PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداحافظ حامد کاکا

Masoud
12-27-2008, 12:45 AM
دوست خوبمون و مدیر انجمن پرسپولیس ارتش سرخ داره به گفته خودش واسه همیشه از نت میره و میخواد زندگی رو بدون نت ادامه بده.
ما هم مثل همه دوستاش تو نت دلمون براش تنگ میشه و براش ارزوی موفقیت میکنیم.
این تاپیک هم زده شد تا از زحماتی که تو این مدت برای ارتش سرخ کشیده تشکری شده باشه و هم تسکینی باشه بر درد رفتنش :20:
حامد کاکا رو همه بچه های ارتش سرخ دوست دارن و تو این تایپیک ازش خداحافظی میکنیم.
فکر میکنم دوشنبه شبه خداحافظی حامد با نت هست.:cry::cry:
همیشه موفق باشی حامد جان :dasi:

Karim
12-27-2008, 02:32 AM
دوست خوبمون و مدیر انجمن پرسپولیس ارتش سرخ داره به گفته خودش واسه همیشه از نت میره و میخواد زندگی رو بدون نت ادامه بده.
ما هم مثل همه دوستاش تو نت دلمون براش تنگ میشه و براش ارزوی موفقیت میکنیم.
این تاپیک هم زده شد تا از زحماتی که تو این مدت برای ارتش سرخ کشیده تشکری شده باشه و هم تسکینی باشه بر درد رفتنش :20:
حامد کاکا رو همه بچه های ارتش سرخ دوست دارن و تو این تایپیک ازش خداحافظی میکنیم.
فکر میکنم دوشنبه شبه خداحافظی حامد با نت هست.:cry::cry:
همیشه موفق باشی حامد جان :dasi:

حامدعزیزودوست داشتنی (وصدالبته پهلوان!)امیدوارم که درتمامی مراحل زندگیت موفق وپیروزباشی.ایشالا این دوری چند وقته ازنت واست مفیدباشه وعلاوه برپیشرفت درسی قلیون روهم بذاری کنار(اگه رفیقت امیدروهم ترک بدی شاهکارکردی کره!).سعیتو کن بعدازبرداحتمالی دربی بیای تو سایت.
آرزومند آرزوهات-به امیددیدار

Hojat
12-27-2008, 07:11 PM
حامد از زحماتی واسه همه بخصوص اینجا کشیدی ممنونیم...

من هم مثل بقیه امیدوارم که بتونی در درس های خودت موفق بشی و سربلند بشی(انشاالله)....

zamara
12-27-2008, 07:35 PM
حقيقتا براي من خداحافظي از يكي از مديران بسيار خوب و فعال و داناي انجمن سخت و دشواره و هر چند جدايي ايشان در جهت تحصيل و آينده نگري خوب و به جا ايشان است و اميدوارم كه در اين راه هميشه پله هاي ترقي و پيشرفت را با اقتدار بردارند ، اما احساس ميكنم با رفتن حامد جان ، انحمن تا مدتي در حالت سكون و شوك قرار بگيرد .
به هر حال حامد عزيز برايت در همه حال آرزوي موفقيت و پيروزي دارم و انشاالله با تلاش و پشتكار به درجات بالاي علمي برسيد و شاهد موفقيت هاي بسيار شما باشيم .
موفق و پايدار باشيد . خدانگهدار

omidperspolisi
12-28-2008, 12:41 AM
:2::2:چیزی ندارم بگم جز اینکه خیلی ناراحتم تو این روزا مشکلات زیادی داشتم و کلا فشار زیادی رو تحمل میکردم و شاید حامد جزو کسایی بود که هر جوری که میشد بهم کمک کرد ولی خوب خیلی سخته که الان ببینم تو این همه گفتاری حامد هم از نت داره میره و شاید خیلی کمتر ببینمش با این حال آرزوی موفقیت میکنم برای یکی از بهترین دوستانم و داداش گلم کسی که من رو هم مجددا به سایت ارتش سرخ آورد :8::8::8::11::11:

seedorf10
12-28-2008, 04:02 PM
مثل اینکه چند وقتی که نبودم اتفاقاتی خاصی افتاده !! ایشاالله هرجا که بری موفق باشی.

Hamed Kaka
12-30-2008, 01:38 AM
خب امشب دیگه همون شبیه که از قبل منتظرش بودم یعنی وقت خداحافظی

واقعا سخته از جایی که دوستش داری و بهش دل بستی دل بکنی اما بعضی وقتا آدم برای رسیدن به چیزایی دیگه باید از یه سری دیگه چشم پوشی کنه و حالا منم همین شرایط رو دارم...این 1-2 ترم واقعا از لحاظ درسی بخاطر استفاده بیش از حد از نت ضربه خوردم و جدای اون سالی دیگه هم باید کنکور ارشد بدم

امیدوارم دست به دست هم انجمن رو بالاتر و بالاتر ببرید و مطمئن باشید دعای من هم همراهتونه

دوستی ما بیرون از نت ادامه خواهد داشت...مطمئنا برای دیدن بازی های پرسپولیس میام تهران و امیدوارم که بجز امید بتونم بقیه رو هم ببینم

از همه دوستانی که به من لطف داشتن هم تشکر می کنم

خدا نگهدارتون

حامد کاکا

omidperspolisi
12-30-2008, 01:42 AM
خییل میخوامت:8::8::8::8:

seedorf10
12-30-2008, 01:46 AM
هر جا میری دست خدا به همراهت.:8:

Karim
12-30-2008, 01:48 AM
خداحافظ حامد دوست داشتنی.
لعنت به این دوشنبه

zamara
12-30-2008, 09:03 AM
حامد جان خدا يار و ياورت باشه و انشالله با جديت هر چه تماتر به درس هات فكر كن تا در آينده يكي از بزرگان جامعه شوي انشالله .
خدانگهدار مدير عزيز و لايق و مرد كار و عمل و روزهاي سخت .
دوستت داريم و منتظرت خواهيم ماند .

IT
12-31-2008, 08:18 PM
چطوری از نت دل میکنی؟ :دی
نمیشه اصلا - امکان نداره خلاصه میای بخوای نخوای خودش به نت کانکت میشه

من الان نوعی معتاد اونم از نوع پیشرفته هستم به نت