توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران آقاي گل ايران "محسن خليلي"
Spring_red
02-18-2010, 05:00 PM
خليلى: چمن ورزشگاه حافظيه حريف پرسپوليس در شيراز است
محسن خليلى مهاجم پرسپوليس گفت: تنها دشمن ما در شيراز زمين چمن ورزشگاه حافظيه است.وى تصريح كرد: بعد از حضور حبيب كاشانى و على دايى در پرسپوليس تيم متحول شد. نحوه مديريت كاشانى و دايى به گونه خاصى است. پرسپوليس بار ديگر در حال شكوفايى است و اميدوارم با كسب يك قهرمانى اين موفقيت ها ادامه داشته باشد. مهاجم پرسپوليس خاطرنشان كرد: در ليگ برتر و جام حذفى شرايط ايده آلى داريم و هيچ مشكل خاصى نداريم. با حضور دايى بازيكنان هيچ مشكل روحى و روانى ندارند و روز به روز بهتر مى شويم. بايد تلاش كنيم تا بتوانيم جواب اعتماد كادر فنى را به خوبى بدهيم. خليلى در خصوص بازى با مقابل مقاومت سپاسى عنوان كرد: بازى آسانى در شيراز نخواهيم داشت اما اميدوارم با حضور هواداران شيرازى خود بتوانيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم. وى افزود: تنها دشمن پرسپوليس در شيراز زمين چمن ورزشگاه حافظيه است اما بازيكنان بايد تمام تلاش خود را انجام دهند تا به پيروزى دست يابيم، زيرا محكوم به كسب هر ۳ امتياز هستيم. مهاجم پرسپوليس يادآور شد: ۸ ديدار تا پايان فصل باقى مانده و دوست دارم با موفقيت در اين ديدارها بتوانيم بار ديگر خاطرات شيرين گذشته را تكرار كنيم. با كادر فنى و بازيكنان فعلى دستيابى به اين امر دشوار نيست. خليلى درباره اينكه على دايى از مهاجمان پرسپوليس ابراز رضايت كرده است؛ افزود: در دنياى فوتبال وظيفه مهاجم تنها گلزنى نيست. بازى سازى و برهم زدن خط دفاعى حريف نيز از جمله وظايف مهاجمان است. خوشحالم كه دايى به عنوان اسطوره فوتبال ايران از من رضايت دارد. وى ادامه داد: عملكردم براى خودم راضى كننده نيست و تلاش مى كنم در بازى هاى آينده بتوانم براى پرسپوليس گلزنى كنم. من هميشه غرور خاص گلزنى را خواهم داشت، زيرا يك مهاجم هستم و از من انتظار گلزنى مى رود.
mohsen.8
02-18-2010, 05:05 PM
حس میکنم فردا محسن قراره یه گل بزنه
حس من همیشه درست بوده ببینیم چی میشه
ArtesheSorkh
02-18-2010, 05:06 PM
چه حالی میده فردا به مقاومت گل بزنه و با گلهای خلیل آقای گل برنده شیم
Spring_red
02-18-2010, 05:14 PM
آخ که گل گفتین
ایشاالله که گل میزنه عزیز دل
red girl
02-19-2010, 03:19 PM
گل زد .. اونم چه گلی .. این دو هفته ناکامیش رو جبران کرد .. اونم چه جبرانی ...
ArtesheSorkh
02-19-2010, 03:21 PM
پیش بینیمون درست در اومد ... واقعا گل زیبایی زد
red girl
02-19-2010, 03:21 PM
ایول به محسن خودمون با این پیش بینیش
Spring_red
02-19-2010, 04:55 PM
باریکلا به خودم و خودت محسنی که دقیق زدیم به خال :4:
گفتیم گل میزنه زد:funi:
خوشحالمون کرد :گل:
باریکلا بچمون ماههههههههههههههه عشقققققققققققق :red boy2:
فقط ای کاش برگردونشم گل میشدددددددددددد
دیگه حالی به حولی بود:hora:
ولی احسنتتتتتتتتتت به محسن خودمممممممممم با گل زیباشششششششش:lover::گل:
ArtesheSorkh
02-19-2010, 05:02 PM
تازه یادم اومد... چه برگردونی زد محسن
اگه گل میشد ... به ثول خودش وا ویلا
Spring_red
02-19-2010, 05:12 PM
آخههههههههههه
تازه یاد واویلاش افتادم چقدر قشنگ میگفت واویلا الهیییییییییییییییییییی
دمت گرم داداش چیا
انقدر ذوق میکردم وقتی میگفت واویلا چشماشم درشت میکرد
ArtesheSorkh
02-19-2010, 05:18 PM
عکسهای تولد محسن
http://perspolisnews.net/gallery/mai...g2_itemId=6670 (http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=6670)
http://perspolisnews.net/gallery/mai...g2_itemId=6676 (http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=6676)
http://perspolisnews.net/gallery/mai...g2_itemId=6679 (http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=6679)
babak red
02-19-2010, 05:30 PM
محسن خلیلی امروز گل کاشت
یه گل استثنایی از یه فاصله دور زد من که اول باورم نشد گل شده بعداز چند ثانیه دیدم
red girl
02-19-2010, 06:30 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811300838) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8811300838&tt=)
در گفتوگو با فارس
خليلي: بعد از گل شانس يار من نبود
خبرگزاري فارس: مهاجم پرسپوليس گفت: بعد از گلي كه به ثمر رساندم متأسفانه شانس يار من نبود.
http://media.farsnews.com/Media/8811/Images/jpg/A0799/A0799281.jpg
محسن خليلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره برتري 2 بر يك برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت: بازي خوب و منطقي را به نمايش گذاشتيم و خوشحالم توانستم از روي يك ضربه كاشته براي پرسپوليس گل بزنم تا دل هواداران را شاد كنم.
وي افزود: متأسفانه بعد از گلي كه به ثمر رساندم چند فرصت خوب را از دست دادم و يا دروازه بان حريف به خوبي عكس العمل نشان داد. به همين دليل معتقدم بعد از گلي كه به ثمر رساندم شانس يار من نبود تا بتوانم گلهاي بيشتري بزنم.
خليلي ادامه داد: باتوجه به نتايج ساير تيم ها در جدول ليگ برتر براي برد به شيراز رفته بوديم و خوشحالم كه با اين نتيجه و ساير نتايج در هفته بيست و هفتم شانس اين را پيدا كرديم تا دوباره پا در بالاي جدول بگذاريم. البته كار ما در هفتههاي آينده سخت است و بايد هوشمندانه مقابل حريفان به ميدان برويم.
shide
02-21-2010, 12:38 AM
حقیقی عابد زادهی دومه واما خلیلی کریم دومه
Siyavoush
02-21-2010, 03:54 AM
همونطور که چند ماه پیش پیش بینی کردم خلیلی خیلی راحت خودشو به سطح امادگی رسوند.فصل پیش بد اورد که قطبی رفت وگرنه از همون بهمن ماه فیکس تیم میشد و تا اخر فصل رو فرم میومد
حالا هم بعد از تثبیت خودش رو پرسپولیس نوبت تیم ملی هستش.به نظر من فصل اون و برهانی لیاقت فیکس بودن رو دارن.الان با توجه به امادگیش باید خودشو ثابت کنه تا تو این 11 ماه باقی مونده جام ملت ها بتونه خودشو به تیم تحمیل کنه.
red girl
02-21-2010, 12:24 PM
خلیلی در چند قدمی باقری
با حضور علی دایی ، محسن خلیلی مجددا احیا شده و می توانیم منتظر باشیم تا او افتخاری دیگر به افتخاراتش اضافه کند
سایت گل- گلی که کریم باقری در داربی به ثمر رساند باعث شد تا او با 28 گل زده تبدیل به بهترین گلزن پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر شود ولی گویا این لقب به زودی از آن محسن خلیلی می شود که مقابل مقاومت سپاسی توانست گل شماره 24 خودش را با پیراهن قرمزها در لیگ برتر به ثمر برساند. خلیلی با این گل توانست با مجموع گلهای زده جواد کاظمیان برای پرسپولیس مساوی کند و حالا فقط به 5 گل دیگر نیاز دارد تا از باقری هم بالا بزند.
بهترین گلزن تاریخ پرسپولیس در لیگ برتر کریم باقری است با 28 گل و بعد از او هم سهراب انتظاری با 27 گل و علیرضا نیکبخت واحدی با 26 گل قرار دارند. خلیلی در این فصل 5 گل برای قرمزها به ثمر رسانده است و به نظر می رسد که وقت دارد تا بتواند به رکورد کاپیتان سرخپوشان دست پیدا کند و بعد از مدتها ناکامی به افتخاری بزرگ دست پیدا کند.
ArtesheSorkh
02-22-2010, 03:04 PM
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محسن خليلي از ناحيه آشيل پا دچار آسيب ديدگي شده كه به نظر ميرسد خطرناك باشد.
در مورد وضعيت مصدوميت محسن خليلي اظهار داشت: مهاجم پرسپوليس از ناحيه آشيل پا دچار آسيب ديدگي شده است و بايد سريعاً آزمايش mri گرفته و ميزان مصدوميت وي مشخص شود و به نظر ميرسد خطرناك باشد.
وي در مورد آخرين وضعيت محمد پروين گفت: وي در حال حاضر به صورت اختصاصي تمرين ميكند و به احتمال فراوان به 2 بازي آينده نميرسد. وضعيت وي هر روز بررسي ميشود.
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به شرايط نبياله باقريها عنوان كرد: اين بازيكن دوست ندارد پيش از اتمام فصل بيني خود را عمل كند و به همين دليل تمرينات اختصاصي را براي وي در نظر گرفتهايم
ArtesheSorkh
02-22-2010, 03:05 PM
اینم بدشانسی جدید ... محسن مصدوم شد .. اونم از نوع خطرناکش:khalal:
ArtesheSorkh
02-23-2010, 01:02 PM
مهاجم پرسپوليس ابراز اميدواري كرد مصدوميتش جدي نباشد.
محسن خليلي درباره ميزان و شدت مصدوميتش در تمرينات امروز اظهار داشت: دليل مصدوميتم را نميتوانم بگويم، اما همانطور كه قبلأ گفته بودم از زمين حافظيه ميترسيدم كه بازهم براي من اتفاق بد افتاد.
وي افزود: در ديدار مقابل مقاومت دچار آسيب ديدگي جريي شدم. اميدوارم مصدوميت امروزم جدي نباشد و اين نگراني با گرفتن mri برطرف شود. اصلأ دوست ندارم دوباره مصدوم شوم و شرايط خوب فعليام را از دست بدهم.
مهاجم پرسپوليس درباره ديدار اين تيم در جام حذفي عنوان كرد: بازي سختي در جام حذفي داريم كه اگر بدشانس نباشم، در آن ديدار به ميدان خواهم رفت و به مرحله بعد صعود خواهيم كرد.
red girl
02-24-2010, 02:54 PM
فرید زرینه پزشک پرسپولیس در رابطه با آخرین وضعیت خلیلی میگوید: «خوشبختانه درمان ما نتیجه مثبت داده و حدود 90 درصد آسیبدیدگی خلیلی برطرف شده است. با اقدامات فیزیوتراپی و لیزردرمانی که بر روی پاشنه آسیبدیده مهاجم تیممان انجام دادیم وضعیت او بسیار بهتر شده اما به دلیل حساسیت آشیل پا، تصمیم نهایی را برای بازی این بازیکن در جام حذفی روز پنجشنبه اتخاذ خواهیم کرد.» وی در ادامه در مورد وضعیت محمد پروین اظهار داشت: «محمد پروین برای درمان زانوی آسیبدیدهاش روزی دو جلسه به فیزیوتراپی میپردازد و این بازیکن از روز شنبه یا یکشنبه هفته آینده تمریناتش را آغاز خواهد کرد.»
با این شرایط فکر میکنم که به بازی فولاد میرسه
امروز هم که تمرین کرده
red girl
02-24-2010, 02:59 PM
بازم جای شکرش باقیه که 90 درصدش رفع شده
خیلی خبر خوبی بود
فقط کاش افت نکنه و با فولاد باز بدرخشه !
ArtesheSorkh
02-24-2010, 07:47 PM
مهاجم پرسپوليس گفت: در شرايط حساس فعلي دوست ندارم از تركيب دور بمانم.
محسن خليلي در مورد آخرين وضعيت خود عنوان كرد: عطش و انگيزه زيادي براي بازي مقابل آلومينيوم هرمزگان دارم. براي من فرقي ندارد مقابل كدام تيم به ميدان بروم، تنها دوست دارم به هدفم كه موفقيت پرسپوليس است برسم.
وي ادامه داد: امروز تمرينات ويژه و تمرينات گام بلند را انجام دادم و خوشبختانه درد زيادي را نداشتم، اما به دستور پزشك تيم نبايد ريسك كنم و فردا تست نهايي را انجام ميدهم و درباره حضورم در ديدار با آلومينيوم تصميم گيري ميكنم. مهاجم پرسپوليس تاكيد كرد: دوست ندارم در اين شرايط حساس از تركيب دور بمانم. اميدوارم شرايط بازي را پيدا كنم و اگر هم من نباشم پرسپوليس آنقدر بازيكن خوب دارد كه بتوانند جايگزين من شوند. برخي فكر ميكنند بازي مقابل آلومينيوم راحت است، اما من اين طور فكر نميكنم و اين بازي سخت خواهد بود.
خليلي عنوان كرد: در خانه به پيروزي نياز داريم و اگر اين برد پر گل تر باشد ارزش بيشتري دارد و به همين دليل بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم.
Masoud
02-24-2010, 09:48 PM
ایشالله به نظرم دایی میتونه 20 دقیقه ای تو بازی حذفی اگه تیم جلو باشه بهش بازی بده تا از شرایط بازی دور نمونه.
ولی بازم خیلی خوشحال کننده هست خبر چون تو خبرها اومده بود مصدومیت جدی خلیلی.
ایشالله بازی با فولاد هم برامون گل بزنه.
نازنين
02-24-2010, 10:31 PM
دوسسسسسسسسسسسسسسسسش دارم :-*
mohammad tavakol
02-25-2010, 02:45 PM
این است محسن خیلی آقای گل
محسن خلیلی به سمت صدر جدول گلزنان می تازه تا بقیه بفهمن بهترین مهاجم ایران فقط محسن هست
:8::8::8:
:گل::گل::گل:
:lover::lover::lover:
:red boy::red boy::red boy:
:red boy2::red boy2::red boy2:
red girl
02-25-2010, 02:50 PM
واقعا ناراحت وضعیت محسن بودم .. اگه مصدومیتش خطرناک میشد کار تیمی ما هم سخ تر میشد..
اون موقع باز کار گل زنی گردن هافبک میفتاد !
فقط خدا کنه باز افت نکنه...مصدومستهای این مدلی محسن همیشه افت رو همراهش داشته!
Masoud
02-26-2010, 10:40 AM
محسن خليلي رسيد
محسن خلیلی، مهاجم پرسپولیس به رغم مصدومیتی که داشت و به گفته دکتر زرینه به بازی مقابل آلومینیوم نمی رسید در تمرینات شرکت کرد.
مصدوميت محسن خليلي از ناحيه آشيل حضورش را در بازي فردا در هالهاي از ابهام قرار داده بود. اما او بعدازظهر امروز در تمرين حاضر شد و بدون درد تمرين كرد تا احتمال قرارگرفتنش در پيشاني خط حمله افزايش پيدا كند.
به گزارش گل خليلي طي دو اخير مدعي شده بود كه اگر درد ناشي از مصدوميتش تا حدي فروكش كند در بازي مقابل آلومينيوم به ميدان خواهد رفت. اين در حالي است كه فريد زرينه مسئول كادرپزشكي پرسپوليس در گفتوگو به رسانهها و حتي علي دايي به ميدان فرستادن خليلي را يك ريسك بزرگ تلقي كرده بود.
اين اتفاقات دست به دست هم داد تا حضور خليلي در تركيب با ترديدهايي مواجه شود. اما به نظر ميرسد حضور بدون مشكل او در تمرين امروز پرسپوليس اين مهاجم را همچنان به گزينه اول علي دايي در خط حمله تبديل خواهد كرد.
mohsen.8
02-26-2010, 10:46 AM
اییییییووووووووووووول
خدا رو شکر به بازی امروز رسید
فقط نباید فیکس بزارنش یکم هم به ارفی بازی بده بعد 20 دقیقه آخر بیارتش تو دوباره مصدوم نشه
mohammad tavakol
02-26-2010, 07:45 PM
این است محسن آقای گل توی بازی آلمینیوم هم گل زد تا بقیه ی مهاجم بفهمن اینبار مصدومیت هم صد راه محسن نمیتونه بشه
:red boy2::red boy2::red boy2:
ArtesheSorkh
02-26-2010, 07:47 PM
...ایول محسن اقای گل ...ایول محسن اقای گل ...ایول محسن اقای گل ..
واقعا داره به ذورهای اوجش در سال 86 میرسه ... ایول ایول
Masoud
02-27-2010, 06:49 AM
عاليهههههههههههههههههه. عالي
محسن داره به امادگي لازم ميرسه.
خودش ميگفت من بايد بازي كنم تا اماده شم نه تمرين كسي قبول نميكرد.
ايشالله هفته اخر گل قهرمانيمون رو تو تهران به سپاهان بزنه.
red girl
02-27-2010, 10:01 AM
راز دعوت نشدن خليلي را از خانلري و زرينه بپرسيد
با اعلام خبر مصدوميت خليلي در اوايل هفته گذشته قطبي در اينباره از دكتر خانلري نظر ميخواهد تا او در اينباره تحقيق كند و تماس تلفني وي با دكتر زرينه و تأييد مصدوميت وي باعث اين تصميم از سوي قطبي شده است
سايت گل ـ يكي از شگفتيهاي تيم ملي عدم دعوت از محسن خليلي بود بازيكني كه همه از علاقه قطبي به وي خبر دارند و ميدانند كه سرمربي تيم ملي چه رابطه خوبي با وي دارد.
از اين منظر حرفهاي تحريكآميز حبيب كاشاني عليه قطبي در جلسه پنجشنبه شب چندان تغييري در روابط اين دو نداده است، چرا كه خليلي را به عنوان يكي از بازيكنان آخرين ليست خود در نظر داشت اما ساعت 12 شب چهارشنبه گذشته و پس از گفتوگو با دكتر خانلري پزشك تيم ملي تصميم بر اين شد كه خليلي جز نفرات تيم ملي در بازي تايلند نباشد.
يكي از نزديكان تيم ملي در اينباره ميگويد:«با توجه به اعلام خبر مصدوميت خليلي در اوايل هفته گذشته قطبي در اينباره از دكتر خانلري نظر ميخواهد تا او در اينباره تحقيق كند و تماس تلفني وي با دكتر زرينه و تأييد مصدوميت وي باعث اين تصميم از سوي قطبي شده است. اين در حالي است كه بعد از مكالمه قطبي با خليلي و در ميان گذاشتند اين موضوع با مهاجم پرسپوليس و معاقباً مكالمه خليلي با زرينه پزشك پرسپوليس اين خبر را تكذيب كرده است و سپس خود در مكالمه با خانلري پزشك تيم ملي از وي گله كرده كه چرا توپ را به زمين او انداخته است.»
در هر صورت خليلي كه امروز در بازي مقابل آلومينيوم هرمزگان يك گل به ثمر رساند، در آخرين فهرست تيم ملي حضور ندارد و اين در حالي است كه او به همراه كريم باقري در جمع بازيكنان پرسپوليس تنها بازيكناني هستند كه ميتوان تصور كرد كه شايستگي عضويت در تيم ملي را دارند.
red girl
02-27-2010, 10:01 AM
محسن اگه کرانچار از روز اول درست بهش اعتماد میکرد خیلی وقت بود همون محسن شده بود.
اگه کرانچار موندگار میشد یه محسن سوخته تحویل ما میداد!
zamara
03-08-2010, 08:29 AM
http://arteshesorkh.com/images/upload/1268024132.jpg
خليلي: به هيچ چيز جز قهرماني راضي نمي شويم
پرسپوليس با گل 3 امتيازي محسن خليلي فولاد خوزستان را هم شکست داد تا اين تيم باز هم ببرد و به آينده خوشبين باشد.
مهاجم شماره 9 پرسپوليس معتقد است هيچ چيزي جز قهرماني شاگردان علي دايي را راضي نمي کند.
* بازي با فولاد راضي کننده بود؟
** خدا را شکر با يک بازي خوب و تهاجمي توانستيم فولاد را ببريم و 3 امتياز بازي را بگيريم تا هم روند پيروزيهاي ما ادامه داشته باشد و هم در کورس قهرماني بمانيم.
* فولاد را در اين بازي چطور ديدي؟
** به نظر من تيم خوبي بود و نظم خاصي در بين خطوط آنها وجود داشت. آنها برابرما دفاع کردند و چشم به ضد حملات داشتند که البته در تهران و برابر هواداران پرسپوليس راه ديگري نداشتند، اما اين تاکتيک هم جواب نداد و در نهايت مقابل پرسپوليس شکست خوردند.
* مجيد جلالي اعلام کرده پرسپوليس در اين بازي موقعيت نداشت و از يک فرصتي که به دست آورد نتيجه گرفت در اين مورد چه نظري داري؟
** به هر حال آقاي جلالي نظرشان را گفته اند، اما اگر ما موقعيت نداشتيم پس چطور برنده شديم؟ در اين باره کارشناسان صحبت کنند بهتر است، اما با تمام احترامي که براي آقاي جلالي قائل هستم بايد بگويم ما فرصتهاي خوبي داشتيم و اگر بچه ها بيشتر دقت مي کردند، مي توانستيم با گلهاي بيشتري بازي را ببريم، اما مهم کسب 3 امتياز بازي بود که به دست آورديم. بازي با فولاد تمام شده و بايد به بازيهاي آينده بينديشيم.
* پرسپوليس همچنان مي برد و امتياز نمي دهد. تا چه زماني اين روند ادامه دارد؟
** تا وقتي که قهرمان شويم، چون هيچ چيزي به جز قهرماني بازيکنان، کادر فني و مديران پرسپوليس را راضي نمي کند. با توجه به تساوي سپاهان برابر تراکتورسازي ما به قهرماني اميدوارتر شديم و حالا با روحيه و انگيزه بيشتري کار مي کنيم. مطمئن باشيد اگر تمام بازيهايي که داريم را ببريم، قهرمان مي شويم چون سپاهان باز هم امتياز از دست مي دهد.
* به نظر مي رسد ذوب آهن را چندان جدي نمي گيريد؟
** همه تيمها زحمت مي کشند و قابل احترام هستند، ولي ما براي قهرماني مي جنگيم و تمرکزمان روي بازيهاي خودمان است.
* در جام حذفي چه هدفي داريد؟
** فقط قهرماني! چون در جام حذفي هيچ مقامي جز قهرماني به درد نمي خورد.
* اما در آنجا هم حريف سرسختي مثل استيل آذين داريد؟
** کسي که داعيه قهرماني دارد، به هيچ تيمي فکر نمي کند. ما اگر مي خواهيم به هدفمان برسيم، نبايد به حريفمان فکر کنيم و بايد همه بازيها را ببريم تا قهرمان شويم.
* به تيم ملي دعوت نشدي.
** در اين رابطه حرفي ندارم.
* به نظر مي رسد ناراحت هستي که دعوت نشدي؟
** بايد خوشحال باشم؟
* نه، اما چرا چيزي نمي گويي؟
** در مورد تيم ملي حرفي نزنم، بهتر است.
* چرا؟
** چون حاشيه درست مي شود و در اين موقعيت نمي خواهم حاشيه درست شود. پرسپوليس به تمرکز نياز دارد و نبايد آرامش تيم را به هم بريزيم.
* انتظار داشتي به تيم ملي دعوت بشوي؟
** يعني نبايد انتظار دعوت شدن مي داشتم؟ اصلاً حرفي نزنم بهتر است.
ایشالام روز به روز بهتر بشه اقا محسن
Masoud
03-09-2010, 08:48 PM
محسن خیلییییییییییییی حرف نداره به خدا.
محسن که گل زد تو نیم فصل یه ادم سن بالا که پیشم بود میگفت انقدر خوشحال شدم که انگاری پسر خودم گل زده......
محسن داره اماده ی اماده میشه.همون محسن قهرمانی.
عاشقشم چون به جز فوتبال اخلاق داره.
Masoud
03-11-2010, 10:33 AM
خلیلی: مقابل ملوان چاره ای جز بردن نداریم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با بیان اینکه هیچ شناختی از مهرداد اولادی ندارد، گفت: در ديدار با ملوان از رويارويي با پژمان نوري خوشحال ميشوم.
محسن خليلي پيرامون شرايط تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه بازي با ملوان بندر انزلي اظهار كرد: وضعيت خوبي داريم و روند رو به رشد پرسپوليس همچنان ادامه دارد. ما در هفتههاي گذشته نشان داديم كه به پيشرفت و نظم تاكتيكي فوقالعادهاي رسيدهايم. همچنين بازي با فولاد براي ما بسيار خوب بود چرا كه نكات تاكتيكي زيادي داشت.
وي افزود: در بازي با ملوان به دليل ميزبان بودن آنها، كار ما بسيار مشكل خواهد بود. اما تغييراتي كه در بهتر شدن چمن ورزشگاه ملوان به وجود آمده ميتواند كمك حال پرسپوليس باشد. پرسپوليس براي عقب نماندن از كورس مدعيان فتح جام، چارهاي جز پيروزي در اين مسابقه و بازيهاي آتي ندارد.
مهاجم تيم پرسپوليس درباره روبهرو شدن با بازيكنان سابق تيمش در تيم ملوان، چون مهرداد اولادي و پژمان نوري، تصريح كرد: تمام بازيكنان سابق پرسپوليس قابل احترام هستند. از اينكه دوباره پژمان نوري را ميبينم خوشحال هستم و او را يك بازيكن بسيار خوبي ميدانم.
ما سالهاي خوبي با هم در پرسپوليس داشتيم. اما با مهرداد اولادي همبازي نبوده و ارتباطي هم نداشتم. نميدانم او چقدر در نتايج گذشته تيمش موثر بوده چرا كه اصلا بازيهايشان را پيگيري نميكردم.
mohsen.8
03-18-2010, 04:43 PM
چه میکنه این خلیلی
گل دومش اروپایی بود ایول به محسن رفت و برگشت. نشون داد از خیلی مهاجمای ایران سر تره ایول به محسن خودمون
محسن خلیلی دیدید چیکار کرد...پترو رو سوراخ کرد
Masoud
04-01-2010, 03:10 PM
یاد بازی فصل قهرمانی جلوی سایپا میوفته ادم.
یادش به خیر.............
دقیقه چند بود ؟ 93 ؟ گفته بود گل بزنه خوشحالی نمیکنه ولی وقتی گل رو زد و تیم برد و استادیوم منفجر شد و دیگه یادش رفت همه چی.
محسن قلبش با پرسپولیسه و تو این هیچ شکی نیست.
مطمئنم بازم به سایپا گل میزنه مسحنه اقای گل
Masoud
04-03-2010, 02:36 AM
خلیلی بهترين بازيكن ديدار پتروشيمي معرفي شد
ارتش سرخ دات كام: محسن خليلي به عنوان بهترين بازيكن ديدار پرسپوليس و پتروشيمي تبريز انتخاب شد.
پيش از اين براي هر بازي 3 بازيكن برتر انتخاب مي شدند اما كميته فني باشگاه براي اين ديدار كه در جريان جام حذفي انجام شده بود تنها يك بازيكن را معرفي كرد.
بازيكنان پرسپوليس به افتخار محسن خليلي ايستادند و او را تشويق كردند.
mohsen.8
04-04-2010, 01:05 PM
امیدوارم این بدشانسی ادامه دار نباشد/ هواداران نباید به میرزاپور توهین میکردندمهاجم تیم فوتبال پرسپولیس بدشانسی را عامل اصلی شکست این تیم در دیدار برابر سایپا کرج عنوان و ابراز امیدوار کرد این بدشانسی تداوم نداشته باشد.به گزارش خبرنگار مهر، محسن خلیلی پس از شکست 2 برصفر تیم فوتبال پرسپولیس برابر سایپاکرج با بیان این مطلب افزود: ما خوب بازی کردیم اما به گل نرسیدیم. تا به حال به ندرت دیده بودم که یک تیم در طول مسابقه تا این حد صاحب شانس و موقعیت گلزنی شود و نتواند حتی به یک گل برسد. در مقابل تیم سایپا خیلی راحت به گل رسید و توپ مهاجمان این تیم با برخورد به مدافعان ما به گل تبدیل شد.
وی بدشانسی را عامل شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر سایپا عنوان کرد و اظهار داشت: باید به تیم سایپا تبریک گفت که خیلی راحت به پیروزی رسید. امیدوارم این بدشانسی ادامه دار نباشد و از پرسپولیس برود.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: من شرمنده هواداران و هم تیمیهایم شدم. در بازی مقابل سایپا شانسهای زیادی را از دست دادم و حتی یکی پنالتی را هم به گل تبدیل نکردم. امیدوارم در دیدارهای آتی جبران کنم و از شرمندگی آنها درآیم.
خلیلی در خصوص توهین هواداران پرسپولیس به ابراهیم میرزاپور گفت: امیدوارم دیگر در روی سکوها چنین جوی ایجاد نشود و هواداران آرامش خود را حفظ کنند. فوتبال برد و باخت دارد. بازیهای زیادی را پرسپولیس برده است و یک روز هم باید ببازد. ما در 9 دیدار گذشته هشت پیروزی کسب کرده بودیم و طبیعی بود که در یک بازی هم شکست بخوریم چرا که نمی توانستیم همیشه برنده باشیم.
دیدار تیم های فوتبال سایپا و پرسپولیس در هفته سی ام رقابتهای لیگ برتر عصر شنبه با برتری 2 بر صفر سایپا به پایان رسید. جایگاه تیم فوتبال پرسپولیس در رده سوم جدول با این شکست به خطر افتاد.
Spring_red
04-04-2010, 01:26 PM
مرسییییییییییییییییی داداش محسنننننننننننننننننننننن نن
Spring_red
04-06-2010, 09:00 PM
خلیلی: بازهم برای پرسپولیس پنالتی می زنم
ورزش > فوتبال داخلی - مهاجم تیم پرسپولیس می گوید که روحیه اش را از دست نداده است و همچنان پنالتی زن اول تیم است.
روحیه اش را از دست نداده است و با وجود اینکه در بازی با سایپا پنالتی به دست آمده را از دست داد می گوید که باز هم در بازی ها بعدی برای پرسپولیس پنالتی خواهد زد.خلیلی می گوید«از دست دادن ضربه پنالتی در فوتبال طبیعی است ولی بعضی ها قصد دارند پنالتی از دست رفته بازی با تیم سایپا را بیش از حد بزرگ جلوه دهند،
با این حال همچنان روحیه خوبی برای قرار گرفتن پشت ضربه پنالتی دارم، اگر در بازی های آینده نیز صاحب این موقعیت شویم آمادگی زدن ضربه پنالتی را دارم.»
zamara
04-20-2010, 05:19 PM
http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1243054106.jpg
مصاحبه ای ویژه با مهاجمی که یک چهارچوب شناس مادرزاد است
بعد از اینکه مصاحبه بی پروا و آزاد سکوی سرخ با میثاق معمارزاده مورد توجه خیلی از دوستان و کاربران خوب سکوی سرخ قرار گرفت برای مصاحبه با محسن با انبوهی از سوالات مختلف روبرو شدیم و هم اینکه همه آنچه شما خواسته بودید را از محسن بپرسیم و مصاحبه ای که در زیر می خوانید حاصل کاری است که با سوالات هواداران پرسپوليس انجام شده است.
----------------------------------------------------------------------
چي شد که فوتباليست شديد؟
به خاطر علاقه ای که داشتم خوب از بچه گی تو محله استعدادداشتم
مي شه بفرماييد اين عسل کوچولو کيه؟
بچه خواهرمه
اگه فوتباليست نمي شديد چه کاره مي شديد؟
نمی دانم. هر چه فکر می کنم نمی دونم چه کاره می شدم
مارک گوشي و مدلش؟
Vertu و CARBON
گوشی هایم هستند و ماشین هم فعلا ندارم و قرار است بخرم
شما طرفدار رئال هستيد يا بارسلونا؟
رئال مادرید
نظرتون را جع به تک تک بازيکنان تيم خيلي کوتاه:
حاج حبيب(مدیر عامل )
کريم باقري(کاپیتان )
محمد پروين(خنده )
عليرضا حقيق( چی بگم ...)
ميثاق معمارزاده( کوچولو)
ابراهيم شکوري(شریف )
شيث رضايي( خواننده بزرگ)
سپهرحيدري( ثروتمند برزگ )
علي دايي(رفیق قدیمی.خنده... )
حسين عبدي(افسرده )
محسن خليلي(نمی دونم)
عباس اسماعيل بيگي( مخترع رفت و برگشت -جایگاه 22)
مجتبي زارعي ( فراری بی فرمون)
حميد استيلي( بچه محل )
علي پروين(سلطان)
مايلي کهن(اولین کسی که به من اعتماد کرد)
قرمز(عشقه)
عشق(مقدس)
محبوبيت(پر درد سر)
مهدی شیری(داداش و همسایه)
http://img4u.net/images/ajpkq7vq1cmj1js172cv.jpg
چرا پاي راستت ضعيفه؟آيا مي توني پاي راستت را قوي تر کني؟
آنهایی که میگن خودشون می تونند با دست مخالفشون غذا بخورند؟تا حالا چند تا گل زدم اگر ضعیف بود که گل نمی زدم با هاش .اونم گلهای حساس...
فوتبال را از چه تيمهايي شروع کردي؟
پاس . بانک ملی . سایپا . پرسپولیس
چطور شد به پرسپوليس آمدي؟
قراردادم با سایپا تمام شده بود و محمود خان زنگ زد منم اومدم باشگاه قراردادبستم
آيا در کودکي هم آرزو داشتي بازيکن پرسپوليس بشي؟
فکرشم نمی کردم یک روز تو پرسپولیس بازی کنم
1.قبل از اومدنت به پرسپولیس ایا از استقلال هم پیشنهاد داشتی؟؟؟؟؟؟چرا پرسپولیس؟
بله...چون پرسپولیسی بودم
ایا اواخر اون فصلی که قهرمان لیگ شدیم با نیکبخت دچار مشکل شده بودی؟
من باکسی مشکلی ندارم
قبول داری اون فصل که با نیکبخت همبازی بودی بیشتر به موهات توجه داشتی؟کلا یه جورایی داشتن از راه به درت میکردن قبول داری؟
نه من هیچ وقت اخلاقم عوض نمی شود
چرا اون روز که اومدیم سرتمرین لباس خودت رو ندادی؟؟
لباس به ما اضافه نمی دهند اگه اضافه بود ميدادم
کلا لباس میدی؟یا نه فقط به هواداران مخصوص خودت میدی؟
داشته باشم می دم
چرا اینقد ابراهیم شکوری سعی داره تو همه عکسا پیش شما باشه؟و با شما شوخی زیاد میکنه؟
ابراهیم...خنده نمی دونم از خودش بپرس شاید می خواد معروف بشه خنده.و.....
فوتبالیست نمیشدی چیکاره میشدی؟
گفتم که..نمی دونم
دوست دختر هم داري؟
خنده...آره 10 تا دوباره خنده بلند.....و من و مهدی شیری هم که کنارش نشسته بودیم دقایقی خندیدیمالبته محسن با حالت شوخی جواب داد
تو کدام بيمارستان و کدام شهر و چه ساعتي به دنيا آمدي؟
بیمارستان اقبال ساعت 11ظهر
از چند سالگي نمازت ترک نشده؟
نمی دونم
اهل شعر خواندن هم هستي؟
نه زیاد
آهنگ هاي کدام خواننده را دوست داري و گوش مي دي؟
هرکی قشنگ بخونه را دوست دارم برام فرقی نمی کنه
چند تا خاله و دائي و عمو عمه داري؟
4تا خاله 2تا دایی 1عمه و 1عمو
چرا جواب اس ام اس ها و تلفنهاي هوادارانتان را نمي دهيد؟
چون تلفنم دستم نیست
الگوي ورزشي تو دنيا کيه؟
الگو زیاد دارم با خنده...از هر کدوم یه تیکه برداشتم...خنده
روياي کودکي ؟
فوتبالیست بشم
از اول پرسپوليسي بوديد؟
به شرفم قسم آره...
عسل خواهر زاده ات چند سالشه؟
دو سال و نیم
هنوز تو نازي آباد زندگي مي کنيد؟
پدر و مادرم بله ولی من تو ولنجک می شینم
با پدر و مادرتان زندگي مي کنيد؟
نه خیر
تو زندگي بيشتر از همه به چه کسي مديون هستيد؟
خانواده ام
کدام يکي از گلهايي را که زديد بيشتر دوست داريد؟
گلهایی که به استقلال زدم
از شما خواسته شده که هيچ وقت از پرسپوليس نرويد چون تصور پرسپوليس بدون شما براي هوادارانتان سخته...نظرتون چيه؟
سعی می کنم تا وقتی به درد پرسپولیس بخورم تو پرسپولیس بمونم
علت اين که مي گن شما آدم کنجکاوي هستيد چيه و تا دليل چيزي را ندانيد دست بردار نيستيد؟
مادرزادیه
بهترين تفريحتون؟
با دوستام
تيکه کلامتون چيه؟
گفتم دیگه مهمون داداش
خونت آپارتکمانيه؟
تو برج زندگی می کنم
از جون هوادارات چي مي خواي که اينجوري خودت را تو دلشون جا کردي؟
اونا از جون من چی می خواهند که اینجوری منو بند کردند تو تیم...خنده
مي گن شما خيلي آدم با شخصيتي هستيد نظر خودتون چيه؟
هر که می گه لطف داره...نمی دونم
چرا ازدواج نکرديد؟
هنوز آمادگیشو ندارم
http://img4u.net/images/cj03w5iorl3zha320hwr.jpg
ويژگي همسر مورد علاقه تان؟
هه....خنده صادق و با معرفت
چه زماني قصد ازدواج داريد؟
هر موقع وقتش بشه...
نظرتون در رابطه کلمات زير:
آقاي گل( گلزن برتر)
سپاهان( رقیب چند ساله)
مردان پرسپوليس( ماهی یک بارفیلمش را می بینم)
افسانه ۹۶(خنده...سرطلا)
محسن رفت و برگشت( رفته بود دوباره برگشت...خنده)
آهنگ رپ( جدیده...باهاله )
سياست(هلش نیستم )
برنامه۹۰( جالبه )
ازدواج( نمی دونم چی باید بگم)
دوست دختر( نمی تونم بگم...خنده )
مکه( دوست دارم دوباره برم)
محمودخوردبين( سلام محمود خان...خنده )
جراحي بيني( عدم اعتماد به نفس)
رباط صليبي( واییییییی)
آلمان(دوباره باید برای پام برم)
رنگ و غذاي مورد علاقه؟
رنگ سفید را بیشتر دوست دارم چون بی رنگه غذا هم گفتم قرمه سبزی
گردنبدي که گردنتونه را چه کسي بهتون هديه داده که انقدر دوستش داريد؟
نه خودم خریدم و چون ازش خوشم اومده دوستش دارم و طلا سفید هم هست
چقدر واسه هوادارات ارزش قائلي؟
همونقدر که امسال به خاطرشون تو پرسپولیس موندم و با توجه به اینکه پیشنهاد خوبی داشتم
پرسپوليس و هوادارنش را در يک کلمه توصيف کن:
معرفت
تيم ملی علاقه اروپايي؟
تیم ملی آرژانتین
بازيکن مورد علاقه اروپايي؟
مسی
پس چرا انقدر طرفدار رئالی؟
می خریمش انشاالله...با خنده
دروازه بان مورد علاقه اروپايي؟
پیتر چک
مربي مورد علاقه اروپايي؟
مورینیو
چند تا خواهر و برادر داري؟قرمزند يا آبي؟
یه خواهر و یک برادر که استقلالی بودند ولی دارند پرسپولیسی می شوند
خواننده و بازيگر مورد علاقه در ايران و هاليود؟
بازیگر مرد اکبر عبدی و زن هم هدیه تهرانی هالیوود هم که ..ای...براد پیت را خیلی دوست دارم.
ماشين مورد علاقه؟
بی ام و bmw
غذاي مورد علاقه؟
قرمه سبزی
کشور مورد علاقه؟
ایتالیا
تيم ملي مورد علاقه؟
آرژانتین
آرزوي دست نيافتني؟
نمی دانم
اگه بري اروپا دوست داري تو کدام ليگ بازي کني؟
رئال....
آيا عضو سايتي هستيد و اگر هستيد مي شه آدرسش را براي هواداراتون بگذاريد؟
نه جایی عضو نیستم
اگه فوتباليست نمي شديد دوست داشتيدچه کاره شويد؟
گفتم که نمی دونم
نظرتون راجع به ليدرهاي باشگاه پرسپوليس و ليدرهاي ديگر باشگاهها؟
با هاشون تو این 3سال مشکلی نداشتم _لیدرهای پرسپولیس خیلی با معرفتند...
تا حالا ازتون باج خواستند؟
اصلا
قبض موبايلتون معمولا چقدر مياد؟
زیر صد هزار تومان نبوده تا حالا
يک جمله در رابطه با خودت؟
رفیق باز.آدمی که حسود نیستم و بد کسی را هیچ وقت نخواستم.زیاد هم اهل دروغ نیستم
تا کي تو پرسپوليس مي مانيد؟
تا هر وقت که بشه
فوتبالتون را تا کجا ادامه خواهيد داد؟
تا هر وقت که بدونم فحش نمی خورم...خنده
تيکه کلامتون؟
نمی دونم گفتم که داداش
اگه بخواهيد يک نفر را از پرسپوليس اخراج کنيد اون کيه؟
هیچ کس را
اگه بخواهيد يک بازيکن را به پرسپوليس بياوريد چه کسي است؟
خیلی ها را
سايت يا منبع اطلاع رساني داريد؟ نه
سال بعد تو پرسپوليس مي ماني؟
اگه بخوان منو چرا که نه
دوست داری در فوتبال چه موقعيت هاي ديگري به دست آوري؟
خیلی چیزهای دیگه
به غير از فوتبال راه درآمد ديگه اي هم داريد؟
نه
هدفتون در زندگي و ورزش؟
تو زندگی عاقبت به خیری تو ورزش هم اینکه پرچمم بالا باشه ....
بهترين و بدترين خصوصيت اخلاقي تان از نظر خودتون چيه؟
گفتم که حساسم و اعتماد به نفس
مي گن داداش شما استقلالي است و وقتي به استقلال گل مي زني داداشت بهت چي مي گه؟
اون دیگه داره پرسپولیسی می شه
تا حالا خانواده استقلالي ات بهت گفتن از پرسپوليس برو؟
نه
لطفا اسم پدرتون؟
نمی شه....چه سوالایی.خنده
اولين بار که بهتون گفتن محسن رفت و برگشت چه حسي داشتي؟
نمی دونم یادم نیست
وقتي پنالتي بازي با سايپا را خراب کردي چه احساسي داشتي وقتي هوادا مي گفتن غصه نخور فداي سرت...؟
شرمنده هوادارا شدم
از چه جور دختري خوشتون مياد؟
نمی تنم بگم باید خوشم بیاد دیگه...شخصیه این سوال...
از چه جور پسري خوشتون مياد؟
اونم نمی شه باید ببینم اخلاق و رفتارشونو
وقتي به استقلال گلزدي چه احساسي داشتي؟
خیلی خوشحال بودم به خاطر اینکه هر دو تا گلی که به استقلال زدم ما عقب بودیم و وقتی خوشحالی هواداران را دیدم بیشتر خوشحال شدم
وقتي به سپاهان گل زدي چه احساسي داشتي؟
حسم را تو شادیم نشون دادم
حاضري به خاطر يک نفر از حقت در هر زمينه اي بگذري؟
خیلی شده
ازبين فوتباليستهاي ايراني به غير از پرسپوليسيها چه کسي را بيشتر قبول داري؟
چند تایی هستند که بازیکنان خوبی اند
http://img4u.net/images/83uy3q0m94w2axs914gg.jpg
باز هم نظرتون در رابطه با کلمات زير:
خدا(حرفی توش نیست)
همسر(یار و یاور )
جوادنکونام( بازیکن اوساسونا )
فوتبال اروپا( فوتبالی رو پایه برنامه ریزی)
گل( عاشق گل زدنم)
شيريني(رولت)
روزي()مادر()پلي استيشن( 2باشه حرفه ای ام ولی 3دارم تو خونه و بلد نیستم)
آشپزي(طبق معمول بهترین غذایی که می پزم نیمرو و عملته دیگه)
آيا آرزويي داري که تا به حال بهش نرسيدي؟
هر چی از خدا خواستم بهم داده
حاضري به خاطر چه چه چيزي از فوتبال دل بکني؟
هیچی
از اين که فوتباليست شدي پشيمون نيستي؟
نه
به نظر خومدت آدم خوبي هستي؟
به نظر خودم....نمی دونم
عشقت بعد از فوتبال ؟
فوتبال بازم
آيا چيزي تو زندگيت هست که قصد پنهون کردنش را داشته باشي؟
آره ولی نمی تونم بگم چیه...
وقتي که امضا ميدي يا عکس مي گيري چه احساسي داري؟احساس خیلی خوبی دارم
اهل کجايي؟
تهران
چرا انقدر لقب محسن رفت و برگشت را دوست داري؟
عاشقشم
دنياي شهرت و محبوبيت چه حالي داره؟
هم خوبه هم بد
تو زندگي دنبال چه چيزي هستي؟
آرامش
از زندگي ات راضي هستي؟
خداراشکر
دوست داري مثل چه کسي باشي؟
خودم
چرا صورتتون اينجوريه ؟يعني اينکه گفتند خيلي بانمکيد:
...خنده لطف دارند
مسي يا رونالدو؟
مسی
فرزند دختر دوست داري يا پسر يا جفتش؟
جفتش ولی اول پسر
سرزبونت به چه کسي رفته انقدر بانمکي؟
...خنده..مامانم
چرا با هرکي حرف ميزني طرف مقابلت کم مياره؟ نمی دونم من به همه احترام گذاشتم....
مي دوني هوادارت چقدر برات دعا مي کنند تا هميشه تو بازيها گل بزني؟
لطف دارندو بیشتر گلهایی که زدم دعای خیر آنها بوده
هميشه نمازتون را اول وقت ميخونيد؟
همیشه ...نه
چجوري انقدر چهارچوب را خوب مي شناسيد؟
مادرزادیه...خنده بچه محلمونه
تا حالا ازتون خواستگاري کردند؟چند بار؟چه جوابي داديد؟
خنده....آره ولی نشمردم خنده...اول محسن به شوخی گفت چون پسر بوده گفتم نه و من و مهدی شیری کلی خندیدیم و بعد از کلی خنده گفت بهشون گفتم برید خجالت بکشید می خوام درسم را ادامه بدهم و باز هم چند دقیقه ای روده بر شدیم از خنده
تا حالا عاشق شدي؟ چرا ازدواج نمي کني؟
بله...فعلاآمادگی ازدواج ندارم
چند سال با خواهر برادراتون اختلاف سني داريد؟
خواهرم متولد54 و برادرم متولد65
قد ـ سن ـ وزن ـ دور کمر ـ دور بازو: 183 قدم و 29 سال سن دارم .80کیلو هستم و سایز شلوار جینم 32 دور بازوام را نگرفتم و بازم خنده....
گفتند که بهتون بگم خيلي بامعرفتيد که کامنتهاي سکوي سرخ را مي خونيد و از اين کار شما هواداراتون خوششيون آمده:
آره همیشه به سکوی سرخ سر می زنم
مزاح تلفني هم داريد؟جواب هم مي دهيد؟
وحشتناک..و اصلا جواب نمی دهم
اسم مورد علاقه(دختر و پسر):
دختر...عسل .پسر هم محسن .با خنده....
خواننده مورد علاقه؟پاپ دوست داري يا سنتي؟
بستگی به حال و احوالم دارد
غذاي مورد علاقه؟
قرمه سبزی
چه گلي را دوست داري؟
گل قهرمانی
چه عطر يا ادکلني مي زني؟
عطر هرمز
دوست داري تو چه تيم خارجي بازي کني؟
رئال مادرید
اوقات فراغتون را چه کار مي کنيد؟
همش که خونه هستم...فیلم نگاه می کنم
خونت تو کدام محله تهران است؟
ولنجک
از چه غذايي بدت مياد؟
کدو
آخرين فيلمي که ديدي؟
آخرین فیلم رابرت دنیرو
صميمي ترين دوست فوتبالي؟
رحمتی
چه کسي را بيشتر از همه در زندگي دوست داري؟
خودم را
بهترين خاطره؟
بهترین خاره ورزشی قهرمانی پرسپولیس بود و در زندگی ام هم به دنیا آمدن عسل بود
بذترين خاطره؟
مصدومیتم و غیر فوتبالی هم فوت مادر بزرگم
نمي خواهيد ادامه تحصيل بدهيد؟
دیپلم کامپیوتر دارم و وقتش را ندارم....با خنده گفت تو بزن فوق دیپلم...
از چه جور ادمهايي بدتون مياد؟
حسود
چه جور آدمهاييي را دوست داريد؟
آدمهای با معرفت
کدوم امام را از همه بيشتر دوست داريد؟
با همه ائمه رابطه خوبی دارم
راسته که هر سه شنبه يکبار ميرويد جمکران؟
جدیدا کم ولی خوب 2سال پشت سر هم رفتم
اگه تيمهايي مثل استقلال و سيپاهان و استيل آذين شما را بخواهند مي رويد؟
آگه پای پرسپولیس وسط باشه نه...
بهترين هديه اي که گرفتيد چه بوده و از چه کسي؟
هدیه ها همه با ارزشند فرقی برام نداره همه آنها را دوست دارم...
چه چيزي از همه بيشتر ناراحتتون مي کنه؟
دروغ
زود عصباني مي شويد يا دير؟
بستگی داره چی پیش بیاد
چرا؟
چرا نداره...
گروه خوني شما چيه؟
+oبا خنده...
شب قبل از بازي در هتل با کدام بازيکن هم اتاق هستيد؟
برام فرقی نمی کنه
تيکه کلامت؟
داداش
نظرش را جع به دختر خانم هايي که طرفدارش هستند چيه؟
به همشون احترام می گذارم
عشق حیوان امسال فامیل حیوان امسال خنده... نمی دانم جذابیت 6ساله باهامه علیرضا محمد.خنده... خاطرات آه تیم محبوب تا حالا ندیدمش طاقتم کمه مقدس کمش خوبه حرفه امپراطور یادم نیست کی رفتم دوست ندارم
از من بدش می آمد می کشمشون دوست دارم ....خوبه جام حذفی نه دوست دارم بگیرم نه دوست دارم بدم همدم
مي دونه هواداراش چقدر عاشقشن؟
باعث افتخار منه
http://img4u.net/images/r1n90tu9dwzt5jjmi6ab.jpg
و باز هم يک کلمه در رابطه با کلمات زير:
آبي( رقیب دیرینه)
حسادت( متنفرم )
چمن(خوب باشه خوبه)
جام جهاني(حیف شد نرقتیم)
ثانيه(گذراست )
تيم ملي(داغون شده )
پرسپوليس(عشق)
ببر(حیوان امسال)
پلنگ( فامیل حیوان امسال خنده... )
دربي( نمی دانم جذابیت)
عدد۹( 6ساله باهامه )
ژوليده(علیرضا محمد.خنده... )
زمين فوتبال( خاطرات )
رئال مادريد( آه تیم محبوب)
شوت( دوست ندارم)
سينما( یادم نیست کی رفتم)
قطبي(امپراطور )
فوتبال(حرفه)
غرور(کمش خوبه)
عشق(مقدس)
ظاهر بيني( دوست ندارم )
طاقت( طاقتم کمه)
صبح( تا حالا ندیدمش )
اولين کلمه با حرف ذ که به ذهنش مي رسه
(زالو خنده ...نه نه این با ز ر است خنده....ذرت...خنده..)
هديه( نه دوست دارم بگیرم نه دوست دارم بدم )
وعده ديدار پرسپوليس براي قهرماني(جام حذفی)
نصيحت()لباس( دوست دارم )
گلر( می کشمشون )
کرانچار(از من بدش می آمد )
يار(همدم)
خواننده مجاز و غير مجاز که مورد علاقه شماست؟
هرکی قشنگ بخونه را دوست دارم برام فرقی نمی کنه
چرا هميشه اخماتون تو همه؟
اخمام تو هم نیست به خاطر اینکه همش تو آفتاب بازی کردیم این خطه افتاده.خنده....
با کدام يک از بچه هاي تيم صميمي تر هستيد؟
با همه آنها خوبم
از چه چيزي بيشتر از همه مي ترسيد و چرا؟
تاریکی ...نمی دونم از بچگی می ترسیدم
بزرگترين آرزو؟
عاقبت به خیری
فاميل هاي شما از اينکه شما فوتباليست هستيد چه برخوردي با شما دارند؟
خیلی خوبه
از چه ميوه اي خوشتون مياد؟
هندوانه
بستني دوست داريد؟
نه زیاد
تو کارهاي خو.نه به مادرتون کمک مي کنيد؟
خسته نباشم بله
شماره کفشتون؟
43
آيا مارک باز هستيد ؟چه مارکي؟
تا حدودی هر مارکی که قشنگ باشه
لباس ها و کفش هاي شخصي خودتان را از کجا مي خريد؟
خنده...چند سالیه که دوست داشته خدا ما را و از خارج از کشور خریدیم
آيا به زبان انگليسي تسلط داريد؟ با توجه به اينکه مدتي در آلمان بوديد آلماني متوجه مي شويد؟
زبان انگلیسی 40درصد زبان آلمانی1درصد
مي گن شما در تيراژه مغازه عطر فروشي داريد؟
داشتم .بستمش
وقتي گل ميزنيد اولين شخصي که باهاتون تماس مي گيره و گلزني را بهتون تبريک مي گه کيه؟
ژ ...بیشتر موقع ها مادرم بوده
با والدينتون زندگي ميکنيد يا مجردي؟
مجردی
شبها چه ساعتي مي خوابيد؟12
صبح چه ساعتي از خواب بيدار مي شويد؟ 9
اهل کلاس گذاشتن براي فاميل يا بچه محل هاتون هستيد؟
از اونا باید بپرسی
نقاشي بلديد بکشيد؟بله
خوش خط هستيد يا بدخط؟باید ببینید
سرمايي هستيد يا گرمايي؟ سرمایی
قيمت و مارک عينک دودي شما؟
بولگاری قیمتش هم بین 500تا 600هزار تومان
احساس نمي کنيد نسبت به چند سال قبل اخلاقتون عوض شده و مغرور شديد؟
نه من دقبقا همونی هستم که بودم
تو کدام آرايشگاه موهاتون را کوتاه مي کنيد؟
آرایشگاه رفیقم بهرام تو فرشته
طرفدار تيم ملي کدام کشور در جام جهاني هستيد؟
تیم ملی آرژانتین
چرا تو بازي موهاتو درست نمي کني؟
تمرکزم همیشه رو بازیه
چرا ژل نمي زني؟
به خاطر اینکه لزومی نمی بینم
تو خانواده شبيه به کي هستي؟(مادر -خواهر-برادر-يا پدر)
مادرم
نقطه ضعفت چيه؟
نمی دانم شاید آدم حساسی هست
نقطه قوتت چيه؟
اعتماد به نفس
مي گن بعد از هر گلي که مي زنيد مي رويد مشهد:بله
سوالي تو ذهنتون هست که من نپرسيدم ويا حرفي که دوست داريد بزنيد؟
نه ...چیز خاصی تو ذهنم نیست
نظرتون در رابطه با اين مصاحبه و بگوييد تا حالا چنين سوالاتي ازتون پرسيده بودند؟
نه تا حالا چنین مصاحبه ای نکرده بودم ...جالب بود
----------------------------
منبع : سكوي سرخ
mohsen.8
04-24-2010, 01:06 PM
اختصاصي/ خليلي: با قهرماني در جام حذفي جواب محبت هواداران را ميدهيم
تهران - مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان پرسپوليس تمام تلاش خود را خواهند كرد تا با شكست تيم گسترش فولاد تبريز و قهرماني در جام حذفي فوتبال ايران جواب محبت هوادارانمان را بدهيم.
محسن خليلي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: با شكست تيم صبا توانستيم گام محكمي را براي قهرماني در جام حذفي برداريم.
وي ادامه داد: بازي بسيار سختي را در مقابل تيم صباي قم انجام داديم، زيرا اين تيم نيز براي حضور در فينال جام حذفي انگيزه زيادي داشت.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين ديدار يك فينال زود هنگام بود، زيرا اين ديدار هيچ چيز از مسابقه پاياني جام حذفي كم نداشت.
وي تصريح كرد: اين ديدار يكي از بهترين بازيهاي زندگي من بود، زيرا توانستيم با حضور در ديدار نهايي جام حذفي دل هواداران خود را مانند سال ۸۶كه قهرمان ليگ برتر شديم شاد كنيم.
خليلي با اشاره به ديدار نهايي اظهار داشت: گسترش فولاد با شكست ذوب آهن نشان داد تيم قدرتمندي است و ميتواند براي ما مشكل ساز شود.
تيم فوتبال پرسپوليس توانست در ضربات پنالتي از سد تيم صبا قم بگذرد و حريف گسترش فولاد تبريز در فينال مسابقات جام حذفي فوتبال كشور شود.
گسترش فولاد تبريز نيز با شكست ذوب آهن اصفهان راهي فينال جام حذفي فوتبال ايران شده است.
mohsen.8
04-29-2010, 07:09 PM
خلیلی: صعود پرسپوليس به فينال يعني قهرماني
مرجع خبری پرسپولیس : وقتي اولين پنالتي پرسپوليس را هوار ملامحمد هدر داد، شرايط براي بازيكنان ديگري كه مقابل دروازه صباباتري پشت توپ ايستادند سختتر شد.
محسن خليلي وضعيت بدتري داشت چون روزي كه پرسپوليس به شاگردان مايليكهن باخته بود، نتوانسته بود http://www.perspolisnews.com/images/tumb/88/bazikon/khalili.jpgپنالتياش را برابر سايپا گل كند؛ اما او بر خلاف پيشبينيها پنالتياش را گل كرد تا به نوعي چشمگير نبودن بازياش در طول مسابقه را جبران كند.
فكر ميكرديد بازي با صبا باتري تا اين حد سخت باشد؟ بازي نسبتا برابري بود.
پيشبيني ميكرديم بازي سختي داشته باشيم، به همين سبب با برنامه خاصي به ميدان آمديم و همه ذهنيتهاي ما هم درست از آب درآمد.
يعني براي تساوي و رسيدن به ضربات پنالتي به ميدان آمديد كه تا اين حد با احتياط بازي كرديد؟
نه، اين حالت يعني احتياط از طرف 2 تيم به خاطر حساسيت و شرايط مسابقه پيش آمد و از پيش تعيين شده نبود. صبا باتري تيم خيلي خوبي است و حتي اگر آماده نباشد هميشه مقابل پرسپوليس و استقلال خيلي خوب بازي ميكند چون مهرههاي خوبي دارد. در اين بازي هم يكي از دلايلي كه ما خيلي نتوانستيم جلو بكشيم، عملكرد خوب خط دفاعي صبا بود.
اما بيشتر دقايق مسابقه از طرف هر دو تيم درميانه ميدان بود و انگار برنامه مشخصي نداشتيد.
چون كوچكترين اشتباه باعث حذف تيم ما ميشد، بچهها ناخودآگاه نسبت به مسابقههاي ليگ ميل هجومي كمتري داشتند. ضمن اين كه چون احتمال تساوي و كشيده شدن به وقت اضافه بود بايد سعي ميكرديم قواي جسماني خودمان را حفظ كنيم تا در ادامه ضربه نخوريم.
شناخت از صبا چقدر به تيمتان كمك كرد؟
شناخت خوبي از اين تيم داشتيم. با اين كه پيش از اين يك مسابقه را برده بوديم و يكي را مساوي كرده بوديم ميدانستيم با حضور آقاي كربكندي وضعيت صبا فرق كرده و حريف آساني نيست. به هر حال آقاي دايي خيلي خوب نقاط ضعف صبا را براي ما تشريح كرده بود و اين به ما خيلي كمك كرد.
پس چطور نتوانستيد در طول 90 دقيقه صبا را ببريد؟
ما سعي خودمان را كرديم، اما قسمت اين بود كه بازي به ضربات پنالتي كشيده شود و هيجان بيشتري به خود بگيرد. شرايط جوي هم استرس بچهها را بيشتر كرده بود. باد شديدي در ورزشگاه آزادي ميوزيد كه تمركز را به هم ميريخت.
از دست رفتن پنالتي اول كار پرسپوليس را سختتر كرد، اين طور نبود؟
همه ما شوكه شديم، پنالتي اول خيلي مهم است، هم روحيه دروازهبان را بالا ميبرد هم روحيه بقيه بازيكناني كه قرار است پنالتي بزنند، اما گل نشدن توپ هم احتمالي است كه براي هر پنالتي وجود دارد. خوشبختانه فرق پرسپوليس با تيمهاي ديگري كه تجربه كمتري دارند همين است. تيم ما بيتجربه نبود، همه همقسم شديم كه پنالتي از دست رفته را جبران كنيم و عليرضا (حقيقي) هم خيلي خوب بود و روز واقعا خوبي را پشتسر گذاشت. خوشحاليم وعدههايي كه در طول ماهها به هواداران داديم، محقق شد.
درخصوص ضربه پنالتي خودت چيزي نگفتي، بعد از خراب كردن پنالتي برابر سايپا خيليها ميگفتند ضربه محسن خليلي گل نميشود.
بعد از بازي با سايپا خيليها سعي كردند روحيه مرا تضعيف كنند كه ديگر پشت پنالتي قرار نگيرم
بعد از بازي با سايپا خيليها سعي كردند روحيه مرا تضعيف كنند كه ديگر پشت پنالتي قرار نگيرم، اما اين اتفاق ممكن است براي هر كسي حتي بزرگترين فوتباليست پيش بيايد و دليل نميشود كه هيچ گاه نتواند پنالتي بزند. من اتفاقا مطمئن بودم ضربهام گل ميشود. به خاطر همين با اعتماد به نفس بالا پشت توپ ايستادم و اصلا نترسيدم. در آن لحظه به هيچ چيزي جز قهرماني پرسپوليس در جام حذفي فكر نميكردم و خوشبختانه همين به من انرژي داد تا ضربه محكمي بزنم.
خيلي مطمئن از قهرماني صحبت ميكنيد. يعني با صعود به فينال كار شما تمام شده است؟
بله شك نكنيد صعود به فينال براي پرسپوليس يعني قهرمان شدن. با تمام احترامي كه براي حريف قائل هستم بايد بگويم پرسپوليس از اول هم براي قهرماني در جام حذفي استارت زده بود و آن را به دست ميآورد. شانس ما در ليگ برتر از بين رفته و بايد در فينال حذفي همه چيز را جبران كنيم. گرچه كار ما تمام نشده، ولي حضور در فينال حكم قهرماني را براي ما در بر دارد.
در ليگ هم بازيهاي سختي پيشرو داريد، با اين انگيزه كم براي ليگ چه ميكنيد؟
اصلا كمانگيزه نيستيم چون هنوز اميدواريم. بايد بتوانيم حداكثر امتيازها را كسب كنيم تا اگر تيمي امتياز از دست داد، جايگاه بهتري داشته باشيم. قهرمان جام حذفي ميشويم، اما بدمان نميآيد با دومي يا سومي در ليگ سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را بگيريم.
بازي با استيل آذين را چطور ميبينيد، نوعي تقابل بين پرسپوليسيهاي قديم و امروز، بخصوص كه اينبار افشين پيرواني و عابدزاده روي نيمكت استيل آذين مينشينند.
بازي سختي است و اتفاقا چون در بازي رفت شكست خورديم براي ما پيروزي خيلي ارزش دارد. موقعيت پرسپوليس و استيل آذين هم در جدول به هم نزديك است و هر دو براي بالا رفتن در جدول هدف مشترك دارند، اما ما روي ضعف و قوت اين تيم كار ميكنيم و اميدواريم بازي تماشاگرپسندي باشد. درباره حضور پرسپوليسيها روي نيمكت اين تيم هم كه مشكلي نيست. پرسپوليس مثل يك خانواده بزرگ است و قرار نيست كسي با ديگري مشكلي داشته باشد.
درخصوص فصل آينده چه تصميمي داري؟
ترجيح ميدهم فعلا به چند بازي باقيمانده بخصوص فينال جام حذفي فكر كنم. با اين كه شايعات زيادي درباره نقل و انتقالم هست، اما هيچ تصميمي نگرفتم، همچنان بازيكن پرسپوليس هستم و در پايان مسابقهها به اين موضوع فكر ميكنم.
Spring_red
04-30-2010, 07:28 PM
واییییییییییییی چه عکساییییییییییییییییییییی عمو اسماعیلللللللللللللللللل آخرش به خدااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحالممممممممممممممم کردییییییییییییییییییییی واقعا ممنوننننننننننننننننن
Spring_red
05-06-2010, 03:35 PM
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما بايد اشتباهات خود را جبران كرده و در 2 بازي باقي مانده 6 امتياز ممكن را كسب كنيم.
محسن خليلي در گفتوگویی، در مورد ديدار مقابل ابومسلم اظهار داشت: بازي دشواري مقابل ابومسلمي كه تازه به ليگ دسته اول سقوط كرده است داريم و به نظر من اين تيم ديگر چيزي براي از دست دادن ندارد و با تمام قوا مقابل پرسپوليس حاضر ميشود. ما بايد اشتباهات خود را جبران كرده و در 2 بازي باقي مانده 6 امتياز ممكن را كسب كنيم.
مهاجم پرسپوليس در مورد اينكه گفته ميشود با هافبكهاي تيم مشكل دارد تصريح كرد: اين موضوع صحت ندارد. ما يك تيم بوده و در تمام برد و باختها شريك هستيم. هيچ مشكلي با بازيكنان ندارم.
پرسپوليس فردا در مشهد به مصاف ابومسلم مي رود
Spring_red
05-09-2010, 06:08 PM
خلیلی: به بازیکنان روحیه می دهم
کانون هواداران پرسپولیس : محسن خلیلی مهاجم با تجربه پرسپولیس که در تمرینات این تیم با شوخی های خود سر به سر سایر بازیکنان می گذارد اعتقاد دارد که در نبود شیث رضایی این وظیفه به او محول می شود.
خلیلی با اشاره به این موضوع گفت: به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی تیم وظیفه دارم که در تمرینات به سایر بازیکنان روحیه بدهم به خصوص جوان ترهای تیم ، با این حال هنگامی که شیث رضایی نباشد وظیفه من سنگین تر می شود زیرا با حضور او دیگر مجالی برای من نمی ماند.
وی با اشاره به جو دوستانه پرسپولیس تصریح کرد: بر خلاف دوستانی که قصد دارند جو تیم را مناسب جلوه ندهند ، جمع صمیمی داریم و بازیکنان قدیمی و با تجربه در کنار جوان تر ها ارتباط بسیار خوبی برقرار می کنند.
Masoud
06-13-2010, 03:58 PM
تقاضای 600 میلیونی خلیلی از پرسپولیس / شاید دایی قید آقای گل را بزند
ظاهرا رقم پیشنهادی محسن خلیلی بالاتر از چیزی است که علی دایی پیشبینی میکرد. خلیلی که در آخرین قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر آقای گل شد، پس از آن نتوانست مهاجم گلزنی برای تیمش باشد اما با این وجود از پرسپولیس جدا نشد. با توجه به رابطه خوبی که دایی و خلیلی از زمان حضور همزمان خود در سایپا دارند، به نظر میرسید خلیلی فصل آینده را هم بدون مشکل در پرسپولیس بماند اما طبق اخبار ممکن است دایی قید خلیلی را بزند. البته مشکل دایی و خلیلی فنی نیست بلکه خلیلی پولی از باشگاه میخواهد که بعید است پرسپولیسیها توان پرداخت آن را داشته باشند. به همین دلیل ممکن است خلیلی در فصل نقل و انتقالات راهی تیم دیگری شود؛ مگر اینکه رقم پیشنهادی خود را پایین بیاورد.
bandargaz
06-22-2010, 10:03 PM
محسن عزيز واقعا دوست دارم دايي چشم ديدنتو نداشت اميدوارم امثال هرجا هستي اقاي گل شي تا دايي بفهمه چه ستارهاي رو از دست داد هرجا باشي عشقه مني دايي تو پرسپوليس زياد دووم نمياره و تو برميگردي به تيمت به اميده درخشش دوبارت تو تيممون دوست دارم
هرجا باشي دوست دارم
حسين
Masoud
06-25-2010, 12:17 AM
حسین جان عزیز خلیلی هرچی داره رو بعد از خدا و تلاشش مدیونه دایی هست.
دایی بود که تو سایپا محسن رو محسن کرد و وقتی هم اومد پرسپولیس انقدر به محسن نا اماده بازی داد تا بازیکن شه ولی ایا درسته حالا که تیم بهش احتیاج داره پیشنهاد 600 ملیونی بده ؟
من به شخصه عاشق محسنم فقط و فقط به خاطر اخلاقش ولی کاش محسن هم از لحاظ مالی راه میومد تا دلزده نشه ازش.
shahram1
06-25-2010, 02:27 AM
محسن خلیلی سرخ پوش ماند:
محسن خلیلی در حال مذاکره با تراکتور برای پیوستن به این تیم است و تا چند روز آینده تکلیف این انتقال که تقریبا قطعی است مشخص خواهد شد.
Masoud
06-25-2010, 11:07 AM
اول به عرضت میرسونم شهرام جان :
پرسپولیس شعبه دیگری ندارد
پس الکی سعی نکنید بگید سرخپوش میمونه و یه جورایی پرسپولیسی میمونه و و و و و و
محسن خلیلی مختاره هر تیمی که دوست داره بره.
ما حرفهامون رو راجبش زدیم و اگه بره هم واسه یه فصل بازی خوبی که برامون کرد ازش ممنونیم.
shahram1
06-25-2010, 12:03 PM
ببخشید مسعود خان ذوق زده نشو کسی تراکتور رو شعبه پرسپولیس نمیدونه شاید برعکسش درست باشه .
مگه سرخ پوش بودن فقط پرسپولیسی بودنه(!) درسته پرسپولیس سرخ پوشه ولی ما یه سرخ اصیل به نام تیم بزرگ تراکتور هم داریم
آخه کدوم طرفدار تراکتور که جزو متعصب ترین هوادارا هستن میاد میگه تراکتور شعبه پرسپولیسه(!!!!!)
شما از کجای پست من این رو استخراج کردین(!) خدا عالمه
mohsen.8
06-25-2010, 12:07 PM
ببخشید مسعود خان ذوق زده نشو کسی تراکتور رو شعبه پرسپولیس نمیدونه شاید برعکسش درست باشه .
آخه کدوم طرفدار تراکتور که جزو متعصب ترین هوادارا هستن میاد میگه تراکتور شعبه پرسپولیسه(!!!!!)
شما از کجای پست من این رو استخراج کردین(!) خدا عالمه
نگو که پرسپولیس شعبه ی تراکتوره:kesh:
ببینید بچه ها ما چقدر باید صبر داشته باشیم این حقارت بزرگ رو تحمل کنیم!!!
پرهوادارترین تیم آسیا و پر افتخار ترین تیم ایران یعنی پرسپولیس شعبه ی تیمی که افتخارش اومدن به لیگ برتر هست میدونن
خنده دار بود
shahram1
06-25-2010, 12:12 PM
طرف صحبت من شما نیسی چرا بیخودی دوست داری هر جایی سرتو بکنی تو و بپری وسط به همین دلیل هم جوابت رو نمیدم تا دوباره یه کل کل جدید درست نشه
tataloo
06-25-2010, 12:20 PM
ما پرسپولیسی ها خواستار برگشت محسن اقای گلمون هستیم.به من داره ثابت میشه که اقای دایی از محبوبیت بازیکن هایی مثل کریمی مهدوی کیا و محسن خلیلی تو پرسپولیس میترسه.
mohsen.8
06-25-2010, 12:22 PM
طرف صحبت من شما نیسی چرا بیخودی دوست داری هر جایی سرتو بکنی تو و بپری وسط به همین دلیل هم جوابت رو نمیدم تا دوباره یه کل کل جدید درست نشه
طرف صحبت من هم شما نیستی
این جا انجمن پرسپولیسه این دفعه ی اولت نیست که به پرسپولیس توهین میکنی
تو بحث پرهوادارترین تیم ایران از توهماتت فیض بردیم .
یک بار دیگه به پرسپولیس توهین کنی با این حرفای توهامت آمیز منم شروع میکنم
ماشالا تیم شما سوژه زیاد داره
بهتره بری با تیمی که در حد تراکتور هست کل کل کنی نه پرسپولیس کبیر
shahram1
06-25-2010, 12:23 PM
طرف صحبت من هم شما نیستی
این جا انجمن پرسپولیسه این دفعه ی اولت نیست که به پرسپولیس توهین میکنی
تو بحث پرهوادارترین تیم ایران از توهماتت فیض بردیم .
یک بار دیگه به پرسپولیس توهین کنی با این حرفای توهامت آمیز منم شروع میکنم
ماشالا تیم شما سوژه زیاد داره
بهتره بری با تیمی که در حد تراکتور هست کل کل کنی نه پرسپولیس کبیر
از اینطور کلکل های بچگانه بدم میاد پس ادامه نمیدم
rahim
06-25-2010, 12:25 PM
بي خيال رفقا اين تاپيك مال هواداران تراكتور هست پس بزاريد راحت باشند .
انجمن نياز داره به چند صدايي بودن .
محسن هم اين بره زماني ضعيف عمل مي كرد اميدوارم مثل ماجراي گل محمدي كه از پرسپوليس رفت فولاد ودوباره احيا شد محسن هم دوباره احيا بشه وبرگرده .
Masoud
06-25-2010, 12:25 PM
ما پرسپولیسی ها خواستار برگشت محسن اقای گلمون هستیم.به من داره ثابت میشه که اقای دایی از محبوبیت بازیکن هایی مثل کریمی مهدوی کیا و محسن خلیلی تو پرسپولیس میترسه.
به نظرم داری اشتباه میکنی سارا جان.
خلیلی و دایی دو تا دوستن و خیلی با هم رفیقن ولی محسن این فصل پول لازم داره ( فکر کنم به خاطر خونه ای که تو تو یه برج تو ولنجک خریده ! ) و پیشنهاد 600 ملیونی داده.
باشگاه هم در توانش نیست خوب بده.چی کار کنه ؟
یه چیزی رو مطمئن باشید....دایی اینطور ادمی نیست اگه بود شیث رو با اون همه دعوایی که کردن به تیم ملی دعوت نمیکرد یا حتی بعد اومدنش به پرسپولیس بازیش نمیداد ... پس به نظرم راجب دایی زود قضاوت نکن.
tataloo
06-25-2010, 12:29 PM
عشق است فقط محسن رفت و برگشت
mohsen.8
06-25-2010, 12:31 PM
بي خيال رفقا اين تاپيك مال هواداران تراكتور هست پس بزاريد راحت باشند .
انجمن نياز داره به چند صدايي بودن .
محسن هم اين بره زماني ضعيف عمل مي كرد اميدوارم مثل ماجراي گل محمدي كه از پرسپوليس رفت فولاد ودوباره احيا شد محسن هم دوباره احيا بشه وبرگرده .
رحیم جان اینجا تایپک هواداران محسن خیلیلی هست نه تایپک هواداران تراکتور
پس حق بده به من از تیمم دفاع کنم
خلیلی چه بره چه نره پرسپولیسی هست. من خیلی بهش امید داشتم این فصل اوج بگیره ولی آقایون اینطور نمیخوان
rahim
06-25-2010, 12:58 PM
ها تاپيك تراكتور نيست!!!!!:sweet:
شهرام مگر تو بيكاري مياي اينجا بذر نفاق مي پاشوني:4:
محسن هم خوب بود ولي قبول كن بمونه تو تيم تغيير نمي كرد اين را از من قبول كن . بايد بره جايي تا بش فرصت داده بشه وفيكس باشه بتونه خودشه احيا كنه .
من خيلي اميدوارم كه ماجراي گل محمدي دوباره تكرار شه .
مطمئن باش بموند خودت هم از نحوي بازيش بدت ميمود .هنوز ترس داره ميشه فهميد كه از مصدوميت دوباره مي ترسه .فشا ر زيادي روشه وفرصت بازي هم مثل صبر هواداران كم .
zamara
06-28-2010, 08:57 AM
http://free2upload.com/images/44141150691711894628.jpg
حذف محسن خليلى از پرسپوليس !
سرانجام على دايى محسن خليلى را از پرسپوليس حذف كرد. دايى پيش از اين در تيم ملى و سايپا هم نشان داده بود كه يك مربى تماميت خواه است و تنها با آنها كار مى كند كه خود انتخابشان كند.
بسيارى از مربيان هستند كه كار خود را نه بر مبناى سيستم و نه اعداد جلو مى برند. بعضى ها هم مدافعان و هافبك و مهاجمان را تحويل مى گيرند،بر مبناى بضاعت انسان كه در اختيار دارند، بهترين سيستم موجود را بر مى گزيند. على دايى اما تماميت خواه است ، يك سيستم را در ذهن دارد و هر كس كه در آن نگنجد رد مى كند. هر كس كه در سيستم باشد اما در چهار چوب فكرى نباشد حذف مى شود.
•••
محسن خليلى نان گل هاى رفت و برگشت به استقلال را مى خورد كه به پرسپوليس آمد. فصل قبل اما خليلى در پرسپوليس عملكرد مناسبى نداشت.
محسن خليلى آماده و روى فرم نبود يادمان باشد دايى او را در اوج از سايپا حذف كرد. حالا، با حذف او خط حمله پرسپوليس بيش از هميشه به زمين و بازى زمينى نزديك مى شود.
دايى يك محمد نورى را در خط هافبك دارد كه پاس هاى تودرش خوب است و يك غلامرضا رضايى دارد كه مى تواند به سرعت برق و باد از بين خط دفاع بگذرد و تك به تك شود.در چنين شرايطى، محسن خليلى جايى ندارد در تركيب اصلى .
•••
دايى ذخيره اسم دار نمى خواهد و گرنه خليلى را حفظ مى كرد. دايى ذخيره مدعى نمى خواهد و گرنه خليلى را حفظ مى كرد. او تركيب يازده نفره اش را انتخاب كرده و احتمالاً ۳ بازيكن ذخيره نيز از حالا برگزيده شده اند.
•••
محسن خليلى از چرخه پرسپوليس حذف شد. او دومين بار است كه از على دايى سرتوپ مى خورد! يكبار در سايپا و حالا در پرسپوليس، قصه چيست؟
Masoud
07-03-2010, 01:51 PM
خليلي امشب در تبريز: فقط مذاكره كردهام هيچ توافقي انجام نشده به اميد بازگشت به پرسپوليس
حداقل پنج تيم ديگر هستند كه محسن خليلي را ميخواهند اما علي دايي كماكان نظر برخلاف جمع پرسپوليسيها دارد كه آقا گلشان را ميخواهند و دوست دارند.
علي دايي در گفتوگو با حبيب كاشاني روي اين نكته تأكيد كرده با توجه به احتمال نيمكتنشيني محسن خليلي او نيمكتنشيني را برنخواهد تابيد به عقيده دايي بعد از سالها زندگي با خليلي او كاملا با روحيه خاص محسن آشناست و ميداند كه از محسن بازيكن نيمكتنشين در نميآيد.
اين در حالي است كه خليلي در مصاحبه با كاشاني به او تأكيد كرده بود كه اگر نتواند حقش را از پرسپوليس بگيرد همان بهتر كه نيمكتنشين بقيه باشد. نكته اينجاست كه درست مثل ماجراي علي دايي همين كه اصرار جمعي روي يك مسأله بالا رفته است، دايي در پز مخالف برآمده است و اين اخلاق هميشگي سرمربي پرسپوليس است؛ مربياي كه بخشي از كارهايش بهانهگيري به نظر ميرسد. خليلي اما در اين مدت بدون كوچكترين جنجال در انتظار فرصتي است تا خود را اثبات كند.
او كه از 6 تيم ليگي پيشنهادات جدي دارد امشب در سفري به تبريز خواهد رفت تا پاي ميز مذاكره بنشيند. خليلي در مصاحبه با گل تأكيد ميكند كه برخلاف گفتهها و نظرها گفتوگوي او با تراكتور فعلا در حد مذاكره است و نه بيشتر و با توجه به اينكه تيم شهرداري تبريز با رقم خيرهكننده و استثنايي او را ميخواهد ممكن است در اين سفر تماسهايي نيز از طرف آنها با وي برقرار شود.
خليلي اما تأكيد دارد كه انتخاب اصلي او پرسپوليس است كه او علاقه شديدي در ماندن در آن دارد و با وجود همه دلخوريها سعي ميكند كه خود را در جمع قرمزها اثبات كند. آقاي گل سابق فوتبال ايران در حال حاضر در چند و چوند تصميمگيري است.
وقتي از او درباره پيشنهاد استقلال صحبت ميكنم ميگويد:«هيچ تماسي بين ما برگزار نشد اما آنها خودشان نوشتند كه ما خليلي را ميخواهيم و بعد خودشان خبر را تكذيب كردند ومن بيتقصيرم در هر صورت من براي آنها آرزوي موفقيت ميكنم اما هيچ تماسي بين ما برقرار نشده است.»
tataloo
07-03-2010, 03:47 PM
فقط همینو بگم عاشقشم......
مشیانه
07-03-2010, 04:17 PM
محسن همیشه دوست داریم
Masoud
07-12-2010, 04:34 PM
تسويه حساب مالي خليلي با پرسپوليس
سايت باشگاه پرسپوليس نوشت: پس از آنكه تمديد قرارداد با محسن خليلي با نظر علي دايي منتفي شد، اين بازيكن با پيشنهاد چند تيم ليگ برتري از جمله چند تيم تهراني، پاي ميز مذاكره با آنها نشسته است و همزمان براي تسويه حساب مالي با باشگاه پرسپوليس اقدام كرده است.
بر همين اساس، مهاجم سابق پرسپوليس روز گذشته با حضور در باشگاه پرسپوليس، با حبيب كاشاني ملاقات كرد.
موضوع صحبت هاي كاشاني و مهاجم سابق پرسپوليس، مطالبات دو سال گذشته اين بازيكن از پرسپوليس بود و رضايت خاطر محسن خليلي از جلسه با سرپرست باشگاه نشان از رسيدگي سريع و همكاري باشگاه براي انجام امور مربوط به تسويه حساب او داشت.
قرار است امروز با رسيدگي نهايي به وضعيت مطالبات خليلي از پرسپوليس، باقيمانده مطالبات اين بازيكن نيز پرداخت شود.
Spring_red
07-14-2010, 01:34 PM
اي كاش نمي رفت
من بهش اميدوار بودم
اين فصل اگه بود در كنار بازيكناي جديد خيلي خوب مي شد
حيف شد واقعا حيف شد
فقط محسن خليلي
Masoud
07-14-2010, 03:20 PM
اره قبول دارم حرفت رو......
ولی محسن مثل 99% فوتبالیستهای ایرانی یه خطایی کرد که دایی متوجه شد و اون هم قلیون بود که دایی که خیلی ادم با نظم و انظباطیه از حرفش پایی نیومد :sweet:
منم واقعا دوست داشتم ببخشتش ولی نکرد این کارو :sweet:
البته خدایی بازیکن حرفه ای هم نباید این کارو کنه دیگه.
ایشالله خیلی زود برگرده پرسپولیس و هرجا میره موفق باشه.
Spring_red
07-14-2010, 03:48 PM
عمرا اگه برگرده
اينم مثل كاظميان معدنچي وخيلياي ديگه بر نميگرده
من كه چشم آب نميخوره
خيلي دوستش داشتم و دارم
دايي ميتونست ببخشتش مثل خيلي از بازيكناي ديگه
قليون كشيده كه كشيده جرم نكرده كه
شورش و دراورده اين علي دايي
اصلا به فكر ما هوادارا نيست
متاسفم براش
babak red
07-14-2010, 09:36 PM
ببینید دوستان فصل پیش همش از کرانچار ودایی شکایت میکردیم که چرا فلانی رو تعویض نمیکنه تاخلیلی رو بیاره تو زمین
ولی این اواخر خلیلی اکثرا تو زمین بود ونوروزی اماده تعویض میشد وما کم کم داشتیم به بازی محسن ایراد میگرفتیم
پس این یعنی اینکه اگه بااین کیفیت بازی تو پرسپولیس بمونه هم اون محبوبیتش نزد ماازبین میره هم خودش نابود میشه از نیمکت نشینی
به نفع همست که بره ومثل شیث ومازیار اماده تر برگرده
Masoud
07-14-2010, 09:42 PM
این حرفتم میشه قبول کرد بابک....
کلا محسن یه فصل رویایی داشت تو دو فصل اخیر بهترین مهاجم ما نبود یقینا
یه فصل که کاملا تعطیل بود و فصل پیش هم یه چیزی خیلی معمولی بود.
ولی ما همه محسن رو دوست داریم و محسنم شاید اگه میموند نیمکت نشینی بهش فشار می اورد و بدتر از حالاش میکرد.
خود محسن بعد از مصدومیتش میگفت من تو تمرین اماده نمیشم و فقط باید بازی کنم حالا میخواست با نیمکت نشینی غلام رضا رضایی یا خارجیه یا هرکیه دیگه اماده شه ؟
ایشالله که اماده به پرسپولیس برگرده.
g.hoseyn
07-19-2010, 05:23 PM
نفت آبادان،نفت تهران،تراکتورسازي وسرانجام استيل آذين
http://faridmesbah.persiangig.com/Mohsen%20Khalili.jpg
محسن خليلي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس که توسط علي دايي در فهرست مازاد اين تيم قرار گرفته بود سرانجام تيم جديدش را انتخاب کرد و فصل آينده در استيل آذين يکي از تيمهاي سرخپوش پايتخت توپ خواهد زد.
محسن خلیلی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که توسط علی دایی در فهرست مازاد این تیم قرار گرفته بود سرانجام تیم جدیدش را انتخاب کرد و فصل آینده در استیل آذین یکی از تیمهای سرخپوش پایتخت توپ خواهد زد.
در روزهای اخیر اخبار متفاوتی در خصوص مذاکره خلیلی با تیمهایی چون صنعت نفت آبادان نفت تهران و تراکتورسازی تبریز مطرح شد. حتی رسانهها خبر دادند که این بازیکن راهی صنعت نفت خواهد شد. ولی مهاجم فصل گذشته پرسپولیس امروز با استیلآذین به توافق رسید و سال آینده در این تیم پرستاره بازی خواهد کرد.
tataloo
07-19-2010, 05:55 PM
:red boy2:محسن میخوام بهت بگم یه روز باز به پرسپولیس برمیگردی و بازم تو دربی تاجیارو رفت و برگشت سوراخ میکنی بعضی ها نگران محبوبیت تو بودند اما جلوی موتور تو رو نمیشه گرفت همیشه تو قلب ما هستی محسن اقای گل.:red boy2:
babak red
07-19-2010, 09:17 PM
هرکسی که از پرسپولیس رفته بازم دوست داره برگرده چون تو تیمای دیگه اون جوی که تو پدسپولیس هست اونجا نداره
تو تیمای دیگه دیده نمیشی وهوادارای خیلی کمی دارن.از همه مهمتر اسمت تو تیمای دیگه موندگارنمیشه
مثلا به جز پرسپولیس واستقلال تیمای دیگه ستاره های ماندگار ندارن.اگرم داشته باشن زود فراموش میشن.مثل پروین وعابدزاده ومهاجرانی وپیوس وهزارتای دیگه
Karim
07-19-2010, 11:26 PM
خدا پشت و پناهش.یکی 2 سال به ماها حال داد با کمک بقیه بچه ها
AmiR TiFo36
07-19-2010, 11:55 PM
خدا لعنت كنه...اگه محسن بدرخشه و جاي خاليش تو پرسپوليس احساس بشه... :shamshir:
خدا به باعث و بانيش رحم كنه...ايشالا كه ندرخشه !!!
خداحافظ محسن آقاي گل
""""""""""محسن رفت و برگشت :11:
""""""""""محسن آتيش پاره :6:
""""""""""محسن فرشاد پيوس
"""""""""" گلادياتور شماره9 امپراطور...:گل:
اميدوارم يه روز 2باره با شماره 9 پرسپولي تاجو سوراخ كني...
دلمان براي آن تير و كماني كه قهرماني را هدف رفته بود تنگ ميشود...:6::20::rose:
Masoud
07-20-2010, 12:25 AM
واییییییییییی خدا خیلییییییییییییی ناراحت شدم.
الان اومدم دیدم محسن با استیل ثبت کرده.
وحشتناکهههههههههههههههههه ه.
واقعا چی بگم.
من عاشق محسن بودم ولی این چه کاری بود کرد اخه ؟
ای توف به روت بیاد هدایتیه شارلاتان
zamara
07-20-2010, 08:29 AM
مسعود جان من هم از هدايتي خوشم نمياد و از كارهاش حسابي عصبانيم اما آيا اينكه خليلي رفته به استيل آذين مقصر هدايتيه؟
خليلي كه اصلا دوست نداشت به از پرسپوليس بره و تا آخرين لحظه ها هم صبر كرد و اين دايي بود كه اونو نميخواست و مثل بقيه بازيكنان و ستاره هاي پرسپوليس كه توسط دايي از پرسپوليس طرد شدن ، خليلي هم طرد شد .
پس مقصر هدايتي نيست ، بلكه مقصر صد در صد و اصلي اين كوچ ستاره هاي پرسپوليس كسي نيست به جز علي دايي كه تحمل ديدن اينكه كسي از خودش بهتر باشه رو نداره و به هر ترفندي متوسل ميشه تا اونا مغضوب بشن و متاسفم كه چرا دوستان اين موضوع رو نميخوان ببينند !
اين هم ضربه اي ديگر به پيكره پرسپوليس توسط علي دايي
AM1NR3Z4
07-20-2010, 09:12 AM
آره
متاسفانه خليلي هم با استيل ثبت كرد!
ولي آقا اسماعيل هدايتي هم كم مقصر نيست!
آخه چي بگم به اين مرتيكه يه پيشنهادات مالي به اين بدبختا ميده كه هركي باشه حاضره بره تو استيل!
خدا از سر تقصيرات اونايي نگذره كه باعث و باني اين كارا هستن...:20:
Spring_red
07-21-2010, 10:14 PM
خليلي: از علي دايي دلخور نيستم
وقتي اعلام شد محسن خليلي در تمرين نفت آبادان شركت كرده اين باور ايجاد شد كه او در آخرين روز نقل و انتقالات با اين تيم به توافق نهايي رسيده اما او عصر همان روز به تهران برگشت و قراردادش را با استيلآذين ثبت كرد.
از پرسپوليس شروع كنيم و جداييات از اين تيم؟
همانطور كه همه ميدانند من به ميل خودم جدا نشدم بلكه كادر فني تيم مرا نخواست و پس از آن هم با چند تيم مذاكره كردم.
به نظر نميرسد با دايي مشكل داشته باشي چون او گفته كه خليلي دوست من است اما براي منافع پرسپوليس به گزينههاي ديگري فكر ميكند.
من هم ميگويم دايي دوست من است و هيچ كينه و دلخوري از او ندارم، حتي وقتي ميخواستم به استيلآذين بروم به احترام دوستيمان به علي زنگ زدم و خداحافظي كردم، درست مثل روزي كه از سايپا به پرسپوليس آمدم.
اما كاشاني خيلي پيگير وضعيت تو بود....
من واقعاً از آقاي كاشاني كه تا لحظه آخر پيگير كارم بود و علاقهمندياش را نشان داد تشكر ميكنم.
تو با تراكتورسازي و نفت آبادان هم مذاكره كردي.
بله وقتي به من پيشنهاد شد به احترام آنها به تبريز و آبادان رفتم، حتي با نفت هم يك جلسه تمرين كردم تا اينكه استيلآذين پيشنهاد داد و من هم جريان را به مسوولان تيم نفت گفتم.
و در مورد استيلآذين.
اين باشگاه با برنامهريزي كه انجام داده كمكم به يكي از قطبهاي فوتبال تبديل ميشود. اين تيم در فصل گذشته چند بازيكن خيلي خوب داشت و امسال هم نفرات خوبي را به خدمت گرفته است.
حالا در اين تيم با سياوش اكبرپور و حسين كاظمي كه استقلالي بودند همبازي شدي.
ما در تيم ملي هم كنار هم بازي كرديم و مطمئنم يكي از مسائلي كه كارم را در اين تيم راحت ميكند رابطه خوبي است كه با تمام دوستانم در استيلآذين دارم.
حالا بازي با پرسپوليس حساستر از فصل گذشته خواهد شد.
به نظرم اين بازي يكي از سختترين دربيهاي ايران ميشود و حساسيتاش كمتر از دربي نيست و شايد تنها تفاوتش تماشاگران كمتر استيلآذين باشد البته يكسري از پرسپوليسيها هم طرفدار اين تيم هستند.
شماره 17 استيلآذين را به تو دادند و بعد از سالها شماره 9 به تو نرسيد!
بعد از 7 سال شماره 9 را نميپوشم و حقيقتاش را بخواهيد پس از پرسپوليس علاقهاي به اين شماره ندارم. من طي 4 سال اخير 3 قهرماني داشتم و اميدوارم در تيم جديد هم آن را تكرار كنم.
هنوز هم به پرسپوليس فكر ميكني؟
من پرسپوليس را عاشقانه دوست دارم، خاطرات خوب و روزهاي خوبي را با آن داشتم و اگر شرايطش فراهم شود يك روز برميگردم.
از كي در تمرين استيلآذين حاضر ميشوي؟
از ساعت 18 امروز (ديروز)، البته خودم تمرين اختصاصي داشتم اما براي رسيدن به بقيه بازيكنان بايد زير نظر بدنساز تيم تمرين كنم.
صحبت خاصي مانده.
من بايد از هواداران پرسپوليس كه در اين مدت هميشه حمايتم كردند تشكر كنم و خيلي خوشحالم كه طوري از پرسپوليس جدا شدم كه احساسات آنها به بازي گرفته نشد چرا كه خودشان ميدانند من تا آخرين لحظه براي ماندن تلاش كردم اما خودشان نخواستند. من هميشه براي آنها و پرسپوليس آرزوي موفقيت ميكنم اما امسال ديگر همه تمركزم را به استيلآذين معطوف خواهم كرد چون با اين تيم قرارداد دارم
بچه ها محسن من مجبور شد بره استيل آذين
Masoud
07-22-2010, 12:17 AM
باهات موافق نیستم بهار......
البته به محسن حق میدم ولی کاش کاش کاش هرجایی میرفت جز استقلال و استیل.
خودش میدونه چقدر حساسیت رو این دو تا تیم زیاده پیش پرسپولیسیها.
به نظرم بهترین انتخاب براش نفت تهران بود که هم پول خوب میداد هم میشد بازیکن تاثیر گزار هم اینکه تو تهران بود.
حالا ببینید محسن چندتا بازی بهش میخواد برسه تو استیل اذین !!!
zamara
07-22-2010, 08:01 AM
مسعود جان من هيچوقت دايي رو با هدايتي مقايسه نكردم ، متاسفانه شما منظور منو متوجه نميشيد!
همانطور كه اطلاع داريد هيچ عكس العملي بدون دليل نيست و هر چيزي علتي داره ، بنده هم عرض كردم اگر هدايتي همه ستاره هاي پرسپوليس رو تونسته جذب كنه ، دليل داره و دليلش هم اينه كه پرسپوليس و شخص دايي اون ها رو نخواسته و اون هدايتي كه بدنبال فرصتي براي نشون دادن خودش بود ، بهترين فرصت رو بدست اورد و با جذب تك تك منفور شده هاي پرسپوليس از طرف دايي قصد داره خودي نشون بده و باعث دو دستگي در بين طرفداران پرسپوليس بشه .
پرسپوليس متعلق به ميليون ها هواداره و ملك شخصي كسي نيست كه بخواد هر جور دلش ميخواد عمل كنه و بايد تمام جوانب كار رو در نظر بگيره و بعد تصميم گيري كنه .
اصلا صحبت هاي شما چيزي نيست كه من در مورد آن صحبت كردم و شما مواردي رو به صحبت هاي من ارتباط داديد كه به هيچ وجه منصفانه نيست .
اگه دعاهاي من ميخواست فورا اجابت بشه ، همون موقع كه دايي ميخواست سرمربي پرسپوليس بشه و من هزاران بار دعا كردم كه نشه ، اجابت ميشد ، پس الان ديگه احتياجي نيست كه من برم دعا كنم تا پرسپوليس چپ و راست ببازه كه دايي بركنار بشه .
خليلي و مهدوي كيا و كريمي و همه و همه بازيكنايي كه مورد غضب دايي بودند اگه از دايي بيشتر نبودند مطمئن باش كه كمتر هم نبودند و چه بسا از نظر اخلاقي و شعور هزاران بار بهتر و بهتر از دايي بودند اگه اجازه كار فعاليت به اونا داده ميشد حتما از دايي بهتر ميشدند اما حالا كه تمام استعداد هاي اونارو با بازي ندادن ، از تيم ها بيرون كردن و براشون حاشيه درست كردن ، كور كردن بايد هم فعلا دايي از همه سر تر باشه .
حتي اون قليون كشيدن خليلي رو كه شما عنوان كرديد رو هم من فكر ميكنم از طرف خود دايي اشخاصي مامور شدند تا اونو به طرف اينكارها بكشن تا هم خليلي ضعيف بشه و هم بتونه بهونه خوبي براي اخراج ار تيم و ضعيف كردن خليلي باشه . البته نميگم صد درصد اما هر چيزي ممكنه باشه چرا كه خيليها براي ضربه زدن به ديگران از هر ترفندي استفاده ميكنند مخصوصا كساني كه داراي پول و ثروت بادآورده اي هم هستند و براي كار نكرده شون ميليارد ميليارد پول بدست ميارن .
mohsen.8
07-23-2010, 11:20 AM
خليلي: از مصاحبههاي دايي متوجه شدم كه من را نميخواهد
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم استيلآذين گفت: دليل جداييام از پرسپوليس را نميدانم و فقط از مصاحبههاي دايي متوجه شدم كه من را نميخواهد.
محسن خليلي اظهار داشت: شرايط طوري رقم خورد كه من روز آخر تصميم بگيرم و تيم خودم را انتخاب كنم. واقعا براي من جدايي از پرسپوليس سخت بود اما بايد اين موضوع را قبول ميكردم.
وي افزود: عناوين خوبي را با پرسپوليس در سه سال كسب كردم. 2 سال قهرماني را به دست آورم و يك سال با بدشانسي مقامي نياورديم. در حال حاضر وارد تيمي شدم كه شخصيت بالايي دارد و مهرههاي كليدي و بسيار بزرگي را به خدمت گرفته است. با اين بازيكنان خوب استيلآذين حرفهاي زيادي براي گفتن دارد كه در ادامه ليگ برتر خواهيد ديد.
بازيكن استيل آذين ادامه داد: در يك ماه گذشته به صورت انفرادي تمرين كردم. مربي بدنسازي داشتم كه تمرينات بدنيام را با او انجام دادم و به همين دليل فعلا شرايط صد در صد مسابقه را ندارم ولي وقتي دكتر بهرامي مربي بدنسازي استيلآذين از من تست گرفت، عنوان كرد كه فقط يك كيلو اضافه وزن دارم كه سعي ميكنم با تمرينات صبح و بعداز ظهر به شرايط ايدهآل برسم.
خليلي در خصوص ناراحتي هواداران پرسپوليس از وي گفت: نميتوانم در اين مورد حرفي بزنم كه چرا از پرسپوليس جدا شدم چون خودم هم نميدانم. فقط از گفته سرمربي محترم پرسپوليس متوجه شدم كه ايشان من را نميخواهد چون هميشه درباره من حرفهايي ميزد. به همين دليل اعلام ميكنم كه تصميمگيرنده آقاي دايي بود و او بايد پاسخگوي نتايج پرسپوليس باشد. صد در صد دايي فاكتورهايي داشت كه من را نخواست تا در پرسپوليس باشم.
خليلي اضافه كرد: به نظر ايشان احترام ميگذارم و گلهاي و حرفي ندارم. براي تمام دوستانم در پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم موفق باشند.
وي در خصوص احتمال كسب عنوان آقاي گلي همراه با استيلآذين در فصل جاري گفت: به دليل اينكه يك بار عنوان آقاي گلي را كسب كردم و مزه آن را چشيدم خيلي دوست دارم با انگيزهاي كه دارم در فصل جديد باز هم به دنبال اين هدف باشم اما خودخواهي است كه بگويم براي آقاي گلي صد در صد ميجنگم. دوست دارم اول استيلآذين موفق باشد. خدا را شكر ما هافبكها و مهاجمان خوبي در استيلآذين داريم و اميدوارم با كمك غلامي وسياوش اكبرپور بتوانيم بهترين خط حمله ليگ برتر را در فصل جاري رقم بزنيم و به هدف اصلي خود كه كسب عنوان قهرماني است برسيم.
خليلي تصريح كرد: خوشبختانه استيلآذين آنقدر هافبكهاي بزرگ و ستاره دارد كه خيال مهاجمان راحت باشد. مطمئنا با هنرنماييهاي هافبكهاي خوب و بزرگ استيلآذين مهاجمان ما ميتوانند تمامكنندههاي خوبي باشند.
zamara
07-23-2010, 08:33 PM
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/1-5-1389/IMAGE634155076092343750.JPG
خلیلی: اگر مدیرعامل بودم، دایی را سرمربی پرسپولیس نمیکردم
خلیلی میگوید: «به سلیقه دایی احترام میگذارم، گرچه دایی میتوانست زودتر اعلام کند که به من احتیاج ندارد.»
عجیب بود که محسن خلیلی از پرسپولیس کنار گذاشته شد؛ عجیب به این دلیل که او رفاقتی نزدیک با علی دایی داشت.
اما محسن خلیلی رفاقت را جدا از فوتبال میداند و اصلا از دایی انتظار نداشته به خاطر رفاقتی که با هم دارند، او را حفظ میکرد.
خلیلی که جزو معدود فوتبالیستهایی است با دایی شوخی میکند میگوید:
«هر کسی من را میبیند، در نگاه اول فکر میکند آدم خشکی هستم. در حالی که با همه راحت هستم و با دوستانم شوخی میکنم. اما حرمتها را زیر پا نمیگذارم.»
او ادامه میدهد: «هر کسی یک سلیقهای دارد. رابطه من و دایی هم خارج از زمین فوتبال خیلی خوب است اما این دلیل نمیشود که من را در پرسپولیس نگه دارد. ما هنوز هم خارج از فوتبال، رابطه خوبی داریم.»
دایی گفته بود هر کسی که از پرسپولیس برود میتواند علیه او مصاحبه کند اما خلیلی دوست ندارد جملات تندی علیه علی دایی به کار ببرد: «من خصومتی با دایی ندارم که علیه او صحبت کنم. آنها من را نخواستند و من هم از پرسپولیس رفتم. البته میتوانستند زودتر به بگویند که من را نمیخواهند و این همه معطل نمیکردند. دایی به این نتیجه رسیده که من به درد پرسپولیس نمیخورم. شاید اگر من هم مدیرعامل پرسپولیس بودم به این نتیجه میرسیدم که دایی به درد مربیگری تیم پرسپوليس نمیخورد. با این حال من هنوزرابطه خوبی با دایی دارم.»
Spring_red
07-23-2010, 09:12 PM
حالا آقا مسعود قضاوت كن
كي محسن و نخواست
محسن نمي خواست بره اما اين دايي.....
خداكنه بتونه پرسپوليس و تو يه جام قهرمان كنه
بعدا مشخص ميشه
الان نميشه قضاوت كرد
mohsen.8
07-30-2010, 08:42 PM
خليلي: استيل آذين تيم پرستاره و بيحاشيهاي است
مهاجم استيل آذين گفت: تيم پرمهره و پرستاره و بيحاشيهاي داريم که فقط قهرماني ميخواهيم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000596.jpg
محسن خليلي در مورد بازي با فولاد خوزستان گفت: تيمي که به قهرماني مي انديشد بايد در بازيهاي اول خوب و با تمرکز کار کند و امتيازات کامل بازيهاي ابتدايي را بگيرد تا در هفتههاي پاياني با آرامش کارش را دنبال کند. ما هم مقابل فولاد بازي خوبي انجام داديم و با ارائه يک بازي منسجم و منطقي توانستيم 3 امتياز اين بازي حساس را کسب کنيم.ميتوانستيم در اين بازي با گلهاي بيشتري به پيروزي برسيم اما متاسفانه بازي خوب و هدفمند اکبرپور و غلامي در خط حمله استيل آذين با گلزني همراه نشد و ضربات آنها با بدشانسي به تير دروازه برخورد کرد.
وي ادامه داد: با اينکه تازه به استيل آذين آمدهام اما جو فوق العادهاي در اين تيم حاکم است.با برخي از بازيکنان در تيمهاي سابق همبازي بوده ام و با چندنفر هم در اردوهاي تيم ملي بودهام. با بچههاي ديگر هم رابطه بسيار خوبي دارم و بايد بگويم که حقيقتا تيم پرمهره و پرستاره اما بيحاشيهاي داريم. بازيکنان بزرگتر تيم بايد تلاش کنند اين شرايط تا پايان ليگ حفظ شود و با مديريت کردن حاشيهها، اجازه ندهيم که استيل آذين از هدفش که کسب قهرماني است دور شود.
خليلي که سابقه آقاي گلي رقابت هاي ليگ برتر را هم دارد، افزود: بازيکنان بزرگي در اين تيم بازي ميکنند که بدون حاشيه و با رفاقت و صميميت به دنبال اهداف بزرگي هستند. بسياري از اين بازيکنان در تيمهاي ديگر طعم قهرماني را چشيده اند اما اينجا در يک فضاي دوستانه و صميمي به دنبال کسب يک جام ديگر به همراه استيل آذين هستند. از اينکه در کنار اين بازيکنان و در اين جو دوستانه حضور دارم واقعا خوشحالم.
مهاجم استيل آذين در مورد بازي روز شنبه مقابل پاس همدان هم گفت: اين اولين بازي خانگي ماست و بايد از شرايط ميزبانيمان استفاده کنيم. با بازبيني فيلم بازي برابر فولاد بايد نقاط ضعف را برطرف کرده و نقاط قوتمان را تقويت کنيم. مربيان فيلم بازي اين تيم مقابل پاس همدان را آناليز کرده و طبق آن برنامههاي تمريني را در نظر گرفتهاند. مصدومان ما هم رسيدهاند و اين به موفقيت ما کمک خواهد کرد. ما بازي به بازي بهتر خواهيم شد و ضمن احترام به همه رقبا، بايد بگويم که ما به دنبال قهرماني هستيم و در هر بازي فقط 3 امتياز را ميخواهيم. ما حتي به مساوي مقابل هيچ حريفي هم فکر نميکنيم. با هيچ تيم و حريفي تعارف نداريم. برابر پاس همدان هم بايد ببريم و سعي ميکنيم با گل هاي بيشتر از سد ميهمان مان بگذريم.
mohsen.8
08-17-2010, 08:28 PM
خليلي: مس كرمان تيم ضعيفي نيست
مهاجم تيم فوتبال استيل آذين گفت: به هيچ عنوان نبايد تصور کنيم مس کرمان تيم ضعيفي است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001710.jpg
محسن خليلي درباره بازي هفته پنجم استيل آذين با مس کرمان در ورزشگاه دستگردي گفت: اين بازي به هيچ وجه آسان نخواهد بود. هر چند از چهار بازي قبلي 3 باخت دارند و تنها يک پيروزي کسب کردهاند؛ اما به هيچ وجه نبايد تصور کرد مس تيم ضعيفي است.
وي افزود: آنها در بازي قبلي با 5 گل شهرداري تبريز را شکست دادهاند و با روحيه و انگيزه مضاعفي به مصاف ما خواهند آمد؛ اما ما هم با بازيکنان و کادر فني خوب و حرفهاي که داريم، فقط با انديشه برد و 3 امتياز پا به ميدان ميگذاريم. برخورد و مصاف اين دو نوع تفکر ميتواند فوتبال زيبا، جذاب و تماشاگرپسندي را رقم بزند که در پايان، استيل آذين برنده و صاحب 3 امتياز خواهد شد.
خليلي عنوان کرد: از هر لحاظ آمادهام. منتظرم تا تومباکوويچ به من فرصت بازي بدهد تا بتوانم تواناييهايم را نشان دهم. مهاجمان استيل آذين در اين چند هفته واقعا خوب کار کردهاند و اين رقابت را براي قرار گرفتن در ترکيب ثابت تيم شديدتر و نزديکتر مي کند. در واقع، به سود تيم خواهد بود.
Rainyboy
08-23-2010, 04:54 PM
به رقابت با مهاجم خوب عادت دارم
خليلي: من هنوز اشباع نشدم
http://www.picestoon.com/out.php/i46621_Multimediapics13866Photo2456.jpg
دوران فوتبال محسن خليلي پس از مصدوميت تا حدودي خاص بود. او در زمان سرمربيگري كرانچار اعلام آمادگي كرد و پس از چند هفته نيمكتنشيني وقتي آماده بازي بود باز هم از او استفاده نشد. آن روزها شايعه شده بود كه دستياران خارجي كرانچار باعث بازي نكردن او هستند تا اينكه علي دايي آمد و بازي براي خليلي عوض شد. دايي در تمام بازيهاي ليگ و جام حذفي (غير از 2 بازي آخر) او را در تركيب ثابت تيمش قرار داد اما در پايان ليگ از پرسپوليس كنار گذاشته شد. حالا او به استيلآذين آمده است.
بعد از گلزنيهايت براي پرسپوليس بهنظر ميرسيد استيلآذين شروع دوبارهاي براي تو باشد اما انگار اشباع شدهاي؟
من اشباع نشدم، فصل گذشته خواستم نشان دهم كه وقتي مربي به من اعتماد كند پاسخ آن را بهخوبي ميگيرد، پارسال هم تصميم داشتم به اوج برگردم و خدا را شكر گلهاي سرنوشتسازي هم در ليگ زدم و هم در جام حذفي.
اما در چند بازي آخر ليگ گل نزدي و دو بازي آخر جام حذفي را هم روي نيمكت بودي؟
اواخر فصل گذشته هدف اصلي ما قهرماني در جام حذفي بود و تا حدودي هم به بحران خورديم كه فشار و استرس اين مساله روي من هم تاثير گذاشت اما در جام حذفي جبران كردم.
همان روزها انتظار ميرفت كه به تيم ملي هم دعوت شوي؟
من هم چنين انتظاري داشتم اما نيمكتنشينيام در آن 2 بازي فينال حذفي كه خيلي هم برايم اهميت داشت باعث شد كه تيم ملي را هم از دست بدهم.
خودت دليل اين نيمكتنشينيها را متوجه شدي؟
همان موقع حرفهاي زيادي ميشنيدم. يكي ميگفت معلوم است كه فصل بعد نيست بازياش نداد، يكي ديگر ميگفت براي فصل بعد قيمت زيادي پيشنهاد داده و ... اما من به اين حرفها توجه نميكردم.
حالا به استيلآذين آمدي و تصور ميشد كه برابر استقلال بازي كني؟
من خيلي آماده بودم و انتظار داشتم حداقل در نيمه دوم بازي كنم اما به نظرم فشار بازي روي نيمكت ما تاثير گذاشت و به عنوان بازيكن تعويضي هم به زمين نرفتم.
اما در مجموع خيلي هم بازي نميكني؟
اين مساله طبيعي است چون من در روز آخر نقل و انتقالات به تيم اضافه شدم و يك ريسك بود كه از ابتدا در تركيب قرار بگيرم و سرمربي هم خواست كم كم به ارنج اضافه شوم.
اما رقابت سختي با اكبرپور و غلامي داري؟
من رقابت سخت را دوست دارم و طي سالهاي گذشته هم مهاجمان خوبي مثل سياوش و غلامي در كنارم بازي ميكردند. البته طبيعي است كه وقتي مهاجمان خوب كار ميكنند همچنان فرصت بازي داشته باشند. به نظرم اين تنها دليل كم بازي كردن من است. به هر حال من خوشبين و منتظر فرصت هستم و از اينكه رقابت سالمي در كنار رفاقت داريم بسيار خوشحالم.
و سوال آخر اينكه حاشيههاي اخير تاثيري در كارتان داشته است؟
بيتاثير نبوده اما اكثر بازيكنان ما تجربه و سابقه بازي در تيمهاي پرسپوليس، استقلال و ملي را دارند. اميدوارم در قزوين هم با يك بازي خوب سريال مساويها را قطع كنيم.
علی تیفوسی
07-02-2011, 08:01 PM
کجایی محسن رفت و برگشت
افولت از مصدومیت در زمان مربیگری مستر دایی در تیم ملی شروع شد بعدش این آقا حتی نکرد تو رو در پرسپولیس نگه داره و آمادت کنه تا همون محسنمون بشی،یعنی روزی تو رو با همون آمادگی در پرسپولیس می بینیم،تو در این فوتبال به حقت نرسیدی، تیم ملی هم از هنر گلزنیت نصیبی نبرده تا به حال.
babak red
07-27-2011, 08:39 AM
خليلي در تيررس يك تيم ليگ برتري
اگرچه محسن خليلي هنوز با هيچ تيمي قرارداد نبسته اما پرونده بازي او در ليگ برتر يازدهم هنوز به طور کامل بسته نشده است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000596.jpg
با وجود اينکه مهلت ثبت قرارداد براي بازيکنان ليگ برتري به پايان رسيده اما بازيکنان خارجي و بازيکنان آزاد هنوز براي ثبت قرارداد با باشگاههاي ليگ برتر فرصت دارند. محسن خليلي که قراردادش با باشگاه استيلاذين به پايان رسيده ميتواند بهعنوان بازيکن آزاد با تيمهاي ليگ برتر قرارداد ببندد و در اين صورت فقط تا هفته دوم اجازه بازي نخواهد داشت.
خليلي در حال حاضر مورد توجه يکي از باشگاههاي ليگ برتر قرار گرفته و در صورت توافق با اين تيم قرارداد خواهد بست. او يکي دو پيشنهاد هم از تيمهاي ليگ يکي دارد اما تمايلي به بازي در ليگ يک ندارد.
Masoud
07-27-2011, 11:52 PM
محسن امروز تو اکادمی زیر نظر کماسی تمرین کرد و یکی از دوستای من که اونجا بود میگفت خیلی هم اماده هست .
فردا صبح هم با حبیب کاشانی جلسه داره و اون طوری که به نظر میرسه خیلی به پرسپولیس نزدیکه.
من خودم عاشق محسن و مرامش و طرز برخوردش و ..... هستم ولی به نظرم بازگشتش در حال حاضر به پرسپولیس نمیتونه بهش کمک کنه برای احیا شدنش.
با وجود این همه مهاجم !
GANDOM
08-12-2011, 02:24 PM
کدوم مهاجم ها الان بدرد پرسپولیس میخورن
کاش بود این روزا
محسن رفت و برگشت
چه روزایی داشتیم باهاشا
چه گل هایی زد
جه دلهایی رو شاد کرد
ایشالا که زودتر برگرده..:6:
babak red
01-08-2012, 10:27 AM
خليلي: ميخواهم دوباره به پرسپوليس برگردم
مهاجم پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مسئولان باشگاه پرسپوليس نبايد اجازه دهند برخي از اطرافيان تيم که در ظاهر خود را طرفدار اين تيم معرفي ميکنند و ادعاي تعصب دارند با تصميمات اشتباه به اين تيم لطمه بزنند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000596.jpg
محسن خلیلی در خصوص پیوستنش به تیم فوتبال مس کرمان اظهار داشت: من در تعطیلات نیم فصل با چند تیم لیگ برتری که اکثرا شهرستانی بودند مذاکره کردم اما شرایط پیشنهادی باشگاه مس کرمان بهتر از سایر تیمها بود و به همین دلیل خیلی سریع با مسئولان این باشگاه به توافق رسیدم.
وی با اعلام اینکه یکی از دلایل اصلی رفتنش به تیم مس کرمان حضور بلاژویچ به عنوان سرمربی این تیم بوده است، افزود: من تا پایان رقابتهای فصل جاری با باشگاه مس قرارداد بستم، آنهم به این خاطر که فکر میکنم تیم مس با بازیکنان و کادر فنی که دارد از پتانسیل بالایی برخوردار است. امیدوارم با کمک هواداران به رتبههای بالای جدول صعود کنیم، چون با بدست آوردن سه برد دیگر این موضوع دور از دسترس نیست، هرچند دو بازی سخت را با تیمهای تهرانی نفت و استقلال داریم.
خلیلی در خصوص وضعیت اخیر تیم پرسپولیس و جایگاه این تیم در جدول رده بندی، اظهارداشت: جایگاه پرسپولیس در رتبه یازدهم جدول رده بندی به هیچ وجه برازنده این تیم نیست، چراکه هواداران همواره انتظار دارند تیم محبوبشان در رتبههای بالای جدول رده بندی باشد.
مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس درباره ریشه مشکلاتی که برای این تیم به وجود آمده است، گفت: به نظر من ریشه مشکلات فعلی پرسپولیس به دو موضوع باز میگردد. نخست شرایط حاشیهای که برای تغییر کادر فنی و انتخاب سرمربی جدید برای این تیم به وجود آمد و پس از آن انتخاب عجولانه و در برخی موارد با حضور واسطهها برای انتخاب بازیکنان پرسپولیس.
وی در خصوص حضور دنیزلی در تیم پرسپولیس، تاکید کرد: دنیزلی مربی بزرگی است اما در شرایط فعلی حضور او به تنهایی نمیتواند تغییرات چشمگیری را در وضعیت پرسپولیس ایجاد کند.
خلیلی با اشاره به اینکه آمار نشان میدهد خط حمله پرسپولیس در این فصل عملکرد خوبی نداشته است، گفت: میخواستم در تعطیلات نیم فصل به پرسپولیس برگردم اما با توجه به اینکه دنیزلی شناخت خوبی از پرسولیس نداشت به او گفته بودند که پرسپولیس در حال حاضر پنج مهاجم دارد و با توجه به اینکه یک مهاجم ایرلندی نیز جذب کرده دیگر نیاز به جذب مهاجم ندارد.
آقای گل هفتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با یادآوری اینکه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس نظر مثبتی روی بازگشت او به جمع سرخپوشان نداشته است، افزود: من نمیدانم چگونه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس یک مهاجم ایرلندی را بلافاصله و بدون گرفتن تست پزشکی جذب میکند، آنهم در شرایطی که باشگاههای ایرانی در خصوص تست پزشکی از بازیکنان ایرانی حساسیت دارند؟!
مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در همین خصوص خاطر نشان کرد: مسئولان پرسپولیس اگر میخواهند این تیم نتیجه بگیرد باید از تجارب گذشته استفاده کنند و اجازه ندهند برخی افرادی که در اطراف تیم هستند و در ظاهر خود را پرسپولیسی دانسته و ادعای تعصب دارند باعث گرفته شدن تصمیمات اشتباه در این تیم و در نهایت لطمه خوردن به پرسپولیس شوند.
" نمیدانم چطور با زدن 11 گل در یک نیم فصل باعث جداییام از پرسپولیس شدند؟"، خلیلی با طرح این پرسش تصریح کرد: خیلیها اجازه ندادند که من به پرسپولیس بازگردم اما میخواهم آنقدر در تیم مس کرمان خوب بازی کنم تا بتوانم دوباره پیراهن تیم محبوبم پرسپولیس را برتن کنم.
ثنا بانو
01-08-2012, 10:32 AM
اين حرفاي خليلي به درد پرسپوليس نميخوره
مامهاجم مي خوايم نه حرفاي مهاجم
babak red
01-16-2012, 08:45 AM
بازگشت باشکوه محسن تحت تاثیر یک اتفاق/به خلیلی پاس نمی دهند!
بازیکنان مس چندان علاقه ای نداشتند که محسن خلیلی را در موقعیت گلزنی قرار دهند
http://u.goal.com/162700/162794hp2.jpg
میرسلاو بلازویچ و محسن خلیلی خوشبخت ترین مردان میدان نبرد آزادی بودند. چیرو بار دیگر شکست ناپذیریش را در آزادی تدوام بخشید و سه امتیاز شیرین به کرمانی ها هدیه داد.
اما داستان محسن خلیلی کمی متفاوت تر از چیرو است محسن خلیلی بازگشت شکوهمندی به لیگ برتر داشت. خلیلی بعد از اینکه با پرسپولیس روزهای خوشی را در لیگ سپری کرد با استیل آذین نتوانست ان روزها را زنده کند و حالا بازگشت دوباره اش را در ورزشگاه آزادی جشن گرفت.
محسن خلیلی در بازی با استقلال فرصت چندانی برای هنرنمایی نداشت. اما او قدر فرصتی را که چیرو در اختیارش قرار داده بود به خوبی دانست و زمینه ساز گل برتری مس شد. ان جا که با یک شوت زیبا توپ را روانه دروازه رحمتی کرد و توپ با خوش شانسی رحمتی به تیرک دروازه برخورد کرد اما احمد حسن زاده آماده بود تا با یک شوت محکم نگذارد زحمت خلیلی بر باد رود.
اما آنچه که در این بازی به چشم می آمد و ما را به یاد سال های حضور خلیلی در پرسپولیس انداخت این بود که بازیکنان مس چندان علاقه ای نداشتند که محسن خلیلی را در موقعیت گلزنی قرار دهند. خلیلی هنگامی که در پرسپولیس بازی می کرد بارها از اینکه بازیکنان پرسپولیس به او پاس نمی دهند گله کرده بود و حالا داستان پاس ندادن همبازیانش در حال تکرار شدن است. آیا این داستان ادامه پیدا می کند یا تنها یک اتفاق بوده؟
جواب سئوال هر چه که باشد محسن خلیلی فرشته نجات چیرو در آزادی شد.
parastoo
01-16-2012, 10:23 AM
اخییییییییییی... من نمیدونستم محسن 25 بهمن به دنیا اومده.
اخه منم 25 بهمنم.(روز ولنتاین). اخیییییییییی...خیلی جالب بود واسم. :8:@};-
babak red
03-13-2012, 09:15 AM
خليلي: گل که زدم شوکه شدم
بازيکن مس کرمان گفت: زماني که به پرسپوليس گل زدم شوکه شدم و حال و هواي عجيبي داشتم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00025957.jpg محسن خلیلی پس از تساوی یک بر یک مس کرمان برابر پرسپولیس گفت: حساسیت این بازی برای ما بالا بود و به دنبال ۳ امتیاز بودیم اما بارندگی باعث شده بود کیفیت بازی پائین بیاید.
وی ادامه داد: پس از اینکه گل زدیم فشار پرسپولیسیها روی دروازه ما بیشتر شد و توانستند به گل تساوی دست یابند. یک امتیاز برای پرسپولیس و مس خوب بود. پرسپولیس حملات زیادی روی دروازه ما کرد و میتوانست به پیروزی دست یابد.
بازیکن مس درباره گریه خود پس از به ثمر رساندن گل خاطرنشان کرد: لحظه عجیبی بود. فکر نمیکردم گل بزنم. من مهاجم مس هستم و وارد میدان شدم تا برای تیمم گلزنی کنم. نمیخواستم در زمین راه بروم، اما با توجه به اینکه تاکنون به پرسپولیس گل نزدهام در این دیدار نیز فکر نمیکردم که گلزنی کنم.
خلیلی افزود: وقتی توپ را درون دروازه پرسپولیس دیدم شوکه شدم و حال و هوای خاصی داشتم. باید تجربه کنید که بدانید چه حسی و حال عجیبی داشتم. به همین دلیل گریهام گرفت.
وی درباره بازگشتش به پرسپولیس گفت: هر پرسپولیسی که خاطرات خوبی با این تیم داشته باشد دوست دارد روزی به این تیم بازگردد. سلیقههای شخصی باعث شد از پرسپولیس جدا شوم و بازنگردم. اگر شرایط فراهم باشد و مرا بخواهند به این تیم کمک خواهم کرد، در غیر این صورت همیشه مانند یک طرفدار خواهم بود.
بازیکن مس درباره حال و هوای خود پس از پایان بازی گفت: هماکنون مانند سایر بازیکنان به فکر بازیهای آینده هستم. در زمانی که گل زدم چیزی بین خوشحالی و ناراحتی بودم. وقتی تماشاگران شما را تشویق میکنند حس عجیبی دارد که به همان تیم گل بزنید.
وی درباره ناراحتی خود پس از تعویض یادآور شد: فکر نمی کردم چنین تصمیمی در دقیقه 60 گرفته شود، اما صد در صد از لحاظ تاکتیکی چنین تصمیمی گرفته شده است. با توجه به اینکه به برد نیاز داشتیم فکر نمی کردم تک مهاجم تیم تعویض شود.
خلیلی در پاسخ به این سوال که تلخترین خاطره خود در امسال چه بود، اظهار داشت: شاید یکی از تلخترین خاطراتم قرار گرفتن برابر تیم پرسپولیس و بازی کردن مقابل این تماشاگران بود. هواداران به من لطف داشتند و در جریان بازی تشویقم میکردند. خوشحالم که رابطه خوبی با آنها دارم و امیدوارم اگر فرصت شد بتوانم محبتهای آنها را جبران کنم.
وی در خصوص آرزوی خود در سال 91 گفت: امیدوارم فوتبالمان نسبت به سالهای گذشته رشد و پیشرفت بیشتری داشته باشد و در عرصه باشگاهی و ملی موفق باشیم.
baharejo0on
03-13-2012, 09:47 AM
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
اين گل ها همش واسه محسن خليلي عزيز
Masoud
03-14-2012, 05:49 PM
عاشق محسن خلیلی هستم.
جدا از بازیش خیلی ادم با شعوری هست و واقعا تو بیرون هم یه ادم حسابیه.
سر تمرین هم واقعا تمام کسایی که بهش ابراز علاقه میکردن رو تحویل میگرفت.
نمیدونم من بد بین شدم یا درست فکر میکنم ولی احساس کردم موقع بازی اون گریه فقط یه شو بود برای بازگشت به پرسپولیس.
من اصلا ناراحت نیستم که محسن به پرسپولیس گل زده چون بازیکن اون تیم هست و داره پول میگیره باید بهترین بازیش رو هم کنه ولی اون خوشحالی یه جوری بازی با احساس هوادارا بود.
امیدوارم اگه محسن به پرسپولیس برمیگرده به خاطر بازیش باشه نه این کارهاش.
T.Amirhosain
03-14-2012, 06:39 PM
خلیلی رو عشقهههههههههههههههههههههه ههههههه :8:
بابک کرمانشاهی
03-14-2012, 07:53 PM
واقعا بازیکن با تعصبیه بخدا وقتی بعد از گل زدن گریه کرد ناخودآگاه منم باهاش گریه کردم درود به غیرت و تعصبش
baharejo0on
03-15-2012, 09:10 AM
@};-@};-@};-
T.Amirhosain
03-15-2012, 01:25 PM
خلیلی دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتت دارممممممممممم
به اندازه یک کماندار حرفه ای !!!
Masoud
03-15-2012, 07:02 PM
واقعا بازیکن با تعصبیه بخدا وقتی بعد از گل زدن گریه کرد ناخودآگاه منم باهاش گریه کردم درود به غیرت و تعصبش
بابک من خودم عاشق خلیلی هستما ولی محسن هم دقیقا همین رو میخواست.
احساسی کردن هوادارها.
ایشالله برگرده به روزهای اوجش این پرسپولیسی و بعد بیاد به تیم.
Lord RedKing
03-15-2012, 09:35 PM
گلی که محسن خلیلی زد بهمون بیشتر خوشحالم کرد تا ناراحت - واقعا عزیزه
احمد علم دوست
04-03-2012, 11:29 PM
سلام به تمامی پرسپولیسی ها
امروز سر تمرین مس کرمان بودم از محسن خلیلی یک قول گرفتم گفت احتمالا فصل آینده تو پرسپولیس توپ می زنم
Masoud
04-04-2012, 01:45 AM
سلام به تمامی پرسپولیسی ها
امروز سر تمرین مس کرمان بودم از محسن خلیلی یک قول گرفتم گفت احتمالا فصل آینده تو پرسپولیس توپ می زنم
ممنون احمد جان از خبرت.
اینکه محسن ارزوشه برگرده پرسپولیس بر هیچ کسی پوشیده نیست.
ولی ایشالله اونقدر اماده باشه که دنیزلی هم بخوادتش.
چون دنیزلی توصیه پذیر نیست.....
علی تیفوسی
04-24-2012, 10:43 PM
خدا کنه بیاد،آماده هم بیاد تا اون خاطرات خوبی که از خودش برامون بجا گذاشته بهش یه وقت خدشه ای وارد نشه
دوباره بلند داد می زنیم . . . محسن رفت و برگشت
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.