توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران زیدان آسیا "كريم باقري"
mona_casillas
11-24-2010, 08:17 AM
باز یه بحثی شد و شروع کنید هر چیزی رو به دایی ربط دادن.
کریم باقری این فصل اوایلش رو فیکس بازی کرد و یادمون نمیره چقدر بد بازی میکرد !
علی دایی هم ادمی نیست که حتی با رفاقت شدیدی که با کریم باقری داشت بخواد رو روابط اون رو بازی بده و حالا کریم قهر میکنه !!!!
کریم باقری از قبل فصل و هفته های اول تو همین تاپیک و تاپیک ارتش سرخ میگفتم که خدا کنه به شکل بدی خداحافظی نکنه ولی وقتی کسی تو اوج نره یه همچین روزهایی هم براش ممکنه پیش بیاد.
اینکه کریم بدون هیچ اطلاعی یا چیزی نمیاد سر تمرین هم واقعا تقصیره دایی هست و خنده داره.
--------------------------------------------------
مسعود جان ببخشید چطور نباید دراین مسئله به این مهمی نامی از سلطان علی دایی بیاد ؟ مگه دایی از سن و سال کریم خبر نداشت و قرارداد بست ؟ چرا بزور میخواست برای کریم برنامه خداحافظی بذاره ؟ کریم دیرتر از فوتبال خداحافظی کرد یا خود دایی که این اواخر فقط تو زمین راه میرفت ؟ چطور وقتی کریم با گلش دردربی سال گذشته موقعیت دایی رو درپرسپولیس تثبیت کرد خوب بود اما الان کریم هم سنش بالا رفته هم غیر حرفه ای عمل میکنه ؟ شما دقت کن ببین دایی و کاشانی چه رفتاری با کریم داشتن که مجبور شده اینچنین واکنشی نشون بده . از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگری ،پرسپولیس به نام کسی سند نخورده که هرکاری خواست با بزرگ و کوچیک پرسپولیس انجام بده و بقیه هم لال بشینن و نظاره گر باشند .
با عرض پوزش خنده دار دفاع های متعصبانه و غیر منطقی و همیشگی شما از دایی ست البته الان پرسپولیس میبره همه از دایی حمایت میکنند امان از این جماعت نون به نرخ روزخور ، میاد روزی که فوتبال روی خوشش رو نشون نده اونوقت که میبینم این فوتبال به سلطان و امپراطور هم رحم نمیکنه .
کاربران عزیز به عنوان خواهر کوچکتر عرض می کنم اصلا مهم نیست کی به چه دلیلی میاد یا نمیاد یا اخراج شده یا قهر کده یا مستبده!
برادران عزیز! مهم اینه که ما راه رو اشتباه نریم قصاص قبل از جنایت نکنیم ما هنوز نمی دونیم کریم چرا نیومده سرتمرین داریم بحث و جدل می کنیم یا سر همون قضیه ی شیث درسته بی انصافی شد اما شیث هم دیگه مریم مقدس نبود که اینجوری شور می کنیدش! انتقاد آزاد هست و بیان خیلی خوبه اما به نظرم نباید به کسی توهین بشه.
من طرفدار دایی هستم اما عاشق بازی کردن کریمی و کریم باقری و شیث هم هستم وبرای همشون به یک اندازه احترام قائلم و نمی زارم برای احترام گذاشتن به اون یکی این یکی زیر سوال بره!
ممنون! پیشیاپیش عیدتون هم مبارک!@};-
مونا جان شما حرف از قصاص قبل از جنایت میزنید ؟ درمورد شیث هم همبین رو میگفتی در مورد باقری هم همین رو میگی در گذشته هم این قضیه باعابدزاده از طرف دایی تکرار شده دفعه اولش که نیست یکی به نعل و یکی به میخ زدن ها هم در نوع خودش جالبه .
mona_casillas
11-24-2010, 08:24 AM
مونا جان فقط ميتونم بگم ، حرفات رو بايد طلا گرفت . همين
طرفدارهاي دايي انتظاردارند دايي هر بلايي سر پرسپوليس و اسطوره هاش در مياره ديگران ساكت بمونند و براش كف بزنند و در آخر هم با اين توجيه كه مربي بايد دستش باز باشه و بهتر از ديگران ميفهمه و هدف پرسپوليسه ، سر و ته قضيه رو بهم ميارن.
قصد داشتم صحبتي نكنم و براي همين ديگه در مورد دايي و كارهاش چيزي نميگم تا پرسپوليس آرامش !!!!!!!!!!!! داشته باشه .
من اگر از دایی حمایت هم بکنم فقط و فقط برای پرسپولیس و آرامش پرسپولیسه اما هر چیزی حدی داره دایی دیگه شور قضیه رو در آورده من با دو تا برد عاشق پرسپولیس نشدم که با دوتا باخت بخوام ازش دل بکنم از دایی هم بخاطر برد های تیم حمایت نمیکنم اتفاقا هروقت پرسپولیس باخته من بیشتر حمایت کردم چون در چنین شرایطی تیم بیشتر حمایت و آرامش میخواد وگرنه موقع برد که همه هستند و شریک در شادی ها ، پرسپولیس تیم جام ندیده ای نیست که ما بخوایم بخاطر قهرمانی درجام حذفی به دست و پای علی دایی بیفتیم در لیگ ایران از تخت جمشید تا الان هیچ تیمی به گردپای افتخارات پرسپولیس هم نمیرسه هنوز وقتی تیمی با پرسپولیس مساوی میکنه جشن میگیره این تیم هویت داره سند داره فرهنگ داره بزرگانی چون مرحوم دهداری داره همینطور نیست که دایی یا بزرگتر از دایی بیاد و بخاطر چند بازی و چند برد هر رفتارو کاری که خواست انجام بده ما هم بشینیم و نظاره گر باشیم و کف بزنیم و هورا بکشیم .
zamara
11-24-2010, 09:42 AM
http://aks98.com/images/50819273788606455983.jpg
قرمزها وارد حاشيه شدند (http://forum.havadaresorkh.com/forum.php)
دايي مخالف ستارهها!
ميگويند علي دايي دوست ندارد در تيمي که بزرگتر آن است کسي از خودش بزرگتر و محبوبتر باشد، براي همين هم در تيم ملي و پرسپوليس تمام بازيکنان محبوب را به نوعي کنار گذاشت يا مانع حضورشان در اين دو تيم شد. اين عده کنار گذاشتن بازيکناني چون علي کريمي، مهدويکيا، محسن خليلي و حتي کريم باقري و شيث رضايي در يک دوره از تيم ملي و پرسپوليس را بيارتباط با اخلاق خاص دايي براي نفر اول بودن در يک مجموعه نميدانند. اگرچه ظاهرا رابطه علي دايي و کريم باقري خوب بوده و هست و برخي آنها را مثل برادر ميدانند اما با اين اتفاقها رابطه خوب آنها هم زير سؤال ميرود!
کريم باقري؛ خداحافظ پرسپوليس
نيمکتنشينيهاي مکرر و بياعتنايي و بيتوجهي کادرفني پرسپوليس سرانجام کاسه صبر کريم باقري کاپيتان محبوب سرخپوشان را لبريز کرد و آقا کريم تصميم گرفت از پرسپوليس برود.
چند ساعت پس از پايان ديدار داماش گيلان- پرسپوليس کريم باقري که در اين بازي جام حذفي هم فرصت بازي پيدا نکرده بود و مثل چند بازي گذشته به نيمکت چسبيده بود در فرودگاه رشت تصميم به جدايي ميگيرد.
کاپيتان محبوب پرسپوليس نزد محمدعلي يحيوي مربي دروازهبانان تيمش ميرود و به او ميگويد فردا به تمرين نميآيد و از مربي پرسپوليس ميخواهد اين موضوع را به اطلاع علي دايي برساند. سرمربي سرخپوشان که ظاهرا رابطه خوبي با کريم دارد، واکنش خاصي نشان نميدهد و شايد هم اين حرف باقري را به منزله مرخصي يک روزه قلمداد ميکند و مخالفتي نميکند اما کريم باقري دنبال مرخصي و استراحت نبود و تصميمي گرفته بود که برخي اسمش را قهر گذاشتند و برخي آن را خداحافظي اجباري دانستند.
واکنش مسئولان باشگاه پرسپوليس به اين تصميم خيلي محتاطانه بود و محمود خوردبين سرپرست تيم و رسايي قائم مقام باشگاه با تأييد غيبت کريم باقري در تمرين سرخپوشان دلخوري و ناراحتي او از نيمکتنشيني را دليل اين رفتار کاپيتان پرسپوليس عنوان کردند اما از تهديد و هشدار و برخورد انضباطي خبري نبود.
آنچه در صحبتهاي مسئولان باشگاه مشترک بود، احتمال برگزاري جلسهاي طي چند روز آينده با حضور باقري و حبيب کاشاني و علي دايي براي رفع مشکل و سوءتفاهم است.
مسيري که کريم را به جدايي کشاند
وقتي کاپيتان با اخلاق پرسپوليس قيد تيم را زد و اعلام کرد ديگر در تمرينها شرکت نميکند گمانهزنيها درباره علت اين تصميم ناگهاني کريم باقري آغاز شد.
برخي اين اتفاق را قابل پيشبيني عنوان کردند و معتقد بودند با شرايطي که از ابتداي فصل جاري براي کريم ايجاد شده بود، قهر و جدايي او تا قبل از پايان فصل محتمل بود.
1. قبل از آغاز فصل جاري صحبتهايي مبني بر عدم تمايل باشگاه براي تمديد قرارداد با کريم باقري که در ليگ نهم خوش درخشيد، به گوش ميرسيد و گفته ميشد علي دايي چندان تمايلي به حفظ اين بازيکن باتجربه ندارد.
با جذب محمد نوري که همپست کريم باقري بود، اين گمانهزني و شايعه داشت رنگ واقعيت ميگرفت اما پيشنهاد استيلآذين به آقا کريم و نگراني مسئولان باشگاه از واکنش هواداران به از دست دادن کاپيتان محبوبشان، آنها را وادار به عقبنشيني کرد و قرارداد باقري براي يکسال ديگر تمديد شد.
2. فصل تازه شروع شده بود که بحثهاي مديريتي باشگاه پرسپوليس دوباره سوژه مطبوعات و رسانهها شد و حبيب کاشاني در اقدامي عجيب خواستار مديرعاملي کريم باقري شد.
آن زمان هم اين شايعه مطرح بود که پرسپوليسيها براي آنکه باقري را محترمانه از تيم کنار بگذارند چنين پيشنهادي به او دادهاند اما کريم پيشنهاد مديرعاملي را نپذيرفت و بهتر و بيشتر از قبل تمرين کرد تا همچنان بازيکن محبوب و تأثيرگذار پرسپوليس باشد.
3. با وجود آمادگي بالا، کاپيتان کريم به نيمکت ذخيرهها دوخته شد و در چند بازي در دقايق پاياني که معمولا بازيکن با هدف وقتکشي به ميدان ميآيد در ترکيب پرسپوليس قرار گرفت. به گفته پرسپوليسيها باقري از اين مسئله خيلي ناراحت بوده اما چون همان موقع به عنوان مرد اخلاق فوتبال ايران طي يک دهه اخير انتخاب شده بود ترجيح داده سکوت کند و باز هم بهتر و بيشتر تمرين کند تا شايد علي دايي تغيير رويه دهد و کاپيتان را به ترکيب اصلي برگرداند.
4. ظاهرا تمرين و تلاش کريم باقري کوچکترين تأثيري در رفتار و رويه دايي نداشته، چراکه او در جلسهاي خصوصي با حبيب کاشاني براي برگزاري بازي خداحافظي کاپيتان در تعطيلات نيم فصل برنامهريزي کرده و در کنفرانس مطبوعاتي آن را رسانهاي کرد موضوعي که با واکنش باقري و تکذيب او همراه شد و او اعلام کرد قصد خداحافظي ندارد.
پرسپوليسيها باز هم به خاطر نگراني از واکنش هواداران اعلام کردند قرارداد کريم باقري را يک سال ديگر براي فصل آينده تمديد ميکنند.
5. داستان کريم و پرسپوليس کژدار و مريض پيش رفت تا اينکه در بازي با داماش گيلان کاسه صبر کاپيتان لبريز شد.
او که در ليگ برتر مجالي براي بازي پيدا نميکرد، انتظار داشت مقابل داماش گيلان در جام حذفي بازي کند اما دايي اين فرصت را به حلافي داد و به کريم نداد تا کاپيتان نقشه جدايي را در شهر باران بريزد و پرسپوليسيها را غافلگير کند.
حالا فوتبالدوستان و هواداران پرسپوليس از خود ميپرسند دايي و کاشاني که در برخورد با بيانضباطي و قهرهاي بازيکناني چون شيث رضايي و ميثاق معمارزاده انعطاف نشان ندادند و قوانين و اصول را فداي مصلحت نکردند، در برخورد با کريم باقري محبوب و باسابقه چه تصميمي ميگيرند.
Masoud
11-24-2010, 10:21 AM
مسعود جان ببخشید چطور نباید دراین مسئله به این مهمی نامی از سلطان علی دایی بیاد ؟ مگه دایی از سن و سال کریم خبر نداشت و قرارداد بست ؟ چرا بزور میخواست برای کریم برنامه خداحافظی بذاره ؟ کریم دیرتر از فوتبال خداحافظی کرد یا خود دایی که این اواخر فقط تو زمین راه میرفت ؟ چطور وقتی کریم با گلش دردربی سال گذشته موقعیت دایی رو درپرسپولیس تثبیت کرد خوب بود اما الان کریم هم سنش بالا رفته هم غیر حرفه ای عمل میکنه ؟ شما دقت کن ببین دایی و کاشانی چه رفتاری با کریم داشتن که مجبور شده اینچنین واکنشی نشون بده . از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگری ،پرسپولیس به نام کسی سند نخورده که هرکاری خواست با بزرگ و کوچیک پرسپولیس انجام بده و بقیه هم لال بشینن و نظاره گر باشند .
با عرض پوزش خنده دار دفاع های متعصبانه و غیر منطقی و همیشگی شما از دایی ست البته الان پرسپولیس میبره همه از دایی حمایت میکنند امان از این جماعت نون به نرخ روزخور ، میاد روزی که فوتبال روی خوشش رو نشون نده اونوقت که میبینم این فوتبال به سلطان و امپراطور هم رحم نمیکنه .
اولا مونا من اول میگم که یه روزی هم میاد که دایی با 4 تا نتیجه بد از این تیم میره و من اصلا نمیگم دایی بهترینه و جاودانه هست و این مسائل.
راجب بحث شیث رضایی من میگم دایی از اختیارات خودش به عنوان سرمربی استفاده کرد.اختیاراتی که شاید به مزاج خیلی ها خوش نیومده باشه و بگن باید کمتر استفاده میکرد و تنبیه دیگه ای در نظر میگرفت.
اما راجب کریم باقری دیگه چی ؟ ایا دایی هم با کریم کاری کرد ؟ وقتی ما یه کریم سن و سال دار و مصدوم داریم که نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه و دایی همیشه 10-20 دقیقه اخر ( دیگه راجب دقایق بازی مطمئنن نمیشه با یه مربی بحث کرد ) به بازی میارتش و وقتی یه بازی این کار رو انجام نمیده کریم میزاره میره ایا اینجا مقصر دایی هست ؟
من خودم به شخصه عاشق کریم باقری هستم و واقعا دوسش دارم همون طور که شیث رو دوست دارم ولی ایا این رفتار کریم درست بوده ؟
دایی امام زاده نیست و واسه منم مقدس نیست ولی بعضی ها یه مسائلی رو تو ذهن خودشون پرورش میدن که مطمئن باشید اصلا و اصلا اینطور نیست.
یه مربی وقتی چهره میشه که تیمش ببره نه اینکه 11 تا جوون رو بزاره تو زمین تا خودش به چشم بیاد !!!!!! پس دایی هم هرکاری بلد باشه میکنه تا برنده از زمین بیرون بیاد تا به قول شما چهره بشه پس چه مسی و رونالدو داشته باشه چه بادامکی و حلافی وقتی برنده باشه همه میگن دایی.
misagh27
11-24-2010, 10:32 AM
کاپیتان الان بیشتر از هر موقع دیگه ای به حمایت ما همه ی پرسپولیسیها احتیاج داره.چون دایی لطف کرده و ایشون رو تبدیل به یه نیکمت نشین دائمی کرده.اون گل 40 متری به استقلال رو همه باید تو حافظمون ثبت کنیم تا اگه اسمی از کریم باقری شندیم،اون گل زیبا رو هم به خاطر بیاریم.همه باید الان کریم باقری رو حمایت کنیم.
karimi-8
11-24-2010, 11:27 AM
درد من از اونجایی هست که چند تا عمروعاص که دارودسته دایی تو رسانه وبا شگاه وورزشگاه هستن میان یه عده اشعری که نون به نرخ روز خور هستن رو گول میزنن وهر کاری بخوان میکنن. اما طولی نمیکشه که همین اشعریها به خودشون میان ومتوجه میشن چه خیانتی به تیم کردن.
به امید روزی که دیکتاتوری پرسپولیس به پایان برسد.
به قول یکی از کارشناسان برنامه فوتبال برتر ، دایی نمیخواد تیمش ستاره داشته باشه ومیخواد ستاره تیمش خودش باشه. همین یعنی خیلی طرف کوچیک هست. به کوری چشم خیلی ها باقری امسال محبوب ترین بازیکن جهان انتخاب میشه ، محبوبیتی که کسانی بودند که با 109 گل ملی بدست نیاوردند وبا فشار مردم وفجیع ترین شکل ممکن از فوتبال خداحافظی کردن.
کریم دوست داریم وحمایتت میکنیم.
karimi-8
11-24-2010, 11:33 AM
اولا مونا من اول میگم که یه روزی هم میاد که دایی با 4 تا نتیجه بد از این تیم میره و من اصلا نمیگم دایی بهترینه و جاودانه هست و این مسائل.
راجب بحث شیث رضایی من میگم دایی از اختیارات خودش به عنوان سرمربی استفاده کرد.اختیاراتی که شاید به مزاج خیلی ها خوش نیومده باشه و بگن باید کمتر استفاده میکرد و تنبیه دیگه ای در نظر میگرفت.
اما راجب کریم باقری دیگه چی ؟ ایا دایی هم با کریم کاری کرد ؟ وقتی ما یه کریم سن و سال دار و مصدوم داریم که نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه و دایی همیشه 10-20 دقیقه اخر ( دیگه راجب دقایق بازی مطمئنن نمیشه با یه مربی بحث کرد ) به بازی میارتش و وقتی یه بازی این کار رو انجام نمیده کریم میزاره میره ایا اینجا مقصر دایی هست ؟
من خودم به شخصه عاشق کریم باقری هستم و واقعا دوسش دارم همون طور که شیث رو دوست دارم ولی ایا این رفتار کریم درست بوده ؟
دایی امام زاده نیست و واسه منم مقدس نیست ولی بعضی ها یه مسائلی رو تو ذهن خودشون پرورش میدن که مطمئن باشید اصلا و اصلا اینطور نیست.
یه مربی وقتی چهره میشه که تیمش ببره نه اینکه 11 تا جوون رو بزاره تو زمین تا خودش به چشم بیاد !!!!!! پس دایی هم هرکاری بلد باشه میکنه تا برنده از زمین بیرون بیاد تا به قول شما چهره بشه پس چه مسی و رونالدو داشته باشه چه بادامکی و حلافی وقتی برنده باشه همه میگن دایی.
منطق شما رو همه میدونن ، همه مقصرن الا دایی !!
به هیچ کس باید فرصت داده نشه الا دایی!!
دایی از استقلالبرد به خاطر علم خودش بود ( نه کریم باقری )!!
دایی از استقلال باخت بازیکنا بد بودن !!
اون عینک تعصبت روبرار وواقعیت روببین.
خوشحالم که گذر زمان بار دیگر یک نقاب دیگر از دایی رو نشون داد ، نقبی که بارها وبارها دایی برای رسیدن به منافعش عوض میکنه ولی درموقع رسیدن به هدف خود واقعیش رو نشون میده.
پ.ن: جای این بحث تو روم دایی خیلی خالیه ، حیف به اسماعیل وسایر مدیران قول دادم وگرنه باید اونجا این مسائل مطرح بشه
redlove
11-24-2010, 12:13 PM
من که دیگه با طرز برخورد شما ها شدم دشمن دایی چون شما دوست دارید و می پسندید
پروفایلم اسم و مشخصاتم خودش نشون دهنده واقعی بودنه حرفهامه
ولی به نظره من محمد نوری بهترین گزینه برایه نبوده کریم باقری
محمد نوری خیلی مونده تا تو تیم جا بیفته خیلی مونده تا به اسطوره ای مثل کریم باقری برسه
ولی منکر بازیه خوبی محمد نوری نمیشه شد
تقصیر دایی چی هست که کریم باقری بدونه در نظر گرفتن شرایط تیم بدونه هیچ توضیحی تو تمرینها شرکت نمی کنه دایی قبلش گفت کریم باقری باید خداحافظی کنه
کریم باقری اگر به خودش احترام میذاشت زودتر از این باید بای می داد
چرا فکر می کنید دایی مقصره
الان شاید اگر دایی مقصر باشه شما این و جزوی از گناهان و اشتباهات نا بخشودنی دایی بدونید
ولی سال آینده و در شرایط بهتر قبول می کنید که دایی اگر مقصر بوده اشتباه نکرده بوده
کریم باقری اگر به حالت قهر رفته نهایت بی انصافی کرده چرا چون خودش می دونه چقدر می تونه به تیم روحیه بده چقدر می تونه به تیم کمک کنه پس این قهر توهین به هواداران
من خودم شدیدا کریم باقری دوست دارم ولی برام تیم مهم تره تا یک فرد
redlove
11-24-2010, 12:22 PM
درد من از اونجایی هست که چند تا عمروعاص که دارودسته دایی تو رسانه وبا شگاه وورزشگاه هستن میان یه عده اشعری که نون به نرخ روز خور هستن رو گول میزنن وهر کاری بخوان میکنن. اما طولی نمیکشه که همین اشعریها به خودشون میان ومتوجه میشن چه خیانتی به تیم کردن.
به امید روزی که دیکتاتوری پرسپولیس به پایان برسد.
به قول یکی از کارشناسان برنامه فوتبال برتر ، دایی نمیخواد تیمش ستاره داشته باشه ومیخواد ستاره تیمش خودش باشه. همین یعنی خیلی طرف کوچیک هست. به کوری چشم خیلی ها باقری امسال محبوب ترین بازیکن جهان انتخاب میشه ، محبوبیتی که کسانی بودند که با 109 گل ملی بدست نیاوردند وبا فشار مردم وفجیع ترین شکل ممکن از فوتبال خداحافظی کردن.
کریم دوست داریم وحمایتت میکنیم.
شما درد داری درمانت حتما پیدا نمیشه که اینجوری به خودت می پیچی این طرز صحبت آقای کریمی 8 اصلا توهین آمیز نیست اصلا نباید به کسی بر بخوره چرا ؟
چون بعضیها ناراحت میشن
ببین دوسته عزیز دایی اگر بخواد خودش ستاره باشه خیلی راحت می تونه این کارو بکنه احتیاجی نیست لایی بکشه تا تو متوجه بشی آخه نه اینکه شما از هوشه سرشاری استفاده می کنی
ما شدیم امروعاص حتما شما هم در محراب به شهادت میرسی
ما شدیم ابومسلم اشعری شما شدی حر ؟
یا شاید افعال معکوس داری عربیتم که خوبه
سعی کن انگلیسیت و خوب کنی همه فیض ببرن تحت جو محرم قرار گرفتی دیگه
من که حرفمو زدم حالا شما پستم و پاک کنید
karimi-8
11-24-2010, 01:37 PM
ولی به نظره من محمد نوری بهترین گزینه برایه نبوده کریم باقری
محمد نوری خیلی مونده تا تو تیم جا بیفته خیلی مونده تا به اسطوره ای مثل کریم باقری برسه
ولی منکر بازیه خوبی محمد نوری نمیشه شد
کسی نگفت جای نوری بیاد ، مگه کریم از بادامکی کمتره که خودش رو تو زمین گیج میکنه .
تقصیر دایی چی هست که کریم باقری بدونه در نظر گرفتن شرایط تیم بدونه هیچ توضیحی تو تمرینها شرکت نمی کنه دایی قبلش گفت کریم باقری باید خداحافظی کنه
دایی در حدی نیست که برای دیگران تعیین وقت خداحافظی بکنه ، بهتره به گذشته خودش برگرده وببینه با چه ذلتی از فوتبال خداحافظی کرد ، اما مشکل دایی با کریم باقری از جایی شروع شد که به وسیله تماشاگران تشویق میشد والبته در لیست محبوب ترین بازیکنان جهان گرفت ، دایی هم میدونید به محبوبیت بقیه که برای خودش عقده بوده حسادت میکنه چون همیشه تو ورزشگاهها با شعار دایی حیا کن تیم ملی رورها کن مواجه بوده.
انشالله کریم محبوب ترین بازیکن جهان انتخاب میشه تا بعضی ها بیشتر بسوزن.
شما درد داری درمانت حتما پیدا نمیشه که اینجوری به خودت می پیچی این طرز صحبت آقای کریمی 8 اصلا توهین آمیز نیست اصلا نباید به کسی بر بخوره چرا ؟
بازم احساساتی شدی خانمی. 10 تا حرف بد دیگه بگی چون دختری جوابت رو نمیدم @};-
ببین دوسته عزیز دایی اگر بخواد خودش ستاره باشه خیلی راحت می تونه این کارو بکنه احتیاجی نیست لایی بکشه تا تو متوجه بشی آخه نه اینکه شما از هوشه سرشاری استفاده می کنی
فکر کنم زیاد عصبانی بودی چون خودتم نمیدونی چی نوشتی !!خودت روکنترل کن وبا ارامش بنویس.
ما شدیم امروعاص حتما شما هم در محراب به شهادت میرسی
ما شدیم ابومسلم اشعری شما شدی حر ؟
یا شاید افعال معکوس داری عربیتم که خوبه
سعی کن انگلیسیت و خوب کنی همه فیض ببرن تحت جو محرم قرار گرفتی دیگه
اطلاعات تاریخی شما دقیقا مثل اطلاعات فوتبالیتون هست .یعنی چیزی نمیدونید وحرف بیراه میگید.
اولا ابومسلم اشعری نیست ، ابوموسی اشعری هست که یکی زساده لوح ترین افراد طول تاریخ بوده وهمیشه جایی که صحبت ازساده لوحی بشه پای اشعری وسط میاد.
ابوموسی اشعری مربوط به زمان حضرت علی هست نه امام حسین علیهم السلام
حالا جریان ساده لوحیش رو برات توضیح میدم، توجریان اختلاف حضرت علی ومعاویه ابتدا حضرت علی عبدالله بن عباس رو نماینده وحکم خودش کرد اما به علت دودستگی که بین یاران حضرت علی بود این نماینده به ابوموسی اشعری از طرف مردم کوفه تغییر پیدا کرد .حکم معاویه هم عمروعاص حیله گر بود ، این دو حکم کلی با هم صحبت کردن و نتیجه این شد که هردو اعلام کنن که هیچ کدوم( حضرت علی ، معاویه )رو به خلافت نمیپذیرن واین کار رو با دراوردن انگشتر ازدست به این نشانه انجام میدن.
بله ابتدا ابوموسی اشعری انگشتر رو از دستش دراورد واعلام کرد حضرت علی ومعاویه رو شایسته خلافت نمیدونه ، ولی عمروعاص اعلام کرد این انگشتر رو که از دست در میارم یعنی حضرت علی رو قبول ندارم ودوباره تو دستش کرد وگفت معاویه رو قبول دارم واین توافقی بوده که بین من وابوموسی اشعری انجام شد.
پ.ن: از دوستان معذرت میخوام که این توضیحاتی تاریخی رو بیان کردم ولی در مورد عمروعاص های امروزی که اشعریهای زیادی رو اینچنین گول میزنن لازم بود.
mona_casillas
11-24-2010, 04:55 PM
دایی یکسری مشکلات یا سوء تفاهم های ذهنی داره که اول باید اونها رو برای خودش حل کنه تا شخصیت مربیگری پیدا کنه .
از اختیاراتش درباره شیث استفاده کرد اما هنوز شفاف سازی نکرده که چی شد و چرا ؟ در ضمن رفتاری که با شیث کرد نه درشان پرسپولیس بود نه درشان شخصیت حقوفی سر مربی پرسپولیس ، برای تنبیه کسی از تحقیر و له شدنش استفاده نمیکنند .
در مورد کریم هم شما پست اول من رو خوندین ؟ این پست اول من بود :
با توجه به سن بالای کریم باقری انتظار فیکس بازی کردنش رو نباید داشته باشیم ولی با چنین بازیکنی که به نوعی شجره نامه پرسپولیس و هویت پرسپولیس به حساب میاد نباید طوری برخورد بشه که ناچار چنین تصمیماتی بگیره و تیم هم دچار حاشیه بشه .
متاسفانه در فوتبال ایران هیچگاه با بزرگان به درستی برخورد نمیشه و جایگاه درستی برای این عزیزان در نظر گرفته نمیشه .
از سن و سال کریم باقری هم در ابتدای فصل همه خبر داشتند ای کاش همون زمان صحبت ها شفاف بین طرفین انجام شده بود تا امروز چنین برخوردی رو با کریم نبینیم و کریم هم با رنجش از پرسپولیس و فوتبال خداحافظی نکنه .
خدا رو شکر کریم باقری بقدری از لحاظ اخلاقی شناخته شده و معتبر هست که انگ بی اخلاقی و رسوایی های اخلاقی بهش نمیخوره . امیدوارم با شایستگی که کریم لیاقتش رو داره این مسئله فیصله پیدا کنه و پرسپولیس متضرر نشه .
اما به سوال من در پست قبلی جواب ندادین که چه رفتاری کریم می بینه که ناچار اینطور واکنش نشون میده ؟ کریم که همیشه برای ما پرسپولیسی ها مرد اخلاق و تعصب و الگوی زندگی سالم ورزشی بوده ؟ به بازی گرفتن شخصیت افراد از طرف دایی تازگی نداره و مطمئنم که این عاقبت خوشی برای دایی نخواهد داشت فقط نگران روزی هستم که دودش به چشم پرسپولیس هم بره .
k a s r a
11-24-2010, 05:37 PM
واقعا متاسفم از وقتی دایی سر مری پرسپولیس شده دو دستگی بین هوادران بیداد میکنه و هر کاری دلش میخواد با هر بازیکن پرسپولیس هر پیشینه ای داشته باشه انجام میداد و یه عده هوادرا نون به نرخ روز بخور هم حمایت میکنند واقعا حیف از پرسپولیس که دست چنین افرادی افتاده.
خیلی منظورتو درست متوجه نشدم! منظورت از هوادارای نون به نرخ روز خور کیان؟
milan and manutd
11-24-2010, 06:22 PM
کی گفته که کاپتان کریم نمیتونه بازی کنه !! این داییه که مصدومیتش رو بهونه کرده و مدتهاست به نیمکت میخکوبش کرده تا کاسه صبرش لبریز بشه و خودش بزاره بره و الی کاپتان هنوز هم میتونه واسه پرسپولیس موثر باشه .
گاهی اوقات اتفاق هایی می افته که واقعا نمیدونی چی باید بگی ...
C D E M
11-24-2010, 07:09 PM
کریم باقری هنوز هم تموم نشدنیه اما خواهش می کنم به خاطرش که هنوز هم تکلیفش معلوم نیست قصاص قبل از جنایت برای دایی نکنید!
MeHrDaD341
11-24-2010, 07:11 PM
من برای دایی احترام زیادی قائلم ولی علی دایی یه حکومت دیکتاتوری توی پرسپولیس راه انداخته .
اون از شیث اینم از کریم خدا عاقبتمونو به خیر کنه .
redlove
11-24-2010, 08:56 PM
کریم باقری بازیکن عالی هست بود شاید دوباره بشه
ولی تا کی باید تیم پرسپولیس با بازیکنهایی که فوتبالشون تموم شده قرار داد ببنده ؟
چرا باید اینقدر باهاش قرار داد ببندیم توقع بازی داشته باشیم تا بگن با این سنش حتما 2پینگ کرده ؟
چرا اگر دایی دیر خداحافظی کرد باقری هم دقیقا داره همون اشتباه و تکرار می کنه
کریم باقری خیلی منشش بالا هست که نباید قهر می کرد
قهر برایه سن یه مرد خیلی زشته
خیلی زشته اسطوره با قهر بره. از باقری انتظار میرفت صبر می کرد کاشانی از سفر برمی گشت بعد گلایه می کرد
باید حالا دید کاشانی چه تصمیمی می گیره
به هر حال مقصر هر کس که هست مشخص میشه رو سیاهی برایه بدخواه هایه پرسپولیس می مونه
zamara
11-24-2010, 09:11 PM
تماس كاپيتان با سرپرست
بيماري مادر دليل غيبت باقري بود
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از چند روز غيبت در تمرين، امروز با سرپرست باشگاه تماس گرفت.
http://media.farsnews.com/Media/8812/Images/jpg/A0817/A0817422.jpg
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، كريم باقري از باشگاه دو روز مرخصي دريافت كرد تا با سفر به تبريز به وضعيت بيماري مادر خود رسيدگي كند.
باقري پس از بازگشت از تبريز در جلسهاي با كاشاني درباره عدم حضور خود در تمرينات گفت و گو ميكند.
كاپيتان سرخپوشان در اين تماس تلفني اعلام كرد تابع تصميم كاشاني و باشگاه است.
به گزارش فارس، سايت باشگاه در حالي اين خبر را اعلام كرد كه كريم باقري بعد از بازي پرسپوليس مقابل داماش در جام حذفي در تمرين اين تيم حاضر نشد و دليل اين غيبت از سوي رسايي قائم مقام باشگاه و خوردبين سرپرست تيم ناراحتي وي از شرايط موجود اعلام شد.
karimi-8
11-24-2010, 09:28 PM
به هر حال مقصر هر کس که هست مشخص میشه رو سیاهی برایه بدخواه هایه پرسپولیس می مونه
بله زمستان میره وروسیاهی برای سیا باز باقی میمونه. حکایت سرمربی تیم ملی جام جهانی 2010 ایران اینبار در پرسپولیس تکرار خواهد شد.اونبار که نتونست تا 9 ماه حرف بزنه وسکوت اختیار کرد.
C D E M
11-24-2010, 10:07 PM
من خواهش کردم ازتون بابا دایی بیچاره چی کار کرد؟ چرا شلوغش می کنید. سرمربی که نباید برای انتخاب بازیکنان اصلی همه پرسی راه بندازه که!
princes
11-25-2010, 04:57 PM
کریم باقری هم چوب محبوبیتش و تشویق هاش را خورد
redlove
11-25-2010, 11:23 PM
من امیدوارم مشکلش حل بشه وبرایه مادره محترمش اتفاق خاصی نیفتاده باشه
و هر چه زودتر برگرده به تیم و خیلی آبرومندانه از فوتبال خداحافظی کنه
zamara
11-26-2010, 04:40 PM
خبر فوري: خداحافظي آقا كريم از پرسپوليس
آنچه كه سايت پرسپوليس درباره گفتوگوي كريم باقري و حبيب كاشاني منتشر كرده است تنها بخشي از اتفاقي است كه در ادامه اين موج خبري بلند روزنامههاي ورزشي را به تسخير درخواهد آورد.
كريم باقري كاپيتان پرسپوليس كه با دلخوري تمرينات را ترك كرده است. طبق آنچه كه اعلام شده دو روز از پرسپوليس مرخصي گرفته تا بعداً در جلسه كميته فني شركت كند اما گمان ميرود موضوع چيز ديگري باشد.
آقا كريم با وجود اينكه در تهران بوده به كاشاني گفته كه در تهران نيست و اين نكته مهم گفتوگوي وي با سرپرست باشگاه و منابع نزديك به پرسپوليس خبر ميدهند آقا كريم در گفتوگويش اعلام كرده كه ديگر به پرسپوليس نخواهد آمد و حتي مايل نيست با علي دايي جلسهاي در خصوص بازگشت داشته باشد.
از سوي ديگر تبريزيها مطمئن هستند كه كريم در نهايت امسال لباس تراكتور را در نيم فصل دوم برتن خواهد كرد گرچه به نظر نميرسد كريم آدمي باشد كه بخواهد چيزي را اثبات كند و از كسي انتقام بگيرد.
Rainyboy
11-26-2010, 04:58 PM
خداحافظي تلخ كريم باقري با پرسپوليس
عمليات كاپيتان زدايي در قلمرو دايي
http://greennpath.files.wordpress.com/2010/09/karim-bagheri.jpg
سكوت طولاني مدت و نقش پررنگ كريم باقري در طراحي تمرينات سرخ ها، قريب به اتفاق كساني كه در اين فصل هرازگاهي سر تمرينات اين تيم حاضر ميشوند را به اين باور رسانده بود كه توافقاتي بين علي دايي و كاپيتان پا به سن گذاشته پرسپوليس انجام شده. اينكه آقا كريم بهطورغير رسمي دستيار اول دايي باشد اما براي حفظ آرامش نسبت به نيمكت نشيني اعتراض نكند. اين ذهنيت زماني تقويت شد كه بازيكنان هم حرف شنوي خاصي از كريم باقري داشتند و او به مرد شماره دو تمرينات پرسپوليس تبديل شده بود. اين روند تا بازي پرسپوليس مقابل داماش در جام حذفي ادامه پيدا كرد اما ناپديد شدن ناگهاني كريم باقري و خارج شدن او از دسترس بازيكنان و مديران باشگاه تمام حدس و گمانها را باطل كرد. كاپيتان كريم يك روز پس از اينكه مقابل داماش هم 90 دقيقه روي نيمكت نشست به نشانه اعتراض در تمرين حضور پيدا نكرد. درهمين رابطه مسئولان باشگاه بهويژه محمود خوردبين، سرپرست اين تيم سخت در تلاش هستند كه باقري را پيدا كنند و با او در مورد دلايل دلخورياش صحبت كنند اما هنوز موفق به انجام اين كار نشدهاند. موبايل باقري اغلب اوقات خاموش است و در دقايق كوتاهي هم كه موبايلش را روشن كرده، پاسخ تماسها را نميدهد. كنكاش خبرنگاران براي پي بردن به دلايل غيبت كريم باقري در تمرينات روز دوشنبه در نهايت به اينجا رسيد كه رسايي، قائم مقام باشگاه پرسپوليس درغياب حبيب كاشاني از پيغام غير مستقيم اين بازيكن قبل از غيبت در تمرينات خبر داد:« غيبت آقا كريم در تمرين براي ما هم غيره منتظره بود. بعد از اينكه از رشت برگشتيم هيچ اتفاقي نيفتاد اما باقري از طريق يكي از بازيكنان پيغام داد كه نميآيد. آقاي كاشاني تازه به تهران بازگشته و بايد با او جلسه برگزار كنيم» در بازه زماني طولاني مدتي كه كريم باقري با سعه صدر روي نيمكت مينشست و هرازگاهي براي اتلاف وقت به ميدان ميرفت احتمالا روزهايي را در ذهن مرور ميكرد كه دايي تازه سرمربي تيم ملي شده بود و به قصد گرفتن كمك براي صعود به جامجهاني او را به اردوي تيم ملي دعوت كرد. قبل از دايي مربيان سابق تيم ملي هم قصد داشتند از بازيكن آماده آن روزهاي ليگ برتر در تركيب تيم ملي استفاده كنند اما باقري فقط به علي دايي پاسخ مثبت داد. خاطره داربي فصل گذشته هم هنوز از ذهن كريم باقري پاك نشده. روزي كه شوت استثنايي او در دقايق پاياني بازي دايي را از مهلكه نجات داد و محبوبيتش را نزد هواداران پرسپوليس به اوج رساند. واقعيت اين است كه دايي بخشي از موفقيت نسبياش در پرسپوليس را مديون كريم باقري است. او البته واكنش خاصي نسبت به غيبت باقري در تمرينات از خود نشان نميدهد و وساطت اطرافيان براي بازگرداندن باقري به تمرينات را نميپذيرد. يحيوي مربي دروازهبانهاي پرسپوليس و اولين نفري بود كه غيبت باقري در تمرين را به اطلاع دايي رساند. يحيوي در جريان تمرين ديروز به دايي گفت كه باقري ديگر قصد شركت در تمرينات را ندارد اما دايي فقط شانههايش را بالا انداخت و هيچ واكنشي به حرفهاي يحيوي نشان نداد. برآيند اتفاقات دو روز گذشته نشان ميدهد كه ماجراي ترتيب دادن بازي خداحافظي براي آقا كريم و امتناع او از پذيرفتن چنين پيشنهادي براي دست به سر كردن كاپيتان پا به سن گذاشته سرخها آن هم پس از بازيهاي قابل ملاحظه محمد نوري بوده است. با گذشت 48 ساعت از اين ماجرا مسئولان باشگاه از ارائه اطلاعات به خبرنگاران طفره ميروند و همه چيز را به بعد از ملاقات با حبيب كاشاني موكول ميكنند. محمود خوردبين قاعدتا بايد اولين كسي باشد كه از وضعيت كريم باقري پس از ترك تمرينات آگاه باشد اما سرپرست پرسپوليس از طريق تعدادي از بازيكنان در جريان اصل ماجرا قرار گرفته است:« كريم از نيمكت نشيني ناراحت بود و در تمرين دوشنبه حاضر نشد. او به يكي از بازيكنان گفته، ديگر سر تمرين نميآيد. من و دايي از اين موضوع بيخبر بوديم.»آخرين خبر در مورد كريم باقري اين است كه قرار است امروز جلسهاي بين او و حبيب كاشاني برگزار شود. ملاقاتي كه شايد به خداحافظي ناگهاني با دومين كاپيتان پرسپوليس بينجامد. حبيب كاشاني كه قبلا از مالزي كريم باقري را از گفت و گو با خبرنگاران منع كرده بود امروز ماموريت دشواري دارد. تجربه نشان داده عليدايي كسي نيست كه از كنار اين ماجراها به سادگي عبور كند و كريم باقري هم پس از چند روز سرانجام با اظهارات آتشين روي جلد روزنامهها ظاهر ميشود.
redlove
11-26-2010, 05:12 PM
من واقعا حیروونم چه باید گفت
از هر طرف حساب می کنم بازم حق و به باقری میدم هرچند که وقتشه خداحافظی کنه ولی نه با این شرایط
اگر این حرمت شکنی ادامه پیدا کنه دیگه کسی نمی مونه حرمت دایی نگه داره
C D E M
11-26-2010, 06:18 PM
باقری رو که اونجور تو دیار غربت از تیم ملی وادارش کردند خداحافظی کنه!
این هم از پرسپولیس که به گفته ی خودش خونه ی دومش بود!
mona_casillas
11-27-2010, 07:59 PM
درد دل كريم باقري با حسين بادامكي: تصميمم را گرفته ام، ديگر برنمي گردم
حسين بادامکي و مهدي شيري نزديک ترين بازيکنان به کريم باقري در پرسپوليس هستند تا جايي که کريم در اردوها يا با بادامکي هم اتاق مي شود يا با شيري.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001519.jpg
بر همين اساس باقري ديروز و در تماس با حسين بادامکي با او درباره قهر از پرسپوليس درد و دل کرد. باقري در صحبت با بادامکي از اتخاذ تصميم نهايي خود خبر داد و اينکه ديگر قصد بازگشت به پرسپوليس را ندارد.
باقري در صحبت با بادامکي به اين نکته هم اشاره کرده که به شمال کشور سفر کرده بود و جمعه به تهران برگشته است. باقري در صحبت با بادامکي حرفي از رضايت نامه و حضور در تيمهاي ديگر به ميان نياورده است.
باقري فقط گوشزد کرده که ديگر به تمرين پرسپوليس برنخواهد گشت. برخي ها طي يکي 2 روز گذشته خبر از برگزاري جلسه اي دادند که قرار بود کريم در آن شرکت کند اما به نظر مي رسد از ابتدا هم جلسه اي در کار نبوده است.
zamara
11-28-2010, 07:59 AM
http://s16.aks98.com/files/06751655496956467721.jpg
آقا کریم به خانه بازگرد!
هواداران تراکتور می خواهند پایان شکوه و جلال اسطوره فوتبال آذربایجان در همان جای پایان یابد که آغاز اش از همان جا بوده است
1- تراکتور متعلق به بچه های آذربایجان و تبریز است
امروز در کنفرانس مطبوعاتی سردار جعفری مدیر عامل باشگاه تراکتور جمله زیبای را بر زبان راند، ایشان در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد احتمال بازگشت کریم به باشگاه تراکتور این جمله را به کار برد " تراکتور متعلق به تمام بچه های آذربایجان و تبریز است "..
این موضوع که هواداران تراکتور خواستار بازگشت اسطوره فوتبال آذربایجان و تبریز به زاده گاه خویش هستند در نگاه تک تک هواداران با تعصب تراکتور به چشم می خورد، آنها از دو فصل پیش که تراکتور به لیگ برتر صعود کرد این درخواست شان را مطرح کردند، چرا که همانگونه که عکس اسطوره فوتبال آذربایجان زینت بخش ورودی باشگاه تراکتور است نام باقری هم زینت بخش آسمان فوتبال تبریز و آذربایجان است و این هواداران خواستار آن هستند که این بازیکن اینک به دیار خویش دین اش را ادعا کند و به جای بازگردد که فوتبال اش را از آنجا آغاز کرده است، آنها بی صبرانه دنبال احقاق این خواسته اشان هستند و بازگشت اسطوره به خانه اش همان رخدادی است که خیلی ها آن را به انتظار نشسته اند و این شاید فرصتی طلائی باشد که می تواند او را به آغوش زادگاه اش و شهرش با شکوه و جلال وصف شدنی بازگرداند، آیا کریم این بار باز خواهد کشت؟
2- داستان دلخوری کریم و هواداران تراکتور از کجا آغاز شد؟
سال گذشته در اوایل فصل ناصر شفق مدیرعامل وقت تیم تراکتور با درخواست از کریم باقری برای بازگشت به زادگاه اش و کاپیتانی در تیم تراکتور با جواب سر بالای از کاپیتان مواجه شد که باور کردن اش سخت بود اما این پایان ماجرا نبود، در همان ایام در پاسخ به درخواست های مکرر هواداران متعصب تیم تراکتور آقا کریم در مصاحبه ای جنجالی خواهان اتمام فوتبال اش در تیم پرسپولیس می شود، این واکنش اگرچه در میان هواداران فوتبال زادگاه کاپیتان موجب رنجش خاطر می گردد اما آنها هیچگاه حاضر نبودند مرد اخلاق فوتبال ایران را قربانی زیاده خواهی خویش نمایند، آنها در بازی دور برگشت در تبریز برای اسطوره فوتبال ایران و نماد غیرت بزرگداشت بزرگی برگزار کردند که در تاریخ کشور نظیر نداشت، آنها به افتخار همشهری سر و پا ایستادند و حرمت اسطوره اشان را نگه داشتند و این در حالی بود که با به میدان رفتن او تمام استادیوم در شور و شوق حضور کریم باقری در تبریز همه سروپا مشغول تشویق شدند، اما آنها یک درخواست از اسطوره داشتند، آنها خواستار بازگشت اسطوره به سرزمین پدری بودند، اما در خواست آنها باز با روی خوش کاپیتان مواجه نشد....
3-اولین اشتباه کاپیتان کریم!
اولین اشتباه کاپیتان کریم در آزادی کلید خورد همان جایی که او به اصالت فوتبالی خویش پشت کرد، اصالت کاپیتان در روز روشن توسط شعارهای زشت هواداران تیمی که او کاپیتانی آن را برعهده دارد مورد تعدی قرار گرفت و در این میان اسطوره فوتبال همچنان به بازی فوتبال خویش در زمین مسابقه ادامه داد در حالی که شعارها نه تنها اصالت فوتبالی او را بلکه اصالت ذاتی او را هم مورد هجمه قرار داد، اسطوره دیگر هم آنجا در مقابل دیده گان متعجب همشهری ها و غیر همشهری ها آشکارا به فرهنگ خویش پشت کرد و دل خیلی از آنها را شکست.
4-اشتباه هواداران آذربایجانی بر علیه کریم!
اما بازی در مقابل تیم شهرداری در زادگاه اسطوره جای بی بازگشتی برای کاپیتان کریم و هواداران آذربایجانی محسوب می شود، او نود دقیقه زیر فشار هو شدن های هواداران همشهری راهی بدون برگشت را پیمود . چهره مغموم او که در حال رفتن به رختکن است و شعارهای بی غیرت بی غیرت هواداران آذربایجانی این بار کریم را ماتمزده کرد.
5-کریم به خانه باز گرد.
آن روزی که کریم باقری در تبریز و در زادگاهش در برابر تیم شهرداری توسط هواداران همشهری هو شد تا به امروز که دایی رغبتی برای استفاده از این نماد تعصب و غیرت آذربایجان در تیم پرسپولیس ندارد چندی نمی گذارد.اما این موضوع موجب شده است که هم هواداران و هم کریم هر دو به اشتباهات خویش نسبت به هم پی ببرند.
هواداران خیلی خوب می دانند که نباید اسطوره کشان راه می انداختند ، ولی آنها این بار با روی گشاده و دستانی آماده برای تشویق او خواستار جبران مافات هستند و مصرانانه خواستار بازگشت کاپیتان کریم به خانه خود هستند، آنها می خواهند که کریم به خانه با شکوه بازگردد حتی آنها آماده است که برای بازگشت اسطوره آذربایجان بزرگداشتی در شان او به راه اندازند، بزرگداشتی که فقط در شان نام او باشد، هواداران تراکتور می خواهند پایان شکوه و جلال اسطوره فوتبال آذربایجان در همان جای پایان یابد که آغاز اش از همان جا بوده است، شاید این پایانی زیبا برای کاپیتان کریمی است که بخواهد به خانه باز گردد. اگر بخواهد . .
C D E M
11-28-2010, 12:00 PM
بابا شما چه سادهاين تيمتراكتور كه تا پارسال به باقري فحش ميداد و تو ورزشگاه به جاي تشويق بهش سنگ مي انداخت حالا رگ غيرتش زده بيرون؟ اين ها همه يك بازي و جنگ روانيه براي متشنج كردن هرچه بيشتراوضاع! به نظرم كريم اگر اگر اگر هم برنگرده عضو تيم ديگه ايي هم نمي شه !
karimi-8
11-28-2010, 01:08 PM
بابا شما چه سادهاين تيمتراكتور كه تا پارسال به باقري فحش ميداد و تو ورزشگاه به جاي تشويق بهش سنگ مي انداخت حالا رگ غيرتش زده بيرون؟ اين ها همه يك بازي و جنگ روانيه براي متشنج كردن هرچه بيشتراوضاع! به نظرم كريم اگر اگر اگر هم برنگرده عضو تيم ديگه ايي هم نمي شه !
نه خیر !! تو بازی پارسال تراکتور وپرسپولیس تو تبریز کریم ودایی به شدت مورد تشویق تورک ها قرار گرفتن. یکی از یکی دیگه بیشتر ولی عکس العمل هایی دایی در بازی با شهرئداری تبریز وفوش تماشاگران پرسپولیس به تبریزیها که میگفتن صدای ار.ار نمیاد موجب شد اونا هم خشمگین بشن و از این بیشتر خشمگین شدن که نه دایی نه کریم اقدامی برای ساکت کردن تماشاگران نکردن. البته به قول یکی از هواداران تراکتور بعضی ازتماشاگران تو ورزشگاه جوگیر شدن وگرنه دایی وباقری افتخار مردم اذربایجان هستن
g.hoseyn
11-28-2010, 04:23 PM
بهتره خبرها رواول بخونی بعدبیای حرف بزنی الانم حوصله جواب دادن به پستتوندارم چون کلی باید ازاول بشینم برات صغری کبری بچینم اما فعلا این خبروشما داشته باش تا بعد
ضمنا بنده به عنوان هوادار تراختور وهوادارسابق کریم اصلا دوست ندارم کریم برگرده چون پیراهن تراختور یه نموربه تنش گشاده
مديرعامل تراکتورسازي: در شان کريم باقري نيست که روي نيمکت تراکتور بنشيند
جعفري، مديرعامل باشگاه تراکتورسازي روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتي خود خطاب به روزنامه نگاران جملات مهمي را به زبان آورد که مرور آنها خالي از لطف نيست.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018395.jpg
*عمادرضا یک میلیون دلار
اولین سئوال نکته ای بود که یکی از روزنامه نگاران از جعفری پرسید و از وی سئوال کرد آنها چگونه دنبال عمادرضا بوده اند در حالی که در صورت حضور عمادرضا در تراکتور با توجه به اینکه سهمیه آسیایی محسوب می شد، باید جاسم کرار از فهرست خط می خورد. جعفری در این باره پاسخ داد: ماجرای عمادرضا را خود کرار پیگیری می کرد، او دوست داشت که یک بازیکن هموطن در تیمی که بازی می کند، حضور داشته باشد و ما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدیم که این ماجرا امکان پذیر نیست. به خصوص که باشگاه الزمالک برای عمادرضا قیمت سنگینی درنظر گرفته بود و حضور او در تراکتور حدود یک میلیارد تومان هزینه داشت و ما از خیرش گذشتیم.
* کریم باقری نباید نیمکت نشین شود
یکی دیگر از سئوالات درباره حضور کریم باقری در تراکتورسازی بود که جعفری در پاسخ گفت: تراکتورسازی متعلق به همه بچه های تبریز است، اما در مورد آقاکریم، باید شأن او درنظر گرفته شود. جعفری عقیده داشت با توجه به حضور تیموریان، کیانی و کرار، شرایط خط هافبک تراکتور مناسب است و کریم باقری در صورت حضور در این تیم باید روی نیمکت بنشیند که این هرگز در شأن او نیست. در واقع حرف های مدیرعامل تراکتور به این معنا بود که او به باشگاه شهر مادری اش نخواهد آمد.
mona_casillas
11-28-2010, 05:44 PM
شخصا امیدوارم کریم باقری فوتبالش رو در پرسپولیس تموم کنه و دیگه در این سن و سال به هیچ تیم دیگه ای نره هر چند حق انتخاب برای کاپیتان اول پرسپولیس محفوظ هست و در هر صورت محبوب دل پرسپولیسی هاست .
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00026146.jpg کاپيتان اول پرسپوليس دلائل و تفکرات شخصي اش را پيرامون غيبت هاي اخيرش و اينکه تا چه اندازه مصمم به خداحافظي از دنياي فوتبال است را به اطلاع سرپرست باشگاه پرسپوليس رساند.
در ادامه نيز کاشاني با اشاره به سوابق درخشان باقري در زمينه فني و اخلاقي، باقري را نسبت به تبعات تصميم وي و اينکه باشگاه و هواداران پرسپوليس تا چه اندازه اي با اين تصميم وارد حاشيه مي شوند، آگاه ساخت.
سرپرست باشگاه پرسپوليس با اين حال از کاپيتان سرخپوشان درخواست کرد حتي اگر قصد خداحافظي از دنياي فوتبال را دارد موضوع را به گونه اي مديريت کند که خدشه اي بر اعتبار دو دهه حضور مستمرش در مستطيل سبز و ذهنيت ميليونها هوادار پرسپوليسي وارد نگردد چرا که باقري يکي از الگوهاي اخلاقي و فني جامعه فوتبال کشورمان به شمار مي رود.
باقري نيز با قبول صحبت هاي کاشاني از وي درخواست نمود تصميم نهايي را به روز سه شنبه موکول نمايد تا طرفين فرصت کافي براي اتخاذ بهترين تصميم را داشته باشند.
جانم فدای پرسپولیس
11-28-2010, 06:15 PM
کریم شیر پرسپولیسه با وجود کاپیتان کریم خیال هوادار راحته پرسپولیس بدون کریم سر بی بدن است. کریم طلای 24عیار پرسپولیسه پرسپولیس با وجود استوره باغیرت فوتبال ایران کریم باقری زیباست.
milan and manutd
11-28-2010, 06:28 PM
کاپتــــان کریم
دوستت داریم
g.hoseyn
11-29-2010, 09:52 AM
کريم باقري: خداحافظ فوتبال!
کريم باقري کاپيتان تيم پرسپوليس بعد از 20 سال حضور در سطح اول فوتبال ايران و جهان ديروز تصميم خود براي خداحافظي از فوتبال را اعلام کرد.
http://www.arteshesorkh.com/forum/../admin/asp/Picture/00018730.jpg
کریم باقری تصمیم خود مبنی بر خداحافظی از فوتبال را رسما اعلام کرد. باقری که امروز در جلسه ای با کاشانی شرکت کرده بود، گفت: من تصمیم خود برای خداحافظی از فوتبال را گرفته ام و روی این تصمیم نیز فکر کرده ام. در مقطع فعلی به صلاح من است که از فوتبال خداحافطی کنم.
باقری درباره این خبر که قرار است تصمیم خود را روز سه شنبه اعلام کند نیز گفت: قرار نیست سه شنبه اتفاقی بیفتد. بهرحال آقای کاشانی در جلسه با من توصیه کرد که بیشتر روی تصمیمم فکر کنم و با دوستان مشورت کنم و سپس آن را اعلام کنم، اما من تصمیم نهایی ام را گرفته ام و برای همیشه خداحافظی می کنم.
کاپیتان پرسپولیس درباره پیشنهادات ارائه شده از سوی داماش، استیل آذین و تراکتورسازی نیز گفت: من با آقای عابدینی و همچنین احمدرضا عابدزاده دوست هستم و ارتباط نزدیکی باهم داریم. اما قرار نیست به این تیم ها بروم. از باشگاه تراکتورسازی نیز پیشنهادی ندارم، اما اگر هم داشتم به صلاح نیست که آخرین سال فوتبالم را در جایی غیر از پرسپولیس باشم و با تیم دیگری خداحافطی کنم.
باقری درباره دلخوری وی از علی دایی نیز گفت: از علی دایی دلخور نیستم و می دانم که او باید مصلحت تیم را در نظر بگیرد. بین ما هیچ گونه کدورتی نیست.
redlove
11-29-2010, 10:41 AM
بهتره خبرها رواول بخونی بعدبیای حرف بزنی الانم حوصله جواب دادن به پستتوندارم چون کلی باید ازاول بشینم برات صغری کبری بچینم اما فعلا این خبروشما داشته باش تا بعد
ضمنا بنده به عنوان هوادار تراختور وهوادارسابق کریم اصلا دوست ندارم کریم برگرده چون پیراهن تراختور یه نموربه تنش گشاده
خوب اون مشکله خیاطتونه که بلد نیست براتون لباس بدوزه
مگه حالا کریم باقری خواسته بیاد تراکتور اگه قرار به نیمکت نشینی باشه ترجیح میده تو تیم پرسپولیس رو نیمکت بشینه
دیگه کسی با صغری کبری کار نداره اسمهایه جدید بزار .
مطمئن باش اگر مشکل اصلی از دایی باشه هواداران ترجیح میدن کریم باقری باشه تا سرمربی محترم دایی
در ضمن آقای کریمی 8 همیشه دوست داری خبرها رو اونجور که دوست داری خوشت میاد بدی به مردم یه کم به خودت زحمت بده واقعیت بنویس کمتر سیابازیهایه منحصر به فردتو به خورد مردم بده خیلی فرافکنی نکن بچه
خوده تلویزیون ایران هم نشون داد که تراکتوریها به دایی و کریم باقری ناسزا و شعارهایه زشت دادن یادت نیست عجب به این حافظه خیلی فرافکنی می کنی تابلو شدی دیگه
یادت رفته مادر کریم باقری مصاحبه کرد و ناراحتی خودشو اعلام کرد از توهینی که به کریم باقری شده
تا کی می خواهی دروغهاتو با سیابازی بریزی وسط باعث خجالت خیلی خیلی تاسف باره نوشته هات
g.hoseyn
11-29-2010, 11:02 AM
خوب اون مشکله خیاطتونه که بلد نیست براتون لباس بدوزه
مگه حالا کریم باقری خواسته بیاد تراکتور اگه قرار به نیمکت نشینی باشه ترجیح میده تو تیم پرسپولیس رو نیمکت بشینه
دیگه کسی با صغری کبری کار نداره اسمهایه جدید بزار .
مطمئن باش اگر مشکل اصلی از دایی باشه هواداران ترجیح میدن کریم باقری باشه تا سرمربی محترم دایی
در ضمن آقای کریمی 8 همیشه دوست داری خبرها رو اونجور که دوست داری خوشت میاد بدی به مردم یه کم به خودت زحمت بده واقعیت بنویس کمتر سیابازیهایه منحصر به فردتو به خورد مردم بده خیلی فرافکنی نکن بچه
خوده تلویزیون ایران هم نشون داد که تراکتوریها به دایی و کریم باقری ناسزا و شعارهایه زشت دادن یادت نیست عجب به این حافظه خیلی فرافکنی می کنی تابلو شدی دیگه
یادت رفته مادر کریم باقری مصاحبه کرد و ناراحتی خودشو اعلام کرد از توهینی که به کریم باقری شده
تا کی می خواهی دروغهاتو با سیابازی بریزی وسط باعث خجالت خیلی خیلی تاسف باره نوشته هات
مشکل ازخیاط نیست مشکل ازلیاقته
منم نگفتم کریم میادتراختوربلکه جواب دوستمونودادم پس بهتره اول بخونی وبعد پست بدی درضمن حرفهای مدیرعامل تراختورهم یعنی اینکه تراختوراصلا کریم رونمی خواداین سئوال روهم خبرنگارا پرسیدن اونم مودبانه گفته نمی خوایم
مهم نیست هوادارای شماچی ترجیح میدن مهم اینه که چه اتفاقی میوفته
من باصحبتهای کریمی-8 کاری ندارم اما این شعارها توبازی شهرداری اتفاق افتاد وتوبازی سال قبل تراختور شعاربرعلیهشون نبوده که کلی هم تشویقشون کردن(اینودیگه نمی تونی بگی فرافکنی میکنی چون خودم استادیوم بودم)پس تلویزیون ایران راجع به شعارتراکتوریها چیزی نشون نداده (چون اصلا بازی تراکتورنبوده)پس شمام سیابازی نکن
مصاحبه مادرکریمم یه دروغ محض ازجانب سایتهای پرسپولیسی بود که یکی ازاین سایتها احتمالا بامامان خودش مصاحبه کرده بود و اسم مدیرسایتم احتمالا کریم بوده وشماهام جوگرفتتون که مامان کریم مصاحبه کرده
ضمنا کریم هم تواون بازی شهرداری هوشد وفقط بی غیرت بهش گفتن وشعاردیگه ای نبوده
بقیه رواز کجای تلویزیون شنیدی نمی دونم
karimi-8
11-29-2010, 12:12 PM
غزاله بازم دورغ بازم سیابازی بازم رنگ کردن مردم ، متاسفتانه اونقدر ساده لوح هستی که ندیدی طرف میگه من تو استادیوم بودم وهمه چیز رو دیدم وشنیدم اما تویی که تو خونه هستی وشاید بازیها رو هم نمیبینی ( چون دروغات مزحک هستن واحتمالا همون تلویزون رو هم ندیدی) میای مردم روسیا کنی.
اینو تو روم دایی گذاشتم ولی جاش اینجا خالیه.
http://www.football3.ir/admin/asp/uploads/1389-09-07-1612.jpg
redlove
11-29-2010, 12:21 PM
سرپرست باشگاه پرسپولیس افزود، به آقا كریم گفتم حتی اگر تمایل به حضور در تمرینات نداشته باشی با همه بازیكنان به دنبالت خواهیم آمد تا تو را در جمع خانواده پرسپولیس حفظ كنیم.
karimi-8
11-29-2010, 01:39 PM
سايت گل ـ همين چند ماه پيش بود كه براي يك گفتوگوي بلند با او ساعتي در دفتر دوست صميمياش به انتظار ايستاديم.
آقا كريم نزديك ساعت 1 بعدازظهر با قيافه خوابزده وارد اتاق شد در حالي كه از دم در تا ورودي دفتر به ابرازاحساسات مردم با لبخند پاسخ داده بود. او حالا روبهروي ما بود با همان صورت آشنا و آستينهايي كه تا نزديك آرنج تا خورده بودند.
آقا كريم در اين گفتوگو از همه چيز گفت. از روزهاي اول فوتبالش كه با سختگيري داداش بزرگها همراه بود و از اولين ماشيني كه در تهران خريده بود و از اينكه چقدر علي دايي و افشين قطبي، احمدرضا عابدزاده را با هم دوست دارد.
آن روز 24 ساعت بعد از پيروزي پرسپوليس در جام حذفي بود و آقا كريم به عنوان يك الگو و بازيكني كه كيفيت فوتبال خود را تا سن سي و چند سالگي حفظ كرده است قهرمان مطبوعات و هواداران فوتبال بود. روزهايي كه ميتوانست زمان خوبي براي خداحافظي كريم از فوتبال باشد. بيآنكه يكي از 5 فوتباليست برتر ايران طعم نيمكتنشيني در باشگاه پرسپوليس را تجربه كرده باشد و بيآنكه روزي در جمع بازيكنان بشنود كه سرپرست باشگاه پشت تريبون از خداحافظي قطعي آقا كريم در سال آينده بگويد.
آن روزها كريم و دايي طوري درباره هم حرف ميزدند كه باور نميكردي فقط 5 ماه بعد اختلاف دوطرف به جايي برسد كه رفيق دوران جواني و دوست روزهاي تنهايي آلمان علي دايي ناگهان اعلام كند كه «خداحافظ!»
قتل اين خسته به شمشير تو تقدير نبود
اتفاقات اين چند روز مثل فيلمي است كه روي دور تند قرار گرفته و جالب اينكه نقش اول بازيكني است هميشه به آرامش و طمأنينه مشهور بوده است.
قهرماني به اسم كريم باقري كه همين پارسال در داربي استقلال و پرسپوليس با يك شوت پاي راست استثنايي
جاي علي دايي را در سمت سرمربيگري پرسپوليس محكم كرد.
اين روزها در آلودهترين پاييز چند ده سال گذشته و در حالي كه نوستالژيستها دوباره از 8 آذر و حماسه صعود مينويسند پرسپوليسيها در حالي به ورزشگاه آزادي خواهند رفت كه ديگر ميدانداري به اسم كريم در جمع بازيكنانشان نخواهد بود. اين موقعيت به خودي خود موقعيت آزاردهندهايست. آقا كريم خداحافظي كرده ديگر نه جلوتر از همه بازيكنان با يقههاي ايستاده و نه عقبتر از همه آنها با كاور ذخيره زرد اثري از او نخواهد بود. او كه منش، بزرگي، غيرت و شخصيتش در اين فوتبال مستثنياش كرد ...
ما هنوز نفهميديم كه چه اتفاقي افتاد كه ناگهان همه چيز به پايان رسيد
redlove
11-29-2010, 02:22 PM
امیدوارم خداحافظیش در شخصیتش باشه
امیدوارم که خداحافظیش برایه رفتن به استیل و مربیگری این تیم نباشه
یه جورایی این خداحافظی این رفتنها مشکوکه
خداحافظ کریم!
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/82633.jpg
karimi-8
11-29-2010, 03:05 PM
کریم باقری برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد. این خبری بود که از دیشب تاکنون تیتر اصلی سایت های خبری و خبرگزاری هاست. کاپیتان پرسپولیس بعد از حضور نصفه و نیمه در بازیهای این فصل سرخپوشان، تصمیم گرفت که کفش ها را آویخته و جا را برای بازیکنان جوان باز کند. کریم آخرین بازیکن از نسل بازیکنان بزرگ پرسپولیس است که با رفتن او جای خالی اش در پرسپولیس به شدت احساس خواهد شد. سایت گل به مناسبت خداحافظی کریم باقری کارنامه دو دهه حضور او در عرصه فوتبال باشگاهی را زیر ذره بین برده است:
تراکتورسازي تبريز(71-1370)
28 بازي ( 2گل)
کريم فوتبال خود را با تراکتورسازي شروع کرد و اولين بار در هفته پنجم ليگ آزادگان مقابل استقلال در استاديوم آزادي و در حالي که 17 سال داشت، به ميدان رفت. کريم در ابتداي دوران فوتبال خود در پست دفاع بازي مي کرد ودر اين بازي که تيمش 2-1 باخت، نمايش خوبي داشت. در فصل اول حضورش 15 بازي انجام داد و يک گل به ثمر رساند. اولين گل او حاصل يک ضربه پنالتي بود که وارد دروازه سپاهان شد. دومين فصل حضور کريم در تراکتورسازي با درخشش فوق العاده اين تيم در ليگ آزادگان بود که تراکتورسازي تا نيمه نهايي ليگ پيش امد. در همين سال وي به تيم ملي جوانان دعوت شد. کریم 3 بازی نیز در جام حذفی برای تراکتورسازی به میدان رفت.
کشاورز تهران ( 74- 1372)
65 بازي ( 11گل)
در اولين فصل حضور در تيم پرستاره کشاورز، کريم به تيم ملي دعوت شد. در بازيهاي مقدماتي جام جهاني 1994 پس از نمايش ضعيف در پست دفاع ، وي به خط هافبک منتقل شد و درخشش اين بازيکن 21 ساله آغاز شد. کريم در فصل اول فقط يک گل براي کشاورز به ثمر رساند، اما در دو فصل بعدي آمار گلهاي وي به 4 و 6 افزايش يافت. در کشاورز زير نظر سيروس قايقران فوتبال اين هافبک ملي پوش تکامل يافت . باقری همچنین در 6 بازی جام حذفی نیز برای کشاورز 3 گل زد.
پرسپوليس تهران (1375)
20 بازي ( 4گل)
در زمستان 74 کريم با يک رقمي که در آن زمان نجومي محسوب مي شد( 15 میلیون تومان) به پرسپوليس پيوست. کريم در بازيهاي ملي در سال 75 درخشش خوبي داشت و در جام ملتهاي آسيا يکي از 3 بازيکن برتر ايران بود. در پرسپوليس اما فقط يک فصل بازي کرد و پس از قهرماني در اين تيم، به عنوان يکي از اولين بازيکنان نسل جديد فوتبال ايران راهي آلمان شد. کریم با پرسپولیس قهرمان لیگ شد و در آسیا نیز با این تیم سوم شد. او علاوه بر 20 بازی و 4 گل در لیگ، در جام حذفی و آسیا نیز طی 11 بازی 6 گل برای سرخپوشان به ثمر رساند.
آرمينيا بيله فلد آلمان ( 78- 1376)
60 بازي ( 9گل)
در تابستان 76 باقري به همراه دايي عازم بوندس ليگا شد و به تيم کوچک بيله فلد پيوست. کريم در هفته دوم مقابل اشتوتگارت براي اولين بار بازي در بوندس ليگا را تجربه کرد و در هفته بيستم مقابل کارلسروهه براي اولين بار گلزني کرد. اگرچه بيله فلد در پايان فصل سقوط کرد، اما کريم در اولين فصل حضورش در آلمان 18 بازي کرد و 3 گل زد و اين در حالي بود که بيشتر اوقات در بازيهاي تيم ملي حضور داشت. در فصل دوم با اين تيم در بوندس ليگاي دو 22 بازي کرد و 2 گل زد و 6 بازي را به دليل يک تکل خشن و محروميت از دست داد! پس از بازگشت به بوندس ليگا، کريم يک نيم فصل در اين تيم باقي ماند و مجددا به پرسپوليس بازگشت و از اين تيم هم راهي امارات شد. باقری در 5 بازی جام حذفی نیز یک گل برای بیله فلد زد.
النصر امارات (79- 1378)
8 بازي ( 4 گل)
پس از بازگشت به ايران، يک نيم فصل را بطور قرضي در النصر امارات توپ زد و در مدت کوتاه حضور در اين تيم اماراتي عملکرد خوبي نيز داشت. او در 8 بازی برای النصر 4 گل در لیگ زد و در یک بازی جام حذفی نیز یک گل زد و با النصر نایب قهرمان لیگ امارات شد.
چارلتون انگليس ( 80-1379)
يک بازي
بدترين دوران زندگي ورزشي کريم در اين تيم انگليسي بود. باقري در مدت حضور در انگلستان مشکلات متعددي را تجربه کرد و فقط يک بار توانست در ترکيب چارلتون قرار گيرد. عليرغم قرارداد سه ساله، در پايان فصل به ايران بازگشت. کريم در تمام اين سالها جايگاه خود را در تيم ملي حفظ کرد.
السد قطر(81-1380)
11 بازي ( 5گل)
پس از پايان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2002 که با ناکامي ايران در صعود به جام جهاني همراه بود، کريم به عنوان گرانقيمت ترين بازيکن تاريخ السد با اين تيم قطري قرارداد بست. در جام باشگاههاي عربي او طي 5 بازي 5 گل براي السد به ثمر رساند و به عنوان برترين بازيکن تورنمنت انتخاب شد. در ليگ قطر نيز طي 11 بازي 5 گل به ثمر رساند. باقری همچنین برای این تیم در جام برندگان جام آسیا نیز بازی کرد، اما در 4 بازی گلی نزد.
پرسپوليس تهران ( 1381- 1389)
178 بازي ( 29 گل)
از فصل 81 ليگ برتر تاکنون کريم در پرسپوليس توپ مي زند. او پس از چند فصل حضور نصفه و نيمه که با حاشيه هاي زيادي نيز همراه بود، از فصل 85 و با تيم دنيزلي درخشش مجدد خود را اغاز کرد و در فصل 86 يکي از ارکان قهرماني پرسپوليس بود. در سال 87 دوباره پس از 7 سال به تيم ملي بازگشت و با خداحافظي پيرواني و رهبري فر ، از فصل 84 بازويند کاپيتاني نيز به اين بازيکن باتجربه و کهنه کار رسيده است. کریم فصل گذشته قهرمانی جام حذفی را نیز با پرسپولیس تجربه کرد و در این فصل نیز برای آخرین بار در بازی مقابل مس کرمان به میدان رفت و روز 7 آذر نیز برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.
کریم با زدن 29 گل بهترین گلزن پرسپولیس در لیگ برتر است و علاوه برا این در 20 بازی حذفی و 4 بازی آسیایی نیز پرسپولیس را همراهی کرده و 4 گل نیز به ثمر رسانده است.
redlove
11-29-2010, 04:06 PM
امیدوارم جایگزین خوبی برایه کریم باقری پیدا بشه چون این فوتبال که ما می بینیم هیچ پدیده ای نتونسته به مردم فوتبال دوست ایران معرفی کنه
خدا به داد فوتبال و هواداران برسه
http://iran.worldcupblog.org/files/2008/11/p_karim_bagheri.jpg
g.hoseyn
11-29-2010, 05:26 PM
كريم پيشنهاد هيئت مديره پرسپوليس را هم نپذيرفت
کريم باقري که عضويت در هيئت مديره پرسپوليس را قبول نکرد، در حال حاضر قصد دارد در تمرينات تيم پيشکسوتان حضور پيدا کند.
http://www.arteshesorkh.com/forum/../admin/asp/Picture/00026191.jpg
کريم باقري کاپيتان پرسپوليس در خداحافظي خود از باشگاه پرسپوليس استوار است.
کريم باقري امروز در جلسهاي در سازمان تربيت بدني با علي سعيدلو رئيس سازمان حضور پيدا کرد اما با وجود پيشنهاد تازه وي مبني بر عضويت کريم باقري در هيئت مديره پرسپوليس، از سعيدلو عذرخواهي کرد.
کريم که عضويت در هيئت مديره پرسپوليس را قبول نکرد، در حال حاضر قصد دارد در تمرينات تيم پيشکسوتان حضور پيدا کند تا هم از هياهوي فوتبال دور باشد و هم بتواند نزديکياش را با ورزش مورد علاقهاش حس کند.
mona_casillas
11-29-2010, 06:38 PM
24دي براي باقري بازي خداحافظي برگزار ميکنيم
سرپرست باشگاه پرسپوليس با تاکيد بر اينکه در خصوص داوري صحبت نميکند گفت: از همه هواداران به خاطر اين شکست عذرخواهي مي کنم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000666.jpg
کاشانی در خصوص آخرین وضعیت باقری اظهار داشت: امروز با باقری جلسه ای داشتیم ایشان بعد از بازی با داماش و به خاطر نیمکت نشینی هایش از تیم خداحافظی کرد اما اگر از فردا برگردد می تواند به تیم کمک کند و اگر نه روز 24 دی در بازی با یک تیم بزرگ بازی خداحافظی اش انجام می شود. باقری بازیکن حرفه ای است و قرارداد با تیم ما منعقد کرده است این بازیکن مرد اخلاق در سال گذشته است و اینکه در وسط فصل برود اخلاقی نیست.
سرپرست تیم پرسپولیس در پایان گفت: در 17 سال بازی کریم باقری تا به حال چنین اتفاقی برایش نیفتاده بود که در طول یک فصل نیمکتنشین باشد به همین دلیل این نیمکت نشینی قطعا روی بازیکنان بزرگ تاثیر می گذارد ضمن اینکه باقری حرفه ای است و به زور با ما قرارداد امضا نکرد.
AYLAR
11-29-2010, 10:10 PM
اینم یه ضربه ی دیگه به تیم
کریم رو که بی شک همه هوادارا عاشقشن به تعصبش شک ندارن نیمکت نشین کرده ....اخه هنوز میتونه بازی کنه بدرد تیم بخوره..کریم روحیه ی تیمه..روحیه ی بچه هاس...روحیه ی هواداراس...اقای کاشانی هم که.....کی میگه کارش اخلاقی نیس؟کارای دایی اخلاقیه؟؟؟
معلومه که کریم زوری قرارداد نبسته...تبپیم تیم کریمه....دفاع تیم کریمه...کاش خداحافظی از فوتبالش اختیاری بود نه اجباری.....
بازیکن رو بیخود بیدلیل اخراج میکنین وسط فصل اخلاقیه؟؟؟تیم رو ....سی میلیون هوادارو بهم ریختین اخلاقیه؟
اونسال قهرمانی همین اقای کاشانی میگفت:بچه ها بابردتون بهشتی هستین.با باخت جهنمی اخه دل سی میللین رو شادوغمگین میکنین
کوش حرفاتون؟قول هاتون؟ببینم جرات دارین رو حرف دایی تون حرف بزنین؟؟؟ناسلامتی یه کاره ی تیمین...پس فردا میشنوین اقا خوردبینم اخراج میکنه..........
Rainyboy
11-30-2010, 08:57 PM
تصمیم ناگهاني باقری برای پایان فوتبالش
خداحافظ کاپیتان كريم!
http://redpic.persiangig.com/PersPolisFC.Net/Gallery-88-89/LigeBartar/Bargasht/Derbi68%282%29/1.jpg
از همان ابتدا هم مشخص بود نگه داشتن کریم باقری روی نیمکت پرسپولیس کار سادهای نیست. فقط کافی است به روزهای پایانی وینگادا در پرسپولیس رجوع کنید تا بفهمید کاپیتان چگونه چند ماه به بهانه کمر درد سر تمرین نرفت و دست آخر خروج این سرمربی پرتغالی بود که به بهبود کمر دردآلود آقا کریم منجر شد. علی دایی هم پس از خداحافظی کریم باقری از تیم ملی تصمیم گرفت دیگر از کاپیتانش استفاده نکند تا حسین بادامکی با آن غنای تکنیکی(!) مجال خودنمایی بیشتری در میانه میدان داشته باشد. هر چند در کارشناسیهای برنامه نود مشخص شده بود که بادامکی در اکثر بازیهایی که حضور داشته به خاطر خطاهای مختلف دست کم لایق دریافت چند کارت زرد در هر بازی بوده است. اما تقدیر چنین رقم خورد که محبوس شدن کریم روی نیمکت با عدم اخراج بادامکی توام شود و دست آخر کاپیتان متمرد دست از تمرین بکشد و عطای فوتبال را به لقایش ببخشد. حبیب کاشانی که ذاتا مدیریت را از نوع کدخدامنشانهاش میپسندد در این بین خیلی تلاش کرد با ترتیب دادن یک بازی خداحافظی، اصطکاک بوجود آمده بین باقری و دایی را به حداقل برساند از این رو در نشست دوستانهای که یکشنبه بین او و کاپیتان برگزار شد او پیشنهاد داد تا اواسط دی ماه با تیم تمرین کند تا با یک میلیون دلاری که سازمان به پرسپولیس میدهد مقدمات حضور یک تیم بزرگ خارجی در تهران مهیا شود و کریم خداحافظی شکوهمندانهای را با قرمزها انجام بدهد. اما هر چه کاشانی اصرار کرد کریم راضی شود کارگر نیفتاد تا روز گذشته کاپیتان رسما عنوان کند تحمل نیمکتنشینی را ندارد و ترجیح میدهد اینچنین از فوتبال خداحافظی کند. یادش بخیر علی دایی در سن 37 سالگی با تیم ملی در جام جهانی 2006 حاضر شد و مدعی بود باید فیکس هم بازی کند اما حالا که او سرمربی شده تازه فهمیده استفاده از محمد نوری جوان چقدر بهتر از مدد جستن از بازیکن با تجربه است! شاید هم بزرگواری سرمربیان علی دایی بود که از مهاجم پیر و سنگین استفاده میکردند یا دست کم حرمت گذشته او را نگه میداشتند که هرگز بسان کریم او را به نیمکت پرچ نمیکردند. در چنین وضعیتی روز گذشته باقری آب پاکی را روی دست همه ریخت و با قاطعیت گفت؛ نه به استیلآذین میروم و نه به تراکتورسازی، ترجیح میدهم با همین پیراهن پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کنم. کاپیتان قرمزها در این باره اینچنین توضیح میدهد: «خودم این تصمیم را گرفتم و فکر میکنم تصمیم درستی هم گرفتهام. من نیازی ندیدم که در اینباره با کس دیگری مشورت کنم». کریم این را میگوید و با اشاره به اینکه از تصمیمی که گرفته پشیمان نمیشود، ادامه میدهد: «آقای کاشانی پافشاری میکردند که من دوباره به بازیام در پرسپولیس ادامه بدهم اما همانطور که گفتم من با در نظر گرفتن همه جوانب به این نتیجه رسیدم که از فوتبال خداحافظی کنم بهتر است. در وهله اول همانطور که گفتم کاری نکردم که تیم وارد حاشیه شود. در اینباره نیز هیچ صحبتی نکردم که به تیم ضربه بزند. حالا هم به شما گفتم من تصمیمم را گرفتهام و از کاری که میکنم پشیمان نخواهم شد». باقری اشاره به اینکه اختلافی با علی دایی ندارد میکند و ادامه میدهد:«من هیچ موقع نمیخواهم رو در روی شخص خاصی قرار بگیرم. الان هم نمیخواهم طوری صحبت کنم که برای خودم و تیمم حاشیه درست کنم. همانطور که گفتم تصمیمی است که گرفتهام. به همین دلیل هم از دست کسی ناراحت نيستم. در شرایط فعلی احساسم این است که از تیم خداحافظی کنم. قبلا احساسم این بود که میتوانم به تیم
کمک کنم اما خب گاهی اوقات مسائل آن جور که دوست داریم پیش نمیرود.» کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به این سوال که بهتر نبود با قهرمانی پرسپولیس یا در اوایل فصل از دنیای فوتبال خداحافظی میکرد، میگوید: «قهرمانی و مسائلی از این دست موضوعاتی هستند که برای یک بازیکن قابل پیشبینی نیستند اما همانطور که گفتم من دنبال مسائل خاصی نیستم که بخواهم آنها را دنبال کنم. این تصمیمی است که گرفتهام و به هیچ وجه نیز از آن منصرف نخواهم شد. به همین دلیل از فوتبال و پرسپولیس خداحافظی کردم. در ضمن در شرایط فعلی من علاقهای به مربیگری در فوتبال ندارم به همین دلیل هم فعلا فقط تماشاگر فوتبال خواهم بود».
Rainyboy
11-30-2010, 09:02 PM
درباره خداحافظي ناگهاني كريم باقري
قتل این خسته به شمشیر، تقدیر نبود!
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/16-11-1388%5CIMAGE634009752356875000.jpg
همين چند ماه پيش بود كه براي يك گفتوگوي بلند با او ساعتي در دفتر دوست صميمياش به انتظار ايستاديم. آقا كريم نزديك ساعت یک بعدازظهر با قيافه خوابزده وارد اتاق شد در حالي كه از دم در تا ورودي دفتر به ابراز احساسات مردم با لبخند پاسخ داده بود. او حالا روبهروي ما بود با همان صورت آشنا و آستينهايي كه تا نزديك آرنج تا خورده بودند. آقا كريم در اين گفتوگو از همه چيز گفت. از روزهاي اول فوتبالش كه با سختگيري داداش بزرگها همراه بود و از نخستین ماشيني كه در تهران خريده بود و از اينكه چقدر علي دايي، افشين قطبي و احمدرضا عابدزاده را با هم دوست دارد. آن روز 24 ساعت بعد از پيروزي پرسپوليس در جام حذفي بود و آقا كريم به عنوان يك الگو و بازيكني كه كيفيت فوتبال خود را تا سن
سي و چند سالگي حفظ كرده است قهرمان مطبوعات و هواداران فوتبال بود، روزهايي كه ميتوانست زمان خوبي براي خداحافظي كريم از فوتبال باشد. بيآنكه يكي از 5 فوتباليست برتر ايران طعم نيمكتنشيني در باشگاه پرسپوليس را تجربه كرده باشد و بيآنكه روزي در جمع بازيكنان بشنود كه سرپرست باشگاه پشت تريبون از خداحافظي قطعي آقا كريم در سال آينده بگويد. آن روزها كريم و دايي طوري درباره هم حرف ميزدند كه باور نميكردي فقط 5 ماه بعد اختلاف دوطرف به جايي برسد كه رفيق دوران جواني و دوست روزهاي تنهايي آلمان علي دايي ناگهان اعلام كند: «خداحافظ!»
اتفاقات اين چند روز مثل فيلمي است كه روي دور تند قرار گرفته و جالب اينكه نقش اول بازيكني است که هميشه به آرامش و طمأنينه مشهور بوده است. قهرماني به اسم كريم باقري كه همين پارسال در داربي استقلال و پرسپوليس با يك شوت پاي راست استثنايي جاي علي دايي را در سمت سرمربيگري پرسپوليس محكم كرد. اين روزها در آلودهترين پاييز چند ده سال گذشته و در حالي كه نوستالژيستها دوباره از 8 آذر و حماسه صعود مينويسند پرسپوليسيها در حالي به ورزشگاه آزادي خواهند رفت كه ديگر ميدانداري به اسم كريم در جمع بازيكنانشان نخواهد بود. اين موقعيت به خودي خود موقعيت آزاردهندهاي است. آقا كريم خداحافظي كرده، ديگر نه جلوتر از همه بازيكنان با يقههاي ايستاده و نه عقبتر از همه آنها با كاور ذخيره زرد اثري از او نخواهد بود. او كه منش، بزرگي، غيرت و شخصيتش در اين فوتبال مستثنایش كرد ... . ما هنوز نفهميديم كه چه اتفاقي افتاد كه ناگهان همه چيز به پايان رسيد.گرچه واقعيت هم چندان مهم نيست. هر چه بود به اين ربط داشت كه بزرگ فوتبال ما به سن پايان فوتبال نزديك و نزديكتر شده بود. كاش همان روز بازي برزيل استوكها را زيربغل زده بود و به خانه ميرفت يا كاش رفيق صميمي و آقاي سرمربي طوري رفتار ميكرد كه دل او را نميشكست، كاش ... كاش ... كاش ... .
كاش كريم اينطوري از فوتبال نميرفت، جوري كه اصلا شايسته 2 دهه بازي فوقالعادهاش نبود ... بپذیر که اصلا نبود!
بردیا یادگاری
mona_casillas
11-30-2010, 09:12 PM
خداحافظی اجباری و دوری کریم باقری از پرسپولیس
http://www.irupload.ir/images/ubyid0q22hxp3xer9uh.png
k a s r a
11-30-2010, 10:10 PM
کریم امسال وقته خداحافظیش بود! خدا به همراهش! :gamm:
zamara
11-30-2010, 10:17 PM
http://s16.aks98.com/files/60447276214421044794.jpg
نه، اين صفحه آخر ورق نمي خورد
نمي دانم حق با كيست؛ آنهايي كه مي گويند دايي بد كاري كرد كه به آقا كريم بازي نداد و قهرش داد يا گروهي كه معتقدند كاپيتان نبايد به خاطر نيمكت نشيني از كوره در مي رفت و به سيم آخر مي زد.
نمي دانم به كدام سمت گرايش پيدا كنم چه خود آقا كريم هم مصلحت پرسپوليس را بر هر چيز صلاح مي دانست و مي داند وگرنه شايد آنقدر ناراحت باشد كه برخلاف تمام اين 17-16 سالي كه در سطح اول فوتبالمان بوده و مي شناسيمش جانب احتياط را كنار بگذارد و عليه همبازي سابق و مربي فعلي اش حرف بزند و تيترهاي درشت روزنامه هاي ورزشي را مطابق ميل آنها جور كند.
هنوز هم نمي دانم حق با كدام گروه است اما خوب مي دانم كه با خداحافظي آقا كريم پرسپوليس خالي از فوتباليست بزرگ مي شود.
هنوز وقتي سر تمرين پرسپوليس حاضر مي شوم آقا كريم تنها فوتباليستي است كه سخت مي شود به او نزديك شد. فكرش را هم نمي توان به ذهن راه داد كه اگر شماره 6 رويايي تيم يك روز سر تمرين نيايد، ديگر چگونه به پرسپوليس مي توان به ديده يك تيم بزرگ و با حداقل ستاره موجود نگاه كرد.
در تمام اين سال ها همه گفته اند، ما هم شنيده ايم و قبول كرده ايم كه اسم ها پرسپوليس را بزرگ نمي كنند. پرسپوليس بزرگتر از علي پروين نداشت كه در 41 سالگي آقاي گل تهران شد و هيبتش بي نظير بود و هست اما وقتش كه رسيد او هم رفت چون به صلاح خودش و پرسپوليس بود كه برود. پرسپوليس بدون پروين، عابدزاده، مهدوي كيا و چندين بزرگ فوتبال و محبوب سكوهاي سرخ به حركتش ادامه داد، درست مثل قطاري كه در هر ايستگاه چند نفري را پياده مي كند اما مسيرش را همچنان ادامه خواهد داد. موضوع آقا كريم البته كمي فرق دارد، انگار قطار سرخ بدون او خيلي خالي مي شود و ديدن ندارد. گروهي مي گويند دايي مربي فكر مي كند با تيمي يكدست و بي ستاره موفقيت در دسترس است اما نگاهي ناشي از احساس و عرق به پرسپوليس مدام هوادار چند ساله را آزار مي دهد كه پرسپوليس را با همين ستاره ها و بزرگان مي شناسند و ارج مي نهند و چنانچه روزي كسي در اين تيم نبود كه نتوان هم وزن نام پرسپوليس به او توجه كرد همچنان با خواندن خاطرات تلخ و شيرين پرسپوليسي هاي بزرگ و نامداران دهه 50، 60، 70 و حتي ابتداي دهه حاضر اين تيم، حسرت ها پر رنگ تر و آه كشيدن هاي از ته دل عميق تر خواهد شد.
همه ما مي دانيم با طول كشيدن قهر كاپيتان آن هم به مدت يك هفته، تماس هاي بي پاسخ و سرانجام جلسه اي نافرجام قطعا شأن كريم باقري حفظ نشده و اين جدايي به بدترين و آزاردهنده ترين شكل ممكن فقط دل هوادار و علاقه مند به پرسپوليس را خراش مي دهد. حالا هوادار درمانده از خودش مي پرسد چرا كاپيتان يك تيم بزرگ و تك چهره محبوب آن با چند مصاحبه به يكباره دل از تيم محبوبش مي كند و چرا تلاشي كه بايد، براي حفظش انجام نشده كه اين «شوك» حسابي تكانش دهد؟ مي پرسد چرا كسي نبود كه تصميم كاپيتان را تغيير دهد، حتي اگر كار سختي باشد.
شايد چون نمي دانستيم كه حق را به كدام گروه بدهيم فقط نظاره گر بوديم و راوي روايت قهر كريم و پيامدهايش اما چقدر تلخ است روايت صفحات آخر وقتي كه كاپيتان مي گويد آماده آماده ام اما انگار بايد بروم. ياد رائول گونزالس افتاديم؛ آنقدر كنارش گذاشتند كه از رئال رفت اما همچنان از رئال و پرس به نيكي ياد مي كند. آقا كريم اما شخصيتي نزديك به رائول دارد. هر چند قرار نيست جايي برود و گفته با پيراهن پرسپوليس خداحافظي مي كند اما با كاشاني گل مي گويد و گل مي شنود و عليه دايي حرف نمي زند. اينكه او از دلخوری از دايي هيچ نمي گويد خوب است اما اي كاش همه چيز آنطور كه فكر مي كنيم پيش نرود؛ حبيب كاشاني بي خيال تغيير راي كاپيتان نشود. پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس فقط از حفظ شأن باقري نگويند و براي حفظش تلاشي گسترده آغاز شود، آقا كريم هم در تصميم گيري كمي منعطف باشد و پژمردگي «دل» هوادار را در تصميمش لحاظ كند و سرانجام علي دايي جدا از دوري تيمش از حاشيه و البته انديشيدن به موفقيت نهايي، آمادگي و بزرگي آقا كريم را فراموش نكند.
Masoud
11-30-2010, 11:39 PM
فقط میشه ناراحت بود.
کریم واسه پرسپولیس خیلی بزرگه و حیف بوده اینطوری خداحافظی کنه.
کریم میتونست خیلی بهتر از اینها از فوتبال بره کنار.
این وسط خیلی ها مقصر بودن و از همه بیشتر خوده کریم که انقدر طولش داد.
کریم حقش بود در شان کریم میرفت کنار.
ایشالله شرایط بهتری براش فراهم شه.
redlove
12-01-2010, 12:42 AM
ولی من میگم اگر کریم باقری با هماهنگیه فدراسیون پرسپولیس برد وسطه حاشیه اشتباه بزرگی کرده
چون فکر می کنم دستهایه آلوده این وسط داره نقش آفرینی میکنه
redlove
12-01-2010, 02:27 PM
امروز هم کریم باقری سره تمرین نیومده
روز شمار نبوده کریم روزها داره طولانی و کشدار میشه امیدوارم مشکلات زودتر حل بشه
k a s r a
12-01-2010, 03:50 PM
ولی من میگم اگر کریم باقری با هماهنگیه فدراسیون پرسپولیس برد وسطه حاشیه اشتباه بزرگی کرده
چون فکر می کنم دستهایه آلوده این وسط داره نقش آفرینی میکنه
ایشالله خدا هرکیو که میخواد پرسپولیس رو ببره تو حاشیه لعنت کنه|
ایشالله کاپیتان سابقمونم کمتر به فکر حاشیه درست کردن باشه! ناسلامتی بزرگه تیمه!
C D E M
12-01-2010, 11:36 PM
همه از رفتنش شوکه شدیم بعد از اون افتضاح تیم ملی در رابطه با خداحافظیش تو مملکت غریب توی اون سوت و کوری آرزوی یه جشن خداحافظیه کوچولو رو تو پرسپولیس داشتیم براش حیف!
redlove
12-02-2010, 11:52 AM
خیلی خوب میشه اگر کریم باقری با برنامه ریزی خوب و شرایط بهتر خداحافظی کنه
mona_casillas
12-02-2010, 02:41 PM
مقصر باقری بود که مردادماه قرارداد می بست سن واقعیش رو مخفی کرد بعد که حاج حبیب مدیریت بین الملل :4: متوجه حقیقت شد ! و به دایی گفت کریم رو نیمکت نشست ،نیمکت نشینی کریم ارتباطی با تشویق هایی که در استادیوم میشد نداشت :4: حالا که سن واقعی کریم لو رفته میخواد قضیه رو لوث کنه و پرسپولیس رو به حاشیه بکشه :4: اما دیگه این کارها قدیمی شده و بنابراین بازیکنی که در مرداد 89 با دست و هورا و کف زدن قرارداد بست در آبان زمزمه خداحافظیش به گوش رسید و در دی ماه هم رسما خداحافظی داده میشه !!!!!!!!!!! تا درس عبرتی بشه برای دیگران که موقع قرارداد بستن از شناسنامه المثنی استفاده نکنند :24::24:
ویرایش :
تا به حال نام 5 تیم بزرگ و کوچیک برای برنامه خداحافظی کریم باقری برده شد و عمرا اگر چنین اتفاقی بیفته من اسمم رو عوض میکنم !!!!!!!!!!!!!
C D E M
12-02-2010, 02:46 PM
از یه لحاظ هم من با مونا جان موافقم باقری اسطوره هست اما بیش از حد دیگه بازیکنیش رو ادامه داد تو فوتبال همیشه قانون اینه بازیکنی که دونده نیست باید تعویض بشه اصلا هم مهم نیست اسطوره باشه یا آماتور!باقری هم از این قاعده مستثنی نیست به نظرم اگر باقری همکاری می کرد تا نیم فصل میشد براش یه جشن مفصل و خاطره انگیز گرفت!
karimi-8
12-02-2010, 03:43 PM
مشکل خداحافظی باقری فقط وفقط شخص دایی هست
هیچ بازیکنی تو دنیا مثل دایی با اون همه ... از فوتبال خداحافظی نکرده .هیچ بازیکنی
اما دایی دلش نمیخواد شریک نداشته باشه
دایی پارسال به کریمی پیشنهاد داد به پرسپولیس برگرده ولی سوابق دایی برای کریمی روشن بود ودست رد رو سینه دایی زد .هر چند بعدا کلی از هم تعریف تمجید کردن
اما باقری دم دست دایی بود واین بلا رو سرش اورد. مطمئنا باقری اخرینم نفری هست که این بلا سرش میاد وهیچ وقت کریمی ومهدویکیا اینجور نمیشن چون دایی رو خوب میشناسن.
C D E M
12-02-2010, 03:51 PM
دوست عزیز باهاتون درباره ی باقری موافقم اما این بی معنیه که بگین دایی چشم دیدن کسی رو نداره!
karimi-8
12-02-2010, 03:58 PM
دوست عزیز باهاتون درباره ی باقری موافقم اما این بی معنیه که بگین دایی چشم دیدن کسی رو نداره!
پری روز شما مجله خبری شبکه 1 رو دیدید یا نه ؟؟
با 5 نفر مصاحبه کردن 4تاشون گفت دایی چشم نداره بزرگتر ومحبوب تر از خودشو ببینه .این از این
مصاحبه عابد زاده رو دیدی یانه ؟؟ اونم گفته حسودان چشم دیدن محبوبیت باقری رو نداشتند .
دایی متاسفانه از بدو تولد این شخصیت رو داشته که همه چیز رو برای خودش میخواد مثلا تو مصاحبه های تیم ملی که مال 70 ملیون هست اقا میگفت تیم من . من
همین منیت دایی براش خیلی تو گذشته گرون تموم شد وقضایای که شما بهتر میدونیدبراش پیش اومد .
C D E M
12-02-2010, 10:49 PM
نه متاسفانه ندیدم اما مثل مثل اینکه شما نود رو نمی بینید که دایی پرطرفدار ترین بازیکن شد!
redlove
12-02-2010, 11:31 PM
دایی طرفداران خودشو داره ولی کریم باقری هم طرفداران خودشو داره هم طرفداران دایی
mona_casillas
12-03-2010, 03:00 AM
کريم باقري در صدر محبوب ترين بازيکنان جهان در سال 2010
کريم باقري در صدر محبوب ترين بازيکنان جهان در سال 2010 جاي گرفت .
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001524.jpg فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار دومین مرحله از نتایج رای گیری برای انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان را اعلام کرد که بر این اساس کریم باقری کاپیتان سابق پرسپولیس با 58280 رای در صدر قرار دارد. فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال نیز با 55245 رای در رده دوم این نظر سنجی ایستاده است. در این نظر سنجی که 140 بازیکن از 75 کشور جهان حضور دارند، محمد ابوتریکه مصری با اختلاف 20 هزار رای در رده سوم قرار گرفته است.
نکته جالب اینکه 8 نفر اول این نظر سنجی از کشورهای غیراروپایی هستند و لیونل مسی آرژانتینی با 6490 رای در رده نهم قرار گرفته است که نفر اول در بین بازیکنان مشهور جهان است!
این نظر سنجی یک ماه دیگر ادامه دارد و نتایج نهایی در اوایل ژانویه 2011 اعلام می شود.
روز شمار دوران حرفه اي کريم باقري
کريم باقري کاپيتان پرافتخار تيم پرسپوليس پس از دو دهه درخشش در عرضه فوتبال باشگاهي و ملي، رسما اعلام کرد که براي هميشه از فوتبال خداحافظي مي کند. باقري حدود دو ماه پيش نيز در بازي دوستانه با برزيل از بازيهاي ملي خداحافظي کرده بود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000556.jpg
کریم که از سال 1370 درخشش خود را در فوتبال ایران شروع کرد، از معدود بازیکنان تاریخ فوتبال ایران است که حدود 20 سال در سطح اول فوتبال ایران حضور داشته است.
یکم شهریور 1370: در بازی تیمهای تراکتورسازی و استقلال در لیگ آزادگان برای اولین بار به میدان آمد و برای تیم قرمزپوش تبریزی بازی کرد.
29 آذر 1370: اولین گل خود را برای تیم تراکتورسازی به ثمر رساند. او در بازی مقابل سپاهان که با برد 3-1 تراکتورسازی همراه بود، یک گل به ثمر رساند.
28 تیر 1371: برای اولین بار پیراهن تیم ملی را در بازی های تیم ملی جوانان برتن کرد. کریم در مسابقات مقدماتی جوانان آسیا مقابل لبنان برای اولین بار حضور در عرصه ملی را تجربه کرد.
6 اسفند 1371: پس از دو فصل حضور در تراکتورسازی با یک قرارداد جالب توجه به تیم کشاورز تهران پیوست.
16 خرداد 1372: اولین بازی ملی خود را مقابل پاکستان در جام اکو در تهران تجربه کرد و در همین بازی اولین گل ملی خود را به ثمر رساند. کریم در این روز 19 سال و 107 روز سن داشت و در تیم باشگاهی کشاورز توپ می زد. باقری یکی از معدود بازیکنان فوتبال ایران است که بلافاصله از تیم ملی جوانان به تیم ملی بزرگسالان رسیده است.
26 آبان 1373: با کارت قرمزی که در بازی مقابل استقلال اهواز گرفت، برای اولین بار اخراج را در دروان ورزشی اش تجربه کرد.
22 شهریور 1374: با تیم ملی ارتش در مسابقات اولین دوره بازیهای ارتش های جهان در رم ایتالیا، به مقام نایب قهرمانی دست یافت. ایران در فینال مغلوب فرانسه شد.
30 مهر 1374: کریم باقری کاپیتان تیم ملی امید بود که با شکست مقابل امارات از راهیابی به المپیک 1996 آتلانتا بازماند. کریم در 3 بازی مقدماتی المپیک برای ایران به میدان رفت.
20 اردیبهشت 1375: ستاره فوتبال ایران در آن روزها با یک قرارداد خوب به ارزش 6 میلیون تومان به پرسپولیس پیوست.
8 تیر 1375: برای اولین بار با پیراهن پرسپولیس به میدان رفت. باقری در هفته اول لیگ آزادگان مقابل بهمن بازی کرد که پرسپولیس 2-1 باخت.
یکم دی 1375: با تیم ملی ایران در جام ملتهای 1996 آسیا به مقام سومی دست یافت. باقری در این مسابقات 6 بازی انجام داد و 2 گل زد و یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی بود.
12 خرداد 1376: در مسابقات مقدماتی جام جهانی 1998، در بازی مقابل مالدیو 7 گل از 17 گل ایران را زد و رکوردار شد. کریم تنها بازیکن تاریخ تیم ملی است که در یک بازی 7 گل به ثمر رسانده است.
30 خرداد 1376: با یک قرارداد 3 ساله به ارزش یک میلیون دلار به تیم آرمینیا بلیه فلد آلمان پیوست. او پس از دایی دومین لژیونر ایرانی در این بوندس لیگای آلمان بود.
12 تیر 1376: در بازی دوستانه تیم منتخب آسیا مقابل تیم فیفا در هنگ کنگ به میدان رفت و یک گل نیز به ثمر رساند.
14 مرداد 1376: در دیدار تیمهای آرمینیا بیله فلد و اشتوتگارت، برای اولین بار بازی در بوندس لیگا را تجربه کرد.
مرداد 1376: به علت درخشش در تیم منتخب آسیا به عنوان بازیکن برتر ماه جولای 1997 آسیا30 انتخاب شد.
16 آبان 1376: در آخرین بازی مرحله مقدماتی جام جهانی 1998 مقابل قطر، در حالی که ایران 2 گل خورده بود با دریافت کارت قرمز از بازی اخراج شد و اولین بار در بازیهای ملی کارت قرمز به نام او ثبت شد.
8 آذر 1376: در دیدار تاریخی مقابل استرالیا در ملبورن، در حالی که تیم ملی 2- صفر عقب بود زننده گل اول تیم ملی بود که باعث بازگشت روحیه ملی پوشان شد و در نهایت با تیم ملی به جام جهانی صعود کرد.
16 دی 1376: به عنوان دومین گلزن برتر ملی جهان در سال 1997 انتخاب شد. کریم پس از رونالدوی برزیلی با 20 گل ملی در رده دوم قرار گفت.
اردیبهشت 1377: در انتخاب برترین های فوتبال آسیا در سال 1997، پس از ناکاتای ژاپنی و خداد عزیزی در رده سوم بهترین بازیکنان سال آسیا قرار گرفت.
خرداد 1377: در جام جهانی 1998 در ترکیب تیم ملی به میدان رفت و در هر 3 بازی برای ایران بازی کرد. تیم ملی در این مسابقات با برد آمریکا اولین پیروزی خود در تاریخ جام جهانی را جشن گرفت.
یکم مهر 1377: در انتخاب برترین های قرن آسیا از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال به عنوان دومین بازیکن برتر ایران و دهمین بازیکن برتر قاره آسیا انتخاب شد.
28 آذر 1377: با تیم ملی ایران قهرمانی بازیهای آسیایی 1998 بانکوک شد و مدال طلا را به گردن آویخت. کریم در بازی فینال مقابل کویت زننده یکی از دو گل ایران بود.
27 خرداد 1378: با تیم آرمینیا بیله فلد قهرمان بوندس لیگای 2 شد و به دسته اول صعود کرد. کریم نقش مهمی در صعود این تیم داشت.
12 بهمن 1378: با قرارداد چهار ماهه ای به ارزش 350 هزار دلار به تیم النصر دوبی پیوست.
15 بهمن 1378: در بازی دوستانه تیمهای ملی ایران و کویت برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به بازو بست، کاری که 8 بار دیگر تکرار شد.
24 مرداد 1379: با قراردادی به ارزش 400 هزار پوند به تیم لیگ برتری چارلتون پیوست تا اولین ایرانی حاضر در فوتبال انگلیس باشد.
2 آبان 1379: زیباترین گل مسابقات جام ملتهای 2000 آسیا در لبنان را به ثمر رساند. باقری در شکست 2-1 مقابل کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی، زننده تک گل ایران بود که سالها در یاد خواهد ماند. این گل به عنوان بهترین گل ماه اکتبر 2000 آسیا انتخاب شد. کریم تنها بازیکن ایرانی بود که در ترکیب تیم منتخب آسیا در این سال قرار گرفت.
21 آبان 1379: در اولین بازی خود برای چارلتون در لیگ برتر 20 دقیقه مقابل ایپسویچ تاون به میدان رفت. این تنها بازی باقری در لیگ برتر انگلیس بود.
4 آذر 1379: در مقدماتی جام جهانی 2002، فقط یک گل نیاز داشت تا با رکوردش برابری کند. کریم در بازی مقابل گوام زننده 6 گل از 19 گل ایران بود.
9 آبان 1380: در بازی مقابل امارات در پلی اف مقدماتی جام جهانی 2002، گل زیبایی را به امارات زد که به عنوان گل برتر ماه اکتبر 2001 آسیا انتخاب شد.
25 آبان 1380: به عنوان گرانترین خرید تاریخ باشگاه السد قطر به این تیم قطری پیوست و یک فصل برای السد توپ زد.
19 آذر 1380: با تیم السد قطر قهرمان جام باشگاههای عرب شد. کریم در 5 بازی 5 گل زد و بهترین بازیکن تورنمنت انتخاب شد.
25 بهمن 1380: کریم باقری اعلام کرد که دیگر در تیم ملی بازی نخواهد کرد ، در حالی که فقط 27 سال داشت.
27 مرداد 1381: به عنوان گرانترین بازیکن تاریخ پرسپولیس با قراردادی به ارزش 170 میلیون تومان به تیم سابق خود بازگشت.
25 مرداد 1382: در حالی که خبر توافق او باشگاه پاس در خبرگزاری ها منتشر شده بود، کریم قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس تمدید کرد!
16 اردیبهشت 1383: وینگو بگوویچ نام کریم باقری را به عنوان یکی از 7 بازیکن مازاد در لیست خود قرار داد و حکم اخراج او را صادر کرد.
4 دی 1383: برای اولین بار بازویند کاپیتانی پرسپولیس را بر بازو بست. کریم در بازی مقابل ابومسلم در مشهد کاپیتان پرسپولیس شد.
28 اردیبهشت 1387: به عنوان کاپیتان پرسپولیس جام قهرمانی لیگ را پس از 7 سال بالای سر برد. کریم در جسن قهرمانی پرسپولیس خواننده سرود قهرمانی نیز بود!
12 مرداد 1387: به عنوان برترین بازیکن سال فوتبال ایران از سوی فدراسیون فوتبال معرفی شد. کریم نقش مهمی در قهرمانی پرسپولیس در لیگ هشتم داشت.
19 آبان 1378: در بازی دوستانه مقابل قطر در دوحه، کریم باقری پس از 8 سال دوباره پیراهن شماره 6 تیم ملی را پوشید و با بازوبند کاپیتانی پای به میدان گذاشت.
25 دی 1387: آخرین و پنجاهمین گل ملی اش را در بازی مقابل سنگاپور در تهران به ثمر رساند. در این بازی ایران 6- صفر پیروز شد.
10 مرداد 1388: به عنوان بازیکن برتر اخلاق لیگ هشتم انتخاب شد. کریم در مشهد جایزه خود را دریافت کرد.
14 بهمن 1388: در بازی داربی زننده گل برتری پرسپولیس بود. کریم در دقیقه 87 با یک شوت مهارناشدنی دروازه استقلال را فرو ریخت تا پرسپولیس پس از 6 سال دوباره داربی را با پیروزی به پایان ببرد.
21 اسفند 1388: در بازی مقابل ملوان در انزلی که با تساوی 1-1 خاتمه یافت، آخرین گل باشگاهی اش را به ثمر رساند و با این گل بهترین گلزن پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر نیز شد.
3 خرداد 1389: تیم پرسپولیس قهرمان جام حذفی شد. کریم باقری برای اولین بار کاپ قهرمانی حذفی را بالای سر برد.
2 شهریور 1389: به عنوان برترین بازیکن اخلاق یک دهه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد و تندیس ویژه ای از فدراسیون فوتبال دریافت کرد.
15 مهر 1389: در بازی دوستانه مقابل برزیل در ابوظبی رسما از حضور در تیم ملی خداحافظی کرد و با 87 بازی و 50 گل ملی به تاریخ پیوست.
20 آبان 1389: در شکست 1- صفر مقابل مس در کرمان، کریم آخرین بازی باشگاهی اش را تجربه کرد و برای دقایقی با پیراهن پرسپولیس بازی کرد.
7 آذر 1389: تصمیم خود مبنی بر خداحافظی از فوتبال را علنی کرد و رسما اعلام کرد که به دو دهه فعالیت حرفه ای خود در فوتبال پایان می دهد.
Aida_red
12-04-2010, 03:00 PM
جطوری میشه کریم اول فصل خوب باشه هنوز به نیم فصل نرسیده مسن و پا به سن گذاشته احترام کریم را نگه نداریم کسی نمیمونه احترام دایی را در تیم نگه داره
بازیکنای جدید هنوز خیلی مونده امتحان پس بدن مثل کریم با غیرت و تعصب پیدا نمیشه باید بیشتر قدرش را بدانیم
متاسفانه علی دایی کارهایی میکنه هیج توجیهی نداره
AYLAR
12-04-2010, 06:46 PM
نه متاسفانه ندیدم اما مثل مثل اینکه شما نود رو نمی بینید که دایی پرطرفدار ترین بازیکن شد!
مونای گلم ..پرطرفدارترین بازیکن...نه سرمربی
این دایی پدر فوتبال ایران اصلا پدر بزرگ اصلا همه کاره فوتبال این مملکت این آقاست
این اقا همیشه بازیکن خوبی بود نه سرمربی خوبی...تیم ملی رو .....الان مث بختک افتاده به جون پرس.........................................
mona_casillas
12-07-2010, 04:50 PM
در برنامه نود دیشب کریم باقری حرف هاش رو زد و کسانی که باید بفهمند قضیه چی بوده فهمیدن و کسانی هم که خودشون رو به خواب زدن ، فعلا بیدار بشو نیستند :4:
redlove
12-07-2010, 07:12 PM
مشاوره تیم ملی به کریم باقری اسطوره پرسپولیس تبریک میگم
واقعا بعد از اون بازی با رئیس دولت 10 این جایگاه خوبی براشون بود تبریک میگم
zamara
12-07-2010, 07:23 PM
همانطور كه ميدانيد مشاور قطبي بودن براي كريم باقري بسيار ناچيز و كوچك هست اما چون آقاي باقري داراي شخصيتي بسيار محترم و افتادگي بالايي است فقط بخاطر خدمت به تيم ملي و دلخوشي جوون هاي اين مرز و بوم اين مسئوليت بسيار كوچك و ناچيز رو قبول كردند .
بهتره به جاي تخريب بازيكن بزرگي مثل كريم باقري به فكر تيم پرسپوليس خودمون باشيم كه متاسفانه اين روزها نتايج خوبي نگرفته و اميدوار باشيم كه در مقابل تيم تراكتور كه مثل گرگ زخمي است و به فكر انتقام است نتيجه خوبي بگيريم.
يادمان باشد ، آقاي كريم باقري بازيكن بسيار بسيار بسيار بزرگي است و براي بردن نام او حتما با احترام اينكار را بكنيم.
mona_casillas
12-07-2010, 07:48 PM
برای کریم باقری که به تازگی و از روی لطف جناب دایی از فوتبال خداحافظی کرده ،مشاور تیم ملی شدن هیچ اشکالی نداره ،اگر مربی تیم ملی شد و تمام امید و آرزوهای ملتی رو برای صعود به جام جهانی به هدر داد مثل دایی اونوقت میشه به کریم ایراد گرفت ! بازی با رئیس دولت دهم هم یک دیدار اجباری و از پیش تعیین شده بود و این حرف ها چیزی از ارزش های کریم کم نمیکنه و به ارزش های دایی اضافه نمیکنه . کسایی که تمام شب و روزشون با دوستان و رفقا و پیشمرگان رئیس دولت دهم میگذره بهتره این حرف ها رو درباره کریم باقری نزنند و به راه و روش و منش زندگی خودشون بیشتر توجه کنند .
حرف های کریم باقری در برنامه نود دیشب همه چیز رو به خوبی روشن کرد دایی هم یکبار دیگه با حرف ها و توجیهات بچه گانه اش شخصیتش رو به رخ کشید .
pesarjonoob
12-07-2010, 08:08 PM
باقری دلایل خداحافظیاش از فوتبال را اعلام کرد/ کریم به مردم "نه" گفت
http://www.irinn.ir/Files/1/01389/00000azar/08/digar/karim%20bagheri.jpg
کاپیتان پیشین پرسپولیس با بیان جملاتی چون احساس کردم به درد پرسپولیس نمیخورم، نه با کسی قهرم و نه مشکلی دارم، دایی گفت، بمان تا باهم تیم را بسازیم، هواداران بدانند باید میرفتم و تواناییام از افرادی که الان در فوتبال هستند خیلی بیشتر است به تشریح دلایل خداحافظیاش پرداخت.
کریم باقری در مورد خداحافظی خود از دنیای فوتبال گفت: من نمی دانم این خصلت خوب من است یا بد. اما هر زمان احساس کردم به درد نمیخورم، سریع خود را از آن مجموعه جدا کردم. این اواخر شرایط من در پرسپولیس به گونهای بود که احساس کردم نمی توانم به پرسپولیس کمک کنم و در نهایت تصمیم به جدایی گرفتم.
وی که دوشنبه شب در برنامه نود حضور داشت با تاکید براینکه خودش تصمیم به جدایی از تیم پرسپولیس گرفته و عوامل دیگری در اتخاذ این تصمیم دخیل نبوده است، افزود: از ابتدای فصل تا زمانی که تصمیم به جدایی گرفتم، فقط در دو بازی تراکتورسازی و شهرداری تبریز جز نفرات اصلی بودم و در سایر دیدارها روی نیمکت می نشستم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در فصول گذشته لیگ برتر با پذیرش این نکته که مربی در تیم تصمیم گیرنده اصلی است، گفت: از ابتدای فصل در مورد خداحافظی من از فوتبال حرف زده می شد تا اینکه یک ماه پیش این موضوع بصورت رسمی در نشست خبری باشگاه اعلام شد. من در آن زمان با این موضوع مخالفت کردم، چرا که آماده بودم و احساس می کردم می توانم برای تیم بازی کنم و کمک حال تیم باشم.
باقری افزود: تصمیم من برای خداحافظی از فوتبال بسیار دشوار بود و دوست نداشتم از فوتبال کناره گیری کنم اما احساس کردم برای تیم مفید نیستم و تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفتم، که اگر مفید بودم بازی می کردم.
وی یادآور شد: از ابتدای فصل تا به امروز خیلی تلاش کردم که به تیم پرسپولیس کمک کنم. احساسم این بود که می توانم کمک کنم. امروز هم که خداحافظی کردهام نه با کسی مشکلی دارم و نه قهر هستم.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: از ابتدای فصل این صحبتها نبود. پیش از آغاز فصل اولین بازیکنی بودم که به من پیشنهاد تمدید قرارداد شد اما آخرین نفری بودم که قراردادم را تمدید کردم! من پیش از آغاز تمرینات خیلی دوستانه به علی دایی گفتم اگر به من احتیاج نداری بگو تا از تیم جدا شوم و اگر مرا نخواهید اصلا ناراحت نمی شوم اما دایی گفت که مرا لازم دارد و تاکید کرد بمانم تا باهم تیم را درست کنیم.
باقری در ادامه از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کرد و گفت: هواداران بدانند تصمیم به جدایی و خداحافظی از فوتبال برایم سخت بود و امیدوارم آنها مرا درک کنند. آنها بدانند در شرایط سختی بودم و باید می رفتم.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران با یادآوری اینکه به خاطر علی دایی به این تیم بازگشته بود، گفت: هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتراض نکردهام. این فصل مسابقهای بود که من فقط چند دقیقه بازی کردم اما اعتراض نکردم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در فصل هفتم لیگ برتر که منجر به قهرمانی این تیم شد، خاطر نشان کرد: فصل گذشته که از ناحیه آشیل پا دچار آسیب دیدگی شده بود، آقای کاشانی در اردوی دوبی پیشنهاد کرد، اگر نمی توانم به بازی ادامه دهم، برنامه خداحافظی من از فوتبال را ترتیب دهم اما با پیشنهاد ایشان مخالفت کرده و خودم را به ترکیب تیم رساندم و اتفاقا عملکرد خوبی هم داشتم. در فصل گذشته گلهای حساسی زدم و پاس گلهای زیادی دادم که همین مسئله باعث شد به من پیشنهاد تمدید قرارداد بدهند.
باقری در ادامه مدعی شد در شرایط بدنی بسیار مطلوب است و می تواند به مراتب بهتر از خیلی از بازیکنانی که امروز در فوتبال ایران حضور دارند، بازی کند.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران همچنین در واکنش به اظهارات علی دایی که خداحافظی باقری را از دلایل ناکامی سرخپوشان در دیدارهای اخیر عنوان کرده بود، گفت: من این موضوع را قبول ندارم. من که جز نفرات اصلی تیم نبودم که خداحافظی ام به تیم لطمه بزند. شاید منظور دایی این بود که خداحافظی من از نظر روحی به تیم لطمه زده است. اگر این فوتبال حرفهای است که نباید خداحافظی یک نفر در تیم تاثیرگذار باشد و اگر هم بازیکنان به وجود من عادت کرده بود، باید ترک عادت کنند.
"من هیچ اختلافی با علی دایی نداشته و ندارم. ما دوستان صمیمی هم بوده و می مانیم." باقری با بیان این دو جمله افزود: پس از خداحافظی از فوتبال هیچ تماسی با علی دایی نداشتم. در این مدت البته دیدار و گفتگوهایی با آقای کاشانی داشتهام. زمانی هم که تصمیم به خداحافظی گرفتم، این تصمیم را با بازیکنان قدیمی تیم در میان گذاشتم، چرا که آقای کاشانی آن زمان مالزی بود.
وی تاکید کرد: من از فوتبال خداحافظی کردهام و دیگر به فوتبال باز نمی گردم، حتی اگر آقای کاشانی و علی دایی از من بخواهند که به فوتبال بازگردم.
باقری احتمال حضورش در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را تایید کرد و گفت: من مربیگری را دوست دارم اما بی میل نیستم در ردههای مدیریتی در فوتبال باشم. چندی پیش نیز موضوع حضورم در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از سوی آقایان سعیدلو و کاشانی مطرح شد و اگر شرایط مهیا باشد به عضویت هیئت مدیره باشگاه در می آیم.
وی با بیان اینکه انتظار ندارد در تبریز خیابانی به نامش گذاشته شود، از هواداران تراکتورسازی خواست در دیدار روز پنجشنبه مقابل پرسپولیس حرمت این تیم و هوادارانش را نگاه دارند.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز بی میلی از برگزاری خداحافظیاش یاد کرد و در پاسخ به این پرسش که "اگر زمان به عقب برگردد و تیم پرسپولیس قهرمان جام حذفی شود، آیا در آن زمان از فوتبال خداحافظی می کنید؟"، گفت: من در آن مقطع از فوتبال خداحافظی نمی کردم چرا که توانایی بازی را داشتم. الان هم می توانم بازی کنم و تواناییام از افرادی که الان در فوتبال هستند، خیلی بیشتر است.
کریم باقری در شرایطی بر خداحافظی اش از دنیای فوتبال تاکید کرد که در نظرسنجی برنامه نود گزینه" باقری باید تا پایان فصل صبر می کرد" از دو گزینه " باید زودتر خداحافظی می کرد" و " به موقع خداحافظی کرد" درصد بیشتری را به خود اختصاص داد و مردم با رای بالای خود از باقری خواستند تا پایان فصل بماند که کاپیتان سرخ ها این درخواست را با پاسخ منفی اش جواب داد و تاکید کرد دیگر برنمی گردد.
Rainyboy
12-07-2010, 11:39 PM
كريم باقري، مشاور فني قطبي در جام ملتهاي آسيا
به من نگوييد مربي تيم ملي!
http://www.iranfootballonline.com/UserFiles/Image/IPL_Teams/Persepolis/Karim_Bagheri.jpg
قرار بود آخرين نشست كميته فني فدراسيون فوتبال محلي براي خارج شدن تيم ملي اميد از بلاتكليفي باشد اما مهمترين خبري كه لحظاتي پس از اين نشست روي سايتهاي خبري قرار گرفت انتخاب كريم باقري
به عنوان مشاور فني قطبي بود. سرمربي تيم ملي با ابراز رضايت از اين اتفاق در توصيف شرح وظايف كريم باقري ميگويد: «آقا كريم شخصيتي دارد كه مورد احترام همه مردم ايران است. ما بايد شخصيت چنين افرادي را همواره بزرگ نگه داريم. باقري از اين پس در تمرينات تيم ملي حضور خواهد داشت و بازيهاي تيم ملي را از بالا تماشا ميكند تا نكات لازم را به من و اعضاي كادر فني انتقال بدهد.» حرف شنوي بازيكنان نسل جديد از باقري و محبوبيت او بين عموم مردم قطبي را به صرافت انداخت تا از كريم باقري به عنوان يك وزنه روحي در تيم ملي استفاده كند. با اين حال باقري با اكراه پست مشاوره فني را ميپذيرد: «قطبي از من خواست كنارش باشم و من هم پذيرفتم به عنوان مشاور در تيم ملي فعاليت كنم اما قطعا روي نيمكت تيم ملي نخواهم نشست. همانطور كه قبلا اعلام كردهام علاقهاي به مربيگري ندارم، به همين دليل در تيم ملي هم روي نيمكت نمينشينم و خواهشم اين است كه رسانهها با عنوان مربي تيم ملي از من ياد نكنند.» در حاشيه نشست كميته فني، كريم باقري گريزي هم به ماجراي خداحافظي ناگهانياش با پيراهن پرسپوليس زد: «باختهاي پرسپوليس گردن من نيست. در فوتبال برد و باخت زياد است. ضمن اينكه من به آينده پرسپوليس خوشبينم. نبايد با دو، سه باخت همه چيز را تمام شده بدانيم. دوست داشتم براي پرسپوليس بازي كنم تا جايي كه صلاح ديدند از من استفاده كردند و من هم براي تيم بازي كردم اما وقتي ديدم نميتوانم به پرسپوليس كمك كنم جدا شدم.»
براي كاشاني و دايي متاسفم كه با اين اسطوره فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس اينگونه ناجوانمردانه رفتار كردند
mona_casillas
12-11-2010, 01:24 AM
باقري پيشنهاد تسويه حساب را رد كرد و از ايران رفت
http://www.perspolisnews.com/images/tumb/88/karim1.jpg
كريم رفت تا دست كم شأن نامش را هم به يادگار در اين فوتبال نگه دارد و حرفي از پول به ميان نياورد تا تفاوتش را يك بار ديگر به رخ بكشد.
از قراردادي كه ميگويند قيمتش خيلي كمتر از سقف تعيين شده بوده كريم باقري 30 درصد را گرفت و با تنها 260 دقيقه بازي در يك نيمه از فصل خداحافظي كرد و حالا همه نشستهاند منتظر تا ببينند كاپيتاني كه حتي دستي هم به باشگاه كمك مالي كرده چطور با پرسپوليس تسويه حساب ميكند.
خود او البته تمايلي به صحبت در اين باره ندارد و در تمام اين چند روز بارها تكرار كرد كه به پول قراردادش اصلاً فكر نميكند البته اينكه كريم باقري خودش تصميم به كنارهگيري گرفته است دست باشگاه را براي تصميمگيري بازميگذارد اما موضوع اين است كه او مثل پرسپوليس، از همه طلبهايش هم گذشته. غير از آن 250 ميليون توماني كه كريم باقري نقدي به مديرعامل وقت پرسپوليس – عباس انصاريفرد – قرض داده بود تا با آن پول همتيميهايش را بپردازد و خودش ديگر رنگ آن پول را نديد، كريم 20 درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشتهاش را هم طلبكار است و آن را به روي پرسپوليس نميآورد.
باشگاه هم فعلاً اظهار نظري درباره تسويه حساب با او نداشته و مثل كاپيتان كه پول هرگز معياري براي تصميمگيريهايش نبوده، پا در جاده سكوت گذاشته البته همان روزي كه كريم خبر خداحافظياش را براي آخرين بار و اين بار جديتر از هميشه تكرار كرد، حبيب كاشاني او را پاي ميز مذاكره فرا خواند تا حسابهايشان را با هم يكي كنند اما اين كريم باقري بود كه پيشنهاد سرپرست باشگاه را رد كرد و گفت عجلهاي براي اين كار ندارد. او در واقع همه چيز را گذاشت براي وقتي كه از سفر خارجياش برميگردد و يكجورهايي هم سربسته به گوش پرسپوليسيها رسانده كه باقيمانده پول قراردادش را نميخواهد.
حتي نزديكان كاشاني ميگويند كه او گفته حاضر است 30 درصد گرفته از قراردادش را هم به باشگاه برگرداند و نميخواهد پولي بيشتر از سهمي كه در پرسپوليس داشته، با خود ببرد. با اين همه اما هنوز تصميمي گرفته نشده و پرسپوليس پاي ميز مذاكره منتظر نشسته تا كاپيتانش يك بار ديگر بازگردد و اين بار براي خداحافظياش قيمت بگذارد.
mona_casillas
12-13-2010, 07:10 PM
تسویه حساب باقری به انتهای فصل موکول شد
کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس که به تازگی از فوتبال خداحافظی کرده برای تسویه حساب با این باشگاه باید تا پایان فصل منتظر بماند.
در جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس که امروز (دوشنبه) برگزار شد بحث تسویه حساب کریم باقری با این باشگاه هم مطرح گردید که به خواست علی دایی این اتفاق در پایان فصل رخ میدهد.
گفتنی است؛ "حبیب کاشانی" که تمایل داشت طی روزهای آینده با "کریم باقری" تسویه حساب کند که درخواست علی دایی از این کار منصرف شد تا کاپیتان سابق پرسپولیس مجبور باشد برای گرفتن مطالباتش از این باشگاه تا پایان فصل صبر کند.
AYLAR
12-13-2010, 09:08 PM
کریم حقش این نبود
اینقدر بد از تیم بره
خودش فهموند از سر اجبار بوده
گفت من آمادگی داشتم
گفت وقت رفتنش نبود
حق کریم باقری رو نمییتونن با پول ادا کنن
هر چی هم بگیره حقشه
یه عمر تو تیم زحمت کشید حرف شنید اما تعصب داشت
چیزی که عمرا بشه بین این بازیکنا پیدا کرد
از پول حرومی که این بازیکنا والبته مربی ممممححترم میگیره که نمیمونه که....
میگم حروم چون ...خودتون میدونین چرازحمت نمیکشن به خودشون زحمت نمیدن یکم تو تیم بدوان....
واقعا وحشتناکه این وضعیت
کاش زود تر این فصل به خوبی وخوشی وبه نفع تیم تموم شه.................
C D E M
12-13-2010, 11:04 PM
من موافقم با آیلار و همه ی شما واقعا کریم که ما و فوتبال ما انقدر بهش مدیونه اینطور هم از تیم ملی و هم تیم خودش بره از تیم ملی که رسما توی غربت بود و استادیوم خالی بود که کم از قهر کردنش از پرسپولیس نداشت این هم از پرسپولیس که شب خوابیدیم و صبح بلند شدیم دیدیم روزنامه ها نوشتن کریم خداحافظ!
princes
12-14-2010, 04:46 PM
آفرین به کریم با تعصب که نموند تا مسخره دست دایی بشه ماش از اول فصل قرارداد نبسته دایی نمیتونه بهتر و بزرگتر از خودش را ببینه اینو همه عالم و ادم فهمیدن
Hasti-71
12-16-2010, 03:13 PM
باقری غیرت و تعصب و مردونگی داشت در پرسپولیس بود تا کمک کنه اما وقتی دید دایی داره با شخصیتش بازی میکنه خداحافظی کرد و رفت دایی نمیتونه هیچ محبوب و بزرگتری را درپرسپولیس ببینه
mona_casillas
12-18-2010, 05:05 PM
تيم كرانچار براي خداحافظي باقري به تهران نميآيد
فدراسيون فوتبال مونتهنگرو در نامهاي به باشگاه پرسپوليس از حضور در ايران براي انجام ديدار خداحافظي کريم باقري، عذرخواهي کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000982.jpg
پس از درخشش تيم ملي فوتبال مونته نگرو به سرمربيگري زلاتکو کرانچار سرمربي سابق پرسپوليس در رقابتهاي مقدماتي جام ملت هاي اروپا، باشگاه پرسوليس در نامهاي به فدراسيون فوتبال اين کشور براي انجام ديداري دوستانه به مناسبت خداحافظي کريم باقري، از تيم فوتبال اين کشور دعوت کرد.
با اين وجود فدراسيون فوتبال اين کشور اعلام کرد در ماه فوريه آمادگي حضور در اين ديدار دوستانه را ندارد.
در نامه فدراسيون فوتبال مونته نگرو آمده است: اکثر بازيکنان ما در حال آماده سازي خود هستند و در تاريخ مورد نظر، آمادگي جهت شرکت در مسابقه مذکور را ندارند.
فدراسيون فوتبال مونته نگرو ابراز اميدوراي کرده است در فرصتي ديگر بتواند در يک بازي دوستانه با باشگاه پرسپوليس شرکت کند.
سرخ پوش
12-18-2010, 10:09 PM
جناب كاشاني كه فكر ميكرد عقل كل است و با اخراج كرانچار و آوردن دايي بزرگترين خيانت به پرسپوليس را انجام داد نبايد انتظار داشته باشد كه اين مربي بسيار بزرگ خود را بازيچه كاشاني بداند و در مقابل تيمي قرار بگيرد كه دايي كوچك مربي آن است .
اينكار يعني يك حماقت بزرگ و هيچ مربي عاقلي چنين كاري نخواهد كرد .
تصميم كرانچار كاملا منطقي و عقلاني است .
Rainyboy
12-20-2010, 09:36 PM
خداحافظ؛ تويي كه هرگز كنارمان نبودي!
وداعي متفاوت با كريم، وقتي«شك» راه «اشك»را ميبندد!
http://parsiansport.com/uploads/posts/1271000785.jpg
يك- كريم باقري كفشهايش را آويخت و براي هميشه از دنياي فوتبال خداحافظي كرد. هافبك مياني برجسته كشورمان كه چيزي نزديك به 2دهه در سطح اول فوتبال ايران نفس كشيد، در حالي با بازي در اين رشته ورزشي وداع ميكند كه علاوه بر ستايشهاي مستمر فني از او، اخيرا نيز عنوان اسطوره اخلاق 10دوره اخير ليگ برتر را به وي بخشيده بودند. ازحالا به بعد، «شاكريم» ميتواند سيل تمجيدهايي را انتظار بكشد كه گاهي او را آخرين بازمانده نسل مردان فوتبال ايراني و گاهي نيز وارث واپسين جرعههاي نور و معرفت در اين برهوت و تاريكي لقب خواهند داد. خب، اين هرگز چيز عجيبي نيست. در جامعهاي كه منتقد برجسته سينمايياش 3روز بعد از فوت علي حاتمي، رسما «ندامتنامه» منتشر و از كليه نقدهايي كه بر آثار او وارد كرده ابراز پشيماني ميكند، در جامعهاي كه بهخشمراندهشدهها و به برفكوفته شدههايش اندكي بعد از مرگ، «معلم اخلاق» لقب ميگيرند و آنكه در دوران حياتش تا مرز رسيدن به «خودكشي»پس زده شد، بعد از بند آمدن نفس، وارث نام نيمي از ورزشگاههاي كشور ميشود و در جامعهاي كه ريز به ريز عناصرش مشهورند به زندهكشي و مردهپرستي، هيچگاه جاي تعجبي ندارد اگر كريم باقري كه اتفاقا در روزهاي بازياش هم مدام ستوده ميشد، بعد از خداحافظي به عرش برسد و از او با سوپرواژههايي از جنس حرير و روشنايي ياد شود. تعارف نميكنيم اگر بگوييم ما هم امروز دوست داشتيم قطرهاي از درياي «كريمنوازي» اين ملت باشيم و در غم هجر و فراقش گريههاي لاينقطع سر بدهيم، اما افسوس كه وقتي به اغلب آنچه در 18سال گذشته بر ما گذشته ميانديشيم، «شك» راه «اشك» را ميبندد و ديدههايمان در مورد كريم، مملو از ترديد ميشود. يك سوال هرگز پرسيده نشده؛ ببخشيد، آيا كريم باقري سزاوار اين همه تقدير و تشكر بود؟
دو- كريم باقري در استانداردهاي فوتبال ايران، از نقطه نظر فني، بازيكن بسيار بزرگي بود. فارغ از افول بحثبرانگيز او در مسابقات مقدماتي جامجهاني2002 كه تلويحا با اتهام «كمكاري»از سوي ميروسلاو بلاژويچ نسبت به وي نيز همراه شد و باز فارغ از دوران عمدتا توام با ناكامي آقاي شماره 6 در روزهاي حضورش در خارج از كشور، كريم آنقدر هافبك توانمندي بود كه حضور در كانون توجهات را براي سالهاي طولاني استمرار ببخشد و به عنوان صاحب ركورد دومين گلزن برتر تاريخ مسابقات ملي، نام خودش را بعد از علي دايي در كتاب فوتبال ايران جاودانه كند. او ستاره كمنظيري به شمار ميرفت و اتفاقا از اين جهت، همانقدر مورد «قدرداني»قرار گرفت كه حقش بود. مشكل بزرگ اما، از جاي ديگري آغاز ميشود؛ آنجا كه به نظر ميرسد در «تكريم كريم» از حيث ابعاد مديريتي، انضباطي و حتي اخلاقي كاراكترش، غلوهايي نابخشودني صورت گرفته است. مطالعه اين مطلب، شايد هواخواهان باقري بزرگ را بيازارد، اما حقيقت آن است كه هميشه بين ما و كريم باقري، به اندازه يك «كريم باقري» فاصله بوده است. هر چهقدر ما شيفته او بوديم، او شيفته خودش بود و به ندرت از سد «كريم» به نفع مردم عبور كرد؛ به آرشيو خاطراتتان رجوع كنيد لطفا، قبل از آنكه دستخوش عادت هميشگي پاك كردن كاستيها، بعد از خداحافظيها شود!
سه- كريم باقري در همه سالهاي بازيگرياش، تعلق خاطر حيرتآوري به «پول» داشت؛ اما وجه شگفتانگيز ماجراي اين است كه آقاي ستاره، از همه فرمولهاي فوتبال حرفهاي، فقط همين التزام باشگاه به پرداخت مبلغ قرارداد را «نصبالعين» كرده بود و هرگز خودش را به اندازه تيم، موظف به انجام تعهداتش ندانست. اگر او در زمستان به شدت سرد 1381 و در شرايطي كه پرسپوليس رنجور علي پروين در سوز كمسابقه آسياي ميانه، بيش از هر زمان ديگري به «آقاكريم» نياز داشت، به بهانه عدم دريافت مطالباتش از سفر سر باز زد تا محبوبترين تيم ايران با 2تساوي و يك باخت و فقط با يك گل زده در ليگ قهرمانان به تهران برگردد و با خودش«ناكامي»و افسردگي سوغات بياورد و اگر كريم باقري از ليگ دوم حرفهاي تا همين امروز بارها و بارها پس از تاخير در گرفتن پولش، با مصدوميتهاي ساختگي مواجه شد و روي سكوها رفت، در عوض هيچگاه حاضر نشد پاسخ بدهد كه وقتي پولش را منظم و سر وقت ميگرفته، چرا باز گاه و بيگاه به بهانههاي واهي دست تيمش را لاي پوست گردو گذاشته است؟ شايد هيچكس از او انتظار نداشت مثل علي كريمي«مجاني»براي تيمش بازي كند، اما آيا انتظار رفتار حرفهاي در برابر دريافت پول كافي هم گزاف بود؟ اين كدام بازيكن بود كه در آخرين هفتههاي حضور وينگادا در ايران، مستطيل سبز را رها كرد و از لج مرد پرتغالي روي سكوها رفت تا تيمش را تنها بگذارد؟ اين كدام بازيكن بود كه در دوران كاري زلاتكو كرانچار در پرسپوليس، بناي اختلاف با اين مربي را گذاشت و با قهر از تمرينات، دوباره روي VIPبازگشت؟ و باز امروز اين كدام بازيكن است كه خودش را نسبت به پرسپوليس، از الكس دلپيرو به يوونتوس و رايان گيگز به منچستر يونايتد صاحب حقتر ميداند و درحساسترين زمان ممكن، به خاطر دوري از تركيب اصلي، قهر و غضب پيشه ميكند؟ آيا هرگز براي آقا كريم كه بند رباطش به بند جيب باشگاه وصل بود، پيش نيامد كه از خودش بپرسد بازيكن حرفهاي، گاهي در ازاي پولي كه ميگيرد بايد روي نيمكت بنشيند؟
چهار- كاراكتر كريم باقري اما، جنبه بحثبرانگيز ديگري هم دارد؛ او را «اسطوره اخلاق»ميخوانند، بيآنكه براي جامعه روشن كنند مصاديق اين «حسن خلق» تاريخي آقاي شماره6 چيست؟ مردي كه در بازي حساس ايران و قطر در مقدماتي جام جهاني98 به بازيكن حريف مشت زد و اخراج شد، مردي كه صبح يك روز گرم تابستاني بعد از پشت كردن به پرسپوليس به خاطر «پول بيشتر» به پاس رفت و با پيراهن اين تيم در كنار سردار آجورلو عكس انداخت و بعد از ظهرش باز به خاطر «پول بيشتر» به پرسپوليس برگشت و سرخپوش شد، مردي كه در آخرين هفتههاي حضورش در فوتبال، به بهانه قجري«بزرگتري-كوچكتري» رسما و عملا اشك مجتبي زارعي را مقابل چشم ديگران در رختكن پرسپوليس درآورد و مردي كه بعد از سيلي زدن به صورت مدافع جوان تيمش در ويترين داربي و به بهانه آرام كردن او، در تلويزيون دولتي كشور بازيكنان همدستهاش را با كمال ميل به دروغگويي متهم كرد، در حالي تاج اخلاق را از دست ما ميگيرد و برسر ميگذارد كه به نظر ميرسد در منجلاب اخلاقي بيشتر سوپراستارهاي اين مملكت، همين بي سروصدا بودن آقا كريم به دل خيليها نشسته و براي اسطوره ساختن از او كفايت كرده است. متاسفيم از اينكه يادآوري كنيم آنچه در مورد كريم گذشت، استحاله ناجوانمردانه و ناخواسته مفهوم «اخلاق» بود؛ از خيرخواهي و دستگيري از ديگران، تا فضيلت بخشيدن به سكوت و خاموشي. هيهات اگر جامعهاي در غياب فرهنگ خوش رفتاري و بزرگ منشي، به آنجا برسد كه بيصدا بودن را خوشخلقي صدا بزند!
پنج- خداحافظ كريم باقري عزيز؛ تويي كه هرگز در كنارمان نبودي! تويي كه بياعتنا به اصل«هر آنچه از دوست رسد نيكوست»، مشتي اعتراض را از سوي جماعتي عصيانزده در بازي ايران و ايرلند تاب نياوردي و در بهترين روزهاي فوتبالت براي يك دهه به قهر از كنارمان رفتي، تويي كه وقتي برانكو براي ساختن تيم جوانش 3بار به تلفنت زنگ زد تا برگردي، كاري كردي كه 3بار پاسخ منفي بشنود، تويي كه براي خداحافظي رسمي از پيراهن تيم ملي اين مملكت، موفق نشدي از وسوسه اسم «برزيل» بگذري و به جاي برچشم ماليدن خاك خودت، خاك شيخنشين دوبي را بوسيدي و تويي كه همين حالا، زماني براي هميشه ميروي كه 90درصد مردم ميگويند نرو... خداحافظ كريم باقري عزيز؛ تويي كه هرگز در كنارمان نبودي!
رسول بهروش
mohsen.8
12-21-2010, 11:36 AM
24 دي؛ پرسپوليس و استقلال، ديدار خداحافظي باقري
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:37bSH6zaeHDYAM:http://198733.20upload.net/files/sh5/12864607203.jpg&t=1
سرپرست باشگاه پرسپوليس از پيشنهاد خود به علي فتح الله زاده براي برگزاري ديدار با استقلال به منظور خداحافظي باقري خبر داد.
حبيب كاشاني گفت: با سه تيم خارجي مذاكره كرديم كه در صورت امكان به ايران بيايند و در بازي خداحافظي باقري شركت كنند. يكي از اين تيم ها تيم ملي مونته نگرو بود اما به دليل اينكه آنها در آن زمان در اردو به سر مي برند امكان اينكه 24 دي به تهران بيايند، وجود نداشت.
وي ادامه داد: تيم تحت رهبري كرانچار به ما اعلام كرد كه مي تواند با تيم اميد خود به ايران بيايد اما ما اين موضوع را نپذيرفتيم. ساير تيم ها نيز نمي توانستند آن زمان به ايران بيايند.1
كاشاني تصريح كرد: با توجه به اين موارد به علي فتح الله زاده پيشنهاد دادم كه 24 دي در ورزشگاه آزادي پرسپوليس و استقلال ديدار دوستانه اي برگزار كنند و در اين مسابقه باقري از فوتبال خداحافظي كند.
سرپرست باشگاه استقلال اين موضوع را پذيرفت اما عنوان كرد كه مظلومي نيز بايد موافقت خود را اعلام كند.
zamara
12-21-2010, 05:28 PM
از اينكه بفكر بودند و براي باقري تدارك بازي به جهت خداحافظي او انجام دادند كار خوب و پسنديده ايه ، اما آيا واقعا لياقت باقري اين بود كه با تيم استقلال بازي خداحافظي انجام بدهند !!!!؟
ما با اين تيم در سال دو بار داريم مسابقه انجام ميديم ، چه لزومي داره كه بخواهيم اينكار رو انجام بديم ؟ اگه بنا به به اين بود كه با استقلال بازي كنيم ، خب با تراكتور و توي شهر تبريز اينكار رو ميكرديم كه لااقل يك شور و هيجان خاصي به اين بازي ميداديم ! حداقلش اين بود كه چون كريم خودش تبريزي بود و اكثر تزك زبان ها حامي او بودند ، ورزشگاه تبريز مملو از تماشاگر ميشد ، و يا اينكه باقري ميتونست در هر نيمه بخاطر احترام گذاشتن به هر دو تيم كه بزرگي خودش رو مديونه اين دو تيمه ، براي اين دو تيم بازي ميكرد ، يعني نيمه اول براي پرسپوليس و نيمه دوم هم براي تراكتور ، كلي اينجوري شور و شعف بوجود ميومد و همه ماها هم حالش رو ميبرديم .
البته اين رو فقط به اين جهت گفتم كه اگه قراره با استقلال بازي بشه ! در صورتي كه لياقت باقري خيلي خيلي بيشتر از اين حرف هاست و بايد هزينه مي كردند و لااقل يك تيم بسيار خوب و مطرح اروپايي رو به ايران دعوت ميكردند نه اينكه از گدا بازيشون با استقلال برنامه ريزي كردند ! حتما الان حسابي دو سرپرست باشگاهها خر كيف هم شدند و فكر ميكنند چه شاهكاري كردند .
واقعا كه جاي تاسف داره ، اون از سياه بازي كه براي خداحافظيش از تيم ملي كردند و اين هم از اين .
هزاران بار تاسف
mohsen.8
12-21-2010, 07:19 PM
باقری اگه هوادارای پرسپولیس رو دوست داره نباید قبول کنه که تو این بازی شرکت کنه
مگه مسخره بازی هست که با اسطوره ی ما اینجوری رفتار میکنن؟
اون پولی که سر سفره انداختن دارن میخورن رو خرج یک تیم اروپایی کنن
حضور تماشاگرا تو این بازی خیانت به اسطوره ی باشگاهمون هست
حسن انصاریفرد برای عابدزاده با بایرمونیخ مسابقه گذاشت این آقا با استقلال؟
از صمیم قلب برات متاسفم آقای کاشانی
اگه دایی قرار بود خداحافظی کنه چیکار میکردی؟ حتما با بارسلونا بازی تدارکاتی میزاشت
نظرم کلا در مورد کاشانی عوض شد
متاسفم برای این مدیریت
milan and manutd
12-21-2010, 08:14 PM
واقعا دست گلشون درد نکنه آقای سرپرست موقت !! همه جوره دارن سنگ تموم میذارن !!
mona_casillas
12-22-2010, 02:32 PM
کریم باقری هم در مصاحبه ای گفته درچنین بازیی برای خداحافظی شرکت نمیکنه .
به یاد کاپیتان متعصب و ماندگار سرخ ها
(http://www.perspolisnews.com/images/88/POSTER/11111.jpg)
http://www.perspolisnews.com/images/88/POSTER/2.jpg
http://www.perspolisnews.com/images/88/POSTER/6.jpg
http://www.perspolisnews.com/images/88/POSTER/10.jpg
عشق+2
12-22-2010, 02:51 PM
برای خداحافظی کریم باقری بازی با استقلال در شان این بازیکن نیست و باید با یک تیم مطرح اروپایی بازی بذارن مثل خداحافظی احمدرضا عابد زاده که با بایرن بازی گذاشتن البته اون موقع با الان فرق داره چون اون موقع محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل بود نه الان........!!!!!!!!
zamara
12-25-2010, 07:24 AM
http://s20.aks98.com/files/74150369205904084312.jpg
هيچ مشكلي با علي آقا نداشته و ندارم، ما دوست هميشگي هستيم
باقري: بازگشت دايي به پرسپوليس ميتواند برايش گران تمام شود
كريم باقري يكي از خبرسازترين فوتباليستهاي چند ماه اخير فوتبال ايران بوده است.
كاپيتان سابق سرخپوشان در اقدامي ناگهاني تصميم به خداحافظي گرفت و با وجود شايعات و برخي خبرها از تصميم خود منصرف نشد.
البته باقري در مدت اخير تنها به اين دليل كانون توجه نبوده است. شركت در جلسه كميته فني فدراسيون فوتبال و پس از آن قرارگرفتن به عنوان مشاور كنار قطبي به درخواست سرمربي تيم ملي و خداحافظي رسمي از تيم ملي در بازي با برزيل در خارج از خاك ايران از ديگر موارد مهمي بود كه انجام مصاحبه مفصل با كريم باقري را جذابتر ميكرد.
با اين وجود چاپ يادداشتي با عنوان «خداحافظ تويي كه هرگز كنارمان نبودي» در شماره سهشنبه روزنامه گل، دليلي شد تا مصاحبه با كريم باقري را از سالهاي دورتر شروع كنيم. در اين يادداشت انتقادي به مقاطعي از دوران فوتبال و عملكرد باقري شده و با دادن كدهايي به موارد ابهام برانگيز و شائبهدار روزهاي بازي آقاكريم پرداخته شده بود.
كريم باقري هم ابراز تمايل كرد كه درخصوص اين اتفاقات صحبت كند...
سال 81 پرسپوليس در جام باشگاههاي آسيا حاضر بود و علي پروين سرمربي تيم بود. تو به همراه تيم به ازبكستان نرفتي و آن موقع گفته شد كه چون پولت را نگرفتهاي اين كار را كردهاي؟
شما ميتوانيد در اين مورد با دكتر زرينه كه پزشك تيم بود صحبت كنيد. آن موقع من دچار مصدوميت شدم و آقاي زرينه گفت كه از پايم mri بگيرم تا معلوم شود ميزان مصدوميتم چقدر است. موضوع براي 8، 9 سال پيش است و دقيقا يادم نيست كه چرا، اما متاسفانه mri نكردم و براي همين سندي دستم نبود كه حرفهايم را ثابت كند. از طرفي مديريت باشگاه دست غمخوار بود و پرداخت پولها به تعويق افتاده بود. من هم دنبال پولم بودم و اين موضوع با مصدوميتم و رفتن تيم به ازبكستان همراه شد.
علي پروين فكر كرد كه من دارم تمارض به مصدوميت ميكنم و بعد از بازي با برق كه در تهران باختيم، پروين از طريق يكي از دوستانش به من پيغام داد كه حق ندارم در تمرين حاضر شوم. من بيتجربگي كردم كه mri نگرفتم اما واقعا عضله دوقلوي پايم دچار كشيدگي شديد شده بود و متاسفانه درست موقعي اين اتفاق افتاد كه تيم ميخواست در بازيهاي آسيايي شركت كند و اين بهانه دست كادر فني آن موقع افتاد.
در زمان وينگادا و كرانيكار هم تو دچار مشكل شدي و به نظر ميرسيد به خاطر نيمكت نشيني قيد پرسپوليس و بازي در اين تيم را زدهاي.
موقع وينگادا من جزو بازيكنان ثابت بودم. پس از چند بازي به دليل كمر درد شديد نتوانستم چند بازي حضور داشته باشم و پس از بهبوديام وينگادا به دلايل نامعلومي مرا بيرون گذاشت. براي من اين برخورد اصلا قابل هضم نبود. يكدفعه اين اتفاق افتاد و نميدانستم موضوع از كجا آب ميخورد. فقط ميدانستم يك اتفاقي افتاده و سر همين مساله با وينگادا به مشكل خوردم و گفتم فعلا براي تيم بازي نميكنم. من بازيكن فيكس وينگادا بودم اما نميدانم چطور شد كه يكدفعه ورق برگشت. درخصوص كرانيكار بايد بگويم با او هيچ مشكلي نداشتم. اتفاقا در زمان كرانيكار نيمكتنشين بودم و خيلي مواقع به عنوان بازيكن جانشين به زمين هم ميرفتم اما هيچگاه اعتراضي نداشتم و خوب تمرين ميكردم.
چرا پس از بازي تيم ملي مقابل ايرلند از تيم ملي خداحافظي كردي؟ آن موقع گفته ميشد چون هواداران تو را هو كردهاند با تيم ملي قهر كردهاي!
تماشاگران اصلا من را هو نكردند. تيم ملي بد بازي ميكرد و طبيعي است كه در فوتبال ايران هوادار از دقيقه 60 به بعد اگر تيمشان نتيجه نگرفته باشد شروع به شعاردادن و داد و بيداد ميكنند. در آن بازي تيم ملي ميخواست به جام جهاني برود و براي همين تماشاگران به نحوه بازي تيم اعتراض داشتند. من هم جزو بازيكنان تيم بودم و حتي چند موقعيت داشتم كه گلرشان گرفت. هواداران به كل تيم اعتراض كردند نه تنها به من.
بنابراين دليل اينكه قيد تيم ملي را زدي چه بود؟
بعد از جام جهاني من تصميم گرفته بودم ديگر براي تيم ملي بازي نكنم. در آن زمان در آلمان بازي ميكردم و با سفرهاي زياد به ايران براي شركت در اردوها و مسابقات تيم ملي جايگاهم را در تيم باشگاهيام از دست ميدادم. من بازيكن فيكس بودم و از طرفي انگيزه كافي براي حضور در تيم ملي نداشتم. اردوهاي طولاني مدت و بازيهاي زياد خستهام كرده بود. از طرفي من به اندازه كافي در تيم ملي بازي كرده و تجربه به دست آورده بودم. ترجيح دادم به جاي من بازيكني كه پشت خط مانده بيايد و اين موضوع در همه جاي دنيا مرسوم است.
اما برانكو براي بازگرداندن تو چندبار تماس گرفت و نپذيرفتي.
من بلافاصله پس از آن بازي به قطر رفتم و با السد قطر قرارداد بستم. براي همين پنج، شش ماه نبودم و در اين مدت برانكو دوباره با من تماس گرفت. من هيچ مشكلي با برانكو نداشتم و به خاطر همان دلايلي كه گفتم ترجيح دادم در تيم ملي نباشم. از طرفي يك بازيكن نبايد انتظار داشته باشد هميشه تشويق شود، اعتراض هم هست ولي واقعا به خاطر اين مسائل نبود و به دليل اردوهاي زياد خسته شده بودم و انگيزه لازم را در خودم نميديدم.
در فصل نقل و انتقالات ليگ سوم تو صبح در دفتر آجورلو با پاس قرارداد بستي و بعدازظهر در هيات فوتبال با پرسپوليس تمديد كردي.
پس از اينكه از قطر برگشتم، خداداد در تيم پاس بود و به من زنگ زد و گفت بيا سرتمرين پاس. من هم چون بيكار بودم يكي دو ماهي با پاسيها تمرين كردم. اما قسمت شد و در ملاقاتي با عابديني و پروين تصميم گرفتم بروم پرسپوليس. اين همان سالي بود كه با پرسپوليس و غمخوار به مشكل خوردم و باشگاه از من شكايت كرد. بعد هم حكم دادند كه بايد 300 ميليون تومان به خاطر ضرر و زيان غرامت بدهم. البته دوره رياست دادكان بود و مشكل حل و فصل شد. حالا ميرسم به سوال شما. به خاطر حاشيههايي كه براي من درست شده بود تصميم گرفتم بروم پاس. خداداد در پاس بود و من جلسهاي با آجورلو داشتم و به توافق هم رسيديم. قرار شد بعدازظهر قراردادم را در هيات فوتبال ثبت كنم. اين موضوع به گوش علي پروين رسيد و از من خواست به دفترش بروم، او در جلسه تاكيد كرد كه نميگذارد من به پاس بروم. كلي صحبت كرديم و من گفتم كه به آجورلو قول دادهام و درست نيست زير حرفم بزنم كه عليآقا گفت خودش به آجورلو زنگ ميزند و مشكل را حل ميكند. همين كار را هم كرد و به من قول داد كه ضرر و زيانهاي فصل قبل مرا هم جبران كند كه اين كار را هم انجام داد.
اينكه گفته شد يكبار به مجتبي زارعي سيلي زدهاي و اشك او را درآوردهاي صحت دارد؟
خدا را شكر كه مجتبي زارعي زنده است و ميتواند صحبت كند. من تاكنون در گوش كدام بازيكن زدهام كه زارعي دومياش باشد؟ يادم است زارعي زماني در تيم بازي ميكرد و چندبار به همبازيان خود اعتراض كرد. نميدانم براي انجام كدام بازي در راه بوديم. من در اتوبوس فقط به او گفتم تو چه كاره هستي كه به بازيكنان اعتراض ميكني و كار خودت را انجام بده.
در داربي 68 اتفاقي عجيب افتاد و وقتي شيث و حقيقي باهم درگير شدند، شما با دست به دهان شيث زدي تا او را ساكت كني! آيا راه بهتري براي پايان دادن به آن درگيري وجود نداشت؟
خوشبختانه تصاوير تلويزيوني آن بازي و صحنه موجود است. من فقط دستم را جلوي دهان شيث گذاشتم و او را هل دادم تا اين دو به هم فحش و بد و بيراه نگويند. نميدانم چطور تهمت زدن آنقدر آسان شده و با اينكه تصاوير تلويزيوني گوياي همه چيز بود، بعضيها نوشتند كه من به دهان شيث زدهام. معتقدم خدا جواب اين آدمها را ميدهد. درگيري شيث و حقيقي در صحنه حساسي از بازي اتفاق افتاد و استقلال ميخواست كرنر بزند. ممكن بود گل بخوريم و براي همين من سعي و قصدم تنها جدا كردن اين دو بازيكن بود.
بازي خداحافظي شما از تيم ملي در خارج از ايران انتقادهاي زيادي به همراه داشت. در اينباره توضيح ميدهيد؟
اولا كه تصميمگيري براي رفتن به امارات و حضور در بازي تيم ملي مقابل برزيل يك روزه انجام شد. كاشاني به من زنگ زد و گفت ميخواهم مشورت كنم ببينم ميخواهي در اين بازي رسما خداحافظي كني كه من هم گفتم شما بزرگتر هستيد و هر تصميمي بگيريد ميپذيرم. در آن زمان با هركسي صحبت كردم گفت خوب است حتما اين كار را بكن و اين فرصت بزرگ را از دست نده. بعد كه بازي انجام شد و به ايران برگشتم ديدم كلي انتقاد ميكنند كه چرا در خاك خودمان خداحافظي نكردي. من هم دوست داشتم در خاك ايران بازي خداحافظيام انجام شود.
اما از اول فوتبالمان تا امروز براي كدام بازيكن چنين كاري كردهاند كه من منتظر بمانم تا برايم بازي خداحافظي بگذارند. بالاخره بازي با برزيل هم يك بازي ويژه بود و افتخار ميكنم كه مقابل اين تيم بازي كردم حالا چه يك دقيقه و چه 90 دقيقه. در ضمن بايد بگويم كه تماشاگران حاضر در استاديوم امارات همه ايراني بودند و حداقل اين موضوع برايم خوشحالكننده بود.
در خصوص انتقاداتي كه طي سالهاي گذشته از شما شده اگر صحبت خاصي باقي مانده بفرماييد.
من هميشه براي پولي كه درآوردم زحمت كشيدم. من 21، 22 سال فوتبال بازي كردم و مردم بدانند كه پول مفت به كسي داده نميشود. همين كه خدا تن سالم به من داد و توانستم چه خوب و چه بد بازي كنم برايم كافي است. هيچگاه در فكر اين نبودم كه با كلك پول به دست آورم. مردم و ديگران بدانند كه اگر من پولي به دست آوردم اول كمك خدا بود و پس از آن تلاش و زحمت خودم.
از گذشتهها و اتفاقات رخ داده طي سالهاي گذشته فاصله بگيريم و به وضعيت فعلي برسيم. در حال حاضر چه كاري انجام ميدهيد؟
كار خاصي انجام نميدهم. همانطور كه ميدانيد قطبي در كميته فني مطرح كرد كه من در كنار ايشان باشم. البته اين پيشنهاد از ابتداي فصل وجود داشت اما چون بازي ميكردم وقت و تمركز كافي براي بودن كنار قطبي در تيم ملي را نداشتم. من بعد از مدتها چند وقت پيش در جلسه كميته فني شركت كردم و قطبي از كل نفرات نظر خواست كه كفاشيان، تاج و بقيه حاضران موافقت كردند.
اما شما بارها تاكيد كرديد كه علاقهاي به مربيگري نداريد! پس چرا پذيرفتيد كه به عنوان مشاور در كنار قطبي باشيد؟
اولا من مشاور قطبي نيستم. ايشان به من لطف دارند و خواستند كه در كنار خودشان و بچهها باشم. قطبي معتقد است حضور من برايش قوت قلب است. البته اگر چيزي ببينم و استنباط كنم كه عنوان كردن آن به تيم كمك ميكند، حتما به قطبي ميگويم و با هم صحبت ميكنيم. الان هم ميگويم صحبت مربيگري نيست و من علاقهاي به اين كار ندارم. اصلا قرار نيست كه روي نيمكت بنشينم. فقط در كنار بچهها و تيم خواهم بود.
نظرتان در خصوص شرايط فعلي پرسپوليس چيست؟
ببينيد فوتبال بالا و پايين زياد دارد. البته قبول دارم كه پايين پرسپوليس كمي بيشتر از حد طبيعي شده است و اين شرايط براي تيمي مثل پرسپوليس با آن همه طرفدار اصلا خوب نيست. اينطور باختها تبعات زيادي ميتواند داشته باشد كه در چند روز گذشته نمونههاي آن نمايان شده است. به نظرم پرسپوليس با برنامهريزي ميتواند از اين شرايط خارج شود. شانسي كه پرسپوليس آورده اين است كه بازيها تعطيل ميشود و فرصت مناسبي براي ريكاوري و بازسازي تيم است. حتما دايي هم اين كار را انجام ميدهد و پرسپوليس بعد از تعطيلات بازيهاي خوبي ارائه خواهد داد.
قبول داري كه امكان قهرماني پرسپوليس در ليگ خيلي كم است؟
من اين مساله را نميپذيرم چون هنوز بازيهاي زيادي تا پايان فصل مانده است. فوتبال قابل پيشبيني نيست و مطمئن باشيد اگر پرسپوليس از تعطيلات به خوبي استفاده كند و خودش را سريع از اين وضعيت بيرون بكشد ميتواند اميدوار باشد كه با لغزش صدرنشينان دوباره مدعي شود.
با اينكه مدت زمان زيادي از خداحافظي شما نميگذرد، ميخواهيم بدانيم دلتان براي بازي و حضور در زمين چمن تنگ نشده است؟
من با فوتبال زندگي ميكنم و مطمئنا به اين سرعت نميتوانم از آن دل بكنم. بعضي وقتها دلم تنگ ميشود اما اين طبيعت فوتبال است؛ يك روز ميآييم و يك روز ميرويم. بايد با واقعيتها كنار آمد و هميشه آن چيزي كه آدم دوست دارد اتفاق نميافتد.
به نظر شما علي دايي تصميم درستي مبني بر بازگشت گرفت؟
در اين مورد خود علي آقا تصميمگيرنده بود و حتما تمام شرايط را سنجيده است. دايي در حال حاضر شرايط سختي را پشت سر ميگذارد و وقتي تيمي نتيجه نميگيرد تمام انتقادها از سرمربي ميشود.به نظر من دايي ريسك 50- 50 كرد و يك طرفش خوب است و در مقابل ميتواند برايش گران تمام شود. من فقط ميتوانم بگويم اميدوارم بردهاي پرسپوليس از همين بازي مقابل سايپا شروع شود و آنها شرايط بد را پشت سر بگذارند.
با وجود اينكه خبرهاي زيادي در مدت اخير درباره جلسه شما با كاشاني وجود داشته،اما شما حاضر به شركت در جلسه نشديد دليلش چه بود؟
من پس از اينكه تصميم به خداحافظي گرفتم يك بار با هم صحبت كرديم. حتي يكبار هم جلسهاي با حضور علي سعيدلو داشتيم و صحبتهايمان را كرديم. ديگر حرف و مساله خاصي نمانده بود كه بخواهم دوباره در جلسه شركت كنم. من با كاشاني هيچ مشكلي ندارم و معمولا هر چند روز در ميان با هم حرف ميزنيم. آخرين بار هم يكساعت پيش از تماس شما بود.
با علي دايي چطور؟ با او در تماس هستيد؟
بين من و علي هيچ مشكلي نبوده و نيست. حتي دوشنبه به او زنگ زدم،اما موبايلش خاموش بود. با اين وجود از طريق يكي از دوستان مشتركمان با هم حرف زديم. خبرهايي كه در رسانهها منتشر ميشود سوءتفاهم است و باز هم تاكيد ميكنم من هيچ مشكلي با دايي نداشته و ندارم. البته به او حق ميدهم كه به خاطر ترك تيم از من ناراحت باشد. من اول فصل احساس كردم هنوز ميتوانم به پرسپوليس كمك كنم اما در آن مقطع به اين نتيجه رسيدم كه ديگر حضورم ثمربخش نيست و نميتوانم كمك كنم براي همين خداحافظي كردم.
با اينكه شما نيمكتنشين بوديد اما دايي در مصاحبهاي اعلام كرد كه باقري با خداحافظياش دست او را خالي گذاشت!
من كاري به اين مسايل ندارم. من و دايي دوست هميشگي هستيم.
بالاخره قرار شد شما در بازي دوستانه استقلال و پرسپوليس رسما خداحافظي كنيد و گفته شده دو بازيكن استقلال هم در اين بازي خداحافظي خواهند كرد. اگر چنين اتفاقي بيفتد خداحافظي شما تحت تاثير قرار نميگيرد؟
اولا پيشنهاد برگزاري اين بازي را خود من به كاشاني دادم. چون نميخواستم با دعوت يك تيم خارجي هزينهاي به پرسپوليس تحميل شود. برگزاري اين بازي مورد موافقت اوليه كاشاني، فتحا...زاده و سعيدلو قرار گرفته است. البته در تاريخي كه اعلام شده فكر كنم من همراه تيم ملي هستم و احتمالا بايد تاريخ ديگري انتخاب شود. در ضمن بايد بگويم اگر قرار باشد بازيكني از استقلال هم در اين بازي خداحافظي كند، من در آن شركت نميكنم. دليلش هم اين است كه اين پيشنهاد من بوده و استقلاليها ميتوانند در يك بازي ديگر و بعدا اين كار را انجام دهند.
پيشنهاد خداحافظي در داربي به اين دليل نبوده كه شما آخرين داربي را باختهايد و ميخواهيد با برد احتمالي با خاطرهاي خوب كفشهايتان را بياويزيد؟
من اصلا در اين فازها نيستم. فوتبال برد و باخت دارد و من هم به اندازه كافي خاطره خوب از فوتبال دارم. تنها دليل پيشنهاد من اين بود كه هزينهاي به باشگاه پرسپوليس تحميل نشود.
همراه تيم ملي به قطر ميرويد؟
انشاءا... ميروم.
فكر ميكنيد تيم ملي در جام ملتها نتيجه ميگيرد؟
حرف من اين است كه نگاهها و انتظارات از تيم ملي بايد واقعبينانه باشد. من كاري به كسي ندارم و بايد شرايط را در نظر گرفت. من هيچ وقت پيشبيني نكردم. فكر ميكنم تيمملي تا شروع جام ملتها فرصت ريكاوري خوبي دارد و موفقيت دور از دسترس نيست. معتقدم همه چيز دست بازيكنان است.
نظر شما در خصوص ليست تيم ملي چيست؟
هيچ موقع ليستي كه اعلام ميشود كامل نيست و اعتراضاتي پشتش هست. همه بايد به نظر مربي احترام بگذارند چون اوست كه بايد پاسخگوي نتايج و عملكرد باشد.
در خصوص اعلام ليست و انتخاب نفرات قطبي با شما صحبتي كرده بود؟ اينكه قرار بود كريمي و مجيدي هم دعوت شوند...
قطبي ايران نبود و بعد از اينكه آمد هم ليست را اعلام كرد. ما هيچ صحبتي در اين خصوص باهم نداشتيم. البته نظر من مهم نيست و مهم نظر سرمربي تيم است.
نگران اين نيستيد كه با عدم نتيجهگيري احتمالي تيم ملي، شما هم در ناكامي شريك شويد؟
مگر مربيان قبلي كه نتيجه نگرفتند چه اتفاقي افتاد. هيچ نگراني در اين خصوص ندارم. اگر كسي هم دنبال يافتن شريك جرم است حداقل تا پايان مسابقات صبر كند.
zamara
01-03-2011, 10:42 PM
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1389/10/Sport/66.jpg
كريم باقري:
بزرگترهاي تيم ملي در اين برهه حساس نقش بسيار مهمي دارند
خودم از قطبي خواستم هملباس با بازيكنان تمرين كنم
با حرف و ادعا نميتوان قهرمان شد
ديگر رفته رفته بايد عادتمان شود كه كريم باقري را در كسوتي به غير از لباس بازيكني ببينيم. باقري كه پس از نيمكت نشيني در پرسپوليس ترجيح داد كه به بازي اش پايان دهد اين روزها نقش مشاور فني افشين قطبي را بازي مي كند. نزديكان به تيم ملي در اردوي قطر از انگيزه بالاي باقري براي كمك به تيم ملي گفته اند و او هم در تازه ترين مصاحبه اش گفته كه تنها براي بالا بردن انگيزه بازيكنان تيم ملي پا به توپ شده است.
باقري در فاصله چهار روز تا آغاز رقابت هاي جام ملت هاي آسيا به وضعيت تيم ملي اميدوار است اما مي گويد نمي توان با حرف و ادعا به قهرماني در آسيا رسيد.
مشاور فني قطبي در گفت و گويي از همه جا صحبت كرد، به غير از پرسپوليس و ترجيح داد كه تنها براي موفقيت پرسپوليس ابراز اميدواري كند.
*اردوي قطر به پايان رسيد، به آنچه كه در قطر مي خواستيد رسيديد؟
-از بدو ورود به دوحه تمرينات پرفشاري را آغاز كرديم تا بازيكنان به شرايط بدني ايده آل دست يابند. برنامه ريزي خوبي انجام شد. دو بازي دوستانه هم انجام داديم. بازيكنان در بازي اول خسته بودند. اما در بازي دوم با آمادگي بهتري بازي كردند. فكر مي كنم در اين مدت تمرينات خوبي انجام داديم و به آنچه كه مدنظر كادر فني بود دست يافتيم.
*وضعيت تيم در فاصله چهار روز تا شروع مسابقات را چطور مي بينيد؟
-خوشبختانه بازيكنان در شرايطي به تيم ملي آمدند كه پيش از آن در ليگ حاضر بودند. اگر به آمادگي بدني آنها تمركز هم اضافه مي شد به تركيب ايده آلي مي رسيديم. فكر مي كنم بازيكنان تمركز بالايي بايد در چند روز آينده با جديت و تلاش تمرين كنند تا زمان شروع رقابت ها با آمادگي صدرصد برسند. فكر ميكنم حضور در كنار خانوادههايشان برايشان شارژ روحي باشد و با تمامي اين شرايط اميدوارم كه بازيكنان بتوانند تواناييهايشان را نشان دهند تا تيم ملي به نتايج دلخواه برسد.
*با منصوريان كه صحبت مي كرديم او شرايط تيم فعلي را با حال و هواي تيم 96 مقايسه مي كرد.
-به نظرم نمي توان تيم ها را با هم مقايسه كرد. نفرات و شرايطي كه دو تيم با هم دارند قابل مقايسه نيست. ضمن اين كه 14 سال از آن روزها مي گذرد و فوتبال عوض شده، نكته اي كه اهميت دارد اين است كه بازيكنان تيم فعلي با انگيزه تمرين ميكنند. براي تيم ايران هيچ چيز دور از دسترس نيست، البته همه چيز به خود بازيكنان و تلاششان برميگردد.همه تيم ها با قدرت مي آيند و ما هم بايد چنين شرايطي داشته باشيم.
*عراق نخستين حريف تيم ملي در جام ملت هاست. خيلي ها شروع سختي را براي تيم ملي متصور شده اند.
-عراق در اين چند ساله جزو تيم هاي موفق آسيا بوده است و بازي هاي خوبي نيز انجام داده است. شايد به لحاظ تعداد بردها كمي بردهاي ما بيشتر باشد اما به هر حال شرايط فوتبال دو تيم تقريبا يكسان است. مهم اين است كه ما هر سه بازي را به نحو احسن پشت سر بگذاريم. بازيكنان بايد تا شروع رقابت ها نقاط ضعفشان را برطرف كنند تا تيم ملي با قدرت پا به ميدان مهم جام ملت ها بگذارد.
*به هر حال نسل فوتبالي ايران عوض شده و بازيكنان جوان جاي بازيكنان اسم و رسم دار تيم ملي را گرفته اند. فكر ميكنيد بازيكنان با تجربهاي نظير نكونام، آندو، رحمتي و شجاعي توانستهاند جوانان را متوجه اهميت جام ملتها كنند.
-مسلما همين طور است كه مي گوييد. بزرگترهاي تيم نقش بسيار مهمي دارند و بايد در اين برهه حساس نقش خود را ايفا كنند و تازه واردها را متوجه اهميت جام ملت ها كنند. بزرگترهاي تيم بايد با انگيزه مضاعف تمرين كنند تا اين انگيزه مضاعف به بازيكنان جوانتر انگيزه بيشتري بدهد. خدا را شكر تاكنون همين طور بوده و بزرگترها بزرگيشان را در تيم ثابت كرده اند.
*شايد سوالي كه مي پرسيم سوالي كليشه اي باشد اما بايد بپرسيم كه از نظر شما كه جام ملت هاي 96 و 2000 را درك كرده ايد، آيا ايران در اين دوره از بازي ها مدعي قهرماني هست يا خير؟
-هميشه ايران جزو مدعيان بوده، در اين دوره هم قطعا وضع همين طور است اما بايد بدانيم با حرف اتفاقي نميافتد. نميتوانيم با حرف و ادعا قهرمان شويم. بايد بازي به بازي جلو برويم و تلاش كنيم تا به جايي برسيم كه همه ما مدنظر داريم.
*نزديكان به تيم ملي بارها در مصاحبه هايشان گفته اند كه حضور كريم باقري در كنار تيم ملي بسيار تاثيرگذار بوده است. همين كه شما در كنار بازيكنان تمرين كرديد گويا انگيزه بازيكنان را بالاتر برده، به غير از اين اتفاق آيا نظرتان براي مربيگري تغيير نكرده است؟
-به هيچ وجه، من همانطور كه گفته ام اصلا دنبال مربيگري و اين جور حرفها نيستم. ضمن اين كه وقتي قطبي از من خواست كه در كنار تيم ملي باشم همان ابتدا قبول كردم و وقتي كه به قطر آمديم من از قطبي خواستم كه در كنار بازيكنان و هم لباس با آنها تمرين كنم. درست است كه به بدنم مانند آنها فشار نمي آوردم اما تلاش كردم كه پا به پاي آنها تمرين كنم تا بازيكنان هم متوجه شوند كه ما براي موفقيت بايد در كنار هم باشيم و تنها در اين صورت است كه مي توانيم موفق شويم.
*در آخرين مصاحبه اي كه انجام داديد از وضعيت گلايه داشتيد و مي گفتيد كسي به فكر تيم ملي نيست و همه به دنبال پيدا كردن نام سرمربي بعدي تيم ملي هستند. به نظر مي آيد وضع آلان براي تيم ملي بهتر شده است.
-مسلما بايد همين طور باشد. اين تيم ملي مملكت ماست. چه مربي تيم ملي خارجي باشد چه داخلي، بايد همه به فكر موفقيت تيم ملي باشيم. آنچه كه مي ماند نام ايران است و ما نبايد به شخص و افراد كار داشته باشيم. اصل كار نام ايران است و بايد مسايلي كه تخريب كننده است را دور بريزيم. بايد با حمايتي كه ايجاد مي كنيم آرامش خوبي را در تيم ملي حكمفرما كنيم، البته رسانه ها هم مي توانند مشورت هاي خوبي به تيم ملي بدهند.
*وحيد هاشميان به پرسپوليس آمد فكر مي كنيد پرسپوليس مي تواند با شرايط جديد كه به وجود آمده موفق شود؟
-من در رابطه با پرسپوليس حرفي نمي زنم و اميدوارم كه ان شاالله پرسپوليس هميشه موفق باشد.
perspolisiam
01-23-2011, 10:18 AM
کریم باقری فقط کریم باقریه کانتو نا و زیدان و امثالهم باید خودشونو با آقا کریم مقایسه کنن
hamed karami
01-25-2011, 02:39 PM
هواداراي كريم يه سر بزنن
www.karimbagheri.loxblog.com (http://www.karimbagheri.loxblog.com)
كلوپ هواداران كاپيتان كريم باقري
علی تیفوسی
01-25-2011, 02:52 PM
رفت. رفت ولي غريبانه. ببخشيد ببخشيد نرفت؛ بيرونش كردند. از تيمش، از تيمي كه سال ها برايش زحمت ها كشيده بود. رفت و تنها افسوس و آه را بر دل ما گذاشت. رفت و ما ديگر نمي توانيم اين لذت را حس كنيم كه درد ورزشگاه فرياد ((باقري با غيرت)) سر بدهيم و او به سمتمان بيايد وبرايمان دست تكان بدهد.
رفت ولي خاطراتش باقي است. گل به ياد ماندني او به اس تق لال براي دوست قديم و دشمن امروزشكه در پشت آن پناه گرفت، هنوز فراموشمان نشده است. راستي مگر او چه گناهي كرده بود كه با او اين طور رفتار كرد؟ آيا تنها اينكه او از همبازيان خودش بود براي تباه كردن يك اسطوره كافي بود؟
گشادي بازوبند او بر دست كاپيتان جديد پرسپوليس و وسن كم جانشينانش، خود به تنهايي گوياي همه چيز است.
در آن زمان كه بازي ها را از روي نيمكت يا سكو دنبال مي كرد، و روزي نبود كه هر روزنامه و مجله اي در اين باره مطلب ننويسد، لب به اعتراض نگشود. در برنامه نود، عليرغم فشارهايي كه از طرف عادل فردوسي پور بر او وارد مي شد تا عليه دايي حرفي بزند؛ او چيزي نگفت.
در هر صورت او تصميمش را گرفت و رفت تا ورزش مورد علاقه اش را در آرامش يعني در تيم پيشكسوتان دنبال كند. در حال حاضر نيز او مشاور سرمربي تيم ملي در جام ملت هاي آسياست .
اميدواريم بازي خداحافظي او بازي پرشوري باشد واو راضي به خداحافظي در مقابل تيم هاي رده پايين مانند اس تق لال نشود.
http://www.karimbagheri.loxblog.com/upload/karimbagheri/image/19_8512060586_L600.jpg
منبع:كلوپ هواداران كاپيتان كريم باقري:8:
علی تیفوسی
01-25-2011, 03:09 PM
كريم باقري در نظر سنجي سايت فدراسيون تاريخ وآمار فوتبال (http://www.iffhs.de/)، كريم باقري به عنوان دومين بازيكن محبوب جهان شناخته شد.
در اين نظر سنجي،كريم باقري با 63395 رأي يعني با 78 رأي كمتر از نفر اول دوم شد.
وجالب اينكه ليونل مسي و كريستيانو رونالدو به ترتيب با 7492 و 6038 رأي، دهم و دوازدهم شدند!!!
براي مشاهده كامل اين آمار اينجا (http://www.iffhs.de/?32a00e42f0ae2300bf11504e52d17f7370eff3702bb1c2bbb 6e28e05) كليك كنيد.
hamed karami
01-25-2011, 03:23 PM
ميگم آقاي تيفوسي اين مطلب ها رو كش رفتي، منبع زدي دمت گرم ولي كاش يه لينك ميكردي كه بيننده بتونه بياد تو وبلاگ ديگه آخه.
دمت گرم
علی تیفوسی
01-25-2011, 03:34 PM
بدون شرح
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1388/8/Sport/88.jpg
زنده باد کریم باقری مرد اخلاق
علی تیفوسی
01-25-2011, 03:43 PM
ميگم آقاي تيفوسي اين مطلب ها رو كش رفتي، منبع زدي دمت گرم ولي كاش يه لينك ميكردي كه بيننده بتونه بياد تو وبلاگ ديگه آخه.
دمت گرم
آقا جان کش رفتی چیه؟!! درست صحبت کن.منبع زدم فکرکنما.ندیدی؟! لینکش هم که شما ماشالا هر دم به دقیقه داری می زنی دیگه!!!
ضمنا می تونستی اینجا نیای که برا وبلاگت تبلیغ کنی که مطلبت بمونه برا خوده خودت :4:
علی تیفوسی
01-25-2011, 03:46 PM
دو عکس از کریم باقری و ماشین خاصش!!
بدون شرح!
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2010-11/1289708806_7.jpg
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2010-11/thumbs/1289708810_8.jpg (http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2010-11/1289708810_8.jpg)
hamed karami
01-25-2011, 04:05 PM
سوء تفاهم نشه آقاي تيفوسي معذرت ميخوام
من نميگم مطلب رو برندار ولي منبع رو لينك كن.دستتون هم درد نكنه
hamed karami
01-25-2011, 04:10 PM
مطلب ((خداحافظ تويي كه هرگز كنارمان نبودي)) رو زده بودين كه تو روزنامه گل چاپ شده بود ولي تو شماره 36مجله تماشاگر چاپ شده بود احتمالا گل هم كپي كرده
zamara
03-07-2011, 07:40 AM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/bagheri-5-312x450.jpg
مانوسيفر خبر داد:
مذاكره با 4 تيم ايتاليايي و اسپانيايي براي خداحافظي باقري
مسئولان باشگاه پرسپوليس براي انجام بازي خداحافظي كريم باقري با 4 تيم ايتاليايي و اسپانيايي وارد مذاكره شدند.
پس از خداحافظي كريم باقري ار فوتبال، مسئولان باشگاه پرسپوليس تصميم گرفتند از او در مراسم ويژهاي تقدير و تشكر كنند. از همين رو تصميم گرفته شد كريم باقري در يك ديدار دوستانه با يكي از بهترين تيمهاي اروپايي از فوتبال خداحافظي كند. اين بازي قرار بود چندي پيش برگزار شود اما به دليل اينكه كريم باقري همراه با تيم ملي در قطر حضور داشت اين كار انجام نشد.
علي اصغر مانوسيفر رئيس روابط بينالملل باشگاه پرسپوليس در گفتوگو با ما در اين باره اظهار داشت:
حبيب كاشاني تاكيد دارد كه بايد شأن كريم باقري حفظ شود. از همين رو در اقدامي جديد با 2 تيم ايتاليايي و 2 تيم اسپانيايي وارد مذاكره شدهايم تا با توجه به برنامهريزي كه داريم يكي از آنها را براي بازي خداحافظي كريم باقري به تهران بياوريم.
وي افزود:
با توجه به اينكه مسابقات باشگاهي اروپايي در پايان ماه مي (خرداد) به پايان ميرسد قطعا بايد برنامهريزي خودمان را براي آن زمان انجام دهيم تا پس از گذشت 2 يا 3 روز آنها را به تهران بياوريم. از يك طرف پرسپوليس در 3 جبهه سخت يعني ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي بايد به ميدان برود و اگر بخواهيم اين بازي را در آيندهاي نزديك برگزار كنيم مشكلساز خواهد شد.
مأنوسيفر عنوان كرد:
به همين دليل برنامهريزيهاي خودمان را انجام دادهايم تا انشاءالله پس از پايان ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا در ماه مي يكي از 4 تيم اروپايي كه با آنها وارد مذاكره شدهايم را به ايران بياوريم. قطعا براي خداحافظي كريم باقري حريف اروپايي پرسپوليس بايد به ايران بيايد چون ميخواهيم اين بازيكن مقابل هواداران اين تيم چارچوب زمين چمن ورزشگاه آزادي را در مقابل هواداران ببوسد و فوتبال را رسما كنار بگذارد.
alibother
03-07-2011, 02:45 PM
باقری:از چیزی ناراحت نیستم،اما نمی خواهم دیگر فوتبال را دنبال کنم
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/3/11-1-26-21415713891024_209028_700.jpg
کریم باقری فوتبال زده شده است و دیگر نمی خواهد حتی به این ورزش فکر کند.
«دیگر به فوتبال فکر نمی کنم،اصلا دیگر فوتبال را دنبال نمی کنم،چون این طوری راحت تر هستم.»این را کریم باقری می گوید.چهره محبوب فوتبال کشور که پس از حذف تیم ملی از جام ملت های آسیا که در آن نقش مشاور قطبی را داشت حالا از فوتبال زده شده است.او این را می گوید و ادامه می دهد:« اتفاق خاصی نیفتاده و از چیزی ناراحت نیستم اما دیگر نمیخواهم فوتبال را دنبال کنم. این جوری راحتتر هستم.»
باقری در ادامه و در واکنش به این که بازی پرسپولیس در لیگ قهرمانان را چطور دیدید گفت:« من بازی پرسپولیس را ندیدم و قبلا هم گفتهام که دیگر بازیکن پرسپولیس نیستم. نمیخواهم راجع به این مسائل اظهار نظر کنم.»
کریم حتی می گوید که از رایزنی پرسپولیسی ها برای برگزاری بازی خداحافظی اش خبر ندارد.او می گوید:« فعلا کارهای شخصی خودم را انجام میدهم و هیچ برنامهای برای آینده ندارم. اطلاعی ندارم که باشگاه قرار است چنین کاری را انجام بدهد و نظری هم در این خصوص ندارم. بیرون از فوتبالم تا بیشتر به زندگیام رسیدگی کنم. در این شرایط فقط میتوانم برای پرسپولیس، دایی و فوتبال ایران آرزوی موفقیت کنم.»
باقری در پایان می گوید:« من این تصمیم را گرفتهام که بروم. یک روز گفتم که از پرسپولیس کنار کشیدهام و خیلیها نظرات مختلفی دادند اما من اعلام کردم که با هیچ کس مشکلی ندارم و فقط تصمیم خودم بودم. حالا هم تصمیم گرفتم از فوتبال کنار بکشم و بیشتر به مسائل خودم رسیدگی کنم. این موضوع عجیبی نیست.»
alibother
03-18-2011, 01:00 AM
اعتراف از نوع کریم باقری:چرانباید از دست دایی دلخورباشم؟
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/1-312x450.jpg
«هرکس یک روزی از بین می رود.من هم فوتبالم مرد.مهم نیست که امروز دوران فوتبالی ام را درون قبر می گذارم مهم آن است که مردم دوستم دارند.»
کریم باقری ونوع رفتنش از فوتبال چه در رده ملی ومقابل برزیل ان درخاک امارات وچه در سطح باشگاهی وازپرسپولیس در زمره اتفاقات قابل بحث فوتبال ایران در سال روبه پایان بود. او بعد از طلاق فوتبال-این واژه شاید بهتراز خداحافظی باشد-نخواست از دایی به عنوان عامل این امر گلایه کند.
کریم ولی در آستانه سال نو راحت تر از آن ماجرا سخن می گوید.«سال قبل این موقع به خداحافظی از فوتبال فکر نمی کردم.من یک سال دیگر قرارداد داشتم واین یعنی آن که دوطرف به تداوم یک ساله این همکاری معتقد بودند.من آدمی نیستم که به خودم بگویم بمان وتحت هرشرایطی کارکن.من گدای پست وپول وشهرت نیستم.رفتم قبل از آن که به من بگویند به تو نیاز نداریم.در مورد نیمکت نشینی ام مربی تصمیم می گرفت اما من حق داشتم برای خودم تصمیم بگیرم.به من ده دقیقه بازی می دادند. قرار بود در آن ده دقیقه من چه کار کنم؟اگر به درد 10 دقیقه می خوردم چرا باید می ماندم؟»
او درد دل هایش را شفاف تر بیان می کند «هرکس از من پرسید از دایی دلخوری طفره رفتم.اما حالا می گویم چرا نباید دلخور می شدم؟من کریم باقری بودم. کاپیتان پرسپولیس وهرچه دارم از تیم ملی وپرسپولیس است. نمی خواهم منتی سر کسی بگذارم اما دوست داشتم قبل از اینکه همه چیز خراب شود بروم.دایی در کنفرانسی که حقیقی به عنوان کاپیتان در آن حضور داشت بدون مقدمه اعلام کرد باقری خداحافظی می کند. به حاج حبیب زنگ زدم گفت درستش می کنم.گفتم لازم نیست. چراباید این بجث مقابل آن همه خبرنگار وبدون اطلاع من رسانه ای شود؟بعد همانی که این بحث را مطرح کرد حرفش عوض شد وگفت تا آخر فصل روی باقری حساب می کنیم.چرا؟»
باقری حرف های بعدی اش بوی طعنه می دهد. طعنه به آنهایی که محبوب نیستند«هرکس یک روزی از بین می رود.من هم فوتبالم مرد.مهم نیست که امروز دوران فوتبالی ام را درون قبر می گذارم مهم آن است که مردم دوستم دارند.»
او به یک شایعه رسانه ای هم در مورد خودش جواب می دهد«همه جا نوشتند باقری 30 تا تریلر دارد وراننده هایش روی آنها کار می کند.تریلرم کجا بود. اما دوست دارم با ماشین سنگین رانندگی کنم.»
محمدکرمی
04-08-2011, 02:19 AM
کریم باقری در دل ما هوادارها همیشه باقی خواهد ماند. خیلی خوشحالم که وارد بازی کثیفی که برایت در نظر گرفتند نشدی .
naser20
04-26-2011, 12:13 AM
واقعا از اینکه با بازیکنی مثله کریم باقری هم زبونم احساس غرور میکنم
آقا کریم همیشه با غیرت برای پرسپولیس بازی میکرد طوریکه حتی سالهای آخر بازیش از نظر بازی بالاتر از جوان های تیم پرسپولیس یا حتی لیگمون قرار میگرفت:8::rose:
همیشه دوستش داشتیم و همیشه دوستش خواهیم داشت
http://www.javanonline.ir/Images/News/Larg_Pic/8-9-1389%5CIMAGE634266259589583750.jpg
http://kanonshahin.ir/pic/bagheri.jpg
Masoud
06-01-2011, 12:09 PM
كريم باقري در تمرين پرسپوليس حاضر شد
ارتش سرخ دات كام:
كريم باقري كه به دليل اختلاف سليقه هايي در ميانه هاي فصل جاري از تيم فوتبال پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) خداحافظي كرده بود در اقدام عجيب و غافلگير كننده صبح امروز در تمرين پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) با چهره اي خندان حضور پيدا (http://www.arteshesorkh.com/) كرد.
وي ابتدا در جلسه اي با علي دايي شركت كرد. پس از روبوسي همبازي هاي سابق تيم ملي در آغوش همديگر قرار گرفتند، كه همين رفتار دوستانه باقري و دايي باعث خوشحالي حاضرين در جلسه تمريني شد.
سپس باقري كليه بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/) پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) را در آغوش گرفت و با آنها دقايقي به گفت و گو پرداخت. بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/) نيز از كاپيتان سابق سرخ پوشان به گرمي استقبال كرده و به وي خوش آمد گفتند.
گفته مي شود كريم باقري براي آشتي دادن كاشاني و دايي و روحيه دادن به بازيكنان (http://www.arteshesorkh.com/) براي بازي حساس فردا مقابل فولاد در تمرين امروز حضور پيدا (http://www.arteshesorkh.com/) كرده است.
Masoud
06-09-2011, 05:25 PM
سفر كريم باقري با پرسپوليس به انزلي
كريم باقري تيم پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) را در ديدار برگشت فينال رقابت هاي جام حذفي همراهي مي كند.كريم باقري كاپيتان پيشين تيم فوتبال پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) امروز به همراه كاروان اين تيم به انزلي مي رود تا در ديدار برگشت فينال جام حذفي فوتبال، تيم پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) را همراهي كند.
کاروان پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) ساعت 16:30 امروز عازم انزلي مي شود.
ديدار برگشت فينال جام حذفي ساعت 17 فردا به قضاوت هدايت ممبيني در انزلي برگزار مي شود.
babak red
07-26-2011, 09:15 AM
باقري در آستانه مديريت فني تراکتورسازي
کريم باقري در آستانه پيوستن به تراکتورسازي تبريز است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031538.jpg
به گزارش خبرآنلاین؛کریم باقری ، ستاره سابق فوتبال ملی ایران و پرسپولیس که فوتبالش را از تبریز آغاز کرده چند ماه پس از بازنشستگی ، در آستانه بازگشت به تراکتور قرار دارد.
باقری درباره سال بعدش می گوید:« هنوز در این باره تصمیم قطعی نگرفتم. راستش را بخواهید یکی دو پیشنهاد بازی داشتم که جوابم منفی بود. قبل از این هم گفته بودم که دیگر برایم زشت است بروم کنار این جوان ها بازی کنم. چند پیشنهاد درباره مربیگری هم شده اما من بارها گفتم آدم مربیگری نیستم و نمی خواهم هیچ وقت این کار را انجام بدهم.»
و در این شرایط او چه خواهد کرد؟ کریم می گوید:« صحبت هایی را با سردار جعفری ، مدیر باشگاه تراکتورسازی داشتم. این دوستان دو پست به من پیشنهاد داده اند. یکی اینکه عضو هیات مدیره تراکتورسازی باشم و دیگری اینکه مدیرفنی باشم. راستش قرار شده که روی این پیشنهاد دارم فکر می کنم و قرار است بزودی جواب شان را بدهم.»
saeed1372
07-27-2011, 02:09 PM
عشق است آقا کریم:|:perspolis:
babak red
07-28-2011, 08:28 AM
کريم باقري:کاشاني جواب تلفنم را نمي دهد
کاپيتان سابق تيم پرسپوليس گفت:«مسولان باشگاه پرسپوليس هنوز قراردادم را تسويه نکرده اند و تماس هاي مکرر من را بي پاسخ مي گذارند.»
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031422.jpg
باشگاه خبرنگاران نوشت:
کریم باقری،این را گفت و ادامه داد:«متاسفانه چند وقتی است که به دنبال تسویه حساب قرار دادم از باشگاه پرسپولیس هستم و در صورت دریافت نکردن پاسخ مناسب از این تیم،مجبورم طور دیگری برخورد کنم.»
باقری در پایان گفت:«با توجه به این که مدت 6 ماه است که از تیم پرسپولیس جدا شده ام درحال حاضر به صورت انفرادی تمرینات آماده سازی خود را انجام داده تا آمادگی بدنی خودم را حفظ کنم.»
GANDOM
08-09-2011, 10:48 PM
اخ که چقد هواشو کدم
بازوبند چقد به بازواش میاد
کاش بود امسال
جای خالیش حس میشه بدجور
اینقد دوسش دارم که نگوووووووووووووووووو
ارومم وقتی توبازی هس
قوت قلبمهههههههههههه:lover:
کاپتان تیممه:4:
بیا کریم جون بازم بازی کن که هنو وقت رفتنت نیس :6:
هنو باید باشییییییییییییی
Masoud
09-22-2011, 04:40 PM
کاپیتان سابق پرسپولیس در آمریکا ماندنی شد
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/1307641623-94382.jpg
ارتش سرخ دات كام: کریم باقری سرانجام تصمیم خود را برای اقامت دائم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در آمریکا گرفت و فرزندانش را هم در مدارس ایالت نیوجرسی آمریکا ثبت نام کرد. در حالی که خیلی ها منتظر بازگشت کریم باقری به ایران همزمان با پایان شهریور ماه و آغاز سال جدید تحصیلی بودند، کاپیتان سابق (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تصمیم قطعی خود را برای زندگی در آمریکا گرفت.
کریم باقری که اوایل تابستان امسال به نیوجرسی سفر کرده بود پس از تهیه یک منزل مسکونی در این ایالت فرزندان خود را هم در مدارس نیوجرسی ثبت نام کرد تا اقامت دائم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) خود را در ینگه دنیا آغاز کند.
کاپیتان سابق (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اواخر مهرماه آینده برای انجام برخی امور شخصی سفری چند هفته به ایران خواهد داشت.
babak red
10-11-2011, 08:57 AM
کریم باقری کاندیدا می شود؟ (http://www.tabnak.ir/fa/news/196029/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F)
حضور کریم باقری کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس تهران با کناره گیری از فوتبال و هم نشینی با چهره های ورزشی سیاسی این گمانه زنی ها را که وی قصد کاندیداتوری دارد را قوت بخشیده است.
به گزارش نصر نیوز، در شب میلادد با سعادت امام رضا (ع) پردیس سینمایی کیان با حضور چهره هایی ورزشی و سینمایی افتتاح شد.
نکته ویژه این مراسم حضور امیر خادم و هادی ساعی در سالن اکران فیلم بود . البته در کنار این چهره های ورزشی سیاسی شده ، کریم باقری هم حاضر بود.
کاپیتان سابق پرسپولیس که بعد از کنار گذاشتن فوتبال حاضر نشد مربیگری کند ، حالا با حضور در جمع ورزشی های سیاسی این گمانه زنی که شاید برنامه ای برای انتخابات پیش روی شورای شهر در سر داشته باشد را قطعا سر زبان ها می اندازد.
اگرچه آقا کریم عادت دارد که کارهایش را در سکوت پیش ببرد و کمتر وارد حاشیه ها و کارهای جنجالی بشود.
عکس هایی از کریم باقری و همسرش در یک گالری هنری
http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2011/11/IMAGE634581207174332196.jpg
http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2011/11/IMAGE6345812071846282141.jpg
http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2011/11/IMAGE634581207189776223.jpg
g.hoseyn
01-22-2012, 01:49 PM
http://www.shiaupload.ir/images/06468991042238598859.jpg
DipDish
01-22-2012, 09:07 PM
عشق است کریم باقری :-*
ebi***redboy
01-23-2012, 07:40 AM
واقعا یک سطوره به تمام معنا هست برای سرخپوشان
قدرت بدنی . قدرت حفظ توپ . تعویض منطقه های عالی . شوتای سنگین . ضربات سر وحشتناک. قابلیت بازی در چندین پست تعصب مثال زدنیش واز همه مهم تر منش و اخلاق خوبش برتری اونو نسبت به سایر بازیکنای هم دوره اش نشون میداد
Masoud
02-22-2012, 11:30 AM
باقری : این قدر از بابام کتک خوردم که شدم کریم باقری
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/10-95173.jpg
ارتش سرخ دات كام: مصاحبه کشید به قدیم ها. جالب بود که برنامه عکاسی با کریم هم کشید به قدیم ها؛ یعنی افتاد جلوی یک تیر دروازه آهنی با یک توپ پلاستیک. خب پیدا بود، غلت خورده و رفته به زمان های قدیم، به وقتی که مخفیانه فوتبال بازی می کرد. یاد خاطره ای افتاد از قدیم، اینقدر قدیمی که تاریخش را نداشت : «خانواده ام دوست نداشتند بازی کنم، یک روز آمدم دیدم مادرم لباس های فوتبالم را آتیش زده.» ولی بعدها همه اعضای خانواده حرفشان را و شاید رفتارشان را در قبال او و فوتبالش پس گرفتند. کریم باقری تعریف می کند که با این سختی ها شد، همینی که دیده ایم. همینی که برایش توضیح می دهیم در این فوتبال بی ستاره هنوز ستاره است.
چون الان دنیزلی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) سرمربی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) است، می خواهیم از دوره اول حضور او شروع کنیم، وقتی که تو در آن زمان دفاع آخر بازی می کردی. این تغییر پست باعث شد که تو کارآیی زیادی نداشته باشی. در واقع، کمی فاصله گرفته بودی از آن کریم باقری...
والا من از اول شروع کنم. موقعی که از قطر آمدم، فکر کنم دوره قبل از آری هان بود. خیلی سردرگمی عجیبی داشتم. نمی دانم چه شده بود، ولی خوب بازی نمی کردم. حواشی زیادی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دوروبر من و تیم بود. بعد که آری هان آمد، یکجورهایی من استارت پیشرفت را زدم. فکر کنم سال 85 بود که من کم کم خودم را پیدا کردم. حواشی را به خوبی کنترل کردم. دوروبر تیم هم دیگر حاشیه زیاد (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نبود ولی بعدش که دنیزلی آمد من یکی، دو مصدومیت خیلی بد داشتم و اجازه نداد بتوانم خودم را در تیم جا بیندازم...
ولی انگار پست عوض کردن هم تو را بدجور اذیت کرد. رفتی دفاع آخر...
البته من از اول دفاع آخر بودم ولی خب برخلاف میلم بود. من دفاع را زیاد دوست نداشتم، چون دوست داشتم جلو باشم. بازیکنی ام که تحرک را دوست دارم. وقتی رفتم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دفاع، کارآیی ام از 50 شد 20.
البته به دلیل نزدیکی زبان اصلی شما و دنیزلی با هم، تصور می شد که بتوانید ارتباط نزدیکی با هم بگیرید، ولی انگار این ارتباط دوستانه وجود نداشت.
اتفاقاً برعکس این چیزی بود که می گویید. وقتی دنیزلی آمد از همان اول با هم رفیق شدیم. خانه مان نزدیک هم بود. می رفتیم بیرون و رفت وآمد خانوادگی داشتیم. زیاد همدیگر را می دیدیم ولی همان طور که گفتم وقتی مصدوم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شدم، این حرف و حدیث ها پیش آمد.
البته اوج تو در پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ، مربوط به زمان افشین قطبی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) می شد...
خب تیم ملی داشت می رفت جام جهانی و آن موقع خیلی اصرار کردند که من برگردم که البته برگشتم. می گفتید با این بازی هایی که کرده ام، باید دوباره پیراهن تیم ملی را بپوشم ولی می دانید، واقعاً دفاع را دوست نداشتم، بر حسب نیاز مجبور می شدم در این پست بازی کنم. فکر کنم از دوران زوبل بود و بعد کشید به دوران دنیزلی. ولی وقتی افشین قطبی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) آمد از من در پست همیشگی استفاده کرد که همان هافبک بود.
در دوره های بعد نوبت رسید (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به کرانچار و دایی. حالا ما می خواهیم از سال دوم حضور دایی بپرسیم، وقتی قرار شد شما خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کنید و دستیار او شوید.
اصلاً ما صحبت دستیاری با هم نداشتیم. این چیزها مال روزنامه هاست. من و علی چندبار با هم حرف زدیم و او می دانست که من علاقه ای به مربیگری ندارم.
ولی خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ناگهانی شما حرف و حدیث های زیادی به راه انداخت، مخصوصاً اینکه وقتی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نتوانست در لیگ زیاد خوب باشد، طرفداران می گفتند اگر یکی مثل کریم بود، مشکلات حل می شد.
در شروع کار فصل دوم علی دایی، او بازیکنان مورد علاقه اش را گرفته بود. در پست من هم علاقه داشت نوری بازی کند. در آن برهه گاهی من بازی می کردم، گاهی مازیار و نوری هم بود. شرایط طوری شد که به من زیاد بازی نمی رسید. وقتی مصدوم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شدم و دوباره برگشتم آماده بودم، نظر خودم این بود ولی شاید نظر دایی این نبود. در آن مقطع احساس کردم خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کنم بهتر است چون دیگر به خودم ضربه نمی خورد و حواشی های دوروبرم از بین می رفت.
ولی برای طرفداران جالب نبود دیگر...
ببین من دیدم بازی نمی کنم و بیرون مانده ام، شرایط سنی ام هم طوری بود که یا باید می ماندم و به تیم کمک می کردم یا اینکه می رفتم. وقتی بیرون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بودم نمی توانستم به تیم کمک کنم و به همین دلیل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) رفتم.
بعداً فکر نکردی که می ماندی بهتر بود؟
نمی دانم، شاید می توانستم بعدها به تیم خیلی کمک کنم ولی کتمان نمی کنم برخلاف میل باطنی ام خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کردم.
با دایی درباره اش حرف زدی؟ می گفتند اختلاف داری. تو هم جوری رفتار می کردی که باور می کردیم این اختلاف هست.
الان هم می گویم من و علی با هم اختلاف نداشتیم. الان هم اتفاقاً رابطه خوبی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) داریم. آن مقطع ترجیح می داد از من استفاده نکند.
قبول داری آدم خاصی هستی؟ برخلاف خیلی از هم دوره ای هایت که همه را زجر می دهند تا خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کنند، یک روز بلند شدی و تصمیم گرفتی بروی!
اخلاق من همین طوری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) است؛ یعنی اگر ببینم یک جا به درد نمی خورم، می روم.
این ایراد را می توانیم به تو بگیریم که نجنگیدی. شاید می جنگیدی می توانستی حقت را بگیری. این برای بازیکنی در حد تو بد نیست؟
ببین من از نظر بدنی خوب بودم. لازم نبود خودم را به کسی ثابت کنم. همه می دانستند بازی من چه شکلی است ولی در آن مقطع طوری بود که نتوانستم بازی کنم.
البته خوب می دانیم در آن زمان و حتی در نیم فصل لیگ امسال پیشنهاد داشتی.
من حرفم را قبلاً زده بودم؛ یعنی گفتم اگر قرار به خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باشد با پیراهن پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) این کار را می کنم. وقتی بیرون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) آمدم چند تیم من را می خواستند. همین دو، سه ماه پیش هم زنگ زدند گفتند بیا بازی کن ولی اگر من می خواستم بازی کنم در همان پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) می ماندم.
ظاهراً علی فتح ا... زاده هم بدجور دنبال تو بود.
اتفاقاً من و او با هم رابطه خوبی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) داریم. در مراسم مرحوم حجازی بود که ایشان به شوخی گفتند بیا استقلال ولی جدی نبود.
البته یک بار وقتی از تو درباره اش پرسیدیم گفت کریم را نمی آورم استقلال که وجهه اش بین پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ی ها خراب نشود.
خب همه چیز بیشتر شبیه طنز و شوخی بود. شرایط من طوری نیست که بخواهم بروم استقلال. بین ما هم که صحبت جدی نشد. من 10 سال در پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بازی کردم. نمی توانم یکسری کارها را انجام بدهم. برای طرفداران احترام خاصی قائلم و نمی توانم دل این هواداران را بشکنم.
بعد از اینکه رفتی، مدام می گفتند شاید کریم باقری برود به هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) . جریان چه بود؟
آن موقع یادم هست با آقای کاشانی رفتیم پیش سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی، حرف از هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود. همانجا به آقای سعیدلو (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) گفتم نظر من این است که اصلاً هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نباشد. گفت چرا، گفتم سال های قبل هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) حواشی زیادی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) برای تیم درست کرد. بعداً دیدم که آقای سعیدلو (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) واقعاً کسی را انتخاب نکرد تا اینکه AFC فشار آورد و مجبور شدند هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) معرفی کنند.
که بعدش هم آقای رویانیان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مدیر عامل پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شدند. ما که از این انتخاب جا خوردیم، یعنی کسی خبر نداشت و یک دفعه برای همه شوک آور بود، برای تو چطور؟
مگر انتخاب های قبلی مدیران پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را کسی باور می کرد؟ خب متأسفانه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فوتبالی ها برای فوتبال تصمیم نمی گیرند و یکی دیگر از بیرون تصمیمات را گرفت. در واقع نمی توانی حدس بزنی می خواهند چه کسی را بیاورند.
کلاً هیأت مدیره (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هم فرمالیته است. خبری از تشکیل آن نیست!
من از موقعی که بیرون آمدم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) زیاد اخبار را دنبال نکردم و الان نمی دانم کلاً آنجا چه می گذرد.
برگردیم به بحث دنیزلی. بعد از دو شکست دایی و استیلی در دربی، دنیزلی آمد و این طلسم را شکست. فکر می کنی حمید چرا موفق نبود؟
استیلی با آن همه گرفتاری که از اول فصل داشت، معلوم بود موفق نمی شود، واقعاً شرایط (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) خوبی برایش نبود.
فکر می کنی علی دایی باید می ماند؟
با آن همه حواشی، علی دایی هم می آمد به سرنوشت استیلی دچار می شد. در آن مقطع هرکس می آمد این حواشی برایش وجود داشت و به سرنوشت استیلی دچار می شد. بنده خدا استیلی واقعاً شرایط (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بدی داشت. این شرایط برای دنیزلی نیست. مطبوعات علیه حمید بودند، طرفداران و خیلی چیزهای دیگر.
اصلاً دوران عجیبی بود، با آن شعارها...
متأسفانه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در فوتبال ما این جریان ها وجود دارد. یکی از نقاط ضعف حمید هم این بود که یک وقت هایی راحت برخورد می کرد؛ یعنی با همه دوست بود و احترام نگه می داشت ولی بعضی وقت ها لازم بود بیاید و محکم حرف بزند. این طوری بود که بعضی ها سوارش شدند.
قبول داری در خرید بازیکن بد اقدام کرد؟ مهدی مهدوی کیا را هم نیاورد که کلی برایش دردسر درست شد.
بعضی وقت ها آدم اشتباه می کند و فکر کنم استیلی هم اعتراف کرد که درباره مهدی اشتباه کرده. من نمی توانم درباره تیم بستن او حرف بزنم ولی الان دنیزلی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هم گفته تیم خوبی در اختیارش نیست. سالی که ما قهرمان شدیم، انصافاً از بازیکنان خیلی مشورت می گرفتند و تیم بازیکنانی می گرفت که واقعاً به درد می خوردند، نه اینکه فقط اسمی بیاورند.
مگر پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) امسال بازیکن اسمی آورد؟!
مشکل مالی داشت و یکسری حواشی هم اجازه نمی داد.
تو در فوتبال به چیزهای زیادی رسیدی، حالا مالی یک بخشی از آن است. رفتی آلمان، انگلیس و... فکر می کنی چه چیزی را به دست نیاورده ای؟
آدم قرار نیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به هر چیزی که دوست دارد برسد. من از سنین پایین فوتبال را شروع کردم. در آن موقع دوست داشتم احد شیخ لاری را از نزدیک ببینم. بعد با او همبازی شدم و مربی ام بود. دوست داشتم سیروس قایقران را ببینم که با او هم دوست شدم، هم بازی بودیم و مربی ام شد. خودم تلاش کردم به خواسته هایی که دارم برسم. من قدیم ها که فوتبال می دیدم عاشق ماتئوس بودم. طرفدار دو آتیشه آلمان. بزرگ که شدم رفتم بوندس لیگا. ببین من فکرش را نمی کردم این اتفاق بیفتد. لطف خدا بود که شامل حال من شد. ولی فکر کنم یک حلقه گمشده در زندگی ام دارم و آن عنوان بهترین بازیکن آسیاست. من سال 97 باید این عنوان را می گرفتم که نشد دیگر.
تو سه فصل خوب در بیله فلد داشتی ولی بعد رفتی انگلیس و 20 دقیقه بازی کردی، برای چارلتون. آن چی؟ برایت حسرت ندارد؟
اولاً وقتی رفتم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) انگلیس من قرارداد سه ساله بستم. آنها فیلم بازی من را دیده بودند و یک بازی دوستانه هم برایشان بازی کردم که گفتند قرارداد می بندیم. یادم می آید در آن بازی گلر ما هر شوتی می زد من می پریدم و سر می زدم. وقتی قرارداد بستم، پدرم فوت شد. مجبور شدم برگردم ایران. دو، سه هفته ای این طوری نبودم بعد نوبت رسید (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به اردوهای تیم ملی. من که بازی نکرده بودم برای چارلتون، این شد که ماندم بیرون. برای سال بعد مربی گفت من را می خواهد ولی رئیس باشگاه گفت چون تو برای ما هزینه داشتی و سال بعد هم اردوهای تیم ملی دوباره به کارت آسیب می زند، حمایتت می کنیم برو یک تیم دسته اولی که من نخواستم و برگشتم.
در دوران حضور در آلمان، می گفتند کریم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باقری نمی تواند زبان آلمانی یاد بگیرد.
خب اولش که نمی توانستم یاد بگیرم ولی کم کم این مسئله حل شد.
بحثی که در این چند ماه درباره تو بارها مطرح شده حضورت در تیم ملی است؛ خودت هم اولین بار این را گفتی. می شود درباره اش توضیح بدهی؟
خب من و علیرضا منصوریان قبل از بازی عراق رفتیم پیش کروش. علیرضا که من را معرفی کرد، او گفت اسمت را شنیده ام. می خواهم جلسه ای با هم داشته باشیم. من گفتم هروقت خواستید در خدمتم. این جریان تمام شد و رفت تا اینکه چند وقت بعد آقای نمازی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دستیار ایشان به من زنگ زد و گفت آقای کروش تو را خواسته. قبل از بازی ایران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و بحرین بود.
به تو در آن جلسه چه گفت؟
گفت که ما دوست داریم با تو همکاری کنیم که من گفتم در چه زمینه ای؟ گفت باید همه جوانب را در نظر بگیریم، طوری که به شخصیت تو هم لطمه نخورد. من گفتم نه کلاس مربیگری رفته ام و نه به مربیگری علاقه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دارم. ایشان هم حرف هایم را شنید و گفت اجازه بده درباره اش فکر کنم. این کلیات حرف ما بود و الان نمی توانم بگویم که واقعاً قرار است اتفاقی بیفتد یا نه.
دیگر صحبتی نداشتید؟
دو هفته قبل هم با آقای نمازی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) حرف زدیم. گفت ما به فکر شما هستیم. فکر کنم منتظر هستند بازی قطر تمام شود و برای مرحله دوم یک تصمیم بگیریم ولی قرار نیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مربی تیم ملی باشم.
پس کجا؟
نمی دانم.
شاید آنالیزور (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) !
نه آنالیزور (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) که نه.
البته درباره تو همیشه حرف های غیر رسمی زیاد بوده. مثلاً قبل از جام ملت ها می گفتند که قرار است دستیار افشین قطبی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باشی.
آن موقع که تیم بحران نداشت. داشت می رفت به مسابقات...
ولی قرار بود او را کنار بگذارند. در واقع تو رفتی، خیلی شرایط آرامتر شد و بهتر.
من به آقای قطبی از همان روز اول گفتم به عنوان عضو کادرفنی نیستم. می خواستند لباس مربی را بدهند که گفتم نه لباس بازیکنان را بدهید. در آن مقطع با تیم تمرین می کردم و به خودم خیلی فشار آوردم. دوست داشتم بقیه انگیزه پیدا کنند. واقعاً نیتم این بود.
ولی تو معروف شده ای به بمب روحیه. قبل از فینال حذفی هم برای تیم دایی همین کار را کردی.
پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تیم من است. نصف عمر ورزشی ام را آنجا گذراندم. احتیاج داشتند باشم و من رفتم.
در دوره حمید استیلی هم این کار را کردی.
حمید از من خواست البته قبل از او آقای رویانیان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به من گفت ما دوست داریم باشی که قبول نکردم. ولی بعداً به پیشنهاد حمید پاسخ مثبت دادم. تا وقتی او برود، بودم و بعدش دیگر نرفتم. یک مقطع کوتاهی بود.
درباره این پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) حرف زیاد است. وقتی با گذشته مقایسه می کنیم می بینیم غیر از کریمی و یکی، دو نفر دیگر ستاره ندارد.
خب این به خاطر امکانات و پول است. آن موقع که ما بودیم اصلاً این چیزها نبود. خدا رحمت کند سیروس را. من و دلیخون گلر تیم کشاورز می رفتیم نیم ساعت قبل از تمرین با سیروس تمرین می کردیم. بعد از تمرین هم همین طور؛ یعنی خودمان می خواستیم ستاره باشیم. اشتیاق زیاد بود ولی الان اشتیاقی برای پیشرفت نیست؛ یعنی محدود شده اند بازیکنان.
توانایی بزرگ شدن را ندارند؟
این را باید ذاتاً داشته باشند ولی این بازیکنان وقتی به چیزی می رسند، زود قانع می شوند. بازیکنان سقف شان شده حضور در استقلال و پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نه اینکه در این تیم ها ستاره شوند.
الان پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بازیکنی دارد که ستاره شود؟
حمیدرضا علی عسگری یا همین امیرحسین فشنگچی!
واقعاً؟!
اینها قدر خودشان را نمی دانند یا اینکه خودشان واقعاً نمی خواهند. این بازیکنان حواشی زیادی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دارند. حالا نمی دانم چرا نمی توانند این حواشی را کنار بگذارند. نمی دانم، شاید حواشی را بیشتر دوست دارند. موقع ما این چیزها نبود.
این سالم زندگی کردن شما فکر کنیم واقعاً کمک کرده.
خب دوره ما خیلی فرق می کرد. اینقدر حواشی نبود. متأسفانه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) این بازیکنان هم مشاوره های خوبی ندارند. نمی گویند ما باید مثل فوتبال، حرفه ای هم زندگی کنیم.
قبول داری نسل فوتبال ما افول کرده. هر چقدر می گذرد هم اوضاع بدتر می شود.
ببین مهمترین چیز تغذیه و خواب است. شما باید استراحت کنید، اما کجا؟ در کافی شاپ، چلوکبابی؟ نخیر، در خانه. باید بروی خانه. ناهار و شامت را در خانه بخوری و استراحت کنی. اینها را انجام ندهی موفق نمی شوی. آن موقع که ما بودیم بازیکنان خوب زیاد بودند، به خاطر اینکه حاشیه زیاد (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نبود و خود بازیکنان دوست داشتند پیشرفت کنند. طبیعی بود که در آن دوران اینقدر بازیکن خوب داشتیم.
آن زمان ذهنیت شما از ورود به فوتبال چه بود؟ الان همه می گویند بچه مان را می فرستیم فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شود که میلیاردها پول دربیاورد!
هرکس که نمی تواند فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شود. همین طوری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) که نمی توانند دایی شوند یا مهندس. پدر و مادر هر چقدر هم فشار بیاورند واقعاً نمی شود. بچه باید ذاتاً فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باشد. همین پسر من. 13 سال دارد. الان امکاناتی دوروبرش هست که به قول معروف خود من نداشتم. پدرم به من می گفت یا باید مدرسه بروی یا سرکار. خدا رحمت کند او را. من در آن زمان فوتبال را خیلی دوست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) داشتم. برادر بزرگترم بازی می کرد ولی شرایط برای من خوب نبود. باید کارهای خانه را می کردم، می رفتم دنبال خرید نان و هزارتا صف. ولی الان پسر من کامپیوتر دارد، دوستانش می آیند به خانه، او می رود به خانه آنها. پلی استیش دارد؛ یعنی می خواهم بگویم کلی امکانات در اختیارش است. زمان ما که نبود.
دوست داری پسرت فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شود؟
نشان داده که می تواند فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) خوبی شود. من خودم دوست دارم بشود ولی بالای سرش شمشیر نمی گذارم. دوست داشت بازی می کند.
توقع نداشته باشیم یک باقری دیگر از خانواده ات متولد شود؟
قرار نیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هرکس پدرش بازیکن خوبی بوده، بازیکن بزرگی شود. همین کرایف مگر پسرش فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بزرگی شد؟
خود تو با آن فشارهایی که رویت بود، آمدی و فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بزرگی شد. فکر کنیم اولین بازی حرفه ای ات را هم مقابل استقلال انجام دادی، با پیراهن تراکتور.
قبل از آن در مسابقات مدرسه بودم. بعد هم رفتیم مسابقات آموزشگاه ها. بعد هم آمدم در سطح تیم منتخب استان. آن وقت بود که دیگر خانواده ام سخت نمی گرفت.
پدرت اینقدر مخالف بود؟
همان طور که گفتم می گفت یا درس یا کار. من بغل مدرسه می رفتم یک فوتبالی هم بازی می کردم. مسلماً این کار را یواشکی می کردم. اجازه نداشتم بروم. زور بالای سرم بود، هم از طرف برادرم و هم از طرف پدرم. اگر می رفتم فوتبال کتک می خوردم. خیلی این اتفاق افتاد. اینقدر از پدر و برادرم کتک خوردم که شدم کریم باقری. ولی این باعث نشد که عقب بکشم. خیلی دوست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) داشتم فوتبالیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شوم.
الان برادر بزرگت باید بدجور پشیمان باشد.
طبیعی بود که من را بزنند. آن موقع شرایط مثل الان نبود. پدر من بعدش گفت من اصلاً نمی دانستم فوتبال این طوری است. در همان دوره در زمین های خاکی همه بزرگان فوتبال تبریز بازی می کردند. اتفاقاً در همان دوران من و علیرضا اکبرپور یک تیم تشکیل دادیم به اسم سهند که دایی علیرضا سرمربی اش بود. من بودم، خود علیرضا بود، ستار همدانی بود. دوستان خودمان را جمع کرده بودیم در آن تیم.
فقط جای استاداسدی خالی بود!
بابا او بزرگتر از ماست. وقتی باشگاهی بازی می کرد، ما در مدرسه بودیم. او در ماشین سازی بود. خلاصه ما این طوری برای خودمان تیم تشکیل دادیم که بعد تمام تیم های محلات را بردیم که باعث شد برویم در سطح باشگاهی بازی کنیم.
فکر کنیم در آن زمان یک کفش داشتید و دو سالی می پوشید!
یادم می آید برای اولین کفشم 100 تومان دادم. خانواده از این 5 تومانی طلایی ها می دادند و من جمع می کردم. 200 تومان که شد یک کتانی گرفتم از پدر بزرگ اکبرپور. پینه دوز بود. آن وقت ها از این کفش های المپیا بود. 100 تومان دیگر را هم دادم برای یک گرمکن. یادم نمی رود، یک روز مادرم هم کتانی و هم گرمکن را وسط حیاط آتش زد. بعداً مربی تیمی که در آن بازی می کردم برایم یک جفت کفش خرید که هروقت می رفتیم مسابقه با خودش می آورد!
بعد چه زمانی دیگر پدرت گیر نداد؟!
پدرم گفت سال سوم راهنمایی را گرفتی، هر غلطی دوست داری بکن! از این بابت وقتی راحت شدم که در اول دبیرستان ترک تحصیل کردم. رفتم جوانان پتروشیمی تست دادم. من و رضا دادشم بودیم. 100 نفر در خاکی بودند و من گفتم اوه، چطور این وسط ما قبول شویم. ولی بازی کردیم و هی رفتیم و آمدیم تا اینکه دیدم در تیم اصلی هستیم البته آن تیم ما خوب نتیجه نگرفت ولی من آن سال انتخاب شدم برای تیم ایدم که آقای شیخ لاری مربی اش بود که بعد رفتیم تیم بزرگسالانش و پیشرفت کردیم.
برادرانت در سطح حرفه ای بازی نکردند؟
نه زیاد. احد یک مقدار بازی می کرد. در دوران واسیلی گوجا هم رفت تراکتورسازی ولی نتوانست بازی کند.
داستان آمدنت به پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هم بدجور سر و صدا به پا کرد البته فکر کنیم اول پروین برایت پیغام فرستاد که نرفتی.
من تیم ملی جوانان بودم که دو، سه نفر آمدند دنبال من که بیا بریم نمایشگاه ماشین علی پروین. ولی من گفتم زود است که الان بروم پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ؛ یعنی همان موقع به دوستانم می گفتم که چون تازه از شهرستان آمده اید درجا نروید پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) . فکر کنم اولین پیشنهاد سال 71 یا 72 بود.
پروین از دستت ناراحت نشد؟
آخر من نمی دانستم که از طرف پروین است یا نه. ولی ناراحت نشد چون همان زمان من را دعوت کرد تیم ملی که در جام اکو جلوی پاکستان بازی کردم. ولی جا دارد بگویم که من بهترین دورانم را در سه سالی که برای کشاورز بازی کردم، پشت سر گذاشتم. بی نظیر بود. همان روز اول که رفتم، دیدم دارند به بازیکنان پاداش می دهند. دوتا اضافه آمد که یک بسته را هم دادند به من. فکر کنم 100 تومان داخلش بود.
اولین قرارداد حرفه ای فوتبال ایران را فکر کنیم تو بستی ؛ با آن 22 میلیون معروف! چقدر طرفداران استقلال برایت حاشیه درست کردند. فکر کنیم آن سال دایی 10 میلیون گرفته بود.
من در کشاورز بازی می کردم که عابدینی یک نفر را فرستاد دنبال من. سریع رفتم با سیروس حرف زدم که او گفت، ببین روی من حساب نکن که صفی زاده مدیر تیم بشنود ناراحت می شود. با صفی زاده عین پدر و پسر بودیم. اینقدر به من محبت کرده بود که خجالت می کشیدم به او بگویم. وقتی شنید، شوکه شد. به من گفت 10 میلیون بده برو. ظرفیت من در کشاورز پر شده بود و باید تیمم را عوض می کردم.
در جلسه تو با عابدینی چه گذشت؟
یک ساعت هم نبود. ایشان گفت تصمیم آخرت چیست؟ چقدر می خواهی؟ منم گفتم 22 میلیون. او هم گفت ایرادی ندارد، بیا. فردایش رفتیم و قرارداد را امضا کردیم.
کریم باقری چرا به مربیگری علاقه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ندارد؟
این برمی گردد به خصوصیات اخلاقی من. از اول دوست داشتم دوروبرم خلوت باشد. جای شلوغ را دوست ندارم. مربیگری باید در ذات آدم باشد. ربطی به جنم و این جور چیزها هم ندارد.
بعضی ها می گویند توانایی اش را نداری.
مگر من وارد شده ام که آن بعضی ها این را فهمیده باشند؟ من 22 سال فوتبال بازی کردم و الان دوست دارم بیشتر به خانواده برسم و نبودن هایم جبران کنم.
البته این وسط پیشنهاد سرمربیگری پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) می تواند وسوسه انگیز باشد! می گویند بعد از رفتن دایی این پیشنهاد به تو شد.
نه نشد. بعد هم من که مربی نیستم. فضای ورزش ایران هم مطلوب نیست که بخواهم در آن کار کنم.
اتفاقاً درباره فضای فوتبال حرف زدی، الان انتخابات فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را در پیش داریم. فکر می کنی چه کسی برای ریاست مناسب تر است ؟
ما آدم های زیادی داریم که می توانند رئیس فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باشند.
مثلاً کی؟
دو دوره قبل که دادکان و صفایی فراهانی بودند، ما دوره های خوبی را سپری کردیم. حالا که آنها نیستند. خود کفاشیان الان 4 سال رئیس بود. اگر هم بلد نبود تا الان یاد گرفته است. حالا اگر او برود و فرد دیگری به جایش بیاید تازه 4 سال باید کسب تجربه کند. به همین دلیل (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فکر می کنم کفاشیان بماند بهتر است.
از دید تو علی دایی می تواند رئیس باشد؟
من که جای علی دایی نیستم.
ولی به دلیل نتایجی که او در مربیگری گرفته، گاهی این احساس به وجود آمده که برای عدم خدشه دار شدن افتخاراتش بهتر است رئیس یا مدیر شود.
خب این حرف شما درست است ولی علی دایی از مربیگری لذت می برد. او دوست دارد تلاش کند. این شغل را دوست دارد.
البته تو از رؤسایی تعریف کردی که در دوران آنها زیاد در تیم ملی بازی نمی کردی.
درست گفتید ولی من خودم از تیم ملی رفتم. وقتی من رفتم، برانکو آمد. دو بار خود او تماس گرفت که من برگردم تیم ملی. از طریق چلنگر چند بار تماس گرفتم ولی من گفتم دیگر قصد ندارم بازی کنم. شب بازی با ایرلند بود که خداحافظی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کردم.
چرا؟
دیگر انگیزه و اشتیاقش را نداشتم. در وجودم نبود...
ولی به نظر می رسید ناراحت هستی و با ناراحتی رفته ای.
نه، من با کسی مشکل نداشتم. در آن مقطع خسته شده بودم.
تو آدمی حساسی هستی. ما احساس می کردیم شاید باندبازی های بیش از حد در تیم ملی، باعث شد تا عطای تیم را به لقایش ببخشی و بروی.
من در آن موقع نه عضو باندی بودم و نه گروهی. به کسی هم وابسته نبودم.
به خاطر همین می گوییم شاید اذیت شدی.
من دوست داشتم کار خودم را بکنم. شما از هم دوره ای های من بپرسید. اخلاقیات من همین طوری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود. کسی هم واقعاً از من نخواست که وارد باندش شوم. برخوردم طوری بود که حتی دلال ها هم سراغم نمی آمدند. همیشه سعی کرده ام به همه احترام بگذارم. این عادت من است.
ولی تو خودت یکی از قطب های تیم ملی بودی. بازی ایران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و قطر که مستقیم ترفتیم جام جهانی، تو اخراج شدی. به نظر می رسید در آن بازی از یک چیزی خیلی شاکی هستی.
خب دوروبر من و مایلی کهن زیاد حواشی درست شده بود.
شما بعد از بازی به مایلی کهن چک نزدید؟
متأسفانه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) این خبری بود که رسانه ها درستش کردند. نه من به مایلی کهن چک زدم نه او به من.
انگار بازیکنان با تو شوخی بدی کرده بودند.
اولاً شب قبل از آن بازی چون چین، عربستان را برده بود ما پاداش گرفتیم. فضای تیم ملی هم خیلی خوب بود.
اما انگار بعضی از بازیکنان سبیل تو را زده بودند و شاکی شده بودی.
من خودم سبیلم را کوتاه کردم. همه اش دروغ بود. اتفاقاً وقتی ما از طریق فرودگاه شیراز برگشتیم در آنجا همه از من می پرسیدند چی شده؟ من گفتم شایعه است. واقعاً خودم کوتاه کرده بودم. اخلاق من طوری است که بازیکنان در یک حدی شوخی می کنند. نه زیاد است، نه پایین. کسی با من از این شوخی های بی مورد نمی کند.
ولی نمی دانیم چرا باور نمی کنیم با مایلی کهن مشکل نداشتی.
بگذار برایت یک توضیحی بدهم. در چند صحنه بازی قطر گلر آنها استیلی و خداداد را بدجور زد. من دیدم وقتی بازیکن آنها داشت به عنوانی تعویضی به زمین می آمد دیدم مربی اش علامت می دهد که شماره 6 را بزن. او هم چسبیده بود به من و مدام می زد و فحش می داد. من هم در صحنه ای که منجر به اخراج شد، اعصابم به هم ریخت. جلوی داور پیراهن من را کشید و پاره کرد. من هم خون به مغزم نرسید و با مشت کوبیدم توی صورتش! حالا ماجرا ربطی به مایلی کهن نداشت. ما با هم از قدیم رفیق هستیم.
ولی به نظر می رسید چون تو با دایی و عزیزی، یکجورهایی با مایلی کهن خوب نیستی.
نه اتفاقاً، یادم می آید برای تیم 96 او من را دعوت کرد. یک روز دیر رسیدم ولی وقتی رسیدم گفت برو. من هم برگشتم رفتم. بعد از چند دقیقه دیدم فریادشیران از پشت صدا می زند برگرد که بعد رفتیم جام ملت ها.
شخصیت شما طوری است که زیاد شوخی نمی کنید ولی انگار قبل از بازی بحرین شوخی ها از حد گذشت. کاری که آن دو بازیکن معروف تیم ملی با هم کردند و... حالا اسم نمی آوریم.
به نظر من اردوی بحرین یک چیز افتضاحی بود. آن 6 روز، بدترین روزهای من بود. بحرینی ها زمین نمی دادند. می رفتیم در خاکی زیر نور کم تمرین می کردیم. افتضاحی بود. بلاژویچ هم که بازیکنان را تا ساعت 1 صبح آزاد گذاشته (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود. نه تمرین درست داشتیم نه استراحت.
در حقیقت بلاژویچ مقصر بود؟
نه فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود که کل تیم را یک هفته زودتر برد. بلاژویچ هم اگر بازیکنان را آزاد گذاشته (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود، چنین فکری نداشت. او از خارج آمده بود و نمی دانست بازیکنان قرار است جور دیگری این وقت را صرف کنند.
آن شوخی های بد چطور؟
من زیاد از اتاقم بیرون نمی آمدم که در جریان این شوخی ها قرار بگیرم.
و آن ناهار معروف.
ناهار مشکوکی بود. باورتان نمی شود من یکی که نا نداشتم در زمین راه بروم. نمی دانم جریان چی بود ولی باور نمی کنید روز بازی همه سرحال بودیم ولی بعد از ناهار همه وارفتیم!
کشک بادمجان خورده بودی شاید!
اتفاقاً من نخوردم. آدم باید خودش بداند روز بازی چه چیزی بخورد.
در دوران بازیگری ات بهترین گلی که زدی، کدام گل بود؟
گل خوب که زیاد زده ام ولی خودم گل بازی کویت را دوست دارم، در مقدماتی 97. دقیقه 92 از بالای سر گلر انداختم تو دروازه.
او اصولاً آدم جالبی هستی. یک روز سوار موتور می شوی، یک روز سوار پژو 504!
من هر جا که وسیله ای دم دست باشد، سوار می شوم.
ولی آن 504 خیلی عجیب بود!
چرا عجیب؟ این ماشین در آن مقطع دستم بود. ماشین خودم نبود، به رفیقم تعلق داشت. یک بار با همان رفتم اردوی تیم. اتفاقاً دو نفر پشت ماشین بودند که شنیدم با هم می گفتند کریم (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) باقری ورشکسته شده. گفتم آقا اصلاً چه ربطی دارد. من دوست داشتم امروز با این ماشین بیایم. راستش من از ماشین های خاص خوشم می آید.
تو کار تریلی هم که بودی!
این داستان تریلی هم برای من مصیبیتی شده ها. پدرم ماشین سنگین داشت. من هم که دوست داشتم ولی برایم کلی حاشیه درست کردند. من یک بار گفتم تریلی دوست دارم ولی متأسفانه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) خبر زدند که من تو کار تریلی و از این جور چیزها هستم.
ولی داشتید، زمانی که تهران ویلا بودید.
نه، نداشتم.
ولی شما کلاً برای خود بیزینس منی شده اید. می گویند تو کار واردات و صادرات و خلاصه تاجر فرش و... هستید.
نه من فرش فروشی دارم و نه تاجر فرشم. فقط جدیداً یک کارخانه زده ایم که کارش بسته بندی کشمش است. دوست ندارم زیاد دوروبرم شلوغ شود. خدا را شکر به این چیزهایی که دارم راضی ام و دنبال زندگی تجملاتی نیستم.
نمایندگی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کی اف سی هم که زده اید!
من دو تا پسرخاله دارم که دوست داشتند رستوران بزنند. دنبال برند خارجی بودند. من وقتی کی اف سی را دیدم رفتم دنبالش. دوستان لطف کردند و یک نمایندگی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دادند که کارهایش در حال تمام شدن است. رستوران روبه روی پارک ملت است. فقط اسم من بالا سر رستوران است وگرنه پسرخاله هایم کارهایش را می کنند.
اهل آشپزی نیستید؟
نه ولی غذاهای کی اف سی را خیلی دوست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دارم. مرغ های کنتاکی اش واقعاً خوشمزه است. ولی بیشتر خودم دنبال چلو کباب و غذاهای خانگی هستم.
یک سؤال هم درباره این کلاه معروفت داریم. کلاه شاپویی که می گذاری.
من از بچگی عاشق کلاه شاپو بود. پدرم می گذاشت. من همیشه دوست داشتم یکی بگذارم. الان در سفرهای خارجی همیشه همراهم یکی می برم و روی سرم می گذارم.
در افتتاح رستوران هم با همین تیپ تو را می بینیم؟
مگر من گارسونم؟! اصلاً قرار نیست (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) کلاه بگذارم و بروم افتتاحیه.
انگار به هنر هم علاقه داری. اخیراً در گالری نقاشی دیده شده ای.
بابا ما رفته بودیم برای خرید که از گالری آمدند و هی اصرار کردند بیایید. ما هم رفتیم. نگو نیم ساعت بعدش عکس روی سایت ها بوده.
babak red
04-05-2012, 08:49 AM
کريم باقري: پرسپوليس به صعود نزديک شد
کاپيتان سابق پرسپوليس ميگويد اين تيم ميتواند با همين ترکيب در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا هم موفق باشد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031538.jpg کريم باقري در گفتوگو با ايسنا در دوحه درباره پيروزي 3 بر صفر پرسپوليس مقابل الغرافه در قطر اظهار کرد: بازي خوبي بود. پرسپوليس خيلي خوب توانست در 15 دقيقه اول بازي را به سود خود تغيير دهد و پس از آن هم تيم حريف را کنترل کند.
وي ادامه داد: در نيمه دوم پرسپوليس بهتر کار کرد و نبض بازي را در دست داشت. موقعيتهاي بيشتري هم به دست آورد. مهم اين بود که پرسپوليس سه امتياز اين بازي را بگيرد و به صدرنشينياش ادامه دهد که همين اتفاق هم افتاد چرا که پرسپوليس به دنبال صعود از اين گروه به عنوان تيم اول است که فکر ميکنم امشب تا حد زيادي به اين خواسته نزديک شد.
باقري درباره اين موضوع که پرسپوليس با اين پيروزي انتقام شکست سنگين مقابل الغرافه در سه فصل پيش را گرفت گفت: نبايد به اين چيزها فکر کنيم. انتقام حرف بچهگانهاي است. مهم سه امتياز اين بازي بود که پرسپوليس آن را گرفت و به صعود نزديک شد.
کاپيتان پيشين پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا اين تيم با همين ترکيب ميتواند در دوره بعدي ليگ قهرمانان آسيا هم موفق باشد يا خير گفت: اين به نظر سرمربي تيم بازميگردد. اگر بازيکنان کنترل شوند و تغذيه خوبي داشته باشند و زندگي خود را هم حرفهاي بگذرانند، هيچ چيز براي پرسپوليس دور از دسترس نيست. فکر ميکنم اين تيم ميتواند در مرحله بعدي هم موفق باشد و البته تا الان هم در آسيا نتايج بسيار خوبي به دست آورده است.
جانم فدای پرسپولیس
04-05-2012, 09:01 AM
کریم باقری خیلی دلم برات تنگه
تنها آرزوم اینه که همیشه در کنار پرسپولیس باشی
همیشه پرسپولیس با وجود کریم جون می گرفت...
خیلی دوسش دارم...
asepehr
04-19-2012, 08:10 PM
کریم باقری اسطوره تمام نشدنی پرسپولیس
mehrdad_pooya
04-19-2012, 08:28 PM
آقا تاپیک رو اصلاح کنید...warning
لقب درستش زیدان آسیا هست که فیفا به کریم نسبت داد.:8:
asepehr
05-02-2012, 10:54 AM
کریم باقری اسطوره تمام نشدنی ایران و پرسپولیس
Hojat
05-11-2012, 10:37 AM
بازیهای خیرخواهانه باید جزئی از فوتبال ما باشد
باقری: همه از شکستهای پرسپولیس ناراحتند/ امیدوارم در آسیا صعود کنیم
خبرگزاری فارس: کاپیتان سابق پرسپولیس گفت: همه از شکستهای پرسپولیس ناراحت هستند و امیدوارم دیگر شاهد این نتایج نباشیم.
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/24/13900824125522_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، کریم باقری در حاشیه دیدار خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان و رسانه ورزش اظهار داشت: هر چه از این بازیها انجام شود باز هم کم است. به نظر من این کارهای خیرخواهانه باید جزئی از فوتبال ما باشد. همین که خبرنگاران شرایط بازیکنان را در زمین درک میکنند و ما هم شرایط کاری آنها را احساس میکنیم خیلی خوب است.
وی در مورد شرایط پرسپولیس گفت: در این مورد نمیخواهم صبحت کنم، اما امیدوارم دیگر این نتایج ضعیف رقم نخورد چون همه از شکستهای پرسپولیس ناراحت هستند.
بازیکن سابق پرسپولیس گفت: برای این تیم در آسیا آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم حداقل از گروهش صعود کند.
باقری در خصوص اینکه قرار بود دستیار کیروش شود گفت: در این مورد حرفی نمیزنم و بهتر است از خود کیروش سوال کنید.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.