توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران آقاي گل ايران "محسن خليلي"
zamara
12-25-2008, 09:16 PM
http://www.tinypic.info/files/7g70nqqdv7f0m83pyp6o.jpg
محسن خلیلی
( محسن رفت و برگشت)
نام : محسن
نام خانوادگي : خليلي
تاريخ تولد : 25 بهمن سال 1359
محل تولد : تهران ( منطقه نازي آباد )
باشگاه هاي قبلي : پاس - جوانان شريعتي - بانک ملي - سايپا
تعداد بازي ملي : 3 بازي
او يك خواهر و يك برادر دارد كه خودش فرزند وسط خانواده است .
محسن در دوران طفوليت نيز عاشق فوتبال بوده وفوتبال خودرا در زمين هاي خاكي نازي آباد آغاز كرد.
سطح تحصيلاتش ديپلم است و مجرد است و به زودي قصد ازدواج نيز دارد .
محسن آدم پول دوستي نيست اما معتقد است پول تا جايي كه باعث زندگي خوش و بدون دغدغه باشد خوب است .
محسن خليلي در يك خانواده تماما استقلالي متولد شده است و به گفته ي خودش تنها او بوده كه از دوران بچگي علاقه زيادي به پرسپوليس داشته و تمامي بازي هاي اين تيم بزرگ را نگاه مي كرده و حتي براي بازي هاي حساس اين تيم نيز به استاديوم مي رفته .
تمام كساني كه محسن را ازنزديك ديده اند معتقدند خيلي آدم خوش اخلاق و شوخ طبعي است و معمولا خودش را براي كسي نمي گيرد و معتقد است از همين مردم است كه به اين محبوبيت رسيده است .
محسن سقف آرزوهايش بازي در تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا است .
از بين مهاجمان زمان خود از فرشاد پيوس الگو برداري مي كند و خيلي ها نيز معتقدند محسن فرشاد جديد پرسپوليس است .
استيل اين بازيكن سبك بازي اش تكنيكش و حتي نوع زدن ضربات آخرش و از همه مهمتر شم گلزني بالايش باعث شده خيلي ها اورا آقاي گل تازه پرسپوليس بنامند . حتي اگر بخواهيم خرافاتي نگاه كنيم اين دو بازيكن در يك منطقه زندگي مي كردند و از همان جا نيز فوتباليست شدند و به احتمال زياد بايد منتظر پوشيدن پيراهن شماره 17 از سوي اين بازيكن به ياد فرشاد آقاي گل باشيم .
محسن خليلي سابقه ي آقاي گلي را نيز دارد . چند سال پيش او به همراه جواد كاظميان در يك تيم بازي مي كرد و آنجا آقاي گل مسابقات شد .
شباهت بزرگ ديگر محسن خليلي با فرشاد پيوس گلزني به تيم استقلال است . فرشاد پيوس نيز معمولا در دربي ها و با پيراهن پرسپوليس به استقلال گل ميزد . همچنين در تيم هاي ديگر و حتي تيم هاي عربي نيز سابقه باز كردن دروازه استقلال را دارد .
هيچ كس فصل پيش را فراموش نمي كند كه محسن با زدن سه گل به استقلال قهرماني را از اردوي آبي ها به خانه ي سايپا برد و تقديم علي دايي كرد .
دردربي شصت و سوم نيز هنگامي كه آبي ها خود را برنده ي بازي فرض مي كردند محسن با يك ضربه ي سر دقيق تور دروازه ي آنها را به لرزه در آورد تا ثابت شود اويك پرسپوليسي واقعي است و گربه سياه هميشگي آبي ها است
http://iranews.biz/News/mohsenkhalili2.jpg (http://www.bekhon.com/www.bekhon.com)
محسن خلیلی در تیم ملی
در تاریخ ۱۳۸۷/۳/۲۵ در مقابل تیم ملی فوتبال سوریه در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ در دقیقهٔ ۹۵+۵ اولین گل ملی خود را به ثمر رساند. وی به دلیل آسیب دیدگی کمی که داشت و هم به دلیل کم بودن حساسیت بازی در تاریخ ۱۳۸۷/۴/۲ در بازی مقابل کویت در ورزشگاه آزادی به میدان نرفت و در بین تماشاچیان نشسته بود. او در دوره هفتم لیگ برتر ایران علاوه بر کسب عنوان قرمانی با پرسپولیس بطور مشترک با هادی اصغری به عنوان آقای گلی نیز نایل آمد.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/d/da/Mohsen_Khalili.jpg
زندگینامه
محسن خلیلی در شهر تهران در منطقه نازیآباد به دنیا آمادهاست. محسن یک خواهر و یک برادر دارد و او فرزند وسط خانواده میباشد.
Masoud
12-26-2008, 01:30 AM
عشقه بابا.
استقلالیا به خونش تشنن.
وای که اینا چی کشیدن از محسنه اقای گل.
من عاشق اون گلی بودم که تو لباس سایپا به استقلال زد . تو بازی که 2 تا گل زد . طالبلو رو دریبل کرد قبل اینکه گل رو بزنه خوشحالیش رو شروع کرد.
وای چی بود
محسن ازت گل میخوایم تو بازی برگشت با اینکه میدونیم فقط 10 روز از زمانه اجازه بازی کردنت میگزره ولی گل میخوایم ازت
http://i40.tinypic.com/9gzukz.jpg
Karim
12-26-2008, 04:17 AM
بازیکن محبوب من بعدازباقری.بعد از3.4تاگلاش حسابی گریه کردم:24:
ساده وطوفانی اما بی حاشیه.
تک به تک براش گل خالی بود!کم شوت میزد اما شوتاش کارلوسی بود!یا به تیرک میخورد یا دروازه بان ناقص دفعش میکرد!
"محسن تاج سوراخ کن""محسن رفت وبرگشت""قاتل آبی ها"ازالقاب اوست.
راستی شادیهای بعدازگلش هم عین گلاش "معرکه" بود
http://perscp.perspolis-club.net/Album/200851491739796.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/11/314867_orig.jpg
http://soroush.lak.googlepages.com/m-khalili-2.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8702/ImageReports/8702251464/18_8702251464_L600.jpg
http://i31.tinypic.com/rw3t5z.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8702/ImageReports/8702281674/2_8702281674_L600.jpg
mona_casillas
12-31-2008, 02:25 AM
جای محسن آقای گل امسال در پرسپولیس خیلی خیلی خالیه . من که بی صبرانه انتظار بازگشتش رو میکشم .
Karim
12-31-2008, 02:35 AM
اگه دربی گل بزنه چه شود...
omidperspolisi
12-31-2008, 12:46 PM
فکر نمیکنم موقع دربی زیاد آماده باشه ولی بی صبرانه منتظر برگشتش هستم چون جاش واقعا حس میشه
Karim
01-01-2009, 12:52 AM
بدبختی تاریخ دربی عقب نیفتاد تا محسن خلیلی اماده شه!
پرسپوليس
01-03-2009, 09:38 PM
فقط محسن رفت و برگشت :6:محسن محبوبترين بازيكن من تو پرسوليسه دلم هم براش تنگ شده اميدوارم برگرده از اون گل هايه قشنگش بزنه مخصوصن تو دربي
Shima Ghermezeteh
01-05-2009, 02:25 PM
جای خالی محسن خلیلی در خط حمله پرسپولیس و مخصوصا در صدر جدول گلزنان لیگ کاملا احساس میشه! اگه بود مطمئنا اجازه ی قدرت نمایی به امثال برهانی رو نمیداد!
به امید بازگشت طوفانی آقای گل!
Masoud
01-05-2009, 02:31 PM
از 15 بهمن اجازه بازی داره دربی هم 25 هست
10 روز وقت داره تو شرایط مسابقه قرار بگیره ولی اون موقع بازیهای لیگ تعطیله و خیلی بده . اگه محسن یه نیمه میتونست تو یه بازی قبل دربی بازی کنه عالی میشد ولی حیف.
دربی هم به نظرم باید بزاره نیمه دوم بیاره تو
mona_casillas
01-06-2009, 02:37 AM
امیدوارم حتی یک نیمه هم شده در دربی حضور داشته باشه . حضوری درخشان توام با گل زدن به استقلال تا روند گلزنی هاش به استقلال قطع نشه .
Mohammad Hosseini
01-08-2009, 01:50 AM
اگه پرسپوليس امسال خليليو داشت اوضاعش اينطوري نبود...........
Masoud
01-08-2009, 12:55 PM
امیدوارم حتی یک نیمه هم شده در دربی حضور داشته باشه . حضوری درخشان توام با گل زدن به استقلال تا روند گلزنی هاش به استقلال قطع نشه .
ولی من نظرم اینه که اگه قراره از 15 بهمن مجوز بازی بگیره و اولین بازی ای که قرار باشه بازی کنه دربی باشه بهتره که بازی نکنه . چون محسن خیلی بزرگتر از این حرفهاست که بخواد تو یه بازی به استقلال گل نزنه و با شرایط فعلی شاید خیلی سخت باشه گل زدنش تو دربی
ولی ایشالله انقدر اماده شده باشه که بتونه فیکس بازی کنه ولی اگه یه بازی قبل دربی یه نیمه میرفت تو زمین فوق العاده بود ولی حیف که بخاطر تیم ملی لعنتی که امسال پدر لیگ رو در اورده نمیشه
zamara
01-19-2009, 10:55 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871030/html/205377.jpg
خليلى: بازگشتم را از دربى استارت مى زنم
محسن خليلى، مهاجم گلزن پرسپوليس كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى پيدا كرده به زودى تمريناتش را با پرسپوليس شروع خواهد كرد: به زودى تمريناتم را با پرسپوليس شروع مى كنم تا هرچه زودتر در تركيب اين تيم قرار بگيرم.
البته فكر مى كنم با انجام چند هفته تمرينات بدنى و قرار گرفتن در شرايط مسابقه بتوانم براى دربى در خدمت تيم محبوبم باشم چرا كه خيلى دوست دارم در دربى براى پرسپوليس به ميدان بروم چون اين بازى مى تواند انگيزه خوبى براى يك شروع عالى و رؤيايى باشد.
خليلى خاطرنشان كرد:
از چهارشنبه تمريناتم را با پرسپوليس شروع مى كنم . مدت زيادى است كه در كنار همبازيانم تمرين نكرده ام و به همين دليل براى بازگشت به تمرينات تيم لحظه شمارى مى كنم.
مى دانم پرسپوليس امسال خوب موقعيت مى ساخت و زياد فرصت از دست مى داد. اميدوارم براى من هم همين قدر فرصت گلزنى به وجود بيايد چون من آنها را از دست نمى دهم.
Hojat
01-19-2009, 11:14 AM
محسن رفتو برگشت قاتل استقلال باز خواهد گشت...:4:
Karim
01-19-2009, 02:16 PM
خبرهای خوشی درراهه.
گویا دربی داره عقب میفته واونوقته که...
Masoud
01-19-2009, 02:47 PM
من که چیزی نشندیم واسه عقب افتادن دربی.
ولی خدا کنه اینا بیان از اون کارا کنن جای دو تا هفته رو به خاطر دربی عوض کنن
اگه محسن تو این دربی برسه و گل بزنه باید مجسمش رو ساخت زد جلوی دره باشگاه
Karim
01-19-2009, 03:05 PM
خلخالی به مهر خبر داد: احتمال تعویق دربی زیاد است/ شنبه زمان دربی را نهایی می کنیم مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران گفت: به احتمال زیاد دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس با یک روز تاخیر برگزار خواهد شد. کلام الله خلخالی مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به فاصله زمانی کوتاه بین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی روز 22 بهمن، مسابقه حساس تیمهای ایران و کره جنوبی در روز 23 بهمن با دیدار سنتی استقلال و پرسپولیس در روز 25 بهمن ماه برخی دستگاههای خدماتی نظیر نیروی انتظامی، اتوبوسرانی، ورزشگاه آزادی و ... به منظور ارائه سرویس بهتر به تماشاگران این مسابقه خواستار تعویق 24 ساعته این دیدار شدهاند که این درخواست در دست بررسی است.
خلخالی اضافه کرد: به منظور تصمیم گیری قطعی پیرامون زمان برگزاری دربی روز شنبه در نشستی با دستگاهها و عوامل اجرایی نظیر سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال، اتوبوسرانی، اورژانس، ورزشگاه آزادی، آتش نشانی و... برگزاری این مسابقه از زوایای مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت و هماهنگیهای لازم در این زمینه به عمل می آید.
وی تاکید کرد : تصور می کنم با توجه به درخواست برخی دستگاههای خدماتی احتمالا دیدار استقلال و پرسپولیس با 24 ساعت تاخیر برگزار شود که تصمیم نهایی در جلسه کارشناسی با عوامل درگیر با این مسابقه اتخاذ خواهد شد.
mona_casillas
01-21-2009, 05:53 PM
شم گلزنی محسن خیلی بالاست حتما بعد از تمرینات لازم و هماهنگی با بقیه بازیکنان در صورت تشخیص سرمربی در دربی بازی میکنه . استقلالی ها حتی از اسم محسن هم وحشت دارن اگه با کریمی جفت و جور بشه که حتما میشه اونوقت کسی جلودار خط حمله پرسپولیس نمیشه خودش هم در مصاحبه اخیرش گفته که دلش برای پرسپولیس تنگ شده و میخواد با گل زنی دل هواداران رو شاد کنه . ما هم بی صبرانه در انتظاربازگشت آقای گل محسن عزیز هستیم .
Pars_Redboy
01-22-2009, 01:41 PM
محسن رفت و برگشت و قاتل استقلالی ها بیا که همه منتظرتیم.
Karim
01-22-2009, 01:49 PM
http://media.farsnews.com/Media/8702/ImageReports/8702281674/21_8702281674_L600.jpg
محسن خلیلی؛گربه سیاه استقلال
Pars_Redboy
01-22-2009, 06:26 PM
محسن کجایی جات خیلی خالیه
پرسپوليس
01-23-2009, 10:41 PM
اقا خدا كنه زمان دربي تغيير كنه يا ليگ رو 1هفته تعطيل كنن كه خليلي مثله سال پيش بشه
Pars_Redboy
01-23-2009, 11:00 PM
خلیلی اماده باشه کار خودشو میکنه چقدر دلم واسه قاتل استقلالیها تنگ شده
Karim
01-24-2009, 12:33 AM
به نظر من پیروانی اگه بازیش بده بدترین اشتباه روکرده.فکرشو کنید یه تکل بدجوربرن روپاش و...
ماآسیاروپیش روداریم نباید احساسی تصمیم بگیریم.
mona_casillas
01-24-2009, 02:15 AM
به نظر من پیروانی اگه بازیش بده بدترین اشتباه روکرده.فکرشو کنید یه تکل بدجوربرن روپاش و...
ماآسیاروپیش روداریم نباید احساسی تصمیم بگیریم.
انشالله که آماده برمیگرده هم برای دربی و هم برای آسیا :1::8:
behnam3638
01-24-2009, 02:18 AM
امیدوارم هر چه سریع تر محسن به میادین برگرده چون در این فصل واقعا خلع محسن در تیم احساس شد
Masoud
01-24-2009, 03:15 PM
محسن خلیلی امروز تمرین کرده و این شاید خبر خوشی برای حضور تو دربی باشه.
مجتبی جباری که دیروز بازی کرد و چندین بازی هم قبل دربی میکنه و این خبر بدی برای ما هست.
محسن از امروز 20 روز وقت داره تا دربی تا خودش رو به مرز امادگی برسونه.
خدا کنه محسن بتونه اماده شه . چون علاوه بر بازیش به نظرم یه وزنه روحی بزرگ برای پرسپولیسی ها و یه ترس و وحشت خاص برای استقلالی هاست
Masoud
01-25-2009, 05:24 PM
زرینه گفته محسن به احتمال فراوان به دربی نمیرسه.
زیاد نباید امید داشته باشیم.یعنی باید قطع امید کنیم.
ارزوی روزهای خوبه محسن رو تو اسیا میکنیم فقط.
فريد زرينه در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت خليلي اظهار داشت: او امروز خوب تمرين كرد و كار با توپ را بسيار عالي انجام داد اما به دليل نامساعد بودن زمين تمرين نميتوانيم به او فشار زيادي بياوريم چون احتمال آسيبديدگي مجددش وجود دارد.
وي افزود: به همين دليل به احتمال بسيار فراوان، خليلي دربي را از دست ميدهد. ما اميدواريم كه اين اتفاق رخ ندهد و تمام تلاشمان را براي حضور اين مهاجم در دربي انجام مي دهيم.
فقط قرمز
01-26-2009, 05:55 PM
سلام خدمت تمام هواداران تیم پرسپولیس
منهم مثل تمام دوستان از محسن خلیلی عزیزخوشم میاد و هستم:red boy:
behnam3638
01-27-2009, 05:33 AM
زرینه گفته محسن به احتمال فراوان به دربی نمیرسه.
زیاد نباید امید داشته باشیم.یعنی باید قطع امید کنیم.
ارزوی روزهای خوبه محسن رو تو اسیا میکنیم فقط.
فريد زرينه در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت خليلي اظهار داشت: او امروز خوب تمرين كرد و كار با توپ را بسيار عالي انجام داد اما به دليل نامساعد بودن زمين تمرين نميتوانيم به او فشار زيادي بياوريم چون احتمال آسيبديدگي مجددش وجود دارد.
وي افزود: به همين دليل به احتمال بسيار فراوان، خليلي دربي را از دست ميدهد. ما اميدواريم كه اين اتفاق رخ ندهد و تمام تلاشمان را براي حضور اين مهاجم در دربي انجام مي دهيم.
به نظر دربی زیاد مهم نیست
امیدواریم برای بازیهای جام باشگاه ها آماده بشه و بتونه با قدرت به تیم کمک کنه :red boy2:
Masoud
02-02-2009, 03:48 PM
محسن چند روزیه داره خوب تمرین میکنه
زرینه گفته حتی با داماش هم متیونه بازی کنه ولی خلیلی گفته هیچ موقع این ریسک رو نمیکنه با 1 جلسه تمرین بازی کنه
زمین اونجا هم انقدر بده که ریسکه که بهش 5 تا 10 دقیقه بازی بدن
ولی به نظرم بهترین راه برای محسن اینه جلوی استقلال 30 تا 45 دقیقه بسته به جریان بازی تو زمین قرار بگیره
omidperspolisi
02-02-2009, 03:54 PM
همین الان شبکه 6به نقل از زرینه گفت بازی دادن به خلیلی تو دقایق اولیه بازی با استقلال بی تجربگی محض هست و این کار ریسک بزرگی رو میطلبه من که به ضرر تیم میبینم اگه خلیلی بازی کنه کار درستی نیست بازی دادن خلیلی
omid_figo
02-04-2009, 02:42 AM
محسن آقای گل برگرد،باصلابت تر از گذشته
http://uploading.com/files/LE9KY56Y/mohsen dar alman (2)1.jpg.html
Karim
02-04-2009, 03:52 AM
وقتی پزشک میگه که حماقته که بازیش بدن نباید بازی کنه 1دقیقه.خودشم گفته که عجله ای ندارم تابهبودی کامل صبر میکنم.
Abadan
02-04-2009, 04:40 AM
به نظر من اين حرف يه جور كلك زدن هست و ميخوان روز اخر محسن رو بيارن توي تركيب. خدايي زوج محسن و توره عالي هست
Karim
02-04-2009, 10:02 AM
خداکنه اینطوری که شمامیگی باشهولی باید بدونی که روزاولی که پا به توپ شد(2روزپیش)دچارکشیدگی عضله شد!
پرسپوليس
02-05-2009, 04:27 PM
:cry:اي كاش خليلي بازي با استقلال مي رسيد . واقعا جاي محسن رفت و برگشت خاليه
Masoud
02-05-2009, 06:49 PM
محسن به نظرم با توجه به شرایطش حتما رو نیمکت میشینه و اگه تیم احتیاج به گل داشته باشه پیروانی تو نیمه دوم ازش استفاده میکنه.
اسم خیلی لرزه به تنه امثال قربانی و کوشکی میندازه.
محسن هرجا باشه به استقلال گل میزنه.حتی از رو نیمکت :دی
Karim
02-06-2009, 12:53 AM
مثل عابدزاده بمب روحیه است.اگه تا6ماه دیگه هم مصدوم باشه بذارنش رونیمکت خیلی تاثیرگذاره!
Masoud
02-10-2009, 07:16 PM
محسن به دربی نرسید و فکر کنم اصلا رو نیمکت هم قرار نگیره ولی مطمئنم تو اسیا مثل فصل پیش به دادمون میرسه و سر افرازمون میکنه
شك نكنيد از وقتي بياد تو زمين بازي كنه گل زدناش شروع ميشه تا قبل از آسيا هم كلي روحيه ميده
Masoud
02-10-2009, 09:00 PM
محسن یکی از گلزنترین بازیکنان تاریخ پرسپولیسه و من خودم به شخصه کسی رو مثل محسن موقیعت شناس ندیدم.خیلی ها واسه پرسپولیس بیشتر از محسن گل زدن ولی هیچکی به چارچوب شناسی خیلی نبوده و نیست . حتی فرشاد پیوس هم انطور نبود.
ایشالله محسن تو اسیا یکی از ارکان موفقیت و صعود از گروه باشه
Karim
02-11-2009, 12:03 AM
احتمال اینکه بازی کنه تودربی هست یا لااقل رونیمکت باشه.به طورقاطع نگفتن که دربی روازدست داده.
Masoud
02-14-2009, 05:30 PM
پزشك پرسپوليس: خليلي ميتواند برابر ابومسلم بازي كند
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: محسن خليلي هم اكنون در شرايط مسابقه قرار گرفته است و از بازي بعد مقابل ابومسلم ميتواند براي تيم به ميدان برود.
فريد زرينه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: با توجه به حساسيت و فشار بالاي بازي شهرآورد، به ميدان رفتن خليلي در اين ديدار ريسك بزرگي بود و امكان بازگشت مصدوميت وي افزايش مييافت .به همين دليل از حضور وي در بازي روز گذشته ممانعت شد و اين بازيكن ميتواند از بازي بعد با صلاحديد كادر فني به ميدان برود.
زرينه درخصوص مصدوميت منصوري در بازي روز گذشته، يادآور شد: عضله ران منصوري پاره و دچار خونريزي شده است.همه تلاشمان اين است كه با رفع مصدوميت منصوري اين بازيكن را براي ديدار با ابومسلم آماده كنيم.
زرينه در پايان در رابطه با وضعيت مصدوميت باقريها نيز گفت: باقريها مي تواند از فردا به تمرينات تيم اضافه شود اما، بدون شك اين بازيكن به ديدار با ابومسلم نخواهد رسيد.
Karim
02-14-2009, 08:00 PM
امروز توتمرین گل زده.به احتمال زیاد بازی باابومسلم هستش
اگه بياد كه خيلي خوب ميشه اين اوايل زياد ازش انتظار گل نداريم اما بايد پاس هاي خوب و گل بده و بازي سازي بكنه تا كم كم بشه خليلي سابق
mona_casillas
02-15-2009, 12:14 AM
محسن شم گلزنی بالایی داره . بازیکنی فهیم و بی حاشیه است خیلی زود خودش رو در دل هوادران پرسپولیس جا کرد . در خبرها اومده بود که دکتر زرینه گفته از بازی با ابومسلم میتونه شروع کنه . خدایا شکرت ....
Masoud
02-15-2009, 01:02 AM
بعید میدونم بازی با ابومسلم رو فیکس بزاره ولی احتمال اینکه بعد اینکه جلو بودیم بیاد تو خیلی زیاده
Pars_Redboy
02-15-2009, 04:05 PM
خدا کنه بازیشو زودتر ببینیم بالاخره از یه بازی باید شروع کنه فیکس که نمیشه ولی همین که به میدون بیاد هم کافیه .
RED STORM
02-17-2009, 01:02 AM
بدنساز پرسپولیس گفته از هفته دیگه میتونه بازی کنه
g.hoseyn
02-17-2009, 01:57 PM
فکر نمی کنم امروز حتی ذخیره بازی کنه ولی خدا کنه هرچه زودتربرگرده.:red boy:
Hojat
02-17-2009, 02:42 PM
خدا کنه اگه امروز ذخیره باشه بیاد تو زمین گل بزنه و موجب بردمون بشه...:lover:
Karim
02-22-2009, 01:01 AM
سال گذشته محسن خليلي براي پرسپوليس 18 گل زد. اين 18 گل، گلهاي حساسي براي پرسپوليس بودند، به خصوص 11 گل از اين 18 گل كه اگر ثبت نميشدند، پرسپوليس به جاي آنكه با 59 امتياز قهرمان ليگ شود، با 44 امتياز تيم يازدهم ليگ ميشد.
فرق بين خليلي بهترين گلزن پارسال و آرش برهاني بهترين گلزن امسال در همين ثبت گلهاي حساس است. پرسپوليس از بازگشت محسن خليلي چنين روياهايي را در سر ميپروراند. روياهايي كه آنها را به قهرماني نزديك ميكند.
25/5/86 پرسپوليس 3 – صنعت نفت 2 – يكي از گلها را خليلي زد / 2 امتياز
16/6/86 پرسپوليس 2 – پيكان يك / يكي از گلها را خليلي زد / 2 امتياز
30/6/86 پرسپوليس 3 – مقاومت سپاسي 3 / 2 گل از 3 گل را محسن خليلي زد / يك امتياز
22/7/86 پرسپوليس يك – استقلال يك / گل مساوي را خليلي زد / يك امتياز
25/8/86 پرسپوليس يك – سايپا صفر / گل برد پرسپوليس را خليلي زد / 2 امتياز
8/9/86 پرسپوليس يك – برق شيراز صفر / گل پرسپوليس را محسن خليلي زد / 2 امتياز
26/11/86 پرسپوليس 2 – پيكان يك / يكي از 2 گل را خليلي زد / 2 امتياز
15/1/87 پرسپوليس يك – استقلال يك / گل مساوي پرسپوليس را محسن خليلي زد / يك امتياز
22/2/87 پرسپوليس يك – برق شيراز يك / گل پرسپوليس را خليلي زد / يك امتياز
28/2/87 پرسپوليس 2 – سپاهان يك / يكي از 2 گل پرسپوليس را محسن خليلي زد / يك امتياز
برهاني؛ 18 گل، 8 امتياز
اما امروز 18 گل زده آرش برهاني، اين مقايسه را كامل ميكند، آرش برهاني شش گل امتيازآور داشته است و 12 گل او در قالب بردهاي 5 – يك، 3 – صفر، 4 – 2، 5 – صفر و 6- صفر برابر تيمهايي مثل استقلال اهواز، راهآهن، پيام و داماش بوده است. گلهاي امتيازي او را با هم مرور ميكنيم:
6 مهر 87 / استقلال 2 – راهآهن يك / يك گل / 2 امتياز
13/7/87 استقلال يك – پرسپوليس يك / يك گل / يك امتياز
6 آبان 87 / استقلال 3 – پيكان 2 / هر 3 گل - توسط آرش برهاني به ثمر رسيد / 3 امتياز
14 دي 87 / استقلال 2 – مس يك / يك گل/ 2 امتيازي
* ساير گلهاي برهاني نقشي در امتيازات استقلال نداشته است.
مقايسه 18 گل برهاني و خليلي
خليلي: 18 گل، 11 گل امتيازآور / 15 امتياز براي پرسپوليس
برهاني: 18 گل، 6 گل امتيازآور / 8 امتياز براي استقلال
البته توجه داشته باشيد كه آرش برهاني هفت هفته ديگر فرصت دارد كه هم از عدد گلزني خليلي عبور كند و هم گلهاي امتيازآور بيشتري به ثمر برساند.
mona_casillas
02-22-2009, 04:20 PM
مطلب خیلی جالبی بود کریم دستت درد نکنه .
بچه ها کسی اطلاع دقیق از وضعیت محسن داره ؟ اینکه از چه بازی میتونه به میدون بیاد ؟
چون اخبار در باره محسن ضدو نقیض هست و هنوز معلوم نیست در لیگ از چه زمانی میتونه بازی کنه .
پرسپوليس
02-23-2009, 06:17 PM
بدنساز پرسپولیس هميشه ميگه خليلي از هفته ديگه میتونه بازی کنه !
ولي 1هفته ميشه ميگه ايشالا هفته اينده ..... دوباره هفته ............ بابا مسخرتون نيستيم كه
ali_red boy
02-23-2009, 08:44 PM
جای محسن رفت و برگشت امسال خیلی در پرسپولیس خالی بود انشالله زودتر برگرده و چشممون به جمالش روشن بشه .
Karim
02-24-2009, 12:34 AM
ایشالا بازی با سپاهان روشن میشه!
mona_casillas
02-24-2009, 01:08 AM
جای محسن رفت و برگشت امسال خیلی در پرسپولیس خالی بود انشالله زودتر برگرده و چشممون به جمالش روشن بشه .
ایشالا بازی با سپاهان روشن میشه!
انشالله در بازی با سپاهان گلزنی هم میکنه .
Pars_Redboy
02-24-2009, 02:47 AM
ایشالله از بازی با سپاهان شروع میکنه و چه گل بزنه و چه نزنه بوی گل میده ولی اگه گل بزنه چه روحیه ای خودش و بقیه پیدا میکنن .
omidperspolisi
02-24-2009, 02:35 PM
من که فکر نمیکنم بازی با سپاهان بازی بکنه یعنی این حرکت حرکت خطرناکی هست خلیلی باید از یه بازی سبک و بازی که تو آزادی باشه بازی کنه چون زمینش هم هموار هست و یواش یواش تو بازیهای دیگه ازش استفاده بیشتری بکنیم من خلیلی رو برای آسیا میخوام و برام مهم نیست تو لیگ بازی بکنه یا نکنه از صحبت های وینگادا هم من همین برداشت کردم که تو آسیا از محسن استفاده خواهد کرد و تو این بازی نخواهد بود
پرسپوليس
02-24-2009, 08:05 PM
بعد از 7ماه مصدوميت فكر نكنم بازي خوبي تو اين فصل انجام بده
mona_casillas
02-25-2009, 01:28 AM
من که دلم برای دیدن حتی ده دقیقه از بازی خلیلی هم تنگ شده بالاخره باید با میزان کم از یه جایی بازی رو شروع کنه حالا اگر زمین سپاهان خرابه این یه حرف دیگه اس اما هر چه زودتر باید به بازی بیاد تا با بقیه هماهنگ بشه .
Masoud
02-25-2009, 12:58 PM
بازی با سپاهان احتمال زیاد روی نیمکت هست و احتمال داره 10 دقیقه اخر رو بازی کنه.
خدا خدا میکنم محسن واسه 3 تا بازیه دور برگشت لیگ اسیا اماده بشه.
وگرنه مطمئنا تو لیگ نه بهش بازی میرسه و نه میتونه کاری کنه
بعد 7 ما بازی کردن شوخی نیست !!!!!!!!
Pars_Redboy
02-25-2009, 05:39 PM
من که دلم برای دیدن حتی ده دقیقه از بازی خلیلی هم تنگ شده بالاخره باید با میزان کم از یه جایی بازی رو شروع کنه حالا اگر زمین سپاهان خرابه این یه حرف دیگه اس اما هر چه زودتر باید به بازی بیاد تا با بقیه هماهنگ بشه .
حتمی باید بازی کنه تا با بقیه هماهنگ بشه .
بازی با سپاهان احتمال زیاد روی نیمکت هست و احتمال داره 10 دقیقه اخر رو بازی کنه.
خدا خدا میکنم محسن واسه 3 تا بازیه دور برگشت لیگ اسیا اماده بشه.
وگرنه مطمئنا تو لیگ نه بهش بازی میرسه و نه میتونه کاری کنه
بعد 7 ما بازی کردن شوخی نیست !!!!!!!!
دقیقا موافقم .
mona_casillas
02-26-2009, 04:07 PM
به دستور وينگادا
خليلي به اصفهان نميرود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دستور وينگادا به اصفهان سفر نخواهد كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582243.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از جلسه بعد از تمرين امروز قرمزپوشان به خليلي اجازه سفر به اصفهان را نداد.
وينگادا خطاب به خليلي گفت: ما براي بازيهاي آينده به تو بيشتر احتياج داريم و فعلاً لازم نيست كه خود را به خطر بيندازي مخصوصاً در بازي سنگيني كه در اصفهان برگزار ميشود.
خليلي نيز مجدداً اعلام آمادگي خود را براي حضور در تركيب پرسپوليس اعلام كرد و خطاب به سرمربي پرتغالي گفت: من براي بازي 90 دقيقهاي در تركيب پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم؛ اما تابع كادر فني هستم.
Karim
02-26-2009, 05:10 PM
ملتو سرکار گذاشتن...
الکی امید میدن بعد...
Masoud
02-26-2009, 05:34 PM
اتفاقا کار خوبی میکنه به نظرم
چون که ما که دیگه قهرمان نمیشیم.بیاد تو زمین بشه مثل اون مجتبی جباری اون سال.
کار خوبی کرد تا به 100% امادگی نرسیده نباید بازی کنه و باید کم کم هم بازی کنه
از 10 دقیقه بازی شروع کنه تا برسونتش به 90
محسن از الان میگه من میتونم 90 دقیقه فیکس بازی کنم
omid_figo
02-27-2009, 04:18 AM
به نظرم کار خوبی کردند که محسن رو نبردند.محسن باید از یک بازی تو استادیوم آزادی شروع کنه،جلوی چشم هوادارا،جوری که از صدای تشویقش استادیوم بلرزه،همون کاری که برای سلطان علی کریمی تو اولین بازیش با پگاه کردند
Pars_Redboy
02-27-2009, 01:20 PM
انشالله بازیهای محسن رو در جام باشگاهها مبینیم چیزی هم به شروع این بازیها نمونده ولی قبلش باید در دو سه بازی باشه تا با کل تیم هماهنگ بشه . محسن جونم بیا که خیلی وقت خیلی ها منتظرت هستن .
Spring_red
03-03-2009, 09:06 PM
هرچند امروز بازی با فجرسپاسی باختیم
محسن دقایق آخر اومد
9ماه نبود وقتی که اومد خیلی توپ بازی کرد
قربونش برم من
عشق است محسن جون خودمون
mona_casillas
03-03-2009, 09:51 PM
بنظر من نکته امیدوار کننده بازی امروز حضور محسن خلیلی و بازی خوبش بود انشالله بازگشت مجسن هم توان تیم رو بالا ببره و هم انگیزه رو به دیگر بازیکنان تزریق کنه .
Karim
03-04-2009, 12:37 AM
شنیدم که امیدوارکننده بود بازیش...
Pars_Redboy
03-04-2009, 12:48 AM
بنظر من نکته امیدوار کننده بازی امروز حضور محسن خلیلی و بازی خوبش بود انشالله بازگشت مجسن هم توان تیم رو بالا ببره و هم انگیزه رو به دیگر بازیکنان تزریق کنه .
بعد از این همه مدت خیلی خوب بود حتی میتونست گل هم بزنه .
Masoud
03-08-2009, 02:15 AM
خدا کنه وینگادا محسنی که اونقدر اماده بود رو از اول بزاره تو زمین و من مطمئنم با دفاع شکننده ی که الشارجه داره محسن خیلی راحت میتونه تو این بازی گل بزنه و نشون بده چه مهاجم طراز اولیه.
فکر کنم واسه اقای گلی هم بدجوری دندون تیز کرده
فقط امیدوارم وینگادا همون جوری که بهش گفته بود به تو خیلی احتایج داریم فیکس بزارتش
omid_figo
03-08-2009, 04:01 AM
برای اینکه با اقتدار شروع کنیم باید با 2 مهاجم بازی کنیم،اینطوری مطمئنم تو همون 20 دقیقه اول گل میزنیم.الان محسن تشنه گل زدنه و این رو میشد از اون چند دقیقه بازیش با سپاسی فهمید.ایشالا که با گلزنیش همه مارو شاد کنه...
Karim
03-08-2009, 11:26 AM
محسن خلیلی هرموقع 2مهاجمه بوده تیم یا نوک نبوده نتونسته گل بزنه.خلیلی تو سیستم تک مهاجمه بازدهی بیشتری داره
ali_red boy
03-08-2009, 01:41 PM
انشالله بازیهای خوب محسن رفت و برگشت از دیدار با الشارجه شروع میشه و اولین گلش رو هم در این بازی ببینیم محسن هم جزو معدود بازیکنان و مهاجمان خاص و چارچوب شناس فوتبال ماست که موقعیت گلزنی رو براحتی از دست نمیده .
omidperspolisi
03-08-2009, 02:50 PM
به نظر من ما میتونیم با 1مهاجم بازی کنیم به شرطی که تیم رو به عقب نبریم و سعی کنیم رو به جلو حرکت کنیم یعنی آن 2مهاجم کاذب به مهاجم نوک که حالا خلیلی هست نزدیک باشند برای مثال اگه قراره رجب زاده و کریمی یا نیکبخت آن 2مهاجم کاذب باشند باید با فاصله کمی نسبت به خلیلی حرکت کنند و از سرعت مناسبی هم برخوردار باشند
Masoud
03-08-2009, 03:36 PM
این بحث ها رو بهتره تو ارتش سرخ جلد چهارم کنیم که من نظرم رو اونجا میگم.
ولی ایشالله 100% محسن یه گل تو این بازی میزنه
Masoud
03-17-2009, 01:28 PM
یه والپیپر واسه طرفدارای محسن که نوید یه روزای خیلی خوب واسه پرسپولیس رو میده :
http://g.imagehost.org/dl/e794271836fbc0439758d41d0fe599ab/0706/org_khalili.jpg
Masoud
04-11-2009, 10:10 PM
خلیلی: تنها تمرين كردن كافي نيست، با بازي "خليلي" گذشته ميشوم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فقط تمرين كردن، هيچ وقت مرا به روزهاي خوب گذشته برنميگرداند و تنها با بازيها و فرصت بيشتر ميتوانم "محسن خليلي" گذشته باشم.
محسن خليلي در گفتوگویی پيرامون آخرين وضعيت خود اظهار كرد: از چند هفته پيش آمادگي كامل خود را به كادر فني تيم پرسپوليس اعلام كردم. اما اگر در مسابقهاي بازي نميكنم تنها به دليل نظرات سرمربي تيم است كه به تصميماتش احترام ميگذارم.
وي درباره علت عدم حضورش در تركيب پرسپوليس در ديدار با الغرافه قطر گفت: مشكلي نداشتم و آماده بودم و تنها با نظر سرمربي وارد زمين نشدم، شايد او فكر ميكرده كه لغزندگي زمين به علت بارندگي شديد باعث آسيبديدگي دوباره من ميشد.
كه از اين مساله بياطلاعم اما در هر صورت تمام تلاشم را ميكنم تا به شرايط ايدهآل فصل پيش برسم. دربازيهاي گذشتهام هر زمان كه براي پرسپوليس به ميدان رفتهام در خدمت تيم بودم و همه سعي خودم را براي پيروزي تيم انجام دادم.
محسن خليلي گفت: حدود هفت هشت ماه به علت آسيبديدگي دور از ميادين بودم كه معتقدم براي رسيدنم به آن آمادگي و روزهاي خوب گذشته بايد فرصت بيشتري داد، البته در عين حال فكر ميكنم فقط تمرين كردن هيچ وقت نميتواند من را به آمادگي گذشته برساند و فقط انجام بازيهاي بيشتر است كه مهمترين تاثير را در اين راه دارد.
مهاجم تيم پرسپوليس همچنين درباره بازي فردا با پيكان گفت: مسابقه آساني نخواهد بود، پيكان تيم قدرتمندي است كه مهرههاي خوبي هم دارد. آنها بدون شك براي ارتقا جايگاهشان در ليگ با انگيزه بالايي مقابل پرسپوليس ظاهر خواهند شد، ضمن اينكه هنوز روي كاغذ هم شانس كسب عنوان سومي ليگ برتر را دارند.
بيترديد ما هم براي رسيدن به اين جايگاه با توجه به سه امتيازي كه نسبت به تيم مس عقب هستيم تمام تلاشمان را خواهيم كرد و از دل و جان براي پيروزي در بازي فردا ميجنگيم.
خليلي همچنين درباره انتخاب محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي و شرايط فعلي اين تيم تصريح كرد: سه بازي آينده تيم ملي و به خصوص ديدار برابر كره شمالي از اهميت و حساسيت ويژهاي براي صعود ايران به جام جهاني برخوردار است كه مطمئن هستم با انگيزه و تلاش جدي بازيكنان مليپوش كه درگذشته هم خود را در چنين مقاطع حساسي نشان دادند امكانپذير خواهد بود. محمد مايلي كهن هم مربي باتجربه و سرد و گرم چشيدهاي است كه هميشه ثابت كرده در روزهاي بزرگ ميتواند كارهاي بزرگي انجام دهد.
وي در پاسخ به اين سوال كه كريم باقري زماني كه آماده نبود اعلام كرد نميتواند در خدمت تيم ملي باشد، آيا شما هم درباره خود چنين نظري را داريد؟ گفت: حضورم در تيم ملي و اينكه آيا در آن حد از آمادگي مطلوب قرار دارم كه بتوانم براي اين تيم مثمرثمر باشم تنها به نظر كادر فني بستگي دارد و آنها نسبت به من در اين زمينه نظر دقيقتري ميتوانند داشته باشند. به سهم خودم در صورتي كه به تيم ملي دعوت شوم مثل يك سرباز براي موفقيت كشورم تلاش خواهم كرد.
ali_red boy
04-12-2009, 03:21 PM
یا خلیلی در تمرینات آماده نشون نمیده یا وینگادا هم خیلی احتیاط میکنه مثلا روانخواه همین وضع محسن رو داشت ولی برای استقلال بازی کرد
Amir_onlyperspolis
04-12-2009, 04:12 PM
چقدر دلم برای بازیهای خلیلی تنگ شده پس وینگادا کی میخواد بهش بازی بده ؟
**pedram**
04-12-2009, 08:31 PM
الان که دارم این پست رو میدم خلیلی اولین گلشو تو این فصل زد البته با کمک علی کریمی
mona_casillas
04-12-2009, 10:07 PM
خدا رو شکر محسن عزیز هم با گل شروع کرد شم گلزنی محسن حرف نداره انشالله با آمادگی بیشتر در آسیا خیلی به درد تیم میخوره .
Pars_Redboy
04-12-2009, 11:05 PM
من خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم گل اول رو محسن زد.
اینجوری هم پاش به گل زنی وا شد و اعتماد به نفسش رو دوباره به دست اورد هم واسه آسیا کارش خیلی راحتتر شد و کارش کلید خورد .دم کریمی هم گرم.
دوست داشتم صحنه ای که محسن گل میزنه و خوشحالیشو اون موقع ببینم که متاسفانه نشد اما بازم خیلی خیلی خوشحالم که محسن پاش به گل زنی باز شد امیدوارم تو آسیا اقای گل بشه
Karim
04-13-2009, 01:18 AM
خداکنه گل امروزش جرقه نبوده باشه و همونی باشه که بود...به امید خدا...
Amir_onlyperspolis
04-13-2009, 03:48 PM
چقدر دلم برای بازیهای خلیلی تنگ شده پس وینگادا کی میخواد بهش بازی بده ؟
خدا رو شکر محسن هم بازی کرد و هم گل زد .:lover::hora::hora:
Masoud
04-13-2009, 04:22 PM
خليلي: بازي با پيكان را هرگز فراموش نميكنم
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0654/A0654061.jpg
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: بازي خوبي را مقابل پيكان انجام داديم و موقعيتهاي زيادي را به دست آورديم و با تلاش زياد به 3 امتياز حساس رسيديم.
وي افزود: از علي كريمي كه جادوگر آسيا تشكر ميكنم كه زمينه ساز گل من شد. با كمك او توانستم پس از 8 ماه گلزني كنم.
اين مهاجم ادامه داد: از هواداران تشكر ميكنم كه با دعا و تشويق باعث شدند من گل بزنم. خوشحال هستم كه تا حدودي جواب محبتهاي آنها را دادم. ديروز براي من بسيار مهم بود و فكر نمي كنم اين روز را هرگز فراموش كنم.
خليلي خاطرنشان كرد: مدتي بود به وينگادا اعلام كرده بودم كه آماده هستم اما بنابر دلايلي كه نظر كادر فني است نتوانستم به ميدان بروم. حالا بايد از اعضاي كادر فني تشكر كنم كه با حمايت، مرا از نظر روحي و رواني به شرايط ايدهال رساندند.
وي تصريح كرد: براي كسب مقام سومي در ليگ برتر و موفقيت در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا خواهيم جنگيد و تا موقعي كه به هدفمان نرسيم دست برنخواهيم داشت.
ali_red boy
04-14-2009, 02:17 AM
خدا رو شکر که خلیلی هم پاش به گل وا شد ولی تمام گل رو مدیون داش علی کریمی بود.
sahar_perspolisi
04-14-2009, 01:50 PM
پای محسنم به گل واشد و دل همه شاد شد
حالا با این گلی که زد هم وینگادا از این به بعد ایشالا تو ترکیب فیکس میذارتش هم تو آسیا واسمون کنار نیکی گل میزنه
سی و ششمین گل خلیلی در لیگ برتر
http://perspolisnews.net/images/perspolis/khalili/7.jpg
محسن خلیلی مهاجم گلزن و آقای گل فصل گذشته لیگ برتر مقابل تیم پیکان زننده اولین گل سرخپوشان بود.
خلیلی بعد از 32 هفته در لیگ موفق به گلزنی شد. خلیلی که مدتها بدلیل آسیب دیدگی از میادین فوتبال دور بود با به ثمر رساندن این گل هواداران را نسبت به گلزنی مجدد خود امیدوار کرد.
در ضمن این گل سی و ششمین گل خلیلی در لیگ برتر محسوب می شود و از این حیث در جمع گلزنان لیگ برتر در ردیف چهاردهم قرار دارد.
گفتنی است؛ در حال حاضر عنایتی با 80 گل و فریدون فضلی با 77 گل برترین گلزنان لیگ برتر محسوب می شوند. البته ادموند بزیک بازیکن سابق پرسپولیس با 84 گل زده برترین گلزن تاریخ لیگ است و علی اصغر مدیر روستا با 82 گل زده پس از وی در مکان دوم جای دارد.
Masoud
04-14-2009, 07:24 PM
یه خبر برای طرفدارای محسن
شاید تو بازی با سپاهان تو جام حذفی اون کاری که برای علی کریمی تو بازی با استقلال انجام شد و شماره 8 باز کردن براش تو جایگاه این بار شماره 9 تو رو به رو جایگاه (22) باز بشه
البته ما هیچ کاره هستیم و فقط قرار شده به اون طرف بگم که بیاد و این کار رو کنه
عباس خواسته
Masoud
04-24-2009, 12:59 PM
خليلي به ديدار كفاشيان و تاج رفت
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0407/A0407258.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي كه از عدم دريافت مطالباتش از مسولان فدراسيون فوتبال انتقاد كرده بود، روز گذشته (پنجشنبه) در جلسهاي با علي كفاشيان و تاج ديدار كرد تا به وضعيت خود رسيدگي كند.
خليلي پس از جلسهاي يك ساعته با كفاشيان و تاج از مسولان فدراسيون فوتبال قول گرفت تا يكشنبه هفته جاري قسمتي از هزينههاي درمانش در آلمان را دريافت كند.
خليلي همچنين براي دريافت قسمتي از طلب خود از باشگاه پرسپوليس به ديدار انصاريفرد رفت.
من نمیدونم چرا اون شب وینگادا به محسن بازی نداد؟
یعنی محسن خلیلی بازیش بدتر از نوروزی و عبدی بود؟
misha
04-26-2009, 01:18 PM
کاش امروز آقای گل تو ترکیب اصلی باشه و گل بزنه
Karim
04-26-2009, 02:39 PM
به احتمال 99%امروز بازی میکنه.البته با وجود بارش باران نباید انتظارزیادی از بازیکنا (بالاخص)خلیلی داشت.
ali sultan
04-27-2009, 06:50 PM
خدا لعنت کنه این وینگادا رو که محسن بازی نمیده
اصلا خوب بهش بازی نمیده خدا کنه بازی با سپاهان فیکس باشه چون چارچوب سپاهان رو خوب میشناسه
ali_red boy
04-27-2009, 06:54 PM
بنظر میرسه محسن هنوز آماده و شش دانگ نیست هر چند نیم دانگ محسن هم خیلی ارزش داره ولی خیلی مونده تا محسن خلیلی که میشناختیم بشه سپاهانی از محسن میترسن ولی باید درجه آمادگیش هم در نظر گرفت
ali sultan
04-27-2009, 06:57 PM
من قبول دارم خودش انگیزه واسه بازی خیلی داره وخصوصا جلو سپاهان ولی این مردک که تو بازی های قبل زیاد ازش استفاده نکرد اخه باید با بازی کردن خودش رو با زمین و زمان و بازیکن وفق بده یا نه
ali_red boy
04-27-2009, 07:02 PM
تو بازی با راه آهن که چیزی از محسن ندیدیم ایشالله بازی با سپاهان آماده تر بشه و انگیزه بیشتری هم داشته باشه گل هم بزنه .
Karim
04-28-2009, 04:43 PM
به دلیل مصدومیت به احتمال 50%بازی با سپاهان رو ازدست داده...
Pars_Redboy
04-29-2009, 06:23 PM
دکتر پرسپولیس اب پاکی رو ریخت رو دست همه خلیلی بازی باسپاهان نیست :20::20:
به نظر من که خلیلی تو بازی راه آهن خوب بازی کرد و موقعیت های خوبی هم داشت امیدوارم مصدومیتش خیلی جدی نباشه
AmiR TiFo36
04-29-2009, 10:45 PM
ولی پیروانی گفت: سعی میکنیم برسونیمش...پس دعا کنید ایشالا برسه...
Masoud
04-30-2009, 02:17 PM
محسن نیست قطعا ولی اگه بود به دلم افتاده بود گل میزنه ایشالله باقی بازیکنها جبران کنن
Amir_onlyperspolis
04-30-2009, 02:41 PM
خدا کنه زودتر خوب بشه و بازی با الشارجه رو باشه و گل هم بزنه .
Spring_red
05-04-2009, 07:29 PM
عشق فقط محسن خلیلی
ali_red boy
05-04-2009, 08:03 PM
محسن هنوز محسن نشده یکی از بزرگترین بدبیاری های پرسپولیس که البته به تیم ملی هم مربوط میشد آسیب دیدگی محسن بود
Spring_red
05-05-2009, 09:46 PM
:red boy2::red boy2:محسن ما گل میزنه سرور هر چی گل زنه
ایشاا...در روزهای آتی این اتفاق می افتد
Amir_onlyperspolis
05-06-2009, 07:32 PM
این فصل که گذشت کاش اقلا برای این بازیهای حذفی و دوتا بازی جام باشگاهها آماده میشد .
اون پیروز قربانی بود که پرید روی پای محسن و تو اون تمرین تیم ملی اون بلا سرش اومد. ایشالا فصل بعد باشه و بتونه کمکمون کنه
Masoud
05-09-2009, 03:01 PM
خلیلی : انگيزه زيادي براي گلزني در مقابل پاس همدان دارم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../news.php?num=4702)
محسن خليلي در گفگویی افزود: پس از دعوت به اردوي تيم ملي فوتبال در بهترين شرايط روحي قرار دارم و با انگيزه اي كه دارم، اميدوارم در رقابتهاي جام حذفي فوتبال و در مقابل تيم فوتبال پاس همدان پايم به گلزني باز شود و جواب اعتماد قطبي و كادر فني تيم ملي را بدهم.
وی تصريح كرد: از تيم فوتبال پاس همدان شناخت كافي داريم و مطمئنا تيم پيروزي در اين ديدار به دنبال رسيدن به هر سه امتياز بازي خواهد بود چرا كه ما در رقابت هاي جام حذفي فقط به عنوان قهرماني اين رقابت ها مي انديشيم و بايد به اين مهم دست پيدا كنيم.
وی خاطرنشان كرد: مسابقه كار با قطبي به من ثابت كرده كه وي توانمندي هاي فراواني دارد و بدون شك با زيركي و درايت وي مي توانيم به رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي صعود كني
Spring_red
05-09-2009, 09:22 PM
بچه ها محسن تو بازی پاس نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ایشاا... جای خالیش احساس نشههههههههههههههههههههههه هههههههههه
Spring_red
05-09-2009, 09:56 PM
محسن آقای گل
محسن خلیلی که اگه هم بازی میکرد فکر نمیکنم تو ترکیب اصلی میذاشتش اما شاید واسه تعویض میومد زمین.
امیدوارم نبود این چندتا بازیکن مصدوم باعث شکستمون نشه چون جام حذفی آخرین امید این فصل ماست
Masoud
05-19-2009, 01:18 AM
خلیلی: يك فصل ديگر با سرخپوشان قرارداد دارم و در اين تيم مي مانم
محسن خليلي در گفتگویی: با تيم پرسپوليس يك فصل ديگر قرارداد دارم و به اين مسئله هم كاملا پايبندم و با قدرت به كار خود ادامه مي دهم.
وي ادامه داد: امسال تيم پرسپوليس به لحاظ بازيكن وضعيت بسيار مساعدي داشت اما متأسفانه نتايج به گونه اي رقم خورد كه نتوانستيم جواب حمايت هاي هواداران متعصب خود را بدهيم
مهاجم تيم ملي فوتبال كشورمان خاطر نشان كرد: اميدوارم با حضور دوباره افشين قطبي در فوتبال ايران و تيم ملي شرايط به گونه اي پيش رود كه با قدرت حریفانمان را در مسابقات مقدماتي شكست دهيم و به جام جهاني صعود كنيم.
ali_red boy
05-19-2009, 01:29 AM
خلیلی بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت که نتونست یک دهم خودش هم باشه
ایشالله بمونه و بازم بازیهای خوب و گل هاش رو ببینیم .
اگه پرسپولیس به مراحل بعدی جام بشگاهها بره محسن خیلی به دردمون میخوره .
Pars_Redboy
05-20-2009, 08:01 PM
خدایا تو خواستی محسن آقای گل تو این بازی گل بزنه . محسن دمت گرم :lover::hora:
خدایا شکرت :6:
hedieh63
05-20-2009, 09:21 PM
به نظر من خلیلی هنوز اعتماد به نفسشو بدست نیاورده اون خلیلی همیشگی نیست ولی خوشحالم که امروز گل زد امیدوارم روز به روز بهتر بشه!
Atash-Perspolisi
05-20-2009, 09:29 PM
به نظر من خلیلی هنوز اعتماد به نفسشو بدست نیاورده اون خلیلی همیشگی نیست ولی خوشحالم که امروز گل زد امیدوارم روز به روز بهتر بشه!
منم موافقم با هات
Masoud
05-20-2009, 09:51 PM
گل محسن واقعا از اون گلهایی بود که به 10 نفر خورد رو گل شد.
محسن این فصل نمیتونه برای ما کار خاصی کنه . یا بهتر بگم نمیتونه مثل فصل قبل باشه ولی برای فصل بعد که هست و از اول با تیم تمرینات اماده سازی رو شروع میکنه مطمئنا یه مهره کلیدی مثل فصل قبل خواهد شد.
دعوتش به تیم ملی هم به نظرم اشتباه بزرگی بود که قطبی کرد
Karim
05-20-2009, 10:50 PM
یه گلی رو زد که خیلی بدردبخور بود،ولی گلش بدردنخور بود!با محسن سابق خیلی فاصله داره مثل خیلی ازبازیکنای این فصل
mona_casillas
05-21-2009, 01:16 AM
یه گلی رو زد که خیلی بدردبخور بود،ولی گلش بدردنخور بود!با محسن سابق خیلی فاصله داره مثل خیلی ازبازیکنای این فصل
دقیقا کلماتی که در ذهنم بود نوشتی
محسن بعد از حل مشکل مصدومیتش هنوز اعتماد بنفس لازم رو بدست نیاورده و از جهات دیگه هم آماده نیست هر چند خودش در مصاحبه امشب با شبکه 6 مثل همه بازیکنان در پی توجیه بازی نه چندان خوبش بود .
ali_red boy
05-21-2009, 02:55 AM
محسن گل بسیار مهمی زد ولی در جریان بازی نبود
Amir_onlyperspolis
05-21-2009, 05:16 PM
اصلا تو بازی به چشم نیومد ولی گلش خیلی ارزش داشت .
Masoud
05-26-2009, 02:43 PM
خليلي: مشكلات مالي به بازيكنان ضربه زده است
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0631/A0631905.jpg
محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: هميشه به فكر گلزني هستم. در بازي مقابل الشباب عربستان كليه وظايفي را كه وينگادا به من داده بود انجام دادم. در بازي برابر بنيادكار به دنبال صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا هستيم.
وي افزود: بازي بنيادكار مقابل سپاهان را ديده ام. آنها با قدرت بدني بالا؛ فوتبال را نسبت به الشباب عربستان متفاوت بازي ميكنند. اميدوارم بتوانيم بازي قابل قبولي را به نمايش بگذاريم تا دل هواداران را شاد كنيم. ما نماينده ايران در آسيا هستيم و با برد ما فوتبال ايران سربلند خواهد شد.
خليلي خاطرنشان كرد: تمام بازيكنان پرسپوليس چشم انتظار حضور هواداران در ورزشگاه آزادي هستند. با حضور پرشور تماشاگران قوت قلب ما چند برابر خواهد شد.
وي درباره حضور ريوالدو در تيم بنيادكار گفت: درست است ريوالدو بازيكن بزرگي در جهان بوده اما الان او در اوج نيست. در فوتبال حرفهاي مهم اين است كه آمادگي كامل داشته باشيم. اسم و رسم كاري براي يك بازيكن پيش نميبرد و ما با بي توجهي به اين مسائل با بازيكنان بزرگ و با تجربه بنيادكار را اسير قدرت خود خواهيم كرد.
خليلي در خصوص اعتراض بازيكنان پرسپوليس به مسئولان باشگاه به دليل مشكلات مالي اظهار داشت: ما ميخواهيم با فكر راحت به ديدار بنيادكار برويم. مشكلات مالي در چند مدت گذشته واقعا به روحيه بازيكنان ضربه زده است. اميدوار هستم با پادرمياني مسئولان اين مشكل هر چه سريعتر حل شود و بازيكنان پس از تسويه حساب مالي با روحيه بهتري به ميدان بروند.
پرسپوليس از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي و در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار ازبكستان است.
Masoud
05-27-2009, 02:40 PM
محسن خليلي در گفتگو با آريا:مي خواهم به بنيادکار گل بزنم
پرسپوليس از توان بالايي برخوردار است و با اين شرايط اگر کمي بيشتر تلاش مي کرد و شانس داشت ، مي توانست قهرمان ليگ برتر هم بشود و در هر صورت بايد ناکامي گذشته را در باشگاه هاي آسيا جبران کنيم.
محسن خليلي، مهاجم پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان کرد:
براي اينکه بتوانم براي پرسپوليس گلزني کنم از انگيزه بالايي برخوردار هستم و تمرينات خود را با شدت بيشتري دنبال مي کنم اما معتقدم که در مقابل بنيادکار بازي دشواري پيش رو داريم.
خليلي به خبرنگار آريا اضافه کرد: بنيادکار از نفرات با تجربه و خوبي برخوردار است اما با اين انگيزه اي که در نفرات پرسپوليس وجود دارد آنها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.
محسن خلیلی تو باز ی با شباب نشون داد که داره به آمادگی کامل میرسه
امیدوارم امروز زوج نیکخت و خلیلی بتونه مثه فصل قبل گل داشته باشه
Atash-Perspolisi
05-28-2009, 02:36 AM
خليلي در صورتي مي تونه دباره آماده بشه كه هافبگ هاي خوب بتونن اون رو تقويت كنن امروز ديد كه با نبود زارع كاري نتونست انجام بده
Hamed_10
06-01-2009, 02:47 AM
محسن یعنی غیرت
Masoud
06-29-2009, 03:58 PM
خلیلی : گزينه اول و آخرم پرسپوليس است
محسن خلیلی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اين طور نبود که من به خاطر مشکلات قراردادم را ثبت نکردم بلکه فقط برخي سوء تفاهمات پيش آمده بود که بايد برطرف شود.
وي عنوان کرد: هواداران مطمئن باشند که من قطعاً براي اين فصل در پرسپوليس خواهم ماند.
خليلي عنوان کرد: به نظر من هر کس که هدايت پرسپوليس را به عهده گيرد بايد بداند که اين تيم هواداران زيادي دارد و بايد پاسخگوي انتظارات هواداران باشد.
وي گفت: در جريان انتخاب گزينه هاي خارجي باشگاه نيستم اما اميدوارم مديران پرسپوليس شخصي را انتخاب کنند که ناکامي هاي فصل گذشته را جبران کند و اين طور نباشد که فقط براي هزينه تراشي به پرسپوليس آمده باشد
Masoud
07-05-2009, 02:18 PM
چانهزني بيدليل آقاي گل سابق
آقاي گل ليگ هفتم يعني محسن خليلي پس از آن فصل رويايي يك سال كابوسوار را پشت سر گذاشت. پارگي رباط صليبي، جراحي در آلمان و دوري تقريبا 9 ماهه از فوتبال، او را به قدري از فوتبال ايران و سطح اول آن عقب انداخت كه طي سه ماه آخر ليگ وقتي به عرصه رقابتها برگشت، هرگز نتوانست حتي سايهاي از آن مهاجم فرصتطلب و گلزن باشد و حتي دعوت به تيم ملي هم فرجام خوبي براي او نداشت و پس از يك نيمه حضور ناموفق در ديدار دوستانه مقابل چين، دو دقيقه بازي مقابل كرهشمالي باعث مصدوميت و كشيدگي عضله او شد تا پرونده فصل گذشته براي او با گل اهدايي مقابل پيكان و ناشي از هنرنمايي علي كريمي و گل تصادفياش برابر الشباب عربستان با ناكامي كامل بسته شود.
اين روزها از باشگاه پرسپوليس خبر ميرسد كه مذاكرات انجام شده با محسن خليلي جهت ادامه حضور وي در جمع سرخپوشان در دفعات متوالي به بنبست خورده است و طبق شنيدههاي موثق عمده دليل اين عدم توافق، تفاوت مالي بين ارقام پيشنهادي و مورد نظر طرفين است. اگر اين مورد واقعيت داشته باشد بايد خدمت آقاي گل دو دوره قبل ليگ عرض كنيم كه راه اشتباهي در پيش گرفته است.
اصلا بحث اينكه خليلي حتما بايد در پرسپوليس بازي كند، مطرح نيست، چون او به عنوان يك بازيكن آزاد ميتواند با هر تيمي به توافق برسد بلكه مساله اينجاست كه خليلي نبايد در مقطع فعلي روي مسايل مالي تمركز زيادي داشته باشد. بازيكني كه يك عمل جراحي سنگين و يك دوره نقاهت طولاني مدت را پشت سر گذاشته و در بازگشت اوليه هم نتوانسته موفقيت چنداني كسب كند بايد بيش از هر چيز به يك حضور موفق در ميادين بينديشد. حالا پرسپوليس، استيلآذين، راهآهن و ... ندارد، مهم اين است كه خليلي بتواند دوران تمرينات آمادهسازي قبل از شروع فصل را به خوبي پشتسر بگذارد و در قالب همان محسن خليلي ليگهاي ششم (سايپا) و هفتم (پرسپوليس) به ميادين برگردد. در اين ميان چند ميليون كمتر يا بيشتر در مقابل سرنوشت فوتبال او نميتواند ارزش چنداني داشته باشد. در اين بين پرسپوليس به عنوان محيطي كه آشنايي بيشتري براي خليلي دارد، ميتواند فضاي مناسبتري براي اين مهاجم باشد به خصوص كه هنوز هواداران پرشمار اين تيم خاطره گلزنيهاي خليلي را به ياد دارند و با توجه به علاقه و تشويق اين گروه عظيم بازگشت به ميدان راحتتر خواهد بود.
در عين حال آقا محسن نوع قرارداد بستن خود با پرسپوليس قبل از آغاز ليگ هشتم را حتما از ياد نبرده است. همان روزي كه با علم به برخي مسايل از مركز mri پشت بيمارستان ساسان راهي باشگاه پرسپوليس شد و با داريوش مصطفوي مديرعامل جديد آن روزهاي پرسپوليس توافق يك ساله امضا كرد. هر چند مصدوميت او در تيم ملي حاصل شد و گناهها گردن تيم ملي افتاد ولي... محسن خليلي بهتر از همه جزئيات را ميداند و حداقل براي جبران قرارداد يك ساله گذشتهاش، جوانمردي حكم ميكند كه با پرسپوليس خيلي چانه نزند. نه اينكه مفت و مجاني قرارداد ببندد ولي به هر حال بهتر است كه او روي قيمت خيلي زوم نكند.
نويسنده : آرش رستمنمدي
rahim
07-05-2009, 04:21 PM
: آقای گل لیگ هفتم گفت : اولویت اولم پرسپولیس است .
خليلي گفت: همواره اعلام کرده ام که تيم پرسپوليس و هواداران آن را دوست دارم براي همين اولويت اولم اين تيم بوده ولي بايد شرايط حضور نيز فراهم باشد البته تا کنون جلساتي را با مدير عامل داشته ام و در آينده اي نزديک تکليف خود را مشخص مي کنم .
محسن خليلي ، بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس ، اظهار داشت: چون هنوز وضعيتم با پرسپوليس کاملا مشخص نشده است تعدادي از تيم ها براي قرارداد تماس گرفته اند ولي هنوز به آنها پاسخ قطعي نداده ام و در انتظار نظر مديريت پرسپوليس هستم چون همانطور که گفتم اين تيم برايم بسيار مهم است
وي ادامه داد : هر چند که چندي پيش در جريان مسابقات مجددا دچار مصدوميت شدم اما در شرايط فعلي هيچ مشکلي ندارم و با انگيزه گلزني بالا که دارم مي خواهم در اين فصل هم گلهاي بسياري را به ثمر برسانم اما اينکه در کدام تيم وارد ميدان مي شوم در آينده نزديک مشخص مي شود .
خليلي در پايان افزود : پرسپوليس تيم بزرگي است و کمتر تيمي در آسيا اين همه تماشاگر و هوادار دارد پس بايد براي جلب رضايت انها در آينده با برنامه حرکت کنيم البته معتقد هستم که بايد زودتر تمرينات جدي تيم شروع شود تا نفرات بهتر با يکديگر هماهنگ شوند
Masoud
07-12-2009, 12:58 PM
محسن خليلي : پرسپوليس قابليت قهرماني در ليگ برتر و آسيا را دارد (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=5871)
در فصل گذشته تيم پرسپوليس اين امکان را داشت که در ليگ برتر و حتي جام حذفي مقام بهتري را بدست آورد اما واقعيت اين است که از فرصتها نهايت استفاده را نبردند و گرنه مستعد براي قهرماني بوديم که بدون شک هواداران نيز از اين قضيه ناراحت هستند که بايد امسال هر طور که شده جبران گذشته صورت بگيرد .
محسن خليلي ، بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق ، خاطرنشان کرد :همواره براي بازي در ليگ برتر برايم اين تيم پرسپوليس بوده که از اولويت برخوردار بوده و البته همچنان اين تيم و هواداران آن را دوست دارم و اميدوارم که بتوانم فصل بعدي نيز در کنار اين تيم باشم
وي ادامه داد : هر چند که پيشنهادات بسياري در ليگ برتر داشتم اما به هيچکدام پاسخي نداده و همچنان در انتظار مسئولين پرسپوليس هستم تا پاسخ نهايي را بدهند بايد قبول کنيم که پرسپوليس تيم بزرگي است و اگر کمي مورد حمايت قرار بگيرد بدون شک قابليت قهرماني در ليگ برتر و حتي آسيا را نيز دارد
Masoud
07-13-2009, 12:13 AM
از من تست پزشكي بگيريد
محسن خليلي پس از ديدار امروز با عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي برگزار كرديم. به توافقات اوليه رسيديم و ظرف دو روز آينده توافقات نهايي نيز انجام مي شود اما من اصرار زيادي دارم قبل از عقد قرارداد تست پزشكي بدهم تا حرف و حديثي پيش نيايد.
وي افزود: به همين دليل امضاي قرار دادم را به دو روز آينده موكول كردم تا براي حضور در يك سال قوي از حاشيهها دور باشم و همه بدانند من با سلامتي كامل و قدرت بالا با پرسپوليس قرارداد امضا ميكنم.
مهاجم پرسپوليس در خصوص طلبش از باشگاه گفت: 70 ميليون تومان از باشگاه بابت گذشته طلب دارم و قرار شد ظرف دو روز آينده تسويه حساب انجام شود.
خليلي درباره شايعه پيشنهاد 400 ميليون توماني استيل آذين عنوان كرد: اگر ميخواستم حرف بزنم همه به من تهمت ميزدند كه دنبال بازي با احساسات مردم هستم. به همين دليل فقط سكوت كردم. من پيشنهادهاي قابل توجهي دارم كه شرايط استيل آذين بهتر است اما مثل هميشه ميگويم اولويت اول من پرسپوليس است و تا تكليفم در اين تيم روشن نشود به فكر رفتن به تيم ديگري نيستم.
خليلي خاطرنشان كرد: زير نظر دكتر زرينه تست پزشكي خودم را طي دو روز آينده انجام خواهم داد تا بتوانم هر گونه ابهام را از بين ببرم. خوشبختانه پزشك پرسپوليس جز بهترينها است و ميتواند در خصوص اين موضوع كاملا حرفهاي عمل كند.
Masoud
07-17-2009, 08:12 PM
خليلي با پرسپوليس به توافق رسيد
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0654/A0654061.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي روز گذشته با حضور در باشگاه پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيتش با انصاري فرد گفتوگو كرد. در پايان اين جلسه طرفين با يكديگر به توافق رسيدند.
قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس روز شنبه امضا خواهد شد.
گفتني است با درخواست انصاري فرد، خليلي مبلغي از قراردادش را به باشگاه تخفيف داد.
Karim
07-18-2009, 01:27 AM
من یه انتقادی داشتم از مسئولین تیم که چرا همین جوری میخوان برحسب سابقه با بازیکنی چون خلیلی قرارداد ببندند که الحمدلله میخوان تست پزشکی بگیرن.دراین چند وقته کار باارزشی از مسئولین تیم ندیدیه بودم.
Masoud
07-25-2009, 02:01 AM
محسن خلیلی :فردا تصميم مي گيرم
محسن خلیلی که فصل پیش به دلیل آسیب دیدگی نتوانست در بازیهای زیادی پرسپولیس همراهی کند، برای فصل جاری بعد از شرکت در تست پزشکی و تائید شدن آمادگی جسمانیاش با پرسپولیس قرارداد امضا کرد.خلیلی مثل چند ستاره دیگر پرسپولیس هنوز در تمرینات فصل جاری این باشگاه شرکت نکرده است که یکی از دلایل این اتفاق، مربوط به قضایای مالی و وعدههای انجام نشده باشگاه میشود.خلیلی که بعد از چند دور مذاکره با انصاریفر عاقبت قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد، طبق شنیدهها شنبه برای اولین بار در فصل جاری در تمرینات این تیم شرکت میکند و این در حالی است که اوبايد فردا با ديافت مبلغي كه به وي قول داده بودند قرارداد خود را در هيئت فوتبال رسمي كند . اما طبق شنيده ها فعلا از پول خبري نيست .عباس انصاریفر قصد دارد در صحبت با محسن خلیلی او را مجاب كند تمرين فردا را از دست ندهد.
انصاري فرد مي گوي د با گرفتن بودجه ای از سازمان تربیت بدنی ، بخشی از قرارداد فعلی و تمام طلب فصل پیشش را به زودی پرداخت خواهد کرد و از خلیلی خواسته است که در تمرین فردای این تیم شرکت کند.خليلي در اين باره مي گويد : «من طبق قرار فردا به باشگاه مي روم و اگر اتفاق ديگري افتاد تصميم خواهم گرفت.»او كه مشغول تمرينات انفرادي است بايد هرچه سريعتر تمرينات ميداني را آغاز كند، به خصوص كه او از يك دوره مصدوميت طولاني برمي گردد و بايد با احتياط آغاز كند.
Masoud
07-26-2009, 10:48 PM
خليلي قرارداد خود با پرسپوليس را ثبت كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي صبح امروز در ديدار با انصاريفرد در خصوص مطالباتش با مديرعامل باشگاه مذاكره كرد.
وي درحالي كه تمام مطالبات خود را دريافت نكرد، به درخواست انصاريفرد با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت يك سال با تيم فوتبال پرسپوليس ثبت كرد.
خليلي بعد از ظهر امروز در تمرين پرسپوليس شركت ميكند.
وي همچنين دقايقي با كرانيكار در باشگاه ديدار و گفت و گو كرد.
Masoud
08-02-2009, 11:59 AM
خلیلی : از بازی کردن مقابل کریمی احساس خوبی ندارم
محسن خليلى اظهار داشت : از اينكه بايد روبه روى كريمى بازى كنم احساس جالبى ندارم.
محسن خليلى مهاجم پرسپوليس درخصوص جدايى على كريمى از پرسپوليس گفت: على كريمى از دوستان نزديك من و همچنين از بهترين بازيكنان ليگ برتر بود كه وجودش مى توانست محرك روحى روانى بالايى باشد اما هيچ كس نمى تواند براى اين بازيكن تصميم بگيرد چون خودش يك حرفه اى است و مى تواند تصميم درست بگيرد.خليلى ادامه داد: وقتى كريمى در كنارم بازى مى كرد احساس بسيار خوبى داشتم و با انگيزه بيشترى بازى مى كردم. از اينكه بايد اين فصل روبه روى كريمى بازى كنم نيز احساس جالبى ندارم.مهاجم پرسپوليس در ادامه افزود: در حال حاضر به طور اختصاصى تمرينات بدنسازى انجام مى دهم تا هر چه سريع تر از نظر بدنى با ساير بازيكنان هماهنگ شوم. قرار است در پايان نيم فصل اول براى معاينه زانويم راهى كشور آلمان شوم. اين سفربه سفارش پزشك معالجم در آلمان است.
Masoud
08-17-2009, 05:57 PM
بعد از اون مصدومیت لعنتی محسن دیگه نتونسته خوب شه و یه جوری من تو بازیش احساس میکنم هنوز میترسه که محکم بازی کنه و برای توپ مثل قدیم نمیجنگه
ایشالله پاش که به گلزنی باز بشه خیلی چیزها درست میشه چون فشارها از روش میوفته
------------------------------------------
خليلي: باند ندارم، با تلاش حقم را ميگيرم
محسن خليلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حرف و حديثهاي مطرح شده مبني بر اينكه او در باشگاه پرسپوليس باند تشكيل داده است، عنوان كرد: هميشه افرادي هستند كه دوست ندارند پرسپوليس نتيجه بگيرد. آنها دوباره دست به شيطنت زدهاند و به دنبال ايجاد اختلاف در بين بازيكنان هستند.
وي ادامه داد: اين افراد همواره در مقاطع مختلف براي پرسپوليس حاشيهسازي ميكنند. آنها اين بار سراغ من آمدهاند و اعلام كردهاند من در پرسپوليس باند تشكيل دادهام.
خليلي يادآور شد: چه دليلي دارد كه اين كار را انجام دهم. من نيازي به باند ندارم. در فوتبال ياد گرفتهام با تلاش و كوشش جايگاهم را به دست بياورم و به دنبال مسائل ديگر نباشم.
اين مهاجم اظهار داشت: من و ساير بازيكنان پرسپوليس بايد مراقب حاشيهسازيها باشيم. كساني كه نميتوانند موفقيت پرسپوليس را ببينند ميخواهند ما را وارد حاشيه كنند. به همين دليل از ابتداي فصل با بيان مسائلي كه پايه و اساس ندارد شروع به حاشيهسازي كردهاند.
وي درباره اينكه آرفي در مصاحبهاي اعلام كرده بازيكنان پرسپوليس خليلي را بيشتر از وي صاحب موقعيت ميكنند خاطرنشان كرد: من با آرفي در اين زمينه صحبت كرد.م او تمام اين موارد را تكذيب كرد و گفت چنين حرفي را نزده است. ممكن است رسانهاي كه اين مصاحبه را نوشته از نزديكان آرفي مصاحبه گرفته و به نام اين مهاجم چاپ كرده باشد. من و آرفي با هم دوست هستيم و هيچ مشكلي نداريم.
خليلي با اشاره به شرايط پرسپوليس گفت: با توجه به اينكه در دو بازي اول 2 امتياز گرفتهايم بايد در ديدار روز پنجشنبه مقابل پاس پيروز شويم. اگرچه كار دشواري داريم اما محكوم به برد هستيم.
مهاجم پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوارم در صورتي كه در تركيب پرسپوليس قرار داشته باشم مقابل پاس براي اولين بار در ليگ نهم گلزني كنم. البته پاس با منصوريان تيم سرسخت و خوبي است و كار سختي مقابل اين تيم داريم.
خليلي اضافه كرد: پرسپوليس همواره مدعي قهرماني است و تلاش ميكنيم در ليگ نهم با ارائه بازيهاي خوب به هدف خود برسيم.
Spring_red
09-10-2009, 02:27 PM
:red boy:
من نمیدونم چرا هر کیو که طرفدارشم خیلی زود مصدوم میشه
محسن بازم مصدوم شد ولی تا 2هفته ی دیگه میاد
به امید روزی که محسنمون جای همیشگیشو تو خط حمله بگیره بازم بشه محسن آقای گلللللللللل:red boy2:
Masoud
09-18-2009, 04:24 AM
دلم واسه خلیلی خیلی تنگ شده
واسه اون خلیلی 6 دنگ که هرچی میزد میرفت تو گل
واسه اون خلیلی که یه موقیعت بالای 70% رو از دست نداد.
پرسپولیس امسال خیلی به خلیلی اماده احتیاج داره تا امثال هادی نوروزی بشینن بیرون.
نزدیک دربی میشیم ادم فقط یاد خلیلی میوفته
Spring_red
10-07-2009, 06:21 PM
داداش مسعود منم دلم براش تنگ شده
فکر میکردم تو بازی با فجر سپاسی میاد
خیلی خوشحال بودم اما کرانچار بازیش ندادددددددددددددددددددددد ددددددد:shamshir:
دوستت دارمممممممممممم به خاطر مهربانیت و از خداوند فقط سلامتی و موفقیت در تیم محبوبم را خواستارم:red boy2::گل::red boy2:
نازنين
10-07-2009, 10:47 PM
عشقمه محسسسسسسسسسسسسسن رفت و برگشت!!!!
عشق است محسن تاج سوراخ كن!!!!!!!!!!!
Spring_red
10-08-2009, 04:33 PM
فقطططططططططططططططط محسنننننننننننننننننننننن ننننننننن جونمممممممممممم ایشالله عروسیش
اینم عکس زیباش که نشسته با کت و شلوار
آدم کیف میکنه به به
نازنين
10-08-2009, 05:25 PM
عشق است محسن رفت وبرگششششششششششششت
كرانچار يادت باشه ........محسن بايد باشه!!!!!!!!!!!!!!
Spring_red
10-08-2009, 06:49 PM
به به چه شعار زیبایی
تو بازی با فولاد اگه نباشه چیییییییییییییییییییییییی
محسن آقای گل
محسن رفت و برگشت
محسن خیلی توپی داداش گلم
Spring_red
10-09-2009, 05:28 PM
محسن پا طلایی امید تیم ماییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی فدات بشم الهییییییییییییییییییی
Spring_red
10-13-2009, 09:57 PM
محسن:red boy2:محسن:red boy2:محسن:red boy2:محسن:red boy2:محسن:red boy2:
سروری:red boy:دلبری:red boy:
فقط محسن خلیلییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی:red boy2:
آره محسن خلیلییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییی:red boy:
ایشاالله تو بازی با ملواننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن حتما باشهههههههههههههههههههههه ه:lover:
Hojat
10-13-2009, 10:34 PM
با عرض احترام به تمامی هواداران محسن خلیلی باید بگم که محسن دیگه محسن بشو نیست!!!!!!
نازنين
10-13-2009, 10:36 PM
نگو آقا حجتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتت اشكم رو در آوردي!!!!11 يادت باشه خواستن توانستنه و اميد هميشه زندست!!!!!!!!!!!
دلم براي ديدن گلاش و ژست هاي قشنگ بعد از گلاش تنگ شده!!!!!!:((
Hojat
10-13-2009, 11:10 PM
میدونم....تنها بازیکنی که یادمه جباری بود بعد از یک مصدومیت 3-4 ماهه تونست اوج بگیره ولی خلیلی دیگه یه بازیکن معمولیهه!!
redboy2atishe
10-14-2009, 12:21 AM
به امید برگشتنش با گلای زیاد و اوج گرفتنش ...
حیفه خدائیش ...
RED STORM
10-14-2009, 12:47 AM
منم مثل حجت فکر میکنم
اخه اگه آماده باشه مربی مریض نیست که ازش استفاده نکنه
حتی استیل دوییدنش هم تغییر کرده
Masoud
10-14-2009, 01:41 AM
صبح ساعت 7-8 سوار تاکسی بودم تو نور رادیو روشن بود یهو دیدم داره میگه یکی از مسئولان استقلال اهواز به 3-4 تا خبرگزاری رسما گفته با خلیلی مذاکره کردن و خلیلی میره به استقلال اهواز.
نمیدونم این خبر چی بود.....
از اخبار خبرگزاریها هم که بی خبر بودم . حالا قضیه چی بود و هست ؟
نازنين
10-14-2009, 01:54 AM
واي مسسسسسسسسسسسسعود نيومدي الانم با خبر بد اومدي!!!!!!!!!!!!فكر قلب مارو نمي كني؟؟؟؟؟ 120% اونجا نميره!!!!!!!!!!!!!!
redboy2atishe
10-14-2009, 05:47 AM
فکرشو کنید محسن ابی بپوشه ...
نهههههههههههههههههههههههه ه
نازنين
10-14-2009, 01:24 PM
هرگگگگززززززززززززززززززز ززززززززززز........ اون اگه دور فوتبال خط بكشه ولي اونجانميره!!!!!!!قسم مي خورممم
مریم پرسپولیسی
10-17-2009, 05:44 PM
سلام .کاش کرانچار بازم به محسن عزیزم فرصت بازی کردن بده تا محسن خودشو ثابت کنه.
به امید دیدن دوباره ات با پیراهن سرخ در مستطیل سبز.دوووووووووووووووووووس دارم.:lover:
Spring_red
10-17-2009, 06:05 PM
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییی
چی میگید شماهااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
غیر ممکن محال :shamshir:
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه محسن من هیچوقت آبی نمی پوشهههههههههههههههههههه
محسن از پرسپولیس تکون نمیخوره:red boy:
هر چی میکشم از این کرانچار بازیش نمیدههههههههههههههههههه
محسنننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننن:lover::lover: :lover::red boy2::lover::lover::lover:
red girl
10-17-2009, 06:09 PM
وقتی انصاریان و نیکی و هاشمی نسب و .... ابی و قرمز رو با هم عوض کردن محسنم اگه بخواد این کارو میکنه.
ولی امیدوارم کاشانی نذاره حداقل توی یکی از این ابیا بره.
امروزم که سر تمرین نرفت.
Spring_red
10-17-2009, 06:28 PM
ببخشیدا اما محسن همون محسن آقا حجت
ازشم مصاحبه کرده بودن خودش گفت آماده ام
مشکل بزرگ فقط کرانچار
فقط بلد بگه آماده نیست هر کی شایستگی داشته باشه میاد تو زمین
براش متاسفم
red girl
10-17-2009, 06:37 PM
خودش که همیشه میگه امادم اما وقتی رفته تو زمین در حد انتظار نبوده.
اما جدیدا که میگه امادم هنوز بهش فرصت داده نشده که بشه راجع بهش قضاوت کرد!
کرانچار هم که زورش میاد بهش یه فرصت بده.
این همه هادی رو فیکس گذاشت! دقایق پایانی هم فرصت به محسن نرسید.
Hojat
10-17-2009, 06:54 PM
ببخشیدا اما محسن همون محسن آقا حجت
ازشم مصاحبه کرده بودن خودش گفت آماده ام
مشکل بزرگ فقط کرانچار
فقط بلد بگه آماده نیست هر کی شایستگی داشته باشه میاد تو زمین
براش متاسفم
من قصدبی احترامی نداشتم.خودمحسن از بازیکنای مورد علاقمه...
-----
هر بازیکنی که بگهآماده هست دلیل نمیشه مربی از اول بزارش تو زمین!؟؟
نمونش آرفی همه میگفتن آمادست اما بازی هاییی که بوده جواب اعتماد کرانچارو نداده!!!
Spring_red
10-17-2009, 07:58 PM
آرفی با محسن خیلی فرق میکنه
کرانچار یه دقیقه هم نمیارتش تو زمین خوب معلوم مثل قدیم که انقدر گل میزد دیگه نمیتونه گل بزنه از بس بازیش نداده
اگه یه زمانیم آوردش تو زمین اگه بد بازی کرد زود در موردش قضاوت نکنید
کرانچار نه تنها بازیش نمیده هیچ بلکه جز 18 نفره هم نیست
بگردم انقدر بچه مظلومه
و شما آبجی جون محسن با انصاریان و نیکی و ... فرق میکنه گلم اون به استقلال اهواز نمیره
نازنين
10-17-2009, 08:11 PM
من دوسش داررررررررررررم هرجوري هم كه باشه بازم برام عزيزه!!!!!!!!!!!!!!!
Spring_red
10-17-2009, 08:18 PM
دقیقا منم خیلی دوسش دارمممممممممممممممممممم
محسن برای همه عزیزههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
ماههههههههههههههههههههههه هههه عسللللللللللللللللللللللل لللللل
red girl
10-17-2009, 09:07 PM
بهاری چه فرقی میکنه؟
من نمیدونم چه دلیله داره این کرانچار به خلیلی میدون نمیده
کسی میدونه؟
نازنين
10-18-2009, 07:43 PM
آره من ميدونم!! چون نه لياقتش رو نداره و نه قدرش رو ميدونه!!!!
بازيكن با اين سطح اگر اينجورري باهاش برخورد بشه معلومه چي به سرش مياد!!!!!!!!
دلم براي گلهاش قشنگش تنگ شده!!!!!!!!!!!
آخه من نمیدونم چه معنی داره بازیکنی که آ»ادست و لیاقت داره رو بازی نمیده
شایدم واقعا محسن تو تمرین خوب نیست و خودشو نشون نمیده
Spring_red
10-18-2009, 09:22 PM
نه سارا جون محسن تو تمرینم خوبه
باهاش مصاحبه کرده بودن گفت خیلی ناراحت بود
قدرشو نمیدونن دیگه
آخرشم اون چیزی میشه که نباید بشه از این تیم زبونم لال.......
Spring_red
10-21-2009, 09:26 PM
بچه ها اون چه شعاریه که درباره محسن میخونن هوادارا؟؟؟
بیت اول و یادم نیست آره محسن خلیلی
Spring_red
10-27-2009, 10:07 PM
بازم جزو 18 نفر نبود
این دفعه بین هوادارا نشسته بود وقتی دوربین رفت رو صورتش
داشت بازی بچه هارو نگاه میکرد که هی سرشو تکون می داد
امیدوارم نیم فصل از پرسپولیس نره فقط همین
محسنننننننننننننننننننننن ن دوست داریمممممممممممممممممم
saeed_m1
11-09-2009, 10:09 AM
دنیای ماهم قرمزه به عشق پرچم سرخ بالای گنبد اقا امام حسین
ایشاالله با شروع نیم فصل و پایان مصدومیت ها برمیگرده و به این ارش و عنایتی تیر دروازه نشون میده مهاجم کیه
.ALI.
11-09-2009, 04:08 PM
محسن دوست داریم
babak red
11-10-2009, 02:34 PM
من در حال حاضر یه مهاجم میبینم اونم داش محسن خلیلیه
Spring_red
11-10-2009, 08:32 PM
محسنننننننننننن من عشق گل نازنینننننننننننننننننننن ننننننننننننن
خیلی دوسش دارم
ایشاالله نیم فصل بیاد البته اگه این کرانچار بازیش بده
حیف این بازیکن باارزش که رو نیمکت بشینه
*rana*
11-10-2009, 11:28 PM
پرسپوليس فقط خليلي رو خراب كرد.جلو پيشرفتشو گرفت.جاش تو تيم خيلي خاليه
babak red
11-11-2009, 08:28 PM
اره ابجی گلم رعنا.محسن خراب شد.خراب
Spring_red
11-11-2009, 09:06 PM
فدای محسن خودمممممممم بشمممممممم الهیییییییی
اون بهترین ماه
زندگیهههههههههههههه
red girl
11-13-2009, 12:06 AM
خليلي: بعضيها دوست نداشتند قراردادم تمديد شود!
روزي كه قراردادش را تمديد كرد تصور اينكه در نيم فصل فقط 45 دقيقه فرصت بازي پيدا كند برايش غيرممكن بود اما اين اتفاق افتاد و هر چند مصدوميت دومرحلهاياش او را از شرايط مسابقه هم دور كرد، با اين حال محسن خليلي هيچوقت مصاحبهاي عليه كادر فني نداشت و نارضايتياش از نيمكتنشيني را علني نكرد تا اينكه كرانچار متقاعد شده از او در نيمفصل دوم استفاده و خليلي را اسلحه پنهانش معرفي كند.
كرانچار ادعا كرده كه تو اسلحه پنهان او در نيمفصل دوم خواهي بود، به نظر ميرسد اختلافات برطرف شده است.
ما صحبتهاي خوبي با هم داشتيم و پس از آن مطمئن شدم با من مشكلي ندارد و سوءتفاهمات هم برطرف شد و اين مهم خيلي به من انگيزه ميدهد.
الان مصدوميتات برطرف شده است؟
بله، خوشبختانه با تلاشهاي دكتر زرينه و تمرينهايي كه ايشان همراه با درمان برايم در نظر گرفتند مصدوميتم برطرف شد و مطمئنم در اردوي امارات هم به آمادگي مطلوب ميرسم.
به نظرت در نيم فصل دوم شانس بازي پيدا ميكني؟
من منتظر اولين فرصت هستم و اميدوارم در نيمفصل دوم موقعيتهاي بيشتري براي بازي بهدست آورم.
فكر ميكني چرا در نيمفصل اول فقط 45 دقيقه بازي كردي؟
من در چند بازي مصدوم بودم اما در هفتههايي كه شرايط مسابقه را داشتم يكسري مسائل پشت پرده باعث بازي نكردنم شد كه مطمئنم كرانچار از آنها بياطلاع است.
چه مسائلي؟
گذشتهها گذشته و من آدمي نيستم كه با گذشته زندگي كنم، من هميشه با شرايط حال، خودم را وفق ميدهم و زندگي ميكنم. بههرحال عدهاي كه دوست داشتند من قراردادم را تمديد كنم، بدشان نميآمد فرصت بازي هم بهدست آورم.
به تيم ملي هم فكر ميكني؟
من انگيزهاي زيادي دارم اما فعلا به پرسپوليس فكر ميكنم چون اگر در تيمم آماده نباشم به تيم ملي هم دعوت نخواهم شد.
بهنظرت چرا پرسپوليس خوب نتيجه نگرفت؟
نتيجه نگرفتن پرسپوليس بهخاطر عدم هماهنگي ميان بازيكنان و نداشتن تمركز لازم بود. خوشبختانه با آمدن آقاي كاشاني تا حدودي آرامش به تيم بازگشته است.
هواداران از محسن خليلي خاطرات خوبي دارند به همين دليل توقعشان هم بالا است.
آنها حق دارند اما خيلي خوب شرايط را درك ميكنند. انتظار دارم به من فرصت بدهند تا همان بازيكني شوم كه آنها ميخواهند.
حالا با ادعايي كه كرانچار كرده، شرايط اميدواركننده ميرسد؟
اينكه خيلي واضح صحبت كرده و مرا اسحله پنهانش معرفي كرده نشان دهنده روزهاي خوب و تعامل نزديك است كه بسيار مفيد خواهد بود.
با اين شرايط محسن خليلي چند تا گل در نيم فصل دوم ميزند؟
شما كه ميدانيد من اهل هيجان نيستم و مطمئن باشيد نهايت تلاشم را به كار ميگيرم.
در شروع مسابقات بايد به اصفهان برويد و ...
حتما بازي زيبايي خواهد شد. سپاهان و پرسپوليس طي چند سال اخير بازيهاي خوبي را بهنمايش گذاشتهاند. البته آنها امسال تيم بسيار بهتري شدهاند و بهنظرم بازي سختي براي هر دو تيم خواهد بود.
Masoud
11-20-2009, 04:22 PM
زندگی نامه محسن خلیلی
متولد 25 بهمن ۱۳۵۹ در تهران و منطقه نازي آباد است.
قد: 1.83
مجرد است.
محسن يك خواهر و يك برادر دارد كه خودش فرزند وسط خانواده است .
سطح تحصيلاتش ديپلم کامپیوتر است وآن را ازترس وبه اجبار خانواداش گرفته است.
محسن خليلي در يك خانواده تماما استقلالي متولد شده است و به گفته ي خودش تنها او بوده كه از دوران بچگي علاقه زيادي به پرسپوليس داشته و تمامي بازي هاي اين تيم بزرگ را نگاه مي كرده و حتي براي بازي هاي حساس اين تيم نيز به استاديوم مي رفته .
تمام كساني كه محسن را ازنزديك ديده اند معتقدند خيلي آدم خوش اخلاق و شوخ طبعي است و معمولا خودش را براي كسي نمي گيرد و معتقد است از همين مردم است كه به اين محبوبيت رسيده است .
محسن سقف آرزوهايش بازي در تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا است.
بهترین سفرش زمانی بودکه به کربلا مشرف شده وبه پابوس امام حسین (ع)رفته است.
تیم های:
نوجوانان پاس
جوانان بانک ملی
سایپا تهران
پرسپولیس
محسن خلیلی فوتبال را به صورت رسمی از نوجوانان پاس شروع کرد و سپس به جوانان بانک ملی رفت و در آخر مستقیماً به تیم بزرگسالان سایپا پیوست.
او که خود را یکی از شاگردان آقای علی دوستی می داند استارت فوتبال خود را مدیون این مربی بزرگ است.
وی که در لیگ 86-87 در زمان مدرییت آقای کاشانی با قرارداد دو ساله به پرسپولیس پیوست و با این تیم 38 بار به میدان رفت و 18 گل را به ثمر رسان و به مقام آقای گلی فصل هفتم لیگ برتر ایران نیز رسید.
خلیلی در پایان لیگ توپ طلای فوتبال ایران را نیز از آن خود کرد.
به گفته ی خلیلی در بازی تیم ملی ایران برابر سوریه رباط پایش آسیب دیدگی مختصری پیدا کرد.
اما شدت پارگی رباط پایش ۲۰ تا ۳۰ درصد بود.
پس از این بازی با انجام استراحت و فیزیوتراپی به شرایط خوبی برگشت اما، این کافی نبود.
از آنجایی که رباط آسیب دیده ترمیم نمی شود بلکه به مرور زمان دچار پارگی می شود.
در تمرین های پرفشار تیم ملی در اسپانیا این پارگی بیشتر شد و به گفته ی پزشکان به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسید. در کلینیک هسینگ پارک در شهر آوگسبورگ در حوالی مونیخ زیرنظر پزشکان آزمایش شد و از زانوی وی mri پیشرفته ای به عمل آمد که داخل زانو را به خوبی نشان می داد.
پزشکان پس از مشاهده ی نتیجه ی mri و تست های صورت گرفته گفتند رباط پایم هنوز وصل است و ۶۰ تا ۷۰ درد دچار پارگی شده است.
پزشکان اعلام کردند با این شرایط هم می تواند به میدان برود اما، در دراز مدت پارگی کامل تاندون باعث خواهد شد تا نتواند دیگر بازی کند.
ضمن آن که علاوه بر رباط صلیبی مینیسک و کل زانوی وی هم آسیب خواهد دید
نازنين
11-20-2009, 05:05 PM
عشق است محسن رفت و برگشت...................
PeRsPoLiSi_2atishe
11-20-2009, 05:16 PM
دمش كرم داش محسن خيلي اقايي عشق منه ديكه
خليلي: منتظر گلزني من در نيمفصل دوم باشيد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در نيمفصل دوم مدعي جدي گلزني هستم و ميخواهم هواداران را خوشحال كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435703.jpg
محسن خليلي در گفتوگو با خبرنگار اعزامي فارس به امارات درباره اردوي پرسپوليس اظهار داشت: با وجود سنگيني اردو، اين اردو قدرت بازيكنان را بالا ميبرد و طبق دستور كادر فني تمرينات ويژهاي را انجام داديم. روزي 3 جلسه تمرين بازيكنان را آماده كرد.
وي افزود: فكر كنم از نيم فصل دوم راحتتر 90 دقيقه در زمين بدويم و فوتبال زيبا را به تماشاگران نشان دهيم. پرسپوليس هميشه خوب بازي ميكند، اما راحت گل ميخورد و به سختي گل ميزند. بعد از اين اردوي سخت سعي ميكنيم دوباره هواداران را خوشحال كنيم.
خليلي در مورد گلزني در ديدار تداركاتي مقابل النهيضه عمان گفت: از گلزني در اين ديدار پس از مدتها خوشحالم و اين امري طبيعي است، اما نبايد بيش از حد به اين موضوع پرداخته شود و بزرگ جلوه داده شود.
وي تصريح كرد: اگر بدشانس نباشم مدعي گلزني در نيم فصل دوم هستم. اميدوارم دوباره براي تيم محبوبم پرسپوليس گلزني كنم تا دل هواداران شاد شود.
red girl
11-22-2009, 02:09 AM
http://www.myup.ir/images/alsafvp5tfckfpwd5ob1.pnghttp://www.myup.ir/images/s2euzk59wotqjibb9qvw.png
Spring_red
11-24-2009, 07:34 PM
قربون اون گلت که مثل خودت گلههههههههههههههههههههههه ه
واییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییی خوشحالممممممممممممممممممم ممممممممممممممممم
ایشاالله بیایییییییییییییی تو ترکیب ثابت مثل سابق
امیدوارم به سپاهان یه گل مشتی بزنی دل ما هوادارارو همون طور که گفتی شاد کنییییییییییی
محسن تو بهترینیییییییییییییییییی بهترین
اگر خداوند آرزویی در دل تو انداخت بدان توانایی آن را در تو دیده
redboy2atishe
11-26-2009, 08:09 AM
خبر خوش ... انگار خلیلی فیکس هستش ...
احتمالا خدا کرانچار رو به راه راست هدایت کرده ...
نازنين
11-26-2009, 12:51 PM
چي ميش باز توي زمين ببينيمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babak red
11-28-2009, 12:38 PM
یعنی میشه بازی با سپاهان فیکس باشه.ای خداااااااااااااااا
Spring_red
11-28-2009, 10:19 PM
آره بود مثل همیشه منتظرش بودم
تو زمین بود وقتی دیدمش انگار دنیارو بهم دادن خیلی خوشحال و شاد بودم
اما فقط یه رب تو زمین بود زود تعویض شد
این هم از محسن
کرانچار نمیتونه بزاره فیکس بازی کنه
در حالی که بعضیا فقط تو زمین راه میرفتن محسن من تعویض شد
redboy2atishe
12-04-2009, 08:19 PM
محسن رفت و برگشت ...
شروع شد گلزنیش ایشالا که ادامه دار باشه ...
red girl
12-04-2009, 10:56 PM
محسن خلیلی: گل من را به نام بادامکی بنویسید
http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1259941663.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1259941663.jpg)
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: "بعد از خوشحالی هواداران، بیشتر از هر چیز برای بازگشت بادامکی به روزهای خوب اش و آشتی هواداران با حسین خوشحالم."
محسن خلیلی بعد از بازی با مس در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، افزود: "از اعتمادی که سرمربی تیم به من داشت خوشحالم و امیدوارم جواب این اعتماد را داده باشم."
وی تصریح کرد: "مس بسیار دونده و خوب بازی کرد، اما ما برای پیروزی در این بازی هم قسم شده بودیم و راهی جز شکست دادن این تیم نداشتیم."
خلیلی با اشاره به گلی که در این بازی به ثمر رساند، گفت: "این گل حاصل یک کار تیمی و ثمره زحمت تمامی بچه ها بود اما دوست دارم آن را به اسم بادامکی بنویسید. پاس فوق العاده او کار را برای گل زنی من بسیار آسان کرد."
نازنين
12-05-2009, 01:38 AM
چقدر دلم براش تنگ شده بود واسه گل زني هاشششششششششش
red girl
12-07-2009, 01:36 AM
http://www.myup.ir/images/rojc19fmc5lbl1ni4oum.png
بلاخره گل زد تا رواین ارش و رضا تیر دروازه کم بشه بدونند بند کفش خلیلی هم نیستن
red girl
12-07-2009, 05:12 PM
خلیلی نذر خود را ادا کرد
http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1260129209.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1260129209.jpg)
محسن خلیلی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس نذر جالب توجهی دارد.
خلیلی چند سالی است بنا بر نذری که دارد با زدن هر گل در جریان مسابقات، برای زیارت حرم امام رضا (ع) راهی مشهد می شود و به فاصله چند ساعت نیز به تهران باز می گردد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در بازی با مس کرمان زننده گل دوم تیم اش بود، پس از تمرینات روز شنبه، عازم مشهد شد و پس از ادا کردن نذر خود، با پرواز آخر شب به تهران بازگشت.
تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار هفته هجدهم خود در برابر مس، این تیم کرمانی را با گل های سپهر حیدری و محسن خلیلی شکست داد
Spring_red
12-07-2009, 08:33 PM
واییییییییییییییییییییییی
محسن من بالاخره گللللللللللللللللللللللل زدددددددددددددددددددد
سرورررررررررررررررررررررر رررر دل برررررررررررررررررررررررر ماههههههههههههههههه و.......
خدایا شکرت
red girl
12-18-2009, 09:52 PM
خلیلی: داور به اشتباه به من كارت زرد داد /
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: "هر چند می توانستیم با تعداد گل های بشتری پیروز شویم اما در هر صورت این سه امتیاز برای ما بسیار حیاتی بود و خوشحالم که توانستیم با رفاقت و همدلی، روز خوبی را پشت سر بگذاریم."
محسن خلیلی پس از پیروزی 1 بر صفر پرسپولیس بر پاس همدان پرسپولیس افزود: "در این بازی بچه ها تلاش بسیاری کردند و اگر در لحظاتی بد شانس نبودیم می توانستیم گل های بیشتری را به ثمر برسانیم."
وی با اشاره به موقعیتی که در آخرین دیدار لحظات حضور در زمین از دست داد، تصریح کرد: "می خواستم آن توپ را به صورت چیپ وارد دروازه کنم اما متاسفانه پایم به زمین گیر کرد و آن توپ خراب شد. از این بابت بسیار متاسفم و به هواداران اطمینان می دهم در بازی های آینده با زدن گل های حساس آن ها را خوشحال کنم."
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با خوشحالی از اینکه با پشت سر گذاشتن تمرینات منظم به بازیکنی 90 دقیقه ای تبدیل شده است، گفت: "پس از مدتی دوری از مسابقات خوشحالم که به شرایط مناسب بدنی دست پیدا کرده ام. از اعتماد کارد فنی ممنونم و امیدوارم بتوانم پاسخ این اعتماد را بدهم."
محسن خلیلی افزود:
"از هواداران که در یک روز نسبتا سرد، 90 دقیقه و به صورت بی امان ما را تشویق کردند سپاسگزارم و امیدورام ما نیز بتوانیم با عملکردمان از خجالت آنها در آییم."
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از دیدار تیمش برابر پاس همدان از داور بازی انتقاد كرد و گفت: داور به اشتباه به من كارت زرد داد.
محسن خلیلی درخصوص چگونگی دریافت كارت زرد از قاضی میدان گفت : جلوی دروزاه بان تیم را سد كردم كه مجازات آن اعلام یك ضربه كاشته بود كه به سود پاسیها اعلام شد.
وی افزود: البته درادامه این دروازه بان تیم پاس بود كه با وارد كردن ضربهای به من باید كارت میگرفت كه به اشتباه البرز حاجی پور داور این دیدار به من كارت زردنشان داد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران تصریح كرد: در دیدار امروز پرسپولیس برابر پاس توپ بیشتر در وسط زمین به گردش در آمد، اما دركل هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند.
خلیلی كه از كسب این پیروزی بسیار خوشحال به نظر میرسید افزود: ما به این پیروزی و كسب هر ۳امتیاز این دیدار احتیاج داشتیم.
به گفته وی با كسب این پیروزی فاصله پرسپولیس با صدر جدول كمتر شد و از طرف دیگر هواداران با تیم خود آشتی كرده و برای تماشای دیدارهای تیم خود به ورزشگاه خواهند آمد.
وی ابراز امیدواری كرد: همانند گذشته هواداران با حضور در ورزشگاه محل مسابقات پرسپولیس از این تیم حمایت كنند.
محسن خلیلی در دقیقه ۸۵جای خود را به هادی نوروزی داد.
Masoud
12-19-2009, 02:06 AM
مطمئنم خیلی به روزها اوجب برمیگرده
ایشالله تا 14 بهمن که با استقلال بازی دارم رو دور گل افتاده و یه گل دیگه هم به استقلال میزنه.
محسن رفت و برگشت
red girl
12-29-2009, 05:04 PM
خليلى : دايى بين بازيكنان فرق نمى گذارد
نظر مى رسد بدشانسى هاى محسن خليلى تمام شدنى نيست. مهاجم سرعتى پرسپوليس كه تابستان سال گذشته در اردوى تيم ملى مصدوم شد، بخش وسيعى از ديدارهاى اين تيم در ليگ برتر را از كف داد و اين فصل هم باوجود دستيابى به آمادگى نسبى نتوانست جاى محكمى در انديشه هاى تاكتيكى زلاتكو كرانچار براى خود پيدا كند. البته افشين قطبى با توجه به شناخت قبلى از محسن او را به جمع ملى پوشان فرا خواند و از سوى ديگر جدى شدن بحث حضور على دايى در جمع سرخپوشان هم قطعاً باعث اميدوارى بيشتر اين مهاجم به آينده مى شود چون دايى پيش از اين در سايپا و تيم ملى ثابت كرده بود كه علاقه خاصى به سبك بازى خليلى دارد. قبل از رويارويى تيم ملى با قطر فرصتى دست داد تا دقايقى پاى صحبت با مهاجم سرعتى پرسپوليس بنشينيم. با ما همراه باشيد:
• فكر مى كرديم اين فصل پايان ناكامى هاى تو باشد اما اين اتفاق رخ نداد. چرا؟
- خوشبختانه ديگر از آن مصدوميت وحشتناكى كه تابستان سال قبل گريبانگيرم شد خبرى نيست و همين مسأله مى تواند يك نقطه مثبت تلقى شود. از طرف ديگر با توجه به دقايقى كه در ميدان حضور داشته ام، عملكرد خوبى ارائه كرده ام و اين مسأله اى است كه اغلب كارشناسان هم به آن اذعان دارند اما هنوز تا رسيدن به روزهاى اوج اندكى زمان باقيست. مطمئن باشيد دوباره مرا در همان حال و هوا خواهيد ديد.
• اتفاقاً نكته همين جاست، چرا كرانچار با وجود بهبود محسن خليلى تمايل چندانى به استفاده از او نشان نمى دهد؟
- ماجرا به گونه اى نيست كه شما فكر مى كنيد. هر مربى دوست دارد نتيجه بگيرد و طبيعى است كه حاضر نمى شود مهره هاى خوب خود را خراب كند. از طرف ديگر بحث سلايق هم مطرح است. طبيعى است كه سليقه من، شما و چند نفر ديگر در مورد يك موضوع خاص كاملاً يكسان نباشد.
در مربیگری هم همین قاعده برقرار است. چند بازی را به دلیل مصدومیت از دست دادم و در چند مسابقه هم نظر مربى اين بود كه نيمكت نشين باشم من هم بدون كوچكترين اعتراضى قبول كردم و خودتان شاهد بوديد كه حتى يك مرتبه هم اعتراض نكردم. طبيعى است كه هيچ بازيكنى نيمكت نشينى را دوست ندارد اما هرگز دوست ندارم پرسپوليس با مصاحبه يا رفتار من به حاشيه برود و به همين خاطر هيچ وقت حرفى نزدم كه از آن سوءبرداشت شود.
• اما با اين وجود افشين قطبى تو را به تيم ملى دعوت كرد.
- با آقاى قطبى فصل بسيار خوبى را در پرسپوليس پشت سر گذاشتيم و قهرمان ليگ برتر شديم. او شناخت كافى از سبك بازى من دارد و طبيعى است كه مى داند سطح توانايى هايم چقدر است. البته اين طور نبوده كه قطبى مرا صرفاً به خاطر شناخت قبلى دعوت كرده باشد. انصافاً در ديدارهاى پايانى ليگ عملكرد خوبى ارائه كردم و نظر كارشناسان هم بر اين ادعا مهر تأييد مى زند. فراموش نكنيم قطبى هم مثل كرانچار و هر مربى ديگر ابتدا به موفقيت تيم خودش مى انديشد و اعتبارش را به خاطر من يا ساير بازيكنان حراج نمى كند. مطمئن باشيد محسن خليلى به خاطر توانايى هايى كه افشين قطبى در وجودش ديده به تيم ملى دعوت شده نه به دليل رابطه خوب با اين مربى.
• به نظر مى رسد روزهاى خوبى در پرسپوليس انتظارت را مى كشد چون على دايى هم در آستانه پيوستن به جمع سرخپوشان است.
- من در پرسپوليس روز بد نداشته ام و هرگز از پيوستن به اين تيم ابراز پشيمانى نكرده ام. در مورد رفتن كرانچار و آمدن على دايى تصميم گيرى با آقاى كاشانى است و ما بازيكنان هم مطيع هستيم اما كتمان نمى كنم كه رابطه خوبى با على دايى دارم. ايشان طى دورانى كه در سايپا و تيم ملى مربى ام بودند همواره نكات بسيارى را به من آموزش دادند و هرگز ميان نفرات فرق نمى گذاشتند. بدون شك اگر على دايى سرمربى پرسپوليس شود انگيزه فراوانى براى كار خواهد داشت. البته از اين حرف هرگز نبايد سوءبرداشت شود چون تا روزى كه كرانچار بماند هم با تمام وجود برايش بازى مى كنيم و هرگز خبرى از باند بازى در پرسپوليس نخواهد بود.
• فكر مى كنى پرسپوليس هنوز هم شانسى براى فتح ليگ برتر دارد؟
- بله، قطعاً دارد. قبول دارم كه سپاهان و ذوب آهن بالاى جدول را از آن خود كرد ه اند اما فراموش نكنيد كه پرسپوليس پيش از اين هم كارهاى بزرگى انجام داده است. ما قبلاً در حالى قهرمان شديم كه فيفا چند امتيازمان را كسر كرده بود.
• شنيده ايم دوباره در اردوى تيم ملى مصدوم شده اى!
- بله، اين هم از بدشانسى من است. البته پزشكان بايد در مورد شدت آن نظر نهايى را بدهند.
Spring_red
12-29-2009, 08:46 PM
ممنون آیدا جونم مصاحبش عالیییییییییییی بود
دستت درد نکنه گلم
بچمون به تیم ملیم دعوت شددددددددددددد هوراااااااااااااااااااا
mohammad tavakol
01-01-2010, 02:23 AM
من کشته مرده ی محسن خلیلی هستم
ایشالا علی دائی خیر نبینه که باعث مصدومیت بهترین گلزن ایران شد
میدونید دلیلش هم چی بود ؟؟؟
واسه اینکه ترسید رکوردش رو بزنه توی تیم ملی
عشق است محسن خلیلی
نازنين
01-01-2010, 04:05 PM
عشق است محسن رفت و برگشت !!!!!
اگر اين مصدوميت ها دست از سرش بر داره !!!!!!!
mohammad tavakol
01-01-2010, 04:50 PM
به همتون قول میدم محسن جون دوباره آقای گل میشه
البته نه با 18 تا گل
بلکه با 30 تا گل شایدم بیشتر حتی.
امیدوارم مصدومیت دست از سر محسن خلیلی برداره
mohammad tavakol
01-01-2010, 04:55 PM
منم یه شباهتی به محسن خلیلی دارم
منم مثل محسن جون تمام خانواده ام چه دور چه نزدیک(از قبیل پدر و مادر و ....) همه استقلالی هستن و فقط من پرسپولیسی هستم اونم از نوع دو آتیشه و دائم با تمام فامیل بحث دارم سر تیم مون و همیشه هم جوابشون رو میدم
واسه اینکه هیچ تیمی مثل پرسپولیس نمیشه و نمیتونه افتخارات ما رو کسب کنه.
چون تیم ما واقعا سرور تیم اوناست توی همه چی
هیچ چیز استقلالی ها از ما بالاتر نیست و نخواهد بود.
به امید قهرمانی پرسپولیس و آقای گلی محسن خلیلی در لیگ با 30 گل زده.
mohammad tavakol
01-01-2010, 05:07 PM
فقط محسن خلیلی
Spring_red
01-21-2010, 06:45 PM
فقططططططططططط محسن خلیلی
ایشاالله تو بازی با راه آهن گل بزنه
امیدوارممممممممم
به امید موفقیت پرسپولیس تیم همیشه محبوبم
نازنين
01-21-2010, 07:18 PM
خدارو شكرررررررر داره بر ميگرده به روزاي اوجش:-*
.ALI.
01-22-2010, 09:25 AM
خدا رو صد هزار مرتبه شکر
mohsen.8
01-22-2010, 03:41 PM
میبینم که کلوپ هوادارا ی منو اینجا درست کردین...
مرسی از لطفتون
Masoud
01-22-2010, 04:57 PM
عشق است محسن اقای گل
نیمه اول یه گل زد و 2 تا شوت خیلی خوب.
ایشالله محسن مثل محسن 2 سال پیش بشه که هرچی میاد رو گل بزنه.
یه چیزی ته دلم میگه بازم به استقلال گل میزنه
محسن اقا گل
نازنين
01-22-2010, 05:24 PM
من ميدونستم كه اون بر ميگرده به روزهاي اوجششش ايشالا بهتر تر تر هم بشه !!!!!!!!
عشق است محسن تاج سوراخ كن :-*
mohammad tavakol
01-22-2010, 09:41 PM
دوستان به همتون قول میدم محسن جون باز به روزهای اوجش برگشته و روز به روز هم بهتر میشه
همونطور که دیدین امروز هم گل زد تا روی آرش برهانی رو کم کنه
مطمئن باشین سال بعد محسن خلیلی با زدن 24 تا گل آقای گل میشه و رکورد بقیه رو میشکنه.
red girl
01-22-2010, 11:35 PM
خدارو شکر محسنمون هم امروز گل زد .
توی این بازی نسبت به بازی های قبل بهتر کار میکرد.هم پاس خوب میداد. هم شوتاش دلچسب بود.
دروازه همامی هم به یاد پرس-سپاهان دو سال پیش باز کرد.
Spring_red
01-23-2010, 05:55 PM
محسن با پاهای طلایش مثل همیشه تور دروازه حریف و به لرزه در میاره
بی صبرانه منتظر گل های قشنگش هستیم
محسن پا طلایی امید تیم مایی
Tifusi
01-23-2010, 06:53 PM
محسن خلیلی
بهترین تمام کننده
بهترین گلزن
با اخلاق ترین بازیکن
با مرامترین پرسپولیسی
فراتر از حد تصور
محححححححححححححححححححسن خلیلی
Spring_red
01-25-2010, 11:01 PM
خليلى خبرنگاران را دلخور كرد
محسن خليلى مهاجم پرسپوليس كه با اعتماد على دايى به تازگى راه گلزنى را پيدا كرده ديروز حسابى اسباب ناراحتى و دلخورى خبرنگاران حاضر در محل تمرين را فراهم كرد. خبرنگارانى كه براى گرفتن مصاحبه به سمت اين بازيكن رفته بودند با اين جمله خليلى مواجه شدند كه او فقط با سايت باشگاه پرسپوليس مصاحبه مى كند. همين رفتار كه به نظر خبرنگاران مغرورانه رسيده بود باعث شد تا آنها قيد مصاحبه با اين بازيكن را بزنند و با دلخورى محل تمرين پرسپوليس را ترك كنند.خليلى مدتهاست براى دورشدن از حاشيه ها از مصاحبه كردن پرهيز مى كند اما رفتارش دلخورى خبرنگاران را به همراه داشته است.
نازنين
01-26-2010, 03:17 PM
عشق است محسن تاج سوراخ كن.......... دوستش دارم بي نهايتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تت
mohsen.8
01-26-2010, 03:29 PM
هرکی محسنه تاج سوراخ کنه قافیش هم جور در اومد
محسن رفت و برگشت تو دربی گل میزنه میگی نه؟نگاه کن
Spring_red
01-26-2010, 07:23 PM
خوب پس بگو محسنننننننننننننن رفت و برگشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتت
عسیسمه
Spring_red
01-29-2010, 05:21 PM
محسننننننننننننن باریکلا پسرمممممممممممممم
آفریننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن
همیشه خوب کار میکنه
بچمون با غیرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتت
هر چند که مصدوم بود ولی خودشوووووووووووووو رسونددددددددددددددددددددد ددددد
امیدوارممممممممممممممممم تو بازی دربی گل بزنه
خدایا کمکشششششششششششش کنننننننننننننننننننننننن ننننننننننن
red girl
01-29-2010, 05:43 PM
محسن پا طلایی هنوز امید مایی...
نازنين
01-29-2010, 07:09 PM
واي واي .. ديدي محسن چيكار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟........ تاير پيكان رو سوراخ كرد!!!!!!!!!!!
Spring_red
01-29-2010, 09:30 PM
محسن گلم 4 شنبه نشون بده که کی هستییییییییی تو همیشه بهترینی
خدایاااااااااااااااااا!
به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نیایش خویش پرسپولیسم را از یاد نبرند آمینننننننن
پرسپوليس
01-29-2010, 10:13 PM
محسن تاج سوراخ كن همينه همينه :6:
red girl
01-30-2010, 01:52 PM
محسن خليلي: سعي ميكنم بهترين تصميم را بگيرم، حوارمحمد را نديدم
يك روز من سكونشين بودم امروز هم آرفي سكونشين است
سايت گل ـ محسن خليلي در دومين بازي پياپي موفق به گلزني شد. مهاجم گلزن پرسپوليس كه به نظر ميرسد با حضور علي دايي احيا شده ، با گلزنيهايش قطعاً توقعات هواداران پرسپوليس را براي گلزني در ديدار با استقلال بالا برده است.
*اين روزها خيلي به نظر آمده ميرسي؟
خدا را شكر. با بچهها به هماهنگي خوبي رسيديم و سعي ميكنم از موقعيتهايي كه برايم ميسازند بهترين استفاده را ببرم.
*با حضور علي دايي احيا شدي. روند گلزنيهايت ادامه خواهد داشت؟
من تمام تلاشم را ميكنم تا اين روند ادامه پيدا كند دايي شخصيت زيادي به بچهها داد و تيم ما هم از لحاظ فني پيشرفت خوبي داشته ضمن اينكه دايي طوري برخورد كرد تا رفاقتها در تيم بيشتر شود. او به نيمكتنشينها انگيزه خوبي داد و من هم از اين قاعده مستثني نبودم حالا هم تلاش ميكنم تا با گلزني و انجام وظايف خود هم دايي را خوشحال كنم هم هواداران پرسپوليس را.
*هواداران پرسپوليس از تو توقع گلزني دارند آن هم مقابل استقلال.
من سعي ميكنم توقعات آنها را برآورده كنم. اما هيچ قولي مبني بر گلزني در ديدار با استقلال نميدهم.
*زياد اهل كري خواندن نيستي؟
هيچ وقت نبودم. چون با واقعيتها زندگي ميكنم و نگاه منطقي به فوتبال دارم.
*حالا اين نگاه منطقي نتيجه بازي دربي را چطور پيشبيني ميكند؟
اگر خودمان باشيم مطمئن باشيد استقلال را ميبريم.
*منتقدان محسن خليلي معتقدند كه او در شرايط مناسب به همبازيهايش پاس نميدهد.
مثلا كجا؟
*در همين بازي ديروز حوارملامحمد در يك موقعيت بالاي 80درصد گل قرار داشت اما به او پاس ندادي به طوري كه كريم باقري هم با فرياد اين موضوع به تو گوشزد كرد.
من حوار را نديدم. اينطور نميشود كه هر مهاجم، در هر موقعيت ديگران را ببيند و پاس بدهد. من سعي ميكنم هنگام دريافت توپ، بهترين تصميم را بگيرم. اينكه به ديگران پاس بدهم يا خودم ضربه بزنم. آن صحنه را هم كه ميگوييد به ياد ميآورم اما در آن لحظه بهترين تصميم من اين بود كه خودم ضربه بزنم چون حوارملامحمد را نديدم.
*و اشپيتيم آرفي اين روزها به يك سكونشين تبديل شده.
فوتبال همين است. يك روز من روي سكو مينشستم امروز هم آرفي بايد روي سكو بنشيند. در سيستم 1ـ3ـ2ـ4 فقط يك مهاجم ميتواند به عنوان مهاجم نوك در زمين بازي كند. تشخيص آقاي دايي هم اين است كه فعلا من بازي كنم. حالا هم اميدوارم آرفي به شرايطي برسد كه بتواند در زمين بازي كند. به هر حال اين هم از تلخي و شيرينيهاي فوتبال است.
نازنين
01-30-2010, 03:53 PM
عشششششششششق است محسن رفت و برگششششششششت
عشششششششششق است محسن تاج سوراخ كن
:red boy2::red boy2::red boy2:
red girl
01-30-2010, 06:24 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811101365) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8811101365&tt=)
در گفتوگو با فارس
خليلي: رنگ دربي 68 قرمز خواهد بود
خبرگزاري فارس: مهاجم پرسپوليس گفت: مطمئناً رنگ دربي قرمز خواهد بود و نميخواهيم ديگر در اين بازي شاهد سريال تساويها باشيم.
http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0778/A0778612.jpg
محسن خليلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد پيروزي مقابل پيكان اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود و اميدوارم روند صعودي پرسپوليس با دايي همچنان ادامه داشته باشد. گلي كه در اين بازي به ثمر رساندم مديون پاس مجتبي زارع هستم.
وي ادامه داد: پيكان تيم بسيار خوبي بود و اگر گل سوم را نميزديم، در آن شرايط جوي براي ما خطرناك ميشد. من تكميل كننده زحمات بازيكنان بودم و ميخواهم دوباره خود را ثابت كنم و با انجام يك بازي خوب در دربي پاسخ حمايتهاي هواداران را خواهم داد.
مهاجم پرسپوليس در مورد دربي 68 استقلال و پرسپوليس تاكيد كرد: مطمئناً رنگ اين دربي قرمز خواهد بود و نميخواهيم ديگر در اين بازي شاهد سريال تساويها باشيم.
وي افزود: استقلال واقعاً تيم خوب و پرمهرهاي است و پيروزي آنها مقابل ابومسلم زنگ خطري براي ما بود و در حال حاضر آنها در شرايط آرماني به سر ميبرند.
خليلي عنوان كرد: هميشه براي گلزني فكر ميكنم و به دنبال كوچكترين فرصت در زمين براي گلزني هستم. اميدوارم در دربي گل بزنم چون براي هر بازيكني گلزني در اين بازي ارزش زيادي دارد.
وي خاطرنشان كرد: از همه هواداران ميخواهم در اين بازي پرسپوليس را حمايت كنند و هر چه قدر ورزشگاه قرمزتر باشد روحيه ما بالاتر خواهد بود. در كنار اينها تيم پرسپوليس هيچ گاه اصول جوانمردانه را ناديده نخواهد گرفت و با تكيه بر بازي جوانمردانه پيروز بازي خواهد شد.
دربي 68 استقلال و پرسپوليس روز چهارشنبه هفته جاري برگزار خواهد شد.
red girl
01-30-2010, 06:24 PM
این جنگای روانی اعصابمو خورد میکنه!باز هم مساویه
0-0
1-1
Spring_red
01-30-2010, 09:58 PM
مرسیییییییییییییییییی آیدا جونمممممممممممممممممممممم مممم
خیلی با حالللللللللللللللللللل بوددددددددددددددددددددددد ددد
عشق فقط محسن خلیلی
Masoud
01-31-2010, 12:55 AM
من نمیدونم بازی چند چند میشه ولی میگم پرسپولیس میبره و محسن رفت و برگشت هم صد در صد گل میزنه ایشالله
Spring_red
01-31-2010, 10:11 PM
بله حتما همین طوره مسعوددددددددددددددددددددد دددددد
redboy2atishe
02-01-2010, 07:57 AM
تازه رو زانوهاش می شینه و دستشم کنار سرشه ...
Spring_red
02-05-2010, 01:00 AM
خليلى: بهترين دربى را تجربه كردم
محسن خليلى مهاجم تيم پرسپوليس كه نتوانست در اين مسابقه براى تيمش گلزنى كند بعد از پايان بازى در اين خصوص گفت: اين بازى بهترين دربى بود كه تا به حال تجربه كرده بودم. در اين بازى هر ۲ تيم فرصت هاى خوب و زيادى خلق كردند اما اين ما بوديم كه از فرصت هايمان استفاده كرديم و توانستيم پيروز ميدان باشيم. بعد از گلى كه دريافت كرديم فشار زيادى روى تيم ما بود و دفاع استقلال متراكم بودند و اجازه نفوذ نمى دادند.مهم نبود كه من در اين مسابقه گل بزنم و مهم ۳ امتياز و موفقيت پرسپوليس بود. خوشحالم كه توانستيم ۲ گل بزنيم و ۳ امتياز حساسى را كه به آن احتياج داشتيم به دست آوريم. خوشحالم كه در اين دربى به ميدان رفتم هر چند نتوانستم براى تيمم گل بزنم اما معتقدم اين دربى، زيباترين دربى بود كه تا به حال ۲ تيم انجام دادند.
پرسپوليس
02-06-2010, 10:40 PM
حيف كه محسن گل نزد به اس.... اگه ميزد برد دلچسب تر ميشد :4:
Masoud
02-14-2010, 03:23 PM
تولد محسن خیلی مبارک خودش و همه طرفداراش.
واقعا یکی از معدود بازیکنهایی هست که خودش رو به خاطر خودش دوست دارم نه به خاطر اینکه تو پرسپولیسه.
وقتی سر تمرین میبینم خیلی خوب با هوادار برخورد میکنه و حتی به بچه ی کوچیکی که بهش احترام میزاره ، احترام میزاره واقعا دوسش دارم.
ایشالله که محسن به روزهای اوجش برگرده و مثل 2 فصل قبل که قهرمان شدیم هر توپی بزنه بره تو گل.
:hora: محسن رفت و برگشت :hora:
Spring_red
02-14-2010, 09:18 PM
واییییییییییییییییییی واییییییییییییییییییییییی
محسن مننننننننننننن تولدت مبارککککککککککککککککککککک گلللللللللللللم
امیدوارم روز جمعه بترکونی با گلاییییییییییییییییی قشنگت
تولدت مبارکککککککککککککککککک عزیزم
red girl
02-16-2010, 03:38 AM
محسن هم فکر کنم داره چوب ندانم کاری وینگادا و سرمربی های سال پیش رو میخوره..
این محسن اگه همون زمان بهش فرصت داده میشد و اطمینان داشت از فیکس شدن و بازی کردن الان میتونست به محین سابق نزدیک تر باشه
بازی با مقاومت که اومد توی زمین با اینکه 2-1 باختیم ولی دیدیم که چندتا توپ خوب فرستاد و همه کیف کردیم
ولی خوب ندادن فرصت و همچنین بدشانسی های خودش و مصدومیتها پی در پیش خیلی عقب انداختش!
الان هم روزهای افتش رو میگدرونه..
ولی خوب توی اوج بد بازی کردن هم پاسهایی میده که آدم رو بهش امیدوار میکنه.
و این فرصتی که الان دایی داره بهش میده خیلی خیلی موثره..
و ما دیگه توی این تیم فکر میکنم جایگزین بهتری بجای محسن نداریم و این چند بازی آخر هم بهتره که محسن باشه تا برای سال دیگه آماده شه.
Spring_red
02-16-2010, 08:45 PM
جشن تولد خليلى در رختكن پرسپوليس
محسن خليلى مهاجم پرسپوليس روز پنجشنبه بعد از تمرين تيمش در رختكن جشن تولد بيست ونه سالگى اش را در جمع سرخپوشان و همبازيانش برگزار كرد. خليلى بعد از تمرين در رختكن حاضر شد تا در جشن مختصرى كه همبازيانش برايش ترتيب داده بودند شركت كند. خليلى حالا ۲۹ ساله شده و ۳ فصل پياپى است كه پيراهن سرخ پرسپوليس را برتن دارد. گفتنى است؛ حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس هم در اين مراسم حضور داشت و تولد اين بازيكن را به او تبريك گفت
فقط محسن خلیلی
mohsen.8
02-16-2010, 08:51 PM
محسن دیگه اون محسن نیست خیلی داره بد بازی میکنه
آرفی بهتره به نظرم
Spring_red
02-16-2010, 09:03 PM
نظرت اصلا نظر خوبی نیست
هر چند که بد بازی میکنه اما بهتر میشه
بچه ها اگه عکس تولدشو داشتین سایتشو بهم بدین ممنون میشم
عکس تمرینشو دارم که با توپ 29 چیندن
mohsen.8
02-16-2010, 09:05 PM
بزار ببینم خوب بهار
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.