توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران جواد كاظميان
babak red
09-04-2011, 09:42 AM
بابک جان
اول : یه بنده خدا اسمش موناست .
دوم : من بحث فنی کردم و آوردن اسم دایی جرم نبود و نیست و دست و دهان مردم رو نمیشه بست خودت رو با این نوع کارها که دقیقا روش علی دایی ست خسته میکنی وقتی در بین بحث فنی دوستت میاد از رنگ در فروم نویسی میگه و دوست بعدیت میاد نقش وکیل مدافع همه رو به عهده میگیره و بحث به خاله زنک بازی می کشه من یعنی مونا بعد 7 سال سابقه فروم نویسی نمیام با چنین افرادی بحث کنم درواقع حرف هاشون اصلا بحث نیست .
سوم : من به شماها میخندم ؟ نه عزیز اشتباه میکنی من بیکار نیستم که چنین کاری بکنم اگر هم کاری خنده آوره ، همین اتفاقی که داره در ورزشگاهها به نام علی دایی میفته است و پرسپولیس رو مضحکه عام و خاص کرده .
احتمالا بعد رفتن من به طور خود جوش !!!!!چند وکیل مدافع پیداشون میشه و با نقل قول ها باز همون راه همیشگی رو میرند و تکرار میکنند اما من هیچوقت پایه چنین بحث هایی نبودم و نیستم حالا ده تا یوزر واقعی یا ساختگی هم پشتیبان هم در بیان ، نه واقعیت و حقیقت رو میشه برای همیشه کتمان کردو نه همه مردم رو میشه برای همیشه به استحمار کشید .
حیف از تاپیک جواد کاظمیان که به خاطر بی ظرفیتی یه عده به چنین روزی کشیده شد .
من چون بخاطر احترامی که بهت گذاشتم اسمتو نگفتم موناجان
فکر نکنم اون بحثی که درباره دایی کردی فنی باشه مونا .بعدشم مونا کدوم فروم 7 سال پیش بود که ما خبر نداریم؟تا جایی که من میدونم مرجع وارتش خیلی قدیمی باشن 5 ساله هستن. موناجان تو که خودتو خیلی بالاتر از ماها میدونی وماها ارزش بحث کردن رو نداریم چرا میایی بحث می کنی پس؟پس بزار ما با هم سطحهای خودمون بحث کنیم.اسم دایی رو اوردن جرم نیست نقد کردن جرم نیست ولی دیدی که چه اتفاقی افتاد بعد اون بحثت؟بیشتر بچه ها از همدیگه ناراحت شدن اصلا دایی تموم شد رفت.ولی اگه اسم دایی رو میاری بعدش شکایت نکن که چرا جوابتو دادم موناجان.دایی برای تو عزیز نیست برای ما عزیزه وما نمیزاریم کسی ازش بد بگه حتی به هر قیمتی.همون اتفاقاتی که تو ورزشگاه میفته عوامل داخل باشگاه کاری کردن که این اتفاقا بیفته چرا میندازی گردن دایی؟
نه واقعیت رو هیچوقت نمیشه پنهان کرد ولی میشه ذهن مردم رو برگردوند تو بیا بگو دایی بده من ساده باور می کنم فکر میکنم چون مونا گفته بده دیگه.به خودم این زحمت رو نمیدم برم تحقیق کنم کی بده کی خوبه.
مونا من بهت توهین نکردم ولی تو میگی بی ظرفیت به من.اینو یاد گرفتی از 7 سال فروم نویسی؟
redlove
09-04-2011, 10:46 AM
من چون بخاطر احترامی که بهت گذاشتم اسمتو نگفتم موناجان
فکر نکنم اون بحثی که درباره دایی کردی فنی باشه مونا .بعدشم مونا کدوم فروم 7 سال پیش بود که ما خبر نداریم؟تا جایی که من میدونم مرجع وارتش خیلی قدیمی باشن 5 ساله هستن. موناجان تو که خودتو خیلی بالاتر از ماها میدونی وماها ارزش بحث کردن رو نداریم چرا میایی بحث می کنی پس؟پس بزار ما با هم سطحهای خودمون بحث کنیم.اسم دایی رو اوردن جرم نیست نقد کردن جرم نیست ولی دیدی که چه اتفاقی افتاد بعد اون بحثت؟بیشتر بچه ها از همدیگه ناراحت شدن اصلا دایی تموم شد رفت.ولی اگه اسم دایی رو میاری بعدش شکایت نکن که چرا جوابتو دادم موناجان.دایی برای تو عزیز نیست برای ما عزیزه وما نمیزاریم کسی ازش بد بگه حتی به هر قیمتی.همون اتفاقاتی که تو ورزشگاه میفته عوامل داخل باشگاه کاری کردن که این اتفاقا بیفته چرا میندازی گردن دایی؟
نه واقعیت رو هیچوقت نمیشه پنهان کرد ولی میشه ذهن مردم رو برگردوند تو بیا بگو دایی بده من ساده باور می کنم فکر میکنم چون مونا گفته بده دیگه.به خودم این زحمت رو نمیدم برم تحقیق کنم کی بده کی خوبه.
مونا من بهت توهین نکردم ولی تو میگی بی ظرفیت به من.اینو یاد گرفتی از 7 سال فروم نویسی؟
خوشم میاد کم میگی ولی حرفهات و باید طلا گرفت
حالا دیدن بحث دوباره داره روند عادیشو پیش میگیره گفتن بزار جو و به بیراهه بکشیم کلا عادتشونه
بابک جان کلا چیزی که من از شما تو این 3 سال آشنایی دیدم این بود که شما ظرفیت تکمیلی
میدونی اینها چه تیپ آدمهایی هستن الان باید باهاشون همسو بشی فحش بدی به جدو آباد علی دایی بعد عزیز میشی
در آخر ................
mona_casillas
09-04-2011, 05:36 PM
اصلا اهل اینکه بخوام جواب حرف های افراد شناخته شده رو بدم و تاپیک جواد کاظمیان عزیز رو به بیراهه بکشم نیستم پس بی خیال حرف های بی ارتباط با موضوع تاپیک و حاشیه ای .
تمام 4 پارت فعال شده ، دانلود کنید و حالش رو ببرید . :8::8::8:
گفتگوی ویژه با جواد کاظمیان
http://www.myup.ir/images/59916744688495529380.bmp
Part1
DOWNLOAD | INTERUPLOAD (http://www.interupload.com/files/1MVKNDAV/goteguye_vijhe_part1__Cenation_1.AVI_links)
-----------------------------
Part2
DOWNLOAD | INTERUPLOAD (http://www.interupload.com/files/04YMXJKU/Goftguye_vijhe_Part2_Cenation.AVI_links)
----------------------------
Part3
DOWNLOAD | INTERUPLOAD (http://www.interupload.com/files/1MWZU9RS/goftguye_vijhe_Part3_Cenation.AVI_links)
----------------------------
Part4
DOWNLOAD | INTERUPLOAD (http://www.interupload.com/files/XVF3RAPK/goftguye_vijhe_Part4_Cenation.AVI_links)
http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/Between%2090%20shine.png
raha_01
09-04-2011, 06:50 PM
واينم يه موضوع جديد:
به نظر شما جواد جون تو بازي 5 شنبه كل ميزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وايا كارت زرد دريافت ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
به نظر من يدونه كل ميزنه
و اكه يه نيمه بازي كنه كارت نميكيره
2 تا نيمه بازي كنه احتمالش زياده:8:
ایشاله که گل میزنه و بازی رو میبریم و با یه انگیزه مضاعف میریم برای دربی.
فقط باید پیرهنشو بدوزن که در نیاره.258147963
آخی اومده بود نود خودش میگفت عادت بدیه باید جلوی خودمو بگیرم.:8::rose:
3000مهسا
09-04-2011, 10:07 PM
بجه ها مرسي از جواب هاتون:8:
معلوم كه همه اميدواريد :4:
انشاالله كه ميبريم258147963
اينم جديد ترين حرفاي كاظميان عزيزمون:8:
جواد كاظميان گفت: با نظر كادر فني اردوي سه روزه اي را در مشهد برگزار كرديم كه بيشتر وقت خود را به بدنسازي اختصاص داديم چون به نظر مي رسيد از نظر بدني كمي دچار مشكل بوديم و هواداران مطمئن باشند در بازي هاي بعدي نتايج مفيد اين اردو با بازي هاي روان و درخشان مشخص خواهد شد.
وي ادامه داد: پرسپوليس روزبه روز بهتر از قبل مي شود و به حريفان هشدار مي دهم كه به فكر خود باشند چون قرار نيست به هيچ تيمي رحم كنيم و بنا را به اين گذاشته ايم از تمام بازي ها امتيازات كامل را جمع كنيم.
اين مهاجم با تجربه دررابطه با هتريك خود مقابل نفت آبادان و تاثير اين اتفاق در بازي هاي بعدي اضافه كرد: اين هتريك انگيزه من را براي كسب مقام آقاي گلي و كسب امتياز براي پرسپوليس ترغيب مي كند و هرگز اجازه نمي دهم غرور كاذب باعث شود نتوانم به هدفم كه موفقيت پرسپوليس است برسم.
redlove
09-04-2011, 11:14 PM
امیدوارم بعد از این فقط پیروز میدون باشیم
و ستاره این میدون کاظمیان باشه
و به امیده اینکه کاظمیان آقای گل لیگ بشه
3000مهسا
09-15-2011, 12:35 AM
جديدترين حرفاي كاظميان:
كاظميان: گل نزنم، سعي ميكنم پاس گل بدهم 1390/06/23
هیچکس نگفته دربی باید مساوی شود
مهاجم پرسپولیس گفت: هدف اصلی من خدمت به پرسپولیس است و اگر گل نزنم سعی میکنم پاس گل بدهم.
خبرگزاری فارس: كاظميان: گل نزنم، سعي ميكنم پاس گل بدهم
جواد کاظمیان در خصوص آخرین وضعیت خود برای دیدار روز جمعه برابر استقلال اظهار داشت: شرایط پرسپولیس بعد از بازی با ذوب آهن بهتر شده و خودمان را آماده میکنیم تا با یک بازی زیبا و تماشاگرپسند دربی هفتاد و یک را به خوبی پشت سر بگذاریم.
وی افزود: میدانم انتظارات از من بالا است. باید تلاش را بیشتر کنم تا دل هواداران را شاد کنم. در صورتی که در بازی مقابل استقلال گلزنی نکنم با توجه به پستم در زمین پاس گل میدهم.
مهاجم پرسپولیس خاطرنشان کرد: کری خواندن را دوست ندارم و سعی خواهیم کرد که هر چه داریم را در زمین پیدا کنیم.
کاظمیان در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا در دربیهای قبلی به شما اعلام شده باید این بازی مساوی شود یا خیر گفت: چنین حرفی نبوده است و هیچ کس این حرف را نزند. مطمئن باشید دو تیم برای ۳ امتیاز به میدان میروند.
hamid3
09-17-2011, 12:40 AM
تو این دربی جواد هم اسیر مدافعان حریف شده بود
نه پاس های عمقی دادن که فرار کنه 1 بار هم تو افساید قرار نگرفت
اما زود استیلی جوادرا کشید بیرون چون اگر بود با فرارهایش یا ضربات ایستگاهی که مهارت داره کاری برای تیم انجام می داد
misagh27
09-17-2011, 01:06 PM
بیچاره جواد کاظمیان!
نمیدونم استیلی چرا اون محمد نوری چپول رو گذاشت تو زمین بمونه جواد کاظمیان با انگیزه رو کشید بیرون!
تازه بازی بعدی هم جواد رو نداریم.
NeGaR
09-17-2011, 05:17 PM
چرا بازی بعد جواد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواد هنوز سه کارته نشده...987654321
msh73
09-17-2011, 05:55 PM
سرمربی اشتباه بزرگی کرد که جواد عوض کرد علیرضا محمد آورد که چپ کرد تازه جواد در نیمه اول دوندگی خیلی خوبی داشت واگه جواد توزمین می بود می تونست پنالتی بزنه چون سابقه پنالتی زدنش عالیه (البته این سرمربیه هم نمیدونست که این اتفاقها میخواد بیفته)
به هر دوستان میدونم همتون بسیار باتعصب هستید ولی برید چندتا جوک بگید وبشنوید تا اعصابتون بیاد وحالتون سرحالتر بشه هر چند که واقعا داغون داغونیم
امیدواریم این چند روز رو به خیر وخوشی بگذرونید
red_horn
09-17-2011, 06:04 PM
بازيكن خوبي هستش اگر كار كنه موفق مي شه
red_horn
09-17-2011, 06:05 PM
من اميدوارم بره ليگ هاي خارج كار كنه
red_horn
09-17-2011, 06:06 PM
ولي از عليرضامحمد بهتر كار مي كنه
babak red
10-02-2011, 05:31 PM
کاظميان به تيم ملي دعوت شد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس به تيم ملي دعوت شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032710.jpg
جواد کاظمیان که نامش در بین اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی در روز گذشته نبود امروز به تیم ملی دعوت شد.
فدراسیون فوتبال امروز در تماسی با کاظمیان از وی خواسته تا ظهر امروز خود را به اردوی تیم ملی معرفی کند.
در خبر روز گذشته اعلام اسامی تیم ملی عنوان شده بود که شاید یکی دو بازیکن دیگر به اردو دعوت شوند.
Spring_red
10-02-2011, 06:25 PM
وایییییییییییییی چه خبر خوبی
خیلی خوشحال شدم
تو تیم ملی میتونه خودشو نشون بده به بعضیا
امیدوارم موفق باشه
کاظمیان یکی از بهتریناست اگه بتونه قابلیتاشو نشون بده
NAKHODA_707
10-02-2011, 08:47 PM
من یکی که موندم آخه این مربیها که میان پرسپولیس به نوعی همیشه با یکی از همون اول کج می افتن و لج میکنن ، فکر کنم استیلی هم با جواد لج کرده آخه اصلا بازی نکردنه جواد و نمیشه به لحاظ فنی توجیح کرد پس حتما یه دلیله دیگه ای داره؟!! کاش هر چه زودتر این مشکل برطرف بشه ،آخه حیفه بخدا
redboy2atishe
10-02-2011, 09:47 PM
کاظمیان بازیکن خوبیه با چندتا امای گنده ...
اینکه به عنوان بازیکن اصن حق اعتراض به مربی رو نداره...میگه تو 2 بازی 4 تا گل زدم...خب دمش گرم اما چرا بازی نمی کنم...
مرد حسابی هاشمیان بازی قبلی بعد جادوگر بهترین بود اما بازیه صبا بیرون بود...
خیلی حساب شده برخورد کرد با این موضوع...
فرق بازیکنایی که اروپا بازی کردن با اونایی که اسیا بودن همینه ...
اصلا من خودم از نظر فنی کاظمیانو بیشتر از هاشمیان قبول دارم اما یکی نیست بگه جواد جان دلبندم این بچه بازیات تیمو میبره حاشیه ...
میگه اگه میباختیم اصن مصاحبه نمی کردم.!
به نظرم استیلی خیلی داره پپه بازی در میاره ...
3000مهسا
10-03-2011, 12:22 AM
با حرف بجه ها منم موافقم
ولي جواد با هاشميان كمي فرق داره
جواد هنوز اماده براي بازي كردن هست
در حالي كه هاشميان تجربش بيشتر به درد تيم ميخوره تا بازيش تو 90 دقيقه
ولي جواد زود رنج بودنش كارو خراب ميكنه ديكه258147963
babak red
10-03-2011, 08:24 AM
مسئله زودرنج بودن نیست بچه ها . شما خودتونو بزارین جای جواد بعد ببینین چه حسی بهتون دست میده.
وقتی غلارضا رضایی که یکساله گل نزده بود و همیشه فیکس بود ولی جواد تو 2 تا بازی 4 تا گل زده خوب حق داره از نیمکت نشینی ناراحت بشه دیگه.درد نیمکت نشینی خیلی بده مخصوصا وقتی اماده ای.
استیلی نباید لج کنه .تو بازی قبل اقازمانی رو میاره که اصلا در حد پرسپولیس نیست.
babak red
10-04-2011, 10:05 AM
http://up7.iranblog.com/images/mcptzvvc3ysb9zoknxsi.jpg
اگه این واقعیت داشته باشه من مسببان اخراجش رو فحش ولعنت میفرستم
3000مهسا
10-05-2011, 12:31 AM
يعني جي؟؟؟؟
جيكار كرده كه اخراج بشه987654321
اكه كاري هم كرده باشه محروميت ميكيره نه اخراج8745961
خبرش دروغه جون جواد تو سايتش نزده258147963
babak red
10-05-2011, 08:16 AM
يعني جي؟؟؟؟
جيكار كرده كه اخراج بشه987654321
اكه كاري هم كرده باشه محروميت ميكيره نه اخراج8745961
خبرش دروغه جون جواد تو سايتش نزده258147963
نه بابا طفلک هیچ کاری هم نکرده. یه اعتراض به سرمربی که اخراجی نداره بعدشم کلی معذرت خواهی کرده.
اینا فکر می کنن جواد ادم کاشانیه برای همینه که نمیخوانش.
AYLAR
10-05-2011, 01:12 PM
اخراج ؟
جواد کاظمیان ؟
این خبر تا چه حد صحت داره ؟
الماس سرخ
10-05-2011, 10:47 PM
خداییش حیف نیست جواد با این بازی قشنگی که امشب کرد اینجوری تو پرسپولیس میخکوب بشه به نیمکت !! بعدشم که در آستانه اخراج از تیم پیش بره اونم بخاطر یه مصاحبه ای که به نظر من بیراه حرف نزد فقط گفت که هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی خوشحال نمیشه و اینکه انتظار نداشتم که تو این دو بازی قبل حتی یک دیقه هم بازی نکنم همین!! ولی امشب ثابت کرد که واقعا مربی تیم اشتباه میکنه
NAKHODA_707
10-05-2011, 11:27 PM
انصافا میگم که جواد بازیکنه خیلی با تکنیک و از همه مهم تر باهوشیه! باهوش از این جهت که تو اینهمه فشاری که روش هست از بابت نیمکت نشینی و ایناش ..حالا به هر دلیل دلیلشو من کاری ندارم ولی با عمل ثابت کرد به همه که مشکل من نیستم و بازی من مشکل چیزه دیگست که اونم با این بازی قشنگی که امشب کرد بسیار بسیار زیبا و هوشمندانه تونست خودشو اثبات کنه هم به مربی تیم ملی همم به استیلی !! بابا بخدا بیاین دست از اینهمه لج ولج بازی بردارین و به تیم کمک کنین!جواد دیگه باید چیکار میکرد تو این بازی که نکرد ؟! تو یه نیمه اومد تو هم دو گل زد هم مسبب اخراج دروازه بانه تیم حریفشد همم قشنگ بازی کردو موثر! ایشلا که بتونه دوباره به ترکیب تیم برگرده فقط باید صبور باشه و مصاحبه نکنه و همینجوری خودشو به استیلی تحمیل کنه
babak red
10-06-2011, 08:32 AM
اصلا بازی دیشب رو بزاریم کنار بچه ها. مگه بازیهایی که برای پرسپولیس کرد بد بود؟ بازی با نفت که سه تا گل زد طفلک. یادتون رفته چقدر استیلی تحت فشار بود؟ با اون برد که داشتیم فشار انتقاد ها از استیلی کم شد دیگه. استیلی مدیون کاظمیانه واگه بخواد اخراجش کنه خیلی بی چشم و رو میشه دیگه.نامردیه اگه بخواد اخراجش کنه.بازیکن خوب به ما نیومده.
babak red
10-06-2011, 08:37 AM
چهار سال فاصله بين دو گل ملي کاظميان!
کاظميان 11 سال پيش اولين بازي ملي اش را انجام داد و در بازي مقابل فلسطين نيز دومين و سومين گل ملي اش را به ثمر رساند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032500.jpg
دعوت ناگهانی جواد کاظمیان به تیم ملی باعث انتقاداتی از کارلوس کی روش شد، اما کاظمیان در یک نیمه بازی مقابل فلسطین ثابت کرد که دعوت او بی دلیل نبوده است. کاظمیان در یک نیمه بازی مقابل فلسطین یک ضربه پنالتی گرفت که نکونام آن را به گل تبدیل کرد و دقایقی بعد خودش روی پرتاب اوت حاج صفی زننده دومین گل ملی اش بود. در دقیقه 88 نیز یک ضربه پنالتی دیگر گرفت و خودش آن را تبدیل به گل کرد. جالب اینکه فاصله بین دو گل ملی او چهار سال و 3 ماه شد! کاظمیان در بازی مقابل ازبکستان در جام ملتهای آسیا اولین گل ملی اش را به ثمر رساند و مقابل فلسطین نیز دومین و سومین گل ملی اش را زد. کاظمیان آخرین بار در بازی مقابل مقدونیه در آبان ماه 88 در ترکیب تیم ملی قرار گرفته بود. او یکی از بازیکنان باسابقه تیم ملی است که 11 سال پیش اولین بازی ملی اش را در تهران مقابل چین انجام داد و با بازی مقابل فلسطین بازی های ملی او به 39 رسید..
babak red
10-12-2011, 05:52 PM
كاظميان: استيلي به من انگيزه بالايي داده است
جواد کاظميان ميگويد زدن 6 گل به بحرين، تلخي شکست مقابل اين تيم در مقدماتي جام جهاني 2002 را از ذهن مردم پاک کرده است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033555.jpg
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان تمرين امروز سرخپوشان در جمع خبرنگاران درباره ديدار ايران و بحرين اظهار کرد: بازي بسيار خوبي انجام داديم. بايد بگويم که ايران مقابل بحرين کار سختي را انجام داد و اين طور نبود که فکر کنيم زدن 6 گل به بحرين کار سادهاي بود. من اين برد را به همه مردم ايران تبريک ميگويم.
کاظميان درباره شرايط خود در تيم ملي هم گفت: فکر ميکنم در اين مدت با تيم ملي خوب کار کردم و کيروش هم از من خيلي راضي بود. باز هم جا دارد که بهتر از اينها باشم. اميدوارم که حضور من در تيم ملي همچنان ادامه داشته باشد.
مهاجم تيم ملي درباره بازي نکردنش در ديدار مقابل بحرين هم گفت: به هر حال نظر کيروش بود که در اين بازي به ميدان نروم اما همين که در جمع 20 بازيکن نهايي تيم ملي براي بازي با بحرين بودم، براي من يک افتخار است. فکر ميکنم با اين بردي که مقابل بحرين به دست آورديم، تلخي شکست مقابل اين تيم در مقدماتي جام جهاني 2002 را از ذهن مردم پاک کرديم. خود من در آن بازي با وجود آنکه سن کمي داشتم اما بر روي نيمکت تيم ملي حضور داشتم.
کاظميان درباره تبريک استيلي به او پس از گلزنياش مقابل فلسطين هم گفت: من با استيلي هيچ مشکلي نداشتم و خود استيلي هم اين را ميداند. اعتراضي که من آن روز به تعويضم کردم، عمدي نبود و حرف دلم را زدم و از استيلي هم ممنونم که به من انگيزه بالايي داد.
babak red
10-26-2011, 05:51 PM
کاظميان:قبول ندارم؛کاظميان هميشگي هستم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اينکه ميگويند ديگر جواد کاظميان قبلي نيستم را قبول ندارم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035069.jpg
جواد کاظمیان گفت: می دانستم وقتی در بازی با نفت 3 گل را به ثمر رساندم توقعات از من بالا خواهد رفت.
وی افزود: در فوتبال همیشه رسم بوده که وقتی گل نمی زنی مورد انتقاد قرار می گیری. در بازی با نفت توپ هایم به گل تبدیل شد و در بازی دیروز این اتفاق نیفتاد.
مهاجم پرسپولیس یادآور شد: اینکه می گویند من کاظمیان همیشگی نیستم را قبول ندارم. روز به روز پیشرفت هم کرده ام.
وی درباره دیدار تیمش با داماش گیلان گفت: این تیم بسیار روی فرم بوده و مدام می برد پس بازی سختی با آنها خواهیم داشت. با برد مقابل تیم مس رفسنجان در جام حذفی و گل آخری که زدیم بدشانسی ها از تیم ما رفت.
کاظمیان یادآور شد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی دارد که می توانند شرایط سخت را پشت سر بگذارند. سعی می کنیم داماش را ببریم و موقعیت خود را در جدول لیگ برتر بهتر کنیم.
جواد کاظمیان: از تعویضم ناراحت نشدم/بی دقت بودم که توپ را گل نکردم http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.gif
جواد کاظمیان لحظاتی پس از بازی گفت:« داور خیلی از جاها سرعت بازیکنان ما را گرفت و اعتراض نوروزی هم خیلی شدید نبود و داور نسبت به او کمی سختگیری کرد.در کل ما بازی خوبی انجام ندادیم. بیشتر بازیکنان ملیپوش، تازه به ما ملحق شده بودند و خسته بودند. ما موقعیت گل زیادی نداشتیم. البته خودم اگر موقعیت دروازه خالی را در نیمه اول گل میکردم شرایط عوض میشد ولی بیدقتی کردم.»
کاظمیان در پایان در پاسخ به این سوال که آیا از تعویضت در این بازی ناراحت شدی و به این مسئله اعتراض داشتی، گفت:« من نه ناراحت بودم و نه اعتراض کردم و فقط چون نزدیک نقطه کرنر بودم از همان جا از زمین خارج شدم.»
sky girl
11-19-2011, 09:54 PM
الهی من فداش شم این جواد من بازیش توپ عالیه چرا تعویض شد اصلا هان؟
3000مهسا
11-19-2011, 10:57 PM
خوشم مياد بعد هر بازي باهاش مصاحبه ميكنن
جواد هم همه رو ميكه
مرسي از خبر دهي عاليت
babak red
11-22-2011, 07:18 PM
کاظميان:اين سه امتياز خيلي به ما کمک ميکند
بازيکن ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما در آينده بهتر خواهيم شد، سه امتيازي که امروز گرفتيم به ما خيلي کمک ميکند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033555.jpg
جواد کاظمیان پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا در جمع خبرنگاران تصریح کرد: در ۳۰ دقیقه اول خوب نبودیم اما هرچه از زمان بازی گذشت بهتر شدیم. سایپا روی ضدحملات برنامه داشت. ما هم برنامه داشتیم و خیلی خوب بازی کردیم. در برخی از بازیهای گذشته با وجود بازی خوب نتوانستیم نتیجه بگیریم اما امروز سه امتیاز را گرفتیم و این برای ما مهم بود. اکنون با تمام قوا به دیدار ذوب آهن در جام حذفی خواهیم رفت.
وی در مورد سکوهای خالی ورزشگاه و قهر تماشاگران با پرسپولیس گفت: پرسپولیس چه ببرد چه ببازد هوادارش به ورزشگاه میآید. امروز هم به دلیل آنکه بازی در وسط هفته برگزار میشد تماشاگر کمی به ورزشگاه آمد هواداران عاشق پرسپولیس هستند. ما در آینده بهتر خواهیم شد. سه امتیازی که امروز گرفتیم به ما خیلی کمک میکند.
3000مهسا
11-22-2011, 11:33 PM
بري كه داشتيم براي امتياز خوشحال كننده بود
ولي از نوع بازي نه
جوادتو نيمه اول عالي بود258147963
ولي كمك رسون بهش نبود كه تو حمله بيشتر شركت كنه:17:
واي اون ضربه ايي كه زد معركه بود حيف كه تعادلش يكم خورد بهم:17:
وقتي بعدش همه فرياد زدن جواد اتيش باره كلي حال كردم:4:
ياد سال هاي برفروغ برسبوليس با جواد افتادم:4:
babak red
11-23-2011, 08:26 AM
بري كه داشتيم براي امتياز خوشحال كننده بود
ولي از نوع بازي نه
جوادتو نيمه اول عالي بود258147963
ولي كمك رسون بهش نبود كه تو حمله بيشتر شركت كنه:17:
واي اون ضربه ايي كه زد معركه بود حيف كه تعادلش يكم خورد بهم:17:
وقتي بعدش همه فرياد زدن جواد اتيش باره كلي حال كردم:4:
ياد سال هاي برفروغ برسبوليس با جواد افتادم:4:
جواد خیلی زحمتکشه. قبول دارم که توپای خوبی بهش نرسید. نه به اون به اولادی.
یاد اون بازی با بایرن مونیخ بخیر که جواد غوغا میکرد.حتی اخر مسابقه مربی بایرن گفت که شماره هشت پرسپولیس عالی بازی کرده.
Masoud
12-02-2011, 08:58 PM
نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم این جواد رو دوباره قبولش کنم !
واقعا این همون جواده ؟
اصلا به نظرم خوب بازی نمیکنه.
اصلا و اصلا و اصلا.
از سر خوردنش تو بازی با ذوب اهن جلوی گل خالی یا موقیعیت خوبه دیگش بگیر تا بازی امروزش !
در کل به نظر من در کل این فصل فقط و فقط و فقط یه بازی خوب بود و اونم جلوی نفت ابادان بود.
sky girl
12-02-2011, 09:06 PM
نه خیر اقا مسعود جواد به اون خوبی این تیم بود که بد بازی کرد نمیگم پاک پاک اما نمیشه باخت رو انداخت تقصیر جواد که
ثنا بانو
12-03-2011, 09:24 AM
دفاع چند لايه تراکتورسازي کار ما را سخت تر کرد
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از هواداران ميخواهيم در بازي با استقلال ما را حمايت کنند.
جواد کاظميان پس از شکست مقابل تراکتورسازي گفت: در اين بازي مستحق باخت نبوديم. هر چه توپ به سمت دروازه تراکتورسازي فرستاديم به در بسته خورد. بعد از گل دفاع چند لايه تراکتورسازي کار ما را سخت تر کرد.
وي افزود: در ضد حمله بازيکنان اين تيم خطرناک بودند. در مجموع بد کار نکرديم. از هواداران تشکر مي کنيم که براي اين بازي به ورزشگاه آمده بودند اما شرمنده آنها شديم. در بازي با استقلال به حمايتشان نياز داريم تا در جام حذفي به هدفمان برسيم.
babak red
12-26-2011, 07:58 PM
کاظميان:ميتوانيم حريفان را تحت تاثير قرار دهيم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آنچه بايد به آن فکر کنيم اين است که فوتبال زيبا و با قدرتي را به نمايش بگذاريم و حريفان را تحت تاثير قرار دهيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00013419.jpg
جواد کاظمیان در بیان شناخت خود از مصطفی دنیزلی با ذکر مطلب فوق، افزود: فکر میکنم دلیل محبوبیت دنیزلی بین هواداران به خاطر نوع فوتبالی بود که پرسپولیس در زمان او انجام میداد. ما تازه دو جلسه با دنیزلی تمرین داشتهایم ولی بطور کلی احساس میکنم که یک فوتبال هجومی بازی خواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: ابتدا باید دید تفکرات آقای دنیزلی چگونه خواهد بود و ما به عنوان بازیکنان تیم کار را به چه شکلی انجام خواهیم داد. نظر من بر اساس شناخت قبلی و این مسئله است که پرسپولیس در خط جلو بازیکنان خوبی دارد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درباره حضور "ریمون زاید" در این تیم گفت: چنین تصمیمهایی در حیطه کاری باشگاه و تصمیمات کادر فنی است و شخصا امیدوارم براساس آنچه شنیدهام و خواندهام او بازیکن خوبی برای ما باشد، چون نیاز داریم بازیهای زیادی را در نیم فصل دوم با پیروزی پشت سر بگذاریم، نقطه قوت ما این است که حالا وحید هاشمیان برگشته و اولادی هم آماده شده است.
کاظمیان درباره اینکه شرایط پرسپولیس را بعد از 17 بازی نیم فصل اول چگونه می بینید، افزود: آنچه باید به آن فکر کنیم این است که فوتبال زیبا و با قدرتی را به نمایش بگذاریم و حریفان را تحت تاثیر قرار دهیم. این توانایی در تیم ما وجود دارد و ابزارش را هم داریم. اگر اینطور شد و بازیهای متوالی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم، آن وقت میتوانیم درباره سایر مسائل صحبت کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: البته امیدوارم با همراهی هواداران که احساس میکنم حالا دوباره امیدوار شدهاند، بتوانیم به خواستههایی که داریم، برسیم.
DipDish
12-26-2011, 10:38 PM
یه دورانی بود که تو زمین فقط جواد و اولادی رو میدیدم از بس که عالی بودن ولی الآن این جواد اون جواد نیست....در هر صورت من دوسش دارم.
alikaka22
12-27-2011, 12:10 AM
با اینکه همشهریمه اما از دوران اوجش فاصله داره ایشالله به روزهای خوبش برگرده
ونوس کاظمیان
12-28-2011, 11:20 AM
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جواد کاظمیان پس از اولین تمرین پرسپولیس در حضور مصطفی دنیزلی عنوان کرد: امروز تمرینات سبکی داشتیم ضمن اینکه جلسه خوبی را برگزار کردیم و دنیزلی تمام صحبتهای خود را مطرح کرد. در روزهای آینده تمرینات اصلی خود را آغاز خواهیم کرد و امیدوارم در نیم فصل دوم شرایط بهتری داشته باشیم.
وی در خصوص حضور دنیزلی خاطرنشان کرد: دنیزلی فوتبال را به خوبی میشناسد و با فوتبال ایران نیز آشنا است، امیدوارم که در نیم فصل دوم عملکرد بهتری داشته باشیم و بتوانیم به جایگاه اصلی خود دست پیدا کنیم هرچند که در نیم فصل اول با وجود مشکلات زیاد زحماتی برای تیم کشیده شد.
مهرداد اولادی نیز در خصوص حضور دنیزلی خاطرنشان کرد: خوشحالم که همه مردم موافق حضور دنیزلی بودهاند، این موضوع خیلی مهم است که تماشاگران مربی تیم محبوب خود را دوست داشته باشند و به حمایت از او بپردازند.
وی ادامه داد: در نیم فصل اول شاهد چنین موضوعی نبودیم و همانطور که دیدید از همان بازیهای اول حمایتی از سرمربی تیم نشد. به هر حال امیدوارم بازیکنان بتوانند در نیم فصل دوم شرایط بهتری را رقم بزنند. @};-
babak red
01-31-2012, 04:34 PM
کاظمیان: نباید به غیبت بازیکنان استقلال دلخوش باشیم/امیدوارم پنجشنبه قربانی اشتباهات داوری نشویم
صد درصد پنالتي بود. من با پاي چپ توپ را جلو انداختم اما مدافع حريف با دست توپ را از جلوي پايم زد
http://u.goal.com/155100/155193hp2.jpg
سایت گل- جواد کاظمیان هافبک- مهاجم پرسپولیس قبول دارد که تیمش نتوانسته انتظارات را برآورده کند اما معتقد است ناکامیهای این تیم در آخرین دربی سال 90 به پایان خواهد رسید.
کاظمیان در مورد شرایط پرسپولیس که نسبت به هفته های گذشته تغییر چندانی نکرده می گوید:« پرسپولیس سال خوبی را پشت سر نگذاشته است. متاسفانه ما از ابتدای فصل ناکامیهای زیادی را پشت سر گذاشته ایم و هواداران خود را ناراحت کردهایم. دربی پیشرو که آخرین دربی سال 90 است بهترین فرصت برای ماست که بتوانیم هوادارانمان را راضی کنیم.»
کاظمیان که در بازی با ذوب آهن هم موفق به گلزنی نشد می گوید:« دوست داشتم وقتی در نیمه دوم برای پرسپولیس به میدان آمدم گل بزنم اما بدشانس بودم. امیدوارم در دربی بدشانسیهای من و پرسپولیس تمام شود و من هم جبران کنم.» از كاظميان ميخواهيم درباره آن صحنه مشكوك به پنالتي حرف بزند چرا كه نزديكترين فرد به صلصالي بوده. كاظميان ميگويد: «صد درصد پنالتي بود. من با پاي چپ توپ را جلو انداختم اما مدافع حريف با دست توپ را از جلوي پايم زد.»به كاظميان ميگوييم چرا با محرز بودن صحنه پنالتي اعتراض نكردي كه ميگويد: «من خيلي اعتراض كردم اما چون آقاي دنيزلي تأكيد دارد تا وقتي داور سوت نزده نبايد كاري كرد ديگر ادامه ندادم.»
داوران در اين چند بازي حسابي عليه پرسپوليس كار كردهاند. كاظميان ميگويد: «بله دو پنالتي ما را در اين بازي نگرفتند. در بازي با نفت آبادان هم كه معلوم شد گل ما درست بوده و گل آنها آفسايد. در بازي با شهرداري تبريز هم كه گل دوم آنها آفسايد بود. با همين اشتباهات حداقل پنج شش امتياز از ما گرفته شده است.فقط امیدوارم پنجشنبه قربانی اشتباهات داوری نشویم.»
او در مورد غیبت چند بازیکن کلیدی استقلال که شاید به نفع پرسپولیس باشد تاکید می کند:« به هیچ عنوان نباید به این موضوع دلخوش کنیم چون استقلال بازیکنان بسیار خوبی دارد.البته بعد از چند ناکامی پی در پی در دربی دیگر نوبت برد پرسپولیس است. قبول دارم که استقلال شرایط خیلی خوبی دارد و صدرنشین لیگ است اما این بازی واقعا ربطی به جایگاه تیمها در جدول ندارد. این بار با تمام قوا برای جبران باختهای قبلی به میدان می رویم و اطمینان دارم می توانیم از نام پرسپولیس دفاع کنیم.»
babak red
01-31-2012, 04:34 PM
کاظمیان: نباید به غیبت بازیکنان استقلال دلخوش باشیم/امیدوارم پنجشنبه قربانی اشتباهات داوری نشویم
صد درصد پنالتي بود. من با پاي چپ توپ را جلو انداختم اما مدافع حريف با دست توپ را از جلوي پايم زد
http://u.goal.com/155100/155193hp2.jpg
سایت گل- جواد کاظمیان هافبک- مهاجم پرسپولیس قبول دارد که تیمش نتوانسته انتظارات را برآورده کند اما معتقد است ناکامیهای این تیم در آخرین دربی سال 90 به پایان خواهد رسید.
کاظمیان در مورد شرایط پرسپولیس که نسبت به هفته های گذشته تغییر چندانی نکرده می گوید:« پرسپولیس سال خوبی را پشت سر نگذاشته است. متاسفانه ما از ابتدای فصل ناکامیهای زیادی را پشت سر گذاشته ایم و هواداران خود را ناراحت کردهایم. دربی پیشرو که آخرین دربی سال 90 است بهترین فرصت برای ماست که بتوانیم هوادارانمان را راضی کنیم.»
کاظمیان که در بازی با ذوب آهن هم موفق به گلزنی نشد می گوید:« دوست داشتم وقتی در نیمه دوم برای پرسپولیس به میدان آمدم گل بزنم اما بدشانس بودم. امیدوارم در دربی بدشانسیهای من و پرسپولیس تمام شود و من هم جبران کنم.» از كاظميان ميخواهيم درباره آن صحنه مشكوك به پنالتي حرف بزند چرا كه نزديكترين فرد به صلصالي بوده. كاظميان ميگويد: «صد درصد پنالتي بود. من با پاي چپ توپ را جلو انداختم اما مدافع حريف با دست توپ را از جلوي پايم زد.»به كاظميان ميگوييم چرا با محرز بودن صحنه پنالتي اعتراض نكردي كه ميگويد: «من خيلي اعتراض كردم اما چون آقاي دنيزلي تأكيد دارد تا وقتي داور سوت نزده نبايد كاري كرد ديگر ادامه ندادم.»
داوران در اين چند بازي حسابي عليه پرسپوليس كار كردهاند. كاظميان ميگويد: «بله دو پنالتي ما را در اين بازي نگرفتند. در بازي با نفت آبادان هم كه معلوم شد گل ما درست بوده و گل آنها آفسايد. در بازي با شهرداري تبريز هم كه گل دوم آنها آفسايد بود. با همين اشتباهات حداقل پنج شش امتياز از ما گرفته شده است.فقط امیدوارم پنجشنبه قربانی اشتباهات داوری نشویم.»
او در مورد غیبت چند بازیکن کلیدی استقلال که شاید به نفع پرسپولیس باشد تاکید می کند:« به هیچ عنوان نباید به این موضوع دلخوش کنیم چون استقلال بازیکنان بسیار خوبی دارد.البته بعد از چند ناکامی پی در پی در دربی دیگر نوبت برد پرسپولیس است. قبول دارم که استقلال شرایط خیلی خوبی دارد و صدرنشین لیگ است اما این بازی واقعا ربطی به جایگاه تیمها در جدول ندارد. این بار با تمام قوا برای جبران باختهای قبلی به میدان می رویم و اطمینان دارم می توانیم از نام پرسپولیس دفاع کنیم.»
NeGaR
02-07-2012, 11:57 AM
توي بازي امروز هست يا نه؟:cry:
babak red
02-12-2012, 08:39 PM
کاظميان:ميخواهيم دل هواداران رادرآسيا شادکنيم
مهاجم تيم پرسپوليس با اشاره به زمين ورزشگاه يادگار امام قم گفت: اميدوارم اين موضوع تاثيري در نتيجه ديدار ما با صبا نداشته باشد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035811.jpg جواد کاظمیان پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: روز چهارشنبه بازی بسیار سختی مقابل صبا در قم داریم و میخواهیم قبل از تعطیلات به هر قیمتی که شده این بازی را ببریم.
وی افزود: صبا مقابل ما انگیزه زیادی دارد تا در خانه خود به نتیجه برسد. ما کار سختی در ورزشگاه قم و با توجه به شرایط زمین داریم اما باید با این مسائل کنار بیاییم و نتیجه بگیریم. درست است زمین خراب است اما امیدوارم در نتیجه بازی دخالتی نداشته باشد. میخواهیم با یک روحیه خوب راهی تعطیلات شویم.
کاظمیان در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفت چرا دنیزلی از باشگاه انتقاد کرده که پرسپولیس بیش از حد مهاجم جذب کرده عنوان کرد: چنین حرفی را از دنیزلی نشنیدهام پس دربارهاش حرفی نمیزنم.
وی درباره تعطیلات ۱۲روزه لیگ برتر گفت: در این اوضاع برای ما بد نیست. از وقتی که دنیزلی به ایران آمد ما هر سه یا چهار روز بازی داشتیم. اگر وقت بیشتری داشتیم بهتر نتیجه میگرفتیم اما فوتبال است و نمیشود کاری کرد. باید تلاش کنیم از تعطیلات خوب استفاده کنیم و سهمیه لیگ قهرمان آسیا را به دست آوریم. رقیبان ما برای کسب سهمیه فولاد و صبا هستند که میتوانیم آنها را پشت سر بگذاریم.
وی در خصوص لیگ قهرمانان آسیا و حضور بازیکنان کمکی گفت: کار بسیار سختی داریم. الغرافه و الهلال تیمهای بسیار خوبی هستند ما میخواهیم برویم تا دل هواداران را در آسیا شاد کنیم و اینکه یار کمکی میخواهیم یا نه من دربارهاش حرفی نمیزنم.
T.Amirhosain
02-13-2012, 12:36 AM
ای کاش دوباره تو لیست کارلوس کی روش دیده میشد ای کاش !! :cry:
این اشکان دژاکه چیه !! یک بار تو برنامه نود دیدم تو نظر سنجی به عنوان بهترین بازیکن ایرانی به عنوان لیژنور باید به جات جواد می اومممممممممممممد
sky girl
02-13-2012, 02:23 PM
اره خداییش دیګه اون جواد نیست ولی من دوسش دارم بد بازی نمیکنه ولی از روز های اوجش فاصله ګرفته
خدا کنه تو لیست تیم ملی بیاد ایشالا کی روس پشیمون شه
3000مهسا
03-13-2012, 12:35 AM
جواد امروز خوب بود درسته كه جند بار هم افتاد258147963
ولي تاثير كدار بود258147963
بنالتي مثل هميشه كرفت و 1 كل هم زد:4:
حيف كه خودش بنالتي هارو نميزنه حيف:cry:
3000مهسا
03-13-2012, 12:46 AM
http://gereftarmy pictures666
تو تک ستاره فوتبال مایی آهای جواد کاظمیان
تو آفتابی و غروب نداری آهای جواد کاظمیان
تو دریایی و ساحل نداری آهای جواد کاظمیان
اينم راجب جواد عزيز:-*
ميوه ي مورد علاقه اين ستاره ي پرسپوليسي گيلاس است . از عطر هاي مختلفي استفاده مي كنه ولي كلا عطرهاي خنك رو بيشتر دوست داره.از نظر جواد پا طلايي ، كاشان زيبا ترين نقطه ي جهان و حتماً بعد از فوتبالش و براي زندگي دائم به اين شهر سفر مي كنه. در حال حاضر ساكن فرمانيه تهران مي باشد.جواد تو زندگيش از سه چيز مي ترسه ، خدا،آب و مار. از آب مي ترسه چون برادش رو ازش گرفت. از مار مي ترسه چون وقتي بچه بوده دنبالش كرده. يك بار سگ دنبالش كرده ولي بخاطره سرعت زياد جواد بهش نرسيده:24::24::24:
.اولين عيدي روهم از پدرش گرفته كه 250 تومان بوده و به بچه كوچيكهاي فاميل نيز عيدي دادن رو خيلي دوست داره
babak red
04-04-2012, 09:37 AM
کاظمیان: مجیدی بزرگترین دردسر پرسپولیس برابر الغرافه است
خبرگزاری پارس فوتبال
جواد کاظمیان در مورد بازی با الغرافه قطر اظهار داشت: قطعا ما بازی سختی را مقابل تیم خوب الغرافه داریم. الغرافه تیمی است که تا حدودی بهترینهای قطر را در اختیار دارد. آنها مقابل الهلال بازی خوبی را انجام دادند اما در نهایت با نتیجه سه بر سه به کار خود پایان دادند. این نشان داد که آنها در گلزنی بسیای قوی و شاید دفاعی آسیب پذیر دارند.
وی افزود:من سابقه بازی مقابل الغرافه را همراه با پیراهن سپاهان در 2 بازی رفت و برگشت دارم. آنها تیم خوب و حرفهای هستند البته این موضوع را قبول دارم که در حال حاضر در کشور خود شرایط خوبی ندارند اما خطرناک هستند.
کاظمیان یادآور شد: ما با این دانش به مصاف حریفان میرویم که در بازی سوم و چهارم خود مقابل الغرافه به نتیجه برسیم. چون با نتایج خوب تکلیف خودمان برای صعود به مرحله بعدی را مشخص خواهیم کرد. اگر به شش امتیاز برسیم کار ما برای رفتن به مرحله بعد آسانتر میشود و با خیالی راحت امتیازهای بعدی را برای سرگروهی در گروه خود کسب خواهیم کرد.
کاظمیان در خصوص حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر گفت: بدون شک فرهاد مجیدی بازیکنی بسیار خطرناک است. مدافعان ما باید به فکر فرصت طلبی این بازیکن در محوطه 18 قدم باشند. به نظرم بزرگترین دردسر پرسپولیس در قطر حضور فرهاد مجیدی در الغرافه است که باید برای این موضوع فکری بیندیشیم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا در امر گلزنی ناموفق هستید،گفت:من فقط در بازی با الشباب برای پرسپویس گلزنی نکردم. درخیلی از بازیها پاس گل دادم، سانتر کردم و خوب بازی کردم. حتی در برخی بازیها نیز پنالتی هم گرفتم اما قبول دارم در امر گلزنی کمی بدشانس و بیدقت هستم. این هم به خاطر این است که کمی استرس دارم، اما قول می دهم این ضعف را برطرف کنم.
وی در پایان در خصوص اتفاقی که برای علی دایی افتاد و پدرش بر بالین آقای گل جهان حضور پیدا کرد، گفت: وظیفه من و شاید وظیفه پدرم بود که این کار را انجام دهیم. وقتی برادرم را از دست دادم علی دایی برای من سنگ تمام گذاشت و هیچ وقت محبتهای او را فراموش نمیکنم. خیلی خوشحالم که علی دایی صحیح و سالم در کنار خانوادهاش است.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.