم بیاد , بیاد بازی تیم بی ستاره رو ببینه؟
این الان بیاد توی تیم مطمئنن با خیلیا به مشکل میخوره.. با همینایی که ستاره حسابشون نکرده.
علی کریمی هم با نامردی از تیم بیرون کردن اما کی بر علیه تیم و بازیکنا حرف زد؟
همه عشقشو نشون میداد و میگفت که یه روزی بر میگرده.
البته خوب نظرات متفاوته من یه نظر دارم دیگران یه نظر ..من عقیدم اینه دیگه نیکبخت به درد پرسپولیس نمیخوره.

Spring_red
10-08-2009, 05:54 PM
نه کجاش پر اداست بچمون
خودش گفته میخواد برگرده خوب پس ما هوادارا باید حمایتش کنیم
و شما داداش کریم جدا تعصب نداری به پرسپولیس؟؟؟توقع نداشتم ازت

red girl
10-08-2009, 06:00 PM
خودش میخوام برنگرده....
همونطور که از زحماتش نمیشه گذشت از ضررها و رو مخ رفتناشم نمیشه گذشت.
سالهایی که پرسپولیس بود همشه اسمش صدر نشین شایعات بود!
تیم کم بدبختی نداره که این اقا هم اضافه بشه.
الانم که کلی پشت سر بازیکنا حرف زده و تا تونسته حاشیه درست کرده.اگه غیرت داشت آرزوی موفقیت میکرد واسه همین بازیکنا نه اینکه میشینه و پا میشه پشت سر تیم حرف میزنه.
زده ر** به هیکل همه بازیکنا : که اینا ستاره نیستنو و و و بعدش گفته میخوام برگردم...!
پرسپولیس به کسایی مثل این نیاز نداره.

Karim
10-08-2009, 06:10 PM
نه کجاش پر اداست بچمون
خودش گفته میخواد برگرده خوب پس ما هوادارا باید حمایتش کنیم
و شما داداش کریم جدا تعصب نداری به پرسپولیس؟؟؟توقع نداشتم ازت

اول که گفتم مثل قبل تعصب خیلی زیاد و بیجایی به پرسپولیس ندارم..وگرنه خیلی دوسش دارم...قبلا ازبرد استقلال خیلی نارحت میشدم..ازباخت پرسپولیس اعصابم خورد میشد..ازکارم میزدم تا همه بازیهاشو یا برم استادیوم یا ازتلویزیون ببینم...اما 5-6ماهی میشه مثل قبل نیستم..فقط دربی رو دیدم ازاستادیوم.بازی راه اهن رو هم 10دقیقه اش رو دیدم.
ببره خوشحال میشم.ببازه ناراحت نمیشم!
درمورد نیکبخت هم تقریبا با رد گرل موافقم.

red girl
10-08-2009, 10:42 PM
نیکبخت در باشگاه پرسپولیس
علیرضا واحدی نیکبخت، بازیکن سابق پرسپولیس که در پی درگیری شدید با مدیرعامل تیم این باشگاه را ترک کرد، امروز حوالی ظهر سری به این باشگاه زد، ولی موفق نشد با حبیب کاشانی، سرپرست پرسپولیس ملاقات کند. نیکبخت که به جد علاقه مند به حضور مجدد در پرسپولیس است، با کاشانی رابطه بسیار خوبی دارد و او را بارها بهترین مدیرعامل جهان نامیده است.
با این حال بعید به نظر می رسد که این بازیکن مشهدی، بتواند این فصل در پرسپولیس به میدان برود. ممکن است نیکبخت به زودی به استیل آذین منتقل بشود. البته اگر فهرست این تیم جا داشته باشد.

Spring_red
10-09-2009, 03:40 PM
خوب پس خودم بی نهایت تعصب دارم:hora:
چون با باختش گریه میکنم :vg:
با بردش خیلی خوشحال میشم:4::funi::4:
با مساویشم ناراحت میشم:kasra:
تازه فیلم گل هاشونم ضبط میکنم:jashnmm:
در مورد علیرضام بگم که هر کسی یه نظری داره آقا کریم:m b:
:red boy2::گل::red boy2:

red girl
10-09-2009, 06:44 PM
به به زینب با تعصب..
منم نتایجش روی روال عادیه زندگیم خیلی تاثیر داره..
به قول شما با برداش خوشحالم و محال اشکم با باختاش در نیاد .. مساوی هم که روانمو پاک میکنه.
و هر روزم این اخلاقم شدید تر میشه!
ولی دوست دارم معمولی باشم .. یعنی سعی هم میکنم اما .... .
گلهاشم مثل شما دانلود میکنم و تا هفته بعد که بازی جدید میشه روزی 5000000 بار نگاه میکنم.
---
در مورد علیرضا هم باهات موافقم .. هرکی یه دیدگاهی داره.

Spring_red
10-09-2009, 08:18 PM
قربون ادم چیز فهم
باریکلا که یه جورایی مثل همیم گلم
من دوست ندارم گریه کنم اما خوب چیکار کنم اشکم یه هو سرازیر میشه
روزی 1000000بارم بازیاشونو و گلاشون و میبینم
علیرضام ایشاالله بیاد
راستی عزیز اسم من بهار گلم

rahim
10-09-2009, 10:38 PM
من نمي دونم چرا اين تاپيك تا حالا قفل نشده .بابا مرديم تا خودش رفت حالا تاپيكش مونده واسه چي .بندازيد تو ضايعات خلاص.

البته با عرض معذرت از هوادارانش.

SaRa
10-09-2009, 11:02 PM
آقا رحیم هرچی باشه پرسپولیسی بود دیگه اینطوری درموردش نحرف

rahim
10-09-2009, 11:13 PM
خودت داري ميگي بود پس بيا در مورد انصاريان وعليزاده وهاشمي نسب هم حرف بزنيم .

SaRa
10-09-2009, 11:18 PM
به احترام همون بود میگم که درست حرف بزنیم.

zamara
10-10-2009, 12:19 AM
بچه ها اگه موافقيد اين تاپيك رو تا بازگشت نيكبخت به پرسپوليس قفل و به آرشيو منتقل كنم !!!:4::4:
اين موضوع به راي گذاشته ميشه و چنانچه اكثريت به قفل كردن راي بدن اينكار انجام ميشه:گل:

Karim
10-10-2009, 12:19 AM
در مورد علیرضام بگم که هر کسی یه نظری داره آقا کریم:m b:
:red boy2::گل::red boy2:
بنده نگفتم هرکی 2تا نظر داره!حرف من و آیدا هم فصل الخطاب نیست.شما میتونی انتقادات وحمایتهای من ازنیکی رو درهمین تاپیک ببینی

red girl
10-10-2009, 02:08 AM
آره اسماعیل جان .. اجازه بده من اولین نفری باشم که رای میدم به قفل شدن این تاپیک:6: ..
من به اسم این بشر آلرژی دارم.
:4:

red girl
10-10-2009, 02:09 AM
بهار جونیییی ..
ببخشید من اسمتو نمیدونستم :گل:.

Spring_red
10-13-2009, 03:14 PM
خواهش میکنم عزیزممممممممممممممممممممم مممممم:lover:

:red boy2::red boy::red boy2:

red girl
10-17-2009, 11:50 PM
شنیدم نیکی داره گیر میده واسه بازگشت
حاجی هم انگار زیاد تمایل نداره
امیدوارم که نیاد!
کلی پشت سر بچه ها حرف زده.اگه بیاد یه شر درست و حسابی راه میفته.
مخصوصا با میثم که سر شماره 10 کلی کل داشتن.

Karim
10-18-2009, 12:54 AM
خانومی قلمو برمیداری همینجور مینویسی جواب الهه رو هم میتونی بدی؟

redsun
10-18-2009, 01:31 AM
حالا شما هر چی دوست دارید بگید
فقط لازمه بدنید نیکی اینقدر ها هم سبک نیست که بخواهد بیاد با این شرایط پرسپولیس
در ضمن نیکی با تراکتور قرار داد داره
انشاالله فصل بعد با آمادگی کامل
آیدا جون تو هم منا دشمن شاد نکن

SaRa
10-18-2009, 06:24 PM
نیکبخت امسال نیم فصل بعدی رو حتما باید بره تراکتور یه کم خودشو اونحا نشون بده آماده بشه بعد سال بعد بیاد پرسپولیس

Spring_red
10-18-2009, 08:28 PM
امیدوارم که فصل آینده بیاد پرسپولیس

babak red
11-11-2009, 07:25 PM
حالا که اینطوره ایشالله همین فصل میاد پرسپولیس

Spring_red
11-11-2009, 08:21 PM
هر کی یه چیزی میگه
یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد
اگه بیاد که خیلی خوب میشه
ما کماکان در انتظارش میمونیمممممممممممممممم

red girl
11-11-2009, 10:07 PM
يکي بايد مصدوم شودتا نيکي پرسپوليسي شود

ماجراي پيوستن عليرضا نيکبخت واحدي به پرسپوليس هر روز وارد فاز تازه‌اي مي‌شود. ستاره شماره 10 سرخ‌ها که به دليل قوانين و محروميت‌هاي منشوري نيم فصل اول رقابت‌هاي ليگ نهم را از دست داد،‌حالا با توجه به پايان دوران محروميتش به دنبال اين است تا بار ديگر به پرسپوليس بازگردد.

نيکي که تا پيش از اين از چند تيم ليگ‌برتري براي نيم فصل دوم پيشنهاداتي داشت، پس از حضور حبيب کاشاني در پرسپوليس قيد همه چيز را زد و فقط به پرسپوليس انديشيد. جلسات رسمي و غيررسمي کاشاني با نيکبخت،‌ستاره شماره 10 را بيشتر از پيش به پرسپوليس نزديک کرد و حتي کار به جايي رسيد که پرسپوليسي‌ها براي انتخاب علي کريمي و نيکبخت در برهه‌اي دچار تعلل شدند.

پس از اتفاقات اخير و درگيري‌هاي حسين هدايتي عليه حبيب کاشاني بود که پرونده بازگشت علي کريمي به پرسپوليس منتفي شد و بدين ترتيب بار ديگر نيکبخت به تنها گزينه محبوب هواداران پرسپوليس براي بازگشت به اين تيم تبديل شد.

طي روزهاي اخير، در مورد وضعيت نيکبخت و تيم سابق او صحبت‌هاي زيادي مطرح شد، اما عزيزمحمدي، رييس سازمان ليگ در گفت‌وگويي در مورد نيکبخت مي‌گويد:« با توجه به پايان نيم فصل اول رقابت‌هاي ليگ‌برتر دوران محروميت نيکبخت هم به پايان رسيده و او مي‌تواند در نيم فصل دوم رقابت‌هاي ليگ به ميدان برود. نيکبخت در حال حاضر بازيکن ليگ‌برتري محسوب مي‌شود و سهميه ليگ‌برتري تيم آينده‌اش را پر خواهد کرد. جدا از اين حرف‌ها نيکبخت همچنان بازيکن پرسپوليس است و او را با اين مشخصه مي‌شناسيم.»

در حاليکه بعضي‌ها نيکبخت را بازيکن تراکتورسازي مي‌دانند و حتي خبر از معاوضه او با حسين بادامکي مي‌دهند، مسوولان هيات فوتبال تبريز در گفت‌وگو با همکاران ما صحبت‌هاي جالبي مي‌کنند:«نيکبخت با تراکتورسازي قرارداد داخلي امضا کرد و اين قرارداد داخلي هم اعلام شد. قرار بود نيکبخت و مسوولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي تهران شوند ولي چون بحث محروميت نيکبخت مطرح شد و باشگاه تراکتورسازي ديد نمي‌تواند از او در بازي‌هاي ليگ استفاده کند،‌خيلي زود مهدي ثابتي جانشين نيکبخت شد.»

تراکتوري‌ها بابت از دست دادن نيکبخت چندان نگران نبوده‌اند و جالب اينکه حتي کارت بازي اين بازيکن نيز هرگز صادر نشده است:«قرارداد نيکبخت ثبت رايانه‌اي هم نشد. مشکلات مربوط به عدم حضور او در ليگ برتر آنقدر زود مطرح شد که اصلا کار به اين جور چيزها و صدور کارت بازي کشيده نشد.»

از باشگاه پرسپوليس خبر مي‌رسد که با توجه به خصوصيات فني نيکبخت و محبوبيتي که او در بين هواداران پرسپوليس دارد،‌مسوولان باشگاه در تلاش هستند تا شرايط حضور او را در اين تيم فراهم کنند.

برخلاف آنچه که عنوان مي‌شود زلاتکو کرانيکار، سرمربي پرسپوليس هيچ مخالفتي با جذب نيکي ندارد و حتي در مورد وضعيت فني و جسماني اين بازيکن نيز بررسي‌هاي لازم را انجام داده است.

مشکل بزرگ پرسپوليس در جايي است که ليست 22 نفره بازيکنان بزرگسال اين تيم پر است و با توجه به عملکرد مديران وقت (انصاري‌فرد) حتي يک جاي خالي در ليست پرسپوليس ديده نمي‌شود. تنها راهي که فعلا براي بازگشت نيکبخت به پرسپوليس وجود دارد اين است که پرسپوليس بتواند بازيکن صعب‌العلاجي را با نظر مقامات پزشکي مسوول از تيمش خارج و نيکي را جانشين بازيکن مصدوم کند.

نمونه اين اتفاق زماني افتاد که در ليگ هشتم، ميثاق معمارزاده، دروازه‌بان مصدوم پرسپوليس از ليست اين تيم خارج شد و با نظر مربيان پرسپوليس رحمان رضايي جانشين اين بازيکن مصدوم شد.

نيکبخت که اين روزها براي بازگشت به پرسپوليس بي‌تابي مي‌کند و حتي براي ديدن بازي‌هاي اين تيم به استاديوم مي‌رود در اين مورد مي‌گويد:«من چيز زيادي در مورد قوانين نقل و انتقالات نمي‌دانم. فقط همين را مي‌دانم که هيچ قراردادي با تراکتورسازي ندارم و بازيکن آ‌زاد هستم. جدا از اينها من در ملاقاتي که با حبيب کاشاني داشتم با او در مورد وضعيتم صحبت کردم و حتي صحبت‌هايي در مورد بازگشت من به پرسپوليس انجام شد. بدون شک بازي کردن در پرسپوليس براي هر کسي لذتبخش است و اين وقتي با ارزش‌تر مي‌شود که بشود در پرسپوليس کاشاني توپ زد.»

نيکبخت در مورد وضعيت بدني‌اش هم توضيحاتي مي‌دهد تا خيال کرانيکار را راحت کند:«مدتي است که تمرينات خوب و منظمي را دنبال مي‌کنم و در حال حاضر در شرايط خوبي هستم. مطمئن باشيد که در صورت بازگشت به پرسپوليس بهترين بازي‌هايم را انجام مي‌دهم. دوري شش ماهه از فوتبال باعث شده تا از لحاظ انگيزه و روحي شرايطم تغيير کند. دوست دارم جواب محبت هواداران را بدهم و براي پوشيدن پيراهن پرسپوليس لحظه‌شماري مي‌کنم.»

آخرين خبرها حکايت از آن دارد که حبيب کاشاني و باشگاه پرسپوليس به دنبال راه حلي براي بازگرداندن نيکبخت به اين تيم هستند و اين مي‌تواند مسکن خوبي براي هواداران پرسپوليس در مقابل از دست رفتن علي کريمي باشد.

redsun
11-16-2009, 03:18 AM
نیکی هم که رفت استیللللللللللللللللللللل
نهههههههههههههههه
اما چقدر لاغر کرده بود
حالا روی همه را کم میکنه تا باز داغش به دل پرسپولیس بمونههههههههههه

red girl
11-16-2009, 07:28 PM
پر شدن ليست پرسپوليس هم نقشه انصاري‌فرد بود
نيكبخت: سورپرايز نيم‌فصل دوم مي‌شوم

عليرضا نيكبخت‌واحدي صبح ديروز در باشگاه استيل‌آذين حاضر شد و پس از امضاي قرارداد شش ماهه با اين باشگاه راهي هيات فوتبال استان تهران شد تا قراردادش را با استيل‌آذين ثبت كند.

چي شد كه سر از استيل‌آذين درآوردي؟

من حتي قبل از شروع ليگ هم با استيل‌آذين صحبت كرده بودم. حتي قبل از آنكه به تراكتور‌سازي بروم، با مسوولان استيل‌آذين صحبت كرده بودم ولي قسمت اين بود كه به تبريز بروم و از همه بدتر نيم‌فصل از حضور در رقابت‌هاي ليگ بيرون ماندم.

اما تا همين چند روز پيش هم صحبت‌هاي زيادي در مورد بازگشت تو به پرسپوليس شد و حتي با كاشاني هم جلساتي را برگزار كرديد.

بله... من در اين مورد صحبت‌هايي را با حبيب كاشاني داشتم ولي چون ليست پرسپوليس پر شده بود، نتوانستم به اين تيم بروم و به همين دليل به استيل‌آذين رفتم.

اين هم از كارهاي جالب مديريت انصاري‌فرد بود. او ليست پرسپوليس را پر كرد و كار به جايي رسيد كه حتي علي كريمي به عنوان بازيكن محبوب، با ارزش و ملي‌پوش پرسپوليس هم جايي در اين ليست نداشت.انصاري‌فرد ليست پرسپوليس را پر كرد تا خيلي از بازيكنان نتوانند با وجود شايستگي در اين تيم حضور داشته باشند. او براي همه اين كارها نقشه داشت و خيلي با برنامه پيش رفت!

چطور؟

چون حتي قبل از بازي با بنياد‌كار هم من مي‌دانستم كه در پرسپوليس جايي ندارم. انصاري‌فرد در طول اين مدت مشكلات شخصي را با فوتبال قاطي كرد و من هم به اين دليل برايش متاسفم. البته مي‌دانم كه او از همين حالا به فكر اين است تا جوابي بدهد و به دنبال اين است تا بهانه‌اي براي اين موضوع پيدا كند ولي خوب است كه انصاري‌فرد در مورد اتفاقاتي كه براي علي كريمي هم افتاد، جوابي داشته باشد.

بدون شك بازي كردن در مقابل تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال مي‌تواند برايت جالب باشد.

من هم در پرسپوليس بازي كرده‌ام و هم استقلال. با هر دوي اين تيم‌ها هم به قهرماني رسيده‌ام و به تمام هواداران خوب پرسپوليس و استقلال هم احترام مي‌گذارم اما در حال حاضر فقط به استيل‌آذين فكر مي‌كنم. دوست دارم تا مثل علي كريمي در استيل‌آذين موفق باشم و به يك سورپرايز تبديل شوم.

به نظر من استيل‌آذين اين لياقت را دارد تا به يك قطب جديد در فوتبال ايران تبديل شود. ديگر وقت آن رسيده كه فوتبال ايران از دو قطبي بودن خارج شود.

از همين شروع كار حرف و حديث‌هاي زيادي در مورد تو به وجود آمد و يكسري مي‌گويند استيلي تو را نمي‌خواسته، گروهي مي‌گويند نيكبخت طاقت نيمكت‌نشيني ندارد و...

واقعا جالب است. من فقط يك قرارداد امضا كرده‌ام و اين همه حرف و حديث درست شده. جالب است بدانيد كه من بدون هيچ مشكلي به استيل‌آذين آمدم و كسي هم براي من شرط و شروط نگذاشته. من با حميد استيلي صحبت كردم و هيچ مشكلي با او ندارم. من با حميد استيلي در پرسپوليس هم كار كرده‌ام. او مربي جوان و با آتيه‌اي است كه توانست پرسپوليس را به قهرماني برساند. من سال‌ها در اين فوتبال جان كنده‌ام. اين را مي‌دانم كه براي هيچ مربي نيكبخت و غير‌نيكبخت فرقي نمي‌كند. فقط كافي است يك بازيكن جوان فقط پنج درصد بهتر از من باشد. همين كافي است تا او جاي امثال نيكبخت را در زمين بگيرد.

شكر خدا در حال حاضر در شرايط خوبي هستم. در اين مدت انفرادي تمرين كردم ولي چون در هيچ تيمي نبودم، در شرايط بازي نيستم و نتوانسته‌ام فوتبال بازي كنم.

ماجراي پيراهن شماره 59 چه بود؟

موضوع خاصي نبود. يك انتخاب معمولي بود.

مبلغ و مدت قراردادت با استيل‌آذين به چه صورت بود؟

مبلغ قرارداد من شفاف است و حتي مسوولان باشگاه آن را ارايه دادند. از طرف ديگر مدت قرارداد من يك سال و نيم نيست. مدت قرارداد من نيم‌فصل است. از شروع نيم‌فصل دوم ليگ نهم تا پايان بازي‌ها.

البته در طول اين مدت من پيشنهاداتي از تيم‌هاي شهرستاني داشتم ولي فقط مدير‌برنامه‌هاي من در جريان اين موضوع بود. به هر حال من تا پايان فصل با استيل‌آذين قرارداد دارم و اگر خدا بخواهد و به تفاهم برسيم، قراردادم را با اين تيم تمديد مي‌كنم.

براي هواداران پرسپوليس صحبتي نداري؟

هميشه دوست‌شان دارم و به همه آنها احترام مي‌گذارم اما آنها بايد بدانند در اين نيم‌فصل كه من از پرسپوليس دور بودم چه اتفاقاتي افتاد و من چه كشيدم. در طول اين مدت كه از فوتبال دور بودم خيلي سختي كشيدم ولي بعضي‌ها حتي يك‌بار هم سراغ مرا نگرفتند.

باور كنيد كه در اين مدت هم خيلي تلاش كردم تا از تهران و حاشيه‌ها دور باشم، اما انگار قسمت بود كه باز هم در دل حاشيه‌ها باشم. نمي‌دانم... شايد هم بايد اين اتفاق‌ها مي‌افتاد. شايد بايد بمانم و خودم را نشان دهم. بايد باشم تا حقم را بگيرم.

red girl
11-16-2009, 07:30 PM
از اونجا که ما شانس نداریم هر کی پیش ماست و دوران افتش شروع میشه وقتی میره یه جای دیگه شیر میشه!!
همین بادامکی کافیه بره یه تیم دیگه .. میشه کریس رونالدو!
نیکی هم بازیکن پر حاشیه ایه!
اما با استعداده و میتونه موثر واقع بشه.
الانم رفته دیگه....
پروندش بسته شد.
مهم پرسپولیسه..
بیخیال کریمی و نیکی ..
پرسپولیس رو عشق است

Las Galaxias
11-16-2009, 07:56 PM
پرسپولیس رو عشق است ولی ...
سالی دوبار میرم فولادشهر که پرسپولیسو ببینم میرم که خیلیا رو ببینم که ارزششو داشته باشن خیلیا که وقتی میان سمت جایگاه و گل پرتاب می کنن بفهمی قدرتو میدونن .
بازی با ذوب نرفتم شاید بازی هفته دیگه با سپاهان برم اما شما بهم بگید وقتی نیکی و کریمی و محسن آقای گل :گل: نیستن ، وقتی پژمان باتعصب :lover: دیگه پیداش نیست ، وقتی دیگه برای دست تکون دادن عقاب :8: ذوق و شوق نداریم ؟؟
به جز شیث و کریم با هیش کدوم حال نمی کنم ؛ پیش خودم فکر می کنم از این که بعضیارو با لباس پرسپولیس از نزدیک می بینم چندشم میشه ولی خب پرسپولیسه و قلبمون مثل همیشه قرمز قرمز :red boy:

red girl
11-16-2009, 08:01 PM
زنده باد پرسپولیس نه نامها..
برای نامها باید احترام قائل بود نه اینکه ذوق دید پرسپولیس رو از دست داد چون فلانی و بهمانی نیست..
منم با خیلی هاشون حال نمیکنم.. رو اعصابمند و تا تونستم انتقاد کردم اما دیگه پیرهن پرسپولیس تنشونه.
عشق است پرسپولیس ..

redsun
11-18-2009, 03:09 AM
وای چقدر همشهری دار من می شم جدیدا
زنده بادد اصفهان و پرسپولیسیاش
نیکی و کریمی نام نیستند جزئی از روزهای خوب پرسپولیسند که هیچوقت محو نمیشنند مثل سلطان البته با چند طبقه بالاترررررررررررررررررررر ررررررررررررررررر

red girl
11-18-2009, 03:12 PM
(http://www.farsnews.net/printable.php?nn=8808261313) (http://www.farsnews.net/mail.php?nn=8808261313&tt=)
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از امارات/
نيكبخت: با موفقيت در استيل‌آذين جواب خيلي‌ها را مي‌دهم
بازيكن تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: سعي مي‌كنم ديگر در مورد حاشيه‌ها حرف نزنم و با بازي‌هاي خوب جواب خيلي‌ها را بدهم.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639402.jpg

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به امارات اظهار داشت: استقبال خوب استيل‌آذيني‌ها روحيه من را براي حضور در اين تيم دو چندان كرد. پس از نيم فصل دوري از فوتبال روحيه از دست رفته‌ام بازگشته است و احساس مي‌كنم دوباره در فوتبال متولد شدم، چون ظلم زيادي به من شد.
وي ادامه داد: به فكر حاشيه نيستم. روحيه‌ام براي موفقيت در استيل‌آذين زياد است و در تمرينات اين تيم سنگ تمام مي‌گذارم.
نيكبخت افزود: نيم‌فصل از ميادين دور بودم و براي رسيدن به شرايط آرماني بايد كمي صبر كرد. دوست دارم در استيل‌آذين جواب خيلي‌ها را بدهم و سعي مي‌كنم ديگر در مورد حاشيه‌ها حرفي نزنم كه برايم گران تمام شود. البته حواشي هميشه به دنبال من است و از من جدا نمي‌شود. ضمن اينكه حاشيه از خصلت‌هاي فوتبال است.

red girl
11-20-2009, 12:45 AM
نیکی بازیکن پرسپولیس نیست دیگه!!!
اسمش چرا توی کلوپ پرسپولیسه؟!!
به پاس گذشته ها؟

Siyavoush
11-20-2009, 04:47 AM
نیکی بازیکن پرسپولیس نیست دیگه!!!
اسمش چرا توی کلوپ پرسپولیسه؟!!
به پاس گذشته ها؟

کریمی و دایی هم دیگه تو پرسپولیس نیستن اما کلوپ دارن
مهم اینه که برای پرسپولیس بازی کردن.

Spring_red
11-24-2009, 06:38 PM
اخه نیکی مونم رفت استیل آذین
خیلی دلم میخواد بدونم سوپ ریزش برای پرسپولیس چیه
شاید همون کار علی کریمی و میخواد تکرار کنه شایدم یه کاره دیگه
در هر صورت لیست پرسپولیس جا نبود اونم رفت استیل آذین دیگه
ایشاالله بر میگرده پرسپولیس

red girl
11-24-2009, 06:47 PM
سورپرایزی که منجر به باخت پرسپولیس بشه میخوام نباشه

Spring_red
11-25-2009, 07:06 PM
خوب آره اینم یه حرفیه
منم نمی خوام باشه
عشق است پرسپولیس محبوبممممممممممممممم

red girl
12-07-2009, 04:03 PM
نيكبخت: ترسي از رقابت با زندي ندارم

عليرضا نيكبخت‌واحدي پس از نيم‌فصل دوري از ميادين ورزشي براي اولين‌بار توانست به مدت 10 دقيقه با شماره 40 براي استيل‌آذين بازي كند.

اين درست كه نيكبخت در طول اين مدت نتوانست كار خاصي براي تيمش انجام دهد ولي رضايت نيكي از حضور در ميدان جالب و ديدني بود.

پس از نيم‌فصل دوري بالاخره توانستي به ميدان بروي...

... خيلي خوب بود. از مدت‌ها پيش منتظر اين لحظه بودم و دلم براي بازي كردن تنگ شده بود. اين دوري شش ماهه از فوتبال از لحاظ روحي و رواني خيلي مرا اذيت كرد...

پس با اين حساب از حضور چند دقيقه‌اي در ميدان راضي هستي؟

بله، آقايان شش ماه بي‌جهت مرا خانه‌نشين كردند. نيم‌فصل مرا از حضور در بازي‌هاي ليگ محروم كردند و تا آخر هم نگفتند كه دليل اين اتفاقات چه بوده. اين مدت براي من خيلي سخت بود و روزهاي بدي را پشت‌سر گذاشتم.

به هر حال خيلي وقت بود كه دلم براي بازي كردن و رفتن به ميدان تنگ شده بود و حالا از ته دل خوشحالم.

مربيان استيل‌آذين در مورد تو و حضورت در ميدان ابراز رضايت كرده‌اند، اما تو فرصت زيادي براي حضور در ميدان نداشتي.

من بابت همين موضوع هم خوشحال هستم. فرصت خوبي بود و همين كه شانس حضور در ميدان را داشتم راضي و خوشحال هستم. من نيم‌فصل از بازي‌هاي ليگ دور بودم و براي اينكه به شرايط ايده‌آل برسم، احتياج به فرصت بيشتري دارم. فكر مي‌كنم با گذشت زمان، مي‌توانم به شرايط بهتري برسم و براي استيل‌آذين بازي‌هاي بهتري را انجام دهم.

بازي استيل‌آذين - پاس را چطور ديدي؟

بازي خوبي بود و دو تيم خوب كار كردند ولي من فكر مي‌كنم تيم ما در همان نيمه اول دچار بد‌شانسي شد و بچه‌ها غافلگير شدند. ما در نيمه اول خيلي خوب نبوديم و خودمان كارمان را سخت كرديم. اگر اين اتفاق‌ها نمي‌افتاد، شرايط فرق مي‌كرد و مي‌توانستيم به راحتي پاس را شكست دهيم. البته در اين بازي شاهد صحنه‌هاي مشكوكي هم بوديم و فكر مي‌كنم كه يك پنالتي ما ناديده گرفته شد و داور احتمالا اين صحنه را نديد.

در طول اين مدتي كه در زمين بودي شاهد هماهنگي خوبي بين تو و علي كريمي بوديم.

علي كريمي بازيكن خوب و بزرگي است كه بازي كردن در كنار آن براي هر كسي مي‌تواند لذتبخش باشد. من و علي در پرسپوليس و تيم‌ملي هم همبازي بوده‌ايم و از حركات و نوع بازي يكديگر شناخت خوبي داريم. اميدوارم كه با انجام تمرينات بيشتر در بازي‌هاي آينده هماهنگي من و علي حتي بيشتر از اين شود و بتوانيم براي استيل‌آذين موثرتر ظاهر شويم. در ضمن علي كريمي همچنان موثرترين بازيكن ليگ است و من هم از اين بابت خوشحال هستم.

خيلي‌ها منتظر رقابت تو با فريدون زندي هستند. خودت اين موضوع را چطور مي‌بيني؟

من ترجيح مي‌دهم كه در مورد اين مسايل صحبت نكنم. من و فريدون زندي هر دو بازيكن هستيم و نبايد در مورد اين مسايل صحبتي كنيم. من كار خودم را مي‌كنم و مي‌دانم كه آماده‌ترين‌ها و بهترين‌ها اين شانس را دارند تا براي استيل‌آذين به ميدان بروند.

در استيل‌آذين به اين چيزها فكر نمي‌كنم. رقابت كردن با فريدون زندي و بقيه بازيكنان جاي خودش را دارد ولي نكته مهمتر و اصلي‌تر اين است كه من به دنبال اهداف ديگري هستم. مي‌خواهم در استيل‌آذين خيلي چيزها را جبران كنم. نيم‌فصل از عمر فوتبالي مرا بي‌جهت از بين بردند و حالا فكر مي‌كنم بايد با سرعت بيشتري خودم را در نيم‌فصل دوم رقابت‌هاي ليگ نشان دهم.

red girl
12-24-2009, 10:08 PM
تابع تصميات استيلي و کادرفني هستم اما...
نيکبخت: نيمکت‌نشيني حکم مرگ را دارد!

عليرضا نيکبخت واحدي، هافبک جديد تيم استيل‌آذين هنوز اين فرصت را پيدا نکرده تا در اين تيم عرض اندام کند.نيکي محبوب هواداران استيل‌آذين پس از پايان بازي تيمش مقابل شاهين بوشهر صحبت‌هاي جالبي کرد که در زير مي‌خوانيد:

بازي با شاهين را چطور ديدي؟

بازي خيلي خوبي بود و شک نکنيد که اگر شاهين همين بازي را مقابل هر تيمي انجام دهد،‌مي‌تواند نتايج خوبي بگيرد. البته تيم ما در اين بازي عملکرد خيلي خوبي داشت و مي‌توانستيم با انجام يک بازي خوب و منطقي سه امتياز بازي را کسب کنيم.

خيلي‌ها تصور مي‌کردند که يک نتيجه دو بر دو ديگر براي استيل‌آذين رقم مي‌خورد!

ماجراي دو بر دو‌هاي استيل‌آذين خيلي جالب شده. تيم ما تيم بزرگي است و اين قدرت را دارد تا در هر لحظه نتيجه بازي را تغيير دهد. حتي در چند بازي ما دو به صفر از حريف عقب بوديم و توانستيم با سعي و تلاش بچه‌ها در مدت کمي نتيجه را به تساوي بکشانيم که اين نشانه قدرت تيم ماست.

دليل غيبت تو در اين بازي چه بود؟

من استيل‌آذين را دوست دارم و دلم مي‌خواهد تا براي اين تيم مفيد و موثر باشم. اگر مرا در زمين بگذارند که هيچ...اگر هم در ترکيب نباشيم، حرفي نمي‌زنم. من به تصميم مربيان تيم احترام مي‌گذارم و در اين مورد حرفي ندارم.

نيمکت‌نشيني تو در استيل‌آذين براي بعضي‌ از هوادارانت جالب نيست.

اين نظر لطف هواداران است ولي من يک بازيکن حرفه‌اي هستم و مي‌دانم که بزرگترين بازيکنان دنيا هم گاهي اوقات نيمکت‌نشين مي‌شوند و اين امري طبيعي است.

آماده هستي؟ وضعيت بدني‌ات چطور است؟

من روي فرم هستم و هيچ مشکلي ندارم. من مي‌توانم براي استيل‌آذين به ميدان بروم و کار خودم را انجام دهم. ترجيح مي‌دهم در اين مورد بيشتر از اين صحبت نکنم و حرفم را در ميدان بزنم. البته با تمام اين حرف‌ها هر بازيکني دوست دارد که براي تيمش به ميدان برود و نيمکت‌نشيني براي يک بازيکن بزرگ و آماده حکم مرگ را دارد‌،اما با تمام اين حرف‌ها و براي اينکه فردا برايم حرف و حديثي درست نشود صحبتي نمي‌کنم و همه چيز را به مربيان و مسوولان باشگاه واگذار مي‌کنم.

مي‌گويند بعضي از هواداران بوشهري برخورد خوبي با تو نداشته‌اند.

در اين مورد حرفي نمي‌زنم. هميشه اين چيزها در فوتبال وجود دارد و من بيشتر به آن جمعيت زيادي که تشويقم کردند توجه مي‌کنم.

راستي از نتيجه بازي پرسپوليس-صبا باخبر هستي؟

بله.هميشه بازي‌هاي پرسپوليس را دنبال مي‌کنم. پرسپوليس تيم خوبي است که من سال‌ها براي آن زحمت کشيده‌ام و به آن عشق مي‌ورزم. دوست داشتم که پرسپوليس نتيجه بگيرد و صبا را شکست دهد ولي متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. به هر حال براي پرسپوليس در بازي‌هاي آينده آرزوي موفقيت مي‌کنم و اميدوارم وضعيت اين تيم روز به روز بهتر شود.

red girl
01-23-2010, 07:30 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811031374) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8811031374&tt=)
هيچ وقت جوابشان را نمي‌دهم
نيكبخت: استقلالي‌ها براي شعار دادن عليه من خط مي‌گيرند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استيل آذين گفت: هواداران استقلال براي شعار دادن عليه من خط مي‌گيرند.

http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0778/A0778037.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پايان بازي با استقلال درحالي كه از هواداران استقلال به شدت ناراحت بود، اظهار داشت: خودتان شاهد هستيد كه اين هواداران چطور در حال شعار دادن عليه من هستند. هيچ وقت جوابشان را نمي دهد.
وي ادامه داد: كار آنها همين است. من هم براي پرسپوليس بازي كرده ام و هم براي استقلال؛ اما هواداران استقلال هميشه به من توهين مي كنند.
نيكبخت واحدي عنوان كرد: براي هواداران استقلال كه امروز در ورزشگاه آزادي بودند، متاسف هستم. آنها خط گرفته اند تا عليه من شعار دهند.

red girl
01-23-2010, 07:30 PM
با اینکه هیچ وقت از نیکی خوشم نیومد ولی امروز وقتی داشتن هوش میزدن خیلی ناراحت شدم
بی فرهنگای بی ادب

Spring_red
01-23-2010, 08:29 PM
از همشون متنفرم
حق ندارن هوش کنند
برای همچین هوادارایی متاسفم
قربون هر چی هوادار پرسپولیسی

red girl
01-23-2010, 09:33 PM
متاسفانه فرهنگ این مساله رو ندارن
باز هم میگم با اینکه خوشم نمیاد ازش ولی غیرت مثال زدنی ای دیدم ازش
همینقدر که همیشه عنوان کرده از اس تق لال و آبی متنفره خیلی برام ارزشمنده
روز قهرمانی پرسپولیس نمیدونم مردان پرسپولیس 2 رو دیدید یا نه اما یه صحنه جالب داره.
میکروفون رو جلو دهنش میگیرن میگه : هرکی گفته من اس تق لالیم اشتباه کرده من پرسپولیسی تیرمممممم
قبل بازی با اس اس هم خودش کل رو شروع کرد . گفت : من مثل کریمی برا اس تق لالیا دست نمیزنم
همین تنفرش رو دوست دارم.حس میکنم تو این زمینه شعار نمیده ولی چه کنم که بدم میاد ازش!

red girl
01-24-2010, 09:33 PM
نیکبخت همچنان در حاشیه !

مرجع خبری پرسپولیس : علیرضا نیکبخت در جریان بازی با استقلال حرکت زشتی را انجام داد که از تیررس لنز دوربین‌های تلویزیونی پنهان ماند چرا که اگر این تصویر به نمایش در می‌آمد این بازیکن منشوری برای دومین‌‌بار از حضور در میادین فوتبال محروم می‌شد.

در حالی که عده‌ای از تماشاگرنماهای استقلالی طبق معمول همیشه حرف‌های ناشایستی به نیکبخت می‌زدند این بار بازیکن شماره (40) استیل‌آذین شعارهای آنها را بی‌پاسخ نگذاشت و دور از لنز دوربین‌های تلویزیونی با دست حرکاتی را رو به سوی تماشاگران انجام داد که این موضوع سبب شد لحظه‌ای جو ورزشگاه متشنج شود!

البته که شعار برخی هواداران استقلال (بخوانید تماشاگرنما) شایسته نبود اما از آن بدتر حرکات زشت و برخورنده نیکبخت بود که بار دیگر این بازیکن را مورد توجه قرار داد.

به نظر می‌رسد منشور اخلاقی هنوز نتوانسته تاثیرات خود را بر روی یکسری بازیکنان بگذارد. نیکبخت چه آن زمان که در استقلال بود و چه آن زمان که پس از 7 سال به پرسپولیس آمد و حالا که با پیراهن استیل‌آذین در میادین حاضر می‌شود همواره با حاشیه‌های بسیاری همراه بوده است. البته از بازیکنی که به دلایلی خاص از اردوی تیم ملی کنار گذاشته می‌شود جز این انتظار نمی‌رود.

چرا که این قبیل بازیکنان همواره رفتارهای نامتعارف و دور از شأنی را از خود بروز می‌دهند که فقط از برخی جوان‌های خیابان‌گرد برمی‌آید. به هر حال امیدواریم این حرکت آخرین خطای نیکبخت باشد.

با این حال به دلیل رعایت اصول اخلاقی از انتشار تصویر حرکت زشت و غیر اخلاقی علیرضا نیکبخت واحدی در بازی استقلال - استیل آذین خودداری کرد اما منتظر هستیم مسوولان کمیته انضباطی به ویژه قاضی شریفی در خصوص این مساله به شکل ویژه و خاص تصمیمات لازم را صادر کند و این بار همانند فعات قبلی با چنین بازیکنانی هنجارشکن مماشات نکند چرا که اگر این اتفاق از سوی رئیس کمیته انضباطی سربزند،

منبع : سایت ایران

Masoud
01-24-2010, 11:36 PM
منم یه صحنه از نیکبخت یادم میاد :
روزی که قهرمان شدن با استقلال و برق رو 4 تا زدن نیکبخت میکروفن رو گرفت و گفت هیچ ارزویی دیگه تو این دنیا ندارم چون امروز 120 هزار تا استقلال رو یه جا دیدم و قهرمان شدیم ......
نیکبخت یه بازیگره که با احساسات بازی میکنه فقط
هیچ موقع نمیتونم دوسش داشته باشم با اینکه یه زمانی عاشقش بودم

redsun
01-25-2010, 01:45 AM
روزی که نیکی امد استقلال عادل ازش پرسید بلاخره آبی یا قرمز
گفت من برای هر تیمی که ازش پول میگیرم غیرت دارم
اما بعد از قهرمانی پرسپولیس میکروفون دستش گرفت گفت کی گفته من استقلالیم من پرسپولیسیم
امروز هم داره میگه متاسفم به خاطر هفت سالی که واسه استقلال و این هوادار ها زحمت کشیدم
این حرف بزرگ و سنگینیه به هوادار های استقلال
در ضمن داش مسعود تویی که از علی انصاریان دفاع میکنی مگه علی انصاریان با احساسات پرسپولیسی ها بازی نکرد آن عیبی نداشت اما نیکبخت عیب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Masoud
01-25-2010, 11:58 AM
بارها و بارها راجب انصاریان و نیکبخت صحبت کردیم.
کار علی انصاریان هم صد البته یاغی گری بود ولی با کار نیکبخت زمین تا اسمون فرق داشت و به همین خاطر هم بود تو دربی اول نیکبخت از زمین و زمان فحش خورد ولی علی انصاریان رو 50 هزار پرسپولیسی موقع گرم کردن تیمها تشویق کردن و انصاریان 5 دقیقه فقط داشت تعظیم میکرد ( کسایی که استادیوم بودن یادشون میاد )
نیکبخت به خاطر پول از استقلال رفت ؛ به خاطر پول اومد پرسپولیس ؛ به خاطر پول به پرسپولیس برنگشت ( در صورتی که کاشانی خواسته بودتش ) به خاطر پول رفت استیل اذین ........ نیکبخت به خاطر پول فوتبال بازی میکنه و بس.
نیکبخت یه هنرپیشه هست یه روز میگه استقلالیم و یه روز میگه پرسپولیسی و یه روز میگه استیل اذینی....نیکبخت هنرپیشه ای هست که هرکی بیشتر بهش پول بده واسه اون نقش بهتری بازی میکنه ( به غیر از تو زمین که فوتبالش تموم شده ) و مصاحبه های بهتری میکنه

redsun
01-25-2010, 02:13 PM
مشکل تو اینه که همه چیز را با نگاه خودت میسنجی
نیکبخت از استقلال جدا شد نه بخاطر پول این را خود استقلالی ها هم می دونند نیکی جدا شد چون زمانی که رفته بود واسه تمدید قرار داد متوجه شد جناب مدیر رفته دنبال یک بازیکن دیگه
اما بحث علی انصاریان، انصاریان که ادعا داشت بیشترین بخیه ها را واسه پرسپولیس خورده وقتی مدیر عامل نمی خواستش چرا نرفت یک تیم دیگه مگه نرفته بود با استقلال اهواز قرار ببندد چی شد سر از استقلال در آورد کسی که ادعای غیرت مندی میکرد روی پرسپولیس و علی پروین چرا خیانت کرد؟
اینکه نشستی نیکی فوتبالش تموم بشه به خیال خودت باش نیکی تمام شدنی نیست
اما میشه بگی علی انصاریان الان کجاست ؟
کجای این فوتبال ؟
تو لیگ یک چکار میکنه؟
اینا میگند تمومی فوتبال
نیکی نتونست برگرد پرسپولیس چون لیست همون جناب مدیر بی لیاقتی که خود تو یک روزی ازش حمایت میکردی پر بود
آن مدیر بی لیاقت با طرفدار های خیال پردازی مثل تو گند زد توی تیم حالا هم هر چی بدبختی میکشیم از آن آقا است
خوشحالم توی بازی استیل آذین نیکی از اس اس ها فحش شنید اما طرفدار های اسمی استیل اما واقعی پرسپولیس تشویقش کردند
من دوست ندارم مثل استقلالی ها بی چشم و رو باشم زحمت های یک بازیکن را به خاطر مسائل شخصیش نادیده بگیرم
هنر پیشه آن مدیر عامل بی لیاقتی بود که امثال تو ازش حمایت کردند

Masoud
01-25-2010, 05:49 PM
ناراحت نشیا ولی میدونی اشکالات چیه ؟ نشستی تو خونه و فقط از تلوزیون و اینترنت فوتبال کثیف ایران رو دنبال میکنی و نمیدونی چی خبره !!!!
اگه من وارد یه ذره تو بطن ماجرا بودی تفکرت عوض میشد.
فقط راجب برگشت نیکبخت به پرسپولیس بگم که حاجی بهش گفته بود در صورت برگشت چند بازی کنی تو لیست قراره جاشون باز بشه و لیست خالی بشه مثل اقا وسلی که رفت و نیکبخت میتونست تو نیم فصل جایگزین اونها بشه چون تو تیم لیگ برتریه دیگه تموم بازی نکرده بود.
البته صد هزار بار شکر که نیومد.......
به قول عادل فقط کتونیهاش فرق کرد......
البته ببخشید ببخشید یادم رفت گفتی نیکبخت تمام نشدنی هست.ایشالله تو پیراهن ابی اناری بارسلون ببینیمش.

Masoud
01-26-2010, 12:40 AM
وای خدا از خنده مردممممممممممممممممم :24:
عجب صحنه ای بود وقتی وسط نیمه بازی استقلال - استیل اذین نیکبخت رو نشون داد.
اول فکر کردم میخواد برقصه از بس تکون میخورد بعد هم که بابام که فوتبالیستها رو نمیشناسه گفت عجب اوا خواهریه این یارو دیگه مردم از خنده........... :24:
حیف که این ستاره افسانه ای فوتبال ایران یه روزی خداحافظی میکنه و فرزندان ما نمیتونن ببیننش :24:

red girl
01-26-2010, 12:48 AM
منم ار تکوناش خیلی تعجب کردم !!!فکر کنم بیشتر جنبه عصبی داشت ..
ولی خوب باید قبول کرد دوران افتش رو میگذرونه ! افت شدید که از هیکلش هم مشخصه ! به هر حال من هر کی میاد پرسپولیس حتی اگه بدمم بیاد ازش , ازش حمایت میکنم ! ولی خوب دلم نمیخواد کسی رو که ازش متنفرم بیاد ! و اصلا هم دوست ندارم این برگرده ! ولی اگه یه روزی برگرده قطعا ازش حایت میکنم..
و البته به زحماتی هم که کشیده احترام میذارم ,هرچند که وظیفش بوده , چیزی بالاتر وظیفش انجام نداده..
پول میگرفته و وظیفش بازی خوب بوده...

Spring_red
01-26-2010, 07:27 PM
وایییییییییییییی منم دیدم داشتم میمردم از خنده
چقدر تکون میخورد آخه الهی اما از شوخی گذشته
جدا الی جون راست میگه مسعود جا نبود تو پرسپولیس لیست پر شده بود به خاطر همین علی نیکی رفت استیل دیگه
ولی خداییش اگه بیاد پرسپولیس من حمایتش میکنم جدا ازش خوشم میاد
البته اگه بیاد پرسپولیس

red girl
02-02-2010, 06:47 PM
پنالتي آنها اصلا پنالتي نبود ؛نيكبخت: اين موضوع هم با نيشخند فردوسي‌پور تمام مي‌شود!

سايت گل – عليرضا واحدي نيكبخت در پايان بازي تيمش مقابل فولاد با عصبانيت مقابل دوربين‌ها حاضر شد و به تندي از داور انتقاد كرد.
او با اشاره به پنالتي تيم فولاد و اخراج مهدي مهدوي‌كيا گفت: داوري ما مشكل دارد. من بايد اين حرف را بزنم چون امروز به چشم خودم ديدم كه داور چه بلايي سر تيم ما آورد. مگر در يك مسابقه يك داور چه كار ديگري مي‌تواندبكند؟ پنالتي آنها اصلا پنالتي نبود و مهدي هم بنده خدا حرفي نزد كه اخراج شود.
او ادامه داد: حالا فردا اين صحنه را پخش مي‌كنند و آقاي فردوسي‌پور نيشخندي مي‌زند و همه چيز تمام مي‌شود اما مشكلات داوري ما تمام نخواهد شد. الان همه به من مي‌گويند حرف نزن اما من از محروميت نمي‌ترسم و بايد حرف حق را بزنم. داور امروز عامل شكست تيم ما و برد فولاد بود.

babak red
02-02-2010, 09:01 PM
مسعود جان اگه یادت باشه نیکبخت تو نیم فصل میخواست بیاد پرسپولیس و همه صحبتها هم شده بود ولی جای خالی نداشتن.نیکبخت تعصبش خیلی بیشتر از اون انصاریانه

Spring_red
02-03-2010, 07:02 PM
باریکلا خوشمممممممم اومد از این حرفت
انصاریان فقط تظاهر میکردددددددددددددددد که مثلا پرسپولیسیه
صد رحمت به نیکبختتتتتتتتتتتتتتت

Spring_red
02-08-2010, 07:08 PM
منتظر اعتماد دوباره استيلى هستم

نيكبخت: پرسپوليس لياقت شكست دادن استقلال را داشت

عليرضا نيكبخت در ۲ بازى گذشته نتوانست در تركيب اصلى استيل آذين قرار بگيرد تا اميدوار باشد، با تمرينات ويژه خود در بازى آتى ليگ برتر به ميدان برود. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• درباره وضعيت خودتان بگوييد؟
- خوشبختانه در شرايط بسيار خوبى هستم و آمادگى لازم را دارم تا براى حضور در تركيب اصلى استيل آذين دوباره استيلى به من اعتماد كند.
• دليل نيمكت نشينى شما چيست؟
- نظر كادر فنى كه بسيار براى من محترم است دوست دارم استيل آذين نتيجه لازم را بگيرد.
• درباره شكست مقابل فولاد بگوييد
- شكست ناباورانه اى بود، بالاخره همه چيز دست به دست هم داد تا شكست بخوريم اما بايد اين موضوع را قبول كنيم وبه بازى هاى آينده بيشتر تمركز كنيم تا به امتياز هاى لازم برسيم.
• استيل آذين همچنان مى تواند مدعى صعود به آسيا باشد؟
- بله هنوز هيچ چيزى تمام نشده است وحتى ۲ يا ۳ هفته نيز شايد تكليف يك تيم را روشن كند .در جدول ليگ برتر همه تيم ها در بالا وپايين جدول رقابت تنگاتنگى دارند كه ليگ برتر را زيباتر كرده است.
• بازى مقابل سپاهان نوين در چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- جام حذفى به مراتب بازى هايش سخت تر از ليگ برتر است چون هيچ تيمى حق اشتباه ندارد. سپاهان نوين تيم خوبى است كه دوست دارد در تهران خلق شگفتى كند اما استيل آذين براى شكست اين تيم اصفهانى برنامه دارد.
• يعنى شما برنده هستيد؟
- بازى سخت است اما مى خواهيم به فينال جام حذفى صعود كنيم.
• درباره موفقيت پرسپوليس در دربى ۶۸ چه نظرى داريد؟
- من گفتم پرسپوليس با حضور مديرى خوب وكادر فنى مجرب لياقت پيروزى بر استقلال راداشت.

Spring_red
02-18-2010, 05:06 PM
نيكبخت:از رقابت هراسى ندارم

عليرضا نيكبخت، هافبك با تجربه تيم فوتبال استيل آذين كه در ديدار قبلى اين تيم فرصت حضور در ميدان را پيدا نكرد، در آستانه بازى استيل آذين مقابل ملوان انزلى گفت: هنوز هم مورد اطمينان حميد استيلى هستم و اينكه در يك ديدار فرصت بازى كردن به من نرسيد، دليل بى اعتمادى سرمربى نيست.وى ادامه داد: هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و ممكن است سرمربى تيم تشخيص بدهد حتى از بازيكن كاملاً فيكس خود براى يك ديدار استفاده نكند و بازيكن ديگرى را جايگزين كند.نيكبخت با اشاره به رقابت نزديك بين بازيكنان استيل آذين خاطر نشان كرد: حضور تعداد زيادى از بازيكنان صاحب نام در استيل آذين كار را براى قرار گرفتن در تركيب اصلى سخت مى كند اما من بازيكن با تجربه اى هستم و از رقابت هراسى ندارم.

red girl
02-24-2010, 02:47 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8812051109) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8812051109&tt=)

منتظر اعتماد استيلي هستم
نيكبخت: استقلال خسته را شكست مي‌دهيم
خبرگزاري فارس: بازيكن استيل‌آذين گفت: با توجه به خستگي استقلال سعي مي‌كنيم بدون توجه به دو باخت قبلي اين تيم را شكست دهيم.

http://media.farsnews.com/Media/8811/Images/jpg/A0799/A0799902.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي در خصوص بازي يكشنبه آينده مقابل استقلال در جام حذفي اظهار داشت: بدون شك بازي بسيار سختي را برابر استقلال با انگيزه داريم اما اين موضوع دليل نمي شود صعود به مرحله بعدي جام حذفي را فراموش كنيم چون به دنبال كسب اين جام در فصل جاري هستيم.
وي افزود: پس از برد مقابل ملوان در شرايط بسيار خوبي هستيم تا در جام حذفي بدون اشتباه به مرحله بعد صعود كنيم البته مي دانيم بازي با استقلال حكم يك فينال زودرس در جام حذفي را دارد.
نيكبخت ادامه داد: با روحيه خوبي كه داريم به دو بازي گذشته مقابل استقلال فكر نمي كنيم و به دنبال اين هستيم تا با يك بازي حرفه اي از خستگي استقلال استفاده كنيم و با يك برد شيرين به مرحله بعد صعود كنيم.

مهاجم تيم استيل آذين درباره نيمكت نشيني‌اش گفت: وضعيت خوبي دارم و منتظر اعتماد دوباره استيلي هستم تا به تركيب اصلي برگردم. نيمكت نشيني سخت است اما من دوست دارم استيل آذين موفق باشد.
وي در پايان ضمن دعوت از هواداران سرخپوش براي حمايت از استيل آذين مقابل استقلال تصريح كرد :من مطمئن هستم حضور بازيكناني مثل مهدوي كيا وكريمي در برابر استقلال دليلي مي شود كه هواداران علاقمند به رنگ سرخ استيل آذين را فراموش نكنند و با تشويق هايشان باعث شوند تا راحت‌تر به خواسته خودمان برسيم. من شخصا هميشه فوتبال را با هوادارانش دوست دارم و فكر مي كنم در اين بازي حساس تماشاگران سرخپوش از استيل آذين برابر استقلال حمايت مي كنند.

red girl
02-28-2010, 05:02 PM
متاسفم برای هوادارای بی فرهنگ اس تق لال!!!
من از نیکبخت خیلی بدم میاد.. ولی واقعا ناراحت میشم که هو میکننش!
واقعا کم شعورند..
خیلی ناراحت شدم.

red girl
03-02-2010, 03:05 PM
پايان يك «واحدي‌نيكبخت»
ستاره مرد

نويسنده : هومن كواكبي

1 - تقصير خودش بود. فقط خودش. دنبال مقصر ديگري مي‌گردي؟ نگرد، نيست! گشتيم. نبود! ستاره خيلي زود، خيلي‌خيلي زود مُرد و گوشه‌نشين شد. هرچند هنوز مي‌خواهد خودي نشان دهد و بگويد؛ «نه، من هنوز نمرده‌ام»، ولي واقعيت همين‌جاست. پشت در. در را باز كن. توي چشم‌هايش زل بزن و بگو واقعا اين پسره عليرضا واحدي‌نيكبخت است؟ اگر هست پس اويي كه چند سال پيش مي‌شناختيم كه بود و اگر نيست ديگر هيچ. بحث به پايان مي‌رسد.
2 - استيل‌آذين سه بر يك از استقلال جلو بود كه حميد استيلي تصميم گرفت نيكبخت را وارد بازي كند. خيالش راحت بود از پيروز شدن اما هيچ‌كس نمي‌داند وقتي استيل‌آذين چهار بر سه از حريف عقب افتاد در ذهن استيلي چه مي‌گذشت؛ «اين چه‌كاري بود كه من كردم؟»
نيمكت‌نشين اين روزهاي استيل آنقدر از خود واقعي‌اش فاصله گرفته كه هنگام ورود به زمين، نگاه‌ها ناخودآگاه به سمت خاصي از اندامش خيره شدند كه در لفظ عامه به آن «شكم» مي‌گويند.
فوتباليست خوش‌فرم چند سال قبل حالا ديگر بايد اين در و آن در بزند تا شايد چند دقيقه‌اي بازي كند. حالا ديگر وقتي به چهره‌اش در وقت‌هاي اضافه نگاه مي‌كني مطمئن مي‌شوي له‌له مي‌زند براي يك كاسه نفس. مگر چند دقيقه بازي كرده بود؟ مگر چند‌بار استارت زد و برگشت. صحنه‌اي كه علي كريمي جُور نبودن او را جلوي دروازه استيل‌آذين كشيد همه خنده‌شان گرفت؛ «كجا مانده‌اي پسر. اين كار توست نه من.»
3 - علي نيكي مي‌توانست آن بالاها باشد. حتي خيلي بالاتر از روزهاي اوج خودش. كاريزماي شخصيتي منحصر به فرد، استيل فوق‌العاده، سرعت مناسب، تكنيك قابل قبول و حاشيه‌هاي جذاب از او يك ستاره ساخت كه حتي حاشيه‌هايش نيز، نزد طرفدارانش به عنصري «محبوبيت‌زا» تبديل مي‌شد اما خودش، با دست خودش، يكي‌يكي همه را سوزاند.
خوش‌تيپي نيكبخت هم كم‌كم تحت تأثير اين دورافتادگي قرار مي‌گيرد. آمار طرفداران سينه‌چاك به شدت كاهش يافته و هر چند هنوز خيلي‌ها هستند كه با خواندن يك نقد در مورد او آشفته مي‌شوند و به همه‌جا چنگ مي‌زنند ولي واقعيت اين است كه طرفداران نيكبخت، حداقل اضافه نشده‌اند.
نسل جديد، ستاره‌هايي را مي‌بيند و باور مي‌كند كه ستاره باشند. (نه ستاره بوده‌اند). عليرضا نيكبخت‌واحدي ديگر ستاره نيست. حتي در قامت يك پيشكسوت ستاره مانند حجازي، دايي يا پروين نيز نمي‌تواند باشد. آينده را مي‌گوييم. با دست خودش همه‌چيز را خراب كرد. عشق امضاها كمتر و كمتر شدند. صف هواداران، نصف و حتي نصف‌تر از نصف شد. حالا بچه‌هاي دهه 60 و 70 در خاطره‌هايشان دنبال نيكبخت‌واحدي مي‌گردند و نسل دهه هشتادي‌ها، بچه‌هايي كه همين هشت، 9 سال پيش به دنيا آمدند و حالا كنار پدر و مادران‌شان مي‌نشينند و فوتبال مي‌بينند اصلاً نمي‌دانند اين پسره دقيقاً كي هست. چه رسد به آنكه بخواهند سه، چهار سال ديگر اگر توي خيابان ديدنش، كاغذ و قلم در بياورند و امضا بگيرند.
آقاي ستاره، خودش را و تمام حاشيه‌هاي جذابش را خيلي زود بر باد داد و بر باد رفت. خيلي‌خيلي زود.

red girl
03-02-2010, 03:06 PM
به نظر من واقعا تموم شده !
نمیدونم کلا تموم شده یا نه ؟! ولی فعلا یه ستاره سوختست !

red girl
04-12-2010, 04:55 PM
بازگشت نیکبخت به تمرینات استیل آذین

سایت گل - به گزارش سایت رسمی باشگاه استیل آذین نیکبخت واحدی که مدتی در تمرینات باشگاه استیل آذین حضور نداشت روز یکشنبه در جلسه کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین حضور پیدا کرد و در خصوص اتفاقات و مسائل پیش آمده توضیحاتی ارائه داد.
زفرقندی رئیس کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین در این خصوص گفت:آقای نیکبخت امروز در جلسه کمیته انضباطی باشگاه حضور پیدا کردند و صحبت های لازم در این جلسه انجام شد. با توجه به مسائل گذشته تنبیهاتی برای ایشان در نظر گرفته شده اما نیکبخت می تواند از روز دوشنبه بیست و سوم فروردین ماه در تمرینات استیل آذین شرکت کند.
این بازیکن باید امروز در ورزشگاه کارگران خودش را به سرمربی و اعضای کادر فنی استیل آذین معرفی کند.

red girl
04-12-2010, 04:58 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8901230833) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8901230833&tt=)

استيلي را حلال مي‌كنم

نيكبخت: در حق من اجحاف شد
خبرگزاري فارس: بازيكن استيل‌آذين گفت: سال گذشته در فوتبال ايران در حق من اجحاف شد و به حقم نرسيدم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري، درباره مشكلات پيش آمده با استيلي و بازگشت به تمرينات استيل آذين اظهار اشت: با صحبت‌هايي كه روز گذشته با هيأت مديره، كميته انضباطي و كادر فني داشتم، ابهامات پيش آمده برطرف شد و خوشبختانه به تمرينات بازگشتم.

وي گفت: قبول دارم هميشه حاشيه با من است. تمام حاشيه‌ها، سال گذشته اتفاق افتاد. سال خوبي نداشتم، اما اين موضوع براي تمام بازيكنان در دنيا وجود دارد. مشكل خاصي نبود و تنها سوء تفاهمي بين من و استيلي اتفاق رخ داد كه برطرف شد.

بازيكن استيل آذين تصريح كرد: وظيفه خبرنگاران، خبررساني است، اما بعضي اوقات در حق من اجحاف مي‌كنند و هر چه مي‌خواهند مي‌نويسند. همه خبرنگاران را نمي‌گويم، بيشتر آنها صادق هستند، اما برخي روزنامه‌ها به حاشيه‌ها دامن مي‌زنند. متأسفانه به اين موارد رسيدگي نمي‌شود، اما اميدوارم سال جديد جديت بيشتري در برخورد با اين موارد باشد.

نيكبخت درباره صحبت‌هايش با بازيكنان و مريبان عنوان كرد: هر تيم مانند خانواده است و ممكن است مشكلاتي درون خانواده رخ دهد كه بايد داخل خانواده حل شود. متأسفانه سال گذشته براي من از نظر فوتبالي خوب نبود و نتوانستم سال را با موفقيت تمام كنم. سال گذشته در فوتبال ايران در حق من اجحاف شد و به حقم نرسيدم.

وي درباره اينكه مقصر اين حاشيه‌ها چه كسي است به فارس گفت: شايد در سال‌هاي قبل حاشيه داشتم، اما در سال گذشته زياد مقصر نبودم. نمي‌توان با گذشته زندگي كرد و بايد جبران كنم. خوشحالم سوء تفاهمات برطرف شد و توانستم دوباره به تمرينات بازگردم.

نيكبخت درباره ميزان آمادگي‌اش اظهار داشت: تمريناتم را در مدتي كه نبودم به صورت اختصاصي دنبال مي‌كردم و براي بازي با ابومسلم 100 درصد آماده‌ هستم.

وي در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: فعلأ به اين بازي فكر نمي‌كنم و 3 امتياز بازي با ابومسلم از هر چيزي مهم‌تر است تا با پيروزي در اين ديدار با خيال راحت به مصاف پرسپوليس برويم.

نيكبخت درباره مصاحبه عليه استيلي و اينكه گفته بود وي را حلال نمي‌كند تصريح كرد: من چنين چيزي نگفته بودم و براي اينكه ثابت كنم، اين صحبت را نكردم، استيلي را حلال مي‌كنم.
وي درباره حضورش با ظاهر جديد و موهاي كوتاه در تمرين امروز عنوان كرد: سال نو است و بايد با ظاهري جديد حاضر شد.
انتهاي پيام/

red girl
04-12-2010, 06:40 PM
نیکبخت:مشكلات من و استيلي حل شد

علیرضا واحدی نیکبخت بازیکن با تجربه استیل آذین بعد از جلسه کمیته انضباطی باشگاه مجوز حضور در تمرینات را پیدا کرد و با سرخ پوشان نخستین تمرین خودش را پشت سر گذاشت

سايت گل- نیکبخت بعد از این تمرین گفت:متاسفانه سوء تفاهماتی به وجود آمده بود و من مدتی از تمرینات دور بودم اما خوشبختانه همه چیز بعد از صحبت های رو در رو حل شد ومن به تمرینات تیم بازگشتم.
به هر حال مسائل وسوءتفاهماتی به وجود آمده بود اما از آنجا که مسائل درون تیمی باید در داخل تیم حل شود و به بیرون از این خانواده انتقال پیدا نکند از اینکه این اتفاقات رسانه ای شد متاسفم. من اصلا علاقه ای به مسائل حاشیه ای ندارم اما این اتفاقات پیش آمد.
بازیکن چپ پای استیل آذین در خصوص اتفاقات گذشته گفت: فکر می کنم اطلاعات نادرستی در مورد من به سرمربی تیم داده شد اما وقتی رو در رو صحبت کردیم مسائل حل شد. خوشحالم که سوء تفاهمات حل شد و هر زمانی کادر فنی تیم صلاح بداند در خدمت استیل آذین خواهم بود.
نیکبخت در رابطه با میزان آمادگی اش اظهار داشت: در مدتی که در تمرینات استیل آذین نبودم تمرینات انفرادی ام را پیگیری می کردم به همین دلیل هم از لحاظ جسمانی وضعیت خوبی دارم اما برای بازی کردن به هر حال نیاز به حضور در تمرینات گروهی بیشتر دارم.
وی همچنان در پایان پیرامون وضعیتش برای فصل آینده اظهار داشت: من تا پایان فصل با استیل آذین قرارداد دارم.هنوز صحبتی در مورد تمدید قرارداد نشده و تصمیمی نگرفته ام.

red girl
04-14-2010, 02:05 PM
در دوراني كه اخراج بودم ،حسابي روي فرم آمدم!
نيكبخت: بدترين سال فوتبالي‌ام را بايد جبران كنم
تقصير خودم نيست، هرچه تير و حاشيه است به سوي من مي‌آيد!

نويسنده : سيد‌احسان هاشمي

عليرضا نيكبخت‌واحدي به تمرينات استيل‌آذين بازگشت تا شايد در چهار هفته پاياني بازي‌هاي ليگ بتواند باري از روي دوش تيمش بردارد(!) هرچند نزديكان تيم مي‌گويند نيكي حتي يك دقيقه هم مجال بازي براي استيل‌آذين نخواهد يافت.
ستاره شماره 40 استيل‌آذين پس از گفت‌وگو با مسوولان باشگاه و كسب رخصت از حميد استيلي به همراه علي كريمي، مهدي مهدوي‌كيا و ديگر ستاره‌هاي استيل‌آذين در تمرينات تيمش حاضر شد. البته تنها تفاوت نيكي با ديگر ستاره‌هاي استيل‌آذين در اين است كه او به بعضي چيزها خيلي راحت اعتراف مي‌كند: «قبول دارم كه بازيكن پر‌حاشيه‌اي هستم ولي چرايش را نمي‌دانم!»
مثل اينكه دوري از تمرينات حسابي به تو ساخته و كلي روي فرم آمده‌اي!
(خنده) توي اين مدت يكسري تمرينات اختصاصي داشتم. دلم نمي‌خواست كه از فرم ايده‌آل بدني دور بمانم و به همين دليل در طول اين مدت يكسري تمرينات اختصاصي را انجام دادم تا در تمرينات گروهي دچار مشكل نشوم.
دليل غيبتت در تمرينات استيل‌آذين چه بود؟
يكسري مسايل و سوءتفاهماتي به وجود آمد و همين باعث شد تا من از استيل‌آذين دور شوم. دلم نمي‌خواست اين اتفاق بيفتد چون من دوست داشتم تا نيم‌فصل خوبي را در استيل‌آذين داشته باشم.
اما به‌رغم اين صحبت‌ها تو نيم‌فصل محروم بودي و در نيم‌فصل دوم هم اخراج شدي!
اين بدترين سال فوتبالي من بود. من به نيت جبران و شماره يك شدن به استيل‌آذين آمدم ولي محروميت و پس از آن اخراج باعث شد تا بدترين دوران ورزشي من رقم بخورد.
فكر نمي‌كني در اين اتفاقات خودت هم مقصر بودي؟
نمي‌دانم... فقط اين مهم است كه هرگز دلم نمي‌خواست اين اتفاق‌ها بيفتد. در اين شك نكنيد كه هيچ‌كس دلش نمي‌خواهد اتفاق بدي برايش بيفتد. دليل كنار ماندن من از استيل‌آذين فقط يك سوءتفاهم بود. در مورد همين موضوع با حميد‌خان (استيلي) صحبت كردم و وقتي همه‌چيز حل شد، دوباره با تيم تمرين كردم.
شايد اگر اين چهار هفته را هم از دست مي‌دادي، شرايط برايت خيلي سخت‌تر مي‌شد.
من آمده‌ام كه در اين چند بازي باقي‌مانده همه‌چيز را جبران كنم چون اين شانس آخر من است و بايد كاري كنم تا حداقل فصل را با خوبي و خوشي به پايان برسانم.
وضعيت استيل‌آذين را در ادامه بازي‌هاي ليگ، با توجه به حذف از جام‌حذفي، چطور ارزيابي مي‌كني؟
استيل‌آذين بازي به بازي بهتر مي‌شود. ما تيم خوب و پر‌قدرتي داريم و براي اينكه بتوانيم سهميه آسيايي بگيريم فاكتورهاي لازم را داريم. ان‌شاءا... با كمك و همت بچه‌ها بتوانيم سهميه آسيايي بگيريم. در بازي با ذوب‌آهن هم بچه‌ها عالي كار كردند و حق استيل‌آذين نبود كه از گردونه بازي‌ها حذف شود.
براي بازي با ابومسلم اين شانس را داري تا در تركيب استيل‌آذين باشي؟
با توجه به اينكه دير به بچه‌ها ملحق شدم و در تمرينات نبودم، فكر مي‌كنم كه مربيان استيل‌آذين از وجود من استفاده نكنند اما با تمام اين حرف‌ها من آماده هستم تا طبق صلاحديد مربيان براي استيل‌آذين به ميدان بروم.
پس با اين حساب خودت را براي بازي با پرسپوليس آماده مي‌كني.
(خنده) بازي با پرسپوليس شرايط خاص خودش را دارد و فكر مي‌كنم كه يكي از سخت‌ترين بازي‌هاي هر دو تيم باشد. حالا هم با توجه به روزهاي پاياني ليگ و شرايط خاص بازي‌ها اين بازي حساسيت خاص خودش را دارد و من هم تلاش مي‌كنم كه اگر توانستم به ميدان بروم بهترين عملكردم را داشته باشم.
رويارويي تو با هواداران پرسپوليس و تيم سابقت مي‌تواند جذابيت‌هاي زيادي داشته باشد.
بازي كردن مقابل پرسپوليس تحت هر شرايطي سخت است. پرسپوليس تيم بزرگي است و با توجه به هواداراني كه كار را براي هر تيمي سخت مي‌كند. البته هواداران پرسپوليس هميشه نسبت به من و بقيه بازيكنان تيم‌شان لطف داشته‌اند و شك نكنيد كه اين خاصيت خوب پرسپوليسي‌ها هميشه پا بر جا خواهد ماند. در حال حاضر من بازيكن استيل‌آذين هستم و به‌رغم اينكه نسبت به پرسپوليس ارادت خاصي دارم، با تمام قوا براي تيم فعلي‌ام به ميدان مي‌روم.
صحبت‌هايي به گوش رسيد كه در آن عنوان مي‌شد تو در طول تعطيلات عيد براي چندمين‌بار دچار اتفاق‌هايي شده‌اي!
چنين چيزهايي اصلا صحت ندارد. من اصلا ايران نبودم كه دچار اين اتفاق‌ها و اين شايعه‌ها شوم. البته فعلا ترجيح مي‌دهم كه در اين مورد حرفي نزنم و از راه‌هاي ديگري پيگير اين قضايا باشم.
خودت قبول داري كه همه‌جوره حاشيه داري!
(خنده) به خدا تقصير خودم نيست! نمي‌دانم چرا اينطوري مي‌شود. البته در همه دنيا بعضي‌ها بيشتردر تيررس هستند.
اما همان‌ها هم خودشان تير نمي‌زنند!
(خنده) گفتم كه... من با تقصيرم. باور كن كه خودم هم خسته شده‌ام. نمي‌دانم چرا هر تيري هست، سوي من مي‌آيد. مي‌خواهم همه‌چيز را درست كنم. با كريمي و مهدوي‌كيا هم صحبت مي‌كرديم و همه از اين موضوع تعجب مي‌كردند. به هر حال مي‌خواهم همه‌چيز را درست كنم. بايد سال گذشته را جبران كنم.
البته با شروع سال جديد حداقل از لحاظ ظاهري تغييراتي كرده‌اي!
بله... هم رو فرم‌تر هستم و هم اينكه مدل موها را عوض كرده‌ام. به هر حال سال جديد است و بايد خيلي چيزها را عوض كرد.

mohsen.8
04-17-2010, 01:13 PM
تشخيص كادر فني در ليست 18نفره نبودم
نيكبخت: ديدار با پرسپوليس حكم مرگ و زندگي دارد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: بازي سختي مقابل پرسپوليس داريم و با توجه به شرايط دو تيم در جدول، اين بازي حكم مرگ و زندگي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس‌ عليرضا نيكبخت واحدي درباره تساوي بدون گل برابر ابومسلم اظهار داشت: بازي جالبي انجام نداديم. مي‌توانستيم از اين موقعيت استفاده كنيم و با پيروزي مقابل ابومسلم به رتبه‌هاي بالاي جدول برسيم. اميدوارم در ديدارهاي باقيمانده كه هر كدام حكم فينال را دارد، برنده باشيم.

وي در مورد عدم حضورش در تركيب استيل آذين عنوان كرد: حدود 20 روز است كه موفق به تمرين با استيل‌ آذين نشدم و به صلاحديد كادر فني در ليست 18نفره قرار نداشتم.

نيكبخت درباره برخورد دوستانه با مسئولان باشگاه ابومسلم در پايان اين مسابقه گفت: فوتبالم را از ابومسلم شروع كردم و مديون اين تيم و هوادارانش هستم. خوشحالم كه از اين تيم به تيم‌هاي مهم پايتخت آمدم.

بازيكن سابق پرسپوليس درباره ديدار مقابل سرخ‌پوشان پايتخت كه 12 ارديبهشت برگزار مي‌شود ‌گفت: بازي مقابل پرسپوليس براي ما يك فينال زودرس است. هر دو تيم براي كسب سهميه آسيا مي‌جنگند و اين ديدار، بازي مرگ و زندگي است.

نيكبخت در مورد رويارويي با هواداران پرسپوليس در آزادي گفت: احترام خاصي براي هواداران پرسپوليس قائلم و مدتي كه در اين تيم بازي مي‌كردم مشكلي با آنها نداشتم. اميدوارم مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم و به پيروزي برسيم.

mohsen.8
04-27-2010, 09:06 PM
در آستانه بازي مقابل تيم پيروزي تهران؛

نيکبخت:پيروزي خانه اول من است

هافبک تيم فوتبال استيل آذين تهران که در سه فصل گذشته در تيم پيروزي تهران توپ مي زد، در مورد بازي روز يکشنبه ( 12ارديبهشت )مقابل اين تيم گفت: پيروزي خانه اول من است و هميشه به اين تيم و هواداران آن علاقه دارم.عليرضا واحدي نيکبخت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي ما مقابل تيم پيروزي بازي مرگ و زندگي است و اميدوارم ما در اين بازي برنده باشيم.
وی ادامه داد:البته تيم پيروزي خانه اول من است و هميشه اين تيم و هواداران آن را دوست دارم و براي آنها آرزوي موفقيت مي کنم.
وي گفت: بازي روز يکشنبه ما مقابل پيروزي فينال زودرس براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست و به نظر من هر تيمي که در اين بازي بتواند پيروز شود، فصل آينده در ليگ قهرمانان حاضر است، البته پيروزي در جام حذفي شانس زيادي براي قهرماني و کسب سهميه ليگ قهرمانان دارد و اميدوارم بتوانم ضمن کسب اين عنوان، هواداران اين تيم را نيز خوشحال کند.
واحدي نيکبخت تصريح کرد: من هيچ مشکلي با هواداران تيم پيروزي نداشتم و در آينده نيز نخواهم داشت و هميشه براي آنها و تيم پيروزي آرزوي موفقيت مي کنم، اميدوارم در بازي روز يکشنبه نيز شاهد حضور پرشمار تماشاگران هوادار تيم پيروزي باشيم./ج

Masoud
08-01-2010, 09:20 AM
یه چیزی که خیلی منتظرشم بازی نیکبخت جلوی پرسپولیس هست.....
به نظرم نیکبخت بعد از سال دنیزلی فقط پسرفت داشت و محرومیت نیم فصل قبلش هم باعث شد دیگه کاملا اوت شه از فوتبال.
تو استیل اذین هم که نمایش اسف ناکی داشت.
به نظرم باید هرچه زودتر خداحافظی کنه و بره با پولهایی که انبار کرده کار کنه

maryam10
08-01-2010, 10:01 AM
اقا مسعود،خیلی تند می ری....پیاده شو با هم بریم.....نامردی نکن دیگه......هر بازیکنی دوران افت داره...نیکی هم یکی از اوناست....باید واسش دعا کنیم که دباره برگرده به اوج.....از این حرفات خیلی خیلی ناراحت شدم....واقعا متاسفم برات....فکر می کردم وسعت دیدت بزرگ تر از این حرفا باشه.....و عاقلانه تر فکر کنی :17:

yasi2010
08-26-2010, 03:15 PM
خیلی دوست داشتم این حرفا رو بزنم میدونم دیر شده ولی شاید یاداوری اونا باعث بشه قدر داشته هامون رو بیشتر بدونیم......
علیرضا نیکبخت ...اسمی که برای همه ما اشناس تو دوران اوجش تو استقلال همه نیکی نیکی میکردن ولی وقتی یکم افت کرد اون نخواستن اومد پرسپولیس که جواب قدر نشناسی استقلالیا رو بده فکر میکرد تو پرسپولیس قدرشو میدونن فکر میکرد مثل عابدزاده که از استقلال اومد پرسپولیس وشد عقاب اسیا میتونه توی این تیم به ارزوهاش برسه ...تشویق های هوادارای پرسپولیس هنوز تو گوشمه ولی وقتی واسش حاشیه درست کردن خواستن اونو اخراج کنن وقتی میگفتن به درد تیم ما نمیخوره صدای هیچکس در نیومد که بگه این همون نیکبخت که به استقلال گل زد وپیراهن پرسپولیس رو بوسید کسی حرفی نزد تا اون از تیم جدا شد بعدش یکی مثل اقای شریفی که ادعاش تا هفت اسمون میرسه میاد و یک رای صادر میکنه که نیکبخت منشوری شده کلمه ی که شاید خیلیا هنوز به گوششون نشنیده بودن دلیلش هم فقط واسه خودشون قانع کننده بود وبس .حالا هم بعد از اینکه این همه بلا سر علی اوردن هنوز داره بازی میکنه ولی دیگه دل خوشی از هیچکدوم از تیمای تهرانی نداره کسی که میتونست بهترین ستاره شماره 10پرسپولیس باشه رو خیلی راحت از دست دادیم و حالا باید هر فصل دنبال یه شماره 10 بگردیم .اینجاست که میگن فوتبال خیلی بی رحمه ..........

Masoud
08-26-2010, 03:29 PM
اصلا موافق نیستم باهات یاسی.
نیکبخت بازیهای خوب واسه ما زیاد انجام داد ولی کسی نبود که بخواد شماره 10 جاودانه ما بشه.
فوتبال بی رحمه ولی بازیکنهایی که توش هستن از خود فوتبال بی رحم ترن.
نیکبخت مگه به ملیونها هوادار استقلال به خاطر 100 ملیون بیشتر پشت نکرد ؟ این رحمه ؟ چرا همه چیز رو فقط به نفع خودمون نگاه کنیم ؟
نیکبخت وقتی تو اوج بود افتاد دنبال کارهایی که در شان اینجا نیست بگم و حاشیه هم خوده بازیکنه که میره دنبالش چرا هیچ موقع حاشیه دنبال امثال باقری و دایی و مهدوی کیا نیومد تو دوران فوتبالشون ؟

yasi2010
08-26-2010, 03:41 PM
اره منم قبول دارن که اونم اشتباه کرده ولی باید بهش فرصت میدادن نه اینکه یه ضرب اونو منشوری کنن ودر واقع از صحنه ی فوتبال محو ش کنن...خودتم میدونی که خیلیا کارایی بدتر از نیکبخت انجام دادن ...مثال خیلی ساده اش همین جریان که گفتن نیکبخت خالکوبی داره واین حرامه وباید منشوری بشه واز این حرفا وجدانن چند تا از بازیکنای ما خالکوبی ندارن همین بچه های پرسپولیس !!!!!!!!
ولی همیشه کارای نیکبخت تو چشم بود واسه اینکه پاسپورتش رو دیر داد به تیم ملی اونو دو سال محروم کردن زمانی که دایی میتونست اونو از این محرومیت نجات بده کوتاهی کرد ...واسه منشوری شدنش هم حنیف رو بخشیدن ولی اونو نه چرا مگه خون حنیف پر رنگتره ...عمران زاده مگه منشوری نشد همه ی مربیاش وباشگاهشون ازش حمایت کردن ولی هیچکس اسمی از نیکبخت نیاورد ...اگه اون بخاطر پول رفت امیر حسین صادقی وخیلی های دیگه هم بخاطر پول از تیماشون رفتن ولی چرا فقط نیکبخت اینقدر مظلوم واقع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

maryam10
09-02-2010, 11:27 AM
مسود،خیلی نامردی..................یکم مردونه فکر کن....................یاسی راست می گه.......نیکی خیلی تو چشمه...................:20:

Masoud
09-03-2010, 06:05 PM
اولا که نیکبخت به خاطر خالکوبی منشوری نشد و به خاطر فیلم یه مهمونی که تو گوشی شیریفی هست محروم شد.
خالکوبی رو اره قبول دارم الان خیلی ها دارن ولی مثل اون موقع گیر ندادن.
راجب پول باید بگم صادقی به خاطر پول رفت ولی به تیم رقیب نرفت رفت یه شهر دیگه ولی نیکبخت .....!
نیکبخت مثل خیلی های دیگه واسه پرسپولیس زحمت کشیدن و گلش به استقلال رو یادم نمیره که اشکم از خوشحالی تو استادیوم در اومد ولی بعدش کارهایی کرد که خودش رو از چشم خیلی ها از جمله من انداخت......

maryam10
09-04-2010, 12:11 PM
ببین این اتفاق واسه هرکی ممکنه بیفته.نباید اونو مثل یه پتک هی بکوبونی تو سرش.......یه بار خودتو جای نیکبخت بزار،دیگه این حرفو نمی زنی..............

yasi2010
09-04-2010, 12:26 PM
اقا مسعود این فیلمی که میگی تو به چشم دیدی ؟
اگه اون اومد به تیم رقیب دلیلی نداره هوادارا اینکارا باهاش بکنن عابدزاده از استقلال نیومد پرسپولیس...هاشمی نصب ...میثم بائو ...همه یاینا عیبی نداره که رفتن به تیم رقیب ولی نیکبخت باید فحش بخوره

maryam10
09-04-2010, 12:30 PM
اونم چه فحشایی...................

zamara
09-15-2010, 11:00 PM
نيكبخت در نماز خواندن / قبول باشه علي آقا

http://s7.aks98.com/images/83067782298794666898.jpg

fati joon
09-28-2010, 06:46 PM
حال میکنی بچه مشدی ها روووووووووووووووووو............ ....ایول258147963

maryam10
12-13-2010, 09:30 AM
بچه ها واسش خیلی دعا کنین.............خیلی بهش ظلم می کنن.....................

yasi2010
12-13-2010, 09:40 AM
اجی مریم تا نیکبخت رو به طور کلی نابود نکنن دست بردار نیستن

C D E M
12-13-2010, 11:21 PM
نیکبخت بازیکن خوب و سرعتیه اما توی سال آخری که تو تیم پرسپولیس بود روزای خوبی رو نگذروند دچار حاشیه شد قضیه اش خیلی مفصله اما در حدی بود که این بازیکن به تیم دیگه ایی رفت بازهم با رفتنش افسوس دیگه ایی رو برای ما گذاشت!

babak red
12-14-2010, 05:48 PM
نیکبخت رو نابودش کردن رفت.نیکبخت تموم شد دیگه

یک سال ونیم محرومیت کم نیست.نتونستن محبوبیتش رو ببینن نزاشتن پیشرفت کنه.

AYLAR
12-18-2010, 12:46 PM
نیکبخت که دیگه.......
بازی مقابل صبا نیکی دیدن داره
چه روزایی داشتن تو تیماشون
شادیش تو قهرمانی رو یادمه
"کسی که فکر میکنه من اس تق لالی ام اشتبا میکنه.من پرسپولیسی تیرم"
این رو فریاد میزد میگفت
ما نفهمیدیم آخر این نیکی دلش کجا بود987654321

علی تیفوسی
12-19-2010, 10:47 PM
مشکل نیکبخت چیه که فردوسی پور نگفت و گفت معلومه؟!!

zamara
12-20-2010, 07:38 AM
طبق شنيده هاي ما :
مشكل نيكبخت اينه كه ايشون يكي از اون فوتباليست هاي دستگير شده در پارتي شبانه بوده و فعلا به قيد ضمانت آزاده تا موعد دادگاه فرا برسه .

maryam10
02-26-2011, 05:09 PM
تو رو خدا نگین اینارو............پشت سرش حرف در آوردن......................چشم ندارن اونو موفقیتشو ببینن............................
براش دعا کنین................@};-

maryam10
04-24-2011, 10:05 AM
نیکبخت واحدی در خبرآنلاین: ایران نبودم ، مانکن می شدم/خودم فوتبالم رات خراب کردم/ مشکلم خوش تیپی است (http://khabaronline.ir/news-139179.aspx)

مجله نوروز > ورزش - علیرضا نیکبخت واحدی از ناگفته های فوتبالی اش سخن می گوید.
خودش پذیرفته که اشتباه داشته اما می گوید همیشه بیش از اندازه در دید بوده . اینکه خوش تیپی اش و اینکه دوست داشته شیک بگردد برایش مشکل ساز شده است. می گوید این طور نبوده که از شهرستان بیاید و یکباره دیدن صدها میلیون پول ، او را جو زده کند . می گوید عده ای نمی توانستند ببینند که علیر ضا خوش تیپ است و حتی رفتنش به یک مهمانی خانوادگی می تواند این قدر برایش شایعه ساز شود که فوتبالش به حالت تعلیق در بیاید. علیرضا در گفت و گویی صریح با مجله نوروزی خبرآنلاین از چیزهایی می گوید که شنیدنش خالی از لطف نیست. ستاره سابق فوتبال ایران حالا در دوران تعلیق و در حالی که بدنش آماده تر ازهمیشه به نظر می رسد ، این جملات را می گوید.
خیلی ها اعتقاد دارند که زمانی کلاس کاری علیرضا نیکبخت واحدی به گونه ای بود که می توانست در اتتلیکو مادرید بازی کند. اما حالا باید بنشیند در خانه و بازی های لیگ ایران را هم از بیرون نگاه می کند.
من در کلاس فوتبالم هیچ شکی ندارم. ولی خب اشتباه زیاد داشتم. خیلی چیزها را پشت سر گذاشتم و از نظر فوتبالی خیلی عقب افتادم. در نرفتنم و قراداد نبستم، افراد دیگری هم دخیل بودند اما آنها را بخشیدم. من اولین بازیکنی بودم که می توانستم در اسپانیا قرارداد ببندم. بازیکنی بودم که در سال 77 تیم مونشن گلادباخ از من دعوت کرد، اولین سال حضورمن در تیم استقلال بود. من بارها اشتباهاتم رو تکرار کردم و همین تکرار اشتباهات بود که باعث شد که الان در این سطح بازی کنم.
ولی با همین اشتباهات ، بهترین سالهای فوتبالت نابود شد.
بله. همانطور که قبلا گفتم خصوصیت علی نیکبخت این است که خیلی زود می تواند بقیه را ببخشد. ولی خب فوتبال ایران است و هر اتفاقی امکان دارد در آن بیفتد.
وقتی اول فصل به قم رفتی و وزن کم کردی ، خیلی ها باورشان نمی شد علیرضا بتواند بازی کند. اما تو وزن کم کردی و یک نیم فصل موفق را داشتی.
واقعا برگشته بودم که بازی کنم. دیدید که تلاش زیادی هم داشتم. این قدر خوب که خیلی ها شگفت زده شده بودند. خیلی انگیزه داشتم. می خواستم به خیلی ها ، خیلی چیزها را ثابت کنم.دوست داشتند که بگویند نیکبخت در استیل آذین نابود شده اما من نشان دادم هنوز هستم.
ولی این طوری نشد. علیرضا الان دوباره محروم است.
بله. این اتفاقاتی که برای من افتاد ممکن است برای خیلی ها بیفتد ولی مقصر اصلی جریاناتی که برای من پیش آمد اول خودم بودم و بعدش هم دوستانم بودند که ادای دوست را درمی آوردند. موضوعات زیادی برای من پیش آمد. به خاطر اینکه علی نیکبخت محبوب بود، لباسهای خوب می پوشید، ماشین خوب سوار می شد، حرف خیلی پشت سرش بود. به خاطر همین هم مشکلات زیادی برایش پیش آوردند. من حتی برای مطبوعاتی ها سوژه شده بودم. ولی برای من دیگر مهم نیست. اتفاقات خبر نمی کند. من از همان خوش پوش بودم و نمی توانم سبک زندگیم را عوض کنم.
این خوش تیپی را از بچگی داشتی؟ خیلی ها می گویند علی وقتی به پول رسید ، زندگی اش تغییر کرد. سالی 400 میلیون تومان برای بازیکنی 20 ساله...
خوب حتما لیاقتش را داشتم که این همه پول گرفتم. هر بازیکنی که لیاقتش را داشته باشد خوب پول می گیرد. عرضه اش داشتم و آمدم پیشرفت کردم. مگر چندتا جواد زرینچه ،علی دایی ، عابد زاده قرار است باشند؟ ستاره کسی است که مردم دوستش داشته باشند. من خوب بازی کردم ، محبوب شدم و به پول رسیدم. مردم به من احترام می گذارند و این مهم است. من از اول هم خوب می پوشیدم ، مهمانی می رفتم و سعی می کردم که روی فرم باشم. این حرف ها کدام است؟ چرا چون خوش تیپ بودم ، باید زیر فشار قرار می گرفتم. شاید اگر جایی غیر از ایران به دنیا می آدم باید مانکن می شدم چون من خوش تیپم و خوش تیپی را دوست دارم.
چرا زندگی خانوادگی شما اینقدر پر رنگ شد؟
خب این به خاطر لطف روزنامه هاست. به خاطر همین موضوع است که من از مطبوعاتی ها گلایه دارم. چیزهایی در مورد من نوشته شد که درست نبود. ما در فوتبالمان نمی خواهیم افراد محبوب داشته باشیم. الان چه کسی از احمد عابدزاده خبر دارد؟ چرا کسی نمی خواهد مقام بالای افراد را ببیند؟ من بارها گفتم که امیر قلعه نویی واقعا بامعرفت است که دنبال شایعه هارا نگرفت. خداراشکر می کنم هنوز محبوبیت خودم را دارم. همین الان دیدید که در خیابان ، خیلی از مردم با دیدنم اظهار لطف کردند.
شاید این قضایا به خاطر اخلاق تند نیکبخت باشد. اینطور نیست؟
تا حالا فوتبالیست های خیلی زیادی با من دوست بودند و حتی زندگی کردند. حتی یک بازیکنی بود که ما با هم بد بودیم به خاطر یک جریانی که برایمان پیش آمده بود. الان او بهترین دوست من است چون به شایعه ها که اخلاق من تند است گوش نکرد.
خیلی ها زمانی که پیراهن شماره 10 را به شما دادند موافق این قضیه نبودند.
من افتخارم این است که که جا پای بازیکنای برجسته ای مثل مجتبی محرمی، رضا شاهرودی گذاشتم. و حقم هم همین بود.
بهترین بازیکنی که بازی هایش می پسندید کیست؟
من فوتبال جواد منافی و رضا شاهرودی را خیلی دوس دارم. البته مجتبی محرمی را هم جزء بهترین بازیکنان ایران می دانم.
یکی از اتهاماتی که همیشه به شما درباره دعوت به تیم ملی می زدند این بود که نیکبخت نمی تواند از کشور خارج بشود یا دعوت نمی شود. چرا اینقدر شایعه در مورد شما زیاد است؟
من قبلا هم گفتم که من خیلی آدم بخشنده ای هستم ولی کسانی که این شایعه ها رو برای من ساختند باید در آن دنیا جواب پس بدهند. حتی به من زنگ زدند و از من معذرت خواستند. من همه را بخشیدم. مگر می شود به اتوبوس تیم ملی رفت و تلو تلو خورد؟ این شایعات را نمی دانم چطور برایم ساختند. کارشان نامردی بود .
دوران طلایی شما چه وقت بود؟
به نظر خودم دوران طلایی من در پرسپولیس بود. در استقلال خوب بودم اما در پرسپولیس شکوفا شدم و رسیدم به اوج پختگی.
خیلی ها معتقدند که شما قبل از اینکه به پرسپولیس بروید در استقلال دوران طلایی داشتید. پشیمان نیستید که از استقلال به پرسپولیس رفتید؟
من پشیمان نیستم که از استقلال به پرسپولیس رفتم. خیلی ها برای دردسر درست کردند سر این قضیه ولی خوب گذشت و تموم شد. الان توهین به من نمی کنند ولی میگویند که حیف شد که از دوران طلایی استقلال رفتی. من از نظر رفتاری مشکلی نداشتم ولی شاید یک جاهایی اشتباه کردم که الان باید جایگاه فوتبال من اینجا باشد. اشتباه کردم که دعوت اسپانیارا قبول نکردم. خودم مقصر اصلی هستم. من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشد . به خاطر همین اسم کسی را نمی آورم.
فکر کنید که الان سال 78 است. اگر قرار باشد 5 کار انجام بدهید چه کار می کنید؟
اولین کاری که می کنم یک مشاور خوب انتخاب می کنم که به 4 تای بقیه بیارزد. کسی مثل آقای ابوالفضل جلالی. او برای علی کریمی پدری می کرد. من علی را خیلی دوست دارم. راستش اگر کسی مثل ابوالفضل جلالی در کنارم بود الان زندگی ام طوری دیگر رقم می خورد.
حمید استیلی را بیشتر در قهرمانی پرسپولیس موثر می دانی یا اقطبی؟
پرسپولیس را بچه ها و تماشاگرانش کردند. آقای استلی خیلی زحمت کشیدند در حالی که آقای قطبی از وسط راه به تیم ملحق شدند. از اول که کنار تیم ما نبودند. قطبی وقتی آمد که تیم بسته شده بود. می دانید که من و استیلی خیلی با هم خوب نیستیم و در استیل آذین شرایط طوری رقم خورد که فوتبالم داشت تمام می شد اما هیچ وقت نمی توانم حقایق را نگویم.
رابطه شما با خانواده تان چطور است؟
رابطه ام با خانواده م خیلی خوب هست ولی خب در این رابطه هم عده ای شایعه سازی کردند. عده ای می گویند که چرا در مورد خانوادم کم حرف میزنم. دلیلی ندارد که من از خانوادم حرف بزنم. پدر من از فوتبال متنفر است ولی من خیلی خانوادم را دوست دارم. من مثل خیلی ها راحت فوتبالیست نشدم. پدر من نمی گذاشت تمرین بروم. زمانی که من به تیم ملی نوجوانان دعوت شدم پدرم اطلاع نداشت. اگر آن سختی ها نبود علیرضا نیکبخت هم نبود. من واقعا خیلی خوشحالم که خواهر و برادر متواضعی دارم و از این قضیه خیلی خوشحالم. خیلی جاها بوده که خانواده م از میل و خواستشان به خاطر من گذشتند.
الان خانواده تا چقدربه شما افتخار می کنند؟
خانواده من خیلی به من افتخار می کنند. هر دو خواهر و برادرم به اینکه علیرضا برادرشان است افتخار می کنند اما هیچ وقت پز نمی دهند که علی برادرشان است. دوستم دارند اما از این برادر سوء استفاده نمی کنند. حتی وقتی می روم مشهد ، به کسی نمی گوید که علیرضا آمده تا شادی فکر نکنند که دارند پز پسرشان را می دهند.
بدترین بازی ای که از طرف تماشاگرها مورد توهین قرار گرفتید کدام بازی بود؟
بازی با ملوان بود که خیلی به من توهین شد. طوری که از فوتبال بیزار شدم. البته فوتبال است دیگر. من روزی که از استقلال به پرسپولیس رفتم ، خیلی فحش شنیدم. اوایل همه احساسی بودند و توهین ها شدت داشت اما بعد توانستند اینم مسئله را درک کنند. مثل خود من که اوایل فکر می کردم امیر قلعه نویی باعث شد از استقلال بروم اما بعدها فهمیدم کسان دیگری در آن باشگاه بودند که می گفتند نیکبخت نباشد. مشکل هم دقیقا همین بود که علیرضا شیک می پوشید و خوش تیپ بود. فکر می کنم باید از امیر قلعه نویی بابت سوء ظنم عذرخواهی کنم.
فوتبال علیرضا نیکبخت؟
من تا 37 یا شاید هم 40 سالگی فوتبال بازی خواهم کرد. توانایی اش را دارم و حتی می توانم خیلی بیشتر از این هم بازی کنم. اما دیگر گفتم تا این سن. خیلی حرف برای گفتن دارم که باید در زمین بگویم شان. من نیم فصل قرار بود برگردم به استقلال که این مشکل برایم ایجاد شد.
شوخی می کنی؟
نه ، من الان 30 ساله هستم و می بینی با تمرین هایی که داشتم ، دوباره آماده هستم و بزودی که مشکلم حل شود ، بر می گردم و می توانم بهترین سال های فوتبالم را جبران کنم. راستش من تا به حالا دو بار می توانستم برگردم استقلال شاید هم روزی دوباره برگشتم به این تیم.
راستی چرا در استیل این قدر چاق شده بودی؟
چون انگیزه خاصی نداشتم و اصلا روی فرم نبودم و تمرین هم نمی کردم. من از محمود یاوری خیلی تشکر می کنم که به من اعتماد کرد. و همچنین از حسن آذرنیا. این ها بودند که علیرضا نیکبخت را احیا کردند. آقای یاوری طوری با من برخورد کردند که من واقعا فکرش را نمی کردم.
حرف آخر؟
من مثل بازیکن های دیگر نیستم. چاپلوسی نمی کنم، دم مربی را نمی بینم ولی رفیق ناباب زیاد دارم. من به فوتبال برمی گردم و شاید خیلی ها از این قضیه ناراحت بشوند. خیلی ها فکر می کنند که فوتبال علیرضا نیکبخت تمام شده. ولی من خیلی قوی و رو فرم به فوتبال برمی گردم. از بین بازیکنان فوتبال الان عاشق علی کریمی هستم. اوایل با شیث خیلی رفیق بودم اما او در آن سال خیلی اذیتم کرد. فکر می کنم نباید با او خیلی نزدیک می شدم. یا مثلا محمدرضا مامانی که اوایل با هم خیلی بد بودیم ، الان بهترین دوست من است.

maryam10
04-24-2011, 10:08 AM
نیکبخت واحدی: جا پای بازیکنانی مثل محرمی گذاشتم / پشیمان نیستم که از استقلال به پرسپولیس رفتم (http://www.khabaronline.ir/news-140163.aspx)

ورزش > چهره‌ها - علیرضا نیکبخت واحدی در گفت‌وگو با خبرآنلاین از روزهای حضورش در استقلال و پرسپولیس حرف می‌زند.
بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی می‌گوید: «من افتخارم این است که که جا پای بازیکنای برجسته ای مثل مجتبی محرمی، رضا شاهرودی گذاشتم. و حقم هم همین بود.»
نیکبخت در مورد رفتنش به پرسپولیس نیز می‌گوید: «من پشیمان نیستم که از استقلال به پرسپولیس رفتم. خیلی ها برایم دردسر درست کردند سر این قضیه ولی خوب گذشت و تموم شد. الان توهین به من نمی کنند ولی می‌گویند که حیف شد که از دوران طلایی استقلال رفتی. من از نظر رفتاری مشکلی نداشتم ولی شاید یک جاهایی اشتباه کردم که الان باید جایگاه فوتبال من اینجا باشد. اشتباه کردم که دعوت اسپانیا را قبول نکردم. خودم مقصر اصلی هستم. من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشد . به خاطر همین اسم کسی را نمی آورم.»

pesarjonoob
05-07-2011, 02:22 PM
مرجع خبری پرسپولیس : بازيكن پيشين پرسپوليس تهران گفت: دلم براي فوتبال تنگ شده و اميدوارم برگردم تا بار ديگر شايستگي هايم را نشان دهم و بگويم علي نيكبخت هنوز همان علي نيكبخت هواداران است كه با تعصب براي تيمش بازي مي‌كند.

علي رضا نيكبخت واحدي كه به علت برخي مشكلات حق همراهي تيمش را ندارد، گفت: در اين روزها كه دور از فوتبال هستم تمرينات پرنشاط را به صورت اختصاصي انجام مي دهم تا در بازگشت به فوتبال مشكل بدني نداشته باشم زير نظر مربي بدنساز خود و با برنامه اي فشرده تمرين مي‌كنم و هم اكنون در بهترين شرايط بدني قرار دارم.

وي ادامه داد:به شدت دلم براي فوتبال تنگ شده اميدوارم برگردم تا بار ديگر شايستگي هايم را نشان دادم و بگويم علي نيكبخت هنوز همان علي نيكبخت هواداران است كه با عشق براي تيمش بازي مي‌كند.
عليرضا نيكبخت واحدي در رابطه با زمان بازگشتش اظهارداشت: تمام تلاش خود را كار گرفته ام تا با مساعدت مسئولان مشكل من حل شود تا بتوانم با شروع فصل آينده به فوتبال برگردم.

اين بازيكن كه به هنگام ديدار پرسپوليس مقابل الاتحاد در ورزشگاه حاضر بود گفت: هنور پرسپوليس را مثل دوران بازيگري خود دوست دارم و با هوادارانش زندگي مي‌كنم به آزادي رفتم تا بار ديگر در ميان هواداران عشق خود را به اين تيم نشان دهم اما حيف كه پيروزي با ارزش شاگردان دايي نتيجه اي به همراه نداشت و آنها نتوانستند مجوز حضور در مرحله بعدي ليگ قهرمانان را دريافت كنند.

وي بيان كرد: پرسپوليس در اين بازي همان تيمي بود كه دايي از ابتداي فصل وعده اش را داده بود و هر چه به بازيهاي پايان فصل نزديك مي‌شويم تيم دايي بهتر و روانتر بازي مي‌كند كه نمونه آن ديدار مقابل الاتحاد عربستان است.

علي رضا نيكبخت واحدي دايي را بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس دانست و افزود: فوتبال دنيا علي دايي را مي شناسد و كسي نمي تواند منكر توانائيهاي فني وي باشد و اين نتايج پرسپوليس ذره اي از بزرگي وي كم نمي كند و تجربه نشان داده دايي مرد روزهاي سخت است و در بازيهاي سخت بهترين نتايج را كسب مي‌كند.

وي اظهارداشت: دايي در اين فصل توانست بر حاشيه ها غلبه كند و عرصه را بر منفعت طلبان تنگ كند و اگر وي سال آينده نيز در پرسپوليس بماند به طور قطع مي تواند پرسپوليس را قهرمان كند چون تيم وي ضعف هايي دارد كه با برطرف كردن آن در فصل بعد كسي نمي تواند جلودار جاه طلبي آنها باشد.

عليرضا نيكبخت واحدي در پايان براي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آرزوي موفقيت كرد و گفت: اميدوارم در اين رقابتها يك تيم ايراني به قهرماني برسد تا بعد از سالها افتخاري ديگر نصيب فوتبال ايران شود.

maryam10
05-21-2011, 09:32 PM
http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3516.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3517.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3531.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3534.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3563_1.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3584.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3618.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3689.JPG http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/IMG_3682.JPG

maryam10
05-21-2011, 09:33 PM
خوشگلی دردسر داره........................لذت ببرید.......................زیاد نیگا نکنین،چشمش می زنین............................

maryam10
05-21-2011, 10:00 PM
داش محمد،واقعا تشکر..............................آفرین، 100 امتیازی بود کارت......................

Masoud
06-04-2011, 12:34 PM
بنز بازيكن جنجالي فوتبال ايران را دزديدند

ارتش سرخ دات كام:
هرچند عليرضا نيكبخت واحدي جزو مشهورترين و پرطرفدارترين چهره هاي فوتبال فارسي محسوب مي شود ولي مشكلات و مسايل حاشيه اي در اطراف علي نيكي آنقدر زياد بوده كه خود او بارها در مورد اين موضوع صحبت و به آن اعتراف مي كند: «نمي دونم چرا…اما حتي به بند كفش من هم گير مي دن!»

گل نوشت: همين چند وقت پيش بود كه چهره علي نيكي و چند بازيگر مطرح سينما و تلويزيون از برنامه شوك شبكه ۳ پخش شد و مردم ديدند كه چطور ستاره سابق تيم ملي فوتبال ايران و تعدادي از هنرمندان مطرح كشورمان فريب جواني را خورده اند كه به دروغ خود را از بستگان يكي از مقامات نيروي انتظامي (http://www.arteshesorkh.com/) معرفي كرده است. هنوز تاوان ضرر و زيان آن اتفاق رفع و رجوع نشده بود كه بنز CLS مشكي قهوه اي و مورد علاقه آقاي ستاره را هم دزد برد تا به پاي لنگ او يك سنگ ديگر هم بخورد. شرح اين ماجرا دزدي را مي توان براي مجموعه هاي تلويزيوني استفاده كرد. اگر مي خواهيد با روش كار آنها آشنا شويد اين گزارش را بخوانيد؛

بنز نيكي را از پاركينگ برج بردند

شروع ماجرا از آنجا بود كه مهرداد (يكي از دوستان نزديك عليرضا) سوييچ اتومبيل عليرضا را از او گرفت تا وسايلي را كه در بنز عليرضا جا گذاشته بود، بردارد. مهرداد كه به خوبي از سوي نگهبان منزل عليرضا شناخته شده است، وسايلش را از داخل ماشين برمي دارد و سوييچ را به نگهبان پاركينگ برج مي دهد تا با توجه به اينكه او به خانه اش مي رود، عليرضا در صورت نياز به ماشين دچار دردسر نشود.

هنوز چند دقيقه اي از دور شدن مهرداد از يكي از برج هاي معروف الهيه نگذشته بود كه سر و كله سارق داستان ما پيدا شد و به سوي پاركينگ و نگهبان برج رفت.

آزاراي زرشكي (http://www.arteshesorkh.com/) به جاي CLS

جناب دزد كه گويا از مدت ها پيش نقشه هايش را براي ربودن اتومبيل شيك و گران قيمت نيكبخت مرور كرده بود با يك اتومبيل آزاراي زرشكي (http://www.arteshesorkh.com/) رنگ وارد پاركينگ شد و مقابل درب نگهباني ايستاد. از ماحصل صحبت هاي جناب دزد و نگهبان برج چيز زيادي دستگيرمان نشد ولي گويا به قول عليرضا آقاي سارق (http://www.arteshesorkh.com/) آنقدر خوب مخ نگهبان را زده و آنقدر از وجود سوييچ در نزد نگهبان مطمئن بوده كه بالاخره سوييچ ليزري بنز قهوه اي را مي گيرد. او آزارا را جلوي نگهبان پارك مي كند و به اين بهانه كه دوست عليرضاست و مي خواهد ماشين او را جابه جا كند سوييچ را از نگهبان مي گيرد.

آقاي سارق (http://www.arteshesorkh.com/) به سراغ بنز عليرضا مي رود، در كمال خونسردي درب ماشين را باز مي كند و با يك نيش گاز پاركينگ را ترك مي كند.

نگهبان برج كه از شدت تعجب شوكه شده بود، سريعا به سراغ ماشين سارق مي رود و متوجه مي شود كه جناب دزد اتومبيل آزارا را به عنوان طعمه در مقابل چشمان او پارك كرده است! آقا دزده فقط در عرض چند لحظه يك آزاراي زرشكي (http://www.arteshesorkh.com/) دزدي را با يك بنز CLS با كلاس قهوه اي رنگ عوض مي كند و در عرض چند لحظه نيز از محوطه برج و منطقه الهيه دور مي شود. معامله پرسودي است اينطور نيست؟

نيكي در كلانتري دربند

نگهبان برج كه به شدت شوكه و متعجب شده بود خيلي سريع (http://www.arteshesorkh.com/) نيكبخت را در جريان اين موضوع قرار مي دهد و عليرضا كه به شدت از تمرينات پرفشار آن روز خسته بود، خيلي سريع (http://www.arteshesorkh.com/) به كلانتري ميدان دربند رفت و ماجرا را براي ماموران كلانتري دربند و افسر تجسس توضيح داد: «واقعا شوكه شدم… نمي دانستم كه بايد چه بگويم و چطور توضيح بدهم. نه دزدي ديده بودم و نه از چيزي خبر داشتم. فقط فهميدم كه بعد از استعلام شماره آزاراي زرشكي (http://www.arteshesorkh.com/) كه اعلام شد كه اين ماشين هم دزدي بوده.»

رفت و آمدهاي نيكبخت در كلانتري ميدان دربند ادامه داشت و بالاخره مراحل شكايت (http://www.arteshesorkh.com/) و پيگيري ماشين دزدي آغاز شد. نيكبخت حسابي از شانس بدش گله مند است: «واقعا نمي دانم كه چرا اين همه بدشانسي مي آورم و چرا اين اتفاق براي من مي افتد. البته جا دارد كه با توجه به پيگيري ها و تلاش هاي ماموران زحمتكش كلانتري دربند از آنها تشكر كنم و اميدوارم كه با محبت اين دوستان هرچه زودتر (http://www.arteshesorkh.com/) ماشينم پيدا شود.»

چهره نگاري (http://www.arteshesorkh.com/) ها انجام شد

پس از تكميل شدن مدارك و مراحل شكايت (http://www.arteshesorkh.com/) نيكبخت در كلانتري دربند، شماره ۱۰ سابق سرخ ها براي پيگيري پرونده دزدي ماشينش راهي اداره آگاهي شاپور شد. آن طور كه در اين مورد شنيديم، نيكي در روزهاي اخير به همراه نگهبان برج محل زندگي اش سري به قسمت چهره نگاري (http://www.arteshesorkh.com/) زده تا مشخصات چهره جناب دزد هم براي ماموران نيروي انتظامي (http://www.arteshesorkh.com/) مشخص شود. ماموران نيروي انتظامي (http://www.arteshesorkh.com/) به نيكي قول داده اند اتومبيل و دزدش را هرچه زودتر (http://www.arteshesorkh.com/) پيدا كنند.

maryam10
06-14-2011, 09:23 AM
تشکر فراوان از برادر مسعود.............براوو@};-@};-

maryam10
06-26-2011, 09:08 AM
دوباره روز تولدت رسید
روزی که غصه سراغم نمیاد
روزی که دستای تنهایی من
بیشتر از همیشه دستاتو میخواد
تولدت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
در بــــــــاغ جهان، دلم گلی می جوید
امروز گل سپیــــــــــده ات می روید . . .
امروز دلـــــــــم دل ای دل ای میخواند،
چون میلاد تو را خـدا مبارک گویـد.
تولدت مبارک

میلاد تو طلوع نور
، در قلبی مه گرفته بود نفسی گرم در فضای سرد و غریب
گلی شکفته در بهار
تولد یک شعر دلنشین شعری در واژه های نگاهت و در قافیه های کلامت
تولدت مبارک

maryam10
06-26-2011, 09:09 AM
تولد علیرضای عزیز رو پیشاپیش تبریک می گم..........چون روز تولدش کنکور دارم...................@};-:8:

maryam10
06-26-2011, 09:11 AM
ميخوام برات تو روياهام جشن تولد بگيرم

از لحظه لحظه هاي جشن تو خيالم عكس بگيرم

من باشم و تو باشي و فرشته هاي آسمون

چراغوني جشنمون، ستاره هاي كهكشون

به جاي شمع ميخوام برات غمهات و آتيش بزنم

هر چي غم و غصه داري يك شبه آتيش بزنم

تو غمهات و فوت بكني منم ستاره بيارم

اشک چشاتو پاک کنم نور ستاره بكارم

كهكشونو ستاره هاش درياو موج و ماهياش

بيابونا و بركه هاش بارون و قطره قطره هاش

با هفت تا آسمون پر از گلاي ياس وميخک

بال فرشته ها و عشق و اشتياق و پولک

عاشقتو يه قلب بي قرار و کوچک

فقط مي خوان بهت بگن :.

.

.

.

تولدت مبارک
@};-

:jashnmm::leader::leader::leader::leader::kado::ka do::kado::jashn::jashn::setareb::setareb::kheng leader::hora:>:)>:)<:-P:hooorr::jashnmm::jashnmm:

maryam10
06-26-2011, 09:11 AM
:jashnmm:
:jashnmm:ایشالله همیشه موفق و پیروز باشی................تو همه ی کارات...............:-*

:leader::kado::kado::kado::kado::kado::kado::kado: :leader:

maryam10
06-26-2011, 09:15 AM
تولدت مبارک خوش اومدی سپيده

اگر چه از راه دور هیچ فایده نداره

برای سال بعدم از حالا بی امونم

هر چی تولد داری میخوام پیشت بمونم

میان و تبریک میگن تموم سیاره ها

امروز چراغونیه تو همه ی قصه ها

دریا به احترامت امروزو طوفانی نیست

مسافرا زود میان جاده ها طولانی نیست

خدا تو این روز خوب تورو به ما هدیه داد

همه مثل هم بودن یه فرشته فرستاد

اولین روز اومدی تابیدی جای خورشید

خدا گناهامونو به خاطر تو بخشید

یه سبد عشق اوردی از آسمونای دور

چه اسمی روت گذاشتن پر از شکوه و غرور

روز تولد تو کسی شکار نمیره

هیچ ماهیگیری حتی یه ماهی نمیگیره

همه قراره امروز مثل تو مهربون شن

باغا میخوان گل بدن برگا میخوان جوون شن

بادکنکای رنگی شمع و گل و فشفشه

الهی زنده باشی تا آخرو همیشه

می شینم و می شمرم بازم ستاره ها رو

به جون این تولد قسم میدم خدا رو

که سال دیگم امروز نشسته باشی پیشم

تولدت مبارک دوستت دارم عزيزم

تولدت پر از گل پر از شمع های روشن

کاش که تو این روز پاک یه کم باشی یاد من
:jashnmm::jashnmm::hooorr::hooorr::jashnmm::jashnm m:

Masoud
07-02-2011, 05:20 PM
با عليرضا نيكبخت واحدي در روز تولدش

ارتش سرخ دات كام:
عليرضا نيكبخت واحدي هميشه حواشي خاص خودش را داشته ولي در مقابل اين، معمولا اتفاق هاي عجيب و غريبي هم براي نيكي مي افتد كه حتي تصور آن نيز سخت است.بنز شيك و سفارشي نيكي درست در روز تولدش پيدا و بالاخره اينكه او پس از شش ماه محروميت، حالا از چند باشگاه ليگ برتري و ليگ يكي پيشنهاد خوبي دريافت كرده است.

از تولدت چه خبر؟ شنيديم كه روز هاي خيلي شلوغي داشتي؟
مرسي از اينكه تولد من را تبريك گفتيد و به ياد من بوديد. من هميشه ارتباط خوبي با مردم و دوستانم داشته ام و هميشه سعي كردم تا مردمدار و رفيق باز باشم. هر چند بعضي وقت ها از بعضي از رفقا ضربه هاي خيلي بدي خوردم ولي اين را ياد گرفته ام كه در زندگي همه را ببخشم و از اشتباهاتم درس بگيرم.پنجشنبه روز تولد من بود. آنقدر تلفن زنگ خورد و آنقدر دوستان نسبت به من لطف داشتند كه خودم باورم نمي شد. فكر كردم كه خيلي ها مرا فراموش كرده باشند ولي خدا را شكر حدس من اشتباه بود.

از بين اين همه تماس كداميك براي تو جالب بود؟
شايد باور كردنش برايت سخت باشد ولي اولين تماس از آگاهي بود و گفتند كه ماشينم را پيدا كردند. اين اتفاق دقيقا در روز تولدم افتاد و هيچ وقت نمي توانم آن را فراموش كنم.

از دزد ماشين چه خبر؟
گفتند كه دزد ماشين را هم گرفته اند. حالا بايد بروم و ببينم چه اتفاق هايي افتاده. البته جا دارد كه از آگاهي نيلوفر و ياسر تشكر كنم چون دوستان من در آگاهي خيلي تلاش كردند و خيلي زحمت كشيدند. در اين بين خودم هم چند تا نذر كوچك و بزرگ كرده بودم كه بايد آنها را هم ادا كنم.

بزرگترين آرزويت در سالروز تولدت چه بود؟
چرا دروغ بگويم. يكي اش ماشين بود كه خدا را شكر پيدا شد... اما من هميشه آرزوهاي بزرگ و بلندي داشته ام. آرزوهايي كه هيچ وقت كوچك نبوده اند... الان هم بزرگترين آرزوي من اين است كه دوباره به سطح اول فوتبال برگردم. فكر نكنيد كه اين فقط يك آرزو است. من الان در بهترين شرايط هستم. شك نكنيد كه حتي اگر همين الان بروم داخل زمين از خيلي ها بهترم.

فكر مي كني به اين آرزوي بزرگت هم برسي؟
تو فكر مي كني چرا نمي شود به اين آرزو رسيد. اصلا خودت بگو كه مرا در تمرين چطور ديدي؟ نظرت را در مورد شرايط بدني من بگو...

به نظر من كه تو نسبت به هميشه بهتر بودي و مربي ات هم مي گفت كه شرايط بدني خوبي داري.
من خيلي سخت تمرين مي كنم. رژيم غذايي دارم و زندگي ام را به كلي عوض كرده ام. خودم مي دانم كه سال هاي آخر فوتبالم است. دوست دارم با يك خاطره خوش بروم. دوست دارم كه آخر قصه را خودم بنويسم. نمي خواهم آخر قصه علي نيكي بد تمام شود. تمام اين راحتي ها، تمرين ها و تحت اين شرايط فقط به اين دليل است كه من بايد خيلي چيزها را جبران كنم و خيلي چيزها را ثابت كنم.

پس قبول داري كه بعضي وقت ها خوب نبودي و اشتباهاتي داشته اي؟
شايد خيلي جاها و جلوي بعضي ها سر خم نكردم ولي هميشه حقيقت را پذيرفتم. آره... قبول دارم. من بعضي جاها اشتباه كردم و بعضي جاها خيلي بدشانس بودم. مثل زماني كه استيل آذين بودم... اما با تمام اين حرف ها شما هم قبول كنيد كه بعضي اتفاق ها بدجوري به من ضربه زد.

بدون رودربايستي اين ماجراي محروميت شش ماهه ضربه بدي به تو زد.
آره... قبول دارم ولي حالا مي خواهم جبران كنم و فقط منتظر يك فرصت هستم. البته توي بعضي وقت ها هم شرايط من با خيلي ها فرق مي كرد. چرايش را نمي دانم ولي خودت هم مي داني كه اين طوري بود.

چطوري؟
حتي وقتي كه محروم بودم، از من بيشتر از خيلي ها مي نوشتند. حتي بيشتر از آنهايي كه بازي مي كردند. نمي خواهم از كسي انتقاد كنم. اصلا اين لطف خبرنگارها و رسانه ها بود كه اين همه نسبت به من لطف داشتند. ولي قبول داري كه اين همه تحت نظر بودن و اين همه حاشيه در مورد خيلي ها وجود ندارد؟ منظور من اين نيست كه در مورد من حاشيه هاي بد به وجود آمده. منظور من حتي حاشيه هاي خوب است! اي هرچه بود سهم من از همه بيشتر بود و اين به نفع من نبود.

يادم هست كه چند سال پيش در مصاحبه اي كه با هم داشتيم، گفتي كه حتي به بند كفشت هم گير مي دهند.
(خنده) يادمه... الان هم همين طوري است. ولي فرق من با آن علي نيكبخت اين است كه الان من چند سال بزرگ تر شده ام و با تجربه و پختگي بيشتري با اين موضوع برخورد مي كنم. گفتم كه... چرايش را خودم هم نمي دانم ولي من هميشه چنين شرايطي داشته ام و نمي دانم كه چرا اين اتفاق ها براي من مي افتد.
پيشنهادي كه از ماشين سازي داشتي به كجا رسيد؟
فعلا كه هست... آقا رسول(خطيبي) لطف كرد و با من صحبت هايي را انجام داد. رسول از دوستان خوب من است و يك مدت كوتاهي هم توي تراكتورسازي من و رسول كنار هم بوديم. ما فقط تلفني با هم صحبت كرديم و قرار شده كه دوباره با هم حرف بزنيم.

چرا به تبريز نرفتي؟
من مردم تبريز را خيلي دوست دارم. خيلي ميهمان نواز و مهربان هستند و همانطور كه ديديد با جان و دل از تيم هايشان حمايت مي كنند، اما من تصميم ديگري دارم. فعلا به دنبال پيشنهادات و گزينه هاي ليگ برتري هستم. اگر نشد، تبريز اولين گزينه ليگ يكي من است.

از پرسپوليس خبر داري؟
كم وبيش... پرسپوليس تيم محبوب من است و عاشق اين تيم هستم، اما چون به شدت سرگرم تمرين هاي خودم هستم كمتر اخبار را دنبال مي كنم و روزنامه مي خوانم. تا جايي كه مي دانيد علي كريمي و نصرتي به پرسپوليس رفته اند و اميدوارم پرسپوليس در ادامه راه هم به همين شكل يارگيري كند و استيلي تيم خوبي را ببندد. من خاطرات خوبي با پرسپوليس دارم. پرسپوليس و هوادارانش هميشه به من لطف داشته اند و هيچ وقت نمي توانم خاطرات خوبم را با پرسپوليس فراموش كنم.

كسي از باشگاه پرسپوليس با تو صحبتي براي برگشتن به اين تيم انجام نداده؟
نه. چند وقت پيش با حاج حبيب (كاشاني) صحبت كردم ولي صحبتي راجع به اين مسايل نكرديم. حاج حبيب از مديران خوب فوتبال ماست و از همان سالي كه پرسپوليس بودم با ايشان دوست شدم و گهگاهي حال و احوال يكديگر را مي پرسيم. جدا از اين هيچ تماسي با پرسپوليس ي ها نداشته ام و البته آنها هم به من زنگ نزده اند.

دلت نمي خواهد كه با علي كريمي همبازي شوي؟ هواداران پرسپوليس هنوز تو را دوست دارند.
علي كريمي يكي از بهترين و بزرگترين بازيكنان آسياست. كريمي براي پرسپوليس يك نعمت است و به نظر من باوجود او خيال پرسپوليس راحت خواهد بود. هواداران پرسپوليس هميشه نسبت به من لطف دارند و اين بزرگترين آرزوي من است كه بار ديگر به پرسپوليس برگردم. دوست دارم خودم را ثابت كنم و به نحوي محبت هواداران پرسپوليس را جبران كنم. من از 19 سالگي از ابومسلم به تيم ملي رسيدم و بعد هم به استقلال رفتم. همين مساله باعث شده تا بعضي ها فكر كنند، سن من خيلي زياد است ولي من تازه 31 ساله شده ام و به جان مادرم پير نيستم.(خنده)

اگر پرسپوليس تو را نخواهد تكليف چيه؟
گفتم كه فعلا خبري نيست من پرسپوليس و هواداران اين تيم را بدون تمام اين چيزها دوست دارم. اگر قسمت شد و مرا خواستند كه خدا را شكر مي كنم ولي اگر هم نشد حرفي ندارم و براي پرسپوليس دعا مي كنم. به هر حال استيلي هم يك ليستي دارد و با توجه به آن تيمش را مي بندد. من براي سليقه او احترام قائلم و برايش آرزوي موفقيت مي كنم. راستي شنيدم كه حشمت خان (مهاجراني) هم به باشگاه پرسپوليس رفته. سلام مرا به حشمت خان هم برسانيد. در آخر هم از تمام هواداران پرسپوليس و كساني كه نسبت به علي نيكبخت لطف داشتند و به هر طريقي تولدم را تبريك گفتند تشكر مي كنم.

yasi2010
07-02-2011, 07:02 PM
کاش میشد نیکی هم برمیگشت به فوتبال .........ای خدا چرا همیشه این مرد تو حاشیه اس:cry:

babak red
07-02-2011, 07:27 PM
یادش بخیر زمانی که ورزشگاه بخاطر نیکی پر می شد.کجا رفت اون سانترهای استثناییش.کجا رفت وقتی که جلد تمام مجله ها وروزنامه ها عکس نیکی بود.یادت بخیر نیکی .نیکی از بهترین چپ های ایران بود.فقط بد شانسی اورد

علی تیفوسی
07-02-2011, 07:57 PM
علی هم خودش مقصر بود که هی می رفت تو حاشیه همم محبوبیت خلاصه ضررهایی هم داره و حسودا هم بهش ضربه زدن،کاش علیرضا قدر خودشو می دونست و بهانه به کسی و دشمناش نمی داد،درست بعد از آن روزی که دو گل برای پرسپولیس برابر صبا زد و شبش از پرواز تیم ملی آقای دایی جا ماند(دیر رسید) افولش شروع شد(یا افولشو براش شروع کردن)

maryam10
07-05-2011, 09:20 AM
آره علی جون.........براش شرو کردن...........اینقدر هم خوب کار می کنن که کسی بهشون شک نمی کنه..................دوست دارم علیرضا دوباره برگرده پرسپولیس و دوباره روزای خوبش شرو بشه:8:....................ای کاش علی نیکی قدر خودشو بیش تر می دونست.........ولی با همه ی اینا،بازم من یکی که عاشقشم:-*:8:@};-...................

maryam10
07-20-2011, 12:38 PM
ای کاش علی نیکی هم بر می گشت پرسپولیس خودمون..........:cry:

Masoud
07-20-2011, 01:27 PM
واقعا یعنی مریم این حرف رو جدی میزنی ؟
خوب این که میاد سره راه رضا مامانی هم بیاد. یه حا دیدمش چند روز پیشا باهاش صحبت کردم بدجوری دنباله تیمه ولی یه جوری حرف میزد انگار 5 تا تیمم الان وایسادن تا این بیاد :4: ولی به پرسپولیسم امید داشت :24:
اینا دیگه تموم شدن و باید به چشم بازیکنان نسل گذشته ازشون یاد کرد !
جایی هم برن مطمئنا کارایی نخواهند داشت.

maryam10
07-20-2011, 01:29 PM
نه مسعود جان....این طوری نگو..........اون هنو پتانسیلشو داره........کم لطفی نکن.................راستی این بار دیدیش،سلام ویژه ی منو بهش برسون..............:rose:

SaRa
07-20-2011, 01:34 PM
يه كليپ از نيكبخت ديدم چندوقت پيشا مال وقتي كه تو استيل آذين بود
داشت بعد از بازي مصاحبه ميكرد
يك اداهايي از خودش دراورد.........خدا ميدونه چي بود ديگه
حالم بد شد اصلا

babak red
07-20-2011, 01:40 PM
نیکی خیلی باحاله وهمیشه تو یاد ما هوادارای پرسپولیس میمونه.یکی از بهترین چپ پاهای ایران بود که حالا حالاها کسی مثل اون نیست ولی خوب هر چیزی یه روز تموم میشه دیگه.هنوزم میتونه بازی کنه ولی از اون روزای خوبش خیلی فاصله گرفته

Masoud
07-20-2011, 03:08 PM
خیلی ها خوب بودن بابک جوون.
بوده ها رو ولش کن.
الان چی هستن.
کسی که میگه من در حد لیگ برتر و پرسپولیسم باید خــــــــــــــیلی اماده تر از این حرفها باشه.

به مامانی سلام برسونم ؟ مامانی هم مگه فوتبالیست بود ؟ بیشتر مانکن بود به نظرم :4:

فینال حذفی جلوی ملوان اومده بود استادیوم میتونم قسم بخورم از بین 2 هزار نفر رد شد موقع برگشتنی یکی اصلا نفهمید این مامانی هست و یه روزی فوتبالیست بوده :4: کسی نگاهشم نمیکرد.

maryam10
07-23-2011, 10:48 AM
نه خیر مسعود جان،به علیرضا جون سلام برسون.....نیکبختو می گم..:8:................مامانی رو می خوام چی کار..........

Masoud
07-23-2011, 01:36 PM
نه خیر مسعود جان،به علیرضا جون سلام برسون.....نیکبختو می گم..:8:................مامانی رو می خوام چی کار..........
:10::10::10:
من مگه گفتی علی نیکبخت رو میبینم یا سنمی دارم که سلام برسونم :4:
فوتبالیست که دیگه نمیشه ولی اگه مربی ای چیزی شد ایشالله بهش سلام میرسونی :4::4:

maryam10
07-23-2011, 01:48 PM
مسعود،خیلی بدی.........................ایشالله که دوباره میاد اوج......................

Masoud
07-25-2011, 12:41 PM
خبر ویژه/ علیرضا در یک قدمی پرسپولیس متوقف شد

http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/Nikbakht-10061.jpg

ارتش سرخ دات كام: شب گذشته بازار نقل و انتقالات (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فوتبال ایران دستخوش حوادثی بود که همیشه در اوقات پایانی نقل و انتقالات (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) رخ می دهد.
جالب ترین نقل و انتقال دیروز زمانی در آستانه شکل گرفتن بود که علیرضا واحدی نیکبخت بازیکن سابق تیم های ملی و استقلال و پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) قصد داشت دوباره به تیم سابقش بازگردد. او که توانسته از سازمان لیگ برتر اجازه ای برای ادامه فعالیت پیدا کند، در مجوز خود به عنوان بازیکن آزاد می تواند با هر تیمی قرارداد ببندد و سهمیه لیگ برتری را هم اشغال نکند.
کار حضور نیکبخت در پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تا حد زیادی پیش رفته بود که این اتفاق در ساعت حول و حوش 8شب متوقف شد چرا که یکی از مدیران پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اعتقاد داشت که نیکبخت باید بعد از حضور در یک تیم پایین تر با شرایط فنی کامل پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ی شود. بنابراین نیکبخت دیروز با هیچ تیمی قرارداد نبست. با این حال نکته جالب این است که او به عنوان بازیکن آزاد همچنان شانس حضور در همه تیم های لیگ برتر را دارد. تیمی که البته بتواند ریسک حضور او را بپذیرد.

AYLAR
07-25-2011, 12:58 PM
مردم با مانکن ها برخورد دارن
باریکلا مسعود
جدی دنبال تیم میگرده ؟
چه روزایی داشتن این سه تا تو پرسپولیس
..
خیلی با حال بود این حرفت
مربیگریش
:4::4:
...
بچه ها ناراحت نشین
خب نیکی هم خودشو خراب کرد
البته این روزا خراب کردن آدما که کاری نداره
:1:

babak red
07-25-2011, 12:59 PM
استیلی نیکبخت رو نخواسته

maryam10
07-25-2011, 01:06 PM
ایشالله که کاراش زوده زود درست می شه......................

babak red
07-26-2011, 12:56 PM
نيکبخت‌واحدي به پيکان پيوست

چپ‌پاي سابق تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال به تيم فوتبال پيکان پيوست.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001040.jpg
علیرضا نیکبخت‌واحدی ستاره سال‌های نه‌چندان دور تیم ملی فوتبال ایران که در زمان بلاژویچ گوش چپ تیم ملی را در اختیار خود قرار داده بود، حالا پس از یک نیم‌فصل دوری از فوتبال، به تیم پیکان ملحق شد.
نیکبخت که تا همین دو روز پیش هم در آستانه پیوستن و عقد قرارداد با پرسپولیس قرار داشت و دوباره می‌خواست به تیم سابقش بازگردد، اما به خاطر یکسری مشکلات نتوانست در آخرین روز نقل و انتقالات با سرخپوشان قرارداد امضا کند و حتی وی می‌توانست باز هم به عنوان بازیکن آزاد در لیگ برتر بازی کند، اما نیکبخت بالاخره به یک تیم دسته اولی ملحق شد. تیمی که مربیگری آن را فرهاد کاظمی برعهده دارد. مربی‌ای که علاقه خاصی به بازیکن سابق سرخابی‌ها دارد. این در حالی است که نیکبخت هم یکی از آرزوهایش بازی زیرنظر فرهاد کاظمی بوده و در گذشته بارها به این نکته اشاره کرده که دوست دارد روزی زیرنظر فرهاد کاظمی فوتبال بازی کند.
باید دید آیا نیکبخت که برای نخستین‌بار لیگ یک را تجربه خواهد کرد، می‌تواند به روزهای خوش گذشته برگردد و دوباره خود را در صدر اخبار قرار دهد یا خیر؟

SaRa
07-26-2011, 01:09 PM
نيكبخت فعلا از دور خارج شده...تا ببينيم اين فصل اگه بتونه خودشو تو پيكان خوب نشون بده شايد تو فصل آينده پرسپوليس يا استقلال بگيرنش

AM1NR3Z4
07-26-2011, 01:22 PM
نیکبخت اگرم تو پرسپولیس میومد با وجود فشنگچی جایی در ترکیب تیم نداشت پس نیومدنش به نفع خودش بود. نیکبخت خودش باعث شد به حاشیه کشیده بشه.
کلا وقتی از کلمه ی " منشوری " استفاده میکنیم ناخوداگاه همه یاد نیکبخت میفتن !

Masoud
07-26-2011, 01:27 PM
خداییش یه زمانی خیلی خوب بود ولی تو همون زمان خیلی خوبش هم حداقل 50% توانش تو حاشیه بود.
یعنی اگه نیکبخت حاشیه نداشت خیلی خوب بود.
بدجوری حاشیه زمینش زد وگرنه باید تا اخرین سال فوتبالش تو تیمای بزرگ بازی میکرد.
بعید میدونم بتونه برگرده چون اگه برگشتنی بود تو صبا خودش رو برمیگردوند.

SaRa
07-26-2011, 01:29 PM
آره تقصير خودش بود كه رفت تو حاشيه..كلا حاشيه رو دوست داشت حالا هم نتيجش اين شد كه بره پيكان.
بازيكن خوبيه اگه به خودش و بازيش اهميت بده و دنبال حاشيه نره
اميدوارم به روزاي خوبش برگرده تا بتونه بياد پرسپوليس و واسه تيم مفيد باشه

maryam10
07-27-2011, 09:31 AM
ایشالله که خدا کمکش کنه دوباره موفق بشه...........علیرضا آدمی بود که همیشه می خواست اول باشه......تو همه چی..................همین بهش لطمه وارد کرد...................

maryam10
08-15-2011, 02:22 PM
علیرضا نیکبخت واحدی بی‌تردید یکی از بهترین و در عین حال جنجالی‌ترین و

بد‌شانس‌ترین ستاره‌های دهه ۸۰ فوتبال ماست. به بهانه انتخاب آخرین تیمش پیکان با او به صحبت نشستیم.

چرا پیکان؟

خب لکسوس مرا دزدیدند، به پیکان قناعت کردم..

از شوخی گذشته، چرا؟

معتقدم با این پیکان مدل ۹۰ و کمک آقا ‌فرهاد، دوباره همان نیکبخت سابق می‌شوم و حتی به تیم‌ملی هم

برمی‌گردم.

تیم‌‌ ملی؟

چراکه نه؟ با آمدن کروش، من مطمئنم دوباره بهترین‌ها به تیم‌ملی دعوت می‌شوند و شک نداشته باشید

نیکبخت در فرم ایده‌آل، چشم «کروش» را به سمت خودش خیره می‌کند.

چرا اینقدر حاشیه دوروبر تو پیدا می‌شود؟

مقصر اول همه این اتفاقات خودم بود و بعد دوستانی که فقط ادای دوست را درمی‌آورند، به خاطر اینکه علی

نیکبخت محبوب بود، خوش‌لباس بود، ماشین خوب و باکلاس زیر پایش بود، حرف پشت‌سرم زیاد بود، ولی کاری

نمی‌شود کرد. من از همان اول خوش‌پوش بودم و نمی‌توام مدل زندگی‌ام را عوض کنم.

از اول خوپ‌تیپ بودی؟

من از همان اولش هم خوش‌تیپ بودم! وقتی مهمانی می‌رفتم، همیشه سعی داشتم روی فرم باشم، شاید اگر

جایی به غیر از ایران به دنیا می‌آمدم، الان مانکن شده‌ بودم!

پشیمانی که از استقلال به پرسپولیس رفتی؟

نه، هرگز! ولی پشیمانی‌ام از این بابت است که پیشنهاد اسپانیایی‌ها را قبول نکردم و به اتلتیکو مادرید نرفتم.

تا کی می‌خوای بازی کنی؟

باور نمی‌کنی، ولی می‌خواهم تا سن ۳۷ سالگی و حتی ۴۰ سالگی بازی کنم. هنوز خیلی حرف برای گفتن

دارم که می‌خواهم داخل زمین آنها را بزنم.

اهل سفر هم هستی؟

زندگی یک فوتبالیست با اردو و سفر گره خورده، ولی به جز سفر‌های ورزشی، این روز‌ها که محروم بودم،

فرصتی دست داد تا چند سفر تفریحی در داخل و خارج از کشور داشته باشم و به دور از حساسیت‌های

ورزشی، استراحت کنم و لذت ببرم.

یعنی ممنوع‌الخروج نیستی؟

نه بابا، کدام ممنوع‌الخروج بودن؟ این هم از همان شایعات است که به شما گفتم.

حرف آخر؟

خیلی‌ها فکر می‌کنند که فوتبال علی نیکی تمام شده، ولی من خیلی قوی و روی فرم برمی‌گردم این را به شما

قول می‌دهم.

maryam10
08-25-2011, 10:32 PM
ای کاش.....................

http://www.abrarnews.com/sport/1388/880312/html/095487.jpg

یادش بخیر............

http://media.farsnews.com/Media/8802/ImageNews/880202/67_880202_L600.jpg

http://media.farsnews.com/Media/8802/ImageNews/880202/73_880202_L600.jpg

http://zendegifootball.com/IMages1/nikbakht014.jpg

http://sinagraphic2.persiangig.com/image/tabestan88/nikbakht2-%20%5BSinaGraphic.persianblog.ir%5D.jpg

babak red
10-10-2011, 01:23 PM
نيكبخت: با اين شـرايط دوباره ملي‌پوش مي‌شوم (http://www.sport.niksalehi.com/view/007713.php)

http://www.sport.niksalehi.com/khabar/65412321312321.jpeg

پيكان با نيكبخت از جام حذفي حذف شد، اتفاقي كه خود او آن را باور ندارد. اين اتفاقات با حرف و حديث‌هاي حاشيه‌اي حسابي نيكي را تحت فشار قرار داده است.
دوباره مصدوم شدي؟
بله، دقيقه 115 بازي با پيام بود كه از ناحيه پشت مجدداً دچار مصدوميت شده­ام. خوشبختانه مصدوميتم جدي نيست و در صورت صلاحديد كادر فني از بازي بعد پيكان مي‌توانم تيم را همراهي كنم.
از جام حذفي هم كه كنار رفتيد؟
هنوز در شوك هستم. شايد باور نكنيد در طول بازي حدود 50 موقعيت تك به تك صددرصد داشتيم اما توپ وارد دروازه نمي‌شد. پرسپوليس زمان دنيزلي هم كه فوتبال را آنقدر هجومي بازي مي‌كرد تا اين اندازه موقعيت حتمي گل زدن نداشت.
دليلش را چه مي‌داني؛ بي تجربگي بازيكنان يا بدشانسي؟
نمي‌توان به حساب بي‌تجربگي گذاشت زيرا غير از 5 بازيكن بقيه باتجربه هستند. برخي بازي‌ها طلسم مي‌شود و هرچه مي‌زني توپ وارد دروازه نمي‌شود كه بازي با پيام هم براي ما اين‌گونه بود.
براي ادامه بازي‌هاي ليگ يك كنار رفتن از جام حذفي در روحيه تيم تأثير نخواهد گذاشت؟
خير، از حالا تمام افكارمان متمركز نمايش قابل قبول در ليگ يك است تا بتوانيم در پايان فصل به ليگ برتر بازگرديم، البته افسوس مي‌خورم كه از جام حذفي كنار رفتيم زيرا تيمي كه من مي‌بينم حتي پتانسيل رسيدن به فينال بازي‌ها را هم داشت.
از اين بحث فاصله بگيريم، دليل اين همه حاشيه‌سازي براي تو چيست؟
خودم هم نمي‌دانم. بعد از مصدوميت جزئي در همين بازي هم نوشتند رباط پاره كرده‌ام. يكي از روزنامه‌ها درباره من خيلي شيطنت مي‌كند و به نظرم با من پدركشتگي دارند. به موقع با آنها برخورد خواهد شد.
قصد شكايت داري؟
بله، وكيل باشگاه و فرهاد كاظمي پيگير اين موضوع هستند و از طريق قانوني با آنها برخورد خواهد شد. هر خبري كه مي‌دهند كذب محض است.
به بازگشت دوباره به پرسپوليس و استقلال فكر نمي‌كني؟
در حال حاضر فقط به موفقيت پيكان فكر مي‌كنم زيرا مديون فرهاد كاظمي هستم.
بيشتر توضيح بده؟
همه اخلاق من را مي‌دانند كه اهل چاپلوسي نيستم هر فردي پتانسيل‌اش را داشته باشد از او تعريف و تمجيد مي‌كنم كه كاظمي هم از اين قاعده مستنثي نيست. در فوتبال من چند مربي مثل دنيزلي، بلاژويچ و كخ تأثيرگذار بوده‌اند و باعث پيشرفتم شده‌اند. فرهاد كاظمي هم حالا به اين جمع اضافه شده است.
چندي پيش عنوان كردي يكي از اهدافت ملي‌پوش شدن دوباره است، فكر مي‌كني به آن دست پيدا كني؟
صددرصد. اين تيم ملي شرايطش را كه مي‌بينم شك نكنيد دوباره پيراهن تيم ملي را بر تن خواهم كرد.
به نظرت كرش به ليگ يك توجه خواهد كرد؟
خودش كه اين موضوع را عنوان كرده است البته براي من كه گذشته‌ام مشخص است ديدن بازي‌هاي ليگ يك و عملكردم در طول فصل مهم نيست. مطمئن باشيد در صورت دعوت ديگر پيراهن تيم ملي را از دست نخواهم داد و جواب اعتماد كرش را به بهترين شكل خواهم داد.

maryam10
03-19-2012, 10:14 AM
حدودا واس 20 روزه پیشه،ولی....

.

.

نیکبخت واحدی: هواداران بخواهند به پرسپولیس برمی‌گردم

http://img4up.com/up2/33822456136707070918.jpg (http://img4up.com/up2/33822456136707070918.jpg)

مهر نوشت:

هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از رویارویی مجدد با بازیکنان این تیم سرخپوش تهرانی ابراز خوشحالی کرد.علیرضا نیکبخت واحدی در مورد دیدار تدارکاتی تیم فوتبال پرسپولیس برابر پیکان ضمن بیان مطلب فوق گفت: « بازی بسیار خوبی بود و من بسیار خوشحالم بار دیگر با پرسپولیسی‌ها روبرو شده و با کادر فنی و بازیکنان این تیم دیدار کردم.»
هافبک پیشین تیم فوتبال پیکان همچنین در پاسخ به این سوال که فصل آینده به پرسپولیس می‌آید؟ گفت:« اگر هواداران بخواهند، از خدایم است که به این تیم برگردم.»
نیکبخت واحدی در زمان خروج از ورزشگاه درفشی‌فر با استقبال شدید هوادارانی که پشت درهای بسته ورزشگاه مواجه شدند، روبرو شد و برای دقایقی با آنها گفتگو کرد.

http://img4up.com/up2/71545173682856170307.jpg

http://www.ikcosport.com/Thumb.aspx?image=files/topic/7713981df49445f09e0b3762eac15a64.JPG&width=400

T.Amirhosain
03-19-2012, 05:31 PM
به ندرت می کنممممممممممممممممم بگممممممم سال بعد استقلال یا علیرضا رو یا می گیره

یا هممممممممممممممم نمیاد یا میره پرسپولیس
سابقه این بازیکن در دو شهراورد تهرانی زیاد و سابق بازی زیاد و به تیمممممم ملی دعوت شده بی نهایت

به امید اقای گل جدید در فصل دوازدهممممممممممممممممممم ممم !!!

DipDish
03-19-2012, 10:14 PM
من که ازش خوشم نمیاد...از نظر من بازیکن باید اخلاق و تکنیک رو در کنار هم داشته باشه که نیکبخت نداره....البته نظر شخصیه.

T.Amirhosain
03-20-2012, 10:09 AM
شاکر داداش علیرضا مون هم هستیممممممم این بازیکن از نظر من سال بعد فصل جدید میاد استقلال یا پرسپولیس

یا همممممممممممممممممممممممم مممممممممممم

اقای گل جدید شگفتی ساز لیگ برتر !!!