توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران رم
Siyavoush
06-07-2008, 05:12 AM
آ اس رم
آ س رم یکی از باشگاههای دسته اول (سری آ) ایتالیاست این باشگاه در فصل گذشته در این دسته بعد از تیم فیورنتینا پنجم شد و نایب قهرمان امسال جام حذفی ایتالیا شد این باشگاه توانست در فصل ۹۹-۲۰۰۰ مقام اول این لیگ را دریافت کند.
ورزشگاه این تیم ورزشگاه المپیک رم نام دارد. این تیم در سال ۱۹۲۷ تأسیس شد و مربی این تیم اسپالتی است. این تیم تیمی مردمی ودر عین حال محبوب است ونه تنها توتی بلکه بزرگانی همچون فالکائو،پروزو،کارلو آنچلوتی (مربی موفق آث میلان)و برونو کونتی (یکی از اعضای موءثر تیم ملی ایتالیا در قهرمانی جهان)را به دنیای توپ گرد معرفی کرده است اما از دیگرنکات جالب مربوط به این تیم میتوان به القاب مختلف تیم و بازیکنانش اشاره داشت در زیر به معرفی بیشتر باشگاه میپردازم: اسامی مستعار باشگاه:گرگهای شهر رم،زرد وقرمزها،جیالوروسیهای رم نام کامل باشگاه:آسوسیاتزونی اسپورتیوا روما آ.اس.رم
رئیس باشگاه :فرانکو سنسی
مدیر باشگاه :فابریتزیو لوچسی
زمین تمرین: سنتر و اسپرتیو و برناردینی
ورزشگاه:المپیک رم ۸۲ هزار نفر
لباس اصلی: پیراهن قرمز
افتخارات باشگاه:
۳بار قهرمانی لیگ به سالهای۲۰۰۱ و ۱۹۸۳ و ۱۹۴۲
۷بار قهرمانی جام حذفی اولین بار در سال ۱۹۶۳-۶۴ آخرین بار در سال ۱۹۹۰-۹۱
یک بار قهرمانی در سوپر جام
افتخارات اروپایی:
فیرکاپ ۱۹۶۱وجام آنگلو ۱۹۷۲
http://english.people.com.cn/200705/18/images/roma.jpg
Siyavoush
06-21-2008, 04:57 AM
http://i27.tinypic.com/wl3llc.jpg
ریسه با قراردادی 5 میلیون یورویی قرارداد 4 ساله بست با رم
خرید خیلی خوبی بود به نظرم
ashool_red
08-19-2008, 01:38 AM
من خودم از طرفدارهای رم هستم! نه تنها به خاطر سرعت بازی و تکنیک بلکه بازیکن ها و مقام های رم هم لاعث علاقم به رم هست! اط یه طرفی هم رم هم پیراهن قرمز می پوشه! توی لیگ های خارجی هم تعصبم به رنگ قرمز رو ثابت می کنم!:p:
ashool_red
08-27-2008, 03:50 AM
فقط من رمی هستم اینجا؟!!!
Totti
08-31-2008, 03:37 AM
سلام
منم رمی هستم
100% رمی
:6::clapping:
ashool_red
09-07-2008, 08:08 AM
سلام
منم رمی هستم
100% رمی
:6::clapping:
ایول! عشق است توتی (کسی که به خاطرش من به رم علاقه مند شدم!:whoow:
ashool_red
09-07-2008, 08:14 AM
راستی توتی جان خوش اومدی!:welcome:
منتظر بقیه دوستان هم هستیم!
ولی هر کار بکنه به دل پیرویا آدرین موتو و ترزگه نمی رسه(خداییش)
این توتی همین آقا سعید یک پوستر توتی برام خریده همین جا زدمش به دیواراین طرف>
تقریبا می افته شرق همه.
من پسرخاله توتیم.راستی یادم نرفته.
عدد8
یک عکس100%رمی براتون می ذارم به شرطی که شما کسانی رو که از روی عکس می شناسید رو بگید.
ashool_red
09-07-2008, 04:25 PM
دمت گرم دوست عزیز! عجب پوستری! پس تو هم رمی هستی؟! میگم چقدر آدم باحالی هستی!
نه من اصلا رم رو دوست ندارم.
هوادار یوونتوسم اما بعضی از تیم ها مثل فولهام یا نیوکاسل وقتی می بینم برخلاف چیزی که فکر می کردم بازیکنان بدی نداره یک کم تحویلش می گیرم مثل همین فیورنتینا.
Totti
09-11-2008, 02:45 AM
به به
دوستان چه شلوغ کردن
اول عشق است رم
دوم فقط توتی
سوم این وبلاگ توتی هست برین
www.totti.ir
:clapping:
ashool_red
09-12-2008, 07:42 AM
فوتبال ایتالیا به یه فوتبال ریز و سرعتی مشهوره! از طرفی رم دیگه آخر سرعته!
راستی میدونید من چه جوری رمی شدم؟ یه بار نزدیک کنکورم بود و برای در رفتن از زیر درس اومدم تلویزیون رو روشن کردم رم بازی داشت... یه موقعیت تو محوطه جریمه حریف شد و توتی داشت رد میشد ولی پاشو اورد عقب و با پشت پا مسیر توپ رو که دروازه بان آماده شده بود بگیره رو عوض کرد و توپ خورد به تیر و در برگشت گل شد! سرعت عکس العمل و بازی رم رو از اون موقع درک کردم
ashool_red
09-12-2008, 07:43 AM
راستی عجب وبلاگی بود این وبلاگ توتی! خیلی باحال بود! مخصوصا که از کل ایتالیا و سری آ میشه توش آرتیکل پیدا کرد
Madridista
11-05-2008, 11:21 AM
آفرین بر رم
رم دیشب در چهارمین بازی از مرجله گروهی لیگ قهرمانان نتیجه ای شگفت آور رقم زد و تیم پرمهره چلسی رو در المپیکو شکست تلخی داد ، رم بحران زده و تیم ته جدولی سری آ در یک بازی خوب صدرنشین لیگ برتر انگلیس رو 3-1 برد تا به همگان ثابت بشه این تیم کاملا غیرقابل پیش بینیست .
نیمه اول اگرچه بازی زیبایی نبود ولی برتری یاران اسکولاری کاملا به چشم آمد و آمار بازی هم کاملا نشان از برتری چلسی داشت اما این رم بود که با گلزنی مدافع باتجربه و باتعصب خود یعنی پانوچی یک بر صفر از آبی های لندن پیش افتاد تا با این تک گل نیمه اول به اتمام برسد
اسکولاری نیمه دوم را با دو تعویض تهاجمی آغاز کرد اما قبل از اینکه آنها به خود بیایند ووچینیچ با ضربه ای زیبا گلی تماشایی برای رم به ثمر رساند و دقایقی بعد فرار عالی همین بازیکن و جا ماندن اوبی میکل باث شد تا ووچینیچ به زیبایی پیتر چک را مغلوب خود کند و حالا تمام رم سرازپا نمی شناخت .
رم 3 چلسی 0 ، اگرچه بازهم جان تری به رم گل زد تا اختلاف کم شود اما این گل آفساید هم شادی رمی ها را کم نکرد تا شاید انها مثل بازی یووه - رئال که استارتی برای اوج گیری تورینی ها بود شروع خوب خود را از همین بازی بنا نهند .
رم دیشب زیبا بود ، لبخند اسپالتی بعد از ماه ها و خوشحالی های توتی بزرگ ، سرود پیروزی تیفوسی ها در المپیکو و شکستن غرور چلسی همه برای ایتالیایی های مغموم شادی آفرید تا شاید بازهم بتوانیم توتی و دوستان را پیروزمندانه ببینیم.
جا داره به همه طرفداران رم و توتی تبریک بگم .
Siyavoush
08-09-2009, 10:57 PM
خوشبختانه ظاهرا رم میخواد خرید های خوبی رو انجام بده
امروز خبرش رسیده كه رم داره با رئال برای نگردو و با ادریانو داره مذاكره بكنه
قطعا خریدهای خیلی خوبی میتونن برای رم باشن تا با یووه ای كه خیلی تقویت شده رقابت كنه
Siyavoush
08-11-2009, 09:53 PM
طبق معمول این دو احتمال خرید رم هم منتفی شد.
بخاری از این رم بلند نمیشه برای خرید ظاهرا
Siyavoush
09-09-2009, 05:42 AM
بهترین خرید این فصل رم هم بوردیسو بودش
با این خریدها کاملا مشخصه هدف جام یوفا هستش.کاشکی مدیران این تیم یکم بیشتر پول خرج میکردن!
PeRsPoLiSi_2atishe
11-09-2009, 11:06 PM
توتی: از ماندن در رم پشیمان نیستم
سایت گل – گفته میشود فرانچسکو توتی قراردادی پنج ساله با رم امضا کرده و تا ژوئن 2014 در این تیم خواهد ماند. این بازیکن 33 ساله میگوید هرگز هیچ تیمی او را وسوسه نکرده است و او همواره خواستار حضور در تیم زادگاهش بوده: «هرگز از ماندن در رم پشیمان نبودهام. من تصمیم خود را با قلبم گرفتم. رم جایی است که در آن به دنیا آمدم و در آن خواهم مرد.»رم آغاز چندان خوبی نداشته اما کاپیتان مطمئن است تیمش شرایط را برمیگرداند: «در لحظات خوبی به سر نمیبریم، اما در چنین لحظاتی است که میتوانید شخصیت بازیکنان را ببینید. ما تیمی بسیار باانگیزه هستیم و لوازم بازگشت به مسیر اصلی را داریم.»توتی در هفتههای گذشته اشاره کرده بود که دوست دارد باز به تیم ملی برگردد. او میگوید: «با مارچلو لیپی دیر یا زود صحبت خواهم کرد. من او را مربی بزرگ و انسانی بزرگ یافتهام. وقتی در آستانه جام جهانی 2006 مچ پایم شکست او گفت تا آخرین لحظه منتظر من میماند.»
PeRsPoLiSi_2atishe
11-13-2009, 01:20 AM
بازگشت توتي و دردسرهاي رانيري
سايت گل – رم در اين فصل اوضاع خوبي نداشته و با کسب تنها 15 امتياز از 12 بازي در رده سيزدهم جدول جاي دارد. چند بازيکن آنها در طول اين فصل مصدوميتهايي جدي داشتهاند، به ويژه فرانچسکو توتي که بازيهاي زيادي را از دست داده است. کلوديو رانيري مربي رم مجبور شد بارها ترکيب تيمش را تغيير دهد.
با اين حال، بازگشت احتمالي کاپيتان باعث ميشود رانيري مجبور شود دوباره دست به تغييراتي بزند. توتي شايد هفته آينده مقابل باري بتواند بازي کند و با برگشتن نيکولاس بورديسو و ژوان، رانيري شايد رو به سيستم 1-3-2-4 قديمي رم بياورد. او ميرکو ووچينيچ را در سمت چپ ميگمارد، رودريگو تادي را در مرکز زمين قرار ميدهد و ژرمي منز، پشت سر فرانچسکو توتي، تکمهاجم تيم بازي خواهد کرد.
با اين حال خود رانيري سيستم 2-4-4 را ترجيح ميدهد، هر چند که در اين صورت منز يا ووچينيچ بايد نيمکتنشين شوند. رميها ده روز براي آمادگي در اين ديدار فرصت دارند؛ در هر حال اين دردسر شيريني براي رانيري به شمار ميرود.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-13-2009, 06:05 PM
دروسی به دلیل مشکل کلیه بستری شد
سایت گل – دانیله دروسی، ستاره خط میانی رم دیروز پس از احساس بیماری به بیمارستان جملی برده شد. روزنامه ایلتمپو نوشته این بازیکن 26 ساله دچار حمله کلیوی شده و مجبور شده یک شب را در بیمارستان بماند. او همچنین مورد یک سری تستهای پزشکی قرار گرفته است.رم تاکنون در این باره صحبتی نکرده ولی روزنامه ایلتمپو اعتقاد دارد هنوز بسیار زود است که مشخص شود دروسی نیازی به جراحی دارد یا نه. سور لوییسا، سرپرستار بیمارستان گفت: «از او در اتاقش بازدید کردم. او حقیقتا درد فراوانی داشت و نیاز به استراحت دارد. نمیدانم چقدر طول میکشد ولی مطمئن هستم او به زودی برمیگردد، به خصوص که رم و تیم ملی ایتالیا منتظرش هستند.»دروسی روز دوشنبه در همین بیمارستان حضور داشت تا مورد عمل جراحی استخوان گونه قرار بگیرد. گونه او با برخورد آرنج پاتریک ویهرا در بازی مقابل اینتر شکسته بود.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 02:45 PM
دونگا:باشگاه رم باید به فیفا جواب پس بدهد
سایت گل-سرمربی برزیل هنوی از تصمیم باشگاه رم مبنی بر آزاد نکردن خوان مدافع این تیم برای بازیهای ملی خشمگین است. برزیل امروز در یک بازی تدارکاتی مهم به مصاف انگلیس میرودو باشگاه رم خوان را به تیم ملی نداده است. دونگا سرمربی برزیل اعلام کرده باشگاه رم باید به فیفا در این باره توضیح بدهد. «در فدراسیون جهانی میتوان این مشکلات را حل کرد.» »ما به باشگه ها ها همیشه احترام میگذاریم اما انها هم باید برای تیم های ملی احترام قائل باشند و مهره های ملی را به موقع در اختیار ما قرار بدهند.» دونگا برای بازی امروز تیاگو سیلوا از میلان را هم در اختیار نخواهد داشت.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 04:36 PM
تکذیب بازگشت مانسینی به رم
سایت گل-به دنبال شایعاتی که در رسانه های ایتالیا درباره پیوستن مانسینی به رم منتشر شد،مدیربرنامه این بازیکن خیلی سریع واکنش نشان داد.
«ما هیچ صحبتی با رمی ها نداشته ایم.»
گیلمار ولوز تاکید کرده موکلش بازیکن اینتر است و با این تیم قرارداد دارد و نمیتواند به تیم دیگری فکر کند.
«به من ربطی ندارد که سرمربی اینتر مانسینی را زیاد بازی نمیدهد اما این بازیکن با اینتر در قراردادی چند ساله است.»
مانسینی تابستان 2008 از رم به اینتر پیوست ولی چندان مورد استفاده مورینیو قرار نمی گیرد.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:36 PM
رم خواهان تمدید قرارداد مکسس
سایت گل-طبق گزارش کوریره دلو اسپورت،فیلیپه مکسس از باشگاه رم پیشنهاد تمدید دو ساله قرارداد خود را دریافت کرده که در این صورت تا سال 2013 در رم ماندنی خواهد شد.
مکسس در ماه های اخیر با میلان مذاکراتی داشته و فیورنتینا هم خواهان جذب او شده است.
قرارداد مکسس در پایان فصل 2011-2010 به پایان میرسد و مدیر رم میخواهد مکسس را راضی به ادامه حضور در این باشگاه کند.
رم همچنین خواهان ادامه حضور بوردیسو مدافع بوردیسو مدافع ارژانتینی در تیمش است تا از او در کنار مکسس استفاده کند.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-17-2009, 07:00 PM
بازگشت توتی و دروسی به ترکیب رم
سایت گل- ستاره های رم، فرانچسکو توتی و دانیله دروسی، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت بار دیگر در تمرینات حاضر شدند.
براساس گزارش Corriere Dello Sport، هر دو بازیکن در انتظار حضور دوباره در ترکیب رم هستند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، می توانند تیم شان را در مقابل باری همراهی کنند.
دروسی که دچار مشکلات کلیوی شده بود، سه شنبه قبل از بیمارستان جمللی مرخص شد. مشخص نیست او در چه سطحی از آمادگی قرار دارد. او در مصاحبه ای گفت که روزی سه لیتر آب می نوشید تا مشکلش برطرف شود و زودتر بهبود یابد.
از سوی دیگر، توتی نیز که برای 40 روز از میادین دور بود، در تمرین بعد از ظهر سه شنبه تیمش حاضر شد. مربی شخصی او، ویتو اسکالا، شرایط او مثبت ارزیابی کرد:" شرایط او خوب است. فرانچسکو در حال بهتر شدن است. ما امیدواریم که در بازی با باری، او را در زمین ببینیم."
PeRsPoLiSi_2atishe
11-21-2009, 04:23 PM
روسلا سنسی: رم توانایی خرید بازیکنان بزرگ را ندارد
سایت گل- روسلا سنسی، رئیس باشگاه رم، ورشکستگی اقتصادی باشگاه را رد کرد اما گفت خریدها در پنجره نقل و انتقالات بعدی بسیار محدود خواهد بود.
او در مصاحبه با Il Corriere dello Sport گفت:" ما نمی توانیم خریدهایی پرهزینه داشته باشیم اما در بازار نقل و انتقالات حاضر خواهیم بود. در حال حاضر، به کمک هوادارنمان نیاز داریم."
شایعاتی منتشر شده بود که اوضاع اقتصادی باشگاه رو به وخامت گذاشته و مسئولان جیالوروسی به دلیل مقروض بودن، دادگاهی خواهند شد. سنسی افزود:" ما مقروض هستیم اما باشگاه در شرایط باثباتی قراردارد. نیمی از شکایات پس گرفته شده و ما منتظر بقیه هستیم."
اظهارات سنسی به شایعات پیوستن رود فن نیستلروی، مهاجم هلندی رئال مادرید به رم، در پنجره نقل و انتقالات زمستانی پایان داد.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-25-2009, 11:34 AM
توتي : بازهم بگوييد تمام شده ام
سايت ارتش سرخ: فرانچسکو توتي، کاپيتان جلوروسي، يکشنبه بعدازظهر ورزشگاه المپيک را با کوله باري از آمار و ارقام جديد و معجزه هاي تازه براي رم ترک کرد.
او در بيست و هشت دقيقه سه گل براي رم به ثمر رساند تا يک رکورد استثنايي از خود برجاي گذارد. توتي در هشت بازي انجام داده براي رم در رقابتهاي اين فصل باشگاهي ايتاليا 9 بار دروازه حريفان را گشوده و به صدرجدول گلزنان ايتاليا رسيد. حالا تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد.
توتي مثل موتوري عمل مي کند که هيچ گاه قرار نيست متوقف شود. مثل اينکه دوره مصدوميت آخر او به خاطر يک برخورد ساده با حريف موقع دريبل کردن رخ داده، نه اينکه منيسک زانويش را به تيغ جراحي سپرده باشد.
توتي که 49 روز از ميادين دور بود، در ديدار با باري مثل بمبي خودکار و تنها بعد از شش دقيقه از زمان بازي با يک ضربه پنالتي حساب شده منفجر شد. سپس ضربه ايستگاهي اش را مثل صاعقه به تور دروازه حريف دوخت و گل سوم را هم تقديم ميهمان کرد. يک بازگشت باشکوه که شايسته جشن گرفتن بود. فرانچسکو توتي همين است. و اين اولين بار نبود که او با درخشش خيره کننده اش بعد از مصدوميت نگاهها را به سوي خود خيره کرد.
براي اينکه آسيب ديدگيهاي متوالي هميشه بخشي از فوتبال حرفه اي او بوده اند. توتي ياد گرفته که دنياي خود را با دوستان واقعي اندک خود و هم تيمي هايش بگذراند. همان افرادي که هميشه بعد از گلهاي او در صف اول تبريک گفتن به کاپيتان رم بوده اند. براي توتي اظهارنظر آنهايي که گفته بودند خانواده سنسي نبايد قرارداد او را تا 38 سالگي با دستمزد 5 ميليون يورو در فصل تمديد کند، بيش از اندازه سنگين و غيرقابل تحمل بود. کاپيتان بعد از پايان مسابقه وقتي همه خبرنگاران او را احاطه کرده بودند تا در مورد اين سه گل و بازگشت طوفاني او سوال کنند با لبخندي تلخ با آنها اين گونه شوخي کرد: «ببخشيد، ولي من بايد بروم عمل کنم...»
کاپيتان خيلي خوب مي داند که براي هزارمين بار در زندگي اش، جواب منتقدان را در زمين بازي داده ولي اکنون پا را از اين هم فراتر مي گذارد براي اينکه جمله: «بازهم بگوييد که من يک بازيکن تمام شده هستم...» مثل پيامي کوبنده به رميهايي است که قرارداد مجدد او را نمي پسنديدند و او در ادامه خطاب به همه مي گويد: مي دانم که همه در مورد من بد مي گويند و بعد از من پيراهن و امضايم را مي خواهند؟
توتي بعد از گل خوشحالي مي کند و به جايگاه ويژه ورزشگاه المپيک که پسرش کريستين نشسته و بعد از هرگل پدر بالا و پايين مي پرد، اشاره مي کند. رم با بازگشت توتي نفس تازه اي مي گيرد براي اينکه به قول رانيري وقتي فرانچسکو در زمين حضور دارد، ديگر بازيکنان تيم هم راحت تر بازي مي کنند.
در جايگاه ويژه همسر توتي هم که آرزوي سفر به آفريقاي جنوبي دارد، نشسته است. اگر به حرف او باشد، پيوند دوباره توتي- ليپي دوباره از سر خواهد گرفت. درست مثل اينکه از شب برلين تا امروز هيچ خدشه اي درآن وارد نشده است .
PeRsPoLiSi_2atishe
11-25-2009, 11:35 AM
لیپی: توتی شاهکار کاشت
سايت ارتش سرخ: با وجود تمام تعریف و تمجیدهای لیپی از توتی، حضور توتی در تیم ملی ایتالیا قطعی نیست.
ستارهی رمی، فرانچسکو توتی، با بازگشت سریعاش از دوران مصدومیت و بازی شاهکار و فوقالعادهاش در برابر تیم باری که آخر هفته گذشته 3-1 رم راپیروز کرد، دهان تمام منتقداناش را بست.
به کاپیتان جیالوروسی پیشنهاد داده بودند تا به تیم ملی ایتالیا بپیوندد،در حالی که لیپی از دستآوردهای توتی تا این حد تعریف وتمجید کرده است، اما هم چنان در رابطه با دعوت توتی به تیم ملی دست به عصا عمل میکند.
لیپی به کورییر دلو اسپورت گفته «واقعا به خاطر شاهکار توتی بسیارخوشحالم. چرا که یک بار دیگر نشان داد که زود مصدومیت را پشت سر میگذاردو با وضعیتی خوب و قابل قبول به بازی بر میگردد.»
او ادامه مي دهد: «ایتالیا کشوری عاشق فوتبال است، عاشق تیمهای خودش است، برای سرمربیگری تیم ملیشان هم قهرمانان خودشان را ترجیح میدهند. از توتی و (ماریو)بالوتلی گرفته تا (آلساندرو) دلپیرو و و (آنتونیو) کاسانو. بله همینطوراست . این معنای عشق ایتالیاییها به فوتبال است.»
PeRsPoLiSi_2atishe
11-25-2009, 11:36 AM
پروتا و ادای احترام به توتی خارقالعاده
سايت ارتش سرخ: هافبک رم، سیمونه پروتا از فرانچسکو توتی 33 ساله که تازه از مصدومیت زانو رها شده، به خاطر بازگشتاش به تیم و بازی خوباش مقابل بری که منجر به شکست 3-1 این تیم در آخر هفته گذشته شد، قدردانی کرد. پروتا هیجانزده به روما چنل گفته است «توتی فوقالعاده است. ما همگی از این پیروزی خوشحالیم. ما در نیمه اول عالی بودیم، اما در نیمه دوم خیلی خوب بازی نکردیم. با این همه سه امتیاز حیاتی بازی را گرفتیم.» «نمیدانم شایستگی بازی در تیم ملی را دارم یا نه. این تصمیم لیپی خواهد بود. چهار سال پیش که کسی حتی از ما نپرسید حالمان چطور است و بیا برای تیم ملی بازی کن.»
PeRsPoLiSi_2atishe
11-30-2009, 01:38 AM
رانیری راضی از پیروزی رم بر آتالانتا
سايت ارتش سرخ: کلودیو رانیری، مدیر تیم رم، که از پیروزی 2-1 تیماش بر آتالانتا راضی است، مهاجم این تیم، میرکو ووچینیچ را ستود.
او به اسکای گفته است «این یک پیروزی بسیار با ارزش برای رم است، ما نیازداشتیم این هفته را خوب شروع کنیم، چرا که یک بازی در لیگ قهرمانان اروپاو یک دربی پیش رو داریم. ووچینیچ؟ او بازیگر بزرگی است و هر روز دارد برای این تیم بیشتر و بیشتر مایه میگذارد. دوباره جایگاه مناسب خودش راپیدا کرده است.»
با این همه مدیر اسبق تیم یوونتوس از هواداران رم خواست که اندکی صبورترباشند، چرا که او فکر میکند رم بسیار بهتر شده است. «هواداران میگویندکه ما راه درازی در پیش داریم، چرا که آنها از ما راضی نیستند. ما همیشه گل زده و امتیاز گرفتهایم، حتی مواقعی که امور بر وفق مرادمان نیست...
PeRsPoLiSi_2atishe
12-02-2009, 01:22 AM
توتی: میخواهم به آفریقای جنوبی بروم
مهاجم تیم رم، فرانچسکو توتی، چندی پیش فاش کرد که دوست دارد همراه تیم ملی ایتالیا سال آینده به آفریقای جنوبی برود. اما هواداران آبی باید برای هر گونه اعلان رسمی تا مارس یا آوریل صبر کنند، تا کاپیتان جیالوروسی بنشیند و راجع به این ماجرا با مربی تیم ملی، مارچلو لیپی، صحبت کند. او به اسپورتال گفته «در انتها با لیپی با هم راجع به آن تصمیم خواهیم گرفت.» «مارس یا آوریل ماهی حیاتی برای من خواهد بود، و باید ببینیم اوضاعام چگونه است.»
علاوه بر شرکت در جام جهانی تمام توجه توتی متوجه زدن گلهای بیشتر است. او میخواهد در جدول گلزنان تاریخ سری آ در رتبه اول باشد. «در سری آ من 187 گل زدهام، تا انتهای فصل میخواهم 200 گله شوم.»
PeRsPoLiSi_2atishe
12-03-2009, 01:24 AM
وب سایت توتی هک شد
سایت اختصاصی فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، چند روز پیش هک شد اما بعد از 48 ساعت بار دیگر فعالیتش را از سر گرفت.
هکر ها با رساندن تعداد بازدیدکننده های سایت به رقم عجیب 73000 کاربر، به آن حمله کردند و تلاش کردند تا موجب غیر فعال شدن سایت Francescototti.com شوند.
در متنی که بعدا در این سایت منتشر شد، آمده است:" ما هر روز تقریبا 2300 بازدید کننده داریم و اما در آن روز تعداد بازدید کننده ها از 73000 نفر گذشت که یک رکورد محسوب می شد. این رقم باعث خوشحالی و غرور ما شد و به این معنا بود که "ال کاپیتانو" طرفداران زیادی دارد.
اما درواقع عدهای آدم احمق سعی کرده بودند که با حمله به سایت، آن را غیر فعال کنند. خوشبختانه اقدامات امنیتی سایت سریعا فعال شد و موجب توقف حملات گشت. در فضای مجازی نیز، مانند زمین بازی، کسی نمی تواند کاپیتان رم را متوقف کند." رم این هفته در دربی پایتخت به مصاف لاتزیو می رود.
PeRsPoLiSi_2atishe
12-03-2009, 01:26 AM
کلودیو رانیری: می خواهیم در اروپا به پیش برویم
کلودیو رانیری، سرمربی تیم رم، بر اهمیت دو بازی پیش روی تیمش و تاثیری که می تواند روی نتایج این فصل رم داشته باشد، تاکید کرد.
رمی ها فردا شب از تیم باسل پذیرایی خواهند کرد و سه روز بعد در "دربی دلا کاپیتاله"، رو در روی رقیب همشهری، لاتزیو خواهند ایستاد. رانیری به بازیکنانش توصیه کرد که رقبای پیش رو را دست کم نگیرند.
رانیری به خبرنگاران گفت:" بازی مقابل باسل و لاتزیو برای ما دیدارهای مهمی هستند. ما می خواهیم در رقابت های اروپایی به پیش برویم اما اگر نتوانیم باسل را شکست دهیم، کارمان دشوار خواهد بود. ما نمی توانیم این بازی را واگذار کنیم. ما برای صعود باید این بازی را ببریم. "
رانیری ناچار به نتیجه گیری است و تاکید که توتی برای کمک به تیم حتما در این بازی ها حضور خواهد داشت. " من هیچ محاسباتی نخواهم کرد. ما می خواهیم در گروه اول شویم و به همین دلیل از قوی ترین ترکیب مان استفاده می کنیم. من فکر میکنم که توتی بازی کند."
PeRsPoLiSi_2atishe
12-05-2009, 09:34 PM
کلودیو رانیری: تیم مصمم تر، دربی پایتخت را خواهد برد
کلودیو رانیری، سرمربی تیم رم، اعتقاد دارد که شرایط فعلی دو تیم در آستانه دربی اهمیت چندانی ندارد و تیمی که مصصم تر نشان دهد و بیشتر بجنگد، پیروز خواهد شد و سه امتیاز را به دست خواهد آورد.
او در مصاحبه با Corriere dello Sport گفت:" مطمئنا تیم رم از شرایط بهتری برخوردار است. اما من فکر نمی کنم که این مسئله امتیازی محسوب شود. مسئله مهم مصمم بودن و تمرکز بر روی کاری است که می خواهیم انجام بدهیم. بازیکنان شرایط خوبی دارند. آنها به خودشان مطمئن هستند و می خواهند بازی فوق العاده ای به نمایش بگذراند. این بازی مهمی برای رمی هاست. هر کسی که مصمم تر باشد، پیروزخواهد شد. این مسئله تفاوت دو تیم را مشخص می کند.
بازی ساده ای نخواهد بود اما خیلی هم تعیین کننده نیست. ما باید همیشه تنها به بازی بعدی مان فکر کنیم. ما می دانیم که تا پایان فصل باید بجنگیم."
سرمربی سابق یوونتوس نگران تیم زخم خورده لاتزیو است و اعتقاد دارد که تنها مسئله زمان مطرح است و آنها دوباره به جاده پیروزی بازخواهند گشت. با این وجود، او اضافه کرد که امیدوار است تغییرات آنها از بازی با رم شروع نشود.
" آنها بسیار تیم مصممی هستند که تا پای جان مبارزه می کنند. آنها از دقیقه اول تا انتهای مسابقه می جنگند. فکر نمی کنم آنها در بحران باشند. ما پیروزی های بیشتری داریم و آنها تساوی های بیشتر. خط دفاعی آنها نفوذ ناپذیرتر از دفاع تیم ماست. آنها کمی دچار بدشانسی شده اند و من مطمئنم که به زودی دوباره شرایط خوبشان را به دست خواهند آورد اما امیدوارم این مسئله خیلی زود اتفاق نیفتد."
فاننيستلروي در راه رم
خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي رئال مادريد به احتمال فراوان در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي رم ايتاليا ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0653/A0653627.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رود فاننيستلروي پس از رهايي از كمند مصدوميت تنها به مدت 10 دقيقه براي رئال مادريد بازي كرد و يك گل هم زد اما با تجديد آسيب ديدگي راهي بيمارستان شد.
وكيل اين بازيكن مدعي است كه موكلش هيچ مشكلي نداشته و در اوج آمادگي به سر ميبرد اما دلالان رئال مادريد اجازه نميدهند وي با ورودش به ميدان عرصه را براي بنزما يا رونالدو تنگ كند.
باشگاه رم ايتاليا به رود فاننيستلروي پيشنهاد 12 ميليون يورويي داده كه بعيد است افزايش پيدا كند و قطعا براي اين نيمكت نشين فراموش شده نيز مبلغ خوبي است.
PeRsPoLiSi_2atishe
12-08-2009, 09:50 PM
کلودیو رانیری: این مسابقه پرشورترین شب زندگی من بود
سرمربی رمی این پیروزی را یکی از پرشورترین لحظات زندگی اش توصیف کرد.
او در مصاحبه پس از بازی به Sky Sport گفت:" من به این کار عشق می ورزم. به دلیل هیجانی که این کار به من می دهد و امشب پرشورترین شب های زندگی من بود. برگشتن به ورزشگاهی چنین مملو از جمعیت فوق العاده بود. من فکر می کردم که سرنوشت بازی را یک ضربه ایستگاهی تعیین می کند اما در پایان بازی فوق العاده ما تعیین کننده بود.
مارکو کاستی؟ به جز گلی که زد، بازی بسیار خوبی ارائه داد و من نسبت به چند هفته قبل یک کاستی باتجربه تر دیدم. ما هنوز اشتباهاتی داریم اما گلی دریافت نکردیم و این یکقدم رو به جلوست. در نیمه دوم ما فشرده تر بازی کردیم و من از تیم خواستم که چنین روشی را در پیش بگیرد زیرا آنها چهار بازیکن در اطراف پیزارو و دروسی قرار داده بودند.
برای آگاهی ازمیزان مصدومیت فیلیپ مکسز هم منتظر جواب آزمایشات X-Ray می مانیم."
جیالو روسی با پیروزی در دیدار دیشب، با 24 امتیاز به رتبه ششم جدول صعود کرد.
PeRsPoLiSi_2atishe
12-08-2009, 09:50 PM
مارکو کاستی: پیروزی در مقابل لاتزیو فوق العاده است
رمی ها با گلزنی مارکو کاستی در دیدار دیشب مقابل لاتزیو، اولین دربی پایتخت در این فصل را به سود خود خاتمه دادند.
این بازیکن 32 ساله پس از مصدومیت فیلیپ مکسز از ناحیه قوزک پا، در دقایق پایانی نیمه اول به بازی آمد و مشخص شد که رانیری تعویض درستی انجام داده است.
کاستی در پایان بازی به Sky گفت:" این یکی از بهترین احساساتی است که یک بازیکن رم تجربه می کند. من دیگر انرژی بیشتری برای شادی کردن ندارم. من هیچ وقت گلی به این مهمی به ثمر نرسانده بودم. من چهار سال است که برای رم بازی می کنم و همیشه در دربی ها همین مشکل را داریم. ما در این بازی دچار مشکلات روحی می رویم.
خوشبختانه در بازی امشب ما در دقیقه 77 به گل رسیدیم و من توانستم گلی به ثمر برسانم که در تقدیرم بود. من این گل را به همسرم تقدیم می کنم."
جیالوروسی با این پیروزی به رتبه ششم جدول صعود کرد.
PeRsPoLiSi_2atishe
12-08-2009, 09:53 PM
توتی پیروزی در دربی را به رانیری و هواداران تقدیم کرد
فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، از احساساتش پس از پیروزی در مقابل تیم لاتزیو در دربی دلاکاپیتاله گفت. جیالوروسی با تک گل مدافع پیش تاخته اش، مارکو کاستی، که در فاصله 13 دقیقه مانده به پایان بازی به ثمر رساند، توانست از سد لاتزیو عبور کند.
توتی در ستون هفتگی اش در Corriere dello Sport نوشت:" ما می خواستیم به خاطر هواداران، باشگاه، رئیس باشگاه و خانواده سنسی در این دیدار پیروز شویم.
من فکر می کنم که ما یک هدیه بزرگ به مربی مان [کلودیو رانیری] دادیم. او از اعماق قلب و روحش یک رمی است. او مربی ای است که تجارب زیادی در باشگاه های بزرگ و مطرح دارد اما من فکر می کنم که پیروزی روز یکشنبه برای همیشه در یاد او باقی خواهد ماند.
من همچنین می خواهم از دو نفر از هم تیمی هایم نام ببرم: خولیو سرجیو و مارکو کاستی. آنها در طول این سال ها نشان دادند که چه بازیکنان بزرگی هستند. سرجیو در شرایط سخت همواره به کمک تیم می آید و مارکو نیز در حالی که مصدوم بود برای ما بازی کرد. من اعتقاد دارم که گلی که زد، جوابی به فداکاری اش برای تیم بود."
PeRsPoLiSi_2atishe
12-08-2009, 09:54 PM
کلودیو رانیری: پیروزی در دربی بیش از یک رویا بود
جیالوروسی به لطف تک گل مارکو کاستی به پیروزی 1-0 دست یافت تا رانیری شروع خوبی در آغاز در دست گرفتن هدایت باشگاه محبوبش داشته باشد.
رانیری در مصاحبه با Il Messaggero گفت: "این پیروزی بیش از یک رویا است، پیروزی در دربی درست زمانی که برای اولین بار به عنوان سرمربی تیم رم در این مسابقه حضور داشتم. تمام عمر منتظر آن بودم و چیزی بیش از این نمی خواستم. خوشحالی موجب شد به داخل زمین بازی بروم، کاری که هرگز انجام نداده بودم.
میخواستم در کنار بازیکنان همراه با هواداران مان این پیروزی را جشن بگیریم. هرگز این کار را انجام نداده بودم اما در آن زمان بسیار هیجان زده بودم. احتمالا آن شب فوق العاده ترین لحظات کاری من بود. از نتیجه ی کسب شده و همچنین روحیه ی تیم راضی هستم. خوشحالم که هدایت این تیم را به عهده دارم ".
Rainyboy
05-28-2010, 04:28 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8903070327) آدريانو با رم قرارداد بست
.
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0856/A0856617.jpg
به گزارش گازتا دلواسپورت ايتاليا، ساعتي پيش وكيل آدريانو در ايتاليا ميهمان روسلا سنسي مديرعامل و دختر سنسي، مافياي نفت و گاز ايتاليا بود.
روسلا سنسي كه پيش از اين دو بار براي بررسي مسائل نفتي ايران به كشورمان سفر كرده است، در جلسهاي كه با وكيل آدريانو داشته قرارداد قطعي اين بازيكن را براي دو سال آينده امضا كرده است.
مبلغ اين قرارداد براي بازيكن 28 ساله سابق اينترميلان هنوز فاش نشده اما ماركا اسپانيا از قول خبرگزاري آنسا ايتاليا آن را 18 ميليون يورو اعلام كرده است.
آدريانو در فهرست بازيكنان مليپوش تيم برزيل در آفريقاي جنوبي 2010 نيست و ميتواند زودتر از موعد در اردوي آمادهسازي رم حاضر شود.
Rainyboy
06-06-2010, 12:26 AM
تمدید قرارداد تادئی با رم
http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20090316/17/216697361-soccer-uefa-champions-league-first-knockout-round-second-leg-roma.jpg
به گزارش ایل تمپو، مسئولان باشگاه رم و رودریگو تادئی، بازیکن برزیلی این تیم به توافق رسیدند و این بازیکن قراردادش را تا سال 2014 با رم تمدید کرد.
پس از اینکه مذاکرات اولیه در مورد تمدید قرارداد تادئی به نتیجه نرسید، آینده او در باشگاه پایتخت نشین در هاله ای از ابهام قرار گرفت اما پس از مذاکراتی که روز گذشته بین مدیر ورزشی باشگاه، دانیله پراده و مدیر برنامه های این بازیکن، الساندرو لوچی، صورت گرفت، دو طرف برای تمدید قرارداد به توافق رسیند. انتظار می رود که تادئی روز دوشنبه و پیش از پرواز به برزیل برای گذراندن تعطیلات، قرارداد جدید را امضا کند.
براساس این قرارداد جدید او در سه فصل ابتدایی، 1.5 میلیون یورو خواهد گرفت و در فصل آخر دستمزد او به یک میلیون یورو کاهش خواهد یافت.
هنوز این خبر از سوی باشگاه رم تایید نشده است اما انتظار می رود در روزهای آینده این اتفاق صورت بگیرد.
Amir-redboy
07-05-2010, 12:53 AM
خیلی دوستش دارم
Amir-redboy
07-05-2010, 12:55 AM
تیم خوبی ما دوستش دارم
rahim
07-05-2010, 01:57 AM
اين دهمين تيمه كه ميگي دوستش داري . يهو بگو كل ليگ ايتاليا واسپانيا وانگليس و فرانسه والمان و.........
داش تكليفت را مشخص كن .
هي ما را از اين تاپيك به اون تاپيك مي كشوني كه چي خيلي دوستش دارم :10:
Rainyboy
08-24-2010, 02:18 PM
پانوچی رسما بازنشسته شد
http://as10roma.persiangig.com/Milad%20%282%29/panucci.jpg
در حالی که تنها یک هفته به آغاز رقابتهای این فصل سری A مانده، کریستین پانوچی تصمیم گرفت از فوتبال کنارهگیری کند.این ستاره سابق تیم ملی ایتالیا 19 سال بازی کرد.این بازیکن 37 ساله گفت: «بسیار فکر کردم و اوضاع را بررسی کردم و تصمیم گرفتم از فوتبال خداحافظی کنم. چندین پیشنهاد از آمریکا داشتم اما انگیزه کافی را نداشتم و به این نتیجه رسیدم که کفشها را بیاویزم.»او درباره این که بهترین لحظه دوران بازیاش کدام بود، گفت: «اینکه اولین بازیکن ایتالیایی فاتح لیگ قهرمانان با رئال مادرید شدم بهترین لحظه زندگیام را رقم زد.» پانوچی در پایان گفت: «میخواهم از همتیمیها و مربیان سابق تشکر کنم، به ویژه از فابیو کاپلو که سالهایی بینظیر را در کنار هم داشتیم.»پانوچی سابقه بازی در پیراهن جنوا، میلان، رئال مادرید، اینتر، چلسی، موناکو، رم و پارما را دارد. او بیش از هر تیم دیگری در رم بازی کرد.
Rainyboy
08-25-2010, 04:46 PM
پیشنهاد رم برای تمدید قرارداد رانیری
سران باشگاه رم آماده اند تا قرارداد مربی باتجربه شان را تا سال 2013 تمدید کنند
http://bo.asroma.it/UserImages/17017.jpg
سران باشگاه رم آماده اند تا قرارداد کلودیو رانیری، مربی ایتالیایی تیمشان را برای دو سال دیگر تمدید کنند تا بدین ترتیب رانیری تا سال2013 برروی نیمکت مربی گری تیمشان بنشیند. توتومرکاتووب در گزارشی به این نکته اشاره کرد که مسئولان باشگاه جلوروسی مذاکراتی را برای تمدید قرارداد رانیری آغاز کرده اند و امیدوارند تا بتوانند مربی شان را برای مدت زمان بیشتری در رختکن تیمشان نگاه دارند. رانیری فصل گذشته جلوروسی را تا یک قدمی قهرمانی در رقابتهای سری آ رساند.
قرارداد کنونی رانیری با باشگاه رم تا سال 2011 اعتبار دارد و انتظار می رود که این مربی باتجربه در طول این هفته برای تمدید قراردادش با مدیران باشگاه برسر میز مذاکره بنشیند ولی هنوز هیچ خبری مبنی بر تائید رسمی این گزارش منتشر نشده است.
رانیری سال گذشته به عنوان جانشین لوچانو اسپالتی به جلوروسی پیوست و فصل گذشته را با رم در رده دوم به پایان رساند.
AM1NR3Z4
09-02-2010, 11:30 PM
بوریه لو: روسلا سنسی عامل اصلی پیوستن من به رم بود
مارکو بوریه لو، مهاجم جدید باشگاه رم، ابراز امیدواری کرد که اولین فصل حضورش در این باشگاه موفقیت آمیز باشد و گفت اطمینانی که روسلا سنسی به او داده موجب شده تا او برای پیوستن به جیالوروسی متقاعد شود.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" دیدن این همه دوربین که به خاطر من به اینجا آمده اند، جالب توجه است. این به آن معناست که به باشگاه بزرگی پیوسته ام. من این را مدیون روسلا سنسی هستم. او بود که با دلگرمی هایش من را به آمدن به رم ترغیب کرد. من فردی احساساتی هستم و اکنون خودم را یک رمی می دانم.
من قول می دهم تمام تلاش خودم را برای موفقیت رم انجام دهم. من انگیزه های زیادی دارم و این برای یک بازیکن بسیار مهم است. ما تیمی مبارزه جو هستیم و می توانیم در همه رقابت ها مبارزه کنیم."
سنسی نیز با ابراز خوشحالی از به خمت گرفتن بوریه لو، گفت:" او مهاجم باکیفیتی است. با حضور او خط حمله ما یکی از بهترین هاست."
Rainyboy
09-13-2010, 04:50 PM
http://pic-ups.com/images/1ufu.png
رمیها شنبهشب در ورزشگاه سنت الیا برابر کالیاری با 5 گل و به بدترین شکل ممکن تحقیر شدند تا بار دیگر سیاستهای مضحک روزلا سنسی در امر باشگاهداری و خرید بازیکنان ناکارآمد زیر سوال برود. شاید بهتر بود سنسی به جای گرفتن ژستهای روشنفكرانه کمی هم درباره رزومه کاریاش در رم و آن ردپایی که در مافیای نفت ایتالیا به جا گذاشته دقیق میشد! نکته جالب درباره رمیها و ناکامیهای متداول آنها این است که آنها به جز 2 عنوان هشتمى در سالهاى ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ هیچ جامی را تا به امروز لمس نکردهاند! و آخرین قهرمانی آنها در سری a به سال 2001 بازمیگردد. از آن روز تا حالا چیزی حدود 9 سال میگذرد و حال با شروع فصل جدید و افتضاحی که در دومین هفته کالچو توسط آنها به بار آمده به نظر میرسد روزلا سنسی دختر سنسی بزرگ که به عنوان یکی از مردان مافیای نفت ایتالیا معروف بود شرایط اسفناکی را تجربه خواهد کرد.
فصل گذشته این تیم بعد از یک شروع ناامیدکننده با تعویض مربى و آمدن رانیهرى به جاى اسپالتى باز هم نتوانست تغییری شگرف به وجود آورد به طوری که با شکست خانگى مقابل سمپدوریا در 2 هفته پایانى آنچه را با زحمت و تلاش بسیار به دست آورده بود خیلى راحت به شاگردان مورینیو تقدیم کرد تا اینتر براى پنجمین فصل متوالى قهرمان ایتالیا شود. به هر حال در این فصل نیز به نظر نمىآید عزم رمىها براى کسب چهارمین قهرمانى در فوتبال ایتالیا جزم باشد.
کلودیو رانیهرى که در فصل گذشته به جز 2 بازى ابتدایى هدایت رم را برعهده داشت این فصل از ابتدا رم را در اختیار دارد و تیم را نیز خود او بسته اما با نمایش ضعیف آنها برابر کالیاری باز هم ثابت شد که پیرمرد نادان به هیچ عنوان نمیتواند کارآیی داشته باشد. البته اگر قرار باشد از وجه دیگری به حضور و تمدید قرارداد رانیهری در رم نگاه کنیم میفهمیم که سران این باشگاه تنها به فکر مترسکی هستند که اوامر آنها را اجرا کند و از سوی دیگر باید شخصی روی نیمکت رمیها بنشیند که از نفوذهای فرانچسکو توتی دلگیر نشود و خیلی آرام در قبال دخالتهای سمبل رم با یک لبخند او را تایید کند. رم بازیکنان کلیدى فصل قبل خود را حفظ کرده و نفرات جدیدى چون آدریانو و سمپلیسیو نیز به این تیم ملحق شدهاند. با این اوضاع و احوال فکر میکنید رم مىتواند به استیلاى پنجساله اینتر بر فوتبال ایتالیا خاتمه دهد و اسکودتو را براى چهارمین مرتبه تصاحب کند؟ با نگاهی به آخرین بازی آنها در فوتبال ایتالیا جواب سوال را خواهید یافت!
یک مشت خرید افتضاح
رمىها علاقه بسیارى به دروازهبانان برزیلى دارند. سال گذشته ۳ دروازهبان برزیلى در این تیم حاضر بودند و این فصل نیز با وجود رفتن آرتور، ژولیو سرجیو و دونى همچنان در این تیم عضویت دارند. دونى دروازهبان اول رم در دوره مربیگرى اسپالتى جایگاهش را در چارچوب دروازه به ژولیو سرجیو داد که او نیز شنبهشب نشان داد تا چه اندازه با خوردن 5 گل قابل اطمینان است! در خط دفاعى فصل گذشته نیکلاس بوردیسو به صورت قرضى از اینتر به رم آمد و بسیارى از مشکلات رمىها در خط دفاعى هنوز مرتفع نشده است.
در جناح راست خط دفاعى، سیسینیو بعد از یک فصل حضور قرضى در سائوپائولو به رم بازگشته است و براى کسب جایگاهى ثابت در ترکیب تیم با مارکو کاستى رقابت دارد. خط میانى رم در آخرین هفتههاى فصل گذشته کم آورد و علت اصلى افت رم در بازىهاى پایانى ضعف خط میانى این تیم بود.
دانیله ده روسى مرد اول خط میانى رم دور از حد انتظار ظاهر شد و نتوانست هماهنگى لازم را میان خط دفاعى و میانى رم به وجود آورد. دیوید پیزاروی شیلیایى مرد محورى و بازیساز رم در 4 فصل اخیر بوده است که این فصل نیز با پیراهن شماره ۷ در مرکز خط میانى این تیم هنوز به ثبات نرسیده است.
ضعف خط میانى رم در هفتههاى پایانى فصل گذشته موجب شد این تیم فابیو سمپلیسیو هافبک پالرمو را به خدمت بگیرد. سیمونه پروتا و متئو بریگى دیگر هافبکهاى این تیم هستند. اما آدریانو که به دلیل مشکلات اخلاقی در چند فصل پیش از فوتبال ایتالیا کنار گذاشته شد، بار دیگر به کالچو بازگشته است. او باوجود اضافه وزنی که دارد به این تیم پیوست ولی در بازی شنبه شب حتی نامش در لیست ذخیرهها هم نبود.
آنها قابلیت قهرمانی ندارند
در کل مىتوان گفت رم قابلیت و ابزار کافى براى کسب قهرمانى در سرى a را در اختیار ندارد. بازیکنان رم سالهاست که کنار یکدیگر بازى مىکنند ولی هماهنگى مطلوبى با یکدیگر ندارند و این فصل مربى بادانش و صاحب سبکى را در رأس تیم نمىبینند.
داريوش پورجوادي
Rainyboy
09-20-2010, 08:40 PM
مشکلات رم از روی نیمکتش شروع ميشود
فروپاشی از درون
http://pic-ups.com/images/1rmr.png
یک فوتبال زشت و تمام دفاعی از شاگردان مردی که همیشه جانب احتیاط را بر میگزیند و به دنبال تساوی بیدردسر است تا پیروزی در یک دیدار بزرگ و حساس. روزی که رم در آلیانس آرنای شهر مونیخ برابر مردان فانخال تحقیر شد صدای اعتراض رومیان باستان نیز برآمد که این رم با سزاران کنونی هیچ شباهتی به رم مقتدر و بزرگی که میخواستیم ندارد و باید چارهای اندیشید. اما کدام چاره و کدام راه حل؟ شما به دنبال چه هستید زمانی که روی نیمکت هدایت تیم خود، مردی ترسو و کمخرد را نشاندید و حالا انتظار پیشرفت و قهرمانی دارید! اگر نتیجه نمیگیرید زیاد تعجب نکنید و به دنبال بهانهتراشی نباشید. مشکل خود شمایید، کافی است کمی بنگرید و دقت بیشتری داشته باشید، سخت نیست اصلا سخت نیست ایراد شما براحتی دیده میشود و آن مربی شماست که در هر تیمی که مربیگری کرده نتایج ناخوشایندی به دست آورده، بله مشکل رم، کلودیو رانیری است. مردی که پس از یووه حالا در رم نیز نتیجه نمیگیرد و شرایط قرمز و زردهای سرزمین چکمهای را وخیم کرده، پس از اتمام فصلی که میتوانست برای جالوروسی خوشیمن و زیبا تمام شود و این تیم و هوادارانش را حداقل به یک جام از 2 قهرمانی رقابتهای فوتبال ایتالیا برساند نوبت به فصل جاری رسید و این تیم خیلی زود نتایج باورنکردنیای را در کنار نام خود دید که با شکست و ارائه یک بازی زشت در آلمان برابر بایرن ادامه پیدا کرد تا توتی نیز لب به اعتراض بگشاید و مربی را به ارائه یک بازی تمام دفاعی و بیخطر متهم سازد: «ما فوتبال بازی نکردیم. تنها به دفاع کردن فکرکردیم در اکثر دقایق بازی 10 نفره دفاع میکردیم و میخواستیم دروازه خود را بسته نگاه داریم؛ اصلا فکر نمیکنم بتوانیم با چنین شیوهای در ادامه راه نیز به پیروزی دست یابیم. ما شیوه قدیمی کاتاناچو را اجرا کردیم و تمام زمان بازی را به دفاع اختصاص دادیم و در نهایت نیز مغلوب بایرن شدیم. در این بازی حتی یک شوت هم به سمت دروازه حریف نزدیم و این حقارتآمیز است، ما از شکست صحبت میکنیم و میدانیم تا اینجای فصل خوب پیش نرفتهایم اما امیدوارم این شرایط خیلی زود تغییر کند. در غیر این صورت با ادامه این روش فکر نمیکنم کسب پیروزی برای ما آسان باشد». این اعتراض با واکنش سریع باشگاه مواجه شد، مسؤولان جالوروسی خیلی زود از بازیکنان تیم خواستند دست از مصاحبه و گفتوگو با رسانهها و مطبوعات کشیده و راه سکوت را در پیش گیرند تا شرایط برای رسیدن به آرامش هموار شود. اما زمانی که رانیری از عملکرد خود و تیمش دفاع کرد ثابت شد که این مربی دست از اعتقادات عجیب خود در حیطه کاریاش برنداشته و همان شخصیت گذشتهای است که از او سراغ داشتیم، او همان مربی ترسو و کمخطری است که بیخطر بودن را به شاگردانش تلقین کرده و از آنان تیمی بیزهر و کم فروغ میسازد. با این حال مدیران رم نمیتوانستند شاهد ادامه جنگ لفظی کاپیتان دوست داشتنی خود و مربی تیمشان باشند از این رو خیلی سریع شرایط را برای آشتی دو طرف مهیا ساختند تا رم در دیدار هفته سوم سری آ بیشتر از این دچار مشکل نشود. از این رو فرانچسکو توتی را مامور صلح و آشتی میان دو طرف کردند تا آرامش را به فضای رم بازگرداند، کاپیتان نیز در پیامی ابراز داشت که همیشه خواهان تیمی است که با چهرهای تهاجمی و رو به جلو در میدان بازی کند زیرا این شأن و غرور باشگاهی است که نام شهری بزرگ و باستانی را در وجود خود پرورانده و همه بازیکنان حاضر در رم در قلب و وجود خود پیروزی را با بهترین شکل ممکن میخواهند و طلب میکنند زیرا این روح و روش رم و رمیهاست و جالوروسی کنونی باید ذهن و خواستهاش شبیه به رومیان باستان باشد تا غرور و افتخار را نصیب هواداران این تیم و این شهر زیبا کند. هر چند که توتی این اظهارات را سخنی با هواداران غمگین رم خواند و مسؤولان از آشتی میان وی و رانیری خبر دادند، بسیاری بر این اعتقادند که این اظهار نظر نیز به خودی خود نشانی از ادامه اعتراض نسبت به عملکرد کلودیو رانیری دارد. با این حال مربی اهل رم جالوروسی نیز پس از سخنان توتی گفت: «همه چیز میان ما بخوبی پیش میرود، طی این روزها اخبار زیادی را خواندهام اما حقیقت را من به شما میگویم، همه چیز خوب پیش نمیرود، به آن نتایجی نیز که انتظارش را داشتیم و میخواستیم، نرسیدیم. در مونیخ به دنبال پیروزی بودیم. در روزنامهها خواندم که توتی علیه من صحبت کرده اما رابطه من با همه بازیکنان خوب پیش میرود. من به کاپیتان تیمم اعتقاد دارم. شاید چند مرتبه دچار اشتباه در تعویض او شدم و او را در میدان نگاه داشتم». این اظهارت نیز شباهتی به آشتی و صلح میان مربی و کاپیتان ندارد اما مجموعه جالوروسی سعی به اصرار و تاکید این مطلب دارد. به هر حال این روش رانیری است، رانیریای که در چلسی، یووه و حالا در رم نیز موفق نیست و نمایش شاگردانش اینجا نیز چنگی به دل نمیزند و تنها نکتهای که یادآور آن است این مساله است که تیم و شاگردان رانیری را نباید تیمی زهردار و خطرناک بپنداریم و نباید انتظار کسب نتیجهاي بینظیر از آنان داشته باشیم، حتی به دستآوردن یک پیروزی در دیدار برابر یک رقیب بزرگ.
طناز احدیمقدم
Rainyboy
10-06-2010, 10:55 PM
توتي و ستايش از فرانكو سنسي
http://www.soccer2goal.com/OTHER%20PAGE/GALLERY/big%20pic/totti-big.jpg
فرانچسكو توتي، مهاجم رم از فرانكو سنسي، رئيس سابق جلوروسي تجليل كرده و گفته او مردي بزرگ و صادق بود. سنسي در سال 2008 در سن 82 سالگي درگذشت.
او 15 سال رياست باشگاه را به عهده داشت.در آخرين سالهاي زندگي او، رزلا سنسي دخترش كارهاي روزمره باشگاه را انجام ميداد و حالا هم رئيس باشگاه است. در زمان سنسي رم يك اسكودتو در سال 2001، دو جام حذفي و دو سوپرجام ايتاليا را به دست آورد.او را يكي از متعهدترين و صادقترين روساي باشگاههاي ايتاليا ميدانند.
توتي ميگويد: «اغلب به او فكر ميكنم. او مردي بزرگ بود و هميشه با همه صريح و راست صحبت ميكرد. او هرگز از مبارزه براي چيزهايي كه به آنها باور داشت نميترسيد و شايد به همين دليل بود كه او را تا اين حد دوست داشتند و برايش احترام قائل بودند.او و خانوادهاش بسيار به رم خدمت كردند. او در واقع بخشي از زندگي ما بود و به خاطر او بود كه دوران فوتبال خود را در پيراهن جلوروسي گذراندم. اينها چيزهايي است كه مردم نبايد فراموش كنند. رئيس، از تو بسيار ممنونم!»
NELOFAR
11-06-2010, 08:47 PM
مالكيت باشگاه رم تغيير ميكند
خبرگزاري فارس: انتشار خبري مبني بر تغييرات اساسي در مالكيت رم، تيم فوتبال اين باشگاه را در آستانه دربي پايتخت ايتاليا وارد بحراني خود ساخته كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0856/A0856663.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت ايتاليا، روسلا سنسي دختر سنسي بزرگ به عنوان مالك باشگاه رم تلاش ميكند براي فرار از ماليات نجومي و بدهي چندين ميليون يورويي خود به بانك مركزي ايتاليا اين باشگاه را بفروشد.
تاكنون 6 پيشنهاد براي خريد باشگاه رم ارائه شده كه به دلايل اقتصادي مخفي مانده است.
هواداران رم از شنيدن اين خبر آن هم در آستانه دربي فرداي رم به شدت خشمگين شدهاند اما سنسي در بيانيهاي كه از سايت رسمي رم منتشر شده آنها را به آرامش و منطق دعوت كرده است.
alibother
11-24-2010, 11:35 AM
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/56/76/83/1567683_w2.jpg
کلودیو رانیری، مربی باشگاه رم در صحبتهایی به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار سه شنبه شب استادیو الیمپیکو که با برتری 2-3 جلوروسی همراه بود پرداخته.
در پایان این مسابقه رانیری به خبرنگاران گفت:« خیلی مهم بود که در این دیدار امتیاز کسب کنیم، ما مقابل نایب قهرمان اروپا سه امتیاز گرفتیم. اصلا کار آسانی نبود؛ به ویژه در نیمه اول ..ولی بازیکنان ما فوق العاده بودند.»
رم در نیمه اول با دو گل از میهمانش عقب افتاد ولی گلهای مارکو بوریه لو، دانیله ده روسی و ضربه پنالتی فرانچسکوتوتی، سه امتیاز این بازی را به رم رساند
بدین ترتیب رم با 9 امتیاز از 5 بازی خود در رده دوم جدول گروهی قرار گرفت.
alibother
01-12-2011, 03:47 PM
"توتی" برای نخستین بار تهدید به جدایی از رم کرد
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:N9x_szuihc_3AM:http://topwall.persiangig.com/World/Full-Size/totti_5_1024x768.jpg&t=1
"فرانچسکو توتی" برای نخستین بار در تاریخ حضورش در تیم فوتبال رم تهدید کرد از این تیم جدا میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، کاپیتان تیم فوتبال رم پس از اختلاف با مربی این تیم "کلودیو رانیهری" تهدید کرده از این تیم جدا خواهد شد.
این مهاجم 34 ساله که هواداران رم از وی به عنوان برترین بازیکن تاریخ باشگاه یاد می کنند در دیدار یکشنبه با سامپدوریا که به شکست 2 بر یک رمیها انجامید تنها در چهار دقیقه پایانی به بازی فراخوانده شد.
توتی در این خصوص به "اسکای" گفت: من در خصوص حال صحبت میکنم و باید ببینم وضع چطور میشود. از اینکه تنها در چهار دقیقه پایانی به بازی فراخوانده شدم کمی ناراحت شدم.
توتی که در این فصل از رقابتها در فهرست اصلی تیم رم نبوده است پیش از این همواره گفته بود فوتبال خود را در این باشگاه به پایان خواهد برد.
منبع:هوادار سرخ (http://forum.havadaresorkh.com)
alibother
01-12-2011, 07:34 PM
سامپدوريا 2-1 آ اس رم;گزارش بازي
http://www.parier-sport.info/images/Sampdoria-Roma.jpg
در روزي که جالوروسي از لحاظ سيستم و نحوه بازي کردن هيچ مشکلي نداشت اين نحسي سامپدوريا بود که باز هم گريبان گير رمي ها شد و از رسيدن جالوروسي به رتبه دوم جدول جلوگيري کرد. در آخرين هفته بازيهاي نيم فصل اول سري آ دو تيم رم و سامپدوريا به مصاف هم رفتند که در پايان تيم ميزبان موفق شد با نتيجه دو بر يک از سد ميهمان قدرتمند اما بدشانس خود بگذرد.
در شرايطي عجيب اين بازي با نيمکت نشيني کاپيتان اول و دوم تيم آغاز شد. گرکو، بريگي و پروتا مردان ميانه ميدان بودند و در فاز هجومي تيم جرمي منز، ميرکو ووچينيچ و مارکو بوريلو حضور داشتند. در خط دفاعي نيز شاهد حضور ريسه، بورديسو، مکسز و کاستي بوديم.
رمي ها بازي را بسيار قدرتمند آغاز کردند و دوندگي هافبک هاي رم در ميانه زمين باعث شده بود تا رم در جنوا بتواند سامپدوريا را محکوم به دفاع کردن کند. ميرکو ووچينيچ يکي از بهترين بازيهاي خود را در نيمه اول انجام داد. تمامي توپ ها به ميرکو مي رسيد و او با تکنيک و آمادگي بالاي خود باعث شدت گرفتن حملات ميشد.
حضور مدافعين قدرتمند سامپدوريا باعث مي شد تا رمي ها کمتر بتوانند به دروازه کورچي نزديک شوند. اما در اواسط نيمه اول ميرکو ووچينيچ از نيمه خودي پا به توپ شد و با سرعت بالا و دريبلي زيبا يک سوپر گل زد و رم را از حريف پيش انداخت.
حتي بعد از گل باز هم اين رم بود که بر خلاف بازيهاي گذشته خود بسيار با برنامه کار ميکرد و اجازه خلق کوچکترين موقعيت ممکن را به مهاجمين سامپدوريا نمي داد. تنها در آخرين ثانيه هاي بازي بازيکنان سامپدوريا يک موقعيت خوب را بدست آوردند که سرجيو هوشيار نشان داد و مانع از فروپاشي دروازه رم شد.
با آغاز نيمه دوم خوان جايگزين مکسز شد. باز هم رمي ها قدرتمند آغاز کردند و به خوبي نتيجه بازي را حفظ کردند. رم بر خلاف هميشه بسيار مقتدر و پر قدرت بود. مدافعان رم اجازه کوچکترين حرکت را به مهاجمين سامپدوريا نمي دادند.
اما در دقيقه 56 خوان يک اشتباه بسيار بزرگ انجام داد و با پاس رو به عقب پالامبو را صاحب موقعيت کرد! سرجيو از دروازه بيرون آمد و پس از دريبل خوردن، هافبک تدافعي سامپدوريا رو مورد هدف قرار داد تا با کارت قرمز داور روبرو شود.
هر چند اشتباه خوان بسيار بزرگ و نابخشودني بود. اما اشتباه سرجيو نيز دست کمي از اشتباه مدافع برزيلي رم نداشت و سرجيو روي يک ضربه پنالتي ريسک کرد و آن هم ضربه اي که در خانه حريف نواخته خواهد شد. مهمتر از آن اين بود که وقت زيادي از زمان بازي باقي مانده بود و رم تيم مقتدر ميدان بود!
منز تعويض شد و الساندر دوني جايگزين او شد. پوزي ضربه پنالتي را بسيار زيبا به سقف دروازه زد. معمولا چنين ضرباتي ريسک بالايي دارد و احتمال بيرون رفتن توپ وجود دارد. اما در صورتي که توپ در سقف باشد با توجه به حالت شيرجه اي که دروازبانان به خود ميگرند، معمولا سنگربانان در مهار آنها ناکام خواهند بود.
پس از پيش افتادن سامپدوريا و با توجه به ده نفره شدن رم، اين سامپدوريا بود که بازي را در دست گرفت و با حمايت هواداران خود حملاتي را بر روي دروازه رم تدارک مي ديد. اما رمي ها چندان هم دست و پا بسته نبودند تا اينکه در دقيقه 83 خوان دومين اشتباه مرگبار خود را انجام داد و گوبرتي را در يک قدمي دروازه قرار داد و همين باعث شد تا بازيکن سابق رم باعث شکست جالوروسي در بهترين مقطع ممکن شود.
گوبرتي در پايان بازي از سوي سايت معتبر گل به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد. اما در طول بازي و تا جايي که خوان اشتباه نکرده بود گوبرتي بدترين بازيکن زمين بود و بدون شک سايت گل به دليل گل حساس او اين عنوان را از آن او کرد. در صورتي که بازي جريان عادي خود را دنبال ميکرد ميرکو ووچينيچ ميتوانست با بالاترين نمره ممکن به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شود.
در اين ديدار کلوديو رانيري هيچ اشتباهي انجام داد و بر عکس بسيار تاکتيک پذير کار کرد. بدون شک کلوديو مسئول اشتباهات فردي بازيکن بزرگي چون خوان نيست و تيم رانيري يکي از بهترين بازيهاي چند سال اخيرش را به معرض نمايش گذاشته بود.
تکنيک و تاکتيک دو خصوصيت جدايي ناپذير رم در اين ديدار بودند که توسط بازيکنان به خوبي اجرا مي شدند. اما حضور بريگي، گرکو و پروتا باعث شده بود تا خصوصيت قدرت و جنگندگي به ميزان چشم گيري افزايش پيدا کند و رم پس از گل به راحتي بازي را ببندد و اجازه نزديک شدن بازيکنان سامپدوريا را به محوطه خودي ندهد.
در واپسين دقايق بازي داور دو بازيکن از سامپدوريا را اخراج کرد. همچنين رانيري کاپيتان رم را به زمين فرستاد که تنها کاري که فرانچسکو توانست براي رمي ها انجام دهد عصبي کردن کاپيتان پالامبو بود. که موجب درگيري هايي بين اين دو بازيکن هم شد.
اگر بخواهيم در نيم فصل اول يک بازي را انتخاب کنيم که در آن حق رم يک پيروزي قاطعانه باشد اما به دليل بدشانسي بازي را از دست داده، همين بازي خواهد بود.
alibother
01-12-2011, 07:44 PM
» رانیری: اشتباهات خجالت آور بودند!
http://www.calciosport24.it/wp-content/uploads/2010/11/ClaudioRanieriITV1.jpg
رم در مقابل سامپدوریا با نتیجه 2 بر 1 مغلوب شد. در پایان این دیدار شبکه تلویزیونی اسکای دوربین خود را به سمت رانیری برد و از در خواست کرد تا در خصوص شکست عجیب رم توضیح دهد.
کلودیو اینگونه توضیح داد:"اشتباهات خجالت آور بودند! هر چند که ما در این بازی شکست خوردیم اما امروز یک فوتبال خوب به معرض نمایش گذاشتیم و به همین دلیل نمیتوانم برآشفته باشم."
" ضربه پنالتی که خولیو سرجیو مرتکب آن شد برای ما بسیار سنگین بود. اما این پسر پس از دریبل خوردن از آنجلو پالومبو بسادگی از غریزه خود استفاده کرد."
"اگر در دشوارترین لحظات ثباتمان را حفظ میکردیم، میتوانستیم پیشرفت حوبی داشته باشیم."
"در نیم فصل اول بازیها ما در بازیهای خانگی رکورد فوق العاده ای داریم. و حالا ما باید به دنبال این باشیم تا بتوانیم به واسطه بازیهای خانگی آمار بازیهای خارج از خانه خود را بهبود ببخشیم. تا بتوانیم خود را در کورس قهرمانی اسکودتو حفظ کنیم."
در دیگر بازیهای سری آ میلان با گل دقیقه 4+90 زلاتان موفق شد یک تساوی چهار بر چهار از اودینزه در سن سیرو بگیرد. اینتر با دو گل کامبیاسو در پانزده دقیقه پایانی بازی باخته را از کاتانیا برد. لاتزیو با دو گل از لچه شکست خورد. فیورنتینا بازی دو بر صفر باخته را با سه گل آنهم در دقایق پایانی برد! در آخرین ساعات امشب هم ناپولی به مصاف یوونتوس خواهد رفت.
ظاهرا از بین تیم های مطرح، نحسی این هفته گریبان گیر تیم های شهر رم شده و موجب شکست تیم های لاتزیو و رم گشته است.
alibother
01-12-2011, 07:48 PM
» خوان: من باعث باخت رم شدم!
http://www.iran-bax.com/up/uploads/12948443031.jpg
در بازي دو تيم رم و ناپولي، پس از اعلام مصدوميت مدافع فرانسوي تيم، در نيمه دوم ديدار سامپدوريا و رم رانيري دستور به تعويض مکسز داد و خوان جايگزين او شد. در حالي که جالوروسي با نتيجه 1 بر 0 از حريف خود پيش بود. خوان با دو اشتباه بزرگ موجب شکست رم شد.
مدافع برزيلي رم در اين خصوص به کانال رم گفت:"من متاسفم، زيبا بازي ميکرديم و اشتباهات من موجب شد تا همه چيز تغيير کند. بطور اساسي من باعث باخت شدم. تنها ميتوانم از همه عذر خواهي کنم."
"آرزويم اين هست که بشود فردا دوباره بازي کنيم. تا بتوانم دوباره جبران کنم! از تمام هم تيمي هايم در اتاق رختکن عذر خواهي کردم. چرا که همه ميدانستيم که اين بازي چقدر برايمان مهم بود."
در آخرين بازي هفته نوزدهم ناپولي موفق شد با سرمربي موفق خود ماتزاري با سه گل کاواني از سد يوونتوس عبور کند و به رتبه دوم جدول راه پيدا کند.
هنوز رتبه رم در رده چهارم تضمين شده نيست. چرا که اينتري ها دو بازي عقب افتاده دارند که در صورت پيروزي به رتبه سوم جدول راه پيدا خواهند کرد و تيم هاي لاتزيو و رم به ترتيب به رتبه هاي چهارم و پنجم سقوط خواهند کرد!
alibother
01-12-2011, 08:02 PM
» روابط تیره فرانچسکو توتی و کلودیو رانیری
http://www.iran-bax.com/up/uploads/12948471151.jpg
از جالوروسی خبر به گوش می رسد که روابط بین کاپیتان و سرمربی رم به طرز عجیبی تیره شده است و امکان شنیدن هر خبر تکان دهنده ای وجود دارد.
با وجود اینکه فرانچسکو توتی بارها نسبت به نیمکت نشینی در رم اعتراض کرد. در دیدار مقابل سامپدوریا باز هم شاهد نیمکت نشینی پسرک طلایی بودیم. و نکته جالب تر در این دیدار حضور کاپیتان رم در دقیقه 90 بود. برخی از خبرگزاری ها و همچنین کاندلا مدافع اسبق گرگ ها اعتقاد دارند که این کار رانیری موجب بی احترامی به فرانچسکو توتی شده است.
کاندلا در گفتگو با رادیو مانا مانا گفت:"رانیری در طرز استفاده از توتی اشتباه کرد. شاید او کنترل وضعیت را از دست داده بود. اما او اشتباه بزرگی کرد. او نسبت به فرانچسکو توتی بی احترامی کرد و با او رفتار مناسبی نداشت.
"به هر حال رانیری یک حرفه ای واقعی است و رفتار او فوق العاده حرفه ای است. او تا کنون هیچ مشکلی با رم نداشته است.
"اما شما نباید فرانچسکو توتی را ستایش کنید و اعلام کنید که او برای باشگاه بسیار مهم است و نقش اساسی را در تیم دارد سپس او را روی نیمکت قرار دهید!
"هر کسی به توتی به گونه ای دیگر نسبت به سایر بازیکنان احترام میگذارد. مسئله این نیست که او از تیم اصلی به دور باشد. اما شما نمی توانید او را این گونه تحقیر کنید."
کاندلا بین سال های 1997 تا 2005 در شهر ابدی حضور داشت و بیش از 200 بار با پیراهن جالوروسی در عرصه های مختلف حضور پیدا کرد.
اما کلودیو رانیری در مقابل انتقاداتی که به او شده است توضیح داد که تصور می کرده است وقت های تلف شده بسیار بیشتر خواهد بود. رانیری گفت:"می دانم که فرانچسکو از این تعویض ناراحت است. اما من همیشه به قهرمانانی چون او اعتقاد دارم. تصورم بر این بود که داور وقت های تلف شده بیشتری لحظا کند. من به فرانچسکو گفتم که در این لحظات جادوی او میتواند به کمک تیم بیاید.
"این عمل من نشان از بی احترامی نیست. بلکه نشان از اعتقاد و اعتباری است که به توتی دارم. من نمی توانستم زودتر از آن از او استفاده کنم چرا که سه نفر جلویی همانند مدمن بودند. او کاپیتان ما و نقطه اصلی در باشگاه است."
همچنین خبرگزاری فوتبال ایتالیا اعلام کرده که پس از اعلام ترکیب اصلی در دیدار مقابل سامپدوریا فرانچسکو توتی سریعا با جمله ای پرسشی:"این ترکیب شروع کننده است!؟" نارضایتی خود را به رانیری نشان داده است.
با توجه به اخبار منتشر شده در سایت های معتبر همچون گازتا و کوریره این احتمال وجود دارد که کاپیتان رم به زودی باشگاه را ترک کند!
ظاهرا یکی از بزرگترین ضعف های کلودیو رانیری کنترل بازیکنان نیمکت نشین است. همواره شاهد این موضوع بوده ایم که بازیکنانی نظیر روزی، آدریانو و مارکو بوریلو نسبت به نیمکت نشینی خود اعتراض کنند و در بازیهای بعدی به طور ثابت از آنها استفاده شود.
هنگامی که سه تازه وارد به راحتی میتوانند از مربی خود انتقاد کنند چگونه ممکن است اسطوره ای که دو دهه با رم بوده است نسبت به این مسئله اعتراض نکند!؟
alibother
01-12-2011, 08:48 PM
» توتی: در تراگوریا عصبی هستم
http://www.soccer2goal.com/OTHER%20PAGE/GALLERY/big%20pic/totti-big.jpg
به دلیل مشکلاتی که بین فرانچسکو توتی و کلودیو رانیری پیش آمده بود. باشگاه سریعا دستور به تشکیل یک جلسه برای حل و فصل مشکلات داد و این جلسه امروز برگزار شد. فرانچسکو توتی در این جلسه اظهار کرد هر چند از نیمکت نشینی ها ناراحت میشود اما در خدمت تیم خواهد بود.
کاپیتان رم پس از این جلسه به اسکای گفت:"من به خاطر اخبار متاسفم. اما باید همه چیز را قبول کنم و به طور کامل در اختیار باشگاه و سرمربی تیم باشم. به همراه کونتی، پراده، مونتالی و رانیری در مورد همه اتفاقاتی که رخ داده صحبت کردیم."
فرانچسکو توتی در بخش مهمی از مصاحبه اش که در مورد خروج او از رم پرسیده شد به طرز عجیبی احتمال خروجش از جمع گرگ ها را به طور غیر مستقیم عنوان کرد!
"آیا احتمال اینکه من آینده ام دور از رم باشد وجود دارد!؟ در حال حاضر تمرکزم بر روی رم است. باید منتظر باشیم و ببینیم پس از آن چه می شود.
"من فقط هنگامی که به تراگوریا وارد میشود عصبانی هستم. و خارج از آن مشکلی ندارم."
جدی ترین اخباری که تا کنون در رابطه با خروج فرانچسکو توتی شنیده شده است. خبر چند سال قبل و پیوستن او به رئال مادرید بود. پس از آن این دومین بار است که احتمال خروج کاپیتان رم پیش آمده است.
همچنین لوچانو اسپالتی سرمربی اسبق رم در مصاحبه با ایتالپرس شرح داد که فرانچسکو توتی جزئی از تاریخ آ.اس.رم است و هنوز هم تمام نشده است. اسپالتی اعتقاد دارد که توتی یک لیدر واقعی است. اما سرمربی سابق اودینزه در خصوص احتمال حضور توتی در زنیت گفت:"این فقط یک نظریه بوده است. اما من آن را خیلی دوست دارم. و نسبت به آن بسیار مفتخر و علاقه مند هستم."
alibother
01-12-2011, 08:56 PM
» سیسینهو در ویارئال!؟
http://www.imagehost.co.za/image-B32D_4D128A18.jpg
باشگاه ویارئال اسپانیا قصد دارد، مدافع نیمکت نشین رم را جایگزین آنجل لوپزی کند که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی زردپوشان نخواهد بود.
لوپز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو ادامه فصل را از دست داد و نمی تواند ویارئال را همراهی کند. به همین منظور این باشگاه اسپانیایی به دنبال این است که مدافع کناری 30 ساله و ناموفق رم را بار دیگر به اسپانیا بازگرداند.
ویارئال قصد دارد که سیسینهو را به طور قرضی و تا پایان فصل جاری به خدمت بگیرد و پس از آن در صورت نیاز بتواند این برزیلی را در تابستان از باشگاه رم بخرد.
روز جمعه قرار است مدیریت باشگاه با تمامی نمایندگان بازیکنان یک جلسه داشته باشد و در مورد آینده بازیکنانی نظیر سیسینهو تصمیم بگیرند. باید منتظر باشیم و ببینیم جالوروسی در برابر این پیشنهاد ویارئال چه عکس العملی نشان خواهد داد.
سیسینهو تا سال 2012 با رم قرار دارد دارد و فصل قبل نیز به طور قرضی یک نیم فصل را در سائوپائولو طی کرد. این بازیکن برزیلی علاقه فراوانی دارد تا به امریکا جنوبی برگردد و فوتبالش را در زادگاه خود ادامه دهد.
alibother
01-12-2011, 09:32 PM
» بریگی در رم ماندنی شد.
http://www.sonogiallorosso.com/wp-content/uploads/brighi1.jpg
وکیل رسمی بریگی اعلام کرد که این بازیکن در زمستان جاری باشگاه را ترک نخواهد کرد. در دو فصل اخیر مرتبا شاهد اخباری مبنی بر جدایی بریگی هستیم. جدی ترین اخبار نیز پیوستن او به اینتر در زمان خوزه مورینهو بود که این انتقال انجام نشد. پوزولو در مصاحبه با رادیو مارته لیو گفت:"خروج بریگی از رم تا حدودی پاک شده است. او تا سال 2014 با باشگاه قرارداد دارد و از حضور در رم تا پایان قراردادش خوشحال خواهد بود.
"سابق از سوی ناپولی پیشنهاداتی جدی داشتیم. اما اخیرا" پیشنهادی از سوی آنها نداشتیم. پس احتمال انتقال از رم به تیم دیگری وجود ندارد.
"متئو یک حرفه ای واقعی است و در صورتی که برای مدتی هم در ترکیب نباشد اعتراضی نخواهد داشت!"
بریگی محصول باشگاه ریمینی است و اولین باشگاه حرفه ای و بزرگ او یوونتوس بوده است. او در سال 2004 به عنوان قسمتی از قرارداد امرسون از یووه به رم پیوست و با توجه به حضور قدرتمند پروتا در رم و در همان فصل، متئو بریگی طی سه فصل پیاپی به عنوان بازیکن قرضی به کیه وو پیوست و خرهای پرنده در ازای هر 6 بازی که بریگی برای آنها انجام میداده 80 هزار یورو به رم پرداخت میکردند.
Mannish
01-18-2011, 10:08 PM
كلوديو رانيري: بايد لاتزيو را شكست دهيم
کلوديو رانيري، سرمربي رم، اميدوار است که تيمش بتواند در ديدار چهارشنبه شب مقابل رقيب همشهري، لاتزيو در کوپا ايتاليا به پيروزي برسد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018721.jpg
رمي ها در چند هفته اخير براي رسيدن به صدرجدول سري آ تلاش زيادي انجام دادند اما رانيري از بازيکنانش خواست که کوپا ايتاليا را کم اهميت ندانند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين يک دربي واقعي نيست اما ما مي خواهيم در آن به پيروزي برسيم. تيم من بار ديگر به روزهاي خوبش برگشته و مي خواهيم با پيروزي در ديدارهاي پيش رو اسکودتو را فتح کنيم.
شانس چه تيمي در ديدار فردا بيشتر است؟ هيچ تيمي برتر نيست. ما خوب بازي مي کنيم اما آنها نيز تيم خوبي هستند.در حال حاضر بازيکنان تيم خوشحال هستند و جو خوبي در ختکن تيم وجود دارد.
اميدوارم پيروزي در ديدار فردا کمک کند تا بتوانيم در همه رقابت هايي که حضور داريم به قهرماني برسيم."
او همچنين در مورد جدايي احتمالي ووچينيچ و پيوستنش به يوونتوس گفت:" او درک مي کند که به او نياز داريم و مطمئنا در رم خواهد ماند."
علی تیفوسی
07-19-2011, 03:04 AM
با وجود رد پيشنهاد تمديد قرارداد با رم
انريكه نميخواهد دروسي را از دست بدهد
سرمربي اسپانيايي رم از دانيله دروسي درخواست كرده تا در المپيكو باقي بماند.
http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0718/A0718690.jpg
به نقل از كوريره دلو اسپورت، لوئيس انريكه كه به تازگي هدايت باشگاه رم را به عهده گرفته اعلام كرد به هيچوجه هافبك تيمش را از دست نخواهد داد.
در شرايطي كه تنها يك سال از قرارداد دروسي با جالوروسي باقي مانده و اين بازيكن نيز پيشنهاد تمديد قرارداد باشگاه را رد كرده است، بسياري از تيمها براي جذب وي وارد عمل شدهاند؛ ولي سرمربي رم ميخواهد وي را در پايتخت نگه دارد.
لوئيس انريكه در اينباره گفت: دروسي بازيكن بسيار مهمي براي من است. در واقع بايد بگويم او ميتواند نقش كليدي در تركيب تيم داشته باشد. پيش از حضور در رم او را به عنوان يك بازيكن خوب ميشناختم، ولي اكنون با حضور در اين باشگاه و پس از برخورد نزديك او را بسيار باشخصيت يافتم. دوست دارم دانيله در تركيب جالوروسي باقي بماند و به ما در رسيدن به اهدافمان كمك كند.
Rainyboy
08-30-2011, 01:53 AM
اوضاع نابسامان جالوروسي قبل از شروع كالچو
سقوط يك امپراتوری
http://as-roma-ir.persiangig.com/2010/3.jpg
گلادیاتورها در شرایط خوبی قرار ندارند، حذف از لیگ اروپا، مشکلات درون اردویی و از همه مهمتر اختلافات اخیر فرانچسکو توتی با انریکه، مربی اسپانیاییشان. حالا که فوتبال ایتالیا درست مانند لالیگا دست به اعتصاب زده، رمیها میخواهند قبل از شروع رقابتهای کالچو حاشیهها را از دور و بر تیمشان کم کنند، به همین دلیل است که سران باشگاه اول پایتخت سرزمین چکمهای عنان کار را به دست غریبهای از بارسلونا دادهاند.
درست در حالی که خیلیها سرگرم همگروه شدن میلان و بارسلونا بودند، در شبی که موناکو پذیرای بزرگان فوتبال قاره سبز بود تا باز هم از درون سبدهای مخصوص، قرعه ليگ قهرمانان مشخص شود، کسی به یاد این نبود که رم در لیگ اروپا برابر اسلووان براتیسلاوا حذف شد. اختلافات دروناردویی و مشکلات عدیده گرگها در این چند فصل متوالی و تغییر پوسته مدیریتی این باشگاه قدیمی سبب شد امپراتوری رم به مرز فروپاشی برسد. البته همه این جریانات به اختلافات توتی با سرمربی تیم بازمیگردد. اینطور به نظر میرسد که رابطه دوستانه لوئیس انریکه و فرانچسکو توتی عمر خیلی کوتاهی داشته و این رابطه صمیمانه خیلی زودتر از پیشبینیها، تیره و تار شده است. ماجرا از این قرار است که نیمکتنشینی کاپیتان رم در دیدار پنجشنبه گذشته این تیم مقابل اسلووان براتیسلاوا در مرحله مقدماتی لیگ اروپا که با شکست یک بر صفر رم همراه بود، اصلا به مذاق توتی خوش نیامده است. بازیکنان رم بعد از برگزاری دیدار پنجشنبهشبشان و یک روز استراحت، به کمپ تریگوریا بازگشتند تا به آنالیز عملکرد بازی بپردازند و توتی در جریان این جلسه نارضایتیاش از حضور ۱۸ دقیقهای در دیدار مقابل براتیسلاوا را اعلام کرد. همانطور که انتظار میرفت، توتی نخستین بازیکنی بود که در این جلسه حاضر شد و لباسی را بر تن داشت که با حروف بزرگ روی آن نوشته بود: «بس است». واکنشی روشن که نیاز به توضیحی نداشت و از آن حکایت داشت که رابطه بین مربی اسپانیایی و ستاره ایتالیایی چندان دوستانه نیست، البته این حکایت از آن دارد که توتی همیشه با مربیان تیمش روابط پرفراز و نشیبی داشته است. او در ۱۷ سال اخیر، مربیانی چون کلودیو رانیری، زدنيک زمان، لوچانو اسپالتی، فابیو کاپلو و کارلو ماتزونه را روی نیمکت مربیگری تیمش دیده و البته هیچیک از آنها نتوانستهاند رابطه خوب و بادوامی با توتی داشته باشند. توتی با وجودی که روز شنبه نخستین نفری بود که در کمپ تمرینی رم حاضر شد ولی با همتیمیهایش تمرین نکرد و تنها بازیکنی بود که تنها به انجام حرکات بدنسازی پرداخت و این در حالی بود که او هیچ مشکل فیزیکیای نداشت؛ این اختلافی است که کاملا بارز و محرز است و در جریان مراسم معارفه اریک لاملا، ستاره آرژانتینی رم بود که کلودیو فنوچی مشاور جدید باشگاه رم گفت: «هیچ مشکلی برسر توتی وجود ندارد. تمام بازیکنان با شرایط آشنا هستند و باور دارند که این پروژه، مسیر مناسب و صحیحی برای رسیدن به اهداف مهم ما است. از دیدگاه من، مربی تیم تغییراتی را از نظر تکنیکی در تیم اعمال کرده ولی این تنها شامل توتی نیست و شامل همه بازیکنان تیم است».
انریکه: آمادهترین بازیکنان را انتخاب میکنم
مربی جدید باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد تیمش هنوز به اوج آمادگی نرسیده است. لوئیس انریکه، مربی اسپانیایی باشگاه رم در صحبتهایی به انتقادات پاسخ داده و اعلام کرده است این خود اوست که 11 بازیکن اصلی حاضر در زمین را انتخاب میکند. اخبار منتشره حکایت از آن دارد که مربی بارسلونای b اخیرا با فرانچسکو توتی و مارکو بوریه لو به مشکل برخورده و این مشکل از نیمکتنشینی این بازیکنان در دیدار دور رفت رم مقابل اسلووان براتیسلاوا در مرحله مقدماتی لیگ اروپا آغاز شده است، البته تساوی این 2 تیم در بازی برگشت به حذف رم از لیگ اروپا منجر شد و لوئیس انریکه بعد از حذف تیمش عنوان کرد: «تیم تنها برپایه یک بازیکن نمیچرخد، یک گروه متشکل از فردهای متعددی است. من گروه بزرگی را هدایت میکنم و این من هستم که آمادهترین بازیکنان را برای هر بازی انتخاب میکنم. با هر بازیکن، به نحو متفاوتی رفتار میشود ولی انتظار میرود که برای رسیدن به یک هدف واحد، همه به صورت گروهی و منسجم تلاش کنیم».
بزرگترین مشکل انریکه برای يك فوتبال كامل
اينجا بارسلونا نيست مرد
در دهه ۶۰ این هلنیو هررا تئوریسین اسپانیاییالاصل آرژانتینی بود که با گسترش کاتناچیو در اینتر همراه آنجلو موراتی، پدر ماسیمو موراتی موفق شد بر بام فوتبال اروپا قرار بگیرد و سبکی که به جهان فوتبال معرفی کرد موجب شد ژوزه مورینیو با استفاده پیشرفتهتر از آن بتواند بارسلونا را با قدرت از پیش رو بردارد و سهگانه تصاحب کند. تیمملی ایتالیا نیز در جامجهانی ۱۹۸۲ با استفاده از همین سبک و قدرت بالای شیرا در خط دفاعی قهرمانی جهان را به گونهای به دست آورد که معمولا در نیمه خودی به دفاع کردن در برابر حملات حریف مشغول بود. از آن پس ایتالیا به کشوری تبدیل شد که تیمهایش بیشترین استفاده از کاتناچیوی پیشرفته را داشتند.
کاتناچیو یعنی توپ و میدان را به حریف بدهید و فضاها را ببندید و پس از دفع حمله یا توپربایی، در کمترین زمان ممکن با یک ضدحمله اصولی به گل برسید. اگر رم بخواهد در ایتالیا توتال هلندی که مبتنی بر مالکیت بالای توپ و پاسهای پی در پی است را به اجرا در بیاورد کاری بس دشوار در پیش رو خواهد داشت چرا که بیشتر تیمهای ایتالیایی با استفاده از یک سیستم تدافعی در برابر رم قرار خواهند گرفت و میتوانند در ضدحملات خط دفاع رم را که پس از خروج مکسز و افت خوان بسیار بینظم شده، بارها به دردسر بیندازند و این موضوع در فصل قبل هم تا حدودی دیده میشد که رم معمولا مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت اما در پایان جالوروسیها شکست خورده از زمین بازی خارج میشدند.
نیاز به بازیکنانی بینقص
اگر رم بخواهد در ایتالیا مالکیت توپ را در زمین حریف داشته باشد و در فضاهای اندک کارهای ترکیبی انجام بدهد باید بینقص باشد! دیوید پیزارو، مرد شیلیایی رم تنها بازیکنی است که در اجرای تاکتیکهای تیم فوقالعاده بدون نقص کار میکند و در سختترین شرایط با سر توپ زدنهای مشهور خود یا با ارسال پاسهای صحیح، گره کار را باز میکند. چه بسا از دست دادن توپ در آن شرایط و توسط پیزارو میتواند خاطرات حضور در پالرمو در فصل گذشته را زنده کند. پس از پیزارو میتوان از تادئی به عنوان کسی که در شرایط دشوار به بهترین شکل ممکن تاکتیک و برنامههای تیمی را اجرا میکند نام برد و کاپیتان رمیها یکی از بزرگترین فانتازیستایی بوده که پا در زمین فوتبال گذاشته است و هیچ مشکلی برای کار کردن در فضاهای پیچیده ندارد و تنها مشکل وی بالا رفتن سن و ناآمادگی بدنی خواهد بود. همچنین بویان به همراه آنخل نشان دادهاند با وجود اینکه به تازگی به تیم پیوستهاند اما به دلیل کیفیت بالای بازی در فضاهای پیچیده و گره خورده میتوانند هماهنگی خوبی با پیزارو و کاپیتان توتی داشته باشند و رو به جلو حرکت کنند و همین موجب میشود بویان اعلام کند «کار کردن در کنار فرانچسکو توتی ساده و لذتبخش است».
ارتباط دشوار بین مدافعان و هافبکها
فیلیپ مکسز یکی از بهترین مدافعان دنیا برای پا به توپ شدن است. برج مراقبت سابق گرگها میتواند در خط دفاعی مهاجمان را دریبل بزند و در سختترین شرایط رو به جلو و رو به مهاجمان حریف با خط هافبک کار کند. با خروج مکسز، نیکولاس بوردیسو و خوان تواناییهای کمتری برای بازی با خط هافبک دارند و در فصل ۱۰-۲۰۰۹ حضور لوکا تونی در رم موجب شد این 2 مدافع هرگاه نمیتوانستند با خط هافبک ارتباط برقرار کنند، از توپهای مستقیم استفاده کنند و تواناییهای مهاجم بلندقامت حال حاضر یوونتوس روی توپهای بلند موجب میشد رم به مشکل برنخورد.
فرانچسکو توتی!
همانطور که گفته شد کاپیتان جالوروسی بهترین بازیکن برای اجرای سبک انریکه است و در جریان بازی میتواند با نزدیک شدن به بازیکنان آنها را مورد حمایت خود قرار داده و توپگیری را انجام بدهد اما مساله مهم این است که فرانچسکو توتی نمیتواند همچون الکس دلپیرو روی نیمکت ذخیرهها قرار بگیرد. کاپیتان رم ۳۴ ساله است و تا یک ماه دیگر باید تولد ۳۵ سالگی خود را جشن بگیرد! مرد خستگیناپذیر شهر رم، در فصل گذشته و پس از حضور مونتلا، بازیهای بسیار زیبایی از خود به نمایش گذاشت و تواناییهای ذهنی بالای وی و همچنین کیفیت فوقالعاده بالای فوتبالش باعث شده تا با ۳۴ سال سن بهراحتی دروازه حریفان را باز کند و همواره در مواجه شدن با جوانترین و آمادهترین مدافعان ایتالیا موفق نشان دهد و حداقل از آنها به سبک خود خطا بگیرد!
غریبه بارسلونایی همهکاره گلادیاتورها
رم در اختيار انريكه
http://u.goal.com/136500/136517hp2.jpg
رم به روزهاي بزرگي ميانديشد كه با ورود ديبدنتو رسيدن به آن نزديكتر و امكانپذيرتر خواهد بود. مسؤولان «جالوروسي» در تلاشند تا پس از مدتها تيمي يكدست و قدرتمند در اختيار داشته باشند كه بتواند خواستههاي هواداران اين تيم را عملي کند. توماس ديبندتو در گفتوگو با شبكه «اسكاي» تاكيد كرد رمي قدرتمند راهي ميدان خواهد شد اما همه امور اين تيم به لوئيس انريكه، مربي آن واگذار شده و او است كه تشخيص ميدهد كدام مهره بازي كند: «توتي بازيكن بزرگ و مهمي در برنامههاي ماست اما مربي لوئيس انريكه است و او است كه بايد تصميم بگيرد كدام بازيكن كي و چه زمان بازي كند. من صددرصد با مربي و در كنار او و تصميماتاش هستم».
ديبندتو: با مربي هستم
رئيس قرمز و زردهاي ايتاليا در حالي كه چشم بسياري از هواداران اين تيم به فعاليتهاي او است، تاكيد داشت براي موفقيت رم با مربي خواهد بود تا با انديشههاي او به آنچه كه در نظر دارند، دست يابند:«خب همچنان رقابتهاي سري A آغاز نشده اما موفقيت ما در ليگ اروپا براي نتيجهگيري ابتدايي كافي است. ما درباره مشكلي صحبت نميكنيم. همه چيز آماده و مهياست. ما با مربي جديد تيممان مشكي نداريم و ميخواهيم در كنار يكديگر نتيجه بگيريم اما درباره توتي بايد بگويم كه تصور نميكنم، اختلافي باشد. اينكه برابر اسلووان براتيسلاوا توتي دقايق اندكي بازي كرد دليلي براي سوءتفاهم نيست. ما بايد انرژي لازم را براي حضور در 3 رقابت داشته باشيم. مطمئنا توتي بازيكن محبوب هواداران رم است و همه ميخواهند كه او در تركيب باشد».
انتخاب با مربي است
براي مدير «جالوروسي» اختلاف مربي و كاپيتان به هيچ عنوان خوشايند نيست بنابراين او نيز اميدوار است مشكلي ميان اين دو وجود نداشته باشد:«توتي بازيكن بزرگي است اما مربي انتخاب ميكند كه در تركيب كدام مهره حضور داشته باشد. اينكه فرانچسكو محبوب و دوست داشتني است، انكارشدني نيست. او بزرگترين و دوستداشتنيترين مهره رم در 50 سال اخير حيات باشگاه است. مطمئنا بازيكني همانند او براي رم و مسؤولينش ارزش زيادي دارد. مهرهاي ويژه براي برنامههاي ما و همچنين براي مربي اما مربي تصميم نهايي را ميگيرد. من يك بار ديگر ميگويم كه با مربي هستم، صددرصد در كنار او خواهم بود».
انريكه، مربياي كامل
ديبندتو به مربي انتخابي خود ايمان زيادي دارد و به انديشههاي او احترام زيادي قائل است: «من لوئيس انريكه را ميخواستم به اين دليل كه مربي كاملي است، فلسفه و ايدههاي او را ميپسندم. نظر او با بازي بارسلونا شباهت زيادي دارد. هر چند كه اين خصوصيات تنها دليل انتخاب او نيست، انريكه در خارج از ميدان نيز شخصيتي قابلاحترام است. اين خصوصيات براي تيم ما اهميت زيادي دارد و حالا ميخواهيم در كنار او پيروز شويم. ما يك تيم هستيم نه يك فرد».
حذف شدن از ليگ اروپا
اينكه شايد رم از ليگ اروپا با توجه به نتيجهاي كه كسب كرده خارج شود، مساله ديگري است كه از مدير اين تيم سوال ميكنند: «فكر نميكنم كه صحيح باشد درباره شايستگي بازيكنان من با گذشت تنها يك بازي قضاوت كنيد. بازيكنان رم شايستگيهاي زيادي دارند و همگي ميتوانند در طول فصل موفقيتهاي زيادي را به دست بياورند و رم بزرگي را نشان دهند. اميدوارم مصدومان تيم آمادگي خود را بازيابند و با توجه به زماني كه داريم به هماهنگي كامل دست يابيم. با نمايشي قدرتمند ميتوانيم در ليگ قهرمانان سال آينده شركت كنيم».
دروسي همانند توتي
توماس ديبندتو تاكيد دارد كه مربي همه امور تيم را بهعهده ميگيرد و مهرههاي اين تيم بايد تحت نظر او باشند: «اميدوارم كه دروسي براي هميشه در كنار رم باشد و بعد از توتي كاپيتاني تيم را بهعهده گيرد. البته بايد اميدوار باشيم كه او نيز چنين نظري داشته باشد. درباره آينده اين مهره بايد بگويم كه منتظر تصميم او هستيم. به هر حال او پسر رمي است و يك مهره ارزشمند و فوتباليستي مليپوش كه ارزش زيادي براي ما دارد».
طناز احدیمقدم
RED STORM
10-17-2011, 10:13 PM
عجب دراماتیک شد این دربی دلا کاپیتاله!
شاید لاتزیو با این بازی حقش بود و در نهایت مزد بازیه خوبشو گرفت. تا پنالتی اخراج کیائر بازی خیلی نزدیک بود اما بعد از اون اتفاق کلا همه چی به نفع لاتزیو برگشت. کیائر هم کلا روز ضعیفی داشت و با این اخراج بازیه ضعیفشو تکمیل کرد. شخصا اصلا دوست نداشتم این 10 دقیقه آخر جای هوادارای رم باشم. لاتزیو وحشتناک داشت حمله می کرد. و دیگه دراماتیک تر از این نمی تونستن ببرن کلوزه و سیسه چپ و راست خراب می کردن توپ ها رو اما بالاخره دقیقه 93 کلوزه تیر خلاص رو زد.....
در مورد رم، خب دقیقا هنوز هم نمیشه قضاوتِ درستی انجام داد. اون مالکیت توپ رو تا حدودی انریکه تونسته در تیمش جا بندازه اما خب این مالکیت توپ با تعداد موقعیت هایی که خلق می شن متناسب نیست. هنوز شاید انریکه اون ترکیب ایده آلش را پیدا نکرده و حتی بازیکنی مثل لاملا هنوز منتظر Debute هست..برای این تیم فعلا فقط باید صبر کرد...زمان نشون میده جایگاه واقعی تیم کجاست و تا چه حد می تونه بلند پروازی داشته باشه...
در مورد لاتزیو باید بگم ادی ریا ثابت کرده یه تئوریسین کاربلد هست....پارسال هم تا هفته ها لاتزیو بالای جدول و جزو صدرنشینان بود اما خب کم کم یه ذره رفت پایین...امسال هم خیلی خوب شروع کردن اما خب یه فرق هایی با پارسال دارن...حضور دو مهاجم با تجربه و گلزن مثل سیسه و کلوزه:8: خیلی می تونه برای لاتزیو مهم باشه...اینا بازیکنایی هستن که می تونن به قول معروف تفاوت رو در زمین ایجاد کنن...هرنانس هم که پارسال یکی از بهترین های سری آ بود الان کاملا خودشو جا انداخته و یه نقش محوری در لاتزیو داره...کلا لاتزیو امسال پتانسیل های بیشتری داره و می تونه خیلی جدی تر به فکر کسب سهمیه باشه..باید دید می تونه تا آخر فصل بالا بمونه یا بازم وسط راه کم میاره...
و نکته آخر حضور 3 تیم بزرگ ایتالیا در رده های 12 ام به پایین هست میلان 12، رم 13 و اینتر 18...فکر نکنم در این مقطع از فصل سابقه داشته باشه این 3 تیم با هم فصلو بد شروع کنن...در نوع خودش جالبه کلا امیدوارم این 3 تیم خودشونو بالا بکشن و در کنار یووه، ناپولی، لاتزیو و سایر تیم ها یکی از بهترین فصل های این چند سال اخیر سری آ رو رقم بزنن....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.