PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لوكا بوناچيچ - بهترين گزينه ي اين شرايط

RedHuman
12-31-2008, 05:34 AM
حرف هاي اصلي رو نميزنم تا ببينم تاپيك حذف نميشه
از مديران هم خواهش دام كه اين تاپيك رو پاك نكنن چون بعضا" نظر بعضي از هواداراست و هيچ گونه قصد به هم ريختگي شرايط رو تو اين تاپيك ندارم و اين رو فقط يه نظر حساب كنيد.
در مورد بازي با ملوان و پيرواني و بازيكنا هم هيچ نميگم كه تشنج ايجاد نشه.

از اون جا كه بهترين گزينه يعني دنيزلي رو (كه رفته بشيكتاش) از دست داديم و تجربه ي بالاي لوكا حداقل به خاطر حظور چند فصل تو ايران؛ فعلا" لوكا رو بهترين گزينه ميدونم.
1- از جهت اول در ليگ و جام قهرمانان آسيا تجربه ي زيادي داره
2- و مهمترين چيز برتري لوكا در اين شرايط اينه كه يه مربي خشن و منظمه و روي بازيكنا زور داره؛ چيزي كه الان براي پرسپوليس خيلي نيازه چون فكر ميكنم پيرواني كه آدم بسيار خوب و آرومي هست روي بازيكنا زور نداره و بازيكنا دارن هر كاري كه دلشون ميخواد ميكنن.
لوكا با يه شرايط منظم و مقداري خشونت ميتونه سركردگي بازيكنا رو كنترل كنه چون به نظر من بازيكنا پيرواني رو به عنوان دوست حساب ميكنن و (يه مقدار غرور دارن)
3- از النصر اخراج شده و فعلا" بيكاره
پس....................................

هيچ چيز نميگم كه باعث آشفتگي بچه ها و سايت و بعضا" حذف تاپيك بشه
مديران سايت بايد اجازه بدن تا هوادارا نظراتشون رو اعمال كنن

zamara
12-31-2008, 09:08 AM
دوست عزيز :
اولا تاپيك قبلي شما با عنوان "شمارش معكوس بركناري افشين پيرواني" حذف نشده است و آن را به تاپيك ارتش سرخ كه اختصاص به بحث در همين موارد را دارد انتقال يافته است و چنانچه دوستان در مورد نظر شما بخواهند صحبتي كنند حتما اينكار را انجام ميدهند .
دوما ما نبايد بخاطر يك باخت كه ميتواند عوامل گوناگوني داشته باشد فقط آن را به سرمربي تيم نسبت بدهيم و فورا برايش جانشين تعيين كنيم !!!!
كمي تامل و تفكر براي ريشه يابي هر باخت ميتواند براي كنترل احساسات ما بسيار مفيد باشد .
اين بحث و موضوعي را كه شما عنوان كرديد فعلا در اين شرايط اصلا منطقي نيست و شما ميتوانيد در مورد اين موضوع در تاپيك ارتش سرخ به بحث و تبادل نطر با ساير عزيزان بپردازيد.
به نظر من ما نبايد با يك باخت اينگونه در مقابل سرمربي جوان تيم جبهه گيري كنيم كه اين موضوع خود ميتواند حاشيه هاي بسيار زيادي را از طرف ما هواداران براي پرسپوليس عزيزمان بوجود بياورد .
علت باخت ديروز پرسپوليس نود درصد عامل مديريتي و حواشي فراواني كه از اين ناحيه براي تيم بوجود آمده ، بود و نقش سرمربي در اين باخت بسيار كمرنگ بود اما متاسفانه ما هواداران خيلي زود و از روي احساسات نتيجه گيري ميكنيم و فورا آن را ابراز ميكنيم .
بياييد كمي صبر و تحمل خود را بيشتر كنيم .
موفق باشيد

rarkariem
12-31-2008, 11:46 AM
سلام و خسته نباشید

من هم کاملا با نظر این دوست موافقم چنانچه می دانم نظر این عزیز تنها از روی دلسوزی و علاقه به پرسپولیس بوده ونه چیز دیگری که موجب شود پیروانی بر کنار شود!!! . . .
به نظر من بهترین گزینه در این شرایط لوکا بونا چیچ هست که به راحتی می تواند تیم را جمع وجور کند اما من نه قصد توهین به شخص خواصی دارم ونه قصد انالیز بازی دیروز ولی چند سوال دارم که دوست ندارم بی جواب بماند هر چند می دانم شاید به این سوالات توجهی نشود!!!!!
بی مقدمه!!!!!!!!!!
هر ادمی که با اطلاعات کمی از فوتبال حرفه ی بازی دیروز را دیده باشد بدون شک ناهماهنگی در میان این تیم پر ستاره را به شفافی دیده ولی چرا؟ ومشکل در چیست ؟ در این میان هیت مدیر ه چه نقشی در این شکست داشته که به این شکل مدیر عامل باید تیم تحقیر شود؟
کدام مربی حرفه ای بازیکنی که تخصص در پست دیگری(سپهر)دارد / ان را جایگزین پستی می کند که در ان تخصص کمتری دارد ( که شاید در این پست حتی یک بار هم در یک بازی رسمی به میدان نرفته )آن هم دریک بازی سرنوشت ساز ؟

omidperspolisi
12-31-2008, 12:36 PM
دوستان بهتره انتقادات خودتون از سرمربی رو به تایپیک ارتش سرخ منتقل کنید

omidperspolisi
12-31-2008, 01:03 PM
به دلیل توهین به شخصیت مربی تیممون تایپیک قفل میشه خواهشا انتقادات خودتون راجع به سرمربی رو فقط تو ارتش سرخ مطرح کنید و از زدن تایپیک خودداری کنید