توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران عليرضا واحدي نيكبخت
zamara
12-22-2008, 10:56 PM
http://www.gigaimage.com/images/l768goe7c60g9kzjoey.jpg (http://www.gigaimage.com/images/l768goe7c60g9kzjoey.jpg)
عليرضا نيكبخت واحدي
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8708/nikbakht-0821-mm.jpg
عليرضا نيكبخت واحدي 9 تير سال 1359 در مشهد به دنيا آمد.
پدرش خياط بود و مادرش، خانهدار. وي در رشته فني و حرفهاي ديپلم گرفت.
بازيهاي خوب و فيزيک مناسب، موجب درخشش نيكبخت در مسابقات آموزشگاهي شد و سر از تيم باشگاهي راوند درآورد و بعد از 2 ماه تمرين، در اولين مسابقه باشگاهي در سطح جوانان مقابل ابومسلم، معتبرترين تيم فوتبال خراسان، به ميدان رفت.
پيروزي 3-1 در آن مسابقه دعوت شدن به پوشيدن پيراهن راه راه مشکي و قرمز ابومسلم را برايش به ارمغان آورد.
در تيم ابومسلم، در همان اولين مسابقه در ليگ سال 1377، درخشيد و به تيم ملي جوانان دعوت شد.
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8708/nikbakht-0821-mm1.jpg
بعد از اتمام مسابقات جوانان، به تيم ملي اميد دعوت شد
بازي درخشان در ورزشگاه آزادي تهران مقابل استقلال تهران، باعث شد اميرقلعه نويي که مربي تيم اميد در کنار حميد درخشان بود، او را به استقلال دعوت کند.
عليرضا در سال 1378 قراردادي 5 ساله با استقلال بست و در فصل ۸۶- ۸۵ از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران٬ از تیم استقلال تهران جدا شد و به باشگاه پرسپولیس پیوست.
او بعد از مهرزاد معدنچی در فصل ۸۵-۸۶ بهترین گلزن پرسپولیس بود.
همچنین به همراه پرسپولیس به مقام قهرمانی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۸۶-۸۷ دست پیدا کرد.
http://www.rasekhoon.net/_WebSiteData/PhotoGallery/Photos/5a892faa-f679-4442-8c82-7a9ce7923172.jpg
مرسی از آقا اسماعیل نیکی:lover:
سرور هرچی گل زنه-------------------نیکی ما گل میزنه
zamara
12-22-2008, 11:56 PM
http://www.gigaimage.com/images/or7h6zalmbdmt3bw5tn.jpg (http://www.gigaimage.com/images/or7h6zalmbdmt3bw5tn.jpg)
آغاز يک راه طولاني
بازي هاي خوب و فيزيک مناسب، موجب درخشش او در مسابقات آموزشگاهي شد. سر از تيم باشگاهي راوند درآورد و بعد از 2 ماه تمرين، در اولين مسابقه باشگاهي در سطح جوانان مقابل ابومسلم، معتبرترين تيم فوتبال خراسان، به ميدان رفت. پيروزي 3-1 آن مسابقه براي عليرضا شيريني ديگري سواي اولين موفقيت در مهمترين گام داشت، او هر 3 گل اين بازي را براي تيمش زد اما از آن هم مهمتر، ديده شدن و دعوت به پوشيدن پيراهن راه راه مشکي و قرمز ابومسلم بود. در ابومسلم هم همين حکايت تکرار شد، در همان اولين مسابقه در ليگ سال 1377، آنقدر درخشيد که به تيم ملي جوانان دعوت شد. بعد از اتمام مسابقات جوانان، به تيم ملي اميد دعوت شد و حضور همزمان در تيم اميد و ابومسلم در ليگ، راه او را براي پيشرفت باز کرد. يک بازي درخشان در ورزشگاه آزادي تهران مقابل استقلال تهران، تيرخلاصي بود بر ترقي عليرضا. اميرقلعه نوعي که مربي تيم اميد در کنار حميد درخشان بود، او را به استقلال دعوت کرده بود اما دست دقايقي بعد از سوت پايان آن مسابقه بود که خبر رسيد، عليرضاي 18 ساله به تيم ملي بزرگسالان دعوت شده است.
http://www.rasekhoon.net/_WebSiteData/PhotoGallery/Photos/3f2449d8-7124-408b-9c1b-0ca7d59c68b2.jpg
تولد دوم، طلوع يک ستاره
منصور پورحيدري او را به بازيهاي آسيايي بانکون نبرد اما در بازگشت به استقلال، پذيرايي از اين تازه وارد مشهدي را به عهده گرفت. عليرضا در سال 1378 قراردادي 5 ساله با استقلال بست، همان قراردادي که چون ارديبهشت 83 به اتمام مي رسد، اين روزها اين همه جنجال برپا کرده است. 3 ماه تمرين با يکي از دو بزرگ فوتبال ايران با حول وولاي ستاره شدن يا محو شدن گذشت. در تمام اين مدت( بهار و تابستان 78) عليرضا هر شب بعد از تمرين در خوابگاهي واقع در خيابان لارستان تهران که باشگاه براي شهرستاني ها در نظر گرفته بود، خوابهاي طلايي مي ديد. سرنوشت براي او راه موفقيت در نظر گرفته بود و اين چنين عليرضا از همان نخستين بازي و نخستين فصل حضورش در استقلال، مهره ثابت تيم شد. درست مثل راوند و ابومسلم.
ميروسلاوبلاژويچ
پيرمرد کروات در سال 1379 با يک نظر، عليرضا را به خاطر سپرد. او تيم ملي را براي حضور در معتبرترين ميدان ورزش جهان آماده مي کرد.عليرضا در تمام روزهاي سخت اردو، سرحال و شاداب بود و در برابر تيم ملي اسلواکي با گل بي نظيري که زد، جاي خود را در ترکيب فرشتگان چيرو با شماره 11 تثبيت کرد.ايران به جام جهاني نرسيد اما ديگر ستاره متولد شده بود. عليرضا بعد از حذف تيم ملي زيرخاکستر اين شکست محو نشد، او در بازگشت به دنياي فوتبال و مسابقات، در واپسين ثانيه هاي مسابقه استقلال الاتحاد عربستان در جام باشگاههاي آسيا جفت پا به هوا برخواست و در ارتفاع 210 سانتيمتري( يک وجب بالاتر از ديرک افقي دروازه) با سر، شوتي محکم به توپ زد که تور دروازه و ورزشگاه لبريز از مردم و تيم الاتحاد را به يکباره فرو ريخت.
ستاره خاص
نيکبخت با همه بازيکنان فرق داشت. استيل منحصر بفرد با حرکات خاص او از وي چهره اي به يادماندني ساخته بود. او که همه ويژگيهاي يک ستاره را از بعد فني داشت، با ساده ترين و سالم ترين روش ها به مقام ستاره اي رسيد. مثلاً او براي شادي بعد از گل کارهاي خاص مي کرد. هنوز تصوير آن شماره گرفتن او با استوک هاي کفش فوتبالي اش در ذهن هاست. يا دوئل انگشتي اش با احمد مومن زاده! نيکبخت در خارج از زمين هم رفتارهاي يک ستاره را پيش گرفت. لباس هاي خاص که همگي در يک صفت، آمدن به او، مشترک بودند. وقتي در کنار عينک هاي مدرن، موهاي آراسته، اتومبيل هاي مد روز، عطرهاي خاص و زينت آلات مردانه عجيب قرار گرفت از علي نيکي ستاره ساخت.
http://www.gigaimage.com/index.php?module=thumbnail&file=or7h6zalmbdmt3bw5tn.jpg (http://www.gigaimage.com/viewer.php?file=or7h6zalmbdmt3bw5tn.jpg)
ستاره روي جلد
علي نيکي از تابستان 80 به جلد نشريات چسبيد! عکس ها و ژست هاي مختلف، تيترهاي گاه عجيب، روابط او با مهره هاي مشهور سينما و تلويزيون، چهره فتوژنيک و رفتار ستاره وار او، همگي مطلوب نشريات بود. او هر روز حداقل روي جلد 30% از نشريات خودنمايي مي کرد و خيلي زود همه رقبا را از عرصه خارج کرده و خود يکه تاز عرصه ستاره ها شد.
آنچه به دوام ستاره بودن عليرضا کمک کرد، رفتار کنترل شده و فارغ از هر گونه غروري بود که پاي عليرضا را به کارهاي خيريه باز مي کرد. هرگز گرد مجالس و شب نشيني هاي آنچناني نچرخيد و هيچ وقت اجازه نداد شايعات خانمانسوز پيرامونش به وجود بيايد. عليرضا خيلي مواظب اطرافيانش بود و تا کسي را کاملاً نمي شناخت، خارج از دايره ادب و معاشرت معمولي با او گرم نمي گرفت. به اين ترتيب او جمع دوستانش را در حقيقت به شکل هوشمندانه اي گلچين کرد و هرگز نه خود کاري کرد که ناپسند عرف باشد و نه اجازه داد اطرافيان با چنين اشتباهاتي به شهرت او لطمه بزنند.
در کنار همه اينها، عليرضا از نظر فني و حرفه اي هم هيچ گاه اجازه نداد کسي از کنارش سبقت گرفته و او را جاي بگذارد.
ستاره متعادل
نيکبخت در همه اجزاي زندگي، ستاره اي متعادل است. او به همان اندازه که به لباس اسپرت اهميت مي دهد، اهل رسمي پوشيدن هم هست. موهايش را بلند
مي کند و گاه تا 200 گرم ژل مي زند اما يک باره هم در همين ناباوري موها را بدون هيچ مقاومتي کوتاه مي کند و عين محصل ها، شانه کرده مي گردد! او تميزي را دوست دارد، عاشق لباس هاي نو است اما به همان اندازه که خرج مد روز مي کند، از بخشيدن به ديگران هم غافل نيست. همين مسئله باعث شده هرگز کسي به شيک پوشي و خوش پوشي او خرده نگيرد.
اهل ميهماني رفتن نيست. البته حساب جمع هاي دوستانه و فاميلي جداست اما در اين نوع ميهماني ها، او براي حاضران فقط" عليرضا" است نه نيکبخت ستاره. هرگز جايي نمي رود که از او به خاطر نيکبخت بودن، دعوت کرده باشند. در عوض، بدون دعوت و سرزده مرتب در پرورشگاه ها، آسايشگاه هاي سالمندان، خيابان ها، پارک ها، فروشگاه ها و مجالس خيريه مخصوص جمع آوري کمک و اعانه براي مستمندان حضور يافته و طوري رفتار مي کند که همه معمولي بودن او را باورکنند اين هم يکي از دلايل ماندگاري ستاره بخت اوست که هيچ وقت نيرويي را عليه خود تحريک نمي کند.
در خلوت يک ستاره
اهل مطالعه نيست ولي عاشق سينماست. سيستم صوتي، تصويري اش هر کجا که باشد، کامل است و معمولاً هفته اي 2 يا 3 فيلم مي بيند. بيشتر فيلم هاي خارجي را دوست دارد و با اکثر هنرمندان ايراني، به خصوص کمدين هايي مثل مصطفي راد، جواد رضويان، مهران غفوريان و مجيد صالحي رابطه دوستانه و رفت و آمد دارد.
از بچگي چون در منزل خواهر و برادران کوچک را نگهداري مي کرد، عاشق بچه داري بود و هنوز هم عروسک ها و اسباب بازيهاي آن روزگار، بخش عمده اي از فضا و دکور منزل او را پر کرده است.
غذاي مورد علاقه او قرمه سبزي است و موز، ميوه محبوب اوست. روزي 2، 3 فنجان چاي مي خورد، البته در منزل و خيلي وقت است دور کافي شاپ را به دليل مشکلات ستاره اي، خط کشيده است.
از قدم زدن خوشش مي آيد و حالا مجبور است در منزل به اين کار بپردازد. موسيقي را دوست دارد ولي نه در مجامع عمومي مثل کنسرت ها! پاي سريال هاي محبوبش مي نشيند .
رنگ محبوبش آبي و قهوه اي است، گل رز را دوست دارد و عکس هاي زيادي را جمع آوري کرده است. محيط زندگي ساکت و آرام را مي پسندد چون تا ساعت 12 ظهر مي خوابد و شب ها هم دوست ندارد دوروبرش شلوغ و پرسر و صدا باشد. عاشق سرعت است و ماشين هاي سريع مثل" بي ام و" و" پورشه" و" آئودي" را مي پسندد. بر عکس از موتور و هواپيما به شدت مي ترسد و حتي المقدور از نقل و انتقال با اين دو وسيله خودداري مي کند.
مارک محبوب لباس او زارا(Zara) و ديزل(Dizel) است. آدامس اربيت(Orbit) مي جود و ادکلن اولترا ويلت 212(Ultra Villet 212) مي زند. کلاً به طبيعت علاقه زيادي دارد و عاشق درخت هاي بلند و فضاي سرسبز است.
نيکبخت زمان زيادي در هر شبانه روز را صرف فکر کردن به مرگ مي کند و گاه و بيگاه سرزده به قبرستان مي رود و در ميان قبرهاي ناشناس مي گردد.
http://www.rasekhoon.net/_WebSiteData/PhotoGallery/Photos/ffd20954-6b9f-4350-860e-3e93a8acffb0.jpg
معنويت يک ستاره
نيکبخت برخلاف بسياري از ستاره ها و درست نقطه مقابل شمايل ظاهري و چهره هميشه پر از لبخندش، بسيار با معنويت سروکار دارد. همانطور که در خلوت، اوقات زيادي را صرف تفکر به مرگ و سفر به جهان باقي مي کند، در بسياري از مواقع در محافل جمعي هم مشغول بحث در مورد نيروهاي ماوراء الطبيعی مي شود. خرافاتي نيست اما مثل همه ايراني ها به چيزهايي که از کودکي از پدر و مادر شنيده، اعتقاد دارد. در مدرسه هميشه نمرات بينش اسلامي و انشاء اش 20 بود و او هنوز هم علوم طبيعي را به رياضي ترجيح مي دهد.
ماه محرم براي او ماهي عزيز است. در اقوام و خويشاوندانش، مداح و قاري قرآن زياد يافت مي شود و مرتب در دهه اول محرم در تعزيه هاي فاميلي شرکت مي کند. ماه رمضان را هم دوست دارد و هميشه از هر فرصتي استفاده مي کند تا خاطرات سفر به مکه و مدينه در ماه رمضان را تعريف کند.
شايد به خاطر همين معنويات قوي زندگي اوست که اصلاً کينه اي نيست. محال است بعد از گذشت 10 دقيقه، بدي کسي به خاطرش بماند. بدترين و سخت ترين خطاها و اشتباهات را به راحتي مي بخشد و خودش هم درست همينطور است، بلافاصله بعد از اشتباه يا خطايي، عذرخواهي مي کند و آنقدر صميمانه اين کار را انجام مي دهد که حتماً پذيرفته مي شود. اهل غرور و اين حرف ها نيست، با آدم ها خيري راحت روبرو مي شود و اهل دستگيري و کمک به خصوص به دوستان است.
Karim
12-23-2008, 12:19 AM
اگه بی حاشیه بود محبوب همه میشد
omidperspolisi
12-23-2008, 02:03 AM
اگه منطقی نگاه کنیم تا قبل از محرومیتی که فدراسیون بهش تحمیل کردن یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس بود و خیلی به کمک قطبی آمد ولی الان داره دوران افتش رو سپری میکنه و روحیه خوبی نداره
Karim
12-23-2008, 02:07 AM
کلا فراز ونشیب زیاد داره.ولی بعدازمحرومیت فدراسیون همه اش نشیب داشته!
منم افت نیکی را قبول دارم اما در دوران افتش جز بهترین ها است
که این افتم فقط و فقط کار فدراسیون است ولی نیکی برمیگرده به اوجش و باعث قهرمانی ما در ایران و آسیا میشه
Karim
12-23-2008, 05:36 AM
خداازدهنت بشنوه
http://i42.tinypic.com/ot2ic9.jpg
http://i41.tinypic.com/2llixdt.jpg
دسته اونيكه اي تايپكو درست كرد درد نكنه.:4:
نيكي به نظر من بازيكنه خوبيه اما خيلي وقتها همين حاشيه موجب افتش ميشه.:lover:
اين روزها هم كه كاملا بيروحيه است به خاطر فدراسيونو محروميتو .......... در هرحال من مطمئنم اون دوباره روحيشو بدست مياره و گلزني هاشو مثل اوايل فصل شروع ميكنه.:red boy2:
میلاد
12-24-2008, 01:40 PM
من عاشق نیکبخت هستم .هر روز قبل بازی دعا میکنم که به روزهای امادگی اول فصل رسیده باشه.
omidperspolisi
12-24-2008, 02:25 PM
ماهم دعا میکنیم به روزهای اوجش برگرده چون میتونه برای تیم مفید باشه
اینم عکس زیبا از اشک های پاک نیکی بعد از قهرمانی
http://i44.tinypic.com/dwq2oy.jpg
Karim
12-25-2008, 02:48 AM
میگن" عروسی به کوچه ماهم میرسه"!
بله،عروسی به کوچه نیکبخت اینارسیده بود اونروز.یه روزی قطبی گفت:"نیکبخت سم فوتبال ایران است"ولی تواین عکس شده گوگولی بابا!
http://i39.tinypic.com/23u7c0p.jpg
mona_casillas
12-31-2008, 02:22 AM
با انصاف نگاه کنیم نیکبخت از بهترین هاو موثرترین بازیکنان پرسپولیس بوده و انشالله هر چه زودتر این دوره افت لعنتی رو بگذرونه و دوباره همون نیکبخت گلزن تیم بشه .
Karim
12-31-2008, 02:34 AM
افت لعنتی دلیل داره!
خیلی بدبازی کردامروز
redsun
12-31-2008, 03:06 AM
علیرضا یک ستاره است ستاره هام همیشه ستاره میمونند حتی وقتی در دوران افت باشند مطمئن باشید به زودی زود پاش به گل باز میشه و دوباره سروری می کند
دقیقا علی نیکی فقط یک گل احتیاج داره تا بشه نیکی خودمون
نيكي بازي با ملوان قابل تحمل تر از بازي هاي چند هفته پيشش بود
ولي بايدتو ملوان يه كم بهتر ميبود ، بايد مثل بازي رفت 2تا گل ميزد
ديگه تا الان بايد محروميتشو فراموش ميكرد پولشم به فدراسيونم كه داره باشگاه ميده
پس ديگه من دليلي واسه بد بودنش نميبينم ايشالا هرچه زودتر به دوران اوجش برگرده.
Masoud
12-31-2008, 12:50 PM
به نظر شما این علی نیکی نیمه دوم چی کار کرد ؟
تو بازی فقط قدم نزد ؟ واقعا نیمه دوم بازی با ملوان یکی از ضعیفترین بازیهای نیکی بود
Masoud
12-31-2008, 12:52 PM
ای بابا سارا فکر کنم شما تا 3 سال دیگه هم اگه نیکبخت بد باشه میخواید بگید واسه محرومیتشه.
دیدید که چه خوشگل 10 ملیون هم از باشگاه کند و بدهی فدراسیون رو داد و این کار مایعش فقط 2 تا دونه مصاحبه ناقابل بود که باشگاه به ما پول نمیده و باید برم ماشینم رو بفروشم
تو رو خدا نیکبخت رو بزرگتر از این نکنید که فکر میکنه بهترینه تو تیم و تافته جدا بافته از کل مجموعه تیمه
omidperspolisi
12-31-2008, 01:01 PM
متاسفانه نیکبخت انگیزه ای هم برای خوب شدن نداره وقتی میبینه چندتا لیدر ازش حمایت میکنند و رو نیمکت هم بازیکن قابل اعتنایی وجود نداره که تو پست مهاجم بازی کنه پس یقینا فیکس خواهد بود و به خودی خود تلاشی برای بهتر شدن نخواهد کرد
seedorf10
12-31-2008, 01:06 PM
بابا طرفدارشه دیگه.پس می خواستی چی بگه میخواستی بگه آره نیکبخت گند زد به بازی.درکل اگه بحث بزرگ کردن باشه مگه کریس رونالدو چی داره ؟ کریس رونالدو هم مثل نیکبخت هواداراش الکی بزرگش میکنن.
Masoud
12-31-2008, 01:33 PM
واقعا تو باز فنی کریس رونالدو رو با نیکی مقایسه میکنی ؟
مجتبی خیلی حرفت یه جورایی به قول فردوسی پور قلقلکم داد.
بابا چی میگی ؟
فقط یه نگاه به امادگی بندها و خصوصا شکمهاشون کن بعد .........
seedorf10
12-31-2008, 02:12 PM
مگه من گفتم نیکی خوبه ؟؟ من به شخص اندازه ی ......از نیکی بدم میاد. من گفتم kooleposhtie_perspolisi طرفدار پروپا قرص نیکی هست ازش انتظار نداشته باش که بگه نیکی بد بازی کرد.
مگه من گفتم نیکی مثل کریس رونالدو هست؟؟من گفتم اونو هم مثل نیکبخت زیاد بزرگش میکنن.
بابا بيايد منو بزنيد:shamshir:
من كه چيزبدي نگفتم اومدم از نيكي طرفداري زياد نكنم اينجوري شد اگه طرفداري ميكردم كه .........:moong:
من نگفتم نيكي تو اين بازي خوب بود خدايش نسبت به بازي هاي قبليش بهتر بود و گفتم كه ديگه دليلي واسه بدبازي كردن نداره و بايد خوب بازي كنه از اين به بعد چون باشگاه داره پولشو ميده به كميته انظباطي بعد ديگه شماها چي ميگيد؟:kesh:
بعدشم آقاي مجتبي من طرفداره همه بازيكناي تيمم هستم و از همشون طرفداري ميكنم و عين واقعيتو ميگم همين:5:
omidperspolisi
12-31-2008, 02:22 PM
ارسال سارا ارزش یه تشکر داشت و چون نمیتونم تشکر بزنم ارسال کردم همه ماها باید از همه بازیکنانمون حمایت کنیم و اصلش هم همین هست
seedorf10
12-31-2008, 04:32 PM
شما راست میگید.حق با شماست.و اگه من حرفی زدم که کسی رو ناراحت کرده عذر خواهی میکنم.
zamara
12-31-2008, 04:45 PM
واقعا كه !!!!!
شماها كه هوادار پرسپوليس هستيد در مورد بازيكنان تيم به اينصورت صحبت كنيد و اين بازيكن را تا اين حد بي ارزش و زير پا له كنيد از ديگران چه انتظاري ميره !!!
لطفا بحث رو به سمت زير سئوال بردن بازيكنان نبريد كه اين اصلا برازنده اين سايت و انجمن و نام عزيز و مقدس پرسپوليس نيست .
چطوره منم بيام بگم علي پروين( كه بي شك اسطوره اين باشگاهه) رو فقط بعضي گردن كلفت ها بزرگش كردن و بجز تعداد معدودي از اين اشخاص، به هيچ عنوان نزد افكار عمومي و هواداران باشگاه ارزش و اعتباري نداره !! و يا در مورد ساير بزرگان و پيشكسوتان اين باشگاه بزرگ به نوعي ديگر فرافكني كنم !!
آيا غير از اين خواهد شد كه در بين هواداران اين انجمن دو دستگي بوجود خواهد آمد و باعث اختلاف و ناراحتي و بدنبال آن حاشيه در بين هواداران و در آخر براي باشگاه خواهد شد .!!؟
اين حرفها چيه شما ميزنيد !!؟
نيكبخت واحدي خوب يا بد هر چي هست در حال حاضر بازيكن موثر و مفيد تيم پرسپوليسه و حتي اگر هم هيچ نقشي در خيلي از پيروزهاي پرسپوليس نداشت ، باز هم كسي حق نداره به او توهين و بي احترامي كنه . نه تنها به او بلكه به هيچ بازيكن و مربي كه الان در اين تيم عضوه .
ما داريم با دست خودمون براي تيم و در بين هواداران حاشيه درست ميكنيم . وقتي در اينجا اينگونه باشه مسلما افرادي هم هستند كه در بين بازيكنان و مربيان بطور مستقيم يا غير مستقيم با عنوان كردن بعضي مسايل پوچ و بي ارزش باعث از بين رفتن روحيه و انگيزه بازيكنان ميشوند و نتيجه اين ميشود كه ديروز در بازي با ملوان ديديم .
ما بايد با قدرت از تمامي بازيكنان حمايت كنيم و اجازه ندهيم دشمنان از اين راه براي ضربه زدن به باشگاه و نام مقدس پرسپوليس سوء استفاده كنند .
چرا ما بايد در مورد بازيكنان خودمان اينگونه صحبت كنيم ؟ فكر ميكنيد حاشيه براي باشگاه از كجا سرچشمه ميگيره ؟ از همينجا و با همين حرفها .
در نتيجه از شما خواهش ميكنم منبعد در مورد هيچ بازيكني بد گويي نكنيد و حتي اگر بد هم بودند باز هم شما صبوري پيشه كنيد .
شما ريشه نفاق را رها كرديد و به برگ ها متوصل شديد ! اگر تمامي بازيكنان در زمين راه بروند و با بدترين نتيجه بازيها رو واگذار كنيم مقصر بازيكن و مربي نيست بلكه سر منشآ اين موارد از مديريت است و بس چون مديريت نتوانسته افراد لايق را براي باشگاه انتخاب كنه و يا از آنها بخواهد كه وظيفه خود را بدرستي انجام دهند .
اميدوارم از اين به بعد شاهد سركوب و توهين به بازيكنان در اين انجمن نباشيم و با اتحاد و همدلي و با حمايت از بازيكنان و مربيان و باشگاه خود ، راه نفوذ دشمن را ببنديم .
همیشه اینجوری بودیم قدر بازیکنان و ستاره های خدمون را نمیدونیم تا وقتی در تیم هستند
اما روزی که از تیم بره جاش خالی باشه در تیم و ضربه بخوریم میگیم حیف شد علی نیکی را از دست دادیم
seedorf10
12-31-2008, 09:05 PM
باهات موافقم عامد مثل معدنچی این همه خراب میکرد ولی خیلی بازیکن موثری بود ، ولی اون موقع هیچ کس ازش تعریف نمیکرد حالا که رفته همه میگن چرا رفت.
redsun
12-31-2008, 09:32 PM
اگر قرار در مورد نیکبخت اینطوری صحبت کنید اسم کلوپ را باید بگذارید کلوپ منتقدان نیکی جون
یادمان باشه علیرضا کسی که هنوز هم استقلالی ها از رفتنش دارند می سوزند
یک بار دیگه همه باهم:
سرور هرچی گل زنه---------نیکی ما گل میزنه:hora:
آقا اسماعيل همونطور كه هم شما هم همه ي بچه ها ميدونن من خودم به شخصه طرفدار نيكبختم و هيچ وقت اين اجازه رو به خودم نميدم كه به نيكبخت يا به يه بازيكنه ديگه ي پرسپوليس توهين كنم . اين حرفايي هم كه ما زديم و گفتيم كه نيكبخت بد بازي ميكنه اين چند مدت و اينا ... همش به خاطر اين بود كه به فكر تيميم و به فكر بازيكنمامون و دوست نداريم اينجوري ببينيمشون و چون اونو دوست داريم اينو گفتيم و با اين حرفامون نشون داديم كه نگران نيكبختيم و ميدونيم نيكي چقدر واسه تيم زحمت كشيده و داره تبديل ميشه به بهترين گلزن تاريخ پرسپوليس.
به نظر من هيچ توهيني به هيچ كس نشده و ما قصد درست كردن حاشيه هم نداشتيم اما حالا اگه شما فكر ميكنيد ما به كسي توهين كرديم من خودم از شما و از همه عذر خواهي ميكنم و قول ميدم كه ديگه نگيم اين بازيكن خوبه اين بازيكن بده:red boy2:
zamara
12-31-2008, 11:28 PM
سارا جان از اينكه نسبت به تيم و باشگاه و بازيكنان و ساير اعضا تعصب خوب و مثبت داريد از شما تشكر ميكنم .
منظور من شخص خاصي نبود و كلي گفتم .
در ضمن شما هيچ گونه بد گويي و توهيني نكرديد و بلكه بالعكس با انتقاد به جا از او حمايت هم كرديد .
اميدوارم همه ما با حمايت از كادر فني و بازيكنان و ساير دست اندركاران باشگاه پرسپوليس قدمي هر چند كوچك براي تيم محبوبمان برداريم و اجازه هرگونه سوءاستفاده را از رقيبان و ذشمنان تيم عزيزمان سلب كنيم .
زنده باد پرسپوليس قهرمان
ايشالا كه همينطور ميشه
پس بهتره تو اين وضعيت بيايم از پيرواني و بازيكنامون دفاع كنيم و با هم ديگه بگيم كه مصطفوي حيا كن پرسپوليسو رها كن.
redsun
01-01-2009, 12:44 AM
ایول همین درسته
مدیر استقلالی نمی خواهیم نمی خواهیم
این هم یک عکس معنوی از علیرضا موقع خواندن زیارت عاشورا
http://perscp.perspolis-club.net/Album/2008122502536795.jpg
Karim
01-01-2009, 12:50 AM
ايشالا كه همينطور ميشه
پس بهتره تو اين وضعيت بيايم از پيرواني و بازيكنامون دفاع كنيم .
نیکی جون 1دونه ای!
اگه 10تابازی هم مثل بازی دیروزدقیقه 1 گل خراب کنی ایول داری!
دردوبلات بخوره فرق سر محسن خلیلی
خوبه اینجوری؟
mona_casillas
01-01-2009, 02:47 AM
بنده خدا نیکبخت هنوز که هنوز بدترین توهینها و فحاشی ها رو از جانب هوادران استقلال تحمل میکنه و متاسفانه عده ای از هوادران پرسپولیس هم به شکلی مغرضانه ودور از انصاف هر حرکت نیکبخت رو به صورتی منفی زیر ذره بین می برن و .......
http://soroush.lak.googlepages.com/ali-niki-4s.jpg
redsun
01-02-2009, 12:47 AM
واقعا راست می گی من نمی دونم آخه مگه نیکبخت باعث باخت های پرسپولیس است
این بنده خدا که بیشترین سعی را دارد تا بتواند گل بزنه
مشکل از جای دیگه ایست
http://perscp.perspolis-club.net/Album/2008214132241390.jpg
rahman_rahmatzadeh
01-15-2009, 12:57 AM
وجود علي نيكي براي هر تيمي نعمتي ميباشد_
redsun
01-15-2009, 07:39 PM
نیکی یکی از بهترین خرید های این سه فصل اخیر پرسپولیس است یکی از سوپراستار های پرسپولیس بدون شک
ستاره ای که با درخشش در آسیا پرسپولیس را در آسیا نورانی میکند
Masoud
01-15-2009, 10:24 PM
با اومدن لوکا مطمئنم به مشکلات فروانی باهاش میخوره.
چون اصولا لوکا با این جور بی نظمی ها سره لج داره
اینشالا همه بازیکنان کادرفنی و مدیریت و هواداران دوش به دوش هم میریم به سوی قهرمانی و هیچ مشکل هم پیش نمیاد
نیکی با مربیان سخت گیر مثل قلعه نویی-دنیزلی کار کرده و دوران بازیگری مشکل خاصی با هیچ کدام نداشته
mahbod23
01-15-2009, 11:56 PM
منم به عنوان یک عضو جدید معتقدم که نیکی همه ی تلاششو برای پرسپولیس میکنه
ایول روز به روز هواداران نیکی در این انجمن داره بیشتر میشه:red boy:
mona_casillas
01-19-2009, 02:30 AM
حمله حمله ...پرسپولیس حمله ...نیکبخت باید گل بزنه پرسپولیس حمله ...اس اس رو آتیش بزنه پرسپولیس حمله .....
علی نیکی بیشتر چشم انتظارمون نذار گل بزن تا برای دربی آماده باشی و دوباره مثل بازی برگشت زمان دنیزلی یه دسته گل تقدیم استقلالی ها کنی ............
zamara
01-19-2009, 10:50 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871030/html/205416.jpg
نيكبخت: زمان قطبى به هيچ تيمى ۳گل نزديم
نيكبخت روزهاى آرامى را مى گذراند و براى چندمين بار قول داده كه ديگر به حاشيه نرود. قول تازه اش هم آنقدر جدى است كه وقتى انتظار مى رفت آقاى شماره ۱۰ به خاطر نيمكت نشينى هايش جنجال تازه اى را به راه بيندازد، صداى هيچ اعتراضى را نشنيديم.
جالب تر اينكه نيكبخت از افشين پيروانى حمايت هم مى كند.
فكر مى كردى جلوى فولاد نيمكت نشين باشى
راستش را بخواهيد نه. ولى خب نظر پيروانى بود و من هم پذيرفتم.
معمولا اينقدر راحت با نيمكت نشينى كنار نمى آمدى
من كه نبايد درباره انتخاب تركيب تيم و تصميمات سرمربى صحبت كنم. من فقط بايد تابع كادر فنى باشم.
ولى وقتى قطبى تو را روى نيمكت مى نشاند اعتراض مى كردى و جنجال مى شد!
(بعد از كمى مكث) .... نمى دانم چه بگويم. ولى هر چه به صلاح پرسپوليس باشد مى پذيرم. نيمكت نشين هم باشم ديگر نه حرفى مى زنم و نه اعتراض مى كنم.
پس راهت را عوض كرده اى
فقط مى گويم كه بعضى ها هميشه مى خواهند مرا به حاشيه ببرند ولى من ديگر با حاشيه ها كارى ندارم و مى خواهم يك نيكبخت آرام و بى حاشيه باشم.
بگذريم. پرسپوليس جلوى فولاد خيلى با استرس بازى مى كرد.
فكر مى كنم طبيعى بود. بالاخره ما دو بازى قبلى مان را باخته بوديم و مى خواستيم اين بار حتما ببريم. 10 نفره شدن مان هم خيلى تاثير داشت. برايمان مهم بود كه هر طور شده نتيجه را نگه داريم تا كمى از بحران دور شويم.
قرار است اين اتفاق در بازى هاى بعدى هم رخ بدهد
نه. قول مى دهم از بازى بعدى هم بهتر بازى كنيم و هم نتيجه بهترى بگيريم. ما بايد حرف هاى بيشترى براى گفتن داشته باشيم.
ولى بازى كردن در كرمان و بردن مس در شهر خودش اصلا كار راحتى نيست.
ما هم منتظر حريفان بى دست و پا و آسان نيستم. مى دانيم كه بازى در خانه مس چقدر سخت است ولى بايد برنده اين بازى باشيم. ديگر وقت امتياز از دست دادن نداريم و نمى خواهيم طورى باشد كه آخر فصل حسرت بخوريم.
حتما شنيده اى كه سرمربى فولاد گفته پرسپوليسى ها مثل بازيكنان بحرين وقت كشى مى كردند
من واقعا تعجب مى كنم. ما اين همه موقعيت داشتيم. اگر اينطور بازى كردن بحرينى است، من قبول مى كنم. ولى خب هر تيمى كه نتيجه نمى گيرد اين حرف ها را مى زند. ما هم باختيم ولى نه توجيه كرديم و نه زير توپ زديم. قبول كنيد ما خيلى تحت فشار بوديم و نمى توانستيم ريسك كنيم.
افشين پيروانى خيلى از تيم راضى بود و حتى بعد از بازى گفت كه چيزهاى زيادى از بازيكنانش ياد گرفته...
اين حرف تواضع و معرفت پيروانى را ثابت كرد. كمتر كسى شجاعت به زبان آوردن اين حرف ها را دارد و معتقدم او بزرگى اش را اينطور ثابت كرد.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871030/html/205383.jpg
حمايت تو از افشين پيروانى آن هم بعد از اين نيمكت نشينى ها براى خيلى هاقابل قبول نيست!
چرا نيست من با كسى تعارف ندارم و هميشه حرفم را زده ام.
فكر مى كنى پرسپوليس با مربيگرى پيروانى به سرانجام مى رسد
حتما مى رسد. پيروانى مربى بسيار خوبى است. او به لحاظ فنى و اخلاقى ارتباط خوبى با بازيكنان برقرار كرده و اين فاكتور در مربيگرى خيلى اهميت دارد. مطمئنم پيروانى در پرسپوليس موفق مى شود.
ولى ظاهرا بحث جذب يك سرمربى خارجى و جديد خيلى جدى شده.
نمى دانم چه بگويم ولى همه مى دانند كه بايد به تمام مربيان فرصت داد. همه در پرسپوليس به اندازه كافى زمان داشته اند و درباره پيروانى هم بايد همينطور باشد. قبول كنيد كه ما زمان قطبى هيچ تيمى را ۳- صفر نبرده بوديم ولى با مربيگرى پيروانى چنين نتيجه اى گرفتيم. اين يعنى كه او مربى بزرگى است و مى شود رويش حساب كرد.
آیلار
01-19-2009, 03:10 PM
خیلی پسر توپیه من عاشق همین حاشیه هاشم مخصوصا الآن که آبی ها دارن از حسودی می ترکن .
همه ی افت اون الآن گره ای هست که فقط به دست دایی باز میشه که اون هم فعلا افتاده روی دنده ی چپ و رضایت بده نیست.
کاش روحیه اش برگرده و بتونه دوباره مثل سابق بشه...
Karim
01-19-2009, 03:19 PM
خیلی پسر توپیه من عاشق همین حاشیه هاشم مخصوصا الآن که آبی ها دارن از حسودی می ترکن .
همین حاشیه هایی که توعاشقشی یه تیم روازپادرمیاره!حاشیه هاش هم سبب خوشحالی آبی ها میشه نه...
mona_casillas
01-19-2009, 03:56 PM
خوشبختانه امسال نیکبخت کمترین حاشیه رو داشته و به قولی که اول فصل موقع بستن قرداد داده بود عمل کرده. افت هم برای همه بازیکنان پیش میاد و گاهی طول هم میکشه تا برطرف بشه .
Pars_Redboy
01-22-2009, 01:39 PM
خیلی دلم میخواد علی نیکی امروز پاش به گلزنی باز بشه خدائیش بازیکن خوبیه و خیلی هم تاثیر گذاره من که خیلی دوسش دارم .
Karim
01-22-2009, 02:58 PM
خداکنه امروز با گلزنی روحیه اشو به دست بیاره.وبازیهای بعد هم تاثیرگذارباشه کمافی السابق
redsun
01-23-2009, 01:10 AM
علی رضا مثل خلیلی فصل قبل فقط نیاز به گل دارد خدا کند این اتفاق هر چه زودتر بیافته امروز جلوی مس خیلی بهتر از چند بازی قبل بود اگه همینطور تلاش کند دوباره به اوج بر می گردد
Karim
01-23-2009, 02:02 AM
نه!باورکردنی نیست، این نیکی دیگه اون نیکی نیست...
mona_casillas
01-23-2009, 02:14 AM
متاسفانه نیکبخت امروز اصلا خوب نبود نمیدونم چرا این قضیه نیکبخت اینقدر طولانی شد
ولی به نظر من نسبت به بازیهای قبلیش بیشتر تلاش کرد و موثر تر بود
Karim
01-23-2009, 02:36 AM
آره ولی اینجوری تابخوادراه بیفته هفته 34 هست!یه بازی بهش بیشترفرصت نده اگه راه افتادکه هیچ اگه نه بره رونیمکت تا...
mona_casillas
01-23-2009, 02:37 AM
من که انتظاربیشتری از نیکبخت داشتم باید خیلی بهتر از اینها باشه چون توانائیش رو داره .
RED-HELL
01-23-2009, 03:03 AM
ویروس بی برنامه بودن پرسپولیس به نیکبخت هم سرایت کرده. نیکی هم امروز مثل بقیه بازیکنان پرسپولیس گیج میزد و بیشتر به دنبال اتفاقات فوتبال بود تا انجام کارهای هدف دار و از قبل تمرین شده.
Pars_Redboy
01-23-2009, 05:18 AM
ویروس بی برنامه بودن پرسپولیس به نیکبخت هم سرایت کرده. نیکی هم امروز مثل بقیه بازیکنان پرسپولیس گیج میزد و بیشتر به دنبال اتفاقات فوتبال بود تا انجام کارهای هدف دار و از قبل تمرین شده.
همه میگن نیکبخت اضافه وزن داره ولی با همین اضافه وزن 9 گل هم زد همش همین ویروس بی برنامگی که گفتین
خیلی نیکیخت رو دوست دارم ولی هم گیج میزد هم همش تو افساید بود
نيكي نصف عمرشو تو آفسايد بود
redsun
01-23-2009, 05:37 PM
نیکی هر چی که هست با معرفت تر از خیلی از آنهایی که ادعاشون به عرش میرسد
اینجا تاپیک هواداران نیکی است
اگه میخواین تاپیک مخالفان نیکی را بزنید اونجا هرچی میخواین بگین
Karim
01-23-2009, 07:28 PM
عامد جان ما هوادارپرسپولیس(مجموعه پرسپولیس هستیم)این دلیل نمیشه که همش تعریف وتمجید کنیم ازشون که.تمجید وانتقادبه موقعش.
داش کریم اون مال تاپیک ارتش سرخ است
اونجا همه از تیم دفاع میکنیم و هوادار تیم هستیم به خاطر تیم هم شده انتقاد از بازیکنان میکنیم
اما اینجا تاپیک هواداران نیکی است
و هوادار نیکی میاد
نه این که در اینجا بکوبنش
به نظرت تاپیک پروین-عابدزاده-کریمی و... نمیشه از اون ها انتقاد کرد؟ چرا اون هم هم زیاد جای انتقاد دارن ولی جاش نیست
تاپیک هر بازیکن تاپیک طرفداریشون است
Karim
01-23-2009, 07:44 PM
عامد جان همه کسانی که وارداین تاپیک میشن طرفدارنیکبختن.پست سارا ومهدی روببین.هر2ازطرفداران نیکبخت وصدالبته منتقدش هستند.توجیه شدم عامد جان.اوکی
داش کریم کسی نمیتونه بگه نیکی بی عیب نیست و 100% انتقادات زیادی میشه بهش کرد که اگه بخواین خودم الان لیست میکنم و حتی چیزهایی است که تا حالا شماها هم بهش اشاره نکرین
ولی به نظر من پروین-عابدزاده-کریمی-باقری و... هم بی نقص نیستند از اون ها هم در تاپیکشون میشه انتقاد کرد ولی نباید کرد چون اونجا مال طرفداری است
البته این نظر شخصی منه در اون حدی نیستم به شما داش کریم و بقیه دوستان بخوام بگم چه ارسالی بزنید و هرجور بنویسین لذتش را میبرم
Pars_Redboy
01-23-2009, 10:01 PM
من خیلی عشق نیکی هستم الان بازیش بد شده انتقادم داره ولی توهین به بازیکنه خودمون نمینیم از بازیکنای دیگه هم انتقاد باشه میکنیم نیکبخت هم باید به خودش بیاد حیفه فوتبالش بخاطر دایی وپنالتی خراب کردن از بین بره با تمرین بیشتر و با انگیزه تر بازی کردن نیکی دوباره اوج میگیره .
behnam3638
01-25-2009, 04:56 PM
نیکبخت از زمانی که در تیم اس اس بود مورد علاقه من بود
این فصل هم از ابتدای فصل خیلی خوب کار کرد ولی محرومیت 2 سالش از تیم ملی و اون 2 تا پنالتی که خراب کرد واقعا روحیش رو خراب کرد
البته بهترین بازیکنای دنیا هم یه دوران افتی دارن.....ایشالا برای بازی دربی قبراق و سرحال باشه و بتونه به تیم خودش کمک کنه
دوران افت جند هفته؟چند ماه؟ شما خودتون الان فكر كرديد نيكي چند بازي گل نزده؟ چند بازي پاس گل نداده؟ دوران افت هم خودش يه حدي داره نيكي ديگه بايد از اين به بعد خودشو بكشه بالا تا مثه روزاي خوبش بشه.
behnam3638
01-25-2009, 05:19 PM
دوران افت جند هفته؟چند ماه؟ شما خودتون الان فكر كرديد نيكي چند بازي گل نزده؟ چند بازي پاس گل نداده؟ دوران افت هم خودش يه حدي داره نيكي ديگه بايد از اين به بعد خودشو بكشه بالا تا مثه روزاي خوبش بشه.
نیکی تا روز بازی با پیکان خوببود ولی از بعد از اون بازی به شدت افت کرد :5:
به نظر میاد یه چند کیلویی اضافه وزن داره :4:
فکر می کنم برای بازیه دربی خودش رو آماده کنه :6:
Pars_Redboy
01-25-2009, 05:45 PM
ایشالله دوباره همون نیکی بشه که میخوایم حالا هم لیگ و هم حذفی و هم اسیا رو داریم.
امیدوارم نیکی با گلزنیهاش جواب همه را بده
که این کار را میکنه
نیکی بازیکن امتیاز آور ماست
redsun
01-26-2009, 01:35 AM
برای همه بازیکنها ممکن این اتفاق بیافته مثل آرش برهانی یک فصل کامل تو افت بود اما به یکباره از این رو به آن رو شد صبر داشته باشید نیکی بر می گردد
Karim
01-26-2009, 01:05 PM
فکرکنم تااون موقع نیکبخت مثل برهانی 2تاسرمربی عوض کنه!:4:
redsun
01-27-2009, 02:22 AM
بیشتر از دوتا اینطور که بوش میاد می خواهیم رکورد بزنیم:24:
Karim
01-27-2009, 02:39 AM
واسه همین رکوردشکنی عکسشو گذاشتی توامضات؟!
به دلم افتاده بازی با پیام علی نیکی گل میزنه
سرور هرچی گلزنه نیکی ما گل میزنه
Karim
01-27-2009, 11:52 AM
به نظرم توبازی باپیام پرسپولیس 3.4تابزنه .نیکیوتوره وکریمی .همه وهمه...
redsun
01-28-2009, 01:02 AM
واسه همین رکوردشکنی عکسشو گذاشتی توامضات؟!
محبو ب بودن نیکی چه ربطی دراه به گل نزدنش یعنی شما یک بازیکن را تا زمانی دوست دارید که به درد تیم بخوره اما بعد از اینکه یکمی افت کرد مثل یک تیکه آشغال بندازیندشون دور بدون اینکه زحمت هایی که برای تیم تا آن روز کشیده فراموش کنید من حتی اگه نیکی تا آخر عمر فوتبالیش تو افت باقی بمونه و پاش به گل زدن باز نشه باز هم طرفدارشم و عکسهاش را می گذارم برای امضا
mona_casillas
01-28-2009, 01:18 AM
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت به حرف و حدیث ها توجه نمی کنم چون من هنوز بهترین گلزن تیم هستم .
عليرضا نيكبخت واحدي درباره شايعه اختلاف با خليلي، اظهار داشت: با هيچ كس مشكلي ندارم. اين همه بازيكن در فوتبال ايران حضور دارند اما نمي دانم چرا فقط من سوژه ميشوم. هر مسئله كوچكي را به من ربط مي دهند.
اين بازيكن افزود: شرايط من اصلا بد نيست و در بهترين روزهاي خودم هستم. در حال حاضر براي پرسپوليس 9 گل زده ام و بهترين گلزن تيم هستم. فكر نمي كنم انتقادات از من درست باشد.
نيكبخت خاطرنشان كرد: مگر كسي بالاتر از من هست؟ اگر بازيكني موفقتر از من باشد آنوقت انتقادات را مي پذيرم.
وي در خصوص وضعيت سرمربي پرسپوليس گفت: در اين خصوص نظر نميدهم چون در حيطه وظايف من نيست.
نيكبخت يادآور شد: از لحاظ بدني و آمادگي در بهترين شرايط هستم. اين را در بازي هاي آينده ثابت مي كنم.
behnam3638
01-28-2009, 03:57 PM
به امید گل زنی نیکی در بازیهای بعدی:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6: :6::6::6::6::6::6:
Pars_Redboy
01-30-2009, 03:17 PM
به امید گلزنی نیکی جون گل گلاب در بازی های بعد
حمله حمله ...پرسپولیس حمله ...نیکبخت ما گل میزنه پرسپولیس حمله ...اس اس رو اتیش میزنه ...پرسپولیس حمله .........
نيكي فقط به يه گل احتياج داره تا دوباره برگرده به خودش. ما هم اميدواريم همه بازيكناي پرسپوليسو كادر فنيش به خودشون برگردند و اوضاع رو هرچه زودتر سرو سامان بدن.
امپراطور
01-30-2009, 09:04 PM
نیکی قراردادتو با پرسپولیس چند سال تمدید کن
Karim
01-30-2009, 09:09 PM
نیکبخت با توئه ها!جوابشو بده دیگه
sorkh
01-30-2009, 10:14 PM
با عرض سلام من هم علی نیکی رو اگر کمتر وارد حاشیه بشه از هر جهت قبولش دارم با این کارهایی که سال پیش کرد هم من اطمینان پیدا کردم که 100% پرسپولیسه به امید گل زدن مجدد نیکی در دربی
redsun
01-31-2009, 02:15 AM
من مطمئنم فردا علیرضا پاش به گل باز میشه اگه فیکس باشه حاضرم شرط ببندم
Karim
01-31-2009, 02:59 AM
من میگم گل نمیزنه وبازی بدی ازخودش نشون میده.(ایشالا حرفای من برعکس شه!)شرط بندی هم توکارم نیست
Masoud
01-31-2009, 03:37 PM
نیکی امروز گل میزنه
کلا اگه تو 20 دقیقه اول گل بزنیم یه بازی خیلی خیلی پر گلی رو خواهیم دید که بازیکنایی مثل علی نیکی هم میتونن از بحران خارج شن
redsun
01-31-2009, 03:45 PM
چه عجب این آقا مسعود هم اعتراف کرد که نیکی فقط تو بحرانه مرسیییییییییییی
Pars_Redboy
01-31-2009, 08:17 PM
نیکبخت هم مثل همه خوب بازی نکرد ولی اخراج نیکبخت درست نبودفقط یه کارت زرد داشت
Masoud
01-31-2009, 08:40 PM
باید به نیکی زرد میداد به یارو قرمز
این بار هم مثل 8 سال گذشته رکورد نیکبخت حفظ شد و بازی قبل دربی رو مثل این 16 تا بازی استراحت میکنه.
ولی این بار انگاری به خاطر فاصله طولانی نمیخواست این کار رو کنه که خدا قسمتش کرد به همون خاطرم انگاری خیلی اعتراض نکرد و سرش رو انداخت پایین رفت
Pars_Redboy
01-31-2009, 08:47 PM
نیکبخت هم سه اخطاره شد و هم کارت قرمز گرفت دربی رو هم نیست دست داوردرد نکنه ایول به این داوران ایرانی حرف ندارن
Masoud
01-31-2009, 09:00 PM
وایییییییییییییییی نه:20::10:
خیلی بد شد
من اصلا متوجه نشدم :20::20::10::10:
گفتم این نیکبخت حتما خودش رو سه کارته میکنه که بازی بعدی رو نباشه ولی فکر کردم به خاظر اینکه فاصله 10 روزه هست این کار رو نکرده پس بگو ............
خیلی بد شد . خیلی
کاش لااقل مثل انگلیس بود بعد بازی راجب جریمه اش تجدید نظر میکردن.
zamara
01-31-2009, 09:58 PM
نيكبخت ميتواند در دربي بازي كند ، به اين خبر توجه كنيد :
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در مقابل پيام عمدا اخراج شدم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا واحدي نيكبخت پس از اخراجش در بازي مقابل پيام گفت: عمدا اين كار را انجام دادم تا با توجه به خطر دو كارته بودن از بازي بعد محروم شوم و بتوانم مقابل استقلال به ميدان بروم.
وي افزود: با اين حال تصور ميكردم داور به من كارت زرد نشان دهد و انتظار اخراج شدن را نداشتم
Karim
02-01-2009, 12:12 AM
اما به این خبر توجه کنید.
با دريافت يك كارت زرد و يك كارت قرمز
نيكبخت دربي 66 را از دست داد
خبرگزاري فوتبال ايران – عليرضا واحدي نيكبخت ستاره شماره 10 پرسپوليس با دريافت يك كارت زرد و يك كارت قرمز در دو مسابقه پياپي نمي تواند تيمش را همراهي كند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال نيكبخت هميشه در فاصله دو مسابقه تا داربي سه اخطاره مي شد تا از حضور در اين بازي مطمئن باشد. او در بازي پرسپوليس و پيام هم با دريافت يك كارت زرد سه اخطاره شد و بازي با پگاه را عملا از دست داد. در دقايق پاياني بازي نيكبخت با يك حركت خشن مستقيما كارت قرمز دريافت كرد و از زمين بازي اخراج شد. مهاجم پرسپوليس از شدت ناراحتي صورتش را گرفته بود و از زمين خارج شد. او به خوبي مي داند كه شانس حضور در دربي 66 و تقابل با تيم سابق خودش را از دست داده است.
Masoud
02-01-2009, 12:25 AM
نیکبخت این موضوع رو نمیدونست واسه همین خیلی راحت بعد از اخراج خندون رفت بیرون و هیچ اعتراضی نکرد.تو مصاحبه هایی هم که با شبکه های تلوزیونی کرد کاملا بشاش بود و مطمئنن این موضوع رو نمیدونست.
باید دید فردا که بفهمه عکس العملش چیه.
بیاید تحویل بگیرید بازیکن محبوبتون رو که چی کار کرد باهامون
Karim
02-01-2009, 12:44 AM
تنها دریک صحنه مفید ظاهر شد توبازی اونم زمانی بودکه پاس خوبی ساخت برای توره که توره خرابش کرد.
بااخراجش تیم به خطر افتاد دربازی باپیام.و خوشحالم که 2بازی درترکیب نیست.ولی حیفم میاد ازیه لحاظ چون اون مقابل استقلال انگارکه دوپینگ میکنه خوب بازی میکنه.انگیزه اش فوق العاده است.
mona_casillas
02-01-2009, 01:25 AM
چیکار کرد نیکبخت ؟ اون هم یه بازی بد کرد مثل اکثر بازیکنان که گرفتار بی برنامه گی تیم و بی عرضگی هیئت مدیره و مدیر عامل شدن اگر نیکخت بازیکن خوبی نیست پس عدم حضورش در دربی هم نباید مهم باشه اما نکته اینجاست که نیکبخت انگیزه بالایی برای حضور در دربی داره و تا به حال در دربی ها موثر بازی کرده .
Masoud
02-01-2009, 01:30 AM
نیکی تو دربی ها خوبه و من خودم به شخصه از اینکه نیست خیلی ناراحتم چون حد اقلش این هست بخاطر انگیزه ای که داشت میتونست عالی باشه.
ولی من شک ندارم نیکی حتی تا بعد از بازی هم متوجه نشد که دربی رو از دست داده و مطمئن باشید از فردا مصاحبه میکنه و جای اینکه بگه از قصد اخراج شدم به داور میتوپه.
redsun
02-01-2009, 03:01 AM
من اگه نیکی نباشه اصلا دربی را نگاه نمی کنم
Karim
02-01-2009, 03:14 AM
به بازیکن پیام گفتن چیزی نمونده بود دماغ نیکبخت روبشکنی.
طرف هم گفته:نیکبخت ماشالله پولداره میره دوباره کوچکترش میکنه:24:
redsun
02-01-2009, 03:19 AM
نیکبخت فقط پولداره و بقیه ی بازیکنها بدبخنت آره؟
Karim
02-01-2009, 03:39 AM
حسودی کیلوچنده!طرف اشاره کرده به دماغ عمل کردن چندباره نیکبخت!شاید اون حسودیش میشه!
این عکس روفکرکنم عامد گذشاته بود قبلا.قبل ازعمل
http://i4.tinypic.com/10hitrr.jpg
Karim
02-01-2009, 12:28 PM
خبر بد برای استقلال : نیکبخت در داربی
علیرضا واحدی نیکبخت در جریان بازی روز گذشته پرسپولیس مقابل پیام مشهد فقط یک کارت قرمز دریافت کرده و تنها از همراهی سرخپوشان در بازی مقابل داماش گیلان محروم خواهد بود.
علیرضا واحدی نیکبخت در دقایق پایانی دیدار پرسپولیس - پیام با محسن ارزانی درگیر شد که همین درگیری منجر به اخراج هر دو بازیکن از زمین مسابقه شد.
اخراج نیکبخت از زمین مسابقه این شائبه را به وجود آورد که وی با دریافت یک کارت زرد و قرمز در جریان مسابقه از سه اخطاره شده و از همراهی تیمش در دو بازی آینده برابر داماش گیلان و استقلال تهران محروم خواهد بود.
در این خصوص علیرضا فغانی داور دیدار پرسپولیس - پیام گفت:
نیکبخت در بازی روز گذشته به علت درگیری با محسن ارزانی با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد. این بازیکن در طول مسابقه کارت زردی دریافت نکرده و در گزارش ما فقط برای وی یک کارت قرمز ثبت شده است.
با توجه به اظهارات علیرضا فغانی و اینکه در گزارش داوری مسابقه مطلبی مبنی بر تخلف نیکبخت قید نشده است، این بازیکن فقط از همراهی تیم پرسپولیس در دیدار با داماش گیلان محروم خواهد بود و می تواند در بازی برابر استقلال به میدان برود. مگر اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به موشکافی مسائل و حواشی بازی پرسپولیس - پیام بپردازد و با عوامل درگیری در این مسابقه برخورد کند که یکی از آنها می تواند نیکبخت واحدی باشد.
در بازی پرسپولیس - پیام مشهد، علیرضا فغانی به مسعود زارعی، مازیار زارع و محمد منصوری از تیم پرسپولیس و مرتضی برگی زر و ابراهیم شکوری از تیم پیام مشهد کارت زرد نشان داد و به علیرضا واحدی نیکبخت و رحمان رضایی از تیم پرسپولیس و محسن ارزانی از تیم پیام کارت قرمز نشان داد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون کارت زردی که مادیدیم به سمت نیکبخت گرفت رو به کدوم یک ازبچه ها داد پس؟!
Masoud
02-01-2009, 01:21 PM
با دماغ نیکی چی کار داری بابا کریم. :24:
خدا رو شکر نیکی هست منم صحبح خبرش رو خوندم
پس کی این شایعه رو درست کرد که نیکی کارت زدم گرفته ؟
من 10 دقیقه اول نیمه دوم رو ندیدم گفتم لابد اون موقع گرفته دیگه
کریم تو که اونجا بودی پس چرا به این حاشیه دامن زدی ؟ :4:
ولی من اولین نفر از مهدی شندیم تو انجمن :aasab:
redsun
02-01-2009, 01:41 PM
یکی نیست به این کریم بگه این شایعه ها را از کجا میاری می نویسی تو که من را نصف عمر کردی
Masoud
02-01-2009, 02:19 PM
حالا شما هم دیگه الهه بهش زیاد گیر نده .
ولی خدایی یه نگاه به پست دوم همین صفحه بنداز :24:
ماله همون موقعی هست که گفت من یه رنو بخرم یه خونه دیگه هیچی نمیخوام.:24:
Karim
02-01-2009, 02:27 PM
کارت زرد رو همه دیدیم به سمت نیکی گرفت ولی مشخص نشد به کی داده وهدفش کدوم بازیکن بوده!
الهه جان شرمنده که باعث شدم 12ساعت افسرده شی
mona_casillas
02-01-2009, 02:52 PM
نیکبخت واحدی سه اخطاره نیست / شماره 10 برابر استقلال بازی می کند
نیکبخت : با حضور در دربی خوشحالی آنها را به عزا تبدیل میکنم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خيليها دوست دارند در دربي غايب باشم اما مطمئن باشيد مقابل استقلال حضور خواهم يافت.
عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: بازي روز گذشته را بايد فراموش كنيم. اميدوارم هرچه سريعتر پيرواني به خانه خود برگردد، چون ما ميتوانيم با او موفق شويم.
وي درباره شايعه غيبت در دربي گفت: واقعا خندهدار است. خيليها دوست دارند من در دربي نباشم اما مطمئن باشيد با قدرت در اين بازي حضور خواهم داشت تا خوشحالي آقايان را به عزا تبديل كنم.
نيكبخت با تكذيب عمدي بودن اخراجش در بازي با پيام تصريح كرد: ديوانه نيستم كه عمدا اخراج شوم.من براي هر دقيقه بازي در پرسپوليس لحظه شماري ميكنم. اما مثل اينكه خيليها دوست دارند من را وارد مسائل حاشيه اي كنند.
redsun
02-02-2009, 02:17 AM
حالا شما هم دیگه الهه بهش زیاد گیر نده .
ولی خدایی یه نگاه به پست دوم همین صفحه بنداز :24:
ماله همون موقعی هست که گفت من یه رنو بخرم یه خونه دیگه هیچی نمیخوام.:24:
واقعا شما پرسپولیسد و اینجوری دارید در مورد بازیکنهای پرسپولیس حرف می زنید
آخه کدوم یکی از فوتبالیستها وضعشون بده که انتظار داری نیکی وضعش بد باشه آهان نکنه تو هم به دماغ نیکی حسودیت میشه :24:خوب این را از اول بگید خودم کمک می کنم دماغ تو کریم را عمل کنند:24:
Karim
02-02-2009, 04:03 AM
دماغ من قلمی نیست اصلا!ماشالله تپل مپله:24:
دوستان کلیپهای تشویق علی نیکبخت به زودی دراین تاپیک.بهترین نوع تشویق علی نیکبخت مال استقلالیهاست که 50هزارنفرهماهنگ با حرکت منظم دست اون روموردتشویق قرارمیدهند!!!
Masoud
02-02-2009, 03:59 PM
اقا کریم نکن این کار رو.....
من میدونم کدوم رو میخوای بزاری.
این بنده خداها .........
----------------------
نیکبخت داره خیلی خیلی مصاحبه میکنه و راجب دربی حرف میزنه.
با این کار فقط خودش رو تو حاشیه میبره و فشار و استرس رو خودش رو زیاد میکنه
من نمیدونم با این همه تجربه ای که تو این 10-9 سال بازی تو تیمهای بزرگ داره دیگه چرا این جوونیها رو میکنه !!!!!
redsun
02-02-2009, 04:01 PM
به نظرت حالا اگه نیکی مصاحبه نکنه تیم تو حاشیه نیست یا اینکهاز حاشیه در میاد استرس تیم از جای دیگه ای است
Abadan
02-02-2009, 04:29 PM
دوستان گرامی این تاپیک برای حمایت از نیکبخت هست نه گیر دادن به دماغ ایشون. در ثانی اینجور بحث ها تاپیک رو از مسیر خودش دور میکنه و فقط حالت اسپم رو در انجمن ایجاد میکنه.
تعدادی از پست ها در این تاپیک حذف شد. اگر اعتراضی هست به صورت پیام خصوصی به من بدید. مطمئن باشید حقی از کسی ضایع نخواهد شد.
با تشکر
mona_casillas
02-02-2009, 04:30 PM
محبوب ترین فوتبالیست های 2008
نیکبخت واحدی هفتم جهان، اول آسیا
علیرضا نیکبخت واحدی از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار به عنوان هفتمین بازیکن محبوب جهان انتخاب شد.به گزارش خبرگزاری مهر، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار در رده هفتم محبوب ترین بازیکنان فوتبال جهان قرار گرفت. این در حالی است که نیکبخت در این نظرسنجی به عنوان محبوب ترین بازیکن آسیایی انتخاب شده است.
رده بندی محبوب ترین های سال 2008 به این شرح است:
1- محمد ابوتریکه از مصر - الاهلی
2- اسکار دیوید سوآزو از هندوراس - اسپورتینگ لیسبون
3- مارکوس از برزیل - پالمیراس
4- سیدو عجب فیصل از سودان - المریخ
5- سنی روجریو از برزیل - سائو پائولو
6- آردا توران از ترکیه - گالاتاسرای
7- علیرضا نیکبخت واحدی از ایران - پرسپولیس
8- سمی شنتورک از ترکیه - فنرباغچه
9- یاسر القحطانی از عربستان - الهلال
10- داریو سرنا از کرواسی - شاختار دونتسک
در این نظرسنجی، الساندرو دل پیه رو از یوونتوس در رده سیزدهم، ایکر کاسیاس از رئال مادرید در رده پانزدهم ، کریستیانو رونالدو از پرتغال در رده بیست و یکم ، لیونل مسی از بارسلونا در رده بیست و چهارم، فرانچسکو توتی از رم در رده سی ام و دیوید بکهام از میلان در رده سی و نهم قرار دارند.
redsun
02-02-2009, 05:08 PM
ممنون امین جان که جلوی این کریم را گرفتی و مرسی مونا جون که با این پست خوبت به این کریم نشون دادی چقدر نیکی جون محبوب است و باید یکمی موضعش را تغییر بده
سرور هرچی گل زنه نیکی ما گل می زنه
mona_casillas
02-02-2009, 05:18 PM
جا داره این انتخاب شایسته رو به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک بگم . نیکبخت واحدی بعد از اینکه افتخار پوشیدن پیراهن سرخ محبوب ترین تیم آسیا رو پیدا کرد به افتخاراتی با این تیم رسید و در واقع فوتبال او دوباره احیا شد .
به امید بازگشت این ستاره محبوب به روزهای اوج فوتبالش .....
http://i29.tinypic.com/28s8mqp.jpg
redsun
02-02-2009, 05:24 PM
من هم تبریک می گم به همه ی آنهایی که عشق نیکی دارند و بهش ایمان دارند و مطمئنند نیکی ما باز می گردد به اوج
RedHuman
02-03-2009, 05:48 AM
محبوب ترین فوتبالیست های 2008
علیرضا نیکبخت واحدی از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار به عنوان هفتمین بازیکن محبوب جهان انتخاب شد.به گزارش خبرگزاری مهر، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار در رده هفتم محبوب ترین بازیکنان فوتبال جهان قرار گرفت. این در حالی است که نیکبخت در این نظرسنجی به عنوان محبوب ترین بازیکن آسیایی انتخاب شده است.
رده بندی محبوب ترین های سال 2008 به این شرح است:
1- محمد ابوتریکه از مصر - الاهلی
2- اسکار دیوید سوآزو از هندوراس - اسپورتینگ لیسبون
3- مارکوس از برزیل - پالمیراس
4- سیدو عجب فیصل از سودان - المریخ
5- سنی روجریو از برزیل - سائو پائولو
6- آردا توران از ترکیه - گالاتاسرای
7- علیرضا نیکبخت واحدی از ایران - پرسپولیس
8- سمی شنتورک از ترکیه - فنرباغچه
9- یاسر القحطانی از عربستان - الهلال
10- داریو سرنا از کرواسی - شاختار دونتسک
در این نظرسنجی، الساندرو دل پیه رو از یوونتوس در رده سیزدهم، ایکر کاسیاس از رئال مادرید در رده پانزدهم ، کریستیانو رونالدو از پرتغال در رده بیست و یکم ، لیونل مسی از بارسلونا در رده بیست و چهارم، فرانچسکو توتی از رم در رده سی ام و دیوید بکهام از میلان در رده سی و نهم قرار دارند.
اول اينكه منم خيلي خوشحالم كه يه پرسپوليسي محبوبترين بازيكن آسيا شده.
ولي خودمونيم از همون اسم بازيكن اولي معلومه كه عجب نظرسنجي..........بوده!!!
RedHuman
02-03-2009, 05:49 AM
اين هم تقديم به هواداراني كه فقط عينك شماره 10 رو به چشم ميزنن
همان دوآتشههاي عاشق نيكبخت، يك شعار بامزه براي شماره 10 ساختهاند كه در روزهاي اوج نيكي آن را با طنين بلند و ريتمي دلنشين در ورزشگاه سر ميدهند: «تو تكستاره فوتبال مايي آهاي علي نيكبخت... تو خورشيدي ولي غروب نداري آهاي علي نيكبخت». اما وقت غروب رسيده، سقوط فوتبالي رنگ و بوي شعارهاي ريتميك و خاطرهانگيز را هم تغيير ميدهد. ديگر نوايي در حمايت از واحدي به گوش نميرسد
روي سكوهاي جايگاه 36 يك نفر نيست كه خاطرش را نخواهد، آنقدر دوستش دارند كه هر روز در مدح و ثنايش يك شعار جديد ميسازند. يك پارچه قرمزرنگ 30،20 متري كه اصلا شبيه پيراهن پرسپوليس نيست هم هميشه وسط جايگاه پهن است كه در ميانه آن يك شماره 10 كوچك خودنمايي ميكند. آنها، همان دوآتشههاي عاشق پرسپوليس هستند، از تابستان 85 كه در ورزشگاه كارگران او را قلمدوش كردند و حضورش در جمع قرمزها را جشن گرفتند تا امروز كه نيكي محبوبشان از مقام ستارگي خلع درجه شده و در حد يك بازيكن زير متوسط فوتبال بازي ميكند، شماره 10 را دوست دارند. آنها فوتباليست محبوبشان را تا حدودي حتي ميپرستند و با بد بودنش هم كنار آمدهاند!
وقتي ميبينند ستاره محبوبشان از وجوه ستارگي فقط متفاوت بودن در نوع و انتخاب لباس، پيرايش مو و كمي رفتار غيرفوتبالي را هنوز در خود دارد باز هم به عنوان ستاره قبولش ميكنند و به جايگاه كناردستي كه ميخواهند هرچه زودتر او از بازي بيرون بيايد تشر ميزنند كه «نگو آقا، نگو، اين همون علي نيكبخته، فقط يه خورده روحيه نداره والا دوباره ميشه همون ستاره گلزن اول فصل». اين باور قلبي خيلي از آنهايي است كه در جايگاه 36 اول هر بازي نيكبخت را تا حد يك اسطوره بالا ميبرند اما از دقيقه يك تا 90 ستاره محبوبشان را آنقدر ذليل و بيدست و پا ميبينند كه چارهاي جز سكوت ندارند. اين سكوت البته براي پي بردن به اينكه نيكبختواحدي بدترين روزهاي فوتبالش در پرسپوليس را ميگذراند كافي به نظر ميرسد.
هرچه كه هست اعتراضي است به اين بد بودن، بد بودني كه هفتههاست كش ميآيد و انگار قرار نيست آقاي ستاره كمي به خودش بيايد. نمايشهاي دردناك واحدي هفتههاست كه تداوم دارد و هر روز چهره ضعيفتري از او ميبينيم، تا جايي كه فكر ميكنيم اگر حتي شماره 10 را از او بگيرند و حتي از ليست 18نفره هم كنارش بگذارند، كك آن دوآتشههاي متعصب و سينهچاك نيكبخت هم نميگزد. مروري دوباره بر سير نزولي او تا جايي كه شماره 10 را به ضعيفترين بازيكن پرسپوليس تبديل كرده است و تماشاي بازيگوشي و حركات كودكانهاش در حين تمرين يك نكته كليدي را در توجيه اين سقوط وحشتناك روشن ميكند: «افت واحدي هيچ ربطي به كنار گذاشتن او از تيم ملي و مسائل روحي – رواني ندارد.» از روز بازي با پيكان كه او در قزوين دو پنالتي را هدر داد تا روز شنبه كه او مقابل پيام بدترين بازيكن تيم بد پرسپوليس بود، هفتههاست كه ميگذرد و هيچ تغييري در نوع نمايشهاي نيكبخت مشاهده نميشود. عجيب است كه او با اين مدل بازي كردنش هر روز به كادرفني تيم ملي يك نكته را گوشزد ميكند. اينكه چقدر خوب شد تيم ملي نيكبخت را حداقل براي دو سال كنار گذاشت!
منبع: مرجع خبري پرسپوليس
Masoud
02-03-2009, 01:29 PM
اول اينكه منم خيلي خوشحالم كه يه پرسپوليسي محبوبترين بازيكن آسيا شده.
ولي خودمونيم از همون اسم بازيكن اولي معلومه كه عجب نظرسنجي..........بوده!!!
نظر سنجی اینترنتی هست و زیاد نباید بهش دل خوش کرد
چون مطمئنا 99% مردم فوتبالی دنیا نه فوتبال ایرن رو میشناسن نه بازیکنانش رو ( جز چند لژیونر بزرگ که زیر 6-5 نفر هستن )
اون بازیکن مصری هم چندین ساله محبوبترین میشه
mona_casillas
02-03-2009, 02:29 PM
به هر حال از اینکه نام ایران و پرسپولیس و نیکبخت در این نظر سنجی وارد شده و همت پرسپولیسی ها نیکبخت رو به مقام هفتمی این نظر سنجی رسونده خوشحالم و یه بار دیگه به هوادران پرسپولیس تبریک میگم . هوادرانی که نیکبخت رو بخاطر پرسپولیسی بودنش دوست دارند و فقط عینک شماره 10 رو به چشم نزدند .
من نمیدونم کسانی که پرسپولیسی هستند و نیکبخت رو از بین بازیکنان پرسپولیس بیشتر دوست دارند به چه دلیل باید به شکل های مختلف برخوردهای نه چندان درست عده ای دیگه از هوادران رو در قبال نیکبخت تحمل کنند ؟
mona_casillas
02-03-2009, 09:37 PM
نيكبخت: جاي هيچكس را در پرسپوليس نگرفتهام
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بهترين گلزن پرسپوليس هستم و جاي هيچكس را هم در اين تيم نگرفته ام.
عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: برنامه شب گذشته 90 را نديدم اما نمي دانم آقايان چه علاقهاي به بيرون نشستن من دارند. من با 9 گل زده بهترين گلزن پرسپوليس هستم و جاي هيچكس را در اين تيم نگرفته ام. اگر كسي ميتواند جاي من را بگيرد با من رقابت كند.
وي ادامه داد: من بهترين بازيكن پرسپوليس هستم. از هيچ تلاشي در اين تيم دريغ نكردم. حتما زحمت كشيده ام كه بهترين گلزن تيم هستم. من هيچكس را مجبور نكرده ام كه من را در تركيب قرار دهد.
وي خاطرنشان كرد: همانطور كه بارها گفتم تابع نظر پيرواني هستم. اگر او صلاح بداند روي نيمكت مينشينم.
redsun
02-03-2009, 10:45 PM
نیکی چه با نظر سنجی چه بدون نظر سنجی چه با گل چه بی گل محبوب پرسپولیسیهای واقعیییییییی
omid_figo
02-04-2009, 01:31 AM
خبر بد برای استقلال : نیکبخت در داربی
علیرضا واحدی نیکبخت در جریان بازی روز گذشته پرسپولیس مقابل پیام مشهد فقط یک کارت قرمز دریافت کرده و تنها از همراهی سرخپوشان در بازی مقابل داماش گیلان محروم خواهد بود.
علیرضا واحدی نیکبخت در دقایق پایانی دیدار پرسپولیس - پیام با محسن ارزانی درگیر شد که همین درگیری منجر به اخراج هر دو بازیکن از زمین مسابقه شد.
اخراج نیکبخت از زمین مسابقه این شائبه را به وجود آورد که وی با دریافت یک کارت زرد و قرمز در جریان مسابقه از سه اخطاره شده و از همراهی تیمش در دو بازی آینده برابر داماش گیلان و استقلال تهران محروم خواهد بود.
در این خصوص علیرضا فغانی داور دیدار پرسپولیس - پیام گفت:
نیکبخت در بازی روز گذشته به علت درگیری با محسن ارزانی با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد. این بازیکن در طول مسابقه کارت زردی دریافت نکرده و در گزارش ما فقط برای وی یک کارت قرمز ثبت شده است.
با توجه به اظهارات علیرضا فغانی و اینکه در گزارش داوری مسابقه مطلبی مبنی بر تخلف نیکبخت قید نشده است، این بازیکن فقط از همراهی تیم پرسپولیس در دیدار با داماش گیلان محروم خواهد بود و می تواند در بازی برابر استقلال به میدان برود. مگر اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به موشکافی مسائل و حواشی بازی پرسپولیس - پیام بپردازد و با عوامل درگیری در این مسابقه برخورد کند که یکی از آنها می تواند نیکبخت واحدی باشد.
در بازی پرسپولیس - پیام مشهد، علیرضا فغانی به مسعود زارعی، مازیار زارع و محمد منصوری از تیم پرسپولیس و مرتضی برگی زر و ابراهیم شکوری از تیم پیام مشهد کارت زرد نشان داد و به علیرضا واحدی نیکبخت و رحمان رضایی از تیم پرسپولیس و محسن ارزانی از تیم پیام کارت قرمز نشان داد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون کارت زردی که مادیدیم به سمت نیکبخت گرفت رو به کدوم یک ازبچه ها داد پس؟!
حالا تو خودشو زیاد ناراحت نکن پرسپولیسی به اصطلاح دو آتیشه
نیکی چه تو داربی بازی بکنه چه نکنه بازم سروره.
واسه ما تعصبیهای قرمز بازیکنی که یک دقیقه هم با پیراهن مقدس پرسپولیس بازی کرده باشه تا آخر عمر عزیزه،اگه به بد بازی کردن باشه که الان همه دارن بد بازی میکنند.چطور اون موقع که قطبی بود تو هر بازی گل میزد؟
اگر جای نیکی روبن هم بازی کنه تو این تیم بی نظم و تاکتیک کاری از پیش نمیبره،اگر قطبی نمیرفت نیکی با توجه به نبود خلیلی،خیلی راحت با اختلاف زیاد آفای گل میشد.
redsun
02-04-2009, 02:00 AM
مرسی امید جان آقا کریم تحویل بگیر
omidperspolisi
02-04-2009, 02:20 AM
ای کاش این همه که نیکبخت اعتمادبه نفسش بالا هست و حاضر جواب و شاکی از همه کمی هم به فکر برگشتن به روزهای اوج و گل زدن برای پرسپولیس بود به هرحال اگه وضع همینجوری ادامه پیدا کنه آخر فصل دوستداران نیکی خبرهای خوشی رو نخواهند شنید مگر رفتار و نوع فوتبال و فیزیک بدنیش تغییر کنه
redsun
02-04-2009, 02:34 AM
انتظار نداشته باشید زمانی که هیچ کس تو تیم خوب نیست نیکی که تو بحرانه بتونه به بحران خودش خاتمه بده برای اینکه از این وضعیت در بیاد نیاز به کمک تیم داره که متاسفانه خود تیم هم تو بحرانه
Abadan
02-04-2009, 02:34 AM
به نظرم وضع بدنيش اصلا مناسب نيست
omidperspolisi
02-04-2009, 02:36 AM
موافقم واقعا فیزیک بدنیش تو شرایط بدی هست باید به خودش بیاد به نظرم نیکی تو محیط اطراف خودش غرق شده و یه جورایی درگیر هست
Abadan
02-04-2009, 02:47 AM
من نميدونم چطور هست كه هر سال اولش وضعيت جسمي خوبي داره ولي وسطاي بازيها خيلي اضافه وزن مياره در صورتي كه به نظرم بايد اين روند برعكس باشه
redsun
02-04-2009, 03:03 AM
من هم این را قبول دارم اما متاسفانه خودش قبول نداره
mona_casillas
02-04-2009, 05:59 PM
انشالله برای دربی نیکبخت با انگیزه رو متفاوت تر از چند بازی اخیر می بینیم .
zamara
02-04-2009, 06:25 PM
http://www.ariensport.com/files.php?file=Nikbakht-zobahan_892464816.jpg
استقلال پيگير كارت زرد گمشده نيكبخت
هر چند که پیش از این هم اتفاق افتاده بود که کارت زرد برخی بازیکنان برخلاف تصاویر تلویزیونی و گزارش خبرنگاران حاضر در استادیوم پاک و محو شود اما این بار ماجرای اخطار گرفتن نیکبخت بدجوری بیخ پیدا کرده است.
پیگیری خبرنگاران سمج، مسعود عنایت رئیس کمیته داوران را مجبور به خاموش کردن موبایل خود یا رد کردن تماس روزنامه ها و خبرنگاران کرده است و مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی هم به شدت تحت فشار افکار عمومی و رسانه ها قرار گرفته است اما دردسر جدی از جایی شروع می شود که باشگاه استقلال هم قصد دارد وارد ماجرا شود و برای دفاع از حق !!!! خود که محرومیت نیکبخت از دربی است از طریق قانونی اقدام کند و نسبت به آن مدعی شود. این باشگاه در حال جمع آوری اسناد و مدارکی است تا ثابت کند در صحنه ای که داور کارت زرد را از جیب خود خارج کرده آن را به نیکبخت داده است. پس از بازی امروز آبی پوشان برابر راه آهن این موضوع به شکل جدی پیگیری خواهد شد، به خصوص که نیکبخت این روزها کری خوانی های تندی را علیه استقلال و هوادارانش آغاز کرده .
---------------------------------
اينجاست كه مشخص ميشه استقلال چقدر از بودن نيكبخت وحشت داره .
ظاهرا وحشت سراپاي تمام استقلالي ها را فرا گرفته .
omidperspolisi
02-04-2009, 10:02 PM
آنقدر شایعه راجع به این کارت راه انداختن که آدم از خوندنش هم خنده اش میگیره به خدا این حرفها تو این دوران خیلی بده خیلی بد امیدوارم نیکی بتونه تو دربی گل بزنه چون به گلش احتیاج داریم
redsun
02-04-2009, 10:17 PM
این استقلالی ها از نیکی می ترسند چون می دونند انگیزه ی نیکی کار دستشون می ده
Masoud
02-04-2009, 10:21 PM
واقعا تمام امید گل زنی پرسپولیس اون جلو به نیکبخته
امیدوارم بعد از هفته ها به استقلال گل بزنه
یادتونه زمانه دنیزلی گل زد چه گریه ای میکرد تو اولین فصل حضورش ؟ یعنی خدا میشه یه بار دیگه تو این بازی اون صحنه رو ببینیم و برنده باشیم
mona_casillas
02-04-2009, 10:23 PM
اصل کلام رو زامارا در باره ترس ووحشت استقلالی ها از نیکبخت گفت .
استقلال همیشه در این هراس از نیکبخت خواهد بود و گل زیبایی که نیکی در دربی زمان دنیزلی به استقلال زد هرگز فراموش نمیشه .
به امید گلزنی دوباره اش در دربی 66 .
redsun
02-05-2009, 12:12 AM
من میدونم نیکی ما گل می زنه
Masoud
02-05-2009, 12:46 AM
نیکی دربی گل میزنه منم خیلی دلم اینو میگه ولی مطمئنن سروره هرچی گلزنه نیست . :4:
یه جوری باید بهش بگیم تا دربی یه 5 کیلو کم کنه . واقعا الان خیلی کنده و دوییدنش من رو به یاده حرکت تانک میندازه :aasab:
redsun
02-05-2009, 12:55 AM
من هم این اضافه وزنش را قبول دارم اما سرور هر چی گل زنه نیکی ما گل میزنه
Karim
02-05-2009, 01:49 AM
این 3تاکلیپ واسه بازی باپیامه.تشویق جایگاه های 36 و24 هستش که نیکی رو تشویق میکنن.با n73 گرفتم اینا رو ولی حجمشون بالا بود واز mp4تبدیلش کردم به 3gpتاحجمش کم تر شه و قاعدتا کیفیت تصویر میادپایین.
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/aliye%20vahediye.3gp
این لینک دانلود تشویق جایگاه 24 هست که مجتبی(یکی ازاونایی که بانیکی بده بستون داره!)چیزایی میگه وبقیه میگن:علی واحدیه!قبل ازآغازبازیه ونیکی میاد وگل پرتاب میکنه به سمت جایگاه 24.
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/sarvare%20har%20chi%20golzane.3gp
این لینک دانلود شعار نیکبخت ماگل میزنه سرورهرچی گلزنه هست.که جایگاه 36 و24 میسرایند!
http://karimram.persiangig.com/video/perspolis/nikibayad%20gol%20bezane.3gp
این لینک دانلود شعاربچه های جایگاه 24 هست:پرسپولیس حمله،نیکبخت باید گل بزنه.پرسپولیس حمله.پیاموآتیش بزنه
این روهم بگم که من درجایگاه 24 نشسته بودم ودرحالی که نشسته بودم فیلم میگرفتم وچشمم به زمین بود وبه گوشی نگاه نمیکردم که دوربینش روبه کجاست وکجافیلم میگیره!
mona_casillas
02-05-2009, 02:12 AM
چه اشکالی داره چند جایگاه نیکی رو بیشتر تشویق میکنن ما هم از پای تلویزیون میبینیم و خوشحال میشیم . بخدا استقلالی ها هنوز دارن میسوزن برای نیکی چون میدونن چه گوهری رو از دست دادن . دوباره در دربی هم بیشتر توهین ها و شعار ها علیه نیکی خواهد بود .
سرور هر چی گلزنه ...نیکیبخت ما گل میزنه ....
من حاضرم برم این جایگاهها و به کوری چشم استقلالی ها نیکی رو تشویق کنم .
redsun
02-05-2009, 02:25 AM
من هم از پای تلوزیون نیکی را تشویق می کنم پس پول گرفتم
کریم فکر نمی کنی باید یکم دیدتا عوض کنی
RedHuman
02-05-2009, 02:31 AM
واقعا" شما به گلزني نيكبخت اميد دارين؟
توره كه نميتونه بازي كنه ديگه دربي ديدن نداره...
mona_casillas
02-05-2009, 02:37 AM
چرا امید نداشته باشیم ؟ پارسال برهانی تمام فصل 5 یا 6 گل برای استقلالی ها زد ولی امسال غوغا کرده نیکبخت 9 گل زده و فعلا وضعیتش طوری شده که نیاز به یه گل داره . محسن رفت و برگشت خودمون هم برای چندین بازی فصل قبل همین وضع رو پیدا کرده بود و آخرهای فصل دوباره اوج گرفت . این دوران برای همه بازیکنان هست .
RedHuman
02-05-2009, 02:46 AM
آخه آبجي من يه استدلال دارم:
ببين الان كه ديگه توره واسه دربي محرومه فقط نيكي ميمونه كه اونم واسه دربي يه كم كنترلش رو از دست ميده و اگه بازي از دقيقه 50 گذشت ديگه عصبي ميشه و بازيكن عصبي نميتونه گل بزنه؛ حالا اگه خيرخواه رو بزاره بجا نيكي بهتر نيست؟؟؟
تذكر:
كاربر محترم لطفا از نام و لقب پيامبران و ائمه براي بازيكنان استفاده نكنيد .zamara
mona_casillas
02-05-2009, 02:52 AM
تصمیم نهایی رو پیروانی میگیره نیکبخت انگیزه لازم رو داره این یه هفته رو هم خوب تمرین کنه میتونه موفق بشه اگر هم نشد قطعا دست مربی برای تعویض باز هست ولی خدائیش برای دربی نمیشه از نیکبخت گذشت .
Masoud
02-05-2009, 12:16 PM
من هم از پای تلوزیون نیکی را تشویق می کنم پس پول گرفتم
کریم فکر نمی کنی باید یکم دیدتا عوض کنی
دید کریم درسته الهه
شما تا حالا استادیوم نرفتی و از جو استادیوم خبر نداری.
دقیقا پول بگیرن
مثلا دلالی که هادی نوروزی رو اورده پرسپولیس یکی از بچه های جایگاه های 36 هست و همیشه میخواد مثلا تشویقش کنه که همه میزنن تو سرش میگن با این بازیکن اوردنت.
کلا همه جای دنیا فوتبال ایران رو جز 3 تا از کثیفترین فوتبالهای دنیا میدونن که من خودم به شخصه فوتبال ایران رو کثیف ترین فوتبال دنیا میدونم
Masoud
02-05-2009, 12:19 PM
با شرایط موجود نیکبخت تنها امید اون جلو واسه گل زدنه و با توجه به انگیزه ای که داره مطمئنا خیلی میجنگه.
نیکی این بازی گل میزنه و از زیره همه فشارها در میاد
به دلم افتاده یه دونه دیگه از اون هد قشنگاش رو میزنه
redsun
02-05-2009, 03:15 PM
فوتبال کثیف هست اما این دلیل نمی شه که نیکی را بکوبیم
نیکبخت بازیکن کوچکی نیست که در موردش اینطوری موضع گرفتید
من هم یک پروینیم ولی خداییش پروین به لیدرهاش پول نمیده
چرا اینکاریه که همه دارند می کنند حتی علی دایی جلساتش را تو شهر بازی می گیره
اینکاریه که همه دارند می کنند
mona_casillas
02-05-2009, 03:31 PM
تو فوتبال کثیف ما لیدرها پول میگیرن تا به محض نتیجه نگرفتن تیم افشین پیروانی رو بکوبند و شعار برای استیلی و کاشانی بدن . اصلا خود کاشانی با سفارش اکید چه کسی شده مدیر عامل پرسپولیس ؟ایشون به عنوان نماینده مردم تهران در شورای شهر تا قبل از رسیدن به این سمت صدنفر هم نمی شناختنش . لیدر پول میگرفت تا علی پروین تشویق بشه . لیدر پول میگیره تا فلان بازیکن خاص تشویق بشه . لیدر پول میگیره تا چند دستگی روی سکوها درست کنه . لیدر پول میگیره تا کسانی که با زور تبلیغات صدا و سیما و کلا همه رسانه ها برای تیم ملی کشورشون به آزادی برن علی دایی رو هم که هیچ محبوبیتی بین مردم نداره تشویق کنند . این همه موضعگیری علیه نیکبخت اصلا معنا نداره . برای من حرف بعضی ها که خودشون رو در انجمن های دیگه و یا ارسال های دیگه نشون دادن کوچکترین اهمیتی نداره که بخوام وقت صرف کنم و جواب بدم ولی از بعضی دیگه انتظار این نوع حرفها رو در باره نیکبخت ندارم . اگر قرار بر این نوع برخورد باشه میشه وارد تاپیک هوادران فلان و بهمان کس شد و هر حرفی رو زد و هر اتهامی رو وارد کرد .
Masoud
02-05-2009, 03:32 PM
فوتبال کثیف هست اما این دلیل نمی شه که نیکی را بکوبیم
نیکبخت بازیکن کوچکی نیست که در موردش اینطوری موضع گرفتید
من هم یک پروینیم ولی خداییش پروین به لیدرهاش پول نمیده
چرا اینکاریه که همه دارند می کنند حتی علی دایی جلساتش را تو شهر بازی می گیره
اینکاریه که همه دارند می کنند
الهه من نمیخوام نیکبخت رو بکوبم.بازیکن تیممونه و خودم الان از همه بیشتر رو گل زدنش حساب میکنم.ولی یه سریع واقیعتها رو چون از نزدیک ندیدی نمیتونی درک کنی.
من 3 سال هفته ای چند روزم با پروین و طرفداراش بود.کل بازیهای . اکثر تمرین ها و .... خیلی چیزها میدونم از پشت پرده اون کسی که عاشقشم.
راجب نیکی هم بگم . به نظرم عیب نداره کسی با پول محبوبیت به دست بیاره ولی دوست دارم هر کسی که تو این جمع تا حالا سره تمرین پرسپولیس رفته بیاد اینجا بگه نیکبخت با تماشاچیا چه رفتاری داره.
هرکی بگه من قبول میکنم.
فقط به نظرم این بحث هرچی شد امشب جمعش کنیم تا این هفته رو فقط راجب دربی حرف بزنیم
redsun
02-05-2009, 03:48 PM
من نمیفهمم منظورتا اما من از نیکی حمایت می کنم چون یک پرسپولیسیه چون برای تیم بهترین بازیهاش را کرده بازیهایی که تو چند سالی که استقلال بود کسی ازش ندید
من نیکی بازیکن محبوبمه خیلی های دیگه هم همینطورند
حالا به چند تا لیدر پول دادن برای تشویق نشونه ی خریدن محبوبیت نیست
الان نیکی تو بحرانه اگه من هوادار ازش حمایت نکنم پس کی باید ازش حمایت کنه تا بتونه برگرده
Masoud
02-05-2009, 06:44 PM
ما نگفتیم حمایت نکن.خودم هم دارم ازش حمایت میکنم الان
ولی میگم چیزی که هست رو انکار نکن.
ایشالله با گلی که جلوی استقلال میزنه همه بد بیاریاش تموم میشه و میشه همون بازیکن خوبی که بعضی موقع ها شاهدشیم
omidperspolisi
02-05-2009, 09:34 PM
بهتره فعلا به فکر موفقیت تو دربی باشیم
mona_casillas
02-06-2009, 01:24 AM
بهتره در همه حال به فکر حمایت از پرسپولیس باشیم و همه اعضا و بازیکنان تیم محبوبمون . حالا هر کسی به فراخور حالش بازیکنی رو بیشتر دوست داره . فکر میکنم همه ما در سنی هستیم که می تونیم تشخیص بدیم به چه کسی بیشتر علاقه داشته باشیم و درست نیست تاپیک بازیکن تیم رو تبدیل به مجادله های لفظی کنیم .
omid_figo
02-06-2009, 02:29 PM
بچه ها تو رو خدا بیخیال این بحث ها بشید،خب هر کس یک بازیکنی رو بسته به روحیه خودش بیشتر دوست داره.همه اونا بازیکنای تیممون هستن.برای من تو فوتبال همشون به یک اندازه عزیز هستند.حالا اینکه هر بازیکنی بیرون زمین چه رفتاری و چه شخصیتی داره زیاد به ما مربوط نمیشه.چون فوتبالیستها قبل از اینکه فوتبالیست باشند انسان هستند و هر انسانی هم یک جور زندگی میکنه و شخصیت داره.
خب حال راجع به نیکبخت: هیچ کس نمیتونه بگه نیکبخت بازیکن بدیه،چون اگر بد بود اسطوره استقلالیها نمیشد،اگر بد بود چندین سال جناح چپ تیم ملی رو قبضه نمیکرد.همه ما بازیهای خوب زیادی ازش دیدیم،چه تو استقلال چه تیم ملی و چه پرسپولیس.ولی اینم نمیتونیم انکار کنیم که الان افت شدیدی کرده و این وظیفه ماست که ازش حمایت کنیم و کمکش کنیم،نه اینکه چون نیکبخته باید این کارو بکنیم که هر بازیکن دیگه ای هم بود وظیفه ما این بود.
آیلار
02-06-2009, 03:06 PM
به قول معروف هر آدم بزرگی توی زندگیش یه دوره ی افتی هم داره و حالا هم همونطور که می بینیم
این قرعه امسال به نام علی جون ما افتاده اما این دلیل نمیشه که ما و علی آقا نا امید بشیم . ما تا آخرین قطره ی خون پای تیم و بازیکنای عزیزی مثل نیکبخت وایسادیم...امیدوارم شما هم با من موافق باشید!
omidperspolisi
02-06-2009, 04:18 PM
صدر در صد منم باهات موافقم وقتی یه بازیکن تو پرسپولیس بازی مبکنه و یه مدت عامل موفقیت بوده دور از انسانیت و معرفت هست که در دوره افت ازش حمایت نکنیم ولی خوب ما انتظار داریم بازیکن محبوبی همچون نیکبخت سریعتر از این افت خلاص بشه که بهش نیاز داریم
اونجوري كه تو چند تا بازي قبل نشون داد يه بوهايي از پيشرفت مياد اما وقتي ميگه ميخوام خوشحالي استقلالي هارو به عزا تبديل كنم حتما يه فكرايي داره . اميدوارم با حمايت همه شما هم نيكي هم پرسپوليس به خودشون برگردند..
redsun
02-07-2009, 12:47 AM
نیکی ما گل میزنه سرور هر چی گل زنه
Masoud
02-09-2009, 06:21 PM
علی نیکبخت مردونگی کرده رفته عیادت اون لیدری که تصادف کرد و تو بیمارستانه.
البته از بچه های استادیوم میدونن اون کسی که تصادف کرده بچه ی جایگاه 24 بوده که تنها جایگاهیه که نیکی رو بیشتر از پرسپولیس تشویق میکنن !!!!!!!!!
ولی بازم کار قشنگی کرده
AmiR TiFo36
02-09-2009, 09:56 PM
منم به نوبه ی خودم بابت این مردونگیش ازش تشکر میکنم.واقعا دمش گرمنیکی تو دربی تنها امید ماست.باید بهش روحیه بدیم بترکونه.البته جایگاه 36 بیشتر تشویقش میکنن مسعود خان
omidperspolisi
02-09-2009, 11:22 PM
بچه ها امروز شنیدم تو تصادف مجتبی هم بوده و بدجوری هم صدمه دیده مجتبی با نیکی خیلی دوست بود امیدوارم حالش زودتر خوب بشه نیکی هم کار خوبی کرده که رفته عیادت
mona_casillas
02-10-2009, 01:40 AM
نیکبخت عزیز کار بسیار خوب و درستی کرده فرقی نمیکنه لیدر کدوم جایگاه باشه . اصل کارش درست بوده وظیفه بقیه بازیکنان هم هست در چنین مواقعی از خودشون حرکت جوانمردانه ای داشته باشند .
redsun
02-10-2009, 02:27 AM
چه فرقی داره کدوم لیدر کدوم بازیکنها بیشتر تشویق می کنه مهم اینکه همه دارند پرسپولیس و پرسپولیسی را تشویق می کنند
دم علی نیکی گرم که آخر معرفته
امیدوارم تو دربی هم این معرفتش را با گلی که می زنه به همه ی پرسپولیسی ها نشون بده
Pars_Redboy
02-10-2009, 02:54 PM
حمله حمله
پرسپولیس حمله
نیکبخت باید گل بزنه
پرسپولیس حمله
اس اس رو آتیش بزنه
پرسپولیس حمله .....
فقط خدا كنه نيكي خودشو يه كم لاغر كنه وگرنه نميشه علي نيكي قديم
mona_casillas
02-12-2009, 08:39 PM
به امید گلزنی ستاره شماره 10 در دربی 66
http://irapic.com/uploads/1218355715.jpg
Pars_Redboy
02-12-2009, 09:43 PM
حمله حمله
پرسپولیس حمله
نیکبخت باید گل بزنه
پرسپولیس حمله
اس اس رو آتیش بزنه
پرسپولیس حمله .....
Karim
02-13-2009, 01:17 AM
گل نیکبخت بیرون بیا بیرون بیا....
redsun
02-13-2009, 01:32 AM
پرسپولیس حمله
نیکبخت باید گل بزنه
پرسپولیس حمله
اس اس و آتیش بزنه
پرسپولیس حمله
Masoud
02-13-2009, 01:57 AM
خوب بازی نمیکنه ولی به دلم افتاده یکی از دو تا گلمون رو نیکی میزنه
mona_casillas
02-13-2009, 05:19 PM
بي احترامي به نيكبخت واحدي ادامه دارد
خبرگزاري فارس: هواداران استقلال با شعارهاي خود به نيكبخت واحدي توهين كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582246.jpg
بازهم نیکبخت مورد اهانت استقلالی ها قرار گرفت .
تا ابد استقلالی ها میسوزن بخاطر از دست دادن نیکبخت حتی اگر توزمین بازی فقط راه بره !
mona_casillas
02-13-2009, 07:33 PM
نيكبخت واحدي: براي هواداران استقلال واقعا متاسفم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي هواداران استقلال كه امروز 90 دقيقه به من بي احترامي كردند واقعا متاسف هستم
عليرضا نيكبخت واحدي پس از تساوي يك بر يك تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: از قبل از شروع مسابقه تا آخرين لحظه هواداران استقلال عليه من فحاشي كردند. واقعا من براي آنها متاسفم كه به بازيكنان حريف بي احترامي ميكنند.
وي افزود: برخي از هواداران استقلال و ليدرها براي فحاشي عليه من خط ميگيرند. امروز همه شاهد بودند 90 دقيقه بدترين بي احتراميها به من شد. در حالي كه زمان حضور در استقلال چنين افرادي در باشگاه فعال نبودند. بر خلاف اين عده كه فحاشي مي كنند شماري از هواداران هستند كه من بيرون از ورزشگاه درسهاي زيادي از آنها ياد ميگيرم.
نيكبخت خاطر نشان كرد: استقلال فقط 2 موقعيت گلزني داشت كه يكي از آنها را به گل تبديل كرد. البته زيبايي فوتبال همين است؛ يك تيم در دقيقه 60 گل مي خورد و در دقيقه 92 آن را جبران مي كند.
Karim
02-13-2009, 08:35 PM
امروز خیلی موقعیت داشت ولی...
اگه یکیش گل میشد...
redsun
02-14-2009, 12:42 AM
حیف امروز انگیزه ی نیکبخت را همه تو زمین دیدند اما گلش را نه
کاش نیکی قبول می کرد که اضافه وزن داره و با کم کردن می تونه به اوج برگرده
اما امروز خیلی تلاش کرد
mona_casillas
02-14-2009, 01:07 AM
همین که استقلالی ها هنوز سر نیکبخت میسوزن نشون میده چه بازیکنی رو از دست دادن . نیکبخت انگیزه داشت کم هم نذاشت اما این اضافه وزن بدجوری وبالش شده !
RED STORM
02-14-2009, 01:11 AM
اگه یکی از اون موقعیت هاش گل میشد ...
ولی خداییش یه کمی هم بدشانس بود!
Masoud
02-14-2009, 01:20 AM
بابا چه تلاشی ؟
واقعا خوده خوده تانک شده دیگه
اصلا مثمر ثمر نبود کسی که نوک بازی میکنه و چند تا موقیعت گیرش میاد باید گل بزنه.
واقعا من نمیدونم ولی نیکی خیلی بد شده این چند هفته.
به نظرم اصلا معمولی هم بود و 50% توره هم نیست
redsun
02-14-2009, 01:30 AM
همش بخاطر وزنش
نمیدونم چرا قبول نمی خواهد بکنه که وزنش زیاد شده
اما امروز زیاد هم بد نبود
Masoud
02-14-2009, 01:47 AM
من تو استادیوم و اون هیجان نیمتونم 100% بگم ولی به نظرم خیلی بد بود
اون توپی که تو 6 قدم با پا راست زد و چند تا شوت بد دیگه اش و کلا مهاجمی که زیاد تو موقیعت گل نباشه رو من بهش میگم بد.
وزنش هم زیاد نیست الهه جان.ایشون لباسها ساز Small میپوشه و به همین خاطر اینجوری نشون میده.
یه عکس هم براتون میزارم ازش :
http://g.imagehost.org/0238/untitled_10.jpg
redsun
02-14-2009, 01:55 AM
این عکسی که تو گذاشتی نشان دهنده یوزن زیادشه نه smallبودن پیراهنش
Masoud
02-14-2009, 01:58 AM
منم خودم میدونم ولی ایشون تو 90 خیلی محکم گفتن چون من سایز پیراهن بهادر عبدی رو میپوشم اینطوری نشون میده و اصلا اضافه وزن ندارم.
فردوسی پور هم گفت خوب چرا این سایز رو میپوشی که به حالت به نظرم خیلی زشت گفت : چون دوست دارم
در هر صورت امیدوارم یه فکری کنه چون با اسم خالی نمیشه فوتبال بازی کرد
Karim
02-14-2009, 11:57 AM
مضحکترین جمله نیکبخت دراخرین مصاحبه اش:وظیفه من گلسازیه نه گلزنی!
مگه میشه وظیفه تک مهاجم گلسازی باشه؟!
اگه اون همه موقعیت رو گل میکرد ازش میپرسدن وظیفه شما توبازی چیه؟بازم میگفت گلسازی؟
mona_casillas
02-14-2009, 03:16 PM
مشکل نیکبخت اضافه وزنی که داره من نمیدونم از لحاظ علم بدنسازی و تغذیه چقدر طول میکشه تا نیکبخت این مشکل رو حل کنه اما حیف فوتبال و تکنیک نیکبخت که اسیر اضافه وزنش بشه . دیروزهم انگیزه و تلاش داشت اما این اضافه وزن لعنتی نمیذاشت . کریم به نکته ای در مصاحبه نیکبخت اشاره کرد . من هم به این نکته اشاره میکنم که وقتی داشت در باره نتیجه بازی و نحوه بازی دو تیم در دربی حرف میزد کلامش بوی تعصب و عشق به پرسپولیس میداد و این برام ارزشمند بود . هواداران هم نیکی رو خیلی دوست دارند . نیکبخت هم بخاطر پرسپولیس و هوادارانش و بخاطر فوتبال خودش باید تلاشی مضاعف داشته باشه .
Karim
02-14-2009, 08:03 PM
جالبه بچه ها بدونند تو استادیوم پرسپولیسیها ازهمه بیشترنیکبخت رو تشویق میکنند وازهمه بیشتر هم به نیکبخت فحش میدهند:24:اگه شک دارین از اونایی که میرن استادیوم بپرسین:4:
امید بیا تایید کن حرف منو
فقط هم نميشه گفت كه نيكي به خاطر اضافه وزن گل نميزنه چون تو اين مدتي كه اضافه وزن داره خيلي بازي ها موقعيت گل داشت كه نتونست گل بكنه حداقل يه بازيكنه مهاجم با اضافه وزن يك گل هم ميتونه بزنه كه.پس مشكل نيكي فقط اضافه وزن نيست چيزاي ديگه اي هم هست.
RED STORM
02-14-2009, 10:58 PM
آره که قطعا یکیش قضیه تیم ملیه!!!
دقیقا بعد از اون اتفاقات بود که افتش شروع شد
اگه واسه تيم مليه كه بايد بعد از اون اتفاق بهترين بازيكن ميشد تا خودش و به دايي تحميل كنه نه اينكه با اين نحوه بازيش دايي با خودش بگه خدارو شكر كه همچين بازيكني محرو شد
omidperspolisi
02-14-2009, 11:23 PM
آره خدایی برای من خیلی عجیب بود اول بهش فحش میدادن بعد 1دقیقه سریع واسه اینکه روحیه اش رو از دست نده تشویقش میکردن خدایی خیلی معرفت بازی بود این کار:4:راستی جایگاه 24هم یه بنذ قشنگ برای نیکبخت درست کرده بود
mona_casillas
02-14-2009, 11:59 PM
سارا جون میشه دلایلت رو درباره نیکی بگی
mona_casillas
02-15-2009, 12:00 AM
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: با دست زدن جواب بي لياقتها را دادم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با دست زدن براي تماشاگراني كه به من فحاشي مي كردند؛ جواب بي لياقتها را دادم.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0619/A0619548.jpg
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: من چيز خاصي از استقلال نديدم كه بتوانم در باره اين تيم نظر بدهم. فقط تنها موردي كه مشهود بود خوششانسي استقلاليها بود.
وي درخصوص احتمال قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان كرد: ما تمام تلاش خودمان را انجام مي دهيم تا امتياز ديدارهاي آينده را بگيريم و منتظر نتايج ساير تيمها باشيم. پتانسيل پرسپوليس نشان ميدهد هنوز ميتوانيم قهرمان شويم.
نيكبخت در جواب سوالي كه عملكرد وينگادا را چگونه ميبيند؛ گفت: در مورد وينگادا قضاوت زود است. مربيان بزرگ نيز در دو يا سه روز عملكردشان مورد ارزيابي قرار نميگيرد.
وي درباره دست زدن براي هواداران استقلال در نيمه اول تصريح كرد: دست زدن من براي هواداران استقلال به خاطر اين بود كه با اين كار جواب بي لياقت ها را بدهم. آنها به من بي احترامي كردند اما من برايشان دست زدم. اين كار من فقط براي افرادي بود كه در داخل ورزشگاه بودند. غير از اين كار ديگري نمي توانستم انجام دهم. اميدوارم با اين موارد برخورد شود.
نيكبخت درباره انتقادهايي كه از او مي شود تصريح كرد: 3 بازيكن استقلال مامور مهار من بودند و از آنجايي كه همه نحوه بازي مرا مي شناختند كارم دشوارتر شده بود.
Karim
02-15-2009, 12:23 AM
آره خدایی برای من خیلی عجیب بود اول بهش فحش میدادن بعد 1دقیقه سریع واسه اینکه روحیه اش رو از دست نده تشویقش میکردن خدایی خیلی معرفت بازی بود این کار:4:راستی جایگاه 24هم یه بنذ قشنگ برای نیکبخت درست کرده بود
این همونه که امید گفت.دراین جایگاه نیکبخت ازدقیقه 0 تا 90 به طورمشکوکی تشویق میشه سردرستگی این جایگاه با مجتبی است!
http://g.imagehost.org/0385/3241.jpg
mona_casillas
02-15-2009, 12:36 AM
برای من خیلی عجیبه که چرا بعضی از شماها با نیکی اینطور برخورد میکنید پس میخواستین مثل استقلالی ها نیکبخت به باد فحش و ناسزا کشیده بشه ! وظیفه ماست به بازیکن تیم روحیه بدیم و پشتش باشیم اون هم وظیفه داره با تمام وجود در خدمت تیمش باشه به هر حال توهین به بازیکن خودی کار درست و مرسومی نیست .
omidperspolisi
02-15-2009, 01:26 AM
منظور از توهین نه اینکه همه یک صدا فحاشی بکننذ منظور عکس العمل هایی بود که بعد از از دست دادن موقعیت ها انجام میشد و فحش هایی که ناخودآگاه گفته میشد به هرحال قبول کنید که فشار رو تماشاگران زیاد بود ولی با این حال بعد از هر موقعیتی که خراب کرد ما تشویقش کردیم
mona_casillas
02-15-2009, 01:31 AM
این حرفت درسته امید . چون ما هم که تو خونه نشستیم وقتی موقعیت از دست میره خیلی حرص میخوریم بخدا من دیروز گلو درد گرفته بودم اون لحظه پرسپولیس مهمه و بس نه علایق شخصی . وقتی حقیقی که من خودم به آینده اش خیلی امیدوارم گل مفت خورد و یه کارت زرد الکی هم گرفت خود من اونقدر عصبانی بودم که بهش بدوبیراه میگفتم ولی نه از نوع استادیومیش ! چیزایی مثل احمق بچه و از این حرفها که فقط از روی عشق و علاقه به تیمه .
redsun
02-15-2009, 01:34 AM
واقعا که استقلالی ها که بهش فحش می دهند
پرسپولیسی ها هم که نباید تشویقش کنند چون اگه تشویق کنند می گند پول گرفتند
پس یکباره بگید نیکبخت باید بره بمیره
omidperspolisi
02-15-2009, 01:36 AM
ببین به هرحال جو استادیوم چیز دیگه ای هست که تا آنجا وارد نشی اصلا قابل هضم نیست من خودم بعضی موقع ها که استادیوم نمیرم فرق استدیوم با خونه رو متوجه میشم به هرحال وقایعی که تو استادیوم رخ میدن مساما تو خانه رخ نخواهد داد وقتی ما قبل از شروع بازی از همه بیشتر نیکی رو تشویق کردیم انتظار داریم که خوب بازی کنه و گل بزنه نه اینکه پشت یرهم موقعیت خراب کنه به هرحال این واسه تماشاگر قابل قبول نیست که از ساعت 4نصفه شب بیاد استادیوم و آخر سر یه بازیکن به راحتی با اعصاب و وقت همه چیز این تماشاگر بازی بکنه
omid_figo
02-15-2009, 02:41 AM
بابا چه تلاشی ؟
واقعا خوده خوده تانک شده دیگه
اصلا مثمر ثمر نبود کسی که نوک بازی میکنه و چند تا موقیعت گیرش میاد باید گل بزنه.
واقعا من نمیدونم ولی نیکی خیلی بد شده این چند هفته.
به نظرم اصلا معمولی هم بود و 50% توره هم نیست
نیکبخت با این لج بازیهاش فقط داره خودشو خراب میکنه،من مطمئنم اگر تمرین اختصاصی کنه و وزنشو کم کنه کم کم به اوج برمیگرده.
اون فکر میکنه همیشه این جایگاه رو داره،این بازی بهترین فرصت بود که خودشو به وینگادا نشون بده.
الان محسن آقای گل آماده شده و فکر نکنم دیگه با این وضع به نیکی بیشتر از 10 دقیقه بازی برسه و اگر همینطوری پیش بره سال دیگه باید تو یک تیم کوچیکتر فوتبالشو ادامه بده،چون دیگه استقلالم نمیخوادش.
Masoud
02-15-2009, 02:29 PM
نيكبخت: نسبت به چند هفته پيش پنج كيلو لاغر شدهام
عليرضا واحدي نيكبخت قبل از بازي با استقلال به هواداران تيمش قول گلزني داده بود ولي با وجود موقعيتهاي خوبي كه به دست آورد در نهايت نتوانست دروازه حريف را باز كند و فرصت هاي زيادي را از دست داد.
شماره 10 پرسپوليس در گفتوگویی، ابتدا در خصوص فرصتهاي خوبي كه از دست داد ميگويد: «قبول دارم كه هواداران به عنوان تكمهاجم پرسپوليس از من توقع گلزني داشتند و چند فرصت خوب را از دست دادم. از اينكه نتوانستم به قولم عمل كنم ناراحتم و نميدانم چرا بدشانسيهاي من تمام نميشود.»
نيكبخت بااشاره به حرف و حديثهاي مختلفي كه در مورد اضافه وزنش مطرح ميشود، ميگويد: «براي آنهايي كه ياوهگويي ميكنند و چنين حرفهايي را ميزنند واقعا متاسفم. خيلي دوست دارم بدانم آنهايي كه معتقدند اضافه وزن دارم چطور به اين نتيجه رسيدهاند و از كجا ترازو پيدا كردهاند؟
من حتي نسبت به چند هفته پيش 5 كيلو لاغر شدم و آنهايي كه فوتبال را ميفهمند خيلي راحت متوجه خواهند شد كه اضافه وزن ندارم.»
مهاجم پرسپوليس تاكيد ميكند: «خيلي از مهاجمان سرشناس در ليگ برتر هفتهها است كه گلزني نميكنند ولي همه نگاهها به سمت من است كه چرا ده هفته گلزني نكردهام، البته بايد اين را هم بگويم كه در تمامي بازيها مهاجم نبودهام. من از لحاظ بدني و فني هيچ مشكلي ندارم، فقط از لحاظ روحي مشكل دارم چون چند هفته است كه گل نميزنم در ضمن بدشانسي هم دست از سر من برنميدارد.»
نيكبخت در مورد بازي ميگويد: «وقتي شهرآورد برنده نداشته باشد طبيعي است كه تماشاگران هم ورزشگاه را با ناراحتي ترك ميكنند. البته ما از استقلال عقب بوديم و بازي را مساوي كرديم و خوشحالم كه طرفداران پرسپوليس ناراحت نشدند چون دوست نداشتند به استقلال ببازند.»
مهاجم سرخها در پايان حرفهايش تاكيد ميكند: «نيمه دوم بازي هيجانانگيزي را شاهد بوديم و هر دو تيم موقعيتهاي خوبي روي دروازهها ايجاد كردند. البته فرصتهاي ما خطرناكتر بود و اگر كمي خوششانس بوديم برنده ميشديم.»
Pars_Redboy
02-15-2009, 04:10 PM
استقلالی از سوزشی که دارن نیکبخت رو فحش میدن لیاقت بازیکنی مثل نیکبخت رو نداشتن حالام باید حسرتش رو بخورن .نیکبخت تا وقتی اوج بود هم گل زد و هم پاس گل داد حالام که افت کرده با جون و دل و با همه وجودم حمایتش میکنم اونم تلاشش رو میکنه تا دوباره به اوج برگرده تا کور بشه چشم هر چی بادکنک آبیه .
Karim
02-16-2009, 12:16 AM
به نظرم ازاین بازی نیکبخت تا مدت زیادی نیمکت نشین میشه...
mona_casillas
02-16-2009, 01:16 AM
بنظرم نیکبخت ازاین به بعد با انگیزه بیشتر تلاش میکنه چون در تیم رقیب داره و وینگادا هم افکار تازه ای با خودش داره و این حتما به نفع فوتبال نیکبخت تموم میشه .
دقت كردين هر دفعه يه اتفاق جديد ميوفته تو تيم، ما ميگيم نيكبخت با انگيزه شد بازي بعدي گل ميزنه اما اينطوري نميشد؟
mona_casillas
02-16-2009, 01:33 AM
نیکبخت هم مثل هرانسان دیگه ای . الان تودورران بدی از زندگی فوتبالیش قرار گرفته هر چیزی میتونه وضعش رو بهتر یا بدتر کنه . ما چون نیکی پرسپولیسه جنبه مثبت قضیه رو میبینیم . در ضمن نمیتونیم نادیده بگیریم که بجز نیم فصل دوم این لیگ از تاثیر گزار ترین بازیکنان پرسپولیس بوده و امیدواریم دوباره روزهای خوب فوتبالش رو ببینیم .
redsun
02-16-2009, 02:49 AM
نیکبخت به زودی باز می گردد تا به منتقدینش حقانیتش را ثابت کند
نقاب دار
02-16-2009, 03:00 AM
نیک بخت را دوست دارم
redsun
02-16-2009, 03:14 AM
بابا ایول همه ی اصفهانی ها باهوشند و خوب و از بد تشخیص می دهند دمت گرم داش مجید
Masoud
02-16-2009, 01:29 PM
فعلا که همه اونهایی هم که نیکی رو داشتن جلوی منتقداش به زانو در اومدن
بهش بگید که اوضاع خیلی ناجوره یه فکری به حال خودش کنه
mona_casillas
02-16-2009, 03:14 PM
منتقدان نیکی متاسفانه متاسفانه اکثرا روی مسائل دیگه ای از نیکی انتقاد میکنند حتی وقتی دراوج بود هم اینکار رو میکردن و این نشون دهنده مسائلی دیگه است وگرنه انتقاد خوب و درست و سازنده مورد استقبال قرار میگیره . نیکبخت بازیکن پرسپولیسه و باید حمایت بشه و حمایت هم میشه قطعا خودش هم باید بیشتر به فکر آینده فوتبالش باشه . بازیکنی که هنوز مورد بغض و کینه استقلالی هاست و بیشترین توهین ها رو در دربی تحمل میکنه ارزش حمایت کردن هم داره .
بجز نیم فصل دوم لیگ امسال طی مدتی که در پرسپولیس بوده همیشه جزو نفرات اول یا دوم تاثیر گزار در نتایج تیم بوده . انشالله که با ایجاد زمینه رقابت سالم و اندیشه های جدید سرمربی جدید نیکبخت هم دوباره همون نیکبخت سابق میشه تا منتقدان همیشه منتقدش رو به زانو در بیاره .
اميدوارم اينجوري كه ميگي بشه فرمانده اما من كه چشم آب نميخوره نيكي بشه نيكيه خودمون
mona_casillas
02-16-2009, 06:02 PM
بازیکن پرسپولیسه و تا آخرین لحظه ای که در پرسپولیس باشه باید حمایت بشه زمانی هم که رفت اگر مصاحبه و مسائلی از این قبیل در مورد پرسپولیس نداشته باشه همچنان برای ما عزیزه مثل خیلی های دیگه که از پرسپولیس رفتن ولی نام و خاطراتشون برای ما باقی مونده . هرچند نیکبخت خودش هم بارها گفته و حقیقتی است که فوتبال دوباره اش رو مدیون پرسپولیس و پرسپولیسی هاست .
Masoud
02-16-2009, 06:06 PM
منتقدان نیکی متاسفانه متاسفانه اکثرا روی مسائل دیگه ای از نیکی انتقاد میکنند حتی وقتی دراوج بود هم اینکار رو میکردن و این نشون دهنده مسائلی دیگه است وگرنه انتقاد خوب و درست و سازنده مورد استقبال قرار میگیره . نیکبخت بازیکن پرسپولیسه و باید حمایت بشه و حمایت هم میشه قطعا خودش هم باید بیشتر به فکر آینده فوتبالش باشه . بازیکنی که هنوز مورد بغض و کینه استقلالی هاست و بیشترین توهین ها رو در دربی تحمل میکنه ارزش حمایت کردن هم داره .
بجز نیم فصل دوم لیگ امسال طی مدتی که در پرسپولیس بوده همیشه جزو نفرات اول یا دوم تاثیر گزار در نتایج تیم بوده . انشالله که با ایجاد زمینه رقابت سالم و اندیشه های جدید سرمربی جدید نیکبخت هم دوباره همون نیکبخت سابق میشه تا منتقدان همیشه منتقدش رو به زانو در بیاره .
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
اگه کسی هم انتقاد میکنه مطمئن باش چیزی هست و الکی نمیگه . چرا از بین این همه بازیکن همه رو نیکبخت هستن ؟ تو این مسائل جمع هیچ وقت اشتباه نمیکنه.مطئن باش
منم امیدوارم نیکبخت بشه یه بازیکنی مثل علی کریمی که در اوج بالا بدون کوچیکترین حاشیه ای بازی میکنه.
تو یه لحظه فکر کن نیکخت نیمی از افتخارات کریمی رو داشت اون وقت چی میشد ؟
نیکبخت هنوز که هنوز تو باد این مسله خوابه که از اتلتیکو پیشنهاد داشته و هر جا میشینه و بهش انتقاد میکنه این حرف رو میزنه . به نظرت این فوتبالیست حرفه ای هست ؟
mona_casillas
02-16-2009, 06:38 PM
نه من مطمئن نیستم این ضرب المثل همیشه مصداق داشته باشه . کمتر شده منتقدان نیکی به اصل بازیش توجه کنند اغلب مغرضانه درباره نیکی نظر میدن حتی زمانی که در تیم ملی یا پرسپولیس در اوج بوده و خوب بازی میکرده . گناهه نیکبخت چیه که زیادی روش حساس هستن ؟! مقایسه نیکی و کریمی هم درست نیست هر بازیکنی شخصیت خاص خودش رو داره مثل همه ما .
در مورد حاشیه هم باید بگم برای علی کریمی هم کم نبوده ولی فعلا دیواری کوتاه تر از دیوار نیکی نیست . من هردو بازیکن پرسپولیس هستن و برام ارزشمندو دوست داشتنی نه تنها این دو بلکه هر جا لازم باشه از بقیه بازیکنان پرسپولیس هم دفاع میکنم و دوستشون دارم اما منکر این نمیشم که کریمی و نیکی رو بیشتر از بقیه دوست دارم که این هم کاملا طبیعیه و برای شما و دیگران هم وجود داره که در پرسپولیس به کسی بیشتر علاقه داشته باشین .
Masoud
02-16-2009, 06:56 PM
والا تا حالا ما ندیدیم از کسی انقدر حمایت شه. ( فقط یک بار احمد مومن زاده رو تو استقلال یادم میاد ) ولی تو پرسپولیس اگه هر ستاره ای چند بازی بد بود پدرش رو در می اوردن . ولی حالا از نیکی فقط حمایته که ما هم موافقیم.
ولی میگیم نمیشه چشمون رو ببندیم بگیم به به عجب بدنی داره بدون 1gr چربی و چه سرعتی داره و چه گلهایی میزنه.
ما همه پرسپولسی ها رو دوست داریم ولی حمایت مغرضانه و کور کورانه نمیکنیم.
همون طور که انتقاد مغرضانه نمیکنیم
ایشالله نیکی هم به فکر خودش باشه و بتونه نیکی زمان دنیزلی بشه
mona_casillas
02-16-2009, 07:27 PM
دی کارمو اصلا بازیکن نبود الان هم معلوم نیست کجا رفته تا آقای گل بشه !(توهم ) نیکبخت سه ساله داره برای پرسپولیس زحمت میکشه و فحش میخوره . این کجا و اون کجا ؟! گفتم اکثر منتقدان نیکی .......ندارن اما...بگذریم . انشالله خودش تو میدون جواب همه رو میده .
Masoud
02-16-2009, 07:36 PM
خدا کنه تو میدون همه جوابهای رو بده
ما که از خدامونه واسه تیممون که 200-300 ملیون گرفته یه کاری کنه
g.hoseyn
02-16-2009, 07:40 PM
اتفاقا به نظرمن از نیکبخت خیلی وقتا بیش ازحد حمایت شده.
اگه نیکبخت فقط ازلحاظ روحی مشکل داشت بازی دادن بهش ایرادی نداشت اما الان با اون اضافه وزن اصلا به صلاح تیم نیست که بازی کنه وتاموقعی که از نظرجسمی به شرایظ آرمانی نرسیده باید نیمکت نشین باشه.
mona_casillas
02-16-2009, 07:46 PM
بحث های زیادی در باره نیکبخت شده اما اگر یه بار بخصوص دوستان تازه وارد حداقل ارسال های من رو بخونند (همینطور بقیه دوستداران نیکی رو ) میبینند که کسی نگفته نیکبخت اضافه وزن نداره یا بهش انتقاد نشه بلکه بحث بر سر انصاف داشتنه همین و بس .
علی نیکی اینقدر به تیم خدمت کرده که یک فصل کامل هم نه گل بزنه و نه پاس گل بده بازم اتفاقی نمیفته
گذشتش اینقدر طلایی است با این چیزها ارزش علی نیکی کم نشه
Masoud
02-16-2009, 08:06 PM
اشتباه شما ها اینه.
ببین نه نیکبخت هر بازیکن دیگه ای تو این فوتبال باید همیشه خوب باشه وگرنه باید بشینه بیرون
سپهر حیدری پارسال گل قهرمانی رو زده پس باید تا اخر عمرش پرسپولیس باشه و هرچقدر هم میخواد سوتی بده ؟
یا همین قطبی که تو خودت از سینه چاکاش هستی باید هر کاری میخواست میکرد به صرف یه قهرمانیه نا قابل که شاید قطبی 30% هم توش سهیم نبود ( از نظر من )
ارزو میکنم نیکبخت به دوارن اوجش که به نظر من زمان دنیزلی بود برگرده ولی حمایت چشم بسته نمیکنم
g.hoseyn
02-16-2009, 08:11 PM
بحث های زیادی در باره نیکبخت شده اما اگر یه بار بخصوص دوستان تازه وارد حداقل ارسال های من رو بخونند (همینطور بقیه دوستداران نیکی رو ) میبینند که کسی نگفته نیکبخت اضافه وزن نداره یا بهش انتقاد نشه بلکه بحث بر سر انصاف داشتنه همین و بس .
علی نیکی اینقدر به تیم خدمت کرده که یک فصل کامل هم نه گل بزنه و نه پاس گل بده بازم اتفاقی نمیفته
گذشتش اینقدر طلایی است با این چیزها ارزش علی نیکی کم نشه
کسی منکر اینکه نیکبخت جزو بازیکنای طلایی پرسپولیس بوده نیست اما الان نه شرایط جسمیش خوبه نه شرایط روحیش پس نباید بهش بازی بدن
mona_casillas
02-16-2009, 11:45 PM
هر کی باشه با تصمیم سر مربی رو نیمکت میشینه من خودم رو این مسئله حرف و حساسیتی ندارم ولی در حق نیکی دارین بی انصافی میکنید نمیگم انتقاد نکنید ولی انصاف داشته باشین . لطف کنین سری هم به تاپیک بقیه بازیکنان تیم بزنین . جالبه حتی در تاپیک توره به نیکبخت توهین میشه و این جای تاسف داره هر عملی عکس العملی داره با این وضع بحث دوستانه و درست پیش نمیره . من خودم دیگه چنین بحثی روبا این روند ادامه نمیدم چون کمتر انصاف و منطق در انتقادها دیده میشه کافیه اسم نیکبخت بیاد و .... بگذریم عشق است پرسپولیس و همه کسانی که زیر این پرچم سرخ بازی میکنند .
زير اين پرچم و خوب اومدي .
به نظر من كه نيكبخت همه ي اين مشكلات از قبيل اضافه وزنو بي روحيه بودنو همه ي اينا يه طرف حاشيش يه طرف. اين حاشيه اونو بدبخت ميكنه حالا بببين كي گفتم .
اتفاقی واسه خودش نمی افته!ولی احتمالا تیم بجای اول بودن دررده سوم جای میگیره!
نتیجه:نیکبخت بره رو نیمکت.باید زحمات کسی که به تیم خدمت کرده روپاس بداریم.کسی که گذشته اش طلاییه لیاقت نیمکت نشینی روداره!یکی مثل کریم باقری که رو نیمکت میشینه مگه گذشته اش طلایی نبوده؟!
کسانی مثل باقری و نیکی فقط تو زمین باشن و قدم بزنند روحیه تیم و وزنه تیم هستن
نمونش باقری با استقلال تعویض شد تیم به هم ریخت گل خوردیم
وجود علی نیکی نعمت است برای هرتیم
جالب اینه علی نیکی در بدترین دوران فوتبالش آمارش از همه بازیکنان ما بهتره
mona_casillas
02-17-2009, 01:06 AM
بحث جالبه روشنگر باشه و بدون بغض نسبت به یار خودی . نیکی همه امیدش پرسپولیس و هوادراش هستن . انتقاد هم بهش وارده اما نه تا این حد که دائم بخوایم بکوبیمش و یا با دیکارمو مقایسه اش کنیم . امسال هم انصافا حاشیه هاش خیلی کم بوده بیشتر بهش گیر دادن تا اینکه خودش دنبال حاشیه باشه . به هر حال من که حمایتش میکنم همونطور که بازیکنای دیگه تیم خصوصا کلیدی ها به مشکل بربخورن حمایت میکنم .
Karim
02-17-2009, 01:19 AM
عابدزاده بمب روحیه است از نیکبخت هم بهتر قدم میزنه تو زمین!
کریم خسته بود باید تعویض میشد اما نه با منصوری!
وجود علی نیکی ابتدای فصل آره نه نیکبختی که هفته هاست گل نزده!
علی نیکی آمارخوبی داره چون ابتدای فصل بازیش عالی بود.درضمن امار نیکبخت ازهمه بهتر نیست بلکه امارتوره ازهمه بهتره با وجود غیبتهای زیادش دربازیها
Masoud
02-17-2009, 01:19 AM
واقعا نمیدونم رو چه منتطقی این حرف رو میزنی . یه تیم یکی دو تا بازیکن بزرگ داره ولی مطمئن باش علی جوون بازیکنی نیست که وجودش تو زمین وزنه روحی باشه . تو تیم فعلی فقط علی کریمی و شاید رحمان رضایی این وضعیت رو دارن.
اگه به این مثال تو بخوایم استنباط کنیم پس چرا بازی رفت بعد تعویض نیکبخت که یه فوروارد بود گل زدیم ؟ ( که البته یه دلیل بچه گونه هست فقط به خاطر حرف عامد گفتم )
بحث جالبه روشنگر باشه و بدون بغض نسبت به یار خودی . نیکی همه امیدش پرسپولیس و هوادراش هستن . انتقاد هم بهش وارده اما نه تا این حد که دائم بخوایم بکوبیمش و یا با دیکارمو مقایسه اش کنیم . امسال هم انصافا حاشیه هاش خیلی کم بوده بیشتر بهش گیر دادن تا اینکه خودش دنبال حاشیه باشه . به هر حال من که حمایتش میکنم همونطور که بازیکنای دیگه تیم خصوصا کلیدی ها به مشکل بربخورن حمایت میکنم .
مونا جان اگه ما داریم زیاده روی میکنیم به نظر من تو هم داری مغرضانه حمایت میکنی.این رو قبول کن هیچ کس با این همه بد بازی کردن اندازه نیکبخت مورد حمایت نبوده و انقدر بهش فرصت داده نشده.
ما هم عشقمون پرسپولیسه و بدون بد هیچ سرخپوشی رو نمیخوایم
redsun
02-17-2009, 02:26 AM
نیکبخت داره تاوان تمام بد شانسی های تیم را می دهد
اگه نیکبخت تا امروز نبود به جای خلیلی مصدوم کی قرار بود بازی کنه
کی باید به جای توره ای که بچگی می کنه و کارت می گیره بیاد حمله
نیکی راست میگه وظیفه ی اصلیش گل سازیه
همون کاری که پارسال می کرد اما امسال داره جور بدشانسی ها و بچه بازی های بازیکنهای دیگه را می ده واقعا شما ها انتظار دارید همیشه همه چیز وفق مرادتون باشه نباید اینقدر دیدمون منفی باشه
نیکی را تعویض کنید به جاش کی را می خواهید بیارید ؟ لطفا سوال من را جواب بدهید؟؟؟؟؟؟؟
g.hoseyn
02-17-2009, 01:28 PM
واقعا نمیدونم رو چه منتطقی این حرف رو میزنی . یه تیم یکی دو تا بازیکن بزرگ داره ولی مطمئن باش علی جوون بازیکنی نیست که وجودش تو زمین وزنه روحی باشه . تو تیم فعلی فقط علی کریمی و شاید رحمان رضایی این وضعیت رو دارن.
اگه به این مثال تو بخوایم استنباط کنیم پس چرا بازی رفت بعد تعویض نیکبخت که یه فوروارد بود گل زدیم ؟ ( که البته یه دلیل بچه گونه هست فقط به خاطر حرف عامد گفتم )
لطفا توبازیکنای وزنه روحی کریم باقری فراموش نشه
همون کاری که پارسال می کرد اما امسال داره جور بدشانسی ها و بچه بازی های بازیکنهای دیگه را می ده واقعا شما ها انتظار دارید همیشه همه چیز وفق مرادتون باشه نباید اینقدر دیدمون منفی باشه
نیکی را تعویض کنید به جاش کی را می خواهید بیارید ؟ لطفا سوال من را جواب بدهید؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگه هادی نوروزی 90دقیقه بازی می کرد از علی نیکی بهتر بود
Masoud
02-17-2009, 02:45 PM
ابراهیم توره که فعلا هست وقتی اون چند تا بازی هم نبود خیلی ها رو داریم که بتونن بازی کنن تو نوک.
علی کریمی خودش مدتی نوک بازی میکرد و هرچند بازیکنهای با انگیزه ای مثل خیرخواه خیلی بهتر از نیکبخت فعلی هستن
ماشالله هزار ماشالله هم که 1 بازی در میون محروم هست .
امروز هم جلوی ابومسلم نیست
mona_casillas
02-17-2009, 03:38 PM
با عرض پوزش از بعضی از دوستان من ارسال هایی رو حتی قابل خوندن هم نمیبینم چه برسه وقت گذاشتن و جواب دادن و بعضی حرفها و مقایسه ها فقط برای خندیدن خوبه و بس . بخصوص کسانیکه حتی استقلال رای هم از خودشون ندارن و فقط میخوان با چند نفر همراهی کنند . هیچ دلیلی نمیبینم تاپیک بازیکن تیم نیکبخت به محل اینطور جرو بحث ها تبدیل بشه . جالب اینکه خودمن بارها انتقاداتی رو به نیکبخت کردم ولی بازهم متهم به مغرض بودن میشم ولی کسانی که به نیکبخت تحت هرعنوانی انتقادیا توهین کنند مورد تشکر هم قرار میگیرن . این بحث فوتبالی و فنی نیست بیشتر به یه جور کل کل کردن و کری خونی و رو کم کردن شبیه شده . نمیدونم چه کسی باید جلوی این رویه نادرست رو بگیره اگر این روش درسته پس از این به بعد من نوعی هم به خودم حق میدم در تاپیک چهره های محبوب شما وارد بشم و یه انتقاد رو دهها بار به شکل های مختلف بنویسم و کسی هم حق اعتراض و تذکر نداره چون همین روش در تاپیک نیکبخت داره پیاده میشه . با این وضعیت من هوادار به جای اینکه از اومدن به انجمن خودم چیزی یاد بگیرم و احساس آرامش کنم فقط مجبورم با افرادی که دیدگاه خاص خودشون رو دارن و تحت هر شرایطی میخوان همون دیدگاه رو حاکم کنند کل کل کنم و با احساس خستگی و پشیمون ازاومدن به جایی که باید اون رو خونه دوم خودم بدونم از نت خارج بشم . من جدا از مدیر سایت و مسئول این بخش انجمن میخوام به این وضعیت سروسامون بدن .
جواب برای بعضی ارسال ها دارم ولی واقعا بهترین جواب در مقابل بعضی حرفها ومقایسه ها خاموشیست و نهایتا خندیدن به مقایسه های انجام شده .
g.hoseyn
02-17-2009, 04:12 PM
http://arezoo7.files.wordpress.com/2008/12/4944851.jpg
براساس آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال لب خواني فيلم مسابقات فوتبال نميتواند مستند باشد و به همين دليل احتمال احضار امير قلعهنويي به كميته انضباطي وجود ندارد.
در حالي كه شايعه شده بود سرمربي استقلال در بازي هفته قبل اين تيم برابر پرسپوليس به برخي از بازيكنان استقلال توهين كرده و در صحنه آهسته فيلم اين بازي چنين اتفاقي قابل اثبات به نظر ميرسد، براساس آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال لب خواني فيلم مسابقات فوتبال براي احضار بازيكنان يا مربيان قابل استناد نيست.
در شرايطي كه "سياوش اكبرپور" به خاطر رفتار قلعهنويي در رختكن استقلال پس از داربي در تمرينات اين شركت نكرد، انتخاب قلعهنويي به عنوان سرمربي اخلاق هفته جاي تعجب داشت اما، شنيده ميشود كه سازمان ليگ به خاطر تشكر قلعهنويي از برنامهريزي ليگ دست به انتخاب زده است. با اين حال عزيز محمدي رييس سازمان ليگ به ايسنا گفت: «چنين چيزي نيست و ما به هيچ وجه به دنبال چنين مسايلي نيستيم و خودمان را به تعريف و تمجيدهاي مربيان دلخوش نميكنيم. انتخابهايي كه انجام ميدهيم براساس منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال است. مربيان و بازيكنان را در تمامي مسابقات با يكديگر مقايسه ميكنيم و در نهايت بازيكن و مربي اخلاق هفته را انتخاب ميكنيم. در مورد انتخاب قلعهنويي هم بايد بگويم كه كار او در مقايسه با ديگر مربيان دشوارتر بود. او پس از بازي به سمت تماشاگران پرسپوليسي رفت و در طول بازي هم نسبت به بازيهاي گذشته بارها خودش را كنترل كرد و تنها يك مورد بود كه داشت عصباني ميشد اما، خودش را كنترل كرد. او در پايان بازي هم از داوري تشكر كرد.»
از سويي ديگر عليرضا واحدي نيكبخت كه سال پر اتفاقي را پشت سر گذاشته براساس امتيازهاي منفي كه از كميته انضباطي دريافت كرده در يك قدمي سقوط به دسته اول قرار گرفته است.
يكي از مسوولين فدراسيون فوتبال با تاييد اين مطلب گفت: " در كارنامه انضباطي اين بازيكن 130 امتياز منفي ثبت شده و در صورتي كه او در بازيهاي آينده پرسپوليس تا پايان ليگ، بيست امتياز منفي ديگر بگيرد، به رقابتهاي دسته اول سقوط خواهد كرد و مجبور خواهد بود فصل آينده در رقابتهاي دسته اول شركت كند."
اين در حالي است كه فدراسيون فوتبال براي كاهش تنش در ميادين فوتبال قانون 150 امتياز منفي را براي بازيكنان و مربيان در نظر گرفته اما، اعلام كرده به بازيكناني كه در ميادين فوتبال رفتار جوانمردانهاي با حريفان داشته باشند امتياز مثبت تعلق خواهد گرفت.
محمدي بدون اينكه از بازيكني نام ببرد، در پاسخ به اين سوال كه چگونه ميشود كه امتيازهاي منفي يك بازيكن كم شود، گفت: «ما تا پايان فصل عملكرد بازيكنان را زيرنظر خواهيم گرفت و اگر بازيكني به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شود، از امتيازهاي منفي او كسر خواهد شد.»
رييس سازمان ليگ به بازيكنان توصيه كرد: «اميدواريم كه در هفتههاي آينده كه روزهاي پاياني ليگ هشتم هم به حساب ميآيد، بازيكنان با رفتار و برخوردهاي مثبت خود به لحاظ اخلاقي عملكرد ويژهاي را از خود ارايه دهند.»
همچنين امور مالي فدراسيون فوتبال پاداشهايي كه در دوران حضور علي دايي به نيكبخت واحدي اهدا شده بود را محاسبه كرد كه براساس اين محاسبه، نيكبخت در اين مدت پنج ميليون و چهارصد هزار تومان دريافت كرده كه براساس حكم كميته انضباطي بايد اين مبلغ را به فدراسيون فوتبال برگرداند.
هر چند مدتهاست كه از صدور اين حكم ميگذرد و در آن حكم تاكيد شده بود كه اين مبلغ بايد هرچه سريعتر پرداخت شود، عليرضا نيكبخت واحدي اقدام به پرداخت اين پول نكرده است.
فكر نميكنم اين خبر درست باشه چون نيكبخت بعد اون اتفاق چندتا امتياز مثبت گرفته بود كه شريفي هم خوشش اومده بود .
ميشه منبع اين خبررو هم بگيد؟
mona_casillas
02-17-2009, 04:29 PM
یه قانون کاملا من در آوردی در فوتبال ایران که هیچ مبنا و اساسی نداره ولی وسیله خوبیه برای تسویه حساب کردن با بازیکنانی خاص مثلا هر کی با دایی در بیفته طبق این قانون به راحتی از صحنه فوتبال محو میشه . امتیازات منفی هم که در پرونده نیکبخت ثبت شده بخاطر قضیه تیم ملی است در حالی که همون کار نیکبخت بارها از طرف بازیکنانی مثل عقیلی هم تکرار شده بود ولی نه امتیاز منفی داشت و نه حتی بازتاب خبری .
جالبه با این اوضاع و روحیه ای که برای نیکبخت درست میکنند بازهم عده ای ما نیکبخت رو حاشیه ساز میدونیم و طبیعیه در این شرایط نوروزی و عبدی و دیکارمو که سهله حتی بازیکنان گل کوچیک محله ما هم روحیه بهتری از نیکبخت دارند و میتونند جایگزین خوبی برای او در پرسپولیس باشند !!!!!!!!!!!!!!
zamara
02-17-2009, 04:52 PM
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
اگه کسی هم انتقاد میکنه مطمئن باش چیزی هست و الکی نمیگه . چرا از بین این همه بازیکن همه رو نیکبخت هستن ؟ تو این مسائل جمع هیچ وقت اشتباه نمیکنه.مطئن باش
منم امیدوارم نیکبخت بشه یه بازیکنی مثل علی کریمی که در اوج بالا بدون کوچیکترین حاشیه ای بازی میکنه.
تو یه لحظه فکر کن نیکخت نیمی از افتخارات کریمی رو داشت اون وقت چی میشد ؟
نیکبخت هنوز که هنوز تو باد این مسله خوابه که از اتلتیکو پیشنهاد داشته و هر جا میشینه و بهش انتقاد میکنه این حرف رو میزنه . به نظرت این فوتبالیست حرفه ای هست ؟
کسی منکر اینکه نیکبخت جزو بازیکنای طلایی پرسپولیس بوده نیست اما الان نه شرایط جسمیش خوبه نه شرایط روحیش پس نباید بهش بازی بدن
لطفا توبازیکنای وزنه روحی کریم باقری فراموش نشه
به نظر من اگه هادی نوروزی 90دقیقه بازی می کرد از علی نیکی بهتر بود
سلام به همه بچه هاي گل انجمن :
اول بايد از بابت غيبت چند روزه خودم كه بعلت فوت يكي از نزديكانم بود از همه شما پوزش بخواهم .
بچه هاي گل و خوب هوادار پرسپوليس بايد خدمت شما عرض كنم كه الان اومدم و چندين پستي را كه در اين چند روز ارسال شده و نخونده بودم مطالعه كردم واقعا تاسف خوردم . كريم آقاي عزيز ، آقا مسعود گل و دوست عزيز قرمزته ، واقعا با اين گونه صحبت ها كه حتي طرفداران استقلال هم شايد در مقابل شما كم بيارن ميخواهيد از تيم و باشگاه حمايت كنيد !!؟
اصلا موضوع اين تاپيك و خط مشي اينجا چيست ؟ آيا ما بايد در جايي كه از خوبي هاي او بگوييم و نقاط ضعف او را با جملات زيبا و منطقي عنوان كنيم بايد بياييم و بشدت او را سركوب كنيم ؟
بله نيكبخت در چند بازي نتوانسته عملكرد خوبي از خودش نشون بده ، نيكبخت اضافه وزت پيدا كرده و همه حرفها درست ، اما آيا بايد اينگونه ما ادعاي پرسپوليسي بودن با او برخورد كنيم ؟
تا حالا چند بار نيكبخت براي تيم كاملا مفيد بوده و با گلهاي او پرسپوليس پيروز ميدان بوده ؟ چرا اين را نميبينيد و فقط نقطه ضعف هاي او كه خداييش خيلي كم است را ميبينيد ، اين چگونه حمايت از تيم و بازيكنان است ؟
يعني ما از خدا هم بالاتر و بهتر هستيم ؟ همه ما در طول ساليان زندگي خود مرتكب اشتباهات و گناهان فراوان شديم و خيلي از آنها را در خفا انجام داديم و كسي بجز خدا از آن مطلع نيست ولي خداي رحمن و رحيم هميشه آنها را پوشيده نگه ميدارد ولي ما كوچكترين مسئله از نيكبخت را به اندازه يك كوه بزرگ و همه جا جار ميزنيم .
شما فكر نميكنيد كه اين صحبت ها را همه دنيا ميتواند ببيند و بخواند؟ آيا استقلالي ها اين مطالب را نميخوانند؟ آنها چه قضاوتي در مورد ما كه ادعاي هواداري باشگاه پرسپوليس را داريم و در مورد اين بازيكن كه اتفاقا مورد غضب آنها هم هست ، ميكنند . غير از اين است كه با خواندن مطالب ما قاه قاه به ريش ما هواداران ميخندند ؟ نتيجه آن هم همين ميشود كه در دربي از اول بازي تا آخر بازي به بازيكن ما توهين ميكنند و ما هواداران پرسپوليس كه ادعاي تعصب هم داريم فقط گوش ميدهيم و هيچ اعتراضي به آنها نميكنيم !!
شما اگر نيكبخت را دوست نداريد ، ايرادي ندارد اما نبايد به علايق ديگران بي احترامي كنيد. مگر شما با كاربراني كه به اين بازيكن علاقه دارند دشمني داريد كه براي بهم ريختن اعصاب اين علاقه مندان بدنبال واژه و كلماتي هستيد كه اين بازيكن را سركوب كنيد ؟
اين چه نوع برخورد است كه شما ميكنيد !!؟
همه بازيكنان و دست اندكاران باشگاه پرسپوليس بايد براي ما عزيز و محترم باشند و تازماني كه برخلاف خط مشي باشگاه قدمي برنداشته اند بايد مورد حمايت ما باشند و اين موضوع قديم و جديد و ايراني و خارجي و پير و جوان ندارد .
از شما خواهش ميكنم اين بحث هاي بچه گانه را كنار بگذاريد و به هر صورت ممكن از تيم و باشگاه و تمامي بازيكنان حمايت كنيد تا دشمنان اين باشگاه بزرگ نا اميد شوند و براي سركوب و تحقير ما از صحبت هاي خودمان استفاده نكنند .
در انتها ضمن پوزش و عذر خواهي از تك تك شما عزيزان گرامي بعرض ميرسانم كه منبعد هر پست و مطلبي كه بر عليه نيكبخت و حالت توهين و تحقير داشته باشد را در اين تاپيك تحمل نخواهم كرد و بلافاصله حذف خواهد شد .
در ساير تاپيك ها هم به همين صورت عمل خواهد شد و به هر بازيكن و مربي و دست اندكار باشگاه پرسپوليس توهين شود قابل تحمل نخواهد بود و حتما ارسال فوق حذف خواهد شد .
وظيفه همه ما فقط به فقط حمايت از تمامي بازيكنان و دست اندركاران است مگر اينكه ثابت شود بازيكن يا فلان شخص اين باشگاه بر خلاف منافع و خط مشي باشگاه بصورت عمدي و ستيزه جويانه قدمي برداشته باشد كه در آنصورت هيچكس از او حمايت نخواهد كرد كه امثال اينگونه افراد را در طي چندين دهه كم نداشتيم . از قيبل هاشمي نسب و عليزاده و مصطفوي و غيره .
با اميد به اينكه همه بجز حمايت از كل باشگاه قدمي ديگر بر نداريم .
موفق باشيد
redsun
02-17-2009, 09:12 PM
اسم این قسمت هست کلوپ هواداران نیکی جون هر کی هواداره نیکبخته باید بیاد
اگه مشکلی دارید با نیکی دلیلی نداره تو قسمتی که مال هوادارانشه وارد بشید برید یک قسمت بزنید به نام دشمنان نیکی تا بیایم با هاتون بحث کنیم
در ضمن آقا مسعود دیدم امروز توره جون چه طوری جای نیکی بازی کرد شاهکار بود
ببخشید توره همه ی بازی ها را بوده
zamara
02-17-2009, 10:18 PM
اسم این قسمت هست کلوپ هواداران نیکی جون هر کی هواداره نیکبخته باید بیاد
اگه مشکلی دارید با نیکی دلیلی نداره تو قسمتی که مال هوادارانشه وارد بشید برید یک قسمت بزنید به نام دشمنان نیکی تا بیایم با هاتون بحث کنیم
در ضمن آقا مسعود دیدم امروز توره جون چه طوری جای نیکی بازی کرد شاهکار بود
ببخشید توره همه ی بازی ها را بوده
گويا تذكر داده شده رافراموش كرديد !!!؟
ما حق نداريم در مورد هيچيك از بازيكنان و مربيان و دست اندركاران باشگاه با ديد بد نگاه كنيم . توره هم براي تيم زحمات زيادي كشيده و با گلهاي خود ضمن موفقيت براي پرسپوليس دلهاي ميليونها هوادار را شاد كرده است .
اجازه ايجاد تاپيك براي بدگويي بازيكنان هم داده نخواهد شد .
فقط حمايت و چنانچه در نظر داريد از بازيكني انتقاد كنيد بايد در كمال احترام اينكار انجام شود .
ما نبايد بهانه بدست رقيبان خود بدهيم .
omidperspolisi
02-17-2009, 11:35 PM
الان چندتا ارسال رو خوندم به نظرم درست نیست اینجوری راجع به بازیکنانمون بحث کنیم همه طرفداران نیکبخت هم قبول دارند که نیکبخت افت کرده و کسی هم زحمات نیکبخت رو فراموش نکرده ان شاالله هر چه سریعتر به روزهای اوجش برمیگرده از چند روز دیگه هم تمرینات اختصاصی مربی بدنساز برای چند بازیکن از جمله نیکبخت برای کم کردن وزن شروع خواهد شد
Karim
02-18-2009, 12:49 AM
آدم یاد یکی ازبرنامه های مهران مدیری میفته که یه قسمت کانال ماهواره ای راه انداخته بودند و مجری به مخاطب تلویزیونی میگفت حق انتقاد نداری فقط میتونی تشکر کنی!
نیکی جون مرسی!
g.hoseyn
02-18-2009, 01:08 AM
آدم یاد یکی ازبرنامه های مهران مدیری میفته که یه قسمت کانال ماهواره ای راه انداخته بودند و مجری به مخاطب تلویزیونی میگفت حق انتقاد نداری فقط میتونی تشکر کنی!
نیکی جون مرسی!
شدیدا باهات موافقم.:hora:
نیکبختم خیلی باروحیه است وروفرم وآمادگی جسمانیشم توپه واضافه وزن هم نداره.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.